Tüm Versiyonu Göster : Özcan Deniz

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

gurbetci
06-02-08, 23:48
Bir önceki baslik 1250 mesaj sayisini gectiginden arsivlenmek üzere kapatilmistir.
Bahsi gecen basliga aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=45400

Tek cümlelik mesaj yazmak, resimleri alinti yapmak,mesajin tamamini bold olarak yazmak,sohbet ortami olusturmak,üzerinde site ismi yazan resimleri foruma eklemek ve resimleri öngörülen ölcünün disinda eklemek forum kurallarina aykiridir.Kurallara uymayan üyelerin ceza almasi sözkonusudur.
Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz.

Saygilar
Gurbetci
Bölüm Sorumlusu

tuceny
06-02-08, 23:50
gelin canlar taze tazeee

evet acalımmmm
antibetüll sesi gzl ii hosda oksamak falan olmadı dustu bikere
aynene sedacım ya söle adam gibi bi ilişki sart adam dusunmese bile biz onu öle görüyüroz bizim içinde rahat olur

nazquzeli
06-02-08, 23:50
evet:img-pilot Hemde baya uzun..Baktı melül melül bakmaya devvam ediyorum güldü adam:img-hyste
:img-cool2:img-cool2 hadi ya:sad53: senin suan normal oldunu sanmıorum kardesim..

özo bakıs sen
sen bakıs özo
özo ve sen:img-cool2
özo gulumseme sen:sad53:

yeni başlımız hayırlı olsun önce :D:D

ya ama özo napsın simdi betul hanım kalk sn dokun ona özoda aldı elektrğitabii dokun dokunabildiin kadar..ama eminm bi yerde betulun umrunda olmadı.özo sarıldı simdi betul baska tarafa bakıo bi kaç sanie sorada özo cekti elini kötu durdu zaten o sırada sarılıncak bi zmn deildi :img-pilot

ayaga kalktınızda bile göremedm bn sizi yaa.bi an gördm sandm ama siz deilmişsinz:img-pilot

&sedef&özcan&
06-02-08, 23:52
yeni başlık hayırlı oLsun:img-pilot

kardesim doyurdum tokum:img-hyste sedef diyoki ne istiosa sölesn kargoyla göndericekmiş sana:img-pilot

Zeliiha Sunal ın gösterisinde ateşi söndürdükten sonra gül çıkardığı sahnede özcan meraklı bi şekilde bulunduğu yerden öle bi öne koştuki o yüz ifadesini görmeniz lazımdı:img-hyste biz sedefle koptuk orda:sad53::img-hyste

bal gözlüm
06-02-08, 23:52
ayy yeni başlık bari bi resimle giriş yapayım ben......:img-blush

http://img221.imageshack.us/img221/7044/11833461881po2.png

ya burçinim aynen bende arwa arwa diye sayıkladım.....:sad53: ya hayatında biri olsa en azından bi kişiye ait diye düşünürüz ama böyle o mu bu mu diye harap oluyoruz , uykularımız kaçıyor......:icon_sorr

sıla-89
06-02-08, 23:53
ben mesaj yazarken yeni başlığa geçmiş anlamadım bi an ne oldu :img-pilot

Yeni başlığımız hayıRı oLsun,Özo'dan yeni haberLerLe doLsun:happy0064 ve şu anki ruhsal çöküntümün devamı geLmemesi için mümkünse betüLsüz oLsun :img-cool2:img-pilot

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/beyazshow1700003lt7.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/beyazshow1740003vn3.jpg

tuceny
06-02-08, 23:54

kardesim doyurdum tokum:img-hyste sedef diyoki ne istiosa sölesn kargoyla göndericekmiş sana:img-pilot

Zeliiha Sunal ın gösterisinde ateşi söndürdükten sonra gül çıkardığı sahnede özcan meraklı bi şekilde bulunduğu yerden öle bi öne koştuki o yüz ifadesini görmeniz lazımdı:img-hyste biz sedefle koptuk orda:sad53::img-hyste

hahah burcom bak onlarda orda kopmuslar
bizde sasırdık burda
deidm burcoma ah yaksa kendini keske die
sonradan gül oldu nasi ne oldu die

cekmedi kamera o yüz ifadesini ya zelihayı cekti o sarkıda hep

&sedef&özcan&
06-02-08, 23:54
:img-cool2:img-cool2 hadi ya:sad53: senin suan normal oldunu sanmıorum kardesim..

özo bakıs sen
sen bakıs özo

Aynen öle kardesim:img-in_lo
Özcanı özcan yappan iki şeye (bakış ve gülüş ) yüzyüze tanık gelmek süperdi:img-in_lo

bal gözlüm
06-02-08, 23:56

özo bakıs sen
sen bakıs özo

yeni başlımız hayırlı olsun önce :D

ya ama özo napsın simdi betul hanım kalk sn dokun ona özoda aldı elektrğitabii dokun dokunabildiin kadar..ama eminm bi yerde betulun umrunda olmadı.özo sarıldı simdi betul baska tarafa bakıo bi kaç sanie sorada özo cekti elini kötu durdu zaten o sırada sarılıncak bi zmn deildi :img-pilot

ayaga kalktınızda bile göremedm bn sizi yaa.bi an gördm sandm ama siz deilmişsinz:img-pilot

askım savunma su özo'yu......:hıh tamam kadın yaklaştı ama ona ne oluyo ki rahat dursun biraz fanlarım burda biraz usturuplu davranayım desin yok adam keyfinde......:hıh

ya ben gördüm hatta ilk sedef'i gördüm aman sedefim dedim annem ne oluyo dedi......:img-hyste:img-hyste sonra ardından diloşumu farkettim.....

nazquzeli

sizde bizim ifadeyi görcektiniz tuce dio o ne be gul mu oldu o :img-hyste bn noldu şimdi o allam die:img-hyste

tabii biz özonun tepkisini göremedik doal olark oyy yavrumm yaa soarar ona simdi nasıl yaptın ona die :img-hyste babam da bana arkadan tutturmus alayım mı kızım sana şaka gülü :img-cool2 baba gul alcana prgrama gönderseydn bak simdi yne snirlerm bozuldu :X

(sedefm kısır istiorum) btn kargo arabası kokar tabi:img-hyste

tuceny
ben mesaj yazarken yeni başlığa geçmiş anlamadım bi an ne oldu :img-pilot

ay cisem koptum cnm ya
dalmısın ha alemsin
özo böle işte baslıgı bile unutruru adama

&sedef&özcan&
06-02-08, 23:58
baba gul alcana prgrama gönderseydn bak simdi yne snirlerm bozuldu :X

(sedefm kısır istiorum) btn kargo arabası kokar tabi:img-hyste[/I]

Koptuk burda be:img-hyste babana sayglr..:img-pilot
olsun yafrumm sen iste yeterki gönderirim kısırda,makarnada,çikolatalı kekte:img-pilot:img-hyste

bal gözlüm
06-02-08, 23:58
hahah burcom bak onlarda orda kopmuslar
bizde sasırdık burda
deidm burcoma ah yaksa kendini keske die
sonradan gül oldu nasi ne oldu die

cekmedi kamera o yüz ifadesini ya zelihayı cekti o sarkıda hep

ya ben o sıra tlf mesajlaşıyordum başka bi özo manyağı arkadaşımla kaçırmışım o görüntüyü neyse özo'yu çekmemiş kamera zaten.....:img-blush

kendini yaksa keşke öyle mi.....:img-hyste:img-hyste ateşi görünce bende içimden geçirmedim değil ama işte sonunda elimde tlf vardı o an bi tlf bakmışım no'yu bulmak için kaçırdım....:img-hyste

sıla-89
06-02-08, 23:59

Hala umrunda olmadı diyosun ya buRçinim keşke keşke diyoRum ben de :sad53: Özo ilgi gösterecek ve o da tepkisiz kalabilcek:sad53: Umarım böyle bi insan vardıR yeryüzünde ve o da antibetüldür:img-cool2 aksi takdirde biz :sad53:

Diloşum sonunda sesin çıktı canım ya :D

Biz de senin için mutluyuz mutlusunuz mutlular nasıl mutlu olmasınlar :img-pilot
Kalbe fazla yükleme yapın dedim ama sen direkt aşıRı doz almışssın :img-icecr

hem gülüş hem bakış,Özoyu Özo yapanlar:img-in_lo ve hala kendindesin yani eE bRavo :img-hyste

merve*mg*
06-02-08, 23:59
aaaaaaaaaaayeni başlık ya 2 dakka gittim yenisi gelmiş :) naaptınız ya kızlar çıkışta görememenize üzüldüm ama bi kaç saati onun karşısında geçirmek de yetmiştir heralde gerçi insan ona doyamaz gibi sanki ama bu da yeterli sizin gibi olamayanlar da var misal ben....

nazquzeli
07-02-08, 00:01
Aynen öle kardesim:img-in_lo
Özcanı özcan yappan iki şeye (bakış ve gülüş ) yüzyüze tanık gelmek süperdi:img-in_lo

tamam kes hava yapma :img-cool2 ya da yap :img-cool2
yani bn senin yerinde olsam 1yıl anlatrdım bu olayı özo bana baktı die:img-hyste

çisem tabiki özoyu karsılıksız bırakmaz da o bi kere sarıldıgında umrunda olmadı diorm :icon_whis yani bnce suan zeynep özo betul metul bi yere gtmiş olablirler:img-cool2

tuceny
07-02-08, 00:02
yani bn senin yerinde olsam 1yıl anlatrdım bu olayı özo bana baktı die:img-hyste

çisem tabiki özoyu karsılıksız bırakmaz da o bi kere sarıldıgında umrunda olmadı diorm :icon_whis yani bnce suan zeynep özo betul metul bi yere gtmiş olablirler:img-cool2

ufff be felaket tellalı gibi
gitmemişlerdir ya ne gerek varrrrr
hadi herkes evine allah allah ...:img-in_lo:sad53:

sıla-89
07-02-08, 00:03
sizde bizim ifadeyi görcektiniz tuce dio o ne be gul mu oldu o :img-hyste bn noldu şimdi o allam die

tabii biz özonun tepkisini göremedik doal olark oyy yavrumm yaa soarar ona simdi nasıl yaptın ona die babam da bana arkadan tutturmus alayım mı kızım sana şaka gülü baba gul alcana prgrama gönderseydn bak simdi yne snirlerm bozuldu :X

Bu olaya bi ben şaşırmadım galiba :img-hyste:img-hyste Daha önce izlemiştim bi pRogramda zeliha sunalı-buRçinim dedim ya sana manyak komik bi kadın aslında :img-pilot- ben gül numarasını değil iç çamaşırı falan numarasaını bekliyodum ama olmadı işte :img-hyste

Oy ya kaçıRdık demek özonun tepkisini :img-blush canımm:img-in_lo

nazquzeli
07-02-08, 00:04
ufff be felaket tellalı gibi
gitmemişlerdir ya ne gerek varrrrr
hadi herkes evine allah allah ...:img-in_lo:sad53:

özo yorulmustur dimi :icon_whis
eve gdip duş almak ister:img-yes:
dooru bunu sevdim böle olsun :img-pilot

bal gözlüm
07-02-08, 00:04

askım sorması ayıp zeynep kim?:img-hyste:img-hyste zeliha demek istedin heralde.....:img-hyste:img-hyste
diloşum anlat sen anlat.....haklısın ne kadar hava atsan valla....:img-in_lo

http://img209.imageshack.us/img209/2176/20pr9ce5.jpg

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:05
Diloşum sonunda sesin çıktı canım ya

Biz de senin için mutluyuz mutlusunuz mutlular nasıl mutlu olmasınla
Kalbe fazla yükleme yapın dedim ama sen direkt aşıRı doz almışssın

hem gülüş hem bakış,Özoyu Özo yapanlar:img-in_lo ve hala kendindesin yani eE bRavo

:cheer::cheer:

Ay bide ortamı görcektiniz kızlar..:img-hyste
Arkamızda reklam aralarında piknik yaptılar resmen:img-hyste
Hele bi de reklama girdiği anda arkamızda bi ufaklık annesi dürttükçe "Özcan Abiii:img-fear2:img-fear2" diye bağırdıda bağırdı yani ... Artık öle içime işlediki programdan sonra ercan abi ve özcan ABİ dedim ve sedef şok:img-fear2:img-hyste tabi dil sürtmesi:img-cool2 Özcan sonunda el sallayıp öpücük gönderdi kıza :hıh 4-5 yaşlarında bi özo fanı hatta bikaçtane ..yeni nesil özocu:X

bal gözlüm
07-02-08, 00:06
özo yorulmustur dimi :icon_whis
eve gdip duş almak ister:img-yes:
dooru bunu sevdim böle olsun :img-pilot

he sen öyle san yorulmuştur tabi....

bence feneri bi yerde söndürmek ister....

ya yemek falan olsun da daha ilerisi olmasın kızlar amanın yoksa bizler....:sad53:

nazquzeli
07-02-08, 00:06
askım sorması ayıp zeynep kim?:img-hyste:img-hyste zeliha demek istedin heralde.....:img-hyste:img-hyste
diloşum anlat sen anlat.....haklısın ne kadar hava atsan valla....:img-in_lo

ay kafamı kaldı :img-hyste
beyin kıvrımlarım işlemio suanda akmıo :img-pilot
çiseye sor betulun ustundeki elbiseyi pembe gördum diorum guselde giyinmiş kız o yine mormus 10dakka sora jeton dusuo bnde :img-hystebuarada kimmiş o baska özo manyaa arkadasın :hıh neyse :img-cool2

tuceny
07-02-08, 00:08
Ay bide ortamı görcektiniz kızlar..:img-hyste
Hele bi de reklama girdiği anda arkamızda bi ufaklık annesi dürttükçe "Özcan Abiii:img-fear2:img-fear2" diye bağırdıda bağırdı yani ... Artık öle içime işlediki programdan sonra ercan abi ve özcan ABİ dedim ve sedef şok:img-fear2:img-hyste tabi dil sürtmesi:img-cool2 Özcan sonunda el sallayıp öpücük gönderdi kıza :hıh 4-5 yaşlarında bi özo fanı hatta bikaçtane ..yeni nesil özocu:X

ay karnımmm koptummmmm
özcan abiii hahahaha mnyklar ay ben yazamıcammm az gülim bi dk:img-hyste:img-hyste:img-hyste

nazquzeli
07-02-08, 00:09

Ay bide ortamı görcektiniz kızlar..
Hele bi de reklama girdiği anda arkamızda bi ufaklık annesi dürttükçe "Özcan Abiii:img-fear2" diye bağırdıda bağırdı yani ... Artık öle içime işlediki programdan sonra ercan abi ve özcan ABİ dedim ve sedef şok:img-fear2:img-hyste tabi dil sürtmesi. Özcan sonunda el sallayıp öpücük gönderdi kıza :hıh 4-5 yaşlarında bi özo fanı hatta bikaçtane ..yeni nesil özocu:X

ay kopmus durumdayım :img-hyste
özcan abii:img-hyste yalnız annesi dürtüo bnde olsam öle yapardım koca kadın nasıl baarsın özo die :img-hyste özo da öle bi alışmış ki dilimize çisemle telde konusrken farkettim özo dioruz adamın adı kaldı öle :img-hyste

kardesim özcanı abin olarak göruosun artık hee arkadan sosyal baskı uygulamıslar size:img-hyste

tuceny
07-02-08, 00:10
he sen öyle san yorulmuştur tabi....

bence feneri bi yerde söndürmek ister....

ya yemek falan olsun da daha ilerisi olmasın kızlar amanın yoksa bizler....:sad53:

sedaaaaaaaaaa susssss yawssss içim kararadıııı anammm yok ya öle sey olmaz ne gerek var aaaa

ii dusunun herkes evinde simdii.... hatta özo neti actı okuyo falan
böle gzl hayallerr.....

bal gözlüm
07-02-08, 00:10
Arkamızda reklam aralarında piknik yaptılar resmen
Hele bi de reklama girdiği anda arkamızda bi ufaklık annesi dürttükçe "Özcan Abiii:img-fear2" diye bağırdıda bağırdı yani ... Artık öle içime işlediki programdan sonra ercan abi ve özcan ABİ dedim ve sedef şok:img-fear2:img-hyste tabi dil sürtmesi:img-cool2 Özcan sonunda el sallayıp öpücük gönderdi kıza 4-5 yaşlarında bi özo fanı hatta bikaçtane ..yeni nesil özocu

ay koptum.....:img-hyste:img-hyste

özcan abi özcan abi.....inanmıyorum ya seni o halde görmek isterdim valla....:img-hyste

askım okuldan ya kıskançlık yapma.....:img-blushözo manyağı ama bizim kadar değil tabi....:img-wink:sadece özo'yu böyle farkedince betül'le falan bana gıcık olsun diye mesaj attı sanki kendi kıskanmamış gibi....:hıh mor elbiseyi pembe mi gördün....:img-hyste:img-hyste ama hakkaten güzeldi kızın kıyafeti...

sıla-89
07-02-08, 00:11
tamam kes hava yapma ya da yap

Diloşum bence hiç tutma kendini yap canım havanı :img-hyste yakışır :img-pilot

Burçinim zaten orda bi tepki verse çok ters bi duRum oLurDu..Çünkü Özo zaten gereksiz yere sarılması yeterince garip bi hareketti,yani bi de betülden bi olumlu tepki gelse :img-cool2 bence ondan öyle davranmıştır antibetül :img-cool2 Ya Özonun onlar my heart belongs to daddy2i söylerkenki aşka gelmesini falan unutamıyoRum,oh yeaaah diye bağıRmasını falan.. :sad53: Bi de aklıma onlar söylemeden monroe söylerken kocaman adamlar küçücük oluRduk falan dedi ya bakalım siz ne yapacaksınız diye..yani bunlar bağdaşıypo kafamda ya etkilenmediğine inanasım gelmiyo:img-cool2

Pöööff şiştim :icon_sorr

valla öyle senaryolar yazdık ki 2 saat boyunca ben de senin düşündüğünden farklı düşünemiyoRum buRçinim :sad53:

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:11
Kızlar size sedefn stüdyoya almadan önceki havalarından bahsetcem:img-pilot
Şimdi kapınnın önündeyiz giriş kapalı yani daha b,naya girmedk kapıyı açmıolar,sedefin tepki "merak etmeyin açarlar ne de oLsa fan clupüz:X:img-hyste:img-hyste" ben bu an koptum:img-hyste
Sonra içeri girdik bu sefer stüdyo kapısındayız..Gene kapıyı açmmıolar.. sedefn tepki : "fan clupüz:X :img-hyste ama bunları şaka yaptı:img-hyste

tuceny
07-02-08, 00:12
ay kopmus durumdayım :img-hyste
özcan abii:img-hyste yalnız annesi dürtüo bnde olsam öle yapardım koca kadın nasıl baarsın özo die :img-hyste özo da öle bi alışmış ki dilimize çisemle telde konusrken farkettim özo dioruz adamın adı kaldı öle :img-hyste

kardesim özcanı abin olarak göruosun artık hee arkadan sosyal baskı uygulamıslar size:img-hyste

arkadan sosyal baskı uygulamıslar size koptumm:img-hyste:img-hysteaile planlaması ha iimiş

özcan abiicim bnmmmm ne tuhaf be sölemesi....
özo kaldı hakkaten adı
annem de öle özon basladı kos der

bal gözlüm
07-02-08, 00:13
sedaaaaaaaaaa susssss yawssss içim kararadıııı anammm yok ya öle sey olmaz ne gerek var aaaa

ii dusunun herkes evinde simdii.... hatta özo neti actı okuyo falan
böle gzl hayallerr.....

tamam tuçem iyi düşünecem ama elimde değil adamımı tanıyorum çünkü....:sad53:

ya özo neti açsa bu yazdıklarımızı okusa bence bi daha fandan kimseyi programa almaz talimat verir.....:img-hyste:img-hyste facebook canavarı diloş özo'ya buranın linkini atsana bi....:img-hyste:img-hyste

tuceny
07-02-08, 00:15
:happy0064Kızlar size sedefn stüdyoya almadan önceki havalarından bahsetcem:img-pilot
Şimdi kapınnın önündeyiz giriş kapalı yani daha b,naya girmedk kapıyı açmıolar,sedefin tepki "merak etmeyin açarlar ne de oLsa fan clupüz:X:img-hyste:img-hyste" ben bu an koptum:img-hyste
Sonra içeri girdik bu sefer stüdyo kapısındayız..Gene kapıyı açmmıolar.. sedefn tepki : "fan clupüz:X :img-hyste ama bunları şaka yaptı:img-hyste

haha:happy0064 ii demiş..... tabi farkınız olsun acııkk da acmamarı kötü olmus ne var sanki yicez die bagırsaydınız

fan clupüz biz o bizimmmm.....

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:17
:happy0064

haha:happy0064 ii demiş..... tabi farkınız olsun acııkk da acmamarı kötü olmus ne var sanki yicez die bagırsaydınız

fan clupüz biz o bizimmmm.....

aynen tuçem bende bunları düşünerek öle dedim :D
fan clupüz biz o bizim:X:X:X:img-pilot

tuceny
tamam tuçem iyi düşünecem ama elimde değil adamımı tanıyorum çünkü....:sad53:

ya özo neti açsa bu yazdıklarımızı okusa bence bi daha fandan kimseyi programa almaz talimat verir.....:img-hyste:img-hyste facebook canavarı diloş özo'ya buranın linkini atsana bi....:img-hyste:img-hyste

tabi adam neyim ben ben neymnisim olsun demi adamı tipten tipe soktuk
capkınların kralı yaptık
yok sedam özo daha buna hazır degillllll.............

nazquzeli
Kızlar size sedefn stüdyoya almadan önceki havalarından bahsetcem:img-pilot

bravo sedefim aferin :img-hyste bn yetiştrdim sedefi:img-hystebnde her seferinde dilarayada diodum sölein fandan oldunuzu die bi ayrıcalımız var yani :icon_shad yalnız anladımm kadarıyla ordakileride etkisi altına almıs siz korkmayın bizde fandanız nede olsa gricez sizde gelirsiniz arkamazdan obaaa puhaha

bal gözlüm
Kızlar size sedefn stüdyoya almadan önceki havalarından bahsetcem
Şimdi kapınnın önündeyiz giriş kapalı yani daha b,naya girmedk kapıyı açmıolar,sedefin tepki "merak etmeyin açarlar ne de oLsa fan clupüz:X:img-hyste:img-hyste" ben bu an koptum
Sonra içeri girdik bu sefer stüdyo kapısındayız..Gene kapıyı açmmıolar.. sedefn tepki : "fan clupüz:X ama bunları şaka yaptı:img-hyste

fan clubüz merak etmeyin......:img-hyste:img-hyste koptum ya....:img-hyste:img-hyste

çisem sende kadının adını antibetül koydun ya....:img-hyste:img-hyste

bana da takıldı bu özo ya burçinim sağolsun bugün kuzenimleyim akşam milli maç dedi ben kim takar maçı akşam özo'mun programı+asmalı var diyorum....kuzenimin tepkisi özo....:img-swoon tamam özo'na selam diyo sonra....:img-hyste:img-hyste

sıla-89

Arkamızda reklam aralarında piknik yaptılar resmen
Hele bi de reklama girdiği anda arkamızda bi ufaklık annesi dürttükçe "Özcan Abiii:img-fear2" diye bağırdıda bağırdı yani ... Artık öle içime işlediki programdan sonra ercan abi ve özcan ABİ dedim ve sedef şok tabi dil sürtmesi Özcan sonunda el sallayıp öpücük gönderdi kıza 4-5 yaşlarında bi özo fanı hatta bikaçtane ..yeni nesil özocu:X

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Kriz geçiriyoRum sanırım şu an ,gülmekten gözümden o kadar bi yaş gelmiş ki sırılsıklam oldu yüzüm yani:img-pilot

İlahi diLoşum ya Özcan ABİ :img-hyste

el sallayopöpücük mü gönderdi :sad53: benim hareketimi yapmış :sad53: ben de eğer bi gün olur da görebilirsem o çocuk gibi özcan Abiiiii diye bağırayım bana da yapar belki :img-pilot

(meleğim)
07-02-08, 00:19
resimler,çalışmalar için çok teşekkür.....:img-wink:

maşallah hepinize çoşmuşsnuz..yeni başıkta açılmış hayırlı olsun...:happy0064

özocular sedef,diloş gözünüz aydın...:happy0064diloşcm izlerken seni bi türlü göremedim hangi taraftaydınız...:icon_whis

özcan yinemi kaçtı.. hiskonuşamdınızmı şimdi....:icon_whis

bu arada bi betül ne yaptıki böyle her mesajında betül muhabbeti geciyor :)

neyse sizin adınıza çok sevindim özoyu yakından görüp izlediniz :happy0064

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:20
bravo sedefim aferin :img-hyste bn yetiştrdim sedefi:img-hystebnde her seferinde dilarayada diodum sölein fandan oldunuzu die bi ayrıcalımız var yani :icon_shad yalnız anladımm kadarıyla ordakileride etkisi altına almıs siz korkmayın bizde fandanız nede olsa gricez sizde gelirsiniz arkamazdan obaaa puhaha

saol burçinimm:img-hysteüstat sensin nede olsa:img-hyste
ben orda hava atmak için dedim zaten..özoyu biz tanıyoruz..onun davetlisiyiz falan die:img-hysteaynenn öle olduuuuu :img-hyste
arkamızda bi teyze vardı saolsun bizden beterdi:img-hystehakıımızı savundu:X

tuceny
07-02-08, 00:21
resimler,çalışmalar için çok teşekkür.....:img-wink:

maşallah hepinize çoşmuşsnuz..yeni başıkta açılmış hayırlı olsun...:happy0064

özocular sedef,diloş gözünüz aydın...:happy0064diloşcm izlerken seni bi türlü göremedim hangi taraftaydınız...:icon_whis

özcan yinemi kaçtı.. hiskonuşamdınızmı şimdi....:icon_whis

bu arada bi betül ne yaptıki böyle her mesajında betül muhabbeti geciyor :)

neyse sizin adınıza çok sevindim özoyu yakından görüp izlediniz :happy0064

neler yapmadı melegim aldı elini oksada sarıldıu oyyy yeter antici olmamıza
ama hakkaten daha adı gecmsinhıh bosverelim betülü
resimler baslar sımdı taramalı tüfek gibi dimi

kalbinize sahip cıkın bu gece kaptıranlar hariç

bal gözlüm
07-02-08, 00:22

evet bence de sedef havasını atmış ordakilere biz fandanız ayrıcalığımız var merak etmeyin bizim sayemizde siz de girebilirsiniz içeri.....:img-hyste:img-hyste

meleğim hoşgeldin "bi umut" video bekliyorum mutlaka lütfen........:img-in_lo valla kızlar anlatsın sana antibetülü bizde burçinimle saf saf kadında bişey yok diyormuşuz ama.....:img-pilot

sıla-89
07-02-08, 00:23
saol burçinimm:img-hysteüstat sensin nede olsa:img-hyste
ben orda hava atmak için dedim zaten..özoyu biz tanıyoruz..onun davetlisiyiz falan die:img-hysteaynenn öle olduuuuu :img-hyste
arkamızda bi teyze vardı saolsun bizden beterdi:img-hystehakıımızı savundu:X

Allam ya delisiniz siz kızıım demek davetlisisiniz Özoyu tanıyoRuz havaları :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Sedacım dediğin gibi Özo bunları okusa bne olur çok merak ediyoRum :img-pilot Tabi şu an nerde ne yapıyodur bilmiyoRum ama :sad53:

(meleğim)
07-02-08, 00:24
fragman resimleride değişmiş...

http://img212.imageshack.us/img212/939/ozcan2renk10020001lq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/8351/ozcan2renk10030001wg9.jpg (http://imageshack.us)
http://img233.imageshack.us/img233/7205/ozcan2renk10030002gs6.jpg (http://imageshack.us)

hımmm neyse boşverelim betülü...:)

bal gözlüm
07-02-08, 00:25
Allam ya delisiniz siz kızıım demek davetlisisiniz Özoyu tanıyoRuz havaları :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Sedacım dediğin gibi Özo bunları okusa bne olur çok merak ediyoRum :img-pilot Tabi şu an nerde ne yapıyodur bilmiyoRum ama :sad53:

ben nerde ne yaptığını tahmin ediyorum adamımı biliyorum ama konuşmayayım yoksa tuçe beni...........:dito

sedef süpersin ya biz özo'nun davetlisiyiz.....:img-hyste:img-hyste ordakiler ne bozulmuştur ama...bu arada fandan başka kimler vardı?:icon_whis

sıla-89
07-02-08, 00:26
neler yapmadı melegim aldı elini oksada sarıldıu oyyy yeter antici olmamıza
ama hakkaten daha adı gecmsinhıh bosverelim betülü
resimler baslar sımdı taramalı tüfek gibi dimi

kalbinize sahip cıkın bu gece kaptıranlar hariç

meleğim bunlar yetmezmi antibetülcü olmaya dmiş tuçem ne de güzel demiş :img-cool2 nese bence de kapatalım beynim sürekli yeni senaryo üretiyo çünkü burçinimden aldığı gazdan sonra sağolsun :img-pilot

meleğim bi umuta video bekliyoRUzzzz:happy0064:happy0064:happy0064

burçinim / tuÇem sonrasında da sizden de bi umuta giff bekliyoRUzzz:img-pilot

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:27
ooo sedam kim yoktuki:img-hyste
Resmen tüm trt çalışanlarıyla kanka oLmşlar:img-hyste
teşekürler....biz özonun davetlisiyizz:img-hyste:img-hyste

(meleğim)
http://img183.imageshack.us/img183/7169/ozcan2renk10040002ns5.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/6453/ozcan2renk10040001sy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img511.imageshack.us/img511/3571/ozcan2renk10050013mh9.jpg (http://imageshack.us)

tucecim şu resimlerden wall yaparmısın.. yada 2 renkten beğendiğin resimlerden....:img-wink:

bal gözlüm
ayy arada resim de ekleyelim de yoksa başlığı kapattıracağız sohbete çevirdiniz diyecekler.....:img-blush

http://img151.imageshack.us/img151/5516/49704663qn6.jpg

meleğim süpersin fragman resimleri........:happy0064:happy0064

nazquzeli
07-02-08, 00:28
evt evt superr meleiim jenerik deişmiş umarım meleim çekmiştr demiştim supersinnn:good:

sıla-89
07-02-08, 00:29
Sedacım katıLıyoRum sana ,resim :D

:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/azcan1639hd1.jpg

&sedef&özcan&
trt deki güvenlik geldi yanımıza sizi kim davet etti dedi..
Sedef b,i hışınla kimse etmedi biz fan clupüz:X:X dedi:img-hyste:img-hyste

tucem buarada bu haftadan çok çalışma bekliorumm 6 şubat anısına..sedefim ben:img-hyste

ben dilara.. :D bana baktıı sahnelerden bişeler istiyorum :X O bakışmanın ve gülüşün anısına:img-in_lo

bal gözlüm
ooo sedam kim yoktuki:img-hyste
Resmen tüm trt çalışanlarıyla kanka oLmşlar:img-hyste
teşekürler....biz özonun davetlisiyizz:img-hyste:img-hyste

ya her hafta gidenler var zaten biliyorum ama bugün bayağa kalabalıktınız galiba......:img-wink:

bu arada ben ilk seni farkettim sedefim....aaa sedefim, ardından aaa diloşum dedim annem kızım noluyo diyo.....:img-hyste:img-hyste

sıla-89
07-02-08, 00:31
Meleğim süpersin canım :happy0064 devammm:happy0064

yerim seni yerimmm:img-icecr
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/n6326e60809_481t231_5690.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/n632660809_481234_6922.jpg

tuceny
meleğim bunlar yetmezmi antibetülcü olmaya dmiş tuçem ne de güzel demiş :img-cool2 nese bence de kapatalım beynim sürekli yeni senaryo üretiyo çünkü burçinimden aldığı gazdan sonra sağolsun :img-pilot

meleğim bi umuta video bekliyoRUzzzz:happy0064:happy0064:happy0064

burçinim / tuÇem sonrasında da sizden de bi umuta giff bekliyoRUzzz:img-pilot

evet cnm burcodan isteidm bende giff bennim giflerde iş yok o döktürür simdi

melegim yaparım cnm ne demek sen ekle resimmm kolay

kanka olurlar tabi seda da ordamıydı hani fandan devamlı giden
o misal..... özcanla kanka resmen
ahh yasın buyuk olucak istlda olucan bırak trt calısanını nese....sustummm:img-hyste

&sedef&özcan&
ya her hafta gidenler var zaten biliyorum ama bugün bayağa kalabalıktınız galiba......:img-wink:

bu arada ben ilk seni farkettim sedefim....aaa sedefim, ardından aaa diloşum dedim annem kızım noluyo diyo.....:img-hyste:img-hyste

ee tabi ilk önce beni görüceksin..
Ne de olsa fan clupüm:X:img-hyste:img-hyste

seda ordaydı her zamanki gibi:X:img-hyste

nazquzeli
07-02-08, 00:33

tucem buarada bu haftadan çok çalışma bekliorumm 6 şubat anısına..sedefim ben:img-hyste

ben dilara.. :D bana baktıı sahnelerden bişeler istiyorum :X O bakışmanın ve gülüşün anısına:img-in_lo

:img-hyste:img-hyste

tamam meleim videoları eklesnn hemen yapıcaz bişiler yalnız nezmn sana baktıı ya cekmedilerse o sıra özoyu:img-hyste nsl iş yok yaa tucem en son yaptıın gifler superdi manyakmısn :X

bal gözlüm
07-02-08, 00:33

tamam anlaşıldı bu gece sedef çalışmış .....:img-hyste:img-hystebizi kimse davet etmedi biz fan clubüz siz kim oluyorsunuz da bize bu soruyu sorabiliyorsunuz der gibi....:img-hyste:img-hyste diloşum sen napıyorsun o sıra tabi sen gecenin havasına kendini çoktan kaptırmıştın dimi....:img-hyste:img-hyste

çok cool.......:img-blush:img-in_lo:img-in_lo

http://img222.imageshack.us/img222/9757/00973ljvu1.jpg

tuceny
07-02-08, 00:34

tamam meleim videoları eklesnn hemen yapıcaz bişiler yalnız nezmn sana baktıı ya cekmedilerse o sıra özoyu:img-hyste

ya sen bakıslardan yap yutttursun ne olcak caktırma burcom... hehe ne köyütüm

ok sen sölersin aha burda baktı die yaparız dilouusm ni dimikkk
sedefim öpcük yollamadımı ya konserdli gbii olmadı bak... aaaaa:img-blush

sıla-89
07-02-08, 00:36
"ben dilara.. bana baktıı sahnelerden bişeler istiyorum :X O bakışmanın ve gülüşün anısına" dedi ya koptum :img-hyste:img-hyste Diloşum bakıştığınız an hangi şarkıdaydı? (cümleye bak ya özoyla bakışyığınız şarkı,pehh pehhh havaya gel:img-pilot) çünkü eğer kayboldumsa ekrana feci yansıyan bi bakışma var seyircilerle ve o sana gelmişse bayıLabilirim sanırım ben bile heyecandan o derece :img-blush

Diloşum senin için :D
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/hazirangecesi0100024zdlng9.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/baran839tl.jpg

&sedef&özcan&

tamam meleim videoları eklesnn hemen yapıcaz bişiler yalnız nezmn sana baktıı ya cekmedilerse o sıra özoyu:img-hyste nsl iş yok yaa tucem en son yaptıın gifler superdi manyakmısn :X

tuçe:X:X:XX:X ben o bakışların hangi sahne olduunu çok ii biliorum:X:X:img-hyste
kardesim o sahneyi çekmemişlerse silahh:sad53:

(meleğim)
sağolun arkadaşlar...:img-wink:

çisecim vidyolarıda eklicem cnm..

taze taze anılarınız canlansın sedef,diloş...:img-wink:

http://img520.imageshack.us/img520/7292/ozcan2renk10050002bk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img212.imageshack.us/img212/2725/ozcan2renk10050010ch9.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/7586/ozcan2renk10050011md8.jpg (http://imageshack.us)

nazquzeli
07-02-08, 00:37
ahh yasın buyuk olucak istlda olucan bırak trt calısanını nese....sustummm:img-hyste

hehehh anladm anladm :img-pilot
güzel :img-pilot
sedef ii alıştı özoya yaa 10kez filan görmustr heralde...özo nereye sedef oraya :icon_whis

yalnız unutmayalım :icon_shad telden de olsa özo bni de öptü bn aval aval kalmıstım aa aa die :img-fear2:img-fear2

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:38
ya sen bakıslardan yap yutttursun ne olcak caktırma burcom... hehe ne köyütüm

ok sen sölersin aha burda baktı die yaparız dilouusm ni dimikkk
sedefim öpcük yollamadımı ya konserdli gbii olmadı bak... aaaaa:img-blush

yollamadı tucemyaa:icon_sorr
okadar baktım suratına belki yollar die ama...tık yok:img-hyste (sedef)

(dilara) çisem inanırmısın şarkıyı hatırlamıyorum bile:sad53: Ama oturuyodu..:img-in_lo

bal gözlüm
07-02-08, 00:38
ee tabi ilk önce beni görüceksin..
Ne de olsa fan clupüm:X:img-hyste:img-hyste

seda ordaydı her zamanki gibi:X:img-hyste

ya o kıza ben çok gıcık oluyorum nedense.....:hıh kızın bilmem kaçıncı görüşü özo'yu bizde daha tık yok....hayır görmekle kalmıyo bi de sarılıyo öpüyo falan....:hıhözcan abicim deyip duruyo ben olsam abicim mi derim ya...:img-hyste ya bi de benim adaşım ya....:img-hyste:img-hyste

:img-in_lo:img-in_lo

http://img210.imageshack.us/img210/1361/00986gejz7.jpg

sıla-89
07-02-08, 00:39
DnZ güLüşü:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/hazirangecesi010002pp3by.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/hazirangecesi010002p9lq.jpg
dudak büzüş :img-swoon
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/baran825tn.jpg

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:40
hehehh anladm anladm :img-pilot
güzel :img-pilot
sedef ii alıştı özoya yaa 10kez filan görmustr heralde...özo nereye sedef oraya :icon_whis

yalnız unutmayalım telden de olsa özo bni de öptü bn aval aval kalmıstım aa aa die :img-fear2:img-fear2

teşekürler buçinimm..bunu bi iltifat olarak alıorummm:img-in_lo:img-hyste
ya aslında okadar abartılcak bişe deil 6.görüşümmm:icon_whis:img-hyste:img-hyste
telefonn doru....:img-pilot

tuceny
07-02-08, 00:40
tuçe:X:X:XX:X ben o bakışların hangi sahne olduunu çok ii biliorum:X:X:img-hyste
kardesim o sahneyi çekmemişlerse silahh:sad53:

hehe
muc muc

cekmiştir melegim hepsini no panik merk ettim ha nasi bakmıs
sedam öle deme yaws ii kız
abi diyo ona sükür demediğini dusun zararsız yani anladın

(meleğim)
07-02-08, 00:42
http://img223.imageshack.us/img223/6579/ozcan2renk10050005nb9.jpg (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/8710/ozcan2renk10050012un4.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/2474/ozcan2renk10050008qy7.jpg (http://imageshack.us)

sağol tucecim..sedacım,çisecim elinize sağlık...:img-wink:

bal gözlüm
hehe
muc muc

cekmiştir melegim hepsini no panik merk ettim ha nasi bakmıs
sedam öle deme yaws ii kız
abi diyo ona sükür demediğini dusun zararsız yani anladın

ayy evet o yönden hiç bakmamıştım olaya.....:img-hyste:img-hyste iyi kızdır tabi canım lafım yok ona ama o kaç kere gördü ya biz daha......:sad53: neyse fazla duygu sömürüsü yapmayayım.....:img-hyste:img-hyste

diloşum otururken şarkı söyledi mi ki özo acaba kızlar söylerken sana bakmış olmasın....:img-wink:

tuceny
yollamadı tucemyaa:icon_sorr
okadar baktım suratına belki yollar die ama...tık yok:img-hyste (sedef)

usss cnm bnm e tabi ugurun yanında yok....
bidahkine 7.ye inş....

burcom orda cok tatlıısn ya
sesin öle cıkmıski

sen yazdınnnn çünküüü diyisin :happy0064:happy0064o da nasi gülmüsss....

sıla-89
07-02-08, 00:44
Diloşum videoLardan anlarsın artık o zaman canım :img-icecr

gel de no signaL olma:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/10ca6.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/51347466bu7.jpg

tuceny
07-02-08, 00:44
ayy evet o yönden hiç bakmamıştım olaya.....:img-hyste:img-hyste iyi kızdır tabi canım lafım yok ona ama o kaç kere gördü ya biz daha......:sad53: neyse fazla duygu sömürüsü yapmayayım.....:img-hyste:img-hyste

diloşum otururken şarkı söyledi mi ki özo acaba kızlar söylerken sana bakmış olmasın....:img-wink:

oturuken sölemeye calısıtıda mikrefonu kapalıydı sanırım dimi salladı mikrefonu ben mi salladım yoksa sımdı öle haıtlrıyorum......ölemi dilosum

bal gözlüm
07-02-08, 00:45
ayy diloşuma bakış attığı şarkıyı buldum galiba....otururken tükeneceğiz'i söylediler o olabilir.....:img-wink:

:img-blush:img-in_lo
http://img86.imageshack.us/img86/4357/3591hazirangecesiby3dfxmj4.jpg

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:45
usss cnm bnm e tabi ugurun yanında yok....
bidahkine 7.ye inş....

burcom orda cok tatlıısn ya
sesin öle cıkmıski

sen yazdınnnn çünküüü diyisin :happy0064:happy0064o da nasi gülmüsss....

oyyy kuşumm benimmm:D
tabi tucem yok yanımda öpücükte yokk..7.ye:img-hyste
burçinimm gerçekten orda sesin süper :img-in_lo

dilara dioki tuçe artık biraz kendine öpücük almaya baksın:hıh ayrıca muc muc muc dio :img-hyste

(meleğim)
07-02-08, 00:46
http://img108.imageshack.us/img108/8067/ozcan2renk10050009bz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/6530/ozcan2renk10050003jg6.jpg (http://imageshack.us)

sıla-89
07-02-08, 00:46
Ali Bey:img-icecr

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/untitled26rm5.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/untitled28ah9.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/untitled29jz5.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 00:47
oturuken sölemeye calısıtıda mikrefonu kapalıydı sanırım dimi salladı mikrefonu ben mi salladım yoksa sımdı öle haıtlrıyorum......ölemi dilosum

evet tuçem doğru hatırlıyorsun ve o şarkı tükeneceğiz'di hatta ayağa da kalktı bir ara....:img-wink:

http://img88.imageshack.us/img88/7486/487kl9.jpg

tuceny
07-02-08, 00:48
oyyy kuşumm benimmm:D
tabi tucem yok yanımda öpücükte yokk..7.ye:img-hyste
burçinimm gerçekten orda sesin süper :img-in_lo

dilara dioki tuçe artık biraz kendine öpücük almaya baksın:hıh ayrıca muc muc muc dio :img-hyste

muc muc cnmmm aldımmm
bana vermez o gizli işlerrr
dershne var güya yarın ben nie hala burdayımmm kırıcam len

&sedef&özcan&
07-02-08, 00:48
valla hangi şarkıydı hatırlamıyorum bakışı görsem tanırım ama:img-blush
Yarın bol bol bahsederiz gene..
Şimdi çıkmamz lazım..özo:img-in_lobiz:img-in_lo:img-hyste
öptükhepinizi..iigeceler:sad53::sad53:

sıla-89
07-02-08, 00:50
Evet bi tükeneceğizde oturdu söylerken :img-icecr Burçinim --tükeneceğiz :D

Diloşum şimdi bu şarkıdamı bakıştınız yan:img-swoon ne diyebiLirim ki iptalim:sad53:

Ne boyle senle ne de sensiz yazik yasanmiyor caresiz
Ne bir arada ne de ayri olmak imkansiz hic sebepsiz
Ne hayallerle umitlerle mutlu olmakti dilegimiz
Suclu ne sensin ne de benim simdi sensizim sen de bensiz

---- Tuçem ben okulu kırıyoRum sebn de dershaneyi kıR bi güncükl canım :img-hyste

--Diloşum-Sedefim ikinize de iyi geceler,Ee bundan daha iyi uykuLar olamazdı zaten:img-icecr
Hele güzel rüyalar kısmını direkt size bıRakıyoRum:img-in_lo :D görüşürüz kızlar :img-kiss:

bal gözlüm
07-02-08, 00:51
oyy oyy yemekte yaparmış.....:img-icecr:img-icecr(hem de çok güzel yapar aşkım benim...:img-in_lo)

http://img352.imageshack.us/img352/8413/324ptfj6.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/1202/338lvvn2.jpg

(meleğim)
07-02-08, 00:52
http://img524.imageshack.us/img524/1945/ozcan2renk10060003hy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img107.imageshack.us/img107/6838/ozcan2renk10060001hw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/3009/ozcan2renk10060004vk8.jpg (http://imageshack.us)

sedacım kader resimleri süperrr..kadersiz dizimiz tekrarıda hiç olmadı...:icon_sorr

bal gözlüm
07-02-08, 00:54
iyi geceler çıkın bakalım kaynatın sabaha kadar...diloş-özo-sedef.....:img-in_lo:img-in_lo

bu gece kesin rüyanıza girer artık....:sad53:

oyy oyy.....:img-icecr

http://img218.imageshack.us/img218/8880/13rw6rm5.th.jpg

(meleğim)
http://img514.imageshack.us/img514/2489/ozcan2renk10060009bq1.jpg (http://imageshack.us)
http://img232.imageshack.us/img232/1074/ozcan2renk10060005hq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img232.imageshack.us/img232/2258/ozcan2renk10060006gf4.jpg (http://imageshack.us)

tuceny
by canlarrrr sedefm dilaram
öpüldünüz kocaman

melegim yaktın ya süper kareler

sıla-89
07-02-08, 00:56
en sevdiğim asmalı sahnelerinden biri:img-in_lo biz neden birbirimizi bu kadar seviyoRuz seymen:sad53:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/558bu.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/568rx.jpg

sıla-89
07-02-08, 00:58
Oooyyyyyy:img-in_lo

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/konseeer.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 00:58
meleğim doğru söylüyorsun valla kadersiz dizimiz tekrarı hiç olmadı....:sad53: gerçi bu aralar hiç bi dizimizin tekrarı yok ama.....:icon_sorr bu arada resimleri ekleyen ben değildim sahibi çise teşekkürler çise arada karışıklık oldu galiba....:img-wink:

senin de emeğine sağlık canım her hafta böyle fırından yeni çıkmış resimlerle geliyorsun bizi bitiriyorsun....:img-wink:

bu pozuna bayılıyorum.....:img-blush:img-in_lo

http://img90.imageshack.us/img90/8315/album12cd7tj0.jpg

nazquzeli
07-02-08, 00:59
oyy oyy yemekte yaparmış.....:img-icecr:img-icecr(hem de çok güzel yapar aşkım benim...)

özonun yemeinden tatmıs gibi konustun bi an :img-hyste:img-in_lo
ahh nerdeee :img-cool2
dilaram sedefmm ii geceler size uyucanızı hiç sanmıorum ama :img-pilot
ne dersanesi ne okulu kıslar yaa bn gif çercevelerini hazırlamaya başladm bile :img-in_lo noluyyyy ..
meleim,çisemm,sedam resmler super :img-in_lo
çisem tukeneceğiz tukenirler tukendiler e nsl tukenmesinler :img-in_lo:img-hyste:img-cool2:sad53:

sıla-89
07-02-08, 01:01
Meleğim harikasın valla :happy0064 Sedanın dediği gibi her hafta sayende yeni resimler videolar hiç eksik olmuyo:img-in_lo

sedacım ne fark eder canım olsun:img-icecr:img-wink:

bi dudaktannnn:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap071.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap072.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap108.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:02
özonun yemeinden tatmıs gibi konustun bi an :img-hyste:img-in_lo
ahh nerdeee :img-cool2

ne dersanesi ne okulu kıslar yaa bn gif çercevelerini hazırlamaya başladm bile :img-in_lo noluyyyy ..

valla askım bunu yazarken dedim şimdi biri kesin diycek sanki tattın diye....:img-hyste:img-hyste ah nerde ama tatmama gerek yok ya öyle olduğuna eminim....:img-wink: sevgilisine çorbalar yapan bi adam o sonuçta....

http://img110.imageshack.us/img110/1917/askmyara8.jpg

(meleğim)
07-02-08, 01:03
http://img352.imageshack.us/img352/6883/ozcan2renk10060012dc9.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/742/ozcan2renk10070002xa8.jpg (http://imageshack.us)
http://img352.imageshack.us/img352/2900/ozcan2renk10080001es4.jpg (http://imageshack.us)

sağol cnm...

sıla-89
07-02-08, 01:04
çisem tukeneceğiz tukenirler tukendiler e nsl tukenmesinler :img-in_lo

yok buRçinim ne okulu ektim gitti ben biliyosun canlı şahit oldun telde:img-hyste:img-hyste

senin bu sessizliğini ona verdim ben zaten o yüzden sesimi çıkarmıyodum nerdesin buRçinim diye:img-pilothazır gif demişken :icon_whis "noluuuuuyyyy??":img-blush

Tükeneceğiz,tükenirlerisanırım zaten tükendik,Ee nasıl tükenmesinler:sad53::img-in_lo

sıla-89
07-02-08, 01:06
AşŞkk:img-in_lo

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap050.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap032.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap022.jpg

nazquzeli
07-02-08, 01:07
valla askım bunu yazarken dedim şimdi biri kesin diycek sanki tattın diye....:img-hyste:img-hyste ah nerde ama tatmama gerek yok ya öyle olduğuna eminim....:img-wink: sevgilisine çorbalar yapan bi adam o sonuçta....

ay bitrdin beni:sad53:
sevgilisine çorbalar yapan bi adam o :sad53:
fan clubına da bi salata yapsa :img-pilot çok mu yani :hıh

(meleğim)
http://img87.imageshack.us/img87/264/ozcan2renk10080005wu7.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/9803/ozcan2renk10080006bi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/2686/ozcan2renk10080007gj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/7835/ozcan2renk10060018tz8.jpg (http://imageshack.us)

bal gözlüm
dön desem............:img-in_lo

bu şarkıya bayılıyordum bir zamanlar gerçi halen öyleyim ama.....:img-in_lo ya geçen gün youtube'ta kral tv 2002 ödüllerinde özom'un performansını izledim bu şarkıyla ödül almıştı süperdi....o an dikkat ettim kamera mahsun'a dönmüş ve mahsun yanındakine çok güzel şarkı ya diyo....:img-blush dudak hareketlerinden anladım.. izlerken farketmemiştim ben o zamanlar vay be.....:img-blush ama bizimkinde de karizma tavanmış hani herzamanki gibi....:img-in_lo

http://img352.imageshack.us/img352/6568/2519b05pi4.jpg

sıla-89
07-02-08, 01:08
akLa zarar resimler:sad53: allam dudaklara bak yaa,hepsinde ayRı :img-swoon

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap026.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap115.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap025.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:10
ay bitrdin beni:sad53:
sevgilisine çorbalar yapan bi adam o :sad53:
fan clubına da bi salata yapsa :img-pilot çok mu yani :hıh

biliyorum askım yazarken ben bittim zaten.....:sad53:
fan clubına da bi salata ahh ahh keşke.....çok değil aslında ama ahh özo ahh...:sad53:

http://img530.imageshack.us/img530/7161/3857b01qx8.jpg

sıla-89
07-02-08, 01:11
Sedacım,dön desem:img-in_lo:icon_sorr:happy0064:good::sad53:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap013.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap038.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap039.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:12
diloşumun en sevdiği......:img-blush o gitti ama....şimdi burda olsaydı nasıl sevmem o bakış,o kolye, o arka fon , o uyum diye....:img-hyste:img-hyste

http://img507.imageshack.us/img507/7666/asksns4.png

sıla-89
07-02-08, 01:13
iptaLim,iptaLsiniz,iptaller,iptal olmaya devam edecekler,Ee nasıl olmasınlar:sad53:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap105.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap053.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap005.jpg

tuceny
07-02-08, 01:14
melegime özel yaptııgm gif....

kucuk özcan

http://img215.imageshack.us/img215/4349/93996869ef7.gif (http://imageshack.us)

bal gözlüm
07-02-08, 01:15
ama çisem yapılır mı bu ya.....? hele bi de bu geceden sonra...bi dudaktan ve seda is....:sad53:

işte beni bitiren sahne.....:img-in_lo

http://img530.imageshack.us/img530/1897/asmalikonak9jv4.jpg

(meleğim)
http://img158.imageshack.us/img158/4633/ozcan2renk10100001zj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/6812/ozcan2renk10110002ay1.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/5093/ozcan2renk10140002ni2.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/5816/ozcan2renk10150003qh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/9629/ozcan2renk10160001es0.jpg (http://imageshack.us)

sıla-89
(o arka fon+kolye+bakış+uyum) x Özo = DiLara diyosun yani:img-pilot

DnZ güLüşü :img-blush
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap009.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bscap010.jpg

tuceny
07-02-08, 01:18
ahh ahh burdada bana bakıyo güya tabi... harbiye

http://img206.imageshack.us/img206/2104/s5001717fx3de3.jpg (http://imageshack.us)

bal gözlüm
07-02-08, 01:20
tuçem gif süper olmuş küçük özcan oyy yerim ben .....:img-icecr:img-icecr

ve tango sahnesi bu gece asmalı'yı izlerken özo'mun bu sahnede ne kadar karizmatik ve yakışıklı durduğunu, bi adama siyahın ancak bu kadar yakışabileceğini bir kez daha farkettim ve bir kez daha aşık oldum ona....:img-in_lo:img-in_lo

http://img219.imageshack.us/img219/7294/asmalikonak12zo1.png

http://img530.imageshack.us/img530/6845/asmalikonak13pw3.png

http://img530.imageshack.us/img530/4323/asmalikonak14nu4.png

sıla-89
07-02-08, 01:21
Sedam bu gece zaten hepimiz are..:sad53:

Beni bitiren sahne dedin de..:sad53: Özo dedi ya telefonlarım susmadı herkes nasıl etkilendim bu şarkıdan falan diye aradı diye:img-in_lo Hep doĞru işLer yapıyo olduğunun haklı gururunu yaşıyodu sanki resmen bu gece Özo,yani ne bilim anlatamadıom ama yüzündeki o farklı mıtlu ifade beundandı sanki bu gece:img-blush ya da Diloşla bakışmasından :icon_whis BilemiyoRum :img-pilot

Karizmam:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/akm3-1-1.jpg

tuceny
07-02-08, 01:22
canlar ben kacar öptüm 100 iletiyi gectik diger sayfayı saymıyorum bile öptüm hepinizi

bal gözlüm
07-02-08, 01:23
:img-in_lo:img-in_lo

http://img530.imageshack.us/img530/8586/asmalikonak15qf1.png

http://img220.imageshack.us/img220/6905/asmalikonak16ak3.png

(meleğim)
07-02-08, 01:26
http://img530.imageshack.us/img530/7201/ozcan2renk10160002jp1.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/4033/ozcan2renk10170001ye1.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/4025/ozcan2renk10230005ok3.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/5039/ozcan2renk10180001si3.jpg (http://imageshack.us)

harbiye konseri konser süperdide..:happy0064 ben konserden 1 gün sonra hastanelik tabi..:icon_sorr:)

tucecim sağol küçük özcan meleğim..:img-in_lo

burçincm,sedacım,cisecim resimler harika....:good:

bal gözlüm
07-02-08, 01:28
Sedam bu gece zaten hepimiz are..:sad53:

Beni bitiren sahne dedin de..:sad53: Özo dedi ya telefonlarım susmadı herkes nasıl etkilendim bu şarkıdan falan diye aradı diye:img-in_lo Hep doĞru işLer yapıyo olduğunun haklı gururunu yaşıyodu sanki resmen bu gece Özo,yani ne bilim anlatamadıom ama yüzündeki o farklı mıtlu ifade beundandı sanki bu gece:img-blush ya da Diloşla bakışmasından :icon_whis BilemiyoRum :img-pilot

evet onu bende farkettim çisem.....:img-in_lo ben seni anladım merak etme....evet gerçekten haklı gururunu yaşıyor ya bu ilgiyi, sevgiyi , takdiri hakediyor hatta bence daha fazlasını yeterince değerinin bilindiğini düşünmüyorum yani biz değil tabi ama basın, meslektaşları , bazı kendini bilmezler....

iyi geceler tuçem vay 100 iletiyi geçtik mi hiç farkında değilim bravo bize valla....

http://img81.imageshack.us/img81/4125/bscap0002wluj2.jpg

(meleğim)
07-02-08, 01:29
http://img127.imageshack.us/img127/7383/ozcan2renk10210001py6.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/4913/ozcan2renk10160004dj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/8501/ozcan2renk10160005vw0.jpg (http://imageshack.us)

bal gözlüm
07-02-08, 01:32
karizmanın adı.........:img-blush

http://img127.imageshack.us/img127/4681/baran358kofb2.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:34

http://img106.imageshack.us/img106/6277/bakbw5.jpg

sıla-89
07-02-08, 01:36
evet onu bende farkettim çisem.....:img-in_lo ben seni anladım merak etme....evet gerçekten haklı gururunu yaşıyor ya bu ilgiyi, sevgiyi , takdiri hakediyor hatta bence daha fazlasını yeterince değerinin bilindiğini düşünmüyorum yani biz değil tabi ama basın, meslektaşları , bazı kendini bilmezler....

iyi geceler tuçem vay 100 iletiyi geçtik mi hiç farkında değilim bravo bize valla....

Di mi sedam hakediyo:img-blush:img-in_lo O çok daha fazlasını hakediyo dediğin açıdan :img-cool2 ama zaten söylediğin gibi "kendini bilmez" işte ..o tiplerden zaten normal bi davranış beklemek ters olur..hani özo da demişti ya bulutsuzluk özleminin olduğu programda 15 senemi dolduruyoRum ama işte diye:sad53: Üzmesinler Özomuzu:sad53: ondan uzak Allaha yakın olsunlar başka da bişey istemiyOruz zaten ya:icon_sorr

--Tuçem iyi geceler canım güzel rüyalar,görüşürüz :img-in_lobye

bal gözlüm
07-02-08, 01:38
çisem dudaklar.....:img-blush

http://img223.imageshack.us/img223/3760/baran825tnua4.jpg

bakış....:img-in_lo bana bi kere böyle baksan...:img-in_lo

http://img223.imageshack.us/img223/7095/baran839tlca5.jpg

sıla-89
07-02-08, 01:39
Güzel şeylerin başına geLmiş en güzeL şey O'ydu sanırsam:img-icecr

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzelseyler41080001fe3.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/gzeleyler030020001uy4.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzelseyler40980002eh7.jpg

sıla-89
07-02-08, 01:41
Sedam ya bu dudaklar:img-swoon Ölürmüyüz biz sana:img-in_lo:sad53:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzelseyler40820001zq5.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzelseyler40940002hk2.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzelseyler40170001ul0rz7.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:42
evet çisem zaten ben o programda acayip kötü olmuştum ne kadar da haklıydı....:icon_sorr ama işte çekememezlik tek açıklaması bu ne güzel de dedin özo'ya uzak allah'a yakın olsunlar.......:img-wink:

bence de güzel şeylerin başına gelen en güzel şey....ayy bunu yazdın ya aklıma ne geldi....."sevgilim sen bi kadının başına gelebilecek en güzel şeysin":img-in_lo

karizma....:img-in_lo

http://img174.imageshack.us/img174/3337/bamy21my3.png

(meleğim)
07-02-08, 01:42
:img-blushgülüş
http://img115.imageshack.us/img115/5719/ozcan2renk10180003oy4.jpg (http://imageshack.us)
http://img229.imageshack.us/img229/9539/ozcan2renk10200001jr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/668/ozcan2renk10160008bl7.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/1971/ozcan2renk10160006di4.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/2869/ozcan2renk10180005du6.jpg (http://imageshack.us)

sıla-89
07-02-08, 01:43
bi önceki başlıktan:img-blush

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/renk2aask3.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/renk2aask2.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/renk2aask1.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/renk2aask5.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:47
ayy o dudaklar yok mu zaten.....:img-icecr:img-icecr geçen bi arkadaşım farketmiş hatta tanıdığı birinin mimiklerini benzetiyomuş özo'ya dedi ki o dudak hareketleri falan var ya aynı ben tabi hemen tanıştırsana durumuna geçtim....:img-hyste:img-hyste

http://img216.imageshack.us/img216/7504/baranmug6.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/3952/baranm2ea7.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/1376/baranm3bn5.jpg

sıla-89
07-02-08, 01:48
Evet canım aynen öYle:img-cool2 ne diyelim bu tip lafları edenlerin de Özonun durumu da oRtada zaten :img-icecr:happy0064

Sedam "öyLeyimdir biRaz:sad53:"

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/kader9.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/kader8.jpg

(meleğim)
07-02-08, 01:48
http://img223.imageshack.us/img223/2484/ozcan2renk10230004fp4.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/4373/ozcan2renk10230003ie2.jpg (http://imageshack.us)
http://img229.imageshack.us/img229/2644/ozcan2renk10180009su8.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/9662/ozcan2renk10230010ge1.jpg (http://imageshack.us)
http://img229.imageshack.us/img229/9177/ozcan2renk10230002kv5.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/893/ozcan2renk10230001ry9.jpg (http://imageshack.us)

bu gecelik bu kadar...:img-wink:

çisecim,sedacım,burçincm ii geceler size...:sad53:

resimler için teşekkür....bye

bal gözlüm
07-02-08, 01:50
çisem ben bi önceki başlıkta bunları atlamışım süpersin harika.....:img-icecr:img-icecr

http://img216.imageshack.us/img216/8601/0000000000170077ny7.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:54
iyi geceler meleğim senin de eline sağlık süper resimler ekledin yine....

sedam "öyleyimdir biraz" :img-in_loözcan bana bunu söylese ben.....:sad53: ama bahar bu sözü söylediğinde ben hep şunu düşünürüm ilk izlediğimden beri "özcan sen türk kadınlarının başına gelen en güzel şeysin.....":img-in_lo hatta dünya adam sevgili anlamında yurtdışına açıldı ya.....:img-hyste:img-hyste

saçlar....:img-blush:img-in_lo

http://img161.imageshack.us/img161/1471/bscap0047edon9.jpg

sıla-89
07-02-08, 01:54
[/URL]
(http://imageshack.us)

(http://imageshack.us)

[URL="http://imageshack.us"]http://img115.imageshack.us/img115/893/ozcan2renk10230001ry9.jpg (http://imageshack.us)

Oyyyy:sad53: Nasıl bi güLüştür bu allam ya:img-in_lo Neden yapıyosun bunu bize:sad53:

Meleğim canım çooookk sağOL tüm resimler için harikasın:happy0064 Bu gecelik bunları ancak sindiririz zaten:D emeklerine sağLık canım,iyi geceLer ,Özolu rüyalar,görüşürüz:img-in_lobye,

Sedam ne demek canım sağol:img-blush Senin yerinde ben de olsam ayni moda geçerdim yani:img-pilot

bal gözlüm
07-02-08, 01:56
oyy oyy bana böyle bak bi kere noluuur.....:img-blush:img-in_lo

http://img228.imageshack.us/img228/7546/bscap0184tv7.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 01:59
çise: neden yapıyorsun bunu bize?:img-in_lo
özo: çünkü gülüşüme deli olduğunuzu biliyorum....:img-in_lo

http://img228.imageshack.us/img228/1175/bscap0136flkv2.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:00
iyi geceler meleğim senin de eline sağlık süper resimler ekledin yine....

sedam "öyleyimdir biraz" :img-in_loözcan bana bunu söylese ben.....:sad53: ama bahar bu sözü söylediğinde ben hep şunu düşünürüm ilk izlediğimden beri "özcan sen türk kadınlarının başına gelen en güzel şeysin.....":img-in_lo hatta dünya adam sevgili anlamında yurtdışına açıldı ya.....:img-hyste

Yani sedam bu gece en tehlikeli kelime sevgili bilmiyomusun :img-pilotaşkolsun :sad53:
Zaten b, sen ben buRçin kaldık 3müzde de senaryo maşallah bol:img-pilot Kafayı yeriz buRda yani bu kkelimeyi sözlüktn çıkaralım biz bu gece :img-cool2

bak hatırLadım siNir oLdum yine :img-cool2 Gıcık Özo :hıh

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzeleyler10160001ew3.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzeleyler10320001mo9.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:02
Duruşuna:img-in_lo

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzelseyler20150001ud6.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzeleyler10310002by4.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/guzeleyler10310001zo1.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:04
Yani sedam bu gece en tehlikeli kelime sevgili bilmiyomusun :img-pilotaşkolsun :sad53:
Zaten b, sen ben buRçin kaldık 3müzde de senaryo maşallah bol Kafayı yeriz buRda yani bu kkelimeyi sözlüktn çıkaralım biz bu gece :img-cool2

bak hatırLadım siNir oLdum yine :img-cool2 Gıcık Özo

hakkaten ya üçümüz kaldık üç senarist özo'yu ne durumuna sokarız acaba....:img-hyste:img-hyste koruyucusu diloşta yok.....:img-hyste:img-hyste

dudaklar....:img-in_lo ya gel beni öp diyo ya.....:img-icecr (şu dakikadan sonra gidişatımı iyi görmüyorum frenleyin beni....:img-pilot)

http://img235.imageshack.us/img235/2117/bscap0187ea9.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:06
çise: neden yapıyorsun bunu bize?:img-in_lo
özo: çünkü gülüşüme deli olduğunuzu biliyorum....:img-in_lo

Sedam sen böyLe soyleyibnce aklıma bu resim geldi :img-pilot

Burçinim,bi ses verip tanımını yapsana bu resmin:D :D

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap042-2.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:07
aşşşk....:img-in_lo:img-in_lo

http://img219.imageshack.us/img219/8601/bscap3031hr2.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/9715/bscap3061eb2.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:09
Sedam sen böyLe soyleyibnce aklıma bu resim geldi :img-pilot

Burçinim,bi ses verip tanımını yapsana bu resmin:D :D

burçin uçtu gif yapacam diye kendini paralıyo bulabilene aşk olsun.....:img-hyste:img-hyste

http://img219.imageshack.us/img219/3036/10mv7qk2.th.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:10
hakkaten ya üçümüz kaldık üç senarist özo'yu ne durumuna sokarız acaba.... koruyucusu diloşta yok.....:img-hyste

dudaklar....:img-in_lo ya gel beni öp diyo ya.....:img-icecr (şu dakikadan sonra gidişatımı iyi görmüyorum frenleyin beni....:img-pilot)

Burçinim öyle bi beynime işlemiş ki,ben sürekLi kuRuyoRum kafamda zaten şu an :img-pilot

Oyyy :img-blush seni frenLeyebilmem için senin durumundan daha iyi bi durumda olmama lazım sedam:img-hyste ama o paso dudak hareketlerini çekmesinden sonra bunu yapabileceğimi sanmıyoRum:img-cool2:img-pilot

En iyisi siz sarıLmakla yetinin şu an Özo'nla Sedam:img-hyste
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcandeniz21.jpg

nazquzeli
07-02-08, 02:13
ahaa:img-cool2
çisemm nedicemm :icon_whis şerefe askımm :img-blush halk are iptal :img-hyste halk cogul ya ondn are:img-hyste
ay gif mif yok olmadı :img-cool2

bal gözlüm
07-02-08, 02:14
geç dalganı çisem geç......:icon_sorr düşene bi de sen vur.....:icon_sorray küçük emrah gibi hissettim bi an kendimi....:img-hyste:img-hyste

http://img219.imageshack.us/img219/6462/anigif14ms4nf2.gif

sıla-89
07-02-08, 02:15
burçin uçtu gif yapacam diye kendini paralıyo bulabilene aşk olsun.....:img-hyste:img-hyste

ay canım ya yazık gece gece uğraşıyo :img-blush ama bu nasıl bi kendinden geçmektir anlamadım ben de bari arada baksa ya sayfaya :img-pilot

Bu resim de sayfaya getirmezse Burçini anla ki buRçin is uykuda sedam:img-pilot
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanemre31000003ki0.jpg

nazquzeli
07-02-08, 02:17
:img-fear2:img-fear2
Resme gene :img-fear2:img-fear2

uyandım saolun :img-hyste ay cddi cddi bn bu resmi ckartıcam printerdan :s

bal gözlüm
07-02-08, 02:18
ahaa:img-cool2
çisemm nedicemm :icon_whis şerefe askımm :img-blush halk are iptal :img-hyste halk cogul ya ondn are:img-hyste

halk are iptal....:img-hyste:img-hystehalk çoğul ya ondan are....:img-hyste:img-hyste
koptum ya.....:img-hyste güzel tanımladın aşkım.....

http://img110.imageshack.us/img110/6821/askssuq1.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:19
ahaa
çisemm nedicemm şerefe askımm :img-blush halk are iptal halk cogul ya ondn are:img-hyste

koptummm sanırım :img-hyste:img-hyste

bunun dışında bitane daha var buRçinim ya:img-pilot hani "biLiyoRum hastasısınız ..." desem :D :img-in_lo:sad53:

aA niye olmuyo gif ki :sad53: yine mi olmuyo video :sad53:

nazquzeli
07-02-08, 02:22
koptummm sanırım :img-hyste:img-hyste

bunun dışında bitane daha var buRçinim ya:img-pilot hani "biLiyoRum hastasısınız ..." desem :D :img-in_lo:sad53:

aA niye olmuyo gif ki :sad53: yine mi olmuyo video :sad53:

videolar inmio o ayrı tucede inderemedi bu gece:img-cool2 elimdekilerden yapıcaktm onuda şeyedemedim yeteneimi kaybediom imza da yapamıom uzun zmndr:img-cool2

sıla-89
07-02-08, 02:24
Yani insanın o resme baktığında hissetiklerini tanımlayabilmesi mmükün değiL:sad53: "No siGnaL" bile yetersiz kalıyoR:sad53:

Burçinim bişeyler yapsana bi ara o resimden :img-blush hiç çalışma yapılmadıda:img-icecr

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanemre30980001tm2.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanemre31080001dt4.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanemre30980002mu9.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:24
burçin bulundu çisem.....:img-hyste:img-hyste

http://img216.imageshack.us/img216/655/oktatlsnnnyl2.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:27
kader........:sad53:

http://img230.imageshack.us/img230/6479/09052007023614ko8xs8mt4.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:28
videolar inmio o ayrı tucede inderemedi bu gece:img-cool2 elimdekilerden yapıcaktm onuda şeyedemedim yeteneimi kaybediom imza da yapamıom uzun zmndr:img-cool2

Umarım hallolur Burçinim :sad53:

Daha neler :img-cool2 Yeteneğini kaybedilmen mümkünatı olabilemeyecek bişey senin bi kere:img-cool2

yeteneği kaybolana bakın:img-in_lo avatar değil sanat eseri :hıh

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/tfkalp.png http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/tfkalp2.png

bal gözlüm
07-02-08, 02:30
http://img160.imageshack.us/img160/2927/oktatliq5.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:30
Sedam o resmi ekleyeceğimi hissetmiş olmalı Burçinim:img-pilot dayanılmaz bi çekiciliği var o resmin :img-blush

Bu resmi nasıl unuttum ki ben :img-swoon :img-in_lo:img-blush

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcandeniz30.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:33
kıyamam sana....:sad53:

http://img126.imageshack.us/img126/6792/alamasenmq3.th.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:33
Bi kere karşımda bunu yaptığını göreyim daha ne isterim ki :sad53: Çok mu şey istiyoRum sanki:sad53:

Olayımız buduR:img-punk:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanemre10080001jf3.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanemre10080002fy2.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanemre10080003tu4.jpg

nazquzeli
07-02-08, 02:35
ay prgram biterken yeni jenerikte böle öpücük atıodu özo çisem gördunmu:img-cool2
meleim ekler artık :img-in_lo

sıla-89
07-02-08, 02:36
:icon_shad
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/0000000000236475et0.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/0000000000236477et9.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:36
http://img164.imageshack.us/img164/4630/37236188gx0.th.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:39
ay prgram biterken yeni jenerikte böle öpücük atıodu özo çisem gördunmu:img-cool2
meleim ekler artık :img-in_lo

Neee:img-swoon

Senin öpücük dediğin böyle bi öpücükmüydü yani Burçnim :sad53: Yok gömedim ben bunu:sad53:

Oy desene her program görmeyi garantiledim artık böyle bi anı :img-blush

Şimdiki jenerikte çok güzel kesitler var da ilki bi başkaydı ya :img-blush

sıla-89
07-02-08, 02:41
:img-cool2:img-in_lo:img-blush

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/facebpx7.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:42
allam duruş, bakış ,manzara........:img-blush:img-in_lo

http://img87.imageshack.us/img87/9489/kapodakyaozcanea5kj6.png

sıla-89
07-02-08, 02:43
ÖzcaNurgül:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/asmalikonak311fa4.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/asmalikonak301wj1.jpg

bal gözlüm
07-02-08, 02:47
kızlar benden bu gecelik bu kadar.... 4 saatlik uykuyla ayaktayım zaten bütün öğleden sonra da pc başında ders kaydıyla uğraştım sayfa görüntülenemiyodu yoğunluktan dolayı bi de şimdi boynum kopacak biraz daha kendimi zorlarsam.....:icon_sorryarına da enerjim kalsın hadi öptüm ikizinizi de by karizmalı rüyalar....:sad53:

http://img87.imageshack.us/img87/3568/canmcmmmmpv3.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/7853/kyamamwg5.jpg

sıla-89
07-02-08, 02:49
Kayboldum yalancı dünyada:sad53: Aşk Denen beter biR vuRgunda,Kendimi unuttum uğRunda:sad53:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcandeniz4.jpg

nazquzeli
07-02-08, 02:53
ay ders kaydı dedin de :img-cool2
bnde yapiim simdi onu:img-cool2 iigeceler sedamm..
çisem buralardasın daha :img-in_lo

sıla-89
07-02-08, 02:57
kızlar benden bu gecelik bu kadar.... 4 saatlik uykuyla ayaktayım zaten bütün öğleden sonra da pc başında ders kaydıyla uğraştım sayfa görüntülenemiyodu yoğunluktan dolayı bi de şimdi boynum kopacak biraz daha kendimi zorlarsam.....:icon_sorryarına da enerjim kalsın hadi öptüm ikizinizi de by karizmalı rüyalar....:sad53:

ohoo bu kadar yoRgunlukla iyi dayanmışssın sedam :img-icecr zaten kaç sayfa yapmışız böyLe bu gece ya:img-icecr emeklerine sağLık canım:img-blush

Görüşürüz o zaman iyi geceler sana da,bol bol No signaLLi rüyalar :img-in_lo :img-kiss:

sıla-89
07-02-08, 03:00
ay ders kaydı dedin de :img-cool2
bnde yapiim simdi onu:img-cool2 iigeceler sedamm..
çisem buralardasın daha :img-in_lo

Burçinim tahminimce ben bu gece videoyu bi 10 kez izler,sabah 6 sularında uykuya giderim :img-pilotbuRdayım yani:img-blush

yarın girmem heralde çalışmam lazım çünkü :img-cool2 akşama ancak :img-icecr

bu da 2nize:img-blush
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcandeniz22.jpg

sıla-89
07-02-08, 03:08
ÖzcaNaz:img-in_lo:img-blush güLüşler:img-blush

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/imperiaflex_0_0_0.jpg

sıla-89
07-02-08, 03:10
HediYe :img-cool2

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe/mmcd3.png

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe/acwt2.png

sıla-89
07-02-08, 03:11
DnZ..GüLüş..Bakış:img-in_lo:sad53:
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe/albts3.png

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe/alpi1.png

nazquzeli
07-02-08, 03:13
özonun en sevdiim resimlerinden biri o çisem :img-in_lo
nerden de blirsin:img-icecr

http://img214.imageshack.us/img214/2757/ozcanbulutsuzlukozlemi3yf8.jpg

çisem özcaNaz bttim:sad53:

sıla-89
07-02-08, 03:25
Ee bileyim yani di mi:img-blush:img-in_lo ÖzcaNaz/ DNaZ fena takmış durumdayım ne halse bu birleştirme olayına bu ara:img-icecr

Off:img-in_lo

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap051-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap052-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap053-2.jpg

nazquzeli
07-02-08, 03:27
of ki ne of :img-cool2:sad53:

http://img91.imageshack.us/img91/5403/ozcanbulutsuzlukozlemi3va6.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/1461/ozcanbulutsuzlukozlemi3lv6.jpg (http://imageshack.us)

sıla-89
07-02-08, 03:27
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap054-2.jpg
:img-in_lo:img-blush
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap055-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap056-2.jpg

nazquzeli
07-02-08, 03:30
Vayh anam vay:img-in_lo:img-in_lo
http://img178.imageshack.us/img178/1631/56196503ou2.jpg

sıla-89
07-02-08, 03:30
Çok güzeLLer ya :sad53:

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap009-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap010-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap011-2.jpg

sıla-89
07-02-08, 03:33
Burçinim eklediğin poster:img-in_lo Bakış-- Çise:sad53:

Şekilden şekile girmiş resmen bebek gibi yüz:img-blush:img-pilot

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap027-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap028-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap029-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap030-2.jpg

nazquzeli
07-02-08, 03:34
sözlerimi geri alamam:sad53:
http://img337.imageshack.us/img337/669/imza6xf7.jpg (http://imageshack.us)-http://img101.imageshack.us/img101/5735/imza6kd2.jpg (http://imageshack.us)
---
http://img101.imageshack.us/img101/7871/imza6rx4.jpg (http://imageshack.us)

yüce insan tucebel :img-in_lo

sıla-89
07-02-08, 03:37
Burçinim hey hoo veya woooww her neyse :img-pilot:happy0064:img-in_lo

Bu köpekçikLer de ne şansLı böyLe:hıh bi dudaktandakini ciddi ciddi kıskanıyoRum yani :img-pilot

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap058-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap060-2.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap059-2.jpg

nazquzeli
07-02-08, 03:39
:img-hyste
cddi cddi köpek kıskanıcak hale geldik üzülüorum bize:img-hyste

:img-blush:img-blush
http://img233.imageshack.us/img233/5440/ozcanbulutsuzlukozlemi4ki3.jpg

sıla-89
07-02-08, 03:42
ama bi dudaktandaki de ciddi kıskanıLır yani :img-hyste:img-hyste nasıL bi mesafede duRuyo Özo'ya hatırLatırım:sad53:

tamam kabul ediyoRum ben de üzüLüyorum bize:img-pilot

ama şimdi gel de ... :img-in_lo:img-blush
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap004-3.jpg

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap007-2.jpg

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap008-2.jpg

sıla-89
07-02-08, 03:45
Yok böyLe bişey:sad53: seviyorum :img-in_lo

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap258.jpg

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap259.jpg

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/HGburcin/bscap260.jpg

nazquzeli
07-02-08, 03:47
hatırlorum canım hatırlanmaz mı köpeğin yerinde hayal edip kendimi :img-hyste tuce bi ara köpek olmak istemişti:img-hyste allan köpekleri bile :img-cool2 bide hg de yagmuruda dudagından öpüodu özo :img-cool2

coşturuo prens:happy0064
http://img163.imageshack.us/img163/994/ozcanbulutsuzlukozlemi4bj7.jpg

sıla-89
07-02-08, 03:56
Allam ya kendimi köpek yerinde hayal ettiğim için kendimden şüphe etmeye başlamıştım , içimi rahatlattın burçinim :img-hyste

yalnız senin içine oturmuş yağmurun aldığı öpücük burçinim ya:img-pilot Daha önce de söyLemiştin de ondan:img-hyste ne olacak bizim sonumuz cidden merak ediyoRum bazen:icon_whis

:icon_sorr
http://img91.yukle.tc/images/2991Haziran_Gecesi_by_3dfx_62avi_002921400.jpg (http://www.yukle.tc/)

http://img91.yukle.tc/images/7758Haziran_Gecesi_by_3dfx_62avi_002922560.jpg (http://www.yukle.tc/)

http://img91.yukle.tc/images/8858Haziran_Gecesi_by_3dfx_62avi_002923360.jpg (http://www.yukle.tc/)

nazquzeli
07-02-08, 03:59
evet yedirememiştim kendime o öpücüğü gerci daha yediremediğim neler varda :img-hyste midem hasta olucak yakında :img-cool2 artık merak etmesek mi napsak :img-pilot hani az cok belli oldu senaryonun finali :img-hyste

öl buna öl:img-cool2
http://img230.imageshack.us/img230/6701/ozcanbulutsuzlukozlemi1xw2.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/3462/ozcanbulutsuzlukozlemi1xp9.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/4416/ozcanbulutsuzlukozlemi1jj1.jpg (http://imageshack.us)

sıla-89
07-02-08, 04:05
yani yağmura sıra gelene kadar pek çok yedirilemeyecek şey var buRçinim de ondan şeyettim :img-cool2:img-pilot

senaryonun finaLi beLLi di mi :icon_sorr KızLarımızı da yeni nesil Özo'cu olarak yetiştiricez :img-pilot

Oy:sad53:

http://img91.yukle.tc/images/594Haziran_Gecesi_by_3dfx_62avi_002752680.jpg
[/URL]

[URL="http://www.yukle.tc/"]http://img91.yukle.tc/images/6082Haziran_Gecesi_by_3dfx_62avi_002762840.jpg (http://www.yukle.tc/)

http://img91.yukle.tc/images/9726Haziran_Gecesi_by_3dfx_62avi_002763600.jpg (http://www.yukle.tc/)

http://img91.yukle.tc/images/6575Haziran_Gecesi_by_3dfx_62avi_002764520.jpg (http://www.yukle.tc/)

nazquzeli
07-02-08, 04:11
di mi küçücük kız da işte küçücük kızlar bile özoya:sad53: bak bugecede özcan abileri pas vermiş onlara:img-hyste kçk olmak lazım :img-pilot bzden gectysede yeni nesil özocu bebelerimiz gelicek erkek de olsa özoyu sevsn ama :hıh :img-hyste
http://img84.imageshack.us/img84/4592/ozcanbulutsuzlukozlemi1lx0.jpg

sıla-89
07-02-08, 04:11
Baharım - Seymenim:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bhrsymn7ti.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/bhrsymn5jr.jpg

sıla-89
07-02-08, 04:16
Küçük olmak lazım dedi ya :img-hyste:img-hyste 4 yaşındaki çocuğa atmış o öpücüğü düşünsene :img-in_lo :sad53: Bizden geçsede dedin ya kendimi 80 yaşında hissettim yani buRçinim :img-pilotErkek olsa da Özoyu sevsin demek,annesinin bu kadar sevdiği birini sever mi biLemiyoRum,yoRumsuzum :img-hyste

seymen:img-cool2
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/asmalkonak.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/asmalkonak3.jpg

nazquzeli
07-02-08, 04:17
canımm:img-in_lo
http://img101.imageshack.us/img101/6145/imza1uh2.jpg (http://imageshack.us)-http://img85.imageshack.us/img85/9048/imza1nt8.jpg (http://imageshack.us)
-------
http://img85.imageshack.us/img85/8320/imza1ti2.jpg (http://imageshack.us)
http://img101.imageshack.us/img101/3082/imza2np5.jpg (http://imageshack.us)-http://img85.imageshack.us/img85/9201/imza2fy8.jpg (http://imageshack.us)
---------
http://img85.imageshack.us/img85/7480/imza2ms1.jpg (http://imageshack.us)

nazquzeli
07-02-08, 04:19
kıskanç bi oğlumm olsun seymen gibi olsun seymen filmleri izlyerek yetiştrcem oğlumu hani öle yaparlar ya adı aklıma gelmedi şimdi:img-hystekoptm:img-hyste

ay özo uyuomudur sence çisem:img-pilot:sad53:

http://img232.imageshack.us/img232/7179/ozcanbulutsuzlukozlemi3qo1.jpg

sıla-89
07-02-08, 04:20
Burçinim gördün mü :img-swoon

Meleğim biR umut'u upload etmiş :happy0064:img-in_lo:sad53::king::img-clapp

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/31102007036.jpg

nazquzeli
07-02-08, 04:22
anaaa:img-fear2:img-fear2:img-fear2
hmn griorumm:img-cool2
bir umuttimgdrag

sıla-89
07-02-08, 04:25
"Sonra yağmur yağar,yitirirsin herseyi,kahrolursun,hep ağlarsın,haykırırsın ama duyuramazsın :sad53:"

ama yeter artık ya,öLüyoRum :sad53::sad53::sad53:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/asmalikonak24.jpg

nazquzeli
07-02-08, 04:28
uf paso dinliorum simdi:sad53:
gunesi o bal gözlerinde görmessem doğmasın sabahlarımm :sad53:

http://img352.imageshack.us/img352/848/ozcanbulutsuzlukozlemi3re6.jpg
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

sıla-89
07-02-08, 04:36
aynen buRçinim :sad53: güneşi o baL gözlerimde,yıktın geçtin beni burda:img-in_lo:sad53:

şimdi uyuyomudur demiştin di mi buRçinim:icon_sorr umarım gece güzel bi pRogram yapmanın rahatlığıyla hemen evine dönmüş ve mışıl mışıl uyumaya başlamıştır:sad53:

meleğim harikasın canım ya:img-in_lo Çok teşekkürlerrr:sad53:

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/thdAn.gif http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/thdAn2.gif http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/thd23.gif http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/thd25.gif

sıla-89
07-02-08, 05:05
Güzel şeyleri izliyorum da:icon_whis

Bi star evlenmeli mi evlenmemeli mi ?
..... " Sizin sevdiğinizi sizi sevenlerin de sevmesi gerekiyo:img-icecr"

unutmuşum bu cevabı :img-hyste sevindim Özo'm bunu bu gece duyduğuma :img-pilot

nazquzeli
07-02-08, 05:06
Ne sahneydi ama:img-in_lo:img-in_lo
bir umut dinleyerek yapılmıstır :img-pilot

http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/burcin/hgask.png
http://i184.photobucket.com/albums/x131/nazquseli/burcin/assskk.png

nazquzeli
07-02-08, 05:09
Güzel şeyleri izliyorum da:icon_whis

Bi star evlenmeli mi evlenmemeli mi ?
..... " Sizin sevdiğinizi sizi sevenlerin de sevmesi gerekiyo:img-icecr"

unutmuşum bu cevabı :img-hyste sevindim Özo'm bunu bu gece duyduğuma :img-pilot

ayy :img-in_lo
çisem sevndirk oldum bak yine :img-icecr
bize sorcak mı ki evlenirken sevdinizmi die :img-pilot halkın tepkisine ödfcnin tepkisne bakarmış :img-hyste halk and ödfc are der ki no married :img-hyste

sıla-89
07-02-08, 05:19
ayy :img-in_lo
çisem sevndirk oldum bak yine
bize sorcak mı ki evlenirken sevdinizmi die :img-pilot halkın tepkisine ödfcnin tepkisne bakarmış halk and ödfc are der ki no married

ay koptum bize mi soracakmış diyo:img-hyste halk and ödfc are derki no married:img-hyste:img-hyste

buRçinim valla ben özonun yalancısıyım:icon_whis bize soracakmış diyo:img-icecr rahatladım ve bi sevindirik oldum bende ki sorma, valla antibetül no no no senyorita bu durumda:img-pilot

--- Burçinim,güzelim naptın sen böyLe:sad53: bi de bi umut dinleyerek yapılmıştır diyo,çok güzel olmuşlar canım ,ellerine sağLık :img-in_lo hangi arada yaptın sen bunu ya hem mesaj hem dizifilm hem PS ,maşallah yani :img-blush

nazquzeli
07-02-08, 05:25
ay koptum bize mi soracakmış diyo:img-hyste halk and ödfc are derki no married:img-hyste

buRçinim valla ben özonun yalancısıyım.. bize soracakmış diyo..rahatladım ve bi sevindirik oldum bende ki sorma, valla antibetül no no no senyorita bu durumda:img-pilot

--- Burçinim,güzelim naptın sen böyLe bi de bi umut dinleyerek yapılmıştır diyo,çok güzel olmuşlar canım ,ellerine sağLık ..hangi arada yaptın sen bunu ya hem mesaj hem dizifilm hem PS ,maşallah yani

basladıım saati hatrlamıorum o kdr diim sen anla :img-hyste bide msn filan..

çisem bu gece uzun olucak demiştik:img-cool2 nitekim:img-cool2 artık takatim kalmadı bnm uyusam ii olucak :happy0064 burçin and çise are sevindirk:happy0064 özo bize sorucam dio :icon_whis cumlede nasıl bi cumleyse eh moru pembe gören benden ne beklenir:img-hyste

yarın daha saglıklı bi gun gecrmek umudu ile :sad53:
iigeceler çisemm:sad53:

sıla-89
07-02-08, 05:33
basladıım saati hatrlamıorum o kdr diim sen anla bide msn filan..

çisem bu gece uzun olucak demiştik nitekim artık takatim kalmadı bnm uyusam ii olucak burçin and çise are sevindirk özo bize sorucam dio cumlede nasıl bi cumleyse eh moru pembe gören benden ne beklenir

yarın daha saglıklı bi gun gecrmek umudu ile
iigeceler çisemm

buRçinim bu gece uzun olacak demiştik nitekim bence de baya uzun oldu gayet normal takatin kalmamsı :img-icecr ben 6da uyuyacaktım güya 7 olmuş :img-cool2 aRtık uyumalı diycektim ben de zaten bu bakımdan :img-pilot

cümlenin anafikri önemli sonuçta buRçinim :icon_whis yani biz ne dersek O :img-hyste nese bu sevindirikLik ve hayalperestlikle çise ve burçine iyi uykuLar ,güzeL rüyaLar:img-in_lo

görüşürüz canım,iyi uykuLar :img-kiss:

--Burçinim bi an tanıyamadım seni bu kim dedim:img-pilotavatarın konusunda yoRumsuzum:img-in_lo:sad53:

!! Elyf !!
07-02-08, 05:57
Özcan'dan Karadeniz türküsü, Beyaz'dan rock

Yılın en "sürprizli" albümü pazartesi günü müzik marketlerin raflarına çıkıyor... Albümden, geçen yıl henüz fikir aşamasındayken haberim oldu. Ancak "büyüsünün bozulacağından" korkarak bu sırrı tüm gazetecilik dürtülerime direnerek saklı tutmayı başardım. Şimdi sıkı durun: Efsane grup Üç Hürel, ünlülerin sesiyle yeni bir soluk kazanıyor. Bu "tribute" albümde kimler yok ki? Dr. Ferhat Göçer, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Beyazıt Öztürk, Özgün, Betül Demir, Burcu Güneş, Pamela Spence, Burak Kut, Demet Tuncer, Gökçe, Hayko Cepkin, Özge Fışkın, Sarp Apak, Vokaliz... Dr.Ferhat Göçer "Hoptirinom" u öyle ustaca yorumlamış, Özcan Deniz bir Karadeniz türküsüne Laz şivesiyle o kadar başarılı bir nefes kazandırmış, Beyazıt Öztürk türküler kadar rock parçaları da başarıyla seslendirebileceğini öyle cesurca ortaya koymuş ki, dinleyince keyiften dört köşe olmamak mümkün değil. Yavuz Bingöl, bağlamasıyla birlikte Anadolu Rock'tan enfes bir örnek sunarken, Burak Kut bana göre şarkıcılık kariyerine en parlak halkayı eklemiş. Burcu Güneş ise "Yorgunum" ile kadife gırtlağını Üç Hürel'in emrine vermiş. Ve Pamela Spence... Bana göre albümün en konuşulacak performansı ondan gelmiş. Cenk Eroğlu'nun enfes düzenlemesiyle yeniden hayat verdiği Üç Hürel hit'lerinden "Sevenler Ağlarmış" ı dinlemeye doyamadım. Popüler bir benzetmeyle, Pamela şarkıyı gerçekten de "ağlatmış..." Özellikle, Üç Hürel'in (Feridun, Onur ve Haldun Hürel kardeşler) fırtına gibi estiği günlere yetişemeyen gençlere "şanssızlıklarını telafi etme" şansı tanıyan bu harika albüme yüreğini koyan Bülent Seyhan, Feyyaz Kuruş ve Cenk Eroğlu bana göre "yılın müzik olayına" birlikte imza atmışlar. Popüler müziğimize enfes tatlar katan Üç Hürel'in önünde bir kez daha saygıyla eğilirken, az önce adlarını saydığım diğer üç cesaretli ve hür eli de muhabbetle sıkıyorum.

Kaynak : Sabah Gazetesi - Yüksel Aytuğ

nil-burcu
07-02-08, 09:43
çisecim,sedac1m,burçincim,(meleim)= silzer bitanesiniz yaa harias1n1z valla çal1_malar1n1z süpr cok saolun:)
seda k1z sen beni öldürürüsün heee neler yazm1_s1n:)
bu arada ne mutlu size a_k1m1 yak1ndan görmü_üsünüz yerim ben onu yaa cok yak1_1kl1 dimi:)offff yaaa of istanbulda oturmak istiyorum yaaa :(

_filiz_
07-02-08, 11:46
yeni başlık hayırlı olsun
uçmuşsunuz....
katkısı olan herkese teşekkürler

http://img211.imageshack.us/img211/5213/bscap0016hycs6.jpg (http://imageshack.us)

_filiz_
07-02-08, 11:48
http://img100.imageshack.us/img100/8673/012jqqp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/6966/31iizu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/1088/80dbaran9jzlr1.jpg (http://imageshack.us)

dnz love
07-02-08, 15:40
yeni baslığımız hayırlı olsun:happy0064:happy0064

emeği geçenlere tesekkürler:good::img-blush

http://img135.imageshack.us/img135/6739/kjnhd8.jpg (http://imageshack.us)

benden bir çalışma:img-pilot

nazquzeli
07-02-08, 18:17
elifim hbr için tskLer cnm demek özodan yeni bi şarkı gelicek:img-pilot
ya klip cekse ya hadi yine msj atalım heryerden yaa mail filan klip ceksn :X

filizcim ve dnzlove ellerinize saglık:good:

dilosh
07-02-08, 18:27
Evet bi tükeneceğizde oturdu söylerken Burçinim --tükeneceğiz

Diloşum şimdi bu şarkıdamı bakıştınız yan ne diyebiLirim ki iptalm

Ne boyle senle ne de sensiz yazik yasanmiyor caresiz
Ne bir arada ne de ayri olmak imkansiz hic sebepsiz
Ne hayallerle umitlerle mutlu olmakti dilegimiz
Suclu ne sensin ne de benim simdi sensizim sen de bensiz

Valla bu olaibilir ama ben gözlerimi hiç özcandan ayıramadığım için şarkıydı ayırt edemedim:img-hyste ya o ya betülün şarkısında.. :icon_whis çünkü çok içten sölüodum o ara ben özcana bakarak o şarkıyı "aşk değil sevgi değil başka bişey bu hiç bişey koyamamki bunun yerine" ikisinden biri..Hangi şarkıysa bundan sonra özcanla benim şarkım:img-in_lo

Tam ben bakışıyoruz sedef kafasını eğdi napıosun sen böle diye..Yüzüm nası bi ifade aldıysa artık:img-hyste Ben hiç gözlerimi kaçırmadan istifi bozmadan özoyla bakışıyorum diyince..Sedef iyice kafayı eğdi özcan yüzünü çevirdi:img-hyste Bunlar çoğalıyo git gide heralde dedi:img-hyste Özcan halime acıdıda bi kaç sn baktı:icon_sorr

Reklam arasını görmeniz lazım kızlar..Teyze o kadar rahatki reklam olduğu an yuvarlak yaptılar ortamı ,oturuyolar espriler bağırışmalar,bide kızına diyoki ohh ohh kızım bağır özcan abine bağır..Nasıl ayarlamışsa kızı bi arada da I Love You Özcan diye tezahürat yapıodu:img-hysteStüdyo bi ara özcan özcan diye inletmeye başlayınca özcan yumruğunu sıktı,ben diyorum teşekkür etmek istedi heralde:img-hyste

Güzeldi ya:img-in_lo Zaten Cem Karacanın şarkısını söledi,ben:sad53:

nazquzeli
07-02-08, 18:49
oyy kardesim yaa tahmin edebliorm ama tahmn etmek bile anlamsız kalıodur siizn yasadıklarınız karsında:icon_sorr

love you özcan hee :img-hyste bzmkide yumruk yapmıs tabi cnm kesn tşk etmek istemiştr:img-hyste

meleim videoları eklemiş youtube'a ama tucede bende indremioruz:icon_sorr

''aşk değil sevgi değil başka bişey bu hiç bişey koyamamki bunun yerine'':sad53:

&sedef&özcan&
07-02-08, 18:53
ah diloşum ahh unutulmaz bi gece yaşattı özom bizeee:img-in_lo:img-in_lo
hiçbir anı gözümün önünden gitmioo:sad53:

bu arada yenibi haber aldım..haftayada gitme ihtimalim yüksek:img-pilot:img-hyste

nazquzeli
07-02-08, 19:00
ah diloşum ahh unutulmaz bi gece yaşattı özom bizeee:img-in_lo:img-in_lo
hiçbir anı gözümün önünden gitmioo:sad53:

bu arada yenibi haber aldım..haftayada gitme ihtimalim yüksek:img-pilot:img-hyste

gözün doysun desem sedefim:img-fear2 :img-fear2
ah be özo:sad53:

&sedef&özcan&
07-02-08, 19:04
gözün doysun desem sedefim:img-fear2 :img-fear2
ah be özo:sad53:

öle deme burçinimyaa:img-cool2
ama bi ihtimal...olsun yinede bi umut var:img-in_lo:img-in_lo

dilosh
07-02-08, 20:30
Git sedefm git tabi :D
:img-in_lo:img-blush:img-in_lo

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/kpe.jpg

dilosh
07-02-08, 20:32
:img-in_lo:img-blush

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/cnms2.jpg http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/cnms.jpg

dilosh
07-02-08, 20:34
:img-cool2:img-in_lo

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/dnzgz.jpg

dilosh
07-02-08, 20:37
Bu resmi çok seviyorum:img-blush:img-in_lo

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/kk.jpg

dilosh
07-02-08, 22:32
2 defa sende yazmışım nası oldu anlamadım ama gene görmedm sanrm:img-hyste:img-cool2

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/Untitled-1-1.jpg

Bu da özcanın neredesin firuze filminden sonra fanlarının "neredesin özcan" haykırışları için:img-cool2:img-pilot

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/ozo3.jpg

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/oz1.jpg http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/ozo4.jpg

sıla-89
07-02-08, 23:00
Valla bu olaibilir ama ben gözlerimi hiç özcandan ayıramadığım için şarkıydı ayırt edemedim ya o ya betülün şarkısında.. çünkü çok içten sölüodum o ara ben özcana bakarak o şarkıyı "aşk değil sevgi değil başka bişey bu hiç bişey koyamamki bunun yerine" ikisinden biri..Hangi şarkıysa bundan sonra özcanla benim şarkım:img-in_lo

Tam ben bakışıyoruz sedef kafasını eğdi napıosun sen böle diye..Yüzüm nası bi ifade aldıysa artık Ben hiç gözlerimi kaçırmadan istifi bozmadan özoyla bakışıyorum diyince..Sedef iyice kafayı eğdi özcan yüzünü çevirdi Bunlar çoğalıyo git gide heralde dedi:img-hyste Özcan halime acıdıda bi kaç sn baktı

Güzeldi ya Zaten Cem Karacanın şarkısını söledi,ben

Merak ettim ben şimdi diLşoum ya o bakışı :img-icecryalnız o şarkıda betüle de bakış atmıştı:img-cool2 meleğim bi upload etse karşılaştırıcam bakışları:img-hyste

ay ya kıyamam Özcan halime acıdı da bi kaç saniye baktı diyo :sad53: ah Özo :sad53:

--- Özodan yeni şarkı geliyomuş:happy0064 ne enerji var bu adamda böyLe ya:img-blush Bii de kLip çekse artık çok iyi olavcak gerçi ya :img-cool2

---ellerinize sağLık kızlar resimler çalışmalar süper :img-in_lo diLoşum "neredesin özcan:icon_sorr"

dilosh
07-02-08, 23:05
bakışları mı karşılaştırcan:img-hyste

:img-icecr

Yalnız BUlutsuzluk özlemindeki adam köşe yazısında özcanın genel olarak kasıntı olduğunu yazmıştı ya,katılıyorum:img-hyste Bi kasıntılık bi insana bu kadar mı yakışır:img-in_lo:img-hyste dilara:sad53:

sıla-89
07-02-08, 23:13