Tüm Versiyonu Göster : Nejat İşler
aslı be sayende senin elmas benim ise yeğenin çizgi kahramanı olan superman kaldırdım üzüldüm:icon_sorr
ayrıca yumurta diğer filmler kadar başarılı bir çalışma yazarlarımız kendilerince haklı olabilir fakat sonuçta orada oturan o kadar birbirinden değerli jurinin takdiri olarak görmek lazım yoksa onlarada haksızlık etmiş oluruz
bu arada değerli olan elmas değil sanat(yumurta)aslıcım
herkese iyi günler
ikizlerbur
06-03-08, 15:05
Merhabalar
BeyazGelincik1980 fotolar için teşekkürler canım ellerine sağlık:img-wink:
Aysucum 24+'ten haberler için teşekkürler hemen bakıcam siteye:img-yes:
BS'ye
Böyle bir kararın çıkması bile çok üzücü anlayamıyorum elimizden ne gelirse yapalım ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım hiç beklemiyordum böyle birşeyi:icon_sorr
Merhabalar...
Gene mi mesajlar silinmiş.Keşke hoş olmayan tabir kısımları düzeltilseydi..İlginç yani.Oyuncunun projeleri hakkında konuşmak yasak mı anlamadım?Bunu bir mod öm ile(sayfada yazılırsa oyuncu hakkında olmayacak çünkü :img-hyste )açıklarsa sevinirim :img-wink:
Bs haberi için(ya bunu söylemek serbest mi peki.Bu da oyuncu projesi hakkında :img-pilot )pek birşey diyemiyorum..Sanırım hayalkırıklığı uğramadım.Üzüldüm ama şaşırdım diyemem..Oyuncular da sıkılmış olabilir gibime geliyor :img-yes:
Nilgün,Bs fotoları için sağol :img-icecr
bişeyler yaptım bende umarım beğenirsiniz.bu arada nejat çok yorgun görünüyodu doğum günü çıkışı )=
http://angel.kucukresim.com/uploads/zsxdfghjko651d9.bmp http://angel.kucukresim.com/uploads/xcvfjklcbhtyuip6fc06.bmp http://valentine.kucukresim.com/uploads/sdfgtyhuios62de8.bmp http://magic.kucukresim.com/uploads/dcfghjkos70ff4.bmp http://valentine.kucukresim.com/uploads/ghbnmocgd-n-h74ed3.bmp http://valentine.kucukresim.com/uploads/dfghnjmkoco-cft3adf6.bmp http://magic.kucukresim.com/uploads/dfrtgyhjkolco-h2edad.bmp http://angel.kucukresim.com/uploads/defghnjmocvgygu37156.bmp
eklenenler için teşekkürler.:)
sayfaya girdim baktım bıçak sırtı kaldırılıyor fılan diye yazılmış.bıçak sırtının sayfasına baktım haber doğru.zaten 1 sezon sürecek bir dizi prestij kaybediliyor yayın saatinde yayınlanmıyor dıye bıtırılırmı yav.bu kadro bır daha nerde bulunur.özellikle de nejat.:icon_sorr
bu arada Fb li arkadaşları tebrik ederim turu geçtikleri için.önceden yazmıştım ama mesajı sılınmış.spoilere yazılmaması gerekiyormuş.bnde burdan açık açık yazıyım dedim :img-wink:
Merhabalar.Ben de geç kaldım baya yorum yapmak için.Bilgisayar tamire gitmeden önce yapayım bari :)
Çok çok sevindim, 'sonunda' hak ettiği ödülü aldı Nejat. Yeni yaşının ilk hediyesi, ilk ödülü oldu düşündüğümüz gibi=) Başarıları daim olsun, üyelerin çoğunun Nejat'ı seçmesi sonunda adil, mantıksal düşünen ve dengelemek adına bu adaylık için de şuna puan vereyim diye düşünmemesi ayrıca güzel.
Ödül gecesi Siyad Başkanı ve Saadet 24+'ya katılmışlar NTV'de, Siyad Başkanı da Yumurta'nın çok ödül almasıyla ilgili ''Bu sayısal bir oylama, 70 üyemizden 50'si oy kullandı ve sonuçlar böyle oldu, bence de en iyi film Yumurta'ydı vs..'' diye konuşmuş. Dediğim gibi gayet de adil olmuş ödüller.:img-wink:
Emeği geçen herkese sonsuz tşk.:p
Net bir resim, umarım eklenmemiştir çok bakamadım sayfalara.
http://img292.imageshack.us/img292/6236/dnhn3.th.jpg (http://img292.imageshack.us/my.php?image=dnhn3.jpg)
Sevgiler.bye
sleepinsanity
06-03-08, 21:13
Yazının sadece Nejat ile ilgili kısmını ekliyorum ve bu hafta pazartesi gecesi inşallah BS'nı yarım bırakıp dışarı çıkmaz.
Mesele Cihangir’den ibaret değil
Mill ’de her gece...
Şimdi onlara bir yenisi eklendi: White Mill . Dizi ve filmlerden tanıdığınız bütün simaları görebilirsiniz burada.
Ama sadece onları görmeye giderseniz haksızlık edersiniz mekana. Güzel bir yer yapmış Mill ’ciler nitekim. Bir tek kapıdan girişteki yüksek basamak yersiz.
Özellikle ben gibi sağlıkçıysanız mönüyü de seversiniz. Organik ürünler kullanıyorlar, kullanmakla kalsalar iyi, mekanın alt katı City Farm şubesi gibi, satış da var.
Üst kat ise üçü bir arada. Bar, kafe ve restoran... Alanında isim yapmış yerlerden alıyorlar malzemeleri; etleri Armutlu ’daki Dükkan’dan, peynirleri Antre’den.
Buğday salatası, balkabaklı dondurma, romlu çay (ki, grip değilseniz denemeyin) gibi buraya has lezzetler var. Fiyatları cep yakmayan cinsten, 10-20 YTL . arasında. Müziklerinin Meyra ’dan iyi olduğunu söyleyemem ama Mill ’de de başka bir rahatlık var.
Gidince gördüm ki arkadaşıma Bıçak Sırtı ’nı yarıda bıraktırdı diye çemkirmem yersizmiş. ‘Al ’ dedi:
‘Tam karşında Nejat İşler . Dizisi yerine canlısını izlersin.’
Nejat güzel adam... Yüreği yüzüne yansıyanlardan, izlenir.
SİYAD ’ın ödül töreninden çıkıp gelmiş. Arkadaşları Erkan Can ve Güven Kıraç ’la birlikte. En iyi erkek oyuncu seçilmesinin şerefine patladı şampanyalar o gece.
Çıktığıma değdi işte...
Kaynak: Vatan
Burçincim,Aysucum,zeynepcim,esercim çok teşekkür ederim ekledikleriniz için.Nejat ödül tören'ninden sonra arkadaşalarıyla kutlama yapmış.Bu haberi okurken öyle zevkle okudum ki.Ve nejattı gören kişi nejattı o kadar güzel anlatmışki yazısında çok hoşuma gittiki.''Nejat güzel adam... Yüreği yüzüne yansıyanlardan'' nejattı fikretti nasıl hem kişiliyle hem fiziğle yani ünlü diye değil fikretti öyle tanımış olabilirim ama.Fikretti ben nasıl her anlamda seviyorsam nejattıda aynı şekilde sevmeye başladım.Yüreği gerçekten yüzüne yansıyor nejattın.Nejat çok doğal duruyor yani kimseye oynamıyor.Nejattın çok doğal bir kişiliği var.
ikizlerbur
06-03-08, 21:38
Hoş bir habermiş Aysucum demek şampanya patlamış ödülün şerefine Nejat çoktan hak etmişti o ödülü o şampanyalarda çoktan patlamış olmalıydı zaten
Afiyet olsun ne diyelim:)
Esercim çok teşekkürler foto için yoktu bu kadar büyüğü iyi oldu:)
Zeynepcimellerine sağlık teşekkürler..
Ama ne yapsın o da canım :)Canlısı olsa biz de dizi mi izleriz..:img-hyste
Afiyet olsun şampayanın her yudumu aynı amaç uğruna içenlere..Gerçekten de fazlasıyla geç kalınmış bir kutlamaydı.Sonunda oldu..:img-in_lo Olmaya da devam edecek inşallah...
Teşekkürler Aysu'can haber için..:img-wink:
Zeynepçim,avatarlar için sağol.Ellerine sağlık..
sleepinsanity
06-03-08, 21:50
Feryal Pere'nin Radikal'deki Fenerbahçe odaklı yazısının son cümlesinde Nejat'ın ismi geçiyor diye bunu da ekliyorum,
Sevil berberi Kanarya `yı traş edemiyor. Bıçak Sırtı `nda Nejat İşler `imizin dediği gibi: "Hayat bir gece olsa, o da bu gece olsa!"
----
Siyad ödüllerinin nasıl puanladığı konusunda da Eser'in bahsettiği gibi 24+'ta Murat Özer basit bir matematik hesabından ibaret olduğunu açıklamış puanlamanın. Nasıl hesaplandığını yazılı olarak SİYAD başkanının ağzıdan okumak isteyenler için spoiler tuşları arasında yazıyorum.
Gençler hedef alınmasın
Murat Özer (SİYAD Başkanı): 'Yumurta'nın ödüllerinin büyük kısmını alması, SİYAD üyelerinin iradesidir ve buna saygı göstermeliyiz. En iyi filmim 'Yumurta'ydı, ama bu kadar ezici üstünlük sağlaması benim için de sürprizdi. Defalarca vurgulandı, SİYAD seçimleri, tümüyle puanların alt alta yazılıp toplandığı bir aritmetik hesabına dayanır, jürilerde olduğu gibi bir 'ikna çabası' yoktur bizde, tamamen demokratiktir. İki yıl önce de 'Babam ve Oğlum'un ezici bir üstünlük sağlamamıştı.
Biz eleştirmenler, kimilerinin olduğu gibi 'eleştiriye uzak' insanlar değiliz, kıyasıya eleştirilmeye de açığız. Bütün eleştirilerin tamamına saygı duyarız, herhangi bir fikir öne sürülüyorsa tabii bunlarda. Ama genç üyelerimizin hedef gösterilmesine de göz yummayız. Onlar, gelecekteki SİYAD'ın yönetimlerini oluşturup bu derneği daha da 'sağlam' bir duruşa doğru taşıyacaklar, bundan eminim.
SİYAD'ın bütün işlevi ve amacı, yıllık seçimleri yapıp ödül töreni düzenlemek değil. Hala bir 'meslek grubu' olarak kabul görmeyen sinema yazarlarını bu noktaya taşımaya çalışıyoruz ve birçok proje geliştiriyoruz. Başarırız ya da başaramayız ama deniyoruz, ısrarla da deneyeceğiz...
Eh zaman dilimini günden geceye biraz daraltırmışlar ama olsun Bs'nin izlendiğini görmek de güzel :img-wink:
http://img98.imageshack.us/img98/1200/bscap0120bb1rm.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/8108/bscap0096ic8dn.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/1889/bscap0506ix0uc.jpg
bu arada arkadaşlar çok sık giremiyorum birşey diycem belki biliyorsunuzdur bıçak sırtı bitiyormuş haziranda:sad53:zaten Nejat'ın işleri hep böyle oluyor kaliteli ama kısa ömürlü aslında bir bakıma daha iyi tadında bırakıyor insanı sıkmıyor ama yine de gönül isterdi ki biraz daha sürsün:icon_sorr
Kırmızı halıda yürümek
Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği '40. Türk Sineması Ödülleri' ile ilgili tartışmalar hala sürüyor. 'Yumurta' filminin neredeyse tüm ödülleri toplaması ve diğer filmlere seçiciler tarafından 'hiç yokmuş' gibi davranılması gerçekten de tuhaf. Popüler olanlar maalesef bu tür ödüllerde onurlandırılmıyor. (Bu konular derin konular. Onun için Mahsun Kırmızıgül bu konulara kafayı fazla takmasın. 'Mutluluk' bile ödül alamadıktan sonra Mahsun daha çok bekler!) Neyse; bizim konumuz başka... Geçen hafta Oscar ödül törenini izlemek için çoğumuz uykusuz kaldık. Neredeyse tüm dünyanın en görkemli, en yıldızlı, en şık, en çok konuşulan gecesinin tanığı olacaktık. Bir de heyecan vardı tabii; kim kazanacak, bu yıl kimler taçlanacak diye... Oscar gecesi, tarihine yakışır bir şekilde gerçekleşti. Töreni canlı yayınla dünyanın dört bir yanından milyonlarca insan izledi. Rüzgarı hâlâ devam ediyor. Bütün dünya medyasında hâlâ sayfalarca o gece anlatılıyor. Anne Hathaway ile Heidi Klum'un kırmızı halı üzerindeki kırmızı elbiseli görüntüleri çoktan hafızalara yerleşti. Derken... SİYAD Ödül Töreni tarihi geldi. (Davetin olduğu günü unutmuşum. Hazırlıksızdım yani. Üzerimdeki kıyafetle o geceye gidemeyeceğime karar verdim ve gitmedim. Oysa olabilirmiş!) Oraya da kırmızı halılar serilmiş. Oscar ödül törenlerinde olduğu gibi. Ama o kadar işte! 'Yumurta' ile 'En İyi Kadın' ve 'En İyi Erkek' oyuncu ödüllerini alan Saadet Işıl Aksoy ile Nejat İşler'in kırmızı halı üzerindeki hallerine bakın. İşler'in üzerinde blucin var. Hiç mi heyecanı yoktur bu işin, hiç mi keyfi yoktur? Hollywood'un tırnağı bile olamaz mıyız sahiden?
Sabah-ŞENGÜL BALIKSIRTI
Bu nedir arkadas..ben bu insanlari anlayamiyorum artik
Elestirecek birsey bulamadiniz..simdi de kiyafetine mi sardiniz?
Üzerinde gömlek ve ceket vardi altinda kot pantolon
Esofmanla gelse bile SIZE NE?
Hollywoodun tirnagi olmak icin kiyafete mi yoksa oyunculuga mi önem verilmelidir?!
Dün akşam TRT, SİYAD Ödül Töreni'ni verdi kısa kısa. Tesadüfen yakaladım, konuşmalar falan hiç yayınlanmadı ama. Adayları gösteriyorlar önce bir de ödülü alışlarını. Mesela Nejat İşler tam aldı mikrofonu eline, ordan kestiler :icon_sorr
Hollywood'un tırnağı bile olamaz mıyız sahiden?
Bu ne menem bir cümledir böyle...Bu ne biçim bir kıyastır böyle...Herşeyimiz tamda bir kıyafetlermi sorun oldu...Herkes şıktı da bir Nejat'mı kötüydü niye illa Nejat'a takıyorlar bu kadar..
Birde (Bu konular derin konular. Onun için Mahsun Kırmızıgül bu konulara kafayı fazla takmasın. 'Mutluluk' bile ödül alamadıktan sonra Mahsun daha çok bekler!) Neyse; bizim konumuz başka... Bu cümleler var ki ne biçim bir yazı bu küçümser gibi yazıyı yazan kendini fazla önemsemiş bence...
İşi ciddiyete almayı kıyafet ile bağdaştırmaları ve Hollywood ile kıyaslamaları çok daha komik yani..:img-hyste:img-hyste
Teşekkürler Cansu,haber için..
Bugün kimseler yok başlıkta :icon_sorr
Merhabalar...
SİYAD ödül töreni sonrasındaki heyecan ve mutluluğu sağ olsun medya aşağı çekmek için elinden geleni yapıyor.
Eleştirinin belli bir dozu vardır, yerinde ve gerekçelendirilmiş eleştiriye bir şey demek eleştirilenin "yaram var gocunurum" demesiyle eş değerdir benim gözümde ancak konu bu film olduğunda gerçekten insanların bütün kavramları birbirine karıştırmasına şaşıyorum!
Olayı bu kadar kişiselleştirmelerine ise sadece gülüyorum. Uzun zamandır Nejat İşler'i eleştirecek malzeme çıkmıyordu tabii, geçen hafta doğum günü eğlencesiyle "vur patlasın çal oynasın" modunda aynı haber aynı kelimeler aynı resimlerle gazetelerde, internette dönüp duruyordu, işin magazinsel boyutu mutlu etti basını; şimdi ise ellerine bir koz geçti, birkaç kişinin gerekçesiz kötülemelerinden yola çıkarak büyük puntoyla "rezalet" demeye getiriyorlar!
Durum cidden içler acısı, o yüzden birkaç gündür elim klavyeye gitmiyor bir türlü tüm sayfaları görsem de...
Tek avuntu Nejat İşler'in sahnede gülen yüzünü, ödül alırkenki ifadesini donmuş birkaç karede görmüş olmak oldu o kadar.
Bu yazıyı okuyan biri beni filmin hayranı sanacak öyle olmadığımı da bir kez daha yazayım da işe yanlı yaklaşmamaya gayret ettiğim anlaşılsın: Zevk alamadım filmden, bana hitap eden unsurlar bulamadım. Belki bir başka zamanda, başka insanlarla gidip izleseydim farklı bir tat yakalayabilecektim ama hayır, filmin doğallığı da, sessizliği de, derinliği de beni etkileyemedi. Ne var ki ben sevmedim diye, X sevmedi, Y eleştirdi diye kalkıp lafı para yedirmeye kadar getiren ve jüriden film ekibine herkesi suçlayan zihniyeti de kınamamak elde değil... Bana göre 8 ödül fazlaydı, ona göre az bile kaldı, bir başkasına göre yerinde bir karardı, başkasına göre bilmem neydi... Herkesin kriterlerinin farklı olması kadar doğal ne olabilir ki? Kendi fikirlerini belli etmek ayrı, jüri üyelerinin kriterlerinin örtüştüğü ölçüde verilen ödüllere ve ödül sahiplerine saygı duymak ya da duymamak apayrı meseleler...
Ve sanırım basında yazıp duran kalemler bu ince çizginin yanlış tarafında.
Biraz dolmuşum kusuruma bakmayın :)
Herkese güzel paylaşımlar ve şimdiden iyi hafta sonları bye
Biz burdayız Özgecim :)
Ya sayfalara bakarken üzüldüm açıkçası Bıçak Sırtı'nın kaldırılmasını istemem gerçi herşey yavaş yavaş yoluna giriyor ama olsun...daha erken yani ben öyle düşünüyorum en azından,hiç değilse bazılarından oyunculuk dersi görmüş oluyoruz.Çok kaliteli bir dizi ama bu reyting kimleri harcamıyor ki? :(
Şu yazar...kale bile almıyorum :) yazarken ne saçmaladığının farkında olmadan yazılmış bir iki basit cümle(tıpkı şimdi yazdığım cümle gibi) :img-hyste :)
sleepinsanity
07-03-08, 17:28
Teşekkür Cansu'cum haber için. Gerçekten de sinir bozucu bir üslup. :icon_evil
Siyad ödül törenini niye Oscar ödül törenine benzemek zorunda olsun ki. Özenti ve yapmacık olmadıkları için, kendi duruşlarıyla var olabildikleri için Nejat İşler gibi oyuncular Türkiye'nin gerçekten ihtiyacı olan yüzler. Beni de Nejat'ın ne giyim tarzı ne duruşu rahatsız etti, oysa çok da saygılı ve neşeli görünüyordu azıcık izleyebildiğim görüntülerden gördüğüm kadarıyla. Uzaktan bakan, hiç tanımayanların maalesef Nejat'a karşı bir antipatisi var. :icon_whis Çok yanılıyorlar ama...
Nejat bugün Nürnberg'te olmalı. Bir arkadaşımız orada bulunacaktı, kimdi unuttum ama umarım güzel haberlerle gelir buraya :)
merhaba arkadaşlar bu dizinin kaldırılması konusu benim hiç hoşuma gitmedi söyleyim acaba işleri varda erkenmi bitirmek istiyorlardı ama sanmam dedim ya geçen hafta sanırım düşümde ekipce geldiler nejatı ağlarken gördüm öle üzüldüm -ki bitirmek üzeriydiler..sonuçta bi düştü ama onun ağlamasına kıyamam ve sonra birden sabah sabah güldüm demiştim superman kıyafeti giyivermişti:img-hyste
beni hem güldüren hemde ağlatan sanatçı kendisi ben öle herkese sanatçı demem sanatçının idealleri vardır sanatçı kim dediğimde parmakla göstereceğim tek insan kendisi itirazı olan varsa pardon ama hodri meydan derim:img-pilot
ben onu sanatçı kimliği dışında kişiliği ve karakteri olarak çokta beğeniyorum zaman zaman insanlar hata yapabiliyor hata kula mahsus zaten fakat onun ne kadar hassas ve ince bi o kadar kültürlü bir sanatçı ideole sahip olduğunu sizler kadar bende bilmekteyim
sanatı ve sanatçıya örnek teşkil edecek birisi bu arada özel hayatına değiniliyor medyaya bazen kızıyorum hiçmi bayan arkadaşı olmucak bu insanın sanki marifetmiş gibi herkesi yakıştırıp yazıyorlar varsın yazsınlar diyorum
nejatcım sen en iyisine layıksın belki kızacak ama en yakıştırdığım kişi karşı tarafta kızabilir ama sevval sam üzgünüm benim düşüncem:img-yes:
dahada yazmıcam inşallah dizi istedikleri gibi sonlandırılır şayet diyorum ya gönül rızaları olmadan birileri tarafından sonlandırılıyorsa iyi düşünsün derim
başarılar dilerim ben onu en iyi ve en iyi çalışmalarda görmek istiyorum
sonsuz başarılar dilerimbye
sleepinsanity
07-03-08, 18:02
beni hem güldüren hemde ağlatan sanatçı kendisi ben öle herkese sanatçı demem sanatçının idealleri vardır sanatçı kim dediğimde parmakla göstereceğim tek insan kendisi itirazı olan varsa pardon ama hodri meydan derim:img-pilot
En sevdiğimiz sanatçı diyebiliriz ama bir tek sanatçı Nejat demek takdiri çok da hakeden diğer oyuncu ve ünlülere haksızlık olur.
Kendi istekleri dışında dizinin sonlandırılması Nejat'ı üzer bence. :icon_sorr Sonuçta onlar bu yola çıkarken bir amaçları, istekleri, mücadele ettikleri bir konu vardı. Bu oldukça büyük bir hayal kırıklığı yaratacaktır. "İçerden mücadele etmek gerek, Tyler Durden gibi" demişti o oysa.
Umutsuz vaka yani bu dizi sektörü. :icon_sorr O yüzden Nejat'ı ve BS'nı biraz da olsun seven biri, başta köşe yazarlarına, sonra TMC'ye ne kadar iyi bir yapım şirketi olduğundan bahsederek destek vererek dizinin devamlılığı isteyen bir yazı, Kanal D'ye de (her ne kadar gene de kendi kafasının dikine gidecek olsa da) dizinin saat konusundaki tutarsızlığını belirten yazılar göndermeyi ihmal etmesin, doğru ve düzgün kelimeler seçerek. Bir kişinin yazısı bile önemli sonuçta.
Arkadaşlar maillerde yazarken TMC'nin bu projelerinin hepsinin aynı kanalda olduğunu da vurgulayalım.Eğer Bs'yi bir şekilde kaybederse bu kanal o yere göğe sığdıramadığı malum dizisi için de büyük bir yara alır.Sorun diziden çok yapımcı ile olduğu için..Ne kadar ağır yazılıyorsa o kadar ağır yazılmalı.Çünkü bitirilme isteği karşısındaki tutumu çok komik kanalın..Diğer dizilerin(mesela Kavak Yelleri)tam saatinde başladığını da mutlaka ekleyelim..Pazartesi gününün ne özelliği varmış :img-pilot
Nürnberg'de olacak kişi Miray'dı yanlış hatırlamıyorsam..Ben de ona bakındım ama göremedim.Umarım bilgilendirir bizi de :img-blush İşin bizim görmeyeceğimiz bir başka boyutu da Nejat'ın Almanca konuşması olacak :img-in_lo
http://img512.imageshack.us/img512/208/30741856ar7.png (http://imageshack.us)
biliyorum sleep sanatçılarımızın hepsi çok değerli ama elekten geçiren bi insanım öle her sanatçıyı sanatçı diyemiyorum üzgünüm karakter analizinden yola çıkıyorum zaten sanatı sanatçılar oluşturmaz/sanatçı şekillendirir daha değerli arka planda kalan insanlar var senaristler yönetmenler vs..hepsi birer ekip çalışmasıdır ama dedim gibi bunlarla bütünleşen bir insana ben sanatçı derim nejatta bunu yakayalabilmiş ender insanlardan bi tanesi..:img-tomat
sleepinsanity
07-03-08, 18:20
Özge'can çok da ağır yazmasın insanlar bence hakarete varabilir çünkü yazdıkları dozunu ayarlayamazlarsa ve dikkate alınmaz, sonuçta herkes senin gibi usturuplu bir şekilde laf dokunduramaz. :img-pilot :img-wink:
Konuşur mu Almanca bilmiyorum sonuçta ortak bir festival olduğu için Türkçe de konuşabilir. Hem Almanlarla Almanca konuşsa bile biz duyamayacağımız için bir anlam ifade etmiyor. İyisi mi biz onu Almanca konuşabileceği bir rolde izleyelim. :img-in_lo
jojoo'cum ellerine sağlık, müthiş :) :good:
Valla Aysu'can iki tane garip insan(!) anlaşamıyor diye oyunculara,orda ekmek parası kazanıp ailesini geçinderen onlarca kişiye ve izleyecilere dizi bitirilcek diye söylenip bu diziye gönül vermişleri aptal yerine koyup(bu şimdi hoş olmayan kelime oluyor mu?Emin olamadım.Öyleyse mesajım silinmesin lütfen sevgili modlar siz uyarırsanız ben asilik etmeden düzeltirim :img-icecr )hakaret ediliyorsa(ben bu yaptıklarını hakaret olarak algılıyorum şahsen) bizim iki lafımızdan birşey olmaz bence :img-hyste:img-hyste
Ayrıca teşekkür ederim :img-hyste:img-hyste Koptum gene :img-hyste
Olsun canım biz duymasak ve görmesek de konuşma olasılığını aklımızda kurgulandırıp hayaller kurabiliriz..Nasıl olsa bedava :img-pilot Filmde görmek de ayrı mutlu edici olur tabi :img-wink: Zaten bizim istediğimiz rolleri bir ara listelemeyi düşünüyorum..Gerçekleşenlerin üzerini çizeriz.Bunların başında da yabancı dil konuşma var evet :img-blush
Ama Nejat bu başarısı ve çizgisinde gittikçe bunun için çok beklemeyiz gibime geliyor :img-wink:
Ne olur ne olmaz ben bir foto ekleyim..
http://www.galeriturk.net/getimg/2007_05_22_164457_IMG_2790.jpg
sleep Nürnberg'de ne işi var yabancı bi filmde mi oynucak neden gitti bilgilendirirmisin
inş. öle olur çünkü türkiyedeki sanatçılarımızı yurt dışında bizleri temsil etmesi çok güzel tıpkı yumurtanın başarısı gibi..yurt dışı gösteriminde beyaz melekte var sanırım..sonra afedersiniz ama illa bi sorun yaratacaklar onca ödüle layık görülen film burda neden görülmesin
ayrıca mutluluk ve beyaz melek gişe rekorları kıracak kadar güzel ve halk tarafından bu şekilde ödüle layık görüldü hep bana demekten vazgeçelim artık:happy0064
sleepinsanity
07-03-08, 19:05
Çok güzel fotoğraflar ekleniyor Türkiye/Almanya Film Festivali'nden. Yarın da Nejat'ın içinde bulunduğu, hoş vakit geçirdiğini anladığımız fotolar gelir inşallah. Gerçi BS'nin durumu bu haldeyken ne kadar mutlu ve huzurlu olur bilemiyorum ama inşallah bugün keyifli vakit geçirir. Huzuru, sağlığı, neşesi hiiççç kaçmaz umarım. :img-in_lo
Onun rolleri için istek listesi yapmak süper bir fikir. Bakalım ne kadarı tutacak, şimdiye kadar oldukça şanslıydık bu konuda. :) Onu görmek istediğimiz yer elbette ki en yukarıları ama şu anda durduğu yer de fazlasıyla güzel. Valla ben de çok istiyorum yabancı dilde konuşurken izlemeyi onu, sonuçta dili var biliyoruz, umarım bu isteğimiz de gerçekleşir. :img-blush
sleepinsanity
07-03-08, 19:09
sleep Nürnberg'de ne işi var yabancı bi filmde mi oynucak neden gitti bilgilendirirmisin
Şu anda Türkiye/Almanya Film Festivali gerçekleşiyor Nürnberg'de.
Nejat'ın filmi Yumurta da yarışma kategorisinde. Nejat da film hakkında söyleşi için Nürnberg'de olacak. Bugün saat 21:15'te Yumurta ekibiyle bir söyleşi düzenlenecek.
Festivalin web sitesi sürekli güncelliyorlar. Bugün de şöyle yazmışlar:
"Bugün festivale Türkiye’den ve Almanya’dan yeni konuklar katılıyorlar."
Yeni konuk Nejat ve Yumurta ekibidir umarım. :)
O zaman(bu ankete girmiyor demi?Çünkü anket yasaklanmıştı bize)herkes görmek istediği rolleri sıra ile yazabilir..Süresi de uzun tutarız.Sonuçta hemen aklımıza gelmeyebilir her istediğimiz rol.En sonunda da toplu bir şekilde yazarız.
Neler çıkacak acaba?Heyecanlandım bir anda valla..Çünkü farklı rollerde görmek isteriz dışında pek sık sık dile getirdiğimiz bir konu değil..
Umarım kurallara aykırı değildir.Korkuyorum artık mesaj yazarken :img-pilot
nejatın zaman duygusu pek ii değil galiba..ama benim zamanlamam ödülemi denk geliyor:img-wink:
demek öle çok türkiye adına çok sevindim inş ordan ödülle ülkemize döner
hep birlikte şampanya ile değil ama burda kendisini tüm samimiyetimizle bir kez daha kutlarız:img-tomat
oxford güzelim ya senin tartışma konusu olan sözün benden kaynaklandı özür dilerim kendine yada bana şzfn demiştin ne bana nede kendine haksızlık etme demek isterken yanlış anlaşıldı..
bide böle şeyler yaşadık ya nejat severlerin yeri olarak hani kullanmayalım demek istemiştim bende çok hassasım herşey birbirine karıştı ara sıra olur:img-hyste
YasemiNejat
08-03-08, 02:30
herkese iyi geceler...
su anda nejat'la ayni ülkedeyiz, ama malesef buraya 3-4 saatlik bir mesafe yüzünden gidemedim :sad53:...
neyse, insallah en azindan giden arkadaslarimiz vardir da, detayli bir sekilde söylesiyi anlatir :img-wink:...
YasemiNejat
08-03-08, 02:33
ayy, bayginlik geldi ders calisa calisa :D...
gelmisken elim bos gelmeyeyim...
http://blog.izlegec.com/wp-content/uploads/2007/11/nisler.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/5639/53510df0.jpg
Arkadaslar Mail yazdiginiz kisilerden cevap aliyormusunuz?
Ben yazdigim 3kisiden de cevap alamadim da :img-hyste
Ciddiye alinmiyormuyum ne ? :img-hyste
Bu arada bazi arkadaslar üsluplarina biraz daha dikkat ederse sevinirim..sahsen cok rahatsiz oluyorum..
Bu baslikta öyle civik seyler yazilmaz genelde..!
YasemiNejat
08-03-08, 03:00
valla, bende hala bir cevap alamadim:icon_sorr...
umuyorum ki, bir kac kisiye cevap yazmislardir, ama herkese herhalde zaten tek tek cevap yazmazlar...ömür yetmez :img-hyste...
valla, bende hala bir cevap alamadim:icon_sorr...
umuyorum ki, bir kac kisiye cevap yazmislardir, ama herkese herhalde zaten tek tek cevap yazmazlar...ömür yetmez :img-hyste...
O da dogru..yazan kisilerin sayisi cok olsunda cevap gelmesede önemli degil :)
Bu arada sitelere de mail atsak mi?
Ucankus vs
sleepinsanity
08-03-08, 03:04
Yasemin'cim teşekkürler eklediklerin için, biraz daha yakın otursan Nürnberg'e sen de gidebilirdin ama gidecek biri var dizifilmden en azından birkaç gün önce gidip resim çekeceğini ve sonra da paylaşacağını yazmıştı hatta umarım gidebilmiştir o arkadaş. :) Ben de internetten takipteyim ama bugün güncellenmedi hiç öğlenden beri festivalin sitesi. :img-blush
Cansu'cum, bana da -hatta konuştuğum kimseye- cevap gelmemiş. Artık köşe yazarlarının önemseyip önemsemediklerini köşelerinde yazıp yazmadıklarına göre anlayacağız. Kanal D cevap verse ne yazar, kimsenin birbirinden ne haberi var ne de doğruyu söylerler. TMC de kapalı kutu çıktı... Umarım Mehmet Güler veya başka mail attığımız köşe yazarları köşelerinde paylaşırlar yazılarımızı. :icon_sorr
Bu arada yarın Cinemania programında Siyad'dan görüntüler vereceklermiş, belki bu defa tam görüntüler izleyebiliriz, takip etmek lazım:img-wink:
ya ben gittim ama hic dünkü gibi olmadi....
ikinci sirada oturmama ragmen resimleri pek yakindan cekemedim....artik oldugu kadari ile paylasicagim sonra...
yumurta filminin yönetmeni gelmedi....acil isi cikmis....saadet isil aksoy da öyle....birtek nejat geldi....söyleyisinin kendisi güzeldi onbes yirmi dk falan sürmüstür sanirim....ama söyleyisi bittigi anda....nejat kacti gitti....
dün diger oyuncular kaldiydilar biraz sohbet ettiydiler izleyicilerle resim cektirdiydiler....ama nejat hemen tüydü ortaliktan....o manada hayal kirikligina ugradim acikcasi....belki öyle ortamlari sevmiyor olabilir ama o kadar insan gelmiskenede biraz ayip oldu gibime geldi...
sleepinsanity
08-03-08, 03:14
O da dogru..yazan kisilerin sayisi cok olsunda cevap gelmesede önemli degil :)
Bu arada sitelere de mail atsak mi?
Ucankus vs
Uçankuş gibi magazin siteleri yapıcı değil yıkıcı yazılar yazıyorlar benim gözlemlediğim. Mesela, "Bıçak Sırtı büyük umutlarla başladı ama kimse izlemediği için kaldırılıyor" içerikli yazı yazabilirler, malum saldırmak genlerinde var. :) Ama başka bilinen, faydası olacağını düşündüğünüz siteler varsa neden olmasın, gayet de güzel olur.
sleepinsanity
08-03-08, 03:18
Miray çok teşekkürler anlattıkların için..
Hayda Semih Kaplanoğlu hiçbir yere gelmiyor. Üst üste olunca insanlar da sürekli bahane uyduruyor sanıyorlar. Bari Saadet Işıl Aksoy da gelebilseymiş. Neyse hiç değilse Nejat sözünü tutmuş aralarından. :img-in_lo
Belki morali bozuktur konuşmak istememiştir kimseyle diyeceğim ama umarım morali bozuk değildir. :icon_sorr
sorfangirls
08-03-08, 03:20
vallahı bende onca maıl attım ama kanald dısında hıc kımseden gerı bıldırım alamadım olsun bız atalımda onemlı deıl ıns ıstedımız sekılde alırız o gerı donumusu
bu arada bazı sıtelere maıl atalımmı demıssınız bu konuda Aysuyla aynı dusuncedeyım yagmurdan kacarken doluya tutuluruz sonra bu tur haber yapan yerler kendı cıkarları ıcın haberı her sekle sokabılırler bundan zarar gorende oyuncular ve bızler oluruz o yuzden bence sımldılık maıl attıgımız yerler yeterlıdır
Uçankuş gibi magazin siteleri yapıcı değil yıkıcı yazılar yazıyorlar benim gözlemlediğim. Mesela, "Bıçak Sırtı büyük umutlarla başladı ama kimse izlemediği için kaldırılıyor" içerikli yazı yazabilirler, malum saldırmak genlerinde var. :) Ama başka bilinen, faydası olacağını düşündüğünüz siteler varsa neden olmasın, gayet de güzel olur.
Magazin sitesi olmak zorunda sonucta bir diziden bahsediyoruz..mesela cnntürk´e yazsak basarili olabilirmiyiz?
Gerci onlarda haberi istedikleri tarzda yayinlarlar o da dogru..kafam karisti :)
Televizyongazetesi okudugum kadariyla BS ile bayagi bir ilgili
Yani BS´nin "basinda cikan haberler" basliginda onlarin bir sürü haberi var
Oraya yazalim o zaman?
Neyse..
Arastirayim ben biraz..buldukca yazarim :)
sleepinsanity
08-03-08, 03:27
Miray, rica etsem acaba biraz da söyleşide neler konuşulduğundan Nejat'ın ne dediğinden bahsedebilir misin? :img-blush Çok az sürmüş ya söyleşi. Gerçi tek kişi olunca ne kadar uzun sürebilirdi ki.. Her şey Nejat'ın sırtına kalmış. Keşke diğerleri de gelseydi, daha keyifli ve uzun bir söyleşi olurdu eminim.
Cansu, Televizyongazetesi BS ile ilgiliyse oraya da gönderilebilir. Ya da yazmamak daha iyi galiba, çünkü birine yazıldı mı hepsi birbirinin sitesinden alıp kopyalayıp haber yapıyor, hatta kendilerine göre bile değiştirebilirler kopyaladıklarını. :blink: Ayfer'in dediği gibi yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak lazım.
:) ortada magazin yada köşe yazarlarına uzanıcak bir şey yok arkadaşlar hiç doğru bulmuyorum kendi aralarında anlaşabilirlerse dizi devam etsin derim bizlerde destekçi oluyoruz bence bu yeterli anlaşılır..inş.istedikleri gibi olur çünkü hakikaten kaliteli bir diziydi konusu büyükten küçüğüne evlat sevgisine değinen kaliteli bi yapım..bide annem dizisi var sanırım oda fena sayılmaz..
inş dizi bitmez
hoşça kalın
hem dizi biteceğini kim söyledi anlayamıyorum bi taraftan devam deniliyor bi taraftan sonlandırılıyor deniliyor hangisine inancamı şaşırdım
ay neyse bitmez umarım:happy0064
insan buraya kendini kaptırınca derslerini unutuyor neyse dershaneden sonra akşama görüşürüz..bye
Merhabalar :)
Daha ödülden yeni haberim oldu :icon_sorr Çok sevindim Nejat'ın ödül almasına artık Yumurta'yı daha çok merak ediyorum..DVDnin çıkış tarihini merak ediyodum Mart sonu yazılmış..Aslında zamanın çabuk geçmesini istemiyorum(malum ÖSS yaklaşıo:icon_whis) ama böyle olunca insan bir an önce Matrt sonu gelsin istiyo :)
sleepinsanity
08-03-08, 13:32
Cinemania'nın sonunda gösterdiler demin. Nejat törenden sonra "Çok mutluyuz, çok teşekkür ederiz" demiş. Çok sevimli, cidden çok mutlu olmuş sahiden de. Olunmayacak gibi de değil zaten. :img-in_lo
sleepinsanity
08-03-08, 13:39
http://img356.imageshack.us/img356/4786/241ns4.jpg
http://img360.imageshack.us/img360/2230/2410dq7.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/41/2424hz0.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/4025/2425yi6.jpg
valla ben yumurta filmini pek begenmedim akici bir film degil öncelikle onu söyliyim...insanin bazen uykusu geliyor....tabi bilerek öyle yapilmis ama ne bileyim beni ceken bir tarz degildi....
ödül alabilicek bir film mi peki....senaryosuyla bence hayir....ama cekimiyle alabilir....oyuncularin özel üstün grafik gösterdikleri sahneler cok az....hele saadet isil aksoy normal bir rol oynamis cok donuk....nasil ödül almis pek cözemedim acikcasi :)
söyleyisi cok kisaydi, sonra aktaricagim resimlerle birlikte ;)
Bugün cinemania'da bende gördüm çok sevimliydi ya.Film hakkında fazla önyargılı oldum galiba izlemeden bayağ eleşltiri yaptım.Emin ki nejat barda flmindeki performansını bu filmdede göstermiştir .Bence ödülüde filmin konusundan değil oyuncuların sergilediği performanstan almıştır.Çünkü film banada çok soğuk geldi ama oyuncularıyla film bambaşka bir hal almıştır.Bu filmi nejat var diye izleceğim kesin çünkü oyunculuğunu çok beğeniyorum en kötü filmde oynasa bile izlerim çünkü harika oynuyor ya.
http://img362.imageshack.us/img362/7756/85704875mi4.png (http://imageshack.us)++http://img378.imageshack.us/img378/7913/dfug0.png (http://imageshack.us)
http://img352.imageshack.us/img352/5909/99798953et1.png (http://imageshack.us)
sleepinsanity
08-03-08, 14:58
jojoo teşekkürler, ellerine sağlık. Avatarlar müthiş. :img-in_lo
hattori ha'ya haber için teşekkürler. Sabah'ın Cumartesi ekinde yazıyormuş. Ben de Açık Radyo'nun sitesine baktım şimdi. 3. seneleri olacak bu, artık geleneksel hale dönüştü. :)
Hep Birlikte Açık Radyo!
07/03/2008
Açık Radyo’nun 5. Dinleyici Destek Projesi Özel Yayını 8 Mart Cumartesi günü başlıyor.
Adalet ve barış, hukuk ve insan hakları, demokrasi, küresel iklim krizi, rock, caz, klasik müzik, edebiyat, çocuk, mimarlık, opera, rebetiko, sağlık, kedi, köpek, elektronik müzik, hip-hop, bilim kurgu, atçılık, deniz, teknoloji, yemek, dünya müziği... Kâinatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine Açık Radyo, 13 yıldır bağımsız yayın deneyimini, 94.9 frekansından kâinata seslenerek sürdürüyor.
15 Mart Cumartesi
21.00 Fikret Kuşkan ve Nejat İşler
Kaynak: acikradyo.com.tr
sleepinsanity
08-03-08, 16:04
Nejat kuş olup uçtu sanırım. Festivalle ilgili eklenen tek bir karede bile yok. :icon_sorr Hiç değilse söyleşiden fotoğraf eklerler umarım. bye
TÜLİN ÖZEN
08-03-08, 16:08
by sudenaz
http://www.resimekle.gen.tr/files/yvvigmf928x0xntjr9fl.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/)
http://www.resimekle.gen.tr/files/1kwxb85tg1j8xm9o8t8y.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/)
http://www.resimekle.gen.tr/files/kq1aa2gnshpqiokugk58.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/)
http://www.resimekle.gen.tr/files/ub145jvz6rblasovy2po.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/)
Bölüm resimlerini zaten Aysu eklemisti..Tskler Aysucum ;)
jojoo avatarlar cok güzel olmus..ellerine saglik
sorfangirls
08-03-08, 16:51
Aysu bolum resımlerı ıcın tesekkurler Tulın sanada tesekkurler :img-wink:
demek 15 mart'ta acık radyoya konuklar bu kac gundur duydugum en guzel haber cok sevındım fıkret ve nejatı radyoda dınlemek cok keyıf verıcı olucaktır
jojoo avatarlarına bayıldım cok guzel ellerıne saglık rep yollayamadım bı turlu :img-wink:
Arkadaşlar bir sorum olucaktı açık radyo Ankara'dan çekiyor mu acaba?bir bilginiz var mı?ben daha önceden de duydum açık radyo'Yu hatta Nejat ve Fikret Kuşkan'ın 1-2program yaptıklarını da biliyodum da daha önceden kaçırmıştım bari 15martta dinleyeyim sadece İstanbulda'mı acaba başka nereden dinleyebilirim sadece İstanbul'da ise yardımcu olursanız sevinirim...:img-wink:
Açık Radyo :happy0064:happy0064 Gerçekten de geleneksel bir hal aldı artık :) Fikret ve Nejat'ın muhteşem elektriği radyodan da harika yansıyor.
Açık Radyo'yu net adresinden de dinliyebilirsiniz arkadaşlar.Ben geçen yıl öyle yapmıştım..Sorun da çıkartmıyor diğer radyo frekanslarında olduğu gibi.Rahat bir şekilde dinlerim inşallah bu yıl da :)
Aysucum,bölüm fotoları ve haber için teşekkürler..
Yumurta'nın söyleşisinde nasıldı hali?Baktım ama o yazılmamış sanırım :img-blush Sadece sonrasında gittiğini okudum..Eğer söyleşide de tutuk görünüyorsa moralinin bozuk olma ihtimali çok yüksek.
Belki Saadet ve Semih Kaptan'ın yokluğunun omuzlarına bindirdiği yük de nedenlerinden biri olabilir.:img-blush
Elifnağme'de törenden sonra söylediklerini gösterdiler."Aday olunca bekliyorsun,alamayınca üzülüyorsun..Sadece üzülüyorsun yani"demiş :img-in_lo
bölüm resimlerinden bende yaptım bişeyler:img-wink:
http://magic.kucukresim.com/uploads/serftyhuidf444.bmp http://angel.kucukresim.com/uploads/rtfgyhujkf444a.bmp http://magic.kucukresim.com/uploads/rud55f5.jpg
2.ye adımı çok büyük yazmışım farkındayım :img-hyste
acik radyo yine varmis bu sene cok sevindim, gerci gecen sene dinleyememistim daha sonra esercim yanlis hatirlamiyorsam yollamisti (: hehe
evetttt, biraz resim ekleyim bari coktandir nejo basligi icin calismiyordum :img-blush
http://img209.imageshack.us/img209/6795/image173up.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=image173up.jpg) http://img209.imageshack.us/img209/164/image186yk.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=image186yk.jpg) http://img209.imageshack.us/img209/9647/image197bd.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=image197bd.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/5900/image202vx.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=image202vx.jpg) http://img209.imageshack.us/img209/7210/image210vz.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=image210vz.jpg) http://img127.imageshack.us/img127/5441/image224tj.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=image224tj.jpg)
buarada bölüm resimleri icin tskler aysucum (gec oldu biraz hehe)
http://img86.imageshack.us/img86/9885/resim11kp.th.jpg (http://img86.imageshack.us/my.php?image=resim11kp.jpg) http://img209.imageshack.us/img209/4876/resim2dj4.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=resim2dj4.jpg) http://img209.imageshack.us/img209/9603/resim6dy4.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=resim6dy4.jpg) http://img262.imageshack.us/img262/4664/920911xl4wavx5.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=920911xl4wavx5.jpg)
http://img176.imageshack.us/img176/3420/nejatisler99tn8lh3.th.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=nejatisler99tn8lh3.jpg) http://img176.imageshack.us/img176/6950/nejatisler102xt2ez0.th.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=nejatisler102xt2ez0.jpg) http://img230.imageshack.us/img230/1484/750modaliye8az6uw8.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=750modaliye8az6uw8.jpg)
zeynepcim.. aviler cok hos olmus, ellerine saglik
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_036.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_036.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_035.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_035.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_031.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_031.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_030.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_030.jpg)
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_029.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_029.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_028.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_028.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_025.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_025.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_024.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_024.jpg)
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_089.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_089.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_091.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_091.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_090.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_090.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_088.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_088.jpg)
buarada pek yazmadigim icin baya birikmis :img-hyste teker teker illetiyorum..
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_038.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_038.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_067.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_067.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_068.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_068.jpg)
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_070.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_070.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_069.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_069.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_072.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_072.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_075.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_075.jpg)
ayrica miray anlatimin icin sagol, resimleride bekliyorum heycanla (:
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_087.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_087.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_086.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_086.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_084.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_084.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_083.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_083.jpg)
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_081.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_081.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_079.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_079.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_078.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_078.jpg) http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/th_PDVD_076.jpg (http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/PDVD_076.jpg)
jojo.. avatarlarini sürekli görüyorum, yorum yapmamistim, hepsi cok gzl, sagol
http://img104.imageshack.us/img104/7826/16pb5.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=16pb5.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/2299/27cl5.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=27cl5.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/8857/36bl5.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=36bl5.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/9049/46ww2.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=46ww2.jpg)
http://img104.imageshack.us/img104/7404/56vd2.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=56vd2.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/3520/66ei5.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=66ei5.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/8994/76mk4.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=76mk4.jpg)
eski avileride ekleyim bari (:
http://img512.imageshack.us/img512/7171/29475836wq4.jpg (http://imageshack.us) http://img88.imageshack.us/img88/351/87304383av8.jpg (http://imageshack.us) http://img444.imageshack.us/img444/4290/99414759rc5.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/3712/78528983ua4.jpg (http://imageshack.us) http://img444.imageshack.us/img444/529/56294478uz9.jpg (http://imageshack.us) http://img337.imageshack.us/img337/3410/85218718db5.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/9481/13129770mg9.jpg (http://imageshack.us) http://img444.imageshack.us/img444/986/51250002vh2.jpg (http://imageshack.us) http://img444.imageshack.us/img444/5237/78193419yb2.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/9428/10cn5.jpg (http://imageshack.us) http://img444.imageshack.us/img444/8193/11at5.jpg (http://imageshack.us) http://img98.imageshack.us/img98/4637/12dl7.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/7017/806maxipx0pa2ag8.th.jpg (http://img114.imageshack.us/my.php?image=806maxipx0pa2ag8.jpg) http://img114.imageshack.us/img114/255/mgrq2gf1.th.jpg (http://img114.imageshack.us/my.php?image=mgrq2gf1.jpg)
http://img218.imageshack.us/img218/1088/74474287gb6.jpg (http://imageshack.us) http://img242.imageshack.us/img242/9048/38355600or4.jpg (http://imageshack.us) http://img218.imageshack.us/img218/9727/93493214cy8.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/4606/69448954op9.jpg (http://imageshack.us) http://img242.imageshack.us/img242/4450/30059200vw9.jpg (http://imageshack.us) http://img242.imageshack.us/img242/6734/38567428or8.jpg (http://imageshack.us)
saadet ile nejatin birlikte acayip cok resimleri var,
mesela melis birkan ile bukadar yok, simdi fark ettim vallaha (:
http://i256.photobucket.com/albums/hh179/cdc_ekip/Aybuke/th_tara0004.jpg (http://i256.photobucket.com/albums/hh179/cdc_ekip/Aybuke/tara0004.jpg) http://i256.photobucket.com/albums/hh179/cdc_ekip/Aybuke/th_ScannedImage.jpg (http://i256.photobucket.com/albums/hh179/cdc_ekip/Aybuke/ScannedImage.jpg)
birazda gülbeyaz :img-blush
http://img175.imageshack.us/img175/2559/78945149tp1.jpg (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/6000/97966126wk1.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2928/63255203pt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img175.imageshack.us/img175/839/34984105jd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img168.imageshack.us/img168/5117/75977726tq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img181.imageshack.us/img181/1558/26334633nn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2795/77243540za2.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/2278/28047914jg4.jpg (http://imageshack.us)
sabaha kadar resim ekleyebilirim sanirsam, nejoyu gördükce :img-in_lo
http://img101.imageshack.us/img101/4125/98899558br2.jpg (http://imageshack.us) http://img135.imageshack.us/img135/9628/88811962ub4.jpg (http://imageshack.us) http://img231.imageshack.us/img231/4113/68195513fv3.jpg (http://imageshack.us)
http://img168.imageshack.us/img168/7532/68070999zd8.jpg (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/6372/000mo0.jpg (http://imageshack.us) http://img510.imageshack.us/img510/1295/00dn7.jpg (http://imageshack.us) http://img244.imageshack.us/img244/9293/15739908zq4.jpg (http://imageshack.us)
ha buarada, nejat basliginin vazgecilmezleri
Aysu, Özge, Eser
3ünüze birden HERSEY icin tesekür etmek istiyorum :img-wink:
(resimler, calismalar, haberler, yorumlar herzaman süper)
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/th_charnejat3.jpg (http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/charnejat3.jpg) http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/th_charnejat2.jpg (http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/charnejat2.jpg) http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/th_charnejat1.jpg (http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/charnejat1.jpg)
ikizlerbur
08-03-08, 22:02
Merhabalar:)
Baya sıkı çalışmıssın Busecim ellerine sağlık:img-wink:
Herşey harika..
Zeynepcim ellerine sağlık
Jojoo çok hoş olmuşlar ellerine sağlık
Aysucum bölüm fotoları ve Açık radyo haberi için teşekkürler inşallah saatler uygun olurda dinleyebilirim:img-yes:
Üzerinden baya geçti ama dünde sitenin gazabına uğradım yine dün yazacaktım yoksa şu köşe yazarında bahsediyorum nasıl sinirlendim okuyunca dün yazsaydım baya sert yazacaktım şimdi biraz yumuşadım.
Neyse;o nasıl bir kıyaslamadır öyle biz Hollywood'un tırnağı bile olamazmışız amacımız bir kere Hollywood falan olmaz değil bence,yanlış bir benzetme beğenmiyorsan çek git kardeşim bu kadar basit...,Batı özentisi yiyip bitiriyor herkesi tutamazdım kendimi bu konuda:img-blushUmarım bir hata yapmamışdır:img-blush
Ayrıca bence çokta kötü giyinmemişlerdi,gayette hoştular
bu resimlere bayiliyorum :img-in_lo
http://img155.imageshack.us/img155/2699/adszkd3.th.png (http://img155.imageshack.us/my.php?image=adszkd3.png)
http://img211.imageshack.us/img211/9809/32468111ub2id9.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=32468111ub2id9.jpg) http://img352.imageshack.us/img352/1037/53496572an9li1.th.jpg (http://img352.imageshack.us/my.php?image=53496572an9li1.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/8709/73861689ov2jx1.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=73861689ov2jx1.jpg)
4-ever Nejat :happy0064
Baya sıkı çalışmıssın Busecim ellerine sağlık:img-wink:
Herşey harika..
rica ederim cnm, ne demek (:
http://img355.imageshack.us/img355/5750/0708200723111191302453kwn8.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/8192/njjom69lt5tq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img123.imageshack.us/img123/1456/nejatisler6iu5.jpg[/URL]
http://img123.imageshack.us/img123/3686/nejatisler7as4.jpg (http://imageshack.us)
http://img465.imageshack.us/img465/2548/01cy2.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/3195/02fd4.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/2810/minetugayaliye1bmr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/9851/minetugayaliye4bgy6.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/1024/minetugayaliye5bvv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/6282/minetugayaliye6but9.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/4781/minetugayaliye9bhr9.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/9751/minetugayaliye10btj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/5564/minetugayaliye16bmy7.jpg (http://imageshack.us)
http://img180.imageshack.us/img180/6163/0000000000298549gd1.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/835/0000000000298551bn9.jpg (http://imageshack.us)
http://img442.imageshack.us/img442/4332/c91bd491e6aa3445b43fa79ia6.jpg http://img84.imageshack.us/img84/9944/calintigozler2004dvdripmz7.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/1527/gbir6by1cn4.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071205/0000000000333292.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071205/0000000000333269.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071119/0000000000331423.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071119/0000000000331408.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071119/0000000000331404.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071119/0000000000331402.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071026/0000000000328831.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071205/0000000000333299.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071205/0000000000333275.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071026/0000000000328833.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071205/0000000000333289.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2007/20071026/0000000000328827.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg217/sanem007/bscap0177bo5.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg217/sanem007/bscap0178gm2.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg217/sanem007/bscap0182jq3.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg217/sanem007/bscap0185jd5.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/1958/bscap0236al3.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/286/bscap0259nl1.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/5763/bscap0261vf9.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/2376/bscap0262oh2.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6278/bscap0265wz5.jpg
tüm resimler Alintidir..
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/CalintiGozler2004DVDRipXviDLEUVE-24.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/CalintiGozler2004DVDRipXviDLEUVE-23.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/CalintiGozler2004DVDRipXviDLEUVE-22.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/CalintiGozler2004DVDRipXviDLEUVE-21.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/CalintiGozler2004DVDRipXviDLEUVE-20.jpg
:img-in_lo
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/CalintiGozler2004DVDRipXviDLEUVE-19.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/CalintiGozler2004DVDRipXviDLEUVE-18.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/aliyebl44bymrozo179000143ok.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/aliyebl44bymrozo179000156hw.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/aliyebl44bymrozo179000163rq.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/aliyebl44bymrozo179000187qf.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/aliyebl44bymrozo181000130tl.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/aliyebl44bymrozo181000143uy.jpg
http://i251.photobucket.com/albums/gg295/bessie84/aliyebl44bymrozo183000148mn.jpg
yeni bölüm resimlerini görünce çalışma yapmak istedim bi de utanmadan buraya ekledim:img-hyste
öhüüm beğenmeniz dileğiyle:img-blush
http://img228.imageshack.us/img228/779/n1pk2.png (http://imageshack.us)
ayrıca Nejat'a bi lafım var: Nejo yaa kıyma Memo'muza:img-hyste biz sonra naparız onsuz:img-blush
Busecim bakıyorum memo başlığını coşturduğun gibi nejo başlığını da coşturuyosun:img-icecr
senin jünior buaralar uslu galiba:img-wink:
http://img525.imageshack.us/img525/2333/resim002tp1.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/6286/1755091651a332842846nh0.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/3451/175510941381a5d0a92ejz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/3301/1755125195f97fc75830ce9.jpg (http://imageshack.us)
Busecim bakıyorum memo başlığını coşturduğun gibi nejo başlığını da coşturuyosun:img-icecr
senin jünior buaralar uslu galiba:img-wink:
hehe evet evet uslu allahtan (:
[not: junior bilgisayarim, yanlis anlasilmasin demi hehe]
ayrica gülhancim, calisma süper, ellerine saglik
http://img410.imageshack.us/img410/5761/njjom84su9.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/6741/njjom85ap5.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/33/njjom86fp1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/944/njjom87xj2.jpg
sevgiler saygilar, bye
http://img410.imageshack.us/img410/3639/njjom88rk3.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/4401/njjom89dt7.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/8679/njjom90jh8.jpg
-son- "simdilik" yeter bukadar..
hehe evet evet uslu allahtan (:
[not: junior bilgisayarim, yanlis anlasilmasin demi hehe]
ayrica gülhancim, calisma süper, ellerine saglik
sağol canım yorumun için hehe senin jünior korktu bizden heralde artık akıllandı demek:img-hyste
ama olmazki sen beni bu akşam kalpten götürecen mi bi memo bi nejo kalbim bu kadarına dayanamicak:img-in_lo
ben de gaza geldim senin eklediğin resimleri görünce:img-blush nacizhane bir takım:img-wink:
http://img187.imageshack.us/img187/512/n2zt5.png (http://imageshack.us)
http://img112.imageshack.us/img112/7952/n3wh6.png (http://imageshack.us)
sleepinsanity
09-03-08, 01:15
Elifnağme'de törenden sonra söylediklerini gösterdiler."Aday olunca bekliyorsun,alamayınca üzülüyorsun..Sadece üzülüyorsun yani"demiş :img-in_lo
Pek cici :) Teşekkürler canım paylaştığın için. Ne güzel demiş... Sadece üzülüyorsun kısmı özellikle. Başkaları gibi kızıp saldırılarda bulunmuyor mesela... :img-wink:
Buse'cim döktürmüşsün gerçekten de, bu başlığa çok fazla resim eklenmemişti iyi oldu sayende. :) Gerçi hem doğum gününü hem de SİYAD ödülünü kutladığımız çok hoş bir başlık oldu bu başlık. :img-in_lo
Gülhan'cım hoşgeldin, neden utanmadan olsun ki gayet de hoş ve sade avatarlar yapmışsın. Ellerine sağlık canım :good:
Burçin'cim sitenin dün gece gitmesi iyi olmuş desene, bu sakinleşmiş halinse... :img-hyste Ama güzel demişsin, ağzına parmaklarına sağlık. :good:
Türkiye/Almanya Festivali'nden hiç, bir tanecik bile resim eklenmemiş hiçbir yere Nejat'ın içinde olduğu. Resmen buharlaşıp uçmuş. :icon_sorr
cünkü nejat öyle bir kacti ki kimse resim cekme veya birlikte resim cekilme firsati olmadi....acikcasi bu konuda hayal kirikligina ugradim....ne biliyim belki sevmiyor olabilir insanlarin fazla ilgisini ama bu ise gönül verdiysen bazi seyleride sevsende sevmesende yapmalisin.....filmden sonra ve söyleyisinden sonra yarim saat orada dursaydi sanirim cokta sorun olmazdi.....diger oyuncular seve seve bunu yaparkene veya sevmiyorlarsa bile bunu yansitmiyorkene onun böyle davranmasini ben yadirgadim ne yalan söyliyim....
söyleyiside sekerdi tabi bazi alman konuklarin sorduklari sorulari direk anladigi icin tercüme etmeye gerek kalmadi tek tük almanca konustu....ama genelde türkce cevap verdi o sorularada...
Busecim,aysucum ve gülhancım ekledikleriniz için çok teşekkür ederim.Açık radyo haberi beni çok mutlu etti acayip mutlu oldum fikretle nejat ikisi bir arada radyo programında çok mutluyum çok:happy0064:happy0064:happy0064 bu duyduğum en güzel haber o günü sabırsızlıkla bekliyorum.Fikrettin sesini radyo programında duymak beni çok mutlu edicek.Aysucum canım haber için çok teşekkür ederim.:happy0064Busecim buarada iyi çalışmışsın başlık bayağ hareketlenmiş.
http://img410.imageshack.us/img410/7056/0000000000298549gd1ih5.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/9193/0000000000298551bn9pn1.jpg (http://imageshack.us)
sleepinsanity
09-03-08, 02:18
cünkü nejat öyle bir kacti ki kimse resim cekme veya birlikte resim cekilme firsati olmadi....acikcasi bu konuda hayal kirikligina ugradim....ne biliyim belki sevmiyor olabilir insanlarin fazla ilgisini ama bu ise gönül verdiysen bazi seyleride sevsende sevmesende yapmalisin.....filmden sonra ve söyleyisinden sonra yarim saat orada dursaydi sanirim cokta sorun olmazdi.....diger oyuncular seve seve bunu yaparkene veya sevmiyorlarsa bile bunu yansitmiyorkene onun böyle davranmasini ben yadirgadim ne yalan söyliyim....
söyleyiside sekerdi tabi bazi alman konuklarin sorduklari sorulari direk anladigi icin tercüme etmeye gerek kalmadi tek tük almanca konustu....ama genelde türkce cevap verdi o sorularada...
Bence bu şekilde eleştirmek doğru olmaz bu durumda. Bu hafta içi, yapımcı Bıçak Sırtı dizisini 30. bölümde bitirme kararı almış, dolasıyla bütün ekip moral olarak çöküntü içindeymiş. (Batuhan Karacakaya'nın annesi BS başlığa yazdı :icon_sorr) O gene de söz verdiği gibi gelip, kendisine yöneltilen soruları en içten şekilde yanıtlamaya çalışmış. 6 aydır beraber çalıştığı ekip yastayken ve ekip arkadaşları işsiz kalmışken, ne bir festival eğlencesine katılabilecek kadar saygısız ne de daha fazla durabilecek kadar morali yerinde değildir. İnsanların ilgisini sevmemesiyle alakası olduğunu sanmıyorum kısacası, son derece içten bir insan çünkü kendisi gördüğümüz kadarıyla. İşini yapıp, gitmiş. Muhtemelen festivale geldiği hızla geri dönmüştür :icon_sorr
Teşekkürler anlattıkların için bu arada tekrardan. Almancası anlayacak kadar iyi ama demekki konuşabilmesi için bolca pratik yapması gerekiyor sanırım. Umarım ilerleyen zamanlarda bol bol pratik yapma fırsatını da bulur.
yok nesesi gayet yerindeydi acikcasi....yani nese problemi diye birsey yoktu.....sorulara icten cevap verdi ve baya güldügüde oldu.....filmin son on dakikasina girdi....ondan öncesinde kisa disaridaymis ve sigara iciyormus...festival komitesinden ayten hanim bugün baya genc kiz gelmis heralde senin icin gelmisler dedigi anda ki tepkiyi ben buraya yazmiyim ;) kisacasi bu tür ilgiyi sevmedigini söylemis kibar tabirle :) yani bicak sirtiyla vs. hicbir alakasi yok ;)
sleepinsanity
09-03-08, 02:30
Miray ama sen de geç anlatıyorsun. :)
Evet ama bu da bilinen bir şey zaten, sırf tipi için beğenilmekten haz etmiyor, çok da normal bir şey. Festival komitesinden Ayten Hanım böyle bir şey deyip gözünü korkutmasaymış belki de söyleşi sonrasında da kalırmış. :icon_whis Daha önce gittiği festivallerde tanımadığı insanlarla fotoğraf çektirdiğini biliyoruz sonuçta. Tepkisi foto çektirmeye karşı değil kendisini sırf dış görünüş olarak beğenen toplanan kız grupları. Gene de bütün ekip arkadaşları yastayken Nejat'ın çok da mutlu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Neyse sonuç olarak görevini de yerine getirmiş bence.
Festival komitesinden Ayten Hanım
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Aysu süpersin ya :img-hyste
Nejat´i almanca konusurken görmek isterdim..tek tük birseyler söylemis gerci ama olsun :)
Ayrica istemeye istemeye resim cektirip insanlarla sohbet edecegine cekip gitmesi bence daha iyi..yapmacik degil oldugu gibi..en iyisini yapiyor :img-cool2
sleepinsanity
09-03-08, 03:25
Ayten Hanım'ın söylediği de laf yani... Neyse benim anlamadığım Yaşamın Kıyısında'nın gösteriminden sonraki söyleşiye de Nurgül Yeşilçay'dan başkası katılmamış, ama dört tanecik olsa da fotoğraf eklenmiş söyleşiden. Nejat'ın neden söyleşi sırasında çekilen fotoğrafları eklenmedi... Eklerler umarım. :icon_sorr
Ben de Almanca konuşurken görmek istiyorum bu arada :img-yes:
Gerçekten de Miraycım en önemlisini en sona saklamışsın :img-hyste:img-hyste
Bir yarım saat kalsaydı demişsin sence o kız grubu onu orda sadece yarım saat mi tutardı?Ya da tek parça halinde tutar mıydı?Şaşırmamak lazım kaçmasına :img-hyste Bir de yalnız..Ne Semih var ne de Saadet :) Yok yok iyiki kaçmış.
Gelen kızlarımızın Almanya'dan Türkler olma olasılığı da var tabi.Belki sadece Alman grup deseler bu kadar çok korkmazdı :)
Çok teşekkürler anlattığın herşey için :img-blush
Eklediğiniz foto ve çalışmalar için çok sağolun :img-wink:
sadece kiz grubu yoktu ki orada bi sürü alman vardi, sonra yasini basini almis bir sürü insan girdi filme....toplasan kiz grubu yüz kiside ancak on onbes kisi yapar onlarin ücüde bizdik yani....ki grup halinde kiz yoktu genelde aileleriyle erkek arkadaslariyla gelenlerdi...ki tek amac nejati görmek olsaydi herkezin filme girmezdik disarida dikilirdik. cünkü sadece nejatin geldigi bilgisi vardi beklerdik disarida illa para veripte filme girme zorunlulugu yoktu ki, söyleyisiye disaridanda katilabiliyordun
nejat öyle yada böyle hic kiz olmasaydida gidicekti hemen....cünkü yanindaki kiz zaten masallah öyle bir kacirmasini bildiki ben bile hayret ettim....ve daha fazla dolu olmasinin nejatla alakasi yok bence orada ayten hanim yanlis kelime kullanmis.....diger filmler haftaortasi gösterilirkene yumurta filmi cuma gününe denk gelmis oldugu icin dogal olarak bir gün sonra tatil oldugundan herkezde sinemaya gitme firsati buldu....
sevmedigi birseyi yapmak zorunda degil daha iyi demissiniz evet iyi güzel tabi....ama diger sanatcilarda illa bunu seviyor diye bir mantik yok...onlarda sevmiyorlardi belki ama yinede durup onbes yirmi dakikada olsa sohbet ettiler vs. yirmi dakika durupta bekleseydi sanirim sorun olmazdi yani....
resimleri niye yoka gelirsek....ben özel insanlar harici profesyonel birinin resim cektigini görmedim...diger sanatcilarla söyleyisinin disindada resimler cekilmisti....cünkü festival sitesine resimleri cekeni görmüstüm ama cuma günü o adami göremedim....hatta selen seyveni vs. filminin afisinin önündede cektiydi resim o adam....nejatin tavriyla alakasi olabilir belki bilmiyorum...cünkü normalinde hergün oradaydi o adam ama o gün göremedim...
yanindaki kizda acayip kil bir insan di zaten o da komiteden, hemen oradan kacirmasina hic sasirmadim :D bir gün önceside ona bir soru sordugumuzda havali havali duymuyormus gibi yaptiydi...sonrada tekrar sorunca sadece evet deyip gectiydi...havasini yesinler dicegim sadece :D
Burdaki herkes bu aralar pek bi çalışkan bende bi işe yarayım bari :D
http://img155.imageshack.us/img155/5425/nisigjy4.png
sleepinsanity
09-03-08, 15:36
Kalp atışlarım durmak üzere. Hemen resmi görür görmez ekliyorum. :img-in_lo
Nejat Hale Soygazi'den "En iyi erkek oyuncu" ödülü alırken. Ödül törenine de katılmış. :img-in_lo
http://www.fftd.net/uploads/pics/Vorauswahl_Preisverleihung0052_04.jpg
En iyi erkek oyuncu:
Denis Moschitto (Chiko)
Yön.: Özgür Yıldırım, DE 2008, 92 Dk.
Nejat İşler (Yumurta / Das Ei)
Yön.: Semih Kaplanoğlu, TR 2007, 97 Dk.
En iyi film:
Yumurta
Yön: Semih Kaplanoğlu, TR 2007, 97 Dk.
valla ben yineliyorum nejati sevmeme ragmen....yumurta filmini hic begenmedim ve niye birincilikler aliyor onuda cözmüs degilim :) hani begenirsin bir kac film arasinda kalirsin tamam verirsin örnegin birtanesine oyunu, ama yumurta filmi en iyi film olucak kapasitede degil bence, önceden anlamiyordum niye bu kadar elestiri aldi siyam da vs. diye ama filmi izledikten sonra algiliyabildim ben valla :D
sleepinsanity
09-03-08, 15:46
Merve'cim ellerine sağlık canım. :good::good:
Miray son anlattıkların için de teşekkürler, ellerine sağlık anlatımın için.. İlla bir sebebi varmış demekki kaçmasının :D Yanındaki kız da tam Nejatlıkmış anlaşılan. :D Bence de Ayten Hanım çok yanlış bir cümle kullanmış, kendine göre yorumlamış, gelen her genç kız illa bu sebepten ötürü gelecek değil ki, ne kötü bir önyargı. :icon_sorr
Fotoğraf çeken adamın da işi çıkmıştır belki o gün. Nejat benim resmimi çekmeyin diye bir ricade bulunmamıştır herhalde sonuçta. :blink:
Ayrıca ne yazıkki Dünya sinemasından örneklerini daha önce hiç izlememiş insanların, veya bu tarz sinemaya ilgi duymayanların Yumurta'yı sıkıcı bulması kadar doğal bir şey yok. Semih Kaplanoğlu'nun yaptığı sinemanın dünyadaki öncülerinin filmleri üzerine kitaplar bile yazdı/yazılıyor.
Son olarak ben beğendim Yumurta'yı ve diğer Türk filmleri arasında farklı bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. :img-wink:
yok hani eger cabuk gidicegini biliyorduysa, bosuna zahmet etmiyim gelmeye demis olabilir o manada dedim :D
yok yanindaki kiz nejatlik degilmistir cünkü süslü püslü sahte sarisin birseydi neyse :D
dün türkmax den izledim SİYAD'ı.saat tam 8 de nejat ödülünü almak için sahneye çağırıldı.çok tatlıymış yav alırken ödülü:img-in_lo.semih kaplanoğlunun ödülünü almak için bir kez daha çıktı o zaman biraz daha uzun konuştu.en sonda yanlış hatırlamıyorsam en iyi film ödülünü almak için tüm ekiple çıktılar.ödülü çetin tekindor veriyordu.çetin tekindor herkesin elini sıktı nejata gelince yanağıdan öptü.:)
Merve'cim ellerine sağlık canım. :good::good:
Miray son anlattıkların için de teşekkürler, ellerine sağlık anlatımın için.. İlla bir sebebi varmış demekki kaçmasının :D Yanındaki kız da tam Nejatlıkmış anlaşılan. :D Bence de Ayten Hanım çok yanlış bir cümle kullanmış, kendine göre yorumlamış, gelen her genç kız illa bu sebepten ötürü gelecek değil ki, ne kötü bir önyargı. :icon_sorr
Fotoğraf çeken adamın da işi çıkmıştır belki o gün. Nejat benim resmimi çekmeyin diye bir ricade bulunmamıştır herhalde sonuçta. :blink:
Ayrıca ne yazıkki Dünya sinemasından örneklerini daha önce hiç izlememiş insanların, veya bu tarz sinemaya ilgi duymayanların Yumurta'yı sıkıcı bulması kadar doğal bir şey yok. Semih Kaplanoğlu'nun yaptığı sinemanın dünyadaki öncülerinin filmleri üzerine kitaplar bile yazdı/yazılıyor.
Son olarak ben beğendim Yumurta'yı ve diğer Türk filmleri arasında farklı bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. :img-wink:
bunun dünya sinemasi vs. ile ilgisi yok....bakis acisiyla ilgisi var....cok agir isliyen...fazla diyalog dahi olmiyan bir filmde birbucuk saat otururkene hic slklLmadan heyecanli bir sekilde izlemeyi beklemek yanlis olur...akici olmamasindan ziyade....dogru dürüst hic bir diyalog gecmiyorki....senaryosu belki diger iki filmin sonu yani üclü filmin sonuncusu aslinda ama bunu hic bilmiyen biri bu da ne simdik diye düsünebilir....belki diger iki film daha iyi olur neticede genclik ve cocuk zamanlari islenicekmis diyalog olarak kastim....ama ben kendi adima pohpohlanicak bir film olarak göremedim ;) cekim kalitesi fena degildi onun icin ödül alabilirdi...veya nejatin ödül almasinida normal buluyorum....ama saadet isil aksoyun en iyi kadin oyuncu ödülü almasi tuaf ve en iyi film senaryo geregi seciliyorsa bence oda tuaf
;)
sleepinsanity
09-03-08, 16:01
yok yanindaki kiz nejatlik degilmistir cünkü süslü püslü sahte sarisin birseydi neyse :D
Ben de dalga geçtim zaten. :img-wink: :)
Hiç sanmıyorum yani bu arada fotoğrafçının böyle bir şey düşüneceğini. Yaşamın Kıyısında gösteriminden sadece 4 fotoğraf çekmiş. (dört fotoğraf eklenmiş en azından) Sonuçta bu adam sahnede kaldı, konuştu. Mutlaka bir işi çıkmıştır veya sorun olmuştur.
Yumurta'nın ayrı bir sayfası var bu arada, film hakkındaki uzun düşüncelerimizi orada paylaşabiliriz. Sonuçta film konusunda - en azından zevk konusunda - anlaşabileceğimizi düşünmüyorum. :img-wink: Yani sonuçta senin filmden aldığın zevk aksiyonun varlığı ise, benimkisi duygu aktarımı, anlatmaya çalıştığım. :img-wink:
Yumurta'nın neden ödül aldığını sinemasal bir dil ile anlatmam mümkün değil fakat zor işler her zaman sevilmiştir diyebilirim.
Beş cümle kurup bir film anlatmak 60 dakika boyunca konuşan bir film anlatmaktan daha zordur.Zorluğundan ötürü değer gördüğünü ödül törenlerinde düşünüyorum..
Eee Türk insanı da biliyorsunuz az iş çok laf felsefesi üzerine kurmuştur herşeyini.Bu nedenle izleyici tarafından sevilmemesi gayet açık ama neden ödül aldığı da yukardaki açıklamamdır herhalde.Eleştirmen olmadığım için farklı bir dille anlatamadım ama ne demek istediğimi anladınız sanırım :img-blush
Ve ben diğer iki filminin Yumurta'dan daha hoş olacağını düşünüyorum.Çünkü parçalar birleşecek..:img-wink:
Durdu durdu ödüller şimdi patlıyor Nejat'a :) Fazlasıyla hak ediyor ödülü..Sadece oyunu ile değil herşeyiyle tüm ödülleri hak eden bir adam o bence. :img-yes: Böyle bir filmde oynaması bile onun farkının göstrergesidir.Çünkü gişe yapmayacak bir filmde oynamak(dediğim gibi bu açıktı)her oyuncunun alabilceği bir risk değildir :img-yes:
Aysucum,haber için;Miray anlattıkların için çok teşekkürler :img-wink:
bu arada en gec yarina söyleyisiden resimler eklemeye calisicagim ;) ne kadar iyi cikmis olmasalarda napalim :)
sleepinsanity
09-03-08, 16:09
jojoo'cum SİYAD ödül törenini bir kez de senin ağzından dinlemiş olduk. Ellerine sağlık :)
Ödül töreni :img-in_lo:img-in_lo
http://img151.imageshack.us/img151/8222/vorauswahlpreisverleihubn2.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/2752/vorauswahlpreisverleihusv5.jpg
Bu da en iyi film ödülünü alırken sanırım. Zeki Demirkubuz'dan almış ödülü. :img-in_lo
http://img151.imageshack.us/img151/4120/vorauswahlpreisverleihujk8.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/7850/vorauswahlpreisverleihuib7.jpg
İzlemek isterdim bu ödül anlarını da. :img-blush
sleepinsanity
09-03-08, 16:12
bu arada en gec yarina söyleyisiden resimler eklemeye calisicagim ;) ne kadar iyi cikmis olmasalarda napalim :)
Çok teşekkürler Miray şimdiden. :img-wink:
Resmin sağ arka köşesinde, Yetkin Dikinciler'in yanında ve çok mutlu görünüyor. :img-in_lo
http://img151.imageshack.us/img151/8081/vorauswahlpreisverleihutn5.jpg
fotolar için teşekkürler :)
http://img186.imageshack.us/img186/8089/tali0d69d95e0d67a9f4bybi5.jpg (http://imageshack.us)
Aysucum resimler harika teşekkürler :img-wink:
Ya gerçekten çok yakışıklı görünüyor esksinden dahada çekici :img-in_lo
sleepinsanity dün anlatmaya calistigim buydu, hani demistin ya morali bozukmustur vs. söyleyisidede bu sekilde gülüyordu samimiydi yani :img-yes:
Aysucum fotolar harika bayıldım.Nejat çok tatlı bir insan duruşuyla konuşmasıyla buse'nin dediği gibi gerçekten acayip yakışıklı çok karizma.Ama fotolara bayıldım çok hoş çıkmış.:img-yes:
sleepinsanity
09-03-08, 17:44
Anladım Miray. ;) Dün gece Batuhan'ın annesi tüm ekip yasta falan yazınca ben de çok üzüldüm. Bu işe en çok üzülenlerden biri de Nejat olur gibi gelmişti, üzülmüştür diye de düşünüyorum hala :icon_sorr
Bu foto çok hoş. Yanındaki de diğer en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Chiko'nun oyuncusu Denis Moschitto. Ne güzel paylaşmışlar ödülü. :img-in_lo O esnada ne konuştuklarını çok merak ettim, Cem Özer de arkada gülüyor. :) Kot ceket giymesine rağmen çok da şık görünüyor. :good:
Bir de elinde tuttuğu iki mikrofonun başlarının Sarı ve Lacivert renklerde olduğu dikkatimi çekti. Tesadüftür herhalde. :)
http://img151.imageshack.us/img151/2752/vorauswahlpreisverleihusv5.jpg
Sanem'e hareketli avatar yaparken Nejat geldi aklıma bitanede ona yaptım :)
Buyrun:
http://img408.imageshack.us/img408/8886/animation3ii7.gif
sleepinsanity
09-03-08, 18:17
Buğsem gif için ellerine sağlık, çok güzel. :good:
Nejat'ın adı geçiyor haberde.:img-wink:
http://img167.imageshack.us/img167/6883/08032008ctsmilliyetzv4.jpg
Aysucum,Almanya'dan foto ve haberler için teşekkürler.Çok ama çok mutlu oluyor ödül alınca :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo Umarım alamayınca da aldığındaki mutluluğu kadar üzüntü duymuyordur :img-blush
Mikrofon renkleri ise evet onun için hoş bir tesadüf olmuş :)
Buğsem,çok güzel olmuş gıf.Ellerine sağlık..
Dün sanırım Zeynep sormuştu radyonun adresini.Haberde geçiyor site adresi..Haftaya cumartesi yayını ordan da dinliyebilirsiniz :img-in_lo
sleepinsanity
09-03-08, 18:35
Özge'cim sadece bir burukluk oluyordur içinde, yoksa mutluluğu kadar olmuyordur üzüntüsü, çok mantıklı bir insan zaten. Yeni yaşı şans getirdi ona, hakettiği ve anlamı olan tüm ödülleri alır umarım bundan sonra da. :img-in_lo
Şu anda da Çağan Irmak'ın programı var Açık Radyo'da, dinlemek isteyenler websitesinden dinleyebilirler canlı yayınla. Geçen sene canlı yayın değildi diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama bu sene canlı yayınlar var arada. :)
Edit: (Çağan Irmak'ın yayını kayıttanmış, ama mesela Okan Bayülgen'inki canlı yayın olacakmış bu gece saat 21:00'de, fakat sesinden rahatsız olacağı için ertelenmiş. Nejatla Fikret'inki de saat 21:00'de, umarım onlarınki de canlı yayın olur. Daha bir zevkli canlı dinlemesi çünkü. :img-yes:)
Ben biraz geriden takip ediyorum sizleri:)
nejatın sonunda hakettiği ödülü almasına çok sevindim.
daha ne denilebilirki.
EN İYİ ERKEK OYUNCU NEJAT İŞLER :happy0064
Bütün ekledikleriniz,çalışmalar ,resimler çok güzel ellerinize sağlık arkadaşlar.
aysucum ben bu bs olayını anlıyamadım noluyo dizi bitiyomuymuş:icon_sorr
Geçen yıl ki canlı değildi diye hatırlıyorum ben.Tabiki canlı dinlemek ayrı bir zevkli olur :img-in_lo
Yeni!!
http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/AVA-2.png http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/AVA1-1.png http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/AVA2-1.png
http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/AVA3-1.png http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/AVA4-1.png http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/AVA5.png
http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/BARDA.png
http://i269.photobucket.com/albums/jj72/oxford--nice/BARDA1.png
ikizlerbur
09-03-08, 20:13
Buraya gelince keyfim yerine geliyor vallahi
Herşey harika yine:img-wink:
Özgecim çok güzel olmuşlar ellerine sağlık siyah-beyaz çok hoş durmuş:img-blush:img-in_lo
Aysucum teşekkürler hem fotolar hemde güzel haberler için teşekkürler
Fotolar harika tabi "en iyi erkek oyuncu ödülü"'de
Kıyafetide gayet şık bence :img-in_lo saçlara bittim onu da belirtmek istedim:img-icecr
Buğsem gif için teşekkürler ellerine sağlık:img-in_lo
Miray anlatım için teşekkürler sayende orada olanlardan da haberimiz oldu.
sleepinsanity
09-03-08, 20:18
Özge'cim ellerine sağlık. Çok hoş siyaz-beyaz çalışmalar ortaya çıkmış, ellerine sağlık. Barda çalışması yapmayalı da epey zaman olmuştu :)
Evet Hilal'cim maalesef bitiyor. TMC 30. bölümde, erken bitirme kararı almış. Yarın akşamki reytingler iyi gelirse ama karardan vazgeçebilirler belki. Vaktin olursa TMC'ye, Kanald'ye mail atabilirsin canım sen de, dizinin devam etmesi için. :icon_sorr
Özgecim ellerine sağlık canım avilerr çok güzel ;)
Yorumlarınız için teşekkürler hepinize...
sleepinsanity
09-03-08, 20:45
Burçin'cim bence de saçları çok hoş. Bir de mutlu olunca enerji, bir ışık saçıyor etrafına resmen, ışıl ışıl parlıyor. Facebook'ta Nejat İşler adına açılan bir fan grubunda hiç yaşlanmayacak yazmışlar. :)
Başlığımızın kapanmasına çok az kalmış. :)
http://img179.imageshack.us/img179/3803/122zp7wl9.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/5881/123qs6rs0.jpg
Özge'cim ellerine sağlık. Çok hoş siyaz-beyaz çalışmalar ortaya çıkmış, ellerine sağlık. Barda çalışması yapmayalı da epey zaman olmuştu :)
Evet Hilal'cim maalesef bitiyor. TMC 30. bölümde, erken bitirme kararı almış. Yarın akşamki reytingler iyi gelirse ama karardan vazgeçebilirler belki. Vaktin olursa TMC'ye, Kanald'ye mail atabilirsin canım sen de, dizinin devam etmesi için. :icon_sorr
Genel olarak reytingler gayet iyiydi böle bi karar almalarına üzüldüm.
zaten dizi 45 bölüm olarak kararlaştırılmıştı böle bi karar almaları sama olmuş
erkan canla konuşurken hepimiz 45 bölüm iin anlaştık uzama şansı asla olmaz dediğinde üzülmüştüm.ama böle kısaltacaklarını düşünmemiştim.
tabiki bende mail atarım tepkimizi belli edelim dimi ama...
özgecim,avatarlar çok güzel olmuş ellerine sağlık.
aysucum,resimler iin teşekkürler canım.
sleepinsanity
09-03-08, 21:56
Hilal'cim gecenin kör vakti başlıyordı dizi artık bir süredir, dolayısıyla reytinglerde de düşüş yaşandı, umarım bitmez ama 30. bölümde. :( Nejat cidden çok keyifliymiş festivalde.:img-blush
Benim çok hoşuma giden bir kare. Uğur Polat ve Yetkin Dikinciler ile yemekte. :img-in_lo
http://img228.imageshack.us/img228/885/essen2088800x5332mh3.jpg
Büyük boyutlusu
http://img514.imageshack.us/img514/706/essen2088800x5332qa4.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=essen2088800x5332qa4.jpg)
Della Donna'daki resepsiyondan - 07/03/08
İşte bu festivalin en güzel karesi olmuş gerçekten :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Yetkin Dikinciler ve Uğur Polat da Nejat gibi izlemekten çok keyif aldığım taktir edilmesi gereken oyuncular :img-yes:
Çok teşekkürler Aysu'can foto için..:img-in_lo
Benim 2.bölümü unutma :img-icecr
Barda çalışmalarıma yorumlarınız için teşekkür ederim.Şöyle fırsat bulsam ve içimden gelse bir sürü gıf yapma niyetim var ama canım şu sıralar pek istemiyor :img-blush
ikizlerbur
09-03-08, 22:50
Bende bu sahneden ne zamandır çalışma yapmak istiyordum
Ama ya canım istemedi ya renk tutmadı ya da yaptığım halde kaydetmesi zor geldiği için erteledim bu güne kısmetmiş:img-icecr:img-icecr
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye1.jpg+http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye2.jpg+http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye3.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye4.jpg+http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye5.jpg+http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye6.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye7.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye8.jpg
Aysu'cum çok çok güzel bir resim üçü de harika yetenekler :img-in_lo
Aysu'cum günün yıldızı olmuşsun eklediğin fotolarla özellikle ödül alma anına bayıldım.Yetkin Dikincilerle bir projede oynamasını gerçekten çok istemişimdir hep :img-icecr
Özge'cimsen zaten çalışma yıldızısın bardaya taktın bu aralar farketmedim sanma :img-wink: çalışmalar çok güzel ellerine sağık son imzayı kullanıcaam hemen :img-in_lo evet bendim ne gün diyen haber sayesinde aydınlandım
Miray'cımanlatımlar için teşekkürler Nejat'ın gitmesi bile bişey onun için yarım saat deseydi bile çıkamazdıki ordan :img-yes:
Buse'cimcoşmuşsun dün gece ellerine sağlık eklediğin herşey için :good:
Burçin'cimaliye çalışmaları çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm özledik yaa o aşkı çok seviyodum :img-in_lo
bu arada dün milliyet tv ekindeki haber'i ekleyeyim
DVD'Sİ ÇIKIYOR
SON olarak sinema yazarları derneği'nin gecesinde 8 ödül birden alan Semih kaplanoğlu'nun yönettiği "Yumurta" filminin DVD'si Kanal D Home Video etiketiyle nisan ayında piyasaya çıkacak.Başrollerini Nejat İşler,Saadet Işıl Aksoy'un paylaştığı "Yumurta" bugüne kadar çok sayıda festivaldende ödülle döndü.
haber yorumum::img-blush
biliyosunuz gıcık oluyorum haklı olarak dvdnin hala çıkmayışına 4 ay oldu filmi hala izleyemedim :hıh bu gidişle çıkacağı yok ben yaşlanıcam öyle yani kulaklarım duymuycak gelceler dvd çıktı al diycekler :img-hyste bugün başka bi dvdciye gittim işinden anlayan birisiymiş Allahtan Yumurta daha çıkmadı dedi dün sorduğum başka yerde yumurtta deyince yüzüme şaşkın şaşkın bakmıştı :hıh öyle bir filmmi var falan dedi bende siyadda 8 ödül aldı nasıl bilmessin dedim :hıh buda ona kapak oldu zaten gerçi siyad nedir anlamaz ya neyse :img-hyste
Arkadaşlar selam, ;)
Nereden başlasam ne yazsam bilemedim cidden. Öncelikle tüm emeklere teşekkür etmek istiyorum. O kadar çok ilerlemişki sayfalar herkesin ismini vermem mümkün değil. Son sayfada Aysu'cum, Özge'cim, Burçin'cim ve Zeynep'cim sizler çarpıyorsunuz gözüme, sizlere ve tüm emek verenlere çok teşekkürler.
Doğum gününde iki satır yazamadım, arkasından Siyad zaferi geldi yine burada olamadım. Böyle can sıkıcı bir zamanda msj yazmak nasipmiş. Söylenecek herşey söylenmiş. Hepimiz kendimizce Tmc ve Kanal D'nin bu saçma karardan bir an evvel dönmesi için bireysel olarak elimizden geleni yapıyoruz. Umarım bu çabalar sonuç verir. Bu forumun müdavimleri ve Nejat İşler'i uzun zamandır takip edenler bu projenin onun için ne kadar önemli olduğunu, ne kadar önemsediğini, Bs'nı Tv'deki diğer işlerinden nasıl farklı tuttuğunu çok iyi biliyor. O yüzden son fotoğraflarda mutlu gözükse de büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını tahmin etmek zor değil. (Bu tüm ekip ve oyuncular içinde böyle ) Neyse umarım tüm çabalarımızın meyvesini alırız ve Bs en başından planlandığı gibi 45 bölüm sürer. Ancak Tmc ve Kanal D asıl bu kararı ile izleyicilerin ve oyuncuların gözünde büyük bir prestij kaybına uğradı. Ben böyle düşünüyorum.
Bu arada epey yeni foto eklenmiş. Hepsi birbirinden harika. Ekleyen herkese çok teşekkürler. Ancak benim durup durup gözüm şu kareye takılıyor. :img-in_lo Ve Nejat İşler Türkiye'de değil de Avrupa ya da Amerika'da doğup büyümüş, eğitim almış bir oyuncu olsaydı neler olurdu diye düşünmekten alamıyorum kendimi özellikle bu fotoğrafa baktıkça. :img-in_lo Muhteşem oyunculuğunu da göz önünde bulundurduğumuzda sorunun cevabı çok açık sanırım. :good:
http://img229.imageshack.us/img229/6069/32468111ub2kk4.jpg
Tekrar tüm emekler için teşekkür ediyorum ve güzel haberler almayı diliyorum en kısa zamanda..
ikizlerbur
09-03-08, 23:17
Hoşgeldin Gözdecim teşekkürler yorumların için haklısın biraz canımız sıkkın bu konuda inş. dediğin gibi çabalarımız sonuç verir de keyifle dizimizi izlemeye devam ederiz.
Eklediğin resme gelince hangi resmi böyle değil ki hepsinde ayrı bir havası var:img-in_loİyi bizim ülkemiz yetişmiş, iyi ki onu tanıma fırsatı bulmuşuz:img-in_lo
Zeynepcim haber için teşekkürler
Eee hani mart sonunda çıkıyordu meyve vericez yakında bir an önce çıksın artık birde ben izlemek istiyorum artık filmi!!
ikizlerbur
09-03-08, 23:19
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye-9.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye-10.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye-11.jpg
ikizlerbur
09-03-08, 23:22
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye_14.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/aliye_12.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/njimza23.jpg
ikizlerbur
09-03-08, 23:25
Özge'nin favori çifti:img-icecr
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/brda71.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/brda72.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii182/brcn_photos/brda73.jpg
sleepinsanity
09-03-08, 23:40
Burçin'cim imza-avatarların müthiş müthiş. Güzel bir sahne senin yeteneğinle birleşince çok hoş olmuş hepsi. Ayrıca eklediğin resimler için de teşekkürler. :)
"Yumurta" filminin DVD'si Kanal D Home Video etiketiyle nisan ayında piyasaya çıkacak.
Nisan mı!! :img-swoon Kanal D Home Video'nun sitesindeki haber daha sağlam haber benim için, onlar çıkarıyorlar DVD'yi ne de olsa... Mart ayı sonunda çıkacak yazmışlardı. Hadi olmadı Nisan başı olsun. Çok az kaldı yani DVD'nin çıkmasına. Umarım bu kadar bekledikten sonra zengin bir içeriği olur DVD'nin aynı zamanda da.
Burçin'in dediği gibi meyve vereceğiz bu arada cidden. Bir de siz filmi bile izleyemediğiniz daha! :icon_sorr
Bu arada Zeynep'cim bu başlıkta bu kadar uzun bir mesajını gördüğümü hatırlamıyorum hiç resmen döktürmüşsün. :)
Gözde'cim şükür kavuşturana. :happy0064 Aslında topu topu 10 gün giremedin, takip edemedin buraları aslında ama oldukça verimli bir dönemdi Nejat açısından bu süre. Bir sürü bir sürü keyifli olaylar. Bir doğum günü + 2 ödül :img-in_lo
Benim anlamadığım Nejat son iki günde çok keyifliymiş, tabi bozulmasın hep neşesi ve sağlığı yerinde olsun herşeyden önce, ama acaba BS'nın akıbetinden haber yok mu ya da yoksa yok mu böyle bir şey. Ama bilgiler de sağlamlar kaynaklardan geldi... Gördüğüm kadarıyla Erol Avcı'yla en yakın olan oyuncu da kendisi ekipteki, böyle bir durumdan ilk haberdar olacak isimlerden biridir. Neyse nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın her şey Nejat için iyi gider umarım hayatta, hiç üzülmez, tabi iyi sonuçlanması izleyicileri olarak en büyük dileğimiz. :icon_sorr
Sorunun cevabı da hiç kuşkusuz Edward Norton olurdu. :) Tabi şaka bir yana, hiç kimseye benzemiyor kendi tarzı ve duruşuyla. Şu anda durduğu yere de biraz tesadüf biraz şans yardımıyla olsa da çok sağlam adımlarla, doğru kararlar vererek geldi, onu bu şekilde, kendi olduğu gibi görmek bile gurur verici. :img-in_lo
ben geldim:)
uff bu derslerden bıktım ya çalış çalış nereye kadar ömrüm okumakla geçiyor
açık radyoda sanatçı şenliğimi var istek yapabiliyormuyuz:icon_sorr
Burçin'cim coşmuşsun cnm ellerine sağlık bende ekleyeyim bişeyler ilk bölüm ve bıyıklar :img-in_lo
Aysu'cumyorumun için saol sen beni Nejat gibi uzun cümleler kurmayan birimi sanmıştın :img-icecr
http://cdn.dogantv.com.tr/Uploads/Images/31082007020237.jpg
http://cdn.dogantv.com.tr/Uploads/Images/31082007020133.jpg
http://cdn.dogantv.com.tr/Uploads/Images/31082007020024.jpg
http://cdn.dogantv.com.tr/Uploads/Images/31082007015747.jpg :img-in_lo
Hoşbuldum.. :happy0064
Sorunun cevabı da hiç kuşkusuz Edward Norton olurdu. :)
Aysu'cum şaka bir yana diye diye tam da benim aklımdaki cevabı vermişsin. ;) Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Elbette Nejat'ın kendine has bir tarzı var orası ayrı.
acaba BS'nın akıbetinden haber yok mu ya da yoksa yok mu böyle bir şey. Ama bilgiler de sağlamlar kaynaklardan geldi...
Böyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum. Bence kesinlikle haberdardır. Bu haberlerin asılsız olduğunu da sanmıyorum. Dediğin gibi kaynaklar sağlam. Bu durumda benim aklıma başka bir senaryo geliyor. Belki oyuncular durumdan haberdar ama onlar da gidişattan mutsuz ve Tmc'nin bu kararını mantıklı buluyorlar. (gerçi öyle olsa Batuhan'ın annesi oyuncuların üzgün olduğunu yazmazdı o da var) Neyse eğer böyle bir durum varsa da haklı olarak Nejat'a sinirlenirim ve yine haklı olarak hani içeriden mücadele etmek gerekti ! diye sorarım ona buradan. Bu kadar kolay pes etmemeleri dileği ile.. Tabi hiçbirşey kesinleşmiş değil henüz. Önümüzdeki günlerde netleşecek herşey. Ve güzel haberler alırız umarım.
Burçin'cim Aliye fotoları ve yine Aliye çalışmaları için çok teşekkürler. ellerine sağlık. Aysu'cum festival fotoları için ayrıca bir teşekkür. :img-in_lo
Aysu imzanda resmen gözüm kaldı. :img-in_lo :) Buğsem'in ellerine sağlık.
Zeynep'cim fotolar için çok teşekkürler. bye
sleepinsanity
10-03-08, 14:01
sen beni Nejat gibi uzun cümleler kurmayan birimi sanmıştın :img-icecr
:img-hyste
Çok güldüm. İsteyince o da kuruyor canım uzun cümleler, hakkını yememek lazım. ;) Resimler için de ayrıca teşekkürler.:img-wink:
Gözde'cim belki de dediğin bu sektörün umutsuz vaka olduğunu anlamıştır. Anlayamadım, karar veremedim neyin ne olduğuna. Neyse biz mail atalım, sevgimizi gösterelim, hikayenin bittiği yere kadar izleyebilelim de bakalım nasıl sonuçlanacak. Ayrıca insanın morali çok bozuk olsa bile (ama değil sanırım), ödül almak inanılmaz mutluluk verici bir şey. :img-in_lo
Türkiye/Almanya film festivaliyle ilgili gazetede çıkan bir haber:
Nürnberg`in de en iyisi Yumurta
Almanya `nın Nürnberg kentinde 28 Şubat `ta başlayan 13. Türkiye -Almanya Film Festivali `nin ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.
Festivalde, `Yumurta` en iyi film seçilirken, Seyirci ve Genç Seçici Kurulu `nun iki ödülünü Mutluluk, erkek oyuncu ödülünü ise `Yumurta`yla Nejat İşler aldı. Semih Kaplanoğlu `nun `Yumurta`sı 5 bin Euro `luk para ödülünün de sahibi oldu. Yumurta`nın SİYAD `da sekiz dalda birden ödül alması çok tartışılmıştı. Nürnberg Festivali`nde ödül dağılımı şöyle oldu: En iyi film; Yumurta, En iyi erkek oyuncu; Denis Moschitto (Chiko), Nejat İşler (Yumurta), En iyi kadın oyuncu; Barbara Auer (Der andere Junge), En iyi kısa film; Babam Uyuyor (Grzegorz Muskala), Belgesel mansiyon; Dışarısı Nasıl? (Nursel Doğan), En iyi belgesel; Gölün Kadınları (Emine Emel Balcı ), Öngören Ödülü; Güzel Bitchb (Martin Theo Krieger), Seyirci Ödülü ; Mutluluk (Abdullah Oğuz ), Genç Seçici Kurul Ödülü; Mutluluk (Abdullah Oğuz ), Seçici Kurul Özel Ödülü Umut Veren Oyuncu ; Volkan Özcan (Chiko).
Kaynak: Zaman
sleepinsanity
10-03-08, 14:30
Süper bir haber daha.
27. ULUSLARARASI İSTANBUL FİLM FESTİVALİ
5-20 NİSAN 2008
Uluslararası Yarışma’da Türkiye’yi bu yıl iki film temsil ediyor:
Aynı zamanda Ulusal Jüri’nin başkanlığını da üstlenen Semih Kaplanoğlu’nun Yumurta ve Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali kapsamında gösterilecek olan Hüseyin Karabey’in Gitmek adlı filmleri Altın Lale’yi kazanabilmek için Festivalin ikinci haftasında uluslararası jürinin huzuruna çıkacak.
Kaynak: iksv.org
http://www.hurriyet.de/images/solomanset/SoloManset53734.jpg
http://www.hurriyet.de/images/solomanset/SoloManset611066.jpg
Nürnberg'de önceki gün sona eren Türkiye-Almanya Film Festivali'nde en iyi film ödülü Semih Kaplanoğlu'nun "Yumurta" filmine verildi. Nejat İşler filimdeki rolü ile en iyi erkek oyuncu seçildi.
Almanya’nın Nürnberg kentindeki Türkiye-Almanya Film Festivali'nde önceki akşam değişik dallarda ödüler dağıtıldı. Aralarında usta oyuncular Hale Soygazi, Güven Kıraç ve Cem Özer’in bulunduğu jüri heyeti, en iyi film ödülünü Semih Kaplanoğlu’nun 'Yumurta' adlı filmine verdi. En iyi erkek oyuncu dalında ise ödüller paylaşıldı. Bu daldaki ödülü 'Yumurta' filmindeki rolü ile Nejat İşler ve 'Chiko' filmindeki rolü ile Denis Moschitto paylaştı.
Jale yoldaş’ın sunduğu ödül töreninde, Federal Almanya Dışişleri Bakan Yardımcısı Günther Glosser, Bavyera Devlet Bakanı Eberhard Sinner, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Müdür Yardımcısı Hüseyin Ülger, Muavin Konsolos Bengü Tetik, Frankfurt Kültür Ataşesi Tahsin Yılmaz ile seçkin davetliler hazır bulundu. Festival Başkanı Adil Kaya, 28 Şubat ile 9 Mart arasında gerçekleşen festivali, 10 bin kişinin izlediğini ve her geçen yıl festivale ilginin arttığını söyledi.
Ödül alan filmler ve oyuncular şöyle:
En iyi Kısa Film: Babam Uyuyor (Grzegorz Muskala)
Belgesel Film : Dışarısı Nasıl-Mansiyon (Nursel Doğan)
En iyi belgesel : Gölün Kadınları( Emine Emel Balcı)
Öngören Ödülü : Güzel Bittch ( Martin Theo Krieger)
Uzun metraj Film Yarışması: Mutluluk ( Abdullah Oğuz)
Seyirci Ödülü : Mutluluk (Abdullah Oğuz)
Genç Jüri Ödülü: Mutluluk ( Abdullah Oğuz)
Jüri Özel Ödülü: Volkan Özcan (Chiko filmi ile)
En iyi Erkek Oyuncu: Nejat İşler (Yumurta) ve Denis Moschhitto (Chiko)
En iyi kadın Oyuncu: barbara Auer (Der Andre Junge. Reji-Volker Einrauch
En iyi Film: Yumurta (Semih Kaplanoğlu)
Kaynak:Hürriyet_Almanya
sleepinsanity
10-03-08, 15:05
sudenaz'ım haber ve haberin fotoları için teşekkürler. Nice ödüllere. :img-in_lo
http://img152.imageshack.us/img152/3618/200803104ckufilmfestivaso2.jpg
Rosen für den Preisträger: Nejat Isler (re.) freut sich über die Auszeichnung als bester Hauptdarsteller. :)
Nürnberger Nachrichten
Gözde,Aysu,Sudenaz ve Burçin haber ve resimler için hepinize teşekkürler...
Gül yağmuruna tutulmuş gibi Nejo :)
Aysu'cum ve Sudenaz'cım süper haberler ve fotoğraflar için teşekkürler benden bi avatar resimlerden
http://angel.kucukresim.com/uploads/45678971aa7.bmp
Merhabalar..
Gözlerim Yumurta'nın DVD haberini arıyordu ki nisan gibi birşey gördüm :img-swoon Umarım bizi çok bekletmezler.Açıkçası yeniden izlemek için sabırsızlanıyorum :img-in_lo
Gözdecim,hoşgeldin canım :img-meeti Yoğun günlerin vardı herhalde.Özlemişiz yazılarını okumayı :) Nejat yurtdışında olsaydı ne olurdu bilmem ama iyiki değil.Ne olursa olsun ülkemin insanı hep tercihimdir :img-icecr İyiki de burda tanımışız onun gibi birisini :img-in_lo
Haberler ve fotolar için çok teşekkürler..Ne kadar çok gül vermişler.Ödül yanında bu tarz birşey hoşuma gitti ama :img-blush Gül bahçesine dönmüş tüm fotolar :img-angel
‘Yumurta’ Almanya’dan da ödülle döndü
Almanya’nın Nurnberg kentinde düzenlenen Türkiye - Almanya Film Festivali’nde ödüle layık görülen filmler ve oyuncular açıklandı. En iyi film ödülünü “Yumurta” ile Semih Kaplanoğlu alırken Nejat İşler de en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.
BERLİN - 28 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında Almanya’nın kentinde düzenlenen yapılan 13. Türkiye -Almanya Film Festivali düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun “Yumurta” adlı filmi Almanya’dan da ödülle döndü...
Hale Soygazi, Güvenç Kıraç ve Cem Özer’in de üyesi olduğu jüri, en iyi film ödülüne “Yumurta” filmini layık gördü.
En iyi erkek oyuncu ödülünü yine “Yumurta” filmindeki rolüyle Nejat İşler ve “Chiko” adlı filmindeki rolüyle Denis Moschitto paylaştı. En iyi kadın oyuncu ödülüyse “Der andere Junge” adlı film ile Barbara Auer aldı.
Yönetmen Abdullah Oğuz’un “Mutluluk” filmi de geceden 3 ödülle ayrıldı.
Türkiye -Almanya Film Festivali, iki ülke arasındaki kültürlerarası diyaloğu hizmet eden en önemli festival olarak nitelendiriliyor. Giderek daha fazla ilgi gören festivali bu yıl yaklaşık 10 bin kişi izledi.
Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/438663.asp
sleepinsanity
10-03-08, 18:50
Zeynep'cim çok güzel olmuş avatar, ellerine sağlık. :good: Geçen gün yaptığın gifler de çok hoştu, söylemeyi unutmuşum şimdi farkettim, bu arada neydi o kocaman Zeynep yazısı, Özge'nin Gülbeyaz resimleriyle dalga geçerken sen onu geçmişsin. :img-hyste
NTV'nin sitesine Türkiye/Almanya Film Festivali'nin ödül törenini içeren haberinin videosunu eklemişler. Hale Soygazi "Yumurta rolüyle Nejat İşler" diyince çooook büyük bir alkış kopmuş, koca bir gülümse oluştu yüzümde. :) Ödül töreninde de yanyana oturmuşlar Yetkin Dikinciler ile bu arada, darısı film beraber bir Çağan Irmak filminde buluşmalarına. :)
Teşekkürler Özge'can haber için. :img-wink:
bu arada neydi o kocaman Zeynep yazısı, Özge'nin Gülbeyaz resimleriyle dalga geçerken sen onu geçmişsin.
Şimdi Gg'de izledim..Doğal olarak asıl konu sinemanın bol olduğu şu dönemde sinema ve ödüllerdi :img-in_lo:img-in_lo
Nejat'ı pek göstermediler ama Semih Kaptan telefon ile bağlandı yayına.Paris'teymiş Süt filmi için :img-in_lo
Yazılan onca hakaret boyutlu söze rağmen kendisini efendiliğini gösterdi gene..Çok güzel şeyler söyledi :good:
Bunlar konuşulurken yan tarafta da Yumurta filminden ve kamera arkasından görüntüler gösterildi.Sanırım yarın NTV sitesine bu video eklenir ve izliyemenler izler :img-wink:
Bu görüntülerin DVD'de de olmasını umut ediyorum :img-blush
[QUOTE=sleepinsanity;6352292]Zeynep'cim çok güzel olmuş avatar, ellerine sağlık. :good: Geçen gün yaptığın gifler de çok hoştu, söylemeyi unutmuşum şimdi farkettim, bu arada neydi o kocaman Zeynep yazısı, Özge'nin Gülbeyaz resimleriyle dalga geçerken sen onu geçmişsin. :img-hyste
Özge'cim aslında hergün takip edebilsek gg'yi neler çıkacak ama okuldu bilmemneydi derken pek mümkün olmuyor ama söylediğin için teşekkürler yarın bakarım bir sitesine...
Yetkin Dikinciler-Nejat ve Çağan Irmak ne güzel olur yaa :img-icecr Aysu'cum Allahmı söyletiyor ne :img-icecr
bs'yede az kaldı ohh ohh bu bölüm ali nisan yoktur pek inş.
alıntılar
http://img363.imageshack.us/img363/2122/mnf40718pz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img363.imageshack.us/img363/934/1188979289kv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img363.imageshack.us/img363/1672/bicak3sa4.jpg (http://imageshack.us)
http://img363.imageshack.us/img363/5708/mnf5ef3.jpg (http://imageshack.us)
http://img363.imageshack.us/img363/5876/avaa005gn5eu3.jpg (http://imageshack.us)
by dml
http://img206.imageshack.us/img206/5835/almamt6.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/2756/alma2oq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/126/alma3cz2.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/7160/nejo2ep7.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/3608/nejooi6.jpg (http://imageshack.us)
by barbiee
]http://img209.imageshack.us/img209/7007/0dfmza1wa4.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/3258/0dfmza2yh2.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/3022/0dfimza3lk6.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/8875/00dfimza4pu0.jpg
pink-k(c)
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/1-5.png
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/2-5.png
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/3-4.png
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/4-2.png
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/5-1.png
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/6-1.png
sorfangirls
10-03-08, 20:23
ıkı gundur bu resımlerı beklıyordum gelsınde eklıyeyım dıye su resımde kı bayandan aldım yumurta fılmının kurgusunu yapan kısının esı yalnız bekledıgım gıbı deıl resımler kotu cıkmıslar ama yınede kıyamadım eklememezlık yapamadım ıns bır dahakıne daha guzelını eklerım :img-wink:
http://www.hizliresim.com/2008/3/10/1165.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/3/10/1167.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/3/10/1170.jpg
sleepinsanity
10-03-08, 20:42
Özge çok güzel anlatmış, ben de izledim Gece Gündüz'ü. Asıl konu İstanbul Film Festivali olsa da Siyad ve Nürnberg festivalinden de söz ettiler, özellikle Hıncal Uluç ve Atilla Dorsay'ın Yumurta'nın 8 ödül almasına karşıt görüşlerine de yer verdiler uzun uzun. Sanırım DVD'de yer alacak bu setteki görüntüler, ilk defa bir tv programında gördük setten video, heyecan vericiydi. :img-yes: Ayrıca Süt'ün montajını Fransız biri yapmış, Süt de bu sene Cannes'da olacak sanırım. Websiteye konulan ekibin içinde Nejat'ın adı geçmiyor, bakalım Süt'te çekilen sahnesi yer alacak mı filmde :)
Zeynep'cim eklediklerin için teşekkürler!
Ayfer'cim müthiş! Senin elinin uzanmadığı yer yok bu aralar. BS için de çok emek harcıyorsun gerçekten de. Tüm emeklerin için teşekkürler ;)
ikizlerbur
10-03-08, 20:44
Yine harika başlığımız:)
Herşey çok güzel:img-in_lo
sorfangirls ödül töreninden resimler için teşekkürler elimizdeki kaynaklar arttı baya:img-icecr
Zeynepcim /B]çalışmalar için teşekkürler hem senin hemde yapan arkadaşlarımızın emeğine sağlık
[B]Aysucum haber için teşekkürler özellikle video haberi için izledim bende o gülümsemenin oluşmaması imkansız gibi birşey zaten bilinçsiz gülüyorsun:img-in_lo
Bu arada evet katılıyorum Nejat İşler,Çağan Irmak ve Yetkin Dikinciler:img-in_lo:img-in_lo ifadeler yetmiyor:img-icecr
Evet Özge'nin şu Nejat'ı istediğimiz rollerde görme listesine birde istediğimiz oyuncularla görme listesini eklemek şart olucak galiba:)
Özgecim haber için teşekkürler,GG'den izlenimler içinde teşekkürler yarın sitesinden izlerim artık..
Ayfercim siyad resimleri için t