askhumbrad
07-02-08, 19:06
Kayra Şenocak
25 Haziran 1978 doğumlu olan oyuncunun eğitimi,İst. Ünv. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü.
Kayra Şenocak Yavuz Özkan’ın sinemalarda gösterilemeyen talihsiz sinema filmi Hayal Kurma Oyunları’nda oynadı. Neyse ki film Antalya festivalinde gösterildi ve yarıştı.
Oynadığı Dizi-Filmler:Gözyaşı çetesi,Yarım Elma,Pilli Bebek,Omuz Omuza,Sevda Çiçeği,Yağmurdan Sonra,Aynalı Tahir,Kurt Kapanı,Ah bir Zengin Olsam,Ona Bakma Bana Bak,Hayal Kurma Oyunları.
askhumbrad
07-02-08, 22:08
Kayra'nın birkaç resmi daha bu çocuk çok tatlı:)
Kayra Şenocak fena bir oyuncu sayılmaz ama malesef onun da diğerleri (döneminde çıkan oyuncular) gibi eski şöhreti kalmadı
Seray Severle yaptığı Şans Kapıyı ÇAlınca güzeldi Aynalı Tahir'e bir girip bir çıkıyordu Yapımcıyla sürekli anlaşmazlığa gidiyorlardı Diziden her çıkışında senaryoda bir yerlere gönderip anlaşmaya varınca geri çağırırlardı SUnuculuktan sonra o dizide parladı oyunculuğu ama orda da çok istikrarsızdı dediğim gibi
askhumbrad
08-02-08, 13:27
Kayra Şenocak fena bir oyuncu sayılmaz ama malesef onun da diğerleri (döneminde çıkan oyuncular) gibi eski şöhreti kalmadı
Seray Severle yaptığı Şans Kapıyı ÇAlınca güzeldi Aynalı Tahir'e bir girip bir çıkıyordu Yapımcıyla sürekli anlaşmazlığa gidiyorlardı Diziden her çıkışında senaryoda bir yerlere gönderip anlaşmaya varınca geri çağırırlardı SUnuculuktan sonra o dizide parladı oyunculuğu ama orda da çok istikrarsızdı dediğim gibi
Maalesef pek parlayamadı ama umarım ilerde çok daha iyi olacaktır çünkü kötü bi oyuncu diil Kayra Yarım Elma'da falan çok güzeldi performansı bence:)
askhumbrad
22-03-08, 13:45
Evet:happy0064Kayra en sonunda yıldızının parlayacağı bir diziye girdi o dizinin adı da Binbir Gece:happy0064
Umarım kendisini daha fazla gösterebileceği iyi bir deneyim yaşayabileceği bir yer olur Binbir gece:D
nedenini bilmiyorum ama ekranda çok pozitif enerfi aldığım bir oyuncu
ancak bir türlü çıkışı yapamadı:icon_sorr
http://static.flickr.com/109/306329924_2236e28eff_m.jpg
http://img466.imageshack.us/img466/5431/ayipettikpostersonuf2.jpg
Ooo superr Kayra icin sonuna baslik acilmis. Hak ediyor cunki basligi. Kendisini cook severim. =)
:)
Bu gunlerde bir cok luzumsuz oyuncu var ve malesef asil deger verilicek oyunculara deger verilmiyor Kayra gibi.
Kendi sirinligi ve sempatikligi olsun, oyunculuk ve sosyal hayatinda olsun gercekten ornek alinicak bir isim. :good:
Onu Aynali Tahir'de tanidik ve sevdik. Malesef bu gunlerde fazla proje tutmuyor.
Sevda Cicegi adli dizide'de cok beyenerek izlemistim. Ayrica Sevda Ciceginde su an beraber oldugu "Ebru Karanfilci" ile tanisti.
Ikiside inanilmaz yakisiyolar. :img-in_lo
Basarisinin devamini ve en kisa zamanda geri donmesini diliyorum! :good:
askhumbrad
01-04-08, 20:46
Ooo superr Kayra icin sonuna baslik acilmis. Hak ediyor cunki basligi. Kendisini cook severim. =)
:)
Bu gunlerde bir cok luzumsuz oyuncu var ve malesef asil deger verilicek oyunculara deger verilmiyor Kayra gibi.
Kendi sirinligi ve sempatikligi olsun, oyunculuk ve sosyal hayatinda olsun gercekten ornek alinicak bir isim. :good:
Onu Aynali Tahir'de tanidik ve sevdik. Malesef bu gunlerde fazla proje tutmuyor.
Sevda Cicegi adli dizide'de cok beyenerek izlemistim. Ayrica Sevda Ciceginde su an beraber oldugu "Ebru Karanfilci" ile tanisti.
Ikiside inanilmaz yakisiyolar. :img-in_lo
Basarisinin devamini ve en kisa zamanda geri donmesini diliyorum! :good:
Evet söylediklerine sonuna kadar katılıyorum
çok kaliteli bir oyuncu
ancak bir türlü tutunamadı cnm yaa
bir ara binbir gece dizisine girdi ama konuk oyuncuydu sanırsam
neyse inşallah eninde sonunda tutunur:D
askhumbrad
01-04-08, 20:48
nedenini bilmiyorum ama ekranda çok pozitif enerfi aldığım bir oyuncu
ancak bir türlü çıkışı yapamadı:icon_sorr
Aynen cnm katılıyorum
doğru bir türlü tutunamadı şu tv sektörüne
ama en kısa zamanda bir çıkış yapacak inanıyorum:good:
bu arada eklediklerin çok güzel canım çok sağol:happy0064
askhumbrad
09-04-08, 17:02
Harikaaaa:happy0064:happy0064:happy0064
Kayra Binbir Gece dizisinde yine vardı:D
Mujdeli Haberrr! :happy0064
Bu aksamm Kayra yep yeni dizi "Aman Annem Gormesin" ile ekranlara geri donuyor! :)
AMAN ANNEM GÖRMESİN
Bölüm 1 / Yeni Dizi
10 Nisan Perşembe 20:00'de
Oyuncular:
Yasemin Yalçın
Tarık Papuçcuoğlu
Mert Yavuzcan
İpek Özkök
İpek Erdem
Gamze Karaman
Kayra Şenocak
Yalçın Gülhan
Serra
askhumbrad
15-04-08, 15:08
Mujdeli Haberrr! :happy0064
Bu aksamm Kayra yep yeni dizi "Aman Annem Gormesin" ile ekranlara geri donuyor! :)
AMAN ANNEM GÖRMESİN
Bölüm 1 / Yeni Dizi
10 Nisan Perşembe 20:00'de
Oyuncular:
Yasemin Yalçın
Tarık Papuçcuoğlu
Mert Yavuzcan
İpek Özkök
İpek Erdem
Gamze Karaman
Kayra Şenocak
Yalçın Gülhan
Serra
Harikaaaa:D
paylaşım için çok sağol:)
Kayra bence bu diziyle çok iyi bir çıkış yapacak ben buna inanıyorum:)
askhumbrad
14-06-08, 18:06
Kayra şimdide PULSAR'da oynuyor:D
umarım bu vesileyle başlık canlanır;)
herzamanki gibi oyunculuğu yine çok güzelll:D
erkan petekkaya yeşim büber saruhan hünel kayra şenocak alişan arif kilisli
bu 6 oyuncuyu piyasaya AYNALI TAHİR çıkarmiştır.fakat arif kilisli ve kayra şenocak tutunamadılar.ama dier 4 ü aranan oyunculardan...