PDA

Tüm Versiyonu Göster : One Tree Hill-Spoiler

Sayfalar : 1 [2]

nemesis3443
21-05-08, 17:12
arkdaşlar yabancı bi forumda üyelerden biri bir tahminde bulunmuş banada mantıklı geldi; lucas brooke aramıştır şakasına lv gidip evlenelim demiştir brooke oh tabi der sonra arkadaşca konuşmalarına başlarlar.brooke angie verdiği için morali bozuk belki beraber lv gitmiş olabilirler die yazmış fena bir tahmin deil siz ne dersiniz??

4ewerbrucas
21-05-08, 22:13
arkdaşlar yabancı bi forumda üyelerden biri bir tahminde bulunmuş banada mantıklı geldi; lucas brooke aramıştır şakasına lv gidip evlenelim demiştir brooke oh tabi der sonra arkadaşca konuşmalarına başlarlar.brooke angie verdiği için morali bozuk belki beraber lv gitmiş olabilirler die yazmış fena bir tahmin deil siz ne dersiniz??

olabilir aslında teselli etmek için arayıp şaka yapmış olabilir neyse ben bu sezon finaline bayıldım dört dörtlük olmuş en az 3.sezon finali kadar etkilendim bakalım 6.sezonda neler oılucak:icon_whis

dt_rabia
21-05-08, 23:07
sezon finalini az önce seyrettim ve tek kelimeyle bayıldım.:good:bu sezon aslında bana biraz vasat gelmişti .çünkü önceki 4 sezonu peşpeşe ve ilk kez izlediğim için ama final tam oth e yakışır gibiydi.bence lucas peyton u aradı diyor içimden bi ses.brook e angie den telefon geldi bence .bu saaten sonra brucas olmaz gibi geliyor bana .dan e gelince yine ölmezse valla bu adama hher sezon finali bişey oluyor pes valla diyecem .ama o elindeki ses kayıt cihazı mıydı ya??? tam anlayamadım. peytonun yazıları çok hoşuma gitti. naley herzamanki
gibi muhteşemdi.amma bu nathan ın annnesi sinir etti ya .hiç yakışmadı skills'e hele ilk başta jamie ve gavin in şarkı sölemesi çok hoşt. bu sezon neden bir intro hazırlmadılar hala onu da anlamış değilim yani .o güzelim şarkıdan mahrum bıraktılar.:icon_whis birde bu dizinin nesini seviyorum biliyor musunuz her sahneye uygun ruhunu yansıtan müzikleri çok iyi seçmeleri.inş en kısa zamanda altyazıları çıkarda daha anlaşılır şekilde izlerim(tabi kendi adıma konuşayım.)

buket16
21-05-08, 23:57
sezon finalini az önce seyrettim ve tek kelimeyle bayıldım.:good:bu sezon aslında bana biraz vasat gelmişti .çünkü önceki 4 sezonu peşpeşe ve ilk kez izlediğim için ama final tam oth e yakışır gibiydi.bence lucas peyton u aradı diyor içimden bi ses.brook e angie den telefon geldi bence .bu saaten sonra brucas olmaz gibi geliyor bana .dan e gelince yine ölmezse valla bu adama hher sezon finali bişey oluyor pes valla diyecem .ama o elindeki ses kayıt cihazı mıydı ya??? tam anlayamadım. peytonun yazıları çok hoşuma gitti. naley herzamanki
gibi muhteşemdi.amma bu nathan ın annnesi sinir etti ya .hiç yakışmadı skills'e hele ilk başta jamie ve gavin in şarkı sölemesi çok hoşt. bu sezon neden bir intro hazırlmadılar hala onu da anlamış değilim yani .o güzelim şarkıdan mahrum bıraktılar.:icon_whis birde bu dizinin nesini seviyorum biliyor musunuz her sahneye uygun ruhunu yansıtan müzikleri çok iyi seçmeleri.inş en kısa zamanda altyazıları çıkarda daha anlaşılır şekilde izlerim(tabi kendi adıma konuşayım.)

dan'in elindeki cihaz, kalp nakli listesinde olduğu için verilmiş dan'e yanlış anlamadıysam...organları uzun süre muhafaza etmek kolay olmadığı için,anında ulaşabilmek amaçlı birşey:img-blush

dt_rabia
22-05-08, 20:06
dan'in elindeki cihaz, kalp nakli listesinde olduğu için verilmiş dan'e yanlış anlamadıysam...organları uzun süre muhafaza etmek kolay olmadığı için,anında ulaşabilmek amaçlı birşey:img-blush

sağol canım aydınlattığın için .ben de öyle tahmin ettim ama sanki bi sahnede sesini kaydediyor gibi geldi bana diye bir sorayım dedim:good:

rikku
24-05-08, 01:15
Çok güzel bir finaldi ama aklımda kalan tekşy lucas ın kime tlf ettiği meraktan ölücm yani..
bana brooke gibi geliyor çünkü ;
Lindsey le iyi bir başlangıç yaptılarsada bu biraz sezonluk aşk gibiydi sonuda kıskançlıklarla doluydu o yüzden lindsey le bir daha deniceğini sanmıyorum çünkü büyük bir hayal kırıklığı yaşadı lindsey düğünü terkettidiğinde. lucaın bunu bi daha göze alacağını sanmam.
öte yandan Peytonlada çok inişli çıkışlı bi ilişki yaşadılar birbirlerine aşıklarmı onu bile anlayamdılar özel anları hep acılarla doluydu sanki luke onun sevgilisimden çok koruyucusu gibiydi.oyüzden onada birdaha evlenme teklifi edip hayal kırklığına uğrama riskini alacağını sanmam .
o yüzden geriye tek kişi brooke kalıyor .onların ilişikileri açıkçası hiç kötü değildi Peyton dışında hiçbir sorunları yokru sorunlar hep peyton yüzünden çıkıyordu en uyumlu çiftler onlardı bence.iyi gününde kötü gününde hep beraberdiler ve bende önemli oalnda bu sürekli birbirlerine destek oldular .sevgili olmadıkları zamanlarda bile.

4ewerbrucas
24-05-08, 01:27
Çok güzel bir finaldi ama aklımda kalan tekşy lucas ın kime tlf ettiği meraktan ölücm yani..
bana brooke gibi geliyor çünkü ;
Lindsey le iyi bir başlangıç yaptılarsada bu biraz sezonluk aşk gibiydi sonuda kıskançlıklarla doluydu o yüzden lindsey le bir daha deniceğini sanmıyorum çünkü büyük bir hayal kırıklığı yaşadı lindsey düğünü terkettidiğinde. lucaın bunu bi daha göze alacağını sanmam.
öte yandan Peytonlada çok inişli çıkışlı bi ilişki yaşadılar birbirlerine aşıklarmı onu bile anlayamdılar özel anları hep acılarla doluydu sanki luke onun sevgilisimden çok koruyucusu gibiydi.oyüzden onada birdaha evlenme teklifi edip hayal kırklığına uğrama riskini alacağını sanmam .
o yüzden geriye tek kişi brooke kalıyor .onların ilişikileri açıkçası hiç kötü değildi Peyton dışında hiçbir sorunları yokru sorunlar hep peyton yüzünden çıkıyordu en uyumlu çiftler onlardı bence.iyi gününde kötü gününde hep beraberdiler ve bende önemli oalnda bu sürekli birbirlerine destek oldular .sevgili olmadıkları zamanlarda bile.

ah be cnm keşke dediğin giib aradığı kişi brooke olsa ama:icon_sorr bende koyu bir brucas fanı olarka çok isterim yeniden başlamasını gerçi lucas o akdar şeyden sonra brooke ile yakışmaz ama aşk işte:img-in_lo umudum yok çünkü brucas olmayacak diye üstüne basa basa söylediler..yalnız burası tree hill herşey olur burda umudumuz o yönde:img-wink:

rikku
24-05-08, 01:57
yaw final yapmış oth insan bi haber verir dimi:D hemen izlemem laZim.saldır coolwater rapid e flashget e..

ah be cnm keşke dediğin giib aradığı kişi brooke olsa ama:icon_sorr bende koyu bir brucas fanı olarka çok isterim yeniden başlamasını gerçi lucas o akdar şeyden sonra brooke ile yakışmaz ama aşk işte:img-in_lo umudum yok çünkü brucas olmayacak diye üstüne basa basa söylediler..yalnız burası tree hill herşey olur burda umudumuz o yönde:img-wink:

bizimkide umut işte yani ne biliim bi tarafım hep brucas diyo ama mantığım öle demiyo :icon_sorr ama bellimi olur belki brucas tekrardan doğar .. yani ben 5. sezonda en ii anlaşan brookela lucası gördüm . Lucas lindsey arasa veya peytonu aradıysada ikisinede 2.kez evlenme teklif etme ihtimali düşük geliyor bana yani onca şeyi hemen atlatması biraz garip geldi .

shiny
28-05-08, 17:27
bnce lindsay aramamıştır yani okadar şeyden sonra saçma brookesa eğer aradığı kişi ki en az ihtimal brooke evlenmeleri büyük ihtimal formalite fln olur çünkü aralarında aşk falan kalmadı artık peytonu aradıysa( ki inş öyledir )peyton kalkar hemen gider zaten o sahneden önce her zaman sana evet derim diyo peyton lucasta bu ancak bir rüya olur dimi dio peytonda bu benim rüyam dio ..benim bildiğim lucas peytonın ağlamasına dayanmaz tabi bnm bildğim lucas her sezon değişir... meraktan ölücem !!!

4ewerbrucas
29-05-08, 01:19
bnce lindsay aramamıştır yani okadar şeyden sonra saçma brookesa eğer aradığı kişi ki en az ihtimal brooke evlenmeleri büyük ihtimal formalite fln olur çünkü aralarında aşk falan kalmadı artık peytonu aradıysa( ki inş öyledir )peyton kalkar hemen gider zaten o sahneden önce her zaman sana evet derim diyo peyton lucasta bu ancak bir rüya olur dimi dio peytonda bu benim rüyam dio ..benim bildiğim lucas peytonın ağlamasına dayanmaz tabi bnm bildğim lucas her sezon değişir... meraktan ölücem !!!

iş bizim bildiğimiz lucasak aldıysa ooo o lucas her sezon değişiyor ya:img-hyste inşallah bu sefer karar verir ben peytona bile razıyım yeter ki kararlı olsun ve onu uygulasın gerçi pek sanmıyorum ama izleyip görücez:kahve

shiny
29-05-08, 20:04
iş bizim bildiğimiz lucasak aldıysa ooo o lucas her sezon değişiyor ya:img-hyste inşallah bu sefer karar verir ben peytona bile razıyım yeter ki kararlı olsun ve onu uygulasın gerçi pek sanmıyorum ama izleyip görücez:kahve
yani bence lucasa kaldıysa o üçünden bile apayrı birini aramış olabilir...skillse falan evlilik teklifi etse şaşmam :)gerçi olabilir espri fln yapıodur.. belkide rachelı aramıştır yıllar sonra lucas bu herşey beklenir ama yabanı bir siteden öğrediğme göre lindsay 6. sezonun cast listesinde yokmuş...

S3T3NAY
29-05-08, 20:27
allah ım ya o lindsey olmasında başka bişi istemeem brooke bile razıyım:img-wink:umarım dediğin gibi cast listesnde yoktur bir sene boyunca gördük o suratını umarım bu sezon yoktur:img-hyste ya bu arada bn cnbc de de izlemek istiyorum tekrar tam tarihi bilen var mı?

4ewerbrucas
30-05-08, 00:21
allah ım ya o lindsey olmasında başka bişi istemeem brooke bile razıyım:img-wink:umarım dediğin gibi cast listesnde yoktur bir sene boyunca gördük o suratını umarım bu sezon yoktur:img-hyste ya bu arada bn cnbc de de izlemek istiyorum tekrar tam tarihi bilen var mı?

sana da alıntı yaptım ama:img-icecr cnbce de sanırım eylül_ekim gibi başlar 5. sezon tekrar bölümleri soruyorsan cnbcenin öyle bir huyu yok sinir oluyorum her diziyi verir one tree hill hariç:icon_sorr

S3T3NAY
30-05-08, 18:31
sana da alıntı yaptım ama:img-icecr cnbce de sanırım eylül_ekim gibi başlar 5. sezon tekrar bölümleri soruyorsan cnbcenin öyle bir huyu yok sinir oluyorum her diziyi verir one tree hill hariç:icon_sorr

önemli değil tartışma ortamı yaratmadığımız sürece ikimizde oth fanı olarak tabikide iki arkadaş gibi konuşuruz sonuçta biz birbirimizi değil brooke ve peytonu sevmiyoruz:img-wink: cvp verdiğin için tşkr ederim

coolwater
31-05-08, 02:57
season finalini hiç beğenmedim.kilometre doldurmak için çekmişler sanki keşke bölüm 17 ile yapsalardı finali.işi gücü bırakmışlar luke a kız arıyorlar.benim asıl merak ettiğim dan sonunda öldümü gerçekten

edit.. bu arada izleyecek birşey kalmadı yaw napsak acaba?? smallville tatil-nip/tuck tatil/heroes tatil-4400 tatil-prison break tatil-lost tatil-gossip girl büyük ihtimal oda tatil-en sonunda oth de tatil..sanırım bende tatil yapsam iyi olacak :D

KeReMcEmİm
31-05-08, 15:00
ben bu belirsizlikten artık çok sıkılıdım bana brooke gibi gelio ama aralarında aşk olmıcak gibi gelio yani arkadaş olarak mantıken devam etcekler gibi gelio tabi brooke kabul ederse belkide peytona bunu yapmak istemez

g_i_z_e_m
31-05-08, 15:28
peytonı o lafı ettikten sonra aramaz bence ya
lindseyde bırakıp gitti ztn nikahta
en mantıklı brooke gibi geliyo ama belli olmz

KeReMcEmİm
31-05-08, 15:34
ama daha sonra paytona gidip ondan nefret etmediğini söyledi ya ki o konuşma güzel ve duygusaldı

S3T3NAY
31-05-08, 16:28
bncede o konuşma çok duygusaldı seni kaybetmek zordu seni yeniden görmekte zordu ve hala zor gibide bi laf söledi insan sevmediği birisinede bunarı sölemez bnce sevmiosa onu görmek neden zor gelsn ki bilmiyorum bnmde kafam karıştı ama banada brooke gibi geliyo

shiny
31-05-08, 21:01
season finalini hiç beğenmedim.kilometre doldurmak için çekmişler sanki keşke bölüm 17 ile yapsalardı finali.işi gücü bırakmışlar luke a kız arıyorlar.benim asıl merak ettiğim dan sonunda öldümü gerçekten

edit.. bu arada izleyecek birşey kalmadı yaw napsak acaba?? smallville tatil-nip/tuck tatil/heroes tatil-4400 tatil-prison break tatil-lost tatil-gossip girl büyük ihtimal oda tatil-en sonunda oth de tatil..sanırım bende tatil yapsam iyi olacak :D
dan ölmez bence adam her sezon finalinde bi atraksiyon yapıyo amo ölmüyo ...zaten dan ölse bile bizimkiler kndi aşk hayatlarından kafalarını kaldırıp anca bi hafta sonra falan fark ederler...
artık lindsayi aramasından naparsa yapsın die düşünüorum çünkü brooke u arasa bile brooke lucas la evlenmez konuşup onu peytonu sevdiğine ikna eder veya kendi yerine peytonu gönderiri düye düşünüorum ...

S3T3NAY
01-06-08, 13:55
dan ölmez bence adam her sezon finalinde bi atraksiyon yapıyo amo ölmüyo ...zaten dan ölse bile bizimkiler kndi aşk hayatlarından kafalarını kaldırıp anca bi hafta sonra falan fark ederler...
artık lindsayi aramasından naparsa yapsın die düşünüorum çünkü brooke u arasa bile brooke lucas la evlenmez konuşup onu peytonu sevdiğine ikna eder veya kendi yerine peytonu gönderiri düye düşünüorum ...

kesnlikle sana katılıyorum:img-wink:peytonu ararsa süper olur ama aramayacağını düşünüyorum o yüzden en azından brooke u arasın

beratiye
05-06-08, 01:00
butun bolumlerı izledikten sonra brooke peytona yardım edıyo lucas konusunda lucas ise kendını kandırmaya çalışıyo lındsey hakkında asıl ıstediği kişi peyton bunu oda bılıyo çunku o geldi 2 kıtabını yazdı bence brooke olamaz gerıye ikisi kalıyo bana gore lucas lındsey sececek brookenun dediği gigi her zaman peyton ve lucas olacak bunu bılıyoruz bakalım nasıl kavuşacaklar
:happy0064

elif15
12-06-08, 16:50
514 te peytonla luke ne konşylrr??

ayy lucas a gıcık oldum o konuşmada başlarını hatırlamıorum ama devamında.. işte peyton lindsey in dğünde seni bırakıp gitmesine üzgünüm fln filan diodu.. lucasta kendinden emin.. "bana geri dönecek,beni sevio" falan diodu.. türk filmlerindeki kötü adamlar gibi:)

zumrut_
13-06-08, 12:03
açıkcası ben Lucas'a sinir oluyorum kararsızın teki karaktersiz biri olup çıkıverdi brooke ile olmasını kesinlikle istemiyorum inş. onu aramamıştır..:img-beee:

brooke.is.my
13-06-08, 15:30
Brooke'u mutlu edebilecekse Brooke olsun bende :)

senast
13-06-08, 19:24
ayy lucas a gıcık oldum o konuşmada başlarını hatırlamıorum ama devamında.. işte peyton lindsey in dğünde seni bırakıp gitmesine üzgünüm fln filan diodu.. lucasta kendinden emin.. "bana geri dönecek,beni sevio" falan diodu.. türk filmlerindeki kötü adamlar gibi:)

zaten 5.sezon lucas a sinir olmamak mükün değill:img-wink:... Ama yine de peyton ın mutlu olması açısından telefonu peyton a açmştrr:icon_ange

moonangel
21-06-08, 20:30
ya arkadaşlar bişi sormak istiorum lucas clubta sarhoşken peytonj bunu eve gtürüo üstünü örtüo onu öpüo ve gitmek için kalkıo ya orada lucas peytona ne diyo bilen var mı varsa bana da söyleye bilir mi?

elif15
22-06-08, 01:03
ya arkadaşlar bişi sormak istiorum lucas clubta sarhoşken peytonj bunu eve gtürüo üstünü örtüo onu öpüo ve gitmek için kalkıo ya orada lucas peytona ne diyo bilen var mı varsa bana da söyleye bilir mi?
"peyton! senden nefret ediyorum! hayatımı yıktın! gibi bişeydi yanlş htrlamıorsam

*lale*
22-06-08, 18:05
Confirmation. I'm in Wilmington and ** able to find out stuff. As far as if Lucas and Peyton actually get married though, I have no idea, I just know she goes to Vegas with him. Credit: StuckeyGilmore (TWOP)

Peyton Lucas ile Las Vegas'a gidiyormuş.:happy0064

drmel
23-06-08, 17:48
Confirmation. I'm in Wilmington and ** able to find out stuff. As far as if Lucas and Peyton actually get married though, I have no idea, I just know she goes to Vegas with him. Credit: StuckeyGilmore (TWOP)

Evet ben de duydum. Harika bir haber cok tesekkurler.

S3T3NAY
23-06-08, 18:29

ayy yazıyı okuyunca bir çığlık attıım o kdr sevdnm yani:img-hyste ya bu kdr lp ci olamam rağmen lucasın peytonu arayacağı aklıma bile gelmemişti ama bu duyduğum en güzl haber yaa buraya yazdığın için çok tşkrler :happy0064 burası yeni sezonda gene çoşacak desenize bu arada bu haber kesn değil mi yani öle uydurulmuş bir haber fln değil umarım öyledir lucas ve peytonu arıyordur(ee ararsa peytonun zatn ewt diyeceğini biliyoruz) ve beraber las vegas a giderler yalnız aklıma birşey geldi şimdi lucas peytonu şunun için aramış olabilir mi? lindseyle konuş ikna et onu ltf demek için yani :icon_sorr

*lale*
23-06-08, 20:56
ayy yazıyı okuyunca bir çığlık attıım o kdr sevdnm yani:img-hyste ya bu kdr lp ci olamam rağmen lucasın peytonu arayacağı aklıma bile gelmemişti ama bu duyduğum en güzl haber yaa buraya yazdığın için çok tşkrler :happy0064 burası yeni sezonda gene çoşacak desenize bu arada bu haber kesn değil mi yani öle uydurulmuş bir haber fln değil umarım öyledir lucas ve peytonu arıyordur(ee ararsa peytonun zatn ewt diyeceğini biliyoruz) ve beraber las vegas a giderler yalnız aklıma birşey geldi şimdi lucas peytonu şunun için aramış olabilir mi? lindseyle konuş ikna et onu ltf demek için yani :icon_sorr

Amarikan kaynaklı bir sitede gördüm. Doğru olduğu söyleniyor. Güvenilir kaynaklardan alınmış bir habermiş. Zaten orada Peyton Lucas ile Vegas'a gidiyor denildiğine göre onu çağırdığı anlaşılıyor.

Ayrıca diğer haberler de şöyle:
Chad and Hilarie have multiple scenes together for 6.01 and 6.02. credit: Rebecca

They are definitely filming at the airport for the premiere, so it appears that at least part of the episode will pick up right from the finale. Credit: anonymous

rikku
24-06-08, 01:26
Forever Brucas ümitlerim biticek gibi.. leyton olucağına ihtimal vermiyordum.. ama bence bu haberin aslı yoktur çünkü daha yeni sezona çokvar ve final herkesin merak ettiği bir soru ile bitti bundan dolayı bu kadar önemli bir sorunun cevabını ufak bie spoiler ile internete yayılacağını sanmıyorum

buket16
24-06-08, 01:45
yeni sezon çekimlerine başlandığı için ben de haberin doğru olduğunu düşünüyorum:happy0064zaten bir kaç kişi birden onaylamış....kesinliği yok tabi ama içime su serpti en azından:img-icecr

ben de ,senaristindi galiba ,birinin ilk bölümde parmağında yüzük olacağını onayladığı okudum.lindseynin ilk bölüm kesinmiş zaten,diğer bölümler belli değilmiş.e sophia bush zaten 'lucas-peyton' tişörtüyle pozlar veriyor,şaşırtmak amaçlı değilse:img-blush haber doğru gibi yani...bir kaç güne resimler yayılır zaten:img-wink:

S3T3NAY
24-06-08, 02:50
yeni sezon çekimlerine başlandığı için ben de haberin doğru olduğunu düşünüyorum:happy0064zaten bir kaç kişi birden onaylamış....kesinliği yok tabi ama içime su serpti en azından:img-icecr

ben de ,senaristindi galiba ,birinin ilk bölümde parmağında yüzük olacağını onayladığı okudum.lindseynin ilk bölüm kesinmiş zaten,diğer bölümler belli değilmiş.e sophia bush zaten 'lucas-peyton' tişörtüyle pozlar veriyor,şaşırtmak amaçlı değilse:img-blush haber doğru gibi yani...bir kaç güne resimler yayılır zaten:img-wink:

arkadaşım valla sende bnm içime su serptin tek kaldığımı sanmıştım burda:kahve lindsey olacağını bn düşünmedim zatn brooke zannetmiştm ee oda değilse artık ne denir ki süper bi sezon bizi bekliyor yaşasın yaa valla dizimi çok özledim başlasın artık bide şu haber fotolarla desteklesek çokk süper olur:happy0064:img-in_lo

buket16
24-06-08, 03:14
arkadaşım valla sende bnm içime su serptin tek kaldığımı sanmıştım burda:kahve lindsey olacağını bn düşünmedim zatn brooke zannetmiştm ee oda değilse artık ne denir ki süper bi sezon bizi bekliyor yaşasın yaa valla dizimi çok özledim başlasın artık bide şu haber fotolarla desteklesek çokk süper olur:happy0064:img-in_lo

ben de fotoları bekliyorum:img-icecr 6. sezon son sezon olacakmış,oyuncuların sözleşmeleri o kadarmış galiba...ve son sezonda da leyton görmek istiyorum artık:img-blush yabancı forumlarda herkes çok umutlu,''september 1st 2008,sawyer will become scott'' yazıyor her yerde:happy0064

*lale*
24-06-08, 04:02
Forever Brucas ümitlerim biticek gibi.. leyton olucağına ihtimal vermiyordum.. ama bence bu haberin aslı yoktur çünkü daha yeni sezona çokvar ve final herkesin merak ettiği bir soru ile bitti bundan dolayı bu kadar önemli bir sorunun cevabını ufak bie spoiler ile internete yayılacağını sanmıyorum

OTH'nin çekimlerine başlandı ve şu an devam ediyor.Çekimle ilgisi olan veya oraya gidenler tarafından verilmiş spoiler bunlar. Brucas taraftarlarının yazdığı spoilerlarda da Peyton'un Vegas'a gideceği kabul ediliyor. Aşağıdakiler de Brucas taraftarlarının yazdıkları:

S6 SPOILERS

Ok so I was in Wilmington June 18th-20th and here is what I saw:

The in studios filming was on Wed.
The Clothes Over Bro's filming was on Thursday
And on Friday they filmed at the Naley house and the gym

The first scene was with Millicent and Victoria but we couldn't see it.

The next scene was with Brooke & Millicent and the new character Sam. In this scene it look as though Sam stole something from the store and Millicent and Brooke confronted her. Then Sam tried to leave with the piece of clothing that she put in her bag and Brooke grabbed it out of her bag. We couldn't see what Brooke did next but it look like they almost fought cause Millicent went towards them like she tried to break it up.

The next scene was at night but they put tarps up on all the windows and we couldnt see…all we know that it was a behind the counter shot.

The last scene we saw was Brooke being robbed. That was why they needed a stunt double for Brooke. We haven't figured out who the person robbing her was, it wasn't that Sam girl cause she was really small and the person robbing her was huge and it had to be a guy. Some people we talked to said they saw nanny Carrie walking around downtown but it couldn't have been her, the robber had to be a guy.
^Credit: mandylh72590 @ othforums.com

So a little something new straight from the mouth of Fincannon. Wednesday they are during chapel scenes that include a lesbian couple and a tattooed couple waiting to get married. Thursday is the airport scenes.
^Credit: Taylor (TSOneTreeHillz)

Brooke and Carrie have a scene together in clothes over bros in 601. It filmed on Thursday night.
^Credit: HunniGurl3

Yep, and he (Chad) is writing an episode of the show this season too. That is a definite.
^Credit: Rebecca (curlyhead)

Carrie is definitely back in town in the premiere.

Peyton's the one who goes to Vegas with Lucas

Confirmation. I'm in Wilmington and ** able to find out stuff. As far as if Lucas and Peyton actually get married though, I have no idea, I just know she goes to Vegas with him.
^Credit: StuckeyGilmore (TWOP)

CH are definitely filming the airport scene (s).

I'm not sure how involved he will be, but it seems like it's a way to keep him in Brooke's life, like Mark said in that interview. We'll see. It could be one scene here and there. I don't know, but it sounds like this Samantha girl will be sticking around for several episodes. Maybe.

6.01

Two couples definitely have weddings on their minds in TH, and one of them probably goes through with it.

One female is definitely wearing a wedding ring in the premiere....and I don't mean Haley.

They are definitely filming at the airport for the premiere, so it appears that at least part of the episode will pick up right from the finale.
^ Credit: Anonymous (posted by Rebecca)

S3T3NAY
24-06-08, 15:08
yaşasın yaşasınn çok mutlu oldum bide şu peytonla lucasın las vegasta olan fotoları çıksında tamamen rahatlayatyım ayrıca ewt bu son sezon :img-cray:ama 5. sezon içinde son denilmişti belki yine yeni sezon yapabilirler tabi bnmki de avuntu oldu biraz ama olsun son sezon olacaksa artık lp görmek istiyorum yaa:img-in_lo

buket16
26-06-08, 03:02
evet arkadaşlar,biri daha onaylamış :happy0064

June 25, 2008
MAJOR One Tree Hill Spoiler

Wanna know who Lucas called to meet and marry him in the final scene of this season's finale of "One Tree Hill?"

Well, it ain't her.

But it is...

PEYTON. Yup, my sources tell me that Chad Michael Murray and Hilarie Burton have been busy shooting some hot and heavy bedroom scenes lately.

Hey, at least he proposed to the same girl he already proposed to once on the show instead of someone completely different (like Brooke, played by Sophia Bush who, wow this is awkward, he proposed to and married and divorced in real life), racking up his proposal number to three gals in one season.

Source: New York Daily News

S3T3NAY
26-06-08, 19:23
evet arkadaşlar,biri daha onaylamış :happy0064

June 25, 2008
MAJOR One Tree Hill Spoiler

Wanna know who Lucas called to meet and marry him in the final scene of this season's finale of "One Tree Hill?"

Well, it ain't her.

But it is...

PEYTON. Yup, my sources tell me that Chad Michael Murray and Hilarie Burton have been busy shooting some hot and heavy bedroom scenes lately.

Hey, at least he proposed to the same girl he already proposed to once on the show instead of someone completely different (like Brooke, played by Sophia Bush who, wow this is awkward, he proposed to and married and divorced in real life), racking up his proposal number to three gals in one season.

Source: New York Daily News

oleyyy kesnleşti gibi birşeyy ...:happy0064allahım sabırsızlanıyorum peyt ve lucasımı las vegasta görmk için

buket16
27-06-08, 17:26
-I don't believe there was any dialogue in that scene. Lucas just sees Peyton through the crowd, and vice versa, then they like run to each other and start makin out every which way lol then towards the end of the scene, he puts his hand on the back of her head and she does the same. credit: nbetterbid @ OTHforums

-LP share a spinny kiss at the airport. credit: Taylor

alıntı: fanforum

resimler de gelir artık yavaş yavaş:happy0064

S3T3NAY
27-06-08, 19:13
ya şu evlenme resimleri fln çıksın artık yaa offf lucas peytonıu aradı sartık bundan şüphem kalmadı ama o fotolarıda görmek istiyorum off daha da başlamasına var bari o güzl fotolarla idare edelim:img-in_lo

*lale*
28-06-08, 13:49
ya şu evlenme resimleri fln çıksın artık yaa offf lucas peytonıu aradı sartık bundan şüphem kalmadı ama o fotolarıda görmek istiyorum off daha da başlamasına var bari o güzl fotolarla idare edelim:img-in_lo

Havaalanında çekilen resimleri burada görebilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=7577133&posted=1#post7577133

S3T3NAY
28-06-08, 17:03

ayyy alah ım ya bugün bnden daha mutlusu olamazzz iştee yaa sonundaa mutlu son artık çok rahatladım fotoları görünce yeni bölümlere kdr bu fotolarla idare edeceğiz artık napalım :happy0064 arkadaşım sana çook tşkr ediyorum o fotoları oraya koyduğun için peyton lucas aşkı artık kesnleşti muhteşem bi oth bizi bekliyor :happy0064 asıl bn şimdi o halva alanına peytimin gidişini lucsın o geldiğinde ki halini birbirlerini koşmalarını(yani bn öle umuyorum)çok merak ediyorum:img-in_lo

elif15
29-06-08, 03:01
aman tanrımmm.. gerçek mi o?? cidden lucas peyton ımı aradı.. off ya çok mtlu oldum.. ohh bea süper bi oth izlicez nihayet.. bi an önce başlasın artık..

S3T3NAY
29-06-08, 15:55
aman tanrımmm.. gerçek mi o?? cidden lucas peyton ımı aradı.. off ya çok mtlu oldum.. ohh bea süper bi oth izlicez nihayet.. bi an önce başlasın artık..

aynn bir an önce başlasın çünkü başlıkta hiç kimse yok ya inş bölümler başlayınca lp ciler gene buraya doluşurlar brucasçılarda gelsn sonuçta biizm dizimiz oth herşeyiyle seviyoruz ama o kdr lp olacağı kesnleşti hiç kimsede çıt yok yani o kdr telefonda kimi aradı diye tartışıp durduk ve artık cvpını biliyoruz ama bu sferde başlıkta kimsecikleri yok:img-cray:

wwfetr
30-06-08, 02:03
işte bu diorum süper yaaa oth merakle bekliyorum :D leyton forever :D

dazzle
30-06-08, 03:03
sürekli burdaki spoilerları okurdum ama şimdi ben spoiler bölümünü izliyorum gerci hangi bölüm bilmiyorum ama amerikada şuan nathanın bebişi küçücük lucas o yeni kızla beraber nathan bi takımda oynuo lucas onun koçu ilginç bi durum:)

S3T3NAY
30-06-08, 14:48
sürekli burdaki spoilerları okurdum ama şimdi ben spoiler bölümünü izliyorum gerci hangi bölüm bilmiyorum ama amerikada şuan nathanın bebişi küçücük lucas o yeni kızla beraber nathan bi takımda oynuo lucas onun koçu ilginç bi durum:)

arkadaşım ne demek istediğini tam anlamadım biraz daha yardımcı olur musun kim yeni kızla birlikte hala anlamış değilim:icon_whisyani lucas 5.sezonda birisyle yeni bir kızla beraber yani lindseyle ama onunla ayrıldılar ve 6.sezonda peytle barışacaklar bunu sölemek istedn sanırım:img-icecr

S3T3NAY
30-06-08, 14:53
işte bu diorum süper yaaa oth merakle bekliyorum :D leyton forever :D

ewt bncede işte buu:happy0064yeni fotolar ne zmn çıkr acaba çok merak ediyorum zatn başlığada kimse uğramıyor:img-cray:

brooke.is.my
01-07-08, 01:06
Yeni bölümleri izleme imkanım olmadığı için biri bana kısaca özet geçebilir mi?

S3T3NAY
01-07-08, 02:06
Yeni bölümleri izleme imkanım olmadığı için biri bana kısaca özet geçebilir mi?

yeni bölümler daha gösterime girmedi sadce çekimler başlası gösterime girdiği zmn anlatırız zatn:img-wink:

toto19
01-07-08, 11:56
brucasıda severdim ama leyton olması daha iyi oldu..daha çok hakediyolar sanki.. naley ile ilgili bir spoiler yokmu acaba?

buket16
01-07-08, 13:19
brucasıda severdim ama leyton olması daha iyi oldu..daha çok hakediyolar sanki.. naley ile ilgili bir spoiler yokmu acaba?

carrie geri dönecekmiş ve dan ölmemiş,deb de daha büyük rol oynayacakmış sezon 6 da...bildiklerim bu kadar:img-wink:

brooke.is.my
01-07-08, 13:49
yeni bölümler daha gösterime girmedi sadce çekimler başlası gösterime girdiği zmn anlatırız zatn:img-wink:

Ben 5. sezondan bahsediyorum ama. O gösterime girmedi mi? :icon_sorr

S3T3NAY
01-07-08, 15:09
Ben 5. sezondan bahsediyorum ama. O gösterime girmedi mi? :icon_sorr

yok cnm bn 6.sezon diyorsun sandım 5. sezon çoktan verildi bn sana kısaca anlatayım o zmn nathan kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor yani basketbola elveda diyor(daha sonra düzeliyor:love05:)lucas da peytondan ayrılmış lindsey diye birisyle beraber(ayrıldıklarını bizde flashbacklerden öğrendik lucas peytona evlenme teklifi etmiş peytonda henüz olmaz demiş lucasta o cvptan sonra çekip gitmiş)lucasın kitap yazdığını biliyorsun sanırım neyse peyton gittikten sonra kitap yazamıyor daha sonra peyton tree hıll geri döndüğü zaman sabaha kadr kitap yazıp tamamlıyor tabi lindseyde çatlıyor:img-hyste(lucasın hala peytonu sevdiğini biliyor oda lucasın kitabında hep seni seveceğim gibi bir söz vardı tam böyle değil ama:img-wink:)haley öğretmenlk yapıyor ama ilk günü tam bir fiyasko :icon_sorr brooke çok başarılı biri mda tasarımcısı oluyor sen bu kısımları daha çok merak edersn:kahve (aaa bu arada unuttum lucas lindseyle birlkteyken peytonla öpüşüyor ve bunu haley görüyor) neyse sona gelelim lucas lindsey gitmeye karar verdiği için peytona evlenme teklifi ettiği yüzükler lindseye evlenme teklifi ediyor oda kabul ediyor düğün günü lucas ewt diyor ama sıda lindseye geldiğinde diyor ki sen hep peytona aşıktın hala ona aşıksın bu tarz birşeydi :img-hyste neyse lucas onun peşinden koşsa payda etmiyor lindsey gidiyor neyse düğün günü nathanın oğlunu (adını unuttum)ona bakan bakıcı kız kaçırıyor dan kurtarıyor (bu arada bu bakıcı kız nathana yazıyor hatta nathan bi keresinde onu haley sanıp öpüşüyor haleyde bu durumu görüyor neyse sonra barışıyorlar ama:img-in_lo)sonra brooke evlatlık çocuk alıyor ama sonra elinden alınıyor tabi bu arada en büyük destekçisi lucas oluyor:img-wink:lucas barda sarhoş aluyor onu eve peyton bırakıyor o zmn peytona diyor ki senden nefret ediyorum tabi ertesi gün olduğunda peytona senden nefret etmiyorum diyor,(bu arada bölümün adıda danırım büyük sevgiden nefret doğar gibi birşeydi)ona diyor ki senden ayrıldıktan sonra seni tekrar görmek bnm için çok zordu ve hala çok zor peyton diyor ve los angelas gitmeye karara veriyor ve hala alanında birisine tel ediyor ve bnmle evlenir misin diyor bu aradığı kişilerde peyton brooke lindsey olabilir bunu biz nerden anlıyoruz ekranı 4 e bölüyorlar peyt,luke,brooke,lindsey var bu sezon finalinin bittiği yer cnm sezon finalinde birde dan kaza geçiriyor(bu arada 6.sezonda öğreniyoruz lucas peytonu aramış yani yeni sezonda lp izleyeceğiz senn içn üzgünm:img-icecr)neyse cnm bunlar aklımda kalanlar daha bir sürür şey oluyor biraz karışık oldu idare et artık neyse zatn bölüm özetleri spoiler sayfasının başlığında var tek tek bakabilrsbn:img-wink:

S3T3NAY
01-07-08, 15:11
carrie geri dönecekmiş ve dan ölmemiş,deb de daha büyük rol oynayacakmış sezon 6 da...bildiklerim bu kadar:img-wink:

cnm bilgiler için tşkrlerr:img-wink:dan in ölmeyeceğini zatn biliyorduk yaa 9 canlı adam :img-hyste ama debi çok görmek istemiyorum nedense o kadın abuk sabuk geliyor dizide pek bi etkisi olmadığından olabilir:kahve ay carrie de geri dönüyormuş çok sinir oldum ya

brooke.is.my
01-07-08, 23:06
Çoookkk teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldun ger.ekten :img-icecr bu arada Haley'in oğlunun adı Jamie olsa gerek. Peki Lucas'ın annesine ne oldu hep merak etmişimdir :icon_whis

toto19
02-07-08, 11:16
Çoookkk teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldun ger.ekten :img-icecr bu arada Haley'in oğlunun adı Jamie olsa gerek. Peki Lucas'ın annesine ne oldu hep merak etmişimdir :icon_whis

hani 3 sezondu galiba genç bir öğretmen sevgilisi vardı onla veleniyor ve kılzarı ile beraber one tree hillden ayrılıyolar..yanlız beşinci sezonda lucasın düğün gununde geliyor başkada gorunmuyor..

toto19
02-07-08, 11:17

teşekkür ederim.. deb ve dan sorun değilde şu carrie niye geri doner..

S3T3NAY
02-07-08, 15:16

cnm sadece lucasın düğününde var bn başka gördüğümü hatırlamıyorum bu arada ewt nathanın oğlunun adı da jamie yalnız şu carrie ye kafam takıldı ya neden geri döner ki akıllanmamış nathana bulaşmasa bari uyuz

S3T3NAY
04-07-08, 17:43
arkadaşlar bn 6.sezon 2009 da başlayacak diye duydum bu konuda bilgisi olan varsa yazabilr mi? çünkü bn o kdr geç beklemiyordum:img-cray:

asdewq
05-07-08, 00:20
eet bende öle bişi duydum ama emin diilim

5. sezonu yeni bitridim ve sölemeliyim ki lucas peytona aşık yahu aşık bi kendi kabul edemedi şunu sezon boyunca peytonda sezon boyunca o evlilik teklifini kabul etmemein ezikliini yaşadı bnce neyse leyton true love always kalıcı olan gerçek bu

son olark nathan ve haleyin oğullarına bayılıyorum ya çok tatlı konuşması fln umarım gelecek sezonda kendisi olur

S3T3NAY
05-07-08, 01:19
eet bende öle bişi duydum ama emin diilim

5. sezonu yeni bitridim ve sölemeliyim ki lucas peytona aşık yahu aşık bi kendi kabul edemedi şunu sezon boyunca peytonda sezon boyunca o evlilik teklifini kabul etmemein ezikliini yaşadı bnce neyse leyton true love always kalıcı olan gerçek bu

son olark nathan ve haleyin oğullarına bayılıyorum ya çok tatlı konuşması fln umarım gelecek sezonda kendisi olur

aynen cnm koca sezon boyunca bi kendisi kabul etmedi :img-hyste mark amca işkence çektircek işte bize başka birşey değil :img-hyste bi yandan da brucasçıları kaybetmek istemedi:img-hyste:img-hyste ama neyse ki son anda da olsa peytona aşık olduğunu anlamışta evlenme teklifini ona yapmış:love05::love05:

asdewq
05-07-08, 05:18
aynen cnm koca sezon boyunca bi kendisi kabul etmedi :img-hyste mark amca işkence çektircek işte bize başka birşey değil :img-hyste bi yandan da brucasçıları kaybetmek istemedi:img-hyste:img-hyste ama neyse ki son anda da olsa peytona aşık olduğunu anlamışta evlenme teklifini ona yapmış:love05::love05:

brucas mı ya bnce onla ilgisi yok ya brookun yanlış hatırlamıyosam 7. bölümde ğeytonla olan bi konuşması vardi brooke bnde luucas ve peyton arasındaki linsey rolindeydim ve inan bana hiç hoş bi pozisyon değil
yani böle bi laftan soora brucas bilemiyorum ama lucas bana saç baş yoldurdu ya hayır ciddn aşık olmasa anlicam da........... ya ne bileyim bn brz lucasın sürünmesi isterdim açıkcası ama bölede gzl olmuşşşş tabi cnm yani linsey bile anladı bzmki yok :img-hyste:img-hyste 6. sezonu baya merak eidyorum umarım yanlış duymuşuzdur 2009 olmaz bide 20 bölüm üzeri olur

S3T3NAY
05-07-08, 16:16
brucas mı ya bnce onla ilgisi yok ya brookun yanlış hatırlamıyosam 7. bölümde ğeytonla olan bi konuşması vardi brooke bnde luucas ve peyton arasındaki linsey rolindeydim ve inan bana hiç hoş bi pozisyon değil
yani böle bi laftan soora brucas bilemiyorum ama lucas bana saç baş yoldurdu ya hayır ciddn aşık olmasa anlicam da........... ya ne bileyim bn brz lucasın sürünmesi isterdim açıkcası ama bölede gzl olmuşşşş tabi cnm yani linsey bile anladı bzmki yok :img-hyste:img-hyste 6. sezonu baya merak eidyorum umarım yanlış duymuşuzdur 2009 olmaz bide 20 bölüm üzeri olur
ewt brucas zatn 4.sezon tamamiyle kapanmıştı ama işte mark amca onlarıda elinde tutmak istedi bu yüzden de hatırlarsın peytonun evlenme teklifini kabul etmediği için brooke öpmüştü ama tabi brooke dizide 2. defa iyi birşey yaptı(ilk ide go go demesiydi zatn:img-hyste) neyse sürünmesini bnde isterdm ama valla peytonuma üzülüyordum boşver peyton ona çok aşık beraber olsunler peytimde mutlu olsun zatn lucasında aklı başına geldi(aslında hep onu sevdiğini biliyordu da kabul edemiyordu bir türlü korkuyordu çünkü ...çünkü bir kez daha onu kaybetmeye dayanamayacağını kendiside biliyordu)en güzl oth sezonu olacağını düşünüyorum o yüzden bir an önce başlasın:img-wink:

jennifer90
06-07-08, 17:16
arkadaşlar bende leytoncuyum ve 6. sezon spoillerini okudum gerçekten yeni sezon için çok heyecanlıyım.başta lucas peytonu arıyor ve onunla las vegasa gidiyor bunu birçok yerde duydum ve bunu destekleyecek fotoraflarda gördüm internette lucasla peytonun havaalanında çekilmiş olduğu bazı kareler var onlar bu bilginin doğruluğunu destekliyor gerçekten çok mutluyum sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyorum...

S3T3NAY
06-07-08, 18:25
arkadaşlar bende leytoncuyum ve 6. sezon spoillerini okudum gerçekten yeni sezon için çok heyecanlıyım.başta lucas peytonu arıyor ve onunla las vegasa gidiyor bunu birçok yerde duydum ve bunu destekleyecek fotoraflarda gördüm internette lucasla peytonun havaalanında çekilmiş olduğu bazı kareler var onlar bu bilginin doğruluğunu destekliyor gerçekten çok mutluyum sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyorum...

o zmn aramıza hg emn ol bnm kdr leyton kolik bulamazsın:img-hyste:img-hyste neyse ewt cnm peytonu arıyor hatta o fotoları burda da bulabilirsn bnde çok heyecanlıyım yeni sezon için bnce bu sezon lp sezonu olacak umarım gene ayrılık fln olmaz 1. sezondan beri sorunlar bitmek bilmedi artık bu sezonda sadce lp görmek istiyoruz araya 3. şahısların girip sorun yaratmalarını istemiyoruz(bunlar brooke ve lindsey oluyor:img-hyste:img-hyste)mark amca sesimizi duy üzme bizi :love05::love05:

TrU
06-07-08, 21:13
selamm ben de oth i severek izliyorumm ve sonunda lucas peyton olacagi icin mutluyum gina gelmisti yani bir iliski ugrassan bu kadar karisik hal alamaz :img-hyste amaa tabii ki favorim haley&nathan :love05: gerci onlarin hikayesi tamamlandi gibi simdi sira leyton da :img-wink:

S3T3NAY
06-07-08, 21:16
selamm ben de oth i severek izliyorumm ve sonunda lucas peyton olacagi icin mutluyum gina gelmisti yani bir iliski ugrassan bu kadar karisik hal alamaz :img-hyste amaa tabii ki favorim haley&nathan :love05: gerci onlarin hikayesi tamamlandi gibi simdi sira leyton da :img-wink:

slm cnm hg ewt onların ki leyton gibi karışık değil o yüzden naleyciler çok şanslı:love05::love05: ama bn şöyle düşünüyorum leyton aşkı bu kdr zorlu olmasaydı bu kdr hayranı olmazdı önemli olan sonunda birleşmeleri ve artık buda oluyor:love05:

özzz
06-07-08, 23:31
açıkçası felix we anna karakterlerinin geri dönmesini isterdim ama imkanı yok gibi...:( ben felix ve brooke çok yakıştırıyordum :( ayrıca tim karakterini de seviyorum pek ağırlık verilmiyor o karaktere...

S3T3NAY
07-07-08, 01:32
valla cnm bn pek öyle birşey olacağını sanmıyorum inş istediğin olur ...
yani brooke lucastan uzak dursunda istediği insanlar birlte olsun i....sterse bu dünyanın en mükemmel erkeği olsun ama lucas olmasın :img-hyste... neyse zatn baya var 6.sezona ve bizim elimizde lp ile ilgili olarak sadece hava alanı fotosu var başka yok ...neyse başlasada izlesek:love05:

TrU
07-07-08, 03:21
slm cnm hg ewt onların ki leyton gibi karışık değil o yüzden naleyciler çok şanslı:love05::love05: ama bn şöyle düşünüyorum leyton aşkı bu kdr zorlu olmasaydı bu kdr hayranı olmazdı önemli olan sonunda birleşmeleri ve artık buda oluyor:love05:
evet canim leyton hakkinda sevdigim sey onca olaydan sonra hayatlarina giren onca kisi olay vb. seyden sonra hala kopamamalari ve donup dolasip sonunda birlikte olacak olmalari biraz trajikomik ve koyu leytoncular icin zaman zaman sinir bozucu ama guzel bir sey :good:

asdewq
07-07-08, 23:29
ewt brucas zatn 4.sezon tamamiyle kapanmıştı ama işte mark amca onlarıda elinde tutmak istedi bu yüzden de hatırlarsın peytonun evlenme teklifini kabul etmediği için brooke öpmüştü ama tabi brooke dizide 2. defa iyi birşey yaptı(ilk ide go go demesiydi zatn:img-hyste) neyse sürünmesini bnde isterdm ama valla peytonuma üzülüyordum boşver peyton ona çok aşık beraber olsunler peytimde mutlu olsun zatn lucasında aklı başına geldi(aslında hep onu sevdiğini biliyordu da kabul edemiyordu bir türlü korkuyordu çünkü ...çünkü bir kez daha onu kaybetmeye dayanamayacağını kendiside biliyordu)en güzl oth sezonu olacağını düşünüyorum o yüzden bir an önce başlasın:img-wink:

ya bncede 4. seoznda bitmişti kesinlikle haklısın bn ztn bazı yorumlara söledim .... tabi ufak mark oyun ları onlarda olack tabi:img-hyste
eet kesinlikle sürünmesini isterdim ama aslında peyton cddn mutlu olmayı hakedioo lucasda edio aslında çünkü oda ök mutsuzdu kesinlikle katılıyorum

bn zaten bişi daa eklicem(yazmayı unutmuşum) lucasın peytonu aradını keisn olarak bilşiyoruz ama bn zaten bölümün sonunda öle düşünmüştüm çünkü linsey e evlenme teklifi etmesiinin artık pek bi anlamı yoktu yani brooke a gelince ett onla evlenebirdi bu çocuk yüzündn ama neden vegas ve neden aniden bu yzdn bnce en az olasıkık brooke tu nese 6. seonu byk merakla bekliyorum bnde ve artık son mu ki acaba die düşünmeden edemiyorum da bilgisi olan var mı

evet canim leyton hakkinda sevdigim sey onca olaydan sonra hayatlarina giren onca kisi olay vb. seyden sonra hala kopamamalari ve donup dolasip sonunda birlikte olacak olmalari biraz trajikomik ve koyu leytoncular icin zaman zaman sinir bozucu ama guzel bir sey :good:

buna kesinlikle katılıyorum zaten her şekilde birbilerine destek olabliyorlar her konuda üstelik

jennifer90
08-07-08, 19:18
gerçekten de bende artık 6. sezonun lp sezonu olmasını istiyorum sorunlar bir türlü bitmedi aralarında bir ayrılığı daha kaldıramam doğrusu umarım lucas bu sezonda 5. sezonda olduğu gibi bazı saçmalıklar yapmaz :)

drmel
09-07-08, 03:35
Son Leyton'la ilgili "spoiler" lar: (anlaşılan peyton ve Lucas'ın pekçok sahneleri var birlikte)

Lucas will share a scene with the trifecta (Lindsey, Peyton, Brooke) in the premiere. credit: Rebecca

LP share a spinny kiss at the airport. credit: Taylor

Scenes will be filmed at a chapel with a lesbian couple, a tattooed couple, and a redneck couple. Credit: Taylor

They are definitely filming at the airport for the premiere, so it appears that at least part of the episode will pick up right from the finale. Credit: anonymous

Hil and Chad filmed two scenes, the one in the airport with the same clothes they wore in the finale. And a second one that took place in a car (a rental car), Hil wore the white dress and Chad had on a navy suit. Credit: Taylor

im pretty sure there was something about love but idk if he said it or she did
but they def had like a hardcore make out session she like moaned and he was like kissing her neck and there was some tongue involved.Credit: JakesGirl @ othforums.com

This is the dialogue with LP at the airport that was told to me by a few people. It may not be perfectly accurate but it's pretty close....

Peyton: You do not just ask someone to marry them over the phone.
Lucas: then why did you come? (kissing)
Peyton: Because you're a mess, Lucas Scott, but you're my mess and I love you.
Lucas: I love you too.
(kissing)

Lucas has the dream and then calls Peyton. Credit: BrucasplusNaley

He doesn't wake up to her walking towards him. He wakes up has a short conversation with Gus, calls Peyton, has a longer conversation with Gus.. which ends in Peyton standing there and he turns around and sees her because Gus points her out after he says that it looks like he made the right choice. Credit: BrucasplusNaley

BH do have a scene in 601... then they start to talk about Victoria.. then Peyton not coming home.. then Brooke gets a text- from Peyton. And Haley gets one from Lucas at the same time- same words. They end the scene assuming that LP are together but not know what they're doing since basically the text just says "Don't Worry I'm okay" Credit: BrucasplusNaley

jennifer90
11-07-08, 23:17
ingilizceyle bu sahneler yazıldıda anlamlarını pek bilmiyoruz açıklayabilecek birileri yok mu

drmel
12-07-08, 02:04
ingilizceyle bu sahneler yazıldıda anlamlarını pek bilmiyoruz açıklayabilecek birileri yok mu

Lucas will share a scene with the trifecta (Lindsey, Peyton, Brooke) in the premiere.

Yeni sezonun ilk bölümünde Lucas'ın 3 kişiyle bir sahneyi paylaşacak (Lindsey, Peyton, Brooke).

LP share a spinny kiss at the airport.

Lucas ve Peyton'nın havaalanında dönerek öpüşme sahneleri var.

Hil and Chad filmed two scenes, the one in the airport with the same clothes they wore in the finale. And a second one that took place in a car (a rental car), Hil wore the white dress and Chad had on a navy suit.

Hil ve Chad iki sahne çektiler. Biri 5. sezonun son sahnesinde giyindikleri kıyafetlerle havaalanında çekildi. Diğeri bir kiralık arabada çekildi. Hil beyaz bir elbise giyiniyordu ve Chad de denizci mavisi bir takım elbise...

This is the dialogue with LP at the airport that was told to me by a few people. It may not be perfectly accurate but it's pretty close....

Peyton: You do not just ask someone to marry them over the phone.
(kissing)

Aşağıdaki diyalog LP'nin havaalanında geçen ve birkaç kişi tarafından bana anlatılan diyalog:

Peyton: Niçin telefonda evlilik teklif ediyorsun

Lucas: öyleyse neden geldin? (öpüşürler)
Peyton: Çünkü sen bir pisliksin Lucas Scott fakat benim pisliğimsin ve seni seviyorum.

Lucas: Ben de seni seviyorum.
(öpüşürler)

Umarım biraz anlaşılmasına yardımcı olur...

buket16
14-07-08, 14:14
-Lucas and Peyton rent a car and drive to LA and the same hotel as the first proposal happened

Peyton says something in the car referencing one of Lucas' predictions. She whispers it, Lucas does not hear.

When in the room Peyton will tell him the same thing as she told him in the finale about her dream. She’s going to be seated in the same chair as the first time and she'll scream ‘yes, yes’ before he even has the chance to propose again which he will mention but then they will start making out.
Credit: nine @ TWOP and BrucasplusNaley

-Peyton makes it clear in the dream that he has made her so happy. It's all that she wanted.
In the P and B dreams there are flowers. Credit : BrucasplusNaley

kaynak: fanforum...

leyton haberleri gelmeye devam ediyor:img-wink:

birebir olmamakla birlikte çevirisi ise; peyton ve lucas bir araba kiralayıp los angelas a,lucasın evlenme teklifi ettiği otele gidiyorlarmış. peyton arabada lucas'ın öngörüsü mü,ya da çıkarımlarından biri mi bilmiyorum neyse artık onunla ilgili birşey söylüyormuş ama fısıldadığı için lucas duymuyormuş.odada ise peyton aynı koltukta oturuyormuş ve rüyası ile ilgili söylediği şeyleri tekrarlıyormuş. ve lucas evlenme teklifi edemeden,'evet,evet' diye çığlık atıyormuş.sonra da yatağa geçiyorlarmış işte...

ama ikinci spoilerden ben de öle çok bişi anlamadım:icon_sorrbirincisi yeterli geldi galiba bana:img-blush

jennifer90
15-07-08, 11:43
çok tşk ederim tercümanlık için güzel sahneler var gibi görünüyo 6. sezon zevkli geçecek gigi umarım yanılmam diğer haberleri sabırsızlıkla bekliyorum...:)

g_i_z_e_m
15-07-08, 23:50
her ne kadar leyton görmek sıkcı da olsa en azından lucas bi karar wermiş nihayet ya inşallah kararının arkasında durur
belki brookeu da daha az üzer
ben chase'i istiyorum açıkcası:icon_whis

cyd_oth_cnsl
16-07-08, 14:44
her ne kadar leyton görmek sıkcı da olsa en azından lucas bi karar wermiş nihayet ya inşallah kararının arkasında durur
belki brookeu da daha az üzer
ben chase'i istiyorum açıkcası:icon_whis

bende leytonu sevmiyorum...
peyton,güzel bir kız deil,iyi biri deil,içten pazarlıklının teki..ayrıcada peyton ve lucas yakısmamakla beraber,onların sahnelerinde cnbc-eyi zaplamaktan bıktım...
6.sezon gerçekten böyleyse cok ama cok sıkıcı ve saçma olur...
5.sezonda brucasın özlemiyle yanıp tutuştuğumuzda,avimdeki sahneler ilaç gibiydi..
ama lucasın sonradan olan seçimleri hep kötü ve saçma,leytonuyla mutlu olsun..

buket16
16-07-08, 15:09
leyton'ın mutlu haberleri gelmeye devam ediyor:happy0064

3. bölümde lucas'ın evinde çekim varmış ve peyton'ın arabası da oradaymış.ayrıca sette skills'i de görenler olmuş.bir başka sahnede de lucas ve peyton kol kolalarmış.

jennifer90
16-07-08, 23:24
çok sevindim gerçekten leytonu çekemyeneler var gibi görüyorum da nese bu da onların fikri tartışılmaz haberler geldikçe yazın lütfen çok heyecanlıyım...

kivanç_aşkim
20-07-08, 00:58
Leyton'u çekememek değil de bunu Peyton u sevmemek diyelim :img-wink:

Ne kadar brucas özlemiyle yanıp tutuşsam da :P artık buna da bir son verdim :) Çünkü sevgili Lucas bişey geldi bişey gidiyor :)

İnşallah Brooke kendini hakedeni tam manasıyla bulur :) Onun mutluluğu yalnız olmasını gerektiriyorsa yalnız olmasını da isterim..Zira artık Lucas adını bile duymak istemiyorum...:)

jennifer90
20-07-08, 01:52
aslında bir noktoda haklısın ben hernekadar leytoncu olsamda lucasın yaptıkları artık hiç hoşuma gitmiyo eskiden lucasa aşıktım ama şimdi tavırları soğuttu beni çocuk ne istediğini bilmiyo 5. sezon peytonla lucasın arası lucasın inatçılığıyla geçti sinir oldum lucasta hep inat hep inat umarm 6. sezon böle olmaz:(

S3T3NAY
20-07-08, 18:46
off çok uzun zmndan beri yoktum haberler süpermiş havalara uçtum :happy0064:happy0064 neyse artıl brucas mı lp mi diye tartışmanın bir anlamı yok çünkü bn bu tartışmanın 4.sezonda bittiğini düşünüyorum he peytonumu sevmeyenler varsa sevmeseinler onalra bişi diyemem ama ltf içten pazrlıklı bilmem ne gibi yorumlar yapılmasın yoksa bu konu uzar gider neyse tartılşacaksak lp ciler lp konuşlaım lp sevmeyen arkadaşlarla da naley konuşuruz ama ltf artık lp brucas kavgası olmasın:img-wink:

kivanç_aşkim
20-07-08, 21:40
Brooke'un Peyton'dan çektiklerini yaşayan bilir :) İnsan bunu en yakın arkadaşına nasıl yapar...? Hadi yaptı madem neden söyler :img-cray: Neyse bu böyle uzar gider...Tek söyleyeceğim şey bundan sonra Leyton'a mutluluklar :P
(Bazen iyi ki Peyton bunları söylemiş diyorum..Yoksa gerçek yüzünü nasıl görecektik Hem kendisinin hem Löcas cığımın :))

S3T3NAY
21-07-08, 02:00
vall artık brooke diye bir derdimiz oldu bitti ee bu son sezon olduğuna göre bir daha ha brucas olmaz o yüzden artık şu peyton böyle peyton böyle demeyi bırakın eskileri değil yenilerle ilgili bir yorum yapalım:img-wink:

g_i_z_e_m
21-07-08, 10:48
Brooke'un Peyton'dan çektiklerini yaşayan bilir :) İnsan bunu en yakın arkadaşına nasıl yapar...? Hadi yaptı madem neden söyler :img-cray: Neyse bu böyle uzar gider...Tek söyleyeceğim şey bundan sonra Leyton'a mutluluklar :P
(Bazen iyi ki Peyton bunları söylemiş diyorum..Yoksa gerçek yüzünü nasıl görecektik Hem kendisinin hem Löcas cığımın :))

bencede haklısın
umarım brooke kendine uygun birini bulur onu mutlu edebilecek birini fazlasıyla hakediyo bunu çnkü:good:
6. sezondan naleyle ilgili spoiler war mı?

toto19
21-07-08, 11:26
bencede haklısın
umarım brooke kendine uygun birini bulur onu mutlu edebilecek birini fazlasıyla hakediyo bunu çnkü:good:
6. sezondan naleyle ilgili spoiler war mı?

ya ben butun karaketreleri seviyorum. tabiki naleyi daha çok seviyorum..geçen haftasonu tum sezonları tekrardan izledim ve gerçekten muthiş bir dizi olduğuna karar verdim..ama bu dizide gerçek aşk naleyin ki geldi. broke çok seviyorum..ama lucas ile peytonda çok iyi..sonuçta lucas ile peyton ilk başta birbrilerine bişeyler hissetti..bunla bitmesi guzel olur..
naley ile ilgili çok spoiler gelmiyor..tek gelen dadının geri geleceği..inşallahgelmez..

sinem*
21-07-08, 21:16
Naley'in başına bela olan dadı dan'i kaçıracakmış :) Deb ve Skills birlikteymiş :) Bunlarda bir yerden okuduklarım çok ilginç diye yazdım bu dizi daha nerelere gidecek belli değil :) Mark ipin ucunu kaçırdı bakalım yakalayabilecek mi :)

g_i_z_e_m
22-07-08, 00:19
deb&skills?
mike amca iyicene sapıttı ya nasıl toparlıycak bilmiyorum
oth'yi çok sewiyorum ama umarm 7.sezonu olmaz

S3T3NAY
22-07-08, 00:28
bu mark amca son sezon ya toparlamsamda olur diye koparttı gidiyor valla izleyiciyi şaşırtcam demişti de bu kdrı nasıl olcak anlamadım valla ....neyse bnm için önemli olan çiftim birleşti :love05:lp olacaksa eğer 7. sezonunda olmasını isterim :img-icecr

buket16
22-07-08, 15:14
valla mark amca nasıl toparlar bilmiyorum ama leytoncılar için ilk promo çıkmış galiba:happy0064

every great story has a beginning diye bir yazı var promoda ve lucas sevinçle birne doğru koşuyor(tabi ki peyton:img-in_lo) ve arabada,lucas arabayı kullanıyor,peyton omuzna yaslanıyor,çok şekerler:img-icecr

promonun gerisi var mı bilmiyorum ama leyton kısmı bu kadar sanırım:img-blush

hatta bir tane avatar spoiler niyetine...
http://img384.imageshack.us/img384/8010/avatar137208290qg0.png (http://imageshack.us)

alıntı: megs...

edit: promoyu izleyip düzeltiyorum:img-blush meğer promoda hem brooke hem de lindsey de varmış...brooke'un elinde çiçekler,lucasın kolunda yürüyor,başka bir sahnede lindsey lucas'ı öpüyor....

ama sete gidenlerin ve fotoların ışığında onların rüya olduğu,lucas'ın seçtiği kişinin peyton olduğu söylenebilir sanırım....

S3T3NAY
22-07-08, 16:36
valla mark amca nasıl toparlar bilmiyorum ama leytoncılar için ilk promo çıkmış galiba:happy0064

every great story has a beginning diye bir yazı var promoda ve lucas sevinçle birne doğru koşuyor(tabi ki peyton:img-in_lo) ve arabada,lucas arabayı kullanıyor,peyton omuzna yaslanıyor,çok şekerler:img-icecr

edit: promoyu izleyip düzeltiyorum:img-blush meğer promoda hem brooke hem de lindsey de varmış...brooke'un elinde çiçekler,lucasın kolunda yürüyor,başka bir sahnede lindsey lucas'ı öpüyor....

ama sete gidenlerin ve fotoların ışığında onların rüya olduğu,lucas'ın seçtiği kişinin peyton olduğu söylenebilir sanırım....

uff yaa brooke la lindsey nerden çıktı illa ki deli etcek bizi bu mark amca ya bu kdr haberden sonra ilk bölümde seçtiği peyton olmazsa kafayı yerim heralde ama 3. bölüm resimlerinde lucasın kolunda peytim vardı:img-in_lo diğerleri sadece merak uyandırmak içindir(tabi bn öyle istiyorum :love05:)
kesn tarh belli mi yani 6.sezonun ilk bölümü ne zmn?

S3T3NAY
22-07-08, 17:37
arkadaşlar ya yeni sezon başlıycakmı?

arkadaşım msjın tek cümlelik olduğu için silinir bn cvp vereyim yeni sezon 2009 da başlayacak die biiyorum cnm ama kesn tarih bilmiyorum acaba kesn tarh bilen varsa yazabilir mi?

sinem*
22-07-08, 18:55

Bende izledim.Aslında lucas hangi kızla olursa olsun çok mutlu olur mark istese 3 kızıda aynı anda idare etse lucas :img-hyste hem leytoncular hem brucascılar hemde lindsey-lucascılar mutlu olur :img-hyste:img-hyste lucas daha bi mutlu olur hepsi yanında biriyle müzik dinler diğerine kitabını bastırır diğeriylede anını paylaşır :) Promoda pek bir şey yok ama 6.sezonda brooke'un lucas'a yazdığı ama bizim bilmediğimiz mektuplar çıkacakmış sanırım :)

6.sezondan bir resim al birini vur ötekine diyebileceğim iki çift :img-hyste

http://img253.imageshack.us/img253/5444/66046wilmington21234122md8.th.jpg (http://img253.imageshack.us/my.php?image=66046wilmington21234122md8.jpg)

buket16
22-07-08, 20:09
6. sezon 1 eylülde başlayacak arkadaşlar...

3 kızın da görünme sebebi,lucas'ın rüya görmesiymiş.eğer yanlış anlamadıysam,hepsiyle eğer onu seçseydim hayatım 1. evlilik yıldönümünde nasıl olurdu temalı rüyalar görüyormuş...ve en sonunda peyton'ı seçip doğruyu seçtiğimi biliyordum gibi birşey söylüyormuş...

S3T3NAY
22-07-08, 23:12

3 kızın da görünme sebebi,lucas'ın rüya görmesiymiş.eğer yanlış anlamadıysam,hepsiyle eğer onu seçseydim hayatım 1. evlilik yıldönümünde nasıl olurdu temalı rüyalar görüyormuş...ve en sonunda peyton'ı seçip doğruyu seçtiğimi biliyordum gibi birşey söylüyormuş...

oy oy eğer öyleyse mark amca gene beni alıp götürecek valla :love05:
ve bir eylüle de sadce 1 ay kaldı oley yaa hiç bu kdr sevnmemiştm gelsede artık izlesek:img-icecr

drmel
23-07-08, 00:46

Zaten 6. sezon promosunda Lucas Peyton'a doğru koşarken (ki Peyton olduğu doğrulandı) doğru kişiyi seçtiğimi biliyordum diyor. 5. sezonu izledikten sonra Lucas'ın Peyton'u seçeceğini düşünüyordum aksi takdirde dizi tamamen gülünç olacaktı bunca şeyden sonra. Aşağıda 5. sezonda dizi karakterlerinin Peyton'a tüm sezon boyunca söylediklerinden bazılarını görebilirsiniz:

"He was lying to his own heart." -Brooke after the failing wedding.

"O (Lucas) kendi kalbine yalan söylüyor." - gerçekleşmeyen düğünden sonra Brooke

Haley: Look, before the wedding I told Lucas that he shouldn't marry Lindsey.
Peyton: Why?
Haley: Because I just read his new novel and when I did I knew right away he was still in love with you.

Haley: Bak, düğünden önce Lucas'a Lindsey ile evlenmemesi gerektiğini söyledim.
Peyton: Neden?
Haley: Çünkü yeni romanını okudum ve hala sana aşık olduğunu anladım.

Lindsey herself tells Peyton in the library that sometimes she thinks Lucas is still holding on to her and again at her office.

Lindsey kütüphanede ve tekrar ofisinde Peyton'a Lucas'ın hala onu bırakmadığını düşündüğünü söylüyor.

Lindsey: Have you read the book, Peyton? I didn't think so, because if you had, you wouldn't be so sure who Lucas loves and how much.
Peyton: Lindsey, the book was a work of fiction. But what wasn't fiction was the fact that he said 'I do' to you in that church.
Lindsey (gives her a manuscript): It's not me who has to make a decision about Lucas. It's you.

Lindsey: Kitabı okudun mu Peyton? Okuduğunu sanmıyorum çünkü okusaydın Lucas'ın kimi ve ne kadar sevdiği hakkında bu kadar emin olamazdın.
Peyton: Lindsey, Kitap hayali bir çalışma. Fakat hayal (kurgu) olmayan şey kilisede sana kabul ediyorum dediği gerçeğidir.
Lindsey: (Peyton'a kitabın bir kopyasını verir): Lucas hakkında bir karar vermesi hereken kişi ben değilim. Sensin.

Brooke: Lindsey doesn't stand a chance, trust me.

Brooke: Lindsey'in hiç şansı yok güven bana.

Her ne kadar 5. sezonda Lucas Peyton'a bu konuda birşey söylemediyse de onu ne kadar sevdiği açıkça anlaşılıyordu.

Bu arada 6. sezonda Lucas ve Peyton'ın birlikte Q'nun cezanesi dışında da

http://i240.photobucket.com/albums/ff182/dmrmel/splson/lp7.jpg
pek çok resimleri çekildi resimler bölümünde görebilirsiniz:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=44527&page=72

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=7879249&posted=1#post7879249

http://i240.photobucket.com/albums/ff182/dmrmel/splson/spl1.jpg

Tabi bu arada dizide daha sonra pek çok şey değişebilir ama anlamsız şeylerin olmaması dileğimiz bye

kivanç_aşkim
23-07-08, 01:42
Naley'in başına bela olan dadı dan'i kaçıracakmış :) Deb ve Skills birlikteymiş :) Bunlarda bir yerden okuduklarım çok ilginç diye yazdım bu dizi daha nerelere gidecek belli değil :) Mark ipin ucunu kaçırdı bakalım yakalayabilecek mi :)

Zönk yani..Deb & Skills...Ay aman Allahım daha neler göreceğiz Allah kerim :) Teşekkürler sinem :) Hakkaten çiftler birbirini bulmuş :) Deb ve Skills :img-hyste Ay başımıza taşlar yağacak :img-hyste

Aman Allah bozmasın mutluklarını ikisinin de :img-hyste Parantez içinde ünlem koymalımıyım bu durumda bilemiyorum :img-hyste

S3T3NAY
23-07-08, 01:49
Zaten 6. sezon promosunda Lucas Peyton'a doğru koşarken (ki Peyton olduğu doğrulandı) doğru kişiyi seçtiğimi biliyordum diyor. 5. sezonu izledikten sonra Lucas'ın Peyton'u seçeceğini düşünüyordum aksi takdirde dizi tamamen gülünç olacaktı bunca şeyden sonra. Aşağıda 5. sezonda dizi karakterlerinin Peyton'a tüm sezon boyunca söylediklerinden bazılarını görebilirsiniz:

"He was lying to his own heart." -Brooke after the failing wedding.

"O (Lucas) kendi kalbine yalan söylüyor." - gerçekleşmeyen düğünden sonra Brooke

Haley: Look, before the wedding I told Lucas that he shouldn't marry Lindsey.
Peyton: Why?
Haley: Because I just read his new novel and when I did I knew right away he was still in love with you.

Haley: Bak, düğünden önce Lucas'a Lindsey ile evlenmemesi gerektiğini söyledim.
Peyton: Neden?
Haley: Çünkü yeni romanını okudum ve hala sana aşık olduğunu anladım.

Lindsey herself tells Peyton in the library that sometimes she thinks Lucas is still holding on to her and again at her office.

Lindsey kütüphanede ve tekrar ofisinde Peyton'a Lucas'ın hala onu bırakmadığını düşündüğünü söylüyor.

Lindsey: Have you read the book, Peyton? I didn't think so, because if you had, you wouldn't be so sure who Lucas loves and how much.
Peyton: Lindsey, the book was a work of fiction. But what wasn't fiction was the fact that he said 'I do' to you in that church.
Lindsey (gives her a manuscript): It's not me who has to make a decision about Lucas. It's you.

Lindsey: Kitabı okudun mu Peyton? Okuduğunu sanmıyorum çünkü okusaydın Lucas'ın kimi ve ne kadar sevdiği hakkında bu kadar emin olamazdın.
Peyton: Lindsey, Kitap hayali bir çalışma. Fakat hayal (kurgu) olmayan şey kilisede sana kabul ediyorum dediği gerçeğidir.
Lindsey: (Peyton'a kitabın bir kopyasını verir): Lucas hakkında bir karar vermesi hereken kişi ben değilim. Sensin.

Brooke: Lindsey doesn't stand a chance, trust me.

Brooke: Lindsey'in hiç şansı yok güven bana.

Her ne kadar 5. sezonda Lucas Peyton'a bu konuda birşey söylemediyse de onu ne kadar sevdiği açıkça anlaşılıyordu.

Bu arada 6. sezonda Lucas ve Peyton'ın birlikte Q'nun cezanesi dışında da

pek çok resimleri çekildi resimler bölümünde görebilirsiniz:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=44527&page=72

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=7879249&posted=1#post7879249

Tabi bu arada dizide daha sonra pek çok şey değişebilir ama anlamsız şeylerin olmaması dileğimiz bye

peyton olduğunu doğruladılar da inş bir daha araya ayrılık sokmazsın mark amca .....
hepimizi yıprattın omu bumu şumu diye düşündürmekten artık son sezon ve biz aşık olduğumuz lpyi sonuna kdr sorunsuz bir şekilde izlemek istiyoruz:img-icecr
arkadaşım sonuna kdr sana katılıyorum 5.sezonda herkes lucasın hala peytona aşık olduğunu söyleyip durdu bir tek bunu lucas kabul etmedi çünkü o peytonu unutmak istiyordu unutamadığı için hem peytona hemde kendisine kızıyordu bu yüzden de peytona SENDEN NEFRET EDİYORUM dedi ama artık oda durumu kabullenmiş ve kendisiyle direnmek vazgeçmiş ...
en büyük aşkı olan peytona geri dönmüş :love05: hemde tüm umutların tükendiği bir anda:img-in_lo
bnde 5.sezon finalini gördüğümde peyton olmadığını düşündüm(aslında bunun bir nedenide heveslenip sonradan hayal kırıklığına uğramamktı) ama artık o promodan sonra iice emn oldm lindsey olamaz çünkü lindsey tree hıll de değildi yani ona koşamaz :img-wink: ee brooke zatn olamaz oda peytonu ne kdr çok sevdiğini biliyor ki bu konuda peytona her zmn destek verdi (gerçi bunları boşuna yazdım ama promoda 3 ü ile de sahnesi vardı o yüzden fikrimi söledim)

bu son sezon artık lpden naleye naleyden brooke kdr herkes mutlu olsun mark amca ya (o kdr kötülk yapmasına rağmn dan bile artık mutlu olsun...
kaza üstüne kaza oldu bu dizide...
artık bi son verde son sezonumuzu en mutlu şekilde izleyelim:img-wink:)

S3T3NAY
23-07-08, 01:52
Zönk yani..Deb & Skills...Ay aman Allahım daha neler göreceğiz Allah kerim :) Teşekkürler sinem :) Hakkaten çiftler birbirini bulmuş :) Deb ve Skills :img-hyste Ay başımıza taşlar yağacak :img-hyste

Aman Allah bozmasın mutluklarını ikisinin de :img-hyste Parantez içinde ünlem koymalımıyım bu durumda bilemiyorum :img-hyste

ya bn ona pek inanmadım nedense ama cenaze fotolarından birisnde el eleleydiler sanırım (bu mark amca sizi şaşırtacağım demişti ya sanırım şaşırtmaktan kasdettiği bu:img-hyste)

elizabeth_darcy
25-07-08, 23:38
herkese meraba bende yeni oth izleyicilerdenim.
5 sezonu da aldım günde - bölüm izliyorum sezona geçtim 1. sezn 2.sezon yorumlarını ayrı ayrı yapmayım diye buraya yaptım hepisni umarım sorun olmaz:)
1. sezon güzeldi ama herşey çok yeniydi karakterler daha oturmamıştı
nathan-lucas kardeşliği,nathan-haley ilişkisi ve brooke-lucas-peyton üçlüsü
ama bana 2. sezon çok daha keyifli geldi,herşeyiyle aşklarıyla sorunlarıyla
şu anda (daha 3. sezona yeni başladım) en sevdiğim karakter brooke çok tatlı çok şeker onu mimiklerini tepkilerini izlemekten zevk alıyorumm.nathanı da çok seviyorum.bu ikisini çok sevmemin nedeni en çok değişen(iyi yönde),en çok ilerleme kaydeden iki karakter olması.nathan en başta pisliğin tekiydi,brooke da sürtük party kızı.ama ikisinide aşk değiştirdi ve olgunlaştırdı...
peyton da çok iyi bi karakter vede farklı. lucas ve ona kızgınım brooke yüzünden gerçi 2 sezonu izledikten sonra sinirm geçti çünkü 1. seznda kim kime karşı ne hissettiğini tam olarak bilemiyodu.brooke ve lucas çıkarken bi temel yoktu birbirlerini tam olarak tanımıyolardı ve brooke daha brooke değildi.ama 2 sezon da lucas brooke dan gitgide hoşlanmaya başladı ve aşık oldu sezon finalinde dedi sonunda ama brooke gitti bu seferde(2. sezn 21. bölümde brooke lucasn peytonn eşyalarını sakladığını görüp yanlış anladı ve lucasa biz sadece arkadaşız faln demişti lucas dan nin evinden kendi evine döndüğü gün çantası sırtında gözleri ni kapattı nasıl desem ben hiisettm aşık olduğunu dudağı faln titredi çoçuğun ya ağlıcak gibi:img-in_lo)
peyton-jake aşkı süperdi çok temiz çok güzel bi ilişkiydi jake giderken peyton o kadr içten ağladıki bende onla birlikte ağladım.umarım jake geri döner bakalımm
bide haleyi başta çok çok sevmiştim ama nathana yaptıklarından sonra sevmiyorum onu başta ne güzellerdi yaaa
neyse ben kaldığım yerden devam ediyim bakalım neler olcakk........

brooke.is.my
04-08-08, 15:03
Bir sorum olacak xD
5. sezonda arkadan biri şey diyordu; "kutsanmış kalpler kırılmayanlardır..." devamı nasıldı bunun?

drmel
04-08-08, 22:05
en son spoiler:

-About Peyton's ring: It's her mom's. She's wearing it around her neck in 601. She comes out in the white dress (They're in the hotel room) He tells her she looks beautiful. Apologizes for the way they're getting married. Apologizes for not even having a ring. And she hands him her mom's.. She says there's no other ring she'd rather have anyway. Credit : BrucasplusNaley

Peyton’un yüzüğü hakkında: Yüzük annesinin. 601 de boynuna takmıştı. Peyton beyaz elbiseyle gelir. (Otel odasındadırlar) Lucas Peyton’a güzel göründüğünü söyler. Evlenme şeklinden dolayı özür diler. Hatta bir yüzüğü olmadığı için de özür diler. Peyton Lucas’a annesinin yüzüğünü verir. Peyton zaten tercih edeceği başka bir yüzüğün olmadığını söyler.

--Lucas and Lindsey meet with a group of marketing executives about touring for Lucas' new book. The marketing VP goes over the touring schedule. The first stop is Omaha. Lucas expresses he has a conflict with the Chicago tour date and wants to change it. The marketing vp is irritated, and Lindsey asks Lucas to see her in her office.

Lucas ve Lindsey Lucas’ın yeni kitap tanıtımı ile ilgili olarak bir grup pazarlama yürütücüsüyle buluşurlar. Pazarlama sorumlusu tanıtım turunun programını gözden geçirir. İlk durak Omaha’dır. Lucas, Chicago tur tarihinde bir çakışma olduğunu ve değiştirmek istediğini söyler. Bu pazarlama sorumlusunu sinirlendirir. Lindsey Lucas’ı ofisinde görmek istediğini söyler.

En son sette çekilen resimleri aşağıdaki linkte görebilirsiniz:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=8035448#post8035448

S3T3NAY
05-08-08, 00:38
spoiler için çok tşkrler:love05: sende olmasan işimiz çok zor
yüzük olayına çok şaşırdım lucas bu sfer yüzük almamış iyi ki de almamış sonra gidip başkalarına takıyor neyse sonuçta tekrar bir araya geldiler bir daha ayrılık yaşanmaz umarım:love05:
ama kafam karıştı şimdi lindseyi görünce ne olacak evleneceğini ona sölesin yanında ltfn peytonu da götürsün el ele gitsinler lindseyde çatlasın:img-hyste:img-hyste(şaka tabi gene de üzülmesin oda:img-icecr)

aSeNa *
05-08-08, 00:50
Spoiler için teşekkürler =)
Artık dizimiz başlasa da izleyebilsek,forumda yorumlar olsa eskisi gibi..
Lucas umarım artık kararını vermiştir.Sonuçta Lucas'tan bahsediyoruz,her an karar değiştirebilecek biri.
Artık Peyton'la mutlu olmasını diliyorum.Böylece kimseyi üzmez..

S3T3NAY
06-08-08, 22:59
-Şapeldeki çiftimiz evlenmeyi beklerken dövmeli bir lezbiyen çiftte orada evlenmeyi bekliyordu. Perşembe günü havalanı sahnesi çekilecek.

-Perşembe günü clothes over bros'da, Cuma günü de Naley'nin evinde ve spor salonunda çekimler var.

-Bir sonraki sahne, brooke millicent ve yeni karakter sam arasında...Sahne Sam'in hırsızlık yaparken Broke ve Mil'in bunu fakr etmesi üzerine Sam oradan kaçmaya çalışır. Brooke çaldığı şeyi yakalar ve çantasından alır.Brooke'un daha sonra ne yaptığını göremedik ama Mil sanki onalrı ayırmaya çalışı gibi...

-Dadı Carrie'yi kesinlikle çekimlerde görmüşler

-Naley'nin evine gittiğimizde toplanamya başlamışlardı,çünkü yağmur vardı.Ama deb, skillz, ve nathan'nın olduğu bir sahne vardı.Haley ve Jamie yoktu,sonra 3lü havuza geçti...

-Michaela kesinlikle çekimlerdeydi. çünkü clothes over bros'da çekimleri izledi.Sonrada Joy ve Lisa'yla ayrıldı.

-Brooke ve Carrie clothes over brosda bir sahneleri var.Gece çekildi.

S3T3NAY
06-08-08, 23:01
6.02 SPOİLERS

Dan/Carrie
-Evet yine bir hastane sahnesi var.Dan hastanede...
-Dan ve Carrie Carrie’nin evindedirler. Dan Carrie'yi çağrı cihazını araması için ikna etmeye çalışmakaradır.Kız telefou kullanır.Bİr acil yardım ekibi cevap verir anca Carrie yanlış aradığını söyler. Dan güler. Carrie sinirlenir, Ona susmasını söyler ve çağrı cihazını kapatır.

Çekim Spoilerları
Takım Vegas'ta çekim yapmıyor. Herşey sette çekiliyor. 602 Vegas'ta çekilecek.NC takımını oraya götrümüyorlar.Chad'in orada olacağı kesin ama kızlardan kimin gittiği kesin değil...Ancak neden 6.01'in değilde 6.02'nin Vegasta çekildiğini bilmiyruz

Brooke kesinlikle sezonun ilk yarısı karanlık şeyler yaşayacak.. Breyton arkadaşlığı Lucas'ın evlenme teklifinden dolayı tehlikeye girecek.Ayrıca Carrie diziye geri dönen tek "sapık" olmayacak.

Lucas, Brooke, Lindsay ve Peyton'ı kapsayan bir sahne çekileceği dedikoduları var ancak kesin değil.

Brooke'un parmağında bir evlilik yüzüğü görüyoruz..Sonra Skills geliyor ve ona "Karıcığım"diye sesleniyor.(Brooke*Skills romantizmi dedikleri sahne bu olsa gerek,ancak gerçekten onlarmı yoksa başkalarımı bilmiyoruz)

Lucas’ın final rüyası ise; bir oyun masasında oturuyor ve kart dağıtan adam ona 3 kart veriyor.Kartların birinde Lindsay'in yüzünü görüyoruz. Brooke diğerinde ve Peyton'da 3. kartta...Luke üçünede çiçek veriyor.Ve o anda havaalanında rüyasından uyanıyor.

6.01: Touch Me I’m Going to Scream (Dokun bana yoksa çığlık atacağım)
ÖZET: Bu bölüm oldukça fazla rüya sahnesi içeriyor.Ayrıca 3 kız(Brooke, Peyton ve Lindsay) Lucas Vegasa'a gitmeden önce onunla çekilen sahneleri var. Diğer sahneler ise, LEyton'ın havaalanında, Brucas'ında kasabada öpüşme sahneleri var.

-Havaalanında Luke uyandıktan snra Peyton'ın ona doğru yürüdüğünü görüyor.Kesin.Sonra aralarında konuşma olmuyor,öpüşmye başlıyorlar.Sonra Luke elini P'nin başına koyuyor, P'de aynı şeyi yapıyor.

-Chad'in saçı aynı finaldeki gibi gözüküyor.Hilarie'nin saçı biraz daha uzun

-Jamie ve Andre parka oyun oynamaktadırlar. Andre Game Boyoynamaktadır ve spor oyunlarını oynamayı sevdiğini söyler.İkiside basketi sevdiğini söyler.Andre Jamie'ye potasının güzel olduğunu söyler. Jamie Batman'li bir tane istediğini ve Batman'i sevdiğini söyler.

S3T3NAY
06-08-08, 23:35
-Lucas ve Peyton evlenmek içn Las Vegas'a giderken, Brooke’un şansı tam tersi yöne gider. . Clothes Over Bros soyulur ve Brooke bu soygunda saldırıya uğrar.Vegasta Leyton'ın evnelndiği sahneyi tam olarak göremiyoruz.Yani "Evet" dedikleri kısmı görmüyoruz.
-Luke P'ye "seni seviyorum" demiyor.Hayır bu şekilde yazılmadı.Ama Peyton (You’re a mess but you’re my mess and I love you.) diyor.Sonrada öpüşüyorlar.

6.01 de Jamie'nin Q ile birlikte yaptığı bir "soulja boy" dansı var.
-Taylor James babalar hakkında kötü bir haber vermek için kasabaya geri dönüyor.
-Gus'i canlandıran adam Bill Cosby...

Brooke ve Haley, Leyton'dan haber alamamışlardır. Brooke Haleye P'nin eve gelmediğini söyler.Tam bu sırada Brooke'a bir msj gelir.Bu sırada Vegasta otel odasındaki Leyton gösterilir ve neden msj yolladıkları anlaşılır.

Sonra tekrar BH sahnesine dönülür. Brooke'a P'den ve Haley'e Lucas^tan msj gelmiştir. 2 msjdada aynı şey yazar: "Ben iyim, beni merak etme"

g_i_z_e_m
06-08-08, 23:52
yine olan brookeuma olmuş belli mark amca ne istiyo brooketan bilmiyorum şimdi de clothes over bro's soyulmuş ya
skills-brooke bence kesinlikle ryadır düşünemiyorum karıcım falan öyykk
teşekkürler S3T3NAY spoilerlar için

aSeNa *
07-08-08, 00:45
yine olan brookeuma olmuş belli mark amca ne istiyo brooketan bilmiyorum şimdi de clothes over bro's soyulmuş ya

kesinlikle katılıyorum gizemcim.
brooke'u uzun süredir üzüyorlar,ne zamandır doğru düzgün mutlu yapamadılar kızı ya.. artık o da kendine bi hayat kursun,mutlu olsun yani..
başına bissürü olay geliyo kızın.. ayrıca skills konusunda da haklısın..
bence kesinlikle birbirlerine yakışmıyolar..umarım olmaz böyle bir şey..
spoiler için çok teşekkürler S3T3NAY :)

S3T3NAY
07-08-08, 12:38

ewt kesinlikle mark amca her sezon gözüne birisini kestiriyor ve ona yapmadığı işkence kalmıyor sanırım bu sefer ki de brooke olacak:icon_sorr
skills-brooke rüya onuda yazmıştım sanırım görmediniz çünkü skills debl e sevgili oluyor:img-wink:
bu arada önemli değil

g_i_z_e_m
07-08-08, 14:20
Zaten bence mark amcanın öbür kurbanı da skills:icon_whis
bu arada bevine noldu ben onu tamamen kaçırdım
deb&skills ilişkisine nathan ne diycek acaba?

S3T3NAY
07-08-08, 14:37
Zaten bence mark amcanın öbür kurbanı da skills:icon_whis
bu arada bevine noldu ben onu tamamen kaçırdım
deb&skills ilişkisine nathan ne diycek acaba?

ya bevin in başka sevgilisi var diye biliyorum ben :img-wink:
valla nathana deb söylüyor hatta Q nun cenazesinde deble skills elele tutuşuyorlar:img-hyste

aSeNa *
07-08-08, 21:23
deb-skills ilişkisi çok komik geliyor bana :img-hyste
bakalım,nasıl bir ikili olduklarını anlarız izledikçe..
brooke-skills'in rüya olduğuna da çok sevindim :)
ayrıca umarım mark amca brooke'a çektiği işkencelere sonucunda istediği gibi hayat verir,biz de izleriz (:

drmel
08-08-08, 02:29
ya bevin in başka sevgilisi var diye biliyorum ben :img-wink:
valla nathana deb söylüyor hatta Q nun cenazesinde deble skills elele tutuşuyorlar:img-hyste

5. Sezonu izlediysen Bevin bir başkasıyla evli hatta bir çocuğu var. Hatta 509 da Peyton, Brooke, Mia, Haley ve Lindsey okulun kütüphanesinde kapalı kalıyorlardı. (kapıyı içerden açamıyorlardı) Kurtulmak için pizza siparişi veriyorlardı. Pizzayı getiren de eski bir arkadaşları ama o da kapıyı kapatınca çıkamıyorlardı. Konuşurlarken çocuğunun resmini göstermişti. Bevin'la kimin karşılaştığını hatırlamıyorum ama o da çocuğunun resmini göstermişti. İki çocuk resmi de aynıydı. Deb ve Skills de 5 sezonda birlikte olmaya başladılar zaten ama gizli bir şekilde görüşüyorlardı.

Brooke da Angie'nin gidişi dışında 5. sezonda oldukça mutluydu. Hatta çok güzel bir ev satın aldı ve Peyton ile birlikte o evde oturuyorlardı. 6. sezonda Peyton'ın Lucas'ın yanına taşınacağı söyleniyor.

S3T3NAY
08-08-08, 16:35
ewt izledim ama böle kesintisiz değil hoşuma gitmeyen yerleri direk zapladım:img-icecr:img-hyste
bevin in evli ve çocuk sahibi olması dışındakileri biliyorum gene de hatırlattığın için saol:img-wink:
sete gidenlerin anlattığına göre peyton eşyalarını toplayıp lucasın yanına gidiyormuş:love05:
geçen sezon en rahat olan brooke tu ve sanırım mark amca bu sezon acısını çıkartacak:icon_sorr

g_i_z_e_m
08-08-08, 22:18
Fazla çıkartmasın yine de ya bu adam bişeye taktı mı cılkını çıkartıyo çnkü o kişi baya fazla acı çekiyo gereğinden fazla bu kadar da olmaz denilen cinsinden

S3T3NAY
09-08-08, 00:31
Fazla çıkartmasın yine de ya bu adam bişeye taktı mı cılkını çıkartıyo çnkü o kişi baya fazla acı çekiyo gereğinden fazla bu kadar da olmaz denilen cinsinden

cıvkını bile bırakmıyor ortada:img-hyste
brooke un mağazasına hırsız giriyormuş sete gidenler sophianın suratına dayak yemiş görüntüsü veren bir makyaj yapıyorlarmış.
bir de tek cümlelik msjlar yazmayalım lütfen modlardan uyarı alırız durduk yere:img-wink:

off off ya resmen brooke carrie ile konuşuyo muymuş bişi oluyomuş ya o ne ile alakalı acaba?

ben öyle birşey duymadım:icon_whis
carrie dan i kaçırıyor fln ama brooke ile ilgili birşey okumadım:img-icecr

g_i_z_e_m
09-08-08, 15:51
ben öyle birşey duymadım:icon_whis
carrie dan i kaçırıyor fln ama brooke ile ilgili birşey okumadım:img-icecr

carrie danı'ı nasıl kaçırabiliyo ona da anlamadım hapishane danı düzeltmiş diycem ama imkansız:icon_whis
ben öle bişi okumuştum da ondan sordum

S3T3NAY
09-08-08, 16:25
carrie danı'ı nasıl kaçırabiliyo ona da anlamadım hapishane danı düzeltmiş diycem ama imkansız:icon_whis
ben öle bişi okumuştum da ondan sordum

valla koskoca dani nasıl kaçırıyor bende anlamadım:img-hyste(ki dan de yani kötülüğün kitabını yazmış birisi:img-icecr)
ama dan düzelmiş gibi geldi bana her ne kdr düzelse de affedilmeyecek ama artık oda iyi bisiri olmaya karar vermiş gibi:icon_whis

kivanç_aşkim
09-08-08, 19:11

Di mi Di mi Di mi :) Yazık ya o kıza da! Gözyaşları damlamaya başlayınca hiç mi hiç kıyamıyorum :img-cray: Nasıl ağlatırlar diyorum ama işte Mark'ın oyunu bu...Aldı Löcas'ı verdi zulümu :) Aman iyi oldu ama işte Brooke cephesi...:img-blush Bari Chase'le olsaydı da onu da pek gözüm tutmamıştı :)

g_i_z_e_m
09-08-08, 19:25
Di mi Di mi Di mi :) Yazık ya o kıza da! Gözyaşları damlamaya başlayınca hiç mi hiç kıyamıyorum :img-cray: Nasıl ağlatırlar diyorum ama işte Mark'ın oyunu bu...Aldı Löcas'ı verdi zulümu :) Aman iyi oldu ama işte Brooke cephesi...:img-blush Bari Chase'le olsaydı da onu da pek gözüm tutmamıştı :)

ben chase'i sewerim ya gerçekten de brookeu sevdiğine inanıyodum gerçi hala inanıyorum da bari o gelse:img-in_lo
Bide sophia bush ağlama rolünü baya güzel yapıyo insanın da ağlayası geliyo bu da demektir ki 6. sezonda baya ağlıcaz

kivanç_aşkim
09-08-08, 19:30
ben chase'i sewerim ya gerçekten de brookeu sevdiğine inanıyodum gerçi hala inanıyorum da bari o gelse:img-in_lo
Bide sophia bush ağlama rolünü baya güzel yapıyo insanın da ağlayası geliyo bu da demektir ki 6. sezonda baya ağlıcaz

Evet ebn de bi gariplik var ben Brooke'a şöle 4 4lük biri istiyorum o bunu hakediyor :(:(:(

Aslında ağlama rollerini çok güzel yapıyor ama artık dayanamıyorum :( dursun artık gözyaşları :img-cray: Artı benim (bizim) de dursun :( Ona gülmek çok yakışıyor :)

S3T3NAY
09-08-08, 19:38
Evet ebn de bi gariplik var ben Brooke'a şöle 4 4lük biri istiyorum o bunu hakediyor :(:(:(

Aslında ağlama rollerini çok güzel yapıyor ama artık dayanamıyorum :( dursun artık gözyaşları :img-cray: Artı benim (bizim) de dursun :( Ona gülmek çok yakışıyor :)

sanırım owen geri geliyor yani öyle hatırlıyorum bi yerde okumuştum .
ama emin değilim yanlış hatırlıyorda olabilirim:icon_whis

S3T3NAY
09-08-08, 19:48
Pardon 5.sezona aitmiş :) Chase ve Peyton öpüşüyo :icon_whis :) Zubzero ehuehu :)

ewt 2 kez öpüşüyorlar.
1. öpücükte peyton chaseyi öpüyor brooke u kıskandırmak için(yani brooke onları görüp barışsınlar diye yani sevgili olmaya fln niyetleri yok:img-wink:)
2. öpücükte chase peytonu öpüyor lucası kıskandırmak için(bir davette lucas peyton ve chaseye bakıyor chasede peytonla ödeşmek için onu öpüyor)
umarım yanlış hatırlamıyorumdur:img-hyste

g_i_z_e_m
09-08-08, 19:54
bari peytonun planı işe yarasaymış ya:icon_whis o zaman baya güzel olmurmuş owen da pek fena diil ama ben chasei ilk geldiği günden beri acayip sewmiştim
zaten peyton we chasein sewgili olmayacağı belliydi ya yakışmıyolar zaten

S3T3NAY
09-08-08, 19:56
bari peytonun planı işe yarasaymış ya:icon_whis o zaman baya güzel olmurmuş owen da pek fena diil ama ben chasei ilk geldiği günden beri acayip sewmiştim
zaten peyton we chasein sewgili olmayacağı belliydi ya yakışmıyolar zaten

ewt kesinlikle yakışmıyorlar:kahve
owena ben ısınamadım pek ama gene de yakışıyordu brooke ile belki de bn brooke ve chasei çok yakıştırdığım için ısınamamışımdır yoksa fena çocuk değildi :img-icecr

aaa söylemeyi unuttum chase peytonun ilk öpüşmesinin sebebide brooke ve owen yani şöyle;
brooke peytona yeni erkek arkadaş bulmaya çalışır ve owen ın ona yardım edeceğini söyle tabi gelen kişide kim olsun chase ...
yani owen ve chase arkadaş çıkıyorlar.Sonuçta partiye peytonchase owenbrooke gibi karmaşık bir şekilde katılırlar:img-hyste

drmel
10-08-08, 03:12
ewt 2 kez öpüşüyorlar.
1. öpücükte peyton chaseyi öpüyor brooke u kıskandırmak için(yani brooke onları görüp barışsınlar diye yani sevgili olmaya fln niyetleri yok:img-wink:)
2. öpücükte chase peytonu öpüyor lucası kıskandırmak için(bir davette lucas peyton ve chaseye bakıyor chasede peytonla ödeşmek için onu öpüyor)
umarım yanlış hatırlamıyorumdur:img-hyste

Tam tersi oluyor ilkinde Lucas bakıyor diye Chase Peyton'ı öpüyor. Daha sonra Peyton Brooke bakıyor diye Chase'i öpüyor.
Bu arada Owen'ın döndüğünü ben de okudum. En azından 2-3 bölüm için ama emin değilim daha fazla da olabilir.

buket16
10-08-08, 11:53
ya brooke'la o cerrahı yakıştıran bir tek ben miyim:img-blush adam hem çok sevimliydi,hem iş güç sahibi...ay ne bileyim,ikisi pek bir hoş görünmüştü gözüme:img-icecr

owen'la olmaz herhalde bu saatten sonra:icon_sorrher ne kadar onu da çok sevsem de angie konusunda yaptığı pek affedilecek bişi değildi :icon_whis

drmel
13-08-08, 11:42
Resimler bölümünde 601 promodan Lucas ve Peyton, 6. sezon bölümlerinden Deb ve Skills, Brooke ve annesi Viktoria, aynı zamanda Skills ve Mouth'u rivercourt'ta Peyton'ın Lucas için çizdiklerine bakarken görebilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=8136258#post8136258

S3T3NAY
16-08-08, 15:34
6.07
Sahne 07 - Brooke kahvaltı için Sami uyandırmaya çalışır. Cevap alamaz, kapıyı açar. Ve tek bulduğu boş bir yatak ve açık bir camdır.Sam kayıptır.

Sahne 08 - Jamie’nin okulu... Jamie oyun alanına doğru yürür.Pelerinin giymektedir.Tam o sirada okuldan Chuck adında bir çocuk pelerini giydiği için Jamie ile dalga geçer ve pelerinin aptal olduğunu söyler. Jamie o pelerini arkadaşı Quentin için giydiğini söyler.Chuck ise Q'nunda aptal olduğunu söyler.Jamie ve Chuck kavga etmeye başlarlar.

Sahne 23 - Jamie’nin okulu. Morning 2. Haley pelerinin giyen Jamie ile okula gelir, Jamie birden Haley'nin arkasına saklanır.Çünkü Chuck ve annesini görmüştür.Haley bunun kendisiyle dalga geçen çocuk olup olmadığını sorar.
Jamie hayır der.Haley Jamieyi öper ve Jamie okula girer.Jamie gidince Haley Chuck'ın annesine gider ve konuşmak istediğini söyler.Haley Chuckın annesiyle oğlunun Jamie ile dalga geçmesi hakkında konuşmaya çalışırken, chuck'ın annesi bunun önemli birşey olmadığını ve çocukalrın kendi aralardında halledebileceğini söyler.Haley Jamie'nın 5 yaşında olduğunu söyler. Chuck'ın annesi peleri,ni giyen tek çocugun Jamie olduğunu söyler ve gülmeye başlar.5 yaşın pelerin giymek için cok büyük olduğunu ve eğer Haley ona pelerini giymesine izin verdiği sürece onula dalga geçilmesine şaşırmamasını söyler.Haley sinirlenir ve küçük faresini oğlundan uzak durmazsa Jamie'ye oğluna tekme atmasına izin vereceğini söyler.Hatta kendisini de yanında Chuck'ın annesine tekme atacağını söyler.Chuck'ın annesi savbırsızlıkla beklediğini söyler ve ikili kavga etmeye başlar.

Sahne 24 - Nathan veHaley’nin evi. Ertesi gün. Nathan Haleye neler olduğunu sorar. . He’s eğleniyor gibi ve Haley suçlu güzkmektedir. Haley gitmek istediğini ancak , ancak kadın cadılık ettiğini söyşer.Nathan herşeyin açıklandığını düşünür.

Scene 32 - Jamie’nin okulu. Day 2. Jamie oyun alanındayken Chuck yüne onunla dalga geçer.Jamie gitmerye çalışırken, Nathan'la yüzyüze gelir. Nathan elinde bir basket potası ve bir kutu pelerinle çıkagelmiştir.Kendide bir pelerin giymiştir. ve "Hey kim pelerin sevmezki"der.Diğer çocuklar gergin görünen Chuck'i işaret eder.Nathan onun yanına gider ve ona bir pelerini olup olmadığını sorar.Oda olmadığını söyler.Nathan ufak basket hareketleri yapar ve tüm çocukalr şaşkınlık içinde onu seyrederler.Nathan eğer pelerin isteyen olursa kutunun pelerinle dolu olduğunu söyler. Çocular Chuck dahil kutuya koşarken Jamie babasına gülümser.

Sahne 51- Jamie’nin okulu...oyun alanına gelen Jamie'nin yanıan Chuck gelir.veNathanın kendisiyle olupğ olmadığını sorar. Nathanın cok cool olduğunu söyler.Chuck Jamie'ye top oynamak isteyip istemediğini sorar.Ve neden pelerinini giymiyorsun der.Jamie ise bazı insanalrınlider olduğunu diğerlernini takipçi olduğunu söyler.Ve gülümseyerek uzaklaşır.Bölüm sonu...

Brooke.L
18-08-08, 10:01
6.sezondan 2 resim[verilmiş olabilir :img-blush]
6.sezondan 2 resim
http://img377.imageshack.us/img377/9608/normal00313xh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img377.imageshack.us/img377/1007/normal0074xd5.jpg (http://imageshack.us)

drmel
18-08-08, 18:45
Brook'un 6. sezon resimlerini daha önce ben resimler bölümüne ekleyip burada da 4 cevap yukarıda linkini vermiştim.

601 Lucas ve Peyton rüya diyaloğu:

LP Dream Dialogue:

BL walk through a revolving door and Lucas is back in Tree Hill at his childhood home.

Lucas: Happy Aniversary

Peyton: Go back out.

Lucas:Why? Is the mail man here again?

Peyton: No, he just pulled on his pants and jumped out the window. But he left an anniversary present and I haven't wrapped it yet

Peyton: Hi Baby

Lucas: Hi Wife.

They kiss and he gives her flowers, lillies

Peyton: they are beautiful, thank you how was your day

Lucas: It was good. it is good. Ya know? It's hard to believe it's been a year

Peyton: I know I guess times flies when you get what you wished for.

Lucas: Its it what you wished for, Peyton?

Peyton: If I say it's more than that are you gonna tease me for being a dork. Because it is.

Lucas: So I made dinner reservations for tonight if you want.

Peyton: Actually I was thinking we'd stay in. Have a quiet dinner. Kiss for a while. There's also a chance I could be rocking some
slightly dirty girl lingerie under these jeans.

Peyton says this casusally but gives him a sexy glance and lucas blinks.

Lucas: I think I need to sit down

As Lucas sits, we hear

Lindsay: Why you ok?

And then we're in the LL dream.
Credit : BrucasplusNaley

drmel
24-08-08, 12:38
6. sezon 601 ve 602 ile ilgili resmi özetler:

601:

SEASON PREMIERE - “ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)
“Touch Me I’m Going To Scream, Part 1” (TV-14, DL) (HDTV)

WHICH GIRL DID LUCAS CHOOSE? — The girl of Lucas’ (Chad Michael Murray) dreams shows up at the airport. Nathan’s (James Lafferty) comeback is halted by news that could change his career, while Dan’s (Paul Johansson) life hangs in the balance. Mouth (Lee Norris) and Millicent (Lisa Goldstein) wrestle with leaving Tree Hill, as Brooke (Sophia Bush) and Victoria’s (guest star Daphne Zuniga) battle over Clothes Over Bros comes to a surprising head. Bethany Joy Galeotti, Hilarie Burton, Antwon Tanner also star. Stuart Gillard directed the episode written by Mark Schwahn

602:

“One Million Billionth of a Millisecond on a Sunday Morning”
(TV-PG, DLV) (HDTV)

RIGHT PLACE AT THE WRONG TIME — After Lucas (Chad Michael Murray) and his fiancée enjoy planning their dream wedding, Brooke (Sophia Bush) and Peyton (Hilarie Burton) reconnect. Nathan (James Lafferty) works with Quentin (guest star Robbie Jones) on his basketball skills, but Haley (Bethany Joy Galeotti) for Nathan’s well-being. Reeling from a threat to her store, Brooke reaches out to an unexpected ally. Jamie (Jackson Brundage) catches Skills (Antwon Tanner) and Deb (Barbara Alyn Woods) kissing. Greg Prange directed the episode written by Mark Schwahn

S3T3NAY
25-08-08, 19:25
-6.02 One Million Billionth of a Millisecond on a Sunday Morning DOĞRU YERDE YANLIŞ ZAMAN — After Lucas ve nişanlısı hayallerinin düğününü planlarken, Brooke ve Peyton birbirlerine ulaşırlar. Nathan baskette iyileşmek için Quentinle çalışır. BRooke başına gelenlerle boğuşurken Jamie Skills ve Deb'i öpüşürken görür.

MARK SCHWAN RÖPORTAJI
S: OTH'ın efsane üçgeni vede Lİndsay'in gelmesiyle yenib ir boyut kazanan aşk üçgenimiz devam edecek mi?

M: Pek sayılmaz yani aşk anlamında...Hayat Büyüdükçe hayata daha karmaşık oluyor.Birini nasıl Sevdiğiniz ve bu insanların sizin hayatınızda ne anlam ifade ettikleri ve hayatınız nasıl değiştirdikleri gibi.Sanırım aşk anlamında üçgenimiz buraya kadardı.Ancak bu tür ilişkiler dizimizin hep bir parçası olacak.Herzmn birbirlerinini hayatlarında büyük ölçüde yer alacaklar.

Joe Manganiello (Owen) 9.bölümde olacak

S3T3NAY
27-08-08, 23:16
6.03 Get Cape Wear Cape Fly (Bölüm özeti)
TRAJEDİ TREE HILL'İ SARSAR —Las Vegas'tan dönen Lucas, Jamie'ye sevdikleri birinin ölümünü anlaması için yardımcı olmaya çalışan Nathan ve Haley'le karşılaşır.

elizabeth_darcy
28-08-08, 19:13
ya brooke'la o cerrahı yakıştıran bir tek ben miyim:img-blush adam hem çok sevimliydi,hem iş güç sahibi...ay ne bileyim,ikisi pek bir hoş görünmüştü gözüme:img-icecr

owen'la olmaz herhalde bu saatten sonra:icon_sorrher ne kadar onu da çok sevsem de angie konusunda yaptığı pek affedilecek bişi değildi :icon_whis
ya bende çok yakıştırdım 2 sini çok iyi olur ya sonunda brooke adam gibi birni bulmuş olur,hem yakışıklı,hem cerrah,hem yardımseverr :happy0064
ethan olmassada chase olsun.olcaksa bu 2 sinden biri olsun son sezon mutlu etsinler brooke canm yetr artık hiç spoil yokmu ya çok merak ettm
peyton ve lucasda inş evlenmiş olurlar bıktım onların dertlerinden yahu onlar ersinler muartlarına bizde kurtulalım
nathan da baskete dönsünn,jamie sayesinde anladı bişeyleri sonunda:img-grin2:img-grin2
dan de artık ölsün her sezon onun kazalarıyla kapatıyoruz 6. sezona geldik adam hala yaşıyo

elizabeth_darcy
02-09-08, 17:35
veee 6. sezon başladı
indirdim ama altyazı yok ama göz attıgm kadryla leyton sezonu olcak
yani bu 2 linn dramasından kurtuluyoz çok şükürr
bakalımm gelsin şu altyazı inş cerrahıda görürüz:happy0064

buket16
02-09-08, 18:08
yeni bölümü izledim bu sabah,peyton ve lucas çok şekerlerdi yaaa:img-icecrözellikle lucas 5. sezondaki sinir tavırlarından sonra pek bir sevimliydi:img-in_lo özellikle havaalanında o kartçı amcayla:img-hystedokunuyor falan ya:img-hyste

dan'e çok üzüldüm yalnız ya,pek üzülmezdim ama bu sefer durum ciddi:icon_sorr

haley ve nathan yine çok şeker...jamie desen zaten öle:img-icecr

brooke...ben bu kızı çooook seviyorum:img-blushbu sempatikliği,inatçılığı,yeteneği,arkadaşlarına karşı davranışları...seviyorum ya...sonunda ne olduğunu pek anlamadım ama ya da kim olduğunu,kıyamam ben ona:icon_sorr

edit: 602 nin promosunu izledim,brooke'a bunu kim yaptıysa ellerimle öldüreceğim!!!!

S3T3NAY
02-09-08, 18:38
yeni bölümü izledim bu sabah,peyton ve lucas çok şekerlerdi yaaa:img-icecrözellikle lucas 5. sezondaki sinir tavırlarından sonra pek bir sevimliydi:img-in_lo özellikle havaalanında o kartçı amcayla:img-hystedokunuyor falan ya:img-hyste

brooke...ben bu kızı çooook seviyorum:img-blushbu sempatikliği,inatçılığı,yeteneği,arkadaşlarına karşı davranışları...seviyorum ya...sonunda ne olduğunu pek anlamadım ama ya da kim olduğunu,kıyamam ben ona:icon_sorr

bölüm anlattığın gibi mükemmeldi lucasın adama dokunup sonrada özür dilemesi çok komikti hortlak sandı:img-hyste
6 sezon bekledik ve artık leyton sezonunu çok rahat hiç kaygı duymadan izleyeceğim için çok mutluyum:love05:
lucas ve peyton sahnelerinde kendimden geçtim özelliklede adam peytonun geldiğini söylediğinde lucasıın onu görüp ona koştuğu an harikaydı..
hele hele onu gördüğünde ki yüzündeki ifade çok harikaydı mutlu olduğu nasılda belli oluyordu.
dan e gelince ne kadar kötü olursa olsun ben seviyorum bu adamı yaa...
inş cadaloz carrie kötü birşey yapmaz dan e onsuz oth olmaz.
jamie ye zaten diyecek birşeyim yok ne kadar tatlı harika bir çocuk yaa Q ile olan dansı da haleyle yaptığı dansı da muhteşemdi.
mouth ile olan sahneler bana çok gereksiz geldi bilemiyorum o yüzden ona yorum yapamayacağım:icon_whis
son sahnede de brooke a yapılan saldırı korkunçtu 602 promosunda suratını göstermişler ve brooke olduğu belli değil kolay kolay geçecek yaralar değildi suratındakiler :icon_sorr

sinem*
02-09-08, 21:49

edit: 602 nin promosunu izledim,brooke'a bunu kim yaptıysa ellerimle öldüreceğim!!!!

Bende promoyu izledim felaket ya..Kızın gözü,kalçası her yeri resmen ezilmiş ya.Hangi psikopatsa artık bu kadar öfkelenmiş.Brooke'cumdan ellerini çekse şu mark gitsin gözbebeği olan çiftiyle ilgilensin :hıh

elif15
03-09-08, 04:22
ya inanamıorum..
brooke a kim yaptı bunu..
ay güzelim kız ne hale gelmiş..
ayrıca promodaki yazılar neydi..
intikamın gücü falan diodu.. kim intikam alıo ya..
şoktayım..

ama herşeye rağmen 6.01 gibi güzel bi bölüme yorum yapmam lazım..
şu ana kadarki hiçbi lp sahnelerinde bu kadar eğlenmemiştim gerçekten..
ya lucas ve peyton ın evlenmek için geldikleri yer neydi koptum ya.. tipler süperdi.. yazık peyton da nerde olsun önmli diil sadece seni istiorum modunda.. lucas kıyamadı tabi..
peyton ın fikri süperdi.. tabi çocuğun sorusunu sormasına izin verseydi.. evt die atladı:) ama çok şirindi..
ya kartçı amcayla olanlara ne demeli.. şiştim bütün oth ailesi "pick one,pick one" ay dedi seç işte! ama sonra tabiki doğru olanı seçti..

haley james dans sahnesi öldürdü beni gülmekten.. süperlerdi ya.. haley de de ne yetenek varmış ya..
nathan ın beline noldu bu arada o kısmı kaçırdım ben sanırım?

brooke a gelince onu kim tehdit edio anlamadım.. şirketi bırakması yönünde bi tehdit sanırım..
ama en sonunda kimse artık.. brooke u yere düşürüp vururken ağlıcaktım nerdeyse..
tmm ben lp ciyim ama brooke u çok seviorum.. inatçı güzel yetenekli.. ve buna onu kim yaptı çok merak ediorum gerçekten! dediğim gibi sonunda ağlıodum ya..

peki bu carrie cadısının dan le derdi ne biri bana açıklayabilir mi?

brooke.is.my
03-09-08, 10:55
Aaa Brooke'u dövüyorlarmış yaa hayret ettimm. İnanamıyorum halaa. Kim neden böyle birşey yapsın kiii.. :img-cray::img-cray:

Bence Derek olabilir diye düşünüyorum ben :img-cray:

buket16
03-09-08, 11:14
derek'i bir daha getirmezler herhalde:icon_sorr victoria adam tutmuş olsa kendi kızını dövdürmez herhalde...böyle anne düşman başına bu arada ya,o ne öyle:img-cray:

belki o hırsızlık yapan kızla alakalı falandır ama çok sinir ya,zavallım,mahvolmuş yüzü gözü:img-cray:

dt_rabia
03-09-08, 11:22
ben de az önce 601 i izledim.lp ciler için muhteşem bir bölüm olsa gerek.ama en sonunda çok üzüldüm nasıl dövdü manyak psikopat brooke u ..602 nin promoyu gördüm .ve brooke un hali içler acısı sanırım baya bir bölüm onun bunalım hallerini izleyeceğiz.intikam derken de neyi kastettiler bir dahaki bölüm açığa çıkar galiba. bu bölümde deb ve skills den iğrendim resmen .o kadını hiçbir zman sevemedim gitti zaten .bi arkadaş sormuş brooke un şirketle ilgili sorununu da annesi geldi ve %50 ortak oldukları için yeni bir dizaynır getireceğini falan söyledi brooke da şirket için savaşacağını onun şirketi onun tasarımları olduğunu söyledi. ama bence de bunu ona annesi yapmış olamaz ya .herhalde o hırsız kızla alakalı bir durum var gibi.benim canlarım naley her zamnki gibi muhteşemdi .haley in dans yeteneği olduğunu 4. sezon finalinden kızlar dansından da hatırlarsınız:icon_whis .ama nathanın sırtı sanırım eski rahatsızlığından kaynaklanıyor sanırım.sadece tek sıkıntım alt yazılar çabuk çıkmadığı için ing izlemek bazı yerlerde zorluyor ama ne yapalım dizimiz için katlanacağız..

shiny
03-09-08, 13:18
601 süperdi peton ve lucas sonunda !!hayallerim gerçek oldu diebilirimmm süperlerdi ya!!!! leyton leyton :)!yanlız brookeu kim dövüo yaa!! kızcaız ne yaptı ki :( ..haleyim yine süperdi oth yine beni merakla ve heycanla bekletmeye devam edio :)....

_3sm3R_
03-09-08, 15:26
-Luke P'ye "seni seviyorum" demiyor.Hayır bu şekilde yazılmadı.Ama Peyton (You’re a mess but you’re my mess and I love you.) diyor.Sonrada öpüşüyorlar.

Sanırım burada;Sen bi dert dostuydun,Fakat şimdi benim dert ortağımsın ve seni seviyorum.... Diyor:img-in_lo

Leyton sezonu açıldıııııııııııııııııı.....
Artık brooke luke ve peyton çıkmazından çıktıkk....
Aslında ewlenmeleri güzel ama one tree hill durgun bi dizi değil....Malumm:)))
Derek geri gelip lucas ve peytonun ilişkisine zarar verebilir lukenın değişken kararları brookenin daha cazip olduğu fark edebilir....Hatta leyton boşanma eşine bile gelebilir....

Ama her olumsuz düşünceye ramen leytona çok sevndmmm:img-in_lo:good:

drmel
04-09-08, 01:13

Sanırım burada;Sen bi dert dostuydun,Fakat şimdi benim dert ortağımsın ve seni seviyorum.... Diyor:img-in_lo

Leyton sezonu açıldıııııııııııııııııı.....
Artık brooke luke ve peyton çıkmazından çıktıkk....
Aslında ewlenmeleri güzel ama one tree hill durgun bi dizi değil....Malumm:)))
Derek geri gelip lucas ve peytonun ilişkisine zarar verebilir lukenın değişken kararları brookenin daha cazip olduğu fark edebilir....Hatta leyton boşanma eşine bile gelebilir....

Ama her olumsuz düşünceye ramen leytona çok sevndmmm:img-in_lo:good:

You are a mess diyaloğunu daha önce yazmıştım. Şu şekilde çevirsek daha doğru olur bence:

(kissing)

Lucas: öyleyse neden geldin? (öpüşürler)
Peyton: Çünkü sen bir pisliksin Lucas Scott fakat benim pisliğimsin ve seni seviyorum.

Lucas: Ben de seni seviyorum.
(öpüşürler)

Bu arada Lucas ve Peyton'ın evlendiklerine dair bir bilgi yok. Şu anda nişanlı gözüküyorlar.

drmel
05-09-08, 03:11
You're my mess sahnesini ve leyton'ın rüya sahnesini aşağıdaki video linkinden izleyebilirsiniz:

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=5195

Sadece havaalanı sahnesi için:

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=5194

İkinci bölüm:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=5196

drmel
07-09-08, 02:33
602 sahneler:
***6.02 Timeline: I don't know where to place the NS gym scene, the NH RC scene, the LP hotel scenes, or the other promo scenes, but you can probably make pretty good guesses.***

1 J's bedroom: Jamie

3 J's room: Jamie

5 J's bedroom: Haley and Jamie

7 Carrie serves Dan oatmeal and roaches

11 B's house: Brooke

12 B's house: Brooke

14 Carrie makes a call