Tüm Versiyonu Göster : One Tree Hill-Spoiler

Sayfalar : [1] 2

sudem
07-02-08, 19:20
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Paylaşımlarınıza buradan devam edebilirsiniz.

Bir önceki başlığa aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=2862

Sudem Süper Mod.

blueladybird
07-02-08, 20:19
Arkadaşlar çok sevindim yeni başlığımız Hayırlı olsunn..:):)
theroseberry werdiğin linkten isledimm ing pek olmadığı için sadece peyton ve lucasın başta kş konuşmasını anladım ama lindsey in peyton a dediklerini analamadımm:( sanırım burada devreye sen girersin;);)açıklarsan memnun olucam...bu arada yasdığım gibi diğer msjımda hep peyt hep peyt yaa kıs gidip seni seviom dioo lucasss da sen benim eski arkimsin havaarında peyton yeni sevili bulllll artık dioom izlerkennnn bu vdeollarıı lucasss sürünsünnn yaaaaa odunnn nolcakk;););):)

g_i_z_e_m
07-02-08, 21:48
Belki de lucas adım atmak istemiyodur kendine bi düzen kurmuştu lucas peyton geldi we düzani tamaaen bozuldu belki de eski düzenini özlemiştir

theroseberry
07-02-08, 21:50
507 Lucas/Peyton/Lindsey sahnesi;
Peyton geliyor. Lucas’a bir çek uzatıyor. Lucas “bu nedir?” diyor. Peyton “kira, geciktiği için üzgünüm“ diyor. Lucas “bunu yapmak zorunda değilsin” diyor. Peyton “hayır, gerçektende yapmalıyım” diyor. Lucas “bunu almıyorum” diyor. Peyton “ iyi, bunu göndereceğim (bende, bunu sana gönderirim gibi)” diyor. Lindsey geliyor ve “bu (konuşmayı kastediyor) neyle ilgiliydi?” diye soruyor. Lucas “benim için kira çeki hazırlamış, almadım“ diyor. Lindsey “Niçin almadın?” diye soruyor. Lucas “peyton’dan para almayı doğru bulmuyorum tamam mı, çok uzun zamandır arkadaşız” diyor. Lindsey “bunu ihlal etmenden nefret ediyorum fakat, çoğu erkek exleriyle arkadaş değildirler” diyor. Lucas “Peyton farklıdır. Onu görmezden gelebileceğimizi söylediğimi biliyorum fakat, belkide bu şeyi çözmeliyiz. En azından ona birşeyler söyle” diyor. Lindsey “iyi, hadi gidelim” diyor. Lindsey Peyton’a doğru yürüyor ve ona “Biliyormusun,beni sevmediğini söylediysen, öyleyse bende seni sevmiyorum” diyor.Sonra Lucas’a dönüp “ işte, birşeyler söyledim” diyor. Anladığım şekilde yazdım. Yanlışm varsa kusuruma bakmayın…

theroseberry
07-02-08, 22:30
Allah aşkına sanki 5. sezonu izlememiş gibisiniz. 6 bölüm yayınlandı. Dikkatinizi çekerim birinde bile, Peyton'ın Lucas'ın peşinde olduğu, onu görmek için bahaneler yarattığı veya onu durup dururken ziyarete gittiği bir sahne gördünüz mü? Tam tersine Lucas'ın Peyton'ın peşinden ayrılmadığı ve onu olur olmaz görmeye geldiği sahnelerimiz mevcuttur. Kim kimin peşinde. Ayrıca 507'de Peyton'ın seni seviyorum deyişinin ne zaman gerçekleştiği ve öpüşme sahnesinin ilk kim tarafından başlatıldığı çok büyük bir muamma. Büyük ihtimal 2 kere öpüşecekler. İlk önce biri öpecek sonra ayrılacaklar. Sonra diğeri ona karşılık verecek tekrardan öpüşecekler. Yani hatırlarsanız 113'teki öpüşme gibi. Ama ilk öpen kim olacak belli değil. Bekleyelim görelim ve yorumlarımızı bu şekilde yapalım. 508,9,10 ve 11 hakkında çok az şey biliyoruz. Bu bölümlerde ne olacak, Peyton nasıl davranacak, Lucas ne gibi girişimlerde bulunacak ya da bulunmayacak bilmiyoruz. Yani peşin hüküm vermeyin derim. Önce bi izleyelim sonra 1., 2. adımı görürüz.
Ayrıca şunu eklemek isterim. Lucas'ın Peyton'a olan öfkesi, 3 sene önce ne kadar büyük bir hata yaptığının kafasına dank edişindendir. Yani 506'daki kavgada söylediği laflar, tamamen bunun ezikliğindendir...

KeReMcEmİm
08-02-08, 10:07
herkese slm bi süredir yoktum uludağdaydım izleyemedim 506 yı ama okudum birazdan izliycem theroseberry anlatımın için çok soal konuşmaları bilerek izlemek daha ii olacak lucasa artık sölicek hiç bişi bulamıorum yani bu kadarda dengesizlik olmaz

+++ promoda lucasla peytonun öpüştüğünü gören kim anlayamadımda

theroseberry
09-02-08, 00:52
peyton ve lucas ı gören kesinlikle haley saçlarınadn falan belli o olduğu

O kesinlikle Hayley. Hiç şüpheniz olmasın. 507 fotolarındanda belli. Elbise ve saç aynı. Zaten Hayley bunun üzerine Lucas'la bazı konuşmalar yapacak. Daha önceden sanırım spoiler olarak bunu yazmıştım.

S3T3NAY
09-02-08, 18:05
bnce önce kimn kimi ptüğü önemli diil eğer iki kez öpüşme olacaksa peyton öptü diyelim dayanamayp lucasta onu öpcekk bnce aynı şeyy ikiside birbirini öpmüş gibi olcakk:happy0064

KeReMcEmİm
10-02-08, 12:35
theroseberry bişey sorcam düğünde lindsey hayır dedikten sonra neler oluyor biliyor musun yani yeni spoiler var mı peyton lucas ne alemde merak ettim :D

theroseberry
10-02-08, 13:04
theroseberry bişey sorcam düğünde lindsey hayır dedikten sonra neler oluyor biliyor musun yani yeni spoiler var mı peyton lucas ne alemde merak ettim :D
Aslında çokta yeni birşey yok. Bu arada grev muhtemelen yarın bitecek deniliyor. Söylentilere göre, grev biterse One Tree Hill kaldığı yerden sezon 5'e devam edecek. Sonra 6. sezon olur mu bilinmez. Ama yinede kesin konuşmamak lazım.
Neyse Lindsey hayır dedikten sonra kiliseyi terkediyor. Lucas öylecene kalıveriyor. Sonra Nathan ve Lucas'ın bir konuşmasında (büyük ihtimal kilisede) Nathan bazı tavsiyelerde bulunuyor. Luacas'a eğer Lindsey hala kalbindeyse onun peşinden gitmesini söylüyor. Lucas hala onunla birlikte olmak istediğini söyleyip Lindsey'in peşinden gidiyor (Bunlar Peyton'ı bitiren olaylardır. Yani Lucas'ın "evet" yanıtı ve Lindsey'in peşinden gidişi. Eğer grev biterde yeni bölümler çekilirse, Peyton muhtemelen Tree Hill'i terkedecek).
Lucas Lindsey'in peşinden gidiyor ve onu kendi evinde bavulunu toplarken buluyor(yani lucas'ın evi). Lindsey, evliliğin yürümeyeceğini çünkü Lucas'ın duygularının hala karışık olduğunu ve onun peyton'ı sevmekten asla vazgeçmeyeceğini söylüyor. Devam ediyor ve bunu her zaman bildiğini fakat şimdiye kadar, buna kendininde inanmak istemediğini söylüyor.Sonra Lindsey Lucas'ın 2. kitabından alıntılar yapıyor(cometla ilgili. comet'ın hikayesini önceden anlatmıştım;)). Lucas "beni terketmeni istemiyorum" diyor. Lindsey bunun üzerine "insanlar daima terkeder" diyor.
Başka bir söylentiye göre Lucas bu bölümde ağlayacak. Odasında ağlayacağı söyleniyor. Fakat bunun nedeni hakkında bir bilgi yok. Hatta Kilisede ağlayacak diyenlerde var. Ama en önemlisi Chad ağlamak istemediğini açık bir şekilde belirtmiş. Yani ağlarmı bilinmez, karışık bir durum. Hem nerede ne için ağlayacağı tam bilinmiyor hem de Chad'in ağlayıp ağlamayacağı bilinmiyor. Yalnızca bir dip not;)

theroseberry
10-02-08, 13:50
Bu arada sizlerle bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. Karakterlerin bu seneki hikayeleri ve tavırları bana biraz gerçek dışı geliyor. Peyton'ın ki dışında tabi. 22 yaşındaki insanlar kocaman havuzlu bir evi geçindirebiliyor, Nathan'ın hiçbir geliratı yokken dadı tutulabiliyor. Ne yani Nathan Kolej'de basketbol oynamakla büyük bir gelir mi elde etmiş. Daha NBA'de oynayamadan spor hayatı bitti. Nerden bu yoğurdun bolluğu anlamadım. Kaçırdığım birşeyler mi var acaba? Öteki taraftan Hayley'nin bu anaç tavırları bence çok komik. Yani kim 22 yaşında bu olgunluğa sahip olabilirki? Lucas desem sanki 30 yıllık Coch havalarında. Phil Jackson maşallah. 2. kitabını yazıyor. Kitap yazmak birikim işidir. Zaten 1. kitabı içinde aynı şeyi düşünüyordum, saçma. Hele Lindsey gibi Editör olmak tecrübe ister. Lindsey eğer bizim karakterlerle aynı yaştaysa 19 yaşında kitap editörü olmuş olmalı. Yapmayın Allah aşkına. Brooke'un hikayesi biraz uçuk. Ben 22 yaşında ünlü bir modacı hatırlamıyorum. Çok yetenekli ve başarılı olabilirsiniz fakat öyle moda dünyasına küt diye tepeden düşemezsiniz. Yani en azından Türkiyede bu işlerin böyle yürümediği kesin. Genç modacılardan, ki bunlar genellikle 22 yaşından çok daha büyüklerdir, söz edilir ama hiçbirinin ismini bilmeyiz ve imza falan almayız. (Birde Dilek Hanif, Yıldırım Mayruk ve Cengiz Abazoğlu gibileri duayenler vardır.) Yani olamaz demiyorum ama çok gerçek dışı ve uçuk. Gelelim Peyton'a. Bence o kadar gerçekçi bir hikayesi varki, konuşmaya gerek yok. En azından dizideki Peyton karakterine çok uygun. 4 yıl içinde, tecrübe dışında hiçbirşeye sahip olamamış. Peyton karakteri bu değil mi zaten. Hayatının her aşamasında şanssız, talihin bir türlü gülmediği ve sürekli terkedilen bir karakter. Daima kendi tarzı olan ve bunu birilerine kabul ettirmeye çalışan fakat, birilerinin daima yoluna taş koyduğu, onu asla anlamadığı bir karakter. Başarılı insanlar böyle yollardan geçmezler mi? Siz hiç tepeden inme başarılı bir insan gördünüz mü? Genellikle başarıya ulaşmak için kendilerine has hikayeleri olur. Ne gibi zorluklardan, engellerden geçtiklerini biliriz. (böyle birçok başarılı insan sayabilirim size. sıfırdan başlayıp, her türlü işte çalışıp, tecrübe kazanarak çok iyi yerlere gelmiş özgün insanlar. Onların her zaman kendine has özellikleri vardır.). Yani söylemek istediğim bir insan başarıya bu dizideki gibi gökten inme asla sahip olamaz. Ancak gökten inme, çok ünlü olur. Ünlü olmakta bir başarı sayılamaz bence. Peyton'ın bu şekilde bir hikayesi olduğu için çok memnunum. Peyton eğer gelecek bölümlerde başarıya ulaşabilirse bu daha da gerçekçi olacaktır...

CaNaN^_^
11-02-08, 11:35
Ben en son 504 ü izledim...İngilizcem pek iyi olmadığı için altyazıları beklemek zorundayım...
theroseberry sen olmasan ne yapardım hiç bilmiyorum....Çok teşekkürler...!

triopas
11-02-08, 11:53
Aslında çokta yeni birşey yok. Bu arada grev muhtemelen yarın bitecek deniliyor. Söylentilere göre, grev biterse One Tree Hill kaldığı yerden sezon 5'e devam edecek. Sonra 6. sezon olur mu bilinmez. Ama yinede kesin konuşmamak lazım.
Neyse Lindsey hayır dedikten sonra kiliseyi terkediyor. Lucas öylecene kalıveriyor. Sonra Nathan ve Lucas'ın bir konuşmasında (büyük ihtimal kilisede) Nathan bazı tavsiyelerde bulunuyor. Luacas'a eğer Lindsey hala kalbindeyse onun peşinden gitmesini söylüyor. Lucas hala onunla birlikte olmak istediğini söyleyip Lindsey'in peşinden gidiyor (Bunlar Peyton'ı bitiren olaylardır. Yani Lucas'ın "evet" yanıtı ve Lindsey'in peşinden gidişi. Eğer grev biterde yeni bölümler çekilirse, Peyton muhtemelen Tree Hill'i terkedecek).
Lucas Lindsey'in peşinden gidiyor ve onu kendi evinde bavulunu toplarken buluyor(yani lucas'ın evi). Lindsey, evliliğin yürümeyeceğini çünkü Lucas'ın duygularının hala karışık olduğunu ve onun peyton'ı sevmekten asla vazgeçmeyeceğini söylüyor. Devam ediyor ve bunu her zaman bildiğini fakat şimdiye kadar, buna kendininde inanmak istemediğini söylüyor.Sonra Lindsey Lucas'ın 2. kitabından alıntılar yapıyor(cometla ilgili. comet'ın hikayesini önceden anlatmıştım;)). Lucas "beni terketmeni istemiyorum" diyor. Lindsey bunun üzerine "insanlar daima terkeder" diyor.
Başka bir söylentiye göre Lucas bu bölümde ağlayacak. Odasında ağlayacağı söyleniyor. Fakat bunun nedeni hakkında bir bilgi yok. Hatta Kilisede ağlayacak diyenlerde var. Ama en önemlisi Chad ağlamak istemediğini açık bir şekilde belirtmiş. Yani ağlarmı bilinmez, karışık bir durum. Hem nerede ne için ağlayacağı tam bilinmiyor hem de Chad'in ağlayıp ağlamayacağı bilinmiyor. Yalnızca bir dip not;)

5.sezonun devamı olacak diye biliyorum arada verilebilir CW yayın politikasına bağlı primetime için fazla dizi yok ellerinde..

Diziye gelince tabikide lindsayin peşinden gidecek.. sen 2 senedir kızla çık evlenmeyi düşün sonra eski sevgilin gelsin ona dön.. yok artık çocuk oyuncağımı bu işler elbette düğünde evet diyecek peşinden gidecek..

hala sevsede Lucas peytondan kaçıyor, kurtulmak istiyor artık bence.. zamanında bunu peytonda jake ile yapmıştı hatırlarsan evlen benimle demişti.. ama geri döndü..

sonuçta ikisinin kaderleri bir şekilde bağlı ne yapsalar ne etseler olmayacak :img-yes:

tüm bu olanlara bakılırsa ; lucasın herşeye rağmen evet demesi lindsayin peşinden gitmesi, peytonun hala seni seviyorum evlenme demesi 2 hafta sonra chase ile öpüşmesi :P düğün bölümünde sanırım ipler tamamen kopuyor

bunca olaydan sonra 5x13de lucasın peytonun peşinden gitmesini anlamsız bulurum ben.. bekleyip göreceğiz..

S3T3NAY
11-02-08, 12:58
theroseberry sorumun cvpını verdiğin için çook tşkr ederim:img-wink:vee ordaki düşüncelerine aynn bnde katılıorum sadce peytonun ki dierlerine göre çok daha fazla gerçekçi ve bnce dizinin sonundada en ii son onun ki olacak :img-yes::img-in_lo

theroseberry
11-02-08, 14:44
Arkadaşlar 508-512 arasında ilginç bazı bilinmezlikler var. Peyton'ın 508'de Lucas'la konuşmaları mevcut. İlki onun evine gittiği ve ona Lindsey'le evlenme dediği sahne. 2.'si, 505'in promosu diye izlediğimiz görüntülerde dikkatinizi çekmiştir, spor salonunda bir sahneleri var. Spor salonundaki bu sahnede Peyton'ın, geçmişine kapılarını tamamen kapatacağı söyleniyor. Zaten 508'den sonra 509, 510, 511'de neler olacak onu hiç birimiz kestiremiyoruz. Bu arada mutlaka bazı gelişmeler olmalı. Peyton'ın vazgeçmemesini sağlayan bazı gelişmeler. Peyton'ın Lucas'ın düğününe gitmesini sağlayacak gelişmeler. Ve Peyton'ın hala Lucas'la evliliklerini ve düğünü kestiğini hayal etmesini sağlayacak bazı gelişmeler. Ve tabiki Lindsey'in düğünü Peyton yüzünden terketmesini sağlayacak bazı gelişmeler olmalı. Unutmayalım ki Lucas, Peyton yüzünden terkedilecek. Fakat bu Peyton'ın suçu değil tamamen Lucas'ın kabahati olacak.(Lucas ve kendine bile itiraf edemediği duyguları) Lucas "evet kabul ediyorum" dediğinde Peyton'ı çok derinden yaralayacak zaten. Bu noktadan sonra Peyton'ı asla suçlayamayız. Lindsey ve Lucas'ın evlenememe nedeni kesinlikle Lucas'ın kendisidir. Lucas'ın o karmaşık sandığı ama aslında hiç karmaşık olmayan duyguları, bu karmaşık olmayan duyguları kendine itiraf etmekten daima korkması, bu nedenle insanların hayatlarıyla oynaması. 1. sezonu düşünün. Peyton'a o kadar aşıkken Brooke'la olması ve bu yaptığı hatayı anladığında işlerin sarpasarması. Lucas bunu hep yapıyor. Peyton'a o kadar değer veriyorki, incinmekten korkuyor. Peyton'da sağolsun bu melankolik insanı baya incitiyor. İncinen Lucas'ın davranışları şu şekilde oluyor: Gidip hoşlanabileceği başka birini buluyor. Onunla beraberken, Peyton'ı gördüğü anda kafası allak pullak oluyor. Sonra beraber olduğu insanı incitiyor. Burada anahtar kelimeler incitmek ve incinmek. Lucas 1 kere yaptı bu hatayı. Artık muhtemelen yapmak istemeyecektir. Fakat maalesef bu şekilde ancak kendini kandırabiliyor. Çevresindeki insanlar asla yemiyor bu tavırlarını. Lindsey'in düğünü terketmesine neden olacak olayda budur zaten. Lucas'ın, artık insanları incitmemek için duygularını inkar etmesi, fakat bunun etrafındaki, hatta en yakınındaki bir kişi tarafından farkedilmesi...

g_i_z_e_m
11-02-08, 19:46
hala sevsede Lucas peytondan kaçıyor, kurtulmak istiyor artık bence.. zamanında bunu peytonda jake ile yapmıştı hatırlarsan evlen benimle demişti..

Üstelik sonra peyton vazgeçmedi jake'ten uykusundan seni seviyoyorum deyince jake peytondan gitmesni istedi
Haley'in olgunlaşma konusunda bişeyler demek istiyorum
haley lise yıllarındada en olgunuydu zaten ayrıca nathan içmesi we haleyin jamieyle baş başaa kalması da olgunlaşması için başlıca sebepler bence

bigbrothertr
11-02-08, 20:41
grev bitti bakalım ne olacak merakla bekliyorum.ama lucas evet dedikten sonra bence leyton anlamı kalmadı. peyton başkasını bulsun lucas bu sefer ascı ızdırap çeksin lucas karakterinden soğumaya başladım.

theroseberry
12-02-08, 00:02
Arkadaşlar grevin bitişiyle beraber, çok sağlam bir kaynaktan 5. sezon için, 5 veya 6 bölüm daha çekileceği haberi geldi. Bu bölümler Nisan veya Mayıs ayında yayınlanmaya başlayacak. Bakalım çekimler ne zaman başlayacak, spoilerlar nasıl olacak...

theroseberry
12-02-08, 13:16
Bu gece yayınlanacak olan 507'den bir sahne. LP öpüşmesinden hemen önce gerçekleşen konuşma;)
Buyrun;
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3513

Diyaloglarıda yazayım
P: Tanrım, ne biliyor musun, çeki yalnızca yırtıp at. Ne olursa olsun ofisleri taşıyorum(yani tricteki ofisten taşınacağını söylemek istiyor)
L: Sana birşeyler sormama izin ver: Kafanın içinde, ben başka birisiyle mutlu olduğum zaman çalan alarm gibi birşey mi var? Benden ne istiyorsun? L.A'a uçuyorum, sana evlenme teklif ediyorum, sen "hayır " dedin bu nedenle yoluma devam ettim. Sen niçin etmiyorsun?
P:Çünkü "evet" demeliydim...

KeReMcEmİm
12-02-08, 16:34
off o sahneleri düşündükçe lucasa sinir oluyorummm nasıl böyle konuşmalardan ve öpüşmeden sonra gider lindseye evlenme teklif eder pff

theroseberry
12-02-08, 17:03
Hadi geçen haftaki konuşmayı ilk patlama olarak kabul edebilirdim. Fakat Lucas'ın bu hafta söyleyecekleri gerçekten haddini aşan kelimeler. Bütün hayatını, Peyton'ın mahfetmeye çalıştığını kastetmesi çok acımasızca. Lindseyle mutlu ha? 505'te Lindsey Lucas'a elindeki şampiyonluk resmini göstererek, "seni, hiç çok mutlu bakarken gördüğümü sanmıyorum?" demedi mi? (yani tanıştıklarından beri. Ne zaman tanıştıklarını söylememe gerek yok herhalde) Peki Lucas efendiye sormalı, Peyton gelmeden önce, 2. kitabının bir harfini bile yazabilmişmiydi? Bu nasıl mutluluk anlamadım gitti. Bu ne yaman çelişki. Hadi bunları geçtim. Soruyorum. Peyton 5. sezonda, Lucas'ı geri almak, mutluluğunu bozmak için şimdiye kadar ne yaptı? Koca bir "HİÇ!!!". Peyton'ın peşini bırakmayan kendisi. Kızın karşısına geçmiş, ben yoluma devam ettim, sen niçin yapmıyorsun diyor. Meğer yoluna devam ettin bu kadar uğraşma Peytonla. Sil gitsin. Kız, Lindsey yanlış anlamasın diye kira ödemek istiyor, hatta tricten taşınmak istiyor. Bunları yapmak istemesi Lucas'ı niçin sinirlendiriyor anlamak mümkün değil. Kim kimin mutluluğunu bozuyor yaw. Ne diyor bu???
Not: Peyton Lindsey'i sevmek zorunda mı? Bazı insanların samimiyetine inanmazsınız ve onu sevmezsiniz. Bunu her fırsatta ısıtıp Peyton'ın önüne koymanın ne anlamı var? Bir insanı sevmiyorsan sevmezsin.

havincim
12-02-08, 18:19
L: Sana birşeyler sormama izin ver: Kafanın içinde, ben başka birisiyle mutlu olduğum zaman çalan alarm gibi birşey mi var? Benden ne istiyorsun? L.A'a uçuyorum, sana evlenme teklif ediyorum, sen "hayır " dedin bu nedenle yoluma devam ettim. Sen niçin etmiyorsun?
bunlar nasıl cümleler yaa!peyton ne yapmışta lucas efendi bunları söyleme gereği duymuş???kira ödemek istediği için,lindseyle arası açılmasın diye ofisten ayrılma kararı aldığı için mi bu sözler???bak sen:icon_evil
anlayamıyorum gerçekten ve asla anlayamayacağım lucasın bunu neleri düşünerek söylediğini?bence kendisi peytondan kopamadığı için bunun acısını peytondan çıkarmaya çalışıyor ve bunun ağır faturasını peytona yüklüyor.aslında kendisine kızması gerek ama bazı şeyleri kendine bile itiraf edemediği için acısı peytondan çıkıyor.peyton mu ayarladı o ofisi?hyr lucas ayarladı bunu ve bu nedenle sürekli yolları kesişti.sanki her karşılaşmaları da peytonun mu işiydi???lucas gitti kaç defa peytonun ofisine.
anlayamıyorum gerçekten.peytona hayatına bu kadar girdiği için kızıyor ama peyton onun hayatından çıkmak istediğinde de kızıyor???madem rahatsızsın niye uzaklaşmasına izin vermiyorsun???gel de çık işin içinden???:icon_evil:icon_evil:icon_evil

theroseberry
12-02-08, 18:37
bunlar nasıl cümleler yaa!peyton ne yapmışta lucas efendi bunları söyleme gereği duymuş???kira ödemek istediği için,lindseyle arası açılmasın diye ofisten ayrılma kararı aldığı için mi bu sözler???bak sen:icon_evil
anlayamıyorum gerçekten ve asla anlayamayacağım lucasın bunu neleri düşünerek söylediğini?bence kendisi peytondan kopamadığı için bunun acısını peytondan çıkarmaya çalışıyor ve bunun ağır faturasını peytona yüklüyor.aslında kendisine kızması gerek ama bazı şeyleri kendine bile itiraf edemediği için acısı peytondan çıkıyor.peyton mu ayarladı o ofisi?hyr lucas ayarladı bunu ve bu nedenle sürekli yolları kesişti.sanki her karşılaşmaları da peytonun mu işiydi???lucas gitti kaç defa peytonun ofisine.
anlayamıyorum gerçekten.peytona hayatına bu kadar girdiği için kızıyor ama peyton onun hayatından çıkmak istediğinde de kızıyor???madem rahatsızsın niye uzaklaşmasına izin vermiyorsun???gel de çık işin içinden???:icon_evil:icon_evil:icon_evil

Kesinlikle katılıyorum. Tüm sorumluluğu Peyton'ın omuzlarına yükleyerek işin içinden çıkmaya çalışıyor. Fakat bunu yaparken çok ağır cümleler kullanıyor. 512'nin sonunda, neler kaybettiğinin farkına vardığında, çok geç olmuş olacak...

g_i_z_e_m
12-02-08, 19:14
P: Tanrım, ne biliyor musun, çeki yalnızca yırtıp at. Ne olursa olsun ofisleri taşıyorum(yani tricteki ofisten taşınacağını söylemek istiyor)
P:Çünkü "evet" demeliydim...

Bence pişman olan peyton çünkü ewet "demeliydim" pişmanlığını açkça anlatan bi cümle bence bu lucası lindseyle gördükten sonra kabul etseydim bnm olurdu mantığı

theroseberry
12-02-08, 19:41
Bence pişman olan peyton çünkü ewet "demeliydim" pişmanlığını açkça anlatan bi cümle bence bu lucası lindseyle gördükten sonra kabul etseydim bnm olurdu mantığı

Şimdi bence o iş o kadar basit değil. Peyton Tree Hill'e şimdiye kadar kabul etmesede Lucas için döndü. Bunu bu gece Brooke'la yaptığı bir muhabbette öğreneceğiz zaten. Hatta Brooke biraz gaz verecek Peyton'a. Birbirleri için önemli olduklarını ve bunun böyle olması gerektiğini falan söyleyecek. Bunun dışında git ve onu geri al, sana bir daha teklifte bulunduğunda ona "evet" de gibi bazı cümleler kuracak. (Brooke severler LP'yi pek sevmesede, Brooke tam bir LP hayranı bu aralar;))Yani diyeceğim şu ki; zaten Lindsey olduğu için Peyton, Lucas'ı tekrardan kazanmak için şimdiye kadar hiçbir uğraşta bulunmadı. Bundan sonrada bulunmayacak. Çok büyük bir olasılıkla bu akşamki öpüşmeyi başlatan kişi Lucas olacak. Sonra Peyton "seni hala seviyorum" deyip ona karşılık verecek. Bizim burada tartıştığımız zaten hareketlerin tutarsızlığı. Senaristlerin tutarsız fikirleri. Peyton 1 hafta önce bütün gücüyle "ASLA HAYIR DEMEDİM" diye bağırırken, 1 hafta sonra "evet demeliydim" diyor. Bu ne biçim çelişki. Neye evet demeliydin? Hayır demedinki zaten. İşte buna benzer tutarsızlıklar. Anlatabiliyor muyum???

havincim
12-02-08, 19:42
Kesinlikle katılıyorum. Tüm sorumluluğu Peyton'ın omuzlarına yükleyerek işin içinden çıkmaya çalışıyor. Fakat bunu yaparken çok ağır cümleler kullanıyor. 512'nin sonunda, neler kaybettiğinin farkına vardığında, çok geç olmuş olacak...

inşallah gerçekten geç olmuş olur ve lucas uzun bir süre uğraşır peytonu tekrar geri kazanmak için.artık lucasın bu aşkın peşinden gidişini izlemek istiyorum...en az peyton kadar aşk acısı çekmesini istiyorum(biliyorum çok kötüyüm ama çok sinirlendiriyor beni napayım:()

bigbrothertr
12-02-08, 19:45
ben lucastan nefret etmeye başladım artık ben deli gibi leyton fanıydım ama bu olaylardan sonra artık leyton fanı değilim. lucas peytonu asla HAKETMİYOR.

theroseberry
12-02-08, 20:02
ben lucastan nefret etmeye başladım artık ben deli gibi leyton fanıydım ama bu olaylardan sonra artık leyton fanı değilim. lucas peytonu asla HAKETMİYOR.

Şu anda neredeyse herkes bu ruh halinde. Lucas'ın Peyton'a söyledikleri gerçektende yenilir yutulur cinsten değil. Ayrıca öyle bir bağırıyor ki yalnız Peyton değil hepimiz irkildik. Umarım tez zamanda ne kadar saçmaladığının farkına varır ve Peyton'dan özür diler. Size bu konuda yalan söyleyemem. Bu bölümden sonra Peyton Lucas'ın gitmesine izin verecek. Bu nasıl olacak bilinmiyor fakat olacak. Fakat 512'de işler Lucas'ın istediği gibi olmayacak ve kendine bile itiraf edemediği duyguları onu bitirecek. O vakitten sonra Lucas'ın nasıl toparlanabileceği tam bir muamma. "Kabul ediyorum" diyerek Peyton'ı, gerçek duygularını gizlediği içinse Lindsey'i kaybedecek. Bakalım ne olacak...

triopas
12-02-08, 20:06

lucasın ne yapmasını bekliyordunuz ki ? delicesine sevdiği bir kıza gitmiş evlilik teklif etmiş ama red yanıtı almış (belki daha sonra yanıtı desek dahamı doğru olur kariyer mi önemli aşk mı ? bunu bayanlara sormak lazım :) sonrasında izlediğimize göre 1 yıl beklemiş buradan lucasın teklif sonrası direkt bu iş bitti demediğini anlıyoruz. Sonrasında L.A kitap tanıtımında talihsiz bir görüntü sonrası ipler kopmuş. Lucasta yoluna devam etmiş. Tamam seviyor peytonuda ne yapması gerek burda aaa peyton sonunda geldin diyerek boynunamı sarılacaktı. Son bıraktıkları yerde hatalı olan peyton'du.

diğer taraftan peyton ne yapacak 5x07de görüldüğü üzre hata yaptığını kabul ediyor lucası hala seviyor ama geçmiş tecrübeleri sabit lindsay var ortada ne yapabilir. yinede bugeceki bölümden ve diğer bölümlerin spoiler mesajlarından anladığımız kadarıyla herşeye rağmen lucasa evlenmemesini söylüyor

iki taraf içinde zor bir dönem

bu arada senaristler saçmalıyor dengesiz konuşmalar oluyor denmesine katılmıyorum

AŞK insanı dengesiz yapar saçma sapan konuşmalar doğaldır özellikle lucas tarafından yapılanlar. nedeni basit deli gibi aşık peytona..

theroseberry
13-02-08, 10:23
LP destekçileri 507'yi izlemesin derim. Çok üzücü şeyler görecekler.
Tamam Peyton bir hata yapmış olabilir fakat bu kadar ağır şeyleri asla haketmedi. Lucas Peyton'a "Benden ne istiyorsun" dedi ya, asıl ben Lucas'a soruyorum "Peytondan ne istiyorsun, Lucas?". Bir teklife "evet" dememenin cezası bu kadar ağır olmamalı. Tabiki kimse, Lucas'ın Peyton'ın üzerine atlamasını beklemiyor. Fakat olayların bu şekilde gelişmesi gerekmiyordu. Bölümü gördüğünüzde Peyton'ın ne hale geldiğini anlayacaksınız. Bu bölümde en olumlu şey, açık bir şekilde Lucas'ın hala Peyton'a aşık olduğunun görülmesiydi...
Neyse ben yinede haftaya yayınlanacak olan bölümü bekleyeceğim. Lucas'ın nasıl teklifte bulunduğunu henüz bilmiyoruz. Umarım geçerli bir açıklaması olacaktır. Fakat Lucas aynen devam ederse, gözümde zerre kadar değeri kalmayacak. Bekleyelim görelim. Ufacık olsada "Benim Hala Umudum Var"...

triopas
13-02-08, 11:16
5x08 promolarda peyton onunla evlenme diyor - lucasta onu seviyorum diyor
5x07 ve 5x08de gördüğüm şeylerden sonra peytona üzüldüm açıkçası

theroseberry
13-02-08, 11:27
Promoda ayrıca, arkadaki ses "gerçek aşk asla ölmez fakat gömülebilir(kalbinin derinliklerine gömmek gibi yada saklamak gibi)" diyor. Yani 508'i bu yüzden bekliyorum. Olayların gelişimini gerçektende merak ediyorum. Ayrıca Lucas "Lindsey daima benim 2 numaram olacak diyor". Bence Lucas bunu biraz farklı anlamda kullanacak. Yani şaşırtma var gibi...

theroseberry
13-02-08, 11:43
Buyrun arkadaşlar 508 promo
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3533

507 Peyton - Lucas öpüşme sahnesi
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3534

Ve son olarak Peyton - Lindsey - Lucas sahnesi ve Peyton'ın bittiği an. Buyrun cenaze namazına...
http://http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3535 (http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3535)

triopas
13-02-08, 11:48
5x12ye kadar ipler kopacak bana kalırsa sonra lindsayde gidince lucas sap gibi kalacak :)

düğünden sonra yani lindsay lucası terkettikten sonra peytonun koşa koşa lucasın boynuna atlıcanı sanmıyorum aslına bakarsanız 5x12 resimlerinde arabanın içinden bakan bi resmi var hatırlarsan treehilli terkediyor diye düşünüyorum belki arabası bozulur dejavu :)

lucasta tüm bunları yaptıktan sonra peytona koşamaz

merakla bekliyoruz

bigbrothertr
13-02-08, 12:49
ben 507 izledim ve artık leyton benim için öldü. hep peyton hep peyton adım atıyor. lucas sadece evlenme teklifi etti başka birşey yapmadı. leyton gözümde bitti tükendi. lucastan nefret ediyorum peytonu haketmiyor haketmeyecekte. bence lucas lindsley olsun 12.bölümden sonra yeni karakter peyton olsun veya jack geri dönsün istiyorum çünkü soğudum lucastan

elif15
13-02-08, 14:50
inanamıyourm ya inanamıyorumm.. hadi peyton lucası seviodu öptü.. ama lucas?! hem benden ne istiosun dio uzak durmasını istio ama o da peyton ı çekip öpüo! sonra da gidio lindsey e evlenme teklif edio.. madem lindsey le olmak istiosn o zmn hiç umut verme kız seni öpünce geri çekil bas git! ama lucas napıo o da öpüo demekki peyton ı sevio ay delirecem wlla burda ya sinir etti lucas beni!! off

S3T3NAY
13-02-08, 20:07
yaa şimdi de peyton koşturcakk peşinden ama bnce bu sfer affetmicekk mustahak zatn odunumuza oh lindseyde gitcek kalcak sap gibi ii olduo sana kız sana hyır bile demedii beklemeyemedi ki bide sen hayatımın sonuna kdr sevicem diodu sevsede kıza etmediği kalmadı yaa uyuzz şeyy

S3T3NAY
13-02-08, 20:39
uf ya çok sıkılmaya başladım ama bnce bizi lp den uzaklaştırmaya çalışıolarr ama bn genede vazgeçmicemm lp denn:img-yes: zatn peytonda hala onu sevio kim gelirse gelsn başkasını seven birisi bi başka erkekle mutlu olabilir mi ama amaç sadce kıskandırmak olucaksa süper olur:happy0064

theroseberry
13-02-08, 22:25
LP destekçileri, pes etmek yok. Hele 508'i bi izleyelim. Bakalım neler olacak. Tamam çok sinirlenmiş olabiliriz fakat, inancımızı kaybetmeyelim. Unutmayalımki "gerçek aşıkın önünde kimse duramadı bundan sonrada duramayacak;)".

havincim
14-02-08, 06:30
bende pes etmiyorum:)lütfen lucasın bunu yapmasının mantıklı bi açıklaması olsun ltfen:(yoksa lucasın kafayı sıyırmaya başladığını düşüneceğim...:)
508de neler olacak gerçekten çok merak ediyorum...

drmel
14-02-08, 08:20
LP destekçileri, pes etmek yok. Hele 508'i bi izleyelim. Bakalım neler olacak. Tamam çok sinirlenmiş olabiliriz fakat, inancımızı kaybetmeyelim. Unutmayalımki "gerçek aşıkın önünde kimse duramadı bundan sonrada duramayacak;)".

Theroseberry verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. İnancımızı kaybetmeme konusunda da size katılıyorum. Bu şekilde gelişmeler olmazsa dizi nasıl devam edecek. Herşey istediğimiz gibi sonuçlansa zaten dizi de sona erer. Mutlaka dizideki tüm karakterler için bir takım engeller, üzüntüler, sevinçler yaşanacaktır. Lucas ve Peyton da herkes gibi mükemmel değiller, hata yapmaları çok normal. Ben onları olduğu gibi kabul ediyor ve seviyorum.

bigbrothertr
14-02-08, 12:54
hayır yani bir dizi şöyle gidebilir ilişki esnasında kıskançlık bu yüzden sert tartışmalar ayrılmalar artık bunları izlesek neysede başkaları girmesi sıktı hep...

theroseberry
14-02-08, 13:54
İşte 508'de olacaklar.(bilinenler bunlar yani)
-Brooke ve Peyton Lucas'ın kitabını yakacak
-Dizinin sonunda, hep Lucas'ın yaptığı konuşmayı bu sefer Peyton yapacak(yani voiveover'ı).
-Carrie C/B'a alışverişe gidecek.
-Peyton eski evinde tekrar Molly'i ziyaret edecek
-Nathan ve Hayley Lucas ve Peyton öpüşmesi hakkında tartışacak.(Nathan daima LP destekleyicisi olmuştur. Bence bu sahnede de bunu göreceğiz.)
-Brooke, Jamie'ye bakıcılık yapacak.
-Peyton'ın, Lucas'ın ofisine gidip Lindsey'le evlenme dediği sahneyi zaten aylar önce spoilerlar kısmında yazmıştım sanırım. Zaten Promodada var.
-Hayley'nin Lucas'ı sorgulayışınıda aynı şekilde yazmıştım. O da Promoda var zaten.
-Birde Lucas ve Peyton'ın spor salonundaki konuşmaları var.
-Peyton annesinin mezarını ziyaret edecek
-Lucas ve Skills sahneleri var. Skills Lucas'ı tebrik ederken, şakayla karışık hayatındaki yeni şanslı kadının kim olduğunu soruyor ona. Lucas "tabiki Lindsey" diyor. Bunun üzerine Nathan ve Skills tariz sanatına başvuruyor:))) Sonra başka bir sahnelerinde Skills Lucas'a gergin olmaması gerektiğini, onun daima kalbinin sesini dinlediğini söylüyor.

bigbrothertr
14-02-08, 14:26
berbat bir spoiler sağol :D bakalım one tree hill leyton saçmalığna ne kadar evam edecek. ben offcial siteyede yazacağım daha fazla saçmalamasınlar diye..

triopas
14-02-08, 14:51
brucas bu saatten sonra zor görünüyor
mecburen leyton devam ediyolar oda gerçekten saçmaladı baya
nasıl toparlayacaklarını hakkaten merak ediyorum

blueladybird
14-02-08, 16:50
arkadaşlar kesinlikle size katılıyorummm... eğer peyton ve lucas mutlu bir ilişkileri olsaydıı dizi biterdiii tabi dizinin de bitmemesi için araya üzüntülerin,kıskançlıkların ,kafa karışıklıklarının fln girmesi gereklii demi ama;) lucas tabi kide peytimi seçecek bundan şüpem yoqq bunlar sadece senaristlerin diziyi uzatma çabalarııı:) ve diİizinin sonunu merak ettirme çabalarıı(messela lucas - peyt mi lucas-lindsey mi fln gibisindenn;)) ....bunlara aldanmıooomm sonuna kadarr
LUCAS <3 PEYTONN
eee nede olsa TRUE LOVE ALWAYS ;)

bigbrothertr
14-02-08, 17:38
öyle ama sonuçta saçmaladılar gerçek aşkı lucas mafediyor. bence dizi lp kıskançlıkları içerisinde gitsin ilişkideki kıskançlıklar kavga etsinler barışsınlar.

S3T3NAY
14-02-08, 22:09
ewt dizi uzatmaya çaılışıolar ama izleyicilerinde bi sabrı var iice saçmaladılar bnce onuda bi düşünsünler artık lp ye geri dönülsün yaa çok özledim lp yii lucasta gerçekten çok gıcık olmaya başladı ama neyse genede o her zmn odundu zatn sadce daha falza odunlaştıı seviorum onu bu yaptıklarına rağmen:img-wink:

ceroshkoo
15-02-08, 17:46
Lp:img-in_lo Lindseyde kimmiş be :img-hyste Peyton gibi süper bir insan dururken Lucasın onun yanına gitmesi akıl sağlığının düzgün olmadığını gösteriyo xP

LP:img-in_lo

ayrıca spoi resimlerini nereye eklıyoruz?

Naesse
16-02-08, 11:12
of Lucas of senden adam olmaz..
Lisede yaşadığı şeylerden ufacık bile bi ders almamış..Brooke'un yerinde bu sefer Lindsey var..
Hele Peyton'a ne demeli..Sen zamanında en yakın arkadaşınla birlikteyken bununla ilişki yaşadın sonra pişman oldun o kadar kalp kırıldı Brooke yine bütün iyi kalbiyle seni affetti herşey eskisi gibi oldu derken yine Lucas'ın kollarına attı kendini :icon_whis Tamam sonunda birlikte oldunuz ama bittiyse bitmiştir..Çok ama çok bencil bi karakter bu kişilik......Lindsey'i sevmiyo olabilir (kim eski sevgilisinin yeni sevgilisinden hoşlanır ki zaten) ama kız ona nazik davrandı hiç bi yanlışını görmedim şahsen..Ama Peyton illa azarlıcak terslicek :blink: Şimdi de yine aynı şeyler hiç büyümeyen 2 karakter : Peyton ve Lucas..umarm sonunda mutlu olurlar ama mümkünse Tree Hill'den gitsinler dünyanın bi ucuna kimsenin kalbini kırmadan..

Hele bu senaristlerin Brooke'a söylettiklerine akıl fikir ermiyor...Bir zamanlar uzun bi ilişki yaşadığın çocuk ve en yakın arkadaşın birlikte bunu kabullendi tamam..Ama bunları yaşayan hiç kimse git onu Lindsey'den ayır bilmem ne demez.......Çünkü aynı şey kendi başına da gelmişti :img-cool2

Her neyse bnce dizi gittikçe saçmalıyor :icon_whis inşallah son sezon olur Peyton ve Lucas da evlenip başka kimlerin kalbini kıralım diye planlar yaparlar

g_i_z_e_m
16-02-08, 15:22
5. sezonda chase yok sadece 511'de peytonla olan bling date için geliyo öpüşüyolar falan ama yapamayacaklarına karar werip ayrılıyolar pytonla
tamamen brooke-chase görüşmesi olması için yapılan bi saçmalık

duffy_duff
16-02-08, 16:19
5. sezonda chase yok sadece 511'de peytonla olan bling date için geliyo öpüşüyolar falan ama yapamayacaklarına karar werip ayrılıyolar pytonla
tamamen brooke-chase görüşmesi olması için yapılan bi saçmalık

sağol canım cvp için ama bir sorum daha olucak chase ile brooke niye ayrılmış falan 4 sene içinde ne olmuş falan bu soruların cvbı vrmı 5.sezonda söylüyorlarmı neden ayrıldıklarını?şimdiden sağoll canım...bye

S3T3NAY
16-02-08, 17:38
peyton bu zamana kdr kimseye bile bile acı çektirmedi ayrıca brooke onu affettiyse peytonda onu affetti tmm anladık brooke u çok seviosun ama herşeyi onun üzerine yıkmak çok saçma lucasa gelince o zatn odun ona lafım yok ama peyton bnce diziyi götüren kişi

senast
16-02-08, 23:07
ben de uyuz oldum bu lucas a peyton her seferinde açık açık herşeyi söylüyo ama bu lucas hep inadına lindsey e gidio özellikle de önce peyon ı öpüp(heveslendirip) sonra da o yüzükle lindseye evlenme teklifi etmesi en kötüsü

g_i_z_e_m
17-02-08, 12:51
Peyton lucası sewiyo bu kadarını anlayabilirm
ama önce brooke ile birlikteyken lucası kütüphanede öpmesi sonra da lindseyle birlikeyken yine öpmesi ne kadar normal karşılanabir
üstelik brooke en yakın arkadaşıydı lindseyi sewmiyo da olabilir ama bunu yapmaması gerekir

S3T3NAY
18-02-08, 12:34
ewt peyt lucas ı sevio anlaman güzl gelelim öpme konusuna lucas brooke u seviorum dediği zmn peyton un onu öpmesine izin verdi lindseyi seviorum dediği zmn ki hepimiz bilioruz o zmn hala pytonu seviodu lucası öptü ewt peki ya lucas pytonun öpücüğünden çok daha ateşli bi şekilde peytonu öptü bütün bunları görerek hala tek suçu nasıl peytonda bulabiliosunuz asıl bnm aklım bunu almıo brooke gelelim o öpmekten çok daha fazla ileri gitti bunuda ltf unutmayın:img-wink:

g_i_z_e_m
18-02-08, 12:39
bende tek suçu nasıl lucasta bulabildiğinize şaşıyorum
daha sonra da lucasın lindsee ewlenme teklif ettiğini biliyoruz ayrıca sonra da lindsey gittiğinde nathanla konuştuktan sonra da lindseyin peşinden gitti pişman olmuştur öptüğü için sewgi herşeye yetmez

S3T3NAY
18-02-08, 17:56
biz tek suçu lucasta bulmuyoruz yazdıklarımdan bunu anladıysan yanlış yazdım demek ki bn herkeste suç var diorum ama siz brooke sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteriosunuz yanlış bnce bu peytle lucasın ilişkisinde ise hem lucasta hem peytte hata var peyt ewt demeliydi orda aptallaık yaptı ewt ama lucas onu hayatının sonuna kdr seveceğine dair söz vermişti oda onu beklemedi onunda hatası bu oldu ki lindsey bile peytonu hala nasıl sevdiğini anlayıp evlenmekten vazgeçti hala peytona aşık olmadığını sölerseniz bnce tarafsız bakamıosunuz olaylara

Naesse
18-02-08, 18:18
Brooke sütten çıkmış ak kaşık değil tabiki de hataları oldu (mesela 3. sezon Chris Keller olayı) ama Peyton'ınkileri saymaya başlarsak :icon_whis Bence büyük gelişme gösteren karakter Brooke bunu kimse inkar edemez (1. sezonun başlarında nasıldı sürekli başkasıyla olan bi parti kzı ama 5. sezonda ise en basit örnek aptal Lucas onu 505'de öptüğü zaman orda kalabilirdi ama yapmadı) Peyton ise lisede yaptığını yine tekrarlıyo bu sefer kahramanlar Lucas-Lindsey-Peyton..Ve Peyt'in evlenmemesi de normaldi ayrıca çok gençlerdi henüz, ayrılmalarına da gerek yoktu ayrıca :blink:

theroseberry
18-02-08, 19:55
Aslında böyle tartışmalara uzun zamandır katılmamaya çalışıyorum. Fakat son günlerde bölüm yorumlarında ve buradaki yorumları takip ediyorum. Farklı yorumlar mevcut tabiki. Ben kendi yorumumu paylaşmak istedim sizlerle. Arkadaşlar bu dizide Lucas ve Peyton ilişkisinin çok büyük bir yeri var. İlişki derken yanlış anlamayın, arkadaşlık, sevgili yani her türlü ilişki. Bu ikili birbirinden ayrılamıyor. 1. sezon, 3. sezon, 4. sezon, 5. sezon hatta 2. sezonun yarısından sonra Lucas'ın Peyton'ın arkadaşlığını yeniden kazanmak için yaptıkları. Bu ikilinin birbirini etkilemediği bir sezon gördünüz mü siz? Yani Lucas-Peyton arasındaki ilişki dizinin temel taşlarındandır. (ister sevgili olsunlar ister olmasınlar) Aynı Hayley-Nathan, Peyton-Brooke ilişkileri gibi. Yani bu dizi bazı temeller üzerine kurulmuş, bunlardan biride Peyton-Lucas ilişkisidir. Öncelikle bunu kabul etmek lazım.
Şunu anlayamıyorum. Peyton hata yapınca “Peyton kötüdür o yapar”, Brooke aynı şekilde davranınca, “yazarlar Peyton'ı kurtarmak istiyor” oluyor. (kimse üzeine alınmasın. Ama böyle düşünen tipler gerçektende var.) Arkadaşlar dizi bu. Yazarlar bi karakteri kayıracak değil ya. Hayali bunlar:) Aynı şekilde, yazarlar belliki Lucas-Peyton hikayesini devam ettirmek istiyorlar. Bizde bundan dolayı halimizden memnunuz. Yani bu saatten sonra yok Peyton şöyle yok böyle demenin bir manası yok. Hele Lucas'a, Brooke hayranlarının bu saatten sonra birşey söylemesi çok mantıksızca. Çünkü 4. sezonun başında Lucas-Brooke ayrıldığında onların tekrardan birlikte olması için kendini paralayan çok insan vardı. Hem Lucas'ı sevmemeniz için ne oldu ki? Size göre Brooke-Lucas ayrılığının sorumlusu Peytonsa(tabiki bana göre kesinlikle öyle değil.), Lucas'ın suçu ne o zaman? Madem tek suçlu Peyton. Niye sevmiyorsunuz Lucas'ı? Peyton'a çok daha fazla değer verdiği, ona Brooke’a ettiği laflardan, 100 kat daha anlamlı laflar ettiği için mi? Çünkü yazdıklarınızla, Lucas'ı sevmeme nedeniniz arasında bir ilişki kuramıyorum(sözüm meclisten dışarı. Ben böyle tiplerin yazılarını okudum. Burada böyle düşünmemiş olan varsa onu bilemem. O zaman üzerlerine alınmasın kimse). Lucas şu anda Brooke'a geri dönse eyvallah diyecek çok kişi vardır. O zaman Lucas dengeli, gayet iyi bir karakter olur onlar için(Sözüm yine meclisten dışarı. Fakat ben böyle tiplerde biliyorum, tanıyorum.)
Yani sizleri rahatsız eden sanırım dizinin Peyton-Lucas aşkına ağırlık vermesi. Fakat yukardada yazdım, yapacak birşey yok. Senaristler ilk sezondan beri Lucas-Peyton ilişkisini(yani her türlü ilişki) istiyor ve seviyor. Bu olay bu kadar basit…

S3T3NAY
18-02-08, 22:31
işte sölediğin herşeye sonuna kdr katılıorum yaa:))yani dizinin başından beri lucas-peyton her şekilde önde theroseberry nin de dediği gibi arkadaş olarakta sevgili olarakta yani brooke-lucas olsa gene biizm odunumuz olur en mantıklı insan ama senaristler peyt i her zmn öne çıkarrttılar ayrıca biz brooke u sevmio diiliz ki sadce pyt i çok ama çok fazla sevioruz biz kötüde olsa iide olsa peyton lucas ilişkisnden memnunuz hiç bi zmn umudumuzu kaybetmedik ama bu saatten sonrada lucas-brooke çok zor duruo ya olsa olsa peytle lucas gene barışır ki bnce kesn öle olcak:img-wink:

CaNaN^_^
19-02-08, 09:43
Aslında böyle tartışmalara uzun zamandır katılmamaya çalışıyorum. Fakat son günlerde bölüm yorumlarında ve buradaki yorumları takip ediyorum. Farklı yorumlar mevcut tabiki. Ben kendi yorumumu paylaşmak istedim sizlerle. Arkadaşlar bu dizide Lucas ve Peyton ilişkisinin çok büyük bir yeri var. İlişki derken yanlış anlamayın, arkadaşlık, sevgili yani her türlü ilişki. Bu ikili birbirinden ayrılamıyor. 1. sezon, 3. sezon, 4. sezon, 5. sezon hatta 2. sezonun yarısından sonra Lucas'ın Peyton'ın arkadaşlığını yeniden kazanmak için yaptıkları. Bu ikilinin birbirini etkilemediği bir sezon gördünüz mü siz? Yani Lucas-Peyton arasındaki ilişki dizinin temel taşlarındandır. (ister sevgili olsunlar ister olmasınlar) Aynı Hayley-Nathan, Peyton-Brooke ilişkileri gibi. Yani bu dizi bazı temeller üzerine kurulmuş, bunlardan biride Peyton-Lucas ilişkisidir. Öncelikle bunu kabul etmek lazım.
Şunu anlayamıyorum. Peyton hata yapınca “Peyton kötüdür o yapar”, Brooke aynı şekilde davranınca, “yazarlar Peyton'ı kurtarmak istiyor” oluyor. (kimse üzeine alınmasın. Ama böyle düşünen tipler gerçektende var.) Arkadaşlar dizi bu. Yazarlar bi karakteri kayıracak değil ya. Hayali bunlar:) Aynı şekilde, yazarlar belliki Lucas-Peyton hikayesini devam ettirmek istiyorlar. Bizde bundan dolayı halimizden memnunuz. Yani bu saatten sonra yok Peyton şöyle yok böyle demenin bir manası yok. Hele Lucas'a, Brooke hayranlarının bu saatten sonra birşey söylemesi çok mantıksızca. Çünkü 4. sezonun başında Lucas-Brooke ayrıldığında onların tekrardan birlikte olması için kendini paralayan çok insan vardı. Hem Lucas'ı sevmemeniz için ne oldu ki? Size göre Brooke-Lucas ayrılığının sorumlusu Peytonsa(tabiki bana göre kesinlikle öyle değil.), Lucas'ın suçu ne o zaman? Madem tek suçlu Peyton. Niye sevmiyorsunuz Lucas'ı? Peyton'a çok daha fazla değer verdiği, ona Brooke’a ettiği laflardan, 100 kat daha anlamlı laflar ettiği için mi? Çünkü yazdıklarınızla, Lucas'ı sevmeme nedeniniz arasında bir ilişki kuramıyorum(sözüm meclisten dışarı. Ben böyle tiplerin yazılarını okudum. Burada böyle düşünmemiş olan varsa onu bilemem. O zaman üzerlerine alınmasın kimse). Lucas şu anda Brooke'a geri dönse eyvallah diyecek çok kişi vardır. O zaman Lucas dengeli, gayet iyi bir karakter olur onlar için(Sözüm yine meclisten dışarı. Fakat ben böyle tiplerde biliyorum, tanıyorum.)
Yani sizleri rahatsız eden sanırım dizinin Peyton-Lucas aşkına ağırlık vermesi. Fakat yukardada yazdım, yapacak birşey yok. Senaristler ilk sezondan beri Lucas-Peyton ilişkisini(yani her türlü ilişki) istiyor ve seviyor. Bu olay bu kadar basit…

Sana kesinlikle katılıyorum..Dizi Lucas ve Peyton aşkı üzerine kurulu ben artık arkadaşlıkda demiyorum,çünkü aşk yani aralarındaki başka bir şekilde tanımlanamaz.Birbirlerine o kadar çok değer veriyorlarki asla kopamazlar.Brooke kesinlikle bir aziz değil en azından Peyton Lucas ile birlikteyken başkasıyla aldatmadı.He Jack ne oldu diyorsanız.Evet Peyton Jack le oldu ayrıca Lucası da seviyordu ama kesinlikle aldatmadı.Brooke un vukuatları baya kabarık bence :))

Not:geçen gün Sophia Bush un John Tucker Must Die filmini izledimde şu anki saçı çok daha güzel olmuş...Önceden daha çocuksu görünüyormuş.Aslında Sophia çok kadınsı bir tip ama saçlarını değiştirince daha bir kadınsı oldu sanki :))

sinem*
19-02-08, 11:39

Bende bunların içinde olmak istemiyorum ama nedense üstüme alındım ( üstünüze alınmayın dediğin halde :) )

Şimdi siyahla işaretlediğim yerleri açıklayayım :) Peyton hata yaparsa kötüdür brooke yaparsa senaristlerin peytonu kurtarmak için olduğundandır demişsin ama cidden öyle 4.sezon kısasa kısas diyip brooke nathan olayı çıktı,5. sezona brooke bende peyton lucas ilişkisindeki lindsey'dım dedi,bunların ne için yapıldığı belli değil mi ? Peyton'un kötü olmasındaki kasıt( benim açımdan ) en yakın arkadaşım dediği kişinin hayatını alt üst etmesi ilk sezonda 3.sezonun sonunda da gördük.

Lucas'a kızmamın sebebide her sezon sözünü değiştirmesi.İlk sezon ne diyor ,ikinci sezon başka söylüyor yanında olmak istediğim doğru kadın vs vs palavralarıyla bir brooke bir peyton diyor.4.sezonda tekrar biraraya gelmemeleri çok iyi oldu onları bir araya getirmek için peyton'un çabaları :icon_whis görmezden gelincek gibi değildi zaten :) önce bardağı atıp yapıştırmaya çalışması ,sen onu sevmiyorsun ben seviyorum ve ben hakediyorum tarzındaki yaklaşımları tam en iyi arkadaşların yapacağı davranışlardandır.

Lucas peyton'a değer veriyor evet brooke'a ettiği lafların 100 katını etmediği de bir kesin :) peyton'a dediklerini daha önce brooke'a diyordu şimdi lindsey'e diyor.Peyton'da her zamanki gibi lucas hayatına birini sokunca lucası sevdiğini anlayıp onu geri almaya çalışıyor :)

Beni rahatsız eden dizinin bütünü aslında :) Herkes yalancı herkes aşık ama herkes aldatıyor :) Chase peyton öpüşmesi,nathan brooke,nathan peyton,nathan haley,lucas brooke,lucas peyton vs vs gibi ilişki yumağında hepsinin gene birbirlerinin yüzüne bakması.Peyton lucas umrumda değil onların aşkına inanmıyorumda zaten bir aşk yok :)

Ama bu aşkı seven ve destekleyenlere ,inananlara saygım sonsuzdur.

theroseberry
19-02-08, 12:39
Sinemcim sana cevap verebileceğimi sanmıyorum :img-wink:Çünkü sanırım aynı diziyi izlemiyoruz. :img-hyste:img-hyste:img-hyste Lucas-Peyton aşkı yok dediğine göre sana cevap veremiyorum:img-yes:
Lucas'ın Peyton için 1. sezondan beri yaptıklarını, onun için söylediklerini, yazdıklarını (ki hiç birini Peyton birilerini kıskanıyor diye, ona açıklama yapmak için söylememiştir) ve birbirlerinin hayatlarını her şekilde nasıl etkilediklerini isterseniz uzun uzun hatırlatırım. Sizlerde Brooke için yaptıklarını, söylediklerini hatırlatırsanız sanırım açık fark ortaya serilecektir. Birde birşeye takıldım. Lucas ve Lindsey'in şimdiye kadar boş muhabbetler ("kitap nasıl gidiyor" gibi) ve Lindsey'in Peyton'ı delirircesine kıskandığını dile getirdiği, sürekli Lucas'ın duygularından şüphe duyduğunu anlayabileceğimiz muhabbetler dışında anlamlı tek bir muhabbetleri bile olmamıştır. Lucas onun için tek bir anlamlı cümle bile kurmamıştır. İsterseniz yaptıkları muhabbetleri kelime kelime yazarım. Dikkatli izlemekte yarar var bence:img-wink:

Not: Dediğim gibi, senaristler Lucas- Peyton ilişkisini seviyor. Buda bizi mutlu ediyor. Bundan memnun olmayanların iddialarının, giderek komikleştiğini farketmiş ve bir önceki yorumumuda bunun için yazmıştım. Fakat görüyorumki kendimi anlatamamışım. Ben bir önceki yazımda Peyton-Lucas ilişkisi derken her türlü ilişkiden bahsetmiştim (aşk, arkadaşlık). Diziyi izlerken bunuda göremeyenler elbet olmuştur...

senast
19-02-08, 13:02

bence de haketmiyor.jake peyton ı daha çok hakediyordu ona gözü gibi bakıyordu en başından beri lucas peyton a acı verdi.şimdi de onu hırpalıyor peyton lucasla qaçık açık konuştukça lucas lindsey e gidiyor..

sinem*
19-02-08, 13:33
Sinemcim sana cevap verebileceğimi sanmıyorum :img-wink:Çünkü sanırım aynı diziyi izlemiyoruz. :img-hyste:img-hyste:img-hyste Lucas-Peyton aşkı yok dediğine göre sana cevap veremiyorum:img-yes:
Lucas'ın Peyton için 1. sezondan beri yaptıklarını, onun için söylediklerini, yazdıklarını (ki hiç birini Peyton birilerini kıskanıyor diye, ona açıklama yapmak için söylememiştir) ve birbirlerinin hayatlarını her şekilde nasıl etkilediklerini isterseniz uzun uzun hatırlatırım. Sizlerde Brooke için yaptıklarını, söylediklerini hatırlatırsanız sanırım açık fark ortaya serilecektir. Birde birşeye takıldım. Lucas ve Lindsey'in şimdiye kadar boş muhabbetler ("kitap nasıl gidiyor" gibi) ve Lindsey'in Peyton'ı delirircesine kıskandığını dile getirdiği, sürekli Lucas'ın duygularından şüphe duyduğunu anlayabileceğimiz muhabbetler dışında anlamlı tek bir muhabbetleri bile olmamıştır. Lucas onun için tek bir anlamlı cümle bile kurmamıştır. İsterseniz yaptıkları muhabbetleri kelime kelime yazarım. Dikkatli izlemekte yarar var bence:img-wink:

Not: Dediğim gibi, senaristler Lucas- Peyton ilişkisini seviyor. Buda bizi mutlu ediyor. Bundan memnun olmayanların iddialarının, giderek komikleştiğini farketmiş ve bir önceki yorumumuda bunun için yazmıştım. Fakat görüyorumki kendimi anlatamamışım. Ben bir önceki yazımda Peyton-Lucas ilişkisi derken her türlü ilişkiden bahsetmiştim (aşk, arkadaşlık). Diziyi izlerken bunuda göremeyenler elbet olmuştur...

Soru sormadım zaten :) cevaba gerek yok.Benim açımdan leytona aşk demek imkansız :) Sizin için aşk buna hiçbir şey diyemem.

Peyton lucas ilişkisi sürekli tekrar ediyor ve sıkıldım umarım ömür boyu birlikte olurlarda başkalarını arada harcamazlar.

theroseberry
19-02-08, 13:46
Sinemcim cevap derken, hani burada birbirimizin yazılarını alıntı yaparak verdiğimiz cevaplar var ya onu kastettim. Soruya cevap manasında söylememiştim. Hani sen bir önceki yazında benim söylediklerimi bold yaparak bazı yorumlarda bulunmuşsun ya, işte bunu kastettim ben cevap derken. Bende senin yorumlarına bunu yapabilirdim fakat gerek görmedim. Çünkü öyle birşey yazmışsın ki (aşkın olmadığını iddia etmişsin) yorum yapmakla bir yere varamayacağımızı açık bir şekilde anladım. Bu yüzden uzatmanın bir manası yok diye düşündüm. Fakat sanırım ben kendimi yine anlatamamışım...

sinem*
19-02-08, 13:46
bu dizi zaten onlar üzerineydi nerdeyse onların aşkı hep bunu yoğun kıldılar sıkıldıysan izleme o zaman

İzleyip izlemeyeceğimi bana sen söyleyeceksin herhalde :) Nasıl istersen arkadaşım izlemeyim sen öyle diyorsan.

Bu dizide de sadece leyton yok izleyenler sadece onlar için izlemiyor.Birisine izleme deme lüksü sana ait olmasa gerek biraz daha saygılı olursan sevinirim.

KeReMcEmİm
19-02-08, 13:50
İzleyip izlemeyeceğimi bana sen söyleyeceksin herhalde :) Nasıl istersen arkadaşım izlemeyim sen öyle diyorsan.

Bu dizide de sadece leyton yok izleyenler sadece onlar için izlemiyor.Birisine izleme deme lüksü sana ait olmasa gerek biraz daha saygılı olursan sevinirim.

ben bana sorcaksın demedim madem sıkılıosun nie izliosun anlamında izliosanda sıkıldığın bişey izliyip vakit harcama o zaman sana göre

drmel
19-02-08, 14:22

theroseberry size katılmamak elde değil. Lucas ve Peyton en baştan beri vardı hatta bunu 5. sezonda Brooke bile söyledi. Yani o bile kabul etti bu durumu. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Alfabetik sırayla isimler yazılmadığına göre hikayede kimlerin ön planda olduğu zaten aşikar. Görünen gerçekler de inkar edilmemeli. Bence de Lucas ve Peyton her zaman vardı ve var olacak... Her ikisini ve diğerlerini de oldukları gibi seviyorum.

g_i_z_e_m
19-02-08, 15:18

Sorun da bu zaten
Peyton lucasın arkadaşlığını kazanmak için yaptığı şeyleri bile sevgili olarak yaptğını sanıyo hayal kurmalı mı demeli yoksa sonra da kimle olduğuna bakmadan direk bi güzel öpüyo
brooke bencede bu dizide en çok gelişme gösteren kişidir tartışılamaz bu
ayrıca ben diziyi leyton için izlemedim hiçç genelde naley için oluyo bunlar

senast
19-02-08, 15:47
arkadaşlar one tree hill e 5. sezon 13. bölümde Millicent adlı ve 12.bölümde alice adlı yeni karakterer giriyormuş bi bilginiz var mı?? bir de internetten one tree hill le ilgili resimlere bakarken 511.bölümde chase le peyton havuz başında konuşurlarken lucas yanlarından geçio ve chase kötü kötü bakıo ve yumruğunu sıkıo bu görüntüyle ilgili konuşmalar var mıı??

S3T3NAY
19-02-08, 16:00
arkadaşım sana anlatılabilecek en ii şekilde gerçekleri yazdı theroseberry onun yazıklarınıda inkar eidosan dediğim gibi bunun tek sebebi brooke a olan saplantısız svgn yüzünden ister kabul et ister etme ki biizm umrumuzda diil ,bu dizi 5 sezondur lp etrafında dönüo her ne şeklde olursa olsun he bide dmişsn ya en gelişme gösteren brooke die o gelişme göstermedi sadce yaptığı birçok hatayı(bir sürü hatasını sayabilirm)düzltti en gelişme gösteren karakterede tabikide haley:img-wink:arkadaşlarıma katılıorum sıkıldım sıkıldım diosun lp izlemkten sıkıldığını çok ii anlıorum ama onları izleyp kendini sinir edeceğine gerçektrende hiç izleme canın sıkılmasın:img-wink:ıp aşkı var işte gözümüze gözümüze sokuluo yani peyton bnce sen bu konuda brooke a kulak ver biliosun beşinci sezonda koyu bir lp hayranı ee bi insanda inanmadığı bir şey için çaba harcamaz dimi?:img-yes:direk öpme konusunda da ikiside halinden çok memnun yani ii ki öpmüş lucasta onu öptü çok güzl oldu lindseyi biz tehlike olarak saymıoruz bnce lp olmadığını inkar etmen artık brooke-lucas aşkının bi daha olmayacağını anlamanızdn kaynaklanıo senaristler bizden yana işte ne yapalım onlarda lp yi seviolar:img-in_lo:img-wink::img-wink:

Naesse
19-02-08, 16:34
Lucas Peyton'ı öptü burda Lindsey'in suçu ne? Leytoncılar da bu var Lucas ve Peyton öpüştü bakıştı oley ama arada olanlara olan olsun..Hayır madem bu kadar birlikte olmak istiyosunuz ayrıl Lindsey'den üstüne üstlük evlenme teklifi etti yahu :icon_whis Anlamıyorum bu senaristleri..
Ayrıca kesinlikle Brooke-Lucas fanı değilim kendi adıma sadece Brooke'u seviyorum..Bu saatten sonra birlikte olmayacakları da çok açık..:img-wink:

blueladybird
19-02-08, 17:17
ya arkadaşlar... brooke ve lucas aşkı yalandııııı... onlar gerçek hayattta yani chad ve bush aşk yaşamaya başlayınca dizideki diğer bir kısa aşık etmek olur mu chad'i senaristlerde buyüzden brooke ve lucas yaptılarrr.... değilse dizimiz tamamen lucas-peyton-nathan üçgeni olucaktııı.... bunu görmezlikten gelmeyinn aama işte sofia ile chad aşk yaşamaya başlayınca napsın garibim senaristlerrr....dizidede onların aşkı başladıııı.peytde jakele fln yaptılar ama ne zaman ki sofia ve chad ayrıldı işte o zaman da brooke ve lucas 'ında sonu geldii üzgünüm arkadaşlar ama gerçekler acıdırr. bence bunu kabulenin baştan beri lucas-peyton dı ama bi ara brooke girmek zorunda kaldııı.....;););)

S3T3NAY
19-02-08, 17:27
Lucas Peyton'ı öptü burda Lindsey'in suçu ne? Leytoncılar da bu var Lucas ve Peyton öpüştü bakıştı oley ama arada olanlara olan olsun..Hayır madem bu kadar birlikte olmak istiyosunuz ayrıl Lindsey'den üstüne üstlük evlenme teklifi etti yahu :icon_whis Anlamıyorum bu senaristleri..
Ayrıca kesinlikle Brooke-Lucas fanı değilim kendi adıma sadece Brooke'u seviyorum..Bu saatten sonra birlikte olmayacakları da çok açık..:img-wink:

valla o aradakilerde ikisinin birbirine olan aşkını göüolar kör diiller ya aradn çekilsinler insan onu sevmediğini bile bile onun hayatında kalmaya devam eder mi brooke lucas fanı die bişi kalmadı bnce onların artık beraber oması imkansız gibi duruo brooke fanı olduğunu zatn bilioruz biz hem lp hemde peyton fanıyız ama sizin peytona düşman olduğunuz gibi brooke düşman diiliz çünkü biz onu kafamıza takılacak kdr büyük bi sorun olduğunu düşünmüyoruz:img-wink:lindseyinde aklı başına gelio zatn ee biraz geç oldu ama sonunda oldu:happy0064zatnlp yi bitirmek isteseler lucas ve lindsey evlenirdi dimi ama bitirmek istemediler hmde hiç bi zmn biz mutluyu halimizden arada ayrılık olmasa o aşkın tadı çıkar mı hiç?:img-wink:

MadLoveGulcin
19-02-08, 21:53
ben şunu söylemek istiyorum. brucas ilişkisi sadece gerçek hayatta var olduğu için diziye dahil oldu. dizinin orjinali peyton and lucastır. ayrıca şuda var Chad m. Murray bile hep açıklıyor dizideki gerçek aşk Leytondur diye. Hatta bazı video sitelerinde CMM interviews diye aratırsanız bulursunuz. Leyton her zaman her yerde :)

sinem*
19-02-08, 22:24
ben şunu söylemek istiyorum. brucas ilişkisi sadece gerçek hayatta var olduğu için diziye dahil oldu. dizinin orjinali peyton and lucastır. ayrıca şuda var Chad m. Murray bile hep açıklıyor dizideki gerçek aşk Leytondur diye. Hatta bazı video sitelerinde CMM interviews diye aratırsanız bulursunuz. Leyton her zaman her yerde :)

Hilarie'de bir röportajında birinin kötü karakter olması için kaç kez en yakın arkadaşının sevgilisini çalması gerekiyor?" demiş ,şimdi bunu oyunculardan biri diyor diye doğru diyebilir miyim :) gerçi bence doğru :)

Chad ve sophia evliliği beş ay sürmüş bir şey leyton hayranı kadar da brucas hayranı var bunu gözardı etmeyelim.Brucas chad sophia ilişkisiyle başlamış olabilir biz bunu dizide gördük yaşadık gerçek hayatta başladı diye bunlar olmadı diyebilir miyiz hayır :) Sonunda leytonun olacağı bir kesin :) Başroller her zaman kavuşur ve bu aşk olur :img-icecr:img-hyste

Not:Sevgili MadLoveGulcin senden alıntı yaptım ama mesaj direk sana değildi :)

MadLoveGulcin
20-02-08, 09:26
508 hala izleyemedim sinir krizleri geçiriyorum. 509 promosunada koptum. ama hala 508 koymadılar bulan varsa özelden msg atabilir mi?

elif15
20-02-08, 10:55
508 i intten benden bulamadım daha düşmedi herhalde nete.. 1-2 saate kadar intte olur ama..

ayrıca o 509 promosu nedir öle ya?
-peytonun saçları çok gzl olmş çok hoşuma gitti promoda
-lindsey sonunda tüm kızlara gerçek yüzünü gösterio aradi "bippp" seslerini izleyenler duymuştur..
-peyton altta kalcak diil ya o da bastırıo..
-ama son sahnede anlamadım lindsey peyton a ne fırlatmaya kalkıo sandalye falan galiba:)
-ve bence lindsey in bu yaptıklarını haley ya da brooke lucasa anlatırlar bakalım lucas lindsey den bu olanların hesabunu sorcakmı?

senast
20-02-08, 15:27
508 i intten benden bulamadım daha düşmedi herhalde nete.. 1-2 saate kadar intte olur ama..

ayrıca o 509 promosu nedir öle ya?
-peytonun saçları çok gzl olmş çok hoşuma gitti promoda
-lindsey sonunda tüm kızlara gerçek yüzünü gösterio aradi "bippp" seslerini izleyenler duymuştur..
-peyton altta kalcak diil ya o da bastırıo..
-ama son sahnede anlamadım lindsey peyton a ne fırlatmaya kalkıo sandalye falan galiba:)
-ve bence lindsey in bu yaptıklarını haley ya da brooke lucasa anlatırlar bakalım lucas lindsey den bu olanların hesabunu sorcakmı?

her maddeye katılıyorumm...keşke tr de 5.sezon başlasa da izlesek çok güzell ve keyifli bi bölüm olduğu belli peki bu 509 düğün zamanından sonraki bölüm mü??

elif15
20-02-08, 18:37
evet arkadaşlar ya herkes nerdee??

kimse izlemedimi 508 i ben bulamadım gerçi intte.. bulsam bi..

izleyen biri anlatabilrmi.. ya da bulan biri bana linki atabilirmi?

asdewq
20-02-08, 19:39
Bende bunların içinde olmak istemiyorum ama nedense üstüme alındım ( üstünüze alınmayın dediğin halde :) )

Şimdi siyahla işaretlediğim yerleri açıklayayım :) Peyton hata yaparsa kötüdür brooke yaparsa senaristlerin peytonu kurtarmak için olduğundandır demişsin ama cidden öyle 4.sezon kısasa kısas diyip brooke nathan olayı çıktı,5. sezona brooke bende peyton lucas ilişkisindeki lindsey'dım dedi,bunların ne için yapıldığı belli değil mi ? Peyton'un kötü olmasındaki kasıt( benim açımdan ) en yakın arkadaşım dediği kişinin hayatını alt üst etmesi ilk sezonda 3.sezonun sonunda da gördük.

Lucas'a kızmamın sebebide her sezon sözünü değiştirmesi.İlk sezon ne diyor ,ikinci sezon başka söylüyor yanında olmak istediğim doğru kadın vs vs palavralarıyla bir brooke bir peyton diyor.4.sezonda tekrar biraraya gelmemeleri çok iyi oldu onları bir araya getirmek için peyton'un çabaları :icon_whis görmezden gelincek gibi değildi zaten :) önce bardağı atıp yapıştırmaya çalışması ,sen onu sevmiyorsun ben seviyorum ve ben hakediyorum tarzındaki yaklaşımları tam en iyi arkadaşların yapacağı davranışlardandır.

Lucas peyton'a değer veriyor evet brooke'a ettiği lafların 100 katını etmediği de bir kesin :) peyton'a dediklerini daha önce brooke'a diyordu şimdi lindsey'e diyor.Peyton'da her zamanki gibi lucas hayatına birini sokunca lucası sevdiğini anlayıp onu geri almaya çalışıyor :)

Beni rahatsız eden dizinin bütünü aslında :) Herkes yalancı herkes aşık ama herkes aldatıyor :) Chase peyton öpüşmesi,nathan brooke,nathan peyton,nathan haley,lucas brooke,lucas peyton vs vs gibi ilişki yumağında hepsinin gene birbirlerinin yüzüne bakması.Peyton lucas umrumda değil onların aşkına inanmıyorumda zaten bir aşk yok :)

Ama bu aşkı seven ve destekleyenlere ,inananlara saygım sonsuzdur.

ya gerçekten aynıı diziyi mi izliyoruz bu tartışmalr içinde olamk istemiyorumm hepsine cvpp vermicem ama tekk bişi sölicemm şu dedinn nathan-broke olayı kıstasa kıstas????? ilkk sezonda peyton nathan sevgiliyken nathanın arka koltuunda çırıl çıplakk bi broke yokmuyduuuuu?????? o niyetle orada diilmiydiii sadece bunu sölicemm kesinlikle nathan broke olayının kıstasa kıstas olmadıı açıkk bnce sonradann çıkamadııı yaniii zatenn vardıı böle bişi

bu arada therosebarry cvplarsan sevinirmm
dgrev bittine göre çekimlere bu seozn için mii başlanacakkk gelecekk seozn için mi

theroseberry
20-02-08, 20:23
Eşsiz bir bölümdü. Peyton ve Lucas aşkının ne kadar büyük olduğunu bir kere daha gördük. Hayley'den bir kere daha nefret ettim. Zaten evveldende hiç haz etmezdim kendisini. Kendisi bi zahmet Peyton'dan uzak dursun. Sütten çıkma ak kaşık tavırlarına hasta oluyorum artık. Bu bölümde Peyton'ı çok taktir ettim. Spor salonundaki sahne çok anlamlıydı. Ben Peyton Sawyer'ı bunun için seviyorum. Ne kadar güzel konuştu ama. Peyton giderken Lucas'ın dolu dolu olan gözleri görülmeye değerdi. "Şu anda ve daima Peyton Sawyer'a aşık olacağım" Bu Lucas'ın kitabından. Ve flashback sahnesinin (Lucas Lindseyle yataktayken, şampiyonluk gecesini hatırlıyor) sonunda Lucas Scott tarafından söylenmekte. İşte bu onların aşkının yalnızca küçük bir ıspatı. Brooke'un Peyton'a olan desteği çok hoşuma gidiyor. En güzeli ise Peyton'ın bıraktığı boya ve mektupla, Molly'nin kapıyı boyamasını istemesi ve Molly kapıyı boyadığında, kapıda yazan herşeyin silinmesi fakat PEYTON+LUCAS=TLA yazısının izinin hala belli olmasıydı. O yazı asla silinemez. Çünkü o harfler yalnızca kapıya değil, Lucas ve Peyton'ın kalplerinede kazınmıştır...

theroseberry
20-02-08, 20:28
dgrev bittine göre çekimlere bu seozn için mii başlanacakkk gelecekk seozn için mi
Bu sezon için başlayacak. Martın başında çekimlere başlanacak, 16 Nisanda ise yeni bölümler gösterime girmeye başlayacakmış...

dt_rabia
20-02-08, 21:56
arkadaşlar az önce 508 i izledim ama online izledim ing çok iyi değil ama çat pat anlatayım.öncelikle lucasın lindseye teklifi nasıl yaptığını gördük lindsey önce gitmeye kalkmış ancak daha sonra lucas onu evlilik teklifiyle durdurdu.ve tam teklifin üstüne payton geldi ve yıkıldı doğal olarak .sonra hemen brook u aradı payton ağlayark ve promodo gördüğümüz teselli sahnesi vardı brook öncelikli olarak kitabı yakmalısın dedi ve şöminede yaktılar kitabı.mouth vardı yine her zamnki gibi .şirret dadı (valla sinir oluyorum o kıza)yine iş başında ve haret bişey jamie yanlışlıkla anne dedi ya kıza vra mı böyle bir şey sinir oldum.bu kızn takıntısı mutlu bir aile olmak anlaşıldı jamie ye bazen benim çocuğumsun gibi geliyo falan dedi ya nathanı öptü bide sinrrr.payton tam lucası unutma yolundayken şu eski eski evinde oturan kız kitapla geldi ve lucasla payton aşkından ve bu aşkın büyüklüğünden falan bahsetti ve payton yine dumur.ama sonra kıza bir mektup yazıp o kapıdaki yazıyı boyamasını istedi.ama ben bu lindseye acayip sinir oldum.bi de sonunda brooke şu inatçı barmeni herzamanki numarasıyla tavladı .arabanın arka koltuğu numarası var ya brooke un meşhur:)ama tabi o kadar ileri gitmedi .ayrıca vrooke ve jamie nin sahneleri yine çok tatlıydı .ben yine bişeyler yazmaya çalışırım şimdilik bu kadar..

theroseberry
20-02-08, 22:15
Özet geçiyorum, önemli kısımları yazıyorum. İlk sahnede (yani Lucas'ın ofisindeki sahnede) Peyton "eğer kalbimi kırmak istiyorsan, bunu yapabileceğin binlerce yol var. Beni kırmak için Lindsey'e evlilik teklifi etmen gerekmiyordu" diyor. Lucas, bunun onunla yaşadıklarıyla alakası olmadığını kastediyor "yalnızca garip bir zamanlama" diyor. Peyton Lucas'a," Lindsey'le evlenme." diyor. Peyton, ayrı kaldığımız 3 yılın hergünü benim hissettiklerimi hissetmedin mi diye soruyor. Sonra devam ediyor "çünkü bu (kalbini kastederek) hayati parçamı kaybettiğimi hissetim" diyor ve bunu iş, arkadaşları ve müzikle doldurmaya çalıştığını söylüyor ve "geçen akşam beni öpene kadar o boş kaldı" diyor. Sonra Peyton Lucas'ı yüzünü tutuyor ve ondan gözlerine bakmasını ve 507'deki öpücüğün, 3 yıl önceki gibi hissettirmediğini söylemesini istiyor. Lucas "ona (Lindsey) aşığım Peyton" diyor o arada Hayley giriyor ve napıyorsunuz diyor, Peyton Lucas'ı nişan için tebrik ettiğini söylüyor, Hayley ise bütün gıcıklığıyla Lindsey'in nedimesi olacağını söylüyor. Spor salonundaki sahnede Peyton içeri girerken, düşünsene Whitey size antrenmandan erken çıkmanıza izin verecek böylece bir film izleyebiliriz diyor. Lucas ne yapıyorsun Peyton diye soruyor. Peyton bir saniye için hala 17 yaşındalarmış ve hiçbirşey değişmemiş gibi davrandığını söylüyor. hayalinde tamamen bizi (yani Lucas-Peyton ilişkisi) yaşayan bir kızla tanıştığıma inanırmıydın diye soruyor. " Veya en azından kitaptaki biz " diyerek devem ediyor. Lucas tabiki inanırım diyor. Parçası olunan hikayenin mükemmel olduğunu, fakat bunun uzun süre önce olduğunu söylüyor. Peyton "Biliyorum, buraya geçmişi tartışmak için gelmedim. Bugün bana dolaylı bir yoldan aşkın en mükemmel kanununun fedakarlık olduğu hatırlatıldı(Peyton'ın annesinin mezarına gittiğinde, Keith'in mezarı üzerine düşen yaprak sayesinde) Bu Keith'in Karen için yaptığıydı. Yıllar boyu onun için olan hislerini gömüşüyle, iyi bir arkadaş olabildi. Seni seviyorum, Lucas. Ve sanırım gözgöze geldiğimiz ilk andan beri seviyorum. Ve bu berbat olacak fakat, eğer istediğin şey duygularıma yol vermemse(yani duygularını kalbine gömmesi ise), bunu yapacağım. Mutlu ol Luke, bunu bütün kalbimle istiyorum."
Bazı kısımlarda tam diyalogları yazmadım çünkü baya uzun oluyor. Önemlileri yazmaya çalıştım.

sinem*
20-02-08, 22:28
ya gerçekten aynıı diziyi mi izliyoruz bu tartışmalr içinde olamk istemiyorumm hepsine cvpp vermicem ama tekk bişi sölicemm şu dedinn nathan-broke olayı kıstasa kıstas????? ilkk sezonda peyton nathan sevgiliyken nathanın arka koltuunda çırıl çıplakk bi broke yokmuyduuuuu?????? o niyetle orada diilmiydiii sadece bunu sölicemm kesinlikle nathan broke olayının kıstasa kıstas olmadıı açıkk bnce sonradann çıkamadııı yaniii zatenn vardıı böle bişi

Aynı diziyi izlemediğimize bende eminim canım :) Bu arada nathanın arabasının arkasında bir brooke hatırlamıyorum ilk sezonun ilk iki bölümünü izlemedim orada olduysa bilemem,benim hatırladığım lucasın arabasının arkasında brooke vardı :)

Ayrıca brooke'un ilk bölümden bu yana ne kadar değiştiğini herkes görebilir.Ama peyton hala başkasının sevgilisini öpüyor :) Şimdi onlar aşık vs gibi laflar gelir eminim ama lindsey ile çıktığı bir gerçek.Aşk için yapılan her şey mübah mıdır :)

elif15
20-02-08, 23:14
arkadaşlar inanamıyorum ya az önce peyton&Lucas ın spor salonundaki sahnesini izledim.. ve hüngür hüngür ağlıorum gerçekten..

-peytonun lucas ın elini tutup "I love you Lucas" demesi

-ve en sonunda yine mutlu ol luke. bunu bütün kalbimle istiyorum diyip lucasın elini son kez öpmesi ve yüzüne bakamadan gitmesi beni bitirdi yani..

lucas öle kazulet gibi durdu!!! bi gözünden ya göz dolması falan yok!!

ayrıca haley e acaip sinir oldum! mia denilen kız şarkı sölerken peytona neler söledi öle ya!!
-tabi hanfendi sevdiği adama sahip çocuğu da var tmm zor günler yaşıo olabilr ama peyton açısından bakmıo. peyton sevdiği adam a sahip olamamış.. hayallerini tam olarak gerçekleştirememiş.. ve herşeye rağmen aşkının peşinden gitti ve lucasın lindsey e ağşığım demesiyle onun için zor olsa da bitti!!
ama haley sadece lucas mutlu olsun aman lucasa bişey olmasın die kaç yıllık dostu peytonı 3 gnlük lindsey e harcadı!! inanamıorum ya pes valla!!

ya bide peyton en son bi torba ve mektubu nereye bıraktı yani orası onun eski evimiydi yoksa başka bi yermiydi çözemedim??

theroseberry
20-02-08, 23:30
arkadaşlar inanamıyorum ya az önce peyton&Lucas ın spor salonundaki sahnesini izledim.. ve hüngür hüngür ağlıorum gerçekten..

-peytonun lucas ın elini tutup "I love you Lucas" demesi

-ve en sonunda yine mutlu ol luke. bunu bütün kalbimle istiyorum diyip lucasın elini son kez öpmesi ve yüzüne bakamadan gitmesi beni bitirdi yani..

lucas öle kazulet gibi durdu!!! bi gözünden ya göz dolması falan yok!!

ayrıca haley e acaip sinir oldum! mia denilen kız şarkı sölerken peytona neler söledi öle ya!!
-tabi hanfendi sevdiği adama sahip çocuğu da var tmm zor günler yaşıo olabilr ama peyton açısından bakmıo. peyton sevdiği adam a sahip olamamış.. hayallerini tam olarak gerçekleştirememiş.. ve herşeye rağmen aşkının peşinden gitti ve lucasın lindsey e ağşığım demesiyle onun için zor olsa da bitti!!
ama haley sadece lucas mutlu olsun aman lucasa bişey olmasın die kaç yıllık dostu peytonı 3 gnlük lindsey e harcadı!! inanamıorum ya pes valla!!

ya bide peyton en son bi torba ve mektubu nereye bıraktı yani orası onun eski evimiydi yoksa başka bi yermiydi çözemedim??

Elifcim paylaşım sitelerinden izlediysen Lucas'ın gözlerinin dolduğunu (hatta sonunda burnunu çekerek kendini toparlamaya çalışıyor) ve ne kadar üzüntülü bir şekilde baktığını farketmemiş olabilirsin(görüntü kalitesinden dolayı). Ama ben eminim gözleri dolu dolu.

Torbayı bıraktığı ev, Peyton'ın eski evi. Hani 506'da oraya gidip Molly ile tanışmıştı ya. Hani şu LP fanı karakter:))
Hayley hakkında yazdıklarına katılıyorum. Ne arkadaş ama. 506 için yaptığım yorumda Hayley'nin ne kadar iyi bir arkadaş olduğundan bahsetmiştim zaten. Şimdi bu hareketleri yapmasına şaşmamak lazım.

S3T3NAY
21-02-08, 12:53
Aynı diziyi izlemediğimize bende eminim canım :) Bu arada nathanın arabasının arkasında bir brooke hatırlamıyorum ilk sezonun ilk iki bölümünü izlemedim orada olduysa bilemem,benim hatırladığım lucasın arabasının arkasında brooke vardı :)

Ayrıca brooke'un ilk bölümden bu yana ne kadar değiştiğini herkes görebilir.Ama peyton hala başkasının sevgilisini öpüyor :) Şimdi onlar aşık vs gibi laflar gelir eminim ama lindsey ile çıktığı bir gerçek.Aşk için yapılan her şey mübah mıdır :)
hala aynı yerde olduğumuza inanamıorum ya biz sana bunun cvpını vermiştik biz sevgiliside olsa gidip lucası öpmesnden çok memnunuz da sen neden bu kdr rahatsız oldun anlayamadım brooke la alakalı bişi yok ortda nasılsa bırak onlar birbirlerini öpsünler :happy0064ayrıca bnce brooke sadce eskiden yaptığı hataları yapmıo bu kendisinin değiştiği anlamına gelmiyor bnce sadce büyüdü ee her insan hatalarla büyür öle diil mi:img-wink:
ve soruna cvp vereyim lucas ve peyton söz konusu olursa aşk için her şey mübahtır :img-yes::happy0064

sinem*
21-02-08, 13:22
hala aynı yerde olduğumuza inanamıorum ya biz sana bunun cvpını vermiştik biz sevgiliside olsa gidip lucası öpmesnden çok memnunuz da sen neden bu kdr rahatsız oldun anlayamadım brooke la alakalı bişi yok ortda nasılsa bırak onlar birbirlerini öpsünler :happy0064ayrıca bnce brooke sadce eskiden yaptığı hataları yapmıo bu kendisinin değiştiği anlamına gelmiyor bnce sadce büyüdü ee her insan hatalarla büyür öle diil mi:img-wink:
ve soruna cvp vereyim lucas ve peyton söz konusu olursa aşk için her şey mübahtır :img-yes::happy0064

Ne bileyim bende başkasının sevgilisini öpünce doğru bir davranış olmadığını sanıyordum :) :img-hyste hani iki kişi bir ilişki yaşar 3.şahıs gelip o iki kişiden birini öperse çokta doğru bir davranış değil gibi geliyordu :img-hyste pardon yanılmışım aldatmak ,aldatılmak doğal bir o kadarda sıradan olaylarmış çokta üstünde durmak gereksizmiş ne bileyim :) Ufkumu genişletmem lazım .Lindsey'in yerine kendimi koyduğumda rahatsızlık duymakta anlayışsızlık olur sevgilimi öpen birine neden kızayım ki :img-hyste:img-hyste

elif15
21-02-08, 14:23
ya bişi sorucam..:)

-peyton hani bölüm sonunda bi konuşma yapıyo ya orda ne diyo ya biri bana açıklayabilrmi acaba yarım yamalakta olsa?

MadLoveGulcin
21-02-08, 15:03
bu arada haley'e bende sinir oldum. ama beni promoda en çok güldüren lindsley küfür ettikçe brooke bakışları kopardı beni :D

Naesse
21-02-08, 15:46
hala aynı yerde olduğumuza inanamıorum ya biz sana bunun cvpını vermiştik biz sevgiliside olsa gidip lucası öpmesnden çok memnunuz

e yuh yani sevgilisi olsa da çok mutlyuz diyosunuz! Lindsey'e yazık değil mi Allah aşkına :blink: Şimdi de e o da anlamıştır aradan çekilsin dersiniz de bu kadar da olmaz :blink: Sonuçta Lindsey'le bi ilişki yaşıyo kızın arkadasından öpüşüyolar bu normal bi durum mu?! O zamam ayrılsın yahu Lindsey'den kafasız Lucas!

elif15
21-02-08, 16:13
e yuh yani sevgilisi olsa da çok mutlyuz diyosunuz! Lindsey'e yazık değil mi Allah aşkına :blink: Şimdi de e o da anlamıştır aradan çekilsin dersiniz de bu kadar da olmaz :blink: Sonuçta Lindsey'le bi ilişki yaşıyo kızın arkadasından öpüşüyolar bu normal bi durum mu?! O zamam ayrılsın yahu Lindsey'den kafasız Lucas!

arkdaşım yazdıklarınızı günlerdir okuyorum ama artık tutamıycam kendimi..

bi kere lindsey in lucasın kitabını okuduktan sonra lucas la birlikte olması zaten çok saçma.. lucas kitapta şu anda ve daima peyton sawyer a aşığım diye yazmışken, onun lucas la birlikte olma çabası çok komik.. zaten bunuda 512. bölümde düğünde fark edecek herkes için geç olacak ama olsun..

yani biraz mantıklı olalım şahsen ben daha yeni tanımış olduğum birinden hoşlansam, hatta hoşlanmanın ötesi bile olsa, ama o kitabında biri hakkında bu kadar güzel şeyler söylemiş bu kadar büyük olan bi aşkından bahsetmişken ondan bişiler beklemek çok saçma bence burda lindsey in yaptığı bi saçmalık..

theroseberry
21-02-08, 16:16
"Sevgili Molly. Bu biraz garip olacak ama, senden benim eski gömme dolabımın kapısını boyamanı istiyorum. Önemli olan şey, şu anda olduğundan daha dürüst, inançlarının daha kuvvetli ve güdülerinin (dürtülerinin) daha saf olacağın bir zaman asla yoktur. Bunun anlamı, seni heyecanlandıran her ne olursa olsun peşinden gitmelisin. Rahat ol ve riskleri göze al. Ve kendi sözcüklerini yazabilmek için benimkileri boya. Benim hikayem sana ilham vermiş olabilir fakat, eminim senin hikayen bizim odamızda daha sonra yaşayacak olan kızı ilham verecek. Hayatının anlam kazanması için birinin senin hakkında yazmasına gerek olmadınğını bilmeni isterim. Kendi hakkında yazabilirsin. Kendi kaderini çiz. Yıllar sonra, bir sonraki kız kapıya yazdığın şeyi hayatının nasıl ilham verdiğini sana hatırlatmak için yeterince uzun zaman saklayacakdır. Ve sen o kıza kapıyı boyamasını söyleyebilirsin. Çünkü yazdığın sözlerin, sahip olduğun arkadaşlarının, aciliyet hissettiğinde daima o boyanın altında olacağını farkedeceksin. İlan ettiğin aşkın daima orada var olacak, inkaredilemez bazı şeylerin kıvılcımları, tek bir umut tohumu, gerçek, daha iyi veya daha kötü için, cayır cayır yanış, yalnızca yüzeyin altındadır. Sevgiler Peyton..."

Anladığım şekilde yazdım. Yanlışım varsa kusuruma bakmayın....

triopas
21-02-08, 17:21
arkdaşım yazdıklarınızı günlerdir okuyorum ama artık tutamıycam kendimi..

bi kere lindsey in lucasın kitabını okuduktan sonra lucas la birlikte olması zaten çok saçma.. lucas kitapta şu anda ve daima peyton sawyer a aşığım diye yazmışken, onun lucas la birlikte olma çabası çok komik.. zaten bunuda 512. bölümde düğünde fark edecek herkes için geç olacak ama olsun..

yani biraz mantıklı olalım şahsen ben daha yeni tanımış olduğum birinden hoşlansam, hatta hoşlanmanın ötesi bile olsa, ama o kitabında biri hakkında bu kadar güzel şeyler söylemiş bu kadar büyük olan bi aşkından bahsetmişken ondan bişiler beklemek çok saçma bence burda lindsey in yaptığı bi saçmalık..

Lindsayin yaptığı saçma fikrine katılmıyorum;

5x05 de izlediysen lindsay ilk tanışmalarında -kitaptaki luke ve peytonu soruyor ve lucastan "hayır" yanıtı alıyor ve üzgün olduğunu belirtip gidiyor

Bundan 1 sene sonrada l.a kitap tanıtımı sonrası lucas lindsaye çıkma teklif ediyor (-ki peytondan umudu kesmemiştir evlenme teklif ettiği gece konuşmalarında peytonun istediği gibi 1 yıl beklemiştir talihsizlik peytonun onu lindsayle beraber görmesi ve yanlış anlaması ve tamamen ayrılmaları)

+ sinem* arkadaşımıza katılıyorum burda 3. kişinin günahı nedir düşünelim 2 yıldır biriyle birliktesiniz sonra sevgilinizin eski kız arkadaşı geliyor ve onu öpüyor tekrar birlikte olmak istiyor. lindsay ne yapsa yeridir haksızlık bu.

theroseberry
21-02-08, 19:08
Bir düşüncemi paylaşmak istiyorum sizlerle. Peyton L.A.'ta imza gününe giderken Lucas'a hala aşıktı ve büyük bir heyecanla gitti oraya. Fakat öyle birşeyle karşılaştıki neye uğradığını şaşırdı. Unutmayalımki Peyton orada Lucas'ı yanlış anladığını hala bilmiyor. Bu yüzden Lindsey'i niçin sevsinki? Lindsey onun için Lucas'ı elinden alan kız konumunda.

Şu 3., 2. şahıs meselesin gelince, arkadaşlar aşk bu. İnsana öyle şeyler yaptırırki, bir an insan kendini bile tanıyamaz. Öyle hatalar yaptırrki, bazen bu hatalardan ders alırsın, bazende ne kadar isabetliymiş diye memnun olursun. Peyton'ın bu hareketleri yapmasının nedeni, Lucas'a olan ve bitmek tükenmek bilmeyen aşkı. 507'de, Peyton'ın bir anda gözü hiçbirşeyi görmüyor. Daha sonra 508'de ise kendini toparlıyor ve en doğru olanı yapmaya çalışıyor. Aşkından dolayı olan bir anlık gafletini, yine aşkı sayesinde düzeltiyor. Aşk için yapılan herşey elbetteki mübah değildir. Fakat zaten dizide anlatılmak istenen şey, aşk için herşeyin mübah olup olmadığı değil. Aşkın insana her defasında neler yapabildiği, nasıl hatalar yaptırdığı ve nasıl riskler aldırttığıdır. Bana keyif veren, işte bu inkar edilemez, önlenemez, dengesiz hareketler yaptıracak kadar güçlü aşkı izlemek. Bu aşkın güzelliğini anladığında zaten hatalar insanın gözüne pek görünmüyor ve Peyton hatalıda olsa onu suçlayamıyorsun. Peyton Lucas'ı asla geri almaya çalışmadı. 507'de Lucas o saçma çıkışı yapıp Peytona "benden ne istiyorsun" diye sormasaydı Peyton hala o duyguları içinde tutacak ve Lucastan kaçmaya çalışacaktı. Fakat Lucas fitili ateşledi. Cevabını aldı ve Peyton'ı bu hataya sürükledi. Eğer Lucas Peyton'ı geri kendine çekip öpmeseydi, Peyton yaptığı hatayla kalacaktı. Ve çekip gidecekti. Fakat öyle olmadı, Lucas Peytonın isteğine yanıt verdi ve onu umutlandırdı. Bunun üzerine Peyton bu olayın üzerine gitti ve hiç ummadığı şeyler gördü ve duydu. Sonunda da herşeyi kabullenip, Lucas'a "güle güle" dedi. Olay bundan ibaret. Peyton Lindsey'i şüphelendirecek hiçbir davranışta bulunmadı. Şüphelendirecek, yanlış anlaşılabilcek bütün hareketleri kendi erkek arkadaşı yaptı. Tek hata yaptı fakat aynı hatayı Lucasta yaptı. Lindsey, tepki gösterecekse bu tepkiyi ikisinede göstermeli.

asdewq
21-02-08, 20:24

ya bn bu konuya hiç girmicem ama bn bunları da sölemedim sadece olayın kıstasa kıstas olamdıınıı daa önce zaten buna bznr bi kç şey olduunuu söledimmm ..
dier konuya girmiyorum ..... ilk seoznun kaçınncı bölümündeydii hatırlamıyorum ama b usahneden eminim hatta bi maç dönüşünde de olduuu ilkk bölümlerdeydii byk ihttimall tekrarlıyıorum sadecve kıstasa kıstas olmadıınıı daa önce böle bi sahneye bnzer bi sahnen varllından bahsettimm dier yazdıklarına cvp vermedim zaten en baştada umarım anlatabilmişimdir
Bu sezon için başlayacak. Martın başında çekimlere başlanacak, 16 Nisanda ise yeni bölümler gösterime girmeye başlayacakmış...

tşkk ederimm verdinn bilgiler içinnn
bu habre çkk sevindimm

bide son yazdıklarına aynen katılıyorumm

theroseberry
21-02-08, 22:18
asdewq, bir hatamı düzeltmek istiyorum. 513'ün ilk gösterim tarihi 16 Nisan değil 15 Nisan 2008:img-blush

S3T3NAY
21-02-08, 22:54
:img-hystevalla hepinize birden cvp vereyim aslında sizin derdiniz lindseyi öpmesi fln diil siz lucas-brooke beraberken peytonun onu o zmnda öpmesine takılı kalmışsınız:img-wink:he bide ya kimse kusura bakmasın ama bn lindsey gibi saçma sapan bi ilişkiye girmezdim ya lucas peytondan umudu kestiği zmn lidseye çıkma teklif edio bn bnm sevgilimin başkasına aşık olduğunu bilsem lindsey gibi öle havalara girmzdim bn sevdiğim için ondan ayrılırdım zatnn ne die ikimizide mutsuz edeyim ki hem lindsey lucası peyton kdr çok sevebilir mi hayır peyton ona o kdr aşık ki ona gidip mutlu olmasını dilioyr bunu lindseyde yapabilirdi ayrıca ne kdr da yüzsüz birisi olduğunu hepimiz bilioruz siz peytonu yermek için lindseyi bi maşa gibi kullanıosunz kusura bakmayın tek derdinizin bana laf yetiştirmek oldupunu düşünüorum yazdıklarımı anlamaya çalışmadığınız düşünüyorum bn sizin yazdıklarınızı gayet ii okuorum düşünüorum ona göre cvp veriorum inanmadığım bi şeyi savunmuorum burda ama siz inanmadığınız bişileri savunuyomuşsunuz gibime geldi istesenizde istemesinizde üzgünüm ama arkadaşlr lucas peytona peytonda lucasa aşık geri kalan karakterler ara karakter :img-wink:lucas ayrılsın demişsiniz birniz lucas zatn peytona hep aşık olduğu halde başka bi kızı üzücem die ayrılamıo biz onun bu haline alıştık bide aldatmak aldatılmak normalmiş denmiş eğer ki şu anda biz oth i konuşuosak ne yazık ki aldatmaların hepsi çok normal bnm sölediklerimi normal hayata uyarlıyosanız ee onada bişi diyemiceğeim kusura bakmayın:img-hyste bn gende hatırlayım burada yyazdığım her kelimde cümle oth için geçerlidir :img-wink:

KeReMcEmİm
23-02-08, 12:18
malesef bölümü tam izlemedim bi tek 2 leyton sahnesini izledim ve yorumları okudum çok duygulandım peyton saolsun kıyamam ona ya bu arada lucas lindseye nasıl evlenme teklif etmiş biri ayrıntıları ile anlatırsa sevinirim :img-wink:

senast
25-02-08, 19:43
theroseberry sana zahmet olucak ama genellikle sen sonraki bölümleri biliyorsun 510 da neler olucak?? cevaplarsan sewinirim:icon_roll

yosunaki
26-02-08, 14:13
ya arkadaşlar... brooke ve lucas aşkı yalandııııı... onlar gerçek hayattta yani chad ve bush aşk yaşamaya başlayınca dizideki diğer bir kısa aşık etmek olur mu chad'i senaristlerde buyüzden brooke ve lucas yaptılarrr.... değilse dizimiz tamamen lucas-peyton-nathan üçgeni olucaktııı.... bunu görmezlikten gelmeyinn aama işte sofia ile chad aşk yaşamaya başlayınca napsın garibim senaristlerrr....dizidede onların aşkı başladıııı.peytde jakele fln yaptılar ama ne zaman ki sofia ve chad ayrıldı işte o zaman da brooke ve lucas 'ında sonu geldii üzgünüm arkadaşlar ama gerçekler acıdırr. bence bunu kabulenin baştan beri lucas-peyton dı ama bi ara brooke girmek zorunda kaldııı.....;););)

ben şunu söylemek istiyorum. brucas ilişkisi sadece gerçek hayatta var olduğu için diziye dahil oldu. dizinin orjinali peyton and lucastır.

Brucas ilişkisi Chophia yüzünden başlamadı, Sophia bush ve Chad Murray, 2. sezonda evliydiler ve 3.sezon başladığında boşanmışlardı. Bana 2. sezondan bri tane Brucas sahnesi gösterbilir misin? Yada özel hayatalrında ayrı oldukları halde neden 3.sezonun tamam boyunca Brucas izledik?

Ayrıca Sophia harika oyunculuğu ile aradan sıyrıldı ve çok sevildi. Bu sebepten daha öne geçmek zorundaydı...Ki buna bir ben yorumu katarsam James okdrda oyunculuk kabilyetine sahip değil ve Nate-Peyt- Luke üçgeninde başarılı olamayacaktı. Bu sebepten geri çekildi.

g_i_z_e_m
26-02-08, 14:24
nathan-peyton-lucas'ın bitmesinin jamesin oyunculuğu olduğunu düşünmüyorum açıkcası bence bu daha çok nathan-haley ilişkisine bağlıydı çok sevildiler bu yüzden de onu bitirmek mantıksız geldi mark amcaya we doğru düşündü

theroseberry
27-02-08, 10:39
theroseberry sana zahmet olucak ama genellikle sen sonraki bölümleri biliyorsun 510 da neler olucak?? cevaplarsan sewinirim:icon_roll

Arkadaşım nolur kusuruma bakma baya geç cevaplıyorum. Ben 1-2 gündür siteye giremiyorum. Yani site açılmıyor. Bu yüzden mesajını şimdi okuyabildim. Gerçi cevap verilecek pek bişe yok. Çünkü 510 hakkında çok az şey biliyoruz. Lucas ve Nathan, Dan'in şartlı tahliye davasına gidecekler. Dan serbest kalacak gibi. Owen ve Brooke NY'a gidecek ve muhtemelen orada Rachel'la karşılaşacaklar. Büyük bir plak şirketi (markası) Mia ile ilgilenmeye başlıyor. Carrie ve Nathan faciası bu bölümde. Nathan duşa girdikten sonra Carrie hemen oun arkasından duşa girecek. Nathan Carrie'yi bir an için Hayley sanacak fakat Hayley bu sahneye şahit olduğunda iş işten geçmiş olacak. Carrie işten atılacak. Bir söylentiye göre, Hayley boşanmayı teklif edecek.

theroseberry
27-02-08, 11:32
Brucas ilişkisi Chophia yüzünden başlamadı, Sophia bush ve Chad Murray, 2. sezonda evliydiler ve 3.sezon başladığında boşanmışlardı. Bana 2. sezondan bri tane Brucas sahnesi gösterbilir misin? Yada özel hayatalrında ayrı oldukları halde neden 3.sezonun tamam boyunca Brucas izledik?

Ayrıca Sophia harika oyunculuğu ile aradan sıyrıldı ve çok sevildi. Bu sebepten daha öne geçmek zorundaydı...Ki buna bir ben yorumu katarsam James okdrda oyunculuk kabilyetine sahip değil ve Nate-Peyt- Luke üçgeninde başarılı olamayacaktı. Bu sebepten geri çekildi.

Şimdi arkadaşım eğer takip ediyorsan, bu dizinin bölümleri çekildikten yaklaşık 4-5 ay sonra gösterime giriyor. Mesela 5. sezon. Bölüm çekimlerine neredeyse Temmuz ayında başlandı ve dizi Ocakta gösterime girdi. Yani bu demek oluyorki senaryo çok önceden yazılıyor ve düzenlemeler yapılıyor. 2. sezonun 2. yarısında(son 10 bölümde, yani Sophia ve Chad ilişkisi iyice alevlenmiş ve evliliğe doğru gidiyorken(Nisan 2005'te evlendiler)) Brooke-Lucas ilişkisi üzerine gidilmeye başlanmıştı. 2. sezonun nasıl bittiğini hatırlarsınız. Bu sondan sonra 3. sezon beklenildiği gibi başladı. 3. sezon çekimleri başladığında yaz aylarıydı. Senaryo yazılmış ve herşey hazırdı. Seyirci Brooke-Lucas ilişkisini bekliyordu. Çekimler başladı, Sophia ve Chad birkaç ay sonra ayrıldı. Mark ne yapsaydı? Brooke ve Lucas ilişkisini anında bitirse miydi? 3. sezonun 2. yarısında (10. bölüm) neler olmaya başladığına dikkat edin. Brooke'un hat safhadaki Peyton kıskançlıkları başladı. 3. sezon sonunda herşey tersine dönmeye başlamıştı bile. Niçin? Sophia ve Chad ayrılmıştı ve muhtemelen sevgilileri oynamak istemeyeceklerdi ve Mark dizisini kurtarmak için, tamamen kanalın rating politikası yüzünden yarattığı bu ikiliyi yavaş yavaş bitirmeliydi. Zaten öyle oldu. 4. sezon başladığında ipler tamamen kopmuştu ve Mark asıl düşündüğü fakat ertelemek zorunda kaldığı hikayesine geri dönmüştü.

4ewerbrucas
27-02-08, 17:24
arkadaşlar ben birkaç şeye cvp vermek istiyorum bikaç gündür siteye giremiyordum okuyunca cvp yazmak istedim.. önce brucas ilişkisine yalan demişssin sonra chad sophia ilişkisinden doğdu demişssin o ilişkiden doğsa bile arkadaşın dediği gibi aşklarının en çok olduğu 2.sezondu o zman ayrılardı 3.sezonun ortalarında başladı ilişkileri o sürede ztn çoktan boşanmışlardı istese mark çevirebilirdi one trre hillde ztn bütün ilişkiler birbirine girmiş durumda ayrıca brucas"a o kadar hayran kalmışlar ki 4.sezon başlarında mark" "kırmızı kapının arkasındaki çifti özlüyoruz"diye notlar gönderiyorlarmış be nleytoncılarada saygı duyuyorum ama hiç brucas olmamış gibi davranmayın lucas uzun bir süre brooke"a aşıktı chris olayı olunca peyton gelip lucasla konuşmadı mı ltf brucas yalandı diye söylentiler çıkarmayın herkes yaşananları kabul etsin lindsay_lucas_peyton üçgenine girmiyorum bile o tamamen saçma ve yorumsuz..

sinem*
28-02-08, 12:06
Şimdi arkadaşım eğer takip ediyorsan, bu dizinin bölümleri çekildikten yaklaşık 4-5 ay sonra gösterime giriyor. Mesela 5. sezon. Bölüm çekimlerine neredeyse Temmuz ayında başlandı ve dizi Ocakta gösterime girdi. Yani bu demek oluyorki senaryo çok önceden yazılıyor ve düzenlemeler yapılıyor. 2. sezonun 2. yarısında(son 10 bölümde, yani Sophia ve Chad ilişkisi iyice alevlenmiş ve evliliğe doğru gidiyorken(Nisan 2005'te evlendiler)) Brooke-Lucas ilişkisi üzerine gidilmeye başlanmıştı. 2. sezonun nasıl bittiğini hatırlarsınız. Bu sondan sonra 3. sezon beklenildiği gibi başladı. 3. sezon çekimleri başladığında yaz aylarıydı. Senaryo yazılmış ve herşey hazırdı. Seyirci Brooke-Lucas ilişkisini bekliyordu. Çekimler başladı, Sophia ve Chad birkaç ay sonra ayrıldı. Mark ne yapsaydı? Brooke ve Lucas ilişkisini anında bitirse miydi? 3. sezonun 2. yarısında (10. bölüm) neler olmaya başladığına dikkat edin. Brooke'un hat safhadaki Peyton kıskançlıkları başladı. 3. sezon sonunda herşey tersine dönmeye başlamıştı bile. Niçin? Sophia ve Chad ayrılmıştı ve muhtemelen sevgilileri oynamak istemeyeceklerdi ve Mark dizisini kurtarmak için, tamamen kanalın rating politikası yüzünden yarattığı bu ikiliyi yavaş yavaş bitirmeliydi. Zaten öyle oldu. 4. sezon başladığında ipler tamamen kopmuştu ve Mark asıl düşündüğü fakat ertelemek zorunda kaldığı hikayesine geri dönmüştü.

Ama bunların olması lucasın hayatının büyük bir bölümünde brooke'un olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Benime bu dizide en sevmediğim şey bu aslında.Lucas brooke'la bir aşk yaşadı kimine göre gerçek kimine göre değil bu çokta mühim değil ama bir şey yaşandı buna birazcık saygı duyulması lazım.Mark'ın yaptığı buna saygı duymayıp ortada kıvırmak oluyor.5.Sezonda da brucas olabilir ama leytonda olur lucas lindsey ile de olur ,olur da olur yani.

Kanal ratig için yaratmış ya da ilişkileri için başlamış her neyse sonuçta bize bu aşkı sundular mı biz bu aşkı gördük mü ve büyük bir kısım bu aşkı destekledi mi evet ne için yaratmış olurlarsa olsnlar beni ilgilendirmiyor ilgilendiren benim bu aşkı sevmemdi.Onun için birazcık saygı duyulması lazımdı ama malesef o bu dizide yok :img-icecr Başrollerin bu zamana kaar ayrı kalmaları,birleşememeleri büyük aşklarından olarak sonunda söylenir tam bir türk filmi edasıyla noktalanır :)

S3T3NAY
28-02-08, 12:09
arkadaşlar ben birkaç şeye cvp vermek istiyorum bikaç gündür siteye giremiyordum okuyunca cvp yazmak istedim.. önce brucas ilişkisine yalan demişssin sonra chad sophia ilişkisinden doğdu demişssin o ilişkiden doğsa bile arkadaşın dediği gibi aşklarının en çok olduğu 2.sezondu o zman ayrılardı 3.sezonun ortalarında başladı ilişkileri o sürede ztn çoktan boşanmışlardı istese mark çevirebilirdi one trre hillde ztn bütün ilişkiler birbirine girmiş durumda ayrıca brucas"a o kadar hayran kalmışlar ki 4.sezon başlarında mark" "kırmızı kapının arkasındaki çifti özlüyoruz"diye notlar gönderiyorlarmış be nleytoncılarada saygı duyuyorum ama hiç brucas olmamış gibi davranmayın lucas uzun bir süre brooke"a aşıktı chris olayı olunca peyton gelip lucasla konuşmadı mı ltf brucas yalandı diye söylentiler çıkarmayın herkes yaşananları kabul etsin lindsay_lucas_peyton üçgenine girmiyorum bile o tamamen saçma ve yorumsuz..

theroseberry in yazdıklarını oku bncee brucas gerçekte beraber oldukları için var oldu bitincede oth de de bitti yani bu kdr basit yoksa bu kdr tesadüf üst üstemi geldi bnce hayırr gerçekte birlikte olunca onları sevgili yap bitincede ayır çok fazla raslantı bncee ama aşık olmadı demiorumm 3 .sezonda gerçekten aşıktı ama gende peytonu tamamen bırakmadı lp varken peytona davrandığı gii brooke a da o kdr yakın davrandığını hiç görmedim :img-wink:

4ewerbrucas
28-02-08, 17:30
theroseberry in yazdıklarını oku bncee brucas gerçekte beraber oldukları için var oldu bitincede oth de de bitti yani bu kdr basit yoksa bu kdr tesadüf üst üstemi geldi bnce hayırr gerçekte birlikte olunca onları sevgili yap bitincede ayır çok fazla raslantı bncee ama aşık olmadı demiorumm 3 .sezonda gerçekten aşıktı ama gende peytonu tamamen bırakmadı lp varken peytona davrandığı gii brooke a da o kdr yakın davrandığını hiç görmedim :img-wink:

sende sinemin yazdıklarını oku o zaman siz leytoncılarda böyle birşey var brucasa saygınız yok öyle yada böyle 3 sene lucasın hayatında brooke vardı 2sezonda peytondan gayet ayrıydı peyton jake ile birlikteydi çünkü 3.sezon vurulma olayına kadar peyton aklında değildi arkadaşıydı sadece 4.sezonun ilk bölümlerinde brooke u geri kazanmak için peytonla alışveriş merkezinde beklediler ya ama siz bunları unutun peyton büyük aşkı olsun ben leytona saygı duyuyorum ama gerçek birliktelikten bile olsa 3 sezon brucas vardı brooke lucasın hayatında büyük bir parçaydı ve saygıyı hakediyor bence..

drmel
28-02-08, 18:09
Arkadaşlar herkesin algılama düzeyi farklıdır. Bırakın herkes algıladığı ve inandığı şekilde düşünsün. Tabi ki dizinin sürmesi için çeşitli konular, inişler ve çıkışlar yaşanacaktır. Önemli olan sonuçtur... (Aslolan Aşktır!)

yosunaki
28-02-08, 19:36
Sinem*, saygı ile Peyton pek aynı yerde duramaz sende bilirsinki, Peyton birşeyi isterse gider, araya girer (şekil-mekan-kişi, hatta daha ince aynı saygızılığı yapmış olması bile önemli değildir) söyler. Bknz. 3.21

Ben eski bir Brucasçı olarak Lucas'ı artık Brooke'a yakıştırmıyorum. Çok daha iyisini hakediyor. Ama Leyton hiç büyümediği ve gelişemediği için aynı yerde kalıcak ve dizide Leyton birlikteliğiyle biter büyük ihtimal. Zaten bu saatten sonra mantıklısıda odur. :good:

d*u*y*g*u
28-02-08, 19:48
dördüncü sezonda peyton'ın sürekli lucas'ın aşkına karşılık vermesini sağlamaya çalışmasını anlayabiliyorum (brooke'un 1. sezondaki hali gibi çok ısrarcı olmasa da sürekli Lucas'ın aşkına sahip olmayı dilediğini biliyoruz)ama artık 5. sezondada insaf yani keşke peyton'da ruhsuz ,kararsız ,sinir bozucu , hislerine bi türlü karar veremeyen lucas gibi davranıp ona değer veren biriyle oth 'e geri dönseydi de beni böyle kahretmeseydi.bu kızın 5 sezondur şanssızlığı beni o kadar üzüyor ki. Dizide yine bi benzerlik sürekli dejavu hissi. hani peyton lucasa gidiyoda lind lucas bana evlenme teklif etti diyerek kendini göstermesi daha önce yine peyton'ın başından geçmişti.:img-hyste
nedense haley'in de sürekli dırdırcı anneler gibi lucas'ın peşinden ayrılmaması peyton'a "ben nedime olucam , lucas'ı lind le evlendircem "der gibi etrafta gezmesi beni sinir krizlerine sokuyo. offf Allahım offf yani.umarım lindsayin lucas'ı terk etme olayından sonra lucas da peytonun hissettiği kadar acı çeker de sürüm sürüm sürünür. ben bu lucas da bi anormallik olduğunu daha ilk sezonlarda anlamıştımda işte artık bu anormalliğini iyice gün yüzüne çıkardı.
LUCAS PEYTON'I HAKETMİYOOOOOOOOOOOOOO

S3T3NAY
29-02-08, 13:57
sende sinemin yazdıklarını oku o zaman siz leytoncılarda böyle birşey var brucasa saygınız yok öyle yada böyle 3 sene lucasın hayatında brooke vardı 2sezonda peytondan gayet ayrıydı peyton jake ile birlikteydi çünkü 3.sezon vurulma olayına kadar peyton aklında değildi arkadaşıydı sadece 4.sezonun ilk bölümlerinde brooke u geri kazanmak için peytonla alışveriş merkezinde beklediler ya ama siz bunları unutun peyton büyük aşkı olsun ben leytona saygı duyuyorum ama gerçek birliktelikten bile olsa 3 sezon brucas vardı brooke lucasın hayatında büyük bir parçaydı ve saygıyı hakediyor bence..

asıl saygımız olmadığımızı siz brucasçılar uyduruosunuz çünkü kendinizi ya da brooke u savunacak başka hiç bir şeyiniz yok sen beni saygısızlıkla suçlayamassın çünkü brooke ve lucas aşkına saygım var eğer ki saygım olmasaydı bi önceki msj ımda lucasın brooke a aşık olduğunu yazmazdım dimi? ayrıca siz peytona da saygızı fln diyemessiniz gayette saygılı bir insan aşkı için onu öptü ewt ama bnce bu saygısızlık diil ki brooke un yaptıklarına bakarsak asıl saygısız dizinin en başından berii brooke:img-wink: bn yazımda brooke saygım yok demeye çalışmadım öyle bi anlam çıkartacak bir kelime kullandığımıda düşünmüyorum sadce siz brucas ın onların gerçekk hayattki beraberlikleri yüzünden ortaya çıktığını kabullenemiyorsunuz bndee bunun var olduğunu anlatmaya çalıştım eğer sen bunun gerçek hayatla bi ilgisi olmadığını sölüyorsan bana saygısız kelimesini kullanmadan yap gayet ayrıydı kelimesine gelince hiç bir zaman aralarındaki bağ kopmadı arkadaş olarak ya da dost olarak hep birbirlerinin hayatlarında var oldularr ve sonunda 4.sezondu görüoruz zatenn lucasta peytona aşık olduğunu gayet ii anlıo işte siz bunu kabullenemiosunuz neyse zatn sonuçta öle ya da böle brucas var oldu ve bitti bi daha olmayacağına kendi adıma eminim ama hala lp die bişi var sonuç olarak lp kazndı yani biz:img-wink:geriside bnm için o kdr çok önmli diil ayrıca arkadaşım düzelteyim lucas ilk sezonda da peytona aşıktı fiziksel olarak beraber olmaya aşk deniliyorsa eğer,brooke kaç kişiye aşık oldu sayısını bilen varsa banada haber versin bn brucası gerçek aşk olarak sadce ve sadece 3.sezondu gördüm buda bnm algılamam:img-wink:illada birisini saygısızlıkla suçlayacaksan arkasaşım brucası bitiren mark amcaya söle :img-wink:

senast
29-02-08, 15:47
bence de lucas peyton ı haketmiyo ve hep olan peyton a oluo hep peyton üzgün bence jake peyton ı daha çok hakediyordu ama peyton ın bir rüyada konuşaması herşeyi bitirdi :icon_sad: şimdi 5. sezona gelindi peyton yine lucas yüzünden sürünüyoo.. lucas geri dönmek istediğinde bence de peyton onu sürüm sürüm süründürmeli..haley e gelince insan arkadaşını satar mı die sölemeden geçemyrm nispet yapar gb takılmalar falann insanı uyuz ediyoo..
ve 5. sezon için söylemyrm ama nathan-peyton-lucas üçgeni kesinlikle daha uzun sürmeliydi kii zaten nathan ın senoryadaki değişimi bence izleyenleri pek açmadı çünkü adam 1.sezon nasıldı sonraki sezonlarda nasıl bir evrim geçirdii bence olaylar peyton-lucas-nathan arasında sürerken nathan-rachel la olaylar karışştrlp brooke-lucas yapıldıı anda peyton ezik kalsaydı hç olmassa daha iyiydi nese kendi senoryomu da yazmş blundm ama peyton lucası kesinlikle süründürmeliiiiiiiii....

senast
29-02-08, 15:55
pardon bence olaylar peyton-lucas-nathan arasında sürerken nathan-rachel la olaylar karışştrlp brooke-lucas yapılırdı olck:D

4ewerbrucas
29-02-08, 20:17
asıl saygımız olmadığımızı siz brucasçılar uyduruosunuz çünkü kendinizi ya da brooke u savunacak başka hiç bir şeyiniz yok sen beni saygısızlıkla suçlayamassın çünkü brooke ve lucas aşkına saygım var eğer ki saygım olmasaydı bi önceki msj ımda lucasın brooke a aşık olduğunu yazmazdım dimi? ayrıca siz peytona da saygızı fln diyemessiniz gayette saygılı bir insan aşkı için onu öptü ewt ama bnce bu saygısızlık diil ki brooke un yaptıklarına bakarsak asıl saygısız dizinin en başından berii brooke:img-wink: bn yazımda brooke saygım yok demeye çalışmadım öyle bi anlam çıkartacak bir kelime kullandığımıda düşünmüyorum sadce siz brucas ın onların gerçekk hayattki beraberlikleri yüzünden ortaya çıktığını kabullenemiyorsunuz bndee bunun var olduğunu anlatmaya çalıştım eğer sen bunun gerçek hayatla bi ilgisi olmadığını sölüyorsan bana saygısız kelimesini kullanmadan yap gayet ayrıydı kelimesine gelince hiç bir zaman aralarındaki bağ kopmadı arkadaş olarak ya da dost olarak hep birbirlerinin hayatlarında var oldularr ve sonunda 4.sezondu görüoruz zatenn lucasta peytona aşık olduğunu gayet ii anlıo işte si