PDA

Tüm Versiyonu Göster : En Beğendiğiniz Bölüm?

ecearici
16-02-05, 19:53
bimde en çok sevdiğiniz bölüm hangisi?

seno
16-02-05, 19:55
en sevdiğim ve binlerce defa izlesem bıkmayacağım bölüm selim ve esmanın tekne gezintisinin olduğu ve tango gecesinin olduğu bölümdür.

hermioneweasley
16-02-05, 19:58
en sevdiğim ve binlerce defa izlesem bıkmayacağım bölüm selim ve esmanın tekne gezintisinin olduğu ve tango gecesinin olduğu bölümdür.

valla sevigli dostum seno yanlış cevap vermiş onun yanlışını ben düzeltiyorum:selim ve esmanın diyoloğu olan tüm bölümler..
24,29-48ve muhtemelen final bölümü

seno
16-02-05, 20:02
ama bizim aşıkların kavga ettikleri dialoğları ben sevmiyorum.
şimdilik aklıma gelenlerdi onlar.
mesela esmanın ağaçtan düşmesinin gerçekleştiği yani birinci bölüm ilk 20 . dakikalar. 8O :roll:

hermioneweasley
16-02-05, 20:08
ama bizim aşıkların kavga ettikleri dialoğları ben sevmiyorum.
şimdilik aklıma gelenlerdi onlar.
mesela esmanın ağaçtan düşmesinin gerçekleştiği yani birinci bölüm ilk 20 . dakikalar. 8O :roll:
ama o anlar bana ileriki böllerin heyecanını veriyordu.her bimi seyretmek için tv karşısına geçtiğimde işte bu bölüm bu bölüm birşeyler olacak... diyerek onlarca bölüm bekledim.....şimdi de beklemeye hazırm.yeterki selimin esmayı aldatması kadar saçma birşeyler yapmasınlar(ki olmayacağına neredeyse eminim)

sevgiler

eyeni
16-02-05, 20:12
bence romada evlendıklerı 37. bolum.

seno
16-02-05, 20:15
[[size=18]color=cyan]ama o anlar bana ileriki böllerin heyecanını veriyordu.her bimi seyretmek için tv karşısına geçtiğimde işte bu bölüm bu bölüm birşeyler olacak... diyerek onlarca bölüm bekledim.....şimdi de beklemeye hazırm.yeterki selimin esmayı aldatması kadar saçma birşeyler yapmasınlar(ki olmayacağına neredeyse eminim)

ah ah ben artık düşünemiyorum dostum.
umarım senin dediğin çıkarda........neyse

ve tabiiki en beğendiğim sahnelerden biriside selim ve esamnın romada barışmasından sonra esmanın odasındayken söylediği dialoğlara bittim :roll: [/color][/size]

Kaanca
17-02-05, 15:15
Benim en beğendiğim bölümler 40.Bölüm'den 1.Bölüm'e kadar :P .

12345
17-02-05, 15:21
İzlediğimiz bütün bölümler güzeldi. Benim korkum bundan sonrası için. Selim'i Derya'ya aşık etmezler umarım.

daybreak
17-02-05, 15:59
izlediğim tüm bölümler muhteşemdi. bir tek selim - aylin bölümlerini sevemedim o kadar

esma_ela
17-02-05, 16:11
benim en cok begendigim bolum birkere 10.bolum su esma ile selimin ilk dans ettikleri sahne.daha sonra selimin agva ya geldigi bolum ve selimin dr.denize olan itirafi olan bolum cook guseldi.birde italyada evlendikler sanirim 37.bolum benim icin cooook muhtesem bolumlerdi

tnttnt
17-02-05, 16:20
aaa 32. bolumun hakkını da yememek lazım hanı esma sarhos oluyor :D

dilan_04
17-02-05, 16:45
Ben maalesef basindan beri izleyemedim :( ama izledigim TÜM BÖLÜMLER HARIKAYDI...Ama en çok sevdigim bölüm Roma'dan evlendikleri(sanirim 37.bölümdü)bölümdü...

bimkolik
17-02-05, 18:11
Hepsi, ama bir tek bölümü seç deseler tabiiki 32. bölüm, Selim ve Esman1n iskele sahnesi, ilk elini tutusu, hele Esma uyurken onu öyle seyredisleri, sabahki itirafi, kisacasi Selimin Esmaya teslim olusu. Ben o bölümü bütün yaz boyunca belki yüz kere seyretmisimdir, hala da arada sirada ayn1 zevkle seyrediyorum.

halka
18-02-05, 17:39
Bence romada geçirdikleri günler çok güzeldi.Esasında bütün bölümleri çok güzeldi ya.Hadi artık şu vcdler çıksada oturup esma ve selimli bol bol sahneler seyretsek.

LAZCAKIR-KIZ
19-02-05, 02:10
bende selimin esmanin ustune sarapi doktugu anda kopmustum o bolum cok guzeldi , ve ayni bolumdede sarhos olmustu esma ve selimin evine gitmislerdi , cok harikaydi , o an iste selim o guzel periyi izlerken kendinden gecisi hic aklimdan cikmiyor ve ertesi sabah selimin esmaya yaptigi saka :: Esma : Umarim kendimi rezil edecek seyler yapmamisimdir dun gece , hayir ama sadece SELIM : benden cok hoslandigini ve ne olursa olsun bu zorluklari asmamis gerektigini soyledin , esma : hayir hayir bunu soylemis olamam , selim o sinsice gulusunu yapar ve hayir demedin ama ben diyorum simdi der ve orda ...FILM KOPAR :D YANI BEN ORDA KOPTUM O SAKAYI YAPTIGI AN , ama bence selimle esmanin birbirlerine yaklastigi butun bolumler guzeldi 10.bolumden ihtibaren ilk danslari , selim onu kendine cekisi ,, uufff o ne sahneydi oyle :D :D :oops: :twisted:

tnttnt
19-02-05, 07:27
bir de bir sahne vardı hanı ılk benı kor kuyulara attın sarkısını duydugumuz zaman ama bolumde ıkıncı ıdı hanı esma gecıyor selım camdan ızlıyor :arrow: :D boyle ızlemıstım bırde oan esma merdıvenlerın basında durup yan durmustu :D

sbuffy
19-02-05, 13:05
:arrow: selim ve demirin esmayı a&g için mankenlik yaparken gördüğü sahne
:arrow: selim ve esma'nın 10.bölümdeki dans sahnesi
:arrow: selim ve esma zekeriya'nın evinde çalışırken atıştıkları sahneı :D
:arrow: doktor erdal esmaya iltifat ettiğinde selimin duruma müdahale etmesi :D
:arrow: esmanın ilk bölümdeki dans sahnesi
:arrow: selimle esma ağvadan dönerken esma barışı anlattıkça selimin kriz geçirmesi
:arrow: behiye ve nebilenin adanın kaçırılması ve nebilenin hastalığıyla ilgili konuştuğu sahne
:arrow: selimin gs üni.de konuşurken sürekli burak ve esmayı izlemesi
:arrow: demirin birnura evlenme teklif etmesi

busee
19-02-05, 13:13
her bölümü beğeniyorum ama aşırı falz beğendiğim sahneleri yazayım...
- Esmanın Selim'i hastanede ziyaret ettiği gün esmanın ona söylediklerinin ardın Selim'i öpüşü..
- Tekne ile gezi sahnesei :)
- Esma ile Selim'in Romada aşk çesmesinde karşılaştıkları an ve sonra esma tam dönüp gidecekken Selimin onun kolundan tutup ona kelimeler olmadan gözleriyle aşkını anlatması..
- Evlendikleri günün sabahı krep olayı :) Ve esmanın selimi arayıp "romada uyandığımız ilk sabah mı yoksa burda uyandığımız ilk sabah mı daha güzel?karar veremedim" gibi soruyla oluşan konuşma..
- Esma hamile olduğunu öğrenmeden önceki gece Selimle otururken Esmanın telefonun çaldığı ve Selimin esma telefonla konuşurken Esmayı rahat bırakmayıp,sürekli onu öperkenki sahne :oops:
- Esmanın selime hamile olduğunu söylediği sahne..
- Birde ejderhalarla savaşan şovalyeler adlı konuşmada Selimin esmaya ejderhada behiye sultan oluyor değil mi diye takılıp esmayı gıdıkladığı sahneler hiç aklımdan çıkmıyooooor :(

KaDeRiM
19-02-05, 14:02
Yukarıda yazılan bütün sahneler beni de çok etkiledi. Ama benim en çok duygulandığım en çok ağladığım ve en en en çok beğendiğim bölüm 49. Bölüm. Esma'nın hastanede bebeğinin düştüğünü anlaması, Selim'in perşanlığı vs vs inanılmaz etkileyici bir bölümdü. Hala hafızamda. Muhteşemdi...

BuRcU_22
19-02-05, 14:12
ben de bütün bölümler derim heralde...
ama etkileyicilik olarak söylersem
-esmanın bebeğini düşürdüğünü anladıktan sonra bebeğiyle konuşması
-behiye ve nebilenin konuşması
-demirin kendini atmaya yeltenmesi
-adanın kaçırılması
-3 ay sonra selimin kabus görürkenki hali

güzel(!) bölümlerse
-esmanın bebek haberini vermesi
-selimin esmaya okuduğu şiir
-ilk tangoları ve ifade edemeyn bakışları (liste uzaaar gider ama hepimiz biliyoruz buraları...)

didarbeyza
19-02-05, 14:13
en sevdiğim bölüm 7. bölümün son sahnesi esmanın değişerek arc için modellik yaptığı sahne ayrıca selimle esmanın partide tango yaptığı bölümde masal tadındaydı bide esmanın sarhoş olduğu ve de selimin evine gittiği bölümü de çok sevmiştim

marbella
19-02-05, 14:45
ayrılana kadar her bölüm birbirinden muhteşemdi

12345
19-02-05, 14:52
Kaderim haklısın 49 çok güzeldi. Çekimlerde bile farklı birşey vardı. Gerilim filmi izliyor gibi hissetmiştim kendimi.

yase
19-02-05, 16:16
bütün bölümler ayrı bir güzeldi.ama aklıma şu sahne geldi hangi bölümdü tam bilmiyorum ama selim rüya görüyordu o zaman esmayla ilişkisi başlamamıştı. deniz kenarında esma selimin omuzuna dokunuyordu ayıldığında olamaz diyordu o bölümde çok güzeldi.

bilenbiri
19-02-05, 17:50
En etkileyici ve gerçek hissi uyandıran sahne Selim ve Esma'nın, Ömer'in evlerine gelip Selim'e vaaz verişinden sonra, Selim'in tercihine dair yaptıkları küçük konuşmanın ardından tabureler üstünde birbirlerine sarılışıydı benim için. Çok estetik ve sıcak bir görüntüydü aynen öncesinde aralarında geçen kısa soru cevap sohbeti gibi.

yildizlar
21-02-05, 12:41
herkes gibi benim içinde selimle esmanın bütün sahneleri etkileyiciydi ama
selim esmaya hatta kendine dahi duygularını kabul ettirememişken camdan esamya bakması esmanın dimdik bahçeden yürüyerek geçerken arkada fonda beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın sarkısı ve selimin gözlerindeki acı..anlatım muhteşemdi

ARIMAYA
21-02-05, 17:30
Selim 'in yorgunluktan Esmaların evinde uyuyup kaldığı sahne + bıcaklandıktan sonra evden Esma ile yaptığı görüşmeler + Esmayı köşkün camından izlediği sahneler + sahilde ilk el ele tutuştukları sahne + Selim 'in Esma ile olan mutlu her sahnesi ...........

dlkd
19-03-05, 17:45
ben esma ve selimin kahvaltı sahnesini unutamıyorum gelmiş geçmiş en keyifli andı benim içinde esmanın selime reçelli ekmeği uzatıp çekmesi , telefonu alıp vermeyişi ve selimmmmmmmmm dırınırım çok güzeldi.
ya o resim nerde daha doğrusu resimli replik allah rızası için birisi koyarmı sevinirim
sevgiler
dlkd

KaDeRiM
23-03-05, 11:41
En beğendiğim bölümler arasında 60. bölüm de yerini aldı. Gerçekten hafızalarda yer edecek kadar güzel bir bölümdü :lol:

esra77
01-04-05, 13:25
ben ençok romadaki sahneleri unutumayorum

esma_ela
02-04-05, 18:10
1. birinci bolumdeki esmanin dansi
2. demirin sarhos oldugu an su esmanin demiri odasina goturdugu zamanki sanirim 4 yada5.bolumdu
3. demirin birnura evlenme teklif ettigi sahne
4. esmanin a&g icin mankenlik yaptigi sahne
5. selimin esmayi tanidigi sahne
6. selimle esmanin 10.bolumdeki dans sahnesi
7. selimin hicbir kulkedisi mutfakta kalmazki deddigi bolum
8. 20bolumde selimin esmaya uyurkenki bakişi
9. 21bolumde esmanin lastik deistirikenki halleri
10.selimin esmalarin evinde uyuyup kaldigi sahne
11.selimin esma ile ilgili gordugu ruyasi
12.selimin esmayi dr.erdala goturdugu ve orda dr.erdalın esmaya kur yaparken selimin kıskandigi sahne
13.selimin dr.denize yaptigi itiraf
14.selimle esmanin asklarinin birbirlerine itiraf ettikleri sahne
15.selimle esmanin tango sahneleri
16.esma ile demirin selimin ewinde ettikleri kavga ve demirin intihar girisimi
17.esmanin selimi ilk optugu hastane sahnesi
18.romadaki sahneler ewlilikle
19.esmanin havalimanına gelen selimle bir turlu kavusamamasi
20.selimin gece vakti malikaneden karisini kacirdigi sahne
we bu kadar benim ilgimi ceken sahneler...

daybreak
04-04-05, 14:35
selimli ve esmalı aşk dolu her sahne , her bölüm...

damla18
06-06-05, 14:52
valla bırıncı sezondan bolumun hatırlamıyorum........ selım ve esma yemekteler bı tınercı cocuk selımı bıcaklıyo ve hastanede sonlanıyo........ ve esma sonra gelıp selımı zıyaret edıyo selımı uyuyuyoooo ve onu dudaklarından opuyoo selım uyanıyooo senı sevıyorum dıyoooooo orayı hıc unutamıyorum........o saf opucukle baslayan ask masalının halı ıcler acısı valla yazık emeklere yazık.......

demirrr
25-06-05, 15:40
bence demir evlenirken esmanın ona son kez bakması yağmurun altında ağlaması ve demirin onu görmesi.çok kötüydü

daybreak
06-07-05, 17:29
bitince anladım kiii her sahne benim için unutulmazzzz

KaDeRiM
08-07-05, 15:26
Evet bir çok bölüm var unutulmayacak ama en çok beğendiğim bölüm hep söyledim gene söylüyorum 49. bölüm oldu. 49. Bölüm kadar duygu dolu başka bir bölüm yotu gibi bence. Çekim stillerinden tutun herşeyine kadar 49 mükemmeldi... Zır zır zırlamıştım...

suee
09-07-05, 17:03
D.... sız bölümlerin hepsi harikaydı.

padme
11-08-05, 14:46
bence demir evlenirken esmanın ona son kez bakması yağmurun altında ağlaması ve demirin onu görmesi.çok kötüydü

kesinlikle süper bi sahneydi.. bu sahneyi tek geçeri.. zaten demir ile esme aşkı bittikten sonra diziyi izleyemedim.. mehmet aslantuğa çok hayran olmama rağmen esma ve selim aşknı benimseyemedim..

dilara_acemicadı
08-07-06, 21:15
ya ben şu demirin selimin gönlüğünü bulup okuması kendi hakında ne düşündünü filan örenmesi o sahneyi çok sevmiştimm bideee selim binnurum hamile oldunu esmaya sölüodu demir geliodu bahçede esma kaçıodu hemen demir-seklim kavga edioduuu sonra binnurun hamile oldunu annesine babasına sölüodu o kavga anları filann çok sevimiştimmm bim insitesindee kaç defa o peşpeşe gelen 3 dsahn eye bi 10 defa açıp izlemöişimdir çok güzeldiiiiiii

ECE...:)
08-07-06, 21:17
bn de selimle esmanın italya da ki sahnelerini sevmiştim evlenmeleri fin ,,

dilara_acemicadı
08-07-06, 21:42
ece orada güzeldi ama ben selim-esm diil demir-esma aşını destekliorum gerçi şimdide demirinn sevgilisinizi daha çok seviorum(adını unutum ıoda rallici) ama dedin bölümlerde gssldi yinedeee

OZKORKMAZ
26-07-06, 16:54
hayatımda bu kadar etlilenerek izlediğim sayılı sahne vardır; selim in ağvada esmanın odasına gelişi ve neden bu kadar etkilendiğimi ben bile hala anlayamamışımdır

kübranejat
26-07-06, 17:38
O sahne evet ço etkileyeciydi. Gece Selim in Esma ya baktığı sahne. Çok güzeldi. Esma nın gözlerine baktı. Esma da baktı. Sonra kapıyı kapattı. O sahne çok güzeldi.

Bir de ben tango sahnesini roma sahnelerini ve mutlu oldukları zamanalrı çoo..ok seviyorum :)

Demir-Esma aşkından da Demir Esma ya ya en senden çok hoşlanıyorum napıcaz şimdi demişti. Çok tatlıydı.

*arife*
26-07-06, 18:30
benim en çok sevdiğim bölümler tango nun olduğu bölüm
esmanın sahilde o geceyi unutamadığını söylediği bölüm
romanın bulunduğu bölüm
ondan sonrakiler

ve

tabiki final bölümü

kübranejat
26-07-06, 18:40
Evett tamamen katılıyorum sadece ondan sonrakiler değil de ondan sonraki çocuk düşene kadar olan bölümler...

missryan
26-07-06, 19:11
ben esmanın hamile kalıp çocuğu düşürdüğü bölüme kadar olan tüm bölümleri çookk ama çookk seviyorum:P
ama ondan sonrası benim için tam bir felaket yani zaten ondan sonrasını doğru dürüst izlemedim...taa ki finale kadar...o kadar kötü şey olmasına gereksiz ve saçmasapan şeylerle(bkz.dolunay soysert'li bölümler)uzatılmasına ragmen hakkını yemeyim yani final çok ama çok güzel bitti...:P

abusra
26-07-06, 22:39
bende 13 bölümün sonunus eviyorum selimin doğumgününde demirin esmaya ondan hoşlandığını söylediği son sahneye

prettygirl
28-07-06, 16:13
29. bölümmmmmm:love05:

kübranejat
28-07-06, 16:49
Bir de Demir le Esma nın bir sahnesi vardı. Hani daha ilişkileri başlamadan önce yağmur yağıyordu. Zeynep ayrılırken Esma ya koay gelsin demişti :) Sonra Demir le Esma kol kola girip şemsiyeyle yürümüşlerdi ya :) Çok tatlılardı...

OZKORKMAZ
28-07-06, 19:02
behiye hanımın eve dönüş sahnesi çok şekerdi bence selim ve demirin aynı anda aynı mimikleri yapışları o sahnedeki gzl enstantenelr harikaydı

prettygirl
28-07-06, 19:04
o sahnede ben oyunculuklarına bir kez daha hayran kaldım valla..Dördü de muhteşemdi!!

kübranejat
28-07-06, 22:11
Hani Behiye yşle Ömer sarıldılar ya hatta öpüştüler. Orada iki kardeş çoktatlılardı. İÇeri geçtiler. Seyrettiler.. Süpperrdi orası yaa.. Hele Selimm :) Çok tatlı güldü. Demir i de geçmemek lazım tabii.. İkisini de çok seviyorumm yaa...

kusursuz
28-07-06, 23:11
Hani Behiye yşle Ömer sarıldılar ya hatta öpüştüler. Orada iki kardeş çoktatlılardı. İÇeri geçtiler. Seyrettiler.. Süpperrdi orası yaa.. Hele Selimm :) Çok tatlı güldü. Demir i de geçmemek lazım tabii.. İkisini de çok seviyorumm yaa...
Kesinlikle süper bir sahneydi...Şey çok güzeldi..."Anne bir yere mi gidiyordun?"diyor selim.Behiye hanımda masum masum "Evdeysiniz size gelicektim" :img-icecr
Sonra tabi öpüşüyorlar,iki kardeşin mimileri çok güzel.Sonra arkadan çıkıp tekrar bakıyorlar,ömer bey orda kaybolun der gibi bakıyor...Bunlar arkaya kaçıyor...Çok güzel bir sahneydi.Her izlediğimde gülüyorum...Demir çok tatlı,selim ayrı tatlı...Ordaki gülüşü öldürüyor beni...:img-kiss:

prettygirl
28-07-06, 23:16
Aslında 23. bölüm de çok güzel...Selim'in Esma'yı savunması nve Birnur'un mors olmasıııı:img-grin2

kusursuz
28-07-06, 23:43
Aslında 23. bölüm de çok güzel...Selim'in Esma'yı savunması nve Birnur'un mors olmasıııı:img-grin2
Evet orda Birnur şey demişti, "Ben bu kızla aynı bahçeyi solumak istemiyorum." Bunun üzerine Selim, "Kolayı var,o halde sende nefes almazsın olur biter." Ve mors olan birnur,Şaşkınca bakan esma,tatmin olmuş bir demir ve tabikiiii karizmatik bir selimmmmmm.....:img-icecr

kübranejat
28-07-06, 23:45
Kesinlikle süper bir sahneydi...Şey çok güzeldi..."Anne bir yere mi gidiyordun?"diyor selim.Behiye hanımda masum masum "Evdeysiniz size gelicektim" :img-icecr
Sonra tabi öpüşüyorlar,iki kardeşin mimileri çok güzel.Sonra arkadan çıkıp tekrar bakıyorlar,ömer bey orda kaybolun der gibi bakıyor...Bunlar arkaya kaçıyor...Çok güzel bir sahneydi.Her izlediğimde gülüyorum...Demir çok tatlı,selim ayrı tatlı...Ordaki gülüşü öldürüyor beni...:img-kiss:

Evet gerçekten süper ya.Çok güzel bir sahneydiç Keşke Arhanların arasındaki bağ da her zaman öyle olsaydı. Ben son bölümlerde Ömer in ölmesine çok üzülmüştüm...

Evet Zeynep cim. O sahne de süperdi. Birnur Esma yı gördüğünde Demir le Birnur dışarı çıkıyorlardı. demir in yanında Esma yla biraz tartıştılar. Daha sonra Selim geldi. Birnu da dedi ki : "Ben nişanımın bozulmasın asebep olan bu kızla aynı havayı soılumak istemiyorum" demişti. Selim de "o zaman nefes almazsın olur biter" demişti. Süperdi. Sonra Birnur kalmıştı öyle :)

prettygirl
28-07-06, 23:51
ya arkadaşlar bu dizinin her bölümü muhteşem..biraaz önce 24. bölüm sona erdi ve resmen harika bir bölümdü özellikle de son sahnede Cemal'in performansı harikaydı!!!

prettygirl
29-07-06, 00:09
Doktor Erdal, Selim ve Esma arasındaki replik çok güzeldi yaa..24. bölümden bahsediyorum...Esma"ben galiba ikinizinde planlarını bozdum özür dilerim"dedi..Sonra Erdal "bu kadar güzel bir hanım..."die başladı Selim hemen atıldı..Sonra Erdal"pardon ben sizin ŞEY olduğunuzu bilmiyordum" dedi:img-grin2 Selim de "Biz ŞEY değiliz zaten ama yanımdaki kadına kur yaptırıcak biri de diğilim"dedi...repliğe bak beeeeee..Selim'e bak sennnnnnnn..canım benim:img-grin2

meg
29-07-06, 00:15
evet ben de izledim bu akşam. Gerçekten süper bir bölümdü. Doktor pot kırdı ama fena da olmadı:img-nyam:

prettygirl
29-07-06, 00:16
bence hiiiiiiç fena olmadı hatta harikaaa oldu:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 "biz ŞEYdeğiliz zaten":img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 ay koptum resmen yaaaaaa:img-grin2

meg
29-07-06, 00:17
bir de o kadar şeker söylüyo ki, kopulmayacak gibi değil. Doktor Esman'ın elini öperken nasıl bakıyor

prettygirl
29-07-06, 00:19
diyorum ya hoşlanma belirtileri buralarda başladı bence..gerçekten harika ya ben bu sahneyi unutmuşum:img-grin2

kusursuz
29-07-06, 10:31
Ben sizin kadar şanslı değilim maalesef...Tv'de izlediğim için 15.bölümü izledim sanırım...Ve en beğendiğim sahneyse,Demir Esma'yı öper.Sonra esma Demir'e "sana karşı hala o gün garajda söylediğm şeyleri hissediyorum"der demir -doğal olarak- hatırlamayınca sahne kopar.Esma koşrak taksiye biner demir'de arkasından tabi...Ve en beğendiğim sahne demir taksinin ardından koşuyorya,sonra taksi kırmızı ışıkta duruyor.Oda esma'nın yanına oturuyor,"Ben hiçbişey bilmiyorum esma,bana öğretir misin?"diyor...Süper yaa bayıldım.Çok güzeldi...Ama ben selim'li sahneleri görmeyi istiyorum artık...Bıktım şu aylin'den,gitsede aşk yaşasalar artık...

abusra
29-07-06, 11:50
en beğendiğim bölüm 13. ve 15. bölümlerdii çook güzeller

kübranejat
29-07-06, 13:22
Gerçekten Demir le Esma nın sahneleri de müthiş. Ya Esma nın aşkı girince sahneye bir değişiyor :) :) :)

Selim le olan sahneleri de Demir le olanlar da süppperr...

meltem-cmbl
29-07-06, 13:55
demirle esmanın birlikte olduğu hersahne güselll arkadaşalarr acaba bu aylin ne zamn gitcek ya sinir valla şu sahneleere dünkü bölüm çok güseldi demirrin esmayı öpömesi falan harikaydiii

kübranejat
29-07-06, 13:57
Evett süperdi o sahne. Özelikle taksiye binmesi :)
Ama Aylin çok gıcıkk :)
Ya aslında Mehmet le biraz yakışıyorlar o kadın dimi? Aylin le Selim deil ama...

*arife*
29-07-06, 14:59
mehmet aslantuğla arzum onan çok yakışıyolar birbirlerine ama aylin konusuna gelindiği zaman bence hiç yakışmıyolar sadece uyum sağlayabiliyolar aylinden çok sıkıldım bu bölümleri biraz daha syredersem o kadını öldürücem artık bıktım kadından ya Allah tan bu bölümler fazla sürmüyo artık esmayla selimin beraber oldukları sahneleri izlemek istiyorummmmmmmm...

*arife*
29-07-06, 15:16
evet zeynepcim pazartesi günü diye biliyorum ama o sahne süperdi selim esma diye koşarak gelmişti ya ambulansda esma nın yanındaydı süper o bölüm ya

prettygirl
29-07-06, 15:23
o zaman pazartesini büyük bir heyecanla bekliyorum ben:img-grin2 evt yaa çok güzeldi kadere bak bi Selim Esma'nın yanındaydı ambulansta bi de Esma Selim'in yanındaydı...süper süper...

kusursuz
29-07-06, 16:18
bende istemiyorum bu aylini ya sürekli öpüşüyorlar filan sinirlarim ayağa kalkıyor sıkıldım selim yapmasaydı bunu ya artık bi de zekeriyenın seviglisinin erkek oldugunu öğrenmesi filan o sahneler acayipti insan nasıl anlamaz ya bu kadar sene bu işi
Ordaki şu replik çok güzeldi,
Selim-Dünkü çocuk,hani şu bardaki.Kimdi?
Zekeriya-Ahmet.Niye sordun?(Sallıyorum adını)
Selim-(Güler)Maria dedi ki,güya randevun onunlaymış.Aranızda bişey varmış.
Zekerriya-(Yüz ifadesine dikkat)Hayır ahmet erkek arkadaşım değil.
Selim-(Alayla)Biliyorum zate..
Zekeriya-(Selim'in yüz ifadesini inceliyordur)Ahmet erkek arkadaşım değil.
Tam olarak hatırlamıyorum ama buna benzerdi...

prettygirl
29-07-06, 16:19
Zekeriya dedi ya sana söyleyip söylememek için çok düşündüm diye...o belli etmediği sürece Selim de zaten anlayamazdı...Bir şeyi gizlemek istiyorsan gizlersin..Geçmişi göstermedi...ama Selim sorsa bile(söylemek istemediği için) vardı ayrıldım, unutamadım..falan demiştir belki de..

prettygirl
29-07-06, 16:21
Ordaki şu replik çok güzeldi,
Selim-Dünkü çocuk,hani şu bardaki.Kimdi?
Zekeriya-Ahmet.Niye sordun?(Sallıyorum adını)
Selim-(Güler)Maria dedi ki,güya randevun onunlaymış.Aranızda bişey varmış.
Zekerriya-(Yüz ifadesine dikkat)Hayır ahmet erkek arkadaşım değil.
Selim-(Alayla)Biliyorum zate..
Zekeriya-(Selim'in yüz ifadesini inceliyordur)Ahmet erkek arkadaşım değil.
Tam olarak hatırlamıyorum ama buna benzerdi...
evt sonunda da..o benim erkek arkadaşım değil çünkü başka bir erkek arkadaşım var benim.dedi...:img-kiss:

gulseven
29-07-06, 18:53
dünkü bölümde de en çok doktor sahnesini beğendim.şu esmanın yüzündeki yaralar için gittikleri doktor sahnesi.

prettygirl
29-07-06, 19:08
bendensin sen de gerçekten çok güzel bir sahneydi..Selim'in mimikleri falan:img-grin2

*arife*
29-07-06, 21:53
o sahne müthişti zaten ama ben en çok bombanın patladığı sahneyi seviyorum

prettygirl
29-07-06, 21:56
bomba sahnesi için önümüzdeki haftayı beklememiz gerekiyor...kesinlikle süper bir sahneydii..Esma ile Selim'i daha da yakınlaştıran...:love05:

gizem_89
01-08-06, 13:05
bomba sahnesinde bi hata yapms mehmet aslantug söylemsti herhalde dikkat edin bomba patlamadan suratI degisiyorr sonra ses ve görüntü bomba oluyor çok gülmüstüm o sahnede m aslantugun ilk ve seon hatasI herhalde:img-nyam:

prettygirl
01-08-06, 14:38
evt ben de dikkat ettim orda:img-grin2 İçine doğuyor herhalde:img-grin2 ama insanlık hali...hata yapabilir...Yine de çoooook güzel bir sahneydi ve de çooooook güzel bir bölümdü....Bu akşam 26....Selim'in rüyasında Esma'yı gördüğü bölüm bu muydu??? Yoksa 27 mi?

missryan
01-08-06, 14:49
yaa şimdi son bölümün son sahnesini izledim...ve karar verdim en begendiğim bölüm olmasa bile en sevdiğim sahne bu sahne....esmayla selimin birbirlerine söyledikleri şeyler o kadar güzelki...ayyy çok duygulandım çookk:(...canlarım ya ne tatlılarmış...
şimdi esma-selim aşkının başlamasını dahada çok heyecanla beklemeye başladım:)bir an önce başlasada bizde hem ağlayarak hem gülerek onların o güzel aşklarını izlesek...

halka
01-08-06, 18:36
evt ben de dikkat ettim orda:img-grin2 İçine doğuyor herhalde:img-grin2 ama insanlık hali...hata yapabilir...Yine de çoooook güzel bir sahneydi ve de çooooook güzel bir bölümdü....Bu akşam 26....Selim'in rüyasında Esma'yı gördüğü bölüm bu muydu??? Yoksa 27 mi?

tatailden döndüm bütün yazdıklarınızı okudum biraz zor oldu ama hepsi çoook güzeldi...canım arkadaşım o rüya sahnesi 26.bölümde buarada.

abusra
01-08-06, 22:25
benim en sevdiğim bölümler başta 19. bölüme kadar olan kısım sonrada pelin ve demirli sahneler ben dizi başladığından beri demirin tarafındaydım daaaaaaa

esse_m
02-08-06, 00:17
27. bölüm en beğendiğim bölümlerdendir.
seminerden sonra selimle esmanın okul otoparkında konuştukları sahne süperdi.

e- selim bey kusura bakmayın teşekkür edemedim size, kalabalığı yarmak zor oldu birde burak hiç susmayınca...
s- buraak hııı evet erkek arkadaşın ama biraz hırslı galiba dikkat et.
e- evet hırslı bazen canımı çok sıkıyor ama hayır o benim erkek arkadaşım değil , daha kaç kere söylemem gerekecek .
s- uzaktan bakınca öyle görünüyor.
e- pardon ama uzaktan bakan biri biraz önce okulun en güzel kızıyla flört ettiğinizi düşünebilir. öyle hafifteneline dokunmalar, bilemiyorum .
s- hahhah hoş bir kızdı gerçekten . neyse ben eve gidiyorum , gel sende istersen
e- hayır benim işim var size iyi günler
s- peki hoşçakal

first lady
02-08-06, 14:16
ben en çok romadaki bölümü seviyorum harikaydı yaaaaaaaaa hele ilk karşılaştıkları an falan mükemmeldi:love05: .kaçıncı bölümdü o hatırlayan varmı?

esse_m
02-08-06, 14:21
ben en çok romadaki bölümü seviyorum harikaydı yaaaaaaaaa hele ilk karşılaştıkları an falan mükemmeldi:love05: .kaçıncı bölümdü o hatırlayan varmı?

36 . bölüm karşılaşıyolar en güzel sahneler ise 37 . bölümde evleniyolar filan

halka
02-08-06, 15:19
aslında esma ve selimin birlikte olduğu her sahne birbaşka güzeldi.ilk başta aşklarını kendilerine bile itiraf edememeleri sonra yavaş yavaş açılmaları, tango, ağva, selimin bıçaklamasından sonraki halleri, roma, evlenmeleri, evlenmelerinden sonra aşklarına sahip çıkmaları hepsi ama hepsi çok güzeldi

kübranejat
02-08-06, 15:36
Özellikle Roma da gezinti yapıyorlar ya motorla süppeerr yaa.

Selim Esma yı bekliyor Esma hemen arkasına biniyor sonra da Selim diyor ki ohhoo sen böyle seni çağıran her erkeğin arkasına binersen işimiz var senle diyo :) Esa da pardon ben seni İtalyan erkeklerinden sanmıştım zaten diyo :) Sonra Selim de artık ayağını denk al artık evli bir kadınsın diyor :) :) :)

Çok güzeldi yaa...

esse_m
02-08-06, 16:18
ben o bölümü 15 kez izledim ama asla bıkmam çok çok güzel bir bölümdü.

gulseven
04-08-06, 17:26
tango bölümü favorisi olmayan var mı acaba;)

halka
04-08-06, 23:05
romayı unutmamak lazım...az mı 3 ay bekledik o bölümü izleyebilmek için...

kübranejat
05-08-06, 01:45
Ee tabi zaten sadece favori bölümüm tango değil canım :) Ağva var daha Roma var velilikleri var vaaarr vaaarrr vaaarrr !!! :)

Fatima_m
05-08-06, 08:28
tango bölümü favorisi olmayan var mı acaba;)

kesinlikle tango bolumu muthisti ..

Billush
05-08-06, 13:46
Ben Roma sahnelerine bayılıyorum çok güzel bölümlerdi.Selim ilk önce Roberto'yu Esma'nın nişanlısın sanmıştı...

meryem85
05-08-06, 14:56
bence 32. bölüm en güzellerinden biri

kübranejat
05-08-06, 16:42
Esma Selim in evinde kalmıştı ya bir gün o bölümde çok güzeldi. Ama Roma gezisi süperdi...

*arife*
09-08-06, 13:47
bence en güzel bölümler bomba bölümü roma gezisi ve romadan sonra esmanın bebeğini düşürdüğü bölüme kadar çok güzeldi

asslli
09-08-06, 13:49
bence en güzel bölümler bomba bölümü roma gezisi ve romadan sonra esmanın bebeğini düşürdüğü bölüme kadar çok güzeldi

bencede sanakatılıyorum selimin esmaya romada evlenme teklif etmesi sonra esmanın doğum günü esma selim unuttu sandığı için esmanın kaktüs alması hepsi çok güzeldi sonra esma bebeğini düşürdü herşey bitti verdiği saçma sapan kararlar vs bi tek bu aralarda evlilik yıldönümlerinde selimin esmanın evine gidişi çok güzeldi ki sonra o da çabucak geçmişti

*arife*
09-08-06, 14:46
bencede sanakatılıyorum selimin esmaya romada evlenme teklif etmesi sonra esmanın doğum günü esma selim unuttu sandığı için esmanın kaktüs alması hepsi çok güzeldi sonra esma bebeğini düşürdü herşey bitti verdiği saçma sapan kararlar vs bi tek bu aralarda evlilik yıldönümlerinde selimin esmanın evine gidişi çok güzeldi ki sonra o da çabucak geçmiştievet ya selim esmanın evine gitmişti esmadan içeri alıp sabaha kadar onun dizlerinde uyumuştu herhalde bu bölümdeydi o inşallah hafızam beni yanıltmıyodur

mrs_dudidu
17-08-06, 14:19
ben en çok 29 ve 32 derim ama hepsi süper...

meltem-cmbl
17-08-06, 15:09
bemce 27 ve 28 .bölümler çok güseldii 29 u daha izlemedinn tango sahnesi varmış demekki oda süperrrr

begummm
19-08-06, 13:34
selim ve esmanın yakınlaşmalarıyla geçen tüm bölümler özellikle 32 selimin yanlış hatırlamıyosam bıçaklandıktan sonra esmanın onu hastanede öptüğü bölüm ve romadan bölümler müthişti.

oburixs40
19-08-06, 15:47
selimin evlilik yıldönümlerini hatırlayıp esmanın evine gelişi ve alnından öpüşü 65. bölüm çok güzeldi:love05:

Chae Ryung
20-08-06, 00:26
ben ilk yayınlanışında izlemedim arkadaşlarımızın eklediği videolardan izlediğim kadarıyla 30 ile 40 arasındaki bölümler çok güzel. televizyondaki tekrarlarda 30. bölümü çok beğendim. selimin esmaya karşı duyduğu aşktan dolayı kıvranışları çok güzeldi.

**Tugce**
20-08-06, 00:33
Selimin esmaya aşık olduğunu anladığı ve ikilini arasında ilişki başladığı bölümler şahane

kusursuz
20-08-06, 10:54
En güzel bölümler;
-Tango sahnesi(Zaten aşkları kronolojik olarak o gün başladı,nasıl sevmem:img-icecr )
-Gece yarısı Ağva'ya gelip Esma'yla konuşmaları ve tabi ki Barış meseleleri...:img-kiss:
-Selim'in "beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın" şarkısı eşliğinde köşkün camından baygın baygın Esma'yı izlemesi.
-Esma'nın sarhoş olması ve Selim'in evinde kalması...Hele bornozla koltukta uyuklerken saçmalamıştı.Örn:S-Sizinkilerin haberi var mı? E-(Uykulu ve garip bir yüz ifadesiyle) Umarım yoktur.Burdaki Selim Arhan bakışları ve Esma'yı uyurken izlemesi.
-Esma'nın Selim'i hastanede ziyareti ve öpmesi.Selim'in "Bende seni seviyorum hemde çook" demesi.
-Bahar partisi veee ikinci tango...Oradaki bir replik çok güzel.S-Herkes seni soruyor. E-Sen ne diyorsun? S-Bir arkadaşım diyorum.(Esma bozulur.Selim hızla)Ama senin sevdiğim kadın olduğunu bilmiyorlar(Burda elini tutar)...:img-icecr
-Evlilik teklifi (Esma karım ol,evime gel) Bu kadar mı yalın evlenme teklifi edilir?Onu geçtim bu kadar sade bir lafla bir insanı nasıl heyecanlandırabiliyor bu adam yaa?
-Tekne gezisi (ve ilk gerçek öpüşmeleri:love05: )
-Esma'nın (her ne kadar acı olsada) Roma'ya gidişi.Ve Selim'in mektubu...S-Gel kendimiz için birşey yapalım sevgilim...Evlenelim...:icon_cry: Ve uçak kalkar...:img-sorry
1.sezondan bu kadar.Sonra 2.sezondanda yazıcam.Aslında ilk bölümlerde çok güzel (Demir esma'lı) ama top ona derseniz tabiki Selim ve esma olan bölümler...:img-icecr

g_k
20-08-06, 16:37
roma gezisi tango we finallll mütişti yaaaaaa

first lady
20-08-06, 18:26
1. kesinlikle roma ama bide esmanın doğum gününün olduğu bölüm varki o da şahanedir:love05: :img-haha:

wonke
20-08-06, 18:47
37.bölüm de esma-selimin roma da evlendikleri bölüm harikaaaaaaaaaa

sezinakbas_
20-08-06, 18:57
esmanın bebeğini düşürdükten sonraki halleri (ağlaması ,boş boş bakışları,bezgin hali,selimin çabalarına rağmen mutsuzluğundaki bölümü)çok güzel bir bölümdü çok duygulanmıştım.yanılş anlaşılmasın sadece o bölüm.diğer bölümlerde esma salak gibiydi zaten.bir de selimin 26.bölümde (yanlış hatırlamıyorsam)rüyasında esmayı görmesi beni çok şaşırtmıştı.hiç beklemiyordum.çünkü aralarında birşey olduğuna ve olacağını düşünmemiştim.ama aralarında birşey olsun istiyordum.o sahne çok güzeldi.10.bölümün son sahnesinde esmala selimin dansı müthişti.selimin esmaya hayran hayran bakışları, esmanın şaşkınlığı,kısacası ikisinin dansı harikaydı.unutamadığım sahnelerden biriydi.ama en beğendiğim sahneler esmanın ilk bölümlerde selime kafa tutması hiç çekinmeden düşündüklerini söylemesi selimnde bunu karşısında şaşırıp kalması ve birşey söyleyemesi.ben esmanın bu hallerini çok beğeniyordummmm...

aşk_oyunu
20-08-06, 21:22
1)ilk tango
2)selimin duygularının karışıp esmaya hayrıan hayran bakması
3)selimin hastanede bnde seni seviyorum hemde çok dediğim esmanın öptüğüs sahnee:)
4)ikinci tango ve sevdiğim kadın konuşması:)
5)esmanın kafede seni seviorum demesi...
6)romada karşılaşıp sarılmaları
7)evlenmeleri ve romasdaki herşeyyyyyyyy:)
8)istabuldaki aralarında geçen herşeyyyyyyyyy.........

gzd_gzd
21-08-06, 14:15
az ve öz:ozan güven yane demirin olduu tüümm sahnelerr:):):):)
bi de şu esmayla selimin ilk tango sahnesi gerçkten çok güzel

gizem_89
21-08-06, 15:01
DEMirle esma sahneleri süperdi

ya demirin esmayA onu sevdigini sölemesi
evlilik teklifi
demirin nikahnda esmann ona bakmas üzgün ve ASIK
DANSLARII
CADDEDE KOL KOLA YÜRÜMELERi
ESMANIN PESiNDEN KOSUP TAKSiye binmesi
ilk bölüm esmayla öpüsmesi
demir sarhosken esmann onu odasna yatrmasI
demirin dogum gününde esma ve demirin gezmesi
demirin arabasn tamir ederken esmann gelmesi
demirin ona pastaya düsen kzz demesi ve esmann ona ASKLA bakmasI
ve demirin binnura esmann ADINI AGZINA ALIRSAN SENDEN AYRILMAM ÖYLE Bi KOCA OLURUM Ki PiSMAN OLURSUN DEMESiiii
motorbisikletten indiklerinde esma demir öpüsmesii

hande_85
24-08-06, 21:32
35. bölüm çok güzeldi..
herkes söylüyor ama tango sahnesini izlemek kısmet olmadı bana:( büyük kayıp olmuş herhalde:)

cagkan_asn
24-08-06, 22:24
esmann wee selimn itiraf sahnesii bide esmann selime hazılradıı kahwaltı sahnesii

RABİA
25-08-06, 17:10
selim ve esma sahneleri

_ardakural_
25-08-06, 20:31
belki kızabilrsiniz ama esma ve demirin bütün iyi diyaloglarının olduğu bölüm.çünkü ben esma ve demirciydim

oburixs40
25-08-06, 21:22
final sahnesi ve selimin esmanın evine gitmesii alnından öpmesi

cagkan_asn
26-08-06, 00:26
ewett yaa züperrdii bide romadakii bölümlerrr

seviliyorsun
26-08-06, 00:29
bir istanbul masalı masal gibi bir şeydi süperdi:img-kiss:

ecrin
26-08-06, 13:21
SELİM - ESMA sahnelerinin hepsi...
Özellikle esmanın sarhoş olup selimin evine geldiği sahne ve son final sahnesi...

aysuncan
26-08-06, 13:31
Esmave Selimle başlayan bölümlerden itibaren güzel bölümler başladı:img-haha::img-nyam:

cagkan_asn
26-08-06, 14:16
bendecee dierr bölümlerde güselldi ama bu bölümlerdekii aşkk çk güseldii asll izleyeci kitlesini yakalayanda bu ask oldu benceeee

AYLİN_
27-08-06, 13:58
esma ile selimin askının basladıgı bölümler ve selim esmanın evine gidip esmayı anında öpme sahnesi cok güzeldi:img-grin2

cerenn85
17-09-06, 15:01
çoğu kişi bunun tersini düşünüyordur ama ben esmanın demire aşık olduğu bölümleri sonra onların aşk yaşadıkları bölümleri çok seviyordum sonra bitti ben de izlemeyi bıraktım gibi bir bakıyorum bir bakmıyorum:blush:

g_k
17-09-06, 17:53
tango sahnesi we roma seyehati süperdiiiiiiii

halka
18-09-06, 16:13
Evet gerçekten de çok güzeldi ama ben hala AYLİN_ in dediği saheneyi hatırlayamadımm.. Nasıl kaçmış bendenn :)

saırım 65.bölümdeki sahneyi diyor...hani selim evlenme teklif ettiği günü hatırlayıp esmanın evine gitmişti çiçekle...

albizzia
19-09-06, 00:50
Ben en çok Selim'in uyku problemi için psikoloğa gittiği günlerden birinde Deniz hanımla yaptığı bir seansı seviyorum; Esma'ya karşı ilgisinin vicdani bir rahatsızlık olduğunu söylediğinde Deniz'in "acaba"lı bakışlarına karşılık, bir an boş boğazlık edip Esma'ya aşık olduğunu ağzından kaçırdığında Deniz'in "ben öyle bir şey demedim"ine karşılık sinirle "demeyin zaten" deyişi çok hoşuma gitmişti. İşte bu noktada "başkalarını belki ama kendinizi asla kandıramazsınız"ın uygulamalı kanıtlanması söz konusuydu. Ama tabii, aşkın başladığındaki kıvranmalar, Esma'nın sarhoş hali,tango sahneleri, Selim'in Esma'ya her bakışı, Esma'nın Selim'e her sığınışı, Selim'in çok öncesinde Binnur'a, bahçede, Esma ile aynı havayı solumak istemiyorsa "nefes almazsın olur biter" deyişi, ayrılıktan sonraki ilk kavuşmaları yani Roma günleri, nihayetinde Esma'nın düğünden kaçıp Selim'i kovalamasıyla ikinci kavuşmaları...( bu böyle sürer gider).

sezinakbas_
08-10-06, 23:09
esmanın saçmalamadığı bütün bölümleri seviyorum.esma saçmaladı mı dizi çekilmez hal alıyor.bu dizidede herşey yanlış anlaşılmaya müsait ne kadar da mraklılar yanlış anlamay.(özellikle selim ve esma)

cancan_01
09-10-06, 03:29
esmanın saçmalamadığı bütün bölümleri seviyorum.esma saçmaladı mı dizi çekilmez hal alıyor.bu dizidede herşey yanlış anlaşılmaya müsait ne kadar da mraklılar yanlış anlamay.(özellikle selim ve esma)

sana katılıyorum esmanın ve selimin yanlış anlamaları haricindeki btn bölümleri seviyorum..isterse dünya üzerindeki en kötü dizi olsun m.a olduğu için izlerim..bence de esmayla selim biarada olduktan sonraki her bölüm sperdi taaaa ki esmanın herşeyi yanlış anlamasına kadar..ben dizide en çok selimin esmaya bakarkenki halini çok seviyorum..o huzur verici sevgi dolu bakışa bitiyorum..mehmet aslantuğ başka bir insan yawww:img-grin2

gzd_gzd
11-10-06, 15:35
demirin doğum gününde sercan ve esmann ona süpriz yapması ve sonra 3ünün beraber lunaparka gitmesi çoook güzeldii :)

e-ŞA
11-10-06, 17:28
21. bölüm esmanın demire bakışı selimin esmayı uyurken izlediği sahne
32. bölüm ayyyy bu bölümün hepsiii :img-grin2
70. bölüm selim ve demirin kozanların bahçesinde içlerini döktükleri sahne lere bayılıyorum

aşk_oyunu
15-11-06, 00:24
aslında hepsisüperdi ama roma ve son bölüm süperdi

esma86
27-12-06, 18:16
29-37-48-71

hepsi süperdi ama bu bölümler süper ötesiydiiii

_Cennet_
16-02-07, 14:14
efet hepsi süperdi bende yanlış hatırlamıyosam 31 ya da 32 ydi

esse_m
16-02-07, 18:04
21 den 49 bölüme kadar olan bölümler birde 60 ve 63 birde 71. bölümler

riyanka-ua
16-02-07, 19:01
31 yada 32 tam hatırlamıom ama
esma -selim arasında aşkın başlaması we ewlenmeleri felan olan bölümler süperdi....
her bölüm süperdiii hala bazı sahnelerin etkisindeyim...

esma_selim!
28-02-07, 21:58
27-48 arası ve 71 =)

elwiens_86
07-03-07, 20:13
Ağva bölümü bence ama hangi bölüm bilmiyorum bide 36. bölüm unutamadığım bölümlerden bir kaçı...daha çok var şimdi aklıma gelmiyor...
ama bütün bölümler benim için çok özel....

~mystery~
20-03-07, 20:35
26-48 ve 71. bölüm.. yani esma&selim aşkının olduğu her bölüm :happy0064

sechil
20-03-07, 21:28
34-37-48-71 harika bölümlerdiii:img-yes:

~mystery~
20-03-07, 22:54
her bölüm süperdi ama esma&selimli bölümler en güzelleriydi :img-in_lo