Tüm Versiyonu Göster : Marina

angel eyes
08-02-08, 08:22
'Marina'... Güzel bir kadının entrikalar gölgesinde yaşananan fırtınalı hayatını anlatan dizinin konusu şöyle: Annesiyle beraber yaşayan güzel Marina, turistleri gezdirerek geçimini sağlamaktadır. Annesinin ölümüyle dünyası yıkılan Marina'yı, zengin amcası Guillermo himayesine alır.Marina her sabah show tv ekranlarında yayınlanıyor.

bayşiir
09-02-08, 10:12
ben hiçkaçırmıyorum bu diziyi.bu arada dizinin hikayesi biraz maria barrio'yu andırıyor.tam olarak benziyor diyemem.ama dizinin bazı sahnelerini izleyince maria barrio dizisini hatırladım bir anda

angel eyes
09-02-08, 13:48
TOTAL
8 ŞUBAT 2008 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 13,30 29,80
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,50 29,90
3 ASI [NET] KAND 8,60 19,20
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,70 20,50
5 SILA [NET] ATV 6,40 14,50
6 ASI (OZET) [NET] KAND 6,00 14,40
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 15,50
8 SELENA (TKR) [NET] ATV 5,70 25,60
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,50 20,40
10 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,40 14,40
..
..
69 MARINA [NET] SHOW 1,20 8,60

kaynak:uçankuş

bayşiir
10-02-08, 13:33
ben diziyi izledim.daha önce izlememiş olanlar için kısaca özetleyeyim.Marina amcasının evine geliyor.orada Alberta diye bir kadın var(bu arada Alberta'yı canlandıran kişi sonsuz aşk dizisinde sebastian'ın annesini oynayan kişidir.)o Marina'dan hiç hoşlanmıyor.fakir olduğu için küçümsüyor.onun Ricardo adında bir oğlu var.Marina Ricardo'ya aşık oluyor.ama Ricardo evli olduğu için bu aşkını saklıyor.ricardo'nun bir karısı var.adriana.o da marina'dan hiç hoşlanmıyor.o ricardo'yu en yakın arkadaşı julio ile aldatıyor.marina ise ricardo'ya olan aşkının umutsuz bir aşk olduğunu düşünüp üzülüyor.derken birgün marina julio ile adriana'yı uygunsuz bir vaziyette yakalıyor.derken birgün adriana ölüyor(nasıl ve neden öldüğünü bilmiyorum).kısa bir süre sonra ricardo adriana'nın kendisini aldattığını öğrenip marina ile evleniyor.alberta ise onları ayırmak için hain planlar yapmaya başlıyor.derken bir gün marina eski mahallesine gidiyor.orada kendisine aşık olan papalote ile konuşuyor.papalote marina'yı öpmeye çalışırken alberta'nın bir adamı onların fotoğraflarını çekiyor.ve alberta'ya veriyor.alberta ise ricardo'ya o fotoğrafları verip marina'nın onu aldattığını söylüyor.bunu öğrenen ricardo ise öfkeli bir şekilde marina'nın odasına girip onu sevmediğini ve ondan boşanacağını söylüyor.marina ise bu olay karşısında şoka giriyor.ricardo annesiyle birlikte evi terkederken marina ise hamile olduğunu öğreniyor ve aklını yitirmiş bir şekilde evden kaçıyor.ondan sonra aradan aylar geçiyor.marina'nın bir oğlu oluyor.marina oğlunu doğurup hastaneden taburcu oluyor.işte tam o sırada marina'dan intikam almak isteyen julio başına bir kar maskesi takıyor ve marina'nın yanına gidip onun bebeğini kaçırıyor.marina ise aklını tamamen yitiriyor.julio ise kaçırdığı bebeği bir çöplüğe bırakıp kaçıyor.derken bebeği lupe adında iyikalpli ve fakir bir kadın buluyor. ve onu büyütüyor.ona chuy adını takıyor.ricardo ise marina'nın başına gelenleri öğrenip acapulco'ya dönüyor.marina kocasına oğlunu maskeli bir adamın kaçırdığını söylüyor.ricardo ise ona pek inanmıyor.birgün ricardo marina'yı teselli etmek için evlatlık bir bebek alıyor.ve paty'yi evlat ediniyor.marina oğlunun bulunduğunu düşünerek bebek odasına bakıyor.ama bebeğin kız olduğunu görünce mutsuz oluyor.bir süre sonra marina paty'ye ısınıyor ama o bile oğlunun boşluğunu doldurmaya yetmiyor.aradan yıllar geçiyor.paty altı yaşına giriyor marina ise oğlunu aramaya devam ediyor.bu arada evdeki hizmetçilerden baivina yeğeni sara'yı paty ile ilgilensin ona bakıcılık yapsın diye işe aldırıyor.sara ricardo'dan hoşlanıyor ve marina'nın bütün zamanını kaybolan oğlunu arayarak geçirmesini fırsat bilerek ricardo ile yakınlaşmaya ve onu ayartmaya çalışıyor.derken marina ricardo'nun sara ile ilişkisini öğreniyor.ve sara'yı işten atıyor.derken aradan on yıl daha geçiyor.marina çaresizlik içinde oğlunu ararken chuy ise kendisini büyüten kadının hasta olduğunu öğreniyor.ve kötü bir arkadaşının da etkisiyle hırsızlık yapmaya kalkışıp alarcon malikanesini soymaya kalkışıyor.ondan sonra ricardo'ya yakalanıyor.ricardo marina'nın bitin yalvarmalarına rağmen chuy'u hapse atıyor.marina ise oğlunu büyüten kadının yattığı hastaneye gidip chuy'un aslında yılardır aradığı öz oğlu olduğunu öğreniyor.ve ona yeni bir ev,yani kıyafetler alıyor.ricardo ise marina'nın 16 yaşındaki bir çocukla aşk yaşadığını zannediyor.ve bunu marina'ya söylüyor.marina ise ricardo'ya chuy'un kendi oğulları olabildiğini söylüyor.tabi ki ricardo ise maskeli adam hikayesine inanmadığı gibi buna da inanmıyor.bu arada marina'nın laura adındaki bir arkadaşı var.onun veronica isimli zengin bir ikizi var veronica acapulco'ya geliyor ve ricardo'ya aşık oluyor.derken bir gün paty'nin gerçek annesi rosalba ortaya çıkıyor.ve ricardo'nun şirketinde sekreter olarak işe başlıyor.laura ise yaşadığı kötü olaylardan sonra rahibe olmaya kararveriyor.ricardo'ya aşık olan veronica ise marina ve ricardo'yu ayırmak için planlar yapıyor.

omayra73
10-02-08, 16:07
CAST

Sandra Echeverria - Marina
Mauricio Ochmann - Ricardo Alarcón (1)
Humberto Zurita - Guillermo Alarcón
Susana Dosamantes - Alberta Alarcón
Aylin Mujica - Laura / Verónica
Pablo Azar - Papalote
Manolo Cardona - Ricardo Alarcón (2)
Dolores Heredia - Rosa
Elizabeth Cervantes - Sara
Carlos Caballero - Julio
Karina Mora Novelo - Matilde
Eduardo Victoria - Federico
Sandra Destenave - Adriana
Gustavo Navarro - Daniel
Angelica Celayo - Rosalba
Mara Cuevas - Lucia
Beatriz Cecilia - Pastora
Lourdes Villareal - Lazara
Alfonso Dosal - Diego
Jorge Luis Vasquez - Elías

bayşiir
11-02-08, 13:06
bu günkü bölümde ricardo marina'ya "sen federico'yu değil beni seviyorsun" dedi.ondan sonra da federico alarcon malikanesine girdi.ricardo ise onunla kavga etmeye kalkıştı. chuy ise paty'yi görmek için amerika'ya gitmeye karar veriyor ve vaftiz babası ellatas'dan para istedi.ama el latas vermedi. julio ise tuercas ile birlikte latas'ın dükkanına girdi.ve oradan çok yüklü miktarda para çalıyor.latas ise sabah dükkanını açtığında paralarının çalındığını gördü.ve chuy'u hırsızlıkla suçladı.chela ve blanca ise latas'a chuy'un asla böyle bir şey yapamayacağını söylese de latas ikna olmadı ve chuy'u polise şikayet etmeye karar verdi.gulliermo ise rosalba'ya paty'nin durumundan marina'nın da haberdar olmasını söyledi.rosalba ise ona "ameliyatın bitmesini ve doktorun ona amaliyatla ilgili bir açıklama yapmasını bekleyelim" dedi.colorinda ise lupe'nin yattığı hastaneye gitti ve ona olanları anlattı.derken ricardo veronica'nın evine gitti.lucia ona federico'nun kötü bir adam olduğunu ve kendisini kandırdığını söyledi.ikisi konuşurken veronica geldi.lucia ise alışveriş için dışarıya çıktı.

bayşiir
11-02-08, 14:25
arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.laura ve veronica'yı aynı oyuncu canlandırıyor.ve bu oyuncunun adı da aylin.evet bizim bildiğimiz aylin.bu arada veronica laura'nın kılığına giriyor ya hani.marina ve ricardo ise onun laura olmadığını anlamıyorlar.sesin değişik olduğu bile anlaşılmıyor.bu bence çok büyük bir mantık hatası.bir şey daha umarım show tv sonsuz aşk dizisine yaptığını bu diziye de yapmaz.çünkü dizi bana maria barrio efsanesini hatırlatıyor.

RıhTım
12-02-08, 11:23
meraba arkadaşlar.bayşiir sana zahmet olucak rica etsem bugünkü bölümüde kısaca özetlermisin?bayşiirciğim show tv sonsuz aşkı final yapana dek yayınlamadımı?

hayat ve ben
12-02-08, 11:31
ya supper bi dizi sabahları vakit buldukça izliyom....bugünkü bölüm süperdi ben gillermoyu çook seviyorum.....marina çui ve patty benim bitanelerim....başlık sonunda açılmış başlık için teşekkürler...:happy0064:happy0064

selin_20
12-02-08, 11:51
ebrucum senin açtığın başlığa bende bikaç foto ekliyorum canım saol...:img-wink:

http://img148.imageshack.us/img148/5274/marca5mj3.jpg

http://img172.imageshack.us/img172/954/bscap086ua5.jpg

http://img219.imageshack.us/img219/5650/bscap087sf5.jpg

ben bu diziyi ilk bölümünden itibaren izlemeye başladım gerçektende maria del barioyu hatırlatıyor oğlu evlerine hırsızlık yapmaya girdiği bölümden sonra saat değişikliğinden kaçırmaya başladım şimdi ise denk gelince izliyorum bayşiir anlatımların için saol........

bayşiir
12-02-08, 13:51
tabi ki anlatırım.chuy'un yanına paty'nin okul arkadaşı geldi.onunla birlikte konuştular.ondan sonra sylvia ve chuy konuşurken julio denen o kötü adam geldi silvia ise chuy'un evinden gitti.chuy julio'dan para istedi paty'nin yanına amerika'ya gidebilmek için julio ise vermedichuy julio ile konuşurken blanca chuy'un evine geldi ve julio'yu kovdu.ondan sonra ricardo veronica'nın evine gidip içki içti.ondan sonra veronica ona "bu halde araba kullanamazsın,önce biraz dinlen ondan sonra eve gidersin"dedi.ondan sonra ricardo yatmaya gitti.aradan biraz zaman geçtikten sonra lucia geldi veronica'nın yanına.veronica ona marina'yı telefonla arayıp ona ricardo'nun burda olduğunu söylemesini istedi.lucia buna karşı çıktı.veronica ise lucia'ya kızıp bağırdı.ve onun yüzüne içki döktü.lucia ise marina'yı aradı ve ona veronica'nın dediklerini söyledi.marina ise bunları duyunca biraz öfkelendi.mathilde ise ona "veronica'yı kıskanıyor musun?" diye sordu.marina "hayır.onu neden kıskanayım ki?" dedi.ricardo ise uyanıp veronica'nın yanına geldi.veronica ona onunla evlenip chuy'u da yanına almak istediğini söyledi ve ona "istersen chuy'a gidip ona gerçekleri açıklayayım" dedi.ricardo ise bunu kabul etmedi.ve "ona gerçeği kendim söylerim" dedi.federico ise marina'nın yanına gitti.ikisi bir süre konuştular.ondan sonra alberta geldi.ve federico'ya "seni bu evde görmek istemiyorum hemen çık git bu evden"dedi.sonunda ise evdeki hizmetçilerden biri marina 'ya "amerika'dan size bir faks var" dedi.marima kağıdı aldı ve okudu.kağıdı okuduktan sonra ağlamaya başladı.çünkü kağıtta paty'nin öldüğü yazıyordu.dizi orada bitti

bayşiir
12-02-08, 14:24
hayır yayınlanmadı.dizi tam finale doğru giderken show tv yayından kaldırdı ve yerine başka bir program koydu.diziye gelince .bence paty ölmedi.rosalba paty'yi ellerinden almasınlar diye yalan söyledi onlara.ama umarım marina gerçekleri öğrenir.bu arada julio ise gerçekten çok kötü bir adam.marina'ya yaptığı kötülükler yetmiyormuş gibi chuy'a da zarar vermeye çalışıyor.veronica'ya gelince.bence o da en az julio kadar kötü.zavallı ricardo onun gerçek yüzünü görmüyor.o şeytan iki yüzlü davranıp ricardo'yu kandırmaya çalışıyor.lucia'ya da çok üzülüyorum.o kötü kadınla aynı evde kalıyor ve gerçeği bildiği halde susuyor.bakalım julio chuy'un gerçek annesinin marina olduğunu öğrendiğinde neler yapacak?eminim ona daha fazla zarar vermeye çalışacaktır.çünkü onun tek amacı marina'dan intikam almak.marina'nın federico ile evlenmesini ben de istemiyorum.belki zor olacak ama ben onun federico ile evlenmekten vazgeçip ricardo'yu affetmesini ve onunla yeniden evlenmesini istiyorum.tabi ki veronica buna asla izin vermeyecektir.laura meselesine gelince.bence laura ricardo'ya veronica denen şeytanın yaptıklarını anlatmalı.ricardo veronica yüzünden zavallıya çok kötü davrandı.umarım en kısa zamanda bütün sorunlar çözülür.ve marina rahat eder.

RıhTım
12-02-08, 18:39
çok tşkr ederim ellerine sağlık.yorumlarına bende katılıyorum kesinlikle.ricardo er yada geç o şeytan veronicanın gerçek yüzünü öğrenicek ve bütün pembe dizlerin sonunda olduğu gibi yine aşk kazanacak.ayrıca show tv gibi bu tür dizileri sonuna kadar yayınlayan bi kanalın sonsuz aşkın sonunu getirmemesine şaşırdım doğrusu.:icon_whisbilgilendirdiğin için çok sağol.

KKLFAN
12-02-08, 20:12
arkadaşlar merhaba..bu diziyi arasıra ben de izliyorum sabahları..yıllar önce ülkemizdeki ilk pembe dizi "zenginler de ağlar" ın konusuna benziyor bu dizi..youtube da var dizinin son bölümü..marina ile ricardo evleniyor..çui ile pati evleniyor bir de çocukları oluyor..marina ile ricardo yatta çocuklarını severken dizi bitiyor..

RıhTım
12-02-08, 22:36
o halde hoşgeldin kklfan.:happy0064diziyi izlemene sevindim.dediğin diziyi zenginlerde ağları hiç duymamıştım ama marıa la del barrıoyu izlediysen eğer marına biraz ona benziyor arkadaşların da dediği gibi konusu farklı.

selin_20
13-02-08, 12:08
saol ebrucum ........:img-wink:

KKLFAN evet canım ben zenginlerde ağlarıda izlemiştim zaten maria del barioda onun yeni versiyonuydu bu dizide konu bakımından onlardan esinilerek çekilmiş heralde ama birazdaha farklılıkları var....

http://img172.imageshack.us/img172/7516/bscap097an7.jpg

http://img205.imageshack.us/img205/2396/bscap108hk5.jpg

http://img177.imageshack.us/img177/3491/bscap091ml6.jpg

bayşiir
13-02-08, 12:14
merhaba arkadaşlar bugünkü bölüm de gerçekten çok güzeldi.baş rahibe,laura'ya "ricardo'ya hala aşık mısın" diye sordu laura ise "evet" dedi.bunun üzerine baş rahibe laura'ya şapele gidip yüreğinden bu umutsuz aşkı çıkarması için tanrıya dua etmesini söyledi.veronica ise alarcom malikanesini aradı ve paty'nin durumunu sordu.ona paty'nin öldüğünü söylediler.paty'nin sınıf arkadaşları da eğlence düzenlediler tam o sırada öğretmenleri geldi ve onlara acı haberi verdi.ricardo ise eve gitti.marina önce ona sarıldı ondan sonra da ona "bütün bunların suçlusu sensin"dedi.veronica ise lucia'ya alarcon ailesine başsağlığı dileyeceğini söyleyince lucia ise daha önce hiç yapmadığı şeyi yaptı ve ona kızdı.ondan sonra da onun,annesinin cenazesine kırmızı bir kıyafetle gidip sigara içtiğini ve oradaki erkekleri içki içmeye davet ettiğini söyledi ve "sen anne olmadığın için evlat acısının ne demek olduğunu bilmiyorsun" dedi.gulliermo ise rosalba'ya marina'nın perişan olduğunu ve paty'nin ölmediğini öğrenmesi gerektiğini söyledi rosalba ise ona "iki hafta bekleyelim" dedi.chuy ise federico'dan paty'nin öldüğünü öğrendi ve dışarıya çıktı.ondan sonra sylvia lupe'nin evine gitti ve chuy'un nerde olduğunu sordu.lupe ise ona chuy'un dışarıya çıktığını söyledi ve acı haberi verdi.federico ise şirketine gitti sekreteri ona bir fax gönderdi. federico ise paty'nin kendi kızı olduğunu öğrendi.ondan sonra rosalba federico'yu aradı ve ona kendi kızını artık kaybettiğini söyledi.ikisi biraz tartıştılar.ondan sonra dizi bitti.

bayşiir
13-02-08, 12:35
gelelim yorumlarımıza.paty'nin sınıf arkadaşlarından başlayalım.arkadaşlar hastanede can çekişirken onların sıraların üstüne çıkıp dans etmeleri çok yanlış bir davranış.tamam paty iyileşmeye başladı ama tam olarak iyileşmedi.onlar bence en büyük yanlışı yaptılar.lucia'ya gelince daha önce lucia bir ezik gibi davranıp veronica şeytanına karşı sesini bile yükseltemiyordu.ama en sonunda yapması gereken şeyi yaptı ve o yılanı iyice azarladı.luca'yı bunun için kutluyorum.veronica'nın lucia'nın annesinin cenazesinde yaptıkları da hiç hoş değil.mirasa konmak için ölümün eşiğindeki amcasını yastıkla boğacak kadar ileri giden birisinden daha ne beklenebilir ki.ben bayan alberta'nın ricardo'nun veronica şeytanı ile,marina'nın da federico ile evlenmelerine engel olacağını düşünüyorum.inşallah bu evlilikler gerçekleşmez.bu arada rosalba'nın yaptığını da doğru bulmuyorum.o paty'nin öz annesi olabilir.ama bu ona paty'yi büyütüp besleyen ve bü yaşa getiren marina'ya bir fax çekip ona paty'nin öldüğünü söyleme hakkı vermez.bence marina'nın gerçeği bilmeye hakkı var.bu arada marina her ne kadar nefret etse ricardo'ya hala deliler gibi aşık.ve onu kıskanıyor.ama gururundan bunu itiraf etmiyor.ama biraz da haklı.çünkü ricardo ona hiçbir zaman güvenmedi.gerçi aklı başına geldi ama biraz geç kaldı bence.ama inşallah herşey yoluna girer

angel eyes
14-02-08, 12:17
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
13 ŞUBAT 2008 ÇARŞAMBA
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 22,00 48,50
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,10 24,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,80 24,60
4 SPOR GUNDEMI KAND 8,20 21,60
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,60 21,00
6 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,60 18,00
7 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,50 11,90
8 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,40 14,90
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,60 18,70
10 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 4,50 12,00
..
..
97 MARINA [NET] SHOW 0,60 7,70

TOTAL
13 ŞUBAT 2008 ÇARŞAMBA
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 21,00 44,30
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,80 22,90
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 8,70 28,50
4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,20 16,90
5 SPOR GUNDEMI KAND 7,70 18,50
6 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 7,50 21,30
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,80 17,60
8 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,30 13,20
9 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,00 14,10
10 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 4,90 13,30
..
..
54 MARINA [NET] SHOW 1,40 11,60

bayşiir
14-02-08, 12:21
selam arkadaşlar.bugünkü bölümde çok ilginç ve önemli gelişmeler oldu.marina veronica'nın evine gitti ve ona ne yapmaya çalıştığını sordu.veronica ise ona bağırdı.marina veronica'ya "eğer chuy'a bir zarar verirsen seni öldürürüm" dedi.ikisi kavga ettiler.derken marina gitti.federico geldi veronica'nın evine.elinde de silah vardı.federico veronica'ya yüksek sesle ricardo'nun nerde olduğunu sordu.veronica ise ona bunu bilmediğini söyledi.ve ondan silahını bırakmasını ve yanlış bir şey yaparsa ikisinin de planlarının mahvolacağını söyledi.ondan sonra federico dışarıya çıktı.veronica ise alarcon malikanesine gitti ve marina'ya onunla konuşmak istediğini söyledi.marina ise onu kovmaya kalktı.veronica ona "buraya kavga etmeye gelmedim.ricardo'nun başı belada.federico paty'nin babası olduğunu öğrendi.bundan da ricardo'yu suçluyor.lütfen birşeyler yap" dedi.marina ise inandı.ricardo ise veronica'nın evine gitti.lucia ona veronica'nın çaldığı rahibe kıyafetini gösterdi.ondan sonra gitti.işte tam o sırada veronica evine geldi.ricardo ise rahibe kıyafetini göstererek ona bu kıyafetin onda ne işi olduğunu sordu.veronica ise bu kıyafeti lucia'nın çaldığını ve onun deli olduğunu söyledi tabiki.ondan sonra ricardo'ya olanları anlattı.ricardo ise federico'nun şirketine gitti.federico ona silahını doğrulttu.ricardo ona olanları daha yeni öğrendiğini ve hiçbir şeyden haberi olmadığını söyledi.ondan sonra federico zor da olsa biraz sakinleşti.veronica ise lucia'ya kızdı ve onu azarladı.ondan sonra ricardo oğlunun yanına gitti. ve lupe'den chuy'a biran önce gerçekleri söylemesini istedi.veronica ise chuy'un mahallesine gitti ve orada o dedikoducu kadın colorinda ile karşılaştı.ondan sonra ona chuy'u en kısa zamanda şehir dışına çıkarmasını söyledi.colorinda ise o kötü adamlara bunu anlattı.ricardo ise marina'ya chuy'a bir an önce gerçekleri söyleyeceğini söyledi.lupe ise gerçekleri söylemek için provalar yaptı.marina ise lupe'ye gidip ona gerçekleri söyleyip söylemediğini sordu o da söylemediğini söyledi.ondan sonra chuy'un evinden çıktı.paty ise gulliermo'ya bir mektup yazdırdı ve mektubu en kısa zamanda ailesine göndermesini istedi.gulliermo ise tam mektubu göndermek üzereyken rosalba mektubu gördü ve ona mektubu kendisinin göndermek istediğini söyledi.ondan sonra ricardo chuy'un evine gitti ve ona "bilmiyor musun?" diye sordu chuy da ona "neyi?" diye sordu.dizi de burda bitti.

bayşiir
14-02-08, 12:59
gerçekten de çok heyecanlı bir bölümdü.bakalım yarınki bölümde neler olacak?bence büyük bir ihtimalle chuy gerçeği öğrenecek ve gerçek ailesinden nefret edecek.bugünkü bölüme gelecek olursak ricardo bence o şeytana inandı.veronica ise ne yapıp edip ricardo'yu inandırdı lucia'nın deli olduğuna.ve bu işten bu sefer de sıyrılmayı başladı.bakalım bu gerçek daha ne kadar gizli kalacak?.keşke lucia daha fazla şey anlatsaydı.o zaman ricardo veronica ile evlenmekten vazgeçerdi.ama bu sefer de zavallı lucia o şeytanın gazabından kurtulamazdı.bence chuy artık gerçeği bilmeli ve gerçek annesinin aslında onu terketmediğini ve ondan kaçırıldığını öğrenmeli.bir de onu annesinden çalan kişinin julio olduğu ortaya çıkarsa dizi daha da heyecanlı olacak.hele bir de julio chuy'un marina'nın oğlu olduğunu öğrenince bakalım ne yapaca?.marina'ya gelince.bence marina oğlunun babasına deliler gibi aşık.ve onu kıskanıyor.ricardo'nun veronica'nın evinde olduğunu öğrendiğinde nasıl bozulduğunu hatırlarsınız.neyse umarım herşey yoluna girer.

bayşiir
15-02-08, 11:29
bugünkü bölümde lupe pederin yanına gitti ve chuy'un başına bir şey gelmesinden endişelendiğini söyledi.peder ise lupe'ye julio ve tuercas arasında geçen konuşmaları duyduğunu söyledi.ve sonra da julio ve tuercas'ın chuy'a bir zarar verebileceklerini söyledi lupe ise kendisini dövenlerin julio ve tuercas olduğunu söyledi.ve kanıtı bulduğu anda onları polise teslim edeceğini söyledi.paty ise evini aradı pastora ile konuştu ama rosalba araya girdi ve bu konuşmayı engelledi.ondan sonra oradaki hemşireye kızıp odadaki telefonu kaldırmasını yoksa onu işten attıracağını söyledi.dizinin sonunda ise chuy okul arkadaşlarıyla konuşurken yanına julio ve tuercas geldi ve ona "seni annene götüreceğiz" dedi.ve dizi orada bitti.

bayşiir
15-02-08, 11:58
bence julio ve tuercas chuy'a kötübir şey yapacaklar.umarum lupe ve marina bunu son anda engeller.ikiside onu öldüreceklerini söylediler.umarım chuy'a kötübir şey olmaz.bence bu işin içinde kesin o sarışın şeytan vardır.gerçekten de öyle.chuy'u öldürerek eline ne geçecek anlamıyorum.bence şöyle olacak.kızlar julio ve tuercas'ın chuy'u götürdüğünü görduler ya hemen marina'ya haber verecek.ondan sonra da marina polisi arayacak.polis her yerde julio ve tuercas'ı arayacak.ve inşallah onları chuy'a bir zarar vermeden yakalayacak.polis onları tutuklayacak büyük ihtimalle.inşallah böyle olur.eğer öyle olmazsa çok kötü olur.rosalba'ya gelince önceden o iyi bir kadındı ama paty'nin başına gelenlerden sonra o da biraz kötü kadın olmaya başladı.hatta veronica'yı bile geçti.bence gulliermo onun daha da kötü bir kadın olmasını engellemeli.hani paty mektup yazmıştı ya ailesine bence rosalba o mektubu kesin yırtıp atmıştır.bu kadının alarcon ailesine neden bunları yaptığını anlamış değilim.ama inşallah aklı en kısa zamanda başına gelir.pazartesi gününü iple çekiyorum.bence bizi oldukça heyecanlı bir bölüm bekliyor

angel eyes
15-02-08, 12:28
TELE - BAROMETRE
14 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 17,00 36,00
2 ANNEM [NET] KAND 10,50 25,40
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 10,50 22,60
4 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 8,60 19,50
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,60 21,70
6 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 7,10 18,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,70 19,30
8 ORGANIZE ISLER (T.S) [NET] ATV 5,60 12,10
9 SPOR SAYFASI SHOW 5,50 14,10
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,00 19,20
....
99 MARINA [NET] SHOW 0,60 5,30

TOTAL
14 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 17,90 37,60
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,40 29,60
3 TEK TURKIYE [NET] STV 8,80 19,20
4 ANNEM [NET] KAND 8,50 21,00
5 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,50 17,80
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,80 20,00
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,70 19,80
8 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 7,00 19,00
9 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,90 15,20
10 BEZ BEBEK [NET] FOX 5,70 11,70
..
..
54 MARINA [NET] SHOW 1,50 11,30

angel eyes
16-02-08, 12:21
TELE - BAROMETRE
15 ŞUBAT 2008 CUMA
1 ASI [NET] KAND 9,50 23,30
2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 8,00 21,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 21,60
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,60 21,50
5 BEYAZ SHOW [NET] KAND 7,20 25,60
6 SILA [NET] ATV 6,30 15,70
7 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 6,10 15,30
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,50 22,70
9 ASI (OZET) KAND 5,50 14,90
10 SPOR GUNDEMI KAND 4,90 13,70
..
..
90 MARINA [NET] SHOW 0,70 9,00

TOTAL
15 ŞUBAT 2008 CUMA
1 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,40 31,10
2 ASI [NET] KAND 8,90 19,90
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,50 19,50
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,90 17,90
5 SILA [NET] ATV 6,60 14,90
6 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,50 14,70
7 ESREF SAATI. [NET] SHOW 6,30 15,60
8 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,80 22,10
9 ASI (OZET) KAND 5,40 13,10
10 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,10 13,70
..
..
59 MARINA [NET] SHOW 1,40 11,40

selin_20
16-02-08, 14:04
http://img182.imageshack.us/img182/1333/bscap069gl8.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/3737/bscap074zf1.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/5434/bscap073qz7.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/6950/bscap077lw5.jpg

selin_20
16-02-08, 14:13
http://www.lasnoticiasmexico.com/images/humberto_zurita_2006.jpg

http://www.lasnoticiasmexico.com/images/protagonistas_telenovela_marina.jpg

http://www.lasnoticiasmexico.com/images/mauricio_ochman232.jpg

http://www.lasnoticiasmexico.com/images/telenovela_marina_1.jpg

bayşiir
16-02-08, 15:26
arkadaşlar hani bir bölümde luıcia marina ve ricardo'nun evine gelmiş ve tam onlara bir kağıt verecekken dizi bitmişti.acaba o kağıtta ne yazıyordu?aranızda o bölümü izleyen var mı?

bayşiir
18-02-08, 12:30
selam arkadaşlar bugünkü bölümde de oldukça heyecanlı gelişmeler oldu.lupe peder ile birlikte veronica'nın evine gitti.ve ona verilen parayı geri verdi.ondan sonra da chuy alarcon malikanesine gitti.ve marina'dan arabanın anahtarını aldı.ondan sonra julio ve tuercas ile arabaya bindi.derken onların niyetinin kötü olduğunu anladı ve arabadan inmek istedi.julio ve tuercas ise arabayı sürmeye devam ettiler.chuy ise direksiyonu tuttu ve kaza oldu.paty ise hemşireye,ailesine mektup yazmak istediğini söyledi. marina ise evde otururken ona bir telefon geldi.ona chuy'un bir kaza yaptığını ve öldüğünü söylediler.derken evin o yaşlı hizmetçisi ricardo'ya acı haberi vermek için veronica'nın evine telefon açtı.telefonu lucia açtı.baivina lucia'ya ricardo'nun burda olup olmadığını sordu.lucia ona ricardo yok dedi.ondan sonra hizmetçi lucia'ya chuy'un öldüğünü söyledi.işte tam o sırada veronica geldi lucia ona chuy'un öldüğünü söyledi.alberta veronica'nın evine gitti ve veronica'ya oğluyla evlenmesine kesinlikle karşı çıktığını söyledi.marina ise morga gidip ağlarken yanına chuy geldi ve onun söylediklerini duydu marina ise chuy'u gördü ve ona "ben senin gerçek annenim" dedi dizi orada bitti

angel eyes
19-02-08, 12:01
TELE - BAROMETRE
18 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,10 23,30
2 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,90 23,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,40 24,60
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 9,20 23,20
5 KOPRU [NET] STAR 7,90 19,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,70 20,20
7 SPOR GUNDEMI KAND 7,40 17,60
8 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 7,40 17,30
9 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 6,50 13,70
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,30 22,60
..
..
97 MARINA [NET] SHOW 0,80 6,20

TOTAL
18 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 14,70 30,90
2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 10,40 23,10
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,80 28,50
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,70 21,50
5 KOPRU [NET] STAR 8,30 22,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,70 18,90
7 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,40 15,80
8 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 7,10 15,00
9 SPOR GUNDEMI KAND 6,50 15,20
10 EZO GELIN [NET] SHOW 5,10 13,20
..
..
63 MARINA [NET] SHOW 1,50 10,30

bayşiir
19-02-08, 12:33
bugünkü bölümde ise marina chuy'a annesi olduğunu söyledi.chuy ise ona çok kızdı.ondan sonra lupe'ye gitti.ve ona da kızdı.lupe ise ona herşeyi anlattı.paty ise hemşireye bir mektup yazdırıp onu ailesine göndermesini istedi.hemşire ise paty'nin odasından çıkarken "o bayanla bir sorun yaşamak istemiyorum" dedi ve mektubu yırtıp çöpe attı.colorinda ise hapiste kalan julio'yu ziyaret etti.julio ona "merak etme.seni ve bizi kiralayan o bayanı ele vermeyeceğim" dedi.rosalba ise hemşireye ne olduğunu sordu.hemşire ise paty'nin kendisine bir mektup yazdırdığını ama onun bu mektubu yırttığını söyledi.sonra da ona neden böyle yaptığını söyledi.rosalba ise hemşireye paty'nin onun öz kızı olduğunu ve onu evlatlık alan ailenin paty'yi elinden almalarına engel olmak için yaptığını söyledi.ondan sonra chuy alarcon malikanesine geldi.marina'ya sarıldı ve ondan özür diledi.ondan sonra da ona babasının kim olduğunu söyledi.marina ise ona "senin baban ricardo alarcon" dedi ve dizi bitti.

hayat ve ben
19-02-08, 12:38
bayşiir (cnm adını bilmiyom)cnm özet için teşekkürler....ya bugün süperdi.......:happy0064ama marinayla oğlunun sarıldığı yerde biraz exsın hareket müzik olcaktı........öyle kuru kuruya......neyse sonunda kavuştular ya.........bence daha büyük sorunlar başlıyo.........bide marinanın amcasına hayrandım...........ya ne karizma adamsın o kadına nasıl kanıp biricik marinanı üzüyon.............:img-tomat

selin_20
19-02-08, 13:02
http://www.produ.com/imagenes/estrenos/mainmarina.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070226/telemundo/i11725251607marina_manolo_6a.jpg

http://img148.imageshack.us/img148/4638/i11704558801marinaparejhb8.jpg

selin_20
19-02-08, 14:11
saol hayat ve ben beğenmene sevindim canım bende bu sayfaya buldukça foto ekliyorum ....:img-wink:

marina dizisinin çekim esnası...

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070228/telemundo/i11726774402marina_susana_2.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070228/telemundo/i117267744012marina_susana_12.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070228/telemundo/i117267744015marina_susana_16.jpg

selin_20
19-02-08, 14:14
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070228/telemundo/i117267744013marina_susana_14.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070228/telemundo/i117267744014marina_susana_15.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070228/telemundo/i11726774406marina_susana_6.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070228/telemundo/i117267744011marina_susana_11.jpg

bayşiir
20-02-08, 11:03
bugünkü bölümde marina chuy'a ricardo'nun onun gerçek babası olduğunu söyledi.chuy ise marina'ya babasından nefret ettiğini,çünkü bütün bu olanlara ricardo'nun sebeb olduğunu söyledi.ondan sonra chuy lupe'nin evine gitti.federico ise alarcon malikanesine gitti.ikisi olanlar hakkında konuştular.alberta ise bu konuşmayı dinledi.kısa bir süre sonra federico gitti.alberta ise marina'ya kızıp bağırdı.ondan sonra marina pastora ile konuştu.ve ona planlarından bahsetti.federico ise veronica'nın evine gidip orada lucia ile karşılaştı.lucia ona kendisini veronica'ya verdiği için kızdı.laura ise marina'yı telefonda aradı.ve ona yarın rahibe olacağını söyledi.ondan sonra da veronica'yı aradı ve aynı şeyleri ona da söyledi.dizinin sonunda ise marina lupe'ye gitti.ve ona chuy'u alıp gideceğini ve kendisinin de gelmesini istediğini söyledi.lupe ise ona chuy'u bıraktığını söyled.kısa bir süre sonra marina evden çıktı.eve chuy'un vaftiz annresi olan chela geldi.lupe ona kararından bahsetti.ikisi bu yüzden tartıştılar.

selin_20
20-02-08, 11:05
çok saol hayat ve ben.........:img-wink:

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070212/telemundo/i11713198803marina_beso_3.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070212/telemundo/i11713198804marina_beso_4.jpg

bayşiir
21-02-08, 10:14
selam arkadaşlar bugünkü bölüm de çok heyecanlıydı.marina peder ile konuştu peder ona oğlunu babasından ayırmaması gerektiğini soyledi.chela ise blanca'a julio'yu hapiste ziyarete gittiğini söyledi ondan sonra onun tuercas ile birlikte lupe'yi dövdüğünü ve ellatas'ın dükkanındaki paraları çaldığını öğrendi.ondan sonra ise chuy'u ülkeden çıkarabilmek için çok zengin bir kadından para aldığını ama julio'nun o kadını tanımadığını söyledi.chuy ise veronica'nın evine geldi ve ricardo'ya annesinden neden boşandığını sördu.ricardo ise aralarında bir sürü sorun olduğunu ve oğnun oğnu olduğunu bilmediğini söyledi.chuy ise ona asla baba demeyeceğini,bunun yerine profesör diyeceğini söyled. o dışarıya çıkar çıkmaz veronica geldi ve ricardo'yu teselli etti.alberta ise marina'ya hala ricardo'yu sevdiğini söyledi.marina ise ona artık ricardo ile aralarında hiçbirşey olmadığını söyledi.alberta ise marina'ya hiç inanmadı.federico ise chuy'a gidip hazırlanmasını söydedi.ondan sonra marina hazırlıklarını yaptı.ikisi de federico'nun çiftliğine gittiler.alberta ise ricardo'yu aradı ve olanları anlattı.ricardo ise veronica ile evine gitti.veronica ona federico'nun marina ve oğlunu nereye götürdüğünü söyledi.ricardo ise eline bir silah aldı ve veronica ile çiftliğe gittiler.ondan sonra orada marina,federico ve chuy ile karşılaştı.federico ise adamlarına ricardo'yu kovmalarını söyledi.ricardo ise silahını federico'ya doğrulttu.ikisi kavga ettiler.federico ricardo'nun elinden silahı almaya çalışırken silah birden ateş aldı ve chuy'un omzuna kurşun isabet etti.chuy ise yere yıkıldı ve dizi bitti.

selin_20
21-02-08, 11:39
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070112/telemundo/i116864214020marina_21.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070112/telemundo/i116864214017marina_17.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070112/telemundo/i116864214015marina_15b.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070112/telemundo/i116864214014marina_14.jpg

bayşiir
22-02-08, 10:40
selam arkadaşlar.işte yine birlikteyiz. bugünkü bölüm gerçekten de çok heyecanlıydı.marina,ricardo,veronica ve federico hastanede beklerken chuy doktor ile dışarıya çıktı.doktor chuy'un durumunun iyi olduğunu ve kurşunun onun omzunu biraz sıyırıp geçtiğini söyled.gulliermo ricardo'ya bir mektup göderdi.mektupta acapulco'ya geri döneceğini ve paty ile ilgili bütün gerçeği anlatacağını söyledi.ricardo ise mektuba oldukça şaşırdı.peder ise veronica'yı ziyaret etti.veronica ona marina'nın çok kötü bir kadın olduğunu söyledi.ama peder ona inanmadı.gulliermo ise rosalba ile tartıştı ve en kısa zamanda acapulco'ya döneceğini söyledi.ondan sonra veronica evinde otururken bir adamı ona bir poşet getirdi.poşetin içinde kırmızı renkte bir peruk vardı.veronica peruğu taktı.rosalba ise paty'ye chuy'un ona bir mektup gönderdiğini söyledi.paty mektubu okumak istedi ama rosalba izin vermedi buna ve mektubu kendisi okudu.(mektupta chuy paty'yi sevmediğini ve ondan ayrılmak istediğini söylüyormuş)veronica ise şirketine gitti ve federico ile tartıştı ve ona onu artık şirketten klovduğunu,onun yerine de ricardo'yu getireceğini söyledi.marina ise lupe'nin evine gitti.lupe chuy'un başına gelenlerden dolayı ona kızgın olduğunu söyledi.

hayat ve ben
22-02-08, 10:42
selincim yine döktürmüşsün cnm.............resimler supper..........bayşir özet için teşekkürler................bugünkü bölüm çok hoştu............ama şu sarı cadı beni çıldırtıyo.........:img-pilot

selin_20
22-02-08, 11:14
çok saol hayat ve ben ........:img-wink:

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070212/telemundo/i11713198806marina_beso_6.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070212/telemundo/i11713198807marina_beso_7.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070212/telemundo/i11713198801marina_beso_1.jpg

angel_timuçin
23-02-08, 10:13
özet için saol bayşir.....
bişey sorucam arkadaşlar...
marinada ilk önce ricardo'yu başka bir erkek mi oynuyodu
ben video sitesinden falan izlemek istedim marina yı başka bir erkek gördümm nedir durum acaba...?????

selin_20
23-02-08, 12:46
evet angel_timuçin ilk bölümlerinde ricardo'yu başkası oynuyordu sonra değişti şu anki aktör oynuyor...

işte ilk ricardo Mauricio Ochmann...

http://bp3.blogger.com/_w4VnmXyM4g8/RulxDxSJloI/AAAAAAAAAi4/VBoUY9h5fW8/s400/ochmann+y+marina.jpg

şu anki ricardo Manuel Cardona ...

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070226/telemundo/i11725251601marina_manolo_1a.jpg

selin_20
23-02-08, 12:49
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070117/telemundo/i11690732408alfonso_8.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070223/telemundo/i11722668602familia-alarcon_2.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/070223/telemundo/i11722668601familiaalarcon_1.jpg

angel_timuçin
23-02-08, 13:32
selin_20 ; saol arkadaşım video sitesinden baktım ilk resimdeki adam vardı ama şuanki Ricardo daha yakışıklı bencee....
çok begeniyorummm.... :img-blush
acayip şeker....

video sitesinde hep ricardo verenoki ile bişeler yapıyodu....:icon_sorr
marina nedne yok fffffffffffffff...

bayşiir
25-02-08, 10:22
bugünkü bölümde marina laura'yı manastırda ziyaret etti.laura ise ona veronica'nın onun kılığına girip ricardo'ya yalanlar söyleyerek ikisinin aralarını açmak istediğini söyledi.ondan sonra da ricardo'ya deliler gibi aşık olduğunu itiraf etti.kısa bir süre sonra marina veronica cadısının evine gitti ve onu bir güzel dövdü.veronica ise marina'ya çok kızdı.başrahibe ise laura'ya marina ile neler konuştuğunu duyduğunu söyledi ve ondan rahibelikten çıkmasını istedi.laura ise bunu kabul etti.ondan sonra lucia ve leandra eve döndüklerinde veronica'ya neler olduğunu sordular.veronica ise marina'nın kendisini dövdüğünü söyledi.lucia ise ona "kesin sen ona birşey yapmışsın" deyince veronica lucia'yı dövmeye kalktı.ondan sonra ricardo'nun avukatı okula gelip ona federico'nun chuy'u nüfusuna kaydettiğini söyled.marina ise olanları alberta'ya anlattı.lucia ise leandra'ya laura'nın manastırdan atılıp buraya geleceğini veronica'ya asla söylememesini söyledi ve "laura geldiğinde veronica'nın yüzü nasıl bir şekil alacak çok merak ediyorum" dedi.gılliermo ise havaalanında uçağı beklerken rosalba geldi.rosalba ona olanlardan dolayı pişman olduğunu ve kendisinden birşans daha istediğini söyledi.

selin_20
25-02-08, 11:46
bişeydeğil angel_timuçin....

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i11637118201marinabuscando1.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i11637118203marinabuscando3.jpg

selin_20
25-02-08, 11:49
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i11637118209marinabuscando8.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i116371182010marinabuscando9.jpg

bayşiir
26-02-08, 11:04
selam arkadaşlar bugünkü bölümde yine çok önemli gelişmeler oldu.chuy lupe,blanca ve chela ile konuşurken vaftizbabası geldi ve ona lupe'yi dövmeleri ve onu şehir dışına çıkarmaları için julio ve tüercas'ı kiralayan kişinin veronica olduğunu söyledi.chuy ise sinirli bir şekilde cadının evini bastı ve onu boğmaya kalktı.ricardo ise alarcon malikanesinden ayrılmak için hazırlanırken marina ona gitme dedi.ricardo marina'ya onun kendisine hala aşık olduğunu ve kendisinden bir şans daha istediğini söyledi.marina ise ağlayarak bunun mümkün olmadığını söyledi.ama ikiside bütün yaşananları bir süreliğine de olsa unutup dudak dudağa öpüşmeye başladılar.onlar öpüşürken federico malikaneye geldi ve onları öpüşürken gördü.ondan sonra elindeki kağıdı yırttı ve yere attı.laura ise veronica cadısının evine geldi.veronica önce biraz şaşırdı.laura ise ona ricardo'yu deliler gibi sevdiğini söyledi.veronica ise ona ricardo'nun çok yakında kendisi ile evleneceğini söyledi.marina ise federico'yu telefonla aradı ama federico telefonu açmadı.federico ise içki içip sarhoş oldu.

RıhTım
26-02-08, 11:13
bayşiirciğim sağol canım özetlerin için uzun bir zamandır izleyemiyorum ama senin özetlerin sayesinde dizide neler olmuş öğrenebiliyorum.ellerin dert görmesin.federiconun elindeki kağıtlar ne kağıdıydıo canım biliyomusun?

selin_20
26-02-08, 12:33
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i116371182011marinabuscando11a.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i116371182014marinabuscando14.jpg

selin_20
26-02-08, 12:36
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i116371182012marinabuscando12.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061116/telemundo/i116371182013marinabuscando13.jpg

bayşiir
27-02-08, 11:02
günaydın arkadaşlar dizimizde bugün de çok heyecanlı gelişmeler oldu.ricardo şeytanın evine gitti.orada laura da vardı.laura ona veronica'nın kendisinin kılığına girip ona marina hakkında yalanlar söylediğini anlattı.ricardo ise veronica cadısına çok kızdı.ve onunla evlenmekten vazgeçtiğini söyledi.marina ise federico'nun yanına gitti.ve ona neden böyle davrandığını sordu.federico ise marina'ya onu ricardo ile öpüşürken gördüğünü söyledi.marina ise federico'ya ricardo ile aralarında hiçbir şey olmadığını söyledi.bu arada laura ise evinde ölü bulundu ne yazık ki.eve gelen polisler ise chuy'un saatini buldular.chuy ise o gün çok sinirliydi.lupe ona nelerin olduğunu sordu.o da sinirlenerek hiç bir şeyin olmadığını söyledi.ricardo ise veronica'nın evine geldi ve laura'nın öldürüldüğünü öğrendi.veronica ise ona chuy'un kendisini öldürmek istediğini,sabahleyin evine girip kendisini boğmaya kalkıştığını ve laura'yı kendisi sanıp öldürdüğünü söyledi.ondan sonra ricardo gitti.veronica ise leandra'ya laura'yı chuy'un öldürdüğünü söylemesini istedi.dizi burda bitti.

bayşiir
27-02-08, 11:05
arkadaşlar bence laura'yı öldüren kişi veronica.ve büyük bir ihtimalle öyle olacak.çünkü laura veronica'nın sırrını ricardo'ya anlattı.veronica ise ona çok kızıp onu öldürmeye kalktı.suçunu da zavallı chuy'un üstüne attı.yarını iple çekiyorum.bakalım yarınki bölümde neler olacak?

pur
27-02-08, 21:42
http://www.resim-yukle.com/img01/18/96398210.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/56083911.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/82133212.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/66803013.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/76535014.JPG

pur
27-02-08, 21:44
http://www.resim-yukle.com/img01/18/87657210.JPG

pur
27-02-08, 21:49
sanırım dızının fınalı rıcardo sakat kALMIŞ

Marina - capitulo final - parte 2

http://www.resim-yukle.com/img01/18/82877610.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/80425811.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/50380512.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/70562513.JPG
http://www.resim-yukle.com/img01/18/38629614.JPG

pur
27-02-08, 21:54
http://www.resim-yukle.com/img01/18/56426510.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/8417111.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/75054012.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/53469213.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/73488214.JPG

pur
27-02-08, 21:59
http://www.resim-yukle.com/img01/18/16700710.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/79800511.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/91927212.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/45057513.JPG

pur
27-02-08, 22:01
ıyı kız laura mı kardesının yerıne gecende veronica mı o ölmemıs sanırım

rıcardo sakat kalmıyo sanırım sonradan duzelıyomus vıdeoları ızleyınce gordum

bayşiir
28-02-08, 10:08
günaydın arkadaşlar bugünkü bölüm de yine çok heyecanlıydı.veronica leandra'ya polislere chuyi'nin kendisini öldürmeye kalkıştığını söylemesini soyledi.leandra ise o daha küçük bir çocuk deyince ona kızdı.gulliermo ise paty ile konuşurken içeriye rosalba geldi ve paty hastaneden taburcu olur olmaz italya'ya küçük bir seyahate çıkacaklarını söyledi.o biletleri paty'ye verdi.paty ise biletleri yere attı ve ailesinin yanına dönmesini istediğini söyledi.rosalba ise çok kızdı.veronica ise federico'yu arayarak laura'nın cenazesinden sonra kendisiyle buluşmasını istedi.saatler sonra federico veronica'nın evine geldi.veronica ona marina ve chuy ile birlikte bir seyahate çıkması karşılığında ona 2 milyon dolar vereceğini söyledi.ricardo ise marina ile buluştu ve ona olanlardan bahsetti.marina oğlunun suçlu olduğuna asla inanmadığını söyledi.ricardo ise ona chuy'un suçsuz olduğunu kanıtlamak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.ondan sonra polisler chuy'un evine gitti.chuy ise onlara suçsuz olduğunu söyledi.ondan sonra lupe ile konuştu

hayat ve ben
28-02-08, 10:11
özet için teşekkürler bayşiir.............pur resimler çok hoş eline sağlık.......bu bölümü kaçırdım.................ama güzel bi bölümmüş..............bye

bayşiir
29-02-08, 11:43
herkese günaydın arkadaşlar bugünkü bölüm de oldukça heyecanlıydı.veronica ve ricardo yataktaydılar.onlar yataktayken federico geldi ve veronica'ya birşeyler söyledi.ondan sonra da clorinda mahalledekilere yine chuy ve lupe hakkında kendi uydurduğu yalanları söyledi.derken ellatas geldi ve clorinda'ya çok kızdı.lupe ise veronica'nın ofisine geldi ve ona chuy'a bir zarar vermemesi için yalvardı.veronica ise onu dinlemedi.ricardo ise chuy'un evine geldi chuy ona marina'dan neden ayrıldıklarını sordu.o da bazı sorunlar yaşadıklarını söyledi.ondan sonra marina bayan alberta ile birlikte chuy'un evine gitti ve orada ricardo'yu gördü.ikisi konuşurlarken chuy ise onlara kendisinden ikisi arasında bir tercih yapmalarını istememelerini istedi ve ikisininellerini alıp birleştirdi.marina ise ellerini ricardo'nun ellerinden ayırıp bayan alberta ile dışarıya çıktı.lucia leandra ile kunuşurken polisler geldi.lucia onlara laura'yı öldüren kişinin chuy olmadığını söyledi.

selin_20
29-02-08, 12:15
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i11631759601marina_amorlocura_1.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i11631759602marina_amorlocura_2.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i11631759604marina_amorlocura_4.jpg

selin_20
29-02-08, 12:17
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i11631759608marina_amorlocura_10.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i116317596012marina_amorlocura_14.jpg

selin_20
03-03-08, 11:37
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i11631759609marina_amorlocura_11.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i116317596011marina_amorlocura_13.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i116317596010marina_amorlocura_12.jpg

selin_20
03-03-08, 11:40
http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i116317596020marina_amorlocura_22.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i116317596017marina_amorlocura_19.jpg

http://e1.news1.yimg.com/e1.yimg.com/ne/061110/telemundo/i116317596018marina_amorlocura_20.jpg

bayşiir
03-03-08, 21:10
selam arkadaşlar.bugünkü bölümde yine çok heyecanlı gelişmeler yaşandı.lucia polislere chuy'un suçlu olmadığını söyledi.ama laura'yı asıl öldüren kişinin veronica olduğunu söylemedi.marina ise bayan alberta ile konuşurken lupe geldi.marina ise lupe'ye chuy'u yeniden hapse göndermemek için elinden geleni yapacağını,gerekirse de kendisi suçu üstleneceğini söyledi.polisler ise bütün şüphelileri teker teker araştırdı.yüzbaşı brezanotti ise asıl suçlunun veronica olabileceğini ima etti.clorinda ise yine her zamanki gibi chuy konusunda mahallelilere yalanlar uydururken chela geldi ve onu azarladı.

bayşiir
04-03-08, 11:25
arkadaşlar hepinize günaydın.bugünkü bölüm de gerçekten de çok heyecanlıydı.bugünkü bölümde leandra polislere gidip chuy'un laura'yı öldürdüğünü söyledi.marina ise elias ile chuy'un durumu hakkında konuştu.ricardo ise veronica ile konuşmak için onun evine gitti.işte tam o sırada leandra geldi ve veronica'ya onun istediği şeyi yaptığını söyledi.ricardo ise ona bunun ne olduğunu sordu.leandra ise bir cevap vermedi.marina ise lupe'nin evine gitti ve chuy'a onu asla hapse göndermeyeceğini gerekirse onun yerine kendisinin bu suçu üstlendiğini söyleyince chuy kızdı ve ona "yoksa sen de mi benim suçlu olduğuma inanıyorsun?" dedi marina ise ona "hayır,ben senin suçsuz olduğuna inanıyorum" dedi.veronica ise ricardo gidince leandra'ya çok kızdı.federico ise marina'yı arayıp onunla konuştu.ve ona chuy'u savunmak için iyi bir avukat bulması için paraya ihtiyacı olduğunu söyledi.ve veronica'nın şirketinde çalışmayı kabul ettiğini söyledi.lucia ise polisleri aradı ve laura'yı öldüren kişinin bir kadın olduğunu söyledi.tam kadının ismini söylerken veronica geldi.lucia telefonu kapattı

bayşiir
05-03-08, 11:45
selam arkadaşlar günaydın.dizimizin bugünkü bölümü de oldukça heyecan doluydu. sarıçiyan laura'nın mezarına gitti ve ona kötü bir şeyler söyledi.lucia ise kendisine gelen celp kağıdını okudu.paty rosalba ile konuşurken rosalba ona hastaneden çıktıktan sonra tatile çıkacaklarını söylese de paty bunu kabul etmedi ve eve dönmeyi ve ailesiyle birlikte kalmayı tercih ettiğini söyledi.rosalba ise bunu kabul etmeyince ikisi de tartıştılar.ondan sonra paty rosalba'ya kendisini yanlız bırakmasını söyledi.rosalba gitti.paty tekerlekli sandalyeden kalkmaya çalıştı ve kalktı da.ama yere düştü.ondan sonra doktoru da paty'nin yere düştüğünü gördü ve onu kaldırdı.ricardo ise avukatla konuşup chuy'un suçsuz olduğunu kanıtlamasını istedi.derken kısa bir süre sonra veronica şeytanı avukatı çağırdı ve ona açık bir çek verdi.bunun karşılığında da chuy'u ülke dışına çıkarmasını söyledi.ama avukat bunu kabul etmedi.derken doktor valverde marina'yı aradı ve onunla çok önemli bir konu hakkında konuşmak istediğini söyledi.marina ise doktoru evine davet etti.doktor marina'nın evine geldi ve ona "ben paty'nin öldüğüne pek inanmıyorum.bence o yaşıyor.bundan eminim" dedi.bu bölüm de orda bitti.

bayşiir
06-03-08, 10:41
arkadaşlar hepinize günaydın.kusura bakmayın bugünkü bölümün özetini veremeyeceğim.çünkü televizyonum başta show tv olmak üzere bazı kanalları bozuk gösteriyor.bunun için de bugünkü bölümü izleyemedim.eğer aranızda bugünkü bölümü izleyen varsa bugünkü bölümde neler olduğunu anlatsın.tekrar özür diliyorum hepinizden.

hoholi
06-03-08, 17:45
bugünkü bölümde önemli yerleri anlatıyorum ...marina laurayı kendisinin öldürdüğünü söyeledi cuhy i korumak için..en sonunda ricardo sarıçiyana laurayı sen mi öldürdün dedi öyle bitti...

bayşiir
06-03-08, 20:25
eee başka neler oldu?

bayşiir
07-03-08, 10:10
selam arkadaşlar.bugün marina'yı izledim.televizyonun biraz düzeldi.neyse gelelim konumuza.bugünkü bölümde veronica ricardo'ya laura'yı öldürmediğini söyledi.evdekiler de duyduklarından dolayı oldukça endişelendiler.chuy federico'nun ofisine geldi ondan sonra veronica şeytanı geldi aynı yere "bu katilin burada ne işi var?diyerek bağırdı federico'ya federico ise onun katil olmadığını söyledi chuy lupe'nin evine gitti.sonra lupe,blanca ve chela eve bir falcı getirdiler.falcı onlara çok ilginç şeyler söyledi.lucia ise veronica'nın yanına gitti ve ona "laura'yı da sen öldürdün" gibi bir şeyler söyledi.okul müdürü ise ricardo'ya chuy'un okuldan atılması gerektiğini söyleyince ricardo çok kızdı ve chuy'un masum olduğuna inandığını söyledi ve istifa etti.ondan sonra chuy lupe ile konuştu ve "sen benim gerçek annem değilsin" dedi.bu bölüm de orada bitti.

selincicek
07-03-08, 13:16
saf ricardo marinanın katil olduguna inandı oğlumu senden alacam dedi oda eger öyle yaparsan bu sefer gerçekten katil olurum dedi fakat durumu kurtarmak için yeniden ktil olurum dedi lupe felan da marinaya kızıyorlar sessiz kalıp chuyya katil dedikleri için

bayşiir
10-03-08, 10:20
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın.dizimizin bugünkü bölümü de yine her zamanki gibi çok heyecanlıydı.ricardo veronica ile konuştu ve ona marina'nın laura'yı öldürdüğünü itiraf ettiğini söyledi.e bizim sarıçiyan da buna içten içe çok sevindi tabiki.marina federico ile konuşurken chuy alarcon malikanesine gitti ve bütün bunları neden yaptığını sordu kızgın bir ses tonuyla marina ise ona "bütün bunları senin bir daha hapse girmemen için yaptım" dedi.chuy ise marina'ya kızıp evden çıktı. ondan sonra lucia polise gitti.polis de ona laura'yı kimin öldürdüğünü sordu.o da bunu bilmediğini söyledi.ricardo gidince veronica suratındaki maskeyi çıkardı ve marina'ya kötü şeyler söyledi.ondan sonra da onun hapislerde sürünmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına yemin etti.guilliermo ise yine her zamanki gibi rosalba ile tartıştı aynı meseleden dolayı.ona paty hastaneden taburcu olur olmaz hemen acapulco'ya geri döneceklerini söyledi rosalba ise buna şiddetle karşı çıktı.ondan sonra veronica marina'nın evine gitti.ve ona kötü şeyler söyledi.marina ise pastora'yı çağırdı.pastora ise veronica'ya tokat attı.cadı ise ağlayarak evden çıktı.ondan sonra marina matilde ile birlikte lupe'nin evine gitti.lupe ise ona olanlardan dolayı kızgın olduğunu söyledi.chuy ise gazetedeki haberi görünce sinirlendi ve ağlamaya başladı ricardo ise bunu gördü ve chuy'a ne olduğunu sordu.chuy ise babasına sarıldı.bölüm işte orda bitti.

bayşiir
11-03-08, 10:59
herkese günaydın arkadaşlar.bugünkü bölümde,marina karakola gitti. ve chuy'un suçsuz olduğunu anlatmaya çalıştı.tabi ki de polisler ona inanmadı.sylvia ise chuy'a ondan hoşlandığını ve onunla birlikte olmasını istediğini söyledi.chuy ise buna olmaz dedi ve ondan biraz zaman istedi.ondan sonra ikisi de öpüşmeye başladı işte tam o sırada sylvia'nın okulda müdür olan babası geldi ve onlara çok kızdı.rosalba paty'nin yanına gelince paty ona kızdı ve herşeyi duyduğunu söyledi.ve ona ondan nefret ettiğini artık onu görmek bile istemediğini söyledi.rosalba ise bütün bunları onu elinden almalarından korktuğu için yaptığını söyledi.sonra gulliermo ile biraz tartıştı.gulliermo rosalba'ya çok bencil olduğunu ve bu bencilliği yüzünden paty'nin sevgisini değil nefretini kazandığını söyledi.lucia ise dışarıya çıkıp karakola gitmeye ve bütün bildiklerini polise anlatmaya karar verdi.ama veronica'nın adamı buna izin vermedi.ricardo ise alarcon malikanesine geldi ve marina ile konuştu.marina ise ona artık onu hiç sevmediğini söyledi.kısa bir süre sonra polisler geldi ve chuy hakkında 48 saat içinde tutuklama emri çıkabileceğini söyledi.

bayşiir
12-03-08, 10:40
selam arkadaşlar hepinize günaydın dizimizin bugünkü bölümü de gerçekten çok heyecanlıydı.marina polislere chuy'un suçsuz olduğunu anlatmaya çalıştı.polisler ise görevlerini yaptıklarını söylediler.leandra ise sokakta yürürken peder ile karşılaştı.peder ona onun yalan söylediğini bildiğini söyledi.ondan sonra leandra eve gitti ve veronica'ya pedrin kendisini gerçekleri söylemeye zorladığını söyledi.veronica cadısı ise pedere kızdı ve onun hakkında çok kötü konuştu.chuy ise paty'yi artık kalbinden tamamen çıkarmaya karar verdiğini söyledi.lucia ise leandra'ya polise gidip ifadesini değiştirmesi gerektiğini ve veronica'nın onu kandırdığını söyledi.kısa bir süre sonra chuy veronica cadısının evine gitti.ve ondan leandra'yı çağırmasını istedi.veronica onu çağırdı.chuy lenadra'ya kendisinin masum olduğunu söyledi.polisler ise kenbdi aralarında konuşurken içlerinden biri gerçek suçlunun marina olduğunu söyledi.marina ise elias ile konuştu.elias ise ona onun hala ricardo'yu sevdiğini ama gururu yüzünden bunu itiraf edemediğini söyledi.marina ise ona çok kızdı

bayşiir
13-03-08, 11:55
selam arkadaşlar.bugünkü bölümde chela otobüsle giderken clorinda'nın yine bir takım yalanlar söyleyip dedikodular ettiğini gördü ve onu dövmeye kalktı.lucia ise veronica'ya polise gidip "onlara senin gerçek katil olduğunu söyleyeceğim"dedi veronica ise buna çok kızdı.ondan sonra clorinda mahalledeki kadınlara chuy ve lupe hakkında yalanlar uydururken lupe geldi.clorinda mahallelilere lupe'yi bir direğe bağlayıp taşlamalarını söylediler.mahalleliler de onun dediklerini yaptı.işte tam o sırada ellatas geldi ve lupe'yi onların elinden kurtardı.marina ise evdekilerle vedalaştı ve onlara oğlu hapse girmesin diye kendisini polise teslim etmeye karar verdiğini söyledi.ondan sonra müfettiş brezanotti'yi aradı ve onunla görüşmek istediğini söyledi.chuy ise eve geldi ve lupe annesinin halini gördü.evdekiler de bunu clorinda'nın yaptığını söyledi.chuy tam clorinda'nın evine giderken evdekiler onu durdurdu.bayan alberta ise matilde ile okula gidip ricardo'ya marina'nın suçu üstlenip polise teslim olmaya karar verdiğini söyledi.ricardo ise onlara marina'nın suçlu olduğunu söyledi

bayşiir
14-03-08, 11:03
selam arkadaşlar öncelikle size biraz kızgın olduğumu belirtmek isterim.dizimizin şu son bölümleri hakkında hiç yorum yapmıyorsunuz.oysa dizimizin en heyecanlı bölümlerindeyiz.olaylar her bölümde çok heyecanlı bir şekilde yol almakta.neyse,dizimizin bu günkü bölümünde pastora marina'ya yaptığının yanlış olduğunu anlattı.ama marina onu dinlemedi.rosalba ise paty'nin odasında olmadığını gördü.yanında da gulliermo vardı.gulliermo ona çok yanlış yaptığını söyledi.rosalba ise ricardo ve marina'nın paty'yi elinden almalarına asla izin vermeyeceğini söyledi.gulliermo ise ona bundan dolayı çok kızdı.ricardo ise veronica'nın evine gitti ve orada lucia ile karşılaştı.ondan sonra ona laura'yı öldüren kişinin bir kadın olduğunu söyledi.lucia kim diye sorunca o da marina dedi.lucia ona marina'nın katil olduğuna asla inanmadığını söyledi.chuy ise babasıyla konuştu ve ona gerçekleri ancak annesinden dinlerse inanabileceğini söyledi.federico ise veronica'nın evine giderken ona araba çarptı.lucia ve leandra ise bu olayı görüp veronica'ya haber verdiler.veronica ise federico'ya "eğer sen ölürsen marina seninle evlenmez.benim planlarım da mahvolur" dedi.marima ise lupe'nin evine gitti.lupe ona çok kızgın olduğunu söyledi.

angel_timuçin
14-03-08, 11:28
bayşiir;öncelikle saol özetler için
bend eokul nedeniyle bakamıoyrum pek sabah saatlerinde olunca gitmeyince okula izliyorummmm...
özetlerden herşeyi anlıyoruz çok teşekkürler....

bugün bende baktımmm
işte dedim marina ve ricardo birlşiyoo ve mutlu oluyoo ama olmadı neden yaa
o veronica neler yapıyo öleee suçlu kendisi ama hep güçlü o
artık mutlu bir marinagörmek istiyorumm ...
saolll arkadaşımm :good::good:

bayşiir
16-03-08, 12:23
arkadaşlar dizimize bir gün kaldı.dizimizin heyecen dozu her geçen gün daha da yükseliyor.bakalım yarınki bölümde neler olacak?bunu bilmiyorum ama yarınki bölümün de çok heyecanlı olacağı kesin.diziye gelecek olursak.bence marina suçsuz.bu cinayeti veronica işledi.ama kimse bunu bilmiyor lucia'dan başka tabi ki.

bayşiir
17-03-08, 10:11
arkadaşlar hepinize merhaba.yepyeni bir haftaya başlıyoruz.umarım bu yeni hafta sizlere güzellikler getirir.bu güzel dileklerden sonra dizimize geçiyorum.marina elias'a polislere teslim olmaya karar verdiğini söyledi.ve hemen karakola gidip teslim oldu.ondan sonra federico nikah memuruyla birlikte alarcon malikanesine geldi ve evdekilerden marina'nın polise teslim olduğunu öğrendi.bayan alberta ise ona marina'nın kendisiyle evlendiğini görmektense onun hapiste çürümesini tercih ettiğini söyledi.elias ise lupe'ye bir mektup verdi ve ona bu mektubu chuy'a okutmasını söyledi.kısa bir süre sonra elias gitti.lupe ise mektubu yırttı.ricardo ise alarcon malikanesine gitti ve neler olduğunu sordu.elias ona marina'nın polise teslim olduğunu söyledi.marina ise polisteki ifadesinde laura'yı öldürdüğünü söyledi.

RıhTım
17-03-08, 17:04
http://img219.imageshack.us/img219/7783/i117045588011marinaparewg4.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/9529/i11702714404marinabeso4ub2.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/9057/i11722668604familiaalaric0.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/8645/i11704558801marinaparejvp5.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/1599/i11702714401marinabeso1kx7.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/6745/i117045588012marinapareak5.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/1484/i117027144010marinabesoai2.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/9607/i117226686016familiaalaxi9.jpg

RıhTım
17-03-08, 17:19
http://img87.imageshack.us/img87/588/i11702714402marinabeso2ny9.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/5120/i117226686015familiaalaje9.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/743/i11702714405marinabeso5sc8.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/9467/i11722668608familiaalarao2.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/6326/i117226686020familiaalaob2.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/3593/i117226686018familiaalawe9.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/6347/aylincatalinawalshtd4kg5.jpg

RıhTım
17-03-08, 17:39
http://img512.imageshack.us/img512/5861/marina2zp7mw5.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/2065/i11601673203entaylin16fpm0.jpg

http://img126.imageshack.us/img126/5994/i200755605401557dj7.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/8944/i200760414394887cg0.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/7480/i200340599344387aw1.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/9277/i200340600323197qg8.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/6451/i20034253643837hr3.jpg

DILEKMERSIN
17-03-08, 18:51
mrb bende marina hayranıyım hergün işteyim ama internetten takip ediyorum ben bu siteye yeni üye oldum resim yüklicektim Sandra Echeverria marinayla ilgili nasıl yükleyebilirm acaba

bayşiir
18-03-08, 11:14
arkadaşlar merhaba.dizimizin bugünkü bölümü de yine heyecan doluydu.ricardo marina'yı hapiste ziyaret etti.ama marina onu görmek bile istemedi.ve kovdu.veronica ise lupe'nin evine gidip ona ikizkardeşinin ölümünden sonra çok değiştiğini ve ondan kendisine güvenmesini istediğini söyledi.ricardo ise veronica'nın evine gitti ve orada lucia ile karşılaştı.lucia ona "veronica çok kötü bir kadın.ona asla güvenmemelisin.o laura'nın kılığina girdi ve seni marina'dan ayırabilmek için çeşitli yalanlar söyledi" dedi.ricardo ise ona bütün bunları çoktan unuttuğunu söyledi.ikisi konuşurlarken veronica geldi.lucia ise odasına gitti.veronica ona "seni çok seviyorum ricardo.senin mutlu olman için elimden ne gelirse yaparım.benden ne istersen yaparım" dedi.ricardo ise ona ondan mahkemede marina'nın lehine ifade vermesini istediğini söyledi.veronica ise buna çok kızdı.rosalba ise gulliermo ile birlikte paty'yi aradı.doktora çok kızdı.o doktoru azarlarken paty geldi ve ona hemşire ile birlikte konsolosluğa gittiğini söyledi

bayşiir
19-03-08, 10:23
selam arkadaşlar dizimizin bugünkü bölümü de yine çok heyecanlıydı.okul müdürü ricardo'ya chuy'un suçsuz olduğunu yeni öğrendiğini söyledi.lupe ise arkadaşlarına bir ikilem içinde olduğunu söyledi.arkadaşları ise ona veronica'ya asla güvenmemesi gerektiğini söyledi.ricardo ise chuy ile birlikte veronica'nın evine gitti.veronica chuy'u gördüğüne çok sevindi.ama chuy veronica'yı gördüğüne hiç memnun olmadı.federico ise marina'yı hapisten çıkarmak için bir avukat tuttu.lucia ise leandra'ya gerçekleri söylemesi gerektiğini söyledi.ve ona veronica'nın onu kandırdığını söyledi.rosalba ise hemşireye paty'yi konsolosluğa götürdüğü için çok kızdı.paty ise olanları duydu ve ona çok kızdı.marina ise mahkemeye götürüldü.ondan sonra arabaya bindirilip kadınlar hapishanesine götürüldü.

bayşiir
20-03-08, 14:41
selam arkadaşlar bugünkü bölümde marina kadınlar hapishanesine girdi.orada da sara ile karşılaştı(maria barrio'da da maria penelope ile karşılaşmıştı)sara marina'ya ondan hala nefret ettiğini ve şu an hapiste olmasının tek sebebinin o olduğunu söyledi.marina ise sara'ya "beni rahat bırak" dedi.veronica laura'nın öldüğü koltuğa bakıp ağlamaya başladı.müdire hanım ise ricardo ile biraz konuştu.bu arada bayan alberta ve pastora lupe'nin evine geldiler.lupe ise onları kovdu.paty ise ayağa kalktı.onun ayağa kalktığını gören rosalba gulliermo'ya onu elinden almalarından korktuğunu söyledi.avukat luis ise federico'ya marina'nın en az yedi yıl yatabileceğini söyledi

bayşiir
21-03-08, 09:48
selam arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın.dizimizin bugünkübölümüyine heyecanlıydı.sara yine marina ile uğraşmaya devam etti.veronica da lupe'nin evine gidip onunla konuştu.ikisi konuşurlarken chuy geldi.veronica chuy'a bir saat hediye etti.bayan alberta baivina ile konuşup dertleşti.baivina ona bir seyahate çıkmasının çok iyi olacağını söyledi.ondan sonra ikisi de ricardo hakkında konuştular.bayan alberta ona onun kendisini hiç umursamadığını söyledi ve odasına gitti.baivina ise ona birkaç şey söyledi.ricardo ise oradan gitti.federico ise lupe'nin evine gitti.lupe ondan babalık haklarından vazgeçmesini istedi.ondan sonra lupe peder ile konuştu ve marina'nın suçsuz olduğuna biraz olsun inandı.paty ise hemşireye kendi fotoğrafını çektirdi ve ondan bu fotoğrafı acapulco'ya yollamasını istedi.ondan sonra rosalba geldi.ikisi tartıştılar

Heather
23-03-08, 13:28
Ben bu diziyi izlemiyorum ama yine de birşey ilgimi çekti. Bu başroldeki adam aynı isim altında değişiyor mu?? Baştaki resimlerde başka biri var, son eklenen resimlerde bir başkası. İkisi de çok yakışıklı ama.:img-blush Ayrıca ilk sayfada bir arkadaşımız açıklamış, konusu aynı Thalia nın adını unuttuğum bir dizisine benziyor.

pur
30-03-08, 14:37
http://www.resim-yukle.com/img01/18/60495510.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/4808111.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/96881912.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/23856613.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/97885114.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/29081415.JPG

pur
30-03-08, 14:43
bu bolumler yayınlandımı yoksa yayınlanmadımı yoksa olacak olan bolumlerdenmı

http://www.resim-yukle.com/img01/18/37719410.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/31189011.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/87193012.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/88542713.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/46706814.JPG

http://www.resim-yukle.com/img01/18/83190216.JPG

bayşiir
01-04-08, 10:51
bugünkü bölümde chuy ve sylvia okul gezisinde kayboldu.ve herkes onları aramaya başladı.ondan sonra da onlar bulundu.sylvia babasına chuy'un kendisine tecavüz ettiğini söyledi.(bence chuy ile evlenebilmek için yalan söylüyor)babası da bunu ricardo'ya söyledi.ricardo ise oğluna güvendiğini ve onun asla böyle birşey yapmayacağını söyledi.hapisteki gardiyan ise marina'ya çok kötü davrandı.ona vurdu ve bayılttı.paty ise hastaneden tam taburcu olurken gulliermo ona "rosalba'nınsana söyleyeceği birşey var" dedi.rosalba ise paty'ye ailesine bir mektup gönderdiğini ve mektupta onun ameliyatta öldüğünü söyledi.

RıhTım
01-04-08, 14:19
bayşiir'cim nerelerdesin?özetlerine ara verdin biraz...

sara marına yı öldrecekti ona tuzak kurmuşlardı ben o bölümden bu yana izleyemiyorum

sara marına bişey yaptı mı acaba çok merak ediyodum sen bu gün özetlemişsin

teşelkkürler bayşiir

RıhTım
01-04-08, 14:38
http://img90.imageshack.us/img90/3175/i20017933544987qm7.jpg

http://img127.imageshack.us/img127/7976/i200340593387647om7.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/6624/i20034059437427xx7.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/3173/i200340595870967ax3.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/3660/i200340596654357yg1.jpg

http://img127.imageshack.us/img127/6228/i200340598579917sy8.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/7740/i11601672003marinasandrlk0.jpg

http://img127.imageshack.us/img127/9199/i200767170919037sn3.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/4753/i200760415427497sn1.jpg

bayşiir
02-04-08, 09:44
hayır.öldürmedi.marina bıçağı ondan almaya çalışırken kazayla onun elini kesti.bu arada bugünkü bölüm de çok heyecanlıydı.ricardo siylvia'nın babasıyla ve müdire ile konuştu ve onlara chuy ile konuşacağını eğer söylenenler doğruysa gerekeni yapacağını söyledi.sylvia ise odasında dansederken babasının geldiğini gördü ve yatağına gidip mağdur rolünü oynamaya devam etti.babası da chuy'u öldüreceğini söyledi.o da babasına "chuy'u öldürme.benimle evlenmeye ikna et" dedi.bayan alberta elias ile birlikte marina'yı hapiste ziyaret etti.marina onlara sara'nın kendisiyle aynı koğuşta kaldığını söyledi.sylvia'nın babası lupe'nin evine gitti.ve ona olanları anlattı.lupe ise "chuy asla böyle bir şey yapmaz"dedi ricardoise chuy ile konuştu ve ona duyduklarının doğru olup olmadığını sordu.chuy ise bütün bunların bir iftira olduğunu söyledi.derken marina'yı hapiste biri ziyaret etti.

püliton
02-04-08, 10:42
marina yı ziyarete gelen rikardoydu cama yansımasından belli ve marinanın tepkisinden başkası olamaz
bide nolduda bunlar avluda sarmaş dolaş görüşmeler yaparlarken birden ses geçirmez camlar arkasından telefonla konuşmaya başladılar yasa falan mı değişti

silviya patinin yaşadığını ne zaman ve nasıl öğrendiğini kaçırdım biri yazabilirmi acaba şimdiden teşekkürler

bayşiir
02-04-08, 11:52
hani paty chuy'a içinde hastanede çektirdiği fotoğrafların olduğu bir zarf göndermişti ya işte onu sylvia buldu.salak postacı onu sylvia'ya verdi.ben olsaydım o postacının yerinde o zarfı sylvia'ya değil ricardo'ya verirdim.bu arada inşallah o sylvia denen melek yüzlü şeytanın yalanı biran önce ortaya çıkar.ben onun babasının yerinde olsaydım.onu hastaneye bekaret kontrolüne gönderirdim.böylelikle herşey ortaya çıkar da o şeytan cezasını alır.bence sylvia chuy kendisiyle evlensin diye böyle bir yalan söyledi.ama ne demişler?yalancının mumu yatsıya kadar yanar.bu arada paty'yi uçakta gördüm.yarınki bölümde acapulco'ya dönecek.umarım chuy'un başına gelenleri duyduğu zaman ona inanır.zavallı chuy onun başına gelen şeyler pişmiş tavuğun başına gelmedi.bu arada arka sıradakiler dizisinde kıvırcık saçlı bir çocuk vardı hatırlarsanız.o çocuk biraz chuy'a benziyor.ha bir şey daha.az önce pembediziler ile ilgili bir forum sitesi açtım.tüm pembe dizi tutkunlarını siteme davet ediyorum.

MaD AvriL***
02-04-08, 12:01
atv de vereidu yanlıs hatırlamıosm bole bi kopeği fln vardı kızın yoksuuludu sonra birine asık olup zengin oldu fln.ama ck guseldi kadın da ck guseldi acıkcası:D o kadını sefiorm ya nerdeysen eski tüm pembe dizlerdee var

RıhTım
02-04-08, 12:17
bayşiirciğim sitene nasıl ulaşabiliriz?

bilgilendirirsen biraz iyi olacak...

bayşiir
02-04-08, 12:40
o dizinin adı maria la del barrio'dur.dizinin başrolünde thalia var.bu dizi de seksenli yıllarda ülkemizde yayınlanan zenginler de ağlar dizisinin günümüze uyarlanmış bir versiyorumdur.

bayşiir
02-04-08, 12:44
forumumuzda site adı yazmak yasak olduğu için sana sitemin adresini ancak bana özel mesaj atarsan veririm

RıhTım
02-04-08, 12:50
tamam bayşiircim kullnıcı profilinden üstüne tıkladım web sitene ordan ulaştım

hayırlı olsun..

bayşiir
03-04-08, 10:02
bugünkü bölüm de yine çok heyecanlıydı.ricardo marina ile konuştu ve onu hala deliler gibi sevdiğini söyledi.ama marina ona bunun için çok geç olduğunu ve artık federico ile evli olduğunu söyledi.paty ise eve geldi.evdekiler onu görünce önce hayalet sanıp korktular ondan sonra da rahatladılar.lucia ise veronica'ya ondan hiç korkmadığını söyledi.lupe ise chuy'a olanlara inanmadığını söyledi.federico ise veronica ile konuştu.veronica ona chuy'un başına gelenleri anlattı.

bayşiir
04-04-08, 09:00
selam arkadaşlar bubölümde deçok heyecanlı şeyler oldu.lupe sylvia'nın evine gitti ve ondan chuy'un kendisine tecavüz ettiğine yemin etmesini istedi o da bunu yaptı.ondan sonra lupe evine gitti.paty de onun evine gitti.lupe ilk önce şoka uğradı ama daha sonra kendisini toparladı.bayan alberta ise ricardo'yu arayıp ona paty'nin geldiğini ve ölmediğini söyledi.ricardo da buna inanamadı.sonra da chuy geldi.karşısında paty'yigördü.ondan sonra lupe chuy ile konuştu ve olanları anlattı.chuy ise ona vicdanının rahat olduğunu ve sylvia'ya bir şey yapmadığını söyledi.ondan sonra paty'nin öğretmenlerinden biri geldi alarcon malikanesine.paty'yi gördü ve olanları anlattı.paty de ağlayıp odasına gitti.

bayşiir
07-04-08, 10:12
selam arkadaşlardizimizin bu bölümü yine çok heyecanlıydı.lupe,blanca ile chuy'un ğğradığı iftira hakkında konuştu.federico ise ofisine gelirken sekreteri ona bir mektup verdi.mektubu rosalba gönderdi.mektupta paty'nin hayatta olduğu yazıyordu.ondan sonra ricardo ise veronica'ya paty'nin yaşadığını söyledi.paty ise veronica'nın evine geldi.ve ricardo'yu gördü.baba kız birbirlerine sarılıp ağladılar.sonra eve gittiler.paty chuy'un başına gelenleri anlattı.ricardo ise "chuy hatasının bedelini ödeyecek" gibi salakça bir laf söyledi.ondan sonra iftiracı sylvia babasıyla birlikte veronica'nın evine geldi.veronica ona yardım edeceğini söyledi.ondan sonra paty babasıyla birlikte annesini ziyaret etti.anne kız birbirlerini gördüler ve sarılıp ağladılar

bayşiir
08-04-08, 08:43
selam arkadaşlar.dizimizin bugünkü bölümü yine çok heyecanlıydı.paty marina ile konuştu ve onunla hasret giderdi.sonra da o iftiracı cadının yanına gitti.o pis iftiracı ona chuy'un kendisine aşık olduğumu ve ona evlenme teklif ettiğini söyledi.paty de iftiracıya ona inanmadığını söyleyince sylvia denen melek yüzlü şeytan ona chuy'un kolyesini gösterdi ve "bu kolyeyi bana chuy verdi" dedi.sonra da bruno ile konuştu o gıcık kız.bruno ona chuy'un ona tecavüz ettiğine inanmadığını ve bunu chuy ile evlenebilmek için yaptığını söyledi.ve sırrını saklayacağını söyledi.lucia ise veronica gıcığına laura'nın mezarına gideceğini söyledi.o gıcık kadın ise lucia'yı öldürdü.ondan sonra adamıyla birlikte onun cesedini ortadan kaldırmak için nehre gitti. ve onun cesedini nehre attı.gulliermo ise marina'yı ziyaret etti.marina ona en az on yılceza alacağını söyledi.amcası da "buna asla izin vermem" dedi

dmemur
08-04-08, 13:15
Bende bu dizinin devamlı takipcisiyim.Hatta aynı dizi saat 13.05 gibi hafta içi azerbaycan tv sinde biraz daha ilerki bölümleriyle oynuyor.Sabah showtv de öğleden sonrada azad tv de izliyorum.:happy0064

bayşiir
09-04-08, 09:35
federico rosalba'nın evine gitti ve paty'ye de gerçek babası olduğunu söyledi.ondan sonra rosalba ile tartıştı.ikisi tartışırken paty oradan ayrıldı.bu arada sylvia denen o melek yüzlü şeytan chuy'un evne geldi.chuy ise ona onun yalan söylediğini söyledi.veronica cadısı ise marina'yı hapiste ziyaret etti. ve ona bir kaç saat sonra ricardo ile evleneceğini ve chuy'u alacağını söyledi.bayan alberta ise rosalba'nın evine gitti

bayşiir
09-04-08, 10:15
arkadaşlar ben chuy'un suçsuz olduğuna inanıyorum.bence chuy bir kıza bırakın tecavüz etmeyi,vurmayıbile aklından geçiremeyecek kadar temiz ve ahlaklı bir insandır.ama asıl üzüldüğüm şey de lupe denen kadının bu kadar saf olması.ama sylvia denen şeytan mağdur rolünü öyle güzel oynadı ki lupe bile inandı buna.veronica,rosalba ve sara yeterince kötülük yapmiyorlarmış gibi bir de başımıza sylvia çıktı.ama umarım herşey açığa çıkar.bu arada lucia için de çok üzüldüm.gerçekten de çok iyi bir insandı.umarım veronica şeytanı hakettiği yeri bulur.

püliton
09-04-08, 16:26
arkadaşlar ben chuy'un suçsuz olduğuna inanıyorum.bence chuy bir kıza bırakın tecavüz etmeyi,vurmayıbile aklından geçiremeyecek kadar temiz ve ahlaklı bir insandır.ama asıl üzüldüğüm şey de lupe denen kadının bu kadar saf olması.ama sylvia denen şeytan mağdur rolünü öyle güzel oynadı ki lupe bile inandı buna.veronica,rosalba ve sara yeterince kötülük yapmiyorlarmış gibi bir de başımıza sylvia çıktı.ama umarım herşey açığa çıkar.bu arada lucia için de çok üzüldüm.gerçekten de çok iyi bir insandı.umarım veronica şeytanı hakettiği yeri bulur.

lupe chuy dışında herkes ne derse ona inanıyor nereye çekersen oraya gidiyor.
ben sadece bizde var sanıyordum cehalet heryerde cehalet hacıdan hocadan falcıdan medet ummak resmen falcı çağrıp gerçekleri öğrenmeye çalıştılar ona göre chuy yargılayıp asıp asmayacaklarına karar verecekler yuh yani :img-tomat :img-tomat :img-tomat

bu dizi de en sinir olduğum karakter lupe bu kadın tutarsızlığı ve her şeye inanmasıyla beni deli ediyor. :img-tomat:img-tomat:img-tomat

bayşiir
10-04-08, 09:07
selam arkadaşlar bu bölümde yine çok heyecanlı gelişmeler oldu.peder tomas federico'nun ofisine geldi.federico ise ona laura'yı kendisinin öldürdüğünü söyledi.lupeve arkadaşı blanca ise yanlarına bir kadın doktoru alarak sylvia cadısının evine geldi.blanca o melek kılığına girmiş cadıya onu muayene etmesi için birdoktor getirdiğini eğer chuy'un kendisiyle evlenmesini istiyorsa bunu kanıtlaması gerektiğini söyledi.iftiracı kız bunu kabul etmedi.derken ricardo lupe'nin evine geldi.lupe ricardo'ya sylvia'nın mutlaka bir jinekoloğa muayene olup chuy'un kendisine tecavüz ettiğini ıspatlaması gerektiğini söyledi.ricardo ise buna olur dedi.chuy ise paty'nin evine geldi ve paty'yi fernandı ile gördü.patyiise ona fernando ile evleneceğini söyledi

DILEKMERSIN
10-04-08, 09:57
mrb benim bu bölümde anlamadığım birşey var veronice kardeşini öldürdü ama federico peder tomasa ben öldürdüm dedi bundan birşey anlamadım veronica mı öldürdü federicomu........

püliton
10-04-08, 12:54
mrb benim bu bölümde anlamadığım birşey var veronice kardeşini öldürdü ama federico peder tomasa ben öldürdüm dedi bundan birşey anlamadım veronica mı öldürdü federicomu........

aslında kimin öldürdüğü gösterilmedi bende veonice den şüpeleniyordum ama federico ben öldürdüm deyince bende çok şaşırdım :blink::blink::blink:
asıl korkunç olan marinanın federico nun cezasını çekiyor olması :img-cray::img-cray::img-cray:
federico bu sana :dito:dito:dito:dito

mavi deniz
10-04-08, 15:00
bence laurayı federico degil verenika öldürdü hem mantıklı olmak gerekirse federico veronikayı niye öldürsünkü bu marinayı ricardoya bırakmak olur kesin başka bişey var federico adam öldürücek tipte degil ya çok tatlı hele marina için yaptıkları öle olsa marinayı oraya yollamazdı kıymazdı :icon_whis

RıhTım
10-04-08, 18:23
bende gerçekten çok şaşırdım duyunca ama federico öldürmüş olsa bile laurayı veronica sanmıştır.

ama laurayı bana kalırsa veronica öldürdü çünkü koltuğun üstünde laurayı görüyorum diye hayal kuruyodu bence laurayı kesinlikle veronica öldürdü

bayşiir
11-04-08, 10:38
selam arkadaşlar bugünkü bölümde yine çok heyecanlı gelişmeler oldu.ricardo lupe'nin yanına gidip ona chuy'un sylvia ile bir seyahate çıkması gerektiğini söyledi.sylvia ise fernando ile konuştu.onlar konuşurken sylvia'nın babası geldi ve ona en kısa zamanda chuy ile bir geziye çıkacağını söyledi.tabi ki o cadı buna çok sevindi.rosalba ise hapishaneye marina'yı ziyaret etmeye gitti.ondan sonra da elindeki bıçağı marina'ya doğrultup onu öldürmeye kalktı ama yapamadı sonra da olanları gulliermo'ya anlattı.lupe ise paty'nin evine gidip ona chuy'un başına gelenleri anlattı.

fairy_dreams
11-04-08, 10:54
bencede veronica öldürdü. diğer kız kardeşinin ismi neydi unutum neyse ondan niye korksun ki o zaman söylüycek diye diğer kadına niye para versinki chuy öldürdü de diye. hadi chuy'e tamam başından atmak için yaptı diğer kardeşinide öldürdü korktuğu için. federico üstüne alıyor çünkü marinanın orda kalmasını istemiyor.eğer bunların üstüne gerçekten federico çıkarsa çok şaşırırım. lauranın öldürüldüğü sahneleri falan görmedim chuyi veroniconun yanına falan gitimş konuşmuş bilemiycem bunları ama gerçekten federiconun öldürmediğini düşünüyorum.

bayşiir
11-04-08, 11:14
ben şu paty denen kıza çok kızıyorum.çünkü paty chuy'a inanmıyor ve o bruno denen serseri kuzeninin arkadaşıyla çıkmaya başladı bir de.oysa onun chuy'a inanması gerekiyordu.sevgilisi iftiraya uğruyor ama o sevgilisine değil sylvia denen o arkadaş bozuntusuna inanıyor.ricardo bile öz oğluna inanmıyor ve onu o şeytan ile seyahate çıkarmaya çalışıyor.bayan alberta,blanca ve marina'dan başka hiç kimse chuy'un suçsuz olduğuna inanmıyor.ben gerçekten de paty'ye çok kızıyorum.bence paty chuy'a gerçekten de aşık değil.onun chuy'a değil de o melek yüzlü şeytana inanması bunu gösteriyor.hadi lupe'yi geçtik.o cahil ve yoksul bir kadın.hayatında hiç okul bile okumamış.ama chuy'u gerçekten de çok sevdiğini söyleyen amerika'dayken chuy'u bir an bile olsa aklından çıkarmayan paty'ye ne demeli?onun yaptığı şey gerçekten de ayıp.hem de çok büyük bir ayıp.ama sylvia cadısına da hak vermek lazım mağdur rolünü öyle güzel oynadı ki paty'yi bile inandırdı kendisine.inşallah en kısa zamanda o melek yüzlü şeytanın foyası ortaya çıkar da chuy rahat bir nefes alır.paty de ona inanmadığına pişman olur

bayşiir
11-04-08, 12:12
işte marina ve ricardo.ne kadar sevimliler değil mi?

http://img403.imageshack.us/img403/79/marinamcardonaysecheverby5.jpg[/

[URL=http://imageshack.us]http://img146.imageshack.us/img146/9392/marni1zp0.jpg (http://imageshack.us)

dizicibonus
11-04-08, 19:10
Ben de bu diziyi izliyorum.Bence harika.

Bu arada 2. ricardo çok daha hoş.Bayılıyorum ona :img-in_lo

Sinir olduğum iki mahluk ise veronica ve sylvia!!!

Babasına ne dediğini duydunuz mu?Senin için böyle bir fırsatı kaçıramam senin hayatın her an bitebilir ama benim hayatım orada yeniden başlicak!

İnanmıyorum.Babası olsam chuy ye gider kızımla evlenme derim!

angel_timuçin
13-04-08, 07:59
bayşiir ; fotolar hoş
bencede çok sevimlililerrrrrrrrrrrrrr :happy0064

bu ricardo daha yakışıklı ve tatlı.. :)

bayşiir
14-04-08, 09:44
selam arkadaşlar bugünkü bölümde yine çok heyecanlı gelişmeler oldu.sylvia şeytanı fernando ile konuştu ve ondan paty'yi bir bara getirmesini ve kendisinin de chuy ile birlikte geleceğini söyledi.peder tomas ise veronica'nın evine gitti ve ona gerçek katili bildiğini söyledi.ondan sonra federico'nun yanına gidip ona bir an önce suçunu itiraf etmesini eğer bunu yapmazsa kendisi gidip gerçekleri açıklayacağını söyledi.marina ise ricardo'yu gördü ve onunla konuştu.o ricardo ile konuşurken julia cadısı chuy'un resmini yırttı.

bayşiir
15-04-08, 08:43
selam arkadaşlar herkese günaydın.dizimizin bugünkü bölümünde yine çok heyecanlı gelişmeler oldu.federico rosalba'nın evine geldi ve orada gulliermo'yu görüp ona kendisi ile marina'yı hapisten kurtarmak için işbirliği yapması gerektiğini söyledi.sylvia ise chuy'un evine gitti.chuy ona kendisini sevmediğini ve onunla asla evlenmeyeceğini söyledi.bir de ona "seninle evlenmektense hapse girmeyi tercih ederim" dedi.ondan sonra sylvia cadısı paty'nin evine gitti.ve onu bütün bu olanlardan sorumlu tuttu.ondan sonra ikisi de kavga ettiler.ondan sonra paty arkadaşı maira ile birlikte hapishaneye gitti.

bayşiir
16-04-08, 09:19
selam arkadaşlar bu bölümde chuy okula gitti.tabi ki yanında o iftiracı sylvia vardı.ondan sonra sylvia paty'ye chuy'un peşini bırakmasını söyledi.derken ikisi de tartıştı.ondan sonra sylvia aniden bayıldı.sonra da bay oropeza geldi.ve sylvia'ya doktora gitmesi gerektiğini söyledi.ama cadı bunu kabul etmedi.çünkü yalanının ortaya çıkmasından çok korkuyordu.derken federico alarcon malikanesine geldi bayan alberta ise onu kovdu.

bayşiir
17-04-08, 11:31
arkadaşlar bugünkü bölümde peder agustin lupe'nin evne gitti ve ona marina'ya karşı bu kadar acımasız olmamasını ve marina'yı hapiste ziyaret etmesini söyledi.lupe ona marina'dan nefret ettiğini söyledi ve onu chuy suçlandığı zaman ses çıkarmamakla suçladı.ondan sonra peder ona marina'nın suçsuz olduğunu ve chuy'un hapse girmemesi için kendisini feda ettiğini söyledi.lupe ise biraz olsun yumuşadı ona karşı.ondan sonra marina'yı ziyaret etti.marina ona bütün bunları chuy'u korumak için yaptığını söyledi.maira ise sylvia'ya yalanına asla inanmadığını söyledi.rosalba ise chuy'un evine gitti ve ona paty'nin nerde olduğunu sordu.ondan sonra ona kızdı.ondan sonra da lupe geldi ve rosalba'yı bir güzel azarladı.derken ricardo ve veronica akşam yemeğine giderken bir kadın veronica'ya ateş etti.marina ise rüyasında ricardo'nun veronica ile evlendiğini gördü.

bayşiir
17-04-08, 11:35
arkadaşlar son iki üç bölümdür bir kadını gösteriyorlar.ama kadının yüzü görünmüyor.acaba o kadın lucia olabilir mi?ben olabilir diye düşünüyorum.inşallah öyledir.lucia bir şekilde ölümden kurtulmuş olabilir.çünkü veronica'nın kötülüklerini bir şekilde ortaya çıkarmak zorunda.bence bunu yapmadan içi rahat olmaz.

bayşiir
18-04-08, 09:47
selam arkadaşlar bugünkü bölümde yine çok heyecanlı gelişmeler oldu.sylvia chuy ile konuştu.chuy ise ona artık onu görmek istemediğini,onu hiçbir zaman sevmediğini ve onunla asla evlenmeyeceğini söyledi.sylvia ise onu zorla öptü.işte tam o sırada paty ikisini öpüşürken gördü.peder ise müfettiş brezanotti'nin ofisine gidip ona laura'yı öldüren kişinin marina olmadığını ve onu bir erkeğin öldürdüğünü söyledi.müfettiş ona laura'yı kimin öldürdüğünü sorunca peder ona "bu günah çıkarma sırasında verilmiş bir sır.bunu söyleyemem" dedi.müdire hanım marina ile konuşup cezasını bir hastanede çalışarak çekebileceğini söyledi.sara ve arkadaşı ise o gardiyanın maaşını çalıp marina'nın yatağının altına sakladılar.

bayşiir
18-04-08, 10:30
arkadaşlar az önce youtube sitesinden dizinin pazartesi günü yayınlanacak bölümünü orjinal diliyle izledim.o bölümde veronica sylvia cadısı ile konuşuyor.ne dediklerini anlamadım ama galiba ikisi birlik olup hain bir plan yapacaklar .federico ise lupe'nin evine gidiyor ve ona annesinin masum olduğunu ve herşeyi onun hapse girmemesi için yaptığını anlatıyor.chuy ise buna inanmak istemiyor.derken okulun müdiresi veronica'nın evine gidip ricardo ile konuşuyor chuy hakkında.chuy ise sınıfına girerken sırasının üstünde bir bebek bezi görüyor.bruno ise onunla alay ediyor onunla.derken chuy blanca ie alışverişten gelirken bir cafede paty'yi fernando ile yakınlaşırken görüyor.sylvia'nın babası ise onunla konuşuyor.ona galiba kızıyor.

bayşiir
18-04-08, 11:14
arkadaşlar dizimizin salı günü yayınlanacak bölümünde marina hapisten çıkıyor.evet yanlış duymadınız marina hapisten çıkıyor.az önce youtube sitesinde izledim.salı günü izleyeceğimiz bölümde marina hapisten çıkıyor

bayşiir
21-04-08, 08:36
arkadaşlar bugünkü bölümde neler olduğunu zaten cuma günü anlatmıştım.bu arada o esrarengiz kadın lucia'ymış.adam ona veronica'nın kim olduğunu sordu.o da "üvey kardeşim" dedi.

lebis_tr
21-04-08, 13:10
eee ben orasını izlemedim ama lucia nasıl ölmüştü cesedi falan nolduu bide ayrıca ben o kadını ricardonun eski karısı die düşündüm en başta ama lucia nın nasıl öldüğünüde bilmiyorum biri anlatabilirmi

duygus
22-04-08, 08:00
finalde marina ve rıcorda sanırım chuynın babası dimi onların yine bir oglu oluyor..

patty ve chuy evlenıyor patty hamile

bayşiir
22-04-08, 09:05
selam arkadaşlar dizimizin bugünkü bölümünde sylvia chuy'un yanına gitti.tabi ki chuy bu ziyaretten hiç memnun olmadı.chuy ona onunla asla evlenmeyeceğini söyledi o cadı da herşeyi ona olan aşkından yaptığını söyledi.ondan sonra o cadı diğer bir cadı olan veronica'nın yanına gitti.veronica ona chuy'u evliliğe ikna etmek için mutlaka hamile kalması gerektiğini söyledi.derken ricardo geldi ve sylvia'ya söylediklerinin doğru olduğuna dair yemin etmesini söyledi.müfettiş brezanotti ise cezaevinin müdiresiyle konuşup marina'nın suçlu olduğuna dair bir kanıtın olmadığını söyledi

duygus
22-04-08, 09:36
arkadaşlar az önce youtube sitesinden dizinin pazartesi günü yayınlanacak bölümünü orjinal diliyle izledim.o bölümde veronica sylvia cadısı ile konuşuyor.ne dediklerini anlamadım ama galiba ikisi birlik olup hain bir plan yapacaklar .federico ise lupe'nin evine gidiyor ve ona annesinin masum olduğunu ve herşeyi onun hapse girmemesi için yaptığını anlatıyor.chuy ise buna inanmak istemiyor.derken okulun müdiresi veronica'nın evine gidip ricardo ile konuşuyor chuy hakkında.chuy ise sınıfına girerken sırasının üstünde bir bebek bezi görüyor.bruno ise onunla alay ediyor onunla.derken chuy blanca ie alışverişten gelirken bir cafede paty'yi fernando ile yakınlaşırken görüyor.sylvia'nın babası ise onunla konuşuyor.ona galiba kızıyor.

youtubede nerde hangı bolum acaba lınkı yollarmısın bana acaba

bayşiir
23-04-08, 12:23
arkadaşlar bugünkü bölümde marina hapisten çıktı ve evine geri döndü.federico ise ona kendisini sevmediğini söyledi.veronica ise ricardo'nun bütün gün marina'yı düşünmesinden rahatsız olduğunu söyledi ricardo'ya.bayan alberta pastora'ya federico'nun dün geceyi marina ile birlikte geçirip geçirmediğini sordu.orda bitti.bu arada az önce dizimizin yarın yayınlanacak olan 135.bölümünü seyrettim.bu bölümde sylvia lupe'nin evine geliyor.ona babasının hastaneye kaldırıldığını söylüyor.işte tam o sırada chuy geliyorve sylvia ile yanlız kalıyor.chuy sylvia'ya çok kızıyor o malum meseleden dolayı.ondan sonra da onu evinden kovuyor.işte tam o sırada sylvia clorinda'nın yanına geliyor.derken ricardo sahilde dolaşırken veronica ile konuşuyor.onlar konuşurken paty yanlarına geliyor.ve ricardo ile küçük bir konuşma yapıyor.derken marina'nın ofisine peder geliyor.ona bir şey söylüyor.

Descarada
23-04-08, 17:22
57 Tek Turkıye (tkr) [net] Stv 0,90 2,30
58 Sabah Haberlerı [net] Show 0,80 15,20
59 Marına [net] Show 0,80 10,10
60 ıncı Ertugrul Sızın Sesınız [net] Star

36 Marına [net] Show 1,30 12,50
37 Deryalı Gunler [net] Show 1,30 12,30
38 ıkbal''le Hayatı Paylasmak [net] Kan7 1,30 9,00
39 Flash Haber Bultenı [net] Flas

Descarada
23-04-08, 17:27
marina 164 episode 135. bölüm se.. az kalmış bitmesine..

Descarada
23-04-08, 17:35
Arkadaşlar d smart üyeliğiniz varsa pembe smart diye kanal var kanal da
hafta içi her gün yeni bölümleriyle 4 tane pembe dizi var:

La Madrasta -2005
Inocente de Ti - 2004
Contra Viento Y Marea -2005
Se Solicita Príncipe Azul - 2005

bayşiir
25-04-08, 08:41
selam arkadaşlar bugünkü bölümde chuy o iftiracının babasını ziyaret etti o pis iftiracı da babasının başına gelenlerden chuy'u sorumlu tuttu.chuy ise ona "beni suçlama çünkü bütün bunlar senin yüzünden oldu"dedi.ve o cadıya onunla asla evlenmeyeceğini söyledi.ricardo ise marina'nın yanına gitti ve onu hala sevdiğini söyledi.sara ise federico'ya telefon açıp marina ve ricardo'nun öpüştüğünü gördüğünü söyledi.

bayşiir
25-04-08, 09:25
arkadaşlar benim dizide dikkatimi çeken bir şey var.ricardo marina'nın federico ile yatmadığını öğrendiğinde çok mutlu oldu ama kendisi de veronica ile yatıyor.üstelik daha evlenmeden.bence marina da hala seviyor ricardo'yu ama gurur da yapıyor.chuy meselesine gelince.bence bu sylvia babasının ölümüne sebeb olacak.ne dediğini duydunuz chuy'a "bütün bunlardan sen sorumlusun eğer sen benimle evlenseydin bütün bunlar olmayacaktı" hani bir laf vardır.hem suçlu hem güçlü diye.işte sylvia da böyle biri.son bölümlerde ise o serseri bruno'dan kendisini hamile bırakmasını istedi.bence ikisi de chuy'u zor durumda bırakmak için çalışacaklar.bir de sara var tabiki.işin içine sara karışınca bence olaylar daha da karışacak.bence sara sylvia'ya kesinlikle inanır ve yardım eder.bu arada lucia'nın ölmediğine çok sevindim.bence onun gerçekleri ortaya çıkarmadan öleceğini sanmıyorum.

püliton
25-04-08, 16:32
arkadaşlar benim dizide dikkatimi çeken bir şey var.ricardo marina'nın federico ile yatmadığını öğrendiğinde çok mutlu oldu ama kendisi de veronica ile yatıyor.üstelik daha evlenmeden.bence marina da hala seviyor ricardo'yu ama gurur da yapıyor.chuy meselesine gelince.bence bu sylvia babasının ölümüne sebeb olacak.ne dediğini duydunuz chuy'a "bütün bunlardan sen sorumlusun eğer sen benimle evlenseydin bütün bunlar olmayacaktı" hani bir laf vardır.hem suçlu hem güçlü diye.işte sylvia da böyle biri.son bölümlerde ise o serseri bruno'dan kendisini hamile bırakmasını istedi.bence ikisi de chuy'u zor durumda bırakmak için çalışacaklar.bir de sara var tabiki.işin içine sara karışınca bence olaylar daha da karışacak.bence sara sylvia'ya kesinlikle inanır ve yardım eder.bu arada lucia'nın ölmediğine çok sevindim.bence onun gerçekleri ortaya çıkarmadan öleceğini sanmıyorum.

her özet geçmenle birlikte seyredemediğim bölümleri seyretmiş gibi oluyorum örneğin bu günki gibi çok teşekkürler :happy0064:happy0064:happy0064

yapmış olduğun yorumlar harika özellikle sylvia ya cadı demene bayılıyorum :good::good::good:

not: tatlı intikam dizisine bakıyorsan onun sayfasınada özet yazarsan çok sevinirim tabi zahmet olmassa teşekkürler

bayşiir
26-04-08, 09:27
mmalesef bu diziyi izleyemiyorum.havalar sıcak olduğunda işe çıkıyorum.onun için kaçırıyorum bu diziyi.ama dizinin saati dokuz buçuk veya ona alınırsa izlerim

bayşiir
28-04-08, 09:39
selam arkadaşlar bugünkü bölümde federico marinanın çalıştığı hastaneye geldi.ve onunla tartıştı.ondan sonra da serseri bruno sylvia cadısı ile birlikte chuy'a oynayacakları hain plan için harekete geçtiler.ikisi de çocuk yapmaya karar verdiler.bruno cadıya "chuy babalık testi yaptırmk isterse sakın kabul etme" dedi maira ise sylvia'nın babasına o cadının yalan söylediğini anlattı.peder ise brezanotti'nin yanına gitti ve onun ısrarlarına daha fazla dayanamayıp.gerçeği itiraf etti.

Descarada
28-04-08, 12:34
28.04 2008

"Sara nın federico yu telefonda arayıp Marinın ricardoyla hastanenin cafeteryasında konuştuklarını ve öpüştüklerini söylemesi üzerine Federico hastaneye gelerek Marina ile tartıştı. Marinaya onu sevip sevmediğini sordu ve Marina cervap vermedi.Ricordo ve Veronica Saldivar Ricordonun ilgisizliği yüzünden tartıştılar. veroica ömrünün onu beklemekle geçeğini söyledi bunun üzerine Ricardo veronicayı öptü ve jakuzi keyfi yapmalarını önerdi. tam bu sırada kapı çaldı ve Patyy göstermelik erkek arkadaşıyla veronicanın evine geldi.ve Chuyin Marinanın evinde yaşayacağını söyledi.bu durumda Ricardo üzüldü ve hemen Chuyi görmeye gitii.veronica ise arkasından içki yudumlayarak çok sinirlendi.Silvia ve Bruno bebek yapmak için silvianın evinde beraber oldular.Bruno bu geceden ve sonuçlarından kimseye bahesetmemesi gerektiğini söyledi.Babalık testi istediklerinde red etmelerini söyledi.Damian köşeye sıkıştığını Veronicaya anlatıı veronicada işleri berbat etme aptal adam diyerek sert çıkış yaptı. Sara ve topitop yiyen deli şeytan hastanede sabah kahvaltı yaparlarken Marina hastaneye geldi. ve hastanede ona tekne kızı marina gel biizmle kahve iç diye bağırdılar. bu durum üzerine marina yanlarına gelerek hastanede onları şikayet edeceğini ve onla uğaraşmaması gerktiğini söledi.Ricardonun annesi Marinayı hastaneye ziyarete geldi ve ricardoyla ne konuştuklarını sordu tam bu sırada elinde kahve tepsisiyle Sara geldi ve bayan Alberta ile tartıştı ve Alberta Saranın üzrine Kahveleri döktü ve Marina Sarayı odadan atıı. Maira ise Silvianın babasına Silvianın yalan sölediğini anlattı. burudum üzerine profesör Ortesa sessiz kaldı.Dedektif Brezonetti pederle görüşmek istediğini söledi ve peder dedektifin ısrarları üzerine Laura Saldivar Cinayetini Federico Santibanez in işlediğini söledi. (BÖLÜM SONU)

bayşiir
29-04-08, 10:34
bölüm özeti için teşekkürler.eğer rica edersem bugünkü bölümü de özetler misin?

Descarada
29-04-08, 10:49
29.04.2008
"Episode138"
Dedektif Brezonetti pederle görüşmek istediğini söledi ve peder dedektifin ısrarları üzerine Laura Saldivar Cinayetini Federico Santibanez in işlediğini söledi. peder bunun üzerine zor durumda kaldı ve dedektifin sıkıştırılmaları karşısında Federiconun suçu itiraf ettiğini söledi.Brezenotti ise olay anında Federiconun limanda toplantıda olduğunu cinayet yerinde olmadığını söylerek Pederle tartıştı ve gerçek katilin kim olduğu üzerine pederle konuştu.peder federiconun neden yalan sölediğini düşünerek şaşırdı.Çela ve lupe Marinanın yanına hastaneye giderk Marinadan olanlardan dolayı özür diledi.Marina ise herşeyin oğlu için olduğunu söledi ve lupeyle konuştu. Lucia ona yardım eden arkadaşı Pablo ile Veronica hakkında konuştu.Veronicayı öldürmek istediğini ve tüm cinayetlerini ortaya çıkarmak istediğini anlatıı.Peder Federiconun ofisine gelrek neden yalan sölediğini açıklamasını söledi. federico bunun üzerine Marina için kendini feda edeceğini söledi ve onu çok sevdiğini ondan çocuk yapmak istediğini söledi.Peder Federicoya gerçek katilin kim olduğunu sordu? Federico yanıtlamadı.VEonica hazırlanmış evden çıkarken Lucia gizlice eve girdi ve veronicayla karşılaştı yüz yüze geldikten sonraa hayır diyerek veronica bayıldı.bunun üzerine Lucia evden kaçtı.Ricardo ve Leandra ayılması için veronicayı ayılttılar veronica bağırakk o öldü lucia öldü dedi Ricardo Şaşırdı. Çünkü konuşmalarında Lucia yı hastanede ziyaret etmek istediğini sölemişti.VEronica ilk defa kokrtuğunu hissetti.SAra ve deli şeytan (topitop yiyen) Marinannın odasına gizlice girip deli şeytan kapda bekledi.Sara ise telefonla MArinanın evini arayıp okul müdürü olduğunu söleyerek veronicanın evinin telefonunu hizmetçiden istedi ve veronicanın evini aradı.telefona ricardo çıktı ve SAra nbr yakışıklı diyerek Marinanın Federicoyla hastanede çok mutlu olduklarını her gün Marinayı ziyarete geldiğini söledi. Ricordo bu durma çok üzüldü.Chuy Lupeye Marinanın evinde yaşayacağını söledi. Federico Chuyi Ziyarete geldi.Veronica Damianla buluşarak olanları anlattı ve Luciayı bulup öldürmesini istedi.Patyy olanlardan sıkılarak Rosalbanın onu uzaklara götürmek istemesini düşündü ve bunu hizmetçiyle paylaştı.Chuy amcasından iş istedi ama Guilhermo bunu red etti.Ricardo Marinayı telefonla arayarak eşinle mutluluklar diyerek kapttıı Marina şaşırdı.Ricardo annesini ziyarete gelerek olanları Marinayı sevdiğini onla olmak istediğini anlatıı. Bayan Alberta ise ikisini bir arada görmek istediklerini söledi. konuşurlarken Marina eve geldi ve Ricardo onu dudağının kenarından öptü.(Bölüm Sonu)

Descarada
29-04-08, 11:08
28 Nisan 2008 Pazartesi
74 Marına [net] Show 0,60 7,80
75 Elma Kurdu Trt1 0,60 7,70
76 101 Dalmacyalı Trt1 0,60 6,10
77 Gonul Salıncagı (tkr) [net

45 Marına [net] Show 1,40 14,00
46 Deryalı Gunler [net] Show 1,40 11,40
47 Fılm Gıbı Hayatlar (tkr) [net] Kan7 1,40 3,90

Descarada
30-04-08, 12:42
30.04.2008

"Episode 139"
Bayan Alberta ise ikisini bir arada görmek istediklerini söledi. konuşurlarken Marina eve geldi ve Ricardo onu dudağının kenarından öptü.(Bölüm Sonu) (yeni bölüm):Marinaya merhaba nasılsın dedikten sonra Ricardonun telefonu çaldı arayan Veronicaydı her nerdeyse hemen gelmesini kendisini çok kötü hiseettğinii içkisini yudumlayarak söledi.Ricardo Marinaya gitmesi gerektiğini arayanın Veronica olduğunu söleyerek apar topar gitii.Marina İse Bayan Albertaya ve Pastoraya bi daha Ricorda ile yakınlaşmaları için uğraşmamalarını söledi ve odasına çıktı.Chuy Federicoya Marina ve kendisiyle büyük evde yaşamak istediğini söledi.Lupe belli etmesede Chuyyin evden gitmesine oldukça üzülüyordu.Sara yı Ziyatere teyzesi hastaneye geldi.Teyzesiyle yine sinir bozucu bi durumda konuşan Sara Deli şeytan Selya yı teyzesiyle tanıştırdı ve kocasının aşığını öldürmekten hapiste yattığını söledi.Sara hafta sonu olan 2gün izni için Büyük evde kalmak için teyzesinden yardım istedi ama teyzesi red etti ve ona para vererek otelde kalmasını söledi.teyzesi ayrıldıktan sonra Sara selyaya(deli şeytan) haftasonu izninde Ricardo aygırını ayaartıcağını söledi ve gülüştüler.Veronica deli gibi içti ve bi yandan Leandra ya işe yaramaz kadın diyerek bağırdı.Ve sarhoş olduktan sonra odasına gidiyordu Leandra tutarken işe yaramaz yaşlı cadı diye onu itti. Veronica odalarda dolapların içine bakarak deli deli Lusia yı aramya başladı Nerdesin lusia! seni yine öldürücem! diyerek odalarda dolandı ve tam o sırada Ricardo geldi NEyin var diyerek öptü Ricardo durumunun ii olmadığını söledi Veronicada Rahibe Lauranın onu rahatsız ettiğini rüyasında gördüğünü odasına geldiğini söleyerek yalanlar uydurdu. Ricardo tamam sevglilim diyerek bu ay içinde eveleneceklerini söledi.Veronica sarıldı ve deli gözleriyle baktı.Marinanın hastahanede işi erken bitiğinden evde Matilde ile havuz keyfi yaparak olan olayları konuştular Matilde Federicoyu sevmediğini bile bile üzülme Marina dedi.Marina sıkıldım artık diyerek havuza indi ve yüzdü.
Matilde içecek bişeyler almaya gitmişken eve Federico geldi ve Pastoraya Marinayı sordu;Pastora havuzda haber vereyim dedi Federico O benim karım kendim giderim sen karışma dedi.Marina tam havuzdan ıslak ıslak çıkarken Federico onu o halde gördü ve yaklaştı çok güselsin hayatım dedi.ve onu öpmek için yanaştı ve seninle bugün birlikte olmak istyorum dedi.öpmeye kalkışırken tam öperken) Matilde pat diye gelrek böldü.Bu Federiconun hoşuna gitmedi.Ricardo evden çıkmaya hazırlanırken VEronica yatakta yatıyodu odadan çıktı ve leandraya dinlensin sus uyusun dedi.Uyuyo numarası yapan VEronica pat diye kalkarak leandraya bağırdı ve ricardonun evden gitmesini önlemek için herşeyi yapmasını söledi ve leandranın üzerine yürüdü.Leandraya evden defolmasını söledi yaşlı bunak diyrek ağlatıı.ve hemen Ricardoyu engellmesini söledi lLeandra tam giderken lütfen efendim gitmeyin diyerek engel olmaya çalıştı ama Ricardo Gitti.Giitiğini öğrenen Veronica geceliğiyle salona gelerek Leandraya yine bağırdı ve içki getirmesini söledii VEronica MArinanın hapisten çıktğı güne lanet okuyarak kahrolasıca kadın diyerek bağırdı.Marina üzerini değiştirken Matilde ve FEDErico kavga etti. Matilde evden ayrıldı.Marina hazırlanmış aşağı indi.FEderico akşam yemeğine Lupe ve Chuyyin geleceklerini söledi Marina çok mutlu oldu ve Federicoya tşk etti.Chuy Marinanın evine gitmesi için Lupe annesine hazırlanması gerktiğini söledi ama lupe gelmek istemediğini onun gitmesi grektiğini söledi zorla Chuyyi ikna etti.Sonra chuyy gittikten sonra lupe ağladı eve çela geldi lupe buralardan gitmek istediğini kaybolmak istediğini Chuyyi çok sevdiği söledi Çela onu tesselli etti.Federico Marinayla Salonda Chuy Ve Lupeyi beklerken martini içtiler.Ricardo Lupenin evine giitti orda Peder Ve çela Chuyyin gitttiğini lupenin çok kötü olduğunu uyuduğunu sölediler. bu arada dedikoducu Clorinda Skandal yaratmak için büyük köşke gideceğini Chuyyin tecavüzcü olduğunu söleyeceğini arkadaşlarıyla paylaştı.MArina Federicoya tam bir aile olduklarını söledi bu arada Alberta geldi ve Federico ile tartıştı.Marina ise bu özel akşamda tartışma istemiyorum dedi. Chuyyin eve girerkne Patyy ve erkek arkadaşını gördü üzüldü ve Patyy ile tartıştılar.Chuy hala Patyyi çok sevdiğini söledi.MArina telaşlanmaya başladı Guilermo ve Federico şimdi gelir meraklanma diyeerek tesselii etiler.Marina yemeklere bakmak için mutfağa gitti.
Patyy,Franco ve Chuyi içeriye girdiler. Patyy Federico babasına selam vermedi Federico Patyyle bi gün dondurma yemeğe gitmek istediğini söledi.Chuyyin gözleri ise Marinayı arıyordu derken Marina mutfaktan geldi ve Chuyyile bakıştılar Marina Chuyye oğlum benim diyrek sarıldı gözleri doldu Chuyyde annesini kucakladı öptü.(Bölüm Sonu)

bayşiir
30-04-08, 14:39
gerçekten de çok güzel bir bölümdü.bu arada ben daha sonraki bölümleri de izledim.mesela pazartesi günü yayınlanacak bölümde sylvia babasından tokat yiyecek.evet.yanlış duymadınız.gıcık sylvia babasından tokat yiyecek.bir de kötü bir haberim var.julio hapisten çıkıyor.marina ve ailesinin başına yine bela olacak o gıcık herif.yarınki ya da cuma günkü bölümde ise clorinda ortalığı yine birbirine katacak.

bayşiir
04-05-08, 10:01
arkadaşlar dizimizin yarın yayınlanacak bölümünde sylvia gıcığı babasından tokat yiyecek.ama asıl önemli gelişmeler çarşamba günü izleyeceğimiz bölümde yaşanacak.leandra aynayı temizlerken orda lucia'nın bıraktığı mektubu görecek ve o mektubu federico'ya götürecek.ondan sonra mektuptan veronica'ya bahsedecek veronica mektubu bulmak için federico'nun ofisine gelecek.ama neyse ki bulamayacak.

Descarada
05-05-08, 00:56
Çok tşkller ilerki bölüm özetleri için. Bende Azeri tvde izliyorum ama Show tvden baştan beri takip ediyorum.Azeri kanalda Hulyo Patyy İle evlendi.Sara Marina ile arkadaş oldu.

DILEKMERSIN
06-05-08, 19:22
marina

DILEKMERSIN
06-05-08, 19:43
marina

DILEKMERSIN
06-05-08, 19:49
Marina

bayşiir
07-05-08, 12:13
selam arkadaşlar dizimizin bugünkü bölümünde leandra evin duvarında asılı duran aynayı temizlerken lucia'nın mektubunu görüp içindekileri okudu.ondan sonra da ne yapacağını bilemedi ve mektubu federico'ya götürdü.chuy gulliermo ile konuşurken kalleş paty erkek arkadaşıyla gelip yine chuy'u üzdü.rosalba ise marina'nın ofisine gidip ona kötü şeyler söyledi.sylvia gıcığı ise yine kendisi gibigıcık biri olan bruno ile konuştu.bruno cadıya "eğer planın bozulursa ben o çocuğu kabul etmem" dedi.ricardo gulliermo ile konuştu ve ona marina'nın federico ile birlikte çocuk yaptığını söyledi.lenadra ise veronica'ya mektuptan bahsetti.veronica mektubu bulmak için federiconun ofisine gitti.ama bulamadı.

bayşiir
08-05-08, 11:13