Tüm Versiyonu Göster : Sus Konuşma

haluk_tolgahan
08-02-08, 09:27
İlk interaktif dizi için kolları sıvadılar
İKİ yıl önce keşfedip, bu köşeden duyurduğumuz Mahşeri Cümbüş'ün kamuoyu ve medya tarafından "fark edilmesini" mutluluk ve gururla izliyorum. Grubun BKM'deki gösterisinin sonunda yapımcıları Osmantan Erkır'ın yanına yaklaştım ve "Niye bu ekiple Türkiye'nin ilk doğaçlama yerli dizisini çekmiyorsun? Öyle bir dizi olsun ki, senaryosunu salondaki izleyicilerin abuk sabuk yönlendirmeleri belirlesin. Emin ol, şu anda izlediğimiz dizilerden daha saçma olamaz" dedim. Osmantan hınzır bir edayla gülümsedi. "Geç kaldın" dedi, "Zaten bu proje için kolları sıvamıştık. Türkiye'nin ilk interaktif dizisini Mahşeri Cümbüş ekibiyle birlikte gerçekleştireceğiz. Çok yakında izleyeceksin zaten..." Eee, aklın yolu bir... En özgün yapımların altına imza atan Osmantan'dan bu topu ıskalamasını beklemiyordum zaten...

Kaynak: Yüksel Aytuğ

mxrxt
09-02-08, 00:18
bu haber cok güzel daha önceden duymustum Mahseri Cümbüs ekibinin bir dizi hazirligi icinde oldugu fakat isim ve zaman olarak bir bilgim yoktu bu arada bilgi icin tsk ederim
haluk_tolgahan acaba hangi kanalda olacak aninda görüntü show yayinlandigi FOX TVolabilirmi acaba?

angels18
09-02-08, 08:23
işte bu habere çok sevindim dizi acaba hangi kanalda yayınlanır fox olabilir mi sizce ya cok güzel bir dizi olacağı kesin programları bile bu kadar tutarken diziyi bilmiyorum artık:)

cimcime_7297
09-02-08, 08:26
ooo süper bir haber bu ya daha öncede duymuştum ama yalan haber olabilir diye pek umursamadım ama burda okuyunca çok mutlu oldu...dizinin başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum...:happy0064:happy0064

onur29
09-02-08, 11:47
EĞER GERÇEKTEN DOĞRUYSA MUHTEŞEM BİR HABER. Mahşer-i Cümbüş'ün yeni projeleri olacağını biliyordum. İnteraktif dizi olayı süper olacak. Zaten Mahşer-i Cümbüş tek kelimeyle MÜKEMMEL. Umarım Fox tv de yayınlanır. Diğer kanallara güvenmiyorum.

kissorkill
09-02-08, 12:10
İsminden Çok komki birşey olduu anlaşılıyo ..Süperler yaaa.Fox tv bence vermez kimseye çünkü anında görüntü orda tavan yaptı ve kanalın gözdesi oldu gibi .İşallah Fox tv de olur.

okann1907
09-02-08, 19:36
çok sevindim habere..ülkemize tiyatroyu sevdiren mahşer-i cümbüşün dizisi de umarım güzel olur..büyük ihtimal fox tvde yayınlanır

tuba_buyukustun
09-02-08, 20:02
mahşeri cümbüş ekibini bende her hafta ayılıp bayılıp izliyorum gülmekten o ayılıp bayılmalar :D fakat bir yanlışı düzeltelim;Türkiye'nin ilk interaktif dizisi geçen yıl yine FOX ta yayınlanan ''Elif'in Günlüğü'' isimli diziydi...orada da hikayeye izleyenler oylarıyla karar veriyordu...yani ilk interaktif dizi değil ama yenilerinde gelmesi güzel tabi ;) başarılar

apple-core
09-02-08, 20:07
inanmıyorum ya çok sevindim:happy0064 süper bir şey olacağından şüphem yok. biraz daha kesin bilgiler olsa süper olacak...

haluk_tolgahan
11-02-08, 13:44
dizinin ismi daha net değil şimdilik sus konuşma olarak duydum. kanal olarak ise fox tv diye biliyorum.

hozcan
10-06-08, 08:38
eğer bu dizi fox tv de olursa bence olur böyle bir projeyi kaçırmaz gibime geliyor çünki mahşeri cümbüş fox tv ye baya reyting kazandırmıştı ve eğer böyle bir proje olursa maşeri cümbüşü izlemeyenler bile izleyebilirler...:happy0064

Ask_Korsani
10-06-08, 14:15
iyi de ilk interaktiv dizisi degilki... daha öncedende denenmisti türkiyede böyle birsey, hatta fox tv deydi... elifin günlügümü ne karin agrisiysa :D

pelinSİ
11-06-08, 18:43
Arkadaşlar dizi filan yok...
Bu interaktif dizi dediğimiz şeyi Anında Görüntü Show'da bir oyun olarak sergilediler birkaç hafta...Yani Cıbırca gibi,Nesne gibi bir turdu..Yani yoksa ayrıca bi saate konulup verilen bir şey değil...