Tüm Versiyonu Göster : Yalancı Aşık

haluk_tolgahan
08-02-08, 09:43
'Bir İstanbul Masalı' ve 'Şöhret' dizileriyle şöhret olan Ahu Türkpençe "Sinema filmlerinin sahibi yönetmenlerdir" dedi ve ekledi: Oyuncu olarak, yönetmenin hayalinin bir parçası olmak, onun istediği gibi iş yapmak beni çok onurlandırır ..
Yeni dizimin çekimleri temmuzda başlayacak. Eylülde de yayına girecek. Yani 6 ay sonra beni yine ekranda göreceksiniz.

zeyneptalu
08-02-08, 10:34
bu çok güzel bir haber...gerçi eylülde yeni dizisinin başlayacağını biliyorduk ama bu haber sayesinde konusu hakkında da fikir sahibi olmuş olduk..haluk_tolgahan haberin kaynağını yazar mısın..

Dizinin konusu güzel ama bana sessiz fırtınanın konusunu anımsattı okuyunca..
Kenan İmirzalıoğluyla daha önce de dizi yapacağı dedikoduları çıkmıştı ama olmamıştı..Acaba yapımcı belli mi..
Başlamasına daha çok zaman olduğu için bu başlığın açılması erken olmuş sanki...

LİSA
08-02-08, 11:05
ahu hanımın yeni dizisinin başlayacağını biliyorduk ama ne adını nede oyuncu kadrosu hakkında fikir yoktu.
bu haberin kaynağı doğrumu acaba.konu olarak banada sessiz fırtınayı anımsattı.
ahu hanım için hayırlısı olsun.dört gözle bekliyor olacağız

kartopu
08-02-08, 12:24
Bu başlık çok erken açılmış..:img-blush

Ahu Türkpençe'nin eylülde yeni dizide olacağını röportajlarından öğrenmiştik.Başlığın açılış haberinde de onun gazetedeki cümleleri var ama devamında böyle bir bilgi yoktu..
Kaynağı ben de merak ettim..:img-yes:

Ozicano
08-02-08, 13:55
Biri habere birkaç yalan yanlış cümle eklemiş. Böyle bir bilgi şu anda hiç ama hiçbir yerde verilmedi yani tamamen yanlış bir bilgi.

mxrxt
08-02-08, 14:12
Biri habere birkaç yalan yanlış cümle eklemiş. Böyle bir bilgi şu anda hiç ama hiçbir yerde verilmedi yani tamamen yanlış bir bilgi.

sanmiyorum eger Haberi ekleyen arkadas haluk tolgahan ise dogruluk payi yüksektir ama belki bir yalnis anlama olmus olabilir...yoksa yalan bir haber oldugunu düsünmüyorum..

haluk_tolgahan
08-02-08, 14:18
sanmiyorum eger Haberi ekleyen arkadas haluk tolgahan ise dogruluk payi yüksektir ama belki bir yalnis anlama olmus olabilir...yoksa yalna bir haber oldugunu düsünmüyorum..

mxrxt arkadaşım bana güvendiğin için teşekkürler. beni bilen bilir yalan haber yazmam. tüm yapım şirketleriyle görüşürüm. hepsinin numarası var oyuuncu tanıdıklarım var ayrıca magazinci tanıdıklarım. o yüzden lütfen yalan haber demesin arkadaşlar. haberi değiştireceğim. yani kendiniz arayın bulun konuyu. bana ulaşan bilgi buydu.

zeyneptalu
08-02-08, 16:07
Ben de Haluk_tolgahana verdiği haberler konusunda güveniyorum..İlk başlayan dizilerin başlıklarının nerdeyse tamamını bu arkadaş açıyor.. Arkadaş yazdıklarını silmiş ama ben güvendiğim için tekrar yazmakta sakınca görmüyorum.. arkadaşın yazdıklarını tam hatırlamıyorum ama anımsadığım kadarıyla dizinin konusunu tekrar yazayım...
Yasadışı işler çeviren bir sporcunun yaptıklarını ortaya çıkarmak için görevlendirilen bir ajanı canlandırıyormuş ahu türkpençe..sporcu için kenan imirzalıoğlu düşünülüyormuş ama henüz anlaşmaya varılmamış..

Ozicano
08-02-08, 17:04
mxrxt arkadaşım bana güvendiğin için teşekkürler. beni bilen bilir yalan haber yazmam. tüm yapım şirketleriyle görüşürüm. hepsinin numarası var oyuuncu tanıdıklarım var ayrıca magazinci tanıdıklarım. o yüzden lütfen yalan haber demesin arkadaşlar. haberi değiştireceğim. yani kendiniz arayın bulun konuyu. bana ulaşan bilgi buydu.

Ben sen yalan haber yazdın demiyorum. Mesajdaki röportajda öyle bir bilgi yoktu. Birileri uydurup eklemiş. Sen doğru olduğunu düşündüğün için koymuş olabilirsin, haklısın da, ama o haber kesinlikle yanlıştı... :)

mxrxt
08-02-08, 18:09

haluk_tolgahan arkadasim ben seni biliyorum her ne kadar muhabberimiz olmasa bile senin actigin konulari takip ediyorum..bu arada Ozicano sanirim yalnis ifade etmis olabilir bir yalnis anlasilma olmus ...Dizide erkek oyuncu olarak Kenan imirzalioglu yer alirsa sanirim iyi bir is ortaya cikar?

LİSA
08-02-08, 19:06
bende haluk_tolgahan adlı arkadaşa güvenirim.gümdemdeki yeni dizilerin ilk haberlerini ondan öğreniriz.peki hangi yapım şirketi çekiyor o kadarda bir ipucu verebilirmisin.
kenan imirzalıoğlu ile ahu türkpençe ikilisi cok iyi iş çıkar bu diziden

angel eyes
08-02-08, 19:13
konusu ilgimi çekti.
ahu türkpençeyide bütün dizilerinde izledim.
başarılı bir oyuncu.
bu yapımda da başarılı olacağından eminim.

mehpare
08-02-08, 19:14
merhaba arkadaslar:img-yes:

Ahu turkpence eylulde bir dizisi olacagini bir programda soylemisti,ama haberi bu kadar erken cikacagini hic beklemiyordum,cok sasirdim,ama o kadar da sevindim..

gizli bir ajan:img-polic ,bu su ana kadar Ahunun canlandirdigi karakterlerden cok farkli ve bu cok iyi ,ben Ahuyu farkli rollerde gormeyi cok istiyordum..

bende arkadasim LISA gibi yapim sirketi cok merak ediyorum,bu konuda bilgisi olan arkadas varsa ve bu bilgiyi bizimle paylassa cok sevinicem:img-blush

azizoz
08-02-08, 19:43
Konusu çok değişikmiş gerçekten.İnşallah bu da başka filmlerin kopyası değildir:Çünkü ilgimi çekti.:img-hysteİzlenir bu dizi kesinlikle.
Hangi kanalda olacağı çok önemli.Bence Kanal D çok iyi olur ama ikiside daha önce bu kanallarda değildiler.Neyse hayırlısı olsunbye

seno
11-02-08, 13:23
Ben de Haluk_tolgahana verdiği haberler konusunda güveniyorum..İlk başlayan dizilerin başlıklarının nerdeyse tamamını bu arkadaş açıyor.. Arkadaş yazdıklarını silmiş ama ben güvendiğim için tekrar yazmakta sakınca görmüyorum.. arkadaşın yazdıklarını tam hatırlamıyorum ama anımsadığım kadarıyla dizinin konusunu tekrar yazayım...
Yasadışı işler çeviren bir sporcunun yaptıklarını ortaya çıkarmak için görevlendirilen bir ajanı canlandırıyormuş ahu türkpençe..sporcu için kenan imirzalıoğlu düşünülüyormuş ama henüz anlaşmaya varılmamış..

teşekkürler zeynep....

evet bende inanıyorum...
çünkü gündemdeki diziler başlığında hep görüyorum....
ve bugune kadar yazıpta çıkmadığı şey yok...

haluk_tolgahan
11-02-08, 13:38
ismi değişmezse yalancı aşık olarak çekilmesi planlanan dizinin başlamasına 6 ay var demis ahu türkpençe. yani yaz sezonunda yada eylül sezonunda başlayacak. herkes ahu gibi bir oyuncuyu kaliteli işlerde, farklı projelerde görmek istiyor; bende dahil. ben dizi haberlerini yazarken aldığım duyumlarıda yazarım. ha doğru çıkmaz silinir, yada haber düzeltilir. ki birçok dizi ismi değiştirildi. senaryo değişti vs vs. o yüzden bir sporcu ve ajan aşkı tamamen duyumdan ibaretti. duyduğum kişiye itimat ettim ve yazdım. sizlerde uygun görürsünüzki artık dizi furyası çıkmazda. 90 dklık film gibi diziler, senaryo sıkıntısı, farklı birşeyler verebilme, kaliteli işler yapabilme ve bunu insanlara kabul ettirme son derece güçleşti. o yüzden senaryo konusunda geri adım attım. çünkü artık hiç bir yapım şirketi senaryosunu önceden duyurmak istemiyor. çünkü insanlar farklı senaryolara hasret kaldıve farklı bir senaryo duyar duymaz o senaryoya benzer birçok proje başlatılıyor.bende sizin gibi bilmiyorum senaryoyu bakalım konusu ne olacak? başrol erkek kim olacak? bekleyip göreceğiz hep birlikte.
bana inanan güvenen insanlara ve tüm dizifilm.com takipçilerine saygılar.

LİSA
11-02-08, 19:46
bende ahu hanımı hep kaliteli işlerde görmek isterim.haluk_tolgahan senaryo konusunda cekimser kalmışsınki bında haklısın.evet dizi duryası yüzünden ilginç senaryolar kalmadı.ahu hanım temmuzda başlayacağız demişti cekimlere eylüldede yayınlanacakmış.ben en cok yapım şirketini merak ediyorum tabi birda erkek oyuncuyu

LİSA
11-02-08, 19:48
Konusu çok değişikmiş gerçekten.İnşallah bu da başka filmlerin kopyası değildir:Çünkü ilgimi çekti.:img-hysteİzlenir bu dizi kesinlikle.
Hangi kanalda olacağı çok önemli.Bence Kanal D çok iyi olur ama ikiside daha önce bu kanallarda değildiler.Neyse hayırlısı olsunbye

ahu hanım kanal d için dizi çekmişti.bir istanbul masalına başlamadan önce AZAD adlı dizide bülent inal birlikte rol almıştı.kanal d de yayınlanmıştı:img-yes:

deadly_angel
11-02-08, 19:53
Ahu Türkpençe'yi özlemeye başlamıştım.Ekranlara geri dönüyor oluşu çok güzel.Yazılan mesajlarda Kenan İmirzalıoğlu'nun adı geçmiş, açıkçası bunu pek istemiyorum.Daha farklı bir yüz olabilir.Niyeyse aklıma sürekli Şöhret'teki Murat Ünalmış geliyor.Sanırım esmerlerden bıktım:img-pilot

seno
14-02-08, 11:58
Arkadaşlar dün ahu Türkpençe ile beraberdim bir süre ve ahuya bu diziyi sordum...

ve kendisi aynen şunu söyledi..

"EYLÜL'DE BİR DİZİM EVET VAR.AMA NE KENANLA OYNUYORUM NE DE DİZİNİN ADI YALANCI AŞIK " DEDİ.

"BANA BÖYLE BİR TEKLİF GELMEDİ BİLE" DEDİ.

hatta bir başkasıda aynı şeyi sormuş ahuya....

zeyneptalu
12-04-08, 14:40
Erkan Petekkaya ile anlaşılmış..Geçen sezon olduğu gibi yine Faruk Turgut yapımcılığı üstleniyormuş..Senarist ise Hatırla sevgili ve asini ekibinden bir bayan..Daha önce de Aliye de yazmış..Tabii dizinin adının Yalancı Yarim olduğuna dair bir bilgi yok..Konusu hakkında da bir şey yazmamışlar..

PIRLANTA
17-04-08, 12:25
Arzum Onan ile birlikte oynadığı Kanal D'de yayınlanan Sessiz Fırtına dizisinden sonra Erkan Petekkaya dinlenmeye çekildi. Daha önce Beyaz Gelincik dizisiyle de yoğun bir tempoya giren ve hemen ardından Sessiz Fırtına'ya başlayan Petekkaya, dizinin beklenenden önce bitmesiyle biraz soluk alma imkanı buldu.

Uzun bir tatile çıkmaya hazırlanan Petekkaya, 3 yıldır sürekli olarak setlerde yaşadığını ve bu durumdan sıkıldığını söyleyerek "Uzunca bir tatil yapıp, eşime ve çocuğuma vakit ayırmak istiyorum. Hayatımda uzunca bir süre dizi olmayacak" dedi.

Milliyet/Televizyon