PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ihlamurlar Altında-Senaryolar

Sayfalar : [1] 2

tubi
01-06-06, 14:39
Senaryolarımızı burada paylaşabiliriz. Yorumlarınızı lütfen "Senaryolara Yorumlar" Başlığında yapınız.

Saygılarımla

Dizifilm.com moderatörü

Tubi

tubi
01-06-06, 16:34
Sahne = 1

Filiz : Alo Yılmaz bu bekçi hala gelmedi. Etraf iyice karanlık oldu. Sema’da geç kaldı.
Yılmaz : Filiz, bak şimdi. Sakın panik olma tamam mı? Biz şimdi oraya geliyoruz Ömer’le.
Filiz : Ömer’le mi? Yılmaz kötü bir şey mi var? Neden siz geliyorsunuz? Bekçi nerede?
Yılmaz : Filiz, şu anda bina da bomba var. Yerinizde durun sakın kıpırdamayın. Panik de olmayın.
Filiz : Ne bomba mı ? Aman Allahım...

Filiz, telefonu elinden boşluğa doğru bırakır.

Sema : Filiz Hanım bomba mı dediniz? Ne bombası? Siz iyi misiniz?
Filiz : Sema... İçeride bomba var ve biz kilitli kaldık.
Sema : Neee !!!!!??

Yılmaz : Alo, alo, Filiz......
Ömer : Ne oldu?
Yılmaz : Kapanmadı.. Ama ses de gelmiyor. Çok korkmuş olmalı.
Ömer : Polise haber vermeliyiz.
Yılmaz : Sen polisi ara bende Kemal abiyi arıyorum.
Ömer : Tamam...

------------------O sırada hastanede----------------------------

Elif hastane odasında Ömer’in gelmesini beklemektedir. Kendi kendine söylenmeye başlamıştır..

Elif : Nerede kaldın Ömer ya.. Patlıycam sıkıntıdan. Aaa seni yaramaz.. Yine anneyi tekmeledin...

Elini karnının üzerinde gezdirir...

Elif : Meleğim.... Seni bu dünyaya sağ salim getiricem sana söz veriyorum........

angel16
01-06-06, 16:58
Bende bir senaryoya basladim, dogrusu Tubi'nin ki kadar iyi degil ama, idare eder. Tubi'nin ki daha bir gerceksi olmus.

1. Bolum

Filiz ve Sema saskin ve korkmus bir halde binanin onunde polisler ile beklemek durumundadir. Sema saskinligini konusarak dile getirirken, Filiz kibildamadan bir bosluga bakar.
Birden kosma sesleri gelince yuzunu kaldirir ve ilk Yilmaz’i gorur. Yilmaz’in da Omer’in de yuzunde endise vardir.

Omer: Filiz...(Sessiz bir sekilde)

Filiz kosmaya baslar ve kendini Yilmaz’in kollarinin icine atar. Iki sevgili sIkI sIkI sarilirlar. Filiz Yilmaz’in kulagina fisildamaya baslar.

Filiz: Cok korktum
Yilmaz: Biliyorum...biliyorum
Filiz: Ne yapacagimi bilemedim...
Yilmaz: Tamam, tamam...bak gecti...iyisin
Filiz: Olmekten degil, bir daha seni gormuyecegimden korktum.

Yilmaz daha sIkI sarilir Filiz’e. Ikisinin gozude yas dolmustur. Filiz yavas yavas cekilmeye baslar. Yilmaz’in gozlerine bakip biraz daha aglar. Yilmaz daha gozunden akmayan goz yaslarini siler. Ilk once Filiz’in kulagina “Seni kaybetmeye dayanamam” diyip, sonrada elini tutar. Aralarinda bir sessizlik dogar.

Yilmaz: Omer...Omer seni cok merak etti.

Filiz gozlerini Yilmaz’dan ayirip Omer’e bakar. Daha yeni yeni kendisine gelir. Basini egmis bir sekilde Omer’in yanina yaklasir.

Filiz: Omer...Omer ben...
Omer: Gidelim mi?
Filiz:...gidelim...

Filiz uzuntuyle Omer’in arkasindan gider. Bir yandan Yilmaz’a bakar, oteki yandan ise Omer’in kalbini kirdigini dusunup cok uzulur.

tubi
01-06-06, 17:10
Sahne = 2

Yılmaz : Alo Kemal abi. Sonunda..
Kemal : Hayırdır Yılmaz ne oldu, nedir bu telaşın?
Yılmaz : Meral aradı.
Kemal : Meral mi?
Yılmaz : Evet abi. Açık Pazar a bomba koymuşlar.
Kemal : Allah kahretsin.
Yılmaz : Abi.. Filiz de içeride
Kemal : Nee? Allahın belası kadın. Ne yapıcaz Yılmaz?
Yılmaz : Meral kaybettiklerini geri istiyor. Biz şu anda Ömer’le açık pazara varmak üzereyiz. Ömer de polisi aradı zaten.
Kemal : Tamam bende hemen geliyorum. O şeytan nasıl olsa yine seni arar.

..................................

Sema : Filiz Hanım ne yapacağız şimdi?
Filiz : Sema.. Tamam dur sakin olmalıyız. Bak ağlama. Yılmaz yolda. Geliyor.
Sema : Yaaa kim koymuş, biz nasıl çıkıcaz buradan? Allahım Ali.. Ali arıyor.
Filiz : Aç Sema.. Off.. Durumu izah et..
Sema : Alo.. Ali....

Bu sırada Sema hıçkırıklara boğulmuştur bile. Filiz elinden telefonu alır.

Ali : Sema..Sema..
Filiz : Ali merhaba ben Filiz.
Ali : Filiz Hanım. Sema ağlıyor muydu?
Filiz : Ali.. Biz açıkpazar da kilitli kaldık.
Ali : Ee ben hemen bekçiyi arıyım.
Filiz : Bence sen buraya gel Ali.
Ali : Şey tamam geliyim Filiz Hanım.
Filiz : Ali.. Bir de Yılmaz’la görüş istersen.
Ali : Peki Filiz Hanım.

...........................................

Ömer : Eğer Filiz’e bir şey olursa... Eğer ona bir şey olursa o Meral’i ellerimle öldürürüm.
Yılmaz : Ömer, sakin ol biraz. Bir de seninle uğraşmayalım şimdi.
Ömer : Sen rahatsın tabi. Orada olan benim kızkardeşim.
Yılmaz : Ömer şimdi kavganın sırası değil. Önemli olan Filiz.
Ömer : Allah kahretsin ya. Hepsi benim suçum.
Yılmaz : Toparlan hadi. Gelmek üzereyiz...

xylol_benzen
01-06-06, 17:12
tubi buda benim senaryom

omerle yilmaz bakismalarinin kaldigi yerden devam ederler.
yilmaz:kemal abiyi aramaliyim
omer:allahim ne yapicaz simdi
(yilmaz kemal abiyi ararken omer eli basinda saga sola dogru caresizlik icinde yurur)
yilmaz:alo kemal abi.meral aradi simdi.abi napicaz
kemal:dur yilmaz sakin ol panik olma
yilmaz:abi nasil panik olmam filiz icerde kalmis.
kemal:ne?bak bu hic iyi olmadi (arkadaslar cok uzgunum ama kendi senaryoma yorum yapmadan duramiyacagim.su kemal beyin berbat durumlar karsisinda bak bu hic iyi olmadi sozu beni olduruyor:))
sen merak etme ben o seytanla hangi dilden konusmam gerektigini biliyorum.simdi sen acik pazara git bende geliyorum.
yilmaz:tamam abi omerle gidiyoruz
kemal:omer?ooo bakiyorum sizde iyice kanka oldunuz (burda gercek disina citim biliyorum.espri olsun diye:))
................hastanede..............
elif:aaa kizim yinemi tekmeledin anneyi.(yuzunde hos bir tebessum beliriir elifin)
kizim nerde kaldi bu baban.sozde hep yaninda olucam dedi.ama nerde bak ben yine tek basima kaldim hastane koselerinde.
ama adamcagizda napsin isi gucu var.elinden geldigince geliyor zaten oda benimle surunuyor buralarda,hayati altust oldu adamin
ben en iyisi sana mektup yazayim.belki ilerde sana okuturum bunlari.annenin agzindan duyamayacagin seyleri mektuplardan okursun
(elif kalkar cekmecelerde kagit kalem arar ama orasi bir hastanedir ve kimsenin aklina cekmeceye kagit kalem koymak gelmemistir.bu yuzden hemsireyi cagirir)
elif:bana kagit kalem bulabilirmisiniz?
hemsire:tabii efendim
............acik pazar.............
filiz:neden aramadi yilmaz?
sema:bekciyi bulamadi herhalde.ayol goruyormusun basimiza gelenleri.alide merak edicek simdi
telefon calar
yilmaz:alo filiz
filiz:yilmaz nerde kaldin seni bekliyorum kac dakika oldu
yilmaz:filiz sana birsey soylicem ama bak heyecanlanmak yok
filiz:yilmaz noldu kotu birsey mi oldu
yilmaz:meral.....
F:nolmus merale
Y:acik pazara bomba koymus.kaybettigi herseyi geri istiyor
F:neeeeeeeee?
S:filiz hanim noldu?
Y:filiz sakin ol sakin telas yapma.biz omerle yoldayiz geliyoruz
F:ta ta tamam ben iyiyim
...............o sirada arabada.........
(omer arabayi kullaniyor ve bir anda onlerine bir araba cikar omer ani fren yapar,ondeki adama sinirlenir)
O:kardesim onune baksana nerden aldin ehliyetini
Y:omer sakin ol.filizin bize ihtiyaci var bide bizi hastanelerden toplamasinlar
O:sen sus.zaten derdim basimdan askin senin akil vermene ihtiyacim yok.su an yeri ve zamani olmadigi icin birsey demiyorum ama filizin seni aramasi beni acaip killandirdi.(ah keske bu sahne olsa:))
(yillmaz basini ceviriir bisey demez ortaligi germek istemez.bu konuda yakin gelecekte tekrar acilmak uzere orada kapatilir)
............yilmazla omer acik pazarda.............
omerle yilmaz kosarak acik pazarin onune gelirler ve etraflarina bakinirlar.
(burasini biraz daha dusunmeliyim meralden kurtarmak icin biraz kafa yormam gerek)ben simdi elife donuyorum

...........hastane...........
E:sevgili kucuk kiz.sana kucuk kiz diyorum cunku her zaman cocuk kalmak istedim.hic buyumek istemedim ama ne yazikki hayat benim hemen buyumemi gerektirdi.ama senin icinde boyle olmasina izin vermeyecegim sen hep kucuk kiz olarak kalacaksin.
icimde seni artik hissedebilyorum.hareketlerini, kipirtini.baban gibi heyecanli olucaksin belli.hic yerinde duramiyorsun.en ufak birseyde hemen tepki veriyorsun.:)olsun babana benzede ben raziyim.gerci bu konuda babanla hemfikir degiliz.o bana benzemeni istiyor.ama ben kesinlikle babana benzemeni istiyorum,baban gibi sevdimi sinir tanimaz ol,baban gibi baktimi karsindakinin kalbinin en derinliklerine inebil,baban gibi kararli ol,gerci bende kararliyimdir ama sen yinede babanin ki gibi kararli ol.ve kizim kaderin bana benzemesin

neyse ben yoruldum simdilik burda kalsin.zaten ilk kez senaryo yazmaya calistim.zormus bayagi.benim gibi sabirsiz biri icin pek kolay olmuyor:)kendi istegim dogrultusunda buyuk kisminda sacmaladim ama.....:)

barbiee
01-06-06, 17:17
*2*
filiz:alo yılmaz bekçiye ulaşabildin mi
yılmaz:hayır filiz bekçiye ulaşamadım ama merak etme biz oraya geliyoruz zaten
filiz:biz mi kimle geliyosun ki buraya
yılmaz:ömer le
f:ömerle mi ....sessizlik
F:yılmaz neler oluyor bi terslik mi var
y:filiz şimdi senden son derece sakin ve soğukkanlı davranmanı istiyorum tabi sema nında
f:neler oluyor yılmaz lütfen söyler misin
y:meral açık pazara bomba yerleştirmiş ve hisse senetleri ile kaybettiklerini geri istiyor
f:nee aman allahım ne yapıcaz yılmaz
sema:ne oluyor filzi hanım bir terslik mi var ne oldu
f:peki ne yapıcaz yılmaz söyler misin
y:siz sadece sakin olun ve bekleyin biz ömerle geliyoruz,ömer polise haber verdi bende kemal abiyi aradım
f:yılmaz çok korkuyorum
y:merak etme herşey yoluna girecek...sizi kurtarıcaz hiç merak etme canım..

o sıarada kemal ile meral hesaplaşır ve meral birkez daha kemal e yenilir...

polisler ömer ve yılmaz sayesinde filiz ile sema kurtulur..
filiz koşarak o şaşkınlıkla yılmaza sarılır..
f:çok korktum yılmaz seni bir daha görememekten çok korktum...
y:bende canım bende ama bak geçti geride kaldı artık güzel günler bizi bekliyor sevgilim...
ömer:filiz kardeşimm iyimisin sana bişey olacak diye o kadar korktum ki
f:abii canım abim bende çok korktum bir an için ölmekten doğacak yeğenimi görememekten korktum...
y:sema sen nasılsın iyi misin
s:sağol yılmaz sağolun ömer bey siz olmasanız ayy allahım yaa ali nin haberi var mı kim bilir o da ne kadar çok korkmuştur..
ve ali koşarak gelir..
ali:semaa semaaa canım karım seni seviyorum allaha şükür hiç bişey olmamış
sema:alii canım kocam bak iyiyiz işte merak etme...

hastanede elif ömeri beklerken
elif:canım yavrum seni görmek , kokunu hissetmek , ellerine dokunmak için o kadar sabırsızlanıyorum ki tekmelerinden yaramaz bi bebek olacağının sinyallerini çoktan veriyosun zaten...o sırada o güzel gülümsemesiyle güler...
bu babanda nerde kaldı meleğim bir an önce gelse bari...
biliyomusun baban bana benzemeni çok istiyor oysa ben ona benzemeni daha çok isterim onun gibi sevecen,onun gibi duygu dolu bir insan olmanı çok isterim bitanem bunları ona söyleyemesemde sana söylüyorum kızım inşallah babana benzersin benim gibi sevgini gösteremeyen biri olmazsın meleğim...
derken kapı açılır veee ömer odaya girer..
ömer:HAYATIM (Bu forever_bim arkadaşımın isteği üzerine yazdım ) :)
çok özür dilerim ama hesapta olmayan şeyler oldu o yüzden geciktim bitanem
elif:hayırdır ömer ne oldu canım
ömer:meral hisseleri ve kaybettiği herşeyi geri almak için açık pazara bomba koymuş..
e:neee aman allahım bu ne biçim bir insandır yaa peki ne oldu bomba patladı mı
ö:hayır hayatım çok şükür patlamadı pazar da da en son filiz ile sema içerde mahsur kalmış ama allaha şükür ikiside bişey olmadan atlattı durumu
e:peki senin nasıl haberin oldu ,
ö:bugün toplantıdan tam çıkarken meral yılmazı aradı bende yanındaydım daha sonra filizde yılmazı aradı ve bekçinin gittiğini sema ile içerde kaldığını bekçiye ulaşıp kapıyı açmasını istedi.. böylelikle filizle semanın içerde olduğunu öğrendik..
e:allahım çok şükür iyiler şimdi değil mi beni üzmemek için saklamıyorsun
ö:hayır hayatım filizi yada semayı ara istersen...
bu arada elif filiz ile sema yı arar konuşur ve rahat bi nefes alır..
ömer:eee sen neler yaptın bakalım dünyalar güzeli annesi olan prenses kızımla
e:(gülümser) sorma babası konuştuk onunla biraz şimdiden seni çekiştirmelere başaldık bile .. ikisi birlikte gülerler...
ö:elif canımm sana bişey demem gerek aslında hiç istemiyorum ama benim iş için kısa süreliğine italya ya gitmem gerek .. ama sen istemezsen gitmem başka birini gönderirim..
e:hayır canım olur mu öyle şey bu senin en çok istediğin bi proje ve projeni hayata geçirmelisin merak etme kızım ve ben seni çok özleyerek bekleyeceğiz
ö:hayatım canım benim der vee elifi öper...

angel16
01-06-06, 17:38
1. Bolum

2. Sahne

Omer ve Filiz evin onunde, Omer'in arabasinin icindedirler. Filiz sessizdir ve ne diyecegini bilemez. Omer ise Filiz'in Yilmaz'a olan yakinligini icine sindiremez. Filiz kafasini kaldirir ve Omer'e bakar.

Filiz:...Omer, ben...ben ozur dilerim. Sana anlatmaliydim...
Omer: Arabadan cikarmisin Filiz...
Filiz: Omer bak bi dinle...
Omer: Filiz...arabadan cik!
Filiz: Bak hic dinlemiyosun bile...
Omer: Filiz!!!

Filiz, Omer'e ters ters bakar ve sonrada sinirle arabadan cikip ever dogru yurur hizli adimlarla.
Omer derin bir nefes alip, kafasini direksiyon ustune koyar. Omer: Ah Filiz, ah!!

3. Sahne:

Omer Elif'in odasinin onunde durup, yuzundeki endiseyi silmeye calisir. Sonra odaya hic bir sey olmamis gibi yurur. Elif'i gordugu anda yuzunde sakin ama hos bir gulumseme ortaya cikar. Bir saat icinde olan herseyi unutur Elif'in gozlerine baktiginda.

Omer: (Sakin bir ses tonuyla) Meraba canim.
Elif: Meraba (utangac bir gulumseme olusur yuzunde).

Elif'in gozlerinde isilti dogar Omer'e bakinca.

Omer: Nasilsin hayatim.

Omer Elif'in elini alir ve oper, gozlerini Elif'ten ayirmiyarak.

Elif: Iyiyim, ya sen nasilsin.
Omer: Bende iyiyim. Sadece...(tekrar Elif'e bakar ve sakince gulumser)...seni cok ozledim.

Ikiside sessiz olur.

Elif: Omer...
Omer: Efendim Elif
Elif: Bebek tekme atiyo (Elif'in yuzunu buyuk bir gulumseme kaplar)
Omer: Gercekten mi?

Omer heyacanla elini Elif'in karnina koyar. Tekmeleri hissettikten sonra yuzu gulumsemelere bogulur.

xylol_benzen
01-06-06, 17:53
tam meral yilmazla ve omerle karsilastigi an telefon calar (herkesin telefonu calar) ve herkes telefona kosar ve o anda olan olur bir sekilde meral yine yenilir ve telefondan geri donen seyirci en onemli sahneyi kacirmis olmanin veridigi uzuntuyle diziyi izlemeye devam eder :)

filiz masum ve korumasiz bir cocugun safligiyla yilmaza kosar.yuzunde boyle bir ifade vardir cunku cok korkmustur ve artik guclu olmasina gerek yoktur cunku kurtaricisi biricik yilmazi yanindadir.ask filizin gozunu oylesine kor etmistir ki sevgili abisini farkedemez bile...
F:yilmaz yilmaz cok korktum
Y:bende bende sevgilim.ama bak simdi yanindayim.o meral cadisindan ebediyyen kurtulduk.artik polislere hesap versin
(filiz gozleri yasli bir seklide yilmaza bakar)
F:yilmaz biz hic mutlu olamicakmiyiz
(o sirada filizde yilmazda omerin onlara bakisindan habersiz bu kavusma aninin tadini cikariyordur.omerse bedbaht bir sekilde can dusmaniyla biricik kiz kardesinin arasindaki yakinligi gorup kahrolmustur.bu adam zamaninda karisinin kalbinin sahibi olmakla kalmamis sirketinde sahibi olmus, simdi ise sevgili kardesi filizide almistir.ama yikildigini belli etmemete kararlidir.o sirada olaylardan haberdar olan handan hanim gelir ve filizin yanina gider heyecanla)
H:kizim guzel kizim benim
F:anne annecim
H:merak etme hersey gecti
Y:anne yilmaz kurtardi beni.bak siz bide onu sevmiyorsunuz benim hayatimi kurtardi o
H:tabii abinde bostan korkuluguydu dimi burda?hic konusma evde hesaplasicaz biz seninle
F:aa omer sendemi burdaydin?(filiz mahcup olmustur ve abisinin yuzundeki uzuntuyu gorunce kahrolur)
O:onemli degil filiz birsey aciklamak zorunda degilsin
(oysaki filiz zaten o sirada birsey aciklamayi dusunmemektedir)
handan hanim filizi alir ve eve giderler.ama o sirada filizin yilmaza bir bakisi vardir ki insanin yuregini parcalar.omerse bir banka oturmus kendini toplamaya hazirlaniyordur

Ay90
01-06-06, 21:22
Filiz Yılmaza süpriz yapıp otelle gider:

Yılmaz kapıyı acar.

Filiz: Süpriz!!!Ben geldim.

Yılmaz: Filiz???

Filiz: Noldu Yılmaz?Yoksa gelmeme sevinmedim mi? o zaman ben gideyim en iyisi (gülümsiyerek)

Yılmaz: Yok canım bişeyim yok cok sevindim gelmene hic beklemiyordum o yüzden.

Filiz: (güler)İyikide söylediniz bunu Yılmaz Bey yoksa şu yüzüğü kafana fırlatıp giderdim. EEE beni iceri almicakmısın?

Yılmaz: Eee şey tabi girsene

Filiz Yılmaza sarılır.

Filiz: Seni cok özledim sevgilim!

Yılmaz somurtuk bir halde: ......Bende....bende

Filiz: Bu odada ne hatıralar var değil mi?

Yılmaz: E..evet halklısın canım!

Filiz: Ya neyin var senin kötü bişey mi oldu? İyi görünmüyorsunda.

Yılmaz: Yok bişey dedim ya! Sen gec otur. İcecek bişey isteyim.

Filiz: Yok kalsın canım. Gel yanıma sana sarılmak istiyorum.

Yılmaz Filizin yanına oturur. Sarılırlar.

Filiz: Daha hala bir korku var icimde ! Ama en korktuğum şey neydi biliyormusun?

Yılmaz: Neydi?

Filiz: Seni bidaha görmemek, sana bidaha sarılamamak beni cok kokuttu.

Yılmaz: Herşey gecti korkma artık yeniden kazanmışken seni bırakmam

İkiside gülerler.

Yılmaz: İstersen burda kalmıyalım bir yerlere gidelim mi?

Filiz: Ay yok Yılmaz. Hic halim yok cok yorgunum. Sana sarılıp sadece uyumak istiyorum.

Yılmaz: Hadi Filiz cıkalım cok kalmayız zaten. Hem kurtulmanın şerefine bişeyler yeriz.

Filiz: Burayada istiyebiliriz yemeği.

Yılmaz: Filiz lütfen

Filiz: Yok yok sende bişeyler var bugün. Anlat!

Yılmaz: Uff tamam ama kızıp kacmalar yok.

Filiz: O diyeceklerine bağlı

Yılmaz: Aslında sana anlatıcaktım ama yablış anlarsın diye....

Kız(oteldeki): Yılmaz

Filiz: Senin ne işin var burda? Bu kızın burda ne işi var Yılmaz?

Kız: Beni Yılmaz otele cağırdı.

Filiz: Yılmaz öyle mi? Sen ne zamandır tanıyosun ki onu hemen Yılmaz oldu?

Yılmaz: Filiz işte garipliğim bu yüzdendi yani bu durumdan korkmuştum ve o yüzden anlatmadım. Biz sadece iş icin....

Filiz: İş icin otelde mi buluşuluyor? Neyse siz artık yemeğe cıkarsınız beraber.

Filiz odadan koşarak cıkar

Yılmaz: Filiz! Dur!

Yılmazda Filizin arkasından koşar! Kızın yüzündeyse bir tebessüm vardır.

KIz: Mrb Handan Hnm. İş tamam. Araları bozuldu. Yılmaz şimdi gönül alma
peşinde.

Otellin önünde.

Yılmaz: Filiz! Cocukluk yapma! Seni sevdiğimi biliyorsun boşuna kıskanclık yapıyorsun.

Filiz: Öylemi? Boşuna he? İlk gördüğüm andan beri bu kızdan hic hoşlanmadım bu sayede nefret etmeme sebeb oldu.

Yılmaz: Bana güvenmiyormusun?

Filiz: Hayır!

Yılmaz: Herşeyi geri bırakmamışmıydık Filiz? Yeni bir sayfa acmıştık...

Filiz: Senin sayende o sayfa kirlendi Yılmaz! Artık yeni sevgilinle acarsın yeni sayfa!

Yılmaz: Sacmalıyorsun! O kızdan hoşlanmadığını söyledin bende bayılmadım ama mecburdum Filiz iş icin mecburdum.

Filiz: Ama kız buluşucağınızı söyledi işden söz etmedi. Zaten sana nasıl baktığını gördüm.

Yılmaz: Bak kendin diyorsun işte. Hoşlanmış olabilir ve ikimiz bu durumda olduğunda ilk olarak o sevinicekdir Filiz.

Filiz: Galiba haklısın. Ya kız odaya girince kan beynime fışkırdı bir an kendimi tutamadım.

Yılmaz: Ben seni seviyorum başkasını görmem ki ben!

Filiz: Hııı tabi

İkiside gülümsiyerek otelle dönerler!!!!

İlk denemem arkadaşlar o yüzden sizin kadar iyi olmuyabilir:img-kiss: Artık siz karar vericeksiniz:)

hayatimsan...
01-06-06, 22:28
Otelde filiz bi yilmazin birde kizin yüzüne bakar...
Filiz:Sana güvenmistim yilmaz,sora sen benim güvenimi yiktin!ömer bana senin aslinda gercek kimligini anlatirken dünyam yikildi.
sora aradan zaman gecti sen bana daha yeni beni sevdigini söyledin
Yilmaz:filiz ben...
Filiz:sus yilmaz.bana yalanlarini anlatma.bana beni sevdigini söyledin demekki seni hic tanimamisim!kaza gecirdigim günü hatirliyormusun yilmaz?senin yüzünden attan düstügüm günü...,"yilmaz üzüntülü ve ayni zamanda filize neoldugunu anlatma cabasinda filizin gözlerine bakar ve sora yere...
,,o gün seninle konusurken sana artik icimde okadar asalik bir yere düstügünü söylemistim,yanilmisim asil simdi öyle biyere düstünki yilmaz efendi ordan birdaha cikman cok zor!seni sevmekten baska bir günahim olmadi!sadece masumca sevdim..."
ikiside simdi öyle bir duygu icindedirki gözlerinin icine bakarlar.
,,artik degil seninle evlenmek,senin yüzünü bile görmek istemiyorum!Yüzügünüde arkadasina verirsin artik umarim mutlu olursun yilmaz!"
ve filiz agliyarak disariya kosar.
Yilmaz:FILIZ DUR BEKLE SANA ACIKLAMAMA IZIN VER...."
yilmaz kiza sinirli ir bakis atip filizin arkasindan kosar...
Filiz coktan merdivenleri asaga iniyodur...
Yilmaz arkasindan bagirir ama filiz okadar kizgindirki ona arkasinda bakmadan kosar.
Disarida filizin gözü hic kimseyi görmez kosar birden yola kosar ve araba carpar yilmaz görür ve yikilir hemen yanina kosar ve aglar...
Yilmaz:Filiz,filiz neolursun kalk seni seviyorum seni üzecek hicbirsey yapmadim ve yapmamda seni seviyorum neolursun kalk!"
Filiz yavascana gözlerini acar..
Filiz:Öhö,öhö Yilmaz....öhö...ben....ben...seni seviyorum...ben o kizi orda görünce öyle..."
Ve filiz bayilir...
,,FILIZ;FILIZ UYAN AC GÖZLERINI..."
o arda handan hanim ve murat efendi herseyi görmüslerdir ve birbirilerine bakarlar handan kizinin yanina kosar...
,,Kizim,kizim uyan..."
,,Siz,siz bunlari yaptiniz degilmi dogruyu söyleyin sizin yüzünüzden filize araba carpti,neden ne istediniz bizden biz bibirimizi seviyoru....seviyoruz..."ve yilmaz kafasini filize dayiyarak devam aglar...

......

(filiz hemen hastaneye götürülür murat ve handan bu oyunu sürdürmezler daha...ve filiz ile yilmaz barisir filiz iglesdikten sora ikiside mutlu yasarlar birzaman sora evlenirler...)

angel16
01-06-06, 23:07
1. Bolum

4. Sahne

Filiz yataginin ustunde bitkin bir halde oturmustur. Bir yandan abisini uzdugunu dusunur, oteki yandanda Yilmaz'i bir daha gormeyecegini sanarak dogan korkusunu. Bir derin nefes alir ve sonrada etrafa bakinir, ta ki telefonu calana kadar.

Filiz: Efendim.

Yilmaz: Filiz...

Filiz: Yilmaz, sen misin?

Yilmaz: Filiz, iyi misin canim? Seni cok merak ediyorum.

Filiz: Endise etme. Yavas yavas kendime geliyorum.

Yilmaz: Ne kadar merak ettim bilemezsin. Bir an seni kaybetme korkusuyla doldu icim. Icim icimi yedi. Ya ordan cikamasaydin? Ya seni birdaha goremeseydim? Olurdum Filiz.

Filiz: Oyle deme Yilmaz, sakin.

Yilmaz: Elimde degil...

Ikiside sessizdir. Filiz Yilmaz'in sesini duyarak rahatlamistir, fakat Yilmaz hala merak icindedir.

Yilmaz: Filiz...biliyorum gec oldu...hemde yorgunsun, ama...bulusabilirmiyiz. Seni gormeden rahat etmiycek icim.

Filiz: Yilmaz endise etmene gerek yok. Evden cikabilecegimi zannetmiyorum, evde herkes suphe icinde zaten. Bide simdi ciksam iyice suphelenirler...

Yilmaz: Filiz, anliyorumda...ben seni simdi gormeden dayanamam ki. Belki gizlice cikabiliriz ha?

Filiz: Bilmem ki. Fakat bu halde araba surebilecegimi zannetmiyorum.

Yilmaz: Ben seni alirim canim, 15 dakka ya kadar hazir ol.

Filiz: Bu kadar cabuk mu? Bari evdekilerin yatmalarini...

Yilmaz: Okadar bekliyemem. 15 dakka sonra ordayim. Gorusuruz sevgilim.

Filiz: Gorusuruz...

xylol_benzen
01-06-06, 23:27
omer filizi yilmazla gordukten sonra darmadagin olmustur.ne yapacagini bilemez.birsey yapmanin otesinde ne hissedecegini sasirmistir.icinde kin, nefret,ofke ve sefkat birbirine karismistir.bir yandan yilmaza olan nefretini dusunurken bir yandan da filiz gelir gozunun onune.onun yilmaza olan bakislarini gormustur ve ilk defa filizin sevgisinin ne kadar buyuk oldugunu anlamistir.yalniz filizin degil yilmazinda sevgisini kavramistir.her ne kadar ona hala tam olarak guvenemesede filize olan bakislarini omerin kafasini karistirmistir.acaba gercekten yilmaz filizi seviyormu diye bir dusunce beynini kemirir.artik eskisi kadar gunul rahatligiyla yilmazdan nefret edemez.bu dalginlikla hastaneye gelir.elifi uzmemelidir o yuzden kendini toplamaya calisir
iceri girer

O:hayatim nasilsin?
E:iyiyim.cok sikildim.neden bu kadar gec kaldin?
O:sey...son anda bir terslik oldu.kusura bakma hayatim

(bu sirada omer elifin yanina oturur ve elini tutar.yine her zamanki gibi o sefkat dolu bakislariyla bakar elife)

E:noldu omer hadi soylesene
O:meral yine ortaya cikti?
E:ne?zaten bu kadar zaman sessiz kalmasina sasirmistim
Eee ne istiyor yine
O:kaybettigi herseyi geri almak icin acik pazara bomba koymus
E:ne?bombami........omer hadi anlatsana.noldu sonra?
O:merak etme hayatim hallettik.polisler yakaladi,artik ondan kurtulduk

elif endiseli gozlerle bakar

E:insallah.ben o kadina hic guvenmiyorum ama....o hapisten kurtulmayida becerir

omer elifin elini alir oper

E:canim karim benim sen boyle seyleri kafana takma.bak herseyi hallettik.sen simdi sadece kendini ve minik kizimizi dusun bundan otesi yok benim icin

(elif utangac bir seklide gulumser.ama gozlerinin ici guluyordur)

E:biliyormusun bugunlerde cok yaramaz.hic yerinde durmuyor.bence babasini ozluyor
O:bende onu ozluyorum ama galiba daha bir sure daha birbirimizi ozlicez.sana birsey soylemem gerek elif
E:noldu?
O:hani su italya isi varya.birinin gidip adamlarla gorusmesi gerek
E:anladim.yani italyaya gidiceksin...

(Elif bu duruma bozulmustur.her ne kadar belli etmemeye calissada bunu omerden saklayamaz)

O:hadi asma suratini sadece birkac gun.sonra yine canim karimin ve biricik kizimin yaninda olucam
E:omer burda cok sikiliyorum.butun gun senin gelmeni bekliyorum
O:tamam ben o zaman filizle konusurum o gider
E:hayir hayir olmaz.sen bana bakma.bu senin projendi bunu ne kadar istedigini biliyorum.biz kizimla bekleriz
O:hayatim soz veriyorum bir kac gun sadece

(elif buruk bir tebessumle bakar omere.onu bu kadar ozliyecegini ve eksikligini hissedecegini dusunmemistir.o gelene kadar guclu olucak ve kiziyla babasini en guzel haliyle bekliyecektir)

(omerse bir yandan eliften ayrilmanin buruklugunu yasarken bir yandan da elif tarafindan ozlenicek olmanin mutlulugu sevinci icerisindedir)

ah bir bilseler kader daha ne aglar orecektir..............

barbiee
02-06-06, 11:54
otelde filiz yılmaz sahnesi
f:süprizzz sevgilime ben geldim
y:ee hoşgeldin filiz
f:eee sarılmayacak mısın
y:şeeyyy ben şaşırdım birden seni görünce de der ve sarılırlar
F:sevgilim seni okadar çok özledim ki evdekiler görüştüğümüzü anlamasınlar diye gizlice sana geldim
y:ii yapmışsın canım istersen gel dışarıya yemeğe gidelim
F:yok canım ne gerek var ben insanlardan kaçıp seninle başbaşa olmaya geldim bırak şimdi dışarıyı yemeği buraya söyleriz olur mu sevglim
y:olur sevgilim (bu arada yılmazın yüzünde şaşkın ne yapacağını bilmez bi ifade vardır)
f:yılmaz senin neyin var canım yüzün bembeyaz olmuş
Y:şeyy filiz benn
f:evet sen ne oldu yılmaz
vee malum o kız : yılmaz otel servisi mi geldi
f:yılmaz buda ne demek oluyor
y:filiz canım yanlış anlama lütfen dinle beni
f:o sırada kapıya doğru gider
neyi dinliycem yılmaz gözlerime mi inanayım yoksa senin anlattığın yalanlara mı
kız:bakın filiz hanım siz yanlış anladınız
f:siz susar mısınız lütfen
y:filiz sevgilim lütfen dinle beni (Der ve filizi durdurmaya çalışır)
f:yılmaz bırak kolumu sana tekrar güvenmekle hayatımın hatasını yaptım hoşçakal der ve filiz odadan çıkar tabi yılmaz da filizin peşinden gider..
kız:alo handan hanım merhaba dediğiniz gibi yaptım ve kızınız herşeyi yanlış anladı sanırım istediğiniz buydu...
h:evet şekerim aynen öyle istediğim onları ayırmak
kız:ama şunu belirtmeden edemiycem ben onların gözünde çok büyük bi aşk ve sevgi gördüm er yada geç birleşeceklerdir tabi bu benim fikrim
h:ama şunu görmemişsin bende onları birleştirmemek adına elimden ne gelirse yapacağım
kız:peki handan hanım
h:teşekkürler sana iyi günler

SİDAL86_FB
02-06-06, 12:43
kapı çalınır yılmaz kapıya yönelir ve açar...

FİLİZ--süpriz ben geldim sevgilim(gülümser ve boynuna sarılır)
YILMAZ-- şeyyy hoş geldin canım(şok olmuş şekilde filze sarılır.
FİLİZ--seni çok özledim canım ya...sevgilime süpriz yapıyım dedim..ayrıca önemli bir konuda konuşucam..
YILMAZ--bende seni özledim canım hadi çıklalım dışarda konuşalım..
FİLİZ--olmaz..burda konuşalım..hem bütüngece sana sarılarak uymak istiyorum..
YILMAZ--şey filiz..
FİLİZ---ne oldu yılmaz gerçekten şarırdın beni gördüğüne :) şoktasın hala....
yılmaz.... şey ben ölümle burun buruna geldiğimde bir daha seni göremiyceğimi düşündüm ve çok korktum..:icon_cry: daha fazla uzak kalmak istemiyorum senden hemen ailemi karşıma almaya hazırım hemen evlenerim
o ara
YENİ KIZ-- kimmiş yılmaz
FİLİZ-yılmaz....
YILMAZ-filiz dinle beni yanlış anladın
FİLİZ-- [gözü yaşlı bir şekilde )ne yanlış anlamsı ya..neden yılmaz neden?:icon_cry: hani yeni bir sayfa açmıştık..sana güvendim niye beni üzdün.
YILMAZ--yapma filiz..seni seviyorum ben
FİLİZ-seviyormuş..(yüzüğü çıkarıp yılmaza atar ve koşarak uzaklaşı)
YILMAZ--filiz durrrr...(arkasından koşarak oda çıkar)

YENİ KIZ:tel.açar tamamdır murat...ben çıkıyorum
FİLİZ-- o hızla arabaya binerken yılmaz kolundan yaklar..
YILMAZ---dur filiz beni dinle...
FİLİZ--dinleyecek bişey kalmadı..bitti anlıyomusun bittiiii.:icon_cry:
FİLİZ arabayı çalıştırarak ordan uzaklaşı yılmaz arkasından baka kalır...

devamı gelicek:) umarım beğendiniz

forever_bim
02-06-06, 13:19
Can sıkıntısıyla yazılmıs fantastik ve sacma ötesi bir öykü metni yazdım ben de sırf gülelim diye.

Hakan(Kurdoglu degil tabii ki) Ömerin arkadası olan yatagında silkinerek uyanır.Rüyasında Elif ve Ömeri bir parkta 4 tane masum cocukla oynarken görmüştür. O an artık Ömerle konuşması gerektiğine karar verir. Ömeri iş yerinde yakalar. Ona aşık oldugunu itiraf eder. Ömer çok şaşırır. Hakana aklını başına toplaması gerektiğini kendisinin sadece Elifi sevdigini söyler. Hakan hastaneye gider. Elifin kaldığı odayı öğrenir. Cebinden çıkardığı bir şişeden odanın girişine yağ damlatır. Elif kayıp düşsün ve bebeği düşürsün diye. Ancak planı umdugu gibi gitmez. Ömer hastaneye gelince yaga basar ve kayıp düşerek başından yara alır. Ömer hemen müşahade altına alınır. Ayılınca yanında Elif ve Filiz vardır. Ancak bu işte bir terslik de vardır. Ömer Elifi kardesi Filizi ise eşi sanmaktadır.

Filiz bunalır. Otele Yılmaza gider. Kapıyı acınca içerde bir kadın görür. Yılmazı hiç dinlemeden bıyıklarını yolmaya başlar. Hızını alamaz tüm esyaları dagıtıp gider. Çok geçmeden işyerine gelir. Bir süre sonra ona gelen gizemli telefon Muratın bu işi tezgahladıgını söyler. Filiz Muratın odasına dalar. Onu o at kuyrugu sacından yakalar ve yere carpar.

Handan Hanım artık hayatından bezmiştir. Motosiklete binmeye baslar. Saclarını punk haline getirip deri giysiler giyer ve barlara takılmaya baslar.

Nasıl güzel saçmaladım di mi.

xylol_benzen
02-06-06, 13:38
nalan esinden butun gercegi ogrenmistir ve onu sucladigi ve ona karsi kaba davrandigi icin kendini cok suclu hissetmektedir.bir yandan gercegi ve yillarca nefret ettigi babasinin sucsuz oldugunu ogrendigi icin cok mutludur cunku hicbir zaman sahip olmadigi babasini geri kazanmistir ama diger yandan buna annesini nasil inandiracak onun tasasina dusmustur.en sonunda esinle annesini karsi karsiya getirmeye karar verir.

..............mujgan hanimlarin evinde...........
nalan kapiyi calar.mufgan hanim acar kapiyi

M:nalan nerdesin kiziim sen.sabahtan beri ulasamiyorum sana.ablan hasta sen kayipsin kac kere dicem sana kapama su telefonunu diye
N:annecim biraz sakin olurmusun lutfen.

(nalan annesinin biraz sakinlesmesini bekler.mujgan hanim ne oldugunu anlamamistir, nalanin yuzune ne oldugunu anlamaya calisarak bakar)

M:sakinim....noldu nalan?
N:annecim sana birini getirdim

der ve esini cagirir.esin kapinin yan tarafinda belirir.mujgan hanim donup kalmistir ne diyecegini bilemez.gozlerinde yillarin acisi, nefreti belirir.

M:nalan ne demek oluyor bu?
N:annecim onu dinlemelisin
M:zamaninda yeterince dinledim.dinlicek bisey yok

esin mujgan hanima yaklasir

E:mujgan hanim beni dinlemeniz gerek.yillarca ben ve emin hakkinda yanlis dusundunuz

mujgan hanim bir buzdolabi kadar soguktur.birsey soylemez.ama esin bu sefer bu meseleyi cozmeye kararlidir

E:yillar once ne bana ne emine inanmadiniz ama artik bunu kizlariniz icin yapmalisiniz.size kesinlikle hak veriyorum hakkimizda boyle dusunmeniz cok normal ama gercek bu degil.ve simdi beni nalan icin dinlemelisiniz.cunku emin bunu haketmiyor.yillarca sirf sucsuz bir kadini korumak icin ailesinden cocuklarindan uzak kaldi onlarin cocukluklarini goremedi.ve simdi tam kizina kavusmusken kizinin ondan nefret etmesine izin veremem

esin mujgan hanimin yuzune bakar,birseyler soylemesini bekler ama mujgan hanim birsey soylemez.fakat yuzunde bir yumusama farketmistir esin ve bunu degerlendirir

E:eminle aramizda hicbir zaman sizin dusundugunuz manada birsey olmadi.kocamla problemlerimiz vardi.hos buna pek problemlerimiz vardi denmez ya.kocam beni dovuyordu.her gece eve sarhos geliyordu ve beni olduresiye dovuyordu.tabii bu saklanicak birsey degildi.hergun ise yuzumde vucudumda morluklarkla gidiyordum.eminde bunu farketmisti dogal olarak.ve bunlarin ardi arkasi kesilmeyince her sagduyulu insanin yapacagi gibi oda mudahale etme ihtiyaci hissetti.bana ,o gece benim evime gelip kocamla konusacagini soyledi.buna engel olmaya calistim, cunku kocamin kesinlikle konusmayacagini,konussada bir ise yaramayacagini, hatta buna daha cok sinirlenecegini biliyordum ama emin karar vermisti bir kere engel olamadim.o gece evime geldi.tahmin edersiniz ki kocam yine sarhostu ve hicte eminin dusundugu gibi medeni bir konusma olmamisti.sonunda kocam sinirlenip silah cekti.ne yapacagimi sasirmistim.muthis bir sessizlik olmustu.eger birsey yapmazsam emini oldurecekti, gozu donmus gibiydi.bende elime gecen vazoyla kafasina vurdum.silahi elinden dusurdu ama bayilmamisti.bu duruma cok sinirlendi.beni sacimdan tuttugu gibi yere vurdu.kafam kanepeye carpmisti.bunun karsisinda emin dayanamayip onun uzerine atladi bogusmaya basladilar.ben onlari ayirmaya calissamda bir ittirmesiyle 1 metre oteye dusuyordum.iste bu bogusma aninda emin silaha ulasti ve onu vurdu.yani tamamen nefsi mudafaydi.ama ne yazikki siz dahil kimse bize inanmadi.kendimi yillarca o kadar suclu hissettim ki.benim yuzumden emin yillardir hapiste ve bundan daha kotusu ugruna hayatini verebilecegi karisini ve minicik kizlarini kaybetti.yillarca cocuklari ondan nefret etti.bana bazen cocuklarini anlatirdi.eliften bahsederdi.ne kadar guclu ve inatci oldugundan.onunla tavla oynadigi geceleri anlatirdi.gozlerindeki o pariltiyi gormeliydiniz

esin burda tikanir.daha fazla konusamaz.mujgan hanimsa buyuk bir gayretle gozyaslarini tutmaya calisir.buna inansinmi inanmasinmi bilemez.duygulari karmakarisiktir.kafasini kaldirir ve nalanla gozgoze gelirler.nalanin gozlerindeki isiltiyi ve yalvarisi gorur.ama yillarca icinde buyuttugu nefreti bir anda silmek kolay degildir.kockoca bir buz dagi bir dakika icinde eriyemez,zamana ihtiyaci vardir.ama hic bir buz bu sicakliga dayanamaz.mutlaka birgun erir.mujgan hanim icindeki buzlarin erimeye basladigini hisseder.kaybettigini sandigi birseyi yeniden bulmanin sicakligidir bu..........

SİDAL86_FB
02-06-06, 14:02
filizgözleri yaş içinde arbasını kullanır...aklında yılmazla yaşadığı o güzel anlar bir bir geçer..içi acı dolmaktadır...yılmaz ise perişan bir halde odasına döner bakar ki okız gitmiştir..tel.filize ulaşmaya çalışmaktadır..filiz ağlayar eve girer odasına koşar çıkar onu gören ömer arkasından odasına çıkar.
ÖMER--filiz ne oldu canım niye ağlıyosun..
FİLİZ--ömer,yılmaz der ağlamaya devam eder..
ÖMER--o pislik bişeymi yaptı sana öldürecem onu(ayağa kalkar filiz kolundan tutar )
FİLİZ--otur..bana bişey yapmadı..haklı çıktınız yılmaz asla değişmemiş..kendimi aptal gibi hissediyorum...(ömere sarılır) üzgünüm ömer
ÖMER---herşeyin farkına varmana sevindim ama keşke.....neyse üzülme filizcim zaman herşeyin ilacıdır..
FİLİZ--ömer bir süre buralardan gitmek uzaklaşmak istiyorum..izin ver italya ya ben gidiyim..hem sen elifide yanlız bırakmamış olursun..
ÖMER--eminmisin..
FİLİZ---evet benim için en iyisi bu olucak
ÖMER--tamam o zaman..(ayağa kalkar)sen dinlen biraz...der ve odadan çıkar
filiz yatağa uzanır yanında bulunan müzik setini açar ve zeki mürenin bir parçasını açar...ağlar ağlar ağlar...
yılmaz o arada filize tel.ulaşmaya çaılışır ama nafile filiz tel.kapatmıştır..otelin penceresinden dışarı bakar gözleri dolu dolu filizi düşünür...

DEVAMI GELİCEK.):)

SİDAL86_FB
02-06-06, 15:00
yılmazda filizde sabahı zor etmiştir...filiz erkenden kalkar ve eşyalarını hazırlar..akşamın üzüntüsünü hala hissetmekte aklında birtek bu şehirden bir an önce uzaklaşmak yaşadıklarnı unutmak istemektedir...yılmaz ise herşeyi anlatmak için işyerine gitmelidir.
YILMAZ--günaydın ....filiz hanım geldimi
SEKRETER-- günaydın yılmaz bey ..filiz hanım sabah erkenden geldi bir keç evrak aldı ve çıktı..
YILMAZ--nereye gittiğini söyledimi
SEKRETER--doğruSU hayır..çok üzgüN görünüyodu bir şeymi oldu yılmaz bey..
YILMAZ--yok..sen işine bak...gelirse bana haber verirsin..
SEKRETER--tabi yılmaz bey..
yılmaz odasına gider koltuğa oturur ve başını ellerinin arasına alır..
YILMAZ---nerdesin filiz nerde?**
o ara kapı açılır ve murat içeriye girer...
MURAT--ooo ne oldu yılmaz efendi bozuk çalıyosun(yüzünde pis bir [gülümsemeyel)
YILMAZ--çık dışarı....
MURAT--ne o filizle aranmı bozuldu.
YILMAZ--çık dışarı dedim sana....{ kızgın birşekilde kalakar ve parmağıyla kapıyı gösterir]
MURAT--filizi kolayca sana bırakacağmımı sandın ...eee etme bulma dünaysı [der ve kapıyı çarpıp çıkar)
YILMAZ--demek senin oyunundu haaaaa....
o ara kapı çalar ve sekreter içeri girer...
SEKRETER--yılmaz bey imzalamanız gereken evraklar var...
YILMAZ--masaya koy imzalarım sonra..
SEKRETER--şey ömerbey istedide..
YILMAZ-- ömer burdamı ...
SEKRETER--evet..az önce geldi gitmiycekmiş italyaya..
YILMAZ DOĞRULUR VE ODADAN ÇIKAR... KAPIDA ÖMERLE KARŞILAŞIR..
YILMAZ--sen bu gün italyaya gitmiycekmiydin...
ÖMER--HAYIR...karımı bu hasta haliyle bırakamadım benim yerime filiz gidiyo..yarım saat sonra uçak kalkıcak
YILMAZ-- neeee filiz mi gidicek..hemen gitmeye çalışır ama ömer kolundan tutar
ÖMER---kardeşimden uzak dur onu üzmene izi vermem... der
YILMAZ--bırak kolumu...sen kabul etmesende onu seviyorum ve bırakmam...der ve hızla uzaklaşır

SİDAL86_FB
02-06-06, 17:49
yılmaz son hızla havaalanına yetişmeye çalışır yolda kendi kendine
YILMAZ-- GİTME FİLİZ NE OLUR GİTME..
filiz ise havalanında işlemlerini yaptırmış bekleme salonunda uçağın kalkmasını belkemektedir.yaşadaığı o kötükarşılaşma halen akıda içten içe yılmaz kızmaktadır...artık ona inanmıycağına kendi kendine söz verir..
yılmaz hava alanı na girer koşarak itayla seferinin yapılıcağı kapı yönelir ..ama geç kalmıştır...italya uçağı havalanış gidiyodur ve arkasından bakalır...gözlerin süzülen yaşlara......:icon_cry: :icon_cry:

the sezon sonu

xylol_benzen
02-06-06, 23:19
NOT:arkadaslar bu sacmalik otesi senaryoyu yazmamin tek sebebi suan herkesin ihlamurlar altindayi izleyip benim izleyemiyor olmam.okuyunca ne kadar zavalli bir durumda oldugumu anliyacaksiniz.tabii okumaya sabriniz yeterse:)

sicak cok sicak bir haziran gunudur.insanlar tepedeki gunesin altinda deyim yerindeyse kokmus balik kadar kotu kokarlar.ama yapacak birsey yoktur ne yazik ki yaz gelmis kuslar civildasmaya baslamistir.ancak bayiltici sicaklar artik kuslari bile etkilemistir.bir zamanlar rock konserindeymiscesine coskuyla civildasan kuslar simdi sanki turk sanat muzugine gecis yapmislardir.hayattan bezmis olan yalnizca kuslar degildir.denizdeki baliklar haric butun canlilar bu sicaktan nasibini alir.gazi mahalleside etkilenir sicaklardan hemde nisantasindan daha cok.cunku nisantasinda insanlarin klimasi vardir.gazi mahallesinde insanlar kollarini kipirdatacak mecal bulamazken kendilerinde filiz klimali odasinda camdan bakar ve

F:allahim ne guzel bir gun.kuslar, cicekler, bocekler.....gunes paril paril
parliyor....boyle birgunde ne yapilir?

filiz bir sure dusunur.onun icin yapicak bir suru sey vardir.insanlarin sardalya misali bindigi belediye otobuslerine binmek zorunda degildir.isterse butun istanbulu klimali arabasiyla gezebilir ve gunesin yakici yuzunu gormeden yalnizca aydinlatici yuzunu gorebilir.ama onun gozunde gezmek eglenmek degilde yalnizca yeni birbirlerinden ayri dusme tehlikesi yasayip son anda tekrar kavustugu sevgilisi yilmaz vardir.hemen cantasini alir, odanin kapisina dogru ilerler,kapiyi acar,disari cikar,asansore dogru ilerler.......iste sonucta arabasina kadar gider ve yola cikar

............o siralarda yilmazin otelinde..............

yilmazda tam o sirada filizle ayni seyleri dusunuyordur.gecmisleri farkli da olsa,farkli cevrelerden de gelseler ve bir yaz oncesine kadar yilmazda sicaktan kokmus baliga donen taraftada olsa artik hersey geride kalmis kader aglarini ormus ve suan yilmazi sicaktan koruyordur.(arkadaslar sicak olayina bu kadar takilmamin sebebi sicaktan nefret etmem ve sicakta hayatin benim icin durmasi.allahtan suan burasi 11 derecede haziran ayinda usumenin tadini cikariyorum:))yilmazda her klimali araba sahibinin yapacagi gibi arabasina binip sevgilisini almanin hayalini kurar.ve kapiya dogru yonelir.eskiden olsa kapiya dogru yonelirken birde montunu almasi gerekirdi ancak bu sicak havada ne yazikki mont giymek gibi bir luksu yoktur.ne kadar zenginde olsa bu kadar luks ona bile fazladir.
herneyse yilmaz kapiya yonelirki oda ne.kapi caliniyor.otelde kalan herkesin yapacagi gibi beklenmedik kapi calisini "oda servisidir" diye yorumlar.ama aa oda nesi?karsisinda dunyalar guzeli bir kiz (her ne kadar arkadaslarin bazilari pek guzel bulmasada ben begendim kizi)

YABANCI KIZ:sey merhaba
Y:merhaba
YABANCI KIZ:kusura bakmayin sizi rahatsiz ediyorum ama ben yan odaya yeni tasindim...
Y:ne demek buyrun

yilmaz kizi iceri buyur eder.

Y:size ne ikram edebilirim?
YABANCI KIZ:valla cok kalmicam ama madem sordunuz bir buz gibi redbul varsa iyi olur
Y:tabii ne demek hemen ararim oda servisini

yilmaz oda servisini arar ve icindende ''bu kiz isticek daha abuk birsey bulamadimi?ogrencimidir nedir?herhalde ders caliscak butun gece'' diye dusunur.gerci sadece ogrencilermi redbul icer?hayir tabii ki.ama bu kisa bir zaman zarfinda olur.ve yilmazin dusunucek cok vakti yoktur.bu yuzden ilk aklina gelen seyi dusunmustur:)

YABANCI KIZ:sizide rahatsiz ettim ama bilemezsiniz basima neler geldi.hersey zaten bir kabus gibiydi.daha gecen hafta belliydi boyle olacagi.benim hislerim cok kuvvetlidir.durun en iyisi ben size olayi bastan anlatayim.....

hic tanimadigi birine tanistiktan 5 dk sonra ''durun en iyisi ben size olayi
bastan anlatayim'' tarzinda bir cumle kuruyorsa bir insan kesin cok geveze biridir ve tehlike canlari caliyor demektir.bu o kisinin en az 2 saat hic susmadan konusacagina isarettir.ve asil tehlikeli olanda sizin o kisiyle aranizda bir samimiyet olmadigi icin ona ''icim bayildi yaaa sus allah askina iki dakika'' diyememenizdir.eger bu kisi kardesiniz olursa bir dugmesi vardir bilirsiniz yada en kolay ve kisa yolu kullanir ve odanizdan kovarsiniz.yada ''canim ablacim bak ben ders calisiyorum sinavim var hadi sen git artik '' tarzinda en *** basvurulan ve kime sikayet ederse etsin sizin hakli cikacaginiz yalani kullanirsiniz.ama bu kisi bir yabanciysa dinlemeye ve kafa sallamaya mecbursunuz.dua edinde en azindan size soru sorup dinleyip dinlemediginizi olcmesin.yoksa dinliyor gibi yaparken hayal bile kuramazsiniz.sozluye kalkacak cocuk garibanligiyla dinlersiniz.....iste zavalli yilmazda tam bu durumdaydi.konusmanin ilerleyen saatlerinde kizin redbul u sadece konusmak icin gerekli enerjiyi temin etmek icin istedigini anliyacakti.ama o bunu anlamadan once bizimde konusmayi dinlememiz gerek yoksa yilmazin dustugu berbat durumu yeterince idrak edemeyiz.

YABANCI KIZ:iste ne diyordum benim hislerim cok kuvvetlidir.gecen hafta annemdeydim.Buenos Aires te oturuyor annem.babamla ben daha cok kucukken ayrilmislar.benim amcam var ya deyyuz herif allah dusmanimin basina vermesin....(elini tahtaya vurur) anneme git asik ol.allah askina soyleyin olucak seymi bu?sen git yengene asik ol.annem zavalli kadin ne kadar amcami kendinden uzaklastirmaya calissada muvaffak olamamis ve birgun amcam anneme saldirdigi sirada babam odaya girmis.onlari o halde yakalayinca kartala tibet edasiyla (annem babamin cok turk filmi izledigini soylerdi) anneme ''kahpe'' diyerek tokat atmis ve annemi evden kovmus.annem zavalli kadin kucaginda ben dusmus yollara.ama bildigi tek yer pembe dizilerde adini duydugu Buenos Aires.hemen acmis haritayi bakmis nerde bu sehir diye.herneyse efendim iste tutmus yolu gitmis.ah ama ne zorluklar cekmis ne siz sorun ne ben soyliyim
Y:yok efendim sormadim zaten

aaa oda nesi yilmazin alnindan terler damliyor.noldu?otelin klimasimi bozuldu yoksa?e goruyormusunuz siz bu isi.demek ki parayla saadet olmuyor.en ihtiyac duyulan zamanda klima bozulabiliyormus:)

YABANCI KIZ:bende orayi anlatmicam zaten.ayol 25 yil onceki hikayeyi siz ne yapin.ben bir hafta oncesine geliyorum.iste bende o yuzden annemin yaninda yasiyordum.ama greenpeace uyesi oldugum icin dunyayi gezmem gerekiyor bazen.ay o hayvanciklari goruceksiniz.zavallilarin derilerini canli canli yuzuyorlar sirf zenginlere kurk yapmak icin.iste gecenlerde kendimizi protesto amacli bir gemiye zincirlemistik......
Y:annenizi anlatiyordunuz...
YABANCI KIZ:ay pardon ben yine daldim.iste bende annemin yanindaydim.ama o gun anladim basima bu belanin gelicegini.allah sizi inandirsin,inaninki inanmazsiniz sen yolda giderken tokezle nerdeyse yere yapisiyordum...

xylol_benzen
02-06-06, 23:20
sessizlik olur bir sure.yilmaz kizin devam edip konuya gelecegini sair ama kizdan ses yok.

Y:eee der
YABANCI KIZ:ne eee si
Y:sonra ne oldu yani.hani o gun anladim dediniz ya ne olduda anladiniz?
YABANCI KIZ:e anlattim ya
Y:?
YABANCI KIZ:e canim siz beni dinlemiyormusunuz dedim ya ayagim tokezledi yere yapisiyordum diye
Y:yani bumu olay?bundan mi anladiniz?
YABANCI KIZ:sizce az birsey mi butepe ustu yere dusuyordum.basim yere carpip beyin kanamasi gecirebilirdim....

yilmaz saskinliktan agzi acik bir sekilde bir sure kiza bakti.kiz konusmaya devam etti

YABANCI KIZ:herneyse ben anladim basima bir felaket gelicek.sonra biz greenpeace ciler turkiyede fok baliklarini koruma adina eylem yapmaya karar verdik.bu gorev icin beni sectiler buenos aires ten.10 farkli ulkeden 10 farkli uye katilacakti.tabii ulkeler farkli olunca uyelerde farkli oluyor.neyse ben geldim turkiyeye.gecmiste yasanan tum kotu anilari geride birakarak.ama bir kere basima bir bela sarilmis.annem zaten derdi ''kizim sen cok guzelsin odum patliyor valla sana buyu yapicaklar'' diye.bencede bana buyu yaptilar.
efendim iste ben yesilkoy de indim havaalanindan sen bastan zaten sinir oldum bavulum cikmadi.bide gittim adamlarla orda kavga ettim.neymis efendim bavullar karismis benim bavul yanlislikla Ujungpandang a gitmis.(arkadaslar boyle bir yer gercekten var.haritadan baktim.endonezyada:))e ben simdi napcam dedim.bekliceksiniz siz bize adresinizi verin biz yollariz dediler.
Y:eee
GEVEZE KIZ:eee si bu iste ben bavulsuz geldim otele.e simdide bu sicakta kokuyorum resmen.bide uzerinize afiyet gecen gece pastirma yemistimde,zaten kokuyu almissinizdir terleyince pek fena kokuyor

yilmaz bayginlik gecirmek uzeredir.bir yandan odanin sicagi,bir yandan hic susmayan bu kiz,bir yandan kiz soyledikten sonra algiladigi pastirma kokusu (yilmazda tam o sirada dusunuyordu zaten bu berbat koku ne diye),bir yandanda hava gelsin diye actigi camdan iceri giren kara sinek....zaten bu kara sinekler cama kafalarini carpa carpa manyak gibi oluyorlar.deli gibi odanin icinde dort donuyorlar.yilmaz tam o sirada bu sineginde en nihayetinde bir canli oldugunu ve bu sicakta bu kadar deli gibi ucucak enerjiyi nerden buldugunu dusunuyordu.kesin kizin redbul sisesinin agiz kisminda biriken redbuldan icmistir diye gecirdi icinden.
yilmaz bunlari dusunurken zavalli kizcagiz sicaktan pismisti.tisortunun koltuk altlari sakir sakir olmustu terden

GEVEZE KIZ:ay efendim bu arada benim adim ayca sizinki...
Y:yilmaz
GEVEZE KIZ:hih yilmaz bey ben cok terledim valla kendimi pek fena hissediyorum acaba rica etsem sizin gomleklerinizden birini giyebilirmiyim
Y:tabii der yilmaz ve icerden gomlek almaya gider.bir yandan da bu kizin bu terli haliyle giyecegi gomlegi bir daha basina silah dayasalar giymeyecegini bildigi icin ''acaba en sevmedigim gomlegim hangisi'' diye dusunur.ve gomlegi alip kiza verir.kiz gomlegi giymeye gittigi sirada kapi calar.gelen filizdir.

F:askim der ve yilmazin boynuna atlar
Y:hos geldin sevgilim.ay filiz cok terliyim opme
F:ay evet burasi ne kadar sicak noldu klimalarmi bozuldu
Y:uf evet ya.yani galiba tam bilmiyorum ama suan calismadigi kesin.
F:bende cok sikildim ve seni ozledim
Y:bende askim.bende tam sana gelicektim ki..........

o sirada GEVEZE KIZ odadan cikar

GEVEZE KIZ:yilmaz

filiz doner bakar ve malum manzara........
yilmaza bir tokat atar ve

F:demek sende tam bana gelicektin ha.eminim.......
Y:filiz dinle bi dakka.ya filiz zaten derdim basimdan askin.filizzzzzzzzzz

ama nafile filiz coktan gitmistir

iste arkadaslar yilmaz boyle zavalli bir durumdadir.hem onca zaman o kizin dayanilmaz sohbetine tahammul etmis hemde sicaktan bayilcak hale gelmis hemde cok sevdigi, daha yeni kavustugu sevgilisi tarafindan terkedilmistir,zaten yilmazi yedigi kadar tokadi kimse yememistir bu dizide.okan bayulgenin dalga gectigi kadar vardir.ancak bugun gecen tokat sahnesinde oldugu gibi ayni yakisiklilikla donememistir yilmaz cunku zaten tokat yemedende yeterince tipi kaymis haldedir.ve yilmaz baygin baygin bir bailk edasiyla bakarken 35.bolumun sonu yazisi cikar ve bolum orada biter.sabirsizlikla gelicek hafta sevgili geveze kizimizin greenpeace maceralarini bekliyoruz:)

evet arkadaslar suan sicaktan erimis olmasamda ihlamurlar altindayi izleyemiyor olmanin derin izdirabini yasiyorum.lutfen dizi bitince bir an once gelinde bana ne oldugunu anlatin

barbiee
05-06-06, 12:40
yılmaz filize ne diyeceğini bilemez şaşkın şakın filize bakar...
f:yılmaz bu ne demek oluyor
y:filiz bak gördüğün gibi değil tamamen bi yanlış anlama
f:neyi yanlış anlıycam yılmaz sana haber vermeden geliyorum ve karşılaştığım manzaraya bak..
manken kız :filiz hanım şeyyyy yanlış anladınız ben sadece..
f:ben anlayacağımı anladım
ailem çok haklıymış yılmaz sana tekrar güvenerek çok büyük bi aptallık yapmışım
y:filiz lütfen beni dinler misin der ve filizin kolunu tutar
f:bırak kolumu yılmaz gidiyorum herşey bitti
der ve filiz çıkar...
y:filiz filiz lütfen bekle...
yılmaz da odadan çıkar ...
oda da ki manken tiki kızımızda yüzünde pis bi gülümsemeyle onların gidişini izler..

tubi
06-06-06, 10:29
Filiz : Yılmaz ??
Yılmaz : Filiz biliyorsun bu hanımefendi....
Filiz : Evet biliyorum.
Manken : Filiz Hanım ben..
Filiz : Siz müsade eder misiniz? Evet Yılmaz?
Yılmaz : Hanımefendi kendisine neden açık pazar çekimlerinde karşı olduğumu öğrenmek için gelmiş.
Filiz : Siz burayı nereden biliyorsunuz?
Manken : Şey.. ben...
Filiz : Evet... siz ?
Manken : Murat Bey'den aldım adresi.
Filiz : Anlaşıldı. Şimdi lütfen buradan gider misiniz? Biz size bu konu ile ilgili bilgi vereceğiz zaten. Yılmaz Bey ile özel olarak ben görüşürüm. Siz sadece işinizi yapın.
Manken : Şey.. afedersiniz.
Filiz : Güle güle...
Manken : Ben gömleğinizi..
Filiz : Çok beğendiniz ya sizin olsun hanımefendi.
Manken : İyigünler...

Filiz : İnanamıyorum ya.. Murat nasıl verir buranın adresini.

Yılmaz eline telefonu almış şirketin numarasını çevirmektedir.

Filiz : Yılmaz ne yapıyorsun?
Yılmaz : Murat'a haddini bildireceğim.
Filiz : Kapatır mısın? Konuşalım. Gömleğin hakkında!

Yılmaz telefonu yerine bırakır.

Yılmaz : Üstüne meyva suyu döktü benden de kıyafet istedi. Ben de gömleğimi verdim.
Filiz : Hmm... Meyva suyu neden ikram ettin?
Yılmaz : Hayatım kendisi resmen zorla istedi. Görmedin mi tamamen Murat'ın işi.
Filiz : Off.... Lanet olsun ya... Lanet olsun....

barbiee
06-06-06, 12:56
ömer italyadan dönmüştür ve bu sırada elif hayatında aradığı gerçek aşkı,sevgiyi ömer 'De bulduğunu fark etmiştir..
akşam olur ve ömer hastaneye elifinin yanına gider...
ö:hayatım ben geldim..
e:canımmm hoşgeldin nerde kaldın merak ettim seni
ö:şirkette italya ile ilgili işler uzadı biraz aşkım özür dilerim..
e:kızımızla ben seni çok özlüyorum ama
ö:hayatımm bende çok özlüyorum seni ve kızımızı elifim güzel karım benim
e:ömer ben artık her saniye her dakika seninle olmak istiyorum şu hastaneden bi çıkabilsem seninle hayatın yaşamın tadını çıkarmak istiyorum meğer ne kadar çok vakit kaybetmişim...üzgünüm aşkım sana bunları yaşattığım için...
beni affedebilecek misin hayatım..
ö:hayatım o nasıl söz demek ki ben sana kendimi yeterince ifade edememişim hem bunları bırakalım şimdi gelecekte bizi bekleyen sen,ben ve küçük meleğimizle birlikte geçireceğimiz o güzel günlerimiz düşünelim canım..
e:evet hayatım çok haklısın..aşkım peki meleğimizin ismi ne olacak...
ö:bak bunu bende günlerdir düşünüyorum senle ikimizin bi parçası olacak yavrumuza ikimizinde istediği çok güzel bir isim koyalım hayatım senin aklında bir isim var mı??
e:aslında yok ama var (ikiside gülerler ) zeynep olsun mu ben çok severimde bu ismi sen ne dersin hayatım...
ö:sen istedikten sonra benim için hiç bi sakıncası yok ''zeynebim zeynebim allı zeynebim'' diyerek uyuturuz kızımızı evet canım güzel bir isim kızımızın adı ZEYNEP olsun..
e:ömer
ö:efendim aşkım
e:SENİ SEVİYORUM ÖMER HEMDE ÇOOK SEVİYORUM...
Ö:CANIMINİÇİ BİRİCİK AŞKIM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM...
der ve ikisi de birbirlerine sarılırlar ve ömer elifi öper ikisinin yüzünde de huzurun aşkın sevginin glümsemesi vardır..

sinem*
06-06-06, 12:58
TÜRK FİLMLERİ VE USTALARA SAYGIYLA...
aradan tamı tamına dört yıl geçmiştir...ama her şey gene aynıdır
elif ve ömerin kızları olmasına rağmen,kızlarına duydukları aşk ve birbirlerine duydukları sevgi ve saygı onları birleştiren tek noktadır.
murat ve handan halen filiz ve yılmazı ayırmak için türlü planlar kurmaya devam ederler, fakat bu konuda pek de başarılı olamazlar.
erol beyi hayata bağlayan tek şey torunudur çünkü karısı artık ona eskisi gibi yakın değildir.
kemal bey ve canan hanım hayatlarına merale rağmen devam ederler.
ekrem yani nam-ı diğer aynalı leylanın aşkına dayanamayıp bursa gitmiştir,bursa da hayatını sürdürmeye çalışan leyla inkar etse de istanbulu ve ekremi çok özlemiştir ve ona aşık olduğunun farkına varır fakat geri dönmeye cesaret edemez taki ekrem bursaya gelip onu sevdiğini bir kez daha haykırana kadar çok güzel bir kır düğünü ile evlenip tekrar istanbulda yaşamaya başlarlar.
fahriya ve salih ise evliliklerinin 4. yılında hala birbirlerine aşık ve oğulları mehmetle çok mutlu yaşarlar.
filiz ve yılmaz cephesinde her şey çok karışıktır,birbirlerine duydukları aşk her geçen gün artmıştır handan ve muratın planları onları birbirinden uzaklaştırmak yerine onları daha çok yakınlaştırmıştır,ailelerine rağmen evlilik kararı alan çift daha fazla beklemeyip düğünlerini yaparlar
nikah memurunu beklerken,
FİLİZ:yılmaz çok mutluyum
YILMAZ:ben de sevgilim..
SALİH:nikah memuru geldi...hadi gelin
nikah müziği ve durusu otelindeki gölün kenarında oturan davetlilerin alkışları eşliğinde nikah masasına doğru yürürler...
nikah memuru ve evlenmek için heyecanlı olan çift arasında olağan dialoglar geçer nikah memuru bu evliliğe itirazı olan var mı dediğinde
{HANDAN HANIM:durun siz evlenemezsiniz...
DAVETLİLER VE NİKAH MEMURU:neden.....
HANDAN HANIM:çünkü siz kardeşsiniz ....bu kısım şaka:img-grin2 }
YILMAZ:evet... evet...evet...
davetliler delicesine alkışlar
aynı soru filizede sorulur,filiz biraz duraksar ve yılmazın onu nasıl kullandığı aklına gelir,herkes filizin cevabını neden vermediğini düşünür yılmaz hadi söyle dercesine filizin yüzüne bakar
FİLİZ:şey...ben...ben...hayır ..
der ve masadan kalkar tam uzaklaşacakken yılmaz kolundan tutar,bir hesap beklediği her halinden belli olur
davetliler şaşırmış ve aralarında dedikoduya başlamıştır bile ,gelinin neden bir anda fikir değiştirdiğine dair türlü şeyler söylerler
YILMAZ:ne demek oluyor bu filiz...
FİLİZ:senin yaptığının aynısını yapıyorum yılmaz
YILMAZ:nasıl yani...
FİLİZ:sen beni intikam almak için kullanmıştın yılmaz hatırladınmı,şimdi sıra bende...bende senden intikam almak için seni kullandım
YILMAZ:hani onları geride bırakmıştık filiz,ben yaptıklarımdan çok pişman oldum ve sana aşık oldum... bunu bize neden yapıyorsun
FİLİZ:bende geride bıraktığımı sanıyordum ama olmuyor
{hem yılmaz hemde filiz ağlamaklı,ikisininde gözleri yaşlarla dolmuştur}
FİLİZ:üzgünüm yılmaz seninle evlenemem
YILMAZ:filiz,beni sevmiyor musun
FİLİZ:sevmek mi.... hatırlıyor musun sana "sen hiç aşık oldun mu" diye sormuştum sende "ben inanmıyorum,aşk diye bir şey yok demiştin"
senin o zaman nasıl canın yandıysa benimde yaptıklarından dolayı o kadar canım yandı{bu arada çok acıklı bir müzik çalar ya da severek ayrılalım şarkısı}
{filiz hala yılmazı sevdiğini bildiği halde,yılmazın acı çekmesi için ona onu sevdiğini söylememiştir}
ve filiz düğünden ayrılır,yılmaz nikah masasında üzgün bir şekilde oturuyordur,filiz giderken ağlıyordur

sinem*
06-06-06, 15:32
elifin doğum günü yaklaşmıştır.ömer onun hastanede geçirdiği kötü günleri bir nebzede olsa unutturmak ve moral vermek için sürpriz bir parti hazırlar.Doktorlardan bir günlük izin alır ve onu eve getirir.Elif eve geldiğinde sevdiği tüm insanları ve evin kendisi için süslendiğini görünce ne kadar sevildiğini bir kez daha anlar.Ömerin yaptıkları karşısında o kadar sevinmiştirki ömere sarılır ve ona teşekkür eder.Ömer için bu teşekkürün hiç bir anlamı yoktur.çünkü elifin içten sarılması karşısında mutluluktan diğer olayları anlayamamıştır.elifin söylediklerini duymuyordur bile.
karı-koca bebeklerinden sonra ilk defa bu kadar yakınlaşmıştır.Ömer,elifin hareketlerinden çok memnundur onu seviyordur ve elifinde artık onu sevmeye başladığını biliyordur.:img-kiss:

tubi
06-06-06, 15:48
Elif'ten bebeğine mektup...

"Meleğim.. Baban bugün kısa seyahatinden döndü. Sana bir sürü ciciler almış öyle söyledi. Bir de sana oda hazırlamışlar. Her tarafı pembeymiş. Artık bende seninle birlikte göreceğim odanı... Aslında ben hazırlamak isterdim ama olmadı meleğim. Genç kız olduğun zaman beraber hazırlarız eğer sende istersen....

Babanın gözleri bugün daha bir maviydi sanki meleğim. Daha bir aşk ile bakıyordu bize.. İkimize de.. Sanki kalbim bugün iki kat arttı. Yoksa seninde mi kalbin hızlandı???"

sinem*
06-06-06, 17:34
erol bey ve handan hanımın yıllardır gizledikleri sır artık gizlenemeyecektir çünkü ömer belgeleri görmüştür bu belgeler belkide ömerin hayatını tamamen değiştirecektirömer bunların hesabını sormak için yaşadığı şokla hiç düşünmeden babası ve annesinin yanına gider
ÖMER:bu ne demek oluyor {elindeki kağıtları masaya fırlatır.}
handan hanım ve erol bey belgelere bakarlar ve artık ömere gerçekleri anlatmanın zamanı geldiğini anlarlar,ömer yetimhaneden evlat edinilmiştir çünkü tüm tedavilere rağmen erol bey ve handan hanımın çocukları olmamıştır artık çocuk sahibi olmak istediklerinden ömeri evlat edinmişlerdir fakat sonra yani birkaç yıl sonra handan hanım hamile kalır buna rağmen erol bey ve handan hanım ömeri kendi oğulları gibi görmeye devam etmiş bu konu hakkında ömere ve hiç kimseye bir şey söylemeyeceklerine yemin etmişlerdir bunları anlatırken ömerin kafası karışık bu zamana kadar yaşadığı her şeyin yalan olduğunu düşünmektedir tam bu sırada filiz gelir
FİLİZ:ne oluyor bakalım burda
cevap gelmeyince filiz devam eder
FİLİZ:ömer ne oldu yoksa elife mi bir şey oldu..
gene cevap gelmeyince
FİLİZ:anlatsanıza ne oluyor
ÖMER:[imalı bir şekilde]annenle baban anlatsın
FİLİZ:ömer sen ne saçmalıyorsun,ne demek oluyor bu
ÖMER:erol ve handan tekiner çocukları olmayınca yetimhaneye terk edilen garip bir çocuğu evlat edinmişler yani beni filiz anlıyor musun
ömer bunları söyledikten sonra kızgın bir halde evi terk eder,huzur bulduğu tek yere elifin yanına gidiyordur,bu arada erol bey suskun,handan hanımsa sürekli ağlıyordur,
FİLİZ:ne ...anne ömer ne diyor...dedikleri doğru mu,bu nasıl bir şey ya..biriniz açıklasanıza..
HANDAN HANIM:filiz ömer doğru söylüyor,biz senden önce bir çok doktora gittik ve çocuğumuzun olmasının çok küçük bir ihtimal olduğunu söylediler biz de evlat edinmeye karar verdik....ömer bizim oğlumuz...filiz anlıyor musun ...biz onu senden asla ayırmadık..
filiz de ömer kadar yıkılmıştır ,şmdi ömerin ne halde olduğunu düşünür
erol bey hala sessizdir sanki bir ölüm sessizliğine bürünmüştür
HANDAN HANIM:erol sen iyi misin..{erol bey her bölüm olduğu gibi gene kalp krizi geçirir,ama bu seferki diğerlerinden farklıdır.}
FİLİZ:baba ses ver iyi misin....zeynep hemen ambulans çağır
----------------hastanede-------------------
ömer elifin yanına gelmiştir elifi uyurken izlemek onu rahatlattığı için gene sandalyede onu izlemeye dalmış,diğer yandan erol beyde yılların sırrını saklamanın yorgunluğu ve oğlu kabul ettiği ömerin davranışı yüzünden yoğun bakımda yatıyordur....

forever_bim
13-06-06, 23:33
Elif zorlu bir hamilelik dönemi sonucunda bebegini dunyaya getirir. Ömer ve onun için artık hayat daha bir anlamlı daha bir güzeldir. Bebeklerine Elifin çok sevdiği Deniz ismini verirler. Her ne kadar Ömer Elife benzesin diye dualar etse de Tanrı bu konuda Ömerden yanadır. Bebek tıpkı babası gibi beyaz tenli ve de mavi gözlüdür. Eylül ayında dünyaya gelen bu şirin bebek Elif ve Ömeri daha fazla birbirlerine yakınlaştırır. Ömer bebekle birlikte Elifin fotograflarını çeker ve ofisteki masasının üzerine yerleştirir.

21 Kasım 2006 sabaha karşı 04.00 suları….

Ömer Denizin ağlamasıyla uyanır. Bebeğin süt vakti gelmistir. Elifi uyandırır. Elif gerinerek kalkar. Ömer beşiğinden aldığı küçük Denizi emzirmesi için annesine verir. Su içmek için mutfağa iner. Birden aklına vaktin gece yarısını geçtiği gelir. Yeni başlayan gün Ömerin 28. doğumgünüdür. Birden aklına bir yıl önce bu zamanlar Elifle evlenmeye karar verdikleri gelir. Geçen bir yıldaki tüm olaylar teker teker aklından bir film şeridi geçer. Her şey tam istediği gibi gitmemiştir ama yine de karısını kendisine bağışladığı için Tanrıya bir kez daha şükreder. Yatağa geri döndüğünde Elif çoktan bebeği emzirmiş bitkin bir şekilde uyumaktadır. Karısının saçlarını okşar bir süre. Sonra da uykuya dalar. Sabahleyin şirkete gitmek için saat 7 gibi uyanır. Her sabah yaptığı gibi karısını yanağından öper. Elifin çok bitkin bir şekilde uyuduğunu görünce başının çaresine bakmaya karar verir. Mutfağa iner bir şeyler atıştırır ve işyerine gider. Filiz şirkette onu karşılar ve de boynuna sarılıp doğumgününü kutlar. Ona hediye olarak güzel bir kravat almıştır. Hediyesini verir.

Ömer: Biliyor musun ilk doğum günümü kutlayan kişi sensin Filiz…
Filiz: Neden…Elif kutlamadı mı….
Ömer: Kalktığımda uyuyordu…
Filiz: Annelik çok yoruyor anlaşılan…
Ömer: Bilmem ama sabah uyanmadı…Normalde son zamanlarda ne olursa olsun kalkar kahvaltıyı benimle yapardı..
Filiz: Ömer bunu büyütecek değilsin di mi…Kız yorun düşmüştür bence.
Ömer: Elbetteki büyütmeyeceğim...Zor bir hastalık geçirdi.
Filiz: Neyse tekrardan hayırlı yaşlar canım…
Ömer: Teşekkür ederim.
Filiz: Öğleden sonra toplantımız var. Kendini buna hazırlasan iyi olur iyi aile babası.

Elif Ömer kapıdan çıkar çıkmaz yataktan iner. Duşunu alır. Kahvaltısını yapar. Denizi yanına alır ve Ömerle birlikte bir ay önce taşındıkları deniz manzaralı dairelerinden ayrılır. Annesine ziyarete gider. Müjgan Hanım kızını ve torununu görünce çok mutlu olur. Elif annesine Ömere bir dogumgünü sürprizi yapacagını ve Denizi bu akşamlık onda bırakmak istediğini söyler. Elif gelmeden bebeği için aldığı sütü annesine verir. Yine de anne sütünden mahrum kalmaması için onu bir kez daha emzirir. Sonra Semaya uğrar. Sürprizden ona da bahseder ve sürprizde kendisine yardımcı olması için yanına alır. Önce alışverişe gidip Elifin günler öncesinden siparişini verdiği doğumgünü pastasını alırlar. Sonra da yine birlikte bir şişe kırmızı şarap alırlar. Eve gelince yemek hazırlıklarına girişirler.

Sema: Tüh görüyor musun hediye almayı unuttum.
Elif: Önemli değil canım. Ömere telefon ettin ya. O böyle şeylere daha çok önem verir.
Sema: Ay sürprizi ağzımdan kaçıracağım diye ödüm koptu.
Elif: Ömer doğumgünü olduğunu unuttum sanıyor.
Sema: Elif Ömer Bey eve gelmeden ambulansı da ara canım. Adam sürprizi görünce kalp krizi geçirmesin.

forever_bim
13-06-06, 23:35
Elif: Çatlak.
İşyerinde toplantıdan sonra Ceyda Hakan ve Murat Ömere küçük bir parti hazırlarlar. Ömer buna çok sevinir.

Hakan: Abi akşam Elifi de al hep birlikte bir yerlere gidip çılgınlar gibi eğlenelim.
Ceyda: Bence de bu çok iyi bir fikir. Elife de değişiklik olur. Kız doğum yaptı yapalı hep evde.
Ömer: Arkadaşlar ben yorgunum eve gidip uzanacağım.
Murat: Ömer ne oldu. Yoksa bir şeye mi canın sıtkın...
Ömer: Yoo. Sadece karım doğumgünümü hatırlamadı.
Ceyda: Öf ya olacak iş mi bu…
Ömer: Ceyda sorun değil canım. Siz eğlenmeye gidin. Ben eve gideceğim. Belki bir DVD falan izlerim.

Hazırlıklar tamamlanınca Sema evine döner. Elif odasına geçer. Ömerin ona kendi doğumgününde aldığı pembe elbiseyi giyer. Bir güzel makyaj yapar. Saçlarını da toplar. Yemek odasına geçer. Sofrayı kurar. Sonra Sema ile aldıkları mumları yakar. Salona geçer. Pencereden apartmanın girişini gözlemektedir. Ömerin yüzü asık bir şekilde apartmana girdiğini görür. Kapıda dönen anahtarın sesini duyunca kapıya yönelir. Ömer kapıyı açınca Elifin hazırlamış olduğu sürprizi görür ve de ufak çapta bir kriz geçirir.

Elif(O muhteşem gülüşüyle): Hoş geldin tatlım. Doğum günün kutlu olsun.
Ömer: Elif ben ne diyeceğimi bilemiyorum.
Elif: Bir şey deme. Unuttum sandın değil mi.
Ömer: Ne bileyim sen hiç oralı olmayınca…
Elif: Hiç unutur muyum hayatım..
Böyle diyerek Ömeri öper. Ömer sevinçten dolu dolu olan gözleriyle Elife bakar ve sonrasında ona sarılır.

Elif: Bak bu gece bizim gecemiz. Öncelikle cep telefonunu kapat. Ben benimkini kapattım. Hadi gel bak sana ne göstereceğim.

Böyle diyerek Ömeri elinden tutar ve de yemek odasına götürür.

Ömer: Elifçim bütün bunları sen mi hazırladın.
Elif: Ne sandın. Açıkçası Sema da yardım etti.
Ömer: Sema beni arayıp doğum günümü kutladı bugün.
Elif: Biliyorum.
Ömer: Demek yanındaydı. Bu arada bebeğimiz nerde..
Elif: O bu akşam anneannesinde kalacak.

Elif böyle diyerek hazırladığı yemekleri servis yapar. Yanına da bardaklara şarap koyar.

Elif: Kıymetini bil en sevdiğin şarabı arayıp buldum.
Ömer: Teşekkür ederim.
Elif: Kapıdan girince halini görmeliydin.
Ömer: Hiç beklemiyordum aşkım.
Elif: Niye beklemiyordun ki.
Ömer: Sabah uyuyordun. Tüm gün de beni hiç aramadın.

forever_bim
13-06-06, 23:37
Elif: Ne yapayım. Hayatımın her gününü özel kılmak için çabalayan kocama bir sürpriz yapmak istedim çok mu.
Yemekleri bitirince Elif Ömeri elinden tutarak salona getirir. Müzik setini açar. Feridun Düzağacın alev alev şarkısı çalmaya başlar.

Elif: Dans etmek ister misin.
Ömer: Elbette.
Böyle diyerek samimi ve de güzel bir şekilde dans etmeye başlarlar. Elif başını Ömerin omzuna yaslar. Ömerse Elifin kokusunu içine çekmektedir. Şarkı bitince Elif içeriye gider. Ömerin hediyesini alıp geri döner. Ömer merakla hediyeyi açar. İçinden el örgüsü koyu yeşil bir kazakla aynı renk bir boyun atkısı çıkar.

Elif: Nasıl hediyeni begendin mi. Kendi ellerimle ördüm.
Ömer: Çok güzel olmuş hayatım. Ellerine sağlık. Hem hediyene hem de sürprizine bayıldım.
Elif: Rica ederim. Büyük zevkti benim için. Artık arada bir bunları da giyersin.
Ömer: Tabii ki giyeceğim. Senin elinin değdiği her şey daha bir anlamlı daha bir güzel. Seni çok seviyorum bir tanem.
Elif: Ben de seni seviyorum. Biliyor musun hastane günlerinde sen İtalyadayken kendi kendime düşündüm. Zaman kaybediyorsun Elif. Bak ömür bitiyor sen halen daha aynı yerdesin diye kendi kendimi yiyordum. Sana karşı hissettiklerime bir isim koymam gerekiyordu.
Ömer: Bulabildin mi peki.
Elif: Buldum tabii. Kapıdan içeri elinde güllerle girdiğin o gün her şey kafamda daha bir netleşti. Ben sana aşık olmaya başlamıştım Ömer. Getirdiğin güller kadar güzeldi sana hissettiklerim. Ama sevgiye dönüsecek miydi hislerim hiç bilmiyordum. Bilirsin kimisi der aşkın ömrü bir yıl kimisi der altı hafta.
Ömer: Neye dönütsü hissettiklerin peki…
Elif: Sence..
Ömer: Sen söyle.
Elif: Tabii ki sevgiye dönüştü hayatım. Ben artık hem seni seviyorum hem de sana aşığım. Dans ettiğimiz şarkı her şeyi açıklıyor zaten.
Ömer: Hakikaten güzel şarkı. Ama senin güzelliğinin yanında çok sönük kalıyor.

Elif: Biliyor musun Ömer ilerde eğer olursa bir çocuğumuz daha olmasını çok isterdim.
Ömer: Filizle internetten geçen gün araştırdık. Çok iyi bir hastane varmış. Amerikada. Orada senin rahatsızlığın tedavi edilebiliyor ve isteyen kadın ikinci kez de anne olabiliyormuş.
Elif: Bu sefer olursa erkek olsun.
Ömer: Hayır hayatım yine kız olsun. Hatta bu seferkinin adını ben seçeyim Şeyma olsun adı ve sana benzesin.

barbiee
15-06-06, 14:04
elif İle ömer o gece murat ile ceydanın düğününden sonra nihayet evlerine gelmişlerdir...ve küçük kızlarının odasına bakıp onu çok özlediklerini söyleyip hemen odalarına geçip uyurlar....
artık sabah olmuştur...ve güneşin ilk ışıkları elif ile ömer'in odasına vurmuştur bile..
ömer o sabah bambaşka uyanmıştır artık oda sevilmiş olmanın mutluluğuyla yüzünde kocaman bir gülümseme belirmiştir...ve gülümseyerek uyuyan güzel yüzlü eşine bakar ve ona güzel bir kahvaltı hazırlamaya kara verir...
mutfağa gider...
ömer elif ile kendisine hazırladığı muhteşem kahvaltı tepsisiyle elifin yanına gider ve ona bir buse kondurarak uyandırır...
e:hayatım sen ne zaman uyandım duymadım bile
ö:aşkım öyle güzel uyuyordun ki uyandırmaya kıyamadım
E:canımmm benim dur ben hemen kalkayım sana kahvaltı hazırlayayım
Ö:canımıniçi karımın hazırlamasına gerek yok ben yaptım o işi bitanem
e:ömerrr ne güzel bir kahvaltı bu
allahım herşey harika gözüküyor hele de bu gül çok tatlısın ömer beyaz gülü çok severim
ö:evet aşkım bende çünkü beyaz güllerde tıpkı senin masum güzelliğin gibi saf ve masum..
e:ömerrr canım SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN BANA ALLAHIN EN GÜZEL HEDİYESİSİN AŞKIM
Ö:asıl sen benim için öylesin bitanem seni sevdiğim için şükrediyorum sen benim vazgeçilmezimsin ELİF'İM ...
SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM der ve ömer ile elif birbirlerine sarılırlar...ve daha sonra kahvaltılarını yaparlar...
ve o sırada elifin telefonu çalar...
e:efendim
müjgan hanımdır arayan
m:kızım elif nasılsın yavrum
e:iyiyim annecim sen nasılsın
m:bende iyiyim kızım dün akşamdan beri aramayınca merak ettim umarım rahatsız etmemişimdir
e:yok canım bende uyuya kalmışım ömer de bana harika bi kahvaltı hazırlamış kahvaltı yapıyorduk kusura bakma anne seni aramayı unuttum Deniz rahatsızlık verdi mi size
m:aaaaa o nasıl söz öyle aşkolsun torunumuzla hasret giderdik dedesiyle oynuyor şimdi kucağında bi görsen eliff öyle şirinler ki kızım
E:öyledirler ikisi de bende meleğimi çok özledim birazdan çıkarım ömer'le gelip alırım
m:sen bilirsin kızım Deniz iyi işin falan varsa bak sen işlerine ben bakarım torunuma
E:bilmem bakarız artık ararım ben seni
m:peki kızım ömer'e de selam söyle bak babanında selamı var
e:peki anne ömerinde size selamı var der ve telefonu kapatırlar...
ö:aşkım sana bi planım var desem
E:neymiş bakalım
Ö:diyorum ki kızımızı da alsak bugün biyerlere kaçsak nasılsa yarın haftasonu ne dersin
E:bilmem ki aslında harika bi fikir gibi der ve o muhteşem gülümsemesiyle ömer e gülümser
ö:peki ozaman hadi bavulumuzu hazırlayalım ve kızımızı almaya gidelim ikinizede harika bir hafta sonu geçiricem buna emin olabilirsin aşkım
e:hiç şüphem yok canım sen ve kızımızın olduğu her yer bana harika gelir zaten
Ö:hayatımm der ve tekrar elif'E sarılır....birlikte odalarına çıkarlar ve bavullarını büyük bir sevinç içinde hazırlamaya başlarlar....

Devamı gelecek yorumlarınızı bekliyorum...

sinem*
16-06-06, 19:37
filiz ve yılmazın düğün günü
herkes çok mutludur özellikle de filiz ve yılmaz,tören yaklaştıkça filizi hem heyecan hem de bir hüzün sarar ailesine halen söyleyemediği için üzüntülüdür ama hayatı boyunca hayalini kurduğu adamla evlendiği için mutluluktan uçuyordur.
diğer yandan elif sabahtan beri kalbinden bıçaklanıyor gibi içinde garip bir sıkıntı vardır aynen evlenirken şarap kadehini elinden düşürdüğü gün ki gibi bir acı duyar.Ömerse elifi bu halde görmesinden dolayı günden güne erir.
düğünde----------
YILMAZ:filiz ne oldu,niye üzgünsün
FİLİZ:hayır sevgilim,ben çok mutluyum
YILMAZ:hadi...yapma filiz seni çok iyi tanıyorum,yoksa benimle ilgili bir şüphen mi var
FİLİZ:bunu da nerden çıkardın,sana artık güveniyorum güvenmesem seninle evlenir miyim
YILMAZ:peki o zaman neden böylesin
FİLİZ:aileme söyleyemedim,onlar benim en mutlu günümde yanımda değiller, onların yanımda olmasını ne kadar çok istediği mi biliyorsun
YILMAZ:biliyorum sevgilim,ben de bu durumdan rahatsızım ama onlar bizim evlenmemizi kabul etmezlerdi
FİLİZ:doğru söylüyorsun ama gene de....
yılmaz filizin elinden öper ve ona sarılır,ailesinin yokluğu ona unutturmak istediği bellidir,
tam o sırada salih gelir
SALİH:çifte kumrular biraz sabredin[gülerler..]hadi nikah memuru geldi,herkes sizi bekliyor
filiz ve yılmaz alkışlar eşliğinde nikah masasına doğru yürürler,herkes mutludur ama mualla hanımın halen bu evliliğe soğuk bakmaktadır fakat oğlunu isteğine saygı gösterir
-------------hastanede---------
diğer yanda nikah olurken elifin sancısı tutmuştur ve acilen doğuma alınır,ömer panik içinde aklına ilk gelen kişiyi yani filizi arar fakat filiz telefonunu yanına almamıştır.Ömer filize ulaşamayınca müjgan hanımı,kendi ailesini ve son olarakta semayı arar fakat semada telefonu sesini duymamıştır.ömer ne yapacağını şaşırır ordan oraya yürüyüp durur doğum ağır olacağından ömeri ameliyathaneye de almamışlardır bu yüzden hem endişeli hem de mutludur aylardır beklediği kızı doğacaktır ve aylardır çektikleri acını azalacağını düşünür.
------------------------------------------
filiz ve yılmaz nikah memurunu her zamanki temennilerini dinliyor,sorduğu sorulara yani esiz erol kızı filiztekiner yılmaz akını eşiniz olarak kabul ediyor musunuz ve yılmaza sorulan soruya cevap veriyorlardır
FİLİZ:evet...
NİKAH MEMURU:duyamadık lütfen bir daha ve daha yüksek sesle
FİLİZ: [bağırarak]evet {der ve alkış sesleri yükselir}
nikah memuru aynı soruyu yılmazada sorar ve
YILMAZ:hiçbir şeyden bu kadar emin olmamıştım,evet diye bağırır.
ve davetliler gene alkışlarlar.
sema her zamanki halinde filize "ayağına bas.ayağına bas"diye bağırır
ali bunu duyunca yılmaza doğru aynı şekilde bağırır fakat geç kalmıştır filiz ayağına basmış ve semaya doğru güler
nikah memuru yeni evli çifti kutlar ve davetten ayrılır
filiz ve yılmaz ilk danslarını ederler
--------------------------------------------
hastanede ise meraklı bir bekleyiş vardır herkes telaşlı ardan oraya gezinip dururlar
ÖMER:kaç saat oldu,halne bir haber yok
HANDAN HANIM:ömer biraz sakin ol,zor bir doğum olacağını söylemişlerdi
tam o sırada hemşire kucağında küçücük bir bebekle dışarı çıkar
HEMŞİRE:nur topu gibi bir kızınız oldu
ÖMER:[Ömer bir yandan bebeğe bakar ve diğer yandan hemişreye]peki karım nasıl
HEMŞİRE:Annesinin durumu kritik,üzgünüm başka bir bilgi veremem doktor bey çıkınca sizinle konuşur
ÖMER:nasıl yani[der ve yıkılmış bir halde yere çömelir]
ömer içeri girmek için doktardan izin ister ve doktor elif için yapılacak bir şey olmadığından son kez görüşmelerine izin verir.
ömer içeri girdiğinde elif kan ter içinde yatıyordur
ÖMER:hayatım
ELİF:kızım nasıl
ÖMER:çok güzel bir tanem ,aynı senin gibi...
ELİF:[zoraki de olsa güler]ömer ben...
ÖMER:bir şey söyleme hayatım,çok yorgunsun
ELİF:ömer konuşmam lazım,bir daha konuşamayabilirim
ÖMER:öyle söyleme{der,ve gözleri dolar,ağlamamak için kendini zor tutar}
ELİF:her şeyi biliyorum ömer,durumum kötü,o yüzden bırakta konuşayım
ömer bir şey diyememiştir elif devam eder
ELİF:ben gidince,kızıma iyi bak
ÖMER:elif...[der ama elif eliyle ömerin ağzını kapatır]
ELİF:kızıma benim yokluğumu hissettirme,ona annesinin onu çok sevdiğini söyle
ÖMER:hayır elif sen ölmeyeceksin,kızımızı beraber büyütücez{isyan edercesine konuşur}
elif güzel bir tebessümle
ELİF:kızıma iyi bak{der ve kafası yana düşer}
ömer elifin öldüğüne inanamayıp
ÖMER:elif....elif ....{diye haykırır.}
sana söz veriyorum aşkım,kızımıza çok iyi bakıcam adını elif koyucamki senin gibi güçlü senin gibi güzel senin gibi...{der ve elifin üstüne kafasını koyarak ağlar}
-----------------------------------------
elifin öldüğü sırada yılmaz ve filiz dans ediyordur bir anda renkli renkli süslenmiş lambalar patlar
sema başta olmak üzere tüm davetliler "göz var göz "deyip dururlar
ama filiz ve yılmaz içlerinde tuhaf bir şey hissetmişlerdir
tam o sırada semanın telefonu çalar
SEMA:efendim,müjgan abla
dedikten sonra bir anda telefonu düşürür,herkes ne oldu diye semaya bakar
SEMA:elif ölmüş
aaaaa diye sesler yükselir

forever_bim
28-06-06, 23:44
Ertesi Sabah

Ömer sabahleyin dünyanın en mutlu erkeği olarak uyanır. Sonunda beklediği olmuş karşılıksız sandığı aşkının aslında karşılıksız olmadığını öğrenmiştir. Şirkete gitmek için hazırlanır. Mutfağa indiği zaman Elifin kahvaltı hazırladığını görür. Sofrada bir kuş sütü eksiktir.

Ömer: Günaydın hayatım.
Elif: Günaydın. Nasılsın bu sabah?
Ömer: Sence nasıl görünüyorum?
Elif: Çok mutlu görünüyorsun.
Ömer: Anneni aradın mı?
Elif: Hayır daha çok erken.Belki de henüz uyanmamıştır. Akşam arayıp bebeğimizi sordum. Çok uslu durduğunu söyledi.
Ömer: Olsun gidip alalım bir an önce. Annene de yeterince zahmet verdik zaten.
Elif: Kahvaltıdan sonra zaten gidip alacaktım. Sakin göründüğüme bakma. En az senin kadar sabırsızlanıyorum bebeğimizi kucağıma almak için.
Ömer: Bu arada kahvaltı çok güzel olmuş hayatım. Ellerine sağlık.
Elif: Afiyet olsun. Reçeli beğendin mi peki?
Ömer: Sen yaparsın da beğenmemek olur mu?
Elif: Yok ben yapmadım. Müjgan Sultana senin çilek reçeli sevdiğini söyleyince senin için yapıp gönderdi.
Ömer: Öyleyse onun ellerine sağlık.
Elif: Bugün şirkette işin uzun sürer mi?
Ömer: Yok sadece bir toplantım var. O da en fazla bir saat sürer.
Elif: Güzel. Harika bir planım var. Dışarıda hava çok güzel. Bebeğimizi alıp birlikte parka gidelim. Temiz hava hem bize hem de ona iyi gelecektir.
Ömer: İyi o zaman. Sen benim arabayı kullan. Seninkinin periyodik bakım zamanı gelmiş. Servise götürülmesi lazım. Ben götürürüm. Oradan şirkete geçerim.
Elif: İyi anlaştık o zaman. Gelir seni şirketten alırım.

Elif küçük meleğini almaya annesinin evine gider. Sonra şirkete gelir. Şirketin girişinde Filizle karşılaşırlar.

Filiz: Günaydın Elif. Nasılsın?
Elif: Teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Filiz: Ben de biraz önce toplantıdan çıktım. Aman aman da ne kadar da güzelleşmiş benim yeğenim. Annesi ver bakalım sen şu prensesi halasına.
Elif: Kucağına da pek yakışmış.
Filiz: Sağol canım.
Elif: Filiz sen şimdi yeğeninle hasret gider ben de gidip babasını alayım.
Filiz: Olur tabii.

Elif&Ömer parkta.

Elif: Temiz hava hakikaten iyi geldi.
Ömer: Bana da.
Elif: Biliyor musun okuduğum şu kitap vardı ya…
Ömer: Yüzbaşı Corellinin Mandolini mi?
Elif: Evet o. Nihayet bitirdim.
Ömer: Bana konusunu anlatacaktın söz vermiştin.

forever_bim
28-06-06, 23:47
Elif: Hayli ilginç ve de güzel bir hikayesi var.
Ömer: Merak ettim. Anlatacak mısın?
Elif: Tabii. Olaylar ikinci dünya savaşı yıllarında geçiyor. Bir Yunan adasında. Adanın adı Kefalonya. Yunanistanın batısında yer alan şirin bir ada. Bir veteriner var. Adı Yannis. Genç yaşta dul kalmış. 17 yaşında buğday tenli güzel bir kızı var. Kızın adı Pelagia. Uzun ve de dalgalı saçları var.
Ömer: Senin gibi yani.
Elif: Kızın bir nişanlısı var.Adı Mandras. Yaşadıkları köyün yakışıklı delikanlılarından. Savaşın iyice kızıştığı dönemde Arnavutluka İtalyanlarla çarpışmaya gidiyor. Pelagia sürekli ona mektuplar yazıyor. Savaşta Alman ve de İtalyanların galip oldukları dönem. Tüm Avrupa ve Asya ülkelerinde dehşet yaşanıyor. Pelagia düzinelerce mektup yazıyor. Ama Mandrastan hiç haber gelmiyor. Mandras bir süre sonra dönüyor. Harap ve psikopat bir şekilde. Savaşın acımasızlığı aralarına aşılmaz duvarlar örmeye başlıyor. Mandras Arnavutluka geri dönüyor savaşmak için.
Ömer: Daha sonra ne oluyor?
Elif: Ada İtalyan askerinin işgaline maruz kalıyor. Mihver devletlerinin yeni kuralı gereği Kefalonyada bulunan tüm evlere üst düzey bir İtalyan askeri yerleştiriliyor. Pelagia ve de Dr. Yannisin de payına hafif çatlak İtalyan bir yüzbaşı düşüyor. Adı Antonio Corelli. 30 yaşlarında bir adam. Mavi gözleri ve de çarpık bir gülümseyişi var. Ay ışığında sürekli mandolin çalıyor. Bir süre sonra Pelagia yüzbaşıya yüzbaşı da kıza deliler gibi aşık oluyorlar. İşgalci İtalyanlarla Yunanlılar arasında bir kaynaşma başlıyor. Sonra Alman askeri adaya geliyor ve de soykırım başlıyor. Almanlar İtalyan askerlerini de toplayıp kurşunluyorlar. Corelli yaralanıyor. Onu Pelagia ve babası iyileştiriyorlar. Sonra da gizlice İtalyaya kaçışını ayarlıyorlar. Corelli giderken Pelagiaya geri döneceğini garanti etmek için mandolinini bırakıyor.
Ömer: Peki sonra?
Elif: Adam İtalyaya kaçmayı başarıyor. Savaş sona eriyor. Mandras adaya geri dönüyor. Döner dönmez eski nişanlısının bir İtalyana aşık olduğunu ögreniyor ve kızı öldürmek için evlerine geliyor. Bu sırada kızın yardımına Mandrasın annesi yetişiyor. Oğlunu vurmak zorunda kalıyor. Mandras sonra ölüyor.
Ömer: Yüzbaşı geri geliyor mu peki?
Elif: 1947de geri geliyor. Savaş sonunda Pelagia kapısına bırakılan kimsesiz bir çocuğa bakmaya başlıyor. Yüzbaşı Pelagiayı bu çocukla ilgilenirken görüyor ve de kızın başkası ile evlendiğini sanıyor. İtlayaya dönüyor. Gidiş o gidiş. Artık Pelagia ile 1995te birer ihtiyar oldukları zaman görüşüyorlar. Bu arada Pelagianın babası 1953te büyük depremde ölüyor. Pelagia hiç kimse ile evlenmiyor. Sürekli acı çekiyor.
Ömer: Ne kadar hazin olmuş sonları hem de bir yanlış anlaşılma yüzünden.
Elif: Evet. İkisi de çok acı çekmişler.
Ömer: Valla ben sensiz değil elli yıl elli dakika geçiremem Elif.
Elif: Biliyorum.
Ömer: Bu kitabın filmi de çekilmişti değil mi?
Elif: Evet. Nalanla iki yıl kadar önce televizyonda izlemiştik. Kitapla pek alakası yoktu.
Ömer: Sanırım Pelagiayı Penelope Cruz Yüzbaşıyı da Nicholas Cage canlandırmıştı. Afişini görmüştüm. Ama filme gitmemiştim.
Elif: Birşey kaçırmış sayılmazsın. Kitabı çok daha güzel çünkü. Biliyor musun aslında biz halimize şükretmeliyiz. Biz en azından bir aradayız birbirimizi seviyoruz ve de Tanrı bizi küçük meleğimizle ödüllendirdi.
Ömer: Ben her sabah kalktığımda Tanrıya şükrediyorum. Senin gibi bir karım ve harika bir bebeğim olduğu için.

sinem*
03-07-06, 01:28
Elif doğumhaneye girdikten sonra ömer,annesini ve müjgan hanımı arayıp haber verir.Filizide aramıştır fakat bir türlü ulaşamıyordur.
bir süre sonra;
Müjgan hanım,nalan ve emin bey telaşla ömerin yanına doğru koşarlar.
MÜJGAN HANIM:Ömer...doğum bitti mi?.....Elif nasıl?....iyi mi?...ya bebek?..bebek nasıl?
NALAN:Anne biraz sakin ol....Ömer abi ablam nasıl?
ÖMER:bilmiyorum...daha çıkmadılar,hiç bir haberde yok...
MÜJGAN HANIM:peki ne oldu,daha doğuma bir kaç hafta vardı
ÖMER:bir anda fenalaşmış....hemşire onu yerde baygın bir halde bulmuş,doktorda hemen doğuma almamız gerekiyor dedi..(ömer bir süre sessiz kalmıştır,sonra ağlamaklı bir ses tonuyla)sonra ameliyata götürdüler.
gene bir sessizlik olmuştur sonra
NALAN:ameliyata gireli ne kadar oldu?
ÖMER:bilmiyorum....ama bana bir ömür gibi geldi.
emin bey ömerin sırtını sıvazlar, ona destek olmaya çalışıyordur.
EMİN BEY:Beklemekten başka çaremiz yok...
MÜJGAN HANIM:Benim kızım güçlüdür..biz onunla nelere göğüs gerdik..buna mı yenilecek(diyerek gözyaşlarına boğulur..nalana sarılıp güç almaya çalışır)
ömer müjgan hanımı dinlerken daha da kötü omuştur,ordan biraz uzaklaşmak için terasa çıkar.emin bey onu yalnız bırakmamak için peşinden gider
ömer isyan eder gibi haykırıyordur
ÖMER:Ben hayattan çok şey istemiyorum ki...sadece elif ve kızımla mutlu bir yuva..allahım ne olur onu benden alma...ben onsuz yaşayamam
emin bey bunları duyunca
EMİN BEY:ömer...biraz güçlü ol,elifin senin desteğine ihtiyacı var..o bunları hissediyordur(diyerek ömeri sakinleştirmeye çalışır)
ÖMER:hissediyordur değil mi?
emin bey ömere sarılır ve
EMİN BEY:hadi aşağı inelim,şimdi çıkarlar
nalan annesini sakinleştirmeye çalışıyordur,o sırada handan hanım gelir.müjgan hanım handan hanıma sarılarak güç almaya çalışır
HANDAN HANIM:nasıl...elif iyi mi?
MÜJGAN HANIM:bilmiyoruz...sadece bekliyoruz
handan hanım ömeri görünce onun yanına giderek sarılır
HANDAN HANIM:sen nasılsın oğlum
ÖMER:bilmiyorum...artık ne hissediceğimi bilemiyorum
HANDAN HANIM:geçecek,gör bak bu günleri atlatacağız.Elifte iyileşecek..küçük meleğimiz evimize neşe getirecek
ÖMER:sahiden geçecek değil mi?
HANDAN HANIM:tabi oğlum(handan hanım kendi acısını unutup,ömere destek olmaya çalışıyordur.dediklerine belki kendi bile inanmıyordur fakat geleceğe umutla bakmak istiyordur.)
uzun bir bekleyişin ardında ameliyathaneden doktor ve hemşireler çıkar,herkes merakla doktorun yanına koşar.
ÖMER:doktor,karım nasıl,iyi mi?
doktor cevap veremeden
MÜJGAN HANIM:kızım nasıl doktor
hepsinin gözünde korku ve endişe vardır.doktorun cevabını merak etmelerine rağmen kötü bir şey söylerse diye içlerinden dua ediyorlardır.
DOKTOR:zorlu bir ameliyattı..hamilelik süresince elif hanım çok sıkıntı çekti,çok yoruldu(ömer sanki kötü bir cevap alacakmış gibi sıkılıyordur,bir an önce doktorun cevabını bekliyordur.)
nalan,doktorun lafı uzatmasından çok sıkılıp,kızgın bir şekilde;
NALAN:ablam nasıl?
DOKTOR:elif hanım ve kızının durumu iyi,ikisi de çok inatçı
herkes derin bir nefes almıştır.Doktor devam eder;
DOKTOR:fakat bir aksilikle karşılaşmamak için elif hanımı bir süreliğine yoğun bakımda tutmamız gerekiyor
MÜJGAN HANIM:aman...iyi olsun da..
ÖMER:peki,onları görebilir miyiz?
DOKTOR:elif hanımı şimdi göremezsiniz fakat kızınızı görebilirsiniz,hemşireler sizi götürsün
hepsi doktora teşekkür ederek hemşireyi takip ederler,bebeklerin olduğu yere geldiklerinde
NALAN:hangisi?(diye sorar.)
hepsi hemşirenin cevabını sabırsızlıkla bekliyordur.
HEMŞİRE:şurdaki..yeşilli olan
hayran hayran bakarak kime benzediğini çıkarmaya çalışıyorlardır
sonra ömer, omzunda bir el hisseder
HANDAN HANIM:ömer....ömer ...uyan,doktor çıktı.
hemen doktorun yanına koşarak ilerler
MÜJGAN HANIM:kızım nasıl doktor
DOKTOR:zorlu bir ameliyattı...çok uğraştık,fakat...elif hanımı kaybettik
bir an hepsi ağlamaya başlar hiçbiri inanmak istemiyordur
doktor devan eder
-elif hanım çok savaştı bebeği sağlıklı bir şekilde doğurduktan sonra bebeğine bakarken onu kaybettik....üzgünüm...onu kurtarmaya çalıştık fakat...

yorumlarınızı bekliyorum....:img-artis

barbiee
07-07-06, 12:50
yılmaz filizin ardından öylece kalakalmıştır ....
ve koşarak filizin yanına gider
y:filiz bana bir açıklama yapmak zorundasın
f:yılmaz sana gereken açıklamayı yaptım sanırım
y:hayır filiz sen benim tanıdığım filiz olamazsın
f:evet yılmaz herşey o kadar ani oldu ki senin bana yaptığın oyunlar geçte olsa farkettim ve senin gibi beni intikam oyunlarında kullanmak isteyen biriyle az kalsın evleniyordum şimdi gözlerimde ki sis perdesi kalktı hoşçakal yılmaz...
der ve filiz arabasına atlayıp gider...
yılmaz kendi kendine keşke dün gece gelinliğe bakmasaydım der ve uğursuzluk getirdiğini anlar...:)
aradan 1 sene geçer filiz artık daha iyidir ve şirkete gelen mimar ile yakınlaşmaya başlar..(bu kişi Nejat İŞLER olabilir yada Cansel ELÇİN) artık filiz aklından ve kalbinden tamamiyle yılmazı çıkarır ve kalbi mimar Suat için çarpıyordur artık ve çok mutludur...:)
Elif ile Ömer italyadan filizin nişanı için gelmişlerdir ve tabi melekleriyle birlikte Elif hergün allaha şükrediyordur artık allahın ona bir lütfu olan Ömer'i tanıdığı için...
Sadıkoğlu şirketinde ise işler vahimdir ekrem leyla ile evlenmiş e bursaya yerleşmiştir..kendisinin olan payı alıp bursada mutlu mesut bir hayat yaşar...ama aynı şey yılmaz için geçerli değildir ikinci yediği aşk darbesinden sonra kendini içkiye ve kumara verir herşeyini kaybeder hisseleri Ömer tekrar sahip olur ve TEKİNER ŞİRKETİ yeniden aile şirketidir artık ve yılmaz dışardan öylece onlara bakar...
filiz de o sırada aşkı suat la telefonda görüşür...
f:aşkım nişanımız yarın herşeyimiz hazır ben bugün yere tekrar kontrole gittim elif le
s:evet canım bende yetkililerle konuştum herşey tamam dediler çok sabırsızlanıyorum canım
f:sorma canım bende daha önce nerelerdeydin sen yaaa
s:seni arıyordum bitanem
f:Seni seviyorum SUAT
s:bende SENİ FİLİZ HEM DE ÇOK :)

yılmaz artık beş parasızdır ne arabası vardır ne motosikleti nerden nereye der ve tek başına gazi mahallesine geri döner ....:img-haha:

esoşş
07-07-06, 16:16
Ömer ve Elif

Elif bebeğini doğurup hastaneden çıkmıştır.Ömer'in ve Müjgan hanımın da yardımlarıyla bebeğini büyütmeye başlar.Bir akşam Elif bebeğini emzirirken Ömer de yanlarına gelir ve biricik kızıyla Elifini izlemeye koyulur.Elif emzirmeyi bitirince kızını karyolasına koyar.Ve Ömer'le birlikte evin terasında konuşmaya başlarlar:
Ömer:Hayatım kızımız günden güne büyüyor.Halbuki hatırlasına doğduğu günü ne de minicikti.
Elif:Evet canım daha da büyüyecek okula gidecek, üniversiteye gidecek, evlenecek...
Ömer:Şimdiden heyecanlanıyorum, inşallah bahtı da yüzü gibi güzel olur.
Elif:İnşallah aşkım bütün hayatı boyunca maviş gözleri devamlı mutlulukla parıldar.
Ömer:Ne de dua etmiştim sana benzemesini ama gözleri bana benzedi.
Elif:Ben de içten içe keşke gözleri babasına benzese diyordum baksana oldu işte.
İkisi de gülümserler.
Daha sonra yemek odasında:
Ömer:Kadehimi şimdiye kadar gördüğüm en güzel en tatlı anne için kaldırıyorum, diyerek şampanya kadehini Elif'e doğru uzatır.
Elif:Ben de şimdiye kadar gördüğüm en yakışıklı en sevecen en güzel gözlü baba için...der ve içkilerini yudumlamaya başlarlar.
Elif(birdenbire aklına gelmiş gibi):Biliyor musun Ömer şimdiye kadar yaptığım en iyi şey seninle evlenmek oldu ama bunun önceden farkına varamamıştım aşkım seni çok seviyorum.
Ömer:Ben de seni aşkımm bu sözleri duyduğum için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.
Elif:Hatta ben seni sevdiğimi herkese, bütün dünyaya haykırmak istiyorumm, der ve terasa koşar.
Ömer de şaşırmış ama mutlu bir vaziyette arkasından gider.
Elif:Heyyyy herkes buraya baksın beni dinlesin BEN ÖMER'İ ÇOOOOOOOK SEVİYORUUMM! diye bağırır.
Ömer:BEN DE ELİF'İ ÇOK SEVİYORUMM KENDİMDEN, HERŞEYDEN DAHA FAZLA SEVİYORUM diye bağırır.
Kahkahalarla birbirlerine sarılırlar.Tabii aşağıda bir dolu insan toplanmıştır ve Ömer'in Elif'i öptüğünü görünce hararetle alkışlamaya başlarlar.Onlar da coşkuyla bu kalabalığa el sallarlar ve içeri girerler.
Ömer:Hayatım bu yaptığımızı çocuklar bile yapmaz.
Elif:Biliyorum aşkım ama napim dayanamadım seni sevdiğimi herkesin bilmesini istedim.
Ömer:Bana senin gibi eşsiz bir güzellik, bir melek verdiği için Allah'a şükrediyorum, der ve Elif'i dudaklarından öper...

forever_bim
08-07-06, 01:04
Ömer: Acıktın mı?
Elif: Evet sen?
Ömer: Kurt gibi. Bir önerim var. Üniversiteden arkadaşım Serhat Nişantaşında bir restoran açmış. Hakan ve de Murat geçenlerde öğle yemeğini orada yemişler. Ortam güzel yemekler nefismiş. Ne dersin yemeğimizi orada yiyelim mi?
Elif: Bana uyar valla.

Nişantaşına Serhatın restoranına gelirler. Serhat onları büyük bir sevinçle karşılar…
Serhat: Ömer uzun zamandır görüşemiyorduk. Nasılsın?
Ömer: Bomba gibiyim. Bize bir yer göstersene. Murat ve Hakan burayı çok methettiler. Biz de gelip test edelim dedik…
Serhat: Köşedeki masa nasıl?
Elif: Güzel. Ben cam kenarında oturmayı severim..
Serhat: Bu arada bizi kimse tanıştırmayacak sanırım..
Ömer: Serhat seni ailemle tanıştırayım. Eşim Elif ve de kızımız Deniz. Elifçim bu da benim okul arkadaşım Serhat.
Serhat: Memnun oldum.
Elif: Ben de…

Ömer böyle diyerek gösterilen masaya doğru ilerler. Tabii Serhat da hemen peşlerinden. Elif ve Ömer yerlerine otururken Serhat yine konuşmaya başlar.
Serhat: Gazetelerde gördüğümüzden de daha güzelmişsiniz Elif Hanım. Şimdi hızlı çapkın Ömer Tekinerin neden iyi aile babası formatına dönüştüğü daha iyi anlaşılıyor. Basın sizin için Külkedisi derdi sürekli ama Külkedisi sizin dogallıgınızın yanında pek aciz pek zavallı kalıyor. (Bu arada Elif gözlerini devirerek Ömere bakar çattık dercesine).
Ömer: Serhatçım zahmet olmayacaksa bize mönüyü getirmesi için garsonlarından birini göndersen.
Serhat: Hemen de celallenir. Niye kızıyorsun Ömer anlamadım.
Ömer: Anlaşılmayacak bir şey yok aslında. Sadece karımın yanında şövalyelik yapmana izin verecek değilim. Ayrıca hem ben hem de sevgili karım acıkmış durumdayız.
Serhat: İyi hemen gönderiyorum garsonu..

Serhat gittikten hemen sonra..
Ömer: Hayatım rahatsız olmadın umarım.
Elif: Arkadaşından mı? E biraz daha konuşsaydı düşüp bayılacaktım. Ne kadar meraklıymış çene çalmaya.
Ömer: Üniversitedeyken hiç böyle degildi. Hatta herkes onunla dalga geçerdi. Sonradan ne olduysa Kabak Çiçeği. gibi açıldı. Çaçaron bir şey olup çıktı görmeyeli.
Elif: Ama hakkını teslim etmeliyim Serhate ağzının payını güzel verdin.
Ömer: Tavrından hoşlanmadığım insanlara karşı tepkim çok net olur bilirsin.
Elif: Bilmez miyim. Bu arada mekan dediğin kadar güzelmiş.
Ömer: Beğenmene çok sevindim hayatım.

Bu arada garson mönüyü getirir. Keyifli bir yemekten sonra garson tekrar yanlarına gelir.

Garson: Efendim afiyet olsun. Tatlı olarak ne arzu ederdiniz.
Ömer: Profiteröl var mı?
Garson: Var efendim.
Ömer: Öyleyse ben profiteröl alayım.
Garson: Hanımefendi siz ne arzu ederdiniz?
Elif: Ben de aynısından alayım.
Garson: baş üstüne efendim hemen getiriyorum.

Tatlılarını yerlerken Ömer Elife ilginç bir öykü anlatır.

Ömer: Biliyor musun aşkım bu tatlının çok ilginç bir hikayesi var.
Elif: Anlatsana.
Ömer: Ankaralı Erol isminde meşhur bir pastacı varmış. Babamın adaşı bu amca bir gün mutfağında yeni bir lezzet deneyim derken bu tatlıyı yapıvermiş. Yanında çalışanlar tatlıyı pek beğenmişler. Sonra tatlının ünü tüm şehre yayılmış. Bu isimsiz tatlıya bir isim bulmaları gerekmiş. Profit İngilizcede kar anlamına geliyor. Adam bu tatlının satışından öyle kar etmiş ki tatlının adı profiterol olmuş. Zamanla da profiteröl olarak küçük bir değişime uğramış.
Elif: Ömercim bunu nerden biliyorsun? Yoksa uydurdun mu?
Ömer: Yok internette okudum.
Elif: Hayli ilginç bir öyküsü var. Bu arada spor yapmaya başlasak iyi olur Ömer. Hamilelik sonrası eski kiloma daha dönemedim.
Ömer: Olur başlarız. Ben de hep masa başındayım. Biraz yağlanma başladı. Sabahları erken kalkıp yürürüz birlikte. Sonra aletli spor da yapmak lazım. Yaz gelince de yüzmeye gideriz. O da güzel bir spor sonuçta.
Elif: İyi de ben yüzme bilmiyorum ki..
Ömer: Ben biliyorum ya sana seve seve öğretirim.
Elif: Akşama annenlere uğrasak mı Ömer?
Ömer. İyi fikir. Zaten onlar da torunlarını özlemişler. Hasret giderirler….

ihlamurlarfanatigi
08-07-06, 14:33
Yilmaz: Filiz bu nedemek oluyor simdi?
Filiz: Yilmaz sanirim yeterince acik konustum…

Yilmaz orda öylece kalir ve filizi disariya cikar…Disarda Mualla Hanim, Salih, Fahriye ve digerleri beklemektedir….filiz aglayarak ordan uzaklasir..ve disarda salih yolunu keser…

Salih: Filiz ne oldu…Neden agliyorsun??
Filiz (hüngür hüngür aglar): Salih ben yapamicam, evlenemem Yilmazla…

Herkes sok gecirir neye ugradiklarini sasirirlar...Filiz kosarak arabasinda gider salihde yilmazin yanina...

Salih: yilmaz ne oluyor?
Yilmaz: Bilmiyorum Salih...Seninle evlenemem dedi ve gitti...
Salih: Neden?? Hani cok mutluydunuz?
Yilmaz: Bende öyle zannetiyordum, ama biz baska dünyanin insanlariymisiz, öyle dedi...
Salih: inanamiyorum, bu bizim tanidimiz filiz olamaz...

Filiz eve giderken ömer telefon eder:

Filiz: Alo Ömer...
Ömer: Filiz cabuk hastaneye gel....Elifi ameliyata aldilar...
Filiz: Neee, hemen geliyorum Ömer sakin ol...
Ömer: Tamam filiz bekliyorum...cabuk gel...!!

Filiz hastaneye gelir..

Filiz: Ömer Elif nasil...
Ömer: Bilmiyorum Filiz ameliyatda hic haber vermediler..
Filiz: Ameliyata gireli nekadar oluyor?
Ömer: 30dk felan olmustur...
Filiz: Müjgan hanima haber verdin mi...
Ömer: Hayir vermedim, unuttum..
Filiz: Ömer hemen ara gelsinler...bende anneme haber verim...

Filiz annesini Ömerde Müjgan hanimi arar....ve ikiside gelirler...

Müjgan (aglayarak): Ömer oglum elif nasil?
Ömer: bilmiyorum halen ameliyatda...
Handan: nezaman girdi ameliyata hani daha zamani vardi...
Ömer: Bu sabah fenalasmis ve yerde baygin bulmuslar sonrada acilen ameliyata aldilar...
Müjgan: Allahim sen kizimi bana bagisla, nolur ona birsey olmasin...

Canan hanim filiz ve yilmazin dügünün iptal olmadigindan habersiz dügün saoluna gider...ve ne görsün, kimsecikler yok, birseyler oldugunu anlar ve hemen filizi arar...

Canan: filiz ben dügün saloundayim ama kimse yok
Filiz: Evet biz evlenmiyoruz Canan...
Canan: Ama neden Filiz, sen nerdesin, söyle hemen geliyorum yanina...
Filiz: Suan hastanedeyim....
Canan: Neee, ne hastanesi birsey mi oldu yilmaza?
Filiz: Yok elifi doguma aldilar..
Canan: Hangi hastane?
Filiz: Ihlamurlar atlinda özel hastanesi 
Canan: Bekle beni Filiz hemen geliyorum...

Canan hanim hastaneye gelir....

Canan: Filiz neler oluyor...
Filiz: Cok kötüyüm Canan der ve aglamaya baslar...
Canan: Gel Filiz hastanenin cafesine inelim orda bana herseyi anlat...
Filiz: Tamam, Abimgile haber verim cafeye indimi...
Canan: Tamam...

Ve cafede...

Canan: Anlat bakalim Filiz neler oluyor...
Filiz: Canan cok kötüyüm, kendimi hic daha bukadar caresiz hissetmemistim....
Canan: Ne oldu Filiz anlatsana...
Filiz: Canan Babam dün vefat etti...
Canan: Sok gecirimis bi halde Nee, cok üzüldüm...Neden, ne olduki??
Filiz: Kahvaltidaydim sonra babam bi türlü yürüyüsten geri dönmedi, bende onu aramaya gittim bi baktim orda yigilip kalmis...
Canan: cok üzüldüm filiz...ondan dügün salonu bostu simdi anliyorum..
Filiz: baska birsey daha var Canan...
Canan: Ne oldu?
Filiz: Babam benden bi söz istedi, yilmazla evlenmiceksin dedi ve sirket hisseleri geri alacaksin dedi, bende söz verdim canan, artik yilmazla evlenemem...
Canan: yilmaz bunlari biliyor mu?
Filiz: bugün onu yanina gittim ve bu evlilik olmayacak dedim ama babamin vefat ettigini söylemedim..!!
Canan: Ne söyledin ya Filiz??
Filiz: Onunla farkli dünyalarin insani oldugumuzu söyledim....ve filiz baslar aglamaya Canan ben YILMAZSIZ ne yaparim nasil dayanirim bu aciya...
Canan: Filiz keske dogruyu söyleseydin, simdi evlenemeyiz daha sonra evlenelim deseydin..
Filiz: Olmaz Canan, evlenemem, babama söz verdim, artik bizim icin bi umut yok...
Canan: Seviyorsan var canim, gercekten seviyorsan umut bitmez...Unutma Filiz bi iliskiyi bitirmek kolaydir, asil zor olan o iliskiyi ayakta tutmak ne olursa olsun devam yürütebilmek...
Filiz: Artik yukari cikalim mi?
Canan: Tamam, cikalim...
Filiz: Canan bana söz ver bunlari sakin yilmaza anlatma...tamam mi?
Canan: Tamam, söz..

Filiz ve Canan yukariya cikarlar...

Filiz: Ömer bi haber varmi??
Ömer: Hayir yok daha...

ve o anda doktor cikar...herkes doktorun yanina gider ve elifin nasil oldugunu sorar..

Doktor: Bebek iyi ama anneyi kaybettik...elimizden gelen herseyi yaptik ama olmadi...basiniz sagolsun...

Ve o anda ömer yikilir, sanki o ölmüs gibi, cok sevdigin caninda cok sevdigi karisi ölmüstür...aglar, mafolur...herkes ayni durumdadir....!!

Filiz: ne demek bu doktor bey nasil olur bu...filiz üzüntüden ne diyecegini sasirir...
Doktor: Malesef böyle filiz hanim...

Ömer ne yapacagini bilmez cok üzgündür....önce babasi sonrada karisi...ömer artik sadece kizi ELIF icin yasaycaktir...

Devami gelecek......

ihlamurlarfanatigi
08-07-06, 17:29
Ve aradan 5 sene gecmistir. Filiz ve Ömer Italyaya yerlesmistir...Son olaylardan sonra istanbul sanki üzerlerin üzerlerine geliyordu...bu 5 sene icinde herikiside cok aci cekmistir, ömer elifi filizde yilmazi cok özlemistir...bu süre iceresinde he ömer baska bi kadinda nede filiz baska bi adama gönlünü kaptirmistir...ömer ve filiz italyada huzurlu bi yasam sürdürürken herikiside istanbulu cok özlemistir...evde bi hazirlik vardir, kücük elifin dogum günüdür...filiz dogum günü hediyesi almak icin carsiya cikmistir...

Magza Yetkilisi: Hosgeldiniz...Yardimci olabilirmiyim..!!
Filiz: Hosbulduk...2 gün sonra yigenimin dogum günü var ona bi hediye almak istiyorum.
Magza Yetkilisi: Tabii, yigeniniz kiz mi erkek mi??
Filiz: Dünyalar tatlisi bi kiz...
Magza Yetkilisi: Kac yasinda acbea?
Filiz: 5 yasina gircek..
Magza Yetkilisi: Bakalim bi neler varmis kücük kizimiz icin...Bu Bölümde oyunca bebekler var, hemen arkadada oyuncak tavsan, oyuncak ayi felan var..
Filiz: Hepsi cok sirinler ya...Ben su oyuncak ayiyi ve oyuncak bebegi alcam, paket edebilirmisiniz?
Magza Yetkilisi: Tabii efendim, hemen...
Filiz: cok tsk ederim, borcum ne kadar?
Magza Yetkilisi: €60
Filiz: Buyrun..
Magza Yetkilisi: tsk ederim
Filiz: iyi günler
Magza Yetkilisi: iyi günler...yine bekleriz

Filiz magzalari gezerken cok yorulmustur ve bi cafeye oturup birseyler icmeye kara verir...

Garson: Hosgeldiniz efendim....ne alirsiniz...??
Filiz: Hosbulduk...bana soguk bi ice tea lütfen...
Garson: Baska bi isteginiz var mi?
Filiz: Hayir yok, sagolun...
Garson: Tamam, hemen getiriyorum..!!

Aradan iki dakika gecer ve garson icecegini getirir:

Garson: Buyrun efendim
Filiz: Cok saolun...
Garson: Afiyet olsun efendim...
Filiz: Tsk ederim...

Aradan baya bi zaman gecmis, filiz hesabi ister...

Filiz: Bakarmisiniz, hesabi alabilirmiyim lütfen?
Garson. Tabii efendim...€ 2,50
Filiz: Buyrun, üstü kalsin.
Garson: Tsk ederim...iyi günler
Filiz: Iyi günler

Filiz arabasina binir ve evin yolunu tutar...Yolda arabasi bozulur ve kenara ceker...Yardim icin Ömere telefon eder ama ulasamaz...Yoldan gecenlerden yardim ister ve bi araba durur..!! Arabanin icinden YILMAZ cikar..!! Her ikiside cok sasirir ve öylece kalirlar sonra yilmaz konusmaya baslar...!!

Yilmaz: Filiz....seni gördügüme cok sasirdim...!!
Filiz: Yilmaz
Yilmaz: Nasilsin
Filiz: Iyiyim sen nasilsin?
Yilmaz: Bende iyiyim. Italyada mi kaliyorsun..
Filiz: Evet...
Yilmaz: Filiz bana niye dogrulari söylemedin, neden babanin vefat ettigni ondan evlenmekten vazgectigini söylemedin.
Filiz: Yilmaz bunlari konusmamizin artik bi anlami yok...
Yilmaz: Dogru, sen kendine yeni bi yasam kurmsun...Filiz sen gidince ben cok zor günler gecirdim, hayatdan hic tad alamadim, senden sonra baska kimseyi sevmedim...
Filiz: Yilmaz tamam sus artik, bende cok zor günler gecirdim...
Yilmaz: Ömerle mi geldin italyaya?
Filiz: Evet elifn ölümünden sonra iyice yikildi buraya tasinmaya karar verdik...senin ne isin var burda?
Yilimaz: Anladim...bende is icin geldim...Arabaya ne oldu?
Filiz: Bilmem birden arzalandi..
Yilmaz: 1dk ben bi bakim, neyi varmis...
Filiz: tamam
Yilmaz: Filiz motorda bi ariza var servise götürmek lazim
Filiz: hadi ya, ben eve nasil gitcem..
Yilmaz: ben seni birakabilirim istersen.
Filiz: bilmemki...
Yilmaz: baska caren var mi filiz?
Filiz: yok heralde...
Yilmaz: eee bin ozaman...

Yilmaz filizi evine birakir ve filiz tam giderken bi konusma daha yaparlar:

Yilmaz: demek evin burasi
Filiz: Evet
Yilmaz: bende su yakindaki hotelde kaliyorum...Filiz bidaha görüsmeyecegiz mi...??
Filiz: Hayir Yilmaz bu sadece bi tesadüfdü...bu olayi hic yasanmamis gibi hayatina devam et...

Filiz tam arabdab inerken Yilmaz elinden tutar...

Yilmaz: 1dk Filiz, seni tekrar bulmusken bidaha kaybetmeyi göze alamam...ben buna dayanamam, bi sans daha ver bize, inan bana cok mutlu olacagiz...
Filiz: Olmaz Yilmaz....iyi günler
Yilmaz: güle güle..

Filiz eve gider ve hemen odasina cikar...ömer birsey oldugunu anlar ve kardesinin yanina gider...!!

Ömer: Filiz ne oldu?
Filiz: yok birsey ömer...
Ömer: var var, ben kardesimi tanimazmiyim, hadi söyle...
Filiz: inan yok birsey...
Ömer: Filiz anlat dedim..
Filiz: of ömer of, tam biraz iyi olmusken, tam biraz unutmusken neden tekrar karsima cikti...
Ömer: Kim?
Filiz: Yilmaz...
Ömer: Yilmaz mi? Yilmaz italyadamiymis?
Filiz: Evet, is icin gelmis...bugün tesadüfen karsilastik
Ömer: Nerde karsilastiniz?
Filiz: benim arabam bozuldu oda yardim etmek icin durdu...
Ömer: Anladim...ne yapcan filiz?
Filiz: Bilmiyorum Ömer hic bilmiyorum...kafam cok karisik...onu görünce kalbim yerinden oynadi sanki, ellerim titredi, ne diyecegimi sasirdim....anladimki ben yilmazi halen daha cok seviyorum, benim sevgim azalmamis aksina bu 5 sene icinde dahada cogalmis...
Ömer: Yilmaz evlenmis mi?
Filiz: Hayir, benden sonra baska kimseyi sevmemis...
Ömer: Sende onu seviyorsun filiz, evlen ozaman onunla yeniden beraber olun...
Filiz: Ömer sen ne diyorsun farkindamisin, ne dedigini kullagin duyuyor mu??
Ömer:Filizin elini tutar be baslar konusmaya: Evet duyuyor...bu 5 sene icinde ben senin yilmazi nekadar sevdini anladim filiz...5 sene icinde sana asik olan cok kisi oldu ama buna zaman gecmesine ragmen sen kimseyle beraber olmadin...buda sevginin nekadar büyük oldugunu gösterdi...ilk baslarda senin askinla sevginle dalga geciyordum ama yilmazin senin icin neler yaptgini bilmiyordum, seni nekadar sevdigini farketmemistim, benim gözümde o hep eski yilmazdi....simdi cok pismanim keske öyle seyler yapmasaydim, keske seni ozamanlar dinleseydim.....Filiz onu tekrar bulmusken, gitmesine izin verme...konus onunla, nekadar cok sevdigini söyle...
Filiz: Ömer sen ciddimisin...Ama babama verdigim söz ne olacak??
Ömer: Eminim “yeni” Yilmazi oda tanisaydi, oda karsi cikmazdi evlenceginize...Ben mutlu olamadim sen mutlu ol...
Filiz: Ömer cok saol....

Filiz Ömere sarilir ve cabucak sabah olsun diye dua eder :img-grin2

...ve sabah olur, filiz yilmazin oteline gitmek icin yola koyulur...disariya cikar ve yilmazi görür...yilmaz yanina dogur gider....filiz sözümü kesmeden beni sonkere dinle, ondan sonra seni rahatsiz etmicem...

Yilmaz: Sen gittikten sonra neye ugradigimi sasirdim, ikinci kez ask acisi cekiyordum..sonra babanin öldügünü duydum ve benden neden ayrildigini anladim..sana ulasmaya calistim ama bulamadim...sirkette yoktun, telefon numaran iptal olmusmus...seni bekledim belki döner diye, ama gelmedin..sonra gün gectikce toparlandim ve aynaliyla ise verdik kendimizi...ama hep seni düsünüyordum, kac gün agladim, kac gün bekledim....seni cok sevdim ben filiz ve hala cok seviyorum...sonra seni burda yillar sonra tekrar gördüm...dün gece uyuyamadim, seninle gecirdigim günler aklima geldi...ve yarin gidiyorum filiz, burdaki isim bitti, seni sonkez görmek istedim...ve sonkez seni nekadar cok sevdigim söylüyorum, seni cok sevdim, hala seviyorum ve hep sevecegim, bunu sakin unutma....hoscakal filiz...

Tam yilmaz giderken, filiz yilmazin arkadsinda yilmaz diye bagrir...yilmaz arkasini döner ve filiz kosarak yilmaza gider ve birbirlerine sarilirlar...son 5 yilin acisini cikarilar baya bi sarilirlar birbirlerine sonrada yilmaz filizi öper ve önünde diz cöküp evlenme teklifi eder...!!

Not: Elim agridi yavv yaza yaza :img-grin2

Not2: cok klasik bi senaryo oldu ama yinede idare edin iste :img-grin2

galip64
08-07-06, 23:24
Y: ölece dona kalır filiz giddikten sonra
Fahriye : filiz filiz die bagırır ama filiz ne yazık ki aglayarak arabasına biner
Salih: içeri girer yılmaz ne oldu ne oldu yılmaz filiz nie giddi der
Y: ölece salihe bakar
F: arabada aglar sonra tlf çalar ve abisi
Ö: filiz elifi doguma aldılar hemen gel der
F: hemen geliyorum der ve hızlıca hastane yoluna koyulur
F: ne oldu bi gelişme var mı ömer
ö: bilmiyorum filiz durumu kiritik gibiydi aglamaya başlar
F: üzülme iyileşecek sapa saglam dogacak bebeginiz diyerek onu teselli etmeye calısır
Ö: hemşire dışarı cıkar ve ömer hemşire hanım durumu nasıl karımın durumu nasıl die aglayarak sorar
Müjgan gelir o sırada
M: ömer oglum nasıl elif in durumu felen der
Ö:bilmiyorum kritik miş bekliyoruz felen der
Doktor gelir : ömer bey ben cok üzgünüm
Ö : ne demek üzgünüm doktor bey ne oluyor der
D: elif hanımı malesef kaybetdik başınız saolsun
ömer müjgan filiz herkez aglamaktadır
F: peki bebegin durumu nasıl der
D: bebek sapasaglam sadece bi kac vitamin eksikligi var serum kuvez aldık der
ertesi gün gelir ve yılmaz gazatesini okurken şöle bi başlık görür tekiner ailesinin gelini ve erol tekiner vefat eddi die
yılmaz hemen mezarlıga baş saglıgına gider
Y: ömer başın saolsun der
Ö: saol yılmaz der
F: masum masum yılmaza bakmaktadır bi yandanda babası ve elif icin aglamakta
Y: ise hüzünlü bi şekilde herkeze baş saglıgı diler
Sonra giderlerken filizin kolundan tutar
Y: filiz ben cok üzüldüm nie bana sölemedin babanın öldügünü felen hani zor günlerimizde birbirimizden bi şey saklayamayacaktık felen der
F: yılmaz ne olur sus bunu sana söleyemezdim çünkü ben çünkü ben der ve babama söz verdim yılmaz seninle evlenmemem icin benden söz istedi der
Ömer kızını ve annesini alır ve italyaya giderler Filiz ise babasına söz verdigi için şirketin başında kalır tabi murat meydanı boş bulup filiz e asılır fakat yılmaz hem üzgün dür hemde filiz sevgilisi oldugu icin onu korur
ve filizden gercegi ögrenir ona hak verir barışırlar aradan 5 yıl gecer
tabiki filiz ile yılmaz evlenmiş olurlar hatda bi kız cocugu ile erkek cocukları olmuştur fakat kimsenin bu durumdan haberi yoktur tabi at kuyrugu muratın haberi var dır ama ömere ulaşamaz
sonra ömer kendini toparlar ve annesini , kızını alıp türkiyeye dönmeye karar verirler
ve yılmaz filiz evinde şöle bi konusma gecer sabah olur
cocuklar gelir : anne baba günaydın der ve öperler uyanın sabah oldu artık derler filiz yılmaz bi tebessüm ile gülerler günaydın kızım günaydım oglum die 2 side onları öper
Y: günaydın aşkım iyi uyudunmu felen der
F: günaydın evt ama hala içimde bi sıkıntı var yılmaz ya abim ögrenirse durumuzu der
Y: merak etme aşkım baban ve abin böle birbirimizi sevdigimizi görseler onlarda bize hak verir ve evlenmemize karşı cıkmazlardı felen der onu avutur sonra sarılırlar kahvaltıya inerler kahvaltıyı kaptıkdan sonra evden 2 si birden cıkar tabi bu sırada cocuklara bakmak icin bakımcı kız gelir şirkete giderler el ele
Yılmaz ve Filiz iceri girerler birde ne görsünler karsılarında Ömer ve kızı
F: hoş geldin ömer sarılır tabi ömer de sarılır ama yılmazı gördügü icin biraz somutur
Y: hoş geldin ömer felen der elini sıkar
Ö: filiz iceri gelirmisin felen der iceri girerler
F: ömer ben yılmazla evlendim felen der
Ö: nasıl böle bi şey yaparsın filiz ya babam o ne olacak şimdi kemikleri sızlıyodur mezarda zavallı adamın bunları düşünmedin mi felen der
F: biraz gözleri dolar ömer tabi düşündüm ama ne yazıkkı kalbime söz geciremedim felen der olmadı ömer sözümü tutamadım inş babam beni affeder belki yılmaz la evlenme sözünü tutamadım ama şirketi kurtardım felen der
Ö: sinirli olarak odadan cıkar ve yürü kızım gidiyoruz der ve eve giderler
Murat: ordan ömeri görür ömer ömer die bagırır fakat ömer duymadan hızlıca eve gider
Ö: anne biliyor musun filiz ne yapmış felen der
H: ne oldu ömer filiz kötü bi şey mi yapmıs yoksa yoksa felen der
Ö: evet anne gidmiş babamı dinlemeden o adamla yılmazla evlenmiş felen der
H: olamaz böle bi şey bu ne yapmaya calısıyo ömer cıldırmışmı felen der
hemen filizi arar tlf söle bi konusma gecer
H: filiz nerdesin
F: şirketdeyim annecim felen der
H: hemen eve gel filiz acil olarak konuşmamız lazım
Y: ne oldu aşkım kötü bi şey mi var der
F: yılmaz evlendigimizi annem ögrendi felen der ben ne yapacam şimdi onları hayal kırıklıgına ugratdım felen der üzülür baya
Y: gel aşkım der ve arabaya binerler ilk önce kendi evlerine gidip cocuklarını alırlar ve handan hanımın yani filizin eski evine dogru yolla koyulurlar ve oraya varırlar kapıyı calarlar ve hizmetci kapıyı acar cocukları ile birlikte iceri girerler
Ö: bu adamın burda ne işi var ne yüzle geldiniz felen dei bagırır
H: sakin ol ömer der
F: anne biz evlendik yılmaz ile hatta cocuklarımız oldu der
H: sinirli bi şekilde biliyorum der ama cocukları görünce yani torunlarını görünce yüzü güler ve cocuklar anneanne die sarılırlar handana
sonrada dayı die ömere sarılırlar
Ö: şaşkındır bi yandan yılmaz a bakar bi yandan yigenlerine
Y: filiz canım ben gidiyorum sizi yanlız bırakayım felen der ve cıkar gider
cocuklar baba nereye gidiyorsun der ve işe gidiyorum der onları öper
F: anne beni affedecek misin der
H: filiz kızım sen yanlış bi şey yapmamıssın sevdigin adamla evlenmissin felen der sarılırlar
Ö: peki filiz şimdi ne olacak bu adam benim eniştem mi olacak felen der
F: ömer istemiyorsan yılmaz ile görüşmessin olur biter der
sonra yılmaz akşam olur filizi ve cocuklarını almaya gelir
F: ben gidiyorum anne hadi cocuklar gidiyoruz der ve annesine sarılır ömerede mahsum mahsum bakar
sonra cıkarlar giderler evlerine artık öbür bölümleride sonra yazacam kollarım cok agrıdı biraz sacma gibi oldu ama olsun yinede güzel oldu (:

sinem*
09-07-06, 22:17
Yılmaz,Filiz’in söylediklerine inanmamıştır.Filiz kapıdan çıkacakken kolundan tutup kendine çevirir.
YILMAZ:Filiz bu söylediklerine inanacağımı nasıl düşünürsün?
FİLİZ:yılmaz….(yılmaz konuşmasına izin vermez ve devam eder.
YILMAZ:filiz biz daha düne kadar evlenmek için