http://img180.imageshack.us/img180/3808/nilbk4.png (http://imageshack.us)
büyük ihtimalle sözlerini nil karaibrahimgilin yazdığı ve yorumunuda nilin yaptığı şarkıyla son günlerde slk slk gördüğümüz kanal 1 reklamı hakkındaki yorumlarınız neler?
valla ben kanal biride reklamıda nilide hç salak bulmuorum güzel bi çalışma bence
nil her zmnki gibi çok şeker ve tatlı...ii bi iş olmuş...
sevde & sevde
16-02-08, 10:18
Süper !!
ben her gördüğümde bitesiye kadar izliyorum
zaten nilide çok seviyororum
kıyafeti ve sesi çok güzel
ortamda süper!
çok güzel bir reklam
helede nil masaya yumruklarını vura vura şarkıyı söylüyor ya
orası çok hoşuma gidiyor
reklam çok beğenildi ki buranın yani mersinin yerel kanalında bile çıktı :img-hyste
ilk izledik annemle ne aalka falan öyle kaldık
süper reklam
nil yine harika:img-yes:
valla ben kanal biride reklamıda nilide hç salak bulmuorum güzel bi çalışma bence
salak dememiş arkadaşımız galiba sık sık diyicekti ama klavyesinde ı lar çıkmayınca oda büyük harfle yazmak zorunda kaldı başka bi anlam çıkmaması için:D
ben sevdim reklamı neşeli kanal kanal1:img-icecr
bende izledim o reklamı çok güzel...şarkıda güzel...
salak dememiş arkadaşımız galiba sık sık diyicekti ama klavyesinde ı lar çıkmayınca oda büyük harfle yazmak zorunda kaldı başka bi anlam çıkmaması için:D
ben sevdim reklamı neşeli kanal kanal1:img-icecr
teşekkür ederim ışıl1234
aynen dediğin gibi oldu yanlış anlaşılmasın salak demedim
bunu düzelteyim
klavyede "ı" harfleri noktalı olarak çıktığı için kötü sözler çıkmasın diye öyle birşey yaptım
Ben bu reklamı hiç sevmedim Nil'i çok tatlı bulmama ve çok beğenmeme rağmen.:img-cool2
ilkayım ben bu reklamı hiç görmedim desem:img-in_lo ayıp etmiş olurmuyum,artı o kanalı hiç izlemiyorum,ama senin hatrın için bir fiil bekler ve reklamı izlerim,nilin çohu şarkısını ben beğenmiyorum,ama içlerinden sivrilerek çıkanlar,yani beğendiklerim oluyo,bana kızma olurmu:img-tomat
izliyim ona göre yorumumu yaparım,sayfanda hayırlı ve uğurlu olsun kancam:happy0064:good:
_yorumsuz_
01-05-08, 10:23
reklamı hiç izlemedim ama önceden bilboardlarda görüyordum. nil varsa güzeldir mutlaka :img-wink:
sarp_manyagi
01-05-08, 11:02
Harika bir reklammm:happy0064
Nil'im her zamanki gibi harikalar yaratmış:happy0064
_yaseminci_
08-05-08, 13:25
evet güzel bir reklam nil herzamnki gibi harika:good: