Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları
Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Sevgiler
Ehlocan
alevalev_25_
14-02-08, 10:46
Yeni bir başlık daha...
Ne diyeyim ki içimizde ki HP bağımlılığı devam ettiği sürece kim bilir bu forumda HP başlığı altında kaç başlıklar kapanıp yenileri açılacak!!!
Bu arada herkesin Sevgililer Günü Kutlu olsun!!!
Tabii ki Çınar & Mavi çiftininde!!!
:img-cray::img-cray::img-cray:
Demek yeni bir başlık ha...
Bizler gibi aşka aşık , aşkı Mavi Çınar aşkında bir başka tanımış insanlar olduğu sürece daha çok başlıklar açılır...
Desenize bugün yazdıklarımın hepiciği eski başlıkta kaldı...:(
Bugüne dair
Sevgilisi olanin olmayanin,
Olup da yok gibi olanin,
Yok da var gibi olanin,
Olmayip cok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Oldugu icin cok mutlu olanin,
Olmadigi icin cok mutlu olanin,
Onsuz olamayanin,
Onunla hic olamayanin,
Herseye ragmen yureginde her daim aska yer olanin?
O zaman kisacasi herkesin sevgililer günü kutlu olsun...
Sevgi hep sizinle olsun, yureginizde aska hep yer olsun...
Sevgiler
Bizler gibi aşka aşık , aşkı Mavi Çınar aşkında bir başka tanımış insanlar olduğu sürece daha çok başlıklar açılır...
Bugüne dair
Sevgilisi olanin olmayanin,
Olup da yok gibi olanin,
Yok da var gibi olanin,
Olmayip cok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Oldugu icin cok mutlu olanin,
Olmadigi icin cok mutlu olanin,
Onsuz olamayanin,
Onunla hic olamayanin,
Herseye ragmen yureginde her daim aska yer olanin?
O zaman kisacasi herkesin sevgililer günü kutlu olsun...
Sevgi hep sizinle olsun, yureginizde aska hep yer olsun...
Sevgiler
Canım, gece kuşum nasıl bir dilektir bu yaaa...:happy0064:happy0064
Herseye ragmen yureginde her daim aska yer olanin?Evet yaaa yüreğinde her daim sevgi olan herkesin bugünü kutlu ve mutlu olsun.Özelliklede Çınar ve Mavi aşkına inananların her daim o aşkı bulacakları bir dünya diliyorum...Teşekkürler nıght...Sevgilerbyebye
Edit:Bu başlık daha çooook sayfalar devirir.Yüreğinde sevgi olan, aşkı doyasıya yaşamak isteyenlerin ,efsane olmuş çınarla mavinin o doyulmaz aşklarının sayfası olmaya devam edecek.Bizlerde burda olmaya tabiii...
Bu sayfalarda olan bütün arkadaşların Sevgililer Günü kutlu olsun.
Hayat bütün güzelliklerini sizlere sunsun.:img-yes:
:img-yes::img-yes::img-yes:
Bu sayfalarda olan bütün arkadaşların Sevgililer Günü kutlu olsun.
Hayat bütün güzelliklerini sizlere sunsun.:img-yes:
:img-yes::img-yes::img-yes:
Canım çok sağol, geceler boyu beni burda yanlız bırakmayan tüm dostların bugünü kutlu olsun.Ben burdayım ve gitmekte istemiyorum.Daha önümüzde 15 mart yıl dönümü var ogün için neler yapabiliriz onu konuşalım mı hıı ne dersiniz??Önemli olan bu sayfalardan uzak kalmamak değilmi??Görüşürüz canlarım...bye
Canım çok sağol, geceler boyu beni burda yanlız bırakmayan tüm dostların bugünü kutlu olsun.Ben burdayım ve gitmekte istemiyorum.Daha önümüzde 15 mart yıl dönümü var ogün için neler yapabiliriz onu konuşalım mı hıı ne dersiniz??Önemli olan bu sayfalardan uzak kalmamak değilmi??Görüşürüz canlarım...bye
Kalabilirmiyiz hiç sevgili ays33...Bu sayfalarda kaderimiz olmuş...
Ne Mavi'den ne Çınar'dan ne de onların aşklarından vazgeçilebilinir mi hiç?
Haklısın 15 Mart geliyor...O gece 50. bölüm tekrarı yapacağımız kesin...
Finaldeki o yüz ifalerini o mutluluklarını yeniden görmek istiyorum...Evek belki bitti ama mutlu sonla bitti...Bu da en büyük teselli sanırım...
angel_timuçin
15-02-08, 11:03
hpmiz için yeni bölüm başlığı
biteli 1 yıla yakın olucak nerdeyse... biterken biliyorum birçok arkadaşımda bend eçok üzüldük... aslında dizi devam etse sevmezdik bile artık cıvıdı filan derdik ama biz şuan hpmizi çok seviyoruz ve aynen devam...:good:
herkese merhaba,vallahi ben devam etseydi sıkılacağımı hiç düşünmüyorum,sıkılsaydım aynı bölümleri izlemekten sıkılırdım heralde hergün bilgisayarı açtığımda mutlaka izliyorum :img-wink:,bir diziye bu kadar bağlanacağım üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin hala onunla ilgili haberleri takip edeceğimi düşünsem heralde saçma gelirdi(tabi bunlar HIRSIZ-POLİSolmasaydı gerçekleşirdi)etkilendiğim ilk dizi Süper Babaydı ama onu izledim bitti çok sevdiğim bir dizi olarak kaldı.HP bambaşka bişey yaaaa anlat anlat bitmez anlatmakta yetmez,iyi ki böyle bir efsaneyi izleme şansını kaçırmamışım,herşeyin bir sonu var tabi ama HP çabuk bitti sanki:sad53:
Hiç bıkarmıydık biz onlardan..Yabancı dizilerden yalan rüzgürlarını düşünün biii nasıl onca bölümler milleti karşılarına çekmişler.. Tamam bir yalan rüzgürı gibi Hp istemiyordum elbette .(hem yalan rüzgarı diziside rüzgardan ötee kağnı hızında gidiyordu ) Ama her şeye rağmen evliliklerini, evlendikten sonraa yaşadıklarını çoluk çocuklarını en azından bir 5 yıl sonra görebilseydik..
Şimdi biri çıksa dese...
Siz üzülmeyin 5 sene sonraa onlarda tam yaşlarına erdiklerinde bu kadroyuu yeniden toparlıycazz..Bir aksak olamayacak elbbette rahmetli olsa bile ama onun bir zamanlar ikizinin varlıığını hesaba katıp yeni baştan bir Aksak çıkarabilirlermişş..:img-hysteÜç çocuklu bir Mavi,,Sakaları iyece uzanmış bir Cınar...
Nasılo lurduu heee.. Yıllar sonra Aşkım Aşkım dizisinii yeniden başlattılar..
Ne olur bir mucize olsa..Veee bu dizi tekrar başlasa...:
İlyk sahne de şöyle olurdu..
MAvİ: Cınarr hergün senin peşini toplamaktan bıktım anlıyormusun bıııııkk-tım
Cınar: NE bağırıyon bee çocukları uyandırıyon...Toplamasan toplama beee
MAvi: AAAAAa bak bakk neler diyoo.. Toplamayınca sen ne işe yarıyon sen eski MAvi değilsin diyonn..
Çınar: E yalan mıı ? Nerde benim MAvimm,,Zaten o gün bugün adam gibi benimle ilgilendin mi
MAvİ: E ben napimm..Çocuk dedinn..Yaptık bi tane..Yetmez bi tane daha dedin,Tamam dedin ..Olmaz son dedinn yine yaptııkk..AAAAaa şimdi de 4. hamileyimm ..Yeter beee yeteerrr
Çınar: Sanki 4 çocuk doğuran tek kadın sensin.. Doğuracaksın tabii
Mavİ: aaaaa Çınar bunları sen mi söylüyorsun? Hayırr..Kapılarımda bacalarımda kalan sendin. Yalvaran beni kaçıran sendin? Şimdi böle mi oldu?
Çınar: Hayatını kurtardım işteee..Sen naptın bir çorabımı toplarken vıdı vıdı yapıyonn
Mavi: Vah benim başıma geleeenn..Hapishanelerde kalaydıııımmm da bugünleri görmeyeydimm
Çınar: Çok dizi iszliyosun sen Mavi.. Ezo gelin dizisinde ki Ezo gibi ağlıyonn..
MAvİ: Sen de kurtlar Vadisine takıldın..Memati gibi ha bire azarlıyon..
Melek yüzlü çocuk: Anneee anneeee...Kalemtıraşım yookk
Melek yüzlü çocuk 2: Baababaaa param bittiii
melek yüzlü çocuk 3: ıngaaaaa ıngaaaa
Melek yüzlü çocuk 4: yaa susun başım ağrıdı (anne karnından):img-hyste
Mavi: Bıktım anlıyor musun bıktım
Çınar: Ne oo bıktın hee o sevginde mi yalandı MAvi
Mavİ: Ya sen peki beni kelepçeleyşip parka götürdün anlar..Benim için aksağıın başına yıkaçaktın lokantayıı
Çınar: iyi ki de yapmamışım,
MAvİ: Şimdi böyle oldu dimi..
Melek yüzlü çocuk 1: Arnnee kalemtraş diyorum
Mavİ: Dur kızım az babanla ilgileniyorum
Çınar: Tabi kızım ilgilenemez o ha bire babanızla uğraşsın
Melek yüzlü çocuk 2: Baaaababaaa para diyom paraa
Çınar: Bi dakka kızım annenizden para kaldıysa size veririm
Mavİ: aaaa...hayır yaa hayır yaaaa
Mavİ: Hayııırr hayırrrr,,,
Çınar: Mavi mavii kendine gell..
Mavİ: Hayııırr benim tandıım Çınar sen olamazsın Hayır..
Çınar: AŞkımmm...uyann hadii kabus görüyosun..
MAvİ: Ahhh.. Çınar çok korktum çokk..Kabus evet kabus olmalı bunlar..:img-hyste
oyyyy Filekim güleyim mi ağlıyayım mı bilemedim ben şimcik...:bilmim O sahneleri göresiymişiz, kızım dediklerini duyaşıymışız ama olmadı göstermediler..:icon_sorr bizi böle edenler...:img-cray:
Allah iyliğini versin sevgili dilekçe,bende kendimi kaptırmışım gidiyorum ki sorma ne bu yaaa derken birden kabusmuş meğer...:img-hyste:img-hyste
Ne diyiiim sana,aslında yapsalar bize böyle bir güzellik ne iyi olur.Yıllar sonra verseler tekrardan dizimizi kaldığı yerden izlesek doya doya ahh ahhh nerde:icon_sorr..
Rüyada olsa çınarla maviyi konuşturdun ya helal olsun sana.Onların o hallerini hiçbir zaman göremeyeceğiz ne yazık ki.:icon_sorr
Dizimiz bittti ve biz onları asla unutmayacağız.Senaristleri ne etsekte kandırsak tekrar baştan yazdırsak dizimizi hıı var mı bir yolu olsada, oyunculardan sanmam hiçbiri tekrar oynamaz.Ama genede güzeldi beee hayalde olsa...byebye
Sevgili dilekçe okadar güldümki anlatamam .Sen çok yaşa emi.Harikasın.
Arkadaşlar sizler bu sayfalarda olduğunuz müddetçe bende burda olucam.
Artık H-P siz bir hayat düşünemiyorum.Hergün birkaç doz almazsam işlerim rast gitmiyor.
15 Martta bende burdayım.Bunu kaçırmam ,Zaten sizleri bulmam bayağı geç oldu.
Hepinize güzel bir akşam diliyorum.
FarAndAway
15-02-08, 19:27
Merhaba HP forumdaşlarım,
Bu foruma girmeyeli epey bir zaman oldu. O kadar çok zaman olmuş ki siteye giriş şifremi dahi unutmuşum. Uzun arama-tarama çalışmalarım sonunda bulabildim şifremi. İnsanın hayatına yeni sorumluluklar eklenince, başını kaşıyacak vakti bile olmayınca bazı şeyleri ne kadar istese de yapamıyor. Benim de bırakmak zorunda olduğum şeylerden biri oldu bu güzel forum.
Bugün 15 Şubat... 1 ay sonra Hırsız-Polis biteli 1 yıl olacak. Aylardır elimi sürmediğim, tek karesini bile izlemediğim bölümleri 1 haftadır yeniden izlemeye başladım. Emin olun hala gözlerim doluyor, hala aynı tadı buruk bir sızı ile birlikte de olsa alabiliyorum. Hala replikler aklımda. Hala ablamla aramızda özel bir dil konuşuyormuşuz gibi o replikleri kullanıp birbirimize gülümseyebiliyoruz. Hala otobüste arkamdaki kişinin dinlediği şarkının "İmkansız Aşk" olduğunu anladığımda, "Sen imkansızsın...Sensizlik imkansız" sözlerini ve o müziği duyduğumda seviniyorum, hüzünleniyorum. Hala Rumeli Hisarı’ndan onları hatırlamadan geçemiyorum. Bir sürü düşünceyle birlikte aklımın bir yerinden de "Mavi ve Çınar" geçiveriyor hala. Mavi ve Çınar’ın bankları hisardan kaldırıldığından beri hüzünle bakıyorum boşalan yerlere... Yenisi konulsa bile o banklar gitmiş olacak biliyorum çünkü.
Şu anda neler yazılıyor çiziliyor forumda hiç bir fikrim yok. Daha okumayadım. Yalnızca uzunca bir aradan sonra “Merhaba” demek istedim.
Daha sık aranızda olabilmek dileğiyle...
Sevgiler...
Sevgili dilekçe , vallahi nedesem boş aslında...Yzdıklarını okuyupta keyiflenmemek olur mu hiç...gülmekten yüzüm gerildi resmen...Ellerine sağlık...
Yenilerini bekliyorum....
Sevgili FarAndAway , hoşgeldin yeniden...neler hissettiğini o kadar iyi anlıyoruz ki...Daha sık burada yorumlarınla olursun inşallah....
Sevgili gazilli ve sevgili ays33 benim gece kuşu arkadaşlarım...Hp nin tekrarlarını gecenin bir yarısı kalkıp ısrarla seyreden bizler imkanlarımız dahilinde hep buralarda olacağız...
Mavi : Çınar duydun mu hala Hp nin tekrarlarını izleyenler varmış...
Çınar : Ya sorma duydum duydum...İnsanların işi gücü yok ...neyse canım...
Biz nerde kalmıştık...
Mavi : Bişey mi yapıyorduk....
Çınar : Geleceğe yatırım aşkım geleceğe yatırım...muck muck muck...:img-hyste
Sevgili gazilli ve sevgili ays33 benim gece kuşu arkadaşlarım...Hp nin tekrarlarını gecenin bir yarısı kalkıp ısrarla seyreden bizler imkanlarımız dahilinde hep buralarda olacağız...
Mavi : Çınar duydun mu hala Hp nin tekrarlarını izleyenler varmış...
Çınar : Ya sorma duydum duydum...İnsanların işi gücü yok ...neyse canım...
Biz nerde kalmıştık...
Mavi : Bişey mi yapıyorduk....
Çınar : Geleceğe yatırım aşkım geleceğe yatırım...muck muck muck...:img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Geleceğe yatırım haaa allam sen aklımı koru yarabbim kod adı nıght gerçek adı (adın neydi kız cık cık bak bilmiyom olmadı):img-hyste:img-hysteAy karnıma ağrılar girdi ölecem gülmekten...
Evet bizim işimizde gücümüzde HP tekrarlarını izlemek ve yorum yazmak burda...Ne yapalım yani bizde bundan zevk alıyoruz dimi ama:icon_whis
Gece kuşum evet imkanlarımız dahilinde burda olmaya devam edicez ısrarla hemde...Sevgiler tüm HP gönül dostlarına...bye
HP İZLEMEK AYRICALIKTIR...
Edit:Sevgili FarAndAway bu arada sende hoşgeldin aramıza, bak sonradan kafayı yedim deme tamam mı burdakiler azcık kafayı sıyırdı da:icon_whis sürekli HP tekrarlarını izlemekten, geceleri uykusuz kalıp buralarda sürünüyoruz işte..Bende varım dersen buyur gel arkadaşım herkese açık burası...Gönlünde sevmeye aşka yeri olanın yeri burası tekrar hoşgeldin...bye
eeee hani nerdesiniz hala bıraktığım gibi buraları???Dizi bitti yorumlarda mı bitti?Açın tekrar izleyelim arkadaşlar,buraları boş kalmış yaaa...Ben akşam ilk bölümü izliycem sil baştan hiç izlememiş gibi sizide beklerim...bye
ahh cnm yorumlar bitermi hiç ya bende 1. bölümün ayrı bşir özelliği var adımdan anlarsınız ahh nasılda aylin telefon diye bahrıyoooff bittiyom o sahneye hemde elinde kadeh hoşgeldin melek sefalar getirdin.. diyo off off:img-in_lo
Arıza’nın beklenmedik ölümüyle perişan olan aile ne yapacağını bilemez haldedir. Çınar, onları arkada bırakıp gidemeyen Mavi’yi sevindirecek bir yol bulur.
Çınar bizleride sevindirebilecek bir yol bulabilseydi,yarım bırakılmasaydık
On bölüm daha sürecek bir rüya görebilseydik.Biliyorum her şey için çok geç artık ama gönül ferman dinlemiyor.:icon_sorr
Arıza’nın beklenmedik ölümüyle perişan olan aile ne yapacağını bilemez haldedir. Çınar, onları arkada bırakıp gidemeyen Mavi’yi sevindirecek bir yol bulur.
On bölüm daha sürecek bir rüya görebilseydik.Biliyorum her şey için çok geç artık ama gönül ferman dinlemiyor.:icon_sorr
haklısın canım ...Gönül ferman dinlemiyor..hep biraz daha birkaç bölüm daha olsaydı diyoruz...Halen yaşamaya yaşatmaya çalışıyoruz bu sayfalarda...
Hepimizin gönlünün aklının bir köşesinde her zaman yaşayacak olması en büyük teselli sanırım...
Kocaman sevgiler benden sana...
Ahhh ahhh bizlere reva gördükleri buydu işte yarım bırakıldık yarım kaldık.:icon_sorrGörseydik onların nasıl birlikte olduklarını evdeki hallerini,kıvırcık saçlı kızlarını offf yaaa gene depreşti bendekiler ve bu tümgün alır beni benden artık.Ben gideyim bir iki bölüm izleyeyim bari.Anca kendime gelirim...:sad53:
Hadi görüşürüz arkadaşlar...
Edit:15 martta yoklama yapılacak ona göre duyan duymayana söylesin he he...:icon_whis:icon_whis:img-hyste:img-hyste
19658. bölüm
MAvi: Çınar bir rüya gördüm, on bölümümüz daha varmış.
Çınar: Şimdi bu bizim ikimizin rüyasımı hee
Mavi: Bilmem...ahhh heraldee akşam yaşadığım şoktan dolayı gördüm rüyayı
Çınar: e hadi anlat Mavi,, Yoksa Çadırdaki vuslatımızımı gördün...
Mavvi: Aaaaa hayır canım yaaa,,,Ah zaten akşam olanlardan haberin yok ki.
Çnar: Biliyorsun Fener maçına konstantreliydim
MAvİ: Aa nasıl unuturum, sana çay getirdiğimde farkında bile değildin..canım kola içmicem diyordun
Çınar: Ne oldu sen onu söyle bana
MAvİ: Akşam bizim eski kanalın dizisi vardı Yaprak dökümü
Çınar: MAvi sen Türk dizilerini izler miydin?
Mavi: Aşk olsun sana Çınar, İngiltereye gelmemiz daha bir bağladı beni bu dizilere görmüyormusun gurbet ellerdeyiz
Çınar: E ne oldu Yaprak dökümünde,,
Mavİ: ah Çınar ahh...blümlerin hangisiydi hatırlamıyorum,,Kitap Türkiye de kaldı..Senin ve benim söyteilecek bir replik vardı hatırlıyor musun?
Çınar: Canım benim o kadar söyletilecek şey vardı ki ,,ne yazık iki üç replikle bizi bu günlere getirdiler
Mavİ: Fikter diye bir Hatun var Çınar,Tahsin da Onun eşi oluyor,,
Çınar: eeeee
Mavİ: Tahsin Fikret 'e ne dese beğenirsin,,,,"Sen benim şansımsın":img-hyste
Çınar: Ne var ne gülüyosun
MAvİ: ah Çınar nasıl gülmemm..Sinirden gülüyorum zaten....Bu bizim repliğimiz değil miydi? çalmışlarr, repliğimizi çalmışlar..
Çınar: ahh be canım senin takıldığın şeye bak.. Ben sanaa bize söyletilmeyen daha ne güzel sözler söylerim bilsen
MAvİ: Söyle Çınar söyle...Söyle de içim rahatlasın söylee kederimden melek yüzlü bebeklerimize bile bakamıyorum.
Çınar: AŞkım,seninle nefes alıyorum, Sen benim gökyüzüm,denizim..Kıyısındayım hep denizinin,Hergün sana açılmak senin tuzunla tenimi tazelemek isterim..Mavim bahar bahçem, güz yanığım, Kipriklerindeki keman eşliğinde göz pınarlarında gitarım. Seni çok seviyorum..
Mavİ: Çııııınnaarr ben de sana aşığım,Daha ne diyebilirim ki...
Dılekce., Offffff offffff:img-hyste
off dilekce yaktın beni:icon_sorr bende o sahneyi gorunce dedimki bizimkilerin repliklerini calmıslar ee tabi bulmuslar guzelim replikleri offf offf.özledim dizimin repliklerini özledim:icon_sorr
Sevgili dilekçe süpersin cnm ya gülmekten öldürdün beni...bak hala:img-hyste:img-hyste
İster Tahsin olsun ister Arsen çok şanslı olduğu kesin cnm..Nedense aşkta hep yüzü gülen taraf oluyor....Hiç olmazsa sevdiği ile güzel sıcak ilişkiler içinde günlerini geçirebiliyor...İster evde olsun ister otel...fark etmiyor...
Bizim nasibimizede kısacık bir çadır düştü...Ne desem ki gerçi şu saatten sonra havaya üflenen sigara dumanından farkı olmaz uçup gidiyor....
DİLEKÇE CNM NE YAPTINNN:img-hyste vallahi izlemem o diziyi amaa replikleri çalsalar bile en çok mavime çınarıma yakışıyo:img-wink:dimi canlarım..:img-yes: bu arada hakkenten bittim yazına cnm...:img-hyste:img-hyste
Arkadaşlar uzun süre foruma giremedim.Nihayet bugün başardım.Yeni sayfamız açılmış,hayırlı olsun bol bol yorumlarla dolsun inşallah.
Sevgili Dilekçe inanki harikasın hala gülüyorum.Sana nedesem azdır.umarım devamıda vardır.
siteye girebildiğim sürece ben hep buralarda takipteyim.Sayımada hazırım.
Bütün arkadaşlara kucak dolusu selamlar.İyi geceler.
byebye:happy0064byebyebye
dün seyrederken bende aynı şeyleri düşünmüştüm, hırsız işte bunlar diye. Bütün HP cilerinde aynı şeyi düşündüklerini biliyordum, kimse yanıltmadı beni. herkese sevgiler
dilekce 19658. bölüm
Canım beni nasıl güldürdün yahuu:img-hyste:img-hyste.Bu kaçıncı bölüm bakarmısın?Allah iyiliğini versin.Ahh o kadar bölüm izlesek daha ne isterim ben.:img-yes:Ellerine sağlık canım.Onları unutmamak adına nerde ne var hepsini beynimize kazımışız ki başka yerlerde gördüğümüzde kocaman bir ah çekmekten başka bişey gelmiyor elimizden.
Sanırım bölüm başına çok iyi bir prim aldılarki sende hala devam ediyorlar oynamaya ne güzel:img-hyste:img-hyste
Herkesin günü hep böyle mutlu güzel geçsin HP dostlarıbyebye
Şu garip halimden bilen işveren azlı
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen
Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm
Ben aglarsam aglayıp, gülersem gülen
Bütün dertlerım anlayıp, halımı bılen
Sankı kalbımı bılerek, yüzüme gülen
Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen
Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor
Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor
neşet ertaş
özledim
dizimi
dostlarımı
fragmanları
özetleri
fotografları
bölüm indirmeyi
klip yapmayı
imzaları
paylaşımları
dertleşmeyi
bi sürü şeyi özledim......
sevgilerimle....
selamlar hp canlarım
çok kaynatmışsınız çoookkk.
bu arada ne kadar ayıp arşivdesiniz ve yeni başlıklar açtırıyorsunuz....:img-icecr
bu hafta final bölümümüz var galiba :( özetci başım da hiç rotar yapmadı ki final 15 marta gelsin...alamehmetim hiçmi kanal d ye çekmedin sen...:img-hyste
not:ben bu hafta izlemiş gibi yapsam...:icon_sorr .finali izlemek :img-cray:
özetci başım hu huuuuuuuu
bu hafta 50. bölüm yayınlanmıyormu....(iç ses yoksa ben yanılıyormuyum:icon_roll )
ya da sen benim dedigime geldin de kanal d ye mi benzemeye başladın:img-haha: :img-hyste
not:yeni farkettimde artık her mesajda imzamız görünüyor...oooo ne güzel artık başka forumlarda her sayfaya bir mesaj atmaktan kurtuldum :icon_whis
alevalev_25_
28-02-08, 12:23
Herkese “merhaba”
Görüyorum ki artık uzatmalarında sonu geldi.
Her hafta eklenen özetlerin ardından 50. bölüme de geldik.
İlkini canım M_I_L_I’m şimdikini de alamehmet’im ekledi.
İçiniz acımadı mı? :img-cray::img-cray:
Bunun son olduğunu bilmek yakmadı mı yüreğinizi?
Her son bir başlangıçtır!!!
Ama bizim SON’un bir başlangıcı ne yazık ki olmadı.
Herkes ayrı diyarlarda ayrı yerlerde yer almaya başladı ama Çınar & Mavi aşkında ki SON’un başlangıcını ne yazık ki göremedik!!! :img-cray::img-cray:
Görmek isterdim o kıvır kıvır saçlı güzelliğini annesinden, endamını babasından alan minik kızı.
Evdeki Çınar’la Mavi’yi…
Tartışmalarını, kavgalarını, yan yana bile iken özlemle birbirlerine sarılmalarını!!!
Çınar’ın polislikten başka ne iş yapabileceğini!!!
Hatta arkadaşının spor salonunu nasıl işlettiğini..
Mavi’nin ev halini, kreşte ki çocuklara verdiği sevgisini..
Aksak’sız bir Dursun Amcayı, Mahide Hanımı..:img-cray::img-cray:
Arkadaşına hasret kalan Gülay’ı..
Ümit’siz yapamayıp yollar aşan Jilet’i!!!
Fulya ablamın anneliğini..
Evlat edindikleri çocukla diyalogunu!!!
Görmek isterdim..
Arıza’yı seneler sonra tekrar kazanan Nermin’in bulup da yitirdiği kocasına, sevdasına olan hasretini.:img-cray::img-cray:
Şimdi kim ısıtıyor onun ayaklarını!!!
(Yanlış hatırlıyor olabilirim!!!)
………………
………………..
…………………….
Kısacası görmek istediğim o kadar çok şey var ki; saymakla bitmez…
Eminim benden daha özleyenlerde var ama bu SON’un ne yazık ki bir başlangıcı YOKKKK!!!!
:img-cray::img-cray::img-cray:
Final….
-İlk sahne…
aklıma ilk gelen…beyaz fanilanın bu kaaa yakıştıgı bir çift yoktur şu alemde…:img-icecr
-(Burada özlemle kendini paralayan…sırıtık bir yaratık…)gülaaaaaaaaayyyyyy..ben bu kızı çok özledim ya:img-cray:
-amca:Sen yavuklusumu oluyon..senmi kaçırdın onu
çınar:Eeee seviyordum.başka çarem yoktu :P
(Burada da mutluluktan sırıtan bir yaratık )
-Nermin-ümit ve fulya abla…
Fulya abla :son gece ... derken benim için yine cız etti….ilk izledigimde nasıl cız etti ise yine aynı….son gece ..merakla beklenen Hp için son perşembemizdi artık….:img-cray::img-bye2:
Fulya abla…balta döner sap döner.gün gelir hesap döner.gün gelir buluşulur..
Buluşulurmu fulya abla…her şey için ..herkes için geçerlimi bu söz….(hp ciler için de):sad53:
Yazılmasıyla…işlenişiyle..müzigiyle..duygusuyla muhteşem bir sahne.:good:
-Eve veda anıKiraz ve mert balıklara hoşçakalın derken.hayri beye balıklara günde bir defa yem vermelerini isterken..ümit kapıdan çıkmadan eve son bir defa bakarken bize mesajmı verdiler…..:icon_cry:
Hoşçakalın hp ciler…günde bir doz hp alın…ümit bizi unutmayın dercesine bizim içinmi baktı…
:sad53:
Ve ümitin anıları….arıza –mavi- ümit tartışırlar.ümit paraları pencereden atar…arıza paraları toplamış odaya girer…( bknz :tugbay ın imzası )bu sahneyi çok ama çok seviyorum…sıcacık…
Mola vermem şart…daha 5-6 sahne izledim ama finali baştan sona izlemeye benim kalbim dayanmayacak …mola vermek lazım…su içmem lazım…:img-huh:
Bakma ümit…geriye dönüp dönüp bakma :img-cray:
Aksak:
Mavi mavi artık bir renktir benim için
Göge bakıyorum onu görüyorum.
Denize bakıyorum onu görüyorum
Mavi hep benden kaçan ama benim hiçbir zaman kaçamayacagım bir renktir.
Aksagı sevmek için bir neden daha…gönlümüze tercüman…:img-in_lo
-Jilet-ümit…jilet..jilet…jilet..şengiller öyle bir karakter yazmışlar ki…başka dizide daghan için karakter yazmaya gerek duymamışlar…efe, jiletin kod adı …:icon_whis
Mavi ye robin hood oldugu için çemkirmem için bir neden daha(nedenlerim çok biliyorsunuz dimi ) ümit ve jilet….
-mavi-çınar
Çınar maviye alışveriş yapmaları gerektigini söylediginde bizi neyin bekledigini hiç düşünmemiştik bile….:blink:
-Mahide asksak –konuşması…
replikler çok güzel ve uzun..yazamayacagım…özet geçeyim..mahidenin kuru çatlak bir topraktan yeşermeye dair sözlerinin oldugu sahne…
Ne kadar güzelmiş :img-icecr (bende paso sahnelere çok güzel diyorum ama ..ama öyle……)şimdi şuraya bu sahneden bahsetmesem…belki sizlerde benim gibi bu sahnenin güzelligini unutacaksınız…:img-wink:
Not:şuan anladım ki…50.bölümü final bölümü gözüyle bakmamam gerekiyor…..yoksa hiç izleyemem/izleyemedim…ta ki şuana kadar….bu güzel sahneleri de unutmamak gerekiyor dimi..:img-yes:
-Aksak fulya ablanın evine gider…fulya abla kapıyı açtıgındaki aksak fotografı beni o kadar üzdü ki…sanki ilk defa görüyorum…
fulya abla nerminden telefon beklerken sanki neler olacagını bilmiyorum…..
mavi çınara ben artık dayanamayacagım arayacagım derken ben bi heycan hadi ara diyorum..
Off…offf.ooofff:icon_sorr
-Saf saso sahnesine buyurun..
Numan amca ve çınar temennilerde bulunuyorlar…
Çınar :birgün zengin oluruz bu evi alırız beraber otururz diyor
Numan amca da …inşallah memleketinize hemen dönersiniz diyor..
Ben saf saso da bölüm sonunu bu güzel temennilerden oluşacagını düşünüyor(dum )sofa
-Çetenin…(yeni büfecilerin) aksagın evine geldigi sahne…
(buraya kadarki sahnelere yorum yapamadım…olayın heycanına kapıldım sanırsam :img-gun: )
Mahide hanımın dogallığına deginmeden geçmeyeyeim dedim..o nasıl bir panik halidir…o nasıl olay anltıştır…
-Aksak –mavi-çınar sahnesi…. muhteşem üçlümüzün bize veda sahnesi….
bu sahnede olay anlatmam..replik yazamam…:img-cray:
Şengiller imzamı oluşturan röp.da HP kahramanlarına aşık olduk…onalar için hep bunu yazsak ne yaparlar … diye düşünüp hep onarlı zorladık ve hep onlar başardı demişlerdi(bunun gibi bişey..)
Şengiller bu sahneyi karakterlerine güvendikleri için ve yine onların ne yapacaklarını görmek için yazmışlar…(bence)
mavi(özlem )okadar güzel ve o kadar başarılı ki….
Aksagın(ugur abinin) göz yaşları akıpla akmamak arasında…bu nasıl bir irade…
çınar ..bir erkek rakibi, bir erkege ancak bu kadar onurlu davranabilirdi…(tabi ki aksak içinde geçerli)…
-havalanı……hay sizin karizmalarınıza kurban olayım….hay sizin elektriginizi seveyim… …rabbim maviyi çınar için ,çınarıda mavi için yaratmış…..ama çok yakışıyorsunuz be:img-angel
-aksagın ölümü..
bu kadar seven bir adama ölmek yakışırdı…hemde böylesine ölmek…
intihar degil..kaza degil…tek kurşun degil…böyle bir aşka böyle bir adama böyle bir ölüm…
-son mavi çınar sahnesi…(artık nesrin-vedat çakmak lar)çınarın bavul kontrolünden geldikten sonraki sahneyi hep dogaçlama diye düşündüm…şengiller bizimkilere dediler ki …buyurun bu son sahneyi siz istediginiz gibi bitirin…
mavi ve çınarın mutluluklarını bu defa siz yazın……ve o asla rol diye düşünemedigim sahne….koyu mavi müzigi eşliginde hayatım boyunca izleyebilecegim en güzel final sahnesi….
Dizimiz koyu mavi müzigi eşliginde bitmiş……..ve bizler de koyu maviliklerde kaldık…..
….
-Kamera arkası görüntülerine ve onların yeni hayatlarına yorumum yok….ben mavi ve çınarda kaldım….
Yok yok dayanamayacagım…yine yine yine yazacagım….ben (biz) kıvırcık saçlı bebegimizi görmek istiyorduuuuummmmmmmmmmm(kkkkkkkkkk)
Son söz: kamera arkası görüntülerinin sonuna imkansız müzigini koyanın hiç mi vicdanı yok….seyirci zaten üzgün…seyirci zaten yas da…alkışlarla bitse olmazmıydı…..:(
Son sözün sonu…muhteşem üçlümüzün oluşturdugu son fotografa ancak imkansız yakışırdı ama....
not:yaratıklarım yetmedi...gerekli yerlere siz yerleştirirsiniz dimi ...
anam kızlar siz ne yaptınız ya tam da kendimi alıştırmaya (vallahi yalan alışamadım)bi baktım of offff yapmayın ya yazıktır :icon_sorr:sad53:
sevgili saso yine dokturmussun.kalemine, hp'li yuregine saglik ...da ,dagladin yine bizi:icon_sorr.aynen yazdiklarina katiliyorum.final oldugunu bildigimizden olsa gerek her bir sahnede ayri bir stres ve uzuntu yasadik.nerminlerin evi bosaltma sahnesi ve anilar zaten basli basina bir olay,musluklarin acildigi an benim icin.havaalani sahnesi :icon_whis:icon_whis ne denebilir ki o yuruyusleri,o goruntuleri,pasaport kontrolu,sonrasi o sicacik bakislar ve gulumsemeler offff offff.ve veda sahnesi,kamera arkasi goruntuleri,jenerik muzigimizle beraber...artik imkan yok kendimi tutamiyordum.o an'a kadar gergin olan sinirler(kacabilecekler mi kacamiyacaklar mi) birden bosaliverdi.ne kadar cok kisinin dizimize emek verdigini gormek,kar,kis,kiyamet demeden...o uzuntuyle beraber acaip bir gurur duydum hatta cok buyuk bir gurur duydum.ve agladim,agladim,agladim...:icon_sorr
15 Mart'a az kaldi.:icon_sorr
ya ben gerçekten bu sayfaya girmeye ,burda yazılanları okumaya dayanamıyorum.kalbim acıyor okudukça.bu nasıl birşeydir ki yaramı kanatıyor.bir yıl geçmesine rağmen bugün terkedip giden sevgilli gibi hala taze.:icon_sorr eski dostları yapılan güzel yorumları nadiren de olsa burda okumak çok güzel.ben de herkez gibi hepsini özledim:icon_sorr dayanıyoruz işte buna.içimdekileri burada paylaşmak istedim,yoksa çatlıyacağım.
elveda hiç dönmiyecek sevgiliye...:sad53:
zeytine-35
02-03-08, 21:45
İnternette dolaşırken,bir yerde yakın bir zamanda yazılan bu yorumu okudum ve sizinle paylaşmak istedim.İşte hala kendime bir sonraki haftasını deliler gibi heyecanla bekleyeceğim bir dizi bulamamış olmamın sebebi :(
Bir dizi var az biraz heyecanlandıran onunda neden heyecanlandırdığı malum :)
PA :)
Bazı olaylar dışında hiç birşeyin abartılmadığı , hep kıvamında süren , her oyuncunun dizinin hakkını verdiği , tadında biten şahane türk dizilerindendi.Ruhu şad olsun ve şu sıralar süren özürlü dizi furyası -başta sıla ve gazi- tarafından farkedilip 'yok abi dizi yapacaksan böyle yapacaksın' denilsin.
Bu yorum dışında bir şey daha dikkatimi çekti.İlk bölümde Mavi'nin Gülay'la yolda yürürken bir sahnesi var ya.O sahnede önde siyahlar içinde bir bayan görünüyor.O bayan Özgü Namal imiş :)
Bende ilk bölümün kalitesi çok iyi olmadığından pek çıkartmadım kendisini :)
Belkide zaten biliyorsunuz sizler ama ben daha yeni duydum :)
dayanamadım gittim 1.bölümü seyrettim evet gerçektende özgü namal havaluı havalı yürüyüp muzipçe gülümsüyor...
her gördüğümde aklıma gelen jiletin saçları; bu kadar titiz bir ekip nasılsa kesilecek diye mi o uyduruk peruğu bulmuş çok ayıp çok ilk bölümünüz biraz dikkat edin dimi .......
parkta kendisini yakmak isteyen adam bu sıralarda bir dizide iyi bir rolde hp şansı olsa gerek
alamehmetim..önce teşekür edeyim...niçinmi işte üle.....:)
hem çok güldüm ...hem kzıdım hem de hak verdim....
arkadaşlar yardım edin...ama ya ben bu sahneyi hatırlayamadım..nirdeydi bu sahne....
ben hakkettende kaçırmışım:icon_sorr
2- gerçi bir sürü gelişmenin arasında kaynadı gibi, ama çınar ın "beni sevmeni istiyorum" diyişi kalbimizi paramparça etmiştir. diziyi seyreden çoğu kadının içinden "gel ben severim seni" dediğini tahmin ediyorum!!
not:her yorum çok güzelmiş..geri dönüşlerim olacak...:img-polic:img-pirat:img-gun::icon_shad :img-hyste
basiretdaşım...emen atırladım bak :P
1- çok nadiren birşey izlediğim sırada kendim i telkin etmek zorunda kalırım,
"bunların hepsi oyuncu, senaryoyu benden yüz yıl önce okumuşlardı, rahatla azıcık" diye. bu tek takip ettiğim dizide giderek daha çok ihtiyaç duymaya başladım yalnız telkinlerime. aksağın üzülecek olmasına mı dayanamiyim, kızın korkularına mı, ikinci kadın olan olgun ablaya mı. yüz ifadelerine bakmaya utanıp ekrandan kaçırmaya başladım gözümü, bütün oyuncular sağlam olunca böyle oluyomuş. bi de her hafta kendimi mavinin yerine koyup koyup aksağı seçişim var ki dövmek istiyorum kendimi, hiç mi akıl yok bende diye..
bence de :img-hyste:icon_whis
dizifilm üyeleri bu halde o malum sözlükte aynı halde....dünya da hp ciler aynı halde...
o zaman diyorum ki ,biz bir dünya HP ciler günü istesek...:img-hysteo gün kendimizi HP bölümlere videolara vursak...özel bir gün olunca kafayı yemiş insan muamelesi görmeyiz :img-hyste
Vallahi hiç mütevazi olamayacağım hafızama hayranım :)
ukala :img-hyste kime çektin bilmem :img-hyste
ya ben şeyide hatırlayamadım...:icon_sorr
hani ümit abla sen uyurgezermisin dediydi ya.....:img-bored
ümit neden üle dediydi..mavi uyur gezermiydi ki :bilmim:img-punk:
edit:senin msnini :dito pc :dito
edit:mesajın başına yazılan edit te hiç görmemiştim....:img-hyste
:hıh sen herbişidaşına yardımcı olma :img-cray: ben de bulur izlerim işte...:hıh
alamehmetim bak bu saattebu yaptıgın hayra alamet degil (hiç üstüme alınmam sen başlattın):img-yes:
tehlikeli şeyler yapıyorsun.....
geceleri erken yat ...
bak sonra
dayanamıyorum....
susuyorum....
ve kedi gibi oluyorum....
:love05::img-blush :icon_shad
:img-bored bye
Fulya'm Sasom, ya siz varya siz, siz harikasiniz, muhtesemsiniz.. Hirsiz Polisi boyle guzel sekilde yasatmaya devam ediyorsunuzya, girenleri boyle keyiflendiriyorsunuzya, o birbirinden guzel bolumleri kendi yorumlariniz esliginde hatirlatiyorsunuzya, ne diyim sizlere bilmiyormki.. Siz olmassaniz napardik bilmiyorum, iyiki varsiniz canlarim HPdaslarim.. Sizlere ne kadar tesekkur etsem, ne kadar tesekkur etsek az kalir.. :love01::love01::love01::love01:
Her ne kadar bu basliga biseyler yazmayi cok istesemde ayni zamanda ozlesemde, sizleri okumak bana yetiyor, girip bisey yazmaya bu guzel ortami bozmaya cekindigimden bisey yazamiyorum, ama Fulyam saolsun beni tehdit ederek yazdirmayi basardi (yazmassan olumlerden olum begencekmisim :icon_sorr)
Neyse cok uzattim, burasi bolum yorumlari basligiydi dimi, o zaman baslanilan efsane replik listesine bende katkida bulunayim :)
Bak ben eger istersen aglamak istedigin zaman kucagimi acarim sana, sen istersen senin yaninda olurum, hayatinda olurum..
Senden sıkılmam da yani şöyle ortalıkta dolaşan birkac tane de velet olsa diyorum..
O kadar güzel kokuyorsun ki..
Doyamıyorum sana Cınar..
Gel ruhumu okşayan o gozleri opmek istiyorum..
Yok daha fazlasini bu yuregim kaldirmaz, gittim ben :sad53:
alevalev_25_
03-03-08, 11:03
Akıl sağlığına zarar bu sayfa!!!
Fulya'm senin dersin neyim yok mu?
Ne bu böyle sayfa sayfa dolanırken bulacak başka bir şey bulamadın mı?
Sen git diğer dizilere!!!
Unutmak isteyenlerin iştahını ne kabartıyorsun ve kabartıyorsunuz sevgili yandaşın saso'mla hııı???
Birileri replik mi saymaya başladı;
* Sırılsıklam olmuşsun, umrumda değil!!!
* Kurdun kuzuyu sevdiği gibi seviyorum baba!!!
* Hayatımda yanındayken mutlu olduğumu hissettiğim tek kişi, tek adam!!!
* Gözleri çok güzel abla, sana baktığı için güzeldir!!!
* Solcu mu oldun sen Aksak!!!
* Mavi mavi aç gözlerimi!!!
* Canım acıyor, karnım ağrıyor!!!
* Canımı acıtıyorsun!!!
* Erekn yat Mavi!!!...........
.............
................
....................
Yok yok akla zarar ben gidiyorum!!! byebyebye
xKubramxm, alamehmetim tehditini öpte başına koy..ben olsam işkence çektirirdim..meraktan çatlata çatlata süründürürdüm :img-hyste nasıl mı?sözümü unutmadım :icon_shad
alevalev_25_mm bu sayfalardan kopamıyoruz :(
dizifilm mahallemiz olmuş...HP forumu evimiz olmuş....bölüm yorumları mabedimiz olmuş :img-cray:
not1:ben yokken 15 martla ilgili bir organizasyonmu yaptınız...ve benim haberim yoksa işkenceye önce alamehmetten başlarım...(raporu eksik verdigi için:dito )
not2:o atırlamayadıgım sahne için beni özelden kınayan arkadaşımı bende buradan kınıyorum(özleden beni kınadıgı için)....nxxxx ...bak adını burdan açıklarım...:img-hyste hem başka forumlardaki nickinide açıklarım :img-tomat
Sevgili arkadaşlarım,birkaçgün bilgisayarın azizliğine uğradım.Eeee birde sayfa açılmıyordu derken uzak kaldım.Ama hep aklımdasınız.Bende nasıl bir alışkanlık yaptınız böyle .Hergün bu sayfaları dolaşmazsam işim rast gitmicek zannediyorum.Herzaman yazamıyorum.Sizler okadar güzel ve harika şeyler yazıyorsunuzki o büyüyü bozmak istemem.Ama her zaman yanınızdayım.Sayfanında sıkı takipçisiyim.
Ekranlar yine boşaldı.Dizimizi gecede olsa seyretmek bana meğer çok iyi geliyormuş.Kendimi nasıl boşlukta hissettim bilemezsiniz.Bende başladım birinci bölümden itibaren seyretmeye.Kendime geldim.Yok yok bana kesin H-P virüsü bulaştı.Hergün birkaç doz almazsam olmuyor.Ama arkadaşlar ne yazıkki elimde dizimizin hiçbir bölümü yok.Oyüzden o malum kanalın sitesine muhtacım.
Canlarım Bugün step kursuna başladım çok yorgunum hertarafım ağrıyor.Bugünlük benden bu kadar biraz dinlenmem lazım.Sanırım biraz sonra yazıda yazamicam.
Hepinizi öpüyorum.Herkese iyi günler....byebyebye
Sevgili gazilli , öncelikle hayırlı uğurlu ve bol faydalı olsun step kursun....
Aslında bende düşünmeye başladım acaba bende şöyle rumeli hisarında sahilde koşuya mı başlasam...
Şimdiden söyliyeyim benimle koşmak isteyenler idmanlı gelin sonra ''benle gelen dökülüyor'' derim...:img-hyste
sevgili alamehmet ve saso vallahi elinize ve klavyenize sağlık...okurken çok keyif aldım...
Bu sayfaların böyle hareketli olmasını çok özledim...
Bir de hüzünlerim artmaya başladı yine...sanırım 15 Mart'ın yaklaşıyor olmasındandır sebep....oyyyy oyy...
Haftasonu girmedim siteye...bir nevi kendime izin verdim...kendimi serbest bıraktım diyelim...ama ne yalan söyliyeyim iyi geldi...
15 Mart kadar aslında Mart ayının 1 de benim için ayrı bir önem taşıyor...
Yazmayı çok istedim 1 Mart'ta ama ne bileyim elim gitmedi pc ye...
İçimde de kalsın istemedim bir yandan...ve burdayım...
1 MART 2006 benim Hırsız-Polis ile tanıştığım ,kaynaştığı, harmanlandığım, kopmamacasına bağlandığım gündür...Herşey o gece o çarşamba gecesi başladı...16.Bölüm...
Mavi ile Çınar'ın birbirlerinin canlarını acıtırken benimde yüreğime bir kelepçe taktıkları o günü nasıl unuturum....
16.Bölüm Sonu
Mavi aksam eve dönerken karanlıkta karşısında Çınar'ı görür...
MAVİ : Çınar , Ne oldu ? Ne istiyorsun ?
ÇINAR : Benimle geliyorsun...
MAVİ : Bırak kolumu ya canımı acıtıyorsun bırak...
ÇINAR : Sen de benim canımı acıtiıorsun hem de çok...(ufff bittiğim an)
Çınar önce Mavi'nin bileğine sonrada kendi bileğine kelepçeyi takar...
MAVİ : Ya delirdin mi sen ya , delirdin mi? Ne yapıyorsun Çınar?
Başka söze ne hacet.....
Gerçek aşkı bize yaşattıkları için binlerce kez teşekkürlerimi sunuyorum...
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Aman allahım neler olmuş buralarda bir dolanayım dedim çıkamadım sayfadan.Sayfa sayfa olalı böyle yorumlar görmüşmüdür acaba onca zamandan sonraa:icon_whisArkadaşlar o yorumları yazan ellerinize sağlık.Kendimi bir anda HP denizinin içinde yüzüyorken buldum sayenizde.Evet tekrarlar bittikten sonra buralara gelip yorum yazmak nasıl zor geliyordu.Gene sonu yaşadık gene yarım bırakıldık diye:icon_sorrAma bakıyorum ki buraları her zaman canlı tutmak bize iyi geliyor:img-yes:Bu sayfadakileri okumak yorumlamak bize en iyi ilaçtan bile daha iyi geliyor kanımca.Her satırını ezbere bildiğimiz dizimizi yeniden yaşamak yeniden yarım kalacağımızı bile bile buralarda olmak ne güzel yaa.
Burda olup bu sayfayı doluran tüm arkadaşlara teşekkürler:happy0064
Bu da benden olsun bakalım...
Çınar: Beni de uyku tutmadı.
Mavi: Yok yok ben senin için değil, ben su içmeye kalkmıştım da...
Çınar: Sıcak dimi??
Mavi: ...
Çınar: Ben de çok susadım...
Mavi: Çınar dur dur ümit duyacak,
Çınar: Ya konuşmadan ne güzel anlaşıyorduk işte...
Mavi: Ya Delirmişsin sen.
Çınar: Evet delirdim, gece vakti seni burda görmek delirtiyor beni.
Mavi: Benim hemen su içmem lazım,benim hemen su içmem lazım.
Mavi: Yerine yatarmısın? Otur, yatarmısın, yattığını görmek istiyorum hadi...
Mavi: Hah şöyle...Hadi...Şimdi uyuyabiliriz...Belkii...
:img-in_lo:img-in_lo
Benim hemen su içmem lazım hoşçakalın canlar:img-hyste
alevalev_25_
03-03-08, 18:38
Kızlar ellerinize sağlıkk!!!
Fulya'm eklediklerinle beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün emi!!
Hele ki!!!
tabi bundan sonra izleyici kendini selahaddin başkomser ve maide hanım aşkıyla avutacak.
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Hiç aklıma gelmemişti vallahi..
Selahattin Başkomser ve Mahide aşkı..
Nasıl olurdu acaba???
Düşünmesi bile sofa
Mahide hanımın etrafında dört dönen bir Selahattin Başkomser!!!
Her seferinde karşısına çıkan bir Aksak!!!
İşlerinde yoluna ket vuran Aksak, aşkına da ket vururmuş!!!
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Sen suyunu içtin geldin de bu repliklerin üstüne saso kişisi benim herbişidaşım ne içerde rahatlar bilemiyorum :)
Tişkür etmişsin bizde sağğa tişkür ederiz :)
Bu sayfaların sessiz sedasız kalması çok fena içimi acıtıyor benim.Bir coştum dalgalandım ama bakalım Allah hayır etsin :)
Akşamda malum sözlükteki 30. bölüm sonrası buhran geçiren birkaç hpzedenin yazdıklarını eklicem :)
Şimdilik hoşçakalın efenim :)
Canım ben suyumu içtimde hala niye ferahlayamadım acep:) hala yarım kalmışları oynuyorum burda, hala içim acıyor replikleri okurken,hala neden allahım neden bizim dizimize bunu yaptılar diyorum hıı neden??? :icon_sorr
Asıl tişkür tüm burda okuyan bizden size gelsin canım ne demek???:)Sen dalgalanmaya devam et iyi ediyorsun:good:
Akşam oldu hatta gece oldu ama sen yoksun hani yorumlar:icon_whis efenim...
iyi geceler forumdaşlarım...
öncelikle 15 martla ilgili bir organizasyon olmadıgına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...:icon_sorr
...
b leri bol ve o b lerini yedigim forumdaşım ...o imza var ya o imza nasıl güzel ve anlamlı bir imzadır üle.....:img-clapp aklını ...fikrini programını sevsinler...çok begendim çooooooookkkkk...( bak imzamdan vageçemiyordum..kendi imzama alternatif buldum...:icon_whis )
ays33 replikler için çok teşekürler :img-icecr
herbişidaşım hatırlayamadıgı için yazamamış..sonra da sanki ben hatırlıyormuşumda :blink: numara yapıyormuşum gibi beni suçladı...ba ba baaaaaaaaa:dito
:img-hyste
bi kere ben o sahneyi izlerim ve sonra hemen unuturum...sonra yine izlerim sonra yine unuturum...:img-pilot
siz benim niçın o sahneyi o kadar çok izledigimi düşündünüz ki...yoksa siz beni :img-fear2 ben sadece o sahneyi unutan biriyim... :img-weigh
ays33 replikler için çok teşekürler :img-icecr
herbişidaşım hatırlayamadıgı için yazamamış..sonra da sanki ben hatırlıyormuşumda :blink: numara yapıyormuşum gibi beni suçladı...ba ba baaaaaaaaa:dito
:img-hyste
bi kere ben o sahneyi izlerim ve sonra hemen unuturum...sonra yine izlerim sonra yine unuturum...:img-pilot
siz benim niçın o sahneyi o kadar çok izledigimi düşündünüz ki...yoksa siz beni :img-fear2 ben sadece o sahneyi unutan biriyim... :img-weigh
Sevgili Saso vallahi avatarındakiler bana senin o sahneyi hiç unutmuş olabileceğin ihtimalini vermedi hıı ne dersin:icon_whis
Ya da şöyle diyim efem unutmamak adına mı orda o sahnedekiler acep:icon_whis
Unutma unutulanlar unutanların unuttuklarını asla unutmazlar:img-hyste:img-hyste(ayy pek manidar oldu bee) Sevgiler bizden :img-wink:
ays33 iyi bir çemkirmiş bana hissettim geldim :)
Geç geldim biraz ama olsun...
Şimcik bu öğleden sonra bazı işlerim olduğundan mütevellit çok fazla yorum okuyup sizlere getiremedim ama olsun..Günler çuvala girmedi ya dimi :)
Yok aman efenim ben çemkirmem sadece nirde kaldın agaç olduk dalında çınar yapraklarıyla en güzelinden manasıyla şeetmiştim:icon_whis
Tabii canım tüm günler ve geceler bizim biz bekleriz ama ben bir çadır kurayım önce şuracığa malum 15 marta ne kaldı sabahlayacağız hep beraber en acıklısından:icon_sorr:icon_sorr
Sevgiler bizden size... Bekleriz burdayız canlarım:img-yes:bye
ooo epey kaynatmışsınız kızlar...
ne güzel ne keyifli yorumlar bunlar...
yoncim[/B] rica etti benden bu yorumuda eklemem konusunda çok hoşuna gidiyormuş...
ama yok yok ben yazamam bu yorumu buraya fazla münasip kaçmayacak kanımca:)
Sadece şu kadarını söyleyeyim isabet sorunsalına dellenmiş bir izleyici kişisinin yorumu...Siz anladınız zaten :)
Sevgili alamehmedim , hiç anlamazmıyız biz onu...hani anladık anlamasına ama ben şimcik merak ettim o yorumu...hani diyorum...şöyle ÖM yolu ile ulaşır mı bu yorum bana demekten de kendimi alamıyorum...:img-yes:
Vallhi ne diyim ellerine sağlık...
Yeni yorumlarla buluşmak dileği ile...
Sevgili alamehmedim , hiç anlamazmıyız biz onu...hani anladık anlamasına ama ben şimcik merak ettim o yorumu...hani diyorum...şöyle ÖM yolu ile ulaşır mı bu yorum bana demekten de kendimi alamıyorum...:img-yes:
Sevgili Nıght cım valla ağzımdan aldın yawww.Hani diyorum bize de ulaşsa şu yorum ÖM yoluyla nasıl olur aceba hııı sevgili alamehmedim:icon_whis
Kusur kalmasak yorumlar hakkında hani kafayı yeme durumları felan çıkarsa ortaya yardımcı olmak bakımından şeyettim de:img-hyste:img-hyste
Burdayım, beklemedeyim, takipteyim (Özenle çadır kurulur efenim en şeffafından):img-hyste:img-hyste
Sevgili arkadaşlarım,birkaçgün bilgisayarın azizliğine uğradım.Eeee birde sayfa açılmıyordu derken uzak kaldım.Ama hep aklımdasınız.Bende nasıl bir alışkanlık yaptınız böyle .Hergün bu sayfaları dolaşmazsam işim rast gitmicek zannediyorum.Herzaman yazamıyorum.Sizler okadar güzel ve harika şeyler yazıyorsunuzki o büyüyü bozmak istemem.Ama her zaman yanınızdayım.Sayfanında sıkı takipçisiyim.
Ekranlar yine boşaldı.Dizimizi gecede olsa seyretmek bana meğer çok iyi geliyormuş.Kendimi nasıl boşlukta hissettim bilemezsiniz.Bende başladım birinci bölümden itibaren seyretmeye.Kendime geldim.Yok yok bana kesin H-P virüsü bulaştı.Hergün birkaç doz almazsam olmuyor.Ama arkadaşlar ne yazıkki elimde dizimizin hiçbir bölümü yok.Oyüzden o malum kanalın sitesine muhtacım.
Canlarım Bugün step kursuna başladım çok yorgunum hertarafım ağrıyor.Bugünlük benden bu kadar biraz dinlenmem lazım.Sanırım biraz sonra yazıda yazamicam.
Hepinizi öpüyorum.Herkese iyi günler....byebyebye
sevgili gazili malum kanalin sitesine muhtac olmana gerek yok.su meshur tube'lu video sitesi var ya.oraya 1.bolumden itibaren eklenmis hem de goruntuler cok net.bizim kanalin sitesindekiler ise ilk 17 bolum rezalet goruntuleri vardi.dizimiz bittikten 8-9 ay sonra eklenmeye baslandi video sitesine dikkatinizi cekerim.yani devam eden eden dizilerle beraber eklendi.talebi cok ,isteyeni cok.ekleyenlere de buradan tesekkurler.ben de bazen cd takmaya useniyorum oradan izliyorum.
sevgili Luckya Verdiğin bilgiye çok teşekkür ediyorum.Çok makbule geçti.
Sevgili alaahmetim sende harikasın.Beni inanki çok güldürüyorsun.Laf aramızda buaralar gülmeyede çok ihtiyacım var.Siteye girip günlük dozumu alınca rahatlıyorum.
Kızlar hepinizi çok öpüyorum.
Not...Boş durmayalım hepberaber birşey hakkında karar verip tartışalım.Nebilim işte içimden geldi birden.Maksat sayfamız şenlensin dimi.Hadi kızlar sizde fikirlerinizi yazın olurmu.Hem 15Marta nekaldı öyle değilmi....
Akşama görüşürüz.....
Sevgili alamehmedim seni alaahmedim yaptımya kendime şuan nasıl kızıyorum bilemezsin.Kusura bakma canım.:icon_sorr:icon_sorrŞu sıralar bazı sağlık sorunları yüzünden çok dalgınım.Umarım affedilmişimdir.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Çok çok öpüldün....byebyebyebye
BARDA...(Fonda imkansız aşk çalıyor...)
Çınar : Sana bakmak çok güzel biliyor musun?Bak şurda, şu iki kaşının arasında koskoca bir dünya dönüyordu demin, ne güzel şarkıyı dinliyordun, müziğe dalmıştın,sonra ne olduysa,aklına ne geldiyse çattın kaşlarını.
Mavi : Bugün bir arkadaşımla tartıştım, biraz onu düşünüyordum.
Çınar : Ne cesur bir arkadaşmış valla, benim gözüm yemezdi seninle tartışmayı.
Mavi : Benim de onunla gözüm yemezdi tartışmayı, ama oluyor işte.
Edit: Offf offf bitti veee bizde neyse yaaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Yağmurlu bir sabahın ardından çay bahçesinde...
Çınar:Gözlerimin içine bak ve bir daha söyle..
Mavi:Gitme...
Çınar Mavinin ellerini tutarak..
Çınar:Bunun benim için ne demek olduğunu biliyorsun değil mi? Bu benim için
sıradan birşey değil, farkındasın değil mi? Titriyorsun...
Mavi:Korkuyorum, ben.... daha önce hayatımda böyle bir şey olmadı. Ya
kötü birşey olursa, ya yanlış birşey varsa diye korkuyorum.
Çınar:Biz istemezsek kötü birşey olmaz. Birbirimize inanırsak yanlış birşey
yapmayız.
Mavi:Ben sana inanıyorum.
Edit:Bende inanmıştım bu dizi hiç bitmeyecekti:icon_sorr ama bitti....:sad53:
Aksak akşam eve döner..
Aksak: Tüm kapıları ben mi açacağım heryerde? Bir insan evladı da bir gün kapı açmayacak mı bu evde haa?!!!Dursun Bey!!! Beni duyuyor musun?
Ev boşş diyorum, ev boşş!!!
İçim yanıyor, duyuyor musun? Duymuyorsun, ben de konuşamıyorum zaten.
Koltuğaçöker arkasına doğru yaslanıp gözlerini kapar...
Aksak: Ay, hayy, kalbim defter ama dilim dönmüyor...dönmüyor....
Edit: Yaaa ben aksağı bile özledimmmm.....:icon_sorr
Çınarın annesinin gelinliğini maviye getirmesi...
Çınar: Merhaba
Mavi: Merhaba
Çınar: Rahatsız etmiyorum dimi?
Mavi: Olur mu öyle şey?Gelsene...
Çınar: Ya yok çok kalmicamda bişey getirmiştim sana...
Mavi: E gel o zaman
Çınar: Ya annem geldide bugün,bunu getirmesini istemiştim...
Mavi: Nedir bu?
Çınar: Aç bakalım...(mavi açar ve gelinliği görür)Annemim evlenirken giydiği gelinlik...
Mavi: Çok güzelmiş çınar...
Çınar: Olur dimi sana?
Mavi: Ay olur canım niye olmasın?
(beraber aynanın karşısına geçerler)
Çınar: Annem de bunu giymeni çok istiyor...
Mavi: Öylemi?O da mı istiyor?Çınar,çok teşekkür ederim...
Çınar: Mavi,çok güzelsin...
Mavi: Gene çok güzel bakıyorsun bana...
(ikisi beraber gülerler...)
Edit: En çok sevdiğim sahnelerden birisi daha offf offf bitmez bu sevgi bitmez...:icon_sorr
Sevgii ays33 akşam akşam beni kendimden geçirdin.Dozlar fazla geldi galiba. İnanki harikasın ellerine sağlık çok iyi geldi.
Kocaman öpüldün.İyi bir akşam geçirmen dileğiyle ,hoşçakal.
Sevgii ays33 akşam akşam beni kendimden geçirdin.Dozlar fazla geldi galiba. İnanki harikasın ellerine sağlık çok iyi geldi.
Kocaman öpüldün.İyi bir akşam geçirmen dileğiyle ,hoşçakal.
Canım sende sağol.Bu gece kayboldummm sankiii:icon_whis :icon_sorr
alevalev_25_
07-03-08, 08:50
Sabah sabah okunan bu repliklerin ardından insan nasıl olabilir ki..
Sevgili ays33
Şöyle bir geçmişe götürdün beni..
Onlara dair ne görsem okusam gözlerim buğulanır içim bir tuhaf olur..
Bu durumu anlatmak kolay değil zaten anlatmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum..
Neden mi?
Burada olan hiç kimsenin benden farkı yok o yüzdenn...
Aksak'ı çözemedim demişsin bir satırındda..
Evet Aksak'ı hiç birimiz çözemedik..
Onu çözmek kolay da değildi..
Aksak seni çok özledimm..
Şimdi Uğur Yücel'i reklamlarda gördüğüm zaman kendi kendime "bu mu benim Aksak'ım" diyorumm..
judithtimoz
07-03-08, 09:25
Sevgili Ays33, çok teşekkür ederim sana.. Sabah sabah kendimden geçtim.. Uzun zamandır buraya girmiyordum, çünkü içim acıyordu.. Her girdiğimde özlem biraz daha artıyordu, ama alışkanlıklardan çabuk vazgeçilmiyor....
Birtane de benden.....
Çınar: Mavi, dün bütün gece çok düşündüm. Hayatta olmamın amacı ne? Ne
istiyorum? Kendime böyle bir takım sorular sordum.
Mavi: Bayağı ağır bir gece olmuş.
Çınar: Ha ha, doğru, bayağı ağır bir geceydi.Ama bugün öğleden sonra bütün
yük kalktı üzerimden. Artık yeni bir sayfa açmak istiyorum.
Mavi: Boş bir sayfa..tertemiz..Keşke ben de bunu yapabilsem.
Çınar: İşte dün gece kendime sorduğum sorulardan birinin cevabı da buydu. ben boş bir sayfa istemiyorum. Ben o sayfada senin de adın olsun, ikimizin de adı olsun istiyorum. Altında da imzamız olsun...Ömrümüzün sonuna kadar diye...
Mavi: Çınar..sen.. ne söylüyo..(Çınar elini mavinin ağzına götürür)
Mavinin elini tutarak
Çınar: Mavi..kafam çok net, aklım çok net, kalbim çok net!! Seni istiyorum, ömrümün sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum.. Benimle evlenmeni istiyorum..
judithtimoz
07-03-08, 09:30
"ÇINAR:Kendimi kaybettim bi ara,istemeden oldu.Ama cani yaninca çok pisman oldum abi.Ne kadar dogru söylemis adam ''BU YAPTIGIM AYIP,REZALET,FAKAT ELIMDE DEGiL SENi KISKANIYORUM BENi AFFET''
"Mavi:yakup abi bana iş bulmuş!
Arıza:bana da bi yemek bulaydı..."
"Çinar: Aşk...dünyanin en eski duygusu. Insan ruhunun en karmaşik hali... Aşk...beni carpti..onu carpti...biz birimize carptik... Aşk insana cesaret veriyor..bir insani gecmisinden dolayi yargilamamayi oyretiyor....onu, kanitlanmamis bir suctan dolayi mahkum etmemeyi oyretiyor...Bakin!...zeyneb yilmazin onunuzdeki dosyalarda yazilmayan bi gercegi var...o kurtulmak istiyor..yeni bi hayata baslamak istiyor..ben ona inaniyorum ve bu sansi ona vermek istiyorum....aslinda kalbim cok basit bisey soyluyor...her insanin, hepimizin, yeni bi baslangic yapmaya hakki vardir.....Bu kadar!..."
Bencede bu kadar artık dayanamıyorum :sad53:
Sevgili judithtimöz , cnm sen nettin gayri...hele hele hele o son paragraf...
Çınar'ın aşkını savunduğu sahneden beni her zmaan en derinden etkileyen o sözler ve sözleri okurken Çınar'ın hayali...oyyyy oyy...Şimdi bende kötü oldum ya...
AŞK işte AŞK böyle bişey...
Sevgili ays33
Neden mi?
Şimdi Uğur Yücel'i reklamlarda gördüğüm zaman kendi kendime "bu mu benim Aksak'ım" diyorumm..
hüzün gözlü arkadaşım ...uğur yüceli ekranda gördüğüm zaman ..yine de bir parça aksak tan parçalar buluyorum ...çok değil bir parça:img-yes:
o yönettiği komedi tarzı şey var ya...
gömleği ve ceketi aynı aksak bir tek saçları değişik ....
...
diğer karakterlere can verenler erozyona uğramadımı ...
görmeye dayanamıyorum resmen ...bana acı veriyor...onlar ekranda kasılırken bende kasılıyorum ....
ben bu hale getirenler utansın eskiden ekranda görebilmek için hatim yapardım ....şimdi ezberimi bozdum...:img-hyste:img-hyste
kim ne derse desin hp farklıydı farkı ile fark yaratandı...
hp zamanında herşey farklıydı .....:sad53::sad53::sad53:
Sevgili ays33
Neden mi?
Canım dedim ki orda ben;Artık yeter bu azap bize.Daha ne zamana kadar böyle acı çekicez?Bizden aldıkları, bizi yarım bıraktıkları yetmedi mi??.Aksak o kadar kötülük yaptııı dizide herşeyi, heryeri altüst etti bölümler boyunca ama ben onu bile özledim.Ben Yakupla rakı masasında ki konuşmalarını, Çınarla meyhanede dertleşmelerini, jilete kızmalarını, Arsene arsen lüpen demesini, Mahideye takılmasını, Dursun babaya nasıl evlat olması gerektiğini anlatmasını hepsini,, hepsini özledimm yaaaa varın siz gerisini düşünün, bunları özlüyorum, diğerlerini de aklıma geldikçe neden allahım neden diyorum?Neden bana bu diziyi izleme şansı verdin de beni bu çıkmaz sokakta yarım bıraktın.Evet çıkamıyorum bu sokaktan istiyorum mu hayır asla....Ama istediğim tek bişey varrr bu dizinin ömrüm boyunca aklımda kalması gönül penceremin köşesinden bana hep bakması ve onları HP efsanesini hep hatırlamak.Buralarda ne zamana kadar olurum bilmiyorum ama ben burda olmaktan mutluyum ve öylede devam edecek.İyi ki varsınız,iyi ki biraradayız.Sevgiler....bye:img-wink:
Çınar ve Mavi nin tatilde şöminenin önündeki sohbetleri
Çınar : (şömineyi yakarken) hooooppaaaaa.
Mavi : Tamam, çok güzel, bravo.
Çınar : Ne oldu?
Mavi : Demin üflerken gözüme birşey kaçtı.
Çınar : Dur bakıyım, dur, aç.
Mavi : Tamam, tamam, geçti. Yok birşey.
Çınar : Olmasın zaten. O gözlere birşey olmasına dayanamam ben.
Mavi : Heee, öyle mi? ne varmış gözlerimde?
Çınar : O kadar güzel ki gözlerin, daha önce hiç görmediğim kadar güzeller. Sende öyle birşey var ki, hiç alışık olmadığım birşey, daha önce hiç bilmediğim, tanımadığım birşey.
Mavi : Umarım ki, o bilmediğin şeyleri öğrendikçe ve beni tanıdıkça hayal kırırklığına uğramazsın.
Çınar : Hiç sanmıyorum.
Hiç hayal kırıklığına uğramadık hiççç, hep bize en güzel aşkı yaşattılar:img-yes:
Çınar ve Mavi nin tatilde yatmadan önceki sohbetleri
Çınar : Kapatalım, üşümüyorsun dimi.
Mavi : Hayır, merak etme sen?
Çınar : Yok, nasıl? Göründüğünden daha rahatmış dimi?
Mavi : Hıhıhı...(bir süre bakışırlar ve ) nee?
Çınar : Ben nasıl uyuycam böyle? Hııı? gözlerimi senden alamıyorum ki.
Mavi : Bizde uyumayalım o zaman. Muhabbet edelim, konuşalım.
Çınar : Tamam
Edit: Biz ömür boyu sohbet etmeye razıydık ama yarım kaldık offf yaa:icon_sorr
25.bölümde Çınarın evlenme teklifinden sonra pikniğe gittikleri sahne
Mavi : Nerden aklına geldi böyle pat diye piknik yapmak?
Çınar : Yaaa bazı şeyler işte öyle paaat diye olur veya hiç olmaz. Al bakalım.
Mavi : Sağol.
Çınar : Canım istedi birden.
Mavi : Ne güzelmiş yaa.
Çınar : Maviii. Bana cevap vermedin?
Mavi : Pardon birşey mi sormuştun?
Çınar : Geçen gece abin olmasaydı, yalnız olsaydık, ne cevap vericektin bana?
Mavi : Yaa. Çınar, evlenmek benim daha önce aklımdan bile geçmedi. Bana hep böyle uzak geliyordu. hele birgün birinin benimle evlenmek isteyeceğini hiç düşünmemiştim bile.
Çınar : Yani hayır mı?Mavi Çınar'a doğru döner ve)
Mavi : Benim bildiğim birtek şey var Çınar Tarhan; sen benim içimi yakıyorsun, yani böyle sanki görünmez bir ip istesem de istemesem de beni sana doğru çekiyor. Ben sensiz olmak istemiyorum.
Çınar : Bende... Sensiz yapamıyorum, seni istiyorum. (der ve çınar mavi ye sarılır)
Edit: Keşke hep o piknikte kalsalardı:icon_whis
offffff bu sayfayı okudukca.bir bakmısım suratımda bir mutluluk.birden sanki dizi hala varmıs hissi.sonra bi anda suratım huzunleniyo yani gercek acı da olsa dank ediyo off offf:icon_sorr.ne olucak bu halimiz.canlarım fazla yazmasamda hergun okuyorum sayfayı yani buradayım hep.15.marttada:sad53:
Hayatta herşeyin bir açıklaması var mıdır???
Genelde yaptıklarımıza nedenler ararız...iyi yada kötü , mantıklı ya da mantıksız bir sürü cevapta buluruz aslında...Hayat yapmak istedklerimiz yapabildiklerimiz veyahut yapamadıklarımızla geçer gider...
Mutluluklar yaşarız , acılar yaşarız , paylaşımlarda bulunuruz...
Ama öyle bir gün gelir ki ne duygularımıza gem vurabiliriz ne de bu duygudan yoksun olmak isteriz...
Hırsız-Polis ansızın girdi hayatıma...Öyleki bütün dengemi alt üst etti...
Kendimi frenleyemediğim durumlarla karşılaştım...Sürekli içten gelen o dürtü yüzünden çıkamadım bu dünyadan...
Hani bir şarkıda ''AŞK öyle bir büyü ki anlayamazsın'' diyor ya yaşadıklarıma ben bir açıklama getiremiyorum...bambaşka bişey bu tarifi olmayan...
Mavi ve Çınar...Onlar birbirlerine vuruldu biz onlara ve aşklarına...
Hiçbir aşk hiçbir dizi onların yerini tutmuyor , tutamaz...
Bundan eminim.....Her ne kadar Aksak vakti zamanında ''bu hayatta herşey mümkün ama emin olmak mümkün değil'' demiş olsa dahi...yoksa insanın canı onların yokluğundan bu kadar yanmaz....Özlem her heçen gün bu kadar artmazdı...
Hayatta herşeyin bir açıklaması var mıdır???
Genelde yaptıklarımıza nedenler ararız...iyi yada kötü , mantıklı ya da mantıksız bir sürü cevapta buluruz aslında...Hayat yapmak istedklerimiz yapabildiklerimiz veyahut yapamadıklarımızla geçer gider...
Mutluluklar yaşarız , acılar yaşarız , paylaşımlarda bulunuruz...
Ama öyle bir gün gelir ki ne duygularımıza gem vurabiliriz ne de bu duygudan yoksun olmak isteriz...
Hırsız-Polis ansızın girdi hayatıma...Öyleki bütün dengemi alt üst etti...
Kendimi frenleyemediğim durumlarla karşılaştım...Sürekli içten gelen o dürtü yüzünden çıkamadım bu dünyadan...
Hani bir şarkıda ''AŞK öyle bir büyü ki anlayamazsın'' diyor ya yaşadıklarıma ben bir açıklama getiremiyorum...bambaşka bişey bu tarifi olmayan...
Mavi ve Çınar...Onlar birbirlerine vuruldu biz onlara ve aşklarına...
Bundan eminim.....Her ne kadar Aksak vakti zamanında ''bu hayatta herşey mümkün ama emin olmak mümkün değil'' demiş olsa dahi...yoksa insanın canı onların yokluğundan bu kadar yanmaz....Özlem her heçen gün bu kadar artmazdı...
Gülüm çok canım yanıyor çoookkkk.Özlemek ne kelimeee dayanamıyorum artıkkkk...15 martta burdayız işallah.Tüm özlemleri dökücez ortaya ne varsa...bye
o görünmez ipin kopmasına izin vermediğimiz sürece buralardayız sanırım.
bye
Hiç ummadığımız bir anda hiç beklemediğimiz bir anda kulağımıza bir şarkı çalınır aklımız sözlerine takılır ve birden bir çağrışım yapıp bize HP yi Mavi ve Çınar aşkını hatırlatır...Onlar için şarkı sözleri ekliyoruz bu sayfalara...
Aalında onlar da bize bir şarkı ile cevap veriyorlar...
Bize diyorlar ki BEN VARIM...
Bir akşam gözünde aşk tüterse
Geçmiş günler aklından geçerse
Kalbim bomboş ümitler biterse
Sen üzülme BEN VARIM
Neler geçti kimbilir başından
Sevgi umdun başkalarından
Havada gidenlerin ardından
O giderse BEN VARIM
Hepimize gelsin bu şarkı HP'den bizlere...
alevalev_25_
07-03-08, 16:39
Dediğin gibi arkadaşım hiçbir AŞK onların AŞK'ın daki tadı vermiyor bana ve sizlere de!!!
Aksak her zaman ki gibi ne güzel söz söylemiş öyle!!!
Bu hayatta mümkün olmayan ne var ki;
Her şey mümkün...
Bir polisin bir hırsıza, hırsızın ise polise aşık olması mümkün/müş bunu gördük.. Mümkün olmayan emin olmakmış.
Emin olamazdık onları görmeden önce..
Onların AŞK'larını tatmadan önce..
Ben emin değildim böyle bir aşka..
judithtimoz
07-03-08, 16:52
Dün sevgili Öjeni ile konuşurken de söyledim... Ben artık hiçbir diziden heyecan almıyorum, daha doğrusu alamıyorum... Ptesi kardeş dizi izlerken, :img-wink: esas oğlan yağmur altında bekliyor.. Esas kız yanına gidiyor.. Tam o sahneyi ben izlerken eşim (anti-HPci) geldi... "vay adama bak, yağmur altında bekliyor... Bunu daha önce bir yerde daha görmüştüm dedi."" Ben ise dumurluktan bir kelime bile edemedim..... "sırılsıklam olmuşsun... Umrumda değil"..
Bu da yetmedi... Dün akşam kanallar zaplarken foxtv'de bir komedi dizi vardı... Bide ne duyayım... Mavi'nin sesi... Ayy ne kötü oldum.. Bir 5 -10 dak. izledim, sırf özlem gidermek için ama beklediğim replikler gelmedi... "Ben sana aşığım,daha ne diyebilirim ki"....
Off yaaa :sad53:
alevalev_25_
07-03-08, 17:09
AŞK'ın tanımı neydi?
Nasıl tarif edebilirdik yaşadığımız, yaşayabileceğimiz veya yaşamak istediğimiz AŞK'ı...
İki kişinin karşılıklı birbirlerini sevmesi miydi?
Ben karşılıklı yada karşımdakinin bana duyduğu sevginin derecesini bilmeden yine seviyorum..
Yoksa alt tarafı alfabemizde ki 29 harften sadece 3'ünün tesadüfen yan yana gelmesi miydi?
Mümkünü olmayan ifade neydi?
Açılımı neydi bu 3 harfin?
A = Acı çekmek miydi?
Ş = Şevkat miydi?
K = Karşılıksızlık mıydı? / Kıskançlık mıydı?
Eğer bunlarsa bu 3 harfin açılımı;
A = Acı çekmek miydi?
Çınar ve Mavi hem ayrıyken, hem de yan yana olduklarında çok acı çekmişlerdi.
Çekilen acıları yazmaya kalksam sanırım kelimeler tükenir burada...
Şuan aklıma ilk gelen şey ise Çınar'ın arabayı çalmaya kalkışan hırsızı yakaladığında, elleri arasında ki kişinin Mavi olduğunu öğrendiği an diyeyimm..
Sahneyi izlemeye yürek dayanmıyor ki yazmayı başarabileyim!!!
alevalev_25_
07-03-08, 17:11
Ş = Şevkat miydi?
Her ikisinde birbirlerine şevkatte vardı..
Mavi Çınar'ın kollarındayken sadece sevdiği adamın kollarında olduğu için mutlu değildi. Çınarın ona sarılmasında ki sıcaklık sadece kadın & erkek sarılmasından ibaret değildi.
Mavi yeri geldi o sarılmalar da her ne kadar nefrette etse babasının sıcaklığını aradı. Yeri geldi hayırsız abisinin sıcaklığını.
Peki ya Çınar o Mavi'ye sarılmaların da sadece bir kadına sarılmak duygusu mu vardı içinde?
Bence Hayır!!!
Mavi'ye her ne kadar tarif edemeyeceği sevgisi içinde olsa da, belki de içten gelen koruma iç güdüsünden dolayı Mavi onun sonsuza dek sahip olmak istediği hayatı, sevdiği, kadını, belki de çocuğu!!!
Evet çocuğu...Şaşırmış olabilirsiniz ama bir insan en çok neye sahip olmak isterse karşısında hep onu ararmış, görürmüş ya!!!
İşte bu durumda bazen insanların gözünü kör eder, gerçeklerden uzaklaştırır..
Mavi'nin yerine göre Çınar'da babasını, abisini bulduğu gibi, Çınar'da Mavi de hep uzakta olan annesini, sahip olmak istediği kız çocuğunu buldu!!!
Çınar ve Mavi hem ayrıyken, hem de yan yana olduklarında çok acı çekmişlerdi.
Çekilen acıları yazmaya kalksam sanırım kelimeler tükenir burada...
Şuan aklıma ilk gelen şey ise Çınar'ın arabayı çalmaya kalkışan hırsızı yakaladığında, elleri arasında ki kişinin Mavi olduğunu öğrendiği an diyeyimm..
Sahneyi izlemeye yürek dayanmıyor ki yazmayı başarabileyim!!!
Evet galiba haklısın o sahne dizi boyunca duyulan en büyük acıydı , Mavi ve Çınar için...
Mavi sevdiği adamı çok büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı...
Aşk ve kanun karşı karşıya gelmiş ama herşeye rağmen AŞK galip gelmişti...
Hepimizin yüreğinden bir şeyler kopmuş yıkılmıştık ve aşkın imkansızlığına inanmaya başlamıştık...Bunda ise mutlu olan bir tek kişi vardı...O da AKSAK tı...
Ona sorasanız o da aşkı için yapmıştı...Herkesin ateşi başka yakıyor...
offfff off...
Ş = Şevkat miydi?
Her ikisinde birbirlerine şevkatte vardı..
Mavi Çınar'ın kollarındayken sadece sevdiği adamın kollarında olduğu için mutlu değildi. Çınarın ona sarılmasında ki sıcaklık sadece kadın & erkek sarılmasından ibaret değildi.
Mavi yeri geldi o sarılmalar da her ne kadar nefrette etse babasının sıcaklığını aradı. Yeri geldi hayırsız abisinin sıcaklığını.
Onlar birbirlerini sadece kadın erkek oldukları için sevmediler çok doğru...Hayatlarındaki eksikliklerini birbirlerinde tamamladılar...
Hatta Mavi kendini 'KEDİ' gibi bile hissetmişti...
alevalev_25_
07-03-08, 17:34
K = Karşılıksızlık mıydı? / Kıskançlık mıydı?
Çınar Mavi AŞK'ı için karşılıksız ibaresini kullanmam mümkün değil..
Onlar içlerindeki duyguları, sahip oldukları her şeyi sonuna kadar birbirlerine sundular...
Onların hayatlarında karşılıksız hiç birşey yoktu..
Çektikleri acılar bile karşılıklıydı..
Peki ya kıskançlık!!!!
Çınar kıskançtı..
Kadınını tamamiyle kıskanıyordu..
Kimden?
Aksak'tan...
Kim olsa kıskanırdı zaten. Çünkü biliyordu Aksak'ın Mavi'ye olan duygularını.
Aksak sadece Mavi'ye iş veren, emek parasını kazanmasını sağlayan biri değildi..
Neden Arsen'den ya da Yakup'tan kıskanmamıştı ki..
Onlar sadece Mavi için bir iş arkadaşı, bir abi idiler..
Ama Aksak öyle değildi...
Mavi kıskanç değil miydi?
Belki oda kıskançtı ama bunu bizlere gösterebilecek bir ortamı olmamıştı.
Ayşegül'den mi kıskanacaktı.
Onun Bünyamin'i vardı...
Aylin'den mi kıskanacaktı.
Buna hiç gerek yoktu. Giden bir eş neden kıskanılsın kiii...
Çınar'ın kendisini tüm kalbiyle istediğini bildikten sonra..
Mavi için en zor anlar Çınar hastanedeyken yanında olamamaktır.
Ona en çok ihtiyacı olduğu anda yoktu..
Aylindi Çınarın yanındaki..
Kıskanmaktan ziyade onun yanında olamamaktı onun içini yakan..
Ya sonrası...
Leyla komserimin gelmesinden sonrası..
Aslında ilk başta Çınar'ın bir başka kadına bakma olasılığı üzerine girdi diye düşünüyorum diziye ama ihale Bünyaminde kaldı..
Sanırım Mavinin Leylayı tek kıskandığı nokta Çınarın minik Kiraz kucağında eve geldiği andır.
Mavi ne bakış atmıştır ki Çınar Leylanın kim olduğu açıklamasını yapma gereği duymuştu...
Uzattıkça uzattımm...
Kusuruma bakmayınn..
Kendimce bir AŞK tanımı yapayım dedimm...
Dağıldımm!!!
ays33 replikleri okurken o bölümlere o sahnelere gittim, gelemedim:icon_sorr
o görünmez ipin kopmasına izin vermediğimiz sürece buralardayız sanırım.
anılarda kuşlar gibiymiş, konacak bir dal ararlarmış ve sanırım o aradıkları dallar bu sayfalar.
bazen yorulduğunda dinlenmek için, bazen en güzel anıları hatırlamak için, bazen ağlamak bazen gülmek, bazende bir dost sohbeti için....
bye
Sevgili bbdbhb,aslında hepimiz dağılmış durumdayız.Yanlızca cesaretimiz yok bunu söylemeye, cesaretimiz olsa dünyayı altüst edicez neden böyle oldu diye.Burda olup eskileri yad ediyoruz yaaa, aslında kendimizi anlatıyoruz dilimizin döndüğünce elimizin yazdığınca.O görünmez ipin ne zaman kopacağı belli değil.Onlar gittiler, hemde geri gelmemek üzere gittiler.Belki başka yerlerde başka şekillerde görmek mümkün olacak ama bu yaşattıkları aşkın üstüne çıkabileceklermi ben hala ordayım.Buralara uğramam belkide ondan.Replikleri tekrar edip (ezberledik zaten) yüreğimize kazınan o sözleri başka yerlerde duyabilecek miyiz diye bu sayfalarda dolanıyoruz işte...Dediğin gibi en önemlisi bir dost sohbeti olsa gerek bizim için...Sevgilerbye
Uzattıkça uzattımm...
Kusuruma bakmayınn..
Kendimce bir AŞK tanımı yapayım dedimm...
Dağıldımm!!!
Sevgili alevalev_25_ sen uzattığını sanıyorsun da; sen, ben, burda olan herkes aslında uzatmaktan yana... Biz hep buraları böyle canlı kalsın istiyoruz, hiç bitmesin, tekrar tekrar herşeyi ortaya dökelim istiyoruz ki AŞK ın tanımını hep beraber tanımlayalım, hep beraber anlatalım, gördüğümüz, duyduğumuz, yaşadığımız kadarıyla...Bizi bizden başka da kimse anlamaz sanırım, dağıldıkmı burda toplarız evellah sen merak etme...Sevgilerbye
alevalevim mavinin kıskançlıgıyla ilgili...tatlımı tatlı şekermi şeker bi sahneyi unutmuşsun :icon_sorr
47.bölümde olması gerekiyor...çınar alışveriş yapmış da sevdicegine tam ona uyan bir kazak almıştı...hemde ona böle kocaman gözleri olan bir tezgahtar yardım etmişti..
o sahneyi BB da kulakları çınlayasıca rahmetli maviözlem avatar olarak kullanıyor.:img-icecr ben de her defasında sırıtık sırıtık avatar izliyorum :img-blush
(MAVİ EVİ ARAMIŞ VE GÜLAYLA KONUŞMUŞTUR, ÇINAR MAVİ’NİN YANINA GİDER)
Çınar:: Noldu, her şey yolunda mı?
Mavi:: Çocuklar uyuyor dedi Gülay.
(ÇINAR MAVİ’YE BAKARAK GÜLÜMSER)
Mavi:: Noldu?
Çınar:: Hiç! Bi an çocuklar diyince, anne gibi göründün gözüme…
(MAVİ YÜZÜĞÜNÜ GÖSTERİR…)
Mavi:: Çınar! Ben daha buna inanamıyorum sen ne söylüyosun?
Çınar:: Napıyım? O kadar çok yakıştı ki ağzına o laf! İçimden geçenleri
söylemeyim mi?
Mavi:: Söyle tabi, ayrıca, çok hoşuma gitti!
(ÇINAR MAVİ’Yİ ÖPMEK İSTER…)
Mavi:: Hadi hadi gel gel gel!
(VE MASAYA OTURURLAR GECEYE DEVAM EDERLER…):img-in_lo
Edit:Ben dayanamıyorum artık biri çıkarsın beni bu çıkmazdan offf yaaa...:icon_sorr:icon_sorr
söylemeyim mi?
Edit:Ben dayanamıyorum artık biri çıkarsın beni bu çıkmazdan offf yaaa...:icon_sorr:icon_sorr
aysosum sen bizi oldurmek mi istiyorsun yoksa???oyyy su an cinarimin butun mimikleri,hali,ic gicikliyici sesi:img-in_lo:img-in_lo,opmek icin yaptigi ve bosa giden hamlesi ,arkasindan kendini toplamaya calismasi..hepsi bir bir gozumun onunde.offff offff:icon_sorr:icon_sorr
söylemeyim mi?
kızzz niye çıkmak istiyorsun...çıkma bu çıkmazdan...iyiyiz pardon iyisin sen böyle bence :img-blush....devam devam...
oyyy oyyy kurban olsunlar bu çıkmaza....
izledikçe içimi bi hoş eden replik.aklıma geldi içimde kalır daralırım falan yazayım ben en iyisi:
Çınar:doydunuz mu hanfendi?
Mavi:doydum eline sağlık...
Çınar:afiyet olsun..bırakın lütfen ben alıcam başka bir emriniz...
Mavi:ben seni çok seviyorum yaa:img-in_lo
Çınar:ben de seni çok seviyorum ya.(Çınar!ın buradaki söyleyiş tarzı müthişti yaa)
Mavi:ya bigün pişman olursan..yani beni sevdiğine...biliyorsun hayatımız kolay olmayacak çınar...
Çınar:gel bakayım..ne pişman olmasıymış bakayım?hı?sen böyle bana sarıldığın sürece(oradaki sarılmaya söyleyecek söz yok!)ben bütün zorlukları aşarım...sen böyle güldüğün mutlu olduğun sürece ben hiçbir şeyden pişman olmam.anladın mı?bir tanem benim(of Allah!!)
Mavi:bırakma beni.
Çınar:bırakır mıyım ben seni hiç...seni bırakır mıyım ben...
her mesaj yazdığımda altına bir "offffffff" geçmekten bıktım artık!!!
offf kine ne offf...
Bende bu akşam 41.bölüm sonundaki o sahnede takılı kaldım...
Mavi cep telefonuna gelen mesajı okuyunca kendini çınar'ın evinin önünde bulur...
Kapıyı açar içeri girer ve Çınar'ın yatak odasına doğru giderken başındaki bereyi çıkartır bir kaç saniye odanın kapısında bekledikten sonra kapıyı açar , Çınar birden uyanır ve başucundaki silahını kapıya doğru doğrultur ama karşısında gördüğü kişi sevdiğidir...Ve bütün sahne boyunca söylene tek söz Çınar'dan gelir : MAVİ ...Çınar elindeki silahı indirir...
Mavi kapıyı iyice açar ve içeri girer... o sırada arka fonda Kelepçeliyim Ben Sana şarkısı çalmaktadır...Mavi önce montunu ve çantasını yere bırakır...sonra boynundaki atkısını çekerek boynundan alır ve yatak ucuna bırakır , kendiside yatağa oturur...Mavi ve Çınar bir soluk kadar yakındırlar...Mavi'nin gözleri Çınar'ınkilerle buluşur...bi dudaklarına bakar bir gözlerine ve bir yandan gitgide yaklaşırlar...ve işte o an Mavi ve Çınar'ın dudakları sıcacık bir buse ile birleşir...
Sonra birbirlerine sımsıkı sarılırlar...
Oyyyyy oy..kaç defadır bu sahneyi başa alıp alıp izliyorum...Fena oluyorum yaaa...
kızzz niye çıkmak istiyorsun...çıkma bu çıkmazdan...iyiyiz pardon iyisin sen böyle bence :img-blush....devam devam...
oyyy oyyy kurban olsunlar bu çıkmaza....
izledikçe içimi bi hoş eden replik.aklıma geldi içimde kalır daralırım falan yazayım ben en iyisi:
Çınar:doydunuz mu hanfendi?
Mavi:doydum eline sağlık...
Çınar:afiyet olsun..bırakın lütfen ben alıcam başka bir emriniz...
Mavi:ben seni çok seviyorum yaa:img-in_lo
Çınar:ben de seni çok seviyorum ya.(Çınar!ın buradaki söyleyiş tarzı müthişti yaa)
Mavi:ya bigün pişman olursan..yani beni sevdiğine...biliyorsun hayatımız kolay olmayacak çınar...
Çınar:gel bakayım..ne pişman olmasıymış bakayım?hı?sen böyle bana sarıldığın sürece(oradaki sarılmaya söyleyecek söz yok!)ben bütün zorlukları aşarım...sen böyle güldüğün mutlu olduğun sürece ben hiçbir şeyden pişman olmam.anladın mı?bir tanem benim(of Allah!!)
Mavi:bırakma beni.
Çınar:bırakır mıyım ben seni hiç...seni bırakır mıyım ben...
her mesaj yazdığımda altına bir "offffffff" geçmekten bıktım artık!!!
offf kine ne offf...
ohhh ohhh devam edin.biriniz sagdan,biriniz soldan yapistirin yumruklari.:icon_sorr ne zaman nakavt olacaz acaba?cok ozledim ya cooookk.:icon_sorr
Bende bu akşam 41.bölüm sonundaki o sahnede takılı kaldım...
Mavi cep telefonuna gelen mesajı okuyunca kendini çınar'ın evinin önünde bulur...
Kapıyı açar içeri girer ve Çınar'ın yatak odasına doğru giderken başındaki bereyi çıkartır bir kaç saniye odanın kapısında bekledikten sonra kapıyı açar , Çınar birden uyanır ve başucundaki silahını kapıya doğru doğrultur ama karşısında gördüğü kişi sevdiğidir...Ve bütün sahne boyunca söylene tek söz Çınar'dan gelir : MAVİ ...Çınar elindeki silahı indirir...
Mavi kapıyı iyice açar ve içeri girer... o sırada arka fonda Kelepçeliyim Ben Sana şarkısı çalmaktadır...Mavi önce montunu ve çantasını yere bırakır...sonra boynundaki atkısını çekerek boynundan alır ve yatak ucuna bırakır , kendiside yatağa oturur...Mavi ve Çınar bir soluk kadar yakındırlar...Mavi'nin gözleri Çınar'ınkilerle buluşur...bi dudaklarına bakar bir gözlerine ve bir yandan gitgide yaklaşırlar...ve işte o an Mavi ve Çınar'ın dudakları sıcacık bir buse ile birleşir...
Sonra birbirlerine sımsıkı sarılırlar...
Oyyyyy oy..kaç defadır bu sahneyi başa alıp alıp izliyorum...Fena oluyorum yaaa...
NIGHT'im, bu sahnede fonda bende EBRU GUNDES'ten "Senin Olmaya Geldim"caliyor :).klip yapmistim da bu sarkiya :).klip bu sahneyle sonlaniyor."kararliyim bu gece senin olmaya geldim"....izlemeni siddetle tavsiye ederim.memnun kalacagini garanti ederim.:img-hyste
ohhh ohhh devam edin.biriniz sagdan,biriniz soldan yapistirin yumruklari.:icon_sorr ne zaman nakavt olacaz acaba?cok ozledim ya cooookk.:icon_sorr
kötüyüm ben kötüyüm...:icon_evil :P :img-tomat
aman efendim yumruk ne demek???olur mu hiç öyle şey..:img-angel
15 mart'a hazırlık canıııııım...cidden..:icon_whis:img-yes:
hem nakavt da ne demek????!!!!!!!:img-cool2
bilmem ben onu..yıkılmadım ayaktayım uleyhnn...
:img-gun::img-gun::img-gun:
(saat 8:30 dan beri inanılmaz derece de asabiyete bağlamış durumdayım...
ya mavimin sesini başkasında duydum yaa...olamaz ya..çok kötüyüm.ciğerim yırtılıyo sanki...(biraz abarttım sanki..yok ya abartmadım..)o gülüşü,o "ya" söylemini;o sesi...onu bile çok özlemişim...)
kötüyüm ben kötüyüm...:icon_evil :P :img-tomat
aman efendim yumruk ne demek???olur mu hiç öyle şey..:img-angel
15 mart'a hazırlık canıııııım...cidden..:icon_whis:img-yes:
hem nakavt da ne demek????!!!!!!!:img-cool2
bilmem ben onu..yıkılmadım ayaktayım uleyhnn...
:img-gun::img-gun::img-gun:
(saat 8:30 dan beri inanılmaz derece de asabiyete bağlamış durumdayım...
ya mavimin sesini başkasında duydum yaa...olamaz ya..çok kötüyüm.ciğerim yırtılıyo sanki...(biraz abarttım sanki..yok ya abartmadım..)o gülüşü,o "ya" söylemini;o sesi...onu bile çok özlemişim...)
haklisin cnm.maviyle butunlesmisti o ses.mavi'den once birini seslendirmis miydi acaba?ben arastiriken sadece cizgi film diye seslendirmesi diye okumustum.simdi o bayanin da sansi acildi demek.
ya kızlar ne yapıyorsunuz ayıp ya ayıp pazar paza:icon_whisr
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben onları çok çok özledim:icon_sorr
sizlerde böyle yazınca offfffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffff
timuçin hayranı
09-03-08, 19:20
uzun zaman oldu buraya yazmayalı. 15 martın yaklaşmasındanmıdır nedir, kendimi hep bölüm izlerken buluyorum. özellikle bugün boş vaktimden yararlanarak, sahneler arasında dolaştım durdum.
bazen güldüm,
bazen ağladım.
bazen maviye,
bazen çınara,
bazende aksağa kızdım.
sonra bir sahneye takıldım çınar diyorki:
Neden bu kadar zor herşey? neden bizde herkes gibi olamıyoruz?
çınar kendileri için sormuştu bu soruyu ama bence bu bizim için daha anlamlı bir soru.
NEDEN BİZDE HERKES GİBİ OLAMIYORUZ??
Her imkansız kelimesini duyduğumuzda,
Yarım kalan bir şey gördüğümüzde,
dayanamıyorum,susadım,burdasın,sırılsıklam olmuşsun,gitme vb. kelimeler duyduğumuzda neden biz çevremizdekilerden farklı tepkiler veriyoruz? neden herkes için sıradan olan bu kelimeler bizim için çok farklı şeyler ifade ediyor? bu hep böylemi olacak??
Uzun zaman sonra ilk defa Hirsiz Polis'i izliyorum, o kadar acaip bi istek olustuki bende, 1 senenin acisini cikartmak istiyor gibiyim..
Hangi bolumden baslicagimi, hangi sahneleri izlicegimi hic bilmiyordum ama nedendir bilinmez birden 16'inci bolumu izlemek geldi icimden..
Jenerigi gormek icimi o kadar acittiki, bi an vazmigecsem acaba, baslamadan durdursammi dedim kendi kendime, ama yapamadim ve once ozeti sonra 16'i bolumu izlemeye basladim.. Uzun zaman sonra ilk ve tek efsanemi izlemek, hic unutmicagim karakterleri Cinari, Maviyi, Aksagi gormek, acaip duygulandirdi beni, ozlemmi, heyecanmi, uzuntumu, sevincmi ne oldugunu cozemedigim seyler hissediyorum suanda, ve tabi 15 Martin bunda etkisi cok buyuk, o gun yaklastikca icim cekiliyor resmen..
Restoran'in onu
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Cinar: bunu hakketmedim ben..
Mavi: baska turlusu elimden gelmiyor Cinar, sirtimdaki kursunun yeri hala sizliyor..
Cinar: o kursunu ben sykmadim, gunlerde keske bana gelseydi o kursun, keske onune atsaydin kendimi diye kahrettim..
Mavi: ama yapabilicegin bisey yoktu, boyle olmasi gerekiyordu ben hirsizim sen polissin, ben kacicam, sen kovalicaksin, bunu hic bi zaman degistiremeyiz..
Cinar: hani namuslu bi is yapiyordun?
Mavi: dogru ama az once bunlari tanirim vazgecmezler diyende sendin.. Birbirimize hic bi zaman inanmicaz Cinar, her zaman karanlik bi nokta kalicak..
Cinar: bana bak, gozlerime bak, bu gozler seni gordugu gibi izleme cesaret veriyor bana, aklina yuregin ne zaman bu kadar ayri dustu birbirinden..?
Mavi: yapma Cinar yapma vazgec, sende kendini uzme..
Cinar: Magvii (bakislara dikkat)
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Bu sahnede hem Timucin Esen hemde Ozlem Duvencioglu'nun performanslari o kadar harikaki, rol yapmiyor yasiyorlar adeta..
Hem Cinarin hemde Mavinin istedigi tek bisey var, ordan elele ayrilmak, ama bi guc buna izin vermiyor.. Mavi'nin elindeydi aslinda hersey, orda Cinar elinden geleni yapti, soyliyebilicegi herseyi soyledi, her zamanki Mavi inadini kiramadi ama, Cinarla ordan mutlu bi sekilde ayrilma yerine, Aksak'la mutsuz bi sekilde calismayi secti, Aksagi en iyi taniyan birisi olarak Cinar'a taviz vermedi ve tabiri caizse kendi sonunu kendi hazirladi..
Kelepce sahnesine yorumum az sonra.. Ikisi'ni ayni anda izlemeye kalbimin dayanicagini hic sanmiyorum, biraz ara vermem lazim :icon_sorr
Mavi: Cinaaar
..
noldu ne istiyorsun?
Cinar:benimle geliyorsun..
Mavi: birak kolumu ya, canimi acitiyorsun birak..
..
Cinar: sende benim canimi acitiyorsun, hemde cok
Mavi: delirdinmi sen ya delirdinmi, napiyorsun Cinarr!?
Bu sahne benim Hirsiz Polis tarihinde hic kuskusuz en begendigim sahnelerden bitanesi.. Su bi kac dakikalik sahne, bi kac cumlelik sahne, o kadar cok seyi anlatiyorki.. Careslizligi, mutsuzlugu, aski, ne yapicagini bilememezligi ve daha bi suru duyguyu ayni anda yasatabilen sahnelerden bitanesi benim gozumde..
Bu sahnedeki kilit replik Cinar'a ait sende benim canimi acitiyorsun, hemde cok diyip, kelepceyi sevdigi kizin koluna, ayni zamanda kendi koluna takmasi, Maviye olan kalbine bile sigmiyan buyuk askin simgesidir..O kelepceyi aslinda kollarina degil yureginin en derinine takti Cinar.. Anahtar acar kelepceyi, ama yuregindeki kelepcenin anahtari sadece Mavi'dir.. Benim bu sahneden anladigim bu.. Bide aklima Funda Arar'in o guzel sesiyle yorumladigi, guzel sarkimiz geldi kelepceliyim ben sana, yuregimden ta derinden, e bundan guzel aciklamasi olabilirmi..
calisma yapmak icin bolum bolum dolasmaktan sarhos olmus bu arada cok az uyku uyumus ama bu sarhosluktan ve yorgunluktan mest olmus forum kisisinden ,tadi agzimizda kalan bir sahnelerden biri daha.:img-icecr
47.bolum
sile'de cinar ve mavi cadir kuruyorlar;
mavi :heeyyy suraya bak cok guzel oldu.
cinar:yaa guzel oldu degil mi?
mavi:ya sen cadir yapmayi nerden ogrendin?polislere kamp yapmayi mi ogretiyorlar?
cinar:ooooo ben gencligimde bayilirdim kamp yapmaya.yagmur,camur,yaz,kis dinlemeden kamp yapardim.
mavi:vay be,gencligim dedin de,yani yaslandik mi?
cinar maviye sarilarak:seni bilmem ama, ben,hayata yeni basliyor gibi hissediyorum.(offf offff)
mavi:seni coook ama coookkkk,tahmin edemiyecegin kadar coookkk seviyorum Cinar.
sarilirlar:img-in_lo:img-in_lo
mavi:canIIImmmm
cinar:ohhhh,birtanenemmm,guzeliimmmm,maviiimmmm :img-in_lo:img-in_looyyy ne denir ki artik mest olmus durumdayim su an.:img-blush
Eskilerden güzel bir bölüm 20.bölüm Mavi'nin hastanede Aksak ile konuşması:
Aksak hastaneye gelir ve cafe de oturan Mavi'nin yanına oturur. bir müddet Mavi'ye bakar ve;
Aksak : Demek ki senin kalbine girmek için düşmanın olmak gerekiyormuş. Böyle kapısında beklediğine göre. Ahhh yavrum ahhh. Üzüntün, kederin yüzünden akıyor. Kim için? Ne için? Kimin yoluna ağlıyorsun, üzülüyorsun sen hıı?. Bu adam seni mahvedecek, bitirecek, bitiriyor. (Bu ana kadar Mavi ses çıkarmadan Aksak'ın söylediklerini dinler ama Aksak birden ayağa kalkar Mavi'yi kolundan tutarak çekiştirerek): Kalk lokantaya götürecem seni. Lokanta da işinin başına dön unutacaksın herşeyi bu adamı da herşeyi de...
(Bunun üzerine Mavi ayağa kalkar, kolunu Aksak'ın ellerinden kurtarır ve);
Mavi : Yeter yaaa. Yaa ben onu seviyorum anlamıyor musun? Yaa o yukarda ölüyor ben burda ölüyorum. onun bir yarası kanıyor benim her yerim, gitmiycem hiçbir yere, gitmiycem. (der ve sandalyeye oturur. Aksak önce Mavi'ye bakar sonra kapıya doğru yürür. Biran durur ve Mavi'ye tekrar bakar fakat Mavi'nin bakmadığını görünce çıkar gider)...
Edit: iİşte benim bittiğim sahnelerden biri daha offffff yaaa offff aşka bak beeee:icon_whis:icon_whis İçim kanıyor içimmmm:icon_sorr
30.bolum-Çınarla Mavi kafede
Mavi:Hediye mi vermis yani?
Çınar:Öyle söylüyor,aradan çekilicem diyor...
Mavi:E belki kabulleniyodur artık.
Çınar:Bana hiç güven vermiyor...Hiç bir yaptığında denge yokki!Bizi takip edip giyeceğin gelinliği almaya kalkıyor...Böyle bi adamdan akıllı uslu davranmasını bekler misin?Mavii,lütfen,nikah olup bitene kadar uzak dur şu adamdan...Bana hiç sağlam gelmiyor...
Mavi:Çınar nolurr gene bu konuyu konuşmayalım...
Çınar:Tamam tamam kapatalım bu konuyu.Şişşt,ne zaman almaya gidiyoruz gelinliği?
Mavi:Çınar,sana bişey söylicem.
Çınar:Gelinlik giymek istemiyorsun...
Mavi:Yoo,giymek istemiyorum değil,sadece o gelinliği neden o kadar sevdim diye düşünüyorum...
Çınar:Niye?
Mavi:Hani giydiğimde bana böyle büyülenmiş gibi bakmıştın ya
Çınar:Büyülenmiştim...
Mavi:İşte ben o bakışını sevdim aslında...Benim rüyam gelinlik giymek değilki...Senin gözlerini öyle görebilmek...
Çınar(Mavinin yüzünü ellerinin arasına alarak):Mavii,seni çok seviyorum...çok
Mavi:Bende...
Edit: İşte buu arkadaşlar yürekten sevdikten sonraaa şeklin ne önemi var ona hayat veren aşktır diyorum ben,karşındakinin gözlerinde kendini görebilmek...:icon_whis
Çınar ile Mavi bi kafede oturur...
ÇINAR:Canım söyle, bir iki gün buralardan uzaklaşmayı o kadar çok istiyorki.
MAVİ:Yani … Tatile mi gitmeyi düsünüyorsun?
ÇINAR:Alıp başımı gideyim diyorum.
(Mavi bozulur, çayından bir yudum alir.)
MAVİ:İyi…
ÇINAR(ona eğilir):Bak bakayım bana. Bozuldun mu? Ciddimi sandın?
MAVİ:Nasıl yani? Dalgamı geçiyordun?
ÇINAR:Ya ben seni bırakıp nereye gidiyorum, ha? Bulutların üzerinden inip nereye, hangi tatile çıkayım ben?
MAVİ(küçük bir gülümsemeyle):Ama o zaman burda kalırsın.
ÇINAR:Beraber gidemezmiyiz?
MAVİ:Tatile mi?
ÇINAR:Evet. Ağvaya mesela. Hım? Gazetede gördüm, hafta sonu icin çok ucuz turlar var.
ÇINAR:Bilmem …
ÇINAR:Bak, şöyle yapalım mı? Sen bu akşam bana gel.
MAVİ::Evine?
ÇINAR:Evet. Ne var? Sana cok güzel bir begendili kebap yapayım.
(Mavi yemeğinden bir lokma alır ve düşünür. Sessizlik oluşur.)
MAVİ:Bilmemki… Hem tatile çağırıyorsun, hem evine. Şaşırdım biraz.
ÇINAR:Bak, sen biraz düşün. Sonra haberleşiriz, tamam mı?
(Mavi gülümser)
Edit: Aşk insanı karşısındakine nasılda hapsediyor.Herşeyi yapabilirmişsin gibi hissediyorsun aşık olunca, bu sahnede onu hissettim ben:icon_whis
Çınar, Mavi'nin hırsız olduğunu öğrendiği zaman ..
Çınar: Doğru olmadığını söyle, günlerce bu koltukta, yanımda oturanın başka birisi olduğunu söyle.
Mavi: Orda oturanda bendim Çınar, hırsızın tekiydi yanındaki.. yalan bitti artık, herşey bitti.. Bigün bunun olacağını biliyordum, çok üzgünüm seni hayal kırıklığına uğratığım için çok çok üzgünüm Çınarr..
Çınar: Babamın katili gibisin sende, bu mesleği seçmemin sebebisin.. Allahım yakasına yapışacağım birisine aşık oldum.
Mavi: Çınar..
(Bakışırlar aynadan ve Çınar arabadan... )
Çınar: Çık dışarı.
(Ve Mavi'yi çıkartır arabadan, kelepçeleri çıkarır)
Çınar: Git!
Mavi: Çınar...
Çinar: Git!! , Git !!, Git!!!!
(Ve arabaya biner gaza basar ve ordan uzaklaşır.)...
Edit: Allahım bu nasıl bir çıkmazdır böyleee...Dayanamıyorum offf yaaa:icon_sorr
Evlenelim Artık Çınar....
Çınar: Beni görmeye mi geldin?
Mavi: Hıı, doğum günü yemeğine. Bir köşede durdum, sana baktım. O
kadar hüzünlüydün ki…
Çınar: Aslında, ben de seni gördüm galiba biliyo musun? Ama sonra
bana öyle geliyor zannettim. Zaten nereye baksam seni görüyorum…
Mavi: Gene de, cesaret edip içeri giremedim. Sonra, hayata kızdım,
öfkelendim; neden bizi böyle ayırıyor diye?
Çınar: Hayatın ne kabahati var? Bizi ayıran duvarları biz kendimiz
örüyoruz.
Mavi: Yapmayalım Çınar! Artık buna izin vermeyelim! Sen olmayınca her
şey eksik kalıyor!
Çınar: Eksik kalıyor…Uyanıyorum yoksun, hava kararıyor yoksun, başımı yastığa koyuyorum yoksun… Yazık değil mi bize?
(Mavi Çınar'a doğumgünü hediyesi olan mavi anahtarlığı verir.)
Mavi: Bunu doğum günün için yaptım. Biraz geç ama…
Çınar: Yoo, artık benim doğum günüm bu gün.
(ve Çınar Mavi'yi öper…)
Çınar: Sağol…
Mavi: Bunu birlikte kullanırız, evimizin anahtarı için, ikimizin evi…
Çınar: Mavi?
Mavi: Evlenelim artık Çınar! Nolur....:img-in_lo
Edit: ne kadar huzur dolu bir sahneydi.Hiç bitmesin demiştim bir zamanlar ama bitti :icon_sorr:icon_sorr
Tüm HP İZLEMEK AYRICALIKTIR diyenlere selam olsun.İyi gecelerbye
judithtimoz
10-03-08, 09:15
Çınar ile Mavi bi kafede oturur...
ÇINAR:Canım söyle, bir iki gün buralardan uzaklaşmayı o kadar çok istiyorki.
MAVİ:Yani … Tatile mi gitmeyi düsünüyorsun?
ÇINAR:Alıp başımı gideyim diyorum.
(Mavi bozulur, çayından bir yudum alir.)
MAVİ:İyi…
ÇINAR(ona eğilir):Bak bakayım bana. Bozuldun mu? Ciddimi sandın?
MAVİ:Nasıl yani? Dalgamı geçiyordun?
ÇINAR:Ya ben seni bırakıp nereye gidiyorum, ha? Bulutların üzerinden inip nereye, hangi tatile çıkayım ben?
MAVİ(küçük bir gülümsemeyle):Ama o zaman burda kalırsın.
ÇINAR:Beraber gidemezmiyiz?
MAVİ:Tatile mi?
ÇINAR:Evet. Ağvaya mesela. Hım? Gazetede gördüm, hafta sonu icin çok ucuz turlar var.
ÇINAR:Bilmem …
ÇINAR:Bak, şöyle yapalım mı? Sen bu akşam bana gel.
MAVİ::Evine?
ÇINAR:Evet. Ne var? Sana cok güzel bir begendili kebap yapayım.
(Mavi yemeğinden bir lokma alır ve düşünür. Sessizlik oluşur.)
MAVİ:Bilmemki… Hem tatile çağırıyorsun, hem evine. Şaşırdım biraz.
ÇINAR:Bak, sen biraz düşün. Sonra haberleşiriz, tamam mı?
(Mavi gülümser)
Edit: Aşk insanı karşısındakine nasılda hapsediyor.Herşeyi yapabilirmişsin gibi hissediyorsun aşık olunca, bu sahnede onu hissettim ben:icon_whis
Bu sahneyi her izlediğimde hep gülerim.. Çınar'ın hali'ne...Beğendili Kebap demesine. Mavi'nin davet aldığındaki tepkisine ama en çok Mavi'nin hem şaşırıp hemde halen yemeğe devam etmesine... Çok teşekkür ayşe, bizlere bu anları tekrar yaşatığın için...
Evlenelim Artık Çınar....
Edit: ne kadar huzur dolu bir sahneydi.Hiç bitmesin demiştim bir zamanlar ama bitti :icon_sorr:icon_sorr
Tüm HP İZLEMEK AYRICALIKTIR diyenlere selam olsun.İyi gecelerbye
ays33 , cnm sen neler etmişsin böyle...sabah sabah işle gelir gelmez girdim foruma...
Özellikle BU bölüm yani 29.bölüm dün sabah aklıma takılmış ve baştan sona izlemiştim...
Aslında ne kadarda dolu bir bölüm olduğunu , hiç bitmesin diye sürekli dua ettiğim bölümlerden biridir...
Seninde bu bölümden replikler yazdığını görünce dayanamadım...
Bir yandan 15 Mart'ın heyecanı sarsada tüm benliğimi bir yandan yeniden gerçek HP cilerin bu sayfaları dolduracağı sevinci birikiyor içime...
Ben HP zamanında bu sayfalarda 100 kişi olduğu günleride çok iyi bilirim...
Son zamanlarda az kişi kalmıştık...Böyle güzel yorumlar okuyunca çok mutlu oluyorum...
Bölümde her an her sahne ne kadar da güzeldi dimi...
İnsan ayırt edemiyor ki...Güzellik burda zaten..Bir bütün olark sevmektir önemli olan...Her kelimenin her cümlenin öyle derin izleri var ki yüreklerimze kazınmış ne vakit duysak o sözcükleri aklımız başımızdan gidiyor ve o sözcüğün ya da cümlenin geçtiği sahne bir film şeridi gibi akıyor gözlerimizin önünden....
Ya ama olmaz ki nasıl toparlayacağım şimdi kendimi...
Amannn boşver...dimi ama :img-wink:
Sizleri seviyorum gönül dostlarım...
İnsan ayırt edemiyor ki...Güzellik burda zaten..Bir bütün olark sevmektir önemli olan...Her kelimenin her cümlenin öyle derin izleri var ki yüreklerimze kazınmış ne vakit duysak o sözcükleri aklımız başımızdan gidiyor ve o sözcüğün ya da cümlenin geçtiği sahne bir film şeridi gibi akıyor gözlerimizin önünden....
Ya ama olmaz ki nasıl toparlayacağım şimdi kendimi...
Amannn boşver...dimi ama :img-wink:
Sizleri seviyorum gönül dostlarım...
Alıntı yapmayı çok sevmiyorum.Kısacık bile olsa içimden geçenleri yazmak en güzeli diye düşünüyorum.
NIGHT canım benim sanki benim iç sesimle yazmışsın dayanamayıp aldım bende:img-wink:
Ben uzun süre önce bıraktım bu toparlama işini bırak dağınık kalsın,Kaç kişiyiz savunan sevdayı:img-yes:
Bende seni seviyorum güzel gözlü,gülen yüzlü arkadaşım:love05:
Ne kadar garip bir şey yaşıyoruz aslında.. Hayatımızın hiç beklenmedik bir anında Ekim ve Mart*2 dönemlerinde çok önemli bir olay geliyor başımıza.. Hani derler ya herşey bundan sonra başlamıştı diye...İşte bizim içinde denk gelen bu dönemlerde bizler Hp ile tanışıyoruz ve ne oluyorsa artık bundan sonrası bizler için artık hayatı bambaşka bir şekle büründürüyor.
Neden garip bir şey yaşıyoruz diye başladım? Dün malum bir sitede çok sevdiğimiz MAvi karakterine hayat veren zat-ı muhti oyuncumuza bazı sorular yöneltmiştim,saolsun eksik olmasın zaman ayırmış, benim uzun uzun cümle kurup yönelttiğim sorularıma iki kelime ile olsada cevap vermiş...
Çok önemli gördüğüm bir sorum vardı ki kendisine hatırlattığım bazı özel sahneleri yönelttim...(17-24-43-47) aldığım cevap ise ...hatırlamıyorum hele 47yi hiç:img-hyste...Bir an durdum ve acaba ben başkasına mı yönelttim bu soruyu diye kendimle konuşmaya başladım....
Oyuncu daha bir yıl önce biten bir dizisindeki sahnelerini hatırlamayamıyorsa ben neden bu dizinin bu oyuncunun bunca sahnesini ezberleme gereği duyuyorum/z....Yüzündeki mimiklerinden tutun ellirinin kulaklarının kızarıklığına, saçlarının lülesinden belindenki kemere kadar herşeyini ezberlediğim oyuncu bu sahnelerin bir tanesini bile hatırlamıyorsa e ben nenden bu kadar kendimi parçalıyorum:img-hyste
Ama ne olursa olsun öncelikle kendimi teste tabi tutmak istedim....Acaba bu konuşmalar benim Hp ile aramdki bağa bir engel teşkil edecek mi diye?
Ve anında bir 9-10-12-13 35-36-39-41 cd leri ile ufak bir ylolculuğa çıktım..:img-hyste Çok ufaktı evet tam iki saatimi aldı...İzledim ve gördüm...Ve anladım ki,, benimmm içimi yakan hp dir..Benim içimi yakan Mavi dir benim içimi yakan Çınar dır....Ve anladım kı benim dengemi kaybetmme neden olanlar kişilerin kendileri değilmiş bizzat Mavi ve Çınar ın ta kendisiymiş....:img-hyste oyyy bu akşam kaçıncı bölümde teste tabi olsam.. 43/47/50/24/17 .....
Alıntı yapmayı çok sevmiyorum.Kısacık bile olsa içimden geçenleri yazmak en güzeli diye düşünüyorum.
NIGHT canım benim sanki benim iç sesimle yazmışsın dayanamayıp aldım bende:img-wink:
Ben uzun süre önce bıraktım bu toparlama işini bırak dağınık kalsın,Kaç kişiyiz savunan sevdayı:img-yes:
Bende seni seviyorum güzel gözlü,gülen yüzlü arkadaşım:love05:
Galiba bende sevmediğin birşeyi yapıyorum:img-wink:ama yazdırıyorsunuz işte ve ben bunu çok seviyorum...(öpüyorum seni kocaman toplantı yoldaşım:img-wink:)
Yazını okuyunca benim aklıma bişey geldi...Geçenlerde iki satır bişeyler karalamıştım..onu aktarayım dedim...
Sebepse bu hallerime aşkın
Bırak dağınık kalsın ruhum
Ben onlara ,aşklarına aşığım...Daha ne diyebilirim ki?...
Sevgili dilekçe
Yazının hiç bir satırını kıyıp biçmeye gönlüm elvermedi ama tamamını alıpta görüntü kirliliği yaratmak istemedim ama yazdıkların hakkında bir iki kelime yazmadanda olmazdı...
Duyguların bu kadar aynı anda yaşandığı bir noktadayız seninle...
Bahsettiğin sitede sorularına verilen cevabı daha biraz önce okumuştum ve verilen cevap büyük bir şaşkınlık yaratmıştı...
İzninle kendi eliyle yazdığı yazıyı direkt aktarıyorum...
''O sahneleri maalesef hatırlamıyorum bile''
İşte o zaman anladım ve sordum kendime defalarca ben kimi ,neyi özlüyorum diye?
Yine cevabını senin yazdığını görüyorum...Buna istinaden bende o sitede şöyle bir yazı yazmıştım yine onu aktarayım...
Her geçen artan özlem'im beni kor ateşlere salıyor
Birde yaklaşan o tarih..15 MART...Finali izlerken bizi bir yandan mutlu ederken bir yandan devamının gelmeyecek olmasını verdiği sonu gelmeyecek olan acı...
Yine hüzünlüyüm bugünlerde...Neyi özlediğimi sorguluyorum günlerdir....
Ben aslında Mavi'yi ve Çınar'ı birbirlerine deli gibi aşık o çifti özlüyorum....
Onları birbirlerinden ayıramıyorum..Mavi'yi yalnız düşünemiyorum...olmuyor...Yapamıyorum...Eksik kalıyor Mavi ,Çınar'sız...Yine bölümler izliyorum biraz baştan biraz sondan biraz ortadan...
Kayboldum ben bu sevdanın içinde , kayboldum...
Yine yüreğim daralıyor...
judithtimoz
10-03-08, 16:57
Sevgili Dilekçe,
Az önce yazdıklarını okurken içim acıdı... "o sahneleri hatırlamıyorum bile".. Peki biz burada ne yapıyoruz.. Durmadan, bıkmadan, sevdiğimiz, unutmadığımız, sahneleri tekrar, tekrar, tekrar izleyip, tartışıp duruyoruz.. Bence Özlem D. o cümleyi kurarken art niyetinin olmadığını düşünüyorum... Sadece HP artık bitti, artık hayatıma devam ediyorum...
Belki biz de böyle yapmalıyız.. Ben çok denedim ama bir yerlerde tıkandım.... :sad53:
rosaclaree
10-03-08, 19:34
başlarda ama çoook başlarda daha neyi neden sevdiğimi anlayamadığım böyle aşk böyle sevgi böylesine deli tutku olabilir mi acaba diye düşündüğüm zamanlarda kimi neden sevdiğimi ben de bilmiyordum..ancak ne mutlu bana ki sarhoşluğum garipsenecek olan başımın dönmesi (bence) acıtmayan hatta değersiz bu cümleleri duymamdan çok önce geçti..yaşanılan kendine gelişler umarım canınızı acıtmaz şimdi üzülseniz bile sonradan gülmek için bile dönüp bakmayacağınız şeylerdir yine bence tabi...belki haddime değil ama demeden duramayacağım:) hayatınıza hiç bitmeyecek, bırakın unutmayı alışmak bile istemeyeceğiniz hp ile devam edin ben öyle yapıyorum..
benim asıl canımı acıtanlarsa hayatın her anında yaşadığım belki de ilk defa burası için düşündüğüm belki de istisna olabilecek sadandığım baş döndüren yazılardı..şimdi olmayan bir daha olamayacak olan..bir daha böyle hissedebilirmisiniz ya da hissetmelimisiniz onu da bilmiyorum ya..ama elimde olmadan özlüyorum ve bu sessiz bitişi kabullenemiyorum..iyi olmayan olamayan şeylerin ardına saklanan durgun sularda edilen bir vedanın bu kadar can acıtacağını kabullenemiyorum.. anlamıyorum anlayamayacağım da..çünkü biliyorum ki biteni kabullenebilirim kolaydır alışadabilirim ancak klavyenin diğer ucundakilerin bitmeyen duygularına var olan izlediğim sessiz soluklarına alışmak zor çok zor..dilerim gün gelir ona da alışırım..çoktan demem gereken hoşçakalı yerine ulaştırabilirim..
oyyy benim sinir katsayim yine tavana vurdu suan.tam da yatismaya baslamisken tam da ben herseyi cok ciddiye aliyorum diye kendimi yererken.tam da dilekcenin bahsettigi kisi icin artik biraz duzelmistir diye dusunurken.yine hakli ciktim .daha onceden dusundugum gibi isine gelen okul anketi sorularina cevap verip isine gelmeyen sorulara da ya hic yada kisa ve saygizica cevaplar.keske hic cevaplamasaydi soruyu keske.keske bizi yine bu kadar rencide etmeseydi.ama ben yine de HP'yi,Cinar'i ve de Timucin'i cok seviyorum bundan da gurur duyuyorum.daha yazmak istedigim cok sey var ama burda susuyorum.
Neden garip bir şey yaşıyoruz diye başladım? Dün malum bir sitede çok sevdiğimiz MAvi karakterine hayat veren zat-ı muhti oyuncumuza bazı sorular yöneltmiştim,saolsun eksik olmasın zaman ayırmış, benim uzun uzun cümle kurup yönelttiğim sorularıma iki kelime ile olsada cevap vermiş...
Çok önemli gördüğüm bir sorum vardı ki kendisine hatırlattığım bazı özel sahneleri yönelttim...(17-24-43-47) aldığım cevap ise ...hatırlamıyorum hele 47yi hiç:img-hyste...Bir an durdum ve acaba ben başkasına mı yönelttim bu soruyu diye kendimle konuşmaya başladım....
Oyuncu daha bir yıl önce biten bir dizisindeki sahnelerini hatırlamayamıyorsa ben neden bu dizinin bu oyuncunun bunca sahnesini ezberleme gereği duyuyorum/z....Yüzündeki mimiklerinden tutun ellirinin kulaklarının kızarıklığına, saçlarının lülesinden belindenki kemere kadar herşeyini ezberlediğim oyuncu bu sahnelerin bir tanesini bile hatırlamıyorsa e ben nenden bu kadar kendimi parçalıyorum:img-hyste43/47/50/24/17 .....
Sevgili dilekçe; yazmış olduğun bu yazıları içim acıyarak okudum.Demek ki tüm yapılanlar boşunaymış demek istemiyorum.:icon_sorrDaha yılı dolmadan unutmak,ya da unuttum demek nasıl oluyorsa:icon_whis ki ben hala her sahnesinde ezberlediğim kelimeleri onlarla beraber söyleye dururken hatırlamıyorum demek çok garib, gerçekten çok garib.Ve sinirlerim had safhada.Ama bildiğim ve her