Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu-Bölüm Yorumları 6

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

gzm
14-02-08, 23:13
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

Saygılarımla
DiziFilm Moderatör
gzm

Bir önceki basligi, asagidaki linkten ulasabilirsiniz:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34821

KARAMAY
14-02-08, 23:15
oo yeni başlıkta açılmış .. böyle bir bölüme yeni başlık yaraşırrr.....

Merak ediyorum adamlarının başına onca şey geldikten sonra ihtiyarlar heyeti polata nasıl ulaşacak...

hadi ulaştı diyelim.. İskender bu buluşmadan sonra kesin onların yerlerini öğrenir.. artık Polatı 7 gün 24 saat takip ettirir bu adam ...

diamantparis
14-02-08, 23:16
gzm tesekkurler sana sagol yeni thread icin

bugun durmadan yazmak geliyor icimden
yaa merak ediyorum aslinda neden nefise cikartildi bu diziden
dizi icin yeni oyuncu alicaklarsa bence bir tanede abdulheye bulabilirler
adam yakisikli karizmatik ona da yakisir
ama polati bence senaristeler illaki asik etmek istiyor
polatin devamli elifi dusunupte onu hatirlamasi cok etkiliyci bence ne bitmez askmis

istanbulspence
14-02-08, 23:19
yok artık ...
senin de dediğin gibi sondakika senin tabirinle bu hakan uyuzunun kaçırdığı ulağı yani
dizinin içeriğinde ,böyle yerlerde göklerde konulacak yer bulundurulamayacak kadar gizem vererek bahsedilen şu ihtiyar heyeti nin
kendi alacağı siyanürle anında canından vazgeçecek bir ferdini
nasıl bu kadar beyinsiz yapabildiler
gerçekten izlerken ağzımın açıklığını sonradan farkettim
bu ne ...
bizim bu ulak cenazeye geliyor polat ile abdülhey in arasına girip musalla taşının önünde saf tutuyor güya fırsatını kollayıp şu ünlü gizemli görüşmenin yerini ve zamanını iletiyor
ve tamam işte görevini yapıyor ve bütün oradaki insanların kör olduğunu varsayarak aralarından langadanak ayrılıyor
biz de bu arada gözlerimizi kapatıyoruz : ] malum herkesin bu sahnenin inandırıcılığı için bir süreliğine görme yeteneğini kaybetmesi lazım
sonra da işte hakan ve işkence odası ...

eliffpolattt
14-02-08, 23:26
Ahu Toros'un diziye bu şekilde veda etmesi güzel oldu en azından Ahu güzel bir şekile anılacak ...Bu şekilde ölmesi tabiki doğru değildi ama çıkması doğruydu...:img-wink:

Bide şu var Ahu vurulduğunda "ölmek istemiyorum polat" diye bağırıyordu bu çok eleştirilmişti ne kadar korkak vs.. şimdi ise daha cesur olarak anılıyor bu güzel ...Neyse Ahu iyi bir şekilde gitti .

muro'ya çok güldüm bu hafta ya ama Polat feci şekilde öldürecek haftaya ya da bir daha ki hafta çıkar diziden ...

Veee ...Sevgililer gününe özel en güzel sahne Polat kız kulesine bakarak "sevgililer günün kutlu olsun Elifim" çok manidardı :img-in_lo

SiLArA
14-02-08, 23:29
ahu yeni öldü şimdiden yeni oyuncu arayışı başlamış :D
açıkçası ben beren saati istemem diziye..şimdi oynadığı diziyi severek izliyorum. ama bu dizisi biter bitmez yeni bir dizide görmek hoş değil bence. zaten konuşmasına dayanamıyorum. eğer diziye gelecekse konuşmasına el atılması lazım yoksa polat düşmanları tarafından değil bizzat bu kızın konuşması tarafından öldürülür :icon_whis
yeşim büber iyi bir oyuncu. ama onun dizisi geçen sezon bitti ve oyuncu dünya turuna çıktı. 3 yıl boyunca ekranda görünmeyebilirmiş.
başka da kim olur bilmiyorum. ama canlı,tatlı (ayrıca hızlı,düzgünce konuşabilen) iyi bir oyuncu olmalı. ;)

gorgunk
14-02-08, 23:33
sürpriz bir bölümdü, tamamiyle şok geçirdim, Ahu'nun çıkmış olması beni çok mutlu etti, bir türlü yalıştıramıyordum doğrusu polatla, Jülide ile bile daha çok yakışmıştı. Ahusuz bölümler çok güzel oluyor.
yine de ben polat bir yolunu bulup kurtarır, araları düzelir falan diyordum ki bummm.
son sahneden önce Polat'ın Elif'i hatırlaması, Mematinin romantik tavırları çok güzeldi,
Muro'ya gülmekten başka birşey yapamıyorum, emperyalist,kapitalist, gibi lafları ve ayrıca, keşle ilgili söylediği şeyler, Muro hiç çıkmasın bu diziden:)
Ayrıca tam 14 Şubat'a gelmesi denediyle de bu konunun işlenmesi bence güzeldi,
sonuçta kurtlar vadisi güncel bir dizi, herzaman bayramlar, ramazanlar,kutlanır.
şu ihtiyarları da merak ettim doğrusu???

İLK
14-02-08, 23:33
valla kim ne derse desin yine güzelbi bölümdü hani belki bazı abartılı ve saçma sahneler işi bozdu ama güzel şeyler bunları kapattı

bu arada gamze de mematiye verilecek hediyeyi tam seçmiş zaten başka ne alacaktı zaten ben bunu sevgililer günü özel olarak adlandırıyorum polat memati hikmet tucay bey bi ay kadının adını unuttum fuatın ablası ve kocası bi onlar yoktu ilginç:img-pilot

demem o ki artık dizimizin adı kurtlar vadisi pusu:entrika,aşk,yalan:img-hyste:img-hyste

iyi geceler demicem çünkü diyeceklerim bitmedi

istanbulspence
14-02-08, 23:42
aslında bu bölüme şöyle de denilebilir kurtlar vadisi pusu sevgililer günü özel
hatta 26 .bölümün sonu yazdıktan hemen sonra bir de oyuncuları toplu halde ekranın önüne oturtup sevgililer günü özel dilekleri verdirilseydi daha da bir iyi olurdu
bence böyle olsaydı belki birkaç tarafından tutturulabilirdi
artık bir dahakine denenir

Hazel_
14-02-08, 23:51
yeni sayfamiz hayirli olsun..
haa simdi hatirladim kazimi.. ya o gecende yerel bir programa katilmisti..
adam bayaga unlu aslinda.. unlulerin korumaligini yapmis..
michael jackson olsun, baskanlardan olsun... avrupada tek turkmus bu isi yapan...
bayaga bi anlatti ama hepsi aklimda degil.. iste vadiyede yeni katildigini falan anlatti..
yani kazim ozundede korumaymis zaten..

vatan45
15-02-08, 00:00
YA bu hakan, muro ve adamları neden illaki polatı bombayla öldürmeye çalışıyor terörist değilmi bunlar bir kurşunluk işi var polatın üstelik yakın mesafe silahı çıkartana kadar vurullardı bu arada toros ahu rahmetli oldu mekanı cennet olsun
polatın boş bir yere bakıp yani daha önce elifle buluştukları yere bakıp
sevgiler günün kutlu olsun demeside garibibe gitmeye başladı

keşke elif ölmeseymiş dedirtiyor çünkü çok elif motivi kullanıyor senarist

aslanbey09
15-02-08, 00:06
ahu ablamızın diziye girişi ile çıkışı bir oldu ahh bu polat sevdigi hayatında birinci sıradaki kadınlar hep ölüyor bu adam aşktan yanaçok şanssız

İLK
15-02-08, 00:16
neyse enden bu günlük bu kadar ama benim merak ettiğim tek bi konu var bu kız kim olacak muhakkak seçilmiştir görüşülmüştür inşallah bi daha ki hafta görürüz

MoOnDaNcE-11
15-02-08, 02:06
Bakiyorum ahu gitti diye forum ahalisinin agizlari kulaklarina variyor . Utanmasaniz bir de kiz icin helva kavurup afiyetle yiyeceksiniz , polat'a da yedireceksiniz . :img-wink:

Yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun bu arada... :happy0064 :good:

Ben elif'in vadiden gidis seklini sevmemistim . Daha etkileyici bir son hazirlanabilirdi . Mesela elif kaza gecirmeden oraya kadar gider , orda sahte bir aliyle karsilasirdi . Veya polatla beraberken bir sekilde pusuya dusurulur ve kendisini feda ederdi vbs...

Ama burdaki son gercekten tam oturmustu . Asik oldugu adama ben senin neyin oluyorum , beni istemiyorsun diyen bir kizin olecegini bilse bile , sevdigi adama zarar gelmemesi icin kendi elleriyle canina son vermesi cok dokunakliydi...

Ahu'ya burda hep saldiriliyordu ama bundan sonra guzel bir sekilde anilacagi kesin...

Simdi hemen yeni oyuncu arayislari baslanmis . Ayi ibrahim'in kizi rolune . Bence beren saat cok yerinde bir tercih olurdu . Hatirla Sevgili'deki performansini takdir ediyorum . Neyse bence gelecek kiz kesinlikle manken veya manken eskisi olmamali . Bir sitede sinem kobal gelsin seklinde oneriler gordum umarim olmaz . Saglam bir oyuncu bulsunlar yeter ...

Tabii artik muro'ya hepimiz iyice sinir olduk . Ama diziden oyle kolay kolay cikacaga benzemiyor cunku karakter diziye saglam bir komedi unsuru getirdi , acayip eglendiriyor . Canlandiran adama da bittim , super sive yapiyor. Zaten o patlama sahnesinden sonra kacacagini sanmiyorum bence polatla catismaya girecek , asil burda hakan ne yapacak ? Bir de polat ahuya dondugunde hakan'i gordu buna tepkisi nasil olacak...

Bence dizi yonetimi bir sekilde selcuk yontemle temasa gecip onu diziye donmesi icin ikna etmeye calismali. Iskenderle aslan arasinda baglanti bu bolumde iyice belli oldu , boyle gecmise yonelik flashbacklerde ikisini birarada gormeyi cok isterim :img-yes:

Bu ihtiyarlarin acemiligi daha dogrusu klasik yontemleri ustunde israrla durmak istiyorum . Polat'a haber iletmek bu kadar zor olmamali . Ustelik illa ona degil , yanindaki adamlara da rahatlikla iletebilirler . Tabii bu kisiler abdulhey veya memati olmali . Ozellikle liman sayesinde mematiye haber ulastirmak cok kolay.

( Memati demisken de memati de bulut konusunda cok dikkat etmeli cunku iki taraftan sarildi , gamze bir de ustelik limandaki uyusturucu ticaretinde sorun cikarsa bulut sucu onun ustune atacak . )

Zaten iskender'in polat'a ihtiyaci var . Ihtiyarlara ve kirmizi kitaba ulasabilmek icin . Onun icin hemen ona dokunmaz . Ama ben en kisa zamanda bunlarin karsilikli oturup konusmalarini bekliyorum . O sahneler eminim ki super olacak...

Bir de arkadaslar Pars NarkoTeror basligina daha cok ilgi gosterelim . Izlemeyen herkese tavsiye ederim , gercekten guzel bir dizi . Kurtlar Vadisi sevenler bunu da sevip izler diye dusunuyorum ...

Herkese bol Kurtlar Vadisi Pusulu Geceler ve Ruyalar :img-wink:

hekimoglu64
15-02-08, 02:20
[QUOTE=MoOnDaNcE-11;6133834]Bakiyorum ahu gitti diye forum ahalisinin agizlari kulaklarina variyor . Utanmasaniz bir de kiz icin helva kavurup afiyetle yiyeceksiniz , polat'a da yedireceksiniz . :img-wink:

Yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun bu arada... :happy0064 :good:

Ben elif'in vadiden gidis seklini sevmemistim . Daha etkileyici bir son hazirlanabilirdi . Mesela elif kaza gecirmeden oraya kadar gider , orda sahte bir aliyle karsilasirdi . Veya polatla beraberken bir sekilde pusuya dusurulur ve kendisini feda ederdi vbs...

Ama burdaki son gercekten tam oturmustu . Asik oldugu adama ben senin neyin oluyorum , beni istemiyorsun diyen bir kizin olecegini bilse bile , sevdigi adama zarar gelmemesi icin kendi elleriyle canina son vermesi cok dokunakliydi...

Ahu'ya burda hep saldiriliyordu ama bundan sonra guzel bir sekilde anilacagi kesin...

Simdi hemen yeni oyuncu arayislari baslanmis . Ayi ibrahim'in kizi rolune . Bence beren saat cok yerinde bir tercih olurdu . Hatirla Sevgili'deki performansini takdir ediyorum .

__________________________________________________ ______________
acikcasi ben ahunun sonuna üzüldüm bende istemeyenlerdendim ahuyu
amason sahnesi dkunakliydi ve agladigi sahne en aci ahnedyi gercekten
ilk defa nefiseyi kutluyorum ve polati gercekten sevmis......

yeni oyuncu konusna gelince ............ben ilk baslardan beri yani nerdeyse..............7-8 aydir beren saat yada tuba büyüküstün gelsin diye bagiriyorum........umarim ins sesimizi duymustur panafilm....hani birseyi 40 defa deresn olurmus o hesap benimde 40 gecti:)berenin dizisi bitecek en yakin zamanda bence yeni basroloyuncusu beren saat olmali artik.....sizce kim olmali?.......

saygilar....

MoOnDaNcE-11
15-02-08, 03:28
Yeni gelecek oyuncu kesinlikle ama kesinlikle oynamayi bilecek . Burasi deneme tahtasi degil . Hele hele manken eskisi kesinlikle istemiyorum . Artik oyuncu hem de iyi bir oyuncu istiyorum .

Allah'tan nefise karatay benim begendigim bir insandi . Tamam oyunculugunu pek begenmiyordum ama mutevazigilini ve guzelligini seviyordum . Oyle simarik degildi . Ben turk kizlarini fiziken pek begenmem , nefise bunun en buyuk istisnasiydi . Bana 3 guzel taninmis turk kizi say deseniz sayamam , bir nefiseyi soylerim . O derece :img-yes: :img-polic ( Su fransiz kizlari yok mu bir numaradir onlar :img-hyste ) Gerci hic bir bayan oyuncunun sirf hosuma gidiyor diye filmine gitmedim , dizisini de izlemedim su hayatimda.Ama nefiseyi dizide gorunce de cok hosuma gidiyordu . ( Kiz arkadasim bunu hic duymasin :img-hyste :img-wink: )

Ama bu istisna...Mesela nefisecik yerine bir aysun kayaci olsaydi nasil tahammul ederdim bilemiyorum.Veya bir cansu dere. Nefiseme de bu bolumde dikkat ettim , saki 3-4 kilo almis gibi bir hali vardi , aman hamile olmasin bu kiz :D

Beren Saat bence mukemmel bir secim olur . Tuba buyukustunse iyice iter diziyi . Gelecek kisinin sirin bir mizaca sahip olmasi sart...

aylince
15-02-08, 06:47
torosları yok etmek için hazırlanmış basit bir bölümdü..hiç yakışmadı yapılanlar..

ahuyu vur,yurtdısına yolla,6 bölüm umutla beklet sonra da yurtdısından döndürüp diziden çıkart..panafilm profesyonel degil.duygularıyla hareket ediyor..oyalıyor..dizide umut konusuna deginmişlerdi.ahu sevenlerin umutlarını kırdılar..bunu bilsinler..kurtlar vadisi pusu benim için bitmiştir..

KARAMAY
15-02-08, 08:36
Günaydınlar efendim günaydınlar...
Çok güzel bi gün.. ... gününüzde gönlünüzde aydın olsun :)

Efendim .. dün atlandığını düşündüğüm nokta..

Show tv ve Saner Ayar için sarf edilen replikler...

Sanki bir teşekkür ve buram buram reklam kokan bir jest vardı...

lakın bizim doktorum bu kadar artist olma çalabalını biraz garipsedim...
Bu kadar hevesli olmamalıydı diye düşünüyorum...
haaa doktorların çoğu şu aralar maaşlarının az olmasından yakınıyor.. bizim fiziktedavici belkide buna gönderme yapmıştır hee....

bide beni rahatsız eden diğer bi sahne cenaze töreni...
Banamı öyle geldi bilmiyorum ...
İskender geldiğinde Cengizin ellerini önünde birleştirip selam veriyomuş gibi hafif eğilmesi Polatın gözünden kaçmaması gereken bi sahne olmalıydı gibi geliyor..

Büyük patronlardan bazılarının gidip İskenderin elini sıkması sankim safını belli etmeleri gibi geldi..

Polatın Apdüle verdiği cevap ..."Biz böyle iyiyiz " demesi güzeldide .. be kardeşim bütün dünya karşında... Güllü hastaneler ikinci evimiz oldu diyor... ama sen hala kendine yetebildiğini düşünüyorsun...
ne ala.. ( rambo halt yemiş... terminatör mübarek)

çağla7
15-02-08, 08:44
ahunun ölümü kötü oldu çok üzüldüm çünkü bir ümit polat aşık olacak diye hep bekledim. dünkü bölümde aynanın karşısına geçip kimsem yok deyişi ve kaçırıldıktan sonraki sahneleri çok acıklıydı. gerçekten çok dokunaklı olmuş. onun dışında dünkü bölümde birde cenaze sahnesi güzeldi, onun dışında biraz sıkıcı bir bölümdü. bulut memati muhabbeti başta iyiydi ama hep aynı muhabbet sıktı. espri mahiyetinde konulan tuncay asu sahneleride çok uzadı baydı. hikmet ve halonun aşkları çok sıkıcı geldiği için zaten o sahneleri görünce sinirim zıplıyor. polatında eliffff elifff deyip durmasına artık katlanamıyorum, hele o elifi düşünürken ahunun içinde bulunduğu durumu göz önüne alınca iyice kıl oldum. neyse sonuçta dünkü bölümde içim sıkıldı. ayrıca pek çok mantık hatası vardı söyle sıralayım
1- ahuya verilen ilaç yanlış anlamadıysam geçici süre tüm sinirleri felç ediyor ve hareket etmesini engelliyor, ama bu olanları görmesine duymasına ve algılamasına engel değil. buna engel olmadığını anlatmak için muro ahuya soruyor söylediklerimi anlıyorsan gözlerini kırp. ahuda gözlerini kırpıyor, tüm kas hareketlerine engel olan ilaç sanırım bir tek göz kapağı kaslarına etki etmiyor.
2- polata haber getiren adamın hareketleri böylesine büyük bir teşkilata yakışmayacak kadar acamice
3- polatı izleyen araç akşam olduğunda hala caminin önünde acaba imamdandamı şüphelendiler. yani orda işleri bitti neden hala duruyorlar.
4- hakanın adamı sorgulaması gerekirken suda fazla tutup boğması saçmaydı. ki hakan öldürmeden işkence yapma konusunda uzmanken bu kadar önem verdikleri bir adamı nasıl öldürür.
5- ihtiyarlar sanırım çok aptal herkesin gözünün üstünde olduğunu bile bile mesaj gönderecek başka bir yer ve zaman bulamadılarmı

ZeRReN
15-02-08, 08:52
ahunun ölümü kötü oldu çok üzüldüm çünkü bir ümit polat aşık olacak diye hep bekledim. dünkü bölümde aynanın karşısına geçip kimsem yok deyişi ve kaçırıldıktan sonraki sahneleri çok acıklıydı. gerçekten çok dokunaklı olmuş. onun dışında dünkü bölümde birde cenaze sahnesi güzeldi, onun dışında biraz sıkıcı bir bölümdü. bulut memati muhabbeti başta iyiydi ama hep aynı muhabbet sıktı. espri mahiyetinde konulan tuncay asu sahneleride çok uzadı baydı. hikmet ve halonun aşkları çok sıkıcı geldiği için zaten o sahneleri görünce sinirim zıplıyor. polatında eliffff elifff deyip durmasına artık katlanamıyorum, hele o elifi düşünürken ahunun içinde bulunduğu durumu göz önüne alınca iyice kıl oldum. neyse sonuçta dünkü bölümde içim sıkıldı. ayrıca pek çok mantık hatası vardı söyle sıralayım
1- ahuya verilen ilaç yanlış anlamadıysam geçici süre tüm sinirleri felç ediyor ve hareket etmesini engelliyor, ama bu olanları görmesine duymasına ve algılamasına engel değil. buna engel olmadığını anlatmak için muro ahuya soruyor söylediklerimi anlıyorsan gözlerini kırp. ahuda gözlerini kırpıyor, tüm kas hareketlerine engel olan ilaç sanırım bir tek göz kapağı kaslarına etki etmiyor.
2- polata haber getiren adamın hareketleri böylesine büyük bir teşkilata yakışmayacak kadar acamice
3- polatı izleyen araç akşam olduğunda hala caminin önünde acaba imamdandamı şüphelendiler. yani orda işleri bitti neden hala duruyorlar.
4- hakanın adamı sorgulaması gerekirken suda fazla tutup boğması saçmaydı. ki hakan öldürmeden işkence yapma konusunda uzmanken bu kadar önem verdikleri bir adamı nasıl öldürür.
5- ihtiyarlar sanırım çok aptal herkesin gözünün üstünde olduğunu bile bile mesaj gönderecek başka bir yer ve zaman bulamadılarmı
Teşekkürler..Tamamen hislerime tercuman olmuşsunuz.Fazla söze gerek duymuyorum ve izninizle imzamı atıyorum...:img-wink:

LİSA
15-02-08, 09:14
kurtlar vadisi dizisi izleyicisiyim ama bu foruma yazmak pek nasip olmadı.neyse dün gceki bölüme gecelim.
vadide sevgililer günü işlendi.erkek eğemenlğindeki bir dizide işlenmesi hoştu.memati aştı kendini ondan hiç beklemediğim hareketlerde bulundu:icon_whis.yalnız kadın bizi bozar lafını unuttu galiba bu aşk onu mezara götürürse bir kadın yüzünden ölürse cok üzülürüm.
memati-bulut sahnelerine bayılıyorum hem dost hem düşman bu satranç oyunu nasıl son bulacak:img-hyste
muro nun taraf olduğu kesimden nefret etsemde konuşmaları beni yedi bitirdi:img-hyste.senaristler o insanları bile bize sempatik gösterdiya hadi hayırlısı
polatın kız kulesine bakıp elif in sevgililer gününü kutlaması en romantik sahne idi.
gecen bölümde ömer babanın polata elifi mezarında rahat bırak demesi ile ümitlenmiştim.bu haftada ahu geri gelince tamam polat yeni aşka yelkan açacak ama malesef olmadı.ahu yu eleştirenler coktu bu forumda.tamam başlarda bende yadırgamıştım.ama yetiştirilme şartlarını göz önüne aldığımda ahunun naif kişiliği ile yakıştığını düşünmeye başlamıştım.artık elif-polat aşkı bitmeli bunlar başlamalı diye düşünmüştüm.ve nefisede yakışıyordu açıkcası.
ahu nun öldüğü sahne hala gözlerimin önünde ve cooooooook üzüldüm:sad53:.kıza cok feci bir son yazdılar.polat artık bu aşamadan sonra yanına kadın yaklaştırmaz yanına yaklaşan dişi sinek bile mahvoluyor.yıkılır ama kendini bu işi yapanları bulmaya adar:img-polic
hakan içinde feci bir son istiyorum ama vatan hainlerini polat ipte sallandırıyor.hatırlayınız nizamettin-vural:img-cool2
polatın etrafındaki cember daraldı.arslan bey yada doğu bey ibi bir yardım edenedi yok.iskender adlı şahısta fox gibi gibi polatın her adamını biliyor.bu adamı şu amreikada polatın görüştüğü adamlar göndermesinler türkiyeye
iskender polatın bebekliğine kadar her şeyi bilirken polat hakkında cok az şey bildiği ve etraında hain dolu olduğu bu ortamda nasıl savaşacak bu adamlarla.süperman değilya sonuçta
ihtiyarlar heyetide cok acemice iş yaptı .iskenderin takip edeceğini düşünemedilermi.başka bir yol bulabilirlerdi.haber uçurmak için
yeni bayan oyuncu arayışları başlamış.bende tahmin etmek istersem vadide sarışın kadınlara yer yok.nefisede acık renk gözlü idi.bence daha türk kızı tanımında biri gelecek diye tahmin ediyorum.beyaz gelincikteki SEZİN AKBAŞOĞULLARI olabilir.AHU TÜRKPENCE DE olabilirdi ama o başka bir dizi ile anlaştığını söylemişti gecenlerde.
ben asıl ihtiyarlar heyetinde kimler olacak merak ediyorum.şöyle ağır ve usta tiyatro oyuncularını bekliyorum.çetin tekindor olabilirdi ama oda başka dizide.

ZeRReN
15-02-08, 09:30
Bu ihtiyarlar heyeti eğer her şeyin üstündeyse,İskender'in yaptıklarına,kendi adamlarının peşine düşmesine,öldürmesine,işkence etmesine filan nasıl göz yumacaklar?!Cezasını kesmeyecekler mi?!Bunu yapamayacaklarsa nerde kaldı onların gücü?!Demek İskender daha güçlü ya da onlara denk!:icon_whis:img-yes:

sondakika
15-02-08, 10:47
efendim iki kişinin bildiğim sır değil dediler polatı alem biliyomuş.. herifin biri çıktı kundaktaki haline kadar biliyorum bu adamın herşeyi değişmiş bir bakışı değişmemiş dedi.. yani dogu beye üzüldük meğer adam şam babasıymışta haberi yokmuş...ne devleti ne milleti ne kgtsi.. adam kuklaymış merğer.. neyse o sebebleki denizler üzerinden hakimeyeti sağlaması için, karadaki hükmü fes edilip vadiyede veda etti zaten... malum koca devlet erkanın halikopteri düştü.. valla düşer. şimdi hiç şaşırmadım..malum devlette devleti seven bir allah kulu olmadıgından..

tutarsızlık bu?! demekki 2000 yıllık oldugu iddea edilen derin devlet yada devletin gerçek sahipleri herhalde buluştuklarında; tavla oynayıp zar atıyor olmalı.. yada kırmızı kitabı, evire çevire kendilerine okuyor olmalılar. bu denli tali ve talihsiz olaylar cereyan ederken, harbi yaşılıktan olsa gerek, kıçlarını kaldırmaya bile gerek duyma yok..

iskender'e bakarsak mübarek devlet sanki muz cumhuriyeti.. devlet, devlet değil laçka toplulugu.. kurtlar vadisinde bile durum böyle değildi.. en azından bir istihbarat savaşı vardı.. kabile reisliği var sanki?! oturan boğada bizim iskender.. mübarek muz cumhuriyetinde herkes hain.. hele istihbarat ağı komple hain.. gelen bile hain.. cengiz ölse yerine gelecekte hain olabilir..o nedenle polatın şimdiden adayları eni konu araştırması tavsiye edilir.. ha devletin 2000 yıllık sahiplerine böcek bile emanet edesi gelmez insanın.. teşkilat Allaha emanet kimsenin gıkı çıkmaz, belkide adamların bundan haberi bile yok.. öyleya bunca yıllık polat alemdarın yapamadını bir şeker hastası devletin çizdiği adam yani iskender yapabiliyor...

mübarek yaşlı toplugunun, tabii, gözleri görmez beyni çalışmaz olmuş.. polatı görene kadar kaçtane daha adam ölecek belli değil.. hani diyesim geliyo ulen bırakın devleti sahiplenmeye adam yetiştirin yetiştirdiniz cümle adamlar anca siyanür içmede uzman.. alayı mal..!! alayı salak.. aslında siz bunca yıldır bir mete han yetişdirdiniz galiba birde polatı..geri küllüm mal toplulugu.. az birini görürsen at evladım siyanürü.. yetişrilme tarzı bu olsa gerek..

hani aklınıza gelmez derin yüzlerin olacağı cenaze dikkatle izleneceği sırf spor olsun diye polata adam gönderdiniz.. hani aklınıza gelmiyor ulen göndersenize ofise..olur mu, o zaman mantıklı bir hareket olur ve o mal ajanı bozuntusunu kim yakalar ki.?!. cık cık.. bunlarda devletin iki bin yıllık koruyucuları.. daha kıçlarını korumaktan acizler.!! kimi, kime karşı korur bunlar?! vallaha şaşırdım..

iskender malum ortada devlette yok hani gerçekleri anlatıyor dizi; mit, jitem mitem bilmem ne edem kurumlarının alayı uyuyor, tamam devlete çadır devleti ya meydan boş, ihtiyar heyeti zaten kendinde değil yaşlılar oldugundan gün boyu horul horul kısaca meydan boş.. oturan boğa,iskender, cümle istihbarat ekibini eline almış, örgütü bile yanına almış, dağ benim ova benim diyor.. ha örgütünde bir istihbarat ağı oldugunu,dahası, mossad cia destekli oldugunu söylemeye gerek var mı? yok.!!

iş bu polat alemdar zerre devlet desteği olmadan, ki göremedik, gören var mı?! yok.. herhal gökten meleklerle cinlerin getirdiği haberlere göre hareket ediyor olmalı. yada rüyalar aleminde aldıgı işaretlere göre.. ulen bu adam şimdi o iskenderi halt ederse bu saçmalıgın en önde gideni olmaz mı?! olur..

sakın ha 2000, iki bin , yıllık bilmem ne teşkilatı demeyin heriflerin yetiştirdiği adamların hali ortada.. anca şeker niyetine siyanür yemekteler.. bunlar polata destek verse ne olur.. nasılsa yaşlı grubu denizde kum bizde adam hesabı.. sokakta ne kadar mal hamal oduncu köylü varsa kpss ilen teşkilatı aldıkları ortada.. (((:

mantık yok diyorum mantık.. şimdi muronun niyeti ne bir sükseli haber yapmak.. bir eylem.. amaç hem ses getirmek hemde polatı devirmek.. ulen polat iki adım önünde çekip indirsene... olur mu canım.?!. illa bombayla öldürecek.. neyse ahu gitti.. boşuna gitti ya. muroda vicdan azabı içinde galiba.. ulen getti gül gibi kız, polata ölmedi iyi mi.. Allahım beni affet falan diye dua ediyor her halde...yoksa neden çekip silahı vurmasın ki polatı.. ha polatın oraya geleceğini muroya iskender söylemiştir.. şimdi böyle ekip karşısında ne etsin polat.. diz çöküp boyun eğmekten başka..

yani bizim senaristler ne yapar anlamak zor..!!!

fatosum
15-02-08, 10:59
oncelıkle yenı oyuncu bencede manken olmasın sınem kobalı ısteyenler falan olmus ıstemem cocuk dızısının basrolunun pusuda ne ısı var yapmayın allah askına hem ben sarısın sevmem kaprıslı fanım ben:img-wink::img-wink::img-wink:

polatın camıye gırdıgı sahne ve gullunun hastaneler evımız oldu dedıkten sonra yuz ıfadelerı yuruyusu gulusu harıka ıdı necatı sasmaz her bolum dahada ıyıye gıdıyor :img-in_lo

sevgılıler gununun bırgun bızım vadıde kutlanacagını soyleyeseler yuru gıt be kardesım derdım ama masallah pusuya format atılmıs sevgılıler gunu secılmıs tema olarak ıyı de edılmıs degısıklıkler arada hos oluyor

sankı bu bolum senarıstler tarafından sırf ahuyu dızıden cıkarmak ıcın yazılmıs yanı ne oncesı var ne de ıcerıgı bos bır olaydı...polat ofısten cıkar ve ahu gelır ...suclar..sevıyorum der..amcası olur..kızar bagırır...ve fınal...:happy0064

ıbrahım veledın kızının kusuru varmıs camı avlusunda konusulmayacak kadar hemde ole dedı aga babası...:img-yes:

manken olmasında ıyı oyuncu olsunda aglayamayı gulmeyı neyı ıstedıgını yasanmıslıga saygısı olsunda kım olursa olsun ben kasının gozunun boyunun guzel olmasını umursamıyorum umrumda deııl...:img-yes:

devlet yapılanması ne ılgınc yahuu selcuk yontem bencede donsun olayın kılıdı sankı onun elınde ıskender konusunda polatın yanında olsa cok garıp kaldı benım polat:img-blush:img-blush

muro sahane ya replıklerı benı oldurecek msn nıcklerıne baktım herkeste bır murodur gıdıyor arkadaslara guldum yanı ıdeolojık duzen sohbetlerı ılgınc oluyor:img-wink:

sıyanur ne kadar keskınmıs bes sanıyede adam olduuryor gıdıp bırazda narkoterore yazayım kolay gelsın sızlere
ıyı forumlar

çağla7
15-02-08, 11:13
efendim iki kişinin bildiğim sır değil dediler polatı alem biliyomuş.. herifin biri çıktı kundaktaki haline kadar biliyorum bu adamın herşeyi değişmiş bir bakışı değişmemiş dedi.. yani dogu beye üzüldük meğer adam şam babasıymışta haberi yokmuş...ne devleti ne milleti ne kgtsi.. adam kuklaymış merğer.. neyse o sebebleki denizler üzerinden hakimeyeti sağlaması için, karadaki hükmü fes edilip vadiyede veda etti zaten... malum koca devlet erkanın halikopteri düştü.. valla düşer. şimdi hiç şaşırmadım..malum devlette devleti seven bir allah kulu olmadıgından..

tutarsızlık bu?! demekki 2000 yıllık oldugu iddea edilen derin devlet yada devletin gerçek sahipleri herhalde buluştuklarında; tavla oynayıp zar atıyor olmalı.. yada kırmızı kitabı, evire çevire kendilerine okuyor olmalılar. bu denli tali ve talihsiz olaylar cereyan ederken, harbi yaşılıktan olsa gerek, kıçlarını kaldırmaya bile gerek duyma yok..

iskender'e bakarsak mübarek devlet sanki muz cumhuriyeti.. devlet, devlet değil laçka toplulugu.. kurtlar vadisinde bile durum böyle değildi.. en azından bir istihbarat savaşı vardı.. kabile reisliği var sanki?! oturan boğada bizim iskender.. mübarek muz cumhuriyetinde herkes hain.. hele istihbarat ağı komple hain.. gelen bile hain.. cengiz ölse yerine gelecekte hain olabilir..o nedenle polatın şimdiden adayları eni konu araştırması tavsiye edilir.. ha devletin 2000 yıllık sahiplerine böcek bile emanet edesi gelmez insanın.. teşkilat Allaha emanet kimsenin gıkı çıkmaz, belkide adamların bundan haberi bile yok.. öyleya bunca yıllık polat alemdarın yapamadını bir şeker hastası devletin çizdiği adam yani iskender yapabiliyor...

mübarek yaşlı toplugunun, tabii, gözleri görmez beyni çalışmaz olmuş.. polatı görene kadar kaçtane daha adam ölecek belli değil.. hani diyesim geliyo ulen bırakın devleti sahiplenmeye adam yetiştirin yetiştirdiniz cümle adamlar anca siyanür içmede uzman.. alayı mal..!! alayı salak.. aslında siz bunca yıldır bir mete han yetişdirdiniz galiba birde polatı..geri küllüm mal toplulugu.. az birini görürsen at evladım siyanürü.. yetişrilme tarzı bu olsa gerek..

hani aklınıza gelmez derin yüzlerin olacağı cenaze dikkatle izleneceği sırf spor olsun diye polata adam gönderdiniz.. hani aklınıza gelmiyor ulen göndersenize ofise..olur mu, o zaman mantıklı bir hareket olur ve o mal ajanı bozuntusunu kim yakalar ki.?!. cık cık.. bunlarda devletin iki bin yıllık koruyucuları.. daha kıçlarını korumaktan acizler.!! kimi, kime karşı korur bunlar?! vallaha şaşırdım..

iskender malum ortada devlette yok hani gerçekleri anlatıyor dizi; mit, jitem mitem bilmem ne edem kurumlarının alayı uyuyor, tamam devlete çadır devleti ya meydan boş, ihtiyar heyeti zaten kendinde değil yaşlılar oldugundan gün boyu horul horul kısaca meydan boş.. oturan boğa,iskender, cümle istihbarat ekibini eline almış, örgütü bile yanına almış, dağ benim ova benim diyor.. ha örgütünde bir istihbarat ağı oldugunu,dahası, mossad cia destekli oldugunu söylemeye gerek var mı? yok.!!

iş bu polat alemdar zerre devlet desteği olmadan, ki göremedik, gören var mı?! yok.. herhal gökten meleklerle cinlerin getirdiği haberlere göre hareket ediyor olmalı. yada rüyalar aleminde aldıgı işaretlere göre.. ulen bu adam şimdi o iskenderi halt ederse bu saçmalıgın en önde gideni olmaz mı?! olur..

sakın ha 2000, iki bin , yıllık bilmem ne teşkilatı demeyin heriflerin yetiştirdiği adamların hali ortada.. anca şeker niyetine siyanür yemekteler.. bunlar polata destek verse ne olur.. nasılsa yaşlı grubu denizde kum bizde adam hesabı.. sokakta ne kadar mal hamal oduncu köylü varsa kpss ilen teşkilatı aldıkları ortada.. (((:

mantık yok diyorum mantık.. şimdi muronun niyeti ne bir sükseli haber yapmak.. bir eylem.. amaç hem ses getirmek hemde polatı devirmek.. ulen polat iki adım önünde çekip indirsene... olur mu canım.?!. illa bombayla öldürecek.. neyse ahu gitti.. boşuna gitti ya. muroda vicdan azabı içinde galiba.. ulen getti gül gibi kız, polata ölmedi iyi mi.. Allahım beni affet falan diye dua ediyor her halde...yoksa neden çekip silahı vurmasın ki polatı.. ha polatın oraya geleceğini muroya iskender söylemiştir.. şimdi böyle ekip karşısında ne etsin polat.. diz çöküp boyun eğmekten başka..

yani bizim senaristler ne yapar anlamak zor..!!!

ben daha başkan bu devleti 2000 yıldır yönetenlerle seni tanıştıracağım dediğinde bu yorumları yapmış, hem gerçekte var olduğu yıllardır idda edilen bu teşkilatın gerçeği ve dizideki hali içinde aynı şeyleri söylemiştim. önce gerçeğinden başlayım gerçektede bu iddia hep yapılıyor ve ben buna inanmıyorum eğer varlarsa bile pek işe yarar kafası çalışır tipler değilki 2000 yıldır 16 devleti batırmışlar şimdiki halimizde pek iç açıcı değil. gelelim dizidekilere daha bir adamla buluşmayı beceremeyen köstebekleri belirleyemenler dediğin gibi toplandıklarında tavla oynuyor olabilirler keşke arada satrançta oynasalardıda biraz zekaları gelişseydi diyecem. dolaysıyla gerçekle dizi yine çelişmedi yani dizimiz gerçeğine uygun. :img-hyste
ama keşke gerçeğine bu kadar uygun olmasada dizide biraz daha işe yarar yapsalardı bizde en azından dizide mutlu olsaydık. siyanür taşıyacaklarına silah taşıyan adamları olsaydıda hakanın geldiğini gördüğünde hapı yutacağına hakanı vurup işe yarasaydı. başkan da o ihtiyarlardandı ve zakası ortadaydı, bu ihtiyarlar en iyisi hiç ortaya çıkmasın polata değil destek olsa olsa ayağına köstek olurlar birde onları koruyacam diye uğraşacak.

muronun neden polatı vurmadığına gelince, muro emri öyle aldı ve başkanının emrinden çıkacağını sanmıyorum. neden emrin öyle geldiğine gelince asıl amaç mavili adama dolaysıyla ihtiyarlara ulaşmaktı, silah sesleri gelirse çatışma olursa adam hapı yutabilirdi. o yüzden beklediler, gelecek bölümde bence ateş etmeyecekler çünkü mavili adam öldü bu durumda ihtiyarlara ulaşmaları için polatın ölmemesi gerekir.

_ZeynepSasmaz_
15-02-08, 11:45
Yemin ediyorum Elif'e bu kadar üzülmemiştim..
Hatta Hiçbir Kurtlar Vadisi karakterine bu kadar üzülmedim.. Çünkü hiç
bir karakter bu kadar acımasızca, kötü bir şekilde öldürülmemişti.Ağladım resmen..
Özellikle Ahu'nun o ağladığı sahne, keşke o sahneyi hiç yapmasalardı..Öyle
kötü oldum ki..
O ağladığı sahne sanki hem Ahu'nun hem de Nefise Karatay'ın ağlamasıydı sanki..
Biraz da sitem vardı sanki o ağlayışta, "gidiyorum işte hem de istediğinizden çok daha acımasız
bir şekilde" der gibiydi..
O sahne benim içimi çok parçaladı.. Vicdanı olan o sahneye dayanamaz..
Çok kötü bir ölümdü ya, burda Ahu'ya Nefise Karatay'a öyle yükleniliyordu ki öyle insafsızca
eleştiriliyordu ki o, ben bunları yapmama rağmen, bu insafsızsızlığı yapanlar adına utandım ve mahcup oldum..Bu sahne senaristlerinde sitemiydi sanki..
Ben çok mahcup oldum..
Ve şunu da anladım ki Ahu Elif'ten daha çok seviliyormuş, çünkü Elif' bu kadar üzülen olmamıştı,
anladım ki kör ölünce badem gözlü oluyormuş, Elif de öldüğü için bu kadar seviliyordu demek ki..
Halbuki Ahu yaşarken onu sevenler, Elif yaşarken ki onu sevenlerden daha fazlaydı, bu da
ortaya çıkmış oldu..

eliffpolattt
15-02-08, 11:49
Yemin ediyorum Elif'e bu kadar üzülmemiştim..
Hatta Hiçbir Kurtlar Vadisi karakterine bu kadar üzülmedim.. Çünkü hiç
bir karakter bu kadar acımasızca, kötü bir şekilde öldürülmemişti.Ağladım resmen..
Özellikle Ahu'nun o ağladığı sahne, keşke o sahneyi hiç yapmasalardı..Öyle
kötü oldum ki..
O ağladığı sahne sanki hem Ahu'nun hem de Nefise Karatay'ın ağlamasıydı sanki..
Biraz da sitem vardı sanki o ağlayışta, "gidiyorum işte hem de istediğinizden çok daha acımasız
bir şekilde" der gibiydi..
O sahne benim içimi çok parçaladı.. Vicdanı olan o sahneye dayanamaz..
Çok kötü bir ölümdü ya, burda Ahu'ya Nefise Karatay'a öyle yükleniliyordu ki öyle insafsızca
eleştiriliyordu ki o, ben bunları yapmama rağmen, bu insafsızsızlığı yapanlar adına utandım ve mahcup oldum..Bu sahne senaristlerinde sitemiydi sanki..
Ben çok mahcup oldum..
Ve şunu da anladım ki Ahu Elif'ten daha çok seviliyormuş, çünkü Elif' bu kadar üzülen olmamıştı,
anladım ki kör ölünce badem gözlü oluyormuş, Elif de öldüğü için bu kadar seviliyordu demek ki..
Halbuki Ahu yaşarken onu sevenler, Elif yaşarken ki onu sevenlerden daha fazlaydı, bu da
ortaya çıkmış oldu..

Eminimisin ...Elif için ne kadar ağlayan oldu ..Kıyaslaman yanlış bence Ahu hiç sevilmiyordu ...

_ZeynepSasmaz_
15-02-08, 11:52
Eminimisin ...Elif için ne kadar ağlayan oldu ..Kıyaslaman yanlış bence Ahu hiç sevilmiyordu ...

İşte kör ölür badem gözlü olur hesabı..
Elif ölünce herkez ağladı ve sevmeye başladı, Ahu da öyle, bakıyorum herkez öyle üzülmüş ki, sevmeye başlamışlar, keşke ölmezseydi diyorlar..
Ahu yaşarken onun seveni daha çokdu bunu anladım..
Ayrıca arkadaşım hiç tartışacak halim yok...
Ama sen pek üzülmüşe benzemiyorsun..
Gözünüz aydın işte Ahu öldü..
Yakın kınanızı..

İLK
15-02-08, 11:57
dünden beri dile gelen bi konu var herkesin bişiler yazdığı ibrahim velidin kızı kimdir ve polatınmı sevgilisi olacak mı?şimdi bu konu hakkında çeşitli rivayetler ortaya atılmakta.beren saat,tuba büyüküstün,sinem kobal:img-hyste,ahu türkpençe,sezin akbaşoğulları,fadik sevin atasoy.......ohooo bu uzadıkça uzar

bana göre polat alemdara yakışan biri olmalı:img-in_lo
bunu dünde söylemiştim bugün de tekrarlamış oldum
söylediklerinizden bazıları bana da mantıklı gelio hele ki beren saat
bana göre tam polata göre elif gibi minyon tipli hem boyu boyuna:img-hyste suyu suyuna uygun elif gibi sıcakkanlı
benim de aklımda yeşim büber,burçin terzioğlu,yasemin balık
yeri gelmişken benim anlamadığım fuatın neden onunla birlikte adli tıpa gelmediği acaba gerçekten ölü görmeye dayanamıomu yoksa bu işin için de bi bit yeniğimi var yok sa ben mi kafamda komplo teorileri üretiorum:icon_whis

feyza
15-02-08, 11:58
evet dün akşam kurtlar vadisi soru işaretleri ile dolu bir bölümdü neden ahu geldi gelmeden telefon açabilirdi resimlerin fotomontaj olduğu bariz belli idi jülide neden yıldız dan şüphelenmedi jülide yıldız a beni kocam aradı derken oda
biliyorum dedi torosları bitiren yıldız oldu geçen bölüm bunun sinyalini verdi
ahunun ölümü kötü idi ama ben onda hiç bir zaman elifin aşkını görmedim demin arkadaş ahunun seveni çokmuş eliften daha fazla dedi hayır çok değil
asla elif ali için ( polat ) hayatından vazgeçmedi ona sarıldı sırasında herkesi karşısına aldı ama sevmekten vazgeçmedi ölümü düşünmedi sevdiğinden şüphe etmedi oysa ahu en seni sevmiştim bunu niye yaptın ( yani seni artık sevmiyorum hop şekerime kaydı hatta nişanlandı ) yani elifle ahu bir değil olamazlarda lütfen kıyaslama yapmayın bu konuda

_ZeynepSasmaz_
15-02-08, 12:10
Bu arada önerdiğiniz isimler hiç iyi değil..
Yeni birisi gelicekse, ne çok tanınmış ne de hiç tanınmamış olmamalı..
Yüzüne aşina olduğumuz ama şöhretli olmayan bir isim olmalı, eğer olacaksa..

Reklam filmlerinde bir bakın, hoş bayanlar oluyor..

Seninki(:::)
15-02-08, 12:10
_ZeynapSasmaz_ Sana tamamiyle katiliyorum canim.
Bende agladim. Hem Nefise hanimin hemde senaristlerin isyani demissin. Ben cikmasindan soyle bir sonuc cikardim:

Nefise hanim cok ellestirildi, kirildi, hakaret edildi. Bu yuzden kendisi cikmak istemis olablir, ama bunda senaristlerinde hatasi var. Kendisine bu kotulukler yapildiginda Nefise hanima destek olmadilar. Kimseyi uyarmadilar bu konuda.
Bende Nefise hanimi bu kararindan dolayi kutluyorum ve kendisini daha guzel, haketigi degeri bulcagi projelerde gormek istiyorum.

Dunku bolumde ben sunu gordum. Sanki Nefise hanima demislerki: Gel, KIz, uzul, Sevdigini soyle, Dislan, Kaciril, Ve sonunda sevdan ugruna kendini feda et. Bunlarin hepsini bir bolume sigdir, ve hadi sana gule gule.

Cogu diger dizinin senaristlerini elestirdik bu konuda, dizileri seyretmekten vazgectik. Bizim dizinin senaristlerine guvendik. Ama bu devirde babana bile guvenmeyeceksin demisler.:img-hyste
Resmen hayalkirikligina ugradim. Seyircilerin sadece resmi sitede kisitli oldugunu sanip yaptilar bunu. Duygulariyla hareket ettiler. Bunu yakistirmadim. Simdi yeni birini ariyorlarmis. Pes diyorum baska bisey demiyorum.

Saygilar........

İLK
15-02-08, 12:19
Bu arada önerdiğiniz isimler hiç iyi değil..
Yeni birisi gelicekse, ne çok tanınmış ne de hiç tanınmamış olmamalı..
Yüzüne aşina olduğumuz ama şöhretli olmayan bir isim olmalı, eğer olacaksa..

Reklam filmlerinde bir bakın, hoş bayanlar oluyor..

evet haklısın ama yani reklam filmlerinde oynayan bayanları biz bilmiyoruz tabi onlar bilio ama biz sadece öneriyoruz yok sa ister reklam da oynamış olsun ister tiyatroda ama manken olmasın ve poolata yakışsın

tkberlin
15-02-08, 12:22
Arkadaslarin cogu sevindi ahu nun gittigine.ama bana kalirsa angi kadin gelirse gelsin,burdakiler hic kimseyi beyenmiyeceklerdir.Elif de Elif de.Arkadaslar o öldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.Birdaha gelmeyecek,hayat devam edecek polat icin,hayal kurup durmayin.Bak nefise kirildi bu olanlara onun icin terk etti diziyi.Nekadar üzücü bir durum.Ömür boyu elifi bekliyecek hali yok polatin.bunu oda biliyor.
Bence cocuklugu birakinda ,sirada geleni kabul edin.

Baslamayin gine miy miy miy

İLK
15-02-08, 12:30
Arkadaslarin cogu sevindi ahu nun gittigine.ama bana kalirsa angi kadin gelirse gelsin,burdakiler hic kimseyi beyenmiyeceklerdir.Elif de Elif de.Arkadaslar o öldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.Birdaha gelmeyecek,hayat devam edecek polat icin,hayal kurup durmayin.Bak nefise kirildi bu olanlara onun icin terk etti diziyi.Nekadar üzücü bir durum.Ömür boyu elifi bekliyecek hali yok polatin.bunu oda biliyor.

helal olsun helal olsun:happy0064:happy0064 işte aradığım kelimeler bunlar tebrik eder hürmet ederim

elif elif elif ..............ya bu elif ne unutulmaz kadınmış:img-hyste
bi elifitir tutturmuşunuz acaba elifte polat ölse bu kadar yasa mı gircekti hayat devam ediyor bunu da zaten dizide yaşadık aslında polat aliydi elifin bundan haberi yoktu ali öldükten sonra polat aliyi unutturdu elife

şimdi size sesleniyorum eyyy ahali bu elif unutulacak zaten geçen bi bölümde ömer baba polata böyle yaşanmaz demişti ölenle ölünmez polatta hala aynı tas aynı hamam işte bunları unutturacak dünyalar güzeli olmasa bile tatlımı tatlı bi kız olmalı elifi unutacak kadar.:sad53:

ahesti
15-02-08, 12:53
ya bırakı ahuyu mahuyu ya ben gulmekten yerlere yattım ya nasılda herseyı her konusmayı sevgılıler gunune baglmıslar....helal olsun be mematı on numarasın kırk yılın bası bır hatın bulmus bırakırmı gözü gibi sakınır ....muro allah canını almaya ahuyu öldurdun ama konusmaların coooooooook komık yahuuu... süpersin
ben bır tek ıskenderın adamın herseyı degısmıs bır tek bakısları degısmemış demesını sevdım ...
bulutla mematı arasındakı tek dostum son dusmanım mematıde tek dusmanım son dostum demesı superdı
su ibarahım kızını merak ettım sımdı demek babasıyla sorunları var ha hımm bu kız polatın yanında olucak demekkı
bu ıhtıyarlar heyetıde ne gerek var adam yollamaya at bır e mail yada kısa mesaj ısın gorulsun demı

eliffpolattt
15-02-08, 12:55
Murooo
Süper ya terörit olmasına rağmen çok seviyorum bu adamı ,
Ama haftaya gidici Poalt Ahu'nun intikamını feci alacak .Keşke öldürmeseydi Ahu'yu da muro daha kalsaydı :img-hyste

Alemdar Polat , bulut yalçın hahaaa:img-hyste

Zıkkım iç...:img-hyste Bide Ahu'ya dedi ya "gözlerini aç kapat , aç kapat bak böyle " hahaa:img-hyste

hekimoglu64
15-02-08, 12:59

aslinda hasklisin kim gelirse gelsin
istenilmeyecek.............neden istenilmeyecek eger yapmacik simarik
rolünü iyi yapamayan biri manken biri olursa eminim yine istenilmeyecek

bence seyirci elifgibi birini istiyor.....bu benim tahminim
yanipolata uyan yakisan oyuncu olan birini istiyor polatin boyuna uyan
rolünün hakkini veren birisni istiyor....................seyirci valla böyle tahmin ediyoeum..............bence polata uyan..........beren saat berenimin artik vadiye gelme zamani gelide gecti bile.........bence beren saat gelecek arkadaslar sizce kim gelir tahminiz varmi?benim tahminim beren saat.............ibrahim velidin kizi eger basrol oyuncusuyysa.............eger mankense yine bence seiyrci yine kabul etmez ama bilemem tabiki........neyse hayirlisi olsun.................ve beren saat gelsin........
saygi ve sevgilerimle....

hekimoglu64
15-02-08, 13:03
ya bırakı ahuyu mahuyu ya ben gulmekten yerlere yattım ya nasılda herseyı her konusmayı sevgılıler gunune baglmıslar....helal olsun be mematı on numarasın kırk yılın bası bır hatın bulmus bırakırmı gözü gibi sakınır ....muro allah canını almaya ahuyu öldurdun ama konusmaların coooooooook komık yahuuu... süpersin
ben bır tek ıskenderın adamın herseyı degısmıs bır tek bakısları degısmemış demesını sevdım ...
bulutla mematı arasındakı tek dostum son dusmanım mematıde tek dusmanım son dostum demesı superdı
su ibarahım kızını merak ettım sımdı demek babasıyla sorunları var ha hımm bu kız polatın yanında olucak demekkı
bu ıhtıyarlar heyetıde ne gerek var adam yollamaya at bır e mail yada kısa mesaj ısın gorulsun demı

evet ibrahim velid ve kizi arasainda sorunlar var

bence kizi karanlk islere karsi........ve babsaina bas kaldiracak
ve polatlarin yaninda olacak.......ama sonucta poltlarda bi bakima mafya:)tamam iyi mafya ama mafya sonucta..............belki bilmez kiz onlarin islerini ne bileyim ya ite böyle bir tahmin ettim iste...............bence anlaildi arkadaslar ibrahm velidin kizi bence basrol oyuncusu...............ama kimm gelecek??

saygilarimla...

15-02-08, 13:14
aslinda hasklisin kim gelirse gelsin
istenilmeyecek.............neden istenilmeyecek eger yapmacik simarik
rolünü iyi yapamayan biri manken biri olursa eminim yine istenilmeyecek

bence seyirci elifgibi birini istiyor.....bu benim tahminim
yanipolata uyan yakisan oyuncu olan birini istiyor polatin boyuna uyan
rolünün hakkini veren birisni istiyor....................seyirci valla böyle tahmin ediyoeum..............bence polata uyan..........beren saat berenimin artik vadiye gelme zamani gelide gecti bile.........bence beren saat gelecek arkadaslar sizce kim gelir tahminiz varmi?benim tahminim beren saat.............ibrahim velidin kizi eger basrol oyuncusuyysa.............eger mankense yine bence seiyrci yine kabul etmez ama bilemem tabiki........neyse hayirlisi olsun.................ve beren saat gelsin........
saygi ve sevgilerimle....

Hic kimse gelesin canim. Onundami hayatini karartacaksiniz yoksa. Hem Beren Saat cocuk gibi kalir polatin yaninda. Bide sesi guzel degil. Seyirciler H.S.deki kiz diye hitap eder hos olmaz. Dogru mu hatirliyorum bilmem ama ibrahim velidin kizi daha yeni liseyimi bitirmisti yoksa universteyimi?

Birsey sorucam, polat gercekten son sahnede yere mi coktu. Diger bir forumda bir arkadas oyle yazmis. Yoksa yine herzamanki gibi Avrupada mi gosterilmedi bize.

_ZeynepSasmaz_
15-02-08, 13:18
Off evet arkadaşlar..
Başka dizilerdeki rolleriyle akıllara kazınmış isimleri önermeyin..
Geçmiş proje denemeleri başarısız olmuş, ya da reklamlarda oynamış birileri yine en iyisi..
Hem neyi önersek önerelim, kim olucaksa artık kabul etmek zorundayız..

Eğer utanmamız varsa aynı ayıpı yapmıcaz yapımcılara..

sondakika
15-02-08, 13:22
ahu ölürken senarist tayfasından derin bir saw filmi etkisi gördüm... bir insan evladı bu denli acımazsa öldürülemez..

neyse kadın düşmanı, antifemine terör timine yeni hedefleri söylemekten zevk duyarız.. mesala asu hiç yakışmıyor diziye birde gamze var.. tiz öldürüle derim.. vurun boynun derim hani.. dahası julide nasılsa gidici zor çıkar o komadan..!!! asu neden yakış mıyor.. valla beğenmedim.. ((:

dizide yeri garanti altında ancak gerçek hayatta eceli gelirse ölürse diziden çıkacak kadın karakteri nazife anne..

gönül dikkat et kendine zaten körsün mazallah bir araç çarpabilir.. kılıç sana uzak gibi fanlar şimdilik yakışmıyor demedi.. (((:

çağla7
15-02-08, 13:24
evet dün akşam kurtlar vadisi soru işaretleri ile dolu bir bölümdü neden ahu geldi gelmeden telefon açabilirdi resimlerin fotomontaj olduğu bariz belli idi jülide neden yıldız dan şüphelenmedi jülide yıldız a beni kocam aradı derken oda
biliyorum dedi torosları bitiren yıldız oldu geçen bölüm bunun sinyalini verdi
ahunun ölümü kötü idi ama ben onda hiç bir zaman elifin aşkını görmedim demin arkadaş ahunun seveni çokmuş eliften daha fazla dedi hayır çok değil
asla elif ali için ( polat ) hayatından vazgeçmedi ona sarıldı sırasında herkesi karşısına aldı ama sevmekten vazgeçmedi ölümü düşünmedi sevdiğinden şüphe etmedi oysa ahu en seni sevmiştim bunu niye yaptın ( yani seni artık sevmiyorum hop şekerime kaydı hatta nişanlandı ) yani elifle ahu bir değil olamazlarda lütfen kıyaslama yapmayın bu konuda

yıldız bunu neden yapsın kendi kuyusunu kazmak içinmi ? bundan en fazla zarar gören yıldız olur.
ahu hayatından isteyerek vazgeçmiş gibi yazmışsın polatla birlikte uçuracaklar polata bir şey olmasın diye hayatından vaz geçmek zorunda kaldı
evek ahu şekerimin yüzüğünü aldı çünkü dediği gibi kimsesi yok polatta ona en azından değer verdiğini bile söylemedi kendini çok yalnız hissettiği için yeterki yanında olsun şekerime bile razı oldu. elif böyle bir şey yapmadı çünkü onunla ilgilenen kimse yoktu.

_ZeynepSasmaz_
15-02-08, 13:25
Benimde dizide tahammül edemediğim tek şey..
Hikmet -Gönül..
Çok yapaylar ya, bu işe bir çözüm bulmalılar, senaristlerde işlesek mi, işlemes mi bu aşkı diye arada kalmışlar, hissediyorum bunu...
Bir şekilde hale soksunlar.

15-02-08, 13:28
yıldız bunu neden yapsın kendi kuyusunu kazmak içinmi ? bundan en fazla zarar gören yıldız olur.
ahu hayatından isteyerek vazgeçmiş gibi yazmışsın polatla birlikte uçuracaklar polata bir şey olmasın diye hayatından vaz geçmek zorunda kaldı
evek ahu şekerimin yüzüğünü aldı çünkü dediği gibi kimsesi yok polatta ona en azından değer verdiğini bile söylemedi kendini çok yalnız hissettiği için yeterki yanında olsun şekerime bile razı oldu. elif böyle bir şey yapmadı çünkü onunla ilgilenen kimse yoktu.

Elif boyle bisey yapmadi cunku onunla ilgilenen kimse yoktu. :img-hyste:img-hyste
Bayildim bu soze. Tum elifcilere duyurulur hahhahahahah:img-hyste:img-hyste

çağla7
15-02-08, 13:28
ahu ölürken senarist tayfasından derin bir saw filmi etkisi gördüm... bir insan evladı bu denli acımazsa öldürülemez..

neyse kadın düşmanı, antifemine terör timine yeni hedefleri söylemekten zevk duyarız.. mesala asu hiç yakışmıyor diziye birde gamze var.. tiz öldürüle derim.. vurun boynun derim hani.. dahası julide nasılsa gidici zor çıkar o komadan..!!! asu neden yakış mıyor.. valla beğenmedim.. ((:

dizide yeri garanti altında ancak gerçek hayatta eceli gelirse ölürse diziden çıkacak kadın karakteri nazife anne..

gönül dikkat et kendine zaten körsün mazallah bir araç çarpabilir.. kılıç sana uzak gibi fanlar şimdilik yakışmıyor demedi.. (((:

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
şu an tehlikede olmayan gönül, elvan ve nazife anne var , fanların yeni hedefi asu , sonra julide ve inci olur gibime geldi.

eliffpolattt
15-02-08, 13:29
Hikmet -gönül aşkını bende sevmiyorum ..
Memati ve gamze çok hoşlar onlar espirili neşe katıyorlar ..
Ama Hikmet'e aşk hiç yakışmadı :img-hyste

_ZeynepSasmaz_
15-02-08, 13:29

Herşeyden evvel Elif'İn herşeyi vardı..
Polat'ı, en Önemlisi Ömer Baba vardı..Büyük teselliydi..
Ama Ahu'nun kimsesi yoktu cidden, Kimsesi yok diye Şekerim'den medet umdu, sonra Şekerim onunla sözde ceset teşhisine gelmemek için yan çizince Ahu işte o zmaan "Kimsem yok" dedi aynaya bakarak, Fragmanı izlemeseydim, o sahenden sonra Ahu'nun öleceğini anlardım..Çok duygulu bir sahneydi..

Bir de Ahu çok harcandı..Polat onunla ortak oldu, güven verdi, tavladı, kendine aşık etti, sonra da tarafına bakmadı, üstüne bir de yurtdışına postaladı, hayatı rezil oldu Ahu'nun..
En sonunda da Polat için can verdi, hem de Terör mağduru oldu..
Cidden çok acıdım Ahu'ya...

hekimoglu64
15-02-08, 13:30
dizide hic ask mask olmasa iyi olur yani elfin hatirasina kimse
dokunmasin aslina bende öyle istiyorum ama........searister panafilm simdi oyuncu arayisina gecmi bile diyneler var........................yani illa olacak
birisi.............o yüzden bende beren saati cok sevidim icin cok begendigim icin
onun ismini söyledim yoksa evet taninmamis biri olsa daha iyi olur zeynep arkadiminda dedigi gibi reklam filimnde oynayn bir cok oyuncu var taninmais
olabilir alsinda...............

NOT:deniz akkaya gelecek diye birseyle r var mi arkadslar?
cünki ilk kurtlar vadisi zamaninda ona gitmis teklifler oda kabul etmemeis
o yüzden özgü namala teklif hitmis sonra sadece soruyorum bilgilütfen....

saygilar....

çağla7
15-02-08, 13:30
Benimde dizide tahammül edemediğim tek şey..
Hikmet -Gönül..
Çok yapaylar ya, bu işe bir çözüm bulmalılar, senaristlerde işlesek mi, işlemes mi bu aşkı diye arada kalmışlar, hissediyorum bunu...
Bir şekilde hale soksunlar.

dur beya . fanlarımız kendilerini ve mendillerini hazırlamış bu arabeski beklerken akrışma o aşka , o yeni efsane olacak :img-wink:

İLK
15-02-08, 13:32
şimdi bu kız ibrahim velidin kızına taktı diyeceksiniz ama oyuncu isi vermeden edemiyorum

1 yasemin balık
2 yeşim büber
3 pelin batu
4 burçin terzioğlu
5 birce atalay

karanlık_sema
15-02-08, 13:32
meraba arkadaşlar
dünki bölüm yine güzeldi her zamanki gibi
ben yorumlarınızı hep takip ediyorum ama yeni yorum yapıyorum
ahunun ölmesine ne yalan söyliyim zerre üzülmedim özel hayatında da n.k. pek ilgimi çeken bi kişilik olmamıştır. baştan beri ben bu dizide olmasına karşıydım çok eğreti duruyodu her sahnede.bundan sonrası için de pek umutlu değilim açıkçası yani polatın yeni bi aşk yaşıcana dair ama bizim senaristlerin işi belli olmaz yine her zamanki gibi şaşırtma yoluna gidebilirler.bi de herkes ibrahim velidin kızına odaklandı.şimdi onun babasının yani ibrahim velidin ağababası dün de cenaze de anladığımız üzere bir buçuk iskenderin yanında yer alacak ki polata düşman bu kesim o zaman bizimki yine mi imkansız aşk modların da olacak
bu sefer bari polat aşık olsun da kız tarafı yine havaya uçmasın..

hekimoglu64
15-02-08, 13:36
şimdi bu kız ibrahim velidin kızına taktı diyeceksiniz ama oyuncu isi vermeden edemiyorum

1 yasemin balık
2 yeşim büber
3 pelin batu
4 burçin terzioğlu
5 birce atalay

bu listeden tek birce aklayi begendim
gercekten güzel kizz özcan denizle kader dizisinde oynmasiti
hemde cok taninmiyor bence olabilir hem polatin boyunada uygun
olabilir birce atalay güzel bir kizzz....
saygilar....

ZeRReN
15-02-08, 13:38

1 yasemin balık
2 yeşim büber
3 pelin batu
4 burçin terzioğlu
5 birce atalay

Bildiğim kadarı ile Yasemin Balık daha önce KV'de Baron'a suikast yapan hizmetçi Feraye'yi oynamıştı...CV'sinde daha önce oynadığı dizilerde,KV yazıyor!

hekimoglu64
15-02-08, 13:38
durun bende isim vereyim

ibrahim velidin kizi yani yeni basroloyuncusu kim olur?
bu tabloda bu tablo sadce tahmin arkadslar?

1.beren saat
2.özge borak.
3.deniz bolisik
4.birce akalay
5.sadet isil aksyo
6.özlem yilmaz
7.sanem celik
8.begüm birgören..........

sagilar...

çağla7
15-02-08, 13:39

1 yasemin balık
2 yeşim büber
3 pelin batu
4 burçin terzioğlu
5 birce atalay

senaryoda bir değişiklik yapmadılarsa ibrahim velidin kızı hazerbeyoğlunun oğlu ile aşk yaşayacak dizi karekterlerinde öyle yazıyor. o yüzdende o role kimin geleceği pekte önemli değil. çok önemli bir karekter olmayacak.

bence polatın sevgilisi olarak kimse gelmesin, julide dul kaldı, üstelik mirasta ona kaldı bence polat julideyi alsın. :good:

verycool91
15-02-08, 13:40
arkadaşlar bişey sormak istiyorum..iki hafta önceki bölümde polat bir yere girio yerde yaralı bi adam yatıyo hani..daha sonra odadaki bi kitabın yanına gidiyor..o sırada bi müzik çalıyo hani..onun adını bilen var mı?ben tam izleyemememiştim de bilmiyorumm..söylersenz çok sevnrm..:img-wink:

eliffpolattt
15-02-08, 13:42
arkadaşlar bişey sormak istiyorum..iki hafta önceki bölümde polat bir yere girio yerde yaralı bi adam yatıyo hani..daha sonra odadaki bi kitabın yanına gidiyor..o sırada bi müzik çalıyo hani..onun adını bilen var mı?ben tam izleyemememiştim de bilmiyorumm..söylersenz çok sevnrm..:img-wink:

Hmm... Gökhan Kırdar söylüyor ve onun parçası "bu aşk " harika gerçekten :img-wink:

sondakika
15-02-08, 13:43
ne o arkadaşlar, yeni kurban önerileriniz çok yerinde.. oldukça fantastik bir şekilde öldürülmesini umut ediyoruz bu yeni gelecek kadın karakterinin..

hatta jigsaw gibi polata bu kez "make your choice" tercihini yap; ya bu talihsiz burjuva kökenli komprodor uşağı kadın yaşasın yada dediğimizi yaparsın şeklinde tekliflerde olmasını bekleriz.. böylece öldürme daha zevkli hale geldiği gibi, heyacanda yerinde olur..!!!

bu ara elifte mezarında bu tercih ikilemine sessiz kalmaz polatı rüyalarından ikaz eder.. :img-cool2

hekimoglu64
15-02-08, 13:48
diger bir konuya geciyorum
ya bu iskender polati kücüklügünden beri taniyormus
hatta estetki oldugunuda biliyormus oysa aslan amca
dememismiydi bunu sadece sen ve ben bileyecm diye yoksa ben mi yanlis
hatirliyorum malul cünki vadiyi ilk bölümünden sonra baya bir uzun zaman izememistim,sonra yine izlemye devam etmistim........

saygilar...

karanlık_sema
15-02-08, 13:51
evet aslan amca sadece onların bildiğini söylemişti iki kişinin bildiği sır değildi ya hani
madem bu isko bilio yazık bu alicim nie sevdiklerinden uzak kaldı
vardır yine bu işte bu iş hep beraber görücez

ZeRReN
15-02-08, 13:52
durun bende isim vereyim

ibrahim velidin kizi yani yeni basroloyuncusu kim olur?
bu tabloda bu tablo sadce tahmin arkadslar?

1.beren saat
2.özge borak.
3.deniz bolisik
4.birce akalay
5.sadet isil aksyo
6.özlem yilmaz
7.sanem celik
8.begüm birgören..........

sagilar...

Beren Saat olmaz,HS daha haziran'a kadar devam edecek.Begüm Birgören olmaz,Karayılan'da oynuyor.Ben Sanem Çelik'i isterdim açıkçası.Tehlikeli ve cazip bir düşman olarak ama...:img-cool2 Zıtların çekimini yaşayabilirlerdi Polat'la!Üstelik tam aşk da olmaz,Elif fanlarını da üzmez,doya doya da nefret ederdik ondan!:img-icecr Ama çok farklı bir karakter olarak Polat onu cazip bulabilirdi.Sürükleyici,gerilimli bir ilişki olurdu...Sonuçta Elif,Polat'ın çocukluk aşkı idi,daha dişi bir karakter de yetişkin tutkusu olabilir.:img-wink::icon_twis

Melal
15-02-08, 13:52
Dün akşam ki bölüm güzeldi ama Sevgililer Günü temasının her saniye karşıma çıkmasına gıcık olmadım değil.
Ahu'nun ölümüne üzülmedim açıkcası yani üzülmeyen azınlıktanım sanırım en azından güzel bir şekilde öldü Polat için kendini feda etti.:icon_whis
Bakıyorumda herkes diziye hangi kadın oyuncu girsin diye konuşmaya başlamış bence bir süre yeni kadın oyuncu gelmez gibime geliyor.
Yani senaristlerimizin Ahu'dan ağzı yandı bu kez sağlam bir karakter yazmadan yeni bir oyuncu girmez diye düşünüyorum.
Sanırım seyircinin nasıl bir kadın karakter istediğini anlamışlardır.
Sağlam,güçlü,pozitif,Polat'ı yormayan ve derdini anlayıp,yardımcı olmaya çalışan bir kadın istiyor seyirci ve umarım senaristlerimiz böyle bir karakter yazabilirler.
Her ne kadar Bahadır Özdener biz iyi kadın karakter yazamıyoruz desede ben onların seyircinin seveceği sağlam bir karakter yazacağına inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum.

Polat'ın kız kulesinin karşısında durup Elif'e Sevgililer Günün kutlu olsun demesi hoştu ama olmasada olurdu yani illa her bölüm Elif olmayabilir.
Senaristlerimiz seyirci birşey demesin diye Elif'i hep hatırlatıyor olabilir ama bu seferde diziye yeni bir kadın karakter girdi mi hele o karakter Polat'la yakınlaşacak oldu mu seyirci sevemiyor.
Yani durumları aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu demin de dediğim gibi bir an evvel sağlam bir kadın karakter yazmalılar hem seyirci o yeni karakteri kabullenmeli,Polat'ın yanında görmek istemeli yok yazamayacaklarsa Polat yalnız kalsın daha iyi.
Eğer diziye illa yeni bir kadın oyuncu girecekse benim tercihim Deniz Bolışık olurdu.
Ayrılık dizisindeki performansı çok iyiydi ama sanırım şimdi Eşref Saatinde oynuyor olsun orada öldürüverirler nasılsa senaristlerimizin en iyi yaptığı iş bu.:)
Bir de Sezin Akbaşoğulları olabilir çok iyi bir oyuncu her türlü ruh halini,karakteri çok iyi canlandırabilen,mimikleriyle oynayan ayrıca çokta güzel bir oyuncu.
Ayrıca şu anda yer aldığı bir proje yok Pana film'e duyurulur.:icon_whis

Memati ve Bulut ortaklığı pek hayra alamet değil gibi hele o dostluk ve düşmanlıkla ilgili sözleri neydi öyle valla Dursun reis gibi benimde aklım karıştı.:)
Memati Gamze'ye tutuldu bu aşikar asıl Gamze'nin ona ilk başta ne amaçla yaklaştığını öğrenince neler olacak merak ediyorum.
Gerçi çoğumuz Memati'nin yapacağı şeyi biliyor kafasına sıkacak kızın ama ya eli titrerde sıkamazsa işte o zaman Memati'nin karizma yerle bir olur.:img-hyste
Muro ve Bulut,Muro'nun replikleri atışmasıda diziye renk katıyor valla bu dizide kötü adamlar pek bir şenlikli gelde sevme bu adamları.:img-pilot

Şu ihtiyarlarla Polat ne konuşacak,kimdir,nedir merak ediyorum bir an evvel buluşsunlar.
Bu hafta Memati Polat'ın yanında hiç yoktu valla gözlerim onu aradı bu Gamze yüzünden ustasını boşlar oldu olmuyor yani.:icon_whis
Bu arada şu fizyoterapist Kerem bu diziden hiç çıkmayacak gibi baksanıza bizim ekipten hep birileri sakata çıkıyor.
Önce Abdülhey'le uğraştı adamcağız şimdide Nevzat'ı iyileştirdi yakında biri daha gider ona.:)
Biz o kadar dedik ama dinlemedi senaristlerimiz bizleri bu diziye doktor yenge lazım ahh ahh Memati için o kadar doktor Zeynep istedik ama duyan olmadı.
Biz şimdi doktor Zeynep'i Polat için istermişiz.:img-hyste
Ya napalım ama haksız mıyız bunların hastane en uğrak yerleri oldu.:)
Halo dayıda artık hapisten,hastaneden çıksın ben Polat,Memati ve Halo dayının bir arada olduğu replikleri,sahneleri özledim.:icon_sorr

Polat Büyük İskender midir nedir adamı tanıdı kesin Aslan amcayla aralarında birşey geçmiş bu adamın.
Polat biraz deşse kimbilir neler çıkacak ortaya ve İskender'de Polat'ı tanıyor belli hemde iyi tanıyor acaba geçmişte neler oldu,neler yaşandı merak ediyorum.
Ayrıca şu yeni istihbarat başkanı Cengiz denen adamı sevemedim umarım kalıcı olmaz Polat onu en kısa zamanda temize havale eder.
Anlamadığım Alper pek bir güveniyor bu adama ama büyük bir kazık yiyecek gibime geliyor umarım Alper'in canına mal olmaz.

MeRvİsHh
15-02-08, 14:00
arkadaşlar asparagas haber olabilir ama dün gece bi magazin programında(sanırım kanal 1-heycanlı)İpek Tuzcuouğlu'nun Kvp'ye katılacağı söylendi.Kulaklarımla duydum.
Valla ben isterim katılmasını oyunculuğunu çok beğenirim bence ibrahim velidin kızı olarak gelcek

İLK
15-02-08, 14:05
ya bu memati gamze aldı başını gidio çok merak ediyorum memati ne şekilde öğrenecek gamze aşık deil sadece biraz etkilendi ama mematinin işi zor benim gamzenin sonu başlığı altın da tahminlerim var
bulut gamzeye ayrılmasını söyleyecek ve tabi ki memati bırakmayacak mematinin bırakmaması sonucu ortaya çıkacak olan şey

ya gamze kendini öldürecek
ya memati gamzeyi öldürecek
ya da bulut bu işi bitirecek
zaten gamze sanırım bi kaç bölüm için geldi çünkü jenerikte yoktu

Denizlaboss
15-02-08, 14:06
Bi onceki haftaki KVP'ye bakin bi bu haftakine, bu bolum bana cok durgun geldi ama bunun nedenide cok belli su sosyetik insanlari koymaktan vazgecseler boyle olmazdi bize ne kim kimi aldatiyor niye intihar ediyor boyle sahneleri cok sacma buluyorum Inci icinde oyleydi eskiden yengesini vurdugunda bi kurtulamadik sunlardan, Asu'yuda hic sevmiyorum eskiden ne guzel cana yakin insanlar vardi KV'de ama Allah'tan hala Elvan ve Gonul gibi kizlar var.

Sevgililer gunu ilk defa islendi KV'de cok guzeldi ozellikle Polat'in kizkulesine bakip "sevgililer gunun kutlu olsun Elif" demesi cok tatliydi.

Muro'ya eskiden cok gicik olurdum ama artik cok seviyorum cok komik artik jenerigede girdi artik uzun sure olmez kesin.

Ahu'ya gelince :

Ben bunu herzaman soylemistim ben ilk 9 bolumlerde Ahu'yu cok sevmistim sonra ne olduysa yeni sezonda bi hayli degisti aksi miymiy soguk bir karaktere donustu birden, bence senaristlerin en buyuk hatasi diziye Ahu'yu sokmakti ama bunu gec farkettiler neyse gec olsunda guc olmasin ask olmadan cikti diziden ama ne olursa olsun boyle bir olumu haketmemisti yani yurtdisindan donmeseydi yada vurulup olseydi ama canli bomba olarak olmek heleki bu bir kadinsa cok acimasizcaydi hala o sahnenin cok kotu etkisindeyim.

Diger sahnelere gelince Ahu cok komikti ya gulmekten oldum encokta bneim kimsem yok dedigi sahne bi kucuk emrahligi eksikti onuda gitmeden once yapti.

Ama yinede ilk defa cesaretli olup Polat'a birsey olmasin diye dugmeye basip canini feda etmesi hosuma gitti orasi guzeldi.

Polat'in yere cokusu ve gozlerinin dolmasi ise bitirdi beni.

Neyse bir Ahu'da geldi gecti KVP'den.

Insallah bundan sonra Nefise mafya yada aksiyon dizilerinde yer almaz cunku bu yuk ona cok agir geliyor tasiyamadi. "Uc kadin" gibi ask dizilerinde oynasin ben onu oyle dizilerde sevdim KVP ona cok agir geldi.

Ps : Kurtlar Vadisi Irak'ta Caner Kurtaran'nin oynadigi karakter canli bomba olarak patladiktan sonra ortalik kan golune donusmustu heryere kan fiskirmisti ama Ahu basit bir bomba gibi patladi bu biraz sizede sacma gelmedimi ?

ZeRReN
15-02-08, 14:16
Ps : Kurtlar Vadisi Irak'ta Caner Kurtaran'nin oynadigi karakter canli bomba olarak patladiktan sonra ortalik kan golune donusmustu heryere kan fiskirmisti ama Ahu basit bir bomba gibi patladi bu biraz sizede sacma gelmedimi ?
Kesinlikle,sahne çok yetersizdi...

Gamze karakteri gayet iyi gidiyor bence.Memati ile ilişkilerinin şimdilik devam edeceğini ve Gamze'nin Memati'ye giderek daha fazla bağlanacağını sanıyorum.Bulut sezdi ve uyardı zaten Gamze'yi!Bunun sonu anca Gamze'nin ölümü ile biter çünkü Memati akşam sevgili ile "kadınım" arasındaki farkı çizdi ve Gamze'ye bir kez "kadınım"dedi.!Onu Bulut'un gönderdiğini öğrendiği an Gamze biter zaten...Sonu tahminimce,Ahu'nunkinden de beter olacaktır,aşkını kanıtlayacağı feci bir son bekliyor onu zannımca...

Bu arada,benim de en sevdiğim kadın karakter şimdilik Gönül.Elvan'ı Halo için çok genç buluyorum...

Ahu'nun ölümü kötü oldu,üzüldüm.Ben sevmiştim kendisini ve dün gece Nefise hanım gerçekten çok etkileyici oynadı...Tebrikler ve yolu açık olsun...Polat için ille hanım hanımcık biri gerekliyse Deniz Bolışık derim ben de....

hekimoglu64
15-02-08, 14:25
melalcim
ben valla ilk basta berenden tubdan önce yani bundan bir yil
önce hemen hemn,hep sesin akbasogullari gelsin demisimdir
yani dilmde tüy bitti yani valla gelse ssüper olur ben sezini cok severim
basarili her rolü oynayab biri gercekten cokta güzel yerli angelina joliee derim yani..........iyi olur acikcasi dedigin gibi su an bir projeside yok sanirim,süper olur...................gercek oyuncu cünki......

beren saatin dizisi haziranda degil martin sonuna dogru bitecek arkadslar ben öyle biliyorum...............yani 60.bölümde son olacak diyorladi......

ipek tuzcuogluna gelince ben isertim acikcasi cünki basarili oyuncu
ama ibrahim velidin kizi olmaz cünki ibrahim elidin kizi 20 küsür yalarda olacak

saygilar.....

İLK
15-02-08, 14:35
benim şimdi aklıma geldi velidin kızı okulu yeni bitirmişse genç birisidir eeee polata genç sevgili bulacak deiller öyle deilmi?

MinaSevda
15-02-08, 14:38
bu bolum'u cok begendim

muroyu daha da cok sevmeye basladim cok komik ya :img-hyste

polat kiza da olsa elifi hatirlamasi cokk guzeldi :img-in_lo

Denizlaboss
15-02-08, 14:40
Polat'a yeni bir sevgili gelicek fikrinide nerden cikardiniz ??

Madem ask istiyordunuz Ahu'yu neden kabul etmediniz bundan sonra ask mask olmasin yine seyirciler sevmicek yine kizi oldurucekler bu hep boyle mi devam edicek arkadaslar bu olaylar yuzunden dizi basitlesecek arkadaslar.

hekimoglu64
15-02-08, 14:41
benim şimdi aklıma geldi velidin kızı okulu yeni bitirmişse genç birisidir eeee polata genç sevgili bulacak deiller öyle deilmi?

okadrada genc olmayack yani 20 sinin üstünde olacak
yani 25 yada 26 gibi polatta 35 yaslarinda felan
yani aralarinda 9-10 yas olur buda cok yas degil
olabilir yani......hadi artik beren saat gelsin yaww

saygilar.....

hekimoglu64
15-02-08, 14:43

Madem ask istiyordunuz Ahu'yu neden kabul etmediniz bundan sonra ask mask olmasin yine seyirciler sevmicek yine kizi oldurucekler bu hep boyle mi devam edicek arkadaslar bu olaylar yuzunden dizi basitlesecek arkadaslar.

yok yaw bu sefer eger yeni gelen oyuncu yine sevmeszsek yine istemezsek
sanmiyorum bu kezde cikrtsinlar bence bidaha cikrtmazlar artik o yüzden bence iy oyuncu gelmesi gerek.........zaten panafilmbaslamis güya oyuncu aramaya ne kdar dogruyusa artik:):)

saygilar....

15-02-08, 14:53
yok yaw bu sefer eger yeni gelen oyuncu yine sevmeszsek yine istemezsek
sanmiyorum bu kezde cikrtsinlar bence bidaha cikrtmazlar artik o yüzden bence iy oyuncu gelmesi gerek.........zaten panafilmbaslamis güya oyuncu aramaya ne kdar dogruyusa artik:):)

saygilar....

Kimse gelmesinnnnnn.....

Nefise hanimin basligina da yazdim. Bence polat bu fedakarligi hak etmedi. Ahu polata beni bir adamin hatta sokaktaki herhangi biri kadar sevmiyorsun diyince, polat birsey soylemedi. Insan bisey der. Sevmesede rahatlatmak icin. Demeki hic sevmemis. Ahu buna ragmen yinede kendini ona feda etti. Gitsin simdi vicdan azabi ceksin, sonuna kadar hak etti bunu.
Benim senaristlere onerim Polata diziye girecek hicbir kadin ilgi duymasin, ozaman goruruz Ahuyu istemiyenleri. :img-hyste

burçinn
15-02-08, 15:06
Ahu Toros'un diziye bu şekilde veda etmesi güzel oldu en azından Ahu güzel bir şekile anılacak ...Bu şekilde ölmesi tabiki doğru değildi ama çıkması doğruydu...:img-wink:

Bide şu var Ahu vurulduğunda "ölmek istemiyorum polat" diye bağırıyordu bu çok eleştirilmişti ne kadar korkak vs.. şimdi ise daha cesur olarak anılıyor bu güzel ...Neyse Ahu iyi bir şekilde gitti .

muro'ya çok güldüm bu hafta ya ama Polat feci şekilde öldürecek haftaya ya da bir daha ki hafta çıkar diziden ...

Veee ...Sevgililer gününe özel en güzel sahne Polat kız kulesine bakarak "sevgililer günün kutlu olsun Elifim" çok manidardı :img-in_lobence de cnm ahu en azından kötü anılmayacak artık.gerçi zaten ölecekti kendi patlatsa da ölecekti patlatmasa da ölecekti en azından polatı kurtarmış oldu.çok mutlu oldum.bu arada ölüm şekli doğru değildi lafına katılmıyorum bence iyi bir ölüm olmuş en azından haftalarca sürünmedi,orası burası kesilmedi.hastalıklarla uğraşmadı.felçli yatmadı.ilacın etkisi yavaş yavaş geçmişti çok birşey de hissetmiyordu bir saniyede oldu bitti.ama anladım ki senaristler kadın karakterleri tek parça mezara sokmuyorlar:img-policbu arada jülideyi sadece ahunun düşmanı diye sevdiğimi sanırdım ama gerçekten seviyormuşum.vurulunca çok üzüldüm.
aslında bence bu bölüm geçen haftaki kadar heyecanlı değildi.muronun gene komik lafları diziye renk kattı.yanındaki adamla konuşmaları çok komik.başkanı ona görev verdiğinde sevinçten ağzı kulaklarına vardı ya oraya çok güldüm.ben devrimi bile bu kadar beklemedim:)bulut da her zamanki gibiydi.ikisine bayılıyorum.umarım polat o sinirle hemen muroyu öldürmez.çünkü çok renkli bir karakter.muronun kaçışı gözümün önüne geldi:)
bu arada gerçekten memati aşık olmaya mı başladı ne:)biraz hediyeyi kızın kafasına atar gibi verdi ama olsun.ben asıl gamzenin mematiye çok düşünüp düşünüp tesbih hediye etmesine koptum.mematinin ise çiçekçi kendisini açık etti diye onu vurdurma planı tam ona göre bir davranış:)
polatın ihtiyarlarla buluşması gene ertelendi.polat da iskenderi tanıyormuş.iskenderle aslan beyin alakası ne.şeker hastalığından da birşeyler çıkacak herhalde çok vurguladılar.

gorgunk
15-02-08, 15:10
Aslında Ahuyu bende sevmiyordum ama, bombayı patlatırken gözlerinden yaşlar aka aka çekti ya, çok kötü oldum, hiç olmazsa onurlu bir şekilde öldü, gerçekten sevdiğini gösterdi, kim ne derse desin güzel bir plandı. Polat'ı artık kimse durduramaz.
yeni biri de gelmesin artık, polat elif'i asla unutmayacak, gelecek olan da yine acı çeker,
Muro'nun konuşmalarını hala unutamıyorum, o adam süper:img-yes:

çağla7
15-02-08, 15:14
Kimse gelmesinnnnnn.....

Nefise hanimin basligina da yazdim. Bence polat bu fedakarligi hak etmedi. Ahu polata beni bir adamin hatta sokaktaki herhangi biri kadar sevmiyorsun diyince, polat birsey soylemedi. Insan bisey der. Sevmesede rahatlatmak icin. Demeki hic sevmemis. Ahu buna ragmen yinede kendini ona feda etti. Gitsin simdi vicdan azabi ceksin, sonuna kadar hak etti bunu.
Benim senaristlere onerim Polata diziye girecek hicbir kadin ilgi duymasin, ozaman goruruz Ahuyu istemiyenleri. :img-hyste

o sahneye bende gıcık oldum en azından sen benim için değerlisin falan gibi laflar edip biraz rahatlatabilirdi, zaten o halde yalnız bırakmasıda hoş olmadı.

neyse polatın aşk yaşamasını isterim ama sanırım bundan sonra kimseyi getirmezler, zaten çokta geç oldu biriyle tanışacak aşık olacak falan bir 25 bölümü bulur. ayrıca inandırıcılığıda kalmaz zaten o yüzden ahu diye ısrar ediyordum. sanırım bundan sonra yan karekterlerin aşklarıyla olayı kapatmaya çalışacaklar hiçte hoş olmayacak. :icon_sorr

burçinn
15-02-08, 15:18

Madem ask istiyordunuz Ahu'yu neden kabul etmediniz bundan sonra ask mask olmasin yine seyirciler sevmicek yine kizi oldurucekler bu hep boyle mi devam edicek arkadaslar bu olaylar yuzunden dizi basitlesecek arkadaslar.evet katılıyorum bence de kimse gelmesin:img-yes:ahuyu istemeyenlerin nedenleri farklılaşabiliyor da o yüzden yeni biri gelecek mi diye yorumlar da var.çünkü kimisi sadece ahuyu sevmediği için başka biri olsun istiyordu.kimisi de daha çok elif ve polat aşkı için istemiyordu.ben sıkılmıyorum polat aşık olmayınca.farketmiyor benim için.

15-02-08, 15:26
evet katılıyorum bence de kimse gelmesin:img-yes:ahuyu istemeyenlerin nedenleri farklılaşabiliyor da o yüzden yeni biri gelecek mi diye yorumlar da var.çünkü kimisi sadece ahuyu sevmediği için başka biri olsun istiyordu.kimisi de daha çok elif ve polat aşkı için istemiyordu.ben sıkılmıyorum polat aşık olmayınca.farketmiyor benim için.

Evet bende katiliyorum artik sizlere, kimse gelmesin kampanyasi yapalim gerekirse.burcinn'cim bu konu resmi sitede konusuluyor. Hata bazi kisiler bulundu diye demis yeni biri.

Gelin arkadasim karsi cikalim Sen Elif&Polata sahip cik bende Ahu&Polata. Bu konuda burda bitsin.....:img-hyste

hekimoglu64
15-02-08, 15:42
aslinda evet kimse gelmezse iyi our simdi bakalim yeni gelen kisi olursa o nasil biri olack uzarda uzar bakalimsevezemi birde evet en iyisi kimse gelmesin yaww
bence polat elfimizi düsünsün arada srada yani böylece özdü halen dizide varmis gibide olur hem hatta bence elif diziye yine gelsin polatin ryalarinda ama
sadece hayal olarak:)

saygilar.....

MeRvİsHh
15-02-08, 17:50
Herşeyden önce Muro'nun diziue tamamen katılması beni çok memnun etti.

Jenerikte adını görünce çok sevindim.

Gamze-Memati sahnleri çok güzeldi.

Gamze Memati'ye güzel bir hediye almış.

Jülide ve Selçuk'un ölüm sahneleri de güzel çekilmiş.

Şekerim Fuat yine yıkıp geçti ortalığı.

Ahu'nun Eren'e bağırması sinirlerimi bozdu.

Muro çok komikti yerlere yattım onun sahnelerinde.

Bulut-Memati sahneleri de komikti.

Ahu nihayet gitti.Dün akşam biraz üzüldüm,Polat için kendini feda etti diye ama iyi oldu diziden

gitmesi.

Senaristlerden tek bir ricam var..

Muro ölmesinnnnnn.

byn_şaşmaz
15-02-08, 21:55
ahu öldü diziden bir manken daha gitti sevindim...

pana film artık menken getirmesin dizimizin kalitesini bozmasın

herşeyi ile mukmmel bir bölümdü

İLK
15-02-08, 23:53

doğru söylüyosun manken olmasın

inanmazsınız 2 haftadır ibrahim velidin kızıyla uyanıp kalktım kim olabilir o olsa ne güzel olur bu olsa ne kötü olur deyip kendimi paraladım ama kimse yok kardeşim söylediklerim isimlere bakmayın siz hepsi olgun bu biraz genç olacak
arkadaşlar dua edin bi dahaki hafta görünsün şu kız valla 6 gün geçmez artık rüyalarıma girio

gorgunk
16-02-08, 00:03
evet yaa, manken olayına bende sinir oluyorum, yeter bu kadar,
murô'nun adı jenerikte mi yazıyordu bak ben görmemişim çok sevindim, :happy0064
adam polatın düşmanı oldu ama ben seviniyorum, yazık valla
hae bir de Aslan Amcayı da andık bu hafta güzel oldu:img-yes:

Air_Isparta
16-02-08, 00:12
selam millet bir iki gündür okuyorum yazılanları. en son dizi başladığında girmiştim gene elif-ahu vardı dün girdim gene o var hayret ettim. ahunun ölmesine üzüldüm ama pana film doğruyu yaptı en azından avrupaya gönderip orda unutulmadı bazı dizilerde oluyor ya. ömer baba karakterininde dediği gibi artık eskiyi toprağa gömme vakti. ahu olmazsa başkası olacak muhakkak olacak. olmasa seyredilmez zaten. olmaz dediğimiz mematiye bile buldular. aşk adamı polat a hayli hayli bulurlar. manken olmaz deniyor sanırım mankenlere ön yargı var neden olmasın. nefise karatay dün o hissi ahu karakterini sevmeyenlere bile gösterdi önemli olanda iyi oynama değil mi. son olarak hatalar son bölümlerde farkedilir oldu hemde baya baya dikkatttt!!!!!! hayırlı geceler mi desem sabahlar mı anlayın artık

papatya67
16-02-08, 01:48

piştttttttt kız çatlak..:img-hyste ölenin arkasından konuşma..çok ayıp..:img-yes:polata yaklaşan kadın mefta oluyor..yahu acaba necati beyede yaklaşanlarada aynısı oluyormu..eğer öyleyse sırada bende varım yaw..:img-hyste:img-hyste yaklaşmakla kalmadım birde öptüm..:img-hyste
neyse canımız ona feda olsun..:)

bu bölüm fazla aksiyon yoktu..sevgililer günü olması sebebiyle, bu günün önemi haddinden fazla dizide işlendi..duygusal bir bölümdü..ahunun sevgisinin büyüklüğünü anladık..kendini polat için feda etti..işte dünden bu yana ahuya bakış açısı önemli ölçüde değişti.bunda senaristlerin kaleminin marifeti çok büyük..bir gün önce sevilmeyen ahuyu, diziden sonra sevenlere rastladım..acaba bu ikiyüzlülük mü, yoksa vicdan azabımı..orasını kestiremedim..:icon_whis polat cenazede kimin ne safta olduğunu çok iyi anlattı..iskenderide tanıdı..hemde şeker hastalığı zaafını bilr hatırladı..bence iskenderi yok etmek için, bu hastalığını kullanacak polat..koskoca istihbarat başkanının cenazesi çok sıradandı..askeri bir tören yapılmamıştı..bu büyük eksiklik bence..:img-yes:ihtiyarların adamı çok amatörce davrandı..polatın cebine bir not bırakabilirdi..ağız hareketlerinden herşeyi deşifre ettiler..muroya gelince..bu karakterin fanları çoğalmaya başladı bence bu yanlış..bu karakter bir an önce öldürülmeli..zaten fazla bir ömrü kalmadığını düşünüyorum..ama adam harbiden rolünü çok güzel oynuyor ya..:img-yes:

byn_şaşmaz
16-02-08, 01:50
piştttttttt kız çatlak..:img-hyste ölenin arkasından konuşma..çok ayıp..:img-yes:polata yaklaşan kadın mefda oluyor..yahu acaba necati beyede yaklaşanlarada aynısı oluyormu..eğer öyleyse sırada bende varım yaw..:img-hyste:img-hyste yaklaşmakla kalmadım birde öptüm..:img-hyste
neyse canımız ona feda olsun..:)

bu bölüm fazla aksiyon yoktu..sevgililer günü olması sebebiyle, bu günün önemi haddinden fazla dizide işlendi..duygusal bir bölümdü..ahunun sevgisinin büyüklüğünü anladık..kendini polat için feda etti..işte dünden bu yana ahuya bakış açısı önemli ölçüde değişti.bunda senaristlerin kaleminin marifeti çok büyük..bir gün önce sevilmeyen ahuyu, diziden sonra sevenlere rastladım..acaba bu ikiyüzlülük mü, yoksa vicdan azabımı..orasını kestiremedim..:icon_whis polat cenazede kimin ne safta olduğunu çok iyi anlattı..iskenderide tanıdı..hemde şeker hastalığı zaafını bilr hatırladı..bence iskenderi yok etmek için, bu hastalığını kullanacak polat..koskoca istihbarat başkanının cenazesi çok sıradandı..askeri bir tören yapılmamıştı..bu büyük eksiklik bence..:img-yes:ihtiyarın adamı çok amatörce davrandı..polatın cebine bir not bırakabilirdi..ağız hareketlerinden herşeyi deşifre ettiler..muroya gelince..bu karakterin fanları çoğalmaya başladı bence bu yanlış..bu karakter bir an önce öldürülmeli..zaten fazla bir ömrü kalmadığını düşünüyorum..ama adam harbiden rolünü çok güzel oynuyor ya..:img-yes:

:) konuşturuyorlar ne yapıyım

ohh iyikide öldü ahu ohh :) elifin yerini bırak adını bile alamadı :)

papatya67
16-02-08, 02:00
:) konuşturuyorlar ne yapıyım

ohh iyikide öldü ahu ohh :) elifin yerini bırak adını bile alamadı :)

peki yenisi gelince napacan çatlak..:) ahu gider, başkası gelir..bak ibrahim velidin kızı gelecek deniyor..polata manita olabilir..:img-wink: bakalım kim gelecek çok merak ettim ya..:icon_whis ah bu çocuğun bahtı gülmeyecekmi..:icon_sorr yazık ya..sevgiliden yana şansı yok..:icon_sorr memati bile birini buldu..:img-pilot ya bu memati kadına kapılmasın..durum iyiye gitmiyor valla..:img-pilot erhana yazık bir tane bile bulamadı..abdülü dersen, o polat abisinin yolundan gidiyor..ikiside tohuma kaçacak..:)halo bile birini buldu, bizimkiler hala bekliyor..neyse ya nasip diyelim..bakalım sıradaki fani adayı kim..gelsin sıradaki mefta adayııııııııııı..:img-hyste

byn_şaşmaz
16-02-08, 02:03
peki yenisi gelince napacan çatlak..:) ahu gider, başkası gelir..bak ibrahim velidin kızı gelecek deniyor..polata manita olabilir..:img-wink: bakalım kim gelecek çok merak ettim ya..:icon_whis

ahu olmasında kim olursa olsun :)

ibrahim velidin kızına polat aşık olmaz bence :) başkası olabilir ama şöyle düzgün bir oyuncu olacak :)

özlem yılmaz gibi :icon_whis

worlds_diamond
16-02-08, 11:07
dünkü yazım sılınmıs galıba buyuk harfle yazmıstım:))yasak oldugunu bılmıyordum:P

neyse..arkadaslar bence de bı bayan karakter gelmesıne gerek yok polat ıcın eger geleceksede beyaz gelıncıktekı meryemcenın gelmesını ısterım..cok basarılı bır tıyatrocu..hemde yakısacaktır polatın yanına..ama halktan bırı olarak gelmelı..
mesela okulundakı uyusturucu problemlerıyle ugrasan bır ogretmen olarak..cok yakısır..

delfin_26
16-02-08, 15:04
:happy0064
ay çok merk ediyorum diziye yeni gircek kızın kim oldugunu... bi fikri olan varmı ... dediodu falandamı yok... hani olurya bzen söylentiler falan çıkar şu giricek diziye bu oyuncu olacak falan diye.. bu sefer od yok ya... meraktan çatlıcam valla:icon_whis:blink::img-fear2

bette
16-02-08, 15:57
Muro: Ne o artık burjuva gızlarını mı görüyorsun rüyandaa?? :img-hyste :img-hyste

Hastayımmm bu adaama..

Yine Muro sayesinde çok güldüğüm bi bölüm oldu..

Ahu'nun ölmesine sevindim . Çok soğuk geliyodu çünkü bana.

Yerine eğer alınıcaksa tabi,Elif misali şöyle daha şeker, cana yakın bi oyuncu gelirse daha çok yakışır bence..

Cenazede safların belli olması ilginçti. Ama ben bu ihtiyarları anlıyamadım. Yani anladım da, gerçek hayatta kimleri temsil ediyorlar acaba. ? :icon_whis:icon_whis

MeRvİsHh
16-02-08, 18:15
Muro: Ne o artık burjuva gızlarını mı görüyorsun rüyandaa?? :img-hyste :img-hyste

Hastayımmm bu adaama..

Yine Muro sayesinde çok güldüğüm bi bölüm oldu..

Ahu'nun ölmesine sevindim . Çok soğuk geliyodu çünkü bana.

Yerine eğer alınıcaksa tabi,Elif misali şöyle daha şeker, cana yakın bi oyuncu gelirse daha çok yakışır bence..

Cenazede safların belli olması ilginçti. Ama ben bu ihtiyarları anlıyamadım. Yani anladım da, gerçek hayatta kimleri temsil ediyorlar acaba. ? :icon_whis:icon_whis

Ya ihtiyarlar dediği emekli olmuş generaller,diplomatlar falan.

Bu arada yorumuna katılıyorum Muro çok komikti.

Bu bölümde onu o kadar sevdim ki hiç ölmesin istiyorum :img-hyste

İLK
16-02-08, 20:39
ya arkadaşlar ben pana filmin resmi sitesine girdim hala nefise karatayın oyuncularda ismi var anlamadım
bi de lütfen for mu sahipsiz bırakmayalım

karanlık_sema
16-02-08, 21:07
evet bende bakmıştım hala n.k. nın adı geçiyo ama sanırım kimsenin siteyi değiştiricek vakti olmadı
olsun kendi gitti resmi de gider sanırım umarım inşallah

ya şimdi polat ahu için vicdan azabı falan duymayacak mı yani birden unutması acımasız olur bi yerde okumuştum bıçaklanınca elifin mezarına gitmesini falan yazmışlardı ahu içinde artık onunda mezarına gider diyolardı olmaz di mi öyle bişey

gülendam83
16-02-08, 21:38
ya şimdi polat ahu için vicdan azabı falan duymayacak mı yani birden unutması acımasız olur bi yerde okumuştum bıçaklanınca elifin mezarına gitmesini falan yazmışlardı ahu içinde artık onunda mezarına gider diyolardı olmaz di mi öyle bişey

öncelikle ahu ile elif bir değil. yani polat elife aşıktı herşeyden çok seviyordu ama ahuya aşık değildi. hiç olmadı. burada sadece dediğin gibi vicdan azabı durumu olacaktır. sonuçta onun için öldü.
bu arada bölüm yorumu yapamadım bu hafta. ahunun gitmesini istiyor olmama hatta bölümdede sinir olmama rağmen. erene yaptıkları fuatla arasında geçenler filan yani... ama öyle bir öldüki polat için ölmese daha iyi olurdu. sanki ahu karakterinin ölmesinde hepimizin biraz payı vardı. senaristler vicdanımızı sızlatmayı başardı saolsunlar.
onun dışında bölüm gayet güzeldi. ben çok beğendim. bulut ve mematili sahneler favorimdi bu hafta...:img-wink:

blue ivy
16-02-08, 21:39
Geçte olsa yeni başlık hayırlı olsun:img-yes:

Arkadaşlar nedir bu polata yeni sevgili sohbeti? Ahu daha yeni öldü,hemen polat için bir kadın oyuncunun girmesi sizcede saçma olmaz'mı?
en azından yeni yayın döneminde girebilir. kim girer beni ilgilendirmez,fazla güzellikte önemli değil,yeterki çok iyi bir oyuncu olsun,bize hissettirsin,polatın yanında pasif kalmasın.

Polat neden vicdan azabı çeksin ki? sonuçta polat ahuya söylemedimi senin burada ne işin var diye?buyrun işte kaçırıldı ve bombalandı,polat burda kendini niye suçlu hissetsin?polat sadece böyle olmasını istemezdi,hepsi bu.
ikide bir ahunun mezarına gideceğinide sanmıyorum,nede olsa aralarında hiç bir şey geçmedi:img-yes:

burçinn
16-02-08, 22:21
öncelikle ahu ile elif bir değil. yani polat elife aşıktı herşeyden çok seviyordu ama ahuya aşık değildi. hiç olmadı. burada sadece dediğin gibi vicdan azabı durumu olacaktır. sonuçta onun için öldü.
bu arada bölüm yorumu yapamadım bu hafta. ahunun gitmesini istiyor olmama hatta bölümdede sinir olmama rağmen. erene yaptıkları fuatla arasında geçenler filan yani... ama öyle bir öldüki polat için ölmese daha iyi olurdu. sanki ahu karakterinin ölmesinde hepimizin biraz payı vardı. senaristler vicdanımızı sızlatmayı başardı saolsunlar.
onun dışında bölüm gayet güzeldi. ben çok beğendim. bulut ve mematili sahneler favorimdi bu hafta...:img-wink:aman hiç vicdanım sızlamadı valla:)bir yorumda okudum saw tarzı bir ölüm olmuş demişler.siz nerde gördünüz johnun birini süründürmeden,ona işkence etmeden onu öldürdüğünü:)ahu 1 saniyede öldü gitti bence elifinki çok daha kötü bir ölümdü.ayrıca ben polat için öldüğünü de düşünmüyorum.ahu zaten ölecekti,her şekilde öleceğini de biliyordu.polatın hayatını kurtardı ama kendini feda etmedi.onun için sonuç değişmeyecekti.
bir de bir arkadaşımız yazmış muro hakkında.bence muro için dizide yanlış değerlendirilebilecek herhangi bir mesaj yok.muronun kötü olduğu,safı,kimlerin yanında olduğu,kimlerle işbirliği yaptığı çok net.muro seviliyorsa yalçın bulut gibi,laz ziya gibi,baron gibi,kılıç gibi seviliyor.ya da pala gibi...kötü karakter olarak seviliyor.zaten sonu ölüm olacak onun gbi bir karakterin kvde yaşadığı görülmüş mü:)ama ölümü geç olsun.diziye renk katıyor.ayrıca ben senaristlerin muro üzerinden oldukça laf soktuklarını ve birileriyle bayağı dalga geçtiklerini düşünüyorum.muroyu öyle komik hallere düşürüyorlar ki her başarısız olduğu işte sinirlenip delirmesini izlemek eğlenceli oluyor.ayrıca oyuncu gerçekten çok başarılı yapıyor rolünü:img-yes:

eliffpolattt
16-02-08, 22:52
Burçincim ,

Evet ya Muro ile bir sürü mesaj veriliyor komedi de olsa..Gerçekten dediğin gibi Muro bu kadar seviliyorsa oyuncunun da payı büyük ,
Mustafa Üstündağ bunu çok iyi başardı , o kadar başarılı ki bu çok belli oluyor , çok doğal yapıyor rolünü ...

Hele şu lafına öldüm

Millet tarhanaya sallar kaşığı bu eroine sallıyor :img-hyste

Screen_Name
17-02-08, 01:30
:happy0064
ay çok merk ediyorum diziye yeni gircek kızın kim oldugunu... bi fikri olan varmı ... dediodu falandamı yok... hani olurya bzen söylentiler falan çıkar şu giricek diziye bu oyuncu olacak falan diye.. bu sefer od yok ya... meraktan çatlıcam valla:icon_whis:blink::img-fear2

Hayal kirikligina ugratacagim için kusura bakma ancak diziye yeni biz bayan oyuncu katilmayacak, en azindan Polat'la ask yasayabilecek biri kesinlikle olmayacak bundan sonra. Biraz resmi bir agiz oldu fakat onaylanmis bilgilerdir.

delfin_26
17-02-08, 11:17
Hayal kirikligina ugratacagim için kusura bakma ancak diziye yeni biz bayan oyuncu katilmayacak, en azindan Polat'la ask yasayabilecek biri kesinlikle olmayacak bundan sonra. Biraz resmi bir agiz oldu fakat onaylanmis bilgilerdir.

buda bi haber tabi... ama dizidei konuşmalar falan öye aksettirilmiyoki izleyiciye... yakında yeni bi oyuncu katılacak gibi lanse ediliyo... neyse canım bakıcz görücezz... şuan dizidei oyuncuların hepsi ayrı güzell... özellikle bulut ,moro ve memati hastayım bu üçlüye zaten:img-hyste:img-hyste:happy0064

fatosum
17-02-08, 11:51
aman hiç vicdanım sızlamadı valla:)bir yorumda okudum saw tarzı bir ölüm olmuş demişler.siz nerde gördünüz johnun birini süründürmeden,ona işkence etmeden onu öldürdüğünü:)ahu 1 saniyede öldü gitti bence elifinki çok daha kötü bir ölümdü.ayrıca ben polat için öldüğünü de düşünmüyorum.ahu zaten ölecekti,her şekilde öleceğini de biliyordu.polatın hayatını kurtardı ama kendini feda etmedi.onun için sonuç değişmeyecekti.
bir de bir arkadaşımız yazmış muro hakkında.bence muro için dizide yanlış değerlendirilebilecek herhangi bir mesaj yok.muronun kötü olduğu,safı,kimlerin yanında olduğu,kimlerle işbirliği yaptığı çok net.muro seviliyorsa yalçın bulut gibi,laz ziya gibi,baron gibi,kılıç gibi seviliyor.ya da pala gibi...kötü karakter olarak seviliyor.zaten sonu ölüm olacak onun gbi bir karakterin kvde yaşadığı görülmüş mü:)ama ölümü geç olsun.diziye renk katıyor.ayrıca ben senaristlerin muro üzerinden oldukça laf soktuklarını ve birileriyle bayağı dalga geçtiklerini düşünüyorum.muroyu öyle komik hallere düşürüyorlar ki her başarısız olduğu işte sinirlenip delirmesini izlemek eğlenceli oluyor.ayrıca oyuncu gerçekten çok başarılı yapıyor rolünü:img-yes:

ayy canım benım yorumunu gorunce nasıl sevındım epeydır yakalayamıyordum senı forumda

oncelıkle ahu konusunda allahın bıldıgını kulundan saklayamam ahu zerrede bır uzulmedım o derecede batmıstı hatun bana profıllerden konustugumuzda nedenlerını sıra sıra yazmıstım bunun ustune bıde en sevdıgım dızıde karsıma cıkarılması sos oldu nefıse hanım olmasın dızıde dıye kendımı parcaladım olenın arkasından kotu konusmayayım dedım ama yazılınca baslayınca yanı ıse durmuyor parmaklar:img-wink::img-wink:

dızıden sonra arkadaslarımla pusu masası kurup dızıyı tartısıyoruz bu bızde kv nın ılk yayınlanan bolumlerınden kalma bır alıskanlıktı bu hafta pek begenılmemıs onlar tarafından sankı sırf ahu ölsün dıye cekılmıs bır bolum gıbı hıssetmısler buna bende katılıyorum ıcerıgı bos gıbıydı ahu oldu aslında bayagı dolu olması gerek ama olusude bos geldı bana:img-yes:

muroya gelınce cok tutuldu tıpkı gozluklerı ıle nam salmıs pala gıbı yada cakır donemının halıtı gıbı oldu muro olecektır sonucta pusuda terore degınme var ve muro orgutle baglantılı kandıl dıyor sureklı polat sonunu destan gıbı yazar emınım:img-yes:

ben en cok hakanın olmesını beklıyorum neden mı vuralda ıskence sahnelerı beklıyordum elım bos kaldı kısmetse hakanda dıyorum:happy0064:happy0064

KARAMAY
18-02-08, 09:06
Günaydınlar efendim Günaydınlarr...

Gününüz gönlünüz aydın olsun ..... :)

Helvamızı yiyip kınamızı yaktıktan sonra :) .. uzun zamandır bir kenara zorunlu olarak bıraktıgımız yorumlarımıza kaldığımız yerden devam edelim.. :happy0064

Önceliklemmmm...
bu haftanın boş oldugunu görüşüne pek katılmıyorum .. Boş değil acıydı...

Acıı.. İstihbaratımızın en acı yüzü...

Ey gidi koca ülkem..heyy gidi ugruna ne kanlar dökülem ülkem ...
Seni gibi anlı şanlı bir ülkenin istihbaratına bak... pehh peh pehh...

Elini salladığında kime çarpsa vatan haini..

Biz ölmüşüzde ağlayanımız yokmuş.. pehh ki ne pehhh

Vural' a bakıyorum... yerine gelene bakıyorum.. haa onlardan öncesini hiç saymıyorum bile.. Ülkemin belkide en önemli kurumlarından birinin başına bakıyorum ... koca bir foss..

Oysaki bu kurum değilmi dış güçlerin hain planlarına karşı önceden bilgi alıp gerekli birimleri bilgilendirecek olan... ACI dimi...

Yaww benim izlediğim dizilerdeki istihbaratçılar hep böyle ..
KÖPRÜ .. Köprüdede bir istihbarat başkanı var... evlere şenlik valla.. Başkan bide bu hee...şehrin delisi Tuncay bile ondan önce öğreniyor teröristlerin köyü basacağını.. Oda pişmiş mişmiş bakıp sırıtıyor.

Alperin o kendinden çok ama çok emin tavırları, savunması ... oda ayrı bir şaşırtıcı nokta.. Yaww sen sokaktaki herhangii biri değilsin .. cengizde senin yediğin içtiğin ayrı gitmeyen ( Polat -Apdül bakınız) biri değil.. Nasıl bu kadar körü körüne arkasında durursun...

Adam bide "ben kimseyi inandırmak zorunda değilim diyor." be insan evledi o kadar söylenen şeylerden sonra hiç mi içine kurt düşmez.. Başkan iyide Alper için ısrar etmemiş.. bu adam cengizden daha büyük zarar verirdi Polat ve tayfasına ..

Gelelim KOMEDİYE...

CİDDİ BİR KOMEDİ VARDI CENAZEDE....

Bi kere .. İskender camiye geldiğinde Cengiz'in elleri önünde hafif boyun büker selam verir tavırları... Tedirginliği yüzünü çevirmesi nasıl Polatın gözünden kaçtı... Oysaki o tarafa çok dikkatli bakıyordu..

Sonra Cenaze...

Altı üstü iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişi saf tutmuş
( koskoca başkanın cenazesine bak.. pek seveni yokmuş.. genellikle cenazeler gövde gösterisinin yapıldıgı yerlerdir ama brokratlar - askerler- bilimum millet hep orda olur ama neysee..)

Altı üstü iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişi saf tutmuş .. Bilmem kaç yıllık ihtiyarlar adam gönderiyorlar Polata.. Bu adamlarda öyle böyle değil haaa... istemediği güçlerin eline geçme ihtimalleri varsa yeşil parlak haptı hooppp yutuyorlar.. haa bu kadar eğitimden geçmişler yani... artı bir buluşma yeri için ordan oraya yönlendiriyolar.. ilk bilgiyide onlar vermiyorlar.. bakın işte bu kadar bir kurgu var olayda...

Lakin bu adam napıyo...

İskendermidir.. dönermidir ne haltsa oda orda... o kadar adam... herkesin gözü birbirinin üzerinde..

Sen kalk .. Polat ile Apdülün arasına gir.. Aferim.. hiç dikkat çekici değil...
Sonra.. milllet namaz kılıyor.. Sessiz hoca efendi konuşuyor.. o sesizlikte .. amcam gayet sesli sen konuş.. Aferimmmm kocamından...
Oda mı yetmedi... Sen kalk diyeceğin bittikten sonra herkes namaza devam ederken namazı boz.. o üç beş namaz kılan adamı yararak namazı terk et... helel olsunnnn ... tum alkışlar... :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

Wayy saçmalık olurda bu kadarmı olur ... Yaww bi adam namazı terk ediyorsa bu cümle alemin dikkatini çekmezmi... noluyo demez mi?

O sahne ... namaz sonrası başlığı tebrikleri esnasında adam polata sarılıp mesajı orda kulagına söylese daha akıllıca olmazmı? çeken kamera ardada çeker adamın dediklerini okurdu..

Sanırım senaristler 99dan beri yayınladıkları bu diziyle seyircisini bazı ince detaylarda nasıl kurt yaptıklarının farkında değiller.. basit hatalar yapmaktan hiç çekinmiyolar.. bu diziye bu hatalar yakışmaz..

Zamanının eroinciler kralı Laz Ziya Hüsrev ağa... ve onların en yakını Polat..
aradan ne 3 yıl geçmişki bu kanaldaki tüm bağlantılarını bilgilerini yitirmişler.. Muronun ve Bulutun bu kolda cirit atmasından habersizler...

Zaten bu geçen 3 yıl Polata bişeyler olmuş... Onca yıl aldığı eğitimlerden eser kalmamış.. tabiri caizse su katılmamış saf olmuş.. Artık tehlikeleri göremiyor..
Senaristlerden ricamız en kısa zamanda Polat efendiyi bir silkelesinler.. kendine gelsin adam yaww.. Baksananız yanından geçen Hakanıda tanımıyor artık .. üstüne üstlük yanlız...

Neyse.. boş değil ... acı bir bölümdü.. (hele bide acı kaybımız var..:img-hyste:img-hyste .. )

to.derya
18-02-08, 09:48
Nasil yani yeni biri katilmayacak. ozaman cok bunaltici olur bas rol oyuncu ask yasamazsa olmazki. Insallah fikirleri degisirde söyle hepimizin hosuna gidecek biri gelir.

KARAMAY
18-02-08, 10:01
Buna katılmıyorum .. Aşk olmadan da bir dizi olur..

Bu güne kadar oldu şimdide olur.. hemde çok güzel oldu... yeni bir sinir harbine ihtiyaç yok dizide ...
Henüz bunu kimse hazmedebilir konumda değil.. Böyle çok güzel gidiyor.. Elif Polatın eski görüntüleri bile o boşlugu doldurmaya yetiyorda artıyor bile..

Eger illaki birileri gelecekse bu damdan düşer gibi ben sana aşık oldum modunda asla ama asla olmamalı ... Oldu da sonucunu gördük ..

Biri gelecekse arkadaş gelsi.. otursunlar sohbet etsinler.. acılarını üzüntülerini iyileri kötüleri paylaşsınlar.. Ama ADAM GİBİ bir oyuncu olsun.. eften püsten ne oturmasını ne kalkmasını bilmeyen biri olmasın ...

Polatın tüm bu kötü , kirli dünya dışında oturup sohbet edip içini dökebileceği farklı yeni birine ihtiyacı var.. Ömer baba dışında birine ihtiyacı var.. Polat Canan sohbetlerini özledim .... evet o kadar çok değildi arada 4-5 tane .. ama o bile farklı bir tattı..

Artık dizide kötüler kadar iyilerinde çok oldugunu gösterme zamanı.. bazılarının işlerini iyi yaptıgının ve bu ülkede şerefsizler kadar şereflilerinde gösterilmesi gerektiği gösterilmesinin gerektiğini düşündüğüm zaman ..

to.derya
18-02-08, 10:08
Ask olmadan dizi olurmu bilmem bence eksik olur. Darilmayin ama ölmüs bir karakter üzerine hatirlama ve ask cok abes duruyor artik. Anladik Polat Elifi cok sevdi kaybedince iyi olmadi ama 26 bölüm gecti hala elifde elif denmesi bikkinlik verdi. Bir yerde herkesin tekrar baslamaya ihtiyaci var. Senin dedigin gibi önce arkadaslik ama daha sonrada arkadasligin aska dönüsmesi olabilir. Böyle daha güzel olur.
Insallah Ahunun yerine gercekten güzel bir oyuncu gelir. Söyle Polat karakterine daha cok yakisan biri.

KARAMAY
18-02-08, 10:25
bi kere kim gelirse gelsin Elife.. Elifle Polatın yaşadıklarına bu aşka ... ve bu aşkın taraftarlarına saygı duyacak biri olmalı ...

Polatın kalbine girmeyi Elif ile savaşmak diye adlandırmamalı .. onu kalbinden çıkarıp ona adamasını istememeli. Başkasının yerine geçmekten, onun yerini almaya çalışmaktansa onu kabullenip kendine başka sağlam bir edinmeli.. buda uzun süren bir dostluk ve dertleşmeyle olur..

Damdan düşen bir aşk olmamalı ... böyle bir durumda yakın zamanda olmaz..

Ayrıca ölmüş bile olsa bu geçtiğimiz 3 yıl boyunca yaşanan aşkın adı efsaneydi.. İnsanlar Elifin veda sahnelerini , dünya starınının göründüğü dakikalarından bile çok izlendiğini... birçok insanın o garip karşılanan hatırlatma sahnelerinde hala ağladıgını unutmamanızı rica ediyorum.. bu yüzden yeni bişeyler yapmak isteniyorsa sindire sindire.. gönül ala ala yapılmalı...

Bu dizinin yeni olduğu kadar eski izleyicileride var.. 99dan beri tv karşısında olup bu diziye gönül koyanları yabana atmamak, anlamak, anlayış göstermek gerektiğine inanıyorum..

herşey yolu yormamı ile yapılınca eminim herkesin gönlü olucak.. hepimiz mutlu mesut.. ( en azından bu konuda ) izleyeceğimize inanmak istiyorum... Herşeyin bir zamanı var ... sabırlı olup beklemek lazım ....

to.derya
18-02-08, 10:48
Bak bunu dogru dedin iste. Elifin yerini zaten alamazki. Elifin hikayesi baskaydi yeni geleninde hikayesi baska olacak. Ben damdan düser gibi bir asktan bahsetmiyorum. Böyle durumlar zaten zamanla olur o konuda yerden göge kadar haklisin.
Panafilm zaten oyuncuyu secerken dogru birini secseydi kesin böyle bir tepki almazdi. Simdi dogru birini secerlerse eger fanatiklerin tam tepkisini üstlerine cekmemis olurlar.

Ben polat karakterini cok seven birisiyim ve sevdigim bir karakterin dizi boyunca yas tutmasini hic ama hic istemiyorum dogrusu. Bu polat karakteri icin cok yazik olur bence.

the_unforgiven
18-02-08, 10:49
geçen hafta biraz eleştrisel bir yazı yazdım, silinmiş.. açıkçası forumu çok fazla takip edemediğimden dolayı sebebini bilmiyorum, ilgili arkadaşlarım özel mesaj ile bildirirlerse sevinirim..

bölüm, son haftalardaki genel ivmelenme ile ciddi bir tezat oluşturdu bu hafta. daha önce, dizinin bu kadar ağır eleştirilmemesi hususunda "sondakika" nick'li arkadaşımızla karşılıklı fikir teattilerinde bulunmuştuk. ısrarla diziyi savunmuştum. anladım ki; ciddi derecede yanılmışım. kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi'nin mirasını yemekten başka bir şey yapmıyor, yapmaktan da çok uzak maalesef.

senaristler burayı okuyor mu bilemiyorum. okuyorlarsa eğer, kendilerini bir kaç kelam etmek isterim:

1-) kurtlar vadisi pusu, ahu'nun babasına yapılan suikastle başladı ve polat'ın asıl amacı; bu suikastle başlayıp türkiye'de yaşanan faili meçhullerin üzerine gitmekti. hele ki "kare as" da bu hikayeye yedirildi.. olcukça heyecanlandık, ilk kurtlar vadisinden bile daha güzel bölümler bekledik.. ama çok yanıldık maalesef, çokk.. polat, bu suikastin üzerine gitmediği gibi, herhangi bir faili meçhul cinayetle de uğraşmadı. peki şimdi, koruyacağım diye hayatlarına girdiği "toros" ailesinin tek başına ölüm nedeni oldu. onun yüzünden ahu öldü. dolaylı da olsa onun yüzünden selçuk öldü, jülide yaşam savaşı veriyor. senaristlerimizin korumaktan anladığı bu mudur?

2-) toros suikastinin tetikçilerini konuşturmak için neredeyse "halo" yu kaybedecekti polat. üstelik, bu suikastin arkasında "tataroğulları" nın olduğunu da neredeyse anladı. tekrar soruyorum; ne olduda sevgili süperman vazgeçti bu cinayeti kovalamaktan?

3-) kare as diye diye ortalığı ayağa kaldırdınız. nerede bu kare as? hani laz ziyalar, testere necmi'ler, karahanlı'lar bu ülkeyi değiştiren yönetenlerdi? meğer onlar hiç bir şeymiş, konsey aslında kare as'ın ayakçılarıymış. tamam da, bu kare as madem bu kadar değerli, güçlü, saygın, zengin.. neden dizide hiç bir efektivite de bulunamıyorlar? neredeyse hiç sahneleri yok.. onun yerine muro'nun sözde ideolojik konuşmaları, bulut'la memati'nin al gülüm ver gülümü, hikmet'in gönül işleri vs vs vs.
kaldı ki; madem eski konsey bir halt değildi, asıl büyükler bu 4 aile,
kardeşim; karahanlı'nın evinin 1 kilometre yanına yaklaşanın öldüğü, testere'nin terör estirdiği sahneler ne oldu?
yahu bu 4 ailenin mekanlarının hepsinin bir günde basıp hepsini tehdit etmedi mi bu alemdar? hepsine meydan okumadı mı? eskiden testere'yle kapışmak için laz ziya ve hüsrev ağa'nın elini öperdi bu adam, yine de gücü yetmezdi..
hangi kare as'dan bahsediyorsunuz bak çözemedim şimdi..

4-)bu kazar özensizlik ayıptır. bir safiye vardı hatırlar mısınız? bu kızcağız, polat'ın öz kardeşi öz!! nerede şimdi? en azından bir iki replikte adı geçseydi de ne yaptığını bilseydik.. sokakta gördüğü çaycıya acıyıp kollayan, yanına alan polat alemdar neden öz kardeşine karşı bu kadar duyarsız?

5-) polat alemdar bu kadar açık hedefken, üstünde bu kadar oyunlar oynanırken hala nasıl daha elini kolunu sallayarak dolaşıyor? üstelik herkes de kendisini öldürmek için fırsat kollarken. dizi ilk başladığı zaman 3-4 araba korumayla gezerdi bu adam. figüran parası mı fazla geldi? öyleyse biz aramızda para toplar göndeririz yahu.. hem sırf o değil, bulut, memati, muro, hakan.. herkes başlı başına silahşör anasını satayım.. herkes tek tabanca..
ilk bölümde çakır'ın adam öldürme görüntüleri vardı, onu da siz yazdınız ey senaristler.. biraz izleyin bence, izleyin!

6-)bu polat alemdar ve ekibi. geçtiğimiz 26 bölüm boyunca elle tutulur ne iş yaptı? herhangi bir planları, programları var mı? yoksa doğaçlama mı takılıyorlar. yahu arkadaş, adamlar herhangi bir olumlu eyleme imza atamadıkları gibi, toros ailesini tümden yokettiler, bolca dayak yiyip hastanelik oldular, vuruldular, madara oldular, işkence gördüler.. peki bu ekip, gerektiği zaman ırak'taki zulümü durduran ekip değil mi? başlarında türkiye'nin en iyi istihbaratçısı yok mu? nasıl oluyor bu?

7-) şimdi bir de hakan hadisesi var. ey senaristler, bu adam daha düne kadar orduda direkt olarak görev almıyor muydu? polat'ın yanında, son derece efendi, sadık bir şekilde görev yapmadı mı? ne oldu da birden görev arkadaşını öldürecek kadar psikopatlaştı? ciddi derecede merak ediyorum.. ne oldu yahu? kaldı ki, devletin satılmamış tüm birimleri, alemdar ve ekibinin vatan-millet uğruna çarpıştığını biliyor..

8-) şu illimunati hadisesi ne oldu? kare as'ın, eski konseyle olan münasebetleri, flashbacklerle anlatılamaz mı? maskelilere göndermeler yapılamaz mı? bütün konular bu kadar havada bırakılmak zorunda mı?

9-) iskender büyük.. teheyy. adam koskoca pkk'yı boyunduruğu altına aldı. daha önceden nerelerdeydin be adam, vallahi bitirirdin bu meseleyi kökünden. bir de çizgifilm karakterleri gibi türkiye'yi ele geçirmekten bahsediyor.. çok fantastik olmuş gerçekten. gelecekten t1000'i emrine gönderirlerse şaşırmayacağım.. arnold'da valiliği bırakır polat'a yardıma gelir artık. ha? güzel olmaz mı?

10-) dizinin senaryo haricindeki mantık hatalarına değinmeyelim, o yönetmenin işi. şimdi bu ahu toros'un patlatıldığı sahne hakkında zibilyon tane yorum yapılır normalde.

her hafta, artarak devam edecek bu sorular. ama artık allah aşkına biraz özenli olun, giderek 3. sınıf dizilere benzettiniz kurtlar vadisi efsanesini.. yazık günah.

KARAMAY
18-02-08, 11:00
7. şıkka cevap vermek istiyorum ...

Şimcik şöyle oldu...
Bu Hakan ile Hüseyin bi gün nolcak bu ülkenin hali... nereye gidiyoruz.. Bizim büyükler bizden ne saklayarak öldü diye oturup düşünmüşler.. sonra bizim bu ölen Hüseyin varyaa.. hapiste dört duvar arasında kafayı sıyırmaktan olsa gerek cin çağırmak geldi aklına ...

Hakan karşı çıksada çağırmışlar o gece cin.. Büyüklerinin ruhu yerine şeytan geldi.. hakanın bedenine girdi..

Yani oalyın kısacası Hakan'ın ruhuna şeytan kaçtı..
Hapisten sonra çıkarsın diye Polata gitti ama Polat o kadar kör olduki maşşalh bu sezon bi çok şeyi görmediği gibi Hakanın içine şeytanın girdiğinide görmedi...

Polat zaten bi çok şeyi görmüyor mübarek.. nolduysa ...

Bu arada bizim kare asları başkanın cenazesinde namaza katılmayarak kenarda durması bir ayrıntımı yoksa mesaj mı?

Kimki bu aslar ...
bu aslardan tataroğlu geçenlerde padişah kaftanı giyerek bir eğlenceye katılan ülkeminizin en zenginlerinden olan biri olabilirmi... tipide benziyor hani ? onunda çatlak oldugunu düşündüğüm bi oğlu var ...

Edit : izninle çok ama çok özür dileyerek ben buna gülmek istiyorum .
başlarında türkiye'nin en iyi istihbaratçısı yok mu? :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Nerde o istihbaratçı... Başlayalı başkan dışında -ki ben bi işe yaradığını düşünmüyorum .. yarıycakken hakkın rahmetine hiçte ona yakışmayacak acemilikte kavuştu. Nerde o istihbaratçılar.. Alper mi?? Onuda gördük...