PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hoşçakal Güzin

mrv_bsr
16-02-08, 13:02
Bu dizinin henüz hangi kanalda oynıyacağı belli değil...
Ama başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Merve Boluğur var...

ecr
16-02-08, 13:39
İkisi de reyting mağduru oyuncular. Merve hem Acemi Cadı ile hem de en son TRT'de yayınlanan dizisiyle reyting mağduru olmuştu. İsmail de Sinekli Bakkal dizisiyle bu mağdurlara katılmıştı.

İsmail Hacıoğlu'nun hemen dizi çekme sevdasını anlamıyorum. Daha iyi senaryoların gelmesi için biraz beklemeli bence. Daha 1 ay önce dizisi kaldırıldı. Merve de öyle. Neyse umarım tekrar hüsrana uğramazlar.

mrv_bsr
16-02-08, 13:49
Sinekli Bakkal'ın haricinde İsmail Hacıoğlunun oynadığı bütün diziler tuttu...
Ayrıca Merve Boluğur'un oynadığı Trt'deki dizide devam ediyor...:img-wink:

ecr
16-02-08, 13:52
Kaldırıldığına dair bir haber okumuştum. Neyse sonuçta ikisi de mağdurlar. İsmail Hacıoğlu'nun oynadığı diziler tuttu ama Sinekli Bakkal haricindekiler. Bu yüzden biraz bekleyip daha iyi bir seçim yapmasını isterdim.
Neyse önyargıyla yaklaşmamak lazım. Umarım tutar.

İLK AŞKIM_MERVE
16-02-08, 13:53
vayy gsl..

merveyi sevmem ama ismail hacıoglunu severim..

süpermiş..

umarım bu dizi harcanmaz...:img-wink:

lolipops
16-02-08, 13:59
ben merveye bayılıyoyrum..ısmailde o da yenı kusagın yeteneklı oyucularından emınım ortaya guzel birsey cıkacaktır;)bu arada mervenın dızısı devam edıyor raytıng kurbanıda degıldır..bende aslı enverı sevmıyorum ama burda sevmem demıyoyrum.lutfen yazılarımıza dıkkat edelım..

mrv_bsr
16-02-08, 13:59
Evet öyle bir haber çıkmıştı ama yalanmış Trt'deki dizide tam gaz devam ediyor...
Ben ikisinide severim ve başarılı olucaklarını düşünüyorum...:img-wink:

ecr
16-02-08, 14:08
Başarılı olmak sorun değil. İkisi de başarılı. İsmail, Sınav, Kabadayı ve Anlat İstanbul filmlerinde; Beyaz Gelincik ve İstanbul Masalı dizilerinde başarısını kanıtladı. Merve de kanıtlamış (diziyi izlemediğimden bilmiyorum).

Asıl sorun reyting. Bir çok ünlünün olduğu veya senaryosunun çok iyi olduğu bir sürü dizi yayından kalktı şimdiye kadar. Umarım hüsrana uğramazlar. Senaryosu iyi olursa ve günü ile kanalı iyi seçilirse sezon sonuna kadar devam edebilir.

mrv_bsr
16-02-08, 14:12
Haklısın inşallah senaryosu iyidir ama Merve senaryosu iyi olmasa kabul etmezdi diye düşünüyorum...
Eğer günü saati yayınlanacağı kanal falan iyiyse tutar...
Ama Fox,Trt,Star gibi kanallarda olursa tutmaz...
Gerçi Trt reytingi dert etmiyor o bakımdan çok iyi...
Ama Star ve Fox dizilerini hemen bitiriyor...
O yüzden umarım Star veya Foxta olmaz...:img-wink:

*caramel*
16-02-08, 14:59
şuan dizilerde oynayıpta magdur olmayan bir oyuncu gösterin bu sezon giren dizilerden fazla tutanını hatırlamıyorum insanlar bence diziye doydu oyuncular çok düşünmeli ben ismailin yerinde olsam bu sezon hiçbir diziye evet demem buda kaldırılır bukadar da emin konuşuyorum

ayşegülselim
16-02-08, 15:11
Merve Boluğur'un dizisi devam ediyor...Ama bu diziyle aşk yeniden dizisini nsl idare edecek bilmiyorum ama merve herşeyin üstesinden gelir...:img-wink:

mrv_bsr
16-02-08, 15:12
Evet çoğu dizi kaldırıldı...
Ama senaryosu falan güzel olanlar hala devam ediyor...:img-wink:
Bence önemli olan kanal,senaryo ve oyuncular...
Bellimi olur belkide tutar iyiki kabul etmişler bence...:happy0064

GÜLÇEM
16-02-08, 17:48
bence dizi için çok yanlış bi zaman:S en azından yaz sezonunu bekleselerdi tabi ne zaman başlıycağını bilmiyoruz ama...
ismail hacıoğlu bir istanbul masalından beri takip ettiğim ve beğendiğim bi oyuncu sinekli bakkal hariç tüm çalışmalarını izledim zaten sinekli bakkalda reyting kurbanı oldu.açıkçası ben ismail hacıoğlunun merve boluğurla oynamasını istemiyorum...bakalım nasıl bi proje olucak???

ECE...:)
16-02-08, 22:14
Cnm zaten haberini yeni duyduğumuza göre yaz sezonunda başlar ancak ;)
İsmail'i severim, Merve'ye karşı da nötrüm ama şirin bir kız gibi =)
Romantik-komedi tarzı bir dizi olursa, yakışacaklarına inanıyorum =)

mrv_bsr
16-02-08, 22:27
Ne zaman başlıyacağına henüz bende bilmiyorum...
Ama öğrenir öğrenmez sizlerle de paylaşırım...:img-wink:
Adı Hoşçakal Güzin bana dram gibi geldi sanki komedi olacağını zannetmiyorum...

esra_tugba
18-02-08, 13:48
şuan dizilerde oynayıpta magdur olmayan bir oyuncu gösterin bu sezon giren dizilerden fazla tutanını hatırlamıyorum insanlar bence diziye doydu oyuncular çok düşünmeli ben ismailin yerinde olsam bu sezon hiçbir diziye evet demem buda kaldırılır bukadar da emin konuşuyorum

Cnm asi bunLardan biri bu sezon girmesine rağmen gyet iyi tuttu iLk haftaLard ratingeleri fazLa iyi değiLdi ama daha sonra seviLdi bu konu bence dizideki oyuncu kadrosu ve dizinin konusuna bağLı insanLrın İlgisini çekmesine bağLı şu anda kökeni tiyatro oyuncusu oLan diziLer daha revaşt sanatçı manken gibi oyuncuLarın diziLeri rating kurbanı oLuyor sonunçta merve ve ismail hacıoğlu ikiside bu işin okUlunu okuyan oyuncuLar konusuda iyi ise bu dizide tutar...

esbii
18-02-08, 14:02
arkadşlar daha başlamamış bir dizi için canlı bi başlık merakla bekliyorum diziyi
bence dizi komadi olmaz banada dram gibi geldi ama olsn zaten sevdiğim oyuncu vardı diye izliycem ama inş. tuttar zaten asi gibi olursa tam süper olur.neyse bide burda ben şu oyuncuyu seviyorum şunu sevmiyorum gibi muhabbetler olmasın bence madem sevmiyosun niye geliyosun buraya elştiri yapmak içinmi????lütfen biraz dikktli olaımda uyarı almayalım.

mrv_bsr
18-02-08, 14:07
Cnm asi bunLardan biri bu sezon girmesine rağmen gyet iyi tuttu iLk haftaLard ratingeleri fazLa iyi değiLdi ama daha sonra seviLdi bu konu bence dizideki oyuncu kadrosu ve dizinin konusuna bağLı insanLrın İlgisini çekmesine bağLı şu anda kökeni tiyatro oyuncusu oLan diziLer daha revaşt sanatçı manken gibi oyuncuLarın diziLeri rating kurbanı oLuyor sonunçta merve ve ismail hacıoğlu ikiside bu işin okUlunu okuyan oyuncuLar konusuda iyi ise bu dizide tutar...
Bencede herkes reyting kurbanı olucak diye bişi yok...
Nasıl birşey olucağını çok merak ediyorum içim içime sığmıyo...:happy0064

nazlikiz
18-02-08, 15:28
Dram olacagi keisn gibi ama ben dizinin ismini sevmedim baskas bisey bulsalardi iyi olurdu
ismail haci oglu ve merve bolugur sevdigim oyunculardan umairm dizi tutarda reytinge kurbAN GITMEZ CIDDEN COK ÜZÜLÜRÜM O ZAMAN

onur29
19-02-08, 21:10
İsmail Hacıoğlu2nu severim. Çok yetenekli bir oyuncu. Merve Boluğur'u bende pek beğenmiyorum. Ama oyunculuğu gitgide gelişiyor. Umarım başarılı bir dizi olur.

Sirine66
20-02-08, 11:50
Bende Cok seviyorum Merve Bolugur'u Tabiki ve Ismail Hacioglu''la yakisicagini inaniyorum ..In$allah Rayting kurbani olmaz Ve Bu Dizi cok uzun surer In$allah..Yha cok merak ediyorum..Neyse hadi hayirlisi...:img-wink:

ayşegülselim
23-02-08, 15:57
hoşçakal güzin Tv filmiymiş sanırım dizi değil

a-ayse
29-02-08, 17:51
evet canım bende öyle duydum sanırım filmmiş

lolipops
29-02-08, 18:49
çekimlerıne baslanmıs;)cok merak ediyorum dogrusu..:happy0064

mrv_bsr
29-03-08, 20:43
Bende bir aşk hikayesi okucak edindiğim bilgilere göre...:img-wink:
Nisan ayında türkmaxda kaçırmayın...:img-wink:

esbii
31-03-08, 15:34
merve yi bu aralar çok şanslı buluyorum yani çekimlerden dolayı hep ismaille birarada süper bişey bence:)

denizimsi
01-04-08, 18:08
Hoşçakal Güzin

18.04.2008 20:30
19.04.2008 15:50
24.04.2008 20:30
25.04.2008 17:35
30.04.2008 20:30

Tarih ve saatlerinde Türkmax'ta :)

mrv_bsr
06-04-08, 00:45
Hoşçakal Güzin

18.04.2008 20:30
19.04.2008 15:50
24.04.2008 20:30
25.04.2008 17:35
30.04.2008 20:30

Tarih ve saatlerinde Türkmax'ta :)

Evet...
Biliyordum ama yinede çok sağol...:img-wink:

billukom
15-04-08, 01:53
baya az kaldı yayınlanmasına 3 gün geçsede bir izlesek nasıl bişey acaba?siz ne diyosunuz arkadaslar...yayın saatleri içinde tskler:img-wink:

gzn
21-04-08, 17:45
dizi diye geçiyor ama ben bunu türkmaxda izledim kısa bir dram filmi.içinde adım geçtiği için dikkatimi çekti..çok güzel bir film gerçekten oyuncularıda süper.. hayatn gerçeklerini anltyr

güler
16-05-08, 18:19
film dram
günlerini evde türk filimleri izleyerek geçiren serkan,abisinin zoruyla bir huzur evinde çalışmaya baslar.
aslında filimin konusu daha derin hersey huzur evinde calısmasıyla baslıyor..
*İsmail Hacıoglu
*Oktay Kaynarca(abi özkan-filmlerde set görevlisi olarak calısıyor gıcık bir rolü var)
*Ayten Gökçer (güzin-huzur evindeki eski bir artist)
*Merve Boloğur (bahar)
güzel bir film gercekten seyretmeye deger.ve ismail hacıoglu nun en tipsiz oldugu film bu sanırım. ama sonlarına dogru huzur evindekiler toparlıyorlar ismaili. :) sevginin islendigi cok seker bir film.

http://www.milliyet.com.tr/2008/04/18/tv/resim/ekran11.jpg

mliSrkan
17-05-08, 11:49
Dün Türkmax'te izledim bu filmi...
İzlediğim en güzel 2-3 Türk Filminden biri diyebilirim...
İsmail Hacıoğlu benim için Türkiye'nin en iyi genç oyuncusu erkeklerden...
O kadar yetenekli ki o kadar yaşıyor ki rolünü birkez daha hayran kaldım ona...
Film hem konusuyla hem verdiği mesajla çok etkileyiciydi...Ayten Gökçer'e bayılırım zaten...İsmail ile çok başarılılardı birlikte...Ben çok sevdim bu filmi,çok etkilendim...genelde çok nadir ağlamışımdır dizi yada filmlerde duygulanıp... Çoğunda da İsmail'in katkısı olmuştur...Gerçek bir oyuncu,çok başarılı...Özellikle dram konusunda...

İzlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum :img-wink:

GÜLÇEM
17-05-08, 22:06
türkmaxte sürekli veriyo bi filmi...
ben her rastladığımda izliyorum bence çok hoş bi film ;):good:

cann2366
19-05-08, 10:02
çok güzel bir hikayesi var
gerçi hala tamamını izleyemedim 10 dklık bir kısmı izlenmemiş duruyor:img-hyste
Ayten Gökçer'i özlemişim
keşke bir sitcomla ortaya çıksa

Dilara_3
01-06-08, 09:38
türk maxda izledim geçen gün çok beğendim gerçekten çok güzel bir filmdi
ayrıca bi pınar karakteri vardı filmde sonunda gördüm yazılarda ama kim olduğunu hatırlayamadım kimdi pınar bilen varmı???

JüLideBkc*
08-07-08, 17:45
2 hafta önce Türkmax'ta izlemiştim .. hala etkisindeyim ..
Süper bir filmdi ya ..

prisoner_386
08-07-08, 17:55
Bnd Türkmax da birçok defa izleyebildim.Gerçekten çok güzel bi hikayesi var filmin ve müzikleri insanı alıp başka yerlere götürebilicek türden.Hatta filmdeki o duygusallık konudan çok müzikle sağlanmış bnc.Ama gerçekten çok duygusaldı,ağladığım birkaç filmden bir tanesi:good:

sashley
25-08-08, 11:30
Filmi ben de Türkmax'de izledim. Konusu, oyuncuların yetenekleri (özellikle Ayten Gökçer) muhteşemdi. Ağlamamak için kendimi zor tuttuğumu söylemeliyim. Çok etkileyici. Bence sadece digiturk'te değil diğer kanallarda da yayınlanmalı. Böyle güzel bir filmi herkes izleyebilmeli...

Nhelenia
18-09-08, 15:05
http://i294.photobucket.com/albums/mm116/cereley_album/180420082037.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm116/cereley_album/180420082031.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm116/cereley_album/180420082036.jpg
http://aycu19.webshots.com/image/50018/2003543452738316813_rs.jpg

missryan
24-09-08, 11:41
bende gecen haftalarda türkmax'te izledim..
tesadüfen başlangıcına denk geldim zap yaparken..
gerçekten çok çok güzel ve etkileyici bir filmdi..
ismail hacıoğlu oyunculuğunu konuşturmuş yine,ayten gökçer zaten yılların sanatçısı yoruma bile gerek yok ona...
çok şeker bi ikili olmuşlar..
keşke yalnızca digitürkte değil normal kanallarda da yayınlansa herkes izleme imkanı elde etse,kesinlikle izlenmesi gereken bir film çünkü...:img-wink: