PDA

Tüm Versiyonu Göster : Özcan Deniz

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5

(meleğim)
17-02-08, 09:20
çisecim sağol cnm..inş kalıcı bi hasarın olmaması sevindirici en azından :(

beklicez artık...gözümüzle görmedikten sonra rahatlayamıcağz...

eren seninde eline sağlık teşkkr...

(meleğim)
17-02-08, 09:24
bizim burda kar yağıyor ve kanallar iptal takip edemiyorum şu an...

SETURK
17-02-08, 09:25
Kendisine büyük geçmiş olsun:icon_sorrUmarım zanlılar yakalanır ve cezalarını bulurlar:icon_sorr

sıla-89
17-02-08, 09:34
bizim burda kar yağıyor ve kanallar iptal takip edemiyorum şu an...

meleğim merak merak etme canım ben sürekli zap halindeyim:(

az önce showtvde ayni haberin tekrarını verdiler..bi de gazeteden haber okudular o kadar..Özcan vuruldu-ameliyat oldu-durumu iyi..Bu 3 cümleyle özetledi diyebilirim spiker..ne kadar kolay ya:(

SETURK iyi dileğin için teşekkürler zanlı zaten hastanede şu an diye biliyoruz..Her ceza az böylelerine..Allah'lık olabilir onlar ancak :(

eren_83
17-02-08, 09:40
teşşkrler seturk
kızlar bence kalıcı bişey olmıcak yani olsa bile diyelim en kötüsü geldi
1.gözleri
2.zekası
3.gülümsiyen yüzü
4.ses tonu
5.bir de soluğu
kalsa geriye ben bu adamı seviyorum kardeşim hayranıyım sonuna kadar
başına ne gelirse gelsin arkasında gerektiğinde yanındayım
bizler ÖZCAN DENİZ HAYRANLARIYIZ herkesin harcı değil bu
bu bir ÖZCAN DENİZ farkı:img-yes:
ümitsizlik bize yakışmaz
aldınızmı bakim gazı

eren_83
17-02-08, 09:44
kanal 7 de canlı haber var ama yine gazete özetleri

eren_83
17-02-08, 09:50
kanal 24 de haberler başladı

(meleğim)
17-02-08, 09:51
meleğim merak merak etme canım ben sürekli zap halindeyim:(

az önce showtvde ayni haberin tekrarını verdiler..bi de gazeteden haber okudular o kadar..Özcan vuruldu-ameliyat oldu-durumu iyi..Bu 3 cümleyle özetledi diyebilirim spiker..ne kadar kolay ya:(

SETURK iyi dileğin için teşekkürler zanlı zaten hastanede şu an diye biliyoruz..Her ceza az böylelerine..Allah'lık olabilir onlar ancak :(

çiseecim sağol cnm...Ödfc'ye bi üye yazmış cnm izmirden özcanın bi hayranı hastanedeyim özcanı yanlız bırakmadım sağlık durumu iyi diye yazmış..inş öyledir..:icon_sorr

eren_83
17-02-08, 09:53
çiseecim sağol cnm...Ödfc'ye bi üye yazmış cnm izmirden özcanın bi hayranı hastanedeyim özcanı yanlız bırakmadım sağlık durumu iyi diye yazmış..inş öyledir..:icon_sorr

inşallah ya bizde bir görebilsek

sıla-89
17-02-08, 10:03
ne demek canım..

ya nerde yazmışlar bunu daha fazla bilgi yok mu meleğim:sad53: kafam patlamak üzere artık ya,bi haber gelsin adam gibi..:icon_sorr

(meleğim)
17-02-08, 10:08
ne demek canım..

ya nerde yazmışlar bunu daha fazla bilgi yok mu meleğim:sad53: kafam patlamak üzere artık ya,bi haber gelsin adam gibi..:icon_sorr

fan clupten bi üye cnm.. sadece bu kadar daha fazla bi bilgi yok...

sıla-89
17-02-08, 10:10
fan clupten bi üye cnm.. sadece bu kadar daha fazla bi bilgi yok...

sağoL canım ya..ÖDFCden biri de gitmek için yola çıktı falan denildi ama..bakalım artık..

Niye düzgün bi haber çıkmadı hala aklım almıyo aklım yaa:icon_sorr

eren_83
17-02-08, 10:15
inşallah doğrudur biri gitsin baksın ya çok gıcık oldum ben
şimdi bir kamera kapıp ben gidicem ankaradan oralara ya :mad72:

eren_83
17-02-08, 10:25
şimdi de kanallarda filmler başladı pazar kuşağı şeklinde
durum çok gizemli bir hal alıyor bu sessizlik çok saçma yani
birileri şimdiye kadar ortalığı ayağa kaldırırdı çoktan
ayrıca özcanın sahne aldığı yerde hiç mi basın yokmuş
dha dışında haber alan kimse yok bütün gazetelerde dha

bal gözlüm
17-02-08, 10:44
gece elektrikler kesildi çıkmak durumunda kaldım tabi.......:icon_sorr
sabaha kadar gözüme uyku girmedi.....öylece oturdum ve dua ettim sürekli....ama yalnız, bir başına, haber alamadan beklemek o kadar kötü ki anlatamam.....:icon_sorr
neyse ki sabah elektrikler geldi ve sabah haberlerine yetişebildim....haberin bi tek show tv'de verilmesi ilginç....artık akşam haberlerinde bütün kanallarda yer alır...

kalıcı bi hasar olmaması en azından çok şükür dedirtiyor.....

tabi özcan'ı görmeden içimiz rahat etmeyecek ama.....:icon_sorr

hadi özcanım hadi aşkım bak biz buradayız ve seni bekliyoruz sapasağlam kalk ayağa, yine güçlü olduğunu , yıkılamayacağını kanıtla.....

ödfc daima yanında biliyorsun.....seni çok ama çok seviyoruz......

eren_83
17-02-08, 10:53
gece elektrikler kesildi çıkmak durumunda kaldım tabi.......:icon_sorr
sabaha kadar gözüme uyku girmedi.....öylece oturdum ve dua ettim sürekli....ama yalnız, bir başına, haber alamadan beklemek o kadar kötü ki anlatamam.....:icon_sorr
neyse ki sabah elektrikler geldi ve sabah haberlerine yetişebildim....haberin bi tek show tv'de verilmesi ilginç....artık akşam haberlerinde bütün kanallarda yer alır...

kalıcı bi hasar olmaması en azından çok şükür dedirtiyor.....

tabi özcan'ı görmeden içimiz rahat etmeyecek ama.....:icon_sorr

hadi özcanım hadi aşkım bak biz buradayız ve seni bekliyoruz sapasağlam kalk ayağa, yine güçlü olduğunu , yıkılamayacağını kanıtla.....

ödfc daima yanında biliyorsun.....seni çok ama çok seviyoruz......

elektriklerin kesilmesi kötü olmuş canım ya bizden geceden beri bir değişiklik yok ona çıldırıyorum burda inşallah dediğin gibi olur

eren_83
17-02-08, 10:59
http://img214.imageshack.us/img214/4963/collagedr2.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=collagedr2.jpg)

yesilimim
17-02-08, 11:04
Çok geçmiş ldun arkadaşkarya çok üzldüm yeni birhaber var mı?

eren_83
17-02-08, 11:07
ilgine teşşekürler yesilimim yok canım şimdilik yeni bir haber bekliyoruz bakalım

seymenzade
17-02-08, 11:12
çok çok geçmiş olsun arkadaşlar:icon_sorr çok üzgünüm:icon_sorr umarım bir an önce iyi haberlerini alırız.

D!LEK
17-02-08, 11:15
Sanatçı Özcan Deniz, sahne aldığı Çeşme'deki Altın Yunus Otel'inde silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan Özcan Deniz hastaneye kaldırıldı.
İZMİR'in Çeşme'de sahne alan Özcan Deniz, kendisini dinlemeye gelen Mustafa Adaş adında bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralandı.
Özcan Deniz hastaneye kaldırılırken, otel personeli tarafından etkisiz hale getirilip dövülen saldırgan olay yerine gelen polise teslim edildi.
Olay, bu gece saat 23.30 sıralarında Altın Yunus Otel'in barında meydana geldi. Çeşme'de bir ay önce vereceği konseri bugüne ertelenen sanatçı Özcan Deniz'in otel barında seslendirdiği türkülere zaman zaman davetlilerle eşlik etti. Özcan Deniz, gecenin ilerleyen saatlerinde ön sırada yanında bir erkekle oturan sarışın bir kadına hitaben şarkı söyledi. İsmi henüz öğrenilemeyen ve şarkıya eşlik eden kadının yanında oturan Mustafa Adaş, bir anda belindeki silahını çekerek, davetlilerin korku dolu bakışları arasında sanatçıya ateş açtı.
Özcan Deniz ayağına isabet eden kurşunla sahnede yığılırken, saldırgan ise korumalar ve otel personeli tarafından etkisiz hale getirildi. Korumaların dövdüğü ve İzmir Ticaret Odası üyesi olan Mustafa Adaş, olay yerine gelen polise teslim edildi. Zanlının polise sözlü verdiği ifadesinde Özcan Deniz'in sevgilisine bakarak şarkı söylediği için vurduğunu söylediği öne sürüldü.
Ayağından vurulan Deniz'in Özel Sisus Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı bildirildi. Yapılan muayene sonucu sağ ayağına isabet eden kurşunun kemiği kırdığı ve içeride kaldığı saptandı.

eren_83
17-02-08, 11:15
çok sağol seymenzade iyi dileklerin için umarım istediğimiz gibi olumlu olur herşey

eren_83
17-02-08, 11:22
haber için teşekkürler dilek

eren_83
17-02-08, 11:27
http://img214.imageshack.us/img214/1188/showtvfebruary17073519mqj3.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=showtvfebruary17073519mqj3.jpg)http://img100.imageshack.us/img100/7880/showtvfebruary17073519mqj4.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=showtvfebruary17073519mqj4.jpg)

eren_83
17-02-08, 11:47
ÖZCAN AYAĞA HAYRANLARI BURAYA:good:

http://img213.imageshack.us/img213/6411/february17105034wi7.th.png (http://img213.imageshack.us/my.php?image=february17105034wi7.png)http://img213.imageshack.us/img213/2540/february17105036re6.th.png (http://img213.imageshack.us/my.php?image=february17105036re6.png)

Bedarr
17-02-08, 11:49
http://img404.imageshack.us/img404/6997/dfca5729d523f54e9aa6e76vs1.jpg (http://imageshack.us)
tes vakitte aya kalmakması dileyile

ama korumaları iyi iş cıkartmışlar saldırganı hastanelik etmişler

eren_83
17-02-08, 11:55
öyle kalkıcak başka çaresi yok teşekkürler Bedarr aynen
korumalar bence de işlerini yapmışlar

tuceny
17-02-08, 12:09
arkdasşar aynı mı duurm ne oldu
haberlere cıkmıs e
acıklama yok mu hala doktordan falan

tuceny
17-02-08, 12:13
ÖZCAN DENİZ, SAHNE ALDIĞI ÇEŞME'DEKİ ALTIN YUNUS OTEL'İNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI.. İŞTE SİTEMİZİN SON DAKİKA HABERLERİYLE VERDİĞİ ÖZCAN DENİZ'İN VURULMASI SONRASI SON DAKİKA BİLGİLERİ...

Dün gecce Çeşme'de sahne alan Özcan Deniz, kendisini dinlemeye gelen Mustafa Adaş adında bir kişinin silahlı saldırısı yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan ve iki saat süren bir operasyon geçiren Deniz'in sağlık durumu iyi.. gecce.com'a yapılan özel açıklamada Özcan Deniz'in baldırındaki uyluk kemiğinden vurulduğu ve en az 48 saat gözlem altında tutulacağı belirtildi..

İşte dün gecce Özcan Deniz'in vurulmasına birbir şahit olan isimlerin olay anı açıklaması:

'Olay, dün gecce saat 23.30 sıralarında Altın Yunus Otel'in barında meydana geldi. Sahnesi 23.30 sularında biten Deniz, korumaları eşliğinde konser alanından çıkartılmak için lobiden geçirilmek istendi..Dışarıda bekleyen bir bayan hayranı Özcan ile fotoğraf çektirmek istedi.. Bayan hayranı ile aynı karede fotoğraf çektirilerken bir el silah sesi duyuldu.. Özcan Deniz'in vurulmasıyla çığlığı tüm lobiyi kapladı.. Kapılar tutularak içeri izdiham edilmesi engellendi..Hemen ambulans çağırıldı..'

SAKAT KALMA İHTİMALİ YOK

ÖzeL Sisus Hastanesi'ne kaldırılan ve iki saat süren bir operasyon geçiren Deniz'in en az 48 saat gözetil altında tutulacağı belirtildi.. Yine sitemize yapılan özel açıklamada Deniz'in baldırındaki uyluk kemiğinden vurulduğu ve aksama ya da sakat kalma ihtimalinin bulunmadığı açıklandı..

SAHNEYE İKİ BAYAN ÇIKTI AMA...

Özcan Deniz cephesi ise olayın iddia edildiği gibi kıskançlıkla alakası olmadığını belirtti. Deniz'in konser sırasında iki bayanı sahneye aldığı öğrenilirken bu kişilerin biri 1,5 diğeri ise 8 yaşlarında ilkokula giden bir kız çocuğu olduğu açıklandı..

eren_83
17-02-08, 12:14
arkdasşar aynı mı duurm ne oldu
haberlere cıkmıs e
acıklama yok mu hala doktordan falan

canım haberde doktor konuştu kemiği parçalamış kurşun içerde kalmış hasar kalmasın diye uğraşıyoruz dedi

tuceny
17-02-08, 12:16
canım haberde doktor konuştu kemiği parçalamış kurşun içerde kalmış hasar kalmasın diye uğraşıyoruz dedi

Alllah ım :S olabilir yani
off sen koru onu
HASTANeyi aradnız mı daha
tvler ne dedi aynı sey mi hep

eren_83
17-02-08, 12:24
Alllah ım :S olabilir yani
off sen koru onu
HASTANeyi aradnız mı daha
tvler ne dedi aynı sey mi hep

gece çisem konuşmuş ordaki adamla özcan iyi falan demiş adam yakından
görmüş ama tabi emin değiliz doktor daha iyi biliyordur sonuçta ama hiç
basında falan yer almıyor ne biliyim canlı yayın falan yapılır dedim hastaneden ama ses yok

optik
17-02-08, 12:34
geçmiş olsun dileklerimi ben de iletiyorum arkadaşlar

tuceny
17-02-08, 12:35
gece çisem konuşmuş ordaki adamla özcan iyi falan demiş adam yakından
görmüş ama tabi emin değiliz doktor daha iyi biliyordur sonuçta ama hiç
basında falan yer almıyor ne biliyim canlı yayın falan yapılır dedim hastaneden ama ses yok

ok cnm sAgol aksam a kadar beklicz gene anlasıldı
tşkler optik iyi diklerin için
bol bol dua edielim

(meleğim)
17-02-08, 12:38
son durum nedir arkadaşlar doğru dürüst bi haberde yok...:icon_sorr

detaylı bi bilgiyi akşam haberlerinde verirler inş..

teşekkr ederz optik...

tucecim dualarımız onla...:icon_sorr

Izmir Güzeli
17-02-08, 12:38
FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. DÜN GECE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ÖZCAN DENİZ SABAHA KARŞI AMELİYAT OLDU! ÖZCAN DENİZ’İN SAKAT KALMA RİSKİ VAR MI? SON DAKİKA GELİŞMELER BİR TIK ÖTEDE!..

17/2/2008 10:56

Dün gece Çeşme’de silahlı saldırıya uğrayan Özcan Deniz’in ameliyatı Çeşme’deki Özel Sissus Hastanesi’nde bu sabaha karşı yapıldı…

Uçankuş’a konuşan hastane Başhekimi Prof. Dr. Erkan Sevinç, Özcan Deniz’in başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyleyerek, “Kurşun kalçadan başarılı bir şekilde çıkarıldı. Özcan bey şu an müşahede altında ve bilinci açık. Hayati tehlikeyi kesinlikte atlattı. Birkaç gün hastanede dinlenmesi ön görülüyor” dedi!..

Özcan Deniz’in sakat kalma riskini sorduğumuz Prof. Dr. Sevinç, “Böyle bir durumun için henüz konuşmak erken. Ortopedi doktorlarımız yapılacak tetkiklerin ardından kararını verecek ama bana sakat kalma riski yok” dedi!..

eren_83
17-02-08, 12:43
FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. DÜN GECE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ÖZCAN DENİZ SABAHA KARŞI AMELİYAT OLDU! ÖZCAN DENİZ’İN SAKAT KALMA RİSKİ VAR MI? SON DAKİKA GELİŞMELER BİR TIK ÖTEDE!..

17/2/2008 10:56

Dün gece Çeşme’de silahlı saldırıya uğrayan Özcan Deniz’in ameliyatı Çeşme’deki Özel Sissus Hastanesi’nde bu sabaha karşı yapıldı…

Uçankuş’a konuşan hastane Başhekimi Prof. Dr. Erkan Sevinç, Özcan Deniz’in başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyleyerek, “Kurşun kalçadan başarılı bir şekilde çıkarıldı. Özcan bey şu an müşahede altında ve bilinci açık. Hayati tehlikeyi kesinlikte atlattı. Birkaç gün hastanede dinlenmesi ön görülüyor” dedi!..

Özcan Deniz’in sakat kalma riskini sorduğumuz Prof. Dr. Sevinç, “Böyle bir durumun için henüz konuşmak erken. Ortopedi doktorlarımız yapılacak tetkiklerin ardından kararını verecek ama bana sakat kalma riski yok” dedi!..

kalça ne alaka ya Allah Allah dizi sağ dizinin arkasında kalmış kurşun yanlışmı

yazmışlar habermi düzmece ne sakatı falan aman ya

optik teşşekürler canım

(meleğim)
17-02-08, 12:45
melisacım haber için çok sağol..off ya şimdi ne olcağı belli deilmi...sakat kalabilirmi yani...ne dedikleri tam belli deil ya...:icon_sorr

tuceny
17-02-08, 12:48
http://www.medya24.com/haber-Ozcan-Denize-silahli-saldiri-7097.html

izleyin doktor ve esin ablanın konusması
içim rahatladı ya

tuceny
17-02-08, 12:50
melisacım haber için çok sağol..off ya şimdi ne olcağı belli deilmi...sakat kalabilirmi yani...ne dedikleri tam belli deil ya...:icon_sorr

hayatım yok vidyoda doktor parmaklar hareket ediyo sinirlerde zedenelme yok dedi
tabi gene bakcaklar ama emin bi sekilde yok dedi doktor sakat olayını vıkarın kafanızdan

eren_83
17-02-08, 12:52
http://img99.imageshack.us/img99/9338/imperiaflex000kkkp0.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=imperiaflex000kkkp0.jpg)
sağ dizine kurban olsunlar onun:img-yes:

szg_sezgi
17-02-08, 12:53
Geçmiş olsun arkadaşlar..En kısa zamanda iyileşir inşallah..

k.u.b.r.a
17-02-08, 12:55
eft yaa az önce duydumm

kendşm adımaa geçmişş olsun dilekleirmi iletemek istiyormm

inşş çarçabuk iyileşir

ama diz kabağı yürüyememesine kadar ilerleyebilir bir tanıdığımızın öle olmuştu ondan biliyorumm

(meleğim)
17-02-08, 12:55

içim rahatladı ya

tuçecim teşekkür cnm...rahatladım videoyu izleyince.belli bi süreç geccek dedi ama.. umarım bir an önce iyileşir.... :(

eren_83
17-02-08, 12:56
:img-blushyağmur yağarken neden karşı pencerede böyle bişey yok ki

http://img338.imageshack.us/img338/6712/885br5.th.jpg (http://img338.imageshack.us/my.php?image=885br5.jpg)

&sedef&özcan&
17-02-08, 12:59
evet bende biraz önce izledimmm..
sağ diz kapağı kırılmış..
şuan iyi,allahıma çok şükürr
hepimize geçmiş olsun..çok kötü bi gece geçirdik hepimiz!

tuceny
17-02-08, 13:02
tuçecim teşekkür cnm...rahatladım videoyu izleyince.belli bi süreç geccek dedi ama.. umarım bir an önce iyileşir.... :(

evet uzun bi sürec
ii olsun da bide kendi agızından acıklama duysak canlı canlı görsek.... ohh lıcam

(meleğim)
17-02-08, 13:03

evt sedefcim çok şükür iyimşde bide gözümüzle görebilsek tam rahatlıcaz ....sabaha kadar uyumadık ...:icon_sorr

tuceny
17-02-08, 13:04

aynen sedefim
böle bi gece Allah ım yasatma bize 30 sene gitti ömrümden
ii ya o şimdi şükürler olsun
aslanım bnm
acısını cekmeye razıyız

eren_83
17-02-08, 13:05

içim rahatladı ya

sağol canım ya o kadar açıklamalı vermemişlerdi tv de

szg_sezgi k.u.b.r.a teşekkürler

tuceny
17-02-08, 13:07
sağol canım ya o kadar açıklamalı vermemişlerdi tv de

szg_sezgi k.u.b.r.a teşşekürler

rica ederim
kadınla falan hiç alakası yokmus
adam alkollüymüs belli
cıkarmıs silahı kendi cabından biseyler yaparken
buna denk gelmiş
yırtmak içinde böle ifade verdi bana kalırsa
ne dicek polise alköölüüyüm piskopatım ondan vurdum mu

sena57-utku
17-02-08, 13:08
Çok geçmiş olsun...Kısa sürede iyileşir umarım...Yapanın da yanına kalmaz inşallah...:icon_sorr

eren_83
17-02-08, 13:09
neyseki mutlu sona çabuk ulaştık biz bayağı (sabaha kadar )

bekledik ama

bence bu bir iki gün kamera karşısına çıkmak istemeyebilir

psikolojisinide düşünürsek bu halde kendini toplamadan

çok da ortaya çıkıcağını zannetmiyorum korkmuşdur ya

o bir süpermen olsada

sıla-89
17-02-08, 13:09
Tuçem video için çok telşekkürlerer canım içinm rahatladı biraz ya:icon_sorr

ama sinirsel açıdan bi netik getirilmemiş deli etmeye mi çalışıyo bunlar bizi, ya ne demek parmaklaarını oynatıyo ama net bi bilgi sonra vericez falan çocuk oyuncağı mı bu:icon_sorr bi de uyluk kemiği diyorlar çok basit bişey sanki uyluk kemiği kırılması..ne dediklerini farkında mı bunlar ? Allahım deli olucam ya elim ayağım titriyo resmen..

tuceny
17-02-08, 13:11
Tuçem video için çok telşekkürlerer canım içinm rahatladı biraz ya:icon_sorr

ama sinirsel açıdan bi netik getirilmemiş deli etmeye mi çalışıyo bunlar bizi, ya ne demek parmaklaarını oynatıyo ama net bi bilgi sonra vericez falan çocuk oyuncağı mı bu:icon_sorr bi de uyluk kemiği diyorlar çok basit bişey sanki uyluk kemiği kırılması..ne dediklerini farkında mı bunlar ? Allahım deli olucam ya elim ayağım titriyo resmen..

cnm ii demekki
hani kötü olsa derlerdi esin ablanın rhatlıgında da belli zaten
kötü bişey olsa öle röp vermezdi
riski var mı diyince doktor direk yok dedi
kendi alanı degil sinir belki ondan acıklama yapmıyo yanlus bilgi vermemek için
ii ya inanıyorum ben artık
yarın falan röp verir... inş

sarıseren
17-02-08, 13:12
Dün gece Çeşme’de silahlı saldırıya uğrayan Özcan Deniz, ameliyatının ardından bilinci yerine geldiği Uçankuş’a telefonla yaptığı açıklamada sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi…

Özcan Deniz, “Sahnemi bitirip odama çıkmak için asansöre binerken bir kız imza istemeye geldi. Tam onunla ilgilenirken olay gerçekleşti. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Kurşun kalça kemiğimi kırmış ama sağlık durumun iyi. Birkaç gün sonra İstanbul’a dönüp tedavime orda devam etmeyi düşünüyorum” dedi!..

Kendisini vuran kişinin sevgilisiyle göz göze geldiği bu yüzden vurulduğu iddialarını da yanıtlayan Deniz, “Ben yıllardır sahneye çıkan bir adamım. Kimsenin sevgilisine bakmam. Olay yanlış aksettirilmiş ve bir yanlış anlama meydana geldi” dedi… Özcan Deniz, silahlı saldırının bir süre önce Çeşme’de sahneye son anda çıkmaktan vazgeçtiği olayla bir ilişkisi olup olmadığını da bilmediğini dile getirdi…

Kaynak:Uçankuş

&sedef&özcan&
17-02-08, 13:12
arkadaşlar herkese ödfc olarak çok teşekür ediyorum..herkes yanımızdaydı.yanlız bırakmadınız bizi..çok teşekürler!!

eren_83
17-02-08, 13:13
rica ederim
kadınla falan hiç alakası yokmus
adam alkollüymüs belli
cıkarmıs silahı kendi cabından biseyler yaparken
buna denk gelmiş
yırtmak içinde böle ifade verdi bana kalırsa
ne dicek polise alköölüüyüm piskopatım ondan vurdum mu

ruh hastası canım bunlar neyse ceza konusunda kafamdaki
tam olarak = ?

teşekkürler sena57-utku kalmadı yanına zaten o daha berbat durumda

tuceny
17-02-08, 13:14
işte bu benıma slanım
ben ne dedim
vidyosuda gelir bunun simdi
ucankusun sitesi bu pek inanmıyorum ama

sarıseren tşkler

Duygu~Aydin
17-02-08, 13:15
Büyük gecmis Olsun Özcana.. Ilk okudugumda Cok sasirdim Hepte Beklenmedik seyler Basa gelir.. Neden Yaparlar bunu Ne gecer Ellerine Bilmem..Tekrar gecmis Olsun..

tuceny
17-02-08, 13:16
“Ben yıllardır sahneye çıkan bir adamım. Kimsenin sevgilisine bakmam. Olay yanlış aksettirilmiş ve bir yanlış anlama meydana geldi”

yavrım bnm kıyamam ya
ohh allah ım simdi vidyoyu bekliyelim
konusrken görelimm

ırmakcım sagol ii dileklerin için

tatli_kizim
17-02-08, 13:16
Özcan Deniz'e gEcmis Olsun Diyorum..

umarim bir an önce Ayaga Kalkar..

sıla-89
17-02-08, 13:18
cnm ii demekki
hani kötü olsa derlerdi esin ablanın rhatlıgında da belli zaten
kötü bişey olsa öle röp vermezdi
riski var mı diyince doktor direk yok dedi
kendi alanı degil sinir belki ondan acıklama yapmıyo yanlus bilgi vermemek için
ii ya inanıyorum ben artık
yarın falan röp verir... inş

ya tuçem haklısınn direkt hayati tehlike riski ve sakat kalma riski yok diyo öyle olsa röp vermezlerdi ama ne biçim açıklama bu uyluk kemiği dedikleri küçük bişeydeğil ki..tam bilgim yok ama insanın vücdudundaki en uzun kemiklerden biri yani kalça ve dizi bağıyo yani..nasıl böyle yuvarlak bi açıklama yaparlar ki kafam almıyo.."uyluk kemiğinde parçalı kırık ne demek " yani ? bu bi süreçmiş o ne demekk ? net bi bilgi vermiyolar..3 ay mı 3 hafta mı 3 gün mü nee :(

(meleğim)
17-02-08, 13:18
Dün gece Çeşme’de silahlı saldırıya uğrayan Özcan Deniz, ameliyatının ardından bilinci yerine geldiği Uçankuş’a telefonla yaptığı açıklamada sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi…

Özcan Deniz, “Sahnemi bitirip odama çıkmak için asansöre binerken bir kız imza istemeye geldi. Tam onunla ilgilenirken olay gerçekleşti. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Kurşun kalça kemiğimi kırmış ama sağlık durumun iyi. Birkaç gün sonra İstanbul’a dönüp tedavime orda devam etmeyi düşünüyorum” dedi!..

Kendisini vuran kişinin sevgilisiyle göz göze geldiği bu yüzden vurulduğu iddialarını da yanıtlayan Deniz, “Ben yıllardır sahneye çıkan bir adamım. Kimsenin sevgilisine bakmam. Olay yanlış aksettirilmiş ve bir yanlış anlama meydana geldi” dedi… Özcan Deniz, silahlı saldırının bir süre önce Çeşme’de sahneye son anda çıkmaktan vazgeçtiği olayla bir ilişkisi olup olmadığını da bilmediğini dile getirdi…

ne kadar saçma gözgöze gelsede ne olcak gözü takılamazmı ya ne biçim insanlar var Allah aşkına adam piskopat belli..

&sedef&özcan&
17-02-08, 13:23
“Ben yıllardır sahneye çıkan bir adamım. Kimsenin sevgilisine bakmam. Olay yanlış aksettirilmiş ve bir yanlış anlama meydana geldi”

yavrım bnm kıyamam ya
konusrken görelimm

aynen tucemyaa..ölürüm ona
videoyu sabırsızlıkla bekliorum..bi görsem konuşurken:icon_sorr

eren_83
17-02-08, 13:26

yavrım bnm kıyamam ya
konusrken görelimm

tuçecim telefonda yapmış röp. görüntü aldıklarını zannetmem
ya şimdi bişey dicem yanlış anlama olmasın art niyet yok
ya bu kadar gizemli olan ne biri kalça diyor biri diz diyor
yok bilmem ne kemiğmiş falan hayır kalça nere diz nere
çisemin de dediği gibi yuvarlamışlar resmen gizli birşey var
ama içime kurt düşmedi değil hayır kurşunun nereye
geldiği bile belli değil ne bu kadar saklı gizli noluyyy

ismini sayamadığım ark. teşekkürler iyi dilekleri kötü gün dostlukları için

sıla-89
17-02-08, 13:29

umarım bu haber doğudur ya bi türlü güvenemiyoRum bu uçankıuşa ben :S yanlış anlaşılmış ben kaç yıldır sahneye çıkıyoyorum kimsenin sevgilisine bakmam diyo canım ya :(

niye ses kaydını falan yayınlamıyolar ki :(

hastanei arıyoRum bi kadın gelmiş ,değişmiş akşamki görevli .. bi bilgi veremeyiz hanfendi falan deyip durdu dumur etti beni zaten :S

tuceny
17-02-08, 13:29
tuçecim telefonda yapmış röp. görüntü aldıklarını zannetmem
ya şimdi bişey dicem yanlış anlama olmasın art niyet yok
ya bu kadar gizemli olan ne biri kalça diyor biri diz diyor
yok bilmem ne kemiğmiş falan hayır kalça nere diz nere
çisemin de dediği gibi yuvarlamışlar resmen gizli birşey var
ama içime kurt düşmedi değil hayır kurşunun nereye
geldiği bile belli değil ne bu kadar saklı gizli noluyyy

basını okumausum haberin
simdi okudum
ucankus ya inanasım geliyo ama inanma diyo bi tarafımda....
ii ya eminim ben
içinizdekş kurtlara söleyin rahat dursunlar
kötü haber tez yayılırdı
vidyo istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

esma-selim005
17-02-08, 13:32
Ben az önce Fox haberlerde gördüm Özcanı, vurulmuş:icon_sorr Hemde saçma sapan birşey yüzünden:icon_sorr:img-cool2
Çok geçmiş olsun, hemen toparlanır umarım:icon_sorr

tuceny
17-02-08, 13:34
umarım bu haber doğudur ya bi türlü güvenemiyoRum bu uçankıuşa ben :S yanlış anlaşılmış ben kaç yıldır sahneye çıkıyoyorum kimsenin sevgilisine bakmam diyo canım ya :(

niye ses kaydını falan yayınlamıyolar ki :(

hastanei arıyoRum bi kadın gelmiş ,değişmiş akşamki görevli .. bi bilgi veremeyiz hanfendi falan deyip durdu dumur etti beni zaten :S

aynen cisem ya
ses kaydını koysalardı en azından
gene mi aradın seninki gitmiştir nöbet degismiştir....
oooooooo oo

hg-hvn
17-02-08, 13:35
Çok geçmiş olsun arkadaslar çok üzüldüm inş en kısa zamanda kendine gelir:(

sıla-89
17-02-08, 13:38
aynen cisem ya
ses kaydını koysalardı en azından
gene mi aradın seninki gitmiştir nöbet degismiştir....
oooooooo oo

evet tuçem nbi ses kaydı verseler rahatlıycam başka bişey olsa bangır bangır yayınlarlar yok biri karısını aldatsa falan :S ya o adam dün geceden gitti tuçem zaten,yerine başkası gelmişti ben son aradığımda..Burçin de aradaı hatta sonra :S

ya o adamın komnuşması kulaklarımdan gitmiyo ya var ya bu kulaklarımla duymasam inanmıycam :( "2 gün sonra ciddi bişeyi olmadığı belli olunca arayıp teşekkür edersin artıkk bak gör" diyodu ya :(

buRcum iyi dileklerin için çok sağol canım benim :(

&sedef&özcan&
17-02-08, 13:40
ya kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfenn!
iyi olucak o..iyi olucak
kalkıcak ayağa inanalım buna!!

eren_83
17-02-08, 13:40
yorucu bir gecenin ardından
sessiz sabahlara uyanıyoruz
bebekler gibi uyuduğun yastığında
gördüğün rüyalarında
sevgisi sarıyor seni yorganlara
bilki
dualar özcan diye uzanıyor göğe
sırf senin bir nefesine

şiirimi imza yapalım diyenlerin oylarını bekliyorum

sıla-89
17-02-08, 13:42
ya kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfenn!
iyi olucak o..iyi olucak
kalkıcak ayağa inanalım buna!!
sedefim tabi kalkacak ya bundan bi şüphemiz yok ki..:( aslan gibi o !!

ama ne kadar süre zarfında neler olacak bunla ilgili düzgün bi açıklama yapmıyoLar ona sinir oluyoRum ben :S bu kadar mı zor bi ses veya video kaydı yayınlamak :SS

seker kiz
17-02-08, 13:43
sonunda özcandan ii bir haber aldik. hemde kendisi aciklama yapmis. iim demis bebgeim allahima sükürler olsun. bütün gece kabuslar gördüm valla. allahima sükür ameliyati ii gecmis. 2 saatir bütün kanalari geziyor hic biryerde vermediler bu nasil birsey böyle anlamadim ya

eren siirin bence cok gzl olmus

seker kiz
17-02-08, 13:45
kizlar aslinda ODFC olarak özcana bir gecmis olsun cicegi göndermemiz lazim. yaninda oldugumuzu bilsin. gerci bilyiordur ama genede insan hasta yataginda yatimi nekadar cok gecmis olsun dilekleri vs alirsa okadar cok güc alir ve daha cabuk iilesir.

GülbeniM
17-02-08, 13:50
Arkadaşlar bügün daha iyi haberler var
Dahada iyi olucak Özcan Deniz, ve en kısa zamanda ayağa kalkıcak !

eren_83
17-02-08, 13:50
sonunda özcandan ii bir haber aldik. hemde kendisi aciklama yapmis. iim demis bebgeim allahima sükürler olsun. bütün gece kabuslar gördüm valla. allahima sükür ameliyati ii gecmis. 2 saatir bütün kanalari geziyor hic biryerde vermediler bu nasil birsey böyle anlamadim ya

eren siirin bence cok gzl olmus

teşekkürler şeker kız

iremdnz
17-02-08, 13:55
arkadaşlar hepimize geçmiş olsun
sacit aslan .com da şimdi olayla ilgili bi video var doktor durumunu açıklıo.

eren_83
17-02-08, 13:56
geceleri aydınlatan bal gözlüm (özcan
uyu melekler gibi (meleğim
kalk aslanlar gibi (aslan gibi
yıldızlarıma yol gösteren çoban(çoban yıldızı
yine ağlatma bizi(yine ağlattın beni
sesinden ayırma sevenlerini(ses ve ayrılık
yalan mıydı sana ağladığımız(yalan mı?
leylan etme bizi(leyla
yoksa bi dudaktan bi yanaktan öperiz

bu nasıl bunları gece koymuşdum ama görmeyenlere yeniden

sıla-89
17-02-08, 13:57
arkadaşlar show tv'yi açın!!!!

-- edit:: Aa dün geceki haberin aynisiymiş :( yeni bi duRum değilmiş arkadaşlar :(

--sacitaslan.com'daki video tuçenin eklediğinin aynisi bu arada arkadaşlar,sadece bu sefer ilk önce Esin hanımın sonra doktorunkini gösterio..tek fark bu ..

eren_83
17-02-08, 14:00
arkadaşlar show tv'yi açın!!!!

-- edit:: Aa dün geceki habermiş:( yeni bi duRum değilmiş arladaşlar :(

sonunu yakaladım bişey varmıydı haberde

ayışıgı
17-02-08, 14:08
http://img528.imageshack.us/img528/660/showturkfebruary1713072vu8.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/660/showturkfebruary1713072vu8.c6a33c520d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=showturkfebruary1713072vu8.jpg)
+
http://img528.imageshack.us/img528/6117/showturkfebruary1713072of5.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/6117/showturkfebruary1713072of5.cce068fe4a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=showturkfebruary1713072of5.jpg)
+
http://img528.imageshack.us/img528/8613/showturkfebruary1713072vb3.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/8613/showturkfebruary1713072vb3.cc75c1271d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=showturkfebruary1713072vb3.jpg)
+
öncelikle geçmiş Olsun Ya çok üzüldüm....bunlarda benden Yeni Çektim showtv resimleri devamı Var............

ayışıgı
17-02-08, 14:10
http://img171.imageshack.us/img171/5389/showturkfebruary1713072ah8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img171.imageshack.us/img171/7263/showturkfebruary1713072io2.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img262.imageshack.us/img262/1733/showturkfebruary1713072jo4.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
17-02-08, 14:11
http://img171.imageshack.us/img171/7583/showturkfebruary1713072hb7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img166.imageshack.us/img166/2354/showturkfebruary1713072hr7.jpg (http://imageshack.us)

esuk
17-02-08, 14:12
Özcan Denize
Ve btn fanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum
Umarım en kısa zmnda özcan eski sağlığına kavuşur.Yapanlar cezalarını bulmuş ztn....

sıla-89
17-02-08, 14:13
mustafa çok sağol iyi dileklerin ve resimler için :( esracım sana da..

oy ya canım benim beee :S bi ses bi haber gelsin artık senden :S hadi çık da alem duysun ben buRdayım de bize :/

ayışıgı
17-02-08, 14:14
http://img166.imageshack.us/img166/7723/showturkfebruary1713072tw3.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img171.imageshack.us/img171/3893/showturkfebruary1713072wk3.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img166.imageshack.us/img166/2898/showturkfebruary1713072sm5.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
17-02-08, 14:16
http://img166.imageshack.us/img166/410/showturkfebruary1713072sw2.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img171.imageshack.us/img171/4928/showturkfebruary1713072rf0.jpg (http://imageshack.us)

tuceny
17-02-08, 14:16
mustafa resimler için tşkler...

http://img208.imageshack.us/img208/5825/29978328xb6.jpg (http://imageshack.us)
---------
http://img337.imageshack.us/img337/3785/12025526eb7.jpg (http://imageshack.us)
---------
http://img337.imageshack.us/img337/8518/33800819xe6.jpg (http://imageshack.us)
---------
http://img210.imageshack.us/img210/3302/50744891fb6.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
17-02-08, 14:18
http://img166.imageshack.us/img166/6463/showturkfebruary1713072bv1.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img170.imageshack.us/img170/6869/showturkfebruary1713072oj1.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img166.imageshack.us/img166/1148/showturkfebruary1713072os7.jpg (http://imageshack.us)

hg-hvn
17-02-08, 14:20
mustafa çok sağol resimler için..

tv göstermio çok kar var istte izleyemedim bir an önce ayağa kalkar umarım:sad53:

ayışıgı
17-02-08, 14:21
http://img166.imageshack.us/img166/2631/showturkfebruary1713072kc7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img171.imageshack.us/img171/2999/showturkfebruary1713072ky4.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img166.imageshack.us/img166/8366/showturkfebruary1713072te2.jpg (http://imageshack.us)
+
resimler Bu kadar yorumlarınız İçin teşekürler Arkadaşlar,iyişallah en kısa Zamanda Ayağa Kalkar.............

Izmir Güzeli
17-02-08, 14:22
özcanim:sad53:kahve gözlü askim:sad53:
allahima sükürler olsunki iyimis, ama insallah kalici bir hasar ortaya cikmaz:sad53:
dua etmekten baska yapacak birsey yok ne yazikki:sad53:
allahim sen beterinden koru yarabbim...

sıla-89
17-02-08, 14:22
Tuçem çok güzeller,harikalar canım benim yaaa.. ellerine sağLık:sad53:

Bugün için mi söylüyosun bunu Özom sanki ya..Hadi ama bu kadar naz yeter :(seni bekliyoRuz buRda...:/

Her sözün aklımda senden hatıra İçimde bir şeyler can çekişiyor
Yenildim sonunda bu son ayazda Baharı beklerken gülüm soluyor

Yüreğim ardından düştü yollara Kayboldum zifiri karanlıklarda
Yoruldum sonunda bitti umudum Vurdum kendimi yalnızlıklara

Geçmiyor günler yar yar yar Geçmiyor günler
Ya sesini duyur banaYa haber gönder....

eren_83
17-02-08, 14:24
mustafa resimler için tşkler...

http://img208.imageshack.us/img208/5825/29978328xb6.jpg (http://imageshack.us)
---------
http://img337.imageshack.us/img337/3785/12025526eb7.jpg (http://imageshack.us)
---------
http://img337.imageshack.us/img337/8518/33800819xe6.jpg (http://imageshack.us)
---------
http://img210.imageshack.us/img210/3302/50744891fb6.jpg (http://imageshack.us)

tuçecim süper olmuş bayıldım resmen ellerine sağlık

tuceny
17-02-08, 14:28
sevda abla esin ablayla konusmus

kimseyi almıylarmıs yanına
48 saat gecsin bekliyolarmıs gözetim için (baldırı parcalanmıs)
ameliyat ii gecti demiş
dua edin demiş ...
istla sevk etceklermis
bu kadar

kucuk falan degilmis ayrıca operasyon... baya ameliyat agır ...
neseki ii simdi

sıla-89
17-02-08, 14:33

ameliyat ii gecti demiş
dua edin demiş ...
istla sevk etceklermis
bu kadar

neseki ii simdi

ya femur kemiği zaten nasıl küçük dedi bu adam bize aklım almıyo artık gidip o adamı bulup :( ya baldırı parçalanmış ne demek tuçem ? tam böyle mi dediler ?

uylukta parça kırık dedikleri bu mu yani ?

iyimiş şimdi ama di mi :( sağol tuçemmm haber verdiğin için..

eren_83
17-02-08, 14:33

ameliyat ii gecti demiş
dua edin demiş ...
istla sevk etceklermis
bu kadar

neseki ii simdi

ay baldırımı kötü olmuş neyse buna da şükür sağol canım haber verdiğin için
inşallah en kısa zaman da iyileşir canım

seker kiz
17-02-08, 14:34
resimler ve imzalar icin cok tsk.
baldirimi parcalanmis. ooof ya kimbilir nekadar cani yanmistir :( cnm bnm ya oooff.
bunu yapanin hakkindan rabbim cok gzl gelir. onu allaha havale diyorum. o en ii cezayi verecektir ona.

tuceny
17-02-08, 14:35
ya femur kemiği zaten nasıl küçük dedi bu adam bize aklım almıyo artık gidip o adamı bulup :( ya baldırı parçalanmış ne demek tuçem ? tam böyle mi dediler ?

uylukta parça kırık dedikleri bu mu yani ?

iyimiş şimdi ama di mi :( sağol tuçemmm haber verdiğin için..

esin abla öle demis valla
bende sok oldum duyunca ama merk etmeyin ii demis ardından
adamın durumu agırmıs bu arada baya

seker kiz
17-02-08, 14:36
ilahi adalet diyorum baska birsey demiyorum adam icin....

&sedef&özcan&
17-02-08, 14:37

ameliyat ii gecti demiş
dua edin demiş ...
istla sevk etceklermis
bu kadar

neseki ii simdi

tucem ayrıca enaz 1 ay ayağının üstüne basamıcakmış
ve bütün projeler iptal edilmiş!!

esracım,mustafa çok teşekürler
mustafa resimler için saol

tuceny
17-02-08, 14:37
ilahi adalet diyorum baska birsey demiyorum adam icin....

öle de
bişey olmasın genede adam malumunuz işi gucu
konusmım
özomuzun basına iice dert olucak

sıla-89
17-02-08, 14:39

ya femur kemiği yani uyluk zaten baldırdaki kemik diye biliyorum ben :S yani baldırda parçalanma dedikleri işte bu kemikteki doktoRun dediği kırıklardır :S öyle bi açıklama yapıyolar ki insana olduğundan da koRkunç bişeymiş gibi geliyo igözünün önünde bambaşka görüntüler oluşturuyolar sağolsunlar..

adamın durumu dediğin vuRan heralde :S yoRum yapmak istemiyoRum onun hakkında :S

tuceny
17-02-08, 14:40

esracım,mustafa çok teşekürler
mustafa resimler için saol

....1 ay .....
offf

fandan hastneye giden bi arakadas yazmıs...

slmlar arkadaşlar özcan denizin sağlık durumu çok iyi bende şuan hastanedeyim...onu yanlız bırakmadım..özcan izmirden zeynep seni çok seviyor...

sıla-89
17-02-08, 14:41

inanmıyoRum ya bunu nerden öğrendiniz sedefim :S

gerçi 1 ay :S neyse ya yorum yapmiim felaket tellalı gibi :S

tuceny
17-02-08, 14:45
ayyy kafam zooom oldu

biri der dizinin arkası
özo acıklama yaptı denir kalca kemegi
esin abla der baldır
bu ne ya neresindne vulduu bu adam bütün vücudundan mı
kapadım kulaklarımı hiç bişleye inanmıyorum
elbet acıklama gelcek bu adamdan calcanlı canlı ....

bekle .....tuce

seker kiz
17-02-08, 14:46
bunada sükür arkadaslar 1 ay gelip gecer. kalici bir hasar olmasinda, 1 ay uzun bir süre degil. cok sükür. o kursunun baska nerlere gele bilecegini düsündügümüzde büyük bir felaketi ucuz atlatik dene bilir. öyle düsünüp kendimizi avutmamiz lazim

&sedef&özcan&
17-02-08, 14:47
inanmıyoRum ya bunu nerden öğrendiniz sedefim :S

gerçi 1 ay :S neyse ya yorum yapmiim felaket tellalı gibi :S

sevda abladan çisem..
sölemiyim diodum ama böle hastaları normal ihtiyaçları için bile kaldırmıolarmış..ve en az 1 ay düşünsenizeya...
çıldırıcamyaa

seker kiz
17-02-08, 14:49
ayyy kafam zooom oldu

biri der dizinin arkası
özo acıklama yaptı denir kalca kemegi
esin abla der baldır
bu ne ya neresindne vulduu bu adam bütün vücudundan mı
kapadım kulaklarımı hiç bişleye inanmıyorum
elbet acıklama gelcek bu adamdan calcanlı canlı ....

bekle .....tuce
haklisin tuce bu aciklamalrin hepsi nsann aklini karistiriyor. özcanin azindan canli canli bir aciklama duydukmu ancak rahatlicayiz

Lovegood
17-02-08, 14:50
Duyunca çok şaşırdım gerçekten
Umarım bi an önce iyileşir kendisine ailesine ve sizlere geçmiş olsun diliyorum..

Izmir Güzeli
17-02-08, 14:53
bunada sükür arkadaslar 1 ay gelip gecer. kalici bir hasar olmasinda, 1 ay uzun bir süre degil. cok sükür. o kursunun baska nerlere gele bilecegini düsündügümüzde büyük bir felaketi ucuz atlatik dene bilir. öyle düsünüp kendimizi avutmamiz lazim

katiliyorum...ama dedigim gibi ins kalici bir hasar olmaz...
allah korusun kursun heryerine gelebilirdi, verilmis sadakasi varmis özcanimin...

tuceny
17-02-08, 14:59
FLAŞ!.. ÇEŞME’DE ÖZCAN DENİZ’İ VURAN MUSTAFA ADAŞ, OLAY ANINI ANLATTI!.. ADAŞ, POLİSE VERDİĞİ İFADESİNDE ÖZCAN DENİZ’İ İSTEK ŞARKISINI OKUMADIĞI İÇİN VURDUĞUNU SÖYLEDİ?

17/2/2008 13:20

Çeşme Altın Yunus Otel'de Özcan Deniz'i bacağından vuran Mustafa Adaş'ın Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, durumu ağır olduğu için de buradan İzmir'deki bir hastaneye sevk edildi. Tedavisinin tamamlanmasından sonra İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine getirildi. zanlı Mustafa A'nın (33), inşaat işiyle uğraştığı ancak bir süredir işsiz olduğu kaydedildi.

Zanlının, oteldeki programda, hayranı olduğu Özcan Deniz'i 3 kez istemesine rağmen “Meleğim” şarkısını söylemediği için alkolün de etkisiyle sinirlenerek vurduğunu ve daha sonra büyük üzüntü duyduğunu söylediği öğrenildi.Olayda kullanılan tabancanın ruhsatsız olduğu belirlendi.

esin ablada melegimi okudu diyo .... pöffffffff ben cıkıyorum özodan haber gelirse bizzat haber edin beni
sedefim telim sende var

sıla-89
17-02-08, 15:05
sevda abladan çisem..
sölemiyim diodum ama böle hastaları normal ihtiyaçları için bile kaldırmıolarmış..ve en az 1 ay düşünsenizeya...
çıldırıcamyaa

ya ben de yazmayayım dedim ama bi nebze moral olmalı bu bence bize :S

bu femur kemiği denen şeyden bi kuzenim senelerce çekti benim..Hem femur kemiği parçalalanmalarında minumum 3-6 ay iyileşme süreci veriyolar..Yani Özcan'ın 1 aysa durumunun bayağı iyi olması gerek diye teselli bulmaya çalışıyoRum be şu an :(

biLmiyoRum ya :S

---

Allahım ya her kafadan bi ses çıkıyo bitane düzgün bilgi veren adam çıkmayacak mı :S

&sedef&özcan&
17-02-08, 15:07
esin ablada melegimi okudu diyo .... pöffffffff ben cıkıyorum özodan haber gelirse bizzat haber edin beni
sedefim telim sende var

tamam tucem merak etme..
haber veririm ben sana:sad53:

dilosh
17-02-08, 15:13
Baldırı parçalanmş demek :S
Saolsun çisem dinlettii bana telde doktorun konuşmalarını fln..
Net bişey dememiş ama ya..
Parmağını oynattı diye kötü bişey "düşünmüyolarmış"..Direk kötü bişe yok desene ya :(

nazquzeli
17-02-08, 15:47
ay allam noluo ya :s
çisem anlatııı çok korktum ya :s
koca kemikk :s 1ay filan mı dinlenicek

ay trt de özoyla eski bi röp ü yayınlıolar saglıklı halleri ay sanki bişi olduda anıolar gibi hey allam yaa

dilosh
17-02-08, 15:49
Trt 1 de özcnaın iki renk görüntülerini fln verdiler :(
Kulisteki röp'ü fLn kendimi çok kötü hissettim :(

sıla-89
17-02-08, 15:49
Baldırı parçalanmş demek :S
Saolsun çisem dinlettii bana telde doktorun konuşmalarını fln..
Net bişey dememiş ama ya..
Parmağını oynattı diye kötü bişey "düşünmüyolarmış"..Direk kötü bişe yok desene ya :(

diloşum grip olup gitsen bile doktorlar sanırımlı konuşuyo insana:img-cool2 bunda nasıl desinler ki:S

ya o kadar saat geçti nasıl hala daha çıkıp düzgün bi açıklama yapılmıyo beynim almıyo valla almıyo ..delirtmek mi istiyolar bizi::(

hayat89
17-02-08, 15:52
ben sabaha karşı öğrenebildim tv den.hemen girdim siteye 3,4 saat önce.üzüntüden,şaşkınlıktan..hiçbişey yazamadım yaa.iyileşicek inşallah bir an önce.hep yanındayız.:sad53:

yeni gelişme falan duydunuz mu peki?

optik
18-02-08, 10:52
’Meleğim’i istedim söylemedi vurdum

Taylan YILDIRIM- Tufan HAMARAT- Ahmet AKTAŞ/İZMİR, (DHA)

Mustafa Adaş tarafından sağ bacağından vurulan Özcan Deniz, kaldırıldığı Özel Sissus Hastanesi’de ameliyata alındı. Otelin güvenlikçileri tarafından dövülerek etkisiz hale getirilen Mustafa Adaş ise hastanede verdiği ifadede, "Üç kez ’Meleğim’ şarkısını bir kez daha söylemesini istedim. İstediğimi yapmadı. Çıkarken karşılaşınca vurdum. Alkollüydüm, üzgünüm" dedi.

İZMİR Çeşme’deki Altın Yunus Oteli’ndeki programından çıkarken, Mustafa Adaş tarafından sağ bacağından vurulan Özcan Deniz, kaldırıldığı Özel Sissus Hastanesi’de ameliyata alındı. Bacağındaki kurşun çıkartılan Deniz’in sağlık durumu iyi. Otelin güvenlik görevlileri tarafından kıyasıya dövülerek etkisiz hale getirilen zanlı Mustafa Adaş, götürüldüğü hastanede tedavisinin adından verdiği ifadede, "Üç kez ’Meleğim’ şarkısını bir kez daha söylemesini istedim. İstediğimi yapmadı. Çıkarken karşılaşınca vurdum. Alkollüydüm, üzgünüm" dedi. Adaş, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay nasıl gelişti

Altın Yunus Oteli’ndeki olay, geçtiğimiz cumartesi gecesi saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Otelde sahneye çıkan Özcan Deniz, programının bitiminin ardından salondan çıkarken, 33 yaşındaki Mustafa Adaş tarafından tabanca ile sağ bacağından vuruldu. Otelin güvenlik görevlileri Adaş’ı hastanelik edinceye kadar döverek etkisiz hale getirirken, olay yerine çağrılan ambulansla Özel Sissus Hastanesi’ne kaldırılan Özcan Deniz ameliyata alındı.

Geceye yalnız katıldı

Güvenlik görevlilerinin, etkisiz hale getirmek için kıyasıya dövdükleri zanlı Mustafa Adaş, teslim edildiği polisler tarafından önce Çeşme Devlet Hastanesi’ne, ardından durumunun ciddi olabileceği ihtimaliyle ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Adaş, ifadesi alınmak üzere İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Adaş’ın daha önce bir inşaat ve turizm şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yaptığı, firmanın 2001 yılında iflas ettiği ve kapandığı, kendisinin halen işsiz olduğu anlaşıldı. Olayda kullandığı tabancanın ruhsatsız olduğu ortaya çıkan Mustafa Adaş, geceye yalnız katıldığını söyledi. Polisteki ifadesinde zanlı Mustafa Adaş, "Konseri birbirine birleştirilmiş masalarda tek başıma izledim. Yanımdakiler başka bir grup olarak konsere gelmiş. Konser sırasında, Öczcan Deniz’den üç kez sözlü ve peçeteye yazarak ’Meleğim’ adlı şarkısını bir kez daha söylemesini istedim. Bunu yerine getirmedi. Konserin ardından karşılaşınca da vurdum. Alkollüydüm, üzgünüm" dedi.

Tehdit eden yoktu

Saat 04.30’da ameliyattan çıkan ve tedavisi devam eden Özcan Deniz’in menajeri Esin Akdoğan, sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Akdoğan, "Sağ bacak uyluk kemiğinde kırık var. Ancak sağlık durumu iyi. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüz. Bir hayranı fotoğraf çektirmek için yanına geldi. Bu sırada da olay gerçekleşti. Birden silah sesi ve Özcan’ın çığlıklarını duyduk. Olayın nedeni olarak gösterilen iddialar da asılsız. Bir parça istenmesi söz konusu değil. Zaten Özcan Deniz’in de sahnedeyken istek parçalarını söyleme gibi bir prensibi yok. Ancak bahse konu olan şarkıyı kendisi programı sırasında seslendirdi. Bizleri tehdit eden birisi de yoktu. Olsaydı korumalarla dolaşırdık" dedi.

Silahla otele nasıl girdi

Altın Yunus Oteli’nde meydana gelen silahlı sadırıyla ilgili açıklama yapan otelin Halkla İlişkiler Sorumlusu Öznur Yeksan, Mustafa Adaş’ın daha önce telefonla rezervasyon yaptırdığını söyledi. Yeksan, cumartesi günü saat 00.04’te otele gelen Mustafa Adaş’ın rezervasyonunu aktif hale getirdiğini, olayın da bundan sonra gerçekleştiğini söyledi. Otelin güvenlik yetkilileri ise, konser alanına giren kişilerin üst aramalarının yapıldığını, ancak zanlı Mustafa Adaş’ın silahla içeriye nasıl girdiğini belirleyemediklerini söyledi.

Sağlık durumum gayet iyi

Silahlı saldırıya uğrayan Özcan Deniz, ameliyatının ardından telefonla yaptığı açıklamada sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Deniz şunları söyledi: "Sahnemi bitirip odama çıkmak için asansöre binerken bir kız imza istemeye geldi. Tam onunla ilgilenirken olay gerçekleşti. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Kurşun kalça kemiğimi kırmış ama sağlık durumun iyi. Birkaç gün sonra İstanbul’a dönüp tedavime orada devam etmeyi düşünüyorum." Kendisini vuran kişinin sevgilisiyle göz göze geldiği, bu yüzden vurulduğu iddialarını da yanıtlayan Deniz, "Ben yıllardır sahneye çıkan bir adamım. Kimsenin sevgilisine bakmam. Olay yanlış aksettirilmiş" dedi.

Sakat kalır mı

Opr. Dr. Yavuz Kıranyaz ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, "Sağ bacağı uyluk kısmından giren mermi çekirdeği femur kemiğini kırdıktan sonra yön değiştirerek diz kapağının arka kısmına saplanmış" dedi. Ameliyatla çıkarılan çekirdeğin bacağı besleyen büyük damarlara zarar vermediğinin anlaşıldığını söyleyen Kıranyaz, "Kemikte bir enfeksiyon oluşup oluşmadığına bakacağız. Biz şimdilik çekirdiği çıkardıktan sonra kemiğe destek plakası koyduk. Antibiyotik tedavisi uyguluyoruz. Çekirdekle birlikte içeri giren kumaş parçalarını da temizledik. Kemik enfeksiyon kapmışsa sorun olabilir. Şimdiden kalıcı bir hasar olduğu yönünde bir belirti yok. Ayak parmaklarını oynatabiliyor. Bu bizi rahatlattı" dedi.

kaynak:hürriyet

özcancıı42
18-02-08, 12:22
hepimize çokkk çokkk geçmiş olsun arkadaşlarrrr ben bu haberi ilk duydugumda oldugum yere yıgıldım ve aglamaya basladım çok kötü idi yaa sonraa özcan ın umdugumdan ii oldugunu ögrendim ve aglamayı biraz olsun kesip dua etmeye basladım biliyodum ki özcan a aglamam deil dualarım fayda edecektiii we sükürler olsun ki biz sevenlernin dua sııı onu bizlere ailesine bagışladııı sükürler olsun RABBİME ki o yasıyorrr aslanlar gibi girdi ameliyata ve çıktı doktorların dedigine görede çokk iii ilk önce aşkıma sonra hepimize çok büyük geçmiş olsunnnnn............
inş ALLAH ın izini ile kalıcı bi sorunda olmaz duydum duyalı dua ediyorum zaten!!!!
o özcan ıma kıyıp vuranın elleri kırılsın tutamaz olsunnnnn..............

ALLAH ın izni ile benim paşam aslanlar gibi o hastaneden çıkacak ve yine ekranlar basında bizi costuracak o güzel bakışını o güzel gülüşünü oturuşunu yapacak ve biz yine no singal olacazzzzz benim paşam güçlüdür yılmaz mücadele ederrrr ALLAH aşkımın yardımcısı olsunnnnn.....................

ÖZCAN DENİZ FAN CLUB VE ÖZCAN DENİZ DİZİFİLM FORUM ONUN HEP YANINDAA BİZ ONU ÇOK ÇOK CANIMIZDAN ÇOK SEVİYORUZZZZZ....................HEPİMİZE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN!!!!!!!!!!

tuceny
18-02-08, 12:23
tamam arkadaslar
yeterrr
cıkalım artık su moddan
Şükürler olsun iyi
15 gun yatıcakmıs sadece sonra tedavi malum
cok Şükür atllatı aşkımız
.......................

HERKESE GECMİŞ OLSUN

UK99_GS
18-02-08, 12:25
hayret bişi ya ülkemiz magandalarla doldu
bi duydum şoke oldum resmen ne iştemişler adamdan yaa
allahtan bişi olmamış bn kalçasına geldi die duymuştm
yürüyememe tehlikesi var diolarki korktum
çok şükür allaha iimiş yaaa

tuceny
18-02-08, 12:26
by gemini

http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-1-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-2-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-3-.gif
http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-4-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-5-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-6-.gif
http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-7-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-8-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/AKH-9-.gif

tuceny
18-02-08, 12:30
hepimize çokkk çokkk geçmiş olsun arkadaşlarrrr ben bu haberi ilk duydugumda oldugum yere yıgıldım ve aglamaya basladım çok kötü idi yaa sonraa özcan ın umdugumdan ii oldugunu ögrendim ve aglamayı biraz olsun kesip dua etmeye basladım biliyodum ki özcan a aglamam deil dualarım fayda edecektiii we sükürler olsun ki biz sevenlernin dua sııı onu bizlere ailesine bagışladııı sükürler olsun RABBİME ki o yasıyorrr aslanlar gibi girdi ameliyata ve çıktı doktorların dedigine görede çokk iii ilk önce aşkıma sonra hepimize çok büyük geçmiş olsunnnnn............
inş ALLAH ın izini ile kalıcı bi sorunda olmaz duydum duyalı dua ediyorum zaten!!!!
o özcan ıma kıyıp vuranın elleri kırılsın tutamaz olsunnnnn..............

ALLAH ın izni ile benim paşam aslanlar gibi o hastaneden çıkacak ve yine ekranlar basında bizi costuracak o güzel bakışını o güzel gülüşünü oturuşunu yapacak ve biz yine no singal olacazzzzz benim paşam güçlüdür yılmaz mücadele ederrrr ALLAH aşkımın yardımcısı olsunnnnn.....................

ÖZCAN DENİZ FAN CLUB VE ÖZCAN DENİZ DİZİFİLM FORUM ONUN HEP YANINDAA BİZ ONU ÇOK ÇOK CANIMIZDAN ÇOK SEVİYORUZZZZZ....................HEPİMİZE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN!!!!!!!!!!

aynen cnm
bunu da atlattık hepimiz
olcagı varmıs diyorum ama nie bu onun basına geldi die de kızıyorum daha sonradan....hepimiz yanındayız onun iyi olsun kalksın iyilessin tek dilegimiz
UK99_GS

iyidilkerin için tşkler dedigin cok doru ülke cıgııgırndn cıktı artık
eline tabanca alan kendini yetkii sanıyo

caddys
18-02-08, 12:34
Akşam şok oldum görünce..
Ama eklenen haberde Özcan`ın çığlıklarını duyduk cümlesi
beni yine mahvetti..çığlıkları...

Neyse herşeye rağmen onun iyi olması tek temennimiz
umarım son durumdaki gibi yürüme konusunda birşey olmaz:icon_sorr

NurgülÖzcan
18-02-08, 12:43
hepimize geçmiş olsun
başta özcana
nasil yaptılar bunu ona aklım almıyo
durumu iyi çok şükür
daha beterinden korusun

NurgülÖzcan
18-02-08, 12:46
Alınan bilgiye göre, “ırza geçme” ve “sahtecilik” suçlarından sabıkası bulunduğu belirtilen zanlı Mustafa A (33), İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadesinin alınmasının ardından Çeşme Adliyesi'ne sevk edildi.

Mustafa A'nın, ifadesinde işsiz olduğunu, şans oyunundan kazandığı 800 YTL ile Özcan Deniz'i dinlemeye gittiğini söylediği öğrenildi.

Mustafa A, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

UK99_GS
18-02-08, 12:53
daha güzelini yapmak isterdim ama işteyim patron heran basabilir korkusuyla bukadar oldu:icon_sorr:icon_sorr
http://img135.imageshack.us/img135/2122/zcooxr2.png (http://imageshack.us)

defneee
18-02-08, 13:09
haberi gördüm şok oldum ve çok korktum
neyse ki çok şükür hayati tehlikesi yok ve iyiye gidyor daha kötüsüde olabilirdi
dualarımız hep onunla en kısa zamanda eski haline dönecek inşallah

eren_83
18-02-08, 13:10
daha güzelini yapmak isterdim ama işteyim patron heran basabilir korkusuyla bukadar oldu:icon_sorr:icon_sorr

ben geldim
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım adrenelin sahibine böyle iyi işler
çıkartabilir
dün bütün haberleri izledim beni en etkiliyen esin hanımın özcan ''abla canım yanıyo'' dedi diye
anlatırken ben iptal oldum resmen canım ya
ayrıca magandamızın nasıl oluyor da üst yönetici sıfatıyla anılıyor hemde o iğrenç sabıkalarıyla
yanımızda olan arkadaşlara ve iyi dileklerine teşekkürler

gurbetci
18-02-08, 13:17
gecmis olsun,bu da son olsun.
artik ömrü billah melegim sarkisini okumaz herhalde

http://img222.imageshack.us/img222/2656/beyazshow2060001ev4.jpg

neseli gülüsünü yeniden görebilmek dilegiyle.

eren_83
18-02-08, 13:19
FLAŞ!.. ÖZCAN DENİZ’İ SPOR KURTARDI!.. KALÇASINA YAKIN KISMINDAN VURULAN ÜNLÜ SANATÇI ÇEŞME’DEKİ HASTANEDEN NE ZAMAN TABURCU OLUYOR?

17/2/2008 16:05
Çeşme’deki silahlı saldırıda yaralanan Özcan Deniz’in düzenli spor yaptığı için güçlenen kalça ve bacak kaslarının sertliği saldırıdan ucuz kurtulmasını sağladı…
En geç üç gün içinde Çeşme’deki Özel Sissus Hastanesi’nden taburcu olacağı öğrenilen Özcan Deniz’in yapım şirketinden de bir açıklama geldi…
İşte o açıklama:
Sanatçı Özcan Deniz 16/02/2007 tarihli Çeşme Altın Yunus Otelindeki bir özel gecede sahne aldıktan sonra , konser salonundan otele geçerken bir hayranı ile resim çektirdiği an duyulan silah sesi sonrasında kurşun Özcan Deniz’in sağ bacağına isabet etmiş ve sanatçı yaralanmıştır.
Hastanaye kaldırılarak, hemen ameliyata alınan Özcan Deniz’in sağlık durumu gayet iyidir ve kendisi istirahat etmektedir.
Doktorlar tarafından yapılan açıklamada Özcan Deniz’in sağlıklı, güçlü bir bünyesi ve sağlam bir kemik yapısı olduğundan çok hızlı bir iyileşme kaydedeceği söylenmiştir.
Ateş eden kişi; otelin güvenliği tarafından yakalanarak hemen polise teslim edilmiştir.

ay çok güldüm ya dünkü haber ama kaslara bak be çelik gibi hastayken bile çok seksi beee

merve*mg*
18-02-08, 13:21
yani buraya güzel bi şkilde başlamışsınız kızlar netimde sorun olduğu i,çin giremedim öncelikle özom gitgide iyileştiği için çok sevinçliyim duyduğum andan beri bişiler yapmaya çalışıyom ama o mustafayı hafızama kazıdım bence karşıma çıkmasın..özom iyileşmene çok sevindim...evet şimdiye kadar özo için iyi dileklede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim...ayrıca aslan gibi şarkısı tam oturmuş...özom seni seviyommmmm...

ayışıgı
18-02-08, 14:02
http://img339.imageshack.us/img339/3370/kanaldfebruary17193831mqm7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img339.imageshack.us/img339/406/kanaldfebruary17193831mzm5.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img146.imageshack.us/img146/3184/kanaldfebruary17193831mfu8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img146.imageshack.us/img146/4602/kanaldfebruary17193831mjj4.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img339.imageshack.us/img339/6916/kanaldfebruary17193831mkv5.jpg (http://imageshack.us)
+
Dün akşamki Kanal d ana Haber Bülteninden işte sahneye Çıktığı An Yeni Çektim Malum dün akşam ekliyecektim Site Açılmadı...............

ayışıgı
18-02-08, 14:04
http://img339.imageshack.us/img339/7691/kanaldfebruary17193831mow3.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/7113/kanaldfebruary17193831mwy3.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/7743/kanaldfebruary17193831mtu5.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/3897/kanaldfebruary17193831myy5.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:06
http://img522.imageshack.us/img522/5650/kanaldfebruary17193831mvx4.jpg (http://imageshack.us)
http://img522.imageshack.us/img522/5650/kanaldfebruary17193831mvx4.d3137f68ec.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=522&i=kanaldfebruary17193831mvx4.jpg)
+
http://img522.imageshack.us/img522/3326/kanaldfebruary17193831mtd6.jpg (http://imageshack.us)
http://img522.imageshack.us/img522/3326/kanaldfebruary17193831mtd6.fb6f19709a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=522&i=kanaldfebruary17193831mtd6.jpg)
+
http://img89.imageshack.us/img89/5572/kanaldfebruary17193831mps7.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:09
http://img84.imageshack.us/img84/2964/kanaldfebruary17193831msr8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img100.imageshack.us/img100/5955/kanaldfebruary17193831mnk1.jpg (http://imageshack.us)

eren_83
18-02-08, 14:10
habere yorumlar

bizzat o geceyi ve olay anını yasayan biri olarak asıl neden; basına yansıtıldığı gibi ne kıskançlık ne de bir istek şarkının okunmamasıdır.meleğim şarkısı büyük bir coşkuyla okundu ve kimseye de özel bir ilgi gösterilmedi.herşey kamuflajdan ibaret.2007 temmuz ortasına dönüp hafızaları tazelemeli.

alıntı :hürriyet

aynen katılıyorum adama üst yönetici diyorlar adamın sabıkası kabarık hem
kılığıda yerinde değil ayrıca öne sürülen sebepler çok saçma bide öyle bir adam
eline ruhsatsız silah falan nerden geçiriyor talih oyunlarından üç kuruş kazanıp
insan hemen bara gidip sanatçı izleyip yemeye mi kalkar

ayışıgı
18-02-08, 14:11
http://img84.imageshack.us/img84/142/kanaldfebruary17193831mgd7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/5277/kanaldfebruary17193831mzc1.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img100.imageshack.us/img100/5601/kanaldfebruary17193831mwt8.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:13
http://img100.imageshack.us/img100/748/kanaldfebruary17193831mem1.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img100.imageshack.us/img100/5916/kanaldfebruary17193831mmt2.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img100.imageshack.us/img100/813/kanaldfebruary17193831mev7.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:15
http://img508.imageshack.us/img508/3290/kanaldfebruary17193831mpt8.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/3290/kanaldfebruary17193831mpt8.d522287747.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=508&i=kanaldfebruary17193831mpt8.jpg)
+
http://img100.imageshack.us/img100/6084/kanaldfebruary17193831mcm8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img100.imageshack.us/img100/4000/kanaldfebruary17193831mge4.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:18
http://img98.imageshack.us/img98/1460/kanaldfebruary17193831mah3.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/2171/kanaldfebruary17193831mtv8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/4341/kanaldfebruary17193831mna8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/1288/kanaldfebruary17193831mbq1.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:20
http://img84.imageshack.us/img84/8800/kanaldfebruary17193831mkh0.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/7255/kanaldfebruary17193831mqj7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img208.imageshack.us/img208/823/kanaldfebruary17193831mfn5.jpg (http://imageshack.us)

angel_timuçin
18-02-08, 14:21
merhaba....
şu dünyadaa insanlar ne kadar tuhaf kardeşim
bir şarkı için neler yapıyorlar...
aslındaa ne kadar kötü davranışlar sergiliyorlar....
özcan deniz'in vuruldugunu duyunca çok üzüldüm
sevdigim bir sanatçı sonuçta......
vuran şahsiyet istek şarkımı okumadı diyoooo ne saçma neden ...
her ne olursa olsunn vurmaması lazımdı...
özcan'ın durumunun iyiye gitmesi sevindirice...:):):):)
inş. en yakın zamanda bizleri sevindirir...:good:

ayışıgı
18-02-08, 14:23
http://img84.imageshack.us/img84/96/kanaldfebruary17193831mhj9.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img208.imageshack.us/img208/1805/kanaldfebruary17193831mom5.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img208.imageshack.us/img208/4082/kanaldfebruary17193831mba7.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:26
http://img208.imageshack.us/img208/1903/kanaldfebruary17193831mrj7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/4514/kanaldfebruary17193831mcy7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/8590/kanaldfebruary17193831mkt2.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img84.imageshack.us/img84/6788/kanaldfebruary17193831mwb9.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:28
http://img215.imageshack.us/img215/1243/kanaldfebruary17193831moo4.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img527.imageshack.us/img527/3640/kanaldfebruary17193831mha2.jpg (http://imageshack.us)
http://img527.imageshack.us/img527/3640/kanaldfebruary17193831mha2.f26dfb78be.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=527&i=kanaldfebruary17193831mha2.jpg)
+
http://img84.imageshack.us/img84/7167/kanaldfebruary17193831mvk4.jpg (http://imageshack.us)

ayışıgı
18-02-08, 14:32
http://img215.imageshack.us/img215/4677/kanaldfebruary17193831mii1.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img215.imageshack.us/img215/9696/kanaldfebruary17193831mjd3.jpg (http://imageshack.us)
+
Resimler Bu kadar çıkarsa Tv Ye yine Çerim Eren ya Özel Mesaj gönderiyom sana neden Gönderilmiyo Bi Sen Bana Göndersene Özel Mesajla Msn De konuşa Bilirmiyiz Çok acil........

eren_83
18-02-08, 14:35
ÖZCAN Deniz'in menajeri Esin Akdoğan, sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Özcan Bey, konser bitiminde sahneden indi, salondan çıkarken hayranları fotoğraf çektirmek istedi. Biz yanından ayrıldıktan sonra bir silah sesi ve Özcan Bey'in çığlığını duyduk. Kurşun kemiğine isabet etti, ama yürümesinde herhangi bir engel olmayacak. 1-2 ay içinde eski sağlığına kavuşup yürüyebilecek. 15 gün boyunca yatacak, ardından egzersizlere başlayacak. Gerekirse İstanbul'a sevkini yapacağız. Herhangi bir düşmanımız yok, tehdit almadık" dedi.

alıntı:sabah

havinim_baranım
18-02-08, 14:51
:img-cray::img-cray:Haberi duyduğum şok oldum ya hergün değişik bir haber çıkıyo ya,özom benim kıyamam ona ya silahlı adamı nsl alırlar içeri anlamış değilim,herşey özomun iyiliğinden geldi başına ya:icon_sorrNazar değdi özcanıma nazar Allah onu başımızdan eksik etmesin,bol bol dua edelim inşallah bir an önce iyileşir:sad53:

nil-burcu
18-02-08, 15:57
arkadaşlar ne mzandır giremedim yeni başlığımız herkeze hayırlı uğurlu olsun:)
calışmalaınızda harika cok sağolun.:)
arkadaşlar o kadr kötüüym kü hala şoktayım ona nasıl kıyarlar ne yaptıkı o insanlara yaa o iyilik meleğim benim kimseyi kırmaz,kötü laf söylemez anlamıyorum yaa ne isityolar aşkımdan:(hala ağlıyorum haberi duyduğumdan beri cok kötüyüm yaaa ama şimdi biraz rahatladım erencim haber için sağol cnm biraz daha iyiym şimdi o iyileşsin ben başka bi şey istemiyorum onun sağlığı benim için cok önemli cnm benim:)

özcanım bnim cnm cabuk iyiyleş biz seni burda bekliyoruz:)

Bedarr
18-02-08, 16:04
http://img88.imageshack.us/img88/692/d9f67bb9cb213c4d9ab2e35ow6.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/7264/db871eeb4354264caa92970ew6.jpg (http://imageshack.us)

oh be acıklamadn sora içim rahat etti

sıla-89
18-02-08, 17:02
Tubacım-Mustafa resimler için çok sağolun...

UK99_GS yaptığın çalışma çok güzel olmuş ellerine sağlık..

Tuçem Yasemin'in gifleri süpermiş:icon_sorr Ayrıca Tuçe haklı arkadaşlar bu şekilde belli ki önümüzde 1-2 aylık bi zaman var,eğer bu modda geçirirsek Özo iyileşene kadar hiçbirimizde ruh sağlığı kalmayacak bu gidişle..O iyi ve daha da iyi olacak bunu düşünelim artık..

Ayrıca iyi dileklerini eksik etmeyen herkese çOk teşekkürler..:img-in_lo

dilosh
18-02-08, 17:06
Dün gelicetim ama malesef df...
Düni haberlerde özellile flashta adama belgesel tadında bişeler hazırlamşlar,ölmüş gibi :(:img-cool2
Beni en çok üzen esin ablanın röpünde özcan yere yığılınca çığlıkları ve ardından esin ablaya "abla cnm acıyo" dediğini duyduğum an:icon_sorr
Ruh sağlığım çöktü resmen..:icon_sorr

Son çıkan haberler sevindirici..
Çok ağrısı varmış:icon_sorrAma geçicek inş:icon_sorr
Az kaldı az biraz sabır..

bill.ghe
18-02-08, 17:09
Sahnede sanatçılarımıza yöneltilen şiddeti esefle kınıyorum.Geçmiş olsun.

dilosh
18-02-08, 17:11
Sakat kalır mı

Opr. Dr. Yavuz Kıranyaz ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, "Sağ bacağı uyluk kısmından giren mermi çekirdeği femur kemiğini kırdıktan sonra yön değiştirerek diz kapağının arka kısmına saplanmış" dedi. Ameliyatla çıkarılan çekirdeğin bacağı besleyen büyük damarlara zarar vermediğinin anlaşıldığını söyleyen Kıranyaz, "Kemikte bir enfeksiyon oluşup oluşmadığına bakacağız. Biz şimdilik çekirdiği çıkardıktan sonra kemiğe destek plakası koyduk. Antibiyotik tedavisi uyguluyoruz. Çekirdekle birlikte içeri giren kumaş parçalarını da temizledik. Kemik enfeksiyon kapmışsa sorun olabilir. Şimdiden kalıcı bir hasar olduğu yönünde bir belirti yok. Ayak parmaklarını oynatabiliyor. Bu bizi rahatlattı" dedi.

Bunu gördümde aklıma dünkü foxun haberi geldi..
Başlık aynen şöyle "Özcan Deniz bir daha yürüyebilcek mi"..
Hönk dedm resmen:icon_sorr İstanbuldaki tetkiklerden sonra belli olcakmş haberde öyle dedi..
Ama şimdi çıkan haberlere bakıyorumda sevindirici:happy0064
Birde spor yapması,kaslarının güçlülüğünden yırtmş resmen:happy0064

aleyna66
18-02-08, 17:15
ya dün df bozuktu giremedim diye üzüldüm
ama haberlerde ne göreyim özöm vurulmus:icon_sorr:icon_sorr bu neya gelen gecen vuruyor cok üzüldüm dün duydugumdan belli ama neyseki fazla birsey olmamis insallah cabuk toparlanir gecmis olsun özom sag saglim kutrulmusya vuran adami görünce sinirlerim yerinden zipladi o nasil surat öyle tvnin icine giresim geldi bogasim geldi resmen psikopat yok efendim melegim sarkisini söylerken kiz arkadasimin gözüne bakmis tabiki seyircilere bakcak yok duvarami baksinda söylesin tövbe tövbe ne sinir bozucu manyak haddini bilmeyen insanlar var yaa

özom insalalh cabuk toparlanirsin tekrar gecmis olsun sevenlerin herzaman yaninda:icon_sorr byebye

uzun süredir buraya giremedim dersler felan derken cok yogunum simdi stajim var hic giremiyom :icon_sorrsayfalarda emegi gecen bütün arkadaslarima cok tsk ederim herse cok güzel olmus ellerinize emegine saglik canlarim byebye sonra görüsürüz...

sıla-89
18-02-08, 17:17
Sakat kalır mı

Bunu gördümde aklıma dünkü foxun haberi geldi..
Başlık aynen şöyle "Özcan Deniz bir daha yürüyebilcek mi"..
Hönk dedm resmen:icon_sorr İstanbuldaki tetkiklerden sonra belli olcakmş haberde öyle dedi..
Ama şimdi çıkan haberlere bakıyorumda sevindirici:happy0064
Birde spor yapması,kaslarının güçlülüğünden yırtmş resmen:happy0064

Diloşum sen anlatırken gözümde canlandırması bile kötüydü iyi ki izlememişm haberi:img-cool2

Böyle zamanlarda izleyen onu sevenlerin ve tam bilgi alamayanların ne hissedeceği düşünülmeden akılalmaz bi şekilde yapılan habrelere illet oluyoRum zaten..Habercilik anlayışları kim daha çok üzüntü verirse izleyene o daha başarılı oluyo zannediyolar heralde:icon_sorr

Böyle bi kazadan sadece 1-2 aylık bi tedavi sonucuyla kuRtulması gerçekten sevindirici:img-in_lo ÇÜnkü bu tip vakalardan insanlar senelerce çekebiliyor..Ama o iyi ve iyi de olacak..Bi de görebilsek:icon_sorr

eren_83
18-02-08, 17:23
arkadaşlar bu kötü günlerimizde bize hemde özcana moral olması açısından
kanal d den haziran gecesinin tekrarını istiyelim derim ben

hem özcanında morali yerine gelir biz reytingleri artırırken

özcan deniz hayranları kanal d de HAZİRAN GECESİ istiyoruz

dilosh
18-02-08, 17:27
Diloşum sen anlatırken gözümde canlandırması bile kötüydü iyi ki izlememişm haberi:img-cool2

Böyle zamanlarda izleyen onu sevenlerin ve tam bilgi alamayanların ne hissedeceği düşünülmeden akılalmaz bi şekilde yapılan habrelere illet oluyoRum zaten..Habercilik anlayışları kim daha çok üzüntü verirse izleyene o daha başarılı oluyo zannediyolar heralde:icon_sorr

Böyle bi kazadan sadece 1-2 aylık bi tedavi sonucuyla kuRtulması gerçekten sevindirici:img-in_lo ÇÜnkü bu tip vakalardan insanlar senelerce çekebiliyor..Ama o iyi ve iyi de olacak..Bi de görebilsek:icon_sorr

ben izledm neye uğradığımı şaşırdım..Tamam doktorda söledi böle bi risk olduğunu ama parmaklarını oynatması bizi sevindirdi demişti..Ama bi daha yürüyebilcek mi diye bi yazı ...:icon_sorr

Eğer gerçekten dedikleri gibiyse 15 gün zarfında iyileşcekse süper .. Sonra fizik tedavi:img-icecr Eh biraz canı yanıyo şimdi ama:icon_sorr az kaldı:icon_sorr

eren_83
18-02-08, 17:36
selam herkese

iki aya kadar düzelir demiş bence öylede olucak bu kadar duayla insan

yataktan kalkıp koşar bile

sıla-89
18-02-08, 17:43
ben izledm neye uğradığımı şaşırdım..Tamam doktorda söledi böle bi risk olduğunu ama parmaklarını oynatması bizi sevindirdi demişti..Ama bi daha yürüyebilcek mi diye bi yazı ...:icon_sorr

Eğer gerçekten dedikleri gibiyse 15 gün zarfında iyileşcekse süper .. Sonra fizik tedavi:img-icecr Eh biraz canı yanıyo şimdi ama:icon_sorr az kaldı:icon_sorr

Diloşum eğer uyluk kemiği dahil,ayağının çeşitli kritik yerlerindeki kemikleri ezilmiş ve kırılmış,beyin travmaları geçirmiş birini yürütebildiyse doktorlar ve şimdi sapasağlamsa,ve bende buna şahit olsuysam:icon_sorr Özo'yu sapasağlam hatta belki umduğumuzdan da erken karşımızda göreceğimize eminim ben..hem özo'muz güçlüdr bizim :img-in_lo O yüzden bundan yana bi endişem yok..Gerçi onun şu an acı çekiyoR olduğunu bilmek ve bizden bi süre uzak kalacağı düşüncesi bile yetiyo insana ya:icon_sorr

az kaldı:icon_sorr

sıla-89
18-02-08, 17:52
Oyy nasıl bi tatlılıkdır bu,canım :icon_sorr

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/hazirangecesi06hb6.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/hazirangecesi06hb5.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/hazirangecesi06hb4.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/hazirangecesi06hb3.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/hazirangecesi06hb2.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/hazirangecesi06hb1.jpg

cadii_sheker
18-02-08, 18:05
haberi duyunca çok üzüldüm saçma bi nedenden dolayı böyle bişeye kalkışmak aptallık olsa gerek:(korumalar adamın ağzını burnunu dağıtmış ii olmuş...

allah acil şifalar versin umarım en yakın zamanda sahnelere ve ekranlara döner:(

dilosh
18-02-08, 18:08
Diloşum eğer uyluk kemiği dahil,ayağının çeşitli kritik yerlerindeki kemikleri ezilmiş ve kırılmış,beyin travmaları geçirmiş birini yürütebildiyse doktorlar ve şimdi sapasağlamsa,ve bende buna şahit olsuysam:icon_sorr Özo'yu sapasağlam hatta belki umduğumuzdan da erken karşımızda göreceğimize eminim ben..hem özo'muz güçlüdr bizim :img-in_lo O yüzden bundan yana bi endişem yok..Gerçi onun şu an acı çekiyoR olduğunu bilmek ve bizden bi süre uzak kalacağı düşüncesi bile yetiyo insana ya:icon_sorr

az kaldı:icon_sorr

aynen öle çisem:icon_sorr

Şimdi bi geçmiş oLsun adına özcanın moralini yükseltmek adına ne yapabiliriz:img-icecr

nazquzeli
18-02-08, 18:12
Herkese iyi dilekleri için tsk ederiz saolun arkadaslar :(
16subatt olay gecesiii bgn 18...nasıl gecti anlamadım uykularm darma duman..ama çok çok iyi anladım ödfc olarak cok baglıyıs birbirimize surekli telefonla hbrleşmeler özomuzdan bi hbr aldık mı hmn herkese hbr veriorus filan...demin dilaramla da konustuk msnde birbirimizin desteği olmadan inanın cok zor atlatrdık kıslar :( iyi ki varsnız diorum bn..

stardaki o hbri izleyemedim ama esin ablaya ''abla canım acıyo'' demesini dusundukce kahroluorum yaa...

son hbrler guzel umarım 1aya toparlanır gercekten..ya ama aslında bn özo cıkıp konusmadan rahat edemicem..bi kaç gun sora keske o da konussaa :sad53:

essiey
18-02-08, 18:13
http://img156.imageshack.us/img156/4930/samp417f887898b4c838xa2.jpg

sıla-89
18-02-08, 18:16
aynen öle çisem:icon_sorr

Şimdi bi geçmiş oLsun adına özcanın moralini yükseltmek adına ne yapabiliriz:img-icecr

evet bence de buna yoğunlaşalım:img-icecr onun bu dönemi atlatmasına nasıl katkımız olabilir onu düşünmeliyiz:img-in_lo

ya kızLar geliyo bişeyler benim aklıma durun bi hastaneyi arayalım ama ilk:img-icecr

dilosh
18-02-08, 18:18
evet bence de buna yoğunlaşalım:img-icecr onun bu dönemi atlatmasına nasıl katkımız olabilir onu düşünmeliyiz:img-in_lo

ya kızLar geliyo bişeyler benim aklıma durun bi hastaneyi arayalım ama ilk:img-icecr

OoOO çisem:img-icecr

Neler yapıyoruz özcanımıza:img-icecr

eren_83
18-02-08, 18:18
http://img233.imageshack.us/img233/2379/february18144222iz1.th.png (http://img233.imageshack.us/my.php?image=february18144222iz1.png)

BÜTÜN ÇİÇEKLER SANA CANIM

geçmiş olsun canıma

eren_83
18-02-08, 18:21
http://img232.imageshack.us/img232/8793/february18144217kg3.th.png (http://img232.imageshack.us/my.php?image=february18144217kg3.png)

bakışından süzülen işvene kurban olayım

dilosh
18-02-08, 18:21
Herkese iyi dilekleri için tsk ederiz saolun arkadaslar :(
16subatt olay gecesiii bgn 18...nasıl gecti anlamadım uykularm darma duman..ama çok çok iyi anladım ödfc olarak cok baglıyıs birbirimize surekli telefonla hbrleşmeler özomuzdan bi hbr aldık mı hmn herkese hbr veriorus filan...demin dilaramla da konustuk msnde birbirimizin desteği olmadan inanın cok zor atlatrdık kıslar :( iyi ki varsnız diorum bn..

stardaki o hbri izleyemedim ama esin ablaya ''abla canım acıyo'' demesini dusundukce kahroluorum yaa...

son hbrler guzel umarım 1aya toparlanır gercekten..ya ama aslında bn özo cıkıp konusmadan rahat edemicem..bi kaç gun sora keske o da konussaa :sad53:

Evet burçnm ya:icon_sorrİnternette olmadığımız zamanlar telefonlar elimizden düşmedi neredeyse:icon_sorr

o "yere yığıldı" ve "abla canım acıyo" dediği anı düşündükçe...:icon_sorr
Neyse..

15 gün:img-icecr Geri sayım başladı:icon_whis

eren_83
18-02-08, 18:27
http://img158.imageshack.us/img158/7093/february18151433ab2.th.png (http://img158.imageshack.us/my.php?image=february18151433ab2.png)

Benzemez kimse sana,
Tavrına hayran olayım.
Bakışından süzülen
İşvene kurban olayım..

Lütfuna ermek için,
Söyle perişan olayım.
Bakışından süzülen
İşvene kurban olayım...

*yildiz*
18-02-08, 18:40
cok gecmis olsun Özcan Deniz'e
ne kadar hasta insanlar var bu dünya'da
istedigi bir sarkiyi söylemedigi icin
baska birinin canini yakiyor

eren_83
18-02-08, 18:43
http://img158.imageshack.us/img158/1159/february18144215sz0.th.png (http://img158.imageshack.us/my.php?image=february18144215sz0.png) http://img158.imageshack.us/img158/1011/february18151518cy5.th.png (http://img158.imageshack.us/my.php?image=february18151518cy5.png) http://img158.imageshack.us/img158/7880/february18151405az3.th.png (http://img158.imageshack.us/my.php?image=february18151405az3.png)

çölde bulduğum bir yudum suydun sen
sonbaharda önüme düşen sararmış yapraktın
yüreğin saraylar kadar büyük değildi
öyle olsa kaybolurdum ben
sen kışın soğunda ısıtan evimdin
göğsün tek göz evimdi
gözlerin kış ortasında yakan sobamdı
dudakların suyumdu
sen olmayınca evsiz kaldım ben
aç susuz kimsesiz
en önemlisi de mevsimsiz kaldım

Eren

tuceny
18-02-08, 18:45
O kurşun 'Meleğim' içinmiş
Özcan Deniz'i vuran saldırgan tetiği neden çektiğini anlattı. Kız arkadaşıyla barışmak için yer ayırtan saldırgan, şu olaya sinirlenmiş;

İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir otelde Özcan Deniz'i tabancayla yaralayan Mustafa A, olayın ayrıntılarını anlattı... Mustafa A., Özcan Deniz'i, istediği şarkıyı söylemediği için vurmuş.

Çeşme'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan Mustafa A'nın, ifadesinde, moralinin bozuk olması ve Özcan Deniz'in tepkisi üzerine ''korkutmak için'' silah kullandığını söylediği öğrenildi.

İflas etmesi nedeniyle uzun süredir işsiz olduğunu, bir süre önce şans
oyunlarından 800 YTL civarında para tutturduğunu söyleyen Mustafa A, ayrıldığı kız arkadaşı N.K. ile barışmak için Özcan Deniz konserine gitmeye karar vermiş. 2 kişilik rezervasyon yaptıran saldırgan, kız arkadaşına ulaşamayınca tek başına programa katılmış.

İSTEK ŞARKI GERİ ÇEVRİLİNCE...

Peçeteye yazarak, garsonlar aracılığıyla 3 kez ''meleğim'' şarkısı için
Özcan Deniz'den istekte bulunduğunu belirten Mustafa A, söz konusu şarkıyı söylememesine içerlediğini, bunun için Özcan Deniz'le konuşmak istediğini belirtti.

Özcan Deniz'in kendisine kötü davranmasına sinirlendiğini iddia eden Mustafa A, ''Kulisten çıkacağı yolda bekledim, geldiğinde korkutmak için ayaklarına doğru ateş ettim. Çevredekiler üzerime yürüyünce, sizi de vururum diyerek korkutmaya
çalıştım. Fakat üzerime çullanıp beni dövdüler. Kendime geldiğimde hastanedeydim'' dediği öğrenildi.

Olayın alkolün etkisiyle geliştiğini savunan Mustafa A, ruhsatsız silahı ise 2 yıl önce bir arkadaşından aldığını, bu arkadaşının ise bir süre önce öldüğünü öne sürdü.

GÜVENLİK KAMERASI YOK

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Mustafa A'nın otele silahlı halde nasıl geldiğini, başka kişilerle görüşüp görüşmediğini ve olay sırasındaki görüntülerini incelemek için otel yöneticilerinden güvenlik kamera kayıtlarını istediği öğrenildi. Yetkililerin, polise otelde güvenlik kamera sisteminin bulunmadığını bildirdiği öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemede, Mustafa A'nın bir kez ateş ettiği, ele geçirilen silahta ise 5 merminin daha bulunduğu belirlendi.

Koskaca otelde güvenlik kamerası olmaması sizcede komik değil mi?
Özcan niye o şarkıyı okumasın ayrıca her konserinde en az 1 kere hatta 2-3 kere okudugu parçayı
Çocuk degiliz polisin bu hadiseyi bu şekilde kapatıp bırakmaz herlde…yani olayların ucu çakışmıyo
Bi adam alkol alıyo silahı cebinde sarkı istiyo yok okumam diiyince pat
Hadi ya o zaman dua edelim özcan iyi yaşamış bu zamana kadar ….şansa kurulu bi hayatı varmış

İyilessin ayaga kalksın o doğru dürüst bilgi verir bize….çesmede bilmedigimiz hadiseler olmus belli özellikle 2007 yazı hafızanızı tazeleyin…
16 şubat bu tarihi unutmıcaz…. Kara günümüz….
Ödfc sirkelenin hadi 2 gün önceki gibi hiçbişi olmamış gibi….

Kiraz
18-02-08, 18:56
merhabalar...
dün aksam ana haber bülteninde Özcan Denizin vurldudugu haberini duyunca sok oldum...
cok üzüldüm:icon_sad:
cok gecmis olsun...
umarim en kisa zamanda iyilesir...

hayat89
18-02-08, 19:00
merhabalar...
dün aksam ana haber bülteninde Özcan Denizin vurldudugu haberini duyunca sok oldum...
cok üzüldüm:icon_sad:
cok gecmis olsun...
umarim en kisa zamanda iyilesir...
sağolasın kardeş.bizler de en kısa zamanda iyileşip ayağa kalkmasını diliyoruz..az kaldı.sabret Özcan ım...hep yanındayız:img-sorry

ashLı
18-02-08, 19:05
ilk duyduğumda şok oldum
özcan ve vurulmak falan ne alaka dedim :(
çokk geçmiş olsun :icon_sorr
allah korumuş özcanı sevenlerine bağışlamış
en kısa zamanda iyileşip yine o şarkılarını söyleycek bizlere

dilosh
18-02-08, 19:13
:icon_sorr

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/can1-1.jpg

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/can2-3.jpg

eren_83
18-02-08, 19:15
dualarımız onunla iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

ne kadar çok sevdirmiş bu adam kendini herkese

ne kadar güzel bişey ya

Türkiye'nin ender sanatçılarından birisi o kadife sesi
yeteneği(sayamıyorum çok fazla) yakışıklılığı efendiliği kibarlığı zekası
sevilmezde ne yapılır

eren_83
18-02-08, 19:18
ÖZCAN'IM sevilmek için yaradılmışsın:img-in_lo

hayat89
18-02-08, 19:22
En geç ÜÇ GÜN içinde Çeşme’deki Özel Sissus Hastanesi’nden taburcu olacağı öğrenilen Özcan Deniz’in yapım şirketinden de bir açıklama geldi…

uçankuş un sitesinde yazıyo bu haber.gerçi dünün haberi ama ÜÇ GÜN içinde falan demişmiydi doktoru?

eren_83
18-02-08, 19:27
ben dün ikinci uykusuz günüm olduğu için gece uyuya kaldım dün magazin programı yokmuy du pazar keyfi vs

dilosh
18-02-08, 19:28
En geç ÜÇ GÜN içinde Çeşme’deki Özel Sissus Hastanesi’nden taburcu olacağı öğrenilen Özcan Deniz’in yapım şirketinden de bir açıklama geldi…

uçankuş un sitesinde yazıyo bu haber.gerçi dünün haberi ama ÜÇ GÜN içinde falan demişmiydi doktoru?

demek istedikleri istanbula geleceği..
Tedavisine İstanbulda devam edicektir..

eren katılıyorum sana:img-in_losevilmek için yaratılmış:img-in_lo

nazquzeli
18-02-08, 19:33
pazar keyfi kalktı yayından die bliorm salı gecesi canlı canlı var magazin olrk...

geçmiş olsn dileklerini ileten arkadaslara tskler...

buarada tucem dilaram çisem çlşmlarınız harika olmus..eren ve musti resimler için tskler..

eren_83
18-02-08, 19:34
tuçe (tabi zahmet olmazsa) güzel bir imza daha yapsa sen ancak sevilebilirsin

kurşun değil gül atılsın gibi

yani uymadı pek ama gibi mesela

(meleğim)
18-02-08, 19:41
herkese mrb,dün akşam haberlerde izleyemdim..ama gece bütün haberleri izledim ...
ne olursa olsun moralimizi yüksek tutmalıyız..özcan o güzel sesiyle şarkılarıyla yine bizlerle olcak inş..

insan hayatı bu kadarmı ucuz ya daha kötüsü olsaydı ..:(Allah onu korudu ailesine sevdiklerine bağışladı..

burçincm özcanın öle dedğini düşündükçe içimiz acıyo gercekten:( iyileşcek Allah'ın izniyle.. gazetelerde 1-2 aya kadar yürüyebilcek diyor iyileşsnde yeterki..şimdiden ne çok özledik...dualarımız onla...

eren pazar keyfi yoktu sanırım bende rastlayamadım..

(meleğim)
18-02-08, 19:59
bugün gazatesi... özcanın olaydan 2 saat önceki görüntüsüymş...

canımız özcan..:icon_sorr

http://img519.imageshack.us/img519/8036/81564684zk5.jpg (http://imageshack.us)

:(

eren_83
18-02-08, 20:10
Allah korusun ölmüş gibi 2 saat önceki görüntüsü gazetelerde yani
ay bi tuhaf oldum şimdi

::Lové's::
18-02-08, 20:15
Dün vurulduğunu duyunca,Üstelik saçma bir nedenle..!! gerçekten şok oldum vede üzüldüm..Ne insanlar var ya..vurunca eline ne geçiyor ? sen kimsinki Allah'mısın bir insanın canına kıymaya çalışıyorsun ! ne şerefsizler var yaa...böle serserilerden nefret ediyorum.! Bu sadece Özcan Deniz'i vuranlar için geçerli değil tüm aynı şeyi yapanlar için geçerli..İnsanların yakınlarını üzmekten başka hiç bir işe yaramıyorlar yok kendilerini Polat sanıyorlar yok bilmem ne..zaten BEYNİ olan mantıklı düşünen insan böyle saçma şeylere özenmez..!!

Neyse...Başta Özcan Deniz olmak üzere herkese Geçmiş Olsun.

sıla-89
18-02-08, 20:22
Öncelikle iyi dilekleriyle buRda olan herkese teşekkürler:img-in_lo

Diloşum çalışmlara harika canım,kalbimiz onunLa:icon_sorr:img-in_lo

Eren resimLer için çok teşekkürler..Meleğim haber küpürü için de..

Özellikle buna bayıLdım:icon_sorr Bu gözler:icon_sorr

http://img158.imageshack.us/img158/1011/february18151518cy5.png (http://imageshack.us?s=1)

nilya_tim
18-02-08, 20:22
allah bize sevdiklerine bağışladı aşkımı neyse herkese ve aşkıma geçmiş olsun diyorumm onu ço çok seviyorummm...:img-wink::img-in_lo
herkes bir dedikodu almış gitti ama bakın ne ç.abuk gerçekler yazılmaya başladı beni sevindiren buu magazinciler saçma sapan şey yazarken düşünmeyip özcanım hastane yatağında moralini bozuyolar ama en azından ilk iftaradan düzeltmişler zaten işlleri güçleri ya yalan haber yada abartmak tekrar herkese geçmiş olsun... diloşum cnm çalışmaların harika ötesiiii:img-yes::img-wink:
http://img106.yukle.tc/images/9320dnzcalisma2222.jpg (http://www.yukle.tc)

sıla-89
18-02-08, 20:26
ayLincim ellerine sağLık çok güzel olmuş:img-in_lo

Aşk o ya:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak06bs6.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak06bs5.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak06bs3.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak06bs4.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak06bs2.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak06bs1.jpg

sıla-89
18-02-08, 20:28
:img-in_lo

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak05bs2.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak05bs3.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak05bs1.jpg

sıla-89
18-02-08, 20:29
canım benim:img-in_lo:icon_sorr

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak04bs4.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak04bs3.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak04bs2.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/ciSe2/asmalikonak04bs1.jpg

dilosh
18-02-08, 20:37
Çisem aylincim harikasınız...:img-in_lo

Canım:icon_sorr DNZ gülüşü:icon_sorr

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/zosu15.jpg

http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/zosu16.jpg

dnz love
18-02-08, 21:50
çok şükür durumu iyi özcanın ifadesi:img-cool2

'BENDEN ŞARKI İSTENMEDİ' 18 Şubat 2008 Pazartesi 17:09

'OLAYIN ARAŞTIRILMASI LAZIM'

ÖZCAN DENİZ, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE OLAYIN, ‘MELEĞİM’ ŞARKISINDAN KAYNAKLANMADIĞINI SÖYLEDİ.

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Altın Yunus Oteli'nde, programı sonrasında balo salonundan çıkarken 33 yaşındaki Mustafa Adaş tarafından sağ bacağından tabancayla vurularak yaralanan şarkıcı Özcan Deniz, tedavi gördüğü hastanede olayın, ‘Meleğim’ şarkısından kaynaklanmadığını söyledi.

Deniz, kendisinden kimsenin bir istekte bulunmadığını, yapılan saldırının arkasından başkalarının olabileceğini, sonuna kadar araştırılması gerektiğini söyledi.

Tutuklanan saldırgan Adaş ise, şans oyunundan kazandığı parayla gittiği konserde, istek şarkısı için sanatçıya şampanya açtırması gerektiği söylenince sinirlenip Deniz'i yaraladığını öne sürdü. Bu arada Özcan Deniz’le bir dönem aralarında sorun bulunan babası Sadık Deniz oğlunun yanından bir an olsun ayrılmadı. Baba Deniz, “Oğlumla sorunlarımızı aştık. Artık işlerinin başında ben varım. Olayı öğrenir öğrenmez İstanbul’dan geldim” dedi. Tedavisi süren Deniz’in, çarşamba günü ambulans uçakla İstanbul’a götürüleceği bildirildi.

‘NEDEN ŞARKI DEĞİL’

Olayı araştıran polis ekiplerine hastanedeki odasında ifade veren Özcan Deniz’in, konserinde kendisinden şarkı istenmediğini söyledi. Olayın arkasında başka güçlerin olabileceğini öne süren Deniz ifadesinde, “Benden ‘Meleğim’ şarkısını tekrar söylemem yönünde bir istekte bulunan olmadı. Konserin ardından, çıktığım sırada olay yaşandı. Kendisini içeride de görmedim. Daha önceden de tanımıyorum. Arkasında başka güçler olabilir. Bunların açıklığa kavuşturulması için sonuna kadar araştırılmasını istiyorum. Zanlıdan şikayetçiyim” dedi.

‘ŞAMPANYA İSTENİNCE KIZDIM’

Korumaların dövdüğü, dolandırıcılık ve ırza geçme suçlarından sabıkalı olduğu belirtilen zanlı Mustafa Adaş’ın polisteki ifadesinin ayrıntıları da ortaya çıktı. 1998 yılında kurucuları arasında yer aldığı ve üst düzey yöneticiliğini yaptığı şirketin 2001 yılında iflas etmesinin ardından işsiz kaldığı anlaşılan Mustafa Adaş ifadesinde şunları söyledi:

“Çiğli İlçesi'nde şans oyunundan para kazandıktan sonra bir süredir sorun yaşadığımız kız arkadaşım N.K. ile barışmak için otelden iki kişilik yer ayırttım. Çeşme’ye gideceğimiz gün kız arkadaşıma ulaşamayınca yalnız otele gittim. Odama çıkmadan da hayranı olduğum Özcan Deniz’i dinlemek için konser salonuna gittim. Ön masalardan birine oturduktan sonrada Özcan Deniz’den ‘Meleğim’ şarkısını seslendirmesini istedim. Garsonlar bir süre sonra gelip, Özcan Deniz’in istek şarkısını seslendirmek için kendisine şampanya göndermemi istediğini söyledi. Bunun üzerine çok sinirlendim. Konser bittiğinde sahne kenarına gittim. Bana alaycı ifadelerle bakıp küfür etti. Bunun üzerine sinirlerime hakim olamayıp, kendisinden önce dışarı çıktım. Göz göze gelince de belimdeki tabancayı çıkarıp ateş ettim. Bundan sonra da otelin görevlileri bana saldırıp tartakladı. Tabancayı iki yıl önce İ.Y.'den aldım.”

Saldırgan Adaş'ın, tabancayı aldığını söylediği kişinin bir süre önce hayatını kaybettiği belirlendi. Adaş'ın da otelin güvenlik görevlileriyle, Özcan Deniz’in yanındaki kişilerden şikayetçi olduğu belirtildi.

‘OĞLUM HERŞEYİM’

Özcan Deniz’e yapılan silahlı saldırının adından yıllardır aralarında sorun bulunan, ancak daha sonra barışan babası Sadık Özcan da hastaneye geldi. Oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi alan baba Sadık Özcan, “Kendisiyle sorunlarımızı aştık. Artık işlerinin başında ben varım. Olayı da İstanbul'da işyerinde öğrendim. Hemen yanına geldim. Kendisinin sağlık durumu çok iyi. Önümüzdeki günlerde tekrar eskisi gibi sahnelere çıkar. Oğlum, herşeyim” dedi.
LİNÇİ ÖZCAN ENGELLEDİ
Özcan Deniz’in yanından ayrılmayan menajeri Esin Akdoğan, ünlü sanatçının 20 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan kontrollerden sonra ambulans uçakla İstanbul’a götürüleceğini söyledi. Olay gecesiyle ilgili açıklamalar da yapan Akdoğan, “Özcan vurulduktan sonra güvenlik görevlileri zanlıya saldırdı. İçeriden çıkan hayranları da saldırmak istedi. Ancak Özcan acısına rağmen yattığı yerden bağırarak, zanlının linç edilmesine engel oldu” dedi.

DİRENLER ÇIKARILACAK

Özel Sissus Hastanesi Başhekimi Erkan Sevinç ameliyat sırasında Özcan Deniz'in bacağının iki yerine diren takıldığını, çarşamba sabahı bunları çıkaracaklarını belirtti. Başhekim Sevinç, Özcan Deniz'in sağlık durumunun iyi, hava koşullarının da uygun olması durumunda ambulans uçakla, tedavisinin süreceği İstanbul'a gönderileceğini bildirdi.

(meleğim)
18-02-08, 22:02
resimler için teşekkür...

dnz love haber için çok sağol...sağlığının iyi olması sevindirici bi haber..

seker kiz
18-02-08, 22:10
dnz love haber icin tsk. bende özcana katilyiorum. bu olayin bir sarki istemesinle falan bir alakasi yok. bir insanin birni istedigi sarkiyi söylemedi diye vurmasida cok sacma zaten. özcanin dedigi gibide arkasinda baska gücler ola bilir. ii arastirilmasi lazim.bence bu adamin arkasinda baskalari var bunada para verdiler git vur ve söyle söyle de dediler. ayrica adam özcan bana küfür etti dedi. özcanin böle bir terbiyesizlige, saygisizligi yapacagina asla inanmam. gözlerimle görsem kulaklarimla duysam bile inanmam. özcan öyle bir insan degil. cok saygili ve kime nasil davranacagini