PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ahmet Kural

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

Emine & Ahmet
02-03-08, 02:39
Ayça , tılsım16 rica ederim tşk . :img-wink:

İmzam.:img-wink:

http://img513.imageshack.us/img513/2411/catscn5.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/7671/kopyas6cb3.png

İnş.beğenirsiniz.:img-yes:

rumeysa_kcn
02-03-08, 10:59
çok güzel olmuş ellerine sağlık teşekkürler:img-wink:

Hürremsultan
02-03-08, 12:10
Günaydin akadaslar güzell haberlerlen geldim daha önceden de bahsettgim gibi malum siteden bir arkadasa mail attisdim Baba adam ve Fenamen adli filmler icin, cevap dün gelmisti soru ne hakkinda diye sorumu yine sordum ve bakdim simdi cevap geldimi diye aynen naklediyorum:

Fenomen filmi bende olması lazım. Ancak duş sahnesi var sanırım. Daha önceki filmin kamera arkasında yarı çıplak göründüğü için yapımcısından fırça yemiş. O yüzden o filmin webde olmaması daha iyi sanırım Baba Adam film bende var mı yok mu bilemiyorum 2003 yapımıydı sanırım çok kısa körfez savaşını karşıt kısa bir filmdi. Bakarım bulursam link veririm.

arkadaslar sanirim o ciplak video ah su kizlarin kamera arkasindan olan kismi ben onu baska biri saniyordum meyersem o mus! zaten o video da kaldirildiyani bakamiyanlar göremiycekkk kaldirilmasi iyi oldu aslinda ,nese cevap geldiginde sizinlen paylasirim

Neslihan♥Ahmet
02-03-08, 12:58
Emine ellerine sağlık cnm...

Hürremsultan sende sağol mail için;)

Bencede fragmanda söylediği sözler çok duygusal ya ağlamak istiyorum!!!!:(((( Birde Zelal'in bakışları çok duygusal ya gözleri fln çok güzel zaten;)

nagihan-n
02-03-08, 15:06
Ayça'm avi ve imza çok güzel eline sağlık canım =)

Eminecim seninkilerde şahane olmuş eline sağlık =)

andreasfbi
02-03-08, 17:52
ayçacım eminecim ve gamzecim resimler için çok teşekkürler :img-wink: emeğinize sağlık hepsinde süper ahmet gene :img-blush

Neslihan♥Ahmet
02-03-08, 18:49
Çok heyecanlıyım diziye bir gün kaldı!!!!:)Ve hep sonu merak ediyorum.Nerde bitecek acaba:)

Hürremsultan
02-03-08, 19:04
ayçacım emineccim ce gamzecim resimler için çok teşekkürler :img-wink: emeğinize sağlık hepsinde süper ahmet gene :img-blush

yorumun icin cok tesekkürler ya birsey sorucam be senin hala ismini bilmiyorum andreas desem simdi acayip olucakk:img-blush

**AyçA_DoğaÇ**
02-03-08, 19:09
Nagihan'ım ve Merve'm saolun bitanelerim yorumlarınız için,beğenmenize sevindim.
Yarın büyük gün.Dizimizin günü ve saati yaklaştıkça bendeki heyecan ve merak duygusu daha bir artıyor.
Yarın akşam Ahmet'imizi ve o harika oyunculuğunu bir kez daha izleyeceğiz...:img-wink:

kuMraL!M
02-03-08, 19:47
artık okul başladığı için bende giremiyorum foruma ben girene kadar 10 sayfa falan ilerlemiş oluyo
böyle herşeye uzak kalmak çok gıjık bi durum ama naparsın dersler:icon_sorr
çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık hepside çok güzel olmuş
ayçacığım resimler için sağol canım :img-wink:
pazartesiye bi gün kaldı neler olucak acaba bu haftaki fragmanda fazla bişey yoktu geçen haftayı gösteriyolardı hep
onun için daha çok merak ediyorum:img-wink:

memo-66
02-03-08, 20:09
YINE SÜPER BIR BÖLÜM OLACAK!!!
EN COK BEKLEDIGIM SAHNE BU SEFER BU SAHNE OLACAK HERHALDE
(zaten yeni sahnelerden dogru dürüst birsey göstermediler)

iste o sahne

Ben ÖLÜMÜ HIC DÜSÜNMEZDIMKI tertip.
Benim icin HAYAT vardi,
YASAMAK vardi,
LEYLA`M vardi, - AILEM vardi,
...ARKADASLARIM vardi!!!
Bundan sonra benim HAYATIMDA TAKVIM DIYE BIRSEY YOK!!!
...Bundan sonra GITTIGI YERE KADAR GIDERIM!!!

archtech
02-03-08, 20:11
Günaydin akadaslar güzell haberlerlen geldim daha önceden de bahsettgim gibi malum siteden bir arkadasa mail attisdim Baba adam ve Fenamen adli filmler icin, cevap dün gelmisti soru ne hakkinda diye sorumu yine sordum ve bakdim simdi cevap geldimi diye aynen naklediyorum:

Fenomen filmi bende olması lazım. Ancak duş sahnesi var sanırım. Daha önceki filmin kamera arkasında yarı çıplak göründüğü için yapımcısından fırça yemiş. O yüzden o filmin webde olmaması daha iyi sanırım Baba Adam film bende var mı yok mu bilemiyorum 2003 yapımıydı sanırım çok kısa körfez savaşını karşıt kısa bir filmdi. Bakarım bulursam link veririm.

arkadaslar sanirim o ciplak video ah su kizlarin kamera arkasindan olan kismi ben onu baska biri saniyordum meyersem o mus! zaten o video da kaldirildiyani bakamiyanlar göremiycekkk kaldirilmasi iyi oldu aslinda ,nese cevap geldiginde sizinlen paylasirim

evt, o ahmetti.ne var ki o sahnede anlamadım.yani çekimler esnasında evde boxerla dolaşmış.gayet normal
bu arada fenomeni ben mrk ediyorum.....duş sahnesi var diye mi koymamışlar internete anlamadım?????
olsun koysunlar, izleyelim

Neslihan♥Ahmet
02-03-08, 20:19
YINE SÜPER BIR BÖLÜM OLACAK!!!
EN COK BEKLEDIGIM SAHNE BU SEFER BU SAHNE OLACAK HERHALDE
(zaten yeni sahnelerden dogru dürüst birsey göstermediler)

iste o sahne

Ben ÖLÜMÜ HIC DÜSÜNMEZDIMKI tertip.
Benim icin HAYAT vardi,
YASAMAK vardi,
LEYLA`M vardi, - AILEM vardi,
...ARKADASLARIM vardi!!!
Bundan sonra benim HAYATIMDA TAKVIM DIYE BIRSEY YOK!!!
...Bundan sonra GITTIGI YERE KADAR GIDERIM!!!

benimdeee galiba:)zaten Ahmet'im en çok nerdeyse o sahneleri daha çok seviyorum....:)

**AyçA_DoğaÇ**
02-03-08, 20:29
Bernacığım rica ederim bitanem.:img-wink:
Mehmet fragmandaki Fırat'ın o duygu yüklü sözlerini buraya eklediğin için teşekkürler arkadaşım.Ne kadar da duygusal ve anlamlı bir konuşma yapmış...

memo-66
02-03-08, 20:32
Bernacığım rica ederim bitanem.:img-wink:
Mehmet fragmandaki Fırat'ın o duygu yüklü sözlerini buraya eklediğin için teşekkürler arkadaşım.Ne kadar da duygusal ve anlamlı bir konuşma yapmış...

rica ederim, senin yorumun icin ben tesekkür ederim :)

Hürremsultan
02-03-08, 21:30
evt, o ahmetti.ne var ki o sahnede anlamadım.yani çekimler esnasında evde boxerla dolaşmış.gayet normal
bu arada fenomeni ben mrk ediyorum.....duş sahnesi var diye mi koymamışlar internete anlamadım?????
olsun koysunlar, izleyelim

yok ya sorun o degilde bunlar simdi cekim yapiyorlar ordan senaryo icabi oglan kapidan gecip geri dönücek tam gelicek sanirim banyoda ahmet cikiyor ve kameranin da farkinda degil , denildigi gibi arkadaslardan bir de argo kelime kullaniyor. :D
sadece dus sahnesi varmis o arkadasda ama tümünü bulmaya calisicakmis.

firca yemeside sanirim gazi yapimcisindan yemis herhal onlarda kaldirmislar.

archtech
02-03-08, 21:39
ilginç yaa....gazi yapımcısına ne ahmetin üni.de yaptığı bi kısa filmden.saçma geldi, hem kötü bişe de değil
bu arada bu arkadaşında filmin sadece duş sahnesi mi varmış, yoksa ahmet sadece duş sahnesinde mi varmış...anlamadım:Dabuk bi sahne olmasa bari, yine başı belaya girmesin çocuğun
bu arada bu arkadaşın ahmetin yakını mı?çok iyi bildiğine göre bu olayları ve ahmetin filmlerini.?

Neslihan♥Ahmet
02-03-08, 21:50
ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler.Çok heyecanla bekliyor olacağım yeni bölümü...:) Ahmet'imizle kalın!!!!;):)

Hürremsultan
03-03-08, 11:01
ilginç yaa....gazi yapımcısına ne ahmetin üni.de yaptığı bi kısa filmden.saçma geldi, hem kötü bişe de değil
bu arada bu arkadaşında filmin sadece duş sahnesi mi varmış, yoksa ahmet sadece duş sahnesinde mi varmış...anlamadım:Dabuk bi sahne olmasa bari, yine başı belaya girmesin çocuğun
bu arada bu arkadaşın ahmetin yakını mı?çok iyi bildiğine göre bu olayları ve ahmetin filmlerini.?

canim maillesdigim arkadas avi gurubunun üyesi yani ahmetin videolarini malum siteye ekliyen bir arkadas:D filmleri cekip ekliyorlar iste yt. ye
Aaa aklima berat geldi keske onu da sorsaydimm tühhhh, daha mail gelmedi geldiginde muhakkak sorucam dizifilmden oldugumu sölemistim arkadaslaraan sadece son iki filmi bulamiyozz dedim acaba yardimci olabilirmi diye, linkleri varsa gönderirim diye cevap yazdi zaten. insallah cevap gelirrr:img-blush

Emine & Ahmet
03-03-08, 14:14
Rumeysa_kcn , <<G_A_N>> , nagihan_25 , andreasfbi canlarım tşk ederim imza ve avatarımı beğendiğinize çok sevindim.

Hürremsultan canım çok tşk ederim maili bizimle paylaştığın için.:happy0064İnş.en kısa zamanda o arkadaş videoyu bulup sana yollar sende bizimle paylaşırsın umarım.:img-wink:Keşke videoyu kaldırmasalardı da izleyebilseydik.:icon_sorr:img-in_loHem benim anlamadığım bişey var yani sanki ne olmuşta videoyu kaldırıyolar anlamadım gitti.Anlattığınıza göre bence pek bişey yok videoda yani öyle kaldırılacak bi video gibi gelmedi bana tabii önce videoyu izleyip sonra yorum yapmak gerek ama söylemek istedim.:icon_whisBi kere o videodan daha alaları var onları kaldırmıyolarda neden Ahmet'imin o filmindeki hallerini kaldırıyolar.Asıl o diğer videoları kaldırmaları lazım.:fighting2Anlamadığım bişey daha var gazinin yapımcısı neden Ahmet'ime fırça atıyomuş ve de o videolardaki Ahmetin hallerinden ona ne ...??? :icon_evil Ya çok sinirlenerek yazdım kusura bakmayın arkadaşlar ….

Emine & Ahmet
03-03-08, 15:11
Resim çok küçüktü sizin için büyülttüm bi tanenede büyük halini koydum.:img-yes:

http://img213.imageshack.us/img213/4817/gazi1734s61qj3.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/1501/90416305pe8.jpg

LWTÜL
03-03-08, 15:48
Arkiler Ben Yeni üyenis Siteyi Ztn Takip Ediyodum Yeni üye Oldum Hepinis çok Güsel çalişmalar Yapmişinis Linize Sağlik Bnde Kabul Edersenis Aranisa Sewinirim

Emine & Ahmet
03-03-08, 16:21
LWTÜL hoşgeldin canım.:img-wink:Umarım iyi vakit geçirirsin demiycem çünkü zaten Ahmet'imin olduğu yerde iyi vakit geçirilir.:img-in_lo:img-yes:

nagihan-n
03-03-08, 16:28
Emine resim için saol Ahmet süper çıkmış:img-in_lo:img-in_lo

LWTÜL aramıza hoşgeldinn iyi vakit geçirmen temennisiyle :happy0064:happy0064

Neslihan♥Ahmet
03-03-08, 19:16
LWTÜL aramıza hoşgeldin cnmm....:)

bu arada iknici sayfaya geçmişiz g-k da görünce çok üzüldüm:(

dizimizede az kaldı çok mutluyum:)

**AyçA_DoğaÇ**
03-03-08, 19:23
Emineciğim resim için çok saol cnm.
LWTÜL aramıza hoşgeldin arkadaşım.Ahmet Kural Fanları olarak yeni bir fanın aramıza katıldığını görmek çok güzel.Ailemiz gittikçe genişliyor.Ne mutlu Ahmet'e...:img-grin2

nagihan-n
03-03-08, 19:24
kullanıma açıktır :):):):)

http://img160.imageshack.us/img160/8735/248gy0.jpg (http://imageshack.us)

http://img516.imageshack.us/img516/3055/32819060hx0.jpg (http://imageshack.us)

Neslihan♥Ahmet
03-03-08, 19:29
süper olmuş canım ellerine sağlık...:) bu resimlerini çok seviyom çok tatlı bakışları fln....:):)

**AyçA_DoğaÇ**
03-03-08, 19:30
Nagihancığım harikasın cnm yaa daha ne diyeyim sana.Çalışmaların her zamanki gibi çok güzel.Emeğine sağlık bitanem...:img-wink:

nagihan-n
03-03-08, 19:42
Nagihancığım harikasın cnm yaa daha ne diyeyim sana.Çalışmaların her zamanki gibi çok güzel.Emeğine sağlık bitanem...:img-wink:

Bitanesi yorumun için saol canımmm :img-yes::img-icecr

<<G_A_N>> beğendiğine seveimdim teşekkürler yorumun için... :img-yes:

selam arkadaşlar

selam =) aramıza hoşgeldin GAZ!!

Hemşerimsin bu aradaaa tekrar tekrar hoşgeldinn keyifli forumlar :good::good::img-icecr:img-yes:

tılsım16
03-03-08, 20:01
LWTUL ve GAZ!! aramıza hosgeldınız:)
bu okul dolayısıyla bı gırıp cıkıyorum zaten ben musaıt olsam bu seferde sıte acılmıyo sınrı oldum...
nese eminecim resımler ıcın nagıhancım da ımzalar ıcın cok sagolun:):)bayıldımmmm:)

Neslihan♥Ahmet
03-03-08, 20:26
Yaww dayanamadım bu sahneyi izleye izleye bu resmi ekliyim dedim:)

http://img182.imageshack.us/img182/1271/eiviminerkeizu8.png

**AyçA_DoğaÇ**
03-03-08, 20:33
<<G_A_N>> çok saol cnm ya resim için.Ahmet bu sahnede acayip komikti.O kadar harika bir oyuncu ki hangi rolü oynasa başarıyor,hangi rolü oynasa yakışıyor...:img-grin2

Neslihan♥Ahmet
03-03-08, 20:35
Önemli değil.Valla aynen öyle ya her rol kesinlikle onun için var!!!Ve yine dayanamadım çalışma(avi:)) yapıyım dedim bu resimle:)devamı gelecek bugün değil ama başka bi gün=) yarın olabilir...kullanıma açıktır:)

Aviler...:)

http://img340.imageshack.us/img340/4415/fgfhtn9.png+http://img227.imageshack.us/img227/862/reco1hx2.png+http://img132.imageshack.us/img132/7605/reco3qp1.png+http://img340.imageshack.us/img340/7049/reco2td3.png

Gifi...:)

http://img115.imageshack.us/img115/1474/reco4gl7.gif

Emine & Ahmet
03-03-08, 20:39
GAN Recomun resmi için tşk.:img-wink:Ahmet'im burda her zaman ki gibi çok süperdi ya.:img-icecrHele o oturuşu,ellerinin duruşu...:img-in_lobirde tv deki kadının yaptığı egzersiz hareketleri o da yapıyoya ayy zaten orda ben bitmiştim...:img-in_loo güzel kollarını yere doğru uzatışı yokmu...:img-in_lo Ben sadece resim için tşk edicektim kendimi tutamadım..:img-hystenerdeyse diziyi baştan sona anlatıcaktım...:img-hysteneyse en iyisi ben susıyım...:icon_sorr

Emine & Ahmet
03-03-08, 20:46
Nagihan imzaların çok güzel olmuş tşk.:img-wink:

GAN tekrar sağol avilerin ve gifin için.:img-yes:Ayy yerim ben Ahmet'imi ya Reco haliylede ne kadar tatlı...:img-icecrdayanamıyorum ya onun güzelliğine...:img-in_loher hali bi başka güzel...:img-in_lo

**AyçA_DoğaÇ**
03-03-08, 20:47
<<G_A_N>> çalışmalar harika cnm,emeğine sağlık.Defalarca izlesem bıkmam Ahmet'imin o komik hallerini...:img-wink:
bu arada dizimizin başlamasına çok az kaldı.Neler olacak acaba_?Acayip merak ediyorum...

Neslihan♥Ahmet
03-03-08, 20:51
Rica ederim arkadaşlkar.valla bende bıkmam kaçıncı oldu izlediğim.bayılıyorum yaa onun her haline:)Arkadaşlar ben çıkıyorum.Dizimizi izlemeye gidecem.artık yarın yorum fln yaparım.diziden sonra giremem...Hadi iyi seyirler...Ahmet'imle kalın!!iyi geceler:)

**AyçA_DoğaÇ**
03-03-08, 20:55
Rica ederim arkadaşlkar.valla bende bıkmam kaçıncı oldu izlediğim.bayılıyorum yaa onun her haline:)Arkadaşlar ben çıkıyorum.Dizimizi izlemeye gidecem.artık yarın yorum fln yaparım.diziden sonra giremem...Hadi iyi seyirler...Ahmet'imle kalın!!iyi geceler:)

saol cnm sana da iyi seyirler.Ben büyük bir ihtimalle burada olup yorum falan yaparım reklam aralarında ve diziden sonra gazi başlığına.Yine harika ve bol aksiyonlu bir bölüm izleyeceğimiz kesin.
neyse sana da iyi geceler cnm...bye

memo-66
03-03-08, 20:58
Emine resimler icin tesekkür ederim
Gan resim, aviler icin tesekkür ederim
nagihan (büyük anne, biliyorsun neden öyle diyorum, sen demistin, diyeblirim diye, kizmiyorsun ama degilmi, burda herkezin bacisi, kankisi felan var, sirf büyük anne rolünü kimse almamisdi :)), imzalarin icin tesekkür ederim büyük anne :)
LWTUL ve GAZ!! aramiza hosgeldiniz arkadaslar :)

simdi ben kaciyorum arkadaslarla msn üzerine imtana calisiyoruz Almanca imtani, 180 dakika, yarin yazacagiz, Dua edin arkadaslar, cok önemli bir not:icon_sorr! sonra Insaallah girerim, okumadiklarimi okurum :)
dizi icinde ne derler bilmiyorum ama bol zevkmi desem ne???
:img-hyste:img-hyste

Emine & Ahmet
03-03-08, 21:03
GAZ!! hoşgeldin aramıza...:img-wink:

memo ne rolü , ne büyükannesi...???Yoksa benden hanersiz seneryo mu yazmaya başladınız...???:icon_sorr:img-hyste

gamze_kc
03-03-08, 21:10
arkadaşlar atvde gazinin yeni fragmanı çıkıyo izledinz mi süper bi bölüm bu akşam fırat asker arkadaşıyla karşılaşıyo rizeliyle hemde ikisi birbirine silah çek,yo çok şaşrdım ben oraya heyecanla bekliyorum bu arada resimler için tşkrlr bütün herkese:happy0064

Emine & Ahmet
03-03-08, 21:14
Evet gamze ben izledim çok tatlı benim yine Ahmet'im.:img-icecr:img-in_lo

**AyçA_DoğaÇ**
03-03-08, 21:16
ben hala ikinci fragmana denk gelemedim.Bu saatten sonra da izleyemem herhalde.Artık dizide göreceğim olup bitenleri...

gamze_kc
03-03-08, 21:34
Evet gamze ben izledim çok tatlı benim yine Ahmet'im.:img-icecr:img-in_lo
ahmet her zaman çok tatlı ya:img-yes:

Hürremsultan
03-03-08, 21:36
arkadaslar ya fragmani göremedim halaaaaaa offfff bu arada ben bugun yine birkac kez reco nun videolarina baktim varya o egzersiz yaptigi bölümde sanki Jim Carry gibi yaaa:img-hyste insan bukadar da olunmaz diyor Gan cim valla canim bana mesaj attinda benim klavyemde öyle tuslar yokkk:img-tomat yani nasil bulucam saskinimmm, cok caresiz gördüm kendimi yahuu :-)
yada süpermen lisi ne diyo öle hissiyat dünyam bana bu sirketi hemen terketmemi söylüyor! öyle birsey di galiba ,birde jale hanimin odasina gitmeden öncede doga beklerizin önünde kapiya carpisi var ya o my goddddd:img-hyste:good: muhtesem sin ahmet yaaaaaa *kisssssss*

gamze_kc
03-03-08, 21:57
arkadaslar ya fragmani göremedim halaaaaaa offfff bu arada ben bugun yine birkac kez reco nun videolarina baktim varya o egzersiz yaptigi bölümde sanki Jim Carry gibi yaaa:img-hyste insan bukadar da olunmaz diyor Gan cim valla canim bana mesaj attinda benim klavyemde öyle tuslar yokkk:img-tomat yani nasil bulucam saskinimmm, cok caresiz gördüm kendimi yahuu :-)
yada süpermen lisi ne diyo öle hissiyat dünyam bana bu sirketi hemen terketmemi söylüyor! öyle birsey di galiba ,birde jale hanimin odasina gitmeden öncede doga beklerizin önünde kapiya carpisi var ya o my goddddd:img-hyste:good: muhtesem sin ahmet yaaaaaa *kisssssss*

evet gamze ya bende o egzersiz yaptığı bölümü izliyom hep çok süper yapmış ya muhteşem:happy0064

gisemjackass
03-03-08, 22:21
benDe her iki fragmanı seyrettim Bu arada resim ekleyen arkadaşlara tşkler,emeğinize sağlık Gazi'mize az KalDı 1 saatçik :) Ve de arkadaşlar eski başlığımıza bakayım dedim . 2 misafiR vaR bu yeni başlığı hala farkedemeyenler var mıdır ki ? :img-wink:

**AyçA_DoğaÇ**
03-03-08, 22:35
bende 2.fragmanı şimdi izleme fırsatını buldum.Ahmet'imiz her zamanki gibi çok yakışıklı ve çok karizmatik.
Bende sizler gibi sabırsızlanıyorum arkadaşlar dizimizin başlaması ve Ahmet'i izlemek için.25 dk. falan kaldı.
Zaman geçmekte bilmiyor yaa.Ama dizi bir başlasın hemen geçer.Hiçbir şey anlamayız izlerken...:img-wink:

memo-66
03-03-08, 22:36
GAZ!! hoşgeldin aramıza...:img-wink:

memo ne rolü , ne büyükannesi...???Yoksa benden hanersiz seneryo mu yazmaya başladınız...???:icon_sorr:img-hyste

Emine hemen kisaca anlatiyim, neden Nagihan´a büyük anne diyorum, bi kezinde ona demisdimki, Annemin adasi oldugun, fakat onun ismi e ile yaziliyor, yani Nagehan! Sana Nagihan dedikce tuaf oluyorum gibisinden birsey demisdim herhalde, oda bana demisdiki, istersen bana anne diyebilirsin, hatta büyük anne de diyebilirsin demisti herhalde, bende büyük anne diyorum artik ona, kizmazsa eger :)
korkma senaryo felan yok, suan zaten aklimda sirf Almanca Imtan var :(
arkadaslar tüm calismalar icin tesekkür ederim :)

memo-66
03-03-08, 22:41
arkadaslar bana birisi öm ile gazinin ikinci fragmanini gönderebilirmi,
ben bulamadimda

archtech
03-03-08, 22:44
sanırım nete düşmedi..bi bölümde daha böyle olmuştu..ikincisi verilmiyo nete...

**AyçA_DoğaÇ**
04-03-08, 01:19
Ahmet bu bölümde de harika bir oyunculuk sergiledi ve ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı.Özellikle Cemil'le duygusal konuşma yaptığı sahnedeki duyguyu yine çok güzel bir şekilde yansıttığını düşünüyorum bizlere.Ayrıca her seferinde olduğu gibi belirtmeden geçemeyeceğim yine çok karizmatikti...:img-grin2

puleri
04-03-08, 01:55
Ahmet bu bölümde de harika bir oyunculuk sergiledi ve ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı.Özellikle Cemil'le duygusal konuşma yaptığı sahnedeki duyguyu yine çok güzel bir şekilde yansıttığını düşünüyorum bizlere.Ayrıca her seferinde olduğu gibi belirtmeden geçemeyeceğim yine çok karizmatikti...:img-grin2

evet ayçacım sana katılıyorum ahmet bu bölümde( herzamanki gibi) harikaydı karizma konusundada tabi:) o mükemmel bir oyuncu onu izlemeye bayılıyoruz ailece:img-yes:sahne olarakta hangi birini yazim bilmeemki her karade harikaydı ama o hastanede komutanına sarılması ve onla konuşmaları çok duyguluydu

uzun zamandır onu gülümserken görmemiştik bir kaç tane resim gülümserken:img-yes: gamzeleride ona çok yakışıyor:img-wink:
http://i30.tinypic.com/2mxpl78.jpg

http://i28.tinypic.com/2zgwvtc.jpg
http://i29.tinypic.com/5z35nl.jpg

tılsım16
04-03-08, 02:01
reyhancım resımler ıcın sagol cnm ozellıkle ıkııncı resımdkeı o gulusu muhtesem kafayı egerek hafıften gulmus yaa muhtesem olmus:)

**AyçA_DoğaÇ**
04-03-08, 02:04
Reyhancığım harikasın cnm ya.
En güzel sahnelerden resimler çekmişsin.Teşekkürler cnm...
Böyle bir gülüş,böyle bir bakış olamaz yaa.
Tam bir tatlılık abidesi...:img-grin2

puleri
04-03-08, 02:05
reyhancım resımler ıcın sagol cnm ozellıkle ıkııncı resımdkeı o gulusu muhtesem kafayı egerek hafıften gulmus yaa muhtesem olmus:)

çok detaycısın valla büşracım kafayı egdigini hiç farketmedim ben:img-yes:
evetsana katılıyorum canım çok tatlı ve karizma çıımış yani:img-wink:

rica ederim ayçacım insan herzaman görmek istiyo ahmetin gülümsedigini:img-yes:

puleri
04-03-08, 06:39
http://i27.tinypic.com/295y43p.jpg

http://i31.tinypic.com/nn8zkw.jpg

http://i30.tinypic.com/9jdrb5.png

http://i31.tinypic.com/34e3x5d.png

http://i26.tinypic.com/4rqb9f.png

http://i25.tinypic.com/2vbvof9.jpg
http://i27.tinypic.com/2md03uq.png

http://i28.tinypic.com/xc4g7.jpg

gisemjackass
04-03-08, 10:00
REyhancım, imzalaRın süPeR öTesii olmuşş ahmetimiz dünn her zaman olduğu gibi çok tatlıydı yine süper bir bölümdü yalnız o ilterin kardeşi var yha ona nedense sinir oldum gözüm tutmadıı ama sanırsam ahmetimizi sevcek :(
NEse kısacası yine süper bir bölümdüü :happy0064

andreasfbi
04-03-08, 11:56
ahmet yine çok iyi bir performans sergiledi :happy0064 her bölümde ayrı bir tatlı ayrı bir karizmaydı :img-in_lo:img-blush
gülüşünü de dediğiniz gibi uzun bir süre sonra tekrar gördük :happy0064

neev_1903
04-03-08, 14:19
bencede çok güzel bir bölümdü özellikle herkes gibi bende fıratın arkadaşıyla konuşduğu duygusal sahneyi çok beğendim
reytinglerde en azından birazcık yükselmiş

puleri resimler ve imzalar için çok teşekkürler bende özellikle o 2. resmi çok sevdim...

nagihan-n
04-03-08, 15:04
oof offf dün Ahmet yine süperdiii diziyi izledikçe çıldıreceymmm :):):) :happy0064

puleri imzalar çok güzel olmuş eklediğin resimler için ayrıca teşekkürler :):)

kuMraL!M
04-03-08, 15:22
puleri imzaların çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkk
dün yine çok güzel bir bölümdü ama sadece 1. reklama kadar olan kısmını izledim bugün avrupa atvden izliycem
ama yinede izlediiğim bölüme kadar süperdi
ben bi sahnesine acayip çok şaşırdım rizelinin sarı saçlı adamın yanına gidip onlarla çalışmak istemesi:icon_whis

ahmet_mmm
04-03-08, 16:14
reyhancım resimler için çok saol cnm:happy0064

memo-66
04-03-08, 16:36
Reyhan Resimler ve Imzalar icin tesekkür ederim :)

Neslihan♥Ahmet
04-03-08, 17:49
Dünkü bölümde Ahmet'im süperdi ya.birkez daha hayran kaldım.konuşmaları,bakışları herşeyiyle....

:)

gamze_kc ve puleri resimler için saolun ve puleri ayrıca imzalar için saol.Her zamanki gibi Ahmet'im süper...:)

Reytinglerde biraz düzelme var inşallah daha iyi olacaz..İnanıyorum:)

SeydaK
04-03-08, 19:15
Dün dizmizi izleyemedim bu güne kaldı.Çooo...k sabırsızlanıorum ama çok güzel bir bölüme benziyor.Yorumları okumamaya çalışıyorum ama inanılmaz bir merak var.Napıcam bilmiyorum :icon_whis

**AyçA_DoğaÇ**
04-03-08, 19:54
Reyhancığım imza çalışmaların harika olmuş cnmın içi.Eline emeğine sağlık.
gamze_kc resimler için çok saol cnm.

yAsemiin=)
04-03-08, 20:16
Ahmet yine superdi dun yaaaa:happy0064 hele birde o arkadasiyla konustugu sahne superdi. aglayasim gelmisti vallahi:icon_sorr birde tuna ile olan sahnesi. o gulusu :img-blush her zamanki gibi superdi iste ne diyimmmm:img-hyste
ve resimler icin tesekkurler arkadaslarr

yAsemiin=)
04-03-08, 20:18
birde su ilterin kardesi cikti basimiza. yakinda o da asik olur ahmetimizee:img-hyste zaten beyendi baksanizaaa. ama bizim ahmetimiz pas vermedi tabikidee :happy0064

Fenerbahcelikiz
04-03-08, 20:18
vay vay vay ben daha izlemedim siz resim bilen cekmissiniz
:icon_sorr insallah birazdan bakicam yarim saat sonra :D
oleeey oleeey:img-in_lo ahmet kurali görceeem

aasiii
04-03-08, 20:24
selam:img-wink:
http://i25.tinypic.com/34e5i0n.jpg

http://i27.tinypic.com/2lvoi7q.jpg

http://i25.tinypic.com/2qb4uv9.jpg

SeydaK
04-03-08, 20:26
Arkadaşlar bir çok yeni Ahmet Kural resmi var.Gruba eklemeye çalıştım olmadı.Ben de buraya ekleyeyim dedim.Ekleyebilen arkadaşlar gruba eklesinler lütfen...

http://img100.imageshack.us/img100/3258/ahmatkrlab2.png (http://imageshack.us)

http://img100.imageshack.us/img100/1290/ahmetkrl2rr5.png (http://imageshack.us)

Bunlar vardı sanırsam ama ben koydum.İnş. sorun olmamıştır.

Devamını koyuyorum şimdi...

SeydaK
04-03-08, 20:31
Diziden bir kaç foto...

http://img132.imageshack.us/img132/6632/gazi7pj6.png (http://imageshack.us)

http://img100.imageshack.us/img100/2628/gaz1ou8.jpg (http://imageshack.us)

http://img100.imageshack.us/img100/8516/gaz2gg4.jpg (http://imageshack.us)

Bunlarda diğer Ahmet Kural fotoları.Sitede olduğunu hiç sanmıyorum...

http://img187.imageshack.us/img187/7132/ahmetkural6eq6.jpg (http://imageshack.us)

http://img187.imageshack.us/img187/4571/ahmetkural7nm7.jpg (http://imageshack.us)

http://img187.imageshack.us/img187/9601/ahmetkural8nm2.jpg (http://imageshack.us)

SeydaK
04-03-08, 20:35
Bunlarda diğerleri ve son olanları...

http://img238.imageshack.us/img238/2203/savaak3.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/829/ahmetkrl4ot4.jpg (http://imageshack.us)

gisemjackass
04-03-08, 21:47
Resim ekleyenLeRe sonsuz tşkler,emeğinize sağlık .. arkadaşlar bu arada gazinin reytingine baktım sonuç:
15 GAZI [NET] ATV 3,70 11,90
biRaz iLERi giTTiK güsel biR habeR:img-in_lo:happy0064

memo-66
04-03-08, 22:07
Arkadaslar bakin bi calismada bulundum, bence bu grub gercekten iyi bir grub olurdu, tabiki senarist daha iyi bilir.
Keske birlikte bir görevde bulunsalar cok güzel olurdu degilmi??

ISTE SUAN GAZI DE EN COK ISTEDIGIM SEYLERDEN BIRI :) FIRATIN GRUBU :)
(MAALESEF SIRF LEYLA EKSIK!!!!:icon_sorr, keske o da diziden cikmasaydi!!!)

buyrun :

http://img171.imageshack.us/img171/7131/gazile5.png

memo-66
04-03-08, 22:09
arkadaslar tüm eklediginiz calismalar icin tesekkür ederim:)
herhalde yine yeni arkadaslar aramiza gelmis, hosgeldiniz arkadaslar:happy0064
Gisem bu reyting haberi icin tesekkür ederim, biraz olsa bile iyi olmasi cok güzel bence:)

ahmet_mmm
04-03-08, 23:20
arkadaşlar fotolr için çok çok çok teşşkrler:img-wink::happy0064

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 00:11
Şeydacığım ve aasiii resimler için çok teşekkürler.
Mehmet Fırat ve Ajans Grubu çalışması harika valla.Teşekkürler bizlerle paylaştığın için...

gisemjackass
05-03-08, 00:28
arkadaslar tüm eklediginiz calismalar icin tesekkür ederim:)
herhalde yine yeni arkadaslar aramiza gelmis, hosgeldiniz arkadaslar:happy0064
Gisem bu reyting haberi icin tesekkür ederim, biraz olsa bile iyi olmasi cok güzel bence:)

Rica edeRim MehmeT, inş. daha iyi sonuçlar alırız seninde yaptığın çalışma çok güsel olmuş emeğine sağlık

Emine & Ahmet
05-03-08, 01:11
Puleri resimler ve imzalar çok güzel olmuş ellerine sağlık.:img-wink:

gamze_kc , aasiii sağolun arkadaşlar resimler çok güzel tşk.:img-wink:

memo çalışman süper olmuş tşk.(Ama Tunayı koymasan daha süper olcaktıda neyse).:img-hyste :img-in_lo(Kıskançlık işte kusura bakma memo...yoksa çalışman süper olmuş)tekrar sağol. Ayrıca büyükanne açıklaman içinde tşk.:img-yes:

8.bölüm içinde yorum yapmaya gerek yok herşey ortadaydı zaten.:img-hysteFazla bişey demeye gerek yok tek kelimeyle Ahmet'im süperdi.:img-in_lo:img-icecr

Reytinglerin düzelmesinede çok sevindim.:happy0064Aman diziyi kaldırmasınlarda ne olursa olsun.:icon_sorr:img-in_lo

Emine & Ahmet
05-03-08, 01:19
<<G_A_N>> sanada tekrar tşk ederim recomun avatarları ve gifi için.:img-yes:Birde kullanıma açık tuttuğun için.:img-hyste:happy0064

archtech
05-03-08, 02:22
valla özledim ahmetin maillerini, bi tane atsa bari...bu aralar unuttu gitti bizi?sıkıldı mı nedir BİZDEN???

gisemjackass
05-03-08, 11:20
valla özledim ahmetin maillerini, bi tane atsa bari...bu aralar unuttu gitti bizi?sıkıldı mı nedir BİZDEN???

yok can yha üzülme nie sıkılsın ki bizden zaman bulamıyodur ayıca herkes mail atıoo cevap vermek çok zor bide meşgul yani artık tanınıo da :img-in_lo

gisemjackass
05-03-08, 11:31
bunLaRda benim çalışmalaRımm eski ResimLeR ama ÇalışmaLAR yenii :) :img-in_lo isteyeN kuLLanaBiLiR...!:img-cool2 oF aynı imzaDan 2 tane koymuşum özüR dileRimm... :img-blush

Emine & Ahmet
05-03-08, 13:06
http://img225.imageshack.us/img225/824/gazi821do5.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/9736/gazi831rh4.jpg

http://img206.imageshack.us/img206/3088/gazi811fe4.jpg

Allahım ya her hali bi başka güzel:img-in_lo(her zaman ki gibi):img-in_lo:img-icecr

Hürremsultan
05-03-08, 16:44
arkadaslar resimleri icin hepinize cok tesekkürler kac saatdir girmedim baya bir degismis sayfalar :D

Neslihan♥Ahmet
05-03-08, 17:40
gisemjackass imzalar için saol süperler=)

eminecim önemli değil.yaptığım avatarı kullanıyosun çok sevindim cnm:)sende saol.hıı bide ayrıca resim eklemişsin süperlerrr onlar içinde saol!!!:)

SeydaK
05-03-08, 17:44
Ya reytigler iyi biraz olsun ilerlemişiz.Eski formumuza kavuşmuşuz.
Çalışmalar,resimler ve diğerleri için tşkler.

ozenckaya
05-03-08, 18:12
selam arkadaşlar sizleri çok özledim
ben bir çalışma gibi birşey yaptım yani tam çalışma değil ama bakın siz karar verin :D

Ahmet Kural tanıtımı ve bölümümüz hakkında :D
http://img207.imageshack.us/img207/6748/yayn3zr2.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=yayn3zr2.jpg)

Neslihan♥Ahmet
05-03-08, 18:16
ben bir çalışma gibi birşey yaptım yani tam çalışma değil ama bakın siz karar verin :D

ayy valla süüper olmuş süpersin ellerine beynine sağlık!!!hemen bunu çoğaltıp dağıtalım!!!:)gerçekten burdaki herşeyi çok seveceksiniz:)

nagihan-n
05-03-08, 18:32
arkadaşlar resim ekleyen arkadaşlara teşekkürlerrr =))

Özenc tatlım çalışman ; Ahmet Kural tanıtımı ve bölümü

çokkk güzel olmuşş :) Ahmetciğimiiz girse siteyee yazdıklarımızı okusaa süper olurr =(

GAZ!!
05-03-08, 19:52
Arkadaşlar Bol Bol Resim Ekleyin Açtiğim Siteyi Beraber Donatalim

gisemjackass
05-03-08, 20:09
<<G_A_N>> , yorumun için tşkler canım beğenmene sevind,mm isteRsen kuLlanabilirsinn bu arada aDın neydi canım ? :img-wink:

eminecim ,resimlerde çok tatlı saoll tadlım
özencim bisde seni özledikk çalışma süper ötesiiii ellerine sağlık :good:

Neslihan♥Ahmet
05-03-08, 20:12
Canım biz üç kardeş bu nicki kullanıyoruz ama buraya daha çok ben yazıyorum Neslihan diyebilirsin cnm;)

bu arada başka Ahmet'ten mail alan varmı arkadaşlar.şu sıralar hep çekimlemi uğraşıyor?pek ulaşamıyorum:)

GAZ!!
05-03-08, 20:14
gerçekten neslihan süper olmuş ellerine sağlık

Neslihan♥Ahmet
05-03-08, 20:42
rica ederim ne demek onun için emek vermek çok güzel bir duygu:)

ahmet_mmm
05-03-08, 21:24
cnm çok guzel olmş ellerıne sağlık:img-wink:

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:09
Gizemciğim imza çalışmaların çok güzel olmuş bitanem.Eline emeğine sağlık.
Emineciğim resimler için çok saol cnm.
Özençciğim çalışmana bayıldım aşkitom yaa,süpersin valla.Emeğine sağlık...
Bu arada GAZ!! site linki vermek yasaktı cnm.İstersen msjını sil...:img-wink:

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:11
Resimlerin üzerine tıklayınca boyutları büyüyüyor...

http://img522.imageshack.us/img522/9286/gg2ci3.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=gg2ci3.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/8634/gg5fb3.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=gg5fb3.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/2934/gg8ew0.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=gg8ew0.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/3574/gg9ps6.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=gg9ps6.jpg)

http://img522.imageshack.us/img522/1274/gg10bb0.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=gg10bb0.jpg) http://img227.imageshack.us/img227/6894/gg24bz4.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=gg24bz4.jpg) http://img522.imageshack.us/img522/1556/gg25hp3.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=gg25hp3.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/4201/gg29qw0.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=gg29qw0.jpg)

http://img128.imageshack.us/img128/1989/gg31zt3.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=gg31zt3.jpg) http://img522.imageshack.us/img522/8743/gg32bw9.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=gg32bw9.jpg) http://img128.imageshack.us/img128/5121/gg35lo2.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=gg35lo2.jpg) http://img522.imageshack.us/img522/2738/gg36kz7.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=gg36kz7.jpg)

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:14

http://img186.imageshack.us/img186/810/gg37hb3.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=gg37hb3.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/2110/gg41eo2.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=gg41eo2.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/9917/gg42ll4.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=gg42ll4.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/7644/gg44bq0.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=gg44bq0.jpg)

http://img522.imageshack.us/img522/6163/gg47lj1.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=gg47lj1.jpg) http://img526.imageshack.us/img526/3793/gg49fw0.th.jpg (http://img526.imageshack.us/my.php?image=gg49fw0.jpg) http://img526.imageshack.us/img526/4742/gg51kh4.th.jpg (http://img526.imageshack.us/my.php?image=gg51kh4.jpg) http://img115.imageshack.us/img115/7868/gg53ye0.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=gg53ye0.jpg)

http://img115.imageshack.us/img115/9321/gg56ty2.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=gg56ty2.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/8594/gg65sy4.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=gg65sy4.jpg) http://img259.imageshack.us/img259/6310/gg67ju8.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg67ju8.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/686/gg69gx7.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=gg69gx7.jpg)

gisemjackass
05-03-08, 22:15
Gizemciğim imza çalışmaların çok güzel olmuş bitanem.Eline emeğine sağlık.
Emineciğim resimler için çok saol cnm.
Özençciğim çalışmana bayıldım aşkitom yaa,süpersin valla.Emeğine sağlık...
Bu arada GAZ!! site linki vermek yasaktı cnm.İstersen msjını sil...:img-wink:

Ayçam ,o değeRli yoRumun için saOll tadLımmm AyRıca REsimLER süpeR öTesii KAReLEri harika yakalamışsın emeğine sağlıkk canikomm ... :happy0064

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:16

http://img259.imageshack.us/img259/9906/gg71br0.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg71br0.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/1213/gg72kj2.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=gg72kj2.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/3396/gg74ki4.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=gg74ki4.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/4815/gg75ni7.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=gg75ni7.jpg)

http://img125.imageshack.us/img125/1286/gg78ib3.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=gg78ib3.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/6641/gg79yt6.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=gg79yt6.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/2625/gg80xi9.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=gg80xi9.jpg) http://img259.imageshack.us/img259/1109/gg82ul5.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg82ul5.jpg)

http://img259.imageshack.us/img259/4430/gg83ku5.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg83ku5.jpg) http://img116.imageshack.us/img116/3498/gg84qm3.th.jpg (http://img116.imageshack.us/my.php?image=gg84qm3.jpg) http://img259.imageshack.us/img259/3183/gg85qn2.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg85qn2.jpg) http://img116.imageshack.us/img116/414/gg86lf7.th.jpg (http://img116.imageshack.us/my.php?image=gg86lf7.jpg)

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:18
Gizem'im asıl sen saol canımın içi güzel yorumun için.Beğenmene çok sevindim...:img-wink:

http://img259.imageshack.us/img259/1294/gg88sp4.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg88sp4.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/6497/gg89lq1.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=gg89lq1.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/754/gg93rh3.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=gg93rh3.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/681/gg94jf7.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=gg94jf7.jpg)

http://img259.imageshack.us/img259/2581/gg96fx1.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg96fx1.jpg) http://img259.imageshack.us/img259/2695/gg107rl8.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg107rl8.jpg) http://img238.imageshack.us/img238/3972/gg108oh8.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=gg108oh8.jpg) http://img259.imageshack.us/img259/1393/gg111zr4.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=gg111zr4.jpg)

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:21

http://img223.imageshack.us/img223/8194/gg112vi9.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=gg112vi9.jpg) http://img223.imageshack.us/img223/821/gg113wm1.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=gg113wm1.jpg) http://img264.imageshack.us/img264/9996/gg115fn7.th.jpg (http://img264.imageshack.us/my.php?image=gg115fn7.jpg) http://img264.imageshack.us/img264/5643/gg118nl0.th.jpg (http://img264.imageshack.us/my.php?image=gg118nl0.jpg)

http://img264.imageshack.us/img264/5686/gg120ve5.th.jpg (http://img264.imageshack.us/my.php?image=gg120ve5.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/686/gg127xq4.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=gg127xq4.jpg) http://img264.imageshack.us/img264/1985/gg128zq0.th.jpg (http://img264.imageshack.us/my.php?image=gg128zq0.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/2203/gg132qd7.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=gg132qd7.jpg)

http://img223.imageshack.us/img223/6500/gg134kq9.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=gg134kq9.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/2038/gg135ow0.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=gg135ow0.jpg) http://img223.imageshack.us/img223/8592/gg136cj0.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=gg136cj0.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/580/gg137yw6.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=gg137yw6.jpg)

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:22

http://img162.imageshack.us/img162/5918/gg139tu5.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=gg139tu5.jpg) http://img264.imageshack.us/img264/6678/gg140gt6.th.jpg (http://img264.imageshack.us/my.php?image=gg140gt6.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/5476/gg141jh5.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=gg141jh5.jpg) http://img223.imageshack.us/img223/830/gg142nc3.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=gg142nc3.jpg)

http://img228.imageshack.us/img228/1103/gg144jl5.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=gg144jl5.jpg) http://img228.imageshack.us/img228/669/gg145mn9.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=gg145mn9.jpg) http://img228.imageshack.us/img228/249/gg146gy8.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=gg146gy8.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/59/gg147yv9.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=gg147yv9.jpg)

http://img181.imageshack.us/img181/4184/gg149dk2.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=gg149dk2.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/1421/gg150ij2.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=gg150ij2.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/329/gg151fw5.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=gg151fw5.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/3183/gg152dv0.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=gg152dv0.jpg)

**AyçA_DoğaÇ**
05-03-08, 22:25

http://img401.imageshack.us/img401/9995/gg153vq0.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=gg153vq0.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/9293/gg155jo2.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=gg155jo2.jpg) http://img168.imageshack.us/img168/4228/gg156ie5.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=gg156ie5.jpg) http://img401.imageshack.us/img401/79/gggkl7.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=gggkl7.jpg)

http://img168.imageshack.us/img168/1095/gg158jv0.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=gg158jv0.jpg) http://img401.imageshack.us/img401/733/gg159nw2.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=gg159nw2.jpg) http://img168.imageshack.us/img168/7207/gg161lc1.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=gg161lc1.jpg) http://img160.imageshack.us/img160/9093/gg162zj4.th.jpg (http://img160.imageshack.us/my.php?image=gg162zj4.jpg)

http://img160.imageshack.us/img160/3541/gg165go6.th.jpg (http://img160.imageshack.us/my.php?image=gg165go6.jpg) http://img401.imageshack.us/img401/3526/gg167wx3.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=gg167wx3.jpg) http://img168.imageshack.us/img168/5489/gg168vv6.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=gg168vv6.jpg)

Resimler bu kadar...

puleri
05-03-08, 22:38

özenç harika olmuş bu ya ellerine saglık emek vermişsin baya ... bunu ahmete mail olarak atsanıza arkadaşlar eminim çok begenicektir ve onun için neler yaptıgımızıda görmüş olacaktır ne dersiniz güzel olmazmı?

puleri
06-03-08, 06:35
benden bir tane imza ahmetin eski resimlerinden kullandım.umarı begenirsiniz:img-yes: farklı renklerde

http://i29.tinypic.com/4vjsjr.jpg

http://i29.tinypic.com/k9w6tf.jpg

gamze_kc
06-03-08, 10:58
arkadaşlar resimler bi harika hepinizin ellerine sağlık. ya şu gamzelerine bayılıyorum ya:img-wink:

GAZ!!
06-03-08, 15:09
gerçekten arkadaşlar bir harika hepinizin ellerine sağlık

((suzan))
06-03-08, 15:44
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi Ahmet Kural hayranıyım....Çok güzel
çalışmalar yapmışsınız...Beni de aranıza alırsanız okuldan zamanım kaldığında bende elimden geleni yaparım......:icon_roll

ozenckaya
06-03-08, 16:07
tabiiki alırız canım ne demek? :D

bu arada yapılan yorumlar için sağolun
pulerinin fikri güzel :D
ahmete mail olarak atalım bunu bence de :)

puleri ve ayçacığım resimler ve çalışmalar süper olmuşlar :D

nagihan-n
06-03-08, 16:09
Ayça'm resimler için saol canım
puleri çalışmalar çok güzel eline sağlık :)

((suzan))

aramıza hoşgeldinnn seni aramızda görmekte mutluluk duyarızzz keyiflii forumlarr :):)

memo-66
06-03-08, 16:35
Öncelikle yorumlariniz icin tesekkür ederim arkadaslar:Ayca,Gisem ve Emine

Ayrica Emine rica ederim büyükanne aciklamasi icin Resimler icin tesekkür ederim :) ve Gisem Imzalar icin tesekkür ederim :)

Seydak arkadasim calismalarin icin tesekkürler ve Fansitesi acarsan cok iyi olur :)
tesekkür ederim :)

Özenc arkadasim Ahmet Kural Tanitimi icin tesekkür ederim :)

Ayca yine baya resimler eklemissin, cok sagol :)

puleri Imzalarin icin tesekkür ederim :)

Suzan aramiza hosgeldin :)

Neslihan♥Ahmet
06-03-08, 17:51
Suzan aramıza hoşgeldin!!:)

Ayça resimlerin için çok saol çok tatlı çıkmış Ahmet...:)

Pulericim canım imzalar çok hoş ellerine sağlık:)

nagihan-n
06-03-08, 18:33
http://img442.imageshack.us/img442/1040/11ox9.jpg (http://imageshack.us)

http://img510.imageshack.us/img510/7236/11123ur1.jpg (http://imageshack.us)

http://img212.imageshack.us/img212/2980/dfgwr5.jpg (http://imageshack.us)

http://img209.imageshack.us/img209/2685/gg86lf7copyhn3.jpg (http://imageshack.us) http://img209.imageshack.us/img209/4134/gg139tu5copyof7.jpg (http://imageshack.us)

http://img442.imageshack.us/img442/1620/ghhjts6.jpg (http://imageshack.us)

**AyçA_DoğaÇ**
06-03-08, 19:41
Reyhancığım ve Nagihan'ım çalışmalarınız çok güzel olmuş canlarım.Emeğinize sağlık.
Özençciğim,Mehmet,Nagihancığım ve Neslihancığım sizlerde çok saolun bitanelerim yorumlarınız için.Beğenmenize çok sevindim...

Fenerbahcelikiz
06-03-08, 19:46
aii herseye öldüm yaaa spersiniz arkadaslar
ellerinize yüreyinize saglik...
Imza & Avatarlarda cok skr cikmis

Elif Polat
06-03-08, 19:47
archtechcim eklesene canim :D

Elif Polat
06-03-08, 19:59
su forumun adinida bana öm atarsaniz sevinirim lütfen

archtech
06-03-08, 20:02
arkadaşlar foto ekleyemiyorum.noldu bu siteye ya....

andreasfbi
06-03-08, 20:09
herkese merhaba arkadaşlar birkaç gündür siteye giremiyordum baya ilerlemişsiniz gene :happy0064 bu arada çalışmlarınız resimleriniz için ayrı ayrı teşekkür edrim ellerinize sağlık...hepsi süper :img-wink:
reytinglerde ilerlemiş ona da sevindiğimi söylemeden geçemicem :)

archtech
06-03-08, 20:32
çok güzel bi foto buldum ama bit eşlem resim olduğundan mıdır nedir ekleyemiyorum...
biri yardım ederse sevinirim, paylaşmak istiyorum çünkü:D

Emine & Ahmet
06-03-08, 20:52
gisemjackass , puleri izalar muhteşem tşk.:img-wink:

nagihan avatarlar ve imzaların süper ellerine sağlık.:img-wink:

<<G_A_N>> sende sağol canım bende şu bi iki gün içinde Recomun avatarlarından yapıp kullanmak istiyodum.:img-yes:O yüzden senin avatarlar çok makbule geçti.:img-hysteO yüzden tekrar tekrar sağol.:img-wink:

ozenckaya Ahmet Kural tanıtım bölümü çok güzel olmuş emeğine sağlık tşk.:img-wink:

Ayçaaaaaaa süper resimler çok sağol canım Ahmet'im ya hepsinde bi başka güzellik.:img-in_lo

((suzan)) canım hoşgeldin aramıza.:img-wink:Ne güzel git gide Ahmet sevenler ve buraya gelenler çoğalıyo.:happy0064

memo-66
06-03-08, 20:54
Büyükanne (nagihan) aviler ve imzalar icin tesekkür ederim :img-wink:,
bu arada kizmiyorsun degilmi, büyükanne diyorum diye???

Basak kusura bakma ya, bilsem yardim ederdim :icon_sorr

Emine & Ahmet
06-03-08, 21:00
Başak sanırım ismin.Canım ben sana özel mesaj attım bi bak istersen sana seve seve yardımcı olurum.İnş.olur.

**AyçA_DoğaÇ**
06-03-08, 21:05
Emineciğim saol cnm resimlere yorumun için,beğenmene çok sevindim.
Başakçığım ekleyeceğin resmi bekliyoruz cnm,umarım ekleyebilirsin foruma...

tılsım16
06-03-08, 21:13
millet yıne ucmussunuz :)
ekledıgınız resımlere ımza ve avılere bayıldım:)
ayçam, nagıhancım, özençim, GAN, reyhancım, gizemcim...
unuttugum kımse varsa kusur bakmasın:)
hepızınızeee cok tesekkurler arkadaslarr.....hepsi super olmuss:):)
bu arada suzan aramıza hozgeldın sende:)

**AyçA_DoğaÇ**
07-03-08, 00:18
millet yıne ucmussunuz :)
ekledıgınız resımlere ımza ve avılere bayıldım:)
ayçam, nagıhancım, özençim, GAN, reyhancım, gizemcim...
unuttugum kımse varsa kusur bakmasın:)
hepızınızeee cok tesekkurler arkadaslarr.....hepsi super olmuss:):)
bu arada suzan aramıza hozgeldın sende:)

saol Büşram güzel yorumun için.Beğenmene çok sevindim. :img-wink: yarında bol bol özel çalışma yapacağım 8.bölüm resimlerinden...

archtech
07-03-08, 02:05
sonunda ekleyebildim.araştırma yaparken buldum nette.ahmet ve msmden arkadaşları.gerçi ben burada bi tek öndeki hakan duran ve ahmetin yanındaki ufuk atlıyı tanıyorum.bi de müjdat gezen tabi:D ufukla ahmette heralde yakın arkadaş bayağı...
bu arada resimle ilgili bilgi 29.10.2006/17:41 'de çekilmiş.resim kalitesiz kusura bakmayın bu arada.ancak bu kadar oldu....

archtech
07-03-08, 02:08
bu da jpeg olarak...

Emine & Ahmet
07-03-08, 02:28
Resim çok güzelmiş canım çok tşk.:img-wink:Ahmet'im her zamanki gibi süper.:img-in_lo:img-icecr:happy0064

Hürremsultan
07-03-08, 11:19
archtech foto icin tesekkürler!!!!

andreasfbi
07-03-08, 11:44
galiba kulağında küpe var gene :img-yes: çok güzel çıkmış her zamanki gibi . :img-blush archtech sağol canım :img-wink:

memo-66
07-03-08, 15:09
Basak resim icin cok tesekkür ederim :)

Emine & Ahmet
07-03-08, 15:34
http://img229.imageshack.us/img229/8507/49086342eo6.png

http://img229.imageshack.us/img229/3920/53585872wa5.png

http://img229.imageshack.us/img229/7750/95774605yc2.png

http://img132.imageshack.us/img132/9902/74023209co9.png

http://img84.imageshack.us/img84/1741/43513103fi7.png

Emine & Ahmet
07-03-08, 15:39
http://img411.imageshack.us/img411/3635/43941596te4.png

http://img411.imageshack.us/img411/5406/10ta8.png

http://img122.imageshack.us/img122/7624/11gc4.png

http://img81.imageshack.us/img81/6720/13fm0.png

http://img520.imageshack.us/img520/6317/14aq9.png

Emine & Ahmet
07-03-08, 15:41
http://img512.imageshack.us/img512/5541/19hn3.png

http://img206.imageshack.us/img206/9521/20bt3.png

http://img512.imageshack.us/img512/2109/21gq2.png

http://img206.imageshack.us/img206/7514/22hh4.png

http://img88.imageshack.us/img88/5736/23bw5.png

Emine & Ahmet
07-03-08, 15:43
http://img88.imageshack.us/img88/4346/24gd9.png

http://img220.imageshack.us/img220/8493/25dt2.png

http://img228.imageshack.us/img228/2963/27mr9.png

http://img186.imageshack.us/img186/6179/32je1.png

http://img90.imageshack.us/img90/2180/33df5.png

Emine & Ahmet
07-03-08, 15:45
http://img90.imageshack.us/img90/1369/34ut5.png

http://img254.imageshack.us/img254/1699/35bc4.png

http://img254.imageshack.us/img254/4650/36vl3.png

http://img507.imageshack.us/img507/9919/37uu7.png

http://img254.imageshack.us/img254/4016/38dd7.png

BİTTİ...:img-hyste:happy0064Oh be çok şükür.:happy0064Çok yoruldum.:sad53:

nagihan-n
07-03-08, 16:14
Büyükanne (nagihan) aviler ve imzalar icin tesekkür ederim :img-wink:,
bu arada kizmiyorsun degilmi, büyükanne diyorum diye???

Basak kusura bakma ya, bilsem yardim ederdim :icon_sorr

yok ne kızıcam :D nine de babaanne dee cicianne de ne diyosan de:img-hyste:img-hyste:img-hyste:happy0064

canlar yorumlarınız için saolunn :)

Emine'cim resimler için teşekkürlerrr :happy0064

GermanLady14
07-03-08, 16:34
Su imzadaki Ahmet Abinin Resimleri'ni biri bana ÖM'nen atabilirmi??!
SImdiden tesekkürleR!

http://i26.tinypic.com/72uhj7.png

Neslihan♥Ahmet
07-03-08, 16:55
çoşmuşsunuz tebrik ederim...herşey için çok saolun canlar...:)

bu bölümde yine Ahmet'im karizma olarak konuşacak!!çok hoş -duygusal- sahneler var.izlemek için sabırsızlanıyorum:)

nazlikiz
07-03-08, 16:59
ya arkadaslar ahmet kuralin dogum tarihini bilen varmi 1982 bilyiorum ama ay ve gün olarak bilmiyorum devaplarsaniz sevinirim...

Neslihan♥Ahmet
07-03-08, 17:27
Kendisinden öğrenildiğine göre 10 Kasım 1982 olarak biliniyor;)

archtech
07-03-08, 20:12
galiba kulağında küpe var gene :img-yes: çok güzel çıkmış her zamanki gibi . :img-blush archtech sağol canım :img-wink:

bişey deil arkadaşlar.zaten hala kulağı delik, dizide dikkatli bakarsan kulağındaki deliği görürsün:)

gisemjackass
08-03-08, 01:30
REsim ekleyenleRe , çalışma yapanlara ve çalışmamı beğenenlere çok tşk ederim sizinde emeğinize sağlık HEpinize özel özel tşk etmek isterdim ama zamanım yok hoşçalkalın yaRın girersem yeni çalışmlaRak ekliycemm herkese iigeceler bye :)

archtech
08-03-08, 02:49
bu arada ben bi bilgi daha öğrendim.bize bahsettiği ablasının ismi nil çelebioğlu, 1976 doğumlu olabilir, ...:)

Hürremsultan
08-03-08, 11:46
bu arada ben bi bilgi daha öğrendim.bize bahsettiği ablasının ismi nil çelebioğlu, 1976 doğumlu olabilir, ...:)

a a tek cocuk degilmiymis ahmet benim aklimda öle kaldi:D

sagol bilgi icin arkdaslar calisma yapan arkadaslarin tek tek elllerine saaglik
ahmete fan sitesi acilmis süper yaaaa :D

Hürremsultan
08-03-08, 11:48
Kendisinden öğrenildiğine göre 10 Kasım 1982 olarak biliniyor;)

yay burcu yani öylemi??? himmmm
bu arada o kulagindaki küpe deligi fikrimin ince gülünde de vardi ve hatta ah su kizlar kisa filminde bile varr yani anliyacanizz teeee gencliginden kalma bir küpee( ayy adami yasli yaptim gitti :D)

gisemjackass
08-03-08, 12:25
Eminecim ResimLEr için saoll NAGİHAN.PULeRİ imzalarınız müthişş süpersiniz.. BAşakÇımm BİlGİn için saoll taDlımm...
BEnde Eski başlığa eklemiştim bu resmi bidaha ekleyimm baRii ...
http://img391.imageshack.us/img391/6749/dizifilmag9.jpg (http://imageshack.us)

memo-66
08-03-08, 12:55
gisem resim icin tesekkür ederim, burayada eklmen iyi oldu :)
Basak bilgi (Ablasi->Nil Celebioglu) icin tesekkür ederim :)

Hürremsultan
08-03-08, 14:08
atv nin sitesinden

http://img373.imageshack.us/img373/6154/gazi1739czd9.jpg (http://imageshack.us)

rizeli de gelmis cenaze ye ;(

Neslihan♥Ahmet
08-03-08, 14:39
Gizem resim için teşekkürler cnm:)

Hürremsultan resim için sağol cnm sende (bu arada ismin neydi?)

**AyçA_DoğaÇ**
08-03-08, 15:19
Emineciğim 9.bölüm fragmanına ait resimler için çok teşekkürler cnm.
Hürremsultan Atv'nin sitesindeki resmi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Başakçığım Ahmet'in msm'deki fotosu için saol.
Gizemciğim eklediğin çalışma harika canımın içi,teşekkürler...

andreasfbi
08-03-08, 16:38
resimler için çok teşekkürler :img-wink:
bu arada bugün herkes nerde :icon_sorr arada uğrayın başlığımza arkadaşlar :sad53:

gisemjackass
08-03-08, 17:15
Ayçam , saoll bidanem TaDlıı YoRumunn içinn...
<<G_A_N>> ve MEhmeT . yorumunuz için tşkler, beğenmenizee çok sevindim eski başlıktada vaRdı BURda da olduu. UmaRım biR gün bu GeRçek oLuR da REsimin üstüne kendi el yazısı ile yazaR :img-wink:
GamzeCim , ekLediğin REsim için tşkLeR Canıımmm ... :good:

gisemjackass
08-03-08, 18:13
BunLaRı YEni yaPTımm .. UmaRım beğeniRsiniz... İSTEYenn KuLLanaBİLİR ..

http://img387.imageshack.us/img387/2096/ahmettz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img387.imageshack.us/img387/171/ahmet1fn0.jpg (http://imageshack.us)

nagihan-n
08-03-08, 18:22
Hürremsultan -resim için saol :)

gisemjackass--imzalar çok güzel eline sağlık :)

**AyçA_DoğaÇ**
08-03-08, 18:28
Gizemciğim harikasın bitanem.İmza çalışmaların çok güzel olmuş.Eline emeğine sağlık...
Bugün hem Ahmet'in başlığı hem de Gazi Dizisinin başlığı sessiz.Ama Pazartesi ve Salı günü falanda hiç boş olmuyor...:)

gisemjackass
08-03-08, 18:41
Ayçamm, beğenmene sevinDimm TadLımmmm ....
NAgihancım. değeRli Yorumun için saoll canımm ...
BunLARda devamı aynı imza ama renkler farklıı demin eklenmemişti de bide avatar.
http://img371.imageshack.us/img371/7788/ahmet2gr7.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/6401/ahmet3by0.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/212/icon143ov1xk7.png (http://imageshack.us)

gisemjackass
08-03-08, 18:44
aiiiiii yeriiiiimm kuzuuuuu sagol canim yaa bitanesin yaa ellerine saglik
süperler tabii kullaniriz canim sen yaparsinda kullanmatzmiyiz aiii
SAol canım benim beğenmene çok seviDimm bidanemmm...
Mehmett, yorumun için saoll eLimden geldiği kadaRıyla yapıp yapıp ekliycem

Hürremsultan
08-03-08, 18:59
Nagihan, Gizem, Mehmet, Ayca,Merve ve Gan tesekkürler yorumunuz icin

Gan im adim Gamze canimm:img-wink: sölememismiydim sana adimi ?hay allah :D

Neslihan♥Ahmet
08-03-08, 19:08
Nagihan, Gizem, Mehmet, Ayca,Merve ve Gan tesekkürler yorumunuz icin

Gan im adim Gamze canimm:img-wink: sölememismiydim sana adimi ?hay allah :D

yok canım hatırlamıyorum ya tamam Gamzeciim...:) Bende Neslihan;)

Gizeciim imzalar çok hoşlar canım ellerine sağlık bitanem..:)

andreasfbi
08-03-08, 19:53
gizemcim çalışmaların süper canım ellerine ve emeğine sağlık :img-wink:
bu arada geceye doğru hareketlenir burası merak etmeyin :)

gisemjackass
08-03-08, 20:40
gizemcim çalışmaların süper canım ellerine ve emeğine sağlık :img-wink:
bu arada geceye doğru hareketlenir burası merak etmeyin :)

saol cannımm beğenmene sevindimm..Hmm o zaMAn akşam ben hep buRdayım.
Neslihancım ve Gamzecim sizde taDlı yorumunuz için saollunn :happy0064

archtech
08-03-08, 21:37
bu da başka bir foto

bu arada hürremsultan, ah şu kızlarda delik değil kulağı, ona da dikkat ettim.istanbula gelince deldirmiş sanırım:)

gisemjackass
08-03-08, 21:52
ünlü olunca deldirmiş kulağını heralde ahmet'imiz :) bu arada bu akşam niye böyleyiz :icon_sorr
eklenen resimler için tşkler. Eet yha nie böleyiz bugünn .. MERveme katıllıyorum ( merve ydi dime adın canım yanlış sa özüR dileRİm )

Emine & Ahmet
08-03-08, 22:17
archtech Ahmet'imin ablası hakkındaki bilgi için tşk.Git gide artık benim annesinin,babasının,dedesinin,amcasının daha aklınıza sülale olarak kim gelirse öğrenmem lazım.:img-in_loEee artık evlenince sorun çıkmasın diye.:img-in_lo:img-hyste(Bu bilgiyi nerden öğrendin.Merak ettim şimdi).

Bu arada yorumlarınızı okudum.(Küpe hakkındaki).Bence küpe çok yakışıyo ona.:img-in_loYaa zaten ne yapsa yakışıyo benim bitaneme.:img-icecr:img-in_lo

gisemjackass diğer başlıkta olan resmi tekrar burayada eklediğin için,imzaların ve avatarın için tşk.:img-wink:

Hürremsultan atv nin sitesindeki resmi eklediğin için çok tşk.(Mavi bi insana ancak bu kadar yakışır yaa).:img-in_lo

archtech resim için tşk.

andreasfbi
08-03-08, 22:51
gece gece ilham geldi :)

leyla ve fırat sevenler için :img-in_lo
http://img410.imageshack.us/img410/6892/aileavatar1vc8.png (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/6287/aileavatar2cb5.png (http://imageshack.us)

http://img164.imageshack.us/img164/3554/aileeeqe7.th.png (http://img164.imageshack.us/my.php?image=aileeeqe7.png)

http://img164.imageshack.us/img164/817/aileee2jk1.png (http://imageshack.us)

herkes için :)
http://img410.imageshack.us/img410/626/avatarmtj7.png (http://imageshack.us) http://img164.imageshack.us/img164/5601/avatarm2po8.png (http://imageshack.us) http://img528.imageshack.us/img528/7932/avatarm3iq1.png (http://imageshack.us) http://img528.imageshack.us/img528/3442/avatarm4fs5.png (http://imageshack.us)

(gizemcim doğru biliyorsun :) )

archtech
09-03-08, 01:06
anne babasının ismini bulmuştuk bi yerden....sema-mesut kural;)

YeSim53
09-03-08, 03:36
slm arkadaslar yaa ay uzun zamandir yazamadim bu foruma cok az girebiliyom bu aralar okul yüzünden neyse bu arada bütün paylasimlar icin hepinize cok cok tesekkürler ellerinize yüreginize saglik:img-wink::img-wink:

Hürremsultan
09-03-08, 10:45
bu da başka bir foto

bu arada hürremsultan, ah şu kızlarda delik değil kulağı, ona da dikkat ettim.istanbula gelince deldirmiş sanırım:)

resim güzelmis beah :D sagol ekledigin icin
hadi ya? ben kulaginda delik oldugunu gördüm sandim:)demek bizim oglan metropole gelince ayak uydurmak istemiss :D arkadaslar bana hala cevap gelmedi su malum sitedeki arkadasdan off acaba beni unutdumu ne:icon_sorr

Emine & Ahmet
09-03-08, 12:20
Resim küçüktü yine büyülttüm.Net olmadı ama...:icon_sorr

Mavi gömleğinede bayılıyorum yaa...:img-in_lo

http://img120.imageshack.us/img120/2865/gazi1739s61qi0.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/7598/gazi1739s61fk3.jpg

Neslihan♥Ahmet
09-03-08, 12:51
Eminecim resim için çok saol cnm...Maviii ona çokk yakışıyor...:)(gerçi hangisi yakışmıyo ki?)

Emine & Ahmet
09-03-08, 12:52
anne babasının ismini bulmuştuk bi yerden....sema-mesut kural;)

artchech aaa evet doğruya anne ve babasının ismi bi yerden bulunup buraya yazılmıştı.:img-yes:Şimdi aklıma geldi sen yazınca(isimleri pek aklımda tutamıyorum malesef bi de konular okadar çok olunca insanın aklı karışıto).:icon_sorrTekrar sağol yazdığın için.:img-wink:

Ama ben bi soru sormuştum sanada neyse yine de sağol.:img-yes:

Emine & Ahmet
09-03-08, 12:56
Eminecim resim için çok saol cnm...Maviii ona çokk yakışıyor...:)(gerçi hangisi yakışmıyo ki?)

Rica ederim canım.Doğru ona ne yakışmıyo ki ? Güzele yani ona ne yakışmaz ki ? Canım benim yaa o kadar tatlı ki herşey sanki onda güzel...:img-in_lo:img-icecr

Emine & Ahmet
09-03-08, 12:59
andreasfbi imzalar ve avatarlar için çok sağol.:img-wink:Çok güzel olmuşlar.:img-yes:

memo-66
09-03-08, 12:59
Emine resimler icin tesekkür ederim
Gamze sende takma kafani, bence arkadas cevapini gönderir.

Arkadaslar hep giremesemde Gazi Fragmaninda güzel sözleri buraya yazmaya calisacagim bu bölümdeki beklenilen sahnelerden biri :

Ilter: CANIMI SIKIYORSUN!
Firat: DUA ET, SIMDILIK SIKIYORUM! AMA EMIN OL, ALACAGIM!
Ilter: AMA BEN DOKUZ CANLIYIM
Firat: HEPSINI ALACAGIM! TEK, TEK!

Emine & Ahmet
09-03-08, 13:07
Rica ederim memo sağol.Bende sana tşk ederim 9.bölüm sahnesindeki Fırat ve İlter konuşması için.Canım benim yaa ne güzelde söylüyo tek tek alıcam canını diyo...:img-in_loAlsada şu İlter pisliğinden kurtulsak...Hem o gitmiş olunca daha çok gösterirler Fıratımı.:img-in_loOyuncu ne kadar az olsa daha iyi belki daha çok gösterirler.:img-in_loAyyy bende ne düşünüyorum nerdeyse herkes diziden çıksın tek başına oynasın diycem.:img-hyste

Neslihan♥Ahmet
09-03-08, 13:34
Aslında güzel olur düşünsenize her sahnede o....:)

memo ellerine sağlık gerçekten de çok güzel bi sahne olacak.bakışı konuşması fln çok tatlı orda;)

||SeDeF||
09-03-08, 13:41
oh be sükürler olsun ki uzun süre sonra net'e girebildim...

ben malesefki son iki bölümdür GAZİ'yi izleyemiyorum ama bu hafta kesin izliyeceğim....
sayfalara baktımda cok güzel resimler calışmalar yapmışsınız arkadaşlar hepinizin ellerine kollarına sağlık ve hepinize sonsuz teşekkürler...

ahmetimi cok özledim ya bir an önce hemen pazartesi olsa keşke...

||SeDeF||
09-03-08, 13:56
http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/4-11.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/3-13.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/2-12.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/5-11.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/31-2.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/30-2.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/27-1.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/26-2.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/25-3.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/23-3.png

BY MANDY

||SeDeF||
09-03-08, 13:59
http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/13-7.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/12-9.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/28-1.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/19-4.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/17-6.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/GaziBL08ByKOKSLN03032008.png http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/32-2.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh189/dizisinekanald/icon/21-3.png

BY MANDY

Neslihan♥Ahmet
09-03-08, 14:36
ayy canım ya çok saol harikasın...:) çok tatlı Ahmet'imm...

bu arada kullanıyorum bir sorun olmaz inşallah....

archtech
09-03-08, 15:02
hürremsultan, bende aşırı merakla bekliyorum o iki filmi....çatlıcam valla meraktan
emine & ahmet, ablasının ismini bi forumda tanıdığı birinin yorumundan okudum.'nil ablan' fln diye bahsediyodu birisi...bi de başka bi forumda da bahsedilen nil, 'dünyanın en yakışıklı dayısı' demiş ahmete.bu ipuçlarından yola çıkarak böyle bi kanıya vardım...dorudur heralde diye düşünüyorum...

gisemjackass
09-03-08, 16:38
Resim ekleyenLERe tşkler.Emeğinize sağlık

memo-66
09-03-08, 17:13
Emine rica ederim bölümdeki söz icin
Basak bilgi icin tesekkür ederim! Süpersin :)

archtech
09-03-08, 17:45
röportaj süperdi, bayağı bi bilgi verdi hakkında....ailesinde de bayağı asker varmış....çok sempatik onuştu...gece 3.3.0da tekrarı var.kaçıran ve izleyebilen izlesin:D:D:D:D

neev_1903
09-03-08, 17:51
röportaj süperdi, bayağı bi bilgi verdi hakkında....ailesinde de bayağı asker varmış....çok sempatik onuştu...gece 3.3.0da tekrarı var.kaçıran ve izleyebilen izlesin:D:D:D:D

evett bencede süperdi bende izledim senin sayende sağol haber verdiğin için :)

ayrıca arkadaşlar hepinize çok teşekkürler resimler imzalar avatarlar süpersiniz valla sağolun...

Hürremsultan
09-03-08, 17:54
arkadaslar az evvel atv deki magazin programinda Gazi hakkinda bahsettiler limandaki baskin in kamera arkasi cekilmisdi röp. Bize gönderdigi özgecmisinin aynisi söledi Ailesinde de Askerlik fazla uzak degilmis enistesi dayisi filan askerler mis. Ve hep asker rolunü oyanamak istemis ,nasipdee olmus bu bölümden sonra komutani ve asker arkadaslari da gaziyi de yanis birakmiyacaklar yani anliyacaginiz tek basina kötüye karsi mücadele bitmis suan reklamlar var tr deki atv de suan yayinlanmasi gerek kacirmayin bence

ayy baktinizmi karizma bu cocuk yaaaaa:good::img-in_lo

memo-66
09-03-08, 17:55
arkadaslar simdi bu repö yu dinledidken sonra, daha da cok inandim, Ahmet abinin bizi kendisi cevpalari yolladigina, cünkü, 10 kasim da dogudunu felan söylemis, zaten inaniyordum ama insan yinede terettüt ediyo iste, ama simdi terettüdüm kalkti ve ahmet abiye bir mail atacagim bir kac soru soracagim,

buraya da yaziyim ne gönderdigimi :)

merhaba Ahmet abi, cekimler nasil gidiyor? Harika Pazarda seni gördüm ve demissinki, yönetmen demis bi sahnede aglamayacakmissin, ama Perihan abla öyle güzel oynadiki, mümkün degil aglamamak, veya buna benzeri! Benim yine bir kac sorum var, Insaallah bunalmiyorsundur sorularimdan

O dedigin sahne hastahanedeki sahnemiydi, hani dizide yürüyemiyecegini duyduguna? Cünkü o sahnede benim de gözlerim doldu, zor tuttum kendimi!!!

Bu sene yaz tatilinde bir kac arkadaslarla (dizifilmden) Istanbul´a gitmeyi düsünüyoruz, seninle tanismak icin, eger tabiki sen istersen, ve zamanin varsa. niye yaztatilinde dersen, bir cok arkadasimiz, ben dahil Istanbul disinda, yasiyor, ve bir kacimizda Yurtdisinda!

GAZI dizisinde oynadigin icin sana cok tesekkür ediyorum tüm arkadaslar adina! Süper yapiyorsun rolünü! Her hafta GAZI yi sabirsizlikla bekliyorum, Insaallah bir kac sezon boyunca sürer dizi! HERSEY ICIN TESEKKÜR EDERIM

Mehmet Ali

Hürremsultan
09-03-08, 17:57
hürremsultan, bende aşırı merakla bekliyorum o iki filmi....çatlıcam valla meraktan
emine & ahmet, ablasının ismini bi forumda tanıdığı birinin yorumundan okudum.'nil ablan' fln diye bahsediyodu birisi...bi de başka bi forumda da bahsedilen nil, 'dünyanın en yakışıklı dayısı' demiş ahmete.bu ipuçlarından yola çıkarak böyle bi kanıya vardım...dorudur heralde diye düşünüyorum...

ahmetin enistesi deniz alti komutani miymis neymis yani deniz alti oldugunu hatiliyorum dayisida Hava komutaniydi galiba komtan mi normal askerlermi bak oraya fazla dikkat etmedim heycandan elim ayagima karisti :D

archtech
09-03-08, 17:57
sonunda sitem etseydin keşke.....maiilerimiz cvp yolla artık diye:D:D

memo-66
09-03-08, 17:59
Gamze bilgi icin tesekkür ederim, sayenizde kacirmiyorum :)

Basak Vallah yazcakdim, ama Ahmet abiye ayip olur diye yazmadim, hem gönderir diye düsünüyorum, sizde bana kizmayin lütfen, sormadim diye :icon_sorr

Hürremsultan
09-03-08, 18:02
arkadaslar simdi bu repö yu dinledidken sonra, daha da cok inandim, Ahmet abinin bizi kendisi cevpalari yolladigina, cünkü, 10 kasim da dogudunu felan söylemis, zaten inaniyordum ama insan yinede terettüt ediyo iste, ama simdi terettüdüm kalkti ve ahmet abiye bir mail atacagim bir kac soru soracagim,

buraya da yaziyim ne gönderdigimi :)

merhaba Ahmet abi, cekimler nasil gidiyor? Harika Pazarda seni gördüm ve demissinki, yönetmen demis bi sahnede aglamayacakmissin, ama Perihan abla öyle güzel oynadiki, mümkün degil aglamamak, veya buna benzeri! Benim yine bir kac sorum var, Insaallah bunalmiyorsundur sorularimdan

O dedigin sahne hastahanedeki sahnemiydi, hani dizide yürüyemiyecegini duyduguna? Cünkü o sahnede benim de gözlerim doldu, zor tuttum kendimi!!!

Bu sene yaz tatilinde bir kac arkadaslarla (dizifilmden) Istanbul´a gitmeyi düsünüyoruz, seninle tanismak icin, eger tabiki sen istersen, ve zamanin varsa. niye yaztatilinde dersen, bir cok arkadasimiz, ben dahil Istanbul disinda, yasiyor, ve bir kacimizda Yurtdisinda!

GAZI dizisinde oynadigin icin sana cok tesekkür ediyorum tüm arkadaslar adina! Süper yapiyorsun rolünü! Her hafta GAZI yi sabirsizlikla bekliyorum, Insaallah bir kac sezon boyunca sürer dizi! HERSEY ICIN TESEKKÜR EDERIM

Mehmet Ali

vayy ne güzel yazmissin ya!!! gönder bunu böyle :D
bende mail aticamda simdi neylen nerden basliyim sasiriyom hep ;)
o sahne bencede hastahanede ki sahne o yürüyücem dedigi kisim bence cünki gözleri baya kizarik di.
Ya Mehmet birde sorsana Jenerikde hala Yildizin adi geciyor simdi geri dönme ihtimali varmi yokmu diye? gerci cevap vermez ama yine de sor lütfeen :)

Hürremsultan
09-03-08, 18:05
Gamze bilgi icin tesekkür ederim, sayenizde kacirmiyorum :)

Basak Vallah yazcakdim, ama Ahmet abiye ayip olur diye yazmadim, hem gönderir diye düsünüyorum, sizde bana kizmayin lütfen, sormadim diye :icon_sorr

ne demek ifendim :)

evet ya kac kisi mail gönderdi halan yok bir ses. ama aslinda anlamak lazim belkide zaman bulamiyordur.
Dizide de dayi gercek hayat da da dayi demek ki cekimler sirasinda fazla bir rol üstlenmesine gerek yok kendi yigeniylen oldugu gibi oynamisdir kanimca.
(ne kaa seker yaa :D)

Hürremsultan
09-03-08, 18:09
arkadaslar bakin ne buldummm

Gazi Karlı Anam Ağlar Başucumda 3.Bölüm Final Türküsü
Yazan: Gazi | Tarih: Ocak 30, 2008

Neşet Ertaş-Anam Ağlar Başucumda
Gazi Anam Ağlar Başucumda (Dizi’den)
Rar-Pass:gazidizi

Anam ağlar başucumda oturur
Derdim elli iken yüze yetirir
Bu dert beni yiye yiye bitirir

El çek tabip el çek benim yaramdan
Ölürüm kurtulmam ben bu yaramdan

Anama babama yüzüm kalmadı
Bir su ver demeye sözüm kalmadı
Doktora tabibe lüzum kalmadı

El çek tabip el çek benim yaramdan
Ölürüm kurtulmam ben bu yaramdan

Kategori: Müzikler |

bir sitede buldum sanirim müzigi indirebilinir galiba yani

memo-66
09-03-08, 18:09
Gamze simdi gönderdim bile maili, söz bi daha ki sefere sorarim :)

archtech
09-03-08, 18:16
yaptığı işleri sayarken çok sempatikti:D:D:D

ya inş. youtubea düşer videosu....

bi de googledan ahmet kural yazınca hala eski sitemiz çıkıyor...ya sizce bu yeni sayfalarımıza girip bakıyor mudur???haberi var mıdır yani?

memo-66
09-03-08, 18:21
mehmet senin yeni siteden haberin varmi??? Ahmet kural fanlari icin arkadaslar acmis ;)

evet Gamze haberim var, öteki Gamze arkadas sagolsun bana öm atmis, ama daha vaktim olmadi sayfaya girmeye

Hürremsultan
09-03-08, 18:24
yaptığı işleri sayarken çok sempatikti:D:D:D

ya inş. youtubea düşer videosu....

bi de googledan ahmet kural yazınca hala eski sitemiz çıkıyor...ya sizce bu yeni sayfalarımıza girip bakıyor mudur???haberi var mıdır yani?

aaa bak belkide ondan cevap gelmiyordur eski sayfalara baktigi icin ama herhalde farketmisdir.

youtube birilerinin cekmesi gerek burdan bir olsa dah iyi olur ben mesela cekemiyorum olsa dükkan ahmetimin :D

Hürremsultan
09-03-08, 18:27
evet Gamze haberim var, öteki Gamze arkadas sagolsun bana öm atmis, ama daha vaktim olmadi sayfaya girmeye

ha iyi o zaman öteki gamzeyede tesekkürler:D hemen gir derim fena diil orasida ahmete bir dahaki mail atildiginda arkadaslar o siteye de deginin belki oraya üye olmak ister

memo-66
09-03-08, 18:40
Gamze arkadasimiz degil, nazlikiz arkadasimiz göndermis maili bana! Karistirmisim kusra bakamyin :(
ama her ikisininde katkisi oldu zaten bu siteye sagolsunlar :)

ahmet_mmm
09-03-08, 18:50
arkadaşlar bende dun harika pazarı izlıodum bı içeri gttım geldımkı haberın sonunu grdum hıcbısıyı grmedım eğer o vıdeo youtube konarsa ltfen bırı burayada koysunkı gırıp ızlıyım ya çok merak ettımj şimdi :icon_sorr

Hürremsultan
09-03-08, 19:23
Gamze arkadasimiz degil, nazlikiz arkadasimiz göndermis maili bana! Karistirmisim kusra bakamyin :(
ama her ikisininde katkisi oldu zaten bu siteye sagolsunlar :)

heheheh olsun bende bazan karistiriyom :D

ahmet _mmmm valla bu gece tekrari var ama bildigim kadariyla hala malum siteye yüklenmemis

Neslihan♥Ahmet
09-03-08, 20:12
Haber verdiğin için çok saol Gamzeciim...:)Ahmet'im çok tatlıydı yaaa=)konuşması özellikle de çok masumdu canım benim ya:)

Bugün ki röpörtaj daha yayınlanmadı nette ama daha önceki atv haberin yapmış olduğu bir röpörtajdan resimler...çok tatlıı ya burda:)görüntü iyi değil ama idare edeceksiniz..:)

http://img253.imageshack.us/img253/2149/rpi1nr2.png

http://img253.imageshack.us/img253/3263/rpi2tq7.png

http://img253.imageshack.us/img253/4246/rpi3zf1.png

http://img517.imageshack.us/img517/8746/rpi4zd0.png

http://img131.imageshack.us/img131/9991/rpi5yv7.png

http://img443.imageshack.us/img443/6066/rpi6ty5.png

archtech
09-03-08, 20:32
arkadaşlar gece 3.30da
ama ahmetinki sonlara doğruydu....4.30da olur herlade....tv katı olan biri bilgisayardan kaydetse keşke...kaliteli olur üstelik...ya şu gazi forumlarında gazi dizisini kaydedenlere haber versek, varsa tanıdığı olann?

Neslihan♥Ahmet
09-03-08, 21:47
Evet gerçekten iyi olur.Hemde kaliteli:)Bende tekrardan izlemek istiyorum.Tekrardan o güzel sözlerini,bakışlarını vs.......=):)

gisemjackass
09-03-08, 22:23
SLm herkesee ama ndedense hiç kimse yok buRdaa :( nie böLe olDuk biss noRmaLde akşamLARı buRası coşaRdı ..
NEsLihancımm eklediğin REsimLERde ahmeTİmiz qerçekten çok tatLı:img-in_lo

**AyçA_DoğaÇ**
09-03-08, 22:29
Mandy arkadaşımız yine harika çalışmalar yapmış,teşekkürler.
Sedefciğim sende çok saol cnm bu güzel çalışmaları başlığa eklediğin için.
Neslihancığım röpörtaj resimleri için çok teşekkürler cnm.İzlemek nasip olmadı bana...:img-grin2

Neslihan♥Ahmet
09-03-08, 22:37
Evet canım gerçektende öyle çok tatlı :) Rica ederim:) Ben düşündüm de bu bölümle ilgili Ayça'nın eklediği resimlerle pek çalışma yapmadım..çıkmadan biraz avatar yapıyım da ekliyim dedim belki çoşmak için kaynaklık yaratır:D canlarım umarım beğenirsiniz... ;D

http://img166.imageshack.us/img166/7870/adszja2.png++http://img106.imageshack.us/img106/9793/92007949ne9.png++http://img72.imageshack.us/img72/2127/94333294qc2.png

Neslihan♥Ahmet
09-03-08, 22:47
Arkadaşlar ben çıkıyorum çok heyecanlıyım yarın dizi yayında yeni bölümüyle!!:).. herkes kendine iyi baksın.Rüyanızda Ahmet'imizi görün:)

**AyçA_DoğaÇ**
09-03-08, 23:27
Neslihancığım emeğine sağlık bitanem,çalışmaların çok güzel olmuş.
Bende 8.bölüm resimlerinden hiç çalışma yapamadım.Artık 9.bölüm resimleriyle birlikte toplu olarak yaparım... :)
Bu arada iyi geceler cnm,sende rüyanda Ahmet'i gör...bye

Emine & Ahmet
09-03-08, 23:50
Sedef imzalar ve avatarlar için hem sana hemde many tşk.Çok güzel olmuşlar.:img-wink:

artctech sağol canım sorumu cvpladığın için.Çok merak etmiştim nerden duyduğunu tekrar sağol.:img-wink:Birde magazin programında Ahmet’imi gösterdiklerini bilseydim ve görseydim videoya çekerdim ki zaten onunla ilgili her şeyi pc me kaydediyorum.:icon_sorrAma maalesef haberim yoktu izleyemedim.:icon_sorrBelki tekrarını izlerim.Keşke izleyebilseydim ama o saatlerde ben burada yoktum haberim olmadı.:icon_sorrNeyse yinede haberin için sağol canım.:img-yes:

memo Ahmet'ime attığın mailde yazdıkların süper olmuş.(Ayrıca yorumları tam okuyodum daha senin yorumunu okumadan bende aynı şeyi düşünmüştüm ve bende aynı senin söylediklerini yazcaktım.Maili kesin o yolluyodur diye söylediklerinden sonra.:happy0064Çünkü bende kendi içimde şüphe etmiştim belki o değildir diye.)

Hürremsultan 3.Bölüm Final Türküsü için tşk.:img-wink:

GAN resimler ve avatarların için çok sağol çok güzel ellerine sağlık.

Emine & Ahmet
09-03-08, 23:54
Bu arada şu an atv avrupada özel hat programı var ve harika pazarda gösterdikleri haberleri bazen gösteriyolar.Ben Ahmet'imi izlememiştim ama diğer bazı haberleri görmüştüm onların bazılarını gösteriyolar.Belki Ahmet'imide tekrar gösterebilirler.Haberiniz olsun.

memo-66
09-03-08, 23:55
arkadaslar tüm calismalar icin tesekkür ederim!
Bende bir calismada bulundum! Tüm 8 bölümden ve 9.fragmandaki bir kac dialogu buraya yaziyorum (dogrusunu söylememi istiyorsaniz, biraz yordu beni bu is, ama zevkliydi, sonucta o süper sahnelere birkez daha bakdim)

1. Bölüm
Leyla: Eh, söyle bakalim, özledinmi beni?
Firat: Yoo! Özlemedim! Sen?
Leyla: Ben? Bende seni hic özlemedim!
Firat: Belli oluyor hic özlemedigin sesinden!
Leyla: Yarinda esya bakmaya gitcez! Yok bi eksik! Sagolsun Salih abi herseyle ilgileniyor! Ama tek eksik sensin!
Firat: Bitti bitanem, bitti iste! Bir hafta sonra yanindayim!
Leyla: Firat, ters birsey yok degilmi? Bak hergün haberlerde, catismalar, operasyonlar felan. Sana bisey olcak diye! Söz ver bana, bisey olmuyacak degilmi?
Firat: Olmuyacak, bitanem söz! Söz bi hafta daha sabir, korkma artik!
Leyla: Söz verdin artik tamammi, sag saglim geleceksin, döneceksin sen bana!
Firat: Söz nedemek, bitanem! Bir hafta daha sabir! Daglari yikarim, yine gelirim sana!
Leyla: Tamam görüsürüz, kendine cok iyi bak! Sende arkadaslarina selam söyle

2. Bölüm
Firat: Ben Firat Kalender, serefli türk ordusunun siradan bir neferiyim! Vatanim icin bir degil bin kez ölürüm! Peki ya sen? Sen kimsin? Kimin askerisin, kimin köpeyisin lan?

Firat: Sevdigini asker eden, boynunu eymez, kurban oldugum! Daha bi dik durur, gururlanir! Günlerdir hem kendini hem beni harap ettin, ne olur yapma böyle! Sana bir mektup atarim, icine ucu yanik bir fotoraf koyarim, bakarsin Firat´in caki gibi asker olmus! Sonra günler, geceler gecmis, bi bakmissin cikip gelmissin!
Leyla: Sözmü?
Firat: Söz!
Leyla: Sözmü?
Firat: Söz!
Leyla: Bak! Eger gelmezsen, bana geri dönmezsen!
Firat: Psst, pst, pst

3. Bölüm
Meryem: Oglum! Oglum, Firat! Firat!
(Figuran): Meryem, teyze yapma! Meryem teyze! Yapma!
Meryem: Firat!
(Figuran): Meryem teyze, yapma!
Meryem: Oglum! Firat, Firat? Firat! Salih?
Salih: Anne?
Meryem: Salih! Salih, Firat nerde?
Salih: Anne, tamam, tamam!
Meryem: Salih, nerde?
Salih: Anne, anne, anne!
Meryem: Salih, Firat´i getir bana! Firat nerde, Salih? Salih, Firat nerde?
Salih: Anne, tamam, anne!
Meryem: Salih birak beni! Oglum nerde? Oglum nerde? Oglumu bul bana! Bul oglumu bul! Niye biraktin onu? Niye biraktin?

Meryem: Ne diyor, oglum, doktor?
Salih: Bi terslik yok! Eh, hayati tehlikeyi atlatti dedi!
Leyla: Salih abi, baska birsey varmi? Salih abi! Kötü bisey var!
Salih: Umudumuzu kaybetmicez! Ona destek olacagiz!
Meryem: Salih, Firat´ima ne olmus?
Salih: Anne, ümidimizi kaybetmiyecegiz! Hm?
Meryem: Salih!
Salih: Ama, bi daha, yürüyemiyebilirmis
Meryem: Ne? ... Sus! Aglama! Aglama! Kimse aglamasin! Sakin! Nasilki o Cehennem´den sag cikti? Nasilki o hayinlerin kursunlarindan kurtuldu? Nasilki hayata tutundu? Ayagada kalkacak! Kalkacak! Kalkacak! Kalkmasada, Vatan sagolsun!

4.Bölüm
Leyla: Ilk ölüm haberin geldi, biliyormusun? Dedimki dünya durdu! Hayat bitti! Nefes almak bile cok zor geldi bana! Bencillikmi? Evet, bencillik! Sana aci veren bu durumuna, ben sükr´ ediyorum! Nefes alman, yasaman, herseye! Öyle bir lutuf ki! Arkadaslarinin hayatini kurtarmissin! Sen olmasan, hepsi ölücekler, sehit olacaklarmis! Eminim o anda sana sorsalardi, onca insanin hayatimi, yoksa bacaklarinmi deselerdi? Sen arkadaslarinin hayatini secerdin! Bacaklarindan vaz gecerdin! Canim oglum benim! Seninle gurur duyuyorum! Seni cok seviyorum!
Firat: Anne! Yürüyecegim! Bundan hic süphem olmadi zaten! Yürüyeceksin tabi! Yürüyeceksin, kuzum!

Leyla: Yarin gidelimmi nikah günü almaya? Istersen baska bir gün gideriz! Firat niye birsey söylemiyorsun? Niye susuyorsun?
Firat: Leyla, bak!
Leyla: Ne? Sakin, sakin Firat, sakin! Iyilesiceksin, kalkacaksin ayaga! Ben inaniyorum! Kalkmasanda, yanimdasinya! Gözlerini görüyorum, elini tutuyorum ya! Bize buda yeter! Yüzüme bak, Firat! Yüzüme bak! Tek parcan kalsada, umrumda degil! Bana sen lazimsin, duydunmu? Sen lazimsin! Yüzüme bak Firat! Eger bunu bana yaparsan! Eger beni yari yolda birakirsan, seni asla af etmem! Asla! Hic birsey umrumda degil! Senden asla vazgecmem! Sövsende, öldürsende, beni kovsanda, senden asla vazgecmem! Yüzüme bak! Yalvaririm bana söz ver! Bidaha asla böyle birsey düsünmiyeceksin! Söz ver bana Firat! Yalvaririm söz ver! Ne olur bunu bana yapma! Ben bacaklarini degil, seni sevdim! Yüreyini sevdim, ne olur bunu bana yapma!

5.Bölüm
Leyla: Neyin var?
Firat: Hic, yok birseyim!
Leyla: Mh, yoksa benimi düsünüyorsun?
Firat: Yanimdaykenmi?
Leyla: Yanindayken, degilken, uykunda, uyanikken, rüyanda hep beni düsünsen ne olcak ki?
Firat: Oooo, desene ozaman isimiz var seninle!
Leyla: Ya, Firat?
Firat: Mh?
Leyla: Seni ben niye bukadar cok seviyorum? Sana bakinca agliyasim geliyor!
Firat: Allah, Allah! Öylesini ilk defa duyuyorum ben!
Leyla: Öyle mutluyumki yaninda! Bisey olcak ve seni kaybedecegim diye cok korkuyorum!
Firat: O kötü haberi aldigindandir!
Leyla: Degil! Neyse! Hadi bana güzel birseyler söyle!
Firat: Ne söyleyim?
Leyla: Mh, mesela beni sevdigini!
Firat: Bikmadinmi duymakdan?
Leyla: Asla! Ve sanirim ömrümün sonuna kadarda bikmayacagim!
Firat: Kalbimin atisi, nefes alisim, seni cok seviyorum!

Zelal: Ne geldin?
Mansur: Seni görmeye geldim!
Zelal: Gördün iste, git!

6.Bölüm
Firat: Leyla! Leyla! Kalbimin atisi, nefes alisim, seni cok seviyorum!

Tuna: Bakin Firat bey, belliki basiniza kötü birsey gelmis! Ne oldugunu anlatmiyacakmisiniz?
Firat: Leyla´m öldü!
Tuna: Ne? Peki, nasil oldu?
Firat: Leyla´mi nisanlin öldürdü!

Tuna: Kusura bakmayin ama, siz gercekten aklinizi kacirmissiniz! Ilter sizi tanimiyor bile! Neden nisanlinizi öldürsün?
Firat: Kalles oldugunda!
Tuna: Size nasil inanmami bekliyorsunuz? Ilter sizi tanimiyor bile!
Firat: Askerdeyken, vuruldugumda tanisdik! Bana iskence yapdi! PKK´ile is yapiyor!
Tuna: Siz gercekten aklinizi kacirmissiniz! Ilter hic doguya gitmediki! Sizin kayboldugunuz tarihlerde Istanbulda´ydi!

Tuna: Peki tamam! Diyelim Ilter senin nisanlini öldürdü! Sen ne yapacaksin? Bunun karsiliginda benimi öldüreceksin? Bu yüzdenmi getirdin beni buraya? Kisasi kisas yani! Bu Leyla´yi geri getirecekmi? Eger acini dindirecekse, tamam! Öldür beni!

Ilter: Basin sagolsun!
Firat: Canimi aldiniz, beni sag biraktiniz!

7.Bölüm
Mansur: Sayi, vuracanmi beni?
Zelal: Vuracam!
Mansur: Niye?
Zelal: Sen halkimiza ihanet ettin! Örgüte ihanet ettin!
Mansur: Ben örgüte ihanet ettim, evet! Ama halkima ihanet etmedim! Asil örgüt halkina ihanet ediyor!
Zelal: Ne diyorsun sen, Mansur? Agizindan cikani kulagin duysun!
Mansur: Ben orda yasiyorum, Zelal! Halk perisan! Yoksuzluk aclik diz boyu! Cocuklar egitimsiz! Doktor ve Ögretmen doguya gitmeye korkuyor! Neden, cünkü örgüt oraya giden ögretmeni ve doktoru öldürüyor! Neden baska yerlere göcüyor halk? Neden yerini yurdunu terk ediyor? Neden, terör belasindan! Ölüm korkusundan! Bumu örgütün verdigi hizmet? Türkleri yerinden, yurtundan etmek mi? Bu savas kimle kimin arasinda Zelal? Bu savasda neden cocuklar ölüyor? Onlarda düsman, cocuklarda düsman? Bak biz bile düsman olduk! Ben seni bunca severken, sen beni öldürüyorsun! Neden Zelal?
Zelal: Mansur seni vurmam lazim!
Mansur: Olsun, canin sagolsun! Arkami döneyim?

Cemil: Cayci, getir ilac kokulu caydan!
Dakika keselim, senelik paydan!
Zindanda dakika farksiz aydan!
Karistir cayini, zaman erisin!
Köpük, köpük, duman, duman erisin!

8.Bölüm
Zelal: Gitmem lazim!
Mansur: Nereye gideceksin? He, Zelal, nereye gideceksin bu halde? Söyle hadi! Nereye gideceksin Zelal, sen bu halde?
Zelal: Birak beni Mansur!
Mansur: Zelal seni öldürecekler, bilmiyormusun bunu?
Zelal: Ben senin üstünüm!
Mansur: Sen benim sevdigimsin! Zelal!

Firat: Tuna, ya özür dilerim, geciktim!
Tuna: Geciktinmi? Ya pardon, ben seni yanlis anlamisim! Bende ekdigini düsünmüstüm!
Firat: Ya olagin üstü bir durum oldu! Gelemedik iste, özür diliyorum!
Tuna: En azindan bi telefon acabiliridin! Gelemiyorum, bekleme! Yada ben seni aradigimda, en azindan cevap verebilirdin telefona!
Firat: Peki sen benden özür diliyecekmisin?
Tuna: Ne icin senden özür dileyecekmisim?
Firat: Neydi o dün gece erkek arkadasim sacmaligi?
Tuna: Kusura bakma, ne yapsaydim? Babamin adamlarina mi parcalatsaydim seni?
Firat: Adam parcalatmak o kadar kolay degil!
Tuna: Dogru, herseyi ben yanlis biliyorum degilmi?
Firat: O zaman düsünme bicimini degistir!
Tuna: Emredersin!
Firat: Öyle degil!
Tuna: Nasilmis? Oldumu?
Firat: Cok cabuk ögreniyorsun!
Tuna: Iyi tamam.

9. Bölüm
Ilter: Canimi sıkıyorsun
Firat: Dua et, simdilik sıkıyorum! Ama emin ol, alacagim!
Ilter: Ama ben dokuz canliyim!
Firat: Hepsini alacagim, tek tek!

Emine & Ahmet
10-03-08, 00:54
İyi geceler diyip gittim ama yine duramadım geldim.Yaa bu Ahmet'ime olan sevdam ne olacak.:img-in_loOnsuz duramıyorum.:img-in_lo

Ama boş gelmedim yine bir resimle geldim.:happy0064

Buyrun ...:img-wink:

http://img296.imageshack.us/img296/5171/gazi1739manset1py3.jpg

puleri
10-03-08, 03:26
memo-66 replikler için teşekkürler özellikle fırat ve leylalı sahneler gözümde canlandı ne çok seviyolarmış birbirlerini ya:img-yes:

andreasfbi
10-03-08, 11:43
arkadaşlar bilgiler resimler çalışmalar için çok teşekkürler hepsi muhteşem :img-wink: emeğinize sağlık :img-wink:

Hürremsultan
10-03-08, 14:45
arkadaslar özel hat veya harika pazarda yayinlanan haber cekildimi?? bakin eger ceken varsa ben malum siteye yükliyebilirim yani sorun diil! keske kaydetme imkanim olsa birde birsey sorucam malum siteden resimler ekliyorsunuz ben onu yapamiyom birtürlü nasil oluyor o?

Fenerbahcelikiz
10-03-08, 14:47
nasil ynai? resim eklemesinimi soruosun?
onu soruosan ben anlatabilirim :img-wink:

Hürremsultan
10-03-08, 14:51
bu arada emine resim icin tsk. nasilda karizma cikmis orda öle :)

arkadaslar full version dagla daglar müzigini eklemis bir galiba, diyecekdim arka arkaya kaydetmis ekliyen kisi hic yokdan iyidir :D

Fenerbahcelikiz
10-03-08, 14:56
Benden 2 Calisma...
Insallah Hosunuza gider

http://img521.imageshack.us/img521/1804/bitanemhi6.gif (http://imageshack.us)
http://img521.imageshack.us/img521/3493/tunafiratcu6.gif (http://imageshack.us)

memo-66
10-03-08, 15:32
Emine resim icin tesekkür ederim, gece gece üsenmeden eklemissin süpersin!!!!!! :)

Fenerbahceli kardesim, calismalarin süper! Kardesim diyorum yanlis anlamiyorsundur Insaallah, abim dedigin icin kardesim dyorum :)

merry..,,!!
10-03-08, 15:32
Herkese merhaba...
uzun zamandir yazamiyorum ahmet abimiinn sayfasinaa!!
RESIMLER hepsi harika ellerinize saglik...!
AHMET ABI SEN BIZIM HERSEYIMIZIN!

Hürremsultan
10-03-08, 16:03
http://img291.imageshack.us/img291/3273/aslanimsq3.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/1495/aslanlarimmxt1.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/8721/leylafiratto4.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/5207/askeryj2.jpg (http://imageshack.us)

http://img120.imageshack.us/img120/4809/10add574bd85fc43b28f7cayj2.jpg (http://imageshack.us)

http://img291.imageshack.us/img291/8857/gazitp5.jpg (http://imageshack.us)

ne güzel leylanin yaninda cikmis bundan güzel bir avi olur :)
http://img120.imageshack.us/img120/2405/gaziailesiij0.jpg (http://imageshack.us)

Emine & Ahmet
10-03-08, 19:22
Hürremsultan , memo yorumlarınız için çok sağolun.:img-wink:

Fenerbahcelikiz çalışmaların çok güzel olmuş emeğine sağlık.:img-wink:

Hürremsultan resimler için çok sağol.:img-wink:Eklediğin ilk resimle son resmi bende bi yerden bulmuştum ekliycektim ama sen benden hızlı çıktın.:img-yes:

Neslihan♥Ahmet
10-03-08, 20:13
Canlarım herşey için teşekkürler çok güzel resimler fln eklemişsiniz..Gamze,Emine teşekkürler:)

Memo çok saol ya o güzel replikleri yazdığın için ayy böyle okudum tüylerim diken diken oldu...

Bugün büyük gün dizimizin yeni bölümü var.Çok heyecanlıyım mutluyum:)

memo-66
10-03-08, 20:24
reyhan ve Gan arkadaslarim, rica ederim dialog icin :)

özgür silis
10-03-08, 20:58
memo emeğine sağlık ya replikleri hatırlamak çok ii olduu leylayla fırat çok hoş bi ikiliydiler yaa:icon_sorr

memo-66
10-03-08, 21:42
memo emeğine sağlık ya replikleri hatırlamak çok ii olduu leylayla fırat çok hoş bi ikiliydiler yaa:icon_sorr

rica ederim arkadasim, bi ise yaradigim icin sevindim! cok tandir resim eklemiyordum böyle bisey yapiyim dedim, ben hepinize tesekkür ederim, o güzel yorumlariniz icin :)

hoe
10-03-08, 22:06
yha başlıa çk fasla yasamasamda katılmaya çalışıorm resmlere bakıorm ;) hepinise teker teker çok tşkler yha ellerinise sağlk walla :) süpersins ;)

Neslihan♥Ahmet
10-03-08, 22:12
Rica ederiz arkadaşım.Sadece ziyaretçi olanlar içinde seviniyorum aslında demek ziyaretçi olarak katılıp yazmayıp ama Ahmet'imizi takip ederek sevenler de var.Tek biz değiliz fanları,biz çookk geniş bi aileyiz!!!:)

Hürremsultan
10-03-08, 22:38
eminem sagol yorumun icin artik baska sefere benden hizli davranirsin insallah

mehmet ekledigin replikler icin tesekkürler hakketende insanin gözünün önünde canlaniyor o bölümler :)

hoe
10-03-08, 23:00
yok bn biara bayaa bi yasabiliodm ama şimdi hem nete girme imkanım çk fasla yok hemde ne biliim yasamadm :D öle yane bn çok eski fanlarındanım ahmetin ;)

archtech
11-03-08, 02:33
ahmet harika rol yaptı....özellikle son sahne

puleri
11-03-08, 03:57
artık söylemeye gerk bile yok ama ahmet kural bu bölümdede harikaydı hele son sahne müthiş :good: o yüzündeki ifade harikaydı ya ben nelere bulaştım bak ailemde yavaş yavaş zarar görüyo bişey yapamıyorum demek ister gib :img-yes: yada bana öyle geldi
bi kaç resim en begendiklerim resimlerdeki yüz ifadesine hayranım özellikle seçtim:img-yes:
http://i29.tinypic.com/11bl14y.jpg
http://i30.tinypic.com/2nqfgc2.jpg
http://i27.tinypic.com/2cf9v78.jpg
http://i30.tinypic.com/2z6wh6w.jpg
http://i27.tinypic.com/25z6u7o.jpg
http://i28.tinypic.com/o5awbs.jpg

x sinem x
11-03-08, 03:59
Selam milletttt :img-wink:
Uzun zaman oldu bu basliga yazmayali..Özlemissim :img-blush

Leyla-Firat replikleri eklenis..Ekleyen arkadasa cok tesekürler.Cok güzel sahnelerdiii :img-in_lo:img-in_lo
Bugün yeni bölüm vardi..Ben yarin izleyebilcem ancak..Kesin yine süperdi Ahmettt :img-in_lo:img-in_lo
Bu arada kendisinden bir cvp geldi mi?

andreasfbi
11-03-08, 09:49
müthiş bir bölümdü ve ahmet yine harika oynadı. :img-wink:
bu arada resimler ve çalışmalar için teşekkürler canlarım :img-wink:

gi