Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 9)
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
gonca ön plana çıkıyormuş iyi olmuş
o kız asi den sonraki en güzel kız bence :D
ayrıca bostan korkuluğu gibi durmasından iyi ön planda olması
asi ye yeni müzikler...hımm iyi gider :D
her dizinin kendi müziği olmalı bence
Demir ,asiyi bırakmaz .Çünkü öyle hemen aşkını bırakacak karakterde değil.Şimdiğe kadar güçlü , İstediğini koparan biri olarak tanıdık.Asinin suçu olmadığını da ayırabilecek bir şahsiyete sahip.Demir o tokayı vermesede ileride ona kesinlikle bir at hediye edecektir.
*buarada videolar bölümüne yaptığım asi demir klibini ekledim izlemek isteyenlere duyrulur.:):)
hüznün geceleri 10-02-08, 11:12 talip23 kesinlikle sana katılıyorum....
offff olmuyo olmuyoo iştee....
her gecen gün diziye ısınmaya calıstıkca diziden soguyorum...
hele murat tubiye yaklastıkca izleyemiyoruz yafuu...bu nasıl iş...
alısamadı gözümüz daha...
bu adam tubaya yakısmıyo...
alkardeşim bendende okadar.sustum sustum ama bir yere kadar olmuyor.öteki adamda olsun demiyorum ama daha ağır abi olsaymış:img-hysteo öpüşme sahnesi bile beni boğdu valla.ihsan süheyla karşiılaşmalarında etkilendiğim kadar onların sahnesinden etkilenmiyorum:img-icecr
saygılar
slm arkadaşlar..
net biraz bozuk kaç günden beri foruma girmeye çalışıyorum..
Reytingler cok kötü gelmiş.İki sıra düşmüşüz..İnşallah birinciliği tekrar yakalarız
ve hiç değişmez..
Funda arkadaşımız tüyoları vermiş galiba geri sayfalara bakamadım net biraz
yavaş bana hatırlatırsanız sevinirim..
psikoanaliz 10-02-08, 11:29 neslihan 17 ve zalimyar birazda asi ile demir arasında neler olacak onlarla ilgili birazcıkta olsa tüyolar verin ne olur lütfen meraktan çatlıyoruz biraz içimiz rahatlasın bekliyoruz arkadaşlar
yasamakguzel88 10-02-08, 11:41 günaydın arkadaşlar. kalktım ilk işim formda yazılanları okumak oldu.. haftaya üniversite başlayınca ne yapcam bilmiyorum:( cuma günkü umutsuz halim yavaş yavaş geçmeye başladı. düşündümki o karışık olayların çözülmesi sırasındaki olaylarda çok heycanlı olucak ..özeliikle görmek istedigim şey cemal ağa.. ama artık ihsan kesinlikle cemala pas vermez .inşallh bunun ucu neriman-ihsan ilişkisine dokunmaz. en çok iki bölüm sonra asi ile demirin araları düzelmiş görceğimizi düşünüyorum. dayanamaz onlar
Yorumları ancak okuyabildim ve çoğunluğun aksine bu bölümü beğenenlerdenim.
Beklentimin de üzerinde bir bölümdü diyebilirim.
Öncelikle geçen bölümün bitiş sahnesinin , yani öpüşme sahnesinin şimdiye kadar izlediğim dizilerin içinde en başarılı öpüşme sahnesiolduğunu söyleyebilirim
O kadar alışmışım ki tam çiftler öpüşecekken bir anda ekranın kararmasına, dudakların bir türlü isabet etmemesine, yanakların iki elle tutulup dudakların birleşmiş havası verilip izleyici kandırmacasına, hatta tam öpüşme sahnesi gerçekleşecekken bölüm biter ve gelecek bölüm ertesi sabahtan başlar.
Asi yine farkını koydu, :good: bu tutkulu öpüşme sahnesiyle bence..
Uzun zamndan beri dolup dolup taşmayı bekleyen duygular bu elektriğe daha fazla dayanamadı. Asi-Demir kavgası ve ardından gelen beklenmedik öpüşme ve bir anda ikisinin öylece birbirlerinin gözlerinde eriyip kalması, bana toplanan yağmur bulutlarının büyük bir gök gürültüsüyle boşalmasını anımsattı. Zaten yağan yağmur da sahneye ayrı bir büyüleyici hava vermişti.
Hem yönetmen, hem de oyuncular bana o sahnede iki kişinin arasındaki olağanüsütü çekimi aktarmakta çok başarılıydılar. Demir ve Asi sanki yüksek gerilim hattına tutulmuşlar, ayrılmaları gerektiğini biliyorlar ama bir türlü kendilerini birbirlerinin kolarından koparamıyorlar.. O sahnenin tek katili araya giren Defne nin mız mızlanmalarıydı. Yoksa dört dörtlük bir sahneydi bana göre.
Ertesi gün aşk itiraflarının olmaması bazılarımızı hayal kırıklığına uğratmış ama ben bu ilişkinin normal seyreden aşklardan farklı olmasını daha çok seviyorum.
Onlar, Defne ve Kerim gibi bir aşk yaşamayacaklar. Hep fırtınalı olacak onların ilişkisi. Hani şimşekler çakar ya bazen..hani gök gürler ya ardından..işte öyle bir şey..
Yeri gelecek birbirlerine zarar verecekler ama asla kopamayacaklar.
Zaten benim için Demir'in ertesi sabah çifliğin balkonundan İhsan Beyler gelirken kafasını uzatıp uzatıp arkadan Asi'nin gelip gelmediği kontrol etmesi, gelmediğini görünce ki hayalkırıklığı değme 'Seni seviyorum'dan daha hoştu.
Aynı şekilde, Asi'nin atının kaybına sebep olmaktan dolayı Asi'yi yaralamış olmanın verdiği üzüntüsünü dile getirirken, Demir'in de en az Asi kadar içinin yandığını hissetmem onun Asiye ne kadar değer verdiğini görmeme yetti.
Ne yapayım klişe aşk sözcüklerini? Bunlar beni daha çok doyuruyor bu dizide.
Asi'yi tekrar atın üstüne bindirmeyi başardığı andaki mutluluğu benim Demir'in aşkını iliklerime kadar hissetmeme sebep olmuşken aklımdan niye dün geceyi konuşmuyorlar diye bir düşünce hiç geçmedi. İlk defa birlikte ata binmişler, eller kavuşmuş, Asi demir'e tutunma bahanesiyle kollarını beline dolamış..Daha ne isterim? Elbet bir gün konuşacakları zaman gelecek ama bana bu aşka beş kala durum çok daha büyüleyici geliyor..
:good::good::good:
Özellikle, mesajının tamamını alıntı yaptım... Okumamış olan varsa okusun diye...
Hala, öpüşen kişiler ertesi sabah nasıl o kadar soğuk olabilirler diye yazılıyor....:img-blush
Bana, lütfen birileri yazsın, ertesi sabah, kızın babasının yanında, hatta 4. kişi varken, bir araya gelen iki aşık ne konuşabilir?
Ben, Demir'i cüretkar bulurken( gözlerini alamamasını), sizler konuşma bekliyorsunuz....Her şeyin yeri ve zamanı var.... Amerika'da yaşamıyorsunuz... o ailenin kzılarıda, hoppa kızlar değil.... neyi nerde yapması gerektiğini bilen kızlar.... utanma duygularını yansıtıyorlar.... hadi bana, önceki geceyi konuşabilecekleri replikler yazın... ama bu konuşma ilk karşılaştıkları yerde yani babasının yanında olsun.....
At sahnesinde, konuşmamaları çok daha etkiliydi.... basit dokunuşlar, daha çok duygu ifade eder.... yanağın okşanması, saçın okşanması, elin okşanması, belin sarılması..... bunlar, kelimelerden kat be kat etkilidir.....( bilmeyenler.... öğrenin.... lafla peynir gemisi yürümez.... romantik olmak istiyorsanız, Demir ve Kerim'den ders alın)
:good::good::good::good:
Güzel yorumlarınız için ikinizede teşekkürler... Ellerinize sağlık... Bekliyorum biri çıksada şöyle şeyler yazsa diye... Sizin bahsettiklerinizden bende bahsetmiştim... Ve kesinlikle katılıyorum... Olması gereken budur... O durumdaki bir karşılaşmada Asi & Demir yalnız olsa bile daha fazlasını bekleyemezsiniz... Ne diyebilirlerki...
Demir'in gözlerini alamaması... Asi'nin utancından başını yerden kaldıramaması ama yinede Demir'i görme isteğiyle kaçamak bakışlar... Konuyla alakasız bile gözükse at üzerine yapılan konuşmalar bana bir aşkın ne kadar kuvvetli olduğunu hissettirebildi...
Bunlar Asi & Demir için normal... Onlar daha neler yaşıyacaklar ne fırtınalar kopacak... Ama aşklarına yenik düşecekler... Zaten budur aşk...
(*)qsawe (ismini öğrenirsem sevinirim) ben o sahneye bir iki birşey yazmıştım... Okudunmu bilmem... Beğendin mi hiç bilmem... :img-hysteBenim aklıma başka birşey gelmedi valla... Daha mantıklı repliği olan varsa buyursun... :icon_whis
(*)*defne* seninde ellerine sağlık... Ben sabahın 5'in burda olduğumu bilirim... Sen yine iyi durumdasın... :)
tarlada yürürken demir asiye dedi ya çamurlu yoldan mı geldin die orda bişey mi kasttetti?
ihsan bey dedi ya bugün didişmiceksiniz herhalde die yavaş yavaş o da anlamaya başlıcak mı acaba
aslan zeki bi çocuk demir asiye bakmaktan onu dinlemedi anlamıştır bişeyler herhalde
16.bölümün tamamı nişanda geçmez herhalde asi demire neyin var die sorabilir mi niye üzgünsün falan?
bence de o murat süheylanın oğlu değil yasemin albümde onları tanıdı ve çocuklarının olmayışı direk kesin bilgi vermez hem bu kadar kısa sürede bulunamaz ki
(yasamakguzel88 bende onu düşünüyorum okul başlayınca yazılanların hepsini okumaya fırsatımız olmucak tüyolar bölümünün açılması güzel olmuş bence)
Elaaya'nın, Demir, tasviri ve senin yanıtın... her ikiside çok doğru ve yerinde tesbitler....
At sahnesi ile ilgili, olumsuz bulanlar olmuş.... olabilir elbette ama, burada senin yazdıkların, yam o sahnenin açıklması işte.... Sevgisinden emin, sevdiğinden emin... o el boşuna uzanmadı....
O sahnede, müthiş bir güven yansıtıldı... karşılıklı güven vardı ama, ağır basan taraf Asi'nin güven duygusuydu... İnandı, Demir'in, kendisine destek olacağına.... o inançla, en büyük üzüntüsünü aşacak dayanak buldu....
Gün gelecek, Asi'de, Demir'in üzüntülerine aynı güven hissiyle karşılık verecek....
Basit harketlere yüklenen yoğun anlamlar, ilk izlemede de belki bize ulaşıyor.... zaten onları hissetmezsek, bölüme çok farklı yorumlar yapabiliyoruz... ama bakıyorum da bugünkü yorumlar, çok daha güzel ve dizinin özüne çok uygun...:good:
canım işte kırmızı ile gösterdiğim yer varya senin ifade ettiğin işte bende bunu bekliyorum inşallah seninde dediğin gibi bunu ileride göreceğiz .çok istiyorum asimizinde bizim ketun demirimizin derdine derman olmasını .
ve güven zaten en önemli şey değilmidir .bir insana duyduğun güvenden dolayı ona tamamen teslim olabilir ve kendini ona açabilirsin.
atın üstündeki o sahnede asi ve demir için her şey tamamdı .yani onlar orda bir bütün haline geldiler bence kelimeler önemini tamamen yitirdi. demirin asinin elini okşaması sanki benim herşeyimsin der gibiydi.
bu kelimeyi söyleseydi belkide bu kadar etkili olmayacaktı.
ve ikiside orda olmaktan o kadar mutluydularki bunu bana o kadar güzel yansıttılarki. çok güzel duygular hissettim .
ve dün yeniden izledim bütün sahneleri gerçekten baştan itibaren bütün sahneler harikaymış çok güzel çekmişler. hiç bir sahneyi abartmadan yerinde demir ve asinin ağırlıklarına yakışır sahneler olmuş hepsi.
Yorumları ancak okuyabildim ve çoğunluğun aksine bu bölümü beğenenlerdenim.
Beklentimin de üzerinde bir bölümdü diyebilirim.
Öncelikle geçen bölümün bitiş sahnesinin , yani öpüşme sahnesinin şimdiye kadar izlediğim dizilerin içinde en başarılı öpüşme sahnesiolduğunu söyleyebilirim
O kadar alışmışım ki tam çiftler öpüşecekken bir anda ekranın kararmasına, dudakların bir türlü isabet etmemesine, yanakların iki elle tutulup dudakların birleşmiş havası verilip izleyici kandırmacasına, hatta tam öpüşme sahnesi gerçekleşecekken bölüm biter ve gelecek bölüm ertesi sabahtan başlar.
Asi yine farkını koydu, :good: bu tutkulu öpüşme sahnesiyle bence..
Uzun zamndan beri dolup dolup taşmayı bekleyen duygular bu elektriğe daha fazla dayanamadı. Asi-Demir kavgası ve ardından gelen beklenmedik öpüşme ve bir anda ikisinin öylece birbirlerinin gözlerinde eriyip kalması, bana toplanan yağmur bulutlarının büyük bir gök gürültüsüyle boşalmasını anımsattı. Zaten yağan yağmur da sahneye ayrı bir büyüleyici hava vermişti.
Hem yönetmen, hem de oyuncular bana o sahnede iki kişinin arasındaki olağanüsütü çekimi aktarmakta çok başarılıydılar. Demir ve Asi sanki yüksek gerilim hattına tutulmuşlar, ayrılmaları gerektiğini biliyorlar ama bir türlü kendilerini birbirlerinin kolarından koparamıyorlar.. O sahnenin tek katili araya giren Defne nin mız mızlanmalarıydı. Yoksa dört dörtlük bir sahneydi bana göre.
Ertesi gün aşk itiraflarının olmaması bazılarımızı hayal kırıklığına uğratmış ama ben bu ilişkinin normal seyreden aşklardan farklı olmasını daha çok seviyorum.
Onlar, Defne ve Kerim gibi bir aşk yaşamayacaklar. Hep fırtınalı olacak onların ilişkisi. Hani şimşekler çakar ya bazen..hani gök gürler ya ardından..işte öyle bir şey..
Yeri gelecek birbirlerine zarar verecekler ama asla kopamayacaklar.
Zaten benim için Demir'in ertesi sabah çifliğin balkonundan İhsan Beyler gelirken kafasını uzatıp uzatıp arkadan Asi'nin gelip gelmediği kontrol etmesi, gelmediğini görünce ki hayalkırıklığı değme 'Seni seviyorum'dan daha hoştu.
Aynı şekilde, Asi'nin atının kaybına sebep olmaktan dolayı Asi'yi yaralamış olmanın verdiği üzüntüsünü dile getirirken, Demir'in de en az Asi kadar içinin yandığını hissetmem onun Asiye ne kadar değer verdiğini görmeme yetti.
Ne yapayım klişe aşk sözcüklerini? Bunlar beni daha çok doyuruyor bu dizide.
Asi'yi tekrar atın üstüne bindirmeyi başardığı andaki mutluluğu benim Demir'in aşkını iliklerime kadar hissetmeme sebep olmuşken aklımdan niye dün geceyi konuşmuyorlar diye bir düşünce hiç geçmedi. İlk defa birlikte ata binmişler, eller kavuşmuş, Asi demir'e tutunma bahanesiyle kollarını beline dolamış..Daha ne isterim? Elbet bir gün konuşacakları zaman gelecek ama bana bu aşka beş kala durum çok daha büyüleyici geliyor..
Valla diziyi çok sevmeme ve izlememe rağmen yazmamıştım şimdiye dek.Ama daha da dayanamadım yani...:)
Yorumları okumaya çalışıyorum da.Birçok arkadaşımız tarafından beğenilmemiş öpüşme sahnesi.Ama benim aksine en beğendiğim sahne oldu.:img-blush
Eğer gerçek anlamda tutku istiyorsak;bence susup sadece onların sahnelerini izlemek yeterli.
Beğenmeyenler için de belki dediğin gibi "yalandan" öpüşmelere o kadar alışmışız ki; gerçeğini birçok arkadaşımız kaldıramamış durumda.:img-wink:
Cidden tam anlatmak istediklerimi yazmışsın.İzlediğim birsürü dizi oldu şimdiye kadar ama hiçbirinde bu kadar gerçekçi ve başarılı bir öpüşme sahnesi izlememiştim ne yalan söyleyeyim.Aşk ve tutku.Hele de tutku.Yani ben ilk defa bir tv dizisinde bu kadar yoğun hissettim bunu o öpüşme sahnesinde.Dibine kadarda verdiler yani o duyguyu.
Ayrıca şunu da söylemem gerek.Ben ilk defa iki oyuncuyu bu kadar birbirine yakıştırıyorum.İzlediğim tüm diziler içinde kesinlikle duyguları bana en yoğun şekilde verebilen, kimyalarının ilk defa bu kadar birbirine uygun olduğunu gördüğüm Murat ve Tuba'dır.İksini de tebrik ediyorum ben.
Ayrıca şu meşhur "seni seviyorum" sahneleri neden bu denli şiddetli isteniyor anlamış değilim.Arkadaşlar Demir o kadar güzel ve anlamlı ifade ediyor ki aslında Asi'yi ne denli çok sevdiğini ve ona aşık olduğunu.Sevgili Bimkolik'in dediği gibi bu değme itiraf sahnelerine taş çıkarır benim nezdimde.Ama tabi ki bunun da sırası gelecek.Aşıklarımızın itiraf sahnelerini de izleyeceğiz.O yüzden ben korkmuyorum.Benim korkacağım şey,birgün bu büyülü aşkın büyüsünün bozulması olacaktır.Ama bunun olmayacağını da biliyorum en azından böyle düşünmek istiyorum.Çünkü bu aşk ve çift bana hiçbir film yada dizide duyamadığım güveni veriyor.Ben bu aşka güveniyorum.:good:
Güzel yorumlarınız için ikinizede teşekkürler... Ellerinize sağlık... Bekliyorum biri çıksada şöyle şeyler yazsa diye... Sizin bahsettiklerinizden bende bahsetmiştim... Ve kesinlikle katılıyorum... Olması gereken budur... O durumdaki bir karşılaşmada Asi & Demir yalnız olsa bile daha fazlasını bekleyemezsiniz... Ne diyebilirlerki...
Demir'in gözlerini alamaması... Asi'nin utancından başını yerden kaldıramaması ama yinede Demir'i görme isteğiyle kaçamak bakışlar... Konuyla alakasız bile gözükse at üzerine yapılan konuşmalar bana bir aşkın ne kadar kuvvetli olduğunu hissettirebildi...
Bunlar Asi & Demir için normal... Onlar daha neler yaşıyacaklar ne fırtınalar kopacak... Ama aşklarına yenik düşecekler... Zaten budur aşk...
(*)qsawe (ismini öğrenirsem sevinirim) ben o sahneye bir iki birşey yazmıştım... Okudunmu bilmem... Beğendin mi hiç bilmem... :img-hysteBenim aklıma başka birşey gelmedi valla... Daha mantıklı repliği olan varsa buyursun... :icon_whis
(*)*defne* seninde ellerine sağlık... Ben sabahın 5'in burda olduğumu bilirim... Sen yine iyi durumdasın... :)
Adımı bilmeyen kalmış ya ben ona şaşıyorum :D Asuman.... Asu... Asu abla... hangisini derseniz.... yaş 41 demiştim... buna göre seçin beğenin alın....
Defne, öğrendin di mi sen de, adımı ...:img-wink:
ZNR,
Okudum ve beğendim...:D:D:D hatta
D: Asi dün gece nasıl öptüm...
A: !!??
D: Asi dün gece ben seni öptüm ya...
A: Eee
D: Öyle işte...
Biz: !!??
Bu mu konuşulur... böyle birşey olabilir mi.... ne bekleniyor inan anlamadım... olsa olsa bu kadar uçuk bir muhabbet olur....o kadar hoş olmuş ki....ilk okuduğumda da hah... dedim alın size muhabbet :D:D:D her zaman konuşulmaz.... ama her zaman bakışlar konuşur :img-yes:
eveeeeeeeeeeeeet daha önce yorum yaptım ama ya ben gerçekten bayılıyorum bu diziye o malum sahnenin ertesi sabahı iki aşığında davranışları gayet narmaldi bence çünkü birbirlerinden utanıyorlar yavrularım ya ama sonsahne içimi bir kötü etti ama eminim düzelir yalnız öpüşme sahnesinde başka müzik çalabilirlerdi hani asi ve demirin müziği var ya nanananana nananana anladınız deil mi:img-hyste:img-hyste
Asi ve Demir'in konuşmamasından şikayetçi olanlardanım..bunlar ne zaman konuştu ki diyeceksiniz:)..Asu değinmiş Bana, lütfen birileri yazsın, ertesi sabah, kızın babasının yanında, hatta 4. kişi varken, bir araya gelen iki aşık ne konuşabilir..doğru da söylemiş...o esnada konuşmaları beklenemez tabi...o kadar da uzun boylu değil:)..fakat yanlız kaldıklarında konuştukları mevzu ata neden binmiyorsun,binmelisin binecekmisin den öte olmalıydı..bunlarda güzel ve hoştu ama bununla yetinilmemeliydi..çekingen ve ufak dokunuşlar,soluksuz kalışlar ve bakışlar ,tebessümler bir çok aşk sözcüklerinden seni seviyorumlardan çok daha etkili,manalı ve çarpıcı..buna şüphe yok..bizleri de ekrana çivileyen bu halleri değil mi..konuşmadıkları halde o aşkı tüm güzelliği ile ortaya koymaları değil mi..ama bunlar var diye bu kadar da kontörsüz kalınmaz ki kardeşim,sürekli dıt dıt dıt ..:)olmadı tarifelerden faydalan azıcık..:)...ihsan'ın yanı başında bakışlarına ye bitir kızı ,bu kadar cesur ol,yanında olduğun zaman tek kelime çıkmasın...sahil sahneleri güzeldi,kesik kesik olmasaydı daha güzel olurdu o ayrı...
Demir'in son sahnede Asi'ye olan bakışlarına gelince...Demir'in Asi'ye olan duyguları elbette değişmeyecek..hatta bu sorun yüzünden ayrılıklar yaşanması aşkın şiddetini daha da arttıracak..sorun Demir'in Asi'ye hisleri değil..olan olay yüzünden ona sergilediği davranışı..İhsan'a öfkeli kızgın,haklıdır da ..bu halde iken kalkıpta tarlada olduğu gibi transa geçmiş vaziyette Asi'ye bakacak
etrafında olup biteni algılamayıp Asi'ye odaklanacak değil elbet ama İhsan'a olan öfkesinden kızgınlığından Asi'yi de nasiplendirecek..sorun olan bu..o bakışları ,vereceği tokayı elinde tüm gücüyle sıkması da bunun göstergesi...İhsan'ı yaşadığı tüm acılardan sorumlu tutuyordu zaten bu durum değişmediği halde Asi'ye davranışlarında ölçülüydü..ikisini birbirine karıştırmadı..şimdi öğrendikleri karşısında da aynı tavrı sergilemeye devam etmeli ama finalde ki halinden bu dengeyi kurabilecek izlenimini vermiyor ne yazık ki...bu da Demir'i haksız kılar..umarım yanılırım..
edit: Asi'nin kenan'a evet demediğini Demir hala bilmiyor..sana güvenimi yitirdim dedi..bunun giderilmesi için gerçeği bir an önce öğrenmesi gerekiyor..bu konu niye havada kaldı anlamıyorum..şimdi kalkıp öpüştüler diye güven ortamı sağlandı mı:)
günaydın arkadaşlar. kalktım ilk işim formda yazılanları okumak oldu.. haftaya üniversite başlayınca ne yapcam bilmiyorum:( cuma günkü umutsuz halim yavaş yavaş geçmeye başladı. düşündümki o karışık olayların çözülmesi sırasındaki olaylarda çok heycanlı olucak ..özeliikle görmek istedigim şey cemal ağa.. ama artık ihsan kesinlikle cemala pas vermez .inşallh bunun ucu neriman-ihsan ilişkisine dokunmaz. en çok iki bölüm sonra asi ile demirin araları düzelmiş görceğimizi düşünüyorum. dayanamaz onlar
ya üniversite başlıycak hiç değilse zaman daha çabuk geçicek ben yorumları 2 kez okuyordum nerdeyse... 1 e düşürücem artık :img-wink:
ya öyle hızlı gelişiyor ki olaylar bence bu bölümde bile barışabilirler (umutt ümitt) ama nerimanın başka bir skandalı kaldırabileceğini sanmıyorum ben maalesef....hemen babasının evine dönerse şaşmam...
ya o çocuk ihsandan değil ama demir ve cemal öyle sanıyo... süheyla bu işe el atıp herşeyi demire anlatsa ne güzel olur...
asi bu olayı öğrenince ne tepki verir onu çok ama çok merak ediyorum
Asi ve Demir'in konuşmamasından şikayetçi olanlardanım..bunlar ne zaman konuştu ki diyeceksiniz:)..Asu değinmiş Bana, lütfen birileri yazsın, ertesi sabah, kızın babasının yanında, hatta 4. kişi varken, bir araya gelen iki aşık ne konuşabilir..doğru da söylemiş...o esnada konuşmaları beklenemez tabi...o kadar da uzun boylu değil:)..fakat yanlız kaldıklarında konuştukları mevzu ata neden binmiyorsun,binmelisin binecekmisin den öte olmalıydı..bunlarda güzel ve hoştu ama bununla yetinilmemeliydi..çekingen ve ufak dokunuşlar,soluksuz kalışlar ve bakışlar ,tebessümler bir çok aşk sözcüklerinden seni seviyorumlardan çok daha etkili,manalı ve çarpıcı..buna şüphe yok..bizleri de ekrana çivileyen bu halleri değil mi..konuşmadıkları halde o aşkı tüm güzelliği ile ortaya koymaları değil mi..ama bunlar var diye bu kadar da kontörsüz kalınmaz ki kardeşim,sürekli dıt dıt dıt ..:)olmadı tarifelerden faydalan azıcık..:)...ihsan'ın yanı başında bakışlarına ye bitir kızı ,bu kadar cesur ol,yanında olduğun zaman tek kelime çıkmasın...sahil sahneleri güzeldi,kesik kesik olmasaydı daha güzel olurdu o ayrı...
Demir'in son sahnede Asi'ye olan bakışlarına gelince...Demir'in Asi'ye olan duyguları elbette değişmeyecek..hatta bu sorun yüzünden ayrılıklar yaşanması aşkın şiddetini daha da arttıracak..sorun Demir'in Asi'ye hisleri değil..olan olay yüzünden ona sergilediği davranışı..İhsan'a öfkeli kızgın,haklıdır da ..bu halde iken kalkıpta tarlada olduğu gibi transa geçmiş vaziyette Asi'ye bakacak
etrafında olup biteni algılamayıp Asi'ye odaklanacak değil elbet ama İhsan'a olan öfkesinden kızgınlığından Asi'yi de nasiplendirecek..sorun olan bu..o bakışları ,vereceği tokayı elinde tüm gücüyle sıkması da bunun göstergesi...İhsan'ı yaşadığı tüm acılardan sorumlu tutuyordu zaten bu durum değişmediği halde Asi'ye davranışlarında ölçülüydü..ikisini birbirine karıştırmadı..şimdi öğrendikleri karşısında da aynı tavrı sergilemeye devam etmeli ama finalde ki halinden bu dengeyi kurabilecek izlenimini vermiyor ne yazık ki...bu da Demir'i haksız kılar..umarım yanılırım..
edit: Asi'nin kenan'a evet demediğini Demir hala bilmiyor..sana güvenimi yitirdim dedi..bunun giderilmesi için gerçeği bir an önce öğrenmesi gerekiyor..bu konu niye havada kaldı anlamıyorum..şimdi kalkıp öpüştüler diye güven ortamı sağlandı mı:)
kırmızı olan yer hakkında konuşucam.. ne kadarda çabuk kurtuldu ikiside o öpücüğün etkisinden. hadi çaktırmıyolar birbirlerine desek, ama insan bi düşünür bi aklına gelir hatta ne gelmesi yaaa o öpücük insanın aklından çıkmaz ( 3 sn bile sürse hakikatli bir öpücüktü)
ikisine de gıcık oldum ya... ama bunlarda geçicek dertler bir bitsin daha güzel bir öpücük bekliyorum...( hiç değilse daha uzun)(ya sapıklıktan değil!!! ama ilk öpücük bu kadar basit olmamalıydı bence)
bu arada ikinci bir öpücük olcak dimi? daha önce de sordum ama cevap alamadım
Asi’yi ilk bölümünden beri seyrediyorum. İzlerken sanki tüm negatif elektriğimi Antakya toprağının çekip aldığı, haftanın yorgunluğunu alıp götüren bir dizi Asi. Çok iyi bir kadroya sahip ve ekran kimyaları çok iyi olan bir de çifte ( Asi ve Demir’i kastediyorum ama Defne ve Kerim’i de unutmamak gerekir tabii ki ). Dizilerdeki çiftlerin ekran kimyasının tutması çok önemli. Asi-Demir çifti de bu konuda çok başarılı. T. B. onu ilk izlediğim Çemberimde Gül Oya’dan beri hep Zarife’ydi benim için. Onu ekranda nerede, kiminle görürsem göreyim hep Zarife oldu. Yanlış anlaşılmasın oyunculuğuna sözüm yok. T. B.’ü çok severim. Sadece ÇGO’daki Sultan-Zarife, anne-kız ilişkisi benim için çok özeldi. Yer aldığı diğer yapımlarda bunu hiç unutamadım. Ama Asi’yi izlerken unutuyorum. Asi’deki baba-kız ilişkisi de çok özel fakat bana Zarife’yi unutturan Asi-Demir ikilisi oldu. Asi’yi izlerken evet bu kız Asi ve karşısındaki Demir, bu iki insan birbirine aşık diyebiliyorum. Önemli olan da budur.
15. bölümle ilgili de biraz yorum yapayım. Öncelikle ilk sahneyi beğenenlerden biri olduğumu söyleyeyim. O öpücüğün nasıl gerçekleştiğini düşünürsek başka türlüsü de olamazdı zaten. Kavga esnasında Demir Asi’yi kızgınlıkla, kıskançlıkla kolundan çekti ve öptü. Asi de aynı duygular içindeydi. Kızgındı, kıskanmıştı. Demir hiç birşeyi düşünmeyerek evinin önünde kolundan çekip öptü Asi’yi. O durumda ancak o şekilde öpebilirdi. Birincisi öpücük sertti, çünkü Demir Asi’nin her an kendini geri çekip tokat atmasını bekliyordu. İkincisi Demir Asi’nin yalnızca koluna hakimdi. Yani Asi’nin vücuduna ya da kafasına hakim olsa daha rahat öpebilirdi. Daha fazla analiz etmeyeyim ama kısacası o durumda Demir Asi’yi kısa ve sert öpebilirdi ve öyle de yaptı. O sahnede benim için önemli olan daha evvel de değinildiği gibi öpüşüyormuş gibi veya dudakları birbirine değiyormuş gibi yapmamaları oldu. Genelde dizilerde yapılan budur çünkü. "muş" gibi yapmak... Ama Asi'de öyle olmadı.
Öpüşme sonrası da çok güzel sahneler içeriyordu. İkisinin de gidememesi, birbirine kilitlenmesi, Demir’in Asi’nin yanağında ve saçında dolanan elleri... Özellikle Asi’nin saçından bir tutam alıp parmaklarıyla o saçın ucuna kadar gitmesi... Asi’nin daha fazla dayanamayıp mahcubiyetle yere eğilen gözleri... Neriman’ın sesine rağmen biri “gitmem lazım”, diğeri sevdiği kızın iyiliği için “git” derken bir türlü ayrılamayış... Evet, gerçekten güzel sahneler izledik. Fakat ben de bu sahneyle ilgili bundan bahseden arkadaşlara katılıyorum. Bu sahnenin katili maalesef Defne ve Kerim oldu.
At-sahil sahnesi yine Neriman tarafından kesilmesine ve kısa sürmesine rağmen çok güzeldi. Demir’in Asi’nin ellerini hafifçe okşaması, at üzerinde ikisinin de “kalbim hızlı hızlı atıyor ve ben çok mutluyum” diyen gözleri... Az konuştular ama o kadar çok şey anlattılar ki...
Öpüşme sonrasında ikisinin de tepkisi, diğerine yaklaşımı beklediğim gibiydi. Hatta Asi’nin biraz daha uzak olmasını, kaçmasını bekliyordum ama Asi kaçmadı, kaçamadı. Bu öpüşmenin getirdiği yakınlıktı. Demir’de çevresindeki herkesi -hatta bu herkesten biri Asi’nin babasıyken- yok sayan cüretkar bakışları, Asi'nin elini okşamak gibi ufak dokunuşları, daha evvel aralarına set ören Asi’nin atı gibi konulara el atması ile gece olanların onu Asi’ye bir adım daha yakınlaştırdığını gösterdi. Daha doğrusu Asi’nin öpüşme sonrası tepkilerini gördü ve zaten hep atmak istediği adımı atma fırsatını kaçırmadı. Fakat bundan fazlası beklenemezdi. Önceki gece kavga edilmiş, aniden hiç hesapta yokken birbirlerine o kadar yaklaşmışlar. Bu iki insan inatçı ve gururlular, yıkılması zor duvarlara sahipler. Böyle bir olaydan sonra ikisi de bir adım geri çekilip birbirlerine bakacaklar ve tekrar o geceki kadar yakınlaşmak için bu sefer adımlarını temkinli atacaklar. Tıpkı iki kale gibi... Duvarları sağlam ve yüksek iki kale karşılıklı birbirlerini top yağmuruna tutup durdular. Aslında birleşince yenilmez olacaklarını ilerde görecekler ama ikisi de 14. bölümde kendi sınırlarını koruma aşamasındaydı. En sonunda birbirlerine öyle bir bomba attılar ki ikisi de duruverdi. O bombayla yıkılan duvarlarda her ikisi de birbirinin içini gördü. 15. bölüm başında hemen birleşivermeleri beklenemezdi. Önce birbirlerinin içindekileri daha da görmeye ve emin olmaya çalışarak temkinli bir şekilde köprülerini uzatmaya başladılar birbirlerine. Ama aralarına maalesef Cemal Ağa girdi.
Öpüşme sonrası o geceye dair bir konuşma veya “Evet, biz artık öpüştük. Daha yakın olalım” gibi bir yaklaşım ve ruh hali ancak gençlik veya çocuk dizisi adı altında verilen bir dizide olabilirdi. Ama Asi o kategoride bir dizi değil. Tüketmeden aşkı yaşamak günümüzde o kadar nadir rastlanılan bir şey ki dizilerdeki aşklarda bile ne yazık ki herşeyde görülen o tüketim hızını ister olduk ve göremeyince de garipsemeye başladık sanırım. Öpüşülsün, bu herşeyin çözümü sayılsın, hemen yakınlaşılsın, sevgili olunsun, vs... Halbuki güçlü duyguların ifadesi zordur. Hissedilenler o kadar güçlüdür ki konuşamazsın, tarif edemezsin. Bazı şeyleri konuşmaya da gerek yoktur aslında. Konuşulursa büyüsü kaçar, kutsallığı bozulur, sıradanlaşır. Asi ve Demir için de ilk öpüşmeleri öyle birşeydi.
At üzerindeki sahil romantizminden sonra olanlar hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Demir’e kızmadım dersem yalan olur. “Sen bu kızın peşinde dağ, tarla, bayır dolanırken düşmanın bellediğin İhsan Kozcuoğlu’nun kızı olduğunu bilmiyor muydun?” diye çok söylendim. Fakat onu da anlıyorum. Süheyla teyzesinin o halini görünce Asi’ye kendini ne kadar çok kaptırdığını ve teyzesine 6. ve 7. bölümde verdiği sözü tutmadığını anladı ( o bebeği bulacağına dair olan sözü ). Öğrendikleri ile sarsıldı. Fakat bu olanlarda Asi’nin suçu olmadığını idrak edeceğini ve ona göre davranacağını umut ediyorum. Kısacası Demir’e kızıp kızmamak konusunda kararımı vermek için 16. bölümü bekliyorum. Umarım ona kızmama sebep olacak şeyler yapmaz Demir.
Hep Asi ve Demir hakkında yazdım ama 15. bölümde İhsan-Ökkeş-Süheyla ve Demir için ortalık epeyce karıştı. İlk bölümden beri bize hissettirilen şeyi acaba diğerleri ne zaman öğrenecek? Aslan’ın üvey kardeşi olduğunu İhsan biliyor mu? Aslan İhsan’ın üvey abisi olduğunu öğrenince ne yapacak? Asi-Defne-Gonca ve Ceylan’ın üvey amcası olduğunu öğrenince ne düşünecek? Ve tabii ki Süheyla’nın öz annesi, Demir ve Melek’in kuzenleri olduğunu öğrenince ne yapacak, nasıl tepki verecek? Bunları da merak içinde beklemekteyim.
İlk mesajım olduğu için eleştiri yapmak istemiyorum ama kılık kıyafetler, mantık hataları, kurgu hataları, sahne devamlılığını mahveden hatalar ( Kerim’in aniden kısalan saçları ) benim de dikkatimi çekiyor. Çünkü dikkat çekmeyecek gibi değil bu hatalar. Böyle bir diziye bunlar yakışmıyor. Ayrıca bir sorun da bence replikler, özellikle de Asi ve Demir replikleri... Repliklere daha özen gösterilirse, ayrıca yapılan konuşmalarda konu geçişleri daha doğal yapılırsa veya bir şey anlatılmak isteniyorsa bunu bir bölümde izleyiciyi bombardımana tutar gibi değil de yayarak ve doğal bir şekilde yaparlarsa Asi izlenmesi çok daha güzel bir dizi olacaktır. Ve tekrar ediyorum lütfen Asi-Demir repliklerine özen...
Uzun oldu biliyorum ama bu forumda güzel yorumlarını zevkle okuduğum sevgili qsawe’den uzun yorumlara alışık olduğunuzu umuyorum.
Sevgiler...
Not: Bilgisayarda iki işi birarada yaptığım için yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Tekrar okuyunca elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım. :img-blush Kusura bakmayın.
Edit: Eleştirilerime ekleme yapmak istedim. Karakterlerimizin iç dünyası bize hiç yansıtılmıyor. Ne düşündüklerini, ne hayal ettiklerini bilmiyoruz. İnsanların kendileriyle başbaşa kaldıklarında düşündükleri çok önemlidir. Demir ve Asi'nin birbirlerinin aklında yalnızca yanyana iken değil, her zaman olduğunu anlamamız için hayallere, düşüncelere, iç seslere ihtiyacımız var. Bir şeye kızmışlarsa, sevinmişlerse, şaşkınlarsa ve en önemlisi aşıklarsa bunu bize karakterlerin iç dünyaları ile de anlatmaları gerekir. Demir öfkeliyse ve kendiyle savaşıyorsa, Asi ona öyle "ne duruyorsun? gelsene yanıma... işte buradayım" der gibi bakarken Demir gidemiyorsa, onun içinde bir savaş varsa bunu bize göstermeliler. Karakterlerin iç alemini bize açmalılar. Bu ekrandaki aşkı, karakterleri, olayları derinleştirir. İzleyicinin dizideki karakterleri bir dizi karakteri değil insan olarak, gerçek olarak görmesini ve onları anlayabilmesini kolaylaştırır. Umarım bu konuya bir çözüm bulurlar ve iç alemleri bize açarlar.
Oku oku yine bitiremedim ben yorumlarınızı :img-hyste
öpüşmeden sonra ki ilk karşılaşmada yanlarında Ökkeş Efendi Babası varken Demir ile nasil konusabilir demis bi arkadas...cok dogru soylemis bence :img-yes: Neriman aslında buna cevap verdi :img-hyste o kızları gece gece bakkala bile göndermedi :icon_whis Böyle yetişmiş bir kızında babasının yanında konuşması beklenemez bence :good:
Mantık ve kurgu hatalarını 16.bölümde görmeyelim lütfen :img-yes: Aslında her dizide var bunlar bölüm yetiştirmek amaçlı bazı hatalar oluyor ama Asi 15.bölümde hata kontenjanını doldurdugu için 16.bölümde görmek istemiyorum ben :img-hyste
asiyedemir 10-02-08, 13:30 selamlar herkese
Dün foruma giremedim arızamı vardı bazı arkadaşlarda girememişler :icon_whis
Giremediğim için sabahdan buyana yorumları okuyorum yorum yazan herkesi
okudum süpersiniz .. :happy0064 Asu'nun
müdavimlerinden biride benim :img-in_losenin yorumu okumadan tekrar
izlemiyorum diziyi .. anlatımın çok duru iç sesler olsun istiyorsun ..İç seslere
yy den alışıksın .. ortasını bulamıuyorlar dizilerde yy de duyguları iç seste
anlatırlardı senaristler. Asi de ise hiç iç sese başvurulmuyor . Bakışlarla
anlattıklarını düşünüyorlar herhalde .Ama bu yetmiyor. Az da olsa en azından
Demir gibi konuşmayan bir adamın iç seslerini duymak istiyorum .Demir'in Asi
için daha ne düşündüğünü bile bilmiyoruz .. Bakışlar yetmiyor mesela odasında
olta attı ,Demir neden attı anlayamadık .:icon_whis
Şu ilk sahnenin bende başarılı olduğunu düşünüyorum . Ertesi gün ne
konuşacaklardı ki Dün gece hakkında ZNR nin dediği gibi ..Nasıl buldun.
Hoşuna gittimi ,Acemicemiydi ,Beğendin mi bi dahaki sefere daha iyi olucak
bunlarımı konuşacaklardı .Bizim toplumumuz bu kadar geliştimi bunları
konuşabilen aşıklar var mı? Evli insanlar konuşur ancak bunları .
Cemal dedeyi severdim bu bölüme kadar kara listeye aldım kendisini
GÜL GÜZELİ 10-02-08, 13:32 Asi ve Demir'in konuşmamasından şikayetçi olanlardanım..bunlar ne zaman konuştu ki diyeceksiniz:)..Asu değinmiş Bana, lütfen birileri yazsın, ertesi sabah, kızın babasının yanında, hatta 4. kişi varken, bir araya gelen iki aşık ne konuşabilir..doğru da söylemiş...o esnada konuşmaları beklenemez tabi...o kadar da uzun boylu değil:)..fakat yanlız kaldıklarında konuştukları mevzu ata neden binmiyorsun,binmelisin binecekmisin den öte olmalıydı..bunlarda güzel ve hoştu ama bununla yetinilmemeliydi..çekingen ve ufak dokunuşlar,soluksuz kalışlar ve bakışlar ,tebessümler bir çok aşk sözcüklerinden seni seviyorumlardan çok daha etkili,manalı ve çarpıcı..buna şüphe yok..bizleri de ekrana çivileyen bu halleri değil mi..konuşmadıkları halde o aşkı tüm güzelliği ile ortaya koymaları değil mi..ama bunlar var diye bu kadar da kontörsüz kalınmaz ki kardeşim,sürekli dıt dıt dıt ..:)olmadı tarifelerden faydalan azıcık..:)...ihsan'ın yanı başında bakışlarına ye bitir kızı ,bu kadar cesur ol,yanında olduğun zaman tek kelime çıkmasın...sahil sahneleri güzeldi,kesik kesik olmasaydı daha güzel olurdu o ayrı...
canım yorumunu çok begendindimm çok hoş olmuşş ama son sahnedeki demiri okuyunca ürperdim birden ve aklıma demirle sühonun konuşması geldi
süho=demir ihsan bana olanların asininde başına gelmesinden korkuyoo
demir=teyze ben asinin saçının teline bile zarar vermem veremem
işte öyle bişeydi konuşmaa ama şimdi demiri hırsı tekrar alevlenince benimde aklıma bu konuşmanın gerçekleşebilicegi geldi bi anlık hırsla ne yaptıgını bilmeden ya intikama kalkışırsa aside kıvamında demir kenan yüzündendende kızgın oldugundan ne biliyim ya aşıkda olsa böyle bi hataya düşebilir madem asi ve demir aşkı kolay olmucak demir böyle bi saçmalık yapmaya kalkabilir diye düşündümm ama inş benım düşüncemde kalır..
Sımarık Cadı 10-02-08, 13:41 ZNR nin dediği gibi ..Nasıl buldun.
ben bunu okuyunca koptum...:):)
demirin asiye hoşuna gittimi fln dediğini düşününce komik geldii...aside demire bidahaki sefere daha iyi olucakk fln desee...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yazarken bilee gülüyorumm...
Asi’yi ilk bölümünden beri seyrediyorum. İzlerken sanki tüm negatif elektriğimi Antakya toprağının çekip aldığı, haftanın yorgunluğunu alıp götüren bir dizi Asi. Çok iyi bir kadroya sahip ve ekran kimyaları çok iyi olan bir de çifte ( Asi ve Demir’i kastediyorum ama Defne ve Kerim’i de unutmamak gerekir tabii ki ). Dizilerdeki çiftlerin ekran kimyasının tutması çok önemli. Asi-Demir çifti de bu konuda çok başarılı. T. B. onu ilk izlediğim Çemberimde Gül Oya’dan beri hep Zarife’ydi benim için. Onu ekranda nerede, kiminle görürsem göreyim hep Zarife oldu. Yanlış anlaşılmasın oyunculuğuna sözüm yok. T. B.’ü çok severim. Sadece ÇGO’daki Sultan-Zarife, anne-kız ilişkisi benim için çok özeldi. Yer aldığı diğer yapımlarda bunu hiç unutamadım. Ama Asi’yi izlerken unutuyorum. Asi’deki baba-kız ilişkisi de çok özel fakat bana Zarife’yi unutturan Asi-Demir ikilisi oldu. Asi’yi izlerken evet bu kız Asi ve karşısındaki Demir, bu iki insan birbirine aşık diyebiliyorum. Önemli olan da budur.
15. bölümle ilgili de biraz yorum yapayım. Öncelikle ilk sahneyi beğenenlerden biri olduğumu söyleyeyim. O öpücüğün nasıl gerçekleştiğini düşünürsek başka türlüsü de olamazdı zaten. Kavga esnasında Demir Asi’yi kızgınlıkla, kıskançlıkla kolundan çekti ve öptü. Asi de aynı duygular içindeydi. Kızgındı, kıskanmıştı. Demir hiç birşeyi düşünmeyerek evinin önünde kolundan çekip öptü Asi’yi. Ancak o şekilde öpebilirdi. Birincisi öpücük sertti, çünkü Demir Asi’nin her an kendini çekip tokat atmasını bekliyordu. İkincisi Demir Asi’nin yalnızca koluna hakimdi. Yani Asi’nin vücuduna ya da kafasına hakim olsa daha rahat öpebilirdi. Daha fazla analiz etmeyeyim ama kısacası o durumda Demir Asi’yi kısa ve sert öpebilirdi ve öyle de yaptı. En önemlisi öpüşüyormuş gibi veya dudakları birbirlerine değiyormuş gibi yapmadılar.
Öpüşme sonrası da çok güzel sahneler içeriyordu. İkisinin de gidememesi, birbirine kilitlenmesi, Demir’in Asi’nin yanağında ve saçında dolanan elleri... Özellikle Asi’nin saçından bir tutam alıp parmaklarıyla o saçın ucuna kadar gitmesi... Asi’nin daha fazla dayanamayıp mahcubiyetle yere eğilen gözleri... Neriman’ın sesine rağmen biri “gitmem lazım”, diğeri sevdiği kızın iyiliği için “git” derken bir türlü ayrılamayış... Evet, gerçekten güzel sahneler izledik. Fakat ben de bu sahneyle ilgili bundan bahseden arkadaşlara katılıyorum. Bu sahnenin katili maalesef Defne ve Kerim oldu.
At-sahil sahnesi yine Neriman tarafından kesilmesine ve kısa sürmesine rağmen çok güzeldi. Demir’in Asi’nin ellerini hafifçe okşaması, at üzerinde ikisinin de “kalbim hızlı hızlı atıyor ve ben çok mutluyum” diyen gözleri... Az konuştular ama o kadar çok şey anlattılar ki...
Öpüşme sonrasında ikisinin de tepkisi, diğerine yaklaşımı beklediğim gibiydi. Hatta Asi’nin biraz daha uzak olmasını, kaçmasını bekliyordum ama Asi kaçmadı, kaçamadı. Bu öpüşmenin getirdiği yakınlıktı. Demir’de çevresindeki herkesi -hatta bu herkesten biri Asi’nin babasıyken- yok sayan cüretkar bakışları, Asi'nin elini okşamak gibi ufak dokunuşları, daha evvel aralarına set ören Asi’nin atı gibi konulara el atması ile gece olanların onu Asi’ye bir adım daha da yakınlaştırdığını gösterdi. Daha doğrusu Asi’nin öpüşme sonrası tepkilerini gördü ve zaten hep atmak istediği adımı atma fırsatını kaçırmadı. Fakat bundan fazlası beklenemezdi. Önceki gece kavga edilmiş, aniden hiç hesapta yokken birbirlerine o kadar yaklaşmışlar. Bu iki insan inatçı, gururlu, yıkılması zor duvarlara sahipler. Böyle bir olaydan sonra ikisi de bir adım geri çekilip birbirlerine bakacaklar ve tekrar o geceki kadar yaklaşmak için bu sefer adımlarını temkinli atacaklar. Tıpkı iki kale gibi... Duvarları sağlam ve yüksek iki kale karşılıklı birbirlerini top yağmuruna tutup durdular. Aslında birleşince yenilmez olacaklarını ilerde görecekler ama ikisi de 14. bölümde kendi sınırlarını koruma aşamasındaydı. En sonunda birbirlerine öyle bir bomba attılar ki ikisi de duruverdi. O bombayla yıkılan duvarlarda her ikisi de birbirinin içini gördü. 15. bölüm başında hemen birleşivermeleri beklenemezdi. Önce birbirlerinin içindeki daha da görmeye ve emin olmaya çalışarak temkinli bir şekilde köprülerini uzatmaya başladılar birbirlerine. Ama aralarına maalesef Cemal Ağa girdi.
Öpüşme sonrası o geceye dair bir konuşma veya “Evet, biz artık öpüştük. Daha yakın olalım” gibi bir yaklaşım ve ruh hali ancak gençlik veya çocuk dizisi adı altında verilen bir dizide olabilirdi. Ama Asi o kategoride bir dizi değil. Tüketmeden aşkı yaşamak günümüzde o kadar nadir rastlanılan bir şey ki dizilerde bile aynı tüketim hızını ister olduk sanırım. Öpüşülsün, bu herşeyin çözümü sayılsın, hemen yakınlaşılsın, sevgili olunsun, vs... Halbuki güçlü duyguların ifadesi zordur. Hissedilenler o kadar güçlüdür ki konuşamazsın, tarif edemezsin. Bazı şeyleri konuşmaya da gerek yoktur aslında. Konuşulursa büyüsü kaçar, kutsallığı bozulur, sıradanlaşır. Asi ve Demir için de ilk öpüşmeleri öyle birşeydi.
At üzerindeki sahil romantizminden sonra olanlar hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Demir’e kızmadım dersem yalan olur. “Sen bu kızın peşinde dağ, tarla, bayır dolanırken düşmanın bellediğin İhsan Kozcuoğlu’nun kızı olduğunu bilmiyor muydun?” diye çok söylendim. Fakat onu da anlıyorum. Süheyla teyzesinin o halini görünce Asi’ye kendini ne kadar çok kaptırdığını ve teyzesine 6. ve 7. bölümde verdiği sözü tutmadığını anladı ( o bebeği bulacağına dair olan sözü ). Öğrendikleri ile sarsıldı. Fakat bu olanlarda Asi’nin suçu olmadığını idrak edeceğini ve ona göre davranacağını umut ediyorum. Kısacası Demir’e kızıp kızmamak konusunda kararımı vermek için 16. bölümü bekliyorum. Umarım ona kızmama sebep olacak şeyler yapmaz Demir.
Hep Asi ve Demir hakkında yazdım ama 15. bölümde İhsan-Ökkeş-Süheyla ve Demir için ortalık epeyce karıştı. İlk bölümden beri bize hissettirilen şeyi acaba diğerleri ne zaman öğrenecek? Aslan’ın üvey kardeşi olduğunu İhsan biliyor mu? Aslan İhsan’ın üvey abisi olduğunu öğrenince ne yapacak? Asi-Defne-Gonca ve Ceylan’ın üvey amcası olduğunu öğrenince ne düşünecek? Ve tabii ki Süheyla’nın öz annesi, Demir ve Melek’in kuzeni olduğunu öğrenince ne yapacak, nasıl tepki verecek? Bunları da merak içinde beklemekteyim.
İlk mesajım olduğu için eleştiri yapmak istemiyorum ama kılık kıyafetler, mantık hataları, kurgu hataları, sahne devamlılığını mahveden hatalar ( Kerim’in aniden kısalan saçları ) benim de dikkatimi çekiyor. Çünkü dikkat çekmeyecek gibi değil bu hatalar. Böyle bir diziye bunlar yakışmıyor. Ayrıca bir sorun da bence replikler, özellikle de Asi ve Demir replikleri... Repliklere daha özen gösterilirse, ayrıca yapılan konuşmalarda konu geçişleri daha doğal yapılırsa veya bir şey anlatılmak isteniyorsa bunu bir bölümde izleyiciyi bombardımana tutar gibi değil de yayarak ve doğal bir şekilde yaparlarsa Asi izlenmesi çok daha güzel bir dizi olacaktır. Ve tekrar ediyorum lütfen Asi-Demir repliklerine özen...
Uzun oldu biliyorum ama bu forumda güzel yorumlarını zevkle okuduğum sevgili qsawe’den uzun yorumlara alışık olduğunuzu umuyorum.
Sevgiler...
Not: Bilgisayarda iki işi bir arada yaptığım için yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Tekrar okuyunca elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım. :img-blush Kusura bakmayın.
Edit: Eleştirilerime ekleme yapmak istedim. Karakterlerimizin iç dünyası bize hiç yansıtılmıyor. Ne düşündüklerini, ne hayal ettiklerini bilmiyoruz. İnsanların kendiyle başbaşa kaldıklarında düşündükleri çok önemlidir. Demir ve Asi'nin birbirlerinin aklında yalnızca yanyana iken değil, her zaman olduğunu anlamamız için hayallere, düşüncelere, iç seslere ihtiyacımız var. Bir şete kızmışlarsa, sevinmişlerse, şaşkınlarsa ve en önemlisi aşıklarsa bunu bize karakterlerin iç dünyaları ile de anlatmaları gerekir. Demir öfkeli ve kendiyle savaşıyorsa, Asi ona öyle "ne duruyorsun? gelsene yanıma... işte buradayım" derken Demir gidemiyorsa onun içinde bir savaş varsa bunu bize göstermeliler. Karakterlerin iç alemini bize açmalılar. Bu aşkı, karakterleri, olayları derinleştirir. İzleyicinin dizideki karakterleri, bir dizi karakteri değil insan olarak, gerçek olarak görmesini ve onları anlayabilmesini kolaylaştırır. Umarım bu konuya bir çözüm bulurlar ve iç alemleri bize açarlar.
Yorumun süper :img-yes: Hislerime tercüman olmussunn aynen katılıyorum :img-wink: İç seslere katılıyorum bir arkadaşımızda söylemiş Demir fazla konusmayan herseyi bakislarıyla ifade eden biri bu yüzden iç sese ihtiyacimiz var :img-yes:
Tekrar söylemeden edemeyecegim :img-hyste Umarım salı çıkan fragmanda öncekiler gibi yapmazlar daha dikkat çekici daha özenli bir fragman olsunn :img-yes::good::good:
[QUOTE=Dawntime;6091652]
Öpüşme sonrasında ikisinin de tepkisi, diğerine yaklaşımı beklediğim gibiydi. Hatta Asi’nin biraz daha uzak olmasını, kaçmasını bekliyordum ama Asi kaçmadı, kaçamadı. Bu öpüşmenin getirdiği yakınlıktı. Demir’de çevresindeki herkesi -hatta bu herkesten biri Asi’nin babasıyken- yok sayan cüretkar bakışları, Asi'nin elini okşamak gibi ufak dokunuşları, daha evvel aralarına set ören Asi’nin atı gibi konulara el atması ile gece olanların onu Asi’ye bir adım daha da yakınlaştırdığını gösterdi. Daha doğrusu Asi’nin öpüşme sonrası tepkilerini gördü ve zaten hep atmak istediği adımı atma fırsatını kaçırmadı.
Fakat bundan fazlası beklenemezdi. Önceki gece kavga edilmiş, aniden hiç hesapta yokken birbirlerine o kadar yaklaşmışlar. Bu iki insan inatçı, gururlu, yıkılması zor duvarlara sahipler. Böyle bir olaydan sonra ikisi de bir adım geri çekilip birbirlerine bakacaklar ve tekrar o geceki kadar yaklaşmak için bu sefer adımlarını temkinli atacaklar. Tıpkı iki kale gibi... Duvarları sağlam ve yüksek iki kale karşılıklı birbirlerini top yağmuruna tutup durdular. Aslında birleşince yenilmez olacaklarını ilerde görecekler ama ikisi de 14. bölümde kendi sınırlarını koruma aşamasındaydı. En sonunda birbirlerine öyle bir bomba attılar ki ikisi de duruverdi. O bombayla yıkılan duvarlarda her ikisi de birbirinin içini gördü. 15. bölüm başında hemen birleşivermeleri beklenemezdi. Önce birbirlerinin içindeki daha da görmeye ve emin olmaya çalışarak temkinli bir şekilde köprülerini uzatmaya başladılar birbirlerine. Ama aralarına maalesef Cemal Ağa girdi.
kesinlikle dediklerine katılıyorum.hızlı gelişen bir aşk hızlı da biter.ben aşkın hızlı gelişmesnini istemiyorum
ayrıca artık bu dizide en çok şu teknik, kurgu mantık hatalarını istemiyorum.olaylar sürekli aceleci bir şekilde geçiştirliyor bence olay yaratmaya gerek yok bu kadar çok zaten çözülmesi halledilmesi gereken o kadar çok şey var ki...
demirin davranışını anlıyorum bunca yıl içinde biriktirdiği kini silip atmaya çalışırken tabi ki içinde git geller yaşayacak(sonuçta yaşadığı olaylaylar hiçde kolay değil.hele de çocukluğunda yaşadıkları bir çocuğun kolay kolay unutamayacağı hafızasına kazınacağı, kin duyabileceği olaylar yaşamş ve geçirmiş)bunca yıl içinde beslediği kini daha kendisinin bile adını tam olarak koyamadığı bir duygu ile yenmeye çalışması hiç de kolay değil.....
umarım burda dile getirdiğimiz mantık kurgu teknik hataları gerekli kişi ya da kişler okuyup kendilierine bir çeki düzen verirler.aksı takdirde dizi çok büyük izleyici kaybına uğrayacak.
umarım 16. bölümde çok daha güzel bir bölüm izleriz hatalrın olmadığı...yazık bu kadar ekbini zamanına ve emeğine .oyuncularımız çok kaliteli gerçekten
YONCA_ÇINAR 10-02-08, 13:53 Adımı bilmeyen kalmış ya ben ona şaşıyorum Asuman.... Asu... Asu abla... hangisini derseniz.... yaş 41 demiştim... buna göre seçin beğenin alın....
Defne, öğrendin di mi sen de, adımı ...
ZNR,
Okudum ve beğendim... hatta
Biz: !!??[/B]
Bu mu konuşulur... böyle birşey olabilir mi.... ne bekleniyor inan anlamadım... olsa olsa bu kadar uçuk bir muhabbet olur....o kadar hoş olmuş ki....ilk okuduğumda da hah... dedim alın size muhabbet her zaman konuşulmaz.... ama her zaman bakışlar konuşur :img-yes:
herkese merhabalar maşşalahınız var vallaha 10 sayfa geriden geliyorum bravo hepinize bizden hızlı ilerleyen varmıdır acaba bunlar sizlere :happy0064
Şu soru işaretlerini ben doldurabilir miyim :img-in_lo
Eee ne bilim canım bunun tarifi nasıl olur :icon_whis bilemedim şimdi lütfen içinden çıkılmaz sorular sormaa :img-hyste:img-hyste
Bizim hoşumuza gitti Asininde gittiğini düşünüyoruz devamı ne zaman acaba :icon_whis :img-hyste:img-hyste
Valla ben de yeri ve zamanı var diyenlerdenim.Babasının yanındaki tavırları gayet doğaldı her ikisininde.Daha farklı birşey beklenemezdi.
İhsan bile anlamış bunların devamlı olarak çekiştiklerini :img-yes:
Kimsenin aklına dahi gelmez bunlar sevgili olduğunu hatta öpüştüklerinin bile :img-hyste Arslan hariç :icon_whis
asiyedemir 10-02-08, 13:53 ben bunu okuyunca koptum...:):)
demirin asiye hoşuna gittimi fln dediğini düşününce komik geldii...aside demire bidahaki sefere daha iyi olucakk fln desee...
yazarken bilee gülüyorumm...
:img-blush:img-blush Bunları konuşabilen hiç bir dizi karekteri görmedim ben :img-yes: Konuşsalardı ,hiç konuşulurmu böyle şeyler deyip ayıplardık :img-hyste yy den hatırlıyorum .Naz ilk öpücüğü hatırlamıyordu yada öyle düşünmesini istiyordu patnerinin .Sen istedin ben istemedim kavgası sonucu ilk olayın nasıl gerçekleştiğini uygulamalı bir şekilde izlemiştik :img-blush:img-blus O sahnedede Naz benim uykum geldi deyip kaçmıştı .Ertesi sabah Tarık yine beni suçlayacak diye beklerken Naz onu rahatlatmıştı ortada bir suç yok varsa ikimizin Eğer suçsa ,gibi bi cümle kurmuştu .Türk dizileri bunları konuşacak boyutta değil henüz .. :img-yes:
canım yorumunu çok begendindimm çok hoş olmuşş ama son sahnedeki demiri okuyunca ürperdim birden ve aklıma demirle sühonun konuşması geldi
süho=demir ihsan bana olanların asininde başına gelmesinden korkuyoo
demir=teyze ben asinin saçının teline bile zarar vermem veremem
işte öyle bişeydi konuşmaa ama şimdi demiri hırsı tekrar alevlenince benimde aklıma bu konuşmanın gerçekleşebilicegi geldi bi anlık hırsla ne yaptıgını bilmeden ya intikama kalkışırsa aside kıvamında demir kenan yüzündendende kızgın oldugundan ne biliyim ya aşıkda olsa böyle bi hataya düşebilir madem asi ve demir aşkı kolay olmucak demir böyle bi saçmalık yapmaya kalkabilir diye düşündümm ama inş benım düşüncemde kalır..
teşekkürler canım...Demir'in soğuk tavrılarını bekle ama aklına geleni hemencecik sil at:) demir yapmaz öyle şey..yapabileceği tek hata İhsan'a olan öfkesini ve kızgınlığını Asi'ye yansıtması,ikisini birbirine karıştırması..bunun dışında birşey yapmaz...umarım bunu da yapmaz...(yapacak izlenimi verdi ne yazık ki.bu konuda ters köşe olmaya seve seve razıyım:) )
Nasıl buldun.
herkes gibi bende koptumm :img-hyste:img-hyste Canlandırdım bir an Demir böyle birşey söylüyo cidden çok komik :img-hyste bayıldım yorumuna ayrıca :img-yes:
yaren.yaren 10-02-08, 13:59 Asi’yi ilk bölümünden beri seyrediyorum. İzlerken sanki tüm negatif elektriğimi Antakya toprağının çekip aldığı, haftanın yorgunluğunu alıp götüren bir dizi Asi. Çok iyi bir kadroya sahip ve ekran kimyaları çok iyi olan bir de çifte ( Asi ve Demir’i kastediyorum ama Defne ve Kerim’i de unutmamak gerekir tabii ki ). Dizilerdeki çiftlerin ekran kimyasının tutması çok önemli. Asi-Demir çifti de bu konuda çok başarılı. T. B. onu ilk izlediğim Çemberimde Gül Oya’dan beri hep Zarife’ydi benim için. Onu ekranda nerede, kiminle görürsem göreyim hep Zarife oldu. Yanlış anlaşılmasın oyunculuğuna sözüm yok. T. B.’ü çok severim. Sadece ÇGO’daki Sultan-Zarife, anne-kız ilişkisi benim için çok özeldi. Yer aldığı diğer yapımlarda bunu hiç unutamadım. Ama Asi’yi izlerken unutuyorum. Asi’deki baba-kız ilişkisi de çok özel fakat bana Zarife’yi unutturan Asi-Demir ikilisi oldu. Asi’yi izlerken evet bu kız Asi ve karşısındaki Demir, bu iki insan birbirine aşık diyebiliyorum. Önemli olan da budur.
Bu söylediklerin resmen benim düşündüklerime tercüman olmuş canım....Bugüne kadar benim içindeT.B hep Zarife olarak kalmıştı....Ta ki Asi başlayana dek....Demir ve Asi yi izlerken kendimden geçiyorum....Aşk budur diyorumm....Bunları bize hissettirdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum...
Yalnız öpüşme sahnesi ile ilgili daha farklı bir sahne bekliyordum...En azından Kerim ve Defne yi araya sokarak o büyüyü bozmamalılardı...O yüzden benim aklımda kalan en büyülü sahne (her sahneleri güzel ama) Asi nin kenanla dans ettikten sonra Demir i yanına gitmesiyle başlayan o dayanamadığım dans sahnesiydi...Bi an Allahım aklımı koru dedimm...İnşallah daha böyle çok sahne izlettirirler bize:)
:img-hystearkadaşlar tuhaf birşey söyliycem geçen bölümün son kısmıyla bu bölümün başı aynı değil yani öpüşme sahnesi 2 ayrı öpüşmeden oluşuyor...
demirin asiyi tutup çektiği kısım 2 tane yani (asinin şalından anladım)...
bana bak beee nelere dikkat ediyorum:img-hyste
:img-hystearkadaşlar tuhaf birşey söyliycem geçen bölümün son kısmıyla bu bölümün başı aynı değil yani öpüşme sahnesi 2 ayrı öpüşmeden oluşuyor...
demirin asiyi tutup çektiği kısım 2 tane yani (asinin şalından anladım)...
bana bak beee nelere dikkat ediyorum:img-hyste
dogru diyosun onu bende farkettim ama zannetem tek iki defa öpüstüklerini
bence baya öpüsmüslerdir
zor is nede olsa!!!
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:11 :img-blush:img-blush Bunları konuşabilen hiç bir dizi karekteri görmedim ben :img-yes: Konuşsalardı ,hiç konuşulurmu böyle şeyler deyip ayıplardık :img-hyste yy den hatırlıyorum .Naz ilk öpücüğü hatırlamıyordu yada öyle düşünmesini istiyordu patnerinin .Sen istedin ben istemedim kavgası sonucu ilk olayın nasıl gerçekleştiğini uygulamalı bir şekilde izlemiştik :img-blush:img-blus O sahnedede Naz benim uykum geldi deyip kaçmıştı .Ertesi sabah Tarık yine beni suçlayacak diye beklerken Naz onu rahatlatmıştı ortada bir suç yok varsa ikimizin Eğer suçsa ,gibi bi cümle kurmuştu .Türk dizileri bunları konuşacak boyutta değil henüz .. :img-yes:
yalancı yarimi bende cook sewerdim...öpüşme sahnesi olsun diye günlerce beklemiştik...:):)
sonra tarık uygulamalı olarak anlatmıştı...:P:Pyanii aşıklar böyle şeylerii konuşamazlar bencede...bu sadece diziler için geçerli diil gerçektede böyledir yanii...
hele asii we demir hiç konuşamaz...böyle bişi olsa zatenn cokk komik olurdu...:):)
Valla diziyi çok sevmeme ve izlememe rağmen yazmamıştım şimdiye dek.Ama daha da dayanamadım yani...
Yorumları okumaya çalışıyorum da.Birçok arkadaşımız tarafından beğenilmemiş öpüşme sahnesi.Ama benim aksine en beğendiğim sahne oldu.
Eğer gerçek anlamda tutku istiyorsak;bence susup sadece onların sahnelerini izlemek yeterli.
Beğenmeyenler için de belki dediğin gibi "yalandan" öpüşmelere o kadar alışmışız ki; gerçeğini birçok arkadaşımız kaldıramamış durumda.
Cidden tam anlatmak istediklerimi yazmışsın.İzlediğim birsürü dizi oldu şimdiye kadar ama hiçbirinde bu kadar gerçekçi ve başarılı bir öpüşme sahnesi izlememiştim ne yalan söyleyeyim.Aşk ve tutku.Hele de tutku.Yani ben ilk defa bir tv dizisinde bu kadar yoğun hissettim bunu o öpüşme sahnesinde.Dibine kadarda verdiler yani o duyguyu.
Ayrıca şunu da söylemem gerek.Ben ilk defa iki oyuncuyu bu kadar birbirine yakıştırıyorum.İzlediğim tüm diziler içinde kesinlikle duyguları bana en yoğun şekilde verebilen, kimyalarının ilk defa bu kadar birbirine uygun olduğunu gördüğüm Murat ve Tuba'dır.İksini de tebrik ediyorum ben.
Ayrıca şu meşhur "seni seviyorum" sahneleri neden bu denli şiddetli isteniyor anlamış değilim.Arkadaşlar Demir o kadar güzel ve anlamlı ifade ediyor ki aslında Asi'yi ne denli çok sevdiğini ve ona aşık olduğunu.Sevgili Bimkolik'in dediği gibi bu değme itiraf sahnelerine taş çıkarır benim nezdimde.Ama tabi ki bunun da sırası gelecek.Aşıklarımızın itiraf sahnelerini de izleyeceğiz.O yüzden ben korkmuyorum.Benim korkacağım şey,birgün bu büyülü aşkın büyüsünün bozulması olacaktır.Ama bunun olmayacağını da biliyorum en azından böyle düşünmek istiyorum.Çünkü bu aşk ve çift bana hiçbir film yada dizide duyamadığım güveni veriyor.Ben bu aşka güveniyorum.
yorumuna tamamen katılıyorum,renklendirdiğm kısma özellikle.
bu forumu arada bir takip ediyordum ama üye olmama sebep olan,henüz ilk bölümlerde beni alıp götüren o sessiz ama gözleriyle haykırdıkları asi-demir aşkı oldu!hiçbir çift beni bu kadar etkilememişti..murat ve tuba çok yakısıyorlar,ve hissettirmeleri gerekeni müthiş yansıtıyorlar.
evet,onların tutkulu ama dillendiremedikleri aşkları herseyi anlatıyor.itiraf da birgün gelecektir elbette.
Defne Notu :Bimkolik arkadaşımın yormuna da aynen katılıyorum..
bazıları :love04: sahnesinin ertesi sabahı neden soğuktular falan gibi olmadık şeylere takmış..yahu kardeşim yanında babası var aslan var başka bi adam daha var e napsınlar yani ? ben demirin bakışlarını bile aynen qsawe'in söylediği gibi fazla cüretkar buldum..:img-in_lo aslan nasıl farketmedi demirin asi'ye bakışlarını, yada 'ne bakıyosun?!' gibi terslenmedi hala şaşıyorum..
tekrar yazıyorum..at sahnesi mükemmeldi..sözlerin azlığı, dokunuşlar..:img-in_lo kesinlikle çok hoştu..:img-in_lo (zaten bu konuda tüm forum hemfikir sanırım :img-grin2) yalnız o sahnenin nerimanın telefonuyla bölünmesi çok kötü oldu, acayip keyfim kaçtı.. asi 'şimdi açmıyım' deyince bende bu cümleyi 'romantizmi bozmamak adına' kurdu sanıp sevinmişken birden işi defne&kerim'e bağlayınca, birde düzgün bir veda etmeden 'pat diye' attan inince moralim sıfırlandı..
birde Asi'ye başka laf yokmuş gibi 2de bir 'gitmem lazım/gerek' lafını kullandırmasınlar artık kıllanmaya başladık, senaristlere duyrulur.. :img-grin2
Defne'nin içsesi: gecenin 3'ünde buraya yorum yazan tek mnyk ben miyim ?
defne'cim cok güzel yazmıssın,yüreğine saglık.
ben ilk karsılastıkları sahnede ,eyvah dedim aslan şimdi çakısını çıkarıp demir'imin üstüne çullanacak:icon_whis
insanların içinde yüz ifadesiyle anlattıkları,fazlasıyla cüretkar bir davranıstı.
ama asi de az değil:img-cool2ben olsam babamın yanında,ona öyle bakamazdım:img-blush
atsahnesi
her asi-demir sahnesinin saçma sapan bahanelerle bölünmesi sıktı artık!
ben de asi ,romantizmi bozmamak için teli acmıyor sandım meger derdi baskaymıs.bir de ''hoşçakal'' vs demeden gitmesi!:dito
sonra gitmem lazım ezberi..
baska cümle mi kalmadı?
hiçbirşey demese de olurdu.sadece demir konussa yeterli olurdu bence.asi'min gözleriyle anlattıkları ile yetinirdik.
bir müziğe söz yazılsa
sözde asi ve demir aşkını anlatan bir şarkı olsa
sözleri sizce nasıl olur nasıl bir söz yazılır onların askına
hemen yazayım:)
Hırs,4 duvar arasına hapsetmişken kalbimi;
Kin ,kalın bir perde gibi kapamışken gözlerimi..
Seni ,asi suların kollarında buldum..
Ve yeniden hayata;gözlerinle tutundum..
-MeLiKe-
ben yazsam nakaratı böyle birşey olurdu sanırım:img-wink:
dogru diyosun onu bende farkettim ama zannetem tek iki defa öpüstüklerini
bence baya öpüsmüslerdir
zor is nede olsa!!!
onu denk getirmek zor ya tam isbet yani...
kafa göz patlamamış... iyidir..
çok ilginç ama :img-hyste
asiyedemir 10-02-08, 14:19 yalancı yarimi bende cook sewerdim...öpüşme sahnesi olsun diye günlerce beklemiştik...:):)
sonra tarık uygulamalı olarak anlatmıştı...:P:Pyanii aşıklar böyle şeylerii konuşamazlar bencede...bu sadece diziler için geçerli diil gerçektede böyledir yanii...
hele asii we demir hiç konuşamaz...böyle bişi olsa zatenn cokk komik olurdu...:):)
:img-hysteÇok komik olurdu .Ben Demir ve Asi çiftinin" Seni seviyorum " diyebileceğini bile düşünmüyorum .Hayal ediyorum olmuyor .Zaten dedirteceklerinide sanmıyorum ancak bakışlardan bişeyler çıkarmaya çalışırız yada ikinci kez uygulamalı anlatımda görürüz. İkincisi ilkinden daha iyi olucaktır .Zorla olmayacak ikiside isteyerek yapacaklardır .. Acemice bulanlarında içine sinecektir :img-blush
yalancı yarimi bende cook sewerdim...öpüşme sahnesi olsun diye günlerce beklemiştik...:):)
neden öyle diyosunuz ne güzeldi yy nin o bölümü...
fenamı olur ??? ayrıca adamakıllı öpüşme yy deydi. asideki onun yanında hiç kalır bence bye
Adımı bilmeyen kalmış ya ben ona şaşıyorum :D Asuman.... Asu... Asu abla... hangisini derseniz.... yaş 41 demiştim... buna göre seçin beğenin alın....
Defne, öğrendin di mi sen de, adımı ...:img-wink:
ZNR,
Okudum ve beğendim...:D:D:D hatta
Bu mu konuşulur... böyle birşey olabilir mi.... ne bekleniyor inan anlamadım... olsa olsa bu kadar uçuk bir muhabbet olur....o kadar hoş olmuş ki....ilk okuduğumda da hah... dedim alın size muhabbet :D:D:D her zaman konuşulmaz.... ama her zaman bakışlar konuşur :img-yes:
Ben Asu ablayı alayım o zaman... Benim adımda Zehranur bu arada...
Beğenmene sevindim... O sahneden replik isteyen arkadaşlarda beğenmiştir umarım... :icon_whis
O sahnede yapılabilecek muhabbet budur... Uydu mu uymadı mı isteyenler karar versin... Ama bence uymadı... Daha saçma birşeyde olamaz... Birbirlerine bakışları bana yetti valla...
Şu ilk sahnenin bende başarılı olduğunu düşünüyorum . Ertesi gün ne
konuşacaklardı ki Dün gece hakkında ZNR nin dediği gibi ..Nasıl buldun.
bunlarımı konuşacaklardı .Bizim toplumumuz bu kadar geliştimi bunları
konuşabilen aşıklar var mı? Evli insanlar konuşur ancak bunları .
Bunları evli insanlar konuşsa bile bir dizide bunu yansıtmak ne kadar doğru olur ki... Tekrar ediyorum iyi bir sahneydi...
Öpüşme sonrasında ikisinin de tepkisi, diğerine yaklaşımı beklediğim gibiydi. Hatta Asi’nin biraz daha uzak olmasını, kaçmasını bekliyordum ama Asi kaçmadı, kaçamadı. Bu öpüşmenin getirdiği yakınlıktı. Demir’de çevresindeki herkesi -hatta bu herkesten biri Asi’nin babasıyken- yok sayan cüretkar bakışları, Asi'nin elini okşamak gibi ufak dokunuşları, daha evvel aralarına set ören Asi’nin atı gibi konulara el atması ile gece olanların onu Asi’ye bir adım daha da yakınlaştırdığını gösterdi. Daha doğrusu Asi’nin öpüşme sonrası tepkilerini gördü ve zaten hep atmak istediği adımı atma fırsatını kaçırmadı. Fakat bundan fazlası beklenemezdi. Önceki gece kavga edilmiş, aniden hiç hesapta yokken birbirlerine o kadar yaklaşmışlar. Bu iki insan inatçı, gururlu, yıkılması zor duvarlara sahipler. Böyle bir olaydan sonra ikisi de bir adım geri çekilip birbirlerine bakacaklar ve tekrar o geceki kadar yaklaşmak için bu sefer adımlarını temkinli atacaklar. Tıpkı iki kale gibi... Duvarları sağlam ve yüksek iki kale karşılıklı birbirlerini top yağmuruna tutup durdular. Aslında birleşince yenilmez olacaklarını ilerde görecekler ama ikisi de 14. bölümde kendi sınırlarını koruma aşamasındaydı. En sonunda birbirlerine öyle bir bomba attılar ki ikisi de duruverdi. O bombayla yıkılan duvarlarda her ikisi de birbirinin içini gördü. 15. bölüm başında hemen birleşivermeleri beklenemezdi. Önce birbirlerinin içindeki daha da görmeye ve emin olmaya çalışarak temkinli bir şekilde köprülerini uzatmaya başladılar birbirlerine. Ama aralarına maalesef Cemal Ağa girdi.
Yazında bahsettiğin bomba gibi düşmüşsün foruma arkadaşım... Hoş geldin. Boş gelmemişsin. Çok beğendim yorumlarını ve analizlerini....
Eğer, hemen herşeyi aşmış olsalar, Asi ve Demir'e yakışır mı? O halleri inandırıcı olur mu? Hep dediğimiz, dizimizde karakterleri bozmasınlar talebimize aykırı olmaz mıydı? Doğru yazılmış, doğru oynanmış sahneler izledik....:img-yes:
Senaristlere bazen kızsakda, çok doğru gittikleri noktalar var.... Şimdilik en büyük sorun replikler.... yazdıkları replikleri, birbirlerine yüksek sesle okusalar, belki hatayı anlarlar.... günlük yaşamdaki dil diziye daha çok oturur.... bu konuda da yapıcı olacaklarını umuyorum....
Tekrar hoşgeldin......
GÜL GÜZELİ 10-02-08, 14:27 teşekkürler canım...Demir'in soğuk tavrılarını bekle ama aklına geleni hemencecik sil at:) demir yapmaz öyle şey..yapabileceği tek hata İhsan'a olan öfkesini ve kızgınlığını Asi'ye yansıtması,ikisini birbirine karıştırması..bunun dışında birşey yapmaz...umarım bunu da yapmaz...(yapacak izlenimi verdi ne yazık ki.bu konuda ters köşe olmaya seve seve razıyım:) )
ya ama ben artık demirinn soguk tavırlarını da istemiyorum zaten geride bıraktıgımız bölümlerin çogu soguk tavırlarla dolu aklıma gelenide attım bile:) ya demir kıyamazz asisinee biliyorumm ama nebiliyimmm hırsı hala içinde ne kadar intikam istemiyorum desede bilmedigi şeyleri yeni yeni ögrenmeye başlayınca kafası karışıyoo karışıncada bu asiye bile yansıyoo ya bi gün içinden gelmesede acıdan yanıp kavrulsada kan aglaya aglaya seni intikam için kullandım asi dicek diye ödüm kopuyoo ya belki mecburiyetten belki teyzesinin çektigi acıdan belkide annesinin acısından bi anlık öfkeyle dese asiye kısss zaten zor güvendi yeni yeni aşka teslim oldu böyle bi darbeyi kesinlıkle
kaldıramazz affetmezdee umarımm demiri geçmişi ve hırsı sadece soguk rüzgarlar estirmekden ileri götürmezz senın gibi ona seve seve razıyımmm estirsin estirebildigi kadar ama bi saçmalık yapmasınn özellıkle ucu asiye dokunan bi saçmalık...
bende sudenın dediğine katılıyorum.
demirin asiye karşi soguk tavrı bir müddet sonra aside yansıyacak..
netice itibari ile bu ayrılık bu aşkı cok daha güclendirecektir..:img-yes:
karşi koyamaz hala gelcek..hele öpüşme sahnesinden ssonra demir ne yaparsa yapsın herne olursa olsun asiye olan duygularına artık karşi koyması cok daha zor....öpüşmeden sonra bunun tekrar olmasını eminin cok ister:img-blush
aslından ben gercekleri ögrenmeden (yanı aslında ıhsanın bir sucu olmadıgını)
artık dayanamayıp asiye senı seviyorum demesini cok daha fazla isterim:img-yes::)
yanı onca tavır yapacak sonra gercekleri ögrendiinde asi senı seviyorum demesin ..
aslında düşünüyorumda bu olaylardan sonrada herne kadar ayrıda olsalar demir kızgında olsa asiye tavırda yapsa aşklarını tutkularını izlemek cok daha eglencleli olabilir :happy0064
aa demir haksızmı kesinlikle...
Demir'in soguk tawri normal deil mi arkadaslar :img-wink: Basindan o kadar cok sey gecmis ki bunları unutmak istiyor ama karsisina hep baska sorunlar cikiyor gecmisi onu hiç bırakmıyo o istese bile..Ve gecmisin onu bırakmamasının sebebi Kozcuoğlu ailesi :img-yes: Böyle bir durumda kim olsa ona tavır yapar soguk davranır yanii Kerimde Melekde Asi'ye olanı biraz abartıyo çünkü o gecmiste ailesine buyuk zararlar vermis olan ailenin kızı onunla bi ask yasayabileceklerine kendini tam inandırmısken yine Kozcuoğlu ailesinin yaptıkları ailesine verdigi bir zarar cikti ortaya bu durumda haklı değil mi Demir ?
asiyedemir 10-02-08, 14:35 neden öyle diyosunuz ne güzeldi yy nin o bölümü...
fenamı olur ??? ayrıca adamakıllı öpüşme yy deydi. asideki onun yanında hiç kalır bence bye
Yalancı Yarim deki sahneyi beğenmediğimi söylemedim ki .33 bölümdeki sahne İkinci öpüşme sahnesiydi o yüzdende . Adamakıllıydı Asi ve Demir'in ikinci kez aşka teslim oluşlarıda adamakıllı olucak bence .. :img-yes:
Yalancı Yarim'in meşhur 33. bölümünde, 2. öpüşmeyi görmüştük... 1. si rüya mı gerçek mi? diye tam 13 bölüm uğraşmıştık.... Romantik Komedi formatında bir diziydi ve, her iki öpüşmede, Türk dizilerinde pek rastlanmayacak cinstendi..... Konuşulma sebebide, esaz kızımızın anımsayamamasıydı :icon_whis
Esas oğlan ise, 33. bölümde anlatmaya uğraştı....uğraştı... epey bir debelendi... baktı olmuyor...UYGULAMALI GÖSTERDİ.... :D:D:D:D
Kim bilir belki Asi'de de, o gece ne olmuştu muhabbetleri bir gün olur... ama, kavga anında falan olur... durup dururken açılmaz konu.... EVET BİZ HENÜZ, ÖPÜŞMENİN ARDINDAN, NASIL ÖPTÜM SENİ MUHABBETİ YAPACAK KADAR GENİŞ MEZHEPLERE SAHİP DEĞİLİZ....Beğenip beğenmediğimizi, farklı yöntemlerle belli ederiz.... böylede devam edelim... dejenere olmuş bir toplum, saygısız bir toplum demektir......
Yalancı Yarim deki sahneyi beğenmediğimi söylemedim ki .33 bölümdeki sahne İkinci öpüşme sahnesiydi o yüzdende . Adamakıllıydı Asi ve Demir'in ikinci kez aşka teslim oluşlarıda adamakıllı olucak bence .. :img-yes:
yok ben neden öyle diyorsunuz derken neden öyle bir sahne aside de olmasın demek istedim.... yoksa yalancı yarimi sevmeyen görmedim ki bye
tamam normal ama artık 16.bölümü izlıcez arkadsslarr...15.bolumde anca opustuler zaten soguk tavırlarının bıraz gecmesı gerekıyor heryenı bişi ogrendıgınde asıye ole davranıcaksa işimiz var yani:img-pilot
artık ben bıraz daha gusel sahneler ızlemek istıyorum 16.bolum gibi bolumun bası gusel sonu kotü izlemek istemiyorum sahsen:img-pilot:img-ok::img-ok:
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:38 neden öyle diyosunuz ne güzeldi yy nin o bölümü...
şimdii hangi çift daha gsll öpüşüyo bunumu tartışalım cnm...:):)
ayrıca ben bişi demedimkii bende cok sewerdim yalancı yarimi...=)
ben de yarıştırmıyorum zaten. dedim ki onlarınki esaslı bir öpüşmeydi. ileride asi de neden böyle bir şey olmasın dedim...
kimsenin yalancı yarimi sevmediğini kastetmedim.
isteyen sever veya sevmez.. örnek gösterilmişti bende aside neden olmasın dedim ama haklısın biraz değişik cümle kurmuşum ... yanlış anlaşılmaya müsait... pardon.
ama kim istemez öyle bir güzel sahnenin asi de de yaşanmasını??? demek istedim sadece
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:44 Yalancı Yarim'in meşhur 33. bölümünde, 2. öpüşmeyi görmüştük... 1. si rüya mı gerçek mi? diye tam 13 bölüm uğraşmıştık.... Romantik Komedi formatında bir diziydi ve, her iki öpüşmede, Türk dizilerinde pek rastlanmayacak cinstendi..... Konuşulma sebebide, esaz kızımızın anımsayamamasıydı :icon_whis
Esas oğlan ise, 33. bölümde anlatmaya uğraştı....uğraştı... epey bir debelendi... baktı olmuyor...UYGULAMALI GÖSTERDİ.... :D:D:D:D
Kim bilir belki Asi'de de, o gece ne olmuştu muhabbetleri bir gün olur... ama, kavga anında falan olur... durup dururken açılmaz konu.... EVET BİZ HENÜZ, ÖPÜŞMENİN ARDINDAN, NASIL ÖPTÜM SENİ MUHABBETİ YAPACAK KADAR GENİŞ MEZHEPLERE SAHİP DEĞİLİZ....Beğenip beğenmediğimizi, farklı yöntemlerle belli ederiz.... böylede devam edelim... dejenere olmuş bir toplum, saygısız bir toplum demektir......
rüyamı gerçekmii...ahh ahh...bi cıkamıyoduk işin içindenn...:):)
dediğin gibi belkide asidede olur o geceyle ilgili konuşmalarr...kawga anında fln olabilir bencede...zatenn normalide budurr yanii...ikisinden biri durup dururken açmaz konuyu...
ayrıca böyle konular zatenn çiftler arasında açık açıkk konuşulmazz...ewli çiftler başka ama henüz sewgili bile olamamışş iki kişi arasında öpüşme konusu rahatça konuşulursa yaşanılan anın anlamı kalmaz...
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:46 ben de yarıştırmıyorum zaten. dedim ki onlarınki esaslı bir öpüşmeydi. ileride asi de neden böyle bir şey olmasın dedim...
kimsenin yalancı yarimi sevmediğini kastetmedim.
isteyen sever veya sevmez.. örnek gösterilmişti bende aside neden olmasın dedim ama haklısın biraz değişik cümle kurmuşum ... yanlış anlaşılmaya müsait... pardon.
ama kim istemez öyle bir güzel sahnenin asi de de yaşanmasını??? demek istedim sadece
tamam cnm şimdi anladım nedemek istediğini...
biraz önce kurduğun cümle biraz farklıydı...:):)
eminim ileride asidede böyle güzell sahneler izlerizz...
:img-yes::img-yes:
rüyamı gerçekmii...ahh ahh...bi cıkamıyoduk işin içindenn...:):)
dediğin gibi belkide asidede olur o geceyle ilgili konuşmalarr...kawga anında fln olabilir bencede...zatenn normalide budurr yanii...ikisinden biri durup dururken açmaz konuyu...
ayrıca böyle konular zatenn çiftler arasında açık açıkk konuşulmazz...ewli çiftler başka ama henüz sewgili bile olamamışş iki kişi arasında öpüşme konusu rahatça konuşulursa yaşanılan anın anlamı kalmaz...
allah aşkına bir kere sakin konuşurken görmedim ki onları %60 tartışıyolar geriye kalan %40 da da bakışıyolar zaten..:)
bu sefer adım asiden gelsin çok isterim...
GÜL GÜZELİ 10-02-08, 14:48 demir haklı sonuna kadarr hemde o daha çok genççç toy düşünceler içinde geçmişiyle ilgili sadece kendi kafasında kurdugu toy düşünceler ve teyzesinden duydukları var araştırma yapmak gelmiyoki aklına buda onda ister istemez tepki yaratıyoo ama bu tepki suçsuz oldugu halde asiyede yansıyoo ben ona üzülüyorum işte az önce yorumumda demir içi kan aglaya aglaya asiye seni kullandım derse diye ödüm kopuyoo demiştimm ya bunun için asiyi gerçekden kullanması şart degil yalanda söyleyebilir yalan parayla satın alınmıyoya asiyle olan aşkı iyice ilerledikden aralarında geçerse şayet özel şeyler geçtikden sonra yalandan güçlüymüş gibi görünüp seni kullandım dese kendince intikam aldıgını düşünseee kozcoogullarından alabilicegi en büyük intikam olur çünkü kozcoogullarıyla ilgili düşünceleri iyiye gidicegine durmadan kötüye gidiyoo gene kötü şeyler düşünüp hırs yapıcakk mesela ufff ne biliyim ya taktım bu düşünceye felaket tellalı gibiyimm biri beni sustursunn lütfennn:(:(
bu yazıya yorum yapmam sart oldu :img-hyste:img-hyste:img-hyste
şimdi yycilerle asiciler kavga fln eder hangi çift daha gzl öpüşüo asi&demir mi ? Tarık&Naz mı ? :D:D:D
kalsın bence öpüşmenin güzelide mi oluomus hem :img-hyste
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:50 :img-hysteÇok komik olurdu .Ben Demir ve Asi çiftinin" Seni seviyorum " diyebileceğini bile düşünmüyorum .Hayal ediyorum olmuyor .Zaten dedirteceklerinide sanmıyorum ancak bakışlardan bişeyler çıkarmaya çalışırız yada ikinci kez uygulamalı anlatımda görürüz. İkincisi ilkinden daha iyi olucaktır .Zorla olmayacak ikiside isteyerek yapacaklardır .. Acemice bulanlarında içine sinecektir :img-blush
ewet cnm ilk öpüşme daha acemilerdii...:img-hyste:img-hyste
ben hayal ediyorum yaa demir soğuk görünüyoo ama romantik aslında...:P:P
serenat fln yapmaya başlarsa şaşmaa...yokk yok uçtum ben birass...ama derr ''seni sewiyorum''...tabii bu kaç bölüm sürer bilinmezz...!!!
Yalancı Yarim'in meşhur 33. bölümünde, 2. öpüşmeyi görmüştük... 1. si rüya mı gerçek mi? diye tam 13 bölüm uğraşmıştık.... Romantik Komedi formatında bir diziydi ve, her iki öpüşmede, Türk dizilerinde pek rastlanmayacak cinstendi..... Konuşulma sebebide, esaz kızımızın anımsayamamasıydı :icon_whis
Sana bir kez daha katılır buldum kendimi... :)
Ne güzel bölümlerdi onlar...
Tarık Naz'ın kolundan birden çekiverince dedim bu iş anlatmaktan çıkıyor ...
Ama orda olanları burda bekleyemeyiz... Karakterler o kadar farklı ki... Yaşamları, geçmişleri... Bir insanın kolayca yaptığını diğer insan asla yapamayabilir... Ki o bölümde ilk öpüşmenin ilk sahnesi değildi... Aradan 13 bölüm geçmişti...
(*)Ayrıca bu öpüşme muhabbeti çirkinleşmeye başlayan bir konu oldu... Fazla uzatılmasza daha iyi olucak bence...
Dertsiz tasasız diziydİ.İç seslerin dışa yansımamasıydı terk sorun .. Aşka aşıkların dizisiydi severek izliyoruduk :(
yalancı yarim bende bayağı bir boşluk bıraktı.. aklıma geldikçe içim burkuluyor.. Ne diyelim allah rahmet eylesin... :icon_sorr
haklısın ya onların iç sesleri beni öldürüyordu...
aaa burası asi başlığı biz yy konuşuyoruz.. ben bir başlarsam susmam o yüzden beni konuşturmayın vallahi... konu yy ise çeneme vuruyor.:icon_sorr
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:52 allah aşkına bir kere sakin konuşurken görmedim ki onları %60 tartışıyolar geriye kalan %40 da da bakışıyolar zaten..:)
bu sefer adım asiden gelsin çok isterim...
ewettt...
en cokda bakışıyolar...en azından içlerinden bişiler geçirselerr...demir diyodurkii ben bakışlarımlada anlatırım...:):)
hadii bizz anlıyoruzda asii anlıyomu bakalımm...
ama bu bölüm adımlar genelde asiden geldii cnm...kızz nası bakıyodu gözlerinin içine yemekteykenn ama karşılıkk alamadıı...:):)
Ellerine sağlık... Daha doğru anlatılamazdı gerçekten... Üstüne yorum yapmıcam valla... Ne desem aynısı olucak...
ewettt...
en cokda bakışıyolar...en azından içlerinden bişiler geçirselerr...demir diyodurkii ben bakışlarımlada anlatırım...:):)
hadii bizz anlıyoruzda asii anlıyomu bakalımm...
ama bu bölüm adımlar genelde asiden geldii cnm...kızz nası bakıyodu gözlerinin içine yemekteykenn ama karşılıkk alamadıı...:):)
sorun da bu asi sadece bakıyor fakat demir de direk icraat var. asinin hareketlenmesi lazım..
o yemekte demir asiye karşılık vermemek için bakmadı asiye... yoksa asinin bakışlarınada laf söyleyemem ... o da ne yapsın gözleriyle konuşuyor zavallım
asiyedemir 10-02-08, 14:56 ewet cnm ilk öpüşme daha acemilerdii...:img-hyste:img-hyste
ben hayal ediyorum yaa demir soğuk görünüyoo ama romantik aslında...:P:P
serenat fln yapmaya başlarsa şaşmaa...yokk yok uçtum ben birass...ama derr ''seni sewiyorum''...tabii bu kaç bölüm sürer bilinmezz...!!!
Seranat yapacak hemde Demir yapacak :img-hysteEline gitarda alıcak mı :img-hyste Ne söyleceycek :icon_whis
Oy Asiye asiye baban
seni veriyoda
bir bağ pırasaya
:img-hyste arkadaşım düşünemiyorum Demir'i:img-hyste
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:57 sorun da bu asi sadece bakıyor fakat demir de direk icraat var. asinin hareketlenmesi lazım..
o yemekte demir asiye karşılık vermemek için bakmadı asiye... yoksa asinin bakışlarınada laf söyleyemem ... o da ne yapsın gözleriyle konuşuyor zavallım
bu bakışmalar yüzde kırk yaa...bundan sonra yüzde yirmisi bakışma geri kalan yüzde yirmide iç ses olsunn...en azından o an diyemediklerini yapamadıklarını içlerinden geçirsinlerdee bizde duyalımm...:):)
ben bakışmalarını sewiyorum özelliklede demirin ama iç sesde olsa hiç fena olmazz hanii...:P:P
Sımarık Cadı 10-02-08, 14:59 Seranat yapacak hemde Demir yapacak :img-hysteEline gitarda alıcak mı :img-hyste Ne söyleceycek :icon_whis
Oy Asiye asiye baban
seni veriyoda
bir bağ pırasaya
:img-hyste arkadaşım düşünemiyorum Demir'i:img-hyste
farkındayımm uçtum ben birazz...:img-hyste:img-hyste
ama şarkıda fena diil hanii...oyy asiyee asiyee...:):)
demiri o halde bende düşünemiyorumm zatenn...:icon_whis:icon_whis
bende sudenın dediğine katılıyorum.
demirin asiye karşi soguk tavrı bir müddet sonra aside yansıyacak..
netice itibari ile bu ayrılık bu aşkı cok daha güclendirecektir..:img-yes:
karşi koyamaz hala gelcek..hele öpüşme sahnesinden ssonra demir ne yaparsa yapsın herne olursa olsun asiye olan duygularına artık karşi koyması cok daha zor....öpüşmeden sonra bunun tekrar olmasını eminin cok ister:img-blush
aslından ben gercekleri ögrenmeden (yanı aslında ıhsanın bir sucu olmadıgını)
artık dayanamayıp asiye senı seviyorum demesini cok daha fazla isterim:img-yes::)
yanı onca tavır yapacak sonra gercekleri ögrendiinde asi senı seviyorum demesin ..
aslında düşünüyorumda bu olaylardan sonrada herne kadar ayrıda olsalar demir kızgında olsa asiye tavırda yapsa aşklarını tutkularını izlemek cok daha eglencleli olabilir :happy0064
aa demir haksızmı kesinlikle...
bence de arkadaşım...yani demir ister istemez biraz uzaklaşacak asiden...bu olanlarda asinin hiçbir suçu olmadığını tabiki biliyo ama nasıl başta ahsana olan kini çok büyükken asiye daha farklı davranıyosa şimdi de tavırlarında bazı değişiklikler olacak...yani dediğin gibi hiçbirşey olmamış gibi asiye seni seviyorum demesi de bi garip olur...ihsanın suçsuz olduğunu öğrenene kadar biraz uzak duracak asiden tabi ne kadar durabilirse...:img-wink:
bu bakışmalar yüzde kırk yaa...bundan sonra yüzde yirmisi bakışma geri kalan yüzde yirmide iç ses olsunn...en azından o an diyemediklerini yapamadıklarını içlerinden geçirsinlerdee bizde duyalımm...:):)
ben bakışmalarını sewiyorum özelliklede demirin ama iç sesde olsa hiç fena olmazz hanii...:P:P
mümkünse bakışmalar %40 olarak kalsın o %60 kavgalar azalsın
%40 bakışma(içinde iç ses de olsun peki sen iste)
%40 icraat
%20 diğer :img-hyste
olsun olsun olsun olsunnnnnnn
farkındayımm uçtum ben birazz...:img-hyste:img-hyste
evet ya gerçekten ben de demiri o halde düşünemiyorum...dizlerinin üstünde elinde gitar fln...bi de hep takım elbise fln giyiyo ya demir(yani genelde...)bi de o bakışları fln ben hiç o halde düşünemiyorum demiri....
şarkı da cuk oturur oy asiye asiye....:img-hyste
:good::good::good:
Ben, Demir'i cüretkar bulurken( gözlerini alamamasını), sizler konuşma bekliyorsunuz....Her şeyin yeri ve zamanı var.... Amerika'da yaşamıyorsunuz... o ailenin kzılarıda, hoppa kızlar değil.... neyi nerde yapması gerektiğini bilen kızlar.... utanma duygularını yansıtıyorlar.... hadi bana, önceki geceyi konuşabilecekleri replikler yazın... ama bu konuşma ilk karşılaştıkları yerde yani babasının yanında olsun.....
)
Sevgili Asu, ben de netteki problem yüzünden ancak gece yarısı yorumları okumayı bitirdiğimde, senin ve benim gibi bölümden zevk alanların azınlıkta olduğunu fark ettim ve bunun bizlerin 40 yaşını geride bırakmanın da bir neticesi olabileceğini düşündüm. Aslında ben 20 sene evvel de farklı düşünmezdim bu konuda. Dediğin gibi ben de bazı sahnelerde Demir'i cüretkar bile buluyorum. Mesela: ne kadar hoşuma gitse de Aslan bağ bahçe bilgilerini anlatırken Demir'in karşıdan gelen Asi'ye o kadar uzun takılı kalmasını, hedefe kilitlenmiş roket gibi trans vaziyetlerinde olmasını birazcık fazla buldum. Sadece dozunu ama, yoksa sahne güzeldi. O da herhalde bir gece öncesi problem olduğunu söyleyince İhsan Bey, Asi'nin üzülmesine sebebiyet vermiş olmaktan kendini sorumlu tuttu ve merak etti.
Bu bölüm için yaptığın yorumlar herzamanki gibi :good:
Sevgili Bimkolik senin yorumlarını BİM izleyicisiyken de beğenirdim. Yorumuna tamamen katılıyorum. Özellikle kırmızı işaretlediklerim tam benim düşündüklerim. Zaten bende yeni sayfanın başında bunu anlatmaya çalıştım.
."
Çok teşekkür ederim, ben de senin yorumlarını zevkle okuyorum. ayrıca eski bir BİM ciyle birarada olmak çok güzel.
Valla diziyi çok sevmeme ve izlememe rağmen yazmamıştım şimdiye dek.Ama daha da dayanamadım yani...:)
Yorumları okumaya çalışıyorum da.Birçok arkadaşımız tarafından beğenilmemiş öpüşme sahnesi.Ama benim aksine en beğendiğim sahne oldu.:img-blush
.Ama tabi ki bunun da sırası gelecek.Aşıklarımızın itiraf sahnelerini de izleyeceğiz.O yüzden ben korkmuyorum.Benim korkacağım şey,birgün bu büyülü aşkın büyüsünün bozulması olacaktır.Ama bunun olmayacağını da biliyorum en azından böyle düşünmek istiyorum.Çünkü bu aşk ve çift bana hiçbir film yada dizide duyamadığım güveni veriyor.Ben bu aşka güveniyorum.:good:
Benim mesajımı alıntı yapıp yazmaya başladığın için çok mutlu oldum. Asi forumunun sayfalarında yorumların artması en sevindirici şey benim için. Keşke sayımız artmaya devam etse.
Benim de resmen bu büyü bozulacak diye aklım çıkıyor.
Belki de bu yüzden öpüşme sahnesi çk hoşuma gitti. o kadar ön yargı ve korkuyla başladım ki bu bölümü izlemeye. Eyvah dedim şimdi yine bir klasik dizi klişesiyle bu sahneye kan doğrarlarsa, bu aşka dair içimin kıpır kıpır hali yok olursa ne yaparım? Allahtan korktuğum başıma gelmedi.
..ihsan'ın yanı başında bakışlarına ye bitir kızı ,bu kadar cesur ol,yanında olduğun zaman tek kelime çıkmasın...s[/B]ahil sahneleri güzeldi,kesik kesik olmasaydı daha güzel olurdu o ayrı..:).
sudeciğim, aslında tarlada İhsan gidip başbaşa kaldıklarında ikside resmen hala dün gecenin etkisindeydiler. Aralarında geçen olayın ilişkilerini ne boyuta taşıdığını adlandıramıyorlardı bence. Onlar Defne ve Kerim gibi birbirlerinden hoşlandıklarını daha önce itiraf etmeden, her an zıtlaşırken, kavga ederken bir anda kendilerini fiziksel temas içinde buldular. Bu yeni durum kisininde ertesi gün bocalmasına, normalde konuşacakları iş meselelerini bile rahatça konuşamamasına neden oldu. Asi'nin devamlı bakışlarını kaçırması, utangaç halleri, Demir'in bir şey söylersem acaba hata mı yaparım düşüncesi bence konuşmamasına sebep. Zaten konuştuklarında da n'olur Demir Demirce konuşsun. Lütfen yalvarırım Demir karakteri başka dizilerde gördüğümüz eblek aşık durumuna geçmesin. Ben Demir'i böyle seviyorum. Biliyorsun eblekler çok itici oluyor, hiç çekilmiyor.:img-hyste
..
: Asi'nin kenan'a evet demediğini Demir hala bilmiyor..sana güvenimi yitirdim dedi..bunun giderilmesi için gerçeği bir an önce öğrenmesi gerekiyor..bu konu niye havada kaldı anlamıyorum..şimdi kalkıp öpüştüler diye güven ortamı sağlandı mı:)
Ben de bu konunun konuşulmasının atlandığını düşünüyorum. Demir Asiden veya başka birinden bunu öğrenmeli. Aşık olup, karakterine güvendiği Asi nin onu yanıltmadığını bilmeli.
Asi’yi ilk bölümünden beri seyrediyorum.
Edit: Eleştirilerime ekleme yapmak istedim. Karakterlerimizin iç dünyası bize hiç yansıtılmıyor. Ne düşündüklerini, ne hayal ettiklerini bilmiyoruz. İnsanların kendileriyle başbaşa kaldıklarında düşündükleri çok önemlidir. Demir ve Asi'nin birbirlerinin aklında yalnızca yanyana iken değil, her zaman olduğunu anlamamız için hayallere, düşüncelere, iç seslere ihtiyacımız var.
.
Öncelikle hoşgeldin, iyiki geldin.. ne güzel bir mesajla foruma giriş yaptın.:good:
Ben de gece yazacağım deyip atladığım konuydu iç sesler.
Bu bölümde tek eksikliğini hissettiğim şeydi mesela öpüşme sonrası hem Asi'nin hemde Demir'in yatağında olanları düşündüğü bir sahne. Hoş Asi Defne'ye 'Işığı kapatalım mı artık?' dediğinde, daha fazla bir şey dinlemek istemediğini, biraz evvel yaşadıklarını düşünmek istediğini anlatmak istedi bize sanki. Keşke orada Asi'nin Demir'i düşündüğünü görebilseydik. veya Demir'i odasında asi'yi düşünürken görebilseydik. Ama arabadaki şoka girmiş Demir sahnesinin atlanmamış olması güzeldi.:good:
Neyse bu aşk beni hala büyülemeye devam ediyor, böyle giderse de büyülemeye devam edecek. allah nazardan saklasın, daha doğrusu senarist gazabından demek daha doğru galiba..
Tüyo gelmişti Asi bayılacak Demir onu kucagına alacak fln...16.Bölümde olucak denilmişti..O sahneyi merak ediyorum inş. kesin saglam bir tüyodurda hastanede gzl bir sahne izleriz :):)
Tüyo gelmişti Asi bayılacak Demir onu kucagına alacak fln...16.Bölümde olucak denilmişti..O sahneyi merak ediyorum inş. kesin saglam bir tüyodurda hastanede gzl bir sahne izleriz :):)
hakkaten ya o tüyo gerçek olsunnnn...
bunları ancak hastane paklar. asi atsın kendini yere. inşallah sağlam bir tüyodur. kim vermişti bunu Funda mı?? inş. o vermiştir
karafirtina 10-02-08, 15:07 hehe bosverelim opusme karsilastirmalarini arkadaslar cunku ozmn yy sadece degil birsuru dizi gorduk ..hepsini karsilastirmamiz mumkun degil..hem her opusmenin kendine gore buyusu var..ben nazla tarigin opusmesinde bambaska birsey hissetmistim..yani hem goruntuler(oyuncular) farkli hemde karakterler farkli..ikiside bana oyle gercekci geldiki..ama her diziyi kendi forumunda konusmak gerek..ilk basta ihlamurdaki filiz asi karakteriyle karsilastiriliyordu ..cok yorumlar yapildi..aam uyari aldik karsilastirma yapilmasin diye...daha uyari almiyalim bence..asil yerni bolum nolucak onu konusalim..
SIZCE DEMIR TARAGI NISANDA ASIYE VERIRMI?
benim hala icimde bir umut var arkadaslar
asiyedemir 10-02-08, 15:07 farkındayımm uçtum ben birazz...:img-hyste:img-hyste
Murat Yııldırım'ın sesi güzel :good:söyleyebilir aslında müziğede yabancı değil sanırım .Sahnenin hakkını verir vermesinede senaristler böyle bişey yazarlarmı .Türkü formunda bişeyler söylerse çok yakışacağını düşünüyorum diziye henüz sözlü bir şarkıda yapılmadı yaparlar umarım en kısa zamanda .
Sımarık Cadı 10-02-08, 15:07 mümkünse bakışmalar %40 olarak kalsın o %60 kavgalar azalsın
%40 bakışma(içinde iç ses de olsun peki sen iste)
%40 icraat
%20 diğer :img-hyste
olsun olsun olsun olsunnnnnnn
yaa ama kawga ederkende cook şekerlerr...
asi=''gözümden kaçtı sanma odamdakii fotoğrafı kenan cekti diyince yüzünün halini gördüm...öfkeden delirdin''
demir=''asıl suriyeden geldiğimden berii seninle ilgilenmedim diyee sen delirdin...bende senin yüzünü gördüm...''
bu sahnede kawga ederken bilee okadar tatlılardıkii...ben demirin öyle kibar hallerini yadırgıyorumm...:):)
arada kawgada etsinler...bakışsınlarda...iç seslede konuşsunlarr...cokkk şey istiyorum galibaa...:P:P
Sımarık Cadı 10-02-08, 15:09 Murat Yııldırım'ın sesi güzel :good:söyleyebilir aslında müziğede yabancı değil sanırım .Sahnenin hakkını verir vermesinede senaristler böyle bişey yazarlarmı .Türkü formunda bişeyler söylerse çok yakışacağını düşünüyorum diziye henüz sözlü bir şarkıda yapılmadı yaparlar umarım en kısa zamanda .
muratın sesii güzeldirr heraldee ama ben şahsen dizide demirin şarkı söylemesini istemem...:):) fırtınada söylemişti güzeldii...
yani nebilim demir karakterii daha ağırr...öyle şarkı söylicek tipte biri diill...ama tabii aşk insana neler yaptırır bilinmezz...:P:P
hehe bosverelim opusme karsilastirmalarini arkadaslar cunku ozmn yy sadece degil birsuru dizi gorduk ..hepsini karsilastirmamiz mumkun degil..hem her opusmenin kendine gore buyusu var..ben nazla tarigin opusmesinde bambaska birsey hissetmistim..yani hem goruntuler(oyuncular) farkli hemde karakterler farkli..ikiside bana oyle gercekci geldiki..ama her diziyi kendi forumunda konusmak gerek..ilk basta ihlamurdaki filiz asi karakteriyle karsilastiriliyordu ..cok yorumlar yapildi..aam uyari aldik karsilastirma yapilmasin diye...daha uyari almiyalim bence..asil yerni bolum nolucak onu konusalim..
SIZCE DEMIR TARAGI NISANDA ASIYE VERIRMI?
benim hala icimde bir umut var arkadaslar
yok bence vermez. vermez de kırmasın ya daha sonra verir çünkü. öyle bir yamulttu ki kırılacak..ya bu işe melek bi el atsa çok güzel olur aslında çünkü öteki türlü o toka asinin elin geçene kadar ben buda kendimden geçerim...
demir haklı sonuna kadarr hemde o daha çok genççç toy düşünceler içinde geçmişiyle ilgili sadece kendi kafasında kurdugu toy düşünceler ve teyzesinden duydukları var araştırma yapmak gelmiyoki aklına buda onda ister istemez tepki yaratıyoo ama bu tepki suçsuz oldugu halde asiyede yansıyoo ben ona üzülüyorum
Kesinlikle katılıyorumm !! :img-wink: Ama işte onun bu duygu ve düşüncelerden sıyrlması lazım bence Asi kendi üzerine alınmadan :img-wink:
hakkaten ya o tüyo gerçek olsunnnn...
bunları ancak hastane paklar. asi atsın kendini yere. inşallah sağlam bir tüyodur. kim vermişti bunu Funda mı?? inş. o vermiştir
yok cnm Funda vermiş olsa kesin derim ama baska bi arkadas vermişti..Kesin demişti ama bakalım..Demir kucağında Asi hastanede basında bekleyip elinide tutsun:):)
Sımarık Cadı 10-02-08, 15:11 evet ya gerçekten ben de demiri o halde düşünemiyorum...dizlerinin üstünde elinde gitar fln...bi de hep takım elbise fln giyiyo ya demir(yani genelde...)bi de o bakışları fln ben hiç o halde düşünemiyorum demiri....
şarkı da cuk oturur oy asiye asiye....:img-hyste
bende düşünemiyorumm...şarkı tamamda...
demirr o takımlarlaa öyle serenatt flnn...olmazz...:img-hyste:img-hyste
asiyedemir 10-02-08, 15:13 muratın sesii güzeldirr heraldee ama ben şahsen dizide demirin şarkı söylemesini istemem...:):) fırtınada söylemişti güzeldii...
yani nebilim demir karakterii daha ağırr...öyle şarkı söylicek tipte biri diill...ama tabii aşk insana neler yaptırır bilinmezz...:P:P
Niye asi nehrinin kenarında Asi'yi düşünürken:img-blush bişeyler mırıldansa hoş olmaz mı
Demir 'in aşık hallerini ,Aşk hiç ummadığın takım elbiseli insanlara bişeyler mırıldatır arkadaşım :good:
Sımarık Cadı 10-02-08, 15:17 Niye asi nehrinin kenarında Asi'yi düşünürken:img-blush bişeyler mırıldansa hoş olmaz mı
Demir 'in aşık hallerini ,Aşk hiç ummadığın takım elbiseli insanlara bişeyler mırıldatır arkadaşım :good:
yaa ben şu serenata takıldımm ondan düşünemiyorumm...
ama senin dediğinn giibii güzell olurr...asiyi düşünürkenn..hemde nehrinn kenarında...=)
fena olmazz...ama asinin gizli yerinde ((yanii artık gizli olmayan))orda oturup asiyi beklerkenn olsa daha iyii...asi nehrinin orda olunca demir kendini kaybediyo...
bizde amma yazık...=)
sevgili BİMKOLİK abla(kusura bakam ismini bilmiyorum)
yorumlarını çok beğendim...foruma yeni yazmaya başlayan arkadaşımızın ve senin de dediğin gibi asi-demir aşkı giderek güçleniyor ve bence de rüya,düşünme,içinden konuşma...gibi sahneler olabilir.ben ihsanın suçlu olduğu yalanını öğrenen demirin asiden biraz uzaklaşacağını düşünüyorum,işte bu uzaklaşma sırasında demirin asiyi düşünme sahneleri olsa,yani asinin bunlarla hiç bir ilgisinin olmadığını biliyo ama istemeden uzaklaşıyo,ne bilim kendi içinde konuşmasını fln yapabilirler...:img-in_lo
sevgili sena...
bn de bayılma sahnesinin 16. bölümde olacağını fln okumuştum da hastane sahnesi yok sanırım,demir tutuyo da gerisini bilmiyorum:)
sevgili BİMKOLİK abla(kusura bakam ismini bilmiyorum)
yorumlarını çok beğendim...foruma yeni yazmaya başlayan arkadaşımızın ve senin de dediğin gibi asi-demir aşkı giderek güçleniyor ve bence de rüya,düşünme,içinden konuşma...gibi sahneler olabilir.ben ihsanın suçlu olduğu yalanını öğrenen demirin asiden biraz uzaklaşacağını düşünüyorum,işte bu uzaklaşma sırasında demirin asiyi düşünme sahneleri olsa,yani asinin bunlarla hiç bir ilgisinin olmadığını biliyo ama istemeden uzaklaşıyo,ne bilim kendi içinde konuşmasını fln yapabilirler...:img-in_lo
cnm bu uzaklasma sırasında Demir'in Asi'yi dusunmesi fln bu yorumuna bayıldım tek kelimeyle :icon_whis:img-in_lo Harika olur :img-yes::img-wink: hatta Demir sonunda dayanamaz fln :img-in_lo abarttım mı ne :img-hyste
asiyedemir 10-02-08, 15:22 yaa ben şu serenata takıldımm ondan düşünemiyorumm...
ama senin dediğinn giibii güzell olurr...asiyi düşünürkenn..hemde nehrinn kenarında...=)
fena olmazz...ama asinin gizli yerinde ((yanii artık gizli olmayan))orda oturup asiyi beklerkenn olsa daha iyii...asi nehrinin orda olunca demir kendini kaybediyo...
bizde amma yazık...=)
Seranat olmaz zaten Demir'i kasar :img-hystehadi oldu diyelim seranat yapması için önce baldan tatlı baldızı Ceylan dan ders alması gerekir .. engin gitar bilgisinden Demir e de verir .. :img-hyste küçük Ceylan da bir işe yarar ..
yeter bu kadar gevezelik :img-blushDemir ağır abi seranat yapmaz ancak bişeyler mırıldanır .çünkü aşk adamı söyletir ..şarkısı bile var :img-wink:
karafirtina 10-02-08, 15:24 yok bence vermez. vermez de kırmasın ya daha sonra verir çünkü. öyle bir yamulttu ki kırılacak..ya bu işe melek bi el atsa çok güzel olur aslında çünkü öteki türlü o toka asinin elin geçene kadar ben buda kendimden geçerim...
dedigin gibi elifcigim birara melek aah nasil unuttum dedigi anda dusundum ki melek verir diye asiye keske oyle olsaydi..ama yok ama ben genede bekliyorum be elifcigim..okadar konsantre olduk biz bu nisana senaristler sayesinde..ee degsin dimi ama
buarada oyasiye turkusu ccooooooookcoooooook yaksiyir ..bu fikri beyan edeni tebrik ediyorum..hele murata karadenzi turkuleri yakisiyor yani..ben hic onun agzidnan dinlemediydim yani hic uymaz flaan dusunuyodum ama arkadaslar uyuyro..yalniz demir karakteri yaparmi onu bilmiyorum..ama siirde okuyabilir yani oda guzel olur
Sımarık Cadı 10-02-08, 15:24 Seranat olmaz zaten Demir'i kasar :img-hystehadi oldu diyelim seranat yapması için önce baldan tatlı baldızı Ceylan dan ders alması gerekir .. en gin gitar bilgisinden Demir e de verir .. :img-hyste küçük Ceylan da bir işe yarar ..
yeter bu kadar gevezelik Demir ağır abi seranat yapmaz ancak bişeyler mırıldanır .çünkü aşk adamı söyletir ..şarkısı bile var :img-wink:
ewett demir ağır abii serenat fln ona göre diil...:img-hyste:img-hyste
ancakk mırıldanırr...:):)oda yeterr bizee...=)
neyse ben cıkim artıkk...sizlere iyi yorumlar arkadaşlar...=)
bak işte bunu duyduğuma sevindm, yalnız olmama duygusu gerçekten güzel.. :img-grin2
Defne, öğrendin di mi sen de, adımı ...
ZNR;
Okudum ve beğendim... hatta
Bu mu konuşulur... böyle birşey olabilir mi.... ne bekleniyor inan anlamadım... olsa olsa bu kadar uçuk bir muhabbet olur....o kadar hoş olmuş ki....ilk okuduğumda da hah... dedim alın size muhabbet :D:D her zaman konuşulmaz.... ama her zaman bakışlar konuşur :img-yes:
evet Asu abla'cım öğrendim (:
bu repliği zehranur yazmış sanırım, gayet açıklayıcı olmuş, sanırım herkes anlaması gerekeni anlamıştır..:img-yes:
Ben Asu ablayı alayım o zaman... Benim adımda Zehranur bu arada...
2 arada senin adını da öğrendim Zehranur'cum,tamda sorucaktım.. (:
(*)Ayrıca bu öpüşme muhabbeti çirkinleşmeye başlayan bir konu oldu... Fazla uzatılmasza daha iyi olucak bence...
haklısın cnm, fazla uzadı, dün sabaha doğru 3te gittim, bugün öğleden sonra 3te geldim hala aynı konu.. üzerinde artık konuşmasakta büyüsü bozulmasa..:img-blush
bu arada Dawntime arkadaşımız hoşgelmiş..gelirkende güzel yorumlarıyla forumumuza ayrı bir tat getirmiş..:img-yes: yorumlarını okurken 'birgün keşfedilecek bir yetenek' olduğunu düşünmeden edemedim.. (:
CicimBenim 10-02-08, 15:26 Asi ilk kez Nisan'da cok guzel gorundu ama Demir'den bekledigim tepkiyi goremedim maalesef... agzi acik kalmasi gerekiyordu, gozlerini Asi'den ayiramaz hale gelmesini istiyordum ama olmadi.
Demir birsey ogrendiginde herzaman tepkisini Asi'ye karsi gosteriyor. Sevdiklerini en cok kirarsin evet ama Asi hakketmiyor. Nisandaki o tavirlar iyi degildi, sonucta Asi'nin kafasi karisti. Hem yaklasiyor sonrada geri cekiliyor. Asi bu durumda ne dusunebilirki.
bütün foruma merhaba:)
bayılma sahnesinden konu açılmış bende 16. bölüm dendi diye hatırlıyorum hatta o sahneyle ilgili bikaç masum hayalimiz bile vardı:)
kimse asinin bayılacak olmasına takılmamıştı:img-hyste demir asiye napar acaba diye düşünmüştü:D (bikaç asiye üzülen arkadaşımda vardı hakkını yemeyelim:img-hyste)
aman tam demirin kucağındaken asi aslan falan görüp ihsan beye söylemesinde bütün romantizmimiz yerle bir olmasın:D
bak işte bunu duyduğuma sevindm, yalnız olmama duygusu gerçekten güzel.. :img-grin2
evet Asu abla'cım öğrendim (:
bu repliği zehranur yazmış sanırım, gayet açıklayıcı olmuş, sanırım herkes anlaması gerekeni anlamıştır..:img-yes:
2 arada senin adını da öğrendim Zehranur'cum,tamda sorucaktım.. (:
haklısın cnm, fazla uzadı, dün sabaha doğru 3te gittim, bugün öğleden sonra 3te geldim hala aynı konu.. üzerinde artık konuşmasakta büyüsü bozulmasa..:img-blush
bu arada Dawntime arkadaşımız hoşgelmiş..gelirkende güzel yorumlarıyla forumumuza ayrı bir tat getirmiş..:img-yes: yorumlarını okurken 'birgün keşfedilecek bir yetenek' olduğunu düşünmeden edemedim.. (:
Tek deli sen değilsin merak etme... :)
Repliği beğenmene sevindim... Herkes beğendi galiba ben şu senaristlere yardımıcı olayım o zaman... :img-hyste
Sevgili Asu, Sevgili Bimkolik, Sevgili Zrn, Sevgili Dawntime, Sevgi Nilyum ve benzer düşünceleri paylaşan, atlamış olabileceğim tüm arkadaşlar...
Ben de öpüşme sahnesini beğenenlerdenim. Bir kavga esnasında, engelenemeyen çekim ve tutkunun etkisiyle gerçekleşen bir öpüşme... Bence gayet iyi yansıtılmış...
Ama bence, aralarındaki aşkı ve daha da çok sevgiyi anlatan, öpüşme sonrasındaki duruşlarıydı.
Yani yüzü okşama, saçlara minicik dokunuşlar bence daha anlamlıydı.
Sarılmama, nefessiz bırakmama, zorlamama... Öpüşme tatminsizdir çünkü, daha fazlasını ister, sarıp sarmalamak ister...
Bunun yerine incinmesinden, ürkmesinden korkarak yapılan minik dokunuşlar...
Pamuklara sarıp sarmalama gibi... Bana öyle geldi işte...
Çok şey söylendi bu konuda, tekrar olmasın ama ben çok beğenenlerdenim.
At sahnesindeki ele dokunuşlar bile çok özenli, dikkatli, bence de çok hoştu...
Bazı şeylerin konuşulması büyüyü bozar arkadaşlar... Konuşulmaması daha anlamlıdır.
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar.(Geçirdiğim medeniyetten uzak bir pazardan sonra...Tam 9 saattir elektriksiz ve susuz yaşıyordum.En önemlisi internete giremedim bu saate kadar o beni deli etti)Neyse sonuçta geldim..
15. bölüm etkisinden yavaş yavaşçıkıp 16. bölüm tahminlerine yorumlarına geçmişsiniz bile.Tebrik ediyorum.
Serenatdan bahsetmişsiniz.Şöyle bir düşününce yok Demir karakterine gitmiyor bu fikir kanımca.Ağır başlı,sert bir karekter Demir.Murat Yıldırım'ın bir önceki dizindeki karakteri gibi değil.O yüzden ben abes olacağını düşünüyorum.Hem de çiftlik küçücük bir yer Asi'ye serenad yapacak ama Asi'den başka kimse duymayacak mı? =)))
Bayılma mevzusuna gelince; eğer böylebir olay varsa bence bu çiftlikte ya da tarlada olur.Asi Demir'in kendine soğuk davranmasından dolayı endine işe verir, yorgunluk ve stresden bayılabilir.(Nası yazdım 5 dk.da)Böyle bişiler olabilir belkiiii...
Sevgili Asu, Sevgili Bimkolik, Sevgili Zrn, Sevgili Dawntime, Sevgi Nilyum ve benzer düşünceleri paylaşan, atlamış olabileceğim tüm arkadaşlar...
Ben de öpüşme sahnesini beğenenlerdenim. Bir kavga esnasında, engelenemeyen çekim ve tutkunun etkisiyle gerçekleşen bir öpüşme... Bence gayet iyi yansıtılmış...
Ama bence, aralarındaki aşkı ve daha da çok sevgiyi anlatan, öpüşme sonrasındaki duruşlarıydı.
Yani yüzü okşama, saçlara minicik dokunuşlar bence daha anlamlıydı.
Sarılmama, nefessiz bırakmama, zorlamama... Öpüşme tatminsizdir çünkü, daha fazlasını ister, sarıp sarmalamak ister...
Bunun yerine incinmesinden, ürkmesinden korkarak yapılan minik dokunuşlar...
Pamuklara sarıp sarmalama gibi... Bana öyle geldi işte...
Çok şey söylendi bu konuda, tekrar olmasın ama ben çok beğenenlerdenim.
At sahnesindeki ele dokunuşlar bile çok özenli, dikkatli, bence de çok hoştu...
Bazı şeylerin konuşulması büyüyü bozar arkadaşlar... Konuşulmaması daha anlamlıdır.
çok güzel ifade etmişsin arkadaşım.. bende yazdığın sahneleri çok beyenenlerdenim..
başta sahnelerin kısa olsuğunu düşünmüştüm ancak izledikçe çok anlamlı olduğunu farkettim zaten ilk izleyişte bazı şeyler oturmuyor ben 2. ye mutlaka izlemeye çalışıyorum
durduruyorum yüz ifadelerine bakıyorum.. at sahnesinde demirin mutluluğu gözlerinden surat ifadesinden her hareketinden anlaşılıyordu seninde dediğin gibi bazen konuşmaya gerek kalmaz tıpkı o sahnede olduğu gibi gözleri herşeyi anlatır...
tabi bunda 2 sininde çok iyi oyuncu olmasınında payı çok büyük bize sahneleri çok iyi yansıttılar gerçekten
bütün foruma merhaba:)
bayılma sahnesinden konu açılmış bende 16. bölüm dendi diye hatırlıyorum hatta o sahneyle ilgili bikaç masum hayalimiz bile vardı:)
kimse asinin bayılacak olmasına takılmamıştı:img-hyste demir asiye napar acaba diye düşünmüştü:D (bikaç asiye üzülen arkadaşımda vardı hakkını yemeyelim:img-hyste)
aman tam demirin kucağındaken asi aslan falan görüp ihsan beye söylemesinde bütün romantizmimiz yerle bir olmasın:D
:Dyok canım...aslan herşeyi çaktı zaten,ihsana yetiştirecek olsaydı yetiştirirdi...hem ben sahnenin sadece asi-demir bölümüyle ilgileniyorum şimdi:asi bayılır,ordan demir asi asi diye atılır ve genç kızı kucaklar...demir asi asi ne olur sana bişey olmasın kendimi hiç affetmem yoksa diye bağırıken asi yavaşça gözlerini açar ve tamam aşkım iyiyim...dınınıdın...ve 16. bölüm sonu...
of of ne uçtum ne laflar bunlar...ne alaka da cidden baya romantik bi sahne olur gibime geliyo...
muratın sesii güzeldirr heraldee ama ben şahsen dizide demirin şarkı söylemesini istemem...:):) fırtınada söylemişti güzeldii...
evet, murat yıldırımın sesi güzel ama demir ve serenat ne alaka yani bi alaka kuran varsa söylesin lütfen:img-grin2
16.bölümle ilgili tüyoyu unutmuştum, sonunda iç rahatlatıcı bi haber (: 16. bölümden ümidimi tamamen yitirmemiştim zaten ..:img-blush
yeni müzik |