Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 9)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

busdem_GS
15-02-08, 23:09
arkadaslar neslıhan arkadasımızın verdıgı tuyoya gore aslan asının amcası kardesı deıl..bencede ole zaten bu bolumdekı ihsanın hatrladıklarını dusunrsek dogru bu tuyo...ayrıca ihsanın cocugu olsaydı aslan ihsan asla bırakmazdı hem sevıyor suheylayı asla bırakmazdı...bence babsının o dedklerınden snra bırakıp gtmsıtır suheylayıı

gerçekten ya aslan asinin amcası oluo...hiç düşünmemiştim...ztn bu bölüm kendi başına konuştuğu için kelimeleri bi araya getirip bi türlü yorum yazamıorum...

Elaaya
15-02-08, 23:11
Afedersin Seni kendim gibi düşünmekle hata ettim.....

Yani ben senin için anlıkmışım.....ama sen benim için anlık değildin....ben seninde benim gibi bana değer verdiğini sanmıştım.....

Son sahnede takılı kaldım..........Aslan hk tüyo vardı arkadaşlar kesin tüyoydu....Yusuf Ağadan die........oralara gelemedim kafamda hala.......

Asi_Demir
dayak yese hemencik kurtulur o izdiraptan..asi sinirini bosaltti der ve rahatlar.. okadar kolay olmayacak... asi demirin ictigi sütü burnundan getirecek bu belli.. :img-hyste b

Asi o kadar çabuk bırakmaz bu işi :img-hyste Demir artık pişmanlıktan :img-hyste

Reytingler iyi gelicek gibi Doktorlar'dan çıkış bekliyorum ama çok büyük değil yani bizi etkilemez Var Mısın Yok Musun olmadığı için sorun yok :good:

Ama Arka Sokaklar bizi üzebilir :icon_sorr Ben mutlak ilk 3 'ün içinde yer alıyor diyorum :)

gzd_gzd
funda'nın kesin tüyosu var..çocuk yusuf ağadan
yusuf ağa ihsan'a zaten yalan söylüyor sühayla hakkında..ihsan da o yüzden süheyla ile konuşmuyor ayrılıyor....bu yalanları söyleyen adam elbette çocuk benim demez..kaldı ki sühayla'ya işçi kız başımıza iş açtı diye söylenip hor görüyor...Ökkeş te almazsam çocuk öldürülecekti diyor..yusuf ağa aslan'ın babası...

bu tüyodan haberim yoktu,
ama öğrendiğim iyi oldu...böylece tüm kuşkuları atmış oldum:)artık kesinlikle eminim
aslanın yusuf ağadan olduğuna...
yusuf ağa ihsana yalan söylediğine göre,o zaman tecavüz etmiş heralde süheylaya...süheylanın hamile olduğunu öğrenince de herşeyi anlatır diye korkup onun hakkında böyle bir yalan söylemiş demek....

medsul
15-02-08, 23:12
Evet canım... DEmir in kendini affetirmek için neler yapacağını gerçekten merak ediyorum. Aşk ve Gurur bundan sonra başlıyor.Demek ki bu zamana kadar olanlar hiçbirşeymiş.. Bu da işin güzel tarafı... Vay be... pembe gözlüklerime kavuştum..Ama Demir seni asla affetmeyeceğim.:img-hyste:img-hyste

evet benide rahat eden mutlu eden şey bu zaten:)
gercekten aşkı bundan sonra daha fazla izliyebiliriz..
tabi demirin asinin peişnden koştugu zamanlar bak bunları merakla bekliyorum:happy0064 bitttiin sen demir bitttiiiin
bak gör asim sana neler edecek:img-hyste
delirecen aşkından pişmanlğindan asim yüzüne bilem yapmiyacak:img-hyste
ayyy bak yazınca bile sinirlerim yatişiyor tavsiye derim güzel oluyor böyle yaw:img-hyste
not..inşallah bu sahneleri gercekten izliyebiliriz..
aşk sadece araları iyi iken olmaz dimi ama demir pişmanken asini peşinden koşarkend o buyuk aşkı görebiliriz:)

gzd_gzd
15-02-08, 23:15
zaten benımde düşündüğüm tek şey fundanın verdiği kesin tiyo yoksa ıhsan derdim:icon_whis
ama diyelimki babası yusuf aga o zaman neden suheyla ıhsana neden benı bir kere bile görmedin diye sitem etsın.
belkide şaşirmaya calişiyorlardır izleyiciyi ama nerden biecekler bizim kesin tiyoları bildiğimizi:)

ihsandan destek bekliyordu belki süheyla bu durumdayken...çok karışık bir durum ya:icon_whis
bizi şaşırtmaya çalıştıkları da bir gerçek ama:) hiç birşeyin doğruluğundan emin olamıyoruz,ucu açık hep hikayelerin...:img-wink::img-yes:

hilalnaz
hayır arabada düşünüyorsun..hemen yanına gitmiyorsun..makul birşeyler bul hiç değilse ne o söyledikleri öyle..o sözlere karşılık asi'den duydukları yüzünden üzülse ne olur ...
Süheyla kin beslemiyor düşmanlık gütmüyor İhsan'a..demir bey teyzesini yapmadığı şeyi yapıyor üstelik ihsan ile sınırlı da tutmuyor,faturayı asi'ye kesiyor...

Evet bütün fatura asiye kesildi.hemde hiçbişeyden haberi olmadığı halde.
demir ihsandan nefret ettiği için asiden uzaklaştı bu onur kırıcı incitici lafları söledi.
ama aynı tepkiyi neden süheyladanda göremiyoruz neden süheyla ihsana tepkili değilde demir bu kadar tepkili.
ve bütün yük aside günah keçisi olarak asiyi seçtiler.
asi uzunbi süre affetmez umarım demiri demirin aşk acısı çekmesini asinin peşinden koşmasını istiyorum ben ya..

talip23
tmm bende onu yazdım zaten yorumun alt kısmına. tmm kendinden uzaklaştırmak üzmemek için dio ama başka türlü demeliydi söyledii sözler çok ağırdı dedim!

Yaa ben orayı görememişim pardon arkadaşım! ben sana çıkışmadım sakın yanlış anlama öfkem demire! çok kızgınım bu gece uykuda tutmaz şimdi!

hilalnaz
15-02-08, 23:18
ihsandan destek bekliyordu belki süheyla bu durumdayken...çok karışık bir durum ya:icon_whis
bizi şaşırtmaya çalıştıkları da bir gerçek ama:) hiç birşeyin doğruluğundan emin olamıyoruz,ucu açık hep hikayelerin...:img-wink::img-yes:

Gözdemm ihsandan destek bi yane ihsanın ağzından cımbızla laf alıyolar.
bi adam hiçmi konuşmaz hiçmi bişeyleri sorgulamaz yaa.
ökkeşi bile konuşturamadı.süheyla okadar şey sordu ağzını açmadı madem haberşn yok ben bilmiyodum bana öldü dediler ben yoktum gibilerinden bi açıklama yapsın bari.

* defne *
15-02-08, 23:21
herşeye rağmen asi&demir aşkını en çok bu bölümde hissettim, en çok bu bölümde etkiledi beni..demekki dediğiniz gibi bundan sonrası çok daha güzel olucak :img-in_lo demir baya aşk acısı çekecek, asi çektirecek görünüyor, güzel olucak güzel..:img-in_lo

bu arada Gonca'ya talib olan çocuk asker, aynen Pride&Prejudice 'teki gibi..ama çocuğun niyeti bozuk, ciddi değil.. Pride&Prejudice'ta MR.Darcy (demir) ; Vickham (ziya=goncaya talib olan asker çocuk)'la kaçan Elizabeth(Asi)'in küçük kız kardeşi Lydia (Gonca)'yı kurtarıyordu..Mr.Darcy; Vickham&Lydia'nın evlenmesini sağlıyordu ki Elizabeth'in ailesinin şerefi kurtulsun..zaten bunun gibi birkaç olaydan sonra Darcy&Elizabeth birleşiyorlardı..:img-in_lo

sevilayyy
haftaya ası ile demırın arasında belkı bişi olur umıdıyle beklıyorum...pek umıdım yok ama

talip23
bu tüyodan haberim yoktu,
ama öğrendiğim iyi oldu...böylece tüm kuşkuları atmış oldum:)artık kesinlikle eminim
aslanın yusuf ağadan olduğuna...
yusuf ağa ihsana yalan söylediğine göre,o zaman tecavüz etmiş heralde süheylaya...süheylanın hamile olduğunu öğrenince de herşeyi anlatır diye korkup onun hakkında böyle bir yalan söylemiş demek....

Vallah arkadaşlar gördüklerim ve işittiklerim hiç öyle demiyor! mantığım da öyle demiyor! bakalım hep beraber görecez! dizi uzun ama inşallah gelecek hafta şu olay netlik kazanır da herkes rahatlar!

ayşe ıraz
Sevgili Bego çok haklısın Aslan’ın babasının kimliği hakkında senaristlerimiz henüz karar verememiş gibi görünüyorlar...

Asi’nin masumluğu karşısında, senaristlerin Demir’in Asi’ye olan tavırlarını ve söylediği sözleri haklı hale getirebilmeleri için daha öncede yazdığım gibi Aslan’ın babasının İhsan olması lazım..... Çünkü Demir çok öfkeli ve affedemiyor ki teyzesine İhsan için bu adama dayanamıyorum dedi... tekrar olacak ama yine yazıyorum Süheyla, İhsan’a onu niye hiç aramadığını sordu... İhsan’da, Süheyla’nın arkasından Süheyla duymadı ama Beni Bekle demiştim dedi.... yazık yahu ikiside öyle ya da böyle Yusuf Ağa’nın oyununa gelmişler:icon_sorr...

Süheyla’nın çocuğunun babası Yusuf Ağa ise Demir, İhsan için niye bu kelimeleri kullansın ve çok aşık olduğu halde Asi’yi niye kendinden uzaklaştırsın... Bence Demir çocuğun babasının İhsan olduğunu ve teyzesini terk ettiğini, sahip çıkmadığını düşünüyor...

Demir’e ilk sahnelerde Asi’ye tavırları nedeniyle çok kızmaya başlamıştım... Asi’ye işim var deyip, Leyla ile gezmeye çıkması, onu ata bindirmeye çalışması falan beni çok gerdi:img-cool2....

Ama Restoran’daki gerginliğe dayanamayıp yemeği yarıda bırakıp kalkması ve Asi’nin arkasından geldiğini bildiği ve istediği halde geriye dönememesi, duraklaması, başını çevirememesi nedeniyle affettim:img-in_lo...
Asi’nin, Demir’e altını verdiği sahnede çok güzeldi... ellerin hareketi çok anlamlıydı... Altın’ı vermek istemeyen bir el(Asi), altını almak istemeyen bir el(Demir) vardı:img-cray:... Demir, Süheyla’nın kendisine söyledikleri karşısında Asi’yle bir hayat kuramayacaklarını düşündü.... Ama tabi aşk ateşiyle cayır cayır yanacak... Asi’yi de yakacak...

Bu bölümden sonra içi titreyen ama birlikte olamayan iki aşığın sahnelerini izleyeceğiz:icon_cry:...

Hele birde benim ve bazı arkadaşların düşündüğü gibi Aslan’ın babasının İhsan olduğu ortaya çıkarsa Asi, Neriman ve Kızlar bunu öğrendiğinde Kozcuoğlu Ailesi çok sarsılacak... Asi, Demir’in bu tavırlarını ve neden ondan uzaklaşmaya çalıştığını anlayacak ama buna rağmen Demir’e yakınlık göstereceğini sanmıyorum... acayip güzel aşk sahneleri izleyeceğiz... birbirlerini çok özleyecekler... Asi’yi, Demir’e karşı yumuşatmaya başlayacak olan büyük ihtimalle Gonca’nın, Asker Ziya ile birlikte evden kaçması (Ziya’nın terhisine çok az varmış) ve Demir’in bu olayı çözüme kavuşturması olacak...

Ben daha şimdiden bu iki aşığın nasıl barışacaklarını hayal etmeye başladım:img-yes:... Sevgili Elaaya yorumların harika gidiyor:good::good:...

zeynep.s
15-02-08, 23:22
funda'nın kesin tüyosu var..çocuk yusuf ağadan
yusuf ağa ihsan'a zaten yalan söylüyor sühayla hakkında..ihsan da o yüzden süheyla ile konuşmuyor ayrılıyor....bu yalanları söyleyen adam elbette çocuk benim demez..kaldı ki sühayla'ya işçi kız başımıza iş açtı diye söylenip hor görüyor...Ökkeş te almazsam çocuk öldürülecekti diyor..yusuf ağa aslan'ın babası...

bu bölümde ilk olarak aslanın babasının ihsan olabileceğini düşündüm..süheylanın sürekli sana en çok ihtiyacım olduğunda yanımda yoktun..doğumsırasında çiftlikteydin ..neden beni görmedin tarzı konuşmaları..bana ihsan ve süheylayı ayırmak için yusuf ağanın onlara yalan söylediğini düşündürdü..ihsan ve süheyla yüzleşince gerçekler ortaya çıkacak..fundanın tüyosu bildiğim halde acaba senaristler baba olayını açık bırakıp..duruma göre ihsan veya yusuf ağamı yapacaklar diye düşündüm..ama baba ihsan çıksın hiç istemem ..funda her zamanki gibi haklıdır diyorum..

angels18
15-02-08, 23:22
arkadaslar bir rekora imza atmıssınız asi forumunda 125 kişi gözüküyor vayyy vayyy
neyse bölüme gelecek olursak güzel bir bölümdü herşey aydınlığa kavustu sonu süper bitti bakalım şimdi ne olacak demire cok kızdım asiyi cok kırdı asinin söylediği sözler karsısında böyle bir tepki vereceğini az cok tahmin etmiştir sonucta asinin nasıl birisi olduğunu çözmüştür artık ama uzaklastırmak diyorsunuz ya ben demirin asi ile konusmamasına bile razıydım onu böyle uzaklastırsaydı bari söylediği sözler onur kırıcıydı yanlış yaptım duygularımdan emin değilim falan asi asla affetmeyeceğini söyledi aralarındaki soğuk savas geri dönüyor fırtınalara hazırlıklı olun derim ama ben yine de güzel bir bölüm izlediğimi düşünüyorum tamam aşk yoktu ama olsun bu kadarıda yeter ayrıca ceylan konusundaki tüyo doğru cıktı cocuk yakısıklıydı ama kızı kullanmasın askermiş birde cocuk oda üzülmesin sonunda diğer bölümü merak ediyorum süheyla aslana söyleyecekmi aslan ile süheylanın araları nasıl olacak oooo bir sürü soru var haftaya ......

vision
15-02-08, 23:24
Demir: Burda olacağını biliyordum.Oturabilir miyim?
Asi: Hıhı.....Sana bi'şeyler soruyorum aldırmıyorsun.Şimdi yanıma gelmiş hiç konuşmadan oturuyorsun.Bi'şey söylemeyeceksen neden buraya geldin Demir.
Demir: Seninle herşey biraz hızlı oldu galiba.Düşünmeden hareket ettiğimi farkettim.
Asi: Nasıl?
Demir: Duygularımdan emin değilim.Sende düşünmelisin.Anlık şeylere kendini bırakmak hata olur.
Asi: Çok haklısın.Evet, anlık bi'şeydi.Hatta gerçek bile değildi.O anı hayatımdan siliyorum.
Demir: Neden kızıyosun?Bunu sende istedin.
Asi: Ben sadece kendime kızıyorum.Afedersin seni kendim gibi düşünmekle hata ettim.
Demir yanından kalkan Asi'nin kolunu tutar.
Asi: Bi' daha sakın bana dokunma.Birine dokunmak onun ruhuna dokunmaktır.Bana dokunma izin verdiğim için kendimden utanıyorum.Bana dokunduğun için...İşte bunun için seni asla affetmeyeceğim...Hiç bi' zaman.

Ah Demir ah..bunlari söylemek icin mi kizi aradin buldun..Duygularimdan emin degilim.. Anlik seylere kendini birakmak hata olur..
Yenilir yutulur söz degil.. Bi de restoranda altini aldi cebine atti. Gerci onun yeri gelecek o altini en güzel sekilde geri Asi'ye taktim edecek ama simdi yine de almis olmasi kizdirdi..

gülendam83
15-02-08, 23:29
cuma geceleri önce aside bi darbe yiyorum iyi yada kötü ama etkileyici oluyor. ardından da hatırla sevgili... ve bünyem bu kadar ağır yükü kaldırmakta zorlanıyor...:icon_sorr
öncelikle bu akşamki bölümü çok beğendiğimi söyleyeceğim. her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü. daha yorumları okumadığım için neler yazıldı bilmiyorum. ama bu akşam geçmişte kalan bir çok sır açığa çıktı. en azından izleyicilerin gözüyle. bikere süheylanın çocuğunun aslan babasını yusuf ağa olduğunu kesin olarak anladık. sonrasında ihsanın süheylayı gerçekten sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini ama ihsan bir süre çiftlikten uzak kalınca yusuf ağanın süheylaya tecavüz ettiğini anladım ben. ihsan geri döndüğünde herşeyden habersiz babası ile konuşmuş. babası da kolay kaldıramayacağı şeyler söylemiş ihsana. ihsan da süheylayı görmek istememiş.
bu arada bütün işaretler çocuğun babasını yusuf ağa olarak gösteriyor ama benim aklımda bir şüphe de oluşmadı değil. şu sözlerden. ilki süheyla neden gelip beni görmedin dedi. acaba diyorum ihsan da babasına biz süheyla ile yakınlaştık demişti. çocuğun babası ihsanda yusuf ağa ihsanın aklını bulandırıp süheyladan uzak tutmak içinmi öyle sözler söyledi. bu da bir ihtimal. kafam yine karıştı yahu...:icon_whis eğer aslanın babası ihsansa o bile bilmiyor bunu bu da ayrı bir olay...
her halukarda süheylaya çok üzüldüm yazık olmuş gerçekten yaşadıkları çok ağır şeyler. bide süheyla anlatınca olayları demir ihsana iyice sinir oldu. hatta nefret ediyor. demekki kızılacak bişey yapmış. bu da bence süheylaya sahip çıkmayışı olabilir. geçmişin sırları o kadar çokki çöz çöz bitmiyor....:img-pilot

pas.si.on79
15-02-08, 23:29
Asi Demir sahnesini tekrar seyrettim de.. Gerçekten Asi unutalım öyle bir olay yaşanmadı deyip çekip giderken..Demir Onu Engelledi.Kolundan tuttu.. Yani orada Asinin öyle tepki vermesini beklemiyordu.. Pesss doğrusu Demir...
Neyse arkadaşlar Demir e bir hafta boyunca kızabiliriz.. O yüzden zaman çok...

Çetin Bey rolüne o kadar adapteydi ki.. Gerçekten süper oyuncu..:happy0064İhsan Bey i bize çok güzel oynuyor.. Tabi tüm oyuncularımız öyle... Aklımıza geldikçe yazmaya çalışacağım.

Sıra gelelim Aslan a....

Büyük ihtimalle, Aslana gerçekleri söylemeyecekler... Çünkü gerçeği Fatmada bilmiyor ve kimse bilmiyor.Böyle bir gerçek herkesi aniden söylemek şokun ötesinde olur.. Bu yüzden zamanla öğrenecek.SÜheyla içten içe yüreği yanarak Aslana oğlum diye sarılmadan şimdilik bu şekilde devam edecekler.. Ama tabi ana yüreği SÜheyla Aslanla ilgilencek...

hellosunshine
15-02-08, 23:30
Evet canım... DEmir in kendini affetirmek için neler yapacağını gerçekten merak ediyorum. Aşk ve Gurur bundan sonra başlıyor.Demek ki bu zamana kadar olanlar hiçbirşeymiş.. Bu da işin güzel tarafı... Vay be... pembe gözlüklerime kavuştum..Ama Demir seni asla affetmeyeceğim.:img-hyste:img-hyste

Ben de öyle düşünüyorum. Kesinlikle kötü olarak görmüyorum bu bölümü. Bu bölüm gerçek aşkın başlangıcıydı. Şimdiye kadardı gelgitler. Ama bundan sonra Asi için de Demir için de gelgit yok. İkisi de deli gibi aşıklar. Demir Asi'nin gizli yerinde arabanın içindeyken, Asi'ye söyliyeceklerine hazırlanırken gözleri nasıl dolu doluydu. İçi yanıcaktı biliyordu, ama kendince yapması gerektiğini düşündü. Belki kolay olur diye düşündü. Hatta kendini aştı, ağzından asla çıkmicak şeyler söyledi. Ama Asi'den aldığı tepki onu yerden yere vurdu resmen. Çünkü Asi'den duyduğu sözlerle Asi'nin de kendisini nasıl sevdiğini anladı. Daha o an başladı Demir'in söyledikleri için pişmalığı. Asi giderken kolundan tutup çektiği an ölüyordu pişmanlıktan. Sözleri çok aşağılayıcıydı keşke hiç söylemesiydi ama artık etti bi kere o lafları. Bundan sonra ettiğinin cezasını, aşkın acısını izleyeceğiz. İkisi de birbirni deli gibi severken uzak kalmaya nefret ediyormuş gibi gözükmeye çalışacaklar. Demir Asi'nin ne kadar değerli olduğunu anlayacak. Geçmişin Asi ile arasına asla giremeyeceğini görecek.:img-yes:

Buarada bence çocuk Yusuf Ağa'dan. Yusuf Ağa Süheyla'ya tecavüz etti ve hamile kalınca ortadan yok olmasını başına iş açmamasını istedi. Oğlunun Süheyla'ya aşkını öğrenince de ona böyle iğrenç bir iftira atarak İhsan'dan uzaklaştırmaya çalıştı ki kendi işleri zora girmesin.

gzd_gzd
15-02-08, 23:31
Gözdemm ihsandan destek bi yane ihsanın ağzından cımbızla laf alıyolar.
bi adam hiçmi konuşmaz hiçmi bişeyleri sorgulamaz yaa.
ökkeşi bile konuşturamadı.süheyla okadar şey sordu ağzını açmadı madem haberşn yok ben bilmiyodum bana öldü dediler ben yoktum gibilerinden bi açıklama yapsın bari.

evet hilalim yaa
resmen cımbızla laf alıyorlar...hiç açıklama bişiy yapmadı ki,hiç birşey demedi doğru düzgün...flashbackler olmasa babasının ihsana söylediklerini de öğrenemiycektik:)
ökkeş in bu kadar çabuk açıklayacağını düşünmüyordum ben açıkcası
ihsan hiçbirşey demeden gidince,bi kaç bölüm daha bekleriz artık diyordum...korktuğum gibi olmadı neyseki...

61MERVE61
15-02-08, 23:32
Bu bolumu cook begendim.:good:
Kafamdaki sorular bu bolum cevaplandi...Ihsan ve suheyla nin gecmisinide ogrenmis olduk...Yusuf aga da ne adamis yah "annen oldukten snra yatagimi kim ISITI saniyorsun"dediginde gercekten shock oldum tabikide suheylanin boyle birsey yaptigina inanmiyorum yusuf aga kesinlikle suheyla istemeden dokundu,ve ASLAN ihsanin kardesi oluyor :):icon_neut ben suheyla ve ihsanin bakislarina pek takmiyorum hatta beni cook etkiliyor,sonucta ihsanin ilk aski suheyla unutamaz,hele suheylayi bu aralar pek sevmeye basladim:img-icecr...
Demir:img-in_lo bu bolum bi baska yakisikliydi sanki:icon_whis onu gecelim asiye soyledikleri neydi oyle "duygularimdan emin degilim"mis:icon_cry:ama asinin soyledikleri cook guzel oturdu "Bi insana dokunmak onun ruhuna dokunmaktir bana dokunmana izin verdigim icin kendimden utaniyorum":good:

Bu bolum asidemir sahneleri cook azdi ama tempo ve heyecan cook yuksekti ozelikle son sahne:good: okkes&aslan:icon_sorr-suheylanin demirin ihsanin saskinligi cook iyidi..gelecek bolumu dort gozle bekliyorum..

gülendam83
15-02-08, 23:34
gelelim asi ve demir ikilisine...:img-in_lo demir bu akşam çok büyük bir hata yaptı. tamam ailede sırlar var. çok büyük olaylar yaşanmış. iyide be kardeşim bunda asinin ne suçu var. ki söyledikleri çok ağır. heleki bu kız hayatında ilk defa birine bu kadar yaklaşmış,güvenmiş... ayrıca demir bunları sağlamak için döndü durdu. sonrasında yaptığı hareketler. birde arkasına ettiği sözler. leyla ile yakınlaşmalar... asiye sevgi dolu bir bakış bile atmadı bölüm boyu. ben yakalayamadım yani. bu kadar kolaymı? inşallah demir sürünür bi süre. beter olsun:hıh asinin bana dokunma demesi ve sonrasında söyledikleri hala kulaklarımda çınlıyor.
bu arada altını demirin alması çok iyi oldu bence. ileride o altının olacağı romantik bi sahne yaşarız bence...:img-in_lo

sezgii
15-02-08, 23:35
Asi: Hıhı.....Sana bi'şeyler soruyorum aldırmıyorsun.Şimdi yanıma gelmiş hiç konuşmadan oturuyorsun.Bi'şey söylemeyeceksen neden buraya geldin Demir.
Demir: Seninle herşey biraz hızlı oldu galiba.Düşünmeden hareket ettiğimi farkettim.
Demir: Duygularımdan emin değilim.Sende düşünmelisin.Anlık şeylere kendini bırakmak hata olur.
Asi: Çok haklısın.Evet, anlık bi'şeydi.Hatta gerçek bile değildi.O anı hayatımdan siliyorum.
Asi: Ben sadece kendime kızıyorum.Afedersin seni kendim gibi düşünmekle hata ettim.
Asi: Bi' daha sakın bana dokunma.Birine dokunmak onun ruhuna dokunmaktır.Bana dokunma izin verdiğim için kendimden utanıyorum.Bana dokunduğun için...İşte bunun için seni asla affetmeyeceğim...Hiç bi' zaman.

Ah Demir ah..bunlari söylemek icin mi kizi aradin buldun..Duygularimdan emin degilim.. Anlik seylere kendini birakmak hata olur..
Yenilir yutulur söz degil.. Bi de restoranda altini aldi cebine atti. Gerci onun yeri gelecek o altini en güzel sekilde geri Asi'ye taktim edecek ama simdi yine de almis olmasi kizdirdi..

gerçekten ama yaw....bu kadar da olmaz...anlık şeylermiş....tam bi trajedi:)yuh demir dedim,asi de iyi cevap verdi....altına gelince o da ayrı bi trajedi...aldı cebine koydu resmen üstüne kız arkasıdna gitti dönmedi bile rabaya bindi...yuh demir dedim...o altını en güzel şekilde takdim eder deee....taaa ne zaman 10 bölüm sonra:)bi de sanki o romantik demir gitti böyle kaba sapa düşüncesiz demir geldi,10 bölüm sonra ne kadar güzel bi şekilde takdim eder bilemiyorum....:img-yes::img-wink:

feride-ömer
15-02-08, 23:35
arkadaşlar soru yazmak istedim umarım beğenirsiniz

1-asiyle demirin arası szice nasıl olucak?

2-demir pişman olursa asi onu affedicekmi?(affetmiycekkk:icon_sorr)

3-süheyla bundan sonra arslana nasıl yaklaşıcak?

4-leylayla demir sizce daha çok yakınlaşırmı?(umarım öyle birşey olmaz)

5-goncanın aşık olduğu kişi nasıl biri?

6-ihsan öğrendikleri karşısında ne gibi tepki verir?

7-cemal ağa gerçekleri öğrendiği zaman ne tepki verir?

8-demir altını asiye vericekmi?

9-sizce asi demire öyle davranmakla iyi ettimi?

10-bu bölümden beklentileriniz nelerdir?(bol bol asi demir sahnesi:) )

umarım beğenirsiniz iyi yorumlarr:img-wink:

Elaaya
15-02-08, 23:36
Bende Demir'in ilerleyen günlerin birinde o altını en güzel şekilde iade edeceğinden eminim....Yazma da hala Demir'de ..(yani öyle olmalı)...onunla avunsun artık.....Ben Asi'nin bayılıp Demir'in bardağı atıp onu kucağına alacak dendiği sahneyi(ki bir arakadaş çekimlerde gördüm demiş ..alıntı yapılmıştı buraya)bekledim durdum....belkide gelecek bölümde olur.....
İhsan'ın babası ben olsam bu yazmayı onun suratına atardım dedi yeşil yazma....yere düştü....bir al yazmada Demir'de kaldı ..........
İhsan da ,yanlışmı hatırlıyorum Süheylayı hatırlayarak sana bekle beni demiştim gibi bir şey söledi.........tarih tekerrürmü ediyor ne....???

Bu hafta daha çok konuşulacak ve irdelenecek konu var gibi....işimiz uzun ....:img-cool2

aasiii
15-02-08, 23:36
Çetin Bey rolüne o kadar adapteydi ki.. Gerçekten süper oyuncu..:happy0064İhsan Bey i bize çok güzel oynuyor.. Tabi tüm oyuncularımız öyle... Aklımıza geldikçe yazmaya çalışacağım.

söz çetin amcama gelmişken......
genç ihsan'a ,çetin tekindor'un sesi hiç gitmemiş.bir de sanki cetin tekindor mıy mıy konusmus,agzını oynatmadan:)
bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir,önemli birşey değil ama hoşlanmadım:hıhgenç ihsan'ın sesine genç bir adam dublaj yapmalıymıs.bu arada genç ihsan:img-in_lo
:D

hilalnaz
15-02-08, 23:38
evet hilalim yaa
resmen cımbızla laf alıyorlar...hiç açıklama bişiy yapmadı ki,hiç birşey demedi doğru düzgün...flashbackler olmasa babasının ihsana söylediklerini de öğrenemiycektik:)
ökkeş in bu kadar çabuk açıklayacağını düşünmüyordum ben açıkcası
ihsan hiçbirşey demeden gidince,bi kaç bölüm daha bekleriz artık diyordum...korktuğum gibi olmadı neyseki...

aynen gözdem bende son sahnede dumur oldum.
ben asi demiri bırakıp giderken bölüm biter diye düşünüyodum ama bi baktım cemal ağa göründü noluyo dedim.
olayların bu kadar çabuk çözüleceğini bende düşünmemiştim ama.
bu olay sadece 4 ü arasında kalıcak bence aslanada bi süre daha sölemiceklerdir.
ama ben hala asi ve demir de kaldım valla o sözler neydi sen bi günlük kızlardansın der gibi acele ettim hiçbişey hissetmiyorum sana karşı demeye getirdi resmen demir.
bunları samimiyetle sölemediğini bende biliyorum asiye deli gibi aşık olduğunu ama asi bilmiyo tabiki asinin söledikleri çok yerindeydi hatta az dedi bile.

gülendam83
15-02-08, 23:40
Bende Demir'in ilerleyen günlerin birinde o altını en güzel şekilde iade edeceğinden eminim....Yazma da hala Demir'de ..(yani öyle olmalı)...onunla avunsun artık.....Ben Asi'nin bayılıp Demir'in bardağı atıp onu kucağına alacak dendiği sahneyi(ki bir arakadaş çekimlerde gördüm demiş ..alıntı yapılmıştı buraya)bekledim durdum....belkide gelecek bölümde olur.....
İhsan'ın babası ben olsam bu yazmayı onun suratına atardım dedi yeşil yazma....yere düştü....bir al yazmada Demir'de kaldı ..........
İhsan da ,yanlışmı hatırlıyorum Süheylayı hatırlayarak sana bekle beni demiştim gibi bir şey söledi.........tarih tekerrürmü ediyor ne....???

Bu hafta daha çok konuşulacak ve irdelenecek konu var gibi....işimiz uzun ....:img-cool2

bide altın asiden çıktı. süheyladan da çıkmış ya. aman ne olur tarih bu kadar tekerrürle kalsın. bundan sonrası değişik olsun. yahu nerdeyse süheylanın kaderini aside yaşıyor...:icon_sorr

Elaaya
15-02-08, 23:43
Herkes odada toplanmışş.....gerim gerim gerilmiş.........fırtına kopuyor......kim kime uçacak diye bakıyorum .......aman o da ne oppaaa....Neriman damladı yine(dolmayı alıp yuttuğu gibi dankkkk die)ay hadiii ne yapıyorsunuz burda?aaa olmuyor ama ...sırasımı hadi nişan yüzük .....Defne ,Kerim.....Süheyla hn bembeyaz olmuşunuz alın şu kolonyayı.......Nur Sürer oyunculuk süper bayılıyorum mimiklere ,triplere hepside süper.....Kerim'in dedenin taklidini yapması kopardı zaten....:img-hyste:img-hyste:img-hyste

gorgunk
15-02-08, 23:43
gerçekten güzel bir bölümdü, açıkçası sırların bu kadar çabuk ortaya çıkacağını düşünmüyordum, biraz ani oldu,
İhsan'ın babasının söylediklerine ağzım açık kaldı, resmen şok oldum,
İhsan ve Süreyyanın o bakışları varya, özellikller İhsan bey, adam resmen aşık yaa,
Asi ve Demir'in sürekli birbirine laf atarak konuşmaları çok hoşuma gidiyor, hep gitmişti zaten,
Ayrıca ben o sabunlarla yıkanıyorlar zannediyordum, meğer ellerini yıkıyorlarmış, hem de hepsi ayrı ayrı sabunla çok ilginç
(Defne bütün dolmaları ayakta sardı yaa, helal olsun)

sezgii
15-02-08, 23:44
söz çetin amcama gelmişken......
genç ihsan'a ,çetin tekindor'un sesi hiç gitmemiş.bir de sanki cetin tekindor mıy mıy konusmus,agzını oynatmadan:)
bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir,önemli birşey değil ama hoşlanmadım:hıhgenç ihsan'ın sesine genç bir adam dublaj yapmalıymıs.bu arada genç ihsan:img-in_lo
:D

evet sesi hiç gitmemişti+genç ihsan ılgaz giritlioğlu muydu bana mı öyle geldi....kk ilk bölümler ahmet....o zamandan hatırlıyorum:)

gzd_gzd
15-02-08, 23:45
aynen gözdem bende son sahnede dumur oldum.
ben asi demiri bırakıp giderken bölüm biter diye düşünüyodum ama bi baktım cemal ağa göründü noluyo dedim.
olayların bu kadar çabuk çözüleceğini bende düşünmemiştim ama.
bu olay sadece 4 ü arasında kalıcam bence asilanada bi süre daha sölemiceklerdir.
ama ben hala asi ve demir de kaldım valla o sözler neydi sen bü günlük kızlardansın der gibi acele ettim hiçbişey hissetmiyorum sana karşı demeye getirdi resmen demir.
bunları samimiyetle sölemediğini bende biliyorum asiye deli gibi aşık olduğunu ama asi bilmiyo tabiki asinin söledikleri çok yerindeydi hatta az dedi bile.

valla hilalim aslanın da öyle bi hali vardı ki son sahnede...
bi an düşündüm acaba o arada ökkeş herşeyi anlattı mı diye
gerçi o an herkesin suratı öyle bir hal almıştı ki,ben ekranın karşısında gerildiğimi hissettim:)

valla,demirin o sözlerden sonra baya bir uğraşması gerekicek asinin gönlünü alabilmek için...kesinlikle içten söylenmiş sözler değildi bu sözler ama asi hiçbirşeyi bilmiyor ne yazıkki...bu yüzden demire verdiği cevaplar bence de çok yerindeydi:img-yes:

talip23
15-02-08, 23:45
Başlarda çocuğu istemediğini kendisi söylemişti zaten daha öncesinde kurtulmayı denemiş ama geç kalmış bunlar daha önceki bölümlerde söylenmişti. Ben hala yusuf ağadan olduğu düşünüyorum çocuğun. Ama neyse hep beraber görüceğiz ilerleryen bölümlerde.

Sonuçta öyle yada böyle evlilik dışı babasız bir çocuk kim isterki böyle bir şeyin olmasını! ama cocuğu doğurduktan hemen sonra ki feryat ve figanları da hala aklımda! istemediğini söylemek haksızlık olur süheylaya! ben hala bebeğin, tecavüz olayı yaşanmış olsa bile,evveliyatında ihsanla olan ilşkisinden olduğunu düşünüyorum,kadınlar çocuğun kimden olduğunu bilir benim anlalatmam da burda abes olur!

tarcin
15-02-08, 23:46
Öncelikle Aslan konusundaki fikrimi söylemek isterim. Şuana kadar yusuf ağanın çocuğu olduğunu düşünüyordum ama artık İhsan'ın çocuğu olduğunu düşünüyorum. Duyamadığımzı Süheylanın anlatıları sonrası Demir'in verdiği tepki.
Sadece Süheylaya sahip çıkmadığı için o kadar kızamaz. Muhtemelen İhsan ve süheyla birlikte oldular. İhsan okumaya gitti Süheyla çiftlikete kaldı. belki Yusuf ağanında tacizine uğradı.
İhsanla Süheylayı bilen yusaf ağa aralarını açmak için bu yalanı uydurdu. Çok kırılan İhsan Kendini Nerima'ın kollarına attı.
Süheyla İhsan'ın babası ile olan söylemini bilmediği için "neden beni bırakıp gittin" diyor. İhsanda onun babası ile olduğunu düşünüp "herşeyi biliyorsun ne anlatayım ki "cevabını veriyor. Bunların arasında da yanlış anlama var.
Ben yusuf ağanın çocuğu olma ihtimalini düşük buluyorum. gerçi burda da Süheyla'nın "Çocuğun babası İhsan değil " söylemi var.
Hangisine inanacağımı şaşırdım.
Gelelim Asi ve Demir'e Demir in içi çok yanıyor. Bunları Asi'nin gözlerine bakmadan konuşmasından anladık. ama yine de yenilir yutulur laflar etmedi. Son anda Asi'nin elini tutmaya çalıştı ama birkez sözler ağızdan çıkmıştı. Asi de bunların altında kalmadı.
Şimdi Demir'in Asi'nin peşinden koşmasını seyredeceğiz. Umarım ikinci sezona kadar uzamaz. Ben ikinci sezonda ikisini evli olmasını umuyorum . Kerim diyordu ya yaza çifte düğün yaparız diye işte onu bekliyorum.
İleriki bölümlerden bazı beklentilerim var.
Asi'nin bayılmasını bekliyorum ki Demir üzüntüden perişan olsun.
Asiden geri aldığı altına baka baka içinin yandığını görmek istiyorum.
Gonca'nın o cocukla başının derde girmesini bekliyorum. Goncayı kurtaran Demir olacak.
Ve 3-5 bölüm içinde büyük aşkı geri istiyorum.

Gerçi bu bölümde bile Demir'in Asi'ye her bakışında aşk vardı. İçi eridi. Dansa kaldırmak istedi ama teyzesinin yanından ayrılamadı.
Çok acı içinde bir bölümdü.

Bu arada Kerim ve Defne Asi ve Demir'in birbirlerine aşık olduğunu daha anlayamadı mı? Hele Defne ve Asi'nin o geceki diyaloglarından sonra Defne biliyor olmalı.

M&M
15-02-08, 23:48
ya süheylanın demire gerçekleri anlattıı bölümde ses nie yoktu ne anlattı nasıl anlattı da çoçuk o gazla gitti asiye onları söledi bu arada eminim gelecek bölümde demir ihsanında bu işte bilgisinin olmadıını öğrenecek ve çok pişman olacak asiye söledkleri için ama asi muteşem konuştu <bi insana dokunmak onun ruhuna dokunmaktır seni asla affetmicem bana dokunduun için<gerçekten ii laf etti we demir ihsanın suçsuzluunu anlııncaa çokkk başını tahtalara wurcakk ama gurur asi gururundan çok kolay ödün werecek biri kesinlikle deil ondan baa bi uğraşcak gibi görünüo

* defne *
15-02-08, 23:48
az önce restorant sahnesini tekrar izledim..asi'min demirin arkasından gözü yaşlı bakışları..benide ağlatan o sahnede çalan müzik cuk diye oturmuş bence..inanılmaz bir hava katmış sahneye..

yeni müzikler çaldı bu bölüm, ama ne yazıkki beklediğimiz gibi özgün bir sözlü müzik yok..belki ilerde olur..

valla banada tarih tekerrür ediyor gibi geldi..:img-yes: ama asi'mi süheyla'yla asla eşleştirmek istemem..zor günler asi&demir'i bekliyor..:icon_sorr

TUBASİ
15-02-08, 23:50
Mükemmel bir bölümdü:happy0064Bayıldım..Belki mutlu olmayanlar vardır aranızda Asi ve Demiir için ayrılık göründüm .Çok kısa olucak bu ayrılık..Aşk şimdi başlıyacak..Asi bu bölümde Demire nasıl aşık olduğunu gösterdi..Gözleriyle konuşan bu kez o oldu.Demirin ileride Asiz yapamayıağını görücez.:img-yes:

Demire hem kızdım hem de hak verdim.Bir an onun yerine kendimi koydum.Ben olsam ne yapardım diye.Bende aynı tavrı gösterirdim ama Asiye karşı değil..Bakışları dolu dolu oldu son sahnelerinde ,belkide Asiyi uzaklaştırmak istedi kendinden ama kullandığı kelimeler bir kadına heleki Asi gibi birine asla söylenmemesi gereken cümlerlerdi .Kendini nasıl affettirecek bilemem öyle öpücük falan yaramaz .Bide Asi kendisinin kullanıldığı düşündüyse bu daha acı olucaktır.Leyla olan yakınlaşması beni bile hasta etti ki Asi için..:icon_sorrDemire şu beyitleri iletiyorum:'Ey göz!Gönlümdeki ateşlere gözyaşından su saçma,artık böyle tutuşan ateşlere su fayda emez!!'

Asi dediğim gibi gözleriyle bu sefer o konuştu.Ses tonu harikaydı..Gözlerinde sürekli Demirin bir adım atması için umut vardı..Son sahnelerindeki hayal kırıklığı ,kızgınlığını iliklerime kadar hisettim.O kadar güzel konuştu ki insanın bu kıza aşık olası geldi.Bizim evde herkes aferin,aferin diye bağrıştı..Altını verdi ama Demir onu sahibine geri verecektir..Aşık bir kadın için düştüğü durum çok yaralayıcı..Eğer Asiyi tanıdıysam kolay kolay affetmez..Birilerinin utançlarının acılarının faturası Asiye çıktı.Ama Asi o faturayı kabul etmez..Demiri zor günler bekliyor ..Demirden Asiye bir beyit;'Servi,kumrunun yalvarmasından dolayı dik başlılık ediyor.Onu ancak suyun eteğini tutup ayağına düşmesi vazgeçirir!!'

Süheylanın çocuğu konusuna gelince; sonunda şu iş çözüldü ya ben beklemezdim bu kadar kolay çözüleceğini.Muratın böyle bir konuşma yapacağını biliyodum.Hatta arkadaşlarıma dedim böyle böyle diyecek diye çıktı..:)İhsan eskiden gerçekten yakışıklıyım vay be dedim..Ancak Yusuf denilen o adamın Süheyla konusunda yaptığı açıklama tüylerimi diken diken etti..Yazacağım çok şey var devam ederim ..Düğümlerin çözümlenmesi içime su serpti ..İleride yine bir sır yüzünden ayrılmaz bu sayede.

hilalnaz
15-02-08, 23:50
valla hilalim aslanın da öyle bi hali vardı ki son sahnede...
bi an düşündüm acaba o arada ökkeş herşeyi anlattı mı diye
gerçi o an herkesin suratı öyle bir hal almıştı ki,ben ekranın karşısında gerildiğimi hissettim:)

valla,demirin o sözlerden sonra baya bir uğraşması gerekicek asinin gönlünü alabilmek için...kesinlikle içten söylenmiş sözler değildi bu sözler ama asi hiçbirşeyi bilmiyor ne yazıkki...bu yüzden demire verdiği cevaplar bence de çok yerindeydi:img-yes:

gözdemm bende hiç bu kadar gerilmemiştim bu zaman kadar.
aslana bence öle hemen anlatamazlar biliyosun asilan biraz psiko ne yapıcağı belli olmaz.bi süre herkesden saklıcaklardır süheyla gizliden gözlicektir aslanı yine bağrına basamıcak bi süre.
ben hep aslanında asiye aşık olduğunu düşündüm aslan ve demir iki kuzen asi için bide rekabete girmesinler:icon_whis

bencede demirin çok çalışması lazımm çok:) ki o sözlerden sonra kendini nasıl affettirebileceğini kestiremiyorum çünkü asinin gururu kırıldı demire güvenini yitirdi kolay kolay affetmicektir.bencede affetmesinn bi süre.
asinin sözleri yerindeydii fazla tepki göstermeden insanın içine oturucak sözleri söledi ve arkasını dönüp gitti yani en büyük tepkiyi gösterdi.artık benim için yoksun der gidiydi.
en büyük tepki ve insanı en çok acıtan tepkiziliktir...

aasiii
15-02-08, 23:51
Herkes odada toplanmışş.....gerim gerim gerilmiş.........fırtına kopuyor......kim kime uçacak diye bakıyorum .......aman o da ne oppaaa....Neriman damladı yine(dolmayı alıp yuttuğu gibi dankkkk die)ay hadiii ne yapıyorsunuz burda?aaa olmuyor ama ...sırasımı hadi nişan yüzük .....Defne ,Kerim.....Süheyla hn bembeyaz olmuşunuz alın şu kolonyayı.......Nur Sürer oyunculuk süper bayılıyorum mimiklere ,triplere hepside süper.....Kerim'in dedenin taklidini yapması kopardı zaten....:img-hyste

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ben de neriman'ın içeri dalmasına koptum,gerilmişim o gelince rahatladım.''senden baska hangi münasebetsiz bölebilirdi zaten??''dedim.asi'nin konusunu falan bilmeyen ve soru sorup duran annem:icon_whis:''hıı?ne dedin?''
ben:''yok birşey anne,yok birşey:)senin uykun gelmiş galiba,gözlerin baygın baygın bakıyor:img-hyste''

kerim çok tatlıydı.asi'de tansiyonu düşürmek adına böyle arakterler iyi oluyor:img-yes:

ben bir de Ceylan'a bayılıyorum:img-wink:çok şeker bi kız:img-yes:ve rolünü iyi yapıyor:img-wink:

not:defne'cim,müzikler çok güzeldi,iyi uymus bu kez=)orda müzik var mıydı farkında değilim ama ben daha ilk sahnede agladım hani demir'imin gözleri doldu ya.aglayacak gibi oldu.şimdi içeri girmem lazım asi dedi.ben orda basladım aglamaya=( MURAT ABİ'me:happy0064

pas.si.on79
15-02-08, 23:53
arkadaşlar soru yazmak istedim umarım beğenirsiniz

1-asiyle demirin arası szice nasıl olucak?

2-demir pişman olursa asi onu affedicekmi?(affetmiycekkk:icon_sorr)

3-süheyla bundan sonra arslana nasıl yaklaşıcak?

4-leylayla demir sizce daha çok yakınlaşırmı?(umarım öyle birşey olmaz)

5-goncanın aşık olduğu kişi nasıl biri?

6-ihsan öğrendikleri karşısında ne gibi tepki verir?

7-cemal ağa gerçekleri öğrendiği zaman ne tepki verir?

8-demir altını asiye vericekmi?

9-sizce asi demire öyle davranmakla iyi ettimi?

10-bu bölümden beklentileriniz nelerdir?(bol bol asi demir sahnesi:) )

umarım beğenirsiniz iyi yorumlarr:img-wink:

CEVAPLAR...
1-Asi kesinlikle Demirle konuşmayacak.Ama Demirlerin orada çalışıyor.. İşçi patron olarak bir süre devam edecek..

2-Canım kesinlikle affetmeyecek.. Çok zor... Demir in çooook çalışması lazım..

3-Aslanın ve herkesin ruh hali için çocuğu olduğu açıklanmayacak ama Süheyla kesinlikle yüreği yanarak oğluna oğlum diye sarılmak isteyerek ama maalesef yapamayarak bu şekil devam edecek.Ama bu ilgi zamanla herkesin dikkatini çekecek.

4-Sanmıyorum. Ama gazete haberini düşünürsek...:icon_whis Valla yine sanmıyorum.

5-Bence iyi biri değil.. Gönül eğlendirmek istiyor..Ama sonra gerçekten aşık olabilir mi bilmiyorum.

6-Açıkçası Aslan ın kimin oğlu olduğunu Süheyla ve Demir biliyor. İhsan hiçbir şey bilmiyor.Eğer kendi oğluysa.. veya öyle bir ihtimal varsa.. Sorar sorgular.. Ama yoksa kardeşi olma ihtimali var. Ama şoke olacağı kesin.

7-Cemal Ağa,şimdilik gerçekleri öğreneceğini sanmıyorum. Bu sırrı o dört kişi bilecek.Süheyla,Ökkeş,İhsan ve Demir.. Öğrenirse biz de o zamana kadar Aslanın ın kimin oğlu olduğunu öğreniriz herhalde.. Ona göre bu soruyu bir yere not et..O zaman cevaplayalım.:)

8-Olabilir. Zaten ilerleyen zamanlarda onunla konuşmak için fırsat arayacaktır.İşte bir fırsat..

9-Tabi ki iyi yaptı.. En doğrusunu yaptı.. HEm Demir in kendisi için ne kadar önemli olduğunu söyledi.Hem de gururunu ayaklar altına almak istemedi.(ayy saçmaladım mı ne)

10-Bu bölüm derken 17 nci bölümden Demir in pişman olması.Ve gerçekte duygularını bir şekilde paylaşması...

bego
15-02-08, 23:53
Gerçekten çok güzel bir bölümdü.

Herkes esas oğlan ve esas kız için yazıyor,ben de yan karakterler için yazayım.

Döner yemeye şehre indiklerinde Fatma ve Aslan arasındaki ana oğul ilişkisi sokuldu gözümüze.Aslan’ın ,Fatma’ya ne kadar değer verdiği gösterildi.Aslan ve Fatma bu şoku nasıl atlatacaklar acaba?Ökkeş’in yıllardır eşinden dahi sakladığı gerçeği öğrenmek neyi değiştirecek?Aslan ,Süheyla’yı beni neden daha önce aramadın diye suçlayacak mı?Yoksa beni büyüten anam ,gerçek anamdır mı diyecek?(Murat örneği gibi).Yoksa bu sır bir süre Süheyla&İhsan&Demir&Ökkeş arasında gizli mi kalacak?Aslan ,Süheyla’ya benim babam kim diye hesap soracak mı?Baba eğer İhsan’sa yıllardır erkek çocuk babası olmamış(ne önemi varsa Asi’yi 100 erkek çocuğa değişmem),Aslan’ı oğlum diye bağrına basabilecek mi?Aslan eğer Yusuf’un oğluysa İhsan kardeşi olarak benimseyebilecek mi?Demir ve kuzeni arasındaki ilişkiler nasıl olacak?Bu sorulardan daha kaç bölüm doldurulur.Gelişmeleri merakla izleyeceğim.
Baba İhsan’sa,Neriman’ın tepkisi nasıl olacak?İlişkileri ne derece yaralanacak?Kızların tutumu ne olacak?İşin bir de bu boyutu var.

Bir arkadaşımız yazmıştı,Defne’ye küpeler verilirken babannen seni kınalı kuzum diye severdi diye.Bu bölüm Yusuf annen öldükten sonra diye laf etti.Eğer babanne Defne doğduktan sonra ölüp,Süheyla sonradan hamile olduysa ve baba İhsan’sa bu Neriman’ın aldatıldığı anlamına gelir ve hiç hoş değil.Baba Yusuf’sa bile ,İhsan Süheyla arasında duygusal bir şeyler olduysa Neriman’la evliyken bu da hoş değil.Sanırsam en doğrusu mantık hatası kabul etmek.

Talip,tecavüz bebeği olsaydı,aramazdı diye yazmışsınız.Süheyla sonuçta bir anne,tecavüz bebeği de olsa ona kanını verdi.Bir daha hayatı boyunca çocuğu olmamış birirnin bebeğini araması bence çok normal.

tarcin
15-02-08, 23:54
Konuşmanın tercümesi

Konuş benimle Demir derdini anlat seni anlarım

Sana birden bire sırılsıklam aşık olduğumu anladım .

Bu aşk beni korkutuyor. Ben daha evvel kimseyi böyle sevmedim.

O an gerçek olamayacak kadar güzeldi .rüya gibi

Sende beni seviyorsun

Sen beni öptün ve bende bütün ruhum ve bedenimle san karşılık verdim.Senin de ruhuna dokundum sevgini hissettim. . Bir daha bana dokunursan kendimi senin kollarına bırakmaktan korkuyorum Bu beni utandırıyor.
Demek oluyor…

hazal_90
15-02-08, 23:55
arkadaslar bende yorum yazamasam da takipçisiyim dizinin :img-wink: simdi 14.bölümü tekrardan izliyorum ve cidden cok güzellll..

gelelim bu aksamki bölüme.. cok üzücü bi bölümdü acıkcası demir in asiye olan tavırları asinin de yavrum böle her seferinde demire acıklı bakması :img-pilot kırılan tokalar, iade edilen altınlar, kırılan kalpler, kıskançlıklar derken birde tahmin ettiğimiz üzere aslan süheylanın oğlu cıktı.. :img-icecr

ama ileriki bölümlerde bence -goncaydı dimi o adamın numarasını alan- işte o kızı kaçıracak adam yardımlarınada tabiiki demir koşacak, aynen pride and prejudicedeki gibi bişey bekliyorum valla :img-icecr :good:

bu arada imzaya benide ekleyebilirseniz sevinirim :img-blush:img-blush

* defne *
birşey daha dikkatimi çekti :img-grin2

restorant sahnesinde defne altının asi'ye çıktığını söyleyince, demirin yüzünde bir aydınlanma, bir şekerimsilik:img-blush beliriyor..ama tabi asi'm demire bozuk, napsın, gururu altını kabul etmedi, çokta haklıydı..demirin altını aldıktan sonra defnenin ısrarına rağmen ordan ayrılması büyük kabalıktı..ama bu bölümde zaten demirin asi'ye karşı hali hep böyle kaba ve soğuk..

gzd_gzd
Sonuçta öyle yada böyle evlilik dışı babasız bir çocuk kim isterki böyle bir şeyin olmasını! ama cocuğu doğurduktan hemen sonra ki feryat ve figanları da hala aklımda! istemediğini söylemek haksızlık olur süheylaya! ben hala bebeğin, tecavüz olayı yaşanmış olsa bile,evveliyatında ihsanla olan ilşkisinden olduğunu düşünüyorum,kadınlar çocuğun kimden olduğunu bilir benim anlalatmam da burda abes olur!

süheyla da başta istemediğini söylemişti zaten,ama karnındaki kendi çocuğu sonuçta,istemediği bir kişiden,hem de zorla olmuş olsa bile onun bebeği...başta istemese bile zaman geçtikçe bağlanmıştır bebeğine ve kimden olursa olsun, bebeğinin öldüğü haberi tabiki de çok üzdü onu....
ihsanla yaşadıkları ilişkinin ne kadar ileri boyutlara gittiği hakkında bi fikrim yok,ama çocuğun kesinlikle yusuf ağadan olduğunu düşünüyorum ben....:img-yes:

Elaaya
15-02-08, 23:57
Yalnızca burda ve şu anda ,geçmişin sönmemiş küllerinden uzakta....zamanı durabilirmiyiz ASİ? dk 1 -gol 1.........

Ve son dk.....Anlıkmış........Duygularından emin değilmiş.......YALANNNNN.....(anladık ,kızı düşünüyorsun ama bu kadar kırıcı olmak zorundamıydın DEmir?)
Sen kül de, zaman de...şurda ,burda de...o battaniyeye sıkı sıkı sarıl :img-hyste..........gazan mübarek olsun....

Arkadaki fon müziği........
Unut beni unuttuğum gibi seni.......
Giden kaybedendir...gittin kaybettin....bir şehir yakınıma yaklaşma.....:img-yes:

sevgiyolu
Herkes odada toplanmışş.....gerim gerim gerilmiş.........fırtına kopuyor......kim kime uçacak diye bakıyorum .......aman o da ne oppaaa....Neriman damladı yine(dolmayı alıp yuttuğu gibi dankkkk die)ay hadiii ne yapıyorsunuz burda?aaa olmuyor ama ...sırasımı hadi nişan yüzük .....Defne ,Kerim.....Süheyla hn bembeyaz olmuşunuz alın şu kolonyayı.......Nur Sürer oyunculuk süper bayılıyorum mimiklere ,triplere hepside süper.....Kerim'in dedenin taklidini yapması kopardı zaten....:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Elaaya cım Neriman'ın patavatsızlıkları konusunda seninle hem fikirim.. kadın paat diye odaya dalıyor. İnsan bir kapıyı tıklar hiç değilse nezaketende olsa.. sonrada başkalarına nezaket dersi veriyor..Nur Sürer tiyatro kökenli bir sanatçı , yılların deneyimini, tecrübesini konuşturuyor rolünde ...işte budur dedirtiyor...:good:.Tebrikler :happy0064

nicksiz
hala bütün gercek önümüze serilmedi...biz sadece yine hizli davraniyoruz...

1.soru Aslan kimden? olmali...

sonra neriman ve ihsanin arasinda olanlarda aciga kavusmadi henüz...yoksa o konuya hic girmeyecekler mi?
ayrica o denli bir mantik hatasi yapacaklarini sanmiyorum, yani ihsan defneye önce annesinden kalan küpeleri takip "seni cok severdi" demesi, sonrada yusuf aganin söyledikleri
bilmiyorum. resmen kafam biraz daha fazla karisti sanki...tamam bazi seyler yerine oturdu ama yine karisik.

keske bizde duysaydik süheylanin demire anlatiklarini ben cünkü demirin hala niye bu kadar öfkelendigini anlamis degilim.
ne yani? ortada mi birakti teyzeni? ne? bizde bilsek, ondan sonra su öfkenin sebebini anlasak.

ama saka maka demiri resmen astik!
ya ben hala bunlari söyledigine inanamiyorum...

ve evet ic sesleride duymak istiyorum artik...bunlarin cünkü bazen ne geciyor kafalarindan diyorum....

ayrica demir asiyi kolundan tuttu ya, asi biraksaydi ne diyecekti? valla o sözlerden sonra ne diyebilir ki?
ya ben demire kizmak istemiyorum:icon_sorr

hazal_90
15-02-08, 23:58
birşey daha dikkatimi çekti :img-grin2

restorant sahnesinde defne altının asi'ye çıktığını söyleyince, demirin yüzünde bir aydınlanma, bir şekerimsilik:img-blush beliriyor..ama tabi asi'm demire bozuk, napsın, gururu altını kabul etmedi, çokta haklıydı..demirin altını aldıktan sonra defnenin ısrarına rağmen ordan ayrılması büyük kabalıktı..ama bu bölümde zaten demirin asi'ye karşı hali hep böyle kaba ve soğuk..

ay evet evet o an yüzü cok tatlıydı yavrumun yaa :img-pilot:img-pilot ama gururlu bide biraz da düşünmeden hareket ediyor bence.. ihsanla süheyla arasında olup bitenlerden asiyi kaybetti..

hazal_90
16-02-08, 00:00
hala bütün gercek önümüze serilmedi...biz sadece yine hizli davraniyoruz...

1.soru Aslan kimden? olmali...

aslan bence ihsan ve süheyladan cünkü bi ara acaba dedim ihsanın babasından falan mı ama o zaman cok saçma olur aslanla ihsan kardeş olmuş böyle ohh kim kimin akrabası tam çorba :icon_whis

ama sizce süheyla hala ihsan ı seviyor mu ??

gzd_gzd
16-02-08, 00:01
gözdemm bende hiç bu kadar gerilmemiştim bu zaman kadar.
aslana bence öle hemen anlatamazlar biliyosun asilan biraz psiko ne yapıcağı belli olmaz.bi süre herkesden saklıcaklardır süheyla gizliden gözlicektir aslanı yine bağrına basamıcak bi süre.
ben hep aslanında asiye aşık olduğunu düşündüm aslan ve demir iki kuzen asi için bide rekabete girmesinler:icon_whis

bencede demirin çok çalışması lazımm çok:) ki o sözlerden sonra kendini nasıl affettirebileceğini kestiremiyorum çünkü asinin gururu kırıldı demire güvenini yitirdi kolay kolay affetmicektir.bencede affetmesinn bi süre.
asinin sözleri yerindeydii fazla tepki göstermeden insanın içine oturucak sözleri söledi ve arkasını dönüp gitti yani en büyük tepkiyi gösterdi.artık benim için yoksun der gidiydi.
en büyük tepki ve insanı en çok acıtan tepkiziliktir...

evet aslnda hilalim
aslan ın biraz problemli olduğu ortada...heleki böylesi zor bir durumu
en sağlıklı insan bile kaldıramaz...en uygun zamanı belirleyeceklerdir herşeyi aslana anlatmak için
ama ben asıl diğerlerinin,özellikle de asi nin bu durumu öğrendiğindeki tepkisini çook merak ediyorum...:icon_whis
aslanın asiye aşık olduğunu sanmıyorum ben o kadar,tüm kızlara karşı korumacı davranıyor aslan,goncaya nasıl kızdı öyle o çocuğa bakıyor diye:)

evet,bence de asi bi süre affetmesin demiri..:)
asinin sözleri resmen tokat gibiydi ya,söyleyeceğini söyledi ve gitti,ama o sözlerin demir üzerindeki etkisi baya büyük oldu...

aasiii
Bir arkadaşımız yazmıştı,Defne’ye küpeler verilirken babannen seni kınalı kuzum diye severdi diye......................Sanırsam en doğrusu mantık hatası kabul etmek.

mantık hatası düzeltme çabaları :

ihsan: babaannen seni kınalı kuzum diye severdi..
defne:babaannem ben doğmadan önce ölmemiş miydi babacım?
ihsan:..sey..tabi maalesef sen dogmadan önce öldü,hatta ben evli bile değildim.ama senin babaannen ,yani benim annem bir melekti yavrum.o yüzden malum olurdu...daha evlenmeden,seneler seneler önce...evlenince defne yapragı gibi narin bir kızın olacak.kınalı kuzuya ''defne'' ismini verin,diye vasiyet etmişti.
:img-pilot

hellosunshine
Süheyla Yusuf Ağa'dan nefret ediyor. Resmen iğreniyor. Ettiği beddualar karşısında hepimiz ağzımız açık kalmıştık zamanında. Çocuğunu ondan aldığı için olduğu kadar, kendisine tecavüz ettiği için de kızgın ve kin dolu ona karşı bence. Yani çocuğun Yusuf Ağa'dan olduğunu düşünüyorum. Yusuf Ağa eğer oğlunu Süheyla ile evlendirmek istemiyorsa evlendirmezdi bir yolunu bulup böyle iğrenç bir iftiraya gerek yoktu. Ama Süheyla'nın canını yaktı adam sonra oğlunun Süheyla'yı sevdiğini duyunca herkese mavi boncuk dağıtan beş para etmez bir insan olarak gösterdi Süheyla'yı. Çünkü Süheyla kendisinden hamileydi ve ortadan yok olması gerekiyordu bir an önce karnındaki bebekle. Süheyla İhsan' a sebepsiz yere kendisini bıraktığı için kızgın bence. İhsan da Süheyla'ya babasının söylediklerini anlatamadığı için nedensiz yere Süheyla'dan ayrılmış , onu ortada bırakmış gibi gözüküyor.

Ama aklıma ikinci bir ihtimal daha geliyor. Süheyla ve İhsan birlikte oldular.Daha sonra Süheyla Yusuf Ağa'nın tecavüzüne uğradı ve sonra da hamile kaldı. Yani Süheyla'da çocuğun kimden olduğunu bilmiyor. İhsandansa bile Süheyla da bunu bilmiyor. Yusuf Ağa yusuf yusuf olmuştu cidden. Kendisi de birşeyler karıştırmasa Süheyla'dan kurtulmayı bu kadar çok istemezdi.

tarcin
16-02-08, 00:02
O altın bir sembol hatırlamanın unutmamanın aşkın birlikteliğin umudun sembolü.
Asi unutmak istediği için , umut etmek istemediği için “bu altınla benim işim yok” dedi.
Demir ise Asi’nin altınını aldı. Unutmamak için umud etmek için.

nicksiz
16-02-08, 00:04
aslan bence ihsan ve süheyladan cünkü bi ara acaba dedim ihsanın babasından falan mı ama o zaman cok saçma olur aslanla ihsan kardeş olmuş böyle ohh kim kimin akrabası tam çorba :icon_whis

ama sizce süheyla hala ihsan ı seviyor mu ??

seviyor mu...sevgi mi bu bunu bilmiyorum ama hala birseyler hissediyordur.
insan eskidende olsa kolay kolay "ilk askini" unutmaz.
sadece ihsana karsi asiri bir zaafi var, o yüzdende bana demirin bu kadar öfkelenmesi acayip geliyor ya. mantiksiz demiyorum, garip diyorum

sevgiyolu
16-02-08, 00:04
Benin takıldığım bir yer vardı bir bölümde hatırlayınız lütfen ;

Cemal Ağa neden evdeki çalışan kahya kadını apar topar yolladı...2 bölüm öncebu kadıncağızla nişan yemekleri hazırladı. torunlarına şunu bunu yaptırdı.. sonra hooop kadını resmen evinden kovdu gibi... kahvelere bahane bulmalar.. ki eminim o kahveyi daha öncede içmiştir.. ama neden bu kadıncağız apar topar yolandı evden ...kesin bir planı var.. Cemal Ağa'nın...o eve başka birini getirecek yanlız kalabilecek yapıda biri değil...

neden neden ........

pas.si.on79
16-02-08, 00:05
Konuşmanın tercümesi

Konuş benimle Demir derdini anlat seni anlarım

Sana birden bire sırılsıklam aşık olduğumu anladım .

Bu aşk beni korkutuyor. Ben daha evvel kimseyi böyle sevmedim.

O an gerçek olamayacak kadar güzeldi .rüya gibi

Sende beni seviyorsun

Sen beni öptün ve bende bütün ruhum ve bedenimle san karşılık verdim.Senin de ruhuna dokundum sevgini hissettim. . Bir daha bana dokunursan kendimi senin kollarına bırakmaktan korkuyorum Bu beni utandırıyor.
Demek oluyor…

TArcın gerçekten çok hoş olmuş..Ellerine sağlık.. Kesinlikle böyle birşey olmuştur...

Neyse arkadaşlar herkese iyi geceler.. Raytingler umarım bu sefer iyi gelir..
Gerçi kursta olacağım..Akşam gelince ilk işim raytinglere bakmak olacak..

Arkadaşlar koskocaman 1 Hafta mız var..

putikare
16-02-08, 00:05
Benimde bir tarafım hala Demir'e hak vermeye çalışıyor ama..

Biz değilmiydik bütün bir hafta Demir'in ne kadar aklıbaşında,soğukkanlı olduğundan, nerede ne söylemesi gerektiğini bildiğinden (bkz: İhsan'ın çiftlikteki çalışmasını açıklaması) bahseden.

İnsan bu kadar ters köşeye yatırılır mı? Yani ne kadar kendi içinde bir savaş verirsen ver, bizim Demirimizin ağzından çıkacak sözler (bahaneler) bunlar olmamalıydı.

Yazık oldu. Ama en fazla kendisine. Bundan sonra çok uğraşacak gibi gözüküyor.

aasiii
16-02-08, 00:06
O altın bir sembol hatırlamanın unutmamanın aşkın birlikteliğin umudun sembolü.
Asi unutmak istediği için , umut etmek istemediği için “bu altınla benim işim yok” dedi.
Demir ise Asi’nin altınını aldı. Unutmamak için umud etmek için.

ayy ne güzel bir bakış açısı:good:
demirkolikliğin de koliği olarak pek işime geldi canım:)

diyorum işte,demir bir yandan iyi de yaptı.o altınla süheyla umut etti de n'oldu????
asi'nin bahtını açma,kendisine yol yapma çabaları demir'İn yaptıgı:)kızı kurtardı,asi'nin haberi yok:icon_whis

neyse...ceylan'ın dediği gibi batıl inanç:)

tarcin
16-02-08, 00:07
Asi yemekten kalkan giden Demir’in peşinden ağlamaklı gözlerle bakarken Demir arkasına bakamadı bile. Çünkü orada gözü yaşlı Asi’yi görmeye dayanamayacaktı. Aldığı bütün kararlar boşa gidecekti. Ne öfke ne kin hiç bir şey kalmayacaktı. Eğer arkasını dönseydi. Asi’ye sarılacak ve onu ne çok sevdiğini ona nasıl ihtiyacı olduğunu söyleyecekti.
Yapamadı.

hellosunshine
16-02-08, 00:07
mantık hatası düzeltme çabaları :

ihsan: babaannen seni kınalı kuzum diye severdi..
defne:babaannem ben doğmadan önce ölmemiş miydi babacım?
ihsan:..sey..tabi maalesef sen dogmadan önce öldü,hatta ben evli bile değildim.ama senin babaannen ,yani benim annem bir melekti yavrum.o yüzden malum olurdu...daha evlenmeden,seneler seneler önce...evlenince defne yapragı gibi narin bir kızın olacak.kınalı kuzuya ''defne'' ismini verin,diye vasiyet etmişti.

:img-hyste:img-hyste Cidden şu zaman kavramı konusunda sıkıntılı bizim senaristlerin durumu. Birini toparlasalar öbürü gidiyor.

İhsan:Sen annenin karnındaydın babanende senin böle kınalı keklik olacağını hayal ederdi hep sen hatırlamazsın diyorum daha doğmamıştın çünkü. Süheyla'ya yakındık biz, o ara annen araya girdi. Sana hamile kaldı babanen seni ananenin karnında kınalı keklik diye sevdi. Sonra öldü birden.Ben o sırada Süheyla'ya geri dönmeyi düşündüm ama bu sefer de babam engel oldu.:img-grin2

Yok olmicak bu iş toparlanmaz. Demir'e o lafları söyleticeklerine biraz şu zaman kavramına odaklansa senaristler:img-grin2

putikare
16-02-08, 00:08

Cemal Ağa neden evdeki çalışan kahya kadını apar topar yolladı...2 bölüm öncebu kadıncağızla nişan yemekleri hazırladı. torunlarına şunu bunu yaptırdı.. sonra hooop kadını resmen evinden kovdu gibi... kahvelere bahane bulmalar.. ki eminim o kahveyi daha öncede içmiştir.. ama neden bu kadıncağız apar topar yolandı evden ...kesin bir planı var.. Cemal Ağa'nın...o eve başka birini getirecek yanlız kalabilecek yapıda biri değil...

neden neden ........

Çünkü nişan töreni sırasında Madam'ın kızının arkasından konuştuğunu duydu. Madam Neriman'ı yanındakilere çekiştiriyordu, görgüsüz yada zevksiz gibi bişeydi herhalde kullandığı kelimeler.

honeymoon
16-02-08, 00:08
oh şükür Yarabbi daha yeni bitirdim yorumların ne çok yazıyorsunuz yahuu:icon_whis

Bu arada Asi Demir’i kıskanmakta çok haklıydı..
Nişan yüzükleri kurdaleyle bağlanacak hemen Leyla Hanım “ Demir yardım eder misin?” diyor. Çok zor iş ya onu bağlamak..Asinin ordaki bakışları çok iyiydi.. Demirde arada Asiyle göz ucu baktı.. hele bir de Leyla demez mi şunun ucundan keser misin diye? Sanki orda Demirle Leyla nişanlanıyormuş da söz yüzüklerini kesme işi Asiye verilmiş gibi..
Ve daha birçok sahne.. Hele de Demir’in o çok meşgul olup da Leylayla etrafı keşfe çıkma sahnesi, içim acıdı Asiye.
Daha iki gün önce el ele göz göze olduğun adam nedenini bile söylemeden senden uzaklaşıyor. Sana gelince meşgul oluyor, başkalarına gelince doğa keşfine çıkıyor.

burda Asi hareketlerini çok iyi kontrol etti.Hiç bir kıskançlık belirtisi göstermedi bence.DEmir de ara ara bakarak o kıskanma bakışı aradı aslında ama umduğunu bulamadı

Demir e Asi den uzaklaştığı için kızmıyorum kesinlikle.Uzaklaşmalıydı, doğru olanı yapmaya çalıştı,Asi yi korumaya çalıştı ammaaa yanlış yolu seçerek...Eğer uzaklaştığını belli etmek istiyorsa dengeli davranmalıydı.Leylayla ha ha ki ki eğlenerek değil kendine bağlamalıydı bu uzaklığını..Demir Leylayla bile bile yakın oldu..Hadi diyeceksiniz demir öyle şey yapmaz daa peki daha önce Leylayla bu kadar odaklanmış dialoglar gördük mü? Hayııır... hep daha uzaktı Demir, geldi bugün ilgilenmeyi buldu aferin

replikler için tşkler arkadaşım.
Demir konuşmaya güzel başladı (sonrası vur kafanı taşlara .hıh)
Burada olacağını biliyordum..Aferin Asi yi iyi tanımışşın Onun mutsuz olduğunun farkındasın,düşünmekte olduğunun farkındasın gizli yerine gideceğini biliyorsuun amaaa kullanacağın cümlelerde eksilere düşüyorsun.Oldu mu şimdi :hıh
Seninle herşey biraz hızlı oldu galiba.Düşünmeden hareket ettiğimi farkettim.
Duygularımdan emin değilim.Sende düşünmelisin.Anlık şeylere kendini bırakmak hata olur.
Bu ne böyle? Ne kadar kalitesiz ,Boş , bayağı bir cümle bu!
Saçının teline zarar veremem diyen adam bu cümleleri söyleyerek Kendisine ters düşüyor zaten .E o an ne diyebilirdi ki başka ? Mesela derdi ki Yaşadığım olaylar beni çok etkiliyor bunları sana anlatamam ama bunlar bizi birbirimizden uzak düşmeye zorluyor falan filan de ne dersen de ama bu kadar basit cümleler dökülmesin Demir in ağzından ...Şİmdiki bölümlere kadar çizilen Demir karakterine çok aykırı bir davranıştı Senaristleri kınadım

Altın
o altını verirken içim acıdı:icon_sorr Nasıl veriyorum ama alma hissiydi o öyle..:icon_sorr
Ah Demir ah Benim bildiğim demir o altına dokunmadan o masadan kalkıp giderdi ama aldı malesef (üff Tarak gitti zaten yenisini alır mı acaba?:icon_whis)
Verilecek listesi kabarıyor yalnız :img-pilot
1 adet yazma
1 adet Yeni :D Tarak :D
1adet altın

ohooo:icon_whis

Bu arada Yemekte Asi laf sokarken Demir e Haklısın ne diyeyim mi dedi :blink::blink: Eh artık Demir Asi ne dese artık haklı hiç trip atmayasın bundan sonra..Al işte Leylaya yakınlaştığını kabul etti Demir bey

sonuç olarak Demir in yaşadığı duygu sarsıntısına hak veriyorum ama izlediği yol yanlış diyorum :good:

iyi geceler diliyorum

asiyedemir
16-02-08, 00:09

neden neden ........

Nişan da madam dedikodu yapıyordu konuklarla .Neriman için ; görgü parayla alınmıyor ,Neriman hanımda böyle ..dedi Cemal ağa duydu bunu davranış nedeni bu yüzdendi

bego
16-02-08, 00:09

neden neden ........

Acaba Defne ve Kerim evlenince onunla birlikte oturabilsinler diye olabilir mİ?

Madam nişan gecsi neriman için görgüsüz diye bir şeyler söyledi.Bu yüzden de kızmış olabilir.

* defne *
16-02-08, 00:10
kerim çok tatlıydı.asi'de tansiyonu düşürmek adına böyle arakterler iyi oluyor:img-yes:

ben bir de Ceylan'a bayılıyorum:img-wink:çok şeker bi kız:img-yes:ve rolünü iyi yapıyor:img-wink:

not:defne'cim,müzikler çok güzeldi,iyi uymus bu kez=)orda müzik var mıydı farkında değilim ama ben daha ilk sahnede agladım hani demir'imin gözleri doldu ya.aglayacak gibi oldu.şimdi içeri girmem lazım asi dedi.ben orda basladım aglamaya=(

melike'm yalnız değilmişim demekki, bende ilk sahneden başladım ağlamaya..:(

ceylan özellikle bu bölümde çok tatlıydı (: ama ilerde çok üzülecek..

kerim gerçekten tansiyonu düşürme konusunda çok yetenekli :img-yes: bazen çok tatlı oluyo:img-icecr

ay evet evet o an yüzü cok tatlıydı yavrumun yaa:img-pilotama gururlu bide biraz da düşünmeden hareket ediyor bence.. ihsanla süheyla arasında olup bitenlerden asiyi kaybetti..

demirin düşünmeden hareket etmesi herşeyi mahvediyor..ilerde bunun acısını çekecek gibi görünüyor..:icon_sorr

hilalnaz
16-02-08, 00:12
evet aslnda hilalim
aslan ın biraz problemli olduğu ortada...heleki böylesi zor bir durumu
en sağlıklı insan bile kaldıramaz...en uygun zamanı belirleyeceklerdir herşeyi aslana anlatmak için
ama ben asıl diğerlerinin,özellikle de asi nin bu durumu öğrendiğindeki tepkisini çook merak ediyorum...:icon_whis
aslanın asiye aşık olduğunu sanmıyorum ben o kadar,tüm kızlara karşı korumacı davranıyor aslan,goncaya nasıl kızdı öyle o çocuğa bakıyor diye:)

evet,bence de asi bi süre affetmesin demiri..:)
asinin sözleri resmen tokat gibiydi ya,söyleyeceğini söyledi ve gitti,ama o sözlerin demir üzerindeki etkisi baya büyük oldu...

aslan öğrenirse valla gözdem elinden bıçak düşer peşlerine:)
bunu açıklamak için baya bi süre beklicekelr gibi evet aynen bende diğerlerinin tepkilerini merak ediyorum nasıl karşılayacaklar acaba.
ya ben aslanın asiye daha farklı şeyler hissettiğini düşünüyorum demirle asi biraradayken saldırcakmış gibi durmasını sen hepsinden başkasın her halin güzel falan demesinden böle düşünmüştüm ama.
asi affetmicektir bence ya umarım affetmez 1 2 bölüm içinde demirin çırpınışlarını izlemek istiyorum aşkına sahip çıkmasını istiyorum ki asi duvarlarını tekrar ördü bence bu sefer o duvarları yıkmak hiç kolay olmayacaktır.
o sözler tokatdanda beterdi çekip vursaydı daha iyiydi ki demirin söleri öleydi.
demir üzerindeki etkisini daha görücez gözdem bi kaç bölüm o sözleri beyninden silemeyecek daha demir.

peninsula
16-02-08, 00:12
bu bölümde süheyla nın çocuğunun kim olduğunun ortaya çıkması tam yerinde oldu..eğer bu durum birkaç bölüm daha sürdürülseydi sıkıcı olmaya başlıycak dizinin ana karakterleri süheyla ve ihsan olucaktı..bu yaşananlardan sonra dizi esas konusuna sağlam bir geri dönüş yaptı .AŞK ve GURUR..!!

asi ve demir daha tam birbirlerine kavuşamadan ayrıldılar.hemde öyle bir ayrılmaki şuana kdr deliler gibi attığı bakışlarına hastası olduğumuz demir,kendisini asinin gözlerinden de mahrum bıraktı.değil konuşabilmek artık öyle eskisi gibi yanıcı bakışları atma imkanınında rüyasında görücektir demir..

kesinlikle önümüzdeki bölümde asi nin demir e ettiği o lafları hazmedip,demir in odasına çekilip hüngür hüngür ağlamasını izlemek istiyorum.işte ancak ozaman demir in bu bölümde katledilen karakterinin varlığına inancımı korurum..çok acı çekmeli..yemeden içmeden kesilmelii..yokda 15 bölümdür yaşatılan aşka kim inanır..???

Elaaya
16-02-08, 00:13
Benimde bir tarafım hala Demir'e hak vermeye çalışıyor ama..

Biz değilmiydik bütün bir hafta Demir'in ne kadar aklıbaşında,soğukkanlı olduğundan, nerede ne söylemesi gerektiğini bildiğinden (bkz: İhsan'ın çiftlikteki çalışmasını açıklaması) bahseden.

İnsan bu kadar ters köşeye yatırılır mı? Yani ne kadar kendi içinde bir savaş verirsen ver, bizim Demirimizin ağzından çıkacak sözler (bahaneler) bunlar olmamalıydı.

Yazık oldu. Ama en fazla kendisine. Bundan sonra çok uğraşacak gibi gözüküyor.

Ben Demir'in hep Güvenilir bir adam olduğunu savundum....halada savunuyorum.........son sahnede o sözleri Asiyi korumak adına söylediğinden çok eminim.......belkide kendinden soğusun,nefret etsin istedi....sen de böyle yapmalısın gibi diktelerde bulundu....Demir'in kontrollü,planlı ,düzgün kararları var .........DEmir,ASi yi deli gibi seviyor.........deli gibi..........ona zarar gelecek,geçmişin külleri onları yakacak die tedirgin oldu bence....Demir 2 cephede birden savaşıyor........bir teyzesi cephesi....diğeride yüreğinde Asiyle savaşıyor(aşk anlamında artık)........ve bu iki cephe birbirine sıçramaya başladı......zarar büyük olacak diye korkuyor Demir....Asi adına korkuyor......gardını aldı.....herşeye ........Asi ye bile (iyiliği için).......ama bu kadarda kötümü konuşulur kardeşim ya.........o ne konuşma şekli idi öyle.......o sahne bitti ben sonunu anlamadım bile oraya takılı kaldım...........oy...oy...

sevgiyolu
Çünkü nişan töreni sırasında Madam'ın kızının arkasından konuştuğunu duydu. Madam Neriman'ı yanındakilere çekiştiriyordu, görgüsüz yada zevksiz gibi bişeydi herhalde kullandığı kelimeler.

Sevgili putikare.. bunu ilk defa yapmadıki madam..... zaten NErimanla uyuşmadıkları belli...ki Nerimanda onu sevmiyor.. belliydi iğnemlerden falan. kaç bölüm önce gösterdiler mutfakta bir tartışmaları olmuştu.... bunca yıl sabrettide neden anidan kapı dışarı edildi.. bende soru işaretti yarattı ki Cemal Ağ asla yalnız olamayacak bir karakter..

Kimbilir belkide yeni bir yüz girebilir ....olurmu olur hani...:icon_whis

hazal_90
düşünmeden yaptığı bu davranışlar ileride başını cok yakacak ama leylayla öpüşmeye bile kalkışmasından korkuyorum acıkcası, gerçi demir durduk yerde böyle birşey yapmaz ama -asi ye aşık kör kütük ama haberi yokkk!!- leylanın sağı solu hiç belli olmaz gibime geliyor.. :img-pilot

nilece
benim için süper bi bölümdü.resmen hop oturdum, hop kalktım,sürükleyiciydi...sizlere garip gelebilir ama,benim için aşk acı çekmektir.acıtan sahneler izleyeceğiz ve kendimizi onların yerine koyacağız..bana göre demire bu kadar yüklenmeyin..kozcuoğllrından hem annesi hemde teyzesinin ,neler çektiğini bilerek büyüyen,,acı dolu bi çocukluk geçirmiş,genç bir adam..üstelik annesin kaybetmekle kalmamış,o köprüden annesi ve kardeşiyle beraber ,nehire atlyan ölümün soğuk nefesini o yaşta hisseden ..çaresiz ,annesiz büyüyen bir çocuk:img-blush...............................cehenneme çevirme hayaliyle geldiği o çiftliği,,amacının dışında hep cennete çeviren ve çaresiz bi şekilde,nefretle andığı o ailenin kızına ,umutsuzca aşık olan bir adam..siz olsaydınız ne yapardınız..aşağı tükürse asi,yukarı tükürse teyzesi...asıl acı çeken ,hemde fazlasıyla çeken bence demir..geçmişin ve yaşamak istediği geleceğin yükü omuzunda..:icon_sorr......demirin gözlerine iyi baktısanız neredeyse bütün bölüm boyunca acı doluydu,sanki hep ağlamaklıydı..

asi demirin uzak davranmasına anlam veremediği için ,gurur yaptı..demire altını verieken söylediklerini hatırlayın
-benim içn bi anlamı yok alın bu altını derken ,demirin gözlerindeki acıyı ve şaşkınlığını göremedinizmi..
daha fazla masada kalamazdı ve kalkıp gitti..arkasından asi gelince,resmen orada arkasına dönüp bakmamak için kendiyle savaştı.
bir kez baksa ,hem kendinden,hemde o gözlerdeki bakıştan korktu..ona göre imkansızı yaşamaktı bu aşk..en azından o an için..acı ve umutsuzluk..
ne derseniz deyin ,demir perişan bi halde ve ben bunu iliklerime kadar hissettim.
son olarak asinin yanına gitmeden önce ,arbada geçmişi hatırladı,içi yandı,dudaklarını nasıl kemirdiğini görmediniz mi.
bize anlatılmak istenen şey ..demir içi kavrularakta olsa,orada istemediği bir şeyi yapmak zorunda kaldığının mesajının verilmesiydi.
bu bölüme bayıldım ve aşk acısıyla kıvranan,asi ve demir sahnelerini görmek için sabısızlanıyorum.
bana gelince bu foruma ve yorumlara hastayım..şimdiye kadar ,hep okumakla yetindim..çünkü benim hislerime tercüman olan çok fazla yorum vardı..aynı şeyleri yazmak istmdm..
yalnı bu bölümden sonra kendime engel olamadım ,yazdım..umarım okurken sıkılmazsınız...herkese iyi geceler...
..
.

hazal_90
16-02-08, 00:15
.
asi affetmicektir bence ya umarım affetmez 1 2 bölüm içinde demirin çırpınışlarını izlemek istiyorum aşkına sahip çıkmasını istiyorum ki asi duvarlarını tekrar ördü bence bu sefer o duvarları yıkmak hiç kolay olmayacaktır.
o sözler tokatdanda beterdi çekip vursaydı daha iyiydi ki demirin söleri öleydi.
demir üzerindeki etkisini daha görücez gözdem bi kaç bölüm o sözleri beyninden silemeyecek daha demir.

evet asi o duvarlarını yeniden ördü bu sefer yıkılması hiçte o kadar kolay olmayacak.. yandın sen demir efendi!! sürünsün tabi biraz jestlerini bi görelim hep hödük hep hödük nereye kadar :img-icecr

aasiii
16-02-08, 00:17
:img-hyste:img-hyste Cidden şu zaman kavramı konusunda sıkıntılı bizim senaristlerin durumu. Birini toparlasalar öbürü gidiyor.

İhsan:Sen annenin karnındaydın babanende senin böle kınalı keklik olacağını hayal ederdi hep sen hatırlamazsın diyorum daha doğmamıştın çünkü. Süheyla'ya yakındık biz, o ara annen araya girdi. Sana hamile kaldı babanen seni ananenin karnında kınalı keklik diye sevdi. Sonra öldü birden.Ben o sırada Süheyla'ya geri dönmeyi düşündüm ama bu sefer de babam engel oldu.:img-grin2

Yok olmicak bu iş toparlanmaz. Demir'e o lafları söyleticeklerine biraz şu zaman kavramına odaklansa senaristler:img-grin2

:img-hyste:img-hyste

mantık hatasını düzeltme çalışmaları(2):

defne:babacım..
ihsan:söyle yavrum.
defne:hani söz gecesi,babaannemin beni kınalı kuzum diye sevdiğini söylemiştin..o zaman sormadım ama...babaannem ben doğmadan önce ölmemiş miydi??
ihsan:evet sen doğmadan önce ölmüştü de...
defne:eee??
ihsan:sen 6 yaşındaydın..havale geçirmiştin.(o yüzden seni el üstünde tutuyoruz,kızım sarma bile saramıyorsun!!:))neyse..seni kaybetme korkusuyla başında bekliyordum,uyuyakalmısım..işte o anda babaanneni gördüm rüyamda.seni ''kınalı kuzum ,iyileşeceksin'' diye sevdi sevdi..sonra da iyileştin zaten...

sevgiyolu
16-02-08, 00:21
Ay bu hafta geçmek bilmez artık...

Son sahneden sonra Asi iyice asileşecek bence... Ah Demir ahh ne ettin.. bir çuval incir berbat oldu...hadi bakalım çık işin içinden şimdi...

Bie de bakalım Demir Aslan olayını öğrenince ne yapacak...(O üzüntünün üstüne bu tuz-birber olurmuş:icon_whis)

* defne *
16-02-08, 00:21

neden neden ........

görünen sebep nişanda madamın yersiz konuşmaları..ama birde işin cemal ağa'ya yarayan tarafı mutlaka vardır..:img-wink:

bundan sonra asi&demir ilişkisi nasıl bir yol izleyecek, neler olucak ? yanıtını en çok merak ettiğim sorular bunlar..birde son sahneden sonra aslanın, süheylanın, demirin ve ihsanın ayrı ayrı tepkileri nasıl olucak ?

asi&demir'in son sahnesinde asi demirin yanından ayrıldıktan sonra, sahne keşke hemen kesilmeseydi..asi'yi biraz daha gösterebilirlerdi..yolda ağlayarak yürürken mesela..:icon_sorr

TUBASİ
16-02-08, 00:27
Kimse bu bölümden memnun değil ama ben nedendir umutlandım.Belkide Asi Demire ağzının payını verdi içimde bir rahatlama oldu diye hoş onun yerinde olsam ben daha fazlasını yapardım..Yetersiz bile buldum .Müzik konusuna gelince sonun yeni şeyler vardı ki özellikle Asi yemekten sonra Demirin arkasından gittiğinde -ki kendisi orda harikaydı - arkadaki fon tam isabet olmuştu..Seyirciyi merak ettirmek uğruna galiba çocuğun kimden olduğu tam olarak anlaşılmadı.Bir belirsizlik kaldı..

Altın konusunda Asiden beklediğimi yaptı..Demirin orda alması büyük hataydı!Zaten o kadar hata yaptı ki onu gözüm görmez hale geldi..

Ziya die biri katıldı.Çocuğun tavrını görünce Aşk ve Gurur aklıma geldi..Umarım Goncanın başına kötü birşey gelmeden bu meseleyi atlatırız.Demirin kendini bu şekilde affetirmesini istemem..Goncanın hayatını kurtarark değil gerçekten duygularını ifade ederek ,pişman olarak kendini affettirsin.

nicksiz
benim için süper bi bölümdü.resmen hop oturdum, hop kalktım,sürükleyiciydi...sizlere garip gelebilir ama,benim için aşk acı çekmektir.acıtan sahneler izleyeceğiz ve kendimizi onların yerine koyacağız..bana göre demire bu kadar yüklenmeyin..kozcuoğllrından hem annesi hemde teyzesinin ,neler çektiğini bilerek büyüyen,,acı dolu bi çocukluk geçirmiş,genç bir adam..üstelik annesin kaybetmekle kalmamış,o köprüden annesi ve kardeşiyle beraber ,nehire atlyan ölümün soğuk nefesini o yaşta hisseden ..çaresiz ,annesiz büyüyen bir çocuk:img-blush...............................cehenneme çevirme hayaliyle geldiği o çiftliği,,amacının dışında hep cennete çeviren ve çaresiz bi şekilde,nefretle andığı o ailenin kızına ,umutsuzca aşık olan bir adam..siz olsaydınız ne yapardınız..aşağı tükürse asi,yukarı tükürse teyzesi...asıl acı çeken ,hemde fazlasıyla çeken bence demir..geçmişin ve yaşamak istediği geleceğin yükü omuzunda..:icon_sorr......demirin gözlerine iyi baktısanız neredeyse bütün bölüm boyunca acı doluydu,sanki hep ağlamaklıydı..

asi demirin uzak davranmasına anlam veremediği için ,gurur yaptı..demire altını verieken söylediklerini hatırlayın
-benim içn bi anlamı yok alın bu altını derken ,demirin gözlerindeki acıyı ve şaşkınlığını göremedinizmi..
daha fazla masada kalamazdı ve kalkıp gitti..arkasından asi gelince,resmen orada arkasına dönüp bakmamak için kendiyle savaştı.
bir kez baksa ,hem kendinden,hemde o gözlerdeki bakıştan korktu..ona göre imkansızı yaşamaktı bu aşk..en azından o an için..acı ve umutsuzluk..
ne derseniz deyin ,demir perişan bi halde ve ben bunu iliklerime kadar hissettim.
son olarak asinin yanına gitmeden önce ,arbada geçmişi hatırladı,içi yandı,dudaklarını nasıl kemirdiğini görmediniz mi.
bize anlatılmak istenen şey ..demir içi kavrularakta olsa,orada istemediği bir şeyi yapmak zorunda kaldığının mesajının verilmesiydi.
bu bölüme bayıldım ve aşk acısıyla kıvranan,asi ve demir sahnelerini görmek için sabısızlanıyorum.
bana gelince bu foruma ve yorumlara hastayım..şimdiye kadar ,hep okumakla yetindim..çünkü benim hislerime tercüman olan çok fazla yorum vardı..aynı şeyleri yazmak istmdm..
yalnı bu bölümden sonra kendime engel olamadım ,yazdım..umarım okurken sıkılmazsınız...herkese iyi geceler...
..
.

:good: katiliyorum aslinda
su aslinda olmasa,
yinede ben bu sözleri söylemesini hic begenmedim, yorumumdada yazdigim gibi, cok kiriciydi.
keske demir hic birsey söylemeseydi.
ciddi söylüyorum, susmak bazen altin degerindedir...
o zaman ona kizmazdim, üzülürdüm asiye soguk davranmasina ama ona kizmazdim.

o sahneyi farkli yapa bilirlerdi...belki o kadar etkileyici olmazdi ama en azindan kiricida olmazdi. konusmayi koymasalardi, demir asiyi arabadan izleseydi....
tamam, o da olmazdi...

honeymoon
Her şey hızlı gelişti
çok takılı kaldım bu lafa? yahu hızlı gelişen ne? Sevdiğini mi söyledi? evlenme teklifi mi yaptı Kerim Defne ye söylese hadi neyse derim dee bunlar duygularını ne zaman açıkladılar?kolundan hızlıca çekerek öpmesindeki hızdan mı bahsediyor acaba :)
Neyse yinede kızamıyorum ya:img-in_lo

Gonca ya takıldım bu kız Annesine çekmiş hemde bariz bir şekilde :)
birden bire bu kızın üstüne yoğunlaşılması oturmadı bence.Biraz alıştıra alıştıra sunsalardı bu ziya olayını pek yadırgamazdım. neyse bakalım neler olacak:icon_whis

Defne Kerim yine çok tatlıydılar..Özellikle Kerim yine kasıldığımız yerlerde bizi güldürmesiyle mest ediyor doğrusu :img-in_lo

ayşe ıraz
16-02-08, 00:28
gsawe yarın sabah yorumunu erkenden yaz... sabırsızlanıyorum... irdelediğin her sahneden, her detaydan çok zevk alacağımı bildiğim için daha şimdiden merakla bekliyorum:good:

Demirkolik aasiii:img-wink:, Sevgili bego, elaaya ve tarçın (harf sırasına göre yazdım)sizlerin bu hafta sık sık yazmanız ve forumu sakinleştirmeniz lazım... yoksa Demir bu hafta idam sehpasına çıkarılacak ona göre:img-wink:

Asi'de bu hafta ne kadar da tatlıydı yavrum ya:icon_sorr

hellosunshine
16-02-08, 00:31

mantık hatasını düzeltme çalışmaları(2):

defne:babacım..
ihsan:söyle yavrum.
defne:hani söz gecesi,babaannemin beni kınalı kuzum diye sevdiğini söylemiştin..o zaman sormadım ama...babaannem ben doğmadan önce ölmemiş miydi??
ihsan:evet sen doğmadan önce ölmüştü de...
defne:eee??
ihsan:sen 6 yaşındaydın..havale geçirmiştin.(o yüzden seni el üstünde tutuyoruz,kızım sarma bile saramıyorsun!!:))neyse..seni kaybetme korkusuyla başında bekliyordum,uyuyakalmısım..işte o anda babaanneni gördüm rüyamda.seni ''kınalı kuzum ,iyileşeceksin'' diye sevdi sevdi..sonra da iyileştin zaten...

Ya cidden bazen farketmeden çok büyük şeyleri atlıyorlar. Arada bir bizim foruma uğrasalar toparlarlar belki biraz.:img-hyste

Bu arada flashbackler çok iyi oldu bu bölüm. Şu Yusuf Ağa'yı hep merak etmiştim. Hele Süheyla'nın beddualarından sonra. Adam cidden bahsedildiği gibi biriymiş. Nasıl bir iftira etmiş kadına. Sırf bunun için bile hakediyormuş o bedduları.

Neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler , iyi yorumlar. Asi'li rüyalar. :img-grin2

batuhan_gumus
16-02-08, 00:35
Kimse bu bölümden memnun değil ama ben nedendir umutlandım.Belkide Asi Demire ağzının payını verdi içimde bir rahatlama oldu diye hoş onun yerinde olsam ben daha fazlasını yapardım..Yetersiz bile buldum .Müzik konusuna gelince sonun yeni şeyler vardı ki özellikle Asi yemekten sonra Demirin arkasından gittiğinde -ki kendisi orda harikaydı - arkadaki fon tam isabet olmuştu..Seyirciyi merak ettirmek uğruna galiba çocuğun kimden olduğu tam olarak anlaşılmadı.Bir belirsizlik kaldı..

Altın konusunda Asiden beklediğimi yaptı..Demirin orda alması büyük hataydı!Zaten o kadar hata yaptı ki onu gözüm görmez hale geldi..

Ziya die biri katıldı.Çocuğun tavrını görünce Aşk ve Gurur aklıma geldi..Umarım Goncanın başına kötü birşey gelmeden bu meseleyi atlatırız.Demirin kendini bu şekilde affetirmesini istemem..Goncanın hayatını kurtarark değil gerçekten duygularını ifade ederek ,pişman olarak kendini affettirsin.

Valla bnde pek sewmedim bu bölümü demirin asie
yapti haraket hic ii deildi ya cok sasirdim ailecek agzimiz acik kaldi
asi cok güzel di ya nisanda :img-icecr

gamze_yy
16-02-08, 00:41
Bu bölüme yorum yazmam şart. Yazamazsam çatlayacağım. Ah bir nereden başlayacağımı nasıl toparlayacağımı bilsem. Dallas bu dizinin yanında hafif kalır diye başlayabilirim mesela. Ya da en iyisi önce nişan sahnesinden başlamak. Leylanın elinde bir yüzük demirin elinde bir yüzük ortada kırmızı kurdele asinin elinde makas. Sanki asi demirle leylayı nişanlıyor:) Demir zaten tepkisiz.(tepkisiz derken asiye kaçamak bakışları hariç tabi) Sanki asinin leylayı kıskanması hoşuna gidiyor. Anlamıyorum ki eline ne geçecek. Anladık asiden uzak durmaya çalışıyorsun (anlamadık ama hadi anlamış gibi yapalım:)) Ne diye Leyla ile yakınlaşıyorsun? Amacın asiyi kendinden uzaklaştırmaksa leylaya yazık değil mi? (Değil ama yazık diyelim:)) Demir'e hiç yakıştıramadım. Önce kızın yüzüne bakma sıf asi kendisinden soğusun diye git kızı kullan. En azından ata bindirmedi. Yoksa ben dalardım demire. Gerçi leyla istemedi ama olsun. Nişandan girdik attan çıktık:img-hyste Madem öyle nişandan devam edelim. Demir elindeki güzelim tokayı çatur çutur kırdı. Asi de gördü. İnsan merak etmez mi o elindeki nedir? Kime aittir? Neden kırıldı? Demirin bu hali ne? Usulen demire sordu. Sonra sanki olan biteni anladı hiç kurcalama yok. Bizim bilmediğimiz onlara özel aralarında bir bakışma dili varsa bilemeyeceğim. Nişanda uzun uzun bakışmalarından bu anlamı çıkardım:img-hyste Nişan sahnesi bana yetmedi. Nişanda tek anladığım Gonca'nın annesinin kızı olduğu. Kız koca derdine düştü. Tüm bölüm gözüne birilerini kestirdi durdu. Sonunda amacına ulaştı. Kaderi annesine benzemesinde. İhsan beyi yalvararırken düşünemiyorum.

Hayırlı olsun mu desem yoksa vah yazık mı desem bilemedim. Altın asiye çıktı. Ne hikmetse asi dışında herkes koca buldu. O altında var bir uğursuzluk. Altın süheylada malum olaylar. Altın asi de kız demir tarafından terk edildi. Altın demirde geçmişle ilgili duymaması gereken şeyler duydu, asiye etmemesi gereken laflar etti. Altın hala demirde demek ki daha çok çekeceksin demir bey daha dur:) O altın bir yerlerden çıkacak.Lanet sona erer belki o zaman. Yalnız burada asinin neler olup bittiğini merak etmemesine deli olduğumu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Asi altını veriyor. Demir altını kabul ediyor. Asi'nin blöfünü görmemezlikten geliyor. Çekip gidiyor. Asi peşinden gidiyor. Gayet romantik sahne iyi tamam da asi hiç mi merak etmiyor bu adama yine ne oldu? Neden böyle davranıyor? Azıcık kurcalasa. Ne meraksız şey:img-hyste

Asi ve demirin son sahnesine gelirsek zaten görüp görebileceğimiz sahnede bu kadardı. Bol bol bakışıp anlaştılar ne güzel:) Demir önce asiyle asi nehri hakkındaki konuşmaları hatırladı. Neden hatırladı bilemiyorum. Bu kızı kendimden soğutmalıyım düşüncesini kendine kabul ettirmek için olabilir. Asinin olayları kurcalamamasına yine kızacağım burada:) Adam senin gizli yerine gelmiş, söyleyeceği yalanlardan yüzüne bakamıyor, senin sözlerini duyunca başından kaynar sular dökülmüş gibi oluyor. Sen hala bu adam neden durup dururken böyle oldu, bilmediğim bir sebep mi var diye sormuyorsun? Merak edip araştırmıyorsun. Ama hakkını yemeyeyim güzel soru sordu. Önce yüzüme bakmadın şimdi gelip yanıma oturuyorsun dedi. Yine de yeterli değil. Asi olayların çok dışında kalıyor. Asi bir kız olarak olaylara dalması merak etmesi lazım. Yine de güzel laf etti. Demir'in epey sürüneceğinin kanıtı bunlar. İşte asinin asiliği burada başlıyor.

Demir'in neden böyle davrandığını bilmiyoruz henüz çözülemez. Süheyla'nın demire ne anlattığını bilmyoruz.En başta Asi'den uzak durmasının sebebi yeni birşeyler öğrenmesi ve bunları kafasında oturtamamasıydı. Bütün bunlarda asinin suçu yok ama bütün bu olanlar ikisini etkileyecek sonuçta. En iyisi yol yakınken vazgeçelim de ikimizde üzülmeyelim. En azından asi bu olayların dışında kalsın üzülmesin diye düşündü. Ama daha çok kırdı farkında değil. Bunun farkına vardığı zaman işte o zaman çok sürünecek demir. Asi'nin çektikleri demirin çektiklerinin yanında hafif kalacak.

Süheyla ve İhsan'ın durumunda eksik birşeyler var. Herkes birşeyler biliyor ama hepsinin bildiklerinde eksik taraflar var. İhsan Süheyla ile babasının ilişkisi olduğunu düşünüyor. Ondan süheylaya kırgın. Süheyla'nın hamile olduğunu doğurduğu sırada öğrenmesi de ilginç. Bilmiyor muydu daha önce? Benim burada aklıma gelen tek şey ihsan süheylanın kendisinden hamile olduğunu sanıyordu ama babasından olduğunu öğrendi. Bunun başka bir açıklaması yok. Yine de bu konuda aklımı kurcalayan bir ton şey var. (Genç ihsanın sesine bittim yazmazsam çatlarım:img-hyste) Olayları Süheyla açısından bilmiyoruz. Demir'e ne anlattı? Demir neden İhsan'a bu kadar öfke duymaya başladı? En önemlisi Demir bu kadar öfke duyarken Süheyla neden öfkeli değil? Sorular sorular sorular....

Süheyla-İhsan konuşmasına ayrıca bittim zaten. Süheyla neden yanıma gelmedin deyip duruyor?İhsan beyde demiyor ki neden yanına gelecektim o çocuk kardeşim olduğu için mi? Adam da tepki yok. Gayet sakin dinliyor. İhsanın Süheyla'nın hamile olduğunu bilmesi gerekiyor bu durumda. Hamile olduğunu biliyorsa neden babasından duyunca şaşırdı. Hem kimden hamile olduğunu sanıyordu ki?

Aslan'ın Süheyla'nın oğlu olduğunu adım gibi biliyordum. Murat olayı yine de beni şaşırtmadı değil. Hemen ortaya çıktı ve murat herşeyi biliyormuş. Acaba Cemal ağa bunu duysa ne yapardı? Cemal ağa madamla uğraşmaktan olayların çok dışında kaldı. Duysa kahrolur:)

Ökkeş'in bu kadar çabuk konuşmasını beklemiyordum. Neden çözülme ihtiyacı hissetti onu da anlamış değilim. Tabi çözülmesi iyi oldu. Son sahne gayet iyiydi. Hala İhsan beyin saflığına inanamıyorum.Ökkeş çiftlikte bir çocuk doğdu diğeri öldü diyor hala anlamıyor bu çocuğun aslan olduğunu. Şimdi aslan yusuf ağanın oğluysa ihsanın kardeşi, asinin amcası, demirin kuzeni oluyor. Eğer ihsanın oğluysa asinin kardeşi, demirin yine kuzeni oluyor. Aslında epey karışık bir durum. Boşuna dallas demedim yazımın başında. Ama hiçbir şekilde asiyle demirin kan bağı yok. Zaten böyle birşey olması saçma olur. Asiyle kenan nasıl uzaktan akraba oluyorsa demirle asi de uzaktan akraba oluyor. Kenan demişke iyiki burada değildi asi kesin teklifini kabul ederdi. Yine nereden nereye atladım. Eminim bir sürü unuttuğum şey vardır. İzlemesi ayrı, yorumlaması ayrı kafa karıştıran bir bölümdü.Yorumu toparlarken epey zorlandım. Bu kadar yazdım daha bu ne ki demek istiyorum. Ama sık yazmadığım için göz korkutmamak gerek:)

aasiii
16-02-08, 00:46
Ökkeş'in bu kadar çabuk konuşmasını beklemiyordum. Neden çözülme ihtiyacı hissetti onu da anlamış değilim.

ben de beklemiyordum,hatta aslan ''biz ekmeğimizi başka kapıda arayalım'' dediğinde,''tamam oglum,hemen bu gece toplanalım gidelim.'' diyecek sanmıstım:)

sevgili ayşe ıraz:img-wink:altın kalpli demir adamı savunmada sen de bize katılabilirsin belki:img-wink:
asi'cimin herseyi öğrenmesini diliyorum:icon_sorr

* defne *
16-02-08, 00:48
son asi&demir sahnesini 3. defa izliyorum ve yine kendimi tutamıyorum, ağlıyorum..nedir beni bu kadar etileyen ? Asi'nin sözleri sevdiği tarafından yüreği paramparça edilmiş birinin sözleri..öyle etkileyiciki.. Bana dokunmana izin verdiğim için kendimden utanıyorum !

A: çok haklısın, anlık bişeydi..hatta gerçek bile değildi, o anı hayatımdan siliyorum !

(demirin mükemmel yüz ifadesi, şaşkın..)
D: neden kızıyosun ? Bunu sende istedin..:img-blush

A: Ben sadece kendime kızıyorum..Afedersin (kalkar) seni kendim gibi düşünmekle hata ettim !

herşeye rağmen demir asi'yi kolundan yakalar..

(ve bölüme damga vuran replikler ..)
A: Bi daha sakın bana dokunma ! Birine dokunmak onun ruhuna dokunmaktır..Bana dokunmana izin verdiğim için kendimden utanıyorum..(demir yavaş yavaş başını öne eğer..) Bana dokunduğun için, işte bunun için seni asla affetmicem !! (demir paramparça, asi gururlu..) Hiçbi zaman !!

...
:sad53:

gülendam83
16-02-08, 00:56
son asi&demir sahnesini 3. defa izliyorum ve yine kendimi tutamıyorum, ağlıyorum..nedir beni bu kadar etileyen ? Asi'nin sözleri sevdiği tarafından yüreği paramparça edilmiş birinin sözleri..öyle etkileyiciki.. Bana dokunmana izin verdiğim için kendimden utanıyorum !

A:çok haklısın, anlık bişeydi..hatta gerçek bile değildi, o anı hayatımdan siliyorum !

A: Ben sadece kendime kızıyorum..Afedersin (kalkar) seni kendim gibi düşünmekle hata ettim !

A: Bi daha sakın bana dokunma ! Birine dokunmak onun ruhuna dokunmaktır..Bana dokunmana izin verdiğim için kendimden utanıyorum..(demir yavaş yavaş başını öne eğer..) Bana dokunduğun için, işte bunun için seni asla affetmicem !! (demir paramparça, asi gururlu..) Hiçbi zaman !!

yahu defne bu gece senin yazdığın mesajlarda beni acayip etkiliyor. sen yazdıkça ben okuyorum ağlayasım geliyor. o sahneden çok fazla etkilenmişsin ve bunu çok iyi yansıtıyorsun. çok duygulanıyorum.
etkilenilmeyecek gibi de değildi. belki de bu kadar etkilenmemizin nedeni hayatımızda birebir olmasada yeri parçaları olması o sahnenin. aside kendimizi bulduğumuz için belki..
hakikaten o replikler bölüme damgasını vurdu ama eğer asi bunları söylememiş olsaydı içime dert olur bir hafta sinir olurdum. bide demir leylaya yakınlaşmasa asi başka bir derdi var diye düşünebilirdi.ama gidip leylaya yanaştı bide arkasından o sözler. asi nin güveni inanılmaz derecede sarsıldı.

TUBASİ
16-02-08, 00:56

A:çok haklısın, anlık bişeydi..hatta gerçek bile değildi, o anı hayatımdan siliyorum !

Ben de bu sahnede kötü oldum..Ama asıl gözyaşlarıma hakim olamadığım sahne Asinin yemekte çekip giden Demirin arkasından koştuğu sahne ..Orda öyle bir haldeydi ki sanki ben ordaydım..Asinin yerine kendimi koyuyorum da bir bayan için çok acı bir durum..Kelimeler kifayetsiz kalıyor..İnsanın gururunu yerler altına alan bir konuşmaydı Demirin ki..

malign
16-02-08, 01:00
Demirden vazgeçmeyin arkadaşlar forumdaki çoğu kişi demire kızmış ama aslında demirin asiye olan duygularından emin oldugunu herkesin bilmesi gerekirdi. O konuşmayı, planlı olarak, asiden uzak durmak için yapmış oldugu apaçık ortadaydı. şimdiye kadar demir her konuda dürüst davranmış hiç yalan söylememişti bu yüzden de yine gerçek düşüncelerini söyledigi sanıldı.arabada asiyle geçen ilk konuşmasını hatırlamasaydı demir belki beni de kandırırdı ama orda asiyle olan ilişkisine bir veda vardı, dönüşü olmayan bir yola girdiginin farkındaydı. Sonuna kadar Demir diyorum başka birşey demiyorum:good:

ELİOT
16-02-08, 01:00
şimdiiii...nerden başlasam bilemedim bi an...
sakin-miş gibi geçen oldukça dolu bir bölümdü.
ve karakterlerin çoğu açısından dönüm noktalarının olduğu bir bölümdü.
sanırım en çok etkilendiğim sahneden başlayacağım.
yani en sondan...
uzun süredir tv de izlediğim en etkileyici sahneydi.halada kafamda dönüp duruyor.
ben çocuğun aslan olduğuna inanmaya başladığımdan beri düşünmüştüm acaba nasıl yapacaklar diye.nasıl öğrenecek süheyla?ihsan?demir?ve aslan?
bu kadar iyi olabilirdi ancak...
tek söz yok.ama çok vurucuydu bana göre.
aslanın hiçbişeyden habersiz kurbanlık gibi ökkeşin önünde gelişi,onu öne itince yaşadığı şaşkınlık,karşısındaki üç tane mutlak bir şokla ona bakan suratları anlamlandırmaya çalışması..
ihsanın korkusu(ben onun duygusunu korkuya vuruyorum daha çok nedense gerçeğe bu kadar yaklaşmış olmak korkuttu bence onu) ve şaşkınlığı...
demirin "burada neler dönüyor bilemiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor" ifadesi..
ve süheyla...
bir anne ama hiç görmemiş çocuğunu.doğar doğmaz alınmış ondan.ama tamda annelere özgü o tanımlanamaz güdüyle aslanla ökkeşi görür görmez anladı bence...çünkü muratı ikl duydugunda ve sonrasında öyle bi yüz ifadesi yoktu bana göre.
nasıl desem...
"tamam işte o" demedi muratı görünce,"o mu acaba"dedi.
ama aslan karşıdan gelirken ta içinde biryerde "tamam" dedi bana göre...
ökkeşin ise hiç bir kan bağı yok aslanla ama bence çok baba-ca davrandı bu bölüm.
bölüm boyu tüm baskılara kulağını tıkadı gerekirse ölürümde söylemem diye diretti ama ne zaman oğlunun geleceğini düşündü onun için çözüldü olay.
kendi ailesinin perişan olması pahasına aslanın geleceği için söylemeyi seçti.
kendince aslanı korumak için susyordu yine onun için açıkladı gerçeği.
tekrar yazan,çeken,oynayan herkesi tebrik ediyorum.
peki bundan sonra ne olacak?
çok merak ediyorum ve ilk defa bir yerli dizide sonraki bir bölümü bu kadar merak ediyorum.

ilk şokla kimsenin birşey diyecek hali olmayacak muhtemelen ama aslan "neler oluyor?" diye sorunca ne diyecekler çok merak ediyorum.heralde sorar yani kendine hayalet görmüş gibi bakan üç surat e aslanda aptal bir çocuk deyil nihayetinde az çok bişeyler döndüğünü çıkaracaktır.
hadi deseler nasıl söyleyecekler?nasıl anlatılır ki böyle bir şey?
yada şöyle düzelteyim;
ASLANA nasıl anlatılır böyle bir şey?başta dinlemek istemeyebilir ama nereye kadar kaçacakki?kan bağı bu silemezsin...üstelik süheylada istiyor onu.
bnece anlatılmasından ziyade gerçeğin ne derece söyleneceği daha önemli.
hepsini bi anda anlatırsa süheyla bence kayış kopar aslanda.
ne bileyim en azından tecavüz sonucu doğmuş gayrimeşru bir çocuk olduğunu sona saklasınlar (bunu son gelen tüyoya göre söylüyorum).şu son yazdığım cümleye bakınca ben bile acayip oldum,buluttan nem kapan,siniri burnunda bi bi karakter(senaristler sağolsunlar) ne yapar acaba?ama bence süheyla söylerse tüm gerçeği aslana söyler tabi o dinlemek isterse sonuçta öz babasını bilmek hakkı..her ne kadar o baba onun ölmesini istemişsede...çok karışacak çok...

gelelim bölüden diğer değinmek istediklerime:
-neriman nasıl oluyorda bu kadar kör olabiliyor?
yoksa kör taklidi mi yapıyor?
en baştaki oda sahnesinde herkes gerim gerim gerilmiş,oda elektrik santrali gibi,bizimki bi dalıyor odaya...herkese çıkışmalar süheylaya kolonya ikram etmeler...daha dün uğruna kocanla yataklarını ayırdığın kadın;kocan,baban,demir ve en alakasız kısmı çiftliğin kahyasıyla bi odada herkes şoklardan şok beğeniyor bu hadi nişanaaa demez mi....sonrasındaki bi elimde cımbız bi elimde ayna umurumda mı dünya tavrı..
-cemal ağa bu olanları öğrenince ne yapacak merak ediyorum.kesin yine deşeleyecek ama bu sefer ne kadar iyi olur bilemiyorum.
-goncayada kısmet çıktı ama pek hayrını görmeyecek belli oldu.
ben bekledim aslan hazır üzerine yürümüşken bıçağınıda gösteriverseydi tırsardı belki biraz.malum bundan sonraki bikaç bölüm paralize olacağı için onuda aradan çıkarırdı gider ayak.:))
-defneyle keriminde evlilikle ilgili ufak tartışmaları iyi olmuş.hep mırç mırç sinirimi bozmaya başlamıştı.daha inandırıcı oldular en azından.kerimin bu bölüm halleri,taklitleri çok hoştu.:))
-olay ortaya çıkınca fatma perişan olcak kesin aksi gibi senaristler bikaç bölümdür gözümüze sokuyolar aslanın ailesine bağlılığını.ne olacak bakalım?
-aslanın şu an üç ailesi var ama yok...ana,baba,kardeş,kuzen ikişer ikişer ama hepsi birbirine girmiş durumda ne yapacak merak ediyorum.

gelelim asiyle demire....
bundan sonraki yorumlarımı bu ikilinin en azından bu sezon kavuşamayacağına inancımın verdiği rahatlıkla yazıyorum..
demirin ben en azından önümüzdeki bölüm asiyi çok göreceğini sanmıyorum...az buz şeyler öğrenmedi çünkü.şoku atlatana kadar nereye bastığını bilmeyecektir.sonra bu olayı sindirmek,çözmekle meşgül olcakatır.aslanı zabtetmek,teyzesine destek olmak,ihsana (tam bilemediğim bir nedenle) diş bileylemek vs vs...ha tabiki asi suçlu deyil ama suçlu var mı ki?tek suçlu herkesten önce nalları dikmiş!!onun yediği haltların diyetini herkes bir şekilde ödeyecek bunların arasında asi ve demirde var.
bence demirin asıl derdi kafası çok karışık ve arada kaldı.eski yarası hala kanıyor ve gittikçede büyüyor ve bunun tek sorumlusu da bir kozcuoğlu.ailesine ne kadar düşkün biliyoruz buna bide kuzen eklendi ve hepside kozcuolullarından muzdarip.o unutmaya çalıştıkça daha beter deşiliyor.ve onlardan bir kızı seviyor.tabiki aisye ölyle davranarak hata yaptı hele leylayla öle dağ bayır gezerek..ama demirde bi insan.ve dizi karakterleri hata yapınca daha sahici oluyorlar.asi zaten burnundan getirecektir(yani öyle umuyorum).zati o taşın üstünde bence bin pişman oldu asi dahada yüzüne çarpacaktır.ben bu ikisi konusundan o kadar karamsar deyilim.aşıklar sorun ne olursa olsun uzak duıramazlar..ve bu git-gellerde diziyi eğlenceli kılacaktır.er yada geç birleşecekler zaten...
çok uzattım ama dedim ya benim için dolu bir bölümdü okuma sabrını gösteren herkese teşekkürler...
iyi geceler..

aasiii
16-02-08, 01:09
gelelim asiyle demire....
bundan sonraki yorumlarımı bu ikilinin en azından bu sezon kavuşamayacağına inancımın verdiği rahatlıkla yazıyorum..
demirin ben en azından önümüzdeki bölüm asiyi çok göreceğini sanmıyorum...az buz şeyler öğrenmedi çünkü.şoku atlatana kadar nereye bastığını bilmeyecektir.sonra bu olayı sindirmek,çözmekle meşgül olcakatır.aslanı zabtetmek,teyzesine destek olmak,ihsana (tam bilemediğim bir nedenle) diş bileylemek vs vs...ha tabiki asi suçlu deyil ama suçlu var mı ki?tek suçlu herkesten önce nalları dikmiş!!onun yediği haltların diyetini herkes bir şekilde ödeyecek bunların arasında asi ve demirde var.
bence demirin asıl derdi kafası çok karışık ve arada kaldı.eski yarası hala kanıyor ve gittikçede büyüyor ve bunun tek sorumlusu da bir kozcuoğlu.ailesine ne kadar düşkün biliyoruz buna bide kuzen eklendi ve hepside kozcuolullarından muzdarip.o unutmaya çalıştıkça daha beter deşiliyor.ve onlardan bir kızı seviyor.tabiki aisye ölyle davranarak hata yaptı hele leylayla öle dağ bayır gezerek..ama demirde bi insan.ve dizi karakterleri hata yapınca daha sahici oluyorlar.asi zaten burnundan getirecektir(yani öyle umuyorum).zati o taşın üstünde bence bin pişman oldu asi dahada yüzüne çarpacaktır.ben bu ikisi konusundan o kadar karamsar deyilim.aşıklar sorun ne olursa olsun uzak duıramazlar..ve bu git-gellerde diziyi eğlenceli kılacaktır.er yada geç birleşecekler zaten...
çok uzattım ama dedim ya benim için dolu bir bölümdü okuma sabrını gösteren herkese teşekkürler...
iyi geceler..

:happy0064
çok güzel bir yorum yapmışsınız,hepsini alıntı yapmadım hemen asi-demir'e geldim ama tüm ifadeleriniz güzeldi.

bir bakıma seviniyorum.
başrollerin HATASIZmış gibi gösterilmesine hep sinir olmuşumdur.onlar herseyi bilirler,herkesten iyidirler,yanlış yapmazlar,hep mağdur olurlar..vs..
demir'imin istemeden-acı çeke çeke yaptıgı o hareket de bir bakıma iyi oldu-bana göre.ağır sözlerdi.cok üzüldüm,senaristlere kızdım:)ama sebeplerine inince..bilmediğimiz seyler var.demir'in neden böyle davrandıgına mana vermemiz için çogu arkadasımın değindiği gibi süheyla-demir kilit konusmasını bilmemiz gerekiyor.(asi her halükarda arada kaynadı ama..neysse..)
yorumum amacından uzaklaştı ama umarım demek istediklerim anlaşılmıstır :img-wink:

vision
16-02-08, 01:16
BU arada Aslan dizinin en varlikli kisisi olacak cok yakinda.. Hem Kozcuoglu soyadini alip mirasin yarina konacak , hem de Süheyla'nin mirasindan pay alacak.. Iki ciftliginde varislerinden ..

aasiii
16-02-08, 01:18
Demirden vazgeçmeyin arkadaşlar forumdaki çoğu kişi demire kızmış ama aslında demirin asiye olan duygularından emin oldugunu herkesin bilmesi gerekirdi. O konuşmayı, planlı olarak, asiden uzak durmak için yapmış oldugu apaçık ortadaydı. şimdiye kadar demir her konuda dürüst davranmış hiç yalan söylememişti bu yüzden de yine gerçek düşüncelerini söyledigi sanıldı.arabada asiyle geçen ilk konuşmasını hatırlamasaydı demir belki beni de kandırırdı ama orda asiyle olan ilişkisine bir veda vardı, dönüşü olmayan bir yola girdiginin farkındaydı. Sonuna kadar Demir diyorum başka birşey demiyorum:good:

ben de:)
kızsam da kızamıyorum,ne oldu bana:img-blush:img-in_lo

asi için çok zor ama,enine boyuna düşündüğünde demir'in onu gercekten sevdiğini ve duygularından son derece emin oldugunu mutlaka anlayacaktır.:img-in_lo

affedeceği zaman,bir flasback bekliyorum.içeriğinde;demir'in asi'yi köprüden kurtardıgı zamanki korkusu ve sözleri...malum sahne ve dokunuşlar..demir'in kendi hayatını tehlikeye atıp babasını kurtarmasından snra ihsan'la asi'nin tesekküre gittiği zaman..elektrik kesikken asi'ye telefon edip yanında oldugunu hatırlattıgı sahne...''bekle beni!!22 dediği sahne...atına bindirdiği sahne..balıkçının mahvettiği sahne.....ve daha fazlası...olsun.asi,bunları düşünsün ve demir'İn o sözleri gönülden söylemediğine inansın!herseye inat asi kimliği ile,gerçek duyguların peşine düşsün.demir'İ konuştursun.
o sözlerin muhatabı ben olsam,hayalini kurar mıydım hala..kurardım(gönlüme söz geçiremezdim cünkü..)..bunları hatırlasam,o adamın bana gercekten aşık olduguna inanır mıydım?inanırdım...:img-in_lo:img-blush

ELİOT
16-02-08, 01:23
sevgili aasiii
ne demek istediğini anladım.
ne demiş olabilir?
ne varsa bildiği(kendi açısından tabi olayın ihsan tarafını bilmiyor bu çok belli) anlattı bence.çünkü artık kendide taşıyamıyordu son zamanlarda.
yusuf ağa olayını yani.yada ihsanın tepkisiz kalmasını anlatmışta olabilir umut verdi sonra görünmedi gibisinden.
ama bence her halükarda delirecektir demir.
bir kere ihsanın bu kadar pasif kalmasını sindiremez bence.
ihsanın yerine demiri koyun aynı olabilir miydi sonuç?
bilemiyorum açıkçası işin o tarafı çok karışık.
ama tabiki o demir-sühayla konuşmasını niye sansürlediler bilemiyorum.
belki kendileride bilmiyorlar olamaz mı?:)

* defne *
16-02-08, 01:24
yahu defne bu gece senin yazdığın mesajlarda beni acayip etkiliyor. sen yazdıkça ben okuyorum ağlayasım geliyor. o sahneden çok fazla etkilenmişsin ve bunu çok iyi yansıtıyorsun. çok duygulanıyorum.
etkilenilmeyecek gibi de değildi. belki de bu kadar etkilenmemizin nedeni hayatımızda birebir olmasada yeri parçaları olması o sahnenin. aside kendimizi bulduğumuz için belki..
hakikaten o replikler bölüme damgasını vurdu ama eğer asi bunları söylememiş olsaydı içime dert olur bir hafta sinir olurdum. bide demir leylaya yakınlaşmasa asi başka bir derdi var diye düşünebilirdi.ama gidip leylaya yanaştı bide arkasından o sözler. asi nin güveni inanılmaz derecede sarsıldı.

teşekkür ederim adaşım..:img-blush (bknz: zeynep defne (; ) evet gerçekten çok etkilendim..halada ağlıyor olmama ben bile inanamıyorum..

haklısın zeynep'cim, asi böyle konuşmakla en doğru olanı yaptı..bu kadar yaralanmış biri için az bile konuştu..:icon_sorr

Ben de bu sahnede kötü oldum..Ama asıl gözyaşlarıma hakim olamadığım sahne Asinin yemekte çekip giden Demirin arkasından koştuğu sahne ..Orda öyle bir haldeydi ki sanki ben ordaydım..Asinin yerine kendimi koyuyorum da bir bayan için çok acı bir durum..Kelimeler kifayetsiz kalıyor..İnsanın gururunu yerler altına alan bir konuşmaydı Demirin ki..

yemek sahnesinde asi'm gururunu bi kenara bırakıp demirin peşinden koştuğunda, onun ne kadar aşık aynı zamanda ne kadar kırılmış olduğunu görünce, bende kendimi tutamadım.. o birkaç saniyede aslında o kadar çok şey yaşandıki.. demirin dönüp arkasına bakamayışı, asi'nin yanağından aşağıya inemeyen gözyaşları.. fonda da mükemmel bir müzik..

vision
16-02-08, 01:26
"
gelelim bölüden diğer değinmek istediklerime:
-neriman nasıl oluyorda bu kadar kör olabiliyor?
yoksa kör taklidi mi yapıyor?
en baştaki oda sahnesinde herkes gerim gerim gerilmiş,oda elektrik santrali gibi,bizimki bi dalıyor odaya...herkese çıkışmalar süheylaya kolonya ikram etmeler...daha dün uğruna kocanla yataklarını ayırdığın kadın;kocan,baban,demir ve en alakasız kısmı çiftliğin kahyasıyla bi odada herkes şoklardan şok beğeniyor bu hadi nişanaaa demez mi....sonrasındaki bi elimde cımbız bi elimde ayna umurumda mı dünya tavrı..
..
bence bu tespit dogru degil.
bu körlük degil , aksine kizinin nisaninin güzel gecmesi icin fedakar türk kadininin aptali oynama tarzi..
o kadin her bi seyi de görüyor.. ama oraya girip ne konusuyosunuz falan diye tripler yapsaydi daha mi iyi olacakti.. sonucta amacina ulasti. o toplulugu iceri nisan mekanina tasidi.. orada dönenleri de babasinndan er gec ögrenecektir. hem de ögrenmesi kendini mutlu etmeyecekse belki ögrenmemeyi yegleyecektir.. akilli bir kadin o istedigini her zaman elde etmeyi basarir.
ben aksine süheylayi biraz daha aptal buluyorum. dizinin basindan beri bir ebenin pesinden kosuyor. bir zamanlar asik oldugu adamin agzindan bile laf almayi beceremiyor.. kendi caresizligi icinde ketum mazbut bi kadin olup cikmis..

bego
16-02-08, 01:31
Demir,asi'nin gizli yerine gelip oturduğunda parmakları birbirine kenetli.Beden dili görüşmeye kapalı olduğnu bildiriyor.Asi'nin yüzüne bakıp,göz teması kuramıyor.Demir o konuşmayı yapmak istemiyor,yapmak zorunda hissediyor kendini.Duygularımdan emin değilim diyor,aslında o kadar emin ki duygularından,tek sorun Asi'nin İhsan Bey'in kızı olması.

Bölümün sonlarına doğru kurt dede çiftliğe geliyor,Ökkeş'i soruyor.Kurt dede şimdi Ökkeş;demir,Süleyla,İhsan ve Aslan'ı görünce anlar mı acaba*Ortalığı karıştırmaya devam eder mi?:img-pilot

aasiii
16-02-08, 01:36
bence bu tespit dogru degil.
bu körlük degil , aksine kizinin nisaninin güzel gecmesi icin fedakar türk kadininin aptali oynama tarzi..
o kadin her bi seyi de görüyor.. ama oraya girip ne konusuyosunuz falan diye tripler yapsaydi daha mi iyi olacakti.. sonucta amacina ulasti. o toplulugu iceri nisan mekanina tasidi.. orada dönenleri de babasinndan er gec ögrenecektir. hem de ögrenmesi kendini mutlu etmeyecekse belki ögrenmemeyi yegleyecektir.. akilli bir kadin o istedigini her zaman elde etmeyi basarir.
ben aksine süheylayi biraz daha aptal buluyo