Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 9)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
feride-ömer 09-02-08, 11:28 eğer demir süheylanın çocuğunun ihsandan olduğunu düşünüpte asiden uzaklaşırsa çok abes kaçar.bunda asinin suçu ne.ayrıca teyzesi ihsan değil demişti üstüne basa basa.şimdi birdenbire asiden soğuyacak asi noluyo ditcek anlatmazda baban teyzemi hamile bırakmış diye.nasıl çıkacaklar işin içinden.dallas gibi oldu ya.çok uzatmasalar bari bu yanlış anlaşılmayı.
demir bence asiye bu konu için kötü davranır yani asiyi bu konu için suçlayabilir gibi o tarağı kırmöasından belliydi bu konuda demire kızdım zaten asi bunun yanına gider demir neyin var der oda çok ters bir cevapla asinin kalbini kırar asi buna kızar daha sonra ddmire gerçeği öğrendiği zamanda koş peşinden asi affetsin biraz zor affeder ya demi
vay kardeşim yorumlarını burdada okumak büyük zevk.dün izledin galiba??
ben kenan lüleyi çokdan unuttum.
crncrncrn arkadaşım Asi demir arası bi bu çocuk yüzünden bozulacak birde eğerki aslan meleğe kötülük yaparsa birde o zaman.
teşekkürler...
tuba için izliyorum:)ama sıkı takipçisi değlim ya da şöyle söyleyeyim asi&demir takipçisi değilim...
asi'yi seviyorum defne&kerimin çiftin yanında koruma görevlisi olması güzeldi çok şekerdi orda...
defne&kerim gerçekten çok aklı başında bir çift inş. hep böyle devam eder...
bi de bence o borsacı çocuk süheylanın çocuğu değil...
hüznün geceleri 09-02-08, 11:29 Acaba seyrederken benmi atladım.Şimdi son sahnede Cemal Ağa herkesi topladı.Orda Süheyla'ya senin çocuğun falan dedi.İhsan'a da seninde çocuğun diye imada bulundu mu .
Eğerki İhsan bebeğin babası diye bir söz geçmediyse..Demir kendi kulaklarıyla teyzesinden duydu İhsan'la ilgisi yok diye ... Demir zaten teyzesinin bir çocuğu olduğunu da biliyordu.Ama öldü diye düşünüyordu. Bildiği şeyler yüzünden Asiye ve İhsan'a karşı tekradan tepki verirse şaçmalık , makarayı başa sarmaktan başka bişey olmayacak...
demedi ama illada bu ikilinin arasını bozacaklar ya yanlış anlamalara yöneliyorlar senarsitler.başka yolu yok sanki.
hani aslan meleğe kolunu biryerde düzeltecez dediya ne amaçla dedi.melek çok iyisin dediğindede çok üzüntülü bakış attı.eğerki aslan meleğe zarar verirse senarist ablalar bu kötülüğü çok abartmışlar.inşallah öyle birşey olmaz
Acaba seyrederken benmi atladım.Şimdi son sahnede Cemal Ağa herkesi topladı.Orda Süheyla'ya senin çocuğun falan dedi.İhsan'a da seninde çocuğun diye imada bulundu mu .
Eğerki İhsan bebeğin babası diye bir söz geçmediyse..Demir kendi kulaklarıyla teyzesinden duydu İhsan'la ilgisi yok diye ... Demir zaten teyzesinin bir çocuğu olduğunu da biliyordu.Ama öldü diye düşünüyordu. Bildiği şeyler yüzünden Asiye ve İhsan'a karşı tekradan tepki verirse şaçmalık , makarayı başa sarmaktan başka bişey olmayacak...
arkadaşım orda cemal ağa ihsandan için şöyle dedi .ihsanın yerini bildiği ama bulmak istemediği göstermek istemediği oğlan işte bu şeklinde konuştu.
ihsana işte seninde oğlun diye bir şey söylemedi canım .hele bide öyle deseydi vay demirin haline.
demir bence asiye bu konu için kötü davranır yani asiyi bu konu için suçlayabilir gibi o tarağı kırmöasından belliydi bu konuda demire kızdım zaten asi bunun yanına gider demir neyin var der oda çok ters bir cevapla asinin kalbini kırar asi buna kızar daha sonra ddmire gerçeği öğrendiği zamanda koş peşinden asi affetsin biraz zor affeder ya demi
ya siyi suçlaması çok saçma.asinin suçu ne.gerçeği bi an önce öğrensin bence.teyzesine söz verdi zaten bu işin ucunu baıarakmıycam diye.
demir asinin peşinden koşmaz canım.asi arkasını döndü gitti mi,tutuverir kolundan öpüverir barışıverirler.:img-cool2
hüznün geceleri 09-02-08, 11:32 teşekkürler...
tuba için izliyorum:)ama sıkı takipçisi değlim ya da şöyle söyleyeyim asi&demir takipçisi değilim...
asi'yi seviyorum defne&kerimin çiftin yanında koruma görevlisi olması güzeldi çok şekerdi orda...
defne&kerim gerçekten çok aklı başında bir çift inş. hep böyle devam eder...
bi de bence o borsacı çocuk süheylanın çocuğu değil...
tuba için izliyorum
bende.
kerimin kardeşine kızılıyordu ama o kızda çok şeker ya.hatasını anladı.
ben o kızla lüle yi baş göz edecekken lüle ile niğda kendilerini başgöz ettiler
Benim en güldüğüm sahnelerden biride Demirin adımız zaten İstanbulluya çıkmış,bide sarhoşa çıkmasın dedi.:img-hyste Bu bölümde defne-kerim ön palndaydı..Hani hep diyoruz ya başroldekileri ön plana çıkartıyorlar diye..Güldüğüm sahnelerden biride Ceylanın topuz meselesiydi..Çok tatlıydı.
İhsan ve Süheyla sanki 17lik te Demir de Süheylanın kızıymış gibi bakması..İlerde Demir Asi içinde kılıktan klığa girer umarım.Aslında bizim dizi bazen gerilim ,aksiyon,aşk,acı barındırıyor ama insanı da çok güldürüyo..Bu bölümde çeyiz dağıtımında da çok güldüm..Ama bu örnekler aradaki açıkları kapatmadı ,konuşmalar çok eksik kalmışş..Arada böyle bölümler olur diyorum aama bundan sonraki bölümden pek birşey beklemiyorum.:img-cool2
Günaydın....
Dün gecede yazmıştım...Demir anlayıp ,dinleyinceye kadar..yada kafasında bir plan yapıp onu uygulamaya geçinceye kadar ,kendini dışarıya kapatıp içinde yaşayan bir karakter....aslında buna olgun demek lazım herhalde...İhsan'ı kurtarmaya giderkende gelince demişti Asiye çünkü seni umutlandırmak istememiştim diye....Daha nişan sahneleri yaşanmadı doğru,yüzükler takılmadı....nişan bitmedi....Kızların ve özellikle Neriman'ın kızım bir şeyler tak takıştır demesi ve Asininde takmam ,istemem demesi boşuna değildi gibime geliyor.....ısrarla Asi takı yada bir şeyler takmam die inat etti....o tarak boşuna seçilmemiş gibi hediye olarak...Asi onu takıp herkesi şaşırtacakmı acaba?hani bu kız takmazdı gibilerinden:img-wink:onuda neden takar hepimiz biliyoruz....
Neyse daha nişan devam edecek ,sol görüp sağ yeriz belki ,belki olumlu olur....at sahnesine kadar süper ondan sonrada gergin anlar izledik.....Demir,umarım kendini Asiye fazla kapatıp ondan uzaklaşmaz,aksi taktirde sen beni kullandın,yalandın,bölümleri klasik olur.....Asi soracaktır,Demir neler oluyor die....ben öyle tahmin ediyorum....Asi sorgulayan bir karakter çünki......demiştim,o yelken inşallah alabora olmaz tabiiki bizde......:img-in_lo
canım mavi kısımlada işaretlediğim yerde demiri gerçekten çok güzel tarif etmişsin kesinlikle öyle ve şimdide demir emin olmadan bence kesinlikle asiye yine bi şey demeyecektir.
ama asiden uzaklaşırsa işte orası kötü olur.
tuba için izliyorum
bende.
kerimin kardeşine kızılıyordu ama o kızda çok şeker ya.hatasını anladı.
ben o kızla lüle yi baş göz edecekken lüle ile niğda kendilerini başgöz ettiler
kerim'in kardeşi bence çok hoş bir kız umarım onu demire aşık edip asi&demir çiftin arasını bozmak için kullanmazlar...
sevdim ben onu olmadı borsacıyla başgöz edilir:)
arslanla melek çok şekerler :good::img-yes:
feride-ömer 09-02-08, 11:36 asi nişanda çok ama çok güzel olmuştu...
süheyla&ihsan beni büyülüyorlar müthişler içim gidiyor onları yan yana görünce...
süheyla hanım muhteşem bir kadın...
çetin T. oyunculuğuna aşığım muhteeşm bir oyucu...
kenanla kerimin eski sevgilisi istanbula giderkenki halleri çok sahteydi gereksiz bir sahneydii komikti sevmedim...
kerim&defne bu ikliye bitiyorum defne çok ama çok güzel olmuştu Allah mesut etsin:):)
darısı asinin başına...
hoşgeldin arkadaşım yaa sen izliyormuydun bu diziyi şaşkınlık var biraz :) (seni forumda görmek çok güzel ) neyse dediğin gibi asi nişanda çok güzel olmuştu ama güzelliğini demir göremedi yada gördü ilgilenmedi ayrıca süheyla ihsan ikilisi güzel ama bu çocuk mevzusuna sonradan bir sürü kişi girdiği için pek yanyana göremiycez gibi geliyor kenanla nidaya gelince onlar gitsinde boş sahne olsun sorun olmaz bence ayrıca defneyle kerim zaten onlar çok tatlılar darısı asiyle demire:img-wink:
hüznün geceleri 09-02-08, 11:38 kerim'in kardeşi bence çok hoş bir kız umarım onu demire aşık edip asi&demir çiftin arasını bozmak için kullanmazlar...
sevdim ben onu olmadı borsacıyla başgöz edilir:)
arslanla melek çok şekerler :good::img-yes:
e aslanın niyeti biraz kötü gibi.insanı korkutuyor.
ama meleğe kolu için cesaretlendirmesi çok güzel açık açık söyledi.:img-yes:
kerimin kardeşi Defneye çok benziyor.elmacık kemikleri.ama kız çok tatlı mimikleri çok güzel .konuşması tarzı felan insanı sıkmıyor
demedi ama illada bu ikilinin arasını bozacaklar ya yanlış anlamalara yöneliyorlar senarsitler.başka yolu yok sanki.
hani aslan meleğe kolunu biryerde düzeltecez dediya ne amaçla dedi.melek çok iyisin dediğindede çok üzüntülü bakış attı.eğerki aslan meleğe zarar verirse senarist ablalar bu kötülüğü çok abartmışlar.inşallah öyle birşey olmaz
arkadaşım orda cemal ağa ihsandan için şöyle dedi .ihsanın yerini bildiği ama bulmak istemediği göstermek istemediği oğlan işte bu şeklinde konuştu.
ihsana işte seninde oğlun diye bir şey söylemedi canım .hele bide öyle deseydi vay demirin haline.
Evdeki kargaşadan dolayı o kısmı atlamışım .Her ikinizde cevaplarınız için teşekkür ederim..
Demir o zaman İhsan beyde bu kumpasın içinde diye düşünecek .Al başına belayı..Ama Cemal Ağa boş durur mu sizce ... Bebeğin babasının hala İhsan olduğunu düşünüyor.Er geç bunuda yumurtalayacaktır.Bunuda düzeltecek kişi Süheyla hanımdır.Kör kuyulara bağıramadığını mecburen anlatacak...
hoşgeldin arkadaşım yaa sen izliyormuydun bu diziyi şaşkınlık var biraz :) (seni forumda görmek çok güzel ) neyse dediğin gibi asi nişanda çok güzel olmuştu ama güzelliğini demir göremedi yada gördü ilgilenmedi ayrıca süheyla ihsan ikilisi güzel ama bu çocuk mevzusuna sonradan bir sürü kişi girdiği için pek yanyana göremiycez gibi geliyor kenanla nidaya gelince onlar gitsinde boş sahne olsun sorun olmaz bence ayrıca defneyle kerim zaten onlar çok tatlılar darısı asiyle demire:img-wink:
hb:)
tuba için bakıyorum :)
evet güzelliğini demir farketmedi çok garipti...
kenan'ın gitmesi gerçekten çokii düşünülmüş:)umarım geri dönmez asi olmadı bari bi küçüğünü alayım demezsin:):):img-hyste
öpüştükleri an gerçekten çok güzeldi beklediğimden ateşli bir öpücük oldu.. asinin demire bakamayışı demirin yüzünden başlayarak yavaşca elleriyle saçlarına dokunması gerçekten harikaydı..
gülbeyaz dediğin gibi ihsan uyuyadursun.. didişmeyecekler diye beklesin dursun:D onlar didişme işini çoktaan aştılar:D
şimdi bölümü tekrar izledim ve aasi demir sahnelerine baktım ilk birlikte göründükleri sahne
malum öpüştükleri sahne..
sonra tarladaki sahne
ve daha sonraki demirle asi yürüken atla ilgili konuştukları sahne
ondan sonra demirin asiyi ata bindirmesi
daha sonra nişan sahnesi .. ve bu sahneler çok kısa kısa olmuş belkide bize az gelmesinin sebebi bu oldu :img-yes:
ne kadar nişanla ilgili hayal kırıklığı yaşasamda diğer kısımları düşündüğümde normaldi yani olması gerektiği gibiydi.. şimdiye kadar asinin demire ördüğü büyük bir duvar vardı tabi demirinde asiye.. bu bölüm bu duvar yıkıldı.. asinin at üzerinde elini demirin beline koyması demirin asinin elini okşaması öpüşürken saçlarına dokunması asinin demirin arkasına oturması bile bu duvarların yıkıldığını açıkça gösteriyor.. belki bu bölüm seni seviyorum deselerdi bişeyler hızlı gelişmiş olacaktı..
sanırım nişanla ilgili hayal kırıklığına uğramamın sebebi çocuk olayının ortaya çıkması ve demirin huzurunun kaçması.. nişanla ilgili çok güzel düşüncelerimiz vardı asiyle demirin dans etmesi.. demirin asinin kıyafetinin görünce çok beyenmesi.. tarağı asiye takması..belkide bunların olmasını beklediğim için hayal kırıklığına uğradım
tabi daha nişan bitmedi 16. bölümde ne olucak bilmiyoruz ama demirin canı çok sıkıldı bu durumu tam anlamıyla çözmedende rahat etmeye niyeti yok oyüzden bizim işler sanırım bi süre askıda kalacak..:img-yes:
eğer asiye biri bu çocuk meselesini tam anlamıyla anlatmazsa demirin kendine tavır aldığını düüşünüp kırılabilir oyüzden ne olursa olsun işin içinde babası olsada çok geç olmadan asi bu durumu duyacaktır
önemli değil arkadaşım.
evet asi beni utandırdı.yine aynı olur demiştim hatta iddaaya bile girecektim ama çok güzel olmuştu gerçekten.ev halkı bile şaşırdı.
bide asinin pasaklılığı bundan sonra hafifliycek bence.tarlada demir
asi bu ne hal çamurdan mı geçtin sen
dediğinde çizmelerine bakarak
asi orda çok utandı bence.
ama iyi oldu düzelir belki:good:
izlerken ben bile utandım desem sanki bana söylenmiş gibi hatta içimden şimdi çok kötü oldu dedim önceden olsa demir öyle bişey dese asi karşılık verirdi ama öpüşmenin sabahında olduğu için ikiside duygularını actı sonucta demir asi için bişeyler söyleme hakkına sahip oldu aside bunu kabul etti yani güzel oldu ama o sahne gözümün önüne geldi şimdi asicimizi çok utandırdı ama ayakkabılarını saklamak istercesine geri geri gitti evet asi cok güzeldi fragmanı görene kadar bende senin gibi düşünüyordum ama süperdi ya fırfırlı ceket falan oooooo asimiz zaten güzeldi o elbiseyle daha bi güzelleşti
e aslanın niyeti biraz kötü gibi.insanı korkutuyor.
ama meleğe kolu için cesaretlendirmesi çok güzel açık açık söyledi.:img-yes:
kerimin kardeşi Defneye çok benziyor.elmacık kemikleri.ama kız çok tatlı mimikleri çok güzel .konuşması tarzı felan insanı sıkmıyor
yaa kötü niyetli olmasın :(
evet kerimin kardeşi çok zarif sesi giyiniş hoş:good::good:
öpüşmesahnesini beğenmedim beni etkilemedi...sanki oyuncular biraz tedirgindi...yani bana öyle geldi...
feride-ömer 09-02-08, 11:42 ya siyi suçlaması çok saçma.asinin suçu ne.gerçeği bi an önce öğrensin bence.teyzesine söz verdi zaten bu işin ucunu baıarakmıycam diye.
demir asinin peşinden koşmaz canım.asi arkasını döndü gitti mi,tutuverir kolundan öpüverir barışıverirler.:img-cool2
bu sefer öpemez öperse asi ne yapar bilmiyorum çüğnkü asi bu sefer demir duygularıyla oynadı sanıcaktır o zamanda çokkk kızıcağı için demiri affetmesi zorrrr :img-cool2 ayrıca bu nişanda demir asiyle dans ederse artık nasıl olur bi,lemem demir somurtuyor asi yüzüne bakıyor en sonunda asi yeter neyin var senin derse demir kötü davranırsa ona o zaman dansı bırakır gider asi o zaman demir pişman olur asinin yanına gider o zaman dediğin gibi asi gitmöeye kalkarsa demir onu öper :img-cool2:)
hüznün geceleri 09-02-08, 11:42 Evdeki kargaşadan dolayı o kısmı atlamışım .Her ikinizde cevaplarınız için teşekkür ederim..
Demir o zaman İhsan beyde bu kumpasın içinde diye düşünecek .Al başına belayı..Ama Cemal Ağa boş durur mu sizce ... Bebeğin babasının hala İhsan olduğunu düşünüyor.Er geç bunuda yumurtalayacaktır.Bunuda düzeltecek kişi Süheyla hanımdır.Kör kuyulara bağıramadığını mecburen anlatacak...
ama Cemal ağa yanlış birşeyler yapıyormuş gibi izlenim verim konuyu farklı bi şekilde bitiriyor.mesela Asi kenan içinde böyle birşey yapmıştı pazarlık felan ama sonradan gerçekten torunlarına kıyamadığını gösterdi.
artık bazı konular hariç cemal ağa hakkında ön yargılı düşünmüyorum.
o irdelesinki biz öğrenelim
teyzemde kör kuyulara bağırmadan çocuğuna kavuşsun
canım mavi kısımlada işaretlediğim yerde demiri gerçekten çok güzel tarif etmişsin kesinlikle öyle ve şimdide demir emin olmadan bence kesinlikle asiye yine bi şey demeyecektir.
ama asiden uzaklaşırsa işte orası kötü olur.
Evet canım...teşekkür ederim.....
Banamı öyle geliyor bilmiyorum ama Demir bana aşırı güven veren bir adam....
Yaptığı hiç bir hareketi yada söylediği hiç bir sözü yabana atmamak lazım....herşeyi ölçülü yapmaya çalışıyor,otokontrolünü çok zor bırakıyor elinden....kışkırtma olduğu zamanda ne yaptını hepimiz gördük(ya tokat ya da öpücük)bu çocuğu kızdırmamak lazım....Bu durumda hep Asi ile gelişti yani bu huyu onla ortaya çıktı....ona özel :img-yes:.........
Hani ,Kenan Defneyi arayıpta telefonu Kerim alamayınca Niğda'nın elinden ,arkadan Demir'in ağırca hareket edip telefonu alması kapatıp ,insanları rahatsız etmeyelim gibi bir şey söylemesini bile taktir etmiştim.....
Bu bölümdede en çok güldüğüm...Kerim Demir'e diyorki ,bir şey söyle :img-hysteDemir 'de hadi sür deyince Kerim'in tabi NEriman hanım seni ve Asiyi yakalamadı bizi yakaladı gibi laflarına çok güldüm.....ahhh Kerimcim......
Asi annesiyle ve Defneyle içeri girerken farkettiniz mi?saçını düzeltirken Yanağına elini gezdiriyor....şokkkkkk...:img-hysteannesini doğru düzgün dinlediğini hiç sanmıyorum ben o an.......
Adam asil adam.....senin yasının bitmesini bekliyorum tarzında bir laf söledi Asiye......vayyy beee.......aşka bak....ama kapama be şekerim kendini bu kadar değilmi ?:img-blush
feride-ömer 09-02-08, 11:44 hb:)
tuba için bakıyorum :)
evet güzelliğini demir farketmedi çok garipti...
kenan'ın gitmesi gerçekten çokii düşünülmüş:)umarım geri dönmez asi olmadı bari bi küçüğünü alayım demezsin:):):img-hyste
kenan bir küçüğünü almaya gelmez merak etme bence o nidayı bulkdu ama belli olmaz senaristler her an bir süpriz yapabilirler ama demir bu bölüğmde asiyi kızdıracakkk :icon_sorr
hüznün geceleri 09-02-08, 11:45 yaa kötü niyetli olmasın :(
evet kerimin kardeşi çok zarif sesi giyiniş hoş:good::good:
öpüşmesahnesini beğenmedim beni etkilemedi...sanki oyuncular biraz tedirgindi...yani bana öyle geldi...
ASİ demir öpüşmesi dimi
benide etkilemedi:img-yes:şarp diye nerden geldiğini anlayamadım.dudaklarını koparacaklardı nerdeyse ilk başta
sonra düzeldi.
Allahdan neriman geldi:img-wink:
Günaydın....
Dün gecede yazmıştım...Demir anlayıp ,dinleyinceye kadar..yada kafasında bir plan yapıp onu uygulamaya geçinceye kadar ,kendini dışarıya kapatıp içinde yaşayan bir karakter....aslında buna olgun demek lazım herhalde...İhsan'ı kurtarmaya giderkende gelince demişti Asiye çünkü seni umutlandırmak istememiştim diye....Daha nişan sahneleri yaşanmadı doğru,yüzükler takılmadı....nişan bitmedi....Kızların ve özellikle Neriman'ın kızım bir şeyler tak takıştır demesi ve Asininde takmam ,istemem demesi boşuna değildi gibime geliyor.....ısrarla Asi takı yada bir şeyler takmam die inat etti....o tarak boşuna seçilmemiş gibi hediye olarak...Asi onu takıp herkesi şaşırtacakmı acaba?hani bu kız takmazdı gibilerinden:img-wink:onuda neden takar hepimiz biliyoruz....
Neyse daha nişan devam edecek ,sol görüp sağ yeriz belki ,belki olumlu olur....at sahnesine kadar süper ondan sonrada gergin anlar izledik.....Demir,umarım kendini Asiye fazla kapatıp ondan uzaklaşmaz,aksi taktirde sen beni kullandın,yalandın,bölümleri klasik olur.....Asi soracaktır,Demir neler oluyor die....ben öyle tahmin ediyorum....Asi sorgulayan bir karakter çünki......demiştim,o yelken inşallah alabora olmaz tabiiki bizde......:img-in_lo
Melek ne diyor:
"Abi.. Sana unutturmayacağım bunu..Sahibine vermen lazım..Asi orda bak kaçırma.."
kaçırma Demir kaçırma.. Hep melek senin sözünü dinler bir kere de sen onun sözünü dinle kaçırma Asi yi o nişan bitmeden ver ki Asi de herkesi şaşırtsın bir şey takarak :img-wink:
snowdrop_skf 09-02-08, 11:47 Herkese tünaydın;
Biraz önce tekrarını izledim dünkü bölümün ve at sahnesinden sonrası acayip sıkıcı geldi. Doğru düzgün asi demir sahnesi yoktu. Bir de Demir atla Asi'nin yanına gelirken attan birşey düşüyor. Dikkat eden var mı bilmiyorum ama neyse. Asi ata ilk bindiğinde Demir'in Asi'nin elini okşaması ve Asi'nin yüz mimikleri çok hoş:img-in_lo:img-in_lo. Yalnız o sahneyi mahvetmişler senaristler. Ne güzel telefonu çalmasaydı daha güzel şeyler olabilirdi. Çok kısa tutmuşlar o sahneyi. Son olarak son sahnede Demir'in Asi'ye olan bakışları ne kadar kötü. Canım Asim yaa çok masum duruyor. Umarım haftaya daha fazla Asi ve Demir sahnesi vardır ama güzel sahneleri. Gerçi Demir'in o bakışından sonra umarım başa dönmeyiz.:icon_sorr
Herkese iyi yorumlarbyebyebye
asi nişanda çok güzel olmuştu ama güzelliğini demir göremedi yada gördü ilgilenmedi
Demir Asi'yi gördüğünde hiç de tepki vermedi değil bence. O sahnede çok başarılıydı Murat Yıldırım. Asi'yi ilk gördüğünde nasıl bir tepki bekliyorsunuz ki. Böyle donup kalsaydı, gözlerini alamasaydı şeklinde filan herhalde ama o zaman da fazlaca Yeşilçamvari olurdu... Vardır ya Türk Filmlerinde öyle şeyler. bakımsız kız bir gece muhteşem bi şekilde giyinir ve katıldığı davette odak noktası olur :)
Neyse, Demir Asi'yi ilk defa makyajlı ve güzel elbiseli gördüğünde hafif de olsa bi bakış sergiledi. Kafası başka şeylere yoğunlaşan bir kişi de ancak bu kadar bakabilirdi ve ilgilenebirdi bana kalırsa...
izlerken ben bile utandım desem sanki bana söylenmiş gibi hatta içimden şimdi çok kötü oldu dedim önceden olsa demir öyle bişey dese asi karşılık verirdi ama öpüşmenin sabahında olduğu için ikiside duygularını actı sonucta demir asi için bişeyler söyleme hakkına sahip oldu aside bunu kabul etti yani güzel oldu ama o sahne gözümün önüne geldi şimdi asicimizi çok utandırdı ama ayakkabılarını saklamak istercesine geri geri gitti evet asi cok güzeldi fragmanı görene kadar bende senin gibi düşünüyordum ama süperdi ya fırfırlı ceket falan oooooo asimiz zaten güzeldi o elbiseyle daha bi güzelleşti
İzlediğimde aynı sizin gibi bende utandım desem doğru olur...kendime söylenmiş gibi :img-yes::img-blush vee ohh oldu sana pasaklı kız dedim sakla ayaklarını geri çek.....alll işte .....ohhh dedim :img-hyste
herhalde bunda sonrasında Demir için kendine özen gösteriri Asicik....umarımmmmmm ...lütfennnn.....duysunlar sesimizi paraladık kendimizi burda.....:img-yes:
dükü böllüm superdii, de benim eklim karisti yavv.
Suheylanin oglu simdi o muratmi ??
Ihsan bey neden bulunmasini istemiyordu??
Demir sonunda niye öyle bakiyordu Asiye??
cevaplarmissiniz, aklim karisdi yavv
İzlediğimde aynı sizin gibi bende utandım desem doğru olur...kendime söylenmiş gibi :img-yes::img-blush vee ohh oldu sana pasaklı kız dedim sakla ayaklarını geri çek.....alll işte .....ohhh dedim :img-hyste
herhalde bunda sonrasında Demir için kendine özen gösteriri Asicik....umarımmmmmm ...lütfennnn.....duysunlar sesimizi paraladık kendimizi burda.....:img-yes:
inanırım birden kendime söylenmiş gibi alındım ve utandım çok komikti ama o durumum evet biraz daha özen .istiyoruz asi için tamam tarlada güzel giyinmesi güzel olması şart değil ama dısarı ki hayatta biraz daha özen göstersin dizinin ilk bölümlerinde bir iş görüşmesi için etek-ceket takım giymişti çok yakışmıstı devam eder diye umdum ama hep hayalkırıklığı oldu umarım bundan sonra biz izleyiciler için deil de demir için özen gösterir....
Tarlada karşılaştıkları sahnede de Demir ,Asiyi görünce koptu ortamdan....Aslan hin Aslan farkında Demir'in ilgisinin....asma diyorum....toprak diyorum....duyurmusunuz beni (tam böyle olmayabilir ama:img-hyste)İhsan bey söyleyeceklerim bu kadar benim ve vınn.....:img-hysteİhsan ve Ökkeş anlamadıysa pess diyorum....babası bide iyi bugun didişmiyorsunuz dedi...bence İhsan farkında gibi ...........Demir'in bir tek yemekte kıza bakmaması,selam dahi vermemesi tuhaftı.....kız sana ne yaptı ki?tamam zor bir durumdasın ..gülme konuşma ama selam verilmezmi ...biraz fazlamı oldu acaba diyorum???
hüznün geceleri 09-02-08, 11:56 İzlediğimde aynı sizin gibi bende utandım desem doğru olur...kendime söylenmiş gibi :img-yes::img-blush vee ohh oldu sana pasaklı kız dedim sakla ayaklarını geri çek.....alll işte .....ohhh dedim :img-hyste
hayır neden özen gösterecekmiş.:img-hystedemir Asiyi sevecekle pasaklı haldede sevsin.kabul edecekse böyle kabul etsin.
artık Asinin kyafetlerde büyük değişim var.çok güzel giyiniyor.hele kırmızılar çok güzel.bi söz vardı kırmızı olsun beş lira fazla olsun :img-hyste
oncelıkle herkese selam uzun zamandır ugrayamamıstım
bu bolum bası cok guzeldı hersey tam super ıyı bu bolumde havada kalan bısey olmayacak derken pat demır yıne eskı demır duvar gıbı
yemekte asıye bır merhabayı cok gormesı veya soylememesı hıc hos degıldı
hele nısanda o kadar heyecan merak bosa gıttı leylayla zaman gecıren bır demır sebeb ne olursa olsun asıye hayran dolu bır bakıs bır ıkı kelıme etmemesıne sınır oldum.olayın bence tarafını yanı ben olsam nasıl bır sahne yazardım onu yazayım once sonra begendıgım sahnelere gelırız
tamam teyzesını ıhmal etmıs olabılır tamam yasananlar cok acı olabılır ama asının sucu ne yıne nıye ası zarar goruyo cok buyuk bır zarar degıl ama bırgun once harıka seyler yapan bır demır bırgun sonra asıye yokmus gıbı davranan demırı anlamak mumkunmu
demır herseyı ogrendıkten sonra etkılenmesı normal belkı ama yemege geldıklerınde asıye merhaba nasılsın demelıydı zaten ası onun kotu gorundugunu farkettı ona neyın var ıyı gorunmuyorsun derdı oda bıraz zor bır donem ısler vs gıbı bır acıklama yapması ne kadar guzel olurdu
nısanda asının kıyafetı guzeldı mantosuda guzeldı ama gıymese sadece elbısesıyle katılsaydı nısana demırde geldıgı zaman asıye hayran dolu bakıslarla yanına gıtse farklı ve harıka gorunuyosun gercı cızmelerınlede cok sık oluyosun gıbı asıye takılsa zamanın olursa bır ara senınle konusmak ıstıyorum desede yasananlar sonra yasansaydı hersey cok daha guzel olurdu bu anlamsız belırsız tavırları hıc begenmıyorum demıre bu nedenle kızdım daha dogrusu yazar gurumuza kızmak gerekıyo herbolumde ya bası ya sonunu eksık havada bırakıyorlar senaryo danısmanıda gelmıs ama onunda bır etkısını goremıycez galıba
ozetı okuyunca daha guzel seyler ummustum mesala demır asıye suprız hazırlar bu duygularının ıfadesıdırı okuyunca cok daha guzel bırsey ummustum toka guzel m ama duyguyu veya suprızı anlatmıyo ata bındıler orda artık bınersın dımı falan dedı dedımkı guzel bır at olabılır suprız yok sadece toka ben acıkcası sıradan buldum.dızı basladıgından berı sadece 1 bolumde hersey tam yerlı yerınde guzel oldu galıba mutlaka ya bası ya sonu veya gereksız anlamsız hareketlerın olmadıgı bır bolum beklıyoruz
feride-ömer 09-02-08, 11:58 Demir Asi'yi gördüğünde hiç de tepki vermedi değil bence. O sahnede çok başarılıydı Murat Yıldırım. Asi'yi ilk gördüğünde nasıl bir tepki bekliyorsunuz ki. Böyle donup kalsaydı, gözlerini alamasaydı şeklinde filan herhalde ama o zaman da fazlaca Yeşilçamvari olurdu... Vardır ya Türk Filmlerinde öyle şeyler. bakımsız kız bir gece muhteşem bi şekilde giyinir ve katıldığı davette odak noktası olur :)
Neyse, Demir Asi'yi ilk defa makyajlı ve güzel elbiseli gördüğünde hafif de olsa bi bakış sergiledi. Kafası başka şeylere yoğunlaşan bir kişi de ancak bu kadar bakabilirdi ve ilgilenebirdi bana kalırsa...
şöyle bir durum var ama asi o gece büyük ihtimalle demir için öyle hazırlandı demir onu beğensin diye ama demir ne yaptı sıradan bir günmüş giib baktı yada asiye kızdığını hissettirmek istedi asi için guru kırıcı bir durum o kadar hazırlanmış en azından çok güzel olmuşsun diyebilirdi ayrıca tek yeşilçam filmlerinde bu bakışmalar olmuyor biz burda abartsında demiyoruz ki en azından normal davransın demirin burda yaptığı asiyi sorumlu tutar gibi bakmasıydı ne suçu varsa artık hem çocuk meselesiyle kafasını meşgul edebilir ama o bu durumdan asiyi sorumlu tutması gerekmiyor bence
hayır neden özen gösterecekmiş.:img-hystedemir Asiyi sevecekle pasaklı haldede sevsin.kabul edecekse böyle kabul etsin.
artık Asinin kyafetlerde büyük değişim var.çok güzel giyiniyor.hele kırmızılar çok güzel.bi söz vardı kırmızı olsun beş lira fazla olsun :img-hyste
evet dediğinize katılıyorum ilk bölümlerinden daha güzel giyiniyor ama tarla dışındaki hayatında onu hiç topuklu ayakkabıyla göremiyecekmiyiz yada uzun ceketsiz göremeyecekmiyiz görelim artık ya böyle nişan evlilik gecelri daha sık olsun bu sayede asi daha bir alımlı oluyor:img-yes: bizde kendimizi böyle mutlu ediyoruz:img-yes:
Yaptığı hiç bir hareketi yada söylediği hiç bir sözü yabana atmamak lazım....herşeyi ölçülü yapmaya çalışıyor,otokontrolünü çok zor bırakıyor elinden....kışkırtma olduğu zamanda ne yaptını hepimiz gördük(ya tokat ya da öpücük)bu çocuğu kızdırmamak lazım....Bu durumda hep Asi ile gelişti yani bu huyu onla ortaya çıktı....ona özel :img-yes:.........
Hani ,Kenan Defneyi arayıpta telefonu Kerim alamayınca Niğda'nın elinden ,arkadan Demir'in ağırca hareket edip telefonu alması kapatıp ,insanları rahatsız etmeyelim gibi bir şey söylemesini bile taktir etmiştim.....
Bu bölümdede en çok güldüğüm...Kerim Demir'e diyorki ,bir şey söyle :img-hysteDemir 'de hadi sür deyince Kerim'in tabi NEriman hanım seni ve Asiyi yakalamadı bizi yakaladı gibi laflarına çok güldüm.....ahhh Kerimcim......
Asi annesiyle ve Defneyle içeri girerken farkettiniz mi?saçını düzeltirken Yanağına elini gezdiriyor....şokkkkkk...:img-hysteannesini doğru düzgün dinlediğini hiç sanmıyorum ben o an.......
Adam asil adam.....senin yasının bitmesini bekliyorum tarzında bir laf söledi Asiye......vayyy beee.......aşka bak....ama kapama be şekerim kendini bu kadar değilmi ?:img-blush
evet Elaaya asi o anda hiçbirşeyi idrak edemedi:img-hyste mimiklerine ve repliklerine demin dikkatle baktım
ASİ: anneeee senin ne işi var burda?? (nerimanın evinin önü zaten ne işi olabilirr asinin uçtuğu an:img-hyste:img-hyste)
NERİMAN: bu kız burda napıyor asi asıl sen onu söyle sende merak edip geldin diymi( işte neriman bunu söylüyorya asiye bakınca kopuyorum anlayamıyor sanki ne dediğini:D:D zaten bundan sonrada asinin repliği yok kerim yanındayken çünkü öylece etrafa bakınıyor:img-hyste)
neyse kalktığındada böyle olcak diye korkmuştum ama herşey yoludaydı allahtan:img-hyste
Tarlada karşılaştıkları sahnede de Demir ,Asiyi görünce koptu ortamdan....Aslan hin Aslan farkında Demir'in ilgisinin....asma diyorum....toprak diyorum....duyurmusunuz beni (tam böyle olmayabilir ama:img-hyste)İhsan bey söyleyeceklerim bu kadar benim ve vınn.....:img-hysteİhsan ve Ökkeş anlamadıysa pess diyorum....babası bide iyi bugun didişmiyorsunuz dedi...bence İhsan farkında gibi ...........Demir'in bir tek yemekte kıza bakmaması,selam dahi vermemesi tuhaftı.....kız sana ne yaptı ki?tamam zor bir durumdasın ..gülme konuşma ama selam verilmezmi ...biraz fazlamı oldu acaba diyorum???
demir karakterinin söyle bir özelliği var bir arkadasımızında dediği gibi kafasını kurcalayan bişeyler olduğu zaman herkese herşeye kapatıyor kendini sadece kafasının takılı olduğu konuya yoğunlaşıyor aslında hata bu sonucta asinin bunda bir sucu yok ki böyle kendini herşeye kapatmak ne kadar doğru tartışılır......
Canım tamamda o çizme neydi öyle ya....çamurdanda çıkmadıki evden geliyor....ayağına geçirirken görmüyormusun ya kızım o pasaklı çizmelerini bir sil yahu....:img-hysteyoksa ben kıyafetlerini farklı buluyorum...ve yakışıyorda ....ama hijjyen diyorum hijjyen :img-hyste pasaklı Asiiiiii............
Denir kenarında beni koparan bir sahnede....Demir'in atla Asi'nin etrafında dolanmasından sonra durup ,elini uzatıp GELLLL demesiydi.....
Gellll................
hoştu ......:happy0064
demir karakterinin söyle bir özelliği var bir arkadasımızında dediği gibi kafasını kurcalayan bişeyler olduğu zaman herkese herşeye kapatıyor kendini sadece kafasının takılı olduğu konuya yoğunlaşıyor aslında hata bu sonucta asinin bunda bir sucu yok ki böyle kendini herşeye kapatmak ne kadar doğru tartışılır......
Canım herşeye kendini kapatıyor diyen bendim zaten ama....bu bir selamı da mı keser yahu? onu olgun buluyorum yazdım zaten ...ama bir selam ya kuru merhaba da demedi ....deseydi iyi olmazmıydı yani?
Canım tamamda o çizme neydi öyle ya....çamurdanda çıkmadıki evden geliyor....ayağına geçirirken görmüyormusun ya kızım o pasaklı çizmelerini bir sil yahu....:img-hysteyoksa ben kıyafetlerini farklı buluyorum...ve yakışıyorda ....ama hijjyen diyorum hijjyen :img-hyste pasaklı Asiiiiii............
Denir kenarında beni koparan bir sahnede....Demir'in atla Asi'nin etrafında dolanmasından sonra durup ,elini uzatıp GELLLL demesiydi.....
Gellll................
hoştu ......:happy0064
canim ayni sahnede bide Asinin bi Demiiiiiiiiiirr:img-hyste diyisi bardi....koptum orda...
bilmiyorum Asi Demir diyince bana bir degisik geliyor....kiz i harfini bastira bastira söylüyor
dün reytinglerdeki genel sonuçlara baktım da prime-time de show tv 1. herhalde var mısın yok musun sayesinde total dede kanal d 1. asi beyaz show arka sokaklar ve ana haber bülteniyle herhalde bakalım nasıl gelicek reytingler her halukarda 1.liği hakediyoruz
haklısın angels18.. demirin bişey kafasını kurcaladığında etrafada çok yansıtıyor.. asininde bi suçu olmuyor ama kız üzerine alınacak diye korkuorum..
aklıma demirin pişman olduğunu düşünmesi bile geldi alalah korusun tabi:img-blush
umarım nişan gecesi o şekilde kapanmaz demir her ne kadar kafasını çocuk meselesi kurcalasada asiye bi merhaba der en azından..
ben bu bölüm en cok neriman hanima güldüm..
kadin resmen KURTA KUZU TESLIM EDIYOR.:img-hyste:img-hyste..Asiyi dikti kerim ve defnenin basina...
Defneye laflar ediyor....agiz agiza burun burunaydiniz diye....bilseki Asi....oooo..
birde tarladaki sahne...Gülbeyaz76 arkadasim cok güzel anlatmis....bu ihsanda saftirik mi ne ya???iyi didismeyecekler diye seviniyor:img-hyste:img-hyste...bi bilse arkada ne tür konusmalar geciyor....:img-hyste
Adam önden ökkes le gidiyor, hic sormuyor Demir le Asi napiyorlar geride diye...ama dogruya didismediklerine göre bi sorun yok...zaten ne oluyorsa didismeden sonra oluyor:img-hyste:img-hyste
Ama bu ölüm Asinin tavirlarina bayildim...öpüsmeden sonraki o utangac tavirlari, eve giderken yanagini oksamasi, yorganiyla yüzünü kapamasi ve masadaki surat ifadesi cok tatliydi....
bir kac arkadasimiz demis...Demir karakteri banada güven veriyor...ama su anda kafasi allak bullak...kafasindaki soru isaretlerine bir cevap bulana kadar, biraz icine kapanabilir, tavirlari degisebilir...Ama insallah bu arada Asiye haksiz davranmaz...Ama dedigim gibi güvenilir biri...demirin demir gibi, saglam bir karakteri var, yani yan cizmez bence....
daha nisanin ikinci yarisi var...:img-yes:
ben dünkü bölümü hiç beğenmedim.ne umdum ne buldum.hani aşka yelken açacaklardı.ve de ihsan beye çok kızgınım.karısının ve çocuklarının gözünün önünde nasıl süheylaya bakıyor.ben neriman hanımı çok seviyorum ve böyle kandırılmayı haketmiyor.kızlar da.yaşanmış bitmiş.artık senin bir ailen var.ve de demir asiye umarım tavır almaz.ben artık aşk istiyorum dizi de.cemal ağa ya kızmıyorum.sonuç ta kızını düşünüyorzamanlama yanlış.kimse kızının kandırılmasına göz yummaz.
oku oku bitiremedim yorumlarınızı kac sayfa yahu :img-hyste
bölüm yorumumu da yapayim ben;
öpüsme sahnesinin ardından gelen Asi'nin yanagini oksama sacini tutma harikaydı Demir öptügüne cok mutlu gibi duruyodu :img-yes: Defne'nin suphesi,Asi'nin yorgani üstüne çekmesi hepsi çok hoştu tam yerinde repliklerdi bence..Neriman'ın korkusunu da anlayabiliyorum kendi başına gelenlerin kızlarınada olmasını istemiyo ama abartıyo gibi..Ben Asi köşe bucak kaçar Demirden diye düşünüyordum ama olmadi kaçmamasida süper oldu :happy0064 Demir ertesi gün Asi'yi göremeyince bir hayal kırıklıgı yasadi ama kendini çabuk toplarladi..Tarlada Asi'nin geldiğini görünce nasil kitlendi Asi'ye cnm ya :img-in_lo At sahnesi harkaydı sadece Demir'in Asi'yi bu konuda ikna edeceği belliydi zaten bence...Asi'nin elini demirin beline dolamasi demirin elini oksamasi fln hepsi süperdi :) Neriman'da tam zamaninda aradi yanii..Kenan'ın gitmesi çok sönük kaldı o kadar ortalığı karıştırdı sonrada böyle sessiz sedasiz gitti..Ceylan'ın abla seni klibimde oynatıcam demesi çok hoştu :good: Asi cidden güzeldi ama Demir hiç bir tepki vermedi :(
Ama ben şöyle düşünüyorum Demir'in tepkisi yerinde yanii yaşadıkları teyzesinin çocuğu,asi,ihsan bey,annesi derken Demir'in de içine kapanmasi ve afallamasi çok normal bunu Asi'ye yansıtmasaydi hepimizi çok mutlu ederdi ama o anlık bir sinir öfke kaygı ile ne yapacağını bilemedi ve bunu sırf asiye diil herkese yansıttı ama normal diye düşünüyorum ben :img-wink:
Birde dediğiniz gibi daha nişan bitmedi Demir heran kendine gelip geçmişi olanları öfkesini herşeyi bir kenara bırakıp yine Asi ile aşkı ile olmak isteyebilir buda senaristlerimizin insafına kalmış :icon_whis
:img-hyste:img-hyste neriman hanım asiyle defnenin işbirliği yaptığını öğrenirse bir gün küplere biner:img-hyste
zaten asiye defneyle ilgili güvenmesi kabahat bozacının şahidi şıracı
asi defneyi ele verirmi hiç:D
tabi demir efendide hiç fırsatı kaçırmıyor asinin öünde atla dönüp durması falan çok hoştu yani nasıl davranıcağını çok iyi biliyor asiyi nerde nasıl etkileyeceğinide..:img-in_lo:img-in_lo
:img-hysteben dünkü bölümü hiç beğenmedim.ne umdum ne buldum.hani aşka yelken açacaklardı.ve de ihsan beye çok kızgınım.karısının ve çocuklarının gözünün önünde nasıl süheylaya bakıyor.ben neriman hanımı çok seviyorum ve böyle kandırılmayı haketmiyor.kızlar da.yaşanmış bitmiş.artık senin bir ailen var.ve de demir asiye umarım tavır almaz.ben artık aşk istiyorum dizi de.cemal ağa ya kızmıyorum.sonuç ta kızını düşünüyorzamanlama yanlış.kimse kızının kandırılmasına göz yummaz.
İhsan'ın Süheylayla dediğiniz gibi bu kadar ilgilenmesi benide rahatsız etti....
İhsan ,Demir den tırsıyo teyzesi için...kaçamak bakışlar ..hoşş Demir yakaladı bir keç kez Süheyla ve İhsanın bakışmalarını ama .......komik olan :img-hysteDemir'de Asi yüzünden İhsan'a mahkum....oda onun kızı......teyze Demir'in sorumluluğunda ,Asi de İhsan'ın ...durum 1-1 ......
Ama yinede Demir'cim dedimya daha güven veriyor bana....İhsan bazen gerçekten saf....insan tarafı çok güçlü ama safff.....Leyla balkona gelince Demir,Asiye nasıl bir bakış baktıda yolladı onu içeriye....bak İhsan öğren babacım....aç gözünü saf olma öyle....:img-hyste
mrh arkadaşlar daha önce buraya yorum hiç yazmamıştım ama dünkü bölümden dolayı dayanamadım bugün bişeyler yazayım dedim tabi benide aranıza alırsanız.Yorumuma gelince bence dün akşamki bölüm at sahnesinden sonra tam bir fiyaskoydu benim için. çok merak ediyorum senaristler neye dayanarak daha tam anlamıyla başlamamış olan bu aşkı böyle bişeyle mahvettiler.bari bir bölümlükte olsa çiftimizin aşk sahnelerini görseydik.bu sefer verilen tüyoların çoğu çıkmadı.gecen sezon aynı gün olan diziyi herkes bilir hala devam ediyo aynı burdada olan iletişimsizlikten dolayı yanlış anlaşılmalardan dolayı ne hale geldiğini. dün akşam bizim dizininde saçmalamaya başladığını düşündüm ister istemez.ve acaba benimmi kaderim çok sevipde izlediğim diziler biyerden sonra bu hale geliyo.kısaca dün akşamki bölüm için büyük beklentiler içinde olduğum için benim için tam bir hayal kırıklığı yaşandı.bu arada asi çok güzel olmuştu demirin ona öyle buz gibi bakmasıda ayrıca tuaf bir durumdu.bu seneryolar artık sıkıcı olmaya başladı her dizide aynı şey büyükler geçmişte birşeyler yapar kabak bizimkilerin başında patlar.
dün bnm baya beğendiğim hatta güldüğüm asi-demir sahnelerinden bikaçını yazacam arkadaşlar...:img-in_lo
***önce üpücükten sonra asi de demir de mest...o sahneler süperdi...asinin bi gitmem lazım deyişi var:)
***sonra bi arkadaşımız da yazmış giderken yanağını okşadı ya demir yanağına dokunmalar fln asi baya etkilendi:)
***sonra demir arabaya bindi ya kerim bişiler diyo demir daha orda kalmış sallamıyo kerimi:img-hyste
***sonra asi-defne sahnesi de süperdi...defne ısrar ettikçe asi kızarıyo:)yorganı üstüne çekti fln ya defnenin çaktığını da anlayınca...defne ve asi çok ii kardeşler valla hiç j-kavga ettiklerini görmedik,ohoo biz kardeşimle,ablamla gün içinde ne kadar kavga ediyoruz,maşalllah hiç hep ii araları...:)
***sonra ertesi sabah demir'in asiyi arayışı,sonra asi yok mu?:img-blush:
***sonra asi gelince çocuk koptu resmen ortamdan....aslan beni dinliyo musunuz diyo,demir duymuyo bile...bi de asi gelince çizmelerinin hali ayrı bi trajediydi,demirin de direk dikkatini çekti:)
***sonra yok tekrar at için özür dilemeler,at binmek içimden gelmiyo fln...sonra toplantıda hala aklı aside,kalkıp ata binmeler...coştu demir bu bölüm...
***zaten sonra asinin etrafında atla dönmeler,bakışlar fln bu bölüm baya coştular maşalah:img-hyste: defne-kerim buluşması harbi asi ve demire yaradı
***hele o elini fln okşamalr harbi süper sahnler vardı....
Ama ben şöyle düşünüyorum Demir'in tepkisi yerinde yanii yaşadıkları teyzesinin çocuğu,asi,ihsan bey,annesi derken Demir'in de içine kapanmasi ve afallamasi çok normal bunu Asi'ye yansıtmasaydi hepimizi çok mutlu ederdi ama o anlık bir sinir öfke kaygı ile ne yapacağını bilemedi ve bunu sırf asiye diil herkese yansıttı ama normal diye düşünüyorum ben :img-wink:
demirin asiye bu durumu yansıtmaması lazım dediğin gibi çünkü asiin bu durumda en ufak bi suçu yok..
demiride anlıyorum.. zor günler geçiriyor teyzesini annesi gibi görmüş şimdiye kadar onun üzülmesi karşısında erimesi demiride çok fazla etkiliyor
nişandan beklediğimi bulamadığımı yazmıştım hakikatende şimdiye kadarki kısımda öyle.. ancak daha bitmedi nişan tabi..
demirin kendini toparladığını ve sadece kerimin defnenin mutluluğuna ortak olduğunu ve asiyle ilgili planlarını yaptığını görmek istiyorum:)
Şimdi benim anlamadığım ne ?anlayan biri varsa bana söylerse çok sevinirim.....Kesinlikle ve kesinlikle Süheyla'nın oğlu ASLAN.....bu kesin arakadaşlar :img-wink: asla değişmeyecek bir durum bu....başında böyleydi senaryo bunu iyi biliyorum değiştirmezlerse sonra tabi bilemem...:icon_whis
Akşamki duruma göre,şimdi daha önce bir bebek kesin ölmüşmü? ozaman öldüyse Ökkeş'in oğlu ,onu gömüp Aslan'ı ölen bebeğin yerine koydukları kesin...bu tamam ama,ölmediyse ki daha önce kozcuoğlunda o sıralar bebek ölümü olmadı gibi bie cümlemi vardı tam hatırlamıyorum ama....Dünki borsacı Murat ,Ökkeş'e de benziyor gibiydi:img-in_lo ama adam tutup kendi çocuğunu başkasına niye versin ,yada verdirsin....?????? bu konuda karıştım ben.....o çocuk başkasının çocuğumu ? aranan çocuk Aslan ama dünki neydi öyle???
hani demir toplantiyi gene ciftlikte yaptiya...
ben icimden orada dedim...
yakinda bu ciftligin bahcesine bi tane ofis yaptirir...toplanti arasinda Asiyi calisirken izlemek icin.,..
masallah demir adam...bütün gün tarla bayir..nerdeyse ofise ugramayacak...
yani korkuyorum, demirde yakinda ciftci olacak, holdingi falan birakacak diye...(sonrada ihsan beye dönecek diye :img-hyste)
allahtan demir saf degil ihsan gibi....adam hala anlamadi demir ve asi olayini:img-hyste
Evdeki kargaşadan dolayı o kısmı atlamışım .Her ikinizde cevaplarınız için teşekkür ederim..
evet işler süheylada çözülüyor ama oda bunca yıl konuşmamış nasıl konuşacak bilemiyorum hele birde demire söyledi ya sana anlatamayacağım senin anlayamayacağın şeylerde var .
yani benim demirim kendi bu işi zorlada olsa ortaya çıkaracak gibi geliyor bana o bu işin peşini bırakmaz artık.
Canım herşeye kendini kapatıyor diyen bendim zaten ama....bu bir selamı da mı keser yahu? onu olgun buluyorum yazdım zaten ...ama bir selam ya kuru merhaba da demedi ....deseydi iyi olmazmıydı yani?
kesinlikle iyi olurdu sonucta asinin hiç bir sucu yok sadece ihsan babası suçu buysa eğer ama baska sucu yok ki demir olayları bazen fazla abartıyor fazla kendini kapatıyor bu kadarıda iyi değil ki bir kere insan sağlığına zararlı
demirin asiye bu durumu yansıtmaması lazım dediğin gibi çünkü asiin bu durumda en ufak bi suçu yok..
demiride anlıyorum.. zor günler geçiriyor teyzesini annesi gibi görmüş şimdiye kadar onun üzülmesi karşısında erimesi demiride çok fazla etkiliyor
nişandan beklediğimi bulamadığımı yazmıştım hakikatende şimdiye kadarki kısımda öyle.. ancak daha bitmedi nişan tabi..
demirin kendini toparladığını ve sadece kerimin defnenin mutluluğuna ortak olduğunu ve asiyle ilgili planlarını yaptığını görmek istiyorum:)
aslinda yansıtmamasi lazım ama demir öyle şeyler yaşamış ki yansıtması normal diyo insan nerdeyse...Asi'nin hiçbir suçu yok bu konuda inşallah aklında gelir bu demirin :img-yes::img-yes:
Birde Aslan kesin süheylanın çocuğu bu kesine kesin ama neden Murat'ı seneryoya sokma ihtiyaci hissettiler :icon_whis anlayan beri gelsin :img-hyste
Şimdi benim anlamadığım ne ?anlayan biri varsa bana söylerse çok sevinirim.....Kesinlikle ve kesinlikle Süheyla'nın oğlu ASLAN.....bu kesin arakadaşlar :img-wink: asla değişmeyecek bir durum bu....başında böyleydi senaryo bunu iyi biliyorum değiştirmezlerse sonra tabi bilemem...:icon_whis
Akşamki duruma göre,şimdi daha önce bir bebek kesin ölmüşmü? ozaman öldüyse Ökkeş'in oğlu ,onu gömüp Aslan'ı ölen bebeğin yerine koydukları kesin...bu tamam ama,ölmediyse ki daha önce kozcuoğlunda o sıralar bebek ölümü olmadı gibi bie cümlemi vardı tam hatırlamıyorum ama....Dünki borsacı Murat ,Ökkeş'e de benziyor gibiydi:img-in_lo ama adam tutup kendi çocuğunu başkasına niye versin ,yada verdirsin....?????? bu konuda karıştım ben.....o çocuk başkasının çocuğumu ? aranan çocuk Aslan ama dünki neydi öyle???
bana kalırsa bu durum tamamen o ebe kadının yanıltması ve cemal ağanında sazan gibi buldum çocuğu diye atlaması..
aslında ebe olan kadın öyle bişey demedi çocuk budurda demedi cemal ağa senaryoyu çok yakın bulduğu için atladı olaya
bence bu durumu demir çözücek demirin anında bu olaya inanmasını beklemiyorum ben kesinlkle arkasını araştıracak ve aslan olduğu ortaya çıkacak..
selam :)
dün akşamki bölüme hepiniz gibi bende bayıldım:img-wink: bölüm başı özellikle çok harikaydı ama sonu kötü bitti..ben hala o çocugun süheylanın çocugu olduguna inanmıyorum..bence aslan onun oglu..babası ihsan olabilir mi orasını da çok merak ediyorum..heyecanlı ve sürükleyici bir dizi oldu asi..gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliycez artık :)
Asi annesiyle ve Defneyle içeri girerken farkettiniz mi?saçını düzeltirken Yanağına elini gezdiriyor....şokkkkkk...:img-hysteannesini doğru düzgün dinlediğini hiç sanmıyorum ben o an.......Adam asil adam.....senin yasının bitmesini bekliyorum tarzında bir laf söledi Asiye......vayyy beee.......aşka bak....ama kapama be şekerim kendini bu kadar değilmi ?:img-blush
kesinlikle doğru kelimeyi bulmuşsun arkadaşım banada öyle güven veriyor demir. oo sakin sessiz ama aynı zamanda kendinden çok emin çok düşünerek konuşuyor kesinlikle fevri hareket etmiyor.
ihsan iş teklifindede bulunduğunda süheyla tezesine demiştiki hemen kabu letmedim bilmiyorum biraz düşüneceğim.
ve çok kendinden emin yanlış bir şeyler yapmıyacağını ben biliyorum demirin.
kırmızı ile gösterdiğim yerdeki demirn hareketine bayıldım zaten o kadar kendinden emin öyle bir duruşu varki. çok sakin çok ciddi.her hareketi çok önemli bencede.
mavili kısım için ise evet gerçekten güzel sahneydi asi gibi bir bayan için bu hareket gerçekten çok önemli aslında bu davranışlar hep asi ve demirin birbirlerinden ne kadar etkilendiklerini ispatlıyor yani seni seviyorum cümlesine gerek yok aslında.
ve evet senin yasının bitmesini bekliyorum ne demek çok önemli aslında asinin atı öldüğünden beri ikiside ata binmemişti ama demir birden atına atladı ve asinin duygularına da güvenerek gitti ve onun da çağırdı atın üztüne bence zaten asinin de bu teklifi kabul edeceğinin biliyordu .
ki demir bu emin olmadığı bir şeyi yaparmı??
Bana da saçma gelen bir durum var. Melek o tokanın Demir tarafından Asiye verileceğini nereden biliyordu? Onların aşklarını o zaman herkes biliyor ve sessiz mi kalıyor.Defne ihsan bey ,Kerim ...
haklısın angels18.. demirin bişey kafasını kurcaladığında etrafada çok yansıtıyor.. asininde bi suçu olmuyor ama kız üzerine alınacak diye korkuorum..
aklıma demirin pişman olduğunu düşünmesi bile geldi alalah korusun tabi:img-blush
umarım nişan gecesi o şekilde kapanmaz demir her ne kadar kafasını çocuk meselesi kurcalasada asiye bi merhaba der en azından..
bence asi bunu düşünecek yani yanlış anlama olacaksa asi tarafından sesin dediğin çok mantıklı ondan sonra asi ve demir uzunn bir bölüm birlerşmezler artık ya hayatta yanlış anlamalar olmasa ne iyi olur ama bu yanlış anlamayı yaratan demirin tavrı cok yanlış davranıyor cok böyle yapması iyi değil ki kendi ruh haline zarar veriyor etrafındaki insanlarda bundan nasibini alıyor off off umarım asi ve demirin aşkı başlamadan bitmez kapanmayan yaralar oluşacak gibi gözüküyor ama......
aslanın farketmesi çok hoş oldu bence birileri artık farketsin ya.
zaten kızını güya çok iyi tanıyan ihsan beyde tın yok maşallah hiç bir şey anlamıyor asi ile demirin davranışlarından .
ben ilk ihsan bey anlar diye düşündüm ama oooooooooo ihsan beyin biraz anlayışı kıt sanki.
yada asiiçin böyle bir hiç aklına gelmiyor olabilir asi çok katı ya asinin böyle bir erkekten etkileneceğini düşünemiyor olabilir.
evet yemekte olsun nişanda olsun selam verebilirdi ama demir işte .yapacak bi tuhaflık kızdıracak illa asiyi.
yaprak.dökümü 09-02-08, 12:51 çok güzel bi bölümdü bence de:)
özellikle ilk sahneleri harikaydı.:img-in_loama bu güzel sahneler biraz çabuk bitti.demirin gerçekleri öğrenmesi onu asiden uzaklaştırdı.demir asiye aldığı tarağı bile vermedi.umarım gelecek bölümde böyle devam etmez.bu arada asi çok güzel olmuştu:img-in_lo
beğendiğim sahnelerden biride çeyiz paylaşımının olduğu sahneydi.hereke halısına karşılık asinin bere istemesi falan...:)
arkadaşlar zaten demir o sahnede sadece asiye takılmak istedi yoksa aman buda ne pasaklı kızmış diye düşümedi .
çizmeleri tabi çamur olacak o kadar yağmur yağdı gece yollar hep çamur.
tabi birde demir bey kendisi her durumda çok şık maşallah .demir bu hafta çok şıktı kesinlikle takım bir erkeğe anca bu kadar yakışır.lütfen demirime saçma sapan kazaklar giydirmeyin.
Bana da saçma gelen bir durum var. Melek o tokanın Demir tarafından Asiye verileceğini nereden biliyordu? Onların aşklarını o zaman herkes biliyor ve sessiz mi kalıyor.Defne ihsan bey ,Kerim ...
sanırım melek anladı asiyle demir arasında ufaktan bişeyler olduğunu..
yada melek o tokaya daha önce baktıklarında asi ablama alalım diye tutturdu demirlede ozamanlar araları iyi değildi demir olmaz falan dedi şimdi aralarında bişeyler başladı ve meleğe o tokayı hatırlattı böyle bişeyde olabilir:D
tabi şuanda salladım bunu:D o kısmı daha açık vermeleri gerekiyordu..:img-yes:
bide benim anlamadığım defneyle asinin yataktaki konuşması yarıda kesildi... asi defneye olanları anlattımı anlatmadımı yada defne ne kadarını biliyor bunu bilmiyoruz defne anlatmadan biyere gitmem dedi sonra sabah olduğunu gösterdiler:img-blush
kesinlikle doğru kelimeyi bulmuşsun arkadaşım banada öyle güven veriyor demir. oo sakin sessiz ama aynı zamanda kendinden çok emin çok düşünerek konuşuyor kesinlikle fevri hareket etmiyor.
ihsan iş teklifindede bulunduğunda süheyla tezesine demiştiki hemen kabu letmedim bilmiyorum biraz düşüneceğim.
kırmızı ile gösterdiğim yerdeki demirn hareketine bayıldım zaten o kadar kendinden emin öyle bir duruşu varki. çok sakin çok ciddi.her hareketi çok önemli bencede.
mavili kısım için ise evet gerçekten güzel sahneydi asi gibi bir bayan için bu hareket gerçekten çok önemli aslında bu davranışlar hep asi ve demirin birbirlerinden ne kadar etkilendiklerini ispatlıyor yani seni seviyorum cümlesine gerek yok aslında.
ve evet senin yasının bitmesini bekliyorum ne demek çok önemli aslında asinin atı öldüğünden beri ikiside ata binmemişti ama demir birden atına atladı ve asinin duygularına da güvenerek gitti ve onun da çağırdı atın üztüne bence zaten asinin de bu teklifi kabul edeceğinin biliyordu .
Bende yazdıklarınıza katılıyorum... Başta kızmıştım ama düşündükçe mantıklı geliyor...
Demir'in o anki hareketleri normal ve yerinde olan tepkilerdi... Teyzesinin oğlunu görüyor babasının İhsan olduğunu ve onlardan saklamaya çalıştığını zannederek İhsan Bey'in kızını Asi'yi görüyor... Daha öncede yazmıştım tekrar izleyincede farkettim... Demir "Şimdi ne olucak..? Biz ne olucaz..?"der gibiydi bakarken...
Kendini kontrol edebildi... Daha sert tepkiler verebilirdi... Gidip İhsan Bey'e hesap sorabilir veya yumruğu çakabilirdi...
İlk sahne ve sonrası, ilk karşılaşmaları, at sahnesi ve daha önce Asi için söylediği sözler onu kırmayacağının kıramayacağının göstergesi... Ama gelişen olaylar yüzünden ikisinin arasında problemler çıkarsa bunlar onların engelleyemeyeceği şeyler...
Daha sakin bir şekilde bekleyip görücez...
GULBEYAZ76 09-02-08, 12:57 Tarladan dönüyorlar Demirin çiftliğin önünde İhsan bugünlük yapacak işimiz kalmadı bizde gidelim malum nişan alışverişimiz var diyor ve çiftliğine gidiyor.Aside ordan sahile Defnelerle buluşmaya gidiyor.Demir çiftlikte toplantı yapıyor ve atına atlayıp sahile gidiyor.Leyla dışarda Demiri ararken İhsana nasıl rastlıyor?:img-hysteİhsan nişan hazırlığı yapmak için ordan ayrılmamışmıydı?:img-hyste
arkadaşlar zaten demir o sahnede sadece asiye takılmak istedi yoksa aman buda ne pasaklı kızmış diye düşümedi .
çizmeleri tabi çamur olacak o kadar yağmur yağdı gece yollar hep çamur.
tabi birde demir bey kendisi her durumda çok şık maşallah .demir bu hafta çok şıktı kesinlikle takım bir erkeğe anca bu kadar yakışır.lütfen demirime saçma sapan kazaklar giydirmeyin.
:img-hyste evet yaaa demire o kazağı bidaha giydirmesinler demeye unutmuştum ben hatırladığım iyi oldu.. siyahların atkının kravatın ceketin bu kadar yakıştığı biri daha olmaz ama dediğin gibi o kazağı bidaha giymesin:D
bide baya dar bişeydi yanlış hatırlamıyorsam çok garip göründü gözüme:D
bence o çizme olayını demir laf atmak için söyledi:D sırf asiyle konuşmak için yoksa zaten asi sürekli toprakta geziyor.. çizmeleri çamur oluyor tabi :img-icecr:icon_whis
Evet canımcım....bana güven veren bir karakter izlerken....öyle hissettim ben ...otokontrolünü iyi kullanıyor...Sanki Demir ,asla yanlış yapmaz diye bir his içimdeki....yaparsada hesaplıdır ...bilerektir..yada oyunun kurallarını bilmiyor ama öğrenmeye çabalıyor gibi geliyor bana....Demir,oyunu kuralına göre oynamak istiyor...düşünüyor,tartıyor,biçiyor...sanırım onun bu güvenilirliğini Asi'de anlamaya başladı....Asi ,güçlü bir karakter ,kolay teslim olmuyor ama Demir kendi kadar güçlü bir karakter gördüğünde hayran oldu bunu biliyoruz....belki Asiyi kırmamak,üzmemek adına kapandı içine ama bir merhabada deseydi ne olurdu ...?yemekte ben bekledim açıkçası....kıza belli etme bari ama bekleyelim bakalım Demir,boşuna değildir gibi geliyor bana......çünküüüü diye başlayan bir açıklaması vardı tarlada:img-yes:bundada vardır belki bir çünkü............
Tarladan dönüyorlar Demirin çiftliğin önünde İhsan bugünlük yapacak işimiz kalmadı bizde gidelim malum nişan alışverişimiz var diyor ve çiftliğine gidiyor.Aside ordan sahile Defnelerle buluşmaya gidiyor.Demir çiftlikte toplantı yapıyor ve atına atlayıp sahile gidiyor.Leyla dışarda Demiri ararken İhsana nasıl rastlıyor?:img-hysteİhsan nişan hazırlığı yapmak için ordan ayrılmamışmıydı?:img-hyste
yeni gidiyordu o an..bence mantık hatası yok..başka bir arkadaşta asiyle defnenin konuşması yarım kaldı demiş..kız zaten anladı..yüzünden belli ne oldugu dedi..nasıl öpüştügünü ayrıntılı anlatacak mıydı yani..bence o sahne de normal..son sahne saçmaydı..cemal aga herkesi odaya çagırdı..demir o an ki yogun hislerle asinin güzelligini görüp peşine düşecegine..olayları anlamaya gitti..:img-blush
mrh arkadaşlar daha önce buraya yorum hiç yazmamıştım ama dünkü bölümden dolayı dayanamadım bugün bişeyler yazayım dedim tabi benide aranıza alırsanız.Yorumuma gelince bence dün akşamki bölüm at sahnesinden sonra tam bir fiyaskoydu benim için. çok merak ediyorum senaristler neye dayanarak daha tam anlamıyla başlamamış olan bu aşkı böyle bişeyle mahvettiler.bari bir bölümlükte olsa çiftimizin aşk sahnelerini görseydik.bu sefer verilen tüyoların çoğu çıkmadı.gecen sezon aynı gün olan diziyi herkes bilir hala devam ediyo aynı burdada olan iletişimsizlikten dolayı yanlış anlaşılmalardan dolayı ne hale geldiğini. dün akşam bizim dizininde saçmalamaya başladığını düşündüm ister istemez.ve acaba benimmi kaderim çok sevipde izlediğim diziler biyerden sonra bu hale geliyo.kısaca dün akşamki bölüm için büyük beklentiler içinde olduğum için benim için tam bir hayal kırıklığı yaşandı.bu arada asi çok güzel olmuştu demirin ona öyle buz gibi bakmasıda ayrıca tuaf bir durumdu.bu seneryolar artık sıkıcı olmaya başladı her dizide aynı şey büyükler geçmişte birşeyler yapar kabak bizimkilerin başında patlar.
canım aramıza hoşgeldin ama merak etme bence çok güzel olacak yine ve çok farklı bir dizi bence asi .
demir ve asi arasında yaşanan olaylar ve hele demir karekteri bence çok farklı yaşıyor duygularını .
sadece sorun beklenti çok olduğunda istediğimiz olmayınca üzülüyoruz .
ama zaten ben demir ve asinin aşkının çok çabuk ilerlemesini istemiyorum hele demirin hemen seni seviyorum demesini hiç istemiyorum .
çünkü onlar zaten bunu biliyorlar ve bunu da bize çok güzel hissettiriyorlar.
dün ne izledim anlayamadım..zaten doğru düzgün izleyemedimde,reklam aralarına babamın 5 dk geçikmeli açması..araya bi konu katıp tv sesi dışında evdeki herkesin sesi karışınca hiç bişey anlayamadım..bugünnetten izledim, küçüküçük birşeyi kaçırmamak için durdura durdura izledim.,bir anda herşeye nasıl alt üst oldu..bölümün ilk yarısıyla son yarısının neden birbirine zıt lduğunu..
çok acayip oldum bölüm bittiğinde..başımdan kaynr sular indi sanki..ya noluyoruz hani dans hani "seni seviyorum "dedim..
ilk sahneler çok güzeldi,çok abartılmadan etkileyici bir öpücük olmuş...beni etkileyen öpücük sonrası sahneler oldu..demirin mest oluşu..asinin kendinden geçmesi( feleğini şaşırdı :D )... (bana acayip gelen öpücükten sonraki sahnede keirm defne sahnesinin çok uzun olması,yani ora asi demir orda napıyo dedim..hani o an sahne bitip asiyle demir donuyosa sorun değil..ama sonulta zaman akıyor , o zamanda demirin eli asinin yanağındamı takılımı kaldı acaba :D )
at sahneside güzeldi..ama benim anlamadığım o sahnede asiyle demir neydi :D yani , iki sevgilimi, iki arkadaşmı,iki birbirinden etkilenen genç mi,valla çok acayip bir bölümdü.tam diyorum bunlar sevgili artık,herşey oldu bitti ama bakıyorum o yakınlıkta yok...çekimler, sahneler,duygular gerçekten çok karışıktı..
aslan süheylanın oğlu bu artık kesin benim için, hadi cemal ağa çok biliyorum ben herşeyi hallederim modunda olduğu için ne yaptığını bilmiyor.. ama bundan sonra ne olacak... ihsan hayır süheylanın çocuğu o değil mi diyecek..yoksaişine gelip ,sesini çıkarmayacakmı..ben bunu çok merak ediyorum..
demirin kafası çok karışık..birden çok başka bi olayın içine girdi..bi yandan teyzesinin oğlu,öbür yandan çocuğun kimden olduğuna dair şüphesi diğer yandan asi... ama ben demirden asiye karşı bu kadar tereddütlü olması..ikilemde kalmasını beklemezdim..herşeyden öte tutması gerekir asiyi..bu kdar yaklaşmışken, asiden uzaklaşması..kaçması çok kötü olur..son sahne benim için çok kötüydü başta dediğim gibi çok kötü oldum..masum masum bakan asi ,elindeki tarağı sıkıp,ne yapacağını bilemeyen demir:icon_sorr:(
ben leylaya çok uyuz oluyordum ama bu bölüm ısınmaya başladım daha doğrusu aile girince araya ,onak kızmamaya başladım..böyle anne babamı olurya, kerimin tepkisi az bile..beni çok etkiledi kerim ve leylanın durumu..defneyle deniz kenarında otuturken söyledikleri çok etkiledi..birde bunca sene hiç bişey yapmamış anne şimdi oturup yemke masasında "anne"sıfatına bürünmeye çalışması süheylaya çok büyük haksızlık..
süheyla demişken...ben süheylanın açık saçlı haline bayıldımmmm...10 yaş genc gözüküyodu..ciddi anlamda gözlerim inanamadım, çok güzeldi..ben dir daha açık saçlı genc kız süheylayı görmek istiyorum :)
aslanla melek çok yakışıyolar ,çok şekerler,uyumlular...aslanı çok seviyorum yaa ,varmı onun gib bi cins daha..
bundan sonra ne olur,yine kimler neyi karıştırır bilemem ama ,demir asiye uzak davranmasın kaçmasın,asiyide kendinide üzmesin..aşkını doya doya yaşasın...(kim duyacak sesimi acaba :(:( )
Demir de artık Asiyi bakımlı görmek istiyor gibi geldi bana.Akşam ki olaydan sonra tarlada rastladıklarında hemen ayağının çamurunu sordu. Bundan önce pek ilgilenmezdi.Aside o çamurlu ayakla sahilde ata bile bindi.AŞK ilerlerse [inşallah] biraz kendine bak der gibime geliyor.Çünkü kendi çok şık giyiniyor.
Hele kot üzerine beyaz gömlek ve ceket giyince çok daha yakışıklı oluyo bence Murat :img-in_lo:img-in_lo:icon_whis
Bide sonunda İhsan diğer kızlarınında farkına vararak Defne ile ilgilendi birazda ben bi an o küpeleride Asi'ye verecek diye korktum :img-hyste:img-hyste
Evet canımcım....bana güven veren bir karakter izlerken....öyle hissettim ben ...otokontrolünü iyi kullanıyor...Sanki Demir ,asla yanlış yapmaz diye bir his içimdeki....yaparsada hesaplıdır ...bilerektir..yada oyunun kurallarını bilmiyor ama öğrenmeye çabalıyor gibi geliyor bana....Demir,oyunu kuralına göre oynamak istiyor...düşünüyor,tartıyor,biçiyor...sanırım onun bu güvenilirliğini Asi'de anlamaya başladı....Asi ,güçlü bir karakter ,kolay teslim olmuyor ama Demir kendi kadar güçlü bir karakter gördüğünde hayran oldu bunu biliyoruz....belki Asiyi kırmamak,üzmemek adına kapandı içine ama bir merhabada deseydi ne olurdu ...?yemekte ben bekledim açıkçası....kıza belli etme bari ama bekleyelim bakalım Demir,boşuna değildir gibi geliyor bana......çünküüüü diye başlayan bir açıklaması vardı tarlada:img-yes:bundada vardır belki bir çünkü............
evet işte bencede demir böyle davranıyorsa mutlaka kafasında kurduğu düşündüğü bir şey vardır.
zaten bu meseleye asiyi pek karıştıracağını sanmıyorum yani yine kendisi kendi yöntemleri ile halletmek isteyecektir ve bunuda ihsana yönelerek yapacaktır.ama bu sırada asi onu beklermi .asi bu sessiz tek başına halletmeleri anlamayacağı için kızarsa demire o zaman işin içinden çıkamayız işte.
Demir sanki asiye asi canım bi tanem dur bi dakika şu meseleyi bi halledeyim inan sana döneceğim der gibiydi.
evet bu konudada katılıyorum aside aynı bizim gibi demire inanıp güvendiği için ona kendini açtı ve artık ondan kaçmıyor.
tabi bu son hareketini anlamayacaktır buna asinin ne tepki göstereceğini çok merak ediyorum.
neyseki defneyle biraz olsun konuşuyor ihsan bey:img-hyste diğer kızlarla hiç konuşmuyor sabah kalkıyor asi hadi tarlaya akşam yatıyor asi yarın tarlada napalım..:D:D
neriman hanım bazen kızmakta haklı sanki:D:D
bu arada ben defneyle asinin konuşmasının kesilmesini hata olarak görmedim..birden sabah olduğu gösterildi ve konu bidaha neden açılmadı diye merak ettim sanki asi defneye anlatmamış gibiydi oyüzden şaşırdım
arkada$lar.. merhaba.. :)
az önce bölümü yeniden izledim..
beni sinir eden durum ne biliyormusunuz..
demir her öfkelendiginde gidip asi'ye catiyo sanki..
yani kizcazin sucuymu$ gibi, ihsan la süheyla'nin arasinda
olup bitenler..
asi'nin hic bir sucu yokken, devamli gidip ondan cikariyo
hincini (!) :icon_sorr
ayrica, ben tokayi son tutu$undan sonra, verecegini sanmiyorum
zaaten melek cok üstüne dü$tü, ..ama demir'in ni$andan önceki
asik suratli hallerinden belliydi yine kozcuogullarina kar$i
bi duvar ördügü..
$imdi hic umudum kalmami$ olsada, en azindan asi'ye, sizinde
söylediginiz gibi, gidip bir konu$masi..
zaaten demir'den, asi'yi o kiyafetler icinde görünce, süper bi
baki$ bekliyodum,..daha öncede yazmi$tim..
ama sevincim kursagimda kaldi emi (!) :img-swoon
bu cemal aga da ne bicim insan, böyle güzel günü buldu
ortaligi kari$tiracak, eh be cemal aga .. ben sana ne diimki?!
rahat dursa $a$ardim.. :fighting2
Sımarık Cadı 09-02-08, 13:15 şimdii şu öpüşme sahnesini izledim bidaha...
öpüşme tarafı hariçç sahne etkileyiciydi bakışmalar fln...demirin asinin yanağını okşaması fln...
ama biraz tedirginlerdii sankii...yani nebilim kötü öpüştülerr...
:img-hyste:img-hyste
cook serttii...korktum walla...dün bukadar dikkatimii cekmemiştii...
GULBEYAZ76 09-02-08, 13:16 yeni gidiyordu o an..bence mantık hatası yok..
Nasıl yeni gidiyordu herkesten önce o gitti kendi evine Asi başka taraftan sahile gitti Demir onun üstüne birde toplantı yapıp ayrıldı çiftlikten İhsanın hala orda ne işi var.Leylanın İhsanı Süheylaya götürmeside yalnız bırakması da saçmaydı.
yaa reytinglerimiz neden düşmüşş yaa...:img-cray:
öpüşmek pek yaramadı diziye...
birsürü tuba hayranı tanıyorum sırf öpüşme sahnesi
var diye bu bölümü izlemeyen...:img-cray::img-cray:
offff yaa offf...
yok hayatım ölmüş çiflikte bir bebek ölmüş.
ökkeş süheyla hanımın bebeğini öldüreceklermiş oda bu bebeği kurtarmak için almış ve herkese kendi bebeği gibi göstermiş olabilir.
sadece şundan emin değilim ökkeş bebeği alıp başka birinede vermiş olabilir bence.
ben aranan çocuğun çok da aslan olduğuna emin değilim. yine biz sağ gösterip sol vurabilirler bence.
15. bölüm
14. ü öpüşme ile bitirmiştik....doğal olarak öpüşme ile başladık....:icon_whis
Kısa ama, çok etkili olmuş ki, bizim aşıklar, ne ayrılabildi ne sarılabildi....bu sahnedeki sorun, ne müzik ne de öpüşmenin kısa sürmesi... çünkü, zorla yapılan ama, birilerinin görebileceği bir ortamdaki öpüşme ancak bu kadar olur...:img-yes:
...Evet, bu sahnedeki sorun..... Defne ile Kerim.... arabaya dönülmeseydi, öpüşmenin de sonraki sahnelerinde etkisi çok fazla olurdu.... sahneden koptuk ne yazık ki... oyuncuların, gerçekten hoş olan görüntüleri olmasa, arabadan sonrak ayırlmalarını izlediğimiz haller bizi saramaya bilirdi... aynı duyguları aşılamaları güçtü gerçekten...
O sahneye geri dönelim... neler yansıdı bana.... uzun zamandır istediği birşeyi yapan, ama yaptığının neticesinden korkan bir erkek.... ilk durduğu anda, sitedekilerin bir çoğunun istediği, meşhur tokatı bekledi.... Asi, ise, hem sevdiği kişi tarafından zorla da olsa öpülmenin, hemde, bu öpücükten etkilenmenin yoğunluğunu verebildi.... ( 20-25 kişinin önünde bu sahneleri çekmekte, bu hisleri verebilmekte güç... ama, genç yeteneklerimiz bunları artık Türk seyircisine yansıtabiliyor... tebrik etmek şart oldu:good:).... nefes nefese, ama birbirlerinin gözlerinin içine bakmaları, ayrılamamaları.... yanağın okşanması.... çok şey söylemek istemek, ama, hiç bir şey söyleyememek.... devam etmek istemek ama, yapamamak..... hepsini aldım ben..... İnsanın, aşık olduğu kişi ile ilk öpüşmesindeki heyecan başka.... ilk öpücük hep başka zaten... ama aşk varsa bambaşka.... işte bu aşkı izlemek, onların midesinde uçuşan kelebeklere kadar hissetmek güzeldi....:img-in_lo
Defne-Kerim sahnesinde, kaldıkları yerden devam eden bir konuşma, ve, devamında, Defne'nin, görümcesinin memnuniyetsizliğinden dem vurup, anne ve babası ile tanışmak istemesi, aile bağlarıyla ilgili tezatlıkların zeminini hazırladı... Her aile yapısının aynı olmadığını, olamayacağını artık herkesin bildiği ortada.... Anne-baba olmak da evlat olmakta, körü körüne bağlılık gerektirmiyor.... doğruları yanlışları görmek için, Kerim'in ailesi kullanılmış... ilginç yaklaşımların dizilere, girmesi, beni memnun ediyor..... Dünya toz pembe değil... gerçekleri bilir ve ona göre yaşarsanız kırılmanızda ona göre azalır....
Maydanoz Neriman'ın..."Defne... Defne...Asi..." diye aranması, tüm romantizme, limon sıktı.... Asi'nin, kafa dönüşünden, ses duyduğunu anlamıştık.... bunun Maydanozdan geldiğinini de az çok tahmin etmiştik... Gerçi bu sahne bile hoştu.... yakalanacağını bile bile ayrılamaması Asi'nin, ne halde olduğunu hem bize, hem de Demir'e anlatıyordu....Neriman, eğilip Asi'lerden tarafa baktığında, onları görmedi mi acaba? İlginç !!!! Görmemiş demek ki.... Cin Neriman..!!!!
"Gitmem lazım"..... ben bu kızın gitmem lazım... bırak... gibi kelimelerin anlamını bildiğini sanmıyorum... gitmem lazım diyorsan gitmelisin... yok hala oradaysan... "gitmek istemiyorum" desene..." kaçır beni buradan" desene... deli kız.... ( bunlarıda diyecek yakında....)
"Anneni endişelendirdik... hadi git artık".... Sen, öyle bakarken o kız nereye gidecek.... yazık zavallım bir git derken "gitme kal" diyor... öbürü gitmem lazım derken" kal de" diyor..... ama iç sesleri böyle dediği için dış kulakları duymuyor.... yazık... çok yazık
Demir'in... dumur bakışı çok iyiydi ardından.... kalbide gitmiş Asi ile....
Neriman'ın kaynanalığı da evlere şenlik... kendi yediği haltları anımsatmak lazım... (gerçi kendisi unutmadığını sonraki sahnede belli etti)
Bu arada, benim aşk sarhoşu yalpalıyor dediğim sahne, senaryo gereği, yolun sağına geçmek içinmiş... bu fragmancıyı katletmek vacip yahu.... bu ne be... kandır kandırdığın kadar....Neyse ki, Kerim, arabayla yetiştide, ateşi sönsün diye debelenen Demir, hastalık kapmadan arabaya bindi....( senaristler... siz bindirmemiştiniz ama, Demir sizi de ters köşe yaptı :D)
Kerim-Demir sahnesinde, Demir'in şoke halinin devamı hoştu....:good:
Neriman'ın kızları yatakların yatırması zaten komikti...hemen akabinde, Defne'nin..." eyvahh annem çok sinirli" muhabbetinden...."Demir ile ne oldu aranızda" ya geçişi süperdi....Kendi mutlu olan insanlar, herkesin mutlu olmasını isterler... Defne, abla olarak kendi durumunu bir yana bırakıp, kardeşinin ruh haline çabuk geçiş yaptı... çok tatlı abla kardeş sahneleri vardı... Asi'nin "Birşey olmadı" sının yalan olduğunu bilen Defne, tüm sıkıştırmaları ile kardeşini çözdü.... gerçi keşke bizede anlatsaydı Asi..... bakışları görüyoruz ama, sözcükleri duymuyoruz.... (İÇ SES İSTİYORUZ)....."saklama yüzünden belli oluyor" dan sonra yorgan altına saklanmak.... HER ŞEYİ KABUL ETMEK demek....:img-yes: heleki, yorgan çekilirken, keyifle gülen Asi....:img-wink: Defne burada, "galiba tahmin ediyorum" dediğinde, dizinin senaristlerine kızdım.... cümle farklı olmalıydı...." bu benim başından beri tahmin ettiğim şey mi?"..... "anlamıştım zaten".... "biliyordum... ben bunu biliyordum"... gibi, eski olaylardan yola çıkan cümleler daha mantıklı olurdu... Defne, bu işi çok önceden beri tahmin ediyordu çünkü..... ha eğer tek anlatılmak istenen, öpüştükleri ise, bu da böyle kapalı geçiştirilmezdi..... "seni öperken gördüm".... diyebilirdi.... neyse, sahnenin tamamının güzelliği ile affedildiniz....:good:
Özetin basligi Asi-Demir aşka yelken aciyor idi ama ben pek öyle sahneler goremedim öpüsme sonrasi-at sahnesi haricinde hicde öyle olmadi bence...
Ayrıca Demir'in kendine bak diyecegini sanmam sonuçta onun aşık olduğu kızı ilk görüşündede kıyafeti aynıydı o zaten bu Asi'ye aşık oldu öyle birsey demesi hem çok kırıcı hemde saçma olur bence
Sevgili Mihrimah,aynı düşünüyoruz canım ....benim korkum bu iş sonunda ,Demir kendini ifade edermi?etsede doğru ifade edeceğini biliyorum ama olaylar farklı boyutlara girermi?Asi kendini kullanılmış hissedermi?inşallah olmaz ...belki biz daha derinden gidiyoruz.....
Bir şeyi daha söylemeden geçemiycem...Hani Asi ve Defne yağmurda aşağı inip Kerimle Demir'in yanına gelirken o zıplaya zıplaya inmelerini komik buldum çok şirindiler :img-hyste ...kurbağa gibi zıp zıp....Neriman'da maşşallah o saten pijamalarla yağmurda aşağıda kıvırta kıvırta ne güzel yürüdü :img-hystekadından cazibe akıyo....cama tık tık deyip saçlarını atıp ,çok ayıp demesi ne bayıldım....Nur Sürer güzel oyunculuk sergiliyor bayıldım...hele dede madam'a yüzük aldığında arabada çocuklarımın hakkını başkalaraına yediriyor babam diye bir ağlayışı vardı ...bayılmıştım...süper.....:img-yes:
Selma Ergenç ise ayrı bir hoşluk veriyor....Dergiyi alıpta Asinin yanına hoop hoppp zıplaya zıplaya yatağa oturması çok hoşuma gitti.....doğal geliyor bana çokk.....dizimiz güzel yahu..........:happy0064
Sabah kahvaltısı...... ( ben bu Neriman'ın ev kılıklarını keserim valla..... bu ne be sabah kahvaltısında döpiyes)
Kızların yiyeceği fırça geceden belliydi zaten... Asi'de nasibini aldı bu işten.... üzüldük mü? HAYIR.... nelere gebe olduğu belli bir konuşmaydı....:icon_whis
Cemal ağanın evindeki yemek hazırlıkları, geleneklerin gösterilmesi, yaşam şartlarının anlatılması bu bölümde tavan yaptı... ilk sahnesi bu yemek hazırlığı idi... köy ve kasabalarda imece usulu hazırlıklar her zaman, sıcak görüntü oluşturmuştur....
Neriman, Defne'ye, demediğini bırakmadı...savunan Asi..... "Göz göze ağız ağıza...." bu ne demek yahu... replikleri yazanlar.... siz hiç dudak dudağa diye bir şey duymadınız mı?.... "Anne abartma" :D:D Asi, kendisine mi kızıyor sandı acaba? Senaristlerimizin değimi ile ağız ağıza olan oydu... Defne, masum masum konuşuyordu....:icon_whis
Bu arada, Neriman'ın ne mal olduğunu bilen Fatma'nın savunması.... Neriman'ın kendi durumunu önce açık edip, sonradan gizlemesi yine komikti... ( Fatma, gizli komedyen zaten.... hele o Leyla'yı buyur ettiği zamanki halini hiç unutamıyorum..." sizi salonda bekliyorlar"...eski bölüm...eski aklınız karışmasın )
"Mecbur kaldı da kızını gelin etti, dedirtmem ben"..... yöreye göre ağır yük diyemeyeceğim... İstanbul kadar modern bir köy yoktur Türkiye'de... ve İstanbul'da da bu laf söz edilecek bir konudur... o yüzden ailelerin tepkilerini anlamak mümkün... hak vermek başka birşey, anlamak başka.... neyse... beni aşar bu konu :img-blush
"Sana ne olmuştu ki" Defne erken doğum biliyor kendisini sanırım....
Demir'in balkonda volta atışı, İhsan'ları gördüğünde meraklanması, Asi'yi görmeyince bozulması, yüzünün düşmesi üzücüydü.... yine bir iç ses olabilir di... ya da, "gelmedi" gibi tek kelimelik ama beklentisini yansıtan bir tepki....
İhsan'ın Aslan'ı brifing için işe katması, Aslan'ın, tepkili olduğu Demir'e bu bilgileri verirken, 'senden hala hoşlanmıyorum' tavrı sergilemeye çalışması hoştu.... karakterleri bozmuyorlar dediğim bu işte... aslan, o kadar olay yaşadıkları halde, hala tepkisini gösteriyor... ama, içten içe Demir'i sevmeye başladığından da eminim....tabii zaman ne gösterecek.... Aslan ile Demir kuzen oldukları anlaşılınca ne sorunlar yaşayacaklar....
"Asi yok mu, bugün?".... patladı sonunda...:happy0064 ölecekti meraktan.... İhsan'ın açıklaması, yerinde ve rahatlatıcı oldu.... kendisinden kaçmadığını anladı.... Aslan'ın, bakışı da çok iyiydi.... ne bu ilgi der gibi :D
İhsan'ın " anneleri kızlarla konuşacakmış, ciddi bir meseley benziyor" demesi, Demir'i yine bozdu.... kendisi yüzünden, Asi'nin üzülmesi, en son isteyeceği şey.... ve nedense hep kendisi yüzünden üzülüyor Asi............:img-in_lo
Kerim ile Leyla geldiğinde, Kerim'in ilk sorusu "Asi yokmu?" olunca, Demir'in, senin yüzünden başları belada ifadesi ile " Neriman hanım, Defne ve Asi ile konuşmak istemiş... önemliymiş ki, Asi, gelemedi".... eh Kerim, eğer kızın canı sıkılırsa, bende senin canını sıkarım... senin salak Nida'n yüzünden, yaşandı akşamki olaylar.... yok yok iyiki Nida geldi... yoksa ben bu kızı ne zaman öperdim bilmem...:icon_whis
Kurt Cemal.... gecenin kahramanı.... evinde yemek ve çeyiz hazırlıkları devam ederken, madama söylediği cümle ilginç "Benim kaz gelecek yerden, tavuk esirgediğimi ne zaman gördün, madam?"..... "demir ile Kerim'in ağzı süt kokuyor...süt.... İhsan'dan birşey olmaz.... kurulacak düzende bana ihtiyaçları olduğunu tez zamanda onlara öğretmem lazım...."..............aaaaaaaaaaa lüle gidiyor.... Cemal ise dalga geçiyor.... " Fotoğraf çekseydin, bakardın... düğün dernekle gönderseydik..." yani seviyorum diyorum anlamıyorsunuz.... bu adam şeytana pabucunu ters giydirir....."tekar gel ama geç gel....burada işler yavaş yürür"... 15 yıl sonra dön mesela.... kim öle kim kala.....:img-hyste
Aslan, anlatıyor, Demir, dinlemiyor :img-in_lo kafası önde yürüken, kaldırdığında Asi'yi görüp, gözü takılınca, Aslan, yine uyandı işe :img-wink: "beni dinliyor musunuz?" yooo ne dinleyecek seni... anlattığın tek bir şeyi zaten anlamıyor.... işi değil.... aklı da başında değil... tek düşündüğü Asi ve o andaki durumu... O'na ne asmadan, onun aklı yosmada ( güzel kız demektir....ters algılamayalım).... baktı dinlemiyor... bastı gitti Aslan ....
Asi'nin yetişmek için uğraştığı belliydi... heleki etek ucuna kadar bulandığı çamur.... Dost başa düşman ayağa bakarmış... Demir, düşman mı.... yok o sevdiceğinin saçından ayağına her şeyine bakıyor.... içine sindire sindire.... ama, kızımız çamurlu çizmelerinden utanıyor.... iyiye işaret.... bu arada, İhsan, "iyi bugün didişmeyeceksiniz" lafındaki kinaye güzeldi ...kör mü bu baba, görüyor da görmemezlikten geliyor... nerden anladım...."Ökkeş hadi dönüyoruz"...dedi ve önden yürümeye başladı.....Demir yine dayanamadı...." dün gece sorun çıktı mı? aklım sizde kaldı" ........"sen de " desene Demir...aklım sen de kaldı.... ben yemedim... yiyen varsa öte gitsin....
Kenan ve Nida'nın beraber gidişleri, senaristlerden telif hakkı istememizi gerektirir.... ben dahil birçok kişi onları yakıştırmıştı zaten....:img-yes:
Aynı sahnede, Leyla'nın bu tatil çok uzadı demesi, anne babasının gelecek olması konuşuldu.... ama en önemlisi.....Leyla, yaptığından pişman, abisinden özür diledi.... Nida, gerçek bir hataydı... hem abisinin Defne'ye olan duygularını algılayamaması, hemde, Nida, gibi basit bir kızı, abisine yakıştırması.... öfke ile kalkıp zarala oturmak bu işte.... Kerim, iyi bir abi ki, hemen affetti kardeşini... ya zararı büyük olup, ayrılsalardı Defne'den....
Geri dönüş yolunda, soldan sağa sıralama..... Ökkeş, İhsan,Asi,Demir.... :D nedense hep yanyanalar.... bu arada, Neriman'ı sevdiğim an geldi işte... Asi'nin Defne'lere kuyruk oluşturmasını istedi.... Ökkeş ile İhsan yanlarından ayrılınca, Demir ve Asi başbaşa kaldı....gezdirilen atın Asi tarafından görülmesi, Demir'in görmemezlikten gelmesi hoş detaydı.... "Artık atla pek gezmiyorsun galiba?" der demez Asi'ye bakışı da, hoştu
"Hiçiçimden gelmiyor, belki daha sonra denerim.....sen, yasını atlattıktan sonra.....Asi..... O kötü günü unutamaz mısın?................Atını hatırlatıp seni üzdüm.".....
insan kebettiklerini unutmaz ki... anımsatmak ne mümkün.... ama, ilk defa at konusu bu kadar yumuşak konuşuluyordu.... ilk defa her iki taraf da duygularını ve üzüntülerini, karşısındakinine yansıtıyordu
"O , benim boğazımda bir düğüm gibi, her yutkunduğumda"...."Bizde bunu atlatmanı bekleriz".....sabredecek...." Ben artık bunu yapamam....AT ÜSTÜNDE OLABİLECEĞİMİ SANMIYORUM"....
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme......:img-yes:.... sevdiğin, öyle birşey yapar ki, o ata binmek keyif olur.... nitekim yaptı da...Asi, "Benim gitmem lazım, sahilde Defne'lerle buluşucam" diyerek, yerim belli sende gel demek istemiş olabilir mi?....EVETTTT... daha yanından ayrılmadan, Demir, o sahile gitmeye karar vermişti bile....:good:
Neriman'ın, taktik vermesi çok komikti.... Defne'de deli oldu ama, ne yapsın........
Bugün, Demir işten başka herşeyi algılıyor, önüne hisselerini devretmek için kağıt koysalar imzalayacak... o halde resmen...:img-blush
Leyla'nın eve gelmesi, Melek'in, Aslan ile buluşacak olması, yan karakterlere yeni roller verildiğini gösteriyor... Leyla, törpüleniyor, Melek, Aslan ile arkadaşlığa başlıyor.... bunlar olurken, Demir, at biniyor..... Süheyla ise, nihayet, açık saçla karşımıza çıkıyor.... yorgun üzgün ve hasta ....tedirgin olan Leyla, kimseyi bulamayınca, doğal olarak İhsan'a anlatıyor..... İhsan'ın tepkileri ilginç....bu aşk depreşiyor depreşiyor.... fena patlayacak.....
Sımarık Cadı 09-02-08, 13:26 reytinglerimizz neden böyle gelmişş...
aslında bu bölümün özetle bi alakası yoktu...doğru düzgün aşk sahnesi göremedik...
arka sokakları anlayamıyorum...özellikle cuma günü reytinglerii cok yükseliyo...artık düşünmeye başladım cumanın bi özelliğimi warr...:):)
warmısın yokmusununda asiyle aynı gün olması iyi olmadı...haftaya düzelir inşallahh...
birinciliğe layık gördüğümüz için dizimizi üçüncülüğü beyenmiyoruz...:P:P
Beyzade, binmiş atına....."bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik" diye diye, dört nala koşturuyor..... kime yetişecekse artık :icon_whis
Süheyla, İhsan'ın geldiğini duyunca, pek mutlu olmadı... ama, yine de yanına çıktı....
Beyzade, yetişmesi gerekene yetişmiş..... kesmemiş, etrafında kızılderili dansı bile yapmaya başlamış.... sahne çok güzeldi... ikiside gülerek birbirine bakarken, Demir'in Asi'ye yol vermeyen tavırları, baskı yapması çok tatlıydı.... Asi, de istemem yan cebime koy diyordu.... :img-in_lo
"Asi, sen at üstünde olmalısın"....... doğru..... attan düşen hemen binmeliymiş.... buda benzer bir uygulama :)
"Demirrr".... zorlama yapamam ifadesi var, ama, öyle bir söylüyor ki... kızgın değil.... belki biraz üzgün....
"Yeniden denemen gerek".... bir doğru daha.....
Elin uzanışı, karar verilişi, ellerin bilekten kuvvet alışı.... ata biniş..... beline yavaş, ürkek ama, isteyerek sarılış....... mecbur değil sarılmaya... ceketinin yanlarından da tutabilirdi.... motora binen biri olarak, rahat söyleyebilirim, sarılmadan da dengede durmak mümkün.... ama sarılması, bunu istediğini gösterdiği için o sahne mükemmeldi....sarılan ellere dokunuş......hani bölüm başında yanağa dokunuş vardı..... etkisi aynıdır emin olun..... olamadınız mı... o kısmı bulun ve Asi'nin yüzüne bakın....:img-yes:
İhsan-Süheyla, akşamki çiftliğe gidiş, ve etkilerini konuştular....Ahır, çiftlik......"düzenler kurulmuş, yaşananlardan haberi olmayan çocuklar olmuş...sanki o günler tarihin sayfalarına gömülmüş...sadece benim hatıralarımda kalmış"...... İhsan'ın destek olmaya çabalaması, anladığını belli etmesi....."benden başka seni kimse anlayamaz" demesi.... İhsan'da bu ayrılıktan çok büyük üzüntü çekmiş....:icon_sorr
Kerim ve Defne, anne baba muhabbetindeler.... geçmişte kalan yaşanmışlıklar....ailenin dağılması.... silinmeleri ama, nüfüs kağıdında yazılı olması..... "herşeyimiz vardı, ailemiz yoktu".... çok açık çok net..... ayrılıkların acısını çocuklar çeker.... hep böyle olmuştur... ama, bu ayrılmamayı gerektirmez... ayrılığın ardından yaşananların doğru olması gerekir.... Kerim ve Leyla, ayrılık sonrasında kötü şartlarda kalmışlar, ailevi olarak.... yazık.... Kerim daha iyi yetişmiş... Leyla, şimdilik sorunlu gibi ama, bu akşam yumuşatıldı biraz sanki....:img-wink:
Esas çiftimiz, gün batımını izlemeye devam ediyor.... eller hala birbirini okşayarak.... çok basit hareketler, çok anlam yüklü olabiliyor... mesela en sevdiğim hareketlerden biri, saç öpmektir.... çok fazla sevgi vardır bana göre içinde..... bunu da az öncesinde Kerim ile Defne arasında göstermişlerdi.... bu basit hareketler, bir çok cümleden daha etkili....
"Yeniden ata binecek misin artık...evet mi?
"Belki"..... Belki= Evet *******
"Atıma binmeyi kabul ettiğin için beni bağışladığını düşünüyorum".....
Maydanoz Neriman arar, ve biz affedip etmediğini öğrenemeyiz.... sizce affetmemiş olabilir mi?.... olmaz olmaz... çoktan affetti.... sadece bunu Demir'in bilmesini istemiyor henüz.... acısı dinmez ama, mantıklı olmaya başladığı için, isteyerek yapılmadığını biliyor.....
Neriman'ın davetiyelerle konuşması, Melek'in Fatma hanıma, Aslan'ı sorması..... davetiye dağıtımına gitmeleri....
Süheyla, İhsan'a Cemal ağanın Yasemin'i bulduğunu, sakladığını anlatıyorken, Ökkeş de bir kısmını duyuyor bunların.... bakışlar ve suskunluklar deli edecek beni....:img-blush
Demir, geri döndüğünde, İhsan'ı evden çıkarken gördüğünde bozuldu... :icon_whis İhsan'dan bilgi alır almaz eve girdi..... ama İhsan'ın Süheyla dediğini fark etmedi mi.... hanım kelimesi ne oldu?
******--**
Ökkeş, Arif'e soruyor, "Yasemin diye bir kadın arıyormuşsun" neden sana anlatsın neden aradığını........
Melek, Aslan'ı buluyor, ve dağıtıma başlıyorlar....:icon_whis
Cemal ağaya , madam laf çarpıyor...... Gülnaz...... bu kız niye gösterildi.... güzelce de birşey.... uzak dursun lütfen... oğullarımızın aklı kaymaz da, kızın kalbi kayar.... yazık....
Aslan, "kolun arızalı ya, eksiğini kapatmak için mi bu kadar iyisin" vavvvvvv damardan girdi be.... Melek üzüldü ama, bazen çivi çiviyi söker derler.... iş inada biner ve kolu düzelirse ( ki düzelecek) bu da Aslan sayesinde olacak.....( Bu arada, oğlumuz, Polyanna yı bilecek kadar okumuş.... boş değil o kadar.... peyzaj ile peyniri karıştırması acep, millete laf sokmak mıydı dedirtti bana....)
Süheyla-Demir konuşmaları.....
"Önceden ne zaman, kendini kötü hissetsen, önce benim haberim olurdu.... biraz gerginiz diye, hiç bir derdinden haberim olmayacak mı?".... gerginliğin söze dökülmesi iyidir... çözüme götürür....
"Aslında, elime silah alıp , Cemal ağanın evini basmam gerekirken, nişan için o eve gidiyorum"
"Teyze seni bukadar kızdıracak ne oldu, anlatır mısın"
"kayboldum.... araştırdığım herşeyde kayboldum"................................................eb e ve cemal ile olanları anlttığında, Demir, kendi yaptıklarının pişmanlığını yaşadı...."seni tek başına bıraktım.... nasıl yaptım bunu..... bu meseleyi çözeceğim/B]"........... bunu çözerken, kendi mutsuzluğunu yaratma be çocuk....
Korna seslerine yapılan açıklama hiç hoşuma gitmedi[B]...." Kız tarafı çok sevinçli".... ne yani zorlamı oluyor bu evlilik... kimi kandırdılarda bu kadar sevinçliler.... " Kız tarafı çeyiz getiriyor...adettir" desene....
Yasemin konusunun sorulması, Arif'ten bilgi istenmesi...... kimse tam birşey bilmiyor ki....:img-blush
Çeyizlerin gelmesi,kızları sevindirdi ama, en çok Neriman'ı.... Cemal ile İhsan, çalışma odasında,.... hala deşiyor Cemal.... bu kadar rahatsız bu adam.... neden anlatmıyorsun İhsan... erkek erkeğe neden konuşmuyorsun.... Neden olayları dah da çıkmaza sürüklüyorsun... adamın derdi belli, sen hatalısın dedin durdun ama, doğuyu anlatmadın.... o zaman başına geleceklere katlanmak zorundasın....
Anne ve babasını karşılayan, Kerim, otele yerleştirmek istediğini çok güzel belli etti... anne daha yumuşaktı....baba, çok daha soğuk...
Çeyiz pazarlığı, çok güzel bir adetti... hem komik, hem etkili...... hele ki bere pazarlığı... servet değerindeki halı ile ayna arasında ana pazarlık konusu oldu ya.... ben bu ailenin ticaret kafasını çok daha iyi anladım...:D
Süheyla, Demir'den, Kerim ile Leyla'nın, anne-babasının geldiğini öğrenince, bir anda iyileşti.... bu kadın kaybettiklerinden sonra, yeni kayıplar vermeye izin vermeyecek.....Bu arada, Melek ile Demir'in bakışması.... sonraki tarak muhabbeti.... Melek'in yüzündeki, muzip ifade çok güzeldi.... "hemen ayarlarım abi" .... bu kız herkesden önce anlamıştı zaten...
Arif, Demir'e Ökkeş ile ilgili bilgi verince, Demir, çağırttırdı....
Yemekde, leyla'nın annesine, "Kızlarınız nasıl" demesinden sonra, annesinin Kanada'da eğitimdeler, demesi...." Özlemişsindir" demesinde annenin tam evet derken susması.... daha öncede yazmıştım.... bazı aileler berbat ne yazık ki.... ama ne olursa olsun... insanlar güçlü olmalı.... Kerim ve Leyla güçlü.... karşılarında ezilmiyorlar... sadece onların ne olduklarını kendilerine bir kez daha ispatlıyorlar....:good:
Slm arkadaşlar.Ya ben bu Cemal Ağaya çok sinir oluyorum.Ya bir insan bu kadar mı karaktersiz olur.Dünyanın merkezi sanki parasıyla gücüyle herşeyi yapabileceğini sanıyor.Senin paran belki kendin gibi para sewer kızn Neriman a geçer ama Asi ve Babası İhsan Bey i ilgilendirmez bile.Yani özette yazılanlarla alakasız bir bölümdü.Bir tek sonu tuttu özetin.Özette neler yazıyordu duygularını birbirlerine itiraf ediyorlar falan hadi dile getirmeden gözleriyle anlaştılar ama yok Kerim Defne ile nişana kadar görüşemeyecek bu durum en çok Asi ve Demir i mutlu edecek ne alakaysa.En güzel sashneler tabi ki Demir ve Asi nindi.Kerim ve Leyla yada üzüldüm baya .Nasıl bir anne baba ki ewlatlarıyla ilgilenmemiş yatılı okullarda okutmuş.Son olarak ben birşeyi anlamadım.Şimdi aslında İhsan Bey Süheyla nın çocuğunu biliyormuş da bulmasını istemiyormuymuş.Yoksa yine Cemal Ağanın oyunu mu?Bence bu çocuk meselesini çözecek tek kişi Ökkeş.Bakalım ne olacak.At sahneleri süperdi.Hele Asi binince Demir in Asi nin elini tutması falan.
Cemal, Ökkeş'in çağırıldığını öğrenince, peşinden gitti.... Demir'in sorması, Ökkeş'in yanıtlamaması... telaşı... tam birşeyler öğrenirmiyiz derken Cemal'in gelip konuşmaları bölmesi.... "kambersiz düğün olmaz derler"... kamber her yerde zaten.... "Ökkeş efendi, Yasemin diye biriyle tanışacak b u gece, gelmek isteyen buyursun".... bu adam kurt ötesi.... kimseden korkusu yok...
"Yüzleşin bitsin bu iş"..... Yasemin, Ökkeş'i tanıdı... zaten bu belliydi... "biz emir kulutuz, bebeği bu adama verdim... bana para verdi..."................"Kim göndermiş parayı"..... "Ne bileyim... İhsan beyin yardımcısı ya... o göndermiştir"...........alın size yenilmez yutulmaz bir laf....... Ökkeş neden demez İhsan bey göndermedi diye.... neden açıklamaz.......:img-blush
Demir "Çocuk nerde?" deyince, Ökkeş açıklar....." Öldüreceklerdi masum bebeği....O'nu rahat bırakın.... iyi bir ailesi var.... mutluda yaşıyor"..........Bunların hiç biri, İhsan'ın baba olmadığını açıklamıyor... bunların hiç biri çocuğun nerede olduğunu da açıklamıyor....eee ne oluyor... Dedektif Kurt Cemal, resimlere bakıp, evlat edinen aileyi buluyor.... vay be... bu nasıl bir şanstır ki.... o ailede gerçekten çocuk almış birilerinden..... Senaristler.... olmadı be .... bu kadar basit ve bu kadar hızlı.... olmadı... hata üstüne hata oldu... yanlış çocuk zaten bizim için hata... bizi yanıltmak amacınız ( yemedik)... birde bu sahneler bu kadar basit olmamalı.... aylardır aranan çocuk bu kadar kolay çıkar mı ortaya...haa diyorsanız, biz 2 sezon sizi süründürmek için, birkaç bölüm İhsan-Süheyla bebeği gibi davranılacak... bu durum Asi ile Demir'inde arasını bozacak... o başka....:icon_sorr
Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek... kimsede durduramaz.... Cemal ağanın son sözleri..... Bu Cemal ağa değil miydi, Demir'in tarladaki malı satan.... Polonya'lıya, ucuza mal temin eden...Bu Demir değil miydi, bunu bilen ve Cemal ağanın amacını sorgulayan.... benim bildiğim Demir, yine sorgular... bu adam damadından yine ne istiyor diye....demir dönüş yolunda ne düşünüyordu acaba....ya da odasında volta atarken.... :img-blush
Nişan bohçasının erkek tarafından da götürülmesi konuşuluyordu... götürmezsen Defne bozulur... denirken... sonra, kız tarafı bohça yapar erkek tarafı yapmaz muhabbeti olmuştu.... İstanbul'lular, erkek tarafından da götürüldüğünü biliyormuş...:good:
Evde hazırlıklar son aşamalarda.... Bere örülüyor bu arada.... öğlen yemeği için dünürler toplaşıyor.... tarak da geldi.... ne işe yarayacak bakalım....Asi, Demir'in suratsızlığının farkında... kendisi ile ilgili bir sorun olmadığını biliyor... iyi ayrılmışlardı... başka derdi olduğunu düşünür mü acaba.... umarım... yoksa işler arap saçına dönecek... ya da Kerim saçına mı desek...:D
Cemal, resimden bulunan aileyi ziyaret ettiğinde, kadın "eşim çocuğu fakir bir aileden aldığını söylemişti" dedi....
Yani, bu çocuk, başka çocuk.... hiç ihtimal vermiyorum, Süheyla'nın oğlu olduğuna...babada ölmüş... kimden alındığını soracak kimse kalmamış... ne şans.... Cemal ağa istedi bir göz, Allah verdi iki göz... anne, kendi doğurmuş gibi davrandığı için, birşey bilmesini istemiyor.... Cemal de kabul ediyor.... borsacı Murat.... :D
Yemekde boş muhabbetler devam ederken, Kerim'in Süheyla'nın elini tutup sıkması çok güzeldi... gerçek anne gibi gördüğü kadını üzmek istememesi çok yerindeydi.... Patavatsız Maydanoz, yine yaptı yapacağını... Süheyla'nın konuşmasının ardından "sizde 2. anneleri gibisiniz" demesi.... belki iyi niyetle söylenmiş ama, densiz bir laf.....
Demir'in İhsan'a ters bakışı.... Asi'ye bakmaması.... ah ahhh yine iç ses desem çok şey mi istemiş olurum...Otel odasında, çeyiz görme esnasında, Demir'in hırsla yaka düzeltmesi, ters ters teyzesinin yanında duran, İhsan'a bakması, yine asi'ye bakmaması.... birşeyler ters gidiyor... bu çok belli... ama ters gidişin nedeni Asi, değil.... merdivenlerde, Melek'in, hediyeden bahsetmesi, Demir'in tereddütleri olduğunu gösteriyor... hediyenin zamanlamasın konusunda... yanlış anlaşılmasın... asi'ye duyguları değişmez... çünkü O zaten İhsan'dan intikam almak için gelmişti oraya... o duyguları içindeyken Asi'ye aşık oldu... bu değişmez elbet ama, araya belki kısa süreli soğukluk girer.... uzun sürmesini beklemiyorum....
:img-yes:
Sevgili Mihrimah,aynı düşünüyoruz canım ....benim korkum bu iş sonunda ,Demir kendini ifade edermi?etsede doğru ifade edeceğini biliyorum ama olaylar farklı boyutlara girermi?Asi kendini kullanılmış hissedermi?inşallah olmaz ...belki biz daha derinden gidiyoruz.....
Bir şeyi daha söylemeden geçemiycem...Hani Asi ve Defne yağmurda aşağı inip Kerimle Demir'in yanına gelirken o zıplaya zıplaya inmelerini komik buldum çok şirindiler :img-hyste ...kurbağa gibi zıp zıp....Neriman'da maşşallah o saten pijamalarla yağmurda aşağıda kıvırta kıvırta ne güzel yürüdü :img-hystekadından cazibe akıyo....cama tık tık deyip saçlarını atıp ,çok ayıp demesi ne bayıldım....Nur Sürer güzel oyunculuk sergiliyor bayıldım...hele dede madam'a yüzük aldığında arabada çocuklarımın hakkını başkalaraına yediriyor babam diye bir ağlayışı vardı ...bayılmıştım...süper.....:img-yes:
Selma Ergenç ise ayrı bir hoşluk veriyor....Dergiyi alıpta Asinin yanına hoop hoppp zıplaya zıplaya yatağa oturması çok hoşuma gitti.....doğal geliyor bana çokk.....dizimiz güzel yahu..........:happy0064
evet kesinlikle dizimiz çok güzel ben uzun süredir hiç bir aşktan bu kadar etkilenmemiştim.
ve asi ve defnenin pjamalı halleri çok güzeldi çok tatlıydı ikiside.
demiri biraz tanıdıysak ifade etmeyecektir kendini.ama davranışları ile bir şeyleri anlatabilir .
ben en çok şundan korkuyorum bilmiyorum daha öncede yazdım galiba demir cemal ağanında yardımıyla ihsan bey hakkında kötü düşüncelere sahip olabilir bunuda asiye bak çok gurur duyduğun çok önemsediğin baban teyzeme neler yapmış diye çıkışabilir.
tabi bence ihsan bey yanlış bir şey yapmamıştır ee demirde bunu biraz geç anlarsa işte ozaman asi iyice asileşebilir .sen babamı niye yargıladın diye.
of of bence biz yine çok güzel bakışmalar restleşmeler izleyeceğiz ve bu restleşmelerde yine bizimkileri daha çok yakınlaştıracaktır bence.
Cemal, İhsan'ın piçi dediği herifi buldu...Nişana bile davet etti.... önce kızdım bu adam neden nişana çağırıyor diye.... sonra, hepsinin bir arada bulacağı bir ortam elinin altındaydı... neden kaçırsın... tuzağı kurdum gözünüzün önüne demişti....
Gör zahidi kim sahibi irşad olayım der..
Dün mektebe varmış, bugün üstad olayım der...... sen dünkü çocuksun İhsan....( Kurt neden kurt olmuş....)
Benim adım Cemal ağa, öğrenirim sora sora...... ah birde doğru öğrenseydin... ilk duyduğuna he demeseydin....:img-wink:
Kızların giyinmesi süslenmesi ve o oarada küpe merasimi güzeldi... çok duygusaldı sahneler...
"Bu saça laf söylemeyen kalmadı"...:D:D:D:D çok güldüm yahu.... bu arada, Demir'den içki istemesi... aldığı yanıt süperdi......."Zaten adımız çıkmış, İstanbul'luya... birde sarhoşa çıkarsa halimiz harap"... vah vah vah.... dertli beyimiz... kim bunlara İstanbul'lu deyip laf çarpıyor acep....:icon_whis
Asi, takı takmak istemedikçe annesinin ısrar etmesi... tarağa hazırlık ama..... bakalım... ne göreceğiz 16. bölümde....:img-blush
O kılık için söylenen sözler yine senaristlerimizin abartısı.... ne renk ne model... ı ıhh... olmadı .. yine olmadı....
Demir, süheyla'ya İhsan ile olan ilişkisini sordu... aranızda ne vardı.... " ne olacak... o patron ben işçi"... çok kinayeli bir laf.....:icon_sorr
Tarak yine Melek'de.... keşke erken verseydin Melek... cebine koysaydı... en azından yamulmazdı.... belki keskin kenarları canını yakarda çok daha fazla sıkmaz....
Nişanda, Demir'in Asi'yi ilk gördüğünde, daha fazla tepki bekleyenlerimiz vardı... bunun olmamasının sebepleri çok...
1. İhsan nedeni ile kafası karışmış Demir...
2. Ailelerin şüphelenmemesi için kendini tutan Demir...
3. Elbisyei beğenmediği içimn, sadece saçlarına tepki gösteren Demir....
Garibim yine içi eridi, abartmayalım... zor tuttu kendisini o kadar belliki gözlerden... elinde olsa, herşeyi ardında bırakıp Asi'yi atının terkisine atıp kaçıracağı ortada... ama aile ve sorumluluklar, bunları yapmasına engel... o nedenle, olayları akışına ve zaman bırakıyor.... Demir, sabırlı, hakkını alan biri... merak etmeyin bu işi de çözecek...
Asi'de farkında... bakmak istemiyor ama , bakıyor Demir, O'na.... öpüşme öncesindeki halleri gibiler... kaçamak bakışlar, ... buna takılanlarda vardı... bunlar öpüşmedi mi neden hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar
Yukarıda yazdığım maddelerden 2. kesin ilk sırada burada..... Ne bekliyorsunuz... baş başa kaldıklarında elleri koları gördük... bu kadar kalabalıkda fazlası olmaz... babanın yanında hiç olmaz... o kızlar gece vakti bakkala bile gitmedi.... sizde yani.... ayıp ayıp...:icon_whis
Cemal ağa.... geçmişin intikamını almak için yapmayacağı şey yok.... İhsan'a yalvarmış olmasının acısını atamamış... heleki şimdi o yalvardığı adamın açığını yakalamış.... yine İhsan'a kızıyorum, kayınpederinin nasıl biri olduğunu biliyorsun... neden gerekeni yapmıyorsun... neyin gururu hala.... :img-blush
Ökkeş.... İhsan.... Süheyla.... geçmişin tanıkları... hepsini topluyor Cemal Ağa.... Demir'i de çağırdı ama.... neden Demir geç gitti.... ilginç... ağır abi ağır yürüdüğü için mi başka sebebi mi var? Çünkü içeri girmedi... kapıdan dinledi.... O'na söylenen başka birşey miydi?...:img-blush
Murat ile konuşan Cemal ağa, onu borsacı olarak tanıtıyor..... aileyle tanış istedim diyor.... müşteriymiş gibi.... hah... kurt dede.... planlar müthiş....
Süheyla'nın bakışı.... özlem değil korku gördüm ben.... birşey hissetmemiş olmanın korkusu olabilir mi?.... Bilemiyorum ama, duygularında hatalı bir ifade kullanmayan süheylanın bu bakışı ilginç geldi bana... ben mi hatalı yorumladım bilemiyorum... Belki de Aslan olduğunu bilmmeden kaynaklanan bir duygudur benimki...
Demir'e, tarağı veren Melek, sahibine vermesini istedi..... teyzesinin, oğlunun, o kişi olduğunu duyduktan sonra , o tarak, dişleri birbirine geçmiş bir hale geldi..
Asi'ye bakışı.... bana kötü gelmedi millet.... içeriye baktığı hırs ve kinle bakamıyor artık Asi'ye.... kızgın ama, kin yok.... bence, bölüm sonunun istediğimiz gibi gelmemesinden kaynaklanan bir ruh haline dönüştü dün forum...ilk kızgınlık....bir iki güne geçecek
2. izlemede, birçok sahne çok daha fazla oturuyor .....
Bence oldukça güzel bir bölümdü...2 ayrı kısımdaydı... ilk yarısı, çok romantik.... 2. yarısı, sinir bozucuydu... bunu biliyorduk... beklediğimiz gibiydi... yine de, sonunda sanki daha mutlu olsunlar isteğimiz ağır basıyordu....
AMA,
Bu nişan henüz bitmedi.... ben devamından umutluyum o konuşmanın.... ( Ters köşede yastık yığınım beni bekliyor .... olsun... umut fakirin ekmeği)......
Yine okudunuz bitirdiniz ya.... HELAL OLSUN SİZE....
lale_@şk_oyunu 09-02-08, 13:38 off kızlar reytingler ne böyle varmısın yokmusunu bilerek cumaya aldılar evde kumandaları vermeyın kızlar ne babanıza ne annenize izlemesinler şu yarışmayı bizim evde izletmiyorum zaten arka sokaklar ne alaka ?? inanmıyorum ya??:img-blush
vala shock oldum:)tamam biz elestirdik dun diziyi ama reytinglere neoluyor...varmisin yokmusun ne alaka,yaa o yarismada SIKmaya basladi donup dolasip ayni seyler oluyor...hele arka sokaklar pes....Bu yakinlasma pek sevindirmemis seyircileri..halbuki fragman cook guzeldi ama tempo dusuktu hareketli seylerin olmasi lazim...$a$irdim...:)
anlamadigim noktalardan biri diger günler Arka Sokaklar'ın tekrarları düşük geliyor ama
cuma günleri neden birden yükseliyor anlayan beri gelsin yanii :icon_sorr
Fragmanın çok daha yaratıcı olmasi gerekiyor bence dikkat çekmesi gerek :img-yes:
qsawe canım sen yazdıkça ben sanki yeniden yaşıyorum ve ilk dört yorumunuda okudum tamamen doğru tespitler yapıyorsun.
vallahi okudum qsawe bizemi helal olsun sanamı helal olsun anlayamadım:)
büyük bi zevkle okudum tespitlerin çok güzel olmuş hakikaten.. diziyi tekrar izlemiş gibi oldum:)
aslan konusunda yorum yapmamıştım senin yazını okuyunca oda aklıma geldi.. belki meleğe aslan gbi biri gerekiyordu seninde dediğin gibi onun kolunun iyileşmesini sağlayacak kişi aslan..
belki ozaman polyannayı bilen sevgili aslana daha farklı gözle bakılmaya başlanır:)
yine dediğin gibi at sahnesinde bıraksan demir asiyi kaçırıcak gibiydi.. saçları okşama sahnesi elini okşaması çok anlamlıydı.. :img-yes:
diğer bi konuysa nişanın bitmemiş olması bitmesin zaten daha okadar hazırlandılar.. daha nişanda olması gerkenler beklentilerimiz bitmedi:) asiyi pamukprensesten külkedisine dönüşmeden biraz daha görelim:D tabi böyle diyorum ama asinin normalde giydiği kıyafetleri eleştriyorum olarak algılanmasın asi her türlü her kıyafette çok güzel:icon_whis
show tv amacına ulaşmış dizilerle elde edemedği başarıyı yarışma programıyla elde ediyor şaşılacak bir durum.
arka sokakların özellikle cuma günü bu kadar yüksek reyting alamsı o dizinin yapımcılarını da şaşırtıyordur herhalde neyse
asi kötü bir reyting almamış gayet güzel...:good:
Sevgili Asuman hanım....helal olsun demişsiniz ...asıl size helal olsun....inanın bekliyorum...sesi çıkmıyor yorumlarına başlasada zevkle okusam die...sonunda yorumunuz geldi :happy0064düşüncelerinize ve klavyenize ,ellerinize sağlık teşekkürler okumak zevk asıl size helal olsun diyorum ben.....
Ben son sahnede Demir'in bakışını masum ve çıkmaza girmiş bir çocuk edasında gördüm....Asi ise olanları anlamaya çalışıyor ,gözlerinde sorular,sorgular...:img-in_lobakalım belki gelecek bölüm ters köşe oluveririz...dans olur...o tarak saça takılır.....buna inanmak istiyorum çok ama kısmet....:img-blush
anlamadigim noktalardan biri diger günler Arka Sokaklar'ın tekrarları düşük geliyor ama
cuma günleri neden birden yükseliyor anlayan beri gelsin yanii :icon_sorr
Fragmanın çok daha yaratıcı olmasi gerekiyor bence dikkat çekmesi gerek :img-yes:
Evt kesinlikle,ihlamurlar altindanin fragmanlarini ben cook begeniyordum ama bugunlerde yayinlanan genco dizisinin fragmanlarina okadar ozen gosterilioki 3fragmani cikiyor birisi sozlu sarkili muzikli..degeri normal biri sesli her nekadarda diziyi izlemesem fragmanlarina hayran kaliyorum...Derhal birseyler yapmalari gerek ki dizi muzigi basta cook onemli,sahnelere gore dogru muzik kulanilmiyor dun bi arkadas da soylemisti asidemir ilk sahnesinde ki muzik neydi oyle(ihlamurun muzigi)hic ama hic yakismam |