Tüm Versiyonu Göster : Beni Unutma (Arşiv)

Sayfalar : 1 [2] 3 4

lostsoul
03-04-08, 20:25
çok tatlı bir rol bence
evet öle.. zuhal olcaya da çok yakışmış.. recep onu üzmeden önce böle güldüğünü görelim bari doyasıya:)
receplede çok güzel bi ilişkileri olacak.. keşke havva dramı yaratılmasaymış.. yahu böyle bi geçmişi insan ardında bırakamaz ki çok zor..
hadii ben çok özel çok şeker bi dr buldum senin en çok ihtiyacın olduğunda yanında olamıycam diyemez ki..
oysa ne hoş bi aşk yaşayabilirdi perideyle recep..
pek umutsuz oldum birden be ya:icon_sorr

peridenin recebe söylediği güzeldi.. insanları büyükler küçükler diye ayırmadığımı bilir annem..
recep bakalım bunu bi kezde kendi kendine düşünecek mi:)

aysi
03-04-08, 20:27
:) peridenin eşi de doktormuş ve peride hamileyken trafik kazasında ölmüş :(
peridenin acısı daha eski o biraz olsun kapatabilmiş va hayata gülen tarafından bakmak istiyor.onun gibi kaç doktor vardır bilinmez tabi ama bence çok absürd durmuyor üzerinde.çok tatlı bir rol bence

Evet ya bu rol Zuhal Olcayin uzerine tam cuk diye oturmus sanki Perideymis gercekten. Ben izlerken ayni seyi Ugur Polat icinde hissetim sanki gercekten O Recep baskasini dusunemiyorum:img-blush

aysi
03-04-08, 20:33
evet öle.. zuhal olcaya da çok yakışmış.. recep onu üzmeden önce böle güldüğünü görelim bari doyasıya:)
receplede çok güzel bi ilişkileri olacak.. keşke havva dramı yaratılmasaymış.. yahu böyle bi geçmişi insan ardında bırakamaz ki çok zor..
hadii ben çok özel çok şeker bi dr buldum senin en çok ihtiyacın olduğunda yanında olamıycam diyemez ki..
oysa ne hoş bi aşk yaşayabilirdi perideyle recep..
pek umutsuz oldum birden be ya:icon_sorr

peridenin recebe söylediği güzeldi.. insanları büyükler küçükler diye ayırmadığımı bilir annem..
recep bakalım bunu bi kezde kendi kendine düşünecek mi:)

Ahada benim dileklerimi dilemissin sevgili lostsoul:img-hyste Ayne once hele birazcik gulelimde nasil olsa cok huzunlenecegiz bu askta oyle cok sebeb varki.:icon_sorr

Yapin bana nisbet yapin izlemedim dediye degilmi:icon_sorr:icon_sorr.Yarin Aysegulum ekler bende izlerim.:happy0064Gerci hala yok kendisi ortada umarim yukler.:icon_sorr

kualo
03-04-08, 21:20
aysicim geldim teyzemi almaya gitmiştim memleketten bize geldi diziyide kaçırdım 10-15 dakka izledim yok reklam arası yok yemek ye derken anlamadım diziden bir şey sizin yorumlarınızı okudum ama izlemeyince hiç bişey anlamıyor insan :((aysicim sen evlimisin vay kaç yaşındasın ki

diziyi en kısa zamanda ekleyeceğim hem kendimde izlerim : ah uğur deli edecek beni(annem dizisinden bahsediyorum neişin var ayşenin yanında uğurcum):icon_sorr

aysi
03-04-08, 21:33
aysicim geldim teyzemi almaya gitmiştim memleketten bize geldi diziyide kaçırdım 10-15 dakka izledim yok reklam arası yok yemek ye derken anlamadım diziden bir şey sizin yorumlarınızı okudum ama izlemeyince hiç bişey anlamıyor insan :((aysicim sen evlimisin vay kaç yaşındasın ki

diziyi en kısa zamanda ekleyeceğim hem kendimde izlerim : ah uğur deli edecek beni(annem dizisinden bahsediyorum neişin var ayşenin yanında uğurcum):icon_sorr

Canim hosgeldin ve ne zaman eklersen bana bir haber verirsen cok sevinirim bende senin sayende izliyecegim saol simdiden.
Ve o zaman bende onlarin simdiden birbirlerine etkilenmeleri gorecegim.Demek annesi Recepi gormeye geldi ay benim o sahneleri hemen gormem gerekiyor:img-blushheyecan yaptim

Lucyka
03-04-08, 21:57
bu sefer daha fazla reklamli ama daha kisa bir bolum izledik.ama sanki boyle daha iyi gibi.ama bilmiyorum ilerde heyecanin dozu artacagi zaman da boyle diyecek miyim? :img-wink:.yine guzel bir bolumdu.asuman hanim biraz sonradan gormeligin dozunu arttirdi gibi.devamli kirip geciriyor yaninda calisanlari.acidim valla hizmetcinin durumuna.recep'le,peridenin kapkacci olayindan sonraki banktaki sahnesini cok begendim.bana benim birtanecik dizimin bir sahnesini hatirlatti :icon_sorr.havva'nin ninni sahnesi cok dokunakliydi gercekten,aglamakli oldum.

MeryL
03-04-08, 23:03
Arkadaşlar bence hepimiz o kadar çok alıştık ki 2 saat hatta 2.5 saat boyunca bir dizi izlemeye şimdi 55 dk olan Beni Unutma kısa geliyor. Bence Beni Unutma bu yolda bir öncü olmalı. Dünyanın hiçbir yerinde bir dizi 2 saat sürmez. Dizinin 2 saat sürmesi bir çok konuda kaliteyi düşürüyor maalesef. Haa, 2 saat olup da başarılı ve güzel diziler yok mu? Tabii ki var. Ama ben asıl böyle olmalı diyorum. Efsane dizi Yeditepe İstanbul 45 dk sürüyordu ve o zaman kimse için kısa değildi sanırım:).

aysi
03-04-08, 23:13
Arkadaşlar bence hepimiz o kadar çok alıştık ki 2 saat hatta 2.5 saat boyunca bir dizi izlemeye şimdi 55 dk olan Beni Unutma kısa geliyor. Bence Beni Unutma bu yolda bir öncü olmalı. Dünyanın hiçbir yerinde bir dizi 2 saat sürmez. Dizinin 2 saat sürmesi bir çok konuda kaliteyi düşürüyor maalesef. Haa, 2 saat olup da başarılı ve güzel diziler yok mu? Tabii ki var. Ama ben asıl böyle olmalı diyorum. Efsane dizi Yeditepe İstanbul 45 dk sürüyordu ve o zaman kimse için kısa değildi sanırım:).

Haklisin kisa olsun ama kaliteli olsun diyenlerdenim. Evet bizim tvlerde diziler 2 saat olunca bu kisa gelmistir bize :img-hyste:img-hyste:img-hyste biz astik kendimizi astik :img-hyste

rain 1907
04-04-08, 00:06

valla benim için kısaydı ben zuzuma doyamıyorum 45 50 dk da :) ama neyse artık dediğin gibi bir öncü çıkmalı o da bize nasipmiş diyelim :)

MeryL
04-04-08, 00:22
Doyamıyoruz da, bu dizilerin çekimleri uzunluğu yüzünden onları çok daha fazla yoruyor.. Valla kendisi memnun olduğu için dizinin kısalığından ben de memnunum;)

nur33
04-04-08, 05:05
Zuhal Olcay'a titizlenirim

Zuhal Olcay'ın başrolünü oynadığı bir dizi başladı TRT1'de. Bahar Çuhadar konuşmuş, dün Radikal'de okudum. İlk bölümü de seyretmiştim zaten; Zuhal sevgili olur da ben seyretmez olur muyum!

Zuhal Olcay, zengin anasından para kabul etmeyen bir hekim. Belli ki taşralı, herhalde ciddî tahsili de olmayan bir şoförü tanıyor, hastaneye taksiyle gidip gelirken. Daha ilk bölümünden, aralarında bir duygu alışverişi olacağı belliydi.

Şoförü Uğur Polat oynuyor. Yeditepe İstanbul dizisinde, Zuhal'in sevgilisi Emre Kınay'dı; Uğur da evin meseleli oğlu. Yakışıklı, ama «mağnum» bir kişiliği var bu çocuğun, biraz içimi karartır benim. Ne yapsın verilen rolü oynuyor, demeyin. Dizi oyuncusu değil sadece, tiyatro mensubudur. «Hep aynı karakteri canlandırmak istemiyorum» desin! Bu defa hem sevgili hem de şoför. Çekeceğimiz var demektir; içimizi bayacak göreceksiniz.

Siz fark etmemiş de olsanız, ben söyleyeyim. Seyirci olarak akıl almaz bir tuhaflığım var benim. Müşfik Kenter'i çok mu beğenirim? Eveeet! Öyleyse onunla başrolü oynayan kadın oyuncu da beğendiklerimden biri olmalı! Kadın oyunculardan çok sevdiklerim de var. Sahnede hazzetmediğim biriyle eşleşmişse, münasebetsiz biri gelip de kızımı istemiş gibi sinirlenirim.
Bu açıdan Zuhal Olcay'ı hangi rolde «En olması gereken yer»de bulmuştum, sualine de cevabım hazır. Haluk Bilginer'le oynadıkları, Afife Jale Tiyatrosu'nda seyredip, nasıl methedeceğimi bilemediğim Ayrılış'ta; çok seneler oldu...

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=252130 (http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=252130)
.

ébruli
04-04-08, 05:16
diziyi artık konudan mevzudan geçtim sırf 55 dk mevzuna destek vermek için izlemek istiyorum :(
çünkü gerçekten çok önemli bi adım atılmış
senraistlerin oyuncuların yapımcıların ve tabiki bizim beklediğimiz bir müjde :img-wink:

ama ben bugunde kaçırdım inanamıyorum kendime ama gene kaçırdım :(

ne olur kualo bu sefer tez eklede izleyebileyim :sad53:

hakkı devrimin yazısını okudum uğur polat hakkındaki görüşlerine kısmen katılıyorum
çok iyi sevgili sır dolu insan canlandırıyo ama aile babası olarak olmamış hele çocuklarıyla konuşması yanı bu çocuklar benim değil gibi bi hava vardı
zaten çocuklu sahne görmıcegımız ıcın en azından kendi adıma mutluyum partner seçininden:img-wink:

trt tekrarını öğrenirseniz ne olur haber verin :icon_sorr

forgetmenot
04-04-08, 05:42

:happy0064Nasıl harika olur!Şimdiden teşekkürler.Maalesef 2.bölümü izleyemedim,ama şükür arkadaşlar burada epey açıklama yapmışlar.Yine de izlemek çok daha güzel olacak.Bu arada 1.bölümü malum siteden izledim de arabada Uğur Polat ne güzel 'anladım' demiş Zuhal Olcay'a.Zaten ses tonu çok dinlendirici ve kimseye de benzemez.Uğur bey bazen reklam seslendirmesi yapıyor,sesini hemen ayırt ediyorum o zaman bile bir huzur kaplıyor içimi.

virgül
04-04-08, 06:45
Uğur Polat'ın oyunculuğunu çok beğenirim etkileyici bir tarzı var..Melankolik havasıda bunu perçinliyor...Hele sahnede Ruhi Bey'e öyle bir can veriyorki başkası olsa insan o oyuna çok fazla tahammül edemez(çok güzel bir şiir olmasına karşın)

Hakkı bey belliki Haluk Bilginer Zuhal olcay ikilisini sahnede beğenmenin dışında yapmış oldukları evlilik dolayısı ilede farklı bir biçimde benimsemiş Zuhal Olcay'a başkasını pek yakştırmıyor...

Bende Uğur Polat'ın daha içe kapanık depresif rollerde çok iyi olduğunu düşünüyorum ama Hakkı Bey'in

Bu defa hem sevgili hem de şoför. Çekeceğimiz var demektir; içimizi bayacak göreceksiniz

sözleri ile fazlaca uçmuş olduğunu düşünüyorum..İki bölümdür izlediğim-iz Uğur Polat gayet iç açan cinsten :img-wink: :img-wink: :img-wink:

rhetbutler
04-04-08, 07:38
Sabah sabah Hakkı Bey'in yazısı soğuk duş etkisi yarattı üzerimde.
Virgül çok güzel açıklamış durumu.Ama bende birşeyler söylemek isterim.
Hakkı Devrim'in Uğur Polat'ı bu şekilde tanımlaması üzdü beni.Yapımcılara ''hep aynı karakteri canlandırmak istemiyorum'' deme lüksü mü var Uğur Polat'ın?Oynadığı yapımlar bir şekilde hep reytinge kurban gitmişken, tv de güzel işlerin içinde yer almaya özen gösterirken böyle bir yazı, olmamış.Hele içimizi bayacak demesi çok yakışıksız.
Uğur Polat'ı depresif, içine dönük rollerde izlemeyi bende çok seviyorum.Jön bakışlar atan adamlardan yeterince varken bırakın da Uğur Polat içine kapanık adamları canlandırsın.Sahnede Ruhi Bey'e nasıl can verdiğini de izledim, yıllar yıllar önce Sahte Dünyalar isimli TRT dizisinde aşık, tutkulu adamı da izledim, 2 süper film birden de ki mafya babasını da izledim.Hakkı Bey çok fazla izleme imkanı bulamamış sanırım.
Daha da yazacak şeylerim var bu konuda ama bu kadarla yeterli kalsa iyi olur.
Dizinin süresinden çok memnunum.Bu konuda aynı istikrarı gösterirlerse çok güzel olur.
Dizimiz dün akşam Gilmore Girls havasındaydı.İzleyenler bilir.Lorelai ve kızına zengin ailesi hafta da bir yemeğe gelme şartı getiriyordu.Peride'nin annesi de böyle bir teklif getirdi.Tıpkı GG'de ki gibi.O tekliften sonra Peride'nin annesi Emily, Peride de Lorelai oldu gözümde.Daha orjinal şeyler beklerdim senaristlerden.
Bölüm yorumu mu daha sonra yaparım artık.

Ceva
04-04-08, 08:00
Dizimiz dün akşam Gilmore Girls havasındaydı.İzleyenler bilir.Lorelai ve kızına zengin ailesi hafta da bir yemeğe gelme şartı getiriyordu.Peride'nin annesi de böyle bir teklif getirdi.Tıpkı GG'de ki gibi.O tekliften sonra Peride'nin annesi Emily, Peride de Lorelai oldu gözümde.Daha orjinal şeyler beklerdim senaristlerden.
Bölüm yorumu mu daha sonra yaparım artık.

Gilmore Girls u izleyenlerden biri olarak aynı duyguları hissettiğimi ve hiç hoşuma gitmediğini söyleyerek rhetbutler'e katıldığımı belirteyim. Bu kadar güzel başlayan diziye, Gilmore Girlsteki birebir aynı olan yapıştırma sahne yakışmadı.

Hakkı Beyin yazmış olduğu Bu defa hem sevgili hem de şoför. Çekeceğimiz var demektir; içimizi bayacak göreceksiniz cümlesinin çok acımazsızca olduğunu düşünüyorum.

Uğur Polat'ı sanırım sadece dizilerden takip etmiş. Diziler dedim ama sadece iki diziden sanırım ki beni unutma'nın ikinci bölümü daha dün akşam yayınlandı.

Bir oyuncuyu hep aynı karakterleri canlandırmakla itham etmeden önce biraz daha dikkatli takip etmek gerekir sanırım dimi Hakkı Bey. Kaldı ki benim için Uğur Polat bu rollerin hakkından fazlasıyla gelir ve şimdiye kadar onu izlerken içimin bayıldığını hiç bilmem. Birde bu şekilde düşünmek gerekebilir.

Bölüm yorumu yapmak için gelmiştim birde..

aysi
04-04-08, 08:07
Uğur Polat'ın oyunculuğunu çok beğenirim etkileyici bir tarzı var..Melankolik havasıda bunu perçinliyor...Hele sahnede Ruhi Bey'e öyle bir can veriyorki başkası olsa insan o oyuna çok fazla tahammül edemez(çok güzel bir şiir olmasına karşın)

Hakkı bey belliki Haluk Bilginer Zuhal olcay ikilisini sahnede beğenmenin dışında yapmış oldukları evlilik dolayısı ilede farklı bir biçimde benimsemiş Zuhal Olcay'a başkasını pek yakştırmıyor...

Bende Uğur Polat'ın daha içe kapanık depresif rollerde çok iyi olduğunu düşünüyorum ama Hakkı Bey'in

sözleri ile fazlaca uçmuş olduğunu düşünüyorum..İki bölümdür izlediğim-iz Uğur Polat gayet iç açan cinsten :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Sanirim hakki bey Ugur beyi bir kere izlemis ve tv elestirmeni olarakta hemen damgayi vurmus.Burdan kendisine teesuflerimi ileteyim:img-tomat
Ugur beyi bir cok yapimda izledim ve hep begendim rolun hakkini veriyor be keyif alarak izliyorum onu her roldede adam basariyor.Hele simdi sanki hic Ugur Polat olmamista o gercekten Recep mis gibi geliyor bana:img-blush:img-yes: o kadar inandirici ve o kadar guzel aci cekiyor.
Ve Zuhal hanimla bence dogru patner olmuslar umarim su rating sabihi insanlarda bizim gibi dusunur.

Aysegul gulum nerde bizim dizi bak benim cikmam gerekiyor lutfen artik ekle canimsin :img-blush

hewal
04-04-08, 09:09
Dün akşamki bölümü beğendim..Peride ile annesi arasında geçen diyaloğun "apartma" olduğunu bilmiyordum açıkcası şaşırdım gerçektende ne gerek varmış...

Havva'nın olduğu tüm sahneler etkileyiciydi..Özellikle ilk sahne ...

Peride Recep ve Havva'nın sırasıyla gösterildiği gece sahneleride aynı şekilde hoş sahnelerdi...

Peride'nin annesine bir taksi şöförü sevgilim var demesi bilinçaltında Recep'i benimsediğinin bir göstergesi olsa gerek ;)

Hep Uğur Polat'ın depresif karakterleri oynadığı düşünülür -ki öyle aynı şekilde Zuhal OlCAY'da güçlü görünmesine karşın yaslanacak bir omuz arayan kadın olarak izliyoruz :img-wink:ve açıkcası bu durumu yadsımıyorum..En nihayetinde onları izleyebilmenin keyfi var...

Hareketli bir bölümdü görüntüler güzel , müzik güzel , replikler boş değil en önemlisi oyunculuklar çok güzel..Süresi bence makul insanı yormuyor ,bıktırmıyor habire reklamla kesilen bir dizi izlemektense bu şekilde olmasını yeğlerim...

Hakkı Bey'in yazısına diyecek herşey denilmiş..Kendisini oyuncu fanları vardır hani illede şununla oynasın başkasını yakıştırmam diyen onlara benzettim...Zuhal Olcay'ın yanında Uğur Polat Hakkı bey daha ne istiyor anlamadım :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Şah-Rû
04-04-08, 09:13
Dizinin süresi gerçekten takdirlik sırf bunun için bile trt ye, yapımcıya, köşe yazarlarına ve tv eklerindeki okur görüşleri bölümlerine övgü mailleri göndermeye değer. Tadında bırakınca haftayı iple çekiyoruz, tam doymadan kalkınca dizinin başından daha çabuk acıkıyoruz. Böylece bazı sevdiğimiz dizilerde dahi olduğu gibi şişkinlik yaratmıyor.
Dizide halen süren hatunlara yakın plan inadı ile birlikte başka dizilerden bariz benzerlikler gibi ufak sıkıntılarda oluyor. Fakat bu dizinin sakinliği ve hızlı olmasına karşın aslında kendi içinde usulca ilerleyişini seviyorum.
Bu bölümde ilk kez Asuman Hanım' a bir an için üzüldüm. Evet anlaşılması zor en az Peride kadar inatçı biri ama arkadaşı ile konuşurken Peride' ye aldığı kıyafeti bile ancak senede bir kez kendisine gelirken giydiğini söylerken kullandığı cümle çok üzücüydü. "Üzerindeki kat izleri öyle belirgin ki hiç kullanmadığı belli". Evet aksi ve insanları küçük gören biri olsa da o da bir anne sonuçta, kızına ve torununa yakın olmak ve onlar için her şeyin en iyisini istiyor. Yine de durağa gidip Recep' i aşağılayarak o baş ağrılarını hakettiğini de gösteriyor.:img-wink:
Peride' nin açık sözlülüğü beni bile şaşırtıyor bazen. Recep hesap sormaya geldiğinde "annem bana araba alıp bir de şoför tutmak istiyor o yüzden böyle bir davranışta bulunmuştur" gibi birşeyler gevelemektense çat diye "bi taksici ile evleneceğimi" söyledim diyebiliyor. Hakikaten yüreği ağzında bu kadının.
Havva karakterinden Tilbe Saran döktürüyor gerçekten. Havva' nın kocasını suçladığını tahmin ediyordum ama kafam karıştı biraz. Yanlış hatırlamıyorsam Havva ve kızlar sobadan sızan gaz yüzünden zehirlenmişler. Ve Recepte o gece evde olmadığı için vicdan azabı çekiyor. İyi de Recep evde olsa o da zehirlenecek belki hep birlikte öleceklerdi. Sanırım Havva zehirlenmeden dolayı değil, Recep' in kalıp yaralarını birlikte sarmak yerine İstanbul' a kaçıp kendisini bırakmasını affedemiyor.
Peride Recep' ten ciddi olarak etkilendi. Recep ise etkilenmekten ziyade bu tek başına ayakları üstünde durabilen, hafiften kaçık, güçlü ve yüreği ağzında kadına hayranlık duyuyor belli ki. Ama şu aşamada çok istesem de Peride&Recep diyemiyorum. Önce Havva' yı tanımak istiyorum.
Hakkı Devrim' in yazısı da bana garip geldi, benzer rolleri canlandırma konusunda Zuhal Hanım Uğur Bey' den daha deneyimli olsa gerek. Peride' nin ne olursa olsun ayakları üstünde duran Ayla' dan çok mu farkı var ya da kızıyla birlikte yaşam mücadelesinde asla taviz vermeyen Olcay' dan? Bir yerden sonra bir sürü benzerlik bulunabilir oynanan roller arasında. Ama bunun üzerinden sadece 1 ya da 2 dizide izleyip komple bir değerlendirme yapmak büyük haksızlık. Zuhal Olcay da, Uğur Polat da, Tilbe Saran da ustalıklarını konuşturuyorlar bu da benim görüşüm.

rain 1907
04-04-08, 09:43
yeni yeni yüzler var ne güzel çoşmuş sayfamız :happy0064 herkesin desteği var çok hoşuma gdiyo bu :happy0064

biz şimdilik havva ya acıyoruz belki ama havva iyileşemeyecek iyileşse de hiçbirşey eskisi gibi olmaz zaten.recep in karısına karşı duyduğu artık aşk değil çok başka bişey,sorumluluk duygusu,belki de kendini sorumlu tuttuğu için suçluluk duygusu...vs ama aşk bambaşka bişey.perideye ilk başta yani şu an hayranlık duyuyo,çünkü o bildiği zenginlerden değil.ama bu bir kaç bölüme kadar aşk a hatta baya yoğun bi aşk a belki de daha ötesine geçecek :img-in_lo ama bence peride aşık oldu bile :img-yes::img-in_lo

Fettan
04-04-08, 10:13
Dizide gülümseten sahneler çok doğal..Mesela taksi durağındakiler yada Peride ile Recep arasındaki konuşmalar zorlama değil gayet doğal geliyor insana...

Peride arkadaşı ile konuşurken dedim Havva'nın dr.u belli oldu :img-hyste :img-hyste :img-hyste Dr.un Peride'ye annesi ile ilgili söyledikleri ve annesinin arkadaşına konuşurken söyledikleri de Asuman hanıma biraz daha sempati duymamı sağladı...Ama o taksi durağındaki hallerini hiç sevemedim :hıh

Peride'nin Recep'e söylediği neden kasırgalara kadın adı veriliyor sanıyorsun cümlesi pekde yanlış değil :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bölüm sonundaki karşılaşma önümüzdeki bölümü merakla beklememe sebep oldu..

Hakkı beyin yazısına yazılabilecek herşeyi yazmışsınız benimde aynı şeyleri tekrarlamama luzum yok...

Sevgili rain1907 yeni yeni yüzler var ne güzel çoşmuş sayfamız herkesin desteği var çok hoşuma gdiyo bu demişsin yanlış anlamanı istemem ama zaten bu sayfalara yazan arkadaşlar bende dahil dizinin ilk haberi çıktığından beri yazıyoruz..Ha hergün yazmak olsun diye birşeyler yazılmıyor BELKİ ama bölüm sonrası herkes burda :img-wink::img-wink::img-wink:

Şah-Rû
04-04-08, 10:31
Peride'nin Recep'e söylediği neden kasırgalara kadın adı veriliyor sanıyorsun cümlesi pekde yanlış değil :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ben bu kısmı yazmayı unutmuştum. Katrina kasırgasını falan düşününce evet yanlış bi cümle değil gerçekten.:img-wink:
rain 1907 sadece mesaj yazmış olmak için yazmamaya çok özen gösteriyoruz. Burası bir forum olduğuna göre istenilen, izleyici ne hissetmiş, ne anlamış, ulaşabilmiş miyiz acaba sorularının cevabını almaktır. Bizde bu soruların cevabını yorumlarımızla vermeye çalışıyoruz. Çok sık mesaj yazmasakta düzenli olarak izliyor ve takip ediyoruz. Kimsenin kimseye yanlışı olmaz merak etme, dizi kadar güzel ve sakin bir forum oluşturduğumuza eminim.:img-wink:

rain 1907
04-04-08, 10:39
Ben bu kısmı yazmayı unutmuştum. Katrina kasırgasını falan düşününce evet yanlış bi cümle değil gerçekten.:img-wink:
rain 1907 sadece mesaj yazmış olmak için yazmamaya çok özen gösteriyoruz. Burası bir forum olduğuna göre istenilen, izleyici ne hissetmiş, ne anlamış, ulaşabilmiş miyiz acaba sorularının cevabını almaktır. Bizde bu soruların cevabını yorumlarımızla vermeye çalışıyoruz. Çok sık mesaj yazmasakta düzenli olarak izliyor ve takip ediyoruz. Kimsenin kimseye yanlışı olmaz merak etme, dizi kadar güzel ve sakin bir forum oluşturduğumuza eminim.:img-wink:

ya Allah Allah siz niye beni yanlış anladınız ya,tamam teslim oluyorum :img-hyste
ben sadece sizi bu formda sık görmediğim için ve şimdi yeni kişilerden mesaj gelmiş diye sevindim hepsi bu.yoksa niye yazmıyosunuz demedim ki.herkesin bir tercihi var tabiki her gün gelipte yazamazsınız bizim vaktimiz var yazıyoruz ...vs yanlış anlamnızı istemem :img-wink:

rain 1907
04-04-08, 11:03
Ayşegülüm yetiş bu ikisi kuşattılar beni ya :img-hyste
şaka yapıyorum arkadaşlar tabiki de burada gerginlik falan olmaz çok saçma olur hepimiz ortak birşey için buradayız sonuçta ve ben bu siteyi gerçekten çok seviyorum çok güzel ve değişik yorumlar oluyor :img-yes: hayatta en korktuğum şey birilerini kırmaktır bu yüzden de elimden geldiğince dikkatli yazıyorum.neyse bırakalım bu konuyu ben bişey hatırlamıyorum zaten :)

ayşegül sen de biran önce izlersin inşallah bekliyoruz yorumlarını ve tabi sen de aysi :img-wink:

nurdi
04-04-08, 11:05
Herkes rolünün hakkını veriyor ama Tilbe Saran beni çok etkiledi.Mimikleri,gözlerini kullanışı filan çok sarsıcı.Acısını müthiş hissettiriyor.

rain 1907
04-04-08, 11:37
reytingler gelmiş

ab de

37. olmuşuz 1.7 4

totalde

87. olmuşuz :icon_sorr 0.8 1.9

:(:(:(

Ceva
04-04-08, 13:36
Dizi ile ilgili ilk haberi aldığımızda Recep & Peride birlikteliğinin, aşklarının ne kadar güzel olabileceğini düşünmüştüm ama izlediğim ikinci bölümle birlikte ben bu birlikteliğe evet diyemiyorum. Çizilmiş ve oynanan öyle güzel, naif, kırılmış, kaybolmuş bir karakter var ki bütün ezberimi bozdu.

Havva’nın annesinin gözyaşlarını silerek “ağlama” dediği ve annesinin de “tövbe ağlamam” dediği sahnede ki vurucu etkisiyle başladı ikinci bölüm. (Jale Hanımın sesi de oyunculuğu da her zamanki gibi çok güzel.)

Recep’in, Havva’nın konuştuğunu duyduğundaki tepkisi, sevinci, heyecanı içimi ısıttı. Korkularını paylaştığı sahnede ve Havva’yı ilk gördüğünde gözleri dolu dolu hatırlanmayı beklediği, umduğu yerde de içimi acıttı.

Peride’nin düşündüklerini söylemek gibi bir huyu var. Annesine söyledikleriyle bir gecesini uykusuz geçirmesini sağlamak istemişti ama olan Recep’e oldu. Yine aynı şekilde Recep’e bu kadar açık anlatabileceğini de düşünmemiştim. Pedide’nin hakikaten yüreği ağzında. Kasırgalarla ilgili espriyi yaptığında Recep’in anlamayıp efendim sözünden sonraki mimiklerinede bayıldım.

Havva ise her şeyi gözleriyle anlatıyor ve öyle bi anlatıyor ki acısını birebir hissettiriyor. Annesi ve babası konuşurken, otobüste çocuğa bakarken, yıllar sonra İstanbul’daki ilk gecesinde sessizce ağlarken, Recep’i hastaneden çıkarken gördüğünde verdiği tepkiyle her şeyi anlatıyor. Acılarını, korkularını, sevgisini.

Kadir abi ve eşi Recep’in en büyük destekçileri. Ben asıl ibre Recep& Peride ilişkisine döndüğünde onların tutumunu merak ediyorum. Bu arada Haldun Boysan zayıflamış galiba:img-blush

Selahattin ilk görüşte aşka tutuldu iyi hoş güzelde biraz fazla boşboğaz. Üstüne vazife olmayan şeylere karışmasa, az konuşsa daha iyi olacak.

TRT bu reytıngleri dikkate almaz umarım. :icon_sorr

kualo
04-04-08, 13:43
Ayşegülüm yetiş bu ikisi kuşattılar beni ya :img-hyste
şaka yapıyorum arkadaşlar tabiki de burada gerginlik falan olmaz çok saçma olur hepimiz ortak birşey için buradayız sonuçta ve ben bu siteyi gerçekten çok seviyorum çok güzel ve değişik yorumlar oluyor :img-yes: hayatta en korktuğum şey birilerini kırmaktır bu yüzden de elimden geldiğince dikkatli yazıyorum.neyse bırakalım bu konuyu ben bişey hatırlamıyorum zaten :)

ayşegül sen de biran önce izlersin inşallah bekliyoruz yorumlarını ve tabi sen de aysi :img-wink:

selam geldim ne oldu yaw yağmurcum anlamadım aşk olsun san mı laf edildi yoksa okuyacam mesajları laf etmez arkadaşlar ama diziyi izleyemedim link verilmedi hala deli olcam valla aysi indirmek için hazırda bewkliyorum diziyi ama sanırım anca yarın olur:((:icon_sorr

aysi
04-04-08, 14:17
selam geldim ne oldu yaw yağmurcum anlamadım aşk olsun san mı laf edildi yoksa okuyacam mesajları laf etmez arkadaşlar ama diziyi izleyemedim link verilmedi hala deli olcam valla aysi indirmek için hazırda bewkliyorum diziyi ama sanırım anca yarın olur:((:icon_sorr

Birisi bana mi seslendi :img-hyste kulaklarim cinladi da :icon_whis

.Ben Aysegulu bekliyorum ne zaman eklerse bende ancak ozaman izliyebilirim baskada sansim yokkkkkkk:icon_sorr

Ve bende yorumlarda bulunmak istiyorum.

Siz baslayin ben arkada size yetisirim kizlar :img-hyste

ehlocan
04-04-08, 15:11
Bölümün ilk sahnesi ve sonra hastanenin önünde Havva'nın Recep'i görüp tepkiler vermesi , Havva'nın ağladığı, hastanede geçen sahne (geçmişin anımsandığı sahne)etkileyiciydi…

Ben Havva’nın hem kendini hem Recep’i suçladığını düşünüyorum… Tedaviye cevap vermeye başladıkça bu konunun açılımını izlemeyi merakla bekliyorum.

Asuman Hanım’ın arkadaşı ile konuştuğu sahnede onun için üzülsem , Peride’nin dr.arkadaşının annesinin aslında neyi ne için yaptığını söylediği sahnede Asuman’ı anlamaya çalışsam da taksi durağındaki tavırlarla ve hizmetçi kıza olan davranışlarıyla da negatifliğine negatiflik kattığı bir gerçek…Ama bunlar Asuman’ı daha gerçek bir karakter haline getiriyor…

Peride Recep'i daha fazla düşünüyor… Annesine söylediklerinde bende hewal gibi bilinçaltı tetiklemesi olduğunu düşünüyorum ;)

Peride'nin annesi ile didişmesi ,Kasırgalara neden kadın ismi veriliyor sanıyorsun cümlesi,pansuman sonrası Recep’in elini havaya kaldırması ve pek tabi Asuman hanımın Oğul’u sorguya çektiği sahneler çok keyifliydi ;) (Sorgunun sonrası taksi durağına tatsız yansısada..)

Son olarak Havva ve Peride'nin karşılaştığı sahne güzeldi..Peride Havva’ya “ben bu simayı nerden hatırlıyorum” der gibi baktı..Önümüzdeki bölüme bakalım neler olacak…

Bu arada Hakkı Devrim yazısında açıkca kendisiyle çelişmiş…Zuhal Olcay’ın eski değil daha bu diziden önceki dizisine dönüp bakması ve Beni Unutma dizisiyle ilgili verdiği röp.ları okuması yeterli olacaktır…Kendisi bile oynadığı karakterin pek çok eski karakterle ortak noktaları olduğunu söylüyor…Bu durumdan dolayı oyuncuları suçlayamayız dizi piyasası çok farklı işliyor…Nice değerli tiyatro oyuncuları tv.de ya hiç yada aynı tarz rollerde…

Bu defa hem sevgili hem de şoför. Çekeceğimiz var demektir; içimizi bayacak göreceksiniz ..Bu sözlere ne denir bilemiyorum…Bence bu rolde her zamankinden daha renkli bir karaktere can veriyor…Ve hiçde iç baymıyor ( görünüm olarakda daha gençleşmiş geldi gözüme sanırım saçlar boyanmış )

Sevgili virgül Ruhi Bey Nasılım ile ilgili sözlerine sonuna adar katılıyorum… O şiirde meyhaneci Ruhi Bey’i anlatırken;

gülmesi hüznüne
konuşması susmasına batar

diye iki dize okur ki ben bu dizeleri dinlerken hem Ruhi Bey’e hem Uğur Polat’ın kendisine çok yakıştırırım ;)

alevalev_25_
04-04-08, 15:31
İki haftadır beğeni ve ilgiyle izliyorum diziyi.

Özellikle geçen hafta son sahne Havva'nın Recep'i sorması ve eşliğinde ki müzik 2. bölümü merakla beklememe sebep olmuştu.

Dün akşam da gerek yüzümde bi tebessüm, gerekse duygulanarak izledim.

Hava karakteri içinde bulunduğu durumu öylesine güzel ekrana yansıtıyor ki Tilbe Saran'ı tebrik etmek gerekir. :good:

Peride güçlü, dimdik ayakta duran bir kadın çizgisinde olsa bile yinede evinde başını omzuna dayayabilecek birine ihtiyacı var. Bu kişi görünüyor ki Recep.
Yalnız Recep kendini Havva'ya, ölen çocuklarına karşı suçlarken, yeni bir ilişkiye nasıl dahil olabilecek???

Düşünüyorum da Recep hala biriyle evliyken, her ne kadar eşi hasta bile olsa bir başkasıyla ne kadar yakınlaşabilecek???
Ya da bu yakınlaşma ne kadar doğru olacak??

Senaristlerin Peride ve Recep karakterlerini nasıl yakınlaştırıp, birbirlerinden etkilenmelerini sağlayacaklarını merak ediyorum.
Aslında Peride çoktan etkilendi ve Recep'i düşünmeye başladı diyebiliriz.
Annesine bir ilişkisi olduğunu ve taksi şoförü olduğunu dile getirmesinden de aşikâr.

Fettan
04-04-08, 15:44
pek tabi Asuman hanımın Oğul’u sorguya çektiği sahneler çok keyifliydi ;) (Sorgunun sonrası taksi durağına tatsız yansısada..)

Bak ben o sorgulama sahnesini es geçmişim...Hakikaten çok keyifliydi...Merkalı meraklı sorular sorması,sürekli ağrı kesici içmesi ;)

( görünüm olarakda daha gençleşmiş geldi gözüme sanırım saçlar boyanmış )

Bende Uğur Polat'da bir başkalık var diyorum saçlarmı boyanmış diyorsun..Hmmm dikkat edeyim bakayım ;)

Recep Havva'yı bırakıp Perid eile bir aşk yaşamaz bu üç insanın ortak acıları var ve bir şekilde üçlü bir diyaloğ sürekli olacak gibime geliyor...Yeditepe İstanbul'un sonunu düşünüyorum oyle bir son geliyor aklıma farklı yönlere giden üç kişi :img-wink:

alevalev_25_
04-04-08, 15:50
Bak ben o sorgulama sahnesini es geçmişim...Hakikaten çok keyifliydi...Merkalı meraklı sorular sorması,sürekli ağrı kesici içmesi ;)

Peşpeşe ağrı kesici içmesini geçtim, ilaçların bulunduğu kutuya kiç dikkat ettiniz mi?

O ne janjanlı bir ilaç kutusudur yahu.:img-hyste:img-hyste
Yoksam ben mi cahil kaldım da ilaçlar artık öyle kutularda satılıyor da haberim mi yok!!! :img-hyste:img-hyste

Fettan
04-04-08, 15:52
Peşpeşe ağrı kesici içmesini geçtim, ilaçların bulunduğu kutuya kiç dikkat ettiniz mi?

O ne janjanlı bir ilaç kutusudur yahu.:img-hyste:img-hyste
Yoksam ben mi cahil kaldım da ilaçlar artık öyle kutularda satılıyor da haberim mi yok!!! :img-hyste:img-hyste

Var var öyle kutular bi tanede benim anacığımda var :img-hyste :img-hyste :img-hyste... Sürekli ilaç içenler taşıyor yanında ama valla Asuman hanımın ilaç kutusu ile benim anneminki asla ve kat'a aynı kalitede değildir :img-hyste:img-hyste:img-hyste

alevalev_25_
04-04-08, 15:59
Var var öyle kutular bi tanede benim anacığımda var :img-hyste :img-hyste :img-hyste... Sürekli ilaç içenler taşıyor yanında ama valla Asuman hanımın ilaç kutusu ile benim anneminki asla ve kat'a aynı kalitede değildir :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Valla kusuruma bakmayın cahillik bende desenizee..:img-hyste
Yok anacım görmedim öle ilaç kutusu..

O kutu bende olsa içine ilaç değil küpe, yüzük neyin koyarım yahuu!!!
Kahretsin zamanın gerisinde kalmışım..
Asuman teyzemde o kokoşluk varken daha neler görürüz bizz!!!

Annenin ilaç kutusuyla belkim aynı katilede olmayabilir ama görünüyor ki anneciğin de her şeyiyle görünüşe önem veriyor hııı!!!:img-blush:img-blush
İlacı normal kutu da taşımak yerine janjanlı bir kutu tercih etmek...
Helal olsun diyorum, ellerinden öpüyorum teyzeminn!!! :img-icecr:img-icecr

Fettan
04-04-08, 16:07
Valla kusuruma bakmayın cahillik bende desenizee..:img-hyste
Yok anacım görmedim öle ilaç kutusu..

O kutu bende olsa içine ilaç değil küpe, yüzük neyin koyarım yahuu!!!
Kahretsin zamanın gerisinde kalmışım..
Asuman teyzemde o kokoşluk varken daha neler görürüz bizz!!!

Annenin ilaç kutusuyla belkim aynı katilede olmayabilir ama görünüyor ki anneciğin de her şeyiyle görünüşe önem veriyor hııı!!!:img-blush:img-blush
İlacı normal kutu da taşımak yerine janjanlı bir kutu tercih etmek...
Helal olsun diyorum, ellerinden öpüyorum teyzeminn!!! :img-icecr:img-icecr

Aşkol ne kusuru ;) Hani bir zamanlar Japon pazarları çok modaydı ordan alıvermişti ama bizimki emitasyon tabi ;)

Şimdi gelmişken bölümden bir sahneyi atlamışım onuda yazayım ..Oğul'un okulda kavga ettiği çocuk acaba ilerde başına dert olurmu :icon_whis:icon_whis

rain 1907
04-04-08, 17:01

Bende Uğur Polat'da bir başkalık var diyorum saçlarmı boyanmış diyorsun..Hmmm dikkat edeyim bakayım ;)

Recep Havva'yı bırakıp Perid eile bir aşk yaşamaz bu üç insanın ortak acıları var ve bir şekilde üçlü bir diyaloğ sürekli olacak gibime geliyor...Yeditepe İstanbul'un sonunu düşünüyorum oyle bir son geliyor aklıma farklı yönlere giden üç kişi :img-wink:

deme öyle ya :( bunun sonu da yedi tepe istanbul gibi biterse bu sefer ağlarım :icon_sorr havva bu hikayede olmasaydı ne olurdu diye düşünüyorum bazen ? sizce daha mı iyi olurdu ? eğer peride recep aşkı görmek istiyorsak sanki daha iyi olurdu gibi.çünkü bu şekilde doya doya ne onlar yaşayabilecek ne de biz :icon_sorr

aysi
04-04-08, 17:18
Bir ben izliyemedim ve tabi Aysegulum de izliyemedi.Bari birisi su dizinin indirmek icin linklerini veriversin allah rizasi icinya.:icon_sorr

Bende o janjanli ilac kutusu merak ettim.:img-blush:img-hyste

Bende sorgulama sahnesini ve Recepin Perideyi kurtardigi sahneyi izlemek istiyorum boyle olmuyorki siz anlatiyorsunuz ben :icon_sorr:img-pilot:img-cool2

rain 1907
04-04-08, 17:20
Aşkol ne kusuru ;) Hani bir zamanlar Japon pazarları çok modaydı ordan alıvermişti ama bizimki emitasyon tabi ;)

Şimdi gelmişken bölümden bir sahneyi atlamışım onuda yazayım ..Oğul'un okulda kavga ettiği çocuk acaba ilerde başına dert olurmu :icon_whis:icon_whis

bence kesin o çocuktan bişiler çıkar.oğulda kavgaya meğilli anladığım kadarıyla.bence oğulla recep in de aralarında güzel bir bağ olacak gibi.recep oğul da kaybettiği çocuklarını bulacak :img-yes: aralarının yi olacağını düşünüyorum.ama tabi önce bi perideyle iyi olsunda :)

aysi
04-04-08, 22:01
link geldi tıkladım yarın siteye eklerim arkadaşlar aysicim kulakların çınlasın:happy0064

Sen Aysegul canim benim sana nasil tesekur edecegimi bilemiyorum.:happy0064:happy0064
Sonunda bende yorum yapabilecegim inanamiyorum ya :happy0064:happy0064
Bende Peride ve Recepi gorecegim ve bende Asuman hanimin taksi duragini basmasini izliyebilecegim inanamiyorum:img-pilot

rain 1907
04-04-08, 22:34
arkadaşlar inanmıycaksınız ama fragmanı izledim.:)

bu bölüm tam anlamıyla m u h t e ş e m !:happy0064

gerçi heyecandan aklımda pek bişi kalmadı ama kısaca anlatıyım : peride ve recep arasında bu bölüm bağ kuvvetleniyor.bir trafik kazası geçiriyorlar beraber:( peride arkada oturuyor onda pek bişey yoktu ama recep başından yaralanmış.:( herkes etraflarına toplanmıştı.peride çok endişeliydi recebe dokunuyodu falan.:icon_sorr bu kaza onları yakınlaştıracakmış.peride doktor olunca böyle şeylerde korkmuyorum ben :)

peride yatakta ağlıyodu nedenini bilmiyorum :icon_whis
annesini gösterdiler gene perideyle konuşuyolardı sanırım fragman sonunda peridenin çok kızgın bi hali vardı büyük ihtimalle gene annesine laf anlatmaya çalışıyodu :)

aysi
05-04-08, 11:30
Hic kimseler gelmemis ve ben Aysegulu bekliyorum canim ne zaman ekliyebiliceksin.

´Baksana 3 bolum fragmani bilem cikmis :icon_sorr

Fragmani anlatigin icin saol gulum.Cekip ekleme sansi yokmu.Simdi cok merak ettim.Demek yakinlasiyorlar haa.:icon_whis

rain 1907
05-04-08, 13:21
Hic kimseler gelmemis ve ben Aysegulu bekliyorum canim ne zaman ekliyebiliceksin.

´Baksana 3 bolum fragmani bilem cikmis :icon_sorr

Fragmani anlatigin icin saol gulum.Cekip ekleme sansi yokmu.Simdi cok merak ettim.Demek yakinlasiyorlar haa.:icon_whis

ben o işleri hiç anlamıyorum ki.:( ama yakında kolibaya gelir merak etme :img-yes:ama sen ordan da izleyemiyodun dimi ya :( onu da ayşegül halleder artık :) sessiz de mi izleyemiyosun ?

MeryL
05-04-08, 13:23
3.bölüm fragmanı için beklemenize gerek yok. Kolibanın sitesinden izleyebilirsiniz.

rain 1907
05-04-08, 14:14
bu peridenin arkadaşı da recep e aşık olacakmış gibi bir his var içimde ama inşalah yanılıyorumdur.yoksa ilk düşmanımı edinmiş olucam :) çünkü o da recep i görmeye gidiyodu heralde taksi durağına ve bakışlarını hiç beğenmedim.recep in görücüleri çoğaldı valla :)

havva bu bölüm kaybolacak heralde.yüzüğünü falan da çıkarıyodu fragmanda :( acaba tilbe saran böyle hiç konuşmadan rol yapmaktan sıkılmıyomu ki ?:)

peride çok içli ağlıyodu ya neye o kadar çok ağladı merak ettim.kıyamam ben ona ya :(

aysi
05-04-08, 14:37
ben o işleri hiç anlamıyorum ki.:( ama yakında kolibaya gelir merak etme :img-yes:ama sen ordan da izleyemiyodun dimi ya :( onu da ayşegül halleder artık :) sessiz de mi izleyemiyosun ?

Hayir hic bir sekilde izliyemiyorum ya :icon_sorr

Yazik bana birisi beni duysun artik.Sanirim aysegulun isini cikti ve gelemedi yoksa coktan eklerdi.
Demek Peride cok agliyordu.Umarim Recepten dolayi degildir.Belkide annesi yine uzmustu yada asi oglu Ogul olamazmi.

Demek Peridenin arkadasida Recepi gormeye geldi bak bende hic gormeden sevmedim su arkadasi al bendende o kadar.:img-tomat

rain 1907
05-04-08, 14:42
Hayir hic bir sekilde izliyemiyorum ya :icon_sorr

Yazik bana birisi beni duysun artik.Sanirim aysegulun isini cikti ve gelemedi yoksa coktan eklerdi.
Demek Peride cok agliyordu.Umarim Recepten dolayi degildir.Belkide annesi yine uzmustu yada asi oglu Ogul olamazmi.

Demek Peridenin arkadasida Recepi gormeye geldi bak bende hic gormeden sevmedim su arkadasi al bendende o kadar.:img-tomat

zaten böyle sinsi bi tip hiç sağlam pabuca benzemiyo :img-yes: bana öyle bir izlenim verdi ama görücez.

evet peride çok ağlıyodu hem de böyle içini çeke çeke :( çok üzüldüm yaaw :icon_sorr bence ya annesi ya da recep yüzünden.bir de aklıma şu geliyor bir hastası yüzünden de olabilir.:img-yes:

peride recep in arabasına bakıyodu sanırım daha doğrusu inceliyodu o sırada recep geldi korktu peride :) sonra da çok tatlı bi hareket yaptı çok şeker yaa.ne güzel anlatıyorum ama dimi hareket yaptı falan eminim acaip anlamışsındır benim bu anlatımımla :img-hyste

aysi
05-04-08, 16:54
zaten böyle sinsi bi tip hiç sağlam pabuca benzemiyo :img-yes: bana öyle bir izlenim verdi ama görücez.

evet peride çok ağlıyodu hem de böyle içini çeke çeke :( çok üzüldüm yaaw :icon_sorr bence ya annesi ya da recep yüzünden.bir de aklıma şu geliyor bir hastası yüzünden de olabilir.:img-yes:

peride recep in arabasına bakıyodu sanırım daha doğrusu inceliyodu o sırada recep geldi korktu peride :) sonra da çok tatlı bi hareket yaptı çok şeker yaa.ne güzel anlatıyorum ama dimi hareket yaptı falan eminim acaip anlamışsındır benim bu anlatımımla :img-hyste

Sen anlat anlat ben anliyorumm sanki gozumun onune geliyorlar hareketler :img-hyste.

aysicim 3bölüm fragmanını you ..sitedine ekledim dizi inince onu da ekleyeceim

Vallah inanmiyorum hemen gidip izliyeyim bari bende artik .Rain anlatiklarini gorebilecegim :happy0064:happy0064Canim saol ya sende olmasan ben ne yaparim boyle :good::happy0064

aysi
05-04-08, 17:11
Sonunda bende izledim 3.bölüm fragmanin inanamiyorum:happy0064:happy0064 Gerci daha 2. bölümü izlemedim ama :img-hyste olsun artik aksamada onu izlerim Aysegulun sayesinde.

Peridenin agladigi sahne de cok kotu oldumya sanki Recep icin olabilirmis gibi geldi bana.

Recepin taksi duraginda arkadasini saldirmasi kesinlikle Peride icindir.Arkadasi Peride ile ilgili tatsiz seyler soyluyebilir ve Recepte onun agzinin payini verir diye dusunuyorum.:happy0064

Evet bende hic sevmedim bu arkadasi ne bicim arkadas bu ya :img-tomat:img-tomat.Periden uzak allaha yakin olsun bu hanim :img-pilot

Evet en hos sahnelerden bir taneside kesinlikle Peridenin arabaya dokunmasi ve Recepin gelip onu korkutmasi cok hos olmus tamda anlatigin gibi Rain bende aynen oyle dusunmustum bak gordunmu cok iyi anlatmissin:img-hyste
Ay kizlar ben bu ikili cok seviyordum simdi daha cok seviyorum bayildim bayildim bu ikiliye umarim o rating sabihi kisilerde bizim gibi dusunur yoksa deliricegim :icon_sorr

aysi
05-04-08, 17:33
Fragmanin son sahnesindeki kaza acaba nasil olsu Recep kafasin vurmus umarim bir tek perideiyi hatirlar gerisini unutur :img-hysteCok kotuyum biliyorum ama ben onlarin askin izlemek istiyorum tamam Havvaya cok uzuldum ama olsun ben yinede Peride ve Recep diyorum her imkansizliga rahmen.( imkansiz dedimde Mavi ve Cinar geldi aklima :img-blush)

rain 1907
05-04-08, 20:14
Sonunda bende izledim 3.bölüm fragmanin inanamiyorum:happy0064:happy0064 Gerci daha 2. bölümü izlemedim ama :img-hyste olsun artik aksamada onu izlerim Aysegulun sayesinde.

Peridenin agladigi sahne de cok kotu oldumya sanki Recep icin olabilirmis gibi geldi bana.

Recepin taksi duraginda arkadasini saldirmasi kesinlikle Peride icindir.Arkadasi Peride ile ilgili tatsiz seyler soyluyebilir ve Recepte onun agzinin payini verir diye dusunuyorum.:happy0064

Evet bende hic sevmedim bu arkadasi ne bicim arkadas bu ya :img-tomat:img-tomat.Periden uzak allaha yakin olsun bu hanim :img-pilot

Evet en hos sahnelerden bir taneside kesinlikle Peridenin arabaya dokunmasi ve Recepin gelip onu korkutmasi cok hos olmus tamda anlatigin gibi Rain bende aynen oyle dusunmustum bak gordunmu cok iyi anlatmissin:img-hyste
Ay kizlar ben bu ikili cok seviyordum simdi daha cok seviyorum bayildim bayildim bu ikiliye umarim o rating sabihi kisilerde bizim gibi dusunur yoksa deliricegim :icon_sorr

çok sevindim canım izlediğine ve anlatabilmiş olmama:img-hyste

biraz acımasızlık gibi olacak ama ben de peride ve recep diyorum :img-in_lo çok tatlılar yaaaa :img-icecr

aysi
05-04-08, 20:35
çok sevindim canım izlediğine ve anlatabilmiş olmama:img-hyste

biraz acımasızlık gibi olacak ama ben de peride ve recep diyorum :img-in_lo çok tatlılar yaaaa :img-icecr

Degilmi ama:love04: sonuna kadar Peride ve Recep diyorum bende.

Tamam Havva cok uzuldum yasadigi seyler kolay seyler degil.imgdrag

Ama bence bu saaten sonra Recep ve Havva bir araya gelmez :icon_shad .

Ya en azinda benim gonlumde gecenler bunlar:img-blush

lostsoul
05-04-08, 21:35
Ama bence bu saaten sonra Recep ve Havva bir araya gelmez :icon_shad
bence de.. peride den bağımsız olarak düşünüldüğünde de receple havva nın pek şansı yok bence.. büyük travmalardan sonra tekrardan mutlu bi aile olabilmek çok zor olabiliyor.. receple havva nın herşeyi geride bırakması kaldıkları yerden devam etmeleri çok zor.. geçmişin acılığı ağırlığı üstlerine çökecek sürekli bi şekilde geçmişi hatırlıycaklardı.. mutlu anları buruk özlemler yaratacak.. ölümü hatırladıklarında tüm yaşanmış acıları ve ardından gelişen ayrılığı gerçeklerle mücadele kabullenme çabalarını yıllarını vs bunlarla başetmek çok zor olacaktır..
receple yaşamak bence havaya iyi gelmek şöle dursun sürekli geçmişi düşünmeye itecek bunun havvaya iyi gelceğini düşünmüyorum ben..
receple havvanın gelecekte mutlu bi ortaklık kurmaları çok zor..
havanın geleceğe bakması gerek.. bu receple olacak gibi deil..

aysi
05-04-08, 22:27
bence de.. peride den bağımsız olarak düşünüldüğünde de receple havva nın pek şansı yok bence.. büyük travmalardan sonra tekrardan mutlu bi aile olabilmek çok zor olabiliyor.. receple havva nın herşeyi geride bırakması kaldıkları yerden devam etmeleri çok zor.. geçmişin acılığı ağırlığı üstlerine çökecek sürekli bi şekilde geçmişi hatırlıycaklardı.. mutlu anları buruk özlemler yaratacak.. ölümü hatırladıklarında tüm yaşanmış acıları ve ardından gelişen ayrılığı gerçeklerle mücadele kabullenme çabalarını yıllarını vs bunlarla başetmek çok zor olacaktır..
receple yaşamak bence havaya iyi gelmek şöle dursun sürekli geçmişi düşünmeye itecek bunun havvaya iyi gelceğini düşünmüyorum ben..
receple havvanın gelecekte mutlu bi ortaklık kurmaları çok zor..
havanın geleceğe bakması gerek.. bu receple olacak gibi deil..

Aynen iste benden tam olarak bunu demek istemistim.Bu kadar acinin uzerine yeniden mutluluk insia ( bu kelime boylemi yaziliyor onuda tam bilemedim:img-hyste) edilemez.
Ve saolsunlar eklemisler izleme sansina erdim sonunda 2.bolumu:happy0064:happy0064:happy0064

aysi
05-04-08, 23:00
Cok guzel bir bolumdu.Hosuma gitti,butun Recep ve Peride sahneleri cok hos olmustu.
Birde Peride ve arkadasinin yemekten ciktiktan sonra Peridenin taksiye bakmasi cok hos bir ayrinti olmustu.Sanki butun taksilerde Recep varmis gibi geliyordur simdi Perideye :img-hyste yok anacigim bence ask bacayi sardi ama onlarin haberi yok.
Ne o oyle kapcaciya hareket cekmeler ve ben varken seni hic kimse yerde suremez demeler anliyalim Recep bey:img-meeti:love05::img-nyam:Ya Perideye ne demeli sana bir sey olabilirdi nasil uzuldu:not_i:bizden buna ask derler guzelim ask:bella:cheer: siz yasinizi basinizi almis olabilirsiniz ama askin ne bicim bir sey oldugunu unutmusa benziyorsunuz:img-beee:

Yok ben doyamadim bir kosu gidip bir kere daha izliyeyim sunlari :img-nyam:

aysi
06-04-08, 01:37
Bu forumda kendim okuyup kendim yaziyorum ya inanmiyorum hic kimseler yok:icon_sorr
Simdi 2 bolum son sahnesinde kaldim ben ya orda Peride Havvayi sanki bir yerlerde taniyormus gibi oldu ama sanirim cikaramadi.Ama kesin hatirlayacaktir.
Benim anlamadigim Havva neden oyle bakti Perideye onu ben anlamdim yoksam odami durum anladi onun recepten hoslandigin yani´:img-hyste.Hani yani Havva ermislere karismis haziyete geziyor ya ortalikta kesinlikle dalga gecmek icin degil (onucta cok zor seyler yasamis ) bu son yazdigim gercekten Tilbe hanim cok guzel oynamis gercek gibi saygilarimi sunuyorum kendilerine :good:

nur33
06-04-08, 04:52
Annem varken oynamaktan korktumhttp://w10.gazetevatan.com/pics/clear_pixel.gif

http://w10.gazetevatan.com/pics/gulumsefoto/12347_51_1.jpg

Fiziksel olarak değil ama “duruş” olarak birbirlerine çok benziyorlar. Aynı “anlamlı” gözlerle bakıyor, “aynı dilden konuşuyorlar”

Aslında anne-kız gibi değil de iki iyi arkadaş gibi duruyorlar. Biri sanata 32 yılını adamış Zuhal Olcay, diğeri bugüne kadar ortalarda görünmeyen 27 yaşındaki kızı Ceren Olcay. TRT1’de yayınlanacak “Beni Unutma” dizisi için ilk kez birlikte kamera karşısına geçtiler.

Zuhal Olcay gerek sesiyle gerekse oyunculuk yeteneğiyle herkesin saygı duyduğu bir isim... 32 yıllık sanat hayatına birçok ödül sığdırmış. Şimdilerde TRT1’de yayınlanacak “Beni Unutma” dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Ancak bu diziyi diğerlerinden ayıran büyük bir özelliği var. İlk kez 27 yaşındaki kızı Ceren Olcay ile kamera karşısına geçiyor. Ceren dizide annesinin gençliğini canlandırıyor. Ceren Olcay, aslında Bilgi Üniversitesi Edebiyat Bölümü mezunu. Aynı zamanda Tango-İst ve Fuaya isimli okullarda tango dersleri veriyor. Biraraya gelmeleri ise tamamen tesadüf olmuş. Dizide Zuhal Olcay’ın gençlik günlerine dönmesi gerekmiş. Zuhal Olcay yönetmenin “Peruk takıp, seni gençleştirelim” isteğine “Kızım oynasa daha inandırıcı olabilir” sözleriyle yanıt vermiş. Ceren de annesinin iş teklifini kabul etmiş. Aslında üniversite sınavına gireceği zaman konservatuvara gitmek istemiş. Sonra “Zuhal Olcay” adı onun bu kararından vazgeçmesine neden olmuş: “Hiçbir zaman ‘Annesinin adını kullanıyor’ durumuna düşmek istemedim. Hatta sınava girerken soyadımı değiştirsem de mi girsem diye çok düşündüğüm oldu.”

Arkadaşlarına bile söylememiş
Annesiyle oynamak da başta korkutmuş Ceren Olcay’ı: “Annemle karşılıklı oynamaktan çok korktum, çekindim. Çünkü gözümün önünde çok iyi bir oyuncu vardı. Ama günün birinde bu işe girersem en büyük desteği annemden alacağım.” Her ne kadar kızını hayatı ve seçimleri konusunda serbest bıraksa da sanki kalbinin bir yerlerinde Ceren’in oyuncu olmasını istiyor Zuhal Olcay: “Ben başta oyuncu olmasını istemiştim. Yine karşıma gelip ‘Anne ben oyuncu olmak istiyorum’ dese sonuna kadar destek veririm. Sonuçta daha çok genç. İngilizcesi çok iyi ve hiçbir şey için de geç değil. Ama kararı kendi verecek.”

Zuhal Olcay bugüne kadar Ceren’in neden ortalarda çok fazla görünmediğini ise şu sözlerle anlatıyor: “Ceren’i korumak adına çok fazla bir şey yapmadım. Zaten her zaman çok farklı yaşayan bir çocuk oldu. Yoksa ortalara çıkıp, istediği gibi yaşayabilirdi. Gözönünde de olabilirdi. Diyorum ya bu tamamen insanların tercihleriyle alakalı bir durum. Mesela bir gün Boğaz Köprüsü’nde trafik sıkışık. O zaman da Ceren Bilgi Üniversitesi’nde üçüncü sınıfta okuyor. Yolda arabalarımız yan yan geldi. Onu görünce el salladım. Yanındaki arkadaşı dönüp ‘Aaa Zuhal Olcay’ı nereden tanıyorsun?’ diye sormuş. O da ‘Annem’ demiş. Düşünün artık... Üç yıldır aynı sınıfta okuduğu arkadaşı bile benim annesi olduğumu bilmiyor. Kendi değerleri, güvendiği insanlar var. Ancak bu kriterleri belirledikten sonra ‘Zuhal Olcay benim annem’ diyebiliyor. Çok mükemmeliyetçi biri. Sanırım bu yönünü benden almış.”

Yarışmaları seyredecek sabrım yok
Zuhal Olcay, yarışmalardan jüri üyeliği teklifi aldığını da söylüyor: “Gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmedim. Çünkü yarışma programlarını seyredecek ne enerjim ne de vaktim var. Bir başka tahammül edemediğim şey ise dizi süreleri. Birbiri ardında diziler çekiliyor. Buna üç açıdan bakmak lazım. Hem oyunculara, hem teknik heyete, hem de seyirciye yazık. Bu felaketin bir an önce anlaşılabilir bir duruma getirilmesi gerek. Bir ülkede 100 dizi çekilmez. Bizim dizimiz 58 dakika. Herhalde bunda TRT olmasının da etkisi vardır. Umarım bu dizi herkese örnek olur.”

http://w10.gazetevatan.com/root.vatan?exec=pazarvatan_detay&hkat=1&hid=12347 (http://w10.gazetevatan.com/root.vatan?exec=pazarvatan_detay&hkat=1&hid=12347)

.

arzu-başak
06-04-08, 10:59
Herkese merhaba..bu sayfaya pek yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum...
çalıştığım için pek vaktim olmuyor buraya uğramaya....Bu hafta sonuda açık öğretim sınavlarım vardı,o yüzdende biraz ihmal ettim...
Fragman için çok teşekkürler...emeğinzie sağlık...
Bu haftaki bölüm çok güzel olacak eminim...Havva kaza geçirmiyor değilmi...yani araba çarpmayacak sanırım...
Receple peridede kaza geçiriyor,bakalım neler olacak...
Bu dizi gerçekten harika...İnşallah sonun kadar izleme şansımız olur...Ben eminim zaman geçtikçe diziyi izleyenler artacak..Bence bir çok kişinin bu diziden haberi bile yok...ben çevremdeki herkese söyledim..ilk benden duydular ve izliyorlar ...
Nur33 haber için çok teşekkürler..
size iyi sohbetlerbye

rain 1907
06-04-08, 11:51
ben geldiiimmm :)

bugün sınava giderken taksi duraklarının yanından geçtim ve yanımdan da yol boyu bir sürü taksi geçti,daha önce olsa hiçbiri dikkatimi çekmez sonuçta binmeyeceksem neden çeksin ? :) ama bugün hepsini de inceledim çünkü baktıkça dizimizi hatırladım.hatta o taksilerin yanında perideyle recep i hayal ettim :img-in_lo beni acaip ablukaya aldı bu dizi :) :img-blush

millet son bi kez ne öğrenirim diye kitap açmış okuya okuya gidiyo ben taksileri inceliyorum :img-hyste

4 gün var daha diziye geçmek bilmez şimdi.:icon_sorr

aysi sonunda izlemiş olmana çok sevindim.( bu arada adın neydi ya sen yazmadın ya da ben unuttum :) ) peride havvayı resminden tanıyacak :img-wink: vee benim aklıma biraz önce şöyle bişey geldi hani havva hastaneye geldiklerinde recep in taksisinin peşinden gitti ya yani recep in oradan çıktığını gördü ve onu bir an tanıdı.sonrada hastane de perideyi görünce yani öyle hoş kadınların olduğunu falan acaba recep i kıskandı mı ? saçma mı oldu :img-hyste aklıma böyle bişi geldi birden nedense.çünkü akli dengesinin de olmadığını düşünürsek belki de kadınsal bi içgüdü bişiler hissetti :icon_whis

nurdi
06-04-08, 12:37
Şu anda,dizi ekibi TRT 1'deler...Zuhal Olcay ve Haldun Boysan konuştular.Şimdi de Derya Köroğlu müzik hakkında konuşuyor...

aysi
06-04-08, 13:33
Nur 33 saol canim ya senin sayende okuyabiliyoruz emegine saglik:img-wink:

Rain 1907 gulum sonunda bende izliyebildim cokta guzel bir bolum olmus gittikcede tempo yukseliyor.Peridenin yaptigi gibi demek sende butun taksilere donup baktin :img-hyste:img-hyste:img-hyste seni oyle gormek isterdim her takside sanki recep cikacakmis gibi:img-hyste.
Bende bu dizide Peride ve Recep ikilisini askin gormek icin sabirsizlaniyorum:img-icecr:img-yes:

Ve Arzu-Basak seni daha cok gelmelisin aramiza gormek isteriz haberin olsun lutfen gelmeye calis cok seviniriz.:happy0064

aysi
06-04-08, 13:40
Şu anda,dizi ekibi TRT 1'deler...Zuhal Olcay ve Haldun Boysan konuştular.Şimdi de Derya Köroğlu müzik hakkında konuşuyor...

Ah be guzelim benim izleme sansim yok diziyi izlemek icin saolsun Aysegul arkadas ekliyorda bende ancak izliyebiliryorum onun sayesinde yoksa izlemek imkansiz benim icin.

Benim aklima takildi ya acaba kaza yaptiklari yerde Peride Receple tartisiyormu? Ne dusunecegimi bilemedim. Peride cok uzgun gorunuyordu ve endiseli umarim cok kotu bir sey olmaz.Belkide bu olaydan sonra yakinlasirlar.
Hani Recep kafasini vurduya sabaha kadar basinda beklemek gerekebilir ve Peridede basinda beklese o arada yakinlasalar olmazmi cokmu uctum ne dersiniz :icon_sorr

lostsoul
06-04-08, 14:11
Hani Recep kafasini vurduya sabaha kadar basinda beklemek gerekebilir ve Peridede basinda beklese o arada yakinlasalar olmazmi cokmu uctum ne dersiniz :icon_sorr
bu konuda uçuş serbestmiş:img-blush:img-icecr
fragmanı henüz izledim..güzel yahu ben beğendim..
başındaki peride ağlamasına bittim:icon_sorr:icon_sorr
neden sebep ağlıyo acaba..
bigün receple ilişkileri çıkmaza girdiğinde de ağlar bi kez daha herhal bu kadar güzel..
havvanın iyileşmesi de kötü.. yok saydığı gerçekler onu ölüme mi yaklaştırıyo nedir.. denizin kenarında oluşunu ben böle aldım..
taksi ona çarpar gibi oluyo ama ordan bişiy çıkmıycak bence..

aysi
06-04-08, 15:07
bu konuda uçuş serbestmiş
fragmanı henüz izledim..güzel yahu ben beğendim..
başındaki peride ağlamasına bittim
neden sebep ağlıyo acaba..
bigün receple ilişkileri çıkmaza girdiğinde de ağlar bi kez daha herhal bu kadar güzel..
havvanın iyileşmesi de kötü.. yok saydığı gerçekler onu ölüme mi yaklaştırıyo nedir.. denizin kenarında oluşunu ben böle aldım..
taksi ona çarpar gibi oluyo ama ordan bişiy çıkmıycak bence..

O halde ben ucusa geceyim:img-hyste:img-hyste

Evet Peride cok guzel agliyor orda bana Kazadan sonra olabilir.:img-blush

Belkide Recep ailesine haber verilir ve Havvada gelir Peride de gitmek zorunda kalir.:img-tomat
Bak sevgili lostsoul ucus serbest dedinde sakin kimse beni tutmasin :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Tutmasa :img-tomat:img-tomat atmak serbest:img-hyste

rain 1907
06-04-08, 16:15
Rain 1907 gulum sonunda bende izliyebildim cokta guzel bir bolum olmus gittikcede tempo yukseliyor.Peridenin yaptigi gibi demek sende butun taksilere donup baktin :img-hyste:img-hyste:img-hyste seni oyle gormek isterdim her takside sanki recep cikacakmis gibi:img-hyste.
[/B]

aynen öyle oldum canım hatta taksilerden birini çevirip binesim geldi :img-hyste pardon siz recep olabilir misiniz ? değilsenizde 5 dakika olsanız :img-hyste

uçuşlarda serbest bırakılmış iyi iyi :) benim 3 tahminim var.birincisi sizinde tahmin ettiğiniz gibi kazadan sonra peride kendini sorumlu tutuyor ya da recep e bişey olacağından çok korktuğu için ağlıyor.ikincisi bir hastasını kaybetmiş olabilir ya da durumuna çok üzülmüş falan olabilir yani hastasıyla ilgili diyorum.üçüncüsü de genel anlamda sıkıntıları olabilir annesi ve recep gibi.bizim burada hava kötü zorunlu iniş yapıcam :img-hyste

lostsoul
06-04-08, 18:22
yahu recep türkiye deki şöfeeer şöfer anlayışını tarihe gömecek bu anlaşılıyor;)
böle recep şöferler arıycak gözlerimiz o deil:img-blush
kaçyüz baloncukta bi recep çıkarki insanın karşısına:icon_sorr

filmde öle kötüsüne alıştırdım ki kendimi bari burda yüzümüz iyi senaryolarla gülsün..
dizi müziği kim için söyleniyor dersiniz.. beni unutma..
ya umarım recep peride den ayrılırken söylediği veda cümlesi olmaz bu..
yada peride hırpalanmış bu evliliğin yeniden onarılmasına kendince şans tanımak için yada recebi zor karardan kurtarmak için kendi veda etmeye karar verip beni unutma der.. öle mi.. demesin yahu:icon_sorr

o nedenle arkedeşlerim uçuş serbest.. dertler onların mutlu senaryolar bizlerin olsun:)

ah işte yine gerçeğe dönersek.. peride bence recep dışında bi gerçekten dolayı göz yaşı döküyor..
yalnızlık ağlatır..
oğuldu anneydi herzamnki şeler oturup onlara ağlıycağını sanmıyorum;)
onalrla maşşallah başetmeyi örenmiş deneyimli peride..
recep için ağlasa desek daha erken..
ama onun için ağladığını da görmek istiyorum desem çok mu acımasız olmuş olurum yahu:img-blush yok aslında aşk için ağlasın demek istiyorum ben:img-in_lo

rain 1907
06-04-08, 19:02
tamam işte aynı şey oluyor aşk için ağlaması demek recep için ağlaması demek :) belki de daha şimdiden kafasında imkansızlığını anladı:img-blush gerçi bence imkansız diye birşey yoktur.hele ki konu aşk ise :img-in_lo

peridenin ağlamasını istemem aslında ama eğer ki aşk içinse o gözyaşları değerli bile olur :img-yes: bakalım anlıycaz ama benim kafamda hastası için ağladığı yüzdesi ağır basıyor.çünkü ağlama görüntülerinden sonra ameliyata girişini ve çıkışını gösterdiler.girerken yüzü gülüyodu çıkarken ise dağılmış bir haldeydi bence sebep bi hastası ya kaybetti ya da ona benzer bişey

rain 1907
06-04-08, 21:54
benden bir kaç küçük çalışma umarım beğenirsiniz

http://img213.imageshack.us/img213/2185/88454750sc2.png

http://img213.imageshack.us/img213/4363/40414685ei9.png

http://img213.imageshack.us/img213/3676/65117442jl2.png

rain 1907
06-04-08, 21:56
http://img213.imageshack.us/img213/4235/79301501eq3.png

http://img150.imageshack.us/img150/3299/45280859nl0.png

http://img129.imageshack.us/img129/6799/46726177jv5.png

kualo
06-04-08, 22:44
Yağmur eline sağlık harika olmuş ben hala imza nasıl yapılır öğrenmeye çalışıyorum bana yardımcı ol bari olmazmı ? izleyim şimdi hala izleyecem hastayım zaten:((:img-tomat

aysi
07-04-08, 00:23
Yagmur gulum cok guzel olmuslar kullanabilirmiyim ellerine saglik :good:

Dizi gunune az kaldi.4 gun sonra dizimiz var ama ben yine izliyemiyecegim :icon_sorr

Her fragmani izledigimde yeni bir sey fark ediyorum acaba Havva deniz kenarinda ne dusunuyor yoksa her seyi hatirlamayami basladi:icon_whis

kualo
07-04-08, 02:55
Geçde olsa diziyi izledim yorum yapayım hemen dedim:)

Çok hüzünlü geldi bu bölüm bana,her nekadar recep peride yakınlaşması olsa peride recepten etkilenmiş olsa da ve ben bu aşkın gerçek olmasını istesemde şu aşamada havvanın hali çok canımı acıttı bu aşamada aşk düşünmek bana saçma geliyor :icon_sorr

Bir insan rolüne bukadarrmı adapte olur_ onunla bütünleşir can katar ruh katar işte bunu başaran ender isimlerden biri TİLBE SARAN ilkkez kendisini izledim bayıldım Zuhal hanımı ve Uğur beyin ne kadar işine aşık ve başarılı olduklarını biliyor hayranlık duyuyordum tıpkı diğer önemli tüyatro sanatçılarımız gibi ama tilbe saran başka bişey ben çok etkilendim onun havva rolünden nacizane yeni bir hayranı var kendisinin:))

Dizi sessiz sakin ilerliyor gibi görünse de yine kalbime dokunuyor yüreğime kalbime dokunan yapınları seviyorum aşkı seviyorum ama aşktan evvel çekilen acıların verdiği azap işte bu kilit nokta

şimdiye dek genel yorum yaptım ama içimden geçen bunlardı

dizinin başında kızlarının ölmesinden recepin kendini suçlamasını anlamamıştım bu bölümde bu ortaya çıktı recepin evde olmamasıymış:((recep ve havva çok zor şeyler yaşıyorlar bu aşamada havvanın iyileşme süreci recepin vicdanı hesaplaşması öte yandan peride ne kadar güçlü görünse de kimseye ihtiyacı yokmuş gibi dursa da recepe olan ilgisini hissettirdi kaldı ki aşk ihtiyacdan olması gereken bişey olduğundan değil nasıl desem birine sırtını dayama ihtiyacından ya da hayatı paylaşma isteğinden çok öte, karşına çıkan hayalini bile kuramadığın ancak masallar da olduğuna inandığın ** bir an ansızın karşına çıkan seni olumlu yönlerde değiştiren ve sırf o insan dünyada olduğu için ve onu tanıma şansına erişmenin verdiği mutlulukla allaha hep şükrederken onun senin sevme ihtimali bile seni heyecanlandırırken bize hissettirdiği muhteşem duygular değilmidir?

aşkın sevginin hesabı sınırı,dili,dini ,ırkı hiç bir farkı gözetilmez aksi halde o aşk olmaz

recep peride aşkı oluşması için havvann bu durumdan kurtulması gerekiyor aksi halde açıkcası ben peride recep aşkı olması durumunda kendimi mutlu hissedemem:((

benim değinmek istediklerim bu kadar diğer ayrıntıları sizler değerlendiniz açıkcası asuman hanımın egolarından bahsedip canımı sıkmak istemiyorum

ilerleyen bölümlerde heyecan artacak sabırsızlıkla bekliyorum:img-yes:

rain 1907
07-04-08, 10:14
Yagmur gulum cok guzel olmuslar kullanabilirmiyim ellerine saglik :good:

Dizi gunune az kaldi.4 gun sonra dizimiz var ama ben yine izliyemiyecegim :icon_sorr

Her fragmani izledigimde yeni bir sey fark ediyorum acaba Havva deniz kenarinda ne dusunuyor yoksa her seyi hatirlamayami basladi:icon_whis

sorman hata siz kullanın diye yapıyorum zaten:img-wink:.beğenmenize sevindim:happy0064 çünkü ben de çok iyi değilimdir elimdeki programla bu kadar çıkıyo :img-blush

ayşagülcüm tabi yardım ederim zor değil aslında ama benim de bilmediğim bi ton şey var aslında daha değişik şeyler çıkaranlar var ama :icon_whis

rain 1907
07-04-08, 10:27
ayşegülcüm çok güzel şeyler söylemişsin.havvanın durumu seyirciye de biryerde dur diyor evet ama öteki tarafı da havvadan bağımsız düşününce gene benim içim acıyor.yani onların kavuşamayacak olması ihtimali.hep uzaktan uzağa bir sevme ihtimali... :(

havva nın düştüğü bu durum içinden çıkılabilecek gibi değil.her ne kadar doktor tedavisi de alsa bu kadın elinde hala iki tane bebekle geziyor :( şu anda kimseyi hiçbirşeyi hatırlamadığı için kendince mutlu,ama hatırladığı zaman bence bu çok daha kötü olacak.recep i sorumlu tuttuğunu hepimiz biliyoruz belki de yaşam bu şekilde onlar için çok daha zor olacak.

ama şunu da unutmamamız gerekir ki dizinin temeli zaten imkansız aşk.havva iyileşse de iyileşmese de bu aşk yaşanmayacak sanırım :( daha doğrusu uzaktan uzağa yaşanacak.recep perideyi sevecek peride recep i sevecek ikisi de bunun farkında olacaklar ama birbirlerine hiçbirşekilde söyleyemeyecekler.ben böyle tahmin ediyorum ve bu durumu düşündükçe çok üzülüyorum :(

aysi
07-04-08, 10:28
Yeniden izledim fragmani :img-yes:( gelip gidip izliyorum sanki degisecekmis gibi:img-hyste)
Su Peridenin arkadasi varya hani hic biirimiz sevmemistiya iste ondan bahsediyorum.Simdi istermisiniz o da kancayi Recepe taksin.:icon_whis.

Kesin Asuman hanimdan duydu ve merak etti merak etmisken gelip goreyim gormuskende alayim demistir :img-hyste:img-hyste

Soylemedi demeyin bu hanim kizimiz kesin Recep beyimize sarkacak :img-tomat:img-tomat.

Not: Yagmur gulum bugun yine disari ciktim ve yine sari taksi goremedim ne kadersizim degilmi bak burda sari taksi bulmak bilem bir dert.:icon_sorr

Şah-Rû
07-04-08, 10:46
Fragmanı ancak izleyebildim. Peride' nin ağlaması gerçekten de çok içten. Nasılda içini çeke çeke ağlıyor. Üzerinde ameliyat önlüğü var, başarısız geçen bir ameliyat sözkonusu olabilir.
Tilbe Saran sessiz oyunculuğu ile derdini bağıra çağıra anlatanlardan çok daha büyük etki yaratıyor. Çocuk parkı önünde denize bakışı kısacık fragman sahnesinde bile insanı etkiliyor.
Peride' nin psikolog arkadaşı ilgi ile bakıyor Recep' e ama ben bunda korkulacak bir yan görmedim çünkü o bakışlarda muzip bir şeyler de var. O yüzden arkadaşlar kadıncağızı hemen paralamayın derim. :img-wink: Psikolog ilgi ile bakıyor çünkü Peride' nin nasıl bir adama "tutulduğunu" merak ediyor. Daha sonra bu konuda Peride' nin bolca başını ağrıtacağına eminim. bizde güzel didişme sahneleri izleriz bu sayede herhalde. :img-yes:
Kaza sahnesi ve sonrasındaki gelişmeleri şimdiden merak ediyorum.

lostsoul aşk mı istiyorsun illa, daha akıllanmadın mı çetecanım. Aşk evet kulağa hoş geliyor ama ben Havva' yı yabana atmak istemiyorum. Onu da tanımak hatta Peride' nin Havva' ya iyi geleceğini düşünmek istiyorum. E hadi gönlün kalmasın Recep' e de iyi gelsin. Sıradaki bölümde tüm sevipte kavuşamayanlara gelsin iyi mi? Nıhaha bunu özlemişim ben.

Not: rain 1907 çalışmalar için teşekkürler.

kualo
07-04-08, 11:14
ayşegülcüm çok güzel şeyler söylemişsin.havvanın durumu seyirciye de biryerde dur diyor evet ama öteki tarafı da havvadan bağımsız düşününce gene benim içim acıyor.yani onların kavuşamayacak olması ihtimali.hep uzaktan uzağa bir sevme ihtimali... :(

havva nın düştüğü bu durum içinden çıkılabilecek gibi değil.her ne kadar doktor tedavisi de alsa bu kadın elinde hala iki tane bebekle geziyor :( şu anda kimseyi hiçbirşeyi hatırlamadığı için kendince mutlu,ama hatırladığı zaman bence bu çok daha kötü olacak.recep i sorumlu tuttuğunu hepimiz biliyoruz belki de yaşam bu şekilde onlar için çok daha zor olacak.

ama şunu da unutmamamız gerekir ki dizinin temeli zaten imkansız aşk.havva iyileşse de iyileşmese de bu aşk yaşanmayacak sanırım :( daha doğrusu uzaktan uzağa yaşanacak.recep perideyi sevecek peride recep i sevecek ikisi de bunun farkında olacaklar ama birbirlerine hiçbirşekilde söyleyemeyecekler.ben böyle tahmin ediyorum ve bu durumu düşündükçe çok üzülüyorum :(

Açıkcası bende senin gibi düşünüyorum imkansız aşk imkansız kalacak gibi son paragrafında açıkladığın gibi olaylar gerçekleşecek sanırım bu beni de çok üzüyor ve yazdıklarımı beğenmene sevindim.

Bir de şu var peride içinde kolay değil aslında yıllarca kendi başına ayakta durmaya alışmış bir kadının üstelik evli bir adama aşık olması onun açısından da çok zor ama aşk laftan anlamıyor yıldız tilbenin şarkısında dediği gibi senne kadar olmaz imkansız desende bazı şeylerin önüne geçemiyorsun o kişiyi gördükçe kahrolsanda :icon_sorrsonuçda evli bi adama aşık olmayı kim ister?bu çok zor bir durum olsa gerek bakalım ilerleyen bölümler neler gösterecek

Zuhal hanım trt de dizinin yayınlanmasından memnunmuş benim gibi :))bu beni sevindirdi sonucda reytingleri iyi olmadığı halde devam eden bir çok dizi var ki bazı diziler cidden 0-3 yaş grubuna hitap ederken yayınlanmaya devam ediyor olması şaşırtıcı iken:img-tomat

rain 1907
07-04-08, 11:30
Fragmanı ancak izleyebildim. Peride' nin ağlaması gerçekten de çok içten. Nasılda içini çeke çeke ağlıyor. Üzerinde ameliyat önlüğü var, başarısız geçen bir ameliyat sözkonusu olabilir.
Tilbe Saran sessiz oyunculuğu ile derdini bağıra çağıra anlatanlardan çok daha büyük etki yaratıyor. Çocuk parkı önünde denize bakışı kısacık fragman sahnesinde bile insanı etkiliyor.
Peride' nin psikolog arkadaşı ilgi ile bakıyor Recep' e ama ben bunda korkulacak bir yan görmedim çünkü o bakışlarda muzip bir şeyler de var. O yüzden arkadaşlar kadıncağızı hemen paralamayın derim. :img-wink: Psikolog ilgi ile bakıyor çünkü Peride' nin nasıl bir adama "tutulduğunu" merak ediyor. Daha sonra bu konuda Peride' nin bolca başını ağrıtacağına eminim. bizde güzel didişme sahneleri izleriz bu sayede herhalde. :img-yes:
Kaza sahnesi ve sonrasındaki gelişmeleri şimdiden merak ediyorum.

lostsoul aşk mı istiyorsun illa, daha akıllanmadın mı çetecanım. Aşk evet kulağa hoş geliyor ama ben Havva' yı yabana atmak istemiyorum. Onu da tanımak hatta Peride' nin Havva' ya iyi geleceğini düşünmek istiyorum. E hadi gönlün kalmasın Recep' e de iyi gelsin. Sıradaki bölümde tüm sevipte kavuşamayanlara gelsin iyi mi? Nıhaha bunu özlemişim ben.

Not: rain 1907 çalışmalar için teşekkürler.

rica ederim canım :img-wink:
o ağlama sahnesini ben de bir hastasına bağlıyorum dediğin gibi ameliyat çıkışı bir sahne o zaten çok dağılmış bir halde çıkyor fragmanda ameliyattan :img-yes:
bu arada o recep i görmeye giden psikolog değil başka bir arkadaşı.o yüzden bizim aklımıza böyle bir ihtimal geldi.recep e bakışları falançok sinsi :icon_whis oraya recepi görmek için gittiğinden emin değilim.şu yüzden değilim çünkü durağa arabasıyla gidiyor ve daha sonra da recep in taksisine biniyor.bu bir tesadüfte olabilir yani arabası bozulmuş olabilir.ya da sırf recebi görebilmek için böyle bir numara da yapmış olabilir.
hatta recep in perideyi korkuttuğu sahnede peride kızın arabasına bakıyo da olabilir tanıdığı için.uçuşu serbest bırakmıycaktınız :img-hyste

rain 1907
07-04-08, 11:38
ben alıcam sana bi taksi zeynocuk söz :img-hyste hem de en sarısından :img-hyste

ya valla ben bu recep karakterini çok ama çok sevdim.ya konuşmaları falan çok tatlı ses tonu zaten değişik ve güzel ama an geliyo öyle değişik öyle çocuksu çıkıyo ki tv nin içine girip öpesim geliyo :img-in_lo perideyi saymıyorum bile zuhal olcay a en yakışan rol şu anki rolü.kadın kadın ama bir tarafı da muzır.içine baksan hüzün dolu ( ki bu ileriki bölümlerde dışına da yansıyacak :( ) asi tatlı mı tatlı birşey.:img-in_lo

Şah-Rû
07-04-08, 11:39
Psikolog hatun değil miymiş? Yoksa Asuman Hanımın konuştuğu hatun muydu o? Ben de bu göz varken daha da karıştırırım. :img-wink:
O zaman iki türlü tahmin yürütülebilir. Peride' nin arkadaşı ise bi zarar gelmez, yine muzipçe inceliyordur Peride kime takmış kafayı diye.
Yok Asuman Hanımın arkadaşı ise o zaman hakketen uçuş serbest. Kesin ajanlık için binmiştir taksiye bence de.:img-yes: Çünkü rain 1907 dediğin gibi kendi arabası ile geliyor taksi durağına bu işte bi iş var kesin.
Ama her iki ihtimalde de Recep' e aşık olacağını sanmıyorum. Çünkü zaten hernekadar kırgın olsa da Havva, Peride ve mahalledeki tombul hatun üçgeni var. Senarist Recep' e harem kurmayı düşünmüyordur herhalde.

lostsoul
07-04-08, 12:19
hayır akıllanmadım akıllanmıycam da:img-blush
konu aşk olunca yerim belli ön sıradan recep&peride:img-icecr:img-icecr izleyicisiyim yaw:img-in_lo
ooff of havva trajedesi perideyi çok üzücek biliyorum.. beni unutma diye peride diycek biliyorum.. ama yine de peridenin sırılsıklam bu aşkın kucağına düşmesini de istiyorum..
evet akıllanmıycam galba:img-blush
peridenin havvaya iyi gelmesini istemiyorum..
recep gelebilir.. bak bu kadarına izin çıktı benden:D
ama yani peridenin birde havva cephesinde yorulmasını istemiyorum..
peridenin recebe iyi gelmesinden ziyade recebin perideye iyi gelmesini istiyorum..
recebin perideyi mavi bulutlarda gezdirirken havvayı ihmal etmesini istemiyorum..
ama havva öncelikli recep&peride aşkına da itiraz ederim haberin ola:img-beee:

aylaayla
07-04-08, 12:59
Zuhal Olcay'ın hatırına izlemeye başladım diziyi.
Konusu vasat geldi ama oyuncular kaliteli.
Geniş Zamanlar gibi çok yönlü gelişen bir hikayesi yok, ama TRT'de yayınlanacağı için aniden kestirip atmazlar herhalde.

Gelelim ilk izlenimlere... Zuhal yine oyunculuğunu konuşturuyor, evdeki halleri son derece doğal, Peride karakterini çok iyi taşıyor, dahası o karakterin kendisi gibi.

Annesi biraz abartılı, kızına uygun damat adayları aramasına bir şey demeyeceğim ama arkadaşı ile restorandaki sohbeti bana yapmacık geldi.

Recep'in çocuklarının trafik kazasında öldüğüne emin miyiz? Bir sahnede kucağında çocukları hastaneye getirişini gösterdiler, eşi de sanki yarı baygın gibiydi. Bana daha çok soba zehirlenmesi gibi bir olayı düşündürdü. Çocukların ölüm sebebi hakkında bir sahne gösterildi mi acaba? Ben tamamını izlemedim çünkü.

Şah-Rû
07-04-08, 13:18
peridenin recebe iyi gelmesinden ziyade recebin perideye iyi gelmesini istiyorum..
Belki beni unutma diyecek olan Havvadır. "Çok şey paylaştık evimizi, hayatımızı, dahası acıyı ama artık olamayız, olmaz ben gidiyorum şimdi ama eskisinden daha güçlü ve hayata karşı umutlu. Sen de öyle ol ama beni unutma" diyemez mi yani?
Hem Peride Havva' ya örnek olsa fena mı olur. Böylece Recep' i de daha iyi tanır. Çünkü aşk illa ki aşk ama bi o kadar da fark var aralarında. Ben aşk kadar birbirlerini oldukları gibi, kendilerince yontmadan kabullenmelerini isterim.
Ama Havva' yı yok sayan Recep&Peride aşkına da ben itiraz ederim haberin ola. Gardını ona göre al.:img-wink:

lostsoul
07-04-08, 13:42
Belki beni unutma diyecek olan Havvadır. "Çok şey paylaştık evimizi, hayatımızı, dahası acıyı ama artık olamayız, olmaz ben gidiyorum şimdi ama eskisinden daha güçlü ve hayata karşı umutlu.Sen de öyle ol ama beni unutma" diyemez mi yani?
gözlerim doldu ama buna ya:icon_sorr
bu kadar güzel işleyebilecekler mi dersin..
kadın çatışmalrına tahammülsüzüm..
havva kendini fazlalık gibi gördüğünden deil receple mutlu bi gelecek göremediğinden gidiyor dimi..
havvanın bu kadar iyi olmasını çok isterim.. aslında iyi gibi görünen ama bunu söyleye cesareti olmayan kadınların bu noktaya gelmesini çok isterim..
kendine neyin iyi geleceğini bilen.. kapıyı çekip çıkacak hatun modeli yani:)

Hem Peride Havva' ya örnek olsa fena mı olur. Böylece Recep' i de daha iyi tanır. Çünkü aşk illa ki aşk ama bi o kadar da fark var aralarında. Ben aşk kadar birbirlerini oldukları gibi, kendilerince yontmadan kabullenmelerini isterim.
peride havvaya iyi gelmez yaw.. kendini daha kötü hissettirir.. belkim ezik bile hissettirir.. eksiklerini yüzüne çarpar.. mücadele edemem diye düşünebilir.. kendindekileri farketmesi zor olabilir bu şuanki psikolojisinde bence..
recebi ben tam çözmedim.. ne kadar fark var bilmiim aralarında..
recebin duruşuna bakılırsa pekte bi fark yok gibi:)
ama evet kimse kimseyi adam etmeye kalkmasın..
olduğu gibi sevsin sevebiliyorsa..

Ama Havva' yı yok sayan Recep&Peride aşkına da ben itiraz ederim haberin ola. Gardını ona göre al.:img-wink:
böle bi aşk görürsek o aşk gardını alsın bize karşı be ya:img-tomat
yok bana inandırıcı gelmez o aşk.. recep gözümden düşer söliyim:img-beee:
recebin dengeyi tutturmasını diliyorum.. kimseye diğeri gibi hissettirmeyen bi tavır..

rain 1907
07-04-08, 14:55
Zuhal Olcay'ın hatırına izlemeye başladım diziyi.
Konusu vasat geldi ama oyuncular kaliteli.
Geniş Zamanlar gibi çok yönlü gelişen bir hikayesi yok, ama TRT'de yayınlanacağı için aniden kestirip atmazlar herhalde.

Gelelim ilk izlenimlere... Zuhal yine oyunculuğunu konuşturuyor, evdeki halleri son derece doğal, Peride karakterini çok iyi taşıyor, dahası o karakterin kendisi gibi.

Annesi biraz abartılı, kızına uygun damat adayları aramasına bir şey demeyeceğim ama arkadaşı ile restorandaki sohbeti bana yapmacık geldi.

Recep'in çocuklarının trafik kazasında öldüğüne emin miyiz? Bir sahnede kucağında çocukları hastaneye getirişini gösterdiler, eşi de sanki yarı baygın gibiydi. Bana daha çok soba zehirlenmesi gibi bir olayı düşündürdü. Çocukların ölüm sebebi hakkında bir sahne gösterildi mi acaba? Ben tamamını izlemedim çünkü.

evet zaten soba zehirlenmesinden öldüler sen trafik kazasını peridenin eşiyle karıştırdın trafik kazasından ölen peridenin eşi :img-wink:

kualo
07-04-08, 16:17
arkadaşlar umarım beğenirsiniz ilk imzam yağmurun sayesinde:))

http://img223.imageshack.us/img223/8484/imzabeniunutmawu0.jpg

aysi
07-04-08, 17:35
Psikolog hatun değil miymiş? Yoksa Asuman Hanımın konuştuğu hatun muydu o? Ben de bu göz varken daha da karıştırırım. :img-wink:
O zaman iki türlü tahmin yürütülebilir. Peride' nin arkadaşı ise bi zarar gelmez, yine muzipçe inceliyordur Peride kime takmış kafayı diye.
Yok Asuman Hanımın arkadaşı ise o zaman hakketen uçuş serbest. Kesin ajanlık için binmiştir taksiye bence de.:img-yes: Çünkü rain 1907 dediğin gibi kendi arabası ile geliyor taksi durağına bu işte bi iş var kesin.
Ama her iki ihtimalde de Recep' e aşık olacağını sanmıyorum. Çünkü zaten hernekadar kırgın olsa da Havva, Peride ve mahalledeki tombul hatun üçgeni var. Senarist Recep' e harem kurmayı düşünmüyordur herhalde.

Benimde aklima gelmedi degil yani yani harem ihtimali:img-hyste birden ne bulunmaz hind kumasiymis Recep diyesim geliyor :img-tomat ama demiyorum cunku gercekten cok hos bir karakter Recep.:img-icecr.
Benim aklima o hatun ile ilgili hicte iyi seyler gelmiyor.:img-fie:
Cunku 2. bolumde Asuman ile birlikte bir sahnesi var ve orda Peride icin bir aday buldugunu soyluyordu.Ve tabi Asumanda Recepi ogrenincede hemen gidip gormek istemistir kim bu diye.:icon_shad
Ve umarim Sah-ru arkadas dedigin gibi Senaristimiz Recepe harem kurmayi dusunmuyordur.Yoksa hikaye inandiricigini yitirecek diye korkuyorum:img-beee:

Yagmur gulum maket dahi olsa benim acilen bir sari taksiye ihtiyacim var.:img-cray: olmuyor boyle :img-beee:
Aysegul canim cok gecmis olsun guzelim:img-nyam:

aysi
07-04-08, 17:44
hayır akıllanmadım akıllanmıycam da:img-blush
konu aşk olunca yerim belli ön sıradan recep&peride:img-icecr:img-icecr izleyicisiyim yaw:img-in_lo
ooff of havva trajedesi perideyi çok üzücek biliyorum.. beni unutma diye peride diycek biliyorum.. ama yine de peridenin sırılsıklam bu aşkın kucağına düşmesini de istiyorum..
evet akıllanmıycam galba:img-blush
recebin perideyi mavi bulutlarda gezdirirken havvayı ihmal etmesini istemiyorum..
ama havva öncelikli recep&peride aşkına da itiraz ederim haberin ola:img-beee:

Bende katilabilirmiyim bende ask izlemek istiyorum :img-blush

Her ne kadar her izledigim dizi sacmalasada belli bir sure sonra ben yinede israrla ask izlemek istiyorum yani bende bir turlu akilanmiyorum bu konuda :img-hyste:img-hyste
Tabiki Peride ve Recep sonuna kadar.Ama Havvayi yok saymadan olacak bir ask diyorumm ama nasil olacak onunda bilmiyorum dogrusu :icon_sorr

rain 1907
07-04-08, 18:22
arkadaşlar umarım beğenirsiniz ilk imzam yağmurun sayesinde:))

ben ne yaptım ki şeker yaa senin emeğin var onda :img-wink:süperr olmuş canımm ilki buysa seni 10 imza sonra düşünemiyorum :) bununla yırtamazsın ama devamını bekliyoruz :happy0064

rain 1907
07-04-08, 19:35
yeni çalışmalar sıcak sıcak :)

http://img301.imageshack.us/img301/9702/24509585hl1.png

http://img355.imageshack.us/img355/4496/57032406lk7.png

rain 1907
07-04-08, 19:40
aynı imzanın değişik versiyonları :img-wink:

http://img355.imageshack.us/img355/9447/87392328cl0.png

http://img183.imageshack.us/img183/213/59495522da1.png

http://img355.imageshack.us/img355/2817/55058549wy3.png

http://img183.imageshack.us/img183/3701/81256288as7.png

aysi
07-04-08, 22:09
Dayanamdim bir kere daha izledim fragmani:img-blush

Fragmanin ikinci sahnesinde Recep deniz kenarinda yine ve birisin yanina geliyor sizce kim olabilir?

Ben tahmin hakkimi Peride den yana kullanmak istiyorum :img-wink:.Cunku Recep yuz hatlarinda sasirmis gibi gorunuyor.:img-in_loBelkide Perideyle kavga etti ve sonrasinda Peride pesinde oraya kadar geldi.Biliyorum cok uctum ama ne yapayim hic kimse bir sey yazmiyor bende ucusa gectim.:img-hyste:img-tomat

rain 1907
07-04-08, 22:32
Dayanamdim bir kere daha izledim fragmani:img-blush

Fragmanin ikinci sahnesinde Recep deniz kenarinda yine ve birisin yanina geliyor sizce kim olabilir?

Ben tahmin hakkimi Peride den yana kullanmak istiyorum :img-wink:.Cunku Recep yuz hatlarinda sasirmis gibi gorunuyor.:img-in_loBelkide Perideyle kavga etti ve sonrasinda Peride pesinde oraya kadar geldi.Biliyorum cok uctum ama ne yapayim hic kimse bir sey yazmiyor bende ucusa gectim.:img-hyste:img-tomat

yok ben de aynı fikirdeyim.:)recep in orada gördüğü kişi bana da peride gibi geldi ama bi kavganın varlığı var mı onu bilemem.
ben şu duraktaki çocuğun neydi adı yaa işte anladınız siz onu recep i neden kızdırdığını çok merak ettim.acaba gene ne dedi perideyle ilgili.çünkü bu sefer recep baya bi kızmış boğazına yapışıyodu :icon_whis

aysi
08-04-08, 00:06
yok ben de aynı fikirdeyim.:)recep in orada gördüğü kişi bana da peride gibi geldi ama bi kavganın varlığı var mı onu bilemem.
ben şu duraktaki çocuğun neydi adı yaa işte anladınız siz onu recep i neden kızdırdığını çok merak ettim.acaba gene ne dedi perideyle ilgili.çünkü bu sefer recep baya bi kızmış boğazına yapışıyodu :icon_whis

Evet o benimde dikkatimi cekti ya neden oyle kiziyor.Kesin Peride ile ilgili birseydir ama ne anlamadim.Gerci oda Peridenin yardimcisina abayi yakmisti :img-hyste:img-hysteama yinede belli olmaz.

Eee bosuna Recep Perideye ben varken hic kimse sana birsey yapamaz demedi degilmi simdide korumasi gerekiyor onun icin adamin bogazina sarildi.:img-hyste

lostsoul
08-04-08, 12:23
Bende katilabilirmiyim bende ask izlemek istiyorum :img-blushne demek sorulur mu yahu:img-wink:
iki tip izleyici var zati.. aşk izlemek istiyorum diyenler.. demesede aşkın girdaplarına kapılıp kendilerini koyverenler:)

yahu ne derdiniz var bakiim recebin haremiyle felam:img-beee:
yalnız hatun tombikcik.. karakterde recebe yamulmuş gibi.. yemekti temizlikti ordan recebi yakalmaya çalışıyo.. daha esaslı bi karakter yazılsaydı benim lafım olmazdı.. ama böle hiç şansı yok:)

rain 1907
08-04-08, 13:01
BENİ UNUTMA - 3. bölüm
Yayın - 10.04.2008

Peride, Asuman’ın Recep’i araştırmak için yaptıklarını öğrenmiştir. Tabii Asuman’ın henüz bundan haberi yoktur. Peride soğukkanlı davranır. Annesini arayarak haftalık yemek randevularını erkene almayı ister. Recep’e yaptığı suçlamanın hesabını yüz yüze soracaktır. Asuman’ın ise bu yemekle ilgili başka planları vardır.
Bu arada Recep ise durakta Peride’yle fazla samimi olduğunu ima eden Selahattin’le kapışır. Kadir araya girip ayırsa da aklında Selahattin’in söylediklerinde doğruluk payı olduğu şüphesi uyanır.
Ailesi, Havva’yı tedavi için Selda’yla ilk randevuya getirir. Havva’nın acısı, çocuk özlemi içinde olan Selda’yı derinden etkiler. Havva’yı iyileştirmek için elinden geleni yapacaktır.
Asuman, Peride’yle ilişkisi olduğunu sandığı Recep’i araştırmak için Selin’i yollar. Peride ise bunu öğrendiğinde bir kez daha Asuman’la karşı karşıya gelir…
Öte yandan Havva evde otururken çocuk sesleri duyar ve kimse görmeden öylece çıkıp gider. Ailesi Havva’nın kaybolduğunu anladıklarında paniğe kapılırlar. Recep ve Peride ise hastaneye gitmek üzere yoldadır. Ancak yolda beklenmedik bir olay yaşayacaklardır.

rain 1907
08-04-08, 13:03
vee yeni resimlerrr :happy0064

http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/10%20(Medium).jpg&Width=640&Height=480

http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/11.BMP&Width=640&Height=480

http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/12.BMP&Width=640&Height=480

http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/13.BMP&Width=640&Height=480

http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/14.BMP&Width=640&Height=480

Şah-Rû
08-04-08, 13:14
ne demek sorulur mu yahu:img-wink:
iki tip izleyici var zati.. aşk izlemek istiyorum diyenler.. demesede aşkın girdaplarına kapılıp kendilerini koyverenler:)
Höt kim kendini koyveriyormuş.:img-wink:
Romantizmin fazlası beni bozuyor evet ama ben aşk olmasın demedim ki. Sadece Havva yabana atılmasın isterim dedim. Önce Havva bi kendine gelsin. Bu arada Recep ve Peride duygularını iyice tartsınlar. Ondan sonra aşksa aşk kardeşim. Enkaz üstüne mutluluk kurulur mu? Kurulsa da sağlam olur mu?

rain 1907 özet, bölüm fotoğrafları ve çalışmalar için teşekkürler. kualo seninde çalışmalarının zamanla daha da güzelleşeceğine eminim.

rain 1907
08-04-08, 13:14
özete bakılırsa işler karışıyor baya :icon_whis

şu selahattine çok kızdım şimdi dediği laf bak ya :img-tomat kiminle arkadaş olacağını sana mı soracak :img-beee: bişey değil recep in de kafasını karıştırmış.şimdi recep kesin perideye mesafe koyar :(

demek hanımefendinin adı selinmiş.belliydi onun durakta olmasının tesadüf olmadığı.herbir taraftan recep in üzerine geliyolar valla aslında peride de suç var annesine söylemeseydi öyle taksiciyle evlenicem falan bunlar olmıycaktı ama onun da bir an içinden geldi demek ki yakın hissetti :icon_whis

havvanın çocuk özlemi çeken bir psikoloğa düşmesi de iyi oldu sanırım onun halinden çok iyi anlıyacaktır :img-yes: inşallah iyileşir havva.iyileştiği zaman bizim kafamızdaki soru işaretleri de tek tek çözülür

rain 1907
08-04-08, 13:21
Romantizmin fazlası beni bozuyor evet ama ben aşk olmasın demedim ki. Sadece Havva yabana atılmasın isterim dedim. Önce Havva bi kendine gelsin. Bu arada Recep ve Peride duygularını iyice tartsınlar. Ondan sonra aşksa aşk kardeşim. Enkaz üstüne mutluluk kurulur mu? Kurulsa da sağlam olur mu?

rain 1907 özet, bölüm fotoğrafları ve çalışmalar için teşekkürler. kualo seninde çalışmalarının zamanla daha da güzelleşeceğine eminim.

rica ederim canım :img-wink:

ya aslında haklısın tabi enkaz üzerine mutluluk kurulmaz.ama o enkaz hiç kalkmayacaksa da mutluluğu bir yerden yakalamak lazım.o yüzden de dediğin gibi ilk önce havvanın durumu ne olacak onu bi beklememiz gerekir.eğer iyileşme ihtimali yoksa o zaman recepte kendini aşk a teslim etsin.en azından hayatında kendisine destek olacak yüzünü güldürecek birisine ihtiyacı var.ama düzelirse de işte o zaman recep in önce havvaya karşı duygularını tartması gerekir.ki ben eskisi gibi olacağına inanmıyorum.belki de havva istemeyecek onu

arzu-başak
08-04-08, 17:11
Ve Arzu-Basak seni daha cok gelmelisin aramiza gormek isteriz haberin olsun lutfen gelmeye calis cok seviniriz.:happy0064

HerkeseMerhab,inan bana bende bu sayfada ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama çok yoğun işler...birde sınavlar var...fırsat buldukca geleceğim...en azından bunun için elimden geleni yapacağım..buarada adım arzu....
rain 1907 özet ve resimler için çok teşekkürler...ellerine emeğine sağlık...şapka ne de çok yakışmış Uğur Polata,o resimde harika çıkmış iki oyuncuda...
Merdiyecim(alevalev_25) sende bu sayfaya uğruyorsun sanırım:happy0064
umarım bir gün denk geliriz bu sayfada...
Bu haftaki bölümü heyecanla bekliyorum...bakalım neler olacak...
size iyi sohbetler...

lostsoul
08-04-08, 21:00
ne demek sorulur mu yahu:img-wink:

cevap veren kişi bunlardan biri zaar:img-blush
yaw yapma nesli aşk girdabına nasıl kapıldığını bilmesem tamamda yani daha ben bişe demiyorum hadi:icon_whis

rain arkedeşim özet için teşekkürler:)
peride havvanın yaralarını sarmaya niyetli.. ben böyle olsun istemezdim.. şimdi kendini havvaya karşı sorumlu hissedicek buda receple ilişkilerini baya bi sekteye uratıcaktır sanırım:icon_sorr
nihayet yahu recepte perideye olan hisleriyle yüzleşiyor:happy0064 gerçi bunla yüzleşmesi kavga dövüşle oluyor ama buda bişiy:)

aysi
08-04-08, 21:27
Yagmur gulum ozet icin saol tabi resimler icindde :img-yes:.

Demek Recep nihayet fark edecek durumu biz gerci ilk bolumde fark etmistik ama :img-hyste

Ama ben hic istemiyorum dogrusu Peridenin Havvaya yardim etmesini sevmedim ben bu fikri:img-tomat.Tabiki Havvanin iyilesmesini istiyorum ve saglikli bir karar vermesini ama Perideyi Havvanin yaninda dusunmek hic hosuma gitmedi.
Demekki Asuman hanimefendi Selin hanim ayarlamis Recep arastirmasi icin:img-hyste cok orjinal bir fikir hem git adam hirsiz de tabi sonra yuzun tutmaz gormeye :img-hyste iste boyle baskalarina muhtac olursunuz :img-hyste

aysi
08-04-08, 21:32
HerkeseMerhab,inan bana bende bu sayfada ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama çok yoğun işler...birde sınavlar var...fırsat buldukca geleceğim...en azından bunun için elimden geleni yapacağım..buarada adım arzu....
rain 1907 özet ve resimler için çok teşekkürler...ellerine emeğine sağlık...şapka ne de çok yakışmış Uğur Polata,o resimde harika çıkmış iki oyuncuda...
Merdiyecim(alevalev_25) sende bu sayfaya uğruyorsun sanırım:happy0064
umarım bir gün denk geliriz bu sayfada...
Bu haftaki bölümü heyecanla bekliyorum...bakalım neler olacak...
size iyi sohbetler...

Umarim sinavlarin biter ve tabi zamanin olur hep birliklte bizde dizimizin yorumlarini yapabiliriz Arzu.

Benim aklima birde Recep Perideyi hastaheneye goturuyor ya iste orada Havvada kayboluyorya belkide onlari onune cikiyor ve o yuzden kaza yapiyorlar gibi cok ucuk olmadi degilmi.Cunku fragmanda o sahne var bir taksi Havva carpmak uzere fren yapiyor benim aklima geldi ama umarim basimiza gelmez cunku onun hemen sonrasinda ozaman peride onun icin agliyor olabilir.:icon_sorr

rain 1907
08-04-08, 21:49
Umarim sinavlarin biter ve tabi zamanin olur hep birliklte bizde dizimizin yorumlarini yapabiliriz Arzu.

Benim aklima birde Recep Perideyi hastaheneye goturuyor ya iste orada Havvada kayboluyorya belkide onlari onune cikiyor ve o yuzden kaza yapiyorlar gibi cok ucuk olmadi degilmi.Cunku fragmanda o sahne var bir taksi Havva carpmak uzere fren yapiyor benim aklima geldi ama umarim basimiza gelmez cunku onun hemen sonrasinda ozaman peride onun icin agliyor olabilir.:icon_sorr

aslında dediğin mantıklı o araba recep in olabilir ama bu kadar tesadüf olurmu ki ya :) ama o araba taksimiydi ? onu göstermiyolar ki :icon_whis

ben de neden kaza yaptıklarını merak ediyorum.taksiciler kolay kolay kaza yapmaz.bi de yaptıkları kazaya dikkat ettim başka bir araba da yok sanki böyle yokuş aşağı bi yer gibi.ben de şöyle düşünüyorum recep ve peride bence yolda tartıştılar.recep in de dikkati dağıldı.bu kanıya da şurdan vardım peride arkada oturuyordu.receple tanıştığından bu yana hep yanına otururdu o sahnede arkada oturuyor olması dikkatimi çekti :icon_whis

lostsoul
08-04-08, 21:59
ebrucukcum.. kaçak döğüşme yahu.. sahaya gel:img-gun:
aşkta sorun olsun isterim hevet.. canım cicim bi aşk beni boğar..
ama havvaya sorumluluk hissi duyan perideden sıkı aşk sahneleri beklemek zor..
zaten uzaktan da olsa bu gerçeği bilmek perideyi yorardı sorumluluk duyardı.. peride bölede duyarlı bencillikten uzak biri..
e şimdi birde olayların bu kadar içindeyken bilmiyorum.. sevmedim ben bu ilişki ağını:img-beee:

kualo
08-04-08, 22:53

umarım sağolasın yalnız ben uğur beyi fragmanda şapkalı görmedim nerden çıktı bu resim ?

rain 1907
08-04-08, 22:59
peridenin havvaya karşı sorumluluk duyacağını niye bu kadar sık düşünüyosunuz ki ? bence bu şimdilik yok gibi bir ihtimal.perideyi ancak recep in evli oluşu durdurabilir ki o da kalbine söz geçirebilirse.bunun haricinde havvanın hasta oluşu onu ancak üzer ve belkide recep e destek olmak isterken daha çok bağlanır.:icon_whis

lostsoul ben de senin gibi düşünüyorum yani canım cicim aşk beni de sıkar.ama zaten bu dizide öyle bir aşk olmıyacağı için bence endişeye gerek yok :) dizimizn temeli bir kere recep ve peride aşkı.imkanlı veya imkansız sonuçta ortada bir aşk var.dizinin özetine göre imkansız deniyo kiii vıcık vıcık yaşanmasındansa biz de imkansızlıktan yanayız.ama mümkünse peride çok fazla üzülmesin :img-blush

rain 1907
08-04-08, 23:01
umarım sağolasın yalnız ben uğur beyi fragmanda şapkalı görmedim nerden çıktı bu resim ?

canım o çekim dışı çekilmiş bir resim sanırım.gerçi peride de doktor kıyafeti var ama :icon_whis belki de 4.bölümde şapkalıdır.ya da bu bölümde öyledir de fragmana yansımamıştır.:img-yes:

Şah-Rû
09-04-08, 09:50
cevap veren kişi bunlardan biri zaar:img-blush
yaw yapma nesli aşk girdabına nasıl kapıldığını bilmesem tamamda yani daha ben bişe demiyorum hadi:icon_whis
Hehehe senlen papaz olmayı özlemişim papaz efendi. Aşk girdabına kapılmasını biliriz icabında da mıy mıy aşk istemediğim kadar, birilerini ezerek yıkarak enkaz üstüne kurulup her dakika vicdan azabı yaşatacak aşkta istemem. Önce enkazı kaldırsınlar, engelleri aşsınlar sonra cümleten girdaba mı kapılıyoruz bermudaya mı gidiyoruz bakarız.
Sen bana bişiy deme ama ben sana diyim kayıp vatandaş bilmiyor musun ki "mutlu insanların hikayeleri yoktur." Nıhaha skor 4-2. (bunu dubleden sayıyorum):img-wink:
O şapkalı foto tanıtım için çekilen fotolardan biri sanırım. Çünkü Peridenin evinin bahçesinde çekilmiş, ayrıca Peridenin üzerinden ameliyathane giysisi var ve özellikle poz verilmiş. Bir sahneden ayıklanmış değil belli ki.

rain 1907
09-04-08, 10:33
bir çalışma daha devamı gelecek :img-wink:

http://img386.imageshack.us/img386/3332/53003188el7.png

aysi
09-04-08, 10:58
Devam etsin devam etsin cokta guzel gidiyor.

hangisini kullanacagimi ´sasirdim.:icon_whis

Bilmiyorum ama iciimdeki ses bana kazayi Havva yuzunde yapacaklar gibi geliyor:img-tomat:img-tomat.umarim ters kose olurum bu konuda:img-blush

Ve bende oyle askim, gulum hic birsey olmamis gibi bir ask izlemek istemiyorum duyarli huzunlude olsa ben bu ikilinin askin izlemek istiyorum.Onlarinda heyecanlari olmali birbirleri gordukleri anlarda elleri ayaklari dolanmali ama iste amasi var onunda neden oldugu bilmiyorum:icon_sorr

kualo
09-04-08, 13:10
Ellerine sağlık yağmurcum photofiltre üzerine yoğunlaşayım bende photoshopda öğreneyim onda daha çok ayrıntı var derken çorba oldu .yorumlara bile katılamadım:((neyse dizime adapte olacağım bende merak eetim o kaza neden oluyor acaba?

rain 1907
09-04-08, 13:44
Ellerine sağlık yağmurcum photofiltre üzerine yoğunlaşayım bende photoshopda öğreneyim onda daha çok ayrıntı var derken çorba oldu .yorumlara bile katılamadım:((neyse dizime adapte olacağım bende merak eetim o kaza neden oluyor acaba?

şu an kullandığın imzayı da sen yaptın sanırım bence çok hoş.olur olur zamanla sonuçta biz de bu işin uzmanı değiliz ne kadar olursa artk :img-wink:

herkesin en çok merak ettiği şey kazayı nasıl yaptıkları çünkü gerçekten de merak edilmeyecek gibi değil.normal yapılmış bir kaza değil çünkü.zeynocum haklı olabilirsin belki de havvaya çarpmamak için oldu.ama eğer havvaya çarpmadılarsa neye çarptılar :icon_whis sanki daha çok bi yere çarpma değilde yokuş aşağı gitmişler gibi görünüyodu.arabanın önü sağlam çünkü.analamdım ki valla ilginç bir kaza

trtnin sesli fragmanında bu kazanın peride ve receple ilgili yeni gelişmelere yol açacağını söylüyo.inşallah recep in ağır hastanelik bir durumu olmaz :img-cray:

kualo
09-04-08, 14:28
şu an kullandığın imzayı da sen yaptın sanırım bence çok hoş.olur olur zamanla sonuçta biz de bu işin uzmanı değiliz ne kadar olursa artk :img-wink:

herkesin en çok merak ettiği şey kazayı nasıl yaptıkları çünkü gerçekten de merak edilmeyecek gibi değil.normal yapılmış bir kaza değil çünkü.zeynocum haklı olabilirsin belki de havvaya çarpmamak için oldu.ama eğer havvaya çarpmadılarsa neye çarptılar :icon_whis sanki daha çok bi yere çarpma değilde yokuş aşağı gitmişler gibi görünüyodu.arabanın önü sağlam çünkü.analamdım ki valla ilginç bir kaza

trtnin sesli fragmanında bu kazanın peride ve receple ilgili yeni gelişmelere yol açacağını söylüyo.inşallah recep in ağır hastanelik bir durumu olmaz :img-cray:

imzamı ben yapmadım ama yaparım sanırım sadece o imza üstündeki Ilove you ve kalbi ben ekledim canım

evet artık 1 gün kaldı geri sayım sayacımız nerde canım sanki havvayla ilgili deil gibi geiliyo bana kaza sebebi

rain 1907
09-04-08, 15:06
bunlar yeni imzalar :img-wink:, sayaçta geliyo şimdi :)

http://img398.imageshack.us/img398/2074/35291307so2.png

http://img85.imageshack.us/img85/4499/91439537wa2.png

http://img85.imageshack.us/img85/2538/89754141nr3.png

rain 1907
09-04-08, 15:12
zaman sayacı :27 saat

ilk bakışta çok gibi görünüyo ama kafanızda hesap yaparsanız çok az kaldı :img-hyste son bir gün işte :happy0064

keşke 1 fragman daha çıksa 2 tane beni kesmiyo :) kazayı düşünüyorum habire.araba sapasağlam ama recep yaralı nasıl oldu bu ? :icon_sorr inşallah kavga etmemişlerdir.şu selahattin işleri karıştıracak diye korkuyorum

Şah-Rû
09-04-08, 15:18
http://img231.imageshack.us/img231/1850/b1yy7.jpg http://img374.imageshack.us/img374/9997/b3ld8.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/4174/beniunutmaft1.jpg

http://img374.imageshack.us/img374/4302/beniunutma3fi5.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/3738/beniunutma4vb8.jpg

Şah-Rû
09-04-08, 15:21
http://img231.imageshack.us/img231/3830/b2fc9.jpg http://img231.imageshack.us/img231/5312/b4bb4.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/9083/beniunutma2pm0.jpg

http://img374.imageshack.us/img374/6523/beniunutma5dd0.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/9841/beniunutma6oz8.jpg

Yapmaya yapmaya unutmuşum, çok müthiş değiller ama idare eder herhalde.
rain 1907 rengarek içimizi açtın eline sağlık. Ben kasveti sevdiğimden daha karanlık takıldım. Dengeledik herhalde.:img-wink:

nurdi
09-04-08, 16:09
Ooo,çok güzel çalışmalar yapılmış.Herkesin eline sağlık.Teşekkürler.Fragmanı gördüğümden beri şu kazayı merak etmekteyim.Bakalım ardından ne çıkacak...

rain 1907
09-04-08, 16:13
resim alıntılamak yasaktı unutmuşum ben mesajım silinmiş neyse..

neslicim senin de ellerine sağlık gayet sade ve şık olmuşlar :good: hep bekleriz böyle :happy0064

herkeste bir kaza merakı var valla yarına kadar çatlamazsak iyidir :)

aysi
09-04-08, 20:59
Agliyacagim ya :img-cray: Herkes 2. fragmani gormus bana ben yine goremiyorum:img-cray:.O kadarda baktim 1.fragmana belki degisir diye :img-hyste.
Demek kaza sahnesi ordada var.:img-in_loSimdi cok merak ettim o kazayi :icon_whis.Birde ozete de kazada bahsediyor belkide donum noktasi olacak.Peride Recepi kaybedecegi icin korkuyor.:img-blushDe bu noktaya ne zaman geldiler o arasin anlamadim iste:love05::icon_whis

Arkadaslar ellerinize saglik harika olmus:img-icecr calismalariniz sizler yapin ben sirayle hepsini kullacagim yoksa gozum kalacak:good::img-hyste

rain 1907
09-04-08, 21:04
sağol canikom kullan tabi :love05:

şimdi bence şöyle ; peride eşini trafik kazasında kaybetti ya bu kazada ona eski günleri hatırlatacak.recep i de bir anda kaybetmekten korkacak.sonuçta daha ortada bişey olmasa bile güzel bir arkadaşlık yakaladılar ki peride için biraz daha ötesi gibi :icon_whis o yüzden de korkacaktır hele bi de onun yüzünden oluyosa işte o zaman daha vahim demektir

aysi
09-04-08, 21:22
:sağol canikom kullan tabi :love05:

şimdi bence şöyle ; peride eşini trafik kazasında kaybetti ya bu kazada ona eski günleri hatırlatacak.recep i de bir anda kaybetmekten korkacak.sonuçta daha ortada bişey olmasa bile güzel bir arkadaşlık yakaladılar ki peride için biraz daha ötesi gibi :icon_whis o yüzden de korkacaktır hele bi de onun yüzünden oluyosa işte o zaman daha vahim demektir

Demeye yani sen diyorsunki arabada tartisiyorlardi.:icon_sorrAslinda hakli olabilirsin cunku Peride onden oturuyordu simdi neden arkada otursunku:img-blush
Belkide Recep durakta tartistiktan sonra Perideyi almaya gelmistir ve ona arka kapiyi acmistir.Peridede nedenini sorarken birazcik yuregi dilini ucunda :img-hysteoldugu icin verdigi cevap hosuna gitmedigi icinde aklina ilk gelen seyi soyler ve Recepin kaza yapmasina sebeb olur.:img-tomatAmada uctum degilmi:img-tomat:img-tomat

rain 1907
09-04-08, 22:16
:

Demeye yani sen diyorsunki arabada tartisiyorlardi.:icon_sorrAslinda hakli olabilirsin cunku Peride onden oturuyordu simdi neden arkada otursunku:img-blush
Belkide Recep durakta tartistiktan sonra Perideyi almaya gelmistir ve ona arka kapiyi acmistir.Peridede nedenini sorarken birazcik yuregi dilini ucunda :img-hysteoldugu icin verdigi cevap hosuna gitmedigi icinde aklina ilk gelen seyi soyler ve Recepin kaza yapmasina sebeb olur.:img-tomatAmada uctum degilmi:img-tomat:img-tomat

evet işte arkada oturmasına taktım ben de.ilk o aklıma geldi.ama kavgadan hemen sonra gitmemiş çünkü üzerinde başka kıyafetler var.ay ajan gibi olduk :img-hyste bir de peridenin kaza sırasında üzerinde olanlar jenerikteki zuhal olcay tanıtımı var ya hani adı yazıyo o andaki kıyafeti.ve o jenerikte yüzü çok tatlı gülüyodu.:love05:

ébruli
10-04-08, 01:57
lost irezil etmedende çağramazsın dimi :img-beee:
aşk yorumculuğuna devam eylemi doymadın aşka kesmedi dimi :D

evet peride havvaya karşı sorumluluk duyucak duymasına ama kendi ertelediği göz ardı ettiği hayatı düşürse hele birde aşkın havasını solursa bir yolunu bulur recep ve peride
bi aralıktan yaşarlar aşklarını :img-in_lo
ama şu anda sessiz ama bi o kadarda tehlikeli bi havva var yavaş atın çiftesi misalı bi hatunda çıkabilir çok yeni kestiremiyorum :img-fie:

bence peride çokda duyarlı biri değil aslında dilediğini yaşamaya alışık bi hatun
güzel bi aşk izleriz umuyorum :img-in_lo

birde ne zaman bu diziyi fragmanı görsem hep aklıma şu şiir geliyo :img-blush

şimdi bir yeni sevda mı olur
kimsenin kapını çalmadığı bir inziva mı
tutar sıfırdan başlarsın
yoksa bu ilişkiler bu zaaflar
seni yiyip bitirir, seni yiyip bitirir
dirhem dirhem azalırsın

aysi
10-04-08, 09:10
lost irezil etmedende çağramazsın dimi :img-beee:
aşk yorumculuğuna devam eylemi doymadın aşka kesmedi dimi

evet peride havvaya karşı sorumluluk duyucak duymasına ama kendi ertelediği göz ardı ettiği hayatı düşürse hele birde aşkın havasını solursa bir yolunu bulur recep ve peride
bi aralıktan yaşarlar aşklarını
ama şu anda sessiz ama bi o kadarda tehlikeli bi havva var yavaş atın çiftesi misalı bi hatunda çıkabilir çok yeni kestiremiyorum :img-fie:

bence peride çokda duyarlı biri değil aslında dilediğini yaşamaya alışık bi hatun
güzel bi aşk izleriz umuyorum

birde ne zaman bu diziyi fragmanı görsem hep aklıma şu şiir geliyo :img-blush

şimdi bir yeni sevda mı olur
kimsenin kapını çalmadığı bir inziva mı
tutar sıfırdan başlarsın
yoksa bu ilişkiler bu zaaflar
seni yiyip bitirir, seni yiyip bitirir
dirhem dirhem azalırsın

Yazdigin siiri her dinledigimde cok huzunlenirim birde bu ikilinin asklarindaki huzun beni baslamadan sardimisti:img-cray:Simdi bu siirle bir kere daha huzun sardi beni:img-cray: ustune bu gece o guzel huzunlu aski izliyemiyecegim icince ayrica:icon_sorr uzuluyorum umarim sizler izledikten sonra bana yazarsiniz bende sizler kadar izlemis olurum.:img-blush:img-blush Tabi Aysegul de en kisa zamanda eklerde bende izleme sansina ererim.:img-wink:
Ve bende lostsoul gibi aski izlemek istiyorum Belki Havvadan dolayi bu ask sekteye ugrayacaktir ama ben yine bir sekilde Peridenin o rahat hallerinde ve Recepin duyarli yaklasimdaki bu aski izlemek istiyorum :happy0064:img-icecr

rain 1907
10-04-08, 14:06
zaman sayacı : 4 saat :happy0064

artık saatleri sayıyoruz.tam heyecanın başladığı zamanlar benim için :) ya inşallah kaza sahnesinde bitmez.en azından az bişey devamını görmek isterim.ama sanki orada bitecekmiş gibi geldi bana.:img-cray:

aysi
10-04-08, 14:29
zaman sayacı : 4 saat :happy0064

artık saatleri sayıyoruz.tam heyecanın başladığı zamanlar benim için :) ya inşallah kaza sahnesinde bitmez.en azından az bişey devamını görmek isterim.ama sanki orada bitecekmiş gibi geldi bana.:img-cray:

Sizin icin 4 saate benim icin acaba kac saat olacak cok merak ediyorum :img-cray:.
Aysegul canim duy sesimi:img-blush.
Butun sorularin cevapini alacaksiniz neden kaza yaptigini Havvanin nerde oldugu Peridenin neden agladigini ne guzel sizin adiniza seviniyorum:icon_sorr

kualo
10-04-08, 14:49
Sizin icin 4 saate benim icin acaba kac saat olacak cok merak ediyorum :img-cray:.
Aysegul canim duy sesimi:img-blush.
Butun sorularin cevapini alacaksiniz neden kaza yaptigini Havvanin nerde oldugu Peridenin neden agladigini ne guzel sizin adiniza seviniyorum:icon_sorr

mesajımı silmişle