Tüm Versiyonu Göster : Beni Unutma (TRT 1)
cvp veriyorum :)
oğul u bıraktığı sahneyi soruyosun sanırım.evet devamı var recep ikisini eve bırakıyor tekrar.oğul taksideyken " ille bana bir cici baba bulacak ha taktı yani anneannem de " diyor :img-hyste recep bir bakış atıyor ordan perideye kim bu cici baba der gibi :img-hyste
Amanin demek ogul oyle diyor :img-hyste
Recep hesap sorar gibimi bakiyor:icon_sorr o once kendi medeni durumu düzenlesin derim ben:img-tomat.Sonra gelsin hesap sorun Peridecigime.:img-pilot
Desenize cok guzel bir bolum bizi bekliyor :happy0064
Amanin demek ogul oyle diyor :img-hyste
Recep hesap sorar gibimi bakiyor:icon_sorr o once kendi medeni durumu düzenlesin derim ben:img-tomat.Sonra gelsin hesap sorun Peridecigime.:img-pilot
Desenize cok guzel bir bolum bizi bekliyor :happy0064
hesap sorar gibi değil,şaşkın ve kıskanç bakıyor.:love05: perideye soracaktır bence kim bu cici baba diye.yani inşallah,umuyorum:img-hyste
ya bir insan şaşkın ve kıskanç nasıl bakar bilmyorum ama adam bakıyor işte :img-hyste oyunculuk bu olsa gerek :) :love05: bakışlarıyla ne demek istediğini bana müthiş geçiriyor.mesela canla perideyi gördüğü zaman takipteki bakışları muhteşemdi ya.:img-in_lo yani o an can ı eline verseler parçalardı heralde :img-hyste
Farklı fragmanlar da dönüyor anladığım kadarıyla. Benim izlediğim fragman güzel başlayıp hüsranla sonuçlanıyor.
Çok hoş bir kahvaltı masası var ve Peride ile Recep gayet mutlu görünüyorlar. Selo açık havada duş alıyor. Peride Oğul'a güzel nasihatlerinden veriyor. Ve nihayetinde Havva' nın kaybolduğu haberi geliyor.
Ve dikkat ettim sık sık döndürdüler fragmanı. Trt nin işine sahip çıkması çok güzel, umarım hep böyle devam eder.
Murat konusunda tereddütler var. Bende tam ısınamadım açıkçası. Aygül' le aralarında bir sorun çıkar mı bilmiyorum ama Recep&Peride açısından olumlu bir etkisi olacakmış gibi geliyor. Çünkü Kadir, Recep' i anlayamıyor destek olması sözkonusu değil. Ama Murat Recep abisini anlar ona yardımcı olur belki.
Havva' nın kaybolması da geçen seferki gibi denize koşma durumu değil bence. Kasten gitmiş olabilir. Tepkisini yine sessiz ve Recep' i sarsacak biçimde vermiş gibime geliyor.
Anlamiyorum bu ratingler neden bu kadar kotu geliyor.3 hafta Turkiyedeydim ve konustugum herkese diziyi anlatmaya calistimki gerek kalmiyordu anlatmama cunku herkes izliyor.Ama ne yazikki rating aletleri olmadigin icin onlari izledigi sayilmiyor.Cok buyuk bir haksizlik bu :img-cray:
Anlamiyorum bu ratingler neden bu kadar kotu geliyor.3 hafta Turkiyedeydim ve konustugum herkese diziyi anlatmaya calistimki gerek kalmiyordu anlatmama cunku herkes izliyor.Ama ne yazikki rating aletleri olmadigin icin onlari izledigi sayilmiyor.Cok buyuk bir haksizlik bu :img-cray:
reytinglere bu kadar takılma canım boşver.trt memnun bence.dizi tüm hızıyla devam ediyor çünkü.bir de şu özet tüm hızıyla gelse :img-hyste çok geç geliyor ya bugün de yok yarın gelecek sanırım.eskiden 4 gün öncesinden gelirdi.fragman bile çıkıyor özeti yazmak neden bu kadar zor anlamıyorum :icon_sorr
forgetmenot 06-05-08, 15:58 hesap sorar gibi değil,şaşkın ve kıskanç bakıyor.:love05: perideye soracaktır bence kim bu cici baba diye.yani inşallah,umuyorum:img-hyste
Zaten geçen bölüm 'Peride' diye kapını önünde bağırınca anladım bir Karadeniz erkeğiyle karşı karşıya olduğumuzu.Recep tutkulu bir erkek,bu kesin.Sevince tam sevecek Peride'yi!:img-blush
Farklı fragmanlar da dönüyor anladığım kadarıyla. Benim izlediğim fragman güzel başlayıp hüsranla sonuçlanıyor.
Çok hoş bir kahvaltı masası var ve Peride ile Recep gayet mutlu görünüyorlar. Selo açık havada duş alıyor. Peride Oğul'a güzel nasihatlerinden veriyor. Ve nihayetinde Havva' nın kaybolduğu haberi geliyor.
Ve dikkat ettim sık sık döndürdüler fragmanı. Trt nin işine sahip çıkması çok güzel, umarım hep böyle devam eder.
Murat konusunda tereddütler var. Bende tam ısınamadım açıkçası. Aygül' le aralarında bir sorun çıkar mı bilmiyorum ama Recep&Peride açısından olumlu bir etkisi olacakmış gibi geliyor. Çünkü Kadir, Recep' i anlayamıyor destek olması sözkonusu değil. Ama Murat Recep abisini anlar ona yardımcı olur belki.
Havva' nın kaybolması da geçen seferki gibi denize koşma durumu değil bence. Kasten gitmiş olabilir. Tepkisini yine sessiz ve Recep' i sarsacak biçimde vermiş gibime geliyor.
Demek Peride ve Recep kahvalti yapiyorlar.Onlarin yasak olan bir seye uzunup geri cekildikleri hallerine bayiliyorum.Kesin o kahvallti masaninda yine birbirlerine cekingen cekingen bakiyorlardir.Sairin dedigi gibi yolun yarisina gelmisler ama hala o ilk genclik aski gibi halllerine bayiliyorum bu ikilinin.
Zaten geçen bölüm 'Peride' diye kapını önünde bağırınca anladım bir Karadeniz erkeğiyle karşı karşıya olduğumuzu.Recep tutkulu bir erkek,bu kesin.Sevince tam sevecek Peride'yi!:img-blush
Aynen bende iste o tutkulu ask gormek istiyorum ertelenecek ve yarim bir ask izlemek istemiyorum yada yanlis anlasilmalarla dolu bir ask :img-blush
Aynen bende iste o tutkulu ask gormek istiyorum ertelenecek ve yarim bir ask izlemek istemiyorum yada yanlis anlasilmalarla dolu bir ask :img-blush
yanlış anlaşılmalar olmadan bir aşk izlemek çok zor diziler açısından.inşallah biz de olmaz ama çok ta ihtimal veremiyorum.gerçi diğer diziler gibi cıvıklaşmayız da ama gene de yanlış anlaşılmalar ve ara ara ayrılıklar olacaktır:img-cray:
Yanlış anlama durumları en gına getiren klişelerden biri. Ama bu dizide olmayacak gibi çünkü Recep Peride' yi Can' ın arabasına binerken gördüğü halde bi kere bile ağzını açmadı bu konuda. Halbuki burdan gayet elverişli yanlış anlama çıkardı. Recep, Peride' nin hayatında biri var diyip kendini geri çekebilirdi. Bizde ööeeehhh çekerdik ekran başında. Zaten Peride karakteri bu bayatlamış klişeye elverişli değil, kadının yüreği ağzında çatır çatır söylüyor içinden geleni. Yanlış anlamalara mahal bırakmaz.
Yanlış anlama durumları en gına getiren klişelerden biri. Ama bu dizide olmayacak gibi çünkü Recep Peride' yi Can' ın arabasına binerken gördüğü halde bi kere bile ağzını açmadı bu konuda. Halbuki burdan gayet elverişli yanlış anlama çıkardı. Recep, Peride' nin hayatında biri var diyip kendini geri çekebilirdi. Bizde ööeeehhh çekerdik ekran başında. Zaten Peride karakteri bu bayatlamış klişeye elverişli değil, kadının yüreği ağzında çatır çatır söylüyor içinden geleni. Yanlış anlamalara mahal bırakmaz.
doğru söylüyorsun canım recep sormadı can ın kim olduğunu.ama hiç yanlış anlamadı da diyemeyiz.o arabadaki bakışları kıskançlıktan da öte yanlış anlamaya daha yakındı.ama ertesi gün perideyle konuşmaya karar verince ve ondan da karşılık alınca üzerinde durmamıştır.eğer ki karşılık alamasaydı sorabilirdi de.
ama dediğin gibi recep karakteri ve bu dizi o kadar güzel yazılmış ki diğerlerinde olduğu gibi hemen yanlış anlayıp kendini çekmiyo.gerçi bu bizimkiler için geçerli selo yu da unutmamak lazım :)
bu arada hala özet yok deli olucam :img-tomat dizi den sonra vermeyi düşünüyolar heralde :img-hyste
Ay Selo' nun durumu yanlış anlamak değil düpedüz sazanlık.:img-hyste Abartı buldum ben o sahneleri şahsen. Hemen horozlanmalar falan, onun patavatsız hallerini seviyorum da bu Şerife işi abartı oldu.
Kıskançlık olacak tabi Yağmurcum ama Recep o an Peride' ye bir daha yaklaşmama kararı alabilirdi. Hani klişeler öyle oluyor ya aman dizilerden ırak olsun.
Bu arada farkettim Asiye' den hiç sözetmemişim, yazık oldu kıza. Selo' yu ayarlasalardı ya Asiye' ye, zıpkın gibi çocuk maşallah.:img-wink:
Ay Selo' nun durumu yanlış anlamak değil düpedüz sazanlık.:img-hyste Abartı buldum ben o sahneleri şahsen. Hemen horozlanmalar falan, onun patavatsız hallerini seviyorum da bu Şerife işi abartı oldu.
Kıskançlık olacak tabi Yağmurcum ama Recep o an Peride' ye bir daha yaklaşmama kararı alabilirdi. Hani klişeler öyle oluyor ya aman dizilerden ırak olsun.
Bu arada farkettim Asiye' den hiç sözetmemişim, yazık oldu kıza. Selo' yu ayarlasalardı ya Asiye' ye, zıpkın gibi çocuk maşallah.:img-wink:
:img-hyste ne zıpkın ama :) deli fişek :img-hyste bence asiye gitmeyecek.bana öyle geliyor.ya da gidip geri dönecek.adamı beğenmedi çünkü.:icon_whis aslında asiye ye can ı ayarlasak :img-hyste çok mu abarttım :) can uysal asiye uysal kedi gibi geçinirler :img-hyste
BENİ UNUTMA - 7. bölüm
Yayın - 08.05.2008
Peride Oğul’u annesinin evinde yemek için beklemektedir. Ancak annesiyle tartışınca onu beklemeden evden çıkar. Evin önünde taksinin içinde Oğul’la Recep’i görür. Peride ve Recep’in birbirlerinden uzak durma çabası bu karşılaşmayla sona erer…
Recep ikisini de evlerine geri götürürken aralarında geçen konuşmalardan Oğul, annesi ve Recep arasında bir duygusal bağ olduğundan şüphelenir. Eve döndüklerinde bu konuyu açarak annesiyle tartışır…
Peride ise oğlu ve tüm engellere rağmen Recep’ten uzak kalamayacağını artık anlamıştır. Kahvaltı etmek üzere buluştukları bir sırada Havva’nın babası Reha’dan gelen ani bir telefon Recep’i alt üst eder. Havva bu kez gerçekten kaybolmuştur; Recep’le birlikte İstanbul’daki bütün taksiciler onu bulmak için seferber olurlar. Ancak, genç kadını bulmak hiç de kolay değildir…
oohh ya sonunda bir özetimiz oldu.:)
tam tahmin ettiğim gibi haber kahvaltıda geliyor.bu olay sırf recep i değil perideyi de altüst edecek.:img-cray:
acaba oğul durumu sezecek kadar taksi de ne konuşmuş olabilirler ki :icon_whis bak şimdi bunu çok merak ettim.ben hiç konuşmazlar diye tahmin ederken oğul un anlayacağı kadar konuşmuşlar hem de.gerçekten ilginç :icon_whis
acaba oğul durumu sezecek kadar taksi de ne konuşmuş olabilirler ki :icon_whis bak şimdi bunu çok merak ettim.ben hiç konuşmazlar diye tahmin ederken oğul un anlayacağı kadar konuşmuşlar hem de.gerçekten ilginç :icon_whisewet bende çok merak ettim:img-blush
aceba oğulun cici baba muhabeeti sonrası gelişen bi diyalog mu.. yahu ne sölediler bu kadarda oğulu bile işgillendirdiler.. hem oğul varken nasıl yani böle konuşmalara daldılar ki.. cidden çok merak ettim..
bu sahneden bişiy çıkmaz demiştim ama vay be oğul varken bile duygusallık es geçilmiyor he.. çok güzel yahu:img-icecr
ewet bende çok merak ettim:img-blush
aceba oğulun cici baba muhabeeti sonrası gelişen bi diyalog mu.. yahu ne sölediler bu kadarda oğulu bile işgillendirdiler.. hem oğul varken nasıl yani böle konuşmalara daldılar ki.. cidden çok merak ettim..
bu sahneden bişiy çıkmaz demiştim ama vay be oğul varken bile duygusallık es geçilmiyor he.. çok güzel yahu:img-icecr
recep in karadeniz damarı tutmuş olabilir mi ? :img-hyste ya cidden çatlıycam yani ne olabilir ne ne ne ? :img-blush
recep in karadeniz damarı tutmuş olabilir mi ? :img-hyste ya cidden çatlıycam yani ne olabilir ne ne ne ? :img-blushrecepin karadenizli tarafını göremedim.. uysal uyumlu sessiz bi adam yahu peride sanırsın karadenzli.. deli dolu ele avuca sığmaz bişe..
ama bu cicibaba meselesi kimi olsa köpürtür bi laf sokmaca olabilir kimbilir:)
forgetmenot 07-05-08, 18:33 Bence bakışlardan kıllanmış olabilir.Ne de olsa annesinin oğlu,duyarlı çocuk!Recep'in söz söyleyeceğini,hele 2.kişinin yanında,laf dokunduracağını sanmıyorum.Mizacına uygun değil!
Bence bakışlardan kıllanmış olabilir.Ne de olsa annesinin oğlu,duyarlı çocuk!Recep'in söz söyleyeceğini,hele 2.kişinin yanında,laf dokunduracağını sanmıyorum.Mizacına uygun değil!
ama özette konuşmalarından diyor :icon_whis bana da çok tuhaf ve imkansız geliyor ama şöyle bir şey de olabilir izlediğimiz zaman aa bu muymuş konuşma dedikleri diye bir tepki verebiliriz.oğul da zaten taksici olaylarını falan biliyor ya anneannesinden dolayı biraz bile diyalog kursalar oğul o taksicinin bu taksici olduğunu anlamıştır.
ama özette konuşmalarından diyor :icon_whis bana da çok tuhaf ve imkansız geliyor ama şöyle bir şey de olabilir izlediğimiz zaman aa bu muymuş konuşma dedikleri diye bir tepki verebiliriz.oğul da zaten taksici olaylarını falan biliyor ya anneannesinden dolayı biraz bile diyalog kursalar oğul o taksicinin bu taksici olduğunu anlamıştır.
Dogrusu Ogul ne diyecek Recepe karsina cikipta -
-O senmisin diye hesapmi soracak.
Hani ya Asuman sormustuya taksiciyi.Ogulda hemen anlar Recep o taksici oldugu.
Cok merak ediyorum Ogul annesinin aski oldugunun farkinda bile degil nasil anlayacak Recep ile arasinda birsey oldugunu :icon_whis
O olan birseyleri bende gerci daha *** gormek istiyorum :love05::img-hyste
arzu-başak 08-05-08, 09:17 Herkese günaydın...
Özette gelmiş nihayet:happy0064Oğul annesi ile recep arasında birşey olduğunu farkediyormuş,şöyle olabilir bu durum,hani fragmanda recep perideye birbirimziden ne kadar uzak durmaya çalışsakta olmuyor gibi birşey diyor ya,bence bu konuşmayı oğul taksiden inip eve girdikten sonra,onlar evin önünde yapıyor,oğulda camdan onlara bakıyordur herhalde ve o zaman anlıyordur aralarında birşey olduğunu,yani ne bilim aklıma başka birşey gelmedi,taksinin içinde oğul varken bizimkilerin pek konuşacağını sanmıyorum...
of bugün işten geç çıkıcam,inşallah kaçırmam,ama bana öyle geliyorki ilk 10-20 dk kaçırabilirim:img-cray:en güzel sahnelerde o dakikalarda olucak sanırım...
Sayfada emeği geçen herkesin ellerine,yüreğine sağlık....
iyi sohbetlerbye
özet geçde olsa gelmiş,oğul annesinin mutlu olduğunu görünce ( ileriki bölümlerde,hoş mutlu olabilirlerse...) o da mutlu olacaktır diye düşünüyorum,yani peride'nin de fragmanda oğul' a dediği gibi "bir gün gelip bir taksiciylede evlenebilirim,sen o zaman mutlumuyum değil miyim o na bak" yada ben çok iyimserim bu konuda.havva bu bölüm bulunmaz bence 8.bölüme kalır,bulunduğunda ne olur recep nereye kayar kimin yanında durur hiç kestiremiyorum..hem peridenin yanında olsun mutlu olsun istiyorum,hemde havvayla ilgilensin karısı sonuçta ne olursa olsun diyorum...ben böyle güzel senaryo görmedim losttan beter mübarek:icon_whis
hiç bişey tahmin edemiyorum karmaşık zor durumlarbye
Herkese günaydın...
Özette gelmiş nihayet:happy0064Oğul annesi ile recep arasında birşey olduğunu farkediyormuş,şöyle olabilir bu durum,hani fragmanda recep perideye birbirimziden ne kadar uzak durmaya çalışsakta olmuyor gibi birşey diyor ya,bence bu konuşmayı oğul taksiden inip eve girdikten sonra,onlar evin önünde yapıyor,oğulda camdan onlara bakıyordur herhalde ve o zaman anlıyordur aralarında birşey olduğunu,yani ne bilim aklıma başka birşey gelmedi,taksinin içinde oğul varken bizimkilerin pek konuşacağını sanmıyorum...
of bugün işten geç çıkıcam,inşallah kaçırmam,ama bana öyle geliyorki ilk 10-20 dk kaçırabilirim:img-cray:en güzel sahnelerde o dakikalarda olucak sanırım...
Sayfada emeği geçen herkesin ellerine,yüreğine sağlık....
iyi sohbetlerbye
yok arzucum dediğin gibi olamaz çünkü o sahnedeki kıyafetleriyle senin dediğin sahnedeki kıyafetler farklı.takside ne konuştukları meçhul valla.ya da geriye tek bir şey kalıyor bu oğul çok zeki :img-hyste belki de tam taksiden inerlerken peride para uzatmıştır recep te almamıştır bununla ilgili bir diyalog geçmiştir oğulda buradan şüphelenmiştir ...desem de inanmayın saçma oldu :img-hyste neyse şurada az bir zaman kaldı görücez bakalım ak koyun kara koyun :)
arzu-başak 08-05-08, 11:24 yok arzucum dediğin gibi olamaz çünkü o sahnedeki kıyafetleriyle senin dediğin sahnedeki kıyafetler farklı.takside ne konuştukları meçhul valla.ya da geriye tek bir şey kalıyor bu oğul çok zeki :img-hyste belki de tam taksiden inerlerken peride para uzatmıştır recep te almamıştır bununla ilgili bir diyalog geçmiştir oğulda buradan şüphelenmiştir ...desem de inanmayın saçma oldu :img-hyste neyse şurada az bir zaman kaldı görücez bakalım ak koyun kara koyun :)
Canım ben bunu düşünemedim,haklısın...yahu başka ne olabilir ki oğul aralarındaki duyguyu:img-in_lo anlasın..takside ne gibi bir konuşma geçebilirki..
yok senin dediğin gibi hiç olmaz...düşünsene peride ısrar ediyormuş lütfen diye,recepte hayır olmaz alamam falan diyormuş:img-hystebir anda gözümde canlandırmaya çalıştımda çok komik geldi:img-hysteneyse saatler kaldı dizinin başlamasına,benim başını kaçırma gibi bir ihtimalim var ne olur dizi bittikten sonra o sahneyle ilgili birşey yazın,ben yarın okurum....
bakalım bu hafta selo ne yapacak...
bye
Canım ben bunu düşünemedim,haklısın...yahu başka ne olabilir ki oğul aralarındaki duyguyu:img-in_lo anlasın..takside ne gibi bir konuşma geçebilirki..
yok senin dediğin gibi hiç olmaz...düşünsene peride ısrar ediyormuş lütfen diye,recepte hayır olmaz alamam falan diyormuş:img-hystebir anda gözümde canlandırmaya çalıştımda çok komik geldi:img-hysteneyse saatler kaldı dizinin başlamasına,benim başını kaçırma gibi bir ihtimalim var ne olur dizi bittikten sonra o sahneyle ilgili birşey yazın,ben yarın okurum....
bakalım bu hafta selo ne yapacak...
bye
haklısın valla çok komik oldu ama napıyım aklıma daha zekice birşey gelmiyor :img-hyste
selo bu hafta soğuk duş yapacak.haftaya da ağaç niyetine bahçeye dikerler heralde :img-hyste ya da bu bölüm diktiler can suyunu veriyorlar :img-hyste
ben en çok muratın akıbetini merak ediyorum.:icon_whis
merak etme ben ilk reklam arasında buradayım inşallah. anlatırım detayları :good: ayşegülde gelirr :)
haklısın valla çok komik oldu ama napıyım aklıma daha zekice birşey gelmiyor :img-hyste
selo bu hafta soğuk duş yapacak.haftaya da ağaç niyetine bahçeye dikerler heralde :img-hyste ya da bu bölüm diktiler can suyunu veriyorlar :img-hyste
ben en çok muratın akıbetini merak ediyorum.:icon_whis
merak etme ben ilk reklam arasında buradayım inşallah. anlatırım detayları :good: ayşegülde gelirr :)
biri ayşegül demiş geldim :)) dışardaydım da yeni geldim tabi akşam burdayız parti havası gibi valla yorumlar sohbet :))inşalla havvanın kaybolması bu aşka sekte vurmaz recep kendini suçlarda iiice geri çekilirse varsayımlarla kafayı yiyeceğim valla bu akşam dizimle strees atayım ihtiyacım var
AKYA&İCLAL 08-05-08, 16:28 http://img522.imageshack.us/img522/9643/sendbinarymk5.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/5123/48gv7.jpg
biri ayşegül demiş geldim :)) dışardaydım da yeni geldim tabi akşam burdayız parti havası gibi valla yorumlar sohbet :))inşalla havvanın kaybolması bu aşka sekte vurmaz recep kendini suçlarda iiice geri çekilirse varsayımlarla kafayı yiyeceğim valla bu akşam dizimle strees atayım ihtiyacım var
hoş geldin canım :love05: benim de stres atmaya ihtiyacım var dizi çok iyi geliyor bana.kendimi o hayatta buluyorum birden:img-blush
havva nın kayboluşu bence bu aşk a darbe vurur ama asla kimse geri çekilmez diyorum.sorun sırf havva da değil ki.herkes tarafından bilindikten sonra çok engel olan çıkacaktır bu aşk a.düşünün peridenin en yakını selda bile istemiyor :icon_whis
forgetmenot 08-05-08, 18:15 Şimdi düşündüm de bizim dizide Recep'le Peride mıknatıs gibi birbirlerini çekiyorlar.:love05:Ama araya hep başka kişiler veya üzüntülü ,olumsuz olaylar giriyor,birbirlerinden zorla ayrılıyorlar.Sonra bunlar bir atak,hoop yeniden birbirlerine mıknatıs gücüyle yakınlaşıyorlar.Dizi başlar ayak, romantik gördüm kendimi.:img-hyste Ama gerçekten birbirlerine hissettikleri duygular çok güçlü,ince yerinden içeri sızan,içinden taşan,gözlerde ifade olunan! :img-in_loZor bir durum hakikaten!Dizinin süresi de çok kısa zaten.Tadı damakta kalıyor.
Şimdi başlayacak dizi oley sayacımiz için diyorum ki 0 saat 02 dakika hehe yaşasın zuhal hanımı 1 hafta ne çok özlemişim şimdi bol bol izleyecem oley:love05::happy0064
hakikaten de aa burdan mı anlamış dedim.:) belliydi zaten öyle konuşmalar geçmeyeceği ama güzel bir diyalog olmuş.recep çok şeker ya " annen seni evlendirmek mi istiyo " :img-hyste
biz recep kendini geri çeker derken perideye bak sen :icon_sorr ooff yaa ne olacak bunların hali.:img-cray: peride nereye kadar dayanır bilemiyorum ama bu kadar çok aşıkken fazla dayanabileceğini sanmıyorum.
nihat ta başına bela aldı sanırım :(
ben bu fragmanı da anlamıyorum çok değişik fragmandaki sahnelerle dizideki sahneler.mesela recep in "ne garip dimi..." diye perideye söylediği cümledeki mimikleri farklı geldi bana.sonra kahvaltı sahnesinde de farklı hareketler vardı falan :icon_whis
forgetmenot 08-05-08, 19:50 ben bu fragmanı da anlamıyorum çok değişik fragmandaki sahnelerle dizideki sahneler.mesela recep in "ne garip dimi..." diye perideye söylediği cümledeki mimikleri farklı geldi bana.sonra kahvaltı sahnesinde de farklı hareketler vardı falan :icon_whis
Çok doğru,elleri kahvaltı masasında birleşmedi.Ne garip di mi sahnesi de farklı kamera açısıyla çekilmiş gibiydi.Acele yetiştirmek için,acaba kaba montaj görüntüleriyle mi fragman yapıyorlar?
*Bugünkü bölüm kötü yerde bitti,herşey olabilir!Havva'ya bir kötülük yapmasalar bari.Travma üzerine travma,dayanamaz artık.Seyrettiği film onun ruh halini hareketlendirdi de gece kabus gördü,o yüzden mi evden kaçtı?Belki bu karanlık adamlarla dövüşür,belki birisi yardımına gelir?Havva bir an önce bulunsun.Babası Peride'yi öğrendi,damadına dürüstce sordu.Belki de kızı bulunduğunda Recep'ten ayrılmasını ister.Bana damadına karşı muhakkak bir aksiyonda(ama olumlu ama olumsuz) bulunacak,ondan bir karar vermesini isteyecek,hatta Havva'nın ondan boşanmasını isteyecek gibi geldi.
Sonunu izliyebildim:img-cray: Recep neden Perideye ben bittim dedim anlamadim:icon_whis
Ogul nasil anladi Recep o taksici oldugunu ben simdi catlarimya:img-cray:
Çok doğru,elleri kahvaltı masasında birleşmedi.Ne garip di mi sahnesi de farklı kamera açısıyla çekilmiş gibiydi.Acele yetiştirmek için,acaba kaba montaj görüntüleriyle mi fragman yapıyorlar?
*Bugünkü bölüm kötü yerde bitti,herşey olabilir!Havva'ya bir kötülük yapmasalar bari.Travma üzerine travma,dayanamaz artık.Seyrettiği film onun ruh halini hareketlendirdi de gece kabus gördü,o yüzden mi evden kaçtı?Belki bu karanlık adamlarla dövüşür,belki birisi yardımına gelir?Havva bir an önce bulunsun.Babası Peride'yi öğrendi,damadına dürüstce sordu.Belki de kızı bulunduğunda Recep'ten ayrılmasını ister.Bana damadına karşı muhakkak bir aksiyonda(ama olumlu ama olumsuz) bulunacak,ondan bir karar vermesini isteyecek,hatta Havva'nın ondan boşanmasını isteyecek gibi geldi.
Aman aman neler olmus demek Havvanin babasi ogrendi Perideyi ama nasil:icon_whis
Anladigim kadariyla birileri Havvayi kacirdi ama kimler ve neden kacirsin:icon_sorr
Ben artik izliyene kadar her birseyi ogrenirim :img-hyste
recep nereden anladı yaw peridenin aradığını :icon_whis tek ihtimal peride recep açar açmaz ses verdi sanırım.
neyse zaten bunun üzerinde hiç duramıycam.dizi her geçen bölüm biraz daha hüzüne bırakıyor kendini.ilk bölümlerde daha çok tebessüm ediyorduk.en azından perideyle annesi falan yüzümüzü güldürüyordu.sanırım dizi yeni yeni kendini,kimliğini buluyor ve biz bu hüzüne alışmak zorundayız.
peride ye mi üziliyim havvaya mı şaşırdım.havvayı kaçıranların derdi ne acaba ? ellerinden nasıl kurtulacak havva çok merak ediyorum.:img-cray:
ilk araba sahnesini de yazıyım arzucuğuma söz verdim :) oğul " anneannem taktı yani ille bana bi cici baba bulacak" diyince recep hemen atılkurt vaziyetinde :) " annen seni evlendirmek mi istiyor ?" dedi. oğul şaşırdı tabi siz anneanne mi tanıyor musunuz dedi ? sonra peride annemin her zamanki işleri işte diyince bu sefer de oğul " siz tanışıyor musunuz ?" dedi :img-hysteve evde aralarında tatlı sert bir konuşma geçti.oğul peride nin bu ilşkisine pek sıcak bakmıyor malesef.ama peride iyi konuştu onunla çok beğendim.sen anneannen gibi insanları sınıflandırma demesi süperdi :good:
gülebildiğim tek şey ise gene peride ve asuman hanım oldu
asuman : can amerikaya gitmiş (amerika mı demişti tam hatırlamıyorum:) )
peride : napıyım anne arkasından su mu dökiyim :img-hyste
Bu nasıl bir bölümdü arkadaşlar... Ben hiç keyif almadım izlerken... Hep bi diken üstünde gibi ruh halindeydim. Şiştim resmen :img-cray:
Ayrıca Havva'nın sağ salim geri döndüğünü görmeden Peride ve Recep arasında yaşananların hiçbir önemi yok benim için...
ben demiştim ama dimi o kemençe birinin eline geçecek ama kimin diye,en olmadık kişinin eline geçti :img-hyste
zeynocum kemençede peride yazıyordu ya ordan anladı reha
arzu pek sert çıkmışsın yahusofa
kızma perideye.. içinde bulunduğu durum onun içinde çok zor:icon_sorr
son sahne ne kadar etkileyiciydi.. o sahneden sonra recepe kızmak ne mümkün.. ben bittim peride..:icon_sorr ya cidden bitmiş gibiydi adamceiz ya:icon_sorr
hastane bölümleri ne ifritti öle.. oyuncular çok yapmacıktı.. hele o kız yokmu çok itici ve sahteydi.. bide amca vardı ki tam müsamere havasıydı..
zuhal olcayın bu bölüm mimiklerini çok sevdim:img-in_lo
hareketleri felam çok doğaldı.. çok şekerdi:)
Lost'um ben Peride'ye kızmadım ki aksine bu bölüm Recep'e kızdım...
Recep ve Peride arasında yaşananlar hoşluk, aşk, tutku, acı ne varsa Havva'nın kılına bile zarar gelmeden bulunmadığı sürece benim için önemli değil. Havva bulunana dek önceliğim Havva... Diğer hoşlukların hiçbir önemi yok...
yarısını izleyemedim.kahretsin.artık tekrarını bekliycem.
peride yerini biliyor.eğer ilerde bu aşk ilişki haline dönüşürde açığa çıkarsa,peride suçlanırsa haksızlık olur.
r-yarın benimle yemeğe çıkarmısın.
p-hayır.bu bir adım öteye geçmek olur.
r-ama sana çok ihtiyacım var.
gerçi recep de kalbine söz geçiremiyor.
recep seni düşünüyorum ya sen dediğinde ''evet her düşündüğümde suçluluk duygusu duyuyorum.''
havvaya umarım bişey olmaz.sanki yolda polisler çevirme yaapr ve kimlik sorunundan havva kurtulur gibime geliyor ama .kötüsünü düşünmek bile istemiyorum şu an.
oğuluda sadece partide mutlu bişekilde dans ederken gördüm.:happy0064
aşk acısı kısa sürdü:img-wink:
gitgide bölüm vaktimi uzuyor banamı öle geliyor.
yahu hava da ne inat bişe.. hastaneye gitmem.. filmi izlemem.. ama kötü adamlara nası gidiyo uysal uysal.. deli etcek film bitene dek bizi valla:img-pilot
geceden sabaha sağ çıkması da mucize zaten..
bu adamların niyeti çok bozuk nasıl kurtulacak bilmiyorum:icon_sorr
bu arada.. annesi filme daldı izliyoya güldüm ben orda baya.. annesini oynayan oyuncu ne kadar doğal oynuyor diy mi..
peride takside elini koltuğun başına koyduğunda recep acaba elini tutarmı ki dedim:img-blush recepin burnun dibiydi tutmasa kızardım da:img-beee:
ama recep benim beklentiminde ötesinde nası tuttu peridenin elini öle.. peride gitmesin diye:img-in_lo sonra da kaldırmadı elini bi süre.. çok güzeldi:img-in_lo
peride takside elini koltuğun başına koyduğunda recep acaba elini tutarmı ki dedim:img-blush recepin burnun dibiydi tutmasa kızardım da:img-beee:
ama recep benim beklentiminde ötesinde nası tuttu peridenin elini öle.. peride gitmesin diye:img-in_lo sonra da kaldırmadı elini bi süre.. çok güzeldi:img-in_lo
Ah ah birde ben o guzel sahneyi izliyebilseydim ne olurdu sanki:img-cray:
Ne zaman tuttu elini Recep.
Demeki artik Recepte kalbine soz geciremiyormus haaa iyi iyi.
Aysegul canim senin ne isin var annem dizisinde gelsen buraya seni biz cok seviyoruz bos ver orayi
Havva konuşamıyorsada kulakları dıuyuyor dinledkleri bilinçaltını harekete geçiriyor sanırım..Annesi babası ve evlerinde kaldıkları bayan arasında geçen konuşmalar -Recep'in hayatında biri olabileceğine dair- dan rahatsız oldu...
Herşeyi zorla yapan Havva o adamların arabasına nasıl binmeye ikna oldu acaba keşke o sahneleri gösterselerdi -ki çok sinie oldum...
Birde Havva'nın annesi odaya geldi br çığlık kopardı ne malum belki lavaboya gitmişti yada salona inmişti :img-wink:
Recep Peride sahneleri elektürük bazında epey yüksek wolta sahip :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo çok uzak mesafeli gibi dursalarda birbirlerine sarfettikleri cümleler çok samimi çok içten :img-in_lo
Hastane sahnelerinde doktorlarımızın oyunculuğu iyiydide babası ölen kız ve amcası:img-pilot:img-pilot:img-pilot babasının yanına koşup o bağırması çok yapmacıktı...
Kadir'in eşinin hocaya gitme mevzusunu açtığı sahneyi sevdim :img-hyste
Oğul ve Peride konuşmalarıda her zamanki gibi çok sıcaktı he ölüm kısada olsa anne oğulun böyle bir sahnesi mutlaka oluyor çok da güzel oluyor..Asuman kırılan vazoyu bile umursamadı nede olsa torunu eğleniyor :img-hyste
Peride'nin oğluyla yatak sohbeti çok güzeldi.... Kısa, öz ve net konuşup, çok önemli dersler verdi çocuğuna.....:good:
Peride'nin oğluyla taksideki halleri, Recep'in bakışları, soru soruşları, Oğul'un şaşırışı, yavaş, yavaş işe uyanışı çok ama çok güzeldi......:img-icecr
O sahnede Oğul o kadar güzel oynadı ki, o flashback sahnesine hiç gerek yoktu bence....
Genelde kaabiliyetsiz oyuncular mimikleriyle gerekli mesajı veremediklerinde, o sahnenin hangi sahneyle, hangi konuyla bağlantılı olduğunu anlatmak için başvurulan bir yöntem bu flashback ler...ama hiç ihtiyaç yoktu......
Peride'nin taksi durağının önünden geçerken çılgın gibi bakınması çok hoştu, akşam eve dönerken yanından geçen takside Recep'i görüşü, gördüğünde heyecanlanışı, camı açıp bağırmak isteyişi, sonra vazgeçişi, paniklemesi, elini kolunu nereye koyacağını bilemeyişi, heyecanlanışı çok, ama çok hoştu.....:img-in_lo
Recep'in sözleri çok hoştu, Peride'ye bakışı, elini tutuşu, ısrar edişi, red cevabı alışı, ama yinede ısrar edişi çok hoştu:img-in_lo
Kahvaltıdaki halleri çok hoştu. Yaşamdan çalmaya çalıştıkları dakikalar çok hoştu.... Kaç tane gözleme yiyebileceklerine dair konuşmaları çok hoştu... Çok doğaldı
:img-in_lo
Şimdi aklıma gelmeyen başka hoşluklarda vardı dizide...
Sadece anne-babası ölen kızdan hoşlanmadım, babasının elini tutup sakin, sakin dururken, annesinin ölüm haberiyle çıldırması komik oldu. Ama tabii buradaki komiklik, annesini kaybedince çıldırması değil, çıldırırken sergilediği çok kötü oyunculuk.......amcası da birden peydah oldu, babayı da kaybettiklerinde doktoru dövebilmek için.... İlerdeki bölümlerde o kızın, Peride'nin asistanı doktor çocukla evlendirilmesi olayını yapacaklar diye kurgulanmış bir durum, fakat o derece başarısız bir oyunculukla benim gözüme, gözüme battı.
....amcası da birden peydah oldu, babayı da kaybettiklerinde doktoru dövebilmek için.... İlerdeki bölümlerde o kızın, Peride'nin asistanı doktor çocukla evlendirilmesi olayını yapacaklar diye kurgulanmış bir durum, fakat o derece başarısız bir oyunculukla benim gözüme, gözüme battı.
Böyle bir sahne geçtimi -evililikle alakalı- ben anımsayamadım:icon_whis..
O sahne sadece ileride yaratılacak bir sıkıntıya delalet gibi geldi bana daha çok..İşte ailesi mahkeme falan açar yada olayı kan davası gibi benimseyip asistanı tehdit ederler falan diye düşündüm ama kızla evlenmesi için olabileceğini hiç düşünmedim...
Böyle bir sahne geçtimi -evililikle alakalı- ben anımsayamadım:icon_whis..
O sahne sadece ileride yaratılacak bir sıkıntıya delalet gibi geldi bana daha çok..İşte ailesi mahkeme falan açar yada olayı kan davası gibi benimseyip asistanı tehdit ederler falan diye düşündüm ama kızla evlenmesi için olabileceğini hiç düşünmedim...
Belkide sizin dediğiniz gibidir...sadece ben öyle yorumladım. Hayır, öyle bir sahne geçmedi. Sadece Peride'nin kafeteryada kim bu kız diye kinayeli soruşundan, asistan çocuğun o kıza manalı bakışlarından çıkardım bu sonucu
Ama dediğim gibi, sizin dediğiniz de olabilir......
Havva'ya gelince, önce ilgisizce duruşu, sonra filmi ilgilenerek seyredişi, anne-babasının konuşmalarından, Recep'in hayatında bir başkası olabilmesi ihtimalinden rahatsız oluşu, kahvaltıdaki halleri, bankta sabahlayıp simitçi çocuk tarafından uyandırıldığındaki tavırları..... hepsi çok güzeldi.
Sanki gerçekten o bankta geceyi geçirmiş ve sabah neredeyim ben dercesine uyanması, saçının-başının dağınık, gözlerinin şiş ve uykulu halleri çok doğaldı. Bravo Tilbe Saran:good:
Belkide sizin dediğiniz gibidir...sadece ben öyle yorumladım. Hayır, öyle bir sahne geçmedi. Sadece Peride'nin kafeteryada kim bu kız diye kinayeli soruşundan, asistan çocuğun o kıza manalı bakışlarından çıkardım bu sonucu
Ama dediğim gibi, sizin dediğiniz de olabilir......
Havva'ya gelince, önce ilgisizce duruşu, sonra filmi ilgilenerek seyredişi, anne-babasının konuşmalarından, Recep'in hayatında bir başkası olabilmesi ihtimalinden rahatsız oluşu, kahvaltıdaki halleri, bankta sabahlayıp simitçi çocuk tarafından uyandırıldığındaki tavırları..... hepsi çok güzeldi.
Sanki gerçekten o bankta geceyi geçirmiş ve sabah neredeyim ben dercesine uyanması, saçının-başının dağınık, gözlerinin şiş ve uykulu halleri çok doğaldı. Bravo Tilbe Saran:good:
Tilbe Saran hakikaten muhteşem oynuyor..Yani konuşmadan mimikleriyle duygı verebilmek izleyiciye çok zordur bunu başarıyor kendisi...
Yavaş yavaş düzelip konuşmaya başlayacağı sahnelerde geçmişi konuşurken hüzün , öfke , mutluluk gibi duygularını sesindeki değişiklilklerle hissedeceğimiz bölümleri merakla beklemekteyim..Eminim yine seyrine doyamayacağımız sahneler olacaktır...
Hastane değişmiş ilk gözüme takılan bu oldu.
Bu bölüm öğrendik ki Recep müneccimmiş, Peride Kadir abiden cep telefonunu özellikle almamış olsaydı bu sahne bu kadar göze batmazdı. Bir ara birbirlerine telefon numaralarını vermişler der geçerdik.
Hastanedeki annesi ölen hatun kişi ve ailesinin oyunculukları hakikaten kötüydü.
Hareketli gelişmelere rağmen nasıl desem bu bölümde bi özensizlik sezdim ben. İzleyici yutar sularından uzaklaşılmasını temenni ediyorum.
Havva' ya deli muamelesi yapılmasını anlıyorum da sağır muamelesini anlayamıyorum. Pekâlâ duyuyor kadın. Sadece kendi dünyasına çekilmiş, istemediği sürece tepki vermiyor. O tipi bozuk vatandaşlar Havva' ya bir zarar vermeden kurtulsun mümkünse. Bir travma daha kaldıramaz bu haliyle, ayrıca Recep' te bir daha asla kendini affetmez. Kendinden vazgeçmiş karakterimiz birken ikiye çıkar.
Peride ve Recep' in kalplerine söz geçiremedikleri sahneler gerçekten hoştu. Ama bir aşamada duygularını dizginlemeleri gerektiğini anlamaları için de böyle bi terslik gerekiyordu sanırım. Daha önce de dediğim gibi Havva iyileşip kendi yolunu seçene yani şartlar eşitleninceye kadar rahat rahat Peride&Recep demem mümkün değil.
Murat ne çabuk bezdi hele bi dur bi soluklan yeğenim demek gerek. Aslında doktorların işlerinin ne kadar zor ve yıldırıcı olduğunu vurgulamak açısından isabetli sahnelerdi. Yine de daha dirençli olması, işine şevkle asılması gerek. Peride, Nihat' a olduğu gibi Murat' a da yol gösterecektir eminim.
perideyle recep in gece karşılaşması da kaderin bir oyunu gibi :img-blush arabadan birbirlerine bakışları süperdi ya.hele peridenin o heyecanlı halleri pencereyi açıp kapaması falan :img-in_lo bir an kendini arabadan dışarı atacak sandım :)
bu arada peridenin ve seldanın odası değişmiş.çok ta güzel olmuş.öteki odaları neydi öyle.koskoca doçent sonuçta.bence bunu biraz geç farkettiler ama sonuçta farkedip değiştirmişler :img-icecr
Hastane değişmiş ilk gözüme takılan bu oldu.
Bu bölüm öğrendik ki Recep müneccimmiş, Peride Kadir abiden cep telefonunu özellikle almamış olsaydı bu sahne bu kadar göze batmazdı. Bir ara birbirlerine telefon numaralarını vermişler der geçerdik.
Hastanedeki annesi ölen hatun kişi ve ailesinin oyunculukları hakikaten kötüydü.
Hareketli gelişmelere rağmen nasıl desem bu bölümde bi özensizlik sezdim ben. İzleyici yutar sularından uzaklaşılmasını temenni ediyorum.
Havva' ya deli muamelesi yapılmasını anlıyorum da sağır muamelesini anlayamıyorum. Pekâlâ duyuyor kadın. Sadece kendi dünyasına çekilmiş, istemediği sürece tepki vermiyor. O tipi bozuk vatandaşlar Havva' ya bir zarar vermeden kurtulsun mümkünse. Bir travma daha kaldıramaz bu haliyle, ayrıca Recep' te bir daha asla kendini affetmez. Kendinden vazgeçmiş karakterimiz birken ikiye çıkar.
Peride ve Recep' in kalplerine söz geçiremedikleri sahneler gerçekten hoştu. Ama bir aşamada duygularını dizginlemeleri gerektiğini anlamaları için de böyle bi terslik gerekiyordu sanırım. Daha önce de dediğim gibi Havva iyileşip kendi yolunu seçene yani şartlar eşitleninceye kadar rahat rahat Peride&Recep demem mümkün değil.
Murat ne çabuk bezdi hele bi dur bi soluklan yeğenim demek gerek. Aslında doktorların işlerinin ne kadar zor ve yıldırıcı olduğunu vurgulamak açısından isabetli sahnelerdi. Yine de daha dirençli olması, işine şevkle asılması gerek. Peride, Nihat' a olduğu gibi Murat' a da yol gösterecektir eminim.
canım o telefon sahnesinde ben şöyle düşündüm recep açar açmaz peride oradan " ben peride" dediyse ya da ne biliyim " recep" dediyse hemen recep te oradan anlamıştır dedim.en azından böyle diyip geçtim :) çünkü peridenin özellikle telefonu kadirden alışı gibi doğal bir sahne çekipte sonrasında böyle bir hataya düşmezler heralde dedim.:icon_whis
http://img371.imageshack.us/img371/6600/dbgfhfdgjghk4.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=dbgfhfdgjghk4.png) http://img371.imageshack.us/img371/4314/dfbghfhgfue1.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=dfbghfhgfue1.png) http://img241.imageshack.us/img241/9831/dfbhfgjhgzn8.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dfbhfgjhgzn8.png) http://img241.imageshack.us/img241/4251/dfgsdxgdhg0.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dfgsdxgdhg0.png) http://img386.imageshack.us/img386/1960/dfhdfhbdrk1.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dfhdfhbdrk1.png) http://img241.imageshack.us/img241/9439/dfhfgnpn3.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dfhfgnpn3.png) http://img386.imageshack.us/img386/6710/dfsdgdfhfjn4.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dfsdgdfhfjn4.png) http://img386.imageshack.us/img386/7449/dfsgzdfhgfdo4.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dfsgzdfhgfdo4.png) http://img386.imageshack.us/img386/200/dgdfhnglc2.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dgdfhnglc2.png) http://img386.imageshack.us/img386/6956/dgsdgdfcnt2.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dgsdgdfcnt2.png) http://img241.imageshack.us/img241/4897/dgsdgththjzc0.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dgsdgththjzc0.png) http://img371.imageshack.us/img371/5395/dgvsdxfhbfdhpr9.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=dgvsdxfhbfdhpr9.png)
.............
..........
Bende o sahnede Peride önce bir "Alo" falan dedi sandım... herhalde o yüzden Recep hemen tanıdı anladı kimin aradığını dedim kendi, kendime.......
Birde Peride'nin telefon numarasını kağıda yazışı, telefonu cüzzamlıymışcasına elinden fırlatışı, tekrar numaraya bakışı, sonra kendi kendine "arama Peride" diye söylenişi çok hoşuma giden bir diğer sahneydi....
Havva'yı o adamların elinden kim, nasıl kurtaracak çok merak ediyorum...lütfen, ama, lütfen kurtulsun, çünkü öyle bir şey olursa Havva'yı toparlamak imkansızlaşır...İki adım ileri, dört adım geri hızında dahi olsa ufacık bir düzelme, iyileşme var Havva'da... Ama başına öyle bir şey gelirse tamamen kopar, dağılıri bir daha da toparlanamaz...Tabii onunla beraber Recep'te ve tabii onunla beraber Peride'de.....
Birde Peride'nin telefon numarasını kağıda yazışı, telefonu cüzzamlıymışcasına elinden fırlatışı, tekrar numaraya bakışı, sonra kendi kendine "arama Peride" diye söylenişi çok hoşuma giden bir diğer sahneydi....
evet bu sahne de çok güzeldi gerçekten.:img-in_lo telefonu öyle bir fırlattı ki dedim gitti güzelim telefon :img-hyste
şahsiyete olan sevgim de her bölüm artıyor.ne kadar güzel bir köpek o öyle ya.:img-in_lo
sashley resimler için çok teşekkürler :happy0064
http://img386.imageshack.us/img386/8274/dgvsdzvgsvkz6.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dgvsdzvgsvkz6.png) http://img371.imageshack.us/img371/369/dgvxsdbgfsdhhs9.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=dgvxsdbgfsdhhs9.png) http://img386.imageshack.us/img386/9387/dgxsdfghbum5.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dgxsdfghbum5.png) http://img386.imageshack.us/img386/4050/dsgdsfgbfdhbhd9.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dsgdsfgbfdhbhd9.png) http://img241.imageshack.us/img241/4443/dsgdsgdsfvxox2.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsgdsgdsfvxox2.png) http://img386.imageshack.us/img386/3166/dsgdxsfbghfvb7.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dsgdxsfbghfvb7.png) http://img241.imageshack.us/img241/9648/dsgsdck4.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsgsdck4.png) http://img386.imageshack.us/img386/6438/dsgsdfgfhxa4.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dsgsdfgfhxa4.png) http://img371.imageshack.us/img371/7666/dsgsdfhfzz6.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=dsgsdfhfzz6.png) http://img241.imageshack.us/img241/3584/dsgsdgdfnt7.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsgsdgdfnt7.png) http://img386.imageshack.us/img386/788/dsgsdhgdfti9.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dsgsdhgdfti9.png) http://img386.imageshack.us/img386/9140/dtuhgthfow7.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dtuhgthfow7.png)
bu arada can ve selin de diziden çıktı sanırım." oohhh beeee " kurtulduk :img-hyste
o anne babası ölen kız ı nereden bulmuşlar merak ediyorum.sanırım oyunculuk eğitimi falan olmayan biri.yoksa bu kadar kötü rol yapamaz heralde.annesi öldüğünde verdiği tepki belki yapmacıktı ama en azından bir tepki verdi ya babası öldüğünde ? sanki kız babasının ölümünü istiyomuş gibi soğuk kanlıydı.inşallah nihatla onun arasında bir şey olmaz.
peridenin başının belaları kendisinin de dediği gibi " birken iki oldular " :img-hyste bir de arkadaşlar murat nihat a da mı hocam dedi ben mi yanlış duydum.nihat kızın babasını kaybettiğinde murat sanki onu teselli ederken hocam dedi.:icon_whis
http://img386.imageshack.us/img386/4405/dzgsdghfdshuq7.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=dzgsdghfdshuq7.png) http://img241.imageshack.us/img241/3623/fbhdfnhgix6.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=fbhdfnhgix6.png) http://img386.imageshack.us/img386/6259/fdgfhbsu1.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=fdgfhbsu1.png) http://img386.imageshack.us/img386/3853/fdgsfdhgrfhe5.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=fdgsfdhgrfhe5.png) http://img371.imageshack.us/img371/4459/fdhbfdbfbwq5.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=fdhbfdbfbwq5.png) http://img241.imageshack.us/img241/6281/fdhdfhxh6.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=fdhdfhxh6.png) http://img241.imageshack.us/img241/7627/fgdfhbgps2.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=fgdfhbgps2.png) http://img386.imageshack.us/img386/2531/fghdfrhgtjyex9.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=fghdfrhgtjyex9.png) http://img371.imageshack.us/img371/4051/fgjhgfjuhkmhb3.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=fgjhgfjuhkmhb3.png) http://img241.imageshack.us/img241/4829/fhdjyhjkygv6.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=fhdjyhjkygv6.png) http://img371.imageshack.us/img371/1227/fnhfnbfghgev9.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=fnhfnbfghgev9.png) http://img241.imageshack.us/img241/2355/frhsrfgsuy1.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=frhsrfgsuy1.png)
arzu-başak 09-05-08, 10:11 ilk araba sahnesini de yazıyım arzucuğuma söz verdim :) oğul " anneannem taktı yani ille bana bi cici baba bulacak" diyince recep hemen atılkurt vaziyetinde :) " annen seni evlendirmek mi istiyor ?" dedi. oğul şaşırdı tabi siz anneanne mi tanıyor musunuz dedi ? sonra peride annemin her zamanki işleri işte diyince bu sefer de oğul " siz tanışıyor musunuz ?" dedi :img-hysteve evde aralarında tatlı sert bir konuşma geçti.oğul peride nin bu ilşkisine pek sıcak bakmıyor malesef.ama peride iyi konuştu onunla çok beğendim.sen anneannen gibi insanları sınıflandırma demesi süperdi :good:
Herkese merhaba..Canım çok teşekkür ederim yazdığın için:img-in_loama yetiştim diziye:happy0064saat 20:15 geçiyordu evdeydim,neyseki geç başladı biraz:happy0064Uzun ve ayrıntılı bir yorum yazamıcam,şuan müsait değilim,Peride ve recep sahneleri bir harikaydı,takside ne annen senin evlenmenimi istiyor diyişi süperdi:img-wink:pecebin peridenin elini tutması,konuşmaları çok güzeldi..Gece peridenin takside recebi görmesi,o anki heyecanı şahaneydi,kahvaltı sahnesi,peridenin oğulla konuşması,selonun hali,hepsini izlemek çok keyifliydi...
ve son sahne umarum havvanın başına kötü birşey gelmez,nasıl kurtulabilir hiç bir fikrim yok..Recebin perideye ben bittim demesi,o sahnede uğur polat nasıl etkiledi beni anlatamam:img-cray:
neyse o kadar düşündük oğul nerden anlayacak ikisi arasındaki duyguyu diye,benim hiç aklımama gelmemişti recebin böyle bir tepki vereceği,ama hoş olmuş o sahne:img-in_lo
Sayfada emeği geçen hereksin ellerine yüreğine sağlık...
iyi sohbetlerbye
Yağmur evet Murat Nihat'a hocam dedi ;)Nihat Peride'nin asistanı Murat'ın
hocam demesi doğal..
Şah_Ru Hastane değişmiş önce Peride masasının yerini değiştirmiş diye düşündüm hemen ardından Selda'nın odasını gösterince anladımki hastane değişmiş :img-hyste
Recep Peride'yi neden kahvaltı masasında bırakıp gitti-açıklama yapmadan-Diyebilirdi Havva kaybolmuş diye gitmem lazım deyip gitmesine bozuldum :hıh
Havva'nın annesinin Havva'yı yatağında göremeyip çığlık attığı sahnede aynı şeyleri düşündüm virgül'le ;)
Oğul'un bu gönül macersası çok büyük bir hüsranla sonlanacak onun o hallerini merak ediyorum...
Ve evet yine virgül'e katılıyorum Peride R.ecep aşkı çok sıcak , samimi..Şu anda ekranlarda izlerken beni en çok etkileyen aşklardan..Replik özürlü , yeteneksilik abidesi Genç ,"güzel","yakışıklı" esas oğlan ve kızlardan gına geldiği bir dönemde çok iyi geliyor bu ikili...
sashley bölüm fotoları için çok teşekkürler..
http://img241.imageshack.us/img241/9827/fsdgdfrhgtkj4.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=fsdgdfrhgtkj4.png) http://img241.imageshack.us/img241/6079/fxdhdcfhox9.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=fxdhdcfhox9.png) http://img241.imageshack.us/img241/2217/gfsdgdfhfdno2.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=gfsdgdfhfdno2.png) http://img371.imageshack.us/img371/1734/gsdgsdfde6.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=gsdgsdfde6.png) http://img241.imageshack.us/img241/7971/hfhgfjgjfngkj2.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=hfhgfjgjfngkj2.png) http://img371.imageshack.us/img371/4376/hrtfuhtgjuhuw6.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=hrtfuhtgjuhuw6.png) http://img241.imageshack.us/img241/1135/sdgdfgdfvgfrk4.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=sdgdfgdfvgfrk4.png) http://img241.imageshack.us/img241/8655/sdgdfhgfjghnr7.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=sdgdfhgfjghnr7.png) http://img371.imageshack.us/img371/9100/sdgdfhgthftgua9.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=sdgdfhgthftgua9.png) http://img386.imageshack.us/img386/7556/sdgdfrhfhdtqz4.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=sdgdfrhfhdtqz4.png) http://img241.imageshack.us/img241/3869/sdgdsxn3.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=sdgdsxn3.png) http://img371.imageshack.us/img371/5548/sdgsdfgpr4.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=sdgsdfgpr4.png)
http://img371.imageshack.us/img371/442/sdgsdgdffsbb0.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=sdgsdgdffsbb0.png) http://img371.imageshack.us/img371/1185/sdgsdgdswa7.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=sdgsdgdswa7.png) http://img241.imageshack.us/img241/5883/sdgsdxjt8.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=sdgsdxjt8.png) http://img371.imageshack.us/img371/4752/sdgsdxfghfdin3.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=sdgsdxfghfdin3.png) http://img241.imageshack.us/img241/5747/sfdgbsdgbbw4.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=sfdgbsdgbbw4.png) http://img241.imageshack.us/img241/6940/sgdsfhmytnyukas4.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=sgdsfhmytnyukas4.png) http://img386.imageshack.us/img386/2156/sgfsgbfdgyo8.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=sgfsgbfdgyo8.png) http://img386.imageshack.us/img386/1624/xdgbxsdgxnv9.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=xdgbxsdgxnv9.png) http://img386.imageshack.us/img386/7137/xfdhxdgtnhit7.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=xfdhxdgtnhit7.png) http://img241.imageshack.us/img241/407/xsdgsxdfghfzl2.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=xsdgsxdfghfzl2.png) http://img241.imageshack.us/img241/3310/xvdfxbgat3.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=xvdfxbgat3.png) http://img241.imageshack.us/img241/720/zdgbfnjhjgktl7.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=zdgbfnjhjgktl7.png)
http://img371.imageshack.us/img371/2206/zdgsdgfug8.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=zdgsdgfug8.png) http://img371.imageshack.us/img371/6920/zdvgdgxv7.th.png (http://img371.imageshack.us/my.php?image=zdvgdgxv7.png) http://img386.imageshack.us/img386/5149/zdxvdfhfuk1.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=zdxvdfhfuk1.png) http://img386.imageshack.us/img386/8944/zdxvgdfxhtfyjhvj9.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=zdxvgdfxhtfyjhvj9.png)
Bitti. :) Teşekkürlerinizi bekliyorum çünkü çok uğraştırıyor :):)
peridenin taksiye binince "gene kaza yapmayalım" demesi de çok hoştu :) recep in de 11 yaşından beri araba kullanıyorum traktör falan hepsini kullandım hiç kazam yoktu diyince peridenin "şanssızlık sende diyosun yani" demesine de çok güldüm :)
kahvaltı masasındaki sohbetlerine de bayıldım.ne kadar samimi ya valla hiçbir dizide yok bu samimiyet.herkes in eline vermişler replikleri robot gibi konuşuyolar.ne duygu var ne bişey.
recep in peride ye "hep böyle çok mu yersin" demesine acaip güldüm :img-hyste kahvaltı boyunca birbirlerini tanımak adına sordukları sorular falan çok güzeldi.peridenin "şimdi çok mutluyum ama buradan gidince suçluluk duyucam" demesi,recep in "evli olmasaydım gene de benim gibi bir taksi şöforüyle beraber olur muydun ?" demesi ve peridenin de o içten gelen "olurdum" cevabı.recep bunu duyunca bi havaya uçmadığı kaldı zaten :)
yeni bölüm fragmanı çıkmıışşş :happy0064 vee havva bulunuyorr:happy0064 yanlız çok hırpalamışlar.:img-cray: bir adam buluyor havvayı.tanıdık bir yüz adını unuttum :( sanırım o havva ile ilgilenecek çünkü reha ya havva ile görüşmek isterim diyor :icon_whis
peride receplerin evine geliyor.ve " senin için çok endişelendim" diyip sarılıyor recep e tabi recep te ona.ama bu sırada arkada reha baba var :icon_whis artık herkes bilecek sanırım.
gene receple peridenin bir sahnesi var bir yerde oturuyorlar.recep "yapma bunu peride " diyor.peride de " senin karının yanında olman lazım benim yanımda değil" diyor :img-cray:
fragmanın başında recep in ağladığı bir sahne vardı ama sanırım o bu sahneden sonra.peride bir daha görüşmeyelim dedi sanırım :img-cray: :icon_sorr
havvayı hastaneye yatırmışlar doktor yakını kim deyince recep ben kocasıyım diyor o sırada da arkada havvayı bulan adam var duyuyor bunu.bence bu adam havvaya aşık oldu ve ona iyi gelecek :img-wink:
receple kadir konuşuyorlar.recep "ben perideye isteyerek mi aşık oldum .havva iyileşmiycek o böyle mutlu ama ben değilim" diyor :icon_sorr yani kısacası bırakında perideyle mutlu oluyum diyor
bir de peridenin bir sahnesi var fragmanın başında böyle çekmiş pembeleri saçları düz fönlü falan çok şeker:love05: sanırım gene takside. arkada oturuyor.recep in taksisi mi anlayamadım ama bakışları falan manalıydı sanırım recep in taksisi
Sevgili Yağmur fragman çıkmış diye yazmışsın iyiki..İzledim fragmanı sürükleyici bir bölüm bizi bekliyor..Fragmanda en çok hoşuma gidense Uğur Çavuşoğlu'nu görmek :happy0064:happy0064 Umarım kalıcı olur , umarım Havva ile aralarında birşeyler olurne gzüel olur iki tamne aşk hikayesi ve 4 tane :happy0064 müthiş oyuncu ..
ehlocan'a edit;daha geçen gün demiştin Uğur Çavuşoğlu'da olsa dizide diye haydi gözümüz aydın ;)
Sevgili Yağmur fragman çıkmış diye yazmışsın iyiki..İzledim fragmanı sürükleyici bir bölüm bizi bekliyor..Fragmanda en çok hoşuma gidense Uğur Çavuşoğlu'nu görmek :happy0064:happy0064 Umarım kalıcı olur , umarım Havva ile aralarında birşeyler olurne gzüel olur iki tamne aşk hikayesi ve 4 tane :happy0064 müthiş oyuncu ..
ehlocan'a edit;daha geçen gün demiştin Uğur Çavuşoğlu'da olsa dizide diye haydi gözümüz aydın ;)
evet ta kendisi :) süper bir oyuncu o da.bu dizinin kadrosu yeter zaten.susup otursalar gene izlenir :) :happy0064 bakalım recep in tepkisi ne olacak.gerçi havvaya iyi gelecekse birşey diyeceğini sanmıyorum sonuçta kendisi de perideye aşık
Oyy oyy demek Uğur Çavuşoğlu dahil oluyor diziye çok sveindim..Yersiz Yurtsuz dizisinden sonra izleme şansımız olmamıştı kendisini...
Peride ve Recep'in aşklarını izlemeyi çok istiyoruz ama Havva'nın durumu düzelmeden Havva'nın bu durumu kabullenmesinden sonra istiyordum şahsen bende Şah-Ru gbi..Yeni karakter ve Havva arasında birşeyler olacaksa naif diyaloğlarla başlayan sıcak bir ilşki olsun isterim :img-in_lo :img-in_lo
Oğul'a aşık kızın -dizideki adını unuttum gerçek adınıda bilmiyorum- oyunculuğunu çok beğeniyorum..Konuşmasıda çok güzel dikkatimi çekti ...Oğul doğru yolu bul ve doğru istikamete yönel diyorum :img-hyste :img-hyste
Kadir'in kızı ve damadının ilşkisinide hep yemek masasında izliyoruz..Başbaşa kaldıkları sahnlere olsa ve biraz onlarıda inceleme şansımız olsa aynı şekilde Nihat'da..Yani diziden ayrı karakterlermiş gibi geliyor kimi sahnelerde...
............
Oğul'a aşık kızın -dizideki adını unuttum gerçek adınıda bilmiyorum- oyunculuğunu çok beğeniyorum..Konuşmasıda çok güzel dikkatimi çekti ........
O kıza bende bayıldım:good:
Merdivenlere çöküp ağladığı sahnede özellikle süperdi.....
Babasını kaybettiği için ağlayan o kızın ağlamasıyla kıyaslayınca, aradaki fark daha da ortaya çıktı....
Ama eminim Oğul, öyle bir anneye sahip ki, kısa sürede yanlışının farkına varıp, kendisi için doğru olanı seçecektir.
Sadece o Oğul'a aşık olan kıza hem Oğul'un, hemde Oğul'un erkek arkadaşının davranışları bana biraz "fazla" kaba geldi.... Sanırım şimdiki gençler birbirlerine böyle konuşuyorlar...
Ne olursa olsun kızcağıza o şekilde cevap vermeleri gerekmezdi....
O kıza bende bayıldım:good:
Merdivenlere çöküp ağladığı sahnede özellikle süperdi.....
Babasını kaybettiği için ağlayan o kızın ağlamasıyla kıyaslayınca, aradaki fark daha da ortaya çıktı....
Ama eminim Oğul, öyle bir anneye sahip ki, kısa sürede yanlışının farkına varıp, kendisi için doğru olanı seçecektir.
Sadece o Oğul'a aşık olan kıza hem Oğul'un, hemde Oğul'un erkek arkadaşının davranışları bana biraz "fazla" kaba geldi.... Sanırım şimdiki gençler birbirlerine böyle konuşuyorlar...
Ne olursa olsun kızcağıza o şekilde cevap vermeleri gerekmezdi....
Ahh ahh zamane gençlerinden ziyade aşk böyle bişey galiba..İlgi duyduğun biri bir merhaba dese aşkını ilan etmiş gibi davranıyorsun (Oğul'un aşık olduğu kızla yaşadıkları )Öte tarafta eğer ilgini çekmeyen biri varsa ayan beyan duygularını belli etsede görmezden geliyorsun (Oğul'un kendisine aşık olan kızla yaşadıkları)
Oğul'un erkek arkadaşıda acabna Oğul'a aşık olan kızamı aşık o kabalğının altında öyle birşey olabilirmi :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Neyse o taraftada bir aşk üçgeni olmasın daha Peride ile Recep ilişkisi çalkantıda Havva ve yeni gelen karakterimiz tez vakit tanışıp kaynaşsınlar :img-in_lo Sonra Oğul'ada sıra gelir ;)
Ben bolum izliyemedim sevgili yagmur fragmani anlatmsi :img-cray:Inanki izlemis kadar oldum.
Ben bu ikilin askindaki samimi havayi suanda izledigim hic bir dizide yakanmadim. Umarim bu samimi hava devam eder ve bizde bu farkil harika yapimiz izlemeye devam ederiz.
Ve Ugur Cavusoglunu da dizide gormekten buyuk bir keyif alacagim.
merhaba arkadaşlar dizimiz yine sıcak ve samimi havasıyla kalblerimizi ısıttı
fakat bu bölümde benimde anlamadığım şeyler oldu arzuya katılyıorum havva herşeye inat ederken o kılıksız tiplerle nasıl gitti anlamadım
kahvaltı sahneside güzeldi yine peride recep ikilisini birarada görmek çok keyifli kısa da sürse fakat diziyi tekrar verseler iyi olurdu benim de anlayamadığım gözden kaçırdığım sahneler oldu mesela okaza konuşması gibi
fragmanıda gördüm çok beğendim şaka maka derken 8.bölüme geldik allah devamını da görmeyi nasip etsin
yalnız bi iki şey benimde dikkatimi çekti nihat kalb masajı yaparken son anda vuracak gibi olduğunda o adamın göz kapaklarının oynadığını gördüm adam canlanacak sandım cidden bende beğenmedim kaza sonrası adam ve kızının rolünü
hem hasta bi insana küt diye eşinin öldüğü söylenir mi bu bana saçma geldi açıkçası
bide nihat neden bu olayda bukadar kendini suçluyor ki kızın önce annesini sonra babasını öldürdüm diyor sanki o yapmış gibi sonucda elinden geleni yaptı
asiye gitmez belki diyordum ama hiç göstermediler belli ki gitmiş can ve selindende kurtulduk gibi bakalım
merhaba arkadaşlar dizimiz yine sıcak ve samimi havasıyla kalblerimizi ısıttı
fakat bu bölümde benimde anlamadığım şeyler oldu arzuya katılyıorum havva herşeye inat ederken o kılıksız tiplerle nasıl gitti anlamadım
kahvaltı sahneside güzeldi yine peride recep ikilisini birarada görmek çok keyifli kısa da sürse fakat diziyi tekrar verseler iyi olurdu benim de anlayamadığım gözden kaçırdığım sahneler oldu mesela okaza konuşması gibi
fragmanıda gördüm çok beğendim şaka maka derken 8.bölüme geldik allah devamını da görmeyi nasip etsin
Anladigim kadariyla Havva tanimadigi adamlarla gitmis ve adamlarda hicte iyii niyetli gorunuyorlarmis.Nasil gitti evemi goturecegiz dediler ne soyledilerde Havva onlarla gitmeye ikna oldu?
O kahvalti sahnelerini gormek icin sabirsizlaniyorum:img-blush
kalp masajı saka gıbıydı nasıl cekım olmus ya =) takıp edıyoruz...
Anlamadim ne kalb masaji izlemedigim icin henuz ne oldugunu anlamadim.Ama bazi hastahane sahneleri inandiricilini bazen yitiriyor olur boyle seyler diyip izliyorum vallah ben:img-hyste
bu arada allah rizasi icin birisi fragmani eklesede bizlerde izlesek nasil olur arkadaslar bolumden gectim bari su diziyi fragmandan takip edeyim :img-cray:
canım senin için eklerim ben dur indireyim sonra da başka siteye yükleyim olmazmı?valla diziyi indiremiyorum ya en çok senin için üzüldüm:icon_sorr
Anladigim kadariyla Havva tanimadigi adamlarla gitmis ve adamlarda hicte iyii niyetli gorunuyorlarmis.Nasil gitti evemi goturecegiz dediler ne soyledilerde Havva onlarla gitmeye ikna oldu?
O kahvalti sahnelerini gormek icin sabirsizlaniyorum:img-blush
aysicim havva parkta sabahladı yanına kılıksız 2 adam geldi oturdu havvayle konuştular sonra bibaktık ki havva adamların arabasında gidiyo yani bende anlamadım ve saçma buldum açıkçası
kahvaltı sahneleri cidden süperdi :)) bide sen izleyebilsen :icon_whis
Ben de izliyemedim bu hafta.TRT de iki haftadir tekrarini vermiyor.Nedenini anlamis degilim.Reytinglerin biraz daha yuksege cikabilmesi icin caba sarfetmiyorlar.Izliyebilmemiz icin youtube'un acilmasini beklemek mi gerekecek?Yurtdisindan ekliyebilecek kimse yok mu acaba?Turkiye disindakiler izliyebiliyorlar bildiginiz gibi bu siteyi.
havva recep e inat böyle birşey yapmış olabilir.yani bu saatten sonra kimse beni istemiyo düşüncesiyle artık adamlar ne dediyse kanmıştır onlara.havvaya sağır muamelesi yapılmasını ben de anlayamıyorum.sonuçta iyileştirme çabası içindeler ama yanında olur olmaz herşeyi çok rahat konuşuyorlar.bu hata bir an önce düzeltilmeli.şunuda anlamıyorum hadi evde falan konuşuyorlar uyaranları yok diyelim selda nasıl oluyorda buna izin verebiliyor.o da havvanın yanında konuşulmasına ses çıkarmıyor.sanırım psikoloğun işine karışmamak gerek :img-hyste
ayşegülcüm fragman için teşekkürler :img-wink: yeni izleyecek olanlar yorumlarınızı bekliyoruz :img-wink:
kualo çok sağol.sayende fragmanı izledim.hemde kaç kere:happy0064
havva ya üzüldüm .galiba dövüp hırpalıyorlar.kurtaran kişi yeni oyuncumuz uğur çavuşoğlu da havvaya iyimisiniz derken havvanın o bağrışlarından çok etkilendim.acaba dr selda yine bir şok yaşarsa düzelir gibi bi laf etmişti.havvanın başına gelen bu kötü olay az hatrılamasına yardımcı olurmuki.
recep peride yine çıkmazdalar.çok hareketli bi bölüm olacak gibi.
kualo çok sağol.sayende fragmanı izledim.hemde kaç kere:happy0064
havva ya üzüldüm .galiba dövüp hırpalıyorlar.kurtaran kişi yeni oyuncumuz uğur çavuşoğlu da havvaya iyimisiniz derken havvanın o bağrışlarından çok etkilendim.acaba dr selda yine bir şok yaşarsa düzelir gibi bi laf etmişti.havvanın başına gelen bu kötü olay az hatrılamasına yardımcı olurmuki.
recep peride yine çıkmazdalar.çok hareketli bi bölüm olacak gibi.
aynen senin gibi düşünüyorum canım.bence bu olay havvaya ters değil iyi bir durum olacak.bu şokla ve hayatına girecek olan yeni adamla hızla iyileşecek.artık konuşmasını istiyorum yaaa:icon_sorr
forgetmenot 10-05-08, 13:11 Milliyet TV ekindeki özet şöyle;Havva'nın iki adam tarafından kaçırılması Recep'i perişan eder.Peride olayı öğrenir öğrenmez Recep'e destek olmak için yanına gelir.Ancak bu durum Reha'nın pek de hoşuna gitmez.Bu arada arabası bozulan Hasan bir kadın çığlığı duyar.(Fragmanı gören arkadaşlar bu Hasan için Uğur Çavuşoğlu diyorlar,bu arada Uğur bey aynı anda Parmaklıklar Ardında'da Sinop'ta oynamıyor muydu?Acaba P.A'da rolü kısa mı ya da her iki dizide de mi oynayacak?Benim bildiğim kadarıyla U.Çavuşoğlu Van Devlet Tiyatrosu oyuncusu,ülkemizi epey iyi katedeceğe benziyor .Yine aynı şekilde Ayşe Tunaboylu,(Haldun Boysan'ın karısı rolündeki bayan aktris)yanlış anlamadıysam,
medyadan takip ettiğim kadarıyla Ayvalık'ta çekimleri devam eden Yol Arkadaşım'da da rol alacakmış.O da seyahat edecek herhalde)
özet için teşekkürler :img-wink:
demek yeni karakterimizin adı hasan :) yakışmış doğrusu.
reha bey tabiki de hoşnut olmaz bu durumdan.benim merak ettiğim peride rehanın gözünün önünde mi sarılıyor recep e yoksa o sarılma sahnesi başka bir yerde mi gerçekleşiyor.yani orda olduğunu göre göre ...:icon_whis bir an kendini tutamadı demek ki.
evet canım uğur bey parmaklıklar ardında da oynuyor.demek ki iki diziyi aynı anda götürecek.oradaki rolü çok fazla değil yani ara sıra çıkıyor ortaya ama şu son bölümlerde sanki daha çok rol düştü ona.ama belki de bitecektir oradaki rolü.yoksa dediğin gibi cidden Türkiye turu yapacak :)
AKYA&İCLAL 11-05-08, 16:09 http://img374.imageshack.us/img374/584/56454dn1.jpg
http://img103.imageshack.us/img103/8073/67475825hn8.jpg
AKYA&İCLAL 11-05-08, 16:15 http://img103.imageshack.us/img103/6574/56454copypj4.jpg http://img504.imageshack.us/img504/1997/656qd5.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/4662/5445qg1.jpg
AKYA&İCLAL 11-05-08, 16:17 http://img504.imageshack.us/img504/2281/79448937tx0.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/1033/77ka6.jpg
AKYA&İCLAL 11-05-08, 16:31 Bu imzaların avatarlarını yapmadım en kısa zamanda yapıp ekleyeceğim...
http://img225.imageshack.us/img225/116/94532479uc3.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/2421/5454oo2.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/9403/565st1.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/7448/curveszy5.jpg
Beğenmeniz dileğiyle arkadaşlar...Başlığı boş bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Uğur Çavuşoğlu'nun dizimize katılmasına sevindim...:img-yes:
minecim süpersin ellerine sağlık resimleri yollarmısın özelden banada özellikle kahvaltı sahnesi olanları, bende yapayım değişik bi imza diyorum
bölüm resimleri ve çalışmalar için teşekkürler arkadaşlar
canım ellerine sağlık gene döktürmüşsün :) :happy0064
şu sınavlarım bi bitsin ben de yapıcam inşallah birşeyler.
yeni bölümü iple çekiyorum:img-icecr
özet ve imzalar için teşekkürler.
8.bölümün ilk yarısını izleyemedim.tekrarı yada yüklenen bir site olursa bana haber verirmisiniz.özellikle oğul,recep,peride ve el tutma olayını merak ediyorum.:img-cray:
Milliyet TV ekindeki özet şöyle;Havva'nın iki adam tarafından kaçırılması Recep'i perişan eder.Peride olayı öğrenir öğrenmez Recep'e destek olmak için yanına gelir.Ancak bu durum Reha'nın pek de hoşuna gitmez.Bu arada arabası bozulan Hasan bir kadın çığlığı duyar.(Fragmanı gören arkadaşlar bu Hasan için Uğur Çavuşoğlu diyorlar,bu arada Uğur bey aynı anda Parmaklıklar Ardında'da Sinop'ta oynamıyor muydu?Acaba P.A'da rolü kısa mı ya da her iki dizide de mi oynayacak?Benim bildiğim kadarıyla U.Çavuşoğlu Van Devlet Tiyatrosu oyuncusu,ülkemizi epey iyi katedeceğe benziyor .Yine aynı şekilde Ayşe Tunaboylu,(Haldun Boysan'ın karısı rolündeki bayan aktris)yanlış anlamadıysam,
medyadan takip ettiğim kadarıyla Ayvalık'ta çekimleri devam eden Yol Arkadaşım'da da rol alacakmış.O da seyahat edecek herhalde)
Parmaklıklar Ardında dizisini epeydir izlemiyorum ama oradaki rolu çok fazla değildi belkide bitmiştir...Van Devlet Tiyatrosu oyunculuğuna gelince hem Şehir Tiyatroları hem Devlet tiyatroları sezonu kapatıyorlar yanlışım yoksa İBBŞT'de geçen hafta Devlet Tiyatrolarıda bu hafta sonlandı...Diğer illerdede aşağı yukarı aynı dönemler sezon kapanıyor..Dizi yaz aylarında devam ederse sorun olmaz ama önümzüdeki sezon oldukça çok gidip gelmesi gerekebilir İst.Van arası ;)
Fragmanı Koliba Film' in sitesinden izledim. Özet ve fragmanı düzenli yayınlamaları gerçekten takdiri hakediyor. Kendi yapımına üvey evlat muamelesi yapanları da gördük zira.
Şu sarılma sahnesi Reha Baba' nın önünde oluyor galiba. Aynı sahnenin devamı gibi duruyor çünkü. Ve bu beni üzdü açıkçası, zaten adam kızından yana yaralı bir de böyle bir şeye şu anda tanık olması iyi olmaz.
Gerektiğinde inatlaşan Havva neden arabaya sorgusuz sualsiz bindi denilmiş, bundan önce taksiye nasıl atladıysa aynı şekilde bence. Yani hesapsız ve içindeki kızgınlıkla. Umarım cinsel istismara uğramıyordur, yani bu kadarı da fazla olur. Tilbe Hanım tüm performansını neredeyse hiç konuşmadan sadece mimik ve jestleriyle ortaya koymak zorunda ve bu konuda o kadar iyi ki insan Havva' yı sessiz ve harcanabilir bir piyon olarak göremiyor.
Uğur Polat da çaresiz ve kendi içinde ikiye bölünmüş Recep olarak, Zuhal Olcay ise duygularına söz geçiremeyen yüreği ağzında Peride olarak son derece iyiler. Bir de bu başlı başına dikkat çekici kadroda Uğur Çavuşoğlu' nu görmek beni sevindirdi. Havva ile Peride arasında olmasını istediğim eşitliği sağlamak adına iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Ben Peride' nin Havva' ya destek olmasını istiyordum ama bu mümkün görünmüyor. O zaman Hasan karakteri Havva' ya destek olmalı ve onun da önünde bir yol olduğunu hatırlatmalı.
Fragmanla ilgili özellikle dikkatimi çeken nokta konunun tamamen dışında yine.:img-grin2 Peride ve Recep' in çay içtikleri mekana takıldı gözüm. Daha doğrusu çok sevdiğim mor salkımlara takıldım. İstanbul' un fon olarak kullanılmasının en güzel yanı böyle minik detaylar yakalayabilmek.
Bölüm resimleri ve özel çalışmalar için teşekkürler. Ellerinize sağlık.
evet neslicim orayı ben de çok beğendim.acaba orası da mı peridenin seçimi ? :)
peridenin recep e sarıldığı sahnede çok şaşırdım.yani reha baba orada duruken peride nasıl yaptı acaba böyle birşeyi :icon_whis gözü o anda hiçbirşey görmedi demek ki.belki de reha babayı görmemiştir.hani arkada kalıyo falan ya.tam sarıldığı esnada görüp utanabilir :img-blush
hasan havvanın hayatına nasıl girecek çok merak ediyorum.havvanın evli olduğunu öğreniyor çünkü.buna rağmen peşinden gider mi acaba ? bence reha baba hasan a izin verecektir.çünkü recep in de hayatında biri olduğunu biliyor artık.
sevgili Şahrü yorumun çok güzel havvanın arabaya binmesini çok güzel açıklmışsın ve o kahvaltı sahnesinin olduğu yer hiç yabancı gelmedi bana ama tam olarak bilemiyorum eğer bu mekanı bilen varsa söylerse sevinirim hatta dizi fanları olarak oraya bi tur yapalım gözleme yiyelim ve tanışalım nasıl fikir ama bence çok güzel:happy0064
Ayşegülcüm evet o yer bir kaç dizi de daha kullanıldı.meşhur bir yer olduğu kesin :) aslında toplanıp çekimlere gidebilsek keşke.ama herkes farklı yerlrde :(
Ayşegülcüm evet o yer bir kaç dizi de daha kullanıldı.meşhur bir yer olduğu kesin :) aslında toplanıp çekimlere gidebilsek keşke.ama herkes farklı yerlrde :(
ah be yağmur istdsa olsaydın ya keşke valla dizi setine giderdik o mekana giderdik sohbet eder o günü de beni unutma günü ilan ederdik nede güzel olurdu
benden saçma sapan bir imza :img-hyste canım sıkıldı yapıyım dedim bu kadar çıktı :)
http://img356.imageshack.us/img356/1497/79709985qn8.png
izleyemediğim kısımları izledim sonunda:happy0064
taksideki mevzuu..peride,recep,oğul .recep in peridenin eline dokuşuu.peridenin çaresizlik içinde taksiden inişii.havvayı sorması.
ayrıca peridenin oğulla konuşması çok güzeldii..
bu arada sayfada bir arkadaş taksi parası olayını yazmıştı.izlerken bi ara oda aklıma geldi.peride yine parayı ödemedi:img-hyste
imza çalışman çok güzel rain1907.eline sağlık.bye
forgetmenot 13-05-08, 05:42 Koliba'nın sitesinde ufacık ekranda fragmanı seyredip duruyordum ama bir şey anlamamışım.Büyük ekranda izleyince, arabanın içinde Recep ağlıyor :icon_sorr,gözleri dolu dolu.Ben ona dayanamam.Acaba arkada da Peride' de mi ağlıyor?Arkadaşların dediği gibi ilerki bölümlerde bizi kocaman bir hüzün batağı bekliyor.Peride garibim 'senin karının yanında olman gerekiyor,benim yanımda değil' diyerek,içi kan ağlasa da,Recep'i yanından uzaklaştırmaya çalışıyor.Recep nasıl naif bir karakter,' yapma bunu Peride!' derken.Şimdi Hasan ortaya çıktı.Tabii senaryoda 'çatışma' gerekiyor.
izleyemediğim kısımları izledim sonunda:happy0064
taksideki mevzuu..peride,recep,oğul .recep in peridenin eline dokuşuu.peridenin çaresizlik içinde taksiden inişii.havvayı sorması.
ayrıca peridenin oğulla konuşması çok güzeldii..
bu arada sayfada bir arkadaş taksi parası olayını yazmıştı.izlerken bi ara oda aklıma geldi.peride yine parayı ödemedi:img-hyste
imza çalışman çok güzel rain1907.eline sağlık.bye
sağol cnm :img-wink: bu arada adım yağmur.:img-wink:
evet gene ödemedi parayı :img-hyste gerçi şu noktada recep e para ödemesi de mantıklı olur mu bilmiyorum ama :icon_whis bu arada bir diğer para mevzusu da kahvaltıda dikkatimi çekti recep te hesabı ödemedi :img-hyste demek ki böyle küçük ayrıntılara takılmak istemiyorlar.ama biz izleyici gözüyle takılıyoruz işte :)
Koliba'nın sitesinde ufacık ekranda fragmanı seyredip duruyordum ama bir şey anlamamışım.Büyük ekranda izleyince, arabanın içinde Recep ağlıyor :icon_sorr,gözleri dolu dolu.Ben ona dayanamam.Acaba arkada da Peride' de mi ağlıyor?Arkadaşların dediği gibi ilerki bölümlerde bizi kocaman bir hüzün batağı bekliyor.Peride garibim 'senin karının yanında olman gerekiyor,benim yanımda değil' diyerek,içi kan ağlasa da,Recep'i yanından uzaklaştırmaya çalışıyor.Recep nasıl naif bir karakter,' yapma bunu Peride!' derken.Şimdi Hasan ortaya çıktı.Tabii senaryoda 'çatışma' gerekiyor.
bence recep yalnızdı arabada.o sahnenin de şu çay bahçesindeki konuşmadan sonra olduğunu düşünüyorum.peride bir daha görüşmeyelim falan dediyse ki buna benzer bir konuşmaydı recep te ondan ayrıldıktan sonra gene sahile çekmiş arabasını ağlıyordu :img-cray:
Sonunda bende izliyebildim diziyi ayni zamanda fragmanida Aysegul saol canim sende olmasan ben ne yaparim:icon_whis
Cok duygusal bir bolum bizi bekliyor.Umarim Havvaya birsey yapmamislardir.Ve Ugur beyde yakismis severdim kendinisi burdada cok iyi olmus.
Birlesemeden ayrilik basladi ya cok uzucu bir durum.Ah Peride ah nedir bu kaderin.
Recep ne guzel soyledi oyle Ben istiyerekmi asik oldum.Ah be Recep ister istiyerek ister istemiyerek biz bu aski cok sevdik ve izlemek icin sabirsizlaniyoruz haberin olsun:img-blush:img-hyste
Kaçırılan Havva bulunur…
Peride, aşkından vazgeçer…
Recep’le görüşmeme kararı alır…
Bu hafta ekrana gelecek bölümde, yaşananlar herkesin yeni kararlar almasına neden olur. Havva’nın iki adam tarafından kaçırılması ve bulunamaması Recep’i perişan eder. Peride olayı öğrenir öğrenmez Recep’e destek olmak için yanına gelir. Ancak bu durum Reha’nın pek de hoşuna gitmez. Havva’nın kaybolması Recep’le ailesi arasında dengelerin değişmesine de yol açmıştır.
Bu arada küçük kızıyla birlikte ormanlık bir alandan geçerken arabası bozulan Hasan, bir kadın çığlığı duyar… Havva’yı kaçırıp ona saldıran adamlar Hasan’ı gördüklerinde korkup kaçar. Genç kadın hastaneye getirildiğinde ise kendinde değildir… Doktor Selda, kaçırılmadan önce iyileşme umutları olan Havva’nın bu travmadan sonra daha da kötüye gittiğini açıklar.
Nihat’ın başı ise kaybettiği hastasının kardeşiyle derttedir. Adam dava açmak niyetindedir. Nihat ise kendisini suçlamaktadır. Öte yandan Recep’e duyduğu aşkı sorgulayan ve Havva’yı düşününce de vicdan azabı çeken Peride kararını vermiştir; artık görüşmeyecektir. Genç kadın, annesi Asuman’ı genel sağlık kontrolüne götürdüğünde ise hiç de ummadığı bir sonuçla karşılaşır…
özetten de anlaşılacağı üzere hüzünlü bir bölüm bizi bekliyor recep hem havvanın durumu hemde peridenin kendisinden uzaklaşmasıyla yıkılacak sanırım ve bu da arabada ağladığı sahneyi çok güzel açıklıyor:icon_sorr üzüldüm valla biz ne hayaller kuruyoruz havva iyileşiyo diye peride recep aşkı gerçekleşecek diye ama şu aşamada durum hiç de öyle gözükmüyor:icon_sorr
izleyip göreceğiz ama özet hiç içimi açmadı doğrusu :icon_sorr
ama peride recep ikilisinin görüşmeme durumunun çok da süreceğini sanmıyorum :love05:
özete baak özetee :img-pilot
yase çok teşekkürler.bu koliba harici bir özet sanırım daha oraya gelmemiş çünkü.
çok geniş bir özet ama hiç memnun olmadım ben bu gelişmelerden.fragmandan az buçuk anlamıştık gerçi ama değişik konularda var.mesela nihat :( aslında geçen bölüm sanırım sular duruldu dedim.yani o saldırıdan sonra arkası gelmemişti.ama adam peşini bırakmıyacak anlaşılan :img-cray: dava açsa ne olacak ki kaybedeceği kesin.inşallah dava açmakla kalır.nihatıma bişey yapmasında :img-cray:
Asuman hanım ın da ciddi bir hastalığı çıkacak sanırım.sevmem ama üzüldüm ya :( perideyle ikisi çok şeker oluyorlardı.inşallah iyileşir.diziden çıkması söz konusu olmasın da :(
peride ve recep :img-in_lo aahh ahhh.bu bölüm ağlıycaz sanırım tıpkı recep gibi :img-cray: peride aslında mantıklı olanı yapıyor.kendine yakışanı yapıyor.ama uzun sürmeyecek.heleki havanın bu durumda olması bence daha da yakınlaştıracak.çünkü artık selda bile umudu kesmiş havvadan :( ama ben kesmedim hasan iyi gelecek ona.:img-wink:
forgetmenot 14-05-08, 08:45 üzüldüm valla biz ne hayaller kuruyoruz havva iyileşiyo diye peride recep aşkı gerçekleşecek diye ama şu aşamada durum hiç de öyle gözükmüyor
Bir de Peride'nin bu cadaloz annesi hasta olunca,hele ölümcülse acaba o şöförden ayrıl benim uygun gördüğüm adamla evlen sana vasiyet ediyorum demesin?Biz Peride Recep dedikce,kader hayır,olmaz diyor ya:icon_sorr
Bir de Peride'nin bu cadaloz annesi hasta olunca,hele ölümcülse acaba o şöförden ayrıl benim uygun gördüğüm adamla evlen sana vasiyet ediyorum demesin?Biz Peride Recep dedikce,kader hayır,olmaz diyor ya:icon_sorr
amanınn ne diyosun arkadaşım ya ağzından yel alsıınn :img-cray:
ay öyle bişey olursaa ben hasta olurum heraldee :icon_sorr düşünsene yanında başka bir adam ama aklında hep recep.ooff yok yok olmaz öyle birşeyy :img-cray:
diğer dizilerde bolca gördüğümüz bu demogojinin bizim dizimizde olmaması gerektiğini düşünüyorum .peride bukadar zor durumda kalmamalı vasiyet tarzında bi evlilik bu hiç bizim dizimizin klasına uymaz bence.
elbet de biraraya gelecek bizim aşıklar ama illaki çetrefilli yollardan geçecekler ama bu kadar aşka aşık:love05: bi insan olarak bu zor yolları tek tek aşmak yavaş yavaş izlemek biraz da azap benim için :icon_sorr
diğer dizilerde bolca gördüğümüz bu demogojinin bizim dizimizde olmaması gerektiğini düşünüyorum .peride bukadar zor durumda kalmamalı vasiyet tarzında bi evlilik bu hiç bizim dizimizin klasına uymaz bence.
elbet de biraraya gelecek bizim aşıklar ama illaki çetrefilli yollardan geçecekler ama bu kadar aşka aşık:love05: bi insan olarak bu zor yolları tek tek aşmak yavaş yavaş izlemek biraz da azap benim için :icon_sorr:icon_sorr
Aynen olamaz bizim dizimizde oyle bir sey nolamaz diyorum
:icon_sorr
Zaten yeteri kadar imkansiz gorunuyor birde vasiyet olursa artik hayata bir araya gelemezlerki o zaman bize cok yazik olur tv karsisinda :icon_sorr:img-cray:
forgetmenot 14-05-08, 22:07 Bu Hasan için fazla ümitlenmesek mi ne?U.Çavuşoğlu konuk oyuncu mu acaba?Dizide uzun soluklu bir rolü olacak mı?Yoksa Uğur Çavuşoğlu kendini klonlamayı başarabildi mi?:img-hysteNeden derseniz,P.Ardında'da oynadığını görmüştük.Şimdi de bu siteyi gezerken gördüm ki,Fox TV'de hem de,anladığım kadarıyla,her gün yayınlanacak ve 19 Mayıs'ta gösterilmeye başlayacak bir dizide(bu isim de şaka gibi,bizim dizinin tersi 'Unutma beni') rol alacakmış!!:icon_whis
Alıntı:Kaynak:ilgili sayfa
Unutma Beni, sürükleyici, sırlarla dolu aşk hikayeleri, yaşamdan karakterleriyle, herkesin kendinden bir şeyler bulacağı, keyifle izlenecek bir aile dizisidir…
Yapım bilgileri
Yönetmen:
GÜLSEN U.ERİŞDİ / MİHRİBAN ŞAHİN
Oyuncular:
SELAHATTİN KERVANLI AİLESİ
SELAHATTİN………………………SELÇUK ÖZDOĞAN
SELÇUK FELAMUR AİLESİ
SELÇUK…………………………………UĞUR ÇAVUŞOĞLU
MERAL……………………………………ZEYNEP YASA
*Anlayan beri gelsin???Yepyeni bir projede yer alacaksa,hem de hafta içi her gün yayınlanacak, bizim dizi 'Beni Unutma için ne kadar faydalı olabilir??Biz de onun için Havva'nın yaralarını saracak,zamanla çift oluşturacağı,hatta çiftler arasında 'denge' kuracak birisi diye sayıklarken,şimdi bu ne perhiz ne lahana turşusu??Yoksa ben mi çoook kuşkucu birisiyim???:kahveBu ne yaman çelişki değil mi anne??
Hani yani parmakliklar ardindada pek rolu olmadigi icin bana olabilir gelmistide simdi bu yeni dizi UNUTMA BENI ki ismi bile ayni :img-tomat nasil olacak cok merak ettim bende.Kesín Ugur bey erdi erdi baksana bir sinopta bir ist. ki birde yeni bir dizi hemide gunluk bir dizi :icon_whis:img-pilot
evet "unutma beni" de de oynuyor kendisi.isim benzerliği ilk duyduğumda beni de şaşırttı.hatta geçen gün buraya yorum yazıyorum diye "unutma beni" formuna yazmışım son anda fark ettim :img-hyste yollamamıştım Allahtan yoksa Millet diyecek ne diyo bu :img-hyste
Arkadaşlar demek ki vakti var uğur çavuşoğlunun.eğer bizim dizide rol alacaksa ayarlamıştır bütün işlerini.ki bana rol alacak gibi geliyor.:icon_whis
BENİ UNUTMA - 8. bölüm
Yayın - 15.05.2008
Havva’nın iki adam tarafından kaçırılması ve bulunamaması Recep’i perişan eder. Peride olayı öğrenir öğrenmez Recep’e destek olmak için yanına gelir. Ancak bu durum Reha’nın pek de hoşuna gitmez. Havva’nın kaybolması Recep’le ailesi arasında dengelerin değişmesine de yol açmıştır. Bu arada küçük kızıyla birlikte ormanlık bir alandan geçerken arabası bozulan Hasan, bir kadın çığlığı duyar... Havva’yı kaçırıp ona saldıran adamlar Hasan’ı gördüklerinde korkup kaçarlar. Genç kadın hastaneye getirildiğinde ise kendinde değildir... Doktor Selda, kaçırılmadan önce iyilişme umutları olan Havva’nın bu travmadan sonra daha da kötüye gittiğini açıklar. Nihat’ın başı ise kaybettiği hastasının kardeşiyle derttedir. Adam dava açmak niyetindedir. Nihat ise kendisini suçlamaktadır. Öte yandan Recep’e olan aşkını sorgulayan ve Havva’yı düşününce de vicdan azabı çeken Peride kararını vermiştir; artık görüşmeyecektir. Genç kadın, annesi Asuman’ı genel sağlık kontrolüne götürdüğünde ise hiç de ummadığı bir sonuçla karşılaşır…
Uğur Çavuşoğlu' nun konuk oyuncu değil daimi olmasını isterdim. Ama bu kadar çok dizide aynı anda görünmesi yüzünü eskitmesine ve rolünün inandırıcılığının azalmasına neden olur. Hoş böyle tecrübeli bir oyuncu bunu benden çok daha iyi biliyordur ya. Benim temennim bu güzel kadroda kalıcı olması.
Bu arada Hasan ın Havva' ya iyi geleceğini düşünmemdeki sebeplerden biri özette de belirtilmiş. Hasan' ın birde küçük kızı varmış. Bu mutlaka Havva' nın ilgisini çekecektir.
sayaç nerde yağmurcum dakikalr var başlamasına dizimizin :happy0064muhteşem bir zuhal olcay gecesi başlamak üzere:) diziden sonrada mevzuhal var kaçırmazsam tabii :img-in_lo
ne oldu sizlere niye yazmıyorsunuz:icon_sorrreklam girdi solğu aldım burda hemen:icon_whis
ay nerden başlamalı havva nasılda perişan oldu tilbehanımı izlerken seni tanımadan ne çok çey kaybetmişim demeden duramadım cidden o kötü anları nasılda yansıttı üstelik konuşmadan
peride recepe sarılında havvanın babasından çekindim doğrusu ama çok olgun bir adam üzüntülü olmasına rağmen çıkışmadı tatsızlık çıkarmadı
"şimdi söyle doktor hanım ben hain miyim ?"... :img-cray: sen hiç hain olur musun yaa :( ooff bunlar ne duygusal böylee ağlıycam şimdi :img-cray: recep in o bakışları bitiriyo beni :img-in_lo
ama arada komediyi de sokuyolar tabi seloya da yakalandılar :img-hyste yakında bilmeyen kalmıycek :)
ayşegülcüm sayaç yapınca siliyolar o yüzden yapmıyorum :(
resmen krizi girdim hizmetçi kızın yemeği yaktım demesi asumanın kendine gelmesi için :)) sonra asumanın sedyede hastaneye girerken saçımı bile düzeltmemişler demesi süper ya senarist bizleri iyi analiz ediyor neleri sevdiğmizi biliyor:)
-anne boş durmak sana yaramıyor gel çekmecelerimi karıştır:img-hyste
ooff yaaa o nasıl bir ayrılık sahnesidir öyle.:img-cray: valla ağlattılar beni bu bölüm
recep : evli olmasaydım benimle evlenir miydin ?
peride : evet.hem de bir saniye yanından ayrılmazdım :img-in_lo
:img-cray: :img-cray:
daha fazla yazamıycam şimdilik bölümün şokundayım ben
yalnız gene 1 2 sahne atlandı gibi.ya da önümüzdeki bölüm verilecek
bir de şu kısmı hoşuma gitti kadir perideyle konuşurken " havva iyileşirse ne diyeceksiniz recep e ; Beni Unutma mı ?" :img-cray: bir de diyoruz ki dizinin adı neden beni unutma :(
forgetmenot 15-05-08, 20:01 Bir de TRT'de haftanın her günü yayınlanan dizilerin tanıtımı aralarda veriliyor.Orda Perşembe gününü anlatırken Beni Unutma'yı veriyor.Recep siyah deri ceket giymiş,oldukca sinirli galiba sağ elini havaya savuruyor,ya da bir şeyi ittiriyor gibi.Bu sahne gösterilmedi sanırım.
*Bugünkü bölüm çok insancıl öğelerle doluydu.Anneyle Peride çatışması,annesinin hastalığını öğrendiğindeki halleri çok göz yaşartıcıydı.Recep'in Peride'ye,Peride'nin Recep'e söylediği sözler,aşk itirafları her geçen bölüm kurşun gibi ağırlaşıyor insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor.Recep kayınpederine son kararını iletince,karısının ailesinin tepkisi ne olacak?Havva o küçük kızın yüzü suyu hürmetine bence hayata dönecek.Bir de Hasan'ı Recep'in yerine koyuyormuş...Ona kocası gibi davranıyormuş??Adamın mesleği de çok mutevazı.P-R ilişkisindeki meslek farklılığını mı vurgulamak istiyorlar acaba?Alttan alta verilmek istenen mesaj,ilişkilerde sosyal statü mühimdir,zati arada yetiştiriliş,eğitim farkı var.P'R'ye kavuşamaz,kavuşur gibi olduğunda da araya maniler girer,bu aşk 'imkansız'!Ne kadar 'imkansız aşk',o kadar 'lezzetli(güzel) aşk'!En güzel aşk zor olandır vs...
Korkulan şey olacak gibi..Recep Havva ve ailesi ile evliliğini devam ettiremeyeceğini konuşacağı sırada Peride'nin annesinin hastalığını öğrenmesi hiç iyi olmadı..Muhtemelen annesinin üzülmemesi için Recep'ten uzak duracaktır..
Ama eğer annesi hasta olduğunu öğrenirse O da kızını üzmeme kararı alabilir ve artık bu ilişki konusunda destekleyebilir :img-wink: Umarım ikinci yolu seçerler senaryoda ..
Havva Hasan'ın kızıyla kendini bulmaya başlayabilir...Hasan kalııc olsun dizide hem Havva'ya iyi gelecektir hem biz Uğur Çavuşoğlu'nu izleme keyfini yaşarız;)
yahu tek dizi izliyorum onunda başını kaçırıp duruyorum.. bugün adapte olamadım filme neden bilmiyorum kopuyormuyum nedir anlamadım..
izlediğim kadarıyla en beğendiğim etkilendiğim sahne peridenin senle olamayız dediği ağlayıp gittiği sahne oldu.. zuhal olcayı orda çok beğendim..
dizi bana dağınık geldi bu bölüm yada ben dağınıktım bilmiyorum dizi beni tatmin etmedi..
recepi sevmedim bu bölüm..
bu vefasızlık canımı fena sıktı..
herkesin peridenin üstüne gelmesini sevmedim.. hele o dış kapı mandalı adamın perideye akıl vermesi felam çok sinir bişeydi..
yeni katılan adamceizi de sevmedim.. hemen nasılda yapıştı aileye yahu.. aileninde ikinci oğul gibi görmeleri çok abartılıydı..
al benden de o kadar lost'um...
Ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyordum imdadıma yetiştin... yok yahu bu Recep sopalık ben böylesinin karizmasından harf falan eksiltmem komple alırım...
yahu tek dizi izliyorum onunda başını kaçırıp duruyorum.. bugün adapte olamadım filme neden bilmiyorum kopuyormuyum nedir anlamadım..
izlediğim kadarıyla en beğendiğim etkilendiğim sahne peridenin senle olamayız dediği ağlayıp gittiği sahne oldu.. zuhal olcayı orda çok beğendim..
dizi bana dağınık geldi bu bölüm yada ben dağınıktım bilmiyorum dizi beni tatmin etmedi..
recepi sevmedim bu bölüm..
bu vefasızlık canımı fena sıktı..
herkesin peridenin üstüne gelmesini sevmedim.. hele o dış kapı mandalı adamın perideye akıl vermesi felam çok sinir bişeydi..
yeni katılan adamceizi de sevmedim.. hemen nasılda yapıştı aileye yahu.. aileninde ikinci oğul gibi görmeleri çok abartılıydı..
Recep eğer Peride'den ayrı kalamayacğını anlayıp Havva ile devam etseydi riyakar olurdu..Belki uygun zaman değildi biraz daha bekleyebilirdi ama Peride'den evet cevabını almışken duramadı adamcağız ;)
Kadir abi konusunda hemfikirim akıl vermeye gelmiş ama Peride'den ayarı yedi ;)
Ben o konuşmadan sonra evde peride ve Oğul arasında belki bir konuşma olur dedim..Her ikiside gönül yarası çekerken hoş olurdu.Her bölüm mutlaka ana oğul konuşması oluyor bu bölüm olmadı ;)
Sonuna kadar Peride & Recep diyen biri olarak hikayenin gidişatını beğenmediğimi üzülerek söylüyorum çiftimin davranışları beni rahatsız ediyor... Daha doğrusu bu bölümde Recep beni çileden çıkardı... Bu kadar da olmaz... Hani nerde bitmiş mahvolmuş Recep, lafta kaldı havada kaldı... Yazık yakışmadı...
Sonuna kadar Peride & Recep diyen biri olarak hikayenin gidişatını beğenmediğimi üzülerek söylüyorum çiftimin davranışları beni rahatsız ediyor... Daha doğrusu bu bölümde Recep beni çileden çıkardı... Bu kadar da olmaz... Hani nerde bitmiş mahvolmuş Recep, lafta kaldı havada kaldı... Yazık yakışmadı...
Recep'in Havva'nın başına gelen olaylar ilgili ne düşündüğünü ne hissettiğini anlayamadık...Üzüntüsü tasası daha çok peride ile alakalıydı...Senaryo Havva-Recep konusunda genelde yavan kalıyor...Kim kimi neden suçluyor bir anlayabilsek iyi olacak ;)
forgetmenot 15-05-08, 20:34 Bize dizide söylenen sözlerin olayların havada kalıyormuş gibi gelmesinin bir sebebi de bu dizinin diğer alıştığımız(veya alıştırıldığımız)90 dakikalık dizilerden olmaması olabilir mi acaba?Malum bu dizi 50 dakika.Yani diyoruım ki B.Unutma'nın farklı bir ritmi var.Her hususa değinmeye veya 'yeteri' kadar değinmeye zaman yetmiyor ve/veya olaylar bölünüyor olabilir.Recep konusuna gelince bence o kendi içinde dürüst bir insan Havva'dan ümidi zaten yoktu ama artık Peride 'ümidi' var ve bu şansı kaçırmak istemiyor.Hayat bir kere.Onu kim suçlayabilir??Bence hiç kimse!
Bize dizide söylenen sözlerin olayların havada kalıyormuş gibi gelmesinin bir sebebi de bu dizinin diğer alıştığımız(veya alıştırıldığımız)90 dakikalık dizilerden olmaması olabilir mi acaba?Malum bu dizi 50 dakika.Yani diyoruım ki B.Unutma'nın farklı bir ritmi var.Her hususa değinmeye veya 'yeteri' kadar değinmeye zaman yetmiyor ve/veya olaylar bölünüyor olabilir.Recep konusuna gelince bence o kendi içinde dürüst bir insan Havva'dan ümidi zaten yoktu ama artık Peride 'ümidi' var ve bu şansı kaçırmak istemiyor.Hayat bir kere.Onu kim suçlayabilir??Bence hiç kimse!
bana tercüman olmuşsun desem :)
dizinin kısalığından dolayı bazı şeyleri veremediklerini düşünüyorum ben de.
recep konusunda da ona kızamıyorum.dediğin gibi onun havva ümidi yok ama peride ümidi var ve bunu kaybetmek istemiyor !! dizide kesilen sahne recep in kadir e söylediği "havva böyle mutlu ama ben değilim" sözleriydi.bu bence recep e kızmamamızı gerektiriyor.havva receple hayata dönebilecek vaka değil.ona bu saatten sonra tıpkı hasan ın kızı gibi bir hayat enerjisi lazım :img-wink: recep ten de hayata kapılarını kapatmasını ve havvaya odaklanmasını bekleyemeyiz.tabiki de tamamen havvayı boşlasın demek değildir bu ama perideye olan hislerini de dizginleyemiyorsa bu onun suçu değil.
ve bence havva iyileşecek.hem de hasanın ve kızının sayesinde :img-wink: yani uzman psikiyatrımız selda yanılacak :)
asuman hanım ın adını anmak istemediğim o hastalığa yakalanacağını tahmin etmiştim.:icon_sorr şimdi peridenin işi çok zor.ve asıl şimdi recep e ihtiyacı var."olmaz " dedi ama olacak olmalı.ne peride recepsiz ne de recep peridesiz hiçbir şeyin üstesinden gelemezler artık.
kadir in yaptığı bana da tuhaf geldi ama o da recep için endişeli işte.herkesin derdi farklı.
bir de şöyle düşünmemiz lazım eğer senaryo gereği havva iyileşemeyecekse ya da bu uzun bir süreç alacaksa o zaman recep & peride aşkının hiç olmaması demektir bu.yani sizin düşüncenizle.
ben taksideki konuşmaları da çok beğendim.diyalogları tam hatırlamıyorum ama recep "hain" olmadığını çok güzel dile getirdi.eğer hatırlayanınız varsa yazsın :)
aslında öyle ya da böyle dolu dizgin bir aşk izleyemeyeceğiz biz.hep bi engel olacak.:img-cray: ya havva olacak ya asuman ya reha ...vs ya da hayatın ta kendisi.peride bi olmaz diyecek bi kendini recep in yanında bulacak.sanırım taa ki "beni unutma "diyene kadar :(
dizinin süresi kısa mazeret olamaz bence.. filmin içi öle gereksiz sahnelerle doldurulmaya çalışılıyor ki bunları es geçip biraz daha sadede gelseler..
recep kimdir nedir bilmiyoruz..
perideyi ne kadar seviyor bilmiyorum..
ha havayı gözden çıkarması bi ölçüt deil..
aslında peride olmasa da havvayı gözden çıkaracak gibi duruyordu ama belki bu kadar cesur davranamazdı askıya alırdı sürüncemede kalırdı..
recebin duyguları konusunda cidden belirsizlik var havvaya karşı misal yetersiz bi anlatım var..
sadece baırıp çaırdığını gördük.. düş yakamdanvari bi yaklaşım sergiliyo ki bu beni recepten uzaklaştırıyo..
aşk bitebilir perideye tutulmuş olabilir ama sorumlulukları var..
hasta yahu.. iyileşmesinde o karanlıktan çıkmasında recebin katkısı bence tartışılmaz etkide.. yaşama tutunmak için recepten daha iyi sebep düşünemiyorum ben misal havva için..
ne demek yahu peride evli olmasaydın senle olurdum dedi diye havvayı bi kalemde silmek ne demek..
ben bunu dürütçe deil vefasızca acımasızca buluyorum..
böyle bi karakter yapısının perideyi mutlu etme potansiyelinden uzak olduğunu da düşünüyorum..
kadir in yaptığı bana da tuhaf geldi ama o da recep için endişeli işte.herkesin derdi farklı.
bence recepten ziyade havva için yada klasik evlilik yıkılmasın derdine girdi bu kadar recebin özeline.. ne kadar dost olursa olsun bu kadarına hakkı yoktu bence.. receple konuşmalı derdini ona anlatmalı akıl vermek istiyosa ona vermelii.. perideyle ne işi var yahu.. haddini aştı fazlasıyla bence..
kendi ailesine davranışlarını felam sorgulasın önce peridenin hareketlerini sorgulayacağına..
bu adamı hiç sevemedim zaten.. samimi bulmuyorum hiç bi sahnede onu.. baba şefkatinden uzak olması itti galba beni.. birde kızı peri padişah gibi damada çemkirmeleri falan çok saçma ve gerçekçi bulmuyorum..
bence recepten ziyade havva için yada klasik evlilik yıkılmasın derdine girdi bu kadar recebin özeline.. ne kadar dost olursa olsun bu kadarına hakkı yoktu bence.. receple konuşmalı derdini ona anlatmalı akıl vermek istiyosa ona vermelii.. perideyle ne işi var yahu.. haddini aştı fazlasıyla bence..
kendi ailesine davranışlarını felam sorgulasın önce peridenin hareketlerini sorgulayacağına..
bu adamı hiç sevemedim zaten.. samimi bulmuyorum hiç bi sahnede onu.. baba şefkatinden uzak olması itti galba beni.. birde kızı peri padişah gibi damada çemkirmeleri falan çok saçma ve gerçekçi bulmuyorum..
bana da pek sıcak bir karakter gibi gelmiyor açıkcası.dediğin gibi baba şevkati yok ya da göstermeyen tiplerden.ama ilk hastaneye gelip perideyi aldığı zamanki hallerinden sanırsın ki perideyle recep e nikah tarihi aldı :img-hyste
amaann boşver peride onun ağzının payını iyi verdi :)
Recep bence Havva'ya nasıl ulaşacağını bilememiş..Ailesininde başından beri söylediği "aman sen şimdilik uzak dur"..Bunun altında Havva'nın Recep'i suçluyor olmasının etkisi var sanırım...Daha evvel hiç psikoloğa gittilermi değinilmedi ama Havva'ya nasıl davrnacaklarını nasıl ulaşacaklarını ne ailesi ne Recep bilememiş kendilerince doğru olanı yapmaya çalışmışlar...Keşke Havva'nın iç sesini dinleme şansımız olsa yani yanında bir dolu şey konuşuluyor mimikleriyle ara sıra tepki veriyor -ki Tilbe Hanımı tebrik etmek lazım çok zor birşey başarıyor- ama içses olarak birşeyler söyletseler karakteri anlamak için daha iyi olur gibime geliyor.
valla sana katılıyorum her ne kadar peride kadir konuşmalarını tam dinleyememiş olsam da kadirn perideyle bu konuşmayı yapmaya hakkı yoktu biz recep peride aşkıyla yanıyoruz diye bize mi öyle geliyor acaba diyeceğim ama yine de hakkı yok diyorum ve kadirin kişiliğini bu kadar ayrıntılı düşünmemiştim doğrusu
ben nihatı düşündüm bu hafta aynı geçen haftaki gibi bu çocuk neden kendine bu kadar acımasız ?sanırım hepimizin düştüğü hatalardan biri bu ama başkasında görünce insan daha iyi anlıyormuş iyi niyetli olanın başına hep aksilik gelir diyecem karamsarsın yine diyeceksiniz ama nihat alttan aldıkça mütevazi oldukça herşey üstüne gidiyor birde hastane adını düşünmeleri gerekiyomuş bu hiç hoşuma gitmedi bence nihata kalbine göre onu anlayıp sevecek bir sevgili bulunmalı:))
güzel bir bölümdü hüzünlüydü uğur çavuşoğlunu izlediğimde o güzel sesini özlediğimi farkettim tabi kendisinide:) en son onu bir dilim aşk da havayi uçarı deniz olarak izlemiştim cicim diyordu hep:))
dizinin adı beni unutma kadir de beni unutma mı diyeceksin diyerek bu aşkın olumlu sürmeyeceğini güzel bitmeyeceğini mi bize ima ettiler acaba?umarım yanılırız dolu dizgin bi aşk izlemek istiyorum ve recepin havvadan ayrılmaya kalkacağını hiç düşünmemiştim şaşırdım doğrusu bi türk dizisinde şaşırmak epeydir yaşadığım bir olay değildi hemen her dizi de sadece tanıtımını izleyerek bile defalarca izlediğim türk filmi misali gelişme sonuçlarını tahmin ediyorum ki bu beni sıkıyo ama bizim dizimiz de bu pek olmuyo bu da harika bence:))
dizinin adı beni unutma kadir de beni unutma mı diyeceksin diyerek bu aşkın olumlu sürmeyeceğini güzel bitmeyeceğini mi bize ima ettiler acaba?umarım yanılırız dolu dizgin bi aşk izlemek istiyorum ve recepin havvadan ayrılmaya kalkacağını hiç düşünmemiştim şaşırdım doğrusu))
bende dolu dizgin bir aşk izlemek istiyorum.
zaten dizimiz peride ve recep aşkının zaferiyle biterse çok şaşırırım.öle bi kendimi hazırladımki dizinin isminden ve olaylardan ötürü bu aşkın sonunun olmayacağına.çok erken ama bunu düşnmek için elimde değil.
havva iyileşirde recep havvayı bırakamaz,peride de olmassa,recepin kalbi,aklı,peridedeyken onu severken bu evlilik evlilikmidir.bu da bi nevi havvaya haksızlık sayılmazmı.sonuçta recep in içinde havva bitmişki perideye aşık oldu.:icon_whis
yine kafam karıştı.yetiş yağmur 9.bölümün fragmanını yakala ve hemen anlat:img-hyste
bende dolu dizgin bir aşk izlemek istiyorum.
zaten dizimiz peride ve recep aşkının zaferiyle biterse çok şaşırırım.öle bi kendimi hazırladımki dizinin isminden ve olaylardan ötürü bu aşkın sonunun olmayacağına.çok erken ama bunu düşnmek için elimde değil.
havva iyileşirde recep havvayı bırakamaz,peride de olmassa,recepin kalbi,aklı,peridedeyken onu severken bu evlilik evlilikmidir.bu da bi nevi havvaya haksızlık sayılmazmı.sonuçta recep in içinde havva bitmişki perideye aşık oldu.:icon_whis
yine kafam karıştı.yetiş yağmur 9.bölümün fragmanını yakala ve hemen anlat:img-hyste
ayıpsın :img-hyste kulağından tuttuğum gibi burada fragman :img-hyste çıkarsa tabi :)
ya ben açıkcası net kararımı veremedim.dediğin gibi bu evlilik zorlayarak yürüyecekse bu havvaya haksızlık değil mi ? ama diğer taraftan da havvanın yalnız kalması haksızlık değil mi ? ya da 3.bir seçenek şöyle düşünemezmiyiz recep perideyle aşkını yaşasın ama havvanında iyileşme sürecinde yanında olsun.bu olamaz mı ?
hiçbir soruya net cevap veremiyorum ben.öylede olur diyorum böylede.belki de peridenin dediği gibi : aşktan anladığımızı söylüyoruz ama anlamıyoruz :icon_whis
Ben yine izliyememis biri olarak:img-cray::img-cray: yazdiklariniza bakiyorum:icon_whis Anlamaya calisiyorum ama yok yok anladigim hic bir sey yok. Havva nasil kurtuldu adamlar birsey yaptilarmi neler oldu bilmiyorum.Kadir ne soyledi Perideye:icon_sorr
Yok yok en iyisi sizler yazin bende okuyayim artik ne zaman eklenir bilmemiyorum o zaman bende izlerim:icon_sorr
Tabi ben izliyene kadarda herkes butun yorumlari yapmis oluyor.:img-cray: ben yine disarida kaliyorum yazik degilmi ama ya :img-cray::img-cray:
lilly_rush 16-05-08, 07:41 biraz geç yakalasam da bu sefer baya izledim diziyi... bence bir çok arkadaş gibi Recep'in Havvaya derman olmayacağı konusuna katılıyorum. Üstelik doktoruna bile güvenmeyen Havva (adını hatırlayamadım) onu kurtaran adama güvenebilir. bence ancak yardımcı olabilir. Yalnız Recep Perideyle evlenebilmek için herşeyi göze almasına rağmen Asuman hanımın hastalığı yine engel olacak Onlara. Asuman hanım hastalığını öğrendiği an başlayacaktır duygu sömürüsüne, öğrenmese Peride bu ağırlıkla yine annesinin gönlü olsun diye yaklaşmayacak Recep'e.
Havvaya çok üzülüyorum o kadar çıkmaz bir noktaya geldi ki doktorun bile yapabileceği birşey kalmadı. ama o adamın ve kızının Ona iyi geleceğini düşünüyorum. yemeğe geldikleri yeri izlemedim ama eminim Havva bir tepki gösterecek, bir hareketlenme olacaktır.
Durak sahibinin davranışı çok saçmaydı, sanki Recep'in yolunda giden bir evliliği var da Perideyle kaçamak yapıyormuş gibi. Arkadaşına söz geçiremiyor kadının karşısına çıktı. işlerin daha da karışmasından başka bir sonuç alamadı.
dilerim Havvanın anne ve babası boşanma işini anlayışla karşılarlar. ki öyle olacağını umuyorum.
Tilbe hanımı gerçekten tebrik etmek lazım... replik ezberlemek zorunda değil belki ama o hasta duruşu, tepkileri, bakışı muhteşem...:good:
Kadir haksız demişsiniz bende sonuna kadar haklı diyorum. Aşk bazılarının gözünü kör etmiş anacım. Kadir hesap sormadı, suçlamadı, sadece Peride' den emin olmak istedi. Kimbilir belki de Peride önüne gelenle gönül eğlendiren bi kadın, nasıl emin olabilirki. Unutmayın ki biz Peride' yi ekran başında izliyor ve dolayısıyla Kadir' den daha iyi tanıyoruz. Kadir kardeşi saydığı Recep' i korumak istedi. Hepimiz yaparız bunu, elalemden önce sevdiğimizi kollar şüpheyle yaklaşırız. Bu yüzden Kadir' in davranışı bence son derece doğal ve gerçekçiydi. Ha şunu da ekleyeyim Kadir' in konumu Selda' dan farklı değil. Ama Selda' ya gerçekleri belirttiği için hiç kızmadınız, haksızlık yapmayın kardeşim.:img-wink:
Olayların kurgusu bence de zayıf kalıyor. Bölüm kısalığı bahane olamaz. Gereksiz sahneler ayıklanıp sadece lüzumlu olaylara odaklanılırsa bağlantı daha kolay sağlanır.
Çok kritik bir yerde bitti bölüm. Recep' in kararını çok merak ediyorum. Ayrıca bu Recep' in ilk kaçışı değil ki, zaten onlar en büyük kopuşu Recep' in İstanbul' a gelmesiyle yaşamışlar. Birbirlerini bu kadar acıtırken Havva' nın iyileşmesi mümkün değil.
Hasan karakterini sevdim. Fazla içli dışlı oldular bir anda ama yine de sevdim. Uğur Bey son derece doğaldı özellikle arabaya saydırmak üzereyken. :img-wink:
Kadroda birbirinden iyi isimler var ve hepsi son derece başarılı ama Tilbe Saran benim fikrimde bir adım daha önde. Çünkü çok önemli iki avantajı elinden alınmış olarak, konuşmadan ve en az mimikle performansını sergiliyor ki bence moda tabirle aşıyor yani.
koliba'ya 9.bölüm fragmanı eklenmiş arkadaşlar...havva recepten boşanmıcam diyo..konuştu diye sevinemiyorum bile,söylediği şeye bak,bu haliyle recep'e verebilcek hiç bişeyi yok:icon_sorr neden hala direniyo,iyileşmeye mi karar verdi acaba..:icon_whisbye
olamaz yahu havva konuştu ama ilk sözleri recepten boşanmıycam oldu:blink:
sen o kaa ted |