Tüm Versiyonu Göster : Beni Unutma (TRT 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5]

rain 1907
03-06-08, 16:58
Beni Unutma'ya yeni transfer

Başrollerini Zuhal Olcay, Uğur Polat, Tilbe Saran, Haldun Boysan'ın paylaştığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Beni Unutma dizisine taze kan...

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu'nun üstlendiği diziye genç ve yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu da dahil oldu. Daha önce yine büyük beğeni kazanan uzun soluklu yerli dizilerde rol alan ve oynadığı karakterlerle izleyenlerin gönüllerinde yer edinen İsmail Hacıoğlu, Beni Unutma'da Paris'ten bir otel inşaatı için dönen iç mimar Oğuz karakterini canlandıracak.

Dizide, Doktor Peride (Zuhal Olcay)'nin trafik kazasında yaşamını yitiren eşi Ali'nin kardeşi Oğuz rolünde izleyeceğimiz Hacıoğlu, Uğur Polat'la daha önce bir dizi projesinde bir araya gelmişti. Zuhal Olcay, Tilbe Saran ve Haldun Boysan'la ilk kez bir televizyon yapımında bir araya geldiğini ve bundan gurur duyduğunu belirten İsmail Hacıoğlu, "Dizideki rol teklif edildiğinde çok mutlu oldum. Zira Perihan Mağden'in öyküsünü yazdığı, Gamze Özer'in senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği Beni Unutma, oyuncu kadrosu, ilginç öyküsü ve oynayacağım karakteriyle ilgimi çekti. Ayrıca yönetmenimiz Güzide Balcı ile uzun yıllar birlikte çalışmıştık. Beni Unutma'da da aynen oynadığım diğer dizilerde olduğu gibi tam bir aile ortamı var. Bu işin duayenleriyle sette aynı havayı solumak ve kaliteli bir yapımda rol almak benim için büyük mutluluk. Beni Unutma, hem dramatik ve romantik konusuyla hem de usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekip sevilen bir dizi. Eğer benim de bir katkım olursa çok sevinirim" dedi.

Zuhal Olcay, diziye transfer olan İsmail Hacıoğlu'nun yetenekli bir oyuncu olduğunu ve onunla aynı yapımda rol almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak:vatanim.com.tr

kualo
03-06-08, 17:27
coşmuşuz evet kaç gündür tık yoktu demek ismail beyin rolü belli oldu nihatda kurtuldu biz de:))ne ara görüşmeye başladılar da havva iyileşti diye peride uzaklaşma kararı aldı pes valla peridenin işi recepten de zor böyle iki arada bir derede nasıl olcak bilmiyorum

nur33
03-06-08, 17:31
Hacıoğlu, ‘Beni Unutma’ya transfer oldu

İsmail Hacıoğlu, TRT 1’in, Zuhal Olcay, Tilbe Saran, Uğur Polat ve Haldun Boysan’lı dizisi “Beni Unutma”nın kadrosuna katıldı.

http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/06/02/fft17_mf53108.Jpeg

Dizinin 10. bölümünde ekibe dahil olan Hacıoğlu, Paris’ten bir otel inşaatı için dönen içmimar Oğuz karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Hacıoğlu “Bu işin duayenleriyle sette aynı havayı solumak ve kaliteli bir yapımda rol almak benim için büyük mutluluk. Eğer benim de bir katkım olursa çok sevinirim” dedi.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=cafe&ArticleID=762139&Date=03.06.2008&ver=85 (http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=cafe&ArticleID=762139&Date=03.06.2008&ver=85)

.

rain 1907
03-06-08, 18:05
resim çok güzelmiş.gene peridenin evinin bahçesinde çekilmiş orası resim çektirme yerleri anlaşılan :img-hyste

ben çok sevindim valla ismail in kalıcı olduğuna.:happy0064 diziye çok güzel bir kan bence.karakteri de müthiş :good:

karafirtina
03-06-08, 20:37
ismail hacioglu dahil olmus ekibe....ben izlemiyordum ama ismail dahil oldugu icin izlerim sanirim....merak ettigim sey basladimi oynamaya ?

kualo
03-06-08, 22:00
ismail hacioglu dahil olmus ekibe....ben izlemiyordum ama ismail dahil oldugu icin izlerim sanirim....merak ettigim sey basladimi oynamaya ?
fragmanda gördüğüm kadarıyla ismail bey bu perşembe başlıyor dizide görünmeye :)) ne çok ismail bey fanı varmış keşke baştan dahil olsaymış dizimize renk geldi tabii izleyici de arttı :) inanın süper dizi izleyin pişman olmayacaksınız :img-wink:

deryadil
04-06-08, 11:28
fragmanda gördüğüm kadarıyla ismail bey bu perşembe başlıyor dizide görünmeye :)) ne çok ismail bey fanı varmış keşke baştan dahil olsaymış dizimize renk geldi tabii izleyici de arttı :) inanın süper dizi izleyin pişman olmayacaksınız :img-wink:

İsmail Hacıoğlu fan'ı değilim ama neden diziyi izlemediğimi söyleyeyim. Sanki tek tek oyuncu olarak çok beğenmeme rağmen Zuhal Olcay ve Uğur Polat ok ağır olur gibi geldi. Sanki İsmail Hacıoğlu olaya biraz dinamizm getiri. Bir de daha dizinin başında Uğur Polat'ın eski eşi klişesi yine soğumama yol açmıştı. Ama bir yanım da hep seyretmek istiyor. Bakalım bu hafta şeytanın bacağını kıracağım.
Rain 1907 sıcak mesajın için çok teşekkürler. Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum.bye

rain 1907
04-06-08, 11:42
İsmail Hacıoğlu fan'ı değilim ama neden diziyi izlemediğimi söyleyeyim. Sanki tek tek oyuncu olarak çok beğenmeme rağmen Zuhal Olcay ve Uğur Polat ok ağır olur gibi geldi. Sanki İsmail Hacıoğlu olaya biraz dinamizm getiri. Bir de daha dizinin başında Uğur Polat'ın eski eşi klişesi yine soğumama yol açmıştı. Ama bir yanım da hep seyretmek istiyor. Bakalım bu hafta şeytanın bacağını kıracağım.
Rain 1907 sıcak mesajın için çok teşekkürler. Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum.bye

yarın bir izle inan bana pişman olmıycaksın :img-wink: zuhal olcay ve uğur polat ikisi de ağır isimler evet ama birleştiklerinde ortaya süper bir görsel show çıkıyor :img-icecr gerçi bu dizide zuhal olcay ağır değil tam aksine çok canlı bir karakter.yedi tepe istanbulu izlediysen oradakine göre çok canlı bir karakter.zaten dizi ikisnin de oyunculuğunu kaldırmaya çok müsait.başka bir dizi olsa bu oyuncular harcanabilirdi.mesela uğur polat ın son rol aldığı dizide sanki oyunculuğu harcanıyor gibi gelmişti bana.ama "beni unutma " ikisi için yazılmış gibi :happy0064
bu arada şaka maka yarın dizimiz var arkadaşlar :happy0064 2 hafta bekledik yaaw dile kolay :)

karafirtina
04-06-08, 14:04

evet ismailhacioglunun asiri bir fani degilim begendigim oyunculardandir kendisi...bu dizinni ne hakkinda oldugnu bilmiyorum acikcasi bakmadim bile cunku oyuncular dikkatimi cekmedi...ama simdi bildigim ve sevdigim bir oyyuncu transfer oldugnu icin dikkatimi cekti:)
bakmayi dusunuyorum uygun bir vakitte...kimbilir belkide severim diziyi

kualo
04-06-08, 16:59
Arkadaşlar siz öyle yazınca bende fanısınız sandım olsun ne farkeder hoşgeldiniz sefa getirdiniz sonucda iyi bi oyuncu ismail bey bye

hewal
05-06-08, 07:29
Sinekli Bakkal da yarım kalan serüven Beni Unutma ile devam edecek..İsmail Hacıoğlu'nun diziye dahil olmasına sevindim..Kadroya sonradan dahil olan oyuncularda çok iyi ilerde belki başka sürpriz isimlerde olur...

Bu akşam en dikkatli izleyeceğim karakter şüphesiz Havva olacak ;)

AKYA&İCLAL
05-06-08, 11:16
Selam Sayın Beni Unutma'cılar...(Çok resmi oldu:D)

Biraz geç olsa da bir kaç çalışma...Yeni bölüm öncesi süprüz...:D

http://img382.imageshack.us/img382/8190/72525305db2.jpg

http://img68.imageshack.us/img68/834/11610846xs3.jpg

AKYA&İCLAL
05-06-08, 11:18
http://img68.imageshack.us/img68/9152/65556703ls1.jpg

http://img174.imageshack.us/img174/320/33062449jl7.jpg

http://img382.imageshack.us/img382/5820/61367152jf5.jpg

AKYA&İCLAL
05-06-08, 11:22
http://img382.imageshack.us/img382/2517/4copydq8.jpg

http://img174.imageshack.us/img174/9931/movecopytd8.jpg

http://img174.imageshack.us/img174/4734/79860271kn7.jpg

AKYA&İCLAL
05-06-08, 11:26
Bir tane de Wallpaper bayadır yapmamıştım unutmuşum neredeyse...Beğenmeniz dileğiyle...;):img-blush

http://img108.imageshack.us/img108/2680/10pk0.jpg

kualo
05-06-08, 12:04
Mine harikasın süper olmuş bende kullanacağım ellerine sağlık bugün dizimizde var oh ya :happy0064

AKYA&İCLAL
05-06-08, 13:34
Mine harikasın süper olmuş bende kullanacağım ellerine sağlık bugün dizimizde var oh ya :happy0064

Ayşegül ablacım beğenmene sevindim...Güle güle kullan...

Evett iki koca haftadan sonra dizimize kavuşuyoruz bugün...

İsmail Hacıoğlu'nun kim olduğu belli oldu ayy Nihat olabilir diyeçok korkmuştum...;)

Şah-Rû
05-06-08, 13:40
hewal ciğim sana katılıyorum İsmail Hacıoğlu' nu görünce benimde aklıma Sinekli Bakkal geldi hemen. Ve orada Uğur Polat ile İsmail Hacıoğlu' nun çok güzel tutan bi kimyası vardı. Beni Unutmada da karşılıklı iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum.
Gereksiz karakterlerin ayıklanıp (oyuncuya lafım yok ama Asiye karakteri gibi) böyle isabetli eklemeler yapmak diziyi olumlu etkiler diye düşünüyorum.

AKYA&İCLAL ellerine sağlık çalışmalar çok güzel.

Fettan
05-06-08, 14:02
Mine (marım adınla hitap etmem sorun olmaz)çalışmaların çok çok güzel olmuş emeğine sağlık ;)

Ve İsmail Hacıoğlu'nun diziye dahil olmasından bende çok memnunUm belki reytinglerede yansır ;)

AKYA&İCLAL
05-06-08, 14:26
hewal ciğim sana katılıyorum İsmail Hacıoğlu' nu görünce benimde aklıma Sinekli Bakkal geldi hemen. Ve orada Uğur Polat ile İsmail Hacıoğlu' nun çok güzel tutan bi kimyası vardı. Beni Unutmada da karşılıklı iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum.
Gereksiz karakterlerin ayıklanıp (oyuncuya lafım yok ama Asiye karakteri gibi) böyle isabetli eklemeler yapmak diziyi olumlu etkiler diye düşünüyorum.

AKYA&İCLAL ellerine sağlık çalışmalar çok güzel.

Yorumun için teşekkür ederim beğenmene sevindim...:img-wink:

Mine (marım adınla hitap etmem sorun olmaz)çalışmaların çok çok güzel olmuş emeğine sağlık ;)

Ve İsmail Hacıoğlu'nun diziye dahil olmasından bende çok memnunUm belki reytinglerede yansır ;)

Yok sorun değil...Beğenmene sevindim...Yorumun için teşekkürler...

İnşallah reytinglerimiz güzel olur...Ben inanıyorum bu hafta yükseleceğine...:img-wink:

AKYA&İCLAL
05-06-08, 14:59
Birde yeni çiftimiz için...:img-wink::img-blush

http://img71.imageshack.us/img71/4310/48745983aq3.jpg

karafirtina
05-06-08, 15:47
AYSEGULCUM tskler cnm:img-wink:...biraz garip oldu ismail dahil oldu diziyi farkettim ama genel olarak bilgi almak isterim dogrusu sen veya baska bir gonullu varsa bana ozet gecicek yani dizinni ne hakknida oldugu ismailin bu olayin neresinde oldugu.:img-icecr..

lostsoul
05-06-08, 16:11
nesli asiye demişsin.. yahu ben bi türlü örenemedim isimleri.. örenmeye gönlüm yok ondan galba:icon_whis

beni unutmanın bana göre tek derdi yan karakterler boşluğu..
çok ölesine tipler çok ölesine sahneler..
yani şu diziye piskopata bağlanmadıysam bunun etkisi büyük be ya..

ismail hacıoğlunun girişi sanırım onlarda dizide sıkı karakter.. olay konu ağlarının geliştirilmesi gerektiği sonucunu çıkardıkalrından..
bu katılımlar böle devam etsin isterük:img-blush
dizi diye yutturulan içi boş düdükmakarna dizilerle şu halini kıyas etmiyorum ya o da ayrı tabii:)

rain 1907
06-06-08, 14:22
daha 10.bölümü yorumlayamadan 11.bölüm fragmanı geldi :) neyse fragmana daha sonra geçerim

bu bölüm yaşananlar içimi fena halde sıktı.izlerken daraldım güzel yanlarını bile göremedim.özellikle peridenin havvanın iyileştiğini duyduktan sonraki hallerine ağlamamak için kendimi zor tuttum :img-cray: o nasıl bir çıpınıştı öyle ya.recep in durmadan araması,peridenin açamaması,durağa kadar gidip konuşamaması falan.ağladığı yerler oof off :( yüzleri bir gülse iki ağlıyor

Havvanın bu kadar çabuk iyileşmesi de bana garip geldi açıkcası.sizce de ani olmadı mı ?belki de en başından olması gereken buydu bilmiyorum ama gene de şöyle yavaştan adımlarla gitseydik sanki daha iyi olacaktı.birden espiriler yapan bir havva ile karşılaşmak tuhaf geldi bana.ama açıkcası artık hiç te havvayı düşünmüyorum.havva ve recep eskiden güzel bir çift olabilirler ama ikisini yanyana görmek bana heyecan vermiyor.zaten recep e de vermiyor :img-hyste eskide kalmış ve küllenmiş bir aşk. bir yangının külünü yeniden yakıp geçmenin alemi yok şimdi :img-hyste

peride ve nihat ilişkisine bir kez daha hayran kaldım.Peridenin nihatı bağrına bastığı sahneler,onun gözyaşlarını silmesi falan sen nasıl bir kadınsın peride :img-in_lo dedirtti bana.o kadar inandırıcı o kadar bizdendi ki o sahneler bu diziye niye bağlandım bir kez daha anladım.:img-blush

oğuz karakterini de çok sevdim ben.jenerikte konuk oyuncu olarak geçiyor ama bana hiç te konukmuş havası vermedi.zaten 11. bölümde de yer alıyor.sanırım konuk oyunculuktan oyuncuya terfi etmek üzere :) bence de kalmalı çok isabetli bir transfer :good:

en sevdiğim yüzümü güldüren sahne de çay bahçesindeki sahneler oldu.recep perideye sen ne istiyorsun diye sorduğun da peridenin hangi perideye soruyorsun cavabı 2 perideyi de anlatış ı çok güzeldi.ve tabiki de recep in cavabı " ben ikisine de aşığım" :love05: :img-in_lo

rain 1907
06-06-08, 14:37
gelelim fragmanımıza

yine ve yeniden hüzün dolu hem de bu sefer hüzünün tavan yaptığı bir bölüm bizi bekliyor.

peride ağlatacak gene beni.ahh be peridem nerden aşık oldun sen ya günah keçisi sen oldun :(

peride recep e sen karına dön kaldığınız yerden devam edin ben de öyle yapıyım ve bitsin bu işte burda bitirelim diyor tabi bunu söylerken sesi titriyor recepte elinden tutuyor ve ne zamandır ağzndan çıkmasını beklediğim cümlelerden biri çıkıyor " peride seni seviyorum" :img-in_lo
aynı sahnenin devamında dışarıdalar recep havvaya dönemem yüreğimde sen varken bunu yapamam,sana uzaktan bakamam diyor :img-cray:

peride ve oğuz kahvaltıdalar.sanırım receple gittikleri yer :img-blush oğuz neden hayatında biri yok senin acına saygı duyacak,geçmişini anlıycak diyor.bunun üzerine perideden recep i söylemesini siterim ama söylemez sanırım :icon_sorr

havva ben döndüm her şeye yeniden başlayabiliriz diyor.ben de bunu kabul edemiyorum.o kadar kolay değil Havva hanım :img-beee: o da seviyordur recep i ama bunu kaybedince anlamış olması da en büyük hatası.artık önemli olan recep kimi seviyor ?

peridenin şu sözleri de bitirdi beni : " benim kalbim kabuk bağlamıştı yumuşamasına izin vermemeliydim.o zaman bu kadar canım acımazdı" :img-cray: :img-cray: ve gene ağlıyor tabi.ooff peridem ooff

ve tek sevindiğim olay hasan havvaya ama sen ok güzel bir kadınsın diyor:img-hyste seni seviyorum hasan :img-hyste

vee fragmanın sonunda bizimkiler sarılıyor:img-in_lo orası neresi onu anlamadım yalnız.peridenin evinin oraya da benzemiyodu pek :icon_whis

kualo
06-06-08, 21:09
Benimde hemen dikkatimi çeken Havvanın bi anda dillenip güzelleşmesi oldu uyuyan güzel uykudan uyandı ve sesi bana hiç yabancı gelmedi oysa Tilbe hanımı bu dizide gördüm ve tanıdım sanırım kendisi filmlerde ve reklamlar da seslendirme de yaptı çünkü bu sesi daha önce duyduğumdan eminim öyle de güzelki ses tonu ama bu kadar tilbe hanımın havvanın özellikleri benim recep peride aşkına olan bağlılığımı etkilemiyor Aşka aşık bi insan olarak recep peride ikilisi çok yakışıyor birbirine :love05:aşk nelere kadirsin
artık havva recep aşkı olmaz bence de :icon_whis

oğuz da yani ismail beyde dizimize hoşgeldi sefa getirdi oğul ile gizemin yakınlaşmasına sevindim gizem gelecek vaadediyor özellikle ses tonu ve kendine has konuşma üslübuyla bu arada bu geniş zamanlardaki neşe burda elif i görünce neşe damarım kabardım neşeye sinir olurdum ben :img-hyste neyse dağıtmayım konuyu nihatcım da bukadar iyi olmasın mütevazi olmasın fazlası cidden insanın sonu olabiliyor

aklıma başka şey gelmiyor forum bi gündür sinir etti diziyi unuttum :))

bu arada keşke recep havvaya daha önce boşanalım deseymiş havva daha çabuk iyileşirdi demekki doktorun dediği 2.şok bu boşanma meselesi oldu ki havva kendine geldi

rain 1907
06-06-08, 23:09
bu arada minecim eline sağlık çalışmaların gene çok güzel olmuş :happy0064

Ayşegülcüm havvanın güzelleştiği konusunda katılıyorum.fragmanda gördüm de sanki başka biriydi :) demekki hakikaten de çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır tezi doğrulanmış oldu :img-hyste ama ne yaparsa yapsın peridem den güzel olamaz :img-beee: :)

nur33
07-06-08, 07:16
Yapımcılar yaratıcılıkta(!) sınır tanımıyor

‘Beni Unutma’ TRT 1’de ‘Unutma Beni’ ise FOX’ta

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2008/06/06/fft16_mf55074.Jpeg
Beni Unutma

Başrollerinde Zuhal Olcay ile Uğur Polat’ın oynadığı, İsmail Hacıoğlu’nun da kadrosuna katıldığı “Beni Unutma” dizisi birkaç hafta sonra final yapıp ekrana veda edecek.

Dizi aylardır ekranda. Hakkında bir sürü haber çıktı medyada...
Türkiye’de yaşayan herkes bu dizinin adını duymamış olabilir.
Ancak televizyon sektöründen para kazananların “Beni Unutma” dizisinden haberdar olmamaları mümkün mü?

Şayet öyleyse bu insanlar Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Araf Suresi’nden alıntı yaparak sıklıkla dile getirdiği gruptan.
Ne diyordu Başbakan Erdoğan:
“Bazı insanlar vardır kulakları vardır duymazlar, gözleri vardır görmezler...”

Bütün bunları niye mi yazdım?
Şunun için.
FOX’ta günlük bir dizi başlıyor.
Adı ne biliyor musunuz?
“Unutma Beni...”

FOX’un hafta içi her gün 17.30’da ekrana getireceği bir dizi bu.
Oyuncuları da; Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Seda Saygın, Mithat Erdemli, Zeynep Yasa ve Uğur Çavuşoğlu.

Yapımcısının ve FOX’un, onca isim arasından bula bula halen ekranda olan bir dizinin adını bulup, tepe taklak yapmaları bana müthiş yaratıcı geldi.
Kutlarım emeği geçenleri!

http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=873677&AuthorID=88&ver=70 (http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=873677&AuthorID=88&ver=70)

.

rain 1907
07-06-08, 11:32
bu yazının sadece şu kısmı ilgimi çekti “Beni Unutma” dizisi birkaç hafta sonra final yapıp ekrana veda edecek.

şimdi final derken inşallah Ali bey sezon finalinden bahsetmiştir.öteki türlüsünü düşünmek bile istemiyorum:img-cray:

MeryL
07-06-08, 17:30
@kualo: Evet, Tilbe Hanım birçok reklam ve filmin seslendirmesinde yer aldı şimdiye kadar. O olmasa reklam sektörü ne yapardı bilemiyorum:img-hyste

@rain 1907: Dizi 13.bölümde final yapacak fakat sezon finali mi dizinin finali mi yine belli değil (Geniş Zamanlar'daki gibi). Umarım sonuç Geniş Zamanlar'ınkine benzemez.

rain 1907
07-06-08, 18:10
@kualo: Evet, Tilbe Hanım birçok reklam ve filmin seslendirmesinde yer aldı şimdiye kadar. O olmasa reklam sektörü ne yapardı bilemiyorum:img-hyste

@rain 1907: Dizi 13.bölümde final yapacak fakat sezon finali mi dizinin finali mi yine belli değil (Geniş Zamanlar'daki gibi). Umarım sonuç Geniş Zamanlar'ınkine benzemez.

yapma yyaww :( ooff inşallah geniş zamanlardaki gibi olmaz akıbetimiz.Bu dizi bitmesin Lütfeeeen.
bir çalışma yapmıştım :img-cray:

http://img388.imageshack.us/img388/182/38387081rc8.png

AKYA&İCLAL
07-06-08, 19:29
Başrollerinde Zuhal Olcay ile Uğur Polat’ın oynadığı, İsmail Hacıoğlu’nun da kadrosuna katıldığı “Beni Unutma” dizisi birkaç hafta sonra final yapıp ekrana veda edecek.

Ya bu ne demek şimdi ya...:icon_sorr Rahat bir nefes aldım güzel güzel izleyecektim okuduğum bu haber tüm hevesimi,heyecanımı kırdı ya...

Yağmur inşallah dediğin gibi sezon finali felandır...Ya eğer değilse Perşembe günleri artık içimde oluşan bir boşlukla geçecek...Düşünmesi bile bu kadar kötü...:(:(:(

Yağmur çalışman çok güzel olmuş eline sağlık..;)

rain 1907
07-06-08, 19:39

Ya bu ne demek şimdi ya...:icon_sorr Rahat bir nefes aldım güzel güzel izleyecektim okuduğum bu haber tüm hevesimi,heyecanımı kırdı ya...

Yağmur inşallah dediğin gibi sezon finali felandır...Ya eğer değilse Perşembe günleri artık içimde oluşan bir boşlukla geçecek...Düşünmesi bile bu kadar kötü...:(:(:(

Yağmur çalışman çok güzel olmuş eline sağlık..;)

çok sağol minecim seninkiler kadar olmasa da idare ediyoruz :) :img-wink:

haklısın valla perşembeleri benim de içimde bir boşluk olacak:( sezon finaline girecek diye bile üzülüyorum öteki türlü bir final düşünemem bile.bir de en kötüsü bunu haber vermeden yapmaları.geniş zamanlarda da sezon finali diye girdiler ama sonra dizi falan görmedik.:img-cray:

kualo
07-06-08, 19:56

Biliyordum Tilbe hanımın sesini daha önce duyduğumu hafızam güçlüdür:img-hysteama bazende kötü oluyo 1 sene geçti hala geniş zamanları unutamadım manyakmıyım bilmiyorum :img-hysteama bana çok şey kattı geniş zamanlar bunu biliyorum bir dizinin hayata bakış açımı değiştirmesine olanak sağlayacağı hiç aklıma gelmezdi meryl bilgi için tşk ederim

Ben kaderimi değiştiremeyecekmiyim ağlamak istiyorum lost da ki desmond gibi hissediyorum kendimi git git yine adaya geri dön zaten geniş zamanları hala unutamamış bi insan olarak beni unutma da böyle olursa bilemiyorum ama çok sinirliyim türk dizisi izleyemeyeceğim diyecem ama benim için çok değerli birine söz verdiğim için bunu yapamayacağım sadece artık çok bağlanmamayı öğreniyorum gibi ama bu dizide biterse çok üzüleceğim zaten yarın sınavım var alıncak habermiydi şimdi bu:((zaten heyecanlıyım

ben acaba izlemesem dizi yayına devam edermi şansızlık bende mi?umarım bi kişi bunları görmez yoksa çok kızar bana dizi bitmesinin senle ne ilgisi var diye
ama emin olduğum şey lostun asla kaldırılmayacağı işte bu yüzden bizim dizilerdeki hüsranı yabancı dizilerde yaşamıyosun

sinirim geçince karamsar ayşegül yerini olması gerektiği gibi olumlu ayşegüle bırakacaktır arkadaşlar:img-hyste

rain 1907
07-06-08, 21:48
Dizimiz devam edecek.ben inanıyorum.iyi düşünelim iyi olsun :happy0064 valla bu diziyi bitirmek gibi bir hata yaparlarsa giderim o trt yi dağıtırım bir daha da kimse toparlayamaz :img-hyste

forgetmenot
08-06-08, 11:05
Beni Unutma dizisiyle ilgili aldığımız son duyum,'kırk katır mı kırk satır mı' kıvamındaydı.Bir yandan bir haftalık ayrılık,diziseverlere çok zor gelirken,diğer yandan dizi 13.bölümde bitecek deniyor,bu habere alışmak ta çok zor.Diğer taraftan 'sezon finali' deniyor o da zor bir durum,arada bir koca yaz var,bu kadar oynak zeminli TV dizi dünyasında yarın'ı tahmin etmek zorken, yaz sonunu hesaplamak imkansız.Hele ki önümüzde 'Geniş Zamanlar' gibi kötü bir örnek varken.Velhasılı ne olacaksa olacak,hayırlısı olsun.Benim tercihim,Beni Unutma dizisinin, belirsiz bir geleceği olacağına 13 bölümlük kısa ama belirgin bir süresi,sonu olmasını tercih ederim.Bitmiş hikayelerin 'sakız' gibi uzatılması artık canımı çok sıkıyor.Peride'yle Recep'in hikayesi,hikaye Perihan Maden'in olduğu için,bana olumsuz(bu yazarın iflah olmaz bir kötümser olduğunu düşünüyorum),ayrılıkla sonuçlanacak gibi geliyor.Şarkının sözleri de bu düşünceyi doğrular biçimde yazılmış.Bu arada 'yanılmış' olmayı da gizli gizli içten içe diliyorum(iflah olmaz bir iyimser olarak)
*Fragmana gelince Recep'in Seni Seviyorum' deyişi çok dokunaklı.Havva'nın Uğur Ç.oğlu'yla bir geleceği olmasını diliyorum.Fragmanda Havva'nın ona bakışı,gülüşü,bence pek ümit verici.Havva'da o kadar uzun zamandan sonra elbet değişmiş olacak.Kocası konusundaki inadı 'O benim, benim kalacak' seviyesinde.O da zamanla kocasının kendisine karşı duygularının değişebileceğini aslında biliyor(çocukları ölmemiş,normal yaşam düzenindeki bir çiftin de başına 'duyguların değişmesi'durumu gelebilirdi.).Peride'den önce başka bir kadın da girebilirdi Recep'in hayatına.Öyle değil mi??Dizinin akibetinin ne olacağını bilsek,sanki daha uzun ve detaylı tahminler yapabiliriz gibime geliyor.

rain 1907
08-06-08, 11:21
http://img515.imageshack.us/img515/1748/fghnfgngfoq5png1qr1.png

rain 1907
08-06-08, 11:27
valla ne yalan söyleyim eğer ki bir final olacaksa bana da ayrılık varmış gibi geliyor ve ben buna hiç dayanamam :img-cray: beni öyle bir sardılar ki sanki ablam ümitsiz bir aşk a düşmüşte onun acısnı ben de çekiyor gibiyim :(

ama sana katılıyorum forgetmenot.bence de belirsizlik olacaksa ve sonunda dizimizi göremeyeceksek 13 te bitiriyoruz demelerini tercih ederim.ama mümkünse ayrılık olmadan."beni unutma " diyen taraf havva olmalı.:img-blush

neyse ya daha 13 e 2 bölüm var şimdiden düşünüpte tadımız kaçmasın :) o 2 bölümde neler olur neler.heleki bizim dizide.çünkü malumunuz hızlı ilerlememizle meşhuruz biz :)

ehlocan
08-06-08, 22:11
Dizilerin 13er bölümlük periyotlar halinde devam ettiğini biliyoruz ..Bu dizide aldığı reyting itibarı ile ikinci bir 13 lüğe taşınamayabilir gibime geliyordu..Havva'nın bu kadar çabuk toparlanmasıda final için bir hazırlık olabilir..En nihayetinde yarım kalmamış bir hikeye izlemiş oluruz sağlam bir finalle biterse...

Bölüme gelirsek ismail Hacıoğlu dizimize çok yakıştı..Peride ile ağlayıp konuştukları sahne çok dokunaklıydı..Yine Asuman'la olan diyaloğlarıda çok sevimliydi...

Nihat karakteri iel Deniz Özmen Hayat Türküsünden aşina olduğumuz o duru oyunculuğuyla yine çok iyidi bu bölüm...

Fragmanı izlemedim ama anlatılanlara göre yine güzel bir bölüm bizi bekliyor.

hewal
09-06-08, 08:31
Bu bölüm hareketliydi..

Havva'nın iyileşmeye başlaması,Oğul ve Gizem arasındaki ilşkiye ufaktan başlangıç yapılması,Oğuz'un gelmesi tam dizi rayına otrmuş hareketlenmişken final haberlerine şaşırdım..Umarım pek çok dizi gibi sezon finali yapıp Eylül'de devam eder..

Asuman hanımda epey değişiklik var olumlu yönde...Keşke hastalık sonrası olmasaydı bu değişim ;)

Havva'nın Hasan'ın kızı sayesinde aralarında bir yakınlık oluşacağını düşünüyorum..Ama öte yandan Havva Hasan'la Recep perid eile mutlu olursa beni Unutma'yı kim kime söylemiş olacak ..Muhtemelen Selo Peride'nin ayrdımcısı için :img-wink::img-wink:

rain 1907
09-06-08, 10:02
BENİ UNUTMA - 11. bölüm
Yayın - 12.06.2008

Havva’yla geçmişteki mutlu günlerine asla dönemeyeceklerini anlayan Recep, Peride’yle birlikte gelecek planları yaparken, Havva’nın beklenmedik iyileşmesiyle mahvolur... Peride ise bu sürpriz gelişmeyi Selda’dan öğrenmiş, aklıyla duyguları arasında yoğun bir çatışma yaşamaktadır. Kayınbiraderi Oğuz’un varlığı, desteği dahi Peride’yi, yaşadığı karmaşadan uzaklaştırmaya yetmemektedir. Bu arada Havva’nın sağlığına kavuşmasından çok memnun olan Hasan, Havva’ya olan ilgisini gizlemeyerek duygularını açıkça dile getirecektir.

rain 1907
09-06-08, 10:07
özet kısa olmuş ama erken gelmesine sevindim.
aslında durum ne kadar da vahim gözüküyor recep havvanın iyileşmesiyle mahvoluyor işe bakın :icon_sorr herkes seviniyor sadece recep ile peride üzülüyor.aslında bence onlar açısından da sevindirici olmalı.sonuçta havva artık iyi başından beri istedikleri bu değilmiydi.? sağlıklı bir kadın artık bu yüzden de recep in ilgisine eskisi gibi ihtiyacı yok.buna biraz olumlu yanından bakmaları lazım.yani havva iyileşti diye recep ona dönmek zorunda değil ki.sanki dizide böyle bir hava yaratılmış.havva iyileşti recep & peride aşk ı bitti. ee havva hastayken de imkansızdı bu aşk.benim bu durumda kafam karışıyor :icon_sorr

Şah-Rû
09-06-08, 11:08
C.tesi teknolojik bir imkan yakaladığım ve güzel güzel yorumumu yaptığım halde bitmek bilmez "performans çalışmaları" sebebi ile caaaanım mesaj uçuvermiş. Yahu bi bakım yapılacaksa tümden girişe kapansa site, böylece fırsat bulupta arada derede yazdığımız mesajlar kilitlenip kalmasa.
Bu bölümü beğendiğimi baştan belirtmeliyim. Çünkü asıl hikaye ve hareketlilik şimdi başlıyor.
Havva için şok gerekliydi, özellikle bu kaçırılma olayı bunu hızlandırdı. Şimdi kaybettiği zamanın peşinde haklı olarak. Recep ile kaldığı yerden devam etme isteği de bundan kaynaklarıyor. Henüz arada yitirdiği zamanın ve bu zamanın onların üzerindeki etkisinin farkında değil.
Lostum Asiye hani tombul komşu hatun. Oyuncuya lafım yok ama karakter olarak çok gereksizdi. Sana katılıyorum bu konuda, gereksiz yan hikayeler ve karakterler törpülense daha sağlam yan destekler çıkılsa, dizi için daha faideli olur. Oğuz karakter gibi. İsmail Bey role yakışmış ve son derece iyiydi, özellikle Peride ile konuşma sahnesini bende çok beğendim.
"düştüğün yerde bitmedi ya hayat"
Dizinin önemli eksiklerinden aslında. Vurucu akıla işleyen replik çok az, halbuki dizinin atmosferi son derece müsait.
Selo' nun dağılmış halleri bile güldürüyor. Fatih Koyunoğlu, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' in camiaya kazandırdığı başarılı isimlerden biri. Tiyatrocu olmasının da etkisi büyük kuşkusuz.
Asuman teyzemizi böyle istemiyorum ben. Bu hastalıkla savaşanlar içinde olumsuz bir durum bence. Hani benzetmek gibi olmasın "ölüm iyiliği" çökmüş sanki. Asıl tam tersi olmalı korkulara rağmen aynı şekilde değişmeden hayattan soyutlanmadan mücadele etmeye devam edilmeli ki savaştan galip çıkılabilsin.
Peride ve Recep için zor günler başlayacak kuşkusuz. Ama Yağmurun da dediği gibi asıl şimdi durum netleşti. Havva artık hasta halinde yüzüstü bırakılmış bir kadın konumunda değil. İşte Yağmurcuğum benim eşitlenmekten kastım buydu. Şimdi herkes özgürce değerlendirmesini yapabilecek, kimse kimsenin sırtında yük değil. Ayrıca Hasan ve sevimli Zehrasının Havva' ya iyi geleceğini umuyorum.

rain 1907
09-06-08, 13:24
Evet neslicim bi kaç yorum önce de söylemiştim artık şartlar eşit :img-wink: kimsenin havva için üzülmesine gerek kalmadı.top bence recepte artık.kimi istiyorsa gerçekten kiminle mutluysa onunla olmalı ki bu ismi de biz biliyoruz :happy0064
havva da kendince haklı olabilir artık iyileşti ve kocasını istiyor.ama işte öyle kolay değil aradan kaç sene geçmiş bıraktığın yerdeki gibi olamaz hiçbirşey.zamanı dondurmadın ki kaldığın yerden devam edesin.
ama bence de hasan havva için yeni bir hayat olacak.en azından ben öyle umuyorum :) hasan da baya hızlıymış ha iltifatlara başlamış :img-hyste

Asuman hanım ın ki daha çok öleceğini düşündüğü bir hasta psikolojisi değil de hayatta ölümünde olduğunu anlayan ve bunun için insanları kırmaya değmediğini düşünen birinin psikolojisi.Asuman hanım ın hizmetçiye sorduğu sorular hep aile üzerineydi.belli ki asuman hanım( zaten görüyoruzda )kızıyla ve eşiyle bir aile olamamış.içinde onun özlemi var bence.peride annesine karşı çok mesafeli başına buyruk demek ki hep böyleydi.Asuman hanım a bu hastalık bunları hatırlatıyor yaşayamadığı günlere üzülüyor bence.:img-cray:

hewal
09-06-08, 16:10
Özete en çok hoşluma giden kısım Hasan'ın duygularını açması oldu..Valla başka zaman olsa bu ne hzı derdim ama bu dizi içinde olunca çok iyi oldu diyorum :img-hysteHem Havva için hem peride Recep ilşkisi için olumlu bir adım olacaktır bu konuşma..

AKYA&İCLAL
09-06-08, 18:41
-10.Bölüm Çalışmaları-

http://img339.imageshack.us/img339/254/81777807ad4.jpg

http://img361.imageshack.us/img361/1848/41652347sb1.jpg

http://img361.imageshack.us/img361/5079/15033047fy9.jpg

http://img361.imageshack.us/img361/8590/60859422vj7.jpg

AKYA&İCLAL
09-06-08, 18:46
Okula gitmemenin faydaları...:D:)

http://img339.imageshack.us/img339/627/42009332pb0.jpg

http://img167.imageshack.us/img167/4900/68464200ry6.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/7039/27180941gi1.jpg

http://img167.imageshack.us/img167/2812/24800162se3.jpg

rain 1907
09-06-08, 18:57
minecim çalışmaların gene süper olmuş.:happy0064 sen hiç okula gitme bırak okulu yaaw napıcan okuyup :img-hyste :img-hyste ellerine sağlık cnm :love05:

hangisini kullansam şaştım valla.tek tek başlayım kullanmaya :)

askadami
09-06-08, 20:04

Ancak televizyon sektöründen para kazananların “Beni Unutma” dizisinden haberdar olmamaları mümkün mü?

Şayet öyleyse bu insanlar Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Araf Suresi’nden alıntı yaparak sıklıkla dile getirdiği gruptan.

Şunun için.
Adı ne biliyor musunuz?
“Unutma Beni...”

Oyuncuları da; Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Seda Saygın, Mithat Erdemli, Zeynep Yasa ve Uğur Çavuşoğlu.

Yapımcısının ve FOX’un, onca isim arasından bula bula halen ekranda olan bir dizinin adını bulup, tepe taklak yapmaları bana müthiş yaratıcı geldi.

Ali Eyüboğlu / Milliyet

sexlanbac
09-06-08, 21:02
pervet demişki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
kissorkill tarafından gönderildi
Bir dizi bitiyor, diğeri başlıyor
Zuhal Olcay'ın da rol aldığı TRT 1'deki ‘Beni Unutma’ dizisi sona eriyor. Fox TV'de ise ‘Unutma Beni’ isimli yeni bir dizi başlıyor...

Şunun için.
Adı ne biliyor musunuz?
“Unutma Beni...”

Ali Eyüboğlu / Milliyet

Sayın Ali Eyüboğlu kendi çalıştığı grubun kanalında başlayacak olan küçük kadınlar isimli diziye de yorum yapmış mı acaba? romandan direkt olarak alınmış isim, "küçük kadınlar" ... bu ismi koyarken diziye, acaba telif filan ödenmiş mi eser sahibine ya da yayınevine? ne kadar yaratıcı değil mi? biz de emeği geçen herkesi kutlayalım bari.:img-hyste

AKYA&İCLAL
09-06-08, 22:01
minecim çalışmaların gene süper olmuş.:happy0064 sen hiç okula gitme bırak okulu yaaw napıcan okuyup :img-hyste :img-hyste ellerine sağlık cnm :love05:

hangisini kullansam şaştım valla.tek tek başlayım kullanmaya :)

Yorumun için teşekkür ederim...Beğenmene sevindim...:img-wink: Uzun bir tatil var önümüzde o sırada okulda yok... Sınavlarda yok...:D:happy0064

Devam...

http://img396.imageshack.us/img396/9255/41959160yk8.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/6165/22987465ub7.jpg

AKYA&İCLAL
09-06-08, 22:03
http://img396.imageshack.us/img396/9315/53349511qx0.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/8803/38047026sd4.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/5497/22798652yh7.jpg

http://img361.imageshack.us/img361/1673/36973369gn2.jpg

AKYA&İCLAL
09-06-08, 22:07
Selda bu bölüm çok şıktı...:img-in_lo:love05:

http://img379.imageshack.us/img379/2217/61551467nx1.jpg

forgetmenot
10-06-08, 20:49
Bu TRT'ye de gıcık oldum.B.Unutma'nın fragmanını o kadar seyrek gösteriyor ki!Acaba dizi finali'nin 13.bölümde olduğu doğru mu?Bende artık öküzün altında buzağı arıyorum.Şu TRT adamı paranoyak yapar alimallah!Neyse,şu Perşembe günü bir hayırlısıyla gelse!Havva 'nın Uğur Ç'nin iltifatı karşısındaki iyice kocaman,ağzını toparlayamadığı gülümsemesini seyretmek istiyorum.Eeee nihayetinde o da genç bir kadın.Beğenilmek onun da hoşuna gider,duvarlarını yıkabilir.:img-pilot

rain 1907
10-06-08, 21:30
Bu TRT'ye de gıcık oldum.B.Unutma'nın fragmanını o kadar seyrek gösteriyor ki!Acaba dizi finali'nin 13.bölümde olduğu doğru mu?Bende artık öküzün altında buzağı arıyorum.Şu TRT adamı paranoyak yapar alimallah!Neyse,şu Perşembe günü bir hayırlısıyla gelse!Havva 'nın Uğur Ç'nin iltifatı karşısındaki iyice kocaman,ağzını toparlayamadığı gülümsemesini seyretmek istiyorum.Eeee nihayetinde o da genç bir kadın.Beğenilmek onun da hoşuna gider,duvarlarını yıkabilir.:img-pilot

valla yıksa iyi olur o duvarlarını yoksa ben bir dozer bulup yıktırıcam :img-hyste
eğer ki 13. bölümde bitecekse inşallah peride & recep in mutlu sonuyla biter.varsın dizinin adıyla uyuşmayalım çok ta önemli değil.Ama bitecek kelimesini yazmak bile içimi acıtıyor.Zuhal Hanım ı zaten az görebiliyoruz bir de böyle oynadığı diziler haksızca bittiği zaman deli oluyorum.Ama bir taraftan da şunu düşünüyorum madem bitecekti ismail hacıoğlunu falan neden kadroya dahil ettiler.hiç gerek yoktu o zaman.

kualo
11-06-08, 16:03
valla yıksa iyi olur o duvarlarını yoksa ben bir dozer bulup yıktırıcam :img-hyste
eğer ki 13. bölümde bitecekse inşallah peride & recep in mutlu sonuyla biter.varsın dizinin adıyla uyuşmayalım çok ta önemli değil.Ama bitecek kelimesini yazmak bile içimi acıtıyor.Zuhal Hanım ı zaten az görebiliyoruz bir de böyle oynadığı diziler haksızca bittiği zaman deli oluyorum.Ama bir taraftan da şunu düşünüyorum madem bitecekti ismail hacıoğlunu falan neden kadroya dahil ettiler.hiç gerek yoktu o zaman.

evet ozaman bitmeyecek yani 3 bölüm içinmi girdi ismail bey inşalla bitmez zaten sen nerdesin yağmur bak kazandım sınavı ben :happy0064çok mutluyum yere göğe sığamıyorum :img-hyste

dizimizde bitmesin kaderim değişiyor inşalla dizimizde bitmesse süper olacak :happy0064

forgetmenot
12-06-08, 21:00
Huuu Beni Unutmacı'lar dizimizi unuttunuz mu yoksa?:img-wink:Sayfalar yorumdan yıkılıyor da ben mi hissedemedim acaba?:img-hysteNeyse son sahne cuk oturmuş,oldukca sarsıcı olmuş.Uzun süreli ilişkiler sanırım öyle bıçakla kesilir gibi bitirilemiyor.Recep'in son sahnedeki bakışında hafifce de olsa kıskançlık sezdim bu duygu da beni üzdü açıkcası.Peride'nin kocası öldükten sonra Peride kimseyle ilgilenmediği için,Recep'e karşı duyguları 'genç kız' kıvamında,oldukca saf ve kırılgan.Recep'in bu son bakışını görse 'yıkılırdı' diye düşünüyorum.Bu dizinin sonunun Recep ve Peride için 'vuslat' olabilme ihtimali çok zayıf gibime geliyor.:icon_sorrKederlendim bak şimdi...

rain 1907
12-06-08, 21:03
içim acıyor.biz hiç gülemeyecek miyiz :img-cray: tamam dizi hüzünlü bir dizi konsept bu ama başlardaki halini de özlemiyor değilim.perideyle annesinin didişmeleri bile beni güldürmüyor çünkü zuhal hanım öyle bir oynuyor ki peride bana işlemiş durumda.ruh halini müthiş yansıtmış ne diyebilirim ki :good: hayatında recep yokken sıfır olan bir kadın ı oynadı ve bu da bana ancak bu kadar geçebilirdi.:good:

receple balıkçıda karşılaşmaları sadece oğuz un durumu anlamasına yararlı oldu sanırım.bu buluşmadan sonra recep ikna eder perideyi diyordum ama nafile.peride içi kan ağlaya ağlaya vazgeçiyor :img-cray: sabah kapıdaki karşılaşmaları peridenin kalbi recep in arabasına bin derken aklının annenle git demesi ve bu ikilemi bize yaşatmaları da gözyaşlarımı kurutan sahne oldu :img-cray: çok sulu göz oldum çoook :icon_sorr

havva için konuşasım bile yok.hasanla Mutlu olsunlar :icon_whis olsunlar ki peride de içinde bulunduğu " fazla kadın " düşüncesinden sıyrılıp receple mutlu olsun.

Nihat peride konuşması gene çok güzeldi.nihatın peridenin de aşık olduğunu anladığı sahne ve mimikleri süperdi

oğuz ile peridenin de diyaloglarını çok beğendim.oğuz direk doktor mu diye atlayınca peridenin insanları sınıflandırma konusundaki hassas yanını ortaya çıkartması süperdi :good:

en mutluları da oğul sanırım.aman bari o yaşasın aşkını :img-blush

oğuz un da sevdiği kız çıktı bir de şimdi.aslında bunlar beni umutlandırıyor.yeni konuların açılması diziye final değilde sezon finali hazırladıkları tezimi güçlendiriyor :).umarım öyle olacak.

peridemin yüzü gülsün artık yaa başka birşey istemiyorum :img-cray:

ağlak oldum :)

rain 1907
12-06-08, 21:08
Huuu Beni Unutmacı'lar dizimizi unuttunuz mu yoksa?:img-wink:Sayfalar yorumdan yıkılıyor da ben mi hissedemedim acaba?:img-hysteNeyse son sahne cuk oturmuş,oldukca sarsıcı olmuş.Uzun süreli ilişkiler sanırım öyle bıçakla kesilir gibi bitirilemiyor.Recep'in son sahnedeki bakışında hafifce de olsa kıskançlık sezdim bu duygu da beni üzdü açıkcası.Peride'nin kocası öldükten sonra Peride kimseyle ilgilenmediği için,Recep'e karşı duyguları 'genç kız' kıvamında,oldukca saf ve kırılgan.Recep'in bu son bakışını görse 'yıkılırdı' diye düşünüyorum.Bu dizinin sonunun Recep ve Peride için 'vuslat' olabilme ihtimali çok zayıf gibime geliyor.:icon_sorrKederlendim bak şimdi...

recep bir bakış attı doğru ama bu bence kesinlikle havvaya karşı birşey hissettiğinden değil.ne de olsa havva hala daha karısı ve başka bir adamla geldiğini görüyor.gülümseyerek karşılamasını bekleyemeyiz.belki de bu bakış " beni tekrar kazanmak istediğini söylerken başka adamlarla geziyorsun" bakışı da olabilir.bakarsın belki de recep 12. bölümde hasan ın varlığına sevinir bile.
bu bölüm recep in perideye bakışları,ona sarılması hatta yalvarması o son bakıştan çok daha önemli.:img-in_lo

1POYRAZ
12-06-08, 21:28
recep bir bakış attı doğru ama bu bence kesinlikle havvaya karşı birşey hissettiğinden değil.ne de olsa havva hala daha karısı ve başka bir adamla geldiğini görüyor.gülümseyerek karşılamasını bekleyemeyiz.belki de bu bakış " beni tekrar kazanmak istediğini söylerken başka adamlarla geziyorsun" bakışı da olabilir.bakarsın belki de recep 12. bölümde hasan ın varlığına sevinir bile.
bu bölüm recep in perideye bakışları,ona sarılması hatta yalvarması o son bakıştan çok daha önemli.:img-in_lo

yağmurcum tüm yorumlarına katılıyorum.yazma özürü oluştu bende .yorum yapamıyorum okuyup onaylıyorum sadece.kafamı karıştırıyo bu dizi .ben çıkamıyorum işin işinden peride recep napsın ah ah. bu arada recep i ceketsiz gördüm tişörtle ve aklıma geldin hemen .yaz geldi artık çıkardı ceketini

rain 1907
12-06-08, 21:53
yağmurcum tüm yorumlarına katılıyorum.yazma özürü oluştu bende .yorum yapamıyorum okuyup onaylıyorum sadece.kafamı karıştırıyo bu dizi .ben çıkamıyorum işin işinden peride recep napsın ah ah. bu arada recep i ceketsiz gördüm tişörtle ve aklıma geldin hemen .yaz geldi artık çıkardı ceketini

yaw sorma bir sevindim bir sevindim :img-hyste ama nasıl yakışmış t_shirt :) :good: peride de şaşırsaydı keşke aa ceketi atmışsın diye :img-hyste ama kadının sevinecek hali mi kaldı :img-cray: sen bana bir dokun bin ah işit :icon_sorr

kualo
12-06-08, 22:07
forgetmenot haklısın ben malesef almanya hırvatistan maçına daldım diziyi unuttum dizi tam biterken annem dedi izlemiyomusun diye şok oldum nasıl unuttum bilmiyorum kafa kalmadı demek bende :))3 -4 yorum yapılmış en az yorum bizde oluyodur kesin böyle kaliteli diziye yazmak ağır geliyo herkese demekki şimdi bez bebek denen zırvalıkla kıyaslayacam sinir tepeme gelecek yine

dizi eklenirse malum siteye izlerim yada tekrarı olursa anlatsanıza biraz önemli olayları lütfen:icon_whis

rain 1907
12-06-08, 22:24
forgetmenot haklısın ben malesef almanya hırvatistan maçına daldım diziyi unuttum dizi tam biterken annem dedi izlemiyomusun diye şok oldum nasıl unuttum bilmiyorum kafa kalmadı demek bende :))3 -4 yorum yapılmış en az yorum bizde oluyodur kesin böyle kaliteli diziye yazmak ağır geliyo herkese demekki şimdi bez bebek denen zırvalıkla kıyaslayacam sinir tepeme gelecek yine

dizi eklenirse malum siteye izlerim yada tekrarı olursa anlatsanıza biraz önemli olayları lütfen:icon_whis

neyse olur arada böyle :) kesin eklenir izlersin.

valla önemli ne olsun peride köşe bucak kaçıyor recepten :img-cray: hatta ilk defa recep e sesini yükseltti :icon_sorr durdur şu arabayı diye bağırdı.sonra recep seni seviyorum diye kolunu tuttuğunda bırak diye bağırıd.recep ona sıkı sıkı sarılırken elini bile kaldıramadı ...vs :img-cray: ooff çok kötü yaaw:icon_sorr

arzu-başak
13-06-08, 09:01
Herkese merhaba..dünkü bölüm nasıldı yahu:img-cray:Çok ağladım...
Zuhal Olcay ve Uğur polat bence oyuncu değil:)başka birşey,ama hala bende ne olduklarını anlayamadım:):)nasıl bizi bu kadar etkilemeyi başarabiliyorlar...
Peridenin selda ile konuşması ordaki ağlayışı söyledikleri harikaydı,Recep bu bölüm zaten beni benden aldı:img-in_loHavva konuşurken onu dinlemedsi ve ağlaması:img-in_lo
Havva hakkında birşey demek istemiyorum,hasanla mutlu olsunlar tek dileğim bu....
Ben recebin son sahnedeki bakışını kıskançlık olarak hiç algılamadım...Ne olduğunu anlamamış,şaşkın bir hali vardı bence:img-wink:
Oğuzda anladı recep ve peride arasında birşey olduğunu...
Nihat ile peride konuşması çok güzeldi,Peridenin kalbi kırıklar kulubüne hoş geldin dediğinde nihatın yüzü görülmeye değerdi:img-hystene var yani peride hocan aşık olamazmı,aşk acısı çekemezmi...
Peridenin annesine evet recepe aşığım onu düşünmediğim tek gün ve sn yok demesi çok güzeldi...Bakalım haftaya bizi ne gibi sürpizler bekliyor...
Sayfada emeği geçen herkesin ellerine emeğine sağlık..yeni imzalar gördüm hepsi birbirinden güzel olmuş...
Yağmurcum:love05:
görüşürüzbye

Şah-Rû
13-06-08, 10:24
Bölümler gittikçe güzelleşiyor. Bizim kumruların hali açısından değil tabi. Demek istediğim hikaye bir hareket kazandı Havva' nın düzelmesiyle. Yeni açılımlar geldi. Ve ben bu son iki bölümdür daha bir beğeniyorum Beni Unutma' yı.
Bu bölüm oyunculuklar çok çok iyiydi. Başta Uğur Polat oyunculuğunu konuşturdu. Havva' yı görmeye giderken kapıdaki tereddütü, kapyı çalmaya hazılanan elinin duraksaması, ezik ve karşılaşmaktan korkar duruşu Recep' in ruh halini birebir yansıttı. Peride' nin peşinden koşup durdurarak sarılmasına bi arkadaştan dolayı fazla yorum yapamıyorum. Şu simgecan yeterli olur sanırsam.:img-in_lo
Zuhal Olcay, kendisini durduran Recep' e sarılmak isteyip sarılamazken, öyle ipleri koparılmış kukla gibi Recep' in kolunda asılı kaldığı sahnede ve Selda' nın yanında kendisiyle hesaplaşırken Peride' nin içine düştüğü çıkmazı gayet iyi aktardı bizlere.
Tilbe Saran' a diyecek söz bulamıyorum artık. Tutuk, ürkek ama kaybettiği zamanı yakalamak ister hali, aynı zamanda hem umutlu hem acı çeken ifadesiyle Havva gibi zor bir karakteri, başkası olsa bu kadar iyi canladıramazdı herhalde dedirtircesine canlandırıyor.
Oğuz karakteri ile diziye olumlu katkı yapan İsmail Hacıoğlu da oyunculuğu ile bu kadar usta ismin yanında hiç sırıtmıyor bence.
Nihat bile çok iyiydi bu bölümde. O mimikler neydi öyle?
Hasan'a "biraz yavaş gel yahu" demek istiyorum. "Ben yıllarca kadınlardan uzak durdum" ne demek, böyle bi cümleyi hangi kadın duysa kaçar ordan.:img-hyste Uğur Çavuşoğlu son derece mütevazı bir karakteri oldukça başarıyla canlandırıyor.
Bana öyle geliyor ki bu Aygül ile Murat' ın düğünü fitili ateşleyecek. Birşeyler olacak o düğünde sanki. Artık olumlu ya da olumsuz orası bilinmez.

Fettan
13-06-08, 10:46
Hasan'a "biraz yavaş gel yahu" demek istiyorum. "Ben yıllarca kadınlardan uzak durdum" ne demek, böyle bi cümleyi hangi kadın duysa kaçar ordan.:img-hyste Uğur Çavuşoğlu son derece mütevazı bir karakteri oldukça başarıyla canlandırıyor.

Bende Hasan / Havva sahnesi ve Uğur Çavuşoğlu oyunculuğuna deyinecektimki aynen hissettiklerimi yazmışsın canım..Ben hatta nerdeyse kızımın annesi evimin kadını ol diyerekten evlilik teklifi gelir diyede düşündüm ;)

Oğuz'un görmeye gittiği kızla başka sahnesi oldumu arada kaçırdığım yerler oldu çünkü...Merak eidyorum

rain 1907
13-06-08, 11:09
Bende Hasan / Havva sahnesi ve Uğur Çavuşoğlu oyunculuğuna deyinecektimki aynen hissettiklerimi yazmışsın canım..Ben hatta nerdeyse kızımın annesi evimin kadını ol diyerekten evlilik teklifi gelir diyede düşündüm ;)

Oğuz'un görmeye gittiği kızla başka sahnesi oldumu arada kaçırdığım yerler oldu çünkü...Merak eidyorum

yok sadece o sahne vardı.ama belli ki oğuz un unutamadığı bir aşk ı o kız :img-in_lo

murat ile aygül ün düğünlerini görebilecek miyiz acaba.düğüne kesin peride de gelecektir.hatta başlarda konuşmuştuk düğünde öyle bir giyinsinki recep in aklı başından gitsin diye ama recep in zaten aklı başında değil :icon_sorr

peridenin arabada annesine söyledikleri benim de çok hoşuma gitti " bu adama aşığım ve onu düşünmeden geçirdiğim tek bir gün bile yok " :img-in_lo

rain 1907
13-06-08, 11:24
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB

60 BENI UNUTMA [NET] TRT1 0,90 2,60

aslı-aliş
13-06-08, 13:05
meraba arkadaşlar aslı bn ismail hacıoğlu hastasıyımda:)
bi kaç çalşmanız yada fotorafınz warsa tekrar ekliebilrmisinz yada waktinz olrsa bi kaç foto çekeblrmisiz?

rain 1907
13-06-08, 14:54
fragman çıkmış :img-cray:

benim kalbim dayanmaz artık bundan sonrasına.fragmanı bile izlerken içim daraldı :icon_sorr

peride gene ağlıyo gene ağlıyo.seldayla yemekteler." bunca yıl acıçekmiş ve birbirimizi bulmuşken neden aynı güne birlikte uyanamıyoruz ?" diyor peride.haklısın :img-cray:

recep in boğazına bıçak dayıyorlar takside.sanırım tam o sırada telefonu çalışıyor recep in adam sakın açma diyor.arayan da peride çünkü peride gece recep diye bağırarak uyanıyor.ve telefonuna sarılıyor büyük ihtimalle.recep e ne olacak dersiniz ? peridenin bağırışı da çok feciydi yalnız :(

son sahnede ikisi biryerdeler ama orası nasıl bir yer bir anlam veremedim.kullanılmayan eşyaların atıldığı depo gibi :img-hyste karışık kuruşuk bir yer :)

rain 1907
13-06-08, 14:57
recep asumana sert çıkıyor." kızınız beni sevdiği sürece hayal dünyasında yaşamaya devam edicem bunu böyle bilin " diyor.yürü be recep kim tutar seni :)

perideme kıyamam ya kemençesini de başucuna koymuş :img-cray: :img-in_lo

hürriyetim
14-06-08, 10:11
Havva'yla konuşmaya,ilişkilerini bitirmeye giden Recep karısını Hasan'la birlikte görür.Havva kendini suçlu hisseder.

Recep ise biran önce Havva'yla bağını koparıp Peride'ye dönmek ister.Artık onu ikna edeceğine inanmaktadır.

Kaynak:Milliyet Tv Eki

rain 1907
14-06-08, 12:07
teşekkürler hürriyetim.:img-wink:

recep in uğradığı o saldırıdan sonra peride onu kaybetme korkusunu yaşayacak ve recep e dönecek :happy0064

Lucyka
16-06-08, 04:17
Evlilik mi dediniz, neden olmasın!

Bir süre köşesine çekilip sessizliğe bürünen Zuhal Olcay, baharla birlikte coştu! Önce "Beni Unutma" adlı dizide Doktor Peride rolüyle geldi ekrana, hemen ardından "Mevzuhal" adlı müzikli sohbetli programı girdi devreye. Seda dergisi de ünlü sanatçıyla biraz diziyi biraz da gerçek aşkı konuştu.

Zuhal Hanım, öncelikle "Beni Unutma" adlı diziden başlayalım sohbetimize. Doktor Peride nasıl biri?

- Peride bir nefrolog. Yani böbrek hastalıklarıyla ilgili uzman bir doktor. Zengin bir ailenin kızı. Bir oğlu var. Ailesinin maddi düzeyi oldukça yüksek. Ama oğluyla yalnız yaşıyor ve kendi imkanlarıyla bir hayat kurmuş kendisine. Yalnız yaşamasının nedeni eşini erken bir zamanda kaybetmesi. O da doktormuş. Bir gece bir hastaya giderken, trafik kazası geçiriyor ve ölüyor. Ondan sonra da evlenmiyor. 10-15 yıldır yalnız yaşayan bir kadın dolayısıyla. Oğlu da 14-15 yaşlarında. Annesi oldukça statü düşkünü bir kadın. Annesinin paraya endeksli yaşam tarzı onu sinirlendiriyor. Neredeyse nefrete dayalı bir ilişkileri var.

n Zuhal Olcay ile Peride’nin örtüşen yanları var mı?

- İster istemez dizi çalışmalarında kendinizden bir şeyleri role taşıyorsunuz. Ama Peride’yle örtüşen ilk yanım tabii ki mücadeleci kişiliğim. Tek başına hayatta kalmak, tek başına hayatla mücadele etmek ve özgürlüğüm örtüşüyor. Kendi gücümle var olmaya çalışmam da benziyor. Çağdaş, çalışan birçok kadın gibi aslında. Böyle kadınlar da pek az değil.

n Bu dizide Uğur Polat’la başrolü paylaşıyorsunuz. O ’Şoför Recep’ rolünde, siz de doktor rolündesiniz. Aslında imkansız bir aşkın kahramanlarını oynuyorsunuz. Ne dersiniz, gerçek hayatta da bir şoförle bir doçent doktor aşk yaşayabilir mi?

- İmkansız diye hiçbir şey yok. Her şey olabilir. Hele aşkta... Ben buna o kadar inanıyorum ki... Eğer zihnimizden geçiyorsa, onun karşılığı bu evrende, bu gezegende mutlaka var. Peride zaten sınıfsal farklılıkları umursamayan bir kadın. Birisi ne iş yapıyor ya da kaç para kazanıyor diye bakmıyor. Nasıl bir insan diye bakıyor. Çok zor bir şey böyle bir insan bulmak günümüzde. Bak bu imkansız olabilir mesela. Allah’tan Peride gibi karakterler hálá var. Dolayısıyla bu hikaye imkansız değil. Uğur Polat’ın oynadığı karakter Recep de öyle bir karakter ki... Çok zengin, eğitim görmüş, çok güçlü adamların sahip olamayacakları insani karaktere sahip. Peride de boşuna aşık olmayacak adama.

n Zuhal Olcay ile Uğur Polat daha önce "Yeditepe İstanbul" gibi çok sevilen bir dizide oynadı "Beni Unutma" tıpkı o dizi gibi ekranda yine fırtınalar estirebilecek mi?

- "Yeditepe İstanbul"da da birlikte çalışmıştık, çok sevilen bir diziydi. Bana yine estirecek gibi geliyor. İnşallah.

n Ekranda yayımlanan dizilerin sayısı çok fazla ve aralarında inanılmaz bir reyting savaşı var. Size göre "Beni Unutma"nın reyting şansı ne?

- Bu çok düşündürücü bir şey. Dizinin TRT’de yayımlanacak olması çok önemli. O beni rahatlatıyor. Sanıyorum reyting muharebelerine girmeden bir şekilde götüreceğiz. Biraz da şans...

n "Beni Unutma" bir dönem dillerden düşmeyen bir Sezen Aksu şarkısı aynı zamanda.

- Yapımcımızın fikriydi bu... Dizinin adına çok denk düştüğü için şarkıyı dizi müziği yapmak onun fikri oldu. Ben de söyledim.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/9188026.asp?gid=222&sz=47493

rain 1907
16-06-08, 09:38
Lucyka teşekkürler :img-wink:

bu röportajı sanki daha önce okumuştum.bazı yerleri çok benziyor.dizi daha başlamadan yapılmış bir röportaj gibi.
Zuhal hanım reyting kaygısı taşımadan ilerliycez demiş inşallah da böyle olur.ben de Zuhal hanım gibi trt ye güveniyorum bu güvenim boşa çıkmaz inşallah.:icon_whis gerçi bu devirde babana bile güvenmiyceksin :img-hyste

Şah-Rû
16-06-08, 14:55
Milliyet Tv ekinde İsmail Hacıoğlu ile kısa bi röportaj vardı. Beni Unutma da konuk oyuncu olarak bulunduğu ve kendi çekimlerinin bittiği yazılmış.
Fragmana baktım az önce. Aslında Havva kadar Recep' te kabuğundan çıkmış görünüşe göre. Çünkü Peride ile karşılaşana kadar uyuşmuş bi şekilde herşeyi akışına bırakmıştı. Peride sayesinde içinde bulunduğu durumu sorgulamaya hatta Havva' dan hesap sormaya başladı.
Peride bölüm boyunca üzgün görünüyor. Asuman teyzemiz eski formuna dönmüş gibi ama bu sefer karşısında yerinden kımıldamaya niyeti olmayan kaya gibi bir Recep var.
Selo bizzat aşk acısından kıvranmaya devam ediyor. Şerife karakteri de kayboldu sanki. İzinli dendi geçen hafta, bakalım ne kadar sürecek bu izin.
Bu arada aklıma takılıp duran ama adım iyice felaket tellalına çıkmasın diye buraya yazmadığım bişey var ki yeni bölüm fragmanını görünce olabilir mi tereddütü yaşadım.
Hani diyoruz ya dizinin adından hareketle acaba "Beni Unutma" diyen kim olacak?
Gönlüm Havva' nın bu cümleyi söylemesinden yana. İyileşmiş ve yeniden hayatına devam edebilecek duruma gelmiş bir Havva olarak.
Çoğunluk Peride' nin bu cümleyi kuracağını çünkü toplum baskısı gibi durumların bunu gerektirdiğini düşünüyor ki haksız sayılmazsınız.
Ama ya Beni Unutma diyen Recep olursa?

rain 1907
16-06-08, 15:12
Milliyet Tv ekinde İsmail Hacıoğlu ile kısa bi röportaj vardı. Beni Unutma da konuk oyuncu olarak bulunduğu ve kendi çekimlerinin bittiği yazılmış.
Fragmana baktım az önce. Aslında Havva kadar Recep' te kabuğundan çıkmış görünüşe göre. Çünkü Peride ile karşılaşana kadar uyuşmuş bi şekilde herşeyi akışına bırakmıştı. Peride sayesinde içinde bulunduğu durumu sorgulamaya hatta Havva' dan hesap sormaya başladı.
Peride bölüm boyunca üzgün görünüyor. Asuman teyzemiz eski formuna dönmüş gibi ama bu sefer karşısında yerinden kımıldamaya niyeti olmayan kaya gibi bir Recep var.
Selo bizzat aşk acısından kıvranmaya devam ediyor. Şerife karakteri de kayboldu sanki. İzinli dendi geçen hafta, bakalım ne kadar sürecek bu izin.
Bu arada aklıma takılıp duran ama adım iyice felaket tellalına çıkmasın diye buraya yazmadığım bişey var ki yeni bölüm fragmanını görünce olabilir mi tereddütü yaşadım.
Hani diyoruz ya dizinin adından hareketle acaba "Beni Unutma" diyen kim olacak?
Gönlüm Havva' nın bu cümleyi söylemesinden yana. İyileşmiş ve yeniden hayatına devam edebilecek duruma gelmiş bir Havva olarak.
Çoğunluk Peride' nin bu cümleyi kuracağını çünkü toplum baskısı gibi durumların bunu gerektirdiğini düşünüyor ki haksız sayılmazsınız.
Ama ya Beni Unutma diyen Recep olursa?

ben de o zaman o recep in kafasını kırarım :img-hyste
Neslicim ağzından yeller götürsün bir daha da getirmesin diycem ama sen de haklısın.her ihtimali düşünmek lazım.peki recep kime beni unutma diycek ? Perideye mi ? burda da hepimizin tercihi havva olur sanırım.Çünkü sanmıyorum ki perideye beni unutma desin.Çok büyük bir neden olması lazım bunu demesi için.recep herşeye rağmen perideyle olmak istiyo.

Şah-Rû
16-06-08, 15:58
Maksat beyin fırtınası yaratmak işte Yağmucum.
İyice piskopata bağlayayım hatta. Diyelim ki Recep ne yazık ki bir çok taksicinin başına geldiği gibi gaspedildi. Ve hastanede son demlerinde. Peride başında ve Recep zarzor konuşarak yaşattığı herşey için Peride ye teşekkür edip beni unutma diyerek, Hakkın rahmetine kavuşuyor.
Ya da "yeter bu kadar acı çektiğim Havva' yı da Peride' yi de istemiyorum gidiyorum ben ne haliniz varsa görün" diyebilir. Ki o zaman birinci şık daha iyi, hiç olmazsa eceliyle gitmiş olur. :img-hyste
Tabi birde bunların dışında birilerine diyebilir. "Kadir Abi ben Peride' yi alıp gidiyorum, hep yardımcı oldun destek oldun bana sağolasın beni unutma arada yaz bi iki satır" gibi.
Bunlar işin şakası tabi ama şu varki üçgenin bi ayağı sağlamlaştığından beri dizi daha keyifli hale geldi. Çünkü işin içine mücadele girdi artık. Öyle kolay aşk yok kardeşim, ortadan lost olan sana diyorum.:img-wink:

rain 1907
16-06-08, 19:19
recep ölürse peride de ölür.bu durumda havva beni unutmayın diyebilir :img-hyste sen bağlar mısın psikopata ben de böyle düğüm atarım işte :img-hyste

zaten önümüzde topu topu 2 bölüm var.eğer ki final yapılacaksa bu bölüm kim kime ne diyecek az buçuk anlaşılır.ama sezon finali ise onu da en erken 13.bölümde anlarız :( tabi geniş zamanlara benzememesi de en büyük dileğim :icon_whis

forgetmenot
16-06-08, 19:34
Eğer Kolibanın sitesindeki fragmanın son sahnesi 'rüya' filan değilse,o zaman belki Peride'yle Recep tüm sorunlarını halletmişler,aşklarını yaşıyorlardır??:love05:Çünkü son sahne-ki bunca hüzün içinde çaresizlikten ben illaki o sahneye odaklanmak istiyorum-oldukca sıcak bir yakınlaşmayla biteceğe benzer.Biter ayak benim gene bir tarafım açıkta kalmış ta olabilir tabii.:img-hyste

rain 1907
16-06-08, 20:02
Eğer Kolibanın sitesindeki fragmanın son sahnesi 'rüya' filan değilse,o zaman belki Peride'yle Recep tüm sorunlarını halletmişler,aşklarını yaşıyorlardır??:love05:Çünkü son sahne-ki bunca hüzün içinde çaresizlikten ben illaki o sahneye odaklanmak istiyorum-oldukca sıcak bir yakınlaşmayla biteceğe benzer.Biter ayak benim gene bir tarafım açıkta kalmış ta olabilir tabii.:img-hyste

ben de o son sahnedeki mekana kafayı takmış durumdayım.neresi olduğu konusunda en ufacık bir fikrim yok.:) orada recep gene perideyi ikna turlarında.ben de senin gibi düşünüyorum sanırım bu kez ikna edebilecek perideyi :love05:

rain 1907
17-06-08, 21:12
BENİ UNUTMA - 12. bölüm
Yayın - 19.06.2008

Havva’yla konuşmaya, ilişkilerini bitirmeye giden Recep karısını Hasan’la birlikte görür. Havva kendini suçlu hissederek Recep’e durumu açıklamak istese de o, dinlemeden gider. Recep, biran önce Havva’yla bağını koparıp Peride’ye dönmek istemektedir. Artık onu ikna edeceğine inanmaktadır.
Nihat ise kendisini reddeden Elif’le karşılaşır. Bu karşılaşma Nihat için beklenmedik bir sürprize tanık olacaktır. Bu arada Peride ile Recep’in ilişkisinin ciddiyetini öğrenen Asuman, Recep’le bir konuşma yapar. Ama Recep’ten beklediği cevabı alamaz.
Öte yandan Oğul amcası Oğuz’la birlikte ilk kez bara gideceği için çok heyecanlıdır. Fakat bu heyecan beklenmedik bir olayla sonuçlanır.
Peride ise Recep’ten ayrı kalmaya dayanamayacağını anlamıştır. Zayıf bir anında Recep’i arar. Bu buluşma ikisi için de geri dönülmez bir yolun başlangıcıdır. Ancak hesaba katmadıkları bir tehlike onları beklemektedir.

rain 1907
17-06-08, 21:16
bu tehlike recep in uğradığı saldırı olsa gerek.ama bir de buluşmadan söz edilmiş.sanki ikisi beraberken birşey olacakmış gibi :icon_whis fragmanın son sahnesinde bir buluşma izledik acaba ondan mı söz etmişler.zaten o yerin bir tuhaf olduğunu söylemiştim.recep kaçırdın mı perideyi naptın :img-hyste

forgetmenot
18-06-08, 06:50
zaten o yerin bir tuhaf olduğunu söylemiştim.recep kaçırdın mı perideyi naptın :img-hyste
Mümkündür,yakışır!:good:Neticede Karadeniz delikanlısı!Bu kentli,aşık ama hafif şaşkın kadını kendi yöntemleriyle 'ikna' edecek!Ne öyle 'sen evlisin,birbirimize aşık olamayız, olmaz' filan...

rain 1907
18-06-08, 11:00
Mümkündür,yakışır!:good:Neticede Karadeniz delikanlısı!Bu kentli,aşık ama hafif şaşkın kadını kendi yöntemleriyle 'ikna' edecek!Ne öyle 'sen evlisin,birbirimize aşık olamayız, olmaz' filan...

dimi ama ya :img-wink: valla ben de onu istiyorum tutsun kolundan geliyo musun gelmiyo musun :) ama peride de anlıyormuş ayrı kalamayacağını demekki kaçırma falan yok :img-hyste

Şah-Rû
18-06-08, 15:10
forget "ikna" falan diyorsun da kanal TRT hatırlatırım.:img-wink: Ama Peride öylesine bitkin öylesine teslim olmuş halde ki gözlerim bi şömine aradı, neyse hava yeterince sıcak.:img-hyste
O son sahnedeki mekan ilgimi çekti. Eskici dükkanı gibi. İlginç bir yer. Seviyorum bu dizinin mekanlarını. Havva' nın kaldığı ev de çok güzel.

Yağmurcum özet için teşekkürler. Oğul ile Oğuz' un bar macerasında beklenmedik olay Oğul' un kafayı bulup küfelik olması mı acaba? Sarhoşluk konusunda İsmail Hacıoğlu' nun Sinekli Bakkal' daki alkışlık performansı geldi aklıma. Gazetecinin "sevgiliniz hamileymiş acaba kaç aylık?" sorusuna, "saymadım biliyor musun" gibi harika bir cevap vermişti.

kualo
18-06-08, 17:44
aşk evlilik ve benzeri farkları gözetmez diyorum ve kültür mevki farkı dediğimiz recep evli dediğimiz halde peridenin recep için nasıl eridiğini görmemek mümkün değil zira aynı şey recep içinde geçerli işte anlatamıyo insan demek ki kalbine gerçek aşkı bulunca:):love05:

Freddy
18-06-08, 17:48
BENİ UNUTMA - 12. bölüm
Yayın - 19.06.2008

Havva’yla konuşmaya, ilişkilerini bitirmeye giden Recep karısını Hasan’la birlikte görür. Havva kendini suçlu hissederek Recep’e durumu açıklamak istese de o, dinlemeden gider. Recep, biran önce Havva’yla bağını koparıp Peride’ye dönmek istemektedir. Artık onu ikna edeceğine inanmaktadır.
Nihat ise kendisini reddeden Elif’le karşılaşır. Bu karşılaşma Nihat için beklenmedik bir sürprize tanık olacaktır. Bu arada Peride ile Recep’in ilişkisinin ciddiyetini öğrenen Asuman, Recep’le bir konuşma yapar. Ama Recep’ten beklediği cevabı alamaz.
Öte yandan Oğul amcası Oğuz’la birlikte ilk kez bara gideceği için çok heyecanlıdır. Fakat bu heyecan beklenmedik bir olayla sonuçlanır.
Peride ise Recep’ten ayrı kalmaya dayanamayacağını anlamıştır. Zayıf bir anında Recep’i arar. Bu buluşma ikisi için de geri dönülmez bir yolun başlangıcıdır. Ancak hesaba katmadıkları bir tehlike onları beklemektedir.

özete bakarsak heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor ha

Arkadaşlar dizinin akıbeti ne oldu final mi sezon finali mi yoksa yazın devam edicek mi aslnda 13. bölümü atlatsak bi' :)

forgetmenot
19-06-08, 21:22
Ben de başını kaçırdım.Peride'nin annesi nasıl şarladı?Uğur Ç.'le Recep ne konuştular?Dizinin sonu gene çok acıklı,heyecanlı bitti.Anca 2 gün sonra Koliba film'in sitesinde yeni bölüm fragmanı yayınlanır da yorumlarımız çeşitlenir,inşallah!

kualo
19-06-08, 21:29
dizinin başlarını hatta ortalarını da kaçırdım ama fragmandaki gibi recepin boynuna bıçak dayandı ve peride recep diye uykusundan sıçradı havvanında önünde ilaçlar vardı sanırım intihar etti yada öyle bi izlenim verdiler

asuman yine eski haline döndü ama oralarını izleyemedim pat diye geri dönüyorum dedi oğuz hani kalıcıydı anlamadım gitti şu 13 .bölümü atlatsak bi çokmutlu olacam

aysicim seni yedinden forumda görmek süper :love05:

aysi
19-06-08, 21:37
dizinin başlarını hatta ortalarını da kaçırdım ama fragmandaki gibi recepin boynuna bıçak dayandı ve peride recep diye uykusundan sıçradı havvanında önünde ilaçlar vardı sanırım intihar etti yada öyle bi izlenim verdiler

asuman yine eski haline döndü ama oralarını izleyemedim pat diye geri dönüyorum dedi oğuz hani kalıcıydı anlamadım gitti şu 13 .bölümü atlatsak bi çokmutlu olacam

aysicim seni yedinden forumda görmek süper :love05:

Canim benim cok saol ya demek Oguz dondu desene bu diziyi bittirecekler ben bunda bunu anladim.
Havvanin intihari iyi olmadi.Ya Recep ve Peride baristilarmi ne oldu :img-blush

forgetmenot
19-06-08, 21:39
İsmail Hacıoğlu dönmeye karar verince ben dedim ki diziyi 13.bölümde bağlayacaklar gibi.Peride'nin doktor arkadaşı bayan şimdi Allahı var,telefonda çok başarılı biçimde lokanta adresi veriyor.:img-hyste.Sevenlerin arasına girmeyin üleeeyn.....:img-tomat

kualo
19-06-08, 21:41
Canim benim cok saol ya demek Oguz dondu desene bu diziyi bittirecekler ben bunda bunu anladim.
Havvanin intihari iyi olmadi.Ya Recep ve Peride baristilarmi ne oldu :img-blush
valla bence de bitecek dizi :((peride selda ile yemekteydi sarhoş oldu ve recep aradı cepten perideyi ağladığını duyunca yanına gitti peride gelmesini istemiyodu ve hala beraber olmamalı görüşmemeliyiz diyordu

ehlocan
19-06-08, 21:44
Hasan ve Recep bişey konuşmadılar.Annesi ve babası vardı kapıda zaten Havav'yı kurtaran kişi olduğunu söylediler Recep'de teşekkür etti fırsatım olmamıştı demişti.

İsmail Hacıoğlu zaten konuk oyuncu olarak gelmişti ama yinede çok az kaldı :icon_sorr

Elif - Nihat karşılaşması ve sonrasındaki konuşmalar çok hoştu.Aynı şekilde Recep'in hala oğlu ile karısının konuşmalarınıda beğendim.

aysi
19-06-08, 22:08
Ne guzel herkes bir seyleri begenmis ama ben yine izleyemidigim icin hic bir sey soyliyemiyorum :img-cray:
Demek Peride sarhos oldu ne guzel sarhos olmustur ya :icon_sorrBayiliyorum ben bu ikiliye ya gercekten cok yakisiyorlar birbirlerine :love05:

ehlocan
19-06-08, 22:12
Ne guzel herkes bir seyleri begenmis ama ben yine izleyemidigim icin hic bir sey soyliyemiyorum :img-cray:
Demek Peride sarhos oldu ne guzel sarhos olmustur ya :icon_sorrBayiliyorum ben bu ikiliye ya gercekten cok yakisiyorlar birbirlerine :love05:

Gerçektende güzel sarhoş oldu...Selda ile konuşmaları çok güzeldi..Sonra Recep'le olan konuşmalarıda.

Hava Recep'e tekrar deneyelim dediğinde Recep'in reddederken söyleidkleride bu bölüm epey güzel replikelr vardı karakterlerimizin iç dünyalarını anlamamıza yardımcı olacak ;

aysi
19-06-08, 22:13
Gecen bolum Oguz bir kizin yanina gitmisti ondan bir sey cikmadimi yani ve Oguz neden hemen gittiki.
Kesin dizi bitecek barim iyi bittese yani gonlumde gecen sekilde bitse diyordum.:img-pilot
Peride :love05:Recep

Havva :love05:Hasan ve tabiki kizi :img-icecr

aysi
19-06-08, 22:15
Gerçektende güzel sarhoş oldu...Selda ile konuşmaları çok güzeldi..Sonra Recep'le olan konuşmalarıda.

Hava Recep'e tekrar deneyelim dediğinde Recep'in reddederken söyleidkleride bu bölüm epey güzel replikelr vardı karakterlerimizin iç dünyalarını anlamamıza yardımcı olacak ;

Desene ben bekliyecegim o guzellikleri gorebilmek icin:icon_sorr

Birde fragmanda Hasan Recepi durakta ziyaret ediyor orda ne soyledi onuda merak ettim zahmet olmazsa yazabilirmisiniz:icon_sorr

rain 1907
19-06-08, 23:55
form a girdim girdim çıktım.yorumları okudum ama elim bir türlü yorum yazmaya gitmedi.demiştim ya son 3 bölümdür sadece ağlıyoruz.peride ağlıyor ben ağlıyorum.hele bu bölüm bitirdiler beni :img-cray:

zeynoşuumm hemen senin sorundan başlayım :) hasan recep e; maksadımı aşıyorum ama havva sizi çok seviyor onun yanında olmalısınız falan dedi.recep te evet maksadınızı aştınız dedi :icon_whis

gelelim bölüm yorumuna.ilk şurdan başlamak istiyorum eğer ki havva intihar ettiyse bu benim hiç de hoşlanmadığım bir sona doğru gittiğimizi gösteriyor.inşallah bu intihar ın sonucunda recep havva ya dönmek zorunda kalmaz.

peride son 3 bölümdür yaşamıyor sanki.ameliyat ettiği hastasını bile recep gibi gördüğüne eminim.bu bölümde de gerçekten çok güzel sarhoş oldu :) oturup karşılıklı içesim geldi valla :img-hyste recep e olan aşkını çok güzel anlattı.çay bahçesindeki konuşmaları da çok hoşuma gitti " havva seni seviyor ben de seni seviyorum.bu ikimize de haksızlık " trajik bir durumun en kısa özeti...ama işte recep kimi seviyor ? bunun cevabının direk mutluluğa çıkması gerekirken neden bu kadar acı çekiyorlar ? :img-cray:

13. bölümde bitmesiyle ilgili kafamda çok daha trajik olaylar var ama yazmaya gücüm yetmez.

fragmanı bekleyip görücez.bakalım birileri "beni unutma " diyecek mi ?

kualo
20-06-08, 01:56
form a girdim girdim çıktım.yorumları okudum ama elim bir türlü yorum yazmaya gitmedi.demiştim ya son 3 bölümdür sadece ağlıyoruz.peride ağlıyor ben ağlıyorum.hele bu bölüm bitirdiler beni :img-cray:

zeynoşuumm hemen senin sorundan başlayım :) hasan recep e; maksadımı aşıyorum ama havva sizi çok seviyor onun yanında olmalısınız falan dedi.recep te evet maksadınızı aştınız dedi :icon_whis

gelelim bölüm yorumuna.ilk şurdan başlamak istiyorum eğer ki havva intihar ettiyse bu benim hiç de hoşlanmadığım bir sona doğru gittiğimizi gösteriyor.inşallah bu intihar ın sonucunda recep havva ya dönmek zorunda kalmaz.

peride son 3 bölümdür yaşamıyor sanki.ameliyat ettiği hastasını bile recep gibi gördüğüne eminim.bu bölümde de gerçekten çok güzel sarhoş oldu :) oturup karşılıklı içesim geldi valla :img-hyste recep e olan aşkını çok güzel anlattı.çay bahçesindeki konuşmaları da çok hoşuma gitti " havva seni seviyor ben de seni seviyorum.bu ikimize de haksızlık " trajik bir durumun en kısa özeti...ama işte recep kimi seviyor ? bunun cevabının direk mutluluğa çıkması gerekirken neden bu kadar acı çekiyorlar ? :img-cray:

13. bölümde bitmesiyle ilgili kafamda çok daha trajik olaylar var ama yazmaya gücüm yetmez.

bende diyorum nerde bu yağmur?evet malesef canım dizinin gidişatı pek hayra alamet değil inşalla yanılırız zira dizimizin sürmesini çok istiyoruz hepimiz:good: izleyemediğim yerleri böylece senden öğrenmiş oldum ama 3 bölümdür yerimizde sayıyoruz gibi geliyor bana

aysi
20-06-08, 10:29

Yagmurum canim saol cevapladigin icin demek Hasan oyle dedi :icon_whis onu diyecegine Recep ; Havva seviyorum onu üzmene izin veremem deseydi daha iyi olmazmiydi:img-tomat
Ne yani simdi dizimiz 13. bolumde bitecekmi :img-cray:

Havva intihar etti diye bir de Recep donerse Havvaya bende burdan Recepe iznizle kocaman bir yuhhhh cekmek zorunda kalirim:img-pilot

ya en iyis ben bir anket hazirlayayim olmazmi ama :img-wink:

Şah-Rû
20-06-08, 11:09
Ben yeterince psikopata bağlayamamışım demek. Havva' nın intiharı hiç beklemediğim bi gelişme oldu. Çekirge seksek oynamıyorsa Havva' nın cenazesini kaldırmamız gerekebilir. Fakat "neden" diye sormadan da edemiyorum. Havva çocuklarını kaybetmiş bi anne, dahası yolunu da kaybetmişti yeni yeni buluyor. Tamam üzgün olmakta yıkılmakta haklı ama intihar şart mıydı?
Recep' in Havva ile konuştuğu sahne güzeldi. Ne kadar acı çektiğini daha iyi anlamış bulunduk. Toplum baskısı, erkek adam ağlamaz gibi garip dayatmalar, bi de damarda akan gözükaradeniz kanı Recep' in acısının derinliğinin muamma olmasına neden olmuş.
Oğuz karakteri için İsmail Hacıoğlu röportajında, belli bir yere bağlanamayan aklına estiği gibi yaşayan biri, geldiği gibi sessizce gidecek demişti. Bıraktığı şekilde bulamadığı şeylerden biri de evlenip çocuk sahibi olmuş esmer hatun sanırım. Kalıcı olsaydı keşke, Oğul ile keyifli maceralara imza atabilirlerdi.
Asuman teyzemizin bakışlarına bayılıyorum, gözünü bile kırpmadan dik dik bakması yok mu, kadın sadece gözüyle cinayet işleyebilir.:img-wink:
Aygül ile Murat pek bi şirinler düğünlerini görebilecek miyiz acaba?
Dizinin bittiği yer soru işaretleri ile dolu. Recep' e nolacak? Havva kurtulacak mı? Peride bu gelişmelerden sonra tamamen Recep' ten uzaklaşır mı? Ha bi de Şerife' nin kocasının böyle olduğunu bilmiyorduk Selo bizzat duruma el koyacak mı? Kim kime "Beni Unutma" diyecek merakla bekliyoruz efenim.

selin90
20-06-08, 16:17
Yeni Bölüm fragmanı koliba'nın sitesine eklenmiş.(Yine) pek iç açıcı değil.Galiba Recep Havva'ya geri dönmek zorunda kalıyo (fragmanın sondan bir önceki sahnesinden ben öyle anladım :(

1POYRAZ
20-06-08, 21:50
Yeni Bölüm fragmanı koliba'nın sitesine eklenmiş.(Yine) pek iç açıcı değil.Galiba Recep Havva'ya geri dönmek zorunda kalıyo (fragmanın sondan bir önceki sahnesinden ben öyle anladım :(

umarım yanlış anlamışssındır.recep havvaya bu intihar olayından sonra dönerse havva mutlu olacakmı acaba.tehdit gibi bişey bu.zaten son bölüm sezon finali gibi bitti merak içinde,havva intihar ettimi ettide öldümü ki,recep in boğazına bıçak dayandı bişey oldumu.merak içinde kalmıştım.finale gidiyorsak da inanasım gelmiyor.böyle bir dizi onca saçma dizi içinde bitmemeli.

tikkat tikkat fragmandan sorumlu yağmurcum.ayrıntılı fragman yorumu isteniyor.duyurulur.

kualo
20-06-08, 22:18
umarım yanlış anlamışssındır.recep havvaya bu intihar olayından sonra dönerse havva mutlu olacakmı acaba.tehdit gibi bişey bu.zaten son bölüm sezon finali gibi bitti merak içinde,havva intihar ettimi ettide öldümü ki,recep in boğazına bıçak dayandı bişey oldumu.merak içinde kalmıştım.finale gidiyorsak da inanasım gelmiyor.böyle bir dizi onca saçma dizi içinde bitmemeli.

tikkat tikkat fragmandan sorumlu yağmurcum.ayrıntılı fragman yorumu isteniyor.duyurulur.

böyle saçmalıkmı olur allah aşkına yağmur bizi iyice aydınlatır bu kouyla ilgili,havvanınki de iş okadar olay yaşa intihar etme şimdi intihara kalkış :icon_sorr

Freddy
21-06-08, 00:39
12. bölümden biraz biraz bişiler

http://img241.imageshack.us/img241/3518/lv23bmpxq7.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=lv23bmpxq7.jpg) http://img95.imageshack.us/img95/7271/lv24bmpye5.th.jpg (http://img95.imageshack.us/my.php?image=lv24bmpye5.jpg) http://img295.imageshack.us/img295/5575/lv27bmpod4.th.jpg (http://img295.imageshack.us/my.php?image=lv27bmpod4.jpg) http://img80.imageshack.us/img80/3751/lv28bmpps9.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=lv28bmpps9.jpg)

http://img178.imageshack.us/img178/2506/lv30bmpdy4.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=lv30bmpdy4.jpg) http://img168.imageshack.us/img168/9882/lv31bmpzz8.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=lv31bmpzz8.jpg) http://img241.imageshack.us/img241/47/lv32bmpja6.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=lv32bmpja6.jpg) http://img95.imageshack.us/img95/2217/lv33bmpyv6.th.jpg (http://img95.imageshack.us/my.php?image=lv33bmpyv6.jpg)

http://img205.imageshack.us/img205/5087/lv35bmpqr9.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=lv35bmpqr9.jpg) http://img440.imageshack.us/img440/6797/lv36bmpqy0.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=lv36bmpqy0.jpg) http://img178.imageshack.us/img178/6632/lv16bmpmt0.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=lv16bmpmt0.jpg)

rain 1907
21-06-08, 17:19
üzülerek yorumluyorum ki ;evet ! sanırım recep havva ya dönmek zorunda kalacak.Çünkü Peride böyle istiyor. receple havva konuşurken havva recep e seni seviyorum diyor.peride de o sırada onları dinliyor.sanırım bu ayrılık kararını da oracıkta veriyor !

fragmanın sonlarında receple havva gene buluşmuşlar.bu buluşmanın anlamı ne bilmiyorum ama peride geliyor o sırada ve buraya hiç gelmemeliydim diyor.

kafaları karıştıran bir fragman ama tek anladığım hüzünlü bir son bizi bekliyor ...

rain 1907
21-06-08, 17:21
BENİ UNUTMA - 13. bölüm
Yayın - 26.06.2008

Recep boğazına bıçak dayayarak kendini soymak isteyen adamdan kurtulur. Peride gördüğü kabustan soluk soluğa uyanır. Recep’i arar. Havva’nın iyi olup olmadığını sorar. Recep bu soruya anlam veremese de Peride’nin dediğini yapıp Havva’yı arar. Ancak Havva içtiği ilaçların etkisiyle kendinden geçmiştir bile. Recep’in aramasıyla uyanan Cennet, kızının ne yaptığını anladığında geç kalmış olmaktan korkmaktadır. Havva’nın intihar girişimi Peride’ye bu sefer geri dönüşü olmayan bir karar aldırır. Artık Recep’le birlikte gelecekleri asla olmayacaktır. Recep çaresiz bu kararı kabullenir. Havva’yı da alıp memleketlerine dönmeye Peride’yi unutmaya karar verir. Ancak ikisinin de hesaba katmadıkları bir karşılaşma belki de kaderlerini değiştirecektir.

rain 1907
21-06-08, 17:23
yaptığım yorumdan sonra özeti gördüm ekledim ve eski yorumumu unutmanızı istiyorum :img-hyste sanırım hiç te kötü bir son olmayacak.zira özet bize kıyak geçmiş gibi :happy0064 ummadıkları karşılaşma derken peridenin o son baskınından bahsediyorlar sanırım :) belki de havva aşıkların arasına girilmeyeceğini anlamıştır.:img-wink:

rain 1907
21-06-08, 18:36
muratla aygül ün düğünleri bu bölüm yapılıyor sanırım.peride nin de buraya gelmemeliydim dediği yer düğün :img-wink:
hala daha final mi değil mi bir bilgimiz yok.ama bölüm sonunda herşeyi anlıycaz.beklemek zor :img-blush

forgetmenot
22-06-08, 08:49
sanırım hiç te kötü bir son olmayacak.zira özet bize kıyak geçmiş gibi :happy0064 ummadıkları karşılaşma derken peridenin o son baskınından bahsediyorlar sanırım :) belki de havva aşıkların arasına girilmeyeceğini anlamıştır.:img-wink:

İyimser gördüm sizi.Söz konusu Perihan Mağden olunca, hiç olumlu cümle çıkmaz yazılarından ama hadi hayırlısı.Mutlu değil de oraya da buraya da çekilecek,belirsiz bir son çekmiş olabilirler.Bölümler boyu içimizi hüzünle kıyım kıyım ettikten sonra bize yapabilecekleri en büyük kıyak bu olur gibime geliyor.Fragmandaki Havva'nın sevgi yalvarışları da bir başka katlanılmaz sahne.Gururlu olmalı aşk.Birisini fiziken yanında tutabilirsin ama ya kalben?
*Bir de şu durum var.Havva'nın anne babası(bilhassa annesi) karadenizli oldukları için doğal olarak o yöre insanı gibi konuşuyor.Havva tamam yıllardır hastaydı,sessizdi ama konuşmaya bir başladı,kusursuz İstanbul ağzı,muhteşem diksiyon vs.Kocası ilkokul mezunu,muhtemelen kendi de o seviyede bir eğitime sahiptir.Yani bu durum birazcık mantık hatası olmuyor mu?

rain 1907
22-06-08, 10:37
evet bir mantık hatası oluyor hakikaten ama ben hiç dikkat etmemiştim açıkcası.ta ki sen söyleyene kadar :) zaten dizinin sonuna gelmişiz be canım boşver o kadarcık mantık hatası reyting 1. si dizide de olur :)

ben iyimser olmak istiyorum.başka türlüsüne dilim varmıyor.:img-blush recep zorla havvaya dönerse affetmeyeceğim çok insan var :) :img-blush

kualo
22-06-08, 18:39
özete bak nasıl özet bu:icon_sorr ama sondaki karşılaşma olayı umudumu arttırdı da neden hep üzülüyoruz hem böyle azar azar mutluluk görüyoruz anlamadım tamam bıçak sırtı bir mevzu ama birazda bize acısalar dizimizde mutluluk aşk istiyoruz peride ve recep aşkı bunu bize çok görmeyin hem belki bu hafta son bölüm olacak :img-cray:ama inşalla olmaz olmasın ne olur allahım ya

Şah-Rû
23-06-08, 15:26
forget ya Recep' in diksiyonuna ne diyorsun? Havva ana ile Reha babanın sevimli aksanlarını duydukça hep aklıma takılıyordu. Recep' in ne zamandır İstanbul da olduğunu sorup durmamdaki bir sebepte buydu. Aklıma takılan bir diğer konu da Havva' nın gelinliği. Çocuklar 7-8 yaşlarındaydı + 5 yıl o olayın üstüne geçmiş. Özetle tabi ki Karadenizde moda geriden takip ediliyor diye bişiy yokta, 15 sene önce İstanbulda da straplez gelinliklerin moda olduğunu hatırlamıyorum, keza photoshopta öyle.
Nazar boncukları diyorum ben bunlara.
Peride ve Recep isteselerde kopamazlar birbirlerinden. Yaşanmışlığı silmek zordur. Tıpkı Havva ile yaşadıkları o faciayı silemeyecekleri gibi.
Aygül ile Murat' ın düğünü belediye parkında mı yapılıyor? Sahildeki çaybahçelerinden biridir diye iyimser bi tahmin yapmak istiyorum. Benim bu düğün bişeyleri tetikleyecek tahminim tutacak mı nedir? Belki de Havva artık onarılacak bir sevginin kalmadığını anlar ve "Beni Unutma" diyen taraf olur.
Özet ve bölüm fotoları için teşekkürler.
Bu arada final ya da sezon finali gibi bir bilgi verilmedi di mi?

rain 1907
24-06-08, 10:54
malesef nesli ya hiçbir şey bilmiyoruz :icon_sorr ama fragmandan bana finalmiş gibi geldi :img-cray:

kualo
24-06-08, 12:38
malesef nesli ya hiçbir şey bilmiyoruz :icon_sorr ama fragmandan bana finalmiş gibi geldi :img-cray:

valla inşalla final değildir içimde umut var final olmadığına dair :)) en azından final açıklaması gelmedi bununla da mutlu olabiliriz son 2 gün poliyannacılık oldu b:img-hysteu ama

rain 1907
24-06-08, 22:08
http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/22%20(Medium).jpg&Width=640&Height=480

http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/21%20(Medium).jpg&Width=640&Height=480

http://www.kolibafilm.com/send_binary.asp?Path=galeri/20%20(Medium).jpg&Width=640&Height=480

selin90
25-06-08, 17:36
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama yarın akşamki bölüm Final bölümü TRT'nin altyazı gibi dizi reklamları varya orda gördüm "final" yazıyordu :( :( Of ya Offff :icon_sorr

forgetmenot
25-06-08, 17:51
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama yarın akşamki bölüm Final bölümü TRT'nin altyazı gibi dizi reklamları varya orda gördüm "final" yazıyordu :( :( Of ya Offff :icon_sorr
Olsun,az olsun,öz olsun,özgün olsun.Ne sakız gibi uzatılan,içi boşalmış,kıymetini yitirmiş diziler geldi geçti bu ekranlardan.Hani şarkıda dediği gibi 'Yeterki onursuz olmasın aşk' Peride'yle Recep biraraya gelemeseler,aynı sabaha uyanamasalar bile birbirlerine duydukları hisler çok değerli.Birbirlerine hiç rastlayamayabilirlerdi.(Görüldüğü gibi final bölümünde olabilecek her türlü olumsuzluğa karşı kendimi manen alıştırma temrinleri yapmaktayım.Eee ne yaparsın tecrübeli TV seyircisi kolay olunmuyor.:img-pilot)

rain 1907
25-06-08, 18:06
her seferinde olduğu gibi gene canım yanıyor işte :( bir daha izlemiycem dediğim halde kaçıncı kez sözümden döndüğüm dizi bu hatırlamıyorum her seferinde biteceğini bile bile izliyorum.sonunda da böyle kocaman bir hiç kalıyor.daha 13. bölüm.tadında bitirdiler bile diyemeyeceğimiz kadar yeni bir dizi.Türkiye ye fazla zaten böyle diziler.yok ki içinde bir entirika dizi tutsun.değerli oyuncu varmış kimin umurunda.aldat kocanı kardeşinin kocasıyla sonra git hamile kal,çocuğu başkasına kakala...vs bunlar olacak.yoksa olmuyor.masum aşk bize göre değil.

inşallah gönüllerimizdeki final olur.biraz olsun içim rahat elveda derim.:img-cray:

kualo
25-06-08, 20:19
her seferinde olduğu gibi gene canım yanıyor işte :( bir daha izlemiycem dediğim halde kaçıncı kez sözümden döndüğüm dizi bu hatırlamıyorum her seferinde biteceğini bile bile izliyorum.sonunda da böyle kocaman bir hiç kalıyor.daha 13. bölüm.tadında bitirdiler bile diyemeyeceğimiz kadar yeni bir dizi.Türkiye ye fazla zaten böyle diziler.yok ki içinde bir entirika dizi tutsun.değerli oyuncu varmış kimin umurunda.aldat kocanı kardeşinin kocasıyla sonra git hamile kal,çocuğu başkasına kakala...vs bunlar olacak.yoksa olmuyor.masum aşk bize göre değil.

inşallah gönüllerimizdeki final olur.biraz olsun içim rahat elveda derim.:img-cray:

bak bu ne şimdi maç öncesi olacak iş mi? demek bitiyo ne zaman başladı da bitiyor anlamadım anlamayacağımda aynen sana katılıyorum yağmur biteceğini sürmeyeceğini bile bile izledik yine de çok bağlanmamaya çalıştım çünkü biliyorsunuz geçen seneki hezimeti:icon_sorr

hiç değilse adam gibi bi mutlu sonu hakediyoruz diyorum ama genelde bunu bile yapmıyolar hatta final gibi de olmuyo dizinin sonu

kaliteli oyuncular muhteşem performanslar harika öykü ağalık ,kimkiminle beraber belli olmayan dallas vari diziler varken rağbet görmüyor bu kafada oldukça görmez de zaten ben izleyici olarak bukadar delirirken bir Zuhal olcay bir Uğur polat buna nasıl dayanıyor anlayamıyorum diyorum ki sizler çok sabırlı insanlarsınız okadar ki pes etmiyor inatla muhteşem şekilde mesleğinizi yürütmeye devam ediyorsunuz

iyi ki tiyatrolar var ve bu Hakkı Ergök ,Zuhal Olcay ,Uğur Polat,Bülent Emin Yarar gibi muhteşem sanatçılarımızı buralarda gözlerindeki muhteşem sanat aşkıyla sergiledikleri performansları izliyor izledikçe hayranlığım sevgim artıyor

yazsam daha da yazacam ama ne demek istediğimi bariz olarak ifade ettiğimi düşünüyorum zaten takıldığım 3-4 başlıktan biri olan bu sayfamızda artık olmayacak ama kaliteli yapımların ve oyuncuların hakettiği değere kavuşmasını diliyor onlara hep destek sonuna kadar destek diyorum

aylaayla
26-06-08, 00:19
Kualo, yazdıklarına katılmamak elde değil.
Geçen sene Geniş Zamanlar'ın pat diye yayından kaldırılmasından sonra startv'ye ait hiç bir yapımı izlememeye karar verdim. Bu dizi TRT'deydi ama yeterince reklamı yapılmadı, uzun sürmeyeceğini tahmin etmiştim. Düzenli takip edemedim ama Zuhal Olcay'ın hatırına biraz izledim. Kadro gayet iyi, oyunculuk kalitesi en üst mertebede. Bu dizi işleri biraz şans işi aslında. Oyuncular ne kadar iyi olsalar da, senaryo, kanal, yapımcı firma, yayın politikası v.s. bir sürü etken var.

İyi ki tiyatrolar ve gerçek oyuncular var.

Şah-Rû
26-06-08, 15:18
Şimdi temennim 13. bölümün final bölümü olarak yazılıp çekilmiş olması. Yoksa, devam edeceği düşünülerek çekilen normal bir bölümse dizi ortasından carttt diye kesilmiş olacak. Bizde bu hikayenin sonunu merak edip duracağız.
Hiç bir rotaya uymayan sularda gezinip duran bir hayalet gemim daha olsun istemiyorum. Kafamızda devam ettireceğimiz hikayelere bir yenisi daha eklensin istemiyorum. İyi kötü konu bir yere bağlansın ki az ama öz bir diziyi sağ salim limana ulaştırmış olalım.

lostsoul
26-06-08, 20:19
ben burdayım:img-wink:

düpedüz final yazıyor yahu sezon finali deil yani:icon_sorr

zaten ismail hacıoğlunun çıkmasından belliydi.. vazgeçtiler bitirme kararı verdiler.. ki o girdiğinde devam etmeyi düşünüyorlardı bence..

ya şimdi ben peridenin rüya görmesine ifrit oldum.. biraz daha gerçekçilik beklerdim..
ne yani annesi görse bu durum daha az mı dramatik olurdu..
yada peride daha az sorumlu hissederdi kendini..

tam hissettiğim gibi..
beni unutma diyen peride oldu:img-cray::img-cray:

lostsoul
26-06-08, 20:38
şarkı bugün çoşmuş..
zuhal olcay final diye mi yeniden yorumlamış gibi geldi bana.. düzenleme farklı geldi.. bi başka vokal felam duydum..
daha bi sevdim şarkıyı..

peride beni unutma dedi ama kendi unutmaya yeminli gibi:img-beee:
kemençeyi denize nasılda attı öle:img-cray:

ya recebe de yazıkalr olsu.. nasıl hemende kürkçü tükanına döndü öle..
yahu bi savaş ver bi mücadele ettiğini görelim.. bu mudur yani:hıh

arzu-başak
26-06-08, 21:05
Bütün bir bölüm boyunca ağladım,en çok perideye ağladım...başka bir kadın oyuncu daha yok bu kadar güzel ağlayan..zuhal olcay harika...
Recebede çok üzüldüm...havva nasıl dayanabiliyor sevdiği adam başkasını seviyor ama onun umrunda değil yeterki recep yanında olsun...
Bu bölüm perideye çok üzüldüm..içim acıdı:img-cray:..
ben recebin mücadele etmediğini düşünmüyorum...bazı durumlar vardır ki birşey yapamazsın recepte öyle bir durumdaydı...
Bu ne şimdi oğul evi terk edip ananesine gitti...düğün yarım kaldı...havva,recep,peride karşı karşıya...bir final bile çekmemişler...haksızlık bu...neden böyle oluyor anlamıyorum..birsürü saçma sapan diziler var tv de...
canım çok sıkıldı...
size iyi sohbetlerbye

lostsoul
26-06-08, 21:11
yahu diziyi yeniden çekmiycekler ne demeye izlyenleri böyle karın ağrısıyla bırakıp sözde virgül koyuyolar..

recep alem.. perideyi görmese peşinden gideceği yok yani..
gıcık oldum recebe:img-beee:
havvaya da gıcık oldum.. ne bu recep şöle recep böle mıymıylığı..
bırak yahu adam bi nefes alsın..

kualo
26-06-08, 21:16
yine aynı hüsran böyle final mi olur hangi bi konuya değinsem ki herşey ortada belli ki dizi devam edecek diye çekilmiş bi bölüm ve Trt sana güvenmiştim sen bari yapmasaydın madem öyle bundan sonra bizimi bu dizileri cbce veya tnt yayınlasın onlar türkçe dizi yayınlamıyor ama bizim için yapmalarını umuyorum olmadı fox bbc cbc kanalları da olur he rne kadar bu kanallar bizim kanallarımız olmasa da onlar bile bizim kanalllardan daha çok sahip çıkarlar

peridenin ağlaması zaten bunalttı beni hep ağlayacakmıyız biz izleyici olarak ? alsınlar yaprak dökümünü,sılayı,kavak yellerini ,bez bebeki,hepsi 1i ,binbirgece ve versiyonlarını başlarına çalsınlar reyting cihazları patlasın inşala

herşey reytingse nasıl geniş zamanlar kaldırıldı anladıysam arap olayım kızmayım diyorum ama bu kadarda olmaz final bile göremiyoruz türkiye almanya maçı gibi çifte standart görmekten bıktım artık kanallar maçtaki yan hakemi andırıyor

zaten sanatçılarımız hakettiği değeri görmüyo ki oynadığı diziler ilgi görsün bırakın allah aşkına resmen çıldırdım bu zihniyet bu yayın politikası yerin dibine girsin inşalla açarım tnt mi cnbce mi lost,prison break,hereos ,monk,seinfeld,fraiser gibi dizileri izlerim oh ya ne çekecem işkence :img-swoon

lostsoul
26-06-08, 21:17
bu dizi ilgiinç bi diziydi..
mükemmel üç oyuncuyu birarada bulmuşken çok daha fazlası olmalıydı..
müziği çok güeldi..
bazı replikler vardı ki harikaydı..
gelgör ki yan kadro taam bi felaketti..
hiç ısınamadım hikayelerine..
filmin bazı anları eşsizken bazı anları tam çömez işiydi.. nası bi karma olmuş anlamak mümkün deil.. iki farklı ekip hazırlamış gibi..
misal şu amca yeğen olayları hiç kaydadeğer bi yanı yoktu..
ama bi yanda peride oğlua demz mi aşk herkes için.. duruma ancak bu kadar kısa net peridevari açıklama getirilebilirdi..

rain 1907
26-06-08, 21:38
"bir dizi daha yaşandı ve bitti,küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle...

bi çok diziye bağlandım ama hiçbirinde böyle ağlamadım.gene sonunu sen yaz tarzı bir bitişle karşılaştım.Bu dizi bu kadro hiç değilse adam gibi bir finali hakediyordu.Ne oldu yani şimdi ? böyle bırakınca uzadı mı boyunuz bir karış.final çekseniz ne olurdu.paracıklarınız mı giderdi.yoksa değmez deyip zahmete mi girmediniz ?Çok kızgınım,üzgünüm ve karışığım.en iyisi mi ben kendi finalimi gene kendim yazıyım,nasılsa alıştım artık.

Peride " beni unutma " dedi.hem de öyle bir dedi ki ben bir ömür boyu perideyi unutmıycam.Recepten ayrılırken,bir gün boyunca ağlarken,içine düştüğü durumu hem kendi yaşayıp hem bize yaşatırken dizinin kahramanı Zuhal Olcay oldu :good: Peride artık hayattan biri bence.benim bir peridem var artık.

Recep sevdiği kadını dinleyen,o nasıl mutlu olacaksa öyle yapmayı tercih eden adamı oynadı bu bölüm.Mutlu mu oldu ? hayır.havva ya döndü de tüm sorunlar halloldu mu,her şeye sünger çekip havvayı sevebildi mi ya da sevebilecek mi ? hayır hayır hayır.Havva recep in bedenini yanında tuttu sadece.aklıyla kalbi hala peride de.

belli ki bizden bir final yazmamız istenmiş.ee yazalım öyleyse.işte benim finalim :
Recep peridenin dediğini yaptı,havvaya döndü.ama bir tarafı da hadi peride gel vazgeç çek al beni buradan diyordu.peride ne yaptı.aklı recep karısına dönmeli derken kalbi sen ne yaptın hadi bu işi geri döndür diyordu.Recep perideyi görmemesi gerektiğini biliyordu eğer görürse...ta ki düğünde karşılaşana kadar.Bu dizinin sonu recep & havva olamaz.eğer öyle olsaydı eğer ki recep havvayla kalmakta kararlı olsaydı peridenin peşinden koşmazdı.Onu gördü son bir çaba verdi ama olmadı.kendini gene peridenin yanında buldu.bu dizi PERİDE & RECEP aşkıyla son buldu.başka bir final i düşünmek istemiyorum.

rain 1907
26-06-08, 21:52
oğul un verdiği tepki,işi evi terketmelere kadar götürmesi son derece yersiz bir davranış.biz peridenin oğlunu yetiştirme tarzıyla övünürken,oğul un anneannesinin karakterinden bir farkı olmadığını gördük.annesinin ne halde olduğunu kendi gördü ben ondan sıcacık bir sarılma beklerdim bir iki teselli sözcüğü beklerdim ama oğul klasik bir hareketle evi terketti.neden ? annesi aşık oldu hem de bir taksiciye.

selo en mutlusu bu bölümün sanırım.şerifeyi sonunda ayarladı :) gerçi net birşey olmadı ama ne de olsa bu benim finalim :img-hyste

aslında kafamı kurcalayan birşey de var final çekilmedi diyoruz ama neden o zaman peride " beni unutma " dedi ? eğer ki bu bilerek çekilmiş bir finalse o nasıl bir sondu ? alın size üçgenin somut hali hadi tutun neresinden tutarsanız gibi bir karede dondu dizi.ben yazsam çok daha başarılısını yapardım heralde.Özenmek lazım işte.istemek lazım.

Zuhal Olcay a,Uğur Polat a,Tilbe Saran a ve diğer tüm ekibe sonsuz teşekkürler.bu diziyi bu kadar çabuk harcayan herkese de dünya dolsu sitemler.

ehlocan
26-06-08, 21:55
O kadar çok havada konu varki çok bariz final bölümü çekmedikleri...

Elif Nihat ne olacak ?
Oğul ve Peride nasıl barışacak ?
Şerife ne olacak?

En önemlisi Havva bu durumda yinede Recep yanımda olsunda ne olursa olsunmu diyecek ?

Zuhal Olcay nasıl güzel ağladı oyle :img-cray::img-cray::img-cray:

13 bölümle final yapması değil bu şekilde bitmesi zoruma gidiyor...Şah_Ru'cuğum bir gemimiz daha bilinmeyen sulara yelken açtı geçmiş ola hepimize :(

deryadil
26-06-08, 22:28
N'oldu ya. Ben bu işten bir şey anlamadım. Yukarıda final yazıyor, ama hiç de final olmuş gibi değil. Ne kadar ayıp böyle bıraktılarsa artık olmaz diyorum. TRT de dizi diye izlemeye başlamıştım. Uğur Polat'ı Zuhal Olcay'ı izleyemeyeceğiz mi şimdi. İnanamıyorum ya:img-cray::img-cray:Benim gibi az reytingleri dizilerin izleyicisi olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Bir başka dizide görüşmek umuduylabyebye

kualo
26-06-08, 23:59
kızgınlığımı bir nebze olsun atmış olarak geri döndüm

bize güzel 13 hafta yaşatan Zuhal Olcay ve Uğur Polat 'a ve ekibe teşekkürlerimi sunarım gerçektende peride rolüyle bu akşam hepimizi ağlatan zuhal hanımın yeri apayrı

ve ne oğulun ne de asumanın davranışlarını tasvib etmediğimi söylemek istiyorum

olan hep aşka sevenlere ve kahramanlarımıza oluyor işte bunu hazmatemet istemiyorum ve bende kalbimde diziyi peride ve recep beraber bir hayata yelken açtıklarını düşünürek noktalıyorum.

burda sizlerle sohbet de oldukça güzeldi hernekadar katılım az olsa da

inşalla yeni ve uzun soluklu başka bir zuhal hanımlı aşk kokan bir türk dizisinde daha buluşuruz

sevgiler

ayşegül

aysi
27-06-08, 01:03
Dün geceden beri hasta yatagimda ancak simdi kalkabildim. Ve geldim neler olmus bize bir finali bile cok gordukler :img-cray::img-cray:
Yeniden bir dizimi rating canavarina ve doyumsuz kanallara kaptirdim:img-cray: ne yapacagim bundan sonra sacma sapan kim eli kim cepinde yapimlarimi izliyeyim.Bu kadar duygu yukle bir yapim anlamiyorumki neden rating almiyor.Halkimiz hep zenginlikmi izlemek istiyor.:icon_sorr

ofya offfffffff:img-cray:

Şah-Rû
27-06-08, 10:21
Final değil al sana bir kaya nereye dayarsan daya bölümü oldu bu. Yani Trt bir bölüm daha müsaade etse, final olarak yazılmış bir final bölümü çekilse nolurdu sanki.
ehlocan' ın yaktım gemilerimi, dönüş yok artık geri, tak etti canıma bu maskeli balo, bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri be yav.
Peride' nin sahilde Recep ile konuştuğu ve "beni unutma olur mu" sözleriyle noktaladığı sahne çok güzeldi. Aslında arkadaşın biri dolanamıyorken Uğur Polat' ın oradaki "bana bunu yapma" deyişini kurcalamak istiyorum ama hadi neyse.:img-wink:
Herşey havada kaldı, hadi kendi aklımdan bir son yazayım da hangi biriyle uğraşayım? Bari bi kaç mevzuyu bağlayabilselerdi.
Oğul' un anneannesine çektiğini görmek üzücü oldu. Hiç mi Peride' nin kanını almamış bu çocuk.
Nihat yediği dayak ile kaldı. Keşke bu mevzu örnek teşkil edecek şekilde bağlansaydı, bey amca sevenlerin arasına girilmez.
Recep tamamen kendini bıraktı. Resmen yaşamaktan vazgeçti. Havva bu duruma ne kadar katlanabilecekti ki. O yüzden son sahnede bi umut doğdu bir an içime. Dedim ki işte şimdi Havva bu bakışları görecek ve bu işin olmayacağını anlayacak. Ve gelip Recep' in elinden Peride' nin kolundan tutup, "Enkazın üstüne mutluluk kurulmuyormuş, anlamak için zamana ihtiyacım vardı. Güzel günler kadar büyük acılar da yaşadık ama hepsi buraya kadar. Ben toprağıma denizime dönüyorum. Sen bari yakaladığın mutluluğu kaçırma ama beni de unutma olur mu" ya da bunu benden daha iyi yazacak bir senaristin yazdığı bir kaç cümleyi söyleyip arkasını dönüp gidecek ve final olacak diye bekledim. Belki de böyle kabul etmeliyim, gemiye böyle bi rota vermeliyim ki, öyle başıboş dolanmasın sularda.

deryadil
27-06-08, 11:51
Final değil al sana bir kaya nereye dayarsan daya bölümü oldu bu. Yani Trt bir bölüm daha müsaade etse, final olarak yazılmış bir final bölümü çekilse nolurdu sanki.

:img-hyste:img-hysteGülerim ağlanacak halimize ama bu kaya benzetmen pek hoştu doğrusu. Ben de madem bi son yapmadılar kafama göre son yazdım. Burada biraz senaristlerimizin esin kaynağı olan Gillmorr girls müydü neydi o diziden alıntılar yaptım. Oğul en sonunda anlayacak herşeyi ve annesine dönecek. Bu arada tebi Recep ilen Peride de kavuşacak, nasıl mı?

Recep sevdiği kadını dinleyen,o nasıl mutlu olacaksa öyle yapmayı tercih eden adamı oynadı bu bölüm.Mutlu mu oldu ? hayır.havva ya döndü de tüm sorunlar halloldu mu,her şeye sünger çekip havvayı sevebildi mi ya da sevebilecek mi ? hayır hayır hayır.Havva recep in bedenini yanında tuttu sadece.aklıyla kalbi hala peride de.

Tıpkı Şah_Ru ve de Rain arkadaşımızın dilediği gibi Havva İrecebimin gönlünün hala Peride'de olduğunu anlayacak ve bir süre sonra salıverecek garibimi. Bu faziletli davranış elbetteki Hasan'ı daha da bir cesaretlendirecek ve de yavaş yavaş Havva'nın gönlüne girecek. Gözelim Tilbe Saran'ımız da mutlu olicek. Açıkta kalan diğer doktor arkideş de başının çağresine baksın artık. Hepsini ben everecek değilim ya:img-hyste:img-hyste

Bütün şakalar bir yana ben Uğur Polat, Tilbe Saran, Zuhal Olcay başta olmak üzere pek çok değerli oyunucunun rol aldığı, sadece onları evlerimizde görmekten bile büyük keyif aldığım bu dizinin bittiğine inanamıyorum. Arka arkaya iki darbe yedim. Türk-Alman maçında sonun böyle olmasını sindiremezken, şimdi de bu dizinin final bölümünün böyle olması beni çok üzdü. Ah ah bu güzel insanları kimbilir bir daha ne zaman izleriz umarım küsmezler ekrana.:img-cray:

Fettan
27-06-08, 11:56
neydi şimdi bu reyting için boyle olduysa daha evvel kaldırsalardı yayından..Final deyip onlarca soru ile bizi başbaşa bırakmaya ne hakları var :hıh

Oğul'a ne oldu oyle anlayan varmı...Yarın bir gün o çok güvendiği anneanneside kantincinin kızıyla ne işin olur senin derse Gizem'i bırakıp gidecekmi :img-tomat:img-tomat

Havva Hasan'ın kızıyla konuşurken pek mantıklı konuştu bazen anne babalar yanlış kararlar verir diye o kadar mantıklı kounşabilen biri bu kadar kör nasıl oluyor:icon_whis çok bencilce davrandı diğer hatunlarda destekledi.O gelinlik diktikleri sahnede uyuz oldum hepsine...

O gelinle damat neden birden bire coştu ne zaman bu kadar vazgeçilmezi oldu peride onlar için ama niyet belli peride gelsin Havva ile Recep'i görsün :img-tomat:img-tomat

Her yayından kaldırılan dizisi sonrası umutsuzluğa kapılan bir Uğur Polat izleyicisi olarak kendisini büyülü cadılı bir dizide izlemek istiyorum..Nasıl olsa yayından kalkma riski yok.Nasıl olsa yıldızlar her yerde parlıyor

deryadil
27-06-08, 12:06
Her yayından kaldırılan dizisi sonrası umutsuzluğa kapılan bir Uğur Polat izleyicisi olarak kendisini büyülü cadılı bir dizide izlemek istiyorum..Nasıl olsa yayından kalkma riski yok.Nasıl olsa yıldızlar her yerde parlıyor

Çok haklısın arkadaşım da biraz düşünüce ne Uğur Polat öyle dizide oynar, ne de biz seyredebiliriz. Ben mesela Yetkin Dikinciler'i de pek beğenirim ama ne Kara Elmas'ı (ki orada bayıldıım ebru özkan la oynuyodu) , ne de Eşref saatini izleyebildim. Ne bileyim olmuyor işte. Umarım Uğur Polat'ı daha iyi bir projede izleriz. Mesela güzel olmaz mıydı madem herşeyin klasiklerden adaptasyonu yapılıyor, kendisini uğultulu tepelerin günümüze uyarlanmış halinde izlesek.Umarım olur böyle şeyler.:img-wink:

deryadil
27-06-08, 13:50
30 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 1,30 13,00
31 COCUKLAR DUYMASIN (TKR) [NET] ATV 1,30 12,10
32 MAC SONU GORUNTULER. ATV 1,30 6,20
33 CARKIFELEK (FINAL) [NET] K1 1,30 5,80
34 YOL ARKADASIM (TKR) [NET] KAND 1,20 14,10
35 BEZ BEBEK (TKR)-SABAH [NET] FOX 1,20 12,00
36 SEVIMLI KAHRAMANLAR (OGLE) KAND 1,20 11,90
37 BENI UNUTMA [NET] TRT1 1,20 4,80
38 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 1,20 4,70
39 PULSAR (TKR) [NET] STAR 1,20 4,50
40 DERYALI GUNLER [NET] SHOW 1,10 10,30
41 GUNDEM FOX 1,10 9,10
42 GUN ORTASI HABERLERI STAR 1,10 9,00
43 ESRA EROL''LA IZDIVAC [NET] STAR 1,10 8,20
44 UZMAN (Y.S) [NET] K1 1,10 3,90
45 OBJEKTIF [NET] FOX 1,00 9,70
46 ESRA EROL''LA IZDIVAC (TANISMA) [NET] STAR 1,00 8,90
47 GUN ARASI HABERLERI KAND 1,00 8,40
48 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 1,00 5,30

Bu da ab grubundaki reytingimiz. Neden bu kadar düşük, bence yeterince tanıtımı olmadı dizinin. Bir de trt nin genel bir reyting düşüklüğü var, ondan da etkilendi. Hala üzgünüm.:img-cray:

Şah-Rû
27-06-08, 15:00
O gelinle damat neden birden bire coştu ne zaman bu kadar vazgeçilmezi oldu peride onlar için ama niyet belli peride gelsin Havva ile Recep'i görsün :img-tomat:img-tomat

Bende şaşırdım, Nihat' ın düğünü olsa neyse. Kaç yıllık hocası nihayetinde ama Murat daha işe gireli ne kadar oldu ki düğünden kaçıp Peride' nin kapısına dayanıyorlar. Peride' nin gelişi Nihat' ın ısrarları sonucu olsaydı hatta birlikte gelselerdi daha mantıklı olurdu.

Fettan fettan konuşma be yav:img-wink:, Uğur Polat büyülü cadılı dizide oynasın tv ye küserim o an. Varsın bilinmez sularda yüzen gemilerimiz çoğalsın, birilerinin bildiği yoldan şaşmadığını görmekte yeter bana.

rain 1907
27-06