schattenspiel
22-02-08, 10:52
Beni Unutma dizisi yakında TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak...
Dizide Türk sinemasının güçlü ve başarılı isimleri bir araya geliyor...
Dizide Türk sinemasının güçlü ve başarılı isimleri bir araya geliyor...
|
Tüm Versiyonu Göster : Beni Unutma (TRT 1) schattenspiel 22-02-08, 10:52 Beni Unutma dizisi yakında TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak... Dizide Türk sinemasının güçlü ve başarılı isimleri bir araya geliyor... altintop 22-02-08, 13:51 Yapimci : KOLIBA FILM Oyuncular : Uğur Polat , Zuhal Olcay Yakinda Trt 1'de ... http://i260.photobucket.com/albums/ii12/wwwsinedizicomextra/th_send_binaryasp.jpg (http://i260.photobucket.com/albums/ii12/wwwsinedizicomextra/send_binaryasp.jpg) http://i260.photobucket.com/albums/ii12/wwwsinedizicomextra/th_3-2.jpg (http://i260.photobucket.com/albums/ii12/wwwsinedizicomextra/3-2.jpg) http://i260.photobucket.com/albums/ii12/wwwsinedizicomextra/th_2-4.jpg (http://i260.photobucket.com/albums/ii12/wwwsinedizicomextra/2-4.jpg) cuneytugce 22-02-08, 14:13 ay çok ama çok seındım yeditepe ıstanbulda ıkısıde harıkaydılar ve çok ii oyuncular. merakla bekliyorum ilk yorum benden olsun cann2366 22-02-08, 21:19 Aslında izlediğim dizilere yenilerini eklemek istemiyorum ama bu sektörde sürekli kaliteli işleri burnumuza dayıyor Zuhal Olcay ve Uğur Polat olacak da biz de izlemicez Olur mu öyle şey Takip ettiğim dizilerle çakışmazsa yeni bir dizi doğuyor benim için diyebilirim Freddy 22-02-08, 21:19 Aa inanamıyorum şaka mı bu hiç beklemiyordum :) Zuhal Olcay'ın fanatik hayranlarındanım ve bu habere çok sevindim Yeditepe İstanbulda da beraber rol aldığı Uğur Polat'la oynicak olması da çok ama çok güzel hayırlı olsun herkese :) İnş Geniş Zamanlar gibi senaryosu ve reytingleriyle harika bir dizi olur Ama sonu benzemesin de diziye :) cuneytugce 23-02-08, 12:20 trt dee yayınlanırsa bence reytıng kjaygısı olmas. çünkü evımın erkeği ve aşk yenıden hala deevam ediyor benım düşüncem bu dızı kesın tutar. :img-yes: Kurt_Memati 23-02-08, 16:29 TRT'de olması bir nebze üzel. Ama Trt'de özel kanallar gibi dizileri bitiriyor. Bu dönem bir sürü diziyi bitirdi direk. !! Elyf !! 26-02-08, 01:02 İki romantiğin dizisi TRT'de BENİ UNUTMA Sanat dünyasının iki ünlü romantiği; Zuhal Olcay ile Uğur Polat bir aşk hikayesinde buluşuyor: 'Beni Unutma'... Dizi çok yakında TRT'de ekrana gelecek. Öyküsünü Perihan Mağden'in kaleme aldığı, müziklerini Yeni Türkü'nün yaptığı dizi, yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkansız aşk hikayesini konu ediniyor. Kaynak : Sabah Gazetesi cenup 26-02-08, 01:27 Uğur Polat mı?:img-swoonÜstelik bir de Zuhal Olcay, hatta ve hatta gözlerim beni yanıltmıyorsa Tilbe Saran.:dance:Ne muhteşem bir kadrodur bu böyle.Uğur Polat Küçük Adımlar ve Sinekli Bakkal'dan sonra yeni bir diziye başlayacak cesareti göstermiş tebrik etmek lazım doğrusu artık uzunca bir süre onu dizi sektöründe göremeyiz diyordum ama yanılmışım.Zuhal Olcay'la Yeditepe İstanbul'da fazlasıyla güzel sahneler izlettirmişlerdi bize.Onları yeniden birarada görmek çok güzel. Öykü Perihan Mağden'e aitmiş senaryoyu kim yazıyor acaba merak ettim.:img-pilot Müzikler de Yeni Türkü'dense artık bu diziyi izlemek kaçınılmaz.:) Umarım daha fazla bilgi edinebiliriz proje hakkında konunun sadece bir "imkansız aşk" olmamasını diliyorum. Uzun soluklu bir proje olur inşallah ve TRT yeni bir hata yapıp diziye bitirmez.Ne acıdır ki daha diziler başlamadan böyle dilekler de bulunur olduk.Dizi sektörümüz umarım kendine bir çeki düzen verir de biz de böyle korkularla yaşamayız. lindsay 26-02-08, 01:35 yeditepe istanbul dan sonra zuhal olcay ve uğur polat ı yeniden bir arada görebilicez ne güzel en kısa zaman da baslar umarım:img-wink: nur33 26-02-08, 07:59 7 yıl sonra yeniden http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/5062810.jpg Zuhal Olcay ve Uğur Polat, yedi yıl önce yayınlanan "Yeditepe İstanbul" dizisinin ardından yine TRT için çekilen "Beni Unutma" adlı dizide buluştu. Yönetmenliğini Güzide Balcı'nın üstlendiği hikayesini ünlü yazar Perihan Mağden kaleme aldı. Senaryosunu Gamze Özer'in yazdığı dizi, yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkansız aşk hikayesini konu alıyor. Zuhal Olcay'ın Doç. Dr. Peride, Uğur Polat'ın ise şoför Recep karakterini canlandıracağı dizi, sınıf farklılıklarını da irdeleniyor... http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8307496.asp?gid=222&sz=75901 (http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8307496.asp?gid=222&sz=75901) . nur33 26-02-08, 08:04 TRT için 'Beni Unutma' diyorlar http://medya.zaman.com.tr/2008/02/26/tv1.jpg Yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkânsız aşkını konu alan 'Beni Unutma', TRT'de önümüzdeki günlerde ekrana gelecek. Zuhal Olcay ile Uğur Polat'ın başrolünü oynadığı diziyi Güzide Balcı yönetiyor. Yapımcılğını Ata Türkoğlu'nun (Kolibe Film) üstlendiği filmin müzikleri Yeni Türkü'ye ait. Dizi iki ayrı dünyanın iki insanı, doktor Peride ile şoför Recep'in aşkını anlatıyor. Biri canından çok sevdiği çocuklarını yangında kaybederken eşini kurtarmanın sevincini yaşayamayan acılı bir baba, çaresiz bir koca Şoför Recep. Diğeri ise hayatının aşkını, eşini, çocuğunun babasını trafik kazasında yitirmiş, zorluklarla mücadele ederken yılmamış, örnek bir anne, başarılı bir doçent. Sınıfsal farklılıklar, yöresel ayrılıklar, toplumsal baskılar, inatlaşmalar, geçmişteki yaralar... Hiçbir şey bu iki acılı ve yalnız insanın buluşmasına engel olamıyor. Onları sevginin ötesinde ortak kaderleri bir araya getiriyor. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=656743 (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=656743) . ehlocan 26-02-08, 10:22 Zuhal Olcay ve Uğur Polat'ı tekrardan biraraya getirmek birilierinin aklına geldi nihayet..E birde Tilbe Saran var daha ne olsun..Eminim yan karakterler içinde çok iyi oyuncular seçilmiştir..Merakla , heyecanla bekliyorum...Uğur Polat'ı son projeleri gözönüne aldığımda bu kadar kısa sürede başka bir projede görebileceğimi hiç sanmazdım ama oldu...:happy0064:happy0064:happy0064 Şah-Rû 26-02-08, 10:34 Kadro insanı cezbediyor gerçekten. Müziklerde Yeni Türkü' yü görmekte çok güzel. Sıcak ve bir o kadar da hüzünlü bir aşk hikayesi havası aldım. Senarist kim acaba? İnsan kadroyu görünce bir beklentiye giriyor ister istemez. Umarım uygun bir gün ve saate konulur ve yolu çok çok açık olur. Uzun zamandan sonra takibe aldığım bir dizi oldu. rhetbutler 26-02-08, 11:30 Uğur Polat ve Zuhal Olcay.Bu ikiliyi tekrar biraraya getirmek kimin aklına gelmişse sağolsun, varolsun.Tabi Tilbe Saran'ı da unutmak olmaz.Yan karakterleri ve hikayeyi merak edenlerdenim. Müziklerin Yeni Türkü'ye ait olması da bonusu. Güzel bir gün ve yayın saatinde yayınlanarak izleyicinin bu diziyi tanıma fırsatı elinden alınmamış olur.Örnek: Küçük Adımlar... İşin en güzel tarafı Uğur Polat'ın asla pes etmemesi.:img-yes:Merakla beklliyoruz.:happy0064 ébruli 27-02-08, 12:40 yalnız kadroyu gördüm dumur oldum nasıl bi iş çıkar bu kadrodan merakla bekleyim yönetmen güzide balcı senarist gamze özer hikaye perihan mağden oyuncular tamamda bu üçlü beni benden aldı:img-pilot ébruli 27-02-08, 15:03 peki gamze özer kesin mi çünkü şu anda annemi yapıyor gözüküyo ama haberlerde beni unutma senaristi olarak yazıyo ben kendisinden pek hazetmem umarım annemin senaristidir :icon_whis barı bu tuhaf üçlüden biri bozulur uzun zamandır trtye iş yapmadı mahinur ergun sevgili dünürümden ayrılmış belki mahinur ergundur umut fakirin ekmeği:img-hyste İZMİR'İN KAVAKLARI 27-02-08, 16:05 Zuhal OLCAY ve Ugur POLAT ikilisinin yanina Tilbe SARAN daha ne olsun harika bir dizi olacagindan kusku duymamak gerek... Yeni Turku muzikleriyle de tam olur insallah uzun omurlu olur... FEL!ADE 28-02-08, 10:15 yalnız kadroyu gördüm dumur oldum nasıl bi iş çıkar bu kadrodan merakla bekleyim yönetmen güzide balcı senarist gamze özer hikaye perihan mağden oyuncular tamamda bu üçlü beni benden aldı:img-pilot Oyunculara ayri , müzige ayri ancak hikaye yazarina bir ayri sevindim :) gözlerime inanamadim dogrusu.. bir Perihan Magden hikayesi trt de senaryolastirilip dizi oluyor, gercekten ilginc. bir tek cekincem konu icin olmustu, fazlasiyla tekrarlanan bir dizi konusu demistim ancak hikayenin yazarina güveniyorum. bildigimi bilmedik halle getirebilecek donanimda birisi, umarim basarili diziler arasinda yer alir. ve bizde Tv dizi arsivinde parildayan bir yapim olarak anariz.. :) dizi baslamadan ben arsivledim gibi oldu ama gercekten bazi oyuncularin yildizimi düsüktür, sansi mi yaver gitmez nedir anlamam ve bu dizi sahlanir dersiniz bir bakarsiniz ligme ligme edilmis. neyse kismettt diyeyim : ) Argosy 28-02-08, 18:32 Yedi Tepe Istanbul ve Genis Zamanlar dan sonra Zuhal Olcay'i yeniden izlemek harika olacak..Ugur polat'la Yedi Tepe I. da ortaya koyduklari oyunculugu burada da izleyecek olmak ne buyuk sans.. Ama umarim bu dizinin kaderi ne Genis Zamanlar'a , ne de Ugur Polat'in son zamanlarda yer aldigi dizilerin kaderine benzemez.. Merakla bekliyorum.. Arsivlerimize ekleyecegimiz kaliteli bir yapim daha geliyor sonunda.. forgetmenot 29-02-08, 06:13 Duyunca çok sevindim.Uğur Polat ve Zuhal Olcay hem fiziksel hem de oyunculuk anlayışları açısından birbirine çok uyumlu iki oyuncudur.Yeditepe İstanbul'da yarım kalan ya da daha doğrusu hiç başlamayan aşkları bu dizide başlar umarım.Ayrıca dizinin 'ismi' de epey vurucu.Bayan seyircilerin böyle bir isme kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum.Diğer taraftan yıllar önce ATV'de yayınlanan 'Seni Yaşatacağım' adlı diziye ayrı sınıflara ait 2 kişinin aşkı anlamında benziyor.Orda da Berna Laçin doktor,Yetkin Dikinciler kabadayıydı,daha da imkansız bir aşktı.:img-in_lo rhetbutler 29-02-08, 08:39 Aklıma gelmişken yazayım dedim.Bu diziyi keşke Ali Ulvi Hünkar yazsaydı.Trt de belki anlatacakları yarım kalmamış olurdu. Yeditepe İstanbul'un ardından senarist+trt+uğur polat+zuhal olcay birleşimiyle tv deki şanssızlıkları son bulurdu belki de bu isimlerin ve kanalın. Dizinin müziğini de dizi kadar merakla bekliyorum açıkcası.Sadece Derya Köroğlu olarak değilde Yeni Türkü olarak yer almalarına ayrıca seviniyorum.Serdar Barçın'ın nefis icralarından uzak kalmamış olacağım kendi adıma.:icon_whis Hürriyet Gazetesinde 29/02/2008 tarihli Zuhal Olcay röportajından Beni Unutma'yla ilgili kısımlar; Neden hep ’hüzünlü bir yüz’ olarak anılıyorsunuz? - Aslında hiç hüzünlü değilim. Tam tersi, herkes kadar neşeli bir karakterim. Benim ciddi halim 45 dakikayı geçemez. Kariyerimin çok başında TRT’de "Gecenin Öteki Yüzü" diye bir filmde oynamıştım. O karakter, benim imajımı belirledi gibi geliyor. Mart ayında, Uğur Polat ile birlikte "Beni Unutma" adlı TRT’de yeni bir diziniz yayına giriyor. - Evet, mart sonunda yayına girecek. Perihan Mağden’in kitabından senaryolaştırılan bir öykü bu. Dizinin tutacağına inanıyor musunuz? - Bunun da bir formülü yok. Perihan Mağden kendini ispat etmiş biri. Senaryo yazarları öyle. Çok iyi oyuncular ve yönetmen var, ama yine de bilemiyorsunuz sonucunu. nur33 01-03-08, 17:25 Aksu’dan Olcay’a ‘Beni Unutma’ jesti Zuhal Olcay, başrolünü oynadığı “Beni Unutma” dizisi için Sezen Aksu’dan aldığı aynı isimli şarkıyı Yeni Türkü düzenlemesiyle yeniden yorumladı. Müziğin devleri TRT1’de ekrana gelecek olan Koliba Film/Ata Türkoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Beni Unutma” dizisi için buluştu. Zuhal Olcay, başrolünü oynadığı dizi için çok sevdiği dostu Sezen Aksu’dan dizinin ismiyle aynı adı taşıyan “Beni Unutma” isimli şarkısını istedi. Aksu’nun onayıyla alınan şarkıyı, dizinin müziklerini yapan Yeni Türkü yeniden düzenledi. Daha sonra Olcay, stüdyoya girerek şarkıyı yeniden yorumladı. ‘Heyecanlandım’ Aksu’nun eserini vermesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Zuhal Olcay, “Bugüne kadar söyleme imkanı bulamadığım bu güzel parçayı önümüzdeki günlerde başlayacak “Beni Unutma” için stüdyoya girip söylemek beni müthiş heyecanlandırdı. Düşünsenize, Söz Sezen Aksu… Beste Onno Tunç… Düzenleme Yeni Türkü/Derya Köroğlu, Selim Atakan… Başka lafa gerek var mı? Bence yok, sözün bittiği yer işte burası… "Beni Unutma", sadece güçlü ekibi, sağlam senaryosuyla değil, Yeni Türkü imzalı müzikleriyle de gönüllerde taht kuracak” dedi. . vatan45 01-03-08, 17:33 yapımcı kolibafilm olunca köprüde oynamış yada oynayan oyunclarda var bir bakarım beğenirsem izlerim haldun boysan ve deli tuncay bu dizide kullar 01-03-08, 20:04 Bu diziyi dört gözle bekliyorum zuhal olcay bir dizide oynamayi kabul etmisse o iste kalite var demektir... ugur polat ve zuhal olcay ikilisi olunca cifte kavrulmus oldu harikaa sabirsizlikla bekliyorumbye YerçekimliKaranfil 02-03-08, 02:22 Zuhal Olcay mı dedi birisi ? ...:D Natalie'den sonra İyi Seneler Londra'da izlemiştim kendisini.Açıkcası beyaz camda olmasını bende pek fazla istemeyenlerdenim ancak Trt ve Uğur Polat isimlerini de Zuhal Hanım'ın yanında görünce fazlasıyla heyecanlandım... Yeditepe İstanbul'un bıraktığı izler hala mevcut bende.O hikayeden iki kahramana can veren "değer"lerin tekrar bir arada olması müthiş bir şey.Hele bir de kabuk altına dokunan ezgilerin mühendisleri Yeni Türkü de olunca.... Hikayenin üstünkörü temasına ve alt metnine bakıldığında aslında fazla klişe.İmkansız aşk ve sınıf farkı.Fakat oyuncularla ve müzikleriyle birlikte fazlaca doygunlaşacağına inanıyorum.Hayırlısı... Zuhal Olcay'ı tekrar görebilecek olmak ise kendi adıma büyük bir şans ve mutluluk... Küçük Bir Ekleme; Dizinin büyük reytingler alıp,magazin ve ana haber bültenlerini bile yoğun gündemleriyle dolduracağını sanmıyorum lakin bu dizinin de tıpkı bir Yeditepe gibi çok özel seyircileri olacağı kanısındayım...Bundan rahatsız mıyım? ASLA! :img-wink: Fragmanı sitenin videolar bölümüne ekledim izlemek isteyenler için... http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3900 meli90 02-03-08, 11:58 Bende bu diziyi merakla bekliyorum. Biraz önce fragmani gördüm. "Beni Unutma" caliyordu. Maalesef sadece sonuna yetisebildim. Cok yakinda yaziyordu. Izlemek isteyenler TRT`yi takip etsin. MeryL 02-03-08, 14:13 Bence izlemek isteyenler ya Zuhal Olcay'ın resmi sitesine ya da koliba filmin sitesine girsin ;) banubanu 02-03-08, 18:37 Televizyona nerdeyse küsmüş bir dönemimizde böyle kaliteli oyuncuların olduğu bir dizini başlaması çok güzel. Akşamlarımızın tek eğlencesi olan Tv'de kaliteyi mumla arayacak bir döneme geldik. Aman bu çok güzel bunu seyredelim dedğimiz her proje bir şekilde yozlaşıyor, bozuluyor, ya da onun bunun müdahelesiyle seyredilemiyecek duruma geliyor. Zuhal Olcay ve Uğur Polat hem sahnede, hem sinemada, hem de ekranda en kaliteli sanatçılardan ikisi. Böylesi bir projeye evet dedilerse demek ki kaliteli diye düşünüyorum. Başlamasını bekliyoruz. TRT umarım reyting sistemine boyun eğmez de bitti, bitecek derdiyle uğraşmayız.. alamehmet 02-03-08, 18:48 Harika bir haber bu.Yeditepe İstanbul'dan sonra kimin aklına geldiyse iki oyuncuyu bir araya getirmek özellikle tebrik etmek gerek :) Konu çok bilindik,klişe diyebileceğimiz bir konu ama işlenişinin güzelliğiyle gayet hoş olabilir...Trt en son Gönül Salıncağı'nı kaldırdı sanırım ratingleri yüzünden.Yani bir orası vardı şu aptal aletlere boyun eğmeyen onuda kaybettik sanırım :( Umarım yalnızca iki gün televizyon başına oturan benim,o televizyon başında olduğum gününe ve saatine denk gelmez dizi ve yolu açık olur... Hey Allah'ım ne hale geldik.Daha dizi başlamadan kaldırılma korkusunu bize yaşatanlar utansın ne diyeyim :) lostsoul 02-03-08, 18:54 Televizyona nerdeyse küsmüş bir dönemimizde böyle kaliteli oyuncuların olduğu bir dizini başlaması çok güzel.. aynı duygular içindeyim bende banucum.. zaten pek yerli dizi izlememekle birlikte.. izlenebilecek eli yüzü düzgün olanların hayatta kalamayışı.. yada hayatta kalabilmek adına yozlaştıklarını görmek yerli diziler konusunda iyce umutsuzluğa düşürdü beni.. eski küskünlüklerime döndüğüm bi noktada bu değerli oyuncuları birarda gördüğüme sevindim.. ama temkinliyimde açıkçası.. yazarını merak ettim.. ali ulvi senaryosu olsa ne müthiş olurdu diy mi.. trt de reyting kaygısız oyunculuk ve replik kalitesini yaşardık keyifle.. YerçekimliKaranfil 02-03-08, 23:22 Birkaç imza yaptım... Umarım beğenirsiniz. http://img156.imageshack.us/img156/4316/dddcopybx9.png + http://img156.imageshack.us/img156/5793/91731356he4.png + http://img212.imageshack.us/img212/956/32545358jb7.png + http://img141.imageshack.us/img141/2153/dddcopysshs6.png rain 1907 02-03-08, 23:45 daha şimdi haberim oldu böyle bir diziden ve inanılmaz sevinçliyim :happy0064 yedi tepe istanbul ben de iz bırakan hiçbir zaman unutamayacağım bir dizi olmuştu çok zamansız bitirdiler peşinden günlerce üzüldüm.ama şimdi o kadronun en büyük isimlerinden 2 tanesi yeni bir dizi yapıyorlar ben daha ne isterim.en kısa zamanda başlar umarım ve tutunma gibi bir problemide olmaz inşallah ki olmayacağını düşünüyorum daha o kadroda kimler vardır kimbilir :happy0064 BeyazGelincik1980 03-03-08, 00:15 bu haberi duyunca havalara ucmustum...demek yakin zamanda yine Zuhal Olcay'i izleyebilecigim...aslinda Genis Zamanlar'dan sonra beyaz camda bir projeyle karsimiza cikmayacagindan öyle emindim ki...bu dizi beni yine hayata getirdi diyebilirim...böylesine usta oyuncalari ekranda görmek...insanin ruhunu rahatlatiyor...onca bos seyden sonra. ayrica TRT'de yayinlanmasi bir avantaj...reyting kaygimiz olmadan...sonuna kadar izleyebilecegiz, insallah. severek izleyecegim diziler arasina simdiden girdi bile...her ne kadar klise bir konusu olsada...basrol oyunculariyla ve müzigiyle göz ve kullak zevkimize hitap edeceginden eminim. Gözde...seninle tekrar burada bulusmak ne kadar güzel :img-wink:...calismalarin harika olmus canim...ellerine saglik :good:. ehlocan 03-03-08, 09:19 http://img165.imageshack.us/img165/6940/bunq4.jpg BENİ UNUTMA Yakında TRT1'de... Beni Unutma, yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkansız bir aşk hikayesi… Onlar ayrı dünyaların insanları... Benzer acılarla yaşama küsmüş, çaresizliği, hüzün kokan olayları yaşarken hiçbir zaman yıkılmamış ve dimdik ayakta kalmayı başarmış iki cesur yürek... Yalnızlık, direnç, romantizm ortak paydaları... Biri canından çok sevdiği çocuklarını bir yangında kaybederken eşini kurtarmanın sevincini yaşayamayan acılı bir baba, çaresiz bir koca… Şoför Recep (Uğur Polat)... Diğeri ise hayatının aşkı, eşi, çocuğunun babasını bir trafik kazasına kurban vermiş, zorluklarla mücadelede yılmamış, örnek bir anne, başarılı bir doçent… Doktor Peride (Zuhal Olcay)... Ve bir kadın... Kocasına aşık, çocuklarına karşı sevgi dolu bir anne Havva (Tilbe Saran)... Beklenmedik bir kaza çocuklarını ondan alır ve sımsıkı bağlandığı hayata dair her şey artık onun için anlamsızdır... Yıllar sonra Recep’in ismini hatırlayana dek... Sınıfsal farklılıklar, yöresel ayrılıklar, toplumsal baskılar, inatlaşmalar, geçmişteki yaralar... Gurur... Önyargı... Hiç ama hiçbir şey bu iki acılı ve yalnız insanın buluşmasına engel olamıyor… Onları sevginin ötesinde ortak kaderleri bir araya getiriyor... Beni Unutma, hastalarına şifa, umut ışığı arayan, çaresizlerin dertlerine derman olmaya çalışan Doçent Peride’yle yaşama küsen eşine ulaşmaya çalışan, ona hayatı sevdirmeye çabalayan Recep’in sevgilerinden güçlenerek yaşamla mücadele etmelerini anlatıyor... YAPIM: KOLİBA FİLM (Ata Türkoğlu) SENARYO: GAMZE ÖZER YÖNETMEN: GÜZİDE BALCI MÜZİK: YENİ TÜRKÜ Karakter Oyuncu Peride - Zuhal Olcay Recep - Uğur Polat Havva - Tilbe Saran Kadir - Haldun Boysan Cennet - Jale Aylanç Leyla - Ayşe Tunaboylu Nihat - Deniz Özmen Selahattin Fatih Koyunoğlu Dursun - Cüneyt Arda Pamuk Selen - Mine Yaşar Reha - Kaya Gürel Asuman - Birol Uzunyayla Oğul - Barış Küçükgüler Yusuf - Çağlar Tüfekçi Yunus - Özgür Çankaya Aygül - Öykü Karayel Şerife - Ayla Kaymak banubanu 03-03-08, 09:29 Yönetmen Güzide Balcı, Bir İstanbul Masalını biraz yönetmiş, Beyaz Gelincik'te yönetmenmiş. İyi, pek çok kişinin sevdiği beğendiği diziler aslında.. Senarist Gamze Özer pek çok projede adı var; Rüzgarlı Bahçe (http://www.sinematurk.com/film.php?9111) 2005 Maki 2005 Bütün Çocuklarım 2004 Sihirli Annem 2003 Estağfurullah Yokuşu 2003 Kınalı Kar 2002 Kuzenlerim 2002 Aklımda 2001 Akordeon Sustuğunda 2001 90-60-90 2001 Yüzleşme 1999 Kedi 1999 Bir tek Kuzenlerimi seyretmiştim, beğenmiştim.. alamehmet 03-03-08, 09:30 Senarist hakkında şöyle bir gezindim de sizlerle de paylaşayım dedim... Ama vazgeçtim :) Sevgili banubanu benden önce davranmış :) Bende Bütün Çocuklarımı izlemiştim.Hemde çok severek...Güzel,sıcak bir aile dizisiydi.Ama listeye bakıldığında kısa süre hayatta kalan bazı dizilerde de imzası var kendisinin. Ne diyelim yolu açık olsun... banubanu 03-03-08, 10:05 Tek cümlelik olmasın ama merak ediyorum... Ne zaman başlayacak acaba? rain 1907 03-03-08, 11:28 aslında konusunu okuyunca basit gibi geldi.yani zengin kadın fakir adam edebiyatı.ama biraz dikkatli okuyunca arada değişik detaylar var.kadın zenginde olsa çektiği acıları benzer bunu vurgulamışlar zaten.bence bu dizi o Türk filmlerindeki kalsikliği vermiycek bize bu da iyi bişey :good: bakalım ilk karşılaşmaları nasıl oluyor.çok mrk ediyorum diziyi.en kısa zamanda başlar inşallah Şah-Rû 03-03-08, 12:07 Tek cümlelik olmasın ama merak ediyorum... Ne zaman başlayacak acaba? 29/02/2008 tarihli Hürriyet Gazetesinde Zuhal Olcay röportajında "mart sonunda yayına girecek" şeklinde bi cümle geçiyor. Benimde temennim fazla gecikmeden uygun bir gün ve saatte yayına başlaması. Kadro insanı beklentiye sokuyor açıkçası. Bir açıdan da riskli bir iş, ister istemez karşılaştırma yapılacaktır. O aklımıza kazınan replikleri, o sıcak hikayeyi arayacağız. Yine de merakla bekliyorum. alamehmet 03-03-08, 12:47 Gamze Özer ismini araştırırken Annem dizisinin künyesinde karşılaştım kendisiyle senarist olarak.Ama diziyi takip etmediğim için değişti mi daha sonra yoksa hala kendisi mi yazmaya devam ediyor bilemedim. ébruli 03-03-08, 13:54 Gamze Özer ismini araştırırken Annem dizisinin künyesinde karşılaştım kendisiyle senarist olarak.Ama diziyi takip etmediğim için değişti mi daha sonra yoksa hala kendisi mi yazmaya devam ediyor bilemedim. bende sordum ama hiç kimse bilmiyor ama annem dizisinden ayrılma gibi bi durum söz konu değilmiş takip edenlerden öğrendiğim kadarıyla... lostsoul 03-03-08, 14:32 Aa inanamıyorum şaka mı bu hiç beklemiyordum :) Zuhal Olcay'ın fanatik hayranlarındanım ve bu habere çok sevindim Yeditepe İstanbulda da beraber rol aldığı Uğur Polat'la oynicak olması da çok ama çok güzel hayırlı olsun herkese :) freddy seni burda görünce dizinin akıbeti beni korkutuyo valla;) sana söylüyorum ama benimde böle kötü bi ünüm var elimi attığım diziyi kurutuyorum yahu.. aha ebrucukta beni tehdit etmeye bile başladı.. izleme forma da urama şans verme bu diziye diye;) efem yazarın yazdığı hiç bi diziyi izlememekle ayıp mı ettim.. merakla bekliyorum bakalım neler yazacak diye.. ali ulvi senaryosuyla yeditepeistanbulda kaldığı yerden hareketle gitmesini çok isterdim.. güzide balcı iyi mi kötü mü bilemedim şimdi:) beyaz gelincikte ilk sezon izlemişliğim vardır.. ayrıntıcı evet.. bu hoşuma giden bi unsur ama yeter mi soru işareti.. misal bi öpüşme sahnesi vardı ki akıllara zarar.. gerçi orda erkek oyuncunun türkan şoray kurallarından mütevellit ambargosu vardı ama bi yönetmen tüm ambargoları aşmalı diyede düşünüyorum.. farklı bi zenginlik sanatsal bakış açısı sunar mı.. pek sanmıyorum.. bu arada bim de yardımcı yönetmen diye biliyorum ben.. Fettan 03-03-08, 15:04 http://i227.photobucket.com/albums/dd98/fettan/Untitled-1copy.jpg http://i227.photobucket.com/albums/dd98/fettan/Untitled-13.jpg http://i227.photobucket.com/albums/dd98/fettan/Untitled-12.jpg http://i227.photobucket.com/albums/dd98/fettan/Untitled-1.jpg ébruli 03-03-08, 15:39 Sanat Dünyasının İki Ünlü Romantiği Unutulmaz Bir Aşk Hikayesi’nde Buluşuyor... Zuhal Olcay ve Uğur Polat’ın başrol oynayacağı Beni Unutma isimli aşk dizisi 27 Mart Perşembe saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor... Müziklerini Yeni Türkü’nün yaptığı dizide, Olcay ve Polat’ın yanı sıra yine Türk tiyatrosunun usta ismi Tilbe Saran, Haldun Boysan, Fatih Koyunoğlu, Jale Aylanç, Birol Uzunyayla Türker, Mine Yaşar, Kaya Gürel , Barış Küçükgüler, Ayşe Tunaboylu, Özgür Çankaya, Çağlar Tüfekçi, Cüneyt Arda Pamuk, Deniz Özmen ve Öykü Karayel rol alıyor. Dizinin kısa hikayesi şöyle; Yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkansız aşk hikayesi… Onlar ayrı dünyaların insanları... Benzer acılarla yaşama küsmüş, çaresizliği, hüzün kokan olayları yaşarken hiçbir zaman yıkılmamış ve dimdik ayakta kalmayı başarmış iki cesur yürek… Yalnızlık, direnç, romantizm ortak paydaları… Biri canından çok sevdiği çocuklarını bir yangında kaybederken eşini kurtarmanın sevincini yaşayamayan acılı bir baba, çaresiz bir koca… Şoför Recep… kaynak :uçankuş.com ébruli 03-03-08, 15:43 lostsoul ve fredy sizden tek ricam izlesenizde beğensenizde beğeninizi saklayın yoksa ben başlamıcam diziye gerçekten namınız aldı yürüdü evet siz klişe sevmeyen doğru taraftasınız ama bizim halk eğri azıcık bizi idare ediverin bir dizi izleyelim:img-hyste:img-hyste güzide hanımın benim bildiğim güzide bir dizisi daha var fedai seda sayanın bu dönem başında yapmıştı :img-hyste alamehmet 03-03-08, 16:17 Senaristi biraz daha inceler isek :) Eğitimi: Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tiyatro Bölümü, Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı 1990-1992 yılları arasında Özdostlar Tiyatrosu'nda oyuncu olarak görev aldı. Profesyonel yazarlık hayatına 1994 yılında bir yerel gazetede köşe yazarı olarak başladı. 1995 yılında,Beşeri Yayınları tarafından Güz Aldanışları adıyla bir şiir kitabı yayınlandı. 1995 yılında, Suat Taşer Oyun ödülünü alan ve 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında sahnelenen 'ELFİ' adlı kısa oyunda dramaturg olarak görev aldı. 1997 yılında İstanbul'da yaşamaya başladı. Bir yapım şirketinde 3 yıl süre ile senaryo yazarı olarak çalıştı. Yazarlık serüveninde, sayısız kısa film ve dizi senaryosuna, birkaç şarkı sözüne imza attı. Ve öyküsü başka yazarlara ait olan pek çok senaryonun düzeltmenliğini yaptı. Walkswagen Magazin adlı dergide bulmaca yazarı olarak çalıştı. ehlocan 03-03-08, 16:23 Yan karakterler içinde iyi oyuncular vardır diye düşünürken açıklanan kadro yanıltmadı...Özellikle Koliba dizilerinden aşina olduğumuz Haldun Boysan, Fatih Koyunoğlu, Jale Aylanç, Deniz Özmen 'in yanısıra Barış Küçükgüler ve Ayşe Tunaboylu isimlerine çok sevindim... Çekimlerin yarın başlayacağı bilgisini aldım yayın tarihinde bir sapma olmaz umarım ;) Senaristin yazdığı dizilere bakınca oldukça değişik tarzda diziler olduğunu görüyoruz... Bütün Çocuklarım ve Kuzenlerim dizilerini izlemiştim..Aynı şekilde ekran ömrü kısa süren Maki ve Estağfurullah Yokuşunuda...Diğer dizileri hakkında pek fikrim yok ama bu 4 dizi cast ve konu olarak çok iyiydi..Bakalım Beni Unutma nasıl olacak... banubanu 04-03-08, 12:39 lostsoul ve fredy sizden tek ricam izlesenizde beğensenizde beğeninizi saklayın yoksa ben başlamıcam diziye gerçekten namınız aldı yürüdü evet siz klişe sevmeyen doğru taraftasınız ama bizim halk eğri azıcık bizi idare ediverin bir dizi izleyelim:img-hyste:img-hyste güzide hanımın benim bildiğim güzide bir dizisi daha var fedai seda sayanın bu dönem başında yapmıştı :img-hyste Fedaiyimi yapmıştı!!! :sad53: ben hala onun yasını tutuyorum... :img-in_lo Yav ne bilim.. aslında oyuncular belki de kötüydü ondan diziye gıcıktım.. Ama şimdi oyuncular iyi... kadro güzel... Senaryoya inanmasalar kabul etmezler gibi geliyor bana.. Ya benim de her seyrettiğim dizi bi şekilde ya bitiyor, ya yozlaşıyor, ya durmdan kadro değiştiriyor, ya da sonunda seyredilmeyecek hale geliyor... kaderimiz benzemesin allahım.. Ceva 04-03-08, 13:46 Fedaiyimi yapmıştı!!! :sad53: ben hala onun yasını tutuyorum... :img-in_lo Yav ne bilim.. aslında oyuncular belki de kötüydü ondan diziye gıcıktım.. Ama şimdi oyuncular iyi... kadro güzel... Senaryoya inanmasalar kabul etmezler gibi geliyor bana.. Ya benim de her seyrettiğim dizi bi şekilde ya bitiyor, ya yozlaşıyor, ya durmdan kadro değiştiriyor, ya da sonunda seyredilmeyecek hale geliyor... kaderimiz benzemesin allahım.. Şimdiye kadar izlemeye başladığım dizileri nadiren sonuna kadar izlemeyi başaran biri olarak, burada bulunan forumdaşlarında aynı akibeti yaşamış olması benide korkutmadı değil. Bu sevda başlamadan vazmı geçsem:img-hyste ne dersin Banu:icon_whis NIGHT 04-03-08, 14:23 Merhabalar Açıkçası yeni dizilere pekte açık olmayan kapım nedense aralanmak istiyor gibi hissettim... Zuhal Olcay'ın hem oyunculuğunu hem de yorumunu çok beğenirim... Özellikle sesinden dinlediğim şarkılar beni hep dinlendirmiştir... Uğur Polat ise oyunculuk adına mükemmel performanslar sergilemiş bir isim...En son büyük bir heves ve ilgi ile izlemeye başladığım ancak saçma sapan siyasi görüşlere ve çıkarlara alet edilen yalnızca 5 bölüm süren Sinekli Bakkal'da izlemiştim... Anladığım kadarı ile Mart ayı sonu ile yayına girecek... Şimdiden yolu açık olsun... Şah-Rû 04-03-08, 15:24 Şimdiye kadar izlemeye başladığım dizileri nadiren sonuna kadar izlemeyi başaran biri olarak, burada bulunan forumdaşlarında aynı akibeti yaşamış olması benide korkutmadı değil. Bu sevda başlamadan vazmı geçsem:img-hyste ne dersin Banu:icon_whis Sen de gel kardeş öbürü de gelsin diğerleri de gelsin bi sinerji oluşturalım. Bende korkmuyor değilim böyle bir araya gelince diziyi batırır mıyız diye ama akacak nehir de yatağını bulur, sakin durun hele. Merakla birazda endişeyle beklemeye ve takip etmeye devam ediyorum. 27 mart perşembe saat 20:00 benim için çok güzel oldu. İzlediğim bir dizi yoktu o gün. Beklemedeyiz cümleten. sycamore 04-03-08, 15:28 Şimdiye kadar izlemeye başladığım dizileri nadiren sonuna kadar izlemeyi başaran biri olarak, burada bulunan forumdaşlarında aynı akibeti yaşamış olması benide korkutmadı değil. Bu sevda başlamadan vazmı geçsem:img-hyste ne dersin Banu:icon_whis Sevgili Ceva vazgeçmek yok.Uğur Polat vazgeçmemiş,pes etmemiş bize de izlemek düşer.Ben merakla bekliyorum bu diziyi,burda yazılacak yorumları,fikirleri hepsini görmek istiyorum işte.Ama en çok Uğur Polat-Zuhal Olcay oyunculuğunu izlemek için hevesleniyorum. asia 04-03-08, 15:33 Selamlar... Ezo gelin mağdurlarının uğrak yeri gibi olmuş ama... Ben Banucuğum çağırınca geleyim dedim... Zira; Zuhal Olcay ve Uğur Polat oyunculuk adına ksur bulunabilecek oyuncular değiller... En son Sinekli Bakkal'da izledim Uğur Polat'ı... Malesef o dizide benim izlemeye gönül verdiği diğer diziler gibi, yayından kaldırıldı... Bakalım bu iki oyuncunun tekrar birliktelikleri nasıl bir kimyayla bize dönecek... Bu sefer, sadece oyunculuklara odaklanmalyım diye kendimi yüreklendiriyorum... Haydi hayırlısı diyelim... Tüm eski forumdaşlarıma selam edeyim.. diğer arkadaşlara da sevgiler yollayayım... sevgiyle.. filinta 04-03-08, 15:39 Yedi Tepe İstanbul dan beri merakla beklediğim Zuhal Olcay-Uğur polat oyunculuğunu tekrardan görebilmek güzel olacak.. perşembe günü güzel bir saat.. oyuncuların sevenleri bu diziyi eminim koruyup kollayacak.. oyuncunun hatırına oturup seyrettiğimiz ve yarıda kesilen diziler de olduğu gibi elimiz böğrümüzde kalmaz umarım.. aman efenim herkeslerde burdaymış.. e daha ne olsun.. söğüt 04-03-08, 15:45 Şimdiye kadar izlemeye başladığım dizileri nadiren sonuna kadar izlemeyi başaran biri olarak, burada bulunan forumdaşlarında aynı akibeti yaşamış olması benide korkutmadı değil. Bu sevda başlamadan vazmı geçsem:img-hyste ne dersin Banu:icon_whis aynı dertten muzdarip bir yorumcu olarak yazıyorum sevgili ceva,:img-hyste ama uğur polat ve zuhal olcay, yanyana görmeyi çok istediğim ikili.. umarım, birbirinden değerli iki oyuncunun klasına, kariyerine ve izleyici kitlesinin kalitesine hitap edebilecek bir projedir.. merak etmiyorum desem, çarpılırım..:img-hyste YerçekimliKaranfil 04-03-08, 18:47 Yayın günü o kadar bıçak sırtı olmuş ki.Hele ki başlangıç saf'asındaki bir yapım için. Ataerkil evlerde,( kumandanın erkeklerin elinde esarette olduğu evlerde yani )genelde Kurtlar Vadisi,"yenigenç" yani daha çok genç kesimin müdavimi olduğu "Kavak Yelleri",reele yakın hikayesi olayların büyük bir sertlikte işlendiği ve daha çok maskülen edalı hatunlarıyla dikkat çeken "Parmaklıklar Ardında", en son da başladığı günden bu yana istikrarlı oranlarıyla sıralamada hep üst sıralarda yer alan ,total izleyici kitlesinin hitabeti Annem... Öyle ki perşembe günü izleyicinin en çok ekran başında olduğu gün.Bu bir yandan avantaj iken diğer yandan dezavantaj.İkinci arada kalmışlık ise kanal.Reklam fazla döndür-(e)-meyen bir kanal Trt.Ne kadar tanınır dizi,nasıl olur şu anda kestirmek zor.Lakin avantajımız ise kanalın popülariteden öte prestije kıymet vermesi.Oranlarda 2.00 'lık barajın altına inmediği müddetçe de her zaman şansı olacaktır diye temenni ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun :img-wink: Nilgün'cüm (Beyaz Gelinciğim benim :img-icecr )seni burada görmekte çok güzel.Zaten Zuhal Olcay dendiğinde sen olmazsan olmazdı değil mi ? :D Bu arada Yağmur ve İbrahim'i de gördüm.Sizlere de selamlar olsun arkadaşlar... Geçmişteki tecrübeler hüsran tablolu olabilir ama umuyorum ki tarih tekerrür etmeyecek bu sefer ne dersiniz :img-wink: :D Görüşmek Üzere...:img-wink: ébruli 04-03-08, 22:29 yalnız foruma gün be gün yazan herkesin sicili hiç parlak değil ben artık umudu kestim gözyaşı çetesinden bir iki kişi daha gelirse tamam izlemicem kararımı verdim :( benim için günü harika perşembe tek bir dizim bile yok kanalının trt olmasından umudum çok en azından reyting beklemez diye düşünüyorum :) dün zuhal olcayın bir roportajını okudum senarist demiyor senaristler diyo ??? son dileğim allah sonumuzu hayır etsin ...:img-hyste:img-hyste NIGHT 05-03-08, 07:48 Merhabalar Yayın günü 27 Mart Perşembe saat 20:00 diye belirtilmiş... Ama dün tesadüfen kanala bastığımda reklamını ilk defa gördüm... Hala ÇOK YAKINDA diyor... Şimdi benim merak ettiğim bu tarihi nerden duydunuz ya da okudunuz?...Kesin bir tarih midir? Açıkçası gün ve saat olarak bana hiç umuyor çünkü izlediğim ve takip ettiğim bir dizi ile çakışıyor... Sevgili yerçekimlikaranfil gayet güzel ifade etmiş...Perşembe günü çok riskli bir gün...Reyting savaşının tavan yaptığı bir gün...Umarım o güne koymazlar.... Bu benim benim fikrim...Herkesin fikrine saygılıyım tabiki...ama bende gerçekten izlemek istiyorum...Kaliteli olduğuna inanıyorum...Oyunculara zaten hiç bir sözüm yok ki zaten gerek Zuhal Olcay gerekse Uğur Polat'ın muhteşem güzel bir elektriği ve oyunculukları var... Umarım doğru gün seçimi ile dizi başlar ve uzunca bir zaman devam eder... Bu arada Sezen Aksu'nun seneler önce söylediği Beni Unutma adlı şarkıyı Zuhal Olcay çok güzel yorumlamış... Sözlerini hatırlatayım dedim... BENİ UNUTMA Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Her hangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm bir kaç andan başka Bilirim herkes payına düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep bir şeyler Sende kendi payından bir hatıra seç ne olur Ve o ben olayım unutma beni unutma Beni unutma unutma beni unutma Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana Sende kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma beni unutma Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha bir çok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasından Sebep diye bir küçük mutluluğa... hewal 05-03-08, 09:02 Dizilerden yana son dönemde şansı olmayan Uğur Polat'ı bu kadar çabuk başka bir diziyle göreceğimi ummazdım..Buna rağmen o evet diyorsa bizde sonuna kadar arkasındayız... Oyuncu kadrosu özlenen ikiliyi bir araya getirmiş diğer oyuncularda yine çok iyi isimlerden oluşuyor..Eğer senaryoda boşluklar olmazsa bu kadrodan keyifli bir dizi izleriz... Perşembe 20:00 birçok kişi için olumsuz olsada benim açımdan izlenebilecek bir saat şimdidien hayırlı olsun ;) rhetbutler 05-03-08, 10:42 Perşembe akşamı benim içinde çok uygun bir gün.:img-wink:Tek çekincem, senaryodan yana benimde. Trt reyting arenasında çok yer alan bir kanal değil.Ama son zamanlarda prime tıme'da yer alan iki yeni dizisini reyting yüzünden yayından kaldırdı sanırım.Nasıl bir tavır takınıyor trt yetkilileri bunu yakın zamanda görmüş oluruz.Aslında dizi 13 bölümlük bir hikaye olarak başlasa ve başı sonu belli olsa hem yayından kaldırılma korkusu olmazdı hemde her daim hafızalarımızda sağlam bir dizi olarak kalmış olurdu.Yapımcılar da para hırsıyla zarar etmemiş, tv'ler dizi çöplüğüne dönüşmemiş olurdu. Her yeni diziye başlarken Uğur Polat, bu sefer şeytanın bacağını kıracak diyorum ama kırılamadı gitti o bacak.Kırılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.Belki Beni Unutma'yla hem onun hem bizim şanssızlığımız sonra erer.Bir umut işte...:img-yes: gormlaith 05-03-08, 14:14 Uğur Polat ve Zuhal Olcay..Senaryo da Ali Ulvi Hünkar'ın kaleminden çıkacak olsa tadından yenmez olacakmış :) Bu iki oyuncuyu yeniden bir arada görecek olmak çok güzel. Tabi ki endişeler yok değil. Uğur Polat gibi bir oyuncunun yaptığı her iş gönül ister ki çok izlensin. Ama son zamanlarda bir şanssızlıktır gidiyor. Bu kadar kısa süre sonra yeniden yeni bir dizide görecek olmak beni de şaşırttı. Acaba bu sefer gönül rahatlığı ile izlememize pek sevgili yetkililer izin verecekler mi endişemi, TRT'de yayınlanacak olması biraz hafifletiyor. Senaryo güzel olacaksa, Uğur Polat'ı ve Zuhal Olcay'ı izlemek de muhteşem olacak. rhetbutler, ben de aynı umutla başlıyorum Uğur Polat'ı izlemeye.İnşallah bu sefer olacak.:img-wink: aysi 05-03-08, 23:50 Benimde izleyecegim bir dizim olacak.:happy0064:happy0064:happy0064 Hemide cok sevdigim oyuncular oynadiklari oyunlarla beni her zaman kendilerine hayran birakan ikili Zuhal OLCAY ve Ugur POLAT yedi tepe istanbuldaki guzellik :img-yes: Onlari yeniden bir arada gormek harika olacak umarim guzelde bir senaryosu vardir.Gerci onlar rustunu ispatlamis oyuncular ve iyi bir yapimla kesin geleceklerdir bize. Ben simdiden heyecanladim :happy0064 EG den sonra bu dizi bana iyi gelecektir :icon_whis aysi 06-03-08, 00:00 Birde bayagi buyuk bir sorun umarim bir tek trt 1 de yayinlamakla kalmazlar cunku benim izleme sansim olmaz eger int vermezse.:icon_twis:hıhimgdrag oy oy oy basima gelene bakin ne guzel sevindirik olmustum :img-cray::img-cray::img-cray: En kotu sartlarda artik nett izliyecegim umarim hayir sever birisi cikarda yukler bende izleme sansina ererim o hayir sever sayesinde:img-hi:.Baska turlusunu dusunemek bile istemiyorum yilin olayi oluyor Zuhal Olcay ve Ugur Polat bir araya geliyor ama benim izleme sansim olmuyacak :dito putikare 06-03-08, 19:02 merhabalar Uğur Polat'ı bu kadar çabuk bir yerlerde görebilecek olmamız sürpriz oldu açıkçası. Ben ümitliyim diziden. Yine TRT, yine Zuhal Olcay-Uğur Polat. Umarım Yeditepe İstanbul gibi güzel bir iş çıkar ortaya. Benim açımdan günde çok uygun. E daha ne olsun. Umarım yolu açık olur ve izleyeni çok olur. sisley 06-03-08, 21:17 Uğur Polat'ın rating alamayıp biten her dizisinden sonra korkuyorum.Sinekli Bakkal'da da böyle oldu, evet bu sefer küsecek televizyona dedim ama o vazgeçmiyor iyi ki de vazgeçmiyor, onun gibi başarılı bir oyuncuyu izlemek büyük bir zevk. Zuhal Olcay ve Uğur Polat'ı en son Yeditepe İstanbul'da izlemiştim ne güzel diziydi. Şimdi yine birlikteler.Umuyorum bu dizi uzun sürer.Trt de olması bir şans ama Trt'de dizi bitirmiyor değil.Oyuncular kadar senaryoda önemli tabii ki Gamze Özer Rüzgarlı Bahçe ve Maki gibi iki sevdiğim diziyi yazmıştı , ikiside cok cabuk bitti.Beni Unutma'nın konusu güzel ama senaryo nasıl gelişecek merak ediyorum. alisa 07-03-08, 16:32 Ugur Polat yeni bir diziye basliyor demek hemde Zuhal Olcay`la birlikte....müthis bir dizi olacak kesin ama hep güzel dedigim diziler reyting alamayip kalktigi icin cokta sevinemiyorum acikcasi yinede Ugur Polat ve Zuhal Olcayi ne kadar izleyebilirsem kendimi sansli sayacagim.....Ah birde ALI ULVI HÜNKAR senarist olsaymis..:img-icecr rain 1907 09-03-08, 18:56 bugün dizinin tanıtımını gördüm.zuhal olcay ın sesinden beni unutma şarkısını dinlemekte bir başka güzel oluyor :good: süper bi dizi geliyo bence.umarım reyting kurbanı olmaz sahika_87 10-03-08, 08:50 güzel bir diziye benziyor geçmişte bir kadının yaşadıklarını anlatacak sanırım bu arada zuhal olcay şarkıyı çok güzel seselndirmiş M@vİ_M€Lek 11-03-08, 15:16 http://img356.imageshack.us/img356/1631/19225303fu0.jpg http://img525.imageshack.us/img525/4760/31506549lv1.jpg http://img359.imageshack.us/img359/4253/14967254hu5.jpg http://img393.imageshack.us/img393/9848/91750681jl5.jpg http://img393.imageshack.us/img393/5716/93302947ig3.jpg http://img359.imageshack.us/img359/9803/39284926zz1.jpg http://img359.imageshack.us/img359/2099/10671660vx6.jpg umarım beğenirsiniz..:img-wink: lawinia 13-03-08, 21:11 Ankara'nın pek cok yerine afişlerini koymuşlar, ben de ilk olarak afişini gördüm ve gözlerime inanamadım bu ikiliyi görünce, yanlış mı gördüm diye düşünürken ikinci afişi de görüp emin olunca gercekten cok mutlu oldum ayrıca gününe de cok sevindim izlediğim bir şey yoktu perşembeleri, dizinin sıkı takipçilerinden olacağım. Zuhal Olcay, Uğur Polat ve Tilbe Saran bu dizide olmayı kabul ettiğine göre senaryosu ve diğer oyuncuları da cok iyidir eminim umarım cok basarılı olurlar:img-wink: ehlocan 14-03-08, 07:34 Çekimler Başladı!! Trt ekranları için Zuhal Olcay ve Uğur Polat'ın başrollerini paylaştıkları Beni Unutma'nın çekimlerine başlandı. Çoğunluğu Çamlıca, Kanlıca ve Beylerbeyi'nde çekilen dizinin oyuncularıyla ekibi yoğun ama keyifli geçen çekimler sonrasında yayın için geri saymaya başladılar. Dizi 27 Mart'ta TRT1'de başlıyor.. http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/send_binary1.jpg http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/send_binary.jpg NIGHT 14-03-08, 11:48 Bilgi için çok teşekkürler sevgili ehlocan... Demek ki İstanbul'un Anadolu Yakasında çekilecek...Buna sevindim... Belki görme şansına nail olabilen şanslı kesimden olabilirim...:img-wink: Yalnız dizi günü perşembe...Bu biraz canımı sıktı...:img-sorry Peki saati belli? metken.06 15-03-08, 14:34 kadrosuna mı sevineyim müziklerine mi bilemedim. ikiliyi yıllar sonra yeniden görmek çok iyi geldi. trt'ye maalesef ki güvenimi yitirdim -reyting konusunda- ama projeye güvenim sonsuz... onur29 16-03-08, 09:59 Süper yaa. Zuhal Olcay ve Uğur Polat. Reklamlarını görünce çok sevindim. yeditepe İstanbulda Hayran kalmıştım. Ali ve Olcay'a. Bu dizi harika olacak eminim. Fragman çok güzel. Zuhal Olcay'ın sesiyle Beni Unutma daha da bi güzel olmuş. Merakla bekliyorum. kualo 16-03-08, 12:02 Geniş zamanlardan sonra ilgiyle izleyeceğim bir dizi başlıyor benim sevdiğim diziler bi şekilde kaldırılıyor :icon_sorrartık şeytanın bacağını kıracağıma inanıyorum:)) bu dizinin başlamasına çok sevindim Zuhal Olcay olurda bir yapım kötü olurmu?hiç:good:Uğur Polat ı da çok severim Ama başrol için aklımdan ve kalbimden geçen isim beni tanıyanlar bilir :happy0064HAKKI ERGÖK :happy0064 içimden geleni söylemeden yapamazdım benimle aynı fikirde olun veya olmayın . Dizinin TRT de olması da güzel diğer kanalların yaptığı kıyımı trt yapmaz gibi geliyor inşalla bu dizi hakettiği değere kavuşur:img-yes: arzuinan 17-03-08, 10:45 Zuhal Olcay ve Uğur Polat'ın olması benim için yeterliydi günü de bana acayip uydu, saati hiç dert değil zaten... Gerçi Salı 22 hariç bana her gün uyardı. Bir tek dizi izliyorum zaten... Beni Unurma'yı ve 27 Mart'ı heyecanla bekliyorum... :happy0064 Şah-Rû 17-03-08, 14:50 BENİ UNUTMA İmkansız bir aşk hikayesi… Yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkansız aşk hikayesini anlatan “Beni Unutma”, benzer acılarla yaşama küsmüş, çaresizliği ve hüzün kokan bir kaderi yaşarken hiçbir zaman yıkılmamış, dimdik ayakta kalmayı başarmış iki cesur yüreğin öyküsü… Farklı dünyalardan iki insan… İdealist bir nefroloji doçenti olan Peride, Boğaz’da bahçe içinde üç katlı bir evde oğlu Oğul ve yıllardır ev işlerinde yatılı yardımcı olarak çalışan Şerife ile birlikte yaşamaktadır. Kendisini gibi doktor olan kocasını bir trafik kazasında kaybetmiştir. Çok zengin olan ailesinin maddi desteğini geri çevirecek kadar gururlu bir kadın olan Peride, bir hastasına yetişmek için evden apar topar çıktığı bir gün, Karadenizli bir taksi şoförü olan Recep ile tanışır. İki küçük kızını trajik bir kaza sonucu kaybeden Recep, geçmişin enkazı altında ezilmiş, kendi halinde bir adamdır. Peride için, bir şoförle aşka yelken açmak ne denli imkansız gibiyse, yaralarını kapatmamaya yeminli Recep için de, bu dobra ve kendinden çok farklı kadının aşkına kayıtsız şartsız teslim olmak da, o denli imkansızdır. Ama birbirlerini daha ilk görüşlerinde, hissettikleri o karşı koyamama duygusu, yakınlaştıkça katlanacak; bu aşk her şeye “rağmen” ikisini de içine alan bir girdaba dönüşecektir. TRT 1 27 mart perşembe saat 20:05 kualo 17-03-08, 18:56 heyecanım dizinin konusunu okuyunca ikiye katlandı gel 27 mart Açıkçası Zuhal Olcay'ı çok özlemiştim ve en az iki sene tvde bi yapımda görünmez sanıyordum."Beni Unutma"görünen o ki seni de unutamadıklarım arasın katacağım üstelik daha izlemeden :img-in_lo asia 17-03-08, 19:01 Herkese selamlar... Demek 27 Mart'ta başlayacak... sevgili Banunabu haber vermişti bana da.. merakla bekliyorum... selam ve sevg ile.. Edit: Banum.. unutmayınız.. haber etmeyi..:img-wink: bir Ezo gazisi..:) metken.06 17-03-08, 19:02 Şah-Ru teşekkürler... yalnız gününü ve saatini beğenmedim, umarım değişir ama mutlaka izlemeye çalışacağım. ve umarım uğur polat'ın şansı bu dizide iyi gider de biz de onun oyunculuğunu bol bol seyretme imkanı buluruz, zuhal olcay da aynı şekilde.. bu ikilinin biraraya gelmesi müthiş bir şey:good: ARIMAYA ben de sana katılıyorum, trt artık kolaylıkla kıyabiliyor. kualo 17-03-08, 19:10 Trtnin bu konuda tutumunun diğer kanallara nazaran daha ılımlı olduğu görüşündeyim .en azından şöyle bi düşündüğümde reyting için kalitesiz saçma dizi ve yapımları yayınlamadığını hatırlıyorum bu bile diğer özel kanallarla kıyaslama açısından benim için büyük farkdır. hataları da olsa kaliteli bi yayın anlayışına sahip bir kanal benim fikrim bu. nur33 18-03-08, 09:03 Bugünkü Zuhal Olcay röportajının dizi ile ilgili olan kısmı : Ara sıra sendelediğim olsa da güçlü bir kadınım http://www.hurriyet.com.tr/_np/1030/5201030.jpg Zuhal Olcay, "Ara sıra benim de gücümün tükendiği, sendelediğim, oluyor" diyor. Zuhal Olcay, Perihan Mağden'in öyküsünden uyarlanan "Beni Unutma" dizisiyle yıllar sonra yine TRT'de sevenlerinin karşısına çıkacak. TRT Radyo Televizyon Dergisi'ne konuşan Olcay, "Ara sıra benim de gücümün tükendiği, sendelediğim, her şeyin bittiğini zannettiğim anlar oluyor. Ama yine de güçlü olduğumu düşünüyorum" dedi. Oyunculuğu, sesi ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyan sanatçı Zuhal Olcay, Perihan Mağden’in öyküsünden uyarlanan "Beni Unutma" dizisiyle yıllar sonra yine TRT’de sevenlerinin karşısına çıkacak. TRT’nin Radyo Televizyon Dergisi’ne konuşan Olcay, "Ara sıra benim de gücümün tükendiği, sendelediğim oluyor. Ama yine de güçlü bir kadınım" diyor. Öncelikle "Beni Unutma"dan bahsedebilir misiniz? Nasıl bir dizi bu, izleyiciye neler vaat ediyor? Siz nasıl bir kadını canlandırıyorsunuz? - Ben, Peride adlı bir doktoru canlandırıyorum. Peride, güçlü ve zengin bir aileden geliyor. Kendisi gibi doktor olan kocasını bir trafik kazasında kaybetmiş. 16 yaşındaki oğluyla hayata tutunmaya çalışıyor. Ailesinin kendisini maddi olarak desteklemesine izin vermiyor. İdealist, güçlü bir kadın karakteri yani... Çok sıcak ve güzel bir öykü olduğunu söyleyebilirim. Sesli çekilecek olması beni çok mutlu etti. Çünkü sesli çekimlerin atmosferinin izleyiciyi çok daha fazla etkilediğini düşünüyorum. Umarım "Yeditepe İstanbul" gibi ses getiren bir dizi olur. Biliyorsunuz o da TRT’de yayınlanmıştı, yine Uğur Polat vardı. İnsanlar hálá övgüyle bahsediyor o diziden. Tamamen farklı dünyalardan iki insanın aşkı anlatılıyor... - Evet, çok farklı sosyal sınıflardan, tamamen zıt karakterlere sahip bir kadın ve erkeğin ilişkilerine tanık oluyoruz. Aslında böyle tezatlar, karakterlerdeki bu tarz açmazlar benim dramatik açıdan hep ilgimi çekmiştir. Çok inanıyorum bu diziye. Sırf Perihan Mağden ismi bile bana tek başına harika bir yolculuğa çıktığımı söylüyor. ........................................... http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8474585.asp?gid=222&sz=25889 (http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8474585.asp?gid=222&sz=25889) . nur33 20-03-08, 18:32 Zuhal Olcay Ekrana Yeni Dizisiyle Geri Dönüyor! Iki Romantik Isim Zuhal Olcay Ve Uğur Polat’in Buluştuğu “Beni Unutma” Dizisi Trt’de Ekranlara Merhaba Diyor! http://www.ucankus.com/img/imgyeni/ugur_polat_zuhal.jpg Zuhal Olcay’ın ekran atılımı sürüyor… Tv8’de yapacağı programla birlikte TRT ekranlarında çekeceği yeni diziyle ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Zuhal Olcay’a dizisinde usta oyuncu Uğur Polat eşlik ediyor… Öyküsünü Perihan Mağden’in yazdığı “Beni Unutma” adlı dizide bir taksiciyle bir doktorun aşkı anlatılıyor… Dizinin ilk bölümü 27 Mart perşembe akşamı ekrana gelecek. http://www.ucankus.com/img/imgyeni/beni_unutma1.jpg http://www.ucankus.com/img/imgyeni/beni_unutma2.jpg http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=41926 (http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=41926) . nur33 22-03-08, 07:35 Kızıyla aynı dizide http://www.hurriyet.com.tr/_np/0118/5230118.jpg Zuhal Olcay, Beni Unutma"da kızı Ceren Olcay’la birlikte kamera karşısına geçti. Zuhal Olcay, 27 Mart'ta ekrana gelecek TRT 1'in yeni dizisi "Beni Unutma"da kızı Ceren Olcay’la birlikte kamera karşısına geçti. Bilgi Üniversitesi Edebiyat Bölümü mezunu Ceren, dizide annesinin gençliğini canlandırıyor. Profesyonel olarak dans hocalığı yapan 27 yaşındaki Ceren, daha önce reklam filmlerinde de rol almıştı. Yönetmenliğini Güzide Balcı'nın yaptığı, genel hikâyesini Perihan Mağden'in kaleme aldığı dizide, Uğur Polat, Tilbe Saran, Haldun Boysan gibi usta oyuncular da rol alıyor. Dizinin jenerik parçası ise Sezen Aksu'ya ait. Merhum Onno Tunç'un bestesini yaptığı, Sezen Aksu'nun sözlerini yazdığı "Beni Unutma"yı Zuhal Olcay dizi için seslendirdi. Zuhal Olcay, Zafer Olcay'la yapkığı ikinci evliliğinden dünyaya gelen kızıyla aynı dizide oynuyor. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8512604.asp?gid=222&sz=16002 (http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8512604.asp?gid=222&sz=16002) . nur33 22-03-08, 07:45 Annesinin gençliğini oynayacak http://www.aksam.com.tr/foto/2008/03/22/a4.jpg Zuhal Olcay, TRT ekranında yayınlanacak olan ‘Beni Unutma’ adlı dizide kızı Ceren Olcay’la kamera karşısına geçecek. Dizide annesinin gençliğini canlandıracak olan 27 yaşındaki Olcay, annesinin hamilelik dönemlerini de oynayacak. Profesyonel dans eğitmenliği yapan genç oyuncu daha önce de reklam filmleri için performans sergilemişti. http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=112587,8 (http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=112587,8) . nur33 22-03-08, 18:33 http://i.milliyet.com.tr/MansetSol378_495/2008/03/22/fft1_mf12184.Jpeg http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/03/22/fft17_mf12182.Jpeg Zuhal Olcay genç kızlığını kızına oynattı BAYRAM KAYGUSUZ / Milliyet Televizyon Zuhal Olcay, kızı Ceren'le birlikte ilk kez kamera karşısına geçti. 27 yaşındaki kızı Ceren, ilk bölümü 27 Mart'ta TRT 1'de ekrana gelecek "Beni Unutma" adlı dizide Zuhal Olcay'ın genç kızlığını canlandırdı. Bilgi Üniversitesi Edebiyat Bölümü mezunu olan ve halen profesyonel dans hocalığı yapan Ceren Olcay, daha önce reklam filmlerinde rol aldığını ama annesiyle ilk kez kamera karşısına geçtiğini açıkladı. Hikayesi Perihan Mağden'e ait dizide başrolü Uğur Polat'la paylaşan Zuhal Olcay, en iyi eleştirmeninin kızı olduğunu söyledi. Zuhal Olcay: Kızım ne diyorsa o! * Dizide Doktor Peride’yi canlandırıyorsunuz biraz karakterinizi anlatır mısınız? Perihan Mağden’in yazdığı bir eser bu... Zengin bir ailenin doktor olmuş kızını oynuyorum. Kocasını çok genç yaşta kaybetmiş ve oğlunun tek başına yetiştirmiş nefroloji uzmanı Doç. Dr. Peride'yi canlandırıyorum. Statü düşkünü annesiyle sürekli tartışıyor. Annesi Peride’nin orta halli yaşamının hiç beğenmiyor çünkü peride insanları kocamanlar ve ufacıklar diye sınıflandırmıyor. Ama annesi Peride’ye çok gıcık ve anne kız müthiş bir çekişme içinde. Peride kocasını trafik kazasında kaybettiği için hiç araç kullanmıyor ve işe gidip gelirken taksi kullanıyor. Dolayısıyla evinin oradaki taksi durağında taksi şoförlüğü yapan Recep ile tanışıyor. Peride, neşeli, coşkulu ve kendi halinde, yüreği dilinde bir kadın... Bundan sonra olaylar gelişiyor. * Uzman bir doktoru canlandırıyorsunuz bir hazırlık yaptınız mı? Doktorlar bir şekilde hayatımızda varlar. Nefroloji ile ilgili bir takim şeyleri öğrenmeye çalıştım. Çünkü acilde böbrek yetmezliği olan bir hastaya yapılması gereken şeyler vardı. Hiç bilmediğim şeylerdi. Çekerken de o prosedürleri öğrendim. Tabi yanımızda uzman bir doktor bize yardımcı oluyor. Terimleri doğru telaffuz etmek ve bunları bir doktorun kullandığı rahatlıkta kullanmak gerek. Latince kelimeler ne kadar zor da olsa bizler oyuncuyuz ve bunları doğru kullanmamız gerek. * Sizi hep duygusal dram dizi ve filmlerde gördük sit com düşünüyor musunuz? Yıllar önce “Medeni Haller” adlı bir komedi dizisinde oynamıştım. Tiyatro çok komedi oynadım, çok da seviyorum. Ama televizyonda istediğim bir şey bu. Mutlaka bir gün gerçekleşir. Çok arzu ediyorum. Bir sitcom'da oynamayalı 10 yıl oldu. İyi bir proje denk gelirse oynarım. * Dizide fobileri olan birini canlandırıyorsunuz, sizin fobiniz var mı? Çok vahim bir klostrofobim vardı. Ama şimdi az çok yendim. Bir tedavi almadım ve bir şekilde yenmeye çalıştım. Ama hala bir asansörde uzun süreli kapalı kalabileceğimim sanmıyorum. Bazen yurtdışındaki metro ve trenlere bindiğim bu sorun ortaya çıkıyor. Çünkü iki durak arasında fazla kalırsa yine çok kötü olabiliyorum ama bunları aklıma getirmemeye çalışıyorum. * Türkiye’de toplu taşım araçlarını kullanıyor musunuz? Aslında çok özlüyorum ama bu ihtiyacı ve özlemim yurtdışında gideriyorum. Yurtiçinde çok olmasa da arada sıra dolmuşlara biniyorum. Geçenlerdi kızımla yürüyüşe çıkmıştık. Yorulunca buradan sonra taksi binelim dediğim sırada önümüzde minibüs durdu ve bindik. Çok hoşuma gitti… Kafamda gözlük ve şapkayla kimse beni fark etmedi. Ama yurtdışında rahat, rahat dolaşırken oradaki vatandaşlarımız beni çok tanıyor. Otobüste bir kere korkudan geberiyordum. Pazara gitmeyi de çok seviyorum. Orada bana çok meyve ikram ediyorlar. İnsanlarımız çok şeker, bir de meyveleri soyup veriyorlar. "Umarım Sezen beğenir" * Sezen Aksu’nun “Beni Unutma” adlı eserini dizi için verdi ve siz de bunu seslendirdiniz… Bu dizimizin yapımcısı Ata Türkoğlu’nun fikriydi. Bugüne kadar söyleme imkanı bulamadığım bu güzel parçayı, önümüzdeki günlerde başlayacak ve izleyenlerin ilgi odağı olacak. “Beni Unutma” için stüdyoya girip söylemek beni müthiş heyecanlandırdı. Söz Sezen Aksu… Beste Onno Tunç… Düzenleme Yeni Türkü Derya Köroğlu, Selim Atakan… Başka lafa gerek var mı? Bence yok, sözün bittiği yer işte burası… Sezen Aksu da henüz dinlemedi. Umarım dizi başladığın dinler ve beğenir… * Dizide “Beni Unutma” şarkısını seslendirdiniz peki yeni bir albüm çalışmanız var mı? Evet başladık. Haziran ayında çıkacak. Bülent Ortaçgil ile birlikte çalışıyorum. Gürol Ağırbaş da bu çalışmamızın içinde ve aşk şarkıları yer alacak. * Kızınız sizin hangi projelerinizi beğeniyor ve sizi en çok hangi yönde eleştiriyor? Ceren, yaptığım her işi sever ama en çok “Yedi Tepe İstanbul’”u çok sevmişti. Bu dizimizde “Yedi Tepe İstanbul” dan aşağı kalmayacak ve güzel dizi olacağına eminim. Ceren benim iyi bir eleştirmenimdir. Çok doğru ve iyi eleştiriler yapar. Kendisi edebiyat mezunu. Gelişmiş bir entelektüel bir bakış açısı vardı. Benim için önemli bir kriterdir. Genellikle yanılmadığını gördüm. Çok seçici olduğum için genellikle yaptığım işleri beğeniyor. * İzlediğiniz diziler var mı? Vaktim olduğunda bir tek “Avrupa Yakası” dizisini izliyorum. Sadık bir izleyicisiyim. * Aşk hayatınız nasıl? Aşk hayatına girmiyoruz orası özel alan oluyor. O özel alanın sınırları içersinde yaşamayı tercih ediyorum. Uğur Polat: Karadeniz gibiyim * Dizide canlandırdığınız karakteri biraz anlatır mısınız?Giresunlu kemençe ustası “Recep” karakterini canlandırıyorum. Ailesi ile birlikte Giresun’da yaşarken başarına talihsiz bir ev kazası geliyor ve iki kızını kaybediyor. Bu aile için çok büyük travma oluyor. Recep’in eşi bu olaydan hayattan tamamen bağlarını koparıyor. “Recep”in ailesinin baskısı ve olayları unutmak için İstanbul’a akrabalarını yanı geliyor ve taksi şoförlüğü yapmaya başlıyor. Burada çalıştığı durağın mahallesinde yaşayan doktor “Peride” ile tanışıyor. Karısını çok seviyor ama karşısına çıkan Peride’ye duygularını gizleyemiyor. Tedavi için eşi Havva İstanbul’a gelecek olaylar başlayacak. “Recep” karsı ile “Peride” arasında kalacak. * Diğer dizilerden farkı nedir? Bizim dizimizde çok aksiyon yok silahlar patlamıyor en önemlisi de mafya yok. Sadece üç tane insanın bir takım çıkmazlar içinden kurtulma savaşını anlatan günlük bir dizi. İnsan ilişkilerini inceleyen çok sıcak çok samimi bir aşk dizisi... * Dizide bir kemençe ustasının canlandırıyorsunuz peki kemençe çalacak mısınız? Hayır çalmayacağım ama o tınılar duyulacak. “Recep” İstanbul’da kemençe yapmaya devam ediyor ama kemençe çalmayacak. * Recep çok duygusal biri siz de duygusal mısınız? “Recep”, çok duygusal biri ve Karadenizli… Bir anda ateşlenebiliyor bir anda çok duygusal olabiliyor. Karadeniz gibi bazen çok durgun bazen çok dalgalı olabiliyor. Recep, çok iyi bir insan. Ben de çok duygusalım. Duygusal olduğum için oyuncuyum. O duygusallığı çok dışa vurduğum zaman var olduğumuz anlıyorum. Karadeniz gibiyim ve Recep gibi çok duygusalım. * Dizilerle birlikte tiyatrolarda hareketlilik kazandı. Bu ilgi tiyatro oyuncularının dizilerde rol almasında kaynaklanıyor olabilir mi? Onunda etkisi olabilir. İnsanlar dizide seyrettiği insanları tiyatroda görmek istiyorlar. Gerçi iyi oyunlarda tanınmamış insanlar olsun bizde bir deyim vardır “Tutmuş oyunun dini imanı olmaz” * Sinemada hangi filmlerde oynamayı tercih dersiniz? Yönetmen sineması dediğimiz filmlerde oynamayı tercih ederim. Sinema dilini kullanan filmlerde olmayı seviyorum. Gişe kaygısı ile yapılan filmlerde olmayı istemiyorum. Yönetmen sinemasını tercih etmemin sebebi ise sinema sanatının gerekliliklerini yerine getirdiklerine inanıyorum. Öbür türlü filmleri daha çok televizyon formatlı işler olarak görüyorum. Bu yüzden televizyona yapıyorsak dizi çekerek yapıyoruz. Bunu sinemaya taşımak yanlış… Çünkü sinema bu değil sinema sanatsa gereklerini yerine getirmek lazım. Seyirciyi biraz sıkacak, yoran ve zorlayan buradan kaynaklanan bir eğlenmeye götürecek bir sinemayı seviyorum. * Yeni bir dizi film başladınız peki tiyatro oyununuz devam edecek mi? Evet edecek. Yedi sezondur "Ruhi Bey Nasılım?" adlı oyunu kapalı gişe oynuyorum. * Evcimen insan mısınız? Evcimen insanım. Evimde oturup kitap okumayı ve müzik dinlemeyi çok seviyorum. Yaşım gereğiyle artık evimde oturmayı ve vakit geçirmek istiyorum. Çünkü zamanında çok her genç gibi sokaklarda gezdim eğlendim. *Aşk hayatınız nasıl? Evliliği düşünüyor musunuz? Gayet iyi gidiyor. İleride evlilik olabilir ama şu anda öyle bir şey gözükmüyor. http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=508282&Date=22.03.2008&ver=46 (http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=508282&Date=22.03.2008&ver=46) . gül_mavi 22-03-08, 19:02 nur'um haber için teşekkürler- eminim çok güzel bir dizi olacak:img-yes: ama bilemiyorum ne yapacağımı -malum bu gün fragmannı izledim dizimizle çakışıyor- bu çok kötü oldu -keşke saatini değiştirseler:icon_sorr Freddy 25-03-08, 23:50 kualo geniş zamanlardan sonra seninle burada karşılaştığıma sevindim :) evet dizi başlıyor çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım Eminim çok beğeneceğim ayrıca ZO harika bir cover yapmış sezenin şarkısına nur33 26-03-08, 07:13 "Zuhal Olcay'ın kızı olmak zor" http://medya.zaman.com.tr/2008/03/26/00006317917[2].jpg Zuhal Olcay ile kızı Ceren, TRT'nin yeni dizisi 'Beni Unutma'da birlikte rol alıyor. Dizide annesinin gençliğini oynayan Ceren, "Bir günde meşhur olmak istemiyorum" diyor. Zuhal Olcay ve Uğur Polat, 'Yedi Tepe İstanbul'dan yedi yıl sonra bu kez de TRT'nin yeni dizisi 'Beni Unutma' için bir araya geldi. Olcay'ın doktor, Polat'ın şoförü oynadığı dizi, Zuhal Olcay için bir başka önem taşıyor. Zira kızı Ceren Olcay, ilk kez bu dizide kamera karşısına geçiyor. Ancak daha yolun başındaki Ceren Olcay, tanınan bir sanatçının kızı olmanın zorluklarından yakınıyor: "Dostluklar Zuhal Olcay'ın kızı olduğum için başlasın istemiyorum." Ceren, annesinin gençliğini canlandırıyor 'Beni Unutma'da. Rolü küçük olmasına rağmen annesiyle aynı projede birlikte çalışmaktan mutlu. Projeye dahil olması ise tamamen tesadüf eseri olmuş. Bir hastane çekiminde konuşuyoruz anne ve kızı ile. Daha konuşmanın başında bir şeyi düzeltmek istediğini söyleyen Ceren, "Tam anlamıyla bir rolüm yok. Sadece jenerikte görünüyorum." diyor. 'Bugüne kadar medyada ve ekranlarda neden görünmedin?' sorusuna, "Gözümün önünde annem gibi bu işi çok iyi yapan bir örnek vardı. Başarısız olurum diye deneyemedim." cevabını veriyor. Zuhal Olcay'ın kızı olduğu için birçok yerden iş teklifleri almış Ceren Olcay. Ancak o samimi arkadaşlıklar istiyor. Kendi çevresini oluşturmuş durumda. Bir dans okulunda öğretmenlik yapıyor. Sektörde bir yerlere gelmenin çok kolay olduğunu da iyi biliyor: "Bir günde ortaya çıkarsınız, magazini çağırırsınız, meşhur olursunuz. Ben bunu istemiyorum." 'Ceren çok iyi oyuncu olabilir' İstediği takdirde kızının çok iyi bir oyuncu olabileceğini söyleyen Zuhal Olcay, bu konuda elinden geleni yapmaya hazır. Neden bugüne kadar kızının ortaya çıkmadığını ise, "İlgi duymadı. İstese çok başarılı olurdu. Ben de kimseye bu konuda bir şey söylemedim. Basın da bu isteğime saygılı davrandı. Çok mükemmeliyetçi. Yaptığı işi beğenmezse acı çeker. Ancak oyuncu olmaya karar verirse arkasındayım." diyor. Yarın akşam TRT 1'de saat 20.00'de ekrana gelecek dizi 58 dk. olarak çekiliyor. TRT'nin başlattığı kısa süreli dizilere diğer kanalların da uymasını beklediklerini söyleyen Olcay, "İnşallah örnek olur." diyor. Hastane çekimleri için günlük 2 milyar ödenen diziyi Güzide Balcı yönetiyor. 'Beni Unutma', yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkânsız aşk hikâyesini anlatıyor. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=669215 (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=669215) . rain 1907 26-03-08, 11:37 yedi tepe istanbul un üzerinden 7 yıl geçmiş mi yaa :icon_whis vaay bee. benim aklıma uğur polat deyince zuhal olcay,zuhal olcay deyince de uğur polat geliyo :) karşılıklı rollerde çok yakışıyorlar demekki onlarda çok iyi anlaşıyor ki her projede beraberler:img-yes: yarın başlıyor dizmiz büyük bir heyecanla bekliyorum tabi iki dizi arasındayım bakalım napıcam.başım döner artık :) ama bu dizinin tekrarı muhakkak verilecektir:img-yes: ARIMAYA 27-03-08, 06:33 Zuhal Olcay deyince zaten çıtasının yüksek olacağı belli... Umarım kalıcı olur da hevesimiz kursağımızda kalmaz... rhetbutler 27-03-08, 07:32 Beklenen gün geldi nihayet. Aklıma Uğur Polat'ın daha önce Beni Unutma isimli Tv filminde oynadığı geldi.Yazan ve yöneten Cemal Şan'dı.Uğur Polat'ın canlandırdığı karakterler arasında belki de en farklı olanlardan biriydi Hüseyin.Çok severek ve ağlayarak izlediğim bir filmdi.Umarım bu dizinin hikayeside üzerimde aynı etkiyi bırakmayı başarabilir. http://img262.imageshack.us/img262/5908/sendkv0.jpg http://img208.imageshack.us/img208/1701/sendbinarmu5.jpg http://img208.imageshack.us/img208/8801/sendbinaryzy5.jpg http://img207.imageshack.us/img207/7070/sendbinary15aw7.jpg erten07 27-03-08, 07:45 İmkânsız aşk öyküsü Perihan Mağden'in öyküsünden TV'ye uyarlanan "Beni Unutma", bir doktorla bir şoförün aşkını anlatıyor. Başrolleri Zuhal Olcay ve Uğur Polat paylaşıyor Perihan Mağden'in öyküsünden uyarlanan "Beni Unutma", iki yalnız insanın imkânsız aşk hikâyesini anlatıyor. Güzide Balcı'nın yönettiği dizide Zuhal Olcay ve Uğur Polat'ın yanı sıra, sinema ve tiyatronun önemli isimleri de rol alıyor. Müziklerini Yeni Türkü'nün yaptığı dizinin "Beni Unutma" adlı şarkısı ise Sezen Aksu - Onno Tunç imzalı... Dizinin ilk bölümünde Zuhal Olcay'ın gençliğini kızı Ceren Olcay oynuyor. Doçent Peride, başarılı bir doktordur. Yıllar önce hamileyken kaybettiği eşinin acısı Peride'nin hayatla bağını esmiş, onu işine ve oğluna odaklamıştır. Peride, gece acil bir hastaya gitmek için yola çıkar. Onu hastaneye götüren taksinin şoförü Recep ise soba zehirlenmesinde kızlarını kaybetmiş, bu olaydan sonra hayata küsen eşi Havva'yı bırakıp İstanbul'a göçmüştür. Geçmişte yaşadıkları dramlarla hayata küsen Peride ve Recep'in karşılaşması büyük bir aşkın zeminini hazırlayacaktır. BENİ UNUTMA Yapımcı: Koliba Film (Ata Türkoğlu) Yönetmen: Güzide Balcı Öykü: Perihan Mağden Senaryo Danışmanı: Gamze Özer Senaryo: Zafer Özer Çetinel, Gülsev Karagöz Müzik: Yeni Türkü Oyuncular: Zuhal Olcay (Peride), Uğur Polat (Recep), Tilbe Saran (Havva), Haldun Boysan (Kadir Ağabey) TRT 1 / 20.05 nur33 27-03-08, 10:10 Evet biz zengin kızla fakir oğlanı seviyoruz Zengin kız-fakir oğlan klişesinden yola çıkılarak çekilen Beni Unutma'nın başrolü Zuhal Olcay, “Bu hikayeler hepimizi yakalar, inanmasak da seyretmek hoşumuza gidiyor” diyor http://yenisafak.com.tr/resim/site/teve016ee7ac016ebcc7by.jpg AYSEL YAŞA TRT ekranlarında, seneler önce yayınlanan Yeditepe İstanbul'da beraber rol alan Uğur Polat ve Zuhal Olcay Beni Unutma dizisiyle tekrar biraraya geliyor. İlk bölümü bu akşam yine TRT'de yayınlanacak olan ve çekimleri özel bir hastanede devam eden dizinin setine konuk olduk ve Zuhal Olcay'la yeni dizisini, rolünü ve çalışmalarını konuştuk. Doktor Peride ile şoför Recep'in öyküsünün anlatılacağı Beni Unutma, zengin kız-fakir oğlan klişesinden yola çıkıyor. Dizide Peride karakterini canlandıran Zuhal Olcay bu konuda “Masanın başına oturulup 'Yeşilçam'a gönderme olsun' denmedi ama her şeyin maddeleştiği günümüzde bu anlamdaki duygusal hikayeler hepimizi yakalıyor. İnanmasanız bile seyretmek hoşunuza gidiyor” şeklinde konuşuyor. Canlandırdığı karakterin kendisiyle benzer yanları olduğunu söyleyen Olcay, Peride'yle çok ortak noktaları olduğunu söylüyor. Dizide Recep'i oynayan Uğur Polat'ın deyimiyle Peride'nin de Zuhal Olcay'ın da yürekleri dillerinde, yüreklerinden ne geçiriyorlarsa anında söylüyorlar. Her canlandırdığı karaktere kendinden bir şeyler kattığını ve onlardan da çok şey aldığını ifade eden Olcay “Peride, zor anlarda bile kendiyle ve durumuyla dalga geçecek bir şey bulabiliyor, ben de öyleyim. Peride ile ben böylece kendimizi rahatlatıyoruz” diyor. ÖLENE KADAR SAHNEDEYİM Zuhal Olcay için bu dizinin bir başka önemi daha var. Seneler önce kitleler tarafından tanınmasını sağlayan, Aytaç Arman'la beraber rol aldığı Parmak Damgası dizisi ile oldukça benzerlik gösteriyor olması. Oyuncu bu durumu şöyle açıklıyor: “Büyük kitlelerin beni ilk tanıdığı dizi Parmak Damgası'dır. Yine bu dizide olduğu gibi, onda da zengin bir ailenin kızı bir köye gidiyor ve öğretmenlik yapmaya başlıyor. Ve okuma yazma bilmeyen bir balıkçıya âşık oluyor. İlk dizimle bu dizi arasında çok benzerlikler var. Bu anlamda bu dizi benim için önemli” Bugüne dek başarılı bir çok işe imza atan Olcay'a hangi işi yapmak size daha fazla keyif veriyor diye sorduğumuzda, Oyuncu “Hepsini çok seviyorum. Hiçbirini bırakmak istemiyorum ama zaman insanı yoruyor. Bir gün gelecek bu kadar çok koşturamayacağım, o zaman sadık dostuma, tiyatro sahnelerine döneceğim. Tiyatroyu ölene kadar yapacağım” şeklinde cevap veriyor. Olcay'ın kızı Ceren de dizide Aynı zamanda iyi bir anne olan Zuhal Olcay'ın kızı Ceren dizinin jeneriğinde annesinin gençliğini canlandırıyor. Edebiyat bölümü mezunu olan ve şimdilerde tango hocalığı yapan Ceren, bu rolü çok kısa olduğu için kabul etmiş. Ceren, “Eğer sürekli dizide olmam teklif edilse kabul etmezdim. Çünkü ben annemle asla yarışamam” diyor. http://yenisafak.com.tr/Televizyon/?t=27.03.2008&i=107759 (http://yenisafak.com.tr/Televizyon/?t=27.03.2008&i=107759) . rain 1907 27-03-08, 10:28 çok heyecanlıyım başlıyor bu akşam :happy0064 tek dileğim uzun soluklu olması.çok bağlanacağım belli bu diziye eğer erkenden biterse gene bir yıkım yaşıycam ama içimdeki ses bitmiycek diyor en azından trt yapmaz bunu bize :img-yes: erten07 27-03-08, 12:16 http://might.kucukresim.com/uploads/beniu8a156.jpg (http://www.kucukresim.com) 1POYRAZ 27-03-08, 12:52 gerçekten ustaların dizisi.senaryo güzell.zuhal olcay ve uğur polat en sevdiğim oyunculardan.ikisini birarada görünce yeditepe istanbul geldi aklıma.oyunculukları zaten tartışılmaz bence.en çok da dizinin trt de yayınlanmasına seviniyorum.reyting kaygısı,yayından kalkacakmı kalkmayacak mı gibi dertlerin olacağını sanmıyorum.inşallahtabi.birde ne varsa bu perşembelerde bütün diziler bu güne denk geliyor.hepinize iyi seyirler. arzu-başak 27-03-08, 13:12 Dün tesadüfen gördüm reklamını..bir an gördüğümün doğru olup olmadığına inanamadım...En sevdiğim iki oyuncu tekrardan aynı projede..çok mutluyum:happy0064 Umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz... Şansıma bugünde işten erken çıkıcam:happy0064 Herkese şimdiden iyi seyirler.. kualo 27-03-08, 19:16 kualo geniş zamanlardan sonra seninle burada karşılaştığıma sevindim :) evet dizi başlıyor çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım Eminim çok beğeneceğim ayrıca ZO harika bir cover yapmış sezenin şarkısına evet freddy demek unutmadın beni dizi de şimdi bitti kısa sürdü sanki 10 saat reklam olmayınca böyle oluyor demek geniş zamanlar grubum buraya gelse şimdiden yağmur freddy var çok güzel bağlandım bile diziye ama g.z kadar bağlanmamılıyım ne de olsa artık eskisi gibi değilim yani iyi anlamda değiştim demek istedim :))diziye muhtaç kalacak kadar aciz deilim anlamında gül_mavi 27-03-08, 19:18 İlk bölüm ,insan sevdiği oyuncuları görünce çok mutlu oluyor:img-wink: bu ikiliye bayılıyorum Recep kazada çocuklarını kaybetmiş tatlı şirin mi şirin ,iki kız çocuğunu kaybetmiş... Havva unutamış çocuklarını ana evine dönmüş... hala olayın içinde hayal aleminde çocukları ile yaşıyor.. onları yaşatıyor:icon_sorr sevgili doktorumuz.. aslında çok güzel araba kullanırdım dedi.. anlaşılan o da kazada eşini kaybetmiş ikisinin ortak noktaları:img-yes: yanlız bu soru geldi aklıma' hangimiz taksi şöförü ile bir anda bu kadar konuşabiliriz? !belkde bir şeyler onları yaklaştırıyor :icon_whis kader diyelimm!!:img-blush Lucyka 27-03-08, 19:21 ilk bolum gayet hostu,guzeldi.Yeditepe Istanbul'daki kadar genis bir unlu kadrosu yok ama Zuhal Olcay,Ugur Polat ve Tilbe Saran :good:.Ucu de ayni zamanda cok iyi tiyatro sanatcilari.dizinin hakettigi yeri alacagini umuyorum.basarilar diliyorum :img-wink:. rain 1907 27-03-08, 19:25 harika bir diziymiş tam umduğum gibi.yanlız çok kısa sürdü ya insan tadına varamıyor böyle :( taksi şoförüyle bu kadar samimi olabilmesi bana da tuhaf geldi.aslında 2 bölüme yayabilirlerdi bu samimiyeti.ama biraz d insanın karakteriyle ilgili.peride karakteri doktor da olmasının etkisiyle belli ki insanları seviyor ve cana yakın bir kişilik.biraz da uçuk bir kişilik sanırım.bu yüzden olabilir bu hemen diyaloğa girme:img-yes: tanışma şekilleri çok güzel ama.ilk taksi çağırdığı zaman şaşırmıştım bu kadar zengin,bir arabası yok mu diye ama sonradan biraz anladık neden arabası olmadığını. oğlunu canlandıran çocuk ta çok başarılı bir oyuncu.ekranda büyüyen gençlerden :img-yes: bu arada köpeği " şahsiyet " de adı gibi çok tatlı :) şimdiden favori oyuncum :)köpekle ilgili şu diyaloğa da çok güldüm peridenin annesi : köpekle mi yattın gene.ciğerine kıl kaçıcak göreceksin o zaman peride : Anne ben doktorum kaçarsa çıkarırım :img-hyste ehlocan 27-03-08, 19:30 Nihayet dizinin günü geldi ve izledik..Dizi öncesi haberlerde oyuncularla röp.vardı sonuna denk gelebildim... Uğur Polat'ın oyunu dizinin yayın saatine denk geliyor bugün..O'nun nezdinde tüm tiyatro oyuncularımızın Tiyatrolar Günü KUTLU OLSUN... İlk bölüm için oldukça iyi bir bölümdü...Oyuncu kadrosunu çok sevdim..Ekranlarda görmekten keyif aldığım oyuncular...Umarım yolu uzun olur... sycamore 27-03-08, 19:31 Zuhal Olcay sanki dizi çekmiyor evine bir kamera yerleştirilmiş ve kendisi bunu bilmiyor gibi.Çok doğal...Oğluna kızarken,kahvaltı yaparken,birilerini çekiştirirken,annesine bağırırken hiç eğreti durmuyor,kendi evimizin içindeki olağan durumlar gibi... Uğur Polat hüzünlü rollere gerçekten çok yakışıyor.Ama bana en güzel sahne denizi bir başına seyrederken ki haliydi. Ve her ikisinin ortak sahneleri yine çok keyifli.Geçmişlerinde yaşadıkları acı ortak,bunu her ikisi başından bilmese de bir çekim oldu aralarında ve acılarını paylaştılar. Dizi neden bu kadar kısa sürdü ki gerçi galiba en iyisi bu.Gittikçe izlemekten daha keyif alınacağını düşünüyorum. kualo 27-03-08, 19:34 İlk bölüm ,insan sevdiği oyuncuları görünce çok mutlu oluyor:img-wink: bu ikiliye bayılıyorum Recep kazada çocuklarını kaybetmiş tatlı şirin mi şirin ,iki kız çocuğunu kaybetmiş... Havva unutamış çocuklarını ana evine dönmüş... hala olayın içinde hayal aleminde çocukları ile yaşıyor.. onları yaşatıyor:icon_sorr sevgili doktorumuz.. aslında çok güzel araba kullanırdım dedi.. anlaşılan o da kazada eşini kaybetmiş ikisinin ortak noktaları:img-yes: yanlız bu soru geldi aklıma' hangimiz taksi şöförü ile bir anda bu kadar konuşabiliriz? !belkde bir şeyler onları yaklaştırıyor :icon_whis kader diyelimm!!:img-blush haklısın gül mavi hemen tanışlım derim dizi fanları kemik grubu oluşuyor ne de olsa :))ben Ayşegül yine bir dizide yine sizlerle aşkı pardon yani diziyi tartışmak konuşmak çok güzel olacak birsürü güzel bölüm resmileri ,yorumlar avatarlar imzalar gözlerim nilgünü arıyor(beyaz gelincik) Sanırım çektiğimiz acılar insanları birbirine yakınlaştıran bazen yeni tanıdığınız bir insanla öyle bi diolog kurarsınız ki başkasıyla hiç daha önce bukadar yakın olmadığınızı anlar ve buna şaşırırsınızda üstelik o sizi anlar hatalarınızla sever ,destek olur hayatın yaşamaya değer olduğunu hatırlatır bunca sene boşuna kendinizi üzdüğünüzü hatta yıktığınızı onun sayesinde anlarsınız o artık sizin rehberiniz yaşama bakış açınızı değiştiren kişiniz olmuştur..... Dizi yorumuma gelince ;Zuhal hanım yine mimikleri güzelliği ve üstün yeteneği ile başımı döndürdü. peride yeni kahramanımsın o kendi ayakalrı üstüne duran kadın imajı öyle çok yakışıyor ki ona ......... recep de nekadar duygusal bir adam yalnız evli recep gerçi karısının hali ortada üzüldüm kadına ama bu aşama da aşk düşünmek havvaya saygısızlık gibi geliyor bana peridenin oğlu rolünde geniş zamanlardan oğuz u gördüm anılar canlandı koliba filmin kemik kadrosu sanırım .... kısaca yorumum bu kadar inşalla dizi uzun soluklu olur allahım hiç deilse bu kez sevdiğim dizinin başına bi şey gelmesin bi iki ayda bitmesin uzun sürsün ve bende şeytanın bacağını kırayım artık valla artık şahsi oldu bu dizi benim için.....:icon_whis forgetmenot 27-03-08, 19:34 Nasıl da temiz,incelikli,güzel bir dizi.Başrol oyuncuları yıllanmış şarap gibi,dingin,yetenek ve tecrübenin doruğunda.Tadları enfes!Konu biraz hızlı gelişiyor,arabada ellerin dokunması normaldi de o derece etkilenme??Ne diyeyim sanki biraz abartılı oldu.Son sahne de ilk bölüm için epey 'duygu yüklü' çekilmiş.Ne ara ikisi de o kadar duygu biriktirdi birbirlerine karşı?Olaylar nasıl gelişecek,Recep duygularını nasıl açık edecek,nasıl bir aşık olacak?Epey merak ediyorum.Karısının şu andaki duygu durumu vahim.Hemen kendini açıp,kocasının yanına İstanbul'a gelirse pek olmaz herhalde.Anca İstanbul'a gelip,tedavi sürecine başlar,Peride hanımın doktor arkadaşları yardımcı olur.Hasta da olsa bir 'kadın'olarak derhal 2.kadının varlığını hisseder ve 'iyileşmeye' karar verir herhalde.Bu arada bayan oyuncuların yanak,çene,gerdan kısımlarına(Tilbe hanım' ın çekimleri dahil)o kadar yaklaşıp çekim yapan kameraya bilmiyorum bu kadar gerek var mı?Bunun başka bir yolu olmalı di mi?? ehlocan 27-03-08, 19:39 Nasıl da temiz,incelikli,güzel bir dizi.Başrol oyuncuları yıllanmış şarap gibi,dingin,yetenek ve tecrübenin doruğunda.Tadları enfes!Konu biraz hızlı gelişiyor,arabada ellerin dokunması normaldi de o derece etkilenme??Ne diyeyim sanki biraz abartılı oldu.Son sahne de ilk bölüm için epey 'duygu yüklü' çekilmiş.Ne ara ikisi de o kadar duygu biriktirdi birbirlerine karşı?Olaylar nasıl gelişecek,Recep duygularını nasıl açık edecek,nasıl bir aşık olacak?Epey merak ediyorum.Karısının şu andaki duygu durumu vahim.Hemen kendini açıp,kocasının yanına İstanbul'a gelirse pek olmaz herhalde.Anca İstanbul'a gelip,tedavi sürecine başlar,Peride hanımın doktor arkadaşları yardımcı olur.Hasta da olsa bir 'kadın'olarak derhal 2.kadının varlığını hisseder ve 'iyileşmeye' karar verir herhalde.Bu arada oyuncuların çene,gerdan kısımlarına(Tilbe hanım' ın çekimleri dahil)o kadar yaklaşıp çekim yapan kameraya bilmiyorum bu kadar gerek var mı?Bunun başka bir yolu olmalı di mi?? Benimde en çok merak ettiğim kısım burası...Şahsen Havva'nın henüz daha ilk bölümden konuya dahil olcağını ummuyordum ama son sahne gösterdiki Havva İst.'a gelecek... Oyuncular konusunda dediklerinizede sonuna kadar katılıyorum "tadları enfes":good: sycamore 27-03-08, 19:43 Benimde en çok merak ettiğim kısım burası...Şahsen Havva'nın henüz daha ilk bölümden konuya dahil olcağını ummuyordum ama son sahne gösterdiki Havva İst.'a gelecek... Oyuncular konusunda dediklerinizede sonuna kadar katılıyorum "tadları enfes":good: İzlerken benim de aklıma geldi ve dizinin ismi olan şarkının kim tarafından söyleneceğini düşündüm.Üç kişi arasında yaşanacak duygu fırtınaları bizlere de çok keyifli bölümler izletecek ve umuyorum dediğin gibi uzun ömürlü olur. kualo 27-03-08, 19:48 sevgili ehlocan inşalla en kısa zamanda dizimizin kendi sayfası olur senden resmiler avatarlar imzalar bekliyorum tanışmaya geçtim ben kimse ismini yazmıyo çok mu erken?:icon_whis rain 1907 27-03-08, 19:48 bu dizi buram buram aşk kokacak bu çok belli.ben en çok dizinin adıyla dizi nasıl bağdaşacak onu merak ediyorum.bu arada peridenin çocuğuna vermeye çalıştıkları da çok hoşuma gitti.hernekadar buna engel olan bir anneanne olsa da peride de çok çetin ceviz.ama ben oğul un sorunları olacağını tahmin ediyorum.şimdiden bu biraz sezdirildi. putikare 27-03-08, 19:49 Nihayet başladı ve izledik. Ama sanki çok kısa sürdü. Perideyi çok sevdim ben. Hele Peride ve annesi biraradayken muhteşemler. Havva'nın o halini gördükten sonra, Recep ve Peride arasındaki yakınlaşma nasıl olacak, kendi adıma ben ikisinin birlikte olmasını nasıl mutlulukla seyrederim bilmiyorum. Tabi bunları düşünmek için erken ama, ilk bölüm bu kadar hızlı olunca insanın kafasına takılıyor işte. İnşallah uzun soluklu olur, sonunu görmek nasip olur. ehlocan 27-03-08, 19:49 İzlerken benim de aklıma geldi ve dizinin ismi olan şarkının kim tarafından söyleneceğini düşündüm.Üç kişi arasında yaşanacak duygu fırtınaları bizlere de çok keyifli bölümler izletecek ve umuyorum dediğin gibi uzun ömürlü olur. Şimdi düşünüyorumda Zuhal Olcay'ın yer aldığı diziler genelde hep kadın merkezli olur..Recep Peride yakınlaşması ve ilerde aşkı olacak olsa bile Havva Peride arkadaşlığı yada yakınlığı daha ön plana çıkabilirmi acaba diye düşünüyorum :icon_whis :icon_whis sevgili ehlocan inşalla en kısa zamanda dizimizin kendi sayfası olur senden resmiler avatarlar imzalar bekliyorum tanışmaya geçtim ben kimse ismini yazmıyo çok mu erken? Sevgili kualo ana sayfa için çok erken daha :img-wink:imza avatar konusunda ise çok çok daha gzüel çalışmalar yapan arkadaşlar var şayet resim ekelenirse bol bol çalışmalar yapılır diye tahmin ediyorum ;)Ben anca kendime yetecek kadar yapabiliyorum biliyorsun ;) rain 1907 27-03-08, 19:50 sevgili ehlocan inşalla en kısa zamanda dizimizin kendi sayfası olur senden resmiler avatarlar imzalar bekliyorum tanışmaya geçtim ben kimse ismini yazmıyo çok mu erken?:icon_whis ben yazıyım mı ayşegül :img-hyste seni de burada görmek süper gerçekten.gerçi eski kadro toplanınca beni bir korku alıyo ama bu sefer o aklıma gelen olmıycak inşallah :img-hyste kualo 27-03-08, 19:56 ben yazıyım mı ayşegül :img-hyste seni de burada görmek süper gerçekten.gerçi eski kadro toplanınca beni bir korku alıyo ama bu sefer o aklıma gelen olmıycak inşallah :img-hyste yaz canım adını :)))bu sefer kıracağız şeytanın bacağını trt diğer kanallara nazaran daha istikrarlı bir kanal artık sevdiğimin bi şeyin başına kötü bişey gelmesin valla kendimden şüphe ediyorumlanetlimiyim diye:icon_sorr:sad53: ama sorun bende olamaz tamamen tesadüf havva nın adı demek Tilbe Saran bilmiyordum utandım bende ehlocan gibi gerçek sanatçıların tiyatro sanatçılarının dünya tiyatrolar gününü en içten dileklerimle kutlarım iyi ki varsınız:happy0064:happy0064 ZeRReN 28-03-08, 06:48 İlk bölüm için çok keyifli başladı.Oyunculuklar için söylenecek söz yok zaten.Ben en çok Tilbe Saran'ı sevdim ve çok etkilendim açıkçası.İzlemeyi düşünüyorum,bakalım... rhetbutler 28-03-08, 07:41 Diziden önce haberlerde Zuhal Olcay, Haldun Boysan ve Güzide Balcı’yla yapılan röportajı izledim.Samimi olan işin seyirciye geçeceğinden ve Beni Unutma’nın da samimiyetinden bahsettiler.Diziyi izleyince haklı olduklarını gördüm.Gayet samimi bir iş olmuş. Oyunculuklar zaten çok başarılı.Ancak hep Tilbe Saran’ı sahnede izlemek isteyip, bu dileğimin bir türlü gerçekleşmemesinden ötürü Havva’yı çok merak ediyordum.İlk sahnesinden başlayarak beni çok etkiledi. Recep ve Peride’nin birbirlerinden etkilenmelerinin çok çabuk geliştiğine inananlardanım.Bu etkilenme bir iki bölümü yayılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ama aşık Recep’i izlemek için sabırsızlanıyorum.Birde Havva’yla aşk evliliği yapıp yapmadıklarını merak ediyorum.Böyle olmasını da istiyorum açıkcası.Eğer aşk evliliği yapmışlarsa ve yaşananlar sonrasında Havva’nın durumunun Recep üzerindeki etkilerini, içinde ona karşı sadece aşk mı yoksa şefkat mi kaldığını görmek isterim. Recep’in iki kadın arasında kalacağını düşünüyordum.Yanılmışım bir de komşu varmış. Zuhal Olcay ve Uğur Polat’ın uyumunu zaten önceden biliyorduk. Ancak kadronun da bir bütün olarak uyum içinde olduğunu gördüm. Yalnız bir şeye takıldım. Müşteriye kapı açan taksici pek yoktur.Eğer bagajı yoksa zaten kıpırdamazlar yerinden.Recep, özel şoför sanıyor sanırım kendini. Koliba Yapım, Geniş Zamanlar ve Köprü de ki oyuncularını burada da kullanmış. Forgetmonet’a bende katılıyorum.Bayan oyuncuların yüzlerine fazla zoom yapmasınlar lütfen. dilekce 28-03-08, 07:45 Beklenediğimden daha iyiydi....Zuhal Olcay ın şu ana kadar hiç bir yapımını es geçmediğim gibi bu yapımını da es geçemezdim , yaptığı oyunculuğu ezelinden severim...Oynamıyor, resmen yaşıyor.. O anne rolü için yaratılmış sanki..Bu kadar benimsenir mi bir rol? :good:..şaşıyorum doğrusu,,,, Uğur Polat da bu rolü ile gerçekten farklı bir tarz yakalamış, durağan yapısı şöför Recep ile biraz daha hareketlilik kazanmış..Bundan sonrası için nasıl bir renklilik verir kendisine bilemem fakat, Peride ye ağlarken söylediği sözlerle nasıl zenginlikte bir karakter olduğunu bizlere gösterir gibiydi..Isındım.. Bu dizi başlamadan konuşuyorduk; acaba bu yaşta filizlenecek aşk yaşanacak aşk beni çeker mi diye düşünüyordum ya , izlerken farkettim ki aşkın şu an için çok da negatif bir elektrik vermediğini söylemeliyim.. Aşk olmasa bile O anneanne galiba aşkın boş kalan tarafını benim açımdan doldurmuş olacak :img-hyste ...O kadar başarılıydı ki tıpkı Zuhal Olcay ın Doktor Peride olduğuna bir anda ısınmam gibi o da gerçekten Peride nin annesiymiş geldi,,,Anneanne çok başarılı çooookk...Zenginliğiyle dövüyoo her fırsatta...Milano dan getirdiği hediyeler için söyedikleri , duruşu, tavırları:img-hyste. Özellikle Peride Oğul'a çıkarttığı krd kartı için Ona telefon açtığında ki halleri,,,çok hoştu... Sıradan değil hiç bi şey,,...Ayrıntılar da...Sözler boş değil, dolu, manalı, Havva nın tavırları, bulunduğu ruh hali ,,o da öyle güzel işleniyor ki,,Yitirilmişlik, çaresizlik,.Recep aradığında konuşmuyordu ilgilenmiyor gibi bir tavırdaydı ya O konuştukça yüz ifadesi farklılaşmıştı..Ondan haber almayı da çok istiyordu belli etmese bile ... Ayrıca son sahne de çok etkiliydi ki Annenin yüzünde beliren şaşkınlık Havva nın uzun süredir ilk kez konuşmasının şaşkınlığıydı galiba.... Ceva 28-03-08, 07:59 Yıllar sonra Zuhal Olcay ve Uğur Polat'ı tekrar beraber izlemek büyük keyifti. Birde bunlara Tilbe Saran eklenmiş harika olmuş. Yan rollerde sağlam. Koliba yapımlarında gördüğümüz birçok yüzüde tekrar gördük. Bölüme gelince Yeni tanıştığı birine neredeyse hayatının özetini geçen Peride beni şaşırtmadı desem yalan olur. İlk bölümde bu kadar yakınlaşmayı beklemeyenlerdendim. Özellikle Peride tarafında etkilenme çok çabuk oldu. Recep'in, duygularını aktarışına bayıldım. Özellikle Peride, çocuğunuz var mı diye sorduğunda yüzünün aldığı şekil, ses tonu, hafif duraksayıp "vardı" deyişinde acıyı hissettim. Havva'nın, durumu içimi acıttı. Babasının elinden küçük bir kız çocuğu gibi tutup, ellerinde bebekleriyle gülerek gidişi olayı bitirdi. Ben şimdiden Peride ve Havva'nın karşılıklı sahnelerini merak ediyorum. Velhasıl kelam güzel bölümdü. Yolu açık olsun. hewal 28-03-08, 08:21 Evvela uzun zaman sonra Uğur Polat Zuhal Olcay ikilisini izlemek büyük bir keyif verdi..Dizinin süresinın kısa gelmesi tek reklamla devam etmesinin etkisi sanırım..Zira son zamanlarda her bir dizinin başlangıcı ile bitimi arasında geçen 2,5 saatlik zaman dilimi ile reklam arası dizi izler olmuştuk… Peride’nin bir çırpıda ne var ne yok Recep’e anlatması bölüm itibarı ile çizilen Peride karakteri düşünülünce abes gelmiyor…Yine aynı şekilde daha dingin daha az ve öz konuşan Recep’de öyle… Uğur Polat’da farklı bir elekrik var ve nasıl anlatacğımı bilmiyorum ama daha ilk bölümden oynayacağı karakterle örtüşüyor…En son Sinekli Bakkal dizisinde nasıl olacak Özge ile arasındaki yaş farkından dolayı olası aşkı nasıl hissettirecek derken ilk bölümden bakışlarıyla tavırlarıyla o elektiriği çok hoş vermişti..Dün akşamda öyle oldu...Hem Perid eile olan sahneleri hem Havva'ya telefonda konuşması... Zuhal Olcay’ın zaten rolünü adeta oynamayıp yaşıyor hallerini , yalın , abartısız oyunculuğunu çok seviyorum… Taksideki ilk didişmeler çok keyifliydi…Bu arada taksideki ilk didişme demişken peride o elbiseyi giymek yerinie eşofmanlarıylada gidebilirdi ;) Havva’nın deniz kenarındaki halleri içimi acıttı..Sonra babasının elinden tutup eve gelmesi Recep’in telefonuna sessiz mimikleriyle verdiği tepkiler ve son sahne…Etkileyici olmuştu… Recep'in hasta kızı ziyaret etmesi ona çiçek getirmesi Peride'de Recep'in farklı olduğu hissi uyandırdı onunda etkisi ile daha yakın hissetti... Recep Karadenizli üstelik kemençe yapım ustası çalmayacağım demişti Uğur Polat ama kimi sahnelerde kemençe sesi duymak isteriz…Yada taksi durağındaki radyodan Karadeniz türküleri… Şah-Rû 28-03-08, 08:42 Zuhal Olcay ve Uğur Polat' ın müthiş uyumu adına Peride ve Recep aşkını destekleyeceğimi düşünüyordum. Ama Havva' nın durumu çok içimi acıttı. O yüzden şimdiden bi eğilim göstermemek en iyisi sanırım. Peride güçlü, kendi ayakları üstünede durmaya çalışan, aslen içinde kırgınlıkları olan ve bu kırgınlıkları alaycılığı ile kapatan, Recep' in deyimiyle "yüreği ağzında" kendi deyimi ile "patavatsız":img-wink: bir insan. Bu yüzden taksiciyle bu kadar çabuk diyaloğa girmesi bana garip gelmedi. Hepsi bir yana Peride bir doktor olarak insanlarla çok kolay ilişki kurabiliyor zaten. Recep ise yaşadığı büyük acı olmasa da bellki kendi içine dönük bir karakter. Suskunluğu da Recep' in savunma mekanizması olsa gerek. Peride' nin annesi ile diyalogları bu hüzünlü diziye tatlı bir hareketlilik katıyor. "Şahsiyet bey" de dizinin eğlence unsurlarından. Zuhal Olcay, Uğur Polat ve Tilbe Saran ustalıklarını konuşturmuşlar. Doğal, abartısız ve etkili oyunculukları ile canlandırdıkları karakterleri hergün birşekilde yanıbaşımızdan geçen herhangi bir insan haline getirmişler. Bu kadar güzellik arasında gözüme takılan bir kaç ayrıntı da var tabi. Öncelikle Peride o kadar çok taksi kullanıyor ki maaşının meblağını merak etmekle birlikte şehir dışına çık ameliyat yap gel akşam olsun o arada... gibi zaman karmaşasına düştüm bi an. Belki olayları biraz daha yaymak hepsini bir araya sıkıştırmamak daha iyi olacaktır. Diğer bir ayrıntı görüntü yönetmenine çok çok iş düşüyor olmasında. Hatunlara yakın çekim beni de rahatsız etti. Ayrıca İstanbul gibi harika bir fon daha iyi kullanılabilirdi. Açılara dikkat gerek. Bir de Recep' e yanık tombul hatun, oyuncu olarak değil de karakter olarak bana gereksiz geldi. İlla böyle bir şey olmak zorunda mı yani. Yeterince üçgen var sonuçta ortada. Sonuç olarak özellikle aklımda kalanlar Recep' in denizine kayık yetiştirememesi, Havva' nın babasının elinden tutuşu, Peride' nin söylenmeleri ve usul susul kulaklarımıza gelen Yeni Türkü tınıları. Perşembe günleri izleyecek güzel bir diziye kavuşmaktan memnun olarak ilerleyen bölümlerde ister istemez kuvvetli replikler ve Yeni türküden insanın içine işleyecek Karadeniz müzikleri bekliyorum. rain 1907 28-03-08, 09:19 peride her gün taksiyle gidip gelecekse bence de çok iyi bir maaşının olması gerekir.gerçi ne kadar iyi de olsa hergün onca yolu taksiyle gidip gelmeye para dayanmaz.bu düğümün çözülmesi lazım bence.kendi araba kullanamıyorsa bile şoförlü bir araç alabilir. Havva nın durumu beni de üzdü.özellikle elinde iki tane bebekle deniz kıyısındaki sahneleri insanın içini acıtıyor.ama hiç karşılaşmadığımız bir durumda değil.sonuçta kızlarının ikisini de kaybetmiş ve recep kadar sağlam duramamış ne deolsa bir anne.kaç senedir bu şekilde onu söylemediler sanırım ya da ben kaçırdım ama geçen bu zaman dilimi içerisinde Recep in de içinde yeni aşklar olabilir.belki anne sağlam olsaydı onunda olabilirdi.Çünkü recep acılı bir insan.hayattaki bütün sevdiklerini karısı da dahil kaybetmiş.şimdi peridenin ona karşı yaklaşımı,aralarındaki diyaloglar,peridenin biraz böyle deli dolu oluşu falan onu etkileyebilir ve bundan etkilenmekte hakkı bence. peridenin annesiyle diyalogların da ben çok eğleniyorum :img-hyste çatır çatır cevap veriyo peride hele bi de bunlara mimiklerini ekleyince yeme de yanında yat :) annesinin evinde kredi kartı hakkında konuşurlarken "tabi kaf dağından görmek zor oluyordur " demesine de çok güldüm. janan 28-03-08, 09:21 Beklediğimden daha iyiydi,sesli çekiliyor,tadında bitiyor,rollar "cuk" oturmuş,başkaları oynasaydı bu kadar sevilmezdi sanki..Dünya Tiyatrolar Gününe yaraşır bir dizi oldu; Sezen Aksu hastası olarak,diziye iyi ki şarkıyı vermiş ona da çok teşekkür etmek lazım:img-yes: Zuhal olcay sezen aksu'nun el gibi şarkısını da seslendirmişti,güzel söylemişti..beni unutma şarkısınında hakkını vermiş:img-yes: İnşallah daha güzel bölümler izlerizbye Fettan 28-03-08, 10:22 Sesli çekim avantajı bu olsa gerek sahneler daha etkileyici oluyor... Recep'in çocukları çıkan yangın sonucu ölmüştü sanırım acaba Havva bu yangından kendini sorumlu tutuyor olabilirmi..Ondan bu kadar sarsılmıştır...Ve kendini kapamıştır :icon_whis :icon_whis... Ben Recep Peride arasındaki ilşkinin adının konulmayacak türden br yakınlık olacağını düşünüyorum...Havva'nın da ileriki günlerde konuya daha çok dahil olacağını düşünürek...Acıların yakınlaştırdığı iki kadın ve bir erkek :img-wink: :img-wink: :img-wink: Peride'nin annesi haklı bir araba alıp şöför tutsa daha mantıklı olacak :img-hyste Peride demişken oğlu bana Geniş Zamanlardaki kızını anımsattı az biraz... Yakın plan çekimler benimde dikkatimi çekti ve jenerikte Hülya YavuzBilge adını gördüm Mühürlü Güller ve Hayat Türküsünden aşinayız kendisine o sebeple o yakın planlar bu kadar tanıdık geldi :img-wink:Ama bencede biraz azaltılsa iyi olur...Ve Güzide Balcı denince sahne geçişlerinde kullanılan Galata Kulesi manzaralı sahneler yine bir aşinalık :img-wink: dilekce 28-03-08, 10:49 TELE - BAROMETRE 27 MART 2008 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) .......... 63 Saraydakı Mucevher [net] Trt1 1,00 9,20 64 Sız Mutlu Lerzan Mutlu [net] Fox 1,00 7,20 65 Bosanmak ıstemıyorum [net] Stv 1,00 4,80 66 Destı ızdıvac [net] Flas 1,00 3,90 67 Benı Unutma [net] Trt1 1,00 2,40 68 Sıyaset Meydanı (cozum) Show 0,90 12,90 69 Gazı (ozel) [net] Atv 0,90 8,20 Bu dizi bu sıralamayı hak etmiyordu.. rhetbutler 28-03-08, 11:01 Tele - Barometre Hedef Kitle : A/b 27 Mart 2008 Perşembe 22 Sıyaset Meydanı (cozum) Show 2,10 22,50 23 Atv Spor Haberlerı Atv 2,10 6,20 24 32.gun [net] Kand 2,00 17,00 25 Bızım Evın Hallerı (ozet) K1 1,90 16,00 26 Selena (tkr) [net] Atv 1,90 15,00 27 Carkıfelek [net] K1 1,90 5,20 28 Benı Unutma [net] Trt1 1,90 5,00 rain 1907 28-03-08, 11:03 Birileri bana bu diziye alışma demeye başladı bile.:( kahretsin ya.bu da bitecek.ooff off.desti izdivaç denen saçma sapan bir şey bile bu diziyi geçebiliyor reytinglerde aklım almıyor ya :img-tomat angel eyes 28-03-08, 11:12 İmkansız hikayeleri seviyorum Dün akşam ilk bölümü yayınlanan ’Beni Unutma’ dizisinde oynayan Zuhal Olcay, hikayeyi okuduğunda çok etkilendiğini söyleyerek ’Ben imkansız gibi görünen hikayeleri daha çok seviyorum’ dedi. Koliba Film’in yapımcılığında Güzide Balcı’nın çektiği ve Zuhal Olcay ile Uğur Polat’ın başrolünü oynadığı dizinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Yayın öncesinde TRT1’deki ana haber bülteninin canlı yayınında konuşan Zuhal Olcay, "Bu hikaye çok sahici. Ben imkansız gibi gibi görünen hikayeleri daha çok seviyorum, galiba seyirci de seviyor. Perihan Mağden’in öyküsü olması beni gerçekten bu hikayeye ya da işe başta sıcak bakmamın en önemli nedenlerindendi. Hem yapımcı şirketin hem de Mağden’in adı beni bu işe bağladı" diye konuştu. Yönetmen Güzide Balcı’yla çalışmaktan çok mutlu olduklarını söyleyen Olcay, "Güzide Balcı gerçekten işinde çok yetkin bir insan ve ben ve diğer oyuncu arkadaşlarım gerçekten olağanüstü ve rahat bir şekilde çalışıyoruz. Çok memnunuz yönetmenimizden" açıklamasını yaptı. Sezen Aksu’nun diziyle aynı ismi taşıyan Beni Unutma şarkısını Zuhal Olcay dizi için yorumladı. ’Beni Unutma’ her Perşembe 20:05’te TRT1 ekranlarında olacak. KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ rain 1907 28-03-08, 11:20 ben de zuhal olcay gibi imkansız aşkları seviyorum daha doğrusu izlemek daha keyifli oluyor :img-in_lo ortaya çıkmış vıcık vıcık yaşanan aşklardansa daha imkansız,kendi halinde,karşılıksız ya da karşılığı olduğunu her iki tarafında bilmediği hikayeler beni daha çok çekiyor.ama tabi hikaye boyunca uzamasını da istemem bir yerde imkanlı olmalı :) kualo 28-03-08, 11:31 ben de zuhal olcay gibi imkansız aşkları seviyorum daha doğrusu izlemek daha keyifli oluyor :img-in_lo ortaya çıkmış vıcık vıcık yaşanan aşklardansa daha imkansız,kendi halinde,karşılıksız ya da karşılığı olduğunu her iki tarafında bilmediği hikayeler beni daha çok çekiyor.ama tabi hikaye boyunca uzamasını da istemem bir yerde imkanlı olmalı :) Aynen katılıyorum yorumuna bir yerden sonra sevgililer aşıklar kavuşsun yoksa azap oluyor bu reytingler ne allah aşkına rezillik gerçi konu gene geniş zamanlara gelecek ama:))reytingler iyiydi g.zların yine de kaldırdılar ama dizimizin ilk 3 e girmesini çok isterim bende bağlandım gibi ama kendimi durdursam fena olmayacak umudum kırılıyor ama kırmakda istemiyorum devam etsin ne olur trt de dizinin olması avantaj gibi geliyor bana... dizinin linkini buldum iner inmez resimleri eklemekn istiyorum geniş zamanların bıraktığı boşluğu Beni Unutma dolduracak yağmurun dediği gibi buram buram aşk kokusu var:)):happy0064 Lucyka 28-03-08, 23:14 su reyting sonuclarina kocaman bir o....ile baslayip ....a ile biten argo kelimeyi soylemek istiyorum bagira bagira.:dito.deli olmak isten degil.sanirsiniz ki butun Turkiye'de bu diziyi kimse izlememis.halbuki oyle degil,gercek bu degil.basrol oyuncularimizin cok cok fazla seveni oldugunu biliyoruz hem de yillardan beri.oyuncularin disinda dizi olarak da gayet hostu ilk bolum icin.sesli cekimin verdigi sicaklik da cabasi.abarti yoktu.genis zamanlar'daki Zuhal Olcay ve Oktay Kaynarca ikilisini pek tutmamistim,oradaki oyunculuklarini da cok abartili bulmustum fakat bu dizi oyle degil su an'a kadar ki izlenimlerim o yonde. aslanbey09 28-03-08, 23:41 o kadarda kötü degil canım ben koçum benim ve çiçek taksiden sonra 3 kez bir trt dizisine bakıyorum ama regting canavarı müsade edersede bir iki hafta izlesek bir konusu otursa baş rol oyuncuları ikiside işleride çok kaliteli insanlar umarım tutar nur33 29-03-08, 06:16 TRT istedi, dizi süresi kısaltıldı http://medya.zaman.com.tr/2008/03/29/tv1.jpg Yayın süreleri uzadıkça uzayan ve 90 dk.'yı bulan yerli dizilere çözüm TRT'den geldi. Perşembe akşamı 58 dk.lık ilk bölümüyle ekrana gelen, Zuhal Olcay ve Uğur Polat'ın rol aldığı 'Beni Unutma',ile sürelerin kısaltılması için ilk adımı atmış oldu. Dizi sürelerinin uzunluğu konusunda oyuncular, yapımcılar, yayıncılar ve reklam verenler topu birbirine atmış, ancak çözüm için kimse girişimde bulunmamıştı. Yapımcı ve senaristlerden oluşan meslek birlikleri sorunu çözmek için RTÜK Başkanı Zahit Akman ile bir toplantı yapmış, ancak toplantıya oyuncuları temsilen kimse katılmamıştı. 'Beni Unutma'nın ilk bölümünü tüm yapım, yönetim ve oyuncu kadrosu Kuruçeşme'de bir lokantada yemek yiyerek kutladı. Ata Türkoğlu'nun ev sahipliği yaptığı geceye TRT yetkilileri de katıldı. 'Beni Unutma'nın 58 dk. olmasının TRT'nin kararı olduğunu söyleyen yapımcı Koliba Film'in sahibi Ata Türkoğlu, "Eğer yayıncı kuruluş isterse bu sorun çözülür. TRT bunun için iyi bir örnek." dedi. Dizinin başrol oyuncusu Zuhal Olcay ise "Başka kanallar uyar mı bilmiyorum. Sanırım bu TRT farkı olsa gerek. Çok iyi bir uygulama. Diğer kanallara da örnek olsun." şeklinde konuştu. Yıllardır reklamverenleri sorumlu tutan yayıncıların TRT'nin girişimini nasıl karşılayacağı ise merak konusu. Star TV'de ekrana gelen 'Köprü'nün de yapımcılığını üstlenen Türkoğlu, dizinin ardından şimdi de merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun hayatını anlatan bir sinema filmi için çalışmalara başlamış. Yazıcıoğlu'nun ölümündeki sır perdesini sinemaya aktaracaklarını söyleyen Türkoğlu, vali rolünde, dizide de oynayan Erdal Beşikcioğlu'nu oynatmayı planlıyor. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=670577 (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=670577) . gül_mavi 29-03-08, 07:05 bu reyting denen gerçek bir canavar !! sürekli dizileri yıkıyor, yok ediyor.. bana göre çok kötü olmuş bu sonuç! :(pes etmek yok bekleyip görmek lazım:img-yes: nice berbat diziler daha fazla izleniyor ya biz diziden anlamıyoruz ya onlar biz izliyicileri anlamıyor:icon_sorr rain 1907 29-03-08, 17:40 biraz önce fragmanı izledim.harika bir bölüm geliyor arkadaşlar :good: tahmin ettiğimiz gibi havva istanbula geliyor ve peride ile karşılaşıyorlar.tabi bu karşılaşmada peride havvanın kim olduğunu biliyor mu onu anlamadım. sanki havva da düzelme olacak gibi :img-yes: recep ve peride bu bölüm baya bi yakınlaşıyor.daha doğrusu ikisi de aşık olmaya başladı sanırım fragmanda dalıp gittikleri sahneler vardı :img-in_lo hatta recep sanırım peridenin evinin önünde dolaşıyor :icon_whis fragmanın sonunda da receple peride bi bankta oturuyorlardı recep elini havaya kaldrıyodu ne yapmaya çalıştığını anlamadım :img-hyste dizinin kısa tutlması oyuncular ve tv açısından iyi tabi de ben sevdiğim bir dizi kısa sürünce tadını alamıyorum :) perşembeyi de sabırsızlıkla bekliyorum rain 1907 29-03-08, 17:53 arkadaşlar koliba ya eklenmiş yeni bölüm fragmanımız ama yanlış yazmışlar altta yazan 1. bölüm fragmanına tıklayacaksınız :img-wink: volvox 29-03-08, 19:14 Bugün öğlen tesadüf görmüştüm fragmanı. Trt umarım bol bol ve erkenden yayınlar fragmanı her hafta. http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01328.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01331.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01335.jpg volvox 29-03-08, 19:30 http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01337.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01339.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01340.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01343.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01344.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01345.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01348.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01349.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01353.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC01354.jpg Lucyka 29-03-08, 19:37 gercekten guzel bir bolum olacaga benziyor :img-yes:.fragman cok duygusaldi.recep'in agladigi sahne acaba karisiyla karsilastigi sahne mi?bekleyelim gor |