Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

crazygirl7500
11-01-07, 15:44
Çok tartıştığız Ela ve Suat yakınlaşması asla olmayacak diyorum. Suat'a başka bir aday bulmalıyız arkadaşlar bence. Bir de bambaşka Bir Burak görmeye hazırlanın derim ben. Bunların bazıları sıkı birer tahmin olabilir ama inanın gerçeklik payı var.

elayla suat olmasın ztn ooolmucak onuda biloz çnkü o zenanla olcak burak taki değişiklik de kaderle ilgilidir :img-yes:

madame
11-01-07, 15:48
Dizinin orjinalini izleyen arkadaşlar bizi bu konuda yeterince bilgilendirdiği için elbette tahmin edebiliyoruz bazı şeyleri. Burak'ın insanları umursamaz tavrının altındaki nedeni öğrenince çoğumuz ona hak vereceğiz bence.

KARAMAY
11-01-07, 15:56
bence öpüşmeden daha fazlasını görme ihtimalimiz var . ahan ben diyom varr
ayrıca durun bii daha 3 izlemeden 4 -5 atladık bi durun bu ne sabırsızlık
siz yarın öbür gün bunları evlendirir kucaklarına bi çocuk verip diziyi bitirirsinizde
yavaş yavaş sindire sindire, aşklarını olaylarını kavgalarını küsmelerini kıskançlıklarını herşeyi yaşaya yaşaya
ondan sonraa yarın öbürgün saçma gelmesin bize senın için ölürüm biterim senden vazgeçemem durumları
bu akşamın üzücü ve hayecanlı bi bölüm olcagı , alttan alttan kıskançlıkların başlayacagı , duyguların daha fazla dizginleşemeyeceği bölümler başlıyor olucak .. mendil ve su hali hazırda bulunsun derim ben
kalp ilaçları için daha zaman var

ayrıca Cerrahi bölüm başkanın yapmış oldugu bi konuşma var fragmanlarda gördüğümüz
bir kadına kocası hakkında bence o bölümlere var daha onları bu akşam bu ikizler olayında izlemiycez gibi ama ne olur olmaz siz yinede hazırlıklı olun derim ben

Son olarak yayın saatine kadar yeniden yazarmıyım bilmiyorum
şimdiden HERKESE İYİ SEYİRLER :)

guilty
11-01-07, 15:59
Çok tartıştığız Ela ve Suat yakınlaşması asla olmayacak diyorum. Suat'a başka bir aday bulmalıyız arkadaşlar bence. Bir de bambaşka Bir Burak görmeye hazırlanın derim ben. Bunların bazıları sıkı birer tahmin olabilir ama inanın gerçeklik payı var.

Suat'a en büyük aday olarak ben kesinlikle Zenan diyorum. Birbirlerine de benziyorlar zaten ikiside sinirli tipler umarım ilerleyen bölümlerde Suat'la Zenan birbirlerine aşık olurlar.

irmck_6168
11-01-07, 16:01
Suat'a en büyük aday olarak ben kesinlikle Zenan diyorum. Birbirlerine de benziyorlar zaten ikiside sinirli tipler umarım ilerleyen bölümlerde Suat'la Zenan birbirlerine aşık olurlar.

bencede ikiside inatçı ikiside hırslı ikiside kendini beğenmiş :D inşallah bir arada olurlar... amaaaa öncelik ela ve levent'e :D

guilty
11-01-07, 16:02
Tabii canım önce Elave Levent. Sonra Suat Zenan, sonra Burak Kader, ay yazık ya Hasan'a birini bulamadım. Ona da Dr. Fikret :):):)

adanali esmer
arkadaslar senaryomun devami multimedia bölümünde , bu aksamki bölümü iple cekiyorum neler konusuyorsunuz bakim?

RODYA
bence öpüşmeden daha fazlasını görme ihtimalimiz var . ahan ben diyom varr
ayrıca durun bii daha 3 izlemeden 4 -5 atladık bi durun bu ne sabırsızlık
siz yarın öbür gün bunları evlendirir kucaklarına bi çocuk verip diziyi bitirirsinizde
yavaş yavaş sindire sindire, aşklarını olaylarını kavgalarını küsmelerini kıskançlıklarını herşeyi yaşaya yaşaya
ondan sonraa yarın öbürgün saçma gelmesin bize senın için ölürüm biterim senden vazgeçemem durumları
bu akşamın üzücü ve hayecanlı bi bölüm olcagı , alttan alttan kıskançlıkların başlayacagı , duyguların daha fazla dizginleşemeyeceği bölümler başlıyor olucak .. mendil ve su hali hazırda bulunsun derim ben
kalp ilaçları için daha zaman var

ayrıca Cerrahi bölüm başkanın yapmış oldugu bi konuşma var fragmanlarda gördüğümüz
bir kadına kocası hakkında bence o bölümlere var daha onları bu akşam bu ikizler olayında izlemiycez gibi ama ne olur olmaz siz yinede hazırlıklı olun derim ben

Son olarak yayın saatine kadar yeniden yazarmıyım bilmiyorum
şimdiden HERKESE İYİ SEYİRLER :)

selam arkadaşlar.

evet arkadaşlar,karamay haklı.herşey yavaş yavaş olsun.hatta bence şimdiye kadar aldıkları mesafe bile fazla.keşke daha yavaş olsaydı. sindire sindire tadını çıkara çıkara gidelim.

sessiz gemi
11-01-07, 16:05
selam millet aranıza yeni geldim..
beni de aranıza alın..:img-yes: :img-wink:
ya sizce burakla kader yakısıo mu?bana braz farklı tipler gibi geldiler de...

burcuuu
11-01-07, 16:09
Fraqmanı qöremedim ya.. Bu akşam süpriz oLcak.. =)) Ama eminim kii yine qüzeL bir böLüm bizi bekLiyor.. başLasa da izLesek =)

guilty
11-01-07, 16:19
Neyse büyük gün geldi. Saatine de iki saatten az bir vakit kaldı. Şu meşhur eli ve saçın kime ait olduğunu görmeyi gerçekten çok istiyorum.

KARAMAY
11-01-07, 16:20
selam arkadaşlar.

evet arkadaşlar,karamay haklı.herşey yavaş yavaş olsun.hatta bence şimdiye kadar aldıkları mesafe bile fazla.keşke daha yavaş olsaydı. sindire sindire tadını çıkara çıkara gidelim.

nerde kaldın yaa gözlerim senın yorumlarını arar oldu :)
Yasemin ergene burda sen yoksun olmadı ...
neyse ben asıl diziye dönem Elanın fikrini değiştirecek olan o kulaga söylenen ama benim bi türlü okuyamadım replik ne çok merak ediyorum
nasıl bir tetikleme yaptıkı Ela attı bu sefer adım attı .
Ela Leventin elini tuttu.. levente elini tutan ele karşılık parmaklarını kaparak yani tutatrak karşılık verdii . bu sahnenın devamı varmı ? 2. darbe levent tarafından gelen bir öpücükle son bulabilirmi ? yoksa bu durum sadece ela nın rüyasındamı kalır ?

RODYA
11-01-07, 16:28
nerde kaldın yaa gözlerim senın yorumlarını arar oldu :)
Yasemin ergene burda sen yoksun olmadı ...
neyse ben asıl diziye dönem Elanın fikrini değiştirecek olan o kulaga söylenen ama benim bi türlü okuyamadım replik ne çok merak ediyorum
nasıl bir tetikleme yaptıkı Ela attı bu sefer adım attı .
Ela Leventin elini tuttu.. levente elini tutan ele karşılık parmaklarını kaparak yani tutatrak karşılık verdii . bu sahnenın devamı varmı ? 2. darbe levent tarafından gelen bir öpücükle son bulabilirmi ? yoksa bu durum sadece ela nın rüyasındamı kalır ?

ayşe ,hiç burda olmaz olur muyum.dediğin gibi yaso olacakta ben olmayacağım:img-blush :img-wink:

ayşe,çok extradan bir şey söylemesine gerek yok leventin. zaten ela istemem yan cebime koy modunda.aşk oyununda ki ekin gibi çetin ceviz değil gibime geliyor:icon_whis

sahnenin devamı da var bence.son sahne o değildir:img-polic :img-in_lo

bostepeli
11-01-07, 16:31
slm millet net sorunluydu şimdi girebildim dizimizin başlamasına az kaldı merakla bekliyorum bu bölümü inşallah ela boğazda levente hayır cevabı vermez inatçı kızımız bakalım bu sahne nasıl gelişecek:img-wink:

KARAMAY
11-01-07, 16:33
ayşe ,hiç burda olmaz olur muyum.dediğin gibi yaso olacakta ben olmayacağım:img-blush :img-wink:

ayşe,çok extradan bir şey söylemesine gerek yok leventin. zaten ela istemem yan cebime kot modunda.aşk oyununda ki ekin gibi çetin ceviz değil gibime geliyor:icon_whis

sahnenin devamı da var bence.son sahne o değildir:img-polic :img-in_lo

o bakışlar banada evet devamı var dedirtti.
burdada sağlam bi kız ela karakteri ama aşk oyunu gibi değil çünkü ela ile levent arasında bir uçurum yok
oysa diğerleri arasında bir uçurum vardı artı o uçuurmu artıracak bir teklif vardı

RODYA
11-01-07, 16:35
evet ayşe,elada ekin gibi çok sağlam bir kız,ama ekinin gereksiz sertlik ve inatçılığı vardı. tamam uöurum vardı ama ekinde zaman zaamn abartıyordu.elanın coolluğu tam ölçüsünde:)

**merve-ekin**
11-01-07, 16:35
dizinin baslamasina az kaldi fragman dan sonra iyice meraklandim bakalim bu
hafta bizi neler bekliyor Levent Elanin kulagina elini tutabillirmiyim öyle birsey
söyledi galiba biz arkadaslarla cözmege calistik ancak bu kadarini bulabildik
vallaha bakalim tahminimiz dogru cikicakmi:)

elif219
11-01-07, 16:36
bişi sorucm arkadaşlar burakla kader mi yakınlaşıck yoksa burakla zenan mı...???

apple-core
11-01-07, 16:41
bişi sorucm arkadaşlar burakla kader mi yakınlaşıck yoksa burakla zenan mı...???

bence burakla zenan olsa daha ii olur gibime gelio ne biliim ikiside didişip duruyodu fln bi ilişkiye başlamalarını izlemek çok zewkli olur.ayrıca dediiniz gibi zenanla suatın karakterleri çok uyuyo onlarda olabilir ama çok sıkıcı olur ya ikiside ağırbaşlı,hırslı....ben zenanla burak taraftarıyım kısacası...:img-wink:

bostepeli
11-01-07, 16:41

valla bence burakla kader burak kaderden hoşlanıyo bence bunu kadere farkettirirse bi yakınlaşma olur aralarında zenan için suatla yakınlaşır diyolar onu ilerleyen bölümlerde görücez ama bu akşam çok heyecenlı bi bölüm olucak ela levent sahnesi inşallah el ele tutuşmayla bitmez haftaya bırakmazlar bu duygusal sahneyi çok üzülürüm bi daha haftayı bekleriz :img-wink:

(:..SeFkAt..:)
11-01-07, 16:49
Merhaba ARkadaşlarrr=)
Ben ŞEfkat=)

Bugün Yeni bÖlümümüz WAr Çok Şükür :)
FRagmanda Ela İle Levent Elele Tutuşuyolardı..
Bu BÖlümde Her Zamanki Gİbi Muhteşem Olucak Eminimm :)
1 sa 10 dk kaldı hehe :happy0064

adanali esmer
11-01-07, 16:54
1saat 5 dk.

arkadaslar bencede zenan ve burak daha iyi olurdu ama senaristinde bir bildigi var bakalim neler olcak belki senary degise bilir....

gzd_gzd
11-01-07, 16:57
bence öncelerde suat eladan hoşlancak gibi geliyor bana ama asıl ilerde suat-zenan birlikteliğini görcez çünkü ikisi de birbirlerne çook benziyorlar :):)

burakla da kader olsun ya onlar da yakışırlar :):)

sessiz gemi
11-01-07, 16:58
yaa hasan nolcak pekiiiiii????????o da cooook tatlııı..aslnda hawasnı indrmek lazım burakın..pek bişi zannedio kendini.gerci mehmet aslan da yakışmıo deil ya..:good: oyuncu secimi süper yaaaa...

yeliz
11-01-07, 16:59
slmlarr :img-kiss:
ay inanmiyorum az kaldi ya 1 saate yakin :) saatler git gitde azaliyor ve benim merakim ve heycanim dahada artiyo...
oo bakiyorumda siz 3. Bölüm daha yayinlanmadan besinci bölüme kecmisiniz :)
demekki 4. Bölümde bi kiza sarki söylüyo levent ayy valla bende merak ettim simdi...
acaba levent elanin kulagina ne fisildiyo... O kardeslerin hallini bile görmek istemiyorum yaa cok feci bisey acaba nasil yaptilar bu sahneyi...

ayrica neslicim röportaj icin cok tskler cnmm benim
elline saglik :img-kiss:

gzd_gzd
11-01-07, 17:06
yaa hasan nolcak pekiiiiii????????o da cooook tatlııı..aslnda hawasnı indrmek lazım burakın..pek bişi zannedio kendini.gerci mehmet aslan da yakışmıo deil ya..:good: oyuncu secimi süper yaaaa...
hasanla da diziye ilerde gelcek biri olsn mesela,aslnda hasanla kader olsa daha mı iyi olur ki;);)

walla çok karışık bu aşk işleri:D

en iyisi bekleyip görmek,wee 51 dk kaldııı :):)

Ekin_Derya
11-01-07, 17:11
selam arkadaşlar.

Sana katliyorum, Rodya (adin Serkan'di galiba). Bencede cok hizli gidiyor, yani Ela - Levent yakinlasmasi. Ya da bize öyle geliyor, Ask Oyunu'nda böyle hizli gelismeler görmedigimiz icin. Yok ya, bunlar gercekten cok cabuk duygularini belli edip (gönüllerini) kaptirdilar birbirlerine. 3. bölümde sadece bunlara sahit olmayacagiz, bir öpüsme sahnesi de varmis (Nalan abla'nin tüyosuna göre). Baksaniza, Yasemin Ergene ve Kutsi'nin deyislerine göre, 4. bölümden itibaren ask bile basliyormus.

Bazi konularda Ela ve Ekin birbirine benziyor, bunu bende farkettim, ama ikisinin büyük ve önemli bir farki var: Ekin duygularini hemen belli etmezdi karsisina, Ela ise hemen ilk bölümde o derin derin bakislariyla herseyi hoslantisini ifade etti. Taksi sahnesinde dedim, 'eyvah, bir Ekin daha', ama sonradan masallah her firsatta Levent'e bakti, hele o ameliyattaki bakislari neydi öyle? Resmen gözlerini alamadi ondan, burda iyice farkini belli etti Ela hanim.

Keske biraz daha yavaslatsalar diyecegim, ama olan olmus zaten. Böyle giderse, 10. bölümde bunlar nisanlanir herhalde.

Neyse, fazla uzatmayayim. Bu aksam büyük bir ihtimalle dizimizi izleyemeyecegim (malesef), artik indirip yarin bakarim 'Doktorlar'a.

Herkese iyi seyirler...

allbyme
11-01-07, 17:20
Herkese Merhabalar...
Eveet 3.bölümün başlamasına saniyeler kaldı:)
Ne çabuk geçiyo günler daha dün başlamış gibi.Gittikçe yol kaydediyor,gittikçe ünleniyor ve başarısı artıyor dizimizin,reytinglerde ortada zaten.Herkesin dilinde doktorlar dizisi...Bu çok hoşuna gidiyor insanın,çok güzel bir şey.
Bugünkü bölümde yine heyecanlı,duygusal anlar bizi bekliyor,özellikle fragmandaki sahneleri çok merak ediyorum.
Herkese şimdiden iyi seyirler...

allbyme
11-01-07, 17:26
Rodya ve Ekin_derya size tamamen katılıyorum,çok haklısınız.Her şey yavaş tyavaş yavaş olsun,sindire sindire izleyelim bölümleri.Eğer o fragmandaki sahneler rüya değilse gerçekten çok fazla yol kat etmiş oluruz,sonra gidilecek yol kalmaz valla:) Leventin hareketleri,davranışları özellikle çok hızlı.Bu yüzden olayalrın bende yavaş gelişmesini istiyorum.Hasan dışta kaldı sanırım aşk konusunda,eminim oda eladan vazgeçer bigün,onuda mürüvetine kavuşturup öyle bitiririz dizimizi...

brcn
11-01-07, 17:32
ayy iiki hatırlattınız bgn perşembe olduunu unutmuşum...kaçırıyodum as kalsınn..allah korusun :):)

arkadaşlar dün kutsinn programını izledinizmi 4. bölümde bi kızla çok güzel bi çalışmışlar ona şarkı fln yollada..çok güzeldi...kutsiyi çok fazla dinlemezdim sadece müzik kanallarında dinlerdim ama sesi çok süpermiş gerçekten...

tatlı_cadı624
11-01-07, 17:41
arkadaşlar daha yeni girdim ama bi baktımda herkes suat-zenan ve burak-kader ilişkileri hakkında konuşmuş bende biraz yorum yapayım

Bence kader ve hasan ilişkisi yürümez.Çünkü ekipteki kızların çoğu hasanı sanki bi kardeş gibi görüyo özellikle de kader ve ela
Suat ve Zenan'a gelince bence bu çift uyumlu ama inatları tutarsa ayrılırlar.
Yani aynı kişiliğe sahip iki kişi bence burak'la olsa zenan onu baya adam ederdi.
Ama ilk olarak tabiki Ela-Levent sonra Suat-Zenan ve daha sonra da Kader-Burak ilişkilerinden yanayım.Hasan dışarda kaldı o da birini bulsun yalnız kalmasın :happy0064
Ama ben Suat-Zenan aşkı çok deprem görür fakat ayağa kalkar diyorum

Ek olarak 18 dk kaldııııııı:happy0064 :happy0064

brcn
11-01-07, 17:47
bnce kaderle burak kesinlikle olmaz çünkü burakın bakışlarını gördünüz kadere bi şeymiş gibi bakıyo yani mankenmiş gibi küçümser bi bakışı var...bnce kesinlikle ZENAN-BURAK

prenses19
11-01-07, 17:49
bnce kaderle burak kesinlikle olmaz çünkü burakın bakışlarını gördünüz kadere bi şeymiş gibi bakıyo yani mankenmiş gibi küçümser bi bakışı var...bnce kesinlikle ZENAN-BURAK

canım tamam sana katılıyorum ama 2.bölüm başındaki burak ın kadere hayran bakışlarını gördün mü

silanaz
11-01-07, 17:55
evet ya artık başlasın
amma heyecan yaptık biz de arkadaşlar
inşallah bu kadar heyecana değer
fragmana bakılırsa değecek gibi...

şimdiden herkese iyi seyirler.....
son 4 dk

brcn
11-01-07, 17:58
canım tamam sana katılıyorum ama 2.bölüm başındaki burak ın kadere hayran bakışlarını gördün mü

http://img390.imageshack.us/img390/3930/31qv5bl3.jpg (http://imageshack.us)

bu bakışlarsa hayranlık bnce deil burda kesinlikle küçümsemeyle bakıyo...

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 18:16
dizim basladi oleyy herkese iyi seyirler
bide nalanin dedigi gibi neresi 7 yas üzeri yaw:)
neyse iyi seyirlerr:D

bluenight
11-01-07, 18:22
o ne yaaaa direk gecmiş kızların içinden :S şimdi niye şiddet ve korku oldunu anladımmm :S:S aşıolar kendilerini

bluenight
11-01-07, 18:31
yaaa süper bu bölüm...
Levent in kıskanmasına bayıldımm her hatsa Ela'ya asılmak zorunda mı :D
O iki kardşeden biri ölcek sanırım ölmesin yaa çok şekerler oyy merak ediom ne etcekler bomba bir bölüm valla :(

KARAMAY
11-01-07, 18:32
Suat değilmiş Suat değilmiş Suat değilmiş Suat değilmiş Suat değilmiş

Levent nasılda kıskandıı :) :) :)

yaa beklediğim adranali yüksek sahneler başlamadı mı daha yokssa onlar bunlarmı ?
ben şaşırdımm yaa
biraz daha hareket lazım

gzd_gzd
11-01-07, 18:33
yaa kızlara çook üzüldüüm :(:( içim parçalandı desem yeridir hatta,bakalım nolcak,suatın dediği mi leventin dediği mi ??

bluenight
11-01-07, 18:34
yaa kızlara çook üzüldüüm :(:( içim parçalandı desem yeridir hatta,bakalım nolcak,suatın dediği mi leventin dediği mi ??

Yaaa şuan tek onlara üzülüom valla umuyoırum Levent'in dediği olur çünkü Suat' a güvenmiyorum yaaa kurtarsınlar valla ağlarım biri ölürse çok şekerler :(

gzd_gzd
11-01-07, 18:35
yalnız tahminler tutmadı suat diilmişş :):) heralde özette yazan hiç bşii yokmuş gibi görünüp snra acil bi waka olarak gelen hasta elaya asılan hasta olsa gerekk :(

wee leventin elayı kıskanmasına bayıldıım :):) aşk sahneleri de başlsın ama yaa

neyse yorumlarım dizi bttikten snraya artık ;)

Ruya_18
11-01-07, 18:36
hahaha ayh inanmiyorum..hastanin eliymis o ya :D levent ne güzelde kiskandi :img-wink: su iki kardeslerde masallah cene düsmüs :D sanki hic birsey olmamis gibi..ama suatin dedigi gibi soktanmi neymis..senaristler baya bi sasirtti bizi..bende elanin sacini düzelten kisi suatdir diye düsünmüstüm

ayshe_yeshil
11-01-07, 18:37
Kızlara üzülsem mi gülsem mi anlamadım
o durumda bile nasıl didişiyorlarr acılarını bi kenara bırakıp....

Burak ın kıskançlığından Hasana söylediklerine ne dersiniz??

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 18:38
ay yazik ya valla cok acidim insallah ölmezler cok sekerler
cokta konuskan:)
evet tahminler tutmadi suat denildi ama hastaymis...
cok güzel bir bölümmm yaaaa:)

bluenight
11-01-07, 18:38
Kızlara üzülsem mi gülsem mi anlamadım
o durumda bile nasıl didişiyorlarr acılarını bi kenara bırakıp....

Burak ın kıskançlığından Hasana söylediklerine ne dersiniz??

Burak'ı yolasım geldi, uyuız etti beni adma ne derdinde ya sapık :img-cool2
Ayy kıslar çok şeker didişmeleri umarım ikisi de kurtulur :( ama çok komiklerdi hele diolar yaa iyiyz dedim anneme diolar öbürtüde ya ne demessin sadece içimizden bir boru gecio dedi ya koptum ordaa :img-hyste :img-hyste

First_Lady
11-01-07, 18:40
evet ben de cooook uzuldum ayyy ikisinden birinin sadece kurtulma sansi war ne aci.....

tatlı_cadı624
ya varya öldüm ben meğer suat değilmiş elanın saçını düzelten
kızları hiç söylemiyorum içlerinden demir geçmiş hala çene full
ve Levent kıskanması süperdi ama Ela da lafı yapıştırdı herşey senin için eğlence diye
neyse ben hemen tv başına

((--NeSli--))
arkadaslar su dakikaya kadar dizi harika gidiyor.O içinden boru geçen kızların inandırıcılığından bi an şüphe duymustum ama ne yazııkki olamdı basarılı bi sekilde yapmıslar:):)

bluenight
11-01-07, 18:56
ayyy innamıyorummm yaaaaa ölüo kızlardan biri uzun zamandır ilk kes ağladımm çok kötü oldu o sahne bitirdi beni yaa :(((((((((

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 18:58
off cok fena oldum yaaa
neden öldürüyorlar yaa ikiside yasasin ama
yok iste..off cok feci oldu yaa

ayshe_yeshil
11-01-07, 18:58
evet ya
kızlara içim eridi
çok köttü hele ameliyathanede leventin ayağın hareket ediyo diye yalan söylemesi...

patasana dilek
11-01-07, 19:00
söyledikleri ninni çok güzel ve acıklıydı

betü$_ozan
11-01-07, 19:00
ya arkadaslar ya ne kadar acikli ya kizkardeslerin hikayesi ya ... agladim ya resmen sarki söylerken....

bluenight
11-01-07, 19:03
allam ağlmakatan ölcem içim dışıma çıktı yaa hemen kısı bıraktılarr inanmıyorumm gerçekten inanılmaz etkileyici olmuş sahnee :((((((((((

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 19:03
yaa tam ayirirken bide ninni tam geldi ya üstüne
off nasil yapmislar böyle yaa
elada diger kiz icin cirpiniyor ama:icon_sorr

gzd_gzd
11-01-07, 19:04
ağlamaktan mahwoldum yaa,kızın düşüşünü fln çook acıklı gösterdiler bi de ninni söylerlerken birbirlerne gözyaşlarım sel oldu resmen,nolcak şimdi yaa fikret gitti diğer kızın yanına, umarım ela sayesnde kurtulur diğer kız da,ikisi de yaşarlarr

qknkopat
11-01-07, 19:04
ağlıya ağlıya bi hal oldum ya iki kardeşde o kadar güzel kiii :(:( inşallah irem için bir umut ışığı vardır inşallah :icon_sorr

aychaaa
11-01-07, 19:05
ya bu bölüm süper gidiyor...ikizlere ağladım valla....
her bölüm daha da iyiye gidiyor dizi...

Ozly
ağlamaktan mahvoldum icimden gelse hıckırıcam heeeee.o ne ölee..abla kardes ne kötü durum.birini secmlerii

Ekin_Derya
Heyecandan, kalpten gidecegim biraz sonra ya, diziye bakamadigim halde. Bari basliga gireyim dedim ve iyi ki de gelmisim. Okudugum kadariyla, o esrarengiz el Suat'a degil de bir hastaya aitmis, valla cok mutlu oldum desem yeridir. Icimi ferahlattiniz, tesekkürler.
Aslinda Suat Zenan'a ilgi duyacagini biliyorduk, ama fragmandaki kisinin saclari ve de sacinin rengi Suat'i andirdi resmen. Allah'tan o degilmis. Derin bir oh cekeyim bari (ohhhhhh :img-hyste).

Offf offf...

Ben yarini nasil bekleyecegim simdi ya? Kendimi sizin o güzel senaryolarla avutayim bari...

bluenight
Valla inşallah irem küçük kız kardeş kurtulur yani dumur olalım da ağlamak yerine gülelim yaaaa :((( içim eridi valla :(

Sorciere
of ya ne kadar kötü düşünsene sen kurtulcaksın ama kardeşin ölcek ölmeden önce konuşuyosun falan ayy yazık valla ölen içinde kurtulan içinde(ya aslında belkide ölmez hani bizim filmlerde böle en olmaz şeyler olurya )

Sailor_Moon
ya kızı nasıl öle bıraktılar yaa.. bi de ninni yok mu arada.. ağlıycam şimdi..

sea__star
11-01-07, 19:06
NAsıl etkiliyici bir sahneydi o Allah'ım. Zaten kızkardeşlerin ağlamaklı sahnelerinde çok kötü oldum ninni de üstüne tuz biber oldu. Bu ninni acaba yeni mi yoksa eski bi bir ninni mi bulabilir miyiz acaba bir yerlerden:( Acaba bırakılan kızı Ela kurtarabilecek mi? Bu reklem araları neden olur anlamıyorum ki:(

First_Lady
11-01-07, 19:06
ayyy aglamaktan bi hal oldum kizlar yaaa olmesin kucuk kardessss cok kotu ama Ela o kizin yanindan hic ayrilamiyor aferin ona bence yasiycak ikisi de insallah

eSmerCiiK_
11-01-07, 19:07
uff acayip bir bölüm ya,, iki kardesi birbirlerinden ayirdiklari an hüngür hüngür agladim ya iki gözüm 2 cesme oldu.. hiç bukadar aglamamistim bir dizi için..:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

burcuuu
11-01-07, 19:07
Bu böLüm çok qüzeL oLmuş şimdiye kadar.. KardeşLerin hikayesi çok etkiLeyici oLmuş.. :(:( Ninni fLn.. OoOF OoOf.. !!

neden kızı öyLe bırakıp hemen qittiLer anLamadım ya.. Hiç uğraşmıyorlar ki.. İnş 2 kardeşte kurtuLur..

gokce09
11-01-07, 19:08
Bu nası bölüm ya ağlamaktan gözlerim şişti.Mükemmel bi dizi ya.Ama bence o kızı ela kurtarıcak ve kendini herkese ispatlıycak.

bluenight
yaaa kız naısl korktu hiç dayanamam böyle anlaraa çok tuhaf yaaa :(( ailesi gelince ortalık ne olcak bilmiom ama elamm inşallah kurtarır şiremi yaa yoksa delircemm :(

merhem
Bence ela kurtaracak o kizi, ozaman digerleride gorecek gunlerini

gzd_gzd
Valla inşallah irem küçük kız kardeş kurtulur yani dumur olalım da ağlamak yerine gülelim yaaaa :((( içim eridi valla :(
umarım kurtulur yaa biz de ağlamak yerine güleriz,ela iremi kurtarcak gibi geliyor bana we inşallah öyle olurr

mili_gkhnözen1905
ay insallah ölmez kücük kiz kardes yaa ela
kurtarir onu dicem ama birakmadilarki
bi mucize olsun kurtulsun yaa
cok fena oldummm:icon_sorr

Sailor_Moon
ya ewet reklamlar arttı ama reklam girmeseydi ağlıycaktım ya.. gözlerim doldu resmen.. off ne kadar kötü bir durum ya.. ya sen ya kardeşin... gerisini düşünmek bile istemiyorum.

tatlı_cadı624
11-01-07, 19:09
:icon_sorr ben buna ağlamak demiyorum ölücem şimdi ya.hayır insan bi an onların yerinde olsam ne olurdu diyo ben biraz daha ağlıycam ya bence elayı ameliyattan çıkarırlar
ben ağlamaya gidiyom çok kötüyüm ya gözlerim şişti içim dışıma çıktı demek bile yetmiyo
benim de bi kardeşim var kendime o günay(büyük olan) yerine koyuyorumda ben asla kardeşimden vazgeçmezdim :icon_sorr :icon_sorr
:icon_sorr :sad53: :sad53:

silanaz
bence ela kurtaracak ve akşam çıkışta leventle o yüzden tebrik için falan deniz kıyısına gidecekler....

ayshe_yeshil
ne güzel bi ninniydi öyle

valla şkası gırgırı hoşta
doktorluk çok çok zor bi zanaat ya
şahsen kendimi düşünüyorum asla öyle bi dreği çıkaramam bi insanda hele kızlar öyle konuşurken oturup başlarına ağlardım heralde..

burcuuu
ELa bnce kızı kurtarıcak.. Yani inş kurtarır.. öyLe de bırakıLmaz ki ya.. Ela kurtarıp kndiniii ispatLıycak işte..

Gülcan
11-01-07, 19:10
cok kötü oldum cok :icon_sorr
böyle bi günde aglamak üzülmek stres falan filan yok dedim, ama aglamaktan ne hale geldim anlatamam, bana 2 yil önce yasadiklarimi hatirlatti bu kardeslerin ameliyat sahnesi, beyin ölümü gerceklesen hastanin esi vs..
Cok kötüyüm :icon_sorr

bluenight
11-01-07, 19:10
Bu nası bölüm ya ağlamaktan gözlerim şişti.Mükemmel bi dizi ya.Ama bence o kızı ela kurtarıcak ve kendini herkese ispatlıycak.

Bana da öyle geliyor bence ela kurtaracak inşallahhh güveniom vallaaa :( :( yoksa bende gitcem şimdi dyaanmadımm yaa çok tatlılar :(

First_Lady
11-01-07, 19:11
bence Ela bi seyler yapip kurtaricak onu reklamdan once Gestapo da Elanin yanina geliyodu bence bisiyler olcak ve ikisi de kurtulacaklar....ayyy reklamlar bitti hemen gidip bakiyim

ayshe_yeshil
11-01-07, 19:12
bence ela kurtaracak ve akşam çıkışta leventle o yüzden tebrik için falan deniz kıyısına gidecekler....

ne kadar güzel bi tebrik yöntemi:P
böylesine romantik bi yoll

tabi ela leventi denize atmaya kalkmassa hala o şemsiyeyi fırlatışı gözümün önünde...

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 19:14
basladi ela yapcak gibi birseyler dicektimki
off olmadi yaaa soyunma odasina gelmis bile
yani gittimi kiz öldümü:sad53:

Sailor_Moon
11-01-07, 19:15
ya inanmıyorum öldü yaa.. haldun bey de iyi konuştu walla.. haklı aslında ama uff çok kötü bi durum

Sorciere
11-01-07, 19:18
ya öldü ya gitti inbanmıyorum türk filimleri cidden değişmiş normalde mucizeler olurdu bu ela nın anlamlı lafları leventle birleşince manyak oluo

ayshe_yeshil
11-01-07, 19:20
yaa bu bölümde burak git gide daha çok sinirimi bozuyo neden acaba?
adam organ naklini bi kadına yapacak kadının vücudunu görecek diye seviniyor yaaa

bu nasıl bi hipokrat yeminii:P

görkem_122
11-01-07, 19:22
:( :sad53: :img-cold: kim öldü neler oldu arkadaslar ben bakamiyorum uffff ya tv bozuldu

Sorciere
11-01-07, 19:22
ya fikrette haklı ama düşünsene oğlun düşünün ce kolay gibi ama daha detaylı düşününce çok kötü ya

Sorciere
11-01-07, 19:23
:( :sad53: :img-cold: kim öldü neler oldu arkadaslar ben bakamiyorum uffff ya tv bozuldu

kardeşlerden irem öldu

ayshe_yeshil
11-01-07, 19:23
ayy hasan la şu organ bekleyn kadın arasındaki konuşmada çok güzeldi
hasan a ana kuzusu lafı oturmuş baya...
yazık üzüldü birden

Sorciere
11-01-07, 19:26
evet ya hasan dan şüphe ediodumelayı sevio die ama bi an başka sıoda olabilirdi ye düşündüm ama oymuş

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 19:31
inanmiyorum yaaaa actigimda baslamisti.yetisemedim show türkte kacta basladi haberlerden sonrami bilen arkadas varmi :sad53:

canim burda yani show türkte 19.15e dogru basladi...
cok tatlilar ya ela ve levent...

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 19:33
ayy cok tatlilar yaa ela tuttu elini yaaa
eladan beklemezdim valla ya:)
hasaninda neden evde kaldigini anlatisi cok
komikti:)

Ozly
11-01-07, 19:34
Süper bir sarkımız daaha var artıkkkkkkkk oleyy süper gitti dizi yaaa bayıldım tek kelimeylee

Sailor_Moon
11-01-07, 19:34

ewet ya beklenmiycek bi davranıştı. ya bi de ordaki şarkı da çok güzeldi.. çok hoşuma gitti..

gzd_gzd
11-01-07, 19:35
aman tanrııım ela elini tuttu leventinnn:):) çoook tatlılar yaa,oley başladı aşkları,o teknede daha ne romantik sahnelereini görcez kimbilir

bu arada hasan da çok şirindi ya elaya neden orda olduğunu anlatmaya çalışırken :)

6123m
ayy coq gusel yaa harıka bı dızı dızının senarıstınden oyuncularına kdr coq tskler ozellıkle kardes sanesınde aglamaya basladım abımın degerını coqq ıı anladım

eSmerCiiK_
woooww ela nasil leventin elini tuttu yaaa,, acayip muthisss bir sahneydii... bir heycan basti o an bana, kalbim küt küt atti ya inanamiyorum superdiii:happy0064 :happy0064

qknkopat
11-01-07, 19:36
aşka bakın ya bizim Levent sonunda ama sonunda Elanın duygularını ön plana çıkarttı..Yürü Koçum diyorum..süperdi süperdi..arkadaşlar bomba gibi bir aşk hikayesi bizi bekliyor...

gzd_gzd
bu arada her hafta bi hit patlatıyorlar yaa, yeni müziğimiz de süperdii :)

bluenight
çok şekerler yaa çok yakışıolar bayılıomm müzik cabası valla sahneyi daha da güzel yapıoo :)

burcuuu
Sonunda kabuL etti =)) artık onları sevqiLii oLarak izLiycez..

ÇaLan şarkı neydi..? Kim söyLüyor.? biLiyormusunuz?

didou_didem
aman tanrııım ela elini tuttu leventinnn:):) çoook tatlılar yaa,oley başladı aşkları,o teknede daha ne romantik sahnelereini görcez kimbilir

bu arada hasan da çok şirindi ya elaya neden orda olduğunu anlatmaya çalışırken :)

evet gözde oleyyy başladı çok tatlılardı..bu arada müziğe ve hasan'a bayıldım ay kıyamam nasıl anlatıyor çabuk çabuk

ayshe_yeshil
Allahım o kadar güzel bi sahneydi kii
her güzel şey gibi kısaydı tabi ama... zaman ve sabır demekten başka bişery gelmiyo elimizdenn

bu arada organ bağışını çok güzel işlediler

YA BU DİZİ DOKTORLUKTAN TUTUN DA AŞKA KADAR HER KONUYU NE GÜZEL İŞLİYOR DEĞİL Mİ?

First_Lady
11-01-07, 19:37
evet muzik super Ela ve Levent cok romantiklerdi artik sevgili oldular hayirli olsunnnnn

SBL_61
11-01-07, 19:37
arkadaslar süperdi ya bugün,o abla kardes olayinda inanmayacaksiniz ama hüngür hüngür agladim zaten bugün duygusalligim üstümde.cok güzel bir Bölümdü..

tatlı_cadı624
11-01-07, 19:38
ela artık kendini bıraktı dediği gibi 'bazı şeyleri savaşmak yerine kadere bırakmak lazım' bence süperdi ama reklamdan sonrasını bekliycez
ya ben çatlıyom ama ela&levent sahnesi süpperdi :happy0064

burcuuu
Ya birazdan biticek.. Bu dizii niye bu kadar kısa sürüyor.. izLerken vaktin nasıL qeçtiği beLLi değiL ya.. Bu akşam kesin 1.Lik bizde.. =))

simge07
süperdi o kardeş sahnesinde ben bile ağladım .bide şu parçayı kim söylüyo ve şarkının adı ne ne olur biri söylesin ya off bir hafta nasıl beklicez şimdi

didou_didem
arkadaslar süperdi ya bugün,o abla kardes olayinda inanmayacaksiniz ama hüngür hüngür agladim zaten bugün duygusalligim üstümde.cok güzel bir Bölümdü..

evet yaa bende acayip ağladım ama öyle böyle bir sahne değildi valla..

bluenight

Valla ben Ela dan beklerdim kim olsa dayanamaz ordaki kutsiin karizmaya :img-hyste valla çok şekerdi orda yane dayanamamsı gayet normal çok şekeler haftaya aşk kokusuu doruktaaaaaa :happy0064 :happy0064

gzd_gzd
dizinin başında ağlamaktan mahvoldum,sonunda da sevinç çığlıkları atıyorum :):) bu kdr duyguyu bi arada yaşatabilen ilk dizi olsa gerek,gerçekten oyuncusunu,yapımcısını,yönetmenini tebrik etmek lazım :)

gokce09
11-01-07, 19:39
Hç beklemezdim elanın böle bişi yapacağını.ama çok tatlılardı.umarım hep devam ederler.bugun dizi mükemmel ya.D.r fikret de süperdi.çok güzel bozdu burağı.haketmişti o lafları...

mercan_dede
11-01-07, 19:39
arkadaşlar süperdi sonunda sevgili oldular çok güzel bir dizi ya son reklamını verdi bitiyor valla ben ağladım ya süperdi...

özgür silis
11-01-07, 19:41
valla perşembe akşamlrının vazgeçilmezi oldu dizi:img-wink: süper yaa kardeşlerin ameliyatı çok duygusaldı leventle elanın sahnelerinide unutmammak lazım tabi çok yakışıyolar yaw bu arada fonda çalan şarkı ortama acayip uymuş:img-yes:

mili_gkhnözen1905
Valla ben Ela dan beklerdim kim olsa dayanamaz ordaki kutsiin karizmaya :img-hyste valla çok şekerdi orda yane dayanamamsı gayet normal çok şekeler haftaya aşk kokusuu doruktaaaaaa :happy0064 :happy0064

valla ben sok oldum dersem yeridir yani
hic beklemiyordum:)
ama orda kim olsa tutmaski demi ama:img-in_lo
karizma süper allahim yaaaa....
evet yaa cok sekerlerr daha yeni agladik ama
yavas yavas seviniriyoruzz:)

6123m
yaa arkdaslar sarkıyı kım söluyo bılen varmı coq guseldı ben kardes sahnesını unutamam ayrıca doktor olmaya karar verdım

bluenight
bu hafta da lider belli gibi sankim hiç kuşkusuz bence dizimiz birinciii olcakkkk :)

tatlı_cadı624
dizinin başında ağlamaktan mahvoldum,sonunda da sevinç çığlıkları atıyorum :):) bu kdr duyguyu bi arada yaşatabilen ilk dizi olsa gerek,gerçekten oyuncusunu,yapımcısını,yönetmenini tebrik etmek lazım :)

kesinlikle sana tam anlamıyla katılıyorum.Şu zamanlarda hem ağlatan,hem güldüren,hem şaşırtan hem de heyecanlandıran tek dizi bence bunu gibisini zor buluruz valla

not:azıttı bu reklam delircem şimdi...

Darille
11-01-07, 19:42
Ya super bi bolumdu !! basinda cook agladim ama sonu superdi elayla levent falan bu arada sonu diyorum ama galiba daha bitmedi ama son reklam gibi ...
uff super bi dizi bu ya hem cook az soruyo gibi geldi bana ya ...^^
2 , 3 saat surse keske walla hic bikmadan bakarim...

PaLaiMoN
11-01-07, 19:43
Ya bisi sorujam arkadslar..

Dizinin sonunda yani biras önce calan sarkının adını bilen war mı!?!? ?!

"gözlerimi kapatsam yüznü görür müyüm FLn!??! ?!"

ayshe_yeshil
11-01-07, 19:44
ay bu dizide dizi nasıl geçiyo ne çabuk reklam geliyo anlamıyorum
dengem bozuldu
bi yandan çok güzel gelişmeler oluyo bi yandan yaşamı sonlananlar:s
ne yapacağımı şaşırdım gülmeli miyim? ağlamalı mıyım?

milla_jovovich
11-01-07, 19:45
yaa arkadaşlar süper bi bölümdü bence elaya çok şaşırdım nasıl tuttu elini ayrıca zenanı,hasanı,kaderi hepsi ama hepsi bu bölüm harikaydı:good:
bence bu dizide bazı toplumsal olaylarıda çok iyi mesajlar vererek anlatıyolar mesela geçen haftaki hasta bebeğe domuzdan yapılan nakil ve bu hafta organ bağışının önemi gibi olaylar gerçekten süper film...bizede böyle güzel bi dizi izlettikleri için teşkkürler ayrıca yasemin ergene süpersinn:good:

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 19:45
bu hafta da lider belli gibi sankim hiç kuşkusuz bence dizimiz birinciii olcakkkk :)

kesinlikle canimm her hafta oldugu gibi yani
bu haftada ins.1.ciyiz..
off SIKTI bu reklamlarda yaaaa

eSraaa-
11-01-07, 19:47
Bittiiiiiiiiii :sad53: :img-help:
cok guzel bir bölum du cabuk bitii AMa olszuun :img-in_lo
ve O kiz kardeslerin sahnesinde baya bir agladim :img-in_lo

bluenight
11-01-07, 19:47
allahh kaçırdım sonunu nolur biriniz nolduğunu yazar mksınız???

şarkı harika yaaa

reklama girdiği sahneden bitti canım kaçırdığın bişey yok genel görüüm verdiler evde tv izlerken bitti :img-wink:

sea__star
11-01-07, 19:49
Dizi bitince çalan müzik de mi yeni ilk defa duydum. Seni kalbimden atmak mı yookkk diye olan şarkı. Çok hoş bi şarkı da. Gerçekten bu dizi en ler arasındaki yerini almıştır diyebiliriz, daim olsun inşallah. 3. Bölüm değil 103 bölüm de olsa bu tatta, izlerik, şikayet etmeyik :)

gzd_gzd
ya çok kısaydı amaa neden bu kdr çbk bitti ki :(:(

bi an evvel haftaya gelsin,noolcak bakalm hastanede elayla levent nasıl davrancaklar birbirlerne çook merak ediyoruum :)

şarkı bnc de mükemmel yaaa

eSmerCiiK_
süperr bir bölümdü yaw, ama çok çabuk geçti,, vaktin nasil geçtini anlamadim ya,, bi baktim ki bitti.. off haftaya kadar nasil beklicem,,:icon_sorr kim bilir hastanede birbirlerine yine nasil bakacaklar.. bundan sonra daha güzel olacak çünkü ikiside eminler birbirlerini sevdiklerinden,, ASKK simdi basliyorrr..:happy0064

ayshe_yeshil
blunight çok teşekkürler..

şarkıyı başta beğenmemiştim ama sonunda verdiklerinde çok hoşuma gitti herşeyiyle mükemmel bu dizi

dediğiniz gibi

bu haftanın şampiyonu da belli
2. kim:d

gzd_gzd
11-01-07, 19:51
blunight çok teşekkürler..

şarkıyı başta beğenmemiştim ama sonunda verdiklerinde çok hoşuma gitti herşeyiyle mükemmel bu dizi

dediğiniz gibi

bu haftanın şampiyonu da belli
2. kim:d
evet ya kesinlikle şampiyon belli

2. kim ??:D:D

bu arda umarım resm çeken wardır bu mükemmel sahnelerdenn :):)

tugchemre
off süperdi ya ben asıl bundan sonrasını düşünüyorum :icon_whis
farkeden olursa gerçekten işleri zor asıl hasan duyarsa ne kadar üzülür canım benim

bluenight
Valla bu dizi böyle gitsin yayınlandığı gün biizmdir bizim sadece bizimdir ancak harika müthiş bir bölümdüü gözlerim hala ağrıyopr ağlamaktan sevindim ama onun etkisi ağlamanın etkisi gecemedi hala içim iremde kaldı ama sonu süperdiii yılın çifti .:::ELA LEVENT:::.

gokce09
Sonundaki sarkı süperdi.Bence ayna veya seferat söylüo olabilir.çünkü bi yazıda ''11 adet şarkıyı başta Hande Yener olmak üzere Ayna ve Sefarat gibi isimler seslendirdi.'' denilmişti.Tabi baska biride olabilir.

mili_gkhnözen1905
yaa evet katiliyorum erken bitti gibi yaa
off gelde bekle simdi haftaya kadar of of
bu bölüm harikaydi basta cok fena oldum o kardeslere
ama sonunda sevindim
ela ve leventin elele tutustugu yerdeki sarki harikaydi yaa:good:

SELImESMaDEMIr
11-01-07, 19:52
Ya mükemmel bir bölümdü!!!!
Tamamdir arkadaslar Leventle Ela cikiyorlar ve hakkaten sanirim Zenan Suattan hoslanicak,bilmiyorum ama.
Hasan cok tatli ya:)
Ama ben Burakida seviyorum onuda artik Kader degistirir:)
Ya bu bölümdeki operasyon sahneleri süperdi hersey cok gercekci...
Su iki kizkardes hikayesi en güzelidi...mavi gözlü gitti yazik ya.

Sonlarinda calan sarkiyi nasil buldunuz bence güzeldi bir kac bölüm sonra onuda artik bir tüelü aliriz yani sarkiya ulasiriz:)

idilLAMİN
11-01-07, 19:52
Bu bölüm tek kelimeyle süperdi.Kız kardeşler beni çok ağlattı,koptum orda zaten.çok güzel çok dokunaklıydı.Çok çabuk bitti.Gerçekten hiç anlamadım nasıl bittiğini.bu dizi süperrrrrrrrrrr:img-yes:

tatlı_cadı624
11-01-07, 19:53
1.lik kesin zaten.Ben şeye bozuldum 10 dk reklamla bizi 10 sn lik sahne için beklettiler.
Ya ben delirdim iyice süperdi valla ama ela'nın levent'in elini tutmasına ağzım açık kaldı.Artık kesinleşti ela kendini kadere ve hayatı bıraktı.Gelcek bölümde öpüşürler gibime geliyo.ve bence gelecek bölümde kıskançlığı biraz daha yaysalar iyi olur gibi.ayy çok konuştum ben ya
e ne yapayım insan böyle diziyi ve forum arkadaşlarını çoookkk zooor bulur:good:

bluenight
11-01-07, 19:53
off süperdi ya ben asıl bundan sonrasını düşünüyorum :icon_whis
farkeden olursa gerçekten işleri zor asıl hasan duyarsa ne kadar üzülür canım benim

Kısa bir tüyo hafta ilk girişde zenanla bu ilişki hakkında ilk tartışma yaşanır zenan klasik lafını sokar ciddi olarak ;)
Ela ve levent te tartışacak ilk girişde hafiften :)

milla_jovovich
11-01-07, 19:54
evet kesin 1.yiz bu haftada zaten bunu sonuna kadarda hakediyor bu dizi...
ama benim kafama takılan bişey var ela niçin babasının hakkında konuşmuyor yani hasta olduğunu gizliyor mesela hasanla kader ameliyat kasetlerini izliyelim diyince falan bozuldu...bence bu konuyla ilgili ilerde duygusal olaylar izlicez yani arkadaşlarına babasını anlatırken...

gzd_gzd
11-01-07, 19:54
ireme çok üzüldüm yaa,o sahnenin devamını daha farklı hayal etmiştim,kşke gestapo gelip yardım etseydi orda elaya we kurtulsaydı irem, ama zenana organ bağışı konusnda,buraka da hastalar konusunda iyi dersler werdi walla :) zenanın snnda aileden özür dilemesi çok hoştu,burakınsa bi süre daha böyle kalcağını düşünüyorum:D:D

SELImESMaDEMIr
11-01-07, 19:55
Ya ben bütün oyunculara bayiliyorum Buragida seviyorum Suatida...hepsi rollerini cok güzel yapiyorlar:)

Ya simdi morelim acayip bozuk...bir hafta bekle isin yoksa...allahim ya ben bir hafta sizsiz ve dizimsiz ne yapicam ya?!!!!:(:(

Ya süper bir dizi...greysmis falan filan bunlar hikaye ya....ben dizi diye buna derim iste gercek gibi cigerleri kalbi herseyi gösterdiler yaralari cok gercekci yapmislar oyunculara zaten laf yok:)

gzd_gzd
11-01-07, 19:55
Kısa bir tüyo hafta ilk girişde zenanla bu ilişki hakkında ilk tartışma yaşanır zenan klasik lafını sokar ciddi olarak ;)
yaa,daha yeni başladılar ama ne tartışmasıı :(;) umarım hemen hallolur aralarnda olcak olan sorun :)

defneee
11-01-07, 19:57
hariıka bi bölümdü hasanın ela'dan hoşlandığını bi kere daha anladım ela ve levent'in son reklamdan önce olan deniz kenarındaki sahneleri çok güzeldi başalrında bayağı etkilendim o içlerinden direk geçen kardeşlerin konuşmasından tuhaftı ama çok duygulandım kesin reyting listesinde 1.yiz.....

z_e_y_n_e_p
bu bolumde hem cok uzuldum hemde cok sevındım ayrıca süperdi ya bayıldım tek kelimeyle.
ela elini tuttu ya:):):)kesin 1.yiz bu hafta:):):):)
kız kardesler benı cok aglattı:(irem e cok uzuldum:(

mili_gkhnözen1905

tartismami yeni basladilar daha yaw
ne cabuk tartisma hemen ama hafiftenmis bu iyi:)
zenan zaten hemen atlar buna hic sasmadim yani
sagol nalancim tüyo icin:)

prenses19
11-01-07, 19:58
canlarım bizim dizimiz süper kimse laf edemez bize muhteşem bi bölüm izlettiler ağlamaktan gözlerim çıktı ireme çok üzüldüm

sevgi86
11-01-07, 19:59
Arkiler ee malum ben izleyemedimm ELANIN SACINA KIM DOKUNDUUUUUUUUUUUU:img-blush :img-blush :img-cool2 :img-wink: :img-help:

kazazedelerden biri
ama lea levente gösterdiği tepkiyi ona göstermedi:icon_whis

Ekin_Derya
11-01-07, 19:59
Dizi bitince çalan müzik de mi yeni ilk defa duydum. Seni kalbimden atmak mı yookkk diye olan şarkı. Çok hoş bi şarkı da. Gerçekten bu dizi en ler arasındaki yerini almıştır diyebiliriz, daim olsun inşallah. 3. Bölüm değil 103 bölüm de olsa bu tatta, izlerik, şikayet etmeyik :)

3. bölüme bakmadim (gerci özet, daha dogrusu fragmandan ne kadar heyecanli bir bölüm olacagini tahmin ettim), ama diger 2 bölümü seyretip cok begendigim icin, ne kadar sahane bir dizi oldugunu anladim. Yani sana sonuna kadar katiliyorum: Bu dizi hep böyle devam ederse, hic bir zaman tadi kacmayacaktir. Iyi ki Türkler böyle bir diziyi yapmislar...

Bu arada, heyecandan gebermek üzereyim, bende artik bakmak istiyorum ya. Siz ne güzel baktiniz, kiskaniyorum sizi vallahi.

Neyse, sizin de keyfinizi kacirmayayim...

Ateş
11-01-07, 20:00
bu bölümde hem güldüm hemde o iki kız kardeşin sahnelerinde çok ağladım.çok etkileyici bi sahneydi.dizi süper ötesi bişi oyuncular süper zaten çok güzel bi bölümdü.

RODYA
caniq,sulu bir hasta asıldı elaya.o saçını tuttu elanın,suat felan değildi yani.6123m ,yarın saat 13 gibi belli olur,ratingler

prenses19
yalnız ben artık ela levent sahnesinde kendimden geçmiştim söyliyim biz de neler uydurmuştuk hep dedik ki levent elaya acaba ne dedi ki bu kız elini tutu diye bu da ortaya çıktı gizemli elin sahibi de:)

alemin_en_güzeli
Cok güzel bir Bölümdü.. hep böyle heycanli olsun .. =)
Ama tabi en güzel sahneler Ela ve Levent sahneleriydi..

Darille
Arkiler ee malum ben izleyemedimm ELANIN SACINA KIM DOKUNDUUUUUUUUUUUU:img-blush :img-blush :img-cool2 :img-wink: :img-help:

hastasi :img-grin2 Cook hostu levent baya bi kiskandi ...^^

z_e_y_n_e_p
11-01-07, 20:01
canlarım bizim dizimiz süper kimse laf edemez bize muhteşem bi bölüm izlettiler ağlamaktan gözlerim çıktı ireme çok üzüldüm

cnm bende ireme cok uzuldum ya bı yandan ben ağlıyorum bı yandan annem:)
hep bırlıkte ağladık:(

Melal
Bu bölüm güzeldi.
Ama birçok mantık hatası vardı.
Yazmazsam çatlarım.:)
1-İki kardeşin içindne geçen boru olayı Grey's Anatomy'den araklama tamam bunu anladık.
Ama böyle büyük bir kaza geçirmiş iki kişinn acıdan ve kan kaybından bayılmaması saçma değil mi?
Ayrıca hadi bayılmadılar diyelim doktorlar şok geçiriyorlar dedi.Peki şok geçiren kişilerin hafızası bu kadar yerinde olur mu?
Bu vakalarda bir başka hatada doktorların kardeşlere birinizi kurtarmak için diğerinizi öldürmek zorundayız demeliriydi.
Bu yanlış yaşayan kardeş ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacak.Bence söylememeleri gerekirdi.
2-Karaciğer nakli yapılacak olsan kadına daha hastanın beyin ölümü gerçekleşmeden ve ailesi organ bağışını onaylamadan size organ bulundu denmesiydi.
Böyle bir durum kesinleşmeden hiçbir doktor hastasına umut vermez.
Ama bu hatalara rağmen güzel bir bölümdü.:):)

SELImESMaDEMIr
Elanin sacina dokunan ona silan bir hastaydi canim:)

Ya size bana güvenin o Suat falan demistim artik bana bir daha güvenmeyin...ama baska biri hic aklima gelmemistiki:):)

Ya bir hafta nasil beklicem ben?!!!!:(:(:(

Allahim manyak olucam süperdi ya...

Hasanada yazik olucak oda cok tatli:)

Ya Zenanda Suattan hoslanirsa nolur artik,ama kesin Suata karsi platonik bir ask yasar:)

bluenight
11-01-07, 20:02
yaa,daha yeni başladılar ama ne tartışmasıı :(;) umarım hemen hallolur aralarnda olcak olan sorun :)

hehe zenana sinirlenio ela levente patlıo :img-cool2

gzd_gzd
11-01-07, 20:03
leventin elaya kahvaltı yaparlarken söyledikleri çok hoştu yaa :) saçların da senin gibi inarçı dedi ya orda acayip güldüm ben,bi de o odada "sen buna kahvaltı mı diyorsn?" derken,hatta bi de ela kahvaltı yaparken onu izlerken çook tatlıydı,we hatta her sahnede inanılmaz karizmatik we yakışıklıydı leventt:):)

SELImESMaDEMIr
Ama Melalcigim adam emin oldugunu söylemede organ nakli konusunda ama yinede haklisin...:)

sessiz gemi
ya hasan coooooooook tatlı yaaaa :img-wink: :img-wink: çok sewmli...
elada bi elele tutustu diye herseye müsade etti haa..aşk insanı ne kadar cok değiştiriyomus..leventn yanından geldi hasana kalabilirsin demeler,babasının kasetlerini izlemeler..
ey ask sen nelere kadirsin:img-yes: :img-yes:

böcükk
11-01-07, 20:04
arkadaşlar bu bnm doktorları 2. izliyişim gerçi diğer bölümünde yarısını seyretmiştim zaten bildiğim kadarıyla buda 3. bölümdü neyse ya ben şimdi anlamadım tam kim kimi seviyo ela ve kutsi birbirini yağmur(dizideki isimlerini pek bilmiom kusura bakmayın) elayı zenan sanki dr suata ee aysun kayacı?? bence aysunla dr suat yakışıyo biri melek gibi kalbe sahip diğeri çok katı onlar birbirini tam dengeler zenan da inanılmaz sinir geliyo bilmiyorum ama çok sinir bilmiş havalarında gözüküyo o yüzden yine sinir olan diğer çapkın olan asistanla yakışıyolar bence... bana tam olarak kimle kim olduunu söliebilrmisiniz???

6123m
ıste burak dınleseydı elayı bı gun once glen hasta fenelasmazdı :) yanı cılede cekmezd adam cagız ela bısı bılıyoda söluyo yanı ayrıca Coq gusel gusel gusel :)

ayrıca coq ögretıcı bır dızı son gunlerın en ıı dızısı yanı ask meskten ıyıdır dımı arkdaslar :)

Melal
Ama Melalcigim adam emin oldugunu söylemede organ nakli konusunda ama yinede haklisin...:)

Yakınlarımdan organ nakli olanlar olduğu için biliyorum.
Kesinleşmeden asla doktorlar hastaya umut vermiyor.
Olacak artıkın böyle ufak tefek hatalar:)

sea__star
11-01-07, 20:05
Reiting sonuçalrı yarın öğleden sonra gelir ama merak etmeye de gerek yok. zaten birinci belli.
Dizi ilk başlayacağı zaman oyuncu kadrosu için önyargı ile düşünmüş ve bu dizi tutmaz demiştim. Söylediğim sözleri geri alıyorum, ağer zaman zarfında faiz işlemişse de faizleri dizinin reklamını yaparak ödeyebilirim menuniyetle. Dizi müzikleri hakkında bilgileri olan arkadaşlarımızda en kısa zamanda yardım istiyoruz, kim söler şarkı nerden temin edilebilir...vs.:)

Ruya_18
SÜPERDIII!! hasan cok tatli ya..ay ay ay :img-in_lo bide baya hosuma giden sey ne biliyormusunuz arkadaslar? bu dizi baska diziler gibi ''heyecanli'' bir yerde bitmiyor..aslinda hic heyecanli degildi..hepsi elanin evinde birsey izliceklerdi..ama yinede bizi yani izleyicileri heyecanlandiriyorlar..bence bu cok güzel birsey..öbür dizilerden bi farkida bu:img-wink:

kelebek19
bu bolum gercekten harikaydi cok heycanli ve duygusaldi kardesler icin cok uzuldum
cok komikti hasan baya bi ugrasti eve girebilmek icin ve yine ela-levent sahneleri superdi
butun ekibi tebrik ediyorum cok guzel is cikartmislar her zamanki gibi :happy0064
diziye gitikce daha fazla baglaniyorum
ii geceler

böcükk
11-01-07, 20:06
bu arada yanlış da yazmış olablirm suat burak falan birbirine girdi anlayın işte siz:img-blush

SELImESMaDEMIr
11-01-07, 20:06
Arkadaslar ben evde sarkida sölerim gibi bir cümle kurdu Levent bunu gelicek bölümünde ispatlicak bildigimiz gibi kendiside demis dogum günü sarkisini söylicekmis:)

Ya süper ya:)

gzd_gzd
11-01-07, 20:07
SÜPERDIII!! hasan cok tatli ya..ay ay ay :img-in_lo bide baya hosuma giden sey ne biliyormusunuz arkadaslar? bu dizi baska diziler gibi ''heyecanli'' bir yerde bitmiyor..aslinda hic heyecanli degildi..hepsi elanin evinde birsey izliceklerdi..ama yinede bizi yani izleyicileri heyecanlandiriyorlar..bence bu cok güzel birsey..öbür dizilerden bi farkida bu:img-wink:
evet ya kesinlikle,dizi kendi içinde heycanı yaşıyor, heycanlı bi yerde bitmiyor ama yine de biz meraktan çatlıyoruz haftaya neler olcak diye :):)

süper bi dizi yaa süperr :):)

Ruya_18
cnm suan sadece levent ile ela beraberligi var..yani yasemin&kutsi..hasan(yagmur atacan)da eladan hoslaniyor..ama baska iliskiler yok suan :)bu arada yanlış da yazmış olablirm suat burak falan birbirine girdi anlayın işte siz:img-blush

Ekin_Derya
arkiler dizi başlarken 60. sayfadaydık şimdi yüzlerdeyiz bence yarın yeni başlığa hazır olalım

Ne yarini, güzelim. Bu gidisle bu gece bile kapatiriniz bu basligi (yani insallah).
Bende dizi hakkinda yorum yapmak isterdim, ama malesef diziye bakamdim. Annem tutturdu 'ben Bebegim'e bakacagim diye, bende kendime dizifilm'de, yani Doktorlar basliginda teselli aradim...

tatlı_cadı624
11-01-07, 20:08
ya bölümün fotolarını çeken varsa bana daha sonra ela&levent sahnesini göndersin olur mu?

RODYA
11-01-07, 20:08
evetr sea-star,özellikle dizinin sonundaki şarkı süper. dilime dolandı.en kısa zamnda temin etme dileğiyle.

melalcim ,o orjinalinde de öyleymiş.şok etkisiyle acıyı hissetmeme durumu gibi bir şey.

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 20:10
sarkinin tam sözlerini bilen varmi varsa
yazabilirmisiniz acaba
cok hos sarkiydi yaa:)

sozer
11-01-07, 20:10
bu bölüm diğer iki bölüm kadar heyecanlı değildi.ama güzeldi.ela-levent aşkında ilerleyen bölümlerde kutsinin sesinden güzel şarkılar dinleyeceğiz anlaşılan.bu bölümde bunun sinyalleri verildi

alemin_en_güzeli
11-01-07, 20:11

evet ya kesinlikle,dizi kendi içinde heycanı yaşıyor, heycanlı bi yerde bitmiyor ama yine de biz meraktan çatlıyoruz haftaya neler olcak diye :):)

süper bi dizi yaa süperr :):)

Evet Kesinlikle.. heycanli bir yerde bitmemesi güzel oluyor.. ama yinede yeni bölümü iple Cekiyoruz..:happy0064

RODYA
arkadaşlar mırıldanıp duruyorum o şarkıyı.seni kalbimden atmak mı yo yookk.harika bir şarkı ya.şu kardeşler beni mahvettti:( acayip damardan girdiler bu bölüm

prenses19
ya arkadaslar çok kötü oldum bugun ama allah için öyle bi sondan bi önce sahnesi vardı ki benim şuan içim içime sığmıyo coşmuş durumdayım

Melal
evetr sea-star,özellikle dizinin sonundaki şarkı süper. dilime dolandı.en kısa zamnda temin etme dileğiyle.

melalcim ,o orjinalinde de öyleymiş.şok etkisiyle acıyı hissetmeme durumu gibi bir şey.

Serkan tamam şok içindeler ama maşallah zekaları pek bir yerinde hele ameliyathane'de sohbet ederlerken içim bayıldı yaa
Hani birz daha sohbet etseler tv'den içeri girip ben ayıracaktım onları:)
Şoktan acıyı hissetmeyebilirler belki ama hafızalarında hiçbir kayıp falan yok.
Bana bu saçma geldi biraz:)
Aramızda doktor falan yok sanırım bir doktor bulsam soracam ama gecenin bu saatinde nerde bulacam doktoru:):)

SELImESMaDEMIr
11-01-07, 20:12
Arkadaslar ben yatiyim yarin sinavim var bana sans dileyin,gercegi ben sana inanmam ama olsun siz yinede dileyin:):)

Hepinizi cok seviyorm...

Herkese iyi yorumlar ve iyi beklemeler...:)

Iyi beklemeler tam uyuyor simdi bir hafta bekle:):)

Hadi iyi geceler:)

ayshe_yeshil
11-01-07, 20:12
kutsi başka bi parlak gözüktü gözüme bu bölüm.. tam süper bi bölüm izledik :happy0064 :happy0064 :img-hyste

geriden geliyorum ama alıntı yapmadan gteçemiyeceğim
açıkçası diziden önce kutsiden yana ümitsizdim asla ve asla böyle bi performans beklemiyordum ondan
ama kendini her hafta geliştiren ciddi adımlar alan bi oyuncu adyıymışta haberimiz yokmuşş

Ekin_Derya
11-01-07, 20:13
arkadaşlar bu bnm doktorları 2. izliyişim gerçi diğer bölümünde yarısını seyretmiştim zaten bildiğim kadarıyla buda 3. bölümdü neyse ya ben şimdi anlamadım tam kim kimi seviyo ela ve kutsi birbirini yağmur(dizideki isimlerini pek bilmiom kusura bakmayın) elayı zenan sanki dr suata ee aysun kayacı?? bence aysunla dr suat yakışıyo biri melek gibi kalbe sahip diğeri çok katı onlar birbirini tam dengeler zenan da inanılmaz sinir geliyo bilmiyorum ama çok sinir bilmiş havalarında gözüküyo o yüzden yine sinir olan diğer çapkın olan asistanla yakışıyolar bence... bana tam olarak kimle kim olduunu söliebilrmisiniz???

Ela-Levent
Zenan-Suat
Kader-Burak, bunlar ask yasayacak.
Hasan Ela'ya asik. Yani o olmaz, simdilik henüz bir aday yok onun icin.

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 20:15
geriden geliyorum ama alıntı yapmadan gteçemiyeceğim
açıkçası diziden önce kutsiden yana ümitsizdim asla ve asla böyle bi performans beklemiyordum ondan
ama kendini her hafta geliştiren ciddi adımlar alan bi oyuncu adyıymışta haberimiz yokmuşş
bende beklemezdim kutsiden böyle bir perfonmans
bravo valla...
bide ben ilk kutsi dendiginde ne alaka
filan demistim hic yakismazlar demistim ama
harika bir cift oldular..

sinem75
11-01-07, 20:16
Heyecan,duygusallık,aşk,mesleki çekişme,inatlaşma hepsi içiçe geçmişti bu akşam.Genelde sulugözlü kadınımdır hemen ağlarım.İkizlerin ameliyat masası konuşmalarına konsante olamadım kızım bir şeyler söylüyordu.Ama ne zaman ki başhekim gelip organları bağışlanan adamın eşine şu hastaya kalbi,şu hastaya böbreği tekrar hayat verdi dedi.İşte o zaman koyverdim kendimi.
Ela Levent aşkı hala bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyor olsamda iyi görünüyor gözüme.Yasemin'in oyunculuğu,bakışları süperdi o elele tutuşma sahnesinde.Bölüm içerisinde çalan müziklerde hoş.Bazı tınılarda Aşk Oyunu'ndaki müzikleri andırıyor.Sadece bir kaç düzenleme yapılmış.
Biterken çalan şarkı çok süperdi.Kim söylüyor,kime ait merak ettim.

muhsal89
11-01-07, 20:17
evet güzel bir bölüm daha izledik bence her bölümde her şeyi yaşatıyor bu dizi aşkı duygusallığı hem ağlatıyo hem güldürütyo hem öğretiyo gerçekten güzel bir dizi umarım hep böyle devam eder

KARAMAY
11-01-07, 20:18
Bu bölüm güzeldi.
Ama birçok mantık hatası vardı.
Yazmazsam çatlarım.:)
1-İki kardeşin içindne geçen boru olayı Grey's Anatomy'den araklama tamam bunu anladık.
Ama böyle büyük bir kaza geçirmiş iki kişinn acıdan ve kan kaybından bayılmaması saçma değil mi?
Ayrıca hadi bayılmadılar diyelim doktorlar şok geçiriyorlar dedi.Peki şok geçiren kişilerin hafızası bu kadar yerinde olur mu?
Bu vakalarda bir başka hatada doktorların kardeşlere birinizi kurtarmak için diğerinizi öldürmek zorundayız demeliriydi.
Bu yanlış yaşayan kardeş ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacak.Bence söylememeleri gerekirdi.
2-Karaciğer nakli yapılacak olsan kadına daha hastanın beyin ölümü gerçekleşmeden ve ailesi organ bağışını onaylamadan size organ bulundu denmesiydi.
Böyle bir durum kesinleşmeden hiçbir doktor hastasına umut vermez.
Ama bu hatalara rağmen güzel bir bölümdü.:):)

Birinci soruna anında cevap veriyim Melalcım ailesinde bir doktor olan izleyici olarak az buçuk toparlamaya çalışıcam umarım anlatabilirim

Bir insanın Vücuduna ani hızlı bir cisim girdiğinde ilk olay anında zaten kişiler bunu hissetmez.
giren cisim sinir sistemi tahrip ettiyseki iremdeki cisim omurilik bölgesinden geçtiği için tamamen hasta hissizleşmişti.
her iki hastanında ordakilerin dediği gibi vücud yabancı cismi algılayamadıgı için herhangi tepki vermiyor çünkü olay vücudun tepki verme süresinden hızlı gelişiyor
artı kan kaybı ve benzeri durunlar borular geçtiği bölgelerdeki tahrip ettiği damarların önünü tıkadıgı için çok fazla olmaz . Ne zamanki boru çekilir kanama başlar ..

ben çocukken buna benzer şeyler yaşadım mesela
ayama çivi battı o kadar anidiyki sadece bi sogukluk vardı ne zamanki kaslarım yürüyebilmek için çalışmaya başladı sadece ağrı vardı . artı civi ayagımdan çıkana kadar tek damla kan bile yoktu .ama çivi çıktıktanb sonrası için aynı şey söylenemez neysee
o sahnelerde bi yarip yok demek istediğim

ayrıca etik olarak böyle bir olayda her ne olursa olsun hastaya acıda olsa gerçek söylenir. söylenmek zorundadır . Kimin ölüp kimin yaşıyacagına karar vermek kadar zor olsada yapılması gerekendir.

bölüm yorumun sonra yaa şimdi kendimde değilim

PaLaiMoN
11-01-07, 20:19
arkadaşıım sen arama bn sana yollıcam şimdi özel msjla

ciddi mii.. :O

Gercekten cok sefinirim :)

guilty
11-01-07, 20:20
Ay nihayet öğrendik yani meşhur eli ve saçın kime ait olduğunu.Ve de istediğim oldu Zenan Dr Suat'la ameliyata girdi ay çok güzel ya. En son olarak. Aşk için birinci sırada Ela'yla Dr. Levent vardı şimdi sıra (emin değilim onları aşık edeceklerinden ama yine de) Dr. Suat ve Zenan'ın sırası.

Yurdanur
11-01-07, 20:20
ilerde kutsi yasoya sarkılarda besteler bakınız tekne önünde sinyali caktı yaniii..

ben bekliyorum açıkçası sonra yaso yeni diziye başladığında kutsi bu şarkıyı yasoya yazdı gibi bi haber falanda çıkabilir ,biraz tanıdık geldi bu senaryo bana

eenoldu
11-01-07, 20:21
ciddi mii.. :O

Gercekten cok sefinirim :)

yolladım başka isteyen varsa linkim hazırda bekliyor

bu bölümün sadece yarısını izleyebildğim için çok yorum yapamnıorum ama şu sahildeki sahneyi acayip merak ettm bi de hasan döküldü şaşırdım ona da

guilty
11-01-07, 20:22
Bizim Yaso'da ne şanslı ya hep şarkıcı olan insanlarla sevgili oluyor ve sonunda mutlaka onun için şarkıyar besteleniyor.

x_defne_x
11-01-07, 20:23
süper bi bölümdü yaa...acaip harikaydi gecen bölüm aglatmislardi bizi bu bölüm güldürdüler..:D
ayyy simdi leventle ela cikiomu yane...?? süper yaa....ela nasi tutu leentin ellini harikaydi...
artik hasanda elanin evinde kaliyor süper yaa..bence butün ekip (kader hasan burak zenan) bunalrin hepsi bence elanin evine tasincak yavas yavas....:D ve belkide leventt....:D
cikmam lazim arkiler....herkese iii geceler....:happy0064

ekin.sarp
11-01-07, 20:26
selam arkadaşlar,
sayfalar almış başını gitmiş yine,okuyayım dedim ama yetişemem hıza:).bu bölüm de çok güzeldi.ama İrem'in durumundan Ela&Levent'e sevinecek yer kalmadı neredeyse.iki kardeşle beraber ben de ağladım,bir de Haldun Bey'in ölen hastanın eşine organları kimelere nakil ettiklerini söylediği sahne bitirdi beni.
ameliyat sırasında doktorların başlarına takılan şeyin hepsinde farklı renk ve desenlerde olması doktorların özel zevklerinden mi,yoksa burada da dizinin yapımcıları hiyerarşik düzenlerini mi uyguluyor acaba?Haldun Bey'inki en koyusuydu,bordoydu da o yüzden böyle bir hisse kapıldım:img-hyste

dizinin müzikleri çok güzel...T&A Project belli ediyor kendini:).bu bölümdeki şarkıyı söyleyen kişi 'Aşk Bir Oyun Olsa da'yı söyleyen kişiyle aynı mıydı acaba?onu hatırlattı bana.
şarkı deyince Kutsi ilerleyen bölümlerde şarkı söyleyecek anlaşıldı:img-hyste .bekliyordum zaten.kulağa da fısıldayınca 'heh dedim şimdi oldu,dizide şarkıcı oynatınca şarkı söyletilmez mi hiç:)...zemin de hazır,malum doktorlar sanata meraklı olurlar zaten.teknede Ela'nın karşısına gitarı elinde çıkıp 'aşkın gururuu olmaz olaaamaz' diye başlarsa hiç şaşırmam:).kendi şarkılarını söylememesi tercihimdir.hem bizim diziye pek uymuyor zaten,başka bir şeyler seçsin ne olur...
Mehmet Aslan bölümde kaybolup durdu,asistanların içinde en az görünen o zaten.hem buzda kayıp dans etmek,hem de doktorculuk oynamak aynı anda olunca böyle de gidecek anlaşılan:)

reytinglerle yine sevineceğiz galiba:happy0064 .yarını merakla bekliyorum.bu dizi için bugün iyi bir seçimdi,show hala gününü değiştirmekte kararlıysa riske girecek.Kurtlar Vadisi'nin tanıtımları da dönüyor,bakalım ne düşünecekler.

bebis_15
11-01-07, 20:27
off off bugünki bölüm yine harikadi :happy0064
tvnin önünde zaman cok ama cok cabuk gecti
ela leventin elini tutugunda kalbim güm güm atiyordu :img-blush
insallah hep böye romantik olur :happy0064

ayrica dizinin sonundaki sarki cok güzel yaa
adini ve sanatciyi bilen varmi???
yada sizlerden birisinde varsa bana msn messengerden göndere bilirmi?:img-help: bana birisi ö.m attsa sevinirim!

bluenight
11-01-07, 20:28
Bizim Yaso'da ne şanslı ya hep şarkıcı olan insanlarla sevgili oluyor ve sonunda mutlaka onun için şarkıyar besteleniyor.

evet :img-hyste :img-hyste :img-hyste kutside muhtemelen dizi için elaya bişeler yazacak sonra ekin iken ela olan yasoya yeni bir şakı die manşet gecer senaryoları ezberledik umarım sonu kutsi albüm için çekip gitmez de senaryonun sonu daha farklı olur :img-hyste :img-hyste

yaseminergeneci
11-01-07, 20:30
ay arkiler süper bir bölümdü mailler işe yaramadı heral ama haftaya işe yarayacak merak etmeyin eller çalışsın bir yandan yarıb ing yazılısı olduğu için bgn çok gnderemedim nese dizi süperdi ela levent asşkı alevlenecek gibi ve de o iki kızkardeşe çok ağladım yhaf

sinem75
11-01-07, 20:34
selam arkadaşlar,
şarkı deyince Kutsi ilerleyen bölümlerde şarkı söyleyecek anlaşıldı:img-hyste .bekliyordum zaten.kulağa da fısıldayınca 'heh dedim şimdi oldu,dizide şarkıcı oynatınca şarkı söyletilmez mi hiç:)...zemin de hazır,malum doktorlar sanata meraklı olurlar zaten.teknede Ela'nın karşısına gitarı elinde çıkıp 'aşkın gururuu olmaz olaaamaz' diye başlarsa hiç şaşırmam:).kendi şarkılarını söylememesi tercihimdir.hem bizim diziye pek uymuyor zaten,başka bir şeyler seçsin ne olur...

Merhaba canım.
Yanılmıyorsam gelecek hafta ya Ela'nın ya Levent'in doğumgünü ve popkek üstüne mumla kutlayacaklar.Kutsi'de o meşhur doğumgünü şarkısını söyler artık.

Kurtlar Vadisi Perşembe günü oynayacakmış diye duydum..Eğer öyle bir şey yaparlarda Doktorlar'ı başka güne alırlarsa yazık ederler.Kurtlar Vadisi'ni hangi güne koysan izlenir,fanatikleri var.Ama Doktorlar riskli bana göre.

RODYA
11-01-07, 20:36
kalbimden atmak mı şarkısını bana gönderen arkadaşa hayır dualarımı eksik etmeyeceğim.

bu dizi gerçekten bambaşka.60 dakika boyunca,her türlü duyguyu nefis bir biçimde yaşatıyor bizlere.sanırım hiç birimiz dizinin bu kadar güzel oalcağını tahmin edemezdi.

Ozly
11-01-07, 20:38
haftaya asıl bomba olcak bence..popkek üstünde dogum günü degisik versiyon ekin sarp ekler pastaylaydı ehehe..kutsi eline gitar almasın o teknede elayla kalıp yapmasınlar bunu yaa walla sonu iyi olmıcak sonra

KoSiAr
11-01-07, 20:41
YAaa harika bir bolumdi hasaan coook tatliydii:img-yes: ela ile leventte herhalde bundan sonra birlikte olurlar yada ela artik kacmazzz :happy0064
suu kardeslerede cook uzuldum gozlerim doldu.,.,.,.,.,.,. yaa suu burak ne kadar kicik yaa her firsatta birilerine asiliyor ama yinede tatli cocuk :img-wink: zenanda cook acmasiz ne bicim konusmaydi oo hatta daha once bir asrkadas bile soyledi burda (ismini hatirlayamadim kusura bakma) birinin hayatini kurtarmak icin degilde macera yasamak istedigi icin ameleyata girmek istiyor,.,.,.,.,.,.,.vallah ela hasana bir sure burda kalabilirsin sonra gideceksin ama dedi ama onlar kaderle ne yapip edip bulurlar bir yolunu eve yerlesmek icin,.,.,.,.,.,,..,HAsan cook tatliydi yaa cook seker hani gecen bolum ela ona demistiki; ((bebeklere bakiyorlardi)) 'biliyormusun sende hala onlardan birinsin' cok dogru bir soz etmes hakkettende hala onlardan biri cook tatli ve masum.,.,.,.,.

Ela-Levent
Zenan-Suat
Kader-Burak, bunlar ask yasayacak.
Hasan Ela'ya asik. Yani o olmaz, simdilik henüz bir aday yok onun icin.

Sen bunlari bilerekmi soyliyorsun yoksa tahminmi ediyorsun??????
Ela ile levent tamamda hasanida biliyoruz ama digerlerii???????
sadece emin olmak istiyorum ondan sordumm :img-in_lo

Yurdanur
11-01-07, 20:42
haftaya asıl bomba olcak bence..popkek üstünde dogum günü degisik versiyon ekin sarp ekler pastaylaydı ehehe..kutsi eline gitar almasın o teknede elayla kalıp yapmasınlar bunu yaa walla sonu iyi olmıcak sonra

işte asıl bomba o olaydan sonra bizim tekneyi basmamızla çıkıcak,senin planı uygulicas,yaf içimde kalıo şu kıza doğumgününde adam gibi bi pasta alıcak bi yiğit göremicesmi biz bu dizilerde

tuba333
11-01-07, 20:44
Bölum gercekten tek kelimeyle SUPERDI. Gercekten emek verilerek yapilan bir proje, özelikle ornaglari göstermeleri...
Ama durmadan birseyin usutunu kamuflas yapmalarindan SIKILDIM ben,(kardesin girdigi sahne, madem gösmeryeceksiniz neden cekiyorsunuz? ya yas sinirlendirmesi gelsin, yada daha gec saate alsinlar.) buda olmasa dört dörluk bir dizi....

ekin.sarp
11-01-07, 20:46
Merhaba canım.
Yanılmıyorsam gelecek hafta ya Ela'nın ya Levent'in doğumgünü ve popkek üstüne mumla kutlayacaklar.Kutsi'de o meşhur doğumgünü şarkısını söyler artık.

Kurtlar Vadisi Perşembe günü oynayacakmış diye duydum..Eğer öyle bir şey yaparlarda Doktorlar'ı başka güne alırlarsa yazık ederler.Kurtlar Vadisi'ni hangi güne koysan izlenir,fanatikleri var.Ama Doktorlar riskli bana göre.

aa onu yazmayı unutmuşum Sinem Abla,sağolasın hatırlattın.popkek üstünde bir kutlama...hııım biz bunu bir yerden hatırlıyoruz:),üstüne de iki mum koyup,hadi birlikte söndürelim deyip bir de aynı dileği tuttular mı tamamdır:)şaka bir yana ona çok benzerse dayanamam.zaten 'siz patronsunuz,ben çalışanınızım' kısımları yeterince hatırlatıyor.
günü değiştirilerse çok saçma olacak.haftalar boyunca en uygun günü bulmak için 'yakında' diye tanıtım yaptılar.şimdi de bu iki diziden de farklı günlerde ceplerini doldurmak istedikleri için değiştirmek istiyorlar.ama evdeki hesap çarşıya uymaz her zaman.Kurtlar Vadisi perşembeyle bütünleşi ya,tamam yine öyle olsun zaten haberlerden sonra 2. olarak giriyordu eskiden de.
umarım enine boyuna düşünüp doğru bir karar verirler.hoş bunu kanallardan beklemiyorum artık.reyting bürümüş gözlerini bir kere.

ozguster
11-01-07, 20:47
[QUOTE=ekin.sarp;2065180]selam arkadaşlar,
dizinin müzikleri çok güzel...T&A Project belli ediyor kendini:).bu bölümdeki şarkıyı söyleyen kişi 'Aşk Bir Oyun Olsa da'yı söyleyen kişiyle aynı mıydı acaba?onu hatırlattı bana.
[QUOTE]

iyi geceler,
Fatma'cım al benden de o kadar.Dizi müziklerini duyduğum an AO çınlıyor kulaklarımda.Zaten T&A Project çok da fazla uğraşmamış farklı bir şey yapayım diye.Heyecanlı anlarda çalan o müzik bile aynı.Ve şarkıyı söyleyen grup da Aşk Bir Oyun Olsa da şarkısını söyleyenler.
Gelelim diziye,
Bir arkadaş bana sorduğum soruya istinaden, arkadaşım sen geçen haftayı izlemedin galiba demiş.Maalesef ilk yarım saati izleyememiştim ve bu öpüşme olayının rüya olduğunu anlamadım tabi.Ama iyi ki izlememişim.Ben rüya da olsa görmek istemeyeceğim bunları öpüşürken onu anladım.Hele bir de bu ses hala Sarp gibi geliyorken bana bir tuhaf bakıyorum Levent'e.Görüntü Kutsi ses bizimki.Zor oluyor be.Hele bu bölümde bir hayli hızlı gittiler Ela ve Levent diyaloglarında.Bunlarda da direk elinden tutup deniz kenarına götürme huyu var galiba.Bir şey açıklamak isteyen kendini deniz kenarına atıyor.Sarp da ha babam pilavcıyla konuşurdu ya da bizim bir bankımız vardı , orada otururlardı.Neyse.Bu bölüm detaylara fazlaca yer verdiler. Merak ediyorum ameliyatın her safhasını bu kadar detaylı göstermek zorundalar mı?O kalbi , böbreği ellerine aldıklarında içim bir tuhaf oldu.Hele karaciğeri çıkarırlarken aha dedim , şimdi ben de çıkaracağım. Sahneler gerçekten çok iyi ama fazla kanlı görüntüler var.Biraz azaltsalar iyi olacak. Hasan'a bayılıyorum.Yağmur bu role cuk oturmuş i her geçen hafta daha iyi oluyor.Zavallım Ela'ya platonik olarak takıkmışız meğer.Şu iki kız kardeşin aşırı doz yüklü konuşmalarında ben de ruhumu teslim ettim.Fazla geliyor artık bunlar bana fazla, daralıyorum kaldıramıyorum.Zenan tipik bir cerrah olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Maşallah bu ne soğukkanlılık.40 yıllık cerrah gibi.Hırs bu galiba.
Aysun da Kader rolünde gayet iyi gidiyor.Ela ve Kader karakterlerinde ortak noktalar var göze çarpan.İlerde iyi kanka olabilirler gibi duruyor.Ela'nın evinde tek eksik Mehmet oldu.O ne zaman taşınacak ve süper beşlinin evdeki maceralarını ne zaman göreceğiz bakalım.

sude-elvin
11-01-07, 20:49
süper bi dizi yine süper bi bölümdü insan hic bitmesin istiyor. ela ve leven gercekten cok tatli geliyo bana cok yakistiriyorum ikisini hasan cok seker ya ela yla ilgili üzülücek sanirim ilerleyen bölümlerde:img-in_lo :icon_sorr
iki kardese cok agladim ya cok kötü bisey insanin ölüceni bilmesi. doktor olmak bölye durumlarda gercekten cok zor disardan bakildigi zaman gercekten gaddar gibi gözüküyolar ama isin icine girince cok frakli. bide sanirim önümüzdeki bölümde zenanda elanin evine tasinicak bu gidisle bütün asistanlar bi evde toplanicak gibi burak haric heralde:img-wink:

mili_gkhnözen1905
11-01-07, 20:51
ya su gün isi iyice canimi SIKIYOR yaa persembe cok iyiydi
diger günler bizim icin hic iyi olmaz
tamda reytingler süperkesn kvde baska bir gün olsun..
dizi müzigini isteyene yollayabilirim
sonunda calan sarkiyi yani...

didou_didem
11-01-07, 20:51

bence de canım dört gözle bekliyorum valla dediğin gibi olmasın yaa iyi olmaz sonu bence de:):)
bu arada şarkı söylerim dediğinde benimde aklıma hemen aha dedim sinyaller geliyor:):)

avona
11-01-07, 20:52
evet arkadaşlar bu bölüm çok güzeldi ve ben bayıldım iki kardeşin sahnesi içimi sızlattı biraz daha sürse ağlıyacaktım :icon_sorr ama neyse ela sonunda levente yeşil ışık yaktı umarım bundan sonraki bölümlerde ii olur :happy0064
baksanıza dizinin sonunda ela hasana kızmadı ve tabiki kader ve zenanada babasının amelvilarını izledik leri ihasanda artık onlarla yaşıyacak:good:

Ozly
11-01-07, 20:52
Aşk oyunu ekibinin ortak görüsüdür ki Sarp - Ekin benzemeleri söz konusu .Bu hatayı nası yaparlar aklım almıyor..İcimden dedim sarkıda yazarım söylerim derse yuh dicem dedim dedi bile.pes yaniiii

gzm
11-01-07, 20:53
bu haftaki parcayıda bulmak lazım cok güzel

bende ilk baslarda yaralıları neden silik gösterdiklerine kızmıstım madem cekiyorsunuz buda bir dr ve hastane dizisi neden kapatıyorsunuz ama yayınlanan saat 8 cocukalr ayakta aile dizisi simgesi yerine yas sınırı konması lazım bunu da istemiyorlar sanırım kuzenimi kan tutar o bazı sanhelere bakamıyor

ielrki bölümlerde kutsiyi pardon leventi elinde gitar sarkı söylerken ya da beste yaparken görmek istiyoruz bahcede olamayacak teknede olsun bunları söylüyorum ama kutsiyi bu dizi sayesinde sevdim cokta basarılı buluyorum bakısları özellikle med yapım bir sarkıcıyıda böylelikle oyuncu yaptı

buket16
11-01-07, 20:53
çok güseldi bu bölüm de:)yasemin her zaman olduğu gibi çok tatlı:P yavaş yavaş alışıyorum galiba levente de(kutsiye alışabileceğimi hala sanmıyorum:P) aysun kayacı çok yakışmış bence kader rolüne,çok hoşuma gidiyor benim...eveeeet,şimdi bir dahaki perşembeyi beklemeye başlıyoruz:)

sevgi86
11-01-07, 20:55
çok güzeldi
ağlamaktan gözlerim şişti zaten hastayım sesim kısık travestiler gibi konuşuyorum
ama sesimin kısık olması beni dizdeki gelişmeleri anında anneme yetiştirmekten alıkoymadı
her neyse
eveeet hasan bey
sonuda biz seyircilere de ilan ettiniz ama bu şimdilik çok ümitsiz bir vaka gibi görünüyor
ela çekingenliği attı artık malum levente yeşil ışık yaktı
ama daha da beklenmezdi
leventi görünce dilinin dolaştığını hepimiz biliyoruz di mi?

kader ve zenanın beyin ölümünü bekledikleri hastanın başında yaptıkları konuşma ytüylerimi diken diken etti
zenan bu kadar acımasız olamaz bir doktor bu kadar acımasız olamaz
tamam hayat kurtarmak için çoğu zaman karar vermek gerekir ama zenanın sözleri hayat kurtarmaktan çok macera isteyen birine benzedi

hasanın türlü dalavereyle elanın evine yerleşmesi de ayrı bir olaydı
çocuüun annesinden kurtulması şarttı ama şimdi cennete düştü
bu kadar mutluluk ona bile fazla
kıyamam canım ya

burak nasıl sorguya çekti ama di mi
kıskançlıktan çatladı oh oldu
suat hocasına yalaklansın o anca

leventin elaya kendini tanıtmak için verdiği "demeç" i dinlerken gülmekten yerlere yattım evde yalnızken şarkı bile söylermiş
eh artık bize bir kuple bir şeyler söylersin kutsicim olmaz mı ya

son olarak bu bölümde
1.brokoli
2.lahana
3.ıhlamur
a haksızlık yapıldığını düşünüyorum zira ben 3ünü de çok severim

not:kutsinin vena cava inferior diyen dillerini yerümmm

Ekin_Derya
11-01-07, 20:55
Sen bunlari bilerekmi soyliyorsun yoksa tahminmi ediyorsun??????
Ela ile levent tamamda hasanida biliyoruz ama digerlerii???????
sadece emin olmak istiyorum ondan sordumm :img-in_lo

Ben duyduklarimi ve gördüklerimi (yani burdaki görüntülenen yazilaradan) söylüyorum. Gerci bende öyle tahmin ediyorum, ama yine de her an her sey olabilir tabi ki. Bana güvenip de hayal kirikligina ugramayasin sonra...

RODYA
11-01-07, 20:56
arkadaşlar bu arada bana sende burak kadar sapıkmışsın yani diyebilirsiniz ama,bölümün başında sabahki görüntülerde ,kader,yani aysu çok çokj güzeldi,sexsiydi:img-blush :img-in_lo

brcn
mütiş bir bölümde gözlerim doldu..sanırım bunn sebebi bnmde bir ablam olması...öle ki ablamın nickini bile kullanıyorum.....:)bide leventle el ele tututşmaları çok heycanlıydı vee bundan sonra levent evli çıkmaz heralde dimi...:)

bluenight
bu haftaki parcayıda bulmak lazım cok güzel

bende ilk baslarda yaralıları neden silik gösterdiklerine kızmıstım madem cekiyorsunuz buda bir dr ve hastane dizisi neden kapatıyorsunuz ama yayınlanan saat 8 cocukalr ayakta aile dizisi simgesi yerine yas sınırı konması lazım bunu da istemiyorlar sanırım kuzenimi kan tutar o bazı sanhelere bakamıyor

Hayır yaş sınırlanması kondu bu hafta "7 Yaş Üzeri - Şiddet-Korku" bu eklendi bu hafta bence göstermeleri iyi olurdu çok saçma olmuş bulanıklaştırmaları...

Sinem, Özgü Abla, Fatmacım hoşgeldiniz :)

ozguster
11-01-07, 20:59
Merhaba canım.
.

Popkek üstüne mumla kutlama mı? Allahım allahım.Sen geçenlerde ne hatırlattın canım bana. Yok ya benzemiyor diyen varsa söylesin şimdi.
Ses, deniz kenarı, tekne, bir de popkek mi çıktı başımıza.
Başka bir şey bulsunlar mümkünse lütfen. Kurabiye üstüne mum, eti burçak üstüne mum,hatta simit üstüne mum bile olabilir. Ama popkek üstüne mum ı- ıh.Hele adam bir de eline gitarı alıp da başlarsa tamam artık,görüşürüüüzz.

burcuuu
11-01-07, 21:00
arkadaşLar.. qözLerimi kapatsam seni qörürmüyüm diye şarkı vardı ya.. onun adı ne? kim söyLüyor bilen yk mu ya??

bluenight
11-01-07, 21:01
Popkek üstüne mumla kutlama mı? Allahım allahım.Sen geçenlerde ne hatırlattın canım bana. Yok ya benzemiyor diyen varsa söylesin şimdi.
Ses, deniz kenarı, tekne, bir de popkek mi çıktı başımıza.
Başka bir şey bulsunlar mümkünse lütfen. Kurabiye üstüne mum, eti burçak üstüne mum,hatta simit üstüne mum bile olabilir. Ama popkek üstüne mum ı- ıh.Hele adam bir de eline gitarı alıp da başlarsa tamam artık,görüşürüüüzz.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Alemsin Özgü Abla koptumm yaa :img-hyste :img-hyste ama malesef hbaer doğru tüyoyu veren benim çünkü :img-hyste popkek yane halis mulis bildiğin kek popkek :img-hyste

KoSiAr
11-01-07, 21:02
ya su gün isi iyice canimi SIKIYOR yaa persembe cok iyiydi
diger günler bizim icin hic iyi olmaz
tamda reytingler süperkesn kvde baska bir gün olsun..
dizi müzigini isteyene yollayabilirim
sonunda calan sarkiyi yani...

Evet ya benimde canimi sikiyor ya hani tek bir bolum olsa hemen doktorlardan sonra koyabilirler ama bide eski bolumunu koyduklari icin mecbur haberlerden sonraki birinci ve ikinci dizi yerlerini kapliyor bu arada sarkiyi yollayabilirmisin:img-blush

bluenight
11-01-07, 21:03
arkadaşLar.. qözLerimi kapatsam seni qörürmüyüm diye şarkı vardı ya.. onun adı ne? kim söyLüyor bilen yk mu ya??

O T&A Project den çıkma bir parça ordan bir grup seslendirmiş ancak ve ancak albümü çıktığında yani dizinin soundtrack albümü çıkarsa tam elinize gecer...

avona
11-01-07, 21:04
evet arkadaşlar birdahaki haftayı iple çekiyooraba ne olacak:img-bl
pastamı kesecekler yoksa levent evlimi çıkacak inşallah çıkmaz
orjinalinde öyleymiş:icon_sorr
olmaz böyle şey umarım:good:

ozguster
11-01-07, 21:09
Aşk oyunu ekibinin ortak görüsüdür ki Sarp - Ekin benzemeleri söz konusu .Bu hatayı nası yaparlar aklım almıyor..İcimden dedim sarkıda yazarım söylerim derse yuh dicem dedim dedi bile.pes yaniiii

Özlemcim valla bana öyle geliyor ki bilerek yapıyorlar sanki.Bu kadar çağrışım olmaz bazı sahnelerde.( Hele bu ikisinin sahnelerinde ).Bu kadar ayrıntılar gözden kaçmaz. Bu kadarı da yapılmaz ki kardeşim.Baksana haftaya popkek üstüne mum üfleme merasimi seyredecekmişiz.Oldu olacak havuz başındaki beyaz kanepeyi de getirelim , üzerine de gitarı bırakalım, Bir tarafa Ela otursun bir tarafa Levent, başlasın tıngırdatmaya. Hah tam oldu şimdi.Benzemiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Bu arada hoşbulduk Nalancım.

ekin.sarp
11-01-07, 21:11
ah ah Özgü Abla,o geçen bölümün başlangıç sahnesinin rüya olduğu ortaya çıkınca rahatladım ama fazla geldi,rüya da olsa olan oldu sonuçta,bizim kız zaten rüyada öyle görmeden ikna olmaz:img-hyste .(bknz AO 9.bölüm sonu.burada da bölüm başı oldu,değişiklik de bu.)bölümün rüyayla başlayacağını da biliyordum halbuki ama unutmuşum sonra aklıma geldi:).dur daha 2,3 böyleyse,ilerde ne yapacağız izlerken bilmem ki:)dayanamam ben onu biliyorum...

bu bölüm ameliyat sahnesi çok fazlaydı,bana da organ görmekten fenalık geldi.şekilden şekile girdim izlerken.bu kadar yapmasınlar.başına7 yaş üstü diye uyarı koysalar da çare değil.bizim de içimiz fena oluyor.

Kader'de pek bir saflık var sanki,söyleneni bir kere de anlasa,soru sormasa şaşırırım:)ayrıca Aysun rolünü becerse de kendisinden dolayı zevkle seyredemiyorum onu.tam olarak Kader'i göremiyorum,o köfte dudakları role konsantemi bozuyor zaten:img-hyste
ama Ela'yla nasıl kanka olurlar merak etmiyor değilim hani.ona da Burak uygundur,tencere kapak hesabı:).geçinemiyorlar ama olsun en büyük aşklar nefretle başlarmış:)dizilerde de hep uygulanan bu zaten...
Nalan'cım hoşbulduk canım:)

drsek
11-01-07, 21:11
dr ela gerçekten tatlı oynuyor.ancak dizinin kopyalandığı gray's anatomy deki eşdeğeri maredith le karşılaştırırsam onun kadar güzel olduğunu söyeyemiycem.(gray's anatomy i izleyenler maredith in ününü bilirler)
bence eladaki bir eksikde şu; çok ezik bi cerrahi assistanı.
ben bi doktor olarak söylemeliyimki ben hiç okadar ezik ve kibar bi cerrahi asistanı görmedim:img-blush
leventde galiba evli çıkacak. gray's de öyleydi ve format da tamamen aynı yani..

ozguster
11-01-07, 21:12
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Alemsin Özgü Abla koptumm yaa :img-hyste :img-hyste ama malesef hbaer doğru tüyoyu veren benim çünkü :img-hyste popkek yane halis mulis bildiğin kek popkek :img-hyste

Öyleymiş canım, bu ara pek uğrayamadım, son tüyoları yeni duydum.Bu popkek olayını duydum önce bir hatırlamadım sonra Sinem hatırlattı bana.
O anda ampüller yandı bende. Direk hatırladım o sahneyi.E be güzelim yapılır mı bu bize ya. Bir de düşünsene aynı ses doğum günü kutlayacak.Aynı gözler sevimli sevimli bakacak.Bir yanda anılar bir yanda gerçekler. Ne olacak benim halim?Bööğğ ve hüngürt.

eSmerCiiK_
11-01-07, 21:17
Off çok güzel bir bölümdü ya,, 1 saattir Ela ve Levent sahnesini düsünüyorum.. Levent çok yakisikli ve karizmatik yaa. Gözleri çok güzel bakiyor, insani resmen büyülüyor bence hahah..:img-blush Neyse haftaya kadar nasil beklicem offf.. Bakalim neler olacak,, çok heycanliyim.. dizimiz 1 numaraa yaaaa..:happy0064

bluenight
11-01-07, 21:17
Öyleymiş canım, bu ara pek uğrayamadım, son tüyoları yeni duydum.Bu popkek olayını duydum önce bir hatırlamadım sonra Sinem hatırlattı bana.
O anda ampüller yandı bende. Direk hatırladım o sahneyi.E be güzelim yapılır mı bu bize ya. Bir de düşünsene aynı ses doğum günü kutlayacak.Aynı gözler sevimli sevimli bakacak.Bir yanda anılar bir yanda gerçekler. Ne olacak benim halim?Bööğğ ve hüngürt.

Valla senin bu durumdan kurtulman için ekin sarp ı rğya olarak kabul etmen en güzeli yoksa bu şekilde hiç bir diziden tad alamassın en azından yasonun dizilerinden bak kero abime o da hayalet dizisi çekiomuş eylül ayına gitti aklım birdenn ısıtırıs demişdik ya ocağın altını ben yaktım :img-hyste o zaman sen onu izlerken de böle ekin sarpa dönersen tad alamassın o açıdan sen rüya olarak farzet ki bu dizilerden zevk al dicem de uygulama kısmıı baya or tabi o ayrı :)

prenses19
11-01-07, 21:18

canım o şarkı ilk defa bugun eklendi dizye o yüzden bilmiyorum malesef ama mutlaka nete eklenir ben de o zaman size linkini gönderirim

bebis_15
yaa arkadaslar aklima birsey takildi :icon_sorr
greys anatomyde Derek ve Meredith birbirinden hoslaniyorya...sonradanda Derekin evli oldugu ortaya cikiyor :icon_neut ama bi ara esinden ayri kalmis esi deriki aldattigi icin...sonradanda esine yeniden sans veriyor meredithi sevdigi halde :img-swoon (gerci bunlari sizde biliyorsunuzdur ama yine bi yazayim dedim:img-polic )

sizce bu dizidede öyle olurmu?????

ozguster
dr ela gerçekten tatlı oynuyor.ancak dizinin kopyalandığı gray's anatomy deki eşdeğeri maredith le karşılaştırırsam onun kadar güzel olduğunu söyeyemiycem.(gray's anatomy i izleyenler maredith in ününü bilirler)
bence eladaki bir eksikde şu; çok ezik bi cerrahi assistanı.
ben bi doktor olarak söylemeliyimki ben hiç okadar ezik ve kibar bi cerrahi asistanı görmedim:img-blush
leventde galiba evli çıkacak. gray's de öyleydi ve format da tamamen aynı yani..

Evet Grey's de evli çıktı adam ama burada ben pek evli olabileceğini sanmıyorum. Ela -Levent ilişkisi biraz daha ciddi anlamda ilerlerken, şöyle bir 3-5 bölüm sonra belki bir yerlerden eski sevgili veya ölü sevgili hortlatırlar.(Bu da tanıdık geldi şimdi değil mi? )
Levent de eş aldatacak bir karakter izlenimi yaratmadılar henüz, ama kesinlikle sevgili terketmiş gibi bir hali var. Aşırı kendine güven, meslekten midir bilinmez.Dur bakalım nereden çıkacak acaba?

sinem75
11-01-07, 21:22

Özgü ya deme öyle Bööğğ,hüngürt falan.
Bundan sonra böyle güzelim.Geçmişe mazi derler.
Yaşasın ELA-LEVENT aşkı.
Nice mutlu yıllara
Doğumgünün hatrına.
Kavuşmak hayal olsada

ben şimdiden bu sahneyi hayal etmeye başladım bile.

prenses19
11-01-07, 21:22
Evet Grey's de evli çıktı adam ama burada ben pek evli olabileceğini sanmıyorum. Ela -Levent ilişkisi biraz daha ciddi anlamda ilerlerken, şöyle bir 3-5 bölüm sonra belki bir yerlerden eski sevgili veya ölü sevgili hortlatırlar.(Bu da tanıdık geldi şimdi değil mi? )
Levent de eş aldatacak bir karakter izlenimi yaratmadılar henüz, ama kesinlikle sevgili terketmiş gibi bir hali var. Aşırı kendine güven, meslekten midir bilinmez.Dur bakalım nereden çıkacak acaba?

canım bence bu kadar kısa sürede araları olduğuna göre mutlaka böyle bişey olucak hem levent aldatmamış eşi onu en yakın arkadasıyla aldatmış

ozguster
11-01-07, 21:24
Valla senin bu durumdan kurtulman için ekin sarp ı rğya olarak kabul etmen en güzeli yoksa bu şekilde hiç bir diziden tad alamassın en azından yasonun dizilerinden bak kero abime o da hayalet dizisi çekiomuş eylül ayına gitti aklım birdenn ısıtırıs demişdik ya ocağın altını ben yaktım :img-hyste o zaman sen onu izlerken de böle ekin sarpa dönersen tad alamassın o açıdan sen rüya olarak farzet ki bu dizilerden zevk al dicem de uygulama kısmıı baya or tabi o ayrı :)

yok be , ben izliyorum gayet de güzel gidiyor beğeniyorum izlerken.Yasemin'i görmek bile güzel aslında ama insan düşünmeden de edemiyor. Gayet güzel ilerleyen bir dizi,AO bir tarafa bu çok farklı.Sadece bazı noktalar sanki özellikle benzetilmek isteniyor gibi geldi bana.Ya da ben öyle algılıyorum.
Evet KeremimCemim de Hayalet olup dolaşacakmış.Hiç sevmedim bu fikri.
Ruhsar gibi bir şey olacak yani.Bu muymuş yani , hayalet Cem.Neyse ki partneri sempatik bir kızımızmış.

ozguster
11-01-07, 21:29
Özgü ya deme öyle Bööğğ,hüngürt falan.
Bundan sonra böyle güzelim.Geçmişe mazi derler.
Yaşasın ELA-LEVENT aşkı.
Nice mutlu yıllara
Doğumgünün hatrına.
Kavuşmak hayal olsada

ben şimdiden bu sahneyi hayal etmeye başladım bile.

Yaşasın Ela-Levent aşkı diyebilmem için önce o aşka izlerken inanmam lazım.
Henüz 3. bölümde buna inanmış değilim.Görelim Levent'in de dağlar gibi aşkını,(Tabi Ela'nın da)sonra ben de helal be diyeyim. Şu an tek merak ettiğim ilerleyen bölümlerde Ela-Levent repliklerinin ne kadar etkileyici olabileceği... Bakalım senaristlerimiz bizim beşliler kadar maharetli mi bu konuda?Bir replik yazarlardı destan gibi okurduk. İnandırıcı olması için biraz da bunlar lazım.
Ben demiyorum, görüntü öyle diyor.:img-yes:

piper66
11-01-07, 21:30
ya arkadaslar yine cok güzel bir bölümdü.. hem güldügüm hemde agladigim yerler coktu.. bölüm yorumumu yazayrum simdi:

ilk önce Hasan'in Ela'nin evine tasinmasi cok komikti.. yok neymis evi su basmismismis.. :D ama cok tatlilardi kader ile hasan elayi ikna etmek isterken.. levent ile ela'nin kahvaltilari cok güzeldi sonunda levent'in "biz zaten cikiyor sayiliriz" dediginde giderken ela'nin yüzündeki gülümseme cok güzeldi.. bayildim adeta orda.. en güzel sahneler bi basta bide sondaydi..zaten bundan sonra olanlar icimi karartti.. su kardesler olayinda cok üzüldüm.. kardesine resmen seni ölüme terk edecegiz ablanin yasamasi icin dediler.. cok üzücü bir olay.. ameliyata baslamadan önceki konusmalar beni cok aglatti.. cok üzüldüm.. benimde bir ablam var ve aramizda da ufak tefek tatsizliklarda oluyor ve o an biz olsak napardik diye düsündüm.. cok kötü bir durum allah hic kimseyi o duruma getirmesin.. organ nakli konusuna gelince, kader-zenan fikir ayrimliligi o kadarda fazla diildi.. ben daha siddetli bi sey olcak diyodum ama o kadar kötü de diildi sadece kader biraz cok iyimser oldugundan karsi bile gelmedi ama üzüldü.. sahsen organ nakliyesinin hic kötü bir sey olmadigini düsünüyorum ki zaten dizinin sonlarindada haldun bey adamin karisina dedi buna benzer seyleri.. o kadar insanlar kurtuluyor ki bi organ naklinden her an bizde onlardan biri olabiliriz diye düsünüp halimize sükretmek lazim.. neyse konuyu saptirdim biraz, toparliyorum hemen.. dizinin sonlarina yine cok güzeldi.. ela-levent yakinlasmasi.. levent'in kendini cok kisa bir sekilde özetlemesi.. ela'nin leventin elini tutmasi.. ela'nin eve geldiginde hasan-kader-zenan üclüsüyle film'lere bakmasi cok güzeldi.. yani kisacasi cok güzel bir bölümdü.. bu arada dizinin baslarini cektim ve resimleri en gec yarin eklerim.. ama malesefki hic levent-ela ikilisini cekemedim :( DVD bozuldu..

prenses19
11-01-07, 21:31
Evet ya Kurtlar vadisini başka güne koysunlar dizi nerde ve ne gün olursa izleniyor maşaallah yane.

evet yani çok saçma böyle bişey yapmaları biliyolar ki onun belli bi kitlesi var ne zaman konulsa izlenir
herkes tam alışmışken doktorların gününü değiştirmek ne kadar saçma

bu arada arkadaslar elanın leventin elini tutma sahnesi hala aklımdan çıkmadı bi türlü söylemeden edemicem

sevgi86
11-01-07, 21:33
arkadaşlar cehaletimiz bağışlayın
keremceme kero mu diyorsunuz
bugün ilk kez duydum ve bir yaşıma daha girdim
neyse
aşk oyununu izlemedim ben
demeyin ya aynı sahneler mi
ama ne yapsınlar
ikisi de şarkıcı kökenli olunca espriler benziyor
biraz dikkat çekici olsun diye kasıtlı benzetmişler yoksa aşk dolu sahnelerin çeşiti var
hepsi çuvala mı girdi

ekin.sarp
11-01-07, 21:34
Özgü Abla burada da evli olabilir.bizim senaristler dizilerde entikayı pek severler.tam onlara göre...zaten eski defterlerden birileri mutlaka çıkacaktır.özellikle de tam aşıklar biraraya gelmişken:)
Ela'nın söylediği bir cümle vardı asansörde hani...'seni tanıdıkça senden nefret etmek için milyonlarca sebebim olabilir' gibi bir şeydi.öyle bir şey de en nefret ettirecek sebep zaten,o duruma zemin hazırlayacak kadar ileriyi gören senaristler olacağını sanmıyorum ya bu cümlesi aklıma geldi işte.
işi abartıp evliliğin yanında bir çocuk gelip 'babaaa' diye Kutsi'ye sarılırsa o zaman çok gülerim ama:img-hyste
şu hayalet Cem de Sarp'ın komadayken ortalıkta dolaşıp kimseye görünmemesi gibi mi olacak acaba?Keremcem rolü için 'daha önceden bu konuda tecrübeliyim,komadan koşa koşa çıkıp taksi bile çaldım ben,bunu da beceririm' falan dediyse 'bu çocuk tam bize göre' deyip havada kapmışladır zaten:img-hyste

Be}y{azLaLe
11-01-07, 21:35
arkadaslar....dizi bittigi zaman bir sarki koyuyolar...o sarkinin adni nee??? cok merak ettim...cok guzel bi sarki...soylerseniz cok sevinirim..simdiden cok tesekurler...>:img-yes:

guilty
11-01-07, 21:36
Ya aşk oyununda bu kadar çabuk aşık olmamıştı bizim Yaso, ya burada ilk bölümden abayı