Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
evet suat çok katı.......
levent canım benim ...doktorluk çok yakışıyor karakterine .....
böyle doktora can kurban yahu......:) :img-hyste
evet organ nakli için hiç taviz vermiyordu ama .......haldun beyin sayesinde oldu.....:)
Eveet yaa böylesi doktora can kurban walla :):)
eğer gerçekten böyle bi doktor olsa ben o hastaneden çıkmazdım heralde ;);)
evet ya.......
tepkileri ve sözleri çok güzeldi ama.....:)
güldürdü bizleri....:)
evet resmen gözetliyordu kızı.
elada nasıl bağırdı ne var diye.....:)
evet canım yaa zaten en çok da onların bu birbirine çıkışları nı izlemek çok hoşuma gidiyo ki ben o sahneleri size replikleri yazmak için defalarca izledim büyük bi zevkle :img-hyste
ya doktorların stesinde bi yazı var sizde başınızdan geçen bi olayı yazın bize gönderin dizide işlensin diye hani bizim seanristlerimiz ozly ve nalan bi senaryo yazsa bizde yardım etsek senaryomuzu kabul ettirirsek dizide işlensin nasıl fikir okuyunca böyle bişe geldi aklıma yada kötü bi olay başından geçen mesela göndersin belki dizide görürüz gerçek hayattan ilgimizi çeken başımıza geldiyse bize gönderin diyo senaristlere yardımcı oluruz:img-wink:
evet yaaa adamın asistanlarla arası ii meslektaşlarıyla hastalarla haldun beyle daha ne olsun
ama ela da yardım isticeği adamı biliyo hemen gitti ona koştu:img-wink:
((--NeSli--)) 13-01-07, 11:11 evet canım yaa zaten en çok da onların bu birbirine çıkışları nı izlemek çok hoşuma gidiyo ki ben o sahneleri size replikleri yazmak için defalarca izledim büyük bi zevkle :img-hyste
ewt denizcim ya leventte cok sakin ya hiç aldırışa vermiyo (gerçi kıskanıyo da).Bu arada 3.bölüm ne zman eklenir özel video filan yapayım(z)
z_e_y_n_e_p 13-01-07, 11:12 evet ya.......
tepkileri ve sözleri çok güzeldi ama.....:)
güldürdü bizleri....:)
evet resmen gözetliyordu kızı.
elada nasıl bağırdı ne var diye.....:)
tekrar hosgeldın ablacım:)
zaten elanın bagırmasında koptum NE VAR!!
aynen çıkarsalar bile kapıda yatar hasta numarası yapardım gerçi yemezlerdi ama heralde doktorun gözüne girerdim:img-hyste valla annem hemşire doktorların hemşirelerle büyüdüm diyebilirim:img-hyste ailemizdede çok var halkla ilşikiler okumasaydım kesin doktor olurdum bu diziden sonra açıkçası sevmiyodum bu mesleği ailemde olmasına rağmen:img-wink:
evet yaaa adamın asistanlarla arası ii meslektaşlarıyla hastalarla haldun beyle daha ne olsun
ama ela da yardım isticeği adamı biliyo hemen gitti ona koştu:img-wink:
e bilsin artık o kadarını....
o kadar peşinden koşuyor biraz yardım etse ne olur canıım....:)
hani dedi ya şimdi benim peşimden koşuyorsun diye çok tatlıydı orda ya........
tekrar hosgeldın ablacım:)
zaten elanın bagırmasında koptum NE VAR!!
hoşbuldum canım.....
evet.......bunlar her sahnesine ben kopuyorum....
yanlız leventte ciddi oldumu ayrı bir karizma oluyor ya..
hani kardeşleri ameliyat ederken ela küçük kardeşi bırakamadı ya......
nasıl ikaz etti....ama ela bu dinlemedi o ayrı mesele........
e bilsin artık o kadarını....
o kadar peşinden koşuyor biraz yardım etse ne olur canıım....:)
hani dedi ya şimdi benim peşimden koşuyorsun diye çok tatlıydı orda ya........
aynen yaa kız gelmiş yardım istiyo orda bile rahat durmadı direk şimdi kim kimi kovalıyo diyo illaha bişey dicek bu arada ben çok felaket replikleri ezberlemişim yazarken:img-hyste
irmck_6168 13-01-07, 11:17 oooooo görmeyeli yeni başlık açılmış.. biraz geç oldu ama hayırlıolsunnn :D
işmdi bnm peşimden koşturuosun derken bencede çok şeker di :D ya şu iki kız kardeşe yazık oldu ama... :(
3. bölüm bi steye ekleniyo biraz bekliycez sağolsun çok yardımcı oldu yükleyen kaynak azdı bulmuş isteyenlere eklendiği zaman öm atıp stenin ismini verebilirim ama az daha yükleniyo konulduğunda isteyenlere yollarım
ya arkadaşlar dizinin tekrarı ne zaman biliyomusunuzzz??? bazı yerlerinin izleyemedim deee :D
canım normalde bugun olması gerekiyodu ama malesef yayın akışında gözükmüyo belli değil yani
arakaşlar dizinini sonunda çalan şarkıyı kim söylüyor ve adı nedir acaba bilen yokmu lütfen cvp...
crazygirl7500 13-01-07, 11:27 arkler bişi dicem dokorlar başlarken 7 yaşüzeri we şiddet we korku içöerir işaretleri wardı dedinn showun gazabına uğradıkama dizimiz başladı ama showun sitesine genel izleyici logosu war
?????????????
arakaşlar dizinini sonunda çalan şarkıyı kim söylüyor ve adı nedir acaba bilen yokmu lütfen cvp...
canım kimin söylediğini bilmiyorum ama yaso'nun sitesinden indirdim ben...
irmck_6168 13-01-07, 11:28 ya dizide adaşımı öldürdüler beah! :( iki kız kardeşten birinin adı irem di yaa :( birden içim bi fena oldu :S
hangi şarkı
dizininin sonunda çalan şarkı romantik bir şarkı çok güzel her bölümde çaldılar bir bayan söylüyor ama kim ollduğunu bilmiyorum ve bulamıyorum...
canım normalde bugun olması gerekiyodu ama malesef yayın akışında gözükmüyo belli değil yani
showun ne yapcağı belli olmaz yaa,umarım bu akşam tekrarını werirler bi daha izlemek istiyorum çünkü :)
crazygirl7500 13-01-07, 11:30 dizininin sonunda çalan şarkı romantik bir şarkı çok güzel her bölümde çaldılar bir bayan söylüyor ama kim ollduğunu bilmiyorum ve bulamıyorum...
seni kalbimden atmakmı seni gönlümden atmakmı yokk yokk yokk bumu yoksa dier şarkımı
canım kimin söylediğini bilmiyorum ama yaso'nun sitesinden indirdim ben...
canım yassonun sitesinin ö.m ile bana gönderirimisin şimdiden teşekkürler...
arkadaslar bahsettiğiniz SENİ KALBİMDEN ATMAK MI şarkısı yasonun sitesinde var ordan indirebilirsiniz
z_e_y_n_e_p 13-01-07, 11:31 arkler bişi dicem dokorlar başlarken 7 yaşüzeri we şiddet we korku içöerir işaretleri wardı dedinn showun gazabına uğradıkama dizimiz başladı ama showun sitesine genel izleyici logosu war
?????????????
bu hafta amelıyat sahnelerı cok oldugu ııcın 7 yas ve üeri bıde kız kardesler ıcın oldugunu dusunuyorum.
bu hafta amelıyat sahnelerı cok oldugu ııcın 7 yas ve üeri bıde kız kardesler ıcın oldugunu dusunuyorum.
evet canım bence de o bu bölümlüktü bi e hani saat 8de yaa erken bi saat ondan öyle koymuşlardır
Arkadaşlar sanırım bugün dizinin tekrarı yok :( Çünkü show da altta Cennet Mahallesi'nin yeni bölümü gösteriliyor...Umarım ondan sonra olurr yaa...:(
ben bulamadım amaaaaaaaaa
canım üye değilsen ondandır bi de üye olup ene istersen
crazygirl7500 13-01-07, 11:36 canım üye değilsen ondandır bi de üye olup ene istersen
üyeyim ama sen bana bide şifremi hatırlatsann ne güsel olurrr
üyeyim ama sen bana bide şifremi hatırlatsann ne güsel olurrr
o da güzel :) orda şifremi unuttuma girersen mail adresine gönderiyolar bu arada burdan arkadaslara söylüyorum foruma girin videolar var videolardan soundtracksde aradığınız şarkı
slm arkadaslar...walla dizi basladigindan beri surekli yorumlarinizi,senaryolarinizi takip ediyorum ama ben hic yazmamistim...bu haftaki bolumle ilgili yorum yapmadan duramadim ama...bolum cooook guzeldi,hem duygusal hem komik sahneler vardi ve hepside cok hostu...kardeslerin durumuna cok uzuldum,hatta oturduk maaile agladik hepimiz...elayla levente ise bayildim.dizi baslamadan kutsiyle ilgili kaygilarim vardi ama hepsi bosunaymis anladim.adamdaki bakislar nedir oole nasil bisidir anlamadim.walla burdan kutluyorum kendisini...
yasemin her zamanki gibi cok tatliydi,ve gec farketmis olabilirim ama sanirim lens takmis gozlerine dizide ismiyle uysun birbirine diye.cokta guzel olmus.
son olarak muziklerde harika.seni kalbimden atmakmi zaten harikaydi ama bu bolumde calan Gozlerimi Kapatsam... diye baslayan sarkida muthis.umarim birinin eline gecerde o sarki bizde faydalaniriz...yaa acaba elinde dizinin kaydi olan bir arkadas birlestirip falan yapamazmi o sarkiyi?
zeynepppaliii 13-01-07, 11:51 süper bi dizi bn açıkçası kutsi keremcemin yerini tutablecekmi die düşünüodum...ama muhtesem olmus...yakışıyolar bnce...hatta kutsinin hep yasemini kızdırması çok güzel....:):):)
bn açıkçası daha uzun sürer diyodum sevgili olmalrı....ama 3.blmde geldi bklenen....:)
acaba reytinglerde kaçıncı olduk?
süper bi dizi bn açıkçası kutsi keremcemin yerini tutablecekmi die düşünüodum...ama muhtesem olmus...yakışıyolar bnce...hatta kutsinin hep yasemini kızdırması çok güzel....:):):)
bn açıkçası daha uzun sürer diyodum sevgili olmalrı....ama 3.blmde geldi bklenen....:)
acaba reytinglerde kaçıncı olduk?
1. ve 2. olduk reytinglerde bu hafta :):)
Grey's Anatomy'de Christina Yang rolunu kimin oynadigini sormus bir arkadas, Sandra Oh oynuyor, gecen sene Grammy Odullerinde bu dizideki rolu ile En Iyi Yardimci Kadin Oyuncu odulunu aldi.
Ayrica bir arkadas demis ki yayin hakki alindi mi evet, bu yuzden hic sorun yok, bunun henuz netlik kazanmadigini biliyorum ben, nereden aldiniz bu bilgiyi? Kaynak gosterebilir misiniz?
slm arkadaslar...walla dizi basladigindan beri surekli yorumlarinizi,senaryolarinizi takip ediyorum ama ben hic yazmamistim...bu haftaki bolumle ilgili yorum yapmadan duramadim ama...bolum cooook guzeldi,hem duygusal hem komik sahneler vardi ve hepside cok hostu...kardeslerin durumuna cok uzuldum,hatta oturduk maaile agladik hepimiz...elayla levente ise bayildim.dizi baslamadan kutsiyle ilgili kaygilarim vardi ama hepsi bosunaymis anladim.adamdaki bakislar nedir oole nasil bisidir anlamadim.walla burdan kutluyorum kendisini...
yasemin her zamanki gibi cok tatliydi,ve gec farketmis olabilirim ama sanirim lens takmis gozlerine dizide ismiyle uysun birbirine diye.cokta guzel olmus.
son olarak muziklerde harika.seni kalbimden atmakmi zaten harikaydi ama bu bolumde calan Gozlerimi Kapatsam... diye baslayan sarkida muthis.umarim birinin eline gecerde o sarki bizde faydalaniriz...yaa acaba elinde dizinin kaydi olan bir arkadas birlestirip falan yapamazmi o sarkiyi?
heh bende işte bu şarkıyı soruyodum gözlerimi kapatsam...o şarkıyı kimin söylediğini bilen varsa söyleyebilir mi?
GÖZLERİMİ KAPATSAM
YÜZÜNÜ GÖRÜRMÜYÜM
GÜNDÜZ GİBİ UZATSAM
GECELER BİR KÖRDÜĞÜĞÜM
KAPILARI KAPATSAM
YALNIZ ÜŞÜRMÜYÜM
BİR KUŞ OLUP DA UÇSAM
ÜZERİNE SÜZÜLÜRMÜYÜM
bu şarkının sadece anlayabildiğim kısımları malesef daha kimse koymadı nete bulsam hepinize göndericem
adanali esmer 13-01-07, 12:24 arkadaslar sicak sicak senaryolar var elimde bir tanesini ekeldim biel görüdünüz mü ? bence bakin zaten simdi öbür taze senaryoyu eklicegim...
eee neler konusuyorsunuz size katila bilrimiyim doktorlar ailesi
**merve-ekin** 13-01-07, 12:27 en son calan sarki süperdi deniz de zaten sözlerini eklemis ya birinde sarki
varsa pm ile bana gönderebillirmi
yaseminergeneci 13-01-07, 12:29 bende en çok saen kalbimden atmak mı şarkısını beğendim süper ötesi
3. bölümü indirmek isteyenler bana ö.m ulaşabilirler ilgilenenlere :img-pilot
bahar_krmcm 13-01-07, 12:41 slm.
ya senaryo, resimler ve digerleri cok guzel olmus ellinize saglik.
yaa ben persembe gununu sabirsizlikla bekliyorum yaa gunler cok yavas geciyo, yada bana mi oyle geliyor:)
Arkadaslar cok önemli:
Eger dizimizin yayin gününden dolayi bir reyting kurbani olmasini istemiyorsaniz hemen harakete gecin,bastan önlemimizi alalim!
Verdigim linkde Showtvye isteklerinizive elestirilerinizi yazabilirsiniz.
Türkiyede yasayan arkadaslar Showtvye basib diziden yayin saatine girmeliler.Avrupada yasayan arkadaslarimiz Show Turkten dizilere ve yayin saatine girmeliler.
Not:Lütven dizinin yayin saatini degistirmemeleri gerektiginide unutmayin.
http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp?KID=4&ID=4
Eger bu diziyi devam izlemek istiyorsaniz ve reyting kurbani dizilerin arasina girmesini istemiyorsaniz hic beklemeyin...!
Evet dizinin cumaya alınma tehlikesi var
tehlike diyorum
o gün izlediğim bir şey olduğundan değil ama çok iddialı yapımların yarıştığı bir gün
sonradan üzülmemek için önlemimizi alalım da biz
arkadaşım yazmış ben de alıntı yaptım onun önerdiği şey çok mantıklı çünkü
herkes bir kere yazsa yeter
şu forumda neredeyse 100 kişiyiz zaten:img-wink:
Degerli Doktorlar basligi uyeleri
Basligin ilk mesajinda da belirttigim gibi senaryo, imza, avatar ve ozel calismalarin yorumlari icin ayri bir baslik bulunmaktadir. Bundan sonra bu baslikta haber verme amacli mesajlar disinda bu tip mesajlarin bulunmamasi konusunda uyelerimizi uyariyorum.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
Arkadaşlar... Bir şey sormak istiyorum: Bu dizinin orjinalini 2 sezondur izliyorum ben... Yakında Dizimax'te 3. sezonu başlayacak... Adı da GREY'S ANATOMY.... Şimdi bir sorum var size... Ben bir türlü göremedim dizide... Siz gördünüz mü dizinin orijinal senaryosunun alıntı olduğuna dair bir uyarı?.. Telif hakları alınmıştır inşallah... Bu arada diziyi Türkiye'ye uydurmak için oldukça fazla değişiklikler yapılmış ama biraz daha özenli çekilmeli bence....Ama en önemlisi farklı bir soluk oldu bu dizi bizler için... Türk dizilerine yeni bir kavramı umarım getirir. Ben de Doktorlar yayınlanmaya başladığından beri seyrediyorum... Yasemin Ergene için de çok sevindim...
canlarım öncelikle biz şu msj olayına yoğunlaşalım showtv değiştirmesin gününü hele ki cuma hayatta olmaz yani
Arkadaşlar... Bir şey sormak istiyorum: Bu dizinin orjinalini 2 sezondur izliyorum ben... Yakında Dizimax'te 3. sezonu başlayacak... Adı da GREY'S ANATOMY.... Şimdi bir sorum var size... Ben bir türlü göremedim dizide... Siz gördünüz mü dizinin orijinal senaryosunun alıntı olduğuna dair bir uyarı?.. Telif hakları alınmıştır inşallah... Bu arada diziyi Türkiye'ye uydurmak için oldukça fazla değişiklikler yapılmış ama biraz daha özenli çekilmeli bence....Ama en önemlisi farklı bir soluk oldu bu dizi bizler için... Türk dizilerine yeni bir kavramı umarım getirir. Ben de Doktorlar yayınlanmaya başladığından beri seyrediyorum... Yasemin Ergene için de çok sevindim...
aaa canım SILVER HOCAM gelmiş malesef hocam ben de dizimax yok o yüzden izleyemiyorum ama sizin 3.sezon başlamasına az kalmış sanırım
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 12:51 canlarım öncelikle biz şu msj olayına yoğunlaşalım showtv değiştirmesin gününü hele ki cuma hayatta olmaz yani
bencede canim biraz daha özen gösterelim
degistirmesin gününü show..benim icin sorun yok
izlerim ne zaman olursa olsun..ama hangi güne konulursa
konulsun o gün reytinglerde ilk sirada olan diziler var
korkum reyting kaybi...
o yüzden sizde mail atin..persembe gününde kalsin dizimiz..
telif hakları alınmadı ama ne kadar benzerlik gösterse de tıpatıp aynı olmadıkça yasal bir suç olmaz
sonuçta hastanelerde olan şeyler aşağı yukarı aynı
zaten konular ilerledikçe ayrılır zaten
bence benzerliğin tek zararı sonra ne olacağını öğrendik
valla leventin evli olduğunu bilince(öyle mi olacak bizim versiyonda bilemem ama) elaya söyledikleri beni etkilemiyor
sanki aldatıyormuş gibi geliyor
öyle br şey olduğunu bilemesem baygın baygın izlerdim romantizmin dorukların çıkardık hep beraber arkadaşlar
bahar_krmcm 13-01-07, 12:52 evet yaa bende sana katiliyorum prenses19. cuma gunu iyi degil...
arkadaslar hangi gun iyi ki koysak su diziyi.... soyle rakip olmayan bi gun olsun, ama o gunde hem var...
yaa pazar gunu olmaz mi_???
GÖZLERİMİ KAPATSAM
YÜZÜNÜ GÖRÜRMÜYÜM
GÜNDÜZ GİBİ UZATSAM
GECELER BİR KÖRDÜĞÜĞÜM
KAPILARI KAPATSAM
YALNIZ ÜŞÜRMÜYÜM
BİR KUŞ OLUP DA UÇSAM
ÜZERİNE SÜZÜLÜRMÜYÜM
bu şarkının sadece anlayabildiğim kısımları malesef daha kimse koymadı nete bulsam hepinize göndericem
şarkının sözlerini yazdığın için çok teşekkrler cnm
gerçekten süper bi şarkı yaa
her hafta böyle mükemmel farklı şarkılar olsa keşke;)
telif hakları alınmadı ama ne kadar benzerlik gösterse de tıpatıp aynı olmadıkça yasal bir suç olmaz
sonuçta hastanelerde olan şeyler aşağı yukarı aynı
zaten konular ilerledikçe ayrılır zaten
bence benzerliğin tek zararı sonra ne olacağını öğrendik
valla leventin evli olduğunu bilince(öyle mi olacak bizim versiyonda bilemem ama) elaya söyledikleri beni etkilemiyor
sanki aldatıyormuş gibi geliyor
öyle br şey olduğunu bilemesem baygın baygın izlerdim romantizmin dorukların çıkardık hep beraber arkadaşlar
Dizide olan bazı olaylar, neredeyse tıpa tıp aynı... Söylenen bazı sözler.... karakterler... vakalar.... Dizi bu durumda maalesef çalıntı.... Öyle ki daha dizi yayınlanmadan dönen fragmanlarda gördüklerimle bile anladım dizinin taklit olduğunu... Ama olmaz ki... Bu hem seyirciye... hem orjinal dizinin yapımcılarına ve senaristlerine saygısızlık....
Evet dizinin cumaya alınma tehlikesi var
tehlike diyorum
o gün izlediğim bir şey olduğundan değil ama çok iddialı yapımların yarıştığı bir gün
sonradan üzülmemek için önlemimizi alalım da biz
arkadaşım yazmış ben de alıntı yaptım onun önerdiği şey çok mantıklı çünkü
herkes bir kere yazsa yeter
şu forumda neredeyse 100 kişiyiz zaten:img-wink:
bi de benim o gün izlediğim bisürü dizi war,we hepsi iddialı diziler olduğu için reytinglerin düşceği apaçık bşi,o yzden senn de dediğin gibi herkes 1 kere mail atsa işe yarar ztn,we umarım dizinin günü deişmez....
bahar_krmcm 13-01-07, 12:59 yaa bence cuma gunu cok kiritik bu gun olur...
yaa herkez mail atsin. ama persembe gunu cok iyi bir gundu o gun pek dizi yok yaaa. wallah ben ellimden geleni yapicam..:) bu dizi icin
şarkının sözlerini yazdığın için çok teşekkrler cnm
gerçekten süper bi şarkı yaa
her hafta böyle mükemmel farklı şarkılar olsa keşke;)
canım ancak bu kadarını anlayabildim ama eğer yanlış hatırlamıyosam dizi için 11şarkı yapılmış bölümler geçtikçe konulacakmış ama sayısı yanlış olabilir arkadaslar
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 13:01 evet en uygun gün persembe
cuma ve carsamba düsünülüyormus
cuma biraz zor ya kac tane dizi var o gün..
carsambada öyle..
persembede kalsin ya...
bahar_krmcm 13-01-07, 13:02 bencede persembe kalsin...
yaa kurtlar vadisi gercekden yeniden basliyacakmiymis...ama kanald almisdi hanii o diziyi, neden showtvye geri dondu kii
evet en uygun gün persembe
cuma ve carsamba düsünülüyormus
cuma biraz zor ya kac tane dizi var o gün..
carsambada öyle..
persembede kalsin ya...
ya cumaya alırlarsa bu dizi seyredilmez o gün bir sürü dizi var ama illa değişiceksede çarşamba daha uygun olur cumadan
ya cumaya alırlarsa bu dizi seyredilmez o gün bir sürü dizi var ama illa değişiceksede çarşamba daha uygun olur cumadan
daha uygun olur tabi de,ya avrupa yakasının karşısına alınırsa ...of ya,hiç hoş olmadı bu kurtlar vadisinin başlayacak olması:(
diznin resmlerini nerden bulabilrim
canım mutimedya bölümünde var
yaa ne kadar gıcık bunlar kvsini başka bi zamana koyamıyolar mı o ne de olsa izlenicek
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 13:11 ya cumadan daha iyi carsamba ama
avrupa yakasi yaprak dökümü filan
iyi reyting alan diziler baska varmi
o saatte diziler baska kanalda..
ama hic degilse 3.filan oluruz...
ama cumadan cok dizi var yani sila yabanci damat ihlamurlar
altinda hatirla sevgili candan öte yani cok dizi var ya..
en iyisi persembe olmassa carsamba...
bence cumaya alınsın hafta ıcı olmuyo cunku cuma gunu bı sınavımız falan oluuyo o yuzden ısleyemıyoruz cumaya alınsın abu arada show tv de mesaj atcam ama atılmıyo tıklanmıyo
aaa canım SILVER HOCAM gelmiş malesef hocam ben de dizimax yok o yüzden izleyemiyorum ama sizin 3.sezon başlamasına az kalmış sanırım
Canım merhaba.... Evet Ocak'ın sonuna doğru başlıyor...
Dizinin günü değişirse hele bir de Sıla'nın karşısına konursa dizi çok fena yara alırlar... Böyle bir acemilik yapmaz bence kanal....
apple-core 13-01-07, 13:13 diznin resmlerini nerden bulabilrim
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=238
bu linkten bulabilirsin cnm:img-wink:
ya bence dizinin günü ve saati çok ii umarım değiştirmezlerrrr:img-help:
adanali esmer 13-01-07, 13:18 arkadaslar bencede cuma cok kötü olcaksa gercektendee carsamba olmali biz koskoca kaybolan yillari gectik yaprak dökümü avrupa yakasi da neymis be onlari da geceriz ama cuma olursa seyredemem büyük sorunda bu annem gil silaya bakyior bencede alsionlar KV lerini baska güne koysunlar ne kadar kiymetliymis bu KV yahu ..
arkadaşlar K.V.T perşembe günleri olucak o yüzden dizi tehlikede ya sati değişmesi lazım yada günün kesinlikle değişmesi lazım yoksa dizi heba olur
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 13:20 ya kvde doktorlardan sonra yayina girsin
ama yok illa özetlerde olcak
gecen senelerde oldugu gibi yani bir günü
kvye vercekler...
önce doktorlar sonra kv olsun ya..
cuma hic iyi degil
adanali esmer 13-01-07, 13:21 ya anlamiyorum Kv basliyor diye nedden tehlikede dizimiz koskoca kv yi gelipte saat 20.00 de mi koycaklar sacma bence zaten geceye dogru koyuyorlar saat 22.00 de ee ondan öncede doktorlar dizisi olur insanlar showun karsisindan hic ayrilmaz dimi ama..
Dizide olan bazı olaylar, neredeyse tıpa tıp aynı... Söylenen bazı sözler.... karakterler... vakalar.... Dizi bu durumda maalesef çalıntı.... Öyle ki daha dizi yayınlanmadan dönen fragmanlarda gördüklerimle bile anladım dizinin taklit olduğunu... Ama olmaz ki... Bu hem seyirciye... hem orjinal dizinin yapımcılarına ve senaristlerine saygısızlık....
şimdiden sonra telif hakkı alınmaz herhalde
geri dönük bir suç işlemiş olurlar herhalde
bu işleredn anlamam ama artık kendi yaratıcıklıklarını deverye sokup türk izleyisinin gönlüne öyle taht kurmaları en iyisi olur
arkadaşlar K.V.T perşembe günleri olucak o yüzden dizi tehlikede ya sati değişmesi lazım yada günün kesinlikle değişmesi lazım yoksa dizi heba olur
İyi de ikisi de (bildiğim kadarıyla) aynı kanalda... Çakışmaz ki.... İkisi de showtv'de değil mi???
İyi de ikisi de (bildiğim kadarıyla) aynı kanalda... Çakışmaz ki.... İkisi de showtv'de değil mi???
evet ikiside aynı kanalda ancak K.V.T ile doktorlar aynı günde olduğunda her nekadar doktorlar severi olsada K.V.T nin seyirci kitlesi doktorları geçer bu yüzden aynı kanal olsa dahi reytinglerde birinci sıra K.V.T nin olur yani yüzde yüz eminim bundan
şimdiden sonra telif hakkı alınmaz herhalde
geri dönük bir suç işlemiş olurlar herhalde
bu işleredn anlamam ama artık kendi yaratıcıklıklarını deverye sokup türk izleyisinin gönlüne öyle taht kurmaları en iyisi olur
Artık başka çareleri yok zaten... Bari dizide bazı değişiklikler yapsalar... Mesela başroldeki beyin cerrahımız evli çıkmasa... Dizinin seyri başka olsa... Bu arada dizide başka çiftlerimiz de olacak biliyorsunuz... Bakalım onları nasıl anlatacaklar?
Artık başka çareleri yok zaten... Bari dizide bazı değişiklikler yapsalar... Mesela başroldeki beyin cerrahımız evli çıkmasa... Dizinin seyri başka olsa... Bu arada dizide başka çiftlerimiz de olacak biliyorsunuz... Bakalım onları nasıl anlatacaklar?
evet ben de onu bekiyorum mesela zenan suat ilişkisini diğer dizideki gibi yapamazlar
herkese selam silver cim ayrıca selam seni burda görmek ne güzel .haklısın ikiside aynı kanalda evet çakışmaz doktorlar biter kurtlar vadisi başlar zaten 21.45 başlıyordu eskiden de yanılmıyorsam
eSmerCiiK_ 13-01-07, 13:29 Selam arkadaslar,, ya bence eger dizi baska bir güne alinacaksa en iyi gün 'pazar günü' bence.. demin baktimda fek fazla dizi yok o gün.. acemi cadi ve sagir oda var.. bence en uygunu pazar günüdür.. siz ne düsünüyorsunuz?
Birinci sırada KV olur... Bu kaçınılmaz ama ikincilikte de Doktorlar olur. Bu durumdan da kanal galip çıkar. O akşamın reyting galibi olurlar...Kanal bu durumda günü neden değiştirsin ki??? Ancak yapımcı firma belki rahatsız olur ama yayınlandığı saatte Doktorlar birinci olacağı için onlar da razı gelirler bence... Tabii bu benim fikrim... Kanalların sağı solu hiç belli olmaz...
kasırgamelek 13-01-07, 13:32 Yaa arkadaşlar neden dizimiz cumartesi günü olmasın hatırladığım kadarıyla cumartesi gününde abartılacak kadar reyting alan bir dizi yok.Mesela bu akşam Cennet Mahallesi yerine Doktorlar olabilir.
adanali esmer 13-01-07, 13:32 Selam arkadaslar,, ya bence eger dizi baska bir güne alinacaksa en iyi gün 'pazar günü' bence.. demin baktimda fek fazla dizi yok o gün.. acemi cadi ve sagir oda var.. bence en uygunu pazar günüdür.. siz ne düsünüyorsunuz?
valla onu bende düsünmedimd egil ama showun pazar keyfisi fln var hadi onu bos verdim bi arkadasa söyledim dediki show her zaman pazzara bir dizi koydugunda o dizi batiyor ddedi bencede pazar uygun acemi cadi selena hep ocuk dizileri var gereksiz...
bahar_krmcm 13-01-07, 13:35 yaa bence pazar gunu olmasin, cunku show pazar gunu koydugu dizileri kaldiriyo ve bu bi dizi icin olmusdu ondan bence olmasin. ama bisey de var kurtlar vadisi 20 de baslamiyor ki ancak 22 o saatlerde baslar...offf bee zor is yaa, dizimizi hangi gune alsak diye ama bence persembe gunu en iyi gun.
adanali esmer 13-01-07, 13:35 Yaa arkadaşlar neden dizimiz cumartesi günü olmasın hatırladığım kadarıyla cumartesi gününde abartılacak kadar reyting alan bir dizi yok.Mesela bu akşam Cennet Mahallesi yerine Doktorlar olabilir.
cumartesi gümüs var kinali kuzular tkr var hayatim sana feda tkr var ama cennet mahallesi gitse iyi olur haa bide oryantal star var var ki var yani .. cumartesi de olmaz yani..
crazygirl7500 13-01-07, 13:36 valla onu bende düsünmedimd egil ama showun pazar keyfisi fln var hadi onu bos verdim bi arkadasa söyledim dediki show her zaman pazzara bir dizi koydugunda o dizi batiyor ddedi bencede pazar uygun acemi cadi selena hep ocuk dizileri var gereksiz...
ewt ama arkadaşlar bu kadar ii ratıng alan bir diziyi hafta sonu yapmalar yine birinci olur ama az bi oranla ya nie telaşlanıoruz biz kaybolan yılları ble geride bıraktık cumada olsa çarşambada olsa tutar mrk etmeyin hem bnce dfeğişmez çnkü doktorların yayınlancaıı zmn kurtlarr wadisinin perş. yayınlancaıı belliydi düşünmülerdir heralde nese ben çıkıorum size ii yorumlar
bye bye bye
Seni de görmek güzel... Bu arada yakında bu başlık ana sayfaya alınır... Baksanıza ne kadar hızlı ilerliyor.... :)
inşallah dörtgözle bekliyoruz anasaysaya geçiceğimiz günü bu hafta daha da kalabalıklaştık tüm gün buradayız silvercim buradaki arkadaşlar ve eski aşk oyunundan arkadaşlarlarla ilerletmeye çalışıyoruz reytinglerde böyle giderse en kısa sürede anasayfadayız.
adanali esmer 13-01-07, 13:49 ewt ama arkadaşlar bu kadar ii ratıng alan bir diziyi hafta sonu yapmalar yine birinci olur ama az bi oranla ya nie telaşlanıoruz biz kaybolan yılları ble geride bıraktık cumada olsa çarşambada olsa tutar mrk etmeyin hem bnce dfeğişmez çnkü doktorların yayınlancaıı zmn kurtlarr wadisinin perş. yayınlancaıı belliydi düşünmülerdir heralde nese ben çıkıorum size ii yorumlar
bye bye bye
ya ama cuma gercketen olmaz annem haberlerden sonra silaya daha sonra ihlamurlar altindaya bakyior ve ben sap gibi kaliyorum orda doktorlara bakamiyorum carsamba olur avrupa yakasi neymis doktorlarin yaninda ama sali olmaz pazartesi de olmaz ya carsamba ya persembe benim icin tabitamam canim görüsürüz sonrabye
bahar_krmcm 13-01-07, 13:51 yaa bence biz bu diziyi yerinden kaldirmayalim, once bakalim bu kv nezamman hangi saat basliyor diye..
birde showtv bilmiyor mu kv vadisinin basliyacagini, ozamman neden koydular guzelim diizyi o gun. insallah persembe gunu degismez cunku o gun o saat de hic guzel dizi mizi yok...
ya ama cuma gercketen olmaz annem haberlerden sonra silaya daha sonra ihlamurlar altindaya bakyior ve ben sap gibi kaliyorum orda doktorlara bakamiyorum carsamba olur avrupa yakasi neymis doktorlarin yaninda ama sali olmaz pazartesi de olmaz ya carsamba ya persembe benim icin tabitamam canim görüsürüz sonrabye
çarşamba olmasın yaa,çarşamba avrupa yakasından başka bşi izlemiyorum ben we büyük bi ikilemde kalcam,we aynı saatte show'un maçolar dizisi war snra da yanık koza war sanrm,çarş olmaz yni:S
en iyisi perşembede kalsa keşke:)
hem belki kanal reytingler iyi geliyor diye dizinin gününü değiştirmekten wzgeçer,bildiim kadarıyla dizinin kvden snra gününün değiştirilceği çok önceden werilen bi karar,doktorların reytingi iyi geldiği için wzgeçerler gününü değiştirmekten;)
adanali esmer 13-01-07, 13:53 arkadaslar tek cümlelik msj yollamiyalim ltf elimizden geldigi kadar cok yazalim ...
bu arada baharcim elimizden en gelirki söyle yanimizda showun bir müdürüfalan olcak ona söylicez o halledecek ama nerde hangimiz bisey yapa bilriz ki mail atsak amaan halkiste bunlar derler bildiklerini ypaarlar elimziden bir sey gelmiyor iste...
bahar_krmcm 13-01-07, 13:55 insallah canim yaaa, wallah bence persembe gunu cok guzel bi gun ve saati de super...birde reytingler super ve showtv gununu degistirirse hic iyi olmaz. ondan bence hic ellemesinle diziye....
bakalim yaa ne olucak diye ama olmasin..:(
adanali esmer 13-01-07, 13:55 çarşamba olmasın yaa,çarşamba avrupa yakasından başka bşi izlemiyorum ben we büyük bi ikilemde kalcam,we aynı saatte show'un maçolar dizisi war snra da yanık koza war sanrm,çarş olmaz yni:S
en iyisi perşembede kalsa keşke:)
hem belki kanal reytingler iyi geliyor diye dizinin gününü değiştirmekten wzgeçer,bildiim kadarıyla dizinin kvden snra gününün değiştirilceği çok önceden werilen bi karar,doktorların reytingi iyi geldiği için wzgeçerler gününü değiştirmekten;)
insallah dedigin gibi olurda show akillanir günü ve saati degistirmezler bende tam aksi hic bakmyiorum avruüpa yakasina cat pat ssadece ama evet ozamanda macolar baska güüne gecmeli vs vso da büyük bir karma karisik bir sey olur persembe en iyisi gercektende...
eSmerCiiK_ 13-01-07, 14:06 ya show tv nın sıtesının lınkını verınde bende mesaj atıyım ya hadııı
mesaj atmak icin buraya girmen gerekiyor canim..:img-wink:
sevda_cicegimm 13-01-07, 14:12 yaaa arkadaslar bugun doktorlar 20.00 da deilmis.kisacasi bugun yok tekrar filan.cennet mahallesini koymuslar gine..off sikildim bu diziden ya hu...bu show herseyi yapar yani..
yaaa arkadaslar bugun doktorlar 20.00 da deilmis.kisacasi bugun yok tekrar filan.cennet mahallesini koymuslar gine..off sikildim bu diziden ya hu...bu show herseyi yapar yani..
ya peki showun avrupa kanalında da mı yok tekrarı? orda daha geç saatte weriliyor bildiğim kadarıyla,yani geçen hafta öyleydi
bu arada arkadaşlar lütfen tek cümlelik msjlar yazmayın ya snra uyarı geliyor foruma!!
ya ama yazamıyorum tıklanmıyo
eSmerCiiK_ 13-01-07, 14:19 siteye baktim,, show'un avrupa kanalinda saat 19.00'da doktorlar (tekrar) varmis.. avrupada yasayanlara sorun yok ozaman..
siteye baktim,, show'un avrupa kanalinda saat 19.00'da doktorlar (tekrar) varmis.. avrupada yasayanlara sorun yok ozaman..
Merhaba arkadaslar bende tam bunu sormak icin gelmistim.Haber verdigin icin tesekkürler esmercik bye persembe sonunu izleyebildim bugün tekrarini kacirmam artik.:img-wink:
bahar_krmcm 13-01-07, 14:26 wallah ben yazabildim hemde iki tane...
demek ki avrupa kanalinda var oleeeyy ben baka bilicem avrupada yasadigim icin....zaten gormusdum ben tekrarini nasil hemen kaldirdilar diye sasirdim...
sevda_cicegimm 13-01-07, 14:31 dün nete hic giremedim raytinglerde kacinciydik bilen varmi acaba?
1. ve 2. olmusuzz.
arkadaslar bence hic sevinmeyin.cunku bir avrupa yayinlayip bide turkiyede yayinlamazlar diye bisey olmaz bence.bu show ayni seyi sevda cicegi icinde yapiyordu.show akillanmiyor.bu aksam gorucez arkadaslar ama.avrupadakiler cok umitlenmesin bence.showda her an hersey olabilir...
eSmerCiiK_ 13-01-07, 14:38 cevap icin tesekkürler sevda cicegim
yaa ben sonunu izleyemedim persembe günü
tekrarini kacirmamam lazim umarim degisiklik olmaz.
ayrica 1.oldugumuza cok sevindim
degisiklik olsa bile sorun yok canim,, show tv sitesinden istedigin kadar izliyebilirsin son bolumu..:img-wink:
bahar_krmcm 13-01-07, 14:39 arkadaşlar ben yeni üye oldum.umarım benide aranıza alırsınız.tam bir doktorlar fanatiğiyim.önceden sırf yasemin ergene için bakmak istiodum ama kadro mükemmel.bu arada sadece showturk tekrar verio diosunuz ama ben yayın akışına baktım showda da olması lazım:img-pilot
hosgeldin canim....
yaa simdi iki kanalda varmi tekrari yoksa tek avrupa kanalinda mi... dur yaa bende mi bakayim..
birde mail atamayan arkadaslar siz neden mail atamiyorsunuz kii.. wallah ben 4-5 tane gonderdim, bende oluyo
didou_didem 13-01-07, 14:40 merhaba arkadaşlar valla tekrar konusunda kafam karıştı..gazete de yazıyor 20:00 doktorlar yazıyor..reklamlarda cennet mahallesi var kafam karıştı var mı yok mu anlamadım
Arkadaslar cok önemli:
Eger dizimizin yayin gününden dolayi bir reyting kurbani olmasini istemiyorsaniz hemen harakete gecin,bastan önlemimizi alalim!
Verdigim linkde Showtvye isteklerinizive elestirilerinizi yazabilirsiniz.
Türkiyede yasayan arkadaslar Showtvye basib diziden yayin saatine girmeliler.Avrupada yasayan arkadaslarimiz Show Turkten dizilere ve yayin saatine girmeliler.
Not:Lütven dizinin yayin saatini degistirmemeleri gerektiginide unutmayin.
Eger bu diziyi devam izlemek istiyorsaniz ve reyting kurbani dizilerin arasina girmesini istemiyorsaniz hic beklemeyin...!
eSmerCiiK_ 13-01-07, 14:40 arkadaşlar ben yeni üye oldum.umarım benide aranıza alırsınız.tam bir doktorlar fanatiğiyim.önceden sırf yasemin ergene için bakmak istiodum ama kadro mükemmel.bu arada sadece showturk tekrar verio diosunuz ama ben yayın akışına baktım showda da olması lazım:img-pilot
Aramiza hosgeldin cnm,, evet demin bende baktim yayin akisina ve show tv'de tekrar yoktu ,, sadece show turk'te tekrar oldugunu gosteriyordu.. ama show'un isi belli olmaz tabiki..:P
KaRaHinDiBa 13-01-07, 14:41 ya doktrların bu haftaki bölümü çok güzeldi ama ben yatın orda leventin elayı öpmesini bekliodum.gerçi bölede güzeldi ama hani aşklarının başlangıcı olarak fena olmazdı..:img-blush ama genel itibarıyla çok güzeldi bu bölüm.zaten kız kardeşlerin ameliyatında ağlamaktan gözlerim şişti.çok duygulandım.hakikaten çok güzel işliolar diziyi.umarım dizimiz reyting yüzünden bitmez...
selam arkadaşlar.
arkadaşlar,artık tekrar yayınlamamaları doğal.tutmuş bir dizinin bölümünü tekrar yayınlamak iyi değildir.
karahindiba,aramıza hoşgeldin arkadaşım.
gün ve saatimiz çok iyi. doktorlardan sonra k.v 21.45 te başlasın.ikiside birbirini taşır.doktorlar saatinde 1. lur,k.v zaten rekor kırar.
birde mail atamayan arkadaslar siz neden mail atamiyorsunuz kii.. wallah ben 4-5 tane gonderdim, bende oluyo
ben de attım 2 tane atmaya da devam ediyorum.ama üst üste atılmıyor aynı sayfada yenileyince de.o yüzden başka pencerede açıyorum ben.
arkadaşlarıma da söylicem onlar da atsın.ne kadar çok o kadar iyi ;)
KaRaHinDiBa 13-01-07, 14:47 ya dizinin gününü değiştirmesinler ya.kurtlar vadisini başka güne verselerde tutar zaten.niye bizim diziyi heba ediolar.madem k.vyi koyacaksın başta niye doktorları perşembeye koydun.resmen oyun oynuolar.diğer günler hep başka diziler var.şimdi doktorların yeri değişirse işimiz zorlaşır.protesto edelim k.v başka güne alınsın:img-yes:
sevda_cicegimm 13-01-07, 14:52 arkadaslar bu showun hep yaptigi bisey yani.izlemicem dedim.ama bu diziyi cok sevdim.niye izlemicem dedim showda oldugu icin.ins. show yine ayni seyler yapmazz.arkadaslar bisey sorcam.ilk bolumun reytingleri nasildi?merak ettimde.
arkadaslar bu showun hep yaptigi bisey yani.izlemicem dedim.ama bu diziyi cok sevdim.niye izlemicem dedim showda oldugu icin.ins. show yine ayni seyler yapmazz.arkadaslar bisey sorcam.ilk bolumun reytingleri nasildi?merak ettimde.
ilk bölümde 3. veya 2.ydik sanrm,2. bölümde 1. we bu blümde de 1. ve 2.yiz :):)
merhaba arkadaşlar valla tekrar konusunda kafam karıştı..gazete de yazıyor 20:00 doktorlar yazıyor..reklamlarda cennet mahallesi var kafam karıştı var mı yok mu anlamadım
Selam Didemcim,
Valla bu showun işi hiç belli olmuyor,var derler olmaz,başlatırlar yarıda keserler.
Biz en iyisi 20.00de tvyi açıp bakalım.Varsa izleriz bida yoksa şansımıza küseriz,napalım...
Selam Didemcim,
Valla bu showun işi hiç belli olmuyor,var derler olmaz,başlatırlar yarıda keserler.
Biz en iyisi 20.00de tvyi açıp bakalım.Varsa izleriz bida yoksa şansımıza küseriz,napalım...
showun ne yapcağı cidden belli olmuyor,yayın akışında war gösterip yayınlamıyolar veya tam tersini yapıyorlar
bekleyip görmekten başka bi çare yok malesef :(
z_e_y_n_e_p 13-01-07, 15:09 Selam Didemcim,
dogru soluyorsun cnm bu showun ısı hıc bellı olmaz bı kere boyle bırsey yapmıslar aksama kadar bı dızının fragmanını verdıler snr baska bı dızı yayınladılar bende guvenmıyorum ama inş. aksam tv yı actıgımda doktorlar olur.
adanali esmer 13-01-07, 15:26 hmm tamam o zaman ebdne zenan ve suatin nasil birbirlerine asik olacagini merak ediyorum ....
Geçen hafta cumarteside miliyet tv ekinde doktorlar yok diyordu ama inanmadım çünkü burda herkez var dedi sonra saat 8 de baktım başlamış ne gazeteye nede show a güvenmiyeceksin belki gazetede hata olmuş olabilir
crazygirl7500 13-01-07, 15:32 Geçen hafta cumarteside miliyet tv ekinde doktorlar yok diyordu ama inanmadım çünkü burda herkez var dedi sonra saat 8 de baktım başlamış ne gazeteye nede show a güvenmiyeceksin belki gazetede hata olmuş olabilir
bende senin yaznı okyunca şimdi
baktım hürriyete doktorlar 20:00 yazıo
::.CaniQ.:: 13-01-07, 15:37 bu ne ya arkilerrrr emuleden indiriyorum bazen parca parca izleyebiliyorum o nasil bi sahnedirr yaa o son sahneye dogru ellini tuttugu sahne offf hele müzikkkkkk :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo offff hemen indirsinde izleyeyimm o sahane dizimiziiiii :img-wink:
eSmerCiiK_ 13-01-07, 15:38 bu ne ya arkilerrrr emuleden indiriyorum bazen parca parca izleyebiliyorum o nasil bi sahnedirr yaa o son sahneye dogru ellini tuttugu sahne offf hele müzikkkkkk :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo offff hemen indirsinde izleyeyimm o sahane dizimiziiiii :img-wink:
evet ya cok haklisin muthiiss bir sahneydi,, zaten o an ben kendimden gectim.. sanki ben leventin elini tutmussum gibi ya haha..:happy0064
superr yaa..
((--NeSli--)) 13-01-07, 15:39 arkadaslar senaryolar bölümüne melis emel ve benim senaryomuzu ekledim.İsteyen bakabilir:):)
aynen canim :img-hyste OFF OFF yaktin bizi Leventtttttt:happy0064 :img-hyste :img-blush :img-in_lo
aynenn canım ben hala perşembeden beri kendime gelemedim düşünün artık size o gece dedim ya uçuyorum ben hala inemedim süperdi yaa
bu arada arkadaslar okumak isteyenler için son bölümün replikleri eklendi
ya dizinin günü değişirse ne zmn olcak salı ve cuma olmasın çok reting alan diziler var bende mail göndermeye çalıştım (umarım başarmışımdır) daha kötü bir güne gelmesin ????
::.CaniQ.:: 13-01-07, 15:58 yüregim kilitli...
Gözlerimi kapatsam
yüzünü görürmüyüm
gündüzleri uzatsam
geceler bi kördügüm
kapilari kapatsam
yalniz üsürmüyüm
bi kus olup ucsam
üzerine süsülürmüyüm
ALin size sarki sözünü aayyyyyyyyy nekadar sahaneee ben hemen calismalara baslayacagim arkiler ;)
Sarki sözleri daha cok calisma yapan arkilere koydum imzalarin yüzerine yazmak icin :):happy0064
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 16:05 yüregim kilitli...
Gözlerimi kapatsam
yüzünü görürmüyüm
gündüzleri uzatsam
geceler bi kördügüm
kapilari kapatsam
yalniz üsürmüyüm
bi kus olup ucsam
üzerine süsülürmüyüm
ayy cok harika bir sarkiydi ya
cok sagol yazdigin icin keske bulabilsek
yada bulan varsa bana yollasin lütfen:)
ya tekrar varmi yokmu bugün yaa show türk icin
bu kanal dengesiz reklamlarda baska sey cikar
ama baska diziyi verir yayin akinda sevda cicegi
yaziyordu ama cennet mahallesini verdiler
yani güven olmaz en iyisi erkenden acmak kanali:)
::.CaniQ.:: 13-01-07, 16:08 aynen canim ya bu dizi neden Show TV de yayinlaniyorki bence EN KÖTÜ KANAL show tv arkadaslar her diziyi mahvetiyor! off offffff eskiden cok iyidi Show TV ama Simdi ATV,KANALD ve Star´da artik iyi kanallardan birisi :img-in_lo :img-wink:
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 16:10 kesinlikle öyle bir bir dizileri mahvediyor
neler cektik biz ama bu diziyede öyle birsey olmasin..
gün degistirme gibi kalsin gününde iste yaa
ama böyle demekle birsey olmuyor
mail atiyoruz dimi arkadaslar...
show bir zamanlar en iyi kanalken
su an en dibde...
::.CaniQ.:: 13-01-07, 16:23 evet aynen canim...
off en güzel diziler show da yayinlaniyordu ve simdi...:img-pilot
ya biide ben REYTINGLERDEN korkuyorum tamam simdi reytingler sahane insallahhhh hep böyle kalir... ama sizlerde biliyorsunuz bazi diziler var (yanik koza)mesela ilk baslarda hep 1 ve 2 ydi ve simdi?? berbat reytingleri...yarin übür gün yayindan kalkar...tamam belkide uztattilar icin reytingler böyle...ama emiinim bi kac dizide olmustu ilk bölümlerinde 1&2 ondan sonra
16
....
....
....
...
:sad53: insallah bizim dizimizde öyle oLMAZZZZ!
ya bu show istese süper diziler çıkarır ya güzelim dizileri kaldırdı bari buna dokunmasalar inşallah saati değişirse uygun bi zaman ve saate konmalı ya günü ve saati gayet iyiydi inşallah msj dikkate alırlar:img-wink:
arkadaşlar sakin olalım. şimdilik ortada bir şey yok. perşembe 20 de kaldığı sürece saatinin 1. si olacak doktorlar.show tv akıllıca davranacaktır.merak etmeyin.
Arkadaşlar, yeni haberler geldi. teknede aşk sahneleri varmış Ela ve Leventimizin. Bu arada Kader ve Burak'ı daha yakınlaşmış göreceğiz.:happy0064
Bir de arkadaşlar sizce Kutsi dizide şarkı söylesin mi? Ben hiç istemiyorummmmmmm:img-yes:
::.CaniQ.:: 13-01-07, 17:44 ay neden????????:img-pilot :icon_sorr :img-blush :img-blush :img-blush :img-blush :img-help: ben kutsinin SESINI cooooook begeniyorum sarkilarinida :img-wink: BEN ISTIYORUMMMM
Arkadaşlar, yeni haberler geldi. teknede aşk sahneleri varmış Ela ve Leventimizin. Bu arada Kader ve Burak'ı daha yakınlaşmış göreceğiz.:happy0064
selam madame.tüyolar için teşekkürler. demek ateş bacayı iyuice sarıyor ha:img-in_lo eh bu güzel tüyolar keyfimizi iyice yerine getirdi.kader ve burakın nasıl yakınlaşacağını merak ediyorum.kader,keşke burağı epey bir süründürse
Teknedeki çekimlerde oradaydım. Asistanlarla bayağı bir cebelleştik.
madame çok teşekkürler tüyo için,demiştim ben ztn o teknede kimbilir ne kdr romantik sahneler izleriz diye :):)
ha bi de bence kutsi şarkı söylesin dizide,mesela elanın doğumgününde söylese tam süper olabilir ;)
şarkı söyleyecek bile olsa kendi şarkıları olmasın. Özel bir şey smylesin. mesela bizim istediğimiz bir şarkı olabilir. Hem anlamlı olur. ne dersiniz?
::.CaniQ.:: 13-01-07, 17:55 madame çok teşekkürler tüyo için,demiştim ben ztn o teknede kimbilir ne kdr romantik sahneler izleriz diye :):)
ha bi de bence kutsi şarkı söylesin dizide,mesela elanın doğumgününde söylese tam süper olabilir ;)
evet canim ya....insallahh hem dedi ya Elaya "Sarki bile söyleyebilirim"....off insallahhh :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
yaa biri mehmet aslan'ın fotoğrafını koyabilirmi acaba bn onu çohh seviorum:img-in_lo
aynen cnm bende onu çok seviyorum doktorlar sitesindeki Quizde Burak çıktı.neyse ya multimedya blümünde burak resimleri bilirsin.
eğer şarkı söylerse mırıldanır gibi müziksiz yalın ve kısa olsun bence.
çünkü bir dizide en nefret ettiğim 3-3,5 dk birinin şarkı söylemesi.
yada dizinin sonuna koysunlar. dizi bitiğinde çalsın isteyen dinler isteryen kapatır dinlemez.
Bir de arkadaşlar sizce Kutsi dizide şarkı söylesin mi? Ben hiç istemiyorummmmmmm:img-yes:
yani ben kutsiyi severim
şarkıları güzel
ama bazı şarkıları (sana ne gibi)bu formata ters düşebilir
geçer den bir kuple söyleyebilir mesela çok da güzel olur
ama elaya özel bir beste de fena olmaz hani :img-wink:
didou_didem 13-01-07, 18:07 Arkadaşlar, yeni haberler geldi. teknede aşk sahneleri varmış Ela ve Leventimizin. Bu arada Kader ve Burak'ı daha yakınlaşmış göreceğiz.:happy0064
oooo çok güzel bir haber yaa...teşekkürler tüyolar için..ayy heyecan yaptım şimdi..birde birşey sorucam bu söylediğin izleyeceğimiz bölüm için mi?
Sailor_Moon 13-01-07, 18:08 herkese merhaba..
dün akşamdan beri yine bayaa bi sayfa geçmişsiniz.. :D yetişilmiyo hızınıza
bu arada bu akşam tekrarı var mı?
önceki sayfalarda yazdıysa görmedim.. ( bu sefer okumaya erindim de :D)
evet madame,o çekimlerin 4. bölümden olduğundan emin misin? belki ilerdelerdir ,5. bölümden felandır.
acaba suat-zenan yakınlaşması ne zaman başlayacak?
ya show turk e gicik oluyorum ya yayin akisinda doktorlarin tekrari yaziyo ama cennet mahallesini yayinliyor biktim artik cennet mahallesinden
evet aynen canim...
off en güzel diziler show da yayinlaniyordu ve simdi...:img-pilot
ya biide ben REYTINGLERDEN korkuyorum tamam simdi reytingler sahane insallahhhh hep böyle kalir... ama sizlerde biliyorsunuz bazi diziler var (yanik koza)mesela ilk baslarda hep 1 ve 2 ydi ve simdi?? berbat reytingleri...yarin übür gün yayindan kalkar...tamam belkide uztattilar icin reytingler böyle...ama emiinim bi kac dizide olmustu ilk bölümlerinde 1&2 ondan sonra
16
....
....
....
...
:sad53: insallah bizim dizimizde öyle oLMAZZZZ!
yok yok
show istese de mahvedemez reytingleri
dizimizin potansiyeli var
daha da açacak farkı eminim ve de öyle istiyorum:happy0064
hem bu hastane dizileri çok tutar
konu bulmak zor değil 1000 çeşit entersan hastalık var zaten
aşk meşk desen bütün karakterler(cinsiyet uyumu göz önünde bulundurulursa tabi) değişik kombinasyonlar filan
ohohoooo 3 sezon çıkar rahat
hastane diye bir dizi vardı eskiden
gerçi o komedi gibiydi daha çok ama çok uzun sürmüştü ve son bölümne kadar izlettirmişti kendini
oooooo havadisler var o teknede bakalım nasıl sahneler izliycez birbirlerine sarıldıkları anı görsem ah ah bide öpse tam olur:img-in_lo aşk başaldı aşk
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 18:13 o yeni tüyoda gelmis süper yaa
romantik sahneler olcak ne güzel:img-in_lo
ya ben deli olcam yine
yaaa
SAAT TÜR PROGRAM ADI TÜR AÇIKLAMA
07:45 Yerli Dizi EN İYİ ARKADAŞIM – Tekrar
09:30 Türk Sineması ATEŞ BÖCEĞİ
11:45 Yerli Dizi SAHTE PRENSES – Tekrar
13:30 Yerli Dizi SENSİZ OLMUYOR-Tekrar
15:45 Yerli Dizi SEVDA ÇİÇEĞİ-Tekrar
17:45 Haber SHOW TV ANA HABER
19:00 Spor SPOR SAYFASI
19:00 Yerli Dizi DOKTORLAR - Tekrar
doktorlar var yaziyor show türk icin
cennet mahallesi cikti allahim yaa
merhaba arkadaşlar ben bişey sorcaktım doktorlar dizisinin sonunda yani finalinde seni kalbimden atmak mı diye bi şaarkı çıkıyor.acaba şarkının adı ve kimin söylediğini biliyormusunuz.şarkıyı bi türlü bulamadım eğer elinde o şarkı olan varsa bana pm atabilirmi.yardımcı olursanız sevinirim.
oo yeni tüyo gelmiş yazan arkadaşa çok teşekkür ederim bu bölüm çok güzel olcak demek ki bu arada bencede kutsi şarkılarından sölesin çok güzel şarkıları ve sesi var özellikle ağlama kalbim diye bi şarkısı var çok güzel onu sölesin dinlemeyenler bence bu şarkıyı dinlesin gerçekten çok güzel bi şarkı gerçi biraz kalp kırıklığı olanlar için ama olsun yinede sölesin bu şarkıyı..
::.CaniQ.:: 13-01-07, 18:29 oo yeni tüyo gelmiş yazan arkadaşa çok teşekkür ederim bu bölüm çok güzel olcak demek ki bu arada bencede kutsi şarkılarından sölesin çok güzel şarkıları ve sesi var özellikle ağlama kalbim diye bi şarkısı var çok güzel onu sölesin dinlemeyenler bence bu şarkıyı dinlesin gerçekten çok güzel bi şarkı gerçi biraz kalp kırıklığı olanlar için ama olsun yinede sölesin bu şarkıyı..
evet canim aglama kalbim coook güzel bi sarki...ay insallah söyler bi sarki cok seviyorum sarkilarini ya sesi de güzel ;) kisacasi cok severim kutsimizi :happy0064 :good:
dilara-1905 13-01-07, 18:29 ya of doktorlar nerde ne bucennet mahallesi yaaaaaaaa
bu show tv bizle dalgamı geçioooooo
evet canim aglama kalbim coook güzel bi sarki...ay insallah söyler bi sarki cok seviyorum sarkilarini ya sesi de güzel ;) kisacasi cok severim kutsimizi :happy0064 :good:
ewt bende çok severim bu diziyle dahada sevdim gerşektende harika bi şarkı ve şuan bende o şarkı çalıyo arkadaşım...
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 18:33 size katiliyorum o sarki harikaydi yaa
sonunda calan sarkida öyle o bende var...
ama ela ve leventin elele tutustugu sahnedeki
sarki yok yaa..
reytinglerin düşmesinden bende çok korkuyorum arkadaşlar mail atmayanlar lütfen showun sitesine mail atsın bende baya bi atttım istediğiniz kadar atabiliyosunuz zaten lütfen atmayanlarda atsın ve eğer olurda yinede gününü değiştirirlerse yinede seyredelim ve reytinglerin düşmesine izin vermeyelim..
arkadaşlar dizinin tekrarını vermemesi iyi bence.dizi tuttu.artık tekrar verilmesi yarar değil zarar getirir.
arkadaşlar hasan ne olacak merak ediyorum.sonun da elaya açılacak mı?
Ekin_Derya 13-01-07, 18:43 slm arkadaslar...
Aleykümselam, semaa!
Yasemin Ergene lens kullanmiyor, onun kendi göz rengi ela. Ama evet, dizideki isimle gözleri uyum sagladi gercekten.
Dünya güzeli o (yani en azindan benim icin)...
ekinnnnsarppppp 13-01-07, 18:49 arkadaşlar dizinin tekrarını vermemesi iyi bence.dizi tuttu.artık tekrar verilmesi yarar değil zarar getirir.
Herkese iyi akşamlar...
Evet dizinin yeni bölümünün yayınlandığı günün reytingleri açısından haftasonu tekrar verilmesi çok riskli bir durum her ne kadar yeniden izlemek istesek de. O yüzden bu duruma razı olmalıyız...:img-yes:
Bu arada Hasanın çabuk davranacağını sanmıyorum açılma konusunda, ana kuzusu ya o bakımdan...:img-yes: :D Önce Ela ve Leventin aşkı oturmalı ki zaten karakterlerin tanıtımında şöyle bir bölüm vardı, sonradan hasan başka ekipteki doktorlardan biriyle ilişki yaşayacakmış. Belki de hiç açılmaz elaya, içinde saklar ama açılırsa da sonradan olur bu heralde...
arkadaşlar dizinin tekrarını vermemesi iyi bence.dizi tuttu.artık tekrar verilmesi yarar değil zarar getirir.
tüyo icin cok cok tskler cnmmy aa :img-kiss: ins. 4. Bölümdendir bunlar cook merak ettim yaa ´... :)
simdide basimdaki dert "KV"... zaten persembe günleri yayinlanicagi belliydi ama noramldede zaten gec basliyo yani bizim dizimizden sonra olur ins yaa
en iyisi persembe günü pazartesiyi, saliyi bosverelim helecarsamba ve cumayi hele hele yani... persembede dursa ne olur zaten yaa ama daha hic bisey belli deyil umarim diledigimiz gibi olur...
mailleride unuttmayalim!!!!! :)
daha dün fragmanlar dönüyodu yarin (yani cumartesi icin) tekrari var diye simdi ise yine cennet mahallesi
zaten belliydi bu kanal "SHOW" olunca hersey her an deyisebilir
serkan abicim bende gercekden cok cok merak ediyorum garibim yaa platonik asik oldu elamiza :icon_sorr
bence galiba acilicak tabi ne zaman bilemeyiz ama acilicakdir
Ekin_Derya 13-01-07, 18:54 Canım merhaba.... Evet Ocak'ın sonuna doğru başlıyor...
Dizinin günü değişirse hele bir de Sıla'nın karşısına konursa dizi çok fena yara alırlar... Böyle bir acemilik yapmaz bence kanal....
Öyle bi yapar ki, kanalin adi Show TV ise yapar, arkadasim, yapar. Sen hic merak etme. Show'un huyu budur (huyu batsin, tövbe tövbe...).
Bi yandan bende düsünüyorum, 'yok, diziyi ARTIK baska güne almazlar, ratinglerde isi yürütüyor diye, hem kanal da (güya) sahip cikiyormus', ama bunlarin dediklerine bakmayacaksin hic bir zaman. Bir gün 'dizimize sahip cikiyoruz' derken, baska gün bakmissin, dizi yayindan kalkmis. Yani, anca Kurtlar Vadisi baslamadan kisa bir süre önce anlariz, dizimiz baska güne alinacak mi, alinmayacak mi. Insallah BU SEFER Show bir delilik yapmaz.
Biz yine de mesaj atmaya devam edelim...
Merhaba Arkadaşlar,
Forumun eski bir üyesi olmama ramen,oks nedeyle bu sene forumdan ve tv'den kopmuştum.Ta ki doktorlar adlı muhteşem dizi başlayana kadar... kendimi bu diziden alıkoyamıyorum o kadar güzel ve gerçek ki...kaç gündür sizin yorumlarınızı okuyordum en sonunda bende katılmaya karar verdim umarım aranıza kabul edilirim:img-in_lo hepinize slmlarr
show tvye we show turke sinir oldum yaa ,ikisinde de cennet mahallesi war:img-blush ,show yine sağ gösterip sol wurdu,bu bölümü bi kez daha izlemek isterdim doğrusu keşke tekrarı olsaydı;)
selam kardos,aramıza hoşgeldin.
ekin-derya,o diziler rating sorunu yaşayan dizilerdi.doktorlar da ise ratingler dahil herşey mükemmel.ben de k.v fanatiğiyim.koyun k.v yi 21.45 e.zaten saati oydu.illaki öncesinde özet yayınlamak zorunda mısınız.tekrarını koyarsınız her hangi bir güne.her zaman için iş yapar k.v.
neyse,zamanı gelince düşünürüz.sağduyuya güveniyorum
show tvye we show turke sinir oldum yaa ,ikisinde de cennet mahallesi war:img-blush ,show yine sağ gösterip sol wurdu,bu bölümü bi kez daha izlemek isterdim doğrusu keşke tekrarı olsaydı;)
dediğim gibi gzd,artı ktekrarırı unutalım.perşembe mutlaka izlemek zorundayız.zaten bu yüzden tekrardanm vazgeçtiler.izlemek istiyorsanız,perşembe ekranın karşısında olacaksınız mesajını veriyorlar.
fırtına_leyla 13-01-07, 19:07 doğru diyosunuz arkadaşlar tekrarını vermemesi bi bakımdan iyi ama bu bölüm gerçekten süper kırk kere verseler gene de izlerdim:happy0064
Ekin_Derya 13-01-07, 19:07 ya anlamiyorum Kv basliyor diye nedden tehlikede dizimiz koskoca kv yi gelipte saat 20.00 de mi koycaklar sacma bence zaten geceye dogru koyuyorlar saat 22.00 de ee ondan öncede doktorlar dizisi olur insanlar showun karsisindan hic ayrilmaz dimi ama..
Kurtlar Vadisi basliyor diye dizimiz tehlikede, cünkü Show TV KV'nin yeni bölümünü vermeden önce özeti de yayinliyorlar ve bu durumda tüm aksami isgal etmis oluyor (yani eskiden öyleydi, bu sefer de öyle olacagini düsünüyorum). Sanki özeti vermeseler ölürler. O kadar özeti vermeye üsteleniyorsa Show, bunu 'Doktorlar''dan sonra yapsin, zaten dizi 1 saat sürüyor, reklamsiz. Az reklam versinler, bu hem KV'ne hem de bizlere yaramis olur.
Illa bi aksilik cikacak yani. Olmazsa olmuyor. Bi diziyi de problemsiz izleyelim ya...
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 19:17 sanirim haklisiniz tekrarlari iyi olmuyor ayni günde
baska bir diziye bakiyorlar nasil olsa tekrar var deyip
persembe günü bakmiyorlar..
o zaman öyle düsünürsek iyi yapiyorlar..
ama tekrar izlemek güzel olurdu dogrusu:img-wink:
irmck_6168 13-01-07, 19:19 yrn buzda dans warr.. bide kurtlar wadisini perşembe yayınlamak istemeleri normal... önce doktorlar sonra kurtlar wadisi.. ohooo artık raytinglerde birincilik kesin showun olurr..
ya şimdi showu da iyi takip etmek gerekçek ya gününü değiştirdiklerinde bide haberimiz olmazsa yandık günü değişirse ilk gün ve saatini duyan yazsın arkadaşlar..
ekinnnnsarppppp 13-01-07, 19:22 Kurtlar Vadisi basliyor diye dizimiz tehlikede, cünkü Show TV KV'nin yeni bölümünü vermeden önce özeti de yayinliyorlar ve bu durumda tüm aksami isgal etmis oluyor (yani eskiden öyleydi, bu sefer de öyle olacagini düsünüyorum). Sanki özeti vermeseler ölürler. O kadar özeti vermeye üsteleniyorsa Show, bunu 'Doktorlar''dan sonra yapsin, zaten dizi 1 saat sürüyor, reklamsiz. Az reklam versinler, bu hem KV'ne hem de bizlere yaramis olur.
Illa bi aksilik cikacak yani. Olmazsa olmuyor. Bi diziyi de problemsiz izleyelim ya...
Kurtlar vadisinin yeni bölümleri mi yoksa eskileri mi yayınlayacaklar?
Eğer eskiyse özet olmaz, özet olmamasına rağmen eğer show tv biraz reytinglere önem veriyorsaki veriyordur, doktorları tehlikeye atmaz. Yani umarım. Biz şimdiden endişelenmeyelim. Bu arada Kurtlar vadisinin perşembe günü yayınlanacağı kesin mi?
dediğim gibi gzd,artı ktekrarırı unutalım.perşembe mutlaka izlemek zorundayız.zaten bu yüzden tekrardanm vazgeçtiler.izlemek istiyorsanız,perşembe ekranın karşısında olacaksınız mesajını veriyorlar.
haklsın aslnda,olaya hiç bu yönden bakmamıştım ;) bu dizinin artık tuttuğu anlamna gelir :)
ama umarım her zmn ekranın karşısnda olcağımız gün perşembe olurr we dizinin günü değişmezz
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 19:23 yrn buzda dans warr.. bide kurtlar wadisini perşembe yayınlamak istemeleri normal... önce doktorlar sonra kurtlar wadisi.. ohooo artık raytinglerde birincilik kesin showun olurr..
ama ben sanmiyorum böyle olsun
bence show önce KVnin özet sonra normal bölümünü
verir ama keske öyle olsa önce Doktorlar sonra KV..
Bu arada bende seni kalbimden atmak mı şarkısı var ama link veremiyoruz galiba bir de dizinin soundtrack albümü yapılacak mı bilen var mı arkadaşlar?
arkadaslar ben geldimmm ayy yeni tüyoda gelmiş ben bu tüyoları okuyorım daha da sabırsızlaşıyorum ne olucak böyle demek ki tartışmalarından sonra güzel şeyler olucak :)
Ekin_Derya 13-01-07, 19:53 Selam arkadaslar,, ya bence eger dizi baska bir güne alinacaksa en iyi gün 'pazar günü' bence.. demin baktimda fek fazla dizi yok o gün.. acemi cadi ve sagir oda var.. bence en uygunu pazar günüdür.. siz ne düsünüyorsunuz?
Bence pazar olmaz, cünkü pazar günleri hem yarismalar (mesela Buzda Dans) hem de spor programlari var (Telegol gibi; her hafta da zirvede). Su an tabi yok, ama maclar baslamak üzere. O yüzden pek uygun degil gibi geldi bana. Eger gününü degistireceklerse, ki bu insallah olmaz, o zaman ya carsamba ya da cumartesi olsun. Ama her iki gün de persembe kadar iyi degil tabi, ama Gümüs ve Firtina'yi gecmek zor degil, cünki bu diziler rekor kirmiyorlar. Carsamba'ya gelince, Avrupa Yakasi'ndan baska rekor kiran (gerci o kadar da kirmiyor ama neyse) bir dizi yok. Zaten Yanik Koza'da bitmek üzere. Onun yerine koysunlar bari. Yeterki ne sali ne de cuma olsun, en önemlisi bu.
Neyse, görecegiz, Show hangi karara varacagina...
bilemiyoruz kardos.ama albüm kesin çıkacakmış.kim bilir ki söylüyor.ümit-zey bu konunun diziyle alakası yok.o yüzden yorum felan yapamayız
Ekin_Derya 13-01-07, 20:01 Kurtlar vadisinin yeni bölümleri mi yoksa eskileri mi yayınlayacaklar?
Eğer eskiyse özet olmaz, özet olmamasına rağmen eğer show tv biraz reytinglere önem veriyorsaki veriyordur, doktorları tehlikeye atmaz. Yani umarım. Biz şimdiden endişelenmeyelim. Bu arada Kurtlar vadisinin perşembe günü yayınlanacağı kesin mi?
KV yeniden basliyor, yani Kurtlar Vadisi Terör isimiyle.
KV önceden persembe aksamlari oynuyordu, bu sene de Show TV ayni güne koyacakmis diziyi. Show'un genel müdürü söyledi, Doktorlar'in günü degisecek diye...
ümit_milli_zey arkadaşım site tanıtımı yapmak yasak,bence sil ;)
bu arada görkem_122 bu gece tekrar yok sanrm çünkü cennet mah. den sonra emret komutanımı wercek show tv
tekrarını vermeyecekler artık görkem.ümit-zeycim,polemik olmasın diye konu kapansın istedim.iyi niyetli bir soru sordun ama senin de istemediğin yerlere gidebilir konu.bu yüzden uyardım
Ekin_Derya 13-01-07, 20:11 yaa bence biz bu diziyi yerinden kaldirmayalim, once bakalim bu kv nezamman hangi saat basliyor diye..
birde showtv bilmiyor mu kv vadisinin basliyacagini, ozamman neden koydular guzelim diizyi o gun. insallah persembe gunu degismez cunku o gun o saat de hic guzel dizi mizi yok...
ya dizinin gününü değiştirmesinler ya.kurtlar vadisini başka güne verselerde tutar zaten.niye bizim diziyi heba ediolar.madem k.vyi koyacaksın başta niye doktorları perşembeye koydun.resmen oyun oynuolar.diğer günler hep başka diziler var.şimdi doktorların yeri değişirse işimiz zorlaşır.protesto edelim k.v başka güne alınsın:img-yes:
Aynen katiliyorum size, arkadaslar. Ne güzel yazmissiniz. Dogru söze ne denir ki? Insallah Show TV akilli olur da dizimizi heba etmez...
önemli değil ümit-zeycim.
arkadaşlar,suatın bu hırs ve işkolikliğiden sıyrılıp,zenanla aşk yaşamaya başlamasını izlemek ilginç olacak.gerçi zenanla suat kişilik olarak benzeşiyor
daha demin yeniden ayni bölümüne baktim indiripte ayy o iki kiz kardeste yine dayanamadim agladim yaa cok kötüydü icim gitti ama sonu süperdi her zamanki gibi
önemli değil ümit-zeycim.
arkadaşlar,suatın bu hırs ve işkolikliğiden sıyrılıp,zenanla aşk yaşamaya başlamasını izlemek ilginç olacak.gerçi zenanla suat kişilik olarak benzeşiyor
ben de merakla bekliyorum ilk yakınlaşmalarını,zenanın bu erkeksiliğinden kurtulcağı we aşık olcağı anları,sabah hasana esip gürleyen elanın akşam eve melek olarak gelmesinden çok daha güzel değişimler olabilir zenanda da ;)
aynı şekilde suatın da duygulara sahip olduğunu görmek ilginç olcak ,we senn de dediğin gibi kişilik olarak benziyorlar baya bi,bundan uygun bi çift olamazdı heralde :)(elamız we leventimiz hariç tabi :))
ekinnnnsarppppp 13-01-07, 20:23 daha demin yeniden ayni bölümüne baktim indiripte ayy o iki kiz kardeste yine dayanamadim agladim yaa cok kötüydü icim gitti ama sonu süperdi her zamanki gibi
Nerden indirdin cnm, mümkünse bana da söyleyebilir misin? Ben de izlemek istiyorum da tekrar...:img-yes:
arkadaşlar neden kimse imza ya da avatar yollamıyo????
bnde herhangi bi imza yapma programı olmadıı için anca böyle yapabildim...
cnm,iremdi sanırım, multimedya bölümünde yüzlerce imza avatar war :)
linki de bu işte,artık oraya ekleniyor,resmler çalşmalar ,senaryolar:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=238
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 20:28 irmck_6168 multi media bölümünde hersey
istersen sil resmi uyari alabiliriz yine
kapanmasin forum...
zenanla suat kisilik olarakta benziyorlar aslinda:)
Degerli doktorlar basligi uyeleri
Oyle gozukuyor ki uyarilarimi bes alti uye disinda buradaki uyeler okuma sansi bulamiyor. O yuzden asagida yazacagim uyarilarin iyice anlasilmasi icin basligi 1 saatligine kapatiyorum.
1. Diziniz icin sizin isteginiz uzerine acilmis bir multimedya bolumu bulunmaktadir. Buraya dizi fotograflarini, imza ve avatarlari, ozetler/ senaryolar/ replikler ve de ozel calismalari ekleyebileceginiz ayri ayri basliklari bulunmaktadir. Buraya calismalari eklemeyiniz.
2. Ayni klasor icinde bu calismalarin hepsinin yorumunu yapabileceginiz bir baslik daha bulunmaktadir. Begenilerinizi ve isteklerinizi bu baslikta dile getiriniz.
3. Tek cumlelik mesaj yazmayiniz.
4. Sadece kisisel sohbete ayrilmis mesajlar yazmayiniz, eger tek bir uyeyle haberlesmek istiyorsaniz ozel mesaj kullaniniz.
5. Arka arkaya ayni mesajlari, ayni sorulari ayni cevaplari yazmayiniz, kalabalik bir forum oldugu icin mesajlari eger ayni zamanda gonderdiyseniz mesajlari silmekten cekinmeyiniz.
6. Site linki tanitimi, fragman ve video linki eklemek kesinlikle yasaktir. Eger bir isteginiz varsa bunu ozel mesaj yoluyla hallediniz. Bu baslik bir istek ve paylasim forumu degildir.
arkadaşlar lütfen artık daha dikkatli olalım,böyle giderse anasayfaya geçmemiz baya bi zor gibi;)
neyse,elanın babasının bu durumunu ilk kimin öğrenceğini gerçekten çook merak ediyorum ben,evinde babasının kasetlerini izleyen bu kdr kişi eminim ki "babanla tanışalım" diycektir,acaba ilk onlarla mı paylaşcak,yoksa leventle mi? heralde babasının alzeihmer olduğunu paylaştığı kişi de gçen gün tüyosu verilen elanın babasını arama sahnesnde ona yardımcı olcak kişidir heralde;)
ekinnnnsarppppp 13-01-07, 21:58 arkadaşlar lütfen artık daha dikkatli olalım,böyle giderse anasayfaya geçmemiz baya bi zor gibi;)
neyse,elanın babasının bu durumunu ilk kimin öğrenceğini gerçekten çook merak ediyorum ben,evinde babasının kasetlerini izleyen bu kdr kişi eminim ki "babanla tanışalım" diycektir,acaba ilk onlarla mı paylaşcak,yoksa leventle mi? heralde babasının alzeihmer olduğunu paylaştığı kişi de gçen gün tüyosu verilen elanın babasını arama sahnesnde ona yardımcı olcak kişidir heralde;)
konu dışına çıkmalayalım...:img-yes:
Bence aşk oyununda ekinle sarpın kavuşması kadar uzun sürer elanın babasının alzeihmer hastası olduğunu birisinin öğrenmesi...:img-wink: Çünkü bu dizinin çok önemli bir sırrı gerçekten ve bunun birden anlaşılması mantıksız olur bence. Gerçi dizilerde mantık aranmaz ama olsun. :img-yes: Bu arada eğer birisi öğrenirse bence o kişi Hasan olur diye düşünüyorum. Leventle duygusal ilişkileri zaten var, aklımda hasan var benim ama belki de Kader olur ne de olsa ev arkadaşı...:img-yes:
arkadaşlar lütfen artık daha dikkatli olalım,böyle giderse anasayfaya geçmemiz baya bi zor gibi;)
ve o kişi de nedendir bilmem bana levent gibi geliyor:P yani inşallah...böyle önemli bir olayı paylaşmalrı hoş olurdu bence...
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 21:59 arkadaşlar lütfen artık daha dikkatli olalım,böyle giderse anasayfaya geçmemiz baya bi zor gibi;)
haklisin canim böyle giderse baya zor gercektende...
bende cok merak ediyorum ilk kim ögrencek..
ya ela neden istemiyor babasini
ögrenmelerini böyle kasetlere bakmak isteyen
kader ve hasana kizmisti hayir diye filan..
ekinnnnsarppppp 13-01-07, 22:02 ve o kişi de nedendir bilmem bana levent gibi geliyor:P yani inşallah...böyle önemli bir olayı paylaşmalrı hoş olurdu bence...
Yani bilmiyorum belki de hoş olur ama bana olmaz gibi geliyor şu an. Çünkü zaten duygusal bir birliktelikleri olacak bazen küsecekler birbirlerine(olmamasını istediğimiz şey) bazen barışacaklar, o aşk dolu sahnelere bir de bu olayı sığdırırlarsa diğer karakterlere yer kalmaz. Gerçi Gerry's Anatomy yi izleyenlere sormak lazım...:img-yes: Ben izlemediğim için emin olamıyorum...
haklisin canim böyle giderse baya zor gercektende...
bende cok merak ediyorum ilk kim ögrencek..
ya ela neden istemiyor babasini
ögrenmelerini böyle kasetlere bakmak isteyen
kader ve hasana kizmisti hayir diye filan..
babası gerçekten çok saygın birisi we sanırım onun o isminin zedelenmesini istemiyor,eğer ünlü bi cerrahın alzeihmer olduğu duyulursa bu onun itibarını baya bi düşürebilir,yani ela böyle düşünüyor sanrm,haldun beye bile yalan söylemişti babam amerikada,kitabıyla uğraşıyor fln die
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 22:09 babası gerçekten çok saygın birisi we sanırım onun o isminin zedelenmesini istemiyor,eğer ünlü bi cerrahın alzeihmer olduğu duyulursa bu onun itibarını baya bi düşürebilir,yani ela böyle düşünüyor sanrm,haldun beye bile yalan söylemişti babam amerikada,kitabıyla uğraşıyor fln die
evet olabilir yani...
yani ilk basta diyordum neden istemiyor babasini
söylemek diye filan ama bu yüzden olabillir..
bide su teknede olcaklarmis
ela ve levent bu bölüm mü yoksa ilerki bölümlermi
merak ettim:)
konu dışına çıkmalayalım...:img-yes:
Bence aşk oyununda ekinle sarpın kavuşması kadar uzun sürer elanın babasının alzeihmer hastası olduğunu birisinin öğrenmesi...:img-wink: Çünkü bu dizinin çok önemli bir sırrı gerçekten ve bunun birden anlaşılması mantıksız olur bence. Gerçi dizilerde mantık aranmaz ama olsun. :img-yes: Bu arada eğer birisi öğrenirse bence o kişi Hasan olur diye düşünüyorum. Leventle duygusal ilişkileri zaten var, aklımda hasan var benim ama belki de Kader olur ne de olsa ev arkadaşı...:img-yes:
bna da sanki hasan gibi geliyor, hatta belki de elanın bunu hasana anlatması yani sırrını paylaşması hasanı umutlandırabilir ;)
aslnda levent de olabilir,çünkü onu seviyor,ama güven meselesi tabi bu,daha birbirlerini yeni yeni tanıyorlar(gerçi levent tüm hayatını anlattı ama :)),eğer levente söylicekse bu hemen olmasın braz zaman geçsin(tabi biz bu arada meraktan çatlarız :))
Yani bilmiyorum belki de hoş olur ama bana olmaz gibi geliyor şu an. Çünkü zaten duygusal bir birliktelikleri olacak bazen küsecekler birbirlerine(olmamasını istediğimiz şey) bazen barışacaklar, o aşk dolu sahnelere bir de bu olayı sığdırırlarsa diğer karakterlere yer kalmaz. Gerçi Gerry's Anatomy yi izleyenlere sormak lazım...:img-yes: Ben izlemediğim için emin olamıyorum...
yok ya ben de izlemedim greys anatomyi ,bildiğimden değil,sallıyorum işte:Pbana öyle geldi ama senin dediklerin de çok mantıklı,ayrılırlar,barışırlar,arada bazen komik kavgalar falan olur:)
ekinnnnsarppppp 13-01-07, 22:13 bna da sanki hasan gibi geliyor, hatta belki de elanın bunu hasana anlatması yani sırrını paylaşması hasanı umutlandırabilir ;)
Ben de onu düşündüm ilk önce sonuçta hasan sonradan diğer ekipteki doktorlardan birisiyle ilişki yaşayacak olabilir ama elaya aşık olacak bir müddet ve onun bir şekilde elaya bağlanması lazım senaristler yardımıyla. Hoş kimse de öğrenmeyebilir çok uzun süre ama tabiki bizimki yorum sadece.
Levent olamaz demiyorum ama benim aklıma suattan bile sonra geliyor açıkçası...
ekinnnnsarppppp 13-01-07, 22:15 yok ya ben de izlemedim greys anatomyi ,bildiğimden değil,sallıyorum işte:Pbana öyle geldi ama senin dediklerin de çok mantıklı,ayrılırlar,barışırlar,arada bazen komik kavgalar falan olur:)
Evet, umarım o sahneleri hzurla rayting kaygısı olmadan izleyebiliriz...:img-yes:
Sonuçta hiçbirimiz ne olacağını bilmiyoruz sadece yorum yapıyoruz ama diziyi izleyenler yardımcı olurlarsa da çok seviniriz di mi?:img-wink:
Benforuma çok sık giremiyoeum. Soru soran arkadaşları da geç görüyüm doğal olarak. Evet küçük tüyolar özellikle 5.bölüm için geçerli olabilir. Bu arada buralar bayağı sessiz ya acaba neden?
Ben de onu düşündüm ilk önce sonuçta hasan sonradan diğer ekipteki doktorlardan birisiyle ilişki yaşayacak olabilir ama elaya aşık olacak bir müddet ve onun bir şekilde elaya bağlanması lazım senaristler yardımıyla. Hoş kimse de öğrenmeyebilir çok uzun süre ama tabiki bizimki yorum sadece.
Levent olamaz demiyorum ama benim aklıma suattan bile sonra geliyor açıkçası...
bana o kdr da uzak gelmiyor levent ya sevgilisi sonuçta:):)
şaka bi yana bence de hasan yeni birini bulana kdr elaya daha fazla bağlanması için iyi bi neden elanın ona en büyük sırrını anlatması ;)
ama bzmki sadce tahmin,senn dediğin gibi uzun süre herkesten sakliyabilir de ela
Benforuma çok sık giremiyoeum. Soru soran arkadaşları da geç görüyüm doğal olarak. Evet küçük tüyolar özellikle 5.bölüm için geçerli olabilir. Bu arada buralar bayağı sessiz ya acaba neden?
elayla leventin romantik sahnelerini izlememize 2 hafta war yani:):) umarım bi an evvel gelir 5. bölüm;);)
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 23:13 elayla leventin romantik sahnelerini izlememize 2 hafta war yani:):) umarım bi an evvel gelir 5. bölüm;);)
evet ya 2 hafta beklicez artik
su popkek yeri var daha sirada
hele o gelsin bi:)
ya hasan elaya asik olmasin yaa onada
baska birini yapsinlar
cok üzülcek yoksa
Iyi geceler,
3. Bölümün raitingleri nasildi arkadaslar?
Rahatsizligimdan dolayi giremedim 2 gün, baktim ama bulamadim sonuclari, kesin 1. olmusuzdur yine degilmi? :icon_whis
Bu arada arkadaşlar her şey iyi hoş da özellikle Kutsi oyunculuğ için bence bir aferini hak etmiyor mu? Neşreti tutarken vs bakın adama helal olsun bence. Duyduğuma göre acayip çok çalışmış ya. Gerçek ameliyatlar girmek, eğitim almak vs. konusunda... Şarkıcı diyip burun kıvaranlara hatırlatmak istedim.
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 23:18 Iyi geceler,
3. Bölümün raitingleri nasildi arkadaslar?
Rahatsizligimdan dolayi giremedim 2 gün, baktim ama bulamadim sonuclari, kesin 1. olmusuzdur yine degilmi? :icon_whis
iyi geceler Gülcancim.
abde 1.totalde 2.olduk canim.
gecmis olsun bu arada..
madame haklisin canim ben cok begendim valla
sanki 40 yillik oyucu gibi
cok iyi bence
hasan'a gelince bence çoktan aşık oldu bizim oğlan. Eh aşk acısı da kapıda tabii. Onun da gönlüne göre biri olur elbeet.:img-yes:
Bu arada arkadaşlar her şey iyi hoş da özellikle Kutsi oyunculuğ için bence bir aferini hak etmiyor mu? Neşreti tutarken vs bakın adama helal olsun bence. Duyduğuma göre acayip çok çalışmış ya. Gerçek ameliyatlar girmek, eğitim almak vs. konusunda... Şarkıcı diyip burun kıvaranlara hatırlatmak istedim.
ilk başta kutsinin adını duyduğumda gerçekten şarkıcı diyip burun kıvırdım,doğrusu böylesi bi performans çıkartcağı hiç aklıma gelmezdi
ama ilk bölümün ilk sahnesnde fikrim tamamiyle değişti,ona gerçekten hayran oldum, hatta şarkılarını dinlememiştim hiç indirip hepsini dinledim:)gerçekten süper rol yapıyor we onu bundan snra şaarkıcı olarak değil de oyuncu olarak erkanlarda görcez gibi geliyor bana :)
hasan'a gelince bence çoktan aşık oldu bizim oğlan. Eh aşk acısı da kapıda tabii. Onun da gönlüne göre biri olur elbeet.:img-yes:
olsun walla gönlüne göre biri,inanılmaz şirin ya ben çok seviyorum hasanı we karşılıklı bir aşkı fazlasıyla hakediyor :):)
iyi geceler Gülcancim.
abde 1.totalde 2.olduk canim.
gecmis olsun bu arada..
Sagol Tugcecim,
hakettigimiz birinciligi aldik yine desene :img-yes:
Öyle bir bölümden sonra almasaydik sasardim zaten,
gercekten gün gectikce dizimiz cok daha güzellesiyor,
ne mutlu bizlere :img-yes:
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 23:34 bencede yani bulsunlar onada birini
cok üzülcek yoksa...cok sirin kesinlikle..
biti gestapo demisti ne komik olur ya
biri piskopat biri anakuzusu ne komik olurdu ama ya:)
Sagol Tugcecim,
hakettigimiz birinciligi aldik yine desene :img-yes:
Öyle bir bölümden sonra almasaydik sasardim zaten,
gercekten gün gectikce dizimiz cok daha güzellesiyor,
ne mutlu bizlere :img-yes:
kesinlikle gülcancım 1.liği fazlasıyla hakediyoruz çünkü dizimin her geçen gün daha bi güzelleşiyor :)
kesinlikle gülcancım 1.liği fazlasıyla hakediyoruz çünkü dizimin her geçen gün daha bi güzelleşiyor :)
Gözdem zaten hep diyoruz bu bölüm cok güzeldi, ertesi hafta bu dahada güzeldi vs..
Düsünüyorumda Allah nasip ederse 50 bölüm sonra ne diyecegiz? Bu bölüm cok güzeldi x 50'mi :img-hyste
Oyuncularda kendilerini her gecen gün dahada gelistiriyor, kim derdiki bir gün Kutsi'den hayranlikla bahsedecegim diye :img-blush
mili_gkhnözen1905 13-01-07, 23:53 Gözdem zaten hep diyoruz bu bölüm cok güzeldi, ertesi hafta bu dahada güzeldi vs..
Düsünüyorumda Allah nasip ederse 50 bölüm sonra ne diyecegiz? Bu bölüm cok güzeldi x 50'mi :img-hyste
Oyuncularda kendilerini her gecen gün dahada gelistiriyor, kim derdiki bir gün Kutsi'den hayranlikla bahsedecegim diye :img-blush
hehe her bölüm cok güzeldi ya
izliyecegimiz bölümlerde öyle olucak kesin:)
bencede cok iyiler helede kutsi zaten Yasoya birsey demek olmaz
o harika...aysunda fena degil yani..ama kutsiden beklemezdim
böyle perfonmans hatta kutsiyi sevmezdim bile nedeni biriyle
düet yaptiya onuda hic sevmem onun yüzünden kutsiyide
sevmiyordum:)
ama simdi seviyorummm cok tatli:img-in_lo
hehe her bölüm cok güzeldi ya
Tugcecim ben ekstra onun icin tvyi acip izlemezdim mesela, ha sarkilari sesi güzel, ona sözüm yok, ama oyunculugundan basta süphe duymadim desem büyük yalan olur.
Yaseminde kendini cok güzel gelistirdi bana göre,
AO zamaninda cok derdik, duygularini ifade edemiyor falan, bal gibide ediyormus valla, demekki senaristlere bagliymis :img-yes:
Dizimizin oyunculari dört dörtlük, Yagmur Atacani ben mesela hic izlemedim bundan önce, iyiki oda var dizide, hos bir hava veriyor mimikleriyle replikleriyle :img-yes:
mili_gkhnözen1905 14-01-07, 00:13 Tugcecim ben ekstra onun icin tvyi acip izlemezdim mesela, ha sarkilari sesi güzel, ona sözüm yok, ama oyunculugundan basta süphe duymadim desem büyük yalan olur.
Yaseminde kendini cok güzel gelistirdi bana göre,
AO zamaninda cok derdik, duygularini ifade edemiyor falan, bal gibide ediyormus valla, demekki senaristlere bagliymis :img-yes:
Dizimizin oyunculari dört dörtlük, Yagmur Atacani ben mesela hic izlemedim bundan önce, iyiki oda var dizide, hos bir hava veriyor mimikleriyle replikleriyle :img-yes:
aynen canim.. sesi güzel kendisi karizmatik
oyunculuga iyi öyle daha ne olsun:)
evet yasoda öyleyi duygularini ifade edemiyordu
ama demekki dogru senaristlere bagliymis..
yagmur atacani ben severdim cogu dizide oynadi
izledigim dizilerdi zaten genellikle...
bencede iyi ki var cok seker
mimikleride cok tatli kendi gibi:)
fenerli_kiz 14-01-07, 00:15 hehe her bölüm cok güzeldi ya
Bence Aysuda güzel oynuyor.. Ben Doktorlardaki rolünü cok sevdim..
Bence oturmus.. Tabi bu benim sahsi fikirlerim..
Eski Sarisin Aptal rolünden cok daha iyi..
Kutsiyi ben eskidende severdim.. Ama dizisini izlemek daha güzel..
Bende basta pek güzel oynayamaz diye düsünmüstüm..
Cünkü cogu sanatci oyuncu oldugunda böyle bir kac bölüm pek güzel rol yapamiyorlar... Ama bu kutsi icin gecerli degilmis..
ii gecelerr
ya ben çok severek izlıorum bu diziyi herkes tam yerine oturmuş.çok başarılı.aysun kayacı çok sempatik ve çok tatlı.hepsini çok seviyorum gerçekten kaliteli bi dizi;)
::.CaniQ.:: 14-01-07, 00:23 ya tüm oyunculari kutluyorum AYSUN KAYACI yi bile ya...hic beklemezdim bukadar iyi performans sergileyecegini ya simdi yeni bitti 3.Bölüm indirdim izledim. ya nekadar kisa ya... off bitti simdi müzigi caliyor...acayip bulmam lazim su son sahnedeki sarkiyi sahane offf :sad53: IREM&GÜNAY<---adini hatirlayamadim off o sahnede agladim ya...nasildi o niniyi söylerken offfffff
cok süperdii yaa :img-hyste Yagmur Atacan(Hasan) Ana kuzusu cok komikti ya son sahnede "Beledeyi sucluyor":img-hyste
Süper bi bölümdü:good:
mili_gkhnözen1905 14-01-07, 00:26 ya aysun da iyiydi evet aptal sarisin rolünde gördük
dizide ama bu dizide o eski halinde eser yok yani...
::.CaniQ.:: sonundaki sarkiyi diyorsan bende var yollabilirim
seni kabimden atmikmi o dimi:)
evet hasan cok sekerdi orda yaa
ela eve girdi hasan kalkip hemen basladi
kendini savunmaya:)
Tugcecim bi sarki daha söylendi yanlis hatirlamiyorsam, yoksa uykusuzluk basimami vurdu :icon_whis
O varmi sende?
Tekrari olsada birdaha izleyebilsek, doyamadim ben bu bölüme ya :img-in_lo
mili_gkhnözen1905 14-01-07, 00:31 Tugcecim bi sarki daha söylendi yanlis hatirlamiyorsam, yoksa uykusuzluk basimami vurdu :icon_whis
O varmi sende?
ay canim o sarkida cok güzel ya ela ve levent
elele tutustugu sahnedeki süperdi ama yok malesef!!!
bugün vardi normalde show türkte 19.00da
ama show bu ne olduysa cennet mahellesini koydular!!!
bende cok sevdim yaa herseyiyler harika bölümdü
hem sevindik hem agladik hem güldük!!!:good:
fenerli_kiz 14-01-07, 00:32 Tugcecim bi sarki daha söylendi yanlis hatirlamiyorsam, yoksa uykusuzluk basimami vurdu :icon_whis
O varmi sende?
evet bir sarki daha vardi.. ama oda sadece replikli hali ile var..
ya bugün tekrar koyacakalrdi hani.. sinir oldum.. neyse izleyebildim ya bir kere oda yeter..
doktorlar 2007 nin sürprizi oldu
fragmanı izlediğim aan itibaren hasta oldum doktorlara
o kadar çok sevdiğim yüz var ki dizide
ama ela ve levent bir de hasan
başka
fenerli_kiz 14-01-07, 00:37 ya arkadaslar gercektend o sarki cok güzeldi degil mi..
Sözleride cok güzeldi..
Gözlerimi kapatsam, Yüzünü görürmüyüm.. Gündüzleri uzatsam, geceler bir kördügüm.. Kapilari kapatsam, yanliz üsürmüyüm.. Bir kus olupda ucsam, üzerine süzülürmüyüm..
kesek tam halide olsa bi dizidede dinlesek..
ay canim o sarkida cok güzel ya ela ve levent
elele tutustugu sahnedeki süperdi ama yok malesef!!!
bugün vardi normalde show türkte 19.00da
ama show bu ne olduysa cennet mahellesini koydular!!!
bende cok sevdim yaa herseyiyler harika bölümdü
hem sevindik hem agladik hem güldük!!!:good:
Bende diyorum uykusuzluk basimami vurdu, tabi ya Elele tutustuklarinda bi sarki söylendi, bayildim ona. Bi Nalana sormali belki o bulur biyerlerden.
Canim bende tekrari var diye biliyordum ama arkadaslarla disardaydik o saatlerde demekki yayinlamadilar :sad53:
Zaten showu ne zaman acsam Cennet Mahallesi oynuyor, yeter ama ya herseyin bi siniri var dimi :img-help:
evet bir sarki daha vardi.. ama oda sadece replikli hali ile var..
ya bugün tekrar koyacakalrdi hani.. sinir oldum.. neyse izleyebildim ya bir kere oda yeter..
Valla Seymacim keske birdaha yayinlansa, doyamadik bu bölüme. Özellikle o iki kardesin sahnelerini tekrar izlemek isterim, ninni'yi vs.
Yanliz neden öyle gecistirdilerki bu olayi, aile gelmedi yasayan kardes nasil oldu falan filan. Bilmek isterdim acikcasi :icon_whis
fenerli_kiz 14-01-07, 00:41 Valla Seymacim keske birdaha yayinlansa, doyamadik bu bölüme. Özellikle o iki kardesin sahnelerini tekrar izlemek isterim, ninni'yi vs.
Yanliz neden öyle gecistirdilerki bu olayi, aile gelmedi yasayan kardes nasil oldu falan filan. Bilmek isterdim acikcasi :icon_whis
evet ya bencede cok hizli gecistirdiler.. Birde abla tam iyi oldu mu onuda bilmyoruz..
Belki yeni bölümde devam ederler.. bilmiyoruma rtik.. ama etsinler zaten..
Ya arkadaslar sizin istedigin sarki replikli hali ile yasemin ergenenin resmi sitesinde var..
Ama onun linkini verbilirmiyim bilmiyorum.. resmi site ya..
mili_gkhnözen1905 14-01-07, 00:41 ya arkadaslar gercektend o sarki cok güzeldi degil mi..
Sözleride cok güzeldi..
Gözlerimi kapatsam, Yüzünü görürmüyüm.. Gündüzleri uzatsam, geceler bir kördügüm.. Kapilari kapatsam, yanliz üsürmüyüm.. Bir kus olupda ucsam, üzerine süzülürmüyüm..
kesek tam halide olsa bi dizidede dinlesek..
seymacim evet cok güzel yaa
sözleri harika bikire söylenis
tarzida süper!!!
keske dinlesek yaa gecen haftalarda
seni kalbimden atmakmi oldu bu haftada bu sarkiyi tanidik!!!
Valla AO zamaninda harika bi albüm cikardilar, T&A Projects sagolsun, Doktorlar icinde cok daha güzel bir Soundtrack albümü cikacagindan eminim,
sabirsizlikla bekliyorum :img-yes:
Seymacim, herhalde devam ettirmezler haftaya, simdiye kadar hep yeni hastalarla devam ettiler, gecen bölümün hastasini hic göstermediler. Keske ögrenebilsek ablanin durumunu :img-blush
Arkadaşlar kutsi şarkı söylerse bizim istediğimiz bir şarkıyı söylesin mi diiyr sormuştum. Hiç şarkı ismi önerisi gelmedi ya:img-help:
fenerli_kiz 14-01-07, 00:47 Valla AO zamaninda harika bi albüm cikardilar, T&A Projects sagolsun, Doktorlar icinde cok daha güzel bir Soundtrack albümü cikacagindan eminim,
sabirsizlikla bekliyorum :img-yes:
Seymacim, herhalde devam ettirmezler haftaya, simdiye kadar hep yeni hastalarla devam ettiler, gecen bölümün hastasini hic göstermediler. Keske ögrenebilsek ablanin durumunu :img-blush
evet biliyorum simdiye kadar hep böyle devam etti..
Ama belki bu hafta yeni bir sey yaparlar.. yani insallah..
Cünkü böyle merak edince dahada kötü oluyo..
Ya ben zaten o ninni sahnesinde agladim ya.. galiba bu dizide cok agliycaz gibi geliyo.. dizi doktorlarla iligili olunca..
Bir soru daha sizce saçlarının eski hali mi yeni hali mi güzel ya? Ben eskiyi beğenenlerdenim bu arada:img-blush
evet biliyorum simdiye kadar hep böyle devam etti..
Ama belki bu hafta yeni bir sey yaparlar.. yani insallah..
Cünkü böyle merak edince dahada kötü oluyo..
Ya ben zaten o ninni sahnesinde agladim ya.. galiba bu dizide cok agliycaz gibi geliyo.. dizi doktorlarla iligili olunca..
Valla canim ninni sahnesinde herkez agladi galiba, o kadar etkilendimki o sahneden anlatamam. Birde dikkatimi ceken onlar hic taninmamis oyuncular dimi? Yani hastalardan bahsediyorum, ben hic birini daha önce bir yapimda göremedim. Ne yetenekler varmis gercekten helal olsun.
Ayrica beyin ölümü gerceklesen hastanin esinede cok üzüldüm, kocasinin basinda aglamaya baslayin kendimi tutamadim bende :icon_sorr Aysunda o sahneyi güzel yansitti bize, üzüntüsünü iyi belli etti oda.
İyi geceler herkese aşırı yoğunlukdan dolayı burda yorum yapmaya malesef fırsatım yok şimdilik :(
charm ismini unuttum affet beni yoğunluktan :(
Ben o şarkıyı ekledim siteme ama malesef replikli ekleyebildim çünkü şarkı çalmaya başladığı andan itibaren repliklerde vardı içinde ee onu kessem kötü olacakdı parça :( ama haftaya repliksiz sahnelerde çalarsa birleştirme yapar gene ekleris repliksiz ;)
fenerli_kiz 14-01-07, 00:52 Arkadaşlar kutsi şarkı söylerse bizim istediğimiz bir şarkıyı söylesin mi diiyr sormuştum. Hiç şarkı ismi önerisi gelmedi ya:img-help:
bence bizim istedigimiz bir sarkiyi degildi.. Dizi icin yapilan özel bir sarki söylesin..
daha güzel olur.. Ama kendi sarkilarini söylemesin zaten..
fenerli_kiz 14-01-07, 00:54 Valla canim ninni sahnesinde herkez agladi galiba, o kadar etkilendimki o sahneden anlatamam. Birde dikkatimi ceken onlar hic taninmamis oyuncular dimi? Yani hastalardan bahsediyorum, ben hic birini daha önce bir yapimda göremedim. Ne yetenekler varmis gercekten helal olsun.
Ayrica beyin ölümü gerceklesen hastanin esinede cok üzüldüm, kocasinin basinda aglamaya baslayin kendimi tutamadim bende :icon_sorr Aysunda o sahneyi güzel yansitti bize, üzüntüsünü iyi belli etti oda.
evet ya aysu süperdi.. ama bence kader sadece ailesiz büyümüs ya..
onunda onu merak eden bir ailesi vardir diye böyle yapti..
Ama bence o ugrasitigi sahneler cok güzeldi..
İyi geceler herkese aşırı yoğunlukdan dolayı burda yorum yapmaya malesef fırsatım yok şimdilik :(
charm ismini unuttum affet beni yoğunluktan :(
Ben o şarkıyı ekledim siteme ama malesef replikli ekleyebildim çünkü şarkı çalmaya başladığı andan itibaren repliklerde vardı içinde ee onu kessem kötü olacakdı parça :( ama haftaya repliksiz sahnelerde çalarsa birleştirme yapar gene ekleris repliksiz ;)
Iyi insan lafin üstüne gelirmis :img-yes:
Hosgeldin Nalan'cim, hatirlatayim yine Gülcan :icon_whis
Canim sagol hemen cevapladigin icin, haftaya ekleyeceginden hic süphem yok, hem kesin yeni bi sarki daha söylenir :img-blush
Bu arada yeni tüyolar getirmissin sagol canim
fenerli_kiz 14-01-07, 00:57 Iyi insan lafin üstüne gelirmis :img-yes:
Hosgeldin Nalan'cim, hatirlatayim yine Gülcan :icon_whis
Canim sagol hemen cevapladigin icin, haftaya ekleyeceginden hic süphem yok, hem kesin yeni bi sarki daha söylenir :img-blush
Bu arada yeni tüyolar getirmissin sagol canim
ne tüyolari.. bende ögrenebilimyim??
Ya o kadar cok sayfa geciyorki.. hepsine tek tek bakamiyorum.
O yüzden cogu seyi ögrenemiyorum..:icon_sorr
Ya bide Kutsi Elanin dogumgünü sahnesinde Dogumgünü sarkisini söylemesinmi? Yok ya istemez.. diziden bir sarki söylesin, seni kalbimden atmakmi söylesin, yada Ela ve Leventin askini |