Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

anil16
05-01-07, 20:45
gokche_rbd,manyakimsi guzel olmus ya.Bayildim.Ellerine saglik.Devamini bekleriz. ;)

bu arada ratingler super ya...gittikce daha cok sevilicek galiba.birinci olmus ve 9'larda almis.bu super bisey.

eee kim izlemezki boyle guzel bi diziyi ve guzel oyuncularlar.ve ilk doktorlar dizisi oldu icin herkezin ilgisini cekti. ;)

~nur~
05-01-07, 21:19
İyi akşamlar arkadaşlar dünkü bölüm yine çok güzeldi... Burak çok tatlı yaa ama rolü biraz gıcık:) Ela çok tatlı. Zenan hırçın kız ama seviorm. Kader o biraz yapmacık ama olsun... Hasan çok şaşkın ama çok şeker...

mili_gkhnözen1905
05-01-07, 21:33
konu yok ya hemen bi konu bulalim:)
sizce kaderle burakmi
yoksa zenanla burakmi daha cok yakisiyor
hangisini tercih edersiniz???:)

fenerli_güzel
05-01-07, 21:36
konu yok ya hemen bi konu bulalim:)
sizce kaderle burakmi
yoksa zenanla burakmi daha cok yakisiyor
hangisini tercih edersiniz???:)

bence kader ve burak yakisir......... zenanin pek buraka tahmül edecegi sanmiyorum......hem ben hala zenanin suati sevecegeni düsünüyorum

ggnibsgk
05-01-07, 21:36
Ya ben show'un hiç bir dizisini izlememe kararı almıştımm ama dizinin konuşmalı fragmanını görünce dayanamadım:img-hyste :happy0064 Süper bi dizi gerçektenn uyarlama falan ne farkederr bence süper olmuşşş:good:

mili_gkhnözen1905
05-01-07, 21:40
ben baska bi nedenden izlemicektim ama Yaso icin izleme
karari aldim ve iyikide izlemisim süper süper süper..
bencede burakla-kader daha cok yakiscak gibi:)

ggnibsgk
05-01-07, 21:44
Dimii yaa:happy0064 Şimdi bi de reytinglere baktımm onlar daa muhteşem gerçektenn birinci bölüm olsa meraktan derdimm ama ikinci bölümsee kaptık gitti bu reytinglerii:happy0064
Ya bu arada ben konudan kopuk ilerliyorum ama dahaa isimleri çözemedimm benn o yüzdenn yanii:img-blush

guilty
05-01-07, 21:49
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9 21,7
2 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 9 23,9
3 YALANCI YARIM [NET] STAR 8 19,1
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7 18,2
5 FEAR FACTOR [NET] SHOW 7 17,4
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6 16
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6 14,9
8 KEDILER VE KOPEKLER (Y.S) [NET] KAND 6 13,1
9 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 5 15,3
10 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 5 11,3

Vay be ratinglere bak çok güzel ya aman diğer kurban olan dizilere benzemesin sonu. Hep böyle devam etsin ratingler.

Sonunu saçmalamadan iyibir şekilde devam etsin.

mili_gkhnözen1905
05-01-07, 21:53
ya gün degiscekmis kalsaydi ya persembede
kurtlar vadisi yüzünden oda persembe doktorlardan sonra olsun yaa
cuma ve carsamba hic iyi bir gün degil..reyting acisindan...

ggnibsgk
05-01-07, 21:53
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9 21,7
2 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 9 23,9
3 YALANCI YARIM [NET] STAR 8 19,1
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7 18,2
5 FEAR FACTOR [NET] SHOW 7 17,4
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6 16
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6 14,9
8 KEDILER VE KOPEKLER (Y.S) [NET] KAND 6 13,1
9 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 5 15,3
10 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 5 11,3

Vay be ratinglere bak çok güzel ya aman diğer kurban olan dizilere benzemesin sonu. Hep böyle devam etsin ratingler.

Bence de süper kesinlikleee seyrciyi parsellemiş dizileri geçmiş nolsun dahaaa!
Benzemez canım benzemezz bu reytingle show bile kaldıramaz bu diziyii:img-hyste

RODYA
05-01-07, 21:55
sonunun diğer bazı diziler gibi cıvımayacağı garantiside elimizde var arkadaşlar.uyarlama dizi olmanın avantajını yaşayacağız.ilk bölümden,son bölüme kadar aynı kalite ve güzellikte bir dizi bekliyor bizi

anil16
05-01-07, 21:55
simdiden sonunu dusunmiyelim. :) '

insallah 1 sene falan surer 2 sezon surerse tadi kacabilir dizilerin tadi hep kaciyo cok uzayinca.

ede-leventin iliskisi nasil gelisicek cok merak ediyorum...10. bolume kalmaz cikmaya baslarlar. ;)

sarp_manyagi
05-01-07, 21:56
süper bir bölümdü ya bayıldım resmen bu arada kutsi baya karizmatikmiş ya birde burakla zenan da baya yakışıyor ayrı tellerden çalsalar bile ben ikisini çok yakıştırdım

guilty
05-01-07, 21:58
sonunun diğer bazı diziler gibi cıvımayacağı garantiside elimizde var arkadaşlar.uyarlama dizi olmanın avanajını yaşayacağız.ilk bölümden,son bölüme kadar aynı kalite ve güzellikte bir dizi bekliyor bizi

İnşallallah. Hep böyle kalsın. Haten hastalıklar felan gerçek hayattan alınıyormuş. O yüzden saçmalama olanağı da ortadan kalkıyor.

Hakikaten bu imzaları nasıl yapıyorsunuz.

_-_özge_-_
05-01-07, 22:03
selam arkadaslar bu foruma yeni üye oldum diziyi 2 haftadır izliyorum cok hosuma gıttı inşallah uzuuunnnn bölumlar guzelll bı sekılde heyacanını kaybetmeden devam eder ve reytıngler hep boyle yuksek olurrr :-))

Gülcan
05-01-07, 22:46
Iyi geceler arkadaslar,
masallah yeni baslik acilmis, kapanmasinada az kalmis, nazar degmesin :img-yes:
Malesef bütün yorumlari okuyamadim, dünki bölüm yine harikaydi, raitinglerde muhtesem cok sevindim gördügümde. Hakettigi yerde dizimiz :happy0064
2. Bölüm birinci bölümün aksine daha duygusaldi, Kaderin kimsesiz cocuklara yardim etmesi, Polis ve Sözlüsü, Ela'nin bebegin hayatini kurtartmasi vs vs. Cok güzel göndermeler oluyor dizide, bu bölümdede domuz naklini ele aldilar, malesef hala böyle düsünenler var galiba. :img-help:
Yanliz sunu söylemedende edemicem, Kutsiye doktorluk baya yakismis gercekten, alistim ben kendisine valla :img-yes:
Elamiza söylencek laf yok, o basli basina muhtesem biri zaten.
Zenan Burak sahnelerine cook güldü, :img-hyste sarilmalar neydi öyle, dolma yedirmeler falan :img-hyste , ama en cok son sarilmada koptum, Zenanin kenara cekilmesi ve hasta yakininin Buraka sarilmasi :img-hyste
Yanliz ilk sahneyi görünce aklima AO geldi, Sarp neler yapmadiki Ekini öpebilmek icin, Doktor Levent rüyada olsa bile basarcakti az kalsin :img-hyste
Uzun lafin kisasi ben Doktorlarimizi cok seviyorum :happy0064

guilty
05-01-07, 23:14
Evet ya bağımlılık yaptı bırakmıyor ya saat kaç oldu ama ben hala doktorların başında. Doktorlar sonuçta bizi tedavi ediyorlar işte. Sıkıntıyarımızı gideriyorlar

mili_gkhnözen1905
05-01-07, 23:23
ya bu kadar harika sarki varmi yaa sabahtan beridir dinliyorum
harika harika harika ya
seni kalbimden atmakmi
seni günlümden atmakmi
yooookk

Ruya_18
05-01-07, 23:24
bende ariyorum o sarkiyi ya :( bi arkadas sarkinin adini yazmisti buraya..seni kalbimden atmakmi asla gibi bisey :D ama arastirdim..halada arastiriyorum :( yok yaa..bulamadim..ama bulursam kesinlikle buraya eklicem :img-wink: emos canım çok sağol ben de deniz sorma yaa netim gitti bugun ben de zaten başlara bakıyorum çalışmalara da bakıcam şimdi

bu arada şarkıyı bulan oldu mu

nerden buldun cnmmm?? cok kisi istiyor o sarkiyi ama bulamiyoruz :( bizede söylersen sevinirizya bu kadar harika sarki varmi yaa sabahtan beridir dinliyorum
harika harika harika ya
seni kalbimden atmakmi
seni günlümden atmakmi
yooookk

Gülcan
06-01-07, 00:16
hehe insallah Gülcancim:)
diger dizilerdede böyle olmustu
4-5 bölüm sonra geciyordu tabi eger
reytingleri üyeleri coksa bizdede ondan
olduguna göre:)

Tugcecim biz bu azimle herseyi basaririz canim :happy0064
Daha ne basliklar deviririz kim bilir,
kanaldan korkuyordum sahip cikmaz belki diziye diye ama böyle raitinglerden sonra kimsenin sesi cikmaz.
Raiting kaygisi olmadan dizi izlemek harika bir zevk :img-yes:

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 00:23
kanaldan korkuyordum sahip cikmaz belki diziye diye ama böyle raitinglerden sonra kimsenin sesi cikmaz.

demi canim yaa daha
baslayali 2.bölüm oldu
4.baslik acildi 5de dogru gidiyor:)
aman bari bu diziye yapmasin yaa
o kadar dizi harcadi o yüzden
izlemicektim ama Yaso icin ve ilgimi
cekti dizi:)

gzd_gzd
06-01-07, 00:38
kesinlikle gülcancım ,bir diziyi reyting kaygısı olmadan keyifle izlemek kdr güzel bşi yok,bu sezon showda izlediğim ilk dizi,diğerlerini bilmiyorum ama çok dizi bitti heralde sezon ortasnda, umarım doktorlar böyle olmaz we dizimizin 1.liklerine ilerki haftAlarda da seviniriz ;)

anil16
06-01-07, 01:20
superdsin eylulcum.cok harika resimler ya.o opusme sahnesi cok guzel.ama komik cunku tam dudagindan opmedigi belli. ;)

Niçle
06-01-07, 01:30
ya bana görede en kötü sahne oraydı :( daha 2. bölümün başında hemen öpüştürtmüşler yawff.. ya tamm kutsiyi sewmeye başladım bu dizide ama??? ama dediğin gibi anıl, yalap şalap öpmüş :D

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 01:33
ya bana görede en kötü sahne oraydı :( daha 2. bölümün başında hemen öpüştürtmüşler yawff.. ya tamm kutsiyi sewmeye başladım bu dizide ama??? ama dediğin gibi anıl, yalap şalap öpmüş :D

evet ama kötü degildi bence..
2.bölüm erken olmus yani aoda bile sarp zar zor öptü
burda 2.bölüm daha:)
alismamiz lazim kutsiye artik ben sevdim ve yakistirdim sahsen...

Niçle
06-01-07, 01:37
evet ama kötü degildi bence..
2.bölüm erken olmus yani aoda bile sarp zar zor öptü
burda 2.bölüm daha:)
alismamiz lazim kutsiye artik ben sevdim ve yakistirdim sahsen...
ya ewt işte bende hep aoyla kıyaslıyorum orda ilkdefa bar sahnesinde 5. bölümün sonunda öpmüştü burda 2. bölümün başında... ya hadi bu neysede inş daha fazla bu sahnelerden olmaz çünkü ben annemin yanında izliyorum bazen :D :D

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 01:40
ya ewt işte bende hep aoyla kıyaslıyorum orda ilkdefa bar sahnesinde 5. bölümün sonunda öpmüştü burda 2. bölümün başında... ya hadi bu neysede inş daha fazla bu sahnelerden olmaz çünkü ben annemin yanında izliyorum bazen :D :D

burdaki herkes genellikle orayla kiyasliyor
ama 2.bölüm erken oldu sanirim:)
anliyorumm olmaz sanirim artik öyle:)

anil16
06-01-07, 01:47
gercekten cok erken oldu.ben gercek zanletmistim..ne oluyo demistim ya...yuh dedim daha yeni tanistilar.

sonra ruyasindakiler gerceklesti.levent sacini duzeltti.belkide ela kacmasaydi yaninda,opucekti. :P

leventde ne cok seviyo sac duzeltmeyi demi? :img-hyste

bluenight
06-01-07, 01:49
Arkadaşlar siz Yaso' nun her projesini aşk oyunu ile kıyaslarsanız kızın başarısına gölge düşmez mi?
Netice de o bir oyuncu ve her farklı dizide farklı karaktere yazılan senaryoya uymak zorunda..
Aşk Oyunu bir çoğumuz için tabiki özel, yeri dolmaz ama artık o geride kaldı Yasemin' i artık Ekin değil Ela olarak görmeye başlasanız hem onun için hem de sizin diziden zevk almanız için daha iyi olur bence :)

Niçle
06-01-07, 01:58
gercekten cok erken oldu.ben gercek zanletmistim..ne oluyo demistim ya...yuh dedim daha yeni tanistilar.

sonra ruyasindakiler gerceklesti.levent sacini duzeltti.belkide ela kacmasaydi yaninda,opucekti. :P

leventde ne cok seviyo sac duzeltmeyi demi? :img-hyste
hehe ewt aslında 2. bölümün elanın rüyasıyla başlayacağı tüyosunu almıştık önceden belki sen görmemiştirsin forum karışıksa o zamn... eğer tüyoyu bilmeseydim bende şok olurdum ama yinede şaşırdım çünkü elayla levent rüyada olsa bile yasoyla kutsi gerçekten öptüler birbirlerini.. :( ya bide ela saçına üfürüyo ya önüne gelmesin diye, benim aklıma kaybolan yıllar geliyo ordada ezo saçı önüne gelince üfürüyo ya ondan.

Ayrıca bişe daha söyleyecem bu saatlerde kanal1de aonun tekrarını vereceklerdi haber vereyim dedim...ben izleyecektimde kuzenim bakıyo şu an tvye :(

anil16
06-01-07, 02:12
oo ben gormemisim o tuyoyu niclecim. :(

evet ruya bile olsa kutsi ve yasonun simdiden opusme sahneleri oldu bile.Neyse...insallah gercek hayatta sevmez kutsiyi. :P

oo ne guzel tekrarlari yinemi basladi? cok izlemek isterim ya ama o kanal yok bizde off :(

HaDenG
06-01-07, 02:19
Bu diziye hiç prim vermiyorum Grey's Anatomy dizisinin kopyası sadece.Ha oyuncular çok başarılı ona sözüm yokta.Sinemacılık,senaristlik yaratıcılık isteyen şeyler yani hazır yazılmış senaryoyu yeniden çekmek mantıksızca bence daha özgün şeyler yapılmalı.Ama yapılmaz çünkü yapımcılarımız riski sevmiyorlar.Böyle yapmak kolaylarına geliyor.Çünkü kolay iş çek yeniden orjinalinin başarısından faydalan reyting de gelsin para da oh.Kim takar yaratıcılığı,özgünlüğü,sanatı cep doluyor ya gerisi boş...

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 02:26
ya arkadasim yeni kapattik o konulari
tekrar aciyorsun ama..
ne olmus yani öyleyse telif hakki alindimi
evet biz izliyor ve seviyoruz
eee daha ne olsun ister alinti olsun ister baska birsey
biz seviyoruz izliyoruz sizin diziyede lafim yok hic bakmadim
ve hicte duymamistim yeni yeni duyuyorum..
buda türk calismasi iste ne var yani...

Ruya_18
06-01-07, 02:29
bu konu daha öncede tartisildi..bence yineden acmanin bi anlami yok;) tabiki herkesin kendi görüsü..saygi duyuyorum..ama bence kopya yada degil..dizi süper! izliyorum ve izlemeye devam edicem :img-wink: Bu diziye hiç prim vermiyorum Grey's Anatomy dizisinin kopyası sadece.Ha oyuncular çok başarılı ona sözüm yokta.Sinemacılık,senaristlik yaratıcılık isteyen şeyler yani hazır yazılmış senaryoyu yeniden çekmek mantıksızca bence daha özgün şeyler yapılmalı.Ama yapılmaz çünkü yapımcılarımız riski sevmiyorlar.Böyle yapmak kolaylarına geliyor.Çünkü kolay iş çek yeniden orjinalinin başarısından faydalan reyting de gelsin para da oh.Kim takar yaratıcılığı,özgünlüğü,sanatı cep doluyor ya gerisi boş...

Niçle
06-01-07, 03:23
son bi replik daha okuyayım öyle çıkayım dedim :) ayrılamıyorum siteden yaa..
.... olan yer sanırım taş meditesyonu yada taş terapiside olabilir??? ama taş meditasyonuydu ya neyse onun gibi bişi. hadi iyi geceler herkese (bu sefer kesin gidiyorum)

sihirlisinema
06-01-07, 09:54
http://img53.imageshack.us/img53/7572/bitmap3xl9.jpg (http://imageshack.us)

.

önce yukarıdaki resme dikkatlice bakınız....

VAH YASEMİN VAHH!!

genç doktorlarımızda herşey iyi, güzel de...

güzel ve şirin yasemin'e ne olmuş öyle?:img-fear2

gıdıları çıkmış resmen, bakmamış kendisine son zamanlarda, belli...
(bu gerçek; "ekran şişman gösteriyor şekerim" geyiğinin çok ötesinde bir gerçek...)

kariyerinin en üst noktasını yakaladığı aşk olsun:love09: dizisinin mecburen bitmesinin ve keremcem'in vefasızlığının:fighting2 şokundan çıkamadı herhalde yasemin?
çok sıkı tıkınmış bu stresli günlerde:img-eat: :img-icecr ..

nerede o tatlı, incecik genç kız?

olduğundan daha yaşlı ve olduğundan daha az güzel görünmekte...

yazık etme kendine yasemin,

her ne ise bu kadar "ısrar" ettiğin, bırak onu!!

(çok mu ağır oldu sözlerim , inan bana hepsi seni sevdiğimden:img-in_lo...)[/I]

sonuçta, dizi çok çok güzel başladı ve inanıyorum böyle de gidecek ve hep zirvede olacak...

yani "her şey güzel olacak, yasemin!"

_bşr_
06-01-07, 09:56
bol resim vardır inş. ben kutsiyi sevmezdim fazla ama bu dizi ile çok sevmeye başladım. dizimiz çok iyi gidiyor.hep böyle devam etmesi umuduyla izliyorum bu gün de tekrarına bakacağım. sanırım yanlız bu gün değil her hafta tekrarına bakarım.sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum

dracula3000
06-01-07, 09:59
bence çok ağır olmuş.kilo almasıyla sanki yüzüne tatlı bi olgunluk gelmiş.bence güzelliğine güzellik katmış.yukarıdaki resimde de gayet muhteşem.ben bu eleştirilere katılmıyorum.bi de arkadaşlar belki yazılmıştır ama 2. bölümün sonunda çalan şarkıyı nerden bulabiliriz?

adanali esmer
06-01-07, 10:02
dracula arkadasim bende o sarki var , istersen yolliya bilirim proflimdeki adresi ekle msn nine istersen...

sihirlisinema arkadasim bencede braz agir konusmussun önceden ekin yani yaasemin e. cok zayifti ve bence simdi cok normal bu hali cok iyi biraz agir elestirmissin onu sevdiginden ola bilir saygi duyarim ama egrcektende agir ..

deniz123
06-01-07, 10:07
ya harika bi dizi oyuncuların hepsi zaten sevdiğim ve rolünün hakkını verebilicek kişiler gördüğüm kadarıyla reytinglerde çok iii buna çook sevindim dizide en çok ela ve leventi seviyorum gerçekten yasemin ergene ve kutsi çok ii oynuyolar ve dizide 2 side çok şeker ama bence suatta elaya aşık olucak ve işler karışıcak zaten bu iş konusunda rakipler bide elada işin içine girince iyice karışıcak ben elayla leventi birbirlerine çok yakıştırıyorum inşallah levent elanın kalbine kazanır....

aycam
06-01-07, 10:09
ben anlamıyorum gerçekten bu yorumları.oyuncu farklı rollerde hep aynı olmak zorunda değil.doktor rolünü canlandırıyorsa 6 sene tıp tahsili ve sonrasında tus sınavı haliyle insanın yüzünde ve bedeninde bir bitkinlik yorgunluk yaratır.yasemin daha öncesinde çok zayıftı.kilo alması sadece onu normal birinin kilosuna dönmesine neden olmuş.son hali şuanki rolüne çok yakışmış.güzelliğine ise diyecek söz yok gerçekten çok hoş ve şeker biri

RIZA_BABA
06-01-07, 10:22
Grey's anatomy ile doktorlar dizisini karşılaştırmışlar ve diyoki doktorlar dizisindeki diyologlar konuşmalar gry'anatomy deki dyologların aynısı diyo nerdeyse

sihirlisinema
06-01-07, 10:24
dracula arkadasim bende o sarki var , istersen yolliya bilirim proflimdeki adresi ekle msn nine istersen...

sihirlisinema arkadasim bencede braz agir konusmussun önceden ekin yani yaasemin e. cok zayifti ve bence simdi cok normal bu hali cok iyi biraz agir elestirmissin onu sevdiginden ola bilir saygi duyarim ama egrcektende agir ..

haklısınız biraz ağır oldu... ama gerçek bu ve de benim görüşüm böyle, maalesef..:img-yes:

lakin gerçekten de yasemin'i üzecek bazı cümleleri tümden çıkardım... niyet hasıl oldu çünkü... teşekkür ederim hepinize...

bir grey's anatomy hastası olarak, ben bu halini de sevdim ve muhteşem yeni bölümlere hazır olun, ortalık ve kalpler fena karışacak...:happy0064

benzerlikler "iddia" değil arkadaşlar, bu o dizinin türkiye'ye neredeyse birebir kopyalanmış, uyarlanmış hali...

eee böyle de bir tarz ve tür var zaten, garip olan ya da panik olunan ne o zaman...?

mis gibi hikaye, sevdiğimiz oyuncular, merak ettiğimiz doktor ve hastane entrikaları, dünyaları...

daha ne olsun?

aycam
06-01-07, 10:25
Grey's anatomy ile doktorlar dizisini karşılaştırmışlar ve diyoki doktorlar dizisindeki diyologlar konuşmalar gry'anatomy deki dyologların aynısı diyo nerdeyse

bu yeni bir iddia değil ki.haftalardır dizi başlamadan da bu karşılaştırmalar yorumlar tartışmalar hep oldu.doğan grubu rakip kanalın projesi tuttu ya elşetirelere başlamışlar

RIZA_BABA
06-01-07, 10:27
aslında doğru gry's anatomy deki repliklerle doktorlar dizisindeki replikler aynı insan replikleri değiştir hiç olmazsa

kasırgamelek
06-01-07, 10:29
Ben yasemin'in kilo almasını çoook istiyordum çünkü fazla zayıftı ve bence bu hali çok daha güzel:good: o resimde yaptığı hareketten dolayı boynunun öyle göründüğünü düşünüyorum yoksa vücuduna bakacak olursanız hiç fazlalığı yok:img-yes: :img-wink:

sihirlisinema
06-01-07, 10:33
ARKADASLAR BENCE BUNA BİR SON GETİRİLSİN.DOKTORLARIN RESMİ SİTESİNE GİRİP SAĞ ALT KÖŞEYE BAKARSINIZ BUNU GÖRÜCEKSİNİZİ.SAĞ ALT KÖŞEDE SİZİNDE GERÇEK YAŞANMIŞ HİKAYELERİNİZ VARSA YAZIN SENARYOMUZA EKLİYELİM DİYOR.BU NE DMEKK ACABA.....SENARYOYU DEĞİŞTİRMEYE BAŞLADILAR DEMEKKK...BEN DOKTORLARI SEVİYORUM SEVMİYENLERİN KENDİ FİKRİ...

uyarlama senaryolarda iskelet ve konsept aynı kalır, bazen ana olay örgüleri de aynı bırakılır ama hastane, yurt, okul dizilerindeki girdi-çıktı hikayeler (hasta hikayeleri) o ülkenin gerçeklerine uygun şekilde değiştirilir... çok normaldir..

((--NeSli--))
06-01-07, 10:36
uyarlama senaryolarda iskelet ve konsept aynı kalır, bazen ana olay örgüleri de aynı bırakılır ama hastane, yurt, okul dizlerindeki girdi-çıktı hikayeler (hasta hikayeleri) o ülkenin gerçeklerine uygun şekilde değiştirilir... çok normaldir..

ben buna cok güzel bir örenk verebilirim cnm.
OMUZ OMUZA diziside sex and the city dizisinden uyarlamaydı.İlk başta çok tepki gördü.Daha sonra senaryosunu yavaş yavaş hiç bozmadan değiştirdi ve sex and the city le hiçbi alakası kalmadıı.Doktorlar diziside böyle yapabilir.İsterse böylede ilerliyebilir.Sonuçta beğenildi..

adanali esmer
06-01-07, 10:40
omuz omuzayi bilmiorum ama sahte prenses adli dizi vardi yaz dizisi o da J.Lonun cektigi bir sinema filmiydi aynisini biz türkler sahte prenses adli dizi olarak yaptik elestiri aldi ama saddeece bi iki bölüm ayni senaryoyudu sonrasi degisti ve sunu söylemem gerekki bu dizide debi iki bölüm ayni sey olcakama sonrasinda senaryo degisir gibime geliyor ...

Askoyunu_ekin
06-01-07, 10:50
kasırga melek senle aynı düşünceleri paylasıorum evet hic fazlalıgı yok kilosuda gayet iiolmus iskeletlikten iidir bu kilosu tam ideal hem ona zayıflık yakısmıo sismanda deil

dracula3000
06-01-07, 11:12
arkadaşlar bence artık grey s tartışmasını da bitirelm türkye dekii çoğu dizi ya birbirinden ya da avrupa dan esinlenerek yapılmıştır.

Annie-cang
06-01-07, 11:35
Türkiyedeki diziler yada müzikler,besteler vs...büyük bir kısmı Amerikadakiler ile benzerlik taşır.bunu kabul etmek lazım..özellikle müziksel yapımlar için yüzdeyi artırabiliriz...benzer çalışmalar çok fazla..

Bu dizi için gereksiz eleştiriler yapmaktansa,kendimize ne çıkardığımızla,ne bulduğumuzla ilgilenmeliyiz bana kalırsa..

kasırgamelek
06-01-07, 11:41
Acaba dizinin senaryosunu kimler yazıyor yada kim yazıyor bilen var mı???
Bir de çok merak ediyorum bu başlığa kaç erkek yorum yazıyor şu ana kadar hiç erkeğe rastlamadım da merak ettim.

tatlı_cadı624
06-01-07, 11:47
arkadaşlar siteye yeni üye olanlardanım.Hepinize merhaba diyorum ben de bu dizinin hayranıyım.Dha yeni keşfetsem de
aslında şöyle söyleyeyim ben bu siteye siz ve doktorlar dizisi için üye oldum.Yani 2 gündür başka sitelerdeki forumlara bakıyorum hiç güzel ve olumlu bir yorum bulamadım ama burda sizler varsınız çok şükür
Umarım Beni de Aranıza Alırsınız:img-wink:

Yurdanur
06-01-07, 11:49
arkadaşlar 2.bölümün reytingleri geldimi?
söylersiniz sevinirim:)

04.01.2007

Ratingler
Hedef Kitle : A/b
4 Ocak 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

1 Doktorlar [net] Show 9,20 22,90
2 Kaybolan Yillar [net] Star 6,40 17,50
3 Yalanci Yarim [net] Star 5,90 14,80

Tele - Barometre
4 Ocak 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

1 Doktorlar [net] Show 9,20 21,70
2 Kaybolan Yillar [net] Star 9,10 23,90
3 Yalanci Yarim [net] Star 8,10 19,10

Meryemce90
06-01-07, 11:56
merhaba tatli_cadi cok sevindim aramiza katildigin icin
arkadasler hepinizin ellerine saglik....
calismaalariniz süüüppper... ha bide su greys anatomie ye gelince bence hic tartismaya gerek yok bizimkiler süper ve daha iyler.(gerci seyretmedim ama olsun) bizimkiler daha güzel ....

tatlı_cadı624
06-01-07, 12:26
aslında haklısın ben kanala güvenmiyorum zaten bu diziyede sahip çıkmazlardiye korkuyorum ama reytingler süper.zaten dediğin gibi kanalın sitesinden izleyebiliriz.

erenalp_18
06-01-07, 12:51
500 bin doları böyle mi çıkaracaksınız? Show Tv'nin "Doktorlar"ı hastane reklamı gibi!!! VİDEO
Show Tv'de yayınlanmaya başlayan ve ikinci bölümüyle reyting listesinin tepesine kurulan "Doktorlar" dizisi, izleyiciden tam not aldı ama pek çok sağlık kuruluşunun da tepkisini çekti. Çünkü dizide, Anadolu Sağlık Merkezi'nin açıkça reklamı yapılıyor.

Kendi tanımlamalarıyla "Türkiye'nin en iyi hastanesinde" göreve yeni başlayan, asistan doktorların hikayesini konu alan dizi, reklam filmlerini aratmayan diyaloglara sahne oldu.

Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde, dizi oyuncuları Anadolu Sağlık Merkezi'ni dillerinden düşürmediler. Hatta biraz daha ileri giderek, "Türkiye'nin en iyi hastanesi" dedikleri Anadolu Sağlık Merkezi'nin adını yaka kartlarında ve boyunluklarında taşıyorlardı.

Dizinin basın toplantısında yapımcılar tarafından, setin 500 bin YTL' ye mal olduğu açıklanmıştı. Diziyi izleyenler, yapımcının yaptığı bu reklamla harcadığı parayı karşılayıp karşılamadığını tartışıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde, Goldaş'ın, İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sunduğu Ali Baba ve Kırk Haramiler Operasına sponsor olarak, senaryo kapsamına markanın alınması sıkça tartışılmıştı. Anlaşılan o ki diziyle birlikte yeni bir marka ve sponsorluk tartışması yine alevlenecek.

MEDYAFARESİ

fenerli_güzel
06-01-07, 13:14
Bu diziye hiç prim vermiyorum Grey's Anatomy dizisinin kopyası sadece.Ha oyuncular çok başarılı ona sözüm yokta.Sinemacılık,senaristlik yaratıcılık isteyen şeyler yani hazır yazılmış senaryoyu yeniden çekmek mantıksızca bence daha özgün şeyler yapılmalı.Ama yapılmaz çünkü yapımcılarımız riski sevmiyorlar.Böyle yapmak kolaylarına geliyor.Çünkü kolay iş çek yeniden orjinalinin başarısından faydalan reyting de gelsin para da oh.Kim takar yaratıcılığı,özgünlüğü,sanatı cep doluyor ya gerisi boş...

ya biz bu diziyi ister GREYS ANATOMIENIN tipa tip aynisi olsun ginede sevdik.... ama senin de görüslerine saygiyla karsiliyorum....hem daha 2. bölüm oldu belki doktorlardaki konu cok baska yere gide billir

cansu_cansel
06-01-07, 13:15
arkadaşlar kişilere bakarken kader için yapılan bir açıklamada bir şey dikkatimi çekti manken olduğunu söylüyo we iç çamaşırlarıda dahil her defileye çıkıyo dio demekki sonraki bölümlerde iç çamaşır defilesiyle ilgili bir şey olcak bnm tahminim kader çıktığı bir iç çamaşırı defilesinde resimleri çekilecek dergide we ya gazetelerde yayınlanacak hastanede bununla ilgili sorunlar yaşayacak bnm tahminim böle...

fenerli_güzel
06-01-07, 13:17
ya arkadaslar bir kac hafta önce gazetede okudum.....aslinda yasemin ergene son anda kadroya katilmis......

fatih aksoy ilk berak tüzünataci (ela rölü icin anlasmis) sonra bu okan bayülgen olaylari patlak verince berak yerine yasemini son anda katmislar

sizce berak yaseminin yerini tuta bilirmiydi????

bence asla.....yasemin süper bir oyuncu

**merve-ekin**
06-01-07, 13:20
bencede yerini tutamaz yasemin ergeneyi ben dahada basarilli bulluyorum
tabi bazilarimiz farkli düsünebillir

samsa
06-01-07, 13:20
Acaba dizinin senaryosunu kimler yazıyor yada kim yazıyor bilen var mı???
Bir de çok merak ediyorum bu başlığa kaç erkek yorum yazıyor şu ana kadar hiç erkeğe rastlamadım da merak ettim.

dizide geçen olaylar gerçek hasta hikayelerinden besleniyormuş,bu arada 2.bölümün ilk 45 dakikasını izleyemedim,indiren var mı acaba?

tuuuba
06-01-07, 13:22
ya arkadaslar bir kac hafta önce gazetede okudum.....aslinda yasemin ergene son anda kadroya katilmis......

fatih aksoy ilk berak tüzünataci (ela rölü icin anlasmis) sonra bu okan bayülgen olaylari patlak verince berak yerine yasemini son anda katmislar

bence asla.....yasemin süper bir oyuncu kesinlikle sana katılıyorum yasemin ergene bu role seçilmiş en uygun kişi bence ve rolünün hakkını en iyi şekilde veriyor.Berrak tüzünataciyi bilemem nasıl oynardı ama bence yasemin ergene en iyi şekilde oynuyor...

Ekin_Derya
06-01-07, 13:22

Böyle bir sey yok, Oya'cim. O mevzu gazetelerin uydurmasi. Bastan beri Yasemin Ergene vardi, o yüzden gazeteye takilma sen.

girl01
06-01-07, 13:23

bence berak tüzünatac yasemin ergenin yerini hayatda tutamasdi,saten kizi hic sevmiyorum.yaseminin dizide oynamasi bence bin kat daha iyi oldu:good:

fenerli_güzel
06-01-07, 13:23
arkadaşlar kişilere bakarken kader için yapılan bir açıklamada bir şey dikkatimi çekti manken olduğunu söylüyo we iç çamaşırlarıda dahil her defileye çıkıyo dio demekki sonraki bölümlerde iç çamaşır defilesiyle ilgili bir şey olcak bnm tahminim kader çıktığı bir iç çamaşırı defilesinde resimleri çekilecek dergide we ya gazetelerde yayınlanacak hastanede bununla ilgili sorunlar yaşayacak bnm tahminim böle...

bilmem belki kader zor durumda kalinca bir ic camasiri defilesine cikabillir........ama ben onun mankenlik yaptigni bilmiyordum.....yani kader olarak

fenerli_güzel
06-01-07, 13:25
Böyle bir sey yok, Oya'cim. O mevzu gazetelerin uydurmasi. Bastan beri Yasemin Ergene vardi, o yüzden gazeteye takilma sen.

bilmem canim....... iki üc haber cikinca öyle gazetede bende sizinle paylasiyim dedim...... zaaten burda cogunluk YASEMINI seviyor....... :img-yes: :img-yes:
ya yaseminde kiminle asik rolünü oynasa cok yakisiyorlar........ keremcemle cok yakistirmistim...simdi kutsiylede cok seker gözüküyorlar

fenerli_güzel
06-01-07, 13:27
kesinlikle sana katılıyorum yasemin ergene bu role seçilmiş en uygun kişi bence ve rolünün hakkını en iyi şekilde veriyor.Berrak tüzünataciyi bilemem nasıl oynardı ama bence yasemin ergene en iyi şekilde oynuyor...

bence berak tüzünatac yasemin ergenin yerini hayatda tutamasdi,saten kizi hic sevmiyorum.yaseminin dizide oynamasi bence bin kat daha iyi oldu:good:

bencede cok haklisiniz.......... berak evet cok güzel bir kiz.....ama bence cok kaba duruyor.......yani yürüs ve oyunculugu kaba...... (ben organize islerde görmüstüm beraki) ama yani yasemin hem güzel hem zarif hemde cok iyi bir oyuncu........bence gelecegin idalli ve yetenekli oyuncusu

samsa
06-01-07, 13:29
samsa ben indirmedim de show tv nin kendi sitesinden izleyebilirsin ama orda da görüntü çok bozuk haberin olsun yani

teşekkür ederim tuuba, inşallah tekrarını verirler,ben o akşam işyerindeyim ve yapılması gereken işler var ancak aklım tamamen dizide,içimden nerdeyse küfredecektim işyerindekilere...offf saat sekize doğru yaklaştıkça ben gerim gerim gerildim, tabii desem ki benim dizim kaçıyor ben çıkayım,herhalde benim için ne derlerdi tahmin edemiyorum,amaen güzel sahneleri en başında vermişler,özellikle leventin uyurken,ela'nın onu izlediği sahne bir de rüya sahnesi varmış galiba, offf çatlıycam,sıla dizisinin de fanatiğiyim ama onun her bölümü indiriliyor ve şimdi adını anamıyacağım bazı sitelerde seyredilebiliyor ( yasakmış site adı vermek ) keşke bu dizinyi de indirseler offf inşallah bu perşembe kaçırmam

adanali esmer
06-01-07, 13:37
arkadaslar gecen hafta bence kutsi ve yasemin e. yakismamis ddiyordum ama fikrim degise bilir demistim ve fikrim hemen degisti, gercektende yakisiyorlarmis..

adanali esmer
06-01-07, 13:41
bencede cok tatlilar.......kutsi git gide yakisiklaniyor mu ne desem.........

evet ya bencedeilk basta pek begenmedim kutsiyi ama simdi iyi ya belkide cogunlukla yasemin ergeneyi keremcemle gördügümüzden öyle düsünmüstüm.

yeliz
06-01-07, 13:42

evt cnmm yani inanmayin gazete haberlerine bastan beri bikere yaso kadroda vardi sonradan anlinmadi dizi baslamadan önce bu kesinlesmisdi bile

ayrica GSealment calismalarin müthis olmus cnm
elleine saglik :img-kiss:

**merve-ekin**
06-01-07, 13:44
bence heralde onlar dizinin devamiyla ilgili birseyler söylemegince muhabbir
de baska sorular sormus olabillir telefizyona birseyler yayinlansin diye

izmirli esmer
06-01-07, 13:44
evet ya bencedeilk basta pek begenmedim kutsiyi ama simdi iyi ya belkide cogunlukla yasemin ergeneyi keremcemle gördügümüzden öyle düsünmüstüm.

bnde öyle düsünüyordum melis
yasemin ergene cok yakisiyordu keremceme
buda 2. dizisi oldugu icin biraz yabanci hissettim kutsiyi
ela ya karsi
ama simdi kanim ona isindi:img-wink:

adanali esmer
06-01-07, 13:47
bnde öyle düsünüyordum melis
yasemin ergene cok yakisiyordu keremceme
buda 2. dizisi oldugu icin biraz yabanci hissettim kutsiyi
ela ya karsi
ama simdi kanim ona isindi:img-wink:

emelcim , 2.dizisi degil bu yaseminin kocum benimdede oynamisti :img-wink:
ama benimde kanim isindi artik yakistiriyoum hem demistim zaten belki zamanla alisirim diye..

**merve-ekin**
06-01-07, 13:49
ben elayla leventin ne zaman yemege cikicagini cok merak ediyorum vallaha iyisallah haftaya persembe cikabillirler tabi elanin inadi böyle devam ederse
anca 10.bölümde cikarlar heralde

firdevs
06-01-07, 14:22
yaa arkadaslar ne kadar cok yazmisinizz.. hepsini okumaya calisdim ama olmadi:icon_whis

bu arada showtv deki röp bende simdi izledim..
yaseminle mehmet cok sekerler..
gercek dalak ciger kalp.. wow yani :D

izmirli esmer
06-01-07, 14:24
vayyy vayy bizim reytingler de süperrrr....
valla kaybolan yillarida gecmis hic ummuyordum valla
neyse hep böyle devam eder ins.

sitemm
06-01-07, 14:30
çok güzel bir dizi,,ratinglerin yuksek gelmesıne sasmaka gerek bu kadroyla özellikle yasemın ergene.:img-yes: .cok güzell oynuyolar:img-wink: ilk bölumle baglandım diziyee:img-blush

denise88
06-01-07, 14:57
mrb arkadaşlar ben bugün doktorlar dizisiyle ilgili forum ararken buldum bu siteyi,iyi ki de bulmuşum :))beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum ;)
kesinlikle çok sevdim dizimizi,tekrarlarını da severek izliyorum :))
kurtlar vadisinin ne zaman yayınlanacağı kesinleşmiş mi bu arada?

RODYA
06-01-07, 15:04
selam arkadaşlat.

denise aramıza hoşgeldin.tüm doktorlar dizisi fanatiklerine kapımız açık,başımızın üstünde yerleri var. kurtlar vadisi şunat sonu gibi başlaaycakmış.vkr ve tüm dostlar şarkıyı nesl iarkadaşımız özel mesajla isteyenlere gönderiyor

istanbool
06-01-07, 15:06
merhaba bende bu foruma ilk defa yaziyorummm...doktorlar dizisini bende
cok begendimm....hrsk rolünü cok iyi oynuyorrr:good:
bu dizi iyi bir kitle olusturacak tahminime göreee;
söhret oldugu icin sadece reklam aralarinda bakiyordum ama simdi
paazrtesiye alindigi icin söhret doktorlara'da rahat rahat bekacagimmm;;;
resimler süperr...;;;
daha 2 bölüm oynamasina ragmen, sizin forum baya hareketliymisss,güzell:good: :happy0064

deniz123
06-01-07, 15:20
ya 2.bölüm çok güzeldi o kadarki tv de seyrettiğimin haricinde showun kendi sitesindede kaç kere seyrettim ela ve levent sahneleri vardı bol bol bide zenanın geri çekilmesiyle hasta burağa sarıldı ya orası çok komikti...

guilty
06-01-07, 15:22
Evet ya Zenan'ım gerçekten de çok güzel çekildi. Oh canıma değsin Burak elini sıkıyorlardı sadece heee.:)

dileksu
06-01-07, 16:50
Bu arada ben 1.bölümü suan tekrar izliyorum.Cok hos yaaa elanin hödük dedigi leventle tekrar karsilasmasi cok eglenceli idi Demircan doktorda tam demir gibi ama kök söktürecek bunlara iclerinde en espiriliside o gibi, doktor suatta gelince bu diziyi onun icin izlemeye baslamistim.Yillardir izledigim begendigim bir oyuncu Bekir Aksoy dr suatin hasanla girdigi ameliyatta yukaridan arkadaslarina kes isareti yapmasida cok güzeldi.3.bölümü heyecanla bekliyorum

k.u.b.r.a
06-01-07, 16:55
Arkadaşlar diziyi perşembe günü daha ilk kez izledim ve resmen bayıldım.Sonrada hemen oturum sahow tv nin sitesinden birinci ve ikinci bölümü tekrar izledim .Ya varya çok süper bir dizi

Evet belki bazılarınızbeni tanımıyor . Çünkü ben sadece Gümüş ve Sılanın forumuna yaılar yazdım
ama doktorları izleyince sadece Sıla ve Doktorlara yazmaya karar verdim

Bazı arkadaşlarımız var aramızda İşte gif, avatar, imza falan yapanlar valla onları çok tebrik etmek izterim hepside çok süper şeyler yapmışlar. İnanılmaz güzel şeyler.

Ruya_18
06-01-07, 17:08
arkadaslar masallah yaa..baya bi ilerliyoruz :D gece yatmaya gittim..simdi girdim yine baktim 20 sayfa ilerlemisiz :happy0064 bu gidisle kesin anasayfayi hakediyoruz..bence süpeerrr bi dizi..kutside cok hosuma gidiyo yaa :img-in_lo hic dikkatimi cekmemisti..ama bu diziye süper yakismis..zenanda biraz soguk gibi geliyor..ama yine cok süper bi karakter..cok begeniyorum..yasoya zaten laf yok..imza, avatar, özel calisma yapan herkese cok tsk ederim..hepsi çook güzel!! keske bende yapabilsem :( hersey coook süper!! :good: böyle devam edelim&dizimize kesinlikle sahip cikalim :img-wink:

_bşr_
06-01-07, 17:16
hani grey's anatomy mi ne varmış ya onu izleyen varsa. ikinci bölüm onda da mı böyle başlamıştı yani ela leventi rüyasında görüyorduya öyle mi başladı.

((--NeSli--))
06-01-07, 17:34
evt gerçekten benziyo greys anatomy deki oyunculara benziyenler seçilmiş zaten...ama bazıları benzemiyo..

milla_jovovich
06-01-07, 17:54
Herkese selam öncelikle...
Bence çok süper bi dizi olmuş ben bu kadar olcağını beklemiyodum açıkçası yani bazı oyuncuların role nasıl oturcağı konusunda şüphelerim vardı ama hepsi süper olmuş gerçi olmasaydıda ben bu diziyi Yasemin Ergene'yi izlemek için yine izlerdim gerçekten çok sempatik ve çok iyi bir oyuncu:good:
ayrıca selımesmademır yani hasret seneryon bencede güzel olmuş:img-wink:

_S_E_D_A_
06-01-07, 17:56
yasemin ergeneye bir zamanlar EKİN diyorduk AŞK OYUNU dizinsinde şimdi ELA diyoruzz nerden nereye keşkee hep ekin deseydik/anladınız siz onu../
genede anlamayanlar için söylim demek istediğim aşk oyunu hiç bitmeseydi yani yayından kaldırılmasaydıı anlayanaaaaaa

milla_jovovich
06-01-07, 18:00
yasemin ergeneye bir zamanlar EKİN diyorduk AŞK OYUNU dizinsinde şimdi ELA diyoruzz nerden nereye keşkee hep ekin deseydik/anladınız siz onu../
genede anlamayanlar için söylim demek istediğim aşk oyunu hiç bitmeseydi yani yayından kaldırılmasaydıı anlayanaaaaaa

Seda sana katılıyorum keşke ela değilde bizim ekinimiz olarak kalsaydı ama artık ela ve ilerde bir başkası olarak çıkıcak karşımıza biz en iyisimi onu yasemin ergene olarak düşünüp sevelim hem diziler bitince üzülmeyiz(belki:sad53: )

sevgi86
06-01-07, 18:11
allahım asansörler sahnelerinin hepsini kaçırmışım neler olmuş neler
ama levent de fazla ileri gitmiş
güzeeel

fenerli_güzel
06-01-07, 18:18
selam ben geldim........

ya var ya cok büyük bir saygisizlik bu........ show türk saat 23 de veriyor..... türkiyede saat 20 de yani avrupa saatiyle saat 19 da......... ya bizim niye böyle olmuyor......simdi kac saat bekliycez bir daha segret mek icin

FBuse
06-01-07, 18:20
persembe yine seyrettim, hernekadar basini kacirmis olsamda gzl bi bölümdü, özelikle aysun kayaciyi cok begendim!

nazlikiz
06-01-07, 18:22
artik persembeleri iple cekemye basladim yaa cok güzel bir yapim hele gecen bölümde polis le kizin aski cook güzeldi yaa

yaren-ekin
06-01-07, 18:26
Başlığı boş bırakmayan bütün arkadaşlarıma çok tşk ediyorum çalışmalar ztn süper lafa grk yok milliyet tv ekindeki yasooooooooooo harikamsınnn allahım onun kadar şekerini görmedim yok alır almaz odama yağıştırdım süper ya bu arada show un belirli bir gazetesi varmı?

SELImESMaDEMIr
06-01-07, 18:30
Nesli senin kötü dedigin senaryo bu mu yoksa?:):)Bunun neresi kötü ya,bence cok cok iyi.Devamini beklerim ha!!!

Fenerli Kiz snaa sonuna kadar katiliyorum!!!Bu cok büyük bir saygisizlik daha ücbuvuk saat beklicez.Zaten böyle sacma ve gereksiz kanallardan ne anliyorlar anlamadim.Yok efendim ATV avrupa Euro D simdide ShowTurk.Ya kardesim biz türküz avrupali degiliz niye böyle sacma bir kanal yapiyorsunz anlamadim.Reklamalari igrenc yok efendim CallCell,bilmem ne shopu...ben Türkiyedeki reklamlari izlemek istiyorum ya nedir bu?!!!! Avrupali Türklerin kanalai:):)Gidiklada güliyim.Ya bu sacmaliklara son versinler artik!!!!

Bu arada kuzenim gelmedi sonra gelicek belki simdi bir senaryo yazarim ama ihtimal cok cok düsük!!!

Herkese iyi yorumlar...

Gülcan
06-01-07, 18:32
Selam arkadaslar, yine doldurmussunuz sayfalari henüz hepsini okuyamadim zamanla artik :img-yes:

kesinlikle gülcancım ,bir diziyi reyting kaygısı olmadan keyifle izlemek kdr güzel bşi yok,bu sezon showda izlediğim ilk dizi,diğerlerini bilmiyorum ama çok dizi bitti heralde sezon ortasnda, umarım doktorlar böyle olmaz we dizimizin 1.liklerine ilerki haftAlarda da seviniriz ;)

Gözdecim, cok sükür öyle bir derdimiz yok canim, malum kanal bu sezon bir degil bir kac diziyi aniden yayindan kaldirdi raiting yüzünden. Benim izledigimde vardi arasinda, o yüzden showu izlemem diyordum ama Yaseminimiz hangi kanalda olsa izlerim nasip showaymis :D

ewt iyi hatırlıyosun elçin adım ben senin tek gsli oldunu hatırlıyorum ;)
ya ewt reyting kaygımız yok şükür.. inş da olmaz... yawf 1. olduğumuzu öğrendim bi türlü uykum gelmedi sewinçtenn yaa ciddi sölüyorum

Elcin'cim GSli olmami kimse unutmamis galiba :img-hyste adim Gülcan canim ;) unutman normal hem, kac ay oldu forumlarda görüsmeyeli.

Dilan-Cagri
06-01-07, 18:48
Arkadaşlar dizi çok güzel gidiyor Size bir haber vereyim dedim Dün Show Tv genel müdürü Saner Ayar Cengiz Semercioğlu'nun programına konuktu Doktorlar projesinin tuttuğunu ve çok beğendiğini söyledi Bir de Kurtlar Vadisi dizisi başladığında perşembe günü olacakmış Doktorlar dizisini de gün değişikli olacağını söyledi Ya cuma gününe ya da Çarşamba gününe alınacakmış

umarim cumaya almazlar yoksa biter bu dizi sila, Ihlamurlar Altinda ve Hatirla Sevgili varken Rayting kaybeder...

Niçle
06-01-07, 18:57
yarenim showun gazetesi akşam gazetesi bildiğim kadarıyla...

ya bide gün değişikliği fln çok saçma show kv dizisine o kadar güveniyorsa başka güne alsın ama doktorlar yeni bi dizi perş. günü tutmuşken başka güne alırlarsa çok kötü olur bari cuma gününe almasınlar akıl var mantık var yawff

zaten bende çok şaşırıyodum bu showtv dizimizin aleyhine hiç bişe yapmadı diye?? showtv yine bildiğimiz show tv... :(

fenerli_güzel
06-01-07, 19:00
yarenim showun gazetesi akşam gazetesi bildiğim kadarıyla...

ya bide gün değişikliği fln çok saçma show kv dizisine o kadar güveniyorsa başka güne alsın ama doktorlar yeni bi dizi perş. günü tutmuşken başka güne alırlarsa çok kötü olur bari cuma gününe almasınlar akıl var mantık var yawff

zaten bende çok şaşırıyodum bu showtv dizimizin aleyhine hiç bişe yapmadı diye?? showtv yine bildiğimiz show tv... :(

ya kurtlar vadisi gine basliyor mus diye alacaklar mis sözde...............ama bence kg nezaman koysalar doktorlardan daha cok izlenir....ama doktorlarin cuma, sali, veya carsamba pek tutuna bilcegni sanmiyorum.......... sali olursa erken saat de olmasi lazim......nede olsa binbir gece var sali............. carsambada avrupa yakasi karagümrük baya dizi var....... cuma sila var..... bence pek akili olmaz

fenerli_güzel
06-01-07, 19:04
umarim cumaya almazlar yoksa biter bu dizi sila, Ihlamurlar Altinda ve Hatirla Sevgili varken Rayting kaybeder...

ya cok haklisin..........benim annem asla i.a dan vazgecmez........iyki benim odamda tv var orda doktorlari izlerim..........ama aklimda yani hatirla sevgilide kalir.............carsamba günüde ben cok büyük bir keyifle avrupa yakasini segrediyorum.........of off......bi dizi tutu......cok sevdim show tvde onun da günü degistiriyorlar

Gülcan
06-01-07, 19:06
Eger günü degisirse cok izleyici kaybeder, herkez Persembeye odaklanmis durumda tabiki dizinin gercek sevenleri hangi gün olursa izler, ama Sila ile karsi karsiya gelse ben izleyemem malesef bizim evde cuma Sila izlenir cünki.
Hem KV alsinlar Doktorlardan sonra, ne sacma birsey ya bir dizi icin diger dizileri yok etmek. KV'yi bekleyen, izlemek isteyen cok, tabiki tutalacak yine hangi gün olursa olsun tutalacak bu kesin birsey, ama bunun icin diger tutulan dizisini feda etmesin kanal. Persembe süper bi gün saatide harika, birinci bile olduk. Ki Persembe cok dizi yayinlaniyor, eger günd egisirse kanal cok büyük hata yapar.

Memo_İSOM
06-01-07, 19:08
arkadaşlar bu dizi gerçekten çok güsel acaip beğendim başlamadan önce biras ön yargılı davranmıştım.ama izledikten sonra kararım değişti.gerçekten çok güsel bir dizi.çalışmalarınızın hepsi harika olmuş acaba,burak avartarı ve imzası rica edebilirmiyim.:))

dileksu
06-01-07, 19:09
Eger günü degisirse cok izleyici kaybeder, herkez Persembeye odaklanmis durumda tabiki dizinin gercek sevenleri hangi gün olursa izler, ama Sila ile karsi karsiya gelse ben izleyemem malesef bizim evde cuma Sila izlenir cünki.
Hem KV alsinlar Doktorlardan sonra, ne sacma birsey ya bir dizi icin diger dizileri yok etmek. KV'yi bekleyen, izlemek isteyen cok, tabiki tutalacak yine hangi gün olursa olsun tutalacak bu kesin birsey, ama bunun icin diger tutulan dizisini feda etmesin kanal. Persembe süper bi gün saatide harika, birinci bile olduk. Ki Persembe cok dizi yayinlaniyor, eger günd egisirse kanal cok büyük hata yapar.

ya hafta ici cok dizi var hafta sonuna koysunlar kv sini hafta izlenecek bir sey yok.sevenleri hangi gün olsa izler...

Gülcan
06-01-07, 19:09
malesef canim katlanmak zorundayiz ne yapalim:(
daha cok var ama yaa bari biraz daha erkene koyun dimi
ama show yine yapti yapcagini baska ne beklenirdiki

Canim haftasonu ya bu seferlik farketmez, yanliz bu ayrimcilik beni cok üzüyor malesef. Haftaici o saatte yayinlansaydi tekrari asla izleyemezdim yine. Hem biz ne cekmedikki o kanaldan dimi :icon_sorr hatirlamak bile istemiyorum... Allahtan bu dizi tuttuda kanalin yapcaklarindan korkmaya gerek kalmadi :img-wink:

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 19:10
ya bencede günü degisirse kötü olur
ben hangi gün olursa bakarim benim icin sorun degil ama hangi
güne alinirsa yani cuma carsamba filan cok iyi reyting alan diziler var
bunlari gecermi bilemem ama sanmiyorum..
ayni günden kalsin yaa bizim dizide gün degisti ne halen geldi..
buda öyle olmaz insallah..
kvde doktorlardan sonra olsun ne olcak sanki ya

_bşr_
06-01-07, 19:12
şimdi tekrarını izleyen arkadaşlar fark ettiyseniz yeni bölüm perşembe yazarken yanında şimdi yayınlanan bölümün fragmanını veriyorlar. bide gestap mı ne diyolar ya fikrete o ne demek.
şimdi ben tv ye gidiyorum başlamış olabilir. izleyenlere iyi izlemeler. sanırım show turk dekinide izleyeceğim:)

mili_gkhnözen1905
Canim haftasonu ya bu seferlik farketmez, yanliz bu ayrimcilik beni cok üzüyor malesef. Haftaici o saatte yayinlansaydi tekrari asla izleyemezdim yine. Hem biz ne cekmedikki o kanaldan dimi :icon_sorr hatirlamak bile istemiyorum... Allahtan bu dizi tuttuda kanalin yapcaklarindan korkmaya gerek kalmadi :img-wink:

evet allahtan hafta sonu oldu
hafta icin olsaydi benim icin zor olurdu yani
11de baslayip 12 bucuga kadar sürerdi benim icin zor
olurdu yani..
valla yaa neler cektik bende hatirlamak istemiyorum asla
evet tuttu tekrarlari bile ilk 2de bence bu süper birsey

gzd_gzd
ya ben senin baska dizilere yaptigin calismalari da cok begeniyorum.....süpersin :good:

bu arada tüm imza avatar resim senaryo sarki adress koyan arkadaslara tesekür ediyorum....:img-yes:

çok teşekkr ederm cnm ;)

Gözdecim hosgeldin :)

Tugcecim, bizim kaderimiz bu canim ne yapsak bos :(
Arkadaslar ne güzel tekrari izliyorlar su an biz hala beklemedeyiz,
uyuz oluyorum bu euro kanallarina, sanki biz istedik avrupada yasamayi :icon_sorr

hoşbulduk gülcancım,avrupada daha yok malesef bende de uydu olduğu için bakıyorum oraya,ama tbk de orda yayınlandığı zmn da izlicem ,şu anda da reklama girdi ztn show tvde

bu arada dizinin saati kv başladığında değişmez umarım ya,bu seyirci kaybına neden olur,hazır şöhret de pzartesiye alınmışken perşembe bizim için inanılmaz uygun bi gündü oysa ki:icon_sorr :icon_sorr

Gülcan
ya hafta ici cok dizi var hafta sonuna koysunlar kv sini hafta izlenecek bir sey yok.sevenleri hangi gün olsa izler...

Arkadasim KVyi haftasonuna asla koymazlar, haftasonu cogu insan gezmeye gidiyor, hatirlarsini zkesin gecen sene KV basladiginda Türkiye sokaklari bombos olurdu. Tabi Haftasonu olsa bu sefer eglence mekanlari iflasa dogru gider :img-hyste
Ben kesin persembe olcak diyorum, Doktorlardan sonra yayinlansa cok cok iyi olur, hem gecen sen KV haber sonrasi yayinlanmiyordu yanlis hatirlamiyorsam. Tabi özel bölümler vs yayinlarlarsa Persembe tamamen KVye ait olur.

Memo_İSOM
06-01-07, 19:14
günü değişirsede bencede dizinin reytingleri açısından kötü olur diyorum.perşembe çok ii.günü değişirse kesinlikle izleyiici kaybeder.bence perşembe ii.

ÜLGEN
06-01-07, 19:15
ya kurtlar vadisi gine basliyor mus diye alacaklar mis sözde...............ama bence kg nezaman koysalar doktorlardan daha cok izlenir....ama doktorlarin cuma, sali, veya carsamba pek tutuna bilcegni sanmiyorum.......... sali olursa erken saat de olmasi lazim......nede olsa binbir gece var sali............. carsambada avrupa yakasi karagümrük baya dizi var....... cuma sila var..... bence pek akili olmaz

show tv genel müdürü saner ayar kurtlar vadisi başlayınca dizinin günü degişecek dedi salı ,çarşamba yada cuma gününe alınacakmış ayrıca sana katılıyorum eger bu üç günden birine koyarlarsa tutunması çok zor perşembe günü öyle çok izlenen diziler yoktu saatide erken olunca aradan sıyrıldı ve perşembe günü yayınlanan çogu dizide 1-2 sezondur devam ettigi için sıkmıştı insanları biraz fazla şanslıydı ve tanıtımda iyi yapıldı ama inşallah bu başarıyı sürekli gösterir günü degişirse eger 1 lik yerine 5 likle idare etmek zorunda kalabilir

tuuuba
06-01-07, 19:16
şimdi tekrarını izleyen arkadaşlar fark ettiyseniz yeni bölüm perşembe yazarken yanında şimdi yayınlanan bölümün fragmanını veriyorlar. bide gestap mı ne diyolar ya fikrete o ne demek.
şimdi ben tv ye gidiyorum başlamış olabilir. izleyenlere iyi izlemeler. sanırım show turk dekinide izleyeceğim:)

evet cnm yaa bende farkettim ilk yanılıyomuyum diye tereddüt ettim ama sonrada emin oldum:) nedeninin anlayamadım ama yeni bölüm dedikleri halde neden yayınlanmış bölümün fragmanını gösteriyolar

Sailor_Moon
06-01-07, 19:17

ya ewet onun anlamını ben de çok merak ediyorum sorcam diyordum ama her seferinde unutuyordum. sorman ii oldu :D
alttaki görüntülerden bişeyler yakalamaya çalışıyorum ama hiç bişe anlamıyorum :D belki fragmanı verirlerse die reklamlarını bile izliyorum :D

Niçle
06-01-07, 19:17
Arkadasim KVyi haftasonuna asla koymazlar, haftasonu cogu insan gezmeye gidiyor, hatirlarsini zkesin gecen sene KV basladiginda Türkiye sokaklari bombos olurdu. Tabi Haftasonu olsa bu sefer eglence mekanlari iflasa dogru gider :img-hyste
Ben kesin persembe olcak diyorum, Doktorlardan sonra yayinlansa cok cok iyi olur, hem gecen sen KV haber sonrasi yayinlanmiyordu yanlis hatirlamiyorsam. Tabi özel bölümler vs yayinlarlarsa Persembe tamamen KVye ait olur.
ewt ya doktorlardan sonra kv gösterseler daha iyi olur, o zamn belki 1. olamayız ama en azından dizi güme gitmez. ya bu ne biçim kanal ya hiç mi dizi stratejisi bilmez bi genel müdür??

Gülcan
06-01-07, 19:19
ayyyy sen cok yasa emi arkadasim güldürdün beni :img-hyste
ben suan showtv nin sayfasindan 2.bölümün tekrarini izliyorum :icon_whis harika yaaaa gelsin bir an önce 3.bölüm :good:

Gül canim gül, hepimiz gülelim her zaman :img-yes:
Ya showun sitesinden izlemek isterdim ama ufacik bi kutunun ici, onu görebilmek icin bilmem kac numara gözlük almam gerekir :img-hyste neyseki tekrari var bu gece, olmasaydi zaten annemin gözlükleri hazir durumdaydi :img-hyste

hoşbulduk gülcancım,avrupada daha yok malesef bende de uydu olduğu için bakıyorum oraya,ama tbk de orda yayınlandığı zmn da izlicem ,şu anda da reklama girdi ztn show tvde

bu arada dizinin saati kv başladığında değişmez umarım ya,bu seyirci kaybına neden olur,hazır şöhret de pzartesiye alınmışken perşembe bizim için inanılmaz uygun bi gündü oysa ki:icon_sorr :icon_sorr

Gözdecim peki resim ekleyebilirmisin yani programin varmi? Ben bi kac resim buldum calisma yapmak icin, ama cikamadimki burdan kaldim baksana :)

günü değişirsede bencede dizinin reytingleri açısından kötü olur diyorum.perşembe çok ii.günü değişirse kesinlikle izleyiici kaybeder.bence perşembe ii.

Ah keske kanal yöneticileride düsünse bizim gibi canim, ama yok yok yok. KV kesinlikle Doktorlardan sonra yayinlanmali, Persembe tamamen showa ait olurdu :img-yes:

dileksu

Isin dogrusu ben hic kv izlemedim izlemekte istemedim devaminida izlemem
doktorlari hangi güne koyarlarsa koysunlar ben kesin izlerim
bencede doktorlardan sonra kv sini koysalar iyi olur.ama bu kanal yöneticilerin keyfine kalmis bakalim ne olacak

fenerli_güzel
Gökhn'ım_Sefkat ya hem böyle güzel yapiyorsun hemde soruyorsun nasil diye.... tabiki de süper olmuslar ellerine saglik

keske artik ana sayfaya gecsek de avatar ve fotolarimizi bölümlere ekliye bilsek.......böyle sonradan gelen arkadaslar bunlari kaciriyor

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 19:20
sefkatcim harika olmus canim yaa ellerine saglikkkk...

ya gününde kalsin yaa degisirse reyting acisindan kötü olcak
benim seyrederim yinede ama herkes bakarmi bilemem

Sailor_Moon
06-01-07, 19:20
ya ewet alttaki görüntüler bu bölümün görüntüleriymiş. tühh ya.. ben de yeni bölümün görüntüleri die onlara dikkat etmeye çalışıyordum .. :D

Gülcan
06-01-07, 19:23
ewt ya doktorlardan sonra kv gösterseler daha iyi olur, o zamn belki 1. olamayız ama en azından dizi güme gitmez. ya bu ne biçim kanal ya hiç mi dizi stratejisi bilmez bi genel müdür??

Elcin'cim belki 1. olamayiz bu dogru ama bin kat izleyici artisimiz olur, düsünsene KVyi beklerken Doktorlarida izleyecek herkez ne güzel olur valla :good: yok biz burda harcaniyoruz arkadaslar, en iyisi bir kanal kurup yönetici olmak. :img-hyste

Rüya_18 calismalarin icin tesekkürler arkadasim ellerine saglik
Sefkatcim calismalarin cok güzel olmus ellerine saglik

dileksu
06-01-07, 19:23
sevgili charm ben sayfadakini biraz büyüttüm %200 olarak izliyorum.tabi tv daki gibi olmaz ama idare ediyorum..gözlük heee yoksa bende büyüteclemi izlesem bak iyi fikir verdin :img-hyste

ÜLGEN
06-01-07, 19:24
bu kv başlayınca okadar uzun sürüyorki 2 saatten fazla birde çok reklam alıyor kanal iki diziyi aynı güne koymaz malesef insanlarda bir alışkanlık var peşembe kv gecesi oluyor arkadaşlar show tv sadece kurtlar vadisiyle bile ayakta kalabilir öyle reklam geliri oluyormuşki yani onun için başka dizi umurunda olmaz herhalde bu diziyi cuma gününe koymazlar çarşamba felan olur avrupa yakasının karşısına koyarlar bu kanal yetkillerinde hiç akıl yok

Gülcan
06-01-07, 19:26
sevgili charm ben sayfadakini biraz büyüttüm %200 olarak izliyorum.tabi tv daki gibi olmaz ama idare ediyorum..gözlük heee yoksa bende büyüteclemi izlesem bak iyi fikir verdin :img-hyste

%200 mü? :img-cool2
Büyütecte olabilir bak, bi denemek lazim valla :img-hyste
Bu arada imzandaki linke tikladim, kesinlikle katiliyorum yazdiklarina, ayrica kampanyayada katilirim, biktik artik biktikk :img-help:

Su an tekrari izleyen arkadaslar,
Ela ve Hasanin Pediatri bölümünde bebeklere baktiklari sahne oynadimi? Orda Hasanin mimiklerine koptum resmen ne kahkaha atmistim orda ya :img-hyste

fenerli_güzel
06-01-07, 19:28
bu kv başlayınca okadar uzun sürüyorki 2 saatten fazla birde çok reklam alıyor kanal iki diziyi aynı güne koymaz malesef insanlarda bir alışkanlık var peşembe kv gecesi oluyor arkadaşlar show tv sadece kurtlar vadisiyle bile ayakta kalabilir öyle reklam geliri oluyormuşki yani onun için başka dizi umurunda olmaz herhalde bu diziyi cuma gününe koymazlar çarşamba felan olur avrupa yakasının karşısına koyarlar bu kanal yetkillerinde hiç akıl yok

ya eger bu diziyi kv icin yerlerse.....cok kötü yaparlar.........ya kv artik yetmiyormu.......... ya ben sandim bitti artik bu dizi........dizide kim varsa nerdeyse öldü.......ginede devamini cekiyorlar.......ya birseyide tadinda birakin.... yetmiyormu artik

bu arada bir arkadas sormu kv (kurtlar vadisi demek)

Gülcan
06-01-07, 19:29
pardon ama kv ne?

KV Kurtlar Vadisinin kisaltisi

Sevgili ÜLGEN, seni burda görmek ne güzel, GP forumundan taniyorum seni. Yazdiklarina aynen katiliyorum, bak ben bunu tamamen unutmustum KV bi kac saat oynuyordu reklamlara birlikte tüm Persembe ona aitti dogru. Bu durumda kesin degisecek o zaman günümüz. Carsamba olsa aslinda iyi olur, tabi Avrupa Yakasi, Yaprak Dökümü var, ama arkadaslar su an TVde raitingi az olan pek nadir diziler var. Yani hangi gün olursa olsun her zaman raitingi yüksek, ve belirli izleyici kitlesi olan diziler var. Pazartesi Aci Hayattan önce olsada süper olur, oda cok izleniyor. Yani haftasonu ve Cuma olmasinda, ne zaman olursa olsun

Niçle
06-01-07, 19:29
ya bak onu düşünmemiştim geçen yıl ao yu beklerken avrupa yakasını da izliyodum ao bittikten sonra avrupa yakasınıda izlememeye başladım yani birçok kişide böyledir (inşallah ;) )

iremck kv kurtlar vadisi ;)

ÜLGEN
06-01-07, 19:30
:)kurtlar vadisi canim tekrar baslicakyaa doktorlaarin
yerine düsünülüyormusta

düşünülmüyor kesin perşembe kurtlar vadisi başlayacakmış herhalde bu ayın sonunda doktorlar dizisi başka güne alınır

Gülcan
06-01-07, 19:32
ya bak onu düşünmemiştim geçen yıl ao yu beklerken avrupa yakasını da izliyodum ao bittikten sonra avrupa yakasınıda izlememeye başladım yani birçok kişide böyledir (inşallah ;) )

Dimi Elcin'cim, forumda AO baslamasini beklerken diger yandanda Avrupa Yakasi acikti, yani cogu kiside öyle. Dizisini bekelrken ondan öncekini izliyorki dizisini kacirmasin diye.

cnm malesef yok ya,pcmden izlemiyorum ben televizyondan izliyorum ,ah keşke resm çekebilsem:icon_sorr :icon_sorr

Gözdecim olsun canim bi sorayim dedim, ben yine bi kac tane buldum onlar yeter zannedersem ;)
Ben bi baslayim calismalara bakalim neler cikcak ortaya.

dileksu
06-01-07, 19:34
%200 mü? :img-cool2
Büyütecte olabilir bak, bi denemek lazim valla :img-hyste
Bu arada imzandaki linke tikladim, kesinlikle katiliyorum yazdiklarina, ayrica kampanyayada katilirim, biktik artik biktikk :img-help:

Su an tekrari izleyen arkadaslar,
Ela ve Hasanin Pediatri bölümünde bebeklere baktiklari sahne oynadimi? Orda Hasanin mimiklerine koptum resmen ne kahkaha atmistim orda ya :img-hyste

tesekkür ederim arkadasim vallahi biktik ama kimse ciddiye almiyor sayin izleyici sikayetiniz ilgili yere bildirildi deyip gecistiriyorlar.onlarda cok iyi biliyor sikayetlerimizi ama islerine gelmiyor.
evet hasanin yüz ifadesi cok hostu.
benim dizideki favorim suat Bekir Aksoy :icon_whis

ÜLGEN
06-01-07, 19:34
KV Kurtlar Vadisinin kisaltisi

Sevgili ÜLGEN, seni burda görmek ne güzel, GP forumundan taniyorum seni. Yazdiklarina aynen katiliyorum, bak ben bunu tamamen unutmustum KV bi kac saat oynuyordu reklamlara birlikte tüm Persembe ona aitti dogru. Bu durumda kesin degisecek o zaman günümüz. Carsamba olsa aslinda iyi olur, tabi Avrupa Yakasi, Yaprak Dökümü var, ama arkadaslar su an TVde raitingi az olan pek nadir diziler var. Yani hangi gün olursa olsun her zaman raitingi yüksek, ve belirli izleyici kitlesi olan diziler var. Pazartesi Aci Hayattan önce olsada süper olur, oda cok izleniyor. Yani haftasonu ve Cuma olmasinda, ne zaman olursa olsun

senide görmek güzel GP için hala çaba sarfediyoruz ama bu kanaldan herkes şikayetçi doktorların gününün degişmesi çok etkileyecek bence izleyici kaybı fazla olur

Sailor_Moon
06-01-07, 19:35
kurtlar vadisini daha nasıl dewam ettirmeyi düşünüyorlarki?? bi tane bile sağ yok hepsi ölü. yeniden mi dirilcek bunlar? hem kurtlar vadisi kendini kanıtlamış bi dizi. bir de her ne kadar ben izlemesem bile bir çok izleyeni var ve hangi gün olursa olsun birinci olucaktır. fakat doktorlar için bu belli değil. daha iki bölümü yayınlandı. günü deişirse belki de diziyi yarıda keserler.. bunu riske atamazlar atmamalılar..

fenerli_güzel
06-01-07, 19:36
ya bak simdi cok sinirlendim bu gün degistirme konusuna...........annemler icerde avurpa yakasini segredirken bende yüzde yüz dayanamam........ama carsamba günü macolar vardi

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 19:36
düşünülmüyor kesin perşembe kurtlar vadisi başlayacakmış herhalde bu ayın sonunda doktorlar dizisi başka güne alınır

bu ayin sonuna kadar belirli izleyicileri olur insallah devam bakarlar ya
kurtlar vadiside doktorlardan sonra olsa keske...
diger günler bence hic iyi olmaz...

Gülcan
06-01-07, 19:39
tesekkür ederim arkadasim vallahi biktik ama kimse ciddiye almiyor sayin izleyici sikayetiniz ilgili yere bildirildi deyip gecistiriyorlar.onlarda cok iyi biliyor sikayetlerimizi ama islerine gelmiyor.
evet hasanin yüz ifadesi cok hostu.
benim dizideki favorim suat Bekir Aksoy :icon_whis

arkadasim ciddiye almazlar tabi kendinde yazmissin, islerine gelmiyor. Nede olsa avrupada yasayanlarin hic birseye hakki yok düsüncesiyle hareket ediyorlar.

Suat dedinde, Fikretle olan konusmasi neydi öyle, kadin aklina ne geldiyse söyledi bide hala 22 saniyem var diyor :img-hyste

senide görmek güzel GP için hala çaba sarfediyoruz ama bu kanaldan herkes şikayetçi doktorların gününün degişmesi çok etkileyecek bence izleyici kaybı fazla olur

Kanaldan yara alan herkez sikayetci bu dogru, simdilik sorunumuz yok ama gün degisimi olursa yine bi iki hafta alir izleyicinin yeni güne alismasi ve tabi gününün degistirildiginden haberdar olmasi.
Malum herkezin interneti yok ve herkez bizler gibi sansli degil, biz herseyi önceden ögrenip harekete geciyoruz. Ama ya diger Doktorlar sevenleri?

dileksu
06-01-07, 19:43
charm

Suat dedinde, Fikretle olan konusmasi neydi öyle, kadin aklina ne geldiyse söyledi bide hala 22 saniyem var diyor :img-hyste

aynen ya cok güzeldi.replikler cok güzel hic yapma bulmuyorum.cuk diye oturtuyorlar :img-hyste

Gülcan
06-01-07, 19:46
aynen ya cok güzeldi.replikler cok güzel cih yapma bulmuyorum.cuk diye oturtuyorlar :img-hyste

aynen öyle valla :img-hyste
ya hic unutmam bunu herhalde, ilk bölümde Kadere rektal tedavileri verildi ya, annem bana diyorki kizim sendemi yoksa böyle yapiyorsun :img-hyste zaten diziyi izlememin sebebi hem Yasemin hemde meslegimi anlatiyor, gül gül öldüm o sahnede valla :img-hyste

dileksu
06-01-07, 19:52
sevgili mili_gkhnözen1905 tesekkürler vallahi ne iyi ettin :img-hyste harika idi bak charm arkadasimiz ne güzel repligi koymus buraya sag olsun
demek meslektassiniz haaa ne güzel insan bunlari izledikce doktor olasi geliyor :img-hyste bu meslekte patlama yapacak desene

Gülcan
06-01-07, 19:52
o sahnenin repligi:)

Suat:sence ben nasil biriyim
ama gercegi söyliceksin..
Fikret:Hmm ben size saygisizlik etmek istemem
Suat:yani o kadar kötü biriyim he
böyle bir firsati bi daha yakalayamassin,,,
merak etme önümüzdeki 30 saniye icinde
söyleyeceklerini aleyhinde kullanmacim..
duraklar fikret hanim...
Fikret:eeee bence burnu büyük ukala
kendini begenmis sinir bozucu
en itici ve asiri titizsiniz kendinizden baska
hic kimseyi düsünmüyorsunuz ve deger vermiyorsunuz
Suat:ama ben
Fikret:bitirmedim daha 22 saniyem var
sonra......

süperdi yaa

Tugcecim süpersinn, tekrarini izlemeden önce repligi okumak iyi geldi, ne sahneydi ama :img-hyste Suat nasil sasirdi Fikretin tepkisine, ben aslinda Suat odaya girdiginde Fikrete kizacak diye düsünmüstüm uyuyordu diye, ama neye niyet neye kismet gibi oldu bu galiba :img-hyste

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 19:55
önemli degil kizlar
burdada az kaldi yani 2 saatcik filan:)
ne az ama:)
cok gülmüstüm oraya yaaa kadin sayiyor sayiyor daha 22 saniyem var diyo
yaaaaaa
Darille avatarlar harika olmus ellerine saglik arkadasim....

<EyD@
06-01-07, 19:56
darılle avatarların cok hos cnm..

orda fıkretın dur 22 sanıyem var demesı zaten ıpler koptu bnde...hıc boyle bır konusma beklemıyordum:D:Dbırde gecen per gunu o sahneyı kacırmıstım ben sımdı ızlemek super oldu...

Gülcan
06-01-07, 19:58
sevgili mili_gkhnözen1905 tesekkürler vallahi ne iyi ettin :img-hyste harika idi bak charm arkadasimiz ne güzel repligi koymus buraya sag olsun
demek meslektassiniz haaa ne güzel insan bunlari izledikce doktor olasi geliyor :img-hyste bu meslekte patlama yapacak desene

Sevgili dileksu, asistan olarak ayni meslekteniz onlarlar yalniz onlar doktor olmaya kararli bense asistanlikta kalmaya kararliyim :D ama gercekten cok zevkli bir meslek, tabi üzücü yanlarida var dizidede görüyoruz, ama ben seviyorum meslegimi :img-yes:

Hasanin bebeklere bakarkenki mimikleri muhtesemdi, bakarmisiniz:

http://img174.imageshack.us/img174/9459/untitled27oz2.png

Koptum bu sahnede ya :img-hyste

Darille avatarlarin cok güzel olmus ellerine saglik :)

Eee ben birazdan baslayacak diye sandim, simdide Emret Komutanim basladi. Offffffff :img-help:

Ruya_18
06-01-07, 20:05
arkadaslar kurtlar vadisi yeniden baslicak diye yazmissiniz..bi sorum vardi..kurtlar vadisi yine 1.bölümündenmi basliyoo yoksa kaldigi yerden devammi edicek? :img-help: ya zaten gicik kapiyodum su kurtlar vadisine..simdi dahada cok sinirlendim!! ne güzel persembe aksamlari izliyoduk iste..böyle kalsa nolurkiii..illa bi degisiklik yapcaklar..peki niyee? kurtlar vadisi yüzünden! :icon_mad:

RIZA_BABA
06-01-07, 20:06
şimdi 2.bölümün tekrarını izledim herşey süperdi ancak tek kusur hasanın arda arda her hastaya şok yapıp kaybetmesi saçma geldi bana ne bileyim belki saçma değildir

dileksu
06-01-07, 20:07
hasanin mimikleri güzeldi zaten orada ela sende onlardansin benim gözümde yada ona benzer bise dedi
sevgili charm ne güzel bir meslek tabiki her meslegin kendine göre zorluklari var sizler insanlarin hayatini kurtariyorsunuz en kutsal mesleklerden biri bence basarilar diliyorum
avatar imza ve resim ekleyen arkadaslar calismalarinizi takip ediyorum ve gibta ile imreniyorum emek verilen hersey güzeldir.degisik calismalarinizi bekliyoruz ve bir an önce basliklarin acilmasini istiyoruz aslinda bu baslikta ön sayfaya alinsa iyi olur

irmck_6168
06-01-07, 20:08
şimdi 2.bölümün tekrarını izledim herşey süperdi ancak tek kusur hasanın arda arda her hastaya şok yapıp kaybetmesi saçma geldi bana ne bileyim belki saçma değildir

bide şey bana saçma geldi hani zenan diyodu ya acile gelen her hasta zaten ölmüştür! bu da bana çok saçma geldi...

Gülcan
06-01-07, 20:14
hasanin mimikleri güzeldi zaten orada ela sende onlardansin benim gözümde yada ona benzer bise dedi
sevgili charm ne güzel bir meslek tabiki her meslegin kendine göre zorluklari var sizler insanlarin hayatini kurtariyorsunuz en kutsal mesleklerden biri bence basarilar diliyorum
avatar imza ve resim ekleyen arkadaslar calismalarinizi takip ediyorum ve gibta ile imreniyorum emek verilen hersey güzeldir.degisik calismalarinizi bekliyoruz ve bir an önce basliklarin acilmasini istiyoruz aslinda bu baslikta ön sayfaya alinsa iyi olur

Sevgili dileksu cok tesekkür ederim dileklerin icin, evet zor bir meslek cok dogru ama güzel yanlarida var, hayat kurtarmak, iyilestirmek gibi. Tabi kötü yanlarida birinin öldügünü görmek. Daha dün böyle bir haber aldim hastalarimizdan birinin öldügüne dair, cok üzüldüm. Bi kac hafta kendisinde tahliller yapmistim kan almistim ama malesef hastaligina yenik düstü.
Bu durumda Hasanida anliyorum aslinda, üzülüyor tedavi ettigi hastanin ölmesine, cabasinami yansin yoksa birsey yapamadiginami yansin bilmiyor. Zor ama güzel bir meslek :img-yes:

Ve dileksu'ya katiliyorum, arkadaslar imza avatarlar, resimler, senaryolar hersey birbirinden güzel ellerinize emeklerinize saglik. Artik ayri bir multimedya sayfamiz olsada karismasa birbirine.

Neyse bende biraz calismalara yöneleyim birazdan yine gelirim. :img-wink:

_bşr_
06-01-07, 20:17

banada saçma geldi. ben izlediğim tüm filmlerde daha çok müdahale gördüm. 200e şarj et diyo ediyolar olmuyo bırakıyo genelde 300 derler olmadı 500 falan derler. uğraşırlar biraz. bide hepsi aynı şekilde öldü. hiç kan kaybı faso fiso yoktu.

fenerli_güzel
06-01-07, 20:21
hala gestop yada gestap nedir cevap yazan yok mu? çok merak ettim çatlayacam.

ya gestapo ysa ozaman ben almanyada oturdugum icin bunu nazilerin gizli ve sert , acimasiz polisine cekicem............. ozamanlar onlarin adi GESTAPO ydu :img-yes:

fenerli_güzel
06-01-07, 20:31
teşekkürler cevap için dediğin doğru olabilir.

bisey degil...... umarim dogrudur...... ama en mantiklisi bu geldi bana.

ya show tv nin doktorlar sayfasinda levent icin su yaziyordu:

Başarılı, sürprizlerle dolu, yakışıklı romantik biraz da gizemli biridir o ( ya gizemleri , süprizlerli falan derken........greys anatomiedeki gibi karisi cikip gelicek diye cok korkuyorum......vallahi bu ela levent gidisattini cok sarsar)

dileksu
06-01-07, 20:33
Sevgili dileksu cok tesekkür ederim dileklerin icin, evet zor bir meslek cok dogru ama güzel yanlarida var, hayat kurtarmak, iyilestirmek gibi. Tabi kötü yanlarida birinin öldügünü görmek. Daha dün böyle bir haber aldim hastalarimizdan birinin öldügüne dair, cok üzüldüm. Bi kac hafta kendisinde tahliller yapmistim kan almistim ama malesef hastaligina yenik düstü.
Bu durumda Hasanida anliyorum aslinda, üzülüyor tedavi ettigi hastanin ölmesine, cabasinami yansin yoksa birsey yapamadiginami yansin bilmiyor. Zor ama güzel bir meslek :img-yes:

Ve dileksu'ya katiliyorum, arkadaslar imza avatarlar, resimler, senaryolar hersey birbirinden güzel ellerinize emeklerinize saglik. Artik ayri bir multimedya sayfamiz olsada karismasa birbirine.

Neyse bende biraz calismalara yöneleyim birazdan yine gelirim. :img-wink:

cok haklisin iyilestirdikleriniz yaninda malesef kaybettiklerinizde oluyor yarim saat önce gördügünüz bir hasta yasama yenilebiliyor.Ama ne yaparsinki hayat bu ölüme care yok.her canli bunu bir tadacak.tekrar allah sabir kuvvet versin zor isiniz allah doktorlari hemsireleri basimizdan eksik etmesin hani bir söz var ya
allah kimseyi hastaneye düsürmesin,basimizdanda eksik etmesin :img-wink:

fenerli_güzel
06-01-07, 20:36
Gestapo lakabıyla bilinen ve yeni doktorların şefi Dr. Fikret ise hepsinin kabusu olacaktır.

evet GESTAPO adi..........yani NARZILERIN gizli polisi gibi birsey..........cok acimasiz oluyorlardi

fenerli_güzel
06-01-07, 20:37
arkadaslar ya bu ela ile leventin durumu sizce ne olucak yani ne gibi seylerle karşılasıcaklar sizce...

ya bence suat ela ve levent durumunu ögrenince bu kozu levente karsi kulan maya calisicak......bir de doktor haldun bey bence hic hosnut olmuycak duyunca stajer patron arasinda iliski falan

_bşr_
06-01-07, 20:39

Başarılı, sürprizlerle dolu, yakışıklı romantik biraz da gizemli biridir o ( ya gizemleri , süprizlerli falan derken........greys anatomiedeki gibi karisi cikip gelicek diye cok korkuyorum......vallahi bu ela levent gidisattini cok sarsar)

ya adam o kadar belli etti eladan hoşlandığını hep beni izleyenle evlenmek isterim falan dedi. bide yemeğe çağırıp duruyo bence evli değildir. bu etik kurallarına uygun değil:img-wink: inş. greys anatomy deki gibi olmaz. hem bu bizim dizimiz ilerki bölümler daha orjinal olur greys anatomyden farklı olur gibime geliyo. sadece konuyu çalmışlardır senaryolarıda çalmazlar(hem show senaryo çalmak yerine direk aynısını koyardı o zaman). bilmem ne düşünürsünüz?

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 20:40
burda son 1 saat 20 dakika sonra tekrarina bakicaz :)
cok gec baslyior ama yaa hafta icin olsaydi biraz zor bakardim ama...
oya bende senin gibi düsünüyorum suat
ögrenirse bunu levente karsi koz olarak kullanabilir yani...

Niçle
06-01-07, 20:41
arkadaslar ya bu ela ile leventin durumu sizce ne olucak yani ne gibi seylerle karşılasıcaklar sizce...
ya ewt greys anatomy yi izleyen arkadaşlar varsa anlatabilirler mi???? (arkadaşlar kusura bakmayın doktorlar başlığında g.a. dizisinin adını görmekten bıktınız çoğunuz ama bu art niyetli değilll)

fenerli_güzel
06-01-07, 20:44
ya adam o kadar belli etti eladan hoşlandığını hep beni izleyenle evlenmek isterim falan dedi. bide yemeğe çağırıp duruyo bence evli değildir. bu etik kurallarına uygun değil:img-wink: inş. greys anatomy deki gibi olmaz. hem bu bizim dizimiz ilerki bölümler daha orjinal olur greys anatomyden farklı olur gibime geliyo. sadece konuyu çalmışlardır senaryolarıda çalmazlar(hem show senaryo çalmak yerine direk aynısını koyardı o zaman). bilmem ne düşünürsünüz?

ya evet benim gönlümden gecen zaaten leventin karisinin olmamasi....... ya ama zenan suat falan da bilmiyorum yani....... ya cok heycanli bekliyorum yeni bölümleri neler olacak acaba....

ya biz böyle tahminler yürütüyoruz sonra tam tersleri cikiyormus :img-wink:

<EyD@
06-01-07, 20:45
ela levent askı hızlı ıslenıyor...sak dıye levent asık oluverdısonrada ela..halbukı ılk once bıraz platonık olsaydı...sonra ela yada levent yavasca asık olsaymıs..daha bunlar sımdıden opustu allah bılır haftayakı bolumde nıkah goruruz:D:Dmutlaka bır engel falan cıkacak ama nasıl bır engel acaba???

burak ve kader askını cok merak edıyorum ben...nasıl olacak acaba????buragı yyola getırcek ama kader sanırsam:D:Dburagın bolum basındakı bakısları cok hostu kadere..:)

_bşr_
06-01-07, 20:49
yabancı versiyonunda ela ile levent karısı olmasına rağmen hala sevgili gibi miydi?
bence bu türk versiyonunda olmaz. ancak dizi tutmasaydı olabilirdi. magazinlerde siz olsanız ne yaparsınız diye zırt pırt milletin gözüne sokmak için(tıpkı 1001 gecedeki gibi) ama dizi tuttu karısını getirmezler.
ancak bi akrabası gelir onu karısı sanıp bir iki bölüm tavır yapar yada levent boşanmış olur

canser
06-01-07, 20:52

leventin karısının çıkıp gelmesi imkansız çünkü uyarlaması yapılan yabancı dizide levent karakterinin karısı ölmüştü.Yanılmıyorsam karısının amansız bir hastalığı vardı ve tedavi süreci çok meşaketli ve zordu. Karısının ölümünden dolayı ülke dışına gitmişti ve aradan 2 yıl falan sonra bu hastanedeki iş teklifiyle geri dönmüştü.

Bu arada bu cerahi bölüm başkanlığını ela ve levent arasında başlayacak ilişkinin duyulması ve suat karakterinin işinde gerçekten çok çalışması yüzünden suat elde edecek.Ama önce levent başkan olacak fakat ilişkisinin duyulması suatın işine yarıyacak.Yabancı versiyonda böyle hatırlıyorum ben.

RODYA
06-01-07, 20:53
arkadaşlar ,leventin karısı çıkagelecek.bu kesin gibi gözüküyor.dizide ki aşk çıkmazının ,dramın ana noktası bu.ama kaçıncı bölümde bu olur,bilemem

((--NeSli--))
06-01-07, 20:55
arkadaslar bence ona leventin karısı değilde takıntılı eski sevgilisi yapabilirler miii???Olabilir bence.Hani öyle uyuz sevgililer var yaa....:)

<EyD@
06-01-07, 20:55
yok ya levent evlı oldugu halde elaya göz kırpmaz ya....sanmıyorum boyle bırsey olacagını...yanı levent bukadra kotu bırseyı yapamaz herhalde...ela ozaman hayatta affetmezkı nasıl devam edıcek askları ozman???

denizkizi55
06-01-07, 20:56
Levent'in Karisida mi var??
OhOoOO ben ipin ucunu daha yakalayamamisim:D
Peki bu adam evliyse neden baska bir kadinla bir yakinlik kurmaya calisiyor veya calisacak?

Niçle
06-01-07, 20:56
ya ben şey diye biliyodum bu levent evlenmiş ama boşanmış bunu elaya söylemeyince elada bozulaca öyle ayrılıklar olacak gibi biliyodum neyse emin değilim zaten.

Neslicim o şarkı Hande Yenere ait bildiğim kadarıyla... zaten handenin bu dizi için şarkı söleyeceği biliniyodu... ayna, sefarad fln onlarında...

<EyD@
06-01-07, 20:58
Peki bu adam evliyse neden baska bir kadinla bir yakinlik kurmaya calisiyor veya calisacak?

cnm bu sadece tahmın...kesın olan bırsey yok...ins yoktur yanı yyoksa cok kotu olur...dızıler bır ayrılıga gırdımı tamam olsende kudursanda uzarda uzar o ayrılık....

_bşr_
bide şimdi aklıma geldi. geçen bölüm hasan ben bu gün çok güzel bişey yaptım diyip evli çifti sevindirmişti. bu bölümde ela dedi ben çok iyi bişey yaptım söyledim ms olduğunu diye.
acaba haftaya sıra kimde?? kim kime ne diyip başına bela alacak??
bence zenan demez. kader olabilir.

mili_gkhnözen1905

hehe semracim bende yeni duydum valla
kesinmi yani bu g.a oluyor diye burdadami olcak..
bence degisiktirerek verirler sahneleri..
hem evet evliyse neden bu kadar yakinlik gösteriyor elaya...

RODYA
06-01-07, 20:59
bu arada sorulmuş.evet gestapo,nazilerin sert,acımasız polis teşkilatına verilen isimdir.bir benzetme olarak kullanılmış.ve o kadına iyi uymuş:) gerçi ilerde adie naşit kahkaları atabilirim diyor ama:)

dileksu
06-01-07, 20:59
hadi ben ciktim ........herkese iyi aksamlar...... bir saat sonra doktorlar tekari unutmayin avrupadaki kardeslerim.......öpüldünüz hepiniz..

sanada iyiaksamlar fenerli :img-wink: emret komutanim var daha
nesli son dedigine katiliyorum eski takinti sevgili olabilir.
ben bir sey diyecektim kanallar dizi dolu hep esas oglanla kizin asklarini izliyoruz
ben o kadar dizi icinde bu ela ile leventinkinden etkilendim
neden bende anlamis degilim.kutsinin bukadar güzel rol yapabilecegi aklima gelmezdi.bakislari elaya cok etkileyici hani ben bile etkileniyorum bunca km uzakliktan :img-hyste

((--NeSli--))
06-01-07, 21:01
Arkadaşlar Diyorum Ya Eski Takintili Sevgili Olabilir.yani Karisi Değilde Onun Yerine Uyuz Bi Sevgili Koyarlar...bence Olabilir...

gzd_gzd
06-01-07, 21:01
bimkolik resmler için çook teşekkrler ;)

dizinin tekrarını izlerken bu sefer ayrıntılara dikkat etmek istedim,öncelikle o dinlenme odalarında burakın kadere bakışına....o bakışta hayranlığın yanısıra başka bişi de wardı, sanki kaderin daha önce mankenlik yaptığını ilk o farkedicek gibi geldi bana ,playboy ya;)

we leventin gamzeleri warr :) buna daha önce dikkat etmemiştim,elanın arkasdnan baktığında gördm,bi ayrıntı da ;levent kıskançlıkla elaya onu senin için özel kılan ne,diye sordu we ela babam olması diyince leventin yüzünü kaplayan huzur dolu gülümseme...

ateş bacayı çooktan sardı oleyy :):)

RODYA
06-01-07, 21:02
orjinalinde,leventin karısıyla problemi varmış.boşanmak üzerlerermiş, ama kadın boşanmıyormuş.ya da ona benzer bir durum var.tam bilmiyorum.çıkagelip,ortalığı karıştıracakmış.her neyse biz şimdi başlayan aşkın tadını çıkaralım.onu o zaman düşünürüz

Niçle
06-01-07, 21:04
hehe semracim bende yeni duydum valla
kesinmi yani bu g.a oluyor diye burdadami olcak..
bence degisiktirerek verirler sahneleri..
hem evet evliyse neden bu kadar yakinlik gösteriyor elaya...
ya işte bak bende böyle düşündüm şimdi g.a.dakiler gavur olduğu için ;) onlar evliliğe saygı duymayan kişiler yani aşk evlilikten daha önemli, eğer insan aşıksa karısını aldatması normaldir mantığı var onlarda... eee olduğu gibi uyarlarlarsa bu sahneyi çok kötü olur.

RODYA
06-01-07, 21:05
seda,burak en sonunda kadere aşık olup,ilişki yaşayacakmış diye duydum.bilemiyorum ne kadar doğru.

<EyD@
06-01-07, 21:05
serkan ne dogru dedın sımdıden gına geldı bana...surda fılızlenmekte olan bır ask var..sunun tadını doyasıya cıkarmak varken huzursuz edıyorsunuz kendınızı...zaten ılerleyen bolumlerde bayagı huzursuz olcaz gıbı...her dızıde oldugu gıbı...

seda mehmet aslan yanı buraagımız kadere asık olcak:D:D bolum basındakı o bakısları cok hostu ya...

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 21:06
bence kadere asik yani asik olucak zaten en mantiklisida bu
bence cok yakisirlar
burakin bakislari cok güzeldi kadere...

hayatbirgün
06-01-07, 21:07
Valla arkadaşlar eğer leventin karısı varsa ve ortaya çıkarsa valla ben küttt diye düşer bayılırım ve o dizideki bütün doktorlar gelse kalkamam valla ve bence leventciğimin öyle eşi yoktur

denizkizi55
06-01-07, 21:08
ya işte bak bende böyle düşündüm şimdi g.a.dakiler gavur olduğu için ;) onlar evliliğe saygı duymayan kişiler yani aşk evlilikten daha önemli, eğer insan aşıksa karısını aldatması normaldir mantığı var onlarda... eee olduğu gibi uyarlarlarsa bu sahneyi çok kötü olur.

Hehehe hic gülecegim yoktu valla..:D
Saka bir yana evet böyle düsünenler var aralarinda..Ama ben saniyorumki tipa tip hersey benzetilmez g.a'ya..Sadece andirabilir okadar..Ana Konusu belli ancak saniyesi saniyesinede kopya cekmezler..

dileksu
06-01-07, 21:08

Arkadasim bu dedigine ben kendim sahsen katilmiyorum.Dünyanin hic bir yerinde milletce veya baska kiritere göre bunu genelliyemeyiz.bu karakter meselesi bizdede bu evlilik olaylarina saygi göstermeyen cok insan var duyuyoruz.Yabancilardada evliligine ve ailesine cok önem ve saygi gösteren insanlar var buna sahsen tanigim.

RODYA
06-01-07, 21:11
evet arkadaşlar genelleme yapamayız.kişiye göre değişen bakış açısı geçerlidir.zaten orjinalinde de evliliğe değer vermeme gibi bir şey yokmuş.dediğim gibi zaten karısı en başa terkediyor,ortadan kayboluyor,en olmadık anda ortaya çıkıyormuş.

her neyse dediğim gibi arkadaşlar ,şimdi var olanın tadını çıkaralım.onlar sonraki konular.

_bşr_
06-01-07, 21:13
ewt bencede kadere aşık olucakk.Zenanda suata...

zenan ile suat zaten birbirlerinden başkasıyla anlaşamazlar ikiside birbirine çok benziyo karakter olarak. adam iki dkkada sattı leventi hemen rakibiz dedi.

_bşr_
06-01-07, 21:16
doktorlar dizisinde sadece dizi biterken bir reklam arası veriyorlarmıs..
insanlar diğer kanallara zaplamıyor..
aynı saatteki yalancı yarim ve diğer dizilerde 3-5 reklam veriyorlar insanlar o arada doktorlara zaplıyor ordan burdan ratingler geliyor...

dizi iyice tutarsa basarlar reklamı olay tersine döner :)

çok az reklam veriyorlar bence bu dizi yeni olduğu için. çok reklam sıkıyo.
kv bşlayınca showun başka hiç bir diziye reklam vermesine gerek kalmaz diye düşünüyorum:). umarım doktorları hep kısa reklam aralarıyla izleriz.

((--NeSli--))
06-01-07, 21:16
zenan ile suat zaten birbirlerinden başkasıyla anlaşamazlar ikiside birbirine çok benziyo karakter olarak. adam iki dkkada sattı leventi hemen rakibiz dedi.

Ewt ya gıcık kaptım benim leventime artistlik yapıyor:)Levent ondan daha iyi bir doktorrrrrr:):)Her yönden(kötü yönler hariç):)

RODYA
06-01-07, 21:17
evet arkadaşlar orjinalinden bahsetmeyi kapatalım.ipucu vermeyelim.dediğim gibi izlediğimiz bölümlerin yorumnu yapıp,sabıra bekleyelim.

zenan ve suat gerçekten çok yakışır,burak ve kaderde.ben bu diziden sonra aysu kayacıya acayip ısındım.bu bölümde çok tatlıydı

Özgürlügüm
06-01-07, 21:19
bu dizinin tutulacagi bence cok belli aynen arka sokaklar gibi o dizide polis dizisi ve her hafta baska bir konu isliyorlar bence doktorlar diziside ayni olacak ve tutulacak

_bşr_
Ewt ya gıcık kaptım benim leventime artistlik yapıyor:)Levent ondan daha iyi bir doktorrrrrr:):)Her yönden(kötü yönler hariç):)

levent her yönüyle süper. ben pek sevmezdim bu adamı şimdi en favori oyuncum , çok tatlı. ela beğenmezse benim olabilir.:)

**merve-ekin**
ne olucak cok merak ediyorum ya iyisallah Leventin karisi marisi cikmaz
sonradan otra&yacute;a ya ama sanmiyorum cünkü türklerde böyle birseyin olmasi
dahada zor tabi amerikalarda normal bir durum yarin iyisallah forumumuza
kavusuruz

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 21:21
levent her yönüyle süper. ben pek sevmezdim bu adamı şimdi en favori oyuncum , çok tatlı. ela beğenmezse benim olabilir.:)

aynen bende sevmezdim ama simdi seviyorum gercekten bakislari
cok güzeldi..hheh ela begenmesse istiyen cok zaten:)

Özgürlügüm
06-01-07, 21:22
bence süper oynuoyr o bakislari insani öldürür bence kutsi gercektn cok iyyi daha önce niye bir dizide oynamiski gerce kismet bu diziyeymis bakislari cok güzel gözlerinin ici gülüyor adeta hele ilk bölümde o cocukla doktorculuk oyunu cok sirindi

Niçle
06-01-07, 21:22
Arkadasim bu dedigine ben kendim sahsen katilmiyorum.Dünyanin hic bir yerinde milletce veya baska kiritere göre bunu genelliyemeyiz.bu karakter meselesi bizdede bu evlilik olaylarina saygi göstermeyen cok insan var duyuyoruz.Yabancilardada evliligine ve ailesine cok önem ve saygi gösteren insanlar var buna sahsen tanigim.
ewt Türkiyede bu insanlardan dolu var ama evliliğe önem vermeyen bi karakter Türk dizilerinde kötü karakter oluyor normalde. şimdi tutupta evli bi adamın bi kızla flört yada ne ne bileyim onun gibi bişe yapması abes olur. Ya ben öyle bi genellemede sakınca görmüyorum avrupa ülkelerinde aile hayatına önem verilmediğini biliyorum en azında Türkiyeye oranla böyle... ama dedğin gbi yabancılarında aile hayatı düzgün olanı vardır mutlaka zaten aksine bişe söylemedim.

sevgi86
06-01-07, 21:24
ya vallah yaso nasil da mehmete laf atti :img-hyste :img-hyste
yok ya mehmet aslan yerine iyki kutsi oynuyor........ kutsinin bukadar yakisikli ve iyi oyuncu oldugnu bilmiyordum

bence de
kutsi dururken di mi
bu arada show haberde çıkmışlar ben göremedim
acaba izleyen ve çeken olduysa anlatabilir mi

((--NeSli--))
06-01-07, 21:26
sırf bu dizi ve bu forum yüzünden bilgisayarın başından kalkamadığı için ölen çocuğa dönecem. bırakamıyorum sizlerin sohbetini. özellikle doktorlar olunca konu.:)

kalka kalkma bosver daha pasta kesicezzzz:img-hyste :img-hyste Bosver cıkmaa:)

saka bi yana gerçekten eğer leventin eski sevgili vb.durumlar cıkarsa elanın affedeceğini düşünmüyorummm:sad53: :sad53:

asumgok
06-01-07, 21:30
bir soru sordum kimse takmamış ilginize çok teşekkür ederim (zaten şimdiye kadar sorduğum hiç bir soruya kimseden cevap alamadım)

bu arada brcn çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık.

arkadaşlar kusura bakmayın ama ateş isimli arkadaş haklı olay bence sayfaların akmasıyla ilgili değil burada kemikleşmiş bir kitle var sadece kendi aralarındaki diyaloglara veya aksi fikir belirteceklerse cevap yazıyorlar bu sitede yaklaşık 6-7 forum takip ediyorum sadece bu foruma özgü değil yanlış anlamayın bunu ben de uzun süredir yazmayı düşünüyodum ama alınganlık yapıyorumdur diyip yazmamıştım gerçi şimdi de ben kimsenin önemsiyeeğini düşünmüyorum ama en azından içimde kalmasın dedim
bu arada sevgili ateş sorunun cevabını bilmediğim için yardımcı olamıyacağım

Niçle
06-01-07, 21:40
bence de
kutsi dururken di mi
bu arada show haberde çıkmışlar ben göremedim
acaba izleyen ve çeken olduysa anlatabilir mi
ben anlatayım aklımda kaldığı kadrıyla, önce kutsiye soruyolar işte "tıbbi terimleri ezberlerken zorlanmışsınız" diyolar kutiside ewt öyle oldu diyor muhabir "en çok hangi terimlerde zorlandınız" diyo kutisde bikaç terim sayıyo daha sonra onlarıda birbirine karıştırıyo kekeliyo fln diyo ki "bak yine karıştırdım" daha sonra kutsi bi yerde "ameliyat aletleri" diyecekken "ameliyat enstrünaları" diyo :) sonrada " gerçi onlarda enstrüman sayılır" diyor.

Sonra Mehmetle yasoyala konuşuyolar mehmet diyo ki "çekimlerde hayvan dalağı ciğeri böbreği kullanılıyor" yasoda "ya ewt biz önce inanamadık nasıl yapacağız diye" diyor. Sonra yaso diyo ki" mehmet çekimlerde hiç zorlanmıyo çekimlerin tekrarı yapılmıyor tam kendisine uygun bi rol verilmiş" en sonundada yaso " acaba kendini mi oynuyor" dedği zamnada mehmet dirseğiyle vuruyo bi tane yasoya :) yasoda gülüyo öyle işte..

(yalnız sözlerinde değişiklik olabilir söyleyeyim yani)

((--NeSli--))
06-01-07, 21:40
lütfen arkadaslar forum kurallarınıda unutmıyalım biz doktorlar dizisini konusmaya devam edelim.3.bölümde ela ile leventin arasının nasıl olcağı hakkında tahminde bulunmak istiyen varmı?Bence biraz da olsun duygularını belli edicekler...

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 21:45
lütfen arkadaslar forum kurallarınıda unutmıyalım biz doktorlar dizisini konusmaya devam edelim.3.bölümde ela ile leventin arasının nasıl olcağı hakkında tahminde bulunmak istiyen varmı?Bence biraz da olsun duygularını belli edicekler...

bencede biraz daha olsun belli edicekler zaten levent her defasinda ediyor
ama eladada birseyler olucak:)
elcin anlatim icin tskler bende izlememistim sagol canim...

_bşr_
06-01-07, 21:46

zaten belli ediyor:) ama dahada belirginleşir. sanırım önümüzdeki 4-5 bölüm boyunca zevkle izleriz hep yakınlaşma olur. sonra bi durulma olur 1-2 bölüm. ben böyle düşünüyorum.

((--NeSli--))
06-01-07, 21:47
bence komik sahneler filanda olabilir aralarında ne biliyim su an aklıma gelmyo ama levent gine ukalalğını filan kullanır:):)

sevgi86
06-01-07, 21:50
ben anlatayım aklımda kaldığı kadrıyla, önce kutsiye soruyolar işte "tıbbi terimleri ezberlerken zorlanmışsınız" diyolar kutiside ewt öyle oldu diyor muhabir "en çok hangi terimlerde zorlandınız" diyo kutisde bikaç terim sayıyo daha sonra onlarıda birbirine karıştırıyo kekeliyo fln diyo ki "bak yine karıştırdım" daha sonra kutsi bi yerde "ameliyat aletleri" diyecekken "ameliyat enstrünaları" diyo :) sonrada " gerçi onlarda enstrüman sayılır" diyor.

Sonra Mehmetle yasoyala konuşuyolar mehmet diyo ki "çekimlerde hayvan dalağı ciğeri böbreği kullanılıyor" yasoda "ya ewt biz önce inanamadık nasıl yapacağız diye" diyor. Sonra yaso diyo ki" mehmet çekimlerde hiç zorlanmıyo çekimlerin tekrarı yapılmıyor tam kendisine uygun bi rol verilmiş" en sonundada yaso " acaba kendini mi oynuyor" dedği zamnada mehmet dirseğiyle vuruyo bi tane yasoya :) yasoda gülüyo öyle işte..

(yalnız sözlerinde değişiklik olabilir söyleyeyim yani)

sağol canım ya
mehmete bak sen güzel espri
gerçekten yasemin kendini mi oynuyor acaba
bu arada kutsi
"subaraknoid hemaroji" (beyin zarları arasında kanama) demekte de epeyce zorlanmış ben de yutupda izlemiştim onu
çok tatlılar ya
ben de flash haber veriyor doktorlarla ilgili haberleri diye oraya baktım bugün
neyse show habere kilitlenenyim ben de

_bşr_
06-01-07, 21:50
bence komik sahneler filanda olabilir aralarında ne biliyim su an aklıma gelmyo ama levent gine ukalalğını filan kullanır:):)

zaten levent hep elayı zor durumda bırakıp komik hale getiriyor.
gelecek bölümlerde de ela levente benzerini yapabilir. gerçi benzerini yapması hoşlandığını kabul etmesi demek olur orasıda ayrı mesele:)

<EyD@
06-01-07, 21:57
niçle senın anlattıgın habere cıkmslar omu cnm????bn ızledım ama oyle sahneler yoktuç...bu hangısıkı???:S

<EyD@
06-01-07, 22:05
haberı buldum...cok tatlılar ya mehmele yasomuz:D:Dıyıde arkadas olmusslar cok sevındım...:):)

charm gıfın cok guzel olmus cnm elıne saglık..:)

_bşr_
06-01-07, 22:10
haberı buldum...cok tatlılar ya mehmele yasomuz:D:Dıyıde arkadas olmusslar cok sevındım...:):)

charm gıfın cok guzel olmus cnm elıne saglık..:)
haberde yanlış hatırlamıyorsam eğer çocukluk arkadaşıyız falan dediler
birde bizim için çok değişiklik olmadı bizde yaseminle beraber çocukken doktorculuk oynardık dedi mehmet aslan yasemine.:img-blush

sevgi86
06-01-07, 22:14
show haberi izledim sayenizde sağolun çok komikler ya
çocukluk arkadaşıyız filan diyolar gerçekten mi
dizi bomba gibi gidiyor
kutsi elinden geleni yapıyor hatta daha iyisi
becerdi bu işi akıllı çocukmuş helal olsun
arkadaşlık bugünlük ben çıkıyorum çok eğlendim videolar müzikler haberler avatarlar imzalar ve gifler için çok teşekkürler

<EyD@
06-01-07, 22:17
haberde yanlış hatırlamıyorsam eğer çocukluk arkadaşıyız falan dediler
birde bizim için çok değişiklik olmadı bizde yaseminle beraber çocukken doktorculuk oynardık dedi mehmet aslan yasemine.:img-blush

bende duyunca sasırdım..:):)demek cocukluk arkadaslar ha...cok tatlılar ama ya ıkısınıde cok sevıyorum...mehmetın yasemını dırseklemesı cok tatlıydı..:)

mili_gkhnözen1905
06-01-07, 22:21
eylül86 calismalarin cok güzel olmus ellerine saglik canim
arkadaslar ne linki ne haberi bu? birseymi kacirdim yoksa :img-help:

canim yasemin kutsi mehmet aslan show habere cikmislarda
yani dizi arkasini göstermisler bende bakamadim yaa...
linki bilen bana atabilirmi acaba:)

Gülcan
06-01-07, 22:23
canim yasemin kutsi mehmet aslan show habere cikmislarda
yani dizi arkasini göstermisler bende bakamadim yaa...
linki bilen bana atabilirmi acaba:)

aaa gercektenmi??
Tüh ya nasil kacirdim ben, gerci haber saatinde ders calisiyordum o yüzdendir.
Valla banada yollarsaniz linki cok sevinirim :happy0064

Gülcan
06-01-07, 22:30
freddie valla zorlaniyoruz ama dizimiz icin neler yapmiyoruzki :img-yes:
Hatta sende yorumlarini esirgeme bizlerden,

Ben su haberi bi izlemeye gideyim hemen.

dileksu burdamisin? bak showun sitesine gidiyorum haberi izlemek icin, büyütecini alabilirmiyim yoksa annemin gözlüklerinimi alayim? :img-hyste

Freddie
06-01-07, 22:39
freddie valla zorlaniyoruz ama dizimiz icin neler yapmiyoruzki :img-yes:
Hatta sende yorumlarini esirgeme bizlerden,