Tüm Versiyonu Göster : New York'ta Beş Minare
Kendi hikayesine 60 bin dolar verdi!
Mahsun Kırmızıgül, kendi hikayesi olan 'New York'ta Beş Minare' adlı filmin haklarını, 60 bin dolara satın aldı.Mahsun Kırmızıgül, hikayesi kendine ait olan 'New York'ta Beş Minare' filminin haklarını satın aldı. Diyarbakırlı iki polisin bir Türk kaçakçıyı FBI'dan teslim almak için New York'a gitmesini konu alan film; ilk kez beş yıl önce gündeme gelmişti.
Öykünün sahibi Kırmızıgül, Sinan Çetin'e giderek 'New York'ta Beş Minare'nin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenmesini talep etmişti. Çetin de, filmin hikayesini beğenerek "Çekilebilir" onayı vermişti. Öyküye bir senaryo yazdırarak, projenin haklarını da kendi üstüne almıştı. Çekim mekanlarını tespit etmek için New York'a da giden Çetin, Türkiye'ye dönüşünde fimin kadrosunu bile oluşturmuştu. Beş yıl önceki ekipte; Mahsun Kırmızıgül, Mazhar Alanson, Şahan Gökbakar ve Fransız oyuncu Jacqueline Bisset yer alıyordu. Ancak filmin çekimlerine bir türlü başlanamadı. Çetin, bir süre 'New York'ta Beş Minare'yi Kırmızıgül'ün yönetmesini planlarken; ünlü türkücü de öyküsü kendisine ait olan filmin yapımcılığını da üstlenmek istedi.
Bunun üzerine Çetin ile Kırmızıgül pazarlık masasına oturdu. Çetin, Kırmızıgül'den senaryo yazımı ve New York seyahati masrafları karşılığında 60 bin dolar istedi. Mahsun da bu fiyatı kabul ederek, 'New York'ta Beş Minare'nin haklarını satın aldı.
http://img504.imageshack.us/img504/5399/20080210134051js4sj5.th.jpg (http://img504.imageshack.us/my.php?image=20080210134051js4sj5.jpg)
aslında dört beş yıldır çekilmeye çalışılan bir film ilk olarak sinan çetin'in yönetmenliğinde çekilecekti mustafa sandal ile mahsun kırmızıgül iki polisi canlandıracaktı ama mustafa sandal komedi oynamak istemediğini söyleyince rafa kalkmıştı proje 1.5 yıl önce de musti'nin rolünü şahan gökbakar'ın oynaması düşünülüyordu ama o da bazı sebeplerden dolayı olmamıştı. öykü mahsun'a ait ama bazı telif hakları olayları vardı isnan çetin'le mahsun da gerekli parayı vererek sinan çetin'in filmin haklarını alıp kendisi çekecekmiş oyuncu kadrosunda mahsun hariç kesinleşen isim yok 2009 gibi göstrime girmesi bekleniyor ama çekilmesi de o kadar garanti değil. bekleyip göreceğiz.
Berrak'a Mahsun kıyak
01 Mart 2008 Cumartesi 17:29
Mahsun Kırmızıgül- Berrak Tüzünataç aşkı gün yüzüne çıkmaya başladı
Beyaz Melek filmindeki başarısıyla adından uzun süre başarıyla söz ettiren Mahsun Kırmızgül'ün, genç oyuncu Berrak Tüzünaç ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bu aşk dedikodularını yalanlayan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'New York'ta Beş Minare'de başrolü Berrak Tüzünataç'a vermesi ise aşk söylentilerinin yeniden doğruğa çıkmasına neden oldu..
Birliktelikleri konusunda ser verip sır vermeyen ikiliden Mahsun Kırmızıgül, çıkan aşk söylentilerini engellemek için 'Ben Berrak Tüzünataç'ın oyunculuğunu Elveda Rumeli adlı dizide gördüm ve beğendim Ardından teklifte bulundum' dedi.
Berrak Tüzünataç ile iş dışında görüşmediklerini söyleyen Kırmızıgül, 'Nisan ayının sonunda Amerika'da çekimlere gidiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz' dedi.
takvim
mahsunn abii 28-03-08, 14:32 http://img514.imageshack.us/img514/9990/20080322003127qn8.jpg
Sandal oyuncu oluyor
FİLM YAKINDA
Mustafa Sandal, kariyerine yeni bir boyut kazandırmak için kendini oyunculuğa alıştırdığını söyledi: Mahsun Kırmızıgül'ün yöneteceği 'New York'ta 5 Minare'de oynayacağım.
Musti, Mahsun'un filminde oynayacak
Sinan ÖZEDİNCİK/MAGAZİN Sabah
Pop müziğin sevilen sesi Mustafa Sandal, yıl boyunca hayata geçirmeyi planladığı projeleri hakkında açıklamalar yaptı.
Senaryo yazıyor
Sözlerine bu yıl yine Muhabbet Kart reklamlarında rol alacağını belirterek başlayan ünlü şarkıcı, kariyerine yeni bir boyut kazandıracağını dile getirdi. Mahsun Kırmızıgül'ün yöneteceği 'New York'ta 5 Minare' adlı film için kamera karşısına geçeceğini belirten Mustafa Sandal, şöyle konuştu: "Kendimi artık oyunculuğa alıştırmaya çalışıyorum. Önce, 'New York'ta 5 Minare'de oynayacağım. Sonrası için de kendim bir senaryo hazırlıyorum."
4-5 yıl önce musti ile beraber çekilecekti ama sinan çetin'le arası bozulmuştu galiba musti'nin o yüzden o istememişti ama mahsun ikna etti musti'yi galiba. haber doğruysa mahsun doğulu musti de batılı bir polisi oynayacak galiba.
hee mahsunnabii eklediğin haberde bu filmle ilgili bişey yok gibi ya neyse dursun.:img-yes:
http://img389.imageshack.us/img389/9700/ghyh8.jpg (http://imageshack.us)
bu resimd e projenin ilk çekileceği zamanlarda bir araya geldiklerinde bir resim. inşallah doğrudur haber.
kobe süper bir haber ya mahsunun filmde mustiyide oynatması bu film çok konuşulucak.
Savaş ay mahsun'la ilgili bir yazı yazmış film büyük ihtimalle çekilecek artık. yazıdan o mana çıkıyor.
KADER AĞLARI ÖRDÜ O gece orada tanıştığım 22 yaşındaki o genç türkücü yıllar geçtikçe gelişti, ünlendi, sevildi, bilindi ve koca Mahsun Kırmızıgül oldu. Neden bilmem başardığı her şeyden sanki de bir yakın akraba gururu hissettim. Ve 15 yılın ardından izlenimlerimi, onun adına kurduğum düşlerle birleştirip "iz'DÜŞÜM'- ler"e konu edeyim istedim. Hazır daha New York'a gitmemişken, memleket toprağındayken paylaşalım onları haydi.
SANDAL'LA GİDECEK
Mahsun'un oraya gitme sebebi herkesçe malum aslında. O yanında bir diğer sevgili evlat Mustafa Sandal'la birlikte gidecek ve "New York'ta 5 Minare" sinema filmini çekecek.
NASIL BİR FİLM
Mahsun bana uzun uzun anlatmıştı zamanında filmin konusunu. Demişti ki; "Mustafa ve ben polis rolü oynayacağız. Bu iki polis FBI tarafından Amerika'da yakalanan ünlü bir Türk kaçakçıyı teslim almak üzere New York'a gidecek.
İNTİHARA BEŞ KALA!
Ancak tam uçağa binmek üzereyken suçlu kaçmayı başaracak. Genç polisler çaresiz bir halde kentin sokaklarında dolanıp sonra da intihar etmek üzere dünyanın en yüksek binalardan olan Impare State Bulding'in tepesine çıkacaklar. Ölüme beş kala ben kentin görüntüsünden çok etkileneceğim ve elimi kulağıma atıp, yanık yanık söylemeye başlayacağım. 'New York'ta Beş Minareeeee. .'
mahsunn abii 19-04-08, 09:24 Haluk Bilginer Mahsun'un filminde!
NEW YORK'TA BEŞ MİNARE
Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'New York'ta Beş Minare'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Mustafa Sandal ve Yıldız Kenter'in yer alacağı önceden belli olan kadroya ünlü sanatçı Haluk Bilginer de katıldı.
sabah.com.tr
inşallah doğrudur bunlar ya. çok heyecanlandım şimdi haluk bilginer umarım doğrudur. yıldız kenter de olacak yazıyor. yine çok iyi bir kadro olacak.
ayrıca filme ağustos ayında başlanacak yazıyor. mahsun galiba şimdilerde amerikada zaten şu festival dolayısıyla orada nerelerde çekim yapacağını da kararlaştırıyordur belki.
New york'ta Beş Minare'nin kadrosu hazır
Beyaz Melek filminin büyük başarısı üzerine yeni film için kolları sıvayan Mahsun Kırmızıgül , 5 yıl önce gündeme getirdiği bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Diyarbakırlı iki polisin bir Türk kaçakçıyı FBI `dan teslim almak için New York `a gitmesini konu alan `New York `ta Beş Minare ` isimli filmin kadro çalışması da tamamlandı. Beş yıl önceki ekipte; Mahsun Kırmızıgül , Mazhar Alanson , Şahan Gökbakar ve Fransız oyuncu Jacqueline Bisset yer alıyordu. Ancak ünlü sanatçı kadro fikrini değiştirdi ve Mustafa Sandal , Berrak Tüzünataç , Haluk Bilginer ve Yıldız Kenter `i filmine dahil etti.
Ünlü yönetmen Sinan Çetin `le de anlaşan Mahsun Kırmızıgül , Mustafa Sandal `la birlikte polisi canlandıracak. İkili dünyanın en yüksek binalardan olan `Empire State Bulding`in tepesine çıkacaklar ve intihar etmek isteyecek. Ölüme beş kala Mahsun Kırmızıgül kentin görüntüsünden çok etkilenecek ve elini kulağına atıp, yanık yanık türkü söylemeye başlayacak. `New York `ta Beş Minareee...` Filmin çekimlerine temmuz ayında New York `ta başlanacak.
dün akşam mahsun'a sordular çekecek misiniz diye mahsun da ben de gazetelerden okuyorum yok öyle bir şey ne çekip ne çekmeyeceğimi ben de bilmiyorum dedi. filmi çekmeyeceksen ne diye resmi sitene o haberleri koyuyorsun ki ya. bir de savaş ay da yazı yazmış mustiyle film çekecekmiş diye falan. inşallah projeyi gizlediği için böyle bir yola başvurmuştur.
mahsunn abii 24-04-08, 11:47 abi oyuncu kadrosu bu kadar mı hani yabancı oyuncu
hani ajan :)
bu hangi gazetenin haberi
summer___17 24-04-08, 12:59 Çok güzel bişe çıkağağa benziyor inş güzel bişi olurda izleriz bizde :)
Konusu falan ilginç değişik bişe :) inş çekerler
|
|