Tüm Versiyonu Göster : Coca Cola Zero

!! Elyf !!
28-02-08, 00:52
http://img175.imageshack.us/img175/522/cc68ffbf9a6aae4eb7ee431ky9.jpg (http://imageshack.us)

Memlekete göre reklam!

Şu Coca Cola nabza göre şerbet vermeyi öyle iyi beceriyor ki... Ramazana denk gelen reklam kampanyasını "İslami usullere göre değiştiren" ilk marka onlardı. Öyle etkili oldular ki, cola şişesi ramazan sofralarında neredeyse "hurma" kadar makbul bir hal aldı!.. Coca Cola şimdi yeni ürünü "Zero" için bir kampanya başlattı. Meraklı delikanlı, duvardaki delikten kafasını sokuyor. Mafya babası Uğur Yücel -ki biz onu Aksak rolüyle çok sevmiştik- oğlanın kafasını kavrayıp, Kurtlar Vadisi usulünce "ikna" ediyor. Eh, bizim delikanlı da pek çokları gibi mafya tarafından kafa kola alınmanın "faziletlerinden" (!) yararlanıyor!.. Otopark mafyasından, arazi mafyasına, ihale mafyasından, gazino mafyasına kadar belanın her türlüsünün literatüre girdiği, içinden mafya geçmeyen yerli dizilerin bir türlü tutmadığı bir coğrafyada bundan etkili reklam mı olur? Oldu olacak, reklamın sloganı da benden olsun: Cola'da sıfır şeker, bizim mafya 4 çeker!

Kaynak : Sabah Gazetesi - Yüksel Aytuğ

merw
29-02-08, 01:07
Pek bir delikanlı olanların "light cola bizi bozar." mantığına hizmet edecek gibi görünüyor Zero. Reklam ilginç, Uğur Yücel'in monologu hoş, "Naaci!" deyişi koparıyor. Kafasını deliğe sokan arkadaşa da kediyi öldüren merak atasözünü hatırlatmak boynumun borcu :D Yüksel Aytuğ'un yazdığı gibi mafya kokulu olmuş bu reklam, benim gözümde bir eksi. Ama o kadar kötü değil, biraz dalga geçiyor gibiler sanki..

ilkay_33
29-02-08, 12:09
ben beğendim ilginç güzel ve komik bir reklam olmuş:img-yes:

brsmg
29-02-08, 17:00
ben pek begenmedim ama Ugur Yucel'i severim o ayrı

begummm
01-03-08, 11:42
Fena bir reklam değil bence.
En azından dikkat çekici. Onların istedikleri de bu değil mi zaten :)

__FİLİZ__
01-03-08, 12:45
çok güzeLL bi reklam olmuş bnce..yani espirili
uğur yücel çok şker oynamışş valla :D:D

NOSTALJİK
01-03-08, 22:02
Uğur Yücel eski gülen rolüne döndü hırsız poliste yüzü gülmüyordu
mavi ve çınarın yanında aksak karakterindeydi güzel oynuyordu tamamda ona gülen yüzlü bu reklamdaki tipinde roller daha iyi gidiyor tabi bence .
muhsin beyde'de komikti
içen varmı bu yeni üründen
içenlere ve içeceklere afiyet olsun.

_menekşe_
02-03-08, 19:26
reklamı pek sevmedim nedense:icon_whis
ama uğur yücel oyunculuğunun hakkını vermiş tebrik etmeli:img-wink:
reklam uzun süre dönecek tv'de:img-cool2

rüştü
07-03-08, 11:52
Reklam filmini beyenmedim. İzlemekte keyif vermiyor. Bence daha karatıcı ve hoş olabilirdi. Ürünün diğer reklam filmlerine göre daha sade ve renksiz olduğunu düşünüyorum.

Uğur Yücel başarılı bir oyuncu kendisine sözüm yok.

busdem_GS
08-03-08, 09:31
uğur yücel yine oyunculuğunu konuşturmuş...BAYILDIM reklama...

deadly_angel
30-03-08, 17:45
Reklamın ilginç bir yanı yok, beni pek cezbetmedi.Reklam buram buram mafya kokuyor, bu da reklamı sevmemem için fazlasıyla yeterli bir neden.Daha değişik birşeyler yapılabilirmiş, basit buldum.

azizoz
30-03-08, 19:14
Sürekli coca colayı gördükçe sinirleniyorum.Her seferinde alakasız birbiriyle bağlantısı olmayan reklamlar yapıyorlar,hiçbir mantık yok reklamlarda:sad53: