Tüm Versiyonu Göster : Sınıf (ATV)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5

nadidehayal
09-03-08, 13:41
süre uzuyor diye umutsuzluğa kapılmıyalım star tvdeki havalimanı için 1 1,5 ay beklendi ama sonun show tv'ye geçti yani beklersek mutlaka bir kanal bulunur bence

inşallah showtv de çok tohaf ve gerçekten çok saçmaladı kendi dizisine sahip çıkmıyor da star tv nin kaldırdığı diziyimi alıyor gerçekten çok saçmaladılar star tvnin bitirdiği diziyi alacaklarına kendi dizilerine sahip çıksalardı bu daha mantıklı olurdu çok yazık gerçekten bide showtvyi asla izlemeyeceğim.....

esra36
09-03-08, 15:23
sınıf umarım iyi bir kanala geçer.
eğer kanal diziyi kaldırıyorsa sanırım büyük bir ihtimalle kaldırıyor.tek suçlusu kanaldır.diziyi 10.30 da gösterip 11:15 yayınlarsa olacağı budur.o kadar geç saatte dizimi yayınlanır.hele ki bu dizi hala oturmamışsa.saatten dolayı bizden başka kimse izlemediği için reytingler yerlerde sürünüyor.
inşallah iyi bir kanala geçer pekte umutlu değilim doğrusu..:icon_sorr

trown93
09-03-08, 17:28
walla yaa. sürekli yeni şeyler çıkartıyo.eskilerini atıyo.
artık sevnmeye başladım var mısın yok musun 1. likten 7.-8. liğe düşmeye başladı.
yanlış anlamayın aslında acuna severim ama böyle birşeye sebep olduğu için... :img-tomat

...gamze!...
09-03-08, 18:23
walla yaa. sürekli yeni şeyler çıkartıyo.eskilerini atıyo.
artık sevnmeye başladım var mısın yok musun 1. likten 7.-8. liğe düşmeye başladı.
yanlış anlamayın aslında acuna severim ama böyle birşeye sebep olduğu için... :img-tomat

güzel bir düşüş yakalamış.bende gerçekten çok seviyorum acunu hatta yarışmayı kaçırmadan izliyordum ama sınıf dizisini ondan çok sevince ve show tv diziyi kaldırınca işte... yarışmayı artık izlememeye başlamıştım ondan sonra zaten hiç izlemedim ve sınıf severlerin çoğuda böyle yapmış belli :D yarışma zaten artık of yeter yinemi bu yarışma dedirtecek kıvama gelmek üzere hatta geldide denilebilir şahsen benim çevrem okul arkadaşlarım ya da akrabalarım olsun artık yarışmayı izlemiyorlar(çoğu)
bende artık dizinin bi kanalda başlamasını(erken) ve bu forumdada bölüm hakkında yorum yapmak istiyorum.sabırsızlıkla bekliyorum...

4ewerbrucas
09-03-08, 20:00
açıkcası acunun yarışmasını fazla izlemiyordum hoşuma gitmiyor bedavaya para dağıtıyorlar resmen sınıf dizisi onun yüzünden bitince artık iyice kinlendim hiç bakmıyorum:img-icecr off ya artık kesinleşse hangi kanal olduğu bizde rahatlasak bu arada sezgi mengi hayranlarına söylüyorum bu ay hey girlde kendisiyle küçük bir röportaj var:img-in_lo:img-icecr

rokoss
09-03-08, 20:17
kçk minik bi çlşma bnden :D

http://s.azbuz.com//uploads/p/72/7/384/727384/9088347.jpg

burcu_esmer
09-03-08, 20:32
hangi gün yaa anlamıorum hergün deişio bi ara kalkıcak dediler ama iiki kalkmadı ben mail atmıştım show tv ye tabi sadece ben deil ama kalkmasın hangi gün bi bilginiz varmııı

anti-mine
09-03-08, 20:52
dizi için bkm şu an diğer kanallarla görüşüyor onun için belli değil hiçbirşey bekliyoruz sadece...

bir an evvel başlasın dizimiz artık çok güzel bir bölümde bitmişti..
inş güzel bir kanal olur

nadidehayal
09-03-08, 22:32
bir an evvel başlasın dizimiz artık çok güzel bir bölümde bitmişti..
inş güzel bir kanal olur

kanal o kadarda önemli değil bence yani yeterki başlasın

arkadaşlar inşallah çok çabuk başlar dizimiz ben beklemekten sıkıldım çünkü ve çok özledim diziyi

esuk
10-03-08, 00:38
Bnce de cabuk başlasın ztn show gereksiz bi karar aldı diziyi kaldırmakla diziyi cok gec saate aldı ilk hata buydu yni baslayan bi dizi haber sonrası kuşağında olmalıydı diziden önceki programında uzayıp dizi saatini geciktrmesi bunlara yol açtı dizi biran önce başlasın kanal sorun değil nasıl olsa izlicez böle bi dizi kaçmaz cnku. sınıfın talihsizliği bitsin artık....

nadidehayal
10-03-08, 01:05
Bnce de cabuk başlasın ztn show gereksiz bi karar aldı diziyi kaldırmakla diziyi cok gec saate aldı ilk hata buydu yni baslayan bi dizi haber sonrası kuşağında olmalıydı diziden önceki programında uzayıp dizi saatini geciktrmesi bunlara yol açtı dizi biran önce başlasın kanal sorun değil nasıl olsa izlicez böle bi dizi kaçmaz cnku. sınıfın talihsizliği bitsin artık....

bencede arkadaşım sana katıllyorum hem o saatte koy hemde raytinglerin iii olmasını bekle ama kendileri kaybetti öyle harika ve güzel bir diziyi artık başlasada kaldığımız yerden izlemeye devam etsek

fairy_dreams
10-03-08, 07:58
onu ilk başlangıçta geç saatte başlatmamalıydı daha önce tekrarı falan verildi öğlenleri ama yinede sonuçta bu diziyi daha çok öğrenci kesimi ve genç kesim izliyor ilgisini onların daha çok çekiyor erken vermeliydi. cumartesi günü bazı kanallar geç saatte program verilince bunlarda verdi ama reytingler iyi olmadı varmısın yokmusunla neden yer değiştirmediler anlamadım yani ya da neden çarşambaları dha kısa sürüyorduda cumartesileri 23.15e kadar uzattılar. ayrıca şuanda salı günleri dizisi yok hayat güzeldir diye bir dizi vericeklerdi onunda reklamı ortadan kalktı görmüyorum uzun zamandır. Sonuçta biri diziyi alsada izlesek. konusu çok güzel bir dizi sürüklüyor yani.

hekimoglu64
10-03-08, 07:59
daha dizi henüz baslamadan
önce fragmanini izleyip güzel bir dizi olabilir hatta seyredebilirimde
demistim,ama 1.bölümünün 3.dakikasinda diziyi izleekten vazgectim biraktim yani.........ve dedim bu dizi en fazla 10bölüm sürer dedim su an kacinci bölmde bilmiyorum ama yayindan kalkmis gecmis olsun arkadaslar......bir dizi daha rating kurbani oldu.............neense bu sezonda baslayan dizilerin hic biri tutmadi bu sezon dizilere ugurlu gelmedi mi ne:icon_whis:icon_whis.....bye

saygilar...

esuk
10-03-08, 08:52
Bn tutmayacagı kanısında değildim aksine bana göre en güzel okul dizisiydi farklı bi havası var ve herzmnkiler gibi aynı şeyler değil.bu dizi reyting kurbanı olmadı bu diziyi reyting kurbanı yapan kanal. evet cok tutmayan dizi oldu ama bu dizi gerçekten izlemeye değer bi dizi ve yayında oldugu sürece izleyicisi olacak. tbi herkes her diziyi beğenecek die bişi yok görüşüne saygılıyım ama dediğim gibi bu diziyi bu hale getiren kendisi değil etrafımdaki diziyi izleyenler de böle düşünüyor sdc kndi fikrim diil yni....

alperkaya
10-03-08, 10:49
mine tugay adına çok üzüldüm şimdiye kadar tutan bir dizisi yok bunun acele karar vemeyle ilgili oldugunu düşünüyorum benden baba olmaz dizisinden sonra bir müddet beklemeliydi zaten ekranların karışıklıgı ortada bu sezon giren dizilerin neredeyse hepsi kalktı çünkü insanlar izledigi diziden kopamıyor başka dizilere şans veremiyor

selimaşkımboran
10-03-08, 13:01
mine tugay adına çok üzüldüm şimdiye kadar tutan bir dizisi yok bunun acele karar vemeyle ilgili oldugunu düşünüyorum benden baba olmaz dizisinden sonra bir müddet beklemeliydi zaten ekranların karışıklıgı ortada bu sezon giren dizilerin neredeyse hepsi kalktı çünkü insanlar izledigi diziden kopamıyor başka dizilere şans veremiyor

bence mine tugay dizileri tutmuyor değil kanallar iyice saçmaladı ben onun bir çok dizisini biliyorum ama kaldırılışının en büyük nedeni sınıf dizisindeki gibi reyting ya önce 30 bölüm yayınla tutmadı kaldır daha yeni başlamış diziyi birden bire kaldırmak ne iş saçmalık resmen baştada dediğim gibi mine en iyi diziyi bulup oynadı ama kanallar 3 5 bölümlük reytinge bakınca dizi saçmaca sebeple kalktı

ya ben yeni bir yol buldum bu diziyi nette yayınlasalar reklamdan iyi gelir elde ederler hatta bizde destekleriz bu sayede hakiki reyting ulaşmış olur ve bizde kanallara dizi nasıl yayınlanır reyting nasıl en dogru ölçülür ögretiriz ne dersiniz olmazmı bence süper olur hatta dizilerimizi dünya izler ne dersiniz bkm diziyi yayınlar biz uzman hayranları diziyi tüm dillere çevirerek yayınlar dünyaya duyurur abd dizileri gibi senelerce yayınlatırız :img-wink: ne dersiniz olmazmı hatta bu fikrime fikir katarak en iyi olmasını saglayabilir sonra projeyi hayata geçiririz nasıl ama ohh be hiç dizimiz bitmez biten diziler olacaktır hiç yoktan bitecek diziyede biz karar veririzde canımız sıkılmaz :happy0064:happy0064:happy0064

trown93
10-03-08, 13:36
her zaman olduğu gibi dün akşam var mısın yok musun geç bitti. haliyle sonraki program izlenmedi

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,20 25,80
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,90 21,10
3 STADYUM [NET] TRT1 6,00 14,40
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,80 17,60
5 AMERIKALILAR KARADENIZDE 2 (T.S) [NET] KAND 5,50 14,50
6 KESKE 30 OLSAM (Y.S) [NET] KAND 5,30 14,90
7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,00 14,30
8 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT SHOW 4,90 13,90
9 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 3,80 9,40
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,30 10,60
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 10,10
12 CESUR BALIK (Y.S) [NET] ATV 3,10 8,30
13 SPOR GUNDEMI KAND 3,00 9,20
14 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,90 8,90
15 OLUM YOLCULARI (Y.S) [NET] ATV 2,90 7,60
16 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 2,90 7,50
17 STADYUM (YORUM) [NET] TRT1 2,60 6,60
18 HER ACIDAN [NET] STAR 2,50 16,20
19 SANS YOLU [NET] ATV 2,50 11,00
20 SPOR SAYFASI SHOW 2,50 7,70
21 ESKI SEVGILI (Y.S) [NET] KAND 2,40 18,60
22 PAZAR SURPRIZI [NET] SHOW 2,30 12,10
23 HAYALPEREST (Y.S) [NET] KAND 2,20 11,10
24 CAN DOSTUM (FINAL) [NET] SHOW 2,20 8,80
25 DEHSET GECESI (Y.S) KAND 2,00 23,00
26 POPSTAR ALATURKA (ELEME) [NET] STAR 1,90 16,10
27 ARKA SIRADAKILER (OZET) [NET] FOX 1,90 5,60
28 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 1,80 6,40
29 BATIYA GIDEN YOL (Y.S) [NET] TRT1 1,70 8,90
30 CAN DOSTUM [NET] SHOW 1,70 8,70
31 SOYLE SOYLEYEBILIRSEN [NET] SHOW 1,70 7,80 ......

demekki buna rağmen sınıf ii izlenmiş :D içinizi rahatlatmak istedim.

itrr
10-03-08, 16:59

bncede onla alakası yok bütün sorun kanallarda benden baba olmazıda sınıfıda izliordm(sınfı izlemeye devam edcez ins:img-wink:) her ikiside kaliteli yapımlar bnce cok ii secim yapıo...ama kanallarn azizligine ugruyor benden baba olmaz reytingleri cok kötü olmamasına ragmen starn diziyi uefa macları nedeniyle ayda bir kez yayınlaması reytingler düsüse sebeb oldu kanal d de binbir geceyi karsısına koydu ona ragmen 8. sırada fln oluolardı ztn sınıfın durumun herkes cok ii bilio ztn shown cok gec yayınlaması ve hic sans tanımaması...

feyzaaa
10-03-08, 17:54
bende sınıfı baştan beri izliyorum bitmesine çok üzüldüm inşallah iyi bir kanal alır
mne tugay'ın gülpare adında bir dizisi vardı emre altuğlayla başrol oynuyordu.o diziyi ben izliyordum .çok güzel bir diziydi.mine tugay'ın oyunluğu bence güzel

CrAzY_gİrL
10-03-08, 18:58
arkadaşlar BKM' yi arayan varmı? Bugünlerde kmse aramadı galiba...İnş en kısa zamanda karar verilir yeni kanala.

ecr
10-03-08, 19:08
bncede onla alakası yok bütün sorun kanallarda benden baba olmazıda sınıfıda izliordm(sınfı izlemeye devam edcez ins:img-wink:) her ikiside kaliteli yapımlar bnce cok ii secim yapıo...ama kanallarn azizligine ugruyor benden baba olmaz reytingleri cok kötü olmamasına ragmen starn diziyi uefa macları nedeniyle ayda bir kez yayınlaması reytingler düsüse sebeb oldu kanal d de binbir geceyi karsısına koydu ona ragmen 8. sırada fln oluolardı ztn sınıfın durumun herkes cok ii bilio ztn shown cok gec yayınlaması ve hic sans tanımaması...

Aynen katılıyorum. Ama arkadaş Mine Tugay'ın zaman geçmeden tekrar tv'de boy göstermesi düşüncesine de katılıyorum. BBO, Sınıf başarılı seçimlerdi. Özellikle Sınıf çok başarılı bir seçimdi. Ama bu işlerde beklemek lazım. Hemen başka projeye evet dememek lazım. Zaten ortam diziler yüzünden karışık. Her proje tutmuyor ve maalesef ki kanalların politikaları yüzünden Mine Tugay'ın kaldırılan 3. dizisi oldu Sınıf.

Serkan Altunorak da Star'daki dizisinden sonra [İmkansız Aşk] reyting yüzünden dizilerde rol almayacağını belirtmiş. Ama maalesef korkusu gerçek oldu ve kaldırılan 2.dizisi oldu Sınıf. Keza Sezgi Mengi'nin de öyle oldu.

Tüm bunlar oyuncuyu tv'ye karşı soğutuyor. Artık reyting yüzünden oyuncular bir süre sonra rol almamak isteyecekler. :(

itrr
10-03-08, 20:43
Aynen katılıyorum. Ama arkadaş Mine Tugay'ın zaman geçmeden tekrar tv'de boy göstermesi düşüncesine de katılıyorum. BBO, Sınıf başarılı seçimlerdi. Özellikle Sınıf çok başarılı bir seçimdi. Ama bu işlerde beklemek lazım. Hemen başka projeye evet dememek lazım. Zaten ortam diziler yüzünden karışık. Her proje tutmuyor ve maalesef ki kanalların politikaları yüzünden Mine Tugay'ın kaldırılan 3. dizisi oldu Sınıf.

Serkan Altunorak da Star'daki dizisinden sonra [İmkansız Aşk] reyting yüzünden dizilerde rol almayacağını belirtmiş. Ama maalesef korkusu gerçek oldu ve kaldırılan 2.dizisi oldu Sınıf. Keza Sezgi Mengi'nin de öyle oldu.

Tüm bunlar oyuncuyu tv'ye karşı soğutuyor. Artık reyting yüzünden oyuncular bir süre sonra rol almamak isteyecekler. :(

evt o yönden haklı olabilirsnz ama böle bir senaryoya ve oyuncu kadrosuna kim hayır diyebilirki o yzden sınıfa ii secim dedm bn ins kaldırılmaz sınıfta dedign gibi oyuncularda sogumaz tv'den:icon_sorr

4ewerbrucas
10-03-08, 21:06
be naradım bugün bkm yi çarşamba günü belli olucak dedi hatta sekreterle artık birbirimizi tanıyoruz hemen anladı ne sorucağımı diziniz çarşmaba günü belli olucak sizde bizm gibi umutlu olu ndedi bende öyle deyince sevindim galiba geçiyor başka kanala

gollory
11-03-08, 00:59
mine tugay ın kaldırılan 3.dizisi demişsiniz ama 4.dizisi sanırım
sınıf
benden baba olmaz ki
gülpare
fikret kuşkanla oynadığı bir dizi vardı adını tam hatırlamıyorum adı aşk olsun olabilir hatta ayda aksel de vardı...

condemned
11-03-08, 07:49
yine sınıfı ruyamda gordum salı gunu saat altı gıbıydı ya shoe tvdeydı ama çarsamba gunu bellı olacakmıs haberı veren arkadasa cok tesekkurler saolun

intikam tanrıçası
11-03-08, 09:06
mine tugay ın kaldırılan 3.dizisi demişsiniz ama 4.dizisi sanırım
sınıf
benden baba olmaz ki
gülpare
fikret kuşkanla oynadığı bir dizi vardı adını tam hatırlamıyorum adı aşk olsun olabilir hatta ayda aksel de vardı...

Aşk Her yaşta dizisi vardı,Mine Tugay Derya alabora'nın kızı rolündeydi,öner erkan ve genco'da ki ikizler falan da vardı..O dizi de çok az oynadı ama güzel bi diziydi.

Roberta Y Diego
11-03-08, 11:12
be naradım bugün bkm yi çarşamba günü belli olucak dedi hatta sekreterle artık birbirimizi tanıyoruz hemen anladı ne sorucağımı diziniz çarşmaba günü belli olucak sizde bizm gibi umutlu olu ndedi bende öyle deyince sevindim galiba geçiyor başka kanala

Biz umutluyuz da insallah umutlarimiz suya dusmez.. Yarin hersey belli olacak demek ki.. İnsallah kaldirilmaz ya.. Eger kalkarsa gercekten cok uzulurum(z) :icon_sorr

intikam tanrıçası
11-03-08, 13:53
arkadaşlar dizi gündüz kuşağına geçti die duydum.bnm arkadaşım görmüşde yeni bölüm yazıyomuş.söliim dedim.

nasıl yani? hangi kanal? 2 hafta önce show'da ki son bölüm saat 17.00 da oynamıştı arkadaşın onu söylüo olmasın?

gumus_songül
11-03-08, 22:45
arkadaşlar ya bi sitede 7.bölümünün yayınlandığı yazıyo..
hatta izleyenler çok güzel falan diyolar..işte umut reisin mekanını basıyomuş
falan...ben çok şaşırdım çünkü yayınlanmadı diye biliyorum..
aslı varmı acaba

godziii
12-03-08, 10:35

umarım bugün iyi haberler duyarız dizimizle ilgili...
zira çok çok çok özledim...çok güzel bir senaryosu var bu dizinin umarım bunu kanallarda anlar ve değer verirler.
ve benim çok sevdiğim sahnelerden biri :

http://img230.imageshack.us/img230/3056/13181085tz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img231.imageshack.us/img231/496/92033240ie3.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/5297/45965340hm9.jpg (http://imageshack.us)
http://img90.imageshack.us/img90/2008/15362832ba5.jpg (http://imageshack.us)

masal_yüzlüm
12-03-08, 13:19
arkadaşlar dizi %90 atv de başlayacakmış öyle duydum da arkadaşımın abisi dizide oynuyodu atv yle görüşülmüş dizi için yani büyük ihtimalle atv

gokcenrbd
12-03-08, 15:34
slm arkadaşlar, aslında dizi atv'de olabilir sonuçta hepsi 1'i atvye satmıştı. Umarm dizi tekrar yaına girer:)

şevkiye
12-03-08, 17:11
http://www.hizliresim.com/2008/3/12/1025.jpg

psikoo
12-03-08, 17:36
Bu gün BKM'yi arayan yok mu?

arayan olmuş... annesine aratmış biri kesin pazartesi olcak demiş.. gençlerin açtığı telefonları kale almıyomuş bkm veli yaşında olanların araması lazımmış bazı girişimlerde bulunmak için...

töbe yaa diziyi annem izliyo sanki!!!!!!!

Dilara_3
12-03-08, 18:15
çarşamba demeişlermiydi pazartesimii dediler şimdide off ya
bide 1hafta sonra belli olur demişlerdi başlasın artık!

EgE(''v'')İkLiM
12-03-08, 18:23

son olarak doğan medya grubundan aldığım son duyumlara göre sınıf dizisi içerik değistirilip tekrar ekranlara dönecek oyuncu değisikliği düsünülmüyor perihan savasın oyuncu kadrosunun katılcağı söyleniyor ama bu sadece bir duyum...

ALINTIDIR...

nette bakarken buldum doğrumu bilmiyorum ama ekliyim dedim bu arada show tv sitesine baktım dizi hakkında hiç bişey yok arşivde bile yok.:icon_sorr nefret ediyorum bu kanaldan :(

intikam tanrıçası
12-03-08, 18:56
[QUOTE=EgE(''v'')İkLiM;6363030]Mesaj: #1dizi bitti:( ama yeniden baslayacak:)

son olarak doğan medya grubundan aldığım son duyumlara göre sınıf dizisi içerik değistirilip tekrar ekranlara dönecek oyuncu değisikliği düsünülmüyor perihan savasın oyuncu kadrosunun katılcağı söyleniyor ama bu sadece bir duyum...

Ya içerik değişecek derken,ne anlama gelio acaba.. Dizi bitmedi die sevinirken karşımızda başka bi Sınıf görmeyiz inşallah..

Tumai
12-03-08, 19:00
off içerik fln deişmesn ne gerek var ki :(
hem artk başlasın çok skldm beklemekten
bkmnnde yaptığı saçmalık bu diziyi genç ksm izlio tabi ki onlar arıycak

kafam_bozuk
12-03-08, 20:34
Selam arkadaşlar aklımda gece gündüz dizimiz var,başladımı başlayacak mı?:img-wink:
Okuldaki arkadaşlarımın çoğu kaldırıldı diye biliyordu ama içlerini rahatlattım..Ya iki gündür rüyamda Cüneyt'i görüyorum...Ama son haberler çok iyi doğruysa..İçerik değişicek derken:img-blush Nasıl yani konusunda oynamalar olucak sanırım...Rüya ve Cüneyt bu içerikte değişikliğe uğramasında yeterlidir bana.:img-in_lo:img-yes:

4ewerbrucas
12-03-08, 20:44
içerik değişikliği mi anlamadım inşallah büyük değişiklik yapmazlar inşallah kayamı diziden çıkarmazlar cüneyt ile tarık konusunda da değişiklik olmaz umarım

Dilara_3
13-03-08, 07:42
içerik değişikliği derken ne kassediliyorki???
konusu falanmı değişecek??? kaldığı yerden devam ettirsinler işte ne gerek varki

gumus_songül
13-03-08, 09:30
dizi bitmedimi yani arkadaşlar bişey söyleyin..
bilgi verirseniz sevinirim...buarada bende sınıf fanıyım arnıza kabul ederseniz
çok sevirim

4ewerbrucas
13-03-08, 14:00
dizi bitmedimi yani arkadaşlar bişey söyleyin..
bilgi verirseniz sevinirim...buarada bende sınıf fanıyım arnıza kabul ederseniz
çok sevirim

hoşgeldin aramıza dizi daha bitmedi şu an bkm başka kanallarla görüşüyormuş yakın zmanda büyüjk ihtimal başka kanalda başlar bizde bekliyoruz:img-wink:

trown93
13-03-08, 15:10
hala bi haber yokmu? olan varsa hemen söylesin lütfen. artık dizimizin başlamasını istiyorum. çok özledim cüneytimi yaa :(

BEDİA
13-03-08, 15:19
Ne olamaz içerik değişmemeli biz dizimizi böle sevdik biz rüya ile cüneytin aşkını böle sevdik biz kaya ile yağmuru böle umut ile özlemi böle sevdik arkadaşlar içeriğin değişeceği kesinmi bir şey yapamazmıyız hala belli olmadımı kimin alacağı biri atv biri kanal d dio aslında ben kanal d den şüpheleniyodum koysada cumaya koyar atv almasın çünkü alınca dizileri maf ediyo ya 7. bölüm verilmişmi offf olamaz ya kimden öğrendiniz bunu bari ne olduğunuda söyleseydi bir haber alırsanız n olur yazın burda o haberleri bekleyen binlerce kişi var

BEDİA
13-03-08, 15:27
BKM nin numarası
0212 352 18 18

Bİ KERE İZLEDİNMİ
SONUNA KADAR İZLERSİN

SINIF DİZİSİ BİTMEMİŞTİR
KUTU YARIŞMALARI DİZİMİZİN ÖNÜNE GEÇMİŞTİR

LÜTFEN ARAYALIM...

condemned
13-03-08, 16:27
7. bölüm yayınlanmadı bu garanti yani
ayrıca içerik değişikliğinin yuzde yuz olacagının garantısı var mı :( iişallah yoktur kanlad ve atv nın ısımlerı gecıo ama atv daha buyuk pay sahıbı yandık atv ye gercese cunku duvar dizisini kendılerıde show tv gıbı saat onda gosterıodu ama gec yayınlanıp gec bıtıodu sonra bıttı dızı

e.c.e.n.u.r.
13-03-08, 16:37
ne zamandan beri takip edemiyorum forumu.noldu bi sonuç çıktı mı deiştirme işinden?yoksa hala iş askıda mı?son mesajlara göz attım azcık.(önceki sayfadakilere sadece)içerik deişçek falan yazıyodu amaa...biri detaylı bi şekilde anlatırsa sevinirim.

rehdcap
13-03-08, 17:30
ne zamandan beri takip edemiyorum forumu.noldu bi sonuç çıktı mı deiştirme işinden?yoksa hala iş askıda mı?son mesajlara göz attım azcık.(önceki sayfadakilere sadece)içerik deişçek falan yazıyodu amaa...biri detaylı bi şekilde anlatırsa sevinirim.

Dizimizin hangi güne alınacağı PAZARTESİ günü belli olacakmış ve içeriği biraz değiştirilerek transfer edilecekmiş yeni kanala..:img-wink:

e.c.e.n.u.r.
13-03-08, 17:44
Dizimizin hangi güne alınacağı PAZARTESİ günü belli olacakmış ve içeriği biraz değiştirilerek transfer edilecekmiş yeni kanala..:img-wink:

ya içerik deişirse ne anlamı kalır ki bu dizinin.şimdi bunu ya toz pembe hayatlar yaşıyanların anlatıldığı gençlik dizisine çeviriler ya dallas entirikalarının yapıldığı saçma sapan aşk filmine ya da polat alemdar ın 16-17 yaşlarına küçültülmüş haline...ya biz dizimizin içeriğinden de konusundan da gayet memnunuz.ne gereği var ki içerik değiştirmenin.biz ne güzel özgün bi yapım izliyoduk.ilk defa tv de okulun içinde ve çevresinde yaşanan kötü olayları yansıtan bi dizi yapıldı.ama sanırım para düşkünü kanalları elinde maffolup gidicek.:img-tomatgerçekten bu dizi için verilen onca emeğe yazık.
yani bence içeriiği değirse eski izleyenlerinden hiçbiri kalmaz.(tabi fazla deiştirirlerse)şahsen böyle acaip bi değişiklik olursa dizi saçma sapan laylaylom dizilerine dönerse ben izlemem.:img-beee:

bu arada açıkladığın için çok saol..:img-wink:

nadidehayal
13-03-08, 17:50
Slm Nasilsiniz Arkadaşlar? Ya Ben şimdi Aradim Bu Bkm Yi Galiba Bizi Oyalayip Duruyorlar Dizinin Geri Geleceği Filan Yok Ayrica Bkm Kafayi Yemiş Bence Gerçekten çok Saçmaladilar Yanii.. Show tv yi de aradım şimdi gene beni sinir ettiler ne yapmaya kaldırdınız ki böyle güzel bir diziyi dedim dizi hakkında konuşmak isteyen arkadaşlar varsa bana özel mesaj atabilirler.

EgE(''v'')İkLiM
13-03-08, 18:05
arkadaşlar dizinin içeriğinin değişeceği kesin falan değil sadece bir sitede okudum eklemek istedim alıntıydı doğru olduğu kesin değil zaten dizinin yayınlanacağı bile belli değilki içeriği değişsin bu arada kerem corogil başlığında bir arkadaş kerem abiyle konuşmuş kerem abi dizinin bittiğini söylemiş ama ne kadar doğru bilmem yinede pazartesiyi bekliyicez.Ama onlarda sıktılar artık kalktıysa kalktı diyin yeter bu kadar oyaladıkları sıkıldım.:icon_sorr

gzn
13-03-08, 19:19
son durum ne arkadaşlar..hngi kanaldyzz..ooff ooff harcadılar mis gibi diziyi

senzafine_
13-03-08, 19:45
canımm dızıyıı mahvettıler ya showda oynaması hataydı basta zaten yarısma programını hangı saate koyarson koy ızlenıo 8de yapsalardı dızıyı boyle olmazdı sacma sqapans eylerı koyuyolar sacma sapan dızıler devam edıyoo ama sınıf gıbı bı dızı kalkıo nasıl ıstır anlamadım.artık bellı olsun ve nolur gerı donsun dızımız ya boyle bı dızı bı dahaaa bulunmazzz:(

immortalf1
13-03-08, 19:52
Ben dizinin başlıyacağına inanıyorum arkadaşlar sadece birazcık sabredeLim bi de her kafadan bir ses çıkıo insan hangi birine inancağını şaşırıyor.Bkm yi arayan arkadaşlar bence en doğru birinci ağızdan bilgiye ulaşanlar onların söyledğine kulak asmak daha doğru geliyor bana her forumda yazana pek inanmamaLı bence umutları yitirmemeli

4ewerbrucas
13-03-08, 21:38
Ben dizinin başlıyacağına inanıyorum arkadaşlar sadece birazcık sabredeLim bi de her kafadan bir ses çıkıo insan hangi birine inancağını şaşırıyor.Bkm yi arayan arkadaşlar bence en doğru birinci ağızdan bilgiye ulaşanlar onların söyledğine kulak asmak daha doğru geliyor bana her forumda yazana pek inanmamaLı bence umutları yitirmemeli

tamamen katılıyorum ben bkm ile konuştukça buraya yazıyorum ztn bugün gene konuştum şu an pazarlık aşamasında olduklarını söyledi kesin bişey olmadan söyleyemiyoruz dedi oyalamıyorsun umarım dedim bayanda oyalamıyoruz ama kesin bişey olursa siteden duyurucaz çok fazla talep alıyoruz dizi hakkında ama çok sabırsız oluyorsunuz sonuçta pazarlıkdalar kesinleşince siteden duyurucaz ztn merak etmeyin dedi
:img-wink:

mamie
13-03-08, 23:32
tamamen katılıyorum ben bkm ile konuştukça buraya yazıyorum ztn bugün gene konuştum şu an pazarlık aşamasında olduklarını söyledi kesin bişey olmadan söyleyemiyoruz dedi oyalamıyorsun umarım dedim bayanda oyalamıyoruz ama kesin bişey olursa siteden duyurucaz çok fazla talep alıyoruz dizi hakkında ama çok sabırsız oluyorsunuz sonuçta pazarlıkdalar kesinleşince siteden duyurucaz ztn merak etmeyin dedi
:img-wink:

Bunlar super haberler. Cunku bende artik dayanamiyorum. Cok uzun suruyor. Acaba cikmiyacak mi diye dusunuyorum.Ama bu haberleri gordukden sonra moralim duzeliyor ve umudum geri tv cikmasi icin buyuyor.:img-yes:

GSealment
14-03-08, 11:42
Dizi umarım devam eder,pek öyle olacak gibi görünmüyor ama..
Yeni kanala geçerken sil baştan bir senaryoyla geçerse de üzülürüm açıkçası,çünkü hala kafamda soru işaretleri var.
Kaya Yağmur'un babasıyla karşılaşınca ne yapacak?
Özlem&Umut,Cüneyt&Rüya ilişkisi nasıl devam edecek?
Tarık SINIF'a geri döndüğünde nasıl karşılanacak? vs.

...gamze!...
15-03-08, 10:37
umarım dizi devam eder ama içerik değişikliği olursa gerçekten çok kötü olur...
7. bölüm kesin yayınlandı demiş arkadaşlar nerden izleyebilirim acaba bilen varmı...
eğer dizi başka kanala geçtiğinde değişirse içeriği,konusufalan ben şahsen izlemem :hıh:hıh
kaldırmasınlarda hangi kanal olursa olsun...
inşallah pazartesi tam net bir açıklama olur...

intikam tanrıçası
15-03-08, 10:51
Ya bende aradım internette 7. bölümü ama yok.. Oynamadı bence.. Birileri izledim diye atıo, izlediyse versin linki biz de izleyelim, ya da anlatsın neler olmuş,merakımızı giderelim..

gumus_songül
15-03-08, 11:51
evet izlediklerini söyleyenler var...
bencede yayınlanmadı.
çok sıkıldım artık ya...:img-cray:
rıza'mı çok özledimm.Kafayı yiyeceğim...Dizimi izlemeyide çok özledim offfffffffffffffffffff

rokoss
15-03-08, 11:56
arkdşlar uzun zmndr df e qiremiyrm çnkü her açtıımda sitede bi sorun oluyo !!! neyse şmdi qrbldm ya o da yeter ylnız artık çok skıldım dizi biteli resmen 3 hfta oldu hala bi eylem yokh !! nolcak dzimizn hali nolur blqisi olan bri yrm yapsn !!

4ewerbrucas
15-03-08, 12:07
arkdşlar uzun zmndr df e qiremiyrm çnkü her açtıımda sitede bi sorun oluyo !!! neyse şmdi qrbldm ya o da yeter ylnız artık çok skıldım dizi biteli resmen 3 hfta oldu hala bi eylem yokh !! nolcak dzimizn hali nolur blqisi olan bri yrm yapsn !!

arkadaşlar ben dün bkm ile görüşütm ztn ordaki bayan anlıyor artık neyi sorucağımı:img-icecr şu an pazarlık aşamasındalar dedi oyalamıyorsun dimi dedim hayır oyalamıyoruz ama siz çok aceleci davranıyorsunzu bu işler hemen çözülmüyor görüşülüyor şu an dizi kesinlikle bitmedi sadece bekleyin dedi:img-wink:

4ewerbrucas
15-03-08, 12:22
bilgi için saol 4ewerbrucas...içim rahatladı

ne demek ben bkmden öğrendiğim bilgileri burya aktarıyorum büyük ihtimal başlıcak gibi duruyor ztn bitmiş olsa bkm söyler bizi oyalamak gibi niyeti niye olsun evet kesin olarak bitti der kapatır telefonu onun için ben umutla bekliyorum çok zaman bile olsa kavuşucaz dizimize:img-wink:

EnDlEeS_89
15-03-08, 12:55
arkadaşlar ben dün bkm ile görüşütm ztn ordaki bayan anlıyor artık neyi sorucağımı:img-icecr şu an pazarlık aşamasındalar dedi oyalamıyorsun dimi dedim hayır oyalamıyoruz ama siz çok aceleci davranıyorsunzu bu işler hemen çözülmüyor görüşülüyor şu an dizi kesinlikle bitmedi sadece bekleyin dedi:img-wink:

saol cnm bilgi için..
ya acelecimi davranıoruz nerdeyse 3 hafta oldu isterseler bi sene falan bekleyelim of ya sevdiğimiz bi dizi vardı onuda izleyemiyoruz bu arada 7. bölüm yayınlandı kim dedi ya öle birşey olsa fragmanı dönerdi öle değil mi?

nadidehayal
15-03-08, 12:57
ne demek ben bkmden öğrendiğim bilgileri burya aktarıyorum büyük ihtimal başlıcak gibi duruyor ztn bitmiş olsa bkm söyler bizi oyalamak gibi niyeti niye olsun evet kesin olarak bitti der kapatır telefonu onun için ben umutla bekliyorum çok zaman bile olsa kavuşucaz dizimize:img-wink:

umarım dizi gerçekten başlar ve bizde gerçekten dizimize kavuşuruz ama ben çok üzülüyorum çünkü artık başlayacağına dair inancım kalmadı maalesef benim

_ilay_
15-03-08, 13:17
ben dizinin yayınlanıcağına inanıyorum hala bi umut var içimde...

yağmur&kaya

http://img134.imageshack.us/img134/1095/kayashv9.jpg (http://imageshack.us)

condemned
15-03-08, 13:34
7. bölüm kesınlıkle yayınlanmadı emın bılgıyı gıdın sınıfın resmı sıtesınden bakın kacıncı acıklama arkadaslar ayrıca 7. bölümü izledigni sanan arkadaslar 6. bölümün tekrarını sağ üst kosede yenı bolum yazdıgı için 7. bölüm zannedıolar

nadidehayal
15-03-08, 13:52
ben dizinin yayınlanıcağına inanıyorum hala bi umut var içimde...

yağmur&kaya

http://img134.imageshack.us/img134/1095/kayashv9.jpg (http://imageshack.us)

umarım arkadaşım inşallah devam eder bende çok istiyorummm devam etmeesini ben sınıfı izlemeden cüneyti görmeden yapamam ki yaaa offf inşallah dizi devam eder ve en yakın zamanda başlar inşallah

gelincik89
15-03-08, 19:25
http://i242.photobucket.com/albums/ff159/Seymosh_ps/snfsezgi.jpg

http://i242.photobucket.com/albums/ff159/Seymosh_ps/SINIFSZG.jpg

http://i242.photobucket.com/albums/ff159/Seymosh_ps/snfumut.jpg

begummm
15-03-08, 20:12
Arkadaşlar hâlâ bir haber yok dimi.
Yayınlanıp yayınlanmayacağı ya da başka bir kanala geçtiği konusunda.

nadidehayal
15-03-08, 22:16
offf çok sıkıldım beklemekten :icon_sorr

bizde çok sıkıldık canım ama maalesef beklemekten başka çaremiz yok hem ben beklemeyee razıyım yeterki başlasın dizimiz ya bu beklemelerin boşa çıkmasından dizinin devam etmemesinden çok daha iyidir bencee yani bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum bennn

gumus_songül
15-03-08, 22:44
off..demekten sıkıldım..dizimi yeniden ekranlarda görmeyi çok istiyorum
cüneyt imide çok özledim..

k.u.b.r.a
16-03-08, 09:39
ben de özlemle umutu özledim yaa...

ayy cıamm bende özledimm yaa umutumu özlemimii sezgimii cüneytimii hepsini özledmmm yaa

ayrıcaa halen bir haber yokkmuu yaaa

asyanaz
16-03-08, 10:02
ATV 'de uygun saatte yeniden başlıyoruz. Bu sefer daha sıkı olucak.Dizimiz Yeniden Yayınlanıyor hayırlı olsun.

Kesin baslama tarihi ve yayın saati en kısa zamanda belli olucaktır...Ayrıca Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunda ufak değişiklikler göze carpıyor..
böyle bi haber okudum doğrudur inş.

kafam_bozuk
16-03-08, 10:43
Ayy inşallah doğrudur canım haber, ya bugün rüyamda bile gördüm hem showda hemde atv'de yayınlanıyordu dizi bende izliyordum atv'de...:img-wink:
Cüneyt birini dövüyordu okulda arkasında da Rüya vardı uzaktı biraz üzgün bir şekilde bakıyordu,değişmedin gibilerinden..Sonra Cüneytte dönüp bakıyordu Rüya'ya...Yeni biri geliyordu okula öğretmen çok disiplinliydi kıyafetleri kontrol ediyordu..Cüneyt okula geri dönmüştü..Yağmur kaçırılmıştı,kurtulamıyordu ama kayada arıyordu onu..Ve Cüneyt pişmandı çünkü bilgi kötürecektiya Umut'la ilgili ne Kaya'nın ne nede Umut'un yüzüne bakıyordu.Karışıktı buralar tamda hatırlamıyorum..Birde Rüya Cüneytin başındaydı,hastaymış göya yanına uzanıp sarılıyordu...:img-yes:

Ne rüyaydı ama bölüm gibi:img-hyste:img-hyste:img-hysteBen etkilendim gerçek gibiydi...Biran önce başlasın lütfen genelde rüyalarım çıkar benım:icon_sorr

a-y-s-e
16-03-08, 11:08
ATV 'de uygun saatte yeniden başlıyoruz. Bu sefer daha sıkı olucak.Dizimiz Yeniden Yayınlanıyor hayırlı olsun.

Kesin baslama tarihi ve yayın saati en kısa zamanda belli olucaktır...Ayrıca Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunda ufak değişiklikler göze carpıyor..
Ay ins. ya
Bekle bekle yeter artik
Baslasa da izlesek artik:icon_sorr

trown93
16-03-08, 12:49
süper bi haber bu yaa. çokk sevindim. acaba yayın günü ve saati ne zaman belli olur ki?

Erenkoliq
16-03-08, 12:51
ArkadaşLar "Sınıf" Hangi KanaLda KaLdırıLdı mı?
Ya Artık Çıkmıyor Neden Acaba?

6123m
16-03-08, 12:54
herkese mrb az önce dıgıturke özel olan show max te snıfı gördm su anda ızlıorm :) ewınde dıgıturk olan acıp ızlesın

bılgılerınıze görszzz:)

nalansemiz
16-03-08, 14:46
http://img72.imageshack.us/img72/452/sinifxr1.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=sinifxr1.jpg)

parlakz güneş
16-03-08, 15:03
yaa sınıf yeniden devam edicekmiş duyunca çok sevindim..onun gazıyla üç avatar yaptım:)

http://i258.photobucket.com/albums/hh271/elifcan_pg/1-14.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh271/elifcan_pg/2-14.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh271/elifcan_pg/3-11.jpg

senzafine_
16-03-08, 22:39
ne zamandır aynı forumdayız daha 61 sayfa dolmuss artık eskısı kadar gırılmıo gırılsede yazılmıo dızımız yok dıe formuda bos bırakmayalım ya .. bı baslasa dızıı ole yada bole hangı kanalda olursa olsun baslasın ya bırı dıo yalan baslamıcak atvde bırı baslıcak ıycene karıstı ya beklemek cok sıkıcııı offf

...gamze!...
17-03-08, 13:31

çok sevindim inşallah haber doğrudur...
ya bu ufak değişiklik neymiş gerçekten çok merak ettim...
keşke olmasaydı :(

okul olduğu için pek fazla giremiyorum foruma zaten okuldan gelince mutlaka açarım ama sayfamız fazla ilerlemiyor dizi başlayıncada böyle olmaz inşallah ??

klgçaglar
17-03-08, 13:34
ATV ha güzelmiş valla inşallah çok hayranı olduğum dizilerle denk gelmez ama ATV aklımın ucundan bile geçmezdi ama iyi olmuş böyle diziye önem verirlerse istediğimiz reytingleri buluruz bence:good:

İLK AŞKIM_MERVE
17-03-08, 14:12
ayy çok sevindim..demek dizi atvye geçti haa..:happy0064süper yhaa...walla kesin izliycem..:happy0064UMARIM BURDADA YAYIN GÜNÜ VE SAATİ BERBAT ÖTESİ OLMAZ...:icon_sorr

trown93
17-03-08, 16:22
arkadaşlar atv olduğu kesin değil ki. inşallah doğrudur tabii ama... hayal kırıklığı yaşamamızı istemem...

...gamze!...
17-03-08, 17:25
atv olmasın bence ama başka kanalda yoksa olabilir...

show tv de erken koysalardı ne güzel izliyecektik ya off ne yaptıklarını bilmiyor bunlar...

ya inşallah erken bi saate koyarlar da izlenir tekrar kalkmaz

artık bölüm hakkında yorum yapmak İSTİYORUM!..

EnDlEeS_89
17-03-08, 17:37
atv olsun yada herhangi bi kanal farketmez bence dizinin tekrardan tutup reyting alması için fragmanların sürekli dönmesi lazım .. inş hayırlısı olur...

Dilara_3
17-03-08, 17:41
Ayy inşallah doğrudur canım haber, ya bugün rüyamda bile gördüm hem showda hemde atv'de yayınlanıyordu dizi bende izliyordum atv'de...:img-wink:
Cüneyt birini dövüyordu okulda arkasında da Rüya vardı uzaktı biraz üzgün bir şekilde bakıyordu,değişmedin gibilerinden..Sonra Cüneytte dönüp bakıyordu Rüya'ya...Yeni biri geliyordu okula öğretmen çok disiplinliydi kıyafetleri kontrol ediyordu..Cüneyt okula geri dönmüştü..Yağmur kaçırılmıştı,kurtulamıyordu ama kayada arıyordu onu..Ve Cüneyt pişmandı çünkü bilgi kötürecektiya Umut'la ilgili ne Kaya'nın ne nede Umut'un yüzüne bakıyordu.Karışıktı buralar tamda hatırlamıyorum..Birde Rüya Cüneytin başındaydı,hastaymış göya yanına uzanıp sarılıyordu...:img-yes:

Ne rüyaydı ama bölüm gibi:img-hyste:img-hyste:img-hysteBen etkilendim gerçek gibiydi...Biran önce başlasın lütfen genelde rüyalarım çıkar benım:icon_sorr

Rüyan cidden bölüm gibiymiş okuyunca gözümde canlandı:D

atv olduğu inş doğrudur başlasın artık!

ecr
17-03-08, 18:06
ya arkadaşlar show max da yayınlandı diolar bi önceki sayfada ben anlamadım yaaaaa.......

Show Max kanalı Show'a ait. Show bu kanalı DigiTürk için açtı. Orada "eski" dizilerini 7/24 yayınlıyor. Bir çeşit D Max kanalı. İkisi de aynı işlevi görüyor.
Neyse uzatmıyım, Sınıf'ın 6 bölümü Show Max'te baştan itibaren yayınlanıyor. Yani eski bölümleri...

psikoo
17-03-08, 18:24
ya arkadaşlar bu atv de yayınlanıcak meselesine inanmıyorum 2 saat önce aradım bkm yi ve kadın öyle bişey yok bi gelişme olduğunda bkmonline sayfamızdan yayınlayacağız dedi...

başka arkadaşlar da atv yi aramış bizimle dizi hakkında irtibata geçilmedi demişler....

4ewerbrucas
17-03-08, 20:26

ooo bu nasıl rüya valla gözümün önümde canlandı sahneler bölüm gibi olmuş resmen inşallah rüyandaki gibi devam eder olmazsa senin rüyalardan devam ederiz yorum filan yaparız:img-hyste:img-hyste bu arada bugün bkm ile konuştum bayan çrş yada prş günü mutlu haberi alıcaksınız dedi başlamaıcakmış gibi konuşmadı sanırım anlaşılmış ama hangi kanal olduğunu söylemedi çrş yada prş sitede duyurcaz dedi:img-yes:

4ewerbrucas
17-03-08, 21:00
hadi yaaa
offf atv değilse hangi kanal olcak:icon_whis

ya artık bir kanal olsun izleyelim atv fox flash hatta samanyolu bile olabilir:img-hyste hiç farketmez yeter ki ekranda olsun

...gamze!...
18-03-08, 11:21
ya artık bir kanal olsun izleyelim atv fox flash hatta samanyolu bile olabilir:img-hyste hiç farketmez yeter ki ekranda olsun

artık öyle bir durumdayız.hangi kanal olursa olsun ama artık başlasın inşallah güzel haberler alırız :(

immortalf1
18-03-08, 13:16
Yaaa diziden hala haber yok demi kaç hafta oldu yavaş yavaş ümidimi yitirmeye başladım:(:(Hangi kanal olursa olsun da yeter ki başlasın dizimiz özledik yaaa:(:(

ipekk61
18-03-08, 22:14
Sınıf Dizisinin Hangi Kanalda Yayınlanacağı Belli Oldu
Show tv'de açıkcası pek beğenmiyorum.Dizi çok güzel olmasına rağmen yayın saati değişikliğinden bölümleri kaçırıyor.İnternette izlemek zorunda kalıyordum.Bildiğiniz gibi 2-3 haftadır dizi yayınlanmıyor.Bunun sebebi kanal değişikliği.

Ve şimdi yayınlanacak olan kanalın adını veriyorum:Atv

Dizi atv'de yayınlanırken sabit bir saatte olacak ve oyuncularda bazı değişiklikler olacak.Onun haricinde dizide bir değişiklik olmayacaktır.

alıntıdır.

umarım kı gercek bır haberdır ınternette dolasan bır haber bu lınkını de verırıdım ama sıtede verılıyormu bılmıyorum o yuzden koyamıyroum suan

ikiaile_fan
18-03-08, 22:18
Show tv'de açıkcası pek beğenmiyorum.Dizi çok güzel olmasına rağmen yayın saati değişikliğinden bölümleri kaçırıyor.İnternette izlemek zorunda kalıyordum.Bildiğiniz gibi 2-3 haftadır dizi yayınlanmıyor.Bunun sebebi kanal değişikliği.

Dizi atv'de yayınlanırken sabit bir saatte olacak ve oyuncularda bazı değişiklikler olacak.Onun haricinde dizide bir değişiklik olmayacaktır.

alıntıdır.

umarım kı gercek bır haberdır ınternette dolasan bır haber bu lınkını de verırıdım ama sıtede verılıyormu bılmıyorum o yuzden koyamıyroum suan

inş. atvde devam eder showtv böyle güzel bir diziyi elinden kaçırmakla hata yaptı bu arada link vermek yasak..showmaxte pazar günleri 14.00te veriyolar eski bölümlerini bu hafta 5 oynayacak...

ipekk61
18-03-08, 22:19
arkadaslr bırde bkmye edılen telefonlar sonucunda bayan carsamba veya persembe mutlu haberı vercegız sızzlere denmıs carsamba ve persembe bkmyı arayalım bencee butun gun boyunca

psikoo
19-03-08, 06:19

alıntıdır.

bu resmi olmayan bir blog sayfasından alınmış... ne atv nin ne bkm nin haberi var... birinci kişilerin haberi yokken bunlar nerden haber alıyorlar anlamadım... atv yi de bkm yi de aradım bu haberden sonra ama böyle bişey hakkında hiçbir bilgileri olmadığını söylediler...!!!!!!!!!!!!!

k.u.b.r.a
19-03-08, 13:42
haber oykmuu halenn yaa off offf

valal bunlaıdmm kaç haftadırr yaa
sumutsuzz olmuyor yaaa

burchincik
19-03-08, 13:45
sınıfı çok beğenmişitim ama uzun zamandır yok..yeniden başlıyacağını günü sabırsızlıkla bekliyorum umarım kısa sürede döner hangi kanal olduğu önemli değil bence..yeter ki başlasın tam kilit yerlerde kalmıştı...:img-wink:

Me(I)tem
19-03-08, 13:47
bu resmi olmayan bir blog sayfasından alınmış... ne atv nin ne bkm nin haberi var... birinci kişilerin haberi yokken bunlar nerden haber alıyorlar anlamadım... atv yi de bkm yi de aradım bu haberden sonra ama böyle bişey hakkında hiçbir bilgileri olmadığını söylediler...!!!!!!!!!!!!!

Aynı şekilde bende bkm nin yapım sorumlusuna ulaşmaya çalıştım fakat seninde söylediğin gibi haberleri yokmuş:img-cool2

Yapımcının haberi yoksa blogun sahibi nerden alıyor.
Ümit kırmak istemem çünkü bende merakla bekliyorum dizinin sonlanmak yerine kanal değiştirdiği haberini.
Yinede bilelim diye söylüyorum.
Muhtemelen bizim gibi bir ümitkar dizi fanı sadece.

Hepsi1 kanal değiştirdiğinde ertesi hafta başka bir kanalda gösterimdeydi.
Bizde kaç haftadır ses seda yok!
Sanırım kabul etmeliyiz artık bittiğini.:img-cool2

ipekk61
19-03-08, 13:57
ben bılmıyorum arkadasalr sadece gordum ve sızınle paulasmak ıstedım sıte resmı dgeıl dıyorsanız degıldır benım pek bılgım yok ama bız yınede ümidimizi kaybetmeylım bence

psikoo
19-03-08, 16:17
Aynı şekilde bende bkm nin yapım sorumlusuna ulaşmaya çalıştım fakat seninde söylediğin gibi haberleri yokmuş:img-cool2

Yapımcının haberi yoksa blogun sahibi nerden alıyor.
Ümit kırmak istemem çünkü bende merakla bekliyorum dizinin sonlanmak yerine kanal değiştirdiği haberini.
Yinede bilelim diye söylüyorum.
Muhtemelen bizim gibi bir ümitkar dizi fanı sadece.

Hepsi1 kanal değiştirdiğinde ertesi hafta başka bir kanalda gösterimdeydi.
Bizde kaç haftadır ses seda yok!
Sanırım kabul etmeliyiz artık bittiğini.:img-cool2

dizi sever de olsa ortaya yalan hbr atması kötü bişey doğruysa da öğrendiği yeri söylemeli bence...

çarşamba kesin belli olucak dediler bugün 3 kere aradım ani bi gelişme olmuştur diye ama hep aynı cümle....

- netleşmedi efendim....:icon_sorr

killer50
19-03-08, 16:25
ya arkadaslar dizinin kanali belli olduda ne zaman baslayacak...
yani ben artik cok özledim...cüneyti, kayayi, yagmuru, umutu, özlemi ve digerlerini...

ya degisiklikk derken ne kastettiler pek anlamadim yaaaaaa....
biri bana anlatabilirmi???:D:D:D

ecr
19-03-08, 17:06
ya arkadaslar dizinin kanali belli olduda ne zaman vizyona girecek...
yani ben artik cok özledim...cüneyti, kayayi, yagmuru, umutu, özlemi ve digerlerini...

Öncelikle dizi vizyona girmeyecek. TV'de yayınlanacak.
Sonra dizide değişikliklerden kasıtları bazı oyuncuların ve hikayelerin çıkarılması, yerlerine yeni hikayelerin ve oyuncuların getirilmesidir.

psikoo
20-03-08, 16:15
ya arkadaslar dizinin kanali belli olduda ne zaman baslayacak...

dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli olmadı.... atv diosan atv nin bundan haberi bile yok...

...gamze!...
20-03-08, 18:35
ya bi haber yokmu hala çarşamda yada perşembe günü belli olucak diye biliyorudum... ya hiçmi bi haber yok :icon_sorr:icon_sorr
kimse bkmyi aramadı...forumda neden kimse yok ya :icon_sorr:icon_sorr

4ewerbrucas
20-03-08, 19:24
ben geldim ama forumda kimse yok neyse bugün bkm ile konuştum haftasonu kesin dedi kaç haftadır böyle diyorsunuz ama o gün arayınce gene belli olamdı demezsiniz dedim bayanda haftasonu kesinleşcek cevap bekliyoruz dedi peki bir umut var mı yoksa boşuna mı bekliyoruz dedim umut var bitmiş olsa ztn sizi bu kadar zaman oyalamazdık dedi bende teşekkür ederim dedim kapattım

nadidehayal
20-03-08, 20:17
ben geldim ama forumda kimse yok neyse bugün bkm ile konuştum haftasonu kesin dedi kaç haftadır böyle diyorsunuz ama o gün arayınce gene belli olamdı demezsiniz dedim bayanda haftasonu kesinleşcek cevap bekliyoruz dedi peki bir umut var mı yoksa boşuna mı bekliyoruz dedim umut var bitmiş olsa ztn sizi bu kadar zaman oyalamazdık dedi bende teşekkür ederim dedim kapattım

haber verdiğin için çok sağol arkadaşım bu süper bir haber ya umarım dizi gerçekten başlar ve bu en kısa zamanda olur geç olsada olur ben beklemeye razıyım ama yeterki başlasın dizimiz ya çok seviyorum ben bu diziyi sınıfsız yapamam ki ben

rokoss
20-03-08, 22:04
kaç haftasonu qeçti kaç prşmce kaç çrşmdba qeçti o kdr oyaladılr ki bizi ... bnn snucunu alamazsm qrçktn çok üzlcem 4ewerbrucas sen olmasn bi hbr yşıycaz snıftan hrlde :D çok saol !! umarm artk kesn bi snç alırız ...

idolüm okan
21-03-08, 13:28
bende izliyordum bu diziyi ama sanırım reytingler yüzünden kaldırdılar.o kadr geç olursa tabi kalkar.inşllah bi sonuca varır da yaptıklarınız tekrrar izleriz bu diziyi

intikam tanrıçası
21-03-08, 14:05
Arkadaşlar "Sınıf" ın resmi sitesini kontrol eder misiniz? Ben erişemiyorum.. Diğer sitelere erişebildiğime göre sorun sadece ben de olmasa gerek.. Sanırım site kapatıldı ve korkarım dizimiz için hiç bir "Umut" kalmadı...

trown93
21-03-08, 14:52
arkadaşlar dizi şu an oynamıyo diye forumu boş bırakmayalım.
yöneticiler acaba dizi seviliomu diye bakarsa nolcak?
hem forumun işlek olması herzaman için daha iyidir...

condemned
21-03-08, 15:15
arkadaslar tam olarak ne zman bellı olacak gununu yada hangı kanlada baslıyacagının içim daralıo artık ya bıturlu baslayamadı eksıklıgını cok hıssedıorum

ecr
21-03-08, 15:18
Bana göre ya kanallarla anlaşamadılar, ya da oyalıyorlar. Belli olduğunda haberi yapılır. Gerek resmi sitesinde, gerek gazetecilerin sayfalarında... bir yerlerde muhakkak haberi yapılır.

Kanal D diziyi kabul etmez bence. Sonuçta reytingleri kötüydü. Atv de kabul etmezse geriye ya Star, ya da diğer fuzuli kanallar kalacak.
Başlayacağını ise düşünmüyorum. Bence bitti, oyalıyorlar.

nadidehayal
21-03-08, 15:19

ya ben şimdi bkm yi aradım ama ne zaman belli olacağını bilmediklerini söylediler haftasonu belli olacağını söylemişsiniz dedim öyle birşey yok daha belli deyil dediler sana yalan söylediler galiba acaba siz hangi numarayı aradınız bana özel mesaj atabilirmisin aradığın numarayı bende arayım çünkü bende aradım bana haftasonu belli olacak demediler hala haber yok dediler numarayı özel mesajla gönderirsen sevinirim bakayım bende ayni numarayı mı aradım yani anlayacağınız dizinin geri geleceği filan yok bunlar bizi oyalayıp kafa bulup duruyorlar

nadidehayal
21-03-08, 15:45
0 212 352 18 18 değilmi yaa ben hep bu no yu arıyorum...

evet bende onu aradım ama daha belli olmadı dediler bence bunlar bizi oyalayıp duruyor arkadaşlar sadece devam etme ihtimali varmı dedim var dedi ama sanki başından savmaya çalışıyordu beni

psikoo
21-03-08, 15:57
evet bende onu aradım ama daha belli olmadı dediler bence bunlar bizi oyalayıp duruyor arkadaşlar sadece devam etme ihtimali varmı dedim var dedi ama sanki başından savmaya çalışıyordu beni

tele çıkan kadının bi dediği öbürünü tutmuyo bu c.tesi kesin belli olcak dedi ama hiç inandırıcı gelmedi bana...

ama inşallah belli olur:icon_sorr

nadidehayal
21-03-08, 16:03
tele çıkan kadının bi dediği öbürünü tutmuyo bu c.tesi kesin belli olcak dedi ama hiç inandırıcı gelmedi bana...

ama inşallah belli olur:icon_sorr

banada ben aradım sınıf dizisinin durumunu soracaktım dedim oda bi haber yok dedi bende cumartesi belli olacağının söylemişsiniz dedim oda evet ama belli olmadı dedi yani anlayacağınız dizinin başlayacağı filan yok sadece bizi oyalayıp duruyorlar bide kadının beni bi dövmediği kaldı sanki kötü birşey söylemişim yada sormuşum gibi

psikoo
21-03-08, 16:08
banada ben aradım sınıf dizisinin durumunu soracaktım dedim oda bi haber yok dedi bende cumartesi belli olacağının söylemişsiniz dedim oda evet ama belli olmadı dedi yani anlayacağınız dizinin başlayacağı filan yok sadece bizi oyalayıp duruyorlar bide kadının beni bi dövmediği kaldı sanki kötü birşey söylemişim yada sormuşum gibi

ay evet çok uyuz yaa özellikle de öğleden sonra.... 10 gibi aradım sesi iyiydi gayet de nazikti aynı gün ö.s 4 gibi aradım pişman oldum :img-swoon

...gamze!...
21-03-08, 16:24
ya arkadaşlar banada verirmisiniz şu numarayı yanlışmı aradım acaba...
bence biz hergün arıyalım da bir an önce karar versinler :) bunlar günden güne atıcaklar ...
ya bittiysede bitti diyin ama biz bitirmeyiz ya o ayrı mesele :)
forumuda boş bırakmayalım...dimi ama :d

ecr
21-03-08, 20:30
ya arkadaşlar banada verirmisiniz şu numarayı yanlışmı aradım acaba...
bence biz hergün arıyalım da bir an önce karar versinler :) bunlar günden güne atıcaklar ...
ya bittiysede bitti diyin ama biz bitirmeyiz ya o ayrı mesele :)
forumuda boş bırakmayalım...dimi ama :d

Bitti/bitmedi konusunda haklısın. Ama eğer dizi bitmediyse ve anlaşma sağlanıyorsa ne kadar ararsak arayalım sonuç değişmez, sonucu hızlandıramayız.
Anlaşmak o kadar kolay değil. Mesela KV Kanal D'ye çok rahat geçti. Çünkü Türkiye'nin en çok izlenen dizisiydi ve istenen para da belliydi. Böylece hemen satıldı Doğan Medya'ya.
Ama Sınıf öyle değil. Sınıf'ın reytingleri çok kötü. Ayrıca da dizi yayından kaldırıldı. Hak verirsiniz ki böyle bir diziyi [içeriğine lafım yok, çok güzel bir dizi ama reyting mevzubahis] satın almaya her kanal yanaşamaz.
Bu nedenle telefonları kilitlesek de sonucu hızlandıramayız.

rokoss
21-03-08, 20:49
Arkadaşlar "Sınıf" ın resmi sitesini kontrol eder misiniz? Ben erişemiyorum.. Diğer sitelere erişebildiğime göre sorun sadece ben de olmasa gerek.. Sanırım site kapatıldı ve korkarım dizimiz için hiç bir "Umut" kalmadı...

___AsLa wazqeçMe___ !!! :D :D :D

snıfın resmi sitesi 6. bölm özetyle duruyor hiç bir qüncelleme yok ne iyi ne de kötü bir haber yok sadece ''umut'' la bekliyoruz :D we wazqeçmiyorz

bkm yi arayan arkdşlr iyiki warsınız çok teşkkr ederiz ewet belki telefnlr süreci hzlandırmaz ama bu dziyi ne kdr çok sewdiğimizi qösterir böylece iş daha ciddiye alınır ltfen aramaya dwm edn ;)

4ewerbrucas
21-03-08, 22:43
ben aramadım bugün bkm yi ama dün arayuınca haftasonu dediler hatta birkaç arkadaş arka arkaya aradık hepimize cts dedi artık yarın öğrenicez.oyalama konusuna gelince ona katılmıyorum çünkü bitirmiş olsa bizi ne diye oyalasınlarki evet bitti der kapatır telefonu bu kadar basit

kartopu
22-03-08, 01:09
http://img.sabah.com.tr/2008/03/22/gny/im/830D9460E32D6841BCC8F9BAy.jpg

Sınıf dizisi atv ekranına taşındı

KALİTELİ dizilerle ilgili olumlu eleştiriler yazmaya korkar oldum. Çünkü "Maşallah" dediğim bebek, üç gün yaşamıyor! Show TV'nin dizisi Sınıf'ın ilk bölümünü izlediğimde çok etkilenmiştim. Beni ilk bölümüyle içine alabilen ender dizilerden biriydi. Ayrıca müzikleri de enfesti. Ama gelin görün ki, o da "Var mısın Yok musun?" yarışmasının "kurbanlarından" biri oldu. Günü değişti, saati 22.30'lara alındı ve sonunda yayından kaldırıldı. Elinde kandil, ekranda kalite arayan bendeniz, bu kayba da üzülmüştüm. Ancak müjdeli haberi, dizinin yapım firması BKM'nin yöneticilerinden aldım. "Sınıf" dizisi pek yakında atv ekranlarında yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. "Sınıf" adeta bir sinema filmi titizliğinde çekilmiş, dijital teknoloji harikası görsel efektlerle süslenmişti. Ancak unutulmaması gereken bir gerçek var. Bizim ortalama dizi izleyicisi, fazla karışıklıktan, süsten püsten hoşlanmaz. Dizinin ilk bölümlerindeki flashback (zamanda geriye dönüş) sahneleri kafa karıştıracak cinstendi. Bir de başrol oyuncularının daha inandırıcı ve gayretli olmalarında fayda var. Bu küçük pürüzler giderildiği taktirde "Sınıf" ın ikinci şansını iyi kullanacağını düşünüyorum.

Yüksel Aytuğ Sabah gazetesi Günaydın eki

itrr
22-03-08, 01:27

KALİTELİ dizilerle ilgili olumlu eleştiriler yazmaya korkar oldum. Çünkü "Maşallah" dediğim bebek, üç gün yaşamıyor! Show TV'nin dizisi Sınıf'ın ilk bölümünü izlediğimde çok etkilenmiştim. Beni ilk bölümüyle içine alabilen ender dizilerden biriydi. Ayrıca müzikleri de enfesti. Ama gelin görün ki, o da "Var mısın Yok musun?" yarışmasının "kurbanlarından" biri oldu. Günü değişti, saati 22.30'lara alındı ve sonunda yayından kaldırıldı. Elinde kandil, ekranda kalite arayan bendeniz, bu kayba da üzülmüştüm. Ancak müjdeli haberi, dizinin yapım firması BKM'nin yöneticilerinden aldım. "Sınıf" dizisi pek yakında atv ekranlarında yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. "Sınıf" adeta bir sinema filmi titizliğinde çekilmiş, dijital teknoloji harikası görsel efektlerle süslenmişti. Ancak unutulmaması gereken bir gerçek var. Bizim ortalama dizi izleyicisi, fazla karışıklıktan, süsten püsten hoşlanmaz. Dizinin ilk bölümlerindeki flashback (zamanda geriye dönüş) sahneleri kafa karıştıracak cinstendi. Bir de başrol oyuncularının daha inandırıcı ve gayretli olmalarında fayda var. Bu küçük pürüzler giderildiği taktirde "Sınıf" ın ikinci şansını iyi kullanacağını düşünüyorum.

cok tesekkürler kartopu bizleri bilgilendirdign icn...
ne kdr sevindigime inanamazsınz sonunda dizimize kavusacaz bu gece rahat rahat uyuyabilcem sonunda:happy0064

ecr
22-03-08, 07:17
Bak şimdi, ters köşeye yatırdılar beni. Tam umudu kesmişken iyi oldu bu haber.
Umarım saati ve günü iyi seçilir de bu son şansında dizi heba olmaz gene.

condemned
22-03-08, 07:38
kartopu haber iiçn çok saol ya cok sevındım :happy0064:happy0064
iişallah sızın de soledıgınız gıbı gunu ve saatıde ıyı olur hafta içine alınırsa ben ızleyemem ama tekrarlarına bakarım

Heather
22-03-08, 07:51
kartopu haber için çok teşekkürler... :happy0064 Çok sevindim, inşallah bu sefer reytingleri tavan yapar..

e.c.e.n.u.r.
22-03-08, 07:54
artık tamam bu diziyi alan yok kardeşim bu saatten sonra bişiy olmaz derken son durumlara bi bakmak için uğramıştım sayfaya.ama haberi görünce şok oldum ve de ayriyetten çok sevindim.açık konuşmak gerekirse ben alırsa star alır diye bekliyodum.çünkü hem atv çok reting lerine düşkündür.hemde starın da artık öyle harika retingleri olmadığı için ve de show da tanıtımı başlayan 2 dizinin daha sonra star da başlaması nedeniyle öyle düşünmüştüm.ama yüksel aytuğ yazmış atv aldı diye.

GSealment
22-03-08, 07:55
Ne kadar sevindim bu habere anlatamam.
ATV yerine küçük alternatif kanallardan biri olsaydı,içim rahat olurdu.
Reyting savaşında umarım bu sefer geri kalmaz da rahat bir nefes alırız..:icon_whis

kafam_bozuk
22-03-08, 08:47
Her gün bu başlığa bakıp yüzümde oluşan hüznün yerini şimdi bu haberle büyük bir mutluluk aldı..Ya çok teşekkürler haberi eklediğiniz için inanın nasıl sevindim anlatamam..Cüneyti,rüyayı,kayayı,umutu ya daha sayamadıgım herkesi çok özledim..Atv'de herşey daha güzel olur umarım hayırlısı diyorum ve de biran önce dizimizin başlamasını bekliyorum....(Rüyamda çıktı hani:happy0064:happy0064

intikam tanrıçası
22-03-08, 09:20
insan gözlerine inanamıyor.. Gerçekten umudu kesmiştim yani.. Atv olacağını hiç düşünmemiştim,çünkü konu reyting olunca atv'de dizilerini kolay harcayabilen bir kanal.. Neyse herkese hayırlı olsun.. Benim için gün önemli değil ama umarım 20.00 kuşağında olur. yoksa ben de izleyemem..

_Similar_
22-03-08, 09:24
Çok ama çok sevindim yha inş hemen gün belli olur!! bakalım neler olucak kartopu çok saol!! haber için!!!:img-icecr

Me(I)tem
22-03-08, 09:35
İşte bu ya..:img-tomat
Hiç ümidim kalmamıştı.Kesin oyalıyorlar diye düşünüyordum.

Ama kimilerinizin ısrarlı aramaları sonuç vermişe benziyor.
Arkadaşlar gerçekten bu direniş için hepinize çok teşekkürler.
Ki bende sanırım elimi indirerek bir adım geri çıkmalıyım çünkü çok karamsardım.:icon_sorr

Neyse iyi olan dizinin yeniden başlaması..
Umutu çok özlemiştim..:img-in_lo

mamie
22-03-08, 10:09
OLEY OLEY :happy0064:happy0064.SOnunda haber geldi. Insallah atv'de uzun omurlu olur. Cok ozlemisim umutu ,ozlemi, kayayi:img-yes:

Ebru_hp
22-03-08, 10:11
sonunda :happy0064:happy0064:happy0064

Vallah cok sevindim, tam unidim tukenmisken, dedim bunlar kesin bizi oyaliyor, oh be, artik huzur icinde uyuyabilecem :img-yes:

Ya ama simdi, bir kac arkadas demisti, ufak degisiklikler olacakmis diye, ya oyunculari degistirirse bunlar? hepsi cok guzel ya :icon_sorr

Gunes ve Sezgiye dokunmasinlarda (Yagmur ve Kaya)

Ins reyting sorunu yasamayiz arkadaslar aksi takdirde yine dizinin kaldirilma korkusuyla yasamak zorunda kaliriz :sad53:

immortalf1
22-03-08, 10:42
Offf haber süper yaa Yüksel Aytuğ'a çok inanıyordum bu konuda sanırım onun da yardımları dokundu:):) Valla arayan ve mail atan tüm arkadaşların emeğine sağlık el birliğiyle dizimizi geri kazandık herkeze şimdiden iyi seyirler yeniden hayırLı olsun arkadaşlar.Bu arada Yüksel beye de bence birer teşekkür maili atsak hiçte fena olmaz? Ne dersiniz:D:D

angels18
22-03-08, 10:45
haberi şimdi okudum ve cok sevindim inanmıyorum ya atv'ye geçmiş buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi cumartesi günü olsun eskisi gibi umarım öyle olur
yoksa şansı yine olmayacak salı yada çarşamba günü koyarlar sanırım şimdi ne olacak

trown93
22-03-08, 10:52
nasıl sevinçliyim arkadaşalra anlatamam size. havalara uçuyorym. haber için teşekkürler... :happy0064:happy0064

^Bade^
22-03-08, 10:55
SeLam arkada$Lar :D Ben Bade , aranıza benide aLırsanız memnun oLcam :D
Sınıfı dizisini uzun zmndır izLemek istiodum suandada netten izLiyorum , bittiğini biLiyodum ama ATv'ye geçmesinede sevindim :) Umarım ATV Sınıf'a şans getirir :)

rozi
22-03-08, 10:58
Hayırlı olsun dizinizin yeniden başlamasına çok sevindim:img-yes:

ve eski sayflarıda okuma şansım oldu azmınıze ve incınıza hayran kaldım:good:

tebrik ederim dilerim böylesine kararlı ve dizisine sahıp çıkan insanları dikkate alırlar ve güzel bir güne saate koyarlar:img-yes:

eğer eski gününde olursa cumartesi, ve 20,00 de bende ilgiyle izlerim ilk izlediğimde baya hoşuma gitmişti:img-pilot

iyi günler hoş sohbetler dilerim:img-in_lo

rehdcap
22-03-08, 11:31
oley oley oley... artık dünden itibaren ümidimi ben de kaybetmiştim ama şimdi anasayfadaki haberi okudum.. çok mutlu olduuum.. inşallah atv'de de başlar biran önce.. bir ara Sıla dizisi bitecek diyorlardı, belki onun yerine koyarlar ((=

rokoss
22-03-08, 11:42
HerKes oKuMuŞ habeRi eN soN beN duyduM heraLde :D :D :D o kaDaR muTLuyuMki !! umarım dizimz atv nn en çk reytinq aLan diziLerndeN bri oLcaK we show tv bşını taşLara wurcak :D :D işTe bu ya :D eh biz sewqili sınıfizleyenleride tbrk etmek istiyorm '' asla wazqeçme'' diK :D :D mine tuqayı we serkanı ayrıca dier müthiş oyunculrı yenden qöreblceğim için çoK muTLuyuuM :D sınıflıı qnLer :D

erotamou
22-03-08, 11:47
Walla ne yalan söyleyeyim .. Umudumu kesmiştiimm .. :img-wink:
Sevindimm .. Ama sınıf'çıların bundan haberi olur umarımm .. Çünkü hayran kitlesi çok fazla .. Duymayan kalmaz inş. :)
Bol bol fragmanını versinler ... :img-wink:

özgür silis
22-03-08, 12:13
ohh be uzun bi aradan sonra kavuşcaz dizimize:happy0064
umarım atv de hak ettiği yere ulaşır:img-yes:

...gamze!...
22-03-08, 12:25
'' kartopu '' verdiğin bu süper haber için sana çok teşkkür ederim...
ya sonunda dizimiz başlıyoya ne kadar mutluyum...
biz ASLA VAZGEÇMEdik ve dizimize kavuştuk :D
pazartesi arkadaşlarada sölicem eminim çok seviniceklerdir.çünkü hepsi çok seviyodu diziyi keşke tekrar başlasa diyorlardı.

çok mutlutum ya :cheer::cheer:

dizimizin reytingleri güzel olsun da show tv görsün :img-beee::img-beee:

irem123
22-03-08, 12:31
demek ki dizimiz atv gecti...cok sevindim:happy0064:happy0064...insallah atv bol bol fragman yayinlarda bu sefer reytingler iyi gelir...ama ben umutluyum cünkü showtv saati bir kere cok yanlisti o halde bile reytingler iyi sayilirdi...

gizem_90
22-03-08, 12:35
Walla ne yalan söyleyeyim .. Umudumu kesmiştiimm .. :img-wink:
Sevindimm .. Ama sınıf'çıların bundan haberi olur umarımm .. Çünkü hayran kitlesi çok fazla .. Duymayan kalmaz inş. :)
Bol bol fragmanını versinler ... :img-wink:

Katiliyorum..
Sinif izleyicilerin haberi olmasi icin, Fragman ciktiginda daha cok göstermeleri lazim..
(Her ne kadar Atv dizilerinde bunu pek yapmasada..)
umarim Sinif dizisi hakketigi yeri Atv'de alir..

prenses19
22-03-08, 12:59
habere çok sevindim
inş uzun ömürlü olur dizimiz

yeni kanal ona uğur getirsin

hayırlı olsun diyorum

Dilara_3
22-03-08, 13:00
haberi bende gördüm hatta buraya yazacaktım baktım haber çoktan duyulmuş
çok sevindimm bende,umarım 2.şansını iyi kullanır.
Kanal işi halolduğuna göre biz bence şu değişiklikle hakkında knouşalım
bence dizinin konusu hakkında değişiklik yapılmamalı ve kaldığı yerden devam etmeli

prensesdirect
22-03-08, 13:13
oley ya oley demek atv ye gecti inanın bende umudumu yitrmiştim hatta bir ara oyalanmaya başlanıldığımızı falan düşünmüştüm elimden geldiğince herkeze söylücem saati ve günü belli mi??atv de dizimizin kıymeti anlaşılsında show da ne kaybettiğini görsün bakalım hıh!:D

nadidehayal
22-03-08, 13:30

ayyy inanmıyorum yaaa sınıf atv ye geçiyormuş haberi duyunca çok mutlu oldum çok teşekkürler haberi veren arkadaşa bugünkü sabah gaztesinde mi çıktı acaba cevap yazarmısınız?

mc_merve
22-03-08, 13:47
sinif basligini buyuk umutla takip ediyodum ilk bittinden beri simdi atv ye gecicegine cok sevindim umarim ayni kadroyla devam eder cuneyti esrayi ozledim :D

kartopu
22-03-08, 13:57
Birşey değil arkadaşlar.Gece haberi görünce hemen ekliyeyim dedim :img-wink: Ne güzel herkesi sevindirdim :img-in_lo
Kardeşim de bu diziyi çok seviyor, onun sayesinde bende bakıyordum..
Güzel bir yapım :good: Umarım hayırlısı olur :img-yes:

Bir arkadaş da belirtmiş haber bugünkü Sabah gazetesinde yazıyor..

şevkiye
22-03-08, 14:01
ayy sonunda yeniden dizimize kavuşuyoruzz:)
Yüksel AYTUĞ bugün yazısına yazmıştı atv'ye alınmış

emosss
22-03-08, 14:01
haber verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar..
umarım atv'de ömrü uzun olur..

killer50
22-03-08, 14:19
oooooooooo güzel haber gelmis...
cok sevindim...:):):)

simdi bekleyip görecez artik dizinin ne zaman baslayacagini:):):)...

İLK AŞKIM_MERVE
22-03-08, 14:21
aa dizimiz kesin olarak atvye alındımı..

süper yha..

umarım çok daha ii olur...

GSealment
22-03-08, 14:55
Arkadaşlar mutlu haberi aldık,ama daha katedeceğimiz yol var.
Hala belirsizlikler var.
Örneğin; senaryoda neler değişecek?,yeni oyuncular kimler? vs.
Sil baştan bir 'SINIF' ile aklımızdaki soru işaretlerini aydınlığa kavuşturmadan başlayacaksa hiç başlamasın!.. =)

k.u.b.r.a
22-03-08, 14:58
şükür valla yaaa

şükriyecimm soal cnaım

çekimlerde başlamıştırr artıkk of off birde atvde başlasaydıı

gününü düzgün ayarlarlar inşş

trown93
22-03-08, 15:01
dizimizin adı değişirse ne olmasını istersiniz?

(havalimanı dizisinin ismi başka kanala gçnce değiştide...)

sizce bizim dizimize yakışan başka bir isim varmı ?

''asla vazgeçme'' olabilir mi?

esra36
22-03-08, 15:21
merhaba...

tam umudumu kaybetmiştim ki sabah gezetesinde yüksel aktuğununhaberini görene kadar.gerçekten hepimiz ve "sınıf" için çok sevindim.

atv iyi bir seçim olmuş.umarım uzun ömürlü olur.

hepimize hayırlı ve uğurlu olsun...:img-wink:

mc_merve
22-03-08, 15:23
trown93 ben adinin degismesini hatta oyuncu kadrosunun ve konusunun bil degismesini istemem boyle cok iyi bence :D gunu ne zaman belli olacak acaba

nadidehayal
22-03-08, 15:31
arkadaşlar valla çok mutluyum yaaa bu kadar bekledik ama deydi azmin sonu zafer tam umudumu yitirmiştim ki hiç umudum kalmamışken foruma bi bakıyım dedim gerçi yine ayni şeyler yazıodur daha hangi kanalda SINIF filan yazacak zannediyordum ama bugün atv de olduğunu okuyunca havalara uçtum hemen gidip bi sabah gazetesi aldım ve kendi gözlerimle gördüm ya çok mutluyum umut ettik vazgeçmedik ve sonunda biz kazandık yaaa çok mutluyum atv ve bkm ye çok teşekkürler dizimizi bize geri verdikleri için bundan sonra hep atv izleyeceğim ve asla show tv yi izlemeyeceğim show a ölüm yaşasın atv ya çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm:happy0064 yok ya dizinin ismi değişmesin böyle çok iyi bence hatta içeriği ve oyuncularıda değişmesinler mümkünse böyle iyi yaaa hem biz dizimizin ismindende oyuncularından da içeriğinden de memnunuz lütfen öyle kalsın.

trown93
22-03-08, 15:44
trown93 ben adinin degismesini hatta oyuncu kadrosunun ve konusunun bil degismesini istemem boyle cok iyi bence :D gunu ne zaman belli olacak acaba

evt ya.bnde istemem.
ne zmn olduğunu bnde çok merak ediyorm. :D

hoe
22-03-08, 15:48
waaayyy bu haber süper ya hawalara uçtum :D yaa çook saolun grçktn haber için :D
işte atv yi bu yüsdn seviorum bn ya :D show tum sevdiim dizileri bitirmişti
oww süper oldu ya :D

özzz
22-03-08, 17:44
çok sewndm bu habere hiç beklemyrdm böyle bişiyi :) walla atv şaşırttı beni

şevkiye
22-03-08, 17:51
şu anda nasıl mutluyum anlatamam
özellikle de Yüksel AYTUĞ'un da bu diziyi kaliteli bulması çok güzel
umarım doğru gün ve doğru saat olur ve dizi hak ettiği yere gelir..
umarım artık biz de burada reyting değil bölüm yorumu yapabileceğiz:)

Dilara_3
22-03-08, 19:26
burasıı eskisi gibi doluu:happy0064 çok sevindim yaa
hepsi1 diziside showtvden atv'ye geçmişti ve uzun zaman oldu hala devam ediyor,umarım SINIF diziside böyle olur
bencede adı değişmesin konusuda değişmesin oyuncularıda

ela_86
22-03-08, 19:39
coooook sevindim, sinif geri donuyormus, haberi ekleyene de bunca zamandir emek verip telefonlarla ve maillerla destek verenlere ve merak icinde bekleyen arkadaslarada sonsuz tesekkurler, ne kadar sevindim anlatamam arkadaslar, sezgi mengiyi olsun tum oyunculari coook ozlemistim. Super ekip geri donuyor, gerci bana gore hiiiiic bir zaman gitmemisti. :happy0064

4ewerbrucas
22-03-08, 19:40
bende çok sevinçliyim sabah gazeteyi bir açtım yüksel aytuğ muhteşem haberi verdi bize:happy0064 evde kardeşimle küçük bir sevinç şoku yaşadık birbirimize sarıldık çok mutluyum ya sesimizi duyan oldu sonunda inş en kısa sürede başlar:happy0064 bu arada haberi okuduktan sonra bkmyide aradım belli değil dedi gene:img-hyste:img-hyste

Dilara_3
22-03-08, 19:51
sınıf'ın yeniden başlamasına 2 tane imza yaptım...

http://www.resim-yukle.com/img01/18/7869942123.bmp (http://www.resim-yukle.com)

http://www.resim-yukle.com/img01/18/480315jkhjk.bmp (http://www.resim-yukle.com)

acemicadi_selim
22-03-08, 20:03
slm bende bugun basladim izlemeye diziyi.. aslinda biliordum cogu seyide raytignleri dusuk diye izlemedim( ztn dizileri internetten izliorum yurtdisindayimda) simdie severek izliorum dizileri sonra pat diye kalkiyor diye izlemiordum fakar atv almis sevindim dogrusu simdi dogru duzgun izliorum...
basligin adinida degistirmeleri lazim... sinif(show tv) degil sinif(atv) olmali =)

okyanusum
22-03-08, 20:05
foruma çok umutsuz girmiştim ama çoook sevindim :happy0064 demek yeniden başlıyoruz. süper ya bir an önce yayımlamaya başlasınlar çook özledim. atv ye çok teşekkürler umarım dizimize hakettiği değeri verirler. :img-yes:

Fr3cH
22-03-08, 20:08
Arkadsalar herhalde dizimi atv ye alinmis

diyorumki

Bütün sinif dizisini sevenler sinif dizisi ne zaman yayinlanacaksa o zaman herkeze haber verin sinif dizisinin reytingi iyi olsun showa da kapak olsun ;)

nur_sss
22-03-08, 20:47
sonunda beklenen haber geldi ya
ama günü değişmesin ya cumartesi iyi oluyodu çünkü yarınsı günü okul olmayınca geç saatlere kadar sürse bile sorun olmuyodu
bence günü cumartesi olursa iyi olur ;) saati farketmez ;)

senzafine_
22-03-08, 23:07
baslayıversın artık saat gun hıcfarketmez hersekılde ızlenır u kadar ugrastan sonra ızlenmemesı ımkansızz show olcak kapak baya baya bı anlıcaklar dızının degerını

cuneytımı ozledımmmmmm:img-in_lo

gumus_songül
22-03-08, 23:23
haberler çooook güzell
demek kavuşçaz sonunda dizimize..oleeeeeey:happy0064:happy0064
rıza'yı görücem sonunda...diğer filmleriyle yetiniyodum..sınıfta görmek başka onu...

YoShUn
22-03-08, 23:32
dizinin tekrar yayınlanmasına çok sevindim
inş. bu defa hakettiği reytingi alır ;)

zng5
23-03-08, 01:01
ooohhhhhhhh
bunu bekliyodum işte ama bir ara içimdeki umut biti

çok sevindim umarım iyi bir güne ve iyibir saate koyarlar inşaallah:img-yes:

ve yeni kanalında ve saatinde reyting rekorları kırmayı nasipeder allah :img-wink:

neyse başlasında başkaşey istemiyoruz :happy0064

sweetymelis
23-03-08, 01:27
dizinin bitmesine çok üzülmüştüm bende:(
son bölümü de izleyememiştim zaten..:(
yeniden başlamasına sevindim...ama atvde olması biraz üzücü...
çünkü atvde (cok fazla olmasada) dizilerin önü pek açık olarak görmüyorum...
ama tbi kaliteli ypımlarda war tbiki:)
bkz:parmaklıklar ardında,bkz:sıla (kac bölümdür devam ediyo:))
bkz:hatırla sevgili...ztn atvnın belli baslı dizileri bnlar;)

JoeL
23-03-08, 08:29
Atv'de başlayacağını duydum fakat ne zaman baslayacağı hakkında bi bilgim yok..
Son durum nedir, belli oldu mu ?

ecr
23-03-08, 08:36
Dizi Atv'de başlayacak. Herhalde şu an senaryo yazılıp çekimler yapılıyordur. Tam tarih ve saat belli değil. 2 haftaya kadar da "Yakında" yazısıyla reklamları dönmeye başlar.
Umarım konularda pek değişiklik yapmazlar.

||SeDeF||
23-03-08, 08:40
ayyy bu habere cok sevindim.yaşasın dizimizi izlemeye devam edicez
oyuncuların hepsini cok cok özledim bir an önce başlasa keşke...

JoeL
23-03-08, 08:41
Dizi Atv'de başlayacak. Herhalde şu an senaryo yazılıp çekimler yapılıyordur. Tam tarih ve saat belli değil. 2 haftaya kadar da "Yakında" yazısıyla reklamları dönmeye başlar.
Umarım konularda pek değişiklik yapmazlar.

Bilgi için teşekkür ederim.
En kısa zamanda başlar umarım. Sınıf çok kaliteli bir dizi.
Merakla bekliyoruz.

Dilara_3
23-03-08, 09:17
İnş. en yakın zamanda başlar ya,gerçekten çok özledim dizimizi
kaldığı yerden başlarsada çok mutlu oldurum.Değişiklik istemiyoruz!!!

condemned
23-03-08, 09:27
bende çok sevinçlıyım baslayacagı için ama iişallah ne isminnde ne oyuncu kadrosunda nede konusunda degısıklık olur
yakın zamanda zaten bellı olur gunu ve saatı bızde ancak o zana goruruz neler degısmıs neler degısmemıs

gzn
23-03-08, 11:25
haberi duydum ama yorum yapmaya fırsat olmadı..herkes gibi bende çok sevindim dizinin devamına :happy0064 güzel bölümler bizi bekliyor hangi gün olcakmış acaba umarım pazar,pazartesi,çarşamba günleri dışında olur... salı olsun salı süper olur:happy0064:happy0064 yayın saatide daha erken olursa bazı gençler için daha iyi olur

gumus_songül
23-03-08, 11:43
valla hangi gün olursa olsun ama çarşamba olmasın(yaprakdökümü varda:img-grin2)
inşallah çok geç olmaz..

irem123
23-03-08, 11:49
valla hangi gün olursa olsun ama çarşamba olmasın(yaprakdökümü varda:img-grin2)
inşallah çok geç olmaz..

su gün ve saati baya bir zor olacak bu dizinin... hani pzt hep reytingleri yüksek diziler var sali desen binbirg carsamba yaprakd..persembe kv cuma asi sila..:img-yes: yani ya cts ya pazar iyi olurdu...cts saat 20 olsun:happy0064

gumus_songül
23-03-08, 11:52
su gün ve saati baya bir zor olacak bu dizinin... hani pzt hep reytingleri yüksek diziler var sali desen binbirg carsamba yaprakd..persembe kv cuma asi sila..:img-yes: yani ya cts ya pazar iyi olurdu...cts saat 20 olsun:happy0064

evet haftasonu olsa en iyi..
diğer günler yine izlayecek bişeyler buluyom
ama haftasonu hiç bişey yok..

GÜLÇEM
23-03-08, 22:58
bence atv süper bi tercih olmuş :good:

biran önce başlasın!!!:happy0064

a-y-s-e
23-03-08, 23:11
günü henüz belli değil....

bilgi iciin sagol
ins. carsamba olmaz hem Yaprak dökümü hem de Dudaktan kalbe:)
Sali günü filan süper olur

elif salihoğlu
25-03-08, 21:45
yha bencede cumartesi 20.00 da olsn hiçççç bişey yok varmısın yokmusun dan başka onada arada fln bakıyoruz zaten süper olurr:happy0064:good:

Roberta Y Diego
26-03-08, 00:50
Haber icin cok tesekkürler arkadasim.. Sonunda aciga kavustu.. Ama atv olmasi beni pek mutlu etmedi.. Tutmuyor bu kanalin dizileri genelde.. Ve atv acimaz bir kanal.. Hemen kaldiriyor.. Bakalim hayirlisi..

Hirotaro
26-03-08, 01:08
Salı : 20.00 de olursa cillop gibi olur.Atv hem geciktirmez de saatleri,geciktirse bile en fazla 10-15 dk olur.Show Tv deki neydi öyle 50-55dk

e.c.e.n.u.r.
26-03-08, 05:21
nadidehayal nickli arkadaşın isteği üzerine yapmıştım.umarım beğenirsiniz.

http://img156.imageshack.us/img156/5313/avi1es5.jpg (http://imageshack.us) http://img156.imageshack.us/img156/7114/avi2bf7.jpg (http://imageshack.us) http://img404.imageshack.us/img404/649/avi3yp0.jpg (http://imageshack.us)

http://img135.imageshack.us/img135/1499/imza1ns9.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/3989/imza2lb1.jpg (http://imageshack.us)

http://img135.imageshack.us/img135/1363/imza3wd4.jpg (http://imageshack.us)

http://img135.imageshack.us/img135/2539/imza4xl5.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/9459/imza5yr2.jpg (http://imageshack.us)

e.c.e.n.u.r.
26-03-08, 05:27
devam...
http://img156.imageshack.us/img156/3720/imza6wj4.jpg (http://imageshack.us)

http://img156.imageshack.us/img156/7287/imza7pu8.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/9461/imza8pe0.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/7750/imza9nw3.jpg (http://imageshack.us)

http://img156.imageshack.us/img156/5054/imza10rt9.jpg (http://imageshack.us)

http://img135.imageshack.us/img135/7480/imza13lb8.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/4391/imza14cf4.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/5499/imza15ox3.jpg (http://imageshack.us)

http://img156.imageshack.us/img156/5674/imza16ia4.jpg (http://imageshack.us)

ikiaile_fan
26-03-08, 21:41
Demek atvde başlayacak çok sevindim buna atvde tutacaktır dizi büyük bi ihtimal 22.00de yayınlanır showtv gibi geç saatte yayınlayacaklarını sanmıyorum.kadroda değişiklikler olacak mı acaba..

CrAzY_gİrL
28-03-08, 18:57
c.tesi,pazar,salı olablir ... inşallah en ksa zmnda başlar ,o kadar özledmki Sezgi'yi <3 (:

nadidehayal
28-03-08, 22:03
sınıfın durumu belli oldumu acaba ne zaman başlıyor atvde?

bu arada ben tam bir cüneyt hayranıyım cüneyti sevenler bana özel mesaj atabilirlerse çook mutlu olurum

benim gibi cüneyti çok sevenler bana özel mesaj atsınlar lütfen çok önemli:happy0064 bekliyorum

gumus_songül
28-03-08, 22:26
yaa evet günü bellimi dizinin beklemekten bi hal oldum
ya frangmanı görenler olmuş..ama aslı varmı bilmem

begummm
28-03-08, 22:51
ATV de yayınlancakmış "sınıf" çok sevindim.
Bir ara umudumu kesmiştim ama bu haberi duyunca çok sevindim.
Günü konusunda da iyi bir seçim yapılırsa tam olucak.

gumus_songül
28-03-08, 22:58
ya fragmanı mı görülmüş cnm kim görmüş acaba?

bende kim olduğunu bilmiyorumki öyle bi sitede biri yazmış ablasımı görmüş ne..
yakında atvde falan diye

parlakz güneş
29-03-08, 08:15
http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/s1.jpg

http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/s2.jpg

parlakz güneş
29-03-08, 08:18
Bunu unutmuşum..

http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/s3.jpg

batuhan_gumus
29-03-08, 14:45
bende sana katılıyorum salı 20 çok iyi veya eski gün ve saatide olablr ama yine tutmayabilr aynı gn ve saatte olrsa

hayir sali 20.00 olamaz
cünki o saate hepsi1 var
artik:)

lorelai13
29-03-08, 17:25
umudumu keşmiştim
bir girdim ki günün bütün mutsuzluğu kalktı gitti.
atv kesinlikle show'dan daha iyi...:img-yes:
artık çok umutluyum doya doya izleyeceğiz dizimizi...:happy0064

prensesdirect
29-03-08, 17:30
Merhaba akadaşlar inanın bende sizler gibi sınıf ın ATVde yayınlanacağı kesinleştiği için çok mutluyum.sizden ricam imza yapabilen arkadaşların sınıf ın atv ye gectiğini duyurmak amacıyla ATV ana konulu imzalar yapılması dizimiz atv de yayınlanmaya başlamadan reklamımızı çok iyi yapmamız gerektiğini düşünüyorum ki hem bizim hemde yapımcıların ve dizinin atv ye gecmesinde büyük emek harcayan diğer sınıfseverlerin emeği bu sefer boşa çıkmasın bende elimden geleni yapıcam...:img-yes:

umarım çok yakın bi zamanda günü ve saati belli olur....:img-blush

vuslatt
29-03-08, 21:52
yaa çooooook sevindim.çok üzülmüştüm bittiğine.zaten çok heyecanlı bi yerde bitirmişlerdi...bir an önce başlasın artık.....merakla bekliyoruz yeni bölümlerini

selınnn
30-03-08, 11:28
mayısmı daha çok var ya off:icon_sorr neyse bekleyeceğiz artık...
atv de olduğunu belirten bir imza yapmak çok iyi bence yapanbilen varsa yapsın:)

4ewerbrucas
30-03-08, 12:40
mayısda mı başlıyormuş off daha çok var ya:sad53: ama mayıs olması iyi oldu bence çünkü o dönemlerde bir çok dizi sezon finali yapıyor onun için sınıfın kendine yer edinmesi daha rahat olur:img-wink:

okyanusum
30-03-08, 13:39
eğer sınıf mayısta başlarsa yaz boyunca mı devam edicek? çünkü bi ay yayınlanıp sezon finali veremez ama yaz boyunca da yayınlanırsa bence çok fazla tutulmaz. çünkü insanlar yazın pek tv izlemiolar öle olursa allah korusun yine reytinglere kurban gidebiliriz. :icon_sorr

zxc_
30-03-08, 14:11
mayısmıııı?? neyse artık bu kadar bekledik biraz daha bekleriz napalım
bana güzel bir doğum günü hediyesi olur hem =)

Dilara_3
30-03-08, 15:15
parlakz güneş ve excenur çalışmalar süper olmuşş

sonunda başlıyor mayısta olsa başlıyacağı için sevindim=))

prensesdirect
30-03-08, 15:40
eğer sınıf mayısta başlarsa yaz boyunca mı devam edicek? çünkü bi ay yayınlanıp sezon finali veremez ama yaz boyunca da yayınlanırsa bence çok fazla tutulmaz. çünkü insanlar yazın pek tv izlemiolar öle olursa allah korusun yine reytinglere kurban gidebiliriz. :icon_sorr

aslında mayıs ta başlarsa daha iyi bile olabilir cnm hem yazın hemde eğer reytingler iyi gelirse yeni sezondada devam eder ve mayıs ta başlaması işimizi kolaylaştırır.evet insanlar yazın pek tv izlemiyorlar ama önümüzde kocaman bir genco örneği var gencoda temmuzda başladı ve hala devam ediyor ayrıca reytingleride çok iyi.
umarım gencodan daha başarılı bir dizi sezonumuz olur..

gumus_songül
30-03-08, 18:36
mayıstamı başlıyo..oooo çok var daha yaa.nasıl sabretçez..
buarada kim söyledi bu mayısta başlama işini.aslı varmı arkadaşlar

begummm
30-03-08, 18:47
Mayıs' ta mı??
Daha 1 ay var en az arası çok açık olucak.
Bişey sormak istiyorum. Konu değişicek mi? Daha doğrusu dizi kaldığı yerden mi devam edicek?

immortalf1
30-03-08, 18:48
Offff mayıstamı başlıyor yaa:( Tam final ayı nasıl izlicem bilmiyorum ama biraz fedakarlık yapcaz anlaşılan neyse Sınıf için değerr

...gamze!...
30-03-08, 20:03
arkadaşlar bence mayıs ayında başlaması kaldırılmasından çok iyi değilmi ben açıkçası sevindim bu habere...hiçbir değişiklik olmadan kaldığı yerden devam edersede yaşadık valla :D:D:D:D :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

itrr
30-03-08, 20:52
katılıorm ...gamze!... baslıyor ya o bile yeter ya 1 ay beklemisz cok mu...
sabırsızlıkla beklicem ins saatini ve gününü dzgn bir saate alırlarda gzl reytinglerle kalkma korkusu olmadan rahatca izlerz dizimizi:happy0064

k.u.b.r.a
31-03-08, 14:57
ooo 1 ay mıı

ne yapcazz biz o akdar yaa gerçii ii olur çünkü oks yüzünden izleyemecğeimm gibi gözüküyorduu

neyse cnımmm genede dua edelimm düzgün bir kanaldaa başlıcakk

zxc_
31-03-08, 16:01
ben okuldan geldiimde şerif sezer atvdki kadın olmak programındaydı
izleyen oldumu ya diziden bahsettimi hiç?

EnDlEeS_89
31-03-08, 16:31
slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım buraya keyifler erindedir uamrım ... mayısda başlıyo die yazmışsınız ama hangi kanalda başlıcak sorabilirmiyim acaba cevap yazarsanız sevinirim...

EnDlEeS_89
31-03-08, 16:33
önceki sayfalara baktım şimdi ..sanırım atv de başlıcak çok sevindim inş uzun soluklu olur hadi haıyırlısı inşallah...:happy0064:happy0064

gumus_songül
01-04-08, 11:24
arkadaşlar sınıf imza ve avatarları ben yaptım umarım beğenirsiniz.
http://img207.imageshack.us/img207/1706/asafghlsdfghpq8.png (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/3287/cnertttwq8.jpg (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/7922/rzakayagy5.jpg (http://imageshack.us)

http://img259.imageshack.us/img259/3641/rzakocaolu8tj2.jpg (http://imageshack.us)

http://img259.imageshack.us/img259/8555/rtertetjkkgz1.jpg (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/1271/tarkknt0.jpg (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/5810/djjddgt4.jpg (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/3847/1231ny8.jpg (http://imageshack.us)

http://img207.imageshack.us/img207/4687/hhhjytzs9.jpg (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/4409/kayaaaape9.jpg (http://imageshack.us)

http://img259.imageshack.us/img259/8876/jekzs1.jpg (http://imageshack.us)

GÜLÇEM
01-04-08, 16:51
ne zaman başlıycak yeter artııık :(

çalışmalarda çok güzel ellerinize sağlık;)

Dilara_3
01-04-08, 17:03
slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım buraya keyifler erindedir uamrım ... mayısda başlıyo die yazmışsınız ama hangi kanalda başlıcak sorabilirmiyim acaba cevap yazarsanız sevinirim...

atv'de başlıcakmışş:img-yes:
sonunda ya mayısta olsa başlıcak ya çok sevindimm

EnDlEeS_89
01-04-08, 17:37
atv'de başlıcakmışş:img-yes:
sonunda ya mayısta olsa başlıcak ya çok sevindimm

hadi gözümüz aydın ozaman .. hayırlısı bol reytinglisi olur inş :D:D

aslı-aliş
01-04-08, 20:07
off yaa demk sınıf atv demiş walla kaldırıldı sandım çok üzüldm yaa çok gzl bi dizidi atvde başlamasna sewindim walla:)
çalşmalar çok gzlmiş kızlar saoln:)

nazli_chriss
01-04-08, 20:07
slmm imza ve avatrlar süper elinize sağlık
sınıf atv de mi başlıck bn eski diziler bölümüne girdm orda bulamayınca gündemdekilere girdm görünce şaşırdm bitti sanıyosm ne zamn başlıcak atv de bi bilginiz varmı?

GÜLÇEM
01-04-08, 21:43
çekimler bi aradurmuştu şimdi başlandımı tekrar acaba?? yoksa daha yayınlanmaya vakit var diye daha başlamadılarmı

Beyaz&Tuba
01-04-08, 23:15
Ya ben bitti diye üzülmüştüm .Neyseki Atv sahip çıkmış böylesine kaliteli bir yapıma ..BRAVO ..

ela_yaso
02-04-08, 11:42
ayhh yeniden mi başlıyor
bittiğini çok üzülmüştüm şimdi çok sevindim
en sevdiğim 2. diziyi
bence çok güzel bidizi
özellkile cüneyt-rüyayı çok seviyorum
peki ne zman başlıyacak?

kafam_bozuk
02-04-08, 14:28
Merhaba arkadaşlar eve koşa koşa geldım diyebilirim uçtum bugün endişemiz olmasın dizinin çekimleri başladı....Annem rıza abiyi görmüş yaa varya okulda krize giridm mesaj attı aşkını gördüm diye....
Eve bir gelsin devamınıda yazıcam.....:img-wink:
kaç gundur ruyama giriyordu zaten:img-blush

kafam_bozuk
02-04-08, 15:21
Geldim yaa hala şoktayım evet arkadaşlar yoğurtçu parkında çekimleri varmış annem yürüyüşe gidiyorda:img-yes:
Daha dun kavga etmiştim yengemle cüneyt için,annem Serkan Altunorak(umut) ile konuşmuş diyor ki bir kibar çocuk bir güzel ki anlatamam.Okadar iyiymiş ki.SüPER DEDİ.Annem umut abimizin yanına gitmiş kameracı sanmış ilk başta koptum:img-hysteAralarında geçen konuşma;
Annem;Hangi dizi çekiliyor acaba?
S.A:Sınıf dizisi..
Annem:AA benım kızım çok sevıyor dizinin+Cüneytin hastası çok sevıyor onu.
S.A:Öylemi kızınız kaç yaşında?
Annem:16 yaşında lise iki öğrencisi.
S.A:(gülümsedi)E tabi ona hitap ediyor..
Annem:Acaba imzalı resmini alabilirmiyim?
S.A:Şuan arabadan çıkmaz senaryoyu okuyor.
Annem;diğer taraftada sanırım başka bir dizi çekiliyor?
S.A:Evet ...... dizisi(isim vermiycem)
Annem:Aman banane:img-hyste ,ben sınıf dizisini seviyorum..
S.a:Çok gülmüş..(lafına).
ÖğrenciLER varmış,yemek yiyorlarmış bir yandan da senaryoyu okuyormuş..
Daha bomba gelmedi güveni oynayan çocukta varmış annemin anlattıgına göre resmınıde gösterdım evet dedi...
Annem:Merhaba imza verebilir mi cüneyt acaba?
Güven:Yok teyzecim o imza vermez burnundan kıl aldırmaz.Hem sabah ayılmamıştır daha dedi....(Hayallerim yıkıldı hangi anlamda ayılmamıştır dedi şüpheli bir durumda kaldım açıkçası):icon_whis Yada anlaşamıyorlar ikisi tesadüf dizidede anlaşamıyorlar:img-yes:
Güveni oynayan çocukta çok sevecen ve candan biriymiş ama annem serkan abimize yani umuta aşık olmuş durumda asker yeşili pantolon giyiniyormuş,başında şapka varmış.Birde adını unuttum sınıfın çalışkanı vardıya sarı saçlı o varmı.Yönetmen kimseyi sokmuyormuş alana zaten ne yapıcaklaırnı gösterıyormuş...Acaba dedim cüneyt ve güvenin hangi sahnesi olabilir parkta
A)Kavga
B)Konuşacaklar
C)Tesadüf
D)Meydan okuma
E:süpriz:icon_whis
Yani kısacası süper bir ekipmiş çok candanmış bir tane kız vardı dedi ama esmermiş,tanıyamadım dedi.Rıza abiyi arabada görmüş dizide zayıf görünüyormuş ama kiloluymuş,camdan bakınıyormuş etrafa gözlerini açamıyormuş.Uykusu var sanırım.:img-wink:

Sonra annemler yürüyüşlerine devam etmişler liseli kızları görmüş..
Annem:Kızım ne yapıyorsunuz bu saatte?
Kızlar:Teyzecim sınıf dizisinin çekimleri olduğunu öğrendikte okuldan kaçtık demiş.
Ya deminden beri nasılım anlatamam sizlere....Çok mutluyum...çokkk.

Ben kendı kendıme senaryolar üretiyorum güven tehdit etse ailene söylerım benımle birlikte oldugunu diye ama rüyanın hamıle oldugunu öğrendikten sonra..Yani rüyanın onu terk edip cüneyte gitmesini hazmedemese mesela intikam almak istese...Rüyanın ailesine gidip kızınızla evlenmeyi düşünüyorum dese...Yada aksine kızınızı kullandım diyip rüyanın babasından dayak yemesini sağlasa..Ruya intihar etse dayanamayıp.Rüya hocasına sığınsa yada cüneyte....Daha sonra cüneytte güveni öldürse...

hızlı yazdıgım için anlatım bozuklukları olabilir ama heyecandan tuşlara basamıyorum..çok mutluyum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim....:img-in_lo

4ewerbrucas
02-04-08, 15:32
inanmıyorum cnm çok sğl umut hocamız süper konuşmuş annen tam aklımzıdaki soruları sormuş çok teşekkür ettiğimi söyle çok mutlu etti beni:happy0064:happy0064 ama kaya"mı görmemiş ya mrk ettim şimdi:img-in_lo bide bide güvenin cüneyt için verdiği cvp benimde aklımı karıştırdı kendisini sevmiyordum artık hiç sevmiyorum..yeniden çok sğl cnm bu mutlu haber için:img-icecr ** ben lise dönemimi geçridim bana hitap etmiyor mu şimdi çok kırıldım:img-icecr

kafam_bozuk
02-04-08, 17:50
inanmıyorum cnm çok sğl umut hocamız süper konuşmuş annen tam aklımzıdaki soruları sormuş çok teşekkür ettiğimi söyle çok mutlu etti beni:happy0064:happy0064 ama kaya"mı görmemiş ya mrk ettim şimdi:img-in_lo bide bide güvenin cüneyt için verdiği cvp benimde aklımı karıştırdı kendisini sevmiyordum artık hiç sevmiyorum..yeniden çok sğl cnm bu mutlu haber için:img-icecr ** ben lise dönemimi geçridim bana hitap etmiyor mu şimdi çok kırıldım:img-icecr

Yok görmemiş canım kayayı yani onun sahnesi yokmuş her yerde çekim yapıyorlarmış...Kötü bakımdan demedi uykuyu sevıyormuş demek rıza abimiz kendısıne aşık biri olarak:img-hyste:happy0064
Kayayıda çok sevıyorum sordum,resmını gösterdım yok dedi cnm valla...Belki vardırda görmemiştir.
O işin espirisi canım bende hazırlık okudum bir yıl şuan lisede olmayacaktım ama gene bana hitap ederdi bu dizi.:img-wink:
AmA UMUT BİR HARIKAYMIŞ OKADAR DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM DİYOR...hAVA ATIYOR YAVVVV:icon_sorr

Çok zormuş ama sabahın soğunda banka oturuyormuş öğrenciler.Arabalı bir sahneleri var ama çözemedim...Araba felan gelıyormuş..

gumus_songül
02-04-08, 18:01
inanmıyorum yaaaaaa..gerçekten annen çok şanslıymış:)
yaa bende rızayı çok seviyorum demek uyanamamış daha:):)
canım ben