PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına-Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

pinkzone
13-11-06, 17:00
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilrsiniz..

Figan
14-11-06, 02:10
Yeni sayfamiz acilmis..
Hepimize hayirli olsunnn:)

Yildizlarda gayet iyi..Bence FIRTINA dizisi gönlümüze taht kurmus bir dizi..Vede umarim adina vede oyuncularina yakisir bir bicimde finali yapacaklardir..

Merak ettiklerim?:

1) Ramazan nerelerde acaba? Hic görünmüyor..? Acaba diziye ne zaman ve nerden dahil olacak? Cok merak ediyorum dogrusu..Gerci gelmesini hic istememde yinede merak ettim Onu ...

2) Naz niye yok artik ? Onun bu iftira atmis oldugu durumu Zeynepe aciklamasini cok isterdim..Eger o olmayacaksa zaten cok iyi bir haberde..:)

Hani istanbulda oldugu icin diyorum..Alide sonucta istanbulda..Yakasindan düsmezdi bu kiz..Yoksa o da mi ayrildi diziden ??

gh791467
14-11-06, 06:39
Arkadaslar,

Bir Demet Tiyatro tekrar basliyormus ve orijinal kadroyu tekrar toplamaya calisiyorlarmis, Beyaz Gelincik'ten Altan Erkekli ve Olgun Simsek bu dizide oynamak icin cikacaklarmis. Aceba Zerrin Sumer'de (Sakine) cikarmiki diziden, kendisi Mukremin annesi olurdu. Iki dizide sonucta BKM yapimi, umarim iki dizide'de oynamasina firsat verirler. Zaten Besim ve Iklima gittiler, umarim Sakine'de ortadan kaybolmaz.

nazlı78
14-11-06, 09:23
Arkadaslar,

Bir Demet Tiyatro tekrar basliyormus ve orijinal kadroyu tekrar toplamaya calisiyorlarmis, Beyaz Gelincik'ten Altan Erkekli ve Olgun Simsek bu dizide oynamak icin cikacaklarmis. Aceba Zerrin Sumer'de (Sakine) cikarmiki diziden, kendisi Mukremin annesi olurdu. Iki dizide sonucta BKM yapimi, umarim iki dizide'de oynamasina firsat verirler. Zaten Besim ve Iklima gittiler, umarim Sakine'de ortadan kaybolmaz.

bak şimdi bende merak ettim ama çekilmeye başlamadımı zaten bir demet tiyatro çıksa çıkardı herhalde şuana kadar ki umarım çıkmaz .

neljan
14-11-06, 09:45
Yeni sayfamiz acilmis..
Hepimize hayirli olsunnn:)

Yildizlarda gayet iyi..Bence FIRTINA dizisi gönlümüze taht kurmus bir dizi..Vede umarim adina vede oyuncularina yakisir bir bicimde finali yapacaklardir..

Merak ettiklerim?:

1) Ramazan nerelerde acaba? Hic görünmüyor..? Acaba diziye ne zaman ve nerden dahil olacak? Cok merak ediyorum dogrusu..Gerci gelmesini hic istememde yinede merak ettim Onu ...

2) Naz niye yok artik ? Onun bu iftira atmis oldugu durumu Zeynepe aciklamasini cok isterdim..Eger o olmayacaksa zaten cok iyi bir haberde..:)

Hani istanbulda oldugu icin diyorum..Alide sonucta istanbulda..Yakasindan düsmezdi bu kiz..Yoksa o da mi ayrildi diziden ??

aslında ramazanı bende merak ediyorum..karadeniz erkeği öcünü almadan o işin peşini bırakmaz :) zeynep hastanede yatarken başucuna kadar geldi ama hiçbirşey yapmadı..bence ileride karşılarına cıkacak..şimdi ALİ ve ZEYNEP kırgınlıgı devam ederken ramazan konusu işlenmez..hele bizimkiler barışsın ondan sonra diye düşünüyorum ...

NAZa gelince bence gitsin gelmesin :) daha öncede yazmıştım ben artık naz'ın zeynepe gelip birşeyleri acıklamasını istemiyorum..bizimkiler tekrar barışacak ve birbirlerine güveneceklerse bunu kendilerinin yapması lazım...zeynep yeniden aliye güvenmeyi öğrenmeli..neyse bu konu uzun :)

Meryemce90
14-11-06, 09:46
ya olmaz ama simdi bence sakine cikmasin firtina dan ve olgun simsek altan erkekli cikmasin bg den ya ben simdi cok üzüldüm her diziden birileri cikiyor..

Dj_ŁØŊΞLY
naz süpriz yapıp zeynep'i arasa gerçekleri anlatsa süper olurda işte.....

neljan
Arkadaslar,

:( inanmıyorum ya..lütfen böyle birşey olmasın..karakterlerimiz cok önemli ve artık yerlerinden oynarsa dizi sallanır..

bu konuda duydugunuz herşeyi iletin bizlere de ..umarım cıkmaz diziden.

keremcem d
14-11-06, 16:13
Sakine sakin diziden cikmasin..Cok güzel bi rolu var..Insallah cikmaz onsuz olmaz..Bu arada ana sayfaya tasinmak icin daha cok israr ettmiyelim..Modlarimiz herseyin en iysini biliyorlar..Eger gerek görürlerse tasirlar bizi ana sayfaya:img-grin2

_duygucuk_
14-11-06, 16:54
öncelikle yeni formumuz hayırlı olsun şimdiden 5 sayfa olmuş daha nice yeni forumlara:):)
zerrin sümer ayrılmaz umarım belki ikisini bir arada idare edebilir:)
ramazan ın ve nazın ismi geçiyor mu fargman da umarım artık kötülük etmezler keşke özet filan gelseydi bakalım bu hafta neler olcak):):)melahatte geldi ortalık şenlenir ali ile de zeynep bir an önce barışır umarım:)

keremcem d
14-11-06, 16:57
öncelikle yeni formumuz hayırlı olsun şimdiden 5 sayfa olmuş daha nice yeni forumlara:):)
zerrin sümer ayrılmaz umarım belki ikisini bir arada idare edebilir:)
ramazan ın ve nazın ismi geçiyor mu fargman da umarım artık kötülük etmezler keşke özet filan gelseydi bakalım bu hafta neler olcak):):)melahatte geldi ortalık şenlenir ali ile de zeynep bir an önce barışır umarım:)
Insallah barisirlar cnm..Bencede ayrilmaz sakine..Ramazabla naz galiba diziden ayrildilar..Bu hafta ben bi jenerike iyice bakim..:img-grin2 Baklaim adlari yaziyo mu..

zeynepppaliii
14-11-06, 18:14
ya sakine diziden çıkarsa biz hasan-sakine atışmalarını nası izlicez ya???
çıkmas ins diziden sakine...diziden birsürü kişi çıktı ztn yeter bu kadar:(

bence serapla hakan diziye yeni bi soluk getirdiler ben son zamnlarda en çok onların gelmedlerine sevindim ztn bizimkilerin barışacağı yok onlar yardımcı oluyolar bari...:)

pelin111
14-11-06, 18:18
ya sakine diziden çıkarsa biz hasan-sakine atışmalarını nası izlicez ya???
çıkmas ins diziden sakine...diziden birsürü kişi çıktı ztn yeter bu kadar:(

bence serapla hakan diziye yeni bi soluk getirdiler ben son zamnlarda en çok onların gelmedlerine sevindim ztn bizimkilerin barışacağı yok onlar yardımcı oluyolar bari...:)

sudecim
aynen, bencede öle... bende cok sevdim serap ile hakani, zaten serap kinali karin mihribani oynamisti, süper bi oyuncu...
ins. ama gercekten ins. cikmaz sakine, dedigin gibi zaten cok kisi ayrildi dizimizden :(

keremcem d
14-11-06, 18:18
yaa onlar ayrılsında ama naz herşeyi zeynepe anlatsaydı bari
Aynen cnm.Hic olmazsa bi telefon etsede zeynepde rahatasa bizde rahatlasak:img-grin2

pelin111
14-11-06, 18:19
serkan ve fatma
sizlere katiliommmm...
umarim telefon acar zeynepe, ve herseyi anlatir...

Dj_ŁØŊΞLY
14-11-06, 18:29
bakarsın bu bölümün sonunda naz zeynepi arar zeynep telefonda onun ismini görürnce şok olur bölüm tam orda biter ve bi dahaki bölüm gelene kadar bizde meraktan çatlarız:D:D

first lady
14-11-06, 18:29
bu hafta fırtına süperdi ya çok güldüm.hele hasanın köpeği emineye benzettiği sahnede öldüm gülmekten.zeyneple alide herzamanki gibi çok şekerdi.inşallah barışırlar bran önce:love05: :img-haha:

keremcem d
14-11-06, 18:37
Aynen insallah bu bölümün sonunda naz arara.. Yada diziden ciktiysa bile bi bölümlük konuk oyuncu olarak gelsin ve herseyi anlattsin zeynepe:img-grin2

zeynepppaliii
14-11-06, 18:58
sudecim
aynen, bencede öle... bende cok sevdim serap ile hakani, zaten serap kinali karin mihribani oynamisti, süper bi oyuncu...
ins. ama gercekten ins. cikmaz sakine, dedigin gibi zaten cok kisi ayrildi dizimizden :(

bencede pelin...
aslında bazı oyuncuların ayrılmasıda ii oldu
mesela ramazanla naz...:)

_duygucuk_
14-11-06, 19:00
bakalım bu hafta neler olacak ?serap la hakan ın katılması iyi oldu bizmkileri onlar bir araya getirp barıştırırlar:):)fırtınamız süper:):)

keremcem d
14-11-06, 19:01
bencede pelin...
aslında bazı oyuncuların ayrılmasıda ii oldu
mesela ramazanla naz...:)
Onlarin ayrilmazsi harika oldu cnm...:img-grin2 :img-grin2 Ayrilmasalardi kesin gene ayirmaya calisirlardi zeyneple aliyi:icon_cry:

_duygucuk_
14-11-06, 19:13
bu hafta fragmna dikkatli bakalım isimleri yazıyor mu??
emine dursun da mı hocalarda kalıcak acaba ??dur bakalım neler olacak ali hala
açıklayamdı zeynebe olayı artık barışsaalr keşke gerçi ali daha ne yaptığını bile bilmiyorki:):)

FBemel
14-11-06, 19:18
merabaaa:)

şu anda dizimizin ana sayfaya taşınma gibi bi durumu söz konusu diil sanırım..neyse...biz beklemeye devam edelim ve tabi ki yorumlara:)

bende bir süre öncesine kadar nazın geri dönmesinden yanaydım...ama NELJAN'ın söylediği şeyler çok mantıklı geldi bana.Fırtına'yı Karadeniz dizisi olduğu için izlemeye başladım.sonrasında ise bu dizide herşeyi çok sevdim.ve sevdiğim şeylerin başında da Ali_Zeynep AŞKI geliyor...yani onların aşkı NELJAN'ın dediği gibi nazın anlatacakları olmadan da ayakta kalabilir.yani öyle olması gerekir...şimdi yeniden birbirlerine güvenmeyi öğreniyorlar...daha sonra da aşklarına dolu dizgin devam edecekler...araya girecek olan başka karakedilerle tabi:)

ayrıca NELJAN'a bi konuda daha hak veriyorum...(ki sanırım çoğu konuda aynı düşünüyorum NELJAN'la:)) ramazan bizimkilerin arası düzeldikten sonra geri döner eğer dönecekse...ay zaten hem bizimkilerin bu tatsız hali, hemde ramazan aynı anda çekilmezdi:) herşey sırayla...dimi?:)

_kermit_
14-11-06, 19:56
yeni başlık hayırlı olsun öncelikle arkadaşlar..sakinemiz inş diziden ayrılmaz..hasdanla sakine atışmaları sakinenin o gzl şivesiyle dinlediğimiz zekasız lafı olmadan bi yanı eksik olur bence..:img-grin2 :img-grin2 :img-icecr

keremcem d
14-11-06, 22:08
Aynen kermit zekasiz lafi olmadan olmaz..Sampara kirpi diyen birisi olmadanda olmaz..:img-grin2 :img-grin2

tutsuluk
15-11-06, 03:17
söz verdiim gibi...bugün sabahtan ak_ama kadar müdürlerimle toplant1dayd1m geç oldu o yüzden özürrr herkesten....
arkadaslar olanlar oluyo bu bölümü kaçirmamam
iz lazim.ali zeyneple tartistiktan sora..zeynep kendisine inanmadi için onu nazin babasinin evine götürür gercekleri anlatmasi için..ve nazin itirafiyle karsilasiyor..yani siki durun arkadaslar zeynep bu bölümde gercekleri ögreniyorrrr..bu sferde ali kirgin tabi affetmiyor ve herseyi birakip gitmenin planini yapiyor..zeynepte bütün inadi gitmis kedi gibi olucak heralde...vallah bu seferde ali affetmiyo ama onun inadi zeynep gibi olmaz affeder hemencicik..bu arada melahatte gelmis eve yerlesmis eminenin surati bes karis..ziyada gamzeyle bulusmanin firsatini kollayip duruyo..siril siklam asik olmus kiza..tamara belalisinden kurtulmus otele yerlesir..diger durumlar hasanla fevzi yine bi arayis icinde komedi ustune komedi yasiyolar...hepsini yazamadim çok uykym var sabah mesaiye kalkicam 7 de..haydii herkese iyi geceleeerrr..

amigoo28
15-11-06, 07:41
bende diyordum ki bizim tutsuluuk nerde kaldi.!?? bence bu hafta bizi süperden daha süper bi bölüm bekliyor.! baksaniza bu kez zeynep aliden özür dileyecek. ziya gamzeye asik olmus... melahat eve yerlesiyor. ve bizim bitirim ikililer yinen is basinda.... senaristlerri kutlamak lazim böyle bi güzel diziyi herkes yapamiyoor!!!

nazlı78
15-11-06, 08:40
işler yolunda giderse bu hafta barışabilirler ama tam zeynep yumuşadı aliye karşı derken başka aksilikler çıkmasın?

keremcem d
15-11-06, 08:53
söz verdiim gibi...bugün sabahtan ak_ama kadar müdürlerimle toplant1dayd1m geç oldu o yüzden özürrr herkesten....
iz lazim.ali zeyneple tartistiktan sora..zeynep kendisine inanmadi için onu nazin babasinin evine götürür gercekleri anlatmasi için..ve nazin itirafiyle karsilasiyor..yani siki durun arkadaslar zeynep bu bölümde gercekleri ögreniyorrrr..bu sferde ali kirgin tabi affetmiyor ve herseyi birakip gitmenin planini yapiyor..zeynepte bütün inadi gitmis kedi gibi olucak heralde...vallah bu seferde ali affetmiyo ama onun inadi zeynep gibi olmaz affeder hemencicik..bu arada melahatte gelmis eve yerlesmis eminenin surati bes karis..ziyada gamzeyle bulusmanin firsatini kollayip duruyo..siril siklam asik olmus kiza..tamara belalisinden kurtulmus otele yerlesir..diger durumlar hasanla fevzi yine bi arayis icinde komedi ustune komedi yasiyolar...hepsini yazamadim çok uykym var sabah mesaiye kalkicam 7 de..haydii herkese iyi geceleeerrr..
Inanmiyorum ya..Ne kadar güzel bir bölüm olacak..Yasasin zeynep herseyi ögreniyo..Ali ama bence zeynepi kolay kolay aff etmez ama zeynep kadar inatci olmaz,,Zeynep kendisini af ettiri:img-grin2

neljan
15-11-06, 08:54

bu nereden alıntı..sizin tahminleriniz değildir herhalde..setten haberler mi alıyorsunuz :) yoksa bu özet miiiiiiii ???

Dj_ŁØŊΞLY
15-11-06, 08:57
yaa bu gerçekten özettmi yoksa ne bu yaa bu bölüm böle lursa süper olur alide 1-2 bölüm affetmez sonra barışırlar...:img-icecr :img-icecr

keremcem d
15-11-06, 09:04
Gercek bölüm özeti mi ya hercekten..Gercek bölüm özetiyse harika olur..
Ne güzel zeynep alinin sucsuz oldugunu anlar,..ama bu seferde ali gurur yapar..Insallah ali hemen af eder zenyepi:img-grin2

neljan
15-11-06, 09:15
tüyomudur bu yazı ..yok yani asılsız cıkarsa hevesimiz kursagımızda kalır..bu tarz yazılarda lütfen kaynak ta belirtin..bizlerde üzülmeyelim sonucunda..

nazlı78
15-11-06, 12:02
ben kanal d'nin sitesine bakıyorum sürekli ama özet hala çıkmamış . arkadaş acaba içinden geçenlerimi yazdı keşke doğru olsa :img-grin2

_duygucuk_
15-11-06, 15:01
keşke bugün çıksaydı belki döner bugün fragman :)
bakalım bu hafta neler olacak ali zeynep artık daha da yakınlaşır ve barışırlar herhalde:):)

Dj_ŁØŊΞLY
15-11-06, 15:23
alinin süprizi çok işe yarayacak gibiydi artık zeynepin de bişeler yapması gerekiyo..

amigoo28
15-11-06, 15:26
arkadaslar tutsuluk arakdasimizin verdigi özet 100% dogrudur... nerden mi biliyorum !?? bundan tam bir hafta önce bi özet yazmiosti ve aynisi o haftanin bölümünde gerceklestii.... o zaman ne fragman nede özet cikmisti.... yani tutsuluk arkadasimiz yanlis biyeri okumadiysa bize dogru özet vermistir.. ama halen nerden buldugunu bize söylemedii... bide söylese.... yoksa setten tanidiklari mi yoksa netden mi buluyor!??

özetdede denildigi gibi bu kez zeynep aliden özür dileyecek.. yani aralrinda hicbir engel dahi kalmiyacak.... oh ne güzel.... ama barismalari 1 yada 2 bölümü bulur.. simdi top alide ya siz ona bakin... ali zaten dünden razi barismak icin ama o simdi biraz guru yapcak... cok süper bi bölüm bizi bekliyoor..

tutsuluk
15-11-06, 15:33
arkadaslar bu 3.hafta özetleri yazd11m her hafta ayni süpeyle yaklasiyosunuz..ama her haftada dogru cikiyo..bidaa yazmicam özet falan..cmtsi günü izlediinizde bu süpelerinizden dolayi utanicaksiniz..

neljan
15-11-06, 15:46
arkadaslar bu 3.hafta özetleri yazd11m her hafta ayni süpeyle yaklasiyosunuz..ama her haftada dogru cikiyo..bidaa yazmicam özet falan..cmtsi günü izlediinizde bu süpelerinizden dolayi utanicaksiniz..

arkadaşım biz sana inanmıyoruz demedik..dedik de ben mi hatırlamıyorum..sadece kaynak gösterirmisin dedik..

senin düşündüğün anlamda şüphe yok ki ortada utanalım..bu tutumun bence cok gereksiz..nereden duydun,kendi tahminin mi,setten mi haber alıyorsun vs.vs.soruları sormak bizim hakkımız değilmi sence..

birisi gelip tüyo tarzında birşeyler yazsa kaynakta acıklamasa sende aynı şeyi düşünürsün..acaba dogru mu yalnış mı dersin..

bizler duydugumuz herşeyi yazıyoruz senin yaptıgın gibi...gerçi sen duydunmu gördün mü yoksa kendi düşüncelerin mi hala daha bilmiyoruz ama yazdıklarımızı bile soruyoruz..nereden duydun diyeeeee....gerçeklik payı ne kadar acaba diye...olay bundan ibaret.........

vildann
15-11-06, 16:04

cok tsk ederım arkadasım.ben rıca etmıstım senden yazmanı cok saol.kendını herkese ıspatlamak zorunda deılsın.gecen haftalarda yazdıklarının aynen oldugunu gorduk.emınım bu haftada olacak.lutfen yazmaya devam et.kanal d nın sıtesı senın kadar ayrıntılı vermıyor...

keremcem d
15-11-06, 18:04
tutsuluk cnm bizi ynalis anladin galiba..Biz aslinda bu yazdigin özetin gercek özet oldugunumu yoksa senin istedigin yani böyle olmasini istedigin bi özet mi diye sühe ettik..:img-grin2
Bu arada hasanla sakine sen bilirsinde konuk..Diziden cikicam flnde söz konusu olmadi..Olsaydi derdi:img-grin2

elmali-turta
15-11-06, 18:17
fragmanı gördümmm az önce ama ortasında yakaladım aklımda kalanlar hasanla fevzi iş arıyolar heralde bi yerde çok komiklerde iç çamaşırlarıyla kalmışlar galiba zaten en fazla onları grdm bide zeynep kapıyı açıyo ali gelmiş en sonundada zeyneple ali öpüşüyolardı

zeynepppaliii
15-11-06, 18:23
oley oley oley!!!
fragmanı gördüm!
ilk görenlerden biri benim herhalde çok mutluyum:)
ilk defa bu kadar erken gösterdiler çok güzeldi
en sonunda zeynep kapıyı açıyo ali yi görüyo
ali şasırayo sonra zeynep aliyi öpmek için yaklaşıyo çok güzel ya sonunda barışıyolar herhalde:)
barışmasalar bile zeynep alinin suçsuz old öğrendiya gerisi kolay artık...:)

zeynepppaliii
15-11-06, 18:27
bu arada tutsuluk adlı arkadaş doğru sölüyo bence çünkü diğer özetlerde doğru çıkmıştı. fragmandanda zeynebin herseyi anladığı anlaşılıyo...:)

keremcem d
15-11-06, 18:27
oley oley oley!!!
fragmanı gördüm!
ilk görenlerden biri benim herhalde çok mutluyum:)
ilk defa bu kadar erken gösterdiler çok güzeldi
en sonunda zeynep kapıyı açıyo ali yi görüyo
ali şasırayo sonra zeynep aliyi öpmek için yaklaşıyo çok güzel ya sonunda barışıyolar herhalde:)
barışmasalar bile zeynep alinin suçsuz old öğrendiya gerisi kolay artık...:)
Ayy haika yaaaaa...Yasasin..Nihayet barisiyolar..Bu arada daha neler oluyo??
Ben gine göremedim:img-grin2

dilara-1905
15-11-06, 18:36
ya bu arada arkadaşlar bu akşam burda(samsun'Da)ayşen guruda nında rol aldığı tiyatro var papaz kaçtı bu gün çiftlik semtinde gördüm akşam tiyatrodada görcemmm çok merak ediyorummm:D

(kara çocuk sarı çocukkk:D) diziye abya renk katmış benmceeeee ama sakine bir demet tiyatro için çıkcakmııı zerrin sümer :/

dilara-1905
15-11-06, 18:40
tutsuluk verdiğin bilgiler işçin çok tşk ederizya süper bir bölüm olcak aliniğn zeynep kadar tutmaz inadı yaaa barışrılarr süperrrrr çok sevindim:D

benhermi
15-11-06, 18:46
çok mutluyum hiç beklemediğim bir anda fragmanı gördüm ve çok mutlu oldum sanırım ilk defa bu kadar erken çıktı fragman sonunda zeynep ali ye yaklaşıodu öpmek için çok mutlu oldum ama fragmanın gerisinde pek bi zeynep_ali sahnesi yoktu bu arada tutsuluk adlı arkadaşa teşekkurler şimdiye kadar hep doğru özet yazdı bize umarım devam edersin şimdiden saol :img-grin2

_CALIKUSU_
15-11-06, 19:45
Inanmiyorum fragmani bu kadar erken mi koydular...hayret, baslarina tas düstü herhalde...:img-grin2 artik fragmani görenen kadar catlarim herhalde..demek zeyneple ali baristi bence vakti gelmisti zaten....

_kermit_
15-11-06, 20:11
iyi geceler arkadaşlar..

fragman bu kadar erken mi geldi yahu..şaşırdım..ama hoşgelmiş..anlatılanlar kadrıylada süper bir bölüm geliyormuşta haberimiz yokmuş..bu barışma için geç kalınmış olsada..geç olmasında güç olmasın demişler yani..canikom yahu..:img-grin2 :img-grin2 :img-icecr

aşk_oyunu
15-11-06, 20:30
merhaba,
fragman hakkatende erkenden geldi ama ii oldu güzel bi bölümolcak
merakla bekliyorum..

FBemel
15-11-06, 20:33
Yuppppiiiiiiii:):):)

arkadaşımızın verdiği özet harika...bu yanlış anlaşılmanın bi şekilde giderilmesi güzel de bende nazı tekrar görmek istemezdim açıkçası...ben hala nazsız bi çözümün daha iyi olabileceği düşüncesindeyim.neyse...sonuçta Zeynep'in gerçekleri öğrenecek olması güzel...

fragman nasıl bu kadar erken çıktı?hayret valla...ama bende izleyemedim:(oturup bekleyeceğiz artık:)fragmanın son sahnesi de güzelmiş:)artık biraz da Zaynep aşkı için uğraşsın,didinsin:)

_kermit_
15-11-06, 20:43
Yuppppiiiiiiii:):):)

arkadaşımızın verdiği özet harika...bu yanlış anlaşılmanın bi şekilde giderilmesi güzel de bende nazı tekrar görmek istemezdim açıkçası...ben hala nazsız bi çözümün daha iyi olabileceği düşüncesindeyim.neyse...sonuçta Zeynep'in gerçekleri öğrenecek olması güzel...

fragman nasıl bu kadar erken çıktı?hayret valla...ama bende izleyemedim:(oturup bekleyeceğiz artık:)fragmanın son sahnesi de güzelmiş:)artık biraz da Zaynep aşkı için uğraşsın,didinsin:)

aynen arkadaşım katılıyorum sana..nazı bende tekrar görmek istemem..zeynepte istemez bence..(:

FBemel
15-11-06, 20:52
aynen arkadaşım katılıyorum sana..nazı bende tekrar görmek istemem..zeynepte istemez bence..(:

bencede Zeynep de istemez...bide burda konuştuğumuz bişey vardı ya...Neljan zaten bizimkilerin aşkının naz olmadan da ayakta kalabileceğini,doğru olanın da bu olduğunu söylemişti...bende bunun çok daha romantik olacağını söylemiştim...ama yine işimiz naza kaldı anlaşılan:)

neyse nankörlük yapmayalım arkadaşım...:)sonuçta barışıyorlar yani.dimi ama?:)

_kermit_
15-11-06, 20:57
bencede Zeynep de istemez...bide burda konuştuğumuz bişey vardı ya...Neljan zaten bizimkilerin aşkının naz olmadan da ayakta kalabileceğini,doğru olanın da bu olduğunu söylemişti...bende bunun çok daha romantik olacağını söylemiştim...ama yine işimiz naza kaldı anlaşılan:)

tabi arkadaşım ne gerek nankörlüğe..bzm için önemli olan kısmı barışmaları..ahh ben bide fragmanı izleyebilsem..:img-grin2

FBemel
15-11-06, 21:05
tabi arkadaşım ne gerek nankörlüğe..bzm için önemli olan kısmı barışmaları..ahh ben bide fragmanı izleyebilsem..:img-grin2

efet.bende izleyemedim fragmanı ve çok merak ediyorum...bekleyince de çıkmıyo:)
bu arada hiç bu kadar da erken verildiğini hatırlamıyorum..acaba kanal d'nin aklı başına mı geliyor?umarım öyledir...
acaba Zeynep Ali'yi öpmeye çalışırken -anlatılanlara göre- Ali napacak?çok merak ediyorum...ama genel kanı da o ki Ali'nin Zeynep'e olan tavrı uzun sürmeyecek:)

_kermit_
15-11-06, 21:12
efet.bende izleyemedim fragmanı ve çok merak ediyorum...bekleyince de çıkmıyo:)
bu arada hiç bu kadar da erken verildiğini hatırlamıyorum..acaba kanal d'nin aklı başına mı geliyor?umarım öyledir...
acaba Zeynep Ali'yi öpmeye çalışırken -anlatılanlara göre- Ali napacak?çok merak ediyorum...ama genel kanı da o ki Ali'nin Zeynep'e olan tavrı uzun sürmeyecek:)

kanalde nin aklı başına gelir mi arkadaşım..onu kesin yanlış girmişlerdir..(:..

bncede Ali çok direnmez..ztn Zeynep için yaptığı çok gzldi..Emine'yi çağırması..Zeynebide bu yumuşatmadı mı ztn..Ali dünden razı barışmaya..ee aşk..:img-grin2 :img-grin2

elmasTR
15-11-06, 21:50
bende izledim fragmani!!!! cok komik bi bölüm bizi bekliyoooo...!!!:img-grin2
son sahne abooooo... ZEYNEPIN VE ALININ YÜZLERI ARASINDA 1 MM VAR BELKI YANI KÜCÜK BI ADIM DAHA ÖPÜSTÜ ÖPÜSECEKLER:img-nyam:

keremcem d
15-11-06, 21:58
Fragmani o kadar merak ediyorum ki..Anlasilan bu bölüm zeynep son kez nazla karsilasacak..Simdiden dialoglarini cok merak ediyorum:img-grin2

yakupoglu61
15-11-06, 23:47
nazdan bende nefret ediyordum ama yaptıklarının nedeninin psikolojik olduğunu öğrendik bn düşünüyodum bu naz nerde çıksada zeynebe herşeyi anlatsa diye öle olacağa benziyo

Dj_ŁØŊΞLY
16-11-06, 08:15
naz ı bende görmek istemem neredeyse zeynepi öldürüyodu aman eksik kalsın

RIZA_BABA
16-11-06, 08:48
zeyneple aliyi yan yana gördüm birbirlerine duygu dolu bakışlarla bakıyolardı

Dj_ŁØŊΞLY
16-11-06, 09:39
uzun bi aradan sonra bizi çok mutlu edecek bi bölüm geldi..

neljan
16-11-06, 11:47

canım emel :) evet konuşmuştuk NAZ olmadan daha güzel olur demiştik ama eger NAZ ile olacaksa vardır bir bildikleri..hayır demeyiz dimi :)

fragmanı izleyemedim fakat anlatılanlar cok güzel..zaten her bölümün harika oldugunu düşünürsek bu bölümde cok egleneceğimiz kesin :)

zeynep ve ali barışacaklar mı acaba!! fragmanı anlatan arkadaşlar demiş ya zeynep öpmek için yaklaşıyor..umarım ali uzaklaşmaz :)

Dj_ŁØŊΞLY
16-11-06, 12:06
Aslında Naz ın herşeyi anlatması şölede düşünülebilir

en azından öle bişe yapsa seyirci tarafından olumlu karşılanır insanların ona bakış açısı biras daha olumlu olur yönetmenler bunu düşünebilir..

nazlı78
16-11-06, 13:43
Aslında Naz ın herşeyi anlatması şölede düşünülebilir

en azından öle bişe yapsa seyirci tarafından olumlu karşılanır insanların ona bakış açısı biras daha olumlu olur yönetmenler bunu düşünebilir..

nazı eğer diziye tekrar girdireceklerse böyle bişey yapabilirler

keremcem d
16-11-06, 14:38
Ohh ya nihayet güzel bi fragman ve bölüm özeti gördük..Bu bölümde küsluk olsaydi cok üzülüdrüm ya:icon_cry:

**Suzi**
16-11-06, 14:58
20.Bölüm özeti

Ali, Zeynep’in gönlünü almaya çalışıyor

Ali, hoş sürprizlerle Zeynep’in gönlünü almaya çalışır. Zeynep ise, Ali’yi affetmek istemesine rağmen içini kemiren şüpheden bir türlü kurtulamaz. Zeynep’i çileden çıkaran bir durum, iki aşık arasında, hiç hesapta olmayan gelişmelere neden olacaktır.
Tamara ise belalısı Necip’ten kaçmaya çalışır. Kahramanlık nidalarıyla Tamara’nın peşine takılan ikiliyi, çetin engeller beklemektedir.
Diğer taraftan Ziya, görür görmez etkilendiği Gamze’nin kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Gamze’yle tekrar karşılaşmanın planlarını yapacaktır.
Beklenmedik gelişmelerin ardından, Ali, hayatına yön verecek önemli bir karar alır. Böylelikle Zeynep, yaşananları sorguladığı bir döneme girer. Bundan böyle Ali ve Zeynep ilişkisindeki bütün dengeler değişecektir.

neljan
16-11-06, 15:06
20.Bölüm özeti

Ali, Zeynep’in gönlünü almaya çalışıyor

Ali, hoş sürprizlerle Zeynep’in gönlünü almaya çalışır. Zeynep ise, Ali’yi affetmek istemesine rağmen içini kemiren şüpheden bir türlü kurtulamaz. Zeynep’i çileden çıkaran bir durum, iki aşık arasında, hiç hesapta olmayan gelişmelere neden olacaktır.
Tamara ise belalısı Necip’ten kaçmaya çalışır. Kahramanlık nidalarıyla Tamara’nın peşine takılan ikiliyi, çetin engeller beklemektedir.
Diğer taraftan Ziya, görür görmez etkilendiği Gamze’nin kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Gamze’yle tekrar karşılaşmanın planlarını yapacaktır.
Beklenmedik gelişmelerin ardından, Ali, hayatına yön verecek önemli bir karar alır. Böylelikle Zeynep, yaşananları sorguladığı bir döneme girer. Bundan böyle Ali ve Zeynep ilişkisindeki bütün dengeler değişecektir.

:img-sorry bu nedir şimdi :( dengemi kaldı bizde..

ali yaptıgı süprizlere ragmen zeynepin yumuşamamasına mı kızacak..önemli karar ne olabilir..zeynepten tamamen ümidini kesmek mi.. aman allahım ne diyorum ben yaaaaa :)

keremcem d
16-11-06, 15:40
Demin baktim fragmana..Cok komikti ya,,
Hasanla fevzi cep telefonu köstümünün icinde cok komiklerdi..
Hele feraye abla zille herkesi uyandiriyor ya bayildim o sahneye..
Gene harika bi bölüm olacak..Hele son sahne müthisdi:img-grin2

_duygucuk_
16-11-06, 15:59
dengeler asıl değişecek acaba dün fargamnı gördüm bayıldım süper bir bölüm olacak yine zeynep artık söylesin nazın durumunu alide açıklaasın:):)
vee barışsınlarda da dengelere ne oluyor yani???

sinem*
16-11-06, 17:04
fragmanı görmedim özeti okudum burdan bir kaç bir şey okudum ...
zeynep aliyi öpüyormuş ama bu seferde ali zeynebe tokadı basarmış :):) (tabi karşıyım buna:) )
barışsınlar artık tamam tatlı tatlı atışmalarını çok seviyorum ama birlikte daha çok seviyorum :)

keremcem d
16-11-06, 17:08
fragmanı görmedim özeti okudum burdan bir kaç bir şey okudum ...
zeynep aliyi öpüyormuş ama bu seferde ali zeynebe tokadı basarmış :):) (tabi karşıyım buna:) )
barışsınlar artık tamam tatlı tatlı atışmalarını çok seviyorum ama birlikte daha çok seviyorum :)
öyle birsey olsa ...O zaman yandik iste..zeynep artik gurur yapar kendine hic konusmaz..ama ali yapmaz ki kiyamaz zeynepe:img-grin2 :img-grin2

sinem*
16-11-06, 17:21
aslında ikinci fragmanı izlemek lazım birincisinde hiç ali zeynep sahnesi olmuyor sonra başka bir fragman veriyorlar hep ali zeynep ...güzel bir bölüm olacak çok belli ama ali zeynep ne olacak hem nazın geliceğini nerden anladınız ben anlamadım :)

maynaq
16-11-06, 17:25
slm arkıler sınavlarımdan vakıt bulamadıgım ıcın gıremedm bıttı sınavlarım
yenı baslıgımıs hayırlı olsun sımdıye kadar yorumlarınısı okudum dunde fragmanı gordumm cok guseldı ozellıkle sonu zeynp alıyı opuyo falan cok gusel naz dogruları acıklıycaksa artık aralarında bı sorun kalmas herhalde inş. barısırlarr bugu fragmanı hıc verdılrmı??

zeynepppaliii
16-11-06, 17:31
ya bence alizeynebe tokat atmaz ama hayır diyebilir yani sonuçta alide çok kırıldı olanlara yani...:(
ama benm dileğim karşı çıkmayıp zeynebin öpücüğüne karşılık vermesi...:)

zeynepppaliii
16-11-06, 18:00
yaa fragmanı izledim ama Ali ile zeynep çok az gözüküyodu

ewt cnm malesef çok az gösteriyolar...:(
2.fragmanı izleyebilseydik daha çok gösteriyolar orda ali zeynebi.
hatta sadece onları gösteriyolar...:)

adri_ano
16-11-06, 18:25
Dizi ilk başladığında Ali Zeynep aşkı üzerine kuruluydu ama olaylar geliştikçe herşey daha da farklılaşıyo güzelleşiyo

adri_ano
16-11-06, 18:27
Melahatın dönmesiylede kadro tamamlanmış oldu galiba İstanbula daha gelmeyen kaldımı

_duygucuk_
16-11-06, 19:05
bölüm süper olacak umarım bu bölümde barışırlar :):):)
melahat geri döndü ohh kadro tamam:):)güleriz yine de dengelere neler oluyor ben anlamadım:(??

_duygucuk_
16-11-06, 19:36
iklimalarda olsaydı keşke neyse onlar bzim efsaneleirmiz artık::):)(pelincim dedğimi yap sil güzelim onları güle güle kullan::)))
dizimiz süper gidiyor nazar değmesin:):)

pelin111
16-11-06, 20:15
iklimalarda olsaydı keşke neyse onlar bzim efsaneleirmiz artık::):)(pelincim dedğimi yap sil güzelim onları güle güle kullan::)))
dizimiz süper gidiyor nazar değmesin:):)
evet bencede iklimalarda olsaylardi süper olcakti, ama cnm kücük askim ahmetcim var, ytere bana :D...
(sagol cnm :D:D bi an benden küs oldugunu zahnetmistim, neden öle düsündüyümü sonra anlatirim)
bencede nazar demesin, süper yaaa :D

FBemel
16-11-06, 20:43
yaw fragmanı hala izleyemedim...çıldırmak üzereyim.bu hafta Fatma'nın kaderini paylaşıyorum:)

arkadaşlar özet güzel...dengeler konusunda da şöyle bi tahminde bulunacağım...hani "Tutsuluk" nickli arkadaşımız nazın herşeyi itiraf edeceğini ve bu itiraftan sonra Ali'nin önemli bir karar alacağını söyledi ya...(sanırım Ali herşeyi terketmek isteyecek...eh yani tak etti çocuğun canına artık:))
ve tabi ki Zeynep gerçekleri öğrendikten sonra da Ali'nin kendisini affetmesi için uğraş verecek...eh ne oluyor bu durumda?Zeynep ile Ali rolleri değiştiriyorlar ve Zeynep artık aşkı için savaşacak..:)

elmasTR
16-11-06, 21:08
3 gün kaldi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! cok komik ve güzel bölüm bizi bekliyoooo.....:img-nyam: ya insallah fragmanin son sahnesi gerceklersir ve barisilar...

keremcem d
16-11-06, 22:20
yaw fragmanı hala izleyemedim...çıldırmak üzereyim.bu hafta Fatma'nın kaderini paylaşıyorum:)

arkadaşlar özet güzel...dengeler konusunda da şöyle bi tahminde bulunacağım...hani "Tutsuluk" nickli arkadaşımız nazın herşeyi itiraf edeceğini ve bu itiraftan sonra Ali'nin önemli bir karar alacağını söyledi ya...(sanırım Ali herşeyi terketmek isteyecek...eh yani tak etti çocuğun canına artık:))
ve tabi ki Zeynep gerçekleri öğrendikten sonra da Ali'nin kendisini affetmesi için uğraş verecek...eh ne oluyor bu durumda?Zeynep ile Ali rolleri değiştiriyorlar ve Zeynep artık aşkı için savaşacak..:)
Oo emelim ilk defa senden önce görmüsüm fragmani:img-grin2
Bu bölüm kesin zeynep ali onu aff ettsin diye ugrasacak..ama ali kolay kolay aff etmez..:icon_cry:

FBemel
16-11-06, 22:36
Oo emelim ilk defa senden önce görmüsüm fragmani:img-grin2
Bu bölüm kesin zeynep ali onu aff ettsin diye ugrasacak..ama ali kolay kolay aff etmez..:icon_cry:

:):):)

cnm fragmanı görmene çok sevindim...kendim görmüş kadar inan:)neyse pusudayım...illa ki bu gece izleyeceğim:)

bence de Ali biraz uğraştırır Zeynep'i haklı olarak...ama inadının Zeynep'inki kadar uzun süreceğini sanmıyorum...çünkü Zeynep'in haklı bir nedeni vardı.

keremcem d
16-11-06, 22:57
:):):)

cnm fragmanı görmene çok sevindim...kendim görmüş kadar inan:)neyse pusudayım...illa ki bu gece izleyeceğim:)

bence de Ali biraz uğraştırır Zeynep'i haklı olarak...ama inadının Zeynep'inki kadar uzun süreceğini sanmıyorum...çünkü Zeynep'in haklı bir nedeni vardı.
Cnm bende tvde görmedim..tvde simdiye kadar sadece bi kerecik gördüm:icon_cry:
Ali zeynepi ugrastirit ama zeynep kadar dedigin gibi degil.. hem zeynepide cook seviyo zeynep bi sekilde ikna eder onu

pelinSİ
16-11-06, 22:58
zaten birincilik cumartesileri fırtına ve gümüşe yakışıyo bi be
gittikçe daha bi güzel oluyo bu di<i
düzenli olarak takip ettiğim nadir dizilerden

sadece zeynep in eski saçı daha iyidi keşke öyle kalsaydı
bide ramazan,naz falan nerde çıktılar mı tamamen diziden

keremcem d
16-11-06, 23:20
zaten birincilik cumartesileri fırtına ve gümüşe yakışıyo bi be
gittikçe daha bi güzel oluyo bu di<i
düzenli olarak takip ettiğim nadir dizilerden

sadece zeynep in eski saçı daha iyidi keşke öyle kalsaydı
bide ramazan,naz falan nerde çıktılar mı tamamen diziden
aynen cnm ama ben alistim..zeynep böylede tatli:img-grin2
nazla ramazani bizd ebilmyioruz..kayiplar:img-grin2

neljan
17-11-06, 00:41
ikinci fragmanda sadece ali ve zeynep arada da melahat var :) zeynepe sarılıyor..sürekli aglıyor zeynep cok az gördüm ama nazın itirafını izliyor sanırım bir cd yollamış olabilir tam anlayamadım..

aglamasın artık zeynep yaa..yetti yani..birde aglarken içinden affet beni sevdiğim diyor :(

ah ali affeder de ne zaman :)

Figan
17-11-06, 02:01
Selamlarrrrr

Fragman eklendi haa demek:)
Tüh tühhh ben nicun izleyemedum daaaaa... Ha gaybana gavur eli..
Bir ganalimiz yoktur daaaa... izluyek bizde ulaaa...:):)

Cok özledim dizimizi izlemeyi..Biran evvel C.tesi gelse..Zeynep ile Ali birlesirler insallahhhhhh...Naz kaset mi yollamis dedunuzzz daaaa..

Uyyyyyyyiiiiii desenize senlik var ulaaaaaaaaaaaaaa :))))

nazlı78
17-11-06, 08:42
KANAL D'nin iddialı dizisi "Fırtına"nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım, hem diziyi hem de canlandırdıkları karakterleri anlattı.

Karadeniz’den İstanbul’a yelken açan Fırtına’nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım ile hem diziyi hem de oynadıkları karakterleri konuştuk. Senaryo gereği kesilen saçları için üç gün ağladığın anlatan Terzioğlu; "Küçük gösterdiğim için kendimi kadın gibi görünmeye zorluyorum" dedi. Yıldırım ise "Bence gayet hoş bir kadınsın" diyerek rol arkadaşına övgüler yağdırdı.

Burçin Hanım röportaja başlamadan önce 30 yaşıma gelmek istiyorum dediniz. Ne oluyor 30 yaşına gelince?

Burçin Terzioğlu: 30 yaş kadının en kadın olduğu, en güzel yaşlarının başlangıcıdır derler. Ben küçük gösterdiğim için kendimi kadın gibi görünmeye zorluyorum. Makyaj ve saçımla kadın gibi olmaya çalışıyorum.

Murat Yıldırım: Bence gayet hoş bir kadınsın. Fransız kadınları gibisin.

B.T: Sizin için efendim (gülüyor)... Zeynep, Ali’ye kendini beğendirmek için saçlarını kestirdi. Ama saçlarımı ilk kez bu kadar kısa kestiriyorum. Kesilen saçlarımın ardından üç gün ağladım.

n Reytingler sizin için ne kadar önemli?

M.Y: Ben halkın tepkisinin doğru olduğunu düşünürüm hep. Bir de oyuncu olarak reyting ile ilgilenmek çok hoş bir şey değil. Ama bu bir sistem ve ister istemez dahil oluyorsunuz.

B.T: Reytingler gidişatımızı belirliyor. Üç hafta kötü reyting alırsan dördüncü hafta ekranda olup olmayacağın belli oluyor. Allah’a çok şükür iyi gidiyoruz. Metin Balekoğlu ilk yönetmenlik tecrübesini yaşıyor. Murat ve ben ilk kez başrol oynuyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

n Karadeniz’den İstanbul’a geldiniz. Bu izleyiciye ulaşmak adına sizi tedirgin etmedi mi ?

M.Y: Dizide Karadeniz insanının duygusallığını, zekasını, komik taraflarını yansıtıyoruz. Karadeniz insanı diziye sahip çıktı. Aslında her şeyi kabul etmiyorlar. Yanlışlara takıldıklarını da biliyoruz. Çok da haklılar... Ama sonuç olarak herkesin beğeneceği bir şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu dizi başka bir yerde çekilseydi yine sevilirdi. Fırtına ne kadar Karadeniz dizisi gibi gözükse de Türk insanının duygu ve değerlerini ekrana taşıyor.

B.T: İstanbul’a geldikten sonra Karadenizli insanlar bize "Gitmeyin!" dediler ama son iki bölümde reyting kaybı yaşamadık. Yöre halkı sadece keşke kalsaydınız durumunu yaşattı bize.

n Günlük yaşantınızda Murat, Ali’nin, Burçin, Zeynep’in yerine geçiyor mu?

B.T: Çekimler bittikten sonra bende rolü üzerimden atamama gibi bir kaptırma durumu yok.

M.Y: Hayatın içinden bazı şeyleri araklayıp o rolün içine onları yüklüyorsan, eğer kendim gibi sevinip, kendim gibi üzüleceksem o karakterin bir anlamı yok demektir.

n Kavga ediyor musunuz?

B.T: Altı aydır birlikte çalışıyoruz. Belki sahne üzerinde atıştığımız şeyler vardır ama oyuncularla ya da teknik ekiple hiç tartışmamız olmadı.

ARAF’I İYİ ANLATAMADIK

n Partneriniz Murat’ın Araf filmini nasıl buldunuz?

B.T: İyi ya da kötü film tartışması yapmak istemiyorum. Önemli olan daha fazla sinema filminin çekilmesi. Ancak ben şansımı iyi filmden yana kullanmak isterim.

M.Y: Ben filmi anlatamadığımızı düşünenlerdenim. Belki bu anlatamama durumunda oyuncu olarak bizim de payımız vardır. Ancak Araf’ta oynadığıma pişman değilim. Gişede 100 bin seyirciye ulaştık, bu iyi bir rakam.

n Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?

B.T: 26 yaşındayım, yaşıtlarımın ilkokula giden çocukları var. Ama şu anda işimle yoğunlaşmam gerektiğini düşünüyorum. 4-5 yıl daha evliliği düşünmüyorum.

M.Y: Çok mükemmeliyetçiyim. Evlendiğimde her şey iyi gitsin, garantili olsun istiyorum. Şu an 27 yaşındayım. Kendimi hazır hissettiğim zaman evleneceğim.

Normal hayatta da süründürürüm

- Peki Ali’de Murat’ın en çok hoşuna giden özellik nedir?

M.Y: Samimi ve dürüst olması. Ben de hayatımda o şekilde olmaya özen gösteririm. Bu röportajı bile nasıl samimi yapabilirim düşüncesindeyim. Yanlış anlaşılmak istemem hiçbir konuda. Ama hayattaki sınırlar ve kurallar bazen seni sinir edebiliyor.

B.T: Zeynep’in bir damarı var ve Burçin de öyledir. Çok dediğim dediktir. Bilse ki yanlış, yine de yola çıkmıştır ve dönmez. Kötü bir özellik ama böyle. Kaç bölümdür çocuğu süründürüyor, normal hayatta da süründürürüm. Hayattaki prensiplerimden ödün vermem. Beni tarzımdan vazgeçiremezler.

amigoo28
17-11-06, 09:56
dizi hakkinda bisey konusmamislarki: sadece reytingler belirliyormus devam edicegini. o kadar!!! bizdede reysting oludguna göre dizimiz insallah böyle dvm eder.... bide burcin aglamis. bence eski hali daha iyidi...

Dj_ŁØŊΞLY
17-11-06, 10:09
dizi hakkında fazla konuşmamışlar ama güsel röportaj olmuş..

nazlı78
17-11-06, 10:23
dizi hakkında fazla konuşmamışlar ama güsel röportaj olmuş..

herkesin cayır cayır dizisinin tanıtımını yaptığı bir ortamda açıkcası onların konuşması bile yeter bana :img-grin2

_duygucuk_
17-11-06, 16:11
röportaj yapmışlar ama dizi ahkında ali zeyneple ilgili birşey yok neyse çok üzülmüş saçlarına yazık bende üzülürdüm dizimiz reytingleri iyi umarım devm eder:):):)

keremcem d
17-11-06, 18:12
slm millet..reportaj icin cok tskler..
ayrica bende ikinci fragmani gördüm..ali zeynepe nazla piskologunun konustugu görüntüleri gösteriyo sonrada zeynep aglamaya basliyo..
ama ali aff edecek gibi gözükmüyo-..

keremcem d
17-11-06, 18:24
ahh, anlattigin icin cok sagol, ama iyi bi haber degil :(
bide arkadaslar 2. fragman ne olio??? :D
iste cnm bu ikinci fragmandi..Birinci fragman da ise daha neseli seyler oluyo..
hasanla fevzi is ariyo sonra cep telefonu kiayefetleri fln üstlerind evardi..indir sitersen eklemsiler:img-grin2

FBemel
17-11-06, 19:09
ikinci fragmanda sadece ali ve zeynep arada da melahat var :) zeynepe sarılıyor..sürekli aglıyor zeynep cok az gördüm ama nazın itirafını izliyor sanırım bir cd yollamış olabilir tam anlayamadım..

aglamasın artık zeynep yaa..yetti yani..birde aglarken içinden affet beni sevdiğim diyor :(

ah ali affeder de ne zaman :)

bu sefer de ilk fragmanı gördüm ama asıl önemli olanı kaçırmışım:)demek Zeynep ağlayacak bu bölümde bol bol...ama dediğiniz gibi artık ağlamalarını istemiyorum bende...bu dizi 13 bölüm boyunca ayrılık,entrika ve kavga olmadan da bir aşk hikayesinin izlenebileceğini gösterdi bize...yani bu ayrılığı da bi şekilde bitiriyorlar çok şükür:)

Melahat'in tam zamanında gelmesi iyi oldu...Zeynep'e destek olur:)

neyse artık 2. fragman için kanald'yi izleyeceğiz sürekli demekki:)

keremcem d
17-11-06, 19:14
bu sefer de ilk fragmanı gördüm ama asıl önemli olanı kaçırmışım:)demek Zeynep ağlayacak bu bölümde bol bol...ama dediğiniz gibi artık ağlamalarını istemiyorum bende...bu dizi 13 bölüm boyunca ayrılık,entrika ve kavga olmadan da bir aşk hikayesinin izlenebileceğini gösterdi bize...yani bu ayrılığı da bi şekilde bitiriyorlar çok şükür:)

Melahat'in tam zamanında gelmesi iyi oldu...Zeynep'e destek olur:)

neyse artık 2. fragman için kanald'yi izleyeceğiz sürekli demekki:)
Evet ya melahat tam zamaninda geldi..Zeynepi tesseli eder..Fragmanin sonunda zeyep aliye ali nolur aff et diyo agalamakli bi ses tonuyla ama aliden ses yoktu:icon_cry: duramadan agliyodu tüm fragman byunca:icon_cry:

FBemel
17-11-06, 19:25
Evet ya melahat tam zamaninda geldi..Zeynepi tesseli eder..Fragmanin sonunda zeyep aliye ali nolur aff et diyo agalamakli bi ses tonuyla ama aliden ses yoktu:icon_cry: duramadan agliyodu tüm fragman byunca:icon_cry:

ayyy Fatma ben bekleyemeyeceğim bu bölümü:)
gerçekten de roller artık değişiyor.bu sefer kendini affettirme sırası Zeynep'te...ama Ali de fazla uzatmasın bu ayrılığı...sıkıldım ben:)
ya ben hep ilk fragmana denk geliyorum...sinir oldum...
heralde bu bölümün sonunda barışırlar...dimi?:)

zeynepppaliii
17-11-06, 19:29
ya ben izleyemedim 2.fragmanı...:(
kıyamam ya zeynebe. aglamasına çok üzüldüm...:icon_cry:
ama ali biraz kızdırdıktan sora affeder bence. sonuçta ali de çok acı çekti...
ben sabırsızlıkla bekliorum yeni bölümü zeynebin herşeyi anlamasınada çok sevindim...:)

keremcem d
17-11-06, 19:29
ayyy Fatma ben bekleyemeyeceğim bu bölümü:)
gerçekten de roller artık değişiyor.bu sefer kendini affettirme sırası Zeynep'te...ama Ali de fazla uzatmasın bu ayrılığı...sıkıldım ben:)
ya ben hep ilk fragmana denk geliyorum...sinir oldum...
heralde bu bölümün sonunda barışırlar...dimi?:)
Insallaaaaah..Barismasalar bende sikilmaya baslicam.. Ilk defa bu kadar uzun ayri kaldilar ya..:icon_cry: Gerci ilk fragmanda kapiyi actigi sahnede barisirlar bence..:img-grin2 Ilk defa ben iki fragmanida gördüm.. Nazar degmesin:img-grin2 :img-grin2

keremcem d
17-11-06, 19:31
ya ben izleyemedim 2.fragmanı...:(
kıyamam ya zeynebe. aglamasına çok üzüldüm...:icon_cry:
ama ali biraz kızdırdıktan sora affeder bence. sonuçta ali de çok acı çekti...
ben sabırsızlıkla bekliorum yeni bölümü zeynebin herşeyi anlamasınada çok sevindim...:)
Bende cok sevindim..Iyide yapti..Gerci nazin babasinida unutmamak lazim..
ali gidip ondan yardim istedi oda kameraya cekmis kizini..Ben aliyi naza iyi davransin diye zorlar fln demistim ama yanlis anlamayi düzeltmek icin yardim bile ediyo..ne iyi ya:img-grin2 :img-grin2

zeynepppaliii
17-11-06, 19:49
Bende cok sevindim..Iyide yapti..Gerci nazin babasinida unutmamak lazim..
ali gidip ondan yardim istedi oda kameraya cekmis kizini..Ben aliyi naza iyi davransin diye zorlar fln demistim ama yanlis anlamayi düzeltmek icin yardim bile ediyo..ne iyi ya:img-grin2 :img-grin2

bencede fatmacım(adın fatmaydı dimi:blush: )
nazın babası diğer türlü davransaydı zaten her dizide olduğu gibi olurdu. kötü adam masum kız durumu...bence nazın babası en doğrusunu yaptı
bu arada imzaları hazırlayan senmiydin.sensen özel mesajla bişi rica edicemde:)

onur29
17-11-06, 19:52
ya offf ya arkadaşlar çok üzgünüm ya Ahh istanbul cumartesiye alınmış off ne güzeldi perşembede üstelik fırtınayla aynı saatte ya goncagül oynuyo hangisini izlicem ben şimdi fırtınada istanbula geldi çok güzelleşti offf off

FBemel
17-11-06, 21:03
ya offf ya arkadaşlar çok üzgünüm ya Ahh istanbul cumartesiye alınmış off ne güzeldi perşembede üstelik fırtınayla aynı saatte ya goncagül oynuyo hangisini izlicem ben şimdi fırtınada istanbula geldi çok güzelleşti offf off

durumun çok zor arkadaşım :) kolay gelsin :)

bu arada hala fragmanı görebilmiş değilim...:(

birde şu nazın babası durumu Fatma'nın da dediği gibi çok güzel işleniyor...Türk filmi kıvamına getirmediler şükürler olsun dizimizi:)heyecanla yeni bölümü bekliyorum...az kaldı az:)

keremcem d
17-11-06, 23:30
bencede fatmacım(adın fatmaydı dimi:blush: )
nazın babası diğer türlü davransaydı zaten her dizide olduğu gibi olurdu. kötü adam masum kız durumu...bence nazın babası en doğrusunu yaptı
bu arada imzaları hazırlayan senmiydin.sensen özel mesajla bişi rica edicemde:)
Evet cnm adim fatma..Imzalari hazirliyanda bendim cnm:img-grin2
Bu konuya katiliyorum cnm..Eger nazin babasi aliyi tehdit fln ettseydi normal yesilcam filmi gibi olurdu..böylesi iyi:img-grin2

amigoo28
18-11-06, 10:27
artik hersey alinin elinde... alide zeynepine kiyamaz.. en gec bu yada haftayaki bölümde barisirlaar. aslinda zeynepde bunu hak etmedi degil...

Dj_ŁØŊΞLY
18-11-06, 10:40
Fragman da zeynep i gördüm çok üzüldüm yaa ağlıyo affet beni ali diyo ben bittim orda Alide gitmeyi düşünüyo herhalde istanbuldan..

adanali esmer
18-11-06, 10:54
bu aksam firtina var dimi . belki bakarim bakacak bir sey olmazsa .. yada zamanim olursa

keske iklima olsa yine yaama olsun sakineyi seyretsemde yeter benim icin...

_duygucuk_
18-11-06, 12:04
ikinic fragmanda neler oluyor biri anlatsın lütfen ben daha göremedim yine süper bir bölüm bizileri bekliyor zeynep nazın oyunu olduğunu anlıyor galiba yoksa niye beni affte desin??:):):)

keremcem d
18-11-06, 12:42
ikinic fragmanda neler oluyor biri anlatsın lütfen ben daha göremedim yine süper bir bölüm bizileri bekliyor zeynep nazın oyunu olduğunu anlıyor galiba yoksa niye beni affte desin??:):):)
Cnm ikinsci fragmanda zeynepe nazin piskologuyla konustugu ve herseyi itiraf ettiigi viedoyu gösteriyorlar.. sonra zeynep agliyo fln..:img-grin2 :icon_cry:

maison
18-11-06, 15:44
selamlar...
arkadaslar bu hafta okadar yogundumki...sinavlar pes pese gelince...böyle ihmal ettim burayi...heycanlar nasil....???...vallah bne cok heycanliyim umarim zeynep bu bölüm affeder alimizi... ve fragmanin son sahnesi lütfen rüya falan olmasin...:D...buarada eksi bölümleri tekrar ekelyebilirmisiniz...???...klip yapackatim...baktim bölümler silinmis...:img-sorry :img-sorry

bostepeli
18-11-06, 17:11
ya fargmanı gördüm zeynebin aliyi artık affetmesi lazım heralde nazın psikologla görüşmesini videoya almışlar zeynep onu izliyodu naz herşeyi anlatıyo orda çok sevindim artık gerçeği öğrenmeliydi ama oda bi bakıma haklıydı aliye kızmakla zeynep,inşallah daha fazla sürmez bu dargınlık bakalım ne olucak başka bu akşamki bölümde baybye

elmasTR
18-11-06, 18:28
oleyyy 1 bucuk saat kaldi...insallah bu bölümde barisirlar sanirim zeynep artik inatciligi birakip aliyi affeder...fragmanda gördügümüz gibi naz zeyneple konsuuyodu ve kesin herseyi anlatmistir... ne kadar da tatli agliyodu ya...

maison
18-11-06, 19:14
ya ben ikinci fragmani izlemedim...:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry...ama anlatiklariniza göre cok güzel bi bölüm olacak...oh iyi oldu zeynebe...:img-icecr :img-icecr :img-icecr ali az dil dökmedi....ayyy bu bölüm kacmaz...:D

keremcem d
18-11-06, 19:27
birazdan dizimiz baslicak..cok merak ediyorum bu bölümü..
insallah artik barisirlarda bizde rahatlariz dimi ama??:img-grin2........

gizmo771
18-11-06, 20:17
Evet yaw inşallah barışırlar şimdi ali zeynebi bi yere götürüyo hazır forumdayken bi yazayım dedim:img-grin2

_duygucuk_
18-11-06, 21:43
biri en başı anlatsın lütfen ben gördüğümde zeynep ağlıyor ali inanmıyormsun diyordu lütfen bölüm çok güzeldi ama barışamdılar daha:(
en son zeynep uzandı ali yi öpmek için orda biiti:)

Ş*sevdiğim*Y
18-11-06, 21:44
sonunda ali eve geldi zeynep aliye kahvaltı yaptın mı die sordu alide hayır yapmadım.uykusuzum uyicam dedi.merdivenlere doğru tam çıkarken zeynep aliyi durdurdu ve ''ali affet'' dedi.
sonra zeynep aliye doğru yaklaştı tam öpücekken bittiiiiiiiiiiii

Ş*sevdiğim*Y
18-11-06, 21:48
en başında zeynep bi rüya gördü rüyada aliye kahvaltı hazırladı ve odasına getirdi yorganı kaldırdı ve nazla ali yataktaydı tepsi elinden düştü ve uyandı zeynep
sonra alinin odasına gitti kapıyı açtı baktı ama emine yatıyodu orda
aşağı indi zeynep ve o arada ali geldi eve
zeynep bunu bana neden yapıyosun diip ağladı konuştu onla
rüyayı anlattı.ben seni sevmekten başka ne yaptım sana güvenmekten başka ne yaptım falan dedi
zonra ali zeynepne our bana güven ben bişey yapmadım dedi
ve zeynepi alıp nazın eevine getirdi getirirken bundan sonra tamammen çıkıcam hayatından dedi
nazın evinde babası nazın durumunu anlattı ve doktorun çektiği kamera kayıtını izletti
zeynepte hatasını aanladı tabi.. başı böyle

yakupoglu61
18-11-06, 21:50
çok güzel bir bölüm izledim zevk aldım izlerken
zeynep hakkıs yere peşinden koşturmuştu ali yi şimdi ali HAKLI yere zeynebi koşturacak peşinde tabi eğer affederse böle bişe olmayacak ALİ zeynep af et bni dediğinde inanılmaz baktı zeynebe sanki seni affediyorum der gibi ama hayır affetmiyorum diyerek bizi şaşırtabilir inş. affeder

Ş*sevdiğim*Y
18-11-06, 21:50
ya dizi çok heyacanlı bitti.tekrar cumartesiye kadar sabredip nasıl beklicem.
zeynepin rüyayı aliye anlatma kısmı çok duygusaldı.
ben bile ağladım.
kıyamam ben onlara yaa.senaristler nooolur barıştırın sevenleri yeter artık onlarla beraber bizde heba oluyoruz.ayrıca lütfen alinin yurt dışı işi iptal olsuuunnnnnnn:img-sorry :icon_cry:

elmali-turta
18-11-06, 21:53
bölüm çok güzeldide aliyle zeynep sahneleri ne kadar azdı ama gamzeyle ziyanın sahnelerine koptum:img-icecr vede o rüyayı anlatma sahensi çok en duygusal sahnelerden biriydi:img-grin2

_duygucuk_
18-11-06, 21:55
bölüm süperdi izlemekten zevk ladım:)keşke ilk başınıda görebilseydim neyse videolardan izleriz senaristler artık barısınlar lütfen alinin içi gitti zeynep öyle bakınca:):)

elmasTR
18-11-06, 22:08
bölüm süperdi yaaa... zeynep aglarken kendimi tutamadim :img-sorry rüyasini aliye anlatirken nasil caresiz ve masumdu canim benim:img-grin2insallah barisirlar... alide zeynepi nazin babasina götürmesi iyi oldu zeynep herseyi görmüs oldu...alide insallah yurtdisina fln cikmaz... zeynepin affet dediginde zeynepin onu hala sevdigini anlamistir heralde...gelecek cumartesiyi sabirsizlikla bekliyorum...

_kermit_
18-11-06, 22:25
HASAN ve FEVZİ:o terlikler neydi öle..tam anlamıyla şamata ikilisi bir ortak..hele fevzinin tamarayı kurtarırken ki halleri..harikalar harika..

SAKİNE ve EMiNE:Bu ikilinin diologlarını özlemişim valla ya..Dünürüm fln..

MELEHAT ve DURSUN:melahatın gelmesi çok ii oldu..dursunlada gzl ikilide oldular Allah için..seviyorum bu ikiliyi..

ZİYA ve GAMZE:ziyanın felsefik konuşmaları..(her ne kadr konuşmalarını anlamasada)gamzenin anlamaz tavırları..çok gzl oldular..benim hiç aklıma gelmemişti ziya ve gamze ikilisi..enterasan bir ikili olcaklar..

ALİ ve ZEYNEP:o ilk sahne neydi öle..Burçin Terzioğlu'nun o harika oyunculuğuna tekrar tekrar hayrankaldım..Nazın bulunduğu görüntülüleri izlerken..rüyasında Aliyi görüdükten sonra konuşması..son sahneler..çok çok iilerdi..

şimdi karar Alinin ben ne diyeceğini kestiremiyorum valla..ama o gzl 'AFFET'
lafından sonra..fazla direneceğini sanmıyorum..

benhermi
18-11-06, 22:26
muhteşem bir bölümdü en başı harikaydı hani zeynep ben seni sevmekten sana güvenmekten başka ne yaptım dedi ya ben orda bittim ama anlamadığım ali zeynep in o çaresizliğini gördükten sonra nasıl hayatından sonsuza kadar çıkmayı düşünebilir ki yani sonuçta zeynep gördüğüne inandı ve hksız da değildi çünkü naz ona öyle gösterdi ve naza inanmaktan başka çaresi yoktu ayrıca ruyayı anlatırken de söyledi ya ne düşündüğümü hatırlıyorum yazık bu çocuğa diye bunun ustune ali nasıl onu naz ın babasının evinde yalnız bıraktı çok ama çok şaşırdım ben açıkcası ben de zeynep yerinde olsam ve nazı alinin yatağıda öyle görsem öyle davranırdım bence ali bunu daha önceden yapmalıydı da neyse sonunda hani ali zeynep e affettim sevdiğim der gibi baktı ya orası yeter aslında başka birşeye gerek yok :) :) :)

amigoo28
18-11-06, 22:49
bence ali ile zeynep öpüsecek ama ali yinede affetmiyecek.. eee cocukda hakli... yurtdisi fln hikaye. gitse bile ayni bölüm icinde yine geri gelir. gidemez..

fevziyi ben bi ara taniyamadim... adamlara nasil vurdu ama.... helal olsun !!! hasan emicemiz bile sasirdi biz mi sasirmiyacakdik.
hele ziyanin felsefe ile bisey anlatmasi ama gamzenin aynen benim gibi hicbisey anlamamasi cok güzeldi yaa...
ben bu bölümde hic bilal dayilarini ve onun karisini görmedim yoksa siz gördünüz mü...... hocamizda 2dak. göründü.. kadro cogaldi bi yandan iyi oldu bi yandanda kötü.. bazilarini cok az bazilarini ise hic göremiyoruzz..
bence ali zeynepi hemen affetmesin... zeynep az cektirmedi aliye.. simdi sira alide.. hadi ali ama yanlis bisey yapmayasin haa.... yoksa darilirizz baak..!!

neljan
18-11-06, 22:59
her bölüm oldugu gibi bu bölümde cok güzel ve KISAydı..yetmedi bana..

bu bölümde ZİYA ve gamze aşkına 10 puan verdim :)

bence ali ve zeynep öpüşmeyecek..belkide ev halkından birisi uyanıp gelir..yarım kalır :)

onur29
18-11-06, 23:13
ben bu hafta ne izliyceğimi şaşaırdı valla ama genel olarak Ahh istanbula baktım ama elim hep kanal D ye gitti offf offf valla bu böyle olmuyo en kısa zamanda birinin gününü değiştirsinler yoksa birini izleyemiycem bu hafta diziye yarım yamalak baktım açıkcası ama başıyla sonunu gördüm Zeynepin gördüğü rüya nasıldı öyle:D Sonunda da bence de öpüşemiycekler

kaptan jack
18-11-06, 23:13
ne bölümdü yaaa...çok ama çok güzeldi...bayılıyorum bu diziye...valla GERÇEKTEN FIRTINA GİBİ BİR DİZİ.........
önce fevzi hasan ikilisinden bahsetmek istiyorum....ne şekerler allahım...hele terliklerin içimde....:img-grin2 gül gül öldüm...oyunculukları ve uyumları süpper....:img-nyam: ikisinide tebrik etmek lazım...hele don gömlek odada baglı kaldıklarında ....'balayındayız lütfen rahatsız etmeyin':img-grin2 ayrıca sonunda fevzi kendini aştı valla......hasan ın fevzi ye bakışı çoook komikti........
sakine ve emine sonunda ateşkes imzaladılar...bu ikiliyi özlemişim.........
melahat ve dursun........bayılıyorum bu çifte be bakışmalarına....melahat ın telaşlı halleri........iyiki geldin melahat.........:img-grin2
ziya ve gamze...baya acayip bir ikili olacakları kesin.......:img-grin2 o kadar felsefeden sonra artık gamze kendine gelemez herhalde.....
veeeee gelelim ali ve zeynep çiftine.....ali nin 180 derece dönmesine baya şaşırım....hele naz ın babasının yanında bırakıp gidince inanamadım....:img-grin2 kızamıyorum aliye ama zeynep e de kızamıyorum....valla sanki ali affetmiyecekmiş gibi geliyo ama hadi hayırlısı.....zeynep biraz daha ugraşacak gibi görünüyor ama şuna adım gibi eminim kesinlikle barışacaklar...bu arada burçin terzioglu süpperdi kutlarım...

keremcem d
18-11-06, 23:31
Slm millet ben geldim..
gercektend ene bölümdü ama??
Harikaydi ya..Özelikle ali zeynep sahneleri ce son sahne..
hasanla fevziy egülmekten öldüm ya.. neydi o halleri..cok komik ya:img-grin2
bence son sahnede ali zeynepi öpmicek gidicek uykum var diyip:icon_cry: :icon_cry:
yoksa dizi nasil uzicakki??:icon_cry:

çotanak28
18-11-06, 23:59
Slm millet ben geldim..
gercektend ene bölümdü ama??
Harikaydi ya..Özelikle ali zeynep sahneleri ce son sahne..
hasanla fevziy egülmekten öldüm ya.. neydi o halleri..cok komik ya:img-grin2
bence son sahnede ali zeynepi öpmicek gidicek uykum var diyip:icon_cry: :icon_cry:
yoksa dizi nasil uzicakki??:icon_cry:

hoş geldin.....:img-grin2
bende geldimm...:img-grin2
yine süper bi bölüm izledik ben bu bölümde ağlamamak için kendimi zor tuttum:img-sorry hele en başta Zeynep'le Ali konuşuyo ya odada orası çok duygusaldı:img-sorry
Hasan'la Fevzi zaten alem yaa:img-grin2
en sona gelince sana katılmıyorum keremcem d bence öpücek o kadar yaklaştılar ya :love05::img-sorry

keremcem d
19-11-06, 00:05
hoş geldin.....:img-grin2
bende geldimm...:img-grin2
yine süper bi bölüm izledik ben bu bölümde ağlamamak için kendimi zor tuttum:img-sorry hele en başta Zeynep'le Ali konuşuyo ya odada orası çok duygusaldı:img-sorry
Hasan'la Fevzi zaten alem yaa:img-grin2
en sona gelince sana katılmıyorum keremcem d bence öpücek o kadar yaklaştılar ya :love05::img-sorry
hosbulduk cnm..Bana fatam de:img-grin2
Bence öpismicekler..Cünkü ali bu kadar cabuk aff etmez zeynepi..Bence ali gidicek..Sonra bi kac ay yada sene gectikten sonra diye devam edecekler..
ama insallah öyle olmaz..ama son sahnede ali uykum var diiysp gidecek bence:icon_cry: :icon_cry: insallah ama öyle demez..

çotanak28
19-11-06, 00:18
tamam derim fatma demek istedin heralde...
ya bence Ali, Zeynep kadar inatçılık yapmaz ( öyle umuyorum tabii ) artık haftayı beklicez ama merak ettiğim reytingler nası acaba...

keremcem d
19-11-06, 00:21
tamam derim fatma demek istedin heralde...
ya bence Ali, Zeynep kadar inatçılık yapmaz ( öyle umuyorum tabii ) artık haftayı beklicez ama merak ettiğim reytingler nası acaba...
evet öyle demek istedim:img-grin2 :img-grin2 istersen fatma de:img-grin2 :img-grin2
Bence retyingler güzeldir..Böyle güzel bi bölüme güzel retyingler yakisir..En azindan birinci olmasak ikinci olalim--Insallah iyidir retyingler.
ali insallah aff eder zenyepi..Bu arada ziya cok komikti ya.:img-grin2 :img-grin2

sinem*
19-11-06, 00:30
ya kimin aklı gelirdiki bir gün naza teşekkür edeceğim :) nazcım sağol canım senin sayende ayrıldılar gene senin sayende birleşiyorlar inşallah yani :)

nazın babasını çok sevdim zeynebe kızım falan diye konuşması çok güzeldi...
harika bir bölümdü terlik giymeleri tabi ayaklarına değil üstlerine :) çok güzeldi sonra futbolun felsefesini öğrendik :) eyy aşk sen nelere kadirsin ziyaya bile futbol konusunda yalan söylettin :) onların cepheside çok güzel görünüyor aynen melahatle zeynebin abisi gibi..( bu arada geçen hafta yazamamıştım melahatin bahanesi çok güzeldi :) bir şeyini unutmuşsun diye bavulu toplayıp gelmiş :):) )

aliden güzel bir cevap bekliyorum barışsınlar artık bunu zeynep için yapmasa bile bizim için yapsın :)

keremcem d
19-11-06, 00:32
ya kimin aklı gelirdiki bir gün naza teşekkür edeceğim :) nazcım sağol canım senin sayende ayrıldılar gene senin sayende birleşiyorlar inşallah yani :)

nazın babasını çok sevdim zeynebe kızım falan diye konuşması çok güzeldi...
harika bir bölümdü terlik giymeleri tabi ayaklarına değil üstlerine :) çok güzeldi sonra futbolun felsefesini öğrendik :) eyy aşk sen nelere kadirsin ziyaya bile futbol konusunda yalan söylettin :) onların cepheside çok güzel görünüyor aynen melahatle zeynebin abisi gibi..( bu arada geçen hafta yazamamıştım melahatin bahanesi çok güzeldi :) bir şeyini unutmuşsun diye bavulu toplayıp gelmiş :):) )

aliden güzel bir cevap bekliyorum barışsınlar artık bunu zeynep için yapmasa bile bizim için yapsın :)
Insallah güzel bi cevap verir..Umuyoruz yani:img-grin2
Nazin babasini bende cok sevdim.. Aliye cok yardim etti.. Ben yardim etmez snamistim ama iyiki yardim etti...
Ziya saten harikaydi bugün gÜL GÜL öldüm...Hele hasanla fevziye bayildim ya:img-grin2

çotanak28
19-11-06, 00:35
Insallah güzel bi cevap verir..Umuyoruz yani:img-grin2
Nazin babasini bende cok sevdim.. Aliye cok yardim etti.. Ben yardim etmez snamistim ama iyiki yardim etti...
Ziya saten harikaydi bugün gÜL GÜL öldüm...Hele hasanla fevziye bayildim ya:img-grin2

hepimiz iyi cevap vermesini istiyoruz ama bakıcaz haftaya kadar meraklanıcaz böle..:img-grin2
hasanla fevziye bende bayıldım..:img-grin2

sinem*
19-11-06, 00:39
ya nasıl kötü bir şey söylesin ki karşısında zeynep var :) ama belki ilk önce hayır der sonra zeynep alinin gideceğini öğrenir falan otobüsün peşinde ali gitme der barışırlar oralara kalmadan barışsınlar ama :)

keremcem d
19-11-06, 00:42
ya nasıl kötü bir şey söylesin ki karşısında zeynep var :) ama belki ilk önce hayır der sonra zeynep alinin gideceğini öğrenir falan otobüsün peşinde ali gitme der barışırlar oralara kalmadan barışsınlar ama :)
amman aynen oralara kadar gelemsinler..BIran önce barissinlar ya..
Ali insallah zeynepe karsi gelmez.. Aff ettsin hemen:img-grin2

keremcem d
19-11-06, 00:44
hepimiz iyi cevap vermesini istiyoruz ama bakıcaz haftaya kadar meraklanıcaz böle..:img-grin2
hasanla fevziye bende bayıldım..:img-grin2
amman biran önce cumartesi gelsin.simdiden dayanamiyom ya..
hasanla fevzi her bölüm harika:img-grin2 ben cikmaliyim bye bye:img-grin2

burcuuu
19-11-06, 00:47
bu böLüm çok qüzeldi.. tabii eğLenceLiydii de..
Ziya'nın o anLAtmaya çaLıştıklarıı çok şekerdii ya.. =) FevziyLe Hasan fLn..
Zeynep ve Ali 'de inş barışırLar ya.. artık herşey ortaya çıktı.. fazla uzamasın Lütfen.. !

çotanak28
19-11-06, 00:51
bu böLüm çok qüzeldi.. tabii eğLenceLiydii de..
Ziya'nın o anLAtmaya çaLıştıklarıı çok şekerdii ya.. =) FevziyLe Hasan fLn..
Zeynep ve Ali 'de inş barışırLar ya.. artık herşey ortaya çıktı.. fazla uzamasın Lütfen.. !

her bölümü güzel..:img-grin2
ziya süperdi bu bölümde:img-grin2
bizde barışmalarını umuyoruz Zeynep'le Ali'nin:img-nyam:

zeynepppaliii
19-11-06, 01:01
süperdi bu bölüm özellikle zeynebin aliye rüyasını anlatma sahnesi...:)
bide pruş li ye bayıldım ben...:)
hani hasan fevziyi benzetiyodu ya...:)
insallah gelecek bçlüm barışırlar. beklemekten sıkıldım
ama bence ali zeynebe yanağını döncek ve evden ayrılcak. sora zeynep alinin gittiğini öğrencek bence. ama ali yanlış yaptı ya. zeynep herşeyi öğrendikten sora zeynbe bi şans vermeliydi. sonuçta zeynep nazın yalan sölediğini nerden bilcekti ki?
bu arada nazın zeynebe köylü kızı dediğinde zeynebin yüz ifadesi çok duygusaldı...:icon_cry: cnm ya kıyamam zeynebe:)

benhermi
19-11-06, 01:09
süperdi bu bölüm özellikle zeynebin aliye rüyasını anlatma sahnesi...:)
bide pruş li ye bayıldım ben...:)
hani hasan fevziyi benzetiyodu ya...:)
ama bence ali zeynebe yanağını döncek ve evden ayrılcak. sora zeynep alinin gittiğini öğrencek bence. ama ali yanlış yaptı ya. zeynep herşeyi öğrendikten sora zeynbe bi şans vermeliydi. sonuçta zeynep nazın yalan sölediğini nerden bilcekti ki?
bu arada nazın zeynebe köylü kızı dediğinde zeynebin yüz ifadesi çok duygusaldı...:icon_cry: cnm ya kıyamam zeynebe:)

kesinlikle aynı fikirdeyim sude neydi o alinin hali sonuçta eğer ramazan böyle bir oyunu ona oynasaydı yani onu zeyneple yattığına inandırsaydı ali sinirlenmeyi bırak cinnet geçirirdi... ki zeynep yine de diyo ya seni affetmeye çalışıyorum ama beceremiyorum diye ama yine de ali bey zeynep i nazın evinde bırakıp gidio hatta bununla kalmıo ülkeyi terketmeyi duşunuo walla ben bu bölüm zeynep i düğünden kaçıran aliyi özledim....:(

çotanak28
19-11-06, 01:17
süperdi bu bölüm özellikle zeynebin aliye rüyasını anlatma sahnesi...
bide pruş li ye bayıldım ben...
hani hasan fevziyi benzetiyodu ya...
bu arada nazın zeynebe köylü kızı dediğinde zeynebin yüz ifadesi çok duygusaldı... cnm ya kıyamam zeynebe

kesinlikle aynı fikirdeyim sude neydi o alinin hali sonuçta eğer ramazan böyle bir oyunu ona oynasaydı yani onu zeyneple yattığına inandırsaydı ali sinirlenmeyi bırak cinnet geçirirdi... ki zeynep yine de diyo ya seni affetmeye çalışıyorum ama beceremiyorum diye ama yine de ali bey zeynep i nazın evinde bırakıp gidio hatta bununla kalmıo ülkeyi terketmeyi duşunuo walla ben bu bölüm zeynep i düğünden kaçıran aliyi özledim....:(

zeynepppaliii rüyayı anlatma sahnesi çok duygusaldı yaa...

benhermi bende Ali'nin Zeynebi oraya bırakıp gitmesini anlamış değilim ama bence bidahaki bölüm barışıcaklar umuyoruz tabii...

Zeynep'le Ali barışmaya o kadar yaklaşmışken vazgeçmek olmaz yaa..:img-sorry

benhermi
19-11-06, 01:24
zeynepppaliii rüyayı anlatma sahnesi çok duygusaldı yaa...

benhermi bende Ali'nin Zeynebi oraya bırakıp gitmesini anlamış değilim ama bence bidahaki bölüm barışıcaklar umuyoruz tabii...

Zeynep'le Ali o kadar yaklaşmışken vazgeçmek olmaz yaa..:img-sorry

bencede zaten barışmazlarsa artık hepimiz ailecek YUH deriz yani zaten çok uzadı artık ayrıca eğer ayrılırlarsa da türk filmlerine döner ki bunu hiç istemeyiz..... :)

çotanak28
19-11-06, 01:30
bencede zaten barışmazlarsa artık hepimiz ailecek YUH deriz yani zaten çok uzadı artık ayrıca eğer ayrılırlarsa da türk filmlerine döner ki bunu hiç istemeyiz..... :)

barışcaklarını umuyoruz acaba barışcaklar mı bunun içinde haftayı beklicez....:img-grin2
reytinler konusunda ne düşünüyosun sence bu hafta nası olur..:bilmim

Sweet Bunny
19-11-06, 01:51
Süper bi Bölümdü.Hasan ve Fevziye cok güldüm ya,hani terlikli halde eve gittiler sonra hocayla,teyzesi korktu ya..orda cok güldüm:D.Insallah Ali geri cekilmezde..barisirlar...

RODYA
19-11-06, 01:53
arkadaşlar ali,çabuk yelkenleri suya indirdi. bence zeynabi iyice süründürmeli.biraz zeynebi sürünürken,yalvarırken görmek istiyorum:)

benhermi
19-11-06, 01:53
barışcaklarını umuyoruz acaba barışcaklar mı bunun içinde haftayı beklicez....:img-grin2
reytinler konusunda ne düşünüyosun sence bu hafta nası olur..:bilmim

bence birinciyiz (bi geçerse survivor geçer bizi ki o bu hafta varmıydı ben onu bile bilmiyorum :) ) çünkü br suru nedenimiz var

1_Bölüm müthişti herşey vardı hem aşk hem komedi (biliyorum bu hepsinde var ama bunda 2 katıydı)

2_Fragmanlarımız kanald nin başına taş düşmesi sonucu erken yayınlanmaya başladı :)

3_Fragmanlarımız çok güzeldi ve çok merak uyandıran cinstendi

4_Geçen bölümün bitişi çok hoştu(bazen bir önceki bölümün sonu reytinglerde buyuk rol oynuo)

eeeee başka bir nedene ihtiyacımız yok walla bence en güzel bölümlerden briydi..... :)

çotanak28
19-11-06, 01:54
Süper bi Bölümdü.Hasan ve Fevziye cok güldüm ya,hani terlikli halde eve gittiler sonra hocayla,teyzesi korktu ya..orda cok güldüm:D.Insallah Ali geri cekilmezde..barisirlar...

evet her bölüm gibi bu bölümde güzeldi Hasan'la Fevzi'nin o terlikli hallerine çok güldüm bende...:img-grin2

sarışınım
19-11-06, 01:54
Bence şu anda yayınlanan en güzel dizi mantıklı eğlenceli,duygusal,komik yaaa süperrrr hele hasan ve remzii çok komıkler yaa

çotanak28
19-11-06, 01:56
benhermi
reytinler konusunda mutlaka iyi bi yerde olacağımıza inanıyorum ama 1. olsak süper olur... bunun için sabahı beklicez artık..:img-grin2
ben gidiyorum bye bye bye

sondakika
19-11-06, 02:21
saf çocugu masum anadolunun, ali, nihayet inadı kırılmış bir zeynebin oldu artık.. süt dökmüş kedi gibi.. bence zevkini çıkar, bu durumun.. kız milletini bilirsin; nadir yuları bırakır, sevdiğinin eline.. işte, an, bu an.. bence tadını çıkar.. o kadar süründün..!!! bir anlamı olsun, değil mi.. ?!!!

neyse, bazen sıcak bir öpücüğün açmayağı kilit yok.. tası tarağı toplayıp, 3 gün içinde terku diyar edecek has delikanlının karar mekanizmasının en sağlam çivisini bile söktü, evet bir sıcak öpücük.. affet demek zor, mesele o durumlara düşmemek.. hatasızda kul olmuyorda, ikililer arasında sarsılmaz güven şart demek ki.. demek ki neymiş: çiftler, sevgililer şakadanda olsa birbirlerine asla yalan söylemeyecekmiş..

evet şakadanda olsa.. ufakta olsa ,gövdeye açılmış küçüçük bir delik misali.. önemsenmesede su alır içeri... batanda güven olur.. gerçi ali yalan söylemedi de, zeynebin bu güvensizliği nereden geliyor, anlamışta değilim.. karadenizli inadı galiba.!!! yada filim işte.. ama hayat filim değil, ufak bir güvensizlik durumları ilişkiyi, gerçi filimde olsa, nerelere taşıdı.. son söz; güveni sarsan şeylerin en başında yalan geliyor.. dikkat.!! şakasından bile uzak durun, derim.. hele sevdiklerinize karşı..!!!

zeynepppaliii
19-11-06, 02:44
saf çocugu masum anadolunun, ali, nihayet inadı kırılmış bir zeynebin oldu artık.. süt dökmüş kedi gibi.. bence zevkini çıkar, bu durumun.. kız milletini bilirsin; nadir yuları bırakır, sevdiğinin eline.. işte, an, bu an.. bence tadını çıkar.. o kadar süründün..!!! bir anlamı olsun, değil mi.. ?!!!

neyse, bazen sıcak bir öpücüğün açmayağı kilit yok.. tası tarağı toplayıp, 3 gün içinde terku diyar edecek has delikanlının karar mekanizmasının en sağlam çivisini bile söktü, evet bir sıcak öpücük.. affet demek zor, mesele o durumlara düşmemek.. hatasızda kul olmuyorda, ikililer arasında sarsılmaz güven şart demek ki.. demek ki neymiş: çiftler, sevgililer şakadanda olsa birbirlerine asla yalan söylemeyecekmiş..

evet şakadanda olsa.. ufakta olsa ,gövdeye açılmış küçüçük bir delik misali.. önemsenmesede su alır içeri... batanda güven olur.. gerçi ali yalan söylemedi de, zeynebin bu güvensizliği nereden geliyor, anlamışta değilim.. karadenizli inadı galiba.!!! yada filim işte.. ama hayat filim değil, ufak bir güvensizlik durumları ilişkiyi, gerçi filimde olsa, nerelere taşıdı.. son söz; güveni sarsan şeylerin en başında yalan geliyor.. dikkat.!! şakasından bile uzak durun, derim.. hele sevdiklerinize karşı..!!!

süpersin yaa!!!
bunu sen mi yazdın? ama ali yalan sölemediki zeynebe. naz yalan söledi ve alide açıklayamadı tam olarak (zeynepte dinlemek istemedi zeten)

zeynepppaliii
19-11-06, 02:49
bence birinciyiz (bi geçerse survivor geçer bizi ki o bu hafta varmıydı ben onu bile bilmiyorum :) ) çünkü br suru nedenimiz var

1_Bölüm müthişti herşey vardı hem aşk hem komedi (biliyorum bu hepsinde var ama bunda 2 katıydı)

2_Fragmanlarımız kanald nin başına taş düşmesi sonucu erken yayınlanmaya başladı :)

3_Fragmanlarımız çok güzeldi ve çok merak uyandıran cinstendi

4_Geçen bölümün bitişi çok hoştu(bazen bir önceki bölümün sonu reytinglerde buyuk rol oynuo)

eeeee başka bir nedene ihtiyacımız yok walla bence en güzel bölümlerden briydi..... :)

bencede 1.yiz canm.
fragmanlar önemli rol oynuyo dizinin izlenmesi için...:)
bide son sahne çok önemli mesela geçen hafta birinciydik çünkü önceki hafta ali zeynebi öpmüştü...:)
herkes yeni bölümde ne olcanı merak edio yani
bu hafta olmasa bile gelecek hafta 1. oluruz çünkü sonu süper bitti...:)
bu arada duygu ali_zeynep videoları beklioruz cnm...:)

Figan
19-11-06, 03:16

Harika bir yazi..Cok samimice vede acikca yazilmis..
Valla yüregine, beynine saglik...

Dizimizi izleyemedim..Ama suan download ediyorum..izlemek icinde sabirsizlaniyorum..
Terluk haaaa :img-haha:

amigoo28
19-11-06, 09:28
arkadaşlar ali,çabuk yelkenleri suya indirdi. bence zeynabi iyice süründürmeli.biraz zeynebi sürünürken,yalvarırken görmek istiyorum:)

ben rodya arkadasimiza kesinlikle katiliyorum... zeynep aliyi haksiz yere süründürdü ama ali ne yapti hep savasti. aski icin simdi biraip gidermi diyorsunuz?? plavra palavra!!! simdi zeynep alinin pesinde kossun niye hep erkek milleti kosuyor yaa.. haksizlik degil mi bu yaaA??? ali kolay kolay affetme ama yanlis biseyde yapmaa.!!!!!!

alperkaya
19-11-06, 14:15
TOTAL”

1-Fırtına Kanal D... 8.00 rating, 21.90 share...

2-Gümüş Kanal D... 7.40 rating, 21.40 share...

3-Survivor SHOW TV... 7.10 rating, 19.50 share...

4-Show Ana Haber SHOW TV... 6.10 rating, 19.10 share...

5-Star Ana Haber STAR TV... 5.10 rating, 15.80 share

AB”

1-Survivor SHOW TV… 9.10 rating, 27.20 share...

2-Fırtına Kanal D... 6.80 rating, 20.70 share...

3-Gümüş Kanal D... 6.00 rating, 18.50 share...

4-Star Ana Haber STAR TV... 5.50 rating, 19.30 share...

5-Show Ana Haber SHOW TV... 5.20 rating, 18.50 share...

onur29
19-11-06, 14:17
her ne kadar dün tam anlamıyla izleyemesemde reytingler çok iyi dizi iyi gidiyo aman nazar değmesin

KaDeRiM
19-11-06, 14:32
Köydeki tadı vermiyor yeni bölümler ama gene de iyi gidiyor ve beni güldürüyor. Özellikle Hasan karakterine hastayım, bu kadar mı güzel oynanır bir karadeniz erkeği karakteri :)

Yeni bölümlerde bizi bekleyen şeyler belli, sürünme sırası Zeynep'de... Ali kararından vazgeçmeyecek ama son anda birşey olacak ve gidemeyecek bence... Bakalım göreceğiz

bostepeli
19-11-06, 14:53
Köydeki tadı vermiyor yeni bölümler ama gene de iyi gidiyor ve beni güldürüyor. Özellikle Hasan karakterine hastayım, bu kadar mı güzel oynanır bir karadeniz erkeği karakteri :)

Yeni bölümlerde bizi bekleyen şeyler belli, sürünme sırası Zeynep'de... Ali kararından vazgeçmeyecek ama son anda birşey olacak ve gidemeyecek bence... Bakalım göreceğiz

dediklerine katılıyorum orda başkaydı dizi neyse bende hasanın hastası oldum karadenizlimi acaba:bilmim şiveyi süper yapıyo hele ani planları gülmekten öldürüyo beni:img-haha: evet zeynep sürünsün ama kız bi bakıma haklıydı aliye kızmakta bence, yanlış anlamalar onları ayırdı ama ali nazın gerçek yüzünü görmediği için zeynebe yaptığı haksızlığı geç anladı ali zeynebin ona güvenmemesine tepki gösterdi olay buydu şimdi bakalım nasıl barışacaklar son sahne süperdi:img-nyam:

benhermi
19-11-06, 15:25
TOTAL”

1-Fırtına Kanal D... 8.00 rating, 21.90 share...

2-Gümüş Kanal D... 7.40 rating, 21.40 share...

3-Survivor SHOW TV... 7.10 rating, 19.50 share...

4-Show Ana Haber SHOW TV... 6.10 rating, 19.10 share...

5-Star Ana Haber STAR TV... 5.10 rating, 15.80 share

AB”

1-Survivor SHOW TV… 9.10 rating, 27.20 share...

2-Fırtına Kanal D... 6.80 rating, 20.70 share...

3-Gümüş Kanal D... 6.00 rating, 18.50 share...

4-Star Ana Haber STAR TV... 5.50 rating, 19.30 share...

5-Show Ana Haber SHOW TV... 5.20 rating, 18.50 share...

ha ha ben demedim mi birinci oluruz die....:) walla biz gazı aldık bu dizi bundan sonra hep birinci oluruz zaten tek sorunumuz survivor dı o da zaten AB de kendini göstermiş ama o da yakında biter di mi? amaaaaan bitmese de sonuçta bizimle aynı kulvarda deil yani dizi deil :) walla çok mutluyum 1. liği bayaa bi garantiledik gelecek haftakar için de yani... :)

Figan
19-11-06, 15:32
Zeynep ve Ali sahneleri azdi bu bölüm....

Melahat,hasan, fevzi ve Ziya bence bölüm yildizlariydi..Cok begendim..

Hasan ve Fevzi`nin Tamarayi kurtarmak icin yaptiklari ugrasilar bana cok uzun gibi geldi..SIkILdIm acikcasi o karelerden...Ben Hasan ve Fevziyi is bulmak icin ugrastiklari zaman daha eglenceli vede komik buluyorum..

Feraye Hanimin evi doldu tasti..Malum buzdolabida bosaliyor..Bu durumdan hoca da sIkILIyor gibi.. Ali haric herkes halinden memnun gibi..Hasan ve Fevzinin biran evvel is bulmalari vede aileleri icin yeni bir eve tasinmalari gerek bence...Gerci hepsini ayni evde görmek güzel ama yinede ayri ayri evlerinde neler yasadiklarini izlemek dahada keyifli...

Naz`in babasini cok takdir ettim..Cok acik, samimi vede dürüst davrandi..
Zeynep`in gercekleri ögrenmesi de cok iyi oldu..Hos Aliye yinede güvenmesi gerekirdi tabi..Ama Zeynep`in de yerinde kim olsa o an icin o tepkileri verebilirdi..Ali`nin yüregi cok kirildi..Bilemiyorum hemen affeder mi Zeynepi..

Kesinlikle Ali vede Zeynep`in konusmalari gerekiyor..Hemde acik acik..Böyle iki taraftan birinin kacarak gitmelere calismasi bence bu ikiliye yakismiyor..Onlar ne kadar kavgalar etsede yinede bir araya gelip konusarak sonucu tatliya baglamalilar...Tek istedigim bu..

Zeynep`in Ramazanla isteyerek evlenmek istemedigini Aliye anlatmasini bekliyorum..Annesinin yapmis oldugu hatadan dolayi bu ise evet dedigini izlemek istiyorum..Umarim konusulur bu konuda...

Ziyaya bayildik yine..Allahim o ne ciddi ciddi biliyormus gibi konusmalar öyle..
Ama i$ futbol olunca akan sular donar tabi...Ahhh bu erkekler ahhh:))) {Bir tanede bizde var :)} Eminim Gamze bayilacak Ziyaya..Hos etkisinde kaldi bile yaaa...Eminim cok gülecegiz bu ikiliye hep beraber..Yakindir...

Melahati cok seviyorum..Harika oynuyor..Mutfaktaki telaslanma hali cok iyiydi..10 üzerinden 10 aldi yine bizden..

Hepsi süper, tüm oyuncular..
Müptelasi olduk bu dizinin...Her ne kadar Karadenizde cekiliyor olmasada..Ki; karadenizde iken daha da bir sicakti ortam..Ama yinede izlenmeye deger bir dizi...

iyi ki varsin FURTUNA!:))))

_duygucuk_
19-11-06, 15:48
süper reytingler zaten dizimiz süper aman nazar değmesin:)
ama zeynep ali sahneleri lütfen daha bol olsun.:):):)
dünkü bölümün tekrarı mı ??

lady_dicaprio
19-11-06, 15:54
arkadaslar dün yine herkesi yikip gecmisiz... helal olsun valla... dizi süper, raitingler süper hersey süper daha ne isteriz...

CANSEL_Tugce
19-11-06, 16:07
ya akşamki bölüm süperdi tek kelimeylee,Sonunu izlyemedim.barıştılarmı.enson cdyi izliyodu zeyynep ağlagı falan ordan sonra izleeyemedim,bide fevzi ile hasana inanılmaz güldüm ya terlik değil terlukk.:img-haha: dizinin tek starları.

tutsuluk
19-11-06, 16:09
bakın yine dediğim çıktı dimi..he he gurur duyuyorum kendimle...neyse salıya az kaldı..acaba alide öpücüğe karsılıkmı vericek yoksa ittircekmi..salıya kadar beni bekleyin.sevgili tutsuluk arkadasınız size yine özetin aynını yollayacak.sevgiler............................... .................................................. ...

hasan ve fevziden çok sıkıldım...........yani sürekli onları i
zledim sanki dün........bunaltı geldi..................

benhermi
19-11-06, 16:41
bakın yine dediğim çıktı dimi..he he gurur duyuyorum kendimle...neyse salıya az kaldı..acaba alide öpücüğe karsılıkmı vericek yoksa ittircekmi..salıya kadar beni bekleyin.sevgili tutsuluk arkadasınız size yine özetin aynını yollayacak.sevgiler............................... .................................................. ...

hasan ve fevziden çok sıkıldım...........yani sürekli onları i
zledim sanki dün........bunaltı geldi..................

walla haklı çıktın yeniden saol bu arada önümüzdeki salı sakın özeti vermeği unutma hem senin yazdığın özet asıl özetten de ayrıntılı oluo:img-grin2
bu arada ne kadar yalvarırsak yalvaralım özeti nerden aldığını söylemicek misin?:img-sorry :img-sorry :img-sorry

ekin-sarp
19-11-06, 18:01
selam arkadaslar bende dünkü bölüm hakkinde düsüncelerimi söylemek istedim

ali zeynepi nazin babasina götürerek cok iyi yapti yoksa ona hic inanmiyacakti ama alinin yurtdisina gitmek istemesine üzüldüm zeyneple konusmamasini anliyorum ama zeynepte zaten yeterince üzüldü gercegi ögrendikten sonra...

hasan ve fevzi cok komikleride bence....

ve sonuna gelirsek,insallah ali zeynepin yaptigi gibi onu ittirmez ve karsilik verir, ya bence aliyle zeynepin küslügünü cok uzattilar artik barissinlar ve ali yurtdisina gitmesin...

pelin111
19-11-06, 19:41
arkadaslar
takrarinda sonunu izliye bildimm, süper diiiii, ins. ali kafasini geri cevirmez, ve yine öpüsürler :D

keremcem d
19-11-06, 20:13
Dünki bölüm tek kelimeyle harikaydi..
Zeynep ali sahneleri müthsidi..Umarim bekeldigimiz ve istedigimiz gibi olur ve barisirlar..ziyaya dün bayidlim gamzeyle muhabettine doyum olmadi ya:img-grin2

Gülcan
19-11-06, 20:28
Öncelikle Raitingler icin birsey demek istiyorum,

Harika

:img-clapp :cheer: :cheer: :img-clapp

Bölüm yorumum uzun olmucak,
sadece Hasan-Fevzi sahnelerine bayildigimi belirtmek istiyorum.
Müthis ikili ya gercekten, bi an kendimi mutfaktan birsey alirken sebepsiz yere gülerken hatirliyorumda, deli demeyin sakin, sadece onlar geldi aklima :img-haha:

Terliklerle taksiye binme cabalari müthisti, koptum resmen,
zaten Terlik olayina tamamen koptum. Harikaydi gercekten.

Ziyanin Maclari Felsefeyle karsilastirmasida süperdi, alem cocuk ya :D

Asiklarimizda cok tatliydilar, her ne kadar cogu zaman üzgün gördüysemde onlari yine performanslari süperdi.
Zeynepin gercekleri ögrenmesinin zamani gelmisti, cok iyi oldu böyle.
Alinin biraz uzak kalma istegini anliyorum aslinda, oda cok kirildi.
Ama bu yurtdisina gitme olayi nerden cikti bi türlü anlam veremiyorum :icon_evil

Simdi sira Zeynepte, Aliyi kaybetmemek icin elinden gelen herseyi yapmasi lazim, yoksa biz forumca toplanip kavusturcaz iki inatci asiklarimizi artik :img-nyam:

keremcem d
19-11-06, 20:32
Öncelikle Raitingler icin birsey demek istiyorum,

Harika

:img-clapp :cheer: :cheer: :img-clapp

Bölüm yorumum uzun olmucak,
sadece Hasan-Fevzi sahnelerine bayildigimi belirtmek istiyorum.
Müthis ikili ya gercekten, bi an kendimi mutfaktan birsey alirken sebepsiz yere gülerken hatirliyorumda, deli demeyin sakin, sadece onlar geldi aklima :img-haha:

Terliklerle taksiye binme cabalari müthisti, koptum resmen,
zaten Terlik olayina tamamen koptum. Harikaydi gercekten.

Ziyanin Maclari Felsefeyle karsilastirmasida süperdi, alem cocuk ya :D

Asiklarimizda cok tatliydilar, her ne kadar cogu zaman üzgün gördüysemde onlari yine performanslari süperdi.
Zeynepin gercekleri ögrenmesinin zamani gelmisti, cok iyi oldu böyle.
Alinin biraz uzak kalma istegini anliyorum aslinda, oda cok kirildi.
Ama bu yurtdisina gitme olayi nerden cikti bi türlü anlam veremiyorum :icon_evil

Simdi sira Zeynepte, Aliyi kaybetmemek icin elinden gelen herseyi yapmasi lazim, yoksa biz forumca toplanip kavusturcaz iki inatci asiklarimizi artik :img-nyam:
Cok hakklisin cnm..
Ali tamam anladik uzaklasmak istiyon ama yurt disina gitmekde nerdne cikti??
Hemde orada calisacakmis ailesine para gönderecekmis..zeynepin neden hayatimdan git dedigini bildigi halde..aldatiyo sanmisti ama simdi herseyi anladi..Bi sekilde zeynep ikna ettsin aliyi..
Fevziyle hasanin taksiye binme sahnelerine bende cok güldpm..Koptum ya:img-grin2

Gülcan
19-11-06, 20:37
Cok hakklisin cnm..
Ali tamam anladik uzaklasmak istiyon ama yurt disina gitmekde nerdne cikti??
Hemde orada calisacakmis ailesine para gönderecekmis..zeynepin neden hayatimdan git dedigini bildigi halde..aldatiyo sanmisti ama simdi herseyi anladi..Bi sekilde zeynep ikna ettsin aliyi..
Fevziyle hasanin taksiye binme sahnelerine bende cok güldpm..Koptum ya:img-grin2

Fatma'cim sanki yurtdisinda ne var dimi :img-sorry
Ali malesef kafasina koymus durumda bu yurtdisi olayini,
bölüm sondaki öpüsme bu seferde devam etmez diye düsünüyorum, bu seferde Ali istemeyip odadan cikar belki.
Tamam hakli cocuk, haksiz demiyorum, ama bari Yurtdisi degilde Istanbulda kalsaydi yanliz baska yere gitseydi. Yurtdisi oldumu daha kötü oluyor, ne demisler, Gözden uzak olan gönüldende irak olurmus.
Dedigim gibi kesinlikle Zeynep akilli davranip Aliyi yine kendine cekmeli, yoksa halimiz harap :img-help:

Bu arada arkadaslar baska bir soru,
Sakine diziden cikiyormu acaba?
Sabah Harika Pazarda Hülya Avsarla yeni dizisi hakkinda konusurlarken oda vardi yanlarinda, ayni gün programa katilmis diye o an Hülyanin yaninda dediler, ama yinede korktum bi an acaba dizimizden cikipta Hülyanin dizisindemi oynayacak diye.

keremcem d
19-11-06, 20:46
Fatma'cim sanki yurtdisinda ne var dimi :img-sorry
Ali malesef kafasina koymus durumda bu yurtdisi olayini,
bölüm sondaki öpüsme bu seferde devam etmez diye düsünüyorum, bu seferde Ali istemeyip odadan cikar belki.
Tamam hakli cocuk, haksiz demiyorum, ama bari Yurtdisi degilde Istanbulda kalsaydi yanliz baska yere gitseydi. Yurtdisi oldumu daha kötü oluyor, ne demisler, Gözden uzak olan gönüldende irak olurmus.
Dedigim gibi kesinlikle Zeynep akilli davranip Aliyi yine kendine cekmeli, yoksa halimiz harap :img-help:

Sabah Harika Pazarda Hülya Avsarla yeni dizisi hakkinda konusurlarken oda vardi yanlarinda, ayni gün programa katilmis diye o an Hülyanin yaninda dediler, ama yinede korktum bi an acaba dizimizden cikipta Hülyanin dizisindemi oynayacak diye.
Aynen cnm.. Baska semte git hadi olmadi trabzona git ama yurt disi..
Bencede bu hafta aliyle zeynep öpüsmicek..ali yukum var diyip odasina gidceek zeynepde aglicak..Ama insallah böyle olmaz..
bu arada cnm sakine diziden cikmiyo..O gün konuktu ya ondan sadece oradaydi..Ama cikacak diye bi söylenti cimisti..
Bi dmeet tiyatro gene balsicak ya belki gene oraya gider diye..
ama insallah gitemz..
neyse bem ciktim bye bye:img-grin2

sinem*
19-11-06, 20:50
ben dün yorum yazarken unutmuşum feraye ablanın sakine ve zeynebin annesine verdiği şeylerden sonra sakinenin hali tavrı çok komikti :):)

reytinglerde de birinciyiz hiç şaşırmadım :) hakettiği yerde aliyle zeynep birleşsinler daha da yüksek reyting alırız :)

amigoo28
19-11-06, 20:55
of of yine cosmusuzz... totalde 1. olmusuuz ama ab grubunda suvivordan acayip fark yemisizz... neyse....
bence ali ile zeynep öpüsecek gibi geliyor bana ama ali yinede affetmicekk... önümüzdeki bölümdede barismasinlar. daha dogrusu ali hemen affetmesin birazda zeynepi süründürsün...

yurtdisina belki evlendikden sonra giderler. yeni bi konu diziyi uzatmalari lazim demi !!!

Gülcan
19-11-06, 21:02
Aynen cnm.. Baska semte git hadi olmadi trabzona git ama yurt disi..
Bencede bu hafta aliyle zeynep öpüsmicek..ali yukum var diyip odasina gidceek zeynepde aglicak..Ama insallah böyle olmaz..
bu arada cnm sakine diziden cikmiyo..O gün konuktu ya ondan sadece oradaydi..Ama cikacak diye bi söylenti cimisti..
Bi dmeet tiyatro gene balsicak ya belki gene oraya gider diye..
ama insallah gitemz..
neyse bem ciktim bye bye:img-grin2

Sagol Fatmacim, haberi görünce korktum acikcasi cikarsa Sakinemiz Hasana kim takilir dimi :D
Öpüsmemeleri dogru olani aslinda, belki bana katilmayan vardir, ama kesinlikle bu seferde Ali biraz kendini naza cekmesi lazim.
Yanlis anlasilmasin, o Naz'a degil, nazlanmasi lazim :D

ben dün yorum yazarken unutmuşum feraye ablanın sakine ve zeynebin annesine verdiği şeylerden sonra sakinenin hali tavrı çok komikti :):)

reytinglerde de birinciyiz hiç şaşırmadım :) hakettiği yerde aliyle zeynep birleşsinler daha da yüksek reyting alırız :)

Evet ya, bide kirmizi kirmizi, nasilda yakisirdi ama Sakineye :D
Özellikle Emineye verdigi civciv sarisi olanida cok hostu, nasil bakti kadincaz. Fevzi korkardi onu Eminenin üstünde görünce ya :img-haha:

Sinemcim haklisin, raitingler zaten muhtesem, cumartesiye el koymus durumdayiz, ama simdilik Ali-Zeynep aski olmasin yine, bir bölümde Zeynep biraz Alinin pesinde kossun, sonra barissinlar ve raitingler tavan yapsin ;)

mary61
19-11-06, 21:05
arkadasalr harika bir bölümdü hele fevzi ile hasan beni gülmekten yerlere yatirdilar...zeynep ve alide cok iyidiler bence gelicek bölümde tam öpüsürken biri cikicak ve bölücekler öpüsmelerini...ama en cok dursun ve melehat cok tatlilar tam agacin altinda öpüsecekken cok dadliydilar yaa....

Rabish
19-11-06, 21:16
Muhtesem bir bolum izledik yine :)

Inanilmaz keyif aliyorum bu diziden. Gercekler sonunda ortaya cikti umarim ALi Zeynep'i fazla surundurmez ve birlesirler :img-sorry

Sakine , Emine , Hasan , Fevzi , ZIYA , Melahat , Dursun , Feraye hepsi beni kirip geciriyo zaten anlatmama gerek yok :img-icecr

Birde Ahmet & Soner cok hosuma gitmeye basladi , "Ula ortak" dedikleri zaman cok hosuma gidiyor =)=)

Reytingler harika , sasmamak lazim ..

FBemel
19-11-06, 21:32
ratinglerimiz çok iyi...hep böyle devam eder umarım...

bölüm NELJAN'ın da dediği gibi güzel ama çok kısaydı...ben hiçbirşey anlamıyorum bu kadar kısa sürede valla...

bide şu var tabi.zaten az olan Ali_Zeynep sahneleri son birkaç haftadır daha da azaldı.tamam bu dizideki karakterlerin çokluğu ve zenginliği bi yandan da bizi tiryaki yapan unsurlardan ama dünkü bölümde Fevzi_Hasan sahneleri çok uzatılmış gibi geldi bana...Zeynep ile Ali'yi görmek içinse hem reklamları hemde bu ikilimizi geçmek zorundayız:)

Hasan_Fevzi, Sakine_Emine, Melahat_Dursun ve tabi ki Ziya_Gamze ikilileri harika performans gösterdiler...Feraye ablamız her zamanki gibi birilerinin imajıyla ve bizim inatçı aşıklarla ilgilendi saolsun...

Hocamız bu bölüm fazla görünmedi ama onu da ilerleyen bölümlerde kısmetleri sebebiyle çokça görücez:)

inatçı çiftimize gelince...en baştaki sahne gerçekten de çok duygusaldı.Zeynep'in rüyasını anlattığı ve Ali'nin onu teselliye çalıştığı sahne harikaydı...sonra Zeynep'in suçluluk duygusu yaşadığı sahneler de buruktu tabi:)ama sırayla bu işler maalesef...:)
Ali'nin yurt dışına çıkmak istemesinin mantığını çözemedim.tamam bıkmış ve kırılmış olabilir.ama böyle durup dururken de ani ve hayati kararlar verilmez...
ama bu yurt dışı meselesi fazla dallanıp budaklanmadan çözülecek bence...3 gün diye boşuna üstüne basa basa söylemediler heralde...önümüzdeki bölüm de Ali Zeynep'i süründürecek ve bölüm sonunda haftalardır beklediğimiz barışma sahnesini izleyebileceğiz...Ali'nin yurt dışına çıkması söz konusu bile olamaz bence...
son sahne harikaydı...ama öpüşmelerini tamamlayabileceklerini sanmıyorum:)neyse cnm.daha çok bölüm var.daha çok öpüşür bizimkiler:):):)

yani kısacası acı çekecekleri son bölümü de haftaya izleyip yine eski aşk dolu sahneleri izleyebileceğiz...inşallahhhhhh

havincim
19-11-06, 22:25
bu dizide çok ayrı bir hava var ya gerçekten çok farklı...çok keyif alıyorum fırtınayı izlerken,çok eğleniyorum...
bu bölümüde bütün bölümler gibi hiç sıkılmadan,zevkle izledim:)hasan ve fevzi yine dağıttılar ortalığı:)evet belki bu ikilinin sahnelerine ağırlık verilmişti bu bölümde ama yine de harikaydı...
çoğu gitti azı kaldı artık ali ve zeynep barışacaklar yakında inşallah:)
dizi şu anda rating sıralamasında hak ettiği yerde:)nazar değmesin...

bi de unutmadan geçen hafta taksimde murat yıldırımı gördüm...!
bir insan bu kadar mı yakışıklı olur ya aklım başımdan gitti onu görünce...ekrandaki halinden kat kat daha yakışıklı!!!
off o kadar tatlıydı ki:icon_cry: onu bi kere daha görmek için neler vermezdim:icon_cry:

gzm
20-11-06, 00:12
ali ve zeynep dısında ben diger karakterlerde ana karakter gibi özellikle babalar ve maceraları

ama bir kac durum gülbeyaza cok benzedi

bütün aile ist. tasındı onlar karsılıklı evdelerdi bunlar aynı evde

onlarda aynı isi yaptılar ailelerini gecindirmek icin ali ve zeynep te

gülbeyazda demir yurt dısına cıkmaya karar verdi burdada ali

ben yine izliyorum artık bunada esinleme diyelim karadeniz dizilerin kaderi sanırım

Rabish
20-11-06, 00:40
ali ve zeynep dısında ben diger karakterlerde ana karakter gibi özellikle babalar ve maceraları

ama bir kac durum gülbeyaza cok benzedi

bütün aile ist. tasındı onlar karsılıklı evdelerdi bunlar aynı evde

onlarda aynı isi yaptılar ailelerini gecindirmek icin ali ve zeynep te

gülbeyazda demir yurt dısına cıkmaya karar verdi burdada ali

ben yine izliyorum artık bunada esinleme diyelim karadeniz dizilerin kaderi sanırım

Pek katilmiyorum , Gulbeyazda iki aile dusmandi burda ise dostlar hatta dunurler , neden ayni evde kalmasinlar ki ? Gulbeyazdaki durum farkliydi , evler karsilikli olmasaydi bir duru sey olmazdi , burda durum farkli ;)

Yine farklilik var cunku Ali & Zeynep bilerek ayni ise girmediler arkadaslari bir oyun yapip onlari ayni yerde calismaya ikna ettiler ..

Demir yurtdisina bekledigi bir sey icin gitmek istemisti , yani Gulbeyaz'i tanimadan once basvurdugu biryere Ali ise Zeynepten kacmak icin gidiyor birde ailesine para yollamak icin ..

sinem*
20-11-06, 01:01
dizilerin zaten hepsi birbirine benziyor..bir dizide birisi hamileyse başka dizide başka biri ertesi hafta hamile kalıyor :)

birde ekonomik krizi nasıl atlatacaklar bilmiyorum ali ve zeynebin işi var ama kafe boş bir şey kazanamıyorlar,fevzi ve ortağı çalışmıyor,kadınlar zaten boşta,ziya ve abisinin aklı başka yerlerde :) iş iki küçük ortağa kalıyor ben onlardan umutluyum gelecek var çocuklarda:)

Figan
20-11-06, 03:03
Ali`nin yurt disina cikmak istemesi sanirim cok yoruldugundan vede bunaldigindan olsa gerek..Ama eminim kesinlikle gidemeyecek Yurt disina..Hem ne var canim Yurt disinda..Bizler burdayiz da ne oluyor sanki...

Kal Aliiii kallll istanbulda..Amaniinn sakin gelme..Zeynep gibi kiz birakilirda Yurt disina cikilir mi?

Ali`nin arkadasi Hakan ne yapar ne eder; Ali`yi bu sevdasindan vazgecirtirler..
Hatta ben umut ediyorum ki; Ali ve Zeynep`in bu ikili sevimli arkadaslari arayi yumusatmak icin devreye girebilirler..

Canimm...Zeynep nasilda pisman oldu..Beni affet diye yalvardi..insallah Alide fazla uzatmazda biran evvel barisirlar..

"Sevdigimmmmmmmmmm... " kelimesini kullanmalarini özledik yaaaaa! :))

nazlı78
20-11-06, 09:53
Sabah Harika Pazarda Hülya Avsarla yeni dizisi hakkinda konusurlarken oda vardi yanlarinda, ayni gün programa katilmis diye o an Hülyanin yaninda dediler, ama yinede korktum bi an acaba dizimizden cikipta Hülyanin dizisindemi oynayacak diye.[/QUOTE]

yine harika bir bölüm izledik bana kalırsa ali karşılık vermez zeynebe bu iş yurt dışına çıkma gününe kadar sürer ve zeynep ancak o gün geldiğinde vazgeçirir aliyi yani umarım :img-grin2
bu arada sakineyi bir demet tiyatronun fragmanında gördüm her iki dizidede aynı anda oynayacak demekki neyse rahat bir nefes aldım

_KeNNy_
20-11-06, 10:01
gerçekten çok güzeldi arkiler bu bölm istanbula gekince tadı kaçar diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı hakanla serap karekterlerinin diziye girmeleri de iyi oldu bence.ama en çok ziyaya bayıldım neydi o felsefik felsefik konuşmaları bişey de bilse bari futbol konusunda kıvırmaları da çok güzeldi.hasanla fevziye diycek söz yok zaten fevzi de az diiilmiş meğer o karakterin altında aslan yatıomus nasılda adamları etkısız hale getırdı.ehehe feraye teyzemiz de yakındır sakineyle emineyi acick çok tatlı bir kadın ya.heh şu ali zeynep meselesina gelelim sonnunda anladı zeynep alinn onu aldatmadıını ama aliye güvenmedi diye onu suçlayamıyorum çünkü bende olsam aynı şeyi yapardım ali da yurt dışına fln gitcem diye gitmez herhalde dimi diziyi hareketlendirmek içindir yani rüya görme sahnesi cok güzeldi nazın babası zeynepe çok iyi davrandı iyi adammıs son sahne de süperdi ama üzülerek belitmek istiyorum ki bence öpüşmelerini tamamlayamacaklar çünkü ali hiç kıpırdamadan duruyordu zeynp ona geldi yan ali bende zeynepi itip tamm zenep benim gitmm lazım diyip yukarı çıkacak ama tam terside olablir yani inş. haa reytinlerde spr ötesi hepinize iyi günler

nazlı78
20-11-06, 10:12
ewet benim aklımdan çıkmış o rüya sah