Tüm Versiyonu Göster : Lana mı? Chloe mi? Lois mi?
bende Lana diyorum..onlar birbirine cok yakisiyorlar bence..:img-wink:
Lana, Lana, Lana! :icon_whis
Güzellik olarak Lana'yı tek geçerim.
Lois karakter bakımından daha iyi fakat Lois'i oynayan oyuncudan kaynaklı bir türlü sevemedim.
Chloe'yla Clark olmaz zaten ama severim kendisini :)
tabiki cloe: çünkü çok şirin,sevimli,iyimser çoooooooooooooook güzel bir kız =)
lana güzel olabilir ama bence Chole
green arrow
19-08-08, 17:05
Lois,Lois,Lois:icon_cool: Clois :love04:
justforheaven
21-08-08, 10:38
ben şöyle bir yorum getireceğim bu kızlar içinde en akılıısı en sevimli ve tutarlısı chole
en güzel yüzlü lana
en güzel vücutlu da lois
bu üç şeyi bir araya getirince ne olur bilmiyorum ama bence böyle bir şey clark için harika olurdu sonuçta o bir sürü insanın bir araya gelmesi ilşe bile yapamayacağı şeyleri yapıyor üç kız en iyi özellkilerini onun için bir araya getirnmiş çok mu
ben chloe derim clark'ın en yakın ve güvendiği kişi...
tabiki loiss ve gerçek süperman öyküsüne bağlı kalırlarsa da LOİS olucak :love05::love05::love05:
ya clark ın lois i taşıyabileceğini sanmıyorum..clark çok hımbıl bi kişilik ne bilim belkide bana öyle geliyodur yani:)
KUZEYSANTA
18-10-08, 10:46
8 senedir diziyi takip eden biri olarak aratik aşk sahnesi görmek istemiyorum
:) l
ois sadece superman'e aşık yani normalde dizide olmasi bile mantiksiz lois in
lana zaten 2. sezondan sonra nefret ettigim bi karakter diyebilirim lex ten beter lex in ne oldugu belli ama lana karakteri cok havali cok kendini begenmiş bi karakter
chloe ninde aşk'ı saplanti haline getirmesi çok kötü onu biraz daha ciddi bi karakter olarak olarak yazsalardi güzel olurdu
:icon_whis
bende lana ya uyuz olanlardanım.Ama malesef clark onu seviyor.:icon_sorr:bilmim Ama bi yerde okuduğum kadarıyla lana 8. sezon pek ortalarda olmayacakmış.Ve superman filminde clark&lois aşkı var.Bence ilerde onlar birlikte olacak.Lois çok komik bi karakter ama clarkla arkadaşlıklarını izlemek daha eğlenceli..
bence lois çok güzel ondan sonra lana ama chloe fazla gfüzel değil
bnce lana çok gzl,chole çok tatlı loisde de insanı çeken bişeyler var sanki ya çok seviyorum=)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.