Tüm Versiyonu Göster : Lana mı? Chloe mi? Lois mi?

Sayfalar : [1] 2

emotional
05-06-06, 00:09
ben derim lana lang tabii ki,clark la çok ykışıyorlar çünkü,chloe acıyorum bazen oda çok şeker tatlı bi kız ama işte olmayınca olmuyor:icon_cry:

nghn
05-06-06, 00:14
olmayınca olmuyor demek bence yanlış.Şuan için belki ama ilerisi için asla kesin konuşmamak gerekir.

Ben ilişkilerde kim kimle neden birlikte olsuna sadece yakışıyorlar diye bakamıyorum.Yani görsellik önemli tabii.Göz ardı edilemez ama fazlası gerekiyor bence.

Angel-us-
05-06-06, 00:22
Bakınız tekrarlıyorum, Clark dünya kızları ile olamaz, beceremez, yapamaz! Dünyalı her dişiye "bacım" diye bakmalıdır. Çünkü dizide öyle bi imaj var, o konularda tam bir beceriksiz- ki bu suç değil-
Ona Kriptondan helal süt emmiş bi kız lazım.

nghn
05-06-06, 00:37
^^ Olur niye olmasın canım.Lois'le dünya evine girip sonsuza kadar mutlu yaşamıyorlar mı? Demek ki o kadar beceriksiz değil :P Haksızlık etmeyelim.

Walla ne Lana ne Chole ne Kripton'lu bir kızcağız.Clark'la olsa olsaancak Lois olabilir.

Angel-us-
05-06-06, 00:43
Bence Smallville deki haliyle öyle, bi ilişki için yeterince olgun değil.
Hem dur bakalım, daha 2. sezon 17. bölümdeyiz ne Lois i ortalarda Lois yok :D

nghn
05-06-06, 00:52
Smallville'deki haline bakarsak zaten yandık :P İllallah getirtiyor insana

Lois ortada yok ama Superman hikayesini birazcık bilen herkes Lois'i gözardı etmemeli bence :D

DisCoNNecT
05-06-06, 01:36
bncede louisle bitircekler bu diziyi clark da yicek kızcaazı ya:d

rolling
05-06-06, 04:34
vallaa düşününce aslında ikisiyle de yakışmıo, mesela clark, 2 metre, lana 1.60,:img-polic lana clark'a yeryüzünden güneşe bakarkmış gibi fln bakıo :img-kiss: bazen dikkat ediyorum da ayağının altına tahta fln koyuyolar heralde arada sahnelerde yakınlaştıkları zaman, o yüzden nghn nin dediği gibi yakışlmalarından çok daha derin konular var, boy,pos,güsellikten fazlası gerekiyor...
clark dizide maşşlah tam bi ota dönüşmeye başladı, chloe yi kaldıramaz o, chloe dolu dizgin, capcanlı bi karakter...
illa yakışan kimdi diosanız, a..... diorum (isim vermiim, spoiler olmasın, anlayan anlar...) hem clark la da maşallah pk bi ii anlaşıolardı...

AsColdAsIce
05-06-06, 09:59
Clark lana ile yakısıodu..Ancak lana son yaptıkları ile artık bence olmamalı clark ile..Chloe ile olabilir tamam clark biraz ot ama chloe ona bu haliyle aşık heralde ilişkileri başladıktan sonra farketme gibi bi durumu olmaz onun bu halini zaten biliodur:fighting2 zaten 2 kız hariç clark kimseyle beraberde olmaz..
Nirvanayı arar gibi dolasıo ortalarda:img-icecr

Ayıgba
05-06-06, 19:00
Lana'nın boyu çok kısa,ama Chloe'yle Clark'la hiç yakışmıyo bence
Favorim Lana.(Biraz daha uzun olsaydı daa iyi olurdu ama:))

bone88
05-06-06, 19:06
ben lana yı daha çok seviyorum...
ama clark chloe ya daha çok yakışıyor.... birbirlerinin tipi
lana bana daha çok yakışır

Başar
05-06-06, 19:25
Bence Lois daha yakışıyor.Clark'ın dediği gibi bazen sanki onu hiç tanımıyor bazense herkesten iyi..

sudem
06-06-06, 08:15
arkadaşlar cnbce de şu ana kadar clark ile ilgili LANA ve CHOLE var.lütfen bu iki bayanı karşılaştıralım.
ilerleyen bölümlerde diziye katılan bayanlar olduğunda onları da yazarız.sonuçta spoiler oluyor.o bayanlar diziye katıldığında başlığın LANA ve CHOLE olan bölümü de sileriz :)

ben de bir şey söyliyim.
lana hoş kız güzel kız ama ben chole daha çok seviyorum.chole bazen sınırı aşıyor ama herkesin kötü bir huyu vardır.clarkın da var.nerdeyse her şey aşina iken bile yalan söylüyor.
ayrıca bir insan illaki aşık olduğu insanla mutlu olacak diye bir şey yok.clark ile lana beraber olmaya başladığında her şey güzel olur mu olmaz mı bilemeyiz ama bence olmaz.çünkü lana insanı olduğu gibi kabul edemiyor.ama chole öyle biri değil.
CHLARK

nghn
08-06-06, 17:53
İyide Lois ister diziye katılsın ister katılmasın Clark'ı Lois'siz düşünmek imkansız :)

A1deberan
09-06-06, 09:05
Dizi kesinlikle eski kalıplara uygun gitmiyor arkadaşlar yani ilerki bölümlerde ne olucağı kesin değil. Şöyle olması gerek dediğimiz bir kaç olay mesela aksi yönde gelişti.Ayrıca bu dizi-film'ler arasında sürekli nefret ettiğim ve özendirilen birşey var.Birbirini seven 2 kişi ayrıldığında ,birisi mutlaka olayın şokunu atlatamayıp çok yakını olan bir arkadaşı ile teselli buluyor ve birde bakmışız ayrılığın 2. günü bir başka birliktelik doğu vermiş.Bu ucuz numara hayatımıza okul çağında da girivermiş bulunmakta.Açıkçası ben bunu özentilikten ve zaafiyetten başka birşeye yoramıyorum.
Lana:Kesinlikle gelişimini henüz tamamlayamamış açgözlü bir arkadaşımız.
Chloe:Özel hayatında kendine yeteri kadar güveni olmayan ve geçmiş bölümlerde izlendiği üzere bazen hırsının kölesi olan sadık olma çabaları gösteren başka bir şahsiyet.Ben ikisinide Clark'a yakıştıramıyorum.

Angel-us-
09-06-06, 10:37
Dizi kesinlikle eski kalıplara uygun gitmiyor arkadaşlar yani ilerki bölümlerde ne olucağı kesin değil. Şöyle olması gerek dediğimiz bir kaç olay mesela aksi yönde gelişti.Ayrıca bu dizi-film'ler arasında sürekli nefret ettiğim ve özendirilen birşey var.Birbirini seven 2 kişi ayrıldığında ,birisi mutlaka olayın şokunu atlatamayıp çok yakını olan bir arkadaşı ile teselli buluyor ve birde bakmışız ayrılığın 2. günü bir başka birliktelik doğu vermiş.Bu ucuz numara hayatımıza okul çağında da girivermiş bulunmakta.Açıkçası ben bunu özentilikten ve zaafiyetten başka birşeye yoramıyorum.
Lana:Kesinlikle gelişimini henüz tamamlayamamış açgözlü bir arkadaşımız.
Chloe:Özel hayatında kendine yeteri kadar güveni olmayan ve geçmiş bölümlerde izlendiği üzere bazen hırsının kölesi olan sadık olma çabaları gösteren başka bir şahsiyet.Ben ikisinide Clark'a yakıştıramıyorum.
Süper bir yorum kelimesi kelimesine katılıyorum..
Senin nefret ettiğin şeyden bende nefret ediyorum gerçekten çok güzel açıklamışsın.

haunted1
09-06-06, 15:01
LANA!! diyorum.chloe sevmediğimden deil zeki kız ii kız ama şimdi dürüst cvp vermek gerekirse.lana chloe dan daha güzel.tom welling'in yanına daha çok yakışıyor.biraz kısa ama ben kısaları severim uzun insan (bayan için)kötü oluo bence.hem yeşil gözlü çekik.çekik dedin mi iş bitmiştir zaten.kesinlikle LANA

CheRoKee
10-06-06, 19:24
chole Lana kadar güzel değiLki!

ceyda deniz
12-06-06, 14:13
Bence Lois daha yakışıyor.Clark'ın dediği gibi bazen sanki onu hiç tanımıyor bazense herkesten iyi..

sana katılıyorum zaten sonunda loisle evlenecek hem filmlerinde izledik hemde şu gazeteci olduğu zamanlarla ilgili bi dizisi vardi orda izlemiştim.o kark ın hayatının aşkı ama o gelecek bölümlerde ortaya çıkacağı için ben lana diyorum .aslında chloe daha arkadaş canlısı ve sevimli ama klark ona aşık değil.
hem lanayıda düşünürsek kız çok küçükken hem annesini hemde babasını kaybetmiş bu yüzdende biraz utangaç bu konularda duygularını tam olarak söyliyemiyor. bu arada ya ben çok merak ediyorum lois rolünü kim oynıycak sanırım amerikadaki bölümlerinde 7. veya8.sezonmuş biz daha 2. sezondayız.bilen biri olsada söylese herhalde loisle tanışmışlardır artık.

Angel-us-
12-06-06, 14:29
Amerikada 5. sezon bitti. Sana anlatırım da spoiler e kaçar, spoiler konusuna bi baksan sorularının cevabını bulursun :)

nghn
12-06-06, 18:54
walla sırf Lana Chole'den daha güzel diye ben Lana diyemem.Daha öncede dediğim gibi fazlası gerekir. Bence Clark'ın Chole ile olan kimyası Lana'dan çok daha iyi.O yüzden şuan için Chole

Angel-us-
12-06-06, 19:01
Ne Chloe ne Lana sadece Kyla[kurt kız] ya karşı dürüst oldu bence odur.

bone88
12-06-06, 19:07
Ne Chloe ne Lana sadece Kyla[kurt kız] ya karşı dürüst oldu bence odur.

aslında evet... kız gitmese o çok iyiydi ... hem ikisinin de sırları olması bir ortak noktadır..

ceyda deniz
12-06-06, 20:22
Amerikada 5. sezon bitti. Sana anlatırım da spoiler e kaçar, spoiler konusuna bi baksan sorularının cevabını bulursun :)

evet bende araştırırken buldum orayı teşekkürler
lois ide gördüm merakım geçti en azından ama bence lana daha çok yakışıyor sizce

emotional
14-06-06, 21:38
ikisi arasında karşılaştırmak yerine başka kızlara girmiş araya,bol bol spoiler var.arkadaşlar soru belli lana veya Chloe.Ve verdiğniz spoiler sayesinde izlemeyen arkadaşlar(buna bende dahil devamını anlatıyorsunuz resmen dizinin)ben gene diyorum lana lana lana.çok şeker kız ya,o yakışıyor

Angel-us-
14-06-06, 22:12
Kyla spoiler olmuyor sen merak etme :) Lois i de herkes bilir zaten, o kadar çizgiromanında filminde hep Lois var...

bone88
15-06-06, 00:15
ikisi arasında karşılaştırmak yerine başka kızlara girmiş araya,bol bol spoiler var.arkadaşlar soru belli lana veya Chloe.Ve verdiğniz spoiler sayesinde izlemeyen arkadaşlar(buna bende dahil devamını anlatıyorsunuz resmen dizinin)ben gene diyorum lana lana lana.çok şeker kız ya,o yakışıyor

herhalde izlemedin diziyi yeterince angel_us da yazmış ama kyla sezon 2/10 skinwalker bölümünde gelmişti ki sezon2/18 gösterildi bizde en son
lois i de herkes smallville başlamadan önce biliyordu zaten

BaRT
19-06-06, 21:11
nghn dostum senin imzadaki rsimler ne öle :D olucakmı böle şeyler yoksa ilerki sezonlarda :) hayal edemiorumm

nghn
20-06-06, 07:59
spoiler bölümüne gel arkadaşım gereken tüm bilgileri sana vereyim :)

ikarus75
20-06-06, 11:16
Bence Lana son bölümlerde herkezi uyuz eden bir görünüme büründü.İlerki bölümlerde yokmu şöğle sağlam bir hatun.
Bu arada şu meşhur Lois ne zaman diziye katılacak?biraz bilgi verirseniz sevinirim.

nghn
20-06-06, 14:54
^^ son bölümlerde insanı uyuz eden hali neydi?Kız kendi ayakları üzerinde durmak istiyor.Bunun nesi yanlış anlamıyorum.İlla Clark onu gelip kurtaracak Lana'da her defasında ona minnettar mı kalacak?

Angel-us-
20-06-06, 16:07
Uyuz değil, bilakis güçlü Lana daha iyi daha karizmatiktir. Ayrıca hangi insan öyle güçsüz ve ezik duruma düşmek ister? Tabii ki kendisini savunmalı.

Not: Çok sosyal mesaj verdim :D

nghn
20-06-06, 16:27
^^ :D Kimbilir belkide de kendisini savunmayı öğrendikçe kendisine olan güveni artacak ve aslında bu açıdan Clark'a ihtiyacı olmadığını farkedecektir :)

Angel-us-
20-06-06, 17:15
Tabii neden olmasın. Zaten Clark ı bir süper kahraman olarak sevmiyor değil mi :)

nghn
20-06-06, 17:19
Bunun sevgiyle ilgisi yok ki ihtiyaç duymakla ilgisi var ;) dedim ya bu açıdan Clark'a ihtiyacı olmadığını farkedecektir diye ;)

ikarus75
21-06-06, 08:34
Neyse görüşlerinize saygı duyuyorum.Bu arada Lois le ilgili bir çok bölüm seyrettim.Bence Clark la yakışmışlar.Kız biraz çılgın ama Clarka'da anca böğle birisi lazım.

Angel-us-
21-06-06, 10:01
Bunun sevgiyle ilgisi yok ki ihtiyaç duymakla ilgisi var ;) dedim ya bu açıdan Clark'a ihtiyacı olmadığını farkedecektir diye ;)
Zaten ben de aynısını yazdım,Lana; Clark kendisini kurtarıyor diye aşık değil ona diye :)

Kal
21-06-06, 20:03
Lois i tek geçerim Clarkıma.

ikarus75
22-06-06, 12:04
Evet Lois yakıştı.Gerçi daha gelmesine çok var ama merakla bekliyoruz.

Heather
28-06-06, 14:53
Smallville diye bir dizi olmasaydı , Supermen'den biliyoruz ki sonuçta Loise 'e aşık olacak.

Ama ozaman gelinceye kadar dileğim Clark'ın Chloe'e aşık olması. Aşkının bitmemesi için de yani terk eden taraf olmaması için Chloe'nin ölmesi Birbirlerine aşık iken. Bu kimseye acımasız gelmesin.

sybell
28-06-06, 15:08
Smallville diye bir dizi olmasaydı , Supermen'den biliyoruz ki sonuçta Loise 'e aşık olacak.

Ama ozaman gelinceye kadar dileğim Clark'ın Chloe'e aşık olması. Aşkının bitmemesi için de yani terk eden taraf olmaması için Chloe'nin ölmesi Birbirlerine aşık iken. Bu kimseye acımasız gelmesin.

bence de böyle olması çok iyi olur. loise gelene kadar chloe olsun. clarkla ikisi çok yakışıyorlar. sonuçta loise de gazeteciydi. chloe de. ayrıca lana clarka aşık değil. chloe kadar sevemez de onu.

Heather
28-06-06, 15:33
bence de böyle olması çok iyi olur. loise gelene kadar chloe olsun. clarkla ikisi çok yakışıyorlar. sonuçta loise de gazeteciydi. chloe de. ayrıca lana clarka aşık değil. chloe kadar sevemez de onu.
Bence de Lana Chloe kadar sevemez Clark'ı. Loise'nin nasıl bir aşık olacağını bilmiyoruz. Madem Chloe ve Lana için konuşuyoruz. Sonuna kadar Chloe. Çok fedekar, anlayışlı,sevimli.

nghn
30-06-06, 22:17
Aslında Chole Smallville'in Lois'i gibi.Meraklı gazeteci tavırları ister istemez insana Lois'i hatırlatıyor.

meltem_meltem
04-07-06, 08:18
_-_-_SPOİLER_-_-_

CLARK LANA BİRLİKTELİĞİNİ BENDE ÇOK İSTERDİM AMA YOUTUBE.COM SİTESİNDE Kİ SMALLVİLLE LOVE DİYE Bİ VİDEO VAR ORADAN DA BELLİ OLUYORKİ LEX-LANA BİRLİKTELİĞİ OLACAK LANA LEXTEN HAMİLE KALICAK AMA KAFAMI KARIŞTIRAN BİR DURUM DAHA VAR GEÇEN HAFTA RTL DE SMALLVİLLE İZLİODUM LANA İLE CLARK AHIRIN ÜST KATINDA OTURURKEN Bİ ÇOCUK GELDİ ANNE BABA NAPİYOSUNUZ GİBİ BİŞEY SÖLEDİ KAFAM KARIŞTI YA BİRİ BANA ANLATSIN!!!!

oth_oc_sw_fan4ever
04-07-06, 18:31
chloe tabiki lana clarkı onun kadar sewmio bence:love05:

blacksymbian
21-07-06, 12:40
loişs lane de var arkadaşlar 4.sezodnan itibaren ben lois le beraber olmasını isterdim

kristinkreuk_13
31-07-06, 22:42
Clark Lois i alsın bende Lana yı alıyım :img-grin2 :img-grin2 :fighting2 :fighting2

enderakgul
05-08-06, 15:48
walla loisi daha görmedim ama chole ve lana da lana olsun tabiki.

coolwater
05-08-06, 16:36
walla loisi daha görmedim ama chole ve lana da lana olsun tabiki.

dostum neler kaçırdığını tahmin bile edemezsin buyur baq

SPOİLER--http://www.youtube.com/watch?v=h2ydtCuK758 videonun 3.18. kısmında superman return den alıntı war kafan karışmasın smallville ile alakası yok..

baq peşin peşin söliim yengen olduğunu bilerek izleyeceksin ona göre:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 şaka bir yana çok ama çok süpper ötesi harika bir kız erica durance..lcd ye yapıştırıyo beni her ortaya çıkışında:fighting2 o derece yani..bu arada clark ın kimle daha çok yakıştığı bu video ile cevabını buluyor sanırım.bu video tartışmaya noktayı koyar artık.1,55-160 arası boylarıyla 1,90 lık clarkın yanında sizcede komik durmuyomu chole ve lana??ama lois maşallah fidan gibi..:img-grin2 babannem gibi konuştum:img-haha:

@lb@y
11-08-06, 21:31
arkadaşlar 5.sezonda sırrını söylüyo ve evleniyolar lana ile :::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))
ama sonrası daha kötü

ingloramandil
12-08-06, 22:11
kristini tek geçerim 5. sezon da kristini lexle görünce cinlerim attı ağlamaklık oldum bn kal-el lanadan başkasını uygun göremiorum/// SMALLVILLE 4EVER

turti
13-08-06, 13:57
bnde clark ı lana ile yakıştırıyorum ama çocukta bi boy war lana yanında kısacık kalıo.lois clark a göre hareketli kalıyor ama şimdilik clark-lana!!:img-grin2

prensesss
13-08-06, 16:18
Bencede şimdilik Clark-Lana.Aradaki boy farkı Clark:1.89 ,Lana:1.63 :)Ama lana'nın güzelliği yeter.Lois'i daha görmedim sayıyorum.

coolwater
14-08-06, 18:27
Bencede şimdilik Clark-Lana.Aradaki boy farkı Clark:1.89 ,Lana:1.63 :)Ama lana'nın güzelliği yeter.Lois'i daha görmedim sayıyorum.

meraq etme görünce tüm fikirlerin değişecek..a dan z ye lois(erica durance) muhteşem ötesi..:fighting2

prensesss
14-08-06, 19:29
meraq etme görünce tüm fikirlerin değişecek..a dan z ye lois(erica durance) muhteşem ötesi..:fighting2
Lois i gördüm canım görmez olur muyum ama görmedim sayıyorum.:):)Clark'la yakışma konuşunda Lois daha iyi olabilir.Ama bence Kristin daha güzel.

enderakgul
15-08-06, 07:58
bence de kristin daha güzel ama lois komik kafa bi tip ve o tip lana'ya hoş gitmezdi bence

coolwater
15-08-06, 14:05
lois/erica durance hayatım boyunca gördüğüm en çekici kadınlardan biri o kadar sölüyom.butterfly effect-2 yi bekleyin..orada çok çok daha güzel trailer ını izledim.:img-grin2

Kal
15-08-06, 22:29
lois/erica durance hayatım boyunca gördüğüm en çekici kadınlardan biri o kadar sölüyom.butterfly effect-2 yi bekleyin..orada çok çok daha güzel trailer ını izledim.:img-grin2

Evet benimde gçrdüğüm en çekici kadınlardan biri ve aşığım ona:love05: Butterfly Effect 2 de de çok güzel gözüküyodu

enver_yaman
16-08-06, 14:34
dostum erica durance konusunda haklısın.gercekten o muhtesem ötesi.bu arada dizinin 6. sezonu amerikada 26 eylülde baslıo.bölüm adı zod ben arkadasla 17 dakikasını indirdim eger 5. sezonu full izlediysen sakın kacırma ben büyülendim.6. sezonla ilgili amerikada artık clarkın loise, loisin de clarka dogru yönelicegini yazıo.cok sevindim en iyiside bu.....:love05:

coolwater
16-08-06, 15:25
dostum erica durance konusunda haklısın.gercekten o muhtesem ötesi.bu arada dizinin 6. sezonu amerikada 26 eylülde baslıo.bölüm adı zod ben arkadasla 17 dakikasını indirdim eger 5. sezonu full izlediysen sakın kacırma ben büyülendim.6. sezonla ilgili amerikada artık clarkın loise, loisin de clarka dogru yönelicegini yazıo.cok sevindim en iyiside bu.....:love05:

dostum nereden indirdin??bildiğim kadarıyla düşmedi daha p2p programlarına..fake olmasın:icon_cry:

edit..muhtemelen fake dir indirdiğin bende buldum areste season6 episode 1 diye bişey nextdoor-nikki çıktı anlayan anlar:fighting2 :img-grin2 :fighting2

enderakgul
16-08-06, 22:23
4. sezonda dört bölüm izledim de gerçekten lois çok hoş bi tip clark la yakışıoo.ama lana daha güzel bundan vazgeçmem.but artık clark lois diom.

mrcedm
17-08-06, 10:36
En iyisi eskilerden şaşmamak :) Lois ve Clark

Ludacris
18-08-06, 18:46
Bana göre sırasıyla,

Lois,
Chloe,
Lana :img-grin2

enderakgul
19-08-06, 09:07
yaa ben nie chloe yi hiç sevmiom??? hele 4. sezonda nefretim daha da arttı.

__ecee__
19-08-06, 14:00
lanaaaaa!!

dcan'T
24-08-06, 19:52
bana sorarsanız ikisiylede yakışmıo!!!!ah ben olcaktım o dizideeee:.............:icon_cry:

enderakgul
24-08-06, 22:02
eee seni koyunca rekabet ettirme olanakları kalmayacaktı.dizinin başındanda bi kızla olmaz dimi??:)

mrcedm
27-08-06, 18:25
Lana da 5. sezon izleyen var ise artık Lex in kötü haline karışık haline bile aşık herşeyi ile yanında yer almayı kabul ediyor. İzlemeyen arkadaslar oldugu için anlatmak istemem ama bana göre ilerleyen bölümde Lana yı kaybederiz Lois kalır :) Yorumumu alakasız yere yazdı isem kusura bakmayın

8nil8
27-08-06, 19:10
4. ve 5. sezonu izledikten sora lois diorumm artıık

dcan'T
27-08-06, 19:32
sewgili enderakgül yorumun için çook teşekkürler.haklısın dedğin gbi beni koyarlarsa rekabet ettirme olanakları kaylmayabilirdi:img-grin2 ...nse
konumuza dönersek bence clark kent her zaman we her yerde lois ile yakışır:img-grin2

super-clark
28-08-06, 23:28
Clark Ve Chloe Bence Süper Bi çift Olur Lana Bence çok Aptal Bir Karakter Cloe Ise Her Bölümde Clark A Yardim Ediyoo

Ya Lana Napiyo Sürekli Başini Belaya Sokuyoo

özgür_cemre
30-08-06, 18:55
clark&lana

oc_forever
30-08-06, 20:47
lana diorm clark la lana cok seker bi cift bence

enderakgul
01-09-06, 13:27
Clark Ve Chloe Bence Süper Bi çift Olur Lana Bence çok Aptal Bir Karakter Cloe Ise Her Bölümde Clark A Yardim Ediyoo

Ya Lana Napiyo Sürekli Başini Belaya Sokuyoo

o yüzden chloe'den dost olur sevgili olmaz.dost olarak iyi biri,ama onda da bi eksiği var clark'a olan aşkının önüne bi türlü geçemiyoo.

super-clark
01-09-06, 22:43
o yüzden chloe'den dost olur sevgili olmaz.dost olarak iyi biri,ama onda da bi eksiği var clark'a olan aşkının önüne bi türlü geçemiyoo.
Ne yani kim sürekli başını belaya sokan bir sevgili isterki..
yani ben mecburmuyum sevgilimi her bölüm kurtarmaya lana bence kurtarılma limitini çoktan aştı..bela nerde lana orada ii valla sonra lana napıyo clarka surat asıyoo

enderakgul
03-09-06, 20:26
sende abartıyon yaa lana da o kdr başını belaya sokmuyo ki yane daha çok bela lanayı buluyoo.en azından chloe hatta lois kadar sokmuyoo.

super-clark
09-09-06, 20:01
sende abartıyon yaa lana da o kdr başını belaya sokmuyo ki yane daha çok bela lanayı buluyoo.en azından chloe hatta lois kadar sokmuyoo.
ya galiba sen 5 sezonu komple izlemedinn..lana bela ya..bütün belalar onu buluyoo

dcan'T
09-09-06, 20:19
eweeett super-clark sna sonuna kdr katılıorm..bela nerde lana orda yaa:fighting2 ...bi rahat ettirmedi clarkımı:img-grin2

enderakgul
12-09-06, 09:27
şansızlık eseri karşılaşıoo bela ile yoksa ben gideyim bela bulıyım yok ki. hem bela ları yarısıda clark yüzünden lana'nın başına geliyoo.yaa buna ne diyeceksiniz???

dcan'T
12-09-06, 12:10
adam zten süperman kndi sorunu kndi rahatça halledeblio ama bide lanayla uğraşıo..hem ben lananın başına glenlrn sbebinn clark olduu peq bi blüm hatırlamıyorm:img-icecr ...

clana
12-09-06, 12:37
lananın harika bir karakteri var,güzelliği zaten tartışılmaz bile-e bırakın o kadarcık kusuru olsun.lana gibi birini bulmuş,herşeyine katlanmalı clark :img-grin2

kaptan jack
13-09-06, 17:47
bence tabiki clark ile lana.tartışılmazzzzzzzzzz..........:img-nyam:

enderakgul
13-09-06, 20:17
yaa tamam ben lana yı savunuom.lana iyi hoş güzel mükemmele yakın ama lois mükemmel.o yüzden clark ile lois diyorum.sadece lana kötü tarafa geçmesin.

kristinkreuk_13
13-09-06, 23:00
bnce lois-clark

lorelai gilmore
14-09-06, 08:48
bence clark lana ile daha çok yakışıyor.hem bence chloe çirkin bi kız.

havincim
14-09-06, 11:20
bende clark ve lana'yı çok yakıştırıyorum

_bşr_
17-09-06, 14:14
lana lang diyorum başka bişey demiyorum:)

aozlem
23-09-06, 19:51
ya bncee kesinliiklee lanaa yanii bi kere çok gzl bnce tartşmak bile anlamsıızz

sinir
26-09-06, 19:12
4. Sezonun ilk bölümünü seyredene kadar bu sorunun kesin cevabı 'Lana' idi tabiki ama şimdi Lois diyorum başka bir şey demiyorum. 5. sezonu da seyrettikten sonra artık sıralamam Lois, Chloe ve Lana şekline dönüştü.Hatta Lana bu sıralamada olamasa bile olur çünkü Clark ve Lana'nın hikayesi artık çok sıktı bence. Her karşılaşmalarında bir 'SIR' ve dürüstlük tartışmasıdır sürüp gidiyor. Clark bir an önce 5. sezonun sonuna doğru sinyalleri verildiği gibi Lois'i farketsin istiyorum.

kuzuum
29-09-06, 23:58
LOİS LANE!...:img-grin2 !..

delfin23
02-10-06, 07:26
bence clark dizde en çok lanayla yakışıyor umarım dizinin sonundada birlikte olurlar

ece1
02-10-06, 07:41
lana benim gözümde 1 numaraydı ama 3. sezon ortalarında lana benim gözümden düstü. SPOILER-->sürekli bir arayıs içinde gibi geldi bana.ve parise gidincede layığını buldu.simdilik lana clark ikilisi diye bisey kalmadı.
lois süper bi karakter çok hoşuma gitti.clarkla espirileri konsmalarını çok beğendim.ayrıca zeki bikız.
clarka lois gibi bi kız yakışır

Mojima
03-10-06, 18:06
Aynen katılıyorum lana ayrıldığı gibi birini bulmada geç kalmıo Clark ezik kaldı artık loisle bişiler olsun tek mi gezcek dizi sonuna kadar?

M€LİS
03-10-06, 18:08
ya bn lanayı çok sewiorm çok gsL bi kız bnce byılıorm yni.. clarka da hastayım ztn.. bn clark- lana olmasını isterim tabi de.. lana biraz clark ın yanında kısa klıo ama çok yakısıolarr hele bu hftadaki clarkın rüyasında gölde.. çok komikti çok tatlılar bnce..

Mojima
03-10-06, 18:31
Galiba sen CNBC-e den izlioyosun bende 3 seasonda (elim alıştı season yazmaya) öle düşünüyodum tabi SPOILER-->(Alicia olmasını istemiştim hem güzel kız hemde yetenekleri vardı) ama inan season 5e gelince öle demicelsin Lois veya şu yeni kız raya süper gerçekten ama öldü galiba :img-sorry

ylcn16
11-10-06, 00:19
kesinlikle lois. lana da güzel kız ama, cıtı pıtı bişe. dokunsan kırılacak..
lois te boyle , tabiri caizse biraz yırtıklık var. yanı agzına geleni soyluyo. cekıngen fln deil..

sudem
11-10-06, 17:45
Arkadaşlar bu konunun başlığı Clark Hangisiyle Daha Çok Yakışıyor?Lana mı Chloe mi? Bu iki seçeneğe ek olarak şu ana kadar cnbce de yayınlanmış karakterleri alıyoruz.Lois Lane konusunda zaten orjinalde bu karakter olduğu için bu başlıkta bahsedebiliriz.
Lütfen spoiler içerikli karakterlerden ve konulardan bahsederken uyarınız ve yazıyı beyazla yazınız.Bundan sonra bu tür mesajları düzeltmeden sileceğim.
Bölüm Sorumlusu

3k1n
13-10-06, 22:56
Bence Clark Lana ile yakışıyor... Clark lana'yı çok seviyor ama sırrı yüzünden herşey kötü gidiyor.. 6. sezonda ilginç bir başlangıç olacak gliba!!!

1987ibo
17-10-06, 14:17
habili ki clark Chloe a yakışıo
lana daha çok bana yakışıo walla resimlerimizi yanyana koyuyorum
oldu ya biz çiftiz
müthiş kız zatennn
:::)))))

illogical
27-10-06, 15:51
bence clark ile lana birbirine cok yakısıyor ama sanırım kolay kolay bir araya gelemeyecekler....:img-elvis

Eyve
01-11-06, 20:00
Arkadaslar bende diziyi cnbce den takip edince bede clark lana olsun dşyordum hep baskasını dusunmuyodum bile ama 5 sezonu izleyince
Spoiler --)) Lananın clarka olan guvensizlikleri bir Adam bi Jason lanadan iyice soğudum tam 5. Sezonda biseler oluyo derken clarkın onun hayatı pahasına babasını kaybetmısken onunda gidip lexi secmesi hani baska adam secse neyse bide lexi seçince iyice nefret ettim clarkın o kadar onu kurtarmasına rağmen neyse Lois dicem ama Loisde biraz fazla çatlak :d ama 6. sezonu daha izlemediğim için bir şey diyemicem

Mojima
03-11-06, 20:06
Yazı yok demeyin sonra Spoiler :)
Bence Clark'a Raya çok yakışırdı hem güzel hemde supergirl ama öldü herkesi böyle öldürmelerimi lazım

utkuongun
11-11-06, 00:52
ben kesinlikle Chloe derim.Çok tatlı valla Lana biraz dengesiz, 5.sezona kadar lana derdim ama şimdi Chloe diyorum.

morena80
23-11-06, 18:56
Spoiler Spoiler Spoiler Kesinlikle Lois Lane diyorum, hem eğlenceli, hem çok konuşuyo, hem Clark'ı deli ediyo, hem cesur, hem her şeye burnunu sokuyo, en önemlisi de mızmız değil, daha gerçek bir karakter. Aslında Green Arrow'la birbirlerine çok yakışıyolar, gönül ister ki birlikte olsunlar; ama netcede Clark'ın dizisi olduğu için en sonunda Clark'la olmasını isterim bir Lois Lane hayranı olarak.

turk_u_az2006
01-12-06, 16:15
Bence Chloe clark'a daha çok yakışır:img-yes:

masalimsi.
01-12-06, 17:15
Bence kesinlikle Clark ve Chloe.ikiside çok tatlı .Birbirlerine çok yakışırlar.

Mojima
01-12-06, 17:17
Bence kesinlikle Clark ve Chloe.ikiside çok tatlı .Birbirlerine çok yakışırlar.

Dediğin avatarınla pek uyuşmuyor ama neyse...

masalimsi.
01-12-06, 17:27
"Dediğin avatarınla pek uyuşmuyor ama neyse..."
Ben ikiside orda güzel gözüktükleri için avatar yaptım(özellikle clark).bu benim onları yakıştırdığım anlamına gelmiyo.

alonsomania
02-12-06, 10:37
bence clarkla lana daha çok yakışıyo chloe şirin ama kalp kiminse odur yane:happy0064

Mojima
02-12-06, 11:04
"Dediğin avatarınla pek uyuşmuyor ama neyse..."
Ben ikiside orda güzel gözüktükleri için avatar yaptım(özellikle clark).bu benim onları yakıştırdığım anlamına gelmiyo.

Ama ikisinide yanyana koytmuşsun ben bu avatarı başka bir bölümde görsem öyle düşünürdüm.Senin yakıştırmanla ilgisi yok dışardan görünen o...

sudem
02-12-06, 13:41
Arkadaşlar lütfen tartışması bitirelim kim kimi yakıştırıyorsa, imzasına ne koymak istiyorsa onu ekler. Bu konuyu konuşmak için özel mesaj yoluna başvurabilirsiniz.

ShiLoh
02-12-06, 15:50
Evet arkadaşlar! Burda büyük bir gerçeği açıklamaya karar vermiş bulunuyorum..Ehm ehem...(Spoiler değil merak etmeyin =) ) Evet nerde kalmıştım? Hah! Açıklıyorum... Clark... Sadece BANA yakışır...Lois,Lana,Chloe umutlarını kessinler! Aramıza girmeyin kardeşim ya! Biz seviyoruz birbirimizi...Balayına da öbür tarafa gitcez zaten,yani Clarkımın memleketine....Sonra da sonsuza kadar mutlu olcaamız için bağrınıza taş basın...Niahaa..:happy0064

Ay hayali bile güzel... :img-in_lo Bence Lana Lois'den daha güzel..Ama Lana'nın bazen saçma salak hareketleri oluyor. Bir de maşallah koleksiyon gibi boy friend var kızda..En iyisi LOIS!...:good:

MELENA
18-01-07, 17:27
eğer 3.sezona kadar izleseydim clark-lana derdim.ama 6.sezonuda izleyen birisi olark kesinlikle chloe-clark.chloe de olmazsa lois-clark.ama kesinlikle lana-clark değil:mad72:

AsColdAsIce
12-02-07, 17:00
bna kalırsa artık bunların arasından sıyrılsın acıkcası louis lane ile clark birbirne zıt tipler yani yakısmıolar..eger senaristler birleştiricikse clouis yapıcaksa davranıslarını birbirlerine yakın yapmalılar yoksa alternatif biri olusturulabilir...bu sadece komplo teorisi..bnde lana clark derdim ama lana artık eskisi gibi deil kız guzelligini kaybetti clarktan ayırılınca:D..simdilik en iisi tek takılsın:D

dark_butterfly
02-04-07, 12:59
bence lois-clark , tabi chloe yi de çok seviyorum ama ikisi daha çok yakışıyor, zaten lana yı hiç katmıyorum - lois-clark-:good:

İrem_Uckerman
02-04-07, 19:37
Lois Lane derimm tam clark karakterinde cesur korkusuzzz asi ...!!! ama chloe de çok şirin lana'ylada çok yakısıyorr ee insan yakısıklı oluncaaaa ..!!

lara_cansel
09-04-07, 14:10
clark ve lana bence

chibi_chibi
10-04-07, 16:20
her ne kadar zıt görünseler de bence lois-clark ikilisi hem daha uygun hem de daha gerçekçi olur.

rbd88
10-04-07, 17:11
kesinlikle lois ve clark derim karakter olarak zıt görünselerde o zıtlık onları bi bütün yapıo bence

rebel_girl83
10-04-07, 18:12
clark lanayla daha çk yakışıo bnce:img-yes:

Gio Giotto
14-04-07, 01:24
Clark kendini Lana'ya yakıştırıyor,gerisinin ne önemi var ki?:icon_whis

lara_cansel
14-04-07, 08:41
Clark kendini Lana'ya yakıştırıyor,gerisinin ne önemi var ki?:icon_whis

bencede :D

KeReMcEmİm
14-04-07, 10:36
bence kessinlikle lana...

lara_cansel
14-04-07, 11:08
lana, lex ile olcağına clark'la olsun ya. clarkla çok yakışıyolar işte:D:icon_whis

Güneş-07
14-04-07, 14:47
clarka en çok lana yakışıyor bence...

sudem
14-04-07, 15:46
Başlık Lana mı? Chloe mi? Lois mi? diye değiştirilmiştir. Tabiki diğer bayanlardan da bahsedebiliriz. :) Bu isimlerin başlıkta olmasının sebebi jenerikte yer almalardır.

keremcem_udb
14-04-07, 16:27
Bence Lois.Zaten ben Cnbc-e Dergi'de okuduğumda her zamanki gibi Lana geride bırakılan kız olucak diyodu.Bildiğimiz üzerede zaten Clark Kent ilerde Lois'e aşık oluyor.Chloe'nin hiç şansı yok zaten

MELENA
14-04-07, 18:41
tabiki chloe.clark ın bitmek tükenmek bilmez lana aşkı bitsede,görse neler kaçırdığını.chloe onun sırrınıda biliyo.hayatını kolaylaştırır.ne daha fazla yalan,ne daha fazla sır.

Gio Giotto
14-04-07, 19:57
Başlık Lana mı? Chloe mi? Lois mi? diye değiştirilmiştir. Tabiki diğer bayanlardan da bahsedebiliriz. :) Bu isimlerin başlıkta olmasının sebebi jenerikte yer almalardır.

O zaman yazılcak o kadar kız çıkar ki,bu 3'ünün hali duman olur :D Mesela bi Alicia vardı ki sizlere ömür fenafillah bir hatundu bizim Clark'ın aklını başından aldı gitti.Ben kesinlikle Alicia derdim ama Clark Lana'ya bel bağlamış sanki,başka bişey demiyor :D

jhelipoon
14-04-07, 21:32
kesinlikle lois bence süper uyuyorlar lanaya çok gıcık oluyoru clarka yapmadığını bırakmadı ayrıca lois lanadan zeki ve clarkla çok iyi anlaşırlar loisin bu bilmişlik tavrı bence clarkın çok hoşuna gider

gizemlover
15-04-07, 14:12
ben en başta lanayla yakıştırıyordum sonra lana kafayı yedi parise falan gitti lexle öpüşüyor ilerki bölümlerde yani bambaşka oldu zaten hepimizin bildiği gibi clark metropolisde loise aşık oluyor ve onunla süperman 2 filmde nişanlanıyor bile o yüzden loisle olsun bence(chlo düşünülemez bile :D)

lara_cansel
15-04-07, 17:52
bencede ya lana sapıtmaya başladı lex'e falanda kaymasın:D ama yakışıyolardı işte, şimdi loisle olcak

usagichen
19-04-07, 15:52
bence clark&chloe çok yakışır diğerlerine lafım yok ama bence kesinlikle chole

wizardoflight
27-04-07, 09:26
bence chloe daha sevimli :good:

Armen
27-04-07, 09:52
Fakat lana ile clark ın beraber olmamasının nedeni de chloe.
ne zaman lana ile clark arasında bi yakınlaşma olacak olsa chloe nin clark a olan hisleri yüzünden lana kendini geri cekti

naman
27-04-07, 16:57
Dizideki karakterler açısından yazıyorum.

Chloe tam bir gıcık. Her şeye burnunu sokup, gazeticiyim ben diyerek kendini savunan, şımarık bir kız.

Lana artık kabak tadı vermeye başladı. Ne istediğini bilmeyen, bir gün hop diyip bir gün top diyebilen, arayış içerisinde giderek sinirleşen bir karakter.

Lois, açık sözlü, azıcık hiper aktif sevimli bir karakter. Clark için bu üçlü arasındaki en uygun isim.

Karakterleri canlandıran oyuncular.

Allison Mack güzel bir kadın, ama sadece güzel.

Erica Durance cidden güzel bir kadın, ama Lois rolü için biraz yaşlıca duruyor gibime geliyor. Belki de giyim tarzındandır.

Kristin Kreuk aralarında en saf güzelliğe sahip olanı bence. Ancak gelin görün ki canlandırdığı uyuz karakter yüzünden biraz geride kalıyor.

amon-ra
27-04-07, 18:25
benim favorim chole hem mert hem cesur tam clarka göre:img-yes: :img-wink: :img-in_lo

M€LİS
27-04-07, 19:51
bnm favorim lois..

cok zeki, cok güzel, sert ama yumusak, hızlı ve gercekten farklı bi kız kndine güveni war.. Clarkla su an en cok yakısan we mutlu olabilecek isim.. Chloe Clarkla olmaz onun askı hep platonik oldu hep te öyle klıcak bnce.. onlar cok ii iki arkadas olmalı her zaman... Lana cok değişti, değişmeden önce hep Clark-Lana dedim hep.. ama fikrim tamamen değişti.. Lana Clarkı hak etmio aslında bence =) we namana katılıorm.. aralarında en güzel ama en karektersiz olan karekter (!) Kristin Kreuk... Erica Durance (Lois) bana da diğerlerinden büyük hissi wermisti hala da öyle ama ona rağmen cok cok cok güzel bnce.. Allison Mack bnce cok tatlı cok sewimli tam ii bi arkadas karekteri.. tek sorunu fazla merak.. :img-yes:

efblack
29-04-07, 13:37
sırf karakter olarak düşünürsek chloe diyorum ama karakter+clark'la fiziki uyumu açısından lois diyorum hele o ender bulunur güzelliği dışında lana karakterini hiç yazmaya değer bile bulmuyorum :img-wink:
ayrıca chloe karakteri clark için tam bir dost ve de bence şımarıklıkla yakından uzaktan alakalı bir karakter değil:img-yes:

(mia)
29-04-07, 16:56
bence lanaaaaaa

asdewq
29-04-07, 17:14
kesinlikle lois ile clark

sprytus
07-05-07, 12:28
Tabii ki Clark'ın ilk gözağrısı olan badem gözlü Lana'yı tercih ederim! Gerçekten de güzel bir bayan:img-yes:

alpersalar
08-05-07, 17:28
arkadaslar chloe ve loisin son bolumde britneyin soyledigi sarkıyı bulabilirmisiniz. ikiside cok tatlı soyluyolardı simdiden tskkurler.

Armen
09-05-07, 07:47
badem gözlü filan ama iyice bıkkınlık vermeye başladı lana. hem lois fiziken daha cok yakısıyor.
ayrıca lana ilk sezonlardaki tatlı fakir lana değil. aklında binbir tilki dolasan bi kız oldu

delfin23
10-05-07, 20:02
Kesinlikle Clark ve lois diyorum.Loisi çok begeniyorum Clarkla çok yakıştılar Clarka böyle bir kız lazımdı hem güzel hemde komik lana bana çok sıkıcı geliyor

filinta
11-05-07, 15:16
O zaman yazılcak o kadar kız çıkar ki,bu 3'ünün hali duman olur :D Mesela bi Alicia vardı ki sizlere ömür fenafillah bir hatundu bizim Clark'ın aklını başından aldı gitti.Ben kesinlikle Alicia derdim ama Clark Lana'ya bel bağlamış sanki,başka bişey demiyor :D
ah ah kardeşim hislerime tercüman olmuşun:sad53: ama son bölümde b.... bi şekilde öldürdüler hatunu:sad53: clark ın yanında tek özgürlüğünü hissettiği hatun idi kendisi:img-yes: ayrıyetteeen lana yada chloe yede kart lois e de 1000 basardı seksapel açısından:good: :img-pilot ..mevta olmasaydı yenge bi tek ona derdim:img-yes:

alicia clark ın ruh eşiydi :img-yes: onun gibi depresif onun gibi ürkek onun gibi zaptedilemez onun gibi sexi ooo uzar gider yanii tam bir uyum ve mükemmel bir çekim vardı:img-yes:
şahsen clark virgine liğini o kart lois e verirse çok üzülürüm çookk

Gio Giotto
11-05-07, 15:48
Evet hiç yoktan harcadılar gül gibi Alicia'yı.Zaten Alicia'yı oynayan kız her dizinin bir bölümünde oynuyor sanırım :img-hyste Bir hayran ettiriyor kendine sonrada kaçıyor gidiyor dizilerden.Daha öncede Boston Legal'da görmüştüm kendilerini.Ah Alicia ah...

Armen
12-05-07, 08:00
neden alicia??
raya yı tanıyan yok galiba. en cok yakısan kişi, kendi gezegeninden kendi ırkından, aynı güçlere sahip, güzellik olarakta hepsini yere serecek cinsten bi hatundu raya.

İReM_cHrıSs
12-05-07, 09:29
kesinlikle lois ile clark

aynen cnm lois ve clark muhteşem lois lane tam clarka göre lanada lexle olsun

Gio Giotto
12-05-07, 09:39
Raya'da hakederdi Clark'ı mutlaka ama ilişkileri başlayamadan bitti malum.Raya'nında yeri ayrı aslında :img-wink:

mellissa maria
13-05-07, 21:19
kesinlikle Clois :)

serina
17-05-07, 15:21
kesinlikle lois

_nesli_
18-05-07, 09:00
nolursa olsun ilk aşk yani lana ....

~.!!!merve!!!.~
20-05-07, 11:31
Kesinlikle Lois.Lana'yı pek sevmiyorum.Ayrıca Clark gibi şeker bi çocuğun yanına azcık tuttuğunu koparan hırslı bi kız yakışır.:img-wink:

Pamir
20-05-07, 11:48
tabi ki lois!!! ama erica durance değil kesinlikle!! başka kız bulamamışlar mı lois lane karakterini canlandıracak???
chloe'yi de çok ama çok seviyorum!!!! çok tatlı bir kız:)
lana da çok güzel kız ama sıktı artık!! ölecek mi ne yapacaksa yapsın çıksın artık bu diziden.. güzellik bakımından herkesten güzel kabul ama sinirime dokunuyor artık.. bir de ben cnbcden izliyorum daha 4. sezondayım!! bir 3 sezon daha bu kıza katlanamam!!!!

cansu johansson
25-05-07, 17:18
lana lana lana lana lana lana

Prenses_Jasmine
06-06-07, 18:48
En sevdigim tabi ki LOIS! Erica Durance'i cok begeniyorum Lois karakterini cok guzel canlandirmis onu tebrik ediyorum. :happy0064 bence Lois diziye renk katiyor. Onun bulundugu bolumleri daha bir keyifle izliyorum, hele o igneleyici laflari yok mu bayiliyorum :img-hyste

Ikinci secenegim CHLOE cunku o da cok begendigim bir karakter Allison Mack cok basarili bir oyuncu. :good:

LANA karakterini hic sevmiyorum. Kristen Kreuk'un bir sucu yok cok sevimli ve guzel bir bayan ama Lana karakteri onun oyunculuk kabiliyetini kisitliyor bence.

Cel0os
06-06-07, 21:11
Bence Chloe cook seviyorum onu,

-Lana bana cok itici geliyooor dizinin ilk bolumden beri
-Lois ikinci secenek oda cana yakin ve sempatik ama diziye sonradan girdi

Ben ilk bolumden beri Chloeyi cook seviyorum Clarka hep destek ve yardimci oldu

:img-in_lo

bErKandD
07-06-07, 20:06
6 Incı Sezon 1 Incı bolum İtibariyle Clark-Chloe yakınlaşması olsun istiyor ınsan... Yok boyle ıyı nıyetlı ve yardım etmek ıcın cabalayan bı karakter :)
Ama Lois Her zaman benım favorım, o benımm ne clark kent ne de kal-el alamaz onu benden :)

SBR
08-06-07, 16:42
kesinlikle lois kim olursa olsun lana olmasın lütfen en uygun lois hem orjinalden kopmamış olurlar ...

restless
09-06-07, 20:29
Lana yı her gördüğümde sinir katsayım artmakla kalmıyo sistem her seferinde hata veriyo sevenleri vardır bişey diyemem ama ilk gördüğüm andan beri bana itici geliyo, Chloe tatlı kız hiçbir garezim yok zaten ilk üç sezon Lex ten sonra sevdiğim tek bayan karakterdi ama Lois gelince her ikisinide bir kenara itiyor ve Lois diyorum...

sevgi86
09-06-07, 20:32
lois kesinlikle!

padme_01
10-06-07, 11:08
artık lois......

oslemm
13-06-07, 10:23
chloe kesinlikleeeeeeeeeeee

alonsomania
16-06-07, 09:59
chloe kesinlikle lana baydı ilk önce oydu ama değil artık ........

alyssa_
18-06-07, 09:37
lois tabiki.......

elizabeth_darcy
24-06-07, 10:03
chloeee tabikiii ama lois ş de severim ama lanadan nefreeeeet ediyorumm

byuzax
09-07-07, 22:28
Elbette Lana !

SBR
16-07-07, 09:23
sonuna kadar lois efem aslında chloe yide seviyorum ama lois başka :img-yes:

Pamir
16-07-07, 10:16
bence chloe.... lois aslında superman'deki favorim onu hiçbişeye değişmek istemezdim ama lois'i canlandıran kişi hoşuma gitmedi... çok yaşlı durmuş clark'ın yanında!!!! lana ise ancak ve ancak öldüğü anda sevicem ve saygıyla anıcam söz.. yeterki ölsün!

aybala13
18-07-07, 10:41
bnce lois le shok yakısıorlar....bn onları beenyorm

shok_sheker11
18-07-07, 11:37
bencede lois

alyssa_
18-07-07, 15:24
loisssssss

EmiLy_
18-07-07, 15:55
chloe tabiki:)

aylin_c6
19-07-07, 15:47
lois => çok sempatik gelio bana...lana nın saf bi güselliği war ama çok soğuk=)

yağmurS
19-07-07, 19:03
lana çok güzel ama chloe çok sempatik

M€LİS
19-07-07, 19:12
LOİS LOİS LOİSS...!!! Chloe da cok iyii.. ama LOİS..!! :img-yes:

wenom
20-07-07, 11:55
kesinlikle lana olmaz dizinin 5 ve 6. sezonlarını izlemiş biri olarak konusuyorum cunku kucagına oturmadığı kımse kalmadı şuan clark ile düşman gibiler ama loisle aralarında yakınlaşma başladı... en güzeli loisssss....

rbd88
20-07-07, 23:59
kesinlikle lois diorum çünkü çok şeker ve çok hoş clarkla çekişmeleride çok hoşuma gidio ikisi birbirini tamamlıo bence

hateTHElove
21-07-07, 15:49
lana bnce onlar çok yakışıo

mary osbourne
21-07-07, 16:26
bence lois çünkü çok şirin

restless
21-07-07, 18:16
Sezon finalinde Chloe ile arabalarını durduran askerin karşısındaki dimdik duruşuyla "arabadan indiği sahneyi saymıyorum :P" bence çok karizmaydı Lois :happy0064 kendisine ve ona hayat veren Erica Durance'e bayılıyorum ya hatta abartarak aşığım diyebilirim :D

o_z_g_e
21-07-07, 18:58
lana lang derim başka bişeyde söylemiyorum her ne olursa olsun:icon_whis

MetaLoqy
21-07-07, 19:32
hiçbiri en iyisi superqirl :P

cheerleader
01-08-07, 11:56
Loisssssss

oslemm
02-08-07, 11:32
chloe cok tatli

Elrohir
04-08-07, 00:35
chloe tatlı, lana masum, lois güzel ve çekici.
yalnız bu supergirl de gerçekten fena:img-yes:

evanescence-93
05-08-07, 16:50
tabiikide lana,lana ve yine lana:) çok seviom onu

(roberta)
05-08-07, 17:31
Kesinlikle Lois ne ararsan var onda:):):)

cns
05-08-07, 23:27
kesinlikle Lois

tunahantoptas
07-08-07, 19:10
Lana Lang olabilir

turti
08-08-07, 20:19
Lois Lana dan bin kat daha iyi(Lana biraz uyuz kalıyor onun yanında:P ) ama Lois de Clark ın yannda fazla hareketli gibi :P o yüzden bütün gıcıklıklarına rağmen Lana:happy0064

Elrohir
10-08-07, 15:32
Senin yorum al birini vur ötekine gibi olmuş:P Hepsi bi yana supergirl gibis yok:img-yes:

_nesli_
10-08-07, 15:43
loise hiç ısınamadım en baştan beri lana diyorum....

turti
16-08-07, 11:19
Senin yorum al birini vur ötekine gibi olmuş:P Hepsi bi yana supergirl gibis yok:img-yes:

evet biraz öyle olmuş glb:P
neyse clark a kız mı yok :P hem supergirl de var dediğin dibi:img-yes:

sudem
16-08-07, 11:22
evet biraz öyle olmuş glb:P
neyse clark a kız mı yok :P hem supergirl de var dediğin dibi:img-yes:

Arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama Supergirl, Clark'ın kuzeni.

turti
20-08-07, 22:24
Arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama Supergirl, Clark'ın kuzeni.

ben güzellik açısından demiştim.:P

Eyve
21-08-07, 17:24
Smallville de bugüne kadar ne güzeller geldi geçti Örn: Alicia,Raya-2.sezondaki kızılderili kız vs. sayılabilir simdide süpergirl gelio ama onlada bişe olmaz neyse ben her zaman dediğim gibi LANA yı tek geçiyorum

*denizce*
31-08-07, 13:40
Lana tabiki de..

_nesli_
01-09-07, 12:12
her ne kadar bazen uyuzluklarına dayanamasamda lana =)

gizz
01-09-07, 21:09
lana
ama lois de bana çok sempatik geliyo ;)

ÖzGe_Doktorr
06-09-07, 17:17
tabikide lois we clark
lois lana dan çok da sempatik we daha iyi bir kız
ayrıca lananın yaptıklarına bakarsak clark'ı çok üzdü
sonsuza kadar
__CLARK LOİS KENT__
:happy0064

diemcarpe
06-09-07, 23:15
loisi tek geçerim lana onu tırnağı olamazz choleyide çok seviyorumm ama lois birtaneee

gulenayse
14-09-07, 15:57
kusura bakmayın ama lois kim yaw
tabiki de LANA & CLARK
çok yakışıyolar:img-yes:

**aLmiRa**
15-09-07, 01:27
bence lana langg :)

Rhapsody
15-09-07, 18:54
Bence de Lana Lang..:img-wink:

Elrohir
15-09-07, 22:04
lois olmasa bu dizinin anlamı olmaz en azından ben izlemem. 6.sezon gelsin herkes lois i çok sevecek ayrıca chole de çok tatlı ve iyi bir dost:img-wink:

milomania
23-10-07, 12:54
Lois dizinin rahat ve neşe kaynagı kızı.Lana da güzel ama Clarktan başka herkesi denedi en son Clarka geldi.Hem ona adam mı yok çıksın aradan.Bide Chloe çok ii ve sadık.Clarkı çok sevio.Karşısına öle biri çıksın ki Clarkı unutsun.Üzülmesin yani.

eae
27-10-07, 13:22
lana lana üçünün için de en tatlı en sempaiği o

alyssa_
17-11-07, 20:06
kararımı değiştirdim
Lana&Clark daha çok yakışıyolar

eae
23-11-07, 09:43
lana tabiki bence en güzeli o hakkkını vermek lazım:D

_smallville_
05-12-07, 16:02
bence lois clarkla fazla anlaşamasalarda ben onları birbirine yakıştırıyorum:):)

labirent
06-12-07, 09:50
lois tabiki kadının duruşu havası yeter:happy0064

ÜLGEN
22-12-07, 17:13
dizide en begendigim clark ve Cholie aralarında keşke birşeyler olsa :img-wink:

_elf_
01-01-08, 17:03
kesinlikle lana cok seker yaa canım

Chloe_
02-01-08, 21:35
Clark Lois için fazla utangaç, Lana için fazla sır dolu ama Chloe için mükemmel derecede uygun:happy0064

SBR
02-01-08, 22:12
Clark Lois için fazla utangaç, Lana için fazla sır dolu ama Chloe için mükemmel derecede uygun:happy0064

Gerçekten çok güzel açıklamışsın Lois ve Lana ile ilgili ama Chole yi içinde fazla arkadaş sanki :) Keşke Alicia ölmeseydi :img-cool2

Chloe_
03-01-08, 22:38
evet aslında Chloe içinde fazla arkadaş olabilir ben ikisini yakıstırdıgım için uygun gibi geliyor bana:icon_whis

alperkaya
13-01-08, 20:10
kesinlikle clark chloe olmalı ben çok yakıştırıyorum

thuba
18-01-08, 18:02
chloe ve clark çok yakışıyorlar ama lois ve clark olacak ilerde artık nası olacaksa :img-cool2

shiny
18-01-08, 19:51
clark için tabiki lois ama chloe çok şekerr konuşmasıı hareketleri:D

17 neslihan
19-01-08, 10:23
taa en baştan beri clark ve lanayı bir bütün olarak görüyorum.ne olursa olsun yine dönüp dolaşıp birbirlerini buluyorlar.ikisininde birbirlerine ihtiyacı var bence..ben onları yanyana görmediğim zaman sıkılıyorum.chloe ve lois in karakterleri clarkla uyabilir ama gönülleri uymuoo.çünkü o bir tek lana da var.valla birden loise nasıl dönecek hiç bilmiyorum...

ya arkadaşlar bunlar geçen hafta ayrıldı yaa bidaa hiç birleşmeyeceklermi şimdi ipler komple koptumuu?? beni aydınlatırsanız çok makbule geçer:))

made in ayçişş:)) CLARK AND LANA

alyssa_
29-01-08, 13:21
Clark ve Lana ama Lois de olabilir.Çünkü ben en çok Lois'i seviyorum...

Hirotaro
31-01-08, 04:21
konu Clark'a yakıştırılmaysa

1. Alicia baker
2. Lois lane
3. Chloe Sullivan
4. Lana Lang ( Asla güvenmedi,hayatını kaç kere kurtarmış olmasına rağmen Clark'a güvenmedi)

ariza_46
31-01-08, 22:26
bence de

1-alicia
2-chloe
3-lois

yagmur_montana
25-02-08, 17:55
bence ,
1. lois (dizide de favorim .. hem clark a yakışıyor , hem de dizide karakter olarak çok seviyorum :) )
2. chloe (ilk chloe de olabilir , clark yardım etmeye çalışan çok iyi bir dost :D)
3. lana (eskiden severdim , ama artık çok sinir gelmeye başladı)

Fener Bahçe
25-02-08, 18:17
bence clarka chole çok yakışıyor.
lois ise arkadaşı olarak.
lana hep en baştan beri sinir olurdum halada öyleyim
lana da lexe yakışıyor.

nazlıe
25-02-08, 22:56
en başından beri lanayı istiyodum lanayı çok seviyodum çünkü ama lananın bu tutarsızlığı clark tan ayrılır ayrılmaz başkalarıyla olması beni lanadan çok soğuttu artık chole diyorum

ßad_girl
26-02-08, 16:16
Neslihan arkadşın da dediği gibi...Dönüp dolaşıp yine birbirlerini buluolar...

Dier çiftlerle zaten hiç beraber görmedimm...görsm de azcıkk....onlarıda tuhaf buluorumm...

Lana baskalarıyla birlikte oldu zamanlar ise açıkcası snr olmuorum deil...

Lana ve clark gördüm ben hep galiba o yüzden L&C dicemm....

alperkaya
01-03-08, 14:28
her zaman clark ve chloe diyorum sezon finalinde clarkı nasıl öptü inş ilerleyen bölümlerde birşeyler olur

Iam?
06-03-08, 12:25
her zaman clark ve chloe diyorum sezon finalinde clarkı nasıl öptü inş ilerleyen bölümlerde birşeyler olur

chloe&jimmy
lana ewlencek lex le
clark&lois :img-wink:
kısaca bu kdr :)

seyma_ozge
07-03-08, 11:32
chloe&jimmy
lana ewlencek lex le
clark&lois :img-wink:
kısaca bu kdr :)

bencede
clark ve lois ii bi ikili olur:img-wink:

_nesli_
06-05-08, 09:18
bn hep lanayla olmasını istiyodum çok uyuzluk yapıo ama yine de clark&lana isterdim =)

smg_92
06-05-08, 21:06
lana cok tatlı kısss hatta güsell her ne kadar lanayı sewsemde....bncede luis olsun yaa sarışın faln yakışıolar birbirlerine clarkım da bebek yüzlü zatenn tabi imkan varsa bn de olabilirim:img-wink:

_rainbow_
23-05-08, 14:49
lanayı sevmeme ragmen chole'yle clark'ın daha iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.;)

Alona
23-05-08, 16:46
kesinlikle luis ve clark

agent 16
08-06-08, 22:24
bencede loıs clark daha iyi olur

Pamir
09-06-08, 10:17
ben hep keşke chloe sonunda lois olsa diye düşünmüştüm... yani gazetecilik dolayısıyla başı belaya falan girer de ismini değiştirmek zorunda kalır..:P ayrıca clark'ın peşinden koşmaktan yorulup umudu tamamen kestiği zamanlarda clark ona aşık olur...chloe'yi çok seviyorumve herkesten çok yakıştırıyorum onu clark'a!!
ah ah! ben yazacaktım bu senaryoyu!!!

ZeynepFlack
09-06-08, 12:39
Lana ne kadar güzel olursa olsun Clark'a uygun biri değil diline doladığı dürüstlük lafının anlamının bilmediğini düşünüyorum çünkü kendi iki yüzlü bi elemandır Clark'ın sır saklamasından yakınır hep ama kendide saklar
Chloe çok iyi sevimli dürüst akıllı ve güzel olmasına rağmen Clark'ın kaderi çoktan yazılmıştır Lois'den başkasına yar olamaz...:love05:

_ASUDE_
16-06-08, 15:59
bence chloe çk sıcak, sevecen,akıllı,sewimli daha ne diyim ki:)

m-a-i-d-e
13-07-08, 15:25
Lana evlenmiş olsada lana

catafalque
29-07-08, 23:38
Ne chloe ne lana ne de lois en çok yakışan Alicia idi o da öldü garibim

ALICIA && CLARK

İlsu
08-08-08, 21:54
Chloe'yi seviyorum:img-wink: Lana'yı severdim ama soğudum ondan. Önemli olan boy,pos,güzellik değildir.

JeNsEn AckLes
09-08-08, 05:38
Chloe..

mavi_hayalet
09-08-08, 09:24
chloe ile hiç yakışmıolar, lana bırakmamalıydı artık dönmesi saçmalık olur
bence en iyisi lois

g_i_z_e_m
09-08-08, 14:18
clarkla pek yakışmıyolar ama yine de chloe diyorum:good:

erennn15
09-08-08, 15:58
bnce chloe idi ama 6.sezon tekrarlarını izlerken içimde bi lana aşkı oluştu:Dikiside diyim

g_tilki
09-08-08, 17:35
ben lois diyiyorum lanayı seçerdim eskiden ama bu sezon soğudum ondan(nedenini sölemem gerekmez çünkü herkes nedenini iyi biliyo.ama gene söylimm lexle evlendi gıcık oldum lanaya).chloe de fena deil....

_evanescence_
10-08-08, 13:27
bence kesinlikle lois çünkü artık lananın yaptıkları fazlasıyla sıktı bence (6. ve 7. sezonda clarkın arkasından çevirmediği iş kalmadı) clark lanadan daha iyisini hak ediyor biraz zor gibi gözüksede inşallah loisle olur
chloe çok iyi ama clarkla olmazdı zaten onlardan arkadaş olur zaten artık onun jimmy si var çok yakışıyolar bence:D

_kripton_
11-08-08, 20:57
bence clark loisle birbirlerine daha çok yakışıyor chole sadece clarkın sırrını taşıyo clark onun hakkında öyle şeyler düşünmez bencee=)