siyah lale
17-03-08, 08:57
Umarım beğenirsiniz.
DOĞU ÇALIŞMALARI
http://img84.imageshack.us/img84/8307/1bldou39be8.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/1135/1bldou40pq0.jpg
siyah lale
17-03-08, 08:59
Umarım beğenirsiniz.
DOĞU ÇALIŞMALARI
http://img84.imageshack.us/img84/4663/1bldou41pp4.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/1996/1bldou42fh1.jpg
batiperlin
17-03-08, 09:05
Serçelerim gününüz aydın olsun dün sitede sorun vardı yine
yazılamıyordu mesaj bende pek bakmadım. Başlık ilerlemiş çalışmalarınız içinde
teşekkürler 4 gün kaldı dizimizin yeni bölümüne :)
siyah lale
17-03-08, 09:05
imza avatar ve yorum ekleyen herkese kucak dolusu sevgiler yeni bir serçe haftasında daha sizlerle olmaktan çok mutluyum
HASRETTTTTT arkadaşım güzel yorumun için çok teşekkürler, birarada olmaktan ben de mutluyum.
[CENTER]
Lalecim çalışmalarının yine birbirinden güzel .Ellerine sağlık
Ama özellikle bu çalışmanı çok beğendiğimi söylemek isterim:good:
Rhet'ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Bakışlar konusunda seninle hem fikirim.Bakışları ile duygularını gerçekten güzel aktarıyor.:Nermin bu yüzden BAKIŞLARIN ADAMI ismini takmıştı.:img-wink:
. Başlık ilerlemiş çalışmalarınız içinde
teşekkürler 4 gün kaldı dizimizin yeni bölümüne :)
Güzel yorumun için teşekkkür ederim arkadaşım.
HASRETTTTTT
17-03-08, 09:06
Günaydın serçeler
Türkan Şorayın bakışlarındaki güzelliği herkes bilir..Hakkında netin birinde şöyle bir yorum okumuştum ve profesyonelliğinin ne kadar gözdoldurucu olduğunu görmüştüm."Türkan hanım o kadar güzel bakıyor ki karşısındaki teneke bile olsa bakışlarındaki duygulu ifade bize tastamam geçiyor"
Bu yorumu şimdi de ben Doğu için demek istiyorum..Bu resimde karşısında Demir var ama bakışları öyle büyüleyici ki insanın aklına Demir değilde bir bayan yada Serçe varmış gibi geliyor:img-in_lo
Doğu :Sen benim dostumsun Demir senin için herşeyi yaparım
Demir (rahmetli desek daha yerinde olacak:img-hyste)..: Doğu benim için yapacağın en güzel şey bana böyle bakmaman olacak..Sana heran aşık olabilirim.
Doğu::blink:
Biraz keyiflenmek lazım değil ?:img-hyste
[..
tabi ki keyiflenmekten kimseye zarar gelmez
funda:muhsin baba ben iki dönsem
muhsin:yok yavrum en son döndüğünde biliyosun
funda:ya ne olur
muhsin:yavrum dön dönemsine de etrafa sıçratıyosun senden sonra her tarafı kosla fanişşşle temizledik
funda:kem küm
muhsin:ben bilmem müritlerim bilir
rhett-butler8/1
17-03-08, 09:12
serçe nin doğu nun kafasına attığı kutuda gül yaprakları olabilir ya da bir yüzük ama her durumda evlenmek üzere olan bir adam için falsolu bir hareket daha önce de dediğim gibi serçe yuvasına dönecek ama dönecek bir yuva bulursa
Hasretcim ben o kutuda "serçe minyatürü "olabileceğini düşündüm..Ama kafasına attığına göre:img-hyste yüzük olabilme ihtimali daha büyük..
Bende olsam atardım kafasına..Okul önünde Pervinle gidecek sonra yanıma gelecek"aşkım mıymıy da mıy mıy diyecek" bende "gözlerim baygın bakacaığım"
Ama Doğunun kafasına yediği darbeden sonraki bakışlarını gördünüz mü ?Ya Serçeyi zorla öpecek yada Serçeyi dövecek:icon_whis
Bu çalışma yine çok güzel Lalecim:good:
Burdaki üzgün Doğuyu teselli eden bir Serçe lazım:img-in_lo..Mine'si Doğusuna bakın ne diyor ...
Sen üzülme gülüm incinme
Canımın içi iki gözüm sakın küsme
Bana hediye bırak bütün kederleri
Ben ağlarım ikimizin yerine
:img-cray:
http://img227.imageshack.us/img227/213/1bldou36gu4.jpg
tabi ki keyiflenmekten kimseye zarar gelmez
funda:muhsin baba ben iki dönsem
muhsin:yok yavrum en son döndüğünde biliyosun
funda:ya ne olur
muhsin:yavrum dön dönemsine de etrafa sıçratıyosun senden sonra her tarafı kosla fanişşşle temizledik
funda:kem küm
muhsin:ben bilmem müritlerim bilir
:img-hyste:img-hyste
Funda:Muhsin baba daha dönecekmiyim..
Muhsin: Dönecen tabi..cezan bitmedi..
Funda:Muhsin baba ben acıktım..
Muhsin:Azcık maneviyatından ye
Funda::blink:
HASRETTTTTT
17-03-08, 09:14
3.bölüm fragman tadında senaryo
pervin:bak bunları kim yaptı sence??
serçe:al şu kutunu da başına çal
doğu:tam isabet off elinde ağırmış dul herif mi alıcan ne
funda :yokk öpüjemmm
serçe:valla gidiyorum galibaa doğu da yok ortada thy rötar yaparmı acaba?
gülşen(semra kaynana):bana bak çömlekçi o çömlek çamuruna bularımm senii haaaa
çömlekçi amca:gitti caaanım çömlek
doğu ve serçe:koklaşalım sarılalım
gülşen(semra kaynana):sus kız pervin azınıı carttt diye yırtarım senin
zapıkk taarriikk:anne valla benim bi suçum yok
şu an adını hatırlayamadığım kızgardaş:doktor civanım ahh neler istiyor canım
doktor:oh my god oh my god
doğu :son duanı ett ülennnnnn yeminimii bozdumm bi kereee
göl kenarı doğu:gitmem lazım restorasyon felan işler bekler
göl kenarı serçe:gitme dur yalan söyledin doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim
HASRETTTTTT
17-03-08, 09:19
Hasretcim ben o kutuda "serçe minyatürü "olabileceğini düşündüm..Ama kafasına attığına göre:img-hyste yüzük olabilme ihtimali daha büyük..
Bende olsam atardım kafasına..Okul önünde Pervinle gidecek sonra yanıma gelecek"aşkım mıymıy da mıy mıy diyecek" bende "gözlerim baygın bakacaığım"
Ama Doğunun kafasına yediği darbeden sonraki bakışlarını gördünüz mü ?Ya Serçeyi zorla öpecek yada Serçeyi dövecek:icon_whis
Bu çalışma yine çok güzel Lalecim:good:
Burdaki üzgün Doğuyu teselli eden bir Serçe lazım:img-in_lo..Mine'si Doğusuna bakın ne diyor ...
Sen üzülme gülüm incinme
Canımın içi iki gözüm sakın küsme
Bana hediye bırak bütün kederleri
Ben ağlarım ikimizin yerine
:img-cray::img-cray:
hmmm olabilir şöleee hızlaa gelipp al sana al sana şeklinde bi üçlü salto arkadan itiş kakış veee kiss me beybii
ama şimdi bu şarkı sabah neşemi kana buladı ikimizin yerine ağlıyacağına biraz daha iş bitirici olsan ne olur diyormuş serçe de doğu ya mesela
serçe de şöle dese
acilen toparlanmalıyım
üstümden koca bir aşk geçti
bi kaç gün tatile çıkmalıyım
aklıma gelirse sana yazarım
mesela:)
rhett-butler8/1
17-03-08, 09:29
Mervey arkadaşımız güzel bir detay yakalamış. Ama insanın Gülşen gibi annesi olunca davetiyeyi bastırsan ne olur. Doğu annesine diğer yeri de sen istemiştin, sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Ben bu cümleyi önce nişan meselesini önemsemediğine yordum. Sonra da nişanı Mine ile yapsa da aynı şeyin olacağını anladım. Çünkü Doğu böyle biri olacak galiba.
Nişanı önemsemiyor bunu biliyoruz ama böyle herşeyi de annesine bıraktığını düşünürsek..Mineyle olan ilişkisinindeki söz haklarını bile bile kaybediyor..Doğu değişik karakteriyle annesini "şimdilik pışpışlıyor "da olabilir Sezacım yada gerçekten Doğu "bir anneci"..
Mineyle olan nişan yada düğün için bu kadar duyarsız kalırsa..yuh artık derim..O zaman Doğunun aşkının aşkla ilgisini geçtim saygıyla da ilgisi kalmayacak...
Ama Mine nişan elbisesini alırken Pervin gibi yapmayacağından epey patırtı olacaktır.
En azından böyle olacağını ümit ediyorum..Herşeye evet diyen bir Mine olmasın..Yeri gelince Doğu ilede kavgasını etsin..Aşkından kör olacak diyor özet ama bu teslimiyeti olmadan önce mücadelesini etsin..
serçe de şöle dese
acilen toparlanmalıyım
üstümden koca bir aşk geçti
bi kaç gün tatile çıkmalıyım
aklıma gelirse sana yazarım
Hasretcim bak Doğu ne diyor Serçeye ?
Sen nasıl istersen
Sen nasıl istersen
Öyle mi olsun
Böyle mi olsun
Sen nasıl istersen
Doğu şimdiden umursamamaya başladı Serçeyi....Doğu TÜÜÜÜÜ sana:img-tomat:img-tomat
HASRETTTTTT
17-03-08, 09:42
Hasretcim bak Doğu ne diyor Serçeye ?
Sen nasıl istersen
Sen nasıl istersen
Öyle mi olsun
Böyle mi olsun
Sen nasıl istersen
Doğu şimdiden umursamamaya başladı Serçeyi....Doğu TÜÜÜÜÜ sana:img-tomat:img-tomat
bu umursama meselesi aslında gurur yapmasıyla ilgili şimdi peşinden koştuğunuz bir kadının eliniz de olduğunu hissettiğiniz an(bakınız tecrübeyle sabit)hafif bir kendini çekme onun peşindeyken onu elde etme için yaptığınız şeylerin sonucunu almış olmak vakarı oluşur bu erkek milletinde böyledir
ama ama ama gelelim amaya gurur yaptın anladım ama gidipte o pervin sarısıyla niye nişan yapıyorsun hangi ara istediniz ne oldu bu kızın ana babası nerde
şimdi bunları düşünüyorum kız gece gündüz bunların evinde şimdiden bi öğğ durumu oluştu zatii
ve serçe de şöyle diyor doğu ya
ben senin varyaa lafınla şekil alamam
ben seni varya tırnağıma makas bile
ben senin varyaa
ne söylesem nafilee
hakettmedi diyenler parmak kaldırsın :))
rhett-butler8/1
17-03-08, 09:53
bu umursama meselesi aslında gurur yapmasıyla ilgili şimdi peşinden koştuğunuz bir kadının eliniz de olduğunu hissettiğiniz an(bakınız tecrübeyle sabit)hafif bir kendini çekme onun peşindeyken onu elde etme için yaptığınız şeylerin sonucunu almış olmak vakarı oluşur bu erkek milletinde böyledir
Erkek milletinin böyle düşünmesine vesile olan biz kadınlar için ne demeli..Bu kadar erken teslimiyet erkekleri yüceltmez mi.Bakın Doğu..Şimdiden kendinden emin ki Serçe ye artık uzaklaşsan bile "aşkımdan uzaklaşamayacaksın "demeyi bile hak görüyor..Kadınların zayıflıkları erkeklerin daha fazla güçlenmesine sebep oluyor..Bu her alanda böyle aslında..Arada istisnai olarak Gülşenler çıkıyor ama onlarda iradelerini bencilliklerine harcıyorlar...Ortası yok kadınlarda..
ama ama ama gelelim amaya gurur yaptın anladım ama gidipte o pervin sarısıyla niye nişan yapıyorsun hangi ara istediniz ne oldu bu kızın ana babası nerde
şimdi bunları düşünüyorum kız gece gündüz bunların evinde şimdiden bi öğğ durumu oluştu zatii
Bencede öğğğ ve böğğğ...Bu kızın anası babası yokmu ?Kimdir neyin nesidir...Herşeyi geçtim oda bir üniversitelimi...Bu Gülşen kadın bu okulluları nasıl ele geçiriyor..
Hem Muhsin baba çoktan Doğu ile Minenin imam nikahını kıydırması gerekirdi..Ama bilse Doğusu kıyıda köşede Serçeleri kokluyor:img-hyste
ve serçe de şöyle diyor doğu ya
ben senin varyaa lafınla şekil alamam
ben seni varya tırnağıma makas bile
ben senin varyaa
ne söylesem nafilee
hakettmedi diyenler parmak kaldırsın :))
haketti hasretcim haketti..
Bak utanmadan hala Serçeye neler diyor
:img-blush
hakkım varsa haram olsun
dünyam sana zindan olsun
sen de benim çektiğimi çek
aynadaki yüzden utan
dilindeki sözden utan
hayatımdan ellerini çek
Tüüüüü Doğu sana Tüüüüüü....
Değişeceksin n dedik ama bu kadarını düşünmedik