Tüm Versiyonu Göster : Serçe (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

rhett-butler8/1
20-02-08, 08:52
**Doğu ve o kadın sevgilidir...Bu sorada da Doğu Serçe ile tanışır ama Serçe oralı olmaz yani yine nefret unsuru hep birbirlerine zıt giderler...

maalesefki o kadınla Doğu çookkk samimiler...utanmaz Doğu:img-tomat hem bu kadınla aşna fişne sonracığıma da Serçeye takmış kanca...
yok öyle yağma Doğucum...her kuşun eti yenmez özellikle de Serçenin....serçe senin burnundan fitil fitil getirsinde gör:img-icecr

**Sonra Doğu bir karar verir..**Ama bu karar çok şeye gebedir....**kararı...Serçe yi kendine aşık edip ondan intikam almaktır...:

ne ister ki bu zalim Doğu Serçe gibi masum bir kızdan...bide kendisine aşık edip sonrasında intikam mı alacak diyorsun...Doğu kendine gelllll....kafana bir dito gönderttirme bana:img-hyste
olmasın işte Serçe hemencecik aşık olmasın..
"git sen o uyuz sevgiline"deyip kestirip atsın..Doğu da o uyuz kadına çok yüz verdiği için sürümsürüm sürünsün....yağmurlu havada su bulamasın..kargaların istilasına uğrasın...çokk çeksin çokk:happy0064

**Ve devam...işte o yağmur sahnelerinin açıklaması Serçe ona güvenmiyor ama Doğu kararlı...Safım o kız onun kaderi nerden bilsin efsunlu teyzenin ağları ördüğünü...

**Daha bu senaryo devam eder....:img-hyste

Doğu ya güvenmek mi...:dito
eminim ki serçe Doğu ile bu kadının bir hayli samimi hallerini görmüştür...Doğu serçeyi görmeden önce görmüştür...bu durumda nasıl güvensin bu zalim irkek Doğu ya....:img-tomat
Bu kötü kadın össün...sonra Doğu da össün:icon_whis ama sonra Doğu dirilsin:img-hyste

Lalecim Ecenin eklediği son resimden çalışma yapmayı düşünüyorsan ben ismini şimdiden diyeyim...aslında isimlerini demem daha doğru olur:img-wink:
"ihanet"
"şarap ve tipsiz kadın"
"Doğu sen ne ediyorsun"
"Serçe kapat gözlerini görme bu sahneleri"
:img-hyste:img-hyste

siyah lale
20-02-08, 09:15
Lale cim yorumun ve çalışman içinçok teşekkürler...ellerine sağlık çok güzel çalışma...Hüzün dolu bakmışş...Serçe miz ve Doğu muz...

[B]Lalecim son çalışman yine çok güzel eline sağlıkismini de şöyle demek isterim...Doğunun düşünceli halinide göz önüne alarak "kuytularda sen"

lale abalcığım , sayfaya eklemiş olduğun çalışmalar gerçeketn çok hoş ve çok etkileyici olmus ... hepsini de çok beğendim . büyük bi keyifle abktım hepsinede ... ellerine sağlık ve de çok teşekkürler ...

Hepinize selam..Bir süredir çok uzun süreli giremiyorum nete ama elimden geldiğince yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum:img-wink:Yine birbirinden güzel çalışmalar eklenmiş bu arada.Ekleyen arkadaşlarımın ellerine sağlık..

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Rhett'ciğim çalışmaya bulduğun isim için yüreğine sağlık.

Arkadaşlar hayali senaryolarınız içinde çok teşekkürler..Ama Ece'nin gönderdiği fotograflarla gündem değişti gibi görünüyor.

[Ve o resimler neeeeeeeeeeeee..........:dito...

rhettim işte o kadın ahhhh..:...hemen össün mümkünse dizi başlamadan...resimlerle gömülsün......:
**Nasılda sarılmış Doğu ya Doğu da halinden çok memnun..:

Bunu da mı görcektik....Bu durumda ALDATILAN SERÇE yani bir inata kurban gidecek bence..Sonra Doğu aşık olacak ama iş işten geçecek...:icon_whis

valla hi össün o kadın ya [B]baharcım...baksana nasıl da sırnaşık halle elinde kadehi ile Doğuyu baştan çıkarmaya çalışıyor....yani Doğuya da tessüf hemde koca bir teessüf..biz neler yazmıştık oysaki...bu gacının içine düşecek nerdeyse....sinirlendim şimdiden....
doğu ve o kadın össün....
şimdiden tarafımı seçtim....serçenin yanındayım....Doğunun bu kötü kadına bu kadar yakınlaşmış olmasını ben hazmedemedim serçe nasıl etsin...

Amanııın nasıl resimler görür gözlerim :img-fear2:i
gece vakti şok şok şok :img-fear2
Bu kadın kim????
Doğu bey'cik çapkınların çapkını mı demek oluyor???
Bu enteresan görüntüler hayra alamet değildir ey dostlar!!!
Nayııır nolamazzz!!! :img-tomat

[/CENTER]
Eveeet burda net bir şekilde bizim hayal ettiğimiz güzelim aşka nane limon olacak karakteri görebiliyoruz! :
Eee peesss yani bu kadarını beklemiyordum...Doğu efendinin çapkın olmasını istemiyorum!!!:icon_evil:

Ececiğim fotograflar için öncelikle ellerine sağlık diyorum.Bak üç tanecik fotograf bir anda gündemin değişmesine , Doğu beyimizin okları üstüne çekmesine ,hayal edilen aşkın buharlaşmasına neden oldu.:

Rhett ve Bahar'cığım ben kesinlikle Doğu beyimize kancayı atan bayanın yaşaması taraftarıyım.Onsuz kesinlikle dizinin tadı çıkmaz.SİNİRİMİZİ KİMDEN ALACAĞIZ SONRA.:img-tomat:img-tomat

Doğu beyimiz DALDAN DALA konarak mı çapkınlık mı yapıyor acaba yoksa her erkeğin hayatında olabilecek olayları mı yaşıyor.:icon_whis

Doğu beyimiz kesinlikle yaşasın ,Serçe'sinin peşine düşsün,ikna turlarına devam etsin muhteşem ifadelerle baksın ,gülümsesin ama Serçeyeaşkından sürünsün derim.:img-in_lo

Lalecim Ecenin eklediği son resimden çalışma yapmayı düşünüyorsan ben ismini şimdiden diyeyim...aslında isimlerini demem daha doğru olur:"ihanet"
"şarap ve tipsiz kadın"
"Doğu sen ne ediyorsun"
"Serçe kapat gözlerini görme bu sahneleri"
:img-hyste

Rhet'ciğim o çalışma dün gece yapıldı ve şimdi gönderiyorum.Serçemiz için çok üzüleceğiz anlaşılan...

ARKADAŞLAR ikonlarınızı sildiğim için üzgünüm.

siyah lale
20-02-08, 09:25
Nehir'ciğim, bu çalışmayı çok seveceğini düşünüyorum.:img-tomat:img-tomat Bak Doğu beyimizin keyfi yerinde iken ,kim üzülüyor.:img-hyste
Umarım beğenirsiniz.

İSİMSİZ ÇALIŞMALAR

http://img509.imageshack.us/img509/4223/sereiz4.jpg

http://img509.imageshack.us/img509/9308/sere2uo8.jpg

rhett-butler8/1
20-02-08, 09:39
[

Rhett ve Bahar'cığım ben kesinlikle Doğu beyimize kancayı atan bayanın yaşaması taraftarıyım.Onsuz kesinlikle dizinin tadı çıkmaz.SİNİRİMİZİ KİMDEN ALACAĞIZ SONRA.

doğru dersin Lalecim de bu kadar yakınlaşacakları zaman olaya el koymak gerektiğinide demeden geçmiyorum:img-wink:her yakınlaşmalarında o esrarengiz adamla şibirliğ içine girip bu kötü kadının saçlarını çekmesini tembih edeceğim:img-hyste:
tamamiyle Serçe için bu isteğim...yalanım varsa ne olayım:img-hyste

[
Rhet'ciğim o çalışma dün gece yapıldı ve şimdi gönderiyorum.Serçemiz için çok üzüleceğiz anlaşılan...

Lalecim ne ettin sen:blink:...demek çalışman geceden hazırdı...ama benim de içime doğmuş sanki isimlerini bile söylemişim...

evet çalışmana yakışan fikrimice şu isim olacaktır
"ihanetin gözyaşları":img-cray:

Doğucum azcık kafanı yukarı kaldır da gör seni yaşlı gözlerle kim izliyor....:img-cray:

bu o kadına :dito
bu Doğuya :icon_evil:img-tomat
bu da Serçeme :img-angel:love01:

ikiside birbirinden güzel çalışmalar ellerine sağlık :good:

siyah lale
20-02-08, 10:26
doğru dersin Lalecim de bu kadar yakınlaşacakları zaman olaya el koymak gerektiğinide demeden geçmiyorum:img-wink:her yakınlaşmalarında o esrarengiz adamla şibirliğ içine girip bu kötü kadının saçlarını çekmesini tembih edeceğim:
tamamiyle Serçe için bu isteğim...yalanım varsa ne olayım:img-hyste:

Rhett'ciğim düşünüyorum bu kareler hangi zaman dilimine ait acaba ...Doğu beyimiz Serçenin peşine düştükten sonra mı ,yoksa öncesinde Doğunun hayatından kesitler mi..Öncesinde ise ihanet olamaz.Eğer Doğu beyimiz evli değilse bir bayan arkadaşı ,sevgilisi olması bana normal geliyor.

Ama Serçe ile birlikte iken ikisini birden idare ediyorsa Doğu bey ölümlerden ölüm beğensin derim...:fighting2:fighting2

Doğu beyimiz böyle bir hata yapmaz değil mi ...SADECE EX SEVGİLİSİNDEN YAKASINI KURTARAMIYOR.Bu durumda her türlü yardım önerisi yapmak serbesttir.

Rhett'ciğim yaralı arslan tehlikeli olur.Sen saçını çektirdikçe o yapacaklarının dozajını arttıracaktır.Bir de acaba seviyor mu yoksa sahip olma duygusu mu ağır basıyor acaba...:img-wink:
Biz olaylara el koymaya çalışalım Serçemiz ÇOK ÜZÜLMESİN ama ne kadar engelleyebiliriz..:icon_whis

Lalecim ne ettin sen:blink:...demek çalışman geceden hazırdı...ama benim de içime doğmuş sanki isimlerini bile söylemişim...

evet çalışmana yakışan fikrimice şu isim olacaktır
"ihanetin gözyaşları":img-cray:

Doğucum azcık kafanı yukarı kaldır da gör seni yaşlı gözlerle kim izliyor....:img-cray:

bu o kadına :dito
bu Doğuya ::img-tomat
bu da Serçeme :img-angel:love01:

ikiside birbirinden güzel çalışmalar ellerine sağlık

Rhett'ciğim aslında dün gece yolluyordum sonra sohbetinizi bozarım diye vazgeçtim.

İHANETİN GÖZYAŞLARI bu ismi sevdim.

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

rhett-butler8/1
20-02-08, 10:51
Rhett'ciğim düşünüyorum bu kareler hangi zaman dilimine ait acaba ...Doğu beyimiz Serçenin peşine düştükten sonra mı ,yoksa öncesinde Doğunun hayatından kesitler mi..Öncesinde ise ihanet olamaz.Eğer Doğu beyimiz evli değilse bir bayan arkadaşı ,sevgilisi olması bana normal geliyor..

muhakkak öncesidir ama Doğuyu bu kadınla görmek sinir harbi yaşatacaktır:icon_twis..Doğunun kişiliğinin mükemmel olmasını umut ve tahmin ederken böylesi bir kadınla birşeyler paylaşmış olması hafiften can sıkıcı...böyle diyoruz ama belki Doğu cidden kadınlara acıması olmayan gaddar ve uyanık bir erkek se... o zaman bu isimsiz kadınadamı acıyacağız....:icon_whis

Ama Serçe ile birlikte iken ikisini birden idare ediyorsa Doğu bey ölümlerden ölüm beğensin derim...:fighting2:

böyle bir şey yapıyorsa..:img-tomat:dito

Doğu beyimiz böyle bir hata yapmaz değil mi ...SADECE EX SEVGİLİSİNDEN YAKASINI KURTARAMIYOR.Bu durumda her türlü yardım önerisi yapmak serbesttir..

tabi o kadar yüz verirse yakasını da kurtaramaz herbirşeyinide:img-wink:

Rhett'ciğim yaralı arslan tehlikeli olur.Sen saçını çektirdikçe o yapacaklarının dozajını arttıracaktır.Bir de acaba seviyor mu yoksa sahip olma duygusu mu ağır basıyor acaba...:img-wink:
Biz olaylara el koymaya çalışalım Serçemiz ÇOK ÜZÜLMESİN ama ne kadar engelleyebiliriz...

evet herşey serçe için diyeceğim...bu kadın bir yolunu bulur yine çorapları örer...Doğu da maşallah herşeye yetiyor...bu iki uyanığın arasındaki masum kızı da korumak bizlere düşüyor...:img-yes:

Doğuya bir hayli yüklendim ama şunuda demeden geçmiyorum..ilk resimdeki (Fikret Hakanlı olan )....Doğu için insan ne diyeceğini şaşırıyor:img-in_lo Ne kadar üzgün ve savunmasız durmuş:img-in_lo

istek editi :artık sesli bir fragman gelsin lütfennnn....kimin sesi kimin fesi neyin nesi merak ediyoruz....:img-yes:

rahimeyi gördüm editi :resimler nasıl resimler...iki böcek bir çiçek eşliğinde aşkımız hazır:img-hyste
böcekler ve çiçek kim diye sorma biliyon :img-wink:

ask-I memnun
20-02-08, 12:22
dogu icin esmerin ikiz kardes dedik..gizemli bir karakter olacak dedik...
ama bu resimler tezlerimizi cürüttü maalesef....:icon_sorr
artik esmere inat bir capkin dogumuz var elimizde...hemide daldan dala atlayan bir karakter....:img-hyste
maalesef bunun olmasini hic istemezdik ama durum bundan ibaret arkadaslar....
capkinlik ve dogu.....hemde muhafazakar bir ailenin oglu olmasina ragmen....
demek ki amerika cok degistirmis gamzelimizi hemde cooookkkk...:img-hyste
o kadin ile ilgili düsüncelerinde rhettime sonuna kadar katiliyorum..
kadinin günahlarindan yada yaptiklarindan dolayi ruhunu dinlendirmeye calisiyormus bir görüntüsü var...bu cok acik görülüyor...
onlarin nasil ve ne sekilde tanistiklari ilgi alanim degil ama o kadinin sercenin ailesinden biri oldugunu düsünüyorum......onunla takilirken onlarin evine gelip giderken dogu serceyi gördükten sonra felegi sasmis bir vaziyette bu kez ona kancayi takar ama serce umdugu gibi biri cikmaz ..umarim düsündügümüz gibidir de dogunun bu sebeple aci cektigini görebiliriz...
dedigimiz gibi rhettim serceler gagalasin dogumuzu insaalah........:img-hyste

ask-I memnun
20-02-08, 12:25
asil sevindigim en güzel nokta dergahin bir mevlana dergahi olmasi..babasinin ve onun gibi ileri gelenlerinin mevlana üzerine düzenledikleri gerek gösterilerle gerek hikayeler, gerek cesitli etkinliklerle ve izlemeye doyamayacagimiz askla dönen semazenlerle bunu dahada güzellestirecek olmalari en cok sevindigim noktalardan biri..
insaaallah öyle güzel bir sekilde islemislerdir ki bu sahneleri o mesnevi huzuru o dingin rahatligi o ney sesini her bölüm duyabilmek icin bile herseyimi verebilirim...

cikmam gerek..malum yolculuk beni bekliyor..ne yazik ki 4 hafta sizlerle olamicak olmam beni cok üzüyor...ama sonrasinda yine beraber olacak olmamizin tesellisiyle avunuyorum..kendinize iyi bakin arkadaslar...
rhettim demissin sen merak etme ben iyi bakarim onu diye ama bordogulum su aralar capkinlik yapmakla mesgul olacagi icin onu nasil zaptedersin hic bilemiyorum artik..:img-hyste:img-hyste gerekirse ditolari kafasina kafasina vurursun olmaz mi.?..:dito:dito

sizleri cok öptüm canim ..en kisa zamanda görüsmek üzere...byebyebyebye
bu arada grubumuzuda ihmal etmeyi unutmayin sakin...

tv'de yine fragmana denk geldim ve o kokusunu icine cekme sahnesi
beni yine bir kez daha bitirmistir arkadaslar...img-blush:img-in_lo

rhett-butler8/1
20-02-08, 16:48
ama bu resimler tezlerimizi cürüttü maalesef....:
artik esmere inat bir capkin dogumuz var elimizde...hemide daldan dala atlayan bir karakter....:img-hyste]

hem gizemli hemde esrarengiz sonra çapkın sonra ukala sonra maymun iştahlı..ooo saymakla bitmeyen artıları var:img-hyste
atladığı her dalın kırılması dileği ile tabi serçenin dalına konabilir:img-hyste

ülkesine dönmüş ya düzelmesi dileğiyle:img-in_lo

kadinin günahlarindan yada yaptiklarindan dolayi ruhunu dinlendirmeye calisiyormus bir görüntüsü var...bu cok acik görülüyor...

dinlendirsin bakalım ruhunu....kirlendim kirliyim diye ortalıkta gezinir mi acaba:icon_whis Doğu ya sitem etmese bari "sen kirlettin beni ":img-hyste
ruhunu dinlediriyor dedik de bu kadar çabuk mu pişmanlıklar yaşayacak....aralarına girmeye o da dayanamadık demek ki...eferin isimsiz kötü kadınımıztroest

onlarin nasil ve ne sekilde tanistiklari ilgi alanim degil ama o kadinin sercenin ailesinden biri oldugunu düsünüyorum......onunla takilirken onlarin evine gelip giderken dogu serceyi gördükten sonra felegi sasmis bir vaziyette bu kez ona kancayi takar ama serce umdugu gibi biri cikmaz ..umarim düsündügümüz gibidir de dogunun bu sebeple aci cektigini görebiliriz...

bak olabilir aslında....serçe ile akraba olması ve serçeyi onun vasıtasıyla görme durumu....bu daha iyi.....doğunun serçeye alttan alttan bakışlarını farkedip sinir olsun...Doğu da "kim bu güzel yaratık "diye sorsun:img-hyste
Doğuyu da biz daha tanımadan amma yargıladık:img-icecr

gagalasın:img-hyste

rhett-butler8/1
20-02-08, 16:50
[CENTER]asil sevindigim en güzel nokta dergahin bir mevlana dergahi olmasi..babasinin ve onun gibi ileri gelenlerinin mevlana üzerine düzenledikleri gerek gösterilerle gerek hikayeler, gerek cesitli etkinliklerle ve izlemeye doyamayacagimiz askla dönen semazenlerle bunu dahada güzellestirecek olmalari en cok sevindigim noktalardan biri..
insaaallah öyle güzel bir sekilde islemislerdir ki bu sahneleri o mesnevi huzuru o dingin rahatligi o ney sesini her bölüm duyabilmek icin bile herseyimi verebilirim...

çok iddalı sahneler olacaktır eğer dediğin tarzda sahneler olursa....bende senin gibi bu sahnelerin çok güzel aktarılmasını izleyiciye sunuş şeklini hem merak ediyor hemde eli yüzü düzgün olmasını istiyorum...çok güzel sohbetlerin olacağını neyin ruhu dinledirici etkisiyle dönen semazenleri hayal ediyorum da....etkileyici olacağına inancım daha da artıyor....

cikmam gerek..malum yolculuk beni bekliyor..ne yazik ki 4 hafta sizlerle olamicak olmam beni cok üzüyor...ama sonrasinda yine beraber olacak olmamizin tesellisiyle avunuyorum..kendinize iyi bakin arkadaslar...

gidiyor olmana çok üzülüyorum:icon_sorr ama döneceğini bilmenin rahatlığı var....arada da olsa bir ses ver .....kendine çok dikkat.....:img-yes:

rhettim demissin sen merak etme ben iyi bakarim onu diye ama bordogulum su aralar capkinlik yapmakla mesgul olacagi icin onu nasil zaptedersin hic bilemiyorum artik.. gerekirse ditolari kafasina kafasina vurursun olmaz mi.?..

Doğu benim bile gözümü korkuttu....yaramazlık yaparsa babasına şikayetlerimi ileteceğim.....sonra yetmezse serçe ile arasını bile açabilirim:img-hyste

sizleri cok öptüm canim ..en kisa zamanda görüsmek üzere...byebyebyebye
bu arada grubumuzuda ihmal etmeyi unutmayin sakin...

gurubumuz için öncelikle teşekkürler rahime..şimdiden üyeleri oluşmuş bile...giderayak sende yaptın yapacağını:good:

[B] tv'de yine fragmana denk geldim ve o kokusunu icine cekme sahnesi
beni yine bir kez daha bitirmistir arkadaslar...[B]

şanslısın işte şanslı.:icon_evil...hala görememiş olmak beni fitil etsede...senin adına sevindim....moral armağanı olmuş baksana:img-in_lo

güle güle uç sevgi kelebeği:img-hystebye

legends_of
20-02-08, 17:05
Şu altta görülen resim varya...Yeni senaryoma esin kaynağı ve bu kez tutacak mı ne...:img-hyste

Resimde köşede beyaz gömlekli biri var...o bence Doğu nun sevgilisine kancayı takmış biri...Belkide Doğu nun sevgilisi olduğunu düşündüğümüz o kadın Doğu yu ve o adamı birlikte idare ediyordur....

**Gizlice gözetleyen beyaz gömlekli adam o sırnaşık sahneyi görünce sizirleniyor ve Doğu gidince o kadını sürükleyerek merdivenlerden indiriyor...:img-icecr..Bu nun öncesinde de bir tartışma yaşamışlardır mutlaka....Düğüm çözüldü mü ne....:img-cold:

**Kadının kıyafet aynı o sahnedeki...kıyafet....:img-music

edit:doğu nun erkek kardeşi olabilir...ya da kuzeni o adam...

http://i175.photobucket.com/albums/w121/grimace_88/a48copyfh4-1.jpg

rhett-butler8/1
20-02-08, 17:10
Şu altta görülen resim varya...Yeni senaryoma esin kaynağı ve bu kez tutacak mı ne...:img-hyste

Resimde köşede beyaz gömlekli biri var...o bence Doğu nun sevgilisine kancayı takmış biri...Belkide Doğu nun sevgilisi olduğunu düşündüğümüz o kadın Doğu yu ve o adamı birlikte idare ediyordur....

**Gizlice gözetleyen beyaz gömlekli adam o sırnaşık sahneyi görünce sizirleniyor ve Doğu gidince o kadını sürükleyerek merdivenlerden indiriyor...:img-icecr..Bu nun öncesinde de bir tartışma yaşamışlardır mutlaka....Düğüm çözüldü mü ne....:img-cold:

canımcım senaryon cuk diye oturmuş...hadi bu sefer tutturdun:img-hyste ama senden önce ben bildim o kadın ile o adamın merdivenlerden sürüklendiğini....
araklama benim senaryomu:img-hyste

adam da ne zeki nasılda gizlice gözetliyor:img-hyste böyle de gizli gözetlenirmiş demek....:img-hyste

işler çok karışık çokk....
isimsiz kötü Doğunun sevgilisi....isimsiz kötünün peşinde bu isimsiz gözetliyici....Doğu serçeyi seviyor....serçe masum habersiz....:img-hyste

ama bu adamın elinde silah vardı baharcım...bak benim aklıma şöyle birdurumda geldi...Doğu bu adamı tutmuş "bu kadından beni kurtar "demiş olmasın:img-icecr
edit : Doğu isimsiz kadının gözlerine ne tuhaf bakıyor...."ceee"diyor sanki....:img-hyste

legends_of
20-02-08, 17:17
Amanııın nasıl resimler görür gözlerim
gece vakti şok şok şok
Ece'cim nerden buldun bu resimleri?????

Bu kadın kim????
Bu enteresan görüntüler hayra alamet değildir ey dostlar!
Nayııır nolamazzz!!!

Nehir cim be şoktan yeni yeni kurtuluyorum....:icon_whis

bende aynı şeyi kendime sordum nehircim..nasıl şeyler görür gözlerim:img-pilot

Doğunun çapkınlığını ucundan köşesinden anlamıştık ama bu kötü kadın vamp görünümlü zilli ile bu kadar yakın olabileceğini tahmin etmemiştik....
Doğu son resimde kulağına eğilmiş bir şey mi diyor yoksa öpmenin hazırlığı eşiğinde mi...
her iki durumuda nayırrr nolamazzzz

Rhett im bence o sahnede kadın naz yapıyor aklınca...Doğu onu öpmeye yeltenmiş ve o kadın yanağını çeviriyor olmalı....:dito...

kıyafetleri iş kıyafetine benzemediği için sanırım bu gizli hafta sonu kaçamağı da olabilir mi....işyerinde tertiplenen bir kaçamak:img-tomat[/CENTER]

**Bence Doğu nun ailesi biliyor bu kadını Ama istemiyor olabilirler..Kim ister ki onu...
Her neyse istemiyorlardır ve Doğu rest çekmiştir ben onu seviyorum diye ve görüşmeye devam ediyordur....Aklıma ilk bu geldi...:icon_whis

Hay aklınla bin yaşa arkadaşım
Evet evet fragmanda merdivenlerden aşağa sürüklenen bu kadın olduğunu tahmin etmiştim şimdi kapıdaki adamın üzerindeki kıyafetlere bakılınca aynen budur diyorum...yakalamış ve vamp kadına haddi hesabını veriyor aynen öyledir vallah çözüldü bu iş..

Bu Doğu bey'cik neden kadının içine düşüyor orası soru işareti. Bu adam kesin sarhoşdur ve ne ettiğini bilmez bir haldedir diye kendimi avutmak istiyorum.

:img-hyste:img-hyste Anlaşılan hepimizin aklına o sürükleme sahnesi gelmişşş...Bende öyle düşünüyorum ...

[CENTER]

canımcım senaryon cuk diye oturmuş...hadi bu sefer tutturdun:img-hyste ama senden önce ben bildim o kadın ile o adamın merdivenlerden sürüklendiğini....
araklama benim senaryomu

adam da ne zeki nasılda gizlice gözetliyor böyle de gizli gözetlenirmiş demek

:img-hyste :img-hyste ...Rhett çim..Yorum yazıyordum birde ne göreyimmm...Herkes o senaryoyu yazmışş...:img-hyste

Sayfaları okumadan önce yorum yazarsan olacağı bu....:icon_whis..

legends_of
20-02-08, 17:31
ama bu resimler tezlerimizi cürüttü maalesef....
artik esmere inat bir capkin dogumuz var elimizde...hemide daldan dala atlayan bir karakter....:img-hyste

:good: :good: :good: .....Yorumunu çok beğendim canım....

Ah o Doğu yok mu o Doğu ...Amerika değiştirmiş seninde dediğin gibi...:img-icecr...O kadına karşı tavırlar şok etti benii....Neler yaptı o kadın kimbilir Doğu yu elde etmek için....:dito....

**Ve daha ne hainliklerini görecez kimbilir....:img-tomat

Doğu kadın a öyle bir bakıyor ki gözlerini KÖR etmiş bu kadın adeta....Ama Doğu nun gözleri Serçe yi görünce açılacak hemde fal taşı gibi...:img-hyste...Gerçek aşk bu olsa gerek....:img-in_lo

edit:Fragman çıkmış henüz izleyemedim izleyip geliyim ...Sıla yı da izlemedim fragman üstüne fragman.......:img-hyste

aleyna66
20-02-08, 17:36
baslikta emegi gecen herkese tsklerr resimler imzalar calismalar birbirinden güzel
ellerinize saglik.....

dogunun o kadinla ne isi var hayin capkin nolcak:img-hyste:img-icecr

acaba bu da kaybolan yillardaki gibi bahar gibi bir karaktermi ne??
dogu beyimiz sevmiyordur bunu
o serceyi görünce vurulcak ona :img-in_lo
ama bu resimi hic begenmedim ha ona göre:img-pilot
dogu nekadarda o kadinla samimi ben bu kadini taniyom
daha önce özcanimin:img-in_lo dizisinde vardi kaderde hihihi

benden yeni imzalar.........:happy0064

http://img442.imageshack.us/img442/1893/serceiv1.jpg (http://imageshack.us)

http://img257.imageshack.us/img257/8569/serce1jj9.jpg (http://imageshack.us)

siyah lale
20-02-08, 17:42
[CENTER]

Doğunun kişiliğinin mükemmel olmasını umut ve tahmin ederken böylesi bir kadınla birşeyler paylaşmış olması hafiften can sıkıcı...

evet herşey serçe için diyeceğim...bu kadın bir yolunu bulur yine çorapları örer...Doğu da maşallah herşeye yetiyor...bu iki uyanığın arasındaki masum kızı da korumak bizlere düşüyor...:

Doğuya bir hayli yüklendim ama şunuda demeden geçmiyorum..ilk resimdeki (Fikret Hakanlı olan )....Doğu için insan ne diyeceğini şaşırıyor:img-in_lo Ne kadar üzgün ve savunmasız durmuş:img-in_lo

[CENTER]dogu icin esmerin ikiz kardes dedik..gizemli bir karakter olacak dedik...
ama bu resimler tezlerimizi cürüttü maalesef....:icon_sorr

[CENTER]
Doğu benim bile gözümü korkuttu....yaramazlık yaparsa babasına şikayetlerimi ileteceğim.....sonra yetmezse serçe ile arasını bile açabilirim:img-hyste

Rhett ve Rahime'ciğim mükemmel bir kişiliğin olması bana açıkçası ters geliyor.Olması da imkansız diye düşünüyorum.

Açıkçası hataları ile bir Doğu beyi seyretmeyi daha çok isterim.:img-icecr.İnsan kötüyü görmedikçe iyinin değerini anlamaz.
Doğu beyimize gerçekten yüklendik ama henüz mazisinde neler yaşamış bilmiyoruz.:img-wink:

Birde SENARİSTİMİZİN ters köşeleri ne kadar sevdiğini hatırlarsak ....:img-wink:
Doğu beyimiz gerçekten çapkın mı ..Yoksa mali durum iyi,karizma tamam (NERMİNCİĞİM için .)gamzeler tamam (rahimeciğim için) bayanlar mı kendilerini onun kollarına atıyor.Bu durumda Doğu beyimiz konacağı dalı ararken zaman geçiriyordur.Bütün suçu budur..Bedelini nasıl öder orası soru işaretli..:fighting2

Rahime'ciğim ESMERİN ikizi dedik ama Esmer'in işle eğlenceyi bir arada götürdüğünü unuttuk.Emir komuta zinciri ile evleniyordu.Bahar'cığım hakkın rahmetine kavuşmasaydı hayatı kaymıştı.

Orada Bahar ,burada isimsiz bayanımız ...Daima çorap örmeye devam edecekler.
Bu ağlardan kurtulmaya çalışırken DOĞU beyimiz nasıl bir yol izleyecek.Serçemizi nasıl ikna edecek ..:icon_whis

Rahime'ciğim sana güzel bir tatil dilerken, aramıza dönmeni ve güzel yorumlarını beklediğimizi hatırla olur mu.

baslikta emegi gecen herkese tsklerr resimler imzalar calismalar birbirinden güzel
ellerinize saglik.....

Aleynacığım güzel yorumun ve güzel imzaların için çok teşekkürler..

yessa
20-02-08, 17:57
ilk önce herkeze merhabalar ..

internetimde birkaç sorun vardı . onun için bi türlü gelemedim ... sorun düzelmedi ama , ben yine çabucak kesilmeden abğlantı bi uğrayayım dedim ... uğradım ama uğradıktan sonra da şok oldum :) tabi anlayacağınız gibi o güzeller güzeli resimlerden dolayı .. bi baktım ki ece ablacığım , resimleri eklemişşin .. resimler gerçelkten çok güzel , tabi son resmi saymazsak :) o ne biçim bi yakınlaşma .. önceki fotoğraflar elimize gectiğinde , o kadının nasıl resimlerde araya girdiği belli oldu :) bakıyorumda resimlerde çok samimiler . umarım bu sahne doğu beyimiz , serceyi görmeden önceki sahne olur .. eğer doğu beyimiz serceyi gördükten sonra bu sahneyi yaşıyorsa, doğu beyin vay haline :D demek doğu bey capkın olacağa benziyor o zaman ... doğu beyimiz , serceye aşık olacağa benziyor ama bu sahsı belirsiz kadın doğu beyin yakasından çabuk düşeceğe benzemiyor . dizide kötü rolü o oynayacak gibime geliyor ... (umarım çok kötü olmaz) . hayırdır inş ...

bu resimler üzerine biraz daha netleşti herşey . .artık güzel güzel bölüm yorumları çöıkar bu resimlerden :)

aslında baya bi yorum yapılacak yer var ama benim internet kesilmeden yorumu kesmem gerek :)

bu arada yazmıs olduğun yoruma katılıyorum ... resimde görünen beyaz gömlekli adam kim hiçbi tahminim yok ama doğu beyler , doğunun sarmas dolaş olduğu kadına baktığı kesin ...

bu arada sanırsam , merdivenden sürüklenen ve onu sürükleyen kişiler belli oldu ... serce ve doğu beyimiz değilmiş demekki ... adamın ve kadının kıyafetleri , merdivendeki sürüklenme ile tutuyor . artık dizi için heyecanım bir kat daha arttı ...

ece ablacığım , sayfaya eklemiş olduğun resimler için çok teşekkür ederim gerçeketn .. resimler süper ötesi , çok beğendim hepsinide ... bizlerle paylaştığın içöin çok saol ve de ellerine sağlık ...

lale ablacığım , sayfaya ekelmiş olduğun çalışmalar çok güzel olmus .. çalışmanda kullandığın resimlerde ayrı bi güzel :) herbir açlışman için çok teşekkür ederim ve de ellerine sağlık ...

aleyna66
20-02-08, 18:22
startv yeni tanitimdan
serce kadrosu:happy0064:happy0064
sefa 66 arkadasima tsklerr

alintidir...

http://img155.imageshack.us/img155/1479/screenshot1rz5.jpg (http://imageshack.us/)

legends_of
20-02-08, 18:24
bu arada yazmıs olduğun yoruma katılıyorum ... resimde görünen beyaz gömlekli adam kim hiçbi tahminim yok ama doğu beyler , doğunun sarmas dolaş olduğu kadına baktığı kesin ...

bu arada sanırsam , merdivenden sürüklenen ve onu sürükleyen kişiler belli oldu ... serce ve doğu beyimiz değilmiş demekki ... adamın ve kadının kıyafetleri , merdivendeki sürüklenme ile tutuyor . artık dizi için heyecanım bir kat daha arttı ... ...

Evet belli oldu sır çözüldü..:img-icecr....

**O adamdan da pek hoşlanacağımızı sanmıyorum...O kadın ve o adam....:img-hyste...çok çektirecek çok....:img-tomat

**Doğu da ne kadar da baygın bakıyor o kadına...:img-pilot....Aşık olduğunu sanıyor galiba...

o kadında pençelerini geçirmiş Doğu ya o nasıl sarışma öyle...:img-tomat

**İnşallah bu yılışık kadınla arasındaki yaşadığı herneyse kısacık sürsün...Hemen Serçe ye vurulsun....:img-in_lo...

edit:frgaman ı izleyemedim hiç bir yerde yok...çatlıcam meraktan ah star vermedi daha...:dito.......:img-hyste:img-hyste

yessa
20-02-08, 18:47
Evet belli oldu sır çözüldü..:img-icecr....

**O adamdan da pek hoşlanacağımızı sanmıyorum...O kadın ve o adam....:img-hyste...çok çektirecek çok....:img-tomat

**Doğu da ne kadar da baygın bakıyor o kadına...:img-pilot....Aşık olduğunu sanıyor galiba...

o kadında pençelerini geçirmiş Doğu ya o nasıl sarışma öyle...:img-tomat

**İnşallah bu yılışık kadınla arasındaki yaşadığı herneyse kısacık sürsün...Hemen Serçe ye vurulsun....

edit:frgaman ı izleyemedim hiç bir yerde yok...çatlıcam meraktan ah star vermedi daha...:dito.......:img-hyste:img-hyste

evet çok haklısın . resimleri görür görmez sok oldum zaten ... güzel güzel sayfları dolaşırken , öenmüe çıkan ilk resimlerle sevinmiştima ama son resimi görünce bi çarpıntı geldi valla :) hala daha atlatamadım bu soku ... umarım en kısa zaamnda atlatabilirim ... :)

doğu ve şahsı belirsiz kadını gözetleyen adam ve o kadın dan şüphelendim açıkcası ... kadının zaten çok hain bi bakışları var :icon_whis umarım bu bakışların sonu kötü değildir ...

inş seninde dediğin gibi o kadınla araalrında her ne varsa kısa sürer ama pek bi kısa sürceğede benzemiyor maalesef ki :( doğu beyimiz serceyi gördükten sonra o kadını istemese bile , o kadın doğu beytimizin yakasından düşmeyeceğe benziyor ...

bu arada doğu beyin kıyafetleri , o güzeller güzeli takım elbisesinden sonra garip olmus ... onu böyle görmeye gözümüz alışık değildi valla ...

bi de önceki fragmanları düşünürsek , doğu bey serceye ne kadar yanaşmaya çalıssa bile , sercemiz nazlanıyordu . en sonda doğumuz , serceyi kolundan cektiği gibi götürüyordu . acaba bu serce ile doğu arasında gecen sürtüşmeler , şahsı belirsiz o kadın yüzünden olmuyordur inş ... herşeyi iyice merak eder oldum gerçeketn ..

umarım bu güzel resimlerden sonra , YENİ SESLİ bi fargman geliverir ...

yessa
20-02-08, 19:00
arkadaşlar 3.fragman ne zaman gelecek .habiri olan varsa acil cevap

maalesef bizlerde net bi şekilde ne zaman geleceğini bilemiyoruz şu anda .. ama temenliğimiz en kısa sürede gelmesi ...

bunlarda benden serce için imzalar ;

http://img220.imageshack.us/img220/9561/imzasere1gn7.png (http://imageshack.us)

http://img220.imageshack.us/img220/9201/imzasereba8.jpg (http://imageshack.us)

legends_of
20-02-08, 19:15
bi de önceki fragmanları düşünürsek , doğu bey serceye ne kadar yanaşmaya çalıssa bile , sercemiz nazlanıyordu . en sonda doğumuz , serceyi kolundan cektiği gibi götürüyordu . acaba bu serce ile doğu arasında gecen sürtüşmeler , şahsı belirsiz o kadın yüzünden olmuyordur inş ... herşeyi iyice merak eder oldum gerçeketn ..

umarım bu güzel resimlerden sonra , YENİ SESLİ bi fargman geliverir ...

**Bence o kadınla bir ilgisi olmayacak o sahnenin...:icon_whis....

çalışmaların harika olmuş ellerine sağlık yeşimcim...:good:

bende imza yaptım...:img-wink: umarım beğenirsiniz...

**http://img228.imageshack.us/img228/3466/ssssssssssky0.jpg (http://imageshack.us)

**http://img228.imageshack.us/img228/9383/ttttttttttttttjm9.jpg (http://imageshack.us)

aleyna66
20-02-08, 19:24
yesim imzalarin cok güzel olmus:good::happy0064 cnm ellerine saglik.....

hemsom senin imzalarda cok güzel olmuss:happy0064 aslinda ilk imzayi kulanmak isterim ama kulandigim imzadan vazgecemiyomda:img-hyste ama en kisa zamanda kulancam cok güzel olmuss ikiside:good: ellerine saglik.....bye
bence 3 fragman bu cuma cikar diye düsünüyom tam bir hafta bunu verirler ozaman cuma günü sevgili dünürüm ve hayalin icin söyle nin reklam aralarinda fragman cikabilir 29 subat cuma diye gecerler önce sessiz fragman olur sonra pazarteside sesli cikar ben böyle düsünüyom insallah yanilmam temenim fragmanin daha erken cikmasi ama söyle bir baktigimda böyle mantikli geliyor bana cuma verirler diye umut ediyorum.......

bizim evde zaten annem ablam diziyi merakla bekliyioreh tabi benide unutmamak lazim degilmi:img-hyste hele ablam biran önce izlemek istiyor
saruhanin bakislarini cok seviyor o ask dolu bakislarini kim sevmezki sevilmicek gibi de degil gamzesi belirgenlesince ise insan eriyip gidiyor benim gibi :img-in_lo

legends_of
20-02-08, 19:32
yesim imzaalrin cok güzel olmus cnm ellerine saglik.....

hemsom senin imzalarda cok güzel olmuss aslinda ilk imzayi kulanmak isterim ama kulandigim imzadan vazgecemiyomda ama en kisa zamanda kulancam cok güzel olmuss ikiside ellerine saglik.....

çok teşekkürler canım yorumun için...Beğenmene çok sevindim...hemşom :img-in_lo ...

**Bir kaç saat önce geldiğimde bende yeni fragman çıktı diye seviniyordum ..Ama çıkmadı galiba...:icon_whis

bende sesli olmasını istiyorum...:img-icecr...En azından bir şeyler tahmin etme olasılığımız olur ve de merakımız biraz olsun azalır...artabilirde..:img-hyste

**hiç bir haberde yok dizi hakkında...röportaj falan yapılsa ne güzel olur.......:happy0064

Fragman istiyoruz hemde sesli ...:img-icecr

edit:...Star euro da sitesinde Serçe 29 Şubat 21. de yazıyor...Demekki avrupa da daha erken başlayacak...uydusu olanlar bizede anlatır değil mi...:icon_whis....

siyah lale
20-02-08, 19:40
lale ablacığım , sayfaya ekelmiş olduğun çalışmalar çok güzel olmus .. çalışmanda kullandığın resimlerde ayrı bi güzel :) herbir açlışman için çok teşekkür ederim ve de ellerine sağlık ...

Yeşim'ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Güzel imzanın iki tonuda çok güzel olmuş,ellerine sağlık.

Aleyna'cığım eklediğin fotograf için ellerine sağlık.

Bahar'cığım iki imzanda çok güzel olmuş,ellerine sağlık..Baharcığım o kadını yok edip hemen Serçemize aşık etmek önerisi güzel :img-in_lo,çalışmalarda bunu daha sık yansıtmaya karar verdim.:img-wink:Bu arada yeni fragman gelse iyi olacak...

yessa
20-02-08, 19:54
**Bence o kadınla bir ilgisi olmayacak o sahnenin...:icon_whis....

çalışmaların harika olmuş ellerine sağlık yeşimcim...:good:

umarım dediğin gibi olur baharcığım ... imzalarım için yapmıs olduğun yorum beni çok mutlu etti ... çok sevindim cnm .. sizler beğendiyseniz ne mutlu :)

bu arada seninde sayfaya eklemiş olduğun imzalar tek kelimeyle süper olmus ... hepsinide çok beğendim . imzalarında seçmiş olduğun resimlerde çok hoş ... ellerine sağlık ve de çok teşekkürler ...

yesim imzalarin cok güzel olmus:good::happy0064 cnm ellerine saglik.....

tuğbacığım , imzalrım için yapmıs olduğun yorum çok hoş .. geçrketen beğenmiş olduğuna çok sevindim cnm benim ...

Yeşim'ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Güzel imzanın iki tonuda çok güzel olmuş,ellerine sağlık.

lale ablacığım , yapmıs olduğun yorum için çok teşekkür ederim .. beni çok mutlu ettin ... çok saol ablacığım ...

rhett-butler8/1
20-02-08, 19:54
Rhett ve Rahime'ciğim mükemmel bir kişiliğin olması bana açıkçası ters geliyor.Olması da imkansız diye düşünüyorum..

evet görünen o ki Lalecim Doğunun kişiliği için mükemmel demek çok erken olmuş...mükemmel bir kişilik izlemek de her zaman inandırıcı olmaz değil mi ?hatasız insan olamayacağını da işin içine katarsak :img-yes:

Açıkçası hataları ile bir Doğu beyi seyretmeyi daha çok isterim.:.İnsan kötüyü görmedikçe iyinin değerini anlamaz.
Doğu beyimize gerçekten yüklendik ama henüz mazisinde neler yaşamış bilmiyoruz..

hata1 yapılmış zaten Lalecim....o kadın ve kendisi başbaşa...öncesini göreceğiz ama yine de demeden geçmiyeyim..o kadın şimdi olmasada ilerde össün:img-hyste.

**O adamdan da pek hoşlanacağımızı sanmıyorum...O kadın ve o adam....:img-hyste...çok çektirecek çok....

o adam ve o kadın:img-hyste bunların isimlerini öğrenebilecekmiyiz acaba:img-hyste

kadının ismi bana görüntüsünden...şebnem gibi geldi...biliyorum ne alaka denilecek ama bende bilmiyorum:icon_whis vamp görüntüsünden de olabilir...

**Doğu da ne kadar da baygın bakıyor o kadına...:...Aşık olduğunu sanıyor galiba...

eğer Doğu bu kadına bir an bile aşık olduğunu düşünüyorsa ....birşey demeyeyim şimcik:img-hyste

edit:frgaman ı izleyemedim hiç bir yerde yok...çatlıcam meraktan ah star vermedi daha...:......:img-hyste:

editine edit: baharcım hala bende göremedim bu nasıl iş anlamış değilim..

baharcım imzaların çok güzel olmuş ellerine sağlık:good:

[hele ablam biran önce izlemek istiyor[/FONT]
saruhanin bakislarini cok seviyor o ask dolu bakislarini kim sevmezki sevilmicek gibi de degil gamzesi belirgenlesince ise insan eriyip gidiyor benim gibi :img-in_lo

:img-in_lo:img-in_lo

siyah lale
20-02-08, 19:57
Umarım beğenirsiniz.

İSİMSİZ ÇALIŞMA

http://img84.imageshack.us/img84/9481/sere1zs0.jpg

siyah lale
20-02-08, 20:00
Ece'ciğim eklediğin fotograflarda çalışma olup olmadığına karar vermediğim fotograftan kareler aldım.

Umarım beğenirsiniz.

İSİMSİZ ÇALIŞMALAR

http://img261.imageshack.us/img261/7672/sere2ikiliki6.jpg

http://img108.imageshack.us/img108/3081/sere2likx3.jpg

Nejermin
20-02-08, 20:04
Herkese iyi akşamlar,

Öncelikle Ece canım eklediğin fotolar için teşekkürler...sabah sabah görünce iyi bir etki bıraktılar bende...

rhettim işte o kadın ahhhh.....hemen össün mümkünse dizi başlamadan...resimlerle gömülsün......

Baharcım, bende sabah sabah görünce hemen bu kadın için acilen össün dedim.:ditoyok olsun, o merdivenlerden sürünürken ayağı burkulsun, bacağı komple sargıya alınsın.yürümeyi unutsun...:img-hystebir şekilde Doğumuzdan uzak dursun.:icon_twisyoksam bizden çok çekeceği var...:img-tomat

Serçe'mizin haricinde dizide Doğumuza bir metreden öteye yaklaşan bütün kadınlar össün.(anne ve kızkardeş haricen)...össünler....:img-hyste

ismi bilinmeyen kadın, sanadır bu hitabım : Elinde şarap bardağı, baştan çıkarmanın tatlı rehaveti içindeki o yılışık gülümsemeni,:img-beee: arkadanda bizim gördüğümüz, o her kim ise zavallı adamcağız, bizleride düşünürek elindeki silahla seni bir güzel yok ediversin.:img-yes:şu küçücük fotoğraf kareleri bile senin bizlere ve aşıklara çektireceğinin tescili olmuş..seni hiç sevmedim kadın, kötü kadın...hemen össssün dediğimiz kadın...:img-hyste

dizi başlamadan çok güzel dileklerde bulundum yani...:img-icecrbirde başlayınca neler derin orası meçhul...:icon_whis

baharcım bu kadın cidden başa bela olacak cinsden...biz biraz umursamadık ama....ne kadar safmışız biz...

Rhett, biz bu kadar etkili olacağını düşünememiştik ki...başrol karakteri gibi resimlerde kendine yer bulmuş, eminim bütün dizi boyunca, kendisini gösterttirebilmek için, ne dalavereler çevirecektir...:img-tomat

biz safmışız arkadaşım, biz temiz duyguların insanlarıyız...içimizde kötülük yok ki, karşımızdaki için kötü düşünelim...ama şimdi diyorum işte...o kadın iyi kötü farketmiyor, Doğu'ya çok yaklaştığı için her daim össsünnn...:dito

Nejermin
20-02-08, 20:06
Nayııır nolamazzz!!!

Nehirim, sabah önce senin profil mesajını okuyunca, dur yavaş yavaş bakıver dedim kendi kendime...aynen görüncede senin gibi nayyııııırrrr naman Allah'ım dedim...:img-fie:istemem ben böyle yürek, dedim...çapkın adam, ne kadar KARİZMA bir duruş sergilemiş olursa olsun, şu görüntüdeki Doğumuza iyi dileklerim olarak :img-tomat gönderiyorum...bu aciz, tekdüze kadına bilem nasıl bakmışş...:icon_sorr

Eee peesss yani bu kadarını beklemiyordum...Doğu efendinin çapkın olmasını istemiyorum!!!

al benden de o kadar canımcım, bende istemiyorum...onu hep, tek aşkların seven adamı olarak tanımak istiyorum...

Doğunun kılık kıyafetini hiç sorma rhett arkadaşım nayırrr nolamazzz bir görüntü

Doğumuzun kıyafetleri çok yakışmış,:img-in_lo gömlek ile yeleğin uyumunu çok beğendiğimi belirtmek istiyorum...:good:hiç düşünemezdim kapşonlu bir yelek giyebileceğini...bu kıyafetleri av sonrası olabilirde...serçe avlayamayınca, yılan mı avlamak istedi acaba...:icon_whiso kadın hemencecik össün...:dito

Bu arada bu resimler sahnelerin provası sırasında çekilmiş olsun lütfen Doğu ne giymiş öyle siyah üzerine garip renkli bir yelekimsi:img-pilot yok yok Saruhan Hünel serin geldiği için ortam üstüne giymiştir di mi onu neyse:img-pilot

Ece canım, garip renk çok değişik hava vermiş, ben bu görüntüdeki Doğu'nun kıyafetlerini onaylıyorum...:img-yes:yoo bence çekim fotolarından bir tanesi..kesin bu sahneyi izleyeceğiz..kadının kıyafetleri de aynı çünkü...

Nehir1415
20-02-08, 20:11
Iyi akşamlar efem!

Bu resimler beni alt üst etti...:sad53: bugün otobüste senaryo ürettip durdum...etrafa boş boş bakmak yerine biraz üretken olmalı dimi :img-hyste

Şindi yorumlarınızı henüz okumadım arkadaşlar hemencecik aklımdan geçenleri paylaşıp kaçıyorum :img-wink:

Düşündüm düşündüm bu Doğu beyimizin bu kadar raydan şıkmış biri olamaz diye kadar verdim :img-yes: Doğu beyciğimiz masumdur :img-yes:

Şindi Doğu beyimiz henüz yeni amerikadan gelmiş olsun tamammı...herkes mutlu mesut hasret gidermek ister tabi...bu fotodaki vamp kadın da Doğunun çoçukluk arkadaşı...aileleri tanışıyor, birlikte büyümüşler, oynamışlar felan fistan taaaki genç yaşta Doğu beyciğimiz amerikaya yollanana kadar. Uzuuuun yıllar orda kalmış...şimdi yeniden Türkiye'ye döndüğünde yabancılık çekmesin diye Doğunun babası bu hatunla görüştürmüş...kızım ilgilen biraz diye...ne de olsa çoçukluk arkadaşı yaaa...kadın da görür görmez tabi vurulur...baktı çok değişmiş Doğu beycik zengin tahsilli yakışıklı vs vs. hemen harekete geçer.
Doğu ise amerikada daha yeni sevgilisinden ayrılmış, aşka kalbini kapatmış, sevgilisi onu aldattığı için artık aşka inanmaz....(oooo yazııık deyin bakım arkadaşlar :img-hyste) Şimdi bu vamp kadınla görüşürler felan...ve fotodaki olay şöyle gelişir...vamp kadın Doğucuğu yemeğe davet eder...sonra Doğucuk kibar adam olduğu için kadını evine kadar bırakır...yan komşuları olur kendileri aynı zamanda...kadın başlar anıları tazelemeye...bak canım bu bahceyi hatırladın mı birlikte oynardık...bak canım bu ağacı hatırladınmı...Emine teyseyin elma ağacına tırmanıp elmalarını çalardık bize ne kızardı ama :img-hyste aaah ne güzel...işte anıları tazelenir felan...vamp kadın sonra evine davet eder...Doğu'cum gel sana bir kahve yapayım konuşuruz biraz....Doğucuk tabi saf anlamaz olayı...evinde görüyoruz ki kahveden vazgecilip içkiye geçilmiş...kadın zavallı Doğu beyimizin şarabına hap atar sonra sarhoş eder...sonunda Doğunun bilinci yerinde değil hapın etkisiyle şuurunu kaybetmiş, vamp kadını eski sevgilisi zannedip yanaşır!!! Ahhh Julia beni neden terk ettin seni seviyordum :img-hyste vamp kadın tam fırsattan istifade demek isterken olaya kapıdakı kadın tarafından kirli mendil gibi çöpe atılan eski sevgili gelir...bunları haşır neşir görür ve...oooh rahatsız etmiyorumdur umarım der...bunlar şaşkın tabi...kadın ne arıyorsun burda...Doğu da aldı negatif elektriği ben artık eve gitsem iyi olur der ve çok şükür olay yerini terk eder akıllı adam ne demeli :img-yes: Doğu gittikten sonra ise adam çılgına döner vamp kadından hesap sorar benim duygularımla oynadın bi güzel sürükler merdivenlerden aşağı...kadın feryat figan...aaaah yazııık deyin bakim arkadaşlar :img-hyste

Senaryo bu şekil arkadaşlar :img-dirol

şimdilik kaçtım herkese iyi yorumlar bye

Nejermin
20-02-08, 20:34
Lale abla, yaptığın çalışmalar için ellerine sağlık…

Hepsi yine duyguları en güzel hali ile anlatıyor…hele bu sabah eklediğin çalışmandan çok etkilendim…Serçe’mizin gözyaşları bu kadından dolayı akarsa, şimdiden vayy o kadının haline…:img-tomat

Rhett, çok güzel isim bulmuş çalışmana, ihanetin gözyaşları…şu küçücük kızın aşkı tanımadığını, şuh, tacizci kadının elinin içinde oyuncak gibi çevrileceğini hissettim.

Ne kadar da geçici heves de olsa ben içime sindiremiyorum, Serçe gelişen olaylar karşısında nasıl ayakta dursun…Geçmişte yaşanmış aşk olsa bile bu kötü kadın, dizinin sonuna kadar, Doğu ile Serçenin aşklarıyla uğraşacaktır…

Baharcım eklediğim imzalar için ellerine sağlık…:good:

Yeşimcim eklediğin imzaların için ellerine sağlık…:good:

Tuğbacım eklediğin tanıtım fotoğrafı için teşekkürler…:happy0064

Rhett'ciğim yaralı arslan tehlikeli olur.Sen saçını çektirdikçe o yapacaklarının dozajını arttıracaktır.Bir de acaba seviyor mu yoksa sahip olma duygusu mu ağır basıyor acaba...
Biz olaylara el koymaya çalışalım Serçemiz ÇOK ÜZÜLMESİN ama ne kadar engelleyebiliriz..

Demek vahşi kadın diyorsun sende...:happy0064bu kadın tipleri sevmezler Lale abla, sadece elde etmek isterler..şan, şöhret ve ünvanları olduğunu bildikleri kişilerin peşlerinde koşarlar...hele bu adamlar çok yakışıklı ise...:img-yes:kim tutabilir bu tip kadınları...:img-tomatkorkulur valla...ben şimdiden ürktüm,:bırr Serçe'nin masum ifadeleri bu kadının bakışları altında ezilir...:icon_sorr

Biz olaya dizi başlamadan el koyalım ve hep birlikte, topyekün...:img-yes:össün bu kötü kadın diyelim...:dito:dito

yessa
20-02-08, 21:07
lale ablacığım , sayfaya ekelmiş olduğun çalışmaların hepside çok güzel olmus . çok beğendim ... çalışmalrında kullandığın resimlerde çok hoş gerçkeetn . artık doğu ve serce üzerine yüklenmeye başlayabilirsin :) çalışmalar için çok teşekkür ederim ve de ellerine sağlık ...

nehirciğim , eklemiş olduğun bölüm tahmini güzelmiş valla .. okurken çok güldüm :) boş durmayıp , o güzel zihnini serce için yormussun ... acaba o kadın ve doğu çoçukluk arkadasımı olacaklar , şimdi merak ettim bak :img-yes: artık dizi başlasada bizlerde görebilsek ama daha dizi başlayana kadar bol bol senaryo bekliyoruz :)

Herkese iyi akşamlar,

Öncelikle Ece canım eklediğin fotolar için teşekkürler...sabah sabah görünce iyi bir etki bıraktılar bende...

Baharcım, bende sabah sabah görünce hemen bu kadın için acilen össün dedim.:ditoyok olsun, o merdivenlerden sürünürken ayağı burkulsun, bacağı komple sargıya alınsın.yürümeyi unutsun...:img-hystebir şekilde Doğumuzdan uzak dursun.:icon_twisyoksam bizden çok çekeceği var...

Serçe'mizin haricinde dizide Doğumuza bir metreden öteye yaklaşan bütün kadınlar össün.(anne ve kızkardeş haricen)...össünler....

ismi bilinmeyen kadın, sanadır bu hitabım : Elinde şarap bardağı, baştan çıkarmanın tatlı rehaveti içindeki o yılışık gülümsemeni,:img-beee: arkadanda bizim gördüğümüz, o her kim ise zavallı adamcağız, bizleride düşünürek elindeki silahla seni bir güzel yok ediversin.:şu küçücük fotoğraf kareleri bile senin bizlere ve aşıklara çektireceğinin tescili olmuş..seni hiç sevmedim kadın, kötü kadın...hemen össssün dediğimiz kadın...:img-hyste

dizi başlamadan çok güzel dileklerde bulundum yani...:img-icecrbirde başlayınca neler derin orası meçhul...:icon_whis

nermin ablacığım , oh ne güzel söylemişşin valla ... o şahsı belirsiz kadın , bizlerin sinirlerini 2 dk bozmayı başardı .. resmi gördüğümden beri hep gözümün önüne geliyor resim ve gitgide sinirleniyorum ... inş sinir sistemim bozulmaz bu kadın yüzünden ama yokkkk artık bu sinirlerimi dizi başladığında güzel güzel kullanırım . daha dizi başlamadan kadın bize çektirmeye başladı valla ...

dizi başlamadan güzel dileklerde bulunmadın pek ama ne yapalım hak ediyorlar (kendimde şüphe duymaya başladım. ben (biz) böylemiydim ya . :icon_whis )

Yeşimcim eklediğin imzaların için ellerine sağlık…

nermin ablacığım , güzel yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten .. imzaları beğenmene çok sevindim ... çok saol ...

serçenin dizi müziği muhteşem kim söylüyo acaba bileniniz varmı

dizini müziğini bolahenk grubu yapıyor . gökhan tümkaya söylüyor müziği ... dediğin gibi gerçekten muhtesem bi müziği var ...

Nejermin
20-02-08, 21:10
işte sürüklenen ve sürükleyen şahıslar...iyi bir sürüklese bari bizim içinde..saçlarını yola yola....Doğu ile ikisinin yakınlaşmasına bayağı bir sinirlenmiş galiba..bu kadından aldığım elektrik sıfır üstü sıfır.....ben alamadım Doğu nasıl almış pes.....
Doğu ne giymiş...sanki sabah koşusu yapmış...susamış ..bir şirkete uğramış....su niyetinede bir bardak şarap.....:img-tomat
ama Doğunun yüzü çok kendinden geçmiş bir ifade ile bakıyor....
acaba kendinde değil mi:icon_whis

Rhett, kadını görür görmez direk giydiği kıyafet dikkatimi çekti...hemen sürüklenen kişinin bu kadın olduğunu anladım ve ohhh, ohhh olsun dedim...:img-pilot

Ve sürükleyen kişinin Barış Kılıç olduğu düşüncesi bende daha çok kuvvetlendi..
sinirlendiğini görüntülerden anlamıştık ama aklıma bir şey takıldı...Doğu'nun kendinden geçmiş ifadesinin üstüne bu evden Doğu nasıl ayrılıyor...kovuluyor mu, yoksa Doğu gidene kadar adamcağız sabrediyor mu?onlarla birlikte birde oturup sohbet ediyormuş...:img-tomat

Doğu için çapkın dediler ya Rhett, her kadına laf atan bir karakter mi izleyeceğiz yoksa...:icon_whis
"Kadınlar ne ister" sorusunu birde kendisine örnek belirlediyse, Serçe ile tanışana kadar, havii ve kendini beğenmiş bir beyefendi izleyeceğiz demektir.

kesin baban senin kulaklarını çekecektir....hatta başına elma koyup nişan bile alabilir....:img-hyste

Hatta Rhettim, gel oğlucum, benim yaramaz doğum, gel seninle biraz sohbet etmek için, göle balık tutmaya gidelim desin...:img-hystesonracıma konuşurken, bak oğlum senin gidişatın hiç iyi değil, ya benim sözümü dinlersin, yada seni deyip, başını tuttuğu gibi suyun içine batırsın...:img-icecrbende çapkın doğumuzun halini keyifli mi keyifli izlerim...:happy0064birazcık serçemizi koruyalım dimi arkadaşlar...bu fotolardan sonra doğu kötü eleştirileri üstüne almaya hak kazandı maalesef...çapkın bordoğulu...

karafirtina
20-02-08, 22:15
arkadaslar merhabalar...
kaybolan yillarini sevmedigim icin izlememistim ama dogrusu hayret icinde kalmistim cunku ilk defa starda bir dizi bkadar uzun surdu...simdi bence serce dizisi icinde boyle bir tehlike var...
guzelim havalimanini sonra cemberin disinda gibi kaliteli dizileri hemen yayinan kaldirdi:icon_sorr..benderim ki eger reytinkleri hemen yuksek gelemzse yani ilk ona girmezse dizinin icinde saruhan hunel:img-icecr( starin eski dizisinde oynamasina ragmen) olsa bile star acimadan kaldirrir yayindan....star hic izleyiciye onem vermiyor ....umursamiyor...siz umit edin ki reytinkler yuksek gelsin....:img-wink:

edit:buarada burda hpe sarhan hunel hayran ivar ben aksine baska parlak hayraniyim...fikrimiincegulnude en cok onu seviyordum cok seker bir kiz...

siyah lale
21-02-08, 00:28
[CENTER]
evet görünen o ki Lalecim Doğunun kişiliği için mükemmel demek çok erken olmuş...mükemmel bir kişilik izlemek de her zaman inandırıcı olmaz değil mi ?hatasız insan olamayacağını da işin içine katarsak

Rhett’ciğim mükemmel kişilik hayali aslında ikizinden kaynaklandı :img-wink:diye düşünüyorum.Orada çocukluk aşkını arayan , aşkına bir anlamda sadık kalan bir karakter vardı. aşkı anlatan dizi olunca aynı şeylerin beklentisine girildi.

[CENTER]hata1 yapılmış zaten Lalecim....o kadın ve kendisi başbaşa...öncesini göreceğiz ama yine de demeden geçmiyeyim..o kadın şimdi olmasada ilerde össün:

Rhett’ciğim Doğu beyimize de hak ver.Kadın kendini kollarına atıyor ne yapsın zavallı…Kadının planları farklı sen benim olacaksın derken ,erkek gözüyle Doğu beyimiz farklı düşünüyordur. :img-help::img-help: BENİ BU KADINDAN kurtarın demediğinden eminim..(Serçeyi henüz tanımadığını düşünüyorum… )Bu durumda Doğu bey hata yaptığını düşünmüyordur.:icon_whis

Ben gene yaşaması taraftarıyım..İlerde onun için uzun süreli bir dünya turu ayarlayıp dönüş bileti olmadan bye,Doğu ve Serçemize ulaşamayacak şekilde postalarız.

Iyi akşamlar efem!
Bu resimler beni alt üst etti... bugün otobüste senaryo ürettip durdum...etrafa boş boş bakmak yerine biraz üretken olmalı dimi :img-hyste
Düşündüm düşündüm bu Doğu beyimizin bu kadar raydan şıkmış biri olamaz diye kadar verdim :img-yes: Doğu beyciğimiz masumdur :

Nehir’ciğim bak düşünmüşsün bütün suç zavallı kadına kalmış.Bu kadının senden çekeceği var görünüyor..:dito:dito Bir zamanlar Nermin'e toz kondurmuyorsun diyordum..Şimdi sen başlamışsın.:icon_whis

lale ablacığım , sayfaya ekelmiş olduğun çalışmaların hepside çok güzel olmus . çok beğendim ... çalışmalrında kullandığın resimlerde çok hoş gerçkeetn . artık doğu ve serce üzerine yüklenmeye başlayabilirsin :) çalışmalar için çok teşekkür ederim ve de ellerine sağlık ... ...

Yeşim'ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Dizi başladıktan sonra yoğun çalışma olabilir.ELİMİZDE yeterli fotograf yok ne yazık ki.

siyah lale
21-02-08, 00:32
Nehirim, sabah önce senin profil mesajını okuyunca, dur yavaş yavaş bakıver dedim kendi kendime...aynen görüncede senin gibi nayyııııırrrr naman Allah'ım dedim...:img-fie:istemem ben böyle yürek, dedim...çapkın adam, ne kadar KARİZMA bir duruş sergilemiş olursa olsun, şu görüntüdeki Doğumuza iyi dileklerim olarak :img-tomat gönderiyorum...bu aciz, tekdüze kadına bilem nasıl bakmışş...

al benden de o kadar canımcım, bende istemiyorum...onu hep, tek aşkların seven adamı olarak tanımak istiyorum......

Doğu için çapkın dediler ya [B]Rhett, her kadına laf atan bir karakter mi izleyeceğiz yoksa...
"Kadınlar ne ister" sorusunu birde kendisine örnek belirlediyse, Serçe ile tanışana kadar, havii ve kendini beğenmiş bir beyefendi izleyeceğiz demektir.

Nermin’ciğim çok acımasızsın dünyada kadın nüfüsunu azaltacaksın..bir düşünelim.Aile fotografına baktığımda çevresinde kadınlardan,(anne-kızkardeşler )var.Ailenin tek erkek çocuğu..AİLENİN İSMİNİ sürdürecek varis..Nasıl yetişmiştir.Bir dediği iki olmamıştır.:img-wink:Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen bir tip olarak büyümez mi..(Burada babayı devreye sokmuyorum )

Geleceği parlak,eğitimli ,karizmatik , ikna kabiliyeti yüksek …DOĞU BEYİMİZİN çapkın olmasa bile , peşini bırakmayan kadınlar sayesinde adı çapkına çıkar ki ,olduğunu veya olmadığını söylemiyorum.. Sen hala bu kadına nasıl bakar diye dövün bakalım.Sen bilmiyor musun bütün kadınlar çiçektir… :img-blush(Morsalkım Yüksükotu Vadi Zambağı Flamingo çiçeği.. zehirli olan çiçekler ….)

Doğu Beyimiz Serçeye vurulduktan sonra geçmişi ile yüzleşir.Serçeyi kazanmak içinde ,uğraş verirken kendine gelir.

Kadınlar ne ister sorusuna cevap : KARARIN KENDİNE BIRAKILMASI

Lale abla, yaptığın çalışmalar için ellerine sağlık…

Hepsi yine duyguları en güzel hali ile anlatıyor…hele bu sabah eklediğin çalışmandan çok etkilendim…Serçe’mizin gözyaşları bu kadından dolayı akarsa, şimdiden vayy o kadının haline…

Rhett, çok güzel isim bulmuş çalışmana, ihanetin gözyaşları…şu küçücük kızın aşkı tanımadığını, şuh, tacizci kadının elinin içinde oyuncak gibi çevrileceğini hissettim.

Ne kadar da geçici heves de olsa ben içime sindiremiyorum, Serçe gelişen olaylar karşısında nasıl ayakta dursun…Geçmişte yaşanmış aşk olsa bile bu kötü kadın, dizinin sonuna kadar, Doğu ile Serçenin aşklarıyla uğraşacaktır…
Demek vahşi kadın diyorsun sende...bu kadın tipleri sevmezler Lale abla, sadece elde etmek isterler..şan, şöhret ve ünvanları olduğunu bildikleri kişilerin peşlerinde koşarlar...hele bu adamlar çok yakışıklı ise...kim tutabilir bu tip kadınları...korkulur valla...ben şimdiden ürktüm,Serçe'nin masum ifadeleri bu kadının bakışları altında ezilir...:

Biz olaya dizi başlamadan el koyalım ve hep birlikte, topyekün...:img-yes:össün bu kötü kadın diyelim..

Nermin’ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Biliyorsun ifadeler benim için önemlidir.Serçemiz gözyaşı dökecektir.Aşkı için ağlamayan kadın var mıdır.:img-in_lo :img-heh:Gözyaşı ruhu temizler denir
Ama bir söz daha vardır.Yumuşak atın tekmesi pek olur.:img-wink:

Doğu Serçe'ye ,Serçe Doğu'nun aşkına kapılacak bu kesin ama benim Serçe'den yana ümidim var ..O kadınla baş etmenin bir yolunu bulacak..:img-banne

Nermin’ciğim ben hiç ölsün dermiyim …Bak kalbim kırıldı..Doğu beyimiz silah kullanmasın diyen ben….:icon_sorr

SİZ sinirlendikçe domates atın,kafasına vurun ama Ömrü uzun olsun.O kadın dizinin as karakterlerinden biri olacak.Biliyor musun bazen yaşamak ölmekten büyük ceza olabilir..Onun için farklı yollar düşünüyorum.Ama içinde ölüm yok… :icon_whis

ansizingittin
21-02-08, 06:42
sayfada emeği geçen herkese teşekkürler yayin günü kesin cuma mı acaba salı olsa sanki daha iyi ama inş. reyting kurbanı olmaz dizimiz

çalışma yapan herkesin eline emeğine sağlık bunlarda benden beğenirsiniz inş.

http://img105.imageshack.us/img105/3711/zzzdizifilmlp8.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/2820/zzz3dizifilmxb1.jpg

http://img54.imageshack.us/img54/1861/74186400de1.gif

siyah lale
21-02-08, 08:00
sayfada emeği geçen herkese teşekkürler yayin günü kesin cuma mı acaba salı olsa sanki daha iyi ama inş. reyting kurbanı olmaz dizimiz

çalışma yapan herkesin eline emeğine sağlık bunlarda benden beğenirsiniz inş.

Zeynep'ciğim üç çalışmanda çok güzel olmuş,ellerine emeğine sağlık.Güzel yorumun içinde teşekkür ederim.

Zeynep'ciğim reyting kaygısı herkes için geçerli..Dizi bir başladıktan sonra kanal bir değerlendirme yapacaktır.UZUN SOLUKLU BİR DİZİ OLMASI HEPİMİZİN DİLEĞİ...

siyah lale
21-02-08, 08:02
Umarım beğenirsiniz.

İSİMSİZ ÇALIŞMALAR

http://img100.imageshack.us/img100/9774/dou1el2.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/1986/sere1en8.jpg

elasultan
21-02-08, 13:27
Serçe ne zaman başlıyor ?
Açıkcası fotolarda ben Esmer'i gördüm .Saruhan'ın oyunculuğu sanırım şimdi test edilecek.Eğer Esmer2i görürsek bu iyi olmaz.

yessa
21-02-08, 13:30
herkeze merhabalar ...

bu arada sayfalar baya ilerlemiş bakıyorumda , dizi başlamadan yeni sayfaya mı geçeceğiz ne :icon_whis

lale ablacığım , sayfaya eklediğin güzel çalışmalar için çok teşekkür ederim . gerçekten çalışmaların süper olmus ... çok beğendim gerçekten ... ellerine sağlık ve de çok teşekkürler ... çok saol abalcığım .

zeynepciğim , seninde sayfaya eklemiş olduğun çalışmalar çok güzel ve çok hoş . çok beğendim çalışmalrını . dizi başlamadan bol bo lçalışam eklemeye başaldınız , ellerine sağlık ve de çok teşekkürler ...

arkadaslar merhabalar...
kaybolan yillarini sevmedigim icin izlememistim ama dogrusu hayret icinde kalmistim cunku ilk defa starda bir dizi bkadar uzun surdu...simdi bence serce dizisi icinde boyle bir tehlike var...
guzelim havalimanini sonra cemberin disinda gibi kaliteli dizileri hemen yayinan kaldirdi:icon_sorr..benderim ki eger reytinkleri hemen yuksek gelemzse yani ilk ona girmezse dizinin icinde saruhan hunel:img-icecr( starin eski dizisinde oynamasina ragmen) olsa bile star acimadan kaldirrir yayindan....star hic izleyiciye onem vermiyor ....umursamiyor...siz umit edin ki reytinkler yuksek gelsin....:img-wink:

edit:buarada burda hpe sarhan hunel hayran ivar ben aksine baska parlak hayraniyim...fikrimiincegulnude en cok onu seviyordum cok seker bir kiz...

ilk önce merhabalar ... kaybolan yılları izlememene üzüldüm ama senin seçimin olduğu için sorun yok :) dediğin gibi kaybolan yıllar star tv de yayınlanan diziler içerisinde uzun bi süre reyting canavarına karsı gelen yapımların içerisindeydi ... umarım serce nin basına kötü olaylar gelmez. bizlerde reytinglerden çok korkuyoruz ama tek temenliğimiz reytinglerin iyi gelmesi ... umarım sercede kaldırılan diziler arasında olmaz ...

bu arada dediğin gibi neredeyse sayfanın çoğu saruhan hünel hayranı .... seninde başak prlak hayranı olmana sevindim . seni burada bol bol görmek isteriz :)

Açıkcası fotolarda ben Esmer'i gördüm .Saruhan'ın oyunculuğu sanırım şimdi test edilecek.Eğer Esmer2i görürsek bu iyi olmaz.

dizi 29 şubat cuma günü saat 22.00 de başlayacak büyük bi ihtimalle ...

aleyna66
21-02-08, 13:40
lale ablacim yeni calismalarin hepside harikaa olmus cok begendim ellerine saglik.........

keske yeni resimler olsada imzalar yapsamm.... yeni fragmanda cikmadi hala

yarin cuma bence yarin fragmancik cikcak insallah........

su kadina karsi herekes dizi baslamadan bile tavir almis bende ayni düsüncedeyim
yok olup gitsin doguda nasil bakmis ona öyle hic begenmedim bunu

rhett-butler8/1
21-02-08, 16:19
Bu resimler beni alt üst etti... bugün otobüste senaryo ürettip durdum...etrafa boş boş bakmak yerine biraz üretken olmalı dimi

Düşündüm düşündüm bu Doğu beyimizin bu kadar raydan şıkmış biri olamaz diye kadar verdim : Doğu beyciğimiz masumdur

değildir nehircim...masumluk onun yanına uğrammamış bile olabilir:icon_whis....ama serçesini gördükten ve cik cik ötüşünü gördükten sonra her an masumlaşabilir:img-in_lo

Şindi Doğu beyimiz henüz yeni amerikadan gelmiş olsun tamammı...herkes mutlu mesut hasret gidermek ister tabi...bu fotodaki vamp kadın da Doğunun çoçukluk arkadaşı

bu ne şirret bir çocukluk arkadaşı büle büle...:img-tomat
doğu bundan kçaıp Amerikalara sığınmış olmasın:img-hyste
ilk karşılaşmalarındaki repliği yazayım bende...
Doğu:senin yüzünden gittim taa oralara ama senden kurtulamadım dur bakayım sen ne kadar güzelleşmişsin böyle
isimsiz kötü : ah düştün elime…:img-hyste

Doğu ise amerikada daha yeni sevgilisinden ayrılmış, aşka kalbini kapatmış, sevgilisi onu aldattığı için artık aşka inanmaz....(oooo yazııık deyin bakım arkadaşlar

Yazık mı demiyom işte:icon_whis…taa oralardada mı bulmuş bizimkisi…..birde aldatılmış…işte bu olabilemez…aldatılacak bir erkek olamaz Doğucuğum…:img-in_lo

Şimdi bu vamp kadınla görüşürler felan...ve fotodaki olay şöyle gelişir...vamp kadın Doğucuğu yemeğe davet eder...sonra Doğucuk kibar adam olduğu için kadını evine kadar bırakır...yan komşuları olur kendileri aynı zamanda...kadın başlar anıları tazelemeye...bak canım bu bahceyi hatırladın mı birlikte oynardık...bak canım bu ağacı hatırladınmı...Emine teyseyin elma ağacına tırmanıp elmalarını çalardık bize ne kızardı ama :img-hyste aaah ne güzel...işte anıları tazelenir felan...vamp kadın sonra evine davet eder...Doğu'cum gel sana bir kahve yapayım konuşuruz biraz....Doğucuk tabi saf anlamaz olayı

Saf mı.. Doğu mu:img-icecr…nehircim o eve gitmişse Doğumuz istediğinden gitmiştir…ben sana diyeyim..bu ikiside çok yaman bir şeyler…..birbirlerini hep tongaya düşürmeye çalışacaklar..arada bir tabi Doğu serçeyi görmeden önce aşk bilem yaşayacaklar….sohbet kahveyle başlar da gerisi şarapla devam etmezse bende ne olayım…işte şurayada yazım…:img-hyste

...Doğu da aldı negatif elektriği ben artık eve gitsem iyi olur der ve çok şükür olay yerini terk eder akıllı adam ne demeli

Giderken de ekrana şöyle güzel bir baksın mı ?kısık kısık gözlerle….:img-in_lo

legends_of
21-02-08, 16:37
Bahar'cığım iki imzanda çok güzel olmuş,ellerine sağlık..Baharcığım o kadını yok edip hemen Serçemize aşık etmek önerisi güzel çalışmalarda bunu daha sık yansıtmaya karar verdimBu arada yeni fragman gelse iyi olacak...

**İmza yorumun için öncelikle teşekkürler...ve harika çalışmaların içinde ellerine sağlık...
**Serçe nin Doğu nun bakışları arasında kaybolduğu çalışman çok hoşşş...Diğerleride tabi...:img-in_lo

lale cim O kadın yok olsun tabi..ileşebet hemde..Ama olmayacağı garanti..En azından dizimiz tutarsa.(((İNŞALLAH))))..45-50 bölüm sürer...:img-hyste

umarım dediğin gibi olur baharcığım ... imzalarım için yapmıs olduğun yorum beni çok mutlu etti ... çok sevindim cnm .. sizler beğendiyseniz ne mutlu .

O kadın varya tüm ditolar ona...:dito...

Yorumun içinde çok teşekkürler canım....

[CENTER]
o adam ve o kadın:img-hyste bunların isimlerini öğrenebilecekmiyiz acaba

kadının ismi bana görüntüsünden...şebnem gibi geldi...biliyorum ne alaka denilecek ama bende bilmiyorumvamp görüntüsünden de olabilir.

:img-hyste..İsimsiz olmalarına rağmen diziye damgalarını vurdular ve yorumlarımıza da...:img-tomat....

ŞEBNEM..Evet uymuş ne yalan söyleyim....O kadın ın ismi MELEK olacak değil ya...dominant bir isim olur herhalde...

***Ne diyorum ben yaaa...isimle karakter uyumu ...ben bende değilim...:img-hyste

eğer Doğu bu kadına bir an bile aşık olduğunu düşünüyorsa ....birşey demeyeyim şimcik

İlerde dito üzerine dito görecek Doğu bu gidişle....:img-hyste...AŞIK o kadın a yani öyle sanıyor..Herhalinden belli...:img-tomat

[QUOTE=rhett-butler8/1;6188448] editine edit: baharcım hala bende göremedim bu nasıl iş anlamış değilim..

baharcım imzaların çok güzel olmuş ellerine sağlık

**Yeni starda eski fragmanı gösterdi bende yeni bir şeyler verecekler sanmıştım....

Sesli ve güzel yeni bir fragman için daha ne kadar bekleyeceğiz..:icon_whis

rhett-butler8/1
21-02-08, 16:42

:icon_sorr

serçenin de arada köpüreceği hadlerini bildireceği günlerde olacaktır:img-yes:

Hatta Rhettim, gel oğlucum, benim yaramaz doğum, gel seninle biraz sohbet etmek için, göle balık tutmaya gidelim desin...sonracıma konuşurken, bak oğlum senin gidişatın hiç iyi değil, ya benim sözümü dinlersin, yada seni deyip, başını tuttuğu gibi suyun içine batırsın...:.

arkadaslar merhabalar...
kaybolan yillarini sevmedigim icin izlememistim ...

kaybolan yılları izleyipde mi sevmedin...yoksa izlemeyip de mi sevmedin..:icon_whis

benderim ki eger reytinkleri hemen yuksek gelemzse yani ilk ona girmezse dizinin icinde saruhan hunel( starin eski dizisinde oynamasina ragmen) olsa bile star acimadan kaldirrir yayindan....star hic izleyiciye onem vermiyor ....umursamiyor...siz umit edin ki reytinkler yuksek gelsin.......

kaldırırsa Serçeler gagalasın onları:img-yes:

Başak Parlak'ın hayranıyım diyemem ama severek izleyeceğim bir oyuncu olacağını düşünüyorum..:img-yes:

Rhett’ciğim Doğu beyimize de hak ver.Kadın kendini kollarına atıyor ne yapsın zavallı…Kadının planları farklı sen benim olacaksın derken ,erkek gözüyle Doğu beyimiz farklı düşünüyordur. :img-help::img-help: [B]BENİ BU KADINDAN kurtarın demediğinden eminim..(Serçeyi henüz tanımadığını düşünüyorum… )Bu durumda Doğu bey hata yaptığını düşünmüyordur.:icon_whis

Bu kadından kurtarın beni gibi bir isteği olmadığı aşikar..Kadında meyilli olunca Doğunun yaklaşımını başkaca olmasını Doğuyu tanımadan önce beklemek erken teşhis gibi bir şey....Ama kadınlar hakkındaki düşünceleri nasılsa serçeyle karşılaştıktan sonra ...onun kırılganlığını ve saflığını görünce....duvara toslamış gibi olacağınıda düşünüyorum..Hem kendisi ile mücadelesi olacak hemde serçesiyle...

Ben gene yaşaması taraftarıyım..İlerde onun için uzun süreli bir dünya turu ayarlayıp dönüş bileti olmadan bye,Doğu ve Serçemize ulaşamayacak şekilde postalarız.

Lalecim eklediğin birbirinden güzel çalışmalar için teşekkürler..özellikle dün gece eklemiş oldukların ..Doğunun pişmanca ifadesi ile eğik başlı hali ve ortasında serçe…çok güzel bir tablo oluşturmuş..

Ansızıngittin arkadaşım seninde ellerine sağlık…yağmur yağıyormuş gibi olan çalışmanı çok beğendim….

legends_of
21-02-08, 16:47
[CENTER]
[B]Baharcım, bende sabah sabah görünce hemen bu kadın için acilen össün dedim.yok olsun, o merdivenlerden sürünürken ayağı burkulsun, bacağı komple sargıya alınsın.yürümeyi unutsun...bir şekilde Doğumuzdan uzak dursun.yoksam bizden çok çekeceği var..

:img-hyste..Ayağı burkulmasın Nermin cim...en kestirmesi o adam o kadını vursun...:img-in_lo..İşte halka hizmet..:img-hyste...***O kadın ın ileride yapacağı psikolojik baskıdan kurtulmuş oluruz...ENTRİKALARINDAN DA..:img-icecr

[CENTER][B]Serçe'mizin haricinde dizide Doğumuza bir metreden öteye yaklaşan bütün kadınlar össün.(anne ve kızkardeş haricen)...össünler..

:img-hyste***Belli mi olur canım...belki dizi başladıktan soonra ANNESİ ÖSSÜN diyecez dimi..:icon_whis...Şuan aynı durumu başka dizide yaşıyorum...:img-hyste

[CENTER]ismi bilinmeyen kadın, [B]sanadır bu hitabım : Elinde şarap bardağı, baştan çıkarmanın tatlı rehaveti içindeki o yılışık gülümsemeni,arkadanda bizim gördüğümüz, o her kim ise zavallı adamcağız, bizleride düşünürek elindeki silahla seni bir güzel yok ediversin.şu küçücük fotoğraf kareleri bile senin bizlere ve aşıklara çektireceğinin tescili olmuş..seni hiç sevmedim kadın, kötü kadın...hemen össssün dediğimiz kadın..

***O KADIN ÖSSÜN..:img-punk:

[B][CENTER]dizi başlamadan çok güzel dileklerde bulundum yani..birde başlayınca neler derin orası meçhul..

:img-hyste...Bişeycik olmaz canım...Össün deriz inat olsun diye dizi sonuna kadar yaşar merak etme...:img-tomat

rhett-butler8/1
21-02-08, 16:50
lale cim O kadın yok olsun tabi..ileşebet hemde..Ama olmayacağı garanti..En azından dizimiz tutarsa.(((İNŞALLAH))))..45-50 bölüm sürer...:img-hyste

45-50 bölüm bu kadını görmek:img-tomat...son sahnede de ölüsünü görürmüşüz..:img-hyste

O kadın varya tüm ditolar ona...:dito...

bir dito da benden baharcım....

:img-hyste..İsimsiz olmalarına rağmen diziye damgalarını vurdular ve yorumlarımıza da...:img-tomat....

isimsiz kahramanlarım benim:img-hyste
o kadının güzel ve tehlikeli olduğunu anladık da.....o adamın neye benzediğini hala bulamadık....pardon psikopatlığı olduğundan başka....:icon_whis

ŞEBNEM..Evet uymuş ne yalan söyleyim....O kadın ın ismi MELEK olacak değil ya...dominant bir isim olur herhalde...

sen böyle dedin ya kesin o kadının ismi Melek çıkarmış:img-hyste
isim annesi seni seni:img-icecr

Sesli ve güzel yeni bir fragman için daha ne kadar bekleyeceğiz..:icon_whis

sesli ve güzel yeni bir fragman için daha ne kadar bekleyeceğiz...

rhett-butler8/1
21-02-08, 17:04

oyunculuk açısından Saruhan Hünel gayet başarılı..Esmerden farklı olarak Aynalı Tahirde izlediğim Tilki karakteri vardı...tam bir gıcıktı:img-wink: Bu da onun başarısını gösterir değil mi ?
Doğu karakteri olarak da neler vereceğini bilmiyorum ama yine başarılı olacağını ümit ediyorum..
Senaryo da verilecek ne varsa izleyiciye onu geçireceğinden kuşkum yok ama yine de izleyip görelim demek en mantıklısı:img-yes:

sesli ve güzel bir fragman için daha ne kadar bekleyeceğiz...:icon_twis:icon_twis

Saruhan Hünelin sesini merak ediyorum..:img-in_lo
Serçenin sesini merak ediyorum...:img-yes:

legends_of
21-02-08, 17:04
Doğumuzun kıyafetleri çok yakışmış, gömlek ile yeleğin uyumunu çok beğendiğimi belirtmek istiyorum...hiç düşünemezdim kapşonlu bir yelek giyebileceğini...bu kıyafetleri av sonrası olabilirde...serçe avlayamayınca, yılan mı avlamak istedi acaba. o kadın hemencecik össün...

yılan avlamak mı?? :img-hyste:img-hyste:img-hyste....Yerlerdeyim şuan....:img-hyste...

**Bayıldım bu isme CUKKKKKKK diye oturmuş üzerine yılan...hem O KADIN yazmaktan daha kestirme ..artıkın yılan deyim değil mi...:img-icecr

Şindi Doğu beyimiz henüz yeni amerikadan gelmiş olsun tamammı...herkes mutlu mesut hasret gidermek ister tabi...bu fotodaki vamp kadın da Doğunun çoçukluk arkadaşı...aileleri tanışıyor, birlikte büyümüşler, oynamışlar felan fistan taaaki genç yaşta Doğu beyciğimiz amerikaya yollanana kadar.

**Olabilme ihtimali yüksek aslında....:icon_whis....Birde o eklenen ikinci resimden sonra ikiside erzincan lı olabilir...:img-icecr...**Ama her ne olursa olsun Bence Doğu o kadın a isteksiz yaklaşmıyor...O kadın la aralarında o foto da gördüklerimizden daha da İLERİ bir şeyler olacak anladınız siz onu...:img-hyste:icon_whis

serçenin de arada köpüreceği hadlerini bildireceği günlerde olacaktır

***O günler hemde çok yakında hatta karşılaştıklaı ilk sahne de olabilir....

kaldırırsa Serçeler gagalasın onları

**Ne serçe si rhettim ...Daha garantisi var...Akbabalara yem olsunlar...:icon_whis

Bu kadından kurtarın beni gibi bir isteği olmadığı aşikar..Kadında meyilli olunca Doğunun yaklaşımını başkaca olmasını Doğuyu tanımadan önce beklemek erken teşhis gibi bir şey....Ama kadınlar hakkındaki düşünceleri nasılsa serçeyle karşılaştıktan sonra ...onun kırılganlığını ve saflığını görünce....duvara toslamış gibi olacağınıda düşünüyorum..Hem kendisi ile mücadelesi olacak hemde serçesiyle...

**Hem de çok fena toslayacak o duvara...:img-hyste...AŞK FOREVER

**Ansizingittin çok teşekkürler çalışmaların mükemmel...:good:

legends_of
21-02-08, 17:14
oyunculuk açısından Saruhan Hünel gayet başarılı..Esmerden farklı olarak Aynalı Tahirde izlediğim Tilki karakteri vardı...tam bir gıcıktı Bu da onun başarısını gösterir değil mi ?
Doğu karakteri olarak da neler vereceğini bilmiyorum ama yine başarılı olacağını ümit ediyorum..
Senaryo da verilecek ne varsa izleyiciye onu geçireceğinden kuşkum yok ama yine de izleyip görelim demek en mantıklısı:img-yes:

sesli ve güzel bir fragman için daha ne kadar bekleyeceğiz...:icon_twis:icon_twis

Saruhan Hünelin sesini merak ediyorum..:img-in_lo
Serçenin sesini merak ediyorum...:img-yes:

TİLKİ yi bende izledim ...çok gıcıktı dimi...**Ama yine süre oynuyordu....Bence Saruhan zaten nasıl bir oyuncu olduğunu çoktan kanıtladı...Yıllardır bu işin içinde....Ve hepsindede çok başarılı oldu bu da ortada...:good::good::good:....

45-50 bölüm bu kadını görmek...son sahnede de ölüsünü görürmüşüz..:img-hyste

:img-fie:...Bu kabus olacak ama öyle olacağı belli...Kurtulmanın yolu...Yılan Serçe yi yiyebilir değil mi...YAZIK SERÇE me...Ama Doğu kartal gibi serçe sini pençeleri arasına alır bir şeycik olmaz dimi..:img-in_lo

isimsiz kahramanlarım benim
o kadının güzel ve tehlikeli olduğunu anladık da.....o adamın neye benzediğini hala bulamadık....pardon psikopatlığı olduğundan başka..

***Yakın bir akraba ya da iş arkadaşı diye düşünüyorum ..Ama Doğu nun tanıdığı yani ilişki içinde olduğu biri olmalı o adam..Sadece o kadın ın tanıdığı biri değil gibi...

sen böyle dedin ya kesin o kadının ismi Melek çıkarmış
isim annesi seni seni

**Annesi olarak KULAKLARINI çekiyim dimi..:img-dirol..İsim annesi de yarı anne sayılır....(((şuan ben uydurdum bu sözü ama ossun)))

sesli ve güzel yeni bir fragman için daha ne kadar bekleyeceğiz...

rhett-butler8/1
21-02-08, 17:15
yılan avlamak mı??....Yerlerdeyim şuan....:img-hyste...

**Bayıldım bu isme CUKKKKKKK diye oturmuş üzerine yılan...hem O KADIN yazmaktan daha kestirme ..artıkın yılan deyim değil mi...

gül gibi güzel kadını şimdi de yılan mı yaptık...tüüüüüü bizeee:img-hyste
ne yapalım o da Doğunun zevki....Yılanlardan hoşlanan yakışıklı Doğu...:img-in_lo
tüüü Doğuya da tüüüü....:img-hyste

**Olabilme ihtimali yüksek aslında....s....Birde o eklenen ikinci resimden sonra ikiside erzincan lı olabilir......**Ama her ne olursa olsun Bence Doğu o kadın a isteksiz yaklaşmıyor...O kadın la aralarında o foto da gördüklerimizden daha da İLERİ bir şeyler olacak anladınız siz onu...:img-hyste:

birde memleketlisi yapalım da tam işin içinden çıkılmaz olsun baharcım...iyice iç içe geçirelim...
Ne Erzincanlısı ..isimsiz kadınımız Kuzey kutbunun en soğuk ilçesi:img-hyste

***O günler hemde çok yakında hatta karşılaştıklaı ilk sahne de olabilir....

işte o ilk sahne..o sahne var ya o sahne..baharcım karşılaştıkları ilk sahne hangisi...maşallah her sahnede ilk kez karşılaşmış gibilerde:img-hyste

**Ne serçe si rhettim ...Daha garantisi var...Akbabalara yem olsunlar...

**Hem de çok fena toslayacak o duvara...:img-hyste...AŞK FOREVER

oh olsun işte....tosbağa dönüşsün...gül gibi serçesine bol bol serenat etsin...
AŞK FOREVER deyip dursun...:img-in_lo
kaç gündür dememişim
:img-blush
Doğu Forever:img-in_lo

yessa
21-02-08, 17:54
yılan avlamak mı?? img-hyste....Yerlerdeyim şuan....:img-hyste...

**Bayıldım bu isme CUKKKKKKK diye oturmuş üzerine yılan...hem O KADIN yazmaktan daha kestirme ..artıkın yılan deyim değil mi...:img-icecr

işte bu yoruma da ben çok güldüm baharcığım . valla haklısın hem O KADIN yazmaktan kurtulmus oluruz . hemde YILAN ismi duygularımı daha çok ortaya çıkarır . artık yavas yavas YILAN demeye başlayabilriiz aslında ... eee ağzımız alışsın :img-wink:

TİLKİ yi bende izledim ...çok gıcıktı dimi...**Ama yine süre oynuyordu....Bence Saruhan zaten nasıl bir oyuncu olduğunu çoktan kanıtladı...Yıllardır bu işin içinde....Ve hepsindede çok başarılı oldu bu da ortada...:good::good::good:....

:img-fie:...Bu kabus olacak ama öyle olacağı belli...Kurtulmanın yolu...Yılan Serçe yi yiyebilir değil mi...YAZIK SERÇE me...Ama Doğu kartal gibi serçe sini pençeleri arasına alır bir şeycik olmaz dimi..

baharcığım , çok haklısın cnm . saruhan hünel oyunculuğunu kanıtladı zaten . birçok yapımda basarıları var ...

bu arada YILANı 40-45 bölüm görürsek herhalde , kalp krizi gecirmemiz yakındır . YILANı 40-45 bölüm görmek değil , 1 dakika bile görecek halim yok . :img-hyste . resime bile dayanamadım , o bölümlere nasıl dayanırım düşünemk bile istemiyorum ...

o kadına YILAN , serce zaten serce :) , doğu beyimizde KARTAL oldu ... tam vahşi dünyada yasan masum kuş gibiler :) kartalımız serceyi kanatlar altına alırsa ve bu halde yılan görürse , neler olur bilemeyeceğim . yılan kesin zehrini onlara akıtmaya çalışır ama elinde sonunda kartal ve serce havada güzel bi süzüldükten sonra yılandan kurtulmayı basarırlar eninde sonunda :) (inş)

legends_of
21-02-08, 18:13
gül gibi güzel kadını şimdi de yılan mı yaptık...tüüüüüü bizeee
ne yapalım o da Doğunun zevki....Yılanlardan hoşlanan yakışıklı Doğu...
tüüü Doğuya da tüüüü....

Rhett im güzellik geçicidir....:img-hyste... yılan hanım güzellikle bir yere gelemeyeceğini çok acı anlayacak...:img-icecr

birde memleketlisi yapalım da tam işin içinden çıkılmaz olsun baharcım...iyice iç içe geçirelim...
Ne Erzincanlısı ..isimsiz kadınımız Kuzey kutbunun en soğuk ilçesi

:img-hyste...Neden olmasın rhettim...Benim tercihim ikinci dediğin ama birinci olacak gibi ...:icon_whis

işte o ilk sahne..o sahne var ya o sahne..baharcım karşılaştıkları ilk sahne hangisi...maşallah her sahnede ilk kez karşılaşmış gibilerde

:img-hyste :img-hyste..Sahi öyleler dimi...Acaba hangisi gerçekten ilk sahne olacak....:img-in_lo

oh olsun işte....tosbağa dönüşsün...gül gibi serçesine bol bol serenat etsin...
AŞK FOREVER deyip dursun...
kaç gündür dememişim
Doğu Forever

***Saruhan ın sesi güzel mi acaba....Doğu seranat yaparken arka fonda yani seslendirme olaran KUL MUSTAFA çalıyormuşş.....yeme de yanında yat....:icon_whis

işte bu yoruma da ben çok güldüm baharcığım . valla haklısın hem O KADIN yazmaktan kurtulmus oluruz . hemde YILAN ismi duygularımı daha çok ortaya çıkarır . artık yavas yavas YILAN demeye başlayabilriiz aslında ... eee ağzımız alışsın

**Evet diyelim ...başaldım bile ben bak devam ediyorum...YILAN ÖSSÜN....(((ne alakaysa yılanı öldürseler filmi geldi Türkan Şoray ın...Oradaki Aliye rona gibi mi bakıyor bu kadın ....))))):icon_whis

baharcığım , çok haklısın cnm . saruhan hünel oyunculuğunu kanıtladı zaten . birçok yapımda basarıları var ...

bu arada YILANı 40-45 bölüm görürsek herhalde , kalp krizi gecirmemiz yakındır . YILANı 40-45 bölüm görmek değil , 1 dakika bile görecek halim yok . . resime bile dayanamadım , o bölümlere nasıl dayanırım düşünemk bile istemiyorum ...

yeşimcim..Cidden biz daha bir resimle sinir küpüne döndük ..izlemek nasıl etki yapıcak acaba....

o kadına YILAN , serce zaten serce , doğu beyimizde KARTAL oldu ... tam vahşi dünyada yasan masum kuş gibiler kartalımız serceyi kanatlar altına alırsa ve bu halde yılan görürse , neler olur bilemeyeceğim . yılan kesin zehrini onlara akıtmaya çalışır ama elinde sonunda kartal ve serce havada güzel bi süzüldükten sonra yılandan kurtulmayı basarırlar eninde sonunda

**Hazır Doğu da ava çıkıyor...VAHŞİ DOĞA VE DOĞU...:img-in_lo...Serçe Kartal..Yılan...daha neler çıkar...birde....Doğu nun babası eski kurdumuz var...:img-hyste

*yildiz*
21-02-08, 18:21
demek hala yeni sesli fragman yok
inanin her gün bir heyecanla buraya giriyorum
dizimiz simdi gercekten 29 Subat'dami basliyor ????
startv'nin sitesinde yazmiyorda o yüzden soruyorum

aleyna66
21-02-08, 18:42
benim en merak ettigim sey ise dizimizin ilk sahnesi nerden baslicak nasil baslicak kimleri ilk sahnede görcegiz:icon_whis
eskiye dönüsmü önce olcak neler olcak cok merak ediyorum...

yoksa yoksa dogumun avimi olcak avlanacak herhaldee........

bende keyfimden dört köse olurum:img-hyste

bir sarki buldum serce den dogu uyan bir sarki
orhan ölmezden ablam orhani cok sever sarkilarini ise hergün dinlerr....

serceden doguya gelsin bu satir:happy0064:img-hyste

Ayri Dünyalarin ayri Sevdalarin

Insanlariydik Seninle

Yanlis Zamanlarda yanlis Sevdalar aci verir

Sevenlere

Yeteri kadar sürmez bilirim böyle Asklar

Canimi yakar sonra bilirim Ayriliklar

Benim Elimden birsey gelmez Kalbim aglar

Bagri sen bu Sevgiye IZIN VERME!!!

SENI SEVMEME IZIN VERME cik Yüregimden

Beni kendine esir etme cik düsüncemden

sarkinin adi izin verme söyleyen orhan ölmez sanirim kendi bestesi cok güzel bir sarki tavsiye ederim herkese:img-yes:

sözleri serceye yok uyor tam doguya söylencek sözler icinde bulunmakta

özelikle son cümle BENI KENDINE ESIR ETME CIK DÜSÜNCEMDEN

ne yazikki sercemizin istegi olmucak cünkü dogu serceyi kendine asik edecek bile:img-in_lo kacisi yok bu sevdanin artik doguya kendini esir edeceksin sercee:img-hyste bizlerde bu ani kefiyle izlicezz:happy0064
yasasinnnnnnnn...................... biraz fazla uctum ama napiyim...........
yeni fragman yok bende birseyler buluyorum iste..........:img-tomatbye

yessa
21-02-08, 20:21
yıldız , evet dediğimiz gibi serce dizisi 29 subatta başlıyor . umarım en kısa sürede starın sitesindede yayınlanır ...

tuğbacığım , sayfaya ekeldiğin sözler için çok teşekkür ederim . gerçekten tam doğu ve serceye göre olmus . çok beğendim sözleri ... şimdi müzik hakında arastırmaya koyuldum :) çok teşekkür ederim cnm ...

**Evet diyelim ...başaldım bile ben bak devam ediyorum...YILAN ÖSSÜN....(((ne alakaysa yılanı öldürseler filmi geldi Türkan Şoray ın...Oradaki Aliye rona gibi mi bakıyor bu kadın ....))))):icon_whis

yeşimcim..Cidden biz daha bir resimle sinir küpüne döndük ..izlemek nasıl etki yapıcak acaba....

**Hazır Doğu da ava çıkıyor...VAHŞİ DOĞA VE DOĞU...:img-in_lo...Serçe Kartal..Yılan...daha neler çıkar...birde....Doğu nun babası eski kurdumuz var...:img-hyste

baharcığım , bakıyorum başlamıssın gerçekten ... YILAN ÖSSÜN , artık YILAN ÖSSÜN foreverların içerisine girdi :) (dediğin türkan şorayın filmi aklıma gelmedi ama sen benzettiysen doğrudur kesin :img-wink: :)

gerçektende öyle ama . bizler 1 tanecik resimle çılgına döndük . umarım diziyi izlerken bu kadın bizi hastanelik yapmaz :icon_whis

iyi hatırlattın bi de doğu beyimizin babası var . babasınıda KURT yapıverdik :img-hyste yılan , serce , kartal , kurt .... ooo baya bi vahşi doğa olusturduk .. ilerde bu gruba başka daha çok kişi girer kesin ... :)

GİZO
21-02-08, 20:37
Ben geldim :) yeni bir resim gördüm doğumuzun yanında bir kadın vardı sanırım bu merdivenlerden sürüklenen kadın.Doğu beyimiz çapkın biraz sanırım en azından serçe hayatına girene kadar bu hallerini göreceğiz.Fazla yanaşmasın doğumuza fena olur sonra:)

Gerçekten bende merakla bekliyorum başlasında neyin ne olduğunu anlayalım sabredemiyorum artık.Yaşanan duyguları birşeylere dökmek gerek dimi :) valla ilk bölümde yazmaya başlayacağım ilham zorluyor geldim diyor:) herkes marifetlerini gösterecek zaten gösteriyorda bir ben kaldım.

Nejermin
21-02-08, 20:43
bugün otobüste senaryo ürettip durdum...etrafa boş boş bakmak yerine biraz üretken olmalı dimi

Çalışkan arkadaşım benim..boş anlarını iyi değerlendirmeye almışsın…: )

Doğu beyciğimiz masumdur

acaba :img-haha:

Şindi Doğu beyimiz henüz yeni amerikadan gelmiş olsun tamammı...

:img-yes:

Doğu ise amerikada daha yeni sevgilisinden ayrılmış, aşka kalbini kapatmış, sevgilisi onu aldattığı için artık aşka inanmaz....(oooo yazııık deyin bakım arkadaşlar)

ayyy kıyamam canımmmm:img-pilotdemek gamzelimiz aşklara küsmüş...:sad53:

aldatılan bir Doğu izlemek istermiydim...böyle bir şey olursa önüne çıkan her kadının vayy haline o zaman Nehirim..içinden bütün kadınlar össünn, deyip durur...:icon_evil

kadın başlar anıları tazelemeye...bak canım bu bahceyi hatırladın mı birlikte oynardık...bak canım bu ağacı hatırladınmı...Emine teyseyin elma ağacına tırmanıp elmalarını çalardık bize ne kızardı ama aaah ne güzel...işte anıları tazelenir felan...

Nehirim şu kadına ağaçtan elma toplatmışsın yaaa....hiç bahçelere girecek göz var mı onda..onun gözü göz değil baksana, :img-tomatbence onlar gölet kenarında solucan toplasınlar, daha iyi yakışır anılara...:img-hyste

Ahhh Julia beni neden terk ettin seni seviyordum

bu kaaa acizmi bordoğulu...cık cıııkkk olmadı, yakıştıramadım...

kadın feryat figan...aaaah yazııık deyin bakim arkadaşlar

:bella

yazııkkkk hemide çok yazıkkkk...:happy0064acıdım şimdi bu kadına...:img-icecr

Senaryo bu şekil arkadaşlar

canımcım harikasın...:img-clappotobüs senaryolarının devamını bekleriz...

bende diğer arkadaşlarımın dediği gibi ;

SeSLi FRaGMaN TaLeP eDiYoRuM....hu hu sesimizi duyan var mı?:butch:

siyah lale
21-02-08, 20:50
lale ablacığım , sayfaya eklediğin güzel çalışmalar için çok teşekkür ederim . gerçekten çalışmaların süper olmus ... çok beğendim gerçekten ... ellerine sağlık ve de çok teşekkürler ... çok saol abalcığım ....

Yeşim'ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Beğenmene sevindim.

lale ablacim yeni calismalarin hepside harikaa olmus cok begendim ellerine saglik.........
keske yeni resimler olsada imzalar yapsamm.... yeni fragmanda cikmadi hala
Aleyna'cığım güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Beğenmene sevindim.
Çalışma yapanların en büyük sıkıntısı fotograf olmayışı..Açıkçası 2.fragman kareleri küçük ve kötü..Bende sürekli neyi neyle birleştirsem diye düşünüyorum.

SENI SEVMEME IZIN VERME cik Yüregimden

Beni kendine esir etme cik düsüncemden

Aleyna'cığım eklediğin şarkı sözleri Serçemize çok uygun ..Baksana şimdiden Doğu beyimiz üzeceğinin sinyalini verir gibi..:img-heh::img-heh:Serçemiz ufak tefek ama aşkı :img-in_lo:img-in_lo içinde mücadele etmekten vazgeçmeyecek...

YENİ FRAGMANIN BİR AN ÖNCE VERİLMESİNİ BEN DE TALEP EDİYORUM.

**..ve harika çalışmaların içinde ellerine sağlık...
**Serçe nin Doğu nun bakışları arasında kaybolduğu çalışman çok hoşşş...Diğerleride tabi...

lale cim O kadın yok olsun tabi..ileşebet hemde..Ama olmayacağı garanti..En azından dizimiz tutarsa.(((İNŞALLAH))))..45-50 bölüm sürer...:

Bahar'cığım güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Doğu beyimiz biraz muhasebe yapsın değil mi..Baksana İSİMSİZ BAYANA sarıldı...EKSİYE GEÇTİ...
Sürüngenlerden hoşlanmadığım için ZEHİRLİ SARMAŞIK :img-wink:diyeceğim.

Zehirli sarmaşıkta dahil olsun ,sürekleyici en az 50 bölüm olsun.Keyifle seyredelim.

Lalecim eklediğin birbirinden güzel çalışmalar için teşekkürler..özellikle dün gece eklemiş oldukların ..Doğunun pişmanca ifadesi ile eğik başlı hali ve ortasında serçe…çok güzel bir tablo oluşturmuş..….

Rhett'ciğim Doğu beyimiz memnun ,zehirli sarmaşık memnun :img-icecr görünüyorlar hayatlarından...

Şimdilik onları başbaşa bırakmayı düşünüyorum..Serçemiz devreye girsin..Doğu beyimiz neye uğradığını bir şaşırsın..Bize konuşacak çok mevzu çıkar....

Güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim.Beğenmene sevindim.

siyah lale
21-02-08, 20:53
Umarım beğenirsiniz.

İSİMSİZ ÇALIŞMA

http://img81.imageshack.us/img81/5167/douxn7.jpg

Nejermin
21-02-08, 21:27
nermin ablacığım , oh ne güzel söylemişşin valla ... o şahsı belirsiz kadın , bizlerin sinirlerini 2 dk bozmayı başardı .. resmi gördüğümden beri hep gözümün önüne geliyor resim ve gitgide sinirleniyorum ... inş sinir sistemim bozulmaz bu kadın yüzünden ama yokkkk artık bu sinirlerimi dizi başladığında güzel güzel kullanırım . daha dizi başlamadan kadın bize çektirmeye başladı valla ...

dizi başlamadan güzel dileklerde bulunmadın pek ama ne yapalım hak ediyorlar (kendimde şüphe duymaya başladım. ben (biz) böylemiydim ya . )

gidiyom, geliyom...şu resme takılıp kalıyom...bütün sinirli ikonların hepsini de içimde yaşatıyorum...bayağı bir güçlendirdim yani bütün kötü duygularımı... karmançorman oldum..:icon_sorr

Yeşimcim dizi başlayınca iki katı küplere binmiş bir halde olmayalımda... yoksa ditolar bile yetmez buna...:img-hyste

dizi başlamadı, karakterleri bilmiyoruz, yalnız 6.hislerimiz devreye girdi bilem..biz kötülüğün geleceğini bakışlardan anladık canım...kimse tutamaz bizi...
ditolar o kadına...:dito

Nermin’ciğim çok acımasızsın dünyada kadın nüfüsunu azaltacaksın..bir düşünelim.Aile fotografına baktığımda çevresinde kadınlardan,(anne-kızkardeşler )var.Ailenin tek erkek çocuğu..AİLENİN İSMİNİ sürdürecek varis..Nasıl yetişmiştir.Bir dediği iki olmamıştır.Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen bir tip olarak büyümez mi..(Burada babayı devreye sokmuyorum )

Merak etme dünya nüfusunda erkeklerden çok kadınlar olduğuna göre... Doğuyu da keşfedemeyen kadınların çokluğunuda düşünürsem bir çok kadın daha stokta var...bir şeycik olmaz...o yüzden doğuya bir metre yaklaşan kadınlar össsünnn:img-hysteama yalnız dizi için geçerli...o kaaa kötü değilim yani...:img-icecr

Geleceği parlak,eğitimli ,karizmatik , ikna kabiliyeti yüksek …DOĞU BEYİMİZİN çapkın olmasa bile , peşini bırakmayan kadınlar sayesinde adı çapkına çıkar ki ,olduğunu veya olmadığını söylemiyorum.. Sen hala bu kadına nasıl bakar diye dövün bakalım.Sen bilmiyor musun bütün kadınlar çiçektir… (Morsalkım Yüksükotu Vadi Zambağı Flamingo çiçeği.. zehirli olan çiçekler ….)

Bakamazzz, bakmamalı, bakmasın...o çiçek çok tehlikeli...bilmez mi, bunun türlerini:icon_sorr

bu kadın Zehirli sarmaşık (şırnaşıkta olabilir)...:img-hysteşöylem bütün etrafı kuşatan cinsten, göz gözü görmeyecek halden...:img-tomat

Nermin’ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Biliyorsun ifadeler benim için önemlidir.Serçemiz gözyaşı dökecektir.Aşkı için ağlamayan kadın var mıdır.Gözyaşı ruhu temizler denir
Ama bir söz daha vardır.Yumuşak atın tekmesi pek olur.

Sanırım ağlamayan kadın yoktur...ne çok ağlamayı seviyoruz biz... gözyaşlarımızda kurumuyor, üstüne üstüne yenileride deviriyoruz...:img-hyste

Doğu Serçe'ye ,Serçe Doğu'nun aşkına kapılacak bu kesin ama benim Serçe'den yana ümidim var ..O kadınla baş etmenin bir yolunu bulacak..:img-banne

güzel ve akıllı serçemiz herşeyin üstesinden gelir diyoruz...sürekli ağlamasında...bu sefer yine dayanamam...ailenin akıl küpü olsun...Doğu'yu kendisine hayran bıraksın ve aşkından peşi sıra sürükleyebilsin...

Nermin’ciğim ben hiç ölsün dermiyim …Bak kalbim kırıldı..Doğu beyimiz silah kullanmasın diyen ben….

SİZ sinirlendikçe domates atın,kafasına vurun ama Ömrü uzun olsun.O kadın dizinin as karakterlerinden biri olacak.Biliyor musun bazen yaşamak ölmekten büyük ceza olabilir..Onun için farklı yollar düşünüyorum.Ama içinde ölüm yok…

sende demelisin, çok zevkli oluyor, össün işte...:img-hyste

Aileleri kötü beklerken, onlarla ilgili senaryolar üretirken, eller girdi araya...bu kadından çekeceğiz...yaşarsa, hele dizi sonuna kadar yılan gibi tıslarsa, ona daha çok cezalar gelecektir...:img-tomat

Lale abla, eklediğin çalışmalar için ellerine sağlık...

Zeynep canım çalışmalar için ellerine sağlık...

Nejermin
21-02-08, 22:04
İsimsiz olmalarına rağmen diziye damgalarını vurdular ve yorumlarımıza da.......

Zehirli Sarmaşığı gördükten sonra dizi ile olan bütün karakterleri unutuverdim..varsa yoksa bu kötü kadının bakışları...:icon_twisne kadınmış be...dizi başlamadan görüntüsü ses getirdi...:img-hyste

Ayağı burkulmasın Nermin cim...en kestirmesi o adam o kadını vursun.....İşte halka hizmet.....***O kadın ın ileride yapacağı psikolojik baskıdan kurtulmuş oluruz...ENTRİKALARINDAN DA..

Baharcım, temennim o aldatılan adamın bu sırnaşık kadını vurması olurdu...nede olsa elinde silahı da var...:img-yes:

ben şimdiden şu küçücük fotoda kadını görmekten bıktım...şimdi 50 bölüm olsun dediğin dizimizde bu kadına bölümler boyu nasıl dayanabileceğim... :img-tomatentrikalarını düşünmekten beynim yoruldu...tez zamanda kurtulmak dileğiyle..:icon_sorr

***Belli mi olur canım...belki dizi başladıktan soonra ANNESİ ÖSSÜN diyecez dimi.....Şuan aynı durumu başka dizide yaşıyorum...

öyle mi dersin...demek sen izlediğin dizide anneye össün diyorsun...olmadı şimcik...bilmez misin mutaasıp bir ailenin yegane direği annedir...senin dizindede anne değil mi aileye hükmeden...babacık sus pus...:img-hysteoğul anneyi sevmekte...

Doğumuz da annesini (eğer varsa) deli gibi seviyordur ve onun her dediğini ikiletmiyordur...:good:annesinin sürdüğü tereyağlı ekmeği bile bir lokmada bitirip tüketiyordur...:img-hysteana gibi yar olmaz...bu yüzden gamzelimizin annesi ösmesin...kötü olursa sadece ona:img-tomat göndereceğim...

***O KADIN ÖSSÜN..

össünn:dito

...Bişeycik olmaz canım...Össün deriz inat olsun diye dizi sonuna kadar yaşar merak etme...

zaten kötü karakterlerin başarısı bu değil mi?Bütün herşey devir daim oluyor, bir tek şey değişmiyor..kötü karakterler...:img-dirol

Doğu ile Serçe ormanın içinde el ele koşarak mutlu sonla biterken dizi...zehirli şarmaşıkta bir ağaca dolanmış, gizli gizli onları izleyerek finis der herhalde...:img-hyste

fanaa
21-02-08, 22:15
Arkadaşlar bazı sevimsiz olaylar yüznden sıtkım sıyrılmış ve buralara uğamaz olmuştum. Ama iyi bir haber alıncada dayanamadım. Yeni tanıtımı çok ok yakında izleyeceğiz. yarın belki yakından da yakın:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happ y0064:happy0064:happy0064

project42
21-02-08, 22:30
Arkadaşlar saati belli mi ve kesin bilgi mi 29 şubatta başlıyacağı ve yeni fragman çıktı mı ?

Nejermin
21-02-08, 22:35
benim en merak ettigim sey ise dizimizin ilk sahnesi nerden baslicak nasil baslicak kimleri ilk sahnede görcegiz:icon_whis
eskiye dönüsmü önce olcak neler olcak cok merak ediyorum...

yoksa yoksa dogumun avimi olcak avlanacak herhaldee........

bende keyfimden dört köse olurum:img-hyste

yeni fragman yok bende birseyler buluyorum iste..........:img-tomatbye

Tuğbacım, bende dizinin başlangıcını merak ediyorum...:img-yes:hem de başlamasına az bir süre kaldığı için heyecan dorukta...:img-wink:birde özet yada fragman verilse süper olacak:img-icecr

ilk başlangıç sahnesi için kafamda bir anlık görüntü belirdi bilem...bu görüntüye şimdiden tutuldum...:img-in_lo

Fonda uçağın piste iniş sesi ile yavaş yavaş görüntü ekranlara geliyormuş...ve piste inen uçaktan bir sürü kişi çıkıyormuş ve en son olarak yakışıklı gamzelimizuçaktan iniyormuş...
Yüzünde mutlu bir gülümsemeyle alanda yürüyerek bir an durması ve tertemiz havayı içine çekmesini düşündüm de...feci hemde çok feci olurdu:img-in_lo

Şarkının sözlerini çok beğendim canım...eklediğin için teşekkürler...:good:

Arkadaşlar bazı sevimsiz olaylar yüznden sıtkım sıyrılmış ve buralara uğamaz olmuştum. Ama iyi bir haber alıncada dayanamadım. Yeni tanıtımı çok ok yakında izleyeceğiz. yarın belki yakından da yakın

Canancım, verdiğin bu güzel haber için teşekkürler...senden bu güzelim haberi de duyduk,yarın gelsin yeni fragman...:bella

Sesli fragman beklediğimizi söylemek istiyorum....:img-icecr

Arkadaşlar saati belli mi ve kesin bilgi mi 29 şubatta başlıyacağı ve yeni fragman çıktı mı ?

Project arkadaşım günü 29 şubat ve saat 22 olarak belirlenmiş durumda.. kesin olarak bu bilgi var elimizde...yeni fragmanı da Canan arkadaşımız yakın zamanda ekleyebileceğini yazmış...

siyah lale
21-02-08, 23:27
Merak etme dünya nüfusunda erkeklerden çok kadınlar olduğuna göre... Doğuyu da keşfedemeyen kadınların çokluğunuda düşünürsem bir çok kadın daha stokta var...bir şeycik olmaz...o yüzden doğuya bir metre yaklaşan kadınlar össsünnn:iama yalnız dizi için geçerli...o kaaa kötü değilim yani...:
Bakamazzz, bakmamalı, bakmasın...o çiçek çok tehlikeli...bilmez mi, bunun türlerini:
bu kadın Zehirli sarmaşık (şırnaşıkta olabilir)...:şöylem bütün etrafı kuşatan cinsten, göz gözü görmeyecek halden....

Nermin’ciğim anlaşılan sen Doğu beyimize yaklaşan her kadın ölsün dİyeceksin ,ben de yaşasın diyeceğim.:happy0064

Gel bir anlaşma yapıp ,DOĞU BEYİMİZİ VE SERÇEMİZİ ıssız bir adaya gönderelim..Dizimizde başladığı 1.bölümün sonununda FİNAL YAPSIN…:img-wink:

Nermin’ciğim sen hangi filmde sadece aşıkların veya iyi rolde olanların bulunduğu film seyrettin.

Kötü adamların,kadınların binbir entrikanın dönmediği bir senaryo yaz.(en az 25 bölüm olacak.) Ben de Doğu beyimize yaklaşanların hepsi hakkın rahmetine kavuşsun diyeceğim..Bak bu sözü söylemekte ne kadar zorlanıyorum..:img-blush

Dizinin devamı için bu zehirli sarmaşıklara ihtiyaç var ,bunu kabul et artık.

Nermin’ciğim bak Doğu beyimiz sesini duydu :img-wink:ama söylemekte geç kaldın canım.:icon_whis

Türleri öğrenmek için deneme –yanılma yöntemini kullanıyor.Biraz canı yansın kurtulmak için çaba harcar merak etme…

Çocuklara dokunma dersin ama onlar mutlaka dokunur ,bazen zarar görür,bazen zarar verir.:img-blush

Erkeklerin büyümemiş çocuk olduğunu düşünsen iyi olacak.

Sanırım ağlamayan kadın yoktur...ne çok ağlamayı seviyoruz biz... gözyaşlarımızda kurumuyor, üstüne üstüne yenileride deviriyoruz...:

güzel ve akıllı serçemiz herşeyin üstesinden gelir diyoruz...sürekli ağlamasında...bu sefer yine dayanamam...ailenin akıl küpü olsun...Doğu'yu kendisine hayran bıraksın ve aşkından peşi sıra sürükleyebilsin...
...

Nermin’ciğim iyi ki ağlamayı başarıyoruz..Şimdi düşün bakalım DOĞU beyimizin ağladığını…Sence nasıl ağlar ..Gözyaşları dışarıya mı ,yoksa içine mi akar.Sence gözyaşlarını gösterecek cesareti var mı...:img-wink:

Ayrıca ağladığı gören birinin “ERKEK adam nasıl ağlar” sözünü söylemeyeceğini mi düşünüyorsun.:img-hyste

Doğu beyimiz bundan dolayı mı ,stresini atmak için mi elinde tüfek ava çıkıyor dersin..

Serçemiz istediği kadar ağlasın derim sadece yalnızken…Doğu beyin kendisini üzdüğünü ona hissettirmesin.:img-heh:

Narin,duygulu ve bir o kadar kararlı olsun diyeceğim ama ………Bunun adı aşk…. :img-in_loen iyisi duygusal yanı Doğu beyle iken ,kararlı yanı zehirli sarmaşık ortalıkta iken ortaya çıksın..

Lale abla, eklediğin çalışmalar için ellerine sağlık...QUOTE]

Nermin'ciğim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

[QUOTE=fanaa;6200261]AYeni tanıtımı çok ok yakında izleyeceğiz. yarın belki yakından da yakın::happy0064

Canan arkadaşım verdiğin güzel haber için çok teşekkür ederim.:happy0064

rhett-butler8/1
22-02-08, 09:51
Arkadaşlar bazı sevimsiz olaylar yüznden sıtkım sıyrılmış ve buralara uğamaz olmuştum. Ama iyi bir haber alıncada dayanamadım. Yeni tanıtımı çok ok yakında izleyeceğiz. yarın belki yakından da yakın

Fanaa arkadaşım bu ne güzel bir haber..Arada uğruyor bizi sevindiriyorsun...Yeni tanıtım oh oh gelsin bakalım:img-icecr
Çok yakında demişsin bu yakınlık ne kadar bir yakınlık bide onu deyiver bakayım:img-wink:

**Hazır Doğu da ava çıkıyor...VAHŞİ DOĞA VE DOĞU......Serçe Kartal..Yılan...daha neler çıkar...birde....Doğu nun babası eski kurdumuz var...:img-hyste

iyi hatırlattın bi de doğu beyimizin babası var . babasınıda KURT yapıverdik :img-hyste yılan , serce , kartal , kurt .... ooo baya bi vahşi doğa olusturduk .. ilerde bu gruba başka daha çok kişi girer kesin ... :)

Ali Babanın çiftliğine dönmüşüz:img-hyste

Lalecim çalışman yine çok güzel:good: Doğucuğum da pek bir güzel gülmüş...
Rahimeyi anmamak olmaz diyorum ve çalışmayı onun dilinde isim veriyorum..
"Gülüşler ve gamze saklı çerçevede":img-in_lo

Yessacım bu imzanı çok beğendim :good:ve izinsiz kullandım..Ellerine sağlık

Yeni tanıtımımız lütfen sesli gelsin..merakımız vuslata ersin:img-yes:

rhett-butler8/1
22-02-08, 10:55
Dedimiştim size sesli tanıtımmmmm çıkmışşşşşşşşşşşşşşş.

Fanaa arkadaşım nerde nasıl çıkmışşş...nerden izleyebiliriz..bizlere şimdi tv başı yaptırtma:img-wink: varsa izleyebileceğimiz link sen onu deyiver..işyerinde olanları düşünn...:img-yes:

Saruhan Hünel kendi sesi ile mi ?
Serçenin sesi kendi sesi mi ?
fragmanda neler var...?
biraz anlatsana ?..

haber verdi sonra da gitti...arkadaşım bu yapılırmı şincik:img-hyste nerde bunun detayı:icon_whis

fanaa
22-02-08, 11:15
Fanaa arkadaşım nerde nasıl çıkmışşş...nerden izleyebiliriz..bizlere şimdi tv başı yaptırtma:img-wink: varsa izleyebileceğimiz link sen onu deyiver..işyerinde olanları düşünn...:img-yes:

Saruhan Hünel kendi sesi ile mi ?
Serçenin sesi kendi sesi mi ?
fragmanda neler var...?
biraz anlatsana ?..

haber verdi sonra da gitti...arkadaşım bu yapılırmı şincik:img-hyste nerde bunun detayı:icon_whis

starda sık sık veriyolar. Saruhan Kaybolandaki sesiyle. sen evleneceğim kadınsın diyo çeşme başında bi de şey diyo bu kadar sokak varken burda karşılaşıyosak bu kadar çeşme varken burdan su içiyosak bu kadar kalabalıkta ben seni buluyosam birbirimizin kaderiyiz demektir diyo... DErgahın başına geçiyomuş ama serçenin yanındaki bir kadın asla olmaz diyo. farklı dünyalarız diyo. ay bu kadar

Nejermin
22-02-08, 11:35
starda sık sık veriyolar. Saruhan Kaybolandaki sesiyle.

Canan verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...:happy0064

demek sesli fragmanımız gelmiş, hemde gamzelimiz "esmerimizin" sesiyle bizlerle buluşacak.bu sesi Saruhan Hünele ne kaaa çok yakışıtırsamda inşallah esmeri izliyoruz hissini verdirmez...:icon_sorr

sen evleneceğim kadınsın diyo çeşme başında bi de şey diyo bu kadar sokak varken burda karşılaşıyosak bu kadar çeşme varken burdan su içiyosak bu kadar kalabalıkta ben seni buluyosam birbirimizin kaderiyiz demektir diyo...

Doğu'dan da böyle bir söz beklenirdi zaten...:img-in_loahhh, Serçemiz o yüzden şok olmuş :blink:bakıyor...beğendim bu cesaretli cümleyi:img-in_lo

bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum...fragmanı malum sitede görebilcekmiyiz, yoksa star'da fragman dönsün diye dua mı edeceğiz...:img-hyste

Stara güvenmiyorum...:dito:ditofragman için bizleri peşinden koşturur...:img-beee:

Bitanem70
22-02-08, 11:48
Arkadaslar günü daha belli degil mi..?? Acikcasi bende star'a fazla güvenmiyorum.. fazla izlenmedigi icin bazi dizileri cabuk harciyor...

senem014
22-02-08, 12:33
en sonunda sesli fragmanı izleyebildim.:happy0064..hani ekrana bakmasam sesten dolayı esmer konuşuyor gibi geldi :good:ama bende o ses tonunu severim aslında:happy0064 ama hala günü belli değil startv sezon sonu gelmeye başladı hala dizimizi başlatıp tanıtımını yapacaklar startv yi anlayamadım gitti.::img-hyste:img-hyste

yessa
22-02-08, 13:55
lale ablacığım , sayfaya ekelmiş olduğun çalışmalar için çok teşekkür ederim . gerçekten çok hoş ve çok etkileyici çalışmalar ortaya çıkarmıssın . çok beğendim ... ellerine sağlık ve de çok saol ablacığım ...

gidiyom, geliyom...şu resme takılıp kalıyom...bütün sinirli ikonların hepsini de içimde yaşatıyorum...bayağı bir güçlendirdim yani bütün kötü duygularımı... karmançorman oldum..

Yeşimcim dizi başlayınca iki katı küplere binmiş bir halde olmayalımda... yoksa ditolar bile yetmez buna...

dizi başlamadı, karakterleri bilmiyoruz, yalnız 6.hislerimiz devreye girdi bilem..biz kötülüğün geleceğini bakışlardan anladık canım...kimse tutamaz bizi...
ditolar o kadına...:dito

nermin abalcığım , dediğin gibi hep o resme takılıyorum . bu resim bizi kuşkulara düşürdü resmen ... o resmi görünce sekilden sekile giriyorum sinirden zaten . deli olmam yaklaştı .

nermin abalcığım , inş dediğin gibi iki katı küplere binmeyiz . yoksa vayyy halimize ... düşünmesi bile kötü neredeyse

evet dizi başlamadan yorumlar yaptık ama içimizden gecenleri yazdık burada . kötülük geliyorum diye bağırmaya başladı

Arkadaşlar bazı sevimsiz olaylar yüznden sıtkım sıyrılmış ve buralara uğamaz olmuştum. Ama iyi bir haber alıncada dayanamadım. Yeni tanıtımı çok ok yakında izleyeceğiz. yarın belki yakından da yakın:happy0064::happy0064

bilgi için teşekkürler. bu arada yeni den sayfaya uğrayıp yazdığın içinde saol umarım en kısa zamanda görürüz ...

starda sık sık veriyolar. Saruhan Kaybolandaki sesiyle. sen evleneceğim kadınsın diyo çeşme başında bi de şey diyo bu kadar sokak varken burda karşılaşıyosak bu kadar çeşme varken burdan su içiyosak bu kadar kalabalıkta ben seni buluyosam birbirimizin kaderiyiz demektir diyo... DErgahın başına geçiyomuş ama serçenin yanındaki bir kadın asla olmaz diyo. farklı dünyalarız diyo. ay bu kadar

verdiğin bilgiler içinde çok teşekkürler . bak şimdi dünden bu yana meraktan öeleceğim .. ne güzel sözler söylemiş öyle ... doğumuzdanda bu beklenirdi . fragmanı şimdi daah bi merakla bekliyorum . çok heyecanlandım sanırsam ... şu anda stara kilitlenmiş durumdayım . en kısa zamanda görürümde bu heyecan biter ( aman fragmanı gördükten sonra daha bi heyecanlanmayayım da :) )
bu arada saruhan hünel in kaybolan yıllardaki sesle oynayacağına çok sevindim ... çok güzel bi ses tonuydu . sesini değiştirmemesi iyi olmus ... tekrardan saol ...

[CENTER]

Ali Babanın çiftliğine dönmüşüz:img-hyste

Yessacım bu imzanı çok beğendim ve izinsiz kullandım..Ellerine sağlık

gerçektende ali babanın çiftliğine döndü burası ... merak etmeyin ali banın çifliği git gide artmaya başlar :)

bu arada imzamı beğenmene çok mu çok sevind