Tüm Versiyonu Göster : Fırtına-Bölüm Yorumları/2
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
evet bende gördüm o hallerini süper komiklerdi..:img-hyste
yazık ali bakıyodu noluyo bu kıza diye:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya süper bi bölümm olucak!!:happy0064 :happy0064
bu arada ben de kaçıyorum :)
dizi vakti geliyo malumumuz :D
herkese iyi seyirler :happy0064 bye
ya inana biliyormusun !?? bunlar 10 bölüm küsmüslerdi bu 2.5 ay demek. biz bu kadar zamani nasil beklemisiz ya!? helal olsun vallah bize.. insallah bize böyle bisey daha yasatmazlar...!!! küslükler olsun ama en cok 2 bölümlük olsun. hem illa olcaksa birakin ali ile zeynepi.. onlardan baska birileride var bu dizide..
Evet canım çok haklısın ben de sana katılıyorum. Öyle uzun küslükler istemiyoruz en fazla bir iki bölüm. İlla ki dizilerde esas karakterler ayrılacak diye bi şey yok.Zaten bunu diğer dizilerde bol bol görüyoruz. Bıraksınlar da bu dizide olsun ağız tadıyla mutluluk izleyebilelim.
ya inana biliyormusun !?? bunlar 10 bölüm küsmüslerdi bu 2.5 ay demek. biz bu kadar zamani nasil beklemisiz ya!? helal olsun vallah bize.. insallah bize böyle bisey daha yasatmazlar...!!! küslükler olsun ama en cok 2 bölümlük olsun. hem illa olcaksa birakin ali ile zeynepi.. onlardan baska birileride var bu dizide..
Evet canım çok haklısın ben de sana katılıyorum. Öyle uzun küslükler istemiyoruz en fazla bir iki bölüm. İlla ki dizilerde esas karakterler ayrılacak diye bi şey yok.Zaten bunu diğer dizilerde bol bol görüyoruz. Bıraksınlar da bu dizide olsun ağız tadıyla mutluluk izleyebilelim.
Faruk Bey Zeynep'ten hoşLanıyor.. Şaka qibi ya.. nasıL izin verir kii böyLe bişiye..
Bu nasıL bişi ya.. OoOof Dursun ya.. 1 kere de çık.. Annenin sözünden.. 1 Kere.. meLahat çok kötü oLdu.. ama nasıL oLmasn ya.. üÜüf ya.. ALi'de fırtına'ya qidiyor.. ama Zeynepsiz.. :( OoO qitti paralar qitti..
bence de faruk bey ile zeynep saka gibi yani faruk bey nasil böyle bisey hissedebilir....ya cok sacma aliye kizi asik olmustu kendiside zeynebe inamiyorm yani senaristlerde bence baya bir sacmaladilar...
Bu nasıL bişi ya.. OoOof Dursun ya.. 1 kere de çık.. Annenin sözünden.. 1 Kere.. meLahat çok kötü oLdu.. ama nasıL oLmasn ya.. üÜüf ya.. ALi'de fırtına'ya qidiyor.. ama Zeynepsiz.. :( OoO qitti paralar qitti..
ah melahat ah sen bula bula dursunu bulursan(na kuzusu olacagi buydu)
dursunda masallah adamim diye ortalarda dolaniyor( tam ana kuzusu)::img-pilot :img-pilot :img-pilot
alide zeynepsiz firtinaya gitti,aman yine sorun cikacak diye korkuyorum
ama bu aksamki bolum beni gulmekten kirdi gecirdi
saygilarimla
Ya konakta eLden qitti.. Feraye teyze..
ya çok aşık ya da çok saf..
Dursun'a da oOoh oLsn.. Melahat için kötü bişi ama inş uzun bir süre Dursun'u affetmez..
Faruk bey oLayı ise kesinLikLe saçmaLık.. !
:eee feraye ee yaptin yapacagini(seni akli basinda zannediyordum,evdekilere akil veriyordun)
ay konak resmen elden gitti,gozgore gore konagi ipoteklettirdi,ne diyim sana feraya:img-in_lo :img-in_lo (ey ask nelere kadirsin diyecem ama asik oldugu adamda uc kagitcinin teki cikti ferayemin ya):img-yes: :img-yes:
saygilarimla
ya içimde kötü bi his war yaaa....bu dizi yawaş yawaş fırtınaya taşınıo gibime gelio:icon_whis melahat bence en iisini yaptı...bana öle gelio ki bu dursun fırtınaya gitmeye kara wericek we zeynep de onun peşine takılıcak :img-yes: çünkü içi hiç rahat diildi... yalnız ben o koray da koptum yhaaaa:img-hyste
yaaa öff!!
bi yandan melahat bi yandan feraye..!
en önemlisi
zeynep!!
ya bence zeynep gene bi çılgınlık edip alinin arkasından gider..
bu arada dizi bi sinyal wermeye başladı arkadaşlar; :)
dizi yazında devam edicek heralde
proje yapılıcak ve fırtınada olucakk!!
yani inşallah :icon_whis
yaaa öff!!
bi yandan melahat bi yandan feraye..!
en önemlisi
zeynep!!
ya bence zeynep gene bi çılgınlık edip alinin arkasından gider..
bu arada dizi bi sinyal wermeye başladı arkadaşlar; :)
dizi yazında devam edicek heralde
proje yapılıcak ve fırtınada olucakk!!
yani inşallah :icon_whis
ya ben tabi yazın da devam etmesini isterim ama. Yazın tatile girip yeni sezonda devam etmesine de razıyım.Yazın işleri yoluna koyup finalde yapabilirler.:sad53: Ama inşallah öyle olmaz.
ya arkadaşlar nerdesiniz. Yorum yapmaya ve içimi rahatlatmaya o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam. İsterseniz baştan alıyım.
Filmin başında her şey çok güzeldi. Ailecek gülmekten kırıldık.Zeynebin planı ve ters tepişinden sonraki halleri beni gülmekten kırdı geçirdi.
Ama sonra bütün kötü olaylar üst üste geldi. Önce hasana üzüldüm. Fevzi bile onu sırtından vurdu. Sonra neyse dedim. Hasan ne yapar ne eder bi yolunu bulur ve işlerini yola koyar.Sonra melahat canım ya ne kadar üzüldü.
Ve asıl bombaya gelelim. Ali ile Zeynep. Ali hem zynebin halinin farkında ve zaten mine de hatırlattı ama bi kere olsun sen de gel demedi. Faruk beye beş gün daha hakkım var deyince dedim tamam zeynep de gidecek ama nerde.
Aliye çok kızdım. Bu bölümde zeynebe gereken ilgiyi göstermedi. Bırak bölümü veda sahnesinde bile öyle çok şey yapmadı.ve feraye konağı ipotek ettirdi. Arkadaşlar bu bölümde sanki herkesin fırtınaya dönme sinyalleri verildi. Bu sefer galiba biraz da olsa fragman değil özet haklı çıktı.Zeynep de alinin iş planını proje olarak toplantıda anlattı.Eğer faruk beyler de o işi yaparsa zeynep ile alinin arası açılabilir. Yani gördüğünüz gibi çok doluyum.Yoksa ben mi çok karamsar düşünüyorum. Lütfen beni rahatlatın.
_AŞkım_FB_1907_
17-02-07, 22:36
Selam arkadaşlar beni yeni üyeyim bu dizi süper bir dizi ya.bütün oyuncular bambaşka.kalitede hepsi süper oynuyo.
Ahmete hastayım bu arada.:img-hyste :good:
bu arada söylemeyi unuttum.Sevdaya da acıdım doğrusu. Zavallı kız çok üzüldü.Ama sanki kızın eski salaklığı gitmiş.Belki ilerleyen bölümlerde Hoca da sevdayı sevebilir.
ya içimde kötü bi his war yaaa....bu dizi yawaş yawaş fırtınaya taşınıo gibime gelio:icon_whis melahat bence en iisini yaptı...bana öle gelio ki bu dursun fırtınaya gitmeye kara wericek we zeynep de onun peşine takılıcak :img-yes: çünkü içi hiç rahat diildi... yalnız ben o koray da koptum yhaaaa:img-hyste
TAM YAZACAKTIM KI BIR BAKTIM SIZ YAZMISSIN ICIMDEN GECENLERI
evet bencede yavas yavas firtinaya dogru bir gidis var
once melahat
pesine ali
bencede zeynepin akli alide kaldi,birde melahatin gittigini ogrenince mutlaka zeynepte peslerinden gidecek
ay koray demeyin bana koptum adamin hareketlerine:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
Bu diziye ben de bayılıyorum izlerken falan da hoşuma yani bitmesini istemiyorum ama fazla uzatmadan bitirseler diye de düşünüyorum bazen.Bence hangi dizi olursa olsun uzattıkları zaman eski heyecanı kalmıyo.Önceden cumartesi gelse de izlesem derdim şimdi diziyi izlemek görev gibi bişey oldu:icon_sorr Bu dizi bitse ve Murat başka bi diziye başlasa daha iyi olurdu:img-wink:
ya bi şey diyeceğim elimizde zeynep ile alinin fırtınada çekim yaptıklarına dair tüyo var ya zeynep nasıl gidecek acaba. Bi de ali ile zeynepten başka fırtınada çekimde olanlar var mı.Mesela mine ,melahat.
_AŞkım_FB_1907_
17-02-07, 22:54
Melahatın durumu ne olacak acaaba dönecek mi?Odun adam ay koptum ya:img-hyste .Bİrde.ahmet ile soner,perinin evinetaş attıyoken peri geldi napıyosunuz burda dedi ondan sonra onlarda taşa pencere atıyoruz dedi öldüm bu bölümde.
Ali giderken sakine,su döktü ya,hasanını yüzüne geldi.ayy bu bölümde süperdi ya.:img-hyste
Alinin arkadaşı kız varya adını unuttum.zeynep'in o kıza acele birini bulması lasım.
Nazın babasına gittikçe üzülüyorum.baba kıs sinir ediyolar izlerken.:img-yes: :img-yes:kızın dan kurtulduk derken babası çıktı
Acaba Fırtına'ya bir geri dönüşmü var diye düşündüm ama diğer bölüm Fırtınayı görcez sevindim ama Zeynep ne bahane bularak Aliyle birlikte gitcek acaba... Güzel bir bölümdü umarım Hasan amca ortağıyla barışır:)
galiba bu bölüm için en karamsar olan benim.Benden başka içi huzursuz olan yok mu.Yoksa ben gereğinden fazla mı abartıyorum.Eğer fırtınada seti gören veya haber alan bi arkadaş varsa lütfen tüyo verebilir mi.Çünkü içim çok rahatsız.:icon_cry:
Meryemce90
18-02-07, 00:15
galiba bu bölüm için en karamsar olan benim.Benden başka içi huzursuz olan yok mu.Yoksa ben gereğinden fazla mı abartıyorum.Eğer fırtınada seti gören veya haber alan bi arkadaş varsa lütfen tüyo verebilir mi.Çünkü içim çok rahatsız.:icon_cry:
ha bu arada benide insallah araniza katarsiniz, diziyi yani firtinayi önceden bakardim ama bi aralar biraktim simdi yine bakiyorum, malum cumartesi günleri biz misafirlige gidiyorduk ondan bakamiyodum, ama simdi insallah hep bakmaya calisacagim:happy0064 .....
niye icin rahatsiz kine bence cok süper bölümdü ya bayildim. gül gül öldüm yani:img-hyste :img-hyste hepsi acayip komikti yine. zeynepin tabii ki de ici rahat degil. eee dogal olarak tan da hakli yani. en coook ta su melahat a üzüldüm yaw...
hele ziya bide dursun cok komik ti yahu muz falan o issiz adada :img-hyste
ha bu arada benide insallah araniza katarsiniz, diziyi yani firtinayi önceden bakardim ama bi aralar biraktim simdi yine bakiyorum, malum cumartesi günleri biz misafirlige gidiyorduk ondan bakamiyodum, ama simdi insallah hep bakmaya calisacagim:happy0064 .....
niye icin rahatsiz kine bence cok süper bölümdü ya bayildim. gül gül öldüm yani:img-hyste :img-hyste hepsi acayip komikti yine. zeynepin tabii ki de ici rahat degil. eee dogal olarak tan da hakli yani. en coook ta su melahat a üzüldüm yaw...
hele ziya bide dursun cok komik ti yahu muz falan o issiz adada :img-hyste
ya evet haklısın zaten bölüm tartışılmaz süperdi de. Beni huzursuz eden zeynep in burda kalması, alinin mineyle gitmesi.Ayrıca da zeynebin toplantıda alinin hayal ettiği projeyi anlatması, onların da bunu beğenmesi. Öyle olursa da zeynep ile alinin aralarının bozulması.
Meryemce90
18-02-07, 00:33
hmmmm bozulmaz bence bozulsada zeynep veya ali isini yerine koyar yine cünk onlar birbirini cok seviyolar icin rahat olsun:)
ha bide bu arada aslinda biz niye ana sayfada degiliz ????? 30.bölüm oldu yani
hmmmm bozulmaz bence bozulsada zeynep veya ali isini yerine koyar yine cünk onlar birbirini cok seviyolar icin rahat olsun:)
ha bide bu arada aslinda biz niye ana sayfada degiliz ????? 30.bölüm oldu yani
çok sağol canım ya içimi çok rahatlattın. İnşallah dediğin gibi olur.
Ayrıca ana sayfa meselesini hiç açma çünkü o konuda ben de çok dertliyim. Fırtına hak ettiği değeri göremiyor. O yüzden biz de dizimize sahip çıkıp sonuna kadar arkasında olmalıyız.
Herkase iyi geceler.bye
semazen142
18-02-07, 01:10
ziyayla gamzenin sahnesi hiç yoktu.çok merak ediyodum ne olucak ne biticek.hep böyle yapıolar insanın hevesini yarım bırakıyolar
bölüm komikti ama Zeynep_Ali açısından da bir o kadar soru işaretleriyle doluydu...Zeynep_Ali'ye sonra gelicem...:)
Ziya_Dursun'un ıssız ada sahnelerini izlerken gülmekten kırıldım...özellikle de Ziya'nın bir lokanta gördüğünü Dursun'a anlatmaya çalışırkenki hali ve sonunda Dursun'a """ankesörlü""" demesi acayip komikti...
Feraye Abla konağı elden çıkardı ki bizimkilerle birlikte Fırtına'ya dönebilsin...ben Fırtına bölümlerinin kısa süreceğini düşünüyordum ama demekki dizinin bundan sonraki kısmı orada çekilmeye devam edecek...herkes bi şekilde Fırtına'ya doğru gitmeye başladığına göre...
Hasan çok yalnız kaldı ama gururundan da taviz vermedi...:)Fevzi dayanamaz tekrar ortağının yanında yer alır...
zaten bölümün başında konağın hanımlarının çıldırmış gibi halleri çok şekerdi...çok eğlendim o sahnelerde...:img-hyste
Dursun_Melahat'in hallerine çok üzüldüm...bugün amigoo28 arkadaşımız """dizide Zeynep_Ali'den başka ayrılacak çift yok mu?"""gibi bir soru sormuştu...sanırım onun sorusunun cevabını bu akşam aldık...onların sahnelerinde çalan dizi müziği de yeniydi sanırım...çok etkileyiciydi bu arada...
Ziya_Gamze daha meydana çıkmadı...ama Fırtına'ya dönüş yapılırsa nasıl birlikte olurlar?onu da bilemiyorum...acaba bu sevdadan vazmıgeçecek Ziya?
benim favori çiftime gelince...
bu bölümde Ali_Zeynep sahnesi o kadar azdı ki...bir ara onları hiç yan yana görmeden bölümü bitireceğimizi sandım...daha çok Ali_Zeynep sahnesi istiyorummmmmmm....:)
Zeynep'in Mine'ye bir erkek arkadaş bulma çalışmaları ve sonrasında ALi'yi Koray'a kaptırma korkusu çok komikti...:img-hyste
Ali'nin bu işi ne kadar istediği belli...ama hem Fırtına'ya gitme kararı alırken Zeynep'e sormaması hemde Zeynep'in istemediğini bilirken böyle apar topar Fırtına'ya gitmesi bencede hatalı davranışlardı...ayrılırkenki halleri benim içime oturdu valla...:(umarım en kısa zamanda mümkünse bidahaki bölümde onları yine yan yana görürüz...
Zeynep'İn Faruk efendinin şirketi için yaptığı proje bence Ali_Zeynep'in arasını açmaz...aksine birlikte çalışmalarına olanak sağlar...Zeynep de bence çalıştığı şirket için yapacağı proje dolayısıyla Fırtına'ya gidecek...böylelikle de Ali'sinin yanında olacak...
(((faruk dede kendi yaşında birilerini bulsa ve onlara aşık olsa çok daha iyi olacak ama nerdeee?bunlarda olmadık kişilere aşık olmak genetik sanırım...izlerken midem bulandı yani...)))DUYGUUUU içimi rahatlatacak şeyler söyle...nerdesin?????
çok karmaşık ve olayların hızlı geliştiği bir bölümdü...umarım haftaya herşey yerli yerine oturur da bizde rahat ederiz...:img-wink:
Benim adım seda. Eğer beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Ben de sizi tanımayı çok isterim . Tabi bi de beraber yorum yapmayı.
Seda'cım tüm Fırtınacılara kapımız açık...:)yorumlarımızı paylaşırız burda cnm...
yorumlarımda yazdım zaten...bence Zeynep'in projesi Ali ile aralarını açmaz...bu Zeynep'in Fırtına'ya gitmesi için bir araç olacak sadece...o konuda içim rahat da...
beni şey düşündürüyor...bundan önce gelen haberlerde dizinin Fırtına'ya dönüp orada sonlandırılacağı söylenmişti...ee şimdi de yavaş yavaş bizimkiler Fırtına'ya dönüyor...bitmese bari dizimiz...gerçi diziler 13'er bölümlük anlaşmalar yapıyorlar...yani bu hesaba göre bizim üçüncü 13 bölümlük serimizden daha 8 bölümümüz daha var...ama bana yetmez...ben bu diziye doyamadım...devam etmesini istiyorum...tabi daha ortada biteceğine dair bi haber yok ama ben yine de bunu belirteyim dedim de bi haber alınırsa bu konuyla ilgili bizimle paylaşırsınız...:img-wink:
gamze_1992
18-02-07, 03:19
malesef bugün firtinanin yeni bölümüne bakamadim keske baksaydim ama cok önemli bir isim oldu ynai ama geece bakacam..!
uf dün aksamki bölüm neydi ya !? daha yeni kendime geldim desem yeridir. kendimi öyle kaptirdim ki sanki bende o dizide oynuyorum... neyse. bence bu bölüm süperdi. hersey artik okadar hizli gelisiyor ki.. mesela feraye. hic insan bir hafta bile tanimadigi adam icin evvini ipotek ettirir mi.!? yuh yanii... melahat firtinaya döndü. en dogrusunu yapti. pesinden dursunda gidecek... (mi acaba??) bizim ciftimze gelince. ali halen evlendigini anlamamis. insan bu kadar salak olur..!? kusura bakma murat sana demedim aliye dedim.... o projeyi kesin olcak. alli diyordu ya para olsa yapardim. zeynepin yardimi ile yani faruk beyin olcak bu is. bence kavgada etmezler. yaw arkadaslar birssey sorcam. bu koray kimdir. ne yapti. nasil birisi !?? orayi kacirdim da... cok merak ediyorum... hasan emicemizden daha dami komikti ??
Dün akşamki bölüm inanılmaz derecede güzeldi zeynep biraz şüpeli sanırım fırtınaya gidince ya aliyle mine arasında bişi olursa falan diye şüpeli evet fevziler sonunda eve baklava sayesinde girdiler:) frvzinin yaptığı hiçde hoş değildi iki dk satması kötü oldu bizim hasanda az değil be hamsi pağlı diye başka balık alımış :)
Enes Aktaş
18-02-07, 10:33
kız la tanıştıralım derken ali yi kaptıroyordu adamın gay olduğunu anlamasa neler olurdu acaba:img-hyste
uf dün aksamki bölüm neydi ya !? daha yeni kendime geldim desem yeridir. kendimi öyle kaptirdim ki sanki bende o dizide oynuyorum... neyse. bence bu bölüm süperdi. hersey artik okadar hizli gelisiyor ki.. mesela feraye. hic insan bir hafta bile tanimadigi adam icin evvini ipotek ettirir mi.!? yuh yanii... melahat firtinaya döndü. en dogrusunu yapti. pesinden dursunda gidecek... (mi acaba??) bizim ciftimze gelince. ali halen evlendigini anlamamis. insan bu kadar salak olur..!? kusura bakma murat sana demedim aliye dedim.... o projeyi kesin olcak. alli diyordu ya para olsa yapardim. zeynepin yardimi ile yani faruk beyin olcak bu is. bence kavgada etmezler. yaw arkadaslar birssey sorcam. bu koray kimdir. ne yapti. nasil birisi !?? orayi kacirdim da... cok merak ediyorum... hasan emicemizden daha dami komikti ??
ilk olarak bende sana çoook fazla olarak katılıyorum :)
yorumlarımız tıpa tıp aynı nerdeyse :D özellikle ali için :D ( bu arada bende murata demiyorum yanlış anlaşılmasın :) ))
koray zeynebin bulduğu bi çocuk
mineyle baş göz etmek istedi ama
çocuk gay çıktı
ve aliyle yakınlaşmaya başladı:img-hyste
son anda zeynep aliyi çekti :D
bu aradaa çok şiddetli bi şekilde fırtınacı olan benide :) aranıza alırmısın ?? :icon_whis
_duygucuk_
18-02-07, 11:37
güzel bir bölümdü:):)
şerbetin etkisi filan:)faruk yine sinir etti beni hayran hayran bakmalar arkdaşına anlatmalar sana zeynebi yar etmeyiz o ali'nin EŞİ:):)
melahatta gitti fırtına ya bakalım ne olacak zeynep te bu iş için gidecek herhalde:)
dursun-ziya çok komikti:):)konakta ipotek oldu:(
zeynepin yanlış seçimi çok komilkti nasıl öptü sarıldı ali ye:):)
ya bu arada arkadaşlarr ab de 1. olan total de her zaman ilk 5 e giren bi diziyi kanal d harcayıp da yazın bitirmeye kalkışmaz heralde zaten kalkışırsaı!!! biterim yani.. :sad53: ama hiç sanmıyorum yaa.. bence fırtına fırtına gibi esmeye en az 3 yıl daha devam eder ve en azından kemik izleyicisi ile :img-wink:
ya bide söylemeyi unutmuşum
dün akşam ziya_dursun ve hocanın hali süperdi ya!!:img-hyste
çok fena kırıldım..:img-hyste
hoca nası şarkı söylüyodu amaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Avni bey yapacağını yaptı parayı aldı ve kaçtı evde elden gidecek bakalım ev gidderse ne yapacaklar benim tahminim ev felan gitmeyecek hamsi house de emine baya bi para sayıyordu eğer öle giderse belki o paralarla kurtarırlar evi diyorum ben
dünkü bölüm süperdi ben hep zeynepte onlarla beraber gidicek diye bekledim ama genede dayanamayıp giddecek arkalarından galiba :img-blush
ya bu arada arkadaşlarr ab de 1. olan total de her zaman ilk 5 e giren bi diziyi kanal d harcayıp da yazın bitirmeye kalkışmaz heralde zaten kalkışırsaı!!! biterim yani.. :sad53: ama hiç sanmıyorum yaa.. bence fırtına fırtına gibi esmeye en az 3 yıl daha devam eder ve en azından kemik izleyicisi ile :img-wink:
Bitirlerse kötü olur ama tadındada bırakmak lazım yani gerçi fırtınanın tadı kaçmaz ama genede yani okadar sümez 3 yıl felan tadı ozaman kaçar işte yerinde bitmesi gerekir ben avrupa yakasını çok izlerdim ama sonradan sonra tadı kaçmaya başladı volkan gidince iyicee battı ve izlemiyorum
dünkü bölüm süperdi ben hep zeynepte onlarla beraber gidicek diye bekledim ama genede dayanamayıp giddecek arkalarından galiba :img-blush
Zeynebin toplantıda konuştuğu şey neyidi acaba turuzimle ilgili bişi olmaıs laızm galiba eğer öle olursa zeynep bu fırsat kaçmaz diyerek fırtınaya gider
Seda'cım tüm Fırtınacılara kapımız açık...:)yorumlarımızı paylaşırız burda cnm...
yorumlarımda yazdım zaten...bence Zeynep'in projesi Ali ile aralarını açmaz...bu Zeynep'in Fırtına'ya gitmesi için bir araç olacak sadece...o konuda içim rahat da...
beni şey düşündürüyor...bundan önce gelen haberlerde dizinin Fırtına'ya dönüp orada sonlandırılacağı söylenmişti...ee şimdi de yavaş yavaş bizimkiler Fırtına'ya dönüyor...bitmese bari dizimiz...gerçi diziler 13'er bölümlük anlaşmalar yapıyorlar...yani bu hesaba göre bizim üçüncü 13 bölümlük serimizden daha 8 bölümümüz daha var...ama bana yetmez...ben bu diziye doyamadım...devam etmesini istiyorum...tabi daha ortada biteceğine dair bi haber yok ama ben yine de bunu belirteyim dedim de bi haber alınırsa bu konuyla ilgili bizimle paylaşırsınız...:img-wink:
Çok sağol canım içimi rahatlattın. İnşallah bu mesele onları ayırmaz daha da birleştirir.Dediğin gibi inşallah fırtına bu sezon bitmez. Dizide fırtınaya dönüş sinyalleri verilirken bi yandan sevindim biyandan da üzüldüm. Çünkü herkes fırtınaya dönerse ve dizi biterse diye korkuyorum .İnşallah öyle bi şey olmaz.
Ayrıca kanald ye mesaj attım bakalım cevap gelecek mi. Fırtınanın bitip bitmeyeceği konusunda.
benim favori çiftime gelince...
bu bölümde Ali_Zeynep sahnesi o kadar azdı ki...bir ara onları hiç yan yana görmeden bölümü bitireceğimizi sandım...daha çok Ali_Zeynep sahnesi istiyorummmmmmm....:)
Zeynep'in Mine'ye bir erkek arkadaş bulma çalışmaları ve sonrasında ALi'yi Koray'a kaptırma korkusu çok komikti...:img-hyste
Ali'nin bu işi ne kadar istediği belli...ama hem Fırtına'ya gitme kararı alırken Zeynep'e sormaması hemde Zeynep'in istemediğini bilirken böyle apar topar Fırtına'ya gitmesi bencede hatalı davranışlardı...ayrılırkenki halleri benim içime oturdu valla...:(umarım en kısa zamanda mümkünse bidahaki bölümde onları yine yan yana görürüz...
Zeynep'İn Faruk efendinin şirketi için yaptığı proje bence Ali_Zeynep'in arasını açmaz...aksine birlikte çalışmalarına olanak sağlar...Zeynep de bence çalıştığı şirket için yapacağı proje dolayısıyla Fırtına'ya gidecek...böylelikle de Ali'sinin yanında olacak...
(((faruk dede kendi yaşında birilerini bulsa ve onlara aşık olsa çok daha iyi olacak ama nerdeee?bunlarda olmadık kişilere aşık olmak genetik sanırım...izlerken midem bulandı yani...)))DUYGUUUU içimi rahatlatacak şeyler söyle...nerdesin?????
çok karmaşık ve olayların hızlı geliştiği bir bölümdü...umarım haftaya herşey yerli yerine oturur da bizde rahat ederiz...:img-wink:
Evet canım çok haklısın ali zeynep sahnesi çok azdı.Dediğin gibi zeynebin aliyi koraya kaptırmamak için yaptıkları da çok komikti.:img-hyste
Ama istediğimiz alinin kıskanç halinden bir nebze de olsun görebildik de mi. Koraydan zeynep övgüyle bahsedince alinin çok beğendiysen kendine al demesi. Çok tatlıydılar ya. İşte benim görmek istediğim bu tür kıskançlıklar.:happy0064
Alinin düşüncesizliğine gelince. Bırak bi kere sen de gel demeyi onun içini rahatlatmak için bi konuşma bile yapmadı.
Ayrılırken ben de çok üzüldüm.Zeynebin o mahsun hali içime oturdu. :img-in_lo Umarım bi dahaki bölüm hemen kavuşurlar.
Faruk beye gelince bu bölüm ona o kadar çok sinir oldum ki anlatamam. Hele zeynep kapıdan girinceki ve toplantıdaki zeynebe bakışları yok muydu. Elimde olsa bi kaşık suda boğacaktım.:fighting2
Ah canım ne güzel söyledin onu. Ben fırtınayı izlemeye doyamıyorum.Mümkün olduğu en uzun süre devam etmesini dilerim ve inşallah da devam eder.
Dursun ve melahate gelince, Dursun çok komikti. Melahat biz şimdi ne olacağız diye sorunca dursunun isteyeceksin beni anamdan evleneceğiz. demesi sonradan da yok ben seni anamdan isteyeceğim demesi koptum ya.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Emine melahate çok haksızlık ediyor. Ondan iyi gelin mi bulacak. Ayrıca tam hatırlamıyorum ama hasan demişti galiba o size zor günlerinizde evini açtı. Size yardımcı oldu demişti. Bence de çok haklı.:img-yes:
17 ŞUBAT CUMARTESİ’NİN NET SONUÇLARI
TELE - BAROMETRE
17 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SELENA [NET] ATV 8,40 21,00
2 SURVIVOR [NET] SHOW 6,60 19,00
3 FIRTINA. [NET] KAND 6,60 16,20
4 GUMUS [NET] KAND 6,40 16,70
5 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 5,90 14,50
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 16,20
7 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 5,50 14,10
8 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 5,20 12,70
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 14,30
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,00 14,20
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
17 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ
1 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 7,20 19,00
2 FIRTINA. [NET] KAND 6,80 18,00
3 SURVIVOR [NET] SHOW 6,60 18,80
4 GUMUS [NET] KAND 5,50 14,80
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,40 16,70
6 SASKIN (Y.S) [NET] STAR 5,40 14,50
7 MAKINA [NET] KAND 5,10 24,30
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,10 16,00
9 PROFESYONEL [NET] ATV 5,00 16,20
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 15,60
TELE - BAROMETRE
17 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 16,20
7 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 5,50 14,10
8 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 5,20 12,70
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 14,30
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,00 14,20
TELE - BAROMETRE
17 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ
6 SASKIN (Y.S) [NET] STAR 5,40 14,50
7 MAKINA [NET] KAND 5,10 24,30
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,10 16,00
9 PROFESYONEL [NET] ATV 5,00 16,20
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 15,60
reytingler bu hafta daha da iyi. Totalde 3. ,Ab de 2. olmuşuz. Belki de Ab de 2. olmamızın sebebi reytiglerde değişiklik yapmalarıdır.Ama olsun her geçen hafta daha iyi oluyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda ikisinde de birinci oluruz.:img-clapp
arkadaslar dizi yine trabzona gerimi dönüyor? cünkü herkes teker teker firtinaya geri dönüyor?saten bence firtinada daha güzel dizi:img-wink:
selam arkadaslar ben fırtınayı cok severk ızlıyorum dun aksam da cok guzel bır bolumduu gercketenn bende trabzonlu oldugunm ıcın bırsey sormak ıstıyorum sıze dzının ılerkı bolumlerı frtınada mı cekıleck artık bılen var mı cevaplarsanzı cok sevınırım ıı gunler hepınızee
Faruk Beyden bunu beklemezdim ya, adam zeynebe art niyetle bakıyor resmen.Iyyyy..Ne kötü insanlar var ya...Kızı alinin başına bela olmuştu uyuz, bu da zeynebin başına mı bela olacak şimdi!ya nikah şahitleriydi ya!onların mutluluğuna gölge düşürmez inşallah!diziyi çok seviyor ve izliyorum ama faruk eğer ali ve zeynebi huzursuz etsin, izlemem o zaman!
keremcem d
18-02-07, 16:50
slm millet ben geldim..Dünki bölüm süüüperdi..cok komikti..özeliklede en cok güdlügüm sahne dursun ziya melahat sahneleri oldu..bide tabii sakinenin hasanin üstüne yanlislikla su dökmesiydi.. cok güzel ve eglenceli bi bölüdmü..gül gül ödlüm:img-yes:
keremcem d
18-02-07, 16:51
Faruk Beyden bunu beklemezdim ya, adam zeynebe art niyetle bakıyor resmen.Iyyyy..Ne kötü insanlar var ya...Kızı alinin başına bela olmuştu uyuz, bu da zeynebin başına mı bela olacak şimdi!ya nikah şahitleriydi ya!onların mutluluğuna gölge düşürmez inşallah!diziyi çok seviyor ve izliyorum ama faruk eğer ali ve zeynebi huzursuz etsin, izlemem o zaman!
aynen cnm bende gicik odlum..Bide arkaadsi ama bu kiz evli dedigindeki tavrina gicik odlum ..uyuz adam..kurtulus yok bu aileden.. Reytnglerde süper bu arada..:happy0064
ya arkadaşlar ben dün ewde deildim izleyemedim ama babam videoya kaydetmişti ordan izledim de kaset son sahneleri almamış feraye ve hocanın konuşmasından sonra hani hocanın evin hipoteklendiğini öğrendikten sonraki sahnelerde neler oldu bana anlatır mısınız nolur ya
keremcem d
18-02-07, 17:12
ya arkadaşlar ben dün ewde deildim izleyemedim ama babam videoya kaydetmişti ordan izledim de kaset son sahneleri almamış feraye ve hocanın konuşmasından sonra hani hocanın evin hipoteklendiğini öğrendikten sonraki sahnelerde neler oldu bana anlatır mısınız nolur ya
ondan sonra bitti cnm..hoca naptin sen dedi ve bitti:img-yes: yani birsey kacirmamissin:img-yes:
fırtına_leyla
18-02-07, 17:14
dünkü bölüm her zamanki gibi süperdi ya acaba zeynep gitmicekmi fırtınaya bide ben faruk beye çok kızdım ya nasıl kıza o gözle bakar anlamıyorumkiii:img-yes:
Ya bn evdeydim ama pc karşısındaydım msn filan derken bi yandan fırtına bi yandan msn çok zor gitti walla bazı sahneleri kaçırdım sanırım ama yinede çok güzel bi bölümdü şu ev gitmez inş yaf:img-wink:
keremcem d
18-02-07, 17:16
dünkü bölüm her zamanki gibi süperdi ya acaba zeynep gitmicekmi fırtınaya bide ben faruk beye çok kızdım ya nasıl kıza o gözle bakar anlamıyorumkiii:img-yes:
aynne cnm..bende cok sasirdim..sinir oldum..kizindan kurtulduk simdi adam geldi.. evli barkli kizi yasinda bi kiza naisl bakiyo.. gicik odlum:sad53:
yakupoglu61
18-02-07, 18:10
müthiş bi bölümdü adamım hasan yine her zamanki gibi. diziyi izlerken kahkahalar atmamızın en büyük nedeni...
evin ipoteklenmesi,zeynebin faruka fırtınadaki işi tekrar ele alıp başlanma düşüncesiyle fırtınaya geri dönüş en az 2-3 bölüm sora gerçekleşeceğe benziyor...
gerçekten çok güzell bi bölümdü.....ama zeynep alinin gitmesine çok üzüldü!!kim olsa yine içinde bi şüphe olue...bencede fırtınaya dönüş yakınn olucak:img-yes:
bencede faruğun yaptığı çok ayıp.....bence zeynepte fırtınaya gidicek!!!
ya arkadaşlar reytingler iyi gelmiş ama
biz ab de hep 1.diik yaa!!
ama geneldeki yükseliş içimi ferahlattı..!!
we gümüşü geçmişiz!!
artk kanald frtınanın değerini anlar heralde!!
Mükemmel bir bölümdü. Hoca yine güldürdü beni. Baklavayı yedikten sonra hoca bile kontrolden çıktı. Yerinde duramıyordu adam. :img-hyste Melahat'e çok üzüldüm. Dursun'un da artık ana kuzusu olmaktan vazgeçip Melahat'in peşinden gitmesi lazım. Gidip gönlünü alsın.
Zeynep, Mine'yi Ali'den uzaklaştıracağım derken Ali'yi kaptırıyordu. Zeynep'te bence Ali'nin peşinden gidecek. Zeynep'te bu kıskançlık varken Ali'nin peşini bırakmaz.
Avni sonunda Feraye'yi oyuna getirdi. Ama benim konağın kurtulacağına dair hala umutlarım var.
Mükemmel bir bölümdü. Hoca yine güldürdü beni. Baklavayı yedikten sonra hoca bile kontrolden çıktı. Yerinde duramıyordu adam. :img-hyste Melahat'e çok üzüldüm. Dursun'un da artık ana kuzusu olmaktan vazgeçip Melahat'in peşinden gitmesi lazım. Gidip gönlünü alsın.
Zeynep, Mine'yi Ali'den uzaklaştıracağım derken Ali'yi kaptırıyordu. Zeynep'te bence Ali'nin peşinden gidecek. Zeynep'te bu kıskançlık varken Ali'nin peşini bırakmaz.
Avni sonunda Feraye'yi oyuna getirdi. Ama benim konağın kurtulacağına dair hala umutlarım var.
evet bencede artık durdunun ana kuzusu olmaktan çıkması lazım!!!....melahata çok yazık oluyo bunu düşünmesi lazım..hak veriyorum...
bencede zeynep alinin peşini bırakmaz yani bırakmasın!!!!....
konagın kurtulması zor olabilirrrr!!!!
_AŞkım_FB_1907_
18-02-07, 20:58
evet kesinlikle haklısınız feraye yaptı yapacağını her zamanki.gibi.hocanın,bir bildiği vardır yaa.o konak kurtulmayacak.bence herkes fırtınaya dönecek:img-wink:
dursuna sinir oldum.gerçi emine hanım engelleseydi zeynep ile alinin düğününü engellerdi.dursuna boşuna odun demiyolar.Tamara anlatırken çok komikti öldüm ya.nzın babasına bende gıcık oldum arkadaşlar.:img-wink:
hOca çok komikti.ya.sevdayla aralarında bişi olur sanmıştım.
Acaba iklima ile besim geri gelirmi.onlarda gelse tam süper olACak:img-yes:
keremcem d
18-02-07, 21:19
evet bencede artık durdunun ana kuzusu olmaktan çıkması lazım!!!....melahata çok yazık oluyo bunu düşünmesi lazım..hak veriyorum...
bencede zeynep alinin peşini bırakmaz yani bırakmasın!!!!....
konagın kurtulması zor olabilirrrr!!!!
Aynen..nerden bulacaklar o kadar parayi..bence konak gitti..cok merak ettigim bundan sonra nerde yasiyacaklar..hani belkide zeynep faruk beyden para ister..
istemesin ama..
İklima ve Besim'in geri dönmelerini bende çok istiyorum. Onlardan uzun zamandır haber alamıyoruz. Bence onların yarım kalmış bir hikayeleri var.
Faruk Bey'e bende seinir oldum. Nasıl bakıyordu Zeynep'e. Umarım Ali ve Zeynep'in arası Faruk Bey yüzünden bozulmaz.
Aynen..nerden bulacaklar o kadar parayi..bence konak gitti..cok merak ettigim bundan sonra nerde yasiyacaklar..hani belkide zeynep faruk beyden para ister..
istemesin ama..
Benim hala umudum var ama senaristlerin ne yapacağı hiç belli olmaz. Avni bankada parayı aldıktan sonra Feraye'ye "Sen çok iyi bir insansın" gibisinden birşeyler söyledi. Belki gönlü elvermez böyle iyi bir kadını kandırmaya. Ya da bir yerden para falan bulurlar konağı kurtarmak için.
keremcem d
18-02-07, 21:35
Benim hala umudum var ama senaristlerin ne yapacağı hiç belli olmaz. Avni bankada parayı aldıktan sonra Feraye'ye "Sen çok iyi bir insansın" gibisinden birşeyler söyledi. Belki gönlü elvermez böyle iyi bir kadını kandırmaya. Ya da bir yerden para falan bulurlar konağı kurtarmak için.
insallah cnm..belki olur..saten parayi alirken cok üzülmüstü avni..insallah geri veririr parayi..Zeynepde umarim alinin pesinden firtinaya gider:img-yes:
keremcem d
18-02-07, 21:37
İklima ve Besim'in geri dönmelerini bende çok istiyorum. Onlardan uzun zamandır haber alamıyoruz. Bence onların yarım kalmış bir hikayeleri var.
Faruk Bey'e bende seinir oldum. Nasıl bakıyordu Zeynep'e. Umarım Ali ve Zeynep'in arası Faruk Bey yüzünden bozulmaz.
Umarim bozulmaz ncm faruk bey yüzündne..sinir oldum saten adama..
Bu arada iklimayla besim kesin geri dönmeliler bencede..cok tatliyidlar ikisi:img-yes:
evet kesinlikle haklısınız feraye yaptı yapacağını her zamanki.gibi.hocanın,bir bildiği vardır yaa.o konak kurtulmayacak.bence herkes fırtınaya dönecek:img-wink:
dursuna sinir oldum.gerçi emine hanım engelleseydi zeynep ile alinin düğününü engellerdi.dursuna boşuna odun demiyolar.Tamara anlatırken çok komikti öldüm ya.nzın babasına bende gıcık oldum arkadaşlar.:img-wink:
hOca çok komikti.ya.sevdayla aralarında bişi olur sanmıştım.
zaten 15 kişi bi ewde oturuyolardı
oda gitti..
benceede yolculuk fırtınaya
hemde kesin dönüş:img-yes: :img-wink:
vede emineye sinir oldumm birazda dursuna
zaten dediğiniz gibi engelleseydi başta
aliyle zeynebin düğününü engellerdi..
ikLima ve Besim qeri dönse bnce çok iyi oLur.. azıcık izLeyebiLdik zaten onLarı..
Faruk Bey oLayı tam sinir bozucu.. akLım aLmıyor ki.. adam qözqöre qöre nasıL böyLe bişi yapar ya.. nasıL? Kısa zamanda son buLsa iyi olur..
ya arkadaşlar ben bu bölümü seyredemedim tekrarı verilir mi?verilirse ne zaman???haberi olan var mı??
arkadaşlar bu ara fazla uğrayamıyorum derslerim çok yoğun ama tabii ki dizimizi kaçırmadım :img-wink:
ben en çok zeynep in mine ye getirdiği çocuğa guldum:img-hyste herşey aklıma gelirdi de adamın ali için tehlike olabileceğ aklıma gelmezdi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
baklavalardan sonra konak superdi... herkes alev alev...:img-hyste ama nasıl temizliğe döndurduler işi... şu hasan super ya kimin eklına gelir ki böyle bişey :) tabii ali de nasıl şaşırdı zeynep i öyle gorunce :):):)
we tabii o avni denen adama sinir oldum... nasıl da krediyi çektrdi feraye ye o adam torun hikayesiyle alıp kaçar parayı bizimkiler de ortada kalır...:icon_sorr
TELE - BAROMETRE
17 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ
TELE - BAROMETRE
17 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ
reytingler de gayet iyi aslında ab de 1. oluyoduk ama ab reytinglerinin ölçülmesinde bir değişiklik fln olmuş sanırım... açıkcası tam bilmiyorum ama sanırım o yuzdendir...(ayrıca özellkle ab share de fazla fark yok aramızda)
ama total de bayaa yukselme war... sadece total in birincisine bir anlam weremedim... ama zaten survivor daha önce de bizi zorluyodu...
sonuç olarak reytinglerimizde yukdelme war bu iyiye işaret:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Feraye Abla konağı elden çıkardı ki bizimkilerle birlikte Fırtına'ya dönebilsin...ben Fırtına bölümlerinin kısa süreceğini düşünüyordum ama demekki dizinin bundan sonraki kısmı orada çekilmeye devam edecek...herkes bi şekilde Fırtına'ya doğru gitmeye başladığına göre
ewt emelcim hepimiz fırtına bölümlerinin biikaç bölüm olacağını biliyoduk... daha doğrusu burçin bir ropartajda bikaç bölümlük hediyemiz olacak demişti... demekki karar değiştirdiler... :)
herkes teker teker fırtına ya geri dönuyo.... trabzonda yaşayan arkadaşlar bize zaten burçin we murat ın orada olduklarını haber wermişlerdi önceden o yuzden onlar ile ilgili sorunumuz yok zaten zeynep in projesi de bunu iyice destekledi.... melehat da gitti fırtına ya... bu avni bey in atacağı kazık da ekipin kalanına fırtına yollarının gözuktuğunu gösteriyo...
trabzonda yaşayan arkadaşlarıma sesleniyorum... eğer ekipin geri kalanını da oralarda görduyseniz buraya yazar mısınız?... zaten orda deillerse bu kalacak yer meselesinin bir şekilde çözuleceğini açıklar...
bi dakka aslında kafam karıştı daha hamsi house u yeni açtılar... eğer fırtına ya gidilmesi gerekse böyle bir açılış yapmazlardı.... zaten çok da para kazanıyorlar artık.... :) demekki konak ı kurtaracak kadar para kazanamasalar bile kalacakları yeri karşılayacak kadar kazanıyorlar....demek ki gerçekten bikaç bölümlüğüne gidiyolar fırtına ya...
istemesin ama..
umarım zeynep faruk bey den para istemez fatmacım...:icon_sorr ama isterse faruk bey in zeynep para isterse oynaya oynaya wereceği kesin....
zaten faruk bey e olan sinir katsayım bölüm sayılarımızla orantılı olarak artıyor...bi de son bölümde o yanındaki kadın zeynep odadan çıkınca (faruk beyin diğer bir değişle suluğun... :)) faruk a "ama bu kız ewli diyince" öylemi dedi ya çok gıcık bir tavırla tv nin içine dalıp o kel kafasını yolasım geldi... :):):) (bu arada şiddete tamamen karşı olduğumu belirtmek isterim :))
minemtoprak
19-02-07, 09:35
Ben size demiştim arkadaşlar bakın dediğim çıktı.Bu avni köşkü feraynen elinden alacak bizimkilerde hep beraber Furtına ya dönecek ve dizi orda bitecek demiştim.
İlk adımı attılar köşk elden gidiyor,Melehat de döndü,bence Dursunda Melehat in arkasından gidecek.Göreceğiz.
keremcem d
19-02-07, 16:02
bi dakka aslında kafam karıştı daha hamsi house u yeni açtılar... eğer fırtına ya gidilmesi gerekse böyle bir açılış yapmazlardı.... zaten çok da para kazanıyorlar artık.... :) demekki konak ı kurtaracak kadar para kazanamasalar bile kalacakları yeri karşılayacak kadar kazanıyorlar....demek ki gerçekten bikaç bölümlüğüne gidiyolar fırtına ya...
umarım zeynep faruk bey den para istemez fatmacım...:icon_sorr ama isterse faruk bey in zeynep para isterse oynaya oynaya wereceği kesin....
zaten faruk bey e olan sinir katsayım bölüm sayılarımızla orantılı olarak artıyor...bi de son bölümde o yanındaki kadın zeynep odadan çıkınca (faruk beyin diğer bir değişle suluğun... :)) faruk a "ama bu kız ewli diyince" öylemi dedi ya çok gıcık bir tavırla tv nin içine dalıp o kel kafasını yolasım geldi... :):):) (bu arada şiddete tamamen karşı olduğumu belirtmek isterim :))
aynen cnm benimde kafam karisti..hakklisin belki hamsi hosuden cok para kazanirlar..cünkü bi günde baya kazanmislardi..insallah kurtarirlar..amman faruk beyden istemesinde zeynep naparsa yapsin:img-yes:
bencede...umarım faruktan para
istemez zaten isterse ali çok kızar!!!!!herkes çalışıp konağı geri alamazlar!!..yada feraye hanım ve hocada fırtınaya gider!!!....:happy0064
eee millet nerdesiniz ?? özletiyorsunuz kendinizi.. sizlere bisey sorayim bari: sizce zeynep firtinaya nasil gidecek !?? hani su proje icin mi !?? hadi onu bosverdimde dursun ne yapcak..!!!
eee millet nerdesiniz ?? özletiyorsunuz kendinizi.. sizlere bisey sorayim bari: sizce zeynep firtinaya nasil gidecek !?? hani su proje icin mi !?? hadi onu bosverdimde dursun ne yapcak..!!!
bence zeynep fırtınaya proje için gidicek.....dursun artık bence anne kuzusu olmaktan vazgeçicektir umarım çünkü melahate çoooo...k yazık!!!!!!:icon_cry:
_duygucuk_
20-02-07, 16:19
bakalım neler olacak bu bölümde?
zeynep te gidecek proje için sonra ferayeler sokakta kalabilir:(:(
faruk zeynep e yine dik dik bakıyor gıcık adam:(:(
ali-mine çok güzel şekilde belgeseli yapacaklar gibi:):)
keremcem d
20-02-07, 17:00
bakalım neler olacak bu bölümde?
zeynep te gidecek proje için sonra ferayeler sokakta kalabilir:(:(
faruk zeynep e yine dik dik bakıyor gıcık adam:(:(
ali-mine çok güzel şekilde belgeseli yapacaklar gibi:):)
ayy bende uyuz oldum faruk beye..hele o baksilari yok mu sinir bozusu.. insallah feraye ablalar para bulurlar ya..hamsi hous cok iyi para kazaniyo alsinda.insallah ordan cikar konak parasi:img-yes:
Çok sağol canım içimi rahatlattın. İnşallah bu mesele onları ayırmaz daha da birleştirir.Dediğin gibi inşallah fırtına bu sezon bitmez. Dizide fırtınaya dönüş sinyalleri verilirken bi yandan sevindim biyandan da üzüldüm. Çünkü herkes fırtınaya dönerse ve dizi biterse diye korkuyorum .İnşallah öyle bi şey olmaz.
Ayrıca kanald ye mesaj attım bakalım cevap gelecek mi. Fırtınanın bitip bitmeyeceği konusunda.
cnm biraz geç cevap yazıyorum çünkü dün foruma mesaj atamadım online olduğum süre içersinde...neyse...:)
herkes Fırtına'ya dönecekmiş gibi bir hava vardı ama Duygu'nun yazdığı birşey dikkatimi çekti...ve bana çok mantıklı geldi...bizimkilerin ailesi Hamsi House'u yeni açtılar ve iyi de iş yapıyorlar...yani eğer topluca bir dönüş olsaydı o mekanı hiç açmazlardı...hem Fırtına'dan gelen haberlere göre sadece Murat_Zeynep'i görmüşler...belki bizim aşıklarımız bir süre orda kalıp geri dönerler...sonuçta projeleri için genel araştırmadan sonrasında orda bulunmak zorunda diiller...
bakalım göreceğiz bu cumartesi...:)ama ayrılmazlar merak etme...:img-wink: :)
ayy bende uyuz oldum faruk beye..hele o baksilari yok mu sinir bozusu.. insallah feraye ablalar para bulurlar ya..hamsi hous cok iyi para kazaniyo alsinda.insallah ordan cikar konak parasi:img-yes:
inş....para bulurlar!!!bende zaten faruga zeynebe asık oldugundan ona hoslandıgından beri sinir oluyorumm!!!kızıaliye aşık olur zeyneple aliyi ayırırr..inş. farukta zeyneple aliyi ayırmazzzzz:img-sorry
keremcem d
20-02-07, 19:15
inş....para bulurlar!!!bende zaten faruga zeynebe asık oldugundan ona hoslandıgından beri sinir oluyorumm!!!kızıaliye aşık olur zeyneple aliyi ayırırr..inş. farukta zeyneple aliyi ayırmazzzzz:img-sorry
evet ya bende farukun zeynepe asik oldugundan beri sinir oluyom.. insallah ayrilmazlar onun yüzünden..adamda kiz evli,bide kizi yasinda üstelik aliye asik..kizi yüzünden neler cektiler bi babasi eksikti..:sad53:
evet ya bende farukun zeynepe asik oldugundan beri sinir oluyom.. insallah ayrilmazlar onun yüzünden..adamda kiz evli,bide kizi yasinda üstelik aliye asik..kizi yüzünden neler cektiler bi babasi eksikti..:sad53:
yalnız ben bu Faruk beyin ((bir diğer adıyla sülük:img-hyste )) yaptıklarını anlayabilmiş diilim...nikahta bizimkilerin evlenmeleri için elinden geleni yaptı...yani bikaç bölüm Zeynep'i rahat bıraktı...bu bölümde aşkı depreşti Zeynep'e karşı...
dediğiniz gibi kızı gitti,,,yerine babası geldi...ki bunlardan kurtuluş yok sanırım...
keremcem d
20-02-07, 19:54
yalnız ben bu Faruk beyin ((bir diğer adıyla sülük:img-hyste )) yaptıklarını anlayabilmiş diilim...nikahta bizimkilerin evlenmeleri için elinden geleni yaptı...yani bikaç bölüm Zeynep'i rahat bıraktı...bu bölümde aşkı depreşti Zeynep'e karşı...
dediğiniz gibi kızı gitti,,,yerine babası geldi...ki bunlardan kurtuluş yok sanırım...
:img-hyste :img-hyste gercektende kurtulus yok..simdi babasindan kurtulduktan sonra artik dedesimi,ninesimi,kardesimi,yengesi mi kim bilir allah bilir artik.. gercektende bu bölüm zeynepe daha degisik bakti ya..bare diger bölümler birazcik icine atiyodu askini ama simdi arkaadsina bile diyo:sad53:
yhaa arkadaslarr, son bölüme bakamadimm :( o gün cok gec geldik eve, yha kesinlikle cok gzll bi bölümde, ne kacirdimi sölermisiniz lütfen :)
arkadaslar dizi yine trabzona gerimi dönüyor? cünkü herkes teker teker firtinaya geri dönüyor?saten bence firtinada daha güzel dizi:img-wink:
ayy evtt firtinada daha gzldi cnm, ins. dedigin gibi geri dönerler :happy0064
yhaa arkadaslarr, son bölüme bakamadimm :( o gün cok gec geldik eve, yha kesinlikle cok gzll bi bölümde, ne kacirdimi sölermisiniz lütfen :)
arkadaşım tabi ki güzel bir bölümdü...:)
Feraye konağı ipotek ettirip,Avni Bey'e yüklüce bir borç para verdi...
Hamsi House çok iyi iş yapmaya başladı...
baklava yiyen evin hanımları biraz fazla hareketlendi o gece...:img-hyste işin komiği Hoca da nasibini aldı...:img-hyste
Melahat ile Dursun baklavadaki güç sayesinde birlikte oldu...Dursun annesine Melahat ile evlenmek istediğini söyledi...ama Emine hanım bunu kabul etmedi...Melahat de bu durumdan dolayı Fırtına'ya geri dönme kararı aldı ve İstanbul'dan ayrıldı...:(
Ziya_Gamze caphesinde henüz bir gelişme yok maalesef...:(
Ali, mine ile Fırtına'ya gitti iş için...ama Zeynep de gidecek sanırım şirketteki yeni projesi için Fırtına'ya...
Zeynep mine'ye partner bulmak istedi ama partner adayının cinsel tercihi değişik olduğu için komik sahneler izledik...
sanırım en önemli noktalar bunlardı...:img-wink:
gercektende kurtulus yok..simdi babasindan kurtulduktan sonra artik dedesimi,ninesimi,kardesimi,yengesi mi kim bilir allah bilir artik.. gercektende bu bölüm zeynepe daha degisik bakti ya..bare diger bölümler birazcik icine atiyodu askini ama simdi arkaadsina bile diyo
ikinizde tamamen haklısınız...:img-yes:
buyuk ihtimalle bzim suluk (yani faruk bey) nikah bölümleri boyunca bağrına taş basarak (ay çok duygulandım:img-cray: ) bizimkileri rahat bıraktı ama şimdi nasıl olsa ali yokken de zeynep i göruyo ya aşkı depreşti....
ayrıca ben her ne kadar dusunmemeye çalıştıysam da bu suluğun zeynep i o kadına anlatması (zeynep ewli oldu halde) zeynep in evli olmasının onu ilgilendirmediğini anlamamız için miydi? yani kızı gibi naz da zeynep i takmadan sadece ali yi istemişti...ama tabii takıntı derecesinde... umarım bizim suluk e de zeynep takıntı olmaz....
umarım zeynep de hemen fırtına ya gider .... bence burda yalnız kalmasın....:img-blush
herkese selamlar.Sonunda kaç gün aradan sonra nete ve en önemlisi buraya girebildim. Evden yurda gelince internete bağlanmak için biraz uğraştım da neyse bu forumu ve hepinizi çok özlemişim. Yorumlarınızı okudum ve hepiniz çok haklısınız. İnşallah kaçırdığım bi şey yoktur.Fırtına ile ilgili yeni bir tüyo ya da haber var mı?
cnm biraz geç cevap yazıyorum çünkü dün foruma mesaj atamadım online olduğum süre içersinde...neyse...:)
herkes Fırtına'ya dönecekmiş gibi bir hava vardı ama Duygu'nun yazdığı birşey dikkatimi çekti...ve bana çok mantıklı geldi...bizimkilerin ailesi Hamsi House'u yeni açtılar ve iyi de iş yapıyorlar...yani eğer topluca bir dönüş olsaydı o mekanı hiç açmazlardı...hem Fırtına'dan gelen haberlere göre sadece Murat_Zeynep'i görmüşler...belki bizim aşıklarımız bir süre orda kalıp geri dönerler...sonuçta projeleri için genel araştırmadan sonrasında orda bulunmak zorunda diiller...
bakalım göreceğiz bu cumartesi...:)ama ayrılmazlar merak etme...:img-wink: :)
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur. O zaman fırtınada ali ile zeynep i gördülerse melahat acaba fırtınaya gitmiyor mu ki.
Diğer yorumlarda arkadaşların yazdığı gibi inşallah zeynep faruk beyden para istemez.Eğer öyle bir şey yaparsa ali bu sefer zeynebe çok kızar. Balayı için romaya bile gitme meselesinde ne kadar bozuldu.Halbuki zeynep ali istemeyince hemen tamam dedi ama alinin gönlünü almak için uğraşmıştı.
buyuk ihtimalle bzim suluk (yani faruk bey) nikah bölümleri boyunca bağrına taş basarak (ay çok duygulandım:img-cray: ) bizimkileri rahat bıraktı ama şimdi nasıl olsa ali yokken de zeynep i göruyo ya aşkı depreşti....
ayrıca ben her ne kadar dusunmemeye çalıştıysam da bu suluğun zeynep i o kadına anlatması (zeynep ewli oldu halde) zeynep in evli olmasının onu ilgilendirmediğini anlamamız için miydi? yani kızı gibi naz da zeynep i takmadan sadece ali yi istemişti...ama tabii takıntı derecesinde... umarım bizim suluk e de zeynep takıntı olmaz....
umarım zeynep de hemen fırtına ya gider .... bence burda yalnız kalmasın....:img-blush
İnşallah canım ben minenin de aslında fırtınaya gitmesini hiç istemiyordum çünkü ali ile zeynebi hep birlikte romantik baş başa güzel bir balayı geçireceklerini düşünmüştüm. Aslında olmaz da bir hayal kuruyorum.Minenin bir işi çıksa da gitmekten vazgeçse yada hemen geri dönse sonra zeynep de bi şekilde fırtınaya gidip baş başa kalsalar ve güzel bölümler izlesek.:love04:
Bir de şu faruk beyin zeynebe aşık olmasını hala sindiremiyorum. Çünkü biz onu karakter olarak iyi biri olrak tanımıştık.Zeynep ile alinin barışmasına gerçekleri göstererek yardımcı olmuştu ama şimdi zeynebe aşık olarak o iyi imaj kötüleşiyor. Şimdi adamı gördüğümde bi kaşık suda boğasım geliyor.:fighting2
Aslına keşke zeynebe faruk bey yerine şirketten başka biri aşık olsaydı.Şimdi zaten zeynep anlamaz aşık olduğunu, faruk bey itiraf etse bile sanki öyle çok bir şey yapar gibi gelmiyor. Mesela ramazan a davrandığı gibi davranmaz gibime geliyor.
Bu arada kanald ye mesaj atmıştım fırtınanın bitip bitmemesi konusunda cevap gelmiş ama hiç tatmin edici değil ve çoktan baştan sağma. İşte cevap:Fırtına adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz. Dizi şimdilik Kanal D yayın akışlarında devam etmektedir.
slm arkadaşlar bilmem haberiniz varmı yoksa benden duyun ekip rize ardeşene geldi zeynep ve anne babası falan süpriz bi nikah kıyılacakmış ardeşende dün gazetede okudum bizim yerel gazetelerden çok yoğun ilgiyle karşılanmışlar bu haftamı gelecek haftamı gösterilir bilmiyorum ama melahatla dursunun nikahı kıyılacak galiba çok süpriz isimlerde yer alacakmış ayrıca bi bölümü çekiyolar sadece ekip burda güzel bi bölüm olacak bol süprizli ve süpriz kişiler varmış ardeşen belediye başkanıda nikahı kıyacakmış onada bu rolü vermişler zeyneple beraber resim çektirdiler valla merkezde oturmasan giderdim oraya ama imkansız inş dışarda rastlarım trabzon merkeze çok iniyolar ay çok mutlu oldum ya:happy0064
keremcem d
21-02-07, 15:45
Hlabuki insan tam tersini yapmali..evlenmeden önce engel olmali icine atmamali evlendikten sonra rahat birakmali.
Faruk beyde bi iki gün zeynepi görmedi nasilda bakiyodu öyle..hala aklimda giicki oldum...:sad53:
keremcem d
21-02-07, 18:07
evet galiba yarın çıkar büyük bi ihtimal genellikle perşembeleri veriyolar:img-wink:
bu bölüm fragmanini cok merak ediyorum..bakalim neler olucak.. özeliklede melahati cok merak ediyorum:img-yes:
_duygucuk_
21-02-07, 19:04
bakalım bu bölüm neler olacak?
çok komik olacağı kesin cuma günün fragmnalrı dönüyor bizimki de geleir yarın:):)
zeyenp-ali fırtına da doyasıya dolaşsınlar aşk tazelesinler karı-koca:):)
slm arkadaşlar bilmem haberiniz varmı yoksa benden duyun ekip rize ardeşene geldi zeynep ve anne babası falan süpriz bi nikah kıyılacakmış ardeşende dün gazetede okudum bizim yerel gazetelerden çok yoğun ilgiyle karşılanmışlar bu haftamı gelecek haftamı gösterilir bilmiyorum ama melahatla dursunun nikahı kıyılacak galiba çok süpriz isimlerde yer alacakmış ayrıca bi bölümü çekiyolar sadece ekip burda güzel bi bölüm olacak bol süprizli ve süpriz kişiler varmış ardeşen belediye başkanıda nikahı kıyacakmış onada bu rolü vermişler zeyneple beraber resim çektirdiler valla merkezde oturmasan giderdim oraya ama imkansız inş dışarda rastlarım trabzon merkeze çok iniyolar ay çok mutlu oldum ya:happy0064
ya gerçekten mi. o zaman fırtınaya kesin dönüş mü var yoksa. Zeynebin anne babası,dursun.melahat. Valla kafam o kadar karışık ki.Bu dönüş olursa bu iyiye mi işaret yoksa kötüye mi. Eğer dönüş varsa faruk dan kurtuluruz. o da zeynebin peşinden fırtınaya yerleşecek değil her halde.Burçin terzioğlu verdiği tüyolarda bi kaç bölümlük demiş ama olaylar kesin dönüşü gösteriyo.Kesin dönüş olup ya biterse. :img-sorry
Bnce kesin dönüş değil bn hala o kadar kişinin nerede yaşayacğını düşünürüm eer kesin dönüşse ev yok bişey yok bi sürü kişi war hem belli olmas fırtıyana dönerlrse biter filan mazallah ama bn genede dönmek için bi sebepleriolduunu düşnmüorum çnkü hamsi housede açtılar yani işte kurmuş oldular geçicidir bnce:img-wink: :img-wink:
_AŞkım_FB_1907_
21-02-07, 21:34
Ab de,geçen haftalarda hep birinci oluyoduk.Ama diğer dizilere göre reytingimiz baya bir iyi.Bunada şükür:happy0064ama yinede insanın sevdği dizi olunca hep birinci görmek istiyo.FIRTINA KALBİMİZİN BİRİNCİSİ:img-wink:
keremcem d
21-02-07, 21:48
vay canim ya ne kadar sanslisin..kesin bencede melahatla dursunun nikahi olacak..baska evlenecek birisi yok..hem saten melahatda gitmisti geri..dursunda kesin pesindne gidecek..cok meraklandim:img-yes:
firtina hala super ama trabzonda ki cekilmis bolumler ki gibi degil :( keske gine trabzond cekim yapsalar ya daha farkli olurdu
arkadaşlar haberiniz war mı bilmiorum ama bi dergide okudum burçin terzioğlu yla murat yıldırım birliktelermiş:) duyunca çok mutlu oldum:happy0064
minemtoprak
22-02-07, 09:58
firtina hala super ama trabzonda ki cekilmis bolumler ki gibi degil :( keske gine trabzond cekim yapsalar ya daha farkli olurdu
Bende aylardır bunu söylüyorum.Trabzondayken çok daha keyifliydi,o eski tadı kalmadı.Şimdi sadece izlemek için izliyorum.
arkadaşlar dayanamadım gene özeti okudum ama okumaz olaydım çok pişmanım. Ne yapayım fragmanı göremeyince meraktan duramadım. fragmanı gören varsa lütfen anlatsın.
Özete gelince ali ve zeyneple ilgili kısmı:Ali ve Zeynep evlendikten sonra ilk kez ayrı kalırlar. Zeynep, Ali’ye duyduğu özlemin de etkisiyle kötü bir rüya görür. Hemen Ali’yi arar. Her şey yolunda görünmektedir. Ancak bu rüyanın geleceğe yönelik bir işaret olabileceği kimsenin aklına gelmez.
Zeynep, Ali’ye sürpriz yapmak için Fırtına’ya gider. Burada Mine’yle ilgili bilmediği bir gerçeği öğrenince huzursuzluk başlar. Ali ve Zeynep, evli bir çift olarak ilk kez kavga ederler. Sinirlerin gerildiği bu kavga iki aşığı bir felakete sürükleyecektir.:sad53: :sad53: :sad53:
Şimdi fırtınada romantik dakikalar izleyeceğiz diye sevinirken yoksa kavga mı izleyeceğiz. Ya içim yorumlarınız sayesinde rahatlamıştı ama şimdi özeti okuyunca kavga felaket filan yine içim çok rahatsız.
Acaba zeynep mine ile ilgili bu kadar önemli ne öğrenecek. Lütfen yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum.:img-help: :img-help: :img-help:
Meryemce90
22-02-07, 13:59
acaba ali ye asik oldugunu ben ne bileyim bu kadar huzursuz olmasi icin herhalde ali ye ilgi duydugunu ögrenecek. ya insallah öyle degildir ama benim ilk gelen aklima bu oldu.
selam arkadaslar
fragmani gören varmi??? daha dogrusu fragman dönmeye baslamissmi??
bir_demet_sevgi
22-02-07, 14:22
Mrb arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum...Fırtına'nın ratingleri iyi değil mi?Neden hala anasayfada değil?..
acaba ali ye asik oldugunu ben ne bileyim bu kadar huzursuz olmasi icin herhalde ali ye ilgi duydugunu ögrenecek. ya insallah öyle degildir ama benim ilk gelen aklima bu oldu.
bence de haklısın çünkü bu öğreneceği şey zeyneple ali arasında kavga çıkaracaksa kesin ali ile ilgilidir. Acaba bunlar geçmişte ali ile minenin çıkmış olma ihtimalleri var mı ki. :sad53:
Bu özet yüzünden iyice karamsar oldum ve sonucunda da felaket senaryoları yazmaya başladım.
Mrb arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum...Fırtına'nın ratingleri iyi değil mi?Neden hala anasayfada değil?..
hiç sorma canım reytingleri gayet iyi ama bi türlü ana sayfaya giremiyoruz. Birlik olup eğer forumumuzu canlı tutarsak belki ana sayfaya geçebiliriz. Geçemezsek de çok önemli değil çünkü buranın ortamı da gayet güzel.
arkadaşım tabi ki güzel bir bölümdü...:)
Feraye konağı ipotek ettirip,Avni Bey'e yüklüce bir borç para verdi...
Hamsi House çok iyi iş yapmaya başladı...
baklava yiyen evin hanımları biraz fazla hareketlendi o gece...:img-hyste işin komiği Hoca da nasibini aldı...:img-hyste
Melahat ile Dursun baklavadaki güç sayesinde birlikte oldu...Dursun annesine Melahat ile evlenmek istediğini söyledi...ama Emine hanım bunu kabul etmedi...Melahat de bu durumdan dolayı Fırtına'ya geri dönme kararı aldı ve İstanbul'dan ayrıldı...:(
Ziya_Gamze caphesinde henüz bir gelişme yok maalesef...:(
Ali, mine ile Fırtına'ya gitti iş için...ama Zeynep de gidecek sanırım şirketteki yeni projesi için Fırtına'ya...
Zeynep mine'ye partner bulmak istedi ama partner adayının cinsel tercihi değişik olduğu için komik sahneler izledik...
sanırım en önemli noktalar bunlardı...:img-wink:
ayyy süpersinn yha emelcim :) cok sagol herseyi anlattigin icin, yha feraye hic iyi yapmamiss bence parayi vermekle....
cok komik bi bölümmüs yha :img-hyste
yha bide ins. digerleride gider geri firtinaya, cünkü ben firtina oldugu sürece daha cok seviodum... ama ne olursa olsun, dizi süperr.....
yine cok tskkler cnmm :) sayende izlemis gibi olmusum ;)
arkadaşlar şu dakika itibariyle fragmanı görmüş durumdayım. İlk önce gördüklerimi anlatayım sonra yorumuma geçeceğim.
Melahat fırtınadaydı. Zeynep de faruk beyi arayıp fırtınaya gitmek için izin istiyodu.Zeynebin fırtınaya gideceğini duyan dursun da onunla birlikte fırtınaya gidiyodu. Hoca ile feraye avniyi arıyodu. Sakine hasanı takip etmesi için ziyayı görevlendiriyodu ama galiba hasan izini yok ettiriyodu. Bizim kirpi her halde gene bi işler çeviriyo.Dursun da melahat diye birini çuvala koymuş onu kaçırıyodu. Sonra da karşısına melahat çıkıyodu.:img-hyste :img-hyste
Mine ile ali çalışmalara başlamıştı. Ali ile zeynebi tek bi kere sarılırken gördüm. Onun dışında mine ile aliyi daha çok gördüm.Ama minenin aliye bi bakışı vardı işte beni o korkuttu.:sad53: :sad53: Hatırlarsanız bu bakışlar tehlikeli çünkü faruk beyin zeynebe bi bakışı vardı ondan çıkarmıştık zeynebe aşık olduğunu hani takım elbise getirme bölümünde. Ama onun dışında zeynebin ali ile kavga sahnesi yoktu ya da kötü bi şey. Anlıyacağınız özetle fragman gene çelişkili ama sanki bana bu sefer özet haklı çıkacakmış gibi geliyor. Çünkü özette bu sefer olayın ne olacağını da açıklamış.Sadece kötü bir şey olacak dememiş.Ama kavganın nedenini açıklamamış. Böyle diyorum ama gönlüm özetin doğru çıkmamasından yana.:img-yes: :img-yes:
Yorumlarınızı bekliyorum.
keremcem d
22-02-07, 16:22
Ya bu ne bicim özet..alsinda hic lzeti okumak bile istemiyordum malum özetde ehrseyi cok abartiyolar..ama bu sefer cok kötü seyler olucak gibi gözüküyo..ilk kavgalari..ne rüyasi görecek acaba zeynep??bide rüyanin gercek yanlarida varmis..mineyle ilgili ne ögrenecek??
cok meraklandim:sad53:
_duygucuk_
22-02-07, 16:34
özet gelmiş demek birde fragmanları görebilsek:)
kötü rüya ne acaba ali ile zeyenp ilk defa evli iken kavga edecekler tüh:(
bakalım neler olacak çok heyecanlı bir bölüm mine de ali ye karşı his var galiaba hala....:(
Ya bu ne bicim özet..alsinda hic lzeti okumak bile istemiyordum malum özetde ehrseyi cok abartiyolar..ama bu sefer cok kötü seyler olucak gibi gözüküyo..ilk kavgalari..ne rüyasi görecek acaba zeynep??bide rüyanin gercek yanlarida varmis..mineyle ilgili ne ögrenecek??
cok meraklandim:sad53:
aynen canım her dediğinde haklısın. Ben de senin gibi düşünüyorum. Beni teselli edecek birilerini araken benim gibi düşünen birisinin çıkmasına aslında üzüldüm. Çünkü bütün bunların olmasını hiç istemiyorum istiyorum ki bunlar sadece benim abartmam,paranoyam olsun.:sad53: :sad53: :sad53:
özet gelmiş demek birde fragmanları görebilsek:)
kötü rüya ne acaba ali ile zeyenp ilk defa evli iken kavga edecekler tüh:(
bakalım neler olacak çok heyecanlı bir bölüm mine de ali ye karşı his var galiaba hala....:(
evet bence de. Bi önceki sayfada yazmıştım fragmanda gördüklerimi bu yüzden tekrar yazmama gerek yok ama dediğim gibi minenin aliye bi bakışı vardı o bakış beni korkuttu.:sad53:
keremcem d
22-02-07, 16:43
aynen canım her dediğinde haklısın. Ben de senin gibi düşünüyorum. Beni teselli edecek birilerini araken benim gibi düşünen birisinin çıkmasına aslında üzüldüm. Çünkü bütün bunların olmasını hiç istemiyorum istiyorum ki bunlar sadece benim abartmam,paranoyam olsun.:sad53: :sad53: :sad53:
O zaman birbirimizi birazcik teselli edelim.. bence özet cok abartmistir..ya saten özetler herseyi cok cok abartiyolar..
insallah hic birsey olmaz ya..kavgalarida ufacik bi kavga olur..:img-yes: :img-yes:
yakupoglu61
22-02-07, 16:47
fırtına da ilk kez bu kadar kötü bi özet okudum...yazılan herşey olumsuz hiç güzel bir şey yok...herşeyden önce sakine neden hasana HASAN'IM diyo onu merak ediyorum
O zaman birbirimizi birazcik teselli edelim.. bence özet cok abartmistir..ya saten özetler herseyi cok cok abartiyolar..
insallah hic birsey olmaz ya..kavgalarida ufacik bi kavga olur..:img-yes: :img-yes:
evet bence de umarım öyle olur.Her hafta okuduğumda özeti çok olumsuz şeylerden bahsediyorlar ama sonra bölümü izliyoruz hiç de öyle olmuyor.Bu yüzden şu dakikadan itibaren olumlu düşüneceğim ki olumlu olsun. Hem biz hep ne düşündük onlar fırtınadayken onların romantik güzel sahnelerini izleyeceğiz inşallah öyle olur. Ali ne demişti hem emineye. Evet kavga ettik,birbirimizi çok üzdük ama her seferinde birbirimizi çok sevdiğimiz için geri döndük.Gerçekten de öyle oldu. Bunda da bence yine böyle olacak.Kavgaları da kısa ve büyük olmaz inşallah. Yine alinin dediği gibi zeynep alisiz ali de zeynepsiz olamaz di mi.:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum bu yüzden felaket senaryoları yazmayacağım.:good: :good:
keremcem d
22-02-07, 17:00
evet bence de umarım öyle olur.Her hafta okuduğumda özeti çok olumsuz şeylerden bahsediyorlar ama sonra bölümü izliyoruz hiç de öyle olmuyor.Bu yüzden şu dakikadan itibaren olumlu düşüneceğim ki olumlu olsun. Hem biz hep ne düşündük onlar fırtınadayken onların romantik güzel sahnelerini izleyeceğiz inşallah öyle olur. Ali ne demişti hem emineye. Evet kavga ettik,birbirimizi çok üzdük ama her seferinde birbirimizi çok sevdiğimiz için geri döndük.Gerçekten de öyle oldu. Bunda da bence yine böyle olacak.Kavgaları da kısa ve büyük olmaz inşallah. Yine alinin dediği gibi zeynep alisiz ali de zeynepsiz olamaz di mi.:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum bu yüzden felaket senaryoları yazmayacağım.:good: :good:
ayneeeeeeeen cnm..özetde hep kötü seyler yaiyo insna okuyunca bu bölüm cok kötü seyler olucak diye ama hicte öyle cok kötü seyler olmuyo.. en iysi özeti umursamiyalim..
insallah su konaki kurtarirlar ya..en önemlisi o..eger konak elden giderse bizimkinler nerde kalacak..
ayneeeeeeeen cnm..özetde hep kötü seyler yaiyo insna okuyunca bu bölüm cok kötü seyler olucak diye ama hicte öyle cok kötü seyler olmuyo.. en iysi özeti umursamiyalim..
insallah su konaki kurtarirlar ya..en önemlisi o..eger konak elden giderse bizimkinler nerde kalacak..
evet umursamayalım zeyneple ali ne karar vermişlerdi.Bundan sonra kötü şeyler düşünmeyeceklerine dair biz de o yöntemi kullanalım.
Konak meselesine gelince çok haklısın.Mutlaka konağı kurtarmalılar.İnşallah da kurtarırlar.Yoksa bizimkiler tam her şeyi yoluna koyacak derken inşallah her şey bozulmaz. ama bence konağı kurtarırlar.:img-yes: :img-yes:
keremcem d
22-02-07, 17:10
evet umursamayalım zeyneple ali ne karar vermişlerdi.Bundan sonra kötü şeyler düşünmeyeceklerine dair biz de o yöntemi kullanalım.
Konak meselesine gelince çok haklısın.Mutlaka konağı kurtarmalılar.İnşallah da kurtarırlar.Yoksa bizimkiler tam her şeyi yoluna koyacak derken inşallah her şey bozulmaz. ama bence konağı kurtarırlar.:img-yes: :img-yes:
aynen cnm.. insallah konagi kurtarirlar..yani benecd ekurtarirlar yoksa nerede kalacaklar??faruk be ybu ise karismasin nasil kurtarirlarsa kurtarsinlar.. saten hamsi hous cok para kazaniyo bi kac günde herhalde cikar para..yada olmazsa bilal verir:img-hyste
eve yorgunlukla gelip biraz moral olsun diye özete baktığımda
anti moral oldu diyebilirim:sad53:
yaa inşallah dediğiniz gibidir
ve inşallah çok çok ufaktır...
ya öff yanii
zaten minedede bi gariplik vardı
ramazan ve naz gitti yerine mine ve faruk geldi:sad53: :sad53:
zeynepppaliii
22-02-07, 17:49
herkese slmlar...
özeti okudum çok kötüydü ya...ayırıyolar galiba bizimkileri...hep ayrılık hep ayrılık...bn eski blmleri çok özlüyorum gerçekten...
bi arkdaşın dediği gibi sonzamanlarda sadece izlemek için izler oldum fırtınayı....:(
bu arada fragmanı görmedim ama anlatan arkdaşa çok tesekkür ediorum..izlemişkadar oldum...:img-yes:
inş güzel blmlerle fırtına karşımızda olur yine...
keremcem d
22-02-07, 17:55
ya öff yanii
evet ya..aman farukla mine naz ve ramazan gibi olmasinda..bi türlü birakmiyolardi zeyneple alinin pesini..
insallah bu ikisiöyle degildir..saten faruk beye gicin oluyom:sad53:
evet ya..aman farukla mine naz ve ramazan gibi olmasinda..bi türlü birakmiyolardi zeyneple alinin pesini..
insallah bu ikisiöyle degildir..saten faruk beye gicin oluyom:sad53:
aynen ya çok gıcık hareketleri var
bi dediği bi dediğini tutmuyo
bide evli kıza göz dikiyo
yani aşırı sinir oldum desem yeridir
ya öff yanii
ya katılıorum ya ramazan naz gitti yerine mine we faruk geldi harbiden...umarım öle büyük bi kawga etmezler.hem fırtınaya dönünce ramazanla falan da karşılaşırlar mı die bi tahmin yürütüorum ama olabilir mi arkadaşlar :img-huh:
özeti okudum...beni fenalıklar bastı...daha gün yüzü göremeden bide mine hanım mı çıkacak bizimkilerin başına?ama ben size başından beri bu kızın tekin olmadığını söylemiştim...eskiden Ali ile bi mevzusu olduğu izlenimi verip,açıklamamışlardı durumun ne olduğunu...heralde bu bölüm o durum ortaya çıkacak...
hadi bizimkilerin kavga etmesi normal...her çift kavga edebilir...ama Zeynep'in gördüğü rüyanın bişeylerin işareti olması ne demek?ben buna takıldım...
ayrıca kavga etmeleri ne gibi bir felakete sürükleyebilir bizimkileri?ne yapıyor bunlarrrrrrrrrrrrrr?
ayyy süpersinn yha emelcim :) cok sagol herseyi anlattigin icin, yha feraye hic iyi yapmamiss bence parayi vermekle....
cok komik bi bölümmüs yha :img-hyste
yha bide ins. digerleride gider geri firtinaya, cünkü ben firtina oldugu sürece daha cok seviodum... ama ne olursa olsun, dizi süperr.....
yine cok tskkler cnmm :) sayende izlemis gibi olmusum ;)
ne demek Pelin'cim...güzel bölümleri anlatmak benim için zevk de sanırım bu hafta izleyeceğimiz bölümden sonra tüm hevesim kaçacak...çünkü öyle bir özet geldi ki inanamadım okuduklarıma....
ayrıca bide yetmezmiş gibi fragmanda Zeynep_Ali namına hiçbir şey yok...sadece 2 saniye sarıldıklarını görüyoruz...o da zaten Zeynep Fırtına'ya gittikten sonra oluyodur...umarım sadece Ali_Zeynep'in olduğu 2. bir fragman çıkar da bizde daha fazla şey anlar ve cumartesi gününe kadar meraktan çatlamaktan kurtuluruz...:(
keremcem d
22-02-07, 19:29
aynen ya çok gıcık hareketleri var
bi dediği bi dediğini tutmuyo
bide evli kıza göz dikiyo
yani aşırı sinir oldum desem yeridir
bende cok sinir odlum ya..hemde nasil..o bakislari fln cok gicik..kizin bide nikah sahiti olmustu..:sad53: :sad53:
Fragmanı gördüm, özeti de okudum. Fragmanı görünce çok sevinmiştim. Zeynep Ali'nin yanına gidiyor. Zaten daha önce de demiştim. Zeynep bırakmaz Ali'nin peşini diye. Dursun'da Melahat'in gönlünü almak için Fırtına'ya gidiyor. Hasan'ı takibe alıyorlar. Yani yine çok eğlenceli,güzel bir bölüm. Fakat özeti okuyunca büyük bir zıtlık gördüm. Umarım olaylar özetteki gibi gelişmez.
keremcem d
22-02-07, 20:17
Fragmanı gördüm, özeti de okudum. Fragmanı görünce çok sevinmiştim. Zeynep Ali'nin yanına gidiyor. Zaten daha önce de demiştim. Zeynep bırakmaz Ali'nin peşini diye. Dursun'da Melahat'in gönlünü almak için Fırtına'ya gidiyor. Hasan'ı takibe alıyorlar. Yani yine çok eğlenceli,güzel bir bölüm. Fakat özeti okuyunca büyük bir zıtlık gördüm. Umarım olaylar özetteki gibi gelişmez.
vay demek fragamn cikmis.. su andan itibaren tvnin baisndan kalkmicam:img-yes: frgaman cok güzelmis analttigina gören..ama özet:sad53:
vay demek fragamn cikmis.. su andan itibaren tvnin baisndan kalkmicam:img-yes: frgaman cok güzelmis analttigina gören..ama özet:sad53:
Fragman gerçekten çok güzel. Ama biraz geç verildi gibi geldi bana. Bende izleyebilmek için tv'nin başından kalkmadım. Her reklama girdiğinde ve reklamlar bittiğinde ekrana yapışıyordum. :img-hyste
Meryemce90
22-02-07, 20:50
ne güzel fragmani görmüsün:D-- insallah dedigin gibi özetteki gibi olmaz fragmani anlatigina göre cok süper bölüm bizi bekliyo:D.... melahat ve dursunu cok merak ediyom ya onlar da süperrrr ötesi. insallah evlenirler...:happy0064
aynen cnm.. insallah konagi kurtarirlar..yani benecd ekurtarirlar yoksa nerede kalacaklar??faruk be ybu ise karismasin nasil kurtarirlarsa kurtarsinlar.. saten hamsi hous cok para kazaniyo bi kac günde herhalde cikar para..yada olmazsa bilal verir:img-hyste
evet bence de çok haklısın.:img-yes: işin içinde faruk bey olmasın da nasıl kurtarırlarsa kurtarsınlar. Eğer faruk bey yardım ederse ali ile zeynep arasında bu sefer daha büyük gerginlikler olur.
özeti okudum...beni fenalıklar bastı...daha gün yüzü göremeden bide mine hanım mı çıkacak bizimkilerin başına?ama ben size başından beri bu kızın tekin olmadığını söylemiştim...eskiden Ali ile bi mevzusu olduğu izlenimi verip,açıklamamışlardı durumun ne olduğunu...heralde bu bölüm o durum ortaya çıkacak...
hadi bizimkilerin kavga etmesi normal...her çift kavga edebilir...ama Zeynep'in gördüğü rüyanın bişeylerin işareti olması ne demek?ben buna takıldım...
ayrıca kavga etmeleri ne gibi bir felakete sürükleyebilir bizimkileri?ne yapıyor bunlarrrrrrrrrrrrrr?
ah emelciğim lafı ağzımdan aldın desem yeridir.Ben de senin gibi düşünmüştüm. Acaba bunların geçmişte bi çıkma gibi bi durumları oldu mu ki acaba.Ne öğrenecek bu zeynep çok merak ediyorum.
Evet dediğin gibi bu rüya meselesine ben de takıldım. Acaba bu rüya ne ile ilgili. Acaba rüyasında ali ve mineyi mi gördü yoksa konakla ilgili bir şeyler mi gördü.:icon_whis
Evet bu kavga ne gibi bi felakete yol açacak. Ortada bir sürü soru işareti var.:img-yes:
ne demek Pelin'cim...güzel bölümleri anlatmak benim için zevk de sanırım bu hafta izleyeceğimiz bölümden sonra tüm hevesim kaçacak...çünkü öyle bir özet geldi ki inanamadım okuduklarıma....
ayrıca bide yetmezmiş gibi fragmanda Zeynep_Ali namına hiçbir şey yok...sadece 2 saniye sarıldıklarını görüyoruz...o da zaten Zeynep Fırtına'ya gittikten sonra oluyodur...umarım sadece Ali_Zeynep'in olduğu 2. bir fragman çıkar da bizde daha fazla şey anlar ve cumartesi gününe kadar meraktan çatlamaktan kurtuluruz...:(
evet yine çok haklısın. Özette zeynep ile ali namına hiç bi şey yok. Hatta ali ile minenin bile daha çok sahnesi var. İnşallah ikinci bi fragman olur. Ama en önemlisi bölümde ali zeynep sahnesi olması. yoksa eğer haftalardır beklediğimiz fırtına sahnelerde ali ile zeynebin romantik baş başa sahnelerini göremezsem çok üzülürüm.:sad53: :sad53: Eğer bi de mine ile ali sahnelerini daha çok görürsem işte o zaman düşünmek bile istemiyorum.:sad53: :sad53:
Fragman gerçekten çok güzel. Ama biraz geç verildi gibi geldi bana. Bende izleyebilmek için tv'nin başından kalkmadım. Her reklama girdiğinde ve reklamlar bittiğinde ekrana yapışıyordum. :img-hyste
evet ya bizim dizide fragman niye bu kadar geç çıkıyor. Hem geç çıkıyor hem de çok sık göstermiyor. Kanald fırtınaya hiç sahip çıkmıyor.Çünkü diğer dizilerin fragmanı bölüm bittikten hemen sonra yayınlanmaya başlıyor ve çok sık yayınlanıyor.Aslında kanald bu diziyi hiç haketmiyo.
ya özetle fragman hiç birbirini tutmuo ama arkadaşlar yhaa?özette kawga ediolar dio fragmanda birbirlerine sarılıolar fragman ne güsel :) ben demiştim dursun la zeynep gidicek fırtınaya die ayriyetten de gerçekten fragman çok sık werilmio dier diziler gibi...:icon_sorr
arkadaşlar ikinci bi fragman çıktı mı ya.Sadece ali ile zeynebin olduğu. valla yarın bir an önce gelse de fırtınaya kavuşabilsek. bu sefer bir hafta geçmek bilmedi. Çünkü aklımda bir sürü soru işareti var.:icon_mad: :icon_mad:
arkadaşlar ikinci bi fragman çıktı mı ya.Sadece ali ile zeynebin olduğu. valla yarın bir an önce gelse de fırtınaya kavuşabilsek. bu sefer bir hafta geçmek bilmedi. Çünkü aklımda bir sürü soru işareti var.:icon_mad: :icon_mad:
Bildiğim kadarıyla ikinci fragman yok. Ben görmedim. Bu saatten sonra ikinci fragman olmaz herhalde.
Bildiğim kadarıyla ikinci fragman yok. Ben görmedim. Bu saatten sonra ikinci fragman olmaz herhalde.
evet aynen sana katılıyorum. Bu kanal yüzünden yakında fragman avına çıkacağız.Zaten bi tane zeynep ve ali sahnesi olan bi fragman çıkarıyolar sonra da onu bile göe görebilirsen. Saatlerce beklersen bi kere görebiliyosun.
Bu arada fragmanda minenin aliye bakışları sizin de dikkatinizi çekti mi. Ben her gördüğümde afakanlar basıyo. Minenin kafasına kafasına vurasım geliyo.:dito
pardon yanlış yazdım. Bir tane fragman çıkarıyolar onda da zeynep ve ali sahnesi bir yada iki tane demek istemiştim.
evet aynen sana katılıyorum. Bu kanal yüzünden yakında fragman avına çıkacağız.Zaten bi tane zeynep ve ali sahnesi olan bi fragman çıkarıyolar sonra da onu bile göe görebilirsen. Saatlerce beklersen bi kere görebiliyosun.
Bu arada fragmanda minenin aliye bakışları sizin de dikkatinizi çekti mi. Ben her gördüğümde afakanlar basıyo. Minenin kafasına kafasına vurasım geliyo.:dito
Son birkaç haftadır ikinci fragman verilmiyor. Aslında ne güzel oluyordu. Şimdi üşeniyorlar galiba fazladan fragman vermeye:img-hyste
Son birkaç haftadır ikinci fragman verilmiyor. Aslında ne güzel oluyordu. Şimdi üşeniyorlar galiba fazladan fragman vermeye:img-hyste
evet haklısın her halde dediler düğün bölümünde üç tane fragman verdik o şöyle bi kaç ay yeter. Zaten geçen hafta ikinci bi fragman yapmaya kalksalar zeynep ali sahnesi zaten bölümde doğru düzgün yoktu onun fragmanını nasıl yapacaklar.Belki de bu bölümde gene öyle olabilir. Genelde bölümde zeynep ali sahnesi pek yoksa ikinci bi fragman çıkmıyo. Eğer sahne çoksa ikinci bi fragman oluyo. Nacizane bi yorum.
evet haklısın her halde dediler düğün bölümünde üç tane fragman verdik o şöyle bi kaç ay yeter. Zaten geçen hafta ikinci bi fragman yapmaya kalksalar zeynep ali sahnesi zaten bölümde doğru düzgün yoktu onun fragmanını nasıl yapacaklar.Belki de bu bölümde gene öyle olabilir. Genelde bölümde zeynep ali sahnesi pek yoksa ikinci bi fragman çıkmıyo. Eğer sahne çoksa ikinci bi fragman oluyo. Nacizane bi yorum.
Aslında çok zor birşey değil. Ne bileyim. Fırtına biraz ilgisiz kaldı. Bu arada Murat Yıldırım'ım "Salaklar Sofrası" adlı oyunu hakkında önceki sayfalarda birşeyler konuşulmuştu. Acaba bu oyun hala devam ediyor mu?
Arkadaşlar iki gündür tv nin başında sap gibi reklam izliyorum ama fragmanı nerdeyse 10 reklamda bir mi veriyolar nedir göremiyorum ya!!
kafayı yemek üzereyiim yani resmen çıldırdımm
ya şu kanal d üşenmeyip de bi fragmanı daha sık yayınlasada
2 fragman yapsa ölür yani..
özet zaten yani insanı sinir ötesi bi duruma sürüklüyo
ve cumartesi gelmek bilmiyo dolayısıyla iyice moralim alçalıyo
sadece dizi fırtınaya döndüyo diye bi umudum kaldı
vede özet çok abartılı diye:sad53:
Arkadaşlar iki gündür tv nin başında sap gibi reklam izliyorum ama fragmanı nerdeyse 10 reklamda bir mi veriyolar nedir göremiyorum ya!!
Fragman 10 reklamda bir gösteriliyor denebilir. Bende uzun beklemelerden sonra görebildim. TV'nin başından hiç ayrılmadım. Ama bugün bol bol gösterirler. Beklemeye devam et. Zaten 1 fargman var onu da akıllarına gelirse yayınlıyorlar.
Dizinin Fırtına'ya gitmesine bende çok sevindim.:happy0064 Cumartesi gelse de doya doya izlesek.
Fragman 10 reklamda bir gösteriliyor denebilir. Bende uzun beklemelerden sonra görebildim. TV'nin başından hiç ayrılmadım. Ama bugün bol bol gösterirler. Beklemeye devam et. Zaten 1 fargman var onu da akıllarına gelirse yayınlıyorlar.
Dizinin Fırtına'ya gitmesine bende çok sevindim.:happy0064 Cumartesi gelse de doya doya izlesek.
evet bencede cumartesi bi gelse
bide bugün cuma olduğu için sürekli yabancı damat ve ıhlamurlar altında nın fragmanını veriyolar wede yıldız savaşları diye bi dizi başlıyomuşmuş onu..
bi akşam 20:00 ı geçtikten sonra zaten bol bol vermeye başlarlar çünkü yabancı damat gidiyo.. bye
bi görsem fragmanı vede dediğiniz gibi dizinin özetle alakası olmasa:sad53:
aaa
suzi saol yaa
çok teşekkür ederiz
Nadir verilen fragmanı izleyemeyen arkadaşlar için nette olmasi çok iyi olmuş. Bu iş kanala kalsaydı daha çok beklerdik biz. :img-hyste
Nadir verilen fragmanı izleyemeyen arkadaşlar için çok iyi olmuş. Bu iş kanala kalsaydı daha çok beklerdik biz. :img-hyste
:img-hyste :img-hyste kesinlikle katılıyorum :img-hyste :img-hyste
ayrıca bi kaç kez izleyip daha iyi anlayabiliyo insan
bu arada bence minede aliye karşı hisler var gibi geldi fragmanı izleyince
çünkü aliye bakışları fln bi gariptii...
ama zeyneple alinin sarılmalarıda çok güzeldii
bence özet gene abarttı!!
küçük bi tartışma olmuştur o kadar yani
inşallah tabide :icon_whis
yanii bence özet gene anyayı konya yapmış olabilir:img-hyste
:img-hyste :img-hyste kesinlikle katılıyorum :img-hyste :img-hyste
ayrıca bi kaç kez izleyip daha iyi anlayabiliyo insan
bu arada bence minede aliye karşı hisler var gibi geldi fragmanı izleyince
çünkü aliye bakışları fln bi gariptii...
ama zeyneple alinin sarılmalarıda çok güzeldii
bence özet gene abarttı!!
küçük bi tartışma olmuştur o kadar yani
inşallah tabide :icon_whis
yanii bence özet gene anyayı konya yapmış olabilir:img-hyste
Benimde umudum küçük bir tartışmadan yana ama özet o kadar karamsardı ki şaşırdım okuyunca. Mine olayı çok eskiye dayanıyor galiba. Tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Ama yakında öğreniriz :img-wink:
zeynep kötü bir rüya görücek bu rüyayı gördüğü zaman şüpelenicek ve fırtınaya gitmeye karar vericek.....ve en kötüsü aliyle sanırım kavga edicekkkk...!!!
_duygucuk_
23-02-07, 16:37
ndense artık önemsemiyorlar komedide aşkta çok güzel yani nedense?:(
neyse güzel bir bölüm bakalım neler olacak ?
keremcem d
23-02-07, 17:58
32. bölüm fragmanı diye yaz, bulursun:img-wink:
Süper ya demek koymuslar..bende hemen simdi bakicam..Bu bölüm cok kötü bi bölüm olucaga benziyo özete bakicak olursak..ama bence gene cok eglenceli bi bölüm olucak..tabii konaki bi kurtarsalar..hasanla fevzi bulur bi yolunu:img-yes:
Fragmani nihayet gördüm...cok kolmikdi ya..gül gül öldüm.. özeliklede dursunla melahat cok tatliyidlar ya:img-yes:
en sonunda sınawımı atlattım :) we yine burdayım.... :)
uzun zamandır girememiştim doğal olarak özet we fragman gelmiş ben (her zamanki gibi) fragmanı tv de göremedim ama internette izledim :)...
özeti de okudum tabii ama okumamayı tercih ederdim gerçekten... walla özetçi ne olumlu şeyler yazmış oyle zeynep ile ali hakkında.....:icon_evil insan hiç mi guzel bir cumle yazmaz ya...
mine nin sırrı warmış... aslında en baştan beri minenin sadece arkadaş olmadığı belliydi ama biz dusunmemeye çalışmıştık.... bakalım altından ne çıkıcak... (umarı kotu bişi çıkmaz dyorum ama ben ile inanamıyorum:icon_sorr )
ama özet sinirimi ne kadar bozduysa da fragman beni o kadar guldurdu:img-hyste melehat ile dursun a çok guldum.... we tabiiki ziya... hasan ı takip ederken kafasını çıkartıo....:img-hyste
zeynepppaliii
23-02-07, 20:04
bnde fragmanı izledim...çok tatlı...en sonunda melehat dursuna ne yapıosun dio oda seni kaçırıorum dioya çok güzel...:) baya eğlenicez bu blmdede...vede fırtınamızı görücez...:) çok özledim ya....:)
uzun zamandır girememiştim doğal olarak özet we fragman gelmiş ben (her zamanki gibi) fragmanı tv de göremedim ama internette izledim :)...
özeti de okudum tabii ama okumamayı tercih ederdim gerçekten... walla özetçi ne olumlu şeyler yazmış oyle zeynep ile ali hakkında.....:icon_evil insan hiç mi guzel bir cumle yazmaz ya...
mine nin sırrı warmış... aslında en baştan beri minenin sadece arkadaş olmadığı belliydi ama biz dusunmemeye çalışmıştık.... bakalım altından ne çıkıcak... (umarı kotu bişi çıkmaz dyorum ama ben ile inanamıyorum:icon_sorr )
ama özet sinirimi ne kadar bozduysa da fragman beni o kadar guldurdu:img-hyste melehat ile dursun a çok guldum.... we tabiiki ziya... hasan ı takip ederken kafasını çıkartıo....:img-hyste
kesinlikle özet sinir bozdu fragman güldürdü
melahat_dursun hasan_ziya :img-hyste süperler ya:img-hyste
ama şu mine işi karıştırcak gibi
kesin minenin ali'ye karşı hisleri wardı yada hala da devam etmekte:sad53:
yani bence naz=mine olabilir ilerki bölümlerde
[ama inşallah olmaz..]
bence zeynep te rüyasında bunu görücek
walla bu özeti okuyunca sinirim bozuldu fragmanıda göremedim gene okmasam bi dert okusam daha büyük bi dert yaw korku filmi gibi özet hazırlamışlar walla bu hafta:D
ben de fragmanı gördüm özet ve fragman tam bi çelişki içinde bırakıyor insanı ama bence özette bahsedildiği gibi çok büyük bi tartışma olmaz zeynep ve alinin arasında ve zeynebin mineyle ilgili öğreneceği şey de o kadar önemli olmaz ama bu sadece bi tahmin olmayadabilir yani
_AŞkım_FB_1907_
23-02-07, 20:48
Özet geldimi arkadaşlar acaba.:good:
evet canım aynı duyguları paylaşıyoruz. Özetin abartı olmasını aşırı derecede istiyorum. Yani yapamayacağım biliyorum ama bundan sonra özet falan okumayacağım.:img-yes: :img-yes: :img-yes:
arkadaşlar kanal d fırtına sayfasından özeti bizzat sunuyorum :) :
Ali ve Zeynep evlendikten sonra ilk kez ayrı kalırlar. Zeynep, Ali’ye duyduğu özlemin de etkisiyle kötü bir rüya görür. Hemen Ali’yi arar. Her şey yolunda görünmektedir. Ancak bu rüyanın geleceğe yönelik bir işaret olabileceği kimsenin aklına gelmez.
Dükkandan kovulan Hasan ise çaresiz bir şekilde sokakta kalır. Ancak gelişen olaylarla, Sakine’nin kırk yıllık kirpisi birden ‘Hasan’ım’ olur. Vahim bir durum olduğunu anlayan Hasan, hin planlarıyla her şeyi değiştirir.
Diğer taraftan, Feraye ve Hoca ise ortadan kaybolan Avni’nin peşine düşerler. Ancak bütün kapılar yüzlerine kapanır. Konak ciddi bir tehlikeyle karşı karşıyadır.
Tüm bunlar olurken Zeynep, Ali’ye sürpriz yapmak için Fırtına’ya gider. Burada Mine’yle ilgili bilmediği bir gerçeği öğrenince huzursuzluk başlar. Ali ve Zeynep, evli bir çift olarak ilk kez kavga ederler. Sinirlerin gerildiği bu kavga iki aşığı bir felakete sürükleyecektir.
hoşgeldin canım ya kendini ve yorumlarını özlettin. Yine sana çok katılıyorum. Özet tam bi felaket. Ben de özeti okuduğumdan beri aklımda bir sürü soru işareti var. Acaba zeynep ne rüyası görecek ilerki olayların habercisi, minenin sırrı ne ki bu zeyneple ali arasında kavga çıkaracak.:sad53: :sad53:
ah emelciğim lafı ağzımdan aldın desem yeridir.Ben de senin gibi düşünmüştüm. Acaba bunların geçmişte bi çıkma gibi bi durumları oldu mu ki acaba.Ne öğrenecek bu zeynep çok merak ediyorum.
Evet dediğin gibi bu rüya meselesine ben de takıldım. Acaba bu rüya ne ile ilgili. Acaba rüyasında ali ve mineyi mi gördü yoksa konakla ilgili bir şeyler mi gördü.:icon_whis
Evet bu kavga ne gibi bi felakete yol açacak. Ortada bir sürü soru işareti var.:img-yes:
Seda'cım valla ben bu özeti hiç okumamış olmayı tercih ederdim ama merak işte...okumadan da duramıyorsun...
bence Zeynep mine hakkında Ali ile bağlantılı birşey öğrenecek...rüyası da kesin Ali ve mine ile ilgilidir...kavga etmeleri normal dediğim gibi ama bu nasıl bir felakete sürükleyecek bizimkileri...asıl kafamı kurcalayan o...:(
arkadaşlar kanal d fırtına sayfasından özeti bizzat sunuyorum :) :
Ali ve Zeynep evlendikten sonra ilk kez ayrı kalırlar. Zeynep, Ali’ye duyduğu özlemin de etkisiyle kötü bir rüya görür. Hemen Ali’yi arar. Her şey yolunda görünmektedir. Ancak bu rüyanın geleceğe yönelik bir işaret olabileceği kimsenin aklına gelmez.
Dükkandan kovulan Hasan ise çaresiz bir şekilde sokakta kalır. Ancak gelişen olaylarla, Sakine’nin kırk yıllık kirpisi birden ‘Hasan’ım’ olur. Vahim bir durum olduğunu anlayan Hasan, hin planlarıyla her şeyi değiştirir.
Diğer taraftan, Feraye ve Hoca ise ortadan kaybolan Avni’nin peşine düşerler. Ancak bütün kapılar yüzlerine kapanır. Konak ciddi bir tehlikeyle karşı karşıyadır.
Tüm bunlar olurken Zeynep, Ali’ye sürpriz yapmak için Fırtına’ya gider. Burada Mine’yle ilgili bilmediği bir gerçeği öğrenince huzursuzluk başlar. Ali ve Zeynep, evli bir çift olarak ilk kez kavga ederler. Sinirlerin gerildiği bu kavga iki aşığı bir felakete sürükleyecektir.
Bu özet artık benim kabusum oldu.:icon_evil Aklımdan zaten hiç çıkmıyo. Unutmaya çalışıyorum ama nerdeeeeeee.:sad53:
Seda'cım valla ben bu özeti hiç okumamış olmayı tercih ederdim ama merak işte...okumadan da duramıyorsun...
bence Zeynep mine hakkında Ali ile bağlantılı birşey öğrenecek...rüyası da kesin Ali ve mine ile ilgilidir...kavga etmeleri normal dediğim gibi ama bu nasıl bir felakete sürükleyecek bizimkileri...asıl kafamı kurcalayan o...:(
ya evet her zaman okumayacağım diyorum ama gene de okuyorum.
Evet bence de. Yoksa niye apar topar fırtınaya gitsin ki. Evet bu felaket kelimesi benim de aklımı karıştırdı.
Aklıma da şu geldi.Son bölümde ali zeynebe bu güven meselesinden dolayı biraz kızmıştı. Bana güvenmiyo musun, mineye güvenmiyo musun diye. Acaba o mesele büyücek mi ki.
evet yine çok haklısın. Özette zeynep ile ali namına hiç bi şey yok. Hatta ali ile minenin bile daha çok sahnesi var. İnşallah ikinci bi fragman olur. Ama en önemlisi bölümde ali zeynep sahnesi olması. yoksa eğer haftalardır beklediğimiz fırtına sahnelerde ali ile zeynebin romantik baş başa sahnelerini göremezsem çok üzülürüm.:sad53: :sad53: Eğer bi de mine ile ali sahnelerini daha çok görürsem işte o zaman düşünmek bile istemiyorum.:sad53: :sad53:
yaw bu hafta iyice işin çivisini çıkardılar...fragman-özet geç geldi...ayrıca fragmanı tvden bir kere izleyebildim...cuma akşamına kadar YD ile IA dizilerinin fragmanları sebebiyle,cumadan sonra da Sağır oda'nın fragmanı sebebiyle izleyemiyoruz dizimizin fragmanını...:(
canım bu bölümde neler olacağı tam bir muamma...yani fragman hiçbir ipucu vermiyor...zaten dediğin gibi Ali_Zeynep görünmüyor...özette insanın içini karatmaktan başka bir işe yaramıyor...delirmek üzereyim yani...:(
bende Fırtına'da nostaljik ve romantik anlar yaşarlar diye bekliyordum ama başımıza kavga çıkarttılar...bikaç bölüm orda kalacaklarını düşünürsek bu bölüm olmasa da diğer bölümlerde romantik sahneler izleyeceğimizi düşünerek kendimizi avutabiliriz...:img-wink:
hoşgeldin canım ya kendini ve yorumlarını özlettin. Yine sana çok katılıyorum. Özet tam bi felaket. Ben de özeti okuduğumdan beri aklımda bir sürü soru işareti var. Acaba zeynep ne rüyası görecek ilerki olayların habercisi, minenin sırrı ne ki bu zeyneple ali arasında kavga çıkaracak.:sad53: :sad53:
hoşbulduk cnm...:img-wink: walla özemişim burayı... :) (bu arada bana duygu diyebilirsin ama kusura bakma çok oluo gelmeyeli ben senin adını hatırlamıorum:img-help: )
aynı doru işaretleri bende de war walla fragman guzel hoş da insan biraz zeynep ali hakkında ipucu werir... ya da özetçi de yazmasın bize de surpriz olsun di mi ama kıvranıyoruz burda....:img-fie:
oh be sonunda girdiğimde sizleri burda görebildim. isterseniz isimlerle yorumlarımızı yapalım. benim seda. sizlerin. Yorumları yaparken birileriyle yapmayı çok istiyorum.
hoşbulduk cnm...:img-wink: walla özemişim burayı... :) (bu arada bana duygu diyebilirsin ama kusura bakma çok oluo gelmeyeli ben senin adını hatırlamıorum:img-help: )
aynı doru işaretleri bende de war walla fragman guzel hoş da insan biraz zeynep ali hakkında ipucu werir... ya da özetçi de yazmasın bize de surpriz olsun di mi ama kıvranıyoruz burda....:img-fie:
benim adım seda duygucuğum. Evet çok haklısın. Bence böyle özet çıkacağına hiç çıkmasın daha iyi. Fragman da diğer karakterlerden daha çok bahsediliyor.
canım umarım sınavın çok iyi geçmiştir...:img-wink:
özet meselesine gelince gerçekten tek bir olumlu cümle görmek mümkün diil...fragmanda bir tane Zeynep_Ali sahnesi var ama o bile çok güzel...ikisi yan yana gelince insan izlemeye doyamıyor...bakalım tüm sorularımızın yanıtlarını yarın alıcaz...
ama bende diğer karakterlere çok güldüm...harikalar ya...hele Ziya'nın Hasan için dediği:"""doğada izini kaybettirdi""" cümlesine bayıldım...:img-hyste
galatasarayli_89
23-02-07, 21:53
arkadaslar ikinci fragmani gordum ve gormez olaydim
zeynep firtinaya geldi ve alini o kulubesine yaklasti ve kapi dinliyor mine biseyler soyluyordu o anda ali geldi ve zeynep dedi ve zeynepi iceriya aldi ve ali mineye dediki mine aramizda bisey olmadina zeynebe soylermisin dedi bize berebar yatti zannettide ondan sonra zeynep ozur diledi ve ali ben sana ne yaptin bana neden guvenmiyorsun dedi yinemidedei(naz) dolayindan ve ali benim gozum senden baskasina nasil gorur dedifilan ve zeynebe istanbula gidiyorsun dedi ve zeynep dedi ben senin icin geldim dedi ve ali zeynebi havaalanina goturdu ve donuste ali kaza yapti
biraz karisik oldu ama idare edin.
yaw bu hafta iyice işin çivisini çıkardılar...fragman-özet geç geldi...ayrıca fragmanı tvden bir kere izleyebildim...cuma akşamına kadar YD ile IA dizilerinin fragmanları sebebiyle,cumadan sonra da Sağır oda'nın fragmanı sebebiyle izleyemiyoruz dizimizin fragmanını...:(
canım bu bölümde neler olacağı tam bir muamma...yani fragman hiçbir ipucu vermiyor...zaten dediğin gibi Ali_Zeynep görünmüyor...özette insanın içini karatmaktan başka bir işe yaramıyor...delirmek üzereyim yani...:(
bende Fırtına'da nostaljik ve romantik anlar yaşarlar diye bekliyordum ama başımıza kavga çıkarttılar...bikaç bölüm orda kalacaklarını düşünürsek bu bölüm olmasa da diğer bölümlerde romantik sahneler izleyeceğimizi düşünerek kendimizi avutabiliriz...:img-wink:
evet aynen ve yine sana katılıyorum.Romantik sahneler konusunda inşallah dediğin gibi olur. Çünkü ben hep fırtınadaki bölümleri ikinci bir balayı diye düşünmüştüm. İnşallah da öyle olur.
Bak şimdi yine aklıma minenin aliye bakışları geldi.:dito
Nee inanmıorum yaf ne çok içimizi karartıcı şeler çıktı walla ya belki o rüya olaiblir mi acaba:S
walla avut avut nereeye kadar cnm:icon_sorr acaba çok mu kotu kvga edecekler.... özetçiye bakılırsa 2-3 haftadır kotu gunler kapıda (aslında gelmese ne guzel olur) yani özetçi kaptırmış kendini yazıo da yazıo...benim aklıma bu kadar ustunde durduklarına göre bayaa