Tüm Versiyonu Göster : HP 1. Sezon Bölüm Yorumları - Arşiv 1
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Yapım: TMC
Yönetmen: Türkan Derya
Oyuncular: Uğur Yücel, Timuçin Esen, Özlem Düvencioğlu
Konusu ;
Babasının gidişi ve annesini ölümünün ardından ailesine bakmak zorunda kalan Mavi genç, güzel bir kadındır. Çınar adlı bir polise aşık olur ancak kendisi de bir çetenin üyesidir.
YAKINDA KANAL D de !!!
Arkadaslar ;
Bu dizinin basrolü icin Meltem Cumbul ile anlasma saglanmisti.Ama Meltem Cumbul Los Angles e tasinmaya karar verince , taninmamis yeni bir isim bulundu.Bu isimde Özlem Duvencigolu :) Bakalim TMC yapiyor diziyi.Yani garanti tutar
EL DESDİCADO
12-09-05, 18:45
Vallahi Ben Tmc Felan Anlamam.uğur Yücel Varsa Orda Dururum Ve O Diziye Mutlaka Bakarim.umarim Güzel ,uğur Yücele Yakişan Bir Dizi Olur.şöyle Güzel Bir Polisiye Macera Dizisine Türk Ekranlarinin Ihtiyaci Var?neden Yapilmiyor Diye Düşünüyordum.uğur Yücelde Bu Tür Bir Diziye En Uygun Isim Olur
EL DESDİCADO
12-09-05, 18:47
Oo Dur Bir Dakika Timuçin Esende Var.gerçekten Iyi Bir Kadro.umarim çekim,senaryo Kurguyla Da Iyi Bir Dizi Olur
bence tmc kalite ve rating garanisi veriyor bakalım özlem düvencioğlunu tanımıyorum ama ya da tanıyorum adını bilmiyorum
LAZCAKIR-KIZ
12-09-05, 21:01
ugur yucel kesinlikle bos bir senaryonun altina imzasini atmaz
o varsa kesin bakicam
gunu umarim bakabilecegim bir gune gelirde rahatlikla bakarim
ugur yucel bir harika..
sener senin izinden gidiyor...
Ugur Yücel ve Timucin Esen gibi cok basarili oyuncular barindiriyorsa izlemek icin iyi bir neden bence. Ve TMC`den simdiye kadar kötü bir dizi cikmadi. Hepsi cok tuttu. Umarim bu da kaliteli ve güzel bir dizi olacaktir. Ayrica Timucin Esen eger bir polis rölünü oynicaksa bence cok yakisir ve basariyla götürür rolünü.
En son Ugur Yücel polisiye kavrami altinda Alacakaranlikta oynamisti ki bence fiyaskoyla sonuclanmisti. Insallah bu dizi de böyle olmaz da biz de biraz farkli seyler izleyebilelim.
Kadro hakikaten iyi görünüyor,bir de dikkatimi çeken yönetmenin Türkan Derya olması,bu da dizi hakkındaki olumlu ipuçlarından birtanesi,ne de olsa İkinci Bahar gibi efsane bir yapıma imza atmıştı Türkan Derya.Bence bu dizi sezonun en iyilerinden olucak,umarım yanılmayız.
timuçin eseni geçen dönem gurbet kadınında görmüştük doyamamıştık oyunculuğuna ve nihayet kavuştuk ona çok sevinçliyim ya.. ;)
Arkadaslar dizinin cekimleri start aldi bile ! Tahminim Bu ayin sonunda ekra görecegiz bu diziyi.Ayrica dizinin öyküsü Ugur Yücele ait :) Cok iddali bakalim kesin tutacak gibi !
Yapım: TMC
Yönetmen: Türkan Derya
Oyuncular: Uğur Yücel, Timuçin Esen, Özlem Düvencioğlu
Konusu ;
Babasının gidişi ve annesini ölümünün ardından ailesine bakmak zorunda kalan Mavi genç, güzel bir kadındır. Çınar adlı bir polise aşık olur ancak kendisi de bir çetenin üyesidir.
YAKINDA KANAL D de !!!
MasalTeam ekibi,
Bu kadroya eklenmiş başka kimse yok mu varsa yazabilirmisiniz?
MasalTeam ekibi,
Bu kadroya eklenmiş başka kimse yok mu varsa yazabilirmisiniz?
Tam Kadro elime ulasmadi henüz ama bir cok yeni isim var projede karakterler 3000 kisi arasindan secildi.Mutlaka baska tanidik isimlerde vardir tabiki.Kadro elime gectiginde yazarim ;)
Tam Kadro elime ulasmadi henüz ama bir cok yeni isim var projede karakterler 3000 kisi arasindan secildi.Mutlaka baska tanidik isimlerde vardir tabiki.Kadro elime gectiginde yazarim ;)
Tamam çok tesekkürler
Merhaba Masalteam
Bu dizi hakkında yeni bilgiler varmı? Ne zaman başlayacağı vaya başlamayacağını biliyormusun?
ben tanıtımı bile görmedim ya :confused:
orda isim yanlış yazılmış galiba özlem tekin olmasın o
Olabilir ;) Insallah Özlem Tekin olur :)
ben bu diziyi gercekten merak ediyorum konusu ilginc geldi bakalim nasil olacak
ne zaman basliyacagi konusunda bir fikri olan varmi??
umarim persembe gunu fln olur tv de cok bos bir gun bence ...
En 'taze' diziler
Yeni dizi furyası bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İşte sonbaharda ekranlarımıza konuk olacak yepyeni yapımlardan bazıları...
Geçen yılın neredeyse en çok konuşulan dizisi Bir İstanbul Masalı'nın senarist ve oyuncularının bir kısmı bu sezon, Uğur Yücel'i de kötü adam rolünde izleyeceğimiz Hırsız Polis'te. Yazarlar Gaye Boralıoğlu ve Neşe Şen yine bir aradalar. Oyuncu Vahide Gördüm'le Yasemin Conka da 'masal'dan transfer. Hikâye ilk bakışta farklı görünüyor. Öyle ya da böyle, bu kadro izletir diye düşünüyoruz. Dizide Çınar (Timuçin Esen) mesleğine ve ailesine bağlı iyi kalpli bir polis. Ailesini geçindirebilmek için bir hırsız çetesinin üyesi olan Mavi rolünü, yeni bir yıldız adayı, Özlem Düvencioğlu canlandırıyor. Alacakaranlık'ta Tahir Kemal olarak büyük keyifle izlediğimiz usta oyuncu Uğur Yücel ise bu kez kötü adam! Kendisi çete lideri Aksak rolünde. Mavi'ye de âşık. Elbette Mavi ve Çınar arasında da aşk var
Daha önce CNBC-e' de keyifle izlediğimiz Mad About You'nun yerli versiyonu, 'yurtdışından dizi formatı ithali' furyasının devamı olarak Kanal D'de.
kaynak:radikal.com.tr
ee bide kadroda vahide gordum var....valla benim beyaz gelincik ten sonraki favori dizim bu olacak..ee ugur yucelin ve timucin esenin yanina bide vahide gorrdumu ekleyince off deymeyn keyfime
ben bu diziyi uğur yücel ve timurçin esen var diye izlerdim ama gaye boralıoğlu ve neşe şeni okuduktan sonra vaz geçtim kendileri bir istanbul masalının senaristleri olduğu için
En 'taze' diziler
Yeni dizi furyası bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İşte sonbaharda ekranlarımıza konuk olacak yepyeni yapımlardan bazıları...
Geçen yılın neredeyse en çok konuşulan dizisi Bir İstanbul Masalı'nın senarist ve oyuncularının bir kısmı bu sezon, Uğur Yücel'i de kötü adam rolünde izleyeceğimiz Hırsız Polis'te. Yazarlar Gaye Boralıoğlu ve Neşe Şen yine bir aradalar. Oyuncu Vahide Gördüm'le Yasemin Conka da 'masal'dan transfer. Hikâye ilk bakışta farklı görünüyor. Öyle ya da böyle, bu kadro izletir diye düşünüyoruz. Dizide Çınar (Timuçin Esen) mesleğine ve ailesine bağlı iyi kalpli bir polis. Ailesini geçindirebilmek için bir hırsız çetesinin üyesi olan Mavi rolünü, yeni bir yıldız adayı, Özlem Düvencioğlu canlandırıyor. Alacakaranlık'ta Tahir Kemal olarak büyük keyifle izlediğimiz usta oyuncu Uğur Yücel ise bu kez kötü adam! Kendisi çete lideri Aksak rolünde. Mavi'ye de âşık. Elbette Mavi ve Çınar arasında da aşk var
Daha önce CNBC-e' de keyifle izlediğimiz Mad About You'nun yerli versiyonu, 'yurtdışından dizi formatı ithali' furyasının devamı olarak Kanal D'de.
kaynak:radikal.com.tr
Kanal D'de dün akşam Fragmanı gördüm.
Dizi 26 Ekim Çarşamba Saat 21:45'te başlıyor.
Vahide Gördüm Fragmanda harika görünüyordu.
fragmanı demin seyrettim.tahmin ettiğim gibi güzel bir dizi olacak.Uğur Yücel saçını boyatmış.bu arada yasemin çonka da var.
dün akşam fragmanı gördüm timuçin esen bir harikaydı :p
kadro harika. ama günü yanlış. Bir tercih yapmak zorunda kalacağım galiba.
rüya işçilerini gaye ve neşeye tercih ederim gibi geliyor bana. (Bimin geçen seneki bölümlerinden sonra)
minemtoprak
18-10-05, 11:48
Bende gördüm fragmanı Timuçin Esen olurda bir dizi kötü olurmu hiç.
evet güzel bir diziye benziyor istanbul masalından oyuncularda var mesela çiçek ve suzan (vahide gördüm) ve uğur yücel tabiki tmc yine güzel bir çıkardı bakalım tutacakmı
uğur yücel i merak ettim ben nasıl bir iş çıkardığını görmek istiyorum.tabi timuçin esen de var.önceki dizisini izlemiyordum ama sanırım bu daha nitelikli bir iş olacak.
kadro gerçekten çok iyi.ortaya nasıl birşeyin çıktığını bekleyip göreceğiz sanırım...
benim de tek çekincem tmc!..
Dizide Timucin Esenin partnerini pek begenmedim.Meltem Cumbul olsaydi eminim cok tutardi.(Zaten öyle planlamisti).Ama simdi beklenen ilgiyi görecegini sanmiyorum :)
iyi ki meltem cumbul olmamış bence yoksa artık dizileri biten oyuncuların koloni halinde başka dizilere transfer olduklarını düşünmeye başlayacağım...bu yeni arkadaş -sanırım adı özlem düvencioğlu- hakkında hiçbir fikrim olmasa da yeni bir yüz olması açısından olumlu...
http://www.sabah.com.tr/2005/03/21/gny/im/D44F78AA355FB34F844B56CEb.jpg
benim gibi kim oldugunu bilmeyenlere :D timucin esen
ask oyunu ile aynı saatte yanlıs gün secilmis
ask oyunu ile aynı saatte yanlıs gün secilmis
kesinlikle bence başka güne koymaları gerekir kanalların reyting kaygısı yüzünden bizi seçim yapmaya zorluyolar benim seçimim tabiki aşk oyunu
muradakandere
18-10-05, 22:34
yeni diziye başarılar dilerken Uğur Yücel kötü adam olarak görmek beni mutlu etti... Bakalım ne kadar kötü olabilecek valla merak ediyorum...Benim tahminim çok da kötü olamaz arada tabi bir de aşk varya hani...
EL DESDİCADO
18-10-05, 23:54
çarşamba 21.45 Mi?bundan Kötü Bir Saat Seçilemezdi.aşk Oyunu Gibi Bir Dizinin Karşisina Koyarak Ne Yapmaya çalişiyor Bu Kanal D.d Li Kanalin Dizi Politikasi ,gariplikleriyle Dikkat çekmeye Devam Ediyor
Herkesin Carsamba aksami Ask Oyununu izledigini zannetmiyorum. Tabiki cok izleyicizi var ve daha cok genc kesime hitap ettigini düsünüyorum. O bakimdan bu dizinin de izleyicizi olacagini düsünüyorum. Insallah dizi bi kac bölüm sonra kaldirilmaz. Ayrica ayni saatde yanilmiyorsam Yagmur Zamaniylada cakisiyor.
Yeni sezonda izleyeceğim bir dizi buldum sonunda.Gerçi senaristler bizim Bim senaristleri ama dizi polisiye olunca bir şansı hak ediyor... ;)
Ama az önce geri sayfalardaki mesajlardan birine kafam takıldı.Dizinin Cnbc-e'de yayınlanan bir dizinin formatından yola çıkılarak yazıldığı bahsi geçmiş.Dizinin adı da "Mad about you",Radikal gazatesi sanırım araştırmadan yazıp çizmiş çünkü adı geçen dizi, polisye bir dizi değil komedi dizisidir.Ayrıca bu dizinin konusuna benzeyen bir dizi Cnbce'de kesinlikle vermedi.Radikal gazetesinin haberi yalan malesef...
Ayrıca başrolün Meltem Cumbul'a nasip olmamasınada çok sevindim,kendisi iyi bir oyuncu ama oynadığı her diziyi yarım bırakmak gibi bir alışkanlığı var.Bunda da oynasaydı eminim bu diziyi de yarım bırakırdı...
EL DESDİCADO
19-10-05, 01:15
Bim In Senaristleri Gerilim Dizisi Yazmayida Iyi Becerirler.nede Olsa Bimi 50. Bölümden Sonra Harika Bir Gerilim Dizisine Dönüştürmeyi Başarmişlardi :d
bu dizi tutar kadro mükemmel en enteresanı şu sıralar birçok dizide gördügüm karakter oyuncusu Orhan AYDIN da varmış iyi oyuncu ugur yücel rasim öztekin timuçin esenler le iyi iş çıkarırlar.
sihirlisinema
19-10-05, 14:03
kadro güzel.
uğur'un çekmemesi doğru.
timuçin, gönül yarası'ndaki şaşırtıcı oyunculuğunu sürdürürse ne ala.
türkan derya bu işin kurdu.
senaristler başarı ve tecrübe zengini.
şu anda herşey güzel.
tek falsosu;
beceriksiz, iş bilmez,
sanat ve yayıncılık yetisinden yoksun bir kanalda olmaları.
Allah kolaylıklar versin.
Her yeni iş, yeni bir umut ve türk sinemasına bir katkıdır.
kanal d bu sezon çok fazla yapımı harcadı.bence bunu kaçırmamak zorunda...gerçekten umut vaadeden ve diğerlerine oranla çok daha güçlü bir yapım.doğru dürüst davranırlarsa çok şey kazandırır kanalına...umarım kanal d artık daha saygılı ve sabırlı olur...
sihirlisinema
19-10-05, 16:39
kanal d bu sezon çok fazla yapımı harcadı.bence bunu kaçırmamak zorunda...gerçekten umut vaadeden ve diğerlerine oranla çok daha güçlü bir yapım.doğru dürüst davranırlarsa çok şey kazandırır kanalına...umarım kanal d artık daha saygılı ve sabırlı olur...
kanal d halkın önünde de yanında da olamadı anlayış ve kavrayış olarak.
çünkü mantalitesinde, kültüründe, değerlerinde bir yabansılık, halkına karşı bir yamuk bakış var; nasıl saygılı ve sabırlı olsun ki?!
sabısızlığı ve iş bilmezliği yüzünden bu seneki bütün dizilerini har vurup harman savurdular...
hırsız polis "oyununu" merakla ve heyecanla beklemekteyim, mutlaka izleyeceğim; çünkü,
uğur=polisiye + gerilim + nükte + duygulu yürek + zeka
oyuncular süper yönetmen süper senarist iyi eee tutmazsa soruyu kanal d ye ve kendimize sormamız lazım
ugur yücel ,rasim öztekin ve ögrendigim kadarı ile gayrettepe oyuncuları tiyatrosunun kurucusu oyuncu orhan aydın da dizideymiş ve birçok tiyatro kökenli oyuncuda varmış bu iş bence tutar
bence bu dizi kesin tutar kadro süper.tek tehlike yayın gün ve saati olabilir.
haberim olduğu bir dizi ,ama reklamlarını yeni gördüm. güzel bir dizi olacağını uğur yücel ve timuçin esen için izleneceğini düşünüyorum.tmc'nin diziyi neden kanal d ye verdiğini anlamadım. kanal d yapacağını yaptı iki eski dizi yanık koza ve aşk oyun ile aynı saate aldı diziyi.kanal d'nin sık yaptığı bir şey bu saatleri tutturamamak ve sürekli yerlerini değiştirip diziyi izleyiciden soğutmak.
geçen sene bu yüzden çemberimde gül oyayı korkarak izledim çünkü reytıngi düşseyedi yayından kaldırılacaktı. hırsız polis güzel bir dizi olacak ama ,yayın saati açısında beklenen reytingi almayabilir. umarım kanal d bir kez olsun reyting derdine düşmez ve diziye erken final yaptırmaz,bence dizinin saati değişmeli!
minemtoprak
20-10-05, 12:32
Nasıl olursa olsun ben bu diziyi izlerim.Timuçin olurda kaçarmı bu dizi.Ama bence yine sakal ve bıyığını uzatmalı.(Tamam polis rolünde ama ) çok yakışıyor.
forgetmenot
20-10-05, 14:06
O ne etkili fragman öyle,sırf onun hatırına bile izlenir.Vahide hanım farklı makyajıyla,gerçek yaşını gösteriyor,çoook güzel kadın gerçekten!!!Botokslular,slikonlular ders alsın!!!
Yayın günü ve saati tam olarak belli oldumu?
Yayın günü ve saati tam olarak belli oldumu?
evet michelle 26 ekim çarşamba 21:45'te başlıyor.
her şey harika görünüyor da bu kanal d yok mu aşk oyunuyla aynı saate koymuşlar seviyorum bu diziyi ama bi o kadarda uğur yüceli seviyorum istanbul şahidimden de türkan deryanın olayı bitirmiş biri olması var ne yapacağız bilmiyorum kanallar arası mekik dokuyacağız ne vardı sanki salı saat 20'de olsa
arkadaşlar kimse üstüne alınmasın lütfen ama ben diziyi ve oyuncu kadrosunu hiç beğenmedim....hiçbirini sevmiyorum zaten....izlicekseniz iyi seyirler...
Fragmandan replikler (bütün karakterlerin ismini bilmediğim için oyuncuların ismini yazdım)
Uğur Yücel=Kadınsız erkek pusulasız gemiye benzer kaybolursun
Uğur Yücel=Korktun
Özlem Düvencioğlu(Mavi)=Korkmadım
Vahide Gördüm=Ne biliyim kızım ben aşk falan bilmemki
Uğur Yücel=Zamanında ölmekte güzledir kadın öleceksen öl
Yasemin Çonka=Gömleğinizde kan var
Rasim Öztekin=Kan değil o tükenmez kalem
Vahide Gördüm=Sus kız cüce
Timuçin Esen(Çınar)Hayatta tek istediğim şey evlat istemiyorsan istemem de
sihirlisinema
21-10-05, 15:52
arkadaşlar kimse üstüne alınmasın lütfen ama ben diziyi ve oyuncu kadrosunu hiç beğenmedim....hiçbirini sevmiyorum zaten....izlicekseniz iyi seyirler...
timuçin'in yerine 5. bölümden sonra m.ali alabora oynayabilirmiş.
usta oyuncular uğur yücel,orhan aydın ve rasim öztekin olduktan sonra diğer oyuncuların değişmesi benim için farketmez.tek sorun yayın günü.keşke pazartesi günü yayınlansaydı daha iyi olurdu.
dizi nasıl olur bilmiyorum ama yayın günü yanlış bence çarşamba günü birde aşk oyununun karşısına zaten o gün gümüş,yağmur zamanı, avrupa yakası kıyasıya rekabet tabii 2.likte
nayıııır!..nolamaz!..
bence bu dizi Kurtlar Vadisi gibi Rating Rekoru kiracaktir,Timucin Esen Ve Ugur Yücel bu kadar ya Onlarin Tipleri yeter be
1.BÖLÜM
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/hirsizpolis/03.jpg
Mavi; 25 yaşlarında, güzel, zeki bir kızdır. İstanbul'un fakir mahallelerinden birinde, ağabeyi Ali Rıza, nam-ı diğer Arıza, kız kardeşi Ümit ve Arıza'nın iki çocuğuyla birlikte yaşamaktadır. Babanın gidişi ve annenin ölümünün ardından büyük bir geçim sıkıntısına düşen bu beş kişilik aileye önce Arıza bakmaya çalışmış, ancak Arıza'nın kirli işlere bulaşması ve günün birinde yakalanmasıyla beraber sorumluluk Mavi'nin üzerine kalmıştır.
Mavi'nin hayatı gündüzleri durağandır. Geceleri ise üyesi bir çetinin aksiyonlarından ötürü oldukça hareketli. Bir otomobil tamirhanesini üs olarak kullanan bu soygun çetesinin lideri, Aksak lâkabıyla tanınan, sert mizaçlı, ters birisidir. Aksak, Mavi'ye karşı kendisine de tam itiraf edemediği, bastırmak istediği bir aşkla içten içe bağlıdır.
Çınar ise 30 yaşlarında, yakışıklı, iyi yürekli, mesleğine ve ailesine bağlı birisidir. Babasını küçük yaşta, evlerine giren bir hırsızın saldırısı sonucu kaybetmiş ve bu olayın etkisiyle polisliğe yönelmiştir.
Çınar'ın hayatı polislik mesleğinin getirdiği zorluklarla doludur. Bununla beraber, karakoldaki kader ortakları ve sivil hayattaki birkaç yakın dostuyla birlikte dertlerini biraz da olsun unutup mütevazı hayatını sürdürmektedir.
Çınar bir tesadüf eseri Mavi'yle tanışır. Hırsız olduğunu bilmediği bu güzel kızın, yeğenlerine, ailesine düşkünlüğünden ve içtenliğinden etkilenen Çınar'ın duyguları çok geçmeden aşka dönüşür. Diğer yandan Mavi de erkeklere, duygusal ilişkilere, aşka karşı ne kadar tedbirli olursa olsun Çınar'a giderek daha çok bağlandığını fark edecektir. Ne var ki, bu saf aşk hikâyesi önce Mavi'nin ve ardından Çınar'ın birbirlerinin mesleklerini öğrenmeleriyle birlikte büyük bir çıkmaza girer.
KARAKTERLER:
Uğur Yücel (Aksak)
Özlem Düvencioğlu (Mavi)
Timuçin Esen (Çınar)
Vahide Gördüm (Fulya)
Murat Daltaban (Ali Rıza)
Yasemin Conka (Ayşegül)
http://www.kanald.com.tr
sihirlisinema
22-10-05, 14:31
Heey kendi kendine rütbe takmış miralay!
burası dizifilm forumu, bir sanat ve zenaat tartışma platformu!
burada diziler, sinema, tv kanalları, sanatlar, sanatçılar tartışılır.
burada konumuzun gerektirdiği kadar siyaset de konuşulur ama siyaset yapmanın yeri burası değildir.
ve senin gibilerden de milliyetçilik dersi almaya, nasihat dinlemeye ihtiyacımız yoktur.
biz apolitik insanlar değiliz! sadece buranın çizgisine ve adına saygı göstererek yazıyoruz, senin sözettiğin hassasiyetleri tartışmanın yeri başka platformlar, başka sitelerdir.
burayı provoke etme!
geriyee dön! başka foruma marş marş!
Sevgili Miralay,
Bahsettiğin siteden ve Oktay Sinanoğlu'ndan ve onun kitaplarından benim haberim var.Hatta bu konuda en az senin kadar duyarlı olduğumu bilmeni isterim.Ancak şu bir gerçek ki, yalnızca bu konuları tartışmamız beklemak fazla gerçekçi olmaz.
Sitedeki bazı kullanıcıların Türkçe kullanımları ya da bazı batılı değerlere yakın durmasını eleştirebilirsin.Ama sitenin www.dizifilm.com olduğunu farketmişsindir.Konuşmak istediğn konulara ilişkin gayet ciddi ve duyarlı siteler ve kaynaklar zaten bulunmaktadır.Kısaca ben, bahsettiğin konuya pek ilgi gösterileceğini -hele ki bu başlık altında beklemiyorum.Bu yüzden yorumun bir reklamdan ötesini ifade etmeyecektir,üzgünüm...
:D adam gibi bir dizi başlıyor UGUR YÜCEL ,TİMUÇİN ESENLER,RASİM ÖZTEKİN tanıyorum duydugum kadarı ile STAR TV deki KAYIT DIŞI ve KANAL D
GÜMÜŞ dizilerinde oynayan ORHAN AYDIN adlı oyuncu bu dizide imiş FAKAT BU orhan AYDIN farklıymış oyuncu hakında bilgisi olan varmı? bu adamı başarılı buluyorum karakter oyuncusu
dizi 10 numara olur. yönetmen in adı yeter TÜRKAN DERYA
hiç istemem doğrusu ayrıca bu haber de yalan cnm...inş oynamaz...oynarsa da eğer sırf onun hatrı için izlerim..ve en memnun olduğum sahnler de onun olduğu sahneler olur diğer sahneleri beni ilgilendirmez AMA ASLAAAA OYNAMAZ ...inş ta oynamaz....yazık olur çünkü...benim düşüncem kimse atlamasın..:mad: :mad: :mad:
valla baslamasini merakla bekledigim bir dizi.. degisik birsey olcak gibi geliyo...
Resimlerde Uğur Yücel gerçekten kötü adam tipi sergilemiş...Dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum...
anlamıyorum ya şu mehmet ali alabora yı ne kadar büyütüyosunuz allahtan jöle icad edilmiş arkadaşlar bu kafaları degiştirin orda timuçin esenler varken zaten bu diziye m.ali alabora girerse dizi bitti ben yemin ediyorum seyretmem bu çocuk dizisi degil yaa
biraz olayın sanatsal kısmına bakın insanları anlamak zor emret komutanım ve kemal sunal film lerini seyrederek kendinizi buldugunuzu biliyorum ama ciddi işler için laf üretmeyin sizin seyredeceginiz diziler belli kumandanız ile zaplayın
yakında oraya m.ali alabora da gelir paşa paşa seyredersiniz.
http://www.sabah.com.tr/2005/10/24/gny/im/0C6C215A1F35BB499331CAF3b.jpg
İki hırsız karşı karşıya
Bu kış, Yılmaz Erdoğan ve Uğur Yücel kıyasıya bir rekabet içine girecek. Her ikisi de izleyici karşısına oto hırsızlık çetesi lideri olarak çıkacak. Tek fark, Yücel izleyicisiyle televizyonda, Erdoğan ise beyazperdede buluşacak.
Her ikisi de hırsızlık olaylarını derinlemesine ele alan iki ayrı proje, şu sıralar seyirci karşısına çıkmayı bekliyor. Bu projelerden biri, araba çalıp parçalayan çete liderini canlandıran Yılmaz Erdoğan'ın 'Organize İşler' adlı filmi, diğeri ise bir hırsızlık çetesi liderini canlandıran Uğur Yücel'in oynadığı 'Hırsız Polis' adlı televizyon dizisi.
YÜCEL İLK KEZ KÖTÜ ADAM
Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp, hem yönetip, hem de oynadığı 'Organize İşler', sömestr tatilinde vizyona girecek. Buna karşın, Yücel'in oynadığı ve uzun bir hazırlık aşamasının ardından çekimlerine başlanan 'Hırsız Polis', yakın bir tarihte ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hırsızların iç dünyasını, dram ve aşklarını anlatan dizide, Yücel izleyici karşısına 'kötü adam' Aksak rolünde çıkacak. Dizi, bir hırsız olan Mavi (Özlem Düvencioğlu) ile asayiş şubesinde görev yapan komiser Çınar'ın (Timuçin Esen) aşkını anlatıyor. Çınar gibi, çetenin lideri Aksak da (Uğur Yücel) Mavi'ye içten içe gizli bir aşk besliyor. Yönetmenliğini Türkan Derya Güven'in üstlendiği dizide Uğur Yücel, Timuçin Esen ve Özlem Düvencioğlu'nun dışında kadroda; Vahide Gördüm, Rasim Öztekin ve Erol Günaydın gibi ünlü oyuncular da yer alıyor.
http://www.sabah.com.tr/2005/10/24/gny/im/75AFCF8C47DF1C4DBFFB248Ab.jpg
http://www.sabah.com.tr/gny/gny101-20051024-200.html
orhan aydın başarılı karakter oyunculuğunun yanında 32 yıllık tiyatro sanatçısı
ustalar uğur yücel-rasim öztekin-erol günaydın, ,altın portakal en iyi yardımcı erkek oyuncu ödüllü timuçin esen,başarılı karakter oyuncusu ve tiyatrocu orhan aydın,bimle oyunculuğu takdir toplamış tiyatro oyuncuları vahide gördüm,yasemin çonka,yeni yetenek özlem düvencioğlu ve yavuz turgul ekolünden gelen yönetmen türkan derya daha ne olsun.
sihirlisinema
24-10-05, 11:48
hiç istemem doğrusu ayrıca bu haber de yalan cnm...inş oynamaz...oynarsa da eğer sırf onun hatrı için izlerim..ve en memnun olduğum sahnler de onun olduğu sahneler olur diğer sahneleri beni ilgilendirmez AMA ASLAAAA OYNAMAZ ...inş ta oynamaz....yazık olur çünkü...benim düşüncem kimse atlamasın..:mad: :mad: :mad:
sevgili naz/memoli,
tabiiki bu haber yalan... sadece, senin için yaptığım bir nükte. aşağıdaki mesajına
kızdığım için böyle bir 'hoşluk' yapayım dedim:
"çok kötü yaa
arkadaşlar kimse üstüne alınmasın lütfen ama ben diziyi ve oyuncu kadrosunu hiç beğenmedim....hiçbirini sevmiyorum zaten....izlicekseniz iyi seyirler..."
neden bu kadar katısın, bak ben de gurbet kadını'nda timuçin'den nefret ederdim ama gönül yarası'nda mükemmeldi...
hadi oyuncuları anladık, tamam, hepsine gıcıksın. ama "ben bu diziyi...hiç beğenmedim." demişsin.
daha seyretmediğin diziyi nasıl beğenmedin?
sevgiyle kal.
sihirlisinema.
:D adam gibi bir dizi başlıyor UGUR YÜCEL ,TİMUÇİN ESENLER,RASİM ÖZTEKİN tanıyorum duydugum kadarı ile STAR TV deki KAYIT DIŞI ve KANAL D
GÜMÜŞ dizilerinde oynayan ORHAN AYDIN adlı oyuncu bu dizide imiş FAKAT BU orhan AYDIN farklıymış oyuncu hakında bilgisi olan varmı? bu adamı başarılı buluyorum karakter oyuncusu
dizi 10 numara olur. yönetmen in adı yeter TÜRKAN DERYA
İstanbul Şahidimdir'i de o yönetmişti. Demek ki bazen yönetmenin adı yetmiyormuş.
1. Bölüm Basın Bülteni
Mavi, araba hırsızlığına çıkmıştır. Çaldığı arabayı çetenin üssü olan oto tamir atölyesine getirir. Çetenin reisi Aksak, ekibiyle birlikte hemen arabayı parçalamaya başlar.
Bu arada Çınar'ın görev yaptığı emniyet amirliğine çalınan arabanın sahibi şikayete gelir. Adam, üst düzey tanıdıkları olan torpilli birisidir. Arabasının bulunması için başkomiser Selahattin'e baskı yapar.
Mavi ertesi gün atölyeye uğrar ve çete reisi Aksak’tan yaptığı işin parasını alır. Parayı eve götürür ancak o gün evde Mavi’yi abisi Arıza’nın hazırladığı kötü bir sürpriz beklemektedir.
Çınar'ın evlilik hayatı ise sorunlarla doludur. Bir çocuğu olmasını çok istemesine rağmen karısı Aylin'in, kendisinden habersiz yaptığı önemli bir şeyi öğrenir!
Öte yandan araba hırsızlarını arayan ve aralarında Çınar’ın da bulunduğu polis ekibi adım adım Mavi’ye doğru yaklaşmaktadır!
Ilk baslarda Polisiye yönü sebebiyle ön yargili bakiyordum.Ama Fragmani 1-2 Defa daha izleyince dizinin körü körüne sadece Polisiye olmadiginin farkina vardim.Hirsiz-Polis aski ilk defa anlatiliyor.Bence yeni bir Fenomen olacak.Büyük bir sabirsizlikla Yarin geceyi bekliyorum
minemtoprak
25-10-05, 17:13
Gurbet kadınından sonra aşkımı ilk kez ekranda göreceğim için çok heyecanlıyım.Hastayım bu adama aşığım.
forgetmenot
25-10-05, 17:15
Yağmur Zamanı dizisinin mıymıylığından bıktım, şöyle adrenalin yükselten,heyecanlı bir dizi istiyorum.Sanırım yarın akşam, aradığımı belki de daha fazlasını bulacağım!!
Bende Yağmur Zamanı izliyordum ama artık Gümüş Çarşambaya alınınca onu tercih ediyorum zaten sıkmıştı Yağmur Zamanı artık Gümüş ve Hırsız Polis'i izleyeceğim.
dizi bu akşam nihayet başlıyor çok sevinçliyim bu arada merak ettigimiz oyuncu Orhan AYDIN şu eski tanıdıgımız orhan aydın degilmiş buda tiyatrocu ama biraz genç tiyatro sitesini bir arkadaş söyledi inceledim harika işler yapmışlar yardıma muhtaç çocuklar için oyun sergiliyolarmış burdan yeni Orhan AYDIN ı tebrik eder iyi şanslar dilerim tiyatrosunun sitesi www.tiyago.com
anlamıyorum ya şu mehmet ali alabora yı ne kadar büyütüyosunuz allahtan jöle icad edilmiş arkadaşlar bu kafaları degiştirin orda timuçin esenler varken zaten bu diziye m.ali alabora girerse dizi bitti ben yemin ediyorum seyretmem bu çocuk dizisi degil yaa
biraz olayın sanatsal kısmına bakın insanları anlamak zor emret komutanım ve kemal sunal film lerini seyrederek kendinizi buldugunuzu biliyorum ama ciddi işler için laf üretmeyin sizin seyredeceginiz diziler belli kumandanız ile zaplayın
yakında oraya m.ali alabora da gelir paşa paşa seyredersiniz.
evet ya başka yerde yapın yorumlarınızı burası onun yeri mi gidin onun sayfasına yazın da cevabınızı ballı ballı alın benden..hem o şuan jole sürmüyo...inş gelir kraliçeler gibi de seyrederim ama buraya yazmayın herkes için pek açık cvp veremiyorum bir derdi olan onla yani o denince onun derdi benim derdim olduğu için onun sayfasına yazın lütfen...burası bir dizinin yeri...saçma yani..
dizi bu akşam nihayet başlıyor çok sevinçliyim bu arada merak ettigimiz oyuncu Orhan AYDIN şu eski tanıdıgımız orhan aydın degilmiş buda tiyatrocu ama biraz genç tiyatro sitesini bir arkadaş söyledi inceledim harika işler yapmışlar yardıma muhtaç çocuklar için oyun sergiliyolarmış burdan yeni Orhan AYDIN ı tebrik eder iyi şanslar dilerim tiyatrosunun sitesi www.tiyago.com (http://www.tiyago.com)
iyi seyirler herkese....gözünüzaydın...:p ;) :p
Dizi bittikten sonra burada bir sürü yorum okurum diye umuyordum ama hiç kimse yazmamış henüz birşeyler,ilk yorumda benden gelsin;
Bir İstanbul Masalı'ndan sonra tv karşısına oturup izleyebileceğim drama türünde 2 diziden biri...Çok beğendim.Bir kere sesli çekim, dublaj yok.Her karakter rolüne cuk diye oturmuş.İzlerken uzun zaman sonra bizde de adam gibi polisiye-macera dizileride çekilebiliyormuş dedim kendi kendime.
Timuçin Esen'i bu dizi sayesinde ilk kez izledim.Çok rahat kendini kasmadan oynayan bir aktör.Mavi keza yine öyle...Oynayan aktristin adını bilmiyorum ama rol ona çok yakışmış,çok doğal geldi bana...Uğur Yücel için zaten birşey söylemeye gerek yok.Vahide Gördüm'ü saçı açık,kıyafeleri değişik şekilde, farklı bir rolde görmek çok güzeldi.Yasemin Çonkayı'da öyle...Rasim Öztekin'de tam bir komiser olmuş...
Dizinin hikayeside çok güzel.Özellikle dikkatimi çeken şey polis karakolunda geçen sahnelerin çok gerçekçi olmasaydı.Genellikle bizim polisiye dizilerimizde sanıklar pek adam yerine konulmaz, hatta avukat isteyip istemediği sorulmaz bile...Bu ayrıntılara dikkat edilmesi çok hoştu.Hikaye güzel başladı ve umarım güzel biter,reytinglere kurban olmasını hiç istemem.Bu kadar abuk sabuk dizinin içinde yarışı kayberdese çok üzülürüm...
Son olarakta bu sefer müzikleri Kıraç yapmamış...Aslında iyide olmuş.Kıraç dizi müziği konusunda bir numaralardan biri ama son zamanlarda yaptığı dizi müziklerinde hep kendini tekrar ediyor.Ama Hırsız Polis'in müziğinide beğendiğimi söyleyemeyeceğim malesef.Yani bu bir polisiye dizi ise müziğinin daha hareketli,aksiyon ve adrenalin dolu olması gerekirdi.Ama bu müzik tam tersi sanat müziği gibi birşey.Olmamış diyorum,keşke müziği değiştirseler....
Aslında söylenebilecek herşeyi söylemişsin Michelle. Müzikle ilgili de seninle aynı fikirdeyim. Müzik güzel olabilir ama dizinin konseptiyle uyuşmuyor. Daha gerilimli, hareketli bir müzik olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Vahide Gördüm'ü farklı bir rolle görmek güzeldi. Daha zayıfmış ya da zayıflamış gbii geldi bana. Bir programda Suzan olabilmek için daha kilolu görünmek adına ekstra birşeyler giydiğinden bahsetmişti. Bu zayıf görünüm o ekstra şeyleri giymeyi bırakmasından dolayıdır büyük ihtimalle.
Uğur Yücel ve Timuçin Esen rollerine uymuşlardı. Aslında Uğur Yücel için uymuştu demek çok az kalır. Mavi'yi oynayan kızın adı Özlem Düvencioğlu sanırım. Ona alışmam belki biraz zaman alabilir ama onun da rolüne uyduğunu ve başarılı olduğunu belirtmeliyim.
Son olarak bunu yazmadan edemeyeceğim. En başta arabası çalınan adamın polis memuru ifadesini alırken adam sokağının adına Beyaz Gelincik Sokak dediğinde çok güldüm. İlahi TMC.... Beyaz Gelincik Sok. Yağmur Zamanı Apartmanı No: X Aliye / İstanbul deselerdi bari de tam olsaydı adres. :D
Misafirlikteydim o sırada,gürültü patırtı derken çok yarım yamalak izleyebildim maalesef o yüzden yorum yapmak istemedim,umarım haftasonu tekrarını verirler,çünkü görebildiğim sahneler çok ilgimi çekti,gerçekten hayli güzel bir diziye benziyor.Adı uzun zamandır geçiyordu,nihayet başlayabildi,hayli zaman bekledik bu dizi için ama değeceğini umuyorum.Şeytan Ayrıntıda Gizlidir gibi kaliteli bir yapım.Ancak bu dizinin Kanal D'de olması bir avantaj tabii.Şeytan Ayrıntıda Gizlidir Trt'de olmasaydı eminim daha fazla izlenirdi.Çünkü polisiye dizilere ihtiyacımız var gerçekten kaliteli olması koşuluyla tabii.Yalnız yayın günü ve saati değişir diye düşünüyorum.Çünkü avantajı olduğu kadar Aşk Oyunu ile çakışması gibi de bir dezavantajı var.Aşk Oyunu'nun küçümsenmeyecek bir izleyici kitlesi olduğu aşikar.Dediğin ayrıntılar benim de hoşuma gitti michelle.Vahide Gördüm ne kadar hoş bir kadınmış aslında dedirtiyor bu dizide.Yasemin Conka'lı sahneye denk gelemedim maalesef kendisini göremedim henüz.Timuçin Esen'i ben de ilk defa izledim ve izleyebildiğim kadarıyla epey başarılı buldum.Uğur Yücel çok parlak göründü gözüme pek alışamadım şimdilik :) Çoğunlukla söylediklerine katılıyorum ancak tamamını izleyemediğim için çok da yorum yapamıyorum.İnşallah tekrarını izleyebilirsem hem yorumlara katılabilme açısından hem de diziyle ilgili merakımı giderme açısından iyi olacak.Son olarak müziği hiç dikkatimi çekmedi ancak bir sahnede ''Ben seni sevdiğimi''yi çalmaları hoş olmuştu.
Safak Mavi rolündeki kız deyince aklıma geldi de,Mavi'yi izlerken,özellikle kapşonlu sweatshirt ve sırt çantası ile arkadaşıyla yolda yürüdükleri sahnede,Meg Ryan'ın City of Angels'daki halinin kumral versiyonunu izliyorum gibi hissettim.Bir Meg Ryan hayranı olarak,belki sadece bana öyle gelmiş olsa bile,bu benzerlik çok hoşuma gitti.
Bavarde tek benzeten sen değilsin çünkü ben de aynı şeyi seyrederken düşündüm :D. Özellikle kızın kapşonu çekip yürüdüğü bir sahnede kumral Meg Ryan'ı seyrediyorum sandım senin gibi. Aslında kız hiç benzemiyor Meg Ryan'a ama saç kesimi, hal ve tavırları, giysileri bana da o sahnede onu anımsattı. Belki beni de City of Angels filmine olan zaafım ve Meg Ryan sevgim etkilemiştir :D
Bencede benzemiyor ama kıyafet seçimi,saç kesimi ve modeli ve kızın Meg Ryan gibi hafif salapati yürüyüşü bir hayli anımsatıyordu :) Bir an sanki kız bisiklete binecek Allah korusun kaza yapacak diye korktum,özellikle o dediğin sahnedeki haliyle gerçekten baya anımsatmıştı :)
forgetmenot
27-10-05, 08:04
Ben de genel olarak diziyi bir hayli beğendim.Timuçin Esen'den 'Gönül Yarası'nda öyle bir etkilenmişim ki soluksuz izledim ne yapacak diye?Bu arada, Mavi'nin abisi rolündeki Murat Daltaban çok çok iyi bir oyuncu, bu durum seyrettiğimiz 'dizi' de olsa çok belliydi.O kadar iyi ki,gördüğüm en gerçekci sarhoştu ayrıca Mavi ile karşılıklı sahnesinde(abisinin parayı çaldığını anlayıp,onu evden kovduğu sahnede)Mavi rolündeki oyuncu onun oyunu karşısında,zayıf, yetersiz kaldı.Bu arada çok modern görünümlü, genç bir hanım,imaj sağlam.Dizi,dizilerdeki adrenalin eksiğini giderdi,izlemeye devam.
hırsız polis gerçekten çarşamba akşamlarına yakıştı.güzel ve sürükleyici bir dizi.inşallah ekranlarda tutunabilir.tv.den kaldırılırsa üzülürüm.aliyeden sonra favorim.
Dizi bence güzeldi. Konusu oyuncuları gayet olumlu. Uğur Yücel,Rasim Öztekin, Vahide Gördüm,Yasemin Conka ve Timuçin Esen'i çok beğendim. Mavi rolündeki oyuncu sanırım yeni bir yüz ama başarılı olacak bence . Bu dizinin kalıcı olacağını umuyorum.
minemtoprak
27-10-05, 10:59
İlk bölüm olmasına rağmen gayet başarılı buldım.Dizi müziğide güzel.Eeeeeee işin içinde Timuçin olurda o proje iyi olmazmı?Sadece Timuçin in ses tonuna alışamadım gurbet kadınında o kadar tatlı konuşuyorduki. Birde Timuçinin karısı rölündeki kadını beğenmedim.Hiç oynayamıyor çok soğuk.
Ama yinede izlemeye devam edeceğim.Her zaman dediğim gibi aşığım bu adama.
ilk bölüm olarak iyiydi. ama timuçin esen bana çok durgun geldi.yada hep daha farklı rollerde izlediğimiz için sakin duruşu tuhaf geldi. belki dizinin ilk bölümü olduğundan ,ilerleyen bölümlerde açılabilir.uğur yücel ve rasim öztekin her zamanki gibi harikaydılar.umarım kanal d diziyi kaldırmaz.ama açıkcası kanald pek bana güven vermiyor.
TELE - BAROMETRE
26 EKİM 2005 ÇARŞAMBA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ASK OYUNU [NET] ATV 8,30 24,40
2 YAGMUR ZAMANI [NET] SHOW 6,50 17,70
3 GUMUS [NET] KAND 6,30 17,80
4 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 5,90 16,50
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,60 17,60
6 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 5,40 15,40
7 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 5,20 20,10
8 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,10 15,20
9 EN SON BABALAR DUYAR [NET] STAR 4,90 13,80
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
26 EKİM 2005 ÇARŞAMBA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 7,80 25,30
2 ASK OYUNU [NET] ATV 7,10 23,60
3 GUMUS [NET] KAND 6,30 20,80
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,80 21,30
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,30 19,40
6 YANIK KOZA [NET] SHOW 4,80 16,30
7 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 4,80 15,70
8 YAGMUR ZAMANI [NET] SHOW 4,80 15,30
9 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 4,50 18,80
10 ATV SPOR HABERLERI
Kaynak: http://www.ucankus.com/ratingler.asp
bu sezonun en iyi oyuncu kadrosuna sahip dizi.karakterler oyunculara çok iyi oturmuş.müzik başarılı,seçilen mekanlar başarılı.özlem düvencioğlu tmcnin ahudan sonra 2.yıldızı olacak gibi gözüküyor.
malesef kanal d çok iyi dizileri gidip öyle gün ve saate koyuyorki sonunda başarılı dizileri reytinglere yeniliyor.aslında pazartesi gününe alsa kesin 1.olur.bu arada eğer kanal d diziyi kaldırmaya kalkarsa eminim ya atv ya show tv bu diziyi alır çünkü bu dizi çok iyi işler yapar.
hırsız polis ratinglerine 2. ve 3. bölümden sonra bakarsınız ilk sıralarda göreceksiniz.ben bu diziye güveniyorum.
Daha ilk sahneden diziye baglandim diyebilirim.Bence yeni sezonda ekrana gelen en iyi dizi.Yeni bir efsane olmasini bekliyorum.1.Bölüm reytingleride güzel.
şimdi açıkçası doğrusunu söylemek gerekirse özür dilerim...ben başka bir diziye bakıyordum..babam geldi ki bi dizi varmış h. p. diye dedi..izleyelim diye şoooooook oldum yani mecburen izledim.....ama kararım aaaaa çok güzel diye değişmedi şu anda idare eder....umarım ben de severim....yazdıklarım için özür dilerim ama pişman değilim yazdıklarım için...son bişey daha lütfen m.a. alabora için burda oyrum yapmayın mümkünse hiç yapmayın teşekkürler.....herkese iyi günler...
bence de müzikler biraz eh işte ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR filminde ki müziğe ve KARANLIKTA KOŞANLAR film müzikleri çok güzeldi
Alabilecek en iyi reytingi aldı. Çünkü yaklaşık 55 dakika reklamsız oynadı. Bundan sonra bu reytingi bile zor bulur... Ama inşallah kalkmaz, çünkü öyküsü çok sarmasa da Uğur Yücel'i seyretmek gerçekten çok güzel...
Olay bu arkadaşlar her yapımcı sesli çekim işine giremez ,her yönetmen oynatamaz, her oyuncu da oynayamaz
müzik evet biraz zayıf ama bana şu an TÜRKİYE de UGUR YÜCEL in rolünü çıkartabilecek 2. kişi gösteremezsiniz , hele rol diksiyonu mükemmel timuçin esenler i dogrusu pek begenmedim açıkcası biraz zayıf kalmış sinema biraz göz le oynanır gözlerini anlamsız çok açıp kapattı ancak gözden kaçmasın HAMZA rolündeki şahıs belki tanınmış bir oyuncu degil ama tek kelime ile döktürdü benim bu bölümdeki favorilerim
1 numara aksak ugur yücel
2 numara hamza rolünü oynayan
3 numara komser rasim Öztekin
4 numara timuçin esenler
lütfen Dikkat yukarıdaki sıralama
oyunculuk ve sanat sıralamasıdır. :p yakışıklı ve güzel seçme sırası degildir
TMC boşa kürek çekmez bence.10 bölüm için yada 5-6 bölümde yayından kaldırılacak bir dizi projesi için böyle usta oyuncuları bir araya toplamaz... ;)
dogru tmc erol avcı farkı sanatı ve ticareti iyi bilmek lazım
aynen katılıyorum
şimdi açıkçası doğrusunu söylemek gerekirse özür dilerim...ben başka bir diziye bakıyordum..babam geldi ki bi dizi varmış h. p. diye dedi..izleyelim diye şoooooook oldum yani mecburen izledim.....ama kararım aaaaa çok güzel diye değişmedi şu anda idare eder....umarım ben de severim....yazdıklarım için özür dilerim ama pişman değilim yazdıklarım için...son bişey daha lütfen m.a. alabora için burda oyrum yapmayın mümkünse hiç yapmayın teşekkürler.....herkese iyi günler...
Niye yorum yapmayalım? Gerekirse yapılır. Zaten bu aralar piyasada da yok. Yorum yapılacak bir durumu da yok ama niye böyle yazdın anlamadım?
Dizi Tutu ama ya amasida var di Carsamba gününde 6. olmasi güzel ama baska gün olsa 1. olurdu heralde mesela kurtlar vadisinin özetini kaldirsinlar ve hirsiz polis kurtlar vadisinden önce yayinlansa cok güzel olurdu vallah Ozaman Kanal d nin Gecesi olurdu:)
arkadaslar ne dersiniz kurtlar vadisinden önce hirsiz polis olsa???????????
haa yazmayi unuttum bu TMC nin bütün Dizilerinin Müziklerini Kirac yapiyor Peki bu Hirsiz Polis in Müzigini Yapmiyor orda fena kizdim Jenerikte Müzik baska birsey yazidi diye vallah bence bu Kirac Böyle Dizilerin Müzigini yapmasi lazim Hep ask mesk Modern Zengin Dizileri OLMAZKI YAAAAA
ben çok beğendim.ilk bölümden sardırdı.timuçin eseni zaten çok beğeniyorum.uğur yücel tartışılmaz.daha halk dili ve yaşantısı kullanılıyor.bu hoşuma gidiyor.alacakaranlık ta çok güzeldi ama yarım kaldı inşallah bu sürer.
bence bu sezon başlayan en iyi dizi:)
Ya arkadaşlar sayfaya nasıl resim ekleyeceğim bilmiyorum bikaç kere denedim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim resme tıklayıp kopyala diyip sayfaya yapıştır diyince olmuyor çünkü yapıştır yazısı aktif değil bunun nasıl yapılacağını bana söylerseniz çok iyi olur...teşekkürler...
erkanpetekkaya_1988
29-10-05, 21:39
süper dizi süper sıra kenan imirzalıoğlunda o da bomba gibi döncek
1.Bölümün tekrari pazartesi saat 20:00 de Kanal D de.
ben hırsız polisi seyretmedim ama herkes bundan bahsediyor bu dizi gerçekten tmc yapımı mı yani aşk dizileri dışındada başka konularamı el atmışlar müziklerini kim yapıyor ve yönetmeni kim birde tmc atv ve show tv den başka kanalada dizi yapmaya başlamışmı :confused:
Nihayet adam gibi dizi
Nur Çintay A.
Kış aylarında, sıcak bir ev, sıcak bir çorba, sıcak bir çay kadar elzem bir şey daha vardır: Sıkı bir dizi.
Uğruna iş, program, her bir haltın iptal edildiği. Seyrederken çalan telefonun açılmadığı. Artık sonuncu reklam arasının girdiğini hissettiğinizde, içinize korkuyla karışık bir kederin çöktüğü. Aynı gece tekrarını verseler, obsesif vaziyette baştan izleyebileceğiniz.
Nihayet geldi.
Benim de dahil olduğum bir sürü insanın içinde haftalardır 'Uğur Yücel'in dizisi başlıyor' kıpraşması vardı.
'Hırsız Polis' aslında tam olarak Uğur Yücel'in dizisi sayılmaz. Yücel bu dizide yapımcı ya da yönetmen olarak değil, oyuncu olarak yer alıyor. Fakat o benzersiz oyunculuğuyla, Tahir Kemal ve 'Alacakaranlık'ın zaruri vedasını öyle pis bir düğüm olarak attı ki böğrümüze, onu tekrar ekranda görmeye olan açlığımızdan resmen titriyorduk. Uğur Yücel, Aksak rölüyle, hele o babalı sahnelerde, arızasının da (açılımı yarın), bizi ne biçim teslim alacağının da sinyalini verdi ilk bölümde.
Fakat gördük ki, sadece o değil çarşamba akşamlarımızı Kanal D'ye hediye edecek olmamızın sebebi. 'Hırsız Polis' ekibinin sağlam referansı var: Yönetmen Türkan Derya Güven yani 'İkinci Bahar'. Senaryo: Gaye Boralıoğlu, Neşe Şen, Şerif Erol yani 'Bir İstanbul Masalı'. İnsani hikâyeleriyle, gerilimiyle, ilk seferden hissettirdi ki tamamdır.
Şuna da parmak basalım ki önümüzdeki haftalarda ortalığı yakıp kavuracak ikili Timuçin Esen ile Özlem Düvencioğlu'dur. Esen'in o pyscho duruşunu 'Gönül Yarası'ndan bellemiş, bekliyorduk. Özlem Düvencioğlu ise son zamanlarda gördüğümüz en anlamlı, en derin yüz. Garip bir şey geçiyor ondan insana.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=168224
Yap yaz yönet oyna
Sibel ARNA
Ben onu küskün bir karakter olarak bildim hep. Yaptığı işe, hayata, kendine... Tanıyanlar onu huzursuz ruh diye tanımlıyorlardı. Yaptığı işten bir türlü memnun olmuyordu. Oyunculuğuyla hep kavga etti. Etmeye de devam ediyor. ‘Sıradan bir oyuncuyum. Benim bu kadar methedilmemin nedeni, yüzümdeki kara bulutların ya da gülümsemenin insana, hepimize dair, alelade ve sahici olması’ diyor. Geçen sene Alacakaranlık dizisinin Urfalı Komiser Tahir’i ile çok konuşulmuştu.
Şimdi Kanal D’nin yeni dizisi Hırsız-Polis’te Karadenizli hırsız Aksak oldu. Diziyle beraber Uğur Yücel’in görüntüsü de değişti. Sakallarını kesti, saçlarını kömür karasına boyattı. Dizi bahaneydi, Uğur Yücel’le konuşacak çok şey vardı.
Oyunculuğu beceremediğiniz için sadece yönetmenlik yapacağınızı söylediniz defalarca. Karar mı değiştirdiniz?
- Şu oyunculuk meselesini fazla kastığımı düşünüyorum artık. Karanlıkta Koşanlar dizisinde oyunculuğu çok özlediğimi gördüm. Sonra Alacakaranlık dizisinde Kenan’ın (İmirzalıoğlu) ısrarlarıyla oynadım. Kenan neredeyse şart koştu, ‘Alacakaranlık’ta oynarım ama bir şartla, sen de oynayacaksın abi!’ dedi. Bir ay, mırın kırın ettim. ‘Oynamayacağım’ dedim. Ama üçüncü ya da dördüncü bölümde övgüler gelmeye başlayınca sırıtık sırıtık dolaşmaya başladım. Ben ve bütün ekibimiz hem Yazı Tura’da hem Alacakaranlık’ta hayatımızda tekrarı zor övgüler aldık. Hayatımızın en büyük alkışları geldi. Ne iyi ettiler de ısrar ettiler. Çünkü o oyunculuk alanının oluşturduğu iç enerji beynimde patlayacaktı.
Senaryosunu yazdığınız ya da yönettiğiniz projelerden sonra bir dizide yalnızca oyuncu olarak yer almak nasıl bir his?
- Yalnızca oyunculuk mu? Bağımsızlık hissi. Kaymaklı ekmek kadayıfı. Ben genellikle dizinin repo gününde yeni bölümün senaryosuna otururdum. Bu, hafta boyunca sürerdi. Bir de aynı zamanda yönettiğim oldu dizileri. Yap, yaz, yönet, oyna... Basri Sandviçi! Kafayı bozuyorsun. Kendi kafana karşı dart oyna daha iyi. Kendimle buluşabilmek için bütün iletişim araçlarını kullanıyordum ama mümkün değil. Hálá kendime gelemedim.
Bu projeyi nasıl kabul ettiniz?
- Yapımcı Erol Avcı, yazarlar Gaye Boralıoğlu ve Neşe Şen. Üçü de eski arkadaşlarım. Onlar televizyon işini de akıllıca kıvırdılar. Hikayeyi dinledim, Erol’la anlaştım kabul ettim.
ROLE KAÇKAR ETEKLERİNDE SEFERİYKEN YAKALANDIM
İstediğiniz kadar sadece oynuyorum deyin. Herkes diziye Uğur Yücel’in dizisi diyor. Dizinin başarısı ya da başarısızlığı toptan size mal edilecek. Bu durum sizi rahatsız ediyor mu? Yoksa bir projeyi sırtlayan adam olmaya alıştınız mı?
- Eyvah! Ben bir şey sırtlayacak durumda değilim artık. Benim sırtlanılmam lazım. N’apalım. Ne yapsak bütün envanter bana çıkıyor zaten. Ben de vakur bir sükunetle bağdaş kurup oturmaya çalışıyorum. Bir kere benim rolüm Timuçin’den ve Özlem’den az. Esas hırsız-polis onlar. Çok ortalarda yokum. Değerli oyuncular var. Koca bir ekip var. Deneyimli yapımcısı, yazarları, yönetmeni... Başarı onlarındır. Biz aktörler dizi işinde faktörüz. Bu işin iyi aktörlerle seyirlik bir hale dönüştüğü kesin ama dizilerde proje daha öndedir. Adı sanı duyulmamış oyuncularla doğru proje yaparsanız da reytingde üst sıralarda dolaşırsınız. Seyircinin yapışacağı iyi ya da kötü bir senaryonuz olmalı. Kötü de olabilir önemli değil. Seyirci bir şeye yapıştı mı, zulmetseniz bırakmaz. Bir de oyuncular arasında çok yerleşmiş şu görüş vardır: Çok iyi olursa tutmaz. Bu inanış elbet kırılacak. Belki bu defa çok iyi bir iş çıkar ve tutar.
Alacakaranlık’ta Doğulu bir komiserdiniz şimdi masanın diğer tarafına geçip Karadenizli bir hırsızlık çetesi lideri oldunuz. Rolünüzü nasıl giyindiniz?
- Bu defa seferi yakalandım. Tam Kaçkar eteklerine göçmüşken rol teklifi geldi. Biz de hazır bu diyarlarda dolaşırken giyiniverdik Aksak Nadir’i. Ben kenarlarda diplerde yaşayanları pek aramam iç cebimde durur. Alacakaranlık’tan önce cinayet masasına gittim. Suçlu peşinde koşan insanları tanıdım. Böylelikle suçluyu yazmak kolaylaştı. Ben Boğaziçi’nin bir mahallesinden çıktım. Esnaf ve zanaatkarları, ince iş erbaplarını iyi tanırım.
Aksak pek de sevilesi bir karakter değil galiba... Bu sizde bir kaygı yaratıyor mu? Oynadığınız rolden ötürü sokaktaki adamın size nefretle bakması umurunuz mu, değil mi?
-Doğrusu Aksak sevilesi bir karakter değil ancak bütün zaafları ve acımasızlığı bir nedenden ötürü. Sevgisizlik... Yaşamın her tornasından geçmiş ve kendi iç mekanizmasını kurmuş. Kuralları var. Saplantılı. Ama galiba içinde gözü kara bir cesaret ve aşk var. Belki aşkı için her şeyi yok edebilir. Tutkulu insanlar sevilir. Yaptıkları kötü de olsa bir gün büyük bir iyilik çıkabilir onlardan. Ya da korkunç bir kötülük. Ve bunu seyirci hisseder. Kendinden bir şey bulur. Onu izlemek ister.
SOLO OYUNCU DEĞİLİM TAKIM OYUNCUSUYUM
Kenan İmirzalıoğlu bir röportajında ‘Uğur Yücel ile oynuyorsan ön plana çıkman çok zor. Ben bunu göze alarak başladım’ demiş. Sizce de bu böyle mi? Aşılamaz bir oyuncu musunuz?
- Benimle çalışmanın kolaylığı; açıklamalı oyunculuk... Bir tür kullanma kılavuzu. Uzun konu... Kısaca, ben solo yapan bir oyuncu değilim. Takım oyuncusuyum. Tek kişilik gösteri yaparak solo yaptım bir dönem. Oysa ben kaynarım oyunun arasına. Aynı frekanstan bir-iki kişi bulursam yakınımda mavra büyür ve başkalarına sirayet eder. Ben aşılmaz biri değilim. Ama benimle çalışan insanlar günün birinde aşılmazlığın yoluna gireceklerini bilirler. Çünkü oranın nerede olduğunu bilirim. Yine de oyuncu olarak kendim uygulayamam. Benim bu kadar methedilmemin nedeni, yüzümdeki kara bulutların ya da gülümsemenin insana, hepimize dair, alelade ve sahici olması. Yoksa ben sıradan bir oyuncuyum... O yüzden yönetmenlikte yapacağım çok şey var. O yüzden sonsuza kadar doğanın mutlak güzelliği karşısındaki aczimizden kurtulmaya çalışacağız. O kurtuluş, sanatla ulaşılabilecek bir tavaftır.
Yakında yine yönetmenlik yapacak, yine senaryo yazacaksınız değil mi?
- Senaryosunu yazdığım Ramon adlı bir film mayıs sonunda çekilecek. Filmin yapımına da Mahayana olarak ortağız. Benim de oynamam söz konusu. Yine önümüzdeki kış Kars’ta Sessizlik adlı ikinci uzun metraj filmimi çekeceğim. Bir oyun ya da bir müzikalle sahneye çıkacağım. 2007 sonbaharında bir film daha çekeceğim. İki yılda bir motor diyeceğiz. Yaşamımı iyice küçültüp sessiz sedasız filmler çekmek istiyorum. Gelecekle ilgili hayalim bu. Ama bunun için en az beş yıl piyasada çalışmam lazım.
KARAMEKE GİBİ OLDUM, BERBERDE LAVABONUN ALTINA KAÇMAK İSTİYORUM
Aksak karakteri için saçınızı boyamışsınız. Aynaya bakınca ne görüyorsunuz? İçinizden ‘Yahu ben hálá gençmişim’ diye fısıldadınız mı?
- Karameke gibi oldum. Aynada karşılaşınca kendime selam veriyorum. Hep eve yeni gelmiş aynı yumurta ikizimle karşılaşma hissi. Kafam kaşınıyor ve berberde dibi tuttu mu meselesi var. Kafamdakiler saç değil, bitki. Saçım ses çıkararak uzuyor. Üstüme naylonlar sarıyorlar. Mazota düşmüş kuzey denizi karabatakları gibi oluyorum. Greenpeace beni görse boğazda eylem yapacak. Bu adamı kurtaralım diye... Ve en önemlisi berbere gelenler gazetenin arkasından beni seyrediyorlar... Lavabonun altına kaçmak istiyorum. Yeminle bin pişmanım.
KENAN’LA BİR MESELEMİZ VARSA YÜZ YÜZE KONUŞURUZ KONUŞTUK DA
Mahalle bakkalının ve tüm bizi sevenlerin merak ettiği soruyu cevaplayayım. Kenan’la küs filan değilim. Ben birlikte çalıştığım hiç kimseyle küskün değilim. Hepsiyle görüşürüz ve yeniden çalışacağımız günü bekleriz. Onlar benim kardeşim, oğlum, hayatımın en güzel çekim günlerini paylaştığım oyuncularım. Benim arkamdan konuşmazlar. Ben de onların. Bir meselemiz varsa yüz yüze konuşuruz. Konuştuk da. Haftaya Olgun, Kenan, ben, Yazı Tura için Kiev’e gidiyoruz. Filmimiz Kiev Molodist Festivali’nde yarışıyor.
REYTİNGLER GELİNCE SAKSAĞAN GİBİ KALIRSIN
Söyleşileri oldum olasıya sevmedim. Zannediyorlar ki söyleşi yaparsan dizi reyting alır ya da film gişe patlatır. Büyük yanılgı. Seyirci diziye tutunmadıysa hayatın palavra. Dizinin yayınlandığı günün ertesi, sabah 11’de ilk on beş dakikalık reytingler gelir. Saksağan gibi kalırsın kanal kapısında. Dizi tutarsa istersen git sokakta masum tokatla, haber olsun, herkes öbür yanağını gösterir, abi bi de bize aşket tokadını, Osmanlı olsun, derler. Filmde de benzeri bir durum vardır, mesihler taksan arkana, yedi bilgenin duasını alsan ya da basın karşısında anadan üryan çiftetelli oynasan da, ilk hafta sonu filmden ne geleceği belli olur. Tuttuysa promosyon manyağı olursun.
HALBUKİ ERKEN KALKMAMAK İÇİN OYUNCU OLMUŞTUM
Benimle çalışacaklara ilk uyarı, ‘Gece yatmadan saatinizi kurun ümüğünüzü sıkarım... Sette vaktinde olunacak!’ Halbuki ben sabahları erken kalkmamak için oyunculuğu seçmiştim. Meğer o tiyatro oyunculuğunda oluyormuş. Bu sinemacıların ışık derdi var. Para da yok. Günün ışığını kullanacağız diye sabah namazıyla kalkıyorlar. İyi de benim beynim ikindi ezanı uyanıyor. Önce çekilenler, çaresiz ruh çöküntüsü.
DEMEK Kİ BU İŞİN DE BİR DERİN DEVLETİ VAR
Otuz küsur yıldır ortalardayım. Hakkımda ilk yazı 16 yaşımda bir tiyatro oyunundan sonra çıktı. Hep yaptığım işler konuşuldu. Hiç skandalım yok. Hep mesafeli ve saygın bir ilişkim oldu medyayla. Ne olduysa Yazı Tura ve Alacakaranlık döneminde oldu. Birden insanlar şirazeden çıktı. Sahiden bazıları kafayı yedi. Benim kendi gerçekliğimle, filmle, diziyle yakından uzaktan ilgisi olmayan haberler üretmeye başladılar. Bunun böyle olmasını kim tezgahladı? Faili meçhul? Demek ki bu işin de bir derin devleti var, dedim.
TİMUÇİN GELECEK ZAMANLARIN BİRKAÇ İYİ ADAMINDAN BİRİ
Timuçin Esen’i diziye siz mi seçtiniz?
- Diziye Timuçin’i ben seçmedim. Erol Avcı seçmiş. Bana teklif geldiğinde hangi dizi için olduğunu bile bilmiyordum. Adana dizisi mi? İstanbul dizisi mi? Devam eden bir dizi mi! Diziye en son ben dahil oldum...
Nasıl buluyorsunuz onu? Farklı bir yanı var mı?
- Timuçin’i tanıyalı birkaç yıl oldu. Yazı Tura’nın oyuncu seçmelerine çağırdık. O zamanlar çekmeyi düşündüğümüz üçüncü bir Yazı Tura hikayesi vardı. Seçmelerde en iyi oydu. Başrolü aldı... Ama o hikaye sonra uzun metraj olarak başka bir forma girdi, önümüzdeki yıl çekilecek. Timuçin gelecek zamanların birkaç iyi adamından biri. Çok yetenekli.
Alacakaranlık’taki Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra yanınızda yine çok başarılı bir jön var yani.
- Kimi oyuncular, birbirleriyle bir noktada kesişirler. Zeka ve sinema biraraya getirir onları. Buradaki zeka, yaratıcılıkla ilgili. Artistler hayatın içinde nerede duracaklarını becerebilen insanlar değildirler aslında. O yüzden benim gibi hatalar yaparlar. Hepsi kıyıda köşede, oynayacağı insanı, yazacağı hikayeyi arar. Bu arayışlarda da kafa kafaya çarpışılır. Kimse kimsenin kaşifi değildir. Ve kimse bizleri, kendimizi ararken yıldızlaştıramaz. Bizim gibiler, başkaları için şanstır. Biz ararken, onlar kendilerini zenginleştirirler.
http://www.hurriyet.com.tr/pazar/3460164.asp?gid=59
Niye yorum yapmayalım? Gerekirse yapılır. Zaten bu aralar piyasada da yok. Yorum yapılacak bir durumu da yok ama niye böyle yazdın anlamadım?
yani burda yapmayın hiç yapmayın kendi sayfası var yorum yapılacaksa orda yapın burda yeri değil anlamında.mümkünse hiç yapmayın demem de burda hiç yapmayın demek.burası bir dizinin forumu böyle şeyler yazmayın bir daha...
forgetmenot
30-10-05, 18:28
Birebir kişisel eleştirilerinizi, bu kişisel eleştiriye cevabınızı lütfen 'Özel mesaj 'yoluyla yapınız. Böylece adı üzerinde 'özel mesaj'olduğu için, istediğiniz,dokundurmayı,kinayeyi,informal sözü, istediğinize yazabilirsiniz.Benim bu tür çekişme içeren mesajları okuyunca moralim bozuluyor, konudan çok uzaklaşılmış diye düşünüyorum.Daha da önemlisi, 'dedim-dedi' tarzı agresif mesajları okumak zorunda da değilim.Konumuz Hırsız Polis' dizisi ,başka bir oyuncunun kariyer performansının tartışılması değil.Belki moderatör bu mesajı da silecektir ama yeter artık!!
Kim nederse desin dizi süper
UGUR YÜCEL farkı ortaya anında çıkıyor . hamza karakteri Orhan AYDIN da iyi oyuncu begendim
Hamza karakteri kimdi acaba,daha isimleri ve karakterleri tam öğrenemedim ben...
Ayrıca prosedür gereği olarak uyarayım bende, bu başlıkta başka şeyler tartışmayalım... ;) ;)
Dizi mükkemel ailece begenerek izliyoruz ugur yücel-orhan aydın-timuçin esenler harika oynuyolar
dizideki hamza orhan aydın karakter oyuncusu bu şahısla ilgili detay bilgiye tiyatro sitesinden ulaşabildim www.tiyago.com
2.Bölüm Basın Bülteni...
İlk tanışma, ilk kıvılcım
Mavi gözaltına alınmıştır. Mavi’nin evinde ve çete üyeleri arasında gergin bekleyiş sürmektedir. Bu arada Mavi’yi sorgulamaya hazırlanan Çınar karakolda bir kaza geçirir ve hastaneye gitmek zorunda kalır. Mavi’nin sorgusunu üstlenen Başkomiser Selahattin’in tutumuysa serttir.
Dışarıda ise Mavi’yi ihbar eden Jilet için Aksak’ın hain planları vardır.
Çınar’ın, karısı Aylin’le sorunları devam etmektedir. Aylin, hayat şartlarının ağırlığından şikayetçidir ve bu yüzden Çınar’la sık sık tartışmaktadırlar. Çınar’ın karısının kendisinden bir şeyler gizlediğine dair şüpheleri giderek artmaktadır.
Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir biçimde Çınar ve Mavi tanışırlar. Onların tanışmaları giderek büyük bir yangına dönüşecek olan ateşin ilk kıvılcımıdır.
Çarşamba günü tam izleyemediğim için yorum yapamadım ama dün akşam tekrarını izledim ve bu sezon izlediğim dizilerin içinde hemen benim tartışmasız favorim oldu. Dizide müzik hariç herşey mükemmel seçilmiş. Oyuncular karakterlere cuk oturmuş, Timuçin Esen'e hayran kaldım, mavi rolündeki Özlem Düvencioğlunu da başarılı bulduğumu ve Tmc nin bu başrol seçiminde de akıllı bir iş yaptığını düşünüyorum. Mavinin ağabeyi Murat Daltaban (Arıza) zaten başarılı bir oyuncuydu burada da muhteşem bence. Uğur Yücel anlatmaya gerek yok her oynadığı rolde olduğu gibi bu diziye de bambaşka birşeyler katmış, Vahide Gördüm'ü Altan Erkekli yi B Gelincikte yadırgadığım gibi burada yadırgamadım, demek ki bu rol ona çok oturmuş, Rasim Öztekin keza müthiş uymuş ve yönetmen Türkan Derya Güven de başarılı bir seçim bana göre.Yalnızca Yasemin Conka yerine herhangi bir başka oyuncu olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum zira Bim in ana karakterlerinden ikisinin aynı dizide ve bu kadar yakın arayla oynamasına alışamadım hala.
Gelelim senaryoya tabii ki Gaye Boralıoğlu ve Neşe Şen Bim in ilk sezon efsane bölümlerini yazan ve ikinci sezon erkeklere teslim edip bizi kıvrandıranlar. Bu dizi kesinlikle muhteşem bir aşka gebe gibi görünüyor ve uzun zamandan beri yani Bim bittiğinden beri ilk defa bu kadar heyecanlandım ilerde izleyeceğimiz bölümleri düşünerek. Fakat beni senaryonun biraz korkuttuğunu söylemeden geçemiyeceğim.Yani sosyal içerik açısından ileriki bölümler hakkında yorum yapmak yanlış olsada Mavinin sempatik ve mecbur kaldığı için hırsızlık yapan biri olarak sevdirilmesi ne kadar doğru bilemiyorum. Bugünki Türkiye ortamında herkesin mağdur olduğu bir konuda dizilerde verecekleri mesajlar açısından oldukça sorumlu hissetmeliler kendini. Ben hırsız Mavinin komiser Çınar ile olan aşkını izlemek için sabırsızlansam da hırsızların sevimli gösterilmesi beni biraz endişelendiriyor.Tabii ki onlar da insan ama bizim toplumumuz bu dizilerdeki karakterlere çok özenen bir toplum, yani oldukça hassas bir konu TMC nin ustalıkla halledeceğine eminim.Dizi çok çok güzel olacağının sinyallerini verdi hepimize, en azından benle aynı zevklere sahip arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.
Başlangıç olarak gerçekten inanılmaz güzel. başka dizilerde olsa sonunun ne olabileciğini tam olarak tahmin edebiliyorduk.:rolleyes: oyuncular güzel, özellikle uğur yücel zaten oyunculuğuna diyecek birşey yok. timuçin esen ;) de çok daha iyi olabilir, biraz pasif kalmış, mavi çok iyi:p tek kötü olan çınarın eşi rolunde oynayan oyuncu ( hiç beğenmedim) :mad:
gerçekten harika bir dizi
2'de 2!..Ben dizimi buldum.Az önce 2. bölümü izledim ve yine hayran kaldım...
Daha sonra daha ayrıntılı yazarım ama kısaca MÜTHİŞ!!!
Az önce 2.bölümüde geride bıraktık ben yine çok beğenerek izledim.Gerçi bu hafta tam konsatrasyon izleyemedim ama üstün körü izlemem bile yetti diyebilirim...Hele Çınar ve Mavi'nin telefon takas sahnesi çok hoştu çok doğallar :D 3.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...
Birde Aksak'tan bir iki özlü sözlü söz dikkatimi çekti burayada yazayım dedim;
Kadınsız erkek,pusulasız gemiye benzermiş...
Demirden korkaydık trene binmezdik...
Fazla ot yersen kafanda ot gibi olur...
Of of of...O telefonların takas sahnesi beni benden aldı zaten ;)
Şaka bir yana çok güzel gidiyor dizi...Ben çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.Çünkü hakediyor, herşeyiyle...
arkadaslar güzel bir dizi olmus bence
cok begendim umarim böyle devam eder ;) :)
ilk bölüme şöle bi göz atmıştım .. sonra tekrarını izledim .. annem de çok beğendi .. aşk oyununu izlemesine rağmen benim de ders çalışmam gerekmesine rağmen ikimizde oturduk izledik ..
benii sarmasını bırak dizi annemi de sardı ... annem öle kolay kolay bişi beğenmez de ...
roller çok ii oturmuş .. ben dizini tmc yapımı olduğunu bilmiorudm .. ilk bölümün reyting i 7. sıra daydı galiba .. ilk bölüm için iyidi .. bakalım bu bölüm kaçıncı olcak ...
kaliteli bi dizi oyuncular kaliteli ... herşey güzel !!!
TMC boşa kürek çekmez bence.10 bölüm için yada 5-6 bölümde yayından kaldırılacak bir dizi projesi için böyle usta oyuncuları bir araya toplamaz... ;)
sana katılıorum !!!
ilk bölümünü izleyememiştim. ikinci bölümünü izledim timuçin esen'e hayranım.. değişik bir diziye benziyor..
"mavi"yi oynayan kızın tavırlarını ve doğal güzelliğini sanem çelik'e benzettiniz mi? abartısız, yalın ama adam gibi oynayan bu tür oyuncuları görmek ne güzel.
dizi de çok kaliteli olmuş ayrıca, tebrikler
mizrak_tutucu
03-11-05, 07:58
Diziyi bende cok begendim. Dizi hakkında daha sonra uzun uzun yazmadan once Ozlem Duvencioglu'nun büyük bir keşif oldugunu dusundugumu soylemeliyim. Cok ilginc ve anlamlı bir yüzü var. Bu nedenle bana da Sanem Çelik'i anımsattı. Soyadından yola çıkarak Ceyda Düvenci'nin kızkardeşi veya kuzeni mi diye düşündüm. Bilen var mı?
bu dizi mıknatıs gibi bişey sade ekrandaki film özetlerine bakıldıgı zaman pek bir çekici özelligi yokk.ama izleyince...
karıncaşaryo
03-11-05, 09:40
Çarşamba günü tam izleyemediğim için yorum yapamadım ama dün akşam tekrarını izledim ve bu sezon izlediğim dizilerin içinde hemen benim tartışmasız favorim oldu. Dizide müzik hariç herşey mükemmel seçilmiş. Oyuncular karakterlere cuk oturmuş, Timuçin Esen'e hayran kaldım, mavi rolündeki Özlem Düvencioğlunu da başarılı bulduğumu ve Tmc nin bu başrol seçiminde de akıllı bir iş yaptığını düşünüyorum. Mavinin ağabeyi Murat Daltaban (Arıza) zaten başarılı bir oyuncuydu burada da muhteşem bence. Uğur Yücel anlatmaya gerek yok her oynadığı rolde olduğu gibi bu diziye de bambaşka birşeyler katmış, Vahide Gördüm'ü Altan Erkekli yi B Gelincikte yadırgadığım gibi burada yadırgamadım, demek ki bu rol ona çok oturmuş, Rasim Öztekin keza müthiş uymuş ve yönetmen Türkan Derya Güven de başarılı bir seçim bana göre.Yalnızca Yasemin Conka yerine herhangi bir başka oyuncu olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum zira Bim in ana karakterlerinden ikisinin aynı dizide ve bu kadar yakın arayla oynamasına alışamadım hala.
Gelelim senaryoya tabii ki Gaye Boralıoğlu ve Neşe Şen Bim in ilk sezon efsane bölümlerini yazan ve ikinci sezon erkeklere teslim edip bizi kıvrandıranlar. Bu dizi kesinlikle muhteşem bir aşka gebe gibi görünüyor ve uzun zamandan beri yani Bim bittiğinden beri ilk defa bu kadar heyecanlandım ilerde izleyeceğimiz bölümleri düşünerek. Fakat beni senaryonun biraz korkuttuğunu söylemeden geçemiyeceğim.Yani sosyal içerik açısından ileriki bölümler hakkında yorum yapmak yanlış olsada Mavinin sempatik ve mecbur kaldığı için hırsızlık yapan biri olarak sevdirilmesi ne kadar doğru bilemiyorum. Bugünki Türkiye ortamında herkesin mağdur olduğu bir konuda dizilerde verecekleri mesajlar açısından oldukça sorumlu hissetmeliler kendini. Ben hırsız Mavinin komiser Çınar ile olan aşkını izlemek için sabırsızlansam da hırsızların sevimli gösterilmesi beni biraz endişelendiriyor.Tabii ki onlar da insan ama bizim toplumumuz bu dizilerdeki karakterlere çok özenen bir toplum, yani oldukça hassas bir konu TMC nin ustalıkla halledeceğine eminim.Dizi çok çok güzel olacağının sinyallerini verdi hepimize, en azından benle aynı zevklere sahip arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.
Niye çok merak ettim... Kastı dışında nesini beğendin? Hem o kız olmuş mu sence?
karıncaşaryo
03-11-05, 09:46
Diziyi bende cok begendim. Dizi hakkında daha sonra uzun uzun yazmadan once Ozlem Duvencioglu'nun büyük bir keşif oldugunu dusundugumu soylemeliyim. Cok ilginc ve anlamlı bir yüzü var. Bu nedenle bana da Sanem Çelik'i anımsattı. Soyadından yola çıkarak Ceyda Düvenci'nin kızkardeşi veya kuzeni mi diye düşündüm. Bilen var mı?
Hayatında öyle bir kız gördün mü sokakta?
özlem düvecioğlu tmcnin ahu türkpençeden sonra keşfettiği ikinci doğal ve başarılı oyuncu.rolünü başarıyla canlandırıyor.
bölüme gelince mavinin sarkıntılık yalanını söylemesi ve telefonlarını takas etttikleri sahneler çok güzeldi.özellikle aksağın babasıyla konuştuğu sahnelere bayılıyorum.erol günaydın ve uğur yücel bu sahnelerdeki oyunculukları ile şapka çıkartıyorlar.
bu arada bu akşma 10da dizinin tekrarı var.
dizinin muzigini kim yapmis arkadaslar mukemmel bir muzik.
Arkadaslar , bu mühtis yapim dün aksam ilk 10 bile girememis :( !!!!!
“TOTAL” GRUBU
1-Aşk Oyunu Atv... 9.10 rating, 27.00 share...
2-Emret Komutanım (tkr) Show Tv... 8.40 rating, 25.70 share...
3-Avrupa Yakası Atv... 8.00 rating, 21.70 share...
4-Ya Şundadır Ya Bunda (final) Atv...7.00 rating, 21.10 share...
5-Show Ana Haber Show Tv... 6.10 rating, 18.10 share...
6-Yağmur Zamanı Show Tv... 6.00 rating, 16.00 share...
7-Ya Şundadır Ya Bunda Atv...5.60 rating, 18.60 share...
8-En Son Babalar Duyar Star Tv... 5.60 rating, 16.00 share...
9-Juventus-B.Münih maçı Star Tv...5.50 rating, 17.00 share...
10-Hayat Bilgisi (tkr) Show Tv... 5.10 rating, 21.80 share...
“AB” GRUBU
1-Avrupa Yakası Atv... 11.90 rating, 37.80 share...
2-Aşk Oyunu Atv... 9.70 rating, 31.60 share...
3-Ya Şundadır Ya Bunda (final) Atv... 7.30 rating, 25.00 share...
4-Emret Komutanım (tkr) Show Tv... 6.10 rating, 21.50 share...
5-Atv Spor Haberleri Atv... 5.50 rating, 20.00 share...
6-Gümüş Kanal D... 5.50 rating, 17.10 share...
7-Atv Ana Haber Atv... 5.40 rating, 19.80 share...
8- Ya Şundadır Ya Bunda Atv... 4.70 rating, 19.30 share..
9- Spor Gündemi Kanal D... 4.40 rating, 15.60 share...
10-Juventus-B.Münih maçı Star Tv... 4.30 rating, 14.40 share...
Bu dizi bunu hak etmiyordu !
gerçektende arkadaşlar bu diziyi inşallah rüzgarlı bahçe gibi yapmazlar birde tmc yapımlar çok kaliteli olur bunu hak etmiyor :(
Diziyi dün ilk defa izledim ve cok begendim, ilk ona girememesinin nedeni cok sasirtici ama umarim dizi bu denli kötü reyting aldi diye yayindan kaldirilmaz. "Ikinci Bahar" (Türkan Soray & Sener Sen) dizisindeki havayi sezdim ben bu dizide ayrica oyuncularin hepsi cok kaliteli ve en önemlisi kendi seslerini kullaniyorlar, hikayede cok baglayici ve merak uyandirici, kaliteyi seven izleyicinin bu diziye gereken önemi verecegini saniyorum.
Sevgiler
Rose
Arkadaslar , bu mühtis yapim dün aksam ilk 10 bile girememis :( !!!!!
“TOTAL” GRUBU
1-Aşk Oyunu Atv... 9.10 rating, 27.00 share...
2-Emret Komutanım (tkr) Show Tv... 8.40 rating, 25.70 share...
3-Avrupa Yakası Atv... 8.00 rating, 21.70 share...
4-Ya Şundadır Ya Bunda (final) Atv...7.00 rating, 21.10 share...
5-Show Ana Haber Show Tv... 6.10 rating, 18.10 share...
6-Yağmur Zamanı Show Tv... 6.00 rating, 16.00 share...
7-Ya Şundadır Ya Bunda Atv...5.60 rating, 18.60 share...
8-En Son Babalar Duyar Star Tv... 5.60 rating, 16.00 share...
9-Juventus-B.Münih maçı Star Tv...5.50 rating, 17.00 share...
10-Hayat Bilgisi (tkr) Show Tv... 5.10 rating, 21.80 share...
“AB” GRUBU
1-Avrupa Yakası Atv... 11.90 rating, 37.80 share...
2-Aşk Oyunu Atv... 9.70 rating, 31.60 share...
3-Ya Şundadır Ya Bunda (final) Atv... 7.30 rating, 25.00 share...
4-Emret Komutanım (tkr) Show Tv... 6.10 rating, 21.50 share...
5-Atv Spor Haberleri Atv... 5.50 rating, 20.00 share...
6-Gümüş Kanal D... 5.50 rating, 17.10 share...
7-Atv Ana Haber Atv... 5.40 rating, 19.80 share...
8- Ya Şundadır Ya Bunda Atv... 4.70 rating, 19.30 share..
9- Spor Gündemi Kanal D... 4.40 rating, 15.60 share...
10-Juventus-B.Münih maçı Star Tv... 4.30 rating, 14.40 share...
Bu dizi bunu hak etmiyordu !
o zaman bi kaç hafta sora bunuda kaldırırlr.. :mad:
eeeeeeeee Ask Oyunuyla Cakisirsan Boyle Olur Iste bence Bu Dizinin Saati Ve Gunu Degismeli Boyle Giderse Gercekten Yayindan Kaldiracaklar
askhastası
03-11-05, 16:41
dizi güzel oyuncular süper ( Murat Daltaban dışında nedense Murat Daltabanla bir türlü yıldızımız parlardı), ama bence dizide en güzel olan özlem düvencioğlu. çok duru bir güzellik, tanınmamış olmasıda cabası. beste bereket ten sonra sevgili ülkem yeni bir güzel daha tanıdı. TMC ye teşekkürler. bu rolün daha önce meltem cumbul a önerildiğini duydum ve üzüldüm. Meltem nereye oyunculuk nereye. neyse ask oyunu zırvalığından sonra- zaten izlemiyordumda- ilaç gibi geldi....
bencede çok güzel bir dizi yayından kaldırılmaz çünkü TMC hemen son vermez ya saati değişir yada günü ama devam eder bu zamanki bütün dizileri tuttu hepside hemen zirveye oturmadı daha 2. bölüm daha zamanları var bu dizideki oyuncular gene süper yeni yıldızlar yetişiyo benim dikkatimi çeken müziğini kıraçın yapmaması bundan öncekilerin hepsini kıraç yapmıştı
eeeeeeeee Ask Oyunuyla Cakisirsan Boyle Olur Iste bence Bu Dizinin Saati Ve Gunu Degismeli Boyle Giderse Gercekten Yayindan Kaldiracaklar
bence bu dizi hem kurgu hem senaryo hem oyunculuk lar açısından aşk oyunun dan kat kat iyi ve üsttün .. aşk oyunu tek bi konu üzerinde yoğunlaştı ve git gide beni sıkıor .. evt izliorum aşk oyununu seviorum da ... ama gerçek olan şu ki hırsız polis ondan kat kat daha ii bi dizi ...
bu dizi yayından kolay kolay kalkmaz .. daha ikinci bölüm bi kaç hafta geçsin seyirci alışıcak diziye ... ve reytingler artıcak ...
şimdiye kadar hiç bi tmc yapımı yayından kalkmadı buda kalkmaz hatta bu gün 22:00 da tekrarı var !!!
bence bu dizi hem kurgu hem senaryo hem oyunculuk lar açısından aşk oyunun dan kat kat iyi ve üsttün .. aşk oyunu tek bi konu üzerinde yoğunlaştı ve git gide beni sıkıor .. evt izliorum aşk oyununu seviorum da ... ama gerçek olan şu ki hırsız polis ondan kat kat daha ii bi dizi ...
bu dizi yayından kolay kolay kalkmaz .. daha ikinci bölüm bi kaç hafta geçsin seyirci alışıcak diziye ... ve reytingler artıcak ...
şimdiye kadar hiç bi tmc yapımı yayından kalkmadı buda kalkmaz hatta bu gün 22:00 da tekrarı var !!!
Kesinlikle katılıyorum.Seneryosuyla,oyuncularıyla herşeyiyle kaliteli bir yapım.
Daha önce bende Aşk Oyunu'nu izliyordum fakat dizi kendini tekrar etmeye başlayınca sıktı.Göreceksinizki AşkOyunundan sıkılan HIRSIZ POLİS'in farkına varacak.
OZAMAN REYTİNGLERE BAKIN.
Umarım dediğiniz gibi olur arkadaşlar,ben bu hafta reytingleri çok çok daha iyi beklerken ilk 10 bile girememesi çok kötü oldu...Zaten ne zaman iyi ve güzel şeyin kıymeti bilinmiş ki bu ülkede.... :( :(
aşk oyunuyla aynı saattde olmasa izlerdim belki ama çakşıyor tmc olduğuna göre kaliteli bir dizi oyuncularda öyle ama gün yanlış bence düşünenlerin aksine AŞK OYUNU nundan sıkılma durumu söz konusu olmayacak bence ratingler böyle gider aşk oyunu ya 1. ya 2. hırsız polisin geleceğini ise tahmin edemiyorum
esmergüzel
03-11-05, 22:04
aşk oyunuyla aynı saattde olmasa izlerdim belki ama çakşıyor tmc olduğuna göre kaliteli bir dizi oyuncularda öyle ama gün yanlış bence düşünenlerin aksine AŞK OYUNU nundan sıkılma durumu söz konusu olmayacak bence ratingler böyle gider aşk oyunu ya 1. ya 2. hırsız polisin geleceğini ise tahmin edemiyorum
ben de sisley gibi düşünüyorum gün ve zaman cok cok yanliş ask oyunu raytıglerde mutlaka birincili var ben ce ask oyunu sıkmadı tam tersi daha da heycana dayandi yani dizi asıl simdi baslıyor
Reytingin düşük olması şimdilik çok büyük bir sorun değil.Ancak 3-4 hafta daha böyle veya daha da azalan bir grafikle devam ederse o zaman sorun teşkil edebilir.Tmc dizilerini kolay kolay harcamaz doğru.Ancak Kanal D konusunda çokta iyimser olmamak lazım.O,bir hayli usta bu konuda.Yine de ben dizinin 1-2 hafta içerisinde daha fazla seyirci kazanacağı ve reytinglerin de yavaş yavaş rayına oturacağı inancı içerisindeyim.Mesela şu an en favori dizim,yine bir Tmc yapımı olan Aliye'nin ilk 2-3 bölümünü dogru duzgun izlememiştim.Zaten çok sayıda dizi izlemekten hoşlanmadığımdan başta pekte ilgimi çekmemişti.Bu durum bir çok insanda olur.Önceden izlemek istenilmeyen bir dizi,tesadüfi veya herhangi başka bir şekilde 1 kere izlendiğinde insanda alışkanlık yaratabiliyor.Bu dizi de zaten gayet başarılı bir yapım olduğundan,şu ana dek izlemeyenler için 1 kerelik seyirin yeterli geleceğini düşünüyorum.Özlem Düvencioğlu kesinlikle çok iyi bir seçim olmuş.Hem yeni bir yüz hem de çok başarılı bir oyuncu.İlk bölümden sonra kendisinin Meg Ryan gibi bir havası olduğunu yazmıştım,özellikle City of Angels'taki halini çok anımsatmıştı bana.Şansa bakın ki geçen gece Melekler Şehri yayınlandı.Tekrar izlerken bu sefer Sanem Çelik'in de Meg Ryan gibi bir havası olduğunu düşünmüştüm.Dudak yapısı ve konuşurken ki mimikleri gerçekten çok anımsatıyormuş.Sizin de Sanem Çelik benzetmenizi göz önüne alır ve benim Meg-Özlem benzetmemden yola çıkıp düz mantık kurarsak gerçekten Sanem ve Özlem'in de çok büyük bir yüz benzerlikleri olmasa da tavır,mimik ve bakışları bir hayli benzeşiyor.
Bencede özlem düvencioglu iyibir secim.Merak etimde aceba yasi kactir?
Yüksel Aytuğ'un dizi ile ilgili yorumundan bir alıntı :
''Ve 'Mavi' ismindeki oto hırsızını canlandıran Özlem Düvencioğlu...Yapımcı Erol Avcı,bu kızı Almanya'da oyunculukla ilgili bir workshop çalışması sırasında tesadüfen tanımış.Ve alıp bu dizide oynatmakla belki de meslek yaşamının en doğru kararını vermiş.Aslında bu rol için önce Nurgül Yeşilçay düşünülmüş.Son dakikada karar değişikliğiyle rol Özlem'in olmuş..
Özlem güzel olduğu kadar son derece farklı bir tip.Hafif erkeksi tavırları rolüne pek uyuyor.Ama o kabuk,derinlerdeki dişiliği gizleyemiyor.Yüzünü,vücudunu,mimiklerini harika kullanıyor.Adeta oyunculuk için yaratılmış.Şuraya yazıyorum : Yeni Sanem Çelik doğuyor...''
Yüksel Aytuğ'un dizi ile ilgili yorumundan bir alıntı :
''Ve 'Mavi' ismindeki oto hırsızını canlandıran Özlem Düvencioğlu...Yapımcı Erol Avcı,bu kızı Almanya'da oyunculukla ilgili bir workshop çalışması sırasında tesadüfen tanımış.Ve alıp bu dizide oynatmakla belki de meslek yaşamının en doğru kararını vermiş.Aslında bu rol için önce Nurgül Yeşilçay düşünülmüş.Son dakikada karar değişikliğiyle rol Özlem'in olmuş..
Özlem güzel olduğu kadar son derece farklı bir tip.Hafif erkeksi tavırları rolüne pek uyuyor.Ama o kabuk,derinlerdeki dişiliği gizleyemiyor.Yüzünü,vücudunu,mimiklerini harika kullanıyor.Adeta oyunculuk için yaratılmış.Şuraya yazıyorum : Yeni Sanem Çelik doğuyor...''
Yüksel Aytuğ bu işlerden anlamadığını bir kez daha ortaya koydu. İstanbul Şahidimdir, Seher Vakti, Kapıları Açmak son olarakta Hırsız Polis. Yüksel Aytuğ'un yere göğe koyamadığı diziler. hepsinin ortak özelliği dört beş bölümde batmış olmaları. Ya o çok üst düzey bir sinema ve televizyon adamı, ya biz yanlış şeyler izliyoruz...
mizrak_tutucu
04-11-05, 12:25
Reytingleri ne olursa olsun, Hırsız-Polis iyi bir dizi. Eninde sonunda hak ettiği yere gelecektir. Oyuncu seçimleri de, senaryosu da dört dörtlük. TMC'nin diziyi kolay kolay yedireceğini de sanmıyorum.
@KarıncaSaryo
Evet, Özlem Düvencioglu gibi bir tipe sokakta çok rastlanmaz ama aynı şey Sanem Çelik ve Başak Köklükaya için de geçerli. Bu tür ilginç yüzlere az rastlanır. Ama bu Ö.D.'nin yanlış seçim oldugunu göstermez.
uğur yücelin daha önce trtde yayınlanan karanlıkta koşanlar diziside sırf reyting kaygısı yüzünden daha erken bitirilmişti.eğer bu dizide reting yüzünden kaldırılırsa çok büyük hata yapmış olurlar.
ayrıca tmc büyük bir yapım şirketi olabilir ama dizilerin geleceği kanalların elinde bulunuyor ve bahsedilen kanal -osman sınavın kapıları açmak disizini reytingler yüzünden ilk önce saatiyle ve günüyle oynayıp sonra yayından kaldıran,kesinlikle yayın yönetme departmanındakilerin program akışını adam akıllı yapamadığı- kanal d.
kanald kapilar acmaktan sonra bu diziyi de harcarsa yazik olur.güzel ve izlenilesi bir dizi.
mizrak_tutucu
04-11-05, 20:03
TMC uzun yıllardan beri ilk kez Kanal D'ye iş yapıyor. Bu nedenle sureyi biraz uzun tutabilirler diye dusunuyorum. Dizi, çok guzel. Sabrederlerse tutacaktır. Ama Kanal D bu belli olmaz.
Bence burada yazılan yorumların bir kısmı yanlı , birileri burada bişeyler kayırıyor veya diger diziler ile ilgili saçma sapan yorum yapıyor
şimdi iyice düşünün HIRSIZ POLİS dizisinde eksik olan nedir. siz bu diziyi seyrederken nelerden keyif almadınız
el insaf ya , ey sanat bilen insanlar adamlar sesli çekim yapıyorlar. TÜRKİYE de kaç yapımcı ,kaç oyuncu,kaç yönetmen bu işe girebilir.
unutmayın dünyada artık tüm filmler sesli çekiliyor .
bedenini ve sesini kullanan kaç oyuncuyu topluyabilirsiniz.
bu dizinin kalkma lafı ediliyorsa burada bunu edenlere lütfen chat kanallarına gidin diyecegim.
ben bu ülkede beni bilgilendirecek işler istiyorum sizlerin yüzünden emret komutanım vs. saçma sapan diziler seyretmek istemiyorum
HIRSIZ POLİS dizisine saygı gösterin UGUR YÜCEL gibi bir oyuncuyu seyrederken insan işte bu diyor her karesinin kıymetini bilin , bu diziyi lütfen Belalı baldız vs. gibi işlerle karıştırmayın
TMC teşekürler bir istanbul masalı,aliye ile tüm yapımcıları sildin şimdi hırsız polis le bitir işlerini , burada diger diziler için ve yapımcılarının kolpalarına vur şamarını.
not . hiç bir kuruluşa ve oyuncuya yakınlıgı olmayan gerçek seyircinin görüşüdür.
saygılar
sesli çekim yapmak tabiki dizinin kalitesi açısından çok önemli ama hırsız polisin çekimleri yayınlanan bölümden 3 bölüm önde gittiği için rahat rahat sesli çekim yapacak vakitleri oluyor.umarım tmc sesli çekimde devam eder.çünkü bir istanbul masalıda ilk bölümlerinde sesli çekilmişti ama daha sonra bölümleri yetiştiremeyeceklerini düşünerek sesli çekimden vazgeçtiler.
ayrıca şimdiye kadar süper baba,karanlıkta koşanlar,yeditepe istanbul,kuzenlerim,bim,avrupa yakası gibi kaliteli dizileri seyretmiş biri olarak tabiki bu dizinin yayından kaldırılmasını istemediğimi belirtirim.çünkü eğer şimdi kaldırılmasına karşı olduğumuzu belirtmezsek kaldırıldıktan sonra ne yaparsak yapalım dizinin yayınlanmasını sağlayamayız.
dizinin kaldırılması neden gündeme geldi anlamadım yapılan anlamsız eleştirleri de...ayrıca hangi dizi başlar başlamaz reyting rekorları kırdı ki?!! bu dizi gerçekten sağlam,herşeyiyle...
Burada küçük bir yanlış anlaşılma oluyor sanırım,bu başlık altında yazan hiç kimse dizininin yayından kalkmasını istemiyor elbet ama reyting denen şey bir dizinin kaderi için belirleyici olunca malesef hepimizin ortak korkusu oluyor.Kanalda bu konuda sabıkalı olunca "yayında kaldırılma"gibi bir endişe taşımamız gayet doğal...Umarım yakında bu endişelerimiz biter...
inşallah ama inşallah HIRSIZ POLİS yayından kaldırılmaz; bu dizi gerçekten de senaryo ve oyunculuk gücüyle bu sezon başlayan en iyi dizi yaaa:(
bazı insanlar AŞK OYUNU ile çakışırsa böyle olur işte demiş; bu insanların dar görüşlü olması beni aslında hiç ilgilendirmese de yine de gerçekten kaliteli diziler ile sabun köpüğünden yapılma(aşk oyunu) dizilerin farkını anlayamadıkları için onlara değinmeden edemiyorummmm
bi arkadaşımız da demiş ki; yüksel aytuğ bu işi bilmiyor; çok iyi reyting yapar dediği dizilerin hepsi tek tek yayından kaldırıldıııı; bu arkadaşıma da diyecek bir şey bulamıyorum; ben de her ne kadar zaman zaman yüksel aytuğ a çok kızsam da adamın bu diziler tutar dediği; SEHER VARKTİ, İSANBUL ŞAHİDİMDİR vb.... gerçekten de türk halkının kalitesini anlayamadığı çok iyi dizilerdiiii; ama reyting kurbanı oldular; inşallah hırsız polis te reyting kurbanı olmazzzz
bi de yüksel aytuğ demiş ki: yeni sanem çelik doğuyor:)
ne yalan söyliyim ben de ilk bölümü izler izlemez özlem düvencioğlunun bi yandan erkeksi ama bir o kadar da duru güzelliğiyle insanlar üzerinde bıraktığı etkisiyle SANEM ÇELİK e benzediğini düşündüm; ve hala da düşünüyorum
ama yine de özlem in sanem gibi bir konuma gelebilmesi için dahaaaa bayaaaa bi zaman gerekli;biraz tutukluk var üzerinde inşallah onu da atar üzerinden ve sanem ablası gibi tüm türkiye nin hayran olduğu bi oyuncu haline gelir
timuçin esen ve uğur yücel e zaten hiç bi lafım olamaz ; ikisi de süperrr
Aliyeci katılıyorum,benim de aynı şekilde Yüksel Aytuğ'un zaman zaman özellikle yeni başlayan diziler için acımasız eleştirilerde bulunduğunu düşündüğüm oluyor.Bazen çok ince eleyip sık dokuduğunu ve bazı dizilere haksızlık ettiğini düşünsem de genel olarak ben de 3-5 yazısından yola çıkarak bu işlerden anlamadığını düşünmüyorum açıkçası.
theroseberry
06-11-05, 12:05
Çok başarılı bir dizi bence. Ortalık çok miktarda gereksiz dizilerle kaynarken çok güzel oldu Hırsız-Polis'in başlaması.( Üstelik bu gereksiz dizilerin hepsinin konusu aynı. Yakışıklı bir genç ve güzel bir kız. Tamam bunlar bir de aşık olsun ve kavuşamasın. Oldu bitti. Dizi tuttu. Yeter kardeşim bu da kafa yani. O kadar aynılar ki artık hangi dizide kim oynuyordu karıştırdım valla.)
Çok mükemmel bir kadro var bu dizide. Zaten Uğur Yücel 1 numara. Seneryo çok hoş. Böyle kaliteli dizilerin daha çok olması dileğiyle...
Saçını boyattığı için bin pişman
http://www.sabah.com.tr/2005/11/06/gny/im/9EF11567BCB92B4AB98AE7DBb.jpg
Uğur Yücel 'Hırsız Polis'teki rolü için saçını siyaha boyattı ama bin pişman! En son 'Eşkiya' için saçını siyaha boyattığını söyleyen Yücel; artık bu durumdan utanıyor. Sanatçı, aynaya her baktığında kendisini mazot düşmüş kuzey denizi karabataklarına benzettiğini söyleyerek ekliyor: "Yeminle bin pişmanım."
http://www.sabah.com.tr/gny/gna108-20051106-200.html
Evet biraz fazla baba(!) olmuş aslında ama olsun daha genç göstermiş.Beyaz saçın karizmasını tutmasa da hiç olmazsa o karabataklardan daha şanslı...
Pişman olabilir,normal ama Uğur Yücel yahu bu adam, adı yeter!..
mizrak_tutucu
06-11-05, 15:25
Uğur Yücele boyalı saç bile yakışmış, rolüne de gitmiş. En azından Cüneyt Arkın ve Tamer Karadağlı gibi saçını boyadıgında kart zamparalara benzememiş.
yüksel aytug şunu demiş yok bunu demiş banane kardeşim yüksel aytug dan adam diziyi benim yerime mi seyrediyor.
adamı burda havaya sokuyosunuz
dizi herşeyi ile mükemel sanki yabancı çekim gibi hamza ya dikkat
ben çok begendim bu diziyi.ama malesef yanik koza ve ask oyunuyla çakisiyor,çok zor oluyor izlemek.ama tekrarini izledim ve hosuma gitti bayagi.timuçin eseni zaten gurbet kadinindan ve gönül yarasindan çok severdim,bu diziye acayip yakismis.yasemin conka,vahide gördüm,ugur yücel,erol günaydin harika..
ama maviye hiç alisamadim,çok erkeksi.tamam hikayeye göre öyle olmasi lazim ama biraz fazla kaçmis.sevemedim maviyi...
bence mavi yi kıskandın kendine bir daha sorgula
demirkan
Şu an dizi başlıgı ana sayfaya taşınmadığı için dizi ile ilgili basında cıkan haberler de,yeni bölüm özeti de dizi fotografları da aynı başlık altında toplanıyor.Sen Yüksel Aytuğ'un yazısıyla ilgilenmiyor olabilirsin ancak ilgilenenler çıkabilir.Burası bir forum ve sen yalnız değilsin.Yüksel Aytuğ'dan hoşlanmıyor veya yazıyı görmek istemiyorsan atlayıp bir alttaki yazıya geçmen yeterli olacaktır.Ben burada geyik yapmıyorum.Dizi ile ilgili ciddi bir şekilde yorumlarda bulunduğumu düşünüyorum.Lütfen herkes önce kendi yazısında seçtiği kelimelere,kullandığı Türkçe'nin düzgünlüğüne bakıp kendi yazısını eleştirsin,başkalarının yazdıklarına laf etmek yerine.O zaman bu baslıklarda daha anlamlı ve mantıklı yorumlar okuyabileceğimiz inancındayım.
bence mavi yi kıskandın kendine bir daha sorgula
senin gibi birini muhatap kabul edip bu forumu isgal edemeyecem...
çok komiksin... :p :D :)
theroseberry
06-11-05, 17:19
Sizin aranıza girmek istemem arkadaşlar ama, Yüksel Aytuğ konusunda demirkan'a katılıyorum. Bazen izlediklerinin dizi olduğunu unutuyor. Çok gerçekçi bakıyor olaylara. Tamam haklı yönleri yok diyemem ama biraz abartıyor sanki...
Yüksel Aytuğ'u ben de sevmem.Özellikle Serin Duruş kokan köşesini görünce vakti zamanında nefret etmişliğim de vardır...Ancak şu da var ki diziler hakkında yorum yapan pek fazla kişi yok medyada.Mantık hatalarına fazla takıldığı doğru ama iyi ya da kötü bu adamı yorumlarımıza katıyoruz ve katmalıyız da...
Ben demirkan'ın Yüksel Aytuğ'u beğenmemesini değil,Yüksel Aytuğ'un yazısının bir kısmını buraya eklememi ''geyik'' diye adlandırmasını anlayamadım.Theroseberry zaten ben de yazıyı ekledikten sonra aynı eleştiride bulunmuştum,Yüksel Aytuğ'un her yazısını yüzde yüz haklı bulmasam da en azından Özlem Düvencioğlu için hoş şeyler söylemiş.Özlem Düvencioğlu da bu dizinin oyuncusu olduğu için,aynı zamanda dizilerde gördüğümüz yeni bir yüz olduğu ve bu forumda genelde herkesin yorumuna en çok eklediği isimlerden birisi olduğu için ilgilenecek kişiler olabileceğini düşünmüştüm.
Demirkan'ın yazısından da üslubundan da hoşlanmadım ve cevap vermenin dayanılmaz hazzına kapılarak parmaklarımı yordum.Sizleri ve baslıgı da bu tartısma ile mesgul ettiğim için kusura bakmayınız.
forgetmenot
06-11-05, 17:31
Filler ve Çimen filminde,Sanem Çelik te zayıf, fazla kadınsı özellikler taşımayan bedeniyle,ayakları açık açık yürüyüşüyle, biraz erkeksi gelmişti gözüme.Ama daha sonra oynadığı Aliye dizisinde giydiği elbise ve etek-takımlarla(kısaca kostümlerle)ve tabiiki tartışılmaz oyun gücünün etkisiyle,şimdi bende harika bir kadın izlenimi uyandırıyor. Mavi'nin ilk bakışta fiziken Sanem Çelik'e benzediği doğru.Eğer iyi bir oyun gücü varsa(onu çok yeni tanıdığımız için şimdilik bunu bilemiyoruz),bizi, 'neye inanmamızı isterse' ona inandırır.Evet sokaklarda onun gibi kadınlar az sayıda ama bu hiç olmadıkları anlamına da gelmez.Belki onun yadırganmasının sebebi,medyada sürekli, yıllardır gözümüze sokulan,dayatılan görüntülerin( göğüsleri büyük, baseni geniş,beli ince hafif toplu,Akdeniz kadın figürü)çokluğudur..Düşünsenize ortalama kaç Türk vatandaşı, Sibel Can'ı Tv'de raksederken kaç kere seyretmişken, Özlem Düvencioğlu gibi bir oyuncu kaç kere TV'de gözükmüştür?Bu açıdan,Çakıl 85'e fazla yüklenmeyelim.!.Özlem Düvencioğlu gibi oyuncular vardı da biz mi onları bağrımıza basmadık!!Alışacağız ve eğer oyun gücü kuvvetli olursa, kendini bize sevdirip,benimsetecektir,diyorum ben!
Haklısın forgetmenot, ancak Özlem Düvencioğlu'na fazla yükleniliyor.Sadece bir yerde oyunculuğunu gördüğümüz birine bu kadar yüklenmek haksızlık!..Üstelik bu dizideki rolünün hakkını da veriyor bence...
Yüksel Aytugu pek okumam ama bir kac sayfa geri gidip meraktan ne yazdigini okumak istedim. Özlem Düvencioğlu icin "Yeni Sanem Çelik doğuyor...''" demis ... Belki bazi mimiklerini, oyunculuk stilini ona benzetmis olabilir ama bu tür bir benzetmenin yeni, yeni oyunculukta adim atan bir insanin üstüne nasil yapisabileceginide önceden düsünmesi gerekiyordu. Dizinin reyting konusuna gelince. Evet cok kötü secilmis bir güne denk gelmis dizi ama mesela persembe günleri "Kurtlar Vadisi" nden önce veya sonra gibi bir yayin saatine alinsaydi eminim daha cok izleyeni olurdu.
Son olarak Ugur Yücelin her haliyle begeniyoruz, evet saclar biraz fazla siyaha kacmis ama üstlendigi rolede uymus ...
theroseberry
06-11-05, 17:46
Asıl sen kusura bakma bavarde. Ben yanlış anlamışım herhalde. Çok iyi okumadım galiba. Sonuç olarak Yüksel Aytuğ'un üslubunu biraz yumuşatması ve bir diziden beklentilerini azaltması lazım...
Ben bu yeni gördüğümüz oyuncuları birilerine benzetme çabasını bir türlü anlayamıyorum. Bence Özlem Düvencioğlu Mavi rolüne müthiş uymuş, ayrıca tecrübesizliğini gözönünde bulundurursak oldukça başarılı ve dahada iyi olacaktır eminim. Bence dizinin kalkabileceğini düşünmek yanlış çünki Kanal D bu yapıma güvenmeseydi, Atv deki Aşk Oyunu gibi oldukça yüksek reytingli bir yapımın karşısına koymazdı bu diziyi.Her bakımdan kaliteli olan bu diziyi kaldırırsa eğer Kanal D, iddia ettiği gibi kaliteli dizilerin kanalı olmaktan vazgeçmiş demektir. Bu dizinin kalitesi tartışılmaz bence.
inşallah ama inşallah HIRSIZ POLİS yayından kaldırılmaz; bu dizi gerçekten de senaryo ve oyunculuk gücüyle bu sezon başlayan en iyi dizi yaaa:(
bazı insanlar AŞK OYUNU ile çakışırsa böyle olur işte demiş; bu insanların dar görüşlü olması beni aslında hiç ilgilendirmese de yine de gerçekten kaliteli diziler ile sabun köpüğünden yapılma(aşk oyunu) dizilerin farkını anlayamadıkları için onlara değinmeden edemiyorummmm
bi arkadaşımız da demiş ki; yüksel aytuğ bu işi bilmiyor; çok iyi reyting yapar dediği dizilerin hepsi tek tek yayından kaldırıldıııı; bu arkadaşıma da diyecek bir şey bulamıyorum; ben de her ne kadar zaman zaman yüksel aytuğ a çok kızsam da adamın bu diziler tutar dediği; SEHER VARKTİ, İSANBUL ŞAHİDİMDİR vb.... gerçekten de türk halkının kalitesini anlayamadığı çok iyi dizilerdiiii; ama reyting kurbanı oldular; inşallah hırsız polis te reyting kurbanı olmazzzz
ne yalan söyliyim ben de ilk bölümü izler izlemez özlem düvencioğlunun bi yandan erkeksi ama bir o kadar da duru güzelliğiyle insanlar üzerinde bıraktığı etkisiyle SANEM ÇELİK e benzediğini düşündüm; ve hala da düşünüyorum
ama yine de özlem in sanem gibi bir konuma gelebilmesi için dahaaaa bayaaaa bi zaman gerekli;biraz tutukluk var üzerinde inşallah onu da atar üzerinden ve sanem ablası gibi tüm türkiye nin hayran olduğu bi oyuncu haline gelir
Türk halkı anlamıyor ama sen ve Yüksel Aytuğ anlıyorsunuz öyle mi?.. Peki senin çok sevdiğin reyting rekorları kıran Aliye'yi hangi halk seyrediyor Fransız halkı mı?.. İşinize geldi mi güzel, işinize geldi mi halk anlamıyor. Halk anlıyor iyi ve kötüyü de ayırt ediyor. Ve kötü diziler batıyor. Ama iyi diziler alemi cihan olsa ayakta kalmayı ve tutunmayı başarıyor. Bu kadar basit.
Türk halkı anlamıyor ama sen ve Yüksel Aytuğ anlıyorsunuz öyle mi?.. Peki senin çok sevdiğin reyting rekorları kıran Aliye'yi hangi halk seyrediyor Fransız halkı mı?.. İşinize geldi mi güzel, işinize geldi mi halk anlamıyor. Halk anlıyor iyi ve kötüyü de ayırt ediyor. Ve kötü diziler batıyor. Ama iyi diziler alemi cihan olsa ayakta kalmayı ve tutunmayı başarıyor. Bu kadar basit.
kanin bayildim yorumuna.aynen katiliyorum :p ;)
selamlar .benim bir derdim var.dizinin ikinci bölümünün sonunda web adresi verildi.öyle bir okuyup geçmiştim.şimdi de aklıma gelmiyor.hatırlayanınız var mı?
evet haklısınız sevgili kanin ve çakıl arkadaşlarım
zaten yorumlara karşı yorum getirmek sürekli bi hata oluyooo
kanin & çakıl forever
arkadaslarrrrrrrr ben ask oyunu fanı olarakk aslında karısmak yada yorum yapamak ıstemıyorum fakat yazıları gorunce sunu dememden edemedımmm,, arkadaslarr bzım sıteye bakarsanı hıc bı dızı hakkında kalıtesızz sabun kopugu gıbı yorumlarda bulunmuyoruzz,,begenıpp begenmmemekte tabıkı hürsunuzz ıstedıgınızıde dusunmektee ama lutfenn bu yorumları dıle getırıken dızılere emek eden bunca ınsanı ve sevenlerını unutmayınnnn,,kendınızz nasıl fıkırlerınıze saygı duyulmasını ıstıyoyasınızz sızden rıcam bunlarıı kımseyıı kucuk dusumeye calısmadan yapınnn,, herkese sevgılerrrr
Kim ne derse desin Türkiyede bugüne kadar böyle bir proje yapilmadi.Cok farkli özgün bir hikayesi , degisik bir anlatim tarzi , Sinema tadinda sesli cekim teknikleri ile gercekten Türkiyede bir ilk Hirsiz-Polis.Ve bence bugüne kadar yapilmis en iyi dizi.Ama bunu Türk halki anlamadi diye yorumlamak yerine, türk halkina "Farkli" geldi demek daha dogru olur.Sonucta "Aliye" gibi Populer olmus kaliteli bir yapim, hikayeyi daha cok daha düz ve sade anlattigi icin ekran basinda düsünmek gerekmiyor.Bu yüzden Hirsiz-Polis biraz daha A/B grubuna göre yapilmis.Sonucta halk Turkcell kullaniyor diye Telsime kötü diyemezsiniz.Bunlar benim görüslerim, Aliye ye falan hakaret ettigimi düsünmesin kimse, bende Aliyeyi izliyorum.Amacim bir polemik yaratmak degil.
MasalTeam'e kesinlikle katılıyorum. Hırsız-Polis'in, şu anda televizyonlarda oynayan en iyi dizi olduğunu düşünüyorum. Aşk Oyunu ile çakışması, ikisini de izlemek isteyenler için hoş değil. Onlardan biri olarak, ben seçimimi Hırsız-Polis'ten yana kullanıyorum.
bana yazdıklarınızı okudum ,siz ya yüksel aytugsunuz yada asistanı ama şu gerçek
BENİM YERİME SANIRIM SİZE BAŞKALARI CEVAP VERMİŞ. :p
demirkan sanırım daha gerçekci konuşmuş ,bavarde biraz tarz yapmaya çalışıyor. herneyse dizi mükkemel bu diziye ilgi duymayan buraya girip bişeyler yazmaz forum da bayagı insan olmuş buda demekki halkın ilgisi var .
Hem ne anlamak istediğimi anlayamayan hem de başkalarının dediklerinin ardına sığınan birisine daha fazla laf anlatma gereksinimi duymuyorum.Asıl benim ne demek istediğimi burda siz hariç herkes anlamıştır.Sizi daha fazla cevap vermeye ve muatap almaya layık görmediğim için bundan sonra susmayı tercih ediyorum.Saygılar.
tebrikler....ben de ne demek istediğini anladım zaten....İYİ SEYİRLER
Arkadaşlar kendi başlığına sahip dizilerin forumlarına bakarsanız o başlık altında şöyle bir alt başlık olduğunu görürsünüz; " X Dizisi Haberler " veya " X Dizisi Basında Çıkan Haberler" . Hırsız Polis'in henüz kendine ait bir başlığı olmadığı için basında çıkan haberleri de yorumlarla aynı yere koyma mecburiyetindeyiz. İlgili haber nasıl olursa olsun, iyi veya kötü bu haberleri siteye eklemek gereklidir. Yoksa bu forumdan nasıl bir fayda sağlayabiliriz ki? Kendimiz çalıp kendimiz oynarsak, yalnızca olumlu yorumlar yapılırsa, ilgili dizi ile ilgili yorum yapan bütün eleştirmenlere diziyi kötü eleştiriyor diye veya beğenmediğimiz şeyleri söylüyor diye kulak tıkarsak burada forum açmanın ne manası ve faydası olsun? Asıl faydalı yorumlar beyazın içindeki siyahı ya da siyahın içindeki beyazı görebilen üyelerden gelebilir. Bu bağlamda yorumlarına çoğu kez katılmasam da Yüksel Altuğ'un yazısı da burada olmalıdır ve bu konuda sevgili Bavarde arkadaşımızın eleştirilmesi oldukça yersizdir.
Burcugün bence siz dikkat çekmeye çalışıyorsunuz,ben tarz yaratmaya çalışmıyorum.Lütfen laf etmeden önce son 2 mesajı okumak yerine bir kaç sayfa geri gidip olayların başlangıcını okuma zahmetine giriniz.Ben zaten açıklamamı yapmıştım bu konu ile ilgili.Algılama sorunu çekiyorsanız da üzgünüm bu benim suçum değil.Körler sağırlar birbirinizi ağırlamaya devam edersiniz.
Eğer bu başlık altındaki geçmiş mesajlarımı da okumuş olsaydınız,tarz yapmaya değil,konuyu kapatmaya çalıştığımı anlardınız.Çünkü şu an,bu sayfaya gelip dizi ile ilgili doğru düzgün bir yorum yazmaya çalışan insanların sayfasını meşgul etmekteyiz.Buna da ben dahil hiçbirimizin hakkı olmadığını düşünüyorum.
Lütfen forumlarımızda gereksiz tartışma ortamları yaratmayınız..
Saygılarımla..
Dizifilm.com Moderatörü
ayse
Bavarde'nin gereksiz yorum trafiğine yol açan yorumunu ok