Tüm Versiyonu Göster : HP 1. Sezon Bölüm Yorumları - Arşiv 4
cok guzel bir bolumdu cidden ama o Dursun amca'nın elinde
eldiven olmasının mantıgını cozemedim tamam parmak izi
olmasın Cınar'ın parmak izi kalsın diye ama o adam neden
eldiven takıyor bunun mantıgı nedir??yine olan Cınar'a oldu
ya hep olan ona oluyor zaten yazık cekilcek cilesi varmıs. :(
Allahtan komutan insan cıktı'da saglık ocagın'da durdular.
gorduler birbirlerini sanırım Cınar'ı biraz zor gunler bekliyor
nasıl ispatlayacak onun vurmadıgını Maide Hanım'ı oFF. :icon_conf
güzel bölümdü ama sonu şahaneydi dizi hala durgun bir şekilde seyrediyor
bakalım ne zaman bu durgunluktan çıkacak aksak yani uğur yücel bu bölüm
yine süperdi ayrıca aksağın babasıda iyi rol yaptı güya ellerini kullanamıyor
ee aksağın babası nede olsa:)
Evet cok dogru al birini vur otekine:dito
öyle ama gülüm yapmadıklarımı ağzımıa bir parmak bal... sonra bir hafta ara. dayanamıyorum artık kanaldnin saçmalıklarına...
neyse haftaya pazartesi salı ak kara belli olur... bakalım ben cinnet geçircem mi yoksa geçirmiyem mi... valla 3 sayfada değil direk 1 sayfaya çıkarım söyliyim:img-haha:
ama ben özlemi yine ayakta alkışlıyorummm..
***ÖZLEM NE OLUR BU YAZILAN GÜZEL ŞEYLERİ OKU... TANIYANLAR DA İLETSİN... HARİKAYDIIINN... HELE UYANIŞ SAHNESİ... O BAKIŞ SAHNESİ... BEN BU GECE NASIL UYAYACAĞIM YARABBİM
gerçekten sana katılmamak elimde değil tatlım hem kanal d konusunda hemde özlemin oyunculuğu konusunda bu arada dokuzcum son sahneyi eklemiş arkadaşlar az önce yine izledim gerçekten özlemin uyanış sahnesi muhteşem muhteşem muhteşem....
sevgilerimle....
sanırım maçlar 19 ekimde başlıyormuş
hımm anladım o zaman haftaya hp var yaşasın
ya aksak ile çınar'ın minibüsteki halleri çok hoştu
hele asker'in aksak için söyledikleri oldukça güzeldi
izlerken ohh dedim:)
gayet çok sevdigim aksak her ne olursa olsun zavallI TEKTARAFLI bir ASKIN MAHKUMU OLACAKTI GÖZÜMDE AMA simdiiii nefret ediyorum ondan son anda maviyi buraya getirmek hatayd falan dedii kurtaramazlar aksak benim gözümden düstü ya sizin _maideye YAPTIKLARI ÇOK ACI NE SÖZLERDi ONLAR YAA
koray askerdeymis ögrendik sonundaaa
maideye ne demeliii yalanclarr çok ama çokkkk sinir oldum bu bölüm ona
DURSUN AMCAYADA FELÇli yaaa ise YARADII
ÇINAR CANIMM ÇOK GÜZEL BAKTI MAViYE BEN BU BÖLÜM ONLARI YAN YANA GÖREMEYiz SANIYORDUM AMAAA SAOLSUN ASKER :)ASIKLARI KAVUSTURDU ÇINARIN MAVim DEMESi yokmu yandaki hemsire KIZA Sinir oldum yanlz BIRAK SUNLARI diyip durdummm VE bizim ÇINARIMIZIN FARKI BUDUR iste aksak yalan söyleyip ÇINAR MAideyi vurdu derken ÇINAR AKSAGA hiçbisey söylemedii
zira söylemezdide
maviiiiiiiiii
bu bölüm BIÇAGI ALISI KAÇISI VE ÇINAR TELEFONU AÇ diye SAYIKLAYISI UYKUSUNDA AGLAMASIII BENi KENDine birkez daha hayran BIRAKTI
GÜLAY ODA ÇOK GÜZEL OYNADI BÖYLE SEKER bir KIZ YOKTUR YA
BU BÖLÜM HARikaydI BEN HEP ÇINAR MAVi sahnelerini bekledimmm dier sahnelerde hiçbizaman bu kadar sabIRSIZ OLMADIM AMA KAVUSMALARINI ÇOOK istedigimdendir
dier bölüm ne olur bilmiyorumm ama polislikle alakaLI birsey olursa olur yoksa bir kol YARALADI diye hapse girmezz herhalde ben TAKILILDIM KALDIM SON SAHNEDEEE ÇINARIN BAKISLARINDAA
Sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Kablolu yayın beni çıldırttı. Bir anten bir kablo Fulya'nın Yakupla olan sahnesini kaçırdım. Ve daha bir çok sahneyi... Şimdiden teşekkürler
ben cekdim kesip gondeyim o sahneyi istersen :img-grin2
Son sahnenin heyecanı sardı hepimizi o yüzden belkide. Belki de bölüm tahminleri/tüyolar başlığındaki yazılanlar ve tahminler sayesinde hazırlamıştık kendimizi bu duruma. O yüzden pek ağır gelmedi Çınar'ın tutklanması. (Ne sıkı tahminlerdi yanlız. Her tahminciye burdan tebrikler. Hepimize At yarışı, sayısal, iddia öneriyorum:img-grin2 )
Ama şimdi düşünüyorum da hak veriyorum sana. Ben de bi YETER gönderiyorum burdan en bezmişinden.:img-sorry
Ama içimizdeki umudu da söndürmeyelim dimi? Bu kadar heyecanlanmasak bu diziye bu kadar bağlanır mıydık? Aksak'ın başına bunlar gelse bu kadar üzülür müydük? Bu kadar acı bir ayrılık olmasaydı bu Çınar bakışlarını görür müydük? Ooy! Ha tamam onun Mavi'ye aşk dolu bakışlarını da görmek istiyoruz! Hem de çok istiyoruz.
Ayrıca acılar Çınar ve Mavinin aşkını daha da güçlendiriyor bence.
Ve onları demir parmaklıklar ayıramayacak eminim!
En azından ruhlarını ayıramayacak!
kelimesi kelimesine katılıyorum..
ama beni umutsuzluğa düşüren bir sahne vardı kiii..aksağın maviye "ben bıraksam siz gene de kavuşamamzsınız" gibi ya da buna benzer işte öyle bir cümlesi vardı..baştan sona o cümle beni öldürdü..yine tilkiler dolaşmaya başladı kafamda..illa ki her bölüm bir kurt düşürecekler içimize..bu bize yapılır mı yaa..bu aslında bize çaktırmadan bu aşkın sonu hüsran mı demek..
ama bunu sezon başından bize yapamazlar dimi..yapmazlar dimi..
tam herşey yoluna girecek diye beklerken bizim umutsuzluğa kapılmamızı sağlamak için yazdıkları senaryodan dolayı neşe gaye ikilisini kutluyorum:fighting2
cok guzel bir bolumdu cidden ama o Dursun amca'nın elinde
eldiven takıyor bunun mantıgı nedir??yine olan Cınar'a oldu
ya hep olan ona oluyor zaten yazık cekilcek cilesi varmıs. :(
Allahtan komutan insan cıktı'da saglık ocagın'da durdular.
gorduler birbirlerini sanırım Cınar'ı biraz zor gunler bekliyor
nasıl ispatlayacak onun vurmadıgını Maide Hanım'ı oFF. :icon_conf
dursun amca'da eldiven var çünkü maide hanım ellerine kremmi
yoksa otlardan birşey mi yapıp ne sürdü akmasın diyede eldiven geçirdiydi
ben öyle anladım yani ve bugüne denk geldi zamanlama süper yani ne diyeyim
Gunelimben
06-10-06, 00:24
Bolumu cok cok cok begendim
yerimde rahat duramadim-oturdum-kalktim (iyi ki kimse gormedi-zaten evde herkes bana deli diyor... neyse)
Mavi-canim kiyamam ben ona-icim acidi resmen-kizi ne hake salmislar
OZLEME binlrce kez BRAVO :img-clappbagirmak istiyorum-MUHTESEMDI!:img-clapp
Cinar-yine basi belada ya bu adamin
Timucin-her zamanki kibi zirvedeydi!:img-clapp-hele son sahnede ben bayilicaktim o bakistan-ama kendimi tuttum-kuzenim yanimdaydi (korkur fln)
Aksak-ya ben bu adami sevmiyorum-ama nefret edemiyorum valla-cunki Ugur Yucel-harikasin!!!:img-clapp
hele replikleri-"Bu ev acaip-her kes asik ama kimse kimseye asik diil"
Mahide hanimi itirafi oldurudu beni-ihtirasa bak ya:img-meeti
Arizaya acidim
Fulyanin Yakupa cevabi hosuma gitti-Aksak bey demegine ise sini oldum
ve bolumun yildizi Kiraz-benim sirin balam ya!:img-kiss:
bi de farkettiniz mi
mavi hastanede olarken hemsire doktora dedi ki "kimliyini bilmiyoruz"
ve hemen sorasi kan analizleri sonuclari yazildigi kagitta Zeynep Yilmaz yaziyordu-nasil boyle hata yaparlar anlamadim:img-meeti
ve tekrar etmek istiyorum-bugunku bolumden o kadar zevk aldim ki....:img-nyam: :dance:
YA FELÇLi adam neden silaha SARILIRki ya sanki oglunu öldürücekmis gibi ÇINAR AKSAGIN SESiNi DUYDU NASIL girdi içeri ama ben hala ÇINARIN AKSAGA VURDUGU SAHNEYim o sahne VAR MI DOYA DOYA izliyimmm
ama beni umutsuzluğa düşüren bir sahne vardı kiii..aksağın maviye "ben bıraksam siz gene de kavuşamamzsınız" gibi ya da buna benzer işte öyle bir cümlesi vardı..baştan sona o cümle beni öldürdü..yine tilkiler dolaşmaya başladı kafamda..illa ki her bölüm bir kurt düşürecekler içimize..bu bize yapılır mı yaa..bu aslında bize çaktırmadan bu aşkın sonu hüsran mı demek..
tam herşey yoluna girecek diye beklerken bizim umutsuzluğa kapılmamızı sağlamak için yazdıkları senaryodan dolayı neşe gaye ikilisini kutluyorum:fighting2
sevgili blue&blue'um ve
sevgili bora.aslicim
bende sizlere aynen katılıyorum ve bora.aslicim benide aynı endişe sardı bende aksağın sözlerine takıldım sanki dizinin sonu ile ilgili bi sinyaldi o "asla kavuşamazsınız" bu neydi şimdi.... :dito
ve gerçekten dizinin vurulma sahnesiyle biteceğini beklerken kavuşacakları aklımın ucundan bile geçmiyordu yine fragman ve özetle sağ gösterip sol vurdular en azından bir umut....
Dursun amca'nın elinde
eldiven takıyor bunun mantıgı nedir??
Kremi iyice emsin diye. Güzel bağlamışlar.
Bolumu cok cok cok begendim
yerimde rahat duramadim-oturdum-kalktim (iyi ki kimse gormedi-zaten evde herkes bana deli diyor... neyse)
Mavi-canim kiyamam ben ona-icim acidi resmen-kizi ne hake salmislar
OZLEME binlrce kez BRAVO :img-clappbagirmak istiyorum-MUHTESEMDI!:img-clapp
Cinar-yine basi belada ya bu adamin
Timucin-her zamanki kibi zirvedeydi!:img-clapp-hele son sahnede ben bayilicaktim o bakistan-ama kendimi tuttum-kuzenim yanimdaydi (korkur fln)
Aksak-ya ben bu adami sevmiyorum-ama nefret edemiyorum valla-cunki Ugur Yucel-harikasin!!!:img-clapp
hele replikleri-"Bu ev acaip-her kes asik ama kimse kimseye asik diil"
Mahide hanimi itirafi oldurudu beni-ihtirasa bak ya:img-meeti
Arizaya acidim
Fulyanin Yakupa cevabi hosuma gitti-Aksak bey demegine ise sini oldum
ve bolumun yildizi Kiraz-benim sirin balam ya!:img-kiss:
bi de farkettiniz mi
ve hemen sorasi kan analizleri sonuclari yazildigi kagitta Zeynep Yilmaz yaziyordu-nasil boyle hata yaparlar anlamadim:img-meeti
ve tekrar etmek istiyorum-bugunku bolumden o kadar zevk aldim ki....:img-nyam: :dance:
Bu ev acaip-her kes asik ama kimse kimseye asik diil gerçekten böyle mi dedi ben tam ANLAYAMADIM ORDA YARISINDAN SONRA CÜMLEYi SÜPER YAA ADAMIN SÖZLER HARiKA maviyi KAÇIRMASI OLMASAYDI AH
bi de farkettiniz mi
sevgili günelimben,
gerçekten öylemi yazıyordu hiç farketmedim yani izlerken oraya bakmak aklıma bile gelmedi dikatin sebebiyle seni kutluyorum...nasıl böyle bir hata yapılabilir anlamadım kimliği bilinmiyor ve zeynep yılmaz mı yazıyor bu gerçekten inanılmaz....
sevgilerimle...
hımm anladım o zaman haftaya hp var yaşasın
ya aksak ile çınar'ın minibüsteki halleri çok hoştu
hele asker'in aksak için söyledikleri oldukça güzeldi
izlerken ohh dedim:)
bende öyle dedim o adamI ÖYLE SEVDiM ÖYLE SEVDiM Ki ANLATAMAM ÇINARI S.OCAGINA MAViNiN YANINA GÖTÜRDÜÜ YAAA ÇOK DUA ALDI bizden :)saka maka harika ötesi bir bölüm izledik yine tahmin yürütemiycez anlaslann
Yok, uyku tutmadı…
Bölüm sonunda “Ya ne güzel dümdüz İst.’a gidiyorduk” diyen Aksağa Jandarmamın, Askerimin verdiği cevap ne güzeldi öyle ya… :)
“Çok konuşan biri var da, dilini kestireceğiz” diye…:img-hyste
Bu replikten Senaristlerinde bunun farkında olduklarını anlamış oluyoruz böylece…:img-hyste
Gunelimben
06-10-06, 00:33
Men bu Cinarin Maviye kiza bilecegine suphelenmeye basladim-adam kizi gorur gormez-eridi! gerce o kizi o halde kim gorse oyle olurdu....:icon_cry:
Çınara gelince....
Suçlu mu?
Yooo... (tek suçu sevmek gibi arabesk bir yaklaşım bile getirebilirim artık sinirden ağlayacağım birazdan)
Sonuç mu?
Tabii ki ceza çekecek!
Hem de olabilecek en kötü şekilde, AKSAK İLE AYNI KEFEYE KOYULARAK!!! NİTELEMEK İÇİN UYGUN KELİMELERİ BULAMADIĞIM İNSANCIKLARIN YALANCI ŞAHİTLİKLERİNİN (HELE HELE İÇLERİNDEN BİRİSİNİN PİŞKİN PİŞKİN BIYIK ALTINDAN GÜLÜŞÜ YOK MU....) BEDELİNİ ÖDEYEREK!
Yok... Bu durum biraz daha uzarsa ben bunu kaldıramayacağım....
Bu akşam izlediğim dizinin geri kalanına gelince...
Evet güzel bir bölümdü, güzel bir diziydi...
Ama Hırsız Polis değildi...
Aynen katılıyorum damlacım ve günlerdir yazdığım şey buydu Aksak la aynı kefeye konulması.Ve senaristlerimiz yine kıyak geçtiler Aksak'a son anada pişmanda oldu.Ve yine hep tekrarladığım şey 2 sn lik romantik görüntüler (-ki bunlar genelde tİMUÇİN eSEN AĞIRLIKLI)le finale kadar gidicez sanırım.
Dursun Amca'nın dilinin çözülüp MAHİDEYE AŞKINI İLAN EDECEĞİ VE ELİNİN KOLUNUN TUTACAĞI ÖNCEDEN GÖZÜMÜZE GÖZÜMÜZE SOKULDU.
Bu akşam gözümüze gözümüze sokulan bir konuda Gülay ve Ahsen'in konuşmasında gizliydi.Arkadaşlık üzerine olan hani sanırım ileride Ahsen'in gerçek mesleği ortaya çıkınca Gülay ve Mavi arasında da soğuk şeyler yaşanacak...
ya ben onu cozemedim nasıl tuttu bir de ates etti.
karakolda bardagı bile tutamayan adam bir silah
ne kadar agırdır iyi bilirim ben enistem yarbay'da yani
silah'ı tutması daha zor ama tuttu ne bileyim biraz
entresan olmus.:fighting2
YA FELÇLi adam neden silaha SARILIRki ya sanki oglunu öldürücekmis gibi ÇINAR AKSAGIN SESiNi DUYDU NASIL girdi içeri ama ben hala ÇINARIN AKSAGA VURDUGU SAHNEYim o sahne VAR MI DOYA DOYA izliyimmm
Bu söyleidklerini bende düşündüm yani olabilecek şeyler konusnda önceden tiyo verdikleri için bekleyip görecez artuk başka çare yok...
Mavi...
Geçti...
Bitti artık güzelim!
Mavi!
Mavim!
Mavi gözlerini açınca Çınar'ın yüzü nasıl ışıyor! Çok hafif! Anlık bir ışıltı! Daha coşkulusunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Ayrıca Mavi çok boş bakıyordu. Umarım kendindedir. Umarım Çınarı görür!:img-sorry
Sevgili dokuz son sahne için çok teşekkürler! Allah ne muradın varsa versin!
Bu bölüm bayanlar fark atmış. Mavi, Mahide, Fulya, Gülay döktürmüşler. Repliklerde de senaristler konuşturmuşlar (Jiletin replikleri hoştu).
Ayşegül yok, Koray yok, Seher yok hadi anladık da, mikrofonu da göremedim ben. Acaba dizi hatası mı yoksa o da başka diziyle mi anlaştı? Umarım yanılıyorumdur, özlerim ben onu, kadrajın üstünden fırlayan yaramazı tutup ısırmak isterim.
NE GÜZEL DÜMDÜZ istanbula gidiyoduk demesi yok muu??
mavinin ÇINARI GÖRDÜKTEN SONRA ilk sözcügü ne olur acabaa??
Ya iste bu ..!
Bu bolum o kadar harikaydiki her sahnesiyle valla yazicak isi bulamiyorumki helede sonu, iste bi kere daha senaristlerin zekasini gormus olduk nasil sasirtmaca ettiler bu bolumu anlamis diilim. simdi ben bisi sorucam ablam icime kurt dusurdu mutlu bittiyi icin dizinin sonu gelmis olabilir dedi boyle bisi olabilirmi..???
Gunelimben
06-10-06, 00:38
sevgili günelimben,
gerçekten öylemi yazıyordu hiç farketmedim yani izlerken oraya bakmak aklıma bile gelmedi dikatin sebebiyle seni kutluyorum...nasıl böyle bir hata yapılabilir anlamadım kimliği bilinmiyor ve zeynep yılmaz mı yazıyor bu gerçekten inanılmaz....
sevgilerimle...
canim Yilmaz sozunu kesin gordum
ondah onceki soz de Zeynepe benziyordu valla-90% eminim gorduyumden
Bu bölüm bayanlar fark atmış. Mavi, Mahide, Fulya, Gülay döktürmüşler. Repliklerde de senaristler konuşturmuşlar (Jiletin replikleri hoştu).
Ayşegül yok, Koray yok, Seher yok hadi anladık da, mikrofonu da göremedim ben. Acaba dizi hatası mı yoksa o da başka diziyle mi anlaştı? Umarım yanılıyorumdur, özlerim ben onu, kadrajın üstünden fırlayan yaramazı tutup ısırmak isterim.
çok güzel ya mikrafonsuz olmazz tabi ben ama içlerinde en çok aysegülü özledimmm cnm benim iyilik melegi sonra gelir bence son bölümlerde insallah
Oh be! Sonunda hatırladım bu diziyi neden sevdiğimi.:img-grin2
Bütün gün dizinin havasına girmekiçin, sürekli siteye girdim, yorum okudum, akşam eve giderken cd yi dinledim. Ama nafile.. Bir türlü eski heyecanlı günlere dönememiştim. Hatta bir ara dedim ki "Bitti, büyü bozuldu, eninde sonunda olacaktı ve o zaman geldi, bıktım herhalde... ".Ama o son sahne, yani bana bu diziyi bu kadar tutku ve heyecanla sevmeme sebep olan o, Mavicimin (Özlem süperdi) ve Çınarın bakışmaları, karşılaşmaları ve sıcacık aşkları bana neden "Hırsız Polis" i bu kadar çok sevdiğimi hatırlattı.
Genel olarak yorumum ise, olacakları az çok tahmin etmenin verdiği heyecansızlık, sürprizlerin az yada hiç olmaması, Aksak'a olan öfkem ve kızgınlığım vb. gibi nedenlerle çok zevk alarak izlediğim bölüm değildi. Taa ki... son sahneye kadar, şimdi yine geçmişteki heyecanlarıma yaklaşan bir merak ve heyecanla 33. bölümü bekleyebilirim. Umarım ağzımıza bir parmak bal çalıp bırakmaz senaristlerimiz.
"Herkes aşık, ama kimse birbirine değil" repliği geçmiş bölümlerdeki zeka dolu Aksak repliklerini hatırlattı... Beğendim, onları bile özlemişim anlayacağınız..
Sevgiler..
Ya iste bu ..!
Bu bolum o kadar harikaydiki her sahnesiyle valla yazicak isi bulamiyorumki helede sonu, iste bi kere daha senaristlerin zekasini gormus olduk nasil sasirtmaca ettiler bu bolumu anlamis diilim. simdi ben bisi sorucam ablam icime kurt dusurdu mutlu bittiyi icin dizinin sonu gelmis olabilir dedi boyle bisi olabilirmi..???
olmaz daha cvp alamadgmz çok soru var içine kurt düsmesin dizimizin daha çok yolu var biterse ki böyle bisey olmasn ÇILDIRIRIMM :)SEN içini ferah tut :img-polic
Mavi...
Geçti...
Bitti artık güzelim!
Mavi!
Mavim!
Mavi gözlerini açınca Çınar'ın yüzü nasıl ışıyor! Çok hafif! Anlık bir ışıltı! Daha coşkulusunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Ayrıca Mavi çok boş bakıyordu. Umarım kendindedir. Umarım Çınarı görür!:img-sorry
Sevgili dokuz son sahne için çok teşekkürler! Allah ne muradın varsa versin!
sen beni öldürecek misin gece gece..hıı..
bu replikler tadından yenmez..
ben mavinin kendinde olduğundan şüpheliyim bluecum..
bence boş baktı ama dediğin gibi yüzü ışıldadı kızın..ateşler içinde yanıp kendinden geçse de hissetti bence nefes alma sebebinin yanında olduğunu..ama gördüğünden şüpheliyim..rüya falan sanmıştır belkide..
ne kadar iyi bilirim ben enistem yarbay'da yani
Dursun amca karakolda bardağı bilerek tutamamış, rol yapmıştır.
NE GÜZEL DÜMDÜZ istanbula gidiyoduk demesi yok muu??
mavinin ÇINARI GÖRDÜKTEN SONRA ilk sözcügü ne olur acabaa??
gizemcim,
simdi bende aynı şeyi düşünüyordum ilk ne söyleyebilir acaba?
"çınar burdasın"
"çınar nerdeydin"
"çınar"
bilmiyorum aslında kötü şeylerde geliyor aklıma acaba yüksek ateş hafızasını etkilemiş olabilir mi? Ama öyle olsa çınarın sesine uyanmazdı herhalde diymi?
gerçekten haftaya kadar çok sabırsızım ben.... :img-sorry
jandarmaları seviyorum.... :img-kiss:
sevgilerimle...
Reytingler birinci olmasini bekliyorum boyle bi bolumden sonra. 31. bolumde herkes tatilden sonra kendine gelmeye calismis bu bolumde herkes eski HP oyuncularina dondu Fulya, Gulay, Umit, Ariza, Yakup, Arsen herkes. Ben bu bolumun sokunu uzerimden hala atlatmis diilim nasil bi bolumdu ya Mavinin oyunculugna bi kez daha bayildim, Cinara artik 'acilarin cougu' diye hitap edebiliriz bence. Ya Cinar hapsemi gircek polisligi elindenmi alinak ?
Demek Mahide kadunun bütün o iyileştime çabalrı birgün kendisne ateş edilsin diyeyemiş :fighting2 :fighting2 Yani Dursun amaca durdu durdu eline tam can gelicek zamanı buldu.
Fulya ablaya ne demeli ne bir pişmanlık ne bir telaş maşallah hayatına devam ediyor.Yakup'a olan tepkisini anormal buldum adam onun önceki işini bilmiyor ve konduramadı bence hiöçde art niyetli sormadı ...
Oh be! Sonunda hatırladım bu diziyi neden sevdiğimi.:img-grin2
Bütün gün dizinin havasına girmekiçin, sürekli siteye girdim, yorum okudum, akşam eve giderken cd yi dinledim. Ama nafile.. Bir türlü eski heyecanlı günlere dönememiştim. Hatta bir ara dedim ki "Bitti, büyü bozuldu, eninde sonunda olacaktı ve o zaman geldi, bıktım herhalde... ".Ama o son sahne, yani bana bu diziyi bu kadar tutku ve heyecanla sevmeme sebep olan o, Mavicimin (Özlem süperdi) ve Çınarın bakışmaları, karşılaşmaları ve sıcacık aşkları bana neden "Hırsız Polis" i bu kadar çok sevdiğimi hatırlattı.
Genel olarak yorumum ise, olacakları az çok tahmin etmenin verdiği heyecansızlık, sürprizlerin az yada hiç olmaması, Aksak'a olan öfkem ve kızgınlığım vb. gibi nedenlerle çok zevk alarak izlediğim bölüm değildi. Taa ki... son sahneye kadar, şimdi yine geçmişteki heyecanlarıma yaklaşan bir merak ve heyecanla 33. bölümü bekleyebilirim. Umarım ağzımıza bir parmak bal çalıp bırakmaz senaristlerimiz.
"Herkes aşık, ama kimse birbirine değil" repliği geçmiş bölümlerdeki zeka dolu Aksak repliklerini hatırlattı... Beğendim, onları bile özlemişim anlayacağınız..
Sevgiler..
evt AYNI Fikirdeyim baslamadan bende büyü bozulduu mu acaba dedim ama bu geçis bölümü olmasndan ve mavi ve ÇINARI Birlikte görememekten kaynaklanyormus bu bölümde yine masal gibiydiii :)harikaydI
olmaz daha cvp alamadgmz çok soru var içine kurt düsmesin dizimizin daha çok yolu var biterse ki böyle bisey olmasn ÇILDIRIRIMM :)SEN içini ferah tut :img-polic
Ay cnm cok saol, icime soguk su serptin bu dizi biterse biz ne yapariz yaa bi iki sene daha sursun..
Gülay'ın Arsen'le olduğunda Mavi'den söz ettikleri sahnede Gülay'ın söylediklerini duyduğumda, can arkadaşı için üzüldüğünü hatta ağladığını gördüğümde gerçekten çok kötü oldum ve "Nihayet" dedim yani...:icon_cry:
Geçen bölümdeki Fulya ve Gülay sahnelerindeki ruhsuzluktan sonra....:img-fie:
Bu bölümde adaptasyon sorununu hem senaristlerde hemde oyuncularda görmemekten de oldukça memnun olduğumu belirtmek isterim.... :P
gizemcim,
"çınar burdasın"
"çınar nerdeydin"
"çınar"
bilmiyorum aslında kötü şeylerde geliyor aklıma acaba yüksek ateş hafızasını etkilemiş olabilir mi? Ama öyle olsa çınarın sesine uyanmazdı herhalde diymi?
sevgilerimle...
bence MAVi ÇINAR BURDASIN DER
ÇINARDA MUHTEMELEN BASKA biryerde olmak istemiyorum :)ALINTI OLDU AMA
BENDE YAA JANDARMALARI hiç bu kadar sevmemistim
arsenin biz bitmisiz bu isi BIRAKALIM HAYIR KURUMU AÇALIM DEMESi SÜPERDiii:)
sen beni öldürecek misin gece gece..hıı..
bu replikler tadından yenmez..
ben mavinin kendinde olduğundan şüpheliyim bluecum..
bence boş baktı ama dediğin gibi yüzü ışıldadı kızın..ateşler içinde yanıp kendinden geçse de hissetti bence nefes alma sebebinin yanında olduğunu..ama gördüğünden şüpheliyim..rüya falan sanmıştır belkide..
Boş da baksa Çınar geldi onu buldu! Gözlerini titretti, elleri saçına dokundu ya! Bu günlük bu bize yeter dimi? Yetmek zorunda! Ben burda bu satırları yazarken arkada son sahne dönüp duruyor. Benim de başım dönüp duruyor.
Bu gece sabah olmaz.
Bu hafta kolay kolay geçmez.
33. bölüm de tadından yenmez.
Ve dokuzun dediği gibi 33. bölüm kesinlikle burdan devam etmeli. Ekran açıldığında Çınarı demir parmaklıklar arkasında Mavi bu yatak da değil de, El ele göz göze bu konumda bulmalıyız onları. Ama arkada bekleyen iyi kalpli Jandarma 1 hafta bekler mi bilinmez :img-grin2
Aşka inanıyor o ben gördüm gözlerinde bekler bekler!
çınar korayla telefonda konuşurken ne dedi?nasıl gidiyor askerlik falan gibi bir şey miydi..yoksa ben mi yanlış anladım..
eh onun yokluğuna da böyle bir kılıf..
peki şimdi nolcak çınarın hali..elbet birgün çıkacak hapisten..sonra kiminle rakı kadehlerinde boğulacak kederinden..hani maviyle kavuştular şimdi ama yarın öbürgün yine araya engeller girdiğinde nolcak çınarın hali..kiminle dertleşecek..
tutupta aksakla içecek halleri yok değil mi..madem kaderdaşız gel kafaları çekelim demez herhalde..:fighting2
ya ben uzun zaman sonra çok etkilendim sanırım bu bölümden..sağlıklı düşünemiyorum..
ne kadar agırdır iyi bilirim ben enistem yarbay'da yani
yok cnm zaten test ettiler onu oda numaradan tutamadI nede olsa aksagn babasI YOKSA silahI tutan onuda tutar
Dizinin başından beri belki de tek melek olan karakter de sonunda insan olduğunu anladı. Zaafları olan bir insan.... Kendini ve Oğlunu kurtarabilmek için başka birinin canını yakacak bir ifadeyi vermekte hiç tereddüt etmedi.
Mavi'nin dediği gibi bence Aksak delirmiş. Bu konu bir kaç bölüm sonra önümüze gelir.
Bir de yine teknik bir konu ama yazmadan geçemeyeceğim. Bizim Lorel ve Hardi'nin tutukluma kararını Jandarma komutanı verdi galiba, Hakim yüzü görmediler yani, anten ve kablo arasında gidip gelirken tam anlayamadım da.... Nasıl bu kadar basit hatalar yapıyorlar anlamıyorum.
gizemcim,
"çınar burdasın"
"çınar nerdeydin"
"çınar"
sevgilerimle...bende mavi'nin kendinde olduğundan emin değilim.Doktor durdu durdu çınar'ın geleceği zaman yaptı şu üzerine basa basa söylediği yarım dozluk sakinleştiriciyi.
gizemcim,
"çınar burdasın"
"çınar nerdeydin"
"çınar"
sevgilerimle...
Zinednahcım
Ben bu kısma replik bulamadım. Düşünüyorum düşünüyorum cık bulamıyorum.
Senin dediğin gibi ilaçların etkisiyle kendine gelemeyecekmiş gibi geldi bana!
Ya umarım yanılıyorumdur ama burda da kestiklerine göre yine bizi yanıltacaklar. İşte Mavi uyandı kavuştular diyeceğiz sonra bi bakacağız Mavi hiçbişeyin farkında değil.
Çok berbat bi tahmin oldu. Hatta paranoyakça bi yaklaşım oldu ama senin de aklına gelmiş. Yalnız değilim değil mi?
Ya bu arkadaki sevgili, saygıdeğer jandarma Çınar'ı alıp götürmese ne olur sanki?
Yazık değil mi onlara?
Dizinin başından beri belki de tek melek olan karakter de sonunda insan olduğunu anladı. Zaafları olan bir insan.... Kendini ve Oğlunu kurtarabilmek için başka birinin canını yakacak bir ifadeyi vermekte hiç tereddüt etmedi.
Mavi'nin dediği gibi bence Aksak delirmiş. Bu konu bir kaç bölüm sonra önümeze gelir.
Bir de yine teknik bir konu ama yazmadan geçemeyeceğim. Bizim Lorel ve Hardi'nin Tutukluma kararını Jandarma komutanı verdi galiba, anten ve kablo arasında gidip gelirken tam anlayamadım da.... Nasıl bu kadar basit hatalar yapıyorlar anlamıyorum.
Jandarma kon-mutanı tek tek görüştü ertesi gün Çınar savcıya ifade verdi ve İst.a gönderdi
Mavi'nin dediği gibi bence Aksak delirmiş. Bu konu bir kaç bölüm sonra önümeze gelir.
Bir de yine teknik bir konu ama yazmadan geçemeyeceğim. Bizim Lorel ve Hardi'nin Tutukluma kararını Jandarma komutanı verdi galiba, anten ve kablo arasında gidip gelirken tam anlayamadım da.... Nasıl bu kadar basit hatalar yapıyorlar anlamıyorum.
Yok yok o kadarda basit bir hata yapmadılar komutan onları savcılığa sevk etti.. Tutuklama kararı öyle çıktı.. Allahtan bu kadarda değil yani:)
duarcım dursun amcadan bahsediyosun galiba ama malesef dursun amca nın meleklik bi durumu yok !!!! dizinin ilk bölümlerini izlemedin mi yoksa ;) dursun amca zamanında karısını aldatmış karısını oğlunu dövmüş terkedip gitmiş bi adam !! sen aldanma şimdi onun o içli bakışlarına madur haline... bu dizideki nerdeyse hiçbir karakter melek değil..bu tanımlamaya en yakını çınar galiba bi de ayşegül vardı şimdi de jandarma :):)
Zinednahcım
Ben bu kısma replik bulamadım. Düşünüyorum düşünüyorum cık bulamıyorum.
Senin dediğin gibi ilaçların etkisiyle kendine gelemeyecekmiş gibi geldi bana!
Ya umarım yanılıyorumdur ama burda da kestiklerine göre yine bizi yanıltacaklar. İşte Mavi uyandı kavuştular diyeceğiz sonra bi bakacağız Mavi hiçbişeyin farkında değil.
Çok berbat bi tahmin oldu. Hatta paranoyakça bi yaklaşım oldu ama senin de aklına gelmiş. Yalnız değilim değil mi?
Ya bu arkadaki sevgili, saygıdeğer jandarma Çınar'ı alıp götürmese ne olur sanki?
Yazık değil mi onlara?
aynen canım bende dogru düşünemiyorum asla yalnız değilsin kapı gibi ben varım düşüncelerinin yanında aklıma binbir türlü şey geliyor haftaya kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum tatlım...
Yok yok o kadarda basit bir hata yapmadılar komutan onları savcılığa sevk etti.. Tutuklama kararı öyle çıktı.. Allahtan bu kadarda değil yani:)
Ne bileyim hakim kararı sanığın yüzüne okur da... Burada Komutan Çınar'a kararı söylediğinde Çınar ilk kez duymuş gibi bakıyordu da....
Bencede cok güzel bir bölümdü
Her ne kadar Cinar Aksagin hakkinda gelemesede?
Siddete karsiyim ama Cinarin aksaga uygulayabilecegi Siddete degil:img-grin2
Birde yanyana nezarette duruyorlardi ya acaba aralarinda sözlü taciz olayi gectimi bak bunu cok merak ettim.Niye göstermedilerki.
Cinarin orda Maviyi sorup,ona birsey yaptiysan nabzini durdurum demesini bekledim:img-grin2
Birde Mavi Cinar gelene kadar Cinar diye sayirlarken,neden cinar gelince hic adini anmadiki?Keske Cinarda kendi kulaklariyla duysaydi ,Mavinin onu sayikladigin`?
Ve son olarak oyuncularimizin adapsiyon sorununu asmis olmalari beni ziyadesiyle menmun etti.
Yasasin eski tadimiza yeniden kavustuk.
Sevgiler...
bende mavi'nin kendinde olduğundan emin değilim.Doktor durdu durdu çınar'ın geleceği zaman yaptı şu üzerine basa basa söylediği yarım dozluk sakinleştiriciyi.
haklısın çok talihsiz bir zamanlama oldu umarım kısa sürer canım...
Evet arkadaslar
Muhtesem bir bölüm izledik.Ne kadar 31 bolum yavan gectiysede bu bölümde harika sahneler vardı.Heleki Mavinin kacıs sahnesinden itibaren yerimde oturmayarak ve sürekli zıplayarak seyrettim.Buna sahit karsı komsularım.Bazıları gözümde aklandı bazılarına hala kızgınım
CINAR :Akıllı,zeki,cesur ve asık .Hastaneden cıkar cıkmaz resmen iz sürererek
Seloya ragmen AKSAK'ı bulması .Onunla ''Artık yeter be senin yaptıkların'' nidalarıyla hesaplasması ki zaten bunun yapılması gerekliydi.Senaristler bu olayı 32 bölüme kadar uzattılar.Ama sonunda iyi oldu ama cabuk oldu ,bitti.Olan Mahideye oldu.Ama oda ak sütten cıkmıs akkasık degil yanı.Yalancı sahitlikin cezası nedir avukat arkadaslar.Mahide ceza yemelimi?
AKSAK:Geldi ve cami duvarına isedi diye bir deyim vardır.Artık onun acı cekme zamanı.Zaten Jandarma (Ki benim adamım o helal vallahi anadolu cocuguymus sevdadan anlıyor)onun hakkından gelmeye basladı.Lafları ile adamı dövüyor ama adam nato mermer nato kafa.Hala diyorki senin yanın benim yanım.O adam seni unuttu.Cevap vermiyor telefonuna.Ben olsam o silahı kafasına vurmaz direkt sakagına dayardım ama adam kanun adamı.Adam jandarmanın yanında bile Cınara laf sokusturuyor.Ne acelesi varsa biran evvel İstanbula gidecek .mAVİ ile Cınarın dügüne yetisecek galiba
MAVİ:Hayatının en büyük hatasını yaparak AKSAK'a güvenerek o bulusmaya gittikten sonra kendisine cok ceza verdi.Yemek yemeyerek ve o gücsüzlükle evden kacıp dag,tas ,bayır,dere atlayarak ve sıcan gibi ıslanarak kendisini tehlikeye atmıs ve kendisini benim gözümde aklamıstır.Tabii Cınarın ona verecegi ceza nedir bilinmez ama.
Son sahneye bakılırsa Cınar ,sevdiginin o halini görünce aklına ilk gelen onun hemen saglıgına kavusması .Her seven erkegin düsündügü gibi.Hesaplasma olacaktır muhakkak ama önce sevdiginin yüzüne,o güzel gözlerine bir baksın ondan sonra sorsun hesabını.Birbirlerini cok özlemislerdir 3 hafta görmediler
Diger karakterler de iyiydi ama FULYA benim gözümde daha farklıydı.Kaportaya verdigi insanlık dersi muhtesemdi.Senki AKSAK'ın yanında baskasına ait olanı cal sonrada gel deki:Sizin pavyonda calıstıgınız söyledi ama ben agzının payını verdim.Ondan sonra KAPORTA caldıgı arabayı parcalayamadı.Hele bir de gördügü dügün davetiyeleri onu kendine getirdi.Kendi dügün davetiyesi olsun isterdi herhalde FULYA hanımla beraber.:img-haha:
ARIZA:En sonunda oda imana geldi.Ben diyprdumki keske daha önce aklın basına gelseydide bu kız bu kadar pislige bulasmayıp CINAR ile varsaydı kerevetine
Herneyse güzel günler yakında Cınarın dedigi gibi:''Bitti artık ''
Ben cok mutlu ekranda öyle kalakaldım.Canım nilüferim 5 kare mutlu bir kare oldu benim adıma.Hatta orada zoomlandım kaldım.Onların bakıslarında ben takılı kaldım
Sevgiler
Gerçekten muhteşem bir bölümdü,2 haftadır beklediğimize değdi,imkansız biliyorum ama ben bu dizinin hiç bitmemesini istiyorum,bazen beni mutlu edebilen tek şeyin bu dizi olduğunu düşünüyorum
duarcım dursun amcadan bahsediyosun galiba ama malesef dursun amca nın meleklik bi durumu yok !!!! dizinin ilk bölümlerini izlemedin mi yoksa ;) dursun amca zamanında karısını aldatmış karısını oğlunu dövmüş terkedip gitmiş bi adam !! sen aldanma şimdi onun o içli bakışlarına madur haline... bu dizideki nerdeyse hiçbir karakter melek değil..bu tanımlamaya en yakını çınar galiba bi de ayşegül vardı şimdi de jandarma :):)
Bilmez miyim Sevgili Dokuz, zaten bu dizinin ortaya çıkmasında en büyük pay Dursun amca'nın. O normal bir baba olsaydı. Böyle bir oğul olmazdı.
Kastettiğim dizi de izlediğimiz anlarla ilgiliydi. Yani tövbe etmiş ve aciz duruma düşmüş Dursun .....
Ya bir de benim bu bölümde en tuhaf olduğum sahnelerden :
Tam Mavi'nin evden ilk kez kaçacağı sırada Maide'nın susayacağı tuttu ya....:)
En heyecanlı olan bu sahnede haliyle beni de bir gülme tuttu ki sormayın... :)
Ya düşünsenize; tam o sırada aşağı, mutfağa inipte Maide'ye "Bende çok susadım" diyen Aksağın Maide'yle yakınlaşma/öpüşme sahnesi...:love05:
Bu arada, gecenin bir vaktinde Aksak Maviyi ararken ki çalan müziği bu dizide ilk kez duydum ve çok hoşuma gitti.... :good:
gız ben sana dimedimmi karşıki dağlar cenderme cenderme..
bu bölümün anlam ve önemine binaen bu türkü geldi aklıma sizlerle paylaşmak istedim :img-grin2
ya ama hakikaten bu bölümün en insaflı karakteri jandarmaydı..özellikle aksağa verdiği cevaplarla takdirimi kazandı..nişanlım kaçırılsaydı aynısını yapardım gibi bir cümlesi vardı kardeşimizin..çok yerindeydi..bizim dile gelip aksağa iletemediklerimizi sanki bizim dilimiz olupta ona söylemesi ağzına sağlık dedirtti..
ya sağlık ocağına çektirmeseydi arabayı..sağa yanaş deyince tamam dedim bir hafta daha beklememize gerek yok..kavuşuyorlar sonunda..allah razı olsun kendisinden..
Mavi'nin dediği gibi bence Aksak delirmiş. Bu konu bir kaç bölüm sonra önümüze gelir.
Bir de yine teknik bir konu ama yazmadan geçemeyeceğim. Bizim Lorel ve Hardi'nin tutukluma kararını Jandarma komutanı verdi galiba, Hakim yüzü görmediler yani, anten ve kablo arasında gidip gelirken tam anlayamadım da.... Nasıl bu kadar basit hatalar yapıyorlar anlamıyorum.
Benzer bir ifadeyi Aksak'a da söylettiler değil mi? "Maviyi belki de buraya hiç getirmemeliydim ama aşk girince araya insan ne yaptığını bilmiyor" gibi.... (net hatırlayamıyorum adrenalinim çok yüksekti şimdi sarhoşluğu yaşıyorum)
Karakterlerin her birinin özündeki "insana dair" hassaslıkların sergilenmesinden büyük mutluluk duydum. Son sahne çarpıcı olsa bile diğerleriyle bezenmişti. Arızadan, Jilete, özellikle Yakup'a... Mahide'ye... çocuklara kadar. insanın işlenişi mükemmeldi. Benim de aradığım buydu zaten. Pürüzler batmıyor var ama teknik konularda onları da boş verdim artık. Doldum ben bu bölüm,
sağolun... emek verenler
Eğerki Çınar ve Aksak sahnelerini izlemiş olsaydım Mavi kaçtığı zaman Çınar'ın bulacağını düşünebilirdim o sahneleri o şekilde ayarlamışlar..
misskrueger
06-10-06, 01:09
Ya bir de benim bu bölümde en tuhaf olduğum sahnelerden :
Tam Mavi'nin evden ilk kez kaçacağı sırada Maide'nın susayacağı tuttu ya....:)
En heyecanlı olan bu sahnede haliyle beni de bir gülme tuttu ki sormayın... :)
Ya düşünsenize; tam o sırada aşağı, mutfağa inipte Maide'ye "Bende çok susadım" diyen Aksağın Maide'yle yakınlaşma/öpüşme sahnesi...:love05:
Bu arada, gecenin bir vaktinde Aksak Maviyi ararken ki çalan müziği bu dizide ilk kez duydum ve çok hoşuma gitti.... :good:
:img-hyste :img-hyste ayy acaip güldürdün beni nur valla düşünmek bile istemiyorum Susadım volume 2 yi.müzikleri bende çok begendim keşke bu müziklerinde oldugu bir soundtrack çıksa.
ya ben son sahneyi döndür döndür izliyorum kesin bişey söyliyecek mavi ağzını aralıyor gördüm ama ne diyecek... :fighting2
ya o çınarın ilk maviyi gördüğü andaki yüz ifadesi nedir öyle ya o nasıl üzgün durmaktır o nasıl bakmaktır....
ya ben son sahneyi döndür döndür izliyorum kesin bişey söyliyecek mavi ağzını aralıyor gördüm ama ne diyecek... :fighting2
ya o çınarın ilk maviyi gördüğü andaki yüz ifadesi nedir öyle ya o nasıl üzgün durmaktır o nasıl bakmaktır....
Tam olarak ne diyecek tahmin etmek zor da benim ilk aklıma gelen Çınar'dan af dileyecek. Hangi kelimeleri kullanır bilemem ama tüm olanların kendi suçu olduğuna dair bir kaç kelime dökülür herhalde dudaklarından....
bakın oldu işte.eski tadı yakaladık.resmen can çekişerek izledim diziyi.olayların akışı öylesine düzgündü ki...ve o mutlu son.
dokuz sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
artık iyice emin oldum.arkadaşalr yazdıklarımız dizi ekibince okunuyor.korayla sehere ne olduğunu biliyoruz.
gülay bu hafta sevgilisi ile gazoz içip eğlenmek yerine arkadaşı için gözyaşı dökmeye başlamış.fulya abla da geçen haftakinden çok daha iyi performans çıkarmış.
ümit daha gerçekçi ağlıyor.
aaahhh çınar çınar o delici bakışalrıı yakaladı tekrar ve beni tam kalbimden vurdu.
aksak ,maviyi sağlık ocağına götürürken banktaki kocaeli beldiyesi yazısı çıkacak mı diye baktım.çokmamış.iyi güzel.
umarım jandarmalar olay yeri incelemesi yaparken dursun amcanın eldivenini de incelemeyi ihmal etmezler.çünkü sırf böyle bir iftira yüzünden çıanrın meslekten men olamsını hapislede kalmasını istemem.
aslıcım koray yok dedin.artık çıanr kimle dertleşecek dedin.artık korayın yerini bünyamin alacak.o da ayşegülsüz .
aksakın mahideyi vuranı görmediğini söylemesi senaristlerin aksak a yeni bir armağanı.mert aksak suçu çıanrın üstüne atmadı.
özlem özlem...sen nerelerdeydin bugüne kadar.oynamadın yaşadın.
dizinin başındaki duş sahnesinde çıanrın şortu bariz bir şekilde görünüyordu.neyse canım.bana ne.
şimdilik bu kadar.ben şu son sahneyi indireyim.iyi geceler.
bu hafta izlediğim bu bölüm özellikle son sahne beni bir hafta idare eder.
Heyecandan yerimde duramiyorum. Bu duyguyu ne kadar ozlemisim megerse?! Bu bolumde herkes oyunculugunu konusturdu ama bir tanesi vardi ki kendimden gecerek seyrettim: OZLEM DUVENCIOGLU! Onu kesfedenin onunde saygiyla egiliyorum. Baygin oldugu sahnede Aksak onu surukleyerek kaldirdigi anda kiz resmen baygin gibiydi. Tam bir kulce halinde kendini birakmisti. Bu tarz sahnelerde bir bakarsiniz baygin kisinin kafasi dik veya kolu kendini tasiyanin omzunda falan, gulersiniz. Burada ben Mavi'nin baygin olduguna inandim! Yuz ifadeleri, bakislari, saglik ocagindaki hali hepsi muhtesemdi. Uyuma veya bayginlik sahnelerinde o gozler titredi mi beni gulmek alir! Bu kiz baygindi resmen, inanilmaz bir performans! Bu gecenin en buyuk yildiziydi kesinlikle.
Kiraz beni aglatti! Yuregime dokundu onun korkusu... Bu kadar kucuk bir cocuk bu kadar inandirici nasil oynayabiliyor?! Babacigina sarilip gitmemesi icin yalvarmasi ve Ariza'nin sefkatli hali yuregimi sizim sizim sizlatti. Ariza deli deli bagiracagina birseyler yapmaya ve cocuklarina sahip cikmaya basladi. Onu boyle gorebilmek cok guzel. Basindan beri icinde bu potansiyeli tasidigini hissettigim bu karakter nihayet toparlanacak galiba!
Kart zampara Dursun Amca'ya da bakin hele!! Yalan soyledi. Ben vurdum diyemedi! Maide diyemezdi cunku Aksak'i kaybetmeyi goze alamiyor. Aksak diyemezdi babasi desek yine de ben bu kadar kallesligi bu yasli adamdan beklemiyordum. Ogluda armut gibi dibine dusmus! Kartlik, zamparalik, yalan, hile, bencillik... Meger Aksak sevgisizlikten boyle degilmis arkadaslar, DNA kodlamasi boyleymis!
Aksak sapik degil, seven bir adam, gerekirse sevdiginin iyiligi icin onu serbest birakacak kadar onurlu bir sevdali mesajini yutmadim sayin senaristler:img-grin2 Hani bu hafta beni o meshur repligi ile guldurmus olabilir ama Aksak geri donulmez sekilde gozumden dustu. Hani "Mavi'yi kendi elleri ile Cinar'a teslim etse bile benim gozume giremez, onu affetmem" demistim ya, soylediklerimin arkasindayim. Simdi Mavi'yi saglik ocagina birakti diye yuce Aksak olamaz. Aman sakin ola Mavi'ye de bu sebeple ona anlayis gostermek gibi bir delilik yapmayin. Mavi Aksak'in yuzune bakmamali artik!
Yakup arabayi iade etti hemde ask icin, sevdalilara aci cektirmemek adina!! Bu adam kesin asik ama karsilik bulacagindan emin degilim.
Jandarma erini opebilir miyim izninizle:img-kiss: Yilisik Aksak yine cenesini tutamadi. Adamda haysiyet, seref, ar kalmamis.
Ben bu bolumu muthis bir keyifle izledim ve nihayet eski gunlerdeki gibi heyecanla beklemeye bu arada da kare kare her sahneyi kafamdan gecirmeye basladim. Cok mutluyum coook!
zeytine-35, canim bu bolum sana verilecek en sahane dogum gunu hediyesi oldu!! Mutlu yaslar!
Tam olarak ne diyecek tahmin etmek zor da benim ilk aklıma gelen Çınar'dan af dileyecek. Hangi kelimeleri kullanır bilemem ama tüm olanların kendi suçu olduğuna dair bir kaç kelime dökülür herhalde dudaklarından....
yani duarcım hatırlamamazlık yapmasında çınarı ve kendisini mutlu edecek canı ne isterse onu söylesin ben dayanamıycam artık... :img-sorry
kiraz evet çok şirindi.ne güzel ağladı.içim eridiçaferin kız minik şirine.
yalnız mesude hanıma çok şaşırdım.31.bölümde eyvah dedim.o ne tavırdı.semra hanımın yeni versiyonu geliyor diye korktum.
ama bu bölümde 180 derece döndü.oğlunun valizini hazırladı.maviyi de al gel bekliyorum falan dedi.iyi iyi hep böyle devam etsin de..
şu mübarek günlerde bol hayır duamızı aldınız.canım jandarmalarım....
zeytine-35
06-10-06, 01:22
bu bölümden çok keyif aldım
özlemişim bu şekilde seyretmeyi
senaristlerin aksak kıyakçılığıda hat safhaya ulaştı hani şöyle eşşek sudan gelinceye kadar dayak yemesini isterdim derler ya malesef bizim eşşek ayağına çabuk çıktı
ah jandarmacım sen daha önceleri nerelerdeydin
haklısın canım zaten Cınar mı vurduya evet diyen adam'dan
bunu da beklememiz lazım.bu arada mavi'nin diyecegi ilk
soz bence "Cınar burdasın" ;)
yok cnm zaten test ettiler onu oda numaradan tutamadI nede olsa aksagn babasI YOKSA silahI tutan onuda tutar
haklısın çok talihsiz bir zamanlama oldu umarım kısa sürer canım...
"Yanlış" olduğu doğrultusunda özette de yer alan "Zamanlama"nın kısa süreceğine inanıyordum zaten. :P
Ve o "zamanlama" sonuca çok fazla etki etmeden bu bölümde nihayete erdi...:img-nyam:
Yani en azından beklediğimizden çok daha kötü, sürpriz sonuçlar görmedik...
Bundan sonrasında ne tür güçlük, engel görürsek görelim herşeyi Mavi&Çınar'ın beraberce aşmaya çalışacağını sandığımdan/inandığımdan onları artık onları ayrı ayrı görmeyeceğimizi düşünüyorum...:love05:
Gerçi Selo ve Aksağın bunun olmaması için daha ne gibi bir girişiminin olacağını şu an kestiremiyorum ama..... :img-help:
Heyecandan yerimde duramiyorum. Bu duyguyu ne kadar ozlemisim megerse?! Bu bolumde herkes oyunculugunu konusturdu ama bir tanesi vardi ki kendimden gecerek seyrettim: OZLEM DUVENCIOGLU! Onu kesfedenin onunde saygiyla egiliyorum. Baygin oldugu sahnede Aksak onu surukleyerek kaldirdigi anda kiz resmen baygin gibiydi. Tam bir kulce halinde kendini birakmisti. Bu tarz sahnelerde bir bakarsiniz baygin kisinin kafasi dik veya kolu kendini tasiyanin omzunda falan, gulersiniz. Burada ben Mavi'nin baygin olduguna inandim! Yuz ifadeleri, bakislari, saglik ocagindaki hali hepsi muhtesemdi. Uyuma veya bayginlik sahnelerinde o gozler titredi mi beni gulmek alir! Bu kiz baygindi resmen, inanilmaz bir performans! Bu gecenin en buyuk yildiziydi kesinlikle.
Tamamen aynı fikirdeyim, özellikle son bölümde hasta yatağındaki hali nasıl da yüreğimi parçaladı, üzüldüm. Sayıkladı, uykusunda ağladı, titredi... Herşeye rağmen Maviciğimi ben çok seviyorum. Sevgili Özlem de, Maviciğimize o kadar şahane can veriyor da gerçek hayatta sevdiğim birisiymişcesine üzülebiliyorum. Ben onu başka projelerde görmek için sabırsızlanıyorum.
Tebrikler..
Dizinin bu akşamki yaklaşık 1 saatlik bölümünü izleyemedim. Aksak Çınar kavgası ve Aksak'ın babasının silahı ateşleme sahnesi için söyleyecek söz bulamıyorum. Mantıksız ve kötü sahnelerdi. Senaristlerimiz bu sahnelere neden gerek duydular acaba düşününce şu sonuca ulaştım. Aksak'ın hapse girmesinin dizinin bitmesi demek olduğunu düşünen senaristlerimiz Aksak'ın hapse girmemesi için bu sahneleri tasarladılar. Bence önümüzdeki hafta Aksak Mahide Dursun üçlüsü, Mavi'nin kaçırma şikayetini geri alması karşılığında Çınar'ın Mahide'yi yaraladıkları şeklindeki ifadeden vazgeçeçekler. Bu durumda Aksak hapisten kurtulacak. Mavinin şikayet etmemesi üzerine bundan haberi olmayan Çınar Mavi'ye nihayet kızacak bilmem kaçıncı kez Mavi ile Çınar ayrılacak.
bakın oldu işte.eski tadı yakaladık.resmen can çekişerek izledim diziyi.olayların akışı öylesine düzgündü ki...ve o mutlu son.
dokuz sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
artık iyice emin oldum.arkadaşalr yazdıklarımız dizi ekibince okunuyor.korayla sehere ne olduğunu biliyoruz.
gülay bu hafta sevgilisi ile gazoz içip eğlenmek yerine arkadaşı için gözyaşı dökmeye başlamış.fulya abla da geçen haftakinden çok daha iyi performans çıkarmış.
ümit daha gerçekçi ağlıyor.
aaahhh çınar çınar o delici bakışalrıı yakaladı tekrar ve beni tam kalbimden vurdu.
aksak ,maviyi sağlık ocağına götürürken banktaki kocaeli beldiyesi yazısı çıkacak mı diye baktım.çokmamış.iyi güzel.
umarım jandarmalar olay yeri incelemesi yaparken dursun amcanın eldivenini de incelemeyi ihmal etmezler.çünkü sırf böyle bir iftira yüzünden çıanrın meslekten men olamsını hapislede kalmasını istemem.
aslıcım koray yok dedin.artık çıanr kimle dertleşecek dedin.artık korayın yerini bünyamin alacak.o da ayşegülsüz .
aksakın mahideyi vuranı görmediğini söylemesi senaristlerin aksak a yeni bir armağanı.mert aksak suçu çıanrın üstüne atmadı.
özlem özlem...sen nerelerdeydin bugüne kadar.oynamadın yaşadın.
dizinin başındaki duş sahnesinde çıanrın şortu bariz bir şekilde görünüyordu.neyse canım.bana ne.
şimdilik bu kadar.ben şu son sahneyi indireyim.iyi geceler.
bu hafta izlediğim bu bölüm özellikle son sahne beni bir hafta idare eder.
Canım evet siteyi takip ediyorlar orası kesinde şöyle bir durum var 32. bölüm taa eylül ayının içinde çekildi, neredeyse çekileli bir ay olmak üzere.. Hatta biz 15 gün önce sete gittiğimizde 35. bölüm çekiliyordu.. Bu da demektir ki biz buraya yazdık diye onlar bu konulara açıklık getirmediler.. Olması gerektiği gibi işliyorlar senaryoyu.. Tıpkı makış gibi, dantel gibi.. Bir önceki bölümde muallakta kalan konular bir sonraki bölümde ayyuka çıkıyo.. Ne kadar şanslı izleyicileriz bizler.. Bunu kıymetini bilmemiz lazım aslında..
[QUOTE=cristof;1362707].....artık iyice emin oldum.arkadaşalr yazdıklarımız dizi ekibince okunuyor..........QUOTE]
cristofcuğum bence de yazdıklarımız okunuyor ama biz iki hafta önce istanbuldaydık yani sette..ve biz ordayken 35. bölüm çekiliyordu..yani bizi okusalar bile bir sonraki hafta bizim yazdıklarımızı dikkate almadan çoktan çekilmiş oluyor bölümler..
Yatmaya hazirlaniyordum.Dokuzun(cok tesekkürler)bölümü tekrar sakin sakin izleyince Mavinin penye geceligi dikkatimi cekti.Kim aldiki acaba?Böyle ince ayrintilara takilmakda benim huyum galiba:fighting2
Iyi geceler:img-kiss:
.....artık iyice emin oldum.arkadaşalr yazdıklarımız dizi ekibince okunuyor..........QUOTE]
cristofcuğum bence de yazdıklarımız okunuyor ama biz iki hafta önce istanbuldaydık yani sette..ve biz ordayken 35. bölüm çekiliyordu..yani bizi okusalar bile bir sonraki hafta bizim yazdıklarımızı dikkate almadan çoktan çekilmiş oluyor bölümler..
Burayı okudukları kesin!!
Ama Aslı'nın da dediği gibi çekimler, bizim bölüm yorumlarımız ve "spoiler/tüyo" başlığındaki tahminimizden çok çok önce yapılıyor. Bu da demektir ki; senaryo çoooooook önceden belli ve burada yazılan çok güçlü tahminlerin/istemlerin/eleştirilerin filan hiçte kaale alındığı filan gibi bir durum yok ortada. :img-fie:
Evet, burayı takip ediyorlardır ama sadece izleyicinin görmek istediğini verebiliyor muyuz veya "onları istediğimiz şekilde şaşırtabilmişmiyiz" diyedir sanırım....:img-yes:
[QUOTE=cristof;1362707].....artık iyice emin oldum.arkadaşalr yazdıklarımız dizi ekibince okunuyor..........QUOTE]
evet haklısınız.ama en azından bütün yaz yazdığımız temennilerden hareket ederek çekmişlerdir bölümleri belki.gerçi onlar için önemli olan bizim temennilerimizden çok aksakın gururu.ama yine de çok teşekkür ediyorum onlara.güzel bir bölüm izlettikleri için
Dizinin bu akşamki yaklaşık 1 saatlik bölümünü izleyemedim. Aksak Çınar kavgası ve Aksak'ın babasının silahı ateşleme sahnesi için söyleyecek söz bulamıyorum. Mantıksız ve kötü sahnelerdi. Senaristlerimiz bu sahnelere neden gerek duydular acaba düşününce şu sonuca ulaştım. Aksak'ın hapse girmesinin dizinin bitmesi demek olduğunu düşünen senaristlerimiz Aksak'ın hapse girmemesi için bu sahneleri tasarladılar. Bence önümüzdeki hafta Aksak Mahide Dursun üçlüsü, Mavi'nin kaçırma şikayetini geri alması karşılığında Çınar'ın Mahide'yi yaraladıkları şeklindeki ifadeden vazgeçeçekler. Bu durumda Aksak hapisten kurtulacak. Mavinin şikayet etmemesi üzerine bundan haberi olmayan Çınar Mavi'ye nihayet kızacak bilmem kaçıncı kez Mavi ile Çınar ayrılacak.
bence de olaylar bu yönde gelişecek ama çınarla mavinin ayrılacaklarını sanmıyorumbir tek o kısma katılmıyorum..zaten haftalardır ayrılar daha fazla ayrılık rüzgarı olacağını sanmıyorum..
ki bunu tasdikleyecek arkadaşlarımız var..biz gitmeden bir gün önceki çekimlerde mavi ve çınarı parmaklarında yüzüklerle görmüşlerdi..ve o gün 35. bölüm çekiliyordu..yani ayrılık yok bir kaç bölüm..
Burayı okudukları kesin!! Ama Aslı'nın da dediği gibi onların çekimi bizim bölüm yorumlarımız ve "spoiler/tüyo" başlığındaki tahminimizden çok çok önce yapılıyor. Ve buraya sadece izleyicinin görmek istediğini verebiliyor muyuz veya onları istediğimiz şekilde şaşırtabilmişmiyiz" diye bakmaya geliyorlardır buraya... :img-swoon
evet .o zaman ben kendi adıma söyleyeyim olmuş hanımlar(gaye-neşe).güzel bir bölümdü
Arkadaslar, bu Selo gemi aziya almaya basladi! Cinar kendi derdiyle mesgul olunca meydanda iyice bu onyargili dinazora kalmis gorunuyor. Sari komiser ortalarda yoktu bu hafta ama Selo onu aratmadi zaten! Tek karede bile sinirlerimi ziplatmayi becerdi. Bu adamin layigini bulacagi gunu de iple cektigimi soylememe gerek yok sanirim.
Bunyamin'in hali cok acikliydi:img-sorry Aysegul'u nasil da ozluyor. Seher'de kocasini askere yollamis yani ortada mutlu cift yok su anda. Gulay ve Arsen'i cift olarak goremiyorum. Arsen kadar sinsi bir adamin Gulay'in yaninda olmamasi lazim. Biran evvel ayrilmalarini diliyorum:img-grin2
Jilet ve Umit beraberler ama mutlu asiklar gibi degiller ne yazik ki. Jilet Umit'i nasil tatli tatli teselli ediyor bayiliyorum onun bu sevimli hallerine. Ama her firsatta azari yiyiyor. Bu kizlar (Mavi ve Umit) bu kadar guzel sevildikleri icin cok sanslilar ama bunu fark etmek bir yana adamlari samaroglani gibi azarlayip duruyorlar!!! Bu isin kanunu budur ama, biri verir digeri alir:fighting2
Bu bölüm 31. bölümden daha iyi ve daha Hırsız-Polis gibi idi sanki. Ama hala Dursun amcanın zorla oynattığı eli ile o silahı nasıl kaldırdığını anlayamadım. Hadi o anın adrenaliniyle kaldırdı diyelim. İnsan düşünmez mi ben daha zır kaldırıyorum silahı ya oğlumu vurursam, Mahide Hn.ı vurursam diye.
Bu bölümde bir şey daha anladım. Sanırım Aksak babasına çekmiş. Kendisini amca, baba, abi, vs gibi gördüğü belli kendisinden genç kadınlara aşık olma özelliğini kimden aldığını gördük Aksak'ın . Zavallı Mahide Hn. Dursun amcayı kendi yatalak babasının yerine koyup ve tabii bir gün kayınbabası olma umudunu da taşıyarak adama "Dursun amca" diye diye baktı. Dursun amca biraz konuşup hareketlenmeye başlayınca niyetini belli etti.
Bu bölümde sizlerinde belirttiğiniz gibi karakterler daha kendileri gibi idi. Küçük Kiraz çok tatlıydı. Ümit ablası gittikten daha doğrusu zorla götürüldükten sonra polislerin götürdüğü abisini de kaybetme korkusunu güzel yansıttı. Ayrıca Gülay'ın Arsen ile Mavi hakkında yaptığı konuşma da etkileyiciydi. "İşte en sonunda Gülay" dedim o sahnede.
Fulya'nın Yakup'a söyledikleri yerinde idi ve gerekliydi. Yakup belki konduramadı Fulya'ya o adamın söylediklerini ama bu onu gelip sorup soruşturmaktan geri koymadı. Gerçeği öğrenmek istedi. Hiç hakkı olmadığı halde, iyi niyetle bile olsa sorguladı kadını. Fulya da çok güzel bir karşılık verdi.
Çınar'ı kelepçeli görmek, onu parmaklıklar arkasında görmek çok acıydı. Umarım bu durum uzun sürmez. Mavi'nin Aksak'tan şikayetçi olmayacağını söyleyen aradaşlar vardı. Haklı çıkacaklar sanırım ama sebep Çınar olacak. Mavi Çınar'ı kurtaracak bir ifade karşılığı Aksak'ı kurtaracak bir ifade verebilir.
Son sahne ve bu sezonun ilk Mavi-Çınar sahnesi... Keşke biraz daha uzun sürseydi. Ama onları kısa bir süre için de olsa aynı karede görmek güzeldi. Umarım bu sezonda Mavi ve Çınar'ın birlikte sahneleri uzun ve güzel olur.
:img-nyam: Tam olarak ne diyecek tahmin etmek zor da benim ilk aklıma gelen Çınar'dan af dileyecek. Hangi kelimeleri kullanır bilemem ama tüm olanların kendi suçu olduğuna dair bir kaç kelime dökülür herhalde dudaklarından....
Aynen duar'cım!!! Bu akşamki bölüm başlamadan önce bu yöndeki tahminimi ben de spoiler/tüyolar başlığına yazmıştım zaten ... Umarım yanılmayız....
Bir de; bugünkü gündüz yorumlarında Çınar'ın annesine "Semra kaynana" benzetmesi yapan arkadaşları da görmek istiyorum... :img-hyste
Kadın Mavi'nin oğluyla beraber evin kapısından içeri girmesinden bahsetti yaaa...
Daha ne olsun?... :)
canim Yilmaz sozunu kesin gordum
ondah onceki soz de Zeynepe benziyordu valla-90% eminim gorduyumden
Gayet seçilir biçimde "Zeynep Yılmaz" yazıyordu. :(
* * *
Sondaki 1,5 dakika kurtaramaz bu bölümü. 30. bölümdeki saçmalamanın toparlanması kolay olmayacaktı zaten, ne yapalım. Sanırım bu diziyle izleyicileri arasında da "imkansız bir aşk" yaşanıyor. (Aklıma gelen en olumlu cümle buydu.)
cok guzel yorumlamıssın cidden.hakkaten bu umit'in jilet'i
paso azarlaması kotu yazık cocuga o onu teselli etmeye
calısıyor ama her seferinde azari yiyiyor.baskası olsa umit
coktan tekmeyi yemisti hatta ben olsam kesin ayrılmıstım
bu ne be teselli ediyoruz samar oglanına cevirdin derdim.:img-grin2
hakkaten bu kızlar cok guzel ama ikisi de sevgililerini samar
oglanına ceviriyor resmen.yazık ve jilet ile Cınar'a.:img-icecr
Arkadaslar, bu Selo gemi aziya almaya basladi! Cinar kendi derdiyle mesgul olunca meydanda iyice bu onyargili dinazora kalmis gorunuyor. Sari komiser ortalarda yoktu bu hafta ama Selo onu aratmadi zaten! Tek karede bile sinirlerimi ziplatmayi becerdi. Bu adamin layigini bulacagi gunu de iple cektigimi soylememe gerek yok sanirim.
Bunyamin'in hali cok acikliydi:img-sorry Aysegul'u nasil da ozluyor. Seher'de kocasini askere yollamis yani ortada mutlu cift yok su anda. Gulay ve Arsen'i cift olarak goremiyorum. Arsen kadar sinsi bir adamin Gulay'in yaninda olmamasi lazim. Biran evvel ayrilmalarini diliyorum:img-grin2
Jilet ve Umit beraberler ama mutlu asiklar gibi degiller ne yazik ki. Jilet Umit'i nasil tatli tatli teselli ediyor bayiliyorum onun bu sevimli hallerine. Ama her firsatta azari yiyiyor. Bu kizlar (Mavi ve Umit) bu kadar guzel sevildikleri icin cok sanslilar ama bunu fark etmek bir yana adamlari samaroglani gibi azarlayip duruyorlar!!! Bu isin kanunu budur ama, biri verir digeri alir:fighting2
TİMUÇİN_ÖZLEM
06-10-06, 07:56
DÜNKİ BÖLÜM SÜPERDİ...HELE SON SAHNE HARİKAYDI YA ..CINARIN MAVİM DEMSİ YOKMUYDU AGLADIM YA HEMDE NASIL AGLADIM...ARKADASLARA KATILIYORUM MAVİ SİKAYETİNİ GERİ ALICAK AKSAKTA CINARA ATTIGI İFTİRAYI TEMZİLİYCEK....SUNU İTİRAF ETMELİYİM Kİ CINAR VE AKSAGIN TUTUKLANMASI COK KOMİKTİ ..DÜŞÜNÜN YA HIRSIZ VE POLİS NEZARETTE ACAYİP GÜLÜNCTÜ YA:img-grin2
İşte bizim dizimiz...
Ben bu diziyi seviyorum...
Eski tadımıza devam etmek dileğiyle....
yazılanları okududuğumda hememn hemen aynı şeyleri bir çok kişiyle aynı anda paylaşıyor olmak çok güzel hepiniz gibi bende uzun zamandır alamadığım heyecanı bu bölümde hissettim bu bölümde herkez muhteşemdi yalnız hayal kırıklığına uğradığım nokta hain maide ne maviye yardım etti bir de üstüne üstlük tutku yalancı şahitlik yaptı buda maideyi aksakla aynı ayarda tutabileceğimizi gösterdi aşk için her yol mübah sözünü
ayrıca takıldığım diğer nokta ise aksak efendinin maviye söylediği "ben izin versem bile siz bir araya gelemezsiniz kavuşsanız bile ayrılacaksınız" sözü beni yerime çivilediğini ve bütün gece uyutmadığı söyleyebilirim acaba bu bir tüyomuydu düşünmeden edemedim açıkçası ama dizinin muhteşem finali yine hırsız polis ütopyosundaki (aşk tanrısı)"senaristler için aksak benim için çınar" komiser çınarımızdan geldi allahım bittim ya bir insan bir insanı bu kadarmı sever yaptıklarından dolayı hiçmi kızgınlık, kırgınlık olmaz ama bu adamda yok işte ne diyordum evet hepimizin bitişi olan yüreklerimizin ramazan davulu ritminde çalmasında en büyük katkısından dolayı tebrik eder gelecek bölümden kaldığı yerden devamı dileğiyle
hırsızpolis
06-10-06, 09:11
Herkese Günaydın
Dün akşamki bölüm süper ötesiydi
1- Mesude Teyzem gitmemiş Kaş'a harika. Üstelik birde diyor ya ikinizi şu kapıda sağ salim göreyim o zaman mutlu olurum diye orası çok güzeldi (bunun gibi birşey dedi sanırım)
2- Göndermişler Koray'ımızı askere olsun vatani görev. Allahtan Bünyamin var şu anda Çınar'ımızın yanında
3- Çok güzel Aksak tutuklandı İstanbul yolunda ama Mahide yaralı Dursun Amca'nın durumu belli. Onları orada dağ başındamı bıraktılar
4- Kafama takılanda askerin kelepçe çözme gibi bir yetkisi var mı? Ziyaret amaçlı arabayı durdurma yetkisi var mı? Ama ne güzel bağırdı Aksak'a
Vallahi o askerin ister yetkisi olsun ister olmasın getirin alnından öpücem ya
Ah Çınar ah. O Maviye ne bakıştı nasıl bir Mavi diye seslenişti. Hele Mavi
Off ki ne off. Dün gece ağladım ağladım ağladım
Teşekkürler HP ekibi. Teşekkürler
alevalev_25_
06-10-06, 09:17
ARIZA abimiz çorap satarken JİLETLE önünden kim geçti.... ALEVALEV_25 hemşerin geçti... İDRUSSSS :)
bir baktım o... önce arıza abimizin sonra jiletin tezgahına baktı..
İDRUSSS KİM: setten görevli arkadaş... Masumlarda bizi hiç yanlız bırakmadı sağ olsun :)
günaydınn dostlarrrr...
bölümle ilgiliii yorumm yazacaktım kiii....
gece yazılan mesajlara bi bakayımm dedimmmmm....
ahhh beee deryammmm...
benimmmm karayağızzzz hemşerummm toprağımmmm İdrusssss....farketmem miii hiçççççç......
eeeee ne de olsaaa toprağız işteee.....
gözümden kaçmadıııı....
bu aradaaa sendende bişey kaçmamışşş tatlımmmm....
İdrusss daha önce deee teşşş..etmiştimm amaaa şimdi yeri gelmişken tekrardan teşş.edeyimm dedimmmm....
"masumlardakiii misafirperverliğin içinnn sağolll hemşerummm....."
alevalev_25_
06-10-06, 09:50
canım bomba bence 33.bölümden sonra bizi bekliyor...
mavi sağlığna kavuşmuş karşımızda olacak...
ve HAYATINI, KALBİNİ, BEDENİNİ, YAŞAMA KAYNAĞINI o delikten kurtarmak için çaba vercek... mavinin bölümü olacak yani... ben buna inanıyorum...
bir çok arkadaşımla 32.blüm tahminlerimizin çoğu tuttu. çok mutluyum. mavimiz ve çınar bizi yanıltmadı...
gelsin yeni bölüm nasıl geçer bu hafta...
***DIŞ SES: eğer olurda maç falan koyarlarsa var yaa... ne tel. açarım... ne de faks çekerim... direk kanald nin binasındayım...
DIŞ SES olayındaaa...bende seninnn hemennn yanındaaayııımmmm dostummmm....
bu aradaaa benn fragmanı bile izlememek için direnen ben...dizinin başlamasına saatler kala izlemişkeennnnn....hiççç panik yapmadan diziyi beklerkennn....malummm panikkk yapmamamın nedeni isee buradaki dostlarrr herşeyi o kadar ince eleyip sık dokumuşlardı kiiii....
özett ve fragmandan neredeyseee bölümü ortaya döktülerrr....
vallahiii dostlarr harikasınızzz....süperr süperrrrrr....
sizleri ayakta alkışlıyorummm....:img-clapp :img-clapp :img-clapp
neyseee....
32. bölümü devirdikk veee önümüzde 33. - 34. - 35. vsss....
güzel mi güzelll bölümlerr varrrr...
harika olacağına inandığımmmm bölümler olacakkkk....
bennn maviiiyeee ne kadar kızsamdaa öfkelensemdeee artıkkk maviii o eski mavi olmayacakkk...inanıyorum kii yerine göree "yapma maviii" dedirttirecektirr amaaa bundan sonraaa deryacımında dediği gibi kendisini tamamiyleee koca Çınara bırakacaktırrrr...
Çınarrr her ne kadarr hapise girmiş olsadaaa artık Mavi o adı batasıcanın (adını anmak istemiyroum) yanında olmadığı içinn aşkınaaa daha çok sahip çıkacaktır veee Çınar ayakta tutmayaa çalışacaktırrr...
Çınar içinde kolay değilll....
yakalamak için o kadarrr ter döküpp sonundaaa içeri tıkmayı başardığın adamlarla aynı çatı altında olmakkk...dürüst ve mesleğine kendini adayan bir komser içinnn çok zor olsa gerekkk....
özellikle dün gecee Çınara jandarma kelepçe taktığındaaa içimm gittiii...
"Çınar bunu haketmedi......" dedimmm...
aslındaaa daha çok şeyler söyledim yaaaa....neyseeeeee..........
Fulya karakterindeki tutarsızlık beni,m canımı sıktı dün akşam.Hadi geçen hafta adaptasyon sorunu deidk ama bu kadın kızım gibi dediği birinin kaçırıldığını biliyor.Ve buna dolaylıda olsa karışan biri ne bir üzüntü ne bir dövünme.Yakup'a olab çıkışı da çok abartılı olmuştu..
Ahsen efendide idmansız kaldı yazık nasılda üzülüyor temiz ekmek kazanmak onların harcı değil anlaşılan...
ya nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum ya. tek kelimeyle muazzam bi bölümdü.
hayatımın belki de en kötü gününün akşamı beni bu kadar mutlu eden şeyin hırsız polis olması hp aşkıma aşk kattı valla
herşey için çok teşekkürler hırsız polis. moralimi düzelttiğin için... beni bu kadar mutlu ettiğin için... hayatımızda olduğun için... herşey ama herşey için çok teşekkür ederim... iyiki varsın...
Bide bunlar var alevalev_ o{adı batasıcanın} ve saz arkadaşlarının yalanları ben resmen şok oldum maide nin vurulmasına sebep olanı çınar olarak göstermelerine tamam babasını suçlanmasını istemiyo ama bu kadar da çınarın dediği gibi yettin artılk ben burdan adı batasıca birilerinin yalanın dan geçtim maide ve dursun amca inanmadım hadi canım olurmu öyle şey dedim ama oluyorumuş bide o ASKER allahım insanın gidip madalya takası geliyo hakkaten türk askeri HELAL OLSUN
alevalev_25_
06-10-06, 10:27
Bide bunlar var alevalev_ o{adı batasıcanın} ve saz arkadaşlarının yalanları ben resmen şok oldum maide nin vurulmasına sebep olanı çınar olarak göstermelerine tamam babasını suçlanmasını istemiyo ama bu kadar da çınarın dediği gibi yettin artılk ben burdan adı batasıca birilerinin yalanın dan geçtim maide ve dursun amca inanmadım hadi canım olurmu öyle şey dedim ama oluyorumuş bide o ASKER allahım insanın gidip madalya takası geliyo hakkaten türk askeri HELAL OLSUN
dediğin gibi adı batasıcanın çok muhterem saz ark.larııı...
mahidenin jandarmaya ifade verirken kiii haliii nasıldıı?????
korkudannn yaprak misali titriyorduuu....ama oo daha çok titreyecekkk titreteceklerrr...veeee hal ediyoırdaaaa....
dursun amcaaa...amca dedik bağrımıza bastıkkk...sonunda seninde oğlundan farksız olduğun ortaya çıktı işteee...
dosrtlarr çok özür diliyorummm...yanlış hatırlamıyorsam nur33 ark.mızz... yanlışım varsa düzeltin lütfennn..."armut dibine düşer.." demiş yaaa...
aynenn öyleeee....
harika hata süper ötesi bir bölümdü. off off son 1 dakika olsada bize gerçek aşkı gösterdiler işte bu dedim bizim dizimiz geri döndü. O bakışlar ah o bakışlar eritti resmen ruhumu. ya ben bu diziyi çok seviyorum aşk, entirka, macera, romantizim, aksiyon ne arasan bu dizide :) analatılmaz ancak yaşanır :)
tüm bölüm senaristlerin çınar'ı birşekilde hapise attıralım komplosuna kurban gitmiştir.yanarım ona yanarım.şimdilik bu kadar...(içimden yazmak bile gelmiyor) sevgilerimle...
dün akşamki bölüm genel olarak güzeldi, heyecanlanarak izledim senaristlerin alışılagelmiş aksakı temize çıkaran !!!!! ****onlara göre*** replikleri ve çınarı elleri kelepçeli görmek beni üzdü. ama oyuncuların performansları beni tatmin etti geçen haftaki durağanlık hiçbirinde yoktu.gelecek haftayı sabırsızlıkla beklememe neden olan final sahnesinde öd ve te ne birkez daha hayran oldum. dizide emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum, harikasınız.
Arkadaşlar dünkü bölüm gerçektende çok güzeldi... hele o son sahne hepiniz gibi bende eridim bittim...
Ama birşey dikkatinizi çektimi silahı ateşleyen dursun amcanın elinde eldiven vardı.. yani silahta sadece çınarın parmak izleri olacak bu da sorun yaratacaktır... ve belkide çınar polislikten atılacak..( ay söylemesi bile korkunç dizi sonra nasıl hırsız-polis olurki...) selo bunun için bu fırsatı kaçırmak istemeyecektir... Çınarı polis dışında bir iş yaparken düşünmek....:img-sorry
Gerçi ben anlamıyorum..yani jandarma içeri girmeden 1-2 dk.önce silah ateşlendi... hani şu silahı ateşleyen kişi için barut testi yapıyorlar ya... niye çınara yapmadılar.. sonuçta o silahını kendi hiç ateşlemedi...elinde barut izi çıkmaz...
Ama arkadaşlara katılıyorum... mavi çınarı kurtarmak için aksak beni kaçırmadı ben kendim gittim derse... çınar yalanda olsa bunu kolay kolay kabullenmez gibi geliyor...
ben BU BÖLÜM EN ÇOOOK KAVUSMALRINA SONRA MAViNiN
MAiDEYE AKSAK için DEli o ÇILDIRMIS
DEMESiNi VE MAidenin verdigi cvplarI begendim
sonunda mavi ANLADI DEDiM VE TELEFON 2.KEZ ÇALDI KORAY ARIYOKEN Bize sanki mavi ARIYORMUS SÜSÜ VERDiLER YA YÜREGiME iniyorduu
herkese günaydınnnn...
öncelikle dün akşamki bölümü çok beğendiğimi sölemek istiyorum... her ne kadar tahminlerimizin çoğu çıkmış olsada yine de bazı kareler benim beklemediğim şekilde gelişti... örn:arıza ve jilet karşılaşması... süperdi... neyse ona birazdan değinicem... şimdi dizinin başından başlamak istiyorum...
doğru bir tahminimiz de çınar'ın teli duyamaması... tamam duyamadı ama mavinin yatakta elinde cep telefonu ile boş boş oturmasına bir anlam veremedim... çınara mesaj çek, ümiti ara, fulya ablayı ara, evi ara birilerini ara ama boş boş oturma...aksak ben çınara ulaşamadım gel telefonu al der gibi öle oturup aksağı beklemesi kötüydü...sonrasında ise aksak gözlerini pörtlettirmiş bi vaziyette yatakta otururken birden kafasında bir ampul çakıyor komidinin üstünde tel yok bir hışımla mavinin odasına giriyo...tabii girebilir evi değilmi...hem aksak mavinin evini satın aldığında mavi çınara dememişmiydi istediğinde aksak eve girebilir bunda ne var diye... al işte odayada daldı... peki be mavi gülüm elinde telefon her an aksağın kapıyı açması kesinken neden sen o koltuğu kapının arkasına dayamıyosun...ve o replikler... ağzıma almak bile istemediğim o sözler... çok kötüydü... zeki aksak, kurnaz aksak nasıl böle düşünür inanamıyorum...yada inanıyorumda inanmak istemiyorum galiba...aslında beni sinirlendiren aksağın maviye çınar hakkında konuşmasıydı...bir büyük rakı içince herşey unutulur demesiydi... senin içtiğin o kadar rakıya rağmen sen maviyi unuttunmu ki çınar unutsun...:dito aksak mavinin gözyaşlarını silerken mavinin bir tepki vermesini bekledim ama yok...çınardan sonra 2. kedi maviydi galiba... süt dökmüş kedi gibi bakıyodu aksağa...çınar duştan sonra tele baktığında o sırada tekrar çalınca tel tamam dedim bu kez yakaladı...ama tutmadı... arayan koray... al sana bi gariplik daha adam kaç yaşına gelmiş askere yeni gidiyo tövbe tövbe... bizim dizide oyuncudan kısıyo resmen... tasarrufa gidiyo...:img-grin2
bu bölümde arıza yı çok akıllanmış gördüm yavvv... hiç lan demedi:img-grin2 ümit sanki biraz biraz diziye adapte olmuş gibiydi arızaya sarılırken ağlaması güzeldi...arızanın işportacılık işide gayet güzel düşünülmüş bence ama en güzeli eminönü meydanında jilet le pişti olmasıydı... ikisinin gelll gelll diye bağırması hala kulaklarımda... çok fena güldüm... zabıtadan kaçarken jilet nasıl yardım etti kayınbiraderine...:img-grin2
yaa bana bünyaminin çınara ömür boyu reçeteylemi dolaşıcaksın deyipte çınarın ordan olayı çözmesi bana garip geldi başka bir türlüde çözbelirdi bana göre...nilnisa'cım reçete konusunda tahminlerin süperdi... bak nasıl tuttu...sonra beraber darülacize (umarım doğru yazmışımdır.)gidip ordan reçeleri kullanıp kullanmadığını sorması ve tam gidiyolarken hemşirenin beyninde bir anda şimşekler çakıp başka bir reçete olduğunu hatırlaması...burasını pek beğenmedim...
sonra çınar hazırlanmak için eve gittiğinde mesude hanım teyzemiz korktuğumuz gibi semra hanımlık taslamadı... ne güzel destek oldu oğluna... ikiniz şu kapıdan sağsalim içeri girin ben o zaman mutlu olucam derken allahım banada böle bi kaynana ver demekten kendimi alamadım valla...:img-grin2
gelgelelim dursun emiceme... dizideki bombayı o patlattı bence... galiba baba oğulun genlerinde bişi var kendilerine abi amva baba diyen hatunları gözlerine kestiriyorlar... maide hanım o sahnede en az 10 kere dursun amca dedi... ve dursun amca (aman bende demeyeyim dursun amca diye ne olur ne olmaz) dursun bey maide hanım teyzemin ellerinden tutarken zavallı maide hanım ne kadar çok sevindi...havalardaydı kadıncağız...çok güzelsin derken maide hanımın surat ifadesi çok komikti allak bullak olmuştu kadıncağız... aman aman diyerek dışarı çıkması ve dursun amcamın arkasından bakması çok komikti...
maide hanım neye uğradığını bilmez bir halde fasülyeleri ayıklarken ne bilsin garibim bir darbede aksaktan yiyeceğini...koca karı gibi ne söyleniyosun:dito kadın zaten burnundan soluyor sölenecek lafmı bu şimdi... dursun amca elimi tuttu dedikten sonra benim gayem benim arzum elimi snein tutman deyip seke seke içeri girmesi ve aksağın dağılmış hali güzeldi...sonrasında maide hanıma maviyi aşşağıya inmesini sölemesi sanki aile meclisi kuruluyor...aksağın arkası dönük halde mavinin bıvağı alması güzeldi ama bana gerek yoktu nasılsa o kapıyı zaten telle açmıyormu ne luzüm var bıçağa...
gelelim mavinin kaçmasına... yani bula bula bu günümü buldun demekten kendimi alamadım... zaten çınar geliyo hem o evden kaçmış olmasaydı çınar belkide bu cezayı almayacaktı... neyse mavinin bitap bir şekilde tam yola yakın bi yerde düşüp bayılması... ya tam yola yakın bi yerde durduğu anda geçen araba çınarın arabasıydı ben öle gördüm yanılıyormuyum acaba? sonra aksak mavinin olmadığını farkedip ceyn ini arayan tarzan misali ormanda bi o yana bir bu yana sekmesi pardon aksaması ve sonrasında maviyi bulması... bulduğu için üzülsemmi sevinsemmi bilemedim... bulamasaydı onu orda kimse bulamazdı belkide ölebilirdi orda... şimdi bu kurtarmadan dolayı yeni bi hukuk olayı çıkarmı ortaya...aman allahım:dito aksak gene kendinden beklediğim gibi davranıp maviyi sağlık ocağında tek başına bırakıp gitti... gerçekten seni seviyorum diyen aksağın sevgisi bu kadarmış dedirtti bana... yakalanma korkusu yüzünden maviyi orda bırakıp gitti...
ahhh be çınar ahhh... bekleseydin cendermeyi beee... bak başına ne çoraplar örüldü... evin önünde aksağın sesini duyunca dayanamayıp içeri löp diye dalması maide hanımın çığlığı basması ve çınarın silahı aksağa doğrultması süperdi...hele o silahı aksağın beynine indirmesi valla bi insana yapılan zulümden bu kadar zevk alacağım aklıma gelmezdi...ohhh olsun sana demekten kendimi alamadım...sonra bu kafaya yenen silahın kzıgınlığı ile aksak bir hışımla çınarın üstüne çullanması garibim çınar hala dursun amcanın bir yerine zarar vermemek için dikkat etmesi ve bilmem kaç kaplan gücünde fırlayım aksağa çullanıp soluğu koridorda almaları... birbirlerine girdiklerinde maide hanımın sanki ayırabilecekmiş gibi onların arasına girmesi ve tam dursun amcanın elinin altına düşen çınarın silahı hangi kuvvetle kaldırıp ateş etmesi... zaten belliydi orda kimin vurulacağı maide hanımın anamm çığlıklarıyla ayrılan çınarla aksağın kadın vurulmuş vurulmamış hiç umurlarında değildi her ikiside silahı gözüne kestirdi ama silaha yakın olan çınardıki olmaz olaydı...o sırada löp içeri cendermeler tabii silah çınarda olduğu için direk çınara yüklenmeler oldu...sonrasında karakolmuydu neydi orası...verilen ifadeler düşündüğümüz gibi çınar aleyhine oldu ve çınarla aksak nezarethaneyi boyladı... ikisi karşılıklı demir parmaklık arkasındayken ben güzel bir replik bekledim ama olmadı... sonra istanbula sevki sırasında minibüsteki sevgili türk cendermesinin anlayışı sayesinde bizim kumrularımız sonunda kavuştular... ne güzel bi sahneydi o yarabbim... çınarın maviyi yatakta öle görmesi ve mavim demesi hala kulaklarımda... ahanda gene ağzımıza bal çaldılar...
not: bu hafta gülay sonunda gerçek arkadaş neymiş anladı ve mavi için biraz geç olsada ağladı... ve ayşegül keşke bize gidişini ve ayrıldıkları sahneyi gösterselerdi...nefis olurdu bana göre...
33. bölümde çok güzel şeyler olacak... şafak 6
Arkadaşlar dünkü bölüm gerçektende çok güzeldi... hele o son sahne hepiniz gibi bende eridim bittim...
Ama birşey dikkatinizi çektimi silahı ateşleyen dursun amcanın elinde eldiven vardı.. yani silahta sadece çınarın parmak izleri olacak bu da sorun yaratacaktır... ve belkide çınar polislikten atılacak..( ay söylemesi bile korkunç dizi sonra nasıl hırsız-polis olurki...) selo bunun için bu fırsatı kaçırmak istemeyecektir... Çınarı polis dışında bir iş yaparken düşünmek....:img-sorry
Gerçi ben anlamıyorum..yani jandarma içeri girmeden 1-2 dk.önce silah ateşlendi... hani şu silahı ateşleyen kişi için barut testi yapıyorlar ya... niye çınara yapmadılar.. sonuçta o silahını kendi hiç ateşlemedi...elinde barut izi çıkmaz...
Ama arkadaşlara katılıyorum... mavi çınarı kurtarmak için aksak beni kaçırmadı ben kendim gittim derse... çınar yalanda olsa bunu kolay kolay kabullenmez gibi geliyor...
kesinlikle böyle bisey olmasn benim en kortugum seyde bu ama mavi sikayetçi olmalI en az1ndan ÇINAR için :):img-polic :img-polic
CERENiM YAZDIKLARININ YARISINDAN ÇOGUNU OKUDUM hepimiz AYNI fikirdeyiz ANLASILAN BENCEDE MAVi BAYILDIGINDA ÇINAR ARABASIYLA GEÇiyordu ordann çok üzüldüm orda ben ya
birde ÇINARIN ELLERiNi kelepçelediklerinde :(
Standart dizi mantığıyla yaklaşırsak dün akşam güzeldi sonı-unda öyle yada böyle bir kavuşma sahnesi oldu.Millet olarakda duygusalız ya hep mutlu son isteriz ya senarsitler sağolsun bu konuyu es geçmemişler.Ama eğerki biz farklıyız diyen bir ekibin dizisiyse bu dün akşam saçmalıklar silsilesi izledik.
Mavi'nin evden kaçtığı sahne zaten başlıbaşına saçmalık daha önce farklı yöntemlerle kaçmaya kalkışmış olmasına rağmen hep yakalanan Mavi kaçmayı başardı.Kaçtıda ne oldu o kadar dere tepe aştı (pardon aşamadı)saatlerce süren bir kaçma eylemi oldu ama sabahı Aksak pat diye buldu.(O kaçma sahnesinde beni en çok etkileyen Kiraz'ın halacığım deyişiyle Mavi'nin irkildiği sahnenein peşpeşe oluşu hakkını yemiyelim o sahnede hem Mavi hem Kiraz çok iyiydi.)Bide güzel kendini temize çıkardı "Hata ettim getirmekle deyip" eee ona yakışanda buydu.
Çınar'ın zekası harbiden çok işe yaradı o ilaç reçetelerinden iz sürmek kaç tane tecrübeli polisin aklına gelirdiki zaten..Aksak Çınar kapışması ise vasat bile değildi resmen komeidydi.Fiziksel fark gözetilmeden yine Aksak'a kıyak geçmişler nasılda kolunun altına aldı Çınar'ın boynunu :img-hyste :img-hyste
Dursun amacaya can geldi gelmesine hemde yani eline koluna kalbine ama yani bu kadarda değil bir kaç mesaj önce br arkadaş yazmış (neljan dı yanlış hatırlamıyorsam)tanbanca öyle hafif birşey değil namluyu çekmek güç kuvvet iister abartı olmuş yani.
Yakup ve Arsen arabayı çaldıktan sonra Yakup'un vicdan muhasebesi yapıp arabayı geri götürmeleride senaristlerin diznin hırsız kısmına kıyağı olmuştur..Fulya'yı çok tutarsız görüyorum iki haftadır.Jilet Ümit saneleri herzamnki gibi keyifliydi.
Ve tabi Çınarın kelepçelenmesi işte en trajikomik sahne o sahne..
Neticesinde geçen hafta duşta bıraktığımız Çınar'ın duş sonrası görüntüleriyle başlayıp içli bakışlarıyla biten bir bölüm oldu buda gelecek bölüm için Çınar'ın içli bakışlarıyla başlayıp yine Çınar'ın herhangi bir görüntüsüyle biteceği hissi uyandırdı.Aradaki saçmalıklarsa nasıl olsa sineye çekilir cinsten.
hemen hemen birçok dizide ana araç gereç demirbaş listesinin başındaki alet :silah.biliyorum.polis silahsız dolaşmaz ama ne zaman silah görsem sonunda kötü birşey mi olmak zorunda?çok irkiliyorum.
arkadaşlar 33.bölümü de çözmektesiniz.tebrikler.umarım 32.bölümün son sahnesinin devamını 33.bölüm başlarken izleriz.dizi başalr başlamaz karşı hücrelerden birbirlerine sinirli sinirli bakan iki adam görmek istemiyorum.
bu bölümde derin bir ohhh çektim.oh be!gördüler sonunda birbirlerini.mavi belki sakinleştiricinin etkisi ile hayal gördüğünü sanabilir.ama hemşire söyleyecektir nişanlın sana geldi diye.
gelecekte neler olacağını pek düşünmek istemiyorum.pek iyi şeylerin omayacağı kesin.ama ne olursa olsun çıanr ve mavi sonunda karşılaştılar ya.kavgalarla kızgınlıklarla sonunda bu iş tatlıya bağlanacak.
aksak ı ben bıraksamda siz birleşemezsiniz repliğine takıldım bende.maviyi çınardan soğutma politikası iğrençti.o seni bir şişe rakının içinde unuttu demesi.iğğğ!sen nerden bilirsin aksak?onlar o kadar yoğun yaşıyolarki duygularını...
geçen bölümde mavinin çınara olan aşkını görmezden gelen aksak bu bölümde bu evde herkes aşık ama kimse birbirine değil diyerek mavi çınar aşkını kabul etti.
umarım barut testi atlanmaz.çünkü ileride olacak mahkemede herşeyin mavinin elinde olmasını istemiyorum.ama bu test görmezden gelinirse ki büyük bir mantık hatası olur aksak çınarla ilgili şikayetini geri almasıan karşılık maviden kendisinden şikayetçi olamamasını isteyecektie.bu d amavi çınar aşkı için kötü bir dönemeç olur.
son sahneyi izlerken geçmişten bir bölüm aklıma geldi.mavinin sırtından vurulduğu sahne.mavihastanede ve çınar onu ziyarete gelmiş.bu bölümde timuçin her zamanki gibi harikaydı.ama mavi ona göre doğal olarak tecrübesiz ve eğitimsiz olmasının gereği çok samimi gelmemişti bana.ama bu bölümde kıyaslama bile yapamadım.tek kelimeyle muhteşem....
önce gözlerim mavimin nevresimine gittii pembeler için de bir ay kız yatıyorr..geceliği de bahar renklerinee uygun çekmişler üstünee...yüzü soluk yüzüne güneş vurmamıştı ki..güneşsiz , susuz, bir toprak gibi....parmağına ilişiyor gözüm nasılda en değerli hazınesii gibi saklamış muhafaza etmiş..aksak ın ,kaçırdığı kızın parmağında hala bu yüzügü neden sakladığını düşünmeye fazla yormadan kendimii..çınarım beliriyor kapıda.işte tam bu sıraa ikmansızım gelir kulağımızaa uzun zamandır bu denli içimizi işlememişti nedenddir gözlerimee bile işlemiş ,,duruyorr mavisine bakıyor önce , yavaşca ilerliyor soruyor durumunu yorgun bedeni ayıramadığı gözleriyle mavisine bakarkene,,,..sesini duyuyor mavim rüyanın ötesinde bile çınarıı göremeyen mavim hissediyormuyduu nee.. bir bulut geliyorr bizee gönlümüzeee,, gözümüzee,,,bizim ağlamamızın sırasımıydıı ki kavuştu iştee ne kelime...bakıyor görürdee göremez ,duyarda duyamaz mavisine..
seslenirr mavii,,geçti bitti artık güzelimm der güneş yüzlü meleğine bakarken,,dayanamaz saçına dokunur maviii,,mavim der..ağlamak istermisin çınar..ben ağlıyorumm sen nasıl dayanıyosun çınar...yoksa gözyaşını içindeki nehirlere mi bıraktınn...
dokunuşa mavim gözlerini aralar..bakar uzun ,dudağında çığlık ,sesi çıkmıyordu ama..kalbi kıpırdar ,yüzü ,elii kıpırdar..bir resim vardı karşısında haftalardır yüzüyle yaşadığı resim.,,,çınarın resmi..hayal miydi,,düş müydü..seçebilirmiydi o ilacın , o ateşin etkisiyle..ama yüreği hissetmiştii ,saçlarıda ,,,çığlığıı acısının ifadesi olabilirmiydi,, karşısında ağlamaklı bir yüzz,,gözlerinde her an boşalabilicek bir kaç damla yaşşş..yetermii bizeee yetmez..yazık değilmi bizee..yazıkkk..bir haftaa sadecee bir haftaaa..nefesim yetersee haftaya izlemeyeee ozaman ağlamak gülmek hepsii kardeş bence...
kesinlikle böyle bisey olmasn benim en kortugum seyde bu ama mavi sikayetçi olmalI en az1ndan ÇINAR için :):img-polic :img-polic
bence de. ama mavi aksaktan şikayetçi olmayacak anlaşma karşılığı
aksakta çınar'ı temize çıkaracak, tabii bu durumdan çınar'ın haberi geç olacak ve maviye kızacak yine geçici bir süre araları bozulacak
Bu sezon genel olarak oyuncularda bir performans düşüklüğü bir isteksizlik var Özlem dışında. Acaba yapımcıdan en iyi zamı Özlem mi aldı ne dersiniz?
önce gözlerim mavimin nevresimine gittii pembeler için de bir ay kız yatıyorr..geceliği de bahar renklerinee uygun çekmişler üstünee...yüzü soluk yüzüne güneş vurmamıştı ki..güneşsiz , susuz, bir toprak gibi....parmağına ilişiyor gözüm nasılda en değerli hazınesii gibi saklamış muhafaza etmiş..aksak ın ,kaçırdığı kızın parmağında hala bu yüzügü neden sakladığını düşünmeye fazla yormadan kendimii..çınarım beliriyor kapıda.işte tam bu sıraa ikmansızım gelir kulağımızaa uzun zamandır bu denli içimizi işlememişti nedenddir gözlerimee bile işlemiş ,,duruyorr mavisine bakıyor önce , yavaşca ilerliyor soruyor durumunu yorgun bedeni ayıramadığı gözleriyle mavisine bakarkene,,,..sesini duyuyor mavim rüyanın ötesinde bile çınarıı göremeyen mavim hissediyormuyduu nee.. bir bulut geliyorr bizee gönlümüzeee,, gözümüzee,,,bizim ağlamamızın sırasımıydıı ki kavuştu iştee ne kelime...bakıyor görürdee göremez ,duyarda duyamaz mavisine..
seslenirr mavii,,geçti bitti artık güzelimm der güneş yüzlü meleğine bakarken,,dayanamaz saçına dokunur maviii,,mavim der..ağlamak istermisin çınar..ben ağlıyorumm sen nasıl dayanıyosun çınar...yoksa gözyaşını içindeki nehirlere mi bıraktınn...
dokunuşa mavim gözlerini aralar..bakar uzun ,dudağında çığlık ,sesi çıkmıyordu ama..kalbi kıpırdar ,yüzü ,elii kıpırdar..bir resim vardı karşısında haftalardır yüzüyle yaşadığı resim.,,,çınarın resmi..hayal miydi,,düş müydü..seçebilirmiydi o ilacın , o ateşin etkisiyle..ama yüreği hissetmiştii ,saçlarıda ,,,çığlığıı acısının ifadesi olabilirmiydi,, karşısında ağlamaklı bir yüzz,,gözlerinde her an boşalabilicek bir kaç damla yaşşş..yetermii bizeee yetmez..yazık değilmi bizee..yazıkkk..bir haftaa sadecee bir haftaaa..nefesim yetersee haftaya izlemeyeee ozaman ağlamak gülmek hepsii kardeş bence...
Ne denir ki dilekçem!
Dün gece bu sahneyi izlerken... ağlarken... senin de ağladığından emindim ben. Çınarın da gözyaşlarını içine akıttığından da eminim. Ve eğer 33. bölüm bu sahneden açılırsa! Çınarımızın o içine akıttığı gözyaşları dışarı da vuracak! Hani sen dersin ya ip gibi akacak gözyaşları! Ben de derim ki sel olup coşacak! Peki o ağlarken biz duracak mıyız? Tabi ki hayır. Hem ağlayacağız hem güleceğiz. Gerçekten o gece ağlamak gülmek kardeş olacak bana da!
İmzandan da anladığım kadarıyla bu replikler sana da dokunmuş. Kime dokunmadı ki! Daha güzelleri için bir hafta bekleyeceğiz. :img-sorry Olsun beklemek de güzel!
dizinin eski performnsını bulamıyorum izlerken ama iyi bir bölümdü.benim asıl seyretme sebebim olan, saçma sapan yanlış anlama sahneleri ,uzatmalar olmadan hızlı ilerleyen bir dizi olması fikrim bu bölüm çınarı maviyle buluşturmalarıyla perçinlendi.bir bölüm daha acaba buluşacaklar mı diye beklemekten iyidir.çınarın bakışlarına diyecek sözüm zaten yok , mavinin , kirazın performansı övgüye değer.
geçen sezon en çok nelere takılıyordum diye düşündüm.mantığımın yanlış dediği şeyleri kalbimle savunur buluyordum.hırsızlığı, şiddeti, iyi köü polis olaylarını vb.ama bu iki bölümdür, ya inandırıcılıkları kaybettiler yada ben bu yaştan sonra değişiyorum.mesela fulya sahnesinde kendini savunması bana çok yavan geldi, ve yakubun doğruyu bulması .en gerçekçi arsen di.adam biz neysek oyuz dedi resmen.aksak ve durdun amcada neyseler o lar işte.işte geçen sene insanlar değişir falan diyen ben bu sezon bunlar böyle işte birhalt olmaz diyen biri oldum.kendimi bile anlamıyorum valla.:fighting2
karamsar gördüm kendimi ,bu seferde tıbbı bilgisi olanlardan destek isteyelim, mavi o kadar ateşli nöbette sonra kendini nasıl hisseder çınarı görürmü o halde,yoksa rüya falan mı sanır.umarım herkesin düşündüğü gibi çınarı görür ve af diler.
bide taktım ben sadece çınarı hatırlamasına ,o kadar değerli olan çocuklarıda hatırlayıp ne halde olacaklarını düşünür.
bence de. ama mavi aksaktan şikayetçi olmayacak anlaşma karşılığı
aksakta çınar'ı temize çıkaracak, tabii bu durumdan çınar'ın haberi geç olacak ve maviye kızacak yine geçici bir süre araları bozulacak
aaa dogruu ya ben hiç bu sekil düsünmemistim ama ÇINARIN UZUN SÜRE SONRA HABERi OLMAS ÇÜNKÜ SORAR NEDEN sikayetçi olmadn diye ve ANLASILIR SORMAKTAN ZiYADEE ÇILDIRIR :img-polic
Ben dizinin 1 saatlik bölümünü izlemedim. Sorması ayıp Arıza'ya ne olmuş öyle. Terbiyeli ve iyi huylu Arıza olmuş. Gene bir karakter değişmesi yaşıyoruz galiba. Çınar'a rakip geldi.
Bu sezon genel olarak oyuncularda bir performans düşüklüğü bir isteksizlik var Özlem dışında. Acaba yapımcıdan en iyi zamı Özlem mi aldı ne dersiniz?
Şöyle bir durumda olabilir dizi klişe dizlere benzemeye başladı ,mantık hataları zaten dizboyu oyuncuların bunlara pek müdahele etme şansaları yok tahmin ettiğim kadarıyla..Dolayısı ile bu olumszuluk performanslarına yansıyabilir.3 başrol oyuncusu geçen haftaya nazaran daha başarılıydılar ama geçen sezonu arayacağımız aşikar...
Ben dizinin 1 saatlik bölümünü izlemedim. Sorması ayıp Arıza'ya ne olmuş öyle. Terbiyeli ve iyi huylu Arıza olmuş. Gene bir karakter değişmesi yaşıyoruz galiba. Çınar'a rakip geldi.
ali RIZANINDA DEDiGi Gibi bu sefer ARIZA YOK
ne güzel anlatmışsın canım benim ya... işte olmasam gözyaşlarım şelale olacakta olmuyor işte tutuyorum...boğazımda düğümleniyor... ne çok etkiledi bizi bu sahne... biz ne güzellerini görmüştük oysa... belkide uzun süredir böle bi sahneye ihtiyacımız olduğu için bu kadar etkilendik... haftaya freelion'un dediği gibi aşk şöleni olacak ve o zaman ağlamak gülmek kardeş olacak...
Bi ara ben de düşündüm bunu. Sanki Arıza değil de! Murat Daltaban konuşuyordu. Kibar ve tane tane. Şaşırmış! Kafasına bişey düşmüş sanki! Hele hiç "Lan" duymadım. duyan var mı?
aşk şölenini kısa da olsa yaşadık.ne güzel!
yalnız neye taklıdım biliyor musunuz?hani aksak mutlu olamayacaksınız demişti ya.daha önce değinldi bu konuya.aksak yine araya girecek ilerleyen bölümlerde.mavinin gelinliği ile odasına girdiğini söyleyecek çıanra.boş durur mu?çınar mavi ile gelinlik almaya gittiğinde aralarında geçen konuşmaları hatorlayacak.mavinin sonuçta ben bir kere giyicem bu gelinliği.ilksin teksin ve hep öyle kalacaksın dediğini hatırlayacak.sonra da aksağın bu söylemleri.karşacak herşey
Bi ara ben de düşündüm bunu. Sanki Arıza değil de! Murat Daltaban konuşuyordu. Kibar ve tane tane. Şaşırmış! Kafasına bişey düşmüş sanki! Hele hiç "Lan" duymadım. duyan var mı?
32. bölüm yorumumda bende değindim buna hiç lan kelimesini duymadım... üstelik benim bildiğim arıza burda olmaz başka bi yere aç tezgahı dediğinde yaygarayı basardı... ama dün süt dökmüş kediydi... amannn buldum 1. kedi çınar 2. kedi mavi:aksak gözyaşlarını silerken süt dökmüş kedi gibiydi 3.arıza idi...
aşk şölenini kısa da olsa yaşadık.ne güzel!
yalnız neye taklıdım biliyor musunuz?hani aksak mutlu olamayacaksınız demişti ya.daha önce değinldi bu konuya.aksak yine araya girecek ilerleyen bölümlerde.mavinin gelinliği ile odasına girdiğini söyleyecek çıanra.boş durur mu?çınar mavi ile gelinlik almaya gittiğinde aralarında geçen konuşmaları hatorlayacak.mavinin sonuçta ben bir kere giyicem bu gelinliği.ilksin teksin ve hep öyle kalacaksın dediğini hatırlayacak.sonra da aksağın bu söylemleri.karşacak herşey
her ne olursa olsun bunu yapmasI ÇINARI DELiRticek o sözlere YAPTIKLARI UYMUYO YA KABUL ETSEYDi AKSAK :(DÜSÜNMESi Bile kötüü:dito
[I]arkadaşlar bölüm yorumumda yazmıştım ama uzun olduğu için gözden kaçmış olabilir... mavi kaçtıktan sonra tam yola yakın bi yerde bayılırken yoldan geçen çınardı dimi? yada gözlerimin bana oynadığı bi oyunmu bu?[I]
Hani bir roman vardır. Önce Ekmekler Bozuldu diye. Senaristler için de şöyle yazabiliriz. Aksak Mavi'yi kaçırdı. Senaryo bozuldu. Şimdi debelen dur düzelteceğim diye. Geçen sezon Aksak'ın Mavi'yi kaçırması arkasından Çınar'ın ölümcül kazası ile biten dizi şimdi sezon sonunda yazılanların ceremesini çekiyor.Çınar'ın ölmemesi lazım, Aksak'ın hapise girmemesi lazım. İki ana karakterin dizide olabilmesi için bütün bu varyasyonlar. Tabi zorlama sahneler bir sürü mantıksızlıkları da beraberinde getiriyor.
[I]arkadaşlar bölüm yorumumda yazmıştım ama uzun olduğu için gözden kaçmış olabilir... mavi kaçtıktan sonra tam yola yakın bi yerde bayılırken yoldan geçen çınardı dimi? yada gözlerimin bana oynadığı bi oyunmu bu?[I]
ben de ona benzettim ama benim gözler zaten net görmüyor..hele dün akşam..o kadar ağladım ki gözyaşlarımın engel olabileceğini düşünürsek yanlış da görmüş olabilirim:icon_cry: ..bana da çınarın arabası gibi geldi ama..
çınar bayaz bir arabayla yoldan geçerken türkiye bu kadar küçük mü diye sordum kendime.şimdi birazdan mavi anayola çıkar.bir araba durdurur.o araba da çınarın arabası çıkarmış.
neyse.mavi kayaların orda uzanırken yoldan beyaz bir araba geçti.doğru.ama çıanrı kullandığı arabamı hiç emin olamıyorum.
evet ÇINARDI O YOKSA ISRARLA ARABALARI GÖSTERMEZLERDi BENCE KESiNLiKLE ÇINARDI
sabahtan beri bilgisayarın azizliğine uğradım bir türlü yazamadım ama ensonunda oldu
benim dün geceki alkışlarım jandarma komutanına önünde saygı ile eğiliyorum ayşegül ablamız giderken sevgi pötürcüğü görevini ona verdi herhalde el verdi bacımız ona gerçi birbirlerini tanımıyorlar ama her ikiside halkın güvenliği için çalışıyorlar düşünce gücü ile haberleştiler herhalde
yılın şarkısı ise jandarma zaten bende büyük anısı vardır bana göre eurovisiona bu sene biz bununla katılalım bir bilselerki ne kadar duygu yüklü sözcükler geçiyor içinde o içide geçen jandarma nasıl aşıkları kavuşturuyor birinci oluruz vallahi {opera gibi bir felaketten sonra hatırlayanlarınız vardır}
hatta biraz dah abartıyım yılın aşk şarkısı bile seçilebilir
gülay ile fulya ablam bizim sandığımız kadar gamsız vicdansız değilmişler onlarıda duyguları varmış hatırlamaları iyi oldu
aksasğın söylediği kelimeri hatırlamak bile istemiyorum işime gelmedi galiba
ebe dursun amca sen oğlundan daha betermişsin aksağın dediğigibi kurdun kuzgunununda sütü beyazdır ama en sen onlara kanma dursun amcamda içindekileri yavaş yavaş ortaya döküyor
mavi ile çınarımı kutluyorum yüreğinize sağlık ne güzel oynuyorsunuz öyle {gerçi rolmu değilmi ben orasıdan okadar eminim değilim bende birçok arakadaş gibi birbirlerinden etkilendiklerini düşünüyorum}bu ge ce öyle bir ruh hali ile uyudumki daha doğrusu sadece yarımsaat sızmışım onda ise rüyamda gerçek hayatta t.e ile .ö.d evli imiş t.e kucağında bir kız çocuğu vardı daha bebek idi güvya kocatepe camiinde bebeğe mevlüt okutturuyolardı herkes oturmuş mevlüdü dünliyordu bir ara benim gözüm özleme takıldı allahı dedim bu kız televizyondakiş halinden daha güzelmiş ay inşaallah ramazan hürmetine gerçek olur hemde cuma sabahı idi herkesten kocaman bir amin bekliyorum
daha çok şey var aklıma geldikçe daha doğrusu toparladıkça yazıcam
Arkadaşlar,
Benim için Hırsız Polis geçen sezonun son bölümünde bitmiş. Bunu yeni bölümleri izledikçe farkediyorum. Bu diziyi o kadar çok severek izliyordum ki. Malesef şu an aynı şeyleri düşünmüyorum. Keşke geçen sezon bitseydi de tadı damağımızda kalsaydı. Bu haftaki bölüm geçen haftaya göre biraz daha iyi olabilir ama genel olarak sizlerinde belirttiği gibi senaristler saçmalamanın sınırlarını zorluyorlar. Ve senaryo bu kadar saçmayken mükemmel oyunculuklarda malesef bu diziyi kurtaramıyor. Çınar ve Mavi'yi birşetirmemek için artık aynı konuları tekrarlamaya başladılar ve inanın bu beni artık sıkmaya başladı. Şunu anlamıyorum Mavi ve Çınar bir arada olsa evlenseler konular öyle de devam edemez mi? Sonuç olarak ben artık Hırsız Polis'i eskisi gibi severek izlemiyorum tabiki bu benim düşüncem. Ama bu kadar sevdiğim bir diziye sanırım birkaç bölüm daha şans vereceğim.
Dün gece bir hışım yazdıklarımdan sonra şimdi biraz daha iyimserim galiba...
Tabii bunda son sahneyi üst üste izledikten sonra Mavi ve Çınarın bundan sonra aynı karede bulunacaklarını fark etmemin de etkisi yok değil!! Bu dank edince, dün benim son sahnenin önüne geçen "Çınarın başına gelenler listesini genişleten olaylar dizisi" bir nebze olsun geri planda kaldı....
Bir de dün bahsetmek isteyip de toparlayamadığım, hala sevmemekte ısrar ettiğim ana olay örgüsü içinde kaybolup giden güzelim detaylar var, bana Hırsız Polisi hatırlatan...
Favori sahnem, ne kadar ironiktir ki, senaryonun en zayıf ve bayık bulduğum kısmının tam ortasındaydı! Mavinin evden kaçışını oyunculuk açısından takdire değer görmenin yanında, durumun kendisini "saçmalığın daniskası" şeklinde isimlendirmekte bir sakınca görmüyorum!!! Tamam niyet belli, sevgili senaristler uzun zamandır Mavinin üstüne çektikleri şimşekleri bir nebze geri çekmek adına bu yönteme başvurdular, üstüne Özlem Düvencioğlu'nun gitgide gelişen performansını da katarak izleyiciye sundular... Ama açıkçası bana biraz bayat geliyor bu tarz toparlama yöntemleri! Dağ başı olduğunu açık ve net bir şekilde gördüğümüz o yerde nasıl oldu da Aksak 100lerce farklı seçeneğin içinden tam da Mavinin seçtiği rotayı takip etti? Yine şu "içgüdü" olayına girdilerse sadece pes diyerek susuyorum...
Ben güzel sahneleri yorumlayacaktım değil mi hay allah kafa mı kaldı:)
Kiraz'ın "halacım" diye uyandığı sahneden bahsedecektim...
Tüylerim diken diken oldu resmen! her sahnesiyle yüzümde kocaman bir gülümseme yaratan Kiraz, resmen beni ağlamanın eşiğine getirdi... Çok, çok güzeldi, Mavi ve Kirazın performanslarını ve tabii ki yönetmenin sahneleri harmanlama gücünü takdir etmemek elde değil!
Bunun haricinde çoğu kişi tarafından da beğenilmiş olan Mesude-Çınar sahnesi de aynı hoşluktaydı... Mesude Hanımın bakışlarında bir annenin oğluna bakışlarını görebiliyorum sahiden!
Sonra Bünyamin'in bir önceki gün yanındayken nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde bir güle güle bile demeden gidivermiş olan Ayşegülün arkasından acı çekişini izlemek de ayrı bir güzeldi:) Hep Çınar çekecek değil ya! Çınarın aynı sahnedeki ince espirisi de yine çok hoştu... 6-7 bölüm önce tam olarak aynı yerde Maviyle barıştıktan sonra Ayşegül ve Bünyaminle sohbet ederken attığı içten bir kahkaha vardı, unutamam o sahneyi! Neredeyse oradaki gibi bir gülüş yakaladım Timuçin Esen'in yüzünde... Yakışıyor, ne diyeyim?
Özlem Düvencioğlu ve Timuçin Esen'in performansları gerçekten doruk noktadaydı dün akşam ayrıca! İkisine de hayran kaldım... Tüm oyunculuklar harika zaten, senaryonun açıkları yönetmenin de dokunuşlarıyla bu şekilde kapanıyor sanırsam...
Ve son sahne...
Ayşegül gidince yeni melek ilan edilen ve Aksak efendiye laf giydirme konusundaki başarısı sayesinde önünde saygıyla eğildiğim jandarma sayesinde Çınarın Mavisine kavuşması...
Kapıdan ilk girdiği anda bir saniyelik bir duraksama! Sonra bir an bile kaybetmek istemeyerek ve keşke zaman dursa diye aklından geçirerek Mavisinin baş ucuna gelip oturuşu... 18 bölüm öncesindeki gibi... Acı çekerek biraz, biraz da "artık bitti" diyerek, daha çekilecek çilelerin dolmadığını bir an için unutarak... Hapishane duvarlarının onları bu sefer farklı taraflara hapsedecek olması gerçeğine göz yumarak!
Evet... Ne kadar ilginçtir ki, Mavinin 14.bölümde hastanede kıvranma sahnesinin akabinde gelen hapis sahnelerinde hapishane duvarlarının arkasındaki, demir parmaklıkların arkasındaki Mavi idi... Şimdi de sıra Çınarda... Suçsuz olduğunu söylerek hapse girmişti Mavi hatırlarsanız... Kabullenmemişti suçluluğunu... Ama tartışacağım onun o zamanki suçu değil tabii! Çınarın suçsuzluğu... Ve buna rağmen içgüdüleri gelişmiş şahısla aynı kefeye konuşu...
Yazdığım tüm olumsuzluklara rağmen benim de ümidim tükenmedi!
İyi olacak... Yüzümüz gülecek diye ummaya devam ediyorum...
Hepinize 6 günlük sabır dolu bir bekleyiş diliyorum....
:)
sabahtan beri bilgisayarın azizliğine uğradım bir türlü yazamadım ama ensonunda oldu
benim dün geceki alkışlarım jandarma komutanına önünde saygı ile eğiliyorum ayşegül ablamız giderken sevgi pötürcüğü görevini ona verdi herhalde el verdi bacımız ona gerçi birbirlerini tanımıyorlar ama her ikiside halkın güvenliği için çalışıyorlar düşünce gücü ile haberleştiler herhalde
yılın şarkısı ise jandarma zaten bende büyük anısı vardır bana göre eurovisiona bu sene biz bununla katılalım bir bilselerki ne kadar duygu yüklü sözcükler geçiyor içinde o içide geçen jandarma nasıl aşıkları kavuşturuyor birinci oluruz vallahi {opera gibi bir felaketten sonra hatırlayanlarınız vardır}
hatta biraz dah abartıyım yılın aşk şarkısı bile seçilebilir
gülay ile fulya ablam bizim sandığımız kadar gamsız vicdansız değilmişler onlarıda duyguları varmış hatırlamaları iyi oldu
aksasğın söylediği kelimeri hatırlamak bile istemiyorum işime gelmedi galiba
ebe dursun amca sen oğlundan daha betermişsin aksağın dediğigibi kurdun kuzgunununda sütü beyazdır ama en sen onlara kanma dursun amcamda içindekileri yavaş yavaş ortaya döküyor
mavi ile çınarımı kutluyorum yüreğinize sağlık ne güzel oynuyorsunuz öyle {gerçi rolmu değilmi ben orasıdan okadar eminim değilim bende birçok arakadaş gibi birbirlerinden etkilendiklerini düşünüyorum}bu ge ce öyle bir ruh hali ile uyudumki daha doğrusu sadece yarımsaat sızmışım onda ise rüyamda gerçek hayatta t.e ile .ö.d evli imiş t.e kucağında bir kız çocuğu vardı daha bebek idi güvya kocatepe camiinde bebeğe mevlüt okutturuyolardı herkes oturmuş mevlüdü dünliyordu bir ara benim gözüm özleme takıldı allahı dedim bu kız televizyondakiş halinden daha güzelmiş ay inşaallah ramazan hürmetine gerçek olur hemde cuma sabahı idi herkesten kocaman bir amin bekliyorum
daha çok şey var aklıma geldikçe daha doğrusu toparladıkça yazıcam
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende herkes gibi kiraza BAYILDIM ZATEN ÇOK SEViYORUMM ONU HALASININ RESMiNi çizisi ve uyanIsI CNM BENim yaa çok sirindi onlarnda halalarna KAVUSMASINI 4 GÖZLE BEKLiYORUMMM
alevalev_25_
06-10-06, 12:29
söyle kafamı toparlayıppp kendime geldikten sonra ve yazılanlarıda göz gezdirdikten sonraaa görüyorum ki biçok ark.mızla hem fikirizzzz....
dün geceee hp.yi izlemek için ekranın karşısına geçtiğimdee hiççç heyecan yoktu amaa ne olduysaaa işteee birden kendimi kaptırmışım kiiii....
yanıbaşımda çalan telf.ları bile duymuyorummm....(arayansa sevgili deryammm)
önceliklee çınarın duştan çıkması vee telf.da yapmış olduğu görüşmeee...yanii sevgili dostu - sırdaşı - ark.şının korayın askere gideceği zaman mıydı buuu...
aslında en baştan tüüyo verildi yaaa neyseee...
demek kii çınarım eskisi gibi kendisini rakı şişelerinin dibine gömmeyecek kiii... koraya gerek yok dedilerrr...aslındaaa hapishane deee rakıyı çok aracak ama olsunnn...biiii dost daha edinir her halde oaralardaaa...
eee en sıkıntılı gününde ne biricik dostuuu koray varrr yanındaaa ne deee rakısı
zor bee çınarımmmm işinn zorrrrr....:img-grin2
çınar biçok ark.mızın dediği gibi ilaçtan yola çıkaraktannn mavinin izini bulduu...
bennn aslındaa önceki tahminlerimde de yazmıştımm belkiii telf.dan bişey çıkar diyeee olmadııı....no.nun özelll vee çınarında telf.nun dinlemede olmadığını unutmuşummmm....
aslındaaa hepp son sahneye kitlendik yaaaa...
"....mavi...mavimmmm....." işte bu sözlerdenn öncee bennn kendi adıma bişey demek istiyorumm kiii.....gecenin repliği bünyaminindi diyebilirimmm...
kara