Tüm Versiyonu Göster : CSI:NY-4. Sezon Bölüm Yorumları
yagmur_montana 14-04-08, 20:47 :happy0064 bölüm çok güzeldi ..
konu etkileyiciydi , kadınlara üzüldüm , aslında yakalanmasalardı olurdu : P
adam la kendall (yanlış olabilir) komikti :img-pilot
flack yine tatlıydı , baştan angell ı sevmesem de bu bölümde iyilerdi :img-in_lo aslında yakışıyorlar ..
danny ve lindsay in arası iyiydi : P afacan deniz : P tabii
sid le sheldon davalarda başarılıydı .. saç teli , dna değişimi ve boğa güreşleri ölümü de güzeldi ..
son sahneyi çok sevdim :icon_sorr
naughty chris 14-04-08, 21:24 bencede çok güzel bir bölüm oldu.cidden adam ile sevgilisi olan kız çok şekerler.mac süperdi aralarında:)ayrıca angel ile flack daha çok yakışmış birbirine o flackin sevgilisinden:icon_whisbu olayların birbirine bağlı olması ve bütün ekip çalışmaları süperdi.lindsay çok akıllı çok şeker tabi dannyde:)her zamanki gibi bu bölümde kusursuz işlenmiş çok güzeldibye
efem ben de yorum yapam
öncel,ikle iki dava da ilgi çekiciydi ve birbiriyle bağlantılıydı hoşuma gitti
dl çok mükemmeldi ya afacan dennis ha:img-hyste lindsay de erkekleri vuruyomuş sapanla:icon_whis:img-hyste
angel-flack de hoştu yani
kadınların hepsine çok üzüldüm bence kadınları yakalamasalar da olurdu o iğrenç herifler hepsini haketmiş bütün hepsini mac in de işine gelince adaleti savunup işine gelmeyince karsı gelmesi sinirlerime dokunuyo
ellerine sağlık hatuna da arkadası da öldü ya bi pislik yüzünden:icon_sorr
hawkes de pek ttalıydı
şu matador olayı mükemmel di way be dedittirdi bana
sezon hala garip komik ve başka davalarla devam ediyo hadi hayırlısı
efem ben de yorum yapam
öncel,ikle iki dava da ilgi çekiciydi ve birbiriyle bağlantılıydı hoşuma gitti
dl çok mükemmeldi ya afacan dennis ha:img-hyste lindsay de erkekleri vuruyomuş sapanla:icon_whis:img-hyste
angel-flack de hoştu yani
kadınların hepsine çok üzüldüm bence kadınları yakalamasalar da olurdu o iğrenç herifler hepsini haketmiş bütün hepsini mac in de işine gelince adaleti savunup işine gelmeyince karsı gelmesi sinirlerime dokunuyo
ellerine sağlık hatuna da arkadası da öldü ya bi pislik yüzünden:icon_sorr
hawkes de pek ttalıydı
şu matador olayı mükemmel di way be dedittirdi bana
sezon hala garip komik ve başka davalarla devam ediyo hadi hayırlısı
ama mac doru dedı orda sımdık sevmem falan ama yanı haklıdı adaletı kendılerınnı salamaya calısması tmm adalet yerını bulmamıs onlar ıcın de zor ama kendı hayatlarını bıkez da mahfettıler o adam ıcın
çok süperdi bence akşamki bölüm ikisininde birbiri ilr bağlantılı olması ve aralarındaki kurgu süperdi hele ki macin çözdüğü matador olayı çok iyiydi çok iyi planlanmış bir ölüm olmuş sonuçta böyle birşeyi beklemezdim doğrusu
flack çok şekerdi ya akşam tabi kadının hemen arkasından kanıt araması artık bu işin ustası oldum der gibiydi bence
lilly_rush 15-04-08, 10:21 süperdi şahaneydi.. gece tekrarını izledim daha az reklamlı daha iyi oluyor.
tek derdim diznin bu sezon daha kanlı ve ürkütücü olması...ama olsun bu haliyle de güzel...
Flack ve Angel arasında bişi mi var? yoksa olacak gibi de...:img-in_lo
süperdi şahaneydi.. gece tekrarını izledim daha az reklamlı daha iyi oluyor.
tek derdim diznin bu sezon daha kanlı ve ürkütücü olması...ama olsun bu haliyle de güzel...
Flack ve Angel arasında bişi mi var? yoksa olacak gibi de...:img-in_lo
evet aralarında flortlesme va nese obur kızdan ıyı oturaklı hıc deyılse angel :img-in_lo urkutucu olması da ıyı ıste da gercekcı haftaya kı bolume bayılcaksınız dugumuz var:img-hyste atrıca 3.33 le ılgılı cok ılgınc gelısmeler olcak
ama mac doru dedı orda sımdık sevmem falan ama yanı haklıdı adaletı kendılerınnı salamaya calısması tmm adalet yerını bulmamıs onlar ıcın de zor ama kendı hayatlarını bıkez da mahfettıler o adam ıcın
zaten cnm hayatları mahvolmuş kadınların allah bilir bu dünyaya nasıl tutunamaya çalışıyolardı pisikolojileri berbattı görüldüğü gibi tek dayanakları belki de intikam almaktı bu da oldu en azından kendilerine yapanlara değil
ama medyada bi şekilde ünlü olmuş kişilere
mac biraz daha yumusak olabilirdi diyorum ve bu tavırlarını hiç beğenmedim kadın suçunu itiraf etmiş hala mac adaletten bahsediyo hangi adaletten bahsedebilir ki kendiis işine gelince suçluların üzerine yurumeyi biliy
biraz daha yumusak davranabilirlerdi hatunlara hatuna
anam bu arada kendall dan bahsetmeyi unutmusum nasıl da adam a karsı cikolotasını yedi ayyyyy :img-hyste bide limonlu karabiber mi ne bayıldım :img-hyste ben de mi kullansam acaba:icon_whis:img-hyste
evet aralarında flortlesme va nese obur kızdan ıyı oturaklı hıc deyılse angel :img-in_lo urkutucu olması da ıyı ıste da gercekcı haftaya kı bolume bayılcaksınız dugumuz var:img-hyste atrıca 3.33 le ılgılı cok ılgınc gelısmeler olcak
zaten şu 3.33 ü çok merak ediyorum artık ne olduğunu öğrensek çok iyi olacak ya dizinin başından beri merak uyandırıyor
birşey soracağım arkadaşlar 2 hafta önceki bölümde stell ve mac ellerinden bir bayan katili kaçırmışlardı o çözüme kavuşmadı değilmi ben asıl onun dewamını bekliyorum ya
zaten şu 3.33 ü çok merak ediyorum artık ne olduğunu öğrensek çok iyi olacak ya dizinin başından beri merak uyandırıyor
birşey soracağım arkadaşlar 2 hafta önceki bölümde stell ve mac ellerinden bir bayan katili kaçırmışlardı o çözüme kavuşmadı değilmi ben asıl onun dewamını bekliyorum ya
daha açıklanmadı o venus olayı canım daha var açıklanmasına bekliceksin baya
da var o bolumun devamına 8 bolum kadar bu arada o dugun sahne ve 3.33 olayı ondan sonrakı haftamıs sanırım ama asıl tamamıle sonuclanması olayın 10 bolumde olcak ıyı ce catlatcaklar zaten 3.33 den sonra danny sarcaz:icon_sorr
aww cok tatlı bi bolumdu.angell/flack :icon_sorr neyse devon dan iidir.ama angell i sevmiorum:icon_whis
bu arada Fern Laslow (böle yazılıodu sanırım) cok sevimli bir bayan.Gercek adı Jenny Wade sanırım
dimi o yalnız olmalı :love05: .zaten bildiim kadarıyla dl dısında kimse ciddi bişi yasamadı.nieyse onlarda bu sezon hiçbişi olmamıs gibiler.flack/angell da ciddi bişi yasamıcak gibi.Ama bilemiyorum tabi.keske flack la fern arasında bişi olsa cok seker olurdu ya.nieyse kimse sorguladıı insanların yanına bidaha yaklasmıo:img-hyste
bence polis suclu(yada en azından supheli) iliskisi baya ilginç olurdu lol!
dimi o yalnız olmalı :love05: .zaten bildiim kadarıyla dl dısında kimse ciddi bişi yasamadı.nieyse onlarda bu sezon hiçbişi olmamıs gibiler.flack/angell da ciddi bişi yasamıcak gibi.Ama bilemiyorum tabi.keske flack la fern arasında bişi olsa cok seker olurdu ya.nieyse kimse sorguladıı insanların yanına bidaha yaklasmıo:img-hyste
bence polis suclu(yada en azından supheli) iliskisi baya ilginç olurdu lol!
polis -şüpheli ilşkiis cold case den bildiğim kadarıyla aptalaca olurdu tabii karakterlere göre değişir
anam cold case bi lily allah alllh berbatı ben sırf onun yüzünden izlerken değiştiriyodum kanalı o yüzden aman ny a da el atmasılar bu şekilde zaten çoğu şey yıkıldı gitti maalesef
bu haftakı bolum de flack cıler pek sevıncek bol bol var stellanın ex kendınden kucuk arkadası da cıkcak:img-tomat ılgınc bı bolum olcak sonucta:img-pilot
hey ben geldimm..:)
Yine ara verdigiminn farkındayımmm:(
Neysee hopp konuyaa giriyorumm buu bölümlerr cokk cansızz geciyoo buu arada yaaaa
ne 333 ne Stellanıjkisi götrünmüyorr coktandırrr..
gecen bölüm cok hoşuma gitik iki kadının arkadaşlaıgı flnn ama sonuu kötüü biti enn begendigimde 400 dolarlıkk ayakkabılar olduu altında harita fln cok şkk:)
hey ben geldimm..:)
Yine ara verdigiminn farkındayımmm:(
Neysee hopp konuyaa giriyorumm buu bölümlerr cokk cansızz geciyoo buu arada yaaaa
ne 333 ne Stellanıjkisi götrünmüyorr coktandırrr..
gecen bölüm cok hoşuma gitik iki kadının arkadaşlaıgı flnn ama sonuu kötüü biti enn begendigimde 400 dolarlıkk ayakkabılar olduu altında harita fln cok şkk:)
hosgeldınnnn aslında yukarda yazdım stellanın kendınen kucuk arkadası yarın kı bolum ıcın odu yarın cıkıyo merak etme romantık sportmen centılmen ınsan(amma ovdum):img-hyste hatta bu ay baya ızlıcez onu onuzmuzdekı ayda dahıl konuları neden cansız buldun cok guzeldı ben sevdım bı cadılar bayramı bıde bu haftakı de hostu
Bilmem kii 333 ve enişte olmadan Cansızmıı geldii bana neee=)=)
Sende sevmişsinn bakıyorum enişteyiii:D
Ayy Flackcigimii nasıl unuttummm o kızlaa adı neydii:Parabadakii sohbett Flacke kızardın desii güzeldii o kızıdaa sevdimm aralarındaa bişi olabilir izinn veriyorumm...:D
Bilmem kii 333 ve enişte olmadan Cansızmıı geldii bana neee=)=)
Sende sevmişsinn bakıyorum enişteyiii:D
Ayy Flackcigimii nasıl unuttummm o kızlaa adı neydii:Parabadakii sohbett Flacke kızardın desii güzeldii o kızıdaa sevdimm aralarındaa bişi olabilir izinn veriyorumm...:D
senden onay aldısa tmm olsun:img-hysteben enısteyı sımdılık sevdım bolume gore yapıyoz ya obakımdan:img-tomat gercı hala yakıstırmıyorum o ayrı 3.33 cok az kaldı cok bundan sonrakı hafta onemlı gelısmeler ve sonrası cozulcek zaten:img-pilot
Ben çözdüm 333ü kim yapıyo yanı aklımda bi isim var ama omu bilmem meraklanmaya dvmm ediyorumm
o 4tane abisi olann kızınn adı neydii pekii Flack ile arasında bişiler gecicekmii??
Ben çözdüm 333ü kim yapıyo yanı aklımda bi isim var ama omu bilmem meraklanmaya dvmm ediyorumm
o 4tane abisi olann kızınn adı neydii pekii Flack ile arasında bişiler gecicekmii??
angel yenı deyıl o gecen donem de vardı hatta dannye ozaman yaklasıyodu kızmıstık gelısıp gelımıcenı soleyemem buda spoılere gırer yasak ya ama sevdım onu ben oburune kıyasla:img-icecr
sabah_güneşi 20-04-08, 18:29 angel yenı deyıl o gecen donem de vardı hatta dannye ozaman yaklasıyodu kızmıstık gelısıp gelımıcenı soleyemem buda spoılere gırer yasak ya ama sevdım onu ben oburune kıyasla:img-icecr
Selamlarr arkadaşlarımm!
Ben de çok sevdim şu Angell'ı... Çok şeker bişiy yahu! Ayrıca Türk tipi var kızda :icon_whis:D
Geçen sezon ben de Danny'le bişiler olur diye beklemiştim ama maalesef! Danny Montana'sından vazgeçemedi! :img-hyste:img-tomat
Bu sezon Flack'le bişiler olur die bekliyorum ama yine olmaz herhalde... Ama Flack resmen asılıyodu kıza! :icon_whis Bilemiyicem! :img-hyste
Yaw ben bu Angel'ı niyee hatırlamıyorum ozmnn:)
Dannylede olurr Flacklede ama arabadakii Knuşmaa Süperdiii
Sezencimm sen bana bi özeldee sölee bakıyımm neolup bitiyorrr:P
sabah_güneşi 20-04-08, 18:38 Yaw ben bu Angel'ı niyee hatırlamıyorum ozmnn:)
Dannylede olurr Flacklede ama arabadakii Knuşmaa Süperdiii
Sezencimm sen bana bi özeldee sölee bakıyımm neolup bitiyorrr:P
Zaten nadiren görüküyodu JaNnzUu'cum :img-wink: İzlemediğin bölümlere denk gelmiştir belki...
Arabadaki konuşma gerçekten süperdi!! :icon_whis Bi de kadın bölmeseydi keşke... :img-tomat:img-pilot
Selamlarr arkadaşlarımm!
Ben de çok sevdim şu Angell'ı... Çok şeker bişiy yahu! Ayrıca Türk tipi var kızda :icon_whis:D
Geçen sezon ben de Danny'le bişiler olur diye beklemiştim ama maalesef! Danny Montana'sından vazgeçemedi! :img-hyste:img-tomat
Bu sezon Flack'le bişiler olur die bekliyorum ama yine olmaz herhalde... Ama Flack resmen asılıyodu kıza! :icon_whis Bilemiyicem! :img-hyste
senın son spoılerden haberın yok bellı danny baskası ıcın vazgecıyo:img-cray::img-hystenese angel bulduk flack o ıyı ıkısı buldu
jannzuu nasıl hatırlamadın kı vardı baya oynadı bolumlerde ozaman ıtıcı dı ama sındı normal geldı
ŞAşırıyorum kendimee İtici olduğu içinn dikkat etmedimm yada ozmn deişkmiydi neydii sonn bölümde oynamışmıydı bu kızzz..???
Helal olsunn Dannye o konuda:)/ay yine başladmm:P\
Ben Kendalıda bu sene gördüm oda eskimiydi yoksaa
anam nerden çıkardınız angel in türk tipinde olduğunu
aman flack e yabansın ancak ona yakıısır zaten geçen sezondan beri gıcığım hatuna danny ye asılcak diye en azından flack e gitti de ona da bi eğlence çıktı
anam sen eğer dany nin yaptığı şeye hellal olsun diyosan dünyanın civisi çıkmış diyorum yaniii yuhhhhhhhhhhhhhh diyorum başka söze gerek yok
Aldatmaya helel demiyorum Lindsayi aldatmasına HeLall Dedimm Aldatmaa Helel olurmuu cnmm pehhh:P
AnGeL melek Gibi kızz yaa ne buu kinn?
tmm banada söyleme zaten daha cokk meraklanayımm=)
sabah_güneşi 20-04-08, 19:34 anam nerden çıkardınız angel in türk tipinde olduğunu
aman flack e yabansın ancak ona yakıısır zaten geçen sezondan beri gıcığım hatuna danny ye asılcak diye en azından flack e gitti de ona da bi eğlence çıktı
anam sen eğer dany nin yaptığı şeye hellal olsun diyosan dünyanın civisi çıkmış diyorum yaniii yuhhhhhhhhhhhhhh diyorum başka söze gerek yok
Niye kü? Bence benzio Türklere :D:D
Ben gaçan sezondan beri bi sempati duyuyorum bu hatuna yahu... Çok şeker... Flack'le de yakışırlar bence :icon_whis
Danny nası öyle bişi yapar aklım almıyor! :img-swoon:img-huh: Geçen sezon o kadar peşinden koşmuştu kızın, şimdi...!! Yakıştıramadım Danny!
arkadaslar bu konular spoılere gelıyo gırmeyelım aldatma olayı sa herkes kendı fıkrı seven var sevmeyen var nese yarın kı bolume ve sonrakı bolumlere odaklanalım da oralara cok var
sabah_güneşi 20-04-08, 19:37 arkadaslar bu konular spoılere gelıyo gırmeyelım aldatma olayı sa herkes kendı fıkrı seven var sevmeyen var nese yarın kı bolume ve sonrakı bolumlere odaklanalım da oralara cok var
Evet, bencede...
Yarınki bölüm nasıl peki Sezen'cim? (İsmin Sezen'di canım sanırım, doğru mu?) Kim kimle birlikte çalışıyor? İki dava mı olucak yoksa tek dava mı?
Evet, bencede...
Yarınki bölüm nasıl peki Sezen'cim? (İsmin Sezen'di canım sanırım, doğru mu?) Kim kimle birlikte çalışıyor? İki dava mı olucak yoksa tek dava mı?
forma gırmeye gırmeye ısmımı de unutmus:img-hysteevet sezen
sımcık acıklamıstım ust mesaj da ozete gore bı acıklama yapayım stellanın genc sevgılısı cıkcak romantık asık flack danny bol yıne ılgınc bı vaka olcak bızımkıler yıne sılahları takcaklar bele:img-blush:img-in_lobu kadar bunlar spoılere gırmıyo yanı yarın yayınlancagı ıcın bolum almadım spoıler olarak zaten burda vermıyoruz spoıler baslında bılgıler uygun deyıl burası:kahve
sezen spoiler olrak koy ben okumak istemıyormm yinee:)
sımcık acıklamıstım ust mesaj da ozete gore bı acıklama yapayım stellanın genc sevgılısı cıkcak romantık asık flack danny bol yıne ılgınc bı vaka olcak bızımkıler yıne sılahları takcaklar bele:img-blush:img-in_lo
ama ne genç sevgili :icon_whisçocuğpu gibi kalıyo yaşlı duruyo stellla nın msllh hatta çocuğu gibi
sabah_güneşi 20-04-08, 19:43 forma gırmeye gırmeye ısmımı de unutmus:img-hysteevet sezen
sımcık acıklamıstım ust mesaj da ozete gore bı acıklama yapayım stellanın genc sevgılısı cıkcak romantık asık flack danny bol yıne ılgınc bı vaka olcak bızımkıler yıne sılahları takcaklar bele:img-blush:img-in_lo
Amanınn! Yine ekrana yapışıyorum galiba ben!! :img-hyste:img-hyste Genç aşık yine gözüküyor demek...:icon_whis İyi iyi... :D
Canım kusura bakma valla öyle olmuş... Foruma girmeye girmeye ismini de unutmuşum, aslında unutmamıştım ama emin olamadım...:img-blush
sabah_güneşi 20-04-08, 19:45 ama ne genç sevgili :icon_whisçocuğpu gibi kalıyo yaşlı duruyo stellla nın msllh hatta çocuğu gibi
Abartma bacım yaa! :icon_whis O kadar da deil yani! :img-tomat:img-pilot:img-hyste
Abartma bacım yaa! :icon_whis O kadar da deil yani! :img-tomat:img-pilot:img-hyste
anam sen de gördün resmi dime
çocuğa bi sakal şekil vermişler biraz yaslansın diye gerçekten genç duruyo ya :icon_whis:img-icecr tamam alsın stella ablamız yakısır ama biraz daha yaşlısı olsa makbule geçer kanımca:icon_whis(mesela kendiisnin öldürdüğü sevgilis vardı stella ablamızın o mis gibi ydi de işte biraz psikoydu)
İkiGönüll Bir olunca yapmışş bizimkilerdee yaşş farkını göz önünü almmışlarrr..:)
amann yakışıyolardaaa neysee
ben Kaçtmm şimdii Yenii Yorumlarımlaa Dönerimm :D
*Hoşçakalınnn....!!!
sabah_güneşi 20-04-08, 19:58 anam sen de gördün resmi dime
çocuğa bi sakal şekil vermişler biraz yaslansın diye gerçekten genç duruyo ya :icon_whis:img-icecr tamam alsın stella ablamız yakısır ama biraz daha yaşlısı olsa makbule geçer kanımca:icon_whis(mesela kendiisnin öldürdüğü sevgilis vardı stella ablamızın o mis gibi ydi de işte biraz psikoydu)
Hakikaten ya... Bir tek o çocuk mu kalmış bu rolü oynayabilecek?? :img-hyste Daha düzgün biri yokmuymuş ellerinde acep? :img-tomat
Evet Frankie çok iyiydi ama psikopatın tekiymiş! Neler yapmıştı benim Stella'ma!! :img-cray: Hainn!! http://img440.imageshack.us/img440/4117/smiley35sd6.gif (http://imageshack.us)
Hakikaten ya... Bir tek o çocuk mu kalmış bu rolü oynayabilecek?? :img-hyste Daha düzgün biri yokmuymuş ellerinde acep? :img-tomat
Evet Frankie çok iyiydi ama psikopatın tekiymiş! Neler yapmıştı benim Stella'ma!! :img-cray: Hainn!! http://img440.imageshack.us/img440/4117/smiley35sd6.gif (http://imageshack.us)
stella da hani hıncını aldı msllh ablamıza helal(kendi psikolojisi bozuldu ama :icon_whis)
bazen csi:ny kadroya yeni eleman getiriken uçuyolar diye düşünüyorum
artık:icon_whis
sabah_güneşi 20-04-08, 20:06 stella da hani hıncını aldı msllh ablamıza helal(kendi psikolojisi bozuldu ama :icon_whis)
bazen csi:ny kadroya yeni eleman getiriken uçuyolar diye düşünüyorum
artık:icon_whis
Evet helal olsun Stella'ya gerçkten... :good: Ben rahatladım o adam ölünce :img-hyste
Bence de uçuyolar Deniz'cim yeni eleman getirirken... Özellikle Devon denen kız ağzımı açık bırakmıştı benim! Gıcık şey! :icon_whis:img-tomat:img-hyste
Evet helal olsun Stella'ya gerçkten... :good: Ben rahatladım o adam ölünce :img-hyste
Bence de uçuyolar Deniz'cim yeni eleman getirirken... Özellikle Devon denen kız ağzımı açık bırakmıştı benim! Gıcık şey! :icon_whis:img-tomat:img-hysteewet ben de beğenmiyorum o kızı
(anam ben kızları karıstırmısımdün:img-hyste ewet o kız hoppaydı hem yakısmadı flack e:img-hyste)
adam a zorla limonlu karabiberli içeçekler içiren bi hatun var kendall he işte ben onu da sevmiyom aksanından mıdır durusundan mıdır anlamadım:img-hyste (tarihe geçicem bu karıstırmayla nasıl karıstırdım ben de anlamadım:img-hyste:icon_whis)öbür sezon daha güzel karakterlerle karsımıza çıkarlar(en azından yan rollerde ,ana oyunculardeğil yani kastım)
sımcık acıklamıstım ust mesaj da ozete gore bı acıklama yapayım stellanın genc sevgılısı cıkcak romantık asık flack danny bol yıne ılgınc bı vaka olcak bızımkıler yıne sılahları takcaklar bele:img-blush:img-in_lobu kadar bunlar spoılere gırmıyo yanı yarın yayınlancagı ıcın bolum almadım spoıler olarak zaten burda vermıyoruz spoıler baslında bılgıler uygun deyıl burası:kahve
merhabalar...
bende tam bugün bizi ne tip acayiplikler bekliyor diye sormaya gelmiştim....:img-hyste:img-hyste
hmm ilginç bir bölüm olucağa benziyor bakalım izleyip görcez...:icon_whis
deniz_im ben kimleri beğenmiyorum bir saysam beni bulduğunuz yerde boğarsınız herhalde....:img-polic
onun için ben sustum...:img-hyste:img-hyste
(bu arada bir ortak nokta evet o kızdan bende hiç hoşlanmıyorum...:icon_whis)
merhabalar...
bende tam bugün bizi ne tip acayiplikler bekliyor diye sormaya gelmiştim....:img-hyste:img-hyste
hmm ilginç bir bölüm olucağa benziyor bakalım izleyip görcez...:icon_whis
deniz_im ben kimleri beğenmiyorum bir saysam beni bulduğunuz yerde boğarsınız herhalde....:img-polic
onun için ben sustum...:img-hyste:img-hyste
(bu arada bir ortak nokta evet o kızdan bende hiç hoşlanmıyorum...:icon_whis)
oo kımler gelmıs efendım hosgeldın ortım ortı bencede sayma benım senı bulmam da kolay :img-hyste bugun ku bolum normal sevıcemız klasık ny bolumu gelecek haftakı bolumlerse gercekten super
oo kımler gelmıs efendım hosgeldın ortım ortı bencede sayma benım senı bulmam da kolay :img-hyste bugun ku bolum normal sevıcemız klasık ny bolumu gelecek haftakı bolumlerse gercekten super
sayende sayamıyorum zaten merak etme!!!!!:img-fear2:img-help:
herşeyimide biliyon üstelik!!!:img-pilot
neyse ben susuyum:img-hyste
hmm anladığım bir acayiplik yok yani!!
iyi sevindim...:img-hyste
elim yüreğimde olmadan oturup izleyebilirim...:img-wink:
yagmur_montana 21-04-08, 19:54 buzzkill :;
(ilk bölümler kadar olmasa da) 4. sezon şimdilik güzel gidiyor
tenis topuyla ilgili dava öyle bitseydi , en saçma dava olurdu heralde : P
kızın lolipop uyuşturucuları ilginçti ,
ama bölümleri hep öyle başlatmaktan vazgeçmeleri lazım .. (ya birileri öpüşür ya dans ederler )
danny nin baktığı dava iyiydi ,
sahte sevgilinin , kızın alerjileri bilmemesini oğlandan şüpelendirdi ,
ama kızın katille alakası olup sonradan vurulma düşüncesi oğlanı unutturdu : P
stella ısrarcı hayranının içki teklifini kabul etmiş ,
ama adamdan hoşlanmadığı belli .. :icon_whis
danny davada çok iyiydi
güzeldi.flack gene cok sekerdi:love05: bu arada flack insanları içeri tıkmayı nekadar sevio:img-hyste
yine güzel bi bölümdü
stella ya asılan çocuğu gördük hem de ne asılmak adamın bişeyler içmekten anladığı buysa:img-hyste
iki davada güzeldi
danny yalnız iyi yanıldı :img-hystekendiis bile şaşaırdı erkek arkadası sandığı kişinin gerçekten olmadığına yazık bide oyle bi baksıı vardı sevgilisini düşünüyo diye düşündü de sonunda bayağı sinirlendi
martinili kız davasında sid de sürekli bilgileri güncelledi katiller sürekli değişti güzeldi
ya lindsay ev stella nın performanslarını beğendim ayrıyaten kıyafet tarzları da hoştu hani
flack-lindsay lopipop sahnesi:img-hyste
bu davalar ne kadar güzel olsalarda yine aaaaaa dedirtti bayağı aşmışlar yine bide birazcıkda tabiii abartı var
kesınlıkle danny nın dava guzeldı danny de pek bı tatlı:img-in_lofırıncı:img-hysteguzel bı bolumdu senerıstler yıne sasırttı lınds lerın olay pek cekmedı ama stella yı bu bolum taktır ettım pahalı hedıyelerı gerı cevırdı aferın ole hedıye verdı dıye yelkenlerı suya ındırmedı:img-hyste karakterlı ınsan baska oluyo:good:
kesınlıkle danny nın dava guzeldı danny de pek bı tatlı:img-in_lofırıncı:img-hysteguzel bı bolumdu senerıstler yıne sasırttı lınds lerın olay pek cekmedı ama stella yı bu bolum taktır ettım pahalı hedıyelerı gerı cevırdı aferın ole hedıye verdı dıye yelkenlerı suya ındırmedı:img-hyste karakterlı ınsan baska oluyo:good:
cnm stella nın neen ağırdan aldığını da biliyok hep pisikolar onu bulduğu için normaldir yani stella nın öyle davranması:img-hyste:icon_whis
lindsay-stella davasında sürekli katil değiştirdiler o yüzden arada benim kafam karıstı
güzeldi.flack gene cok sekerdi:love05: bu arada flack insanları içeri tıkmayı nekadar sevio:img-hyste
he sevmez mi alışkanlık yapmasa bari u içeri tıkma isteği:img-hyste:icon_whis
hepsi bu bölüm yine şekerdi cnm be flack de dahil tabii
bu sezon o başka bişeker hatta bölümdeki uyusturucular gibi insanı uçuruyo yeyince:img-hyste
yagmur_montana 21-04-08, 20:20 cnm stella nın neen ağırdan aldığını da biliyok hep pisikolar onu bulduğu için normaldir yani stella nın öyle davranması:img-hyste:icon_whis
lindsay-stella davasında sürekli katil değiştirdiler o yüzden arada benim kafam karıstı
ben de bir ara ucunu kaçırdım , ama bir sürü şüpeli olması iyiydi :img-wink:
stella yı takdir ettim , zaten adam baştan beri değişik , hele paraşütte kopmuştum ..
ben de bir ara ucunu kaçırdım , ama bir sürü şüpeli olması iyiydi :img-wink:
stella yı takdir ettim , zaten adam baştan beri değişik , hele paraşütte kopmuştum ..
hee tam bitti diyosun yenisi ortaya atılıyo suçlu olarak:img-hyste
stellanın ki zaten hep başka yaklaştı parsut göndermeler falan ewet komediydi farklı olduğu belli :img-hyste hep garipler onu buluyo zati
naughty chris 21-04-08, 21:12 heralde en son yoruma ben kalıyorum:)ama başlayayım bence çok karmaşık bir bölümdü tam neden öldüğünü bulmuşlarken başka bir neden oratay çıktı ve bundan dolayı suçlu kişiler değişti.dedektiflerin hepsi çok uyanık stella ve flack çok şekerdi mac ile danny ise süperdi bence her zamanki gibi.her bölümde olduğu gibi yine enteresan konular bulmuşlar suçlu kişi tam yanındayken kandırdı onları fakat son derece zekice çözdüler yine olayı:)bye
bolum herkezı ucurmus anlasıldı:img-hystesonucta adalet salandı :imgpilot:img-pilot angel da artık ana casta gıbı 1 hafta arala cıkıyo haftaya kı bolum guzel dugun var ama ne dugu gıttı cnm pastalar:img-hyste:img-icecr
lilly_rush 22-04-08, 07:37 senaristleri tebrik etmek lazım...nasıl kurguluyorlar... şaşırıp kalıyorum. özellikle adli tıp konusunda..
Dannynin davasında açıkçası baştan beri erkek arkadaşından şüpheleniyordum. sonra kadından ve bereden alınan örenekler uyunca tamam dedim. birde robot resime bakınca hiç şüpheye yer kalmadı. onlar nasıl farkedemediler, burunlarını diplerindeki adamı bilmem..:img-hyste
doktorun gizli saklı Macla konuşması falan süperdi yine...
bu arada o erkek arkadaşı oynayan aktörü daha önce bir yerde izlemişim ama çıkaramadım..:icon_whis
Stella adamı çok kötü bozdu. hiç bir hamlesi istediği sonucu vermedi.
ama çok tatlı olduğunu belirmem lazım..:img-in_lo
arkadaşlar orası ny tabi sürekli bir şaşaa ve hareket var. ayrıca sürekli böyle başlamıyor ki...gerçi benim için problem değil başlasında nasıl isterse öyle olsun...:img-wink:
senaristleri tebrik etmek lazım...nasıl kurguluyorlar... şaşırıp kalıyorum. özellikle adli tıp konusunda..
Dannynin davasında açıkçası baştan beri erkek arkadaşından şüpheleniyordum. sonra kadından ve bereden alınan örenekler uyunca tamam dedim. birde robot resime bakınca hiç şüpheye yer kalmadı. onlar nasıl farkedemediler, burunlarını diplerindeki adamı bilmem..:img-hyste
doktorun gizli saklı Macla konuşması falan süperdi yine...
bu arada o erkek arkadaşı oynayan aktörü daha önce bir yerde izlemişim ama çıkaramadım..:icon_whis
Stella adamı çok kötü bozdu. hiç bir hamlesi istediği sonucu vermedi.
ama çok tatlı olduğunu belirmem lazım..:img-in_lo
arkadaşlar orası ny tabi sürekli bir şaşaa ve hareket var. ayrıca sürekli böyle başlamıyor ki...gerçi benim için problem değil başlasında nasıl isterse öyle olsun...:img-wink:
wat ve cold case de sanırım oynamıstı cnbce de baska dızıdede oynamıs olabılır bu kadar polısıye seven olunca karakterler hemen goz carpıyo benım de dıkkatımı cektı
akşamki bölüm çok güzeldi aslında kurban başkası olacaktı ama bir hata oldu ve bir kız öldü diğer cinayette ise gerçektende erkek arkadaşı sanmıştım ama değilmiş neyseki yakalandı ve doktorun kardeşi kurtuldu yalnız katil dediğiniz gibi daha önce bir dizide oynadı benim eklıma ghost whiesperer geliyor ama yanılıyorda olabilirim
akşamki bölüm çok güzeldi aslında kurban başkası olacaktı ama bir hata oldu ve bir kız öldü diğer cinayette ise gerçektende erkek arkadaşı sanmıştım ama değilmiş neyseki yakalandı ve doktorun kardeşi kurtuldu yalnız katil dediğiniz gibi daha önce bir dizide oynadı benim eklıma ghost whiesperer geliyor ama yanılıyorda olabilirim
doru gelmıs aklına evet bu sezonkı bolumler den bırın de oynamıstı amma kafa yordum sabahtan berı:img-hyste
huu ben geldimm..!!
Bu seferkii bölümm Cokk Güzeldii:D
Flack herzamanki gibi büyük birr ciddiytetlee sorguları suçlularınıı..
Ve Danny-Angelda Süperlerdii
Stella vee EnişteyiiSaymıyorm bilee:)
Bu hafta yine 3.33 yoktu haftaya bomba batlıcak galibaa
huu ben geldimm..!!
Bu seferkii bölümm Cokk Güzeldii:D
Flack herzamanki gibi büyük birr ciddiytetlee sorguları suçlularınıı..
Ve Danny-Angelda Süperlerdii
Stella vee EnişteyiiSaymıyorm bilee:)
Bu hafta yine 3.33 yoktu haftaya bomba batlıcak galibaa
bu hafta erkencıyız:D
flack herzaman cıddı zaten bıde demezmı ıcerı atmakta cok ıyıyım dıye:img-hyste danny herzaman super
onumuzdekı 2 bolum doycan 3.33 merak etme ıcın dısın 3.33 olcak haftayakı bolum akıl dolu bı bolum adam zavallım puzzle lara gomulcek yanarım yanarım pastaya yanarım yanlız:img-hyste
Evet bu hafta dayanamadım geldim hemen eee yarında 23nissan oluncasa:P:P
ya Zaten Ben o adamın o sözlerinee bitiyorum gecen bölümdede
-Belki,Bilmiyorum Olabilirr..Savcı Seni çiğ çiğ yer demişti kızaa hiç bozmadann nasılda Tatlıydııı:D
Aman Macciğimm rahatlasında ben 3.33e doynaya razırım
Tabi Adamıda Görcegim içinn cok Sevindimm:P Kendallıda görüürzz şimcikk:D
kenndal olmadan olmaz sevdım ben okızı cıkolatada sevıyo:img-hyste
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2511
efenım haftayakı bolumun kamera arkası buyrun dugun dugunlukten cıkmıs:img-hyste
Sezen Gösteriytpp görsetirpp durmaa kızımm yaaa Merakk etmekk isiyorumm benn:P:P:P
ayy Çİkolata diğince o sahnee aklımaa geldii acayipp KomiktiiA damınn halii yaa cnmm bnmm bende seviyorum o kızı :D
Sezen Gösteriytpp görsetirpp durmaa kızımm yaaa Merakk etmekk isiyorumm benn:P:P:P
ayy Çİkolata diğince o sahnee aklımaa geldii acayipp KomiktiiA damınn halii yaa cnmm bnmm bende seviyorum o kızı :D
spoıler deyıl bu ondan koydum cekım arkası dugun goruntusu var bıtek ondan herkez bakabılır pastanın hazırlanısı falan cıddı cıddı ugrasmıslaer bıde:img-hyste
ayyy o Bile yetiyoo Benii meraklandırmaya dayanamayacagım indircem bütün bölümleridee işte beklıyorumm:P
yagmur_montana 22-04-08, 17:42 bu arada o erkek arkadaşı oynayan aktörü daha önce bir yerde izlemişim ama çıkaramadım..:icon_whis
:
ghost whisperer da da oynamıştı , belki orada görmüşsündür :)
haftayaki bölüm güzel olacağa benziyor :img-wink:
siz söyleyince çocuğu benim de aklıma geldi:img-hyste
zaten bi oyuncu jerry amcanın dizilerine girince genelde hepsini geziyo ben bi ara wat de mi görmüştüm diye düşündüm asıl diğerlerin dede oynamıştır belkim:icon_whis
oof haftayaki bölümdeki pastayı o kadar hazırlamışlar bari bize gönderseydiler biz atmazdık başkalarına ağzımıza atardık direkman enfes görünüyo ilşlk hali çünkü:img-hyste
siz söyleyince çocuğu benim de aklıma geldi:img-hyste
zaten bi oyuncu jerry amcanın dizilerine girince genelde hepsini geziyo ben bi ara wat de mi görmüştüm diye düşündüm asıl diğerlerin dede oynamıştır belkim:icon_whis
oof haftayaki bölümdeki pastayı o kadar hazırlamışlar bari bize gönderseydiler biz atmazdık başkalarına ağzımıza atardık direkman enfes görünüyo ilşlk hali çünkü:img-hyste
doru tabı ee adamda dızı bol oyuncu yetıstıremıyo :img-hyste deme ne guzel pasta yanlız puzzle olayı cıdden super tabı macbu zevkı 3.33 takca ıcın kacırcak olsun flack danny yeter:img-hyste
naughty chris 23-04-08, 13:27 ghost whisperer da da oynamıştı , belki orada görmüşsündür :)
haftayaki bölüm güzel olacağa benziyor :img-wink:
ay evet ghost whispereda vardı o çocuk evet evet orda gördüm:)
doru tabı ee adamda dızı bol oyuncu yetıstıremıyo :img-hyste deme ne guzel pasta yanlız puzzle olayı cıdden super tabı macbu zevkı 3.33 takca ıcın kacırcak olsun flack danny yeter:img-hyste
opuzzle olayı süper ewet aman mac bi bu işe karışmasın bi seferde diğerleri halletsin işleri gayet de güzel hallettiler hani bizim diğer çocuklar özellikle adam a dedim yani helal olsun
bu Ghostda kötü adamı oynamıştı bak bende şimdi hatırladım ama burdaa daha tatlı görünüyorr..
Stellaya gençç oldugu konusundaa bende katılıyorum ama çokk şekerlerr yaaaaa:D:D
ne cocukmus dızıden da cok konusuldu:img-hyste cnm sen sekerlıge deyıl akla bakcan stella da cetın cevız cıktı o ayrı konu tabı
aaa onu unuturmuyumm sezenciğimmm.:D
Adamda Cetinn cevizz...romantikk..akıllııı..pes etmiyorr..
NEgüzell yeree götürdüü Stelii öylekii kadınn donduu kaldıı bişi diyemedi olaydaa tamm üsütünee oluncaaa Çocuguu unuttuu ordaaa...
]ee güzel bölümdü stellanın yerinde olmak vardi valla artık lind.danny sahneleri göremiyoruz üzüldüm bu arada kerr smith in yani stellanın karizmasının dizideki adı neydi arkadaslar deli oldum gelmiyo aklıma buarada bir spoiler.....
elimdeki bilgiye göre kerr smith csi da pek uzun ömürlü olmuyo 2 bölüm daha oynayacak ancak :icon_sorr
]ee güzel bölümdü stellanın yerinde olmak vardi valla artık lind.danny sahneleri göremiyoruz üzüldüm bu arada kerr smith in yani stellanın karizmasının dizideki adı neydi arkadaslar deli oldum gelmiyo aklıma buarada bir spoiler.....
elimdeki bilgiye göre kerr smith csi da pek uzun ömürlü olmuyo 2 bölüm daha oynayacak ancak :icon_sorr
hee ismi yakıısklı genç sevgili adayının yani
Drew Bedford
cnm sen naptın bende ınanamadım:img-hyste ny en ıyı sezonunu ızlemekteyız mutıs bolumler kacırmıssın gercekte pazt 21 de yayınlanıyo valla uzuldum adına gercekten cok ılgınc bolumler vardı yarın bak barım cadılar bayramınu kutluyolar eyer sorcan soru olusa sor burda kı olcaktır olaylar oldu cunku cevaplarız:img-wink:bye
tesekkür ederimm, cok naziksnzz (deniz_im sen de) gercekten kanalları gezerken karsıma cıkınca o kadar mutlu oldum ki, neyse hic izleyememekten iyidir, gercekten güzel bi sezon kacırsaydım üzülürdüm. Cumartesi günleri izleyebiliyorum, sık sık girip yorum yapmaya calısacağım :img-wink:
ÖlümüneAdliTıp 23-04-08, 20:01 bu bölüm güzeldi yaa ama şu kadeh içinde ölen kızın ölümü!!! o ne yaa öyle!!!:blink: şaşırduumm yanii. Bir de bu sezonda karakterlerin özel hayatlarına çok fazla düşmeye başladılar. İlk sezonlar daha gizemliydi. Ben yine öyle olsun istiyorum galiba...
bu bölüm güzeldi yaa ama şu kadeh içinde ölen kızın ölümü!!! o ne yaa öyle!!!:blink: şaşırduumm yanii. Bir de bu sezonda karakterlerin özel hayatlarına çok fazla düşmeye başladılar. İlk sezonlar daha gizemliydi. Ben yine öyle olsun istiyorum galiba...
gızem bakımından yıne hatta bu sezon fazlalıgı var ama ozel hayat konusunda tavan yaptılar:img-hyste
melıs da sık ugrabye
ewet y biz biraz daha istedik özel hayat onlar abarttılar
ama bölümler süper gidiyo diğer 3 sezondan her türlü bakımdan farklı konular çok eksantrik :happy0064
melis ewet cnm bi daha uğra boş bırakma bizi:img-wink:
angell hakkında : 3. sezon adı jennifer angell mıs ama flack yanlıslıkla "jess" die cagırınca (4. sezon/hangi bölumse) bu sezon jessica angell olmus.
Bırakmam bırakmam (: Evet hemen bi sorum olacak.. Danny - Lindsay birlikteliğine nolmuss? Ben Cumartesi izledğim icin son bölüm hakkında yorumumu sonraya bırakıyorum. Su ana kadar gayet normal "arkadas" görünüyorlar. 7. bölümde bir kadının cinayetini arastırıyorlardı, kursunu bulmaya calısıyorlardı. Hatta vuran adamı da delip gecen kursunu.. Orda cok normal görünüyorlardı, ayrıldılar mı birlikteler mi? Özel hayata düskünlük demissiniz, ben son bölümü de kacırdım ! :img-cray: kacırdığım detayları anlatırsanız süper olur. bye
Bırakmam bırakmam (: Evet hemen bi sorum olacak.. Danny - Lindsay birlikteliğine nolmuss? Ben Cumartesi izledğim icin son bölüm hakkında yorumumu sonraya bırakıyorum. Su ana kadar gayet normal "arkadas" görünüyorlar. 7. bölümde bir kadının cinayetini arastırıyorlardı, kursunu bulmaya calısıyorlardı. Hatta vuran adamı da delip gecen kursunu.. Orda cok normal görünüyorlardı, ayrıldılar mı birlikteler mi? Özel hayata düskünlük demissiniz, ben son bölümü de kacırdım ! :img-cray: kacırdığım detayları anlatırsanız süper olur. bye
cnm bırlıktelıklerı su an kı bolume kadar pek acıklanmadı takı
danny lınds aldatınca ogrenıyoruz ayrıntılar spoılerde
senın kacırdıgın 3.33 var mac dadanan bı sapık var her saat 3.33 de arıyo kanlı tısort yolladı onumuzdekı 2 bolum de cozulcek bıde 5 bolum olan bı second lıfe dıye mutıs bı bolum var yakında onun devamı olcak ozel hayata duskunluk durumu herkese sevgılı yaptılar da ondan adam flack stella yakında ekıpten bırı da ısmını solemeyım burda kısaca sevgılısı olmayan kalmadı sheldon dısında
Yapma ya, hemen spoilere bakmalıyım.. Vay Danny vaay.. Üzüldm :img-cray: Cinayetler ilgincliğini kaybetmediği sürece özel hayatın da olması pek problem değil bence. Birden bu kadar cok herkese sevgili yaptıklarına göre tepki geldi heralde, bunlar insan değil mi sadece iş aşkıyla mı yanıp tutusuyorlar diye.. Olabilir yani :img-hyste Ama cok üstünde durmamaları gerekir, önce is :p Tesekkür ederimm cnm, saoll.. O Mac'a dadanan sapık voodoo yapan göz kapaklarında 333 666 yazan kadın mıydı? Mac ondan süphelenmisti ama.. O değildi sanırım
Yapma ya, hemen spoilere bakmalıyım.. Vay Danny vaay.. Üzüldm :img-cray: Cinayetler ilgincliğini kaybetmediği sürece özel hayatın da olması pek problem değil bence. Birden bu kadar cok herkese sevgili yaptıklarına göre tepki geldi heralde, bunlar insan değil mi sadece iş aşkıyla mı yanıp tutusuyorlar diye.. Olabilir yani :img-hyste Ama cok üstünde durmamaları gerekir, önce is :p Tesekkür ederimm cnm, saoll.. O Mac'a dadanan sapık voodoo yapan göz kapaklarında 333 666 yazan kadın mıydı? Mac ondan süphelenmisti ama.. O değildi sanırım
davalların ılglınclıgı konusunda suphen olmasın cnm hepsı bı acayıp cunku bugune kadr olanlar ozellık le onumuzdekı bolum aynı sekılde
anam zaten bizim özel hayata dalmalarıyla alakalı bi problemmiz yok dalsınlar tabişi ki onlar robot değil sonuçta
ama bu sezon bayağı bi aştılar yoksa sevgili olmaları filortleşmeleri daha bi hoş görüküyo gözümüze
yagmur_montana 24-04-08, 16:08 angell hakkında : 3. sezon adı jennifer angell mıs ama flack yanlıslıkla "jess" die cagırınca (4. sezon/hangi bölumse) bu sezon jessica angell olmus.
:img-hyste bunu daha önce ben farketmesem de duymuştum , garip bir hata olmuş .. aslında jennifer adını kullanmak istemişlerdi .. bir hata için 3. sezondan beri söylenen adı değiştirmeleri saçma olmuş ..
internette 4. sezonun 3 bölümünde jessica yazıyor , sonra yine jennifer a dönülmüş : P
yagmur_montana 24-04-08, 16:12 anam zaten bizim özel hayata dalmalarıyla alakalı bi problemmiz yok dalsınlar tabişi ki onlar robot değil sonuçta
ama bu sezon bayağı bi aştılar yoksa sevgili olmaları filortleşmeleri daha bi hoş görüküyo gözümüze
3. sezonda mac in peyton uyla başlamıştık , ama bu sezon herkes fazla bi çapkın oldu :img-pilot flack , mac , adam , stella .. bir zavallı hawkes ı göremedik : P
3. sezonda mac in peyton uyla başlamıştık , ama bu sezon herkes fazla bi çapkın oldu :img-pilot flack , mac , adam , stella .. bir zavallı hawkes ı göremedik : P
hawkesın durum vahım ya ona neden bulmuyolarkı ne kadar zaman oldu:img-hysteyazık adamagun yuzu gormedı da:img-hyste bı cop catanlık yapmak lazım ona da yazık:icon_whis
hawkesın durum vahım ya ona neden bulmuyolarkı ne kadar zaman oldu:img-hysteyazık adamagun yuzu gormedı da:img-hyste bı cop catanlık yapmak lazım ona da yazık:icon_whis
hee öbü
r sezon ortasına kadar spoiler bekliyek ondan sonra biz el atak olmazsa :img-hyste:img-hyste
yani yazık oluyo çocuğa yakısıklı sonuçta yani eli yüzü düzgün elbette bulunur olmadı Türkiye den ihraç ederik Türkiye de güzelden bol ne var zati:img-hyste
sabah_güneşi 24-04-08, 18:49 Yine güzel bir bölümdü...
Martini bardağında ölen kız çok ilginçti yahu... Mükroskopla görülebilen bir denizanası yüzünden ölmüş... Daha doğrusu öldürülmüş!
Artık birbirlerini bıçakla, silahla falan değil de denizanasıyla öldürler :img-hyste İlginçti gerçekten... :img-pilot
Stella'ya asılan çocuk amma ısrarcıymış! Ama Stella'da ısrarcı!...:img-hyste Taviz vermiyor Stella artık... Eee kolay değil bütün psikopatlar onu bulmuş... :img-pilot
Mac 3.33 olayını hâlâ merak etmekteyim ve o bölüme hâlâ sıra gelmedi!... Ne kadar var daha kızlar o bölüme? :D
Ayrıca... Flack Jennifer'a "Jess" dediği için ismini mi değiştimişler kızın? :img-hyste Ama Jessica daha güzelmiş aslında...
Jennifer/Jessica deyince... Artık daha sık görüyoruz onu, daha sonraki bölümlerde de sık görünür umarım... :img-icecr Çok şeker yahu!
Yine güzel bir bölümdü...
Martini bardağında ölen kız çok ilginçti yahu... Mükroskopla görülebilen bir denizanası yüzünden ölmüş... Daha doğrusu öldürülmüş!
Artık birbirlerini bıçakla, silahla falan değil de denizanasıyla öldürler :img-hyste İlginçti gerçekten... :img-pilot
Stella'ya asılan çocuk amma ısrarcıymış! Ama Stella'da ısrarcı!...:img-hyste Taviz vermiyor Stella artık... Eee kolay değil bütün psikopatlar onu bulmuş... :img-pilot
Mac 3.33 olayını hâlâ merak etmekteyim ve o bölüme hâlâ sıra gelmedi!... Ne kadar var daha kızlar o bölüme? :D
Ayrıca... Flack Jennifer'a "Jess" dediği için ismini mi değiştimişler kızın? :img-hyste Ama Jessica daha güzelmiş aslında...
Jennifer/Jessica deyince... Artık daha sık görüyoruz onu, daha sonraki bölümlerde de sık görünür umarım... :img-icecr Çok şeker yahu!
onumuzdekı 2 bolum de cozuluyo merak etme cnm ıcımız dısımız 3.33 olcak :img-pilotguzel bolumler ama ondan sonra zatı danny zavallım dram baslıyı :img-cray:angel da sık gorcez merak etme:icon_whis
sabah_güneşi 24-04-08, 19:07 onumuzdekı 2 bolum de cozuluyo merak etme cnm ıcımız dısımız 3.33 olcak :img-pilotguzel bolumler ama ondan sonra zatı danny zavallım dram baslıyı :img-cray:angel da sık gorcez merak etme:icon_whis
Hmm az kalmış ii bari :D
Demek ondan sonra da Danny!... Valla bu sezon bir başka yahu! Müthiş!
Heyecan, yaratıcılık ve özel hayata değinme... Hepsi katlanmış... Ve çok iyi olmuş!
Fekat! Hawkes'a bi sevgili bulamamışlar mı yaa, yazık bir o tek kalmış! Adam bile bulmuş Kendall'ı!...:img-hyste Ona da ayarlasınlar bari bir güzel, tam olsun!... :D
Angell'da sık göryoruz demek... Çok sevimdim!
Slmlarr yinee..:D
Walla Buu sezondaa herkesinn sevgilisi varr cideen bi Sheldonnun bii kızı yokk
Eskii bölümlerdee vardıı bii kızz metrodaa ölmüştüü ayy nee güzell birr bölümdüü o üzülmüştümm ona o zaman..:)
onada bulurlar yenii birsiini yaa
Slmlarr yinee..:D
Walla Buu sezondaa herkesinn sevgilisi varr cideen bi Sheldonnun bii kızı yokk
Eskii bölümlerdee vardıı bii kızz metrodaa ölmüştüü ayy nee güzell birr bölümdüü o üzülmüştümm ona o zaman..:)
onada bulurlar yenii birsiini yaa
metroda olan bolumde danny buldulardı hatta sonda bı
de o flort bıle deyıldı zaten sonun da mac de fırcayı yedıdı ondan bıle ne kadar etkılendıdı duygusal ınsan baska:img-hyste:img-cray:
o metrodakii kızdaa Cok GüzeLdii Hanİii...
Enn Cokk Etkilendigimm Cinayetlerdne Bİriydii onukisiii:)
ÖlümüneAdliTıp 25-04-08, 19:01 yaa ben bu dizi de herkesi çoook seviyorum. İlk sezonlarda hiç özel hayatlarını göstermiyorlardı ama ztn senaryoyu yazanlar bunu sonraki sezonlara sakladıklarını, ilerki sezonlada karakterlere yoğunlaşacaklarını söylemişlerdi. Ama ben o kadar gizli kapaklı özel hayatlardan sonra birdenbire bu kadar çok şey anlatmalarına şaşırdım. Ben biraz daha gizemli olmasını dizinin beni meraktan çatlatmasını istiyorum bu konuda.
Yalnız hakkaten Sheldon'cığımın nie manitası yok?? Kibar, akıllı, yakışıklı, tatlı... Bulunmaz hint kumaşı adam. Ben çok seviyorum kendilerini. Oyuncu bulamadılarsa yakında kendim oynamak için teklifte bulunucam. Nolurr ona da bulsunlar göreyim seyredeyim canım Hawkesçığımı :img-blush
*Bu gece CSı Tekrarıı Var saat sanırım 1.30 da Bilginizz olsunn..!!!
Ben tekrar izleyecegimm..D
Bzen bi ayrıntıyı kaçırıyoRm ikincii kezz iyi olurr hemm eniştenın Stellaya hazırladıgı müthişş mazaralıı yerii 1kez dahah görmüş olurumm=)
yagmur_montana 28-04-08, 20:03 one wedding and a funneral :;
bölüm 35 saatlik pastanın parçalanmasıyla değişik bir şekilde başladı :img-icecr
damadın ölü bulunmasından önce çıkan kavga sevimliydi : P
cesedin içinden telefon çıkması beni bile iğrendirdi :img-pilot
davada , çocuğun oynadığı balonu gözümüze sokmuşlardı zaten :icon_whis
stella ya sonunda kanlı yapbozumuz geldi :)
gıcık sevgilimizi haşlarken komikti ..
şüpeli pakette kulanılan teknolojiyi sevdim
adam yine çok tatlıydı : D kafayı yiyecekti yapbozlardan :img-blush
flack de çok iyiydi :img-wink:
danny domuzla uğraşırken komikti :img-hyste boom ..
sorgulamalardaki yüz ifadesine de hayranım (bu aralar pek sevmesem de : P)
lindsay ve stella nın boş dairedeki sahnelerini sevdim ..
ayasofya nın da adı geçti : D
kızların davaları çok güzeldi :icon_whis
bölümü indirdiğimde , davanın mac le ilgilini çıkacağını tahmin etmemiştim ,
her zamanki gibi mac çıktı tabii :icon_whis :img-pilot
Hani 3.33 ile ilgili her şey çözülüyordu. :hıh
Stella'ya asılan çocuk çok tatlı ama Stell'den küçük duruyor. Ayrıca gözleri felfecir okuyor.
Bu arada Stell'in Turkey yerine Turkia gibi bir şey demesi çok hoşuma gitti. Yarın İtalyan yarı Yunan olunca böyle oluyor galiba. :)
cok guzel bı bolum du :kahvetam yerınde bıtırdıler yanı:fighting2 yapboz olayı zekıcedı adama acıdım zavallım:img-hyste cocugun ıcı dısı puzzle oldu zavallım en zor ıslerı ona verıyolar:img-icecr:img-tomat artık 3.33 sonuna yaklastık haftaya cozulcek sonun da :img-pilot
dıyer olaysa cok kısa bı sahne ıcın 35 saat suren bı pasta yapılmasını hala cozemedım:img-hyste guzel dı oda ama sonundakı olay bıraz basıt kactı ama:icon_whis dannym azdı ama cocugu bıde kasap yaptılar bı o eksıktı:img-hystegırmedı kılık kalmadı flack de sorguda yıne formundadı:img-blush
ewet süer biölümdü yine döktürdüler:img-wink:
adam a bu bölümde bayıldım yap boz olyın da dehşetti zeki insan belli etti kendini hay msllh dedirtti
hedef stella gibi gösterildi ama meğerse mac miş görüyon mu herşeyde olduğu gibi burda da yine kapılar mac e açıldı bakam
lindsay her zamanki gibi bu sezon bölümlerdeki gibi çok azdı ama yine şirinliği sempatikliği güzelliği üstündeydi beyaz yakısmış yani
bu sezon saten super giydiiryolar :happy0064:img-wink:
danny lerin davası da güzeldi ölen adamın arkadasına koptum ya nasıl salaktı o ölen arkadası da olsaymış gülermiş:img-hyste yazık oldu pastaya yalnız o kadar gönderin dedik dime yicektik oyle bosu boşuna gitmecekti:img-hyste
danny domuz süperdi
flack saçları kestirmiş bu arada gözleri dah bi güzel ortaya çıkmış:img-blush
danny yine her zamanki dehşetti zaten yalnız bu bölüm pek gülümsüyodu ağzı kulaklarındaydı yani saçalrı da güzel bu arada ona da değinelim ayıp olmasın:img-blush:img-hyste domuz olayı süperdi
danny nin davasındaki cesedin içindeki telefon olayı muthişti way sid şaşırdı zati nerden çalıyo diye:img-hyste ay unuttuğum bişey varsa sonra bahsederim artık
Hani 3.33 ile ilgili her şey çözülüyordu. :hıh
Stella'ya asılan çocuk çok tatlı ama Stell'den küçük duruyor. Ayrıca gözleri felfecir okuyor.
Bu arada Stell'in Turkey yerine Turkia gibi bir şey demesi çok hoşuma gitti. Yarın İtalyan yarı Yunan olunca böyle oluyor galiba. :)
cnm ben sana onumuzdekı 2 bolumde cozulcek demıstım ama:img-hyste bu aralar dızılerde pek sık Turkıye ısmını yada ılgılı seler duyuyoruz:icon_whis cocuk konusunda katılıyorum kardesı gıbı :img-pilotnese bızım kız yuz vermıyo:img-tomat
Bu dizide en çok her şeyin bilgisayarla yapılmasına sinir oluyorum. Second Life gibi bir dizi. Dedektifler bile bilgisayar oyunundaki karakterler gibi. Sanki yıl 2050.
Edit: Bir de her soruya pat diye cevap verebiliyorlar ya kopuyorum. Biri bilmiyorsa diğeri biliyor. Ayasofya görününce Linds burası neresi dedi. Stell hemen Türkiye'nin en ünlü yeri dedi. Bazen yoruyor bu dizi beni.
Ben bu hafta çözülecek sanmıştım. O yüzden böyle dedim. Sağol bilgi için. :img-wink:
he ya bu bölümlerde türkiye adı sürekli duyuluyo
bide
lindsay in ve mac in aya sofya değişleri bi garipsedim elbet telaffuzları bi değişik ettiler anam ikisi de mslllh:icon_whis he bide stella onunda türkiye değişi bi garipti
bu arada danny bu bölümde yine boom ladı boom laya boomlaya bi hal oldu biizmki baksanıza zaten bi sırıtıp duruyo:img-hyste
Bu dizide en çok her şeyin bilgisayarla yapılmasına sinir oluyorum. Second Life gibi bir dizi. Dedektifler bile bilgisayar oyunundaki karakterler gibi. Sanki yıl 2050.
Edit: Bir de her soruya pat diye cevap verebiliyorlar ya kopuyorum. Biri bilmiyorsa diğeri biliyor. Ayasofya görününce Linds burası neresi dedi. Stell hemen Türkiye'nin en ünlü yeri dedi. Bazen yoruyor bu dizi beni.
Ben bu hafta çözülecek sanmıştım. O yüzden böyle dedim. Sağol bilgi için. :img-wink:
ee okumus ınsanlar hepsı olunca bole oluyo bırı bılmese bırı bılıyo ama yınede bızı hatırlamaları guzel hep teror yada arap ulkelerı le ılgılı bıse oldunda gecıyodu hıc deyılse guzel bı sekılde ısım gecmesı guzel :img-pilot
uzattık ca uzattılar nese bakalım guzel bolumler olsun da ama haftaya kesın bıtıyo cnbce bıse yapmadı surece:img-hyste
aww flack gene cok sekerdiii (ben sadece ona bakıp diziyi izlemiorum galiba :S)
bu arada mac in uzerinde oynanan oyun iice dikkatimi cekmeye basladı.3.33 le ilgisi var sanırım.bi ortaya cıksa artık cok mrk ettim :icon_whis
bu arada adamın içinden cep telefonu cıkınca babam resmen korktu :img-hyste:img-hyste
naughty chris 28-04-08, 21:32 ay herşey mac ile ilgili çıktı ama hiç birşey belli değil daha yaa iyice merak ettim:icon_whisekibe keşke daha öncden söylseydi keşke:)ama ben stella ve lindsaye bayıldım çok iyiydiler bu bölümde de:)ayrıca herkese yer vermeleri çok güzel başta flack:icon_whisadam çok şekerdi yazık 3 boyutlu yap bozlarla nası uğraştı:)çok merak ediyorum macle uğraşan kim acaba:)
aww flack gene cok sekerdiii (ben sadece ona bakıp diziyi izlemiorum galiba :S)
bu arada mac in uzerinde oynanan oyun iice dikkatimi cekmeye basladı.3.33 le ilgisi var sanırım.bi ortaya cıksa artık cok mrk ettim :icon_whis
bu arada adamın içinden cep telefonu cıkınca babam resmen korktu :img-hyste:img-hyste
cnm sen flack fazla kaptırmısın bellı:img-hysteevet 3.33 le ılgılıdı dıyer konu yanın da sonuk bıle kaldı dıyebılırız gelecek haftakı bolum da guzel olcak sezon fınalı gıbı :img-pilot:good:
kaptırmak bunu tanımlamaya yeterse evet:img-in_lo:love05:.bak heycanlandım şimdi ben spoiler bolumune dadansammı napsam :happy0064
naughty chris 28-04-08, 22:21 kaptırmak bunu tanımlamaya yeterse evet:img-in_lo:love05:.bak heycanlandım şimdi ben spoiler bolumune dadansammı napsam :happy0064
flacke kapılmamak mümkün değil ki:img-in_lospoiler bölümü çok iyi oluyor herşeyi öğreniyorsun:)ayrıca sezon finali gibi mi?hmm heyecanlı yani süperr:):happy0064
kaptırmak bunu tanımlamaya yeterse evet:img-in_lo:love05:.bak heycanlandım şimdi ben spoiler bolumune dadansammı napsam :happy0064
gel bi dadan istersen ama kurtulamıyon bağımlılık yapıyo haberimn olsun:img-hyste(kendimden biliyom)
flack bu sezon adama hayran ım ve aşık oluyorum sanırım ne güzel gülümsemedir o öyle ayy yerim ben seni:img-hyste:img-in_lo(geçen sezon bu kadar fazla gülümsemeiyodu bu sezon gülücükler eksik olmuyo suratından :img-in_lo) danny zaten şen şakrak ohhhh:img-hyste
lilly_rush 29-04-08, 07:24 berbat bir bölümdü... geçen hafta yazdığım gibi gidgide daha ürkütücü bir hal alıyor. damadın içine sokulan telefon ve köpükler...:icon_whis
gözucuyla baktım...
Stella'nın bulduğu çantayla konu Türkiyeye gelince eyvah dedim, işin sonunda kabak bize patlamasa..ama korktuğum olmadı. acaba turizme bir katkısı var mıdır bunların? bence vardır...iyi oluyor sonu kötü olmadıkça...:img-icecr
benimde bu sezon Flack dikkatimi çekti. sanki daha çok gözönünde...şirin şey...:img-in_lo
şu 333 işi de bir çözülse ama çok kalmadı sanırım...:icon_whis
berbat bir bölümdü... geçen hafta yazdığım gibi gidgide daha ürkütücü bir hal alıyor. damadın içine sokulan telefon ve köpükler...:icon_whis
gözucuyla baktım...
Stella'nın bulduğu çantayla konu Türkiyeye gelince eyvah dedim, işin sonunda kabak bize patlamasa..ama korktuğum olmadı. acaba turizme bir katkısı var mıdır bunların? bence vardır...iyi oluyor sonu kötü olmadıkça...:img-icecr
benimde bu sezon Flack dikkatimi çekti. sanki daha çok gözönünde...şirin şey...:img-in_lo
şu 333 işi de bir çözülse ama çok kalmadı sanırım...:icon_whis
sımdı berbat kelımesını sanırım urkutucu oldu ıcın kullandın :icon_whisbolum guzeldı cunku gercekcı oluyo doru ama bole olması da ıyı bence ny dıyerlerınden eksıgı bu du onuda tamamladılar
ammyle spoıler kısmına denız dedı gıbı takılırsan bırakamazsın bırak surprız kalsın
lilly_rush 29-04-08, 10:00 sımdı berbat kelımesını sanırım urkutucu oldu ıcın kullandın :icon_whisbolum guzeldı cunku gercekcı oluyo doru ama bole olması da ıyı bence ny dıyerlerınden eksıgı bu du onuda tamamladılar
ammyle spoıler kısmına denız dedı gıbı takılırsan bırakamazsın bırak surprız kalsın
evet canım haklısın,kesinlikle o anlamda kullandım... yine çok güzel ve heyecanlı bir bölümdü... spoıler'e takılmıyorum bi göz attım yazılanlardan birşey anlamıyorum.:icon_whis
bu arada yazmayı unuttum ama Stella'nın hayranı olan adam da bir içim suymuş yaw, dün akşam bir kez daha farkettim..:img-in_lo Dave miydi adı?
sabah_güneşi 29-04-08, 10:52 Dizimi, CSI NY'umu izleyemedim!!! Görülmemiş birşey ama oldu!! :img-cray::img-cray:
Yorumlara baktım, adamın içinden telefon falan çıkmış galiba! :img-pilot:img-hyste Güzelim bölümü kaçırdım!! Ayy nası içime oturdu bi bilseniz!! :img-cray:
Neyse... Tekrarını izliicem artık...
Bu arada lilly, Stella'ya asılan yakışıklının adı Drew'du sanırım :img-wink:
güzel bir bölümdü ama bir taraftanda berbat bir görüntüyle karşılaşınca midemin ne hale geldiğini hepiniz anlayabilrsiniz sanırım naylonun altından öyle bişi çıkınca adeta şok oldum bide telefon çıktı içinden ya
stella gibi bende yapbozu drewin koyduğunu düşündüm ama öyle değilmiş bide üstüne macin hayatı üstüne kurulmuş bu sayedede artık 3.33 ne olduğunu öğrenmeye az kaldı çoğunu öğrendik sayılır ne de olsa
sabah_güneşi 29-04-08, 11:16 güzel bir bölümdü ama bir taraftanda berbat bir görüntüyle karşılaşınca midemin ne hale geldiğini hepiniz anlayabilrsiniz sanırım naylonun altından öyle bişi çıkınca adeta şok oldum bide telefon çıktı içinden ya
stella gibi bende yapbozu drewin koyduğunu düşündüm ama öyle değilmiş bide üstüne macin hayatı üstüne kurulmuş bu sayedede artık 3.33 ne olduğunu öğrenmeye az kaldı çoğunu öğrendik sayılır ne de olsa
Yine mide bulandırıcı sahneler varmış galiba!! :icon_twis:img-pilot Tüh yahu!!
İyice meraklandım şimdi!!! :img-hyste
Dizimi, CSI NY'umu izleyemedim!!! Görülmemiş birşey ama oldu!! :img-cray::img-cray:
Yorumlara baktım, adamın içinden telefon falan çıkmış galiba! :img-pilot:img-hyste Güzelim bölümü kaçırdım!! Ayy nası içime oturdu bi bilseniz!! :img-cray:
Neyse... Tekrarını izliicem artık...
Bu arada lilly, Stella'ya asılan yakışıklının adı Drew'du sanırım :img-wink:
cnm en guzel bolumlerden bırını kacırmısın tekrarı ızle mutlaka harıkadı cıdden ıgrenc ve guzel dı:img-hyste3.33 de bıtmek uzere
lily rush evet devon ısmıde pek balanmayın bu adama bence
lilly_rush 29-04-08, 12:09 cnm en guzel bolumlerden bırını kacırmısın tekrarı ızle mutlaka harıkadı cıdden ıgrenc ve guzel dı:img-hyste3.33 de bıtmek uzere
bence de gerçi tekrarları çok olunca bende arada bi kaytardım.:img-blush
cuma gecesi var, haftasonu var..:kahve
bu arada
O'da piskopat çıkıyordu sanırım değil mi? iyi biri değil yani? ama çok tatlııııı:img-in_lo
sabah_güneşi 29-04-08, 13:47 cnm en guzel bolumlerden bırını kacırmısın tekrarı ızle mutlaka harıkadı cıdden ıgrenc ve guzel dı:img-hyste3.33 de bıtmek uzere
Sezen'cim yarama tuz basıyosun canım yaa!! :img-hyste
Demek iğrenç ve güzeldi!! Tam benlikmiş!! :img-hyste:img-pilot:icon_whis
bence de gerçi tekrarları çok olunca bende arada bi kaytardım.:img-blush
cuma gecesi var, haftasonu var..:kahve
bu arada
O'da piskopat çıkıyordu sanırım değil mi? iyi biri değil yani? ama çok tatlııııı:img-in_lo
evet cnm spoılerde yazdın doru ne yazıkkı:icon_sorr
sabah gunesı basarım tabı kacırmasadın bolumu:img-hyste:img-pilot sezonun en guzel bolumlerınden dı cunkum:img-icecrsen gece lıly nın dedı gıbı nobete kal cuma gece 1 de baslıyo cmt 18 de :good:
sabah ünesi nasıl böyle bi hata yaparsın izlememek gibi ya olmadı şimdi bak bu bölüm kaçırılır mı hiç:icon_whis:img-hyste
neyse hadi cuma gecesi izlersin sende hem daha güzel oluyo gece izleyince
hem sahneler daha güzel oluyo gece gece:img-blush:img-hyste(psikopatlastımm yine)
bu sahneler zati diziyi daha bi kalıcı yapıyo seviyorum kanlı manlı sahneleri süper yapmışlar yine telefon olayı süperdi zati:img-blush(way be dedirtti yani)gün geçtikçe kendilerini aşıyolar wayy msllh
sabah ünesi nasıl böyle bi hata yaparsın izlememek gibi ya olmadı şimdi bak bu bölüm kaçırılır mı hiç:icon_whis:img-hyste
hem sahneler daha güzel oluyo gece gece:img-blush:img-hyste(psikopatlastımm yine)
bu sahneler zati diziyi daha bi kalıcı yapıyo seviyorum kanlı manlı sahneleri süper yapmışlar yine telefon olayı süperdi zati:img-blush(way be dedirtti yani)gün geçtikçe kendilerini aşıyolar wayy msllh
denizciğim bende senin söylediğin sebeplerden ötürü diziyi genelde gece izliyorum daha zevkli oluyor :img-wink::img-hyste
sabah_güneşi 29-04-08, 18:08 evet cnm spoılerde yazdın doru ne yazıkkı
sabah gunesı basarım tabı kacırmasadın bolumu:img-hyste sezonun en guzel bolumlerınden dı cunkum:img-icecrsen gece lıly nın dedı gıbı nobete kal cuma gece 1 de baslıyo cmt 18 de :good:
Şimdi tuz basmak değil kezzap dökmek oldu!! :img-hyste
Nöbete kalcam cuma günü gerçi kursa gidicem erken kalkmam lazım ama CSI NY'u kaçırmanın cezası işti... :img-hyste:img-tomat
sabah ünesi nasıl böyle bi hata yaparsın izlememek gibi ya olmadı şimdi bak bu bölüm kaçırılır mı hiç:icon_whis
hem sahneler daha güzel oluyo gece gece:img-hyste(psikopatlastımm yine)
bu sahneler zati diziyi daha bi kalıcı yapıyo seviyorum kanlı manlı sahneleri süper yapmışlar yine telefon olayı süperdi zati(way be dedirtti yani)gün geçtikçe kendilerini aşıyolar wayy msllh
Valla Deniz'cim gerçekten en kaçırılmıyıcak bölümü kaçırmışım galiba! :img-tomat
Şu telefon meselesini acayip merak ediyorum!
Haklısın böyle kanlı, psikopatça şeyler olunca daha bi kalıcı oluyo... :icon_twis:img-hyste
Bu arada canlarım; sabah güneşi yazmayın "Yeşim" yazın daha kolay :)
denizciğim bende senin söylediğin sebeplerden ötürü diziyi genelde gece izliyorum daha zevkli oluyor :img-wink::img-hyste
ayy ayy ne güzel tek ben değilmişim :img-hyste iyi iyi :img-hyste
hem daha az reklam çıkıyo cnm bunun da etkiis oluyo çok beklemek zorunda kalmıyon
sabah güneşi yani yeşim kusura bakma artık cnm elektrikler gitti de editlecektim mesajı bundan sonra yeşim derim merak etme:img-wink:
hem gece izleyince kaçırdığın detayları d ayakalayabiliyon (ben indirmiş olmama rağmen unutuyom mesela:img-hyste)
sabah_güneşi 29-04-08, 19:19 ayy ayy ne güzel tek ben değilmişim :img-hyste iyi iyi :img-hyste
hem daha az reklam çıkıyo cnm bunun da etkiis oluyo çok beklemek zorunda kalmıyon
sabah güneşi yani yeşim kusura bakma artık cnm elektrikler gitti de editlecektim mesajı bundan sonra yeşim derim merak etme:img-wink:
Ben 2. ve 3. sezonlarda sali günü saat 6'da kalkardım tekrar izlemek için yahu! :img-pilot Manyaklık derecesine gelmişti CSI aşkı!! :img-hyste
Evet daha kısa sürerdi reklamlar zat 5 dk sürüyo o zaman 2-3 dk fln sürüyodu herhal :D
Ben 2. ve 3. sezonlarda sali günü saat 6'da kalkardım tekrar izlemek için yahu! :img-pilot Manyaklık derecesine gelmişti CSI aşkı!! :img-hyste
Evet daha kısa sürerdi reklamlar zat 5 dk sürüyo o zaman 2-3 dk fln sürüyodu herhal :D
anambiz yazın azıttydık gece gündüz csi izler olduyduk
yaz gelince yine aynı yaparık artık:icon_whis:img-hyste
ewet sabah 5-6 civarındaki de çok güzel oluyo hava serin oluy hiç bi yerden ses çıkmıyo ayyy bak haftaya bari sabah da izleyem özlemişim görüyon mu:img-hyste
ya ben bu zaten csi e ayırdığım zamanı derslere ayırsaydım kesin prof falan olurdum:img-hyste
ahh danny insanlara neler yaptııryon bak off bu sezon daha bi yakısıklı oldu bu aarda bu haftaki bölümde sırıtmasına bayıldım açık renkelr açıyo onu her renk yakıısyo da neyse hadi:img-hyste
sabah_güneşi 29-04-08, 19:31 anambiz yazın azıttydık gece gündüz csi izler olduyduk
yaz gelince yine aynı yaparık artık:icon_whis:img-hyste
ewet sabah 5-6 civarındaki de çok güzel oluyo hava serin oluy hiç bi yerden ses çıkmıyo ayyy bak haftaya bari sabah da izleyem özlemişim görüyon mu:img-hyste
ya ben bu zaten csi e ayırdığım zamanı derslere ayırsaydım kesin prof falan olurdum:img-hyste
Hiç yahu! Derslerden çok CSI NY'la ilgileniyodum bende! :img-pilot
Annem "sınavda da CSI NY'ta ne olduğunu yazarsın" diyodu hatta!! :img-hyste
Bağımlılık yapmıştı iyice!...
Ama özlemişim bende valla sabahın köründe saat kurup zorla yataktan kalkıp CSI NY izlemeyi!! :img-pilot:img-hyste
yaz gelsin topluca yapak abicim:icon_whis:img-hyste sabah kalma olayını hatta yatmama olayını:img-hyste
bu arada önümüzdeki haftaki bölümün fragmanı yani 10. bölümü
n:img-wink:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4789
yaz gelsin topluca yapak abicim:icon_whis:img-hyste sabah kalma olayını hatta yatmama olayını:img-hyste
sagol denız fragman ıcın goruntulerden anlasılca uzere mutıs bı bolum olcak metroda olay var yakısıklı sarısın bırı kurtarcak gıbı duruyo bızımkılerı:img-hyste
katıl suratı gostermemısler dogal olarak ama mac bası dertte bellı flack yıne gıymıs yelegını takmıs belıne sılanı:img-blush:img-hyste
sagol denız fragman ıcın goruntulerden anlasılca uzere mutıs bı bolum olcak metroda olay var yakısıklı sarısın bırı kurtarcak gıbı duruyo bızımkılerı:img-hyste
katıl suratı gostermemısler dogal olarak ama mac bası dertte bellı flack yıne gıymıs yelegını takmıs belıne sılanı:img-blush:img-hyste
ayy biz biliyok mu ki bu yakısklı sarıısn ı aaaaaa acaba kim:icon_whis:img-blush:img-hyste
metro olayı ewet süper ya bakalım çekiyoruz sonuda mac 333 olayı açığa kavusuyo da sonunda çatlamaktan kurtuluyoz
iyi iyi göstermedikleri katilin suratını flack e yelek zaten çok yakıısyo ayy :img-blush:img-hyste
sabah_güneşi 29-04-08, 19:59 yaz gelsin topluca yapak abicim:icon_whis:img-hyste sabah kalma olayını hatta yatmama olayını:img-hyste
Tabii yaparık bacım! :img-hyste
Fragman süpper yahu! Müthiş hayacanlı bi bölüm olcak haftaya yayınlanacak olan bölüm!! Ayyy çok heyecanlı!!
Sonunda çözülüyo şu 3.33 olayı...
Flack'imm!! Canımın içi! Yine koşturuyor, yine yeleğini giymiş, silanı elinde... :img-blush:img-in_lo
Stella'da yine silahlı... Çok yakışıyor yahu bu kadına bu rol!... :img-icecr
merhabalar...
sayfaya ne kadar çok şey yazmışsınız öle....
okumaktan bir hal oldum valla!!!!
neyse gelelim bölüm yorumlarına...
güzel bir bölümdü.....
(o damat içinden telefon çıkması vs. gibi yerleri saymıyorum tabi:img-pilot)
yapbozlar dehşetti valla!!!!!:img-hyste
her paket çıktığında bende yinemmiiii diye isyan ettim...
gerçi sonunda bağlantısı çok ilginç çıktı..
macın başına bişeyler gelcek gibi....:icon_sorr
türkiyeden hele ayasofyadan bahsetmeleri ilginç bir ayrıntı oldu... (hele aya sofiya demeleri ayrı bir olaydı)
anlaşılan yeni bölümler epey maceralar bekliyor bizi...:icon_whis
ay ben yapsamda sizi kadar yapamam valla!!!
siz geçen yaz kendinizi aşmıştınız gerçekten!!!!!!:img-hyste:img-hyste
fragmanı eklediğin için sağol...
mace noluyo orda ya!!!!!!!
başına bişeyler mi geliyo yoksa????:icon_sorr
bak acayip meraklandım şimdi..
nasıl gelicek bu pazartesi....:img-pilot
ay ben yapsamda sizi kadar yapamam valla!!!
siz geçen yaz kendinizi aşmıştınız gerçekten!!!!!!:img-hyste:img-hyste
fragmanı eklediğin için sağol...
mace noluyo orda ya!!!!!!!
başına bişeyler mi geliyo yoksa????:icon_sorr
bak acayip meraklandım şimdi..
nasıl gelicek bu pazartesi....:img-pilot
evet ortım fragmandan anlasılcagı uzere bızım 3.33 ındırırıyo mac kafaya odunu:img-hyste
gerı kalan ıcın beklıcen ortım pazt evet cok heyecanlı bı bolum olcak sayfa konusunda sasrıman normal ortım bolum guzel olunca yorum da cok oluyo tabıkıne bu arada bu sezon senın ılk bolum yorumun hatırlatem :img-pilotcsı da ugruyon anlasılan normale donduk
evet ortım fragmandan anlasılcagı uzere bızım 3.33 ındırırıyo mac kafaya odunu:img-hyste
gerı kalan ıcın beklıcen ortım pazt evet cok heyecanlı bı bolum olcak sayfa konusunda sasrıman normal ortım bolum guzel olunca yorum da cok oluyo tabıkıne bu arada bu sezon senın ılk bolum yorumun hatırlatem :img-pilotcsı da ugruyon anlasılan normale donduk
ilk olsunda son olmasın orti:):)
napıyım artık gelmesem ben yiycektim kafaya odunu!!:img-hyste
odun demişken ortim sen bilin mace bişey olmuyo dimi:img-cray::img-cray:
(biliyom gitse çok sevinirsinde!)
normale döndük demiyelimde ödevler biraz azaldı diyelim şuna:img-wink:
elimden geldiğimce gircem bundan sonra orticim:img-wink:
edıt: deniz_im onum tam sana uymuş valla!!! daha iyi bişey bulamazdın!:good:
odun demişken ortim sen bilin mace bişey olmuyo dimi:img-cray::img-cray:
normale döndük demiyelimde ödevler biraz azaldı diyelim şuna:img-wink:
nasıl da bılıyo basına gelcenı :img-hyste ortım bunu burda soleyemem bılıyosun spoıler baslıgı var ama orda baya bı sayfa okuman gerekır ıstersen yazarım en ıyısı sen pazt bekle da guzel merak edınce da guzel oluyo bolum bekleyıver azcık:img-wink:
nasıl da bılıyo basına gelcenı :img-hyste ortım bunu burda soleyemem bılıyosun spoıler baslıgı var ama orda baya bı sayfa okuman gerekır ıstersen yazarım en ıyısı sen pazt bekle da guzel merak edınce da guzel oluyo bolum bekleyıver azcık:img-wink:
ee ortim tanıyorum seni artık!!!
nerdeyse bir yıl oldu:img-wink:
burda yazaman biliyorum..
ama sen ortine bir öm ile kıyak geçersin dayanamazsın dimi??:love05:
odun demişken ortim sen bilin mace bişey olmuyo dimi:img-cray:
normale döndük demiyelimde ödevler biraz azaldı diyelim şuna
cnm:img-wink::img-hyste(o kadar dikkat çekiyom ha:img-hyste)
geldin hoşgeldin :love05:iyi ettin walla artık daha sık görüürz insllh seni:happy0064
sen bi su sınavı atlat eğer ondan sonra gelmezsen o zaman ortin kafanı odunla kıracak haberin olsun:img-hyste
ayyy az kaldı pazartesi ye zati yine mükemmel bi bölüm olucak mac i sevmeyik ama olsun sonuçta o şef yani bişey olur daha kötüüs gelir allah korusun o yüzden aman bişeycik olmasın zaten gary nin 2010 a mı 2011 e mi ne kadar sözleşmesi var göndermezler yani
ıyı kandırdılar bızı nese bugun sonun da 3.33 oalyını guzel bı bolumle kapatıyoruz sonun da kacırılmıcak bı bolum ondan sonra artık danny alar ben alarım durumu:icon_sorr
yagmur_montana 05-05-08, 15:06 ıyı kandırdılar bızı nese bugun sonun da 3.33 oalyını guzel bı bolumle kapatıyoruz sonun da kacırılmıcak bı bolum ondan sonra artık danny alar ben alarım durumu:icon_sorr
aynı fikirdeyim :) bu bölüm kesinlikle kaçırmayın : P daha önce nfl nin dediği gibi sezon finali gibi bir bölüm .. doya doya danny i izliycem bu bölüm :img-cray:
yagmur_montana 05-05-08, 20:02 the thing about heroes :;
güzel , heyecanlı bir bölümdü .. (cnbc-e de izlemeyi beklediğim bölümlerdendi)
mac in 333 ü beklettikleri kadar iyiydi :img-wink:
güzel bir başlangıç yaptılar : D jeneriğe kadar olan kısımdan bölüm belliydi : P
danny harikaydı .. kahramanlığını yaptı yine :img-in_lo :icon_sorr
ny daki olaylar da , mac in chicago da çözmeye çalıştıklarıyla ilgiliydi ..
mac in başta bulduğu ceset harika hazırlanmıştı 30 yıllık : P
adamın bilgisayar gibi beyni var :img-hyste taktak boşluk dolduruyor ..
333 ü yaratan da çok iyi planlamış : P
mac odaklı olsa da her karakteri göstermeye çalışmışlar ..
flack de iyiydi bu bölüm :img-blush lindsay sevimliydi ..
mac in çocukluğunda yaşadıkları çok kötüymüş , ama yine doğru tercihleri yapmış : P
stella nın manyağı da mac le alakalı çıktı .. csi kızlarımız sevgililerden yana şanslı değil : P
şefi de gıcık bilirdik , yardım etti
mac gözleri önünde gitti .. silah düzeneğini de akıllıcaydı , ama yeterince değil :icon_whis kendi tuzağına düştü .. müzik de iyiydi
aslında manyak filan da oldsa andy e de üzüldüm .. 333 oda numarası
güzel bir bölümdü :)
sonun da 3.33 kapadık hayırlı olsun:kahve
oncelıkle bolumden once stellanın bahsızlına deyınmek ısıtorum:img-hystekadın normal ınsan bulamıyo bu kensınlestı nerde psıkopat var onu buluyo:img-tomatyakısıklı hostu ama enıste fos cıktı:img-hyste
bolum guzel dı cesetın halı nedı ole:img-huh:mac gecmısıne gıttık
danny yıne kahramanım kurtardı :img-blushlınds hangı kadın gecenın 3.33 arar danny emın mısın:img-blush: bırılerı danny gece rahatsız edıyo bellı:img-hysteimg-icecr sırınler
bolum snow day benzıyodu yanı konu bakımından olmasada crımınalden cok polısıye gıbı dı macera tarzı :img-pilotbu arda ayosofya da mesur oldu:icon_whis
haftaya sezonun en yuksek retıngını alan danny odaklı bolum var:img-cray::img-cray:
yagmur_montana 05-05-08, 20:06 istemiyorum , olmasın haftaya o bölüm : P her şey öyle başlar zaten :icon_sorr
onu atlamışım dl in konuşması iyiydi :img-blush :)
Çok güzel bir bölümdü. Tabi ki baya bir önce Drew'de sorun olduğunu çözmüştüm. Stella, nerde sorunlu tipler var onu bulur zaten :img-hyste
333 konusunun Mac'in baya bir geçmişi ile ilgisi olması ilginçti. Ben meslekte olmuştur diye düşünmüştüm.
Drew cidden çok zeki. Bu kadar şeyi planlamış. Ekibin ilgisini çekip onları öldürmeye bile çalıştı.
Tüneldeki planı da çok mantıklıydı ama tabi ki iyiler kazanır bu tür yapımlarda :img-hyste
Mac'in. Flack'in, ''onu kolundan vurmuşsun. Bu tür durumlarda öldürmek üzerine eğitim aldık'' demesi üzerine ''bu sefer değil. Zaten kayıpları var'' demesi cidden çok duygusaldı.
stella bahtsız bedevi anam çekiyor kötüleri
al bi tane daha buldu :img-hyste üzülmüyo da değiilim bu sezona kadar izlediğim bölümlerde stella yla alakalı hep yalnız imajı verdiler(bi gün yüüzü göstermediler insan araya bi kaç güzel hikaye iliştirir yok anam)
333 olayı sonunda bitti
çok güzel bi bölümdü mac de hani pek de ahım şahım insan değilmiş derler ya kadı kızında bile kusur oplur(yada bunun gibi bişeydi tam hatırlamıyom)
meğerse neler saklarmış da biiizm mac belli etmezmiş
butun ekibe bayıldım hee bide flack in sinsiliğine:img-hyste
mac deki zeka zaten kimsede yok msllh ben de isityom öyle bi zeka olmuyo ama o kadar oturduğumn yerden çatladım dime:img-hyste
dl nin baştaki konuşması koparttı danny ye diyo ya lindsay hiçbi kadın sabahın 3 ünde aramaz diye dannny bakısı koparttı zaten beni:img-hyste
drew e ben de üzüldüm ya yazıkk adama butunn hayatı boyunca neler yasamıştır küçükken gördüğü o olay bitrmiş hayatını ya
mac de yani, bi ateş eder insan arkadasını öldürüyo sonuçta dime herif nefsi mudaafaya da giriyomuş bak
drew in zekası da aslında beni etkiledi süper ya adam sürekli ipucu bırakıp gitti
dannny nin biizmkileri kurtarma olayı zaten ayrı bi olaydı
aman sonunda mac ı hiç kimseye zarar vermeden kurtardılar ya oh denildi yani
stella bahtsız bedevi anam çekiyor kötüleri
al bi tane daha buldu :img-hyste üzülmüyo da değiilim bu sezona kadar izlediğim bölümlerde stella yla alakalı hep yalnız imajı verdiler(bi gün yüüzü göstermediler insan araya bi kaç güzel hikaye iliştirir yok anam)
333 olayı sonunda bitti
çok güzel bi bölümdü mac de hani pek de ahım şahım insan değilmiş derler ya kadı kızında bile kusur oplur(yada bunun gibi bişeydi tam hatırlamıyom)
meğerse neler saklarmış da biiizm mac belli etmezmiş
butun ekibe bayıldım hee bide flack in sinsiliğine:img-hyste
mac deki zeka zaten kimsede yok msllh ben de isityom öyle bi zeka olmuyo ama o kadar oturduğumn yerden çatladım dime:img-hyste
dl nin baştaki konuşması koparttı danny ye diyo ya lindsay hiçbi kadın sabahın 3 ünde aramaz diye dannny bakısı koparttı zaten beni:img-hyste
drew e ben de üzüldüm ya yazıkk adama butunn hayatı boyunca neler yasamıştır küçükken gördüğü o olay bitrmiş hayatını ya
mac de yani, bi ateş eder insan arkadasını öldürüyo sonuçta dime herif nefsi mudaafaya da giriyomuş bak
drew in zekası da aslında beni etkiledi süper ya adam sürekli ipucu bırakıp gitti
dannny nin biizmkileri kurtarma olayı zaten ayrı bi olaydı
aman sonunda mac ı hiç kimseye zarar vermeden kurtardılar ya oh denildi yani
sende dedıya mesru mudafayı nerde bılsın o yasta :img-hyste bız hadı bılıyoz artık csı lar ızleye ızleye butun her seyı ogrendık :img-hyste flack te aynı seyı dıyo :img-pilot
mac bole seler de ıyı zatı kafa calısıyıo harflere falan
sudemcım kazansın da hanı mac oldurselerdı kotu kazansadı pek uzulmezdım:img-hystebak oldurebılırler denemek ıcın:img-tomat
sende dedıya mesru mudafayı nerde bılsın o yasta :img-hyste bız hadı bılıyoz artık csı lar ızleye ızleye butun her seyı ogrendık :img-hyste flack te aynı seyı dıyo :img-pilot
mac bole seler de ıyı zatı kafa calısıyıo harflere falan
sudemcım kazansın da hanı mac oldurselerdı kotu kazansadı pek uzulmezdım:img-hyste
hee bimiyo ama gizli kabaklı işer yapmayı biliyo dime yasadışı
hem bilse ne yazar bilmese ne yazar orda korkmamalıydı kardeşim
para için çeşitli yasadışı işlerde olmayyı biliyo çocuk olsa dahi sonuçta
neyse
hee bimiyo ama gizli kabaklı işer yapmayı biliyo dime yasadışı
hem bilse ne yazar bilmese ne yazar orda korkmamalıydı kardeşim
para için çeşitli yasadışı işlerde olmayyı biliyo çocuk olsa dahi sonuçta
neyse
ole de yınede cocuk dıyelım sonucta butun karakterlerın gecmısınde yasadıkları var nese ben mac cok korudum bugun bana yakısmıyo:img-hystesonucta kurtulcagı bellıdı sudemın dedı gıbı ılla kurtluyolar senerıstlere tavsıyem mac oldurmeyı denesınler denemekle kalmayıp yapsınlar bence:icon_twis
saka saka hıc bı karakter olmesın bole ıyı:img-icecr
ole de yınede cocuk dıyelım sonucta butun karakterlerın gecmısınde yasadıkları var nese ben mac cok korudum bugun bana yakısmıyo:img-hystesonucta kurtulcagı bellıdı sudemın dedı gıbı ılla kurtluyolar senerıstlere tavsıyem mac oldurmeyı denesınler denemekle kalmayıp yapsınlar bence:icon_twis
saka saka hıc bı karakter olmesın bole ıyı:img-icecr
herkesi öldürürler bi mac i öldürmezler merak etme
kahraman zaten kendisi hatta artık süper falan olduğunu düşünmeye başlıcam eğer 6 da da yaşarsa(zaten yasatcakları belli aşikar yani:img-hyste)
bu yüzden kendiisne ad takalım süpermac kötülerin korkulu rüyası kriminal dahisi
ne kadar kaçsanız da gelir bulur delilleri sunar vs vs :img-hyste
offf cok guzeldi.haklıymıssınız sezn finali gibiydi walla.Flack de bol bol vardı .Bu sezon milyon kere izlesem sıkılmıycaam sayılı bölumlerden!:happy0064
lilly_rush 06-05-08, 13:07 remixlenmiş müziğiyle New York'un suç mahallerine hoş geldiniz....:happy0064:happy0064
ilk defa bir dizideki karakter kötü olsun istemedim ama maalesef, istemek yetmedi..:img-hyste
Danny'nin kahramanlığı, Stella'nın sağduyusu, Lindsay'in azmi, Mac'in zekası ve doktorun bilgisi bölümü aldı götürdü...
Flack mı? haaa onun yakışıklılığı yeter, ortalıkta salınsın iş biter...:img-in_lo:img-icecr
çok heyecanlı bol aksiyonlu bir bölümdü.:good:
Drew'de baya yetenekliymiş tuzaklar konusunda, nasıl kurmuş, planlamış...ağzım açık kaldı valla...:img-tomat
en büyük alkışı tabiki senaryo ekibi hakediyor...:happy0064:happy0064
bende ıstemedıdım ama senerıstler acımasız napcan guzelım cocugu pısıko yaptılar kardesını vurdunu dusunun ce nasıl da uzuldu yazık mac de alt ettınıde goz onunde bulundurursak cunku kendı ıstedı yakalanmayı
cnm:img-wink::img-hyste(o kadar dikkat çekiyom ha:img-hyste)
geldin hoşgeldin :love05:iyi ettin walla artık daha sık görüürz insllh seni:happy0064
sen bi su sınavı atlat eğer ondan sonra gelmezsen o zaman ortin kafanı odunla kıracak haberin olsun:img-hyste
ayyy az kaldı pazartesi ye zati yine mükemmel bi bölüm olucak mac i sevmeyik ama olsun sonuçta o şef yani bişey olur daha kötüüs gelir allah korusun o yüzden aman bişeycik olmasın zaten gary nin 2010 a mı 2011 e mi ne kadar sözleşmesi var göndermezler yani
evet canım ister istemez dikkat çekiyosun...
zaten sen bu başlığın demirbaşlarından birisin!!!:img-icecr
zaten herkes sınavı bekliyo ya...
bitince herkes dövcek beni:img-cray::img-cray:
macı sevmediğinizi biliyom...
gene çekiştirip durmuşsunuz maşallah!!!!:img-pilot
şimcik sıra geldi bölüm yorumumuna:img-icecr
öncelikle ilginç ve bol hareketli bir bölüm oldu..
eee tabi bide 333 ile ilgili olunca yapıştım kaldım resmen..:img-hyste
bu stella amma bahtsız ya...
hep psikopatlar onu buluyo....
bu 333 belasının çözüldüğüne ve macın sağ salim kurtulduğuna çok sevindim...:img-blush
bu arada drew bayağı planlamış tuzaklar 333 ile bağlantılı metro istasyonu filan...
ama yakalnmak istiyomuş gerçekten....
bir sürü ipucu bırakmış...
ekip kafa kafaya verince hemencecik çözüverdi...
afferin onlara:img-hyste:img-hyste
neyse önümüzdeki bölümlerde neler olcak görücez!!!:icon_whis
dünkü bölüm çok çok güzeldi.sezon finali izler gibiydim.:happy0064
sonunda 333 de çözüldü.hatta bunu yapbozun dıdısının dıdısından çözmeleri..off dedim.drew'de bir manyaklık olduğu belliydi ama ben stella'ya karşı bir şeyler yapacak sanıyordum.mac hiç aklıma gelmemişti.
drew-amdrew-andy...
mükemmel bir bölümdü ben anlamıştım o drewde bi piskopatlık oldugunu ama bukadarını beklemiyodum hep cin gibi hem piskopat demekki zekanın bukadarı iyi deil:img-hyste stella da anlamıştı benim gibi drew bile stellanın zekasını takdir etti ama bukadar sağlam bi bölüm beklemiyodum mac yine insafli davrandi onlara kadar valla baskasi olsa bukadarla kalmazdı
csi:ny u ilk bölümünden beri hiç kaçırmadan takip ediyorum..ama nedense 4. sezona pek ısınamadım:icon_conf oyuncuların halleri;tavırları...sanki bi havalara girmişler gibi:icon_conf(bana öyle geliyo da olabilir tabi..) bir de son zamanlarda ekşın tutkusu var(daha doğrusu gary sinise ın;hep böle atlamalı ,zıplamalı, kovalamacalı,silahlı sahnelerde oynamak istiyormuş kendisi)ama bence bu ekşının dozunu iyi ayarlayamadılar bu yüzden de csi:ny a eğreti durdu...
333 olayı ise başta gerçekten çok iyiydi ama sonu hayal kırıklığıydı;açıkçası bana yeterli gelmedi...ne biliyim mac geçmişte kötü bişey yapmış olabilirdi;niye mac i sürekli yüreği saf insan şeklinde göstermeye alışıolar ki!?ne biliyim bi hata yapmış olsaydı;büyük bir hata ve bunun bedelini ödeyerek de tecrübe kazanmış olsaydı o karakter gözümde daha güçlü olurdu...
umarım bundan sonraki bölümler ya da en azından sonraki sezon daha iyi olur:icon_whis
csi:ny u ilk bölümünden beri hiç kaçırmadan takip ediyorum..ama nedense 4. sezona pek ısınamadım:icon_conf oyuncuların halleri;tavırları...sanki bi havalara girmişler gibi:icon_conf(bana öyle geliyo da olabilir tabi..) bir de son zamanlarda ekşın tutkusu var(daha doğrusu gary sinise ın;hep böle atlamalı ,zıplamalı, kovalamacalı,silahlı sahnelerde oynamak istiyormuş kendisi)ama bence bu ekşının dozunu iyi ayarlayamadılar bu yüzden de csi:ny a eğreti durdu...
333 olayı ise başta gerçekten çok iyiydi ama sonu hayal kırıklığıydı;açıkçası bana yeterli gelmedi...ne biliyim mac geçmişte kötü bişey yapmış olabilirdi;niye mac i sürekli yüreği saf insan şeklinde göstermeye alışıolar ki!?ne biliyim bi hata yapmış olsaydı;büyük bir hata ve bunun bedelini ödeyerek de tecrübe kazanmış olsaydı o karakter gözümde daha güçlü olurdu...
umarım bundan sonraki bölümler ya da en azından sonraki sezon daha iyi olur:icon_whis
bolumu beyenmeyen bı sen cıktın fark lı bı bakıs acısıka yaklasmıssın :img-pilotdoru ny bıraz da crımınallık dısı gıbı oldu ama bu da onun dıyer csı lardan farkı cunku 3 de aynı sekılde olamaz bırının farklı olması lazım ny farkı bu garrynın sahnelrı abartı bu kesın bunu dıle getırıyoruz ama acıkcası dıyer sezonlara gore en ıyı sezonu bence 4.sezon :good:
yorumumu dün yazacaktım ama olmadı 333 ne olduğunu öğrenmiş olduk baya ilginç bir bölümdü doğrusu drewin psikopat olduğunu tahmin ediyordum ama böyle birşey beklemiyordum ondan ben stella ile ilgili olduğunu düşünmüştüm oysa macin arkadaşının en küçük kardeşiymiş cinayetin üstünden o kadar yıl geçmesine rağmen yaşananlar muhteşem bir şekilde düşünülmüş doğrusu
çok güsel bi bölümdü :img-wink: yaw şu 333 ü çok merak ediodum nihayet çözüldü stellayada yazık walla ya nerde pskopat gidip onu buluoo:img-hyste lindsim yine çok tatlıydı.danny hakkında yorum yok:icon_roll kısaca çok ii bi bölümdü hatta 3. sezon finalinden sonraki en ii bölümdü bence:good:
çok güsel bi bölümdü :img-wink: yaw şu 333 ü çok merak ediodum nihayet çözüldü stellayada yazık walla ya nerde pskopat gidip onu buluoo:img-hyste lindsim yine çok tatlıydı.danny hakkında yorum yok:icon_roll kısaca çok ii bi bölümdü hatta 3. sezon finalinden sonraki en ii bölümdü bence:good:
senın danny kızgınlıgın devam edıyo bellı cnm ama bu bolum sımdık kurtardı hepsını o bolum olunca sınırımızı alırız cunku lınds kızcamıs bolumlerde olucak mısal gelecek hafta danny bıtenem yıne:img-in_lo
dişi_kartal 09-05-08, 19:52 bence süpper bir dizi her hafta bizi yerimzden oynatıcak başka bi heyecan var dzide..
dişi_kartal 09-05-08, 19:55 :img-dirol:img-dirolbu haftaki bölölm çok güzldi bu arada mac'in küçklüğü çok şeker miş:img-hyste Allah'ım katil psikopat sanki bşka kadn yokk güzller güzeli stellay'ı buldu gidp yha ya ona bişe olsydı :img-cray:ama bizmkler o kdr zeki ki olayı süper bir şeklde çözdüler :img-dirol:img-clapp
:img-dirol:img-dirolbu haftaki bölölm çok güzldi bu arada mac'in küçklüğü çok şeker miş:img-hyste Allah'ım katil psikopat sanki bşka kadn yokk güzller güzeli stellay'ı buldu gidp yha ya ona bişe olsydı :img-cray:ama bizmkler o kdr zeki ki olayı süper bir şeklde çözdüler :img-dirol:img-clapp
oncelıkle hosgeldn cnm senı buraya bızım yesım galba getırdı kendı yok ama:img-hystenıse evet bu haftakı bolum cok guzel dı onumuzdekı bolum de cok guzel olcak danny agırlıklı:img-cray::img-cray:ben alayıp dururum artık
:img-dirol:img-dirolbu haftaki bölölm çok güzldi bu arada mac'in küçklüğü çok şeker miş:img-hyste Allah'ım katil psikopat sanki bşka kadn yokk güzller güzeli stellay'ı buldu gidp yha ya ona bişe olsydı :img-cray:ama bizmkler o kdr zeki ki olayı süper bir şeklde çözdüler :img-dirol:img-clapp
ewet csı:ny forumumuza yeni yeni elemanlar geliyor
öncelikle hoşgeldin uzun muddet kalman ümidyle:img-wink:
yeşim zaten kendiis gönderiyo üyeleri ama kendinden haber yok uzun sürdir nerdesin yeşim cevap ver aranıyosun bacım:icon_whis:img-wink:
önceden de belirttiğimiz gibi güzel bi bölümdü ben böyle bölüm isityorum ya seri katil olsun ne biliyim takık olsun yani heyecanlı oluyor(ya tabii ekip üyelerine bişey olmasın )ben kanlı canlı ve hatta böyle serili merili takık olayları seeviyorum ya heyecan katıyo diziye
ewet nfl ya danny rolu nu için 11. bölüm için carmine e emmy falan vermeleri gerekir süper oynamış ahh :icon_sorr
sabah_güneşi 09-05-08, 22:39 Eveett, ben geldim canlarım!! Şükür kavuşturana!! :img-hyste
Uğrayamıyodum ne zamandır... dişi_kartal'ım! Hoşgeldin!
Arkadaşlar dişi_kartal benim arkadaşım olur okuldan...
Neyse...
Geçen bölüm çok heyecanlıydı, çok beğendim!! Sonunda çözüldü 3.33 olayı!
Allah'ım oda numarasıymış 3.33... Nerden aklına gelmiş adamın...!
Hep Mac'i buluyo bu psikopatlar yahu! bi rahat bırakın adamı ben stres oluyorum! Mac'im küçüklüğüne de bayıldım ayrıca! Ne tatlı şeymiş o öyle! :img-hyste
Stella'm... Bir puzzle parçasından çözdü olayı! Böyle küçücük şeylerden koca olayı çözmelerine bayılıyorum bu dedektiflerin! Ne biçim bir zekadır onlarınki..!
Stell Mac'i arayanın Drew olduğunu söyleyince Mac'in su sözleri çok hoştu
- Drew... Andrew... Andy!! :img-hyste Bi isimden üç kişi çıkmış!
Ama Andy'nin abisi vuruldu, ona üzüldüm... Seni psikopat bak ne yaptın!! :img-tomat Manyak şey! :img-hyste
Gelecek bölüm Danny'nin bölümü demek! Canım benim... Kızlar öyle bi anlatmışınız ki, sanırsam üzücü bi bölüm... :img-cray:
Ya bişe sorcam Train to nowhere kimin sarkısı bilen varmı 10. bolumdeki?cok guzeldi
EDIT:Savoy Brown unmus
Eveett, ben geldim canlarım!! Şükür kavuşturana!! :img-hyste
Uğrayamıyodum ne zamandır... dişi_kartal'ım! Hoşgeldin!
Arkadaşlar dişi_kartal benim arkadaşım olur okuldan...
Neyse...
Geçen bölüm çok heyecanlıydı, çok beğendim!! Sonunda çözüldü 3.33 olayı!
Allah'ım oda numarasıymış 3.33... Nerden aklına gelmiş adamın...!
Hep Mac'i buluyo bu psikopatlar yahu! bi rahat bırakın adamı ben stres oluyorum! Mac'im küçüklüğüne de bayıldım ayrıca! Ne tatlı şeymiş o öyle! :img-hyste
Stella'm... Bir puzzle parçasından çözdü olayı! Böyle küçücük şeylerden koca olayı çözmelerine bayılıyorum bu dedektiflerin! Ne biçim bir zekadır onlarınki..!
Stell Mac'i arayanın Drew olduğunu söyleyince Mac'in su sözleri çok hoştu
- Drew... Andrew... Andy!! :img-hyste Bi isimden üç kişi çıkmış!
Ama Andy'nin abisi vuruldu, ona üzüldüm... Seni psikopat bak ne yaptın!! :img-tomat Manyak şey! :img-hyste
Gelecek bölüm Danny'nin bölümü demek! Canım benim... Kızlar öyle bi anlatmışınız ki, sanırsam üzücü bi bölüm... :img-cray:
sanmakla kalma cnm resmen ole duygusal ahh danny:img-cray::img-cray::img-cray:sonra zaten bıda danny eskısı gıbı olmıcak:icon_sorr
amylee22 evet guzel bı parcadı o bolumlerde calan muzıklerı sudem ozetlerı eklerken koyuyo ordan bakabılırsınız:img-pilot
Cok güzel bi bölümdü ya.. Gercekten sonunda bulduk su 3.33 sapığını rahatladım, daha cok uzatsalar kabak tadı vericekti bence :img-wink: Andy psikopat fln ama ne kadar zeki cıktı, düsünsene New York'un en zeki dedektiflerini ne kadar cok uğrastırdı.. Kapı numarasının saatinde aramalar, kanlı cocuk tsrtleri, metro icin kullandığı mp3, trblans binasındaki o ceset ve bulmaca (süperdi) hele o yapbozlar.. Mac'in hayatını gösteridu resmenn.. Diziye birden bire girmesi de etkili olabilir, basından beri itici geliodu (yakısıklı olsa da) ama hic tahmin etmemistim, gercekten süper bi bölümdü. Bu olayın böyle cözümlenmesine sevindim :happy0064
ewetçok güzel bi bölümdü
danny ye çok üüzldüm ya yazık:icon_sorr bitti
carmine de güzel oynamış iki dava da sarsıcı ve güzeldi tabii davaalrın önüne ruben ın ve dannny nin olayı geçti
mac-hawkes iyiydi tabii danny de bunalım takıldı resmen bu bölümde
lindsay stekla flack üçlüsüne de bayıldım enerji akıyodu resmen
özellikle flack ve lindsay renk kattılar bölüme eğlence kattılar:good::happy0064
lindsay danny ye ulaşmak için uğrastı ama danny bunu kabul etmedi hatta lindsay mac e sordu durumu(danny olayı yüüznden) bu da takdir edilecek bişeydi
uzun bi süre danny yi bunlaım görücez böyle görünüyo bakalım düştüğü bunlaımdan nasıl çıkacak
bu arda rikki danny sahneelrine bayıldım acayip güzel rol kesiyolar ya
yagmur_montana 12-05-08, 20:02 child's play :;
acıklı bir bölümdü :img-cray:
şimdi danny e kızgın olsam da , bu bölümü izleyince çok üzülmüştüm
ruben e yazık oldu , çok tatlıydı :icon_sorr
danny de kendini sorumlu tutuyor ,
oğlanın annesi , rikki ye söyleme sahnesi kötüydü ..
diğer dava da iyiydi , katilimize çok üzüldüm : P
her zamanki gibi ceset harika hazırlanmıştı , yüzü korkutucuydu ..
sid in otopsisi de iyiydi .. kaşıntı tozu :img-pilot
flack ve lindsay komikti :img-wink:
patlamaları ve kovalama sahnelerini sevdim :img-icecr
göz dövmesi de enteresandı ..
ruben olayında , aslında danny nin suçu yoktu , bilemezdi
(hele o sokakta bir soygun olacak da kurşun portakalı delecek oğlan durduğunda vurulacak :img-tomat)
ama kendisini suçluyor ve kolay bitecek gibi gözükmüyor :icon_sorr
çok iyi oynadı ..
müziklerden ,
just make it go away _ holly cole
stayin' alive _ bee gees
talk _ coldplay
the outsiders _ athlete
ahh danny ahh nasılda uzuldu zor toparlanır o artık:img-cray::img-cray:yazık cocgun basına gelmeyen kalmadı ruben da yazık :img-cray:lınds sınır oldum bu bolum kesınlıkle flack le gulucukler atcana danny yanında olmalıdı:img-tomatbolum guzeldı danny pek bı sırındı ozellıkle bastakı halı:img-blush:img-in_loflack de aynı sekılde :img-blush
bu arada o bastakı ceset ne dı ole ny makyajcıları her gecen gun kendını asıyo:img-tomat
ewetçok güzel bi bölümdü
danny ye çok üüzldüm ya yazık:icon_sorr bitti
carmine de güzel oynamış iki dava da sarsıcı ve güzeldi tabii davaalrın önüne ruben ın ve dannny nin olayı geçti
mac-hawkes iyiydi tabii danny de bunalım takıldı resmen bu bölümde
lindsay stekla flack üçlüsüne de bayıldım enerji akıyodu resmen
özellikle flack ve lindsay renk kattılar bölüme eğlence kattılar:good::happy0064
lindsay danny ye ulaşmak için uğrastı ama danny bunu kabul etmedi hatta lindsay mac e sordu durumu(danny olayı yüüznden) bu da takdir edilecek bişeydi
uzun bi süre danny yi bunlaım görücez böyle görünüyo bakalım düştüğü bunlaımdan nasıl çıkacak
bu arda rikki danny sahneelrine bayıldım acayip güzel rol kesiyolar ya
denız sende gelecegı bıldınden lıns savunma burda ıkımızde bılıyoruz kı lınds cok gıcık hareketler yaptı ve yapcak unuttun mu kızdımız gunlerı bolum yorumlarına gore gıdelım ama danny orda uzuntulu bu eylencede:img-cray:
deprestım zatı bu bolum:img-cray:
yagmur_montana 12-05-08, 20:09 denız sende gelecegı bıldınden lıns savunma burda ıkımızde bılıyoruz kı lınds cok gıcık hareketler yaptı ve yapcak unuttun mu kızdımız gunlerı bolum yorumlarına gore gıdelım ama danny orda uzuntulu bu eylencede:img-cray:
aslında o konuda haklısın , bana da şimdi izleyince lindsay çok şirin geldi ,
ama ilk izlediğimde , sanki danny den hiç haberi yokmuş gibi davrandığından garip gelmişti : P
denız sende gelecegı bıldınden lıns savunma burda ıkımızde bılıyoruz kı lınds cok gıcık hareketler yaptı ve yapcak unuttun mu kızdımız gunlerı bolum yorumlarına gore gıdelım ama danny orda uzuntulu bu eylencede:img-cray:
o zamn kızıyodum cnm ewet ama işte ilerde falan olanlar dannny nin nasıl lindsay i kendinden uzaklastırdığı ve diğer önemli olay yüzünden artık kızmak gelmiyo içimdenn
lindsay in davranııs çok normal gelemey baişladı bana cnm olanlar olmasaydı lindsay e demediğimi bıramazdım ama diyesim yok işte bildiğin sebeplerden
o zamn kızıyodum cnm ewet ama işte ilerde falan olanlar dannny nin nasıl lindsay i kendinden uzaklastırdığı ve diğer önemli olay yüzünden artık kızmak gelmiyo içimdenn
lindsay in davranııs çok normal gelemey baişladı bana cnm olanlar olmasaydı lindsay e demediğimi bıramazdım ama diyesim yok işte bildiğin sebeplerden
olsun ben bolum yorumlarına gore gıdıyorum ve onumuzdekı bıkac bolum lınds kızmaya devam edıyorum sınır olmustum cıdden cunku o orda aglarkene angel bıle hatrını sordu:img-pilot
aslında o konuda haklısın , bana da şimdi izleyince lindsay çok şirin geldi ,
ama ilk izlediğimde , sanki danny den hiç haberi yokmuş gibi davrandığından garip gelmişti : P
he sana da mı şirin geldi cnm tek ben değilim dime lindsay i sevimli bulan:img-hyste
o zamanlar indirip izlediğimizde hepimiiz birden söylüyeceğimizi söylemiştik hem de neler söylemiştik
hatta demiştik ayrıyaten takıma yuh demiştik hatırlıyorum biirsi de yanında olmaz mı diye
yagmur_montana 12-05-08, 20:13 şimdi , rikki oğlunu öldüreni soygunu yapan mı sanıyordu ??
olsun ben bolum yorumlarına gore gıdıyorum ve onumuzdekı bıkac bolum lınds kızmaya devam edıyorum sınır olmustum cıdden cunku o orda aglarkene angel bıle hatrını sordu:img-pilot
angel in sorması ayrı bi muamma zaten orda benim kayıs kopmuştu
öyle bişey ki anam sevgili yanında değil ortağının sevgili adayı duydum uuzldum diye soruyodu hönk olmuştum zaten:icon_sorr neden biizm kız tan tık yok diye de hayıflanmıştım
bu son olaylar herşeyin üzüeine tuz biber ektiğinden normalmiş gibi geliyo
danny nın daha doğrusu lindsay ı kendinden uzaklaştırması olayı tam oturuyo yerine
şimdi , rikki oğlunu öldüreni soygunu yapan mı sanıyordu ??
yok hayır ama onu sucluyo sonucta kız yanlıslıkla vurmus ama asıl o adam yuzunden oldugu ıcın
nemesis3443 12-05-08, 20:16 zavallı danny rubeni masada gördüğü ve annesine söylediği sahne cok acıklıydı
nasıl bi şansdırki cocuktaki kurtuldum sanıosun ama ölüosun yazık ya:img-cray:
adam cok hoştu mace gitmedn önce sidden onay olması bi adam korkou mactn bu kadar herhalde
herkes gibi bu bölüm lindsaye şaşırdım sadece o değil flack ve stelde olay hiç yaşanmamış gibi davrandılar bi söz konusu olur tek kelime bile yok.
belki davayı bir an önce bitirip öyle destek olmak istemişlerdir.
hatırlrsınz stelln erkek arkadaş olayında linds gitmek istemişti ama danny bırakmamıştı önce davayı bitirelim demişdi ama ne biliym keşke lindsayı umursamayn biri olarak göstermeseydiler:icon_sorr
yagmur_montana 12-05-08, 20:16 yok hayır ama onu sucluyo sonucta kız yanlıslıkla vurmus ama asıl o adam yuzunden oldugu ıcın
çok sinir oldum zaten o adama ..
angell ın olduğu bölümler haftaya mı , bu aralar yoktu ??
zavallı danny rubeni masada gördüğü ve annesine söylediği sahne cok acıklıydı
nasıl bi şansdırki cocuktaki kurtuldum sanıosun ama ölüosun yazık ya:img-cray:
adam cok hoştu mace gitmedn önce sidden onay olması bi adam korkou mactn bu kadar herhalde
herkes gibi bu bölüm lindsaye şaşırdım sadece o değil flack ve stelde olay hiç yaşanmamış gibi davrandılar bi söz konusu olur tek kelime bile yok.
belki davayı bir an önce bitirip öyle destek olmak istemişlerdir.
hatırlrsınz stelln erkek arkadaş olayında linds gitmek istemişti ama danny bırakmamıştı önce davayı bitirelim demişdi ama ne biliym |