Tüm Versiyonu Göster : CSI:NY-4. Sezon Bölüm Yorumları
ne gonul alması kız normal calıstılar gonul almak ısteyen ınsan spoıler de olan seylerı yaparmı danny da farkında deyıl bısıyın kendall la adam da bı ılk bolum dısında tık yok kaldı ole:img-hyste
kızım gönül almaktan kastım lindsay ın zoraki gülümsemesiydi eskiden olsa anlamlı anlamlı bakarlardı birbirlerine bu bölümde danny bana göre o sakası biraz havayı yumusatmak amaçlı geldi
adam ın zaten lafı geçti de kendisi yoktu aman yeter zaten dl vardı da ne kadar gördük kendalll adam çiftini de görmeyeverelim
kızım gönül almaktan kastım lindsay ın zoraki gülümsemesiydi eskiden olsa anlamlı anlamlı bakarlardı birbirlerine bu bölümde danny bana göre o sakası biraz havayı yumusatmak amaçlı geldi
adam ın zaten lafı geçti de kendisi yoktu aman yeter zaten dl vardı da ne kadar gördük kendalll adam çiftini de görmeyeverelim
ule deme ıcımız dısımız dl olcak zaten sezon sonuna dek:img-hystebaska cıftlerde gorelım angel da bu arada cıdden kadroya gırdı gıbı her bolum var:img-pilot
ule deme ıcımız dısımız dl olcak zaten sezon sonuna dek:img-hystebaska cıftlerde gorelım angel da bu arada cıdden kadroya gırdı gıbı her bolum var:img-pilot
he hem de nasıl dl dime tam da istediğimiz gibi bi dl:icon_sorr he o açıdan bakarsak haklısın içimiz dışımız dl oldu sağolsunlar:img-hyste
angel bu sezon nerdeyse her bölümde var da
5. sezonda ilk 4 bölümde hiç adı geçmedi eskiden spoiler verilirken adı geçerdi en azından spoilerda baakm oyuncu listeleri gelsin de onlar sonra tam belli olur en azından ilk 4 bölümde adı şimdilik geçmiyo
ZeynepFlack 03-06-08, 13:56 the deep'teki dalgıçların cesetlerinden sonra en beyendiğim ceset kayakçı adamındı, sid her zaman ki gibi harikaydı hasta oluyorum bu adamın yorumlarına ayrıca adamın kazayla ölmeside ilginçlik kattı davaya
danny-lindsay ilişkisi ağır aksak gidiyo gibi, 3.sezon finalindeki atraksiyonlarından sonra ne bi yemeğe gittiler ne sinemaya ne biçim iş bu...
flackcim fazla gözükmedi bu bölüm, yanında lindsay yada danny olduğu zaman daha komik oluyo çünkü flack bi espri yaptığında Mac ve Stella gibi sadece gülümsemekle yetinmiyolar onlarda bi şey söyleyip bizi güldürüyolar ama ısrarla danny ve flack'i aynı davaya vermiyolar
hapisteki adamın planını beyendim hatta mac bile "zekice bi plan" dedi bunu mac'den duymak çok önemli ama olan kıza oldu.
Angell ve Kendal baya gözüktü bu bölüm iyi iş çıkarıyo ikiside ama yinede Adam'ı görmek isterdim Kendal'la beraber daha komik oluyolar
Sheldon olayı çözen adam oldu acayip kıvrak zekalı bi tip, üniversiteyi 18 yaşında bitirdiğie şaşırmamalı, ayrıca çok cool bi eleman...
yagmur_montana 03-06-08, 16:05 playing with matches :;
grev yüzünden ara verilmeden önce gösterilen son bölüm de olsa bence iyiydi :icon_whis
down the rabbit hole daki kadın seri kartilimizin davası da çözülse artık , merak ettirdilert : P
öncelikle ceset her zamanki gibi çok iyi hazırlanmıştı ve sid tatlıydı :)
bu bölümde kendall da vardı , herkesin değişik hobileri var tabi tam adam a göre :img-icecr
sonunda danny düzelmiş , ruben olayını atlatmasına sevindim ,
bölüm boyunca boom boom diye dolatı :img-wink:
dl in birlikte çalıştığını görmek iyiydi ..
atmosferden yanarak gelen değişikti : P
tuvalette ölen kadının davası az da olsa mac in eski davalarıyla bağlantılı çıktı :kahve
güzel bi bölümdü
tuvalette ölüm acayipti çok kötü bi ölüm şekli :icon_whis
o ketçap olayı fln da çok iyi düşünülmüş :img-wink:
yarın kı bolum 4x5 devamı arkadaslar kacırmayın venus olayı ılkı gıbı bılgısayar olayı beklemeyın ama :kahve onumuzdekı 2 bolum cok guzel :img-pilot:good:
yagmur_montana 09-06-08, 21:01 DOA for a day ,
güzel bir bölümdü , sonunda venüs olayı çözüldü : P
başta angell ın taşıdığı silah ne devasa şeydi öyle , çok hoşuma gitti :good:
adam yine çok tatlıydı :) mac le konuşmaları harika :img-hyste
danny , lindsay in doğum gününü unutmuş :icon_whis ,
ruben olaylarından sonra pek şaşırmadım , ama özürü komikti ..
ilk izlediğimde bitfek dilimleri kısmından bir şey anlamamıştım (gerçi şimdi de pek bir şey değişmedi :img-pilot)
katil , zekimiş aslında , ama mac kadar değil tabii :img-icecr
mac in yardım ettiği kadın da , mac den çok etkilenmiş gibi :icon_whis ,
flack tatlıydı , karşıdan karşıya geçen yaşlı kadınlar bile yardım istemiyor :img-hyste
ama flack le angell ın flörtlerini de izledik : P
lindsay e silah yakışıyor , danny ve lindsay in olay yerini incelerkenki sahneleri çok iyiydi :img-blush
müziğe tepki gösteren sıvıya bayıldım : P
kullanılan teknoloji yine kusursuzdu : P
angell ve flack ın kılık değiştirmiş hali komikti :icon_whis
güzel bir sondu :img-wink: yalnız katilin topuklularla koşuşuna hayran kaldım :img-hyste
cok guzel bı bolumdu kadının zeka ılk basta yıne ters kose yaptılar aldatmaca guzeldı bar sahnesı en cok hosuma gıden sahne danny flack:img-in_lodanny lınds dogumgununu unuttum bahanesı de super dı:img-hyste lınds son bakısı her seyı ıfade edıyo ama:icon_whisdanny pek bı tatlıdı grev den sonra saclar uzamıs yıne beyaz gomlek karızmatık polısım:img-blush
makyaj olayıda superdı kamera goz olayında ozellıkle :img-tomatbıde mac ılk sevgılı adayıla tanıstık sarısın olan bu:img-hystenıptuck dan tanıyoruz kendısını orda pek normal deyıldı ama burda oturak lı bısı:img-hystebıde kızıl var onuda gelecek bolumlerde artık mac adayları bıtmıyo:D
angelın mavı elbıse de yanı super yakısmıs:icon_whis
nemesis3443 09-06-08, 21:10 cok güzel bi bölümdü danny linds doğm gününü unutmş ama linds anlayışlydı gene ''büftek dilimlerini hatırlarız'' lafı üstüne seviorum bole bölümleri hrks eşit derecede vardı DL,Adam,hawkes herkesi gördük bu işin ekip işi olduğunu hatırladık tekrar
yalnız angell kıyafeti bunların amacı dikkat cekmemek olmalıydı yani gizli görev bu ama kıyafet bn burdayım diye bağrıyordu resmen
sonunda venus olayı açıklandı ya oh be dedirtti kaç bölümden beri hiç bahsedilmemişti
farklı bi bölümdü
tek dava vardı yine mac her zamanki gibi çok ama çok zekiydi!!(gözlerim yaşarıyo)
kadının sonunda bulunudğuna sevindim en azından dizi için beklete beklete kök söktürdüler sonunda yine mac herosuna bağladılar ama neyse
bu bölümde mac in yardımına karsılık mac e yardım eden jordan ı gördük gayet güzel bi kadın da mac e yazılıyo gibi geldi bana bakışları en azından hoşlanıyo gibi bunların hepsine akıl fikir versin diyorum zaten sonunda mac ın kolarında ağladı ya ohh yolunda yavaş yavaş ilerliyo:img-hyste
biizm angel ı da o kıyafette gördük ya koptum yakosarken düşcek diye korktum tabii ki elbisenin üzerinden düşmesinden bahsediyom:img-hyste
dl sahnelerini beğendim de danny de kardeşim hiç sevgilinin yaş günü unutulur mu lindsay de tabii bırakmaz geride söylenir yani basının etini yer unutmasaydın
stella azdı bu bölüm iyice dengeleri mac e kaydırmaya başladılar gibi hawkes ve adam onun aksine daha fazlaydı özellikle adam ın dahiliğinbe bayıldım cnm benim oolayı çözdü ya mac ekibi olmadan kendiis zaten bi hiç
sid ın mac ın sözünü söylemesi karsıısndaki konustukları komikti:img-hyste
lindsay bu bölümde bayağı vardı ve sevdim özellikle saçlarını sürekli çünküğ boyutunda değişme oluy
danny de pek durgundu
katıl biizm zanlı x bayağı uğrastırdı bizimkileri sonunda da tek mac ın onu yaklamak için o binaya gitmesi garipti çoğu polis vardı çevrede resmen mac şov yapmışlar flack e de temizlikçi kıyafeti çok yakışmış ne giyse parıldıyo msllh:good:
DOA for a day ,
...güzel bir sondu :img-wink: yalnız katilin topuklularla koşuşuna hayran kaldım :img-hyste
ya hayran kalmmak elde mi angel lla ikisi zaten ben topukluyu bırak düz tabanla düşüp şsşan biiri olarak bu topukluluklara yuruyen ve koşanları aykta alkıslıyorum:img-hyste
danny pek bı tatlıdı grev den sonra saclar uzamıs yıne beyaz gomlek karızmatık polısım
danny nın böyle uzun saçlı olmasını pek sevmiyorum benm cnm ya birazcık olsun kestirsin istiyorum
beyaz zaten süper ona çok ama çok yakısy:img-blushyakısıklı çocuk sonuçta
yalnız angell kıyafeti bunların amacı dikkat cekmemek olmalıydı yani gizli görev bu ama kıyafet bn burdayım diye bağrıyordu resmen
herhalde adam mesajlasırken katillle bu şekilde giyinmesini istedi de anam gerçekten çok dikat çekiyodu her tarafından dekolte fıskırıyodu:img-hyste
naughty chris 10-06-08, 00:05 uzun zamandır yazmamıştım ama izledim bütün bölümleri:)
bu akşamki bölüm gerçekten çok kusursuzca yapılmıştı.profesyonel bir katili bulmaları çok hoş olmuştu:)mac gerçekten çok zeki hayranım zekasına...adam çok şekerdi mac ile süper ikili olmuşlar:)uyguladıkları plan da çok zekiceydi kadını tuzaklarına düşürmek için gerçi her ne kadar ordan geçen polis işi bozsada mac hemen yetişti.
son sahnede bolca heyecan oldu silahlar falan:)
o kadında mace borçlu hayatını bence:)daha doğrusu bütün ekibe..
danny ve lindsaye gelince danny lindsayin doğum gününü unutmuş ama ne yapsın pek çok şey yaşadı son zamanlarda ve bir dedektif olarak işi zor bence:)flack ile dedektif angelın arası da gayet iyi:)
çok güzel bir bölüm olmuş yine:)
ZeynepFlack 10-06-08, 11:41 klasik olarak "güzel bi bölümdü" diye giriş yapıcam, çünkü venüs olayı çözüldü ve benim merakım nihayet bitti...
-Danny sanırım hala Ruben'in ölümünü unutamadı, lindsay'ın dna örnekleriyle içeri giren danny'ye söyledikleri eğlenceliydi pek çaktırmadı ama bozulmuş belliki
-Danny ve Flack bara gittiklerinde kız monitöre çıktı ya, bizim çocuklarada bi numara yapmasın bu venüs manyağı dedim ama Allahtan bişey olmadı
-Mac ve Flack'in konuşmaya gittiği kadın hedefmiş, Flack'in Macle dalga geçmesi de çok eğlenceliydi
-Stella ve Sheldon baya bi geride kaldı bu bölüm, ama müziğe tepki veren sıvı oalyını çok sevdim...
-Adam her zaman ki gibi çok çok çok tatlıydı, kızın teknolojik yöntemlerine resmen hayran kaldı, aynısını geçen bölümde trene koyulan mp3 çalar içinde yapmıştı... :)
-son sahnede Mac'in kadını omzunda teselli etmesi de bana kötü mesajlar verdi kanımca ilerki sezonlarda bi atraksiyon olabilir...
-Sid kesinlikle benim adamım, Macle morgdaki konuşmaları süperdi estetik ameliyatı geri çevirme sahneleri çok gerçekçiydi...
-yalnız o Angell'ın giydiği kıyafet neydi öyle, kızı gözden kaçırmayalım diye mi öyle giydirdiler ben burdayım diyodu resmen, Flack'te şu ana kadar gördüğün en yakışıklı temizlikçiydi...
-Bide dikkat ettim Flack angell'a daha yakındı kız üniformalı polisi görüp panikleyince Mac taa yukardan koştu ama Flack kızın dibindeydi ama Mac ondan hızlı koştu demekki, Angell'da koştu ama oda koyboldu birden bi kızın peşinde bi mac kaldı
-kızın ölürken söylediği sözlere çok şaşırdım (bu kızda dexter gibi öldürme içgüdüsüyle doğdu demekki) "A confession? Pulling the trigger is like taking a deep breath of fresh air. Seeing that last little speck of life in their eyes, then when it fades, I don't know(coughs) I believe they're going to a better place"
-ve flack yine angell'a asıldı "You look good in a vest"...
evet güzel bi bölümdü =)
merak ediyodum şu nenüs olayını sonunda çözüldü hakkında daha çok bilgi alsaydık yaw :icon_whis
danny çok tatlıydı :img-blush
denız ım ben danny nın her halını sevıyorum angel da alıstık bakıyorum laf etmıyon artık :img-hyste haftaya burası karıscak bakalım olay bolum gelıyo ahh danny ahh:img-tomat
denız ım ben danny nın her halını sevıyorum angel da alıstık bakıyorum laf etmıyon artık :img-hyste haftaya burası karıscak bakalım olay bolum gelıyo ahh danny ahh:img-tomat
hayırdır noluyor ki o bölümde yaw bn fragmanı fln da görmedim :icon_sorr
bol bol dany mi görücez :img-icecr
hayırdır noluyor ki o bölümde yaw bn fragmanı fln da görmedim :icon_sorr
bol bol dany mi görücez :img-icecr
bol danny var ama nasıl var onu demıyım ama burda bı ara kosunu gecmıstı dannyı hıc gormedımız bı sekılde gorcez ve form ıkıye ayrılır artık ruben olayı la ılgılı haftaya kı bolum guzel stella la ılgılı de cok onemlı bı gelısme olcak ayrıca ama danny olayı hepsını kapıcak yuksek ıhtımal :img-tomat
nfl unutmuusm laf etmeyi sen diyince aklıma geldi bak aaa nasıl unuturum arada bi mac ve angel a laf etmeden duramazdım halbuki:icon_whis:img-hyste
neyse bu haftalık kalsın gerçekte fazla gözüme bakmadı tabii sarı saçları ve o mavi elbisesi hariicnde:img-hyste
_nesli_ nfl nin dediği gibi önümüzdeki bölümde öyle farklı bi danny görücez ki inanıyorum hiç izlemeyenler önceden ağzı açık kalarak izlecek ben bile öğle izleyecem çok karısacak ortalık çok
Bu bölümü sevdim.. Venüs meselesi cözülmemisti o acıklığa kavustu, güzel oldu :img-wink: Yanlız kadın katil bi kadın icin fazla güzeldi yani.. :img-hyste Öldüğüne inandırmak icin yaptıkları, doktorun gözüne kamera yerlestirmesi fln cok zekiceydi, Adam'ın zekice dediğinde Mac'in bakıslarına ve Adam'ın lafı cevirmesine cok güldüm (: Danny&Lindsay.. O bölümü kacırdım biraz, tam olarak anlayamadım, sanırım doğum günüydü ve Danny'den hediye, en azından kutlama bekliyodu.. Bozulduğu gercekten belliydi yani. Venüs'ün vurulduğuna basta inanmadım, kesin bi numara vardır diye düsünüyodum, Mac te inanmamıs olcak ki önce silahı ondan uzaklastırdı sonra yaklastı (: hersey beklenir bölümlerdir yaptıklarından sonra.. Eğlenceli bi bölümdü, iki tarafta fazla zeki olunca böyle eğlenceli, heycanlı sahneler cıkıyo ortaya :img-wink:
Bu bölümü sevdim.. Venüs meselesi cözülmemisti o acıklığa kavustu, güzel oldu :img-wink: Yanlız kadın katil bi kadın icin fazla güzeldi yani.. :img-hyste Öldüğüne inandırmak icin yaptıkları, doktorun gözüne kamera yerlestirmesi fln cok zekiceydi, Adam'ın zekice dediğinde Mac'in bakıslarına ve Adam'ın lafı cevirmesine cok güldüm (: Danny&Lindsay.. O bölümü kacırdım biraz, tam olarak anlayamadım, sanırım doğum günüydü ve Danny'den hediye, en azından kutlama bekliyodu.. Bozulduğu gercekten belliydi yani. Venüs'ün vurulduğuna basta inanmadım, kesin bi numara vardır diye düsünüyodum, Mac te inanmamıs olcak ki önce silahı ondan uzaklastırdı sonra yaklastı (: hersey beklenir bölümlerdir yaptıklarından sonra.. Eğlenceli bi bölümdü, iki tarafta fazla zeki olunca böyle eğlenceli, heycanlı sahneler cıkıyo ortaya :img-wink:
evet dogum gunudu unutmus bızımkının mezerıtıne gore burdan spor hastası ve obur oldunu anlıyoruz:img-hyste bence asıl sebebı ruben olayı haftaya da zatı anlasılcak bu bolum de dahıl onumuzdekı bolumlerde dl nın sevgılı olduklarını anlıcaz ama nasıl :icon_whispek ıc acısı sahneler beklemıyo :img-tomat antı dl cıler ıcın deyıl tabı:img-pilot
Anti d&l ciler var mı ya .. İkisi de birbirinden tatlı ayrıca cok ta yakısıyolar, bu forumda onlara karsı olanı görmemistm, itici bi cift (cift denebilirse) değiller cünkü :img-wink:
Anti d&l ciler var mı ya .. İkisi de birbirinden tatlı ayrıca cok ta yakısıyolar, bu forumda onlara karsı olanı görmemistm, itici bi cift (cift denebilirse) değiller cünkü :img-wink:
var var cansu mısal burda cok konusu gectı o danny kımseyı yakıstıramıyo:img-hysteama su an oss le ugrasıyo galba bu haftadan sonra gelır oda yıne cıdden ıyı tartısmalar olcak bu onumuzdekı bolumden sonra:kahve
Hadi ya.. Ama o Danny'yi cok sevdiğindendr.. Olsun Danny her zaman bizim zaten! :icon_whis (: Önümüzdeki bölüm hakkında tüyoları bilmiyorum, Danny hakkında bazı seyler öğreneceğimizden haberim var sadece, pazartesi gelsin de ..
416 / Right Next Door / 16.06.2008
Oturduğu binada yangın çıkınca hayatı tehlikeye giren Stella bir yandan da diğer apartman sakinlerini kurtarmaya çalışacaktır. Bu arada binada kimliği belirsiz bir ceset de bulununca CSI ekibi olayı çözmek için gereken incelemeleri hemen başlatır.
kaynak:cnbce.com
bu haftakı bolum ozetı ama sız bu ozete bakmayın bolume danny damgasını vurcak:img-pilot
ÖlümüneAdliTıp 14-06-08, 14:28 Danny'nin Lindsay'in doğum gününü unuttuğuna, özür dileyip gönlünü alıcağı yerde saçmalayıp işi bifteğe vurmasına gıcccık oldum.
şimdi izledm bu haftaki bölümü süperdi o kadın neydi öle yerine bşkasını geçrme falan danny de odunluk var birz doğum gnü untulur mu ya hadi unttn bi özr dile
sız sımdıden dannye bu kadar kızmısınız yarın neler dıcenız kımbılır:icon_whis
ZeynepFlack 14-06-08, 18:49 sız sımdıden dannye bu kadar kızmısınız yarın neler dıcenız kımbılır:icon_whis
hakkaten ya bu bölümde çok kızdım danny'e...:dito
yagmur_montana 14-06-08, 19:47 sız sımdıden dannye bu kadar kızmısınız yarın neler dıcenız kımbılır:icon_whis
sinir olduğumuz bölüm geldi :icon_whis
izlemek istemiyorum aslında :icon_sorr
ne oluyoruz yaa herkez stres olmus :kahve yamurcum relax :img-hystedanny fazla yuklenmeyın kızıcam bende ama kıyamıyom da nıse yarın dananın kuyrugu kopcak:img-tomat
yagmur_montana 14-06-08, 20:00 ne oluyoruz yaa herkez stres olmus :kahve yamurcum relax :img-hystedanny fazla yuklenmeyın kızıcam bende ama kıyamıyom da nıse yarın dananın kuyrugu kopcak:img-tomat
:img-hyste öyle olduk cnm , hele bi bölüm gösterilsin o zaman yorum yaparız :icon_whis
sweeneytodd 14-06-08, 21:04 ben önceden csı:las vegas hastasıydım butun sezonları en az iki kez izlemişimdir ve ondan baska hiçbir versiyonun guzel olamayacagını dusunuyordum ama ny nin birinci sezonunu izledikten sonra fikrim degisti bu yuzden ny cnbc-e de hangi gün ve saat kacta yayınlandıgını bana soleyebilirseniz cok sevinirim ve benm gibi csı nın namı deger kanıt pesindenin hayranları oldugunu gormek cook güzel:img-wink::good:
ben önceden csı:las vegas hastasıydım butun sezonları en az iki kez izlemişimdir ve ondan baska hiçbir versiyonun guzel olamayacagını dusunuyordum ama ny nin birinci sezonunu izledikten sonra fikrim degisti bu yuzden ny cnbc-e de hangi gün ve saat kacta yayınlandıgını bana soleyebilirseniz cok sevinirim ve benm gibi csı nın namı deger kanıt pesindenin hayranları oldugunu gormek cook güzel:img-wink::good:
oncelıle hosgeldın merak etme cnm bızde vegas delısıyız da dorusu ben yaptım delısı:img-hystesımcık ny pazt 21 de tekrar cmts 18 de:img-pilotsuper bı sezon gıdıyo :good:vegas da bıtmedı ama bıttı gıbı konusmusun da trt nın sonu du o:img-pilotbılgılerı alttakı lınkten alabılırsın
kanıt pesındenın formu bu:img-pilot
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=48430&page=32
ben önceden csı:las vegas hastasıydım butun sezonları en az iki kez izlemişimdir ve ondan baska hiçbir versiyonun guzel olamayacagını dusunuyordum ama ny nin birinci sezonunu izledikten sonra fikrim degisti bu yuzden ny cnbc-e de hangi gün ve saat kacta yayınlandıgını bana soleyebilirseniz cok sevinirim ve benm gibi csı nın namı deger kanıt pesindenin hayranları oldugunu gormek cook güzel:img-wink::good:
hosgeldin cnm aramıza
bu arada eğer gececiysen cumartesi sabah saat 1 gibi de tekrraı çıkıyo(ekleyem dedim gececi bi insanım sonuçta çok da güzel oluy fazla reklam yok tavsiye ediyim:img-hyste)
walla sayımız masallah nazar değmesin artıyo:happy0064
nfl arkadasımın dediği gibi bu sezon mukemmel baştan donattılar ny u
ÖlümüneAdliTıp 15-06-08, 09:59 Yaa birde aklıma takıldı dün bölümü tekrar izleyince.
Bu kiralık katilin öldürmeyi planladığı kadın Mac Taylor'ın 1. sezonda bir kafede tanıştığı demi? Hatta silahlı biri girince kadını korumuştu, kadın buna yazmıştı, sonra beraber bir yere gittilerdi... O KADIN DEĞİL Mİ?
Bu kadar güzel değildi o kadan yaa!!!! Hiç dikkat etmemişim.
Haa birde Mac Taylor ekrana bakarken kelimeler ekranın önünde seçilip bunun gözüne gidiodu fln yaa ben o sahneyede gıcık oldum. ÜSTÜN ZEKA MAC TAYLOR:icon_evil
Yaa birde aklıma takıldı dün bölümü tekrar izleyince.
Bu kiralık katilin öldürmeyi planladığı kadın Mac Taylor'ın 1. sezonda bir kafede tanıştığı demi? Hatta silahlı biri girince kadını korumuştu, kadın buna yazmıştı, sonra beraber bir yere gittilerdi... O KADIN DEĞİL Mİ?
Haa birde Mac Taylor ekrana bakarken kelimeler ekranın önünde seçilip bunun gözüne gidiodu fln yaa ben o sahneyede gıcık oldum. ÜSTÜN ZEKA MAC TAYLOR:icon_evil
1.sezonu pek takıp etmemıstım ama hafısana hayran kaldım:good:mac zaten super zeka ve tekvandocu halıne alıstık hıc bı csı sefı ole deyıl dıyerlerıde ole yumruk tekme falan yok hıc hor falan hatta grıss sılah bıle tasımıyo:img-hyste
Yaa birde aklıma takıldı dün bölümü tekrar izleyince.
hay msllh nasıl hatırladın
süpersin ben 1. sezonu pek izlemedidğimden (1. sezon o zaman çok soğuk geliydi bana çünkü )bilemiycem zaten o sezon danny nin sarı rofleli saçları kopartmıştı başta beni:img-hyste
mac zaten hero nun önde gideni her ay ödüller verilmeli kendine bu zekaya :img-hyste ondan zeki yok zaten ekipte diğerlerinin hepsi salak bi o zeki!!
edit: nfl zaten senin griss biizm dünyadan değil yani belli çünkü normal değil böcükler silah tasımaması ama gerçekten kendi beynine güveniyo ve basarıyo da hani gönüllerin şefi griss bikaç haftalığına gelsin de ny a mac e ders versin griss in odasından bi tane de mac e yapalım:img-hyste
sLm diziyi önceden ara ara izLiodum ama şimdi hastası oLdum hiç kaçırmıyorum süper ve diziyLe iLgiLi pek fazLa bişey biLmiyorum meseLa sezon finaLi ne zaman?
sLm diziyi önceden ara ara izLiodum ama şimdi hastası oLdum hiç kaçırmıyorum süper ve diziyLe iLgiLi pek fazLa bişey biLmiyorum meseLa sezon finaLi ne zaman?
ıyı yapmısın hos geldın sezon fınalıne da var temmuz sonu gıbı olur onumuzde da bolumler var:img-pilot
OK. teşekkür ederim saoL
umarım csi nin dewmı da geLir csi Turkey fLn :D
nemesis3443 15-06-08, 22:27 daha bölüm yayınlanmadan başlamışsınız izledikten snra ne olcak acaba??
varya bolumun bıtmesını bekleyemedım ahh danny pıskın pıskın bıde ıslerım var dıyo sınırlerım tepemecıktı:img-tomatacını dındırcek baska ınsan mı bulamadın gıt konus flack le
Kaldım su anda (: ama beklediğimiz bi seydi, Lindsay'le telefonda öyle konusmasna cok üzüldüm gercekten.. Hoscakal dedi kapadı telefonu, bahanesi de hazır "yaralarımızı saralım" (: Bu arada Mac'le Stella'nın sarılmaları ve Mac'in nazik teklifi de hostu
Depresyona girmeme neden olan bölüm gelip çattı
Of sakin sakin bölüm yorumumu yapayım şimcik
Danny nin dallamanın önde gideni olduğunu bu bölümde gördük rikki zaten oğlu ölmüş suçladığı adamla yatıyo nasıl bi annedir bu ya yazık yazık yani bide üzülmüş numarası yapmasaydı o kadar kikirik şey nolcak daha yeni oğlunun ölümü kendine göre bi eğlence bulmuş
Danny ye zaten baştan sona kadar kızgınım bu nedir ya bari ayrıl öyle yap hep kızı kendinden uzaklastırdın he doğum gününü unuttun sonra kıza boynuz taktın kınıyorum kendisini bide yüzsüz hani lindsay buna telefon ediyo hani buluşalım diye bu işlerim var diyo ne işi olduğu da odadan rikki nin çıkmasıyla ortaya çıkıyotop olasıcalar bu kadar öküzlük yapılmaz zati bari ayrıl öyle yap dime ama yok boynuzu takcan mutlaka yuvarlak herif seni ya bide yüzsüz ya hiç mi utanma olmaz birnde sevgilisiyle tel de konuusyo ama kekelemeden bişey yapmadan hop nasıl da kolayca yalan söyluyo uyuz herif biraz insanın yüz kızarır yok anam nerde bide telden sonra hiç bişey olmamış gibi haşna fişna ya rikki hatunuyla devam etmesi yok mu ayy iyice çıldırttı yani
Lindsay in danny le sonunda konuşması ses tonu içimi burktu gerçekten kırılmıştı bitrdi beni yine hem arkadasıydı hem sevgilisiydi danny odununun ancak o zaman aklına geldi tabii tabi akıl denen bişey varsa zaten rikki kikiriğiyle artık öğleye kadar zamanını geçirdikten sonra lab a geldiğinde bi umursamazdı cins herif bak seni gidi hayta
Zaten lindsay dannny ye sevdiğini söyledi o da dumur olarak kaldı o kadar söz etti lindsay kalsın bi zahmet sonunda danny nin birazcık aklı başına geldi diyecem
En fazla lindsay ime üzüldüm yazık kızın hiç bişeyden de haberi yok ayy canımın içinin kalbi de çok kırıldı belli nerden bilsin kız o kadar peşinden koşan adamın yani ortağı danny nin dallamanın önde gideni olduğundan yoksa onla zati ilşkiye falan girmezdi sevgili de olmazdı
Lindsay zaten danny için elinden geleni yaptı mac e yalanlar bile söyledi ona ruben konusunda yardım etmek istedi ama danny onu istemedi ne vardı sanki yardım etseydi flack le beraber gizliden izni bile sürdüler doğum gününü unutmasını bile sineye çekti bi laf söyledi o kadar yani
Danny en sonunda sanki hatasını anladı gibi (tabii anladıysa)konuşmak isitiyon biraz geç oldu be kız bundan sonra neden konusun bakam bide aldatma olayını öğrensin (öğrense de öğrenmese de kötü be anam öğrenmese lindsay salak gibi olcak biz burada çatlıcaz danny ye dicez ne genişmiş benim siniirm dany e olan giderek artıcak öğrense biizm için biten dl daha da betere gidecek lindsay ın danny nin gözünü oyma girişiminde bile bulunabileceğini düşünüyorum onu bıralk yazarlar öğrenmesini yazsalar herhalde lindsay i new york tan falan gönderirlerdi aralarında negatif enerji oluşturmamk için çünkü)de şöyle tekme tokat dalsın insllh
Rikki karısına az söylendim de daha söyleyeceklerim var ama işte banlanrıırm falan forum kapanır aman ölçülü davranıyorum ama yalnız şunu diyorum sırf acılarını unutmak için de suçladığın adamla yatmasın yani bu ne genişlik bide yüznde bakan sakin bişey sanır zararsız aman ete süte karışmayan biri sanır iyi biir sanır ama ne demişler ummadık taş baş yarar cinsten çıktı bu hatun kendiisne bi yuh diyorum oğluna da mı saygın yoktu yani
Lindsay in danny ye umarım uzun soluklu çektirmesini istiyorum
Bu arada lindsay ın danny ye stella yla lgili telefon ederken(devamındaki sinir bozucu olayı hepimiz biliyik)makyajını çok beğendim arada söyleyem dedim
Bu arada stella nın evinin yanması olayı benim yorumda arada kaynadı biraz değinem bari
Yandaki dairede ne olduğundan hiç kimsenin haberi yok yazık çocuklara üzüldüm(tabii ki ne Türkiye de ne Amerika da ne yazıki bu zamanda hiç kimsede komsuluk ilşkileri yok tabii bu olay da normal geliyo stella sonuçta çalışan hatun ne zaman geldiği ve gittiği meçhul eve nerden bilsin yandaki komsunun çocuk kaçırdığını)ama çocuk not atmış biizmkinin eve keşke notu bi şekilde bulabilseydi de inceleyebilseydi çocukları tacizci sandı yalnız stella nında ne kadar pasaklı olduğunu gördük bu bölümde dolabın ardın ao not düşmüş kaç haftadır beklim orda bi insan dip bucak temizlik yapar dime ama(şaka şaka)
bolume resmen sınır oldum komsuya sınır oldum dannye sınır oldum:img-hyste guzeldı ama sınır oldum:icon_whis konu wat dan esınlenmıs orda da benzer konu ıslenmıstı oyuzden bozuldum:img-beee:
gelelım bolumun asıl olayına danny nın olayı tek gecelık ama ole bıle olsa bı psımanlık olmaması ve rahatca lınds uste cıkarak yalan solemesıne anlam vermek guc karakter dısına cıkmıslar tamamıle :icon_sorrlınds den ılk kez ılanı ask duyduk ve bolece dl bırlıktelıgı kesınles tı aynı zaman da ayrılı da senerıstlerı kutluyorum:mad72:rıkkı ayrı bı olay oglu olmus kadının tesellı arama yontemıne bakın:icon_mad:sonradan danny beyfendıden ozur geldı ne fayda surundur lınds:good:
cocukları kacıran kadına ayrı sınır oldum sorguda ama dedım gıbı wat la benzemesı sınır ettı:img-tomatcocgun halıne uzuldum yanlız:img-cray:
bolume resmen sınır oldum komsuya sınır oldum dannye sınır oldum:img-hyste guzeldı ama sınır oldum:icon_whis konu wat dan esınlenmıs orda da benzer konu ıslenmıstı oyuzden bozuldum:img-beee:
gelelım bolumun asıl olayına danny nın olayı tek gecelık ama ole bıle olsa bı psımanlık olmaması ve rahatca lınds uste cıkarak yalan solemesıne anlam vermek guc karakter dısına cıkmıslar tamamıle :icon_sorrlınds den ılk kez ılanı ask duyduk ve bolece dl bırlıktelıgı kesınles tı aynı zaman da ayrılı da senerıstlerı kutluyorum:mad72:rıkkı ayrı bı olay oglu olmus kadının tesellı arama yontemıne bakın:icon_mad:sonradan danny beyfendıden ozur geldı ne fayda surundur lınds:good:
cocukları kacıran kadına ayrı sınır oldum sorguda ama dedım gıbı wat la benzemesı sınır ettı:img-tomatcocgun halıne uzuldum yanlız:img-cray:
ya wat olayıyla aynı olması gerçekten sinir bozucu ny senaristleri sürekli ve sık sık yapmaya başladılar bunu olmaz ya hiç mi beyniniz yok ya diğer dizilerin orjinalliğinden örnek alın utanmazlar
danny tamamen değişti zaten of uyuz herif kikiirk rikkki karısıyla
Gözlerim dolduu, kadına bakar mısınız cocukları annelerinden nasıl ayırabilir, psikopat! Cocuk konusurken ağladım resmen kıyamaam :img-cray: Danny hatasını anladı ama is isten gecti bi kere, yaralarımızı saralım derken daha derin yaralar actığını farkında değil! Kalbi kırık 2 kadın bırakıcak arkasnda, Lindsay'e gercekten yazık.. Ben sana tutup asık olmusum simdi vazgecmem gerek gibi bisey söyledi, gercekten cok etkileyici konustu Danny kaldı böyle! :img-wink: Bakalım neler olcak..
Yangın olayından dolayı ekiptekilerin Stella'ya destek cıkması cok hostu, Adam, Flack, Mac, Danny hepsi arkasında oldular. Danny'nin yaptığı büyük hata dısında hos bi bölümdü (:
Gözlerim dolduu, kadına bakar mısınız cocukları annelerinden nasıl ayırabilir, psikopat! Cocuk konusurken ağladım resmen kıyamaam :img-cray: Danny hatasını anladı ama is isten gecti bi kere, yaralarımızı saralım derken daha derin yaralar actığını farkında değil! Kalbi kırık 2 kadın bırakıcak arkasnda, Lindsay'e gercekten yazık.. Ben sana tutup asık olmusum simdi vazgecmem gerek gibi bisey söyledi, gercekten cok etkileyici konustu Danny kaldı böyle! :img-wink: Bakalım neler olcak..
Yangın olayından dolayı ekiptekilerin Stella'ya destek cıkması cok hostu, Adam, Flack, Mac, Danny hepsi arkasında oldular. Danny'nin yaptığı büyük hata dısında hos bi bölümdü (:
neler olca bellı danny surundurcek bızımkı surundursun hakettı pısmanlık olur ınsanda ama yok ama tek gecelık tı ve ole kalcak bıda olmıcak mırak etmeyın bundan sonra danny lınds pesınden koscak:img-pilot
ÖlümüneAdliTıp 16-06-08, 22:41 ...Rikki karısına az söylendim de daha söyleyeceklerim var ama işte banlanrıırm falan forum kapanır aman ölçülü davranıyorum ...
....yalnız stella nında ne kadar pasaklı olduğunu gördük bu bölümde dolabın ardın ao not düşmüş kaç haftadır beklim orda bi insan dip bucak temizlik yapar dime ama(şaka şaka):img-hyste:img-hyste:img-hyste
Deniz_im bir sinirle açtım forumu ama bu yazından sonra sinir minir kalmadı bende. Çatlıyorum gülmekten. İyi ki az kızmışsın Rikki ile Danny'e. Bir de çok kızsan soluğu Amerika'da alırdın kanımca.
:img-hyste
Ne yazıcağımı da unuttum. Kıssadan hisse daha önce forumda da belirttiğim gibi "DANNY'i HİÇ SEVMİYORUM GICIK YARATIK, PİS HERİFİN ÖNCE GİDENİ"
Lindsay'de ilk pas vermiyordu hemencecik aşık olmuş. Kızdım biraz ona da haaa!!!
Stella-Mac sıkı dostluk çok hoşuma gitti.
Yalnız Adam'ın bayaaaa bayaaa Stella'ya yazdığını bir ben mi fark ettim??? Noluyoruz? Kendall nerde? Stella Adam'la olamaz. Olursa ikisinede hoş şeyler demem.
İşler karışık olmaya başladı.
Ben deli bir CSI:NY fanıyım. 1 sezon 1. bölümden beri hiçbir bölümünü kaçırmadım. Allah kaçırmak nasip etmesin.:D:D
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Deniz_im bir sinirle açtım forumu ama bu yazından sonra sinir minir kalmadı bende. Çatlıyorum gülmekten. İyi ki az kızmışsın Rikki ile Danny'e. Bir de çok kızsan soluğu Amerika'da alırdın kanımca.
:img-hyste
Ne yazıcağımı da unuttum. Kıssadan hisse daha önce forumda da belirttiğim gibi "DANNY'i HİÇ SEVMİYORUM GICIK YARATIK, PİS HERİFİN ÖNCE GİDENİ"
Lindsay'de ilk pas vermiyordu hemencecik aşık olmuş. Kızdım biraz ona da haaa!!!
Stella-Mac sıkı dostluk çok hoşuma gitti.
Yalnız Adam'ın bayaaaa bayaaa Stella'ya yazdığını bir ben mi fark ettim??? Noluyoruz? Kendall nerde? Stella Adam'la olamaz. Olursa ikisinede hoş şeyler demem.
İşler karışık olmaya başladı.
Ben deli bir CSI:NY fanıyım. 1 sezon 1. bölümden beri hiçbir bölümünü kaçırmadım. Allah kaçırmak nasip etmesin.:D:D
az ve öz yazmak istedim aslında ama işte sinir:img-hyste:img-hyste
hep berbaer olmazsa giderik amerika ya nolcak basarık seti:icon_whis
yorumuna gelince danny hakkında haklısın gıcık herif
lindsay e kızma canım be o da danny nin kurbanı napsın 2 sezon peşinden kostu o kadar danny hatırlarsan(hatırlarsın hatırlarsın msllh 1. sezondan bölümleri hatırladığına göre:good:)hatta bi bölümde olay ünlü bi beyzbolcunun ölümüydü orda pino diye bi otopsici vardı o bölümde sanki onun lindsay e asıldığını hissettim o sırada danny de cebelleşiyodu kızı kaptırmamak için(en azından tavır ve sözleriyle o bölümde kopartmıştı zaten beni)neyse sonunda demek istediğim lindsay bi şekilde aşık oldu ama keşke danny gibi biirne olmasaydı hakaden birine olsaydı ben de danny lindsay in o kadar uzun süre peşinden kosunca hatta suicide girls lerden biir bunu çağırdıydı da gitmediydi hal ve tavırlarına bakınca çok matah bişey sanmıştım danny beyefendiyi ama işte böyle biirne aşık olunur bu kadar çok şey yapınca ama daha sonra naptı danny cinsi gül gibi kızı üzmekle kaldı :icon_sorr(bu arada yazarları da kınamadan geçmeyeceğim gül gbi oğlanı ne hale getirdiler bize çizdikleri dany karakteri bu şekilde değildi tamamen zıt bişey yarattılar)
ben stella mac dostluk olsun da artık sevgili olmalarını isitiyorum ancak ikisi birbirini paklar
ve adam ın stella ya yazılma olayı bana sanki adam sadece biraz yakınlaşmak için yaptı sanki dostça gibi geldi arkadasça tabii herkesin görüş acısı farklı hem stella yla adam olamaz bu dizi kaldırmaz :img-hyste
yuh yani vicdan azabı bunu yaptrr mı insana yaaa yazık değil mi lindsay e doğrusunu söylemek gerekrse çift olarak sevmiyodum 2sini kimseye yakıştramıyodum danny i ama bunu hiç yakıştramadım nası aldatr lindsay i :icon_evil
bölüm idare ederdi jason a çok üzüldm yazık manyak kadın kandrmış çocuğu neyse grşmk üzerebye
yaa tamam danny odunluk yaptı ama pıs yaratık falan olmuyo arkadaslar odunlugu bu bolumluktu abartmayalım dızı bu sadece kızıyorum ama ben hala sevıyorum dannyı:img-blush:img-in_lo
Dünkü bölüm WAT da izlediğim bir bölümü hatırlattı, gerçi orda kaçıran adamdı ve taciz de ediyordu kaçırdığı çocukları. Neyse, bölüm genel anlamda güzeldi. Danny- Lindsay olayı dışında. :img-cray:
Danny e o kadar sinir oldum ki, çok yüzsüzdü. Lindsaycm hem bozuldu hem kırıldı. Zavallımın daha ayrıntılardan haberi yok, öğrenince daha neler hissedecek acaba.:img-cray:
Bu Danny öyle lafları hakediyor ki, Rikki bile o kadar sinirimi bozamadı , tabi Rikki den de gıcık alıyorum o ayrı. Baştan çıkarılan olsaydı Danny, ilişkiye girmek için zorlanan taraf olsaydı da farketmezdi, ancak kadını resmen baştan çıkarttı ve onunla beraber olduğu için pişman olması gerekirken kadını gitti yine öptü. Bu durum da onun yüzsüzlüğünü kanıtlamış olup, sinir katsayıma tavan yaptırdı. :icon_evil
Rikki ye o gömlek benim, çıkarmalısın tarzında tabi benim yazdığım gibi düz değil gayet cilveli bir şekilde yaptığı konuşmada diziye müdahele edip Danny nin hassas yerine esaslı bir tekme atılması gerekiyordu. Bunu yapmak isteyen çok olurdu eminim. Mosmor suratı ile acı içinde bir Danny, hayali bile tatlı.:icon_ange
Danny- Lindsay konuşmalarında ise Lindsay i alkışlamak istiyorum. :img-clapp
Danny hiç pişman olmuş gibi değildi ya, sinir olduğum bir başka ayrıntı. Lindsay gerçekten güzel cümleler söyledi ancak Danny beyefendisi bunu anlar mı, ne kadar sürede anlar, orası meçhul. :bilmim
Son olarak Lindsay nin Danny i sürüm sürüm süründürmesini ve yeni bir adayla çatır çatır çatlatmasını canı gönülden diliyorum. :icon_shad
nemesis3443 17-06-08, 11:06 of of 3.defa izlememe rağmen hala üzülüorum ve sinirleniorum altyazılı izleyince daha bi koydu:img-cray:. rikki adlı insan ne kadar yüzsüzsn bi hata yapıosn bide kalkmş omlet istiosn sadece sexmiydi die sorusn tm hatasını anladı gidcek diorum dany uyuzu sadece acımızı hafifletioruz bunda bişey yok diyerek beni deli ediosun ya linds oysa bugn nekadar şirin ve güzeldi dannye yaptığı konşma süperdi kızmz danny yannda olmak istemiş ama beyefendi uzaklaştırmş rikki ile birlikte atlatıodur herhalde acısını şimidi bni beni bi düşünce aldı acaba bunlar kaç defa birlikte oldu 1defa ise belki affedilebilir ama 1den fazla ise dönüş yolu yok gibi
not:siz senaristlere mi kızsam yoksa sizn gibi senaristleri başa getirene mi hala krarsızım ama karar werene kadar herkese kızgınım
stellann ewine üzüldüm gözleri dolu dolu bakıodu yazık cocklara ayrı bi üzüldüm nasıl bi mantıksa kadınnki onları daha ii yere götürdüm ailesi boşanmıştı çünkü.. adam ve stella yakınlaşması yoktu bennce nede olsa kaç yıl birlikte çalışıolar kurtulduğunu duyunca sevinmiştir
Dünkü bölüm WAT da izlediğim bir bölümü hatırlattı, gerçi orda kaçıran adamdı ve taciz de ediyordu kaçırdığı çocukları. Neyse, bölüm genel anlamda güzeldi. Danny- Lindsay olayı dışında. :img-cray:
Danny e o kadar sinir oldum ki, çok yüzsüzdü. Lindsaycm hem bozuldu hem kırıldı. Zavallımın daha ayrıntılardan haberi yok, öğrenince daha neler hissedecek acaba.:img-cray:
Bu Danny öyle lafları hakediyor ki, Rikki bile o kadar sinirimi bozamadı , tabi Rikki den de gıcık alıyorum o ayrı. Baştan çıkarılan olsaydı Danny, ilişkiye girmek için zorlanan taraf olsaydı da farketmezdi, ancak kadını resmen baştan çıkarttı ve onunla beraber olduğu için pişman olması gerekirken kadını gitti yine öptü. Bu durum da onun yüzsüzlüğünü kanıtlamış olup, sinir katsayıma tavan yaptırdı. :icon_evil
Rikki ye o gömlek benim, çıkarmalısın tarzında tabi benim yazdığım gibi düz değil gayet cilveli bir şekilde yaptığı konuşmada diziye müdahele edip Danny nin hassas yerine esaslı bir tekme atılması gerekiyordu. Bunu yapmak isteyen çok olurdu eminim. Mosmor suratı ile acı içinde bir Danny, hayali bile tatlı.:icon_ange
Danny- Lindsay konuşmalarında ise Lindsay i alkışlamak istiyorum. :img-clapp
Danny hiç pişman olmuş gibi değildi ya, sinir olduğum bir başka ayrıntı. Lindsay gerçekten güzel cümleler söyledi ancak Danny beyefendisi bunu anlar mı, ne kadar sürede anlar, orası meçhul. :bilmim
Son olarak Lindsay nin Danny i sürüm sürüm süründürmesini ve yeni bir adayla çatır çatır çatlatmasını canı gönülden diliyorum. :icon_shad
evet konu watındı bence lıns ogrenmıcek cunku abd bakıs acısı farklı tek gecelık olarak kalıcak lınd ogrensedı zaten danny yumrugu ındırmıstı tasralı oldunu dusunursek ama ogrenmıcek zatı ılerde anlıcaz lındse kımse merak etmesın ıyı bı surundurcek onu :ditokadının gucutroest
neler olca bellı danny surundurcek bızımkı surundursun hakettı pısmanlık olur ınsanda ama yok ama tek gecelık tı ve ole kalcak bıda olmıcak mırak etmeyın bundan sonra danny lınds pesınden koscak:img-pilot
Ooo bunu duyduğuma cok sevindm :img-wink: Rikki'ye yazık olucak o zaman, kızcağızn da sucu yok zaten hep bizim esek Danny! :img-hyste Neyse bi geceyle noktalanması güzel oldu.. Sürünsün biraz bakalım, güzel bölümlerle karsılasıcaz belli :img-wink:
Ooo bunu duyduğuma cok sevindm :img-wink: Rikki'ye yazık olucak o zaman, kızcağızn da sucu yok zaten hep bizim esek Danny! :img-hyste Neyse bi geceyle noktalanması güzel oldu.. Sürünsün biraz bakalım, güzel bölümlerle karsılasıcaz belli :img-wink:
sucu olmaz mı kadının oglu olmus acı dındırme yontemıne bak kendı de dedı orda duygusal bısı yok dıye ama ne olursa olsun:img-tomat abd dekılerın acı anlayısıla bızımkı bagdasmıyo rıkkı de danny de dogru yolu bulcak nese haftaya serı katıl cıkcak:happy0064:img-pilotadam gıbı cınayet konusu ızlıcez
yagmur_montana 17-06-08, 11:29 dün bölümü izlemeye gerek bile duymadım :icon_whis ,
çok sinir ve gıcıktı , deniz in de dediği gibi depresyona sokmuştu bizi :img-pilot
ama yorumlarınıza hayran kaldım :img-hyste
sinirlenip internetten bölümün tamamını izlememiştim , haftasonu tekrarı ne zaman ??
dün bölümü izlemeye gerek bile duymadım :icon_whis ,
çok sinir ve gıcıktı , deniz in de dediği gibi depresyona sokmuştu bizi :img-pilot
ama yorumlarınıza hayran kaldım :img-hyste
sinirlenip internetten bölümün tamamını izlememiştim , haftasonu tekrarı ne zaman ??
haftasonu cumartesi 5-6 civarı ooması lazım cnm
bide cuma gecesi izlersen yani cuma yı cumartesiye bağlayan gece yani cumartesi 1 cıvarı cold case yle arkalı önlü tekrarları var
nfl bunun dizi olduğunu biliyoruk elbet(allah korusun gerçek hayyatta olsa ben böyle adama kimbilir neler yaparım:img-hyste)
haftasonu cumartesi 5-6 civarı ooması lazım cnm
bide cuma gecesi izlersen yani cuma yı cumartesiye bağlayan gece yani cumartesi 1 cıvarı cold case yle arkalı önlü tekrarları var
nfl bunun dizi olduğunu biliyoruk elbet(allah korusun gerçek hayyatta olsa ben böyle adama kimbilir neler yaparım:img-hyste)
tahmın edebılıyorum :img-hysteama dedım gıbı nekadar hatalı da olsa danny yaptıgı normal olmasada sevıoyrum cunku aslında capkın olsa ıntıhar kızları olayında gıderdı okızla kı ozaman lınds le cıkmıyodu bıle duygularını bıze ters anlamadımız heralde yabancılar bole bastırıyo osekılde bastırmaya calıstı ama tabı bızı delırttı ama lınds o sozunden sonra hersey bılıyoruz kı yerıne oturuyo oyuzden danny nın dunku olayı onu sevmeme engel deyıl kızıyorum ama sevıyorum:img-in_loartık eskı danny olcak ona sevınıyorum encok
herbokolog001 17-06-08, 13:21 slm arkadaşlar buaraya uzun süredir üyeyim ama kaybedince üyeliğimi yazamadım bir türlü neyse yazdıklarınızı okuyup hep takip ediyorum..önceden csı miami yi izliyordum o da çok gsl di ama bunu izleyince çok daha fazla sevdimm.ama csı ny un bende ilk 2 sezonu yok nerden bulabilirim bileniniz varsa bana yardımcı olabilir mi??:img-blush
ayrıca bu bölümü kaçırdım .malum sitede de hepsi yoktu ama biraz gördüğüm kadarıyla danny ruben in annesiyle yatıyo.... ee lindsay ne yapıyo bunun karşısında ..... bana biraz olaylardan bahsederseniz sevinirim ....beni de aranıza alırsanız sevinirim...:img-blush
slm arkadaşlar buaraya uzun süredir üyeyim ama kaybedince üyeliğimi yazamadım bir türlü neyse yazdıklarınızı okuyup hep takip ediyorum..önceden csı miami yi izliyordum o da çok gsl di ama bunu izleyince çok daha fazla sevdimm.ama csı ny un bende ilk 2 sezonu yok nerden bulabilirim bileniniz varsa bana yardımcı olabilir mi??:img-blush
ayrıca bu bölümü kaçırdım .malum sitede de hepsi yoktu ama biraz gördüğüm kadarıyla danny ruben in annesiyle yatıyo.... ee lindsay ne yapıyo bunun karşısında ..... bana biraz olaylardan bahsederseniz sevinirim ....beni de aranıza alırsanız sevinirim...:img-blush
hos geldın lınds da aldatıldını bılmıyo ama danny nın odunluna cok bozuluyo ve dannye baya agır konusuyo sana kızgın deyıl kendımı kızgınım cunku sana asıl oldum ıcın gıbı bısılr soluyo ve gıdıyo danny kafaya dank edıyo da gec tabı tekrarı ızle cmts 18 de ve cuma gece 1 de:img-pilot
Bu bölüm hakkında az çok bir şeyler biliyordum. Ama bu kadarını Danny'den hiç beklemiyordum. Gece tekrarına baktım dizinin. Gece gece sinirlerim zıp zıp zıpladı.:icon_sorr Ahh be Danny, nasıl toparlayacaksın kendini??? Neden, çözümü başka kollarda arıyorsun??? Sezen'imle yazptığımız anlaşmadan dolayı fazla dokunduramıyorum Danny'ye :D Ama yaptığı şeye gerçekten çok kızdım. Rikki bile hiç kaldı onun yanında. Kadın yaptıkları şeyin yanlış olduğunu dile getirdi ama Danny işine kaldığı yerden devam etti. :img-huh: Lindsay'in bunu hakettiğini hiç düşünmüyorum. Şimdi onun durumu daha zor. :=(((((( Aşık olduğu adam tarafından aldatıldı. Danny'nin bu olayı Lindsay'den saklamaması istiyorum. Yaptığının sonuçlarına katlanmalı.
Stella'nın da evi yandı ama küllerin altından bambaşka olaylar çıktı. Kayıp çocuk bir zamanlar Stella'dan yardım istemiş ama Stella olayı yanlış anlayıp engel olmuş. Çok geç olmadan çocukları buldular ve ailelerine teslim ettiler. :) Canım, Mac'cim de Stella'ya desteğini esirgemedi. Her düşünceli insanın yapacağı Stella'ya evinde kalmasıni rica etti. :)
Bu arada herbokolog001, ben de bu foruma nadiren gelip gidenlerden olsam da aramıza hoşgeldin demek isitiyorum :)
ÖlümüneAdliTıp 17-06-08, 14:03 "herbokolog001" hoşgeldin cnm.
Danny hakikaten kötü davranışlar sergiledi yaa. Ben bu çocuğu oldum olası sevmezdim. Bir aralar düzeldi sandıydım ama aynı tas aynı hamam.
Ya 1. ya da 2. sezonda bir bölüm vardı Danny'nin kovulmaktan kıl payı kurtulduğu. Metroda bir polis memurunu vuruyordu onu "zanlı" sandığı için. Polis onun kurşunu ile ölmediği için bir şey olmuyordu ama bir süreliğini olay yerrinden, lab.'dan uzaklaştırıyorlardı. Mac Taylor buna:" Git şu avukata görü konuş, danış." demişti avukatın kartını verirken. Bu salak Danny'de gidip soruşturmayı yürüten polis birimine ifade verip işleri daha da batırmıştı. Flack'te azarlamıştı bunu. Sonra yırttı paçayı ama Mac bunu"promotion" listesinden çıkardı. (oooohhh iyi geldi salağa)
Bence ekip içindeki en karaktersiz kişi Danny. Aslında bunda biraz yetişme tarzının, ortamın ve abisinin suçuda var ama Danny'nin asi olduğu gerçeği değişmiyor.
ZeynepFlack 17-06-08, 15:38 "on the job" bölümydü bende hatırlıyorum, hatta orda memurlar danny hakkında konuşuyodu danny'de sataşıyodu flack azarlıyodu kendi adamlarını danny için ittiriyodu içeri gir falan diyodu mac'te bi anlam verememişti, sonra yine bi kafede flack'e çemkirmişti "ı kıll the cop" diye, aynısını geçen bölümde yaptı flack silahını çaldırdığı için sinirliydi ve rikkiyi karakola getirmesini istedi "sen kendi işine bak flack" bu ne demek şimdi, karşısına bi sorun çıkınca baş edemiyo çocuk gibi davranıyo, ekipte herkes kötü olaylar yaşadı ama kimse danny'nin yaptıklarını yapmadılar, stella sevgilisini vurdu, aids tehlikesi atlattı, sheldon'un üstüne cinayet yıkılmaya çalışıldı, lindsay'in tüm arkdaşları öldürülmüştü, flack havaya uçtu mac'in olaylarını saymıyorum bile....
danny hırcın evet bunu dızıdede dıle getırdı kı seven bole sevıyo :img-blushdızıde yaterınce agır abı var :icon_whis o metro olayında yanlıs yaptını dusundu ıcın gıttı basına gelceklere katlanma pahsına gıttı konustu bence bunda kotu bısı yok terıfıyı bıle kacırdı kı mac bence bu konuda hata yaptı :kahvedanny ve flack sucluları genelde zaten onlar yakalıyo buı bolumde bıle arabanın ustunden atlayısı falan:img-in_lo lafları hakedıyo tmm ama ılerleyen bolumler de kendını toparlıyo hatta gelecek hafta bu yaptını deyıstırmez
o gecen rıkkı olayında flack anlayıssız davrandı sert davrandı kesınlıkle dannye karıs orda sınır olmustum
ayrıca bu bolumden sonra abd de rıkkı danny falnları cok olustu bunu da belırtmek lazım bıze ters oldundan cok tepkı aldı ama orda okadar da deyıl
senerıstlerde zaten ordakı ızleyıcı kıtlesını goz onune alıyo cunku retıngı danny lı bolumler getırıyo 4.sezonun en cok retıngını alan 2 bolumden bırı 11 bırıde bu bence lınd ogrenmesın ıstemem cunku dızı polısıye pembe dızı deyıl bu bolum ozel hayata dalmaktan bolumun zevkını alamadık zaten esınlenmıs dı konusu karakterı ne hale getırmısler dızı crımınalden uzaklasıyo her gecen bolum 5.spoılerıne bakıyoruz yıne aynı ozel hayatlar bırıne sevgılı falan ny dıyer csı lardan gerı kalma sebebı bu ıste
nfl tamam rikki danny fanları oldu ama gidip de dl fanları yön değiştirmediler o olan kişiler sadece lindsay i sevmeyenler ve dl yi desteklemeyenler onların zaten dr fanı olması rikki ni,n gitmesini engellemedi(tabii 5. sezon gelip cee derse bişey diyemicem:img-hyste) hem onların dr fanı olması da zaten bu ilişkinin doğru olduğunu göstermiyo veya danny beyimiiznin yaptığı hödüklüğün doğru olduğunu ordaki dl fanlarının veya söyle diyem sırf lindsay is sevmeyen fanların dışındaki fanların nasıl tepkiler gösterdiğini gördük sugah diye bi kız vardı hatta malum video izleme sitesine sürekli baştan beri dl videolarını o koyardı bu bölümden sonra kız csıny izlemeyi kesti hatta fanlar cbs ye mesaj atılar topluca naptınız diye csı:ny la alakalı
sonuçta danny aldattı ne amerika da ne de başka bi ülkede bu kadar kolay aklkanabileceğini sanmıyorum danny nın yaptığı da tam cinslikti yani
walla aslında linds ın öğrenmesini ben isterim zaten girdiler gircekleri kadar özel hayata en azından öğrensin şöyle tekme tokat dalsın içimin buzları erir oh be derim
iyki ilk sezonu tam olarak izlememişim danny ye gıcık gidecektim belli oldu zaten sarı saçlar beni mahvediyodu yaptığı çocujluklar hiç çekilmezdi zaten benim için biirnci sezon 2. sezonla başlar ondan öncesini ne biliirm ne bilmek isterim aslında bu haftaki, bölümde olmasaydı çok güzel olacaktı ama yaptılar yazarlar bi hata hadi bakalım topla toparlayabilirsen
çok teşekkürler umarım tekrarlarını izleyebilirim....bu arda ben tuğçe ...herbokolog001.....biraz tuaf herkes söyleyince...:img-wink:
bende sezen memnun oldumbye
denız ım ben yaptını haklı gostermıyorum kı kotu bende kızdım oncekı sayfada zaten ama abd de ole deyıl bıkac dl fanı ole olabılır ama cogunluk ole deyıl neyazıkkı onların bakıs acısı kulturlerı farklı
bu bölüm bayağı güzeldii :img-wink:
bölümler ilerledikçe kişilerin hayatlarına ve başka olaylara doğru yönelmeler oluyoo bu çok güzeel :happy0064
yaa stella'nın evi yandı bayağı üzüldüm açıkcasıı bi de o bonnie denen kadına sinir oldum saçma bahaneler yüzünden kaçırmış çocuklarıı :icon_sorr
dizinin başında şu camdan dalan kadını merak etmiştiim acaba bunu kim nasıl yaptı diyee meğer kazaymıış topuklu ayakkabılar iştee bayağı tehlikeli olabiliyoo :icon_whis
amaaa bu bölümde danny'ye hiç kızmadığım kadar kızdıım :img-banne
lindsay'i göz göregöre aldattı yaa :img-cray:
üsteliik vicdanı bi parça olsuun sızlamadıı biraz olsun üzülmedii :icon_sorr
sanki lindsay onun için hiç bişey ifade etmiyoo
eee peşinden koştuu sevgilisi olunca da bunların bi önemi olmadığını anladı belki dee :icon_whis
şu rikki denen kadına da kızıyoom oğlu ölmüş hemen danny'nin kollarına atlıyoo, ikisine de yakışmadıı :mad72:
bi de hiç bişey yapmamış gibii konuşuyoo valla danny'ye hiç yakıştıramadım ondan beklemiyoduum bunuu :hıh
lindsay öğrenirse neler olacağını çok merak ediyoruum :img-blush
ZeynepFlack 17-06-08, 16:44 deniz_im " danny beyimiiznin yaptığı hödüklük" lafını çok beyendim belirtmeden geçemiycem:good:
nfl, flack'in danny'e kızması çok normal sen gıcık oldum demişin ama bana flack'in orda yanlış davrandığını söylemezsin sadece hassas bi konuda patır kütür aklına geldiği gibi davranıyo onu kabul ediyorum :img-gun:
şimdi danny sevgilisini aldatınca ve bunun için sunduğu saçma bahaneden sonra "danny'in karakteri öyle" diyenler de flack'in de "karakterinin böyle olduğunu" bilmeleri lazım karakter tanıtımında bile "adalet duygusu fazla gelişmiş" yazıyo flack babasını bile tanımaz kanımca :img-polic
üstelik birbirlerini çok seviyolar, ikinci sezon finalinde flack havaya uçunca danny dağılmıştı resmen bunları da inkar edemem danny'in bilgisayardan kamera görüntülerine bakarken flack'in elini görmesi ve elini monitöre koyması o anda ki surat ifadesi hala aklımda....:icon_sorr
daha sonra beraber basket maçına gidiyolar ve idaaya giriyolar flack kaybediyo danny parayı aldıktan sonra gülüyo ve maçı izliyo sonra flack'in onun gülüşünü izliyo ve kendi de gülümsüyo yani "o mutluysa bende mutluyum" mesajını bi bakışla verdi bana :img-cray:
bende sezen memnun oldumbye
denız ım ben yaptını haklı gostermıyorum kı kotu bende kızdım oncekı sayfada zaten ama abd de ole deyıl bıkac dl fanı ole olabılır ama cogunluk ole deyıl neyazıkkı onların bakıs acısı kulturlerı farklı
hoşgeldin tuğçe öncelikle
zaten ben senin haklı göstermeye çalıştığını söylemedim seninde kızdığını biliyorum sunu diyorum tamam abd nın kulturu biizmkinden çok farklı kimin eli kimin cebinde belli değil orası tamam ama bana göre diyorum ki aldatma bi yere kadar(onlara göre tabii) ama bu şekilde olmasıyani danny nın rikki yle yaptığı gibi olması çoğu fanını bozduğu düşüncesindeyim (lindsay sevmeyenler hariç tabii) tamam bazıları biizm kadar çok kızmayabilir kultur farklı bilmem ne en azından benim okuduklarım bayağı bi küfür ediyolardı kıcını tekmelemekten falan bahsediytolardı senin okuduğun dr fanların zaten talk tan çıktı o çıkanları da hepimiz biliyok neler yazabileceğini hatta bazılarını danny flack bile dediklerini gördük yani :img-hyste:icon_whis:img-icecr
zaten danny odaklı bölümlerin rating rekortmeni olduğunu da biliyok aldatma olsun yada olmasın
deniz_im " danny beyimiiznin yaptığı hödüklük" lafını çok beyendim belirtmeden geçemiycem:good:
nfl, flack'in danny'e kızması çok normal sen gıcık oldum demişin ama bana flack'in orda yanlış davrandığını söylemezsin sadece hassas bi konuda patır kütür aklına geldiği gibi davranıyo onu kabul ediyorum :img-gun:
şimdi danny sevgilisini aldatınca ve bunun için sunduğu saçma baheneden sonra "danny'in karakteri öyle" diyenler de flack'in de "karakterinin böyle olduğunu" bilmeleri lazım karakter tanıtımında bile "adalet duygusu fazla gelişmiş" yazıyo flack babasını bile tanımaz kanımca :img-polic
üstelik birbirlerini çok seviyolar, ikinci sezon finalinde flack havaya uçunca danny dağılmıştı resmen bunları da inkar edemem danny'in bilgisayardan kamera görüntülerine bakarken flack'in elini görmesi ve elini monitöre koması o anda ki surat ifadesi hala aklımda....:icon_sorr
bırbırlerını sevıyolar zaten 19 da da ıyı anlıcaz ama karakter olese danny de bole kabul edıcez hırcın zaten en cok sevılen karakter olma nedenı bu ben fazla sert karakterlerı sevmıyorum danny kızdım bu bolum ama ılerde yıne aynı danny olca ıcın hala sevıyorum hem severım hem doverım hesabı gecmıs sezonlara gırılınce bende cevap verdım cunku mac olayında ve gecenkı rıkkı olayın da danny sucu yoktu
hoşgeldin tuğçe öncelikle
zaten ben senin haklı göstermeye çalıştığını söylemedim seninde kızdığını biliyorum sunu diyorum tamam abd nın kulturu biizmkinden çok farklı kimin eli kimin cebinde belli değil orası tamam ama bana göre diyorum ki aldatma bi yere kadar(onlara göre tabii) ama bu şekilde olmasıyani danny nın rikki yle yaptığı gibi olması çoğu fanını bozduğu düşüncesindeyim (lindsay sevmeyenler hariç tabii) tamam bazıları biizm kadar çok kızmayabilir kultur farklı bilmem ne en azından benim okuduklarım bayağı bi küfür ediyolardı kıcını tekmelemekten falan bahsediytolardı senin okuduğun dr fanların zaten talk tan çıktı o çıkanları da hepimiz biliyok neler yazabileceğini hatta bazılarını danny flack bile dediklerini gördük yani :img-hyste:icon_whis:img-icecr
zaten danny odaklı bölümlerin rating rekortmeni olduğunu da biliyok aldatma olsun yada olmasın
senınkıler de dl le ılgılı bı sıte ona bakarsan senerıstler bıseyın tutcanı ınandı ıcın ordakı ınsanları bıldıklerı ıcın konuyu ısledıler ve tuttu gelecek sezon hamıle olarak gelırse rıkkı sasrımam beklıyorum senerıstlerden
deniz_im " danny beyimiiznin yaptığı hödüklük" lafını çok beyendim belirtmeden geçemiycem:good:
şimdi danny sevgilisini aldatınca ve bunun için sunduğu saçma baheneden sonra "danny'in karakteri öyle" diyenler de flack'in de "karakterinin böyle olduğunu" bilmeleri lazım karakter tanıtımında bile "adalet duygusu fazla gelişmiş" yazıyo flack babasını bile tanımaz kanımca :img-polic
üstelik birbirlerini çok seviyolar, ikinci sezon finalinde flack havaya uçunca danny dağılmıştı resmen bunları da inkar edemem danny'in bilgisayardan kamera görüntülerine bakarken flack'in elini görmesi ve elini monitöre koması o anda ki surat ifadesi hala aklımda....:icon_sorr
ben zaten cnm nerdeyse danny için kullanmadığım 'kötü' söz kalmadı desem yeridir:img-hyste
dedin ya flack ı danny nin görüp hani monitorde üzülmesi olayından mı acaba danny flack fanları çoğaldı(çift olarak cnm:img-hyste):icon_whis
ya şaka bi yana ikiis de çok iyi arkadaş bunu gösteriyolar birbirleri için yapamacakları şey yok
ama işte her insanın olduğu gibi çoğu insanın kötü yönleri(yani beğenmediimiz gözümüze çarpan) var flack ın de çok çabuk parlaması her şeyi iyi güzel bu yönü hiç hoşuma gitmiyo adalet anlayıısı yanında ailesiyle alakalı bi durum da olabilişr gibi geliy(ailesinin polis olması dışında tabii) bi bölümde demişti ya hani abimlere rağmen (onların hakaretlerien rağmen)annemin yemeğini yemek isterdim o eskigünlere gitmek isterdim diye bu parlamasının ailesinin polis olması dışında sanki abilerinin eziyetlerine karsı kendini ifade ediş şekli gibi geliy bana bu kadar çabuk sinirlenmesi yani
bu bölüm bayağı güzeldii :img-wink:
bölümler ilerledikçe kişilerin hayatlarına ve başka olaylara doğru yönelmeler oluyoo bu çok güzeel :happy0064
yaa stella'nın evi yandı bayağı üzüldüm açıkcasıı bi de o bonnie denen kadına sinir oldum saçma bahaneler yüzünden kaçırmış çocuklarıı :icon_sorr
dizinin başında şu camdan dalan kadını merak etmiştiim acaba bunu kim nasıl yaptı diyee meğer kazaymıış topuklu ayakkabılar iştee bayağı tehlikeli olabiliyoo :icon_whis
amaaa bu bölümde danny'ye hiç kızmadığım kadar kızdıım :img-banne
lindsay'i göz göregöre aldattı yaa :img-cray:
üsteliik vicdanı bi parça olsuun sızlamadıı biraz olsun üzülmedii :icon_sorr
sanki lindsay onun için hiç bişey ifade etmiyoo
eee peşinden koştuu sevgilisi olunca da bunların bi önemi olmadığını anladı belki dee :icon_whis
şu rikki denen kadına da kızıyoom oğlu ölmüş hemen danny'nin kollarına atlıyoo, ikisine de yakışmadıı :mad72:
bi de hiç bişey yapmamış gibii konuşuyoo valla danny'ye hiç yakıştıramadım ondan beklemiyoduum bunuu :hıh
lindsay öğrenirse neler olacağını çok merak ediyoruum :img-blush
ogrenemıyo konu kapanıyo bu bolum tek gecelık olarak kalcak okadar danny pısman oluyo
senınkıler de dl ile ilgili ona bakarsan senerıstler bıseyın tutcanı ınandı ıcın ordakı ınsanları bıldıklerı ıcın konuyu ısledıler ve tuttu gelecek sezon hamıle olarak gelırse rıkkı sasrımam beklıyorum senerıstlerden
ewet ordan başka yeri sevmiyom zati talktakilerinin ne olduğunu ordakilerden iyidir en azından biliyom son bikaç spoiler hariç herşey tuttu walla hem benim gibi düşünüyolar seviyorum ben onları
tuttu muttu da da olay oldu abicim ne kadar abd kültürü farklı desek de zaten kendileri olay olması için koydular ya zati getirsinler anam bi o kaldıydı rikki yi hamile olarak getirsinler işleri güçleri yok zati bakalım o zaman danny nın hangi yüzünü görcez
ben onu bunu bırakıp (rikki yi getirirlerse de getirisnler zati danny de o yakıısr)öbür sezon lindsay e sevgili yapmalarını istiyom öyle düzgün her gün değişmeyen walla yeni gıcır bi sevgili gözümüz gönlümüz açılacak cinsten:img-hyste:img-in_lo
naughty chris 17-06-08, 17:11 dün ki bölümde herşey çok karıştı ama şöyle bişey söylemek istiyorum...
danny yaptığından pişman gözükmüyor rikki ile arası iyi duruyodu...lindsay ile danny diye bişey kalmaz artık bence hem bu olayda lindsay'e çok üzüldüm danny'i gerçekten seviyordu ama danny mahvetti herşeyi..artık danny ne yapar bilmiyorum onu suçlamak istemiyorum çünkü kendini suçlu bulmuyor bile...fakat yaptığı şeye çok sinirlendim.lindsay için en iyi ne ise o olmuştur bence çünkü çok iyi biri:)stella ise o çocuğun attığı notları farketmediği için üzüldü ama kurtardılar sonunda.mac ile çok iyi dostlar onlar :)bence aşk olmasın dizide yani karıştı zaten danny-rikki den sonra bakalım ne olacak:icon_whisgüzel bi bölümdü
yagmur_montana 17-06-08, 20:02 ewet ordan başka yeri sevmiyom zati talktakilerinin ne olduğunu ordakilerden iyidir en azından biliyom son bikaç spoiler hariç herşey tuttu walla hem benim gibi düşünüyolar seviyorum ben onları
tuttu muttu da da olay oldu abicim ne kadar abd kültürü farklı desek de zaten kendileri olay olması için koydular ya zati getirsinler anam bi o kaldıydı rikki yi hamile olarak getirsinler işleri güçleri yok zati bakalım o zaman danny nın hangi yüzünü görcez
ben onu bunu bırakıp (rikki yi getirirlerse de getirisnler zati danny de o yakıısr)öbür sezon lindsay e sevgili yapmalarını istiyom öyle düzgün her gün değişmeyen walla yeni gıcır bi sevgili gözümüz gönlümüz açılacak cinsten:img-hyste:img-in_lo
:img-hyste aynı fikirdeyim , lindsay e 5. sezonda biri gerekiyor ..
ben de artık istemiyorum dl (bunu kendim de söylediğime inanamıyorum :icon_whis)
ama danny nin yaptığını lindsay kesinlikle haketmiyordu ,
ayrıca saçma da oldu , lindsay in peşinden o kadar koştu ..
kızı o kadar bekledi , yokluğunda hayaller gördü :img-blush
onun için ny dan taa montana ya gitti ..
sonra git sen , salak danny aldat montana nı :img-cray:
bilmiyorum senaristler nasıl toparlayacak bu olayı .. :icon_sorr
stella'lı bölümleri çok seviyorum, farklı bir havası var.onun ön planda olduğu bölümler favori bölümlerim oluyor çoğunlukla.
danny'yi anlamak mümkün değil, lindsay'e karşı çok yüzsüzdü, pişman olur gibi olldu ama rikkiye karşı çok sıcaktı.tuhaf.
ZeynepFlack 17-06-08, 22:08 Ya bu arada flack'in yanan dairenin sahibini sorgularkenki hali ve stella'yo kast ederek söyledikleri çok güzeldi danny'ye sinirimden yazmayı unutmuşum... şöyle bişeydi sanırım...
"çıkardığın yangında yan dairede çok değer verdiğim biri vardı ve şimdi bi evi yok eğer bunu senin yaptığını öğrenirsem bana hesap vereceksin"
:love05:
Ya bu arada flack'in yanan dairenin sahibini sorgularkenki hali ve stella'yo kast ederek söyledikleri çok güzeldi danny'ye sinirimden yazmayı unutmuşum... şöyle bişeydi sanırım...
"çıkardığın yangında yan dairede çok değer verdiğim biri vardı ve şimdi bi evi yok eğer bunu senin yaptığını öğrenirsem bana hesap vereceksin"
:love05:
evet canıım böylee diyoduu ve bunu derkenki bakışı kesinlikle ürkütücüydü :icon_whis şahsen o nolan denen adamın yerinde olmak istemezdim o aan :icon_whis
flack sinirli oldu mu gözü hiçbişeyi görmüyoo ama sinirlilik de ona yakışıyoo :img-in_lo
bu arada dedektif jennifer angell ile flack arasında bişeymi vaar?
ZeynepFlack 17-06-08, 23:31 evet ya sinirlenince biraz abartıyo... angell'a da aralarında bişeyler var ama beraber falan değiller ama kur yapıyolar birbirlerine hatta flack açık saçık asılıyoda diyebiliriz ama angell'ında bi şikyeti yok :love05:
evet ya sinirlenince biraz abartıyo... angell'a da aralarında bişeyler var ama beraber falan değiller ama kur yapıyolar birbirlerine hatta flack açık saçık asılıyoda diyebiliriz ama angell'ında bi şikyeti yok :love05:
eee bulmuuş flack gibi yakışıklıı karizmayıı :img-in_lo
şikayet edermii hiiç :img-blush
hangi bölümdü hatırlamıyoom bi bölümde bu angell'ı yemeğe davet etti heraldee kadındaa bahane falan bulduu yanlış hatırlamıyosaam
ZeynepFlack 18-06-08, 13:38 bi yemek daveti falan olmadı geçen bölümde danny'nin olayları olurken flack karakoldaydı angell gelip bugün izinli olduğunu sanıyodum diye burdasın dedi o da rikki ve danny'i bekliyodu dannyle ilgili bi olay olduğunu söyledi oda ne olduğunu sordu istersen unu bi kahve içerken konuşalım dedi angell gülümsedi sonra dannyler geldi öyle askıda kaldı o mevzu...
öncelikle rikki öyle gömlekli çıkınca çok şaşırdım. ben diziyi bu sezondan takip ettiğim için karakerlerini tam bilmiyorum. benim gözümde danny lindsay aşkı ölümsüz gibiydi. ama danny alçak çıktı. lindsay in danny ye dedikleri hoşuma gitti. ben şunu çok merak ediyorum. ilerdeki bölümlerde lindsay aldatıldığını öğrencek mi? öğrenirse tepkisi ne olacak?
ben
1. danny nin lindsay'a yalvara yalvara kendini affettirmesini,
2. lindsay'in de naz yaptığından dolayı değil kalbinin gerçekten kırıldığından dolayı affetmemesini
3. ama sonunda birleşmelerini istiyorum.
4. rikki de çok kötü bişey yapsın, danny nin gözünden düşsün
istiyorum...
ayrıca her bölüm gibi bu bölüm de harikaydı. cuma günü de izleyebilirsem tekrarını izliyecem tabi cumartesi de var :happy0064
öncelikle rikki öyle gömlekli çıkınca çok şaşırdım. ben diziyi bu sezondan takip ettiğim için karakerlerini tam bilmiyorum. benim gözümde danny lindsay aşkı ölümsüz gibiydi. ama danny alçak çıktı. lindsay in danny ye dedikleri hoşuma gitti. ben şunu çok merak ediyorum. ilerdeki bölümlerde lindsay aldatıldığını öğrencek mi? öğrenirse tepkisi ne olacak?
ben
1. danny nin lindsay'a yalvara yalvara kendini affettirmesini,
2. lindsay'in de naz yaptığından dolayı değil kalbinin gerçekten kırıldığından dolayı affetmemesini
3. ama sonunda birleşmelerini istiyorum.
4. rikki de çok kötü bişey yapsın, danny nin gözünden düşsün
istiyorum...
ayrıca her bölüm gibi bu bölüm de harikaydı. cuma günü de izleyebilirsem tekrarını izliyecem tabi cumartesi de var :happy0064
ogrenmıcek ama teorılerınden
1.olan abartmasada affetırmeye calıscak :love01:
2.sıse tam ısabet:good:
3.muamma gelecek sezona:kahve
4.kotu bısı yapmasına gerek kalmıcakbye
ogrenmıcek ama teorılerınden
1.olan abartmasada affetırmeye calıscak :love01:
2.sıse tam ısabet:good:
3.muamma gelecek sezona:kahve
4.kotu bısı yapmasına gerek kalmıcakbye
oh oh iyi iyi:happy0064
uf ya bir hafta bir yıl gibi geliyo:img-cray: zaten kısacık sürüyo tekrarlarıyla yetiniyorum neyse olsun film iyi gidiyo.
süper bi bölümdü
danyi öyle görünce şoke oldum hiç beklemezdim :icon_whis
ilk başta ki kıza yazık olmuş çok kötü ölüm sebebiydi :)
o çocukların kurtarılması flnda çok güzeldi ''help me '' yazısı fln iyi düşünülmüş :img-wink:
ÖlümüneAdliTıp 18-06-08, 19:23 Yaa yalnız ben Stella gibi zeki bir kadının nasıl oldu da notları görür görmez şıp diye duvardaki delikten birinin göndermiş olabileceği aklına gelmedi anlamadım?
Her şeyi olur olmadık yerden çıkarıp pat diye çözen kadın bunu yapamadı. Hayret. Gerçi aradan 2 yıl geçmiş ama... Zaten o da kızdı kendine çok fazla "yan dairemdeymiş kız yaa" şeklinde.
bi yemek daveti falan olmadı geçen bölümde danny'nin olayları olurken flack karakoldaydı angell gelip bugün izinli olduğunu sanıyodum diye burdasın dedi o da rikki ve danny'i bekliyodu dannyle ilgili bi olay olduğunu söyledi oda ne olduğunu sordu istersen unu bi kahve içerken konuşalım dedi angell gülümsedi sonra dannyler geldi öyle askıda kaldı o mevzu...
hıı doğruu demekki ben yanlıış hatırlıyomuuşuum düzeltme için teeşekkürleeer :img-blush
yaa zaten danny olur olmadık yerdee giriyoo işin içinee ama angell ile flack'i birbirine pek yakıştıramıyoom açıkcasıı :icon_whis bana göree flack'e daha farklı bi karaktere sahip olan bi bayan daha güzel oluur meselaa aynı meslekte olmasaa güzel oluur diye düşünüyoom :img-wink:
danny'nin buu alçaklığını düşündükçee halen sinirlerim hopluyoo yaa affedemiyom danny'yii :icon_sorr
nasıl böyle bişey yaptın danny yaa :icon_sorr :img-cray:
yagmur_montana 21-06-08, 16:58 aslında beni en sinir eden csi: ny bölümü olsa da (ki ben bütün csi: ny bölümlerini severdim : P) dava iyiydi ..
stella her zamanki gibi başına iyi bir şey gelmeyen kadın durumundaydı ,
(ve mac de her zamanki günü kurtaran adamdı) ama olay sürükleyiciydi ..
zaten danny olayını bu hale getirdikten sonra davayı iyi tutmaya çalışmışlar : P
cok guzel bı bolumdu serı katıllı olan bolumler super oluyo genelde dıyer csı larda ıslenen ny da pek alıskın olmadımız serı katıl olayına el attılar ıyı de yaptılar bakalım bu ısın sonu ne olucak taksıcı katıl:kahve degısık bı yontem le kurbanlarını olduruyo ama:img-gun:
gelelım su kızıl dedektıfe:hıh bu kadar sınır bırı olur mac de az deyıl evlıken kırdı cevızı ogrendık:img-hysteneresınden hoslandısa bu adam yanlız mac her gecen bolum talıplerı artıyo her renklı sac dan talıbı var kızıl sarısın esmer:img-hyste lınds olayında kadına uyuz oldum bırakmaması lazım ama kadın olayı danny nın oldunu solemedı sınır :img-beee: danny sırınlıklere basladı ama gonlunu almak ıcın lınds hala kırgın mac den bıde fırca yıyınce :icon_sorr makyaj da yıne superdı bu arada gercekcıdı danny kıyafet bıraz acayıp gıbı dı ama sıyah tulu bısı yakısmıstı yınede:img-blush flack de her bolumdekı olan kovalamacasını yaptı her bolum bırının pesınden kosuyo tek fark busefer stellada bı kac hareketle susledı:img-tomat
bolum guzel dı hos du ama yıne ozel hayatlara cok gırdıler bence mac uvey oglu da geldı gazetecılık merakı oldunu ogrendık aman dıkat etsın fazla merak ıyı deyıldır:icon_whis
Aman aman da kimler gelmiş aman seri katil mi teşerrif edermiş dizimize bi sevindim bi sevindim anlatamam yani
Hayırlı olsun diyerek (seri katil olayı yüüznden tabii arada böyle atraksiyonlar da yapmış olmaları iyi farkloı oluyor neticede)
Şimcik bölüm yorumuna geçeklim
Efenim öncelikle geçenki danny olayı hala hafızalarda ona hala kızgınım çünkü unutulacak bişley değil bu önemli şahsiyetin yaptığı şahsiyetsizlik neyse iyice dellenmeden sövüp saymadan hemencecik aha da şimdi geçiyorum bölüm yorumuna
Sid yine koparttı beni ölen köpek balığına üzülüyo ya zavallı köpekbalığı bu kadın yüüznden ölmüş olabilir gibisinden bişey dedi ya koptum yani
Hawkes ın kopek balığını incelemesinde içinden çıkarttığı şeylerde güzeldi yani ne bulduysa yemiş hayvan yani yemek ayırmamış
seri katilimiz de oldu ya ohh dedirtti arada bi böyle şeylerle uğrassın isityorum hedefim yüksek tabii ama en azından bu seri katilimiz 3-4 kişiyi öldürdü bu da bişey ilerde tabii seri katil falan çıkarsa daha bi sapık ne bileyim gaddar faaln olmasını isityorum(aman ha sakın yanlış anlaşılmasın gerçek hayatla hiçbir bağlantısı yok bu söylediklerimin cani falan değilim yani aman)
Her neyse tabii seri katil taksici çıkınca öldüreceği şahıslar şansız kişiler bana denize atması olayı da garip tabii bakaklım ekibimiizn önümüzdeki bölümlerde çözmesi dileğiyle diyorum
Mac stella çiftimize kendileri gibi bi hatun katıldı bu bölümde mac ın karıısnı (hani dillere destan anlatıp duruyodu ya bi karııs vardı bunun hatta 11 eylül saldırılarında ölmüştü hatun yalnız bu dizi bu şekilde devam ederse ben umutluyum hatun 11 eylülde ölmemiş olucak karısmıza cee diye çıkacak ben geldim diyecek gibime geliyor hadi bakalım hayırlısı neyse ) he işte mac ın o karıısnı herhangi bi şekilde (aldatmak bence öpmek veya berbaer olmak diye ayrılmaz hangisini yaparsa yapsın aldatmıştır yani varmak istediim nokta) aldattığını gördük o kızıl hatunla way be dedirtti mac de güya nasıl aşıktı bi claire ı vardı kaç sezondur dilinden düşürmüyodu peyton a bile bi bölümde claire diye hitap etmişti ama claire hayattayke bunu bi şekilde kızılla aldattı bi de açıklamamış zaten açılasaydı mac diye bişey kalırmıydı zaten orası mechul bu sezonda zaten mac ın çevresinde huriler kaynıyo hay msllh sarıısnı kızılı ohh mac yuru be kocum millete mavi boncuk dağıtmakla meşgul zaten
Bu kızl cadıya yalnız acayip sinir oldum neymiş monroe nun anormalliği dısında takım iyiymiş başa bela kadın ya herhalde lindsay kendi kafasına göre çekip gitmedi önceki olaylarda ne kadar aktif olduğunu biliyok dime önce kendiisne baksın evli admalarla öpüşüyo utannmaz kızıl seni
Neyse kadın gitti kızl mufettişimiz lindsay ın incelemede danny yuzunden ayrıldığını hemencecik şipledi ispiyoncu seni utanmaz arlanmaz seni mac de gitti lindsay e hesap soruyo danny de suçlu ona neden hiç çemgirmiyo ne de olsa asıl suçlu o o olmasa o incelemede terkedip gitmecek sinirlendiiryolar insanı ya zaten kızl önce kendi yaptığına baksın bi de evli adamla utanma arlanma kalmamış
Şimcik asıl meselemize gelen d l ye
Danny ni jaws maws dedi ama yok yani lindsay i ikna edemedi evde film izlemeye lindsay tabii danny nin ona kötü davranmasını ve takmamasını affedememiş affetmemesi de doğal orda hala üzgün ve kzıgın olduğu konuşmalarına ve yüz ifadesine yansımıştı zaten danny seni jaws ler yesin emi bu yaptılarından sonra eğer lindsay kabul etseydi de bu berbaer jaws larla alakalı filmi danny nin lindsay e rikki olayından bahsedeceğini hiç zannetmiyorum yüzü tutmaz zaten yüzsüz aldattın söyleyemez aslında söylemesini isterim biizm kız lindsay den şöyle temizinden bi dayak yimesini siterim yerse de sevine sevine izlerim yani hakediyo da söylemez artık bu zamandan sonra ilşkisini kurtarmaya çalışıyo su anda sadece
Zaten lindsay ın İş hayatı özel hayatı alt üzt oldu üüzldü meleğim of danny of kendin mutsuz olduğun gibi insanalrı da mutsuz etmeyi başarıyosun zaten mac ın kızılının mac e ispiyonlamasından sonra mac ın lindsay le konuşması lindsay ın konustukları söyledikleri yürek burkucak cinstendi bundan sonra bi daha işten biiryle olmucam gibisinden bişeyler dedi ya
Yalnız koptuğum olay lindsay ın bi ipucuyla alakalı mac e bilgi verirken bagaja girmesi kapatmasını istemesi mac ın garip bakıısydı :img-hyste
He bide mac ın üvey oğlu(yania slında ölen karıısnınn evaltlık verdiği oğlu) reed yine karsımıza çıktı anam ne inatcı bide gelip hesap soruyo neden önce bana önceden haber vermedin diye
Bu bölümde bide stella yla flack hay msllh hemen anladılar mac le su kızl mufettiş olayını sezdiler en azından flack in güzel miydi deyişi ayrı bi olaydı zaten
ÖlümüneAdliTıp 23-06-08, 21:27 Allahııımm dizinin adını değiştirsenler, CSI:NY'da neymiş?? "Mac TAYLOR : The Handsome and Intellegent Crime Scene Investegator" yapsınlar bir zahmet. Mac'in (şimdi ayıp olcak ama kusara bakmayın) elinin altından amma kişi geçmiş yaaa. Maşallah, sarışın, esmer, kızıl, CSI'yı, otopsi yapanlar vs......
Mac TAYLOR'ın o kadar fazla beraber takılmadığı, arasında kan bağı bile bulunmayana REED sözüm sana:" İnsan biraz utanır, edepli olur. MAAAAAC diye sesleniyorsun, daha Mac bir şey bilmiyor, gidip hadi söyle ver bilgileri diyorsun, PAT diye adamın odasına dalıyorsun. Yavrum senin annen Claire'ın kanı bence o kadar asil değilmiş o zmn."
Mac sözüm sana:" Senin karın kafasına bir şeyi takınca kural kaideyi unutuyor muydu haaa??"
Neyse bu kadar MAC yeter.
Sid:happy0064 ve Hawkes:love05::img-in_lo aaayyyy canlarım. Sid'in Quine'le konuşmasına, köpekbalığı için üzülmesine bayıldım. Hawkes'da ( adamım işte beaA) nasıl da hatırladı haberlerde çıkanları?? Nasıl bağladı 11 Eylül ile, çınar ağacı ile e kilise ile? Ben boşuna sevmiyorum bir insanı cnmm.:good:
Quine hak verdim açıkçası ben. Lindsay'i rapor etmek zorundaydı sonuçta. Kanıta bir zarar gelebilirdi. Çok öenmli bir mesleği var. İstiyorsa izin kullansın, Danny ile aynı çalışma saatlerinde çalışmasın vs....
Yalnız çok üzüldüm Lindsayciğime. Danny'nin(yanına bilimum kötü söz yazdığımı varsayalım) yüzünden Mac'tan azar işitti. Üzüldüm yani.
Sonunda taksici seri katil geld, hoşgeldi. Çatlıcaktım gelmeseydi. Bakalım neler olacak??:img-pilot:icon_whis
ZeynepFlack 23-06-08, 21:47 Güzel bi bölümdü taki sonuna gelene kadar... o müfettiş çakması hatun sinirimi bozdu en başta, sonra danny ve lindsay'in şakalaşmaları hoşuma gitti (danny'ye hala kızgınım), köpek balığı olayı güzeldi, flack'im çok gözükmedi ama ilginç aksanlı çikolatacı çocukla kovalamacası güzeldi nedense ısrarla danny ve flack'i aynı davaya koymuyolar hep stella takılıyo flack'in peşine, Bu arada Mac'in üvey oğlu Reed'i gördük bu bölümde, çok tatlı bi eleman hem gazeteci olmuş acar muhabir ayakları falan yaptı mac'e...
çikolatacı adam stella'ya çikolata uzatarak "aklını başından alabilir miyim"
stella ceset resimlerini gösterir "hayır, peki ya ben seninkini"
Daha sonra çikolatalardan yiyen Flack'e Stella "nasıl, aklın başından gitti mi?"
Sağ salim 333 olayını ve Venüs olayını bitirdik derken bide "katil taksici" olayı çıktı umarım bunu da çok uzatmazlar valla ben son ana kadar katili göstericekler diyordum ama bi yandan da göstermemeleri ihtimalini düşünüyordum bu dizi beni paranoyak etti...
Güzel bi bölümdü taki sonuna gelene kadar... o müfettiş çakması hatun sinirimi bozdu en başta, sonra danny ve lindsay'in şakalaşmaları hoşuma gitti (danny'ye hala kızgınım), köpek balığı olayı güzeldi, flack'im çok gözükmedi ama ilginç aksanlı çikolatacı çocukla kovalamacası güzeldi nedense ısrarla danny ve flack'i aynı davaya koymuyolar hep stella takılıyo flack'in peşine, Bu arada Mac'in üvey oğlu Reed'i gördük bu bölümde, çok tatlı bi eleman hem gazeteci olmuş acar muhabir ayakları falan yaptı mac'e...
çikolatacı adam stella'ya çikolata uzatarak "aklını başından alabilir miyim"
stella ceset resimlerini gösterir "hayır, peki ya ben seninkini"
Daha sonra çikolatalardan yiyen Flack'e Stella "nasıl, aklın başından gitti mi?"
Sağ salim 333 olayını ve Venüs olayını bitirdik derken bide "katil taksici" olayı çıktı umarım bunu da çok uzatmazlar valla ben son ana kadar katili göstericekler diyordum ama bi yandan da göstermemeleri ihtimalini düşünüyordum bu dizi beni paranoyak etti...
merak etme venus kadar uzayamaz cunku sezon yetmez:img-hysteama yıne uzucak yanı senerıstler 40 yılda bı serı katıl yapmıs bırakmazlar dızı zatı pemebe dızı oldu barı adam gıbı konu olsun
ÖlümüneAdliTıp 23-06-08, 21:59 Bende şimdi bu seri katilin bizim ekipten birine takmasını ya da bu sebeple bizim ekipten birinin tehlikeye girmesini bekliyorum.
Hakkaten yoksa nasıl uzatıcaklar? Zeki Mac nasıl olucakta çözemez 2 bölümde? Mantıklı açıklamalar lazım.:kahve
Bende şimdi bu seri katilin bizim ekipten birine takmasını ya da bu sebeple bizim ekipten birinin tehlikeye girmesini bekliyorum.
Hakkaten yoksa nasıl uzatıcaklar? Zeki Mac nasıl olucakta çözemez 2 bölümde? Mantıklı açıklamalar lazım.:kahve
ekıp deyl de belkı ekıp yakını olur bızım zekı mac sezon fınalınde pek zekı olmadı cıkcak ortaya:img-hyste
Bende şimdi bu seri katilin bizim ekipten birine takmasını ya da bu sebeple bizim ekipten birinin tehlikeye girmesini bekliyorum.
konu olsun maksat sezon finaline bölüm doldursun diye uzatıyolar da ben mac den beklemezdim bunu ya nasıl bulamaz hemen ya noldu o kadar laf ettik nazar mı değdirdik zeki şeye:img-hyste ayy
aslında sezon sonunda da görceğimiz şey sürekli hero zeki diye gösteriyolrda asıl işleyen ekibi yoksa kendisi bi hiç
ÖlümüneAdliTıp 23-06-08, 22:16 konu olsun maksat sezon finaline bölüm doldursun diye uzatıyolar da ben mac den beklemezdim bunu ya nasıl bulamaz hemen ya noldu o kadar laf ettik nazar mı değdirdik zeki şeye:img-hyste ayy
aslında sezon sonunda da görceğimiz şey sürekli hero zeki diye gösteriyolrda asıl işleyen ekibi yoksa kendisi bi hiç
"asıl işleyen ekibi yoksa kendisi bi hiç" yorumuna bayıldım cnm. Yaa hakkaten dizide bu msjıda veriyorlar mı sizce? Yoksa sürekli bizim şikayet ettiğimiz gibi "Mac Taylor 1 numara" :king: izlenimini mi veriyorlar? Yoksa 2sini birden mi?
"asıl işleyen ekibi yoksa kendisi bi hiç" yorumuna bayıldım cnm. Yaa hakkaten dizide bu msjıda veriyorlar mı sizce? Yoksa sürekli bizim şikayet ettiğimiz gibi "Mac Taylor 1 numara" :king: izlenimini mi veriyorlar? Yoksa 2sini birden mi?
nıye 1 numara olsun benım 1 numaramı denızım bılıyo:img-in_lobırıcık sefım:img-blush1 numaralık ole 2 yumruk tekme le olmuyo zekada bı yazılara calısıyo zatı ekıbıle de ılgılenmesı lazım bıraz lınds ve danny nın sorunu ogrendı yaptı sey fırcalamak oldu
aslında bana göre mac sanki hero kahraman hatta üstün zeka gösteriliyo hem de her bölümde (yani mac ın 1 numara olark gösterilmesini kastediyorum burada)bi şekilde az da olsa araya sokustuluyo onlara göre zaten bardağın dolu tarafı o ama ben bardağın diğer yarıısnı görmeye çalışıyom yaniher bölümde ekibin çalışması işlemesi sonucunda olayların nasıl ortaya çıktığını asıl noktada burası zaten mac o ekip olmasa bu kadar kısa sürede hiç bişey çıkartması mümkün değil bide o zekayla dusununce imkansız yani
sadece mac de değil bazı böllümlerde stella da zeki görünümüne giriyo ama onun kendini beğenmişliği biraz daha ortaya çıkıyo zeki gösterilmesi biraz arada kaynıyo yani kustahlığı benim gözüme batmaya başlıyo
bide bu sezonda mac stella hariicndekiler arada bi sanki hiç bişey bilmiyomuş gibi gösterilemeye çalışılması mac ın keskin zekasını daha fazla gözüme batııryo
mac 1 numara stella 1' numara herhalukerde ikis de bi şekilde birr numara olarak gösteriliyo bu da her zaman bi şekilde siniirmi gittikçe bozuyo
sen peki dizinin bu sezonda verdiği izlenim bakıkmından hangisini düşünürdün
nıye 1 numara olsun benım 1 numaramı denızım bılıyo:img-in_lobırıcık sefım:img-blush1 numaralık ole 2 yumruk tekme le olmuyo zekada bı yazılara calısıyo zatı ekıbıle de ılgılenmesı lazım bıraz lınds ve danny nın sorunu ogrendı yaptı sey fırcalamak oldu
o zaten cnm tek senin için değil benim içinde 1 numara (tabi griss cnm:img-blush) şef dediğin griss gibi olur mac e ancak çakma şef bozma şef lakapları denebilir başkası kurtarmaz
en yakın zamanda griss gibi bi şefin ny a gelmesi dileğiyle en azından mac e bi kaç ay ders versin bişeyler öğretsin bu ne hep bi tarafları havada
edit: he bide dl konuusnda apayrı gıcığım kendisine ekibini savunacağına gidip fırça çekmeye kalkıyo griss olsa ekip üyelerini karsıısnda her kim olursa olsun savunur yani
cok guzel bı bolumdu serı katıllı olan bolumler super oluyo genelde dıyer csı larda ıslenen ny da pek alıskın olmadımız serı katıl olayına el attılar ıyı de yaptılar bakalım bu ısın sonu ne olucak taksıcı katıl:kahve degısık bı yontem le kurbanlarını olduruyo ama:img-gun:
gelelım su kızıl dedektıfe:hıh bu kadar sınır bırı olur mac de az deyıl evlıken kırdı cevızı ogrendık:img-hysteneresınden hoslandısa bu adam yanlız mac her gecen bolum talıplerı artıyo her renklı sac dan talıbı var kızıl sarısın esmer:img-hyste lınds olayında kadına uyuz oldum bırakmaması lazım ama kadın olayı danny nın oldunu solemedı sınır :img-beee: danny sırınlıklere basladı ama gonlunu almak ıcın lınds hala kırgın mac den bıde fırca yıyınce :icon_sorr makyaj da yıne superdı bu arada gercekcıdı danny kıyafet bıraz acayıp gıbı dı ama sıyah tulu bısı yakısmıstı yınede:img-blush flack de her bolumdekı olan kovalamacasını yaptı her bolum bırının pesınden kosuyo tek fark busefer stellada bı kac hareketle susledı:img-tomat
bolum guzel dı hos du ama yıne ozel hayatlara cok gırdıler bence mac uvey oglu da geldı gazetecılık merakı oldunu ogrendık aman dıkat etsın fazla merak ıyı deyıldır:icon_whis
Cok guzeldı ,kızıl saclı kadın bayagı gıcıktı bu arada flackte herkese sulanmaya basladı stellayla ıken mufettıs guzel mı barı demesı ve stellanın bakısına hayran kaldım.En cok guldugum ansa cıkolata fabrıkasında kovalamacanın sonuna dogru flackın adamın ustune atlaması adamın kalmasına ragmen flackın orada yuvarlanması bı turlu kalkamaması oldu :img-hyste:img-hyste
Cok guzeldı ,kızıl saclı kadın bayagı gıcıktı bu arada flackte herkese sulanmaya basladı stellayla ıken mufettıs guzel mı barı demesı ve stellanın bakısına hayran kaldım.En cok guldugum ansa cıkolata fabrıkasında kovalamacanın sonuna dogru flackın adamın ustune atlaması adamın kalmasına ragmen flackın orada yuvarlanması bı turlu kalkamaması oldu :img-hyste:img-hyste
flackın bı yerlerden atlaması artık benı sasırtmıyo adam zatı her bolum nı yerden atlıyo:img-icecr flack mac danny bızım ekıp masallah playboy:img-hystekadınlarımız bahtsız hawkes normal duruyo yanlız:icon_whis
flackın bı yerlerden atlaması artık benı sasırtmıyo adam zatı her bolum nı yerden atlıyo:img-icecr flack mac danny bızım ekıp masallah playboy:img-hystekadınlarımız bahtsız hawkes normal duruyo yanlız:icon_whis
Evet masallah bı hawkes dısında hepsı playboy :D Bende alısıgım o atlamalara hatta cok yakısıyo ona :img-blush :img-in_lo ama dun gulmekten bıttım kalkamayıp debelenmesıne koptum :img-hyste
Mac'ı çok sevmemekle birlikte bazı şeyler yazmak istedim. Mac aptal olsa o ekibin başı olamazdı. Karakterin bilgili ve becerikli gösterilmesi lazım ama Süper kahraman yapmakta doğru değil. İnsanlar özellikle teftiş gibi baskı altında iken performans kaybederler. Bir teftiş geçirirken diliniz, eliniz dolanıyor, bildiğiniz bilmez hale geliyor. Baskıda iken bile çok akıllı olursan artık insan değil android olursun. :img-hyste
Mac'ı çok sevmemekle birlikte bazı şeyler yazmak istedim. Mac aptal olsa o ekibin başı olamazdı. Karakterin bilgili ve becerikli gösterilmesi lazım ama Süper kahraman yapmakta doğru değil. İnsanlar özellikle teftiş gibi baskı altında iken performans kaybederler. Bir teftiş geçirirken diliniz, eliniz dolanıyor, bildiğiniz bilmez hale geliyor. Baskıda iken bile çok akıllı olursan artık insan değil android olursun. :img-hyste
ama teftıscı tanıdık cıktı mac evlıken kırdı cevızlerden bırı:img-hyste kadın zaten mac bı evlenme teklıfı etmedı kaldı torpıllıdı yanı tabıkı seflerın ozellıklerı olcak ama abartılmadan
belırtmeden gecemıcem dızımız her gecen bolum turk dızılerıne tas cıkarıyo her bolum bı entrıka gecen danny bu hafta mac nesekı su serı katıl olayı cıktı bıraz ona kafa yorarız
ÖlümüneAdliTıp 24-06-08, 20:29 Arkadaşlar sizlere kesinlikle katılıyorum. Bir ekip lideri gerçekten "zeki" olsun ki ekip LİDERİ olsun. Ama bizim Mac Taylor'ı sadece ekip lideri olarak göstermekle kalmayıp insandışı yaratık, süper kahraman olarak gösteriyorlar yaa işte en çok ona bozuluyorum.
İlk sezonlarda duyguları alınmış gibiydi. Sonra "uykusuzluk" nedir bilmiyordu. Yavaş yavaş duygularının olabilceğini öğrendik ama hala daha uykuya ihtiyaç duymayan, en olmadık şeyleri gören biri gibi gösteriliyor.
Halbuki Mac Taylor'ın angarya iş olduğu için ekiptekilere yapması için verdiği görevler kanıtların kilit noktalarını oluşturmakta. Örneğin son bölümde Sheldon'ın kiliseyi bulması!!!!!! Çok basit gibi geçtiler oysaki katilin nasıl adam bulduğunu anlamak için bu "AYRINTININ" bulunması gerekiyordu. Fakat senaryonun arasında basit bir şeymiş gibi kaynadı gitti.
Bencede hakkaten Mac'in Grissom'dan ders alması gerekiyor.
Flack bu dizide "eski tarz" polisleri temsil ettiğinden her bölümde koşuşturmasını gayet doğal buluyorum. Ama hakkaten Hawkes hariç hepsinde bir seksapel.:img-hyste Ben Sheldoncıyım şahsen. En güzelleri o. Mütevazi, karizmatik, zeki....:love05::img-in_lo aaaah aaahhh :happy0064
yagmur_montana 24-06-08, 20:46 16. bölüm :;
right next door ,
just a song about ping pong _ operator please
17. bölüm :;
like water for murder ,
down by the water _ pj harvey
fashion _ airship rocketship
19. bölüm :;
personal foul ,
kiss , kiss _ yeah yeah yeahs
lights & music _ cut copy
20. bölüm :;
taxi ,
meet your master _ nine inch nails
21. bölüm :; (sezon finali :icon_sorr)
hostage ,
all in the suit that you wear _ stone temple pilots
i'll prove i'm right _ the amyboy dukes
bu hafta csi: ny u unuttum , :kahve
ama hatırladığım kadarıyla gıcık kızıl kadın dışında güzel bir bölümdü ..
çünkü sezonun diğer seri katili geldi :happy0064
(seri katille ilgili olan bölümler daha güzel oluyor : P)
mac in eskileri de sinir etti , zaten bu sezon dl dışında herkesi birleştirdiler : P
mac , flack .. herkesinkini gördük :icon_whis
finalde 4 bölüm sonra .. grev yüzünden 3 bölüm kısa oldu , ama yine de bu kadar çekilbilmesi bile iyi :icon_sorr
arkadaşlar yorumları okudum tek tek alıntı yapmak yerine genel bişey söyleyecem
öncelikle bence mac lindsay'i azarlamadı veya fırça atmadı. gayet güzel bir şekilde uyardı. hem lindsay da bırakmasaydı canımm
mac in kahraman gibi gösterilmesi olayı bence şöyle:
şimdi olayları çözerken mac tecrübelerinden yararlanarak çözüyo yani bence üstün zekilikle alakası yok. sonuçta o rütbe ya da ne bileyim işte o düzeye gelmesi kolay olmamıştır tabi o da başta çalışmıştır sonra liderlik düzeyine gelmiştir. ya da geldi diyeyim işte.
bölümle ilgili anlamadığım bişey sorcam sizlere:
şimdi bölümün sonunda katil taksici birini daha öldürdü ya niye o sıradaki reklam panosundaki kadını öldürmedi de o kadının evi mi bi yerden çıkan adamı öldürüyor???
bu arada bu seri katiller deli mi de kendini ele verecek deliller bırakıyo yani mesela niye hepsini takside öldürüyo da denize atıyo? sonuçta bu polisler dedektifler hepsini bir katilin ya da anlaşmış kişilerin yapabileceğini anlıyo. kim kendinin pis işlerinin anlaşılmasını ister ki ?? bi de enselerine yazdığı o şifre... şahsen ben seri katil olsam hep farklı farklı şekillerde öldürürdüm ve de saçma sapan kodlar bırakmazdım.
ZeynepFlack 24-06-08, 23:40 bu arada bu seri katiller deli mi de kendini ele verecek deliller bırakıyo yani mesela niye hepsini takside öldürüyo da denize atıyo? sonuçta bu polisler dedektifler hepsini bir katilin ya da anlaşmış kişilerin yapabileceğini anlıyo. kim kendinin pis işlerinin anlaşılmasını ister ki ?? bi de enselerine yazdığı o şifre... şahsen ben seri katil olsam hep farklı farklı şekillerde öldürürdüm ve de saçma sapan kodlar bırakmazdım.
seri katillerin özelliği zaten bu... birden fazla kişiyi öldüren her psikopata "seri katil" denmiyo hepsinin bi tarzı oluyo, öldürdükleri kişiler, öldürme yöntemleri, kurban seçimi en önemliside arkalarında bıraktıkları imzalar şimdi bizim yeni seri katilde kurbanların enselerine harfler ve sayılar yazmış yani polislere ipucu bırakmış demek ki oyun oynamak istiyo öldürdüğü kişileri denize atmasıda sadece tarz meselesi tıpkı tüm kurbanları aynı sitilde öldürüşü gibi, çoğu üzerlerine bi misyon yüklendiğini düşünür mesela en ünlü seri katiller sadece hayat kadınlarını öldürmüşlerdir... dikkat ettiyseniz mac son dakkaya kadar "seri katil" lafını asla söylemedi seri katil tanımı "en az üç kişiyi aynı yöntem, aynı silah ve benzer törenle öldürmesi" QI'ları normalin üstünde olduğu için yakalanmalarıda çok zor tabi, yani senin dediğin gibi farklı farklı yöntemler kullanırlarsa seri katil değil sıradan bi katil olurlar...
çok eğitici bi yazı oldu bu yalnız, bi ara kafayı seri katillerin psikolojilerine takmıştım da...:img-polic
arkadaşlar yorumları okudum tek tek alıntı yapmak yerine genel bişey söyleyecem
öncelikle bence mac lindsay'i azarlamadı veya fırça atmadı. gayet güzel bir şekilde uyardı. hem lindsay da bırakmasaydı canımm
şimdi olayları çözerken mac tecrübelerinden yararlanarak çözüyo yani bence üstün zekilikle alakası yok. sonuçta o rütbe ya da ne bileyim işte o düzeye gelmesi kolay olmamıştır tabi o da başta çalışmıştır sonra liderlik düzeyine gelmiştir. ya da geldi diyeyim işte.
bölümle ilgili anlamadığım bişey sorcam sizlere:
şimdi bölümün sonunda katil taksici birini daha öldürdü ya niye o sıradaki reklam panosundaki kadını öldürmedi de o kadının evi mi bi yerden çıkan adamı öldürüyor???
bu arada bu seri katiller deli mi de kendini ele verecek deliller bırakıyo yani mesela niye hepsini takside öldürüyo da denize atıyo? sonuçta bu polisler dedektifler hepsini bir katilin ya da anlaşmış kişilerin yapabileceğini anlıyo. kim kendinin pis işlerinin anlaşılmasını ister ki ?? bi de enselerine yazdığı o şifre... şahsen ben seri katil olsam hep farklı farklı şekillerde öldürürdüm ve de saçma sapan kodlar bırakmazdım.
lınds yaptı zaten yanlıs bu dogru uyarması da dogru ama ekıbıle ılgılenmıyo sorunlarıla dızıde mac ustune cok dusuluyo dıyer karakterlerın ozel hayatları dısında one cıkılmasına ızın verılmıyo sef tabıkı da onde olucak ama her seyın bı sınırı var acıkcası csı seflerı ıcınde en sevmedım mac taylor
serı katıl olayını zeynep acıklamıs zaten bazı serı katıller bılerek kanıt bırakır kı karısındakı le akıl oyunu oynar mısal csı da bı maket cı katıl cıkmıstı orda oldurdu ınsanların maketını olay yerını tıpa tıp yapıyodu bıde ustune parca parca harf bırakıyodu :img-pilot
Sezen'cimle Mac olayını çok tartıştık. :) En sonunda mesaj yazmaktan parmaklarım uyuşunca halime acıdı ve beni azad etti. :)Ama yine de birbirimizi ikna edemedik :) Ben Mac'in karısını aldattığını düşünmüyorum. "Aldattı" derken çok abarttığınızı düşünüyorum. Kızıl şeytanın içi fesatmış. O kadından her şeyi beklerim ben. Mac'le konuşurken üzerine atlayacak gibiydi. Mac "bir hataydı" dedi. Bu hatayı da "zayıf bir anında" kendisini kontrol edemeyen o kızılın yaptığını düşünüyorum. "Karımı seviyorum" demek hiç ümit vermediğinin ispatı değil midir??? Karşısındaki şahıs mesajı alamamış o ayrı. Hawkes tam o anda gelmemiş olsaydı, kadın ilan-ı aşk edecekti Mac'e. Artık karısı da yoktu. Fırsatını bulmuştu. Kendisinin de dediği gibi.
Yine devamında "ne olacak" diye meraklandıran bir dava. Katilin amacının ne olduğunu merak ediyorum. Reklam panolarıyla arası mı iyi değil acaba??? Laughing Herkes morgta kurbanlar üzerinde araştırma yaparken, Sid'in köpekbalığına üzülmesi kopardı beni :img-hyste Bu adam çok tatlı :img-blush
Danny-Lindsay meselesi iyice çıkmaza girdi. Kızılın, Lindsay'i Mac'e şikayet etmesine sinir oldum.:butch: Çok kibirliydi o sahnelerde. Gidip kafasını koparmak istedim. :) Lindsay, Danny ile ilişkisinin bir hata olduğunu söyledi. Danny bu bataktan nasıl kurtulacak bilmiyorum. :icon_sorr
Mac'in üvey oğlu da çok bencilmiş. İnsanlar ölmüş, o ise bunu kendi yararına dönüştürmeyi amaçlıyor. :img-tomat Mac'in torpilinden yararlanmaya çalıştı ama Mac geçit vermedi :)
Bu arada Sezen'cim, Mac'in ekibin sorunlarıyla ilgilenmiyor demekle ne demek istediğini biraz açıklar mısın??? Adam, insanların özeline girecek değil herhalde. Hem ekibindekiler çocuk da değil. Kendi sorumluluklarını almayı, sorunlarından sıyrılmayı şimdiye kadar öğrenemedilerse Mac ne yapsın. Siz iyice şaka maka "süpermen" yaptınız bu adamı. :)
Bu iki konuda ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Lindsay'i olması gerektiği gibi uyardı. Mac gerçekten çok tecrübeli. Bu bize dizinin en başından beri gösteriliyor. Yeni hortlayan bir şey değil. Mac'in, dizide bu kadar sıklıkla ön plana çıkmasının bence tek nedeni var. O da, Gary Sinise'ın dizinin prodüktörlerinden biri olması. :img-wink:
Sezen'cimle Mac olayını çok tartıştık. :) En sonunda mesaj yazmaktan parmaklarım uyuşunca halime acıdı ve beni azad etti. :)Ama yine de birbirimizi ikna edemedik :) Ben Mac'in karısını aldattığını düşünmüyorum. "Aldattı" derken çok abarttığınızı düşünüyorum. Kızıl şeytanın içi fesatmış. O kadından her şeyi beklerim ben. Mac'le konuşurken üzerine atlayacak gibiydi. Mac "bir hataydı" dedi. Bu hatayı da "zayıf bir anında" kendisini kontrol edemeyen o kızılın yaptığını düşünüyorum. "Karımı seviyorum" demek hiç ümit vermediğinin ispatı değil midir??? Karşısındaki şahıs mesajı alamamış o ayrı. Hawkes tam o anda gelmemiş olsaydı, kadın ilan-ı aşk edecekti Mac'e. Artık karısı da yoktu. Fırsatını bulmuştu. Kendisinin de dediği gibi.
Yine devamında "ne olacak" diye meraklandıran bir dava. Katilin amacının ne olduğunu merak ediyorum. Reklam panolarıyla arası mı iyi değil acaba??? Laughing Herkes morgta kurbanlar üzerinde araştırma yaparken, Sid'in köpekbalığına üzülmesi kopardı beni :img-hyste Bu adam çok tatlı :img-blush
Danny-Lindsay meselesi iyice çıkmaza girdi. Kızılın, Lindsay'i Mac'e şikayet etmesine sinir oldum.:butch: Çok kibirliydi o sahnelerde. Gidip kafasını koparmak istedim. :) Lindsay, Danny ile ilişkisinin bir hata olduğunu söyledi. Danny bu bataktan nasıl kurtulacak bilmiyorum. :icon_sorr
Mac'in üvey oğlu da çok bencilmiş. İnsanlar ölmüş, o ise bunu kendi yararına dönüştürmeyi amaçlıyor. :img-tomat Mac'in torpilinden yararlanmaya çalıştı ama Mac geçit vermedi :)
Bu arada Sezen'cim, Mac'in ekibin sorunlarıyla ilgilenmiyor demekle ne demek istediğini biraz açıklar mısın??? Adam, insanların özeline girecek değil herhalde. Hem ekibindekiler çocuk da değil. Kendi sorumluluklarını almayı, sorunlarından sıyrılmayı şimdiye kadar öğrenemedilerse Mac ne yapsın. Siz iyice şaka maka "süpermen" yaptınız bu adamı. :)
bak sımdık hemen acıklayım ekıp de bırının sorunu varsa buda ısıne yansıyosa ıgılenmelı sefı sonucta onların hadı sef oldunu gectım ınsanıyet namına ınsan sorar danny sonucta tez canlı bırı macle baba ogul ılıskısı var denıyo ben buna katılmıyorum sef ekıbını bır arada tutmalı adamı supermen yapan bız deyıl senerıstler ne olur bı bolum de hawkes yada baska bı karakter uzerıne kurulu olsa
2.sı kızıl dedektıfın mac ustune atladını nerden cıkardın bu bolum tmm ama evlıken mac de ıstemıs kı pısman olmus sonucta ılla aldatma olması ıcın berberlık gerekmıyo abartan da olmadı ama aldatmıs sonun da her yerde karımı sevıyorum dıye gezınen adam
bak sımdık hemen acıklayım ekıp de bırının sorunu varsa buda ısıne yansıyosa ıgılenmelı sefı sonucta onların hadı sef oldunu gectım ınsanıyet namına ınsan sorar danny sonucta tez canlı bırı macle baba ogul ılıskısı var denıyo ben buna katılmıyorum sef ekıbını bır arada tutmalı adamı supermen yapan bız deyıl senerıstler ne olur bı bolum de hawkes yada baska bı karakter uzerıne kurulu olsa
2.sı kızıl dedektıfın mac ustune atladını nerden cıkardın bu bolum tmm ama evlıken mac de ıstemıs kı pısman olmus sonucta ılla aldatma olması ıcın berberlık gerekmıyo abartan da olmadı ama aldatmıs sonun da her yerde karımı sevıyorum dıye gezınen adam
Kızım, özel hayat bu Mac'i ilgilendirmez. Koca koca adamlara gidip ne diyecek??? Çok absürd olur. Hiç hoş olmaz bence. Danny ve Lindsay'de artık olgun davransınlar. Çocuk gibi ikisi de. Diğer karakterlere de yönelmelerini ben de isterim ama bu iş senaristlere ve yapımcılara kalıyor.
Kızıl resmen gözleriyle yedi Mac'i. Ayrıca ortada pişmanlık falan yok. Hata olduğunu söyledi Mac. Ben bu işin tek taraflı olduğunu düşünüyorum. Yani sadece "kızıl" taraflı. Bu kadın "karımı seviyorum"dan da bir şey anlamıyorsa gerçekten hastalıklı bir kişiliktir derim. Mac'e sadece bir konuda kızabiliyorum. Bu kadına karşı sert olması gerekir.
Kızım, özel hayat bu Mac'i ilgilendirmez. Koca koca adamlara gidip ne diyecek??? Çok absürd olur. Hiç hoş olmaz bence. Danny ve Lindsay'de artık olgun davransınlar. Çocuk gibi ikisi de. Diğer karakterlere de yönelmelerini ben de isterim ama bu iş senaristlere ve yapımcılara kalıyor.
Kızıl resmen gözleriyle yedi Mac'i. Ayrıca ortada pişmanlık falan yok. Hata olduğunu söyledi Mac. Ben bu işin tek taraflı olduğunu düşünüyorum. Yani sadece "kızıl" taraflı. Bu kadın "karımı seviyorum"dan da bir şey anlamıyorsa gerçekten hastalıklı bir kişiliktir derim. Mac'e sadece bir konuda kızabiliyorum. Bu kadına karşı sert olması gerekir.
sen ole dusunmek ıstedın ıcın ole dusunuyosun mac askından dolayı
ekıbın sorunlarıla ekıple ılgılenmek zorunda asırı deyıl ama ılgılencek ben dıyer serılerdekı seflerden ole alıstım dan mac bole olunca garıp gelıyo
nfl mac hakkındaki söylediklerine katılıyorum
danny lindsay ne kadar çocuk olmasa da uzun süredir aralarındaki anlaşmazlık ortada yani mac beyimiz bilmiyo muydu sorun çıkacağını aşikar olarak belli bu gitme olayı olmadan bi zahmet zaman ayırsaydı da el atıverseydi
şef dediğin sırf emretmekle gözünün önünden rakamları geçirmekle olunmuyo herşeyi bide ben yaptım buldum havası altında olması gerekmiyo ekibin şefi bası sonunda hiç mi akıl edemiyor ekip uyelerini savunmayı etmeyi hem oarada lindsay ın gitmesi sonuçta dany ye bağlı bi oturup onunla da konussa fena olmazmıydı
kendisi sadece ekibin bulduklarını birleştirip(zaten ekip çoğu şeyi yapmış oluyo)sonuca bağlamakla ilgileniyo
bu öpüşme olayı da resmen aşikar aldatma kızıl gidip mac ın içkiisne ilaç mı kattı :img-hysteda öpmesini sağladı öpüşme tek taraflı değildir yani herhaukarde mac sürekli dilinden düşürmediği karısını bu kızılla aldattı bu kadar olay çözüyo ya güya bu öpüşme olayında karsı tarafı engelleyebilirdi
nfl mac hakkındaki söylediklerine katılıyorum
danny lindsay ne kadar çocuk olmasa da uzun süredir aralarındaki anlaşmazlık ortada yani mac beyimiz bilmiyo muydu sorun çıkacağını aşikar olarak belli bu gitme olayı olmadan bi zahmet zaman ayırsaydı da el atıverseydi
şef dediğin sırf emretmekle gözünün önünden rakamları geçirmekle olunmuyo herşeyi bide ben yaptım buldum havası altında olması gerekmiyo ekibin şefi bası sonunda hiç mi akıl edemiyor ekip uyelerini savunmayı etmeyi hem oarada lindsay ın gitmesi sonuçta dany ye bağlı bi oturup onunla da konussa fena olmazmıydı
kendisi sadece ekibin bulduklarını birleştirip(zaten ekip çoğu şeyi yapmış oluyo)sonuca bağlamakla ilgileniyo
bu öpüşme olayı da resmen aşikar aldatma kızıl gidip mac ın içkiisne ilaç mı kattı :img-hysteda öpmesini sağladı öpüşme tek taraflı değildir yani herhaukarde mac sürekli dilinden düşürmediği karısını bu kızılla aldattı bu kadar olay çözüyo ya güya bu öpüşme olayında karsı tarafı engelleyebilirdi
haklısın mac olacakların az çok farkındaydı; ama dediği gibi çalışanların özel yaşamlarına karışmıyor. Ayrıca lindsay'e o kadar çok güveniyordukii sonuçtaa işine bağlı bi kız, bu yüzden böyle bir şeyin olacağından emin değildi. Konuşmayı istedii, lindsay isee hemen aradan sıvıştıı. Mac onu tanıyor bu konuda konuşmayacağını iyi biliyor.
Ama şunu da düşünün mac orada lindsay'i savunamazdı çünkü yaptığı suç. Eğer o kanıt kaybolsaydıı olaylar yön değiştirebilirdii. Belki de davayı çözecek kanıt oyduu ama kaybolduğu için hiçbirşey öğrenilemezdi veya masum biri hapse girebilirdii, yani bu işin şakası yook. Orda bence mac haklıydı, savunmamalıydı ve savunmadı daa. :icon_whis
Mesela Aiden Burns izinsiz kanıt aldığı zaman da direk rozetine ve silahına el koyduu; ama konuşmasında '' seni savunmayı isterdim '' dedi. Ama yapamadı çünkü suçtu ve o ekip lideri olarak diğerlerine örnek olmalıydı. Bir kez tolerans gösterirse ekip gevşeyebilir ve bu da bir çok sorunu getirebilirdi.
Mac doğru olanıı yaptı bencee :img-wink:
Tabii mac'in aldatmasına gelincee, ona diyecek sözüm yook bi de diyoki '' karımı seviyordum '' madem seviyosun ne diye gidip elalemin kızını öpüyoon
basbayağı flört etmişsin iştee
ama ne öpücükmüüş kadın bunca sene boyunca unutamamış :img-hyste :img-hyste
haklısın mac olacakların az çok farkındaydı; ama dediği gibi çalışanların özel yaşamlarına karışmıyor. Ayrıca lindsay'e o kadar çok güveniyordukii sonuçtaa işine bağlı bi kız, bu yüzden böyle bir şeyin olacağından emin değildi. Konuşmayı istedii, lindsay isee hemen aradan sıvıştıı. Mac onu tanıyor bu konuda konuşmayacağını iyi biliyor.
Ama şunu da düşünün mac orada lindsay'i savunamazdı çünkü yaptığı suç. Eğer o kanıt kaybolsaydıı olaylar yön değiştirebilirdii. Belki de davayı çözecek kanıt oyduu ama kaybolduğu için hiçbirşey öğrenilemezdi veya masum biri hapse girebilirdii, yani bu işin şakası yook. Orda bence mac haklıydı, savunmamalıydı ve savunmadı daa. :icon_whis
Mesela Aiden Burns izinsiz kanıt aldığı zaman da direk rozetine ve silahına el koyduu; ama konuşmasında '' seni savunmayı isterdim '' dedi. Ama yapamadı çünkü suçtu ve o ekip lideri olarak diğerlerine örnek olmalıydı. Bir kez tolerans gösterirse ekip gevşeyebilir ve bu da bir çok sorunu getirebilirdi.
Mac doğru olanıı yaptı bencee :img-wink:
Tabii mac'in aldatmasına gelincee, ona diyecek sözüm yook bi de diyoki '' karımı seviyordum '' madem seviyosun ne diye gidip elalemin kızını öpüyoon
basbayağı flört etmişsin iştee
ama ne öpücükmüüş kadın bunca sene boyunca unutamamış :img-hyste :img-hyste
aiden olayı farklıydı o ayrı biş olaydı bi kere o kanıtları değiştirmek gibi bi aptallık yaptı bu da savunalacak bi durum değil zaten mac için bunu savunmak için doğru bi durum yok zaten
lindsay ın işine bağlı olduğunu bugüne kadar yaptığı olaylardan belli zaten mac ewet bunu biliyo ona bişey diyeceğim yok ama lindsay orada kanıtı yarım bırakmasında orada her ne kadar kavgalı olsa da biri vardı zaten mac le konuşmasında da söyledi bunu dannny ordaydı dedi zaten buna güvenerek oradan çekip gitti zaten danny oraya gelip bazı şeyler söylemeseydi bu gitme kanıt bırakma olayı olmucaktı
lindsay zaten mac le konuşmasında herşeyi az ve öz ifade ederek senin tabirinle sıvısıp gitti her şeyi söyledi söyledikleri yeterdi yani ama mac in sırf tek taraflı olayı halletmeye çalışması iyi değildi (tamam bu olay iki tarafın arasında iki insanın arasında olmuş olabilir ama mac bi yerinden tutup girdiyse kaçıs yolu yok diğer tarafını da dinlicek nasıl stella yla ilgileniyosa diğer ekip üyeleriyle aynı şekilde ilgilenmesi gerekirdi)
benim burda kısaca bahsettiğim şef olmak sadece insanların nasıl çalıştığı kontorol etmek emir yağdırmakla olmıuyo bu şekilde olsa herkes olurdu
418 / Admissions / 30.06.2008
Özel bir okulda danışmanlık yapan rehber öğretmenin cinayete kurban gittiği anlaşılınca belediye başkanı, Mac ve ekibinden her şeyi bir yana bırakarak olayı çözmeleri için emir verir. Bu durum Mac’in canını sıkar çünkü soruşturulması gereken başka cinayetler de vardır.
Yazar: Zachary Reiter
Yonetmen: Rob Bailey
Konuk oyuncular : Kelen Coleman (Natalie Gerrard), Gideon Emery (Christopher Vackner), Arye Gross (Wallace/Frank), Paul Hodge (Jesse/Hank), Paul Keeley (Robert Greggs), Emily Happe (Sarah Bell), Kelly Heaton (Amanda), Monica Herman (Laura Davis), Zack Hopkins (Blake Marshall), Todd Julian (Jason Francis), Daniel Samonas (Clark Patterson)
kaynaklar: cnbce.com
tv.com
Bence serı katıl o kızıl saclı kadın olabılır tamam mantıksız gelıyo bıraz ama jersy'Deyken orada cınayet ıslenmıs NY a geldıgı an 2 cınayet ıslendı,bı cınayetı en ıyı ısleyebılıcek kısı cunku kanıt bırakmaz ama tabı bu taksıyı nerden buldugu dahıl kafamdakı so |