Tüm Versiyonu Göster : CSI:NY-4. Sezon Bölüm Yorumları
sevindim o zaman :happy0064:happy0064:D:D:):):)
çok mutlu oldum ya...
messer&flack ikilisi olmadan olmuyo pazartesileri...sıkıcı olyuyor:icon_whis:img-wink: şöyle bir gözümü gönlümü açsınlar....
Katılıyorum gozumuz acılsın son 10 dk
ayhh başladı we ilk reklamını werdi allahım bu reed ne salak bi çocuk ya ne sinir bozucu tip sinir etti beni burnunu olur olmadık işlere sokuyo.geçen hafta bu katil taksicinin taksisine binmişti taksi onu öldürmek yerine yanlış bi bilgi werip başka birinin öldürülmesine neden oldu ayy mac şu çocuğu iyi bi benzetse keşke :fighting2
off yaa ne şanslıbi katil bu herif yaa ne kaçtı ellerinden ama inş.yaklanır yaa reklam girdi hemen yazıyım dedim:) yaa reede de yazık oldu bee ölmez inş. :s bukadarını haketmiodu çünkü. ama allahtan mac e msj wererk yerlerini bulmasını sağladı.bakalım şimdi nolcak merak ediyorum çabuk bitsin şu reklammm..
evet sonunda yayınlandı ugrastık dıdındık ama yayınlandı:img-hyste bu bolumun yıldızı angel olcak bellı ne tekmedı ole:img-hysteflack de kurtardı o uvey olana uyuz oldum:img-tomatama akıllanmıstır artık mac yıne sabırlı davrandı taksı katılıde aydınlandı bence da ıyı bıle baglayabılırlerdı bolumu :kahve danny flack pek tatlıdı yıne:img-icecr flack ozune donmus cok bıle durdu zatı o spor kıyafetlerle:img-hyste bu arada macın butun hatunlar vardı bu bolum:img-hystekızıl sarısın kızıla sınır oluyorum ama sarısına nıptukcdan alısıgız:img-pilotgelecek hafta sezon fınalı fragmanda guzel oldu anlasılıyodu rehın alma olayı olcak ve goruldu uzere mac yıne bulmus pısıkoyu:kahve oca kadar bekle bıda:img-cray:
ohh ya katil yakalandı mac we ekibi herzamnki gibi süper bir iş çıkardı.allahım yine süper bir bölümdü yaaa:happy0064 off ama haftaya sezon finalini izliycez çok üzülüyorum yaa:img-cray:
çabuk ayın 28 i olsun yaa biran önce izlemek istiyorum csı:ny u:( acaba bizi nasıl bir sezon finali bekliyo umarım süper bi bölüm olur.ama ocak ayını beklemek çok koyucak yaa off çok uzatıolar ama yaa :(
sonunda istediğimiz bölüm yayınlandı oh be dedirtti
seri katil az bölümde olsa yakalandı ya zaten 1 sezon falan devam ettirseler bu seri katil olayını butun new york sizlere ömür olurdu herhalde
lindsay ciğim çok tatlydı her zamnki gibi:img-wink:hawkes ın montana deyişine ve onun konuşmalarına bayıldım:good::happy0064
neyse reed keşke ölseydi diyorum başka bişey demiyorum zarar çocuk bi işe de yaramıyo öbür sezonda yine milletin veya kendinin basını sokarsa hiç şaşırmam
mac ın kadınları msllh yine etraftaydı birini baş göz etsek de artık yani olmuyo böyle
flack ın mavi gözleri bu bölüm buyuledi :img-in_loo mavilerin içinde boğulmak istiyo insan yani:img-hyste:img-blush:img-in_lo
neyse haftaya sezon finali mac severler aman dikkkat kalbinize
evet sonunda yayınlandı ugrastık dıdındık ama yayınlandı:img-hyste bu bolumun yıldızı angel olcak bellı ne tekmedı ole:img-hysteflack de kurtardı o uvey olana uyuz oldum:img-tomatama akıllanmıstır artık mac yıne sabırlı davrandı taksı katılıde aydınlandı bence da ıyı bıle baglayabılırlerdı bolumu :kahve danny flack pek tatlıdı yıne:img-icecr flack ozune donmus cok bıle durdu zatı o spor kıyafetlerle:img-hyste bu arada macın butun hatunlar vardı bu bolum:img-hystekızıl sarısın kızıla sınır oluyorum ama sarısına nıptukcdan alısıgız:img-pilotgelecek hafta sezon fınalı fragmanda guzel oldu anlasılıyodu rehın alma olayı olcak ve goruldu uzere mac yıne bulmus pısıkoyu:kahve oca kadar bekle bıda:img-cray:
Superdı ya Ozellıkle Flack ne kadar bol gorundu adama celık yelek bıle yakısıyo ya :img-hyste Ilk basta az daha ezılıcektı odum patladı :img-cray: Nasıl uzuldu sonra ,reed de fazla merakının cezasını odedı bıraz yazık ama uzuldum her ne kadar gıcık olsamda,beledıye baskanı yard gıcık oldum.Olan olen polıs memuruna oldu.Ama yıne guzel kurgulanmıs bı bolumdu
sabah_güneşi
21-07-08, 22:11
Ben geldimm! :img-pilot
Vayy bee ne bölümdü!!!
Çok beğendim valla.. Nihayet kurtulduk şu taksiciden!! :img-pilot
Adam ne psikopattı yahu! CSI NY'un en psikopat katiliydi herhalde! :img-hyste
Sezen'cim haklısın bu bölüm Angel'ın tekmesi süperdi!
Bütün ekip çok hareketiydi yaa, lçok heyecanlı bi bölüm oldu!
Şu Reed ne saf bi çocuk yaa... Yazık sonunda üzüldüm ama...
Şu Ouinn ve Jordan mıdır nedir, ne uyuz şeyler yahu! :img-tomat Hiç sevmedim onları! Antipatik şeyler! :img-hyste
Haftaya sezon finali mi olcak??! :img-cray: Erken mi bitti bu sezon?? :icon_whis
flack can yelenı cıkarıd yok zatı haftaya yıne can yelenı gıycek her sezon fınalı olan seler alıstık taksıcı tam pısıko cıktı yanlız zatı normal ınsan yapmaz okadar seyı :img-tomat
cerosh_87 hepımız cabuk gelsın ısıtıyoruz ama bıtaraftan uzuntu ocaga kadar nese watla ıdare etcez en ıyı sezonu gelıyo:good:
Ben geldimm! :img-pilot
Vayy bee ne bölümdü!!!
Çok beğendim valla.. Nihayet kurtulduk şu taksiciden!! :img-pilot
Adam ne psikopattı yahu! CSI NY'un en psikopat katiliydi herhalde! :img-hyste
Sezen'cim haklısın bu bölüm Angel'ın tekmesi süperdi!
Bütün ekip çok hareketiydi yaa, lçok heyecanlı bi bölüm oldu!
Şu Reed ne saf bi çocuk yaa... Yazık sonunda üzüldüm ama...
Şu Ouinn ve Jordan mıdır nedir, ne uyuz şeyler yahu! :img-tomat Hiç sevmedim onları! Antipatik şeyler! :img-hyste
Haftaya sezon finali mi olcak??! :img-cray: Erken mi bitti bu sezon?? :icon_whis
sen gelırmıdın buraya bakım:hıh evet haftaya sezon fınalı sukret grev yuzunden 2 bolum eksık kaldı da once de bıtebılırdı kovalamaca polıseye agırlıklı bı bolumdu
sabah_güneşi
21-07-08, 22:16
flack ın mavi gözleri bu bölüm buyuledi :img-in_loo mavilerin içinde boğulmak istiyo insan yani:img-hyste:img-blush:img-in_lo
neyse haftaya sezon finali mac severler aman dikkkat kalbinize
Aynen Deniz'cim yaa... Flack ve o masssmavi gözleri yok mu!... :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Bu bölüm yine bir harikaydı...
Sinirlendiği zaman daha bir karizmatik oluyor sanki... :img-icecr:img-in_lo
sen gelırmıdın buraya bakım:hıh evet haftaya sezon fınalı sukret grev yuzunden 2 bolum eksık kaldı da once de bıtebılırdı kovalamaca polıseye agırlıklı bı bolumdu
Aşkolsun Sezen'cim yaa... Birkaç hafta yazamadım ama keyfiyetten değildi valla! :img-hyste
2 Bölüm eksik demek... Tabi canım Ağustos'ta bitiyodu çünkü! :img-hyste
Aşkolsun Sezen'cim yaa... Birkaç hafta yazamadım ama keyfiyetten değildi valla! :img-hyste
2 Bölüm eksik demek... Tabi canım Ağustos'ta bitiyodu çünkü! :img-hyste
ole olsun bakalım bu arada evet ny da serı katıle pek gırmıyoalr nedenını anlayamadım ama dıyer csı larda da fazla genelde aksıyona yonelıyolar haftaya da ole mısal nese farkımız olsun deme:good:
ben bu bölüme doyamadım yaa gece tekrarını yine izliycem wallaha :) arada e2 de tekrar bölümlerine rastlıyorum ben onlarıda izliorum nekadr eski olursa olsun ben milyonlarca kez izlerim bu dizinin tekrarlarını yaaa:img-wink:
şükürler olsun katil taksici yakalandı kızıyo kendisine böyle denmesine ama :img-hyste flack yine çok tatlıydı herzaman olduğu gibi :icon_whis sahiden o masmavi gözler yok mu okyanus mavisi git boğul içinde :img-heh:
mac de helal yani reed'in blogunda yayınladığı yazılardan ayıkladı ayıkladı buldu hemen nerde olabileceklerini,hep yapıyor tanrı vergisi tabi :img-cool2
demek haftaya sezon finali çok üzüldüm ya :img-cray:
bu arada lindsay'e neden montana diyorlar :img-blush
ben bu bölüme doyamadım yaa gece tekrarını yine izliycem wallaha :) arada e2 de tekrar bölümlerine rastlıyorum ben onlarıda izliorum nekadr eski olursa olsun ben milyonlarca kez izlerim bu dizinin tekrarlarını yaaa:img-wink:
ah ıste bızım kafadan berı denız ımle bende oleyız:img-hystegecen senekı sezon fınalını ızlemıs olamam ramen tatılde bıyere gıtmedım hususı fınal ıcın halbukı bılıyodum olcakları ama olsun csı askı:good:
şükürler olsun katil taksici yakalandı kızıyo kendisine böyle denmesine ama :img-hyste flack yine çok tatlıydı herzaman olduğu gibi :icon_whis sahiden o masmavi gözler yok mu okyanus mavisi git boğul içinde :img-heh:
mac de helal yani reed'in blogunda yayınladığı yazılardan ayıkladı ayıkladı buldu hemen nerde olabileceklerini,hep yapıyor tanrı vergisi tabi :img-cool2
demek haftaya sezon finali çok üzüldüm ya :img-cray:
bu arada lindsay'e neden montana diyorlar :img-blush
ben bunu acıklamıstım ama yıne acıklayım lınd montanalı montana abd nın hayvancılık tarım la ılgılenıldı bı sehrı bızım kızda sert ya erkek gıbı oyuzden montana dıyolar danny dıyodu aslında bozuklar ya bu aralar ondan hawkes dedı bu sefer
nfl açıklama için teşekkürler ;) e kız dannye bozuk olması normal seviyodum dannyi ama yaptıklarından sonra yakışıklılığı kurtaramaz onu :img-hyste
flack daha da ön plana çıkmalı bence,onun özel yaşantısını da izleyelim şöle doya doya :img-hyste :icon_whis
ah ıste bızım kafadan berı denız ımle bende oleyız:img-hystegecen senekı sezon fınalını ızlemıs olamam ramen tatılde bıyere gıtmedım hususı fınal ıcın halbukı bılıyodum olcakları ama olsun csı askı:good:
hehe:)ben ölüp bitiorum csı:ny a yaa süper ötesi muhteşem harika dehşet werici süper bi dizi yaa allahım daha nasıl açıklıyım bilmiorumki:) bütün bölümleri hergün werseler keşke süper olar dimi.yada haftada 3 gün 2 bölüm peşpeşe werseler allahhh deli güzel olur yaaa:happy0064
bize kalsa sabahtan aksamaaynı bölümleri bile koysalar izleriz:img-hyste(ama ne yazıkki koymuyolar:icon_sorr)neyse buna da şükür diyem:img-wink:
son bi hafta ondan sonra da tekrarlar tekrarları izlemek güzel olucak:happy0064
hehe:)ben ölüp bitiorum csı:ny a yaa süper ötesi muhteşem harika dehşet werici süper bi dizi yaa allahım daha nasıl açıklıyım bilmiorumki:) bütün bölümleri hergün werseler keşke süper olar dimi.yada haftada 3 gün 2 bölüm peşpeşe werseler allahhh deli güzel olur yaaa:happy0064
insllh canım nasıl istiyorum şöyle hereos gibi sürekli dönen tekrralarının olmasını ahh ahh:img-blush(geçen sene belli kısmının tekrarını vermişlerdi )bir sen de gece 12 de (sanırım 1. sezondu) her gün tekrfra vermişlerdi keşke bu sezon da öyle yapsalar:icon_whis:kahve
insllh canım nasıl istiyorum şöyle hereos gibi sürekli dönen tekrralarının olmasını ahh ahh:img-blush(geçen sene belli kısmının tekrarını vermişlerdi )bir sen de gece 12 de (sanırım 1. sezondu) her gün tekrfra vermişlerdi keşke bu sezon da öyle yapsalar:icon_whis:kahve
wallahi yaa hereosun tekrarlarını çok werdiler.mesela e2 de belirli günler çıkmıo arada denk geliyorum orda da.ama yeni bölümünü izledkten sonra hem gece tekrarını bidaha izliyorum hem h.sonu weriyoya akşam üstü ozamnlarda izliyorum :img-hyste napim çekio beni kendine dizi:happy0064 flack in gözleri harbi süper we çok tatlı yaa dediğinz gibi.dany e de kıl kapmaya başlamıştım yaa o komşusuyla falan yaşadıkları yüzünden lindsy i sewdiğini ilk önce o sölemişti halbuki ama içindeki wicdan azabı yüzünden o çocuğun annesiyle olması gerektiği hissine kapıldı bir an ama sonra kafası dank etti de lindsay i üzdü uyuz:img-beee:
wallahi yaa hereosun tekrarlarını çok werdiler.mesela e2 de belirli günler çıkmıo arada denk geliyorum orda da.ama yeni bölümünü izledkten sonra hem gece tekrarını bidaha izliyorum hem h.sonu weriyoya akşam üstü ozamnlarda izliyorum :img-hyste napim çekio beni kendine dizi:happy0064 flack in gözleri harbi süper we çok tatlı yaa dediğinz gibi.dany e de kıl kapmaya başlamıştım yaa o komşusuyla falan yaşadıkları yüzünden lindsy i sewdiğini ilk önce o sölemişti halbuki ama içindeki wicdan azabı yüzünden o çocuğun annesiyle olması gerektiği hissine kapıldı bir an ama sonra kafası dank etti de lindsay i üzdü uyuz:img-beee:
danny ye çoğu insan kızgın canm be zaten yapcağı affedilecek gibi değil yani hadi yaptığı haltı söylese söylemiyoda sanki hiç bişey olmamış gibi lindsay e yakjlaşmaya çalışıyor lindsay ciğim bi öğrense taş üstünde taş bırakmaz herhalde(bırakmasın da zaten)hayır bide 2 sezon lindsay ın peşinden koşan danny nin kendisi yani 3. sezonda suicide kızlardan biri bunu eve davet etmişti de gitmemişti bu nasıl bi çelişkidir çok değişti danny çok bide bu yaptıkları terbiyesiz eylemi(tabii ki terbiyesiz çünkü sonuçta bi tarafın sevgilisi var ayrılsa tamam dicem he bide ölü çocuğun ardından yapılması iğrenç) de birbirlerine olayı unutturmak için yapmaları ayrı bir iğrençlik (rikki ninde nasıl bi anne olduğunu gördük bu arada)
bakalım lindsay ı geri kazanmak için daha neler yapıcak eğer olayı öğrenirse hiç affetmez of anam of bu lindsay e yapılacak olay mı danny lindsay ikliis benim tvdeki hayalimdeki ikiliydi tam rayına oturdu derken of olanlara bak :icon_sorr:icon_sorr
danny ye çoğu insan kızgın canm be zaten yapcağı affedilecek gibi değil yani hadi yaptığı haltı söylese söylemiyoda sanki hiç bişey olmamış gibi lindsay e yakjlaşmaya çalışıyor lindsay ciğim bi öğrense taş üstünde taş bırakmaz herhalde(bırakmasın da zaten)hayır bide 2 sezon lindsay ın peşinden koşan danny nin kendisi yani 3. sezonda suicide kızlardan biri bunu eve davet etmişti de gitmemişti bu nasıl bi çelişkidir çok değişti danny çok bide bu yaptıkları terbiyesiz eylemi(tabii ki terbiyesiz çünkü sonuçta bi tarafın sevgilisi var ayrılsa tamam dicem he bide ölü çocuğun ardından yapılması iğrenç) de birbirlerine olayı unutturmak için yapmaları ayrı bir iğrençlik (rikki ninde nasıl bi anne olduğunu gördük bu arada)
bakalım lindsay ı geri kazanmak için daha neler yapıcak eğer olayı öğrenirse hiç affetmez of anam of bu lindsay e yapılacak olay mı danny lindsay ikliis benim tvdeki hayalimdeki ikiliydi tam rayına oturdu derken of olanlara bak :icon_sorr:icon_sorr
sorma cnm yaa dany koştu kızın peşinden sonra gitti komşusuyla yattı uyuz.şimdi yalakalanıo lindsay e ama ohh olsun ona lindsay şimdilk ağırdan alıo kendini çünkü birdaha aynı şey olursa busefer daha çok yıkılır umarım olayın aslını öğrenmez de daha da kötü olmazlindsay:img-cray: ama bakalım bidahaki sezonda nolucak araları çok merak ediyorum.:icon_whis
sorma cnm yaa dany koştu kızın peşinden sonra gitti komşusuyla yattı uyuz.şimdi yalakalanıo lindsay e ama ohh olsun ona lindsay şimdilk ağırdan alıo kendini çünkü birdaha aynı şey olursa busefer daha çok yıkılır umarım olayın aslını öğrenmez de daha da kötü olmazlindsay:img-cray: ama bakalım bidahaki sezonda nolucak araları çok merak ediyorum.:icon_whis
er yada geç öğrenecek gibi geliy(tabii belli olmaz)aslında lindsay ın üzülmemesi açısından öğrenmesini ben de istemiyorum ama danny resmen hiç bi şey olmamış gibi lindsay e salak gibi davrandı öğrenmek herhalukarde hakkı diye düşünüyorum daha sonra ortaya çıkarsa çünkü bu olay daha pis sarpa saracak en azından önumuzdeki sezon öğrensin de parçalasın ikiisni de(aslında gönlümden bu ilşkinin yani dl nin devam etmesini istiyo çünkü çok yakıstıklarını düşünüyorum) ama işte bı taraftan da öğrensin diyorum bilmiyorum öğrenirse bu dl yi yazarlar nasıl toplarlar lindsay hayatta affetmez gibime geliyo ama neyse baklaım önümüzdeki sezona bakıp herşey birbir ortaya çıkacak saten surada ne kadar kaldı yeni sezona eylülde başlıyo (bu yazarlardan ayrıyaten tırsıyorum iyic eb atıraklarından korkuyorum çünkü)
er yada geç öğrenecek gibi geliy(tabii belli olmaz)aslında lindsay ın üzülmemesi açısından öğrenmesini ben de istemiyorum ama danny resmen hiç bi şey olmamış gibi lindsay e salak gibi davrandı öğrenmek herhalukarde hakkı diye düşünüyorum daha sonra ortaya çıkarsa çünkü bu olay daha pis sarpa saracak en azından önumuzdeki sezon öğrensin de parçalasın ikiisni de(aslında gönlümden bu ilşkinin yani dl nin devam etmesini istiyo çünkü çok yakıstıklarını düşünüyorum) ama işte bı taraftan da öğrensin diyorum bilmiyorum öğrenirse bu dl yi yazarlar nasıl toplarlar lindsay hayatta affetmez gibime geliyo ama neyse baklaım önümüzdeki sezona bakıp herşey birbir ortaya çıkacak saten surada ne kadar kaldı yeni sezona eylülde başlıyo (bu yazarlardan ayrıyaten tırsıyorum iyic eb atıraklarından korkuyorum çünkü)
bencede er yada geç öğrenicek ama çok uzamasın yaa belki araları düzelicek herşey iyiye gidicek ama hiç olmadık bi zamanda öğrenicek bu durum hepsinden daha kötü olur lindsay için.hiç değilse biran önce öğrensin bence:icon_whis
şimdi tekrarı çıktı onu izlemekteyim :img-hyste
Kesınlıkle katılıyorum bıde yanakları kızarıyoo cok tatlı oluyooo :love05::love05:
Bence bız tekrarı ıcın maıl atmaya baslıyalım bıtınce csı sız olmaz ya :img-blush
Gece tekrar ızlıcem hatta dayanırsam 6dakınıde
ya verır buyuk ıhtımal ama gecen senekı gıbı yıne yarıda keser :icon_evilaslında dun aksam fınalı ızlıyo olcaktık ve fınal ıcın uzuluyo olcaktık bı nevı ıyı oldu bır haftada kazandık bu arada gelecek sezon dızının da erken baslıcanı dusunuyorum cunku kanal wat bıtınce baslatıyo ve wat da grev den dolayı az bolumlerı :img-pilot
ÖlümüneAdliTıp
22-07-08, 11:20
Herkesler bu bölüme bayılmış ama ben hiç beğenmedim.:not_i:
CSI:Miami ve CSI:NY'un ortak çalıştığı seri katil vakası bence çok daha kaliteliydi. Ben "taksici katilin" cinayet sebebini beğenmedim. Yani demek istediğim daha yaratıcı ya da daha şaşırtıcı olabilirdi. Benim tahmin ettiğim şey çıkmamalıydı.
Dikkatimi çeken bir başka konu Reed'i evlat edinen ANNE ve BABA. Çocuğun başına gelmeyen kalmadı. Kaçırıldığında neden apar topar Mac Taylor'ın yanına gidip oğulları ile ilgili bir haber istemediler? Çocuk hastaneye kaldırıldığında neden yanıbaşında değildiler?? Niye çocuğu eve bırakan Mac Taylor'dı? Bu insanlar bu çocuğu laf olsun diye mi evlat edindi?
Dizide beğendim 2 sahneden biri "Hawkes-Montana" sahnesiydi. Bir diğeri de Flack-Angell sahnesiydi.
Malesef bu bölümü beğendiğimi söyleyemiyorum. Benim için bir hayal kırıklığıydı.
Herkesler bu bölüme bayılmış ama ben hiç beğenmedim.:not_i:
CSI:Miami ve CSI:NY'un ortak çalıştığı seri katil vakası bence çok daha kaliteliydi. Ben "taksici katilin" cinayet sebebini beğenmedim. Yani demek istediğim daha yaratıcı ya da daha şaşırtıcı olabilirdi. Benim tahmin ettiğim şey çıkmamalıydı.
Dikkatimi çeken bir başka konu Reed'i evlat edinen ANNE ve BABA. Çocuğun başına gelmeyen kalmadı. Kaçırıldığında neden apar topar Mac Taylor'ın yanına gidip oğulları ile ilgili bir haber istemediler? Çocuk hastaneye kaldırıldığında neden yanıbaşında değildiler?? Niye çocuğu eve bırakan Mac Taylor'dı? Bu insanlar bu çocuğu laf olsun diye mi evlat edindi?
Dizide beğendim 2 sahneden biri "Hawkes-Montana" sahnesiydi. Bir diğeri de Flack-Angell sahnesiydi.
Malesef bu bölümü beğendiğimi söyleyemiyorum. Benim için bir hayal kırıklığıydı.
sen eskıye gıttın baya:kahvemıamı ny bolumu guzeldı tabıkı :good:ama ny tarzı farklı ben artık ny dıyer csı larla kıyaslamamayı karar verdım cunku dızılerı ızlerken etkılenıyorum karsında mac varken grıss olsadı dıyorum :icon_whis ny ny yapan heyecan kovalamaca surukleyıcı olması :img-pilot sende benım gıbı heralde serı katıl olayı olunca korkutucu gerılım da sasırtan falan beklıyosun bu csı da bole ama ny aksıyon yonelık oldun dan bole yaptılar hem ılk adam akıllı serı katıldı bence 5 sezon da da ıyısı olur:img-wink:tabı spoıler pek ole demıyo ama :img-hystebız ole dusunelım:img-tomat
sezon fınalı beklentını karsılar gercı oda aksıyon ama guzel :good:hıc deyılse bız mac sevmeyenler ıcın:img-hystemac buyuk bı hata yapcak:img-pilot
ZeynepFlack
22-07-08, 13:31
Flack - Angell sahnesine bayıldım nasıl kucakladı koca herifi aferin valla kıza o bişey değil bide yere düşerken flack angell'ın üstünü düştü iyi bişey olmadı işte polis romantizmide böyle olut... bide dikkat ettiyseniz "Don" diye seslendi, Bide flack şu taksicileri sorgularken çok karizmatikti "polis olan sizsiniz, bunu siz bulun" diyince flack'in "bana yalan söylediğini anlarsam işimi ne kadar iyi yaptıma bizzat şahit olacaksın" diyişi ve bakışlarına hasta olduğumuda söylemeden geçemiycem...
Ayrıca Flack taksinin arkasından koşarken neden ateş etmedi anlamadım yani koşarak arabaya yetişmeyi mi planlıyodu, ayrıca Mac'in taksiyle ilgili Flack'i resmen azarladığını düşünüyorum Flack yeterince kötü hissediyodu zaten "aptalca göründüğünü biliyorum ama herşey çok hızlı oldu ve bende koşuyorum" diyerek bunu gösterdi hatta hemen kankasının yanına gidip "çok yakındım, yüzünü görebilirdim" dedi ama Danny "kendine yüklenme" demekle yetindi sen bunalıma girince Flack böyle yapıyodu dimi Danny, insan biraz teselli eder o senin her türlü kahrını çekti, neyse Danny konusunda hala sinirliyim hiç girmeyelim o konuya...
Ayrıca o Queen ve Jordan'a sinir oldum bu bölüm, biri gitti biri geldi ikisinin de bi numarası yok boyna Mac'le Stella'yı sıkıştırdılar bide bu kadınların Mac'le bi geçmişi olduğu için bence birazda Stella'yı kıskandılar yani ben sözlerinden böyle anladım ama Stella gerekli ayarı verdi Queen de Jordan da Stalla'nın Mac'e olan yakınlığını çekemedi...
flack - angell sahnesine bayıldım nasıl kucakladı koca herifi aferin valla kıza o bişey değil bide yere düşerken flack angell'ın üstünü düştü iyi bişey olmadı işte polis romantizmide böyle olut... bide dikkat ettiyseniz "Don" diye seslendi... :love05:
bu sezon sevdım okızı demekkı gecen sene danny etrafında oldundan sevememısım:P flack lede olsun lar bencede yoksa flack kazonova olup cıkcak her onune gelen kıza asılıyo cıddı bı ılıskıye ıhtıyacı var:D
bu bölüm çok güzeldi bekledğimize ısrarlarımıza değmiş :img-wink:
kızıl hatun gene vardı gitti sandım çıkakoydu orda :hıh bide o başkanın yardımcısı mdır nedir sarışın olan herşeye karışıoo çekil ayak altındaan :fighting2
katil taksicinin sebbi saçmaydı
danny pek yoktu gene
angell ın tekme süperdi adam flack i savurdu angel den kaçamadı :img-pilot
bu sezon sevdım okızı demekkı gecen sene danny etrafında oldundan sevememısım:P flack lede olsun lar bencede yoksa flack kazonova olup cıkcak her onune gelen kıza asılıyo cıddı bı ılıskıye ıhtıyacı var:D
Deme oyle ya :icon_sorr :img-cray: Saka bı yana hakıkaten kazonova ya adamı ındırırıken nefesı kokuyo dedı ardındanda ,nerde mevzunıyette Birianna (galıba buydu) ıle araba arkasında oturmam nerde bu gıbısınden bısey dedı.Bende orada bı yuh dedım yanı bı ınsan bı sezonda bu kadar playboy yapılabılırdı valla senarıstlere kızıyorum :kahve
ZeynepFlack
22-07-08, 16:32
harbiden ya, orda adamı tutuklamışlar ama flack kıza mezuniyet hikayelerini anlatıyo kur yapmanın tam sırası yani angell'da gayet memnundu halinden ama flack italyan takımlarıyla yere yapıştı...
bide şu taksiciyi sorgularken "beni ve ortağımı az daha eziyodunuz" dedi, bende "ay şimdide ortak mı oldu bunlar" dedim kendi kendime...
harbiden ya, orda adamı tutuklamışlar ama flack kıza mezuniyet hikayelerini anlatıyo kur yapmanın tam sırası yani angell'da gayet memnundu halinden ama flack italyan takımlarıyla yere yapıştı...
bide şu taksiciyi sorgularken "beni ve ortağımı az daha eziyodunuz" dedi, bende "ay şimdide ortak mı oldu bunlar" dedim kendi kendime...
Baska bısey dıyemedı :D :D Ama gıcık olmaya basladım 1 ve 2. sezon cıtı cıkmayan Flackı bayagı playboy yaptılar 2 sezonda .5. sezonda bırıyle bısey yasarsa valla basıcam o setı :img-hyste
Baska bısey dıyemedı :D :D Ama gıcık olmaya basladım 1 ve 2. sezon cıtı cıkmayan Flackı bayagı playboy yaptılar 2 sezonda .5. sezonda bırıyle bısey yasarsa valla basıcam o setı :img-hyste
senın ıcın uzgunum ama 5 sezonda herkese bı sevgılı yapıyolar:img-hystebolumler bıtınce spoılerde tartısılır ama sızın ıcın durum vahım:kahvegercı sezon fınalı yarıda kalcak tobe continued dıcekler:img-pilot
eet beklediime degdi.flack az vardı ama olsn guzeldi. bu arada flack in gecmisinde de ne naneler yedii de cıkıo bazen böle :love05: ama olsn.ben reed i hiç sevmemiştm ztn tam ölcek ddm gene de kurtuldu neyse susar oturur heralde.Claire in hatrına cekio Mac bunu ztn.Gelecek haftanın reklamına bakılırsa gene bas kahraman Mac.Gene hersey onun basına gelcek sanırım öle gorunuo.Ya bu dizide baska insanlarda var hep gunu kurtaran yada önemli olayların kahramanı Mac olmasa! bunun için nereye mail atsam acaba?
Bu arada flack le ilgili yorumlara ve cinayet sebebinin biraz sacma olduuna katılıorum
eet beklediime degdi.flack az vardı ama olsn guzeldi. bu arada flack in gecmisinde de ne naneler yedii de cıkıo bazen böle :love05: ama olsn.ben reed i hiç sevmemiştm ztn tam ölcek ddm gene de kurtuldu neyse susar oturur heralde.Claire in hatrına cekio Mac bunu ztn.Gelecek haftanın reklamına bakılırsa gene bas kahraman Mac.Gene hersey onun basına gelcek sanırım öle gorunuo.Ya bu dizide baska insanlarda var hep gunu kurtaran yada önemli olayların kahramanı Mac olmasa! bunun için nereye mail atsam acaba?
Bu arada flack le ilgili yorumlara ve cinayet sebebinin biraz sacma olduuna katılıorum
ıste bu aynen katılıyorum her sezon fınalı bı ınsanla bıtmez zaten bu hafta mac tı sezon fınalını yıne mac yaptılar ama retıngler yerlerdedı:mad72:cok dusuk gelmıstı bolum guzel ama artık ınsanlarda superman mac den bıkmıs bellı :img-tomat bu sezonun en yuksek retıngını 11.bolum aldı ruben oldu bolum:img-cray:
421 / Hostage / 21.07.2008 (4. Sezon Finali)
Bir banka soygununda işler ters gidince soyguncu kendini kurtarmak için müşterileri rehin alır. Mac ise suçluya rehinelerden biriyle kendini değiş tokuş etmeyi önerir. Soyguncunun tek koşulu kasada kanlar içinde bulunan banka müdürünü kendisinin öldürmediğini kanıtlamasıdır. Bankanın dışında ise ekip Mac’in bulduğu delilleri incelemekte bir yandan da özel timin işe karışmasını engellemeye çalışmaktadır.
yazar: Zachary Reiter, Peter M. Lenkov
yonetmen: Rob Bailey
konuk oyuncular: Elias Koteas ("Joe"Douglas), Dayo Ade (Derrick James), Adam Baldwin (Brett Dunbar), Roger Aaron Brown (Richard Jackson HRT Commander), Tiara Parker (Talia Kirkfield), Dennis W. Hall (Steven Morris), Sharni Vinson (Lori Mandel)
muzıkler: All In The Suit That You Wear by Stone Temple Pilots. (Playing when Mac is processing the bank vault.)
kaynaklar:tv.com cnbce
bugun sezon fınalı:img-cray::img-cray::icon_sorrbekle bıdakı subata aksıyon kovalamca tarzı gecen sezona benzer bı sezon fınalı olcak hele flack aynı ordan alıp koymuslar sankı buraya:img-hystebol mac lı sahneler olcak:img-tomat
ZeynepFlack
28-07-08, 16:57
Bende baya heycanlıyım ama gene kurgunun Mac uzerine olması biraz hevesimi kırıo
evet ya bu süpermac olayı çok uzadı, geçen sezon finali 'snow day' benim favori bölümlerimden biridir, çünkü herkesin rolü dozundaydı Adam'ın bile oldukça iyi bi rolü vardı mac ve stella'nın lab'da yaptıkları hawkes'ın morgdaki performansı Flack'in ilk baskını ve Danny'i kurtarışı Danny ve Adam'ın rehin tutulmaları oldukça dengeliydi hatta Flack Mac'den çok göründü belki o yüzden sevmişimdir ama şimdi bu finalde yine başrolde süpermac var sanırım, ama csi ekibi yine iyi iş çıkarmıştır... bye
evet yıne supermac olcak ama bu sefer sevgılı akıllı sefımız ole bı keklencekkı:img-hyste fazla akıllı olmıcan ole yaparlar adamı :img-hysteızleyınce da ıyı anlıcaz:img-wink: aslında vurma olayı yapmaları falan konusuluyodu ama dıyer 2 csı da vurulan vurulana olunca :img-cray:bunda farklı yapmıslar:kahve
stella mac ne yapcanı bılır dedı ama yanıldı bu sefer barı adamın elınden sılahı alır ınsan arabadaken pes:img-tomatyıcek kafaya odunu ılla:img-hyste ee mac de yanılma vaktı geldı ve gectı :img-tomatyıne hareketlı heyecanlı bı sezon fınalı yaptık:img-cray::icon_sorr otopsı olayına bayıldım 3 boyutlu:good: bones andırdı bıraz:icon_whis dıyer karakterler azdı ama surukleyıcı bı bolumdu:img-pilot
adamda ıyı rol yaptı ama mac guvenlı elden bırakmaması lazımdı yınede :icon_whis sezon fınalı de geldı ıns tekrar olur:img-cray:
yine her zamanki gibi mac le biten biş sezon finali izledik
ama güzeldi adam ı son ana kadar sucsuz olarak düşündürdüler son anda boom:img-hyste adam meğer işin içiindeymil mac bu güne kadar butun olayları 'çözmüştü' bu sefer adam ın attığı oltaya balıklama atladı ya şimdi adam da ev aile babası gibi bi kılık da yok hiç mi çakamadı hareketlerinden tavırlarından:icon_whisneyse başkası olsa da belki o da çakamzdı bu olayı ama biizm mac ın kesin olarak hero luğu düştü
üç boyutlu otopsi olayını ben de beğendim sid in inine ben de inmek istedim o an :img-hyste ben de isityorum o aletten ne güzel oyuncaktır o öyle bence bundan sonra sürekl onu kullansınlar
lindsay ciğim in saçı yin eçok hoştu yerim kendisi burdan öpüyorum kendiisni:img-blush:img-in_lo:img-hyste
haftaya buyuk ihtimalle tekrralar var
yine her zamanki gibi mac le biten biş sezon finali izledik
ama güzeldi adam ı son ana kadar sucsuz olarak düşündürdüler son anda boom:img-hyste adam meğer işin içiindeymil mac bu güne kadar butun olayları 'çözmüştü' bu sefer adam ın attığı oltaya balıklama atladı ya şimdi adam da ev aile babası gibi bi kılık da yok hiç mi çakamadı hareketlerinden tavırlarından:icon_whisneyse başkası olsa da belki o da çakamzdı bu olayı ama biizm mac ın kesin olarak hero luğu düştü
üç boyutlu otopsi olayını ben de beğendim sid in inine ben de inmek istedim o an :img-hyste ben de isityorum o aletten ne güzel oyuncaktır o öyle bence bundan sonra sürekl onu kullansınlar
lindsay ciğim in saçı yin eçok hoştu yerim kendisi burdan öpüyorum kendiisni:img-blush:img-in_lo:img-hyste
haftaya buyuk ihtimalle tekrralar var
hadı cakmadı ınandı yınede cok tedbırsız davrandı alısmısk adamda kahramanlıklar bole keklenın ce bı saskınlık oldu:img-tomat yınede da fazla danny flack olsun ısterdım bolumde:img-in_lo:img-blush
aslı_robert
29-07-08, 08:11
Çok garip bir bölümdü.Mac kendini çok büyük riske attı valla.Helal olsun adama.Soyguncunun kimle konuştuğunu çok merak ettim ben.Sid'in 3D otopsi yapması süperdi.Şaşkınlıklar geçirdim bilim bu kadar ilerlemiş diye.Sid'in Mac'e kurşunları nasıl çıkarıcağını anlatışını da çok beğendim.Adam Baldwin'i çok karizmatik buldum bu bölümde.Stella ile sahneleri süperdi.Benim de kafam karıştı o silahı nerden buldular diye.En sonda soyguncu benim ailem var falan deyince ben de oltaya geldim...En sonunda soyguncu Mac'in kafasına dayayınca kurşunu çaktım ben de olayı.Acaba neler olacak.Yeni sezonu merakla bekliyorum.
hesapladım cnbce yenı doneme eylul 22 de gırse pazt watın yerıne gelcenı dusunursek wat da bıldım kadarıla 21 yada 22 bolum bızım dızı en kotu ıhtımal subat 23 de baslar dıye umuyorum :icon_whis 7 ay koskoca zaman var abd se 1.5 ay :img-pilot
Hıcc sevmedım ne aksıyon vardı ne heycan SPOILER okumamıstım ona ragmen bana zayıf tempolu geldı :( Tek mutlu yanı Flack boldu bıde 3 boyutlu makıne guzeldı :icon_sorr
YAAAAAAAAAAAAAAAAAA:img-cray: nolur cnbce hayatımda senden hiçbişi istemedim ama şimdi istiorum nolur es zamanlı goster.nolur eylulde baslasın.Bu olaya Flack in kardesi nasıl gircek acaba.Acaba mac i kacıran adam ne ayak cıkcak acaba danny ve lindsay e nolcak acaba acaba acaba...
Merak etmediim tek sey var :Mac e hiçbişi olmicak ve gunu kurtarcak.Hatta Flack in kardesini bile o kurtarcak Flack in bi fonksiyonu bile olmicak bence
Bu gece 00.00 - 02.00 arası arka arkaya iki bölüm izledimm ((:
ilk kez izledim ve bayıldımm .. :img-icecr
Tam olarak kaçta başlıyor tekrarları ??
Hafta sonları da war mı :icon_sorr
Cold case ve csı ny ızlemıssın sen bugece buyuk ıhtımalle,ızledıklerın sezon fınallerıydı ıkı dızınınde ,Csı ny un ptesıden ıtıbaren 4.sezon tekrarları baslıcak her ptesı,cuma gece ve ctesi 18de olucak
tekrar teşekkürler =) orda danny va flack la ilgili bi spoilimsi gibi bişi vardı en son onu okdm bi daha da okuyamadm =)) bu sezon toplasn 3 bölm izleyebldm o yüzden takrarlar konusunda çok meraklı oldm... bu bahaneye sığınark bi soru daha sorıım cnbc e hafta da bi bölm ve yine p.tesi akşmalrı vericek dimi onlarda 4.sezon bölmleri olucak?
ya yok ofanların yorumudu spoıler deyıl yabancı sıtelerde yazıyodu asıl gercek spoıler denız ım yazdı ıng altında turkcesı olan lar dıyerlerı yorum:img-pilotflack danny olay Allah yazdısa bozsun:img-hyste
evet 1 bolum ve 4 sezonun hepsını vermıcek muhtemelen yarıda kesılcek eylul ortasına kadar verır da sonra e2 de verır:img-pilot
erotamou tam yerınde yakalamısın dızılerı sezon fınallerınde roxı solemıs zaten sana dıyerı dedı gıbı cold case dır baska dızı:img-pilot
belki benden başka izlemk isteyenlere yardmcı olur dün e2 de ilk verilen bölmde iki olay vardı biri:pastacının damadı öldrdüğü dieri: 333 olayı stella ya yap-boz gözderdiler.ikinci bölm süper kahraman mac i 333 olayını çözdüğü bölmdü. asıl kahraman danny valla bütn csi ekibini kurtardı :img-icecr üçüncü bölmde de iki olay vard. ilki patlayan puro ikincisi de şu rikki nin oğlu. gereksz bilgie olablrde yazıyım dedm :D
danny yle rikki arasındaki olay nası gelştide danny lindsayi aldattı acaba acaba ?? çok soru soruyorm ama =)
ayrıca danny ve flack le ilgili spoili yazan falnlarıda esefle kınıyorm :D:D
belki benden başka izlemk isteyenlere yardmcı olur dün e2 de ilk verilen bölmde iki olay vardı biri:pastacının damadı öldrdüğü dieri: 333 olayı stella ya yap-boz gözderdiler.ikinci bölm süper kahraman mac i 333 olayını çözdüğü bölmdü. asıl kahraman danny valla bütn csi ekibini kurtardı :img-icecr üçüncü bölmde de iki olay vard. ilki patlayan puro ikincisi de şu rikki nin oğlu. gereksz bilgie olablrde yazıyım dedm :D
danny yle rikki arasındaki olay nası gelştide danny lindsayi aldattı acaba acaba ?? çok soru soruyorm ama =)
ayrıca danny ve flack le ilgili spoili yazan falnlarıda esefle kınıyorm :D:D
sımcık rıkkı danny nın yan komsusu onun ufak bıtane oglu vardı ruben danny le ıyı anlasıyolardı. danny bunu bısıklet binmeye goturdu donustede bı catısma oldu .danny cocuga kac dedı eve gıttını sandı sonra bunlar olayı arastırmak ıcın sıd yanına geldıler otopsı odasında danny cocugun cesedı gorunce sok oldu tabı olumunden kendını sucladı. baya dagıttı kendını sonra bıkac bolum bole gıttı:img-cray: bu sonra rıkkı le olayı oldu ama tek gece olarak kaldı sebeplerı acılarını dındırmekmıs:img-tomato bolum de danny resmen uyuzdu lınds davranısı falan takı lınds kurdu sevgı sozcuklerıne kadar sonra danny akıl geldı ama bıraz gec oldu gıbı lınds aldatmadan haberı yoken bu kadar kızgın bıde olsa kı spoılere baktısan olcak buyuk ıhtımal:img-pilot
ZeynepFlack
02-08-08, 18:38
valla ben bu yarım bırakma işine öyle bozuldum ki ilk defa bi csi bölümüne hemde sezon finaline yorum yazmak içimden gelmedi ben ve mesajlardan anladığı kadarıyla diğer csi fanları '333' , 'Venüs' , 'Taksici katil' gibi bi kaç bölüm sonra açıklığa kavuşacak olan konularda bile oldukça dertliydi kaldı ki bi sezon finalinde böyle bişey yapmaları kesinlikle çok saçma olmuş aslında bölüm genel olarak kötüydü Mac'den başka diğer tayfanın olaya öyle büyük bi katkısı olmadı bi nevi ayak işi yaptı hepsi hadi lab'dakiler kanıt inceliyodu peki ya flack ve stella'nın dikilmekten başka nasıl bi etksi oldu davaya hele ki 'snow day' gibi sinema filmi tadında ki 3.sezon finalinden sonra 'hostage' sınıfta kaldı belkide bu yüzden 5.sezonu izleyelim diye 'to be continued' olayına girdiler benim için bu bölümün en iyi tarafı Flack'in açık havada ışıldayan mavi gözleri oldu, ama 5.sezonu da izleyecekmiyiz... evet izliycez...
valla ben bu yarım bırakma işine öyle bozuldum ki ilk defa bi csi bölümüne hemde sezon finaline yorum yazmak içimden gelmedi ben ve mesajlardan anladığı kadarıyla diğer csi fanları '333' , 'Venüs' , 'Taksici katil' gibi bi kaç bölüm sonra açıklığa kavuşacak olan konularda bile oldukça dertliydi kaldı ki bi sezon finalinde böyle bişey yapmaları kesinlikle çok saçma olmuş aslında bölüm genel olarak kötüydü Mac'den başka diğer tayfanın olaya öyle büyük bi katkısı olmadı bi nevi ayak işi yaptı hepsi hadi lab'dakiler kanıt inceliyodu peki ya flack ve stella'nın dikilmekten başka nasıl bi etksi oldu davaya hele ki 'snow day' gibi sinema filmi tadında ki 3.sezon finalinden sonra 'hostage' sınıfta kaldı belkide bu yüzden 5.sezonu izleyelim diye 'to be continued' olayına girdiler benim için bu bölümün en iyi tarafı Flack'in açık havada ışıldayan mavi gözleri oldu, ama 5.sezonu da izleyecekmiyiz... evet izliycez...
bence ny senerıstlerının sorunu konuları tam ıyı bıtırememesı butun devamlı bolumler ıyı basladı ama sonu cok sonuk bıtırdıler becerıksızlıklerını mac gary le kapamaya calıstılar ama yetmedı abd de en dusuk sezon fınalı olan bolumdu bu bolum :img-tomat
hilalmm e2 cumalar gece 12 de verıyomus
Abd dekıler haklı ben hıc zevk almadım zateN CC WAT VE CSI ları yazan ekıp aynı dıkkat edersenız CC de rehınelı bı sezon fınalı yaptı.
Bence taksıcıyle ılgılı bolumu fınal bolumu yapsalardı daha ıyıydı o bıle bundan guzeldı
Abd dekıler haklı ben hıc zevk almadım zateN CC WAT VE CSI ları yazan ekıp aynı dıkkat edersenız CC de rehınelı bı sezon fınalı yaptı.
Bence taksıcıyle ılgılı bolumu fınal bolumu yapsalardı daha ıyıydı o bıle bundan guzeldı
cc bılmıyorum dıyer 2 csı senerıstlerı farklı bılıyorum zatı bızım ny la kıyaslayınca aradakı fark hemen cıkıyo ozellıkle csı mutıs sezon fınali yaptı valla:img-pilot:img-cray: cold case 4.sezon da aynı sekılde ny senerıstlerı ask mesk arabuluculuk yapcaklarına adam gıbı konu yazsınlar ama nerde 5.sezon yıne paso ozel hayat wat la aynısa sasmam mesela oda ole cunku:img-tomat
watın son sezonu da super bı sezon fınalı yaptı ama neden se ny ta senerıstlere bısı oldu:img-pilot
bu sezon zaten cnbce de wat ve csı vegas ortak bolum var fark orda da ıyı anlasılcak:good:
hacivatiye
03-08-08, 00:53
merhaba arkadaşlar bu diziyi severek izliyorum.
her zaman izleyemesem de denk geldikçe izliyorum.
bu hafta verilen bölüm sezon finaliydi galiba. ben bugün izleyebildim ancak.
sonu garip bitince şaşırdım neyin nesi diye sanırım sezon finali diye böyle yaptılar.
macın başı büyük belada.
aynı şey cold case'de de oldu. o da sezon finaliymiş bu hafta.
sanırım iki dizinin de yönetmeni aynı.
Csıların senarıstlerı ve dıgerlerınınkı aynı dıye bılıyodum galıba yonetmenlerı aynı antony,carol ve bırı daha var :good:
yok farklı aynı deyıl vegas mıamı ny farklı konularda dedım gıbı farklı ıslıyolar tarzları farklı ny aksıyon vegas serı katıl mıamı mafya falan tarz yapmıslar kendılerıne:img-pilot:P
merhaba arkadaşlar bu diziyi severek izliyorum.
her zaman izleyemesem de denk geldikçe izliyorum.
bu hafta verilen bölüm sezon finaliydi galiba. ben bugün izleyebildim ancak.
sonu garip bitince şaşırdım neyin nesi diye sanırım sezon finali diye böyle yaptılar.
macın başı büyük belada.
aynı şey cold case'de de oldu. o da sezon finaliymiş bu hafta.
sanırım iki dizinin de yönetmeni aynı.
evet yapımcılar aynı aynı zaman da wat ve 3 csı yapımcısı da aynı cold case le beraber bız ona kısaca jerry amca dıyoruz:img-pirat
ayyy 3 sezon dan verıyolar tekrarı:happy0064ortadan karısık gıtcekler demekkı:img-hysteıyı ya super:kahve
bu 3. szn un kacıncı bolumuydu? ya inş karısık verirler sadece 4. szn tekrarı izlemek istemiorum çünkü! bu bolum bana 3. sznun cok daha hareketli olduunu bikere daha hatırlattı
ZeynepFlack
05-08-08, 00:08
bugün 3.sezon'un 20. bölümü "What Schemes May Come" yayımlandı herhalde karışık vericekler ama 3 sezondan bi bölüm vermeleri benim için iyi oldu üstelik zamanında izleyip beyendiğim bi bölümdü...
bence 4 sezondan vermemelerının sebebı yarıda kalcak olması gecen sene 3 den verdıler yarıda kesmek zorunda kalmıslardı eylule 1 ay kaldı zaten onu da degısık olan bolumlerı yayınlıcaklar heralde sole 1 ve 2 den de serpıstırseler:kahve
3, sezon vardı akşam mac in peyton için koşuşu süperdi
e2den 4, sezon cnbce den 3 bu yaz ii geçcek :happy0064
cumaları da olcak demştnz cnbc e de dünkü bölüm mü olur bşka bi bölüm mü
e2 de hangı gunler
geçen cuma 4, seznndan başlamştı 3 bölüm ardarda bu hafta yook:icon_sorr
sopranos ve 24 ü koymşlar paso
sonunda şu tekrar verilen 3. sezon bölümünü izledim özlemişim eski bölümleri :happy0064:happy0064:good:pazartesi çok istememe rağmen izleyemedim bu cnbce ntv den çektiim nedir kardeşim be bide özellikle mi pazartesileri olur tam benim dizi çıkcakken hop ekran donup kalıyor az da değil sabaha kadar en azından yuh diyorum kendilerine nedir sizden çektiğim benim
neyse gen aktarımı ve insanların çaresiz hastalıklar karsısındaki çıkılmaz durumunu çok güzel bi şekilde biizmle paylaşmışlar
justforheaven
11-08-08, 09:50
ya rakadaşlar bana biri dördüncü sezon finalini özet şeklinde bir anlatabilir mi
ben kaçırdım da :(
şimcik bi bankada rehin alma durumu var bide bankanın müdürü ölmüş mac incelemek için bankaya dalıyo tabii bankadakileri rehin alan amcam bi nevi onu da rehin almış oluyo adam sürekli banka mudurunu onun öldürmediğini iddia ediyor ve bankayı soyanın kendisi olmadığından mac onun sınırlarıyla bi şekilde cesedi ve olay yerini inceliyo ve dısardakilere bu kanıtları bi şekilde gönderiyo adam sonunda ağzındaki baklayı çıkarıyo banka mudurunun karısındaki evde oturduğundan bahsediyo ve silahlkı birinin karısının ve çocuğunu rehin aldığından bahsediyor bu adam kendisinden bankaya geri dönüp işte unuttuğu cep telefonu vesaire almasını istemiş ve işte sanki bankayı o soydu görüldüğünden bahsediyo tehdit ettiklerinden falan bahsediyo neyse mac buna güveniyo ve bankadakileri serbest bıraktırıyor adam mac ı rehin alarak kaçıyor bu sırada tabii mac adama güvendiğinden kendilerini izleyen polis helipokterini gitmesini isitiyor bu sırada arabada önde mac var arkada adamımız var adam elindeki silaha bi kursun koyuyo(önceden mac e silahı vermişti mac de kursunları çıkarttmıştı adam bu kursunlardan birini saklamış) ve mac e buyuk bi süpriz yapıyo işte mac ı kaçırıyo yani adam yalan söylemiş
not: bu arada başta bu bankada rehin alan kişi mac ın yerde yatan muduru öldürmediğini kanıtlamısını isitiyordu işte gözü açık mac b u sefer tongaya düştü
Arkadaşlar lütfen tek cümlelik, sohbet içerikli ve dizi haricindeki konularda mesaj yazmayınız.
dün scoty nin geldği bölümdü
ilk kez izliyomş gbi zevkle izledm :img-icecr
ya o kaçıncı bölüm ben izleyemedim tekrarı ne zaman????
şimcik bölüm 3. sezon 22. bölüm olan cold reveal olması lazım
tekrarı da genelde cumayı cumartesiye bağlayen gece 1-2 civarı oluyo yani cumartesi sabah 1-2 a.m. civarı
cumartesi gündüz de 5-6 cıvarı
ZeynepFlack
21-08-08, 18:33
bilmiyosun galiba dizi 4.sezon finaline girdi üç haftadır 3. sezondan bölümler yayımlanıyo en son cold case'den scotty'nin geldiği bölüm vardı Danny ve Lindsay ayrı davalarda çalışıyorlardı...
bıraz once ufak caplı bı sok gecırdım ny tekrarına bakayım derken uyarı vermıs rutuk ny yuzunden 7 nısandakı bolum cocukların fızıksel ve ahlaksal gelısımıne ayrıkırımıs yayın saatı erken mıs tobeeee:fighting2:mad72:dan napsın kanal kınıyorum burdan rutuk yonetımını hangı akıllı sıkayet ettısede ona sevgılılerımı yolluyorum:mad72::mad72:
hesapladım second lıfe vermısler ne alaka yaa:img-tomat
ZeynepFlack
25-08-08, 22:13
benimde ilgimi çekti bu durum bende oturup hesapladım ilk bölüm 3.martta yayımladığına göre 7.nisan 6.bölüme yani "BOO" bölümüne denk geliyo zombiler falan vardı ya belki de ondandır çünkü çocukları öne sürmüşler...
benimde ilgimi çekti bu durum bende oturup hesapladım ilk bölüm 3.martta yayımladığına göre 7.nisan 6.bölüme yani "BOO" bölümüne denk geliyo zombiler falan vardı ya belki de ondandır çünkü çocukları öne sürmüşler...
ole bıle olsa cok sacma bı ny uyarı almadı kaldıdı oda aldı :img-tomat hayır hangı aıle ızletır cocuna ya ınsanlar habıre cnbce yı sıkayet etmek ıcın bahane arıyo yada rutuk uyelerı cnbce fanı:img-hyste her programada uyarı verılemezkı:kahve
o ne yaa başlrım o rtüğee
bnde kınadım sezencm valla
gdiorum tekrarını izlicem şimdii
dünkü bölüm mac in davasının olduğu bölümdü bide ünlü bi tenisçiyi taklt eden bi adam vardı
peytonu bile özlemşm mac çok seviodu yaf
stella ve mc in dostluğunada hayrnm :)
ya uyarıyı gorunce bende sinirlendim nedemek oluyo şimdi yayın saati mi deişcek yoksa diziyi yasaklıcaklarmı veya dahamı cok sansur olcak? ben kucuk cocukların oturup saat 9 da cnbce de kriminal dizi izlediklerine inanmıorum hangi işguzarın işiyse artık!
nasıl yaa? ne sansürü? saçmalamasınlar ya o saatte aileler çocuklarına izletmesin bi zahmet... ne anlamı kalır sansürlenirse dizinin... bu arada yeni sezon ne zaman başlıyo yaa? özledim valla. :img-yes:
danny messer
18-11-08, 17:18
ya arkadaşlar ben biraz geri kaldım kusura bakmayın ama o rtük var ya o rtük takmayın siz onları kafaya kanıt peşinde de aynı şeyi yapıyolardı bir hafta 13+ bir hafta 7+ oluyodu (hatırlarsanız TRT de çıkıyodu hiç bişi olmadı) ısırcak köpek havlamaz bozmayın siz moralinizi ne yayın saati değişir ne de yayından kaldırılır biz de csi mızı izlemeye devam ederiz
ya arkadaşlar ben biraz geri kaldım kusura bakmayın ama o rtük var ya o rtük takmayın siz onları kafaya kanıt peşinde de aynı şeyi yapıyolardı bir hafta 13+ bir hafta 7+ oluyodu (hatırlarsanız TRT de çıkıyodu hiç bişi olmadı) ısırcak köpek havlamaz bozmayın siz moralinizi ne yayın saati değişir ne de yayından kaldırılır biz de csi mızı izlemeye devam ederiz
hosgeldın takmıyoruz zaten kanalda takmıyo bellı:P yaklasık 1,5 ay sonra yenı bolumler baslar:kahve(kanıt pesınde unutulurmu hala yayınlanıyo abd de:img-in_lo)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.