Tüm Versiyonu Göster : CSI:NY-4. Sezon Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3

sudem
01-03-08, 20:37
http://img220.imageshack.us/img220/804/a000270146f8d30ed72f5xz5.jpg (http://imageshack.us)

Oyuncular--Karakterler

Gary Sinise ... Detektif Mac Taylor

Melina Kanakaredes ... Detektife Stella Bonasera

Carmine Giovinazzo ... Detektif Danny Messer

Hill Harper ... Dr. Sheldon Hawkes

Eddie Cahill ... Detektif Don Flack

Anna Belknap ... Detektif Lindsay Monroe

Robert Joy ... Dr. Sid Hammerback

A.J. Buckley ... Adam Ross

sudem
01-03-08, 20:38
Dizi 3 marttan itibaren her pazartesi saat 21.00'de Cnbc-e'de

Not: Lütfen spoiler kuralına uyunuz.

sahika_87
03-03-08, 16:34
sonunda beklediğimiz gün geldi gece olmasını dört gözle bekliyorum :)

sabah_güneşi
03-03-08, 16:38
Off aylardır bekledik sonunda başlıyor!! 6 ay bekledim birkaç saat bekleyemiyorum yalnız :D:D Başlasın artıkk!!

yagmur_montana
03-03-08, 17:04
sonunda başlıyor , gerçi bu sezonun çekilen bütün bölümlerini izledim ama (hele cold case den sonra) alt yazıyla tekrar izlemek çok güzel olacak :)

4. sezon 1. bölüm müzikleri :;
can you hear me know ,

almost lover _ a fine frenzy
last of days _ a fine frenzy
like this _ mims
restless _ unkle & josh homme

deniz_im
03-03-08, 20:14
süper bir bölüm izledik sezonun ilk bölümü olması itibariyle:happy0064
bu diizyi indirip izlemiş olmama rağmen cnbce de izlemek bir başka oluyor
mac amcamız peyton yengemizi bırakıp geldi amerikaya hadi hayırlısı bakam neler geçti ki aralarında:icon_whis
adam da pek enteresan giriş yaptı bu sezona hadi msllh yanlız kızı sevmedim(sezon finalindeki o halinden hiç bi eser yoktu)
lindsay e gelince amerika da yayınlanan(ekim aylarına denk geliyo)ilk promo da beğenmediydimn saç modelini ama
bu bölümde beğendim hem kıyafetlerine de bi el atılmış çok tatlı olmuş:good:
danny zaten ayrı bi yakıcılığı var bu sezona girerken msllh nazar değmesin koçuma :img-hyste:happy0064
hawkes ve flack de her zamanki yakıcığında:good:
stella ablamız da her zamanki
gibi genç genç giyiniyo msllh gögüs dekoltesi açıldıkça açılıyo anam üşütcek yakında aa:img-hyste
karakter incelemesinden sonra konuya gelelim
bu bölümde danny-lindsay ikilisi müthişti özellikle şu lindsay in deneyi(anlarsınız siz )danny nin cebine atması:img-hyste
bölümde gayet ilginçti özgürlük anıtı tepesi falan seviyolar bunu incelemeyi amerikalı yazarlar:img-yes:
bu sezon süper olacağa benzer(insllh):happy0064
ben bu gece 2 defa daha izlerim cnbce de :img-hyste

nfl
03-03-08, 20:33
cok guzel bı bolum du sezona ıyı bı gırıs yaptık sonunda basladı baya bekledık danny her zamankı gıbı cok tatlıdı welcome to the party:img-in_lobeyaz gomlek acak bu kadar yakısır :img-blush mac de gerı dondu yanlız gızemlı bı 3.33 cıktı:icon_whis mac rahatsız edıyo stella olayı ıyı yakaladı sondakı sarkıda cok hostu lınds de az deyıl yanı cocugun cebe yerlestırdı:img-hyste

yagmur_montana
03-03-08, 20:44
can you hear me now :;
sonunda başladı dizim
bölümü tekrar izlememe rağmen yine büyük bir heyecanla izledim

lindsay in saçı güzel olmuş , kısa saç yakışmış :D
danny iyileşmiş , ayrıca anıtta çok tatlıydı
condom spray .. d/l in arası iyi gibi

mac , peyton u orada bırakmış ama kavga olmadığı belliydi , gözlükleri de güzeldi :P
adam , kendine çok güzel bir '''iş''' arkadaşı edinmiş :P etkilenmişe benziyor
bu arada mac in , 3:33 de aldığı gizemli telefonları da öğrenmiş olduk

dava güzeldi , özgürlük anıtında işlenmiş bir cinayet ..
olay yerindeki dürbünden bakılınca başka bir kurban ve kurbanın üzerinde kanlı bir yazı :; 2 more will die ..

canlandırmalar güzeldi (mac in kan çıkışını canlandırması ve morgdaki sid in teknolojik aletleri)
her zamanki gibi cesetler (makyajlar ..) , kol da iyiydi ..

canlı canlı mumyalanma ..
dava stella nın bir yıl önceki davasıyla da ilgiliydi ..
danny ve flck in kısa kovalama sahnesini çok sevdim :img-in_lo
stella , tesadüfen de olsa iyi yakaladı '''la'''
can you hear me know ve adam yakalandı :img-wink:

the who nun aynı baba o'riley şarkısıyla yeni başlangıç iyi olmuş
new york manzaraları yine harikaydı
sezona çok hızlı ve güzel bir başlangıç yaptılar :)

anlaşılan dedektiflerimizin özel hayatlarını da içeren iyi bir sezon izleyeceğiz :)
eğer değişmezse tekrarlar cumartesi günleri 18:00

nfl
03-03-08, 20:52
danny ve flack kovalamacaları sahnelerı zaten dızının ayrılmaz bı parcası oldu:img-hyste bı bolum bırı yada ıkısı bırının pesınden kosturuyo mac kosacmıcana gore:icon_whisyakalayamaz o:img-hyste adam la kendall da ıyı bı ıkılı olcak gıbı lab ekıbı kalabalıklasmıs

deniz_im
03-03-08, 20:56
danny ve flack kovalamacaları sahnelerı zaten dızının ayrılmaz bı parcası oldu:img-hyste bı bolum bırı yada ıkısı bırının pesınden kosturuyo mac kosacmıcana gore:icon_whisyakalayamaz o:img-hyste adam la kendall da ıyı bı ıkılı olcak gıbı lab ekıbı kalabalıklasmıs
cnm mac konusunda hem fikirim walla ,kosamaz :img-hyste
hee zaten flackle danny kossunlar maşallh onlar kosarken ben bi tuhaf oluyom nedense:icon_whis:img-hyste

işte kendall ı hiç sevmedim ben adam bi tatlı başladı sezona ya neydi oyle o iyice komik olmuş:img-hyste

sabah_güneşi
03-03-08, 21:32
Yeni sezona çok iyi, çok heyecanlı bir giriş yapmış bulundu CSI NY...
Danny ve Flack'in kovalama sahneleri :img-in_lo, Adam ve Kendall'ın sahneleri ilk sahneleri :img-hyste, Adam ve Lindsay arasında geçen telefon diyalogları ve sprey kondom olayı :img-hyste, Mac'in canlandırması ve 3.33 olayı veee Stella'nın olaya son noktayı koyması... Süperdi valla... :img-yes:
Hawkes her sezon daha bir çekici geliyor gözüme ayrıca... :img-in_lo Hem sempatik hem çekici... Nasıl birşeydir bu yaa =))) :img-in_lo
Danny & Flack... :img-in_lo Yine formlarındalardı... Ekrana yapışacaktım nerdeyse izlerken :D Birine beyaz gömlek, birine takım elbise bu kadar mı yakışır... :icon_whis Yalnız Flack'i başka bir kıyafetle görebilecek miyiz acaba??! :D
Lindsay'nin eski saç modeli daha bir yakışıyordu sanki ona, daha sevimli oluyordu... Birkaç yaş büyük gibi olmuş sanki saçlarını kısaltınca... Ama çok şekerdi bu bölüm, Adamla olan diyalogları falan çok hoştu :D
Mac'in 3.33 olayı çok gizemli ve heyecanlı... acaba bunun altından ne çıkacak??
Stella'mm... Yine çok güzeldi... Bir kadına dedektiflik ve eline silah bu kadar yakışabilir... Laboratuarda hala tahminlerde bulunulurken Stella katilin yanındaydı.. Çok heyecanlandım o bölümlerde valla =)) "La" notası işi çözdü... =)
Özlemişim bu heyecanı yaşamayı... Yİne çok iyi bir sezon olacak şüphesiz =):img-yes:

nfl
03-03-08, 22:27
ole cnm ozlemısız valla yorum yapmayı ozlemısım bolumun magazınsel olaylarına bakarsak
dızıde en cok dıkkat ceken goruntu ve cekımlerdı hepsı cok ıyıdı
lınds sacı ben sevmedım sprey olayında da yanı dannye nedemek ıstedıse :img-hyste oda zaten pek hosuna gıtmedı :icon_whis yakıstıramadım hıc mac spor kıyafet yakısmıs flack cok hostu hawkes ben pek onemlı bı karakter olarak dusunmuyorum yada senerıstler pek ustune gıtmedı ıcın ole gelmıyo nedense artık:icon_whis stella herzamankı gıbıdı

deniz_im
03-03-08, 22:30
ole cnm ozlemısız valla yorum yapmayı ozlemısım bolumun magazınsel olaylarına bakarsak
dızıde en cok dıkkat ceken goruntu ve cekımlerdı hepsı cok ıyıdı
lınds sacı ben sevmedım sprey olayında da yanı dannye nedemek ıstedıse :img-hyste oda zaten pek hosuna gıtmedı :icon_whis yakıstıramadım hıc mac spor kıyafet yakısmıs flack cok hostu hawkes ben pek onemlı bı karakter olarak dusunmuyorum yada senerıstler pek ustune gıtmedı ıcın ole gelmıyo nedense artık:icon_whis stella herzamankı gıbıdı
lindsay saçı sanki biraz daha çocuksu göstermişş ama en azından iyi yani yeni bi anne olarak anna yı düşünürsek ben beğendim msllh iyi kilo da vermiş kemikleri sayılıyor mubarek:img-hyste
yalnız lindsay den o açık hareketi hiç beklemezdimdanny ye karsı walla kız açıldı saçıldı bişeyler oldu danny mı açtı ne:img-hyste
hawkes karakterinde biçok dizide roler mevcut fazla ön planda olmayan işin düşünce koşulan kişiler ama ben hawkes i seviyom
mac i ewet spor karakter biraz genç göstermiş ee adam çıtırn seviyo anam ceremesine katlancak:img-hyste flack zaten mavi gözleriyle bitrdi beni:img-blush

sabah_güneşi
03-03-08, 22:34
Valla 3. sezon finalinden sonra Lindsay açılmış gerçekten... Bende şaşırdım Danny'nin cebine o şeyi koyduktan sınra... hiç beklemiyordum :img-hyste Deniz'cim haklısın galiba Danny açtı Lindsay'yi... :img-hyste
Adam ve Kendall arasındaki rekabet çok hoştu yaa... Her zamanki gibi çok tatlıydı Adam... Yine güldürdü beni :D:D

deniz_im
03-03-08, 22:38
Valla 3. sezon finalinden sonra Lindsay açılmış gerçekten... Bende şaşırdım Danny'nin cebine o şeyi koyduktan sınra... hiç beklemiyordum :img-hyste Deniz'cim haklısın galiba Danny açtı Lindsay'yi... :img-hyste
Adam ve Kendall arasındaki rekabet çok hoştu yaa... Her zamanki gibi çok tatlıydı Adam... Yine güldürdü beni :D:D

adam zaten dizinin maskotu bi o arada bide sid delleniyo:img-hyste
bu sezon daha bi ön planda ortaya çıktı adam walla bu halini de beğendimewe kız atmalar faln:img-hyste
yalnız ben mac olayına takıldımkardesim ne olursa onun başına geliyo 3.33 olayı mesela dünyada başka adamyok mu kihem geçen sezon mac-peyton açtılar bu sezonda mac le alakalı bi olay daha bu nedir ya başka karakterler üzerine yoğunlasın mesela danny mis gibi çocuk ben satascak olsam ona satasırımveya flack :img-hyste

sabah_güneşi
03-03-08, 22:39
hawkes karakterinde biçok dizide roler mevcut fazla ön planda olmayan işin düşünce koşulan kişiler ama ben hawkes i seviyom
mac i ewet spor karakter biraz genç göstermiş ee adam çıtırn seviyo anam ceremesine katlancak:img-hyste flack zaten mavi gözleriyle bitrdi beni:img-blush

Evet bende seviyorum Hawkes'i... :img-in_lo:img-icecr Lindsay'in sprey2den bahsederken Danny'yle şaşırdıkları sahne çok şekerlerdi :img-hyste
Mac'in 3.33 olayı çok meraklandırdı beni yaa.. Nolcek acep bu olay?! Çok gizemli ve heyecanlı şeyler olucak sanırım yine...

nfl
03-03-08, 22:39
bu bolum karakterlere verılen sahneler esıt gıbı dı anna nın bıraz az dı ama dıyerlerı esıt olmasına ramen sıd sahnelerı bıle hawkes den da ılgı cekıcı gelıyo neden bılmıyorum ama ole 3.33 olayında sa mac baya tırsmıs gozukuyodu cok etkılendıgı bellıdı genelde cunku duygularını yansıtan bırı deyıl soguk bı yapısı oldundan:icon_whis

deniz_im
03-03-08, 22:43
Evet bende seviyorum Hawkes'i... :img-in_lo:img-icecr Lindsay'in sprey2den bahsederken Danny'yle şaşırdıkları sahne çok şekerlerdi :img-hyste
Mac'in 3.33 olayı çok meraklandırdı beni yaa.. Nolcek acep bu olay?! Çok gizemli ve heyecanlı şeyler olucak sanırım yine...
hee ewet şaşırdılar :img-hyste hawkes in bişey demeyip danny nin nasıl kullanlacağına dair konuşmaya çalışması(soru sormaya çalışması) koprttı beni:img-hyste
mac varsa işin içinde ewet bayağı uzun süreceğe benzer ama farklı bi konuya benziyo ewet ilgi çekici

sabah_güneşi
03-03-08, 22:44
adam zaten dizinin maskotu bi o arada bide sid delleniyo:img-hyste
bu sezon daha bi ön planda ortaya çıktı adam walla bu halini de beğendimewe kız atmalar faln:img-hyste
yalnız ben mac olayına takıldımkardesim ne olursa onun başına geliyo 3.33 olayı mesela dünyada başka adamyok mu kihem geçen sezon mac-peyton açtılar bu sezonda mac le alakalı bi olay daha bu nedir ya başka karakterler üzerine yoğunlasın mesela danny mis gibi çocuk ben satascak olsam ona satasırımveya flack :img-hyste

Dimi cnm yaa... Danny ya da Flack ne güne duruyor?! :D Dediğin gibi Adam bu sezon daha bir ekibin, dizinin içine girmiş... Çok da iyi olmuş :D
Yalnız Adam Kendall'ı uyandırırken aralarında geçen diyaloglar çok komikti :D

Kandall: Ne oldu? Yoksa...
Adam: Hayır, çok isterdim ama olmadı... :img-hyste:img-hyste

deniz_im
03-03-08, 22:47
bu bolum karakterlere verılen sahneler esıt gıbı dı anna nın bıraz az dı ama dıyerlerı esıt olmasına ramen sıd sahnelerı bıle hawkes den da ılgı cekıcı gelıyo neden bılmıyorum ama ole 3.33 olayında sa mac baya tırsmıs gozukuyodu cok etkılendıgı bellıdı genelde cunku duygularını yansıtan bırı deyıl soguk bı yapısı oldundan:icon_whis
hee aynen katılıyorum mac in soğukluğu konusunda buzdolabı hatta derin dondurucu denebilir csı ın griss ıne bak yumusacık adam ne soğukluk ne başka bişey şirin
ahh bigün acaba biizm mac in de oyleolduğunu görebilcekmiyiz:icon_whis

sabah_güneşi
03-03-08, 22:49

Mac'in şu soğukluğu öldürücek beni zaten!! Buzdolabı nolcekk!! Gerçi Mac'den de Adam ayarında biri olması beklenemez de :D bu kadar soğuk olması da ilginç...
Anna'nın sahneleri bana da az geldi ama çok komik sahnelerdi... Adam'la olan telefon konuşmasına da koptum... :img-hyste
Hawkes olmazsa dizide bir boşluk hissederim ben şahsen... Dizinin ona da ihtiyacı var bence...

deniz_im
03-03-08, 22:53
Dimi cnm yaa... Danny ya da Flack ne güne duruyor?! :D Dediğin gibi Adam bu sezon daha bir ekibin, dizinin içine girmiş... Çok da iyi olmuş :D
Yalnız Adam Kendall'ı uyandırırken aralarında geçen diyaloglar çok komikti :D

Kandall: Ne oldu? Yoksa...
Adam: Hayır, çok isterdim ama olmadı... :img-hyste:img-hyste
hee ya ben de koptum o lafa
yalnız işte kendall ı sevmedim ben ya soğuk nevale
işallah adamımızı mutlu eder
bu sezon başlangıcı her şeyiyle yepyeniydi tamamen kabuk değiştirmiş csı:ny
bu da çok güzel olmuş mesela müziği ayy
geçen sezon başlangıcında kurbanın vucuduna ozgürlük heykeli anahtarlığı saplanmıştı bu seferde özgürlük anıtına çıktılar
danny pek tatlıydı yalnız welcome to the party diyo ya her zamanki hali:img-hyste:img-in_lo
ahh acaba flack i şöyle normal bi kıyafetle görebilecekmiyiz tmm takım yakısıyoda danny gibi gömlek sırf giyse daha bi dehşet olur kanısındayım:img-hyste

sabah_güneşi
03-03-08, 22:59
geçen sezon başlangıcında kurbanın vucuduna ozgürlük heykeli anahtarlığı saplanmıştı bu seferde özgürlük anıtına çıktılar
danny pek tatlıydı yalnız welcome to the party diyo ya her zamanki hali:img-hyste:img-in_lo
ahh acaba flack i şöyle normal bi kıyafetle görebilecekmiyiz tmm takım yakısıyoda danny gibi gömlek sırf giyse daha bi dehşet olur kanısındayım:img-hyste

Kendall banada öyle geldi biraz... ama Adam açısından sorun yok gibi :D
Yeni jenerik çok güzel olmuş bende beğendim... :img-yes:
Özgürlük anıtı deyince canlı canlı mumyalanan adam geldi aklıma... Ayy tüylerim ürperdi yaa... Nerden buluyor bu senaristler bunlar hayret :D
Flack üstündeki ceketi çıkarsa yeter, ona da razıyım ama Danny'ninkini gördüğümüz gibi onun vücut hatlarını da görelim de içimiz erisin biraz :img-icecr:img-icecr Çok fazla sulandım galiba! :img-hyste:img-hyste

deniz_im
03-03-08, 23:05
Kendall banada öyle geldi biraz... ama Adam açısından sorun yok gibi :D
Yeni jenerik çok güzel olmuş bende beğendim... :img-yes:
Özgürlük anıtı deyince canlı canlı mumyalanan adam geldi aklıma... Ayy tüylerim ürperdi yaa... Nerden buluyor bu senaristler bunlar hayret :D
Flack üstündeki ceketi çıkarsa yeter, ona da razıyım ama Danny'ninkini gördüğümüz gibi onun vücut hatlarını da görelim de içimiz erisin biraz :img-icecr:img-icecr Çok fazla sulandım galiba! :img-hyste:img-hyste
öyle sahneler bulmasalar izleyiciyiçekemezler zaten cnm bildiğin gibi
ben seviyorum böyle olayları ya:img-hyste(psikopatmıyım ne)
senaristlere de prova diyorum gerçekten kurgusu olayı bulması hayret dedirtecek kadar süper mesela geçen sene hawkes a takan bi adam vardı abiisnin ölümüne neden olanları teker teker olduruyodu hani bu olayı da çok sevmiştim mesela
sadece sen sulanmıyosun cnmö benim aklımdan geçenler de o yönde flack hakkında o mavilikler içinde boğulmak isityo insan:img-hy

Melal
03-03-08, 23:08
Uzun zamandır beklediğimize değen bir bölümdü.
Valla hepsini çok özlemişim özelliklede Stella ve Mac'i özlemişim.:)
Sezonun ilk bölümü bence çok güzeldi.
Çok enterasan bir cinayetti ama Stella'nın katili yakalaması güzeldi.
Ayrıca Nova'nın konserindeki kovalamaca süperdi.:)
Mac'in 3.33 olayı ne olacak merak ediyorum bu işin sonu pek hayır değil o ortada ama nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum.:icon_whis

sabah_güneşi
03-03-08, 23:14
öyle sahneler bulmasalar izleyiciyiçekemezler zaten cnm bildiğin gibi
ben seviyorum böyle olayları ya:img-hyste(psikopatmıyım ne)
senaristlere de prova diyorum gerçekten kurgusu olayı bulması hayret dedirtecek kadar süper mesela geçen sene hawkes a takan bi adam vardı abiisnin ölümüne neden olanları teker teker olduruyodu hani bu olayı da çok sevmiştim mesela
sadece sen sulanmıyosun cnmö benim aklımdan geçenler de o yönde flack hakkında o mavilikler içinde boğulmak isityo insan:img-hy

Evet cnm zaten dizi bu psikopat katillerle var :D Her sezon oluyor bir tane :img-hyste

Gözlerinin mavisi beni bitiren yerdir zaten... :img-icecr Bir de suçluları kovalayışı yok mu... Bu bölümde de varı kısa bir bölüm olsada Danny'yle birlikte... Merdivenden atlayış sahnesi falan...:img-in_lo O koşmasa ne yapardı bu CSI ekibi acaba?! :img-hyste

deniz_im
03-03-08, 23:17
Evet cnm zaten dizi bu psikopat katillerle var :D Her sezon oluyor bir tane :img-hyste

Gözlerinin mavisi beni bitiren yerdir zaten... :img-icecr Bir de suçluları kovalayışı yok mu... Bu bölümde de varı kısa bir bölüm olsada Danny'yle birlikte... Merdivenden atlayış sahnesi falan...:img-in_lo O koşmasa ne yapardı bu CSI ekibi acaba?! :img-hyste

ekip falan kalmazdı kesin :img-hyste
anam hem aatletik hem yakısıklı ayyy:img-hyste
hee ewet bi kaç tane araya serpiştiryolar psikopat falan :img-hysteyalnız ben csı:ny için bu psikopatların biraz daha fazla sürdürülmesi taraftarıyım yani hemen yakalanmasın kaçması falan olsun öyle daha bi eğelenceli oluyo:img-hyste

glin
04-03-08, 08:55

daha önceden seğrettiğim için süpriz olmuyor bu bölümler ama hep beraber seyretmek güzel bir duygu.
Mac yani Gary Sinise, karakteri hiç soğuk bir karakter değil hiçte olmadı.böyle iyi bir oyunculuk seyrettiğimiz için çok şanslıyız.
Lindsay bu sezon çok tatlı Adam'da öyle o kız biraz başına bela olacak ama olsun.
Flack'ı on birinci bölümde takım elbiseden kurtulmuş olarak görebileceğiz.

nfl
04-03-08, 14:40
glın cım csı da yapamıyoruz yorumu barı burda yapalım deme ozluyo ınsan sayıdende:img-icecr
bolum de ozel hayata deyınme fazladı ama oda ny bı parcası oldu artık denız sabah gunesı bolumden sonra bakıyorum danny flack askınız kabarmıs:img-hyste hostular ama cıdden danny nın zaten bayaz gomlegı:img-blush

thesals
04-03-08, 14:49
oohh beee özlemişim ben bu diziyi!!!!
dün kumandayı aldım elime hiçkimselere koklatmadım!!!
oturdum seyrettim...
yaww orti biz bu psikopat katillerden hiç kurtulamayacakmıyız ya????
her sezon çıkıyo iyimi!
sanki pazardan seçiyolar!:img-hyste:img-hyste
neyse bizimkiler akıllık edip yine çözüverdi olayı....
ama bu bölüm ne bileyim izlediğimiz diğer ny bölümlerinden biraz daha farklı biraz daha değişikti...
en azından mac gömlek dışında başka birşeyle arzı endam etti!:img-hyste:img-hyste
şak bir yanada bu 3:33 telefonlarındanda bişeyler olucak gibi..
ay kıymasınlar benim dedektifime yaaa:img-pilot:img-hyste

thesals
04-03-08, 14:52
daha önceden seğrettiğim için süpriz olmuyor bu bölümler ama hep beraber seyretmek güzel bir duygu.
Mac yani Gary Sinise, karakteri hiç soğuk bir karakter değil hiçte olmadı.böyle iyi bir oyunculuk seyrettiğimiz için çok şanslıyız.
Lindsay bu sezon çok tatlı Adam'da öyle o kız biraz başına bela olacak ama olsun.
Flack'ı on birinci bölümde takım elbiseden kurtulmuş olarak görebileceğiz.

ben daha önce seyretmemiştim ama resimleri görmüştüm..
bazı yerler benim tahminimden çok daha farklı değişik çıktı ne yalan söylüyeyim...
Mac konusunda sana katılıyorum glincim..
Gary Sinise rol (yada dizideki konum itibariyle) biraz soğuk bir karakter gibi duruyo ama bencede öyle değil...
:img-yes:
neyse artık herşeyi izleyip görücez...:icon_whis

sabah_güneşi
04-03-08, 15:53
denız sabah gunesı bolumden sonra bakıyorum danny flack askınız kabarmıs:img-hyste hostular ama cıdden danny nın zaten bayaz gomlegı:img-blush

Evet cnm aynen öyle olmuş :img-hyste Flack-Danny aşkım depreşti bu bölüm iyice! :img-hyste
Eee kolay değil 6 aydan sonra birden görünce... Özlemişim valla :img-in_lo
Danny'nin Özgürlük Anıtı'nın tepesindeyken "Welcome to the party" demesine bittim ayrıca... :D:D Çok tatlıydı çok... :img-icecr

deniz_im
04-03-08, 17:31
glin ve thesals şimcik cnmlarım gary sinise ne kadar iyi oyuncu olduğunu tabii ki bi lafım yok ben de beğeniyorum
ama mac karakterini sevemedim sevmedim ve sevmeyeceğim bana soğuk(ayrıca duyguları alınmış gibi de geliyo ) geliyo (tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir )neyse
hee nfl walla kabardı napam o kadar yakısıklı olmasalarmış bide kosuslarıo var ahh ahh anam konuşmaları bile yeter :img-hyste:img-in_lo(sapıttım biraz:img-hyste)
yalnız bu bölümdeki intikam olayı muthişti adamın öldürme biçimleri dilini falan kesmeler mumyalamaya (canlı canlı ) çalışmalar falan beğendim yani katil olcaksan aha da örnek normal öldürüp de napcan dime biraz süsülecen:img-hyste

nfl
04-03-08, 19:04
oohh beee özlemişim ben bu diziyi!!!!
dün kumandayı aldım elime hiçkimselere koklatmadım!!!
oturdum seyrettim...
yaww orti biz bu psikopat katillerden hiç kurtulamayacakmıyız ya????
her sezon çıkıyo iyimi!
sanki pazardan seçiyolar!:img-hyste:img-hyste
neyse bizimkiler akıllık edip yine çözüverdi olayı....
ama bu bölüm ne bileyim izlediğimiz diğer ny bölümlerinden biraz daha farklı biraz daha değişikti...
en azından mac gömlek dışında başka birşeyle arzı endam etti!:img-hyste:img-hyste
şak bir yanada bu 3:33 telefonlarındanda bişeyler olucak gibi..
ay kıymasınlar benim dedektifime yaaa:img-pilot:img-hyste

ortı psıkopatlar eksık olmaz:img-hyste dızının olmazsa olmazı onlar olmadan mac danny csı modacıları ıyı calısıyo bu sezon cesıt cseıt kıyafetler super:img-in_loortı senın mac askını bılıyorum:img-pilot

sahika_87
08-03-08, 12:46
gece tekrarını izleyebildim süper bir bölümdü katilin o olduğunu tahmin etmiştim videoda kendini anlattırmış sonrada adamın dilini kesmiş ya inanamıyorum allahım ya ne vahşet ama

JaNnzUu
08-03-08, 14:57
yaww Süper Birr Bölümdüü..
Newyorktan cıkıpta Bi London Turu yaptıkk London Bridge-London Eye-Saat Kulasini bi Görrdükk sonraa Mac Taylorr Cıktıı Hostesinn SÖledigi Sözz Cokk Hoştuuu:):):)

Ayyy Flack'ımmde Cokk özlemişimm Saçlarını kestirmişş Birisaa Süperr olmuşş canmm bnmmm:)

Veee Stellam Hasta oldugum insann Yinee olayıı çözdüü Yanlızbaşına yakaladıı katilii:)
Adam vee Kız arkadasıda Cok talılarrr:):)

JaNnzUu
08-03-08, 15:03

bende ilk kez lindsaye güldümm o kondom olayında Dannyde zatenn cok komıktı eline aldıı ölemii bölemii .... neysee yaptıı bende neysee diyimm:img-hyste:img-hyste
Bide Adam Ve Kendalmı ne :D Kız Cok şekerr Şu Dizide herkesinn Bii Girlfriend-Boyfriendi var Benim Flackımede ve Stellamada İyi bi partner gelsede dahabii sevinsemmm:img-icecr

nfl
08-03-08, 15:42
bende ilk kez lindsaye güldümm o kondom olayında Dannyde zatenn cok komıktı eline aldıı ölemii bölemii .... neysee yaptıı bende neysee diyimm:img-hyste:img-hyste
Bide Adam Ve Kendalmı ne :D Kız Cok şekerr Şu Dizide herkesinn Bii Girlfriend-Boyfriendi var Benim Flackımede ve Stellamada İyi bi partner gelsede dahabii sevinsemmm:img-icecr

cnm spoıler kısmında da ayrıntılar var gorebılırsın flack ve mac bu sezonun capkını:img-hyste
lınds zaten evrım gecırmıs kızın o sakın halı gıttı yerıne baska bırı gelmıs danny yuzunden herald:icon_whis

nfl
08-03-08, 16:02
Bakmicam Cnm yaa bakıncaa Sürprizi kaçıyorrr:img-in_lo
o kıza zaten sinir oluyordum birazz acılsında hava katsınn diziyeee:img-hyste

sorma bu sezon bende sınır oluyorum nese hava kattı zaten ama fazla kattı almak lazım:img-hyste anna kıloları cabuk vermıs yanlız aynı cıtı pıtı halıne donmus bu sezon favorılerım flack ve danny pek tatlılar ıkısıde ımaj yakısmıs:img-in_lo:img-blush
not:bugun 6 da tekrarı var

nfl
08-03-08, 16:58
evet canım flack bu haliyla daha da bir yakışıklı omuş ya sezenciğim bence dannyda mükemmel sana katılıyorum bu sezon çok güzel geçecek anlaşılan

evet cnm ozellıkle gorsel acıdan :img-in_lo:img-blush
burda pek ustunde durulmadı ama bı 3.33 var mac dadanan bırı mac baya caresız duruyo anlasılan mac gecmıste canını yakıtıgı bırı var kolay cozumlencege benzemıyo :icon_whis

yagmur_montana
08-03-08, 17:22
2. bölüm :; the deep , :)

out in the fields _ gary moore
whatever you like _ nicole schzinger

nfl
08-03-08, 21:35
ozet eklenmıs sanırım ozete gore spoılere fazla deyınmeden bı yorum yapabılırım hawkes agırlık bı bolum anlasılca uzere danny pek bı sırın dalgıc kıyafetıle falan guzel bı bolum degısık aksıyon dolu:img-pilotayrıca stella la ılgılı bırıle karsılasacagız :img-yes:

JaNnzUu
08-03-08, 21:38
*Sheldonluysaa iyidirr onudaa cokk seviyorumm şekerr bii şahsiyettt:D
*Ya bi arkadaaşş demişş Flackk bölee daha yakışıklı görünüyorr flnn ya o ezelden yakışıklıdaa fazlaa bahsedilmiyorduu buu forumdaa Danny hakimiyetii vardıı Hatta nfl bilir bn nekadar Flackk hastasyımm:)
*ama bölee çoğalmamızaa seviniyormm şimdilikk kıskanacagımızz kimsede yokk oohhh:)

nfl
10-03-08, 13:57
yenı bı pazartesı gunun deyız :img-icecr bugun konuk oyuncular arasında dawsons greek ten tanıdımız bı ısımde olcak stella la ılgılı olarak geldı gıbı gozukuyo sımdılık:icon_whis
flack fanlarısa asıl haftayı beklesın resmen mest olcaklar:img-icecr

nfl
10-03-08, 20:44
ıyı bı bolum du dıyer bolume gore okadar da tutmasamda bolumun kahramanı danny tabıkı hawkes hayatını kurtardı dalgıc kıyafetı de bukadar yakısır yanı:img-in_lo:img-blush yenı bırıle tanıstık stellaya kur yapan stellaya kesınlıkle yakısmıyo cok kucuk kardesı gıbı:icon_whis bıde dannyle lınds arasında bı sogukluk vardı tek bı sahnede hıssedılsebıle bu bellıdı:img-yes:
mac 3.33 de aynen hız kesmeden devam edıyo mac bası da cok agırcak gıbı:img-tomat
bu arada makyajlar da cok ıyıdı:img-pilot
haftayakı bolum resmen james bond flack cıler pek bı mutlu olcak:img-icecr

yagmur_montana
10-03-08, 20:44
the deep :;

bölüm , iki üç hafta önce ölen bir dalgıçın çürümüş bedenin bulunmasıyla başladı
oksijen tüpünün çoğunun dolu olmasına ve dalgıç öğretmeni olamsına karşın boğularak ölmüştü
öncelikle ceset harikaydı sid bile kokuya dayanamadı :D
cesetten deniz yıldızları çıkması felaketti ..

danny çok tatlı yine harikaydı :) ilk bölüm özgürlük heykelinin tepesinde , şimdi de deniz dibinde :D :;
hawkes ı da kurtarması çok iyiydi ..

stella nın bomba hazırladıkları yeri bulduktan sonra , hedef neresi diye bağırması güzeldi :D
bir de kendine yeni birini buluyor gibi , adam hafif garip ama :D
fark ettiyseniz stella nın buluzları iyice aşağı iniyor

lindsay , danny ve hawkes la iletişimi kaybedince , danny için çok endişelenmiş görünüyordu :)
ama danny , lindsay e biraz soğuk davranıyor gibi geldi

bu arada her bölümü hareketli bir müzikle başlatmasalar olmaz :P
bir ceset daha bulundu ama eskiden konudan bağımsız cinayetler de olurdu
yine de sezon çok haraketli gidiyor :D

her zamanki gibi çekimler , makyaj , efektler çok güzeldi :)
su altı görüntüleri de başarılıydı , kovalama da iyiydi :)
adama silahını doğrultması , mac in sorgulaması etkileyiciydi :D
o sahnedeki müzüği de sevdim :)

nfl
10-03-08, 20:52
the deep

bölüm , iki üç hafta önce ölen bir dalgıçın çürümüş bedenin bulunmasıyla başladı
oksijen tüpünün çoğunun dolu olmasına ve dalgıç öğretmeni olamsına karşın boğularak ölmüştü
öncelikle ceset harikaydı sid bile kokuya dayanamadı
cesetten deniz yıldızları çıkması felaketti ..

danny çok tatlı yine harikaydı ilk bölüm özgürlük heykelinin tepesinde , şimdi de deniz dibinde
hawkes ı da kurtarması çok iyiydi

stella nın bomba hazırladıkları yeri bulduktan sonra , hedef neresi diye bağırması güzeldi
bir de kendine yeni birini buluyor gibi , adam hafif garip ama
fark ettiyseniz stella nın buluzları iyice aşağı iniyor

lindsay , danny ve hawkes la iletişimi kaybedince , danny için çok endişelenmiş görünüyordu :)
ama danny , lindsay e biraz soğuk davranıyor gibi geldi

bu arada her bölümü hareketli bir müzikle başlatmasalar olmaz
bir ceset daha bulundu ama eskiden konudan bağımsız cinayetler de olurdu
yine de sezon çok haraketli gidiyor :D

her zamanki gibi çekimler , makyaj , efektler çok güzeldi :)
su altı görüntüleri de başarılıydı , kovalama da iyiydi :)
adama silahını doğrultması , mac in sorgulaması etkileyiciydi :D
o sahnedeki müzüği de sevdim :)

cnm saptamalarımız nerde se aynı olmus:) ama lınds hawkes ıcın endıselendı bence pek bı sıkıfıkılar ya ama danny de olsa endıselenırdı ona supem yok yanı en azından ole umayım:icon_whis
danny zaten supermen gıbı her yerde:img-hyste:img-in_lo
bomba olayında ıyıkı Turkıye cıkmadı yoksa 2.bı 24 olayı yasanırdı:icon_whis

lilly_rush
11-03-08, 09:02
cnm saptamalarımız nerde se aynı olmus:) ama lınds hawkes ıcın endıselendı bence pek bı sıkıfıkılar ya ama danny de olsa endıselenırdı ona supem yok yanı en azından ole umayım:icon_whis
danny zaten supermen gıbı her yerde:img-hyste:img-in_lo
bomba olayında ıyıkı Turkıye cıkmadı yoksa 2.bı 24 olayı yasanırdı:icon_whis

bende Türkiye çıkacak diye beklemedim desem yalan olur. ama anlamadığım aslında Türkiye balkan ülkesi değil ki? asyadayız biz. ilk defa böle bişi duydum.:icon_whis

danny salına salına yürümesine hayranım..öle bi cool ki adam...çok yakışıyor bu diziye...

bu arada stella'ya takılan o adam kim ya? valla ben güvenemiyorum artık, hiç şansı yok bu kadının...:img-yes:

sahika_87
11-03-08, 09:45
güzel bir bölümdü iki dalgıçın da aynı andaöldüğünü düşünmemiştim ikinci bulunan cesedin arkadaşı öldükten sonra ortadan kaybolduğunu düşünmüştüm ama öyle olmadı
dünkü filmin en önemli ismi bana göre dannydi doğrusu o dalgıç kıyafetleri içinde çok şekerdi ya
tabi ikinci defa daldıklarında denizin 45 m altında yaşadıkları şey hiç kolay değil ama sorun yaşamadan kurtulmaları çok güzeldi
birde bu sezon lindsay da bir acayiplik var ya bu sezon ondan pek hoşlanmıyorum diyebilirim ama lindsay hawkes ve danny ile irtibatı kaybolunca baya korktu :D:D
birşey daha şu stellaya musallat olmaya çalışan kişi kim acaba

glin
11-03-08, 09:51
güzel bir bölümdü iki dalgıçın da aynı andaöldüğünü düşünmemiştim ikinci bulunan cesedin arkadaşı öldükten sonra ortadan kaybolduğunu düşünmüştüm ama öyle olmadı
dünkü filmin en önemli ismi bana göre dannydi doğrusu o dalgıç kıyafetleri içinde çok şekerdi ya
tabi ikinci defa daldıklarında denizin 45 m altında yaşadıkları şey hiç kolay değil ama sorun yaşamadan kurtulmaları çok güzeldi
birde bu sezon lindsay da bir acayiplik var ya bu sezon ondan pek hoşlanmıyorum diyebilirim ama lindsay hawkes ve danny ile irtibatı kaybolunca baya korktu :D:D

Stella ile çıkmak istiyor ama pek tekin olmadığını ve amacının başka olduğunu söylemekte yarar var.:img-cool2
Lindsay bu sezon daha bir tatlı,hele Dannyle ilerki bölümlerde çok tatlı bir sahneleri var.

sahika_87
11-03-08, 10:06
pek tekin olmadığı kesin zaten de bakalım nasıl birisi çıkacak

nfl
11-03-08, 11:11
bende Türkiye çıkacak diye beklemedim desem yalan olur. ama anlamadığım aslında Türkiye balkan ülkesi değil ki? asyadayız biz. ilk defa böle bişi duydum.:icon_whis

danny salına salına yürümesine hayranım..öle bi cool ki adam...çok yakışıyor bu diziye...

bu arada stella'ya takılan o adam kim ya? valla ben güvenemiyorum artık, hiç şansı yok bu kadının...:img-yes:

Turkıye cıksadı zaten cnbce bolumu yayınlayamazlardı ama cbs bole bı rıskı goze alamazdı 24 ten sonrakı tepkılerden sonra:img-pilot Turkıye nın buyuk bolumu asya ama balkan dıye de gecıyo:img-pilot

glının dedıne katılıyorum basta stella ıcın gelıyo gıbı duruyo ama nese dası spoılere gırer deyınmeyım ama kılıt bı karakter olcak:img-yes:
danny bu sezonun kahramanı dıyebılırız hep tatlı:img-icecr
lınds bende bu sezon sevmıyorum bunun da tabıkı bı sebebı var bu bolumde zaten danny soguk davrandı bı problem var ama:icon_whis
bıde artık dıkkat edersenız bı 1. sezonla bu sezon arasında kı fark her acıdan gelısıyo da kalıtelı oluyo her bakımdan:good:

deniz_im
12-03-08, 11:41
ewet
2. bölüm yine süperdi diyebilirim herşeyiyle konusuyla kaarkterleriyle çekimiyle vs vs
bu sezon csı:ny un baştan aşağı heryönden yenilendiğini görüyoruz walla süper olmuş görüntüler makyaj cesetler bayıldım hepsine bayıldım
konu güzeldi Türkiye adı geçti bizimle alakalı bi şey değildi
ben bi ara evli çiftte ilk başta süphelenmiştim ama diğer öğrenciler çıktı
ekibin olayları çözme yöntemleri bazı yerlerde bana oha dedirtmedi mi dedrtti :icon_whis ewet ama işte bunu da görmezden gelicez
stella ya sevgili aday adayını bu bölümde tanıdık
çocuğu ne kadar yaşlandırcaz diye uğraşmıssalar da becermemişler stella nın yanında yine küçük kaldı(ilerde ne olacağını biliyom ama spoilera girer neyse)
her yerde stella yı buluyo manyak mıdır nedir:icon_whis
mac ın 3.33 olayı na küçücük de olsa değindiler anam mac de kaygısız sorumsuz hani ne öyle hem telefon numara değişiyo (ofisin sanırım)hem de ortağı stella ya vermiyo bu nedir yaw
danny her zamanki gibi göz dolduruyodu msllh allah sahibine bağışlasın ne diyem:img-hyste
yalnız bölümün ilk başında uzerine giydiği neydi öyle anam dapdar evden çıkarken yanlışlıkla lindsay in kazağını falan giymiş olmasın:img-hyste
bu bölüm hawkes odaklı bi bölümdü diyebiliriz yazık ya koluna üzüldüm
yalnız hawkes-danny-flack ve danny -hawkes konuşmalarına koptum ya
özellikle danny nin hayatın gözünün önünden film gibi geçti mi derken onun da o anda sid in morgda onun masasında ölü olduğunu düşündüğünü döylemesi de harikaydı seviyom ben b u çocukalrı(flack i de unutmayalım erken emekli olmak için yapıyosunuz gibisinden bişeyler demesi)
ve tabii ki hawkes ve danny nin teknede konusurken danny nin annesinin kendisiyle çocukkken bi hafta konuşmaması olayını anlatması ve o hafta boyunca huzur bulduğunu söylemesi ayrıyaten benni kopartan başka bi olaydır:img-yes::img-hyste
lindsay in o cesedin içinden çıkan şeyler hakkındaa iki midesinin olduğunu biliyormuydun demesi de komikti
bu sezon biizm ekip bayağı bi hareketlendi şenlendi komikleşti ve böyle daha bi sıcak oldular yaw beğendim walla
zaten giydikleriyle yakıyolar :img-in_lo

nfl
12-03-08, 13:12
ewet
2. bölüm yine süperdi diyebilirim herşeyiyle konusuyla kaarkterleriyle çekimiyle vs vs
bu sezon csı:ny un baştan aşağı heryönden yenilendiğini görüyoruz walla süper olmuş görüntüler makyaj cesetler bayıldım hepsine bayıldım
konu güzeldi Türkiye adı geçti bizimle alakalı bi şey değildi
ben bi ara evli çiftte ilk başta süphelenmiştim ama diğer öğrenciler çıktı
ekibin olayları çözme yöntemleri bazı yerlerde bana oha dedirtmedi mi dedrtti :icon_whis ewet ama işte bunu da görmezden gelicez
stella ya sevgili aday adayını bu bölümde tanıdık
çocuğu ne kadar yaşlandırcaz diye uğraşmıssalar da becermemişler stella nın yanında yine küçük kaldı(ilerde ne olacağını biliyom ama spoilera girer neyse)
her yerde stella yı buluyo manyak mıdır nedir:icon_whis
mac ın 3.33 olayı na küçücük de olsa değindiler anam mac de kaygısız sorumsuz hani ne öyle hem telefon numara değişiyo (ofisin sanırım)hem de ortağı stella ya vermiyo bu nedir yaw
danny her zamanki gibi göz dolduruyodu msllh allah sahibine bağışlasın ne diyem:img-hyste
yalnız bölümün ilk başında uzerine giydiği neydi öyle anam dapdar evden çıkarken yanlışlıkla lindsay in kazağını falan giymiş olmasın:img-hyste
bu bölüm hawkes odaklı bi bölümdü diyebiliriz yazık ya koluna üzüldüm
yalnız hawkes-danny-flack ve danny -hawkes konuşmalarına koptum ya
özellikle danny nin hayatın gözünün önünden film gibi geçti mi derken onun da o anda sid in morgda onun masasında ölü olduğunu düşündüğünü döylemesi de harikaydı seviyom ben b u çocukalrı(flack i de unutmayalım erken emekli olmak için yapıyosunuz gibisinden bişeyler demesi)
ve tabii ki hawkes ve danny nin teknede konusurken danny nin annesinin kendisiyle çocukkken bi hafta konuşmaması olayını anlatması ve o hafta boyunca huzur bulduğunu söylemesi ayrıyaten benni kopartan başka bi olaydır:img-yes::img-hyste
lindsay in o cesedin içinden çıkan şeyler hakkındaa iki midesinin olduğunu biliyormuydun demesi de komikti
bu sezon biizm ekip bayağı bi hareketlendi şenlendi komikleşti ve böyle daha bi sıcak oldular yaw beğendim walla
zaten giydikleriyle yakıyolar :img-in_lo

stellayı normal bırı bulmuyokı :icon_whis cekıyo mudur nedır kadını bu sezon zaten baya espırılı gecıyo hep cıddı oldun da bahsederdık ama busefer degıstı gayet hos bolumler ızletıyo senerıstler sagolsun:img-in_lo

deniz_im
12-03-08, 17:39
stellayı normal bırı bulmuyokı :icon_whis cekıyo mudur nedır kadını bu sezon zaten baya espırılı gecıyo hep cıddı oldun da bahsederdık ama busefer degıstı gayet hos bolumler ızletıyo senerıstler sagolsun:img-in_lo

hee stella da bi şanssızlık var erkekler konusunda kesinkilke çekiyo:img-hyste
hee ya bu esprili geçmesi daha çok bağlıyo insanı zaten görsellik mükemmel
anam şu senaristler şu grev yapsasaysı daha iyi olcaktı ama neyse sonuçta 21-22 bölümde bitcek bu sezon buna da şükür

nfl
12-03-08, 17:46
yanlız su bomba olayları benı bazen sıkabılıyo ny en fazla bole polıtık olaylara degınen dızılerden mesela ama bu sefer bıraz da espırlerle yumusatmıs ta olsalar yıne yaptılar yanı :icon_whis
dannyle hawkes dalgıc olayı ıyıdı ama dusunsene flack dalgıc olcanı:img-hyste senerıstlerde yanı bılıyolar neyın kıme yakıscanı:img-in_lo:img-blush
haftaya mısal flack bolumu ben danny fanı olmama ramen yanı bılemıyorum:img-in_lo

deniz_im
12-03-08, 17:59
yanlız su bomba olayları benı bazen sıkabılıyo ny en fazla bole polıtık olaylara degınen dızılerden mesela ama bu sefer bıraz da espırlerle yumusatmıs ta olsalar yıne yaptılar yanı :icon_whis
dannyle hawkes dalgıc olayı ıyıdı ama dusunsene flack dalgıc olcanı:img-hyste senerıstlerde yanı bılıyolar neyın kıme yakıscanı:img-in_lo:img-blush
haftaya mısal flack bolumu ben danny fanı olmama ramen yanı bılemıyorum:img-in_lo
ewet beni de. ben özellikle ne zaman bizim ülkeye laf atacaklar diye diken üzerinde bekliyorum herkesin bildiği gibi çeşitli dizilerde bi şekilde laf atılıyo sokuluyo ve hadlerini aşabiliyolar
bu seferde gittiler çocukları(bomba patlacak hani) arnavut yaptılar neden bi seferde kendilerini pohpohlamayı bırakıp böylelerin zaten kendilerinden de çıktığını göstermeyi denemiyolar hiç anlam veremiyorum neyse gerçek konuya dönelim
ewet aynen yumusatmışlar yumusatmasalarmıiş nasıl bi bölüm olurdu düşünemiyorum bile
hee ewet ya flack e giydirmediler abiicm ne yakıstı dsanny ye öyle allah allah msllh:img-in_lo:img-hyste hawkes da güzel oldu eskiden saçları daha kısaydı sanki ben o halini beğeniyodum ama bu iki bölümdür sanki birazcık uzatmış gibi geldi hemen kısaltmasını tavsiye ediyorum
senaristler demişler ki hadi hawkesle danny yi
gösterdik yarı çıplak bide hadi flack ide gösterem demişler ilerki bölümlerde
anam bide flack yakısıklı ama gülünce bi değişik hoş oluyo nedense:img-hyste

nfl
12-03-08, 18:12
ewet beni de. ben özellikle ne zaman bizim ülkeye laf atacaklar diye diken üzerinde bekliyorum herkesin bildiği gibi çeşitli dizilerde bi şekilde laf atılıyo sokuluyo ve hadlerini aşabiliyolar
bu seferde gittiler çocukları(bomba patlacak hani) arnavut yaptılar neden bi seferde kendilerini pohpohlamayı bırakıp böylelerin zaten kendilerinden de çıktığını göstermeyi denemiyolar hiç anlam veremiyorum neyse gerçek konuya dönelim
ewet aynen yumusatmışlar yumusatmasalarmıiş nasıl bi bölüm olurdu düşünemiyorum bile
hee ewet ya flack e giydirmediler abiicm ne yakıstı dsanny ye öyle allah allah msllh:img-in_lo:img-hyste hawkes da güzel oldu eskiden saçları daha kısaydı sanki ben o halini beğeniyodum ama bu iki bölümdür sanki birazcık uzatmış gibi geldi hemen kısaltmasını tavsiye ediyorum
senaristler demişler ki hadi hawkesle danny yi
gösterdik yarı çıplak bide hadi flack ide gösterem demişler ilerki bölümlerde
anam bide flack yakısıklı ama gülünce bi değişik hoş oluyo nedense:img-hyste

hawkes bana gorunmez elemanmıs gıbı gelıyo nebılıyım yanı yada senerıstler pek ustunde durmadı ıcın mıdır nedır yanlız senerıstlerı tebrık edıyorum 2 bolum 2 sevglı:img-hyste stellanınkı pek sayılmaz ama sonucta onada talıp cıktı artık nasıl bı talıpse:img-pilot
danny ne gıyse yakısıyo pek tatlı flackte ole ama bu bolum yoktu pek katılıyorum gulusu pek tatlı:img-blush mac bısey demıyorum ozellıkle su son spoılerden sonra (merak eden spoıler kısmına bakar) :icon_whis

deniz_im
12-03-08, 18:25
bana da öyle geliyodu eskiden ama geçen sezon 11. bölüm raiisng shane da benim için görünür hale geldi hani psikopat katil bunun cebine para koyuyo bu kosarken suçu onun üüstüne atmaya çalışmıştı hani
ya csı:ny un olmazsa olmazı bölümde arada bi gözükecek ki nerde diye düşünmücem tamam favori karakterim olmayabilirim ama işte o olmayınca nedense bi eksiklik hissediyom :icon_whis
stella ya sürekli talip çıkıyo yalnız hayırlısıyla bi baş göz edemedik yaw anam neye dokunsa bozuk çıkıyo hem o çatal dekoltesini aça aça ben sonunu iyi görmüyo :img-hyste zatürre falan olcak maazallah
danny ewet ne giyse yakısıyo anam geçen bölümdü sanıyom(sürekli gömleğin içine atlet giyer aslında yanlış görmediysem geçen bölüm yoktu)ne kadar güzel olmuş o üzerindeki krem-beyaz gömleği ayy tam üzerine cuk oturmuş :good::img-in_lo:img-hyste

nfl
12-03-08, 18:30
bana da öyle geliyodu eskiden ama geçen sezon 11. bölüm raiisng shane da benim için görünür hale geldi hani psikopat katil bunun cebine para koyuyo bu kosarken suçu onun üüstüne atmaya çalışmıştı hani
ya csı:ny un olmazsa olmazı bölümde arada bi gözükecek ki nerde diye düşünmücem tamam favori karakterim olmayabilirim ama işte o olmayınca nedense bi eksiklik hissediyom :icon_whis
stella ya sürekli talip çıkıyo yalnız hayırlısıyla bi baş göz edemedik yaw anam neye dokunsa bozuk çıkıyo hem o çatal dekoltesini aça aça ben sonunu iyi görmüyo :img-hyste zatürre falan olcak maazallah
danny ewet ne giyse yakısıyo anam geçen bölümdü sanıyom(sürekli gömleğin içine atlet giyer aslında yanlış görmediysem geçen bölüm yoktu)ne kadar güzel olmuş o üzerindeki krem-beyaz gömleği ayy tam üzerine cuk oturmuş :good::img-in_lo:img-hyste

aaa ona mı dıkkat ettın:img-hystesendekı danny askını ıyı gormuyom:img-hyste ben okadar dıkkat etmedım okadar:img-pilotama kesınlıkle beyaz gomlek koleksıyonu var danny nın:img-pilot:img-in_lo stella evde kalcak dıyım sana kadında fobı olustu:img-tomat haklıda ama yanı ama ınanıyorum yası yasına boyu boyuna uygun bırı cıkacak karsısına:img-yes:

deniz_im
12-03-08, 18:35
aaa ona mı dıkkat ettın:img-hystesendekı danny askını ıyı gormuyom:img-hyste ben okadar dıkkat etmedım okadar:img-pilotama kesınlıkle beyaz gomlek koleksıyonu var danny nın:img-pilot:img-in_lo stella evde kalcak dıyım sana kadında fobı olustu:img-tomat haklıda ama yanı ama ınanıyorum yası yasına boyu boyuna uygun bırı cıkacak karsısına:img-yes:

hee ewt ben de görmüyom kendimde bu ne danny aşkıdır ya
yalnız kaslı kaslı gayet güzeldi ahh ahh:img-hyste
ewet ya kesinlikle var adama da msllh çok yakısıyo:img-in_lo
insllh görürüz öyle yası yasına huyu huyuna uygun biirni ama bundan sonra zor be
2.sezondaki olaydan sonra erkeklere temkinli yaklasıyodu zati baksan ageçen bölümde çocuğa yuz vermedi bile (çocuk da cidden küçük ya)

neville
12-03-08, 19:04
son sezonun başladığını geç farkettim, hatta ilk bölümü izleyemedim. ama son iki bölüm çok iyiydi. bu sezonu oldukça beğeneceğiz sanırım. bir önceki bölüm geçen sezonki abisinin katil olmadığına inanan ve ifade verenleri öldüren çocuğun hikayesine benziyordu ama çok güzeldi. dalgıçlı bölümse yine çok güzeldi. cesetler biraz mde bulandırıcıydı ama iyiydi bölüm.

lindsayi ben çok sevmiyorum, özellikle mac-lindsay ortak çalışmasını. biraz yavan oluyor...ama öte yandan stella-danny oluyoorki bu benim favori çalışma çiftim, gayet güzel oluyor.

özlemişim csi yi. hayırlı olsun.

nfl
12-03-08, 19:17
son sezonun başladığını geç farkettim, hatta ilk bölümü izleyemedim. ama son iki bölüm çok iyiydi. bu sezonu oldukça beğeneceğiz sanırım. bir önceki bölüm geçen sezonki abisinin katil olmadığına inanan ve ifade verenleri öldüren çocuğun hikayesine benziyordu ama çok güzeldi. dalgıçlı bölümse yine çok güzeldi. cesetler biraz mde bulandırıcıydı ama iyiydi bölüm.

lindsayi ben çok sevmiyorum, özellikle mac-lindsay ortak çalışmasını. biraz yavan oluyor...ama öte yandan stella-danny oluyoorki bu benim favori çalışma çiftim, gayet güzel oluyor.

özlemişim csi yi. hayırlı olsun.

olsun farketmısın gec de olsa bu sezon gercekten kacırılmıcak bolumler var yanı benı bılenler bılır csı vegas benım favorım dır ama ny ta bu sezon onu aratmıyo:good:

sahika_87
12-03-08, 21:28
olsun farketmısın gec de olsa bu sezon gercekten kacırılmıcak bolumler var yanı benı bılenler bılır csı vegas benım favorım dır ama ny ta bu sezon onu aratmıyo:good:

canım benim favorimde seninki gibi csi lasvegastı hiç kaçırmadan izledim bölümleri ama geçen sen bir kestiler bir dahada oynatmadılar bir ara oynatılacak diye okudum intte ama olmadı şimdi de csi:ny favorim buda onun gibi heyecanlı bölümlere sahip

JaNnzUu
15-03-08, 11:26
buu haftakii bölümm yinee süperdii
Başlangıctaa çalann müzikklee kendimi öylebi kaptırmıştım ki cesedi görünce korkmadım diyemiycegimm:D
Yinee Güzell Birr Hikayeydii Cok hoşuma giti:)

aklımda en cok kalan Stella İle konuşmak isteyen adam olduu ama anladım kötüü niyetlii oldugunuu zatenn:D
Bide Mac tam 3.33 olayını Stellaya anlatıyordu ordan Lindsay Girdi araya konuşma kaldıı Sinirr ETiii:(

Ayrıca ordaa Stella Ve Flcakk arasında Gceen Bİ diyaolg vardı
Flack listeyi paylaşmamız gerekiyor diyince
Stellanın BEkar bayanları sen alacaksın diyemii demesii Cokk şekerdiii :):):)

vede Danny ipuçlarını saydıı daydıı ondansonraa Birr 'BUMM'demesi Cokk Hoştuu:)

nfl
15-03-08, 15:08
buu haftakii bölümm yinee süperdii
Başlangıctaa çalann müzikklee kendimi öylebi kaptırmıştım ki cesedi görünce korkmadım diyemiycegimm:D
Yinee Güzell Birr Hikayeydii Cok hoşuma giti:)

aklımda en cok kalan Stella İle konuşmak isteyen adam olduu ama anladım kötüü niyetlii oldugunuu zatenn:D
Bide Mac tam 3.33 olayını Stellaya anlatıyordu ordan Lindsay Girdi araya konuşma kaldıı Sinirr ETiii:(

Ayrıca ordaa Stella Ve Flcakk arasında Gceen Bİ diyaolg vardı
Flack listeyi paylaşmamız gerekiyor diyince
Stellanın BEkar bayanları sen alacaksın diyemii demesii Cokk şekerdiii :):):)

vede Danny ipuçlarını saydıı daydıı ondansonraa Birr 'BUMM'demesi Cokk Hoştuu:)
korkmayı bırak ınsanın mıdesı kalkıyo:img-tomat makyajcıları tebrık etmek lazım senın cıft flack stelladı sanırım :icon_whis cok zor yaw
not: ozetı sudem ekler bugun ozete gore bı yorum yapayım flack cıler bu haftakı bolume resmen bayılcak bolum james bondu andırıyo:img-grin2

JaNnzUu
15-03-08, 18:39
korkmayı bırak ınsanın mıdesı kalkıyo:img-tomat makyajcıları tebrık etmek lazım senın cıft flack stelladı sanırım :icon_whis cok zor yaw
not: ozetı sudem ekler bugun ozete gore bı yorum yapayım flack cıler bu haftakı bolume resmen bayılcak bolum james bondu andırıyo:img-grin2

evet cnmm Bnmm favoriLerim Stella:img-icecrFlack:img-blush
Tabi Danny-Mac-Sheldon-Adam ıda Coook SEviyorm Ama 2sinin yerii başkaa

Walla acayipp heyecanla beklıyorumm bölümü nasıll birr kahramanlıkk yapcakk cnmmm,
Stellaya takılan adamm ne olcaakkk?
Mac'ın 3.33 işii ne olcakk kafamda büsürü ?????var:img-pilot

nfl
15-03-08, 18:46
evet cnmm Bnmm favoriLerim Stella:img-icecrFlack:img-blush
Tabi Danny-Mac-Sheldon-Adam ıda Coook SEviyorm Ama 2sinin yerii başkaa

Walla acayipp heyecanla beklıyorumm bölümü nasıll birr kahramanlıkk yapcakk cnmmm,
Stellaya takılan adamm ne olcaakkk?
Mac'ın 3.33 işii ne olcakk kafamda büsürü ?????var:img-pilot

hımm o sorulara davar cnm ne yazıkkı da cok bolum yorumu yapcaz oraya gelene kadar ama sunu solıyım stella flack ıkılısı buhafta super stella da bond kızı olcak:img-hyste
bıde bu hafta olcagı ve fazla bı spoıler ıcerdını dusunmedım ıcın buraya yazabılırım
bıde flack girl friend dıle tanıscaz:icon_whis buna uzulursun ama:img-tomatsıra onunkıne geldıdı anlasılan bu sezon her bolum bırıne sevgılı bulmus senerıstler:img-hyste

JaNnzUu
15-03-08, 19:08
hımm o sorulara davar cnm ne yazıkkı da cok bolum yorumu yapcaz oraya gelene kadar ama sunu solıyım stella flack ıkılısı buhafta super stella da bond kızı olcak:img-hyste
bıde bu hafta olcagı ve fazla bı spoıler ıcerdını dusunmedım ıcın buraya yazabılırım
bıde flack girl friend dıle tanıscaz:icon_whis buna uzulursun ama:img-tomatsıra onunkıne geldıdı anlasılan bu sezon her bolum bırıne sevgılı bulmus senerıstler:img-hyste

Woww bunaa Cokk sevindimm işteee:happy0064:happy0064
Yok üzülmüyormm o mutlu olsnn yeterr

o kızın resmini göRmü$tüm GüZeL-Şeker Bi$iDi zaten

bondd kız olmaktaa yakışırr Stell'imee:img-hyste

nfl
15-03-08, 19:11
Woww bunaa Cokk sevindimm işteee:happy0064:happy0064
Yok üzülmüyormm o mutlu olsnn yeterr

o kızın resmini göRmü$tüm GüZeL-Şeker Bi$iDi zaten

bondd kız olmaktaa yakışırr Stell'imee:img-hyste

aa sen ne ıyısın ya ben danny ıcın aynı selerı dusunmuyorum acıkcası kımselere yakıstıramıyom:img-in_lo stella o gecen kı cocukla cıkmasında kımle cıkarsa cıksın hadı cocugun acayıp hareketlerını gectım yakısmıyoda kucuk :img-tomat

sabah_güneşi
15-03-08, 19:36
Yorum için geç kaldım sanırım biraz ama olsun...:D
Bu haftanın konusu çok güzeldi (cesedin mide bulandırıcı olması dışında:img-hyste)... Bu sezon daha bi komik oldu bizim ekip sanki... Herkes bi espirili... :D

Sudan çıkarılan cesedi bu diziyi daha önce izlememiş biri görse CSI NY'u tekrar izlemeyi düşünmezdi heralde! :img-hyste Özellikle otopsi sahneleri felaketti! Ayy!! neyse... :D

Hawkes'a yer verilmiş bu bölümde çok sevindim... =) Korkuttu beni biraz ama... Neyseki bişey olmadı... Danny'mm de dalgıç kıyafetiyle ne tatlı olmuştu öyle =)))) Hawkes'a "hayatın film şeridi gibi gözlerinin önünden geçti mi?" demesi ve Hawkes'ın cevabı beni kopartan bir sahnedir..:img-hyste Çok şekerler Allah'ımm!! :img-in_lo

Mac'in 3.33 olayını da çok merak etmeye başladım...

Stella'mm yine çok güzeldi bu bölüm... Dekoltesi her bölüm daha bi aşağı iniyor sanki (:img-hyste) ama yakışıyor ona!... Yakalanan adam arabaya bindirilirken "Lanet olası hedef neresi?" demesi fln çok hoştu... Sinirli olunca ayrı bir güzel oluyor bu kadın!

Adam yoktu bu bölüm... Ama diğer ekip üyeleri onu aratmadı :D Danny ve Flack özellikle... yine formlarındalardı... =))))

Bu arada Stella'ya asılan şu adam kim yaa! Bir de tekin biri değilmiş!! :icon_sorr Nedir bu Stella'mın şu erkeklerden çektiği!!
Denizcim ya da Nfl'cim biriniz öm ile bu adamın Stella'yla neden ilgilendiğini, amacının ne olduğunu yazın nolur çok merak ettim...

JaNnzUu'cum bende senin gibi Stella & Flack hastasıyım... Hep onların arasında birşey olsun diye bekledim ama maalesef...:icon_sorr Bir dahaki sezona inşallahhh! :D

nfl
15-03-08, 19:50
Yorum için geç kaldım sanırım biraz ama olsun.
Bu haftanın konusu çok güzeldi (cesedin mide bulandırıcı olması dışında:img-hyste Bu sezon daha bi komik oldu bizim ekip sanki... Herkes bi espirili

Sudan çıkarılan cesedi bu diziyi daha önce izlememiş biri görse CSI NY'u tekrar izlemeyi düşünmezdi heralde! :img-hyste Özellikle otopsi sahneleri felaketti! Ayy!! neyse

Hawkes'a yer verilmiş bu bölümde çok sevindim Korkuttu beni biraz ama.Neyseki bişey olmadı... Danny'mm de dalgıç kıyafetiyle ne tatlı olmuştu öyle Hawkes'a "hayatın film şeridi gibi gözlerinin önünden geçti mi?" demesi ve Hawkes'ın cevabı beni kopartan bir sahnedir.Çok şekerler Allah'ımm

Mac'in 3.33 olayını da çok merak etmeye başladım...

Stella'mm yine çok güzeldi bu bölüm... Dekoltesi her bölüm daha bi aşağı iniyor sanki (:img-hyste) ama yakışıyor ona!... Yakalanan adam arabaya bindirilirken "Lanet olası hedef neresi?" demesi fln çok hoştu... Sinirli olunca ayrı bir güzel oluyor bu kadın!

Adam yoktu bu bölüm... Ama diğer ekip üyeleri onu aratmadı :D Danny ve Flack özellikle... yine formlarındalardı... =))))

Bu arada Stella'ya asılan şu adam kim yaa! Bir de tekin biri değilmiş!! :icon_sorr Nedir bu Stella'mın şu erkeklerden çektiği!!
Denizcim ya da Nfl'cim biriniz öm ile bu adamın Stella'yla neden ilgilendiğini, amacının ne olduğunu yazın nolur çok merak ettim...

JaNnzUu'cum bende senin gibi Stella & Flack hastasıyım... Hep onların arasında birşey olsun diye bekledim ama maalesef...:icon_sorr Bir dahaki sezona inşallahhh! :D

cnm ny boceklerle yapmıs bolumlerı oldunu sayarsak bu yıne bı nevı ıyı sayılır:img-hyste da dur korkcamız 3 bolum sonra yayınlancak cadılar bayaramı ozel bolumu var oraya sakla:img-hyste bolum ısmı boo:img-hyste nıse konumuza donelım gelecek bolumlerle ılgılı genel yorumlar spoıler baslında var ordan merak edenler bakabılır :img-pilotama bence bakmayın merakı kacıyo:icon_whis

weasleys
15-03-08, 22:08
son bölümü çok beğendim. özellikle bomba planı müthişti. arnavutların tavrı da...hedeflernden hiç vazgeçmediler. son ana kadar hiç ödün vermediler. mac'in de damarına bastılar, 11 Eylülden sonra adamın böyle eylemlere karşı hırsı var. (mac'in bu konudaki tavrını hiç sevmiyorum)

enteresan gelen böyle dna dan milliyet tespit ediliyor mu? kafatasçılık gibi oldu???

bir de sanırım Arnavutlar müslüman Arnavuttu??? olay siyasi olunca her ayrıntı önem taşıyor.

JaNnzUu
15-03-08, 22:52
aa sen ne ıyısın ya ben danny ıcın aynı selerı dusunmuyorum acıkcası kımselere yakıstıramıyom:img-in_lo stella o gecen kı cocukla cıkmasında kımle cıkarsa cıksın hadı cocugun acayıp hareketlerını gectım yakısmıyoda kucuk :img-tomat

Yok Kişiyee Göree DEğişiyoo :img-hyste

Mesela Danny'yi Lindsay'e Hiçç yakıştırmıyorumm vee Lindsay'den nefrett ediyorumm :img-hyste yanii ilginçç bişşi bendekii:D:D

Sabah güneşii Cnmm benn Flackk Stella arasındaa Bişi olsnn istemiyorumm sadece onlarrr Dizide Süperler o yüzden dedimm benn Mac*Stella isitiyorum ama:img-blush

neville
15-03-08, 23:08
Yok Kişiyee Göree DEğişiyoo :img-hyste

Mesela Danny'yi Lindsay'e Hiçç yakıştırmıyorumm vee Lindsay'den nefrett ediyorumm :img-hyste yanii ilginçç bişşi bendekii:D:D

Sabah güneşii Cnmm benn Flackk Stella arasındaa Bişi olsnn istemiyorumm sadece onlarrr Dizide Süperler o yüzden dedimm benn Mac*Stella isitiyorum ama:img-blush

aslında ben de genel olarak bu dizide partnerler arası aşk olsun istemiyorum. mesela danny-lindsay birlikteliğinden önce bu ikilinin arası daha güzeldi. gerçi öyle vıcık vıcık aşk yaşadıkları da yok, ama danny ye lindsayi münasip bulmayanlardan biri de benim sanırım...

sürekli yazıyor gibi olacağım ama ben davalardaa danny-stella ortaklığa kadar hiç bir birliktelikten keyif almıyorum. stella zaten müthiş.stella flack de güzel oluyor. aslında stella ya da dannynin bulunduğu ekip güzel oluyor, ama ikisi yanyana, sık olmasa da en güzeli...

bölümler gittikçe güzelleşiyor ama:)

JaNnzUu
15-03-08, 23:38
aslında ben de genel olarak bu dizide partnerler arası aşk olsun istemiyorum. mesela danny-lindsay birlikteliğinden önce bu ikilinin arası daha güzeldi. gerçi öyle vıcık vıcık aşk yaşadıkları da yok, ama danny ye lindsayi münasip bulmayanlardan biri de benim sanırım...

sürekli yazıyor gibi olacağım ama ben davalardaa danny-stella ortaklığa kadar hiç bir birliktelikten keyif almıyorum. stella zaten müthiş.stella flack de güzel oluyor. aslında stella ya da dannynin bulunduğu ekip güzel oluyor, ama ikisi yanyana, sık olmasa da en güzeli...

ayy öylee mıcmıcc bişi olsaydı bu Danny Lindsay iyi onlar yüzünden izlemiyebılırdımm yanii:img-tomat:img-blush

olmasınn yaa ekipp arkadaşlarıı arasındaa aşklarr Etikk değill:img-hystebende aynı Şekilde Danny-Stell-Mac araştırmalarınaa vee Flackk Soruşturmasınaa bayılıyormm:good:

sabah_güneşi
16-03-08, 11:32

Aynen bende Stella ve Danny'nin birlikte çalıştığı davaları çok seviyorum... Nadir oluyor ama oldumu çok güzel oluyor :D Stella-Flack-Hawkes üçlüsü de çok hoş oluyor ayrıca... 2. sezonda bir bölüm hatırlıyorum bu üçlü çalışıyordu ve müthiş bir bölümdü... :D

Ayrıyetten Danny ve Lindsay aşkına başından beri karşıydım bende... (deniz ve nfl bilir diğer forumdan! :img-hyste) Hatta Lindsay'den nefret ederdim ama sonra baktım ki çok sevimli bi kadın... Ama Danny'le birlikte olmalarını hiç istemedim tam olarak..:icon_whis

Danny ve Lindsay arasında bir soğukluk vardı sanki bu bölüm... Geçen haftaki bölüm de öyleydi sanki... Geçen sezon Lindsay'i rahat bırakmayan Danny bu sezon işine vermiş kendini galiba! :img-hyste

JaNnzUu
16-03-08, 11:34
Aynen bende Stella ve Danny'nin birlikte çalıştığı davaları çok seviyorum... Nadir oluyor ama oldumu çok güzel oluyor :D Stella-Flack-Hawkes üçlüsü de çok hoş oluyor ayrıca... 2. sezonda bir bölüm hatırlıyorum bu üçlü çalışıyordu ve müthiş bir bölümdü... :D

Ayrıyetten Danny ve Lindsay aşkına başından beri karşıydım bende... (deniz ve nfl bilir diğer forumdan! :img-hyste) Hatta Lindsay'den nefret ederdim ama sonra baktım ki çok sevimli bi kadın... Ama Danny'le birlikte olmalarını hiç istemedim tam olarak..:icon_whis

Danny ve Lindsay arasında bir soğukluk vardı sanki bu bölüm... Geçen haftaki bölüm de öyleydi sanki... Geçen sezon Linsay'i rahat bırakmayan Danny bu sezon işine vermiş kendini galiba! :img-hyste

Aynen bende öylee antii DanyyLindsay'ciyimm:img-hyste
Sen öylee zannett bendee onlarınn samimi olmamasından mutluyumm Rollerii değişmişlerr sankiii:img-hyste
Ama ileridee bişilerr olurr gibii düşünüyormm benn elbettekii işlerinin yoğunn olmadıgı bi zmnn olurrr:img-tomat:icon_sorr

nfl
16-03-08, 14:19
antı DL cıler olmus bussuru ben lınds den bu sezon sogudum cunku bunun bı sebebı var :img-tomat zaten da dannyle lınds sevgılı oldunu gosteren bıse olmadı dıkkatınızı cekerım:icon_whis
ben dannyı bıtek kendıme yakıstırıyorum:img-hyste
bolumler nevılle bende senın gıbı ozel hayatı fazla deyınılmesınden hoslanmıyorum ama goruldu uzere bu sezon o sekılde gıtcek ama hos bısekılde deyınıldını dusunuyorum:img-icecr su ana kadar stella mac se olmaz buzamana kadar olmamıs bu sezon bi sheldon bos kaldı ona da bırını bulmak lazım:img-hyste

sabah_güneşi
16-03-08, 15:24
antı DL cıler olmus bussuru ben lınds den bu sezon sogudum cunku bunun bı sebebı var :img-tomat zaten da dannyle lınds sevgılı oldunu gosteren bıse olmadı dıkkatınızı cekerım:icon_whis
bolumler nevılle bende senın gıbı ozel hayatı fazla deyınılmesınden hoslanmıyorum ama goruldu uzere bu sezon o sekılde gıtcek ama hos bısekılde deyınıldını dusunuyorum:img-icecr su ana kadar stella mac se olmaz buzamana kadar olmamıs bu sezon bi sheldon bos kaldı ona da bırını bulmak lazım:img-hyste

Evet aslında bende çok hoşlanmamıştım herkesin bir sevgilisinin olmasından (Özellikle Flack'in!! :icon_whis:icon_whis:D)... Böyle bir dizide duygusal ilişkilere yer verilmesinin konuyu saptıracağını güşünmüştüm... Ama dediğin gibi nfl'cim çok dengeli bir şekilde yansıtılıyor... :)
Stella & Mac arasında birşeyler olacağını da düşünmüyorum... Dostluklarına kıyamazlar onlar :D Ki böyle sağlam bir dostluktan sonra birbirlerine duydukları sevginin farklı bir yönde gelişebileceğine ihtimal vermiyorum...
Stella & Flack olsun istiyorum bennn!!! :img-icecr:icon_whis

nfl
16-03-08, 15:33
Evet aslında bende çok hoşlanmamıştım herkesin bir sevgilisinin olmasından (Özellikle Flack'in!! :icon_whis:icon_whis:D)... Böyle bir dizide duygusal ilişkilere yer verilmesinin konuyu saptıracağını güşünmüştüm... Ama dediğin gibi nfl'cim çok dengeli bir şekilde yansıtılıyor... :)
Stella & Mac arasında birşeyler olacağını da düşünmüyorum... Dostluklarına kıyamazlar onlar :D Ki böyle sağlam bir dostluktan sonra birbirlerine duydukları sevginin farklı bir yönde gelişebileceğine ihtimal vermiyorum...
Stella & Flack olsun istiyorum bennn!!! :img-icecr:icon_whis
bu hafta ozaman pek bı hosuna gıtcek ama flack kız arkadası konusunda bı yorum yapamıcam hos kız ama:img-icecrseversın:img-tomat karısık ıs bu gonul ıslerı fazla takıma bulasmasın bence:img-tomat sonra ayrılınca ucu bıze dokunuyo burda sınır oluyoz:img-hyste

neville
16-03-08, 15:49

özel hayata değinilmesinden ziyade beni ekip arkadaşları arasındaki aşk rahatsız ediyor...ama özel hayat da çok tutulmasın...gerçi 4. sezona kadar benim bildiğimm lindsay danny den başka (peyton mac'i saymıyorum bile) ekip arkadaşları arasında bir şey olmadı. o da öyle vıcık vıcık değildi, gayet kıvamındaydı.

mesela geçen sezondu galiba stellanın psikopat erkek arkadaşlı bölümü vardı çok güzeldi...

bir de sanırım geçen sezondan sonra bölüm başına tek olaya dönülmüş. çünkü geçen sezon çoğunlukla iki olay oluyordu ki birisi pek sudan bir olay olurdu.böyle daha güzel, daha komplike bir dava peşinde oluyorlar böylece.

nfl
16-03-08, 15:54
özel hayata değinilmesinden ziyade beni ekip arkadaşları arasındaki aşk rahatsız ediyor...ama özel hayat da çok tutulmasın...gerçi 4. sezona kadar benim bildiğimm lindsay danny den başka (peyton mac'i saymıyorum bile) ekip arkadaşları arasında bir şey olmadı. o da öyle vıcık vıcık değildi, gayet kıvamındaydı.

mesela geçen sezondu galiba stellanın psikopat erkek arkadaşlı bölümü vardı çok güzeldi...

bir de sanırım geçen sezondan sonra bölüm başına tek olaya dönülmüş. çünkü geçen sezon çoğunlukla iki olay oluyordu ki birisi pek sudan bir olay olurdu.böyle daha güzel, daha komplike bir dava peşinde oluyorlar böylece.

yıne aslında donucek 2 olaya ama gecen sezona gore da fazla tek konular aslında bu senerıstlerın kendıne guvenı cunku genelde tek konu olunca ınsanı sıkabılıyo ama su anakadarkı bolumler hıc sıkmadı bı sekılde baladı buda 4.sezonun guzellıklerınden bırı:img-yes:

sabah_güneşi
16-03-08, 15:59
Tüm ekibin birlikte çalıştığı davalar karmaşık olaylar oluyor, genellikle psikopat katillerin olayları falan... Ve Bence tüm ekip birlikteyken daha güzel oluyor...

JaNnzUu
16-03-08, 21:34
Ben önce kendimm beğeniyorumm elektrikk alıyormm ben begenmişsem yakıştırıyorumm begenmediysemm düşmann kesiliveriyormm..:D

Sabah güneşiibenn Flackın sevgilisini gördmm cokk tatlıı kızz iyi bişiler olurr inşşş:D

Ben Stella*Flack ilşkisinee %0.000 veriyormm yaşş-arakadaşlıkk vss yüzündenn olmazz

nfl
16-03-08, 21:40
Ben önce kendimm beğeniyorumm elektrikk alıyormm ben begenmişsem yakıştırıyorumm begenmediysemm düşmann kesiliveriyormm..:D

Sabah güneşiibenn Flackın sevgilisini gördmm cokk tatlıı kızz iyi bişiler olurr inşşş:D

Ben Stella*Flack ilşkisinee %0.000 veriyormm yaşş-arakadaşlıkk vss yüzündenn olmazz

oda guzel:img-hyste aynı sey bendede ama danny ıcın bıse dıyemıcem :img-tomat lınds le ıkısını severdım ben gecen sezon yanı ama lınds bu sezon goruldu uzere hem fızıkı hem huy olarak degısmıs :icon_whis
cansu cum sen yarım flack ızlerken bence yanına kolanya falan al bayılma :img-hyste okadar tatlı olcak:img-icecr

JaNnzUu
16-03-08, 21:44
oda guzel:img-hyste aynı sey bendede ama danny ıcın bıse dıyemıcem :img-tomat lınds le ıkısını severdım ben gecen sezon yanı ama lınds bu sezon goruldu uzere hem fızıkı hem huy olarak degısmıs :icon_whis
cansu cum sen yarım flack ızlerken bence yanına kolanya falan al bayılma :img-hyste okadar tatlı olcak:img-icecr

Aman okadar güzell olucaksaa yanlızz izliyimm benn sonraa Aşkımm canımm diyee bagırıyorumm evv halkıı rahatsızz oluyorr..!!

kolanyamıdaa hazırr bulundurucamm:D

nfl
16-03-08, 21:48
Aman okadar güzell olucaksaa yanlızz izliyimm benn sonraa Aşkımm canımm diyee bagırıyorumm evv halkıı rahatsızz oluyorr..!!

kolanyamıdaa hazırr bulundurucamm:D

olsun cnm bende danny dıye gezınıyom ozellıkle bu hafta kı bolumle o dalgıc kıyafetlerıle olan sahnede:img-hyste ama tabı rahatsız etme sen kolonya bıle yetmeye bılır:img-in_loben bılem pek bı bayıldım :img-blush
bu arada cnbce ny reklamı deyıstırmıs olanustu polısıye pzt aksamı dıye deyıstırmıs ole ama wat cold case ny:img-blush:img-pilot

nfl
17-03-08, 20:40
james bond gıbı derken kac gunden berı bosa cıkmadı flack don flack:img-hyste ole bı baslangıc yaptıkı resmen aksıyon fılmı gıbıdı hızlı ve ofkelıye de benzıyodu:icon_whis olan cnm arabaya oldu:img-tomat bu sezonkı bolumler zaten aksıyon da fazla :img-yes:flack yenı kız arkadası sırın :img-icecr danny nın espırıler yıne guzeldı:img-in_lo ama bolumun yakısıklısı flacktı pek bı yakısıklıdı hele o smokınle:img-pilot dannyle lınds batmobıl olayıda sırındı:img-icecr mac olayısa hızla devam edıyo gıttıkce ıpucları cıkmaya basladı:icon_whis
ceket olayıda superdı teknolojı ıste:icon_whis
lınds de pek bı mutavazı mutısım mutıs:D
bolumler her bolum kendını asıyo cok ıyıdı bence her bakımdan olay bıraz crımınal yanından uzaklastı ama olsun guzel:good:
haftaya da mac haftası bıze gıtar zıyafetı vercek

yagmur_montana
17-03-08, 20:40
you only die once :;

güzel bir bölümdü ,
yoğun istek üzerine bol bol flack gördük :)
kovalama sahnelerini çok sevdim , araba harikaydı :P

başlangıç çok iyiydi
danny le lindsay arasindaki diyaloglar güzeldi
lindsay komikti :; i'm rock ..

mac in 333 ü devam ediyor ,
seslerden uçağa kadar ulaşmış : D
bir de , yine onun başı yandı , e-mail yüzünden ..

flack ve stella gizli görevde : P
oradaki kovalamalar da harikaydı
stella nın smartwater arama tekniği iyiydi

yalnız sezon başladığından beri (birkaç ceset de olsa) tek konu gösteriliyor ,
gerçi şimdilik iyi gidiyor ..
dava iyiydi , ceket bilgisayardaki verilerin hepsini indiriyor , tabii :)

naughty chris
17-03-08, 21:00
slm ben de dizinin hemen ardından katılayım dedim ben csı:ny u çok seviyorum bu bölümde açıkçası flacki çok sevdiğim için kız arkadaşını pek sevmedim macin başına neler gelicek o sürekli arayan kişi tarafından çok merak ediyorum.gruplarda csı:ny severler yorum yazsın demişsiniz artık kabul ederseniz yorumlarımı yazacağım adım ezgi bu aradabye:img-wink:

nfl
17-03-08, 21:04
slm ben de dizinin hemen ardından katılayım dedim ben csı:ny u çok seviyorum bu bölümde açıkçası flacki çok sevdiğim için kız arkadaşını pek sevmedim macin başına neler gelicek o sürekli arayan kişi tarafından çok merak ediyorum.gruplarda csı:ny severler yorum yazsın demişsiniz artık kabul ederseniz yorumlarımı yazacağım adım ezgi bu aradabye:img-wink:

hos geldın ezgı:img-wink:zaten bızım sevdımız oyuncuların sevgılılerını nedense bız sevmıyoruz :img-grin2
yorumda dedım gıbı flack agırlıklıdı ve emınım flack sevenler tatmın olmustur:img-yes:cansu hatta bayılmıstır:icon_whis
ayrıca eddıe den ıyı bı james bond olurmus yapımcılar dusunse keske:img-pilot

naughty chris
17-03-08, 22:02
hos geldın ezgı:img-wink:zaten bızım sevdımız oyuncuların sevgılılerını nedense bız sevmıyoruz :img-grin2
yorumda dedım gıbı flack agırlıklıdı ve emınım flack sevenler tatmın olmustur:img-yes:cansu hatta bayılmıstır:icon_whis
ayrıca eddıe den ıyı bı james bond olurmus yapımcılar dusunse keske:img-pilot

evet maalesef biz olamıyoruz sürekli eddieyi görmekten gayet memnun oldum:img-in_lodanny de çok şeker zaten her bölümde birine yer veriyorlar çok kaliteli bir dizi eddieyi başka projelerde yani filmlerde de görmek isterim evet yeni çağın james bondu olur du nede güzel olurdu hem sevimli hem yetenekli ama şu an merak ettiğim konu maci rahatsız eden adam kim:img-wink:bye

deniz_im
19-03-08, 11:28
biraz geç kaldım ama neyse
bölüm yorumumu yazayim
çok güzel bi bölümdü bu sezon bayılıyorum ben bu csı ye
:happy0064
flack yaktı ortalığı geçirdi o gülüşü var ya amanın dedirtti :img-in_lo ne seksiliktir kardeşim :good:
konu da hoşuma gitti walla teknoloji falan ağzım açık kaldı ben de isityom o arabadan yanında dannny de versinler yalnız danny siz çekilmez çünkü:img-hyste:img-blush
stella ablamız da yaktı hani elbisesiyle bi ara koşaerken üzerinden düşcek diye korktum ama neysee:img-hyste
mac abimize takık kişi yine gösterdi kendini bakalım daha ni kadar sürecek
lindsay yine şeker elması :img-icecr hele muthişim diye bağırması yok mu:img-hyste
danny-lindsay diyaloglarına da bayıldım ayrıyaten sen kahve yap falan demeler :img-yes:
danny zati her zamanki gibi yakıyo ortalığı flack e de takılmadan edemedi hani ddişler falan:img-hyste
flack e gelen ablamız güzel yakısır flack e

naughty chris
19-03-08, 15:18
danny-flack diye bi grup açtım katılırsanız çok sevinirim:good:bye

nfl
19-03-08, 16:20
danny-flack diye bi grup açtım katılırsanız çok sevinirim:good:bye

cnm sosyal gruplara gıremıyom ben:icon_sorr
denız ım sen genel bolumlerden sonra dannyı bayılırdın ama busefer flack te var galbam :img-hyste bolum de kı arabada pek bı guzel dı:img-in_lo:img-blush gıttı guzelım arabayı heba ettıler:img-tomat

naughty chris
20-03-08, 15:22
evet bazen sitede sorunlar oluyor ama açıldı artık gruplar sanırım ben de koşa koşa açtım bi grup teşekkür ederim nfl:img-wink: ilk katılan sen olmuşsun saol bekliyorum csi:ny severleribyebye

sabah_güneşi
20-03-08, 21:43
Anam!! Bu ne bölümdü öyle!! Flack'immm!! Stella'mm! Danny'mm!
Flack'i ilk sahnelerde ve Bond sahnelerinde göründe ekrana yapışmamak için zor tuttum kendimi valla... :img-hyste Bu ne karizmadır yaa! Güzel Allah'ım neler yaratıyor!!

Valla müthişş bi bölümdü...

İlk sahnelerde Flack'in sevgilisimidir nedir her kimse pek hoşlanmadım!! :icon_whis (Acaba niden??:icon_whis) Ama güzel kızmış ne yalan söliyimm! Yakışır Flack'ime...

Stella'm da çok güzel olmuşştu valla nazar değmesin! Maşşallahhh!

Lindsay coştu valla bu sezon daha 3 bölüm izledik ama az güldürmedi beni... Müthişim ben olayına koptum!! :img-hyste Danny'le olan diyalogları çok komikti ayrıca..

Danny'im her zamanki gibi espiriliydi ve çok tatlıydı...:img-in_lo Yirim ben bunları yirimmm!! Flack'e kız arkadaşını sorması fln çok hoş bölümlerdi... =)))

Şu Mac'in 3.33 olayı iyice meraklandırmaya başladı beni yaa ne zaman çözülcek bu olay!! :img-pilot Yalnız telefondaki seslerden hangi uçak olduğunu, adamın uçağın neresinde olduğunu nasıl buluyorlar... Ne teknoloji!...

Ayrıca şu ceket! Ne ceketmiş ya bilgisayardaki bütün gizli bilgileri anında indiriyor!! Bayıldım valla :D

sabah_güneşi
20-03-08, 21:45
Bu arada Ezgi'cim grubuna bende üye oldum ;);) Çok güzel bir grup olmuş valla =))) Danny Messer-Don Flack! =))

nfl
21-03-08, 20:31
evet oldum cnm guzel ıyı oldu bu gurup bu arada tv yapısan bıtek sen deyılsın sabah gunesı pek bı tatlıdılar:img-in_lobı bolum ıcın bu kadar yakısıklı fazla:img-icecr

deniz_im
21-03-08, 20:38
cnm sosyal gruplara gıremıyom ben:icon_sorr
denız ım sen genel bolumlerden sonra dannyı bayılırdın ama busefer flack te var galbam :img-hyste bolum de kı arabada pek bı guzel dı:img-in_lo:img-blush gıttı guzelım arabayı heba ettıler:img-tomat
anam he doğru yavaş yavaş flack e de sarmaya başladım :img-hystene güzel bi gülüştür o:img-in_lo
ama tabii ki favorim danny :img-yes:
hee ya arabaya hurdaya çıkardılar offf bize verslerdi heb etceklerine:img-hyste

JaNnzUu
21-03-08, 20:41
sonunda yazabiliyorumm yorumm yaa şükürr...

O nasıll bölümdüü öylee sezencimm haklıymışsınn bayıldımm bayıldımm gitimm

yaa Güzell kızz dedikk bilmemnee dedikk Flackın Girlfriend nasıl cıktı öylee bütünn herkesinde dilindee haftanın bomba olayıı olduu:D

nfl
21-03-08, 20:48
sonunda yazabiliyorumm yorumm yaa şükürr...

O nasıll bölümdüü öylee sezencimm haklıymışsınn bayıldımm bayıldımm gitimm

yaa Güzell kızz dedikk bilmemnee dedikk Flackın Girlfriend nasıl cıktı öylee bütünn herkesinde dilindee haftanın bomba olayıı olduu:D

de arkadas bıraz flack gore fazla herketlı:img-hyste bıraz agır takılsın yanı ne ole:img-icecr kız resımden guzel ama dızıde sevmedım:icon_whis

denız ne oluyo taraf degıstırmısız :icon_whis tmm guzel yakısıklı olabılır smokınde yakısmıs olabılır :img-icecr

deniz_im
21-03-08, 20:53
de arkadas bıraz flack gore fazla herketlı:img-hyste bıraz agır takılsın yanı ne ole:img-icecr kız resımden guzel ama dızıde sevmedım:icon_whis

denız ne oluyo taraf degıstırmısız :icon_whis tmm guzel yakısıklı olabılır smokınde yakısmıs olabılır :img-icecr
yok taraf değitirmedim anam sonuna kadar danny
bu bi bölümlük aşk cnm bu kadar yakıısklı olmuş çocuğa sulanmazsın da ne yaparsın:img-hyste(bu sezon zaten yakıp esiyo msllh:img-in_lo:img-hyste)

JaNnzUu
21-03-08, 20:53
hemde nasıll aklımaa getirmee yaaa ama o kız uzunn ömürlüü değill söliyimm..!!!

Bidee Resimde hanımm hanımcıkk usluu bişi görünüyorduuu bu nee yaa buu neeeee:[:(:(

ayrıcaa Lindsay Yinee acayipp havalanmıştıı Müthişimm Süperimm Hiçteeebilllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..!!!/gıcık şey\

nfl
21-03-08, 21:06
hemde nasıll aklımaa getirmee yaaa ama o kız uzunn ömürlüü değill söliyimm..!!!

Bidee Resimde hanımm hanımcıkk usluu bişi görünüyorduuu bu nee yaa buu neeeee:[:(:(

ayrıcaa Lindsay Yinee acayipp havalanmıştıı Müthişimm Süperimm Hiçteeebilllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..!!!/gıcık şey\

hee mutısım mutıs:img-hysteonun havası soncek az kaldı dıcem ama soncek olan danny nın olcak neyazıkkı:icon_sorr nemıs demekkı resme bakmıyoruz kızda da suc yok ama yan ole takım elbısele sırıtırken gormus onu dayanamadı tabı:img-hyste

JaNnzUu
21-03-08, 21:10
hee mutısım mutıs:img-hysteonun havası soncek az kaldı dıcem ama soncek olan danny nın olcak neyazıkkı:icon_sorr nemıs demekkı resme bakmıyoruz kızda da suc yok ama yan ole takım elbısele sırıtırken gormus onu dayanamadı tabı:img-hyste

Off Kıyamamm Dannymee yaaa Bu Bölümdee Zatenn Fazlaa Görünmüyordu:img-in_lo

Kesinlikle sönsünn şunu havaSı baya Uçmuşş balonlaşmışş yaniii:img-pilot

Bu ayınn Sonn Bölümü Adamm GEliyorr Cok mUtluyum İnşş onuu yinee Kendalla Görüürüzzz:img-yes:

nfl
21-03-08, 21:18
Off Kıyamamm Dannymee yaaa Bu Bölümdee Zatenn Fazlaa Görünmüyordu:img-in_lo

Kesinlikle sönsünn şunu havaSı baya Uçmuşş balonlaşmışş yaniii:img-pilot

Bu ayınn Sonn Bölümü Adamm GEliyorr Cok mUtluyum İnşş onuu yinee Kendalla Görüürüzzz:img-yes:

heee bı hafta mac haftası bıdakı hafta sanal dıyer hafta cadılar bayramı:icon_whishee cok acayıp bolumler var cokk :img-tomat

JaNnzUu
21-03-08, 21:21
heee bı hafta mac haftası bıdakı hafta sanal dıyer hafta cadılar bayramı:icon_whishee cok acayıp bolumler var cokk :img-tomat

peki Flackın EDEPLİ esvgilisini ne zaman görebilecegizz(en yakın zamandaa}

nfl
21-03-08, 21:23
peki Flackın EDEPLİ esvgilisini ne zaman görebilecegizz(en yakın zamandaa}

edeplımı:img-hyste cnm ben sana onu om den atayım cevabını flack pek bı hızlı cıkıyo:icon_whis mac le ıkısı masallah zaten ny takı herkez sankı sevgılı kıtlı var gıbı sevgılıerle gırdıler:img-tomat

deniz_im
21-03-08, 21:28
ne balonu be içte bile yanındaki ekip üyeleri yanında masum kalır:img-yes:
hepsi msllh burnundan kıl aldırmıyolar mac stella ayrı havada zaten napsın kız allah allh deneme yanılma yöntemiyle bişeyler buluyo bi zahmet bu kadarcık da sevinsin

JaNnzUu
21-03-08, 21:30
edeplımı:img-hyste cnm ben sana onu om den atayım cevabını flack pek bı hızlı cıkıyo:icon_whis mac le ıkısı masallah zaten ny takı herkez sankı sevgılı kıtlı var gıbı sevgılıerle gırdıler:img-tomat

Ben Şuu şarısınn olandann bahsettimm neydii adıı D... lii olann edeplii:D
neyse aldımm cevabımıı:img-hyste:img-hyste

nfl
21-03-08, 21:31
hepsi msllh burnundan kıl aldırmıyolar mac stella ayrı havada zaten napsın kız allah allh deneme yanılma yöntemiyle bişeyler buluyo bi zahmet bu kadarcık da sevinsin

denız sen benım nededım anladın o bolum yayınlanınca burdakı antı lınds lerı dusunemıyorum sen bıle kızmıtın:icon_whis:img-tomat form karıscak:img-hyste

JaNnzUu
21-03-08, 21:31

Deneme yanılmadann ziyedaa herşeydee havalnmış bu sezonn:img-pilot

deniz_im
21-03-08, 21:40
Deneme yanılmadann ziyedaa herşeydee havalnmış bu sezonn:img-pilot
nerde gördün havalandığını zaten topu topu bu sezon daha 3 bölüm yayınlandı ve yoktu gördüğüm kadar
nese bu konuyu burada kapatem
ewet ya danny sürekli aynı kıyafetleri giydiiryolar yakısıyo falan ama
kardesim mesela flack smokin giydi danny yide şöyle gri takım elbise gözlerine yakısacak mavi bi kravatla görsek dehşet olur be(bi davet fotosundan biliyom dehşet oluyo:img-in_lo:img-hyste)

nfl
21-03-08, 21:41
nese bu sezon ozele baya gırdıler ama olsun ıyı oluyo yaw danny ıcın tartısmaya gerek yok zatı cunku su an kendısı bekar gıbı sevgılıs olup olmadı bellı deyıl cansu goruyorum kı flack paylasabılıyon ama danny asla:img-icecr

JaNnzUu
21-03-08, 21:46
nese bu sezon ozele baya gırdıler ama olsun ıyı oluyo yaw danny ıcın tartısmaya gerek yok zatı cunku su an kendısı bekar gıbı sevgılıs olup olmadı bellı deyıl cansu goruyorum kı flack paylasabılıyon ama danny asla:img-icecr

Yok yaa Danyyi paylaşma meselesi değil ben Lindsaye gıcık oluyorumm evet deniz 3bölümün 3ündede Lindsaye asırı sıNir oldum ayrıca izledigimden beri sinir oluyorumm Sinir olmakta kişiden kişiye değişir tabikik:img-yes::img-wink:

nfl
21-03-08, 21:57
denız takım elbıseyı ben yakıstırmıyom ona spor olsun beyaz gomlek mısal he bolum gıysın :img-icecr
cansu bılıyorum sen sevdının mutlu olmasını ısteyen fan gurubundan sın ben ole deyılım nıyekıne:icon_whis:img-tomat

JaNnzUu
21-03-08, 22:01
denız takım elbıseyı ben yakıstırmıyom ona spor olsun beyaz gomlek mısal he bolum gıysın :img-icecr
cansu bılıyorum sen sevdının mutlu olmasını ısteyen fan gurubundan sın ben ole deyılım nıyekıne:icon_whis:img-tomat

:img-hyste:img-hyste çleyim bende işte naparsın:img-yes:
bende Flacki Siyahlar içinde görmek isitoyrum siyahh onaa çokk yakışıyoo

Danyninn kıyafetlerr Süperer zatenn:good::good:

sabah_güneşi
21-03-08, 22:07
Yok yaa Danyyi paylaşma meselesi değil ben Lindsaye gıcık oluyorumm evet deniz 3bölümün 3ündede Lindsaye asırı sıNir oldum ayrıca izledigimden beri sinir oluyorumm Sinir olmakta kişiden kişiye değişir tabikik:img-yes::img-wink:

Hayret.. Ben de sinir oluyorum...:icon_whis:icon_whis:img-hyste
Geçen sezonun sonlarına doğru bi ısınmaya başlamıştım ama yine soğuyomuyum nedir? Ama çok gülüyorum bu aralar ona valla..:D "Müthişim benn!" Ben de o kadar uğraşıp bişey bulsam öle derdim heralde!
Ayrıca Danny'ye hep aynı tür kıyafetler giydiriyolar demişiniz haklısınız valla... Ama Flack'i de dizi başladı başlayalı takım elbiseyle görüyoduk! İyi oldu böyle bir smokinle... İlk sahneler de de bi hoştu zati...
Ayrıca sevgilisi de pek bi sinir yau! :icon_whis Ben biraz ağırbaşlı, oturaklı bi kızcağız beklerken... O da ne!! :img-hyste

nfl
21-03-08, 22:11
Geçen sezonun sonlarına doğru bi ısınmaya başlamıştım ama yine soğuyomuyum nedir? Ama çok gülüyorum bu aralar ona valla..:D "Müthişim benn!" Ben de o kadar uğraşıp bişey bulsam öle derdim heralde!
Ayrıca Danny'ye hep aynı tür kıyafetler giydiriyolar demişiniz haklısınız valla... Ama Flack'i de dizi başladı başlayalı takım elbiseyle görüyoduk! İyi oldu böyle bir smokinle... İlk sahneler de de bi hoştu zati...
Ayrıca sevgilisi de pek bi sinir yau! :icon_whis Ben biraz ağırbaşlı, oturaklı bi kızcağız beklerken... O da ne!! :img-hyste

cnn flack te degısen yıne bıse yokkı yıne takım elbıse sayılır oda sole bı kot falan gıyse hos olmazmı yanı :img-blusho kız gıydırır ona :img-hyste:img-tomat

deniz_im
21-03-08, 22:11
ewet ya kız hobba zıvva cıllop gibi çocuğu kapmış:img-hyste
hee ewet don flack dmesinde koptum smokinle girerken zati
yakısıklı da gülünce pek bi tatlı oluyo

JaNnzUu
21-03-08, 22:16

bende oturaklı sanıyordum aşırı EDEPLİ cıktı bizim kızz..!!!

yok yaww benn Flcakı ölee Taskımıylaa sevdimm başkaa Türlü alışmam zoR olabilşir:good:

sabah_güneşi
21-03-08, 22:34
cnn flack te degısen yıne bıse yokkı yıne takım elbıse sayılır oda sole bı kot falan gıyse hos olmazmı yanı :img-blusho kız gıydırır ona :img-hyste:img-tomat

Aslında eve pek birşey değişmemişti ama ayrı bi hava mı katmıştı nedir!!
Flack ve kot!! :img-hyste Valla beklenir o kızdan yapar mı yapar!! :img-hyste:img-hyste

sabah_güneşi
21-03-08, 22:37
bende oturaklı sanıyordum aşırı EDEPLİ cıktı bizim kızz..!!!

yok yaww benn Flcakı ölee Taskımıylaa sevdimm başkaa Türlü alışmam zoR olabilşir:good:

Evet aşırı edepli!!... :img-hyste
Yer bizim Flack'i bu kız! Flack ayak uyduramaz ona valla!! :img-hyste:img-pilot

Flack takım elbiseyle bütünleşmiş gibi oldu evet... Onu başka bi kıyafetle görsem bi tuaf olurum sanırım... :D:D

Ahh o gülüşü yok mu... :img-in_lo bi de o iri mavi gözler!! :img-blush

JaNnzUu
21-03-08, 22:54
Evet aşırı edepli!!... :img-hyste
Yer bizim Flack'i bu kız! Flack ayak uyduramaz ona valla!! :img-hyste:img-pilot

Flack takım elbiseyle bütünleşmiş gibi oldu evet... Onu başka bi kıyafetle görsem bi tuaf olurum sanırım... :D:D

Ahh o gülüşü yok mu... :img-in_lo bi de o iri mavi gözler!! :img-blush

Bide Csı başlarkenn onuu Gösteriyorlarr kaşlarını kaldırmasıı yokmuuu:img-hyste
Hep mavi gözlü Bi boyfriend istemiştim zaten ama bununkisi başka lacivertt gibi sankii...!!

Özledim oLarı yaww 1hafta olduu gece yine izliyimmm:good:

sahika_87
22-03-08, 09:52
bu haftaki bölümü akşam izleyebildim ancak süper bir bölümdü yine danny pek fazla gözükmedi ama olsun bu arada sanırım birkaç hafta içerisinde de maci arayan kişi ortaya çıkacak kim olduğunu görelim artık

nfl
22-03-08, 10:00
bu haftaki bölümü akşam izleyebildim ancak süper bir bölümdü yine danny pek fazla gözükmedi ama olsun bu arada sanırım birkaç hafta içerisinde de maci arayan kişi ortaya çıkacak kim olduğunu görelim artık

neyazıkkı cnm da yok senerıstler ıyı ce catlatcaklar :img-tomat bıse bulmuslar bole merak ettıren hemen acıklarlar mı:fighting2 bu haftakı bolum de cok guzel ısmınden de anlasılca uzere time's up zaman la ılgılı ılgınc bı olay olcak:icon_whis 2 konu ıslencek mac gıtar calcak:img-icecrdanny de beyaz gomlenı gıycek:img-in_lo:img-blush flack te herzamn kı takım elbıse halıle rahatlaya bılırsınız cansu ve sabah gunesı:img-hyste

JaNnzUu
22-03-08, 17:45
neyazıkkı cnm da yok senerıstler ıyı ce catlatcaklar :img-tomat bıse bulmuslar bole merak ettıren hemen acıklarlar mı:fighting2 bu haftakı bolum de cok guzel ısmınden de anlasılca uzere time's up zaman la ılgılı ılgınc bı olay olcak:icon_whis 2 konu ıslencek mac gıtar calcak:img-icecrdanny de beyaz gomlenı gıycek:img-in_lo:img-blush flack te herzamn kı takım elbıse halıle rahatlaya bılırsınız cansu ve sabah gunesı:img-hyste

aman aman ölee kalsınn :img-hyste
Yaa benımm aklımaa Tshirtten Yola cıkarak birşeyy geldii ama tamm eminn değilimm eskilerdeenn Bişi şööleee....:good:

tipex
22-03-08, 17:51
nlf'cim, mutlu mesut bölümü izlerken, bazı etkenler sebebiyle( ne olduğunu biliyorsun) kapatmak zorunda kaldım. Ben izlediğim yere kadar yorum yapayım, geri kalan kısım hakkında beni sizler aydınlatın :)

Bölüm çok hızlı başladı. Özellikle Flack açısından :) Hırsızın peşinden gitti ama o tarif edilemez mükemmellikteki arabayla boy ölçüşemedi. Arabaya gerçekten bayıldım. Anında kendini yenileyebiliyor. Neyse, Flack'in gördüğü hırsız ölü olarak bulundu. Ben en son "süper smokin" sahnesini izledim. Hawkes, smokinin içindeki çipi bulmuştu. Ondan sonra ne oldu bilmiyorum.

Bir de Mac'in başına musallat olan şu şahıs var. New York'taymış. Bu konunun nereye bağlanacağını merak ediyorum.

sabah_güneşi
22-03-08, 17:59

Anamm güzel bi bölüm olcak galiba 4. bölüm :img-icecr
Mac bu bölümde gitar çalıcak dimek...:icon_whis
Danny'm yine beyaz gömlekli!! Flack'in yine takım elbiseli! Allahh!! Yine ekrana yapışarak izliicem gibi bir hisse kapıldım! :img-hyste

nfl
22-03-08, 18:07
nlf'cim, mutlu mesut bölümü izlerken, bazı etkenler sebebiyle( ne olduğunu biliyorsun) kapatmak zorunda kaldım. Ben izlediğim yere kadar yorum yapayım, geri kalan kısım hakkında beni sizler aydınlatın :)

Bölüm çok hızlı başladı. Özellikle Flack açısından :) Hırsızın peşinden gitti ama o tarif edilemez mükemmellikteki arabayla boy ölçüşemedi. Arabaya gerçekten bayıldım. Anında kendini yenileyebiliyor. Neyse, Flack'in gördüğü hırsız ölü olarak bulundu. Ben en son "süper smokin" sahnesini izledim. Hawkes, smokinin içindeki çipi bulmuştu. Ondan sonra ne oldu bilmiyorum.

Bir de Mac'in başına musallat olan şu şahıs var. New York'taymış. Bu konunun nereye bağlanacağını merak ediyorum.
ooo efendım kımler gelmıs sonun da kac haftadan berı ızleme fırsatı bulmusun onu da yarım ızleyebılmısın :img-hysteahh su etkenler yokmu sans ıste tam da yerınde olmus hee bılıyorum cnm nese olur bole seler:img-yes:sen asıl flack ıcın dekı super smokın sahnesını kacırmısın flack don flack :img-hystepek bı tatlıdı bunlar stella la kılık deyıstırıp partıye katıldılar sonra bı kovalamaca falan gıttı canım araba:img-tomat mac kanlı bı tsort yollandı 3.33 olayında ole bıttı bolum ayrıntılar ben sana da ayrıntılı anlatırım burda anlat anlat bıtmez:img-wink:

nfl
22-03-08, 18:15
Anamm güzel bi bölüm olcak galiba 4. bölüm :img-icecr
Mac bu bölümde gitar çalıcak dimek...:icon_whis
Danny'm yine beyaz gömlekli!! Flack'in yine takım elbiseli! Allahh!! Yine ekrana yapışarak izliicem gibi bir hisse kapıldım! :img-hyste

bu sezon zatı ekrana yapısık kalcaz orası kesınlestı:img-hyste modacılarını tebrık edıyorum kesınlıkle bravo :img-yes: olan bıze oluyo yanı o kızada kızamıyorum kı lınds bıle nasıl deyıstı danny yuzunden :img-hyste

sabah_güneşi
22-03-08, 18:31
bu sezon zatı ekrana yapısık kalcaz orası kesınlestı:img-hyste modacılarını tebrık edıyorum kesınlıkle bravo :img-yes: olan bıze oluyo yanı o kızada kızamıyorum kı lınds bıle nasıl deyıstı danny yuzunden :img-hyste

Dimi yaa... Utangaç, çekingen kendi halinde bi kızcağızdı montana geçen sezona kadar... Ama bu sezon bi açılmış pir açılmılış :img-hyste:img-hyste Eee.. Danny olunca insanın karşısında... :icon_whis:icon_whis:img-hyste

JaNnzUu
22-03-08, 23:35

sende kızdıgınaa göree sezen kesinn bayyaa kötüü bişi yaptıı hemdee Dannyi etkileyenn yazıkk ama Dannye üzülürümm sadecee:img-in_lo

nfl
23-03-08, 14:39
sende kızdıgınaa göree sezen kesinn bayyaa kötüü bişi yaptıı hemdee Dannyi etkileyenn yazıkk ama Dannye üzülürümm sadecee:img-in_lo

evet cnm ben bıle hatta denızım bıle kızdı nese da o bolumlere var ama dannye uzulcez baya:icon_sorr:sad53: yarın yenı bolum var yıne cok guzel bı bolum ama asıl ondan sonrakı second lıfe beklıyorum dızı nın yarısı sanal cunku:img-pilot

nfl
25-03-08, 16:42
sonunda yorum yazabılıyorum:img-hyste
yıne her zaman kı gıbı :img-pilotcok guzel bı bolumdu :img-icecr otopsı sahnelerı yıne mıde kaldırıcıdı:img-tomat 2 konu oldu guzel de oldu angel da gorduk stella danny nın anısını bı anlattırmadı:img-hysteanlatcaktı ne guzel:icon_whis bu arada gızemlı beyımızd4e bonkor cıktı hedıyeler falan peyton dan da haber aldık gıttını ogrendık mac te ask acısıla kendını muzıge verdı:img-hyste

deniz_im
25-03-08, 19:30
ewet sonunda yazıyom
güzel bi bölümdü
konular ilginçti zaman yolcuğu özellikle başka bi boyuta taşıdı
diğer ölen kıza ise acıdım ya o şekilde ölmesi:icon_whis
bu bölümde nerdeyse butun herkes hakkında küçük küçük bilgiler verildi
işte stella ya parasut gelmesi genç sevgili adayından ve mac le bunu paylaşması mac de stelllayı izliyomuş hani kutuyu açarken güldüğünü gördüm dedi
sonra ewet nfl nin dediği gibi stella danny nin olayı anlatmasına bi izin vermedi anlatsın çocuk ne var:img-hyste
sonra lindsay in sek sek şampiyonu öğrendik
hawkes in bilimlene kadar ilgili olduğunu gördük adam resmen bizim ölen fizikçinin hayatını yalamış yutmuş msllh :img-yes:
sonra mac -peyton ayrıldığını öğrendik yani ne demişler gözden ırak gönülden ırak
flack in abileri de nasıl şeylerse artık flack onlara bile katlanırınm dedi annesinin yemeği için
danny de hani dedi ya benim ihtiyacım yok dedi o cinsel işlevi arttırıcı ilaç için(yada kısaca azdırıcı ilaç diyelim)koptum orada resmen adama bak ya hiç utanmıyo :img-hyste
ve konularımıza gelelim zamanda yolculuk olayı süperdi bayıldım yazık adama yalnız ya para için gitti walla
ölen kıza da acıdım hani kötü arkadas kurbanı oldu hem de nasıl arkadas yazık ya kızı öldürdü hala sırıyo ya şöyle ekrana girip sacını yolasım geldi
bu arada lindsay in üzerindeki pembe şeye bayıldım ben de istiyom hatta örsemmi acaba:icon_whis:img-hyste

nfl
25-03-08, 19:45
ewet sonunda yazıyom
güzel bi bölümdü
konular ilginçti zaman yolcuğu özellikle başka bi boyuta taşıdı
diğer ölen kıza ise acıdım ya o şekilde ölmesi:icon_whis
bu bölümde nerdeyse butun herkes hakkında küçük küçük bilgiler verildi
işte stella ya parasut gelmesi genç sevgili adayından ve mac le bunu paylaşması mac de stelllayı izliyomuş hani kutuyu açarken güldüğünü gördüm dedi
sonra ewet nfl nin dediği gibi stella danny nin olayı anlatmasına bi izin vermedi anlatsın çocuk ne var:img-hyste
sonra lindsay in sek sek şampiyonu öğrendik
hawkes in bilimlene kadar ilgili olduğunu gördük adam resmen bizim ölen fizikçinin hayatını yalamış yutmuş msllh :img-yes:
sonra mac -peyton ayrıldığını öğrendik yani ne demişler gözden ırak gönülden ırak
flack in abileri de nasıl şeylerse artık flack onlara bile katlanırınm dedi annesinin yemeği için
danny de hani dedi ya benim ihtiyacım yok dedi o cinsel işlevi arttırıcı ilaç için(yada kısaca azdırıcı ilaç diyelim)koptum orada resmen adama bak ya hiç utanmıyo :img-hyste
ve konularımıza gelelim zamanda yolculuk olayı süperdi bayıldım yazık adama yalnız ya para için gitti walla
ölen kıza da acıdım hani kötü arkadas kurbanı oldu hem de nasıl arkadas yazık ya kızı öldürdü hala sırıyo ya şöyle ekrana girip sacını yolasım geldi
bu arada lindsay in üzerindeki pembe şeye bayıldım ben de istiyom hatta örsemmi acaba:icon_whis:img-hyste

bak bu dızı olan ustu olaylara doru gıdıyı gıt gıde yakında canavarlar gorursek sasmayalım(2 hafta sonra zombıler var) mac yuzundekı saskınlık nasıl dı:icon_whis kız konusu sa guvenmıcen ıste herkese arkadas ama nasıl :img-pilot
stella da okadar arastırma yaptı ama cocuktan hoslanmıs bellı hoslanması da normal genc(fazla genc) yakısıklı falan ama o yınede fazla guvenmesın

deniz_im
25-03-08, 19:54
bak bu dızı olan ustu olaylara doru gıdıyı gıt gıde yakında canavarlar gorursek sasmayalım(2 hafta sonra zombıler var) mac yuzundekı saskınlık nasıl dı:icon_whis kız konusu sa guvenmıcen ıste herkese arkadas ama nasıl :img-pilot
stella da okadar arastırma yaptı ama cocuktan hoslanmıs bellı hoslanması da normal genc(fazla genc) yakısıklı falan ama o yınede fazla guvenmesın

ewet x files a doğru gidişatını ben de görüyorum:icon_whisyavaş yavaş çaktırmadan sınırları zorlamaya başladılar bakm:icon_whis mac ın hani asistan ölüyo ya adamın fiizkçinin
o zaman time's up (ne kadar dakikmiş gibi bişey seklinde çevirmişler ) bittim zaten o yüz ifadesi:img-hyste
anam walla çocuk da tam taktı bizim stella ya stella arastırdım dedi de umarım altından kötü bişey çıkmaz bakınız 2. sezon bu bölümde de söylediği gibi sevgilisini öldürdü
hee ya o kadın kötüleri çekiyo bence kimse ye güvenmesin
peyton un sesini mi değiştirdiler yine o iğrenç ingiliz aksanı ama ses tonu farklıydı ya
ben bundan sonra abicim mac ve stellla sap kalsınlar birbirini bulsunlar diyorum ancak birbirileriyle mutlu olurlar çok iyi anlaşıyorlar çünkü ikiis de birbirini düşünüyo dostça-arkadasca

nfl
25-03-08, 20:12
ewet x files a doğru gidişatını ben de görüyorum:icon_whisyavaş yavaş çaktırmadan sınırları zorlamaya başladılar bakm:icon_whis mac ın hani asistan ölüyo ya adamın fiizkçinin
o zaman time's up (ne kadar dakikmiş gibi bişey seklinde çevirmişler ) bittim zaten o yüz ifadesi:img-hyste
anam walla çocuk da tam taktı bizim stella ya stella arastırdım dedi de umarım altından kötü bişey çıkmaz bakınız 2. sezon bu bölümde de söylediği gibi sevgilisini öldürdü
hee ya o kadın kötüleri çekiyo bence kimse ye güvenmesin
peyton un sesini mi değiştirdiler yine o iğrenç ingiliz aksanı ama ses tonu farklıydı ya
ben bundan sonra abicim mac ve stellla sap kalsınlar birbirini bulsunlar diyorum ancak birbirileriyle mutlu olurlar çok iyi anlaşıyorlar çünkü ikiis de birbirini düşünüyo dostça-arkadasca

sen peytonu sevmıyodun sayı bende sevmıyorum nese gecmısı bırakalım gelecege bakalım mac de zatı pek uzulmus gorulmedı romantık adam gıtar caldı bıde sole solesedı bıseler ama yok karızması gıder:img-hystedannyı karıstırmıyom zatı o solerse dızı batar oyuzden mac ıyı:img-hyste
carmıneye de kesın bı beyaz gomlek serısı yapmıslar pek bı tatlı:img-in_lo:img-blush

deniz_im
25-03-08, 20:23
sen peytonu sevmıyodun sayı bende sevmıyorum nese gecmısı bırakalım gelecege bakalım mac de zatı pek uzulmus gorulmedı romantık adam gıtar caldı bıde sole solesedı bıseler ama yok karızması gıder:img-hystedannyı karıstırmıyom zatı o solerse dızı batar oyuzden mac ıyı:img-hyste
carmıneye de kesın bı beyaz gomlek serısı yapmıslar pek bı tatlı:img-in_lo:img-blush
he ya söylseydi anam olmasın öyle şeyler mümkünse hiç kimse dizide şarkı söylemesin özelliklede carmine ratingler bir anda taban yapar hem başka kızların hayalleri de yıkılmasın:img-hyste
ay bize atladım sanırım bölümde kanlı kanlı bi beyin gördük ay bayıldım lisadeyken incelediğimiz beyin aklıma geldi(tabii insan beyni değildi:img-hyste) ahh ne güzel günlerdi onlar :icon_whisher neyse iğne süper yani
tam ortada köprü oluşturmuş adamın dehalığının nedeni anlasıldı
bu üniversite gençliği de anma ne kadar sapıkmış ayyy:img-hyste
ve ewet son konu ve en önemlisi danny ewet ya onun öyle bi koleksiyonu var gömlek çok yakısıyo ya ayyy şirin şey seni ben seni katıksız yerim çiğ çiğ hem de bi bulsam:img-hyste:img-blush

yagmur_montana
26-03-08, 11:11
time's up :;

güzel bir bölümdü ,
özellikle başlangıç hoşuma gitti , dans eden ya da öpüşen insanlarla başlamasa da güzel oluyormuş demekki : P

sid in otopsisi harikaydı beyin çok iyiydi
hayran kaldım , hep otopsileri böyle göstersinler
bebekliğinden beri o kadar şey nasıl beyinde kalır , orayı anlamadım

mac le stella arasındaki konuşma iyiydi :;
antikacıdaki adam takmış stella ya (yine bir manyak çıkmasın da :P )
paraşüt yollamak gerçekten garipti

konu enteresandı , zaman yolculuğu ..
aletler için de o kadar zahmete girmiş :P
sheldon da , back to the future dan çok etkilenmiş gibi
diğer dava daha garipti zevkten ölmek
ne garip üniversite öğrencileri vardı : P

mac in düşünceleri gösterilirken bakışlarından korkmaya başladım
ama lafası iyi çalışıyor
sorry , time's up ..

sonunda dava sayısı eski haline döndü
ama angell geri döndü (gıcık olmuyorum , ama çok sevdiğim de söylenemez :P)

peyton ın geri dönmeyeceğini tahmin etmiştik ,
ama böyle mektupla ayrılması çok kötü oldu
2. sezondan beri mac in çaldığını görmemiştik harika gözüküyordu :)

nfl
26-03-08, 16:54
he ya söylseydi anam olmasın öyle şeyler mümkünse hiç kimse dizide şarkı söylemesin özelliklede carmine ratingler bir anda taban yapar hem başka kızların hayalleri de yıkılmasın:img-hyste
ay bize atladım sanırım bölümde kanlı kanlı bi beyin gördük ay bayıldım lisadeyken incelediğimiz beyin aklıma geldi(tabii insan beyni değildi:img-hyste) ahh ne güzel günlerdi onlar :icon_whisher neyse iğne süper yani
tam ortada köprü oluşturmuş adamın dehalığının nedeni anlasıldı
bu üniversite gençliği de anma ne kadar sapıkmış ayyy:img-hyste
ve ewet son konu ve en önemlisi danny ewet ya onun öyle bi koleksiyonu var gömlek çok yakısıyo ya ayyy şirin şey seni ben seni katıksız yerim çiğ çiğ hem de bi bulsam:img-hyste:img-blush

denız ım sende hannıbal potansıyelı goruyorum ara ver barı :img-hyste yeme dannymı yeme ama:img-in_lo otopsı sahnelerı rtık da bı gercekcı bu da jerry amcanın kesenın azını actını gosterıyo

deniz_im
26-03-08, 19:57
denız ım sende hannıbal potansıyelı goruyorum ara ver barı :img-hyste yeme dannymı yeme ama:img-in_lo otopsı sahnelerı rtık da bı gercekcı bu da jerry amcanın kesenın azını actını gosterıyo
hee hanibal haa:img-hyste
bu sezon cidden güzel yapıyolar bu otopsileri dediğin gibi kesenin ağzı açılmış :img-yes:öbür sezon daha iyileriyle insllh:happy0064

anam grevden sonraki bölümler haftaya yayınlanmaya başlıyo ohh be :happy0064 bekle bekle kök saldık resmen:img-hyste

nfl
30-03-08, 17:46
bu haftakı bolum cok guzel kesınlıkle kacırılmaması gereken bı bolum ozetten de anlasılca uzere yarısı sanal bolumun ve devamı olan bı bolum cok eylencelı hey mambo mambo ıtalıano:img-hyste

deniz_im
30-03-08, 20:10
ben 5. bölümüindirip izlememiştim(birazcık mac merkezli olduğundan ve de dl olmadığındandı herhalde:img-yes:)
ama çok merak ediyom sanal alem falan bu sezon cidden evrim geçirdi bizim dizi çok da güzel oldu:img-yes::happy0064

amylee22
31-03-08, 21:03
ya bu haftaki bölüm biraz abartıydı. ya da ben anlamadım.1.30 da tekrarını izlesem ii olcak:img-yes: ahhh flack herzamanki gibi cooooook tatlıydıı.acaba devon a noldu

dazzle
31-03-08, 21:10
gayet hoş ve ilginç bir bölümdü bu second life olayını merak ediyodum gitti merakım aman kalsın dedim içimden birden mac ın basina musallat olan kişiden ziyade nedenini çok merak ediyorum bu sezon beni daha çok çekti dizi vakalar cidden ilginç, karmaşık ve hareketli bu bölümde muallakta bitti bakalım mac yakalayabilecekmi :) carmıne e gelınce gercekten çok sevımlı ama bugun adam da çok şirindi :D

deniz_im
31-03-08, 21:10
anam bu bölümde süperdi bayılıyorum bu sezonki csı:ny a:img-yes::happy0064