Tüm Versiyonu Göster : Suzan Akbelge
ne oldu niye kimse benim kadar sevinmiyor?:blink:
suzan hanım bahsettiğimiz tv8'de demet akbag'ın kızkardesinin sundugu oldukca seviyeli bir yemek ve sohbet programı..
yingem gelsin..o sevinirdi bu habere..:img-cray:
Bende yeni geldim.Sevinmez miyiz?Çok güzel bir haber bu..:happy0064:happy0064
Ne zaman isterseniz o zaman çıkın.Yeter ki çıkın. :)
Ayşegül'de komat yapacakmış.:icon_whis
aysegul_er
11-06-08, 01:05
http://img181.imageshack.us/img181/8362/45143005rc1.png (http://imageshack.us)
Milyonlarca balonu saldım gökyüzüne...
Suzan Hanım bir programa çıkacak diye...
Ağustos Eylül hiç farketmez..
Suzan Hanım'a olan sevgimiz hiç BİTMEZ!...
suzan hanım bahsettiğimiz tv8'de demet akbag'ın kızkardesinin sundugu oldukca seviyeli bir yemek ve sohbet programı..
yingem gelsin..o sevinirdi bu habere..:img-cray:
ama mamba sedef hanımın yemekleri enteresan oluyor...denemişliğim var da adım çıkmıştı o yemekler sayesinde, dalga geçenler...çok mu aradın bu tarifi diyenler...ama tatlıları güzel oluyor da tuzlulara da tatlı katma olayı tarif de ilginç dursa da tabakta leziz dursa da midede nasıl duruyor bilmem...demem o ki enternasyonal damak lazım...
ama tadına suzan hanım bakacak, biz de izleyeceğiz...:) sohbeti de çok keyifli sedef hanımın:) yediğiniz içtiğiniz sizin olsun sohbeti bizim:)
yingem gelsin..o sevinirdi bu habere..:img-cray:valla bende buna sevindim..ama suzan hanımın cevabını bekliyordum...te cevap vermiş..şimdi sevindim işte..
inşallah bu gerçekleşir vede güzel bir proğram olur..
emeği geçen herkese teşekkürler..
kırılmak mı?:blink:
biz sizleri izlemek istiyoruz nerde,ne zaman cıkacagınızdan cok kendinizi rahat hissedeceğiniz,izlerken bizimde gerilmeyeceğimiz programlar olsun yeter ki..:img-wink:
not:herkese iyi geceler..ben artık kacayım..
sedef hanım'a mesaj atmıstım tesekkur eden ama sanırım daha sonraki gunlere erteleyebileneceğini de yazmamız gerek..:icon_whis
Ya ben simdi kotu hissettim kendimi ...:img-cray: ......umarim kirmadim sizleri..eylul dedigim icin.....
Ama bir de bu konuyla ilgilenen produksyondan bizim Muko abiyle konusup ve izin alip olucak..zaten ilk gorustugumuzde hemen bu konuyu acicam....ve dileklerinizi yerine getirmeye calisicam...bu arada gidenlere iyi geceler ..tatli ruyalar...
Beyaz bir güvercin yolluyorum size.... kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü....
kötü hıssedılecek bişi olduğunu sanmıorum ben siz içinizi rahat tutun bu işlerın bır çok ayrıntısı vardır emınım tek başınaza vereceğiniz bı karar deıl çok insanla konuşup alınacak bı karar öle deıl mı ??siz çıkın bız sizi tv görelımde ne zaman olursa olsun umarım bunu kaçırmam...
aysegul_er
11-06-08, 01:27
Ya ben simdi kotu hissettim kendimi ...:img-cray: ......umarim kirmadim sizleri..eylul dedigim icin.....
Ama bir de bu konuyla ilgilenen produksyondan bizim Muko abiyle konusup ve izin alip olucak..zaten ilk gorustugumuzde hemen bu konuyu acicam....ve dileklerinizi yerine getirmeye calisicam...bu arada gidenlere iyi geceler ..tatli ruyalar...
Beyaz bir güvercin yolluyorum size.... kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü....
,Suzan Hanım, bu sayfada ağlamak yasak, biliymisiniz (sizdemiştiniz hatırlatam istedim :D )
Benim beyaz güvercinlerimi gördünüz inşallah :) (Şiirimi de gördünüzmü deyip gözünüze sokmaya çalışsam ayıp mı etmiş olurum.. )
ayşegül_er cım avatarın çok güzel tatlım ya baka kaldım hem filiz hanım hem suzan hanım çok güzel çıkmış nerden buldun bu resmı hıç görmedım ben te harıka çıkmışlar...
ayşegül_er cım avatarın çok güzel tatlım ya baka kaldım hem filiz hanım hem suzan hanım çok güzel çıkmış nerden buldun bu resmı hıç görmedım ben te harıka çıkmışlar...
Suzan Hanım paylaştı o resmi bizlerle.37.sayfada bulabilirsin, birkaç resim daha var.Mamba ekledi resimleri.
Suzan Hanım paylaştı o resmi bizlerle.37.sayfada bulabilirsin, birkaç resim daha var.Mamba ekledi resimleri.
öyle mı benım haberım yokru çok saol bılgı için hemen bakıyor ve alıorum pcmın en güzel yerıne koymak için :img-wink:
Bugün günüm çok güzel geçmişti (şeker kumrim Candy'm ile buluştuk..:img-in_lo) Gecem de Sedef Hanımın cevabı ile güzelleşti. :)
Suzan hanım; ben şimdi azcık üzülmedim desem yalan olur...Maalesef sabırlı olmak benim meziyetlerimden biri değil :icon_sorr...Bir işin oluru varsa, hemen olsun diye şartları sonuna kaa zorlarım. Şimdii...Suzan hanım, Muko bey reddetmez değil mi...??? Yani daha önce Filiz, Gülçin, Berrak hanımlar bu tür bir programa katıldılar...Erdal bey, Berrak ve Gülçin Hanım ayrıca pek çok programa katıldılar...Size niçın hayır desin ki...Hem Muko beyle konuşurken " katılmazsam ER forumcuları senden bilirler, yıkarlar ortalığı..." deyin...Onlar bizi bilirler (aralarında militanlar diyorlarmış bize...) :img-icecr
ben çıkıorum iznınızle vakıt benım için bayaa geç oldu öss den sonra bolca vaktım olur inş. gelıp konuşurum herkese Allah rahatlık versın ... Suzan hanım kendınıze iyi bakın iyi tatıller hoçakalın bye
aysegul_er
11-06-08, 01:53
Bugün günüm çok güzel geçmişti (şeker kumrim Candy'm ile buluştuk..:img-in_lo) Gecem de Sedef Hanımın cevabı ile güzelleşti. :)
Suzan hanım; ben şimdi azcık üzülmedim desem yalan olur...Maalesef sabırlı olmak benim meziyetlerimden biri değil :icon_sorr...Bir işin oluru varsa, hemen olsun diye şartları sonuna kaa zorlarım. Şimdii...Suzan hanım, Muko bey reddetmez değil mi...??? Yani daha önce Filiz, Gülçin, Berrak hanımlar bu tür bir programa katıldılar...Erdal bey, Berrak ve Gülçin Hanım ayrıca pek çok programa katıldılar...Size niçın hayır desin ki...Hem Muko beyle konuşurken " katılmazsam ER forumcuları senden bilirler, yıkarlar ortalığı..." deyin...Onlar bizi bilirler (aralarında militanlar diyorlarmış bize...) :img-icecr
Yingeme sonuna ka katılaym.. Yingem, bu günlerde gemileri yaktım ben.. Size hep destek vereym, tam destek vereyim.. Muko bey de bu mesajından sonra sanmayım ki Suzan Hanıma sen çıkamazsın desin :D
:img-hyste yıkarız valla...seve seve:) hatta muko bey izin vermesin, biz söke söke alalım, daha kıymetli olur...
ben de heveslendim şimdi...izlemek çok keyifli olur...
Yok canim hic kimse hayir diyemez....sadece haber verip..onu organize edilmesi gereken seyler var ....te te o ka ..yoksa hic bir problem yok ...bir de olamaz arkamda siz duruyorsunuz ya......:happy0064:happy0064:happy0064...
Em arkadaslar sabir selamet.... :)..olacak hersey...... zamaninda ...
Em Aysegulum ..hatirlattigin icin sagol..aglamak yok..:dance:
...Beyaz güvercinleri gördüm...:happy0064:happy0064:happy0064...
aysegul_er
11-06-08, 02:07
:img-hyste yıkarız valla...seve seve:) hatta muko bey izin vermesin, biz söke söke alalım, daha kıymetli olur...
İşte mesajlarına hayran olduğum weasleysimiz geldi.. ül de ülelim, gel de gelelim :img-blush
Suzan Hanım biz bekleyz... Organize edilir en kısa zamanda inşallah :)
Yok canim hic kimse hayir diyemez....sadece haber verip..onu organize edilmesi gereken seyler var ....te te o ka ..yoksa hic bir problem yok ...bir de olamaz arkamda siz duruyorsunuz ya......:happy0064:happy0064:happy0064...
Ah ahh o sabır selametten ben de olsa azcık hiçbir problem kalmayacak da...neyleyim Allah'tandır büle olmuşum :icon_sorr
Yani sonuç olarak bu aralar katılmanızın hiç imkanı yok mu...??? Hem dizi tatilde olduğu için çekimlerle ilgili ayarlama yapmak da gerekmezdi... Hem şimdi İstanbul çok güzeldir...hem biz sizi izlemek için sabırsızlanıyoruz...Hem haftaya ben İstanbul'da olacam, hani belki tesadüfen(!) karşılaşıverirdik....:icon_whis
foruma not: Nasılım ama...Benim bahanelerim "Albeni" reklamını bile geçer di mi...:)
aysegul_er
11-06-08, 02:19
Ah ahh o sabır selametten ben de olsa azcık hiçbir problem kalmayacak da...neyleyim Allah'tandır büle olmuşum :icon_sorr
Yani sonuç olarak bu aralar katılmanızın hiç imkanı yok mu...??? Hem dizi tatilde olduğu için çekimlerle ilgili ayarlama yapmak da gerekmezdi... Hem şimdi İstanbul çok güzeldir...hem biz sizi izlemek için sabırsızlanıyoruz...Hem haftaya ben İstanbul'da olacam, hani belki tesadüfen(!) karşılaşıverirdik....
foruma not: Nasılım ama...Benim bahanelerim "Albeni" reklamını bile geçer di mi...:)
Yinge çok eyisin.. Hepimizin yingesisin,bahanelerin de Albeni Star'da birinci olur bence :icon_whis
Yingem, haftaya İstanbul'daymışsın.. Yoksa Suzan Hanımın 15 gün içinde İstanbul'a gideceğini mi duydun? :)
Yinge çok eyisin.. Hepimizin yingesisin,bahanelerin de Albeni Star'da birinci olur bence :icon_whis
Yingem, haftaya İstanbul'daymışsın.. Yoksa Suzan Hanımın 15 gün içinde İstanbul'a gideceğini mi duydun? :)
Duymamıştım ama işte şimdi duydum...bak işte zaten geliyormuş...aradan çıkartıverir o vakit...Di mi Suzan hanım di mi....:icon_ange
aysegul_er
11-06-08, 02:27
Suzan Hanım, çok kibarsınız, çok tatlısınız, çok zarifsiniz... :img-in_lo
Bunları niçin şimdi sülediğimi merak edenlere süleym.. Erman beyin odasına gidip kızçe konuşması için özür dilemişsiniz.. :img-in_lo
Bu yanlış anlaşılma hep o muhabirden ütiri... :icon_evil
Yani sonuç olarak bu aralar katılmanızın hiç imkanı yok mu...??? Hem dizi tatilde olduğu için çekimlerle ilgili ayarlama yapmak da gerekmezdi... Hem şimdi İstanbul çok güzeldir...hem biz sizi izlemek için sabırsızlanıyoruz...Hem haftaya ben İstanbul'da olacam, hani belki tesadüfen(!) karşılaşıverirdik....:icon_whis
Valla gecer yanii.....:) :) :) ...her sey olabilir arkadaslar...ben evime daha yeni yeldim..ve daha neler yapicagimi bilmiyorum ..henuz bu gun kendimi yavas yavas bir duzene sokmaya calistim ve program yaptim ....inanin 9 ay ..Uskupte bir suru yapamadigim onemli islerim yarida kaldi....em ozel hayatimdan em de profesionel....(makedon em turk tiyatrosu )..babami Istanbulda kac aydir gormedim....ondan sonra da arkadasimla tatile gitmeyi dusunuyorum ... ve herseyi de rahat rahat yapmak istiyorum cunki 9 ay hep buraya kos oraya kos oldu..Istanbula da gecen hafta geldigimde kosmakla oldu ..biraz vakti durdutmak istiyorum :)...biraz ommmmmmm,derin nefes alip...
Meraba ben geldimmm iyi geceler suzan hanım...:)
aysegul_er
11-06-08, 02:45
Ben bekleyim parti yapaciz diye ama kimseden ses çıkmadı ben istedim süleyem.. Parti yapacakmıyız.. Meyve sularını hazırlayammı, yada pastaları, yada şarkı isteymisiniz, yada bilmeym birangi isteğiniz varmı? :)
Suzan Hanım, çok kibarsınız, çok tatlısınız, çok zarifsiniz... :img-in_lo
Bunları niçin şimdi sülediğimi merak edenlere süleym.. Erman beyin odasına gidip kızçe konuşması için özür dilemişsiniz.. :img-in_lo
Bu yanlış anlaşılma hep o muhabirden ütiri... :icon_evil
Aysegulum ...ozur dilemem gerekiyordu Erman beyden ...onun haberi olmadan....... benim hamilelik konusunu duymustur simdiye kadar ve 100 % sok olmustur .....zanedersem ilk ona sulemem gerekiyor ondan sonra herkeze ..:)
ve bu arada ben sizleri fazla tutmak istemeym..iki gun buraya gelip benimle guzel sohbetler ve anlar paylastiginiz icin tessekkur etmek azdir..dedigim gibi herkeze ...iyi geceler..yakinda gorusmek uzere......
Beyaz bir güvercin yolluyorum size....
kanatlarinda mutluluk,
yüreginde sevgi ve sadakat,
karbeyaz tüylerinde umut
ve gagasinda iyi geceler öpücügü....
Aysegulum ...ozur dilemem gerekiyordu Erman beyden ...onun haberi olmadan....... benim hamilelik konusunu duymustur simdiye kadar ve 100 % sok olmustur .....zanedersem ilk ona sulemem gerekiyor ondan sonra herkeze ..:)
ve bu arada ben sizleri fazla tutmak istemeym..iki gun buraya gelip benimle guzel sohbetler ve anlar paylastiginiz icin tessekkur etmek azdir..dedigim gibi herkeze ...iyi geceler..yakinda gorusmek uzere......
kanatlarinda mutluluk,
karbeyaz tüylerinde umut
Suzan hanım burda olduğunuz için teşekkür ederim :)
beyaz güvercinleriniz
mutluluk
sevgi ve sedakat
umut
iyi geceler öpücüğü:love05:
hepsi geldi sizede iyi geceler,tatlı rüyalar yeniden görüşmek üzere..:img-wink:
en yakın zamanda gene gelin özletmeyin kendinizi:img-cray:
aysegul_er
11-06-08, 03:01
kanatlarinda mutluluk,
karbeyaz tüylerinde umut
İşte bu yüzden çok kibarsınız Suzan Hanım. Çok ince fikirlisiniz.. :)
İyi geceler Suzan Hanım.. Hep böyle mutlu olmanız, her daim gülmeniz dileğiyle.. Sizin mutluluğunuzla mutlu olmak çok güzel bir his... :img-in_lo
Renkli ve güzel rüyalar görmeniz dileğiyle :)
BlackMamba
11-06-08, 08:40
Bugün günüm çok güzel geçmişti (şeker kumrim Candy'm ile buluştuk..) Gecem de Sedef Hanımın cevabı ile güzelleşti. :)
Suzan hanım; ben şimdi azcık üzülmedim desem yalan olur...Maalesef sabırlı olmak benim meziyetlerimden biri değil :icon_sorr...Bir işin oluru varsa, hemen olsun diye şartları sonuna kaa zorlarım. Şimdii...Suzan hanım, Muko bey reddetmez değil mi...??? Yani daha önce Filiz, Gülçin, Berrak hanımlar bu tür bir programa katıldılar...Erdal bey, Berrak ve Gülçin Hanım ayrıca pek çok programa katıldılar...Size niçın hayır desin ki...Hem Muko beyle konuşurken " katılmazsam ER forumcuları senden bilirler, yıkarlar ortalığı..." deyin...Onlar bizi bilirler (aralarında militanlar diyorlarmış bize...)
kabul etmeym :hıh ne militanı?niye ben yeni duyuyorum bunu?:img-pilot
ne militanlıgımız olmus allah askına?surda hanımefendiliğimizle oturuyoruz..
şebnem hanım'ın soylediği turkuleri duymadık diye gıkımızı mı cıkartmısız?:hih
beser'in ardındanı calmadılar diye isyan bayragı mı acmısız?
sevdigimiz tum karakterler bambaska insanlar oluyor yine de ses etmiyoruz..
militan falan değilim kabul etmeym..:img-wink:
yingeye not:muko kim?ne yer ne içer?bilmek isteym..bir iş için lazımda:img-pilot
yıkarız valla...seve seve:) hatta muko bey izin vermesin, biz söke söke alalım, daha kıymetli olur...
evet izin vermesin..:img-in_lo
birden(!) aklıma lost ve sayid geldi..bilmeym nicın?:icon_whis
Yok canim hic kimse hayir diyemez....sadece haber verip..onu organize edilmesi gereken seyler var ....te te o ka ..yoksa hic bir problem yok ...bir de olamaz arkamda siz duruyorsunuz ya......
Em Aysegulum ..hatirlattigin icin sagol..aglamak yok..
...Beyaz güvercinleri gördüm..
ısrarcılık gibi olmasın ama elciye zeval olmaz sedef hanım bir mesaj daha atmıs gece ben cıktıktan sonra.."bekliyoruz" demiş..:icon_whis
bu da bu konuda yazdıgım son mesaj olsun..biz izlemek istiyoruz dedik,programcıya derdimizi anlattık..artık top once sizde sonra muko beyde...:img-wink:
elanursude
11-06-08, 09:36
Günayyyddııııınnn
Suzan hanım gelmiş sohbet etmiş ben yine kaçırmışım of offf ne ka güzel bi sohbet olmuş üle tatli tatli konuşmuşsunuz ,Suzan hanımın naif bir yapısı çocuksu bir neşesi var çok hoşuma gideyi.
Program teklifinide kapmışsınız harikasınız valla ee Suzan hanım ayıptır sorması ne zaman geleysiniz?
k
yingeye not:muko kim?ne yer ne içer?bilmek isteym..bir iş için lazımda:img-pilot
hakikaten muko bey kim? yıkarız dağıtırız dedik ama karşımızda kim var bilmek lazım?biz dağılmayalım sonra??
kabul etmeym :hıh ne militanı?niye ben yeni duyuyorum bunu?:img-pilot
ne militanlıgımız olmus allah askına?surda hanımefendiliğimizle oturuyoruz..
şebnem hanım'ın soylediği turkuleri duymadık diye gıkımızı mı cıkartmısız?:hih
beser'in ardındanı calmadılar diye isyan bayragı mı acmısız?
sevdigimiz tum karakterler bambaska insanlar oluyor yine de ses etmiyoruz..
militan falan değilim kabul etmeym..:img-wink:
evet izin vermesin..:img-in_lo
birden(!) aklıma lost ve sayid geldi..bilmeym nicın?:icon_whis
Haklısın Mambacanım... Bizim kaa sakin, sessiz, munis, anlayışlı vs vs izleyici bulmuşlar da beğenmiyorlar.!!! Kime ne yapmışız, birangi eylemimiz mi olmuş ki(!) adımızı çekiyorlar :img-beee:
Sayidcana edit: Muko bey hakkında bildiklerimi yazıyorum. Ayrıntılı istihbaratı öm ile bilahare bildiriciim :img-icecr
Demek Sedef hanım yine mesaj atmış :icon_sorr Suzan hanımı temsilen biz mi gitsek....! Suzan hanım bize bir-iki yemek tarifi de verir belki :img-wink:
Genel istihbarat editi:Bildiğim kadarıyla Muko Bey yapım şirketinin Makedonya'daki yetkilisi ya da ona benzer bişi...Oyuncularımızla ilgili her bir konu ile o ilgileniyormuş(!)
** Bilim yine beni suçlayacaksın nerden biliyorsun diye ama duydum işte...biraz kulağı delik, çokça da meraklı olunca :img-wink:)
BlackMamba
11-06-08, 12:34
Haklısın Mambacanım... Bizim kaa sakin, sessiz, munis, anlayışlı vs vs izleyici bulmuşlar da beğenmiyorlar.!!! Kime ne yapmışız, birangi eylemimiz mi olmuş ki(!) adımızı çekiyorlar :img-beee:
Sayidcana edit: Muko bey hakkında bildiklerimi yazıyorum. Ayrıntılı istihbaratı öm ile bilahare bildiriciim :img-icecr
Demek Sedef hanım yine mesaj atmış :icon_sorr Suzan hanımı temsilen biz mi gitsek....! Suzan hanım bize bir-iki yemek tarifi de verir belki :img-wink:
Genel istihbarat editi:Bildiğim kadarıyla Muko Bey yapım şirketinin Makedonya'daki yetkilisi ya da ona benzer bişi...Oyuncularımızla ilgili her bir konu ile o ilgileniyormuş(!)
** Bilim yine beni suçlayacaksın nerden biliyorsun diye ama duydum işte...biraz kulağı delik, çokça da meraklı olunca :img-wink:)
yok abla birangi seyle suclamıcam lazımdır simdi sana bir soru soram.
muko bey neden bizim üsküp tiyatrosunun degerli oyuncularını programlara cıkartmıyor?nicın ama nicın?:icon_sorr
niye hep malum kadro show programlarını geziyor?
yinge sen su merakını dindirmek için arastırmaları biraz daha derinlestirsen diyorum..:icon_whis
hani belki mailini falan buluruz tesadufen(!)..yemek programına suzan hanımı cıkartsın diye mesaj atacagız sadece,söz!!:img-wink:
not:hayır yemekte yicegimden degil hani de suzan hanım o mutfaga girsin istiyorum..inadım tuttu..:img-hyste
:img-wink:yok abla birangi seyle suclamıcam lazımdır simdi sana bir soru soram.
muko bey neden bizim üsküp tiyatrosunun degerli oyuncularını programlara cıkartmıyor?nicın ama nicın?:icon_sorr
niye hep malum kadro show programlarını geziyor?
yinge sen su merakını dindirmek için arastırmaları biraz daha derinlestirsen diyorum..:icon_whis
hani belki mailini falan buluruz tesadufen(!)..yemek programına suzan hanımı cıkartsın diye mesaj atacagız sadece,söz!!:img-wink:
not:hayır yemekte yicegimden degil hani de suzan hanım o mutfaga girsin istiyorum..inadım tuttu..:img-hyste
Kumrim kumrim; bence yanlış hedef üzerindeyiz. Muko bey; olsa olsa oyuncuların katılacakları programdan haberdar olmak ister bir de çekimler varsa ona göra ayarlamalar yapar...Başka birangi şeye karıştığını sanmam...İkna olması gereken kişi sadece bu sayfanın sahibesidir :img-wink:
Em Muko bey oyuncularımızın meneceri mi ki programa çıkartsın...? Malum kadro, kendileri başarıyorlar o kaa programa çıkmayı...
edit: Kumrim şu menecerlik işini taktım kafaya. Ben bizim müzik ekibine de süleym beni meneceriniz yapın diye ama :icon_sorr Bak Ebruli kumrimin menecerliği sayesinde Weasleys kumrimin yıldızı nasıl da parladı.!!! Menecer şart şart :icon_whis
abla, sayidcan da kim yahu?
bence muko bey ikametgah sorunu yaşıyor...makedonyadan sorumlu olduğuna göre ikametgahı Türkiye'de olan sanatçılar ve Berrak Hanım ve Tolgahan Bey özgürler...bürokrasi tek sorun...suzan hanımın Türkiye'de bir haneye kaydını yaptırırsak işlem tamam...olmadı kaçak getiririz, çete kurar kaçırırız, yapmadığımız şey mi??...
ikametgah da kalktı deniliyor ama???muhtar mı olsam acaba?
BlackMamba
11-06-08, 12:54
:img-wink:
Kumrim kumrim; bence yanlış hedef üzerindeyiz. Muko bey; olsa olsa oyuncuların katılacakları programdan haberdar olmak ister bir de çekimler varsa ona göra ayarlamalar yapar...Başka birangi şeye karıştığını sanmam...İkna olması gereken kişi sadece bu sayfanın sahibesidir :img-wink:
Em Muko bey oyuncularımızın meneceri mi ki programa çıkartsın...? Malum kadro, kendileri başarıyorlar o kaa programa çıkmayı...
edit: Kumrim şu menecerlik işini taktım kafaya. Ben bizim müzik ekibine de süleym beni meneceriniz yapın diye ama :icon_sorr Bak Ebruli kumrimin menecerliği sayesinde Weasleys kumrimin yıldızı nasıl da parladı.!!! Menecer şart şart :icon_whis
muko bey degil mi hedefimiz?:blink:
ben yine sasırdım..:icon_sorr
çekim yok ki ayarlamalar yapılsın?suzan hanım zaten sizin için katılırım demedi mi?
engel ne su anda ben ne anladım ne anlamadım mori?:blink:
not:huseyin abi ayse ablayıda alıp chat yapacaktı bizlerle,soz vermisti..hala haber yok..:img-cray:
madem menajerleri oldun bize uygun bir zaman ayarlarsan onlarla sohbet ayarlıyalım..
bence muko bey ikametgah sorunu yaşıyor...makedonyadan sorumlu olduğuna göre ikametgahı Türkiye'de olan sanatçılar ve Berrak Hanım ve Tolgahan Bey özgürler...bürokrasi tek sorun...suzan hanımın Türkiye'de bir haneye kaydını yaptırırsak işlem tamam...olmadı kaçak getiririz, çete kurar kaçırırız, yapmadığımız şey mi??...
ikametgahta kalktı deniliyor ama???
kız biz ne eylemimiz olmus diyip yan ciziyoruz sen resmen itiraflar yazıyorsun..yakacan hepimizi..
kayıp dosek,altınlar,aniden beliren atlar epsini bizden uturi sanacaklar!!:img-hyste:img-hyste:img-hyste
weasleys editi:onda hep star kuması vardı..esas ebru onun sayesinde kendine parlak bir menajerlik geleceği sagladı..:icon_whis
ikametgah da kalktı deniliyor ama???muhtar mı olsam acaba?
:img-heh: :img-heh:
Sayidcan diye Mamba'ma dedim...içimden geldi ama niçın bilmeym :icon_whis
Kumrim, o çete yüzünden başına neler geldi...İftiraya mı maruz kalmadın, kahramanlara mı şikayet edilmedin :img-pilot Amma göreym ki idealinden vazgeçmemişsin...O vakit....İzmir Çetesi forever te te o ka...!!! :good:
edit: Kanımca Suzan hanım bu yazılanları okuyunca " Rabbiim nerelere gelmişim ben, çeteler...Sayid'ler...bunların kesin Ergenekon'la filan da ilgisi vardır..." deyip kaçacak...bi daha da buralara uğramayacak :kahve
edit 2: Kumrilerim, foruma gidip kayıp altınlar, yoktan var olan atlar, kaybolan döşek, her cüsseye uyan karakalpaklı kostümü gizlerini mi konuşsak...Çok canım çekti :img-pilot
BlackMamba
11-06-08, 13:07
:img-heh: :img-heh:
Sayidcan diye Mamba'ma dedim...içimden geldi ama niçın bilmeym :icon_whis
Kumrim, o çete yüzünden başına neler geldi...İftiraya mı maruz kalmadın, kahramanlara şikayet mi edilmedin :img-pilot Amma göreym ki idealinden vazgeçmemişsin...O vakit....İzmir Çetesi forever te te o ka...!!! :good:
edit: Kanımca Suzan hanım bu yazılanları okuyunca " Rabbiim nerelere gelmişim ben, çeteler...Sayid'ler...bunların kesin Ergenekon'la filan da ilgisi vardır..." deyip kaçacak...bi daha da buralara uğramayacak :kahve
simdi okudumda suzan hanım mesajında yakında gorusuruz falan demiş..kacmıs bile olaibilir...:icon_whis
kız biz ne eylemimiz olmus diyip yan ciziyoruz sen resmen itiraflar yazıyorsun..yakacan hepimizi..
kayıp dosek,altınlar,aniden beliren atlar epsini bizden uturi sanacaklar!!:img-hyste:img-hyste:img-hyste
weasleys editi:onda hep star kuması vardı..esas ebru onun sayesinde kendine parlak bir menajerlik geleceği sagladı..:icon_whis
ben bir tek ziyan patatesten sorumluyum, gerisini bilmem...bir de bozuk kahraman kostümünden, pusulası şaşmış ya at bulamadı ramiz amcamın altına...gerçi mustafaya da midilli bulduydu bula bula...bir mühendis bulsak halledeceğiz ama kesin bi kablosu falan koptu ama???
edit 2: Kumrilerim, foruma gidip kayıp altınlar, yoktan var olan atlar, kaybolan döşek, her cüsseye uyan karakalpaklı kostümü gizlerini mi konuşsak...Çok canım çekti :img-pilot
ben forumdan korkuyorum yinge...siz de gelirseniz tamam:) ama tek başıma yollamayın beni...korkuyorum ben...türlü taşlara takıldım bu yolda, ama hiçbirinden 3,14 sonucu çıkmadı...
bitanem_61
11-06-08, 14:06
Maşallah programa çıkılacak çok sevindim valla:happy0064:happy0064 hem suzan hanım adına hem bizim adımıza,ama ya şimdi yada eylül olsun ne olur ağustos olmasın, bir karadenizlinin ağustosu ep ama ep doludur, banada günah
bütün forum çoşmuş hem biz bişey yapmayız deyler hem kendilerini ele veriyler,:img-hyste:img-hyste bu kadarda şaşkınlık olmaz ki:img-hyste:img-hyste
suzan hanım gelir gelmesinede dua edin, muko beyin başına bir şey gelmesin kimseler sizi kurtaramaz bak benden sülemesi:img-hyste:img-hyste
http://img516.imageshack.us/img516/7681/meryevs1.th.jpg (http://img516.imageshack.us/my.php?image=meryevs1.jpg)
bitanem_61
12-06-08, 16:57
Resim ekleyen arkadaşlar acaba kızanların dereyi yıkadığı zamandan resim eklermisiniz, o sahnelerde suzan hanım çok güzeldi, azıcık delirtmişlerdi ama:img-hyste:img-hyste
cansufied'e teşekkürler.:img-wink:
http://img390.imageshack.us/img390/1687/mryemat8.jpg+http://img397.imageshack.us/img397/5781/mryem1np1.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/2164/isim2kn2.jpg
aysegul_er
13-06-08, 18:57
Resim ekleyen arkadaşlar acaba kızanların dereyi yıkadığı zamandan resim eklermisiniz, o sahnelerde suzan hanım çok güzeldi, azıcık delirtmişlerdi ama:img-hyste:img-hyste
Büyük bir memnuniyetle : ) 35.Bölüm Resimleri için Sunrise'a teşekkürler :)
http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904132838.jpg (http://www.PutPic.com/image/11990/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133464.jpg (http://www.PutPic.com/image/12025/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133430.jpg (http://www.PutPic.com/image/12026/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133581.jpg (http://www.PutPic.com/image/12030/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133581.jpg (http://www.PutPic.com/image/12031/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133519.jpg (http://www.PutPic.com/image/12032/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133528.jpg (http://www.PutPic.com/image/12033/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133540.jpg (http://www.PutPic.com/image/12034/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133534.jpg (http://www.PutPic.com/image/12035/9294471)
aysegul_er
13-06-08, 19:03
http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133683.jpg (http://www.PutPic.com/image/12038/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133687.jpg (http://www.PutPic.com/image/12039/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133616.jpg (http://www.PutPic.com/image/12040/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904133643.jpg (http://www.PutPic.com/image/12041/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904134035.jpg (http://www.PutPic.com/image/12061/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904134054.jpg (http://www.PutPic.com/image/12063/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904134189.jpg (http://www.PutPic.com/image/12068/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904134119.jpg (http://www.PutPic.com/image/12069/9294471) http://img1.PutPic.com/images/thumb/5/14904134156.jpg (http://www.PutPic.com/image/12070/9294471)http://img1.putpic.com/images/thumb/5/14904134035.jpg (http://www.putpic.com/image/12064/9294471)
35.Bölüm Resimleri için Sunrise'a Teşekkürler :)
aysegul_er
13-06-08, 19:05
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244328.jpg (http://www.PutPic.com/image/13233/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244337.jpg (http://www.PutPic.com/image/13234/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244314.jpg (http://www.PutPic.com/image/13235/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244394.jpg (http://www.PutPic.com/image/13236/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244488.jpg (http://www.PutPic.com/image/13238/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244473.jpg (http://www.PutPic.com/image/13239/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244581.jpg (http://www.PutPic.com/image/13246/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244529.jpg (http://www.PutPic.com/image/13247/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244630.jpg (http://www.PutPic.com/image/13250/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244626.jpg (http://www.PutPic.com/image/13253/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244751.jpg (http://www.PutPic.com/image/13255/3472690)
35.Bölüm Resimleri için Sunrise'a teşekkürler :)
aysegul_er
13-06-08, 19:08
Sünnet mi ? :)
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244766.jpg (http://www.PutPic.com/image/13256/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244768.jpg (http://www.PutPic.com/image/13258/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244729.jpg (http://www.PutPic.com/image/13260/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023244818.jpg (http://www.PutPic.com/image/13263/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023245099.jpg (http://www.PutPic.com/image/13274/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023245078.jpg (http://www.PutPic.com/image/13276/3472690) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023245033.jpg (http://www.PutPic.com/image/13277/3472690)
35.Bölüm Resimleri için Teşekkürler Sunrise :)
aysegul_er
13-06-08, 19:18
Kalkın kardaşlarım, bizi sünnet edecekler.. Sünnet olursak, yaramazlık yapamayız :)
http://img1.putpic.com/images/thumb/6/16023432277.jpg (http://www.putpic.com/image/13423/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432286.jpg (http://www.PutPic.com/image/13420/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432287.jpg (http://www.PutPic.com/image/13422/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432384.jpg (http://www.PutPic.com/image/13428/6799842)
Benim çocuklarım sünnet olacaklarmış.. :)
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432490.jpg (http://www.PutPic.com/image/13435/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432583.jpg (http://www.PutPic.com/image/13436/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432599.jpg (http://www.PutPic.com/image/13437/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432595.jpg (http://www.PutPic.com/image/13438/6799842)
35.Bölüm Resimler için Sunrise'a teşekkürler :)
aysegul_er
13-06-08, 19:46
Sünnet olmak zor mudur Dilaver Bey : )
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432685.jpg (http://www.PutPic.com/image/13442/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023432635.jpg (http://www.PutPic.com/image/13443/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/1602343269.jpg (http://www.PutPic.com/image/13444/6799842)
Baltalar elimizde, uzun ip belimizde.. Biz gideriz... : ) (Ama yakalanırız : D )
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433042.jpg (http://www.PutPic.com/image/13467/6799842) [/URL] [URL="http://www.PutPic.com/image/13473/6799842"]http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433173.jpg (http://www.PutPic.com/image/13468/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433163.jpg (http://www.PutPic.com/image/13475/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433244.jpg (http://www.PutPic.com/image/13478/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433219.jpg (http://www.PutPic.com/image/13479/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433254.jpg (http://www.PutPic.com/image/13480/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433222.jpg (http://www.PutPic.com/image/13481/6799842) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16023433241.jpg (http://www.PutPic.com/image/13482/6799842)
35.Bölüm Resimleri için Sunrise'a teşekkürler
aysegul_er
13-06-08, 20:29
Aaaa (Daha sünnet olmamış mı :D )
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100062997.jpg (http://www.PutPic.com/image/13539/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100062951.jpg (http://www.PutPic.com/image/13540/312547)
Ben bu 5 kızancıkların yeni ismini hatırlayamıyorum.. Birdaha hiç görünmediler ondan hatırlamıyor olabilirmiyim ? :)
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100063756.jpg (http://www.PutPic.com/image/13589/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100063817.jpg (http://www.PutPic.com/image/13593/312547) [/URL] [URL="http://www.PutPic.com/image/13595/312547"]http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100063823.jpg (http://www.PutPic.com/image/13594/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100063811.jpg (http://www.PutPic.com/image/13596/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100063897.jpg (http://www.PutPic.com/image/13597/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100063993.jpg (http://www.PutPic.com/image/13599/312547)
aysegul_er
13-06-08, 20:31
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064281.jpg (http://www.PutPic.com/image/13618/312547) [/url] [url=http://www.PutPic.com/image/13620/312547]http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064226.jpg (http://www.PutPic.com/image/13619/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064394.jpg (http://www.PutPic.com/image/13622/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064318.jpg (http://www.PutPic.com/image/13624/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064356.jpg (http://www.PutPic.com/image/13626/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064360.jpg (http://www.PutPic.com/image/13627/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064434.jpg (http://www.PutPic.com/image/13633/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064548.jpg (http://www.PutPic.com/image/13634/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064539.jpg (http://www.PutPic.com/image/13635/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064567.jpg (http://www.PutPic.com/image/13636/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064653.jpg (http://www.PutPic.com/image/13641/312547)
Maşallah diyeyim de nazar değmesin.. : )
Sunrise'a teşekkürler...
aysegul_er
13-06-08, 20:55
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064654.jpg (http://www.PutPic.com/image/13642/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064690.jpg (http://www.PutPic.com/image/13643/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064713.jpg (http://www.PutPic.com/image/13647/312547) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100064781.jpg (http://www.PutPic.com/image/13648/312547)
Hacali, Ahmet, Mehmet, Şevket, Mustafa.. İsimleriniz hayırlı uğurlu olsun çocuklar :D
35.Bölüm Resimleri için Sunrise'a Teşekkürler :)
bitanem_61
13-06-08, 21:53
Teşekkürler ayşegül_er meryemi hep sakın gördüğümüz için büle bir şey beklemiydik, ama suzan hanım çok güzeldi, yeni bölümlerde arada büle görmeyi isteriz, delirttirecekler beni fatma abla:img-hyste
eh biraz daha dişini sık bence büyüdü sayılırlar:img-hyste nede olsa sünnet oldular, sünnet olma zormu dilaver bey, bu soru bir erkeğe sorulurmu hiç ayol cevabı ne olur ki:img-hyste:img-hyste, bende korkup kaçtıp diyemezya:img-hyste
http://img146.imageshack.us/img146/9648/elvrml75lw1.jpg
http://img123.imageshack.us/img123/6066/elvrml79bh7.jpg
aysegul_er
14-06-08, 03:13
Rica ederim Bitanem, çok güzel sahnelerdi.. bunlar güzel ve eğlenceli sahnelerdi.. Hüzünlü sahneleri de vardı, birazdan onları da ekleyeceğim :)
Deniz ablacım, ellerine sağlık.. Çalışmların çok güzeller.. Suzan hanımlı resimleri çok sevdim.. ama diğerleri belki değişik labilirdi.. gerçi onlarında yeri burası değil ama söylemek istedim :)
aysegul_er
14-06-08, 03:29
Elimde değil Ramiz aga :icon_sorr
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285156.jpg (http://www.PutPic.com/image/13793/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285260.jpg (http://www.PutPic.com/image/13794/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285232.jpg (http://www.PutPic.com/image/13796/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285268.jpg (http://www.PutPic.com/image/13798/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285385.jpg (http://www.PutPic.com/image/13801/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285460.jpg (http://www.PutPic.com/image/13806/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285571.jpg (http://www.PutPic.com/image/13815/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285532.jpg (http://www.PutPic.com/image/13816/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285589.jpg (http://www.PutPic.com/image/13817/3124460)
35.bölüm resimleri için Sunrise'a teşekkürler...
aysegul_er
14-06-08, 03:36
Hiçbirşey olmayacak Meryem Hanım demeyi çok isterdim...:icon_sorr
http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285663.jpg (http://www.PutPic.com/image/13819/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285675.jpg (http://www.PutPic.com/image/13820/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285946.jpg (http://www.PutPic.com/image/13838/3124460) http://img1.PutPic.com/images/thumb/6/16100285952.jpg (http://www.PutPic.com/image/13840/3124460)
35.Bölüm Resimleri Bitti.. Sunrise'a teşekkürler :) :happy0064
bitanem_61
14-06-08, 13:35
Hiç bir şey olmiycak ben süleyim, sen zahmet etme ayşegül, em meryem, em suzan hanım içini rahat tutsun bence, ben nerden biliyorum dersen içime doğdu
dgulsar çalışmalar çok güzel ellerine sağlık
Elveda Rumeli Aile Imzasi yaptiriyorum
Katilmak Istienlerin en kisa zamanda ö.m´lerini Bekliyorum
çalışmalar çok güzel saolun arkadaşlar :img-wink:...
aysegul_er
14-06-08, 19:01
Hiç bir şey olmiycak ben süleyim, sen zahmet etme ayşegül, em meryem, em suzan hanım içini rahat tutsun bence, ben nerden biliyorum dersen içime doğdu
dgulsar çalışmalar çok güzel ellerine sağlık
O zaman benim de içim rahatladı Bitanem, çok teşekkür ederim.. :happy0064
(bir an önce pürsıçan'da olman dileğiyle.. amin )
Rica ederim Bitanem, çok güzel sahnelerdi.. bunlar güzel ve eğlenceli sahnelerdi.. Hüzünlü sahneleri de vardı, birazdan onları da ekleyeceğim :)
Deniz ablacım, ellerine sağlık.. Çalışmların çok güzeller.. Suzan hanımlı resimleri çok sevdim.. ama diğerleri belki değişik labilirdi.. gerçi onlarında yeri burası değil ama söylemek istedim :)
Ayşegülüm çok haklısın. Ben de zorlanmıyorum dersem yalan olur. Emeklerinize sağlık. Resimleri ekledikçe beni de bu zorluktan kurtarıyorsunuz..
Bu çalışmam senin için...
http://img65.imageshack.us/img65/9018/elvrml83wn4.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/6641/elvrml84tx9.jpg
aysegul_er
15-06-08, 01:00
Deniz ablacım benim için yaptığın çalışma ensevdiğim resimlerden :) Çok teşekkür ederim..
İkinci resmin de daha güzel olmuş.. Çünkü yüzler daha belirgin, ellerine sağlık :) Çok teşekkürler :)
aysegul_er
15-06-08, 01:04
http://img75.imageshack.us/img75/7365/suzanadg1ci6.th.jpg (http://img75.imageshack.us/my.php?image=suzanadg1ci6.jpg)
Doğum Gününüz Kutlu Olsun Suzan Hanım... Hep Birlikte Nice Mutlu Yıllara... :happy0064
Cansu,(Kullanıcı adı Cansufied) kızkardaşım yarın ÖSS sınavına gireceği için şimdi uyuyor.. Size sevgilerini iletti.. Doğum gününüzü kutluyor.. :)
Gülüm, (kullanıcı adı Tharnondrose) kızkardaşım da tüm içtenliği ile doğum gününüzü kutluyor... :)
aysegul_er
15-06-08, 01:09
http://img521.imageshack.us/img521/7016/tara0003nr5.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=tara0003nr5.jpg)
Sizin Mutluluğunuzla Mutlu Olmak Çok Güzel Bir His..
Mutlu olmam için sizi mutlu etmeliyim.. Sizi mutlu etmek adına böyle güzel birşey yaptım umarım beğenirsiniz ...
Size nacizane bir hediye yapmak istedim. Umarım beğenirsiniz.. Acemiliğim yüzünden bu kadar yapabildim resmi.. :img-blush
İyi geceler bye
bitanem_61
15-06-08, 07:21
Bu gün suzan hanmı doğum günümüymüş, o zaman, yeni yaşınızda umarım yarınınız bu gününüzden iyi olur geriye dönüp baktığınızda hep iyi şeyler akılınıza gelir, doğum gününüz kutlu olsun
http://img291.imageshack.us/img291/4645/dogumgunukart5cx0.jpg (http://imageshack.us)
Doğumgününüz kutlu olsun Suzan Hanım...:happy0064 Çok güzel olmadı; ama yaptığım çalışmayı yine de ekleyeyim.
http://img512.imageshack.us/img512/7372/suzanadg1copyzj0.th.jpg (http://img512.imageshack.us/my.php?image=suzanadg1copyzj0.jpg)
suzan hanım...doğum gününüzü kutlarım..
sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ,mutlu ve huzur dolu bir ömür dilerim...
nice yıllara...:love05:
demek bugün Suzan hanımın doğumgünü.
doğumgününüz kutlu olsun.ailenizle,sevdiklerinizle uzun ömürlü,sağlıklı,mutlu,başarılı bir hayat geçirmeniz dileğiyle...bye
merhaba rumeli
15-06-08, 15:17
bugun suzan hanimin dogum gunuymus...nice saglikli,mutlu,huzurlu.basari dolu yillara ...dogum gununuz kutlu olsun:img-kiss:
Yeni yaşınızda herşey gönlünüzce olsun..
İyi ki varsınız, o gülen yüzünüzle hep var olun...
Ayşegül'cüm benim için kutlamış ama bende tekrar kutlamak isterim...
Doğum Gününüz Kutlu Olsun Suzan Hanım..yeni yaşınız hayatınıza güzel şeyler getirir inşallah...
yapılan çalışmlar çok güzel ellerinize sağlık lockalarım :img-wink:
doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım...
Dilerim yeni yaşınızda mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsınız(bunu zate yapıyorsunuz:img-wink:) ve dilerim yüzünüz herzamanki gibi neşeyle güler gülmek size çok yakışıyor, neşenizi hiç yitirmezsiniz.
Sevgi dolu kalmanız ve mutlu olmanız dileğiyle... Doğum gününüz kutlu olsun!
Suzan hanim dogum gununuz kutlu olsun. Nice mutlu yillara.
Yuzunuzden o guzel gulumseme hic eksik olmasin.
Suzan Hanım doğumgününüzü kutlarım.Nice mutlu ve huzurlu seneler geçirmenizi dilerim.:happy0064:happy0064.
BlackMamba
15-06-08, 22:19
Suzan hanım sevdiklerinizle nice saglıklı,mutlu ve basarılı yıllara..
dogum gununuz kutlu olsun..
Doğum gününüz kutlu olsun Suzan Hanım! :happy0064
Aslında sabah kutlamak isterdim ama bugün ÖSS'ye girdiğim için ancak şimdi vakit bulabildim. :img-blush
Bu da sizin için. :img-blush
http://www.hafif.org/imaj/results/dogumgunu10009-pasta.gif
Doğum gününüz kutlu olsun Suzan Hanım.
Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı yıllar geçirmeniz dileğiyle.
Sevgilerimle
Umarım yeni yaşınız size şans ve mutluluk getirir.
Dünyaya gelmek için, haziran güzel bir ay :img-wink:
http://img225.imageshack.us/img225/1834/mrymwn4.jpg
Canım Arkadaşım Sunayz'nin bir çalışmasında kullandığı çok beğendiğim ana temayı, onun da iznini alarak sizin güzelliğiniz ile bütünlemek istedim..
Mutlu seneler...
http://img127.imageshack.us/img127/8905/sznuz1.jpg
elanursude
16-06-08, 09:56
Doğum gününüz kutlu olsun Suzan hanım
İnşallah sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,başarı dolu uzun bir ömür geçirirsiniz.
Deniz ablacığım en son çalışman şahane olmuş.Ağzım açık kaldı resmen.Çok beğendim :happy0064:happy0064.
aysegul_er
19-06-08, 15:41
Hoşgeldiniz Yenge...
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082617.jpg (http://www.putpic.com/image/12656/7122082) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082617.jpg (http://www.putpic.com/image/12657/7122082)
Dilaver bey, biz Fatma ablalara gidebilirmiyiz?
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082754.jpg (http://www.putpic.com/image/12658/7122082) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082730.jpg (http://www.putpic.com/image/12660/7122082) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082797.jpg (http://www.putpic.com/image/12661/7122082)
O zaman ben gidem hazırlık yapam (Resne kaymakamı gelecekmiş ya...)
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082820.jpg (http://www.putpic.com/image/12664/7122082) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082786.jpg (http://www.putpic.com/image/12663/7122082) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15101082895.jpg (http://www.putpic.com/image/12667/7122082)
34.Bölüm Resimleri için Sunrise'a Teşekkürler :)
aysegul_er
19-06-08, 16:00
Aferin benim çocuklarıma... (Temizlik yapılmış, masa hazırlanıyor...).. Şimdi sizler uslu uslu oturacaksınız, şımarmayacaksınız.. Yemeğinizi yiyeceksiniz evlatlarım benim...
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323086.jpg (http://www.putpic.com/image/12300/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323036.jpg (http://www.putpic.com/image/12301/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323022.jpg (http://www.putpic.com/image/12302/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323048.jpg (http://www.putpic.com/image/12303/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323068.jpg (http://www.putpic.com/image/12304/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323122.jpg (http://www.putpic.com/image/12305/2490030)
Hoşgeldiniz Dilaver Bey.. (Dilaver Bey çok güzelsiniz dey bu arada...)
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323177.jpg (http://www.putpic.com/image/12311/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323126.jpg (http://www.putpic.com/image/12309/2490030)
Ve Meryem Hanım utanıyor..
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323247.jpg (http://www.putpic.com/image/12315/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323286.jpg (http://www.putpic.com/image/12316/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323284.jpg (http://www.putpic.com/image/12317/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323383.jpg (http://www.putpic.com/image/12323/2490030)
34.Bölüm Resimleri için Sunrise'a Teşekkürler...
aysegul_er
19-06-08, 16:10
İç Ses: Ne istey bunlar bizden Dilaver Bey.. Abim em terzi, em gırnatacı em de tiyatroda oynar... Senin varmı büle abin..
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323490.jpg (http://www.putpic.com/image/12324/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323436.jpg (http://www.putpic.com/image/12327/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323480.jpg (http://www.putpic.com/image/12328/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323415.jpg (http://www.putpic.com/image/12329/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323591.jpg (http://www.putpic.com/image/12331/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323558.jpg (http://www.putpic.com/image/12333/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323565.jpg (http://www.putpic.com/image/12334/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323538.jpg (http://www.putpic.com/image/12335/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323658.jpg (http://www.putpic.com/image/12336/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323652.jpg (http://www.putpic.com/image/12337/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323694.jpg (http://www.putpic.com/image/12338/2490030) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016323627.jpg (http://www.putpic.com/image/12339/2490030)
34.Bölüm Resimleri için Sunrise'a teşekkürler..
aysegul_er
19-06-08, 16:20
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016364973.jpg (http://www.putpic.com/image/12340/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016364941.jpg (http://www.putpic.com/image/12342/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016364952.jpg (http://www.putpic.com/image/12343/8276966)
Kızancıklar sinirlenmeye başladılar...
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365237.jpg (http://www.putpic.com/image/12356/8276966)
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365267.jpg (http://www.putpic.com/image/12357/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365249.jpg (http://www.putpic.com/image/12358/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365266.jpg (http://www.putpic.com/image/12359/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365257.jpg (http://www.putpic.com/image/12361/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365342.jpg (http://www.putpic.com/image/12362/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365386.jpg (http://www.putpic.com/image/12363/8276966)
Çocuklar...
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365423.jpg (http://www.putpic.com/image/12368/8276966)
bitanem_61
19-06-08, 16:25
Resne kaymakam kendi katnem kızkardaşını verecekti, dilavere ondan o ka kıvrandı, hiç tahmin etmemişti meryemin bu ka kibar, bu ka güzel vede anlayışlı bir bayan olduğunu
hoş suzan hanım da pek nazik :img-in_lo
aysegul_er
19-06-08, 16:31
Ne deyem bilmem.. Diyecek bişey bulamadım..
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365431.jpg (http://www.putpic.com/image/12372/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365537.jpg (http://www.putpic.com/image/12374/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365564.jpg (http://www.putpic.com/image/12375/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365533.jpg (http://www.putpic.com/image/12377/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365557.jpg (http://www.putpic.com/image/12378/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365689.jpg (http://www.putpic.com/image/12382/8276966)
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365632.jpg (http://www.putpic.com/image/12383/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365825.jpg (http://www.putpic.com/image/12392/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365836.jpg (http://www.putpic.com/image/12393/8276966)
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365867.jpg (http://www.putpic.com/image/12394/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365891.jpg (http://www.putpic.com/image/12395/8276966)
Üzmesinler Meryem Hanımımızı..
aysegul_er
19-06-08, 16:36
Çocuklarım size bir soru sordu (Niçin anamıza güleysiniz.. demişlerdi) Niçin cevap vermiyorsunuz...
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365629.jpg (http://www.putpic.com/image/12385/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365778.jpg (http://www.putpic.com/image/12386/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365747.jpg (http://www.putpic.com/image/12387/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365731.jpg (http://www.putpic.com/image/12388/8276966)
Devamı daha sonra.. :)
aysegul_er
19-06-08, 19:58
Resne kaymakam kendi katnem kızkardaşını verecekti, dilavere ondan o ka kıvrandı, hiç tahmin etmemişti meryemin bu ka kibar, bu ka güzel vede anlayışlı bir bayan olduğunu
hoş suzan hanım da pek nazik :img-in_lo
Resne Kaymakamının kızkardeşi Meryem Hanımın tırnağı olabilemez bence..
Meryem Hanım iş bilir, yemek bilir, çok nazik bir insan.. Moda ise, abisi modacısı... Eğlence ise, abisi gırnatacı... Tiyatro istiyor ise meddah oyunuy var, Karagöz ile Hacivat var.. Hepside yakınında, hiç de Fransalara gitmeye gerek yok...
Suzan Hanımın nezaketi de pek hoştu, hemde çok güzeldi.. Bu kıyafeti çok yakışmıştı :)
bitanem_61
19-06-08, 20:16
Oturdum bu gün izleyem diye canım yemek sahnesini adı batasıca kanal kesti, bölümün en güzel yerini katletti sagolsun:dito:dito:dito
aysegul_er
20-06-08, 15:32
Üzülmeyin Meryem Hanım, gitti o kaymakam ve kızkardeşi.. Gelmezler inşallah bir daha : D
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365967.jpg (http://www.putpic.com/image/12399/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016365961.jpg (http://www.putpic.com/image/12400/8276966)
Hasan kendini affettirmeye gelmiş, lati lokumu ile.. : ) Hüsümenin lokum yiyişini görmenizi çok isterdim. Bitanem,yemek sahnesini kesmişler ama herhalde lati lokum sahnesini izlemişsinizdir.. inşallah : )
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016370072.jpg (http://www.putpic.com/image/12404/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016370014.jpg (http://www.putpic.com/image/12406/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016370092.jpg (http://www.putpic.com/image/12408/8276966) http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016370159.jpg (http://www.putpic.com/image/12414/8276966)
Dimitri kaçmış :@
http://img1.putpic.com/images/thumb/5/15016370789.jpg (http://www.putpic.com/image/12448/8276966)
34.Bölüm Resimleri için Sunrise'a Teşekkürler... : )
bitanem_61
20-06-08, 17:00
İzlememmi orayı canım aile sadetinin en güzel anı, ama o yemek sahnesinide gürseydim, kaymakam eşi ve kardeşinin allı morlu yüzünü gürseydim ne ka eyi olurdu
meryemin yeni bölümlerde kendini geliştirmesini isterim, ne ka eyi olurdu demi, suzan hanımda yok ki, hoş olsada o da bilmiyor ki bize açıklasın
Bende isterim okuma yazma öğrensin.Kitap okusun.Müzik dinlesin plaktan.Ailecek tiyatroya gitsinler.Bence Resne kaymakamının kız kardeşinden 1000 kat daha becerir Meryemimiz.Hatta okuma yazmayı Dilaver ona öğretsin.Kızancıklarda okula başlasınlar.Onlarda babaları gibi olsunlar :happy0064:happy0064.
Yeni başladım photoshopa.O yüzden acemiyim. :img-in_lo
http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/Suzan1.jpg http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/Suzan2.jpg
http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/Suzan3.jpg http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/Suzan4.jpg
Suzan hanımı bende severim,
Başlığa geldiğini duydum, onunla konuşmak keyif verici olmalı,
Filiz'in başlığında bu resmi görünce çok beğendim ve avatar yapmadan duramadım :)
(artık başlığa uğramaya çalışıcam;))
Umarım beğenirsiniz:
http://img112.imageshack.us/img112/3867/suzifiliz1nx0.png (http://imageshack.us)~http://img129.imageshack.us/img129/7661/suzifiliz2kv4.png (http://imageshack.us)~http://img67.imageshack.us/img67/1290/suzifiliz3nb0.png (http://imageshack.us)
Başlık hiç ilerlemiyor :icon_sorr
Suzan hanımda gelmiyor, gerçi be şanssızımdır Suzan hanıma denk gelemem herhalde :img-cray:
Başlığa komple bakmayı daha demin bitirdim ve 10 gün önce Suzan hanımın doğum ünü olduğunu öğrendim :(
Geçmiş doğum gününüzü kutlarım (kusura bakmayın gecikme için) :img-in_lo
Buarada benim adımda Nilüfer, ama burda kısaca Nil derler, (siz istediğiniz şekilde hitap edebilirsiniz)
Umarım görüşürüz Suzan hanım :img-blush
:img-icecr
http://img167.imageshack.us/img167/6164/suziakbelgeqz1.gif (http://imageshack.us) | http://img254.imageshack.us/img254/9666/suziakbelge2fp1.gif (http://imageshack.us)
aysegul_er
01-07-08, 12:13
2002 “Great Water”: reji : Ivo Trajkov -film
http://img65.imageshack.us/img65/204/yagmurubeklerkenthegready7.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/2984/yagmurubeklerkenthegreaea4.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/1881/yagmurubeklerkenthegreazy8.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/8633/yagmurubeklerkenthegreagr1.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/2057/yagmurubeklerkenthegreabs5.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/2203/yagmurubeklerkenthegreafe1.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/3096/yagmurubeklerkenthegreaqm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/263/yagmurubeklerkenthegrealn7.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/1264/yagmurubeklerkenthegreazg3.jpg (http://imageshack.us)
aysegul_er
01-07-08, 12:19
http://img239.imageshack.us/img239/1645/yagmurubeklerkenthegreaty6.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/9506/yagmurubeklerkenthegreafs8.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/2397/yagmurubeklerkenthegreahl8.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/5379/yagmurubeklerkenthegreagn9.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/28/yagmurubeklerkenthegreaim9.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/1928/yagmurubeklerkenthegreaxd9.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/4928/yagmurubeklerkenthegreaip3.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/2132/yagmurubeklerkenthegreaai1.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/7712/yagmurubeklerkenthegreasr7.jpg (http://imageshack.us)
Yandaki bey abi vermedi bir türlü serumu ama sonunda aldı Suzan Hanım :)
Filmden...
Ayşegülcüm resimler için çok sağol :img-wink:
Hemşirelik çok yakışmış :img-blush
Ayşegülüm resimler için çok teşekkür ederim.Eline emeğine sağlık.:love05: Çok güzel çıkmış resimlerde, Nil'in de dediği gibi hemşirelik Suzan Hanım'a çok yakışmış.:img-blush
Çalışma yapan herkese teşekkürler.Emeğinize sağlık.:img-wink:
aysegul_er
08-07-08, 02:24
Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Keşke diğer filmini de bulabilsem de izlesem. Bu filmde pek rolü yokmuş. Sadece koridordaki hemşire. Filmi izleyemedim ama çok öven yazılar okudum. Özellikle çocukların oyunculuk başarısından söz ediliyor... Suzan hanımımız ise koridordaki hemşire.. O sedyedeki bey abi gençliğini hatırlıyor, çocukluğuna gidiyor hasta yatağında...
Resimler için teşekkürler Ayşe Gül. :img-blush
http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/S6.png http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/S5.png http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/S4.png
http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/S3-1.png http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/S2-1.png http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/S1-1.png
Cenap Samete Bu Fotoğrafı Buraya Koyma Konusunda İzin Verdiği İçin Teşekkürler...
http://i19.photobucket.com/albums/b190/anatolya/n611829055_994069_7822.jpg
aysegul_er
14-07-08, 07:21
ve sezon finali... :icon_sorr
Cezmi Komutan, ben Dilaver Beyi soracaktım... : (
http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272256.jpg (http://www.PutPic.com/image/15303/930162) http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272234.jpg (http://www.PutPic.com/image/15304/930162) http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272240.jpg (http://www.PutPic.com/image/15305/930162)
Cezmi Komutan: Henüz yoldalar (yada öyle birşeydi..) Bir haber gelsin, size iletirim.
http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272280.jpg (http://www.PutPic.com/image/15306/930162) http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272212.jpg (http://www.PutPic.com/image/15308/930162) http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272299.jpg (http://www.PutPic.com/image/15309/930162)
Peki...
http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272251.jpg (http://www.PutPic.com/image/15310/930162) http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272258.jpg (http://www.PutPic.com/image/15311/930162) http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272395.jpg (http://www.PutPic.com/image/15312/930162) http://img1.PutPic.com/images/thumb/7/19300272375.jpg (http://www.PutPic.com/image/15314/930162)
36.Bölüm Resimleri için Sunrise'a teşekkürler...
___
Meryem Hanımımızın sezon finalindeki rolü 5 dakika bile değildi :icon_sorr
resimler cokkkkk gusel cokk saolun:)
ya gercektende cokk duru bir suratı var massallah
yuz hatları cok belirgin elmacık kemikleri falan hele gulemk okadar cokkk yaksıyor ki o cıkınca ekrana yapısıyorum nerdeyse:)
dizinin baslarındapek goremiyordum kendisini ama şimdi az da olsa cıkıyor:))
kendisini daha daha cokk gormek isterim:)))
bir koylu hanımı okadar saf berrak ki hiçbir iddası yok içtenlik desen o biçim dizideki favorim ne yalan soliyeyim birde kaymakam bey tabiii:))))
ikiside bir baska:))
inş kaymakamız ii olcak kızce yolda daha ne olsun eski eş de gelmesin gulsun artık meryem ablamız cunku bu dizide mutlugu en cok o hakdediyor az mı cekti:(
walla ben acemiyim affola
http://i38.tinypic.com/2dsrbwl.jpg
+
http://i33.tinypic.com/mmvdc0.jpg
+
http://i38.tinypic.com/1z6qmu8.gif
bugun tekaraını izledim suzan hanım tek bir kelime soledi
ayrılmadıgınza cok sevindim kaymakam bey dedi...
ve sonra yokk gozuktu ama bir iki yerd eoda hiç konusmadı:(
iiki evlendi diom valla daha goruru oluk kendisini dizide
eve bazı hanımlar geşlince kaymakam beye olna baskısı cokk guseldi:)
neden kimse baslıga ugramıyor?
Dizi tatilde olduğundan canım.Yeni bölümler gelsin dolar burası merak etme :img-wink::img-wink::img-wink:....
aysegul_er
17-07-08, 02:13
Suzan Hanım tatilde ondandır belki.. Senin şikayetlerini bizde çok söyledik. Malesef çok az izledik..
yaptığın çalışmalar da güzel. ellerine sağlık.. devamını bekleyiz..
http://i33.tinypic.com/246kz13.jpg
+
http://i38.tinypic.com/141ntag.jpg
+
http://i35.tinypic.com/iykil1.jpg
+
http://i35.tinypic.com/148jkw1.jpg
+
http://i34.tinypic.com/b3kdqs.jpg
+
http://i37.tinypic.com/3eflg.gif + http://i36.tinypic.com/izu5pl.jpg + http://i35.tinypic.com/jreesx.jpg + http://i38.tinypic.com/16205k9.jpg + http://i33.tinypic.com/v748zl.jpg + http://i34.tinypic.com/11h73ma.jpg + http://i38.tinypic.com/1z6tz5h.jpg
Merhabalar bye
Alıntı :img-in_lo
http://i260.photobucket.com/albums/ii18/Zehra_Zehra/DilaverMeryem.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/8928/elvrml115pg1.jpg
http://i37.tinypic.com/2wegv9e.jpg
+
http://i33.tinypic.com/1zna3b9.jpg
+
http://i37.tinypic.com/m9sqbq.jpg
+
http://i34.tinypic.com/nz0hn7.jpg
http://i37.tinypic.com/29usp41.jpg
+
http://i34.tinypic.com/29yfc6c.jpg
+
http://i38.tinypic.com/4fe46.jpg+http://i35.tinypic.com/2rx7bwm.jpg
+http://i36.tinypic.com/2cqmlg3.gif
http://i35.tinypic.com/345y4qh.jpg
+
http://i33.tinypic.com/23wtqte.jpg
+
http://i35.tinypic.com/24ywfhk.jpg
+
http://i38.tinypic.com/2i1dxza.gif
http://img510.imageshack.us/img510/2269/n1044852274791827526hi4.jpg
http://i33.tinypic.com/drf7fk.jpg
+
http://i35.tinypic.com/2a5lyxs.jpg
+
http://i37.tinypic.com/8w9sid.jpg
+
http://i34.tinypic.com/sq1tg3.jpg
nekada tatlılar ya:))
melty cokk saol:))
yiine utangaclar ama yine coookk attalılar:):img-in_lo:img-in_lo
Evet Ecem çok utangaçlar ama bir o kadar da tatlılar. :img-blush:img-in_lo
Çok özledim onları. :icon_sorr Dizinin eksikliğini hissediyorum.
Yeni sezonda umarım bir kızçeleri olur. :img-blush
te bende isteyem annesi gelse dilaver beyin düğün bil istedim erman beyden sayfasına da yazım:):)
anlı sanlı gelin olsun meryemeiz nekada gusel olur ya
bebek gibi suratı var zatne ayyy acnım benim ya cookk seveyim ikisinide:)
aysegul_er
03-08-08, 02:23
Yaptığınız çalışmalar için ellerinize sağlık... :)
Bende özledim Meryem hanımı... Günler geçsin isteym birden..
http://www.gaxxi.com/fotoritim/fotoritim/gorsel/dosya/12152412998.jpg
http://www.gaxxi.com/fotoritim/fotoritim/gorsel/dosya/12152412998.jpg
Arkadaslar ben geldim :img-wink:
Gozden uzak olan gonule daha yakindir..bence.......goz gordugune inanir,gonul ise gozun gormedigine....
Gozumun gormedigi,yuregimin hissettigi yurekler..canlarim benim..sizleri cok ozledim....
Bu gun yazdiklarinizi okumaya calisicam..ve cevap vermeye calisicam....:img-kiss:
Hoş geldiniz Suzan Hanım. :happy0064 Biz de sizi çok özledik. :img-in_lo
Alıntı
http://img160.imageshack.us/img160/6108/27002224wo1.jpg
dilara-1905
05-08-08, 11:50
Herkese Merhaba. :img-blush
Bedne çok seviyorum Suzan Hanım'ı. :img-blush
Çok samimi başarılı ve güzel biri bence. :img-in_lo
Sinem katılıyorum sana. Bence de bu sezon bi kızçeleri olsun.:img-in_lo Ben geçen sezon pek izleyememiştim şimdi tekrarlarda kapatıyorum arayı. O yüzden yeni bölüm izliyormuşum gibi oluyor =)
Bende sabırsızlanıyorum ama hem izleyemediğim ilerki bölümler için hemde yeni sezon için. :img-icecr
Sizi yeniden görmek ne güzel Suzan hanım.Özledik gerçekten.Şükür kavuşturana...Dizimizi de,Meryem hanım'ımızı da özledik bu arada.
Suzan Hanım hoşgeldiniz.Sizi tekrar aramızda görmek ne kadar güzel bir duygu.Çok özlemişiz sizi.Gözlerimiz yollarda kaldı valla.Ahhh birde Elveda Rumeli başlasada Meryemimize kavuşsak :happy0064:happy0064:happy0064....
Pek güzel olmadı. :icon_sorr
http://i286.photobucket.com/albums/ll97/Kemalist90/Suzi.png
aysegul_er
07-08-08, 05:22
Arkadaslar ben geldim :img-wink:
Gozden uzak olan gonule daha yakindir..bence.......goz gordugune inanir,gonul ise gozun gormedigine....
Gozumun gormedigi,yuregimin hissettigi yurekler..canlarim benim..sizleri cok ozledim....
Bu gun yazdiklarinizi okumaya calisicam..ve cevap vermeye calisicam....:img-kiss:
Suzan Hanım hoşgeldiniz.. Geldiğinize o kadar sevindim ki anlatmam mümkün değildir herhalde bu sevinci...
Bizde sizi çok özlemiştik.. İyiki geldiniz.. :)
Üç gündür başlığınıza uğramamışım ve sizin geldiğinizi görme şansını kaybetmişim.. :(
Hoşgeldiniz.. :happy0064
BlackMamba
07-08-08, 15:36
volvox'un bir yazısını gordum..
meryem'in kocası geliyormusssss!!:happy0064:happy0064
bir seyi 40 kere soyleyince oluyormus demek ki..dilaver'in annesi de gelsin..:img-pilot
Neeeeeey?Ömer mi dönecekmiş?Nereden çıktı şimdi bu?Bence bu tarz entrikalara hiç gerek yoktu.Geldiği gibi gitsin. :hıh
Eeeee Blackmambacığım bu habere neden bu kadar sevindin anlamadım.Ben pek sevinecek bir durum göremedim.Ömer gelirse Dilaver Meryemden boşanmak zorunda kalır.Yoksa sen Dilaver ile Meryemin boşanmasını mı istiyorsun :img-cray::img-cray::img-cray:............
aysegul_er
08-08-08, 01:19
Eeeee Blackmambacığım bu habere neden bu kadar sevindin anlamadım.Ben pek sevinecek bir durum göremedim.Ömer gelirse Dilaver Meryemden boşanmak zorunda kalır.Yoksa sen Dilaver ile Meryemin boşanmasını mı istiyorsun :img-cray::img-cray::img-cray:............
Biz Meryem Hanımın sahnelerinin artmasını istiyoruz.. Daha çok görmek istiyoruz. Daha çok görebilmek için de acı lazım, aşk lazım, entrika lazım.. Hem belki Ömer karısıyla çocuğuyla gelecektir. Büyük ihtimalle hafızasını kaybetmiştir yada esir alınmıştır.. Hem ne olursa olsun en sonunda Dilaver ile Meryem ayrılmazlar diye düşüneym..
O yüzden Black Mamba'ya katılıyorum. Kocası gelmişken Dilaver Beyin babası da gelsin anası da gelsin.. Bizde daha çok izleyelim Suzan Hanımı...
Biz Meryem Hanımın sahnelerinin artmasını istiyoruz.. Daha çok görmek istiyoruz. Daha çok görebilmek için de acı lazım, aşk lazım, entrika lazım.. Hem belki Ömer karısıyla çocuğuyla gelecektir. Büyük ihtimalle hafızasını kaybetmiştir yada esir alınmıştır.. Hem ne olursa olsun en sonunda Dilaver ile Meryem ayrılmazlar diye düşüneym..
O yüzden Black Mamba'ya katılıyorum. Kocası gelmişken Dilaver Beyin babası da gelsin anası da gelsin.. Bizde daha çok izleyelim Suzan Hanımı...
Ama şöyle bir durum söz konusu.Madem hafızasını kaybetti Ömer, neden Pürsıçana tekrar dönmek istesinki.Zaten Pürsıçanı hatırlamaz bile eğer hafızasını kaybettiyse :icon_whis:icon_whis...
aysegul_er
09-08-08, 12:52
Ama şöyle bir durum söz konusu.Madem hafızasını kaybetti Ömer, neden Pürsıçana tekrar dönmek istesinki.Zaten Pürsıçanı hatırlamaz bile eğer hafızasını kaybettiyse :icon_whis:icon_whis...
Yıllardır hafızasını kaybetmiştir, bir gece tüm hafızası yerine gelmiştir. :D
Sinem, avatarın çok hoş.. Ellerine sağlık.. :)
Canım ayşegülüm, ne güzel söylemişsin. Dilaver boş durmayacak, aşkı için var gücüyle savaşacaktır. Güzeller güzeli Meryem'ini kimseye bırakmaz sanırım. Meryem de Dilaver'e aşık. Onların aşklarına Ömer ne yapsın.. Pürsıçandan çeker gider. Hacıali'yi bilmem ama dördüzler babaların tanımıyorlardı, o sevgiyi ve duyguyu Dilaver'de yaşamaya başladılar. Tercihlerini Dilaver'den yana yaparlar... Belki kızçe de yoldadır.. Olmadıysa bile Dilaver'in yaraları sevgiyle daha hızlı iyileşeceğinden kızçe yola çıkmıştır sanırım.. Ömer'in gelişini hiç sevmedim ben.. Meryem'imiz gene üzülecek, dilerim Dilaver hemen pes etmez. Meryem'i çok sevdiğini biliyoruz ama, senaryoda ne yapacakları belli olmaz..
e ben size yeni resim ekleyeyim madem :)
http://img45.imageshack.us/img45/3838/suziimvg1.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/5345/asaul8.jpg
Teşekkür ederim Türkü. :img-hyste Suzan Hanım'ın o karedeki ifadesi çok hoşuma gitti. :img-hyste
Of umarım Dilaver'le Meryem'in arası açılmaz. :img-cray:
tum dizi ekibiyle tanısmak isterseniz bugun hepsi atatuk havalimanı dıs hatlar makedon havayolları kontuarında olacaklar .:) ucakları 18:50 de kalkıyor. benden soylemesi :)
bi arkadaşımdan aldım haberi...fırsatı kaçırmayın bence :)
Suzan hanim gitmis gelmis, ben her zamanki gibi kacirmisim :icon_sorr
Sunem, Meltem, Aysegul, soyut?, Deniz, Turku:
Eklediginiz hersey harika emeklerinzie saglik :img-icecr
tum dizi ekibiyle tanısmak isterseniz bugun hepsi atatuk havalimanı dıs hatlar makedon havayolları kontuarında olacaklar .:) ucakları 18:50 de kalkıyor. benden soylemesi :)
bi arkadaşımdan aldım haberi...fırsatı kaçırmayın bence :)
:img-cray: ER basligina yorumumu yazdim :img-cray:
Baska birsey yazmak istemiyorum :img-cray:
aysegul_er
12-08-08, 04:13
Canım ayşegülüm, ne güzel söylemişsin. Dilaver boş durmayacak, aşkı için var gücüyle savaşacaktır. Güzeller güzeli Meryem'ini kimseye bırakmaz sanırım. Meryem de Dilaver'e aşık. Onların aşklarına Ömer ne yapsın.. Pürsıçandan çeker gider. Hacıali'yi bilmem ama dördüzler babaların tanımıyorlardı, o sevgiyi ve duyguyu Dilaver'de yaşamaya başladılar. Tercihlerini Dilaver'den yana yaparlar... Belki kızçe de yoldadır.. Olmadıysa bile Dilaver'in yaraları sevgiyle daha hızlı iyileşeceğinden kızçe yola çıkmıştır sanırım.. Ömer'in gelişini hiç sevmedim ben.. Meryem'imiz gene üzülecek, dilerim Dilaver hemen pes etmez. Meryem'i çok sevdiğini biliyoruz ama, senaryoda ne yapacakları belli olmaz..
Tüm bu engeller birbirlerine olan sevgisini güçlendirecektir diye düşünim.. Ömer Meryemin kocası ancak onu seveymi bilmeyz sülemediler bize hiç... :) Çocuklar artık sünnet oldular yaramazlık yapamazlar, şımaramazlar.. :D
Suzan Hanım bir cee dediniz gittiniz. Çalışmalarınız başlamak üzere. Size kolaylıklar dilerim.
Türkü eklediğin resimler için teşekkürler.. :)
Yüksel Aytuğ'un bugün Sabah Gazetesindeki köşesinde yeni bölümler hakkında verdiği tüyolarda Nejat İşler'in de Elveda Rumeli ekibine katılacağı yönünde..
Meryem'in kocası Ömer olarak Nejat İşler karşımıza çıkmasın sakın.. Ben Ömer'i sevmeme kararı almıştım ve seveceğimi de sanmıyordum. Ama Nejat İşler söz konusu olursa Dilaver'in işi çok zor olacağa benziyor..
te gelmiş de bende yok idim giremeyeim ne zamandr:)
calısmalara için cokk tesekkurler yine bekleriz suzan hanım:==)))
Alıntı :img-in_lo :img-in_lo
http://img124.imageshack.us/img124/3/6afsqx57sbafrr1vcx6rip7.png
http://img238.imageshack.us/img238/4015/gz631bpczm027d8pmblyfk5.png
Merhabalar herkese ben yeni katıldım. İlk başlarda diziyi izlemiyordum ama sonradan izlemeye başladım ve çokk beğendim benide aranıza alırsanız sevinirim. :img-in_lo
aysegul_er
24-08-08, 22:54
sü dılaver ve meryemım olduğu kacıncı bolüm kar yağanlı olan?
14.bölümdü o bölüm. Dilaver Bey Selanik'ten dönüyordu.. Meryem Hanım ise Ramiz efendilere yardımcı olmak için evdeki bileziklerini almaya gidiyordu.. İşte o anda karşılaştılar kapıda.. :)
Suzan Hanım, sizi özledik... Nerelerdesiniz?.. İyi çalışmalar size.
http://img257.imageshack.us/img257/7837/elvrml122cz2.jpg
aysegul_er
01-09-08, 23:59
Deniz ablacım resim için çok teşekkürler.. Hemen kaydettim bile : )
Bu bölümü çok sevdim Suzan Hanımı bu kadar görmeye alışık değildim.. Çok mutlu oldum : )
Bölüm resimlerinden önce Ana Haber deki görüntüleri ekleyim : )
Birazdan Dilaver bey el sallayacak Meryem Hanımımıza... : D
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000177466.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000177800.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000178133.jpg
Te şimdi Meryem Hanımla sohbet... Bir dedikodu duymuş Suzan Hanım. Kocası düneymiş.. Napacak iç bilmey..
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000193866.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000194200.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000194533.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000194866.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000195200.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000195533.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000195933.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000196333.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000196733.jpg
aysegul_er
02-09-08, 00:02
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000197066.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000197400.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000197733.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000198133.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000198466.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000198866.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000199266.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000199600.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000199933.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000200266.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000200600.jpg
Dilaver bey ne olacak diye soruyor muhabir...
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000200933.jpg
aysegul_er
02-09-08, 00:04
Üzülüyor Suzan Hanım... :img-blush üzülmeyin lütfen... : )
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000201333.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000201666.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000202400.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000202800.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000203200.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000203600.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000210066.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000210400.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000210800.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000211133.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/Bursaspor081mp4_000211533.jpg
bitanem_61
02-09-08, 03:53
Suzan hanım yine süperdi, ama artık meryem ve dilaver kaymakamı biraz daha yakın görelim evli bir çift değilde yeni tanışan iki insan gibiler yakında da ömer gelir se olmaz dimi
Resimler için sağolun.Suzan hanım'a yeni bir yazma takmışlar çok hoş olmuş.Zaten güzeldi böyle daha güzel olmuş.Meryem kaymakamlığa nasıl sevinçli heyecanlı gelmişti.Dilaveri görünce çok şaşırdı ama bana sanki biraz soğuk davrandı Dilaver'e gibi geldi.
aysegul_er
02-09-08, 12:33
Resimler için sağolun.Suzan hanım'a yeni bir yazma takmışlar çok hoş olmuş.Zaten güzeldi böyle daha güzel olmuş.Meryem kaymakamlığa nasıl sevinçli heyecanlı gelmişti.Dilaveri görünce çok şaşırdı ama bana sanki biraz soğuk davrandı Dilaver'e gibi geldi.
Bana da sarılmak istedi ancak çocuklarından dolayı bunu yapamadı gibi geldi.. Ben bunu hissettim.. Ayrıca başka bir muhabbetleri iyiydi Suzan Hanım ile Erman bey.. Hele Suzan Hanımın şaşırıyormuş gibi yapıp yapıp Ramiz efendiye bakışlarına bayıldım... Diziyi izleme sebebim olarak sadece Suzan Hanım ve Erman Bey kaldılar.. Ertan Bey ve Filiz Hanımı bize göstermemekte kararlılar.. En azından size dokunmasınlar da şu diziyi izlemeye bir sebebim kalsın...
:happy0064:happy0064http://img57.imageshack.us/img57/3134/n558939006859361489kc7.jpg:happy0064:happy0064
Arkadaşlar kesinlikle sizlerle aynı fikirdeyim. Evli çift gibi değiller. Hep mesafeliler. İki arkadaş olsa daha samimi olurlardı. Artık birbirlerinden ayrı durmalarını istemiyorum. Ömer de geliyor. Dilaver bu kadar uzak durursa elbette Ömer, Meryem'i geri alır..
http://img134.imageshack.us/img134/9021/elvrml131tl1.jpg
Deniz,Ayşe Gül,Alkyone ekledikleriniz için çok teşekkürler. :img-in_lo
Haberlerde söylediklerini ben de dinledim.Suzan Hanım daha da hoş göründü gözüme orda. :img-in_lo
Ben de size katılıyorum.Hiç evli gibi değiller. :hıh
Alıntıdır
http://img57.imageshack.us/img57/3594/n5589390068593536062uo4.jpg
:love05:
http://img125.imageshack.us/img125/3396/suzan1lm3.png (http://imageshack.us) http://img125.imageshack.us/img125/990/suzan2vl3.png (http://imageshack.us)
http://i512.photobucket.com/albums/t323/emotcnsl2/er25.png
http://i512.photobucket.com/albums/t323/emotcnsl2/er24.png
Ayşe Gül resimler için teşekkürler. :love05:
Ayşo avatarlar için sağol.Daha sık gel buraya. :img-blush
Emot imzalar harika olmuş. :img-in_lo Eline sağlık.Artık senden bol bol Meryem&Dilaver çalışmaları bekliyorum. :img-icecr
Yeni bölüme saatler kaldı. :img-blush
merhabalar herkese bye
ne çok şey kaçırmışım ya :( suzan hanımla röportaj ne zaman yapıldı ? röportajda neler dedi bir özet geçebilirmisiniz arkadaşlar :img-cray:
ayrıca eklenen resimler,özel çalışmlar imzalar için çok teşekkürler...herkesin ellerine sağlık :img-wink:
Suzan Hanım'ı yine pek göremedik dizide. :hıh İlla Ömer'in gelmesini mi bekliyorlar bu karakteri göstermek için? :hıh
aysegul_er
09-09-08, 20:43
Arkadaşlarr artık yerli oyuncuların sayfalarında oynadığı dizideki karakterle ilgili yorum yapılamayacak ve karakterin resmi koyulamayacak...Koyulduğu zaman isee yorumlar resimler silinecekk.Üzücü ama böylee birr kurall çıktı....:img-cray::img-cray::img-cray:....
Dizideki karakterle, karakterin geleceği ile yorum yapmak zaten yasaktı.. Dizideki oyunculuğu, mimikleri hakkında konuşulması serbest idi.. Resimler konusunu ise anlayamadım Meltem
Cansu, dizinin ilk bölümü yayınlanacağı zaman Atv Ana Haber canlı yayın yaptılar. Dizi ekibi ilk bölümü cümbür cemaat izlemiş (gazeteciler vs)...
Orada önce Dilaver'e gitti muhabir, ne oldu niye ayrı düştünüz dedi. Erman Bey de el salladı Suzan Hanıma.. Muhabir Suzan Hanıma gitti, nasılsınız neler olacak gibi bişey söyledi.. Suzan Hanım da ben bir dedikodu duydum, kocam düneymiş napacam bilmeym dedi.. Muhabir Dilaver ne olacak dedi, o zaman Suzan Hanım o çok beğendiğim mimiği kullandı, off bilmeym ne olacak der gibiydi (resimlerde son resimler...)
14.bölümdü o bölüm. Dilaver Bey Selanik'ten dönüyordu.. Meryem Hanım ise Ramiz efendilere yardımcı olmak için evdeki bileziklerini almaya gidiyordu.. İşte o anda karşılaştılar kapıda.. :)
Suzan Hanım, sizi özledik... Nerelerdesiniz?.. İyi çalışmalar size.
te cccookkk tesekkür ederım:)
şu 2 bolumdur yine attı tepem kasten mı yapılıyor bılmıyorum suzan hanımı neka çok grmek istiyorsam oka az gorüyorüm:(((
Ayşegül'e ve Suzan Hanım'a sevgilerimle :img-blush
http://img99.imageshack.us/img99/4177/suzansb9.png
aysegul_er
14-09-08, 23:58
Çok teşekkür ederim Cansu.. Muhteşem bir resim olmuş.. (en yakın zamanda bu işi öğrenmem lazım)
Soyut, o bölüme ait bir resim değil galiba.. Her sahne aklımda ama böyle bir sahne hatırlamayım.. ama bu kıyafetler Dilaveri kahve içmeye çağırdıkları zamanki kıyafetler.. O bölümün mekanı..
Çok teşekkür ederim Cansu.. Muhteşem bir resim olmuş.. (en yakın zamanda bu işi öğrenmem lazım)
Soyut, o bölüme ait bir resim değil galiba.. Her sahne aklımda ama böyle bir sahne hatırlamayım.. ama bu kıyafetler Dilaveri kahve içmeye çağırdıkları zamanki kıyafetler.. O bölümün mekanı..
beğenemene sevindim :img-wink:
soyut'cum hani cabbar efendi hasanı dükkandan kovmuştu ya hatırmaymısın? hasanda kızancıklarla beraber seyyar terzi dükkanı yapmıştı.o bölümden bir sahne bu resim.muhtemelen hasan meryeme haticeyle fukara ve işsiz bir terzi olduğu için evlenemeyeceğini söylüyordur :img-icecr
bırsey daha isteyem soram bu hangi bolum idi?:img-blush
Te simdi ben size suleyecem ....bu 7 bolumden ..dediginiz gibi Cabbar efendi benim abicigimi dukkandan kovdugu gun ..ve Dilaveri kahve icmeye cagirdigimiz gun ........fotograftaki durum da abimin ,yani bizim durumumuza cok uzuldugum bir an idi...:img-cray:
Te simdi ben size suleyecem ....bu 7 bolumden ..dediginiz gibi Cabbar efendi benim abicigimi dukkandan kovdugu gun ..ve Dilaveri kahve icmeye cagirdigimiz gun ........fotograftaki durum da abimin ,yani bizim durumumuza cok uzuldugum bir an idi...:img-cray:
aaaaaa suzan hanım da burdaymış selamlar:happy0064
ayy ne güzel ya oyuncular burda yorumları okuyolar cevap yazıyolar süper:img-wink: suzan hanım gerçekten çok başarılısınız inş sizi daha fazla tvde görme şansımız olur umarım çekimler iyi gidiyordur başarılarınızın devamını dilerim :img-wink:
resimler ve çalışmalar süper arkadaşlar elinize sağlık:img-wink:
aysegul_er
15-09-08, 12:23
beğenemene sevindim :img-wink:
soyut'cum hani cabbar efendi hasanı dükkandan kovmuştu ya hatırmaymısın? hasanda kızancıklarla beraber seyyar terzi dükkanı yapmıştı.o bölümden bir sahne bu resim.muhtemelen hasan meryeme haticeyle fukara ve işsiz bir terzi olduğu için evlenemeyeceğini söylüyordur :img-icecr
Nasıl hatırlamadım bilmeym Cansu :( Benim o bölümle ilgili aklımda bir tek Dilaver Bey İle Meryem Hanımın bakışmaları kalmış :) Unutmuşum Hasan'ın dükkansız kaldığını...Suzan Hanım hoşgeldiniz tekrar.. Sizi karşılayamamışız(yakalayamamışız), üzüldüm.. :(
Suzan Hanım size sormak istediğim bir soru var.Neden dizide size pek sahne yazılmıyor?Dünkü bölümde sesinizi bile duyamadık.Bu sizinle mi ilgili yoksa senaristler mi böyle yapıyor?Ben sizi yeterince görmek istiyorum.Sizsiz dizinin tadı olmuyor.
Şeboistt sana katılıyorumm artık Suzan Hanımın rolünü iyice azalttılarr dizide..Gerçi bu birtek Suzan Hanıma yapılmıyor..Dizidee çoğu karakterin rolü azalmaya başladı...Birde nedenn hala Dilaver Meryem Hanıma karşı soğukk...Ne zaman onları bir çift olarak göreceğiz...Şöylee birbirlerine sarılsalar uyusalar öyle..Amaa daha el bile tutuşmadılar yav :img-cray::img-cray::img-cray:...
aysegul_er
18-09-08, 08:24
Suzan Hanım'dan bir kaç resim rica etmiş idim.. Beni kırmayıp gönderdi :)
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/051908141949.jpg
Geçen seneye ait bir resim...
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/050708150016.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/050708145926-1.jpg
Çocuk tiyatrosundan... :)
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/052808235430.jpg
Çok teşekkürler Suzan Hanım :D
aysegul_er
18-09-08, 08:26
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/052808235149.jpg
Suzan Hanım ve abileri.. http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/052808234847.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/052808234818.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk117/timsah_kizi/suzan%20hanim/052808234929.jpg
Çok güzel resimler :) Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Suzan Hanım :)
Ay ayy ayyy,bu ne sevimlilik...:img-in_lo Kardan adama sarılmış!Islanacak yaa...:img-hyste
Çocukken de çok şekermiş.
Sağol Ayşagül'üm...Suzan hanım,siz de sağolun...:happy0064
Ayyyyy inanmıyorumm Aysegülcüğümm çok teşekkür ederizz resimler için sana ve Suzan Hanıma...Ayy küçükken ne kadar tatlıymış öyle..Ayy ben yerim onu yerimmm :happy0064:happy0064:happy0064....Hele en sondaki resime bayıldımm bennn.....:happy0064:happy0064....
Yaaa ben Suzan Hanımın oyunculuğunu çok beğeniyorumm..Çok içten oynuyor....Ama maaleseff Elveda Rumelidee her başarılı oyuncuda olduğu gibi Suzan Hanımında rolleri gittikçe azalıyor..Artık sadece bir iki sahnede görebiliyoruruz...Ondada zaten konuşmuyorr...:img-cray::img-cray::img-cray:....
Ertan Sabanda yazıldığı gibi....Suzan Hanımın rolünü azaltan senarist ve yönetmenlerin rüyalarında Abdül öpsün onları emi....
aysegülüm elçiliğine sonsuz teşekürler :love05:
ve suzan hanım...bu özel anlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekürler...:img-kiss:
insanın geçmişteki hali gelecegi hakkında ipucu veriyor dimi..
küçükken ne kadar tatlı ve şirinse şimdi o kadar güzel ve çekici..:img-in_lo
bitanem_61
18-09-08, 11:38
Ne ka güzel resimler bunlar böyle, hoş suzan hanımın kendisi çok güzel, çocukluğuda pek şirinmiş, gözler hiç değişmemiş, bu özel resimleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler
ayyy ayyy ne güzel resimler bunlar böyle:happy0064 ayşegülcüm eklediğin için tşkler:img-wink: suzan hanım bizimle bu kadar özel resimlerinizi paylaştığınız için tşkler:happy0064 küçükken çok sirinmissiniz:img-blush
ya evet son bölümlerde hiç göremez olduk meryemi hep arka planda:icon_sorr
ben meryem-dilaver ikilisini daha çok izlemek istiyorum:icon_sorr
elanursude
18-09-08, 12:43
Ayşegülüm çok sağol ne ka güzel resimler onlar :good:çocukken nasıl şekerse şimdide öyle ,Suzan hanımada bu özel fotoları bizimle paylaşma nezaketini gösterdiği için teşekkür ederim ne ka ince ruhlu bir kadın bu gelde sevme:img-in_lo
Bu arada Suzan hanımı dizide mumla arıyorum vallahi ,bu diziler yüzünden evlilikten soğudum millet evlenince bi tuhaf oluyor bakışları bile değişti bunların görebildiğimiz kısımlarda tabi 2 saniye falan:icon_whis malum Dilaveri artık sadece Mustafanın kuyruğu olarak görebiliyoruz adam evini barkını unuttu:img-hyste
Oouuyy :img-in_lo Ne ka tatli fotoğraflar bunlar büle. :img-in_lo
Ayşe Gül iyi ki istemişsin bunları Suzan Hanım'dan.İkinize de çok teşekkür ediyorum. :love05:
Herkes diziden şikayetçi benim gibi. :icon_whis
aysegul_er
18-09-08, 13:07
resimler için bende çok teşekkür ederim Suzan Hanıma :) bu kadar güzel ve özel resimlerini paylaşacağını bende bilmiyordum,ayrıca sevindim onlara da tabi.. :)Nurdi ablacım, o kardan adamlı resime hayretle baktım.. Bir insan nasıl o kadar saklanabilir diye.. Bir küçük kardan adamın arkasına saklanıvermiş :)Meltem'cim, işlerini severek yapanlar ancak bu kadar içten oynayabiliyorlar. Bunu bir meslek, bir para kazanma olarak görenler başarılı olmazlar zaten.. :)rica ederim sasom :) o küçükken nasıl bakıyorsa büyüyünce de öyle bakmaya devam etmiş.. Bir başka deyişle Suzan Hanım hep çocuk kalmayı başarabilmiş :)Bitanem, Zuliş, şeboist, elanursude.. Bencede hiç değişmemiş :D Hakikaten bu kadını gel de sevme.. :)çok seveym çok...
resimler için tekrar teşekkür edeyim Ayşegül'üme ve Suzan hanıma :happy0064
yanlız ilk resimde bir kafa var yan tarafta.Erman Bey'in kafası mı o acaba :img-hyste
http://i43.photobucket.com/albums/e376/pervanem/28.jpg
http://i43.photobucket.com/albums/e376/pervanem/322.jpg
http://i43.photobucket.com/albums/e376/pervanem/323.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/5133/elvrml154em3.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/5999/elvrml155vv6.jpg
aysegul_er
24-09-08, 22:14
Hakikaten ablacım nihayet... :) :happy0064 Ellerine sağlık... Çok teşekkürler ablacım bu çalışmaları yaptığın için.:love05: Bölüm resimleri eklemek yasak olduğu için bu sahne hakkında bişey yazamamıştım.. :)
Bu çalışmadaki Suzan Hanımın bakışına ve içten gülüşüne hayranım... :img-in_lo Herhalde Suzan Hanımda bu sahnede bizleri geçirmiştir aklından.. Bizim kızlar çok sevinecekler bu sahneyi görünce demiştir.. Geldik mi aklınıza Suzan Hanım :)
İtiraf etmem gerekirse; ben de Dilaver&Meryem çifti ile çalışma yaptığımda ilk kez çok keyif aldım. Diğer çalışmalarda hep kendimi çok zorluyordum. Ve öylesine şeyler ortaya çıkıyordu.. İlk kez çalışmalar yaptıkça yeni fikirler de kendiliğinden üremeye başladı..
Bu sıcak ve içten kareler için Suzan hanıma teşekkürler..
http://img225.imageshack.us/img225/1420/elvrml156ni0.jpg
http://img357.imageshack.us/img357/2974/elvrml157bw2.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/8907/elvrml158jt4.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/3765/meyemdilaveraa1.jpg
Umarız bu hafta Suzan hanım'ı daha çok izleriz.
Tüm çalışmalar için teşekkürler arkadaşlar. Ellerinize sağlık.