Tüm Versiyonu Göster : Missing (TNT)

ZEN_NURE
06-03-08, 11:23
http://www.resimekle.gen.tr/files/9y998rsvp15291iaw6ml.jpg

FBI’ın artık yeni bir takımı var. Brooke Haslet (Gloria Reuben), hırslı bir FBI ajanıdır; Jess Mastriani (Caterina Scorsone) ise esrarengiz psişik güçleri olan 21 yaşında bir yeniyetmedir. FBI bu ikiliyi bir araya getirip, kaybolan insanları bulmalarını ister. Brooke’un sağduyusu ile Jess’in altıncı hissi bir araya gelince bir çok kayıp insanı bulabilmek mümkün olacaktır.

güzel bir diziye benziyor izlemeyi düşünüyorum şahsen:D

tuba_buyukustun
08-03-08, 14:30
yazdıgım bazı yazılar silinmiş sanırım.bugün fragmanını gördüm dizinin.bayagı ilgi çekici bir diziye benziyor.pazar günü gelse de izlesek...

ZEN_NURE
08-03-08, 14:44
yazdıgım bazı yazılar silinmiş sanırım.bugün fragmanını gördüm dizinin.bayagı ilgi çekici bir diziye benziyor.pazar günü gelse de izlesek...

evet silinmiş canım:(
fragmanı bende gördüm bence oldukça ilginç b bir yapım:D
kıvırcık saçlı kadın daha önce er da oynadı galiba :icon_whis

mysteria
08-03-08, 20:36
ben de bir bölümünü izlemiştim Missing in...
gerçekten güzel ve iyi kurgulanmış bir bölümdü,sanıyorum bütün bölümleri aynı kalitededir...
başlık açılmış olmasına sevindim..gerçi ben anca gece tekrarlarını izleyebiliyorum ama olsun :)
Fırsat buldukça yazarım...

ZEN_NURE
09-03-08, 14:54
ben de bir bölümünü izlemiştim Missing in...
gerçekten güzel ve iyi kurgulanmış bir bölümdü,sanıyorum bütün bölümleri aynı kalitededir...
başlık açılmış olmasına sevindim..gerçi ben anca gece tekrarlarını izleyebiliyorum ama olsun :)
Fırsat buldukça yazarım...

hoşgeldin canım
ben ilk defa izleyeceğim o yüzden akşamı sabırsızlıkla bekliyorum:D
gece 01:00 da tekrarları var bende tekrarını izlerim galiba ama olsun sonuçta izleyeceğim

ZEN_NURE
25-03-08, 21:17
haftasonu izledim bence süper bir dizi

zelihanın gözleri galiba bu diziden esinti ama oda güzeldi şahsen:D