Tüm Versiyonu Göster : 62./68.Bölüm Yorumları
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
zeynepsudem 16-04-08, 22:23 Özeti yorumlamamak olmaz değil?:kahve
MARDİN’E HÜZÜNLÜ DÖNÜŞ
Özetçi bu satırı; Boran'ın dönüş anındaki ruh halini anlatmak için yazmış olmalı:img-cray: Sıla ne zamandır Mardin'e dönelim deyip duruyordu.. üzgün görünse de içinden Mardin'e gidiyoruz diyerekten seviniyordur herhalde:happy0064
Öte yandan, herşeyden vazgeçtiğini ve kendine farklı bir hayat kuracağını söyleyen Berzan için yeni bir dönem başlar. Duyguları ve mantığı arasında sıkışıp kalan Berzan, Boran’a verdiği sözde durup duramayacağını kendisi de bilmemektedir...
Diziye dahil olduğundan bu yana; bir evlada sahip olma arzusu her daim gözümüze sokulan Berzan'ın; hiç ummadığı bir anda baba olması; akabinde de bebeğini görmeden hiçbir yere gidemeyeceğini tahmin ediyordum zaten:img-wink:
Boran ve ailesini bir vurulma haberiyle apar topar döndükleri Mardin’de o toprakların ruhuna uygun sırlar, sürprizler ve olaylar beklemektedir...
Firuz'un vurulmasının Bence Berzan'la bi ilgisi yok.. Berzan bebeğini görmeye ve arkadaşı Boran'a zor günlerinde destek olmaya gelmiştir Mardin'e..
Firuz'un vurulması... kendi ağalığı döneminde verdiği bi hükümle ilgili Bana kalırsa.. bu bi toprak paylaştırma veya topraklara el koyma meselesi olabilir..
Vuran kişiyi sadece Firuz biliyormuş.. Boran Berzan'ın vurdurduğundan şüphe ederek; silaha sarılıyor olmalı..
Firuz iyileşince; Mardin’de o toprakların ruhuna uygun sırlar, sürprizler ve olayları; Boran'a açıklayacak sanırım.. Boran işin aslını öğrenince.. Genco ailesinin sahip olduğu toprakları, hak sahiplerine, marabalara geri verecek Robin Hood'um Benimmm:love05:'' böylece finalde ağalık sistemi son bulacak:img-cray: Boran Ağa efsane olacak gönüllerimizde:good:
Fragman boyunca konuşan Sıla;:img-cold:
“Şu an herkes sana bakıyor annen, Narin, amcan, ben. Senden almaya çalıştığımız güçle toparlanmaya çalışıyoruz, ayakta duruyoruz. Biliyorum senin için çok zor. Yine de her zaman olduğu gibi dik durmalısın.”
-Hastane yoğun bakım odası kapısı Zinar arkadan gelen şokta Boran :icon_sorr
-Yolda silahına davranarak arabadan inen Boran ve aynı anda karşısında silahlı Berzan. http://www.resim-yukle.com/img01/16/789496frusty.gif
-Konak terasta oturan kadınlar ayakta Ayşe olabilir (her halde Firuz öldü/ölmek üzere):img-cray:
-Narin beşikte Yaren'e bakarken http://www.resim-yukle.com/img01/17/617858anne.gif
-Farklı bir konak çatısı altında oturan Zinar http://www.resim-yukle.com/img01/16/559915entel.gif
-Konak yatak odası camdan bakan Boran :img-in_lo ona bakarak konuşan Sıla :bırr cam da güvercin.
-Hasan keyfte silahını doğrultan paltolu Boran karşısında Berzan http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=boxed2.gif
Bölüm / Fragman Yorumu:
Sıla buz gibi soğuk. Hani gülüp oynayacak değil elbet ama Boran'ın bir koluna dokunuşu ve konuşurken ki yüzüne bakın sanki arkasından biri itekleyerek onu konuşturuyor. Bu kadar zorlama niye? http://www.resim-yukle.com/img01/17/112237diablo1.gif
Berzan Mardin'e dönmüş ve
1.de Boran'ın yolunu kesiyor yolda silahlı karşılaşma sonra Hasankeyfte 2.raund. http://www.resim-yukle.com/img01/17/766535daz1.gif
Boran, Zinar, ev ahali ve Narin hüzünlü Firuz gidici gibi ya da sonunda temelli gidiyor olabilir. http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=291.gif
Dip Not: de-rin canım senin palto Maridin de ağamızın dışarıda olan her sahnesinde sırtında.
yasemin1985 17-04-08, 07:35 rfd30'cuğum fragman yorumun için teşekkürler.. ellerine sağlık :cheer:
Boran hastanede camdan Firuz a bakıyor herhalde..
boran...:img-cray:
evet mühtemelen firuza bakıyordur onu öyle görünce çok şarsılmış çok üzülmüştür...
Sıla odalarında Boran a destek veriyor "şu an herkes sana bakıyor annen narin amcan bende senden aldığımız güçle toparlanmaya çalışıyoruz ayakta duruyoruz biliyorum bu senin için çok zor ama yinede her zaman olduğu gibi dik durmalısın" diyor..
sıla harikasın bi eşin yapması gerektiği gibi eşine destek oluyor..:good:
sıla boran arası düzelecek..:cheer:
Sıla Kevser hn. Narin terasta oturuyorlar.
hava alıyorlar gerildiler...:img-icecr
Zinar düşünceli evinin terası veya avlusu gibi 1 koltukta oturuyor.
oda firuza, abisine üzülüyordur...
ve onu vuranın kim olduğunu düşünüyordur muhtemelen..:img-icecr
Boran odalarının camından düşünceli bakıyor sonra sılanın başı omuzunda bakarlarken beyaz güvercin konuyor.(Firuz'un yaşayacağına işaret olsa gerek)
güvercin iyi haber ...:img-hyste
sıla boran...:love05:
sılalı boranlı bölümler çok olacak inşallah..:happy0064
Son sahne Hasankeyf te Boran Berzan a silah çekiyor
berzan hain bırakıp gidemedi sözünü tutamadı...tüüüüüüüüü
zelihanın yanına hop mardine ne cesaret...
boran babasının onun vurduğu ihtimalini düşünüp silah çekmiş olabilir..veya zelihayı korumak içinde olabilir ayrıca.. her iki sebepten sorumluda tutuyor olabilir :icon_sorr
derinciğim; o kadar derinciğime verin o siyah paltoyu ama her sahnede varmış üzgünüm başaramadık..:icon_sorrg.o ya..:img-tomat
iyi yorumlar...
Günaydınlar;
Fragmanda Dilaver tam şu an amca oğlu olmuş .Garibim Boran , hiç kimseçiği yoktu...Güvercinleri dışında .
Şimdi amcaoğlu ve amcası yanında , eşi ona büyük destek .Çok güzel...
Birde üstelik o kötü günlerede eve gelip Bedirhan gibi bir çocuğun sıcak gülmsemeleri var.
Berzan'a inanmamıştım...Dediğim gibide oldu:img-cray:
Boran'ın başına ne bela açtında gittin ,Samim.:img-cray:
Boran ve Sıla'nın camın önüdeki güvercinli sahnesi çok güzeldi.:good:
Derinim, palto bizi bırakmıyor canım.:img-cray:
68. bölüme geldik...........
özette
Boran ve ailesini bir vurulma haberiyle apar topar döndükleri Mardin’de o toprakların ruhuna uygun sırlar, sürprizler ve olaylar beklemektedir...
O toprakların ruhuna uygun sır ne demek oluyor. ..Aile meselesi mi?..Aşiret sorunlar olarak forumda yorumlar yapılmış , olabilir.
Bence Firuz ağanın bir aşk meselesi çıkar..belki de sahip çıkmadığı eski sevgilisi ya da bilmediği bir çocuğu vardır....
Çocuk büyümüş adam olmuşturrve babasından gelip hesap sorar--anama ve bana çektirdiğin acılar için..der..babası olacak dedemizi çeker vurur.........35 yaş arasında birinin diziye girrmesi lazım ammaa..
özet..
Firuz Ağa’nın durumu ciddiyetini korurken Boran, bunu kimin yaptığını araştırmaya başlar. Ancak kimse bir şey bilmemektedir. Firuz’un dışında...
Demek Dedemiz kendini vuran kişiyi görmüş... ...Özetçi de benim gibi 3 nokta ile cümleyi bitirmiş...
**Acaba nerde vuruldu dedem , vuran kişiyi tanıyor muydu? ..Ahmet ağanın uzantısı birilerri olamaz bence..O kişi diziden çıktı bence..
**Dedemiz kendini vuran kişiyi gördü ammaa hafızası yerinde mi?...Boran hafıza kaybı yaşamıştı...
**Boran babasını vuran kişinin peşine hemen düşmüş, bence gerek yok babasının iyileşmesi öncelikli olmalı, Boran vurulduğunda Dedem köşede öylecene oturmuştu..Şimdi Boran ekşin sahnesi adına sabıkalının peşine düşürülmüştürr.... hımm.......Fragmandaki bu kişi Berzan göyya.....:icon_whis
Fragmancıya teessüf ederim bir karede Dedeyi göstermediler..Göyya ölmüş zannetsin tv izleyicisi..
28 bölümde Mardin'e gidilince de Hasankeyf sahnelerş olmuştu..şimdi de 68 . bölümde amaç turizme katkı sağlamaktır.görselik...
Boran ile Berzan orda, kılıçları kuşanmış...Boran eline silah alsa birine çekse rahmetliyi Cihan'ı anıyorum.. :dito:
Fragmanda Sıla sesi var, teselli ediyor.. :img-pilot
Dedeyiyi de hastayı yatağında göstermek ,oğlu başında göstermek, karısını, kızını sesiyle vermek değil de, Sıla ve sözleriyle donanmış bir fragman neyimize..Bedirhan yok ,yaren var...Bunu da anlamadım:icon_whisDedesini göremedi mi denilecek?:icon_whis
terasta..
Soldan sağa,
Ümmü Sıla, Lusin, narin ile beder yine sarılmış..Ayşe ayakata kevser kadın yok hastanede mi acep?
Lusin yerindeki Kevser kadın olabilir mi?:icon_whis
yasemin1985 17-04-08, 07:53 dilaver her zaman olması gerektiği yerde..
boranın yanı..:img-wink:
sıla güzel sözlerle varlığıyla sevgisiyle desteğiyle...boranın yanında...:img-in_lo
bedoş unutulur mu o da babasının yanında gülücükleriyle yaşam sevinci mutluluğu dağıtıyor etrafına....:img-in_lo
abay nerede oda boranın yanındadır muhtemelen....:img-in_lo
boran zor günleri sevdiklerinin desteğiyle aşacak..:happy0064
eraleciğim;unutulur mu sen demiştin berzan bırakıp gitmez..:good::img-cray:
bu bölüm güzel olcağa benzer..mutluyum..:img-icecr
iyi yorumlar...bye
bedoş unutulur mu o da babasının yanında gülücükleriyle yaşam sevinci mutluluğu dağıtıyor etrafına....:img-in_lo
abay nerede oda boranın yanındadır muhtemelen....:
Yaseminçiğim;
Boran hastaneden eve geldiğinde , birazçık Bedirhan'ın gülüçükleri ile yüzü aydınlanmış olur.
Çocuklar bu anda dahi insana umut verebiliyor.
Boran hastaneye geldiğinde ,Dilaver yanında idi. OLması gerektiği gibi. Abay yoktu.
Belik Boran Abay'a sen Narin ve Sıla'yı al , Mardin'e birlikte gelin demiştir.
terasta..
Soldan sağa,
Ümmü Sıla, Lusin, narin ile beder yine sarılmış..Ayşe ayakata kevser kadın yok hastanede mi acep?
Lusin yerindeki Kevser kadın olabilir mi?:icon_whis
Sonayçığım;
Fragmnada ,Sıla Kevser'in kolunu oğuşturarak , destek vermeye çalışıyordu.
Firuz'un vurulması... kendi ağalığı döneminde verdiği bi hükümle ilgili Bana kalırsa.. bu bi toprak paylaştırma veya topraklara el koyma meselesi olabilir..
Vuran kişiyi sadece Firuz biliyormuş.. Boran Berzan'ın vurdurduğundan şüphe ederek; silaha sarılıyor olmalı..
Firuz iyileşince; Mardin’de o toprakların ruhuna uygun sırlar, sürprizler ve olayları; Boran'a açıklayacak sanırım.. Boran işin aslını öğrenince.. Genco ailesinin sahip olduğu toprakları, hak sahiplerine, marabalara geri verecek Robin Hood'um Benimmm'' böylece finalde ağalık sistemi son bulacak Boran Ağa efsane olacak gönüllerimizde:good:
:good:
Bu sürpriz'in geçmişten gelen 1 gönül hikayesi olacağını veya yeni kardeşler vs. gibi durumlar olacağını düşünmüyorum (ters köşede olabilirim):bilmim
Ağalık sistemiyle ilgili olduğunu ve gelecekle ilgili yeni karalar alınmasına sebep olup yeni bir başlangıç için ilk adım olabileceğini düşünüyorum...:img-yes:
Palto ile farklı düşüncelerdeyim...Acaba MAA kansızlık çekip üşüdüğü için mi kendisi çıkarmak istemiyor...:icon_whisYine kapalı ortamda hastanede bile üzerinde...:img-tomat:img-tomat
Merhabalar herkese, günaydınlar.........
Dünakşam fragmnı izledim eeee anlatmasam yormasam yolmasam olmaz değil mi?
gece mesaiye kalan arkilerim anlatmışsınız ama bende anlatayım içimi dökeyim değil mi?
nerden başlıyayım tabiki siyap paltodan başlıyacam:img-cray::img-cray::img-cray:
O kadar istedim defalarca yazdım ettim olmadı tekrardan istedim ama ne göreyim palto Trabzon'a gelecek yere Mardin'e gitmiş..:img-cray:
Tıpkı Berzoşun Almanya Diyipta hasan keyfe konması gibi oldu:img-blush....
Göndermediler, bir paltoyu bana çok gördüler... herhalde o sıcaklarda da o paltoyu BORAN 'a giydirme niyetleri var...insafsızların:img-tomat...
Berzoş Mardin'e gelmiş birde utanmadan sevgili arkadaşım dediği Boran'a savaşı sen kazandın arkadaşım diye son anda ondan BORAN dan af diliyen berzoş BORAN ile hasankeyfe çıkıp silahları çekmişler...bu silah işine özendim canım çekti valla..n'apsam bilmemki babamın ruhsatlı silahını takıp öylemi gezsem evin içerisinde..arada aksiyon olsun diye bir hışımla belime davranırım...ne bileyim önüne gelenin eline beline silah verilmeye başlandı ve bundan rahatsız olmaya başladım..çok zamandırda rahatsızdım bu konuda......
bir zamanlar bir şey yazmıştım Berzan da tıpkı Cihan gibi Diyarbakırlı bir ağa kız olan YEZDA ya aşıktı ve Boran'ın Yezdayı gelip rahatça alıp gitmesi aşkını yaşaması Diyarbakırlı ağa Berzoşu rahatsız etmiş olmalıki şimdide Boran ile kozlarını Yezdanın kendini hasankeyf sularına bıraktığı tepeyi seçmiş.....
Boran oraya gelirken jeeple geldi değil mi?:icon_whis fragmanda öyle geldi ama resimlere dikkat etmedim sanki öyle gibi idi...
--Sıla ve Boran yatak oadalrında ve SILA kız kocasını kolunu tutuyorr :img-beee:göslerime inanamadım..nasıl olurda SILA kocasının kolunu tutup ona telkinlerde bulunup herkes gücünü senden alıyor (tüm kabileyi sayıyor) sen güçlü olmalısınki bizlerde güçlü olalım diyor...........
söndürürlerde sanki konağı basmışlar tarasta yerlerini almışlar:img-tomat
Önemli not: siyah paltoyu görüpte beni anımsıyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..çok üzgünüm bir paltoyu bana çok gördüler....:img-wink:
Berzan'ın çocuğunu bırakmayacağını hepimiz tahmin ediyorduk.
Ziver'in çocuğunun aşısını düşünen Berzan kendi çocuğunun aşı parasını Boran'a ödettirirmi?
Bende Boran'ın Berzan'a sonu gelmeyen silah çekmelerinden sıkıldım artık.
Hemde hiç yakışmıyor Boran'ın eline.
Dizi bitiyor sorunlar halen silahlamı çözümlenmek istiyor.:dito
Berzan belkide sadece çocuğunu görmek için gelmiş olabilir.
Belkide vurulma ile hiç ilgisi yoktur.
Bu sürpriz'in geçmişten gelen 1 gönül hikayesi olacağını veya yeni kardeşler vs. gibi durumlar olacağını düşünmüyorum (ters köşede olabilirim):bilmim
Ağalık sistemiyle ilgili olduğunu ve gelecekle ilgili yeni karalar alınmasına sebep olup yeni bir başlangıç için ilk adım olabileceğini düşünüyorum...:img-yes:
Palto ile farklı düşüncelerdeyim...Acaba MAA kansızlık çekip üşüdüğü için mi kendisi çıkarmak istemiyor...:icon_whisYine kapalı ortamda hastanede bile üzerinde...:img-tomat:img-tomat
rdfçiğim;
Bende senin tahminlerine yakın düşünüyorum .
Firüz'un sırrı gönül hikayesi falan değildir
Hatırlarsanız Boran Cihan'a o genç kız ölümlerinde şöyle demişti;
--Ergeç bu aldıgınız canlar karşınıza çıkacaktır. Bunların hesaplarını sonradan vereceksiniz...
Bana göre Firüz , eski bir kararından ötürü vurulmuştur.
Paltoya gelince .rdfçiğim MAA anladığım kadarı ile , benim gibi çok çay içiyor.Kansız olabilir .Yinede palto onun tercihi değildir. MAA 'NIN GİYİM TARZI KLASİK DEĞİL Kİ.
Fragman da Firuz'u http://www.resim-yukle.com/img01/17/138236stretcher.gifvuranlara dair en ufak belirti yok. http://www.hizliresim.com/2008/3/21/1045.gif
Bunu yerine iki kere Berzan'ın Boran ile karşı karşıya http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=072.gif geldiği sahneleri koymuşlar
Seyirci sansın ki Firuz'u vuran/vurdurtan Berzan. :kahve
Fragman yanıltmaca vuranların bence Berzan ile ilgisi yok. :img-pilot
Boran:img-in_lo Berzanhttp://www.resim-yukle.com/img01/16/149404ill.gif karşılaşmasının 1.de silahlar çekiliyor, 2.de Hasankeyfte Berzan silahına davranmıyor Boran ise ona silahını doğrultuyor.
Şimdi korumaya aldığı kadının peşinde ki adamla iki kere (fragmana göre) yüzyüze geliyor.http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=073.gif Bunun üzerine hala Boran Zeliha'nın bebeğinin gerçek babasının Berzan olduğunu öğrenemez ise yuh yani . http://www.resim-yukle.com/img01/17/112237diablo1.gif
Büyük olasılıkla Boran bu bölüm de gerçeği öğrenemeyecek,http://www.resim-yukle.com/img01/16/379128evil2.gif saygılar yıkım ekibine.http://www.resim-yukle.com/img01/18/481954faucheuse.gif
Aramızda kalsın :img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/album.php?albumid=299&pictureid=56201
rfd'çim şimde o paltoyu MAA düşünerek giydirdiklerini hiç zannetmiyorum....erale'nin de söylediği gibi özel resimlerde Maa'nın O Kadar sıkı aman üşüyorum kendimi sıcak tutmalıyım diye giyindiğini göremedik değil mi?:img-wink::img-wink::img-wink:
Berzoş almayaya gittide mi? geri döndü yoksa hiç gitmedimi?:icon_whis:icon_whis
Yezda'nın aşireti "şirvanlar " ile Boran'ın aşireti "genco" lar arasında kan davası vardı değil mi?:img-blush
Boran Yezda ile evlenmiş ve bu kan davasıda bitmişti..:hıh:hıh
Şimdi Yezda olmadığına ve Boran'ın da yeniden evlenip çoluk çocuğa karıştığını "mutlu" olduğunu öğrenen şirvan aşireti eskilerde kalmış bu kan davasını tekrar gündeme getirmişte olabilir...
Aralarındaki kan davasının nedenini bilmiyorzu değil mi?:icon_whis
hem bu bahane ilede Berzoş geri gelip BORRAN ile didişmeyide fırsat bulmuş oldu..
bbasalan'cım aramızda kalan resimlerinde de görüldüğü üzere CD üst dudağına sanki dolgu maddesi ilave edip azcık şişirtmiş dudaklarını değil mi?kalmele değil gibi dudağın üst kısmısı sanki şişik gibi duruyor:icon_whis
Ziver'in çocuğunun aşısını düşünen Berzan kendi çocuğunun aşı parasını Boran'a ödettirirmi?
Dizi bitiyor sorunlar halen silahlamı çözümlenmek istiyor.:dito
Berzan belkide sadece çocuğunu görmek için gelmiş olabilir.
Belkide vurulma ile hiç ilgisi yoktur.
Tamamen katılıyorum NEwatcım,
sorunlar artık sılaha bırakılmamalı gıder ayak
en azından bunca zamandır başarmak adına yapılanlar olduğunu göstermek için sılah raflara kaldırılsın mumkunse..Berzan çocuk seven bır erkek bırakmaz bebişini kımselere...
artı borana berzan okadar yardım ettı sılayı kurtardı kendısını çoğu kez uyardı ne bu sureklı sılah çekmeler yapılan iyiliklerın karşılığı ne zamandır sılah oldu acaba?
sıla hanım gulmuş valla bravo demek gulmeyıde bılıyormuş...
evet herkes borandan destek alıyor mağlum boran ınsan değil turbe ya...diğer ınsanlara hataları yaparkende başta sıle ve diğerleri o zamanda mı borandan destek alıp yapıyorlardı..tuhaf bir dayanışma örneği olmuş ama neyse olmuş işte...
yolda berzana sılah çeken boran vazgeçıyor mağdem ındırıyor sılahı
neden hasan keyfe gıdıp berzanla orda yenıden çekıyor
olanların tum sorumlusu berzan mı
boran gunah keçisi olarak borzanımı cezalandırıyor..kendıne onca yardımı olan adamı
cıhan gibi yapamadı dıyemı
cıhan gibi hayatını kabuslara cevıremedı dıyemı
berzan içindekı merhamete yenık dutu dıyemı sılah karşısında teşekkur olarak buluyor
artı mardının en guzel vede görkemlı yerlerınden bırı olan hasan keyfte neden böyle bır anı bırakıyorlar anlamış değilimmmm
guvercınlerımız yaşaıyor bırılerı bakmış onlara sevındım...
haramikedi 17-04-08, 09:25 ne kadar güzel güvercin öyle...ve ne güzel bakıyolar.:img-in_lo keşke tebessümle güvercine bakarlarken aniden bir kedi çıkıp güvercini yese, Sıla dehşete düşse ama Firuz Ağanın durumu ağırlaşmış gibi bir anlamı var bu yiyişin tabi. Yoksa kedinin, Boranın güvercine bakışını kendi üzerine çekmek gibi bir amacı olduğunu sanmam.:img-in_lo
Boranı katil yapmadan feraha kavuşturacaklar mı acaba :img-help:
Bence Boranın Berzana silah çektiği son sahnede, Berzan "çocuğumdan uzak kalamadım" gibilerden birşey söyleyecek ve Boran gerçeği Berzandan öğrenmiş olacak.http://img212.imageshack.us/img212/8696/funnyhw6du3.gif
bbasalan'cım aramızda kalan resimlerinde de görüldüğü üzere CD üst dudağına sanki dolgu maddesi ilave edip azcık şişirtmiş dudaklarını değil mi?kalmele değil gibi dudağın üst kısmısı sanki şişik gibi duruyor:icon_whis
sevgili der-rin gerçekten çok çirkin çıkmış.:img-fie: Kaşlar kalınlaşmış, aortlar çökmüş elmacık kemikleri çıkmış,:img-cold: dediğin gibi üstdudak şişmiş, üst çene öne doğru fırlamış.:bırr
Sayın GO silahları çok seviyor. Silahına davranan erkeği çekmek ona çok cazib geliyor. http://www.resim-yukle.com/img01/16/379128evil2.gif
1.sahne de yolda karşılaşan her iki erkekte silahına davranıyor. 2.sahne de Boran Berzan'a silahını çekiyor Berzan ise pusu da bekler gibi.
Boran :img-in_lo silahsız da gayet medeni olarak sohbet edip dinlemesini bilen bir erkek. :img-hi::img-punk:
Durduk yere de silahını "heyyt savulun ben ağayım" naraları eşliğinde boşa çeken biri değil ki. :)
İstanbul da yapılan sohbetten sonra "ben gidiyorum, sen kazandın bla bla" diyen Berzan'ın Mardin de türemesi :blink: tabii ki Boran da şaşkınlık, hayal kırıklığı yaratmış ve kandırıldığını düşünmüş olabilir.:icon_sorr Sonuçta koruma altına aldığı iki canlı var. Peşinde olduğu kadını özgür bıraktığını ifade eden tehlikeli birisinin yeniden görünmesi :img-fear2 çok hoş olmasa gerek.
Bakalım bu bölümde ki diyalogları nasıl olacak, Berzan ne gibi gerçekçi açıklamalarda bulunacak.
ne kadar güzel güvercin öyle...ve ne güzel bakıyolar.:img-in_lo keşke tebessümle güvercine bakarlarken aniden bir kedi çıkıp güvercini yese, Sıla dehşete düşse ama Firuz Ağanın durumu ağırlaşmış gibi bir anlamı var bu yiyişin tabi. Yoksa kedinin, Boranın güvercine bakışını kendi üzerine çekmek gibi bir amacı olduğunu sanmam.:img-in_lo
bana kalırsa yanlış taktik lo..:img-pilot...o kedi o güvercini yerse yandı gülüm keten helva...boran'ım pissstttttt!!! kötü kedi diyebilir..güvercini yakala, patilerinle tut ve salt yala(kendine mukayyet olmalı ve güvercini yiyivermemelisin)..o zaman boran'ım kediyi sever ve ona ŞEKER ismini takabilir...YOOOO..olamaz şaşırttım PİSSSTTTT....:img-hyste
bölüm yorumu: aynı kaygıyı paylaşıyorum BORAN'ımı katil edemediler gittiler...:love05:
Bence Boranın Berzana silah çektiği son sahnede, Berzan "çocuğumdan uzak kalamadım" gibilerden birşey söyleyecek ve Boran gerçeği Berzandan öğrenmiş olacak.http://img212.imageshack.us/img212/8696/funnyhw6du3.gif
Boran'ı katil edecekler sonunda.:img-cray:
Adam silahla çözüm olmaz dedikce eline silah veriyorlar.
Berzan'' çocuğumu ver Boran ''diyebilir.
Boran'da o sırada öğrenecektir.
Bu sefer eger Sıla ile '' bana niye söylemedin'' diye kavga ederse, o baskı altında Sıla 'ya çok kırıcı olabilir.
Berzan ,taa MARDİN'E KADAR GELMİŞTİR. BABASI YOGUN BAKIMDA.
Ay Boran bu sefer Sıla'ya çok sert olabilir. :img-cray:
İfritimde onları boşamış olur.:img-hyste:img-hyste
İnşallah, amin diyelim mi? :img-punk:
Bence Boranın Berzana silah çektiği son sahnede, Berzan "çocuğumdan uzak kalamadım" gibilerden birşey söyleyecek ve Boran gerçeği Berzandan öğrenmiş olacak. http://img212.imageshack.us/img212/8696/funnyhw6du3.gif
Büyük olasılıkla Hasankeyf bölümün son sahnesi ve son cümle “çocuğumu istiyorum” olabilir. :kahve
Bir sonraki bölümde de Boran Sıla karşılaşmasını http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=072.gif seyrederiz değil.
Konakta şimdi 3 bebek var değil mi? :img-wink:
Genco veliahtı Bedirhan, Narin'in Yaren'i ve Zeliha'nın bebeği, :img-heh:
Hepsi aynı anda ağlasa Kevser kadın naapardı acaba. :img-pilot
3 gelin hanımı azarlarmıydı yoksa bebeklerin sesleri ninni gibi mi gelirdi ona.:img-hyste
ay aman sankı boran herşeyı sılaya söyluyorda..once otursun kendıne hesap sorsun boran mılletten vede sıladan hesap soracağına...özel yada genel ne paylaşımları varkı hepsı ayrı telden çalıyor kımsenın kımsenın ne yaptığınden ne soylediğinden haberı var..böyle ağalık mı olur böyle beylık mı olur böyle duzene töreye karşı savaş mı verılır..15 yaşındakı çocukta elınde sılahla sokakta dolaşıyor eğer sorun sılah çekmek vede taşımaksa...
legends_of 17-04-08, 10:33 selam....
Bunu yerine iki kere Berzan'ın Boran ile karşı karşıya http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=072.gif geldiği sahneleri koymuşlar
Seyirci sansın ki Firuz'u vuran/vurdurtan Berzan.
Fragman yanıltmaca vuranların bence Berzan ile ilgisi yok.
:good: Kesinlikle ..Bence de bu durumun Berzan la uzaktan yakından ilgisi olmayacak ...
Ama Boran da ilk önce ondan şüphelenmiş olabilir.. Bu ilk karşılaşmalarındaki sahne olmalı ...
Ve ikinci hasankeyf sahnesinde de Berzan Zeliş i ya da bebeği istiyor olmalı .. Boran da başında bunca dert varken bir daha Berzan belasını çekmek istemediği için çok sinirlenip böyle bir tepki vermiş olmalı ....:img-cold:
Fragman boyunca Boran :img-in_lo heryerdeydi .. ve de acı hüzün dolu bakışlarla. :img-cray:
Ve Sıla nın tesellisi ... Bence çok daha farklı olabilirdi .. Bu klasikleşmiş sen güçlü ol ki biz de olalım VS VS ... sözcükleri hiç bir duygu uyandırmadı bende.. :img-beee:
Hatta aynı durumda olan ben olsaydım bu kelimelerden sonra daha da sinirlenirdim ... :icon_twis ... Sıla annesini ve babasını kaybetmiş birisi çok daha iyi anlaması gerek Boran ı ama sanki hiç başına böyle bir olay gelmemiş gibi çok amatörce sözcükler kullanılmış ..... :mad72:
derinim O Siyah paltoyu bir elime geçirsem parça pinçik edicem ama .. yok .. YU ya yorumumda bile yazdım ama ciddiye alınmamışız.. belki de delü sandı beni :img-hyste
FORUM FOREVER...
haramikedi 17-04-08, 10:48 Tüyo getirdim. Fragmanda Sılanın Borana söylediklerini içeren diyalog şöyle gelişiyormuş:
-babamın durumu çok ciddi...http://img504.imageshack.us/img504/4258/sad3eb6pb9.jpg
- :icon_evilsöylesene artık, Celil babanı mı yoksa Firuz Ağayı mı vurmuşlar, böyle mi koruyacaktın babamı! bıktım, yetti artık, ciyaaakkk.:icon_evil
- hayır, benim babamı.:img-in_lo
-haa..öyle mi..http://img217.imageshack.us/img217/4101/hmcp8.gifo zaman, senden almaya çalıştığımız güçle ayakta duruyoruz...güçlü durmalısın erkekim.http://img217.imageshack.us/img217/6518/smileug9.png
:img-haha:
derinim O Siyah paltoyu bir elime geçirsem parça pinçik edicem ama .. yok .. YU ya yorumumda bile yazdım ama ciddiye alınmamışız.. belki de delü sandı beni :img-hyste
bahar'cım YU bey biraz daha ciddiye almasın seni köşe yazalarına mail yazarsam( k ) ciddiye almak zorunda kalacak en acelesinden .....
delü sana bilirmiş :hıh:hıh..bende bu mevsimde hala giydirilmeye çalışılan paltoyu giydirenleri delü sanabilir miyim peki...seni delü sanabilirde beni benide mi?? delü yerine koydu:img-cray::img-cray:
şimdi Bu berzoş ve Boran 2 defadır ciddi anlamda karşı karşıya gelip silahları çekiyor dimi...allah hakkı 3 dür 3.defada babalım kim kimi tırtıklayıp kanatacak..
Berzoş geldide embesil Cenen hanım nirde yoksa oda Berzan2ın çocuğunu almaya mı? geldi..
o mıy mıy sesi ile Berzan senin çocuğun mu? çok tatlı, hemen alıp gidelim mi? diyecek:img-tomat
ay aman sankı boran herşeyı sılaya söyluyorda..
Zeliha Berzan bebek üçgenini ima ediyorsan bunun için burada çok yorumlar yazıldı. Gerçeği Boran'ın bilmeye hakkı var diye. :img-meeti
Sonuçta ikisi beraber hareket etmiş ama biri sır saklıyor, işin ucunda tehlike ve korunan 2 can var. :img-grin2
Kendi kocasını sırrı paylaşmadan riske atan bir kadın-Sıla.:img-cold:
Sıla gelinağamız söylemesin canım zaten söyleme konusunda fazla yorulmuyor, nasıl sa Boran birilerinden duyar-öğrenir.:img-punk:
once otursun kendıne hesap sorsun boran mılletten vede sıladan hesap soracağına...
Sıla'ya hiçbir zaman hesap kesmedi ki Boran. Hemen hemen her konuda işin içinde Sıla'nın paramağı bile olsa beni suçlu bilsin yeter dedi.:img-pipe1
Durup duruken hiç nedensiz hangi milletin karşısına gidip asarım, keserim, vururum, sen bana nasıl ayak yaparsın dedi ki.:blink: Hep kendi içinde hesaplaştı değil. :icon_sorr
özel yada genel ne paylaşımları varkı hepsı ayrı telden çalıyor kımsenın kımsenın ne yaptığınden ne soylediğinden haberı var..
Burası doğru. :img-wink: Örnek alınacak bir çift değiller ne yazık ki. :kahve
böyle ağalık mı olur böyle beylık mı olur böyle duzene töreye karşı savaş mı verılır..15 yaşındakı çocukta elınde sılahla sokakta dolaşıyor eğer sorun sılah çekmek vede taşımaksa...
Silah GO ve yazım-yıkım ekibinin töre başlığı altında ki fantezisi ne diyelim.:dito
Bölüm Yorumu:
Bu bölüm Firuz gözlerini açıp oğluna birkaç kelime fısıldayabilir mi ki :icon_whis
legends_of 17-04-08, 11:05 Yezda'nın aşireti "şirvanlar " ile Boran'ın aşireti "genco" lar arasında kan davası vardı değil mi?:img-blush
Boran Yezda ile evlenmiş ve bu kan davasıda bitmişti..
:icon_whis Herşey beklenir böyle senarist ve yönetmenden derinim ....
Bu arada Yzdanın Aşiretinin adı Şervan dan molla ya dönüşmüştü değil :img-hyste
Bu seferde başka bir aşiret adı duyarsak bu kesin Yezda nın aşiretidir :img-banne
bahar'cım YU bey biraz daha ciddiye almasın seni köşe yazalarına mail yazarsam( k ) ciddiye almak zorunda kalacak en acelesinden .....
:img-hyste Ciddiyet ve yıkım ekibi .. malesef bir araya gelmeyecek kelimeler... Bu devran böyle gelmiş böyle gidiyor... Seyircinin isteklerine kulak veren bir ekip değil .. Aksine istemediklerini burnunun dibine sokuyorlar .... :img-tomat
delü sana bilirmiş..bende bu mevsimde hala giydirilmeye çalışılan paltoyu giydirenleri delü sanabilir miyim peki...seni delü sanabilirde beni benide mi?? delü yerine koydu
Elbette derinim delü olan onlar... Dizi Mardin e geçen hafta taşındı .. yani havalar gayet sıcakken ... ben burda bile kısa kolluyum .. Boran hala o kara çuvalı giyiyor :dito ...En azından ceketi ile dolaşsın değil mi ??
derinim delü olan benim .. sen değil ... :img-hyste
şimdi Bu berzoş ve Boran 2 defadır ciddi anlamda karşı karşıya gelip silahları çekiyor dimi...allah hakkı 3 dür 3.defada babalım kim kimi tırtıklayıp kanatacak..
Bence bu 3. silah çekme işinden de bir şey çıkmayacak ... Berzan yine araba sahnesindeki gibi tırsıklık yapıp yan çizer.. Boran ben öyle demedim ben senin eski arkadaşınım falan falan ... :img-bored
FORUM FOREVER...
bu yaralanma olayından sonra düğünü bir sürreliğine ertelenen Feride SABIRSIZlanıp ABAY'a surat yapıcakmı acaba:icon_whis:icon_whis..
malum kızımız çok otoriter bi an önce araya başka sorunlar girmeden evlenmek, reyhani oynamak isteyebilir:hıh:hıh.....
kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor..
fragmanda hastaneye giden siyah paltolu Boran'ın arkasında yürüyen bir abay göremedimde..yoksa abay sürünün geri kalanını toparlayıp öyle mi? gelecek......
Abay 66.bölümde sadece kendi işleri ile ilgileniyor Boran'ın şirketi ile bağlantısını koparmış gibi görünüyorrdu ama 67.bölümde ABAY'ın BORAN'ın şirket işleri ile yakından ilgilendiğini gördük...
Abay hem kendi işleri hemde Boran'ın işleri ile hemde feride ile yakından ilgileniyor...
:icon_whisZeliha Berzan bebek üçgenini ima ediyorsan bunun için burada çok yorumlar yazıldı. Gerçeği Boran'ın bilmeye hakkı var diye. :img-meeti
Sonuçta ikisi beraber hareket etmiş ama biri sır saklıyor, işin ucunda tehlike ve korunan 2 can var. :img-grin2
Sıla gelinağamız söylemesin canım zaten söyleme konusunda fazla yorulmuyor, nasıl sa Boran birilerinden duyar-öğrenir.:
Sıla'ya hiçbir zaman hesap kesmedi ki Boran. Hemen hemen her konuda işin içinde Sıla'nın paramağı bile olsa beni suçlu bilsin yeter dedi.:
:good::good::good:
Kesinlikle yukarıdaki yorumuna tamamen katılıyorum
Boran herşeyini ortaya koyarak Zeli'ha ve Samim'in sandığı bebeği koruyor.
Boran'dan gerçek saklanıyor ama Berzan'dan saklanması gerekiyorken saklanmıyor.
Boran neye karşı savaş verdiğini bilmeden , herşeyini riske atarak Zeliha ve Bebeği koruyor.
Berzan şu an çocuğu için her şeyi yapacaktır. Boran ise garibim , saf saf Zeliha'yı korumaya devam ediyor.
Boran ketumluğu ile hatalı .Gerekcesi Sıla üzülmesin , Sıla tehlikeye girmesin diye. Bazen yanlış oldugunu görüyoruz.
Tüyo getirdim. :
Şikayetim var.
Kimi; HARAMİYİ
Neden ; Tüyo getirdiği için.:img-hyste:img-hyste:
Tüyo yasak bilmiyon mu?:img-hyste
Boran bu bölüm Zeliha'nın gerçeklerini bölüm sonumu öğrenirki??
haramikedi 17-04-08, 11:19 :img-in_loBir gece, herkes uyuduktan sonra, dizideki tüm silahları su tabancasıyla değiştirsem iyi olacak. Boran katil olmayacak...Berzan, Boranın doğrulttuğu silah karşısında "korkmuyorum" gibilerden hödlenirken suratına su püskürtülünce karizma kaybından fire verecek..Bedir silahla oynarken sadece birazcık ıslanacak ve Sıla da "ay bu su tabancaları çok alem http://img135.imageshack.us/img135/525/814438far8.gif diye saçını ıslatırken....
http://img501.imageshack.us/img501/1011/funnyhw6db8.gif hiiiii....Sılanın silahını su tabancasıyla değiştirmeyi unutmuştum ben.
http://img501.imageshack.us/img501/3415/2140neoz1zs9.gif
boran'ım pissstttttt!!! kötü kedi diyebilir..
http://img73.imageshack.us/img73/8792/cry4eh3.gif
Sıla nasıl dehşete düşecek pekiii. Ben Boranın içi ferahlasın diye çatıya çıkıp David Copperfield ipleriyle o güvercini penceresine sarkıtmıştım kendisi konmuş gibi. halâ gagayı gömmüş uyuyodu ben olmasam. Sıla da romantizme ortak oldu. http://img135.imageshack.us/img135/1224/1016io5.gif
Şu silah kısmında BORAN'ın hakkını yemiyelim
Berzan buluşma yerine gidip önceden silahını eline alıp hazır beklemekte iken Boran da öylece bakacak değilya Berzoşa...
oda sonuçda acılı bir durumda sinirine hakim olamıyabilir...silaha silahla karşılık verebilir bununda sorumlusu kesinlikle berzandır...boran değil:img-cray:
Berzan aşkını kalbine gömüp uzaklara gidiyorum diye niyet etmişken sonra Mardin'e gelip olur olmaz bir konuda büyük ihtimalle çocuğunun özlemine dayanamayıp onu geri almak isteyebilirde bu nasıl olacak evli kocası ölmüş dul bir kadının çocuğu için bu çocuk benim çocuğum ben ona nişanlı iken tecavüz ettim ve hamile kaldı sonra gidip başkası ile evlendi diyip öyle bunu ahaliye duyurmaz yapamaz gibi görünüyor..ama söz konusu kendi çocuğu ikende onu BORAN 'ın hımayesinde büyümesinede izin vermez gibi...
geri dönmesine sinir oldum ne yani uzaklarda kalsaydı biricik cenen'i ilede geri gelip ortamı germeseydiya.....
berzan diyarbakıra gitti ya..hatta boranla ortada buluşalım yapmış..sen mardinden gel ben diyarbakırdan batmanda buluşmuşlar..:img-hyste
cenen de gitti mi?
berzanın istanbulda yanına gelen aşiretten kim di o anımsayamadım..ceneni görünce pek bi huylanmıştı adamcağız..:img-hyste
berzan ceceni diyarbakıra götürüp..
aşiretim gelinağanız budur..:img-hyste
neden boranın karısı istanbulluda benim karım istanbullu olmasın dermikine:img-hyste
cenen-berzan burası neresi..
berzan-alamanyanın büyük eyaletlerinden diyarbekir..:img-hyste
ne kadar güzel güvercin öyle..
evet.ama umuttan çok barış güvercini gibi.:img-in_lo
komplo teorilerim var en saçmasından Firuz Ağanın vurulmasına dair...
bence vuran;
*ya Yezda
*ya da Firuzun gayri meşru oğlu.:img-pilot
Aslında Yezda ölmemiş ,uçurumdan atlamış fakat kısa mesafede bir yamaca düşmüş,iyi yürekli bi çoban tarafından bulunmuş Borandan uzak ama Boranın hayatını yakından bildiği bir hayat kurmuş kendine meğersem:img-pilot ve de Boran'ın Sıla'ya olan aşkına,fedakarlıklarına daha fazla tahammül edemez hale gelmiş zamanında kendini dışlayanlardan intikam almaya karar vermiş.sırada Kevser var mesela.:img-lock:
gayri meşru oğul hikayesini hayal etmek de size kalsın:img-hyste
hakikaten, kim ve hangi sebepten vurdu Firuz Ağayı acaba:bilmim
Bu Cihan'la eş değerde aynı çizgide ,aynı hain planların peşinde koşan Berzan niye buluşmak için hasankeyfi seçti de Bora 'ı ta oralara kadar ayağına çağırtıp sinirlendirdiki :hıh:hıh:hıh..
o da pekâla Cihan gibi köy meydanında boyunun ölcüsünü alabilirdi:kahve:kahve...
Berzan Esmanın son görüşmede kendine söylediklerini düşünüpte mi geri gelip öç almaya heves etti...
ifrti'çim cenen hanımı beğenmiyen ağanın adı "HAMİT AĞA "idi..niye beğenmedi onuda anlıyamadım kadının ağzı var dili yok...git dersin gider gel dersin gelir:img-hyste:img-hyste
yasemin1985 17-04-08, 12:46 bu yaralanma olayından sonra düğünü bir sürreliğine ertelenen Feride SABIRSIZlanıp ABAY'a surat yapıcakmı acaba
malum kızımız çok otoriter bi an önce araya başka sorunlar girmeden evlenmek, reyhani oynamak isteyebilir
kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor.
derinciğim;:img-in_lo
:img-hyste:img-hyste
feride abaya surat yapabilemez fakat feride amcaları huzursuz olacaktır..bu durumdan feride sonra da abay rahatsız olabilir..
feride kim reyhani kim....o ancak kaçsın otellere..:img-tomat
bu feride de deli cesareti var...:img-hyste
istanbula yabancı kız otele rahatlıkla tek başına gidip kalıyor..
herhalde feridenin amcası fazla feridenin saçını çekti ki olan aklıda uçup gitti..:img-hyste
abay da çok iyi o da sıla ve boran gibi iyiliğinin kurbanı mı olacak görmüyor mu feridenin ne cins bela biri olduğunu
düğün yapılmayana kadar abay'ın canı tehlikede...:img-cray:
sonra aman enişte canım enişte diye soyarlar feridenin amcaları...:img-tomat
boranı silaha karşı silah çekecek hale berzan getirmiştir...
boranın sabrının sonunu zorlayacak şeyler yapmıştır...:img-tomat
asıl suçlu değil boranı suçlamamız yanlış olur..:img-wink:
her insanın bir sabrının sonu vardır...
boran adalete inanan biri ahmet ağayı emniyete teslim etmedimi.
topraklar için kavga yapan aşiretleri kan dökülmeden işlerini halletmedi mi..
berzan sılayı göz hapsine almışken bir çok tehdidine dayanmak kolay mı..
heran sevdiklerini kaybetme korkusuyla yaşamak kolay mı..DEĞİL..
ağa ikende devletin adaletine sığınılmayı biliyordu sonrasında da...:img-in_lo
baharcığımve derinciğim;borana mardinde o sıcakta boran'a siyah paltoyu hala giydirenler delüüüüüüüüdürrrrrrr :img-tomat
iyi yorumlar..
-Mardin'e dönmüşken geçmiş kahramanlarımızı anarmıyız? http://www.resim-yukle.com/img01/16/544011rip.gif
*Ümmü veya Dilaver Cihan'ın mezarına giderler mi?
*Narin Yaren'i alıp Azad'ın mezarına gider mi?
-Boran komada iken yarı çıplaktı. Firuz da üstsüz yatacak mı? Yoksa göze hoş görünsün diye yeşil çarşafı boğazına kadar örtülü mü olacak? http://www.hizliresim.com/2008/3/21/1034.gif (Bence örtülü yatsın :img-hyste)
-Sönmezler http://www.resim-yukle.com/img01/18/481954faucheuse.gif hadi yüzüne söylemediler bari evlerinde iken "Allahım Boran'ı :img-in_lo sen ailesine bağışla" diye dua ederler mi? http://www.resim-yukle.com/img01/17/112237diablo1.gif
-Bedar http://www.resim-yukle.com/img01/17/116879276.gif dünürü Kevser kadının yasına ortak olup onu teselli eder mi?
Ne de olsa Bedar'ın ameliyatına Kevser kadın vesile olmuştu değil.:img-punk:
-Sıla ile Boran yatak odalarında http://www.resim-yukle.com/img01/17/195125sleep.gif yatarken çekilen bir sahneleri olur mu? (Yanlış anlamayın http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=471.gif formalite olarak canım )
-Narin Mardin'e gitmiş, Dilan & Emir vurulan Firuz olduğuna göre İstanbul da kalmışlardır değil.
Peki başlarında kim var Feride mi? http://www.hizliresim.com/2008/4/2/369.gif O zaman Abay geri kalmış olabilir mi?
*sevgili SONAY T. fragmanda Lusin vardı dedi. Gerçi ben pc den izlediğim için seçemedim.
Lusin döndüğüne göre Abay da kardeşini bu acılı gününde yalnız bırakmayacağına göre Dilan & Emir Feride ile mi kaldı? Bu üçlünün paldır güldür Mardin'e gitmeleri için bir gerekçeleri yok değil mi? http://www.hizliresim.com/2008/3/21/1045.gif
haramikedi 17-04-08, 13:27 bu yaralanma olayından sonra düğünü bir sürreliğine ertelenen Feride SABIRSIZlanıp ABAY'a surat yapıcakmı acaba:icon_whis.
malum kızımız çok otoriter bi an önce araya başka sorunlar girmeden evlenmek, reyhani oynamak isteyebilir
Feride şimdiden bileklerini çevirmeye başlamıştır bilehttp://img231.imageshack.us/img231/4161/35820700lm3qq4.gif ama Abay Mardinde olucak yazık ki.bye
Berzanın çocuk üzerinde hakkı yok. Peki Berzanı tanımak çocuğun hakkı mı?:img-help:
bana kalsa zelihanın bebesi BERZAN'ı hiç tanımasa bilmese..zavallı çocuk
netcek öyle babayı..ya *onun gibi olurmuyum acep* diye kuruntular çekecek
yada her bir kötülüğü işleyip *n'edim !!! babama çekmişim,babam anamın ....
geçmiş, ben doğmuşum,dedemi öldürmüş,babalığımı öldürmüş....* ahanda böyle
dünyaya gelmişim ben..* diyerekten takılabilir...tanımasın AMANIN....
boran'ımın başı yine belalarda...SILA meymenetsizi kırıtıp sırıtaraktan
*hepciğimiz sana dayanıyoruz* diyo..birde boran'ım birine dayansa olmuyomu..
PAYANDAN olimmm boran'ım...:love04:
Feride şimdiden bileklerini çevirmeye başlamıştır bilehttp://img231.imageshack.us/img231/4161/35820700lm3qq4.gif ama Abay Mardinde olucak yazık ki.bye
Belki amcaları biz bi damadın evini görelim derlerse. http://www.hizliresim.com/2008/4/17/996.gif
Feride de takılır peşlerine hoop ver elini Mardin.
Feride de ilk görüşte gözüne kestirmiş Abay'ı değil. http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1004.gif
Berzanın çocuk üzerinde hakkı yok.
http://www.hizliresim.com/2008/4/17/987.gif Niye ki? Berzan "Zeliha Samim ile pazardan almadı bu çocuğu Boran ağa" derse ne olacak? http://www.hizliresim.com/2008/3/21/976.gif
Peki Berzanı tanımak çocuğun hakkı mı?:img-help:
Ama ama genlerinin kime ait olduğunu bilsin, bilmeye de hakkı var değil mi? http://www.resim-yukle.com/img01/17/114302cnm1.gif
Bölüm Yorumu: http://www.resim-yukle.com/img01/18/84210789.gif
Berzan'ın Mardin de bir evi varmıdır? yoksa otelde mi kalır? http://www.resim-yukle.com/img01/17/962622ip.gif
legends_of 17-04-08, 14:11 baharcığımve derinciğim;borana mardinde o sıcakta boran'a siyah paltoyu hala giydirenler delüüüüüüüüdürrrrrrr :img-tomat
iyi yorumlar..
yasemin cim :img-in_lo Galiba bir müddet sonra o paltodan kurtulacaz.. :kahve Yeni gelen 68. bölüm resimlerinden birinde ağam ceketli ve hastanede :img-cray: ve üzgün ve endişeli bakıyor... :img-cray:
Diğer ikisi ise Berzoş la karşı karşıya lar.. Kim önce ilk adımı atacak diye bekler vaziyetteler :dito .... ((MAA başlığında var :img-icecr ))
Berzan össün işte ... :img-tomat Dizi bitiyor ama çıksın diziden .. son bir kaç bölümüde ondan mahrum geçirelim :kahve Her bölüm her bölüm resimlerde Boran la karşı karşıya poz vermiş Berzan yetti :dito
Biri vursun ya da kendisini vursun .. bir şekilde össün .. her şekil kabulum ... :img-hyste
FORUM FOREVER..
yasemin1985 17-04-08, 14:12 *Ümmü veya Dilaver Cihan'ın mezarına giderler mi?
*Narin Yaren'i alıp Azad'ın mezarına gider mi?
bbasalancığım;heç sanmıyorum bunlarda o düşünce olsun...:img-tomat
-Boran komada iken yarı çıplaktı. Firuz da üstsüz yatacak mı? Yoksa göze hoş görünsün diye yeşil çarşafı boğazına kadar örtülü mü olacak?(Bence örtülü yatsın )
örtsün örtsün..:img-hyste
boran gibi doktorları da etkileyemez..:img-hyste
*sevgili SONAY T. fragmanda Lusin vardı dedi. Gerçi ben pc den izlediğim için seçemedim.
Lusin döndüğüne göre Abay da kardeşini bu acılı gününde yalnız bırakmayacağına göre Dilan & Emir Feride ile mi kaldı? Bu üçlünün paldır güldür Mardin'e gitmeleri için bir gerekçeleri yok değil mi?
bencede bir gerekçeleri yok istanbulda kalsınlar...
yapışık feride abayı bırakır mı ben nişanlısıyım o nereye ben oraya gölge misali der mi...:img-tomat
kevser hanım;ağam ağam ..ahhh...ahhh:img-cray: diye zırlamaya başlamıştır...
dediğin gibi beyaz donlu bedarda :img-hyste destek için kevserin yanında olacaktır..
zeliha da...bebeğine bakarken...berzan uzaktan merul merul bakıp ağlıyormudur...:img-tomat
berzan;ahh zeliha ahhh benim olsaydın altınlara senide oğluşumuzuda boğardım..:img-cray:
boran hep berzan yüzünden eline silah almaya başladı çünkü berzan başka yol yine bırakmadı...:img-tomat
baharcığım;:love05:
inşallah siyah paltodan kurtuluruz...:happy0064 derinciğim; kulakların çınlasın nerdesin bak...ne güzel haber...:img-wink:
iyi yorumlar...
haramikedi 17-04-08, 14:20 Amcası Feridenin saçını çektiğinde ben çok sinirlenmiştim:icon_evil ama Abay "evleneceğiz" der demez Feride kaldığı yerden gülümsemeye başladı.:img-haha: ben halâ intikam istiyorum bu konuda. Biri de amcasının kalan tellerini çeksin.:icon_evil
bbasalan tarafından gönderildi:
Belki amcaları biz bi damadın evini görelim derlerse.
Feride de takılır peşlerine hoop ver elini Mardin.
Feride de ilk görüşte gözüne kestirmiş Abay'ı değil.
evet. Feride ne istediğini bilen biri belki de. Mantık evliliği olmasına da izin vermedi. Acaba evlendikleri zaman nasıl olacak?:img-pilot
Abay- ama Feride çocuk sahibi olmak için biraz erken değil mi.:blink:
Feride-http://img187.imageshack.us/img187/1797/aneaq6.gif
Abay-ama Feride daha bugün evlendik.:img-in_lo
Feride-ya şimdi ya hiç! şimdi!http://img187.imageshack.us/img187/1797/aneaq6.gif
yasemin1985 17-04-08, 14:31 Amcası Feridenin saçını çektiğinde ben çok sinirlenmiştim:icon_evil ama Abay "evleneceğiz" der demez Feride kaldığı yerden gülümsemeye başladı.:img-haha: ben halâ intikam istiyorum bu konuda. Biri de amcasının kalan tellerini çeksin.
evet. Feride ne istediğini bilen biri belki de. Mantık evliliği olmasına da izin vermedi. Acaba evlendikleri zaman nasıl olacak?
Abay- ama Feride çocuk sahibi olmak için biraz erken değil mi.:blink:
Feride-http://img187.imageshack.us/img187/1797/aneaq6.gif
Abay-ama Feride daha bugün evlendik.
Feride-[I]ya şimdi ya hiç! şimdi!
sevgili haramikedi;
abay evlenecez...ondan sonra feriden gözleri kançanağı saçlar dağınık ve bunlar içinde gülümseme yerleşti kırmızı yüzüne...:img-hyste
evlilikleride senin dediğin gibi zavallım abay...:img-cray:
mardinli bölümleri özlemişim bu bölüm özlem gidereceğim...:img-icecr
sıla borana tam destek...tam da görmek istediğim gibi...
bu berzandan kurtuluş yok ölse bile yine hortlar iki yüzlü ne olacak...:img-tomat
boran ellerini kirletme..:img-cray:
ayşe dönünce hüseyinde mardine döner mi...
ceren dilver ne yapacak..
firuz kurtulup haini borana söyler mi...
-2 adet Boran :img-blush Berzan :icon_twis karşılaşması. Fonda birinde yeşillik , diğerinde kuraklık. (İki resimde aynı sahneye ait olabilir.)
-2 adet tekli Boran :img-in_lo resmi. Biri Berzan'lı olandan (kuraklık) alıntı (direk ortadan kesmişler resmi farklı kare değil) diğeri hastane (ceketli)
-2 adet Sıla :bırr resmi aynı kareden. Karşısında beyaz tülbentli biri var.
-2 adet oturan Zinar :hıh ağa birinde telefonlu.
-1 adet Dilaver :img-beee: bir konakta.
-1 adet Abay troest (Boran & Berzan ikilisinin yanında sanırım {kuraklık})
Resimlerde fragmandan farklı egzantirik bişi yok. :img-pilot
Bölüm Yorumu: :kahve
Boran :img-weigh hastane, Berzan ile sohbet derken, Sıla :img-tomat kızımız da bir kadın ile ayakta sohbet ediyor. Büyük olasılıkla Ümmü bir ihtimal anası olabilir. Neden bu kadınlar mı? Çünkü beyaz tülbentli :img-fie: biri var karşısında.
bende bu mevsimde hala giydirilmeye çalışılan paltoyu giydirenleri delü sanabilir miyim peki..
Sevgili derin istediğini sanabilirsin yani bahar ayları içerisindeyiz,hadi istanbul soğukdu mardinli bir ağa olarak donuyodu o iklimde diyelim,e şimdi memleketinde birde üzüntülü ,telaşlı yüzünden ateş fışkırması gerekir mantık olarak,hala palto sırtında yük,kansız galiba pek üşüyor:bırr
Sıla gelinağamız söylemesin canım zaten söyleme konusunda fazla yorulmuyor, nasıl sa Boran birilerinden duyar-öğrenir.:img-punk:
Burası doğru. :img-wink: Örnek alınacak bir çift değiller ne yazık ki. :kahiki kişinin bildiği sır olmaz,oda bir ikinci kişiye anlatır derken uzar giderr,e işde sırrını söyleme dostuna dostun söyler dostunazeliha sıla yaanlatdı kimseye deme sır dedi ,sonra gitdi kaç yıldır görmediği annesine,annesi babasına ,baba sizlere ömür,sıla berzana söyledi ,yani gelin hanım biraz ketum ,eşine bile söylemeden gidip mal sahibine aktardı:img-wink:mal sahibi mülk sahibi üstelik,nasıl terkedip gitsin,cenan la veliahtı doğmuş.
boran derdi başından aşkın bundan sonra ilgilenmez zelihanın bebeğinin babasıyla,dert etmez gelin hanımdan öğrensin,başkasından öğrensin ,ağanın babası gitdi....
:icon_whis
Boran'dan gerçek saklanıyor ama Berzan'dan saklanması gerekiyorken saklanmıyor.
Berzan şu an çocuğu için her şeyi yapacaktır. Boran ise garibim , saf saf Zeliha'yı korumaya devam ediyor.
Boran ketumluğu ile hatalı .Gerekcesi Sıla üzülmesin .
konu direk berzanı ilgilendiyor eğer söylenmeseydiberzan cenanla almanya yolunda olurdu,ne işi vardı mardinde:img-wink:ama bu durumda asıl acınacak olan cenan sanırın ,kadın almanyaya giderken mardine uçuyor:icon_sorr
boran bu işde karısı üzülmesin diye çocuğunu sevmiyor ,hep hamın tüyünce çocuk aklına geliyor,zelihanın derdi için karısını hiç üzermi,kibar ağa ağanın karısı ,canının yarısı
berzan diyarbakıra gitti ya..hatta boranla ortada buluşalım yapmış..sen mardinden gel ben diyarbakırdan batmanda buluşmuşlar..:img-hyste
cenen de gitti mi?
sen yağmur ol,ben bulut batmanda buluşalım[/COLO dedi galiba berzan ,e hani berzan diyarbakır ağası,boranda mardin ağası olunca kimse kimsenin ayağına gitmemiş oldu batman olunca.
[COLOR="Purple"]cenan bence hala ağazı bir karış açık, şaşkınlık içinde diyarbakır otelinde engin ovayı izliyordur:img-huh:
Amcası Feridenin saçını çektiğinde ben çok sinirlenmiştim ama Abay "evleneceğiz" der demez Feride kaldığı yerden gülümsemeye başladı. ben halâ intikam istiyorum bu konuda. Biri de amcasının kalan tellerini çeksin.
Önce son saç teli kalana kadar kendine çektirsek. http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=ahhhhhhh.gif
Sonra da istersen kırbaçlar http://www.resim-yukle.com/img01/17/389412fouet.gif intikamını alırız. Olur mu?
evet. Feride ne istediğini bilen biri belki de. Mantık evliliği olmasına da izin vermedi. Acaba evlendikleri zaman nasıl olacak?
Abay- ama Feride çocuk sahibi olmak için biraz erken değil mi
Feride: "Hep kendimi bu geceye http://www.resim-yukle.com/img01/17/38185mar.gif hazırlamıştım. Erken diyerek konsantrasyonumu bozma :img-hyste lütfen."
Abay: "Feride sen :blink: neymişsin be." :img-fear2
Bölüm yorumu:
Sıla http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif upuzun bir metin ezberlemiş ki Boran :img-in_lo dinlerken sıkılsın :img-bored ve kendisinden
başka moral verici şeyler :icon_whis ummasın.:img-hyste
Abay yine Boran'a destek halde. :img-weigh
istanbula yabancı kız otele rahatlıkla tek başına gidip kalıyor..
herhalde feridenin amcası fazla feridenin saçını çekti ki olan aklıda uçup gitti..:img-hyste..
yasemin'cim bir konuyu atlıyoruz galiba.....
Feride otelde kalmaya niyet etmeden önce kuyumcuya gider .Önce alıcı gözle kuyumcunun vitrininde sıra sıra dizili bileziklere bakar. sonrada avucunu açıp elinde sıkı sıkı tuttuğu nesneye bakıp bir ah çektikten sonra içeri girip elinde nineden kalma son yadigâr neyse onu bozdurup parası ile bir otele yerleşip kafasında olanı biteni değerlendirir.....evlenme meraklısı Feride SILA gibi sabırlıca beklemek aşık olmak istemez çünkü çokdan aşık olmuştur karşısına çıkan ilk erkeğe.......
emmiler kızın parmağında yüzüğü görünce ve Boran dan da sözü alınca ferahlamışlardır........... bir süreliğine seslerini kesinler:img-tomat
Berzanın çocuk üzerinde hakkı yok. Peki Berzanı tanımak çocuğun hakkı mı?:img-help:
sevgili harami , böyle büyüyen çocuklarda intikamcı olurlar değil mi? analarına küsüp babalarından yana tavır koyarlar:icon_whis...hatta böyle çocuklar kendilerine bakıp yetiştirenlerin çocuklarınada kıl olur onlardan bilinmedik yoktan yere öç almak isteyebilirlerde değil mi?:icon_whis
yani Boran Bedirhan ile aynı şartlar altında SAMİM HAŞMETİ büyütüp yetiştirsede o çocuk bunalımlı bir tip olabilir:icon_sorr..
o nedenle Samim Haşmet'in ilerde Bedirhan'ın başına bela olmaması için babasının yanında büyüsün...
çocuğunda hakkı tabiki babayı tanımak....Berzan kendi çocuğunu krallar gibi bakar, okutur büyütür ama çocuk onun gibi gaddar mi? olur yoksa daha insalcıl birisi mı? olur kendini geliştirir orası samim haşmete kalmış...
Berzan bu ismide beğenmez şimdi..."SAMİM HAŞMET" nur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun ikisinin ölümüde benim elimden olmuştu diyi kendisi ile gurur duyar :img-tomat
Bölüm resimleride gelmiş amanınnnnnnnnnn..
Boran bir tane resim hariç diğerlerinde hep paltosu ile:bırr:bırr
Boran ve berzan iki defa karşılaşıyorlar herhalde:icon_whis bu resimlerdeki yer daha yeşiller içerisinde geldi bana ama diğer silah çektikleri yer hasankey üstü kenarı yamacıydı..burası meraya karşı bir mekan...
kanka Abay da gitmiş Mardin'e ..ee iki günlük nişanlısınıda İstanbulda bırakıp gidecek değilya alıp götürmüştür yanında:img-blush:img-blush
şu Sönmezlerde ne şanslı anacım bunlar kadir gecesinde mi doğmuşlar hepiciği:img-blush..
SILA guzummmmmm hadi sende bizimle gel diye ısararr edip durdular Sıla'ya( o kadar BAKIMA muhtaç çocuk arasından evli barklı çocuklu goncalı bir sılayı yanlarında götürmek istemişlerdi:img-tomat) ve SILA onlar Mardin'e varmadan SILA da uçağa binip gitti .. ANASI KAVUŞTU GUZUSUNA..
Resimlerde de görüntü var raz biraz bedarla sıla konuşuyorlar...
ama şu Boran'a azcık kızıyorum..kendisine emanet edilen çocukları bir başlarına bırakıp babası vuruldu diye dönecek gidecek ardına bakmadan Mardin'e..hiç olacak iş mi bu Boran'ın bu yaptığı..halbuki babasını telefon ilede durumunu öğrenip yardımcı olurrdu ama çocuklar onların başında nöbet tutması gerekiyordu heran başlarını belâya sokmasınlar diye.....
şimdi bu hastane çekimlerinde Bedar'ı da kontrolden geçiririz değil mi?
Derinçiğim;
Sönmezler Boran gibi damatları olduğu için bir kere çok şanslılar.
Feride artık dersaneye gitmeyecek mi?:icon_whis
Sıla 'da Feride 'de eşlerinden daha çok sahici evlilik istiyorlar.
Sıla yatak yorganı naıl dışarıya atmıştı .:img-tomat Gerçek evlilik istiyorum diye.:img-hyste
Boran ''az bekle '' dedikçe Sıla yalanmı yalanmı diye üstüne nasıl gitmişti. :img-hyste
Feride , şimdi sahici sahici diye tuturdu.Feride Sıla 'dan dişli çıktı. Ne istediğini hiç çevirmeden, açıkca dile getirdi.:good:
[.[/B]
YU bey biraz daha ciddiye almasın seni köşe yazalarına mail yazarsam( k ) ciddiye almak zorunda kalacak en acelesinden .....
YU ne yapsın başında go gibi biri varken:img-hyste
Kimse kimseyi tırtıklamadan bitecek..
bebeği duyan Boran şoklarda:img-hyste
Berzoş geldide embesil Cenen hanım nirde yoksa oda Berzan2ın çocuğunu almaya mı? geldi..
Berzo Ceneni yolcu etmiştir arkasından da bebeği alarak onun yanına
gider bu arada bebek çifte vatandaşlık hakkına sahip olurmu acep:img-pilot
bu yaralanma olayından sonra düğünü bir sürreliğine ertelenen Feride SABIRSIZlanıp ABAY'a surat yapıcakmı acaba
Sızlanır hemde nasıl nazlanacak,dershaneyi bile boş verdi
yandı keten helvası Abay'ın:img-hyste
fragmanda hastaneye giden siyah paltolu Boran'ın arkasında yürüyen bir abay göremedimde..yoksa abay sürünün geri kalanını toparlayıp öyle mi? gelecek......
Abay 66.bölümde sadece kendi işleri ile ilgileniyor Boran'ın şirketi ile bağlantısını koparmış gibi görünüyorrdu ama 67.bölümde ABAY'ın BORAN'ın şirket işleri ile yakından ilgilendiğini gördük...
Abay hem kendi işleri hemde Boran'ın işleri ile hemde feride ile yakından ilgileniyor...
Boranın şirketi varmıydı sanki:img-hyste sadece var olan o şirkette kendisi ve Abay haricinde hiç kimsecikler yok,şirketin kaç çalışanı var, onları hiç görmedik
cenen de gitti mi?
Berzan Boran'dan önce duymuştur Firuz ağanın vurulduğunu onu ziyarete gitti kesin ve hem ziyaret hemde ticaret maksadıyla bebek ve Zeliha'yı görmek isteyecektir:img-hyste
aşiretim gelinağanız budur
berzan-alamanyanın büyük eyaletlerinden diyarbekir.
Çok alemsin canım Cenen ne anlar alamanyadan:happy0064
Boran'ı katil edecekler sonunda.
Adam silahla çözüm olmaz dedikce eline silah veriyorlar.
Silah onun eline hiç yakışmıyor
Boran katil olamaz olmayacakta
Berzan'' çocuğumu ver Boran ''diyebilir.
Boran'da o sırada öğrenecektir.
Bu sefer eger Sıla ile '' bana niye söylemedin'' diye kavga ederse, o baskı altında Sıla 'ya çok kırıcı olabilir.
Berzan ,taa MARDİN'E KADAR GELMİŞTİR. BABASI YOGUN BAKIMDA.
Ay Boran bu sefer Sıla'ya çok sert olabilir.
Hepsi Sıla'nın yüzünden gelde kızma Sıla'ya bir türlü söylemedi
bebeği Boran'a
Bölüm yorumum:
Dilaver'de Mardin'de acaba Ceren'i de Mardinde görecekmiyiz
Söndürür Bedar fırsattan istifade hastanede kontrol olacakmıdır kesin olur
beleşe alışıklar
Bedar bu bölüm Boranıma teşekkür edecekmi etmeyecekmi etmezsede o evde güle güle oturmasınlar:dito:dito
yasemin1985 17-04-08, 17:30 bbasalancığım;bölüm fotoğraf yorumların için çok teşekkürler ellerine sağlık...:cheer:
-2 adet Boran ,Berzan :icon_karşılaşması. Fonda birinde yeşillik , diğerinde kuraklık.
:img-icecr
-2 adet tekli Boran :img-in_lo resmi. Biri Berzan'lı olandan (kuraklık) alıntı (direk ortadan kesmişler resmi farklı kare değil) diğeri hastane (ceketli)
çok iyi tespit bende gidip baktım gayet hoş görünüyor..:img-in_lo
yüzü asık ama..:img-cray:
-2 adet Sıla :bırr resmi aynı kareden. Karşısında beyaz tülbentli biri var.
sıla bir kadınla konuşuyor gördüğüm kadarıyla bu ümmüden başkası değil..
-2 adet oturan Zinar :hıh ağa birinde telefonlu.
ikisinde de çok düşünceli dalgın telefonda sinirli haller..yere bakıyordu..
-1 adet Dilaver :img-beee: bir konakta.
cereni ile telefonda hasret gideri...:img-hyste
-1 adet Abay troest (Boran & Berzan ikilisinin yanında sanırım {kuraklık})
abay boranı yalnız bırakmamış feride yok yalnız etrafa düşünceli bakışlar atıyor..:icon_whis
iyi yorumlar...
yasemin'cim bir konuyu atlıyoruz galiba.....
Feride otelde kalmaya niyet etmeden önce kuyumcuya gider .Önce alıcı gözle kuyumcunun vitrininde sıra sıra dizili bileziklere bakar. sonrada avucunu açıp elinde sıkı sıkı tuttuğu nesneye bakıp bir ah çektikten sonra içeri girip elinde nineden kalma son yadigâr neyse onu bozdurup parası ile bir otele yerleşip kafasında olanı biteni değerlendirir.....evlenme meraklısı Feride SILA gibi sabırlıca beklemek aşık olmak istemez çünkü çokdan aşık olmuştur karşısına çıkan ilk erkeğe.......
emmiler kızın parmağında yüzüğü görünce ve Boran dan da sözü alınca ferahlamışlardır........... bir süreliğine seslerini kesinler:img-tomat
derinciğim;ben herşeyden kopuk ne için olursa olsun tek başına gidip kalmasını doğru bulmadığımı belirtmiştim ve öyle düşünüyorum..:img-yes:
evet feride koyumcuya gitti bir altın bozdurdu.. ve onunla otelde kaldı düşündü taşındı abayla evliliği
ferideyi sönmezlerin evinde boğan mı vardı kendi odası yokmu çekilip düşüne bilirdi herkesi endişelendirmek korkutmaya hakkı var mı hayır:img-tomat
sıla en son gittiğinde haber vermişti kafasını dinlemek istediğini iyi olduğunu korkmamaları gerektiğini..:img-in_lo
feride bunlardan birini yaptımı .. :img-fie: feridenin yaptığı doğru değil..doğru bişeymiş gibi tasvir edilmesin..ve o tip karakterden beklenen bişey değildi
dediğin gibi umarım feridenin amcaları seslerini keserler...:img-tomat
bölüm yorumu;
-boran ve sılayı daha fazla üzgün görmek istemiyorum
-sıla abay beni yanıltmadı yine olması gerektiği yerde..yeterli destek veriliyor..
-berzan amacına ulaşamasın
-firuzun vurun hain bulunmadan huzur yok anlaşılan bulunsun...
iyi yorumlar..
İyi akşamlar;
Fragmanı izlemediğim ve yeni bölüm için CD'nin kilo alması ve bol Bedoş'lu sahneler dışiında hiç bir beklentim olmadığından, yazdıklarım azıcık saçma olabilir. Ama asıl amacım başka.
Eşimin ameliyatı için arayan ve mesaj yazan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Eşim gayet iyi. Ameliyat başarılı geçti, burnundaki borularda çıktı mı tam süper olacak.
Bölüm ve fragman resimlerine baktım. Yine action olayı var sanırsam. İyi, iyi ne zaman olmadı ki. Action yaptıkça törelerle sorunu olan birisi, sorununun bir kısmını hallediyor demek ki. Boran'ın ya da bir başkasının eline silah alması hiç hoşuma gitmiyor. CD; aşırı zayıflıktan en az 10 yaş daha yaşlı gözüktü gözüme ve de göz zevkimi bozdu. Birileri lütfen şu hatuna kemiklerinin desteğe ihtiyacı oldugunu, yoksa birbirine sürtünmekten kemik aşınmasına uğrayacağını söylesin.
MAA, CD'nin aşırı ukala ve çok bilmiş tavırlarından o kadar sıkılmış olmalı ki artık aşık adam rolünü oynamaktan vazgeçmiş gözüküyor.
Berzan efendi geri dönmüş. Resimde kaşları pek bir hilal tipi gözüküyor. Erkeğe yakışmıyor, ama herhalde son zamanlarda bazı bayanların yaptığı gibi önce yoldurup, sonra çizdirmemiştir.
Haramikedicim; maalesef Berzan'ın çocuğunu görme hakkı var.Her ne kadar çocugun oluşması zorla da olsa o bebekte maalesef onun da payı var. Malum tek başına bebek yapılmıyor. Zorla ya da isteyerek.
İyi akşamlar.
İyi akşamlar;
Fragmanı izlemediğim ve yeni bölüm için CD'nin kilo alması ve bol Bedoş'lu sahneler dışiında hiç bir beklentim olmadığından, yazdıklarım azıcık saçma olabilir. Ama asıl amacım başka.
Eşimin ameliyatı için arayan ve mesaj yazan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Eşim gayet iyi. Ameliyat başarılı geçti, burnundaki borularda çıktı mı tam süper olacak.
Bölüm ve fragman resimlerine baktım. Yine action olayı var sanırsam. İyi, iyi ne zaman olmadı ki. Action yaptıkça törelerle sorunu olan birisi, sorununun bir kısmını hallediyor demek ki. Boran'ın ya da bir başkasının eline silah alması hiç hoşuma gitmiyor. CD; aşırı zayıflıktan en az 10 yaş daha yaşlı gözüktü gözüme ve de göz zevkimi bozdu. Birileri lütfen şu hatuna kemiklerinin desteğe ihtiyacı oldugunu, yoksa birbirine sürtünmekten kemik aşınmasına uğrayacağını söylesin.
MAA, CD'nin aşırı ukala ve çok bilmiş tavırlarından o kadar sıkılmış olmalı ki artık aşık adam rolünü oynamaktan vazgeçmiş gözüküyor.
Berzan efendi geri dönmüş. Resimde kaşları pek bir hilal tipi gözüküyor. Erkeğe yakışmıyor, ama herhalde son zamanlarda bazı bayanların yaptığı gibi önce yoldurup, sonra çizdirmemiştir.
Haramikedicim; maalesef Berzan'ın çocuğunu görme hakkı var.Her ne kadar çocugun oluşması zorla da olsa o bebekte maalesef onun da payı var. Malum tek başına bebek yapılmıyor. Zorla ya da isteyerek.
İyi akşamlar.
Herkese iyi akşamlar
Uzun süredir yazmıyordum. Çünkü bu diziye ait umutlarımı gerçekten yitimiş durumdayım. Umutlu olan arkadaşları çok içten kutluyorum.:img-icecr:img-icecr
İlkbahar
Size gerçekten katılıyorum. CD aşırı yaşlı görünüyor. ve gittikçe zayıflıyor. Bence o kadar isteksiz o kadar ruhsuz oyunculuk sergiliyorlar ki artık içlerindeki negatiflik yüzleine yansıyor diye düşünüyorum.:img-tomat:img-tomat Çünkü MAA'da da durum farklı değil. Donuk anlamsız boş bakışlar, ifadesiz bir yüz. Yani geçmişte izlediğim diziyle arasında gerçekten bir bağlanbtı kuramıyorum. Dizinin başrol oyuncuları bu kadar ruhsuz davranınca bölümün konusuna dahi bakmak içimden gelmiyor.
Fragmanda camın önünde ruh gibi dikilen iki insan son sahnede de zorla bir araya getirilmiş hatta getirilememiş yanyana olmaktan kasım kasım kasılmış iki insanı güvercine bakarken gördüm.:img-hyste Bana iki kukla yanyana cama bakıyorlarmış gibi geldi:img-hyste:img-hyste. CD ise kafasını heralde MAA'ya dayamaktan o kadar rahatsız olmuş ki başını nasıl çevirip nasıl bakacağını bilememiş sanki camdan dışarı değil de tavana bakıyor.
Durum bu kadar vahim olunca ben de yazıklar olsun demekten başka bir çare bulamıyorum.:img-cray::img-cray:
İlkbahar
Eşinizin ameliyatından şu an haberim olduı. Umarım önemli bir durum değildir.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
İlkbahar son yazdığına da sonuna kadar katılıyorum. Meydana geliş şekli sıradışı da olsa Berzan o çocuğun babası. Ayrıca Boran da aynı şekilde baba oldu.:img-hyste:img-hyste:img-hyste Zorla ya da isteyerek. Bir kez bebek oluyorsa onun fiziksel annesi ve babası her zaman her yerde annesi ve babasıdır. Heralde Berzan çocuğunun peşine düşecek.
Fragmanda camın önünde ruh gibi dikilen iki insan son sahnede de zorla bir araya getirilmiş hatta getirilememiş yanyana olmaktan kasım kasım kasılmış iki insanı güvercine bakarken gördüm. Bana iki kukla yanyana cama bakıyorlarmış gibi geldi. CD ise kafasını heralde MAA'ya dayamaktan o kadar rahatsız olmuş ki başını nasıl çevirip nasıl bakacağını bilememiş sanki camdan dışarı değil de tavana bakıyor.
Sevgili Steella http://www.resim-yukle.com/img01/15/398496friends.gif tavan yazınca aklıma yatak odası sahneleri geldi. :img-wink:
59.bölümdü hani Boran düz yarı çıplak yatmış Sıla da ayak ucuna paralel, ayakları yataktan dışarı çıkmıştı ve hatta forumda 90 dere açıyı çözün diye espri konu olmuştu.
Biraz daha ipucu veriyim, Sıla saçlarını Boran'ın yarı çıplak bedeninde omzuna yaslamış suratı tavana bakarak "senin kokunu, senin ..... bla bla" demişti. Forumda Boran'ın yüzüne bakarak değilde tavana bakarak söylediği için kameraman üstüne alınmıştır diye espri yapılmıştı. Hatırladın mı?:icon_whis
Bu da benim o sahne için yaptığım aramızda kalsın çalışmamdı.:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/album.php?albumid=299&pictureid=39100
Bölüm Yorumu::kahve
Boran ile Sıla yanyana gelmezse ne olur? diye yazmıştım, işte böyle sahneleri kaldırmaya tahammül edemediğim ve hiçbir albenisi olmadığı içindi.:icon_sorr
Bu bölümde de şahsen ve mümkünse saçma bir yatak http://www.resim-yukle.com/img01/17/195125sleep.gif sahnesi beklemiyor ve istemiyorum. :img-pilot
Olacak sa da beyaz atletli (daha cici oluyor) Boran'ı :img-blush tercih ederim.
Safinaz'ın :bırr yanında yarı çıplak Herkül :img-in_lo gibi duranı değil. :img-hyste
yasemin1985 17-04-08, 19:34 yaa artık boran sıla çiftimizi mutlu görmek istiyorum ben..:icon_sorr
güvercinli sahnede iki camdan beraber bakarken gülümsüyor...:img-in_lo
güvercinleri çok severim :img-in_lo ama burda herşey güvercine bağlanmış gibi
güvercin geldi hayat mutluluk getirdi aralarını düzeltti ve
berzanın üzerine sıçmaya geldi..:img-hyste
berzan diyarbakıra gitti ya..hatta boranla ortada buluşalım yapmış..sen mardinden gel ben diyarbakırdan batmanda buluşmuşlar..
cenen de gitti mi?
berzanın istanbulda yanına gelen aşiretten kim di o anımsayamadım..ceneni görünce pek bi huylanmıştı adamcağız..
aşiretim gelinağanız budur..
neden boranın karısı istanbulluda benim karım istanbullu olmasın dermikine
berzan-alamanyanın büyük eyaletlerinden diyarbekir..
sevgili ifrit;
halit ağayı diyorsunuz.....siz..
halit ağa dikilir karşılarına aşiretimize bunu mu uygun gördün:img-hyste
oruç aşiretini rezel ettin soyu sopu ne bunun ..ismi ne cenen.. ...:img-hyste
istanbullu kadınları gencolarda almış benim ne eksiğim var aaa
senin fazlan var berzan göbeğin...:img-hyste
bu bölümde tam birbirine destek çiftin bu zor günleri birbirine desteğiyle geçeceğini tam olarak görürüz umarım..
sıla boran ve bedoş un beraber neden remi yok..
ayrı ayrı hep tüüüüüüüüüüüü
adaşım...:love05::good: haklısınn biz daha sabırlıyız bizde ki sabır kimsede yok bizim yerimizde taş olsaydı çatlamıştı..:img-hyste
iyi geceler herkese...
Iyi aksamlar herkese :love05:
Canım Celil’i kim haber verir eşleri dostları yok ki Boran’ı arasınlar, maraba Sülü mü arayacak,
tabii oranın ağası Zinar arar. Üstelik damadın amcası olur kendileri değil.
Ablacim dogru dedin ama vurulan Viy Celil olsaydi, Silaya baban yada Celil babm demezmiydi??
Dizi bitiyor sorunlar halen silahlamı çözümlenmek istiyor.
Bende sIKILdim.. Bencede Borana yakismiyor..
Tüyo getirdim. Fragmanda Sılanın Borana söylediklerini içeren diyalog şöyle gelişiyormuş:
-babamın durumu çok ciddi...http://img504.imageshack.us/img504/4258/sad3eb6pb9.jpg
- öylesene artık, Celil babanı mı yoksa Firuz Ağayı mı vurmuşlar, böyle mi koruyacaktın babamı! bıktım, yetti artık, ciyaaakkk
- hayır, benim babamı.
-haa..öyle mi..http://img217.imageshack.us/img217/4101/hmcp8.gifo zaman, senden almaya çalıştığımız güçle ayakta duruyoruz...güçlü durmalısın erkekim.http://img217.imageshack.us/img217/6518/smileug9.png
:img-hyste
http://img73.imageshack.us/img73/8792/cry4eh3.gif
Sıla nasıl dehşete düşecek pekiii. Ben Boranın içi ferahlasın diye çatıya çıkıp David Copperfield ipleriyle o güvercini penceresine sarkıtmıştım kendisi konmuş gibi. halâ gagayı gömmüş uyuyodu ben olmasam. Sıla da romantizme ortak oldu. http://img135.imageshack.us/img135/1224/1016io5.gif
:img-hyste
evet.ama umuttan çok barış güvercini gibi.
komplo teorilerim var en saçmasından Firuz Ağanın vurulmasına dair...
bence vuran;
*ya Yezda
*ya da Firuzun gayri meşru oğlu.
Yezda hortladi :img-hyste
her insanın bir sabrının sonu vardır..
Bizim sabirimiz yaninda Boraninki neymis Adasim :img-in_lo
Bence bizden sabirlisi yok
Ilkbahar ablacim cok gecmis olsun insallah enistem cabuk kavusur sagligina..
REYTING ANKETIMIZ (degistirebilirsiniz)
1 diyenler
01. narince
2. diyenler
01. figan1973
3. diyenler
01. de-rin
4. diyenler
01. neng
02. lbektas (ablam oyle isterdi)
03. de-rin
04. ayliz
05. rfd30
5. diyenler
01. asumanoz
02. bbasalan
03. yasemin1985
04. SONAY T.
05. rfd30
6. diyenler
01. bbasalan
02. yasemin1985
45. diyenler
01. legens_of
FIRUZ DEDEYI KIM VURDU? ANKETI
Sih Ali tarafindan diyenler
01. neng
Berzan tarafinan diyenler
01. asumanoz
02. rfd30
03. ayliz
04. SONAY T.
Antalyadaki Mehmet Aga tarafindan diyenler
01. zeynepsudem
02. legends_of
Baska bir olaydan dolayi diyenler
01. de-rin
02. bbasalan
03. yasemin1985
SABIRLI FORUMUM FOREVER
Bence de Berzan'ın çocuk üzerinde hakkı yok ve iddia etmemeli de; böylesi şerefli 1 tutum olurdu.
Berzan ve şeref.http://img396.imageshack.us/img396/5179/2021mfru5.gif
O, 1takım haklarını Zeliha'ya zor kullanarak kaybetti; onun karar verme özgürlüğüne set çekerek ve tecavüz etmesi sonucunda sırf onun da fiziksel katkısı var diye çocuk üzerinde hakkı varsa 'yuh' demek istiyorum.
Çocuk üzerindeki bütün düzenlemelere karar verme yetisi ve hak hukuk durumlarının Zeliha'ya ait olduğunu düşünüyorum. Onun istediği dışında gelişmiş 1 olayda en azından bunda kendi isteğiyle karar verebilmeli.
Çocuğun doğmasına karar vermesi gibi.
ve tabi çocuğun hakları var! Annenin aslında her adımını dikkatli atması gerekirdi. Tecavüzcüsüne aşık olmadığına göre(!:img-hyste!) neden bu çocuğu istediki yani. Keşke aldırsaydı, bundan sonrası çocuk büyürken de zorluk olarak ona dönecektir.http://img507.imageshack.us/img507/8337/3ccd1cege0kz8zm7.gif
Çocuk musun nesin sen de, 'anne babamızı seçemiyoruz, tüü alla kahretmesin' gibi 1 hayat felsefesi edinip otur toto üzerine!http://img507.imageshack.us/img507/7931/19254wl5.gif
Ama Berzan'ın hakkının içine ediyim. Pis tecavüzcü mahluk.http://img227.imageshack.us/img227/7669/056xy5gu2kp7.gif
Düşündüm düşündüm .....:icon_whis.Sonunda Berzan'ın Mardin'e gidiş nedenini buldum .
Şimdi Berzan Mardin'de olup biteni bildirmesi için adamlarını görevlendirmişti. Saat saat Berzan'a rapor veriyorlar, değil....Berzan'ın adamları Berzan'a ağam bebenin bir odası yok derseler, Berzan kızmakta haklı değilmi?
Boran'ın bebesine oda hazırlamamış olduğuna gücenmiştir. :img-hyste
Zeliha'ya hep Boran bakacaktı değil...
Berzan bir kaç gün misafir edeceği Bedirhan için , müthiş bir oda hazırlatsın..Boran sürekli bakacagı Berzan'ın bebesi için hiç bir şey hazırlamasın.:img-tomat
Berzan buna alınıp Mardin'e gidipte Boran'a silah çekmezmi?::img-tomat
Bedirhan'a sünnet diyorsunuz...:img-pilot
Çocuk sünnet olsa Boran ve Sıla'nın yatağına yatacak ..Peki Sıla ve Boran nerde yatacak.:img-tomat
Berzan , hayrına gitmişken Bedirhan'a bir oda hazırlatı verse ne olur.:icon_sorr
yasemin1985 18-04-08, 08:16 eraleciğim;kahvaltı için teşekkürler ellerine sağlık..:love05:
süpriz kahvaltıya geldim.. :img-nyam: ne var ne yok:icon_whis
Berzan Mardin'de olup biteni bildirmesi için adamlarını görevlendirmişti. Saat saat Berzan'a rapor veriyorlar, değil....Berzan'ın adamları Berzan'a ağam bebenin bir odası yok derseler, Berzan kızmakta haklı değilmi?
Boran'ın bebesine oda hazırlamamış olduğuna gücenmiştir.
eraleciğim;
berzan:nasıl benim ağamın odası olmaz hıhıhhh boran hıhıı:img-hyste
bu bölüm aşıklar nişanlıları bir arada görecekmiyiz..:img-icecr
ümmü ve dilaver kararına boran destek olduğu için mi aşiretten biri firuzu vurmuş olabilir mi..:icon_whis
sılanın borana destek olması beni çok mutlu etti..
beni bölümü sevmeme bu neden oldu..
-boran ve sıla yemek yesin ve tango yapsın..
-sıla boran ve bedoşlu sahneler çok olsun..:img-in_lo
-boran firuzun halini görürse yine ağlar mı..:img-cray:
-firuz ileşip haini açıklar mı:icon_whis
-boran ve berzan arasında neler olcak..
sılanın borana destek olması beni çok mutlu etti..
beni bölümü sevmeme bu neden oldu..
-.
Canım , bende en çok Dilaver'in ve amcasını Boran'ın yanında olmasına sevindim. Sıla tabikide olmalı. Boran Sönmezlere neler neler yaptıyor.
yasemin1985 18-04-08, 08:32 :good:
Canım , bende en çok Dilaver'in ve amcasını Boran'ın yanında olmasına sevindim. Sıla tabikide olmalı. Boran Sönmezlere neler neler yaptıyor.
eraleciğim;:img-in_lo
zinar 360 derce yapmadan önce neler yapmıştı...
narini kaçırmıştı boran gidip aldığında silah çekmişti..o an o kadar çok korkmuştuk
kevser hanım sılayı hiç sevmemiş hep hor görmüştü..sonra canım çiçim...
firuz da sılayı sevmemişti..sıla hayatını kurtarınca sevmeye başlamıştı..
dilaverde aşık oldu olalı şalvarda takım elbiseye geçti karakterde değişti..
ben bu karakter değişimlerini hiç sevmiyorum karakter değişimleri olunca tanımıyorsun karakterleri.. ve soğuyorsun bi yönde iyi oldu değişimlerde..
düşünüyorumda bi insan belirli bir yaştan sonra değişir mi...:img-fie:
tabi zinar şimdi melek tabi boranın yanında tek yiyenin üzülmesini abisine bişey olmasını istemez...
sönmezler de dediğin gibi her yönden boranın yanında olup destek olmamlılar...
ohhhhhh forum bana kaldı:img-hyste
Günaydınlar hayırlı Cumalar değerli forum arkadaşlarım
erale'cim kahvaltı için teşekkürler bu sabah çok obez gördüm kendimi :img-icecr:img-icecr
konu yemekten açılmışken bu Berzo Mardinde aç kalmasın:img-hyste..Adam alışık kendi mutfağında itina ile yemek pişirip , yemeğe..şimdi Mardin mutfağı yemek tarzları ağır gelmesin Berzo ya ..malum kendisi brokoli, brüksel lahanası gibi hafif batı mutfağına alışkın bir tarzı var şimdi kaburga dolması çiğ köfte kolestrolini yükseltmesin:img-hyste:img-hyste
zinar ağa kara kara abisini kimin vurduğunu düşünüyor herhalde ..ağa olup başa geldiğinden beri bir olayıda çözüme kavuştursa bari..daha göremedik...Boran vurulduğunda kendini vuranı iyileşip ayaklandıktan sonra Boran knedisi bulup ağası amcası znar'a teslim etmişti..şimdidde zinar oturup Firuz ağayı vuran her kşimse onu Boran'ın bulmasını ve kendine teslim edip ağa olarak cezasını kesmeyi bekliyor kanımca...:img-tomat
Çocuk musun nesin sen de, 'anne babamızı seçemiyoruz, tüü alla kahretmesin' gibi 1 hayat felsefesi edinip otur toto üzerine!
Ama Berzan'ın hakkının içine ediyim. Pis tecavüzcü mahluk.http://img227.imageshack.us/img227/7669/056xy5gu2kp7.gif
Sevgili seyşell ben senden çok korktum . :img-cold: Çok acımasızsın. http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1469.gif
Adamı linç ettin. http://www.resim-yukle.com/img01/18/5293688_1_2201.gif
Bedirhan'a sünnet diyorsunuz...Çocuk sünnet olsa Boran ve Sıla'nın yatağına yatacak.
Peki Sıla ve Boran nerde yatacak.
Yer yatağı ne güne duruyor canım. http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1480.gif
Mekan değişikliği iyi gelir değil mi? http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1492.gif
Sakın o yatağa Boran zor sığıyordu ikisi birden nasıl sığar deme. http://www.hizliresim.com/2008/3/21/992.gif
Büyük bir zevkle sığarlar yeter ki istesinler http://www.hizliresim.com/2008/4/17/996.gif değil mi canım. http://www.hizliresim.com/2008/4/2/375.gif
Bölüm Yorumu: http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1002.gif
Firuz'un akıbeti bu bölüm çözülür mü? yani hayata dönme veya ölüm hangisi? :icon_whis
Sıla ile Kevser arasında ki diyalog nasıl olucak? Ana / kızım ?
Sevgili erale kahvaltı http://www.hizliresim.com/2008/4/17/990.gif için teşekkürler.
Yer yatağı ne güne duruyor canım. http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1480.gif
Mekan değişikliği iyi gelir değil mi? http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1492.gif
Sakın o yatağa Boran zor sığıyordu ikisi birden nasıl sığar deme. http://www.hizliresim.com/2008/3/21/992.gif
Büyük bir zevkle sığarlar yeter ki istesinler http://www.hizliresim.com/2008/4/17/996.gif değil mi canım. http://www.hizliresim.com/2008/4/2/375.gif
[.
Sanırım Bedirhan'ı yer yatağında sünnet edecekler .:img-cray:
Yada Sıla ve Boran birlikte yerde yatacaklar. Bedirhan onların yatagında . ...
Sıla yerde yatsında Boran'ın ne çektiğini görsün . Üstelik Boran'a o yer yatağını dahi onunla gerçek evlilik yapmıyor diye , çok gördü . Yatak yorganı dışarıya atmıştı.:img-hyste:img-hyste
Berzan çocuğunuda Zeliha'yıda alsın gitsin :img-cray:
Çok bela oldular artı.:img-tomat
Zeliha baştan o çocuğu doğurmaya karar niye verdiki.:icon_whis
Sıla Boran'ı sevdiği için o çocuğu doğurmaya karar vermişti.
Boran'a demişti .
--Seni sevmezse idim , karnında çocuğunu taşımazdım ....
diye.
bbasalançığım;
Belki Berzan Boran'a bebeğini ve Zeliha'yı koruduğu için teşekkür mahiyetinde Bedirhan için konakta oda hazırlatabilir. Sünnette o odada yapılır.:img-wink:
Bize baba oğul ilşkisinin güzelliğini Berzan'la gösterirlerse hiç şaşırmayacağım.:icon_sorr
Çocuğunu yıkayan,altını değiştiren Berzan görürsem pes diyeceğim.
Bimkolikle çok yazmıştık Bedirhan'ı yıkayan Boran hayallerini.
İnanılır gibi değil.Seyircinin görmek istediği sahneleri asla çekmediler.
Biz Bedirhan-Boran sahneleri yazdıkça bize inat Emir-Bedar sahneleri çektiler.
Berzan gibi bir adam çocuğunu bırakırmı hiç.
Üstelik aşık olduğu kadından olan bir çocuk.
Tabiki sahip çıkar.Berzan karakterinde birisi asla çocuğunu bırakıp gitmez.
Zeliha ya bu çocuğu aldıracaktı yada Berzan'a söyleyecekti.
Çocuğun gerçek babasının kim olduğunu bilmek en doğal hakkıdır.
Tabiki Boran'ın da çok önceden bilmesi gerekiyordu bu gerçeği.
MAA, CD'nin aşırı ukala ve çok bilmiş tavırlarından o kadar sıkılmış olmalı ki artık aşık adam rolünü oynamaktan vazgeçmiş gözüküyor...
ilbahar'cım tekrar çok geçmiş olsun..
MAA , vazgeçmemiştir gerektiği yerde gerktiği gibi oynamaktan vazgeçmemiş işine verdiği özeni sonuna kadar kullanmaktadır kendileri..vaz geçen başkası MAA değil:img-wink:...
Berzan efendi geri dönmüş. Resimde kaşları pek bir hilal tipi gözüküyor. Erkeğe yakışmıyor, ama herhalde son zamanlarda bazı bayanların yaptığı gibi önce yoldurup, sonra çizdirmemiştir..
bende bunu daha önce çok yazdım bir ağa olarak o halini hiç beğenmiyorum yakıştıramıyorumda..bıraksın dağınık kalsınlar:img-hyste
CD aşırı yaşlı görünüyor. ve gittikçe zayıflıyor. Bence o kadar isteksiz o kadar ruhsuz oyunculuk sergiliyorlar ki artık içlerindeki negatiflik yüzleine yansıyor diye düşünüyorum.:img-tomat:img-tomat ..
steella'cım sonradan koyduğu kuralların altında eziliyor olabilir mi? izleyiciden aldığı tepkilerden ve özel hayatındaki kısıtlamadan olabilir mi?malum kıymetlisi ile bir araya gelene kadar böyle birr sorun yoktu ne zamankı bir kıymetli göründü işte CD de bu durum meydana geldi:img-blush...
Çünkü MAA'da da durum farklı değil. Donuk anlamsız boş bakışlar, ifadesiz bir yüz. Yani geçmişte izlediğim diziyle arasında gerçekten bir bağlanbtı kuramıyorum. Dizinin başrol oyuncuları bu kadar ruhsuz davranınca bölümün konusuna dahi bakmak içimden gelmiyor...
eve karşısındaki rol arkadaşı kasıntı olunca oda n'apsın elinden geldiğince sahnenin hakkını vermeye çalışıyor, veriyorda:img-wink:
Fragmanda camın önünde ruh gibi dikilen iki insan son sahnede de zorla bir araya getirilmiş hatta getirilememiş yanyana olmaktan kasım kasım kasılmış iki insanı güvercine bakarken gördüm.:img-hyste Bana iki kukla yanyana cama bakıyorlarmış gibi geldi:img-hyste:img-hyste. CD ise kafasını heralde MAA'ya dayamaktan o kadar rahatsız olmuş ki başını nasıl çevirip nasıl bakacağını bilememiş sanki camdan dışarı değil de tavana bakıyor..
evet cansu hanım MAA dokunmamak için elinden geleni yapıyor. kocası kötü haberi aldığından yaptığı en büyük atak kocasının koluna eli ile dokunmak oldu..ayol o durumda insan kocasının boynuna atlar vs..
ama bizim kızımızın en büyük yakınlık derecesi kolunu tutabilmek ve bunun adınada " oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerlemek "olarak çevresi tarfından alkış tutulmak pohpohlanmak oluyorr deniliyor.....
Ben o sahnede üzgün bir boran görüyorum ama kukla gibi olan SILA hanım başını o kadar komik kocasına yaslıyorki zorla olduğu herhalinden belli ediyor kendini:img-blush...
bbasalan'ın aramızda kalsın çalışmasında da daha açık görülüyor..
bir yatak sahnesiki gayet normal eğer işinizin adına oyunculuk diyorsanız yapmanız gerekiyor (yok değilse hint sinemasına gidebilirsiniz malum oradaki kurallar tam CD göre....) MAA normal koca gibi yatakta yatıyorr ama CD başı yastıkta ayakları yatağın dışında uyumak istemiyen çocuklar gibi mız mızlanmış bir halde....şimdi durum böyle olunca nasıl MAA oynuyamıyor diyebilirimki......
Bize baba oğul ilşkisinin güzelliğini Berzan'la gösterirlerse hiç şaşırmayacağım.:icon_sorr
Canım, bunu Berzan!a yaptıracaklar.
Ben bekliyorum . Gördüğümde ise hiç şaşırmayacağım.
Berzan'ın Boran 'dan ne kadar farklı bir baba olduğunu göreceğiz.
Biz Boran'da görmek istediklerimizi , inatla başkalarında görüyoruz.
Bedirhan'a sünnet diyorsunuz...:img-pilot
Çocuk sünnet olsa Boran ve Sıla'nın yatağına yatacak ..Peki Sıla ve Boran nerde yatacak.:img-tomat
Berzan , hayrına gitmişken Bedirhan'a bir oda hazırlatı verse ne olur.:icon_sorr
erale'cim , onlarda gidip Boran'ın SILA ile küsülü zamanalarda yattığı çıbıldak soğuk vede rutubetli odada yatsınlar belki sıla soğuktan Boran'a sıkıca sarılır:love05::love05:
artık dizi finaline kadar vuslat tutku vs gibi sahneler olmaz değil mi?
İnanılır gibi değil.Seyircinin görmek istediği sahneleri asla çekmediler.
Biz Bedirhan-Boran sahneleri yazdıkça bize inat Emir-Bedar sahneleri çektiler.
Berzan gibi bir adam çocuğunu bırakırmı hiç.
Üstelik aşık olduğu kadından olan bir çocuk.
Tabiki sahip çıkar.Berzan karakterinde birisi asla çocuğunu bırakıp gitmez.
:good::good:
newat ablacım bu yazdıklarınıza tamamen katılıyorum..
Berzan çocuğunu yıkar da altınıda değiştiri mama da pişirir masal da okur herşeyi yapar yaptırırla:img-blush:img-blushr..
Bizler Boran bunu yapsın şunu yapsın dedikçe onlar tüm isteklerimizi başka şahıslar üzerinden verdiler:img-blush, dizinın kariyerini sarstılar bunu öyle bir börülenerekte yaptılarki isteklerimizi başka şahıslar üzerinden vermek onlara büyük haz verdii..yaptıkça yaptılar ama ne oldu....koca bir hiç..reytingler düştü izleyenler sıkılıp gittiler.......kısaca canım aşk kokan diziyi yıkıp döktüler....
Bu zeliha Berzan arasındaki olayıda Boran'ın bilmemesi Sıla'nın bilipte Boran'a anlatmaması yine Boran ve SILA'nın arasını açacaktır....resimlerdeki Berzalı Boranlı sahne belkide bu gerçeği öğrenen Boran'ın şaşkın halide olabilir..daha fazla uzamdan Berzan çocuğumu alacak zelihada mı? kalacak bir karar verrsinler...
bilemiyorum ama zeliha çocuğunuda alıp Berzan'ın yanınada taşına bilir..çocuğu için istemediği bir adama katlana bilir veya onun hımayesinden başka bir yerde kalabilir..en doğrusuda bu sanırım Berzan2ın gözetiminde oğlu büyüsün, tüm sorumluluk Berzan da olsun........
Hepinize Merhabalar;
Yorumlarınızı okuyup okuyup çıkıyorum.Bu ara işlerim çok.Ama konu Bedirhan'nın nerede yatacağına gelince gülmekten bir hal oldum.Siz hiç merak etmeyin.Boran'nın paltosu gibi Bedirhan'nın da beşiği var.GO, uçakta onu kuçağında götürmüştür.El bagajı diye yol parası bile vermemiştir.Berzan'a gelince para akıtıldı.Gencolara yok.
Japonlar çocuklarına ayakları küçük olsun diye dar pabuç giydirirlermiş.Gariban Bedirhan'nın da boyu uzayamayacak.Son bölümde Sıla beşiğe yatırdı,Bedirhan "Allahım yine mi buraya soktular beni" diye hüzünlü bir bakış attı.
Ağalar hastanede iken Narin çocuğunu,Celil ve Bedar da kendilerini muayene ettirirler.Tatsız ,tuzsuz,vıcık vıcık konuşmalarını bol bol verirler.:img-tomat:img-tomat
Eğer Bedar ,Boran'a ev için teşekkür etmez ise TÜÜÜÜÜÜ,GO'ya:dito:img-tomat
Bu dizi bitince vedalaşacağım ve onların rol alacakları dizileri izlemeyeceklerim var.Tabii onlar sanatçı,verilen rollerini yapıyorlar.Kararım bu nedenle değil.Onların medyaya yaptıkları açıklamalarından olacak.
Karekter değiştirenleri de affetmiş değilim.Eski yaptıklarını unutamıyorum.
Bu kadar saçma sapan diyaloglar ve zorla rol yapmaya çalışanların içinde yine de başarılı oynayan Boran'a FOREVER:good:
Sıla karekterini niye gittikce çirkinleştiriyorlar?Eskiden çok güzeldi.Şimdi gerçek yaşından bile büyük görünüyor.
İçimde kalmasın diye acele yazdım.
Hepinize sevgiler.bye
Bedirhan'ın bir tane sepetide Mardin de kalmıştı yanılmıyorsam değil ...kedi gibi kıvrılır yatar olmazsa SILA BEDİRHAN 'ı yanına alır Boranda paltosu ile tarasta sabahlar..alışıktır uykusuz gecelere BORAN :img-in_lo
Önemli olan Narin'ın Yaren'ı nerede yatacak..işte bütün mesele bu:icon_whis
koca Azda'ın prenseside sepette yatacak değilya:img-tomat en güzelinden bir beşik hatta bir oda yapılmalı konakta Yaren'e...malum firuz hastaya Narinde bu aralar o mukemmel üzgün hali ,akılcı konuşmaları, anasına destek olucu tavırları ile konakta kalır herhalde:icon_whisaslında hiç görünmesede olurya neyse.
oslo'cum hoş geldin ama bu Bedar'dan teşekkür beklemiyelim onlar teşekkür etmezler sorunlular ailesi ancak eksiklerini dertlerini dertlerini anlatırlar BORAN'a ama teşekkür yok onların lugatından:img-tomat
fenomenler götürsün onları:img-hyste:img-hyste
Şimdi Berzan Zeliha'yı da alır önüne bi güzel yıkar mı? Şaka şaka.http://www.hizliresim.com/2008/3/21/1034.gif
Yalnız Bedirhan da tam chuky'lik kıvama gelmiş baksanıza gözlere nasıl da kaymış. :img-pilot
http://www.hizliresim.com/2008/4/18/715.jpg
Sıla anne olarak Bedirhan'a
Ne üst/baş alışverişi yaptı http://www.resim-yukle.com/img01/18/3760037.gif, Ne yıkadı http://www.resim-yukle.com/img01/17/890227banyo.gif,
Ne beşik/karyola http://www.resim-yukle.com/img01/18/953826Bebe35.gif, Ne de bir oyuncak aldı. http://www.resim-yukle.com/img01/17/937203to_become_senile.gif
Sıla http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif aklı başında, maddi gücü yerinde, kocasından para istemesi
veya bunlar için danışmasını-izin almasını gerektirecek bir durumu yoktur değil mi?
Çocuğu olan bir kadın-anne gibi bunları yapamazmıydı? http://www.hizliresim.com/2008/4/17/1468.gif
Üstelik günlerinin çoğunu evinde geçirdi değil mi? :img-punk:
Sönmezlerin http://www.resim-yukle.com/img01/17/279174smilieb188zx4.gif hepsine alışveriş yapmayı akıl etti ama.
Diyebilirsiniz ki Boran ne yaptı? İyi de önce karnında 9 ay taşıdığı canı için annenin yaptığı bişeyler
görelim değil mi? Bıraktım yukarıda ki şeyleri sözlü olarak bile hiç Bedirhan'ın geleceği hakkında
(hayallerini / beklentilerini) konuştuğunu duymadık.
Pardon ya geçen bölüm evlenecekler listesine eklemişti değil mi? :img-hyste
Bölüm Yorumu:
Berzan Canan hanımı direk uçakla biletler yanmasın diye Berlin'e postalamış olabilir mi?
Sayfalara katkım olsun yazayım barii,
CD acilen bu kalın kaş sevdasından vazgeçsin, az önce bölüm resimlerine tekrar baktım...Ay ne hal öyle..Cansu Dere ..Zaten zayıfladı bir de kalın kaş modeli iyice bitti yani....Steellacım yorumdakine aynen katılıyorum...
Sıla ve Boran camın önündeki bakışlar ııııııııııııııııııııııııııııııııııı..........:dito :
Bu kaçıncı Boran hastenede resmi sayamadım yani..Diyabakır Sultan Hast. de beğendik diyelim...
Boran ile Berzan Mardin ovasında ya, Celil efendinin de kesin orda bir sahnesi vardır;Celil efendi..
--yaw yaww bu nasıl hayat yaww..aci aci acii yaww....:icon_whis
Sıla kaynanası Kevser kadına moral versin, Beder de Narin gelinine kucak açsın....Ne kaa anlamlı sahneler...:icon_whis
Firuz ağa iyileşsin ,Kevser kadınla balayına çıksın..:happy0064
geldim gitmem lazım evde nete giremiyom iştede yoğunluktan giremiyorum...
bugün cuma sıla ayyy pardon boran gecesi ...
geçen haftayı soracak olursanız baya sıktı canımı ... kekomda nişanlandı tek güzel sahne abayın borana istersen kardeşim de oğlumuz demene gerek yok deyip ikisinin gülüşmeleri...
paltoyu görünce tabi canım arkadaşım de-rinim geldi aklıma :)
bu akşam güzel bir sahne beklemiyorum sadece dizinin bitmesini bekliyorum
yasemin1985 18-04-08, 14:10 Sıla kaynanası Kevser kadına moral versin, Beder de Narin gelinine kucak açsın....Ne kaa anlamlı sahneler...
Firuz ağa iyileşsin ,Kevser kadınla balayına çıksın..
SEVGİLİ SONAY;:img-in_lo
çok anlamlı çok...:img-hyste
sıla ve boran..:love05:
bir eş ve yapabilecekleri nelerdir..
eşine destek... sevgi saygı güven...:img-wink:
aşk uzun süreli değildir..:img-wink:
ama sevgi bir ömür boyu sürebilir...:img-in_lo
saygıyı güveni kaybetmedikçe...
sıla ve boran da aralarındaki büyülü bağı....ve diğer söylediklerimi
kaybetmez ve aralarındaki problemler yok olur diye umut ediyorum..:img-in_lo
sıla ve boran dertlerden ona buna yardımdan kendilerine ne zaman yardım edecekler merak ediyorum..
sönmezlerin hiçbirini midem kaldırmıyor
bedar:mucuk mucuk..:img-hyste:img-tomat
narin:süt kuzum...:img-tomat
hastane cekimleri fazla olmaz umarım ...:img-tomat
berzanın amacı ne ne yapmaya çalışıyor...
berzanın adamları mardindeydi zaten ilk o öğrenmişti zelihanın erkek çocuğunu doğurduğunu yani kendi çocuğunu...:img-icecr
uzaktan haberlerini almayı kaldıramadı...
hem kimseler iyi bakmıyor haber mi aldı..
ne yatağı ne odasının olmadığını mı öğrendi...
zelihanın oğlu ile narinin sütt kuzusunu beşik kertmesi yaparlar mı..
haramikedi 18-04-08, 14:24 Zeliha çocuğunu Berzandan uzak tutmak için çaba sarfederken bebeğin Berzana fazlaca benzediğini farketse..:img-bye2:
-doktor bacım, o daha bir bebek ama bu vurduğu kaçıncı insan.:img-cray:
- panik yapmayın Zeliha Hanım:img-cool2, Junior Berzan çişini bu şekilde haber veriyor.
-:img-fear2
:img-haha:
Yarenin erkek olmadığına eminiz değil mi :icon_conf zaman zaman şüphe ediyorum.:img-in_lo
Huhu http://www.hizliresim.com/2008/4/17/987.gifNerelere kayboldunuz? erken firar ettiniz, yoksa akşama moral depolamaya mı çekildiniz?
Geri döndüğünüz de içiniz açılsın dizinin son istatistikleri.
Bakalım akşam bu kategorilerden hangisine dahil olacak yeni kişi çıkıcak.
Sırada ki http://www.resim-yukle.com/img01/17/129579ban1.gif
İNTİHAR VAKALARIhttp://www.resim-yukle.com/img01/17/491676imgrussian_roulette.gif http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=hanged2.gif
01-Yezda (Kısırdı - kayadan atladı - öldü)
02-Boran (Yezda'nın ölüm acısı - hayatta)
03-Sıla (Mardin'e ısınamadı - hapları yuttu - yaşıyor)
04-Süleyman (Hüküm/Namus - Sıla bi gaz verdi - silahı çekti - öldü)
05-Cihan (Silahı başına dayadı – ölümü başkasından oldu)
06-Celil (Hüküm - Haliç köprüsünden atladı - yaşıyor)
07-Mesude (Hüküm - {Sıla}Cihan Muharrem'i öldürttü- kendini astı - öldü)
08-Hasan’ın babası (Hüküm - önce kızını vurdu sonra kendini – öldü)
09-Ümmü (Cihan beni sevmiyor - hapları yuttu - yaşıyor)
10-Yakup (Hüküm - Düriye’nin kaynı, abisinin mezarında yeltendi – yaşıyor)
11-Ümmü (Hüküm - Dilaver'le evlenmem - silahı dayadı - yaşıyor)
12-Zeliha (Tecavüz sonrası tüfeği çenealtına dayadı – yaşıyor)
13-Ayşe (Hüseyin'in onu terkedişi - deniz kenarı - yaşıyor)
14-Zeliha (Hayatın getirdikleri - bileklerini kesti - yaşıyor)
15-????????
{Sırada ki kim olabilir: Ayşe, Zeliha, x bir genç törezede bayan}
DİREK TAHTALI KÖYE BİLETİ KESİLENLER http://www.resim-yukle.com/img01/16/544011rip.gif
01-Helin (Almanyada öldürüldü)
02-Ruken (Abisi viyadükten aşağı attı/öldü)
03-Halim (Hapishane de şişlendi/öldü)
04-Sadık (Firuz yolladı) ve Sıla'nın korumaları (İstanbul da Restaurantta Sıla kaçırılma esnasında)
05-Turgut (Sıla/Cihan yolculuğu sırasında Cihan öldürdü)
06-Muharrem ({Sıla}Dilaver'in istihbaratı ile Cihan tarafından ormanlıkta öldürüldü)
07-Hasan'ın ablası (Babası tarafından öldürüldü)
08-Azad (Diklendi - Pisi pisine gitti - Cihan tarafından öldürüldü)
09-Rojda (Zinar'ın ağa olması ile hükmünü yeniledi/öldürttü)
10-Cihan (Burhan'ı gaza getirdi oda kurşun yağdırdı/öldürdü)
11-Burhan (Dilaver tarafından hapishanede öldürüldü)
12-Samim (Zeliha dan dolayı - Berzan öldürttü)
13-Berzan'ın adamı (Berzan işini iyi yapamadı diye başından vurdu öldürdü)
14-Haşmet ağa (Berzan'ı vurdu, korumalarda onu taradılar öldü)
15-Yurtdışında ki adamlar (6 kişi Berzan tarafından öldürüldü)
16-Zeynep(Sıla ile sohbet - Esma vurdu,öldürdü)
17-????????
{Sırada ki kim olabilir: Firuz}
KATİL OLANLAR http://www.resim-yukle.com/img01/17/363133gun1.gif
1-Cihan (Turgut'u – Azad’ı öldürdü / Halim'i - Muharrem'i öldürttü)
2-Zinar (Rojda'yı öldürttü)
3-Dilaver (Burhan'ı öldürttü)
4-Berzan (korumasını öldürdü - 6 kişiyi öldürttü / Samim'i - Haşmet'i öldürttü)
5-Burhan (Cihan'ı öldürdü)
6-Esma (Zeynep'i öldürdü)
07-????????
{Sırada ki kim olabilir: Yine Berzan, X bir şahıs}
DUL KALAN KADINLAR :img-cray:
01-Narin (Kocası Azad Cihan tarafından öldürüldü.)
02-Ümmü (Kocası Cihan Burhan tarafından öldürüldü.)
03-Esma (Kocası Burhan Dilaver tarafından öldürüldü.)
04-Zeliha (Kocası Samim Berzan tarafından öldürüldü.)
05-????????
{Sırada ki kim olabilir: Kevser}
AĞA'LAR http://www.resim-yukle.com/img01/16/559915entel.gif (diyalog 1-10 legends_Of)
01-Boran: Genco aşiretinin ağası ... Ağalıktan alındı ama hala gönüllerin ağası
02-Firuz: Eski ağa
03-Zinar: Yeni ağa
04-Cihan: Rahmetli muhalefet ağa
05-Berzan: Diyarbakırlı aşiret ağası
06-Ali: Şıh efendi
07-Osman: Ağa oğlu ama ağa işte
08-Ahmet: Neyin ağası hala gizemini korusa da ağa
09-Molla: Yezda nın amcası (((Narin anlatırken Şervan olan AŞİRET bir anda mollalar adını aldı)
10-Mehmet: Yüzünü dahi göremedik
11-Haşmet ağa: Pabucumun ağası
12-Hamit ağa: Oruç aşiretinden iri kıyım biri
[B]13-????????
{Sırada ki kim olabilir: Firuz'u vuran dışardan ise onlara ait bir ağa}
Bölüm Yorumu: http://www.resim-yukle.com/img01/18/706816doigtdanslenez002.gif
Ekşın adına silahlar patlar mı? http://www.resim-yukle.com/img01/17/4890392.gif
Bölüm Firuz'un komada yatışı ve ailenin üzüntüsü üstüne Berzan'ın durgun acılı sos kıvamında ki http://www.resim-yukle.com/img01/17/962622ip.gif hali ile mi dolu geçer? Fragmandan anlaşıldığı üzere bu şekilde gideceğe benzer. Silahların karşılıklı çekilmesi sadece sahneyi doldurmak adına bir yanıltmaca. Eğer Firuz'u vuran kişilere ait silahlı bir kovalamaca karşılaşma konsa idi bölümün içinde ekşın olduğu anlaşılırdı tabii bence. :img-hyste
yasemin1985 18-04-08, 14:52 İNTİHAR VAKALARIhttp://www.resim-yukle.com/img01/17/491676imgrussian_roulette.gif http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=hanged2.gif
.................................
{Sırada ki kim olabilir: Kevser}
bbasalancığım;
her bölüm intihar vakaları,
ölümler...,dul kalan katınlar...kaçanlar kaçırılanlar..
son sahnede sıkılan kurşun olmazsa olmaz.. sonra nerde ekşin ne reytinglerde bririncilik hedefi.....tüüüüüüüüüüü tüüüüüüü
dul kadınlar üzülme hemen birini bulup everirler kocalarının ailelerinden...:img-tomat
sırada ki kevser kevseri kime verseler almaz ne etcekler..:img-hyste
bölüm yorumu;
boran gerçeği öğrenecek mi
boran yaşananlara katlanacak mı
iyi seyirler herkese..
İNTİHAR VAKALARIhttp://www.resim-yukle.com/img01/17/491676imgrussian_roulette.gif http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=hanged2.gif
01-Yezda (Kısırdı - kayadan atladı - öldü)
...........................................
{Sırada ki kim olabilir: Firuz'u vuran dışardan ise onlara ait bir ağa}
Bir ilavede benden
DÜRİYE (Kocası Turgut, Cihan tarafından öldürüldü,bu olayın şahidi de Sıla'nın ta kendisi:img-hyste)
hıı birde fabrikada yangında ölen Aysel'in eşi dul kaldı
Bölüm yorumum:
Berzan'ın oğlunu gördüğü anda yüzünün ifadesi nasıl olacak çok merak ettimmm:img-hyste
Bebek doğunca Samim'in anne ve babası meydana çıkacaklarmıdır?
yavrumun yavrusu ahh biricik oğlum şimdi yaşaydı da görseydi diyeceklermi dir ?
jasmin'im, kim almamazlık edebilir KEVSER'i..o zinar değilmiydi ÜMMÜ gelini zor zahmet DİLAVER'e veren..TÖRE icabıdır diyerekten..heç unutmam *gelin evin gelinidir,bu eve gelin gelirkene kardaşı ile evlenmeyi de göze almıştır* demişti..
sanki kullanımlık MAL..o olmazsa öbürü...sincik de bu töre'yi pek onaylıyan
kevser ZİNAR'la evlensinde görsünler günlerini..*yenge/kardaş *DEDİĞİN NASIL karı/koca oluyormuş...davulun sesi uzaktan hoş gelir insana..(lbektas'ın kulakları çınlasın.....
ah BORAN'ım dizi bitti bitiyo...senden ne ses, ne nefes!!!!!!!:love04:
Bir ilavede benden
DÜRİYE (Kocası Turgut, Cihan tarafından öldürüldü,bu olayın şahidi de Sıla'nın ta kendisi:img-hyste) hıı birde fabrikada yangında ölen Aysel'in eşi dul kaldı
Yazdıkların da var doğru da :img-punk: ben direk bir bölümlük olan geçiştirilmiş karakterler değil de :img-meeti ana kadın karakterleri yazdım. :img-grin2
Bölüm Yorumu: :kahve
Eğer Firuz ölürse Kevser kadın "ben kimlere sarılıp uyuyacağım getti evim direği erkeği" diye ağlarmı ki ne.:img-pilot
zeynepsudem 18-04-08, 15:58 Selamlar Herkesebye
Newat Ablacım düşüncelerine (tamamını alıntılayamadığım diğer satırlarında dahil ) katılıyorum:good: Zeliha madem bu bebeği doğurmaya karar verdi, o zaman Berzan'ın oğlunu görmesine müsade etmeli Bence de..
Boran aynı gün içersinde hem Zeliha'nın doğumunu hemde Firuz'un vurulduğunu haber aldı. Berzan'ın Zeliha'yı hastenede ziyaret edeceğini düşünüyorum.. Bebeğini bebeklerin toplu olarak yattığı odanın camından seyreder ( Bedirhan ile Yaren öyle bi odada yatmadılar, junier Haşmet Samim öyle bi odada yatarmıki? :img-wink: ) veya çok duygulanır tutamaz kendini, Zeliha'ya bir oğul verdiği için teşekkür bile edebilir..
Zeliha bebeğinin babasız büyümemesi için; Berzan'la birlikte yaşamayı göze alır mı bilemiyorum? Berzan Samim'i, Haşmet Ağa'yı öldürtmeseydi.. belki de Zeliha O'na bir şans tanıyabilirdi diye düşünüyorummm:img-wink:
Zeliha'nın sırrı deşifre edildiğinden beri; Bende Sıla'nın gerçeği Boran'a anlatmasını isteyenlerdendim. Boran gerçeği bilseydi, Zeliha'yı saklayacağım diye o kadar gerilmezdi. Borancım hayatının en zor dönemlerini yaşadı:img-cray:
Berzan Boran'a Mardin'e geliş sebebi olarak; bebeğini görmek istediğini mi? söyleyecek veya babanın vurulmasına çok üzüldüm, Sana morel, destek olmaya mı geldim diyecek ki?
MAA vazgeçmemiştir gerektiği yerde gerktiği gibi oynamaktan vazgeçmemiş işine verdiği özeni sonuna kadar kullanmaktadır kendileri..vaz geçen başkası MAA değil..malum kıymetlisi ile bir araya gelene kadar böyle birr sorun yoktu ne zamankı bir kıymetli göründü işte CD de bu durum meydana geldi:img-blush...
eve karşısındaki rol arkadaşı kasıntı olunca oda n'apsın elinden geldiğince sahnenin hakkını vermeye çalışıyor, veriyorda:
ama bizim kızımızın en büyük yakınlık derecesi kolunu tutabilmek ve bunun adınada "
Ben o sahnede üzgün bir boran görüyorum ama kukla gibi olan SILA hanım başını o kadar komik kocasına yaslıyorki zorla olduğu herhalinden belli ediyor kendini:img-blush...
MAA ve CDbir şeylerden vazgeçmiş olamazlar,çünkü bu işe yeni başladılar daha gidilecek çok yol var önlerinde tabi bu işi düşünüyorlarsa,bu soğukluğun sebebi yoğun çalışma tempolarınmdan kaynaklanan ,yorgunluk bıkkınlık vs,nedenlerdir sanırım.
geçenlerde bir haber okumuşdum dizi oyuncuları ve set ekibinin hiç bir sosyal etkinlikleri yok,kendilerine zaman ayıramıyorlar ve buda işlerine yansıyor,artık monatonlaşıyor oyunculukları,sadece salla başı al maaşı havasına giriyorlar:)deniyordu yazıda yani dizi saatlerinin 90 dk olması nedeniyle yoğun çalışma temposundan kaynaklı iş stresi:img-blush
yoksa bir problem olamaz herhalde olsada kısa dönemlidir,kurallarda dokunulmazlık varmıydı ,ben bildiğim öpüşme üzerine kural vardı.
malum kıymetliyi pek çıkaramadım,kimki o ne hükmü verki CD bu kadar etkiliyor:(
o son görüntüde yaslanma bence kameranın altdan çekim boyu ançak bu kadardı bunlarda kameraya görüne bilme derdine düşmüş gibi sarılmayı unutmuşlar havası içindelerbye
Bence de Berzan'ın çocuk üzerinde hakkı yok ve iddia etmemeli deTecavüzcüsüne aşık olmadığına göre neden bu çocuğu istediki yani.
Ama Berzan'ın hakkının içine ediyim. Pis tecavüzcü mahluk.http://img227.imageshack.us/img227/7669/056xy5gu2kp7.gifevet sevgili seyşell hakkın var,berzanın hakkı yok ama aklı var çocukda görmek ister,dokunmak ister,sevmek ,koklamak ister,baba sonuçda tecavüzcüde olsa ,ilk kez baba olan bir tecavüzcü:)
zeliha bebeği istemesinin sebebi belki şartlardı kimseye söylüyemediği büyük bir sır,üstelik kocasını bile ayakda uyutmuş.
berzan zaten senin bu yazıyı okusa ,haklarından korkudan ,feragat eder.
Yer yatağı [/B]ne güne duruyor canım.
Mekan değişikliği iyi gelir değil mi? [
Büyük bir zevkle sığarlar yeter ki istesinler
Firuz'un akıbeti bu bölüm çözülür mü? yani hayata dönme veya ölüm hangisi?
Sıla ile Kevser arasında ki diyalog nasıl olucak? Ana / kızım ?
boran sıla,yerde bedirhanmı yatakda yatan, e mutlaka bu daralmanın ,vardır bir genişliği,çocuk 7 aydır el kadar sebepde yatmakdan fıtık olcakdı.
sıla boran yere ,yatakda pek içraat göremedik belki yer iyi gelir,ne derler tedbili mekanda ferahlık vardır:)
firuz ölmez bu dizide kurşun yarasından kimse ölmedi ki ,firuz ölse ölse kalpden ölür bence.
Berzan'ın Boran 'dan ne kadar farklı bir baba olduğunu göreceğiz.
Biz Boran'da görmek istediklerimizi , inatla başkalarında görüyoruz.berzan kaçıracağı çocuğa oda bile döşedi,kendi çocuğuna neler döşemez:)
Şimdi Berzan Zeliha'yı da alır önüne bi güzel [B][COLOR="Red"]yıkar mı? Şaka şaka.
Sıla anne olarak Bedirhan'a
Ne üst/baş alışverişi yaptı.
Çocuğu olan bir kadın-anne gibi bunları [COLOR="red"][B]yapamazmıydı
berzan biraz romantik bir zorba o yüzden yıkayabilir kırkı dolunca:)
doğru gelin hanım hiç alışveriş yapmadı bebeğine,belki vakti yokdu suçlusu benim demekden yada biraz cimri kendinede alışveriş yapmıyor,eşinede eşi dizi başladı başlayalı aynı paltoyla.
biraz vazifelerini yerine getiremiyen bir eş ve anne ,neden bu kadar zayıf onu çözemedik ama.
her bölüm intihar vakaları,
ölümler...,dul kalan katınlar...kaçanlar kaçırılanlar..
dul kadınlar üzülme hemen birini bulup everirler kocalarının ailelerinden...:
bölüm yorumu;
boran yaşananlara katlanacak mı
dediğiniz gibi ölümler ,intiharlar ,tecavüzler, hepsinde var,bütün dizilerde ama bu töre yi anlatmaya çalışıyorduya bir aralar,ölümlerin,intiharların sebebini töreye bağlıyorlar galiba.
tabi kadın hazır sırada bekliyene nikahlanıyorlar.
biryerden fire verecek boranda nerden ?
Yine sıla dizisinin yayında olduğu 1 gün!!http://img227.imageshack.us/img227/7669/056xy5gu2kp7.gif
Mardin! http://img178.imageshack.us/img178/8775/klkyw4gv5.gif
Mardin'e dönüş bölümleri genelde sevilir ve tutulur; manzara, sünnet kıyafetli aşiret reisleri, yerde sürünen gelinler, silah çekişip restleşen kavurucu sıcakta dahi çıkarmam abi dediği uzun paltolarla pişik olasılığı yüksek dödükler oldu mu özlediğimiz Mardin ayağımıza gelmiştir ve o bölümün tutmama olasılığı, beğenilmeme ihtimali yoktur.http://img520.imageshack.us/img520/1492/winksc9gd4.gif
Oh! Mardin gelmiş hoşgelmiş leyy leyy limi limi ley.http://img253.imageshack.us/img253/2226/2140nelb5.gif
iyi gecelerbye
Bölüm çok iyi değildi fakat YU'nun bize Mardin'in tarihi ve doğal güzelliklerini gösterdiği için teşekkürler:good:
ahh Akif senin için izliyorum ahhh
Firuz ağa için üzüldüm vuruldu iyileşti derken eski toprak Firuz ağa kalbine yenik düştü düşecekkk (go bizi yanıltabilirde Firuz ağa ölmeyebilir de ,kalp mesajıyla tekrar yaşatabilirlerde)
Boranımın yeni kıyafetini güle güle kullansın ama hiç güzel değildi
Sıla havaalanında kolsuz t-şört ile Boran o meşhur siyah palto ile çok tezat bir durum
Meğerse Kevser ne kadar çok seviyormuş Firuz ağayı timsah gözyaşlarını döktü
Anne ve babasını yolcu etmeyen Narininde babası için döktüğü göz yaşları hiç samimi değildi
Berzanı tebrik ediyorum hastaneye bebeğini görmeye gitti yakında Zelihayı da alır gider :img-hyste< |