Tüm Versiyonu Göster : 62./68.Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

de-rin
22-04-08, 11:23
ay bıktım!! sıla-boaran..tecavüz...
nedir canım..boşansınlar işte..hepimiz huzura erelim..
taraftarlarımızda artmakta ayrıca çok mutluyum..:img-hyste
hepiciğinizi seviyorum..
bye

karşı grubada birisi lazım değil mi? oda ben olayım istiyorum...
yokmu bu boşanma mevzusunu desteklemiyenle:img-clappr.:img-clapp..

Zeliha burda hem mağdur, hem hadsiz derecede egoist(çocuğa dair) maalesef.

seyşel yorumun tamamına katıldığımı belirtmek istiyorum bu kısımda da çok haklısınız..Zeliha bencil bir karakter , şu son bölümde izlediğim zeliha özellikle dahada bencildi..sır idye tutturdu ve gece yarısı karı kocayı önüne katıp çocuğu görmeye götrüdü ama asıl gerçeği ona kol kanat gerip derdine derman arıyan ev sahibinden saklıyacak kadar bencil..

:good::good:
Derincim çok haklısın.
Zeliha ya o çocuğu aldıracaktı yada Berzan'a gerçeği söyleyecekti.
Yada Samim öldüğünde kimseden yardım istemeden çekip gidecekti.
Ne demek bu bebek Samim'in.
Benden başka Samim'in ailesinin bu yalanla yaşamaması gerektiğini yazan olmadı yada ben görmedim.
Bu nasıl bencilliktirki Samim'in annesi kendisini, doğan bebeğin babannesi zannedecek..

newat ablacım yine önemli yerlere parmak bastınız:good::good:

söylemiştiniz ve bende size destek çıkmıştım bu gerçeği Samim'in ailesininde bilmeye hakkı olduğu konusunda...

Bencil Zeliha çpcuğu ilerde bir yaramazlık yaptığında bile bu gerçeği ağzından kaçıracak gibi duruyor..bu konuda zelihaya güvenmiyorum..
bencede aldıracaktı..Berzan'ı sevmiyor ondan nefret ediyor ama çocuğu aldırmalıydı..yada babasına gerçeği söyleyip yalan bir evlilik yapmalıydı...kaçmakla başkası ile evlenmekle (-ki ben samim ile evliliğininde sadece kağıt üzerinde olduğunu düşünüyorum aşk var ama daha ilersi yok gibiydi..aslında aşkta değilde samim zeliha için bir kaçış bir sığınma merkezi idi ve zeliha yine kendini düşünüp zamim'in başını yaktı..Zeliha kendine tecavüz eden nişanlısının ne kadar güçlü olduğunu bile bile Samim'le kaçmaya karar verdiyse Samim'in de pisi pisine ölmesine göz yummuş oldu ne yazıkki)

lavinya
22-04-08, 11:30
İfritim , canım,
O sahnenin gösterildiği zamanlar ben sitelere girmiyordum . O sahneyi görünce ise aynen şöyle düşündüm . Neden ikiside birbirlerini istiyorken , romantik bir biçimde birleşmedilerki , demiştim.
Bende ilk gecelerinin o şekilde olmasını istemezdim.
Sıla Boran'ı kıskandırmak için Emre'yi Mardin'e çağırmıştı.Sonunda da o olay o şekil gelişti. Keşke o ilk birleşme Sıla'nın doğum gününde bağ evinde danstan sonra olsa idi.
Romantik bir gecenin sonunda yaşanmasını kim istemez.?
Yezda olayında üstüne neden alındınki:img-hyste:img-hyste:
Ben dün bahsedenlere cevap yazdım.:img-hyste
seyşom;
Zeliha hakındaki yazdıklarına katılıyorum.:good:
Newatçığım , Derinçiğim;
Bana görede Zeliha o çocuğu aldırmalı idi.:good:
Sıla Boran'ı sevmemiş olsa idi o çocuğu karnında taşımazdı

İfritim ;
benide yanınıza çekmiş bulunuyorsunuz. Ben sizden bir adım önde olarak şöyle diyorum .
Sıla ve Boran boşansınlar, devlette bu iki hasta kişilikten o çocuğu kurtarsın, himayesine alsın.