Tüm Versiyonu Göster : 62./68.Bölüm Yorumları
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
Son sahnede Kekremsi Vuslat olmuş.O zaman Zeyşan bize Selamın Hello mu diyor Casperler aleminden:img-cool2 Ben de Ona BY diyorum gelmesini beklemeden:sad53:
Canım daha sırada doğumu bekleyen var onlar bitsin sonra yeni hamileliğe yavaş yavaş alışalım:img-yes:
Bölümde Firuz ve Zinar'ın değişimlerini konuştukları sahnede Firuz'u ucundan da olsa gördükte Kevser nereye gitmişti onu bilemedim:icon_whis köşkte yoktu Sönmezlere de gitmemişti neredeydi bu Kevser anlamadım gitti:bilmim
haramikedi 21-03-08, 22:54 Cansu Dere'nin bileğindeki beni de.... gözümüze sokuldu adeta:img-hyste
Flash Tv anahaberdeymiş gibi, halka içine alıp okla da gösterecekleri beni sandım bi an.:img-hyste
.:ok Sılanın beni
bir de madem kavga tutkulu bir şekilde bağlanacaktı, "seninle yaşlanmak istiyorum" bana Boranın ölme ihtimalini düşündüren hüzünlü bir cümle gibi geldi. Sensiz yapamam deseydi bari. Daha olumlu ve dinamik bir ifade sanki. Yok tema hüzündüyse zaten, o zaman kol ve saçları yerine yüzlerini görseydik daha iyi olmaz mıydı.
zeynepsudem 21-03-08, 22:56 Zeliha'yı adliyeden Duygu Hanım'ın evine Abay götürdü.. Bi yapmadığı bu iş kalmıştı:img-tomat Abay'ın Zeliha'ya morel verip, teselli ettiği sahneyi sevdim:good:
Boran ile Abay Genco Holding'in bahçesinde konuşurlarken; elleri arkasında yürüyen Boran pek hoştu:img-in_lo
Ceren ofiste eşyaları toplarken; Esma kızı küçümseyip iğnelemeye başlayınca; Ceren'in '' hastasınız Siz, içiniz zehir dolu, beyniniz uyuşmuş, yerinizde olsam hemen doktora giderdim çocuğunuzu da zehirleyeceksiniz'' repliği şahaneydi:good::good: Ceren'in altıncı hisleri Bedar' dan daha kuvvetli mi? ne:img-wink: Esma'nın bebeği 5 gün öncesinden anne karnında zehirlenmiş zaten.. Esma ayağını taş alsa Sıla'dan bilecek:img-tomat gerçeği inadına kabullenmekte direnmesine şaşırmamak elde değil:sad53:
Dilaver'de bebeğin düşmesine neden olduğu için kendini suçluyor, Gencolar hastaneye akın ettiler.. ne Sıla nede Boran bebeğin 5 gün önceden öldüğünü öğrenemediler hayretbye
Firuz dedem ile Zinar Emminin çay keyfi yaptıkları yer Sultanahmet meydanı gibi geldi Bana:img-wink: ''değişimleri'' hakkında sohbet ediyorlardı.. İstanbul'a gittiğimizde Bizde o civarda bir bahçede biraz oturmuştuk..
Meğer Esma'nın bebesi 5 gün önce ölmüş.
Bu ne biçim doktor?Boş boşuna Dilaver'in İstanbuldan ayrılmasına sebep olacak şimdi. Zinar ağanın kesin emirydi bu seferki sanki. Ben böyle doktorları şiddetle kınıyorum.:img-help:
rfd'cim , Esma olayı halloldu. Malum bu diziye bebek almak da zor.Çünkü aile vermek istemeyebilir, hem bu seneki raytingler de çok yüksek olmayınca Gül Hanım o kadar çok oyuncu alamaz diziye. Yoksa oyuncular da tıpkı bizim gibi başlar protestoya:img-grin2 Onun için Zeliha ya da bebeği mutlaka ya gidecek o konu da diğerleri gibi gidicek,ya da ikisinden birisi mutlaka ölecek.:)
Esma, dudaklarına estetik mi yaptırmış.
Bir an dudaklarını görünce Pamela Anderson'un makyajsız halini görmüş gibi oldum.:img-haha:
Hemen olur mu canım...repliğe dikkat etmedin herhalde...yaren 10 günlük olmuş bile...:img-pilot.......
**Sıla ve Narin malum efsunlular..o yüzden lohusalık bile yaşamadılar.....oysaki normal bir kadın en az bir hafta çeker bunu ama yok ...bizimkilerde...tamam narin i 10 gün sonra gördük diyelim ..ya sıla.... :img-pilot :icon_whis
Canım ben orayı kaçırmışım artık nasıl izlediysem:img-pilot dedim ya bu bölüm Sönmezleri vs... görmedim diye..:img-hyste (diziyi izlemesi böyle daha zevkli oluyor :img-yes:)
Zeliha'yı adliyeden Duygu Hanım'ın evine Abay götürdü.. Bi yapmadığı bu iş kalmıştı:img-tomat Abay'ın Zeliha'ya morel verip, teselli ettiği sahneyi sevdim:good:
Zeynep'cim evet Zeliha'yı teselli etmek Abay'a düştü :img-yes: Abay'ın teselli etme sahnesini bende beğendim:good: Zaten Abay bu konuda eşsiz değil mi? :good:
legends_of 21-03-08, 23:08 Cansu cum haber için sağol nisan ortası mardin demek...bu bölümden mardin için zemin hazırlanıyor zaten.....:img-yes:
1-sıla:Boran İstanbul bize iyi gelmiyor mardin de kalalım...
2-Zinar:Dilaver hemen mardin e dönüyoruz..
3-Feridenin ailesi:ferideyi mardin e alıp götürecek...birden bire sadece Abay olayı için türemediler bence....:img-tomat
4-Ayşe:gelin ağam ben mardin e gidiyom....:img-beee:
edit:
Canım ben orayı kaçırmışım artık nasıl izlediysem:img-pilot dedim ya bu bölüm Sönmezleri vs... görmedim diye..:img-hyste (diziyi izlemesi böyle daha zevkli oluyor
:img-hyste ...çok iyi yapmışsın canım keşke bende görmezden gelebilsem....:img-pilot
Boran ile Abay Genco Holding'in bahçesinde konuşurlarken; elleri arkasında yürüyen Boran pek hoştu
:good:
Böylelikle Boran'ın havuzlu ofis bahçesini de görmüş olduk :img-yes: yalnız orada gözüme batan şey Abay ince bir mont giyerken Boran'ın uzun siyah paltosunun gözümüze sokulmasıydı :img-tomat (inş. o sahneden sonra kostümcü paltoyu paket yapıp De-rin'e postalamıştır...:klme)
Ceren ofiste eşyaları toplarken; Esma kızı küçümseyip iğnelemeye başlayınca; Ceren'in '' hastasınız Siz, içiniz zehir dolu, beyniniz uyuşmuş, yerinizde olsam hemen doktora giderdim çocuğunuzu da zehirleyeceksiniz'' repliği şahaneydi Ceren'in altıncı hisleri Bedar' dan daha kuvvetli mi? ne Esma'nın bebeği 5 gün öncesinden anne karnında zehirlenmiş zaten.. Esma ayağını taş alsa Sıla'dan bilecek gerçeği inadına kabullenmekte direnmesine şaşırmamak elde değil
Ve beklediğimiz replik Esma'ya Ceren den geldi:good::good: ama Esma kim bunu anlamak kim...:img-tomat
kravatlı boran'ım ekşın sırasında güme gitti..yemekde gitti..NEKESLER boğazda bi balığı çok gördüler bize :img-cool2....onun yerine reklamla kesintiye uğruyan bi SÖZDE vuslat gösterdiler..buna da eyvallah dedik..ye_şil'im bi klip yaparmı ki... onun kliplerini özledim.....:img-wink:
ama bu bölümde ben hem yelloz hem sıyırtık esma'ya taktım..kadın tüm *mantık dışı* konuşuyor...üstelik diloş esma'yı iyiki itelemiş..salako ölüp gidecek haberi bile olmayacaktı......esma yerde *bana dokunma sıla* diye bağırırken aklıma *lord voldemort* geldi......sıla'nın elleri yakıyomuydu ...:img-hyste
legends_of 21-03-08, 23:20 yeşilim.. bir vadici olarak dikkatini çektimi bilmiyorum ama o mahkeme önünde berzan ın avukat...bizim HALİT e benziyordu...hatta o sanırım....:img-hyste:img-hyste...çakır hayranlarından kurtulmayı başarmış anlaşılan......:img-hyste:img-hyste
Berzan yine mutfaktaydı...:img-hyste....ne kadar da yemekle birlikte ders te vermeye meraklı bu adam ..kaçıncı oldu bu...bir yandan yemek yapıyor bir yandan da tarif veriyor...doğru yolu bulmanın tarifleri..kendisi doğru yolda ya....:img-hyste:img-pilot:img-tomat
Hastanede dr. Esma hn yakını kim diye sorduğunda sarışın arkadaşının ben demesi ne kadar üzücüydü (Esma herşeyi haketsede) :img-yes:
Sıla'yı kıskanması ve ona karşı hırslanma sebeplerinden biri de bu olsa gerek:img-yes: kötü gününde yanında kız arkadaşı ve Berzan'dan başka kimsenin olmaması üzücü :icon_whis
Azad kendi gelmedi ama yokluğu herkes tarafından uzun uzun anıldı...:icon_whis
Bu sahnede Sıla'nın sözleri ve üzüntüsü :good: Boran'ın da onu tesellisi "Biz ne güne duruyoruz" demesi :good: Boran'ın da gözleri doldu:icon_sorr
Sıla ve Boran'ın ortak düşünceleri, kaygıları, insani özellikleri, paylaşımları :good:
Sönmezlerin o sahnesinden hiç etkilenmedim nedense :img-tomat
Pekiyi ya,Kıravatlı sahnede ne oldu.
go nun hayaliymiş cansucum..kandırıkçı go :dito:dito
Boran'ım vuruldu mu ,
Boranın vurulmadı ama ona baktıkça ben çarpıldım:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Berzanla Boran öğrendiler mi Sıla sayesinde Zelihanın bebeğinin Kimden olduğunu:img-cool2
aa sıra gelmedi öğrenmesine başka dertler vardııı
haftaya kesin öğrenir canım tee okaaa:img-hyste
cansucuğum tatlı cadım benim..evet ZE 6 Haziranda final yapacaklarını söylemişti
Sıla" Mardin'e gidelim ve bir daha dönmeyelim" dedi Bu günleri de gördük dizide...:img-hyste
Sıla Mardin'e dönse ne değişecek hiç birşey orada da devam edecek bütün olaylar ha İstanbul ha Mardin aynı tas aynı hamam devam eder konular
Esma' hepsi senin yüzünden' dedi kopyacı Sıla'nın lafını Sılaya
söylüyor:img-hyste
simdi biz ask dolu sahneler mi izledik estetik neredeydi allah askina kol el arada saclar yuz nerede ,....
ben hic sevmedim o sahneleri .....
senaristler resmen dalga geciyorlar seyirciyle....
bi tek seyi sevdim bu bolum o da borann....agam bu bolum cok karizmaydi bide ilk kez sila ya karsi da artik tahammulsuz du kes sesini bile dedi...
bi ara senaristler fazla forumdaki yazilari okumus diye dusunmedim degil hani....
sonmezlere killigim ayni sekilde devam ediyor ....
FERIDE ye uyuz oluyorum...abay a hic yakismiyor...
bide simdi feride nin abileri namus diye feride ile abay i evlendirmesinler valla olursa hiccc sasirmam....
berzan karakterini ben seviyorum onu izlerken cok sinirleniyorum ama diziye kesinlikle tempo katti...
zeliha nin yaptigi neydi boran i madara etmekten baska ...adam butun sulalesini tehlikeye atiyor onun cani icin hatunun yaptigina bak sen...
esma kendi kazdigi kuyuya dusmek uzere artik son demlerini yasiyor...
dilaver cok tatliydi bence bu bolum....
yaren hakkindaki sila ile boran arasindaki konusmalar iyiydi ama sonmezlerin ki bence cok gereksizdi...(tesdaufun boylesi ayni anda ayni konu)
sila boran arasindaki durum sila halen daha boran i taniyamadi ya yanarim ona yanarim...
halen daha kocasini berzan la bir tutuyor....adam agzi ile kus tutsa da sila ya yaranamaz bence....
neyse bu bolumu daha ii ummustum maalesef degil...dua etsinler bu dizide MAA oynuyor yoksa CD bu diziside tutmazdi...
zeynepsudem 21-03-08, 23:29 Narin'de hiç lohusa gibi değil hemen ayaklanmış:butch: çöp çatan işlerine kaldığı yerden devam...:img-tomat
rfd'cim Narin E. Rumeli'deki çöpçatan Bedia'ya taş çıkartacak nerdeyse:img-hyste okuyacağım diye evden kaçan kızın kafasına neler de sokuyor:img-tomat Abay ile Feride'yi yakınlaştırmak için; birlikte çalışmaları fikrini ortaya atarak; Abay'ın başına dert açtı.. Berzan'ın adamları olmasaydı, Feride'nin amcası namus davası diyerek Abay'ı az kalsın öldürecekti..
Abay'da çalışma saatleri konusunda şaka yapınca; Feride Abay'ın koluna dokunuverdi:img-blush az değil hani.. yere bakan yürek yakanlardan..
Sahi, Boran'ım Şivan'ın kafasını okşadı mı?O sahneyi deyin hele ,kalpcağızım kütürdüyor. Nasıl da olur Akif sahnelerini izlerken orayı kaçırırım:icon_sorr
Canımmm bişey kaçırmadın:img-wink: Boran Şivan'ın başını okşamadı:img-wink: o poz sadece resim amaçlı çekilmiş.. Boran Şivan'dan ''güvenlik tedbirlerini artırmasını'' istedi.
İyi geceler dilerimbye
sevgiyle kalın..
bu berzan tam diplomat...:img-hyste
strateji geliştiriyor,taktik değiştirdi..:img-hyste
stratejin yoksa savaşmadan kaybedersin..:img-hyste
zeliha konusunu biraz geri çektiler..
hooop feridenin okumasına ikna olmuş ailesi çıktı..:img-hyste
bu feride boranların aşiretinden demi..??
bunlar ağanın sözüne inanmayıp takibe mi gelmişler??
bu ağaların sözünüde maraba kısmı hiç dinlemiyor..:img-hyste
Meğer Esma'nın bebesi 5 gün önce ölmüş.
Bu ne biçim doktor?Boş boşuna Dilaver'in İstanbuldan ayrılmasına sebep olacak şimdi. Zinar ağanın kesin emirydi bu seferki sanki. Ben böyle doktorları şiddetle kınıyorum.:img-help:
aa cansucummm doktorun hatası yokki asıl suç Esma angutunda kendisi hiç doktora gitmediki daha karnında bebeği ölmüş haberi yok :dito:dito
o nasıl bir anne adayıydı halen şaşıyorum ona bak 5 gündür bebek karnında hiç hareket etmemiş tekmelememiş onu bile dikkate almamış insan merak ederde dr.giderdi :dito:dito
esma suçluuuuuuuuu
Canımmm bişey kaçırmadın. Boran Şivan'ın başını okşamadı. o poz sadece resim amaçlı çekilmiş.. Boran Şivan'dan ''güvenlik tedbirlerini artırmasını'' istedi.
Güvenlik Tedbirlerini al Sivan deyişini yirim ben Akif-Boran'ın.
Bu Şivan da olmasa ,ne böyle bir resim ,ne de bu kadar mükemmel bir poz göremezdik. Şu sahneye bir imza yapılamadı ,hayret birşey.:img-beee:
go nun hayaliymiş cansucum..kandırıkçı go .
Boranın vurulmadı ama ona baktıkça ben çarpıldım:img-hyste:img-hyste:img-hyste
aa sıra gelmedi öğrenmesine başka dertler vardııı
haftaya kesin öğrenir canım tee okaaa:img-hyste
cansucuğum tatlı cadım benim..evet ZE 6 Haziranda final yapacaklarını söylemişti
Ne kaa güzel demiş. Oh demek 6 Haziran Bizim Kurtuluş Günümüz .Kızlar , Bakalım o gün kendimizi nasıl hissedicez? Bir GO faciasından çıkmış Sılazedeler .. Aynı ÖSS 'den çıkmış olacak ben gibi.. :img-icecr
Haftaya öğrenmez Asu'm ,haftaya öğrenirse dizide hemen 2 hafta sonra mardine dönülmesi gerekir , daha 3 haftamız var :img-wink:
GO'nun Boranımın o sahnesini koymadığı iyi olmuş.
Zira genç kızlar ,kadınlar için hele de biz DF ciler için hiç hayra alamet olmazdı:img-hyste
aa cansucummm doktorun hatası yokki asıl suç Esma angutunda kendisi hiç doktora gitmediki daha karnında bebeği ölmüş haberi yok .
o nasıl bir anne adayıydı halen şaşıyorum ona bak 5 gündür bebek karnında hiç hareket etmemiş tekmelememiş onu bile dikkate almamış insan merak ederde dr.giderdi .
esma suçluuuuuuuuu
O 5 günde ,herhalde GY'ın dizide olmadığı süreçtedir.
Çünkü, bebeği sağlam diye hatırlıyorum. GO yoktan var etmeyi de ,vardan yok etmeyi de ,sallamayı da ,atmayı da çok iyi bilir.Doğru ya ,unutmuşum.:img-icecr
Herkese iyi Forumlar,İyi geceler.
ye_şil' den klip beklentilerimle..umarım bölümü indirebilirsin gülüm..
Edit: Bu sefer Boran'a özel olsa:img-hyste
bye
hiç yakınma ifritim lucifer'im...bu dizi başaşağı ..AĞA'lar ilerici, marabalar
gerici....marabanın heç işi gücü YOK..kranta giyinip salt NAMUS diye kızlarının ardı sıra geziyorlar..ekim dikim işlerini KİM YAPIYOR ...celil feridenin amcasını
tanımıyormu...bunu salt abay'ımın başını yakmak için UYDURUVERDİLER...
narin de ayrı bi deli..kendi başını ,boran'ımın başını yaktı doymadı şimdide abay'ın başını yakacak..abay süryani feride müslüman...olmayacak çöpü niye çatıyo bu narin.....:img-cool2
zeynepsudem 21-03-08, 23:46 bu berzan tam diplomat...:img-hyste
strateji geliştiriyor,taktik değiştirdi..:img-hyste
stratejin yoksa savaşmadan kaybedersin..:img-hyste
İfrit'çim denizde kum Berzan'da taktik bitmez:img-hyste Boran'da sabır kalmadı gibi oldu bi ara ama Sıla tam yerinde müdahale ederek; Boran'a enerji takviyesi yaptı:img-blush (ay Ben neler yazıyorummm çok ayıp:img-blush)
Berzan sessiz ve derinden gitmeye karar verdi.. Bunu da içtiği kahveden aldığı tadla kinayeleyerek açıkladı Ziver'e.. '' kahve gibi işler iyice pişecek, pişerken sabredersek o kadar iyi, kahveden bir yudum alınca beklediğimize değdi diyeceğiz'' diyerek ne kaa yeme-içme meraklısı olduğunu bi kere daha gösterdi..
Berzan bu bölümde yemek de pişirmedi:img-tomat sahnenin birinde hizmetçi kızın O'na getirdiği tabakda fastfood türü bişey gördüm.. Bölümde Berzan'ı çok yönlü olarak tanıtmaya devam ettiler. Dart, bilardo'dan sonra satranç da oynadığını gördük:img-cool2
Narin'e halen şaşıyorum onun yüzünden Abay'ın başına birşeyler gelecek
geldide nitekim, kıt akıllı Narin Feride'yi Abay'a ayarlamaya çalışıyor
Abay süryani dinleri farklı ee nasıl yapacak bu kıt akıllı Narin bu işi
Abay'da töreyemi kurban gidecek ben ona kıyamam :img-yes:
ilk defa Abay'ın atölyesini görmüş olduk:img-hyste:img-hyste
madem vardı go şimdiye kadar neden göztermedi Feride için mi yaptı go
bunu:img-yes:
Sıla da 2 bölümdür çok değişiklikler var :img-yes: artık alttan almasını ve Boran'ı yumuşatmasını öğrendi...:img-hyste ama biraz geç oldu...:img-hyste
Hep Boran tarafından şımartılan Sıla biraz da Boran'ı şımartmayı öğrense tam olacak:good: Boran bunu hakediyor...:img-yes:
Önemli şahsiyet Sönmezlerin evinin 2 ayrı grup tarafından izlenmesi sonucunda Abay'a bir şey olmamasına sevindim :img-yes:
Abay'a silah çekildiğinde gözlerindeki korkudan bir an için Abay gidiyormu? diye düşünmeden edemedim:img-fie:....
Abay'da zaten bu durumdan bir şey anlamadı...Bir yanlışlık var gibi baktı...:img-yes:
Edit: şimdi hatırladım Sevgili Yeşil tarafından verilmişti galiba bir tüyo vardı hani gizli çekilen sahneler varmış vuslat la ilgili o tüyo bu sahneler olsa gerek...:img-hyste
37. bölümdeki rüya sahnesine benzetmişler (kol, dirsek,saç vs. görüntüleri anlamında :img-yes: sakın yanlış anlaşılmasın) ama ondan daha kötüydü :mad72: tek farkı sözde gerçek olması:img-yes:
ama niye öğle diyonuz kıssslar,
dizimiz akş dizisi değil mi??
aşk herşeyin üstünde değil mi??
o aşk değilmidir sıla gibi kızı mardinli bi aganın yanında tutan..
demek ki büyük bi aşk yetmemiş..
ikinci büyük aşk gelsin..:img-hyste
evrenseliz ya..:icon_whis
'din kültürü' dışında düşünüyoruz ya..:icon_whis
G.O ablam bunllara tikkat çekmek istemiştir..
neymiş..önyargılardan uzak olmak yeterli...:icon_whis yok ya..
Ceren ofiste eşyaları toplarken; Esma kızı küçümseyip iğnelemeye başlayınca; Ceren'in '' hastasınız Siz, içiniz zehir dolu, beyniniz uyuşmuş, yerinizde olsam hemen doktora giderdim çocuğunuzu da zehirleyeceksiniz'' repliği şahaneydi:
Ceren geç kaldı onu söylemekte iyide yaptı Esma çoktan hak etmişti
Esma'ya hiç üzülmedim acımadımda kendi etti kendi buldu:img-hyste
Dilaver'de bebeğin düşmesine neden olduğu için kendini suçluyor, Gencolar hastaneye akın ettiler.. ne Sıla nede Boran bebeğin 5 gün önceden öldüğünü öğrenemediler hayret
Sıla birde akıllıyım diye geçinir ,neden dr ile görüşmedi şaştım kaldım:img-hyste
go izin vermemiştir,eğer öğrenseydi dizinin şekli değişirdi:img-hyste
Firuz dedem ile Zinar Emminin çay keyfi yaptıkları yer Sultanahmet meydanı gibi geldi Bana:img-wink: ''değişimleri'' hakkında sohbet ediyorlardı.. İstanbul'a gittiğimizde Bizde o civarda bir bahçede biraz oturmuştuk..
Firuz dede ve Kevser anayı yanyana göremedik
Kevser ana nerdeydi ne Narin'ler de nede Sıla'nın evinde yoktu:img-hyste
olsun gelini Sıla hatırladı onu
Sonaycığım..Nurlu dedeyi çok az gördük fakat babaanne Kevser'i gözüm aradı:img-hyste
Ya lütfen biri bana anlatsın ben şu araba sahnesinden sonra izleyemedim.Berzanla Boran silahları çektiler sonra Sıla ile Boran kavga ettiler.Sonrası yokk:(
Lütfen biri anlatsınn!!!!:sad53:
aaaaaa!! sadece ben deniz cennet kuşu var..??:img-hyste
forumu kapatıyorum gececilerden kimseler gelmedi..:img-hyste
sevgili oslo nerelerde??
boranın karekter değişimi ile ilgili abayla konuşması vardı.. karekter değişmesi çok zordur diyordu...
ben de diyorum ağam çok zor ama senin anne nasıl değişti..:img-hyste
berzan boranın önce güvenini kazanıp sonra ummadığı anda bi vurucu hamleyle işi bitirmeyi mi düşünüyor??:img-hyste
berzanın bu dost hallerine ağam inanmaz değil??
bu berzan sonunda ağamı öldürmesin..:img-hyste
iyi geceler..bye
berzan boranın önce güvenini kazanıp sonra ummadığı anda bi vurucu hamleyle işi bitirmeyi mi düşünüyor??
berzanın bu dost hallerine ağam inanmaz değil??
bu berzan sonunda ağamı öldürmesin
iyi geceler..bye
Berzan'ın o an onu söylediğinde benimde aklıma kötü şeyler geldi
go yaparda ben beklerim ondan böyle birşey ondan :img-yes:
MUTLU SON
İSTEYENİN BİR YÜZÜ VERMEYENİN İKİ YÜZÜ KARA OLSUN
Canım daha sırada doğumu bekleyen var onlar bitsin sonra yeni hamileliğe yavaş yavaş alışalım:img-yes:
Bölümde Firuz ve Zinar'ın değişimlerini konuştukları sahnede Firuz'u ucundan da olsa gördükte Kevser nereye gitmişti onu bilemedim:icon_whis köşkte yoktu Sönmezlere de gitmemişti neredeydi bu Kevser anlamadım gitti:bilmim
benim naçizane bir fikrim var;
kesin koskoca istanbulda nefesi kuvvetli bir hoca bulmuştur ona gitmiştir.
yok canım hemen yanlış anlamayın,boran ve sılanın arasını bozmaya değil,bu mutlulukları bozulmasın diye muska yaptırmaya gitmiştir:img-hyste
Herkese günaydınn Sabah ilk uğrayan benim sanırım.Kahvaltı gelenegimiz sürüyorsa buyrun masamız hazır.Çaylarda sıcacık,siz başlayın ben börekleri getireyimm.Afiyet olsun:img-wink:
Dünkü bölümü begendim güzeldi.Ağama ne oldu öyle korktum valla.ama bi kravat insanaaaa bu kadar mı yakışır?:img-in_lo
Sıla nın odada bir oturşu vardı.Ciddi ciddi delirdi sandım:img-hysteO nasıl bakış öyle.Ağam da öyle sanmış olacak ki İyi misin diye sordu:img-pilot
Bir insanın bebegini kaybetmesi eminim çok zordur ama Esma için üzüldüm dersem yalan söylemiş olurum.O durumda bile Sıla ona yardım etmeye çalışırken Dokunma diyebiliyor.Acaba senaristler Esma karakterini yazarken hangi ruh halinde oluyolar.:img-hyste
Gencolar hastanedeyken Zinar a şaştım kaldım.Sanki oğlu o kadın yüzünden ölmemiş gibiydi.Cihanı vuran Burhan degil miydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Abay ın korktugu sahne çok gerçekçiydi.:happy0064O korktugunda yüzü degişirken ben ciddi ciddi korktum.
Berzan ın cici hallerine bile gıcık oldum.Yok arkadaşmış şuymuş buymuş.Yok yok bu karakterden biran önce kurtulmak lazım.
Birdee o Ziver miydi neydi.biri onun kollarını durdursun yoksa ben kopartıcam.Birilerine emir verirken o kollarla yönlediriyo ya resmen roman havası tadında veriyo emirleri:img-hysteamaaan sen git boranı takip et ohhh ohh ağam başka emrin var mı hobaaa:img-hyste
Dilavere de üzüldüm ama nasıl bebegin 5 gündür ölü oldugunu ögrenemediler anlıyamıyorum.Neyse Berzan söyler onlara:img-hyste
Sıla y la Boranın odadaki sahnesi güzeldi konuşmalarından bahsediyorum.göz boyama sahnesinden de bişey anlamadım.4 tane kol geziniyordu ortalıkta.:img-hyste
son olarak Sıla çoook haklı dönsünler artık mardine.
BİZ ŞİMDİ TUTKU MU AŞK MI İZLEDİK....:img-lazy::img-beee:....hepsi össün işte......:img-cold:
:img-hyste
Sıkıysa gözgöze bakarak birbirlerinin bilimum dirsek, kol, omuzlarını okşasalardı sırtlarını sıvazlasalardı ya. :icon_twis
Sözde vuslat yaşadılar değil, pabucumun çifti.
Sahte "vuslatçık" yorumlarının hepsine bayıldım,ama sevgili legends of ve sevgili bbasalan'ın yorumlarına birebir katıldığımı da yazmak istedim;cidden bu dizideki karakterlerin hepsi össün:img-tomat...Pabucumun çiftinin uyduruk vuslatı:img-beee:...
Kimin eli kimin ensesinde,kimin kolu kimin dirseğinde belli değil...Birgün böyle kandırıklar yaparken elleri kolları karışıp düğüm oluvericekler,çözülemeyesiceler:hıh...
Nuran Bedoş'u yıkayacaktı. Sıla ile Boran yataktayken odaya dalmasa bari:img-blush
Cidden n'oldu Bedirhan?Ya yıkanma faslı çok uzun sürüyor hala gelemedi ya da Boran'ın eve gelip odasına girdiğini gören Nuran Bediş'i yıkadıktan sonra başka odaya götürüp uyuttu,o yüzden geri getirmedi;"başbaşa bırakayım da,belki vuslat zamanıdır" diye düşünmüştür belki O da:)...Ya da bize göstermedikleri bir sahnede,Boran odaya girmeden önce Nuran Bediş'i sepetine yatırıp çıkmıştır,Bediş sepetin kuytusunda uyuyordur...
En sevdiğim sahne Ceren ve Dilaver'in ağlayarak ayrıldıkları sahneydi;özellikle Dilaver'in içtenlikle ve en üzgün haliyle "Cereenn,ağlama n'olursun?" deyişini çok sevdim:img-yes:...
günaydınlar herkese,
Esma hastaneden taburcu olduktan sonraki adresi Bakırköy Ruh ve Sinir Hast. Hastanesi olmalı :img-yes: (İst. çekim yapılmayan 1 orası kaldı hastanelerden:img-te)
ha işte birr orayı görmedik orayıda görmeden Mardin'e dönmiyelim..arif hocam gelip kontrol etsin...deli ESMAyı...
belki diyorum belki kız arkadaşı SILAyı uyarabilir ama belki..içinde birazcık insaniyet varsa belkiiiiiiii
Boranın ellerini uzun zamandır yakından görmemiştik çok iyi oldu..:img-bsh
-Ben o el sahnesinde nedense gözlerimi Boran'ın elinini üzerindeki kesik izinden ayıramadım dolayısı ile Sıla'nın neresini sevip okşadığını hiç anlıyamadım..ilk defa o kesiği bu kadar net gösterdiler...görünce tekrar üzüldüm..çünki bayağı izi belli oluyordu:icon_sorr
DERİNİM seni bu saatte burda görmek ne güzel...:img-ino
Senide bu sayfalarda görmek güzel
De-rin'cim Boran bunu hep yapıyor...(yada yaptırılıyor):dito
Sıla'nın korktuğunda ilk Boran'ı araması güzeldi...:good:
artık yapmasın ama...sıkıldık yani......
Evet Sıla'nın adamı ilk faketmesi odasını kapatıp direkt olarak Boran'a sormak istemesi güzeldi de diyorum acaba Sıla Boran'a peşime adammı taktın şimdi de Boran diyerek kızmak isteyebilir bile düşündüm o an..ne bileyim maksat gerginlik değil mi?
hem o adam nasıl güvenliği aşıp oraya kadar çıkmışkı üstelik sekreterin verdiği cevabada çok gülesim geldi
-belki birisi ile randevusu vardır..
kendiside sılanın sekreteri değil mi? o katta sılanın katı değil mi? o kapı eşiği sılanın odasını kapısını önü değil mi? birisi ile randevusu var ise kimdir diye hiç araştırma diğer sekreterlere sormayı bile düşünmedi tembel sekreter hanım
Edit: Berzan :icon_twis tek başına satranç oynadı ve kahve :kahve pişirdi.
Ev erkeği Berzan'dan da gına geldi..yetti artık..bir günde temizlik yapsa nasıl olur acaba bir o konuya değinmediğini el atmadığını görmedik onuda görsekte aklımıza takılmasa bari.. birde cezvesi TRABZON üsülü bakırdı........
sevdiğim bir yer daha vardı.. Zuhal Olcay "yalnızlığım" şarkısını söylerken Boranın olduğu yerler.
Sessizliği de böyle güzel işte Boranın.:img-in_lo
Sılanın "hadi gel köyümüze geri dönelim, Fadimenin düğününde halay çekelim" sızlanışı çok inandırıcı oldu sanki:img-tomat İstanbul kötüymüş de..Mardine gidip hiç dönmeyelim de...
"Havalar ısındı, gelecek kış da olmayacak zaten" demiyor da:img-ha:
O çok gitmek istediği Mardinde az şeyler yaşamamıştı değil..neden illa Mardinki neden yurt dışına çıkalım demiyorda hadi Mardin'e gidelim diyorki..
doğruya seninde yazdığın gibi "havalar ısındı"........
ay içimi ısıtan bişeyler dedim..acıtan değil..neydi o yarenin babasız büyüme mevzusu.. narini sevmiyorum..ama üzüldüm işte..:ic_sorr
Narin'i maaalisefki sevemiyorum her hali acımaklık ama gayret ediyorum kendimi sıkıyorum ama narin sevgisini bir türlü bedenime kabul ettiremiyorum..olmuyor sevemiyorum Narin ve Yaren'i ...tık yok yani.........
Narin'ın çocuğunun babasız olması konusundaki Sıla&Boran konuşmasındaki Boran'ın duygu yüklü bakışlarını hissedip ona üzülebiliyorum ...niye bilmiyorum ama Narin'in çocuğununun basızlıklığının ne zor olduğunu Boran'ın halini görünce anlıyabiliyorum..hele Boran'ın Sıla anlatırkenki yavaş yavaş gözünde biriken bir damlacık gözyaşının ne kadar içten geldiğini ((olaya dıştan (ağlamak için kullanılandamlalara gerek oladan) görebildim...kesinlikle damla filan yoktu sadece rolüne konsantre bir MAA vardı ve bunu başarı ile yansıttığı kanısndayım..yok diğer türlü olmuş olsaydı gözyaşı sel gibi dilaverde olduğu gibi pat diye dökülürdü
Abay'ıda berzan kurtardı..:img-tomat maşallah adamın istihbarat, devletin istihbaratından daha iyi çalışıyor..:img-hyste
ya ya birde kendisi ile ne ka övünse azdır Berzan abbide...dimi ...neyse Boran bundand a huylandı bir çıkarı vardır dedi berzan için
Celil efendi peşindeki adama sözde haddini bildirdikten sonra soluğu Boran'ın ofisinde almasına çook kızdım..birde demz mi? bizde onlar gibi olalım agam diye..ne celallendi ne celallendi....bir sürü kuru gürürtü kopardı olduğu yerde
birde Bedar demz mi? her işe Celil kşturuyor anlıyamıyorum çok değişti diye....yaptığı işte çiçek dikip bakkaldan 2 kilo şeker almaktan ibaretti ..ha arada bir mangal yakmasıda bir işten sayılır değil
bu bölüm Boran'ın sonu çok hazin olacakmış gibi sinyaller vardı sanki.:sad53:
heryerde çok normal ,çok olağan bir durummuş gibi silahlar çekildi durdu ama en ilginci adliye önünde silahlar çekildi ve polisin ruhu duymadı ,olabilir ama dünden sonrada garipsenecek bir durum değil:img-pilot
son sahne tutku kuktu mudur nedir berbattı,oyuncularında ötesinde ben bile daha sanatsal daha tekniksel çekerdim gibi...yatakta Sıla'nın saç yumağı görünüyor,yüzü yok ...tuhaf bir görüntüydü:img-cool2
Özdemir holdingenden sıkılan sıkılana Dilaver bırakacağım dedi,Sıla Mardine gitmek istedi bırakın bari hepten Esma'ya ,herkes kurtulsun..:img-beee:
sevdiğim tek yer arabaya binmeyen Sıla'yı arabaya zorla bindiren Boran'ın halleriydi:img-hyste çok tatlıydı Boran çok...:img-in_lo
: Esma'nın bebeği 5 gün öncesinden anne karnında zehirlenmiş zaten.. Esma ayağını taş alsa Sıla'dan bilecek:img-tomat
..
esma çok iyi bir anne imiş değil mi? 3ay kadar sözde büyük aşk yaşadığı ve sonsuza kadar aşkını bir parçası olarak gördüğü bu bebeği çok dikkatlı bakmış büyütmüş...zahmet edip bir doktora gitmemeişti değil mi? O büyük aşkını manevi tarafına güvenip öyle kollamaya karar vermişti bebeğini..hani 1-2-3 aylık olsa anlıyabilirdimde "doğuma az kaldı" aylık hamile birr bayanında karrnındaki bebeiğin 5 gün boyunca kımıldamıyor olmasından hiç bir şüphe duymaması ne kadar garip bir durumdu...Doğruya O o günlerde harrıl harırl Berzan2a yemeğe gidip planlarla meşkuldu..hepsi SILA nın yüzünden oldu
:good:
Böylelikle Boran'ın havuzlu ofis bahçesini de görmüş olduk :img-yes: yalnız orada gözüme batan şey Abay ince bir mont giyerken Boran'ın uzun siyah paltosunun gözümüze sokulmasıydı :img-tomat (inş. o sahneden sonra kostümcü paltoyu paket yapıp De-rin'e postalamıştır...:klme)
kulağım kapıda ses gelmez oldu..istedim ve beklemeye koyuldum 1.cemre, 2.cemre , 3. cemre düştü meyve ağaçları çiçekten meyve tutmaya döndü ama bir değişmiyen bahar günü Boran'ın o siyah paltolu hali oldu...........
kendisi"çıkartıyorum ulan" desin ben arkasındayım yetti gari.....
üstelik o siyah paltoyu Dilaver hastanede ince gömlekli dolaşırken Boran paltolu dolaşıyordu kapalı hastane koridorunda..gerçi anlıyamadım Boran'ın ne işi vardı esma hastanede iken orada:icon_whis
-cansu91- Nisan ortası mardin göçü için uzunca bir süre daha erken gitmelri gerkmiyor mu?..a doğruya Berzan abbi söylemişti yavaş yavaş zeyit yavaş yavaş:img-tomat
--Dilaver'in boran ve sıla ile konuşmasını beğendim:img-yes::img-yes:..Sıla'dan bir anlamda özür diledi ve yaptığı hatalarının farkına vardı..kendi şirket hisselerini devrederrken esmanınde devretmeni istedi
rhett-butler8/1 22-03-08, 09:36 Bir abay kalmıştı burnunun dibine doğru silah çekilmeyen....
Dizinin ilk 1 saatini izleyemedim..İzlemeye başladığım yer Sıla ile Boranın arabada arkada Berzanın takip ettiği sahne....
Berzanın ne yapmaya çalışıtığını hiç anlamadım..Boranı düşman olarak mı görüyor yoksa "ben arkadaşıma silah"çekmem diyerek gerçek duygularınımı söylüyor...Hiççççççç bilemedim..Bu ne karışık bir karakter...
Mimariyi gösterir gibi durmadan elinde telefonla o duvardan bu duvardan talimatlar veren Berzanı izlemek de yorucuydu...
Kravatlı boran ile süsü sılanın bir akşam yemeğine gitmiş olmalarını çekmek bu kadar mı zor...Yemek yerken öpüşmeleri gerekmeyeceğine göre böylesi doğal bir sahneyi izleyiciye vermek istememenin mantığını da tıpı berzanı anlamadığım gibi anlamadım..
Sıla ve Boranın ellerle yapmış oldukları sevme şekilleri perfect:good::img-hyste:img-hysteSırf ellerini kullanarak sırt ve saç,ceket ve gömlek okşamasıyla vuslat yapıyormuş gibi davranıvermek çok büyük yetenek..Oyuncular kendilerini hakikaten aştılar..Tebrik ediyorum....:good::img-hyste:img-hyste
Dilaveri akşam göremedim...Halbuki fragmanda çok duygulu sahnesi vardı..Yanarım yanarım ona yanarım...:icon_sorrTam kliplik hava sezmiştim..
bu ağaların sözünüde maraba kısmı hiç dinlemiyor..:img-hyste
ne demişti aziz Cihan
"GİTTİ AĞALARR PAŞALAR MARABALARA KALDI BAŞ KÖŞELER":img-hyste:img-hyste:img-hyste
Feride'ye gün geçtikçe sinir olmaya başladım..Mardin de yetişmiş daha lise öğrencisi olmasına rağmen laflarrı çok büyük..iş ilanlarına bakıp Narin ile dertleşmesi sırasındaki repliklerinden rrahatsız oldum sanki üniversiteyi bitirmişte mesleği doğrultusunda iş arayıp ilanlara ona göre çemkiriyorr havası vardı..ne çabuk alıştı koca İstanbul havasına Feride.........
Oysa annesine amcamlar yola çıktıklarında bana haber ver demişti ama annesi hiç haber vermedi....
*Berzan kendi kendine satranç oynuyor.:img-help: Kaybetmekten hiç hoşlanmayan Berzan, kendini yendikten saniyeler sonra "sen beni nasıl yenersin" diye kendi kafasına kurşun sıksa, Boran da kurtulurdu ne güzel.bye:
- O anda uyanık Berzan bu bir strateji oyunu "yenmekte var yenilmekte" mantığını düşünüp kendini öyle teselli ediyordur...bazen yenileceksin ki yenmenin tadına varasın diyordur herhaslde:img-cool2
*Zelihadan Berzana hangi duygu geçti anlamadım. Anlaşılan pek bişey geçmemiş. Berzan yola aynen devam ediyor.:bilmim
Zelihanın elindeki oyuncak tabancayada çok güldüm:img-hyste ha birde Zeliha arabaya binerken çantasını aldımı göremdimde aklım çantada kaldı içerisinde adresi telefonu vs var olabilir diye şey ettim..
Uynanık Berzan Zelihayı görür görmez baştan ayağa iyice süzdü Zeliha'yı ve yanılmıyorsam hamile olduğunu bilmiyordu , Zeliha'nın hamile olduğunu anladı..şimdi tek şüphesi o çocuğun kendinden olma ihtimali..adamlarına bir istihbarat yaptırsada Samim'le Zeliha beraber olmuşlarmı onu öğrense....
*Boranın elleri dert görmesin. :img-help:
Dilaver'in boran ve sıla ile konuşmasını beğendim:img-yes::img-yes:..Sıla'dan bir anlamda özür diledi ve yaptığı hatalarının farkına vardı..kendi şirket hisselerini devrederrken esmanınde devretmeni istedi
Derincim böyle bir sahne beklediğimi yazmıştım daha önce.Hatta Ceren'inde olmasını istemiştim.:img-yes:
Bölümde Ceren-Dilaver sahnesinden sonra bu sahneden çok etkilendim.
Boran'ın Dilaver'e söylediği 'Bazen en iyi yol geçmişi unutmaktır.Sende unut'
demesi çok anlamlıydı.:good:
Dilaver'in özeleştri yapması ve Boran'ın bu sözüne verdiği cevapta beni çok etkiledi.'Bu günlerde zamanım unutmakla geçecek.Unutacak o kadar çok şey varki'.:good:
N’oluyor.. kimsecikler kandırık vuslatı beğenmemiş…ne yani açık,açık vuslat mı
Olacaktı hı: :img-hyste tam şincik öpüşecekler diye beklerken (salakça bi bekleyişdi kabul ediyorum)
Araya reklam girdi…reklamlardan sonra birden karışık sahneleri görünce *n’oluyor orda*
Diye bağırmışım!!!!! Ananem *çabuk uzak gözlüğümü getir,göremiyorum,kız!!!! çabuk ol*
Diyordu…bu telaş arasında kimin eli kimin cebinde anlayamadım…….dizi bitti,bizimkiler Yatakta…koçum benim ata binmeği hak etti….:love04:
Aslında bölüm mıy mıy gitti..az kalsın uyuklıyacaktım ama kravatlı boran göreceğim diyerekten gözümü dört açtım..nerdeeeeeee…esma’nın yerleri öpmesi güzeldi....:img-dirol
(kendimi çok ayıplıyorum)…sıla esmanın başında anaç gurk tavuk gibi dolanıyordu…
ceren hanım haklı çıktı..bu kadar içi zehir dolu bi karında (uterus mu demem lazım ki)
yaşayamıyan bebecik cennete geri dönmüş….düşünüyorum da anası ESMA babası CİHAN
genlere bakarmısınız..ama genler çok gariptir bir melek bile doğabilirdi……
TÖRE’ye tam içinden bulaşmadık bi abay kalmıştı..oda tam burnuna kadar battı..:img-tomat
Ben geldim...:img-yes:
İki tükürücem bir söylenicem ve işime bakıcam... Diziyi çekenler izleyen kısımın sapık olduğunu falan mı düşünüyorlar anlamıyorum ki:dito:dito
Mehmet Akif'in kol - dirsek haritasını çıkaracağız yakında... Nedir bu kol, dirsek, el triosunun durumu... çocuk mu kandırıyorlar:img-pilot
Yalnız büyük gelişme var öpüşme dondurmadan öpüşmeye ramak kala reklam arasına göç durumlarına geçmişler... Şahsen, bizzat kendim yapımı berbat etme ekibini tebrik ediyorum, saygılarımı sunuyorum :img-pilot
Profesyonel ötesi herşeyi bilen oyuncumuz ve oyuncusunun kurallarına saygı duymayı hayat dusturu haline getirmiş yönetmenimizi bu müthiş, şahaser bölüm için tebrik ediyorum. Mıy mıy sarılan çiftten haşin kol-dirsek-bilek okşayan çif haline geçmişler:happy0064:happy0064 ne kaaaa büyük gelişme:img-pilot
Bu izleyici böyle abuk sabuk ne olduğu anlaşılmayan şeyleri izlemiyor kardeşim... İstenilen şeyi dolandırmadan anlatıcam, belli ki sayfalar dolusu yazdığımız yorumlardan dün akşam vuku bulan şeyi istediğimizi düşünmüşler...
Bakınız sayın genel yönetmen, sadece yöneten, çeken, sponsor olan, finansman, yayımcı kuruluş izleyici kısmısı resmi nikahı olan, birbirine aşık, tutkulu, savaşcı olduğu farz edilen çiftin daha da açık yazmak gerekirse SILA kişisi ve BORAN şahaserinin dudak denilen organlarının birbirine dokunması ile meydana gelen öpüşme durumunu görmek, izlemek istiyor. Neden mi? Çünkü saydığım özelliklere sahip çiftler birbirlerine sarılmaktan çok öpüşürler... Biz buna aşkın dudaktan kalbe yol bulması diyoruz.
Arasıra açınız Binbir Gece yi izleyiniz bu haftaki bölümünde evli çifti canlandıran Bergüzar ve Halit bey benim saydığım kadarı ile 3 kere dudaktan temasında bulundular. Evli çiftlerin bu tür davranışları olağandır... Olağan olmayan bizim çiftimizdir...
Son olarak beceremiyorsanız çekmeyiniz... Kuralınız varsa oyuncu olmayıveriniz... :img-pilot Alın dizinizi başınıza çalınız... bye
Boran' a gelice Forever... Çünkü Öyle....:img-in_lo
Boran'ın dirseği çekiliyorda Sıla'nın elleri hiç çekilmiyor:img-hyste
Mıla (C.D ) git gide tip olarak michael jacson' a benziyor.....
saçları da perma olsa aynı...
(ilk estetik olduğu dönemlerdeki haline )
akşam şöyle bir gördüm alla allaa dedim şaşılacak bir benzerlik :img-hyste
-Sıla'nın bırbırbır "hani silahlara karşıydın Boran,nasıl Berzan'a silah çekersin,ne farkın kaldı Berzan'dan?" diye konuşup durması çok gereksizdi...Ne yazıkki insanlar,sınırları aşıldığında kendilerini ve sevdiklerini koruma güdüsüyle silah çekebiliyorlar bazen;keşke olmasa ama oluyor...Sıla'nın da,zamanında Ahmet ağaya silah çektiğini biliyoruz;Sıla'ya geçmişte bunu yaptıran senaristler,aynı Sıla'ya bu cümleyi niye söyletiyorlar madem?Demekki her insanın gözünün karardığı bir an olabiliyor,Sıla kendi yaptığını hatırlamıyor mu?O zaman avatarıma baksın...
-Daha önce bu tür konularda ne çok kez yanıldığını bile bile,hala "ben arkadaşıma silah çekmem" diyen Berzan'ın yalanlarına kanıp da Boran'a tavır yapan Sıla'dan hoşlanmadım;Sıla Berzan'ı Boran'dan iyi tanıyacak değil herhalde...
-Sıla arayınca yine telefonu açmayan Boran'a bu kez ben de kızdım...Daha öncekilerin hepsinde kızamamıştım ona,çünkü bazılarında haklıydı bence ama bu kez telefonu açmamasını gerektirecek kadar önemli bir sorun yoktu aralarında...Kaldıki Berzan bu kadar büyük bir tehlikeyken ve korumalar bu denli beceriksizken,Sıla arıyorsa çok önemli de olabilirdi...(Bu arada,Abay'ı koruyanlar Berzan'ın değil Boran'ın ya da Sıla'nın adamları olsaydı Abay şu anda meftaydı:sad53:...)
-Sıla'ya,"hiçbirşey bilmiyorsun,sadece karşı çıkıyorsun" diyen Boran belki söylediğinde haklıydı,Sıla birşey bilmeden muhalefet ediyor çoğu zaman...Ama bu kez oturup anlatsaydı Sıla'ya;Berzan'ı iyi tanıdığını,onun bu kadar çabuk vazgeçmeyeceğini,mutlaka bir planı olduğunu,tetikte olmaları gerektiğini,o gece de kendisini ve daha çok da Sıla'yı korumak için silah çektiğini,Berzan'ın yaptıklarının onu artık çileden çıkardığını anlatsaydı...Sıla'ya sürekli "sus artık Sıla!" , "kes artık Sıla!" diyen Boran'a da sinir oldum...
Sinir ola ola yine de bu bölümü de izledim ya,aferin bana...
Söğüt'üm,özlemişim seni...:img-in_lo
Bakınız sayın genel yönetmen, sadece yöneten, çeken, sponsor olan, finansman, yayımcı kuruluş izleyici kısmısı resmi nikahı olan, birbirine aşık, tutkulu, savaşcı olduğu farz edilen çiftin daha da açık yazmak gerekirse SILA kişisi ve BORAN şahaserinin dudak denilen organlarının birbirine dokunması ile meydana gelen öpüşme durumunu görmek, izlemek istiyor. Neden mi? Çünkü saydığım özelliklere sahip çiftler birbirlerine sarılmaktan çok öpüşürler... Biz buna aşkın dudaktan kalbe yol bulması diyoruz.
Arasıra açınız Binbir Gece yi izleyiniz bu haftaki bölümünde evli çifti canlandıran Bergüzar ve Halit bey benim saydığım kadarı ile 3 kere dudaktan temasında bulundular. Evli çiftlerin bu tür davranışları olağandır... Olağan olmayan bizim çiftimizdir...
Son olarak beceremiyorsanız çekmeyiniz... Kuralınız varsa oyuncu olmayıveriniz... :img-pilot Alın dizinizi başınıza çalınız... bye
Ne güzel anlatmışsın Nihz'cim ama bence yine anlamayacaklar.:img-hyste Anlamak istemediklerindendir belkide.Gerçekten ya bizim topyekün sapık oldugumuzu düşünüyorlar.Ya da ohh be bu sahneylede aşkı verdik kurtulduk diye kendince egolarını tatmin ediyolar.iyi bir iş başarmış gibi.
madem oyuncularımızın kuralları var MAA da -Ben silah tutmam bu saatten sonra sıkıldım desin:img-hysteNapcaklar o zaman masada Bir silahı Bir Boranın elini gösterip kurşun sesi eşliginde **reklamm** mı diycekler.Olmuyor olmuyor.Bıktım valla bıraksınlar biz Go zedeler çekelim diziyi.En azından el kol dirsek bilek gibi arapsaçı sahneler olmaz di mi?
hem o adam nasıl güvenliği aşıp oraya kadar çıkmışkı üstelik sekreterin verdiği cevabada çok gülesim geldi
-belki birisi ile randevusu vardır..
kendiside sılanın sekreteri değil mi? o katta sılanın katı değil mi? o kapı eşiği sılanın odasını kapısını önü değil mi? birisi ile randevusu var ise kimdir diye hiç araştırma diğer sekreterlere sormayı bile düşünmedi tembel sekreter hanım
Bir de Sıla http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif güvenlikten adamın araştırılmasını istedi.
Sonra araştıran güvenlikçi ne dedi “kimse böyle birini görmemiş efendim.” :img-pilot
Ne yani Sıla halüsinasyon mu gördü. :img-hyste
Ev erkeği Berzan'dan da gına geldi..yetti artık..bir günde temizlik yapsa nasıl olur acaba bir o konuya değinmediğini el atmadığını görmedik onuda görsekte aklımıza takılmasa bari..
Evi süpürse http://www.resim-yukle.com/img01/15/110478staubsauger.gif Yerleri paspaslasa http://www.resim-yukle.com/img01/15/214059wisch.gif
Halı Silkelese http://resim-yukle.com/img01/15/521494hali.gifCamları silse http://www.resim-yukle.com/img01/16/86980fensterputz.gif
Çamaşır yıkasa http://www.resim-yukle.com/img01/15/146632waschmaschine.gif Çamaşır toplasa http://www.resim-yukle.com/img01/15/27751camasir.gif Çamaşırları ütülesehttp://www.resim-yukle.com/img01/15/987244utu.gif
Sahi Berzan'ı bırakın Sıla'nın köşkünde bu işleri kim yapıyor?
Nuran mı? Hiç öyle bu işleri yapacak bir görüntüsü yok değil mi?
Ayşe mi o sadece yemekten anlar pasaklı.
Dışarıdan temizlikçi kadın geliyordur herhalde değil.
--------------------------------------------------------------------------
Feride iş ilanlarına bakarken yanına gelip oturan Narin'li sahnede
bir an önlerinde ucundan azıcık havuz http://www.resim-yukle.com/img01/18/2546893dplongeonpiscine.gif gördüm sizde farkettiniz mi? :icon_whis
-Sıla'nın bırbırbır "hani silahlara karşıydın Boran,nasıl Berzan'a silah çekersin,ne farkın kaldı Berzan'dan?" diye konuşup durması çok gereksizdi...Ne yazıkki insanlar,sınırları aşıldığında kendilerini ve sevdiklerini koruma güdüsüyle silah çekebiliyorlar bazen;keşke olmasa ama oluyor...Sıla'nın da,zamanında Ahmet ağaya silah çektiğini biliyoruz;Sıla'ya geçmişte bunu yaptıran senaristler,aynı Sıla'ya bu cümleyi niye söyletiyorlar madem?Demekki her insanın gözünün karardığı bir an olabiliyor,Sıla kendi yaptığını hatırlamıyor mu?O zaman avatarıma baksın...
Diyarcım çok haklısın.Sıla daha önce Cihan'a da silah çekmişti.:img-yes:
Kişiler silah çeken kendileri değilde yakınları olunca telaşlanıp vazgeçirmek için bu şekilde davranıyorlar galiba.Boran'da Berzan'a silah çeken Zeliha'yı vazgeçirmek için benzer replikler söylemişti..
'Önce beni vurmak zorundasın başka türlü izin vermem,eğer Berzan'a ateş edersen onu vurursan,sende onun yapmış olduğu şeyi yapmış olucaksın,bunun için izin vermiyeceğim' dedi.
Şimdi kendi söylediği ile çelişmiş oldu diyeceğim ama senin yazdığın gibi Berzan'ın yaptıklarından sonra gözü karardı.
Dizinin ilk 1 saatini izleyemedim..İzlemeye başladığım yer Sıla ile Boranın arabada arkada Berzanın takip ettiği sahne....
Berzanın ne yapmaya çalışıtığını hiç anlamadım..Boranı düşman olarak mı görüyor yoksa "ben arkadaşıma silah"çekmem diyerek gerçek duygularınımı söylüyor...Hiççççççç bilemedim..Bu ne karışık bir karakter...
Mimariyi gösterir gibi durmadan elinde telefonla o duvardan bu duvardan talimatlar veren Berzanı izlemek de yorucuydu...
dizinin ilk 1 saatinde ne kadar angarya varsa babamın tabiri ile onlarla mücadele ettik "sadık" izleyici kitlesi ile...ilk bir saati atlatınca gerisi çorap söküğü gibi geldi ..üzülme rhettim bir şey kaçırmadın:sad53::sad53:
Berzan tam bir " görgüsüz" kıyı köşe evin her açısının gördük tabi görmediklerimizde vardır ama gördüklerimiz yeterli daha fazlasını kaldıramıyabilirim artıkın(kusan icon)
Kravatlı boran ile süsü sılanın bir akşam yemeğine gitmiş olmalarını çekmek bu kadar mı zor...Yemek yerken öpüşmeleri gerekmeyeceğine göre böylesi doğal bir sahneyi izleyiciye vermek istememenin mantığını da tıpı berzanı anlamadığım gibi anlamadım..
aman canım bir yemek ama ne kadar masraf ister bilmez misin?
bir kıytırık mekaN BULACAKSIN Minyatür şeklinde bir masaya iki mum dikip iki çeşit soğuk meze ısmarlayıp bir şişe şarap açtırıp başlarınada garsonu dikeceksin ne ka masraf ..halbuki bir berzan için sabah kahvaltısı hazırrlamak ne kadarr kolay bir iş..koca birr masa herbir cm2sinini envai çeşit kahvaltılıkla süslüyeceksin ne ka basit bir iş..:img-tomat
Sıla ve Boranın ellerle yapmış oldukları sevme şekilleri perfect:good::img-hyste:img-hysteSırf ellerini kullanarak sırt ve saç,ceket ve gömlek okşamasıyla vuslat yapıyormuş gibi davranıvermek çok büyük yetenek..Oyuncular kendilerini hakikaten aştılar..Tebrik ediyorum....:good::img-hyste:img-hyste
asıl böyle bir sahneyi yazıp "yönetmek" "BÜYÜK MAHARET İSTER" öncelikle bunu tebrik etmek lazım:img-blush....bunu "yapım şirketine" kabul ettirrmek büyük bir maharet büyük bir saygı sevgi ister tüm bunları başaranı tebrik etmek gerekirr:img-blush
sütelikte artık boyundan ve saçtan öpmekte yok yok yok..
Boran-Ayşe sahnesini benden başka beğenen olmamıştır herhalde.:img-in_lo
Ben çok etkilendim bu sahneden.:img-yes:
Nuran tek başına Bedirhan'ı nasıl yıkıyorki?
Dizi bitmeden Boran'ın Bedirhan'ı yıkadığını,Sıla'nın'da kuruladığını göremeyeceğiz.:icon_sorr
Derincim böyle bir sahne beklediğimi yazmıştım daha önce.Hatta Ceren'inde olmasını istemiştim.:img-yes:
Bölümde Ceren-Dilaver sahnesinden sonra bu sahneden çok etkilendim.
Boran'ın Dilaver'e söylediği 'Bazen en iyi yol geçmişi unutmaktır.Sende unut'
demesi çok anlamlıydı.:good:
Dilaver'in özeleştri yapması ve Boran'ın bu sözüne verdiği cevapta beni çok etkiledi.'Bu günlerde zamanım unutmakla geçecek.Unutacak o kadar çok şey varki'.:good:
newat ablacım ,Boran dilaver sahneleri gerçekten güzeldi hem repliklerr açısndan hemde oyuncuların O duyguyu yansıttıkları açısından ben çok beğendim:img-yes:
ama diğer taraftaki CERENLİ sahneleri hiç ama hiç beğenmedim birir hariç Esmaya haddini bildirdiği çocuğuna acıyorum onuda kendine benzeteceksin dediği anda beğendim sadece...
ailesini hiç anlıyamadım...aşiretle akraba olmaya ne kadarr meraklıymışlar...
Erkan Bey aşiret sözünü duyduğundan nasılda üzülmüştü onları görünce eskileri anımsadım:icon_sorr
Aslında bölüm mıy mıy gitti..az kalsın uyuklıyacaktım ama kravatlı boran göreceğim diyerekten gözümü dört açtım..nerdeeeeeee……
figanım niye göremedin mi kravatlı Boran'ı kaç dakika elinde silahı ile dikildi durdu..ay kimin fikriydi bunu yazmak bari yemekten dönselerdi...
sahi Berzan'ın malikanesi Sılanın köşkünün hemen dibinde herhalde onlar yola çıktı Berzanda yola çıktı nasıl kuvvetli bir istihbarattır ki bu yemeğe gideceklerini öğrenip önlerini kestirmeyi başarmak..kolay iş değil hani..tebrik etmek şart oldu Berzan ve adamlarını:img-tomat
…esma’nın yerleri öpmesi güzeldi....:img-dirol
(kendimi çok ayıplıyorum)…sıla esmanın başında anaç gurk tavuk gibi dolanıyordu…
o sahneyide hiç beğenmedim ambulansı çağırdın Dilaverde gitti sen ne diye gidip birde Boran2ı hastaneye kadar yoruyorsunki..biliyosun ESMA nın sana ve seni bu kadar çok seven Boran'a allerjisi varr..sizi görünce hain planları aklına gelip duruyorr..gerçik hiç gittikleride yok o hain planların ama işte.....
birde doktorun gelip esma hanımın yakını kim diye sorduğu sıradaki kız arkadaşının aniden gelip benim benim diyerek olaya müdahalesini beğenmedim..."toki" konutlarından kat çıkmış gibi sevinci vardı sanki o andaki arkadaşının...ona da kim haber vermiş acaba:icon_whis
-Dün gece sana söylediklerimi düşündün mü Boran?
-Hayır…:img-lazy:
Muhabbetini sevdiğim mutlu çift sizi:img-hyste…Sıla hanım bile şikayetçi,"oturup konuşamıyoruz,gülemiyoruz,kavga edemiyoruz,küsüp barışamıyoruz bile…" kızımız dertli olmuş,kavga edip küsemiyorlar diye;yani son zamanlarda izlediklerimiz,onların kavga etmeyen küsmeyen haliymiş;saadet dolu günlerin kıymetini bilememişiz…:sad53:
Boran Sıla’ya yine “bitanem” dedi,nerdesin bitanem Kırçiçeğim?:icon_sorr
Biz sürekli "aynı klişe repliklerden bıktık" diyoruz,bıktık dedikçe inadına daha çok yazıyorlar aynı şeyleri...:img-beee:
Şunun gibi;
-Biliyor musun;ben çok şanslı bir adamım,dünyanın en güzel kadını yanımda…
-Ben de çok şanslı bir kadınım…Bla bla bla…:img-lazy::img-bored
Ya da şu;
-Abay’a bir şey yaparsan seni kendi ellerimle öldürürüm Berzan…:img-lazy::img-bored
Sıkıldım...
İyi hafta sonları Dileklerimle;
Bu bölümüde beğendim .:img-yes:
En beğendiğim sahneler;
--Boran ve Berza'nın kapışma sahnesi ,
--Boran ve Sıla'nın Berzan arabaya bindikten sonraki kapışmaları ,
--Boran Dilaver ve Sıla'nın konuşması
--Boranla Sılanın Yaren haındaki konuşmaları
--Narinin kızı ile konuşması
--Abay Boran konuşmaları.
Beğenmediğim sahneler
--Celilin Feridenin amcası tarafından takibi
Abay bubölüm diziye çok renk katmıştı . Abayın olduğu sahnelerden sıkılmıyorum .Bu bölümde Abay çok fazla göründüğü için sevdim.
Zeynep Eronatın sahnesi çok azdı.Neden ki:icon_whis
Kayıpmıydı derseniz, evet benim için kayıp oldu,Çünkü Bedarlı sahnelerde mutfaktan çayımı doldurmaya kalkardım .Bu bölüm reklam aralarını beklemek zorunda kaldım .Bedar olmayınca çay içemem bir kayıp.:img-hyste
Bedar sahnesi azdı ama bilmiş bilmiş Narin bana Bedarı aratmadı . Narinin o çok bilmiş haleri çok itici.O kadar biliyorsan ,ağa kızının ve ağa kardeşinin öyle giyinmeyeceğinide bilmesi gerekmezmi?
Sinirlerimin tavan yaptığı şey ise ,bütün oyuncular nerede ise yazlık giyinirken Boran hala palto ile.
Abayla Boran'ın havuz kenarındaki yürüyüşlerinde , belliki hava güzel...Abay baharlık , çok ince bir mont giyinmişken Boran kalın palto ile çok sırıtıyotdu. O sırada Narin Abayı aradı ve Narin Feride ile yaz ortasında gibi bahcede keyif çatarken telin diğer ucundaki Boran paltosu çok tezattı.
Sonunda AKİF'i pişik edecekler.
Esma'nın hamileliği sanki sahici gibi idi . Karnı hiçte sahte değil gibi idi.
Ceren'in kız kardeşi çok tatlı. Üstelik Cerenle gerçekten birbirlerine benziyorlar. Sahiden kardeşlermiş gibi.
Sıla'nın şirkete bahce kıyafeti ile gitmesi abesdi. Sıla ,Esma'nın çocuğunu düşürüken ki sahnede spor ayakkabı ile şirkete gitmişti.
Boran ve Sıla'nın kavgasından sonra Boranın odaya gelmeyip ,Bedirhan'ın o koca yatakta Sıla ile uyuması güzeldi . Bedirhan uzun zamandır öyle rahat bir yatakta yatmamıştır. Boran ,sabah Bedirhana '' günaydın oğlum . nasıl iyi uyudunmu '' dediğinde , kesin Bedirhan şöyle demiştir. '' Nasıl iyi uyumam ki , Kaç aydır yatakta kımıldayamıyorum .İlkkez rahatca yatım . Bundan sonraki kavgalarda da babacığım bu odada yatmada . rahatcana yatayım .''
Cansu Dere çok iyi idi. :good:MAA 'yı dememe gerek yok . Zaten iyi idi.:good:
Taylanç Apaydın'da çok iyi idi.
Boran ve Sılanın kavgasında ben iki tarafıda kendince haklı buldum .
Boran'ın Sıla'nın teline bakmamasınıda çok hatalı buldum .
Bu bölüm kesinlikle 3. lüğü hak ediyor. Bakalım ne olacak .
Özdemir holdingenden sıkılan sıkılana Dilaver bırakacağım dedi,Sıla Mardine gitmek istedi bırakın bari hepten Esma'ya ,herkes kurtulsun..:img-beee:
Bütün holdingi Esma'ya bırakıp gitseler,Esma intikam planlarından vazgeçer mi acaba?bye
Burhan bile kıymete bindi;Esma başladı "Sıla olmasaydı Cihan ölmeyecekti,Burhan ölmeyecekti" diye...Sanki çok umursamıştı Burhan'ın ölümünü...
Bugüne kadar yaptıklarında Esma'ya her zaman kızamamıştım,herşeye rağmen çok kötü bir insan olmadığını düşünüyordum ama dün gerçekten gözü dönmüştü:img-cold:.Ceren'in dediği gibi,"Esma'nın içi zehir dolu ve bu zehir beynini de uyuşturmuş"...
Şimdi o bebek niye öldü onu da anlamadım,ne gerek vardı?Esma'yı biraz daha kin ve nefret doldurup bilemek için başka şey bulamadı mı yetenekli senaristlerimiz?Bebek yaklaşık 5 gün önce ölmüş ve Esma'ya hiçbir zararı olmamış mı:bilmim?Dahası,doğumu yaklaşan bebekler çok hareketli olurmuş,Esma 5 gündür karnındaki bebeğin hiç kıpırdamadığını nasıl farketmemiş:bilmim?Bir akrabamızın bebeği bu şekilde doğumu çok yakınken annesinin karnında öldü,sadece bir haftasonu,yani 2 gün anne karnında kalmıştı ve kadın fenalaştı;doktoru "ölü bebekler anne sağlığına çok zararlı,hemen alınmaları gerekir;biraz daha geç kalsanız kanınızı zehirleyebilirdi" gibi birşeyler söylemişti.Tıpla ilgili arkadaşlarım daha iyi bilirler ama,Esma 5 gün boyunca nasıl hissetmemiş bebeğindeki hareketsizliği,dahası o bebeğin Esma'ya nasıl zararı olmamış,onu da anlamadım...
Birde,Esma'nın arkadaşı sevabına gidip söylesin bari Zinar'la Dilaver'e,bebeğin ölümünün düşmeyle ilgisi olmadığını...Dilaver herşeyin üzerine,bir de yeğeninin katili bellemesin kendini...:img-cool2
Son olarak beceremiyorsanız çekmeyiniz... Kuralınız varsa oyuncu olmayıveriniz... :img-pilot Alın dizinizi başınıza çalınız...
:good::good:
Bir de Sıla http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif güvenlikten adamın araştırılmasını istedi.
Sonra araştıran güvenlikçi ne dedi “kimse böyle birini görmemiş efendim.” :img-p
Ne yani Sıla halüsinasyon mu gördü. :imgste
Sıla da hiç itirraz etmedi oysa Boran söyleseydi çokdan gözleri ile Boran'ı dövmüştü değil mi?
birde çantalı o adamın hali tavırları sanki doğulu gibi geldi bana yani berzan'ın adamı değilde Boran'ın adamı olabilir sanki..yinede bilemiyorum...
korumalarda neyi koruyorlarr anlamış değilim..berzan'ın 3çift adamı herşeyi bir başlarına araştırırp hallediyorlar ama sılanın koruma ordusu uyuyor..ayol koca şirkete giriş çıkışlar bu kadar kolay ve basit mi?
hiç mi? girişte kimlik bilsine bakılmaz hiç mi? kimle görüşeceği gelen konuğa sorulmaz...canı istiyen sılanın şirketine girebilir ne ka güzel bravoooooooo:img-blush:img-blush
Boran-Ayşe sahnesini benden başka beğenen olmamıştır herhalde.:img-in_lo
Ben çok etkilendim bu sahneden.:img-yes:
Dizi bitmeden Boran'ın Bedirhan'ı yıkadığını,Sıla'nın'da kuruladığını göremeyeceğiz.:icon_sorr
Boran -Ayşe sahnesinde Boran tüm iyi niyeti ile Ayşe'ye yardımcı olmak istedi ama iş güzar Ayşe bu yardımı geri çevirrdi. birkaç gün sonra hüseyin aşkı hortlarsa hiç şaşmıyacam..
birde kıyıtırık Hüseyin ile Boran'ı aynı kefeye koymasına çok kızdım..neymiş Boran'ın sılaya yaptığı tüm ekşinları Hüseyininde kendisine yapmasını istermiş desturrrrr..yavaş yavaş AYŞE YAVAŞ.........senin Hüseyinin kim Boran gibi esip gürlemek kim...olacak iş mi?..hem SILA gibi davranıp Hüseyinin yaptıklarını görmezden gelip sonradan pişman olacak AYŞE.Hüseyin yaptığını farkına varıp anasına resti çekmnişti ama Ayşe SILAYA özenip Hüseyinin ağzına lafı tıkı verdi:img-tomat
:
Nuran çok maharetli o kadar evin işini halledip birde çocuk bakıyor kolay değil yani. tüm bunları yapıyorsa çocuğuda yalnız yıkayabilir..
göremiyecez sanırım newat abla oda çok zahmetli bir sahne...hani miş gibi yapmakta çok zor altı üstü yiğit bebeğin saçlarını azcık ıslatıp bir havluya sarmak ve onu giydirmek...ama yok işte yok..........
bu bölüm sılanın şirkete giderkenki giydiği spor kıyafete takıldım aslında..
Sıla şirkete değiltde platese gider gibi giyinmişti..O spor pabuçları da görünce işte dedim SILA kaçırılma kıyafeti ile tamtekmil hazır dururmda:img-hyste
Birde,Esma'nın arkadaşı sevabına gidip söylesin bari Zinar'la Dilaver'e,bebeğin ölümünün düşmeyle ilgisi olmadığını...Dilaver herşeyin üzerine,bir de yeğeninin katili bellemesin kendini...:img-cool2
:img-hyste gerçekten,Dilaver'de pek talihsiz günler yaşıyor.
Esma niye bu kadar delirdi ki hep Sıla'nın yüzünden falan.Sıla'ya büyük acılar yaşatmak isteyen Esma ,Berzan'la işbirliği içinde Boran'ı öldürme planları yaparlar mı acaba.:img-fie:
Sıla çok değişti di mi Diyar ablası:img-heh:
Boran ölmesin.:img-cool2
Ratingler belli olmuş.:icon_sorr
AB'de 8.
Total'de 7. olmuşuz.
Bakalım Zeynep gelince ne olacak.?
Zeynep artık Esma'yı tedavi eder.Çünkü Esma hayallerini bayağı bir abartmış durumda.:img-yes:
Uzun bir aradan sonra döndum ve yorum yazayim dedim:img-blush
Sincik Silanin icindeki korkularini Borana dökmesine cok sevindim,birliktelik dertleri beraber paylasmak demektir ki Silada bunu yavasca kavramaya basliyor:happy0064 hem Sila icini döktukten sonra Boran ile olan yakinlasmayida cok begendim cunku ben o sahnede birbirlerini deli gibi seven ve birbirlerini kayip etmekten korkan iki kisi gördum.Ama itiraf edeyim vusu hec beklemiyordum,sastim kaldim resmen:img-blush ama oyuncular elleri ile bize o anin duygularini cok iyi yansitmayi basardilar bence:img-yes:
Ayyyy dizi basladigindan beri Borani ilk kez kravatli gördum,amada yakismis kravat ona helede kravatin rengi amanim amanimmmmm:img-in_lo
Esmanin basina gelenlerin herseyin sorumlusu olarak Silayi görmeside gina gelmeye basladi artik haaaa,sinirlerim tavan yapti onu izlerken ve dediklerini dinlerken:icon_evil guya Cihan ve Burhanin ölumunden Sila sorumluymus hemide bebeginden...yani Cihan ve Burhanin ölmesini Esma hanim becerdi kendi marifeti ile,bebeginide kendisi kayip etti,nasil mantik ile dusunuyorsa hanfendi yani anlamis degilim....
Esma Silaya kayip ettiklerinin hepsini ödeticegini söyledi ve umarim Esmanin intikam planlari Bedirhanida icermez,yada Borani,ama benimkiside hayal iste.Birinin canini yakmak istersen onun en yakinlarina saldirmakta bulur insanin careyi degil:sad53:
Feridenin amcasimidir nedir onada sinir kaptim:icon_evil yani silah cekmek kolay bir istir,namus namus diye konusmakta zor degildir,ama asil kolay olan isi,yani gercekleri ögrenmenin bukadar zorlastirilmasina ben acayip sinir oldum:icon_evil (bu cumleler biraz tuhaf kacti galiba ama nasil yazicagimi bilemedim yoksam).
Abayda nasil sasti kaldi kendisine silah cekildiginde,ne aci iyilik yapmak istiyen insanlarin iyiliklerinin burnundan getirilmesi:sad53:
legends_of 22-03-08, 11:50 diyar cım..:img-in_lo...avatarına bayıldım .....Sıla hanım malum balık hafızaya sahip ....:img-hyste....
Esma niye bu kadar delirdi ki hep Sıla'nın yüzünden falan.Sıla'ya büyük acılar yaşatmak isteyen Esma ,Berzan'la işbirliği içinde Boran'ı öldürme planları yaparlar mı acaba
Boran değilde Bedirhanla ilgili planlar yapabilir...:icon_sorr...ben çocuğumu kaybettim o da yaşasın bu acıyı diye düşünebilir...:dito...
**kötülük sınırlarını çoktan aştı .....şimdi bilinmez bir yolda ilerliyor...kafasına kafasına vuruluyor..yeter bu kötülükler yaptıklarının acısı çıkıyor işte bırak bu işleri diye ..ama anlayan nerde...:img-hyste
7. ve 8. demek... yaşasın ..:happy0064...şimdi belki kafalarına donkkkkk eder ..kol bacak dirsek okşamaları aşk tutku yerine ıyyyyyyyy dedirtiyor...:happy0064 :happy0064 ......bugünün en iyi haberi...:img-icecr....45 e az kaldı...:img-hyste
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
21 MART 2008 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ASI [NET] KAND 10,10 23,60
2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 27,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,00 21,10
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,60 16,80
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,50 16,60
6 ASI (OZET) [NET] KAND 5,40 14,60
7 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,10 19,20
8 SILA [NET] ATV 5,00 12,10
TOTAL
21 MART 2008 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ASI [NET] KAND 10,10 23,80
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,70 21,10
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,80 26,10
4 ASI (OZET) [NET] KAND 6,20 15,50
5 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,80 18,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,50 15,10
7 SILA [NET] ATV 5,10 12,20
Bölüm Yorumu:
Vuslat gecesi sabahı kahvaltı masasını gösterecekler mi,
Sıla ile Boran sohbet edip birbirlerini uğurlayacaklar mı? :img-hyste
64 te kısmet olmayan yemeğe 65 te giderler mi? :img-pilot
Kandırıkçı plancı Sıla :bırr kızgınlığının sebebi başkaymış aslında. :img-tomat
Canı okşanmak istiyormuş yaa. :img-wink:
Ben 5-6 demiştim tutturamadım, ama yukarısı her zaman kabulümdür derdim. :img-grin2
Gelen sonuçları kabul ettim afiyet olsun.:img-haha:
oh oh reytinglerde gelmiş 7.lik ve 8.likde güzel değil mi?:img-tomat:img-tomat
demkki neymiş Berzan'ın ev erkeği olması diziye reyting kaybettirmeye başlamış tız vakitte gönderile..........
birde tabi izleyicinin dörtle gözle beklediği zeynep hanım var oda gelirse tam reyting patlaması yaşıyacaz:img-blush:img-blush
Ratingler belli olmuş.:icon_sorr
AB'de 8.
Total'de 7. olmuşuz.
Bakalım Zeynep gelince ne olacak.?
Zeynep artık Esma'yı tedavi eder.Çünkü Esma hayallerini bayağı bir abartmış durumda.:img-yes:
Newatçığım ,
Bence bu sonucu hak etmedi . Sıla'nın bu bölüm yeri 3. lüktü.
Zeynep ,Esmayı tedavi etmeye kalkarsa Sıla'nın sonu feci olur. Esma ,Zeynep . Oratak düşmanları Sıla . Sıla'nın sahip olduklarını( Boran'ı ve Bedirhan'ı ) kıskanıyoırlar.
Zeynep Eronatın sahnesi çok azdı.Neden ki:icon_whis.
zeynep hanım bu yaz çektiği ve 7 Mart'ta vizyona giren sinema filmini KANAL KANAL GEZİP tanıtmak için özel iznini kullanmıştır gül arkadaşıda tabi olabilir demiştir yoksa hiç bir sebebi yoktur...
ayol bana hiçde az gelmedi ne çk konuştu yine bile dedim........frakındaısnız değil mi* amalıyat olduğundan ve taburcu olduğundan beridir hiç doktorra gitmedi adını bile etmediler..iyileşti iyice herhalım:img-hyste
Yaren için eve özel doktor geldi ............madem eve özel doktor gelebiliyordu Bedirhan'ın aşısı içinde gelebilirdi o doktor değil mi?..sağlık ocağında değilde özel muayenehanede yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam SILA Bedirrhan'ın aşısını:icon_whis
esma-selim005 22-03-08, 12:32 Tek bi yorum yapıcim ve kaçıcim.. beni zaten tanıyanınız varsa CD, MAA başlıklarından tanıyosunuzdur, yada arada tek tük yorumlarımı görmüşsünüzdür.
Neyse şu dün geceki, kol, saç, el gösterisinden hiç birşey anlamadığımı belirterek başlamak istiyorum.:img-yes: o kadar saçmaydıki, hadi öyle bişey yaptınız (herşeyi geçtim) bari düzgün olsaydı diyorum...:icon_whis 37. bölümdeki rüyada karışıktı ama daha iyiydi..
Asıl meseleme geleyim. Bu töreydi, gerginlikti filan beni gerçekten ilgilendirmiyo. Töre gerçekğini doğru düzgün 2 yada 3 kere hissettim bu dizide, onun dışında fasa fiso. Zaten aşktan yoksun evli bir çift, nuranın kolunda dolaşan çiftin bebeği, emzirmeyen annesi.. kusmayan bebek...:img-pilot (kusma döneminide geçmiştir artık)
Amaan nerden nereye geliyorum, hala gelemedim asıl olaya..
Bu bizim aşk dolu çiftimiz, aşk dolu bir gece yaşamnak için çıktılar yola, tesadüfün bu kadarı gel sen berzanla karşılaş. yolda silah çekilmeler filan (boran sanırım ilk defa kravatlıydı:img-in_lo onu bile kullanamadılar:img-cool2)
Neyse o gece bişey oldumu? sıla kıızımız boynuna taktığı bilmem kaç karatlık pırlanta kolyeside gitti boşuna.. (benimkide laf hani, gidecekleri yerde çokmu romantik olcaklardı?)
Neyse neyseee... Bunlar eve geldiler ve kavga ettiler. Sıla ayakkabılarını çıkardı. Boran balkona gitti. O gecenin nasıl olmasını istedim biliyomusunuz? hemde tüm kalbimle istedim ama beceremediler..
Düşünün şimdi;
Sıla ayakkabılarını çıkardı ve öylece yatağa uzandı, düşünüyor... Boranda balkonda sakinleşmeye çalışıyor... bir anda boranın o gece ne yapacakları aklına geldi. gerçekten o gece ne yapacaklardı? başbaşa 1 gece geçiriceklerdi, o kadar yorucu şeyin arkasında başbaşa, romantik 1 gece... Derin derin nefesler aldıktan sonra aklına bişey gelir, salona girer ve müzik çalarda tarkanın "beni sev" şarkısını çalmaya başlar.. müzik yavaş yavaş yükselirken sıla yanlışmı duyuyorum diye yatakta doğrulur. tam o sırada boran girer, hiç bişey söylemeden sılaya elini uzatır, gözlerindeki tutkuyla... oda karanlık ama salonun içeri giren ışığıyla ve boranın bakışlarıyla oda aydınlanıyor resmen. sıla hafifçe gelümser ve boranın elini tutar, boran onu balkona götürür, muhteşem manzaranın kaşısında, fonda o harika müzkle dans etmeye başlarlar, tepelerinde ay...
Sanırım bunu yapmak, onca kol, saç, el çekip montajlamaktan daha basitti...:icon_sorr ama olmadı ve ben bunu ciddi çok istedim..:icon_sorr
Sadece yazmak istedim, uzun oldu birazcık:img-blush
Akşam ki 64. bölümün ilk 20 dk. izledim sonracıma kendimi Asi dizisine dar attım..
Ceren ,Dilaver,..vs. hühü ühühü ağlamaları, hatırlamalar beni illet etti...:icon_sorr
Akşam 20,00- 22,30 arası % 30 oranında atv kanalına bastım..
Sıla dizisi kendi içinde çelişki yaşasın, ben artık kaldıramıyorum...Benim 1,5 yıl beğeni ile izlediğim dizi beni yordu, ilgimi çekmiyor...
Asiyi izlemekten memnun oldum...:img-yes:
haber saatleri reyting alabilir ama Sılanın izlenme saatinde bu kadar düşük olması çok üzücü...
Berzan'dı,Ceren'di,Ayşe'ydi, Hüseyin'di derken....:img-blush...saat bitti...:icon_whis
Sıla ile Boran arasında sözde ilişki gösterirken erotik çekimleri andıran görüntüler mi?, kınıyorum..:dito:..Bir küçük öpücüğü bu görüntülere yeğlenirim..
reytingler beni geçmiş günler adına üzdü..:img-yes:
esma-selim005, cok guzel bir hayal kurmusun (benimde romantik damarin kabardi:img-in_lo) ama senin yazdiklarini senartistlerin akil etmemelerine sasirdim,yani sonucta yazmak onlarin meslekleri ve bu isten para aliyorlar,bunlar istemezlermi acep yaptiklari islerin guzel ve kaliteli olmasini?resmen turk senaristler ellerine olan malzemeyi kullanmayi beceremiyorlar,.hem becerememekle degil,dogru duzgun bir senaryo bilem yazmayi beceremiyorlar (bu benim dusuncem).
Abayin silah cekildigindeki haline cok uzuldum,felegini sasirdi resmen ama bununlada kalmadi Ferideye Abay bu olayi anlatirmi ve anlatirsa Feridenin ne tepki vericegini cok merak ediyorum dogrusu:img-yes: ama bir yandanda nekadar aci bir insanin hayatini kurupta kendi ayaklarinda durabilmek icin cabalamasinin en yakinlari tarafindan bir anda yok edilmesi:img-cray
Narin Yaren bebek ile konustugunda cok uzuldum,yani resmen bende yaslarimi tutamadim,Silanin Boran ile yaptigi Yaren konusmasindada ayniydim. Bir bebegin dogmasi,ve yaninda babasindan haric herkes olmasi nekadar aci.Silaninda dedigi gibi Yaren baba kelimesinin en anlama geldigini hic bir zaman anliyamiyacak,sadece baskalarina bakipta imrenicektir onlarin babasi var diye (o sahneleri görebilirsek eger:icon_whis).
Sila ile Borani uzun bir zamandan sonra ilk kez "vuss" yasadiklarini gördum,acep bu yeni bir bebegin geleceginin bir sinyali filanmidir:icon_whis
zeynepsudem 22-03-08, 13:32 Selamlar Herkesebye
Reytinglerde 7. ve 8. olmuşuz:icon_sorr Bölümü beğendimmm. Bence 3. lüğü hakediyordu..
Sıla'nın şirketinde görünen esrarengiz adamın; ileride Sıla'ya zarar verecek bir eylemde bulunacağı gibi bir his var içimde:icon_sorr Berzan Boran'a numaradan sulh yaptım izlemini veriyor.. ama Sıla için hain bir plan düşünüyor gibi geldi Bana:img-cool2
Sıla şirketindeki adamı görünce tedirgin oldu, oda kapısını kilitledi, önce Boran'ı aramasını değilde acilen güvenliği yukarıya çağırıp adamın niye beklediğini, kimliğini görmesini isterdim. Boran gene telefona cevap vermeme alışkanlığını sürdürdü. Sıla Boran'la bu meseleyi de konuşsun, bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum desin. Boran telefona cevap vermedikçe Bende geriliyorumm:img-tomat
Boran ile Berzan Sıla'nın gözleri önünde; birbirlerine silah çekince Sıla doğal olarak dehşete düştü, korkuya kapıldı. hangi kadın kapılmaz ki:img-wink: üstelik Boran'ı engellemeye çalıştı ama Boran öylesine öfkeliydi ki; Sıla'yı duymuyordu.. Sıla engel olamayacağını düşündü, Boran'ı kaybetme korkusu düştü içine... İşten eve giderken; Boran'a telefon edip; eve gidiyorum gelip Seni alayım.. mı? derken Boran'ı koruma güdüsünde olduğunu hissettim.
Akşamda Sıla Boran'a; Seni kaybedeceğimi düşündükçe çıldırıyorum, deliriyorum, oğlumuzu birlikte büyütmek istiyorum, Seninle yaşlanmak istiyorum, silah görmekten, heran tetikte olmaktan bıktım... demesini Cansu Dere'nin ağlamaklı ses tonunu beğendim.. Bölümün en sevdiğim sahnesiydi:good: Boran'ın; sevdiğimmm... diyerek Sıla'nın bileklerini tutması güzeldi..
nengciğim...bu hafta tutturamadım üzgünüm fakat 7.ve 8.haketmemiştik bir dahaki bölüme belkide düzelir,her işte bir hayır var:img-hyste
bölüm yorumum..
Dr.Zeynep'in dizye girmesi demek bir felaket olur Berzan'nın dizide olması zarardan başka işe yaramadı..
Zeynep'i Esmanın tedavisi için kimin çağıracağını merak ediyorum
Sıla ile Boran çağırmasında :img-yes:
Ceren aşkına dayanamayıp tekrar şirkette kesin işe başlar:img-hyste
Diyarcım çok haklısın.Sıla daha önce Cihan'a da silah çekmişti.:img-yes:
Kişiler silah çeken kendileri değilde yakınları olunca telaşlanıp vazgeçirmek için bu şekilde davranıyorlar galiba.Boran'da Berzan'a silah çeken Zeliha'yı vazgeçirmek için benzer replikler söylemişti..
'Önce beni vurmak zorundasın başka türlü izin vermem,eğer Berzan'a ateş edersen onu vurursan,sende onun yapmış olduğu şeyi yapmış olucaksın,bunun için izin vermiyeceğim' dedi.
Şimdi kendi söylediği ile çelişmiş oldu diyeceğim ama senin yazdığın gibi Berzan'ın yaptıklarından sonra gözü karardı.
Diyebilirsin newat'ciğim;Boran da Sıla da habire kendi söyledikleriyle çelişiyorlar çünkü...Ben Boran'ın adliye önünde Zeliha'ya "eğer o tetiği çekersen senin de Berzan'dan farkın kalmayacak Zeliha" demesine de sinir oldum çünkü...Ne demek "farkın kalmayacak"?Zeliha ve Berzan'ın durumları bir mi?Berzan canı sıkıldığında gözünü kırpmadan adam öldürebilen bir katil;Zeliha ise Berzan'ın yaptıkları yüzünden bu noktaya gelmiş bir mağdur...Zeliha Berzan'a silah çekince nasıl onunla bir tutulabilir;bence bu da saçma...Zeliha bir insanı öldürmeyi göze almışsa,bu Berzan'ın yüzünden...Bir insanın eline silah alabilmesinde,karşısındaki insanın onu getirdiği durumun önemi yok mu?Zeliha ruhsal açıdan masumiyetini kaybetme noktasına gelmişse,onu bu hale getiren insanla bir tutulamaz...Yazmış olmak için replik yazıyorlar yani;laf olsun da 80 dakika dolsun:img-beee:...
Sıla çok değişti di mi Diyar ablası:img-heh:
Valla pek çok değişti bizim "küçücük,minicik mağdure bacı"...Artık çemkirirken göz belertmiyor...:img-hyste
Sevgili Legends of;senin avatarın kadar olmasa da:img-blush,benimki de güzel bence de...
Reytingler için yorumum;ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİ DE GÖRDÜK;ARTIK 8.YİZ...:cheer::cheer::cheer:
Ben yönetmen olsam o sağdan sola ,soldan sağa sözde yatak aşk sahnelerini çekmezdim..
Tıpkı ilk sezon 7 aylık hamile Sıla zamanındaki sahnelere eş nitelikteydi...:icon_sorr
Berzan oruç bey bu ev size haram olsun...:icon_whis
Epeydir Berzan Oruç beye tahsis edilen evin nerde olduğunu araştıyordum..Akşam jenerikte yakaladım..:img-wink:
KKG Group \ Pelican Hill Evleri
"Başka bir dünya" kuruluyor...
Türkiye’nin en büyük yaşam projelerinden biri, İstanbul’da hayata geçiyor: Pelican Hill... KKG İnşaat tarafından gerçekleştirilen Pelican Hill, Hadımköy Mevkii’nde, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzaralı 1500 dönümlük bir arazi üzerinde kuruluyor.
750 milyon dolarlık yatırım sermayesi ve 1.2 milyar dolarlık toplam satış hedefiyle Pelican Hill, halen inşaatı devam eden yaşam projeleri kapsamında Türkiye’deki en büyük yatırım...
Pelican Hill, Kaliforniya tarzı özgün mimarisi ve yaşam alanlarıyla, İstanbullulara özel bir yaşam tarzı sunmayı hedefliyor.
Konsept, Kaliforniya'dan...
Pelican Hill projesinin mimari konsepti, dünyanın pek çok ülkesinde büyük projelere imza atan Kaliforniyalı RNM Architects tarafından yaratıldı. Projenin başmimarı Robert F. Tyler ve ekibi, Anadolu’yu gezerek konakların mimari yapılarını inceledi. Sonuçta Amerikan, Akdeniz ve Anadolu mimarilerinin başarılı bir sentezi ortaya çıktı.
Peyzaj İtalya'dan...
Pelican Hill’in çevre düzenlemesi, ünlü İtalyan peyzaj mimarı Paolo Spaziani tarafından yapıldı. Spaziani, Türkiye’nin 4 mevsimini inceledi ve Pelican Hill’in bitki örtüsünü dünyanın dört bir yanından getirilecek özel bitkilerle tasarladı.
İç mimari Türkiye'den...
Farklı yaşam tarzları için 8 farklı tipte ev seçeneği sunan Pelican Hill’de, evlerin dekorasyonları Türkiye’nin en ünlü iç mimarlarından Eren Talu, Hasan Mingü, Mahmut Anlar, Hülya Döşer, Mustafa Toner, Dara Kırmızıtoprak, Hakan Helvacıoğlu ve Eren Yorulmazer tarafından gerçekleştiriliyor.
Yapımcı Firma: KKG Group
Kameroğlu, Keleşoğlu ve Gül İnşaat şirketlerinin ortak girişimi olan KKG inşaat, bugüne kadar, özellikle alışveriş merkezi ve residence projelerine imza attı. Grubun önemli projeleri arasında, Bakırköy Fly Inn Alışveriş Merkezi, Fly Inn Residence I, Fly Inn Residance II, Bakırköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Bahçelievler Metro Alışveriş Merkezi ve Haznedar Maxi Shopping Center bulunuyor.
“Kaliforniya Evleri’ni yerinde inceledik”
KKG İnşaat A.Ş. ortaklarından Hüsamettin Kameroğlu, Pelican Hill projesi için, Kaliforniya’daki konut projelerini 1 ay boyunca yerinde incelediklerini; Kaliforniya Tipi evleri ve bu evlerin sunduğu yaşam biçimlerini analiz ettiklerini belirtti. Farklı tipte evlerin bir arada bulunduğu bir proje fikrini ortaya çıkaran en büyük etkenin de ülkemizdeki farklı ve renkli yaşam tarzlarının bir arada yaşaması olduğunu ekledi.
İtalyan tarzı, Kaliforniya Tipi, Avlulu Konak...
Pelican Hill’deki 8 farklı tipte ev, Akdeniz romantizmini yansıtan bir mimari tarza sahip. Bu yüzden evlere Lucca, Bologna, Bonita, Vincenza gibi İtalyanca isimler verilmiş. Ev tiplerinin bazılarında, Anadolu konaklarının çok önemli bir parçası olan geniş iç avlular bulunuyor. Kaliforniya Tipi evlerin görkemi, Akdeniz atmosferi ve Anadolu mimarisiyle birleşince, ortaya çok özgün evler çıkıyor.
Büyük ve akıllı evler...
Pelican Hill evleri, 500-900 metrekare arasında değişen büyüklükleri ve 1700-3600 metrekare arasında değişen arsa payları ile sakinlerine olabildiğince geniş ve özgür bir yaşam alanı sunuyor. Evlerin içlerinde, ev sineması sisteminden iklimlendirmeye kadar her konuda “tek tuş” hakimiyeti sağlayan “akıllı ev sistemi” altyapısı kuruluyor.
Doğa ve sporla iç içe bir yaşam
Her türlü spor, sağlık ve güzellik hizmetinin sunulduğu bir rekreasyon merkezine sahip olacak olan Pelican Hill, Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Wattabe doğa sporları merkezine olan yakınlığı sayesinde, sakinlerine evlerinin yanıbaşında rüzgar sörfü ya da 4x4 offroad yapabilmenin keyfini de sunuyor.
İlk etapta 132 evin satışa sunulacağı Pelican Hill’de yaşam 2007 yılından itibaren başlayacak. Projenin tamamının 5 yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.
B. Çekmece pelican evlerrindenBerzan'a tutulur, yazıklar olsun..
Dede ile Nine akşam yoktu, benim izlediğim kadarıyla...yersiz ,yurrtsuz dedem...:icon_whis
Sıla dizisi sponsorlarından UGOZA eşarpları:good:
Ben;önce Sıla&Boran,sonra Narin&Yaren ve son olarak da Bedar ve Celil sahneleriyle gözümüze sokulan Yaren ve Azad muhabbettini sevmedim;belki de üçünü peşpeşe verdiler diye,bilemiyorum ama abartılı ajitasyon canımı sıkıyor:img-bored...O sahnelerdeki tek güzel replik Sıla'nın Boran'a söylediğiydi; "baba kelimesinin ne kadar büyük bir dağ olduğunu ve bu dağa yaslanmanın ne kadar huzur veren birşey olduğunu Yaren hiçbir zaman bilemeyecek..." :icon_sorr
Abay'ın ne iş yaptığını bir türlü tam olarak anlayamamıştık;dün Mardin'de takı yaptırdığı bir atölyesi olduğunu,bunları İstanbul'da sattığını söyleyip bir de yetinmeyip atölyeyi bize gösterdiler.Sattıklarını kendisi yapmadığı için bu kadar çok boş vakti varmış demekki;o yüzden Sıla'nın şoförlüğünü,Bedirhan'ın çanta taşıyıcılığını yapıp,Boran'ın peşinde gezebiliyormuş:)...Artık Feride'yle mutlu mesut yaşar;takıları yapıp yapıp satarlar:)...
Abay demişken;Berzan'ın adamları Abay'ı Feride'nin amcasından kurtardıkları zaman,"biz Berzan ağanın adamlarıyız,size farkettirmeden sizi korumamızı istemişti,bunun olacağını biliyorduk çünkü,şimdi bizden başka bir isteğiniz var mı?" dediğinde;Abay "peki,bi zahmet söyleyiverin,bu adam kim ki,beni vurmaya kalktı?" diye soraydı ya;en azından tehlikenin nereden geldiğini öğrenirlerdi;Feride'nin ailesine karşı ona göre davranırlardı...Adamlar "biz bunun olacağını biliyorduk" diyorlar;Abay "bu adam kim peki?" diye sorma gereği duymuyor,ne saçma...:img-cool2
3 haftadır jeneriğe bakıyorum bu berzan evi nerrde ,sponsoru kim..bir siteye girin özelliklere bir bakın....
Ağam da 2 göz dolabı açsın kapatsın....:icon_sorr
Ya Berzan için B.Çekmecede muhteşem yapı kiralanmış..
Yaren bebek babasız büyüyecek, bunu ben 1,5 ay önce yazdım..
Dul kadın narin hamile ama kocası çoktan toprak olmuş yazmıştım.....
Çok acı çok....:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
zeynepsudem 22-03-08, 15:10 Dilaver'i geçen sezonda yaptıklarından dolayı sevmesem de; Ceren'le gözyaşları içinde ayrılmalarına üzüldüm:icon_sorr o sahnede çalan diziye özgü melodi; geçen sene Sıla-Boran sahnelerinde daha sık çalıyordu, dinlemekten zevk alırdım:img-icecr Ceren yalancı şahite göz yumduğu, hukukun üstünlüğünü ihlal ettiği için kendini suçluyor... Dilaver'le birlikte olmaya devam ederse mesleğinde, özünde kendisine saygısını kaybedeceğini düşünüyor. Kardeşine içini döktüğü sahneleri beğendimm:good:
Dilaver'i gece denizi seyrettirerek anılara flasback yaptırdılar. 12 ila 19. cu bölümler arası Boran gönül kırgınlığını mavi sulara bakarak atmaya çalışırdı, alyansını da denize atmıştı:img-in_lo
Zinar Dilaver'i Mardin'e geri dönmekte tehdit edince; Boran duruma müdahale etti, amcasını yatıştırması
'' olanlardan Dilaver'de çok üzülüyor '' demesi güzeldi.. Dilaver'in köşke gelerek Sıla ile Boran'dan af dilemesi; Ceren'le tekrar bir araya gelmesinde de; Sıla ile Boran'dan destek göreceğini düşürdü Bana.
Newat Ablacım Ayşe ile Boran'ın konuştuğu sahneyi Bende beğendim:good: Ayşe'nin '' Hüseyin'e inandım, güvendim, her zorluğa göğüs gerer, Beni bırakmaz dedim, tıpkı Senin gelin ağama yaptığın gibi'' demesi güzeldi..
iyi günler sılazedeler
vallah dün akşam sırf DEHŞET İ ALEMİ görmek için izledim borana kravat aşırı derecede yakışmıştı...
go bu sefer güzel yöntem bulmuş öpüşme sahnesinde reklamı araya sıkıştırmış... bende güzelce keklendim acaba öpüşme olucakmı gerçekten dedim...bende ki bu keklenme arzusu ne zaman bitecek bilmiyorum...
berzanın amacı bence boran tarafından güven sağlayıp sonradan arkadan vurmakmı acaba... borana bir anda ben arkadaşıma silah çekmem deyip boranı ortada düşüncesiz bırakmak bir galibiyet oldu ama hiçbirşey anlamadım o sahnede...
berzanın abay konusunda yardım etmesi felan güven sağlama amacından başka ne olabilir acaba...
abayın feridenin akrabasıyla karşı karşıya kalması beni baya bir korkuttu ...abayın bu dizide zarar görmesini istediğim en son kişi...
feride abay aşkı istiyorum nedense:img-in_lo ... abaya o kadar laik değil ama ne yapayım abayı başgöz etme isteğim baya var eee dizidede bayan yok adam akıllı narine gideceğine ferideye gitsin...
abaya gülmek çok yakışıyor... HARAMİNİN dediği gibi bunların çocuğu kesin gamzeli olur :)
sılanın kolundaki ben artık beynimi döndürdü o saçma sahnede... bir boranın omuzunda bir el bir sırtına doğru kamera gidiyor sanki kameranın ayarı bozulmuşta düzeltmeye çalışır amaçlı:img-hyste...saçma saçma yerleri çekmiş...
o sahnenin sadece başını beğendim boranın ellerini göstemesi çok güzeldi..tırnak yapısı sanki değişmişti ama boranın elleriydi galiba...
eskisi gibi ayrıntılara girme isteğim yok nede olsa biz ne dersek diyelim dizinin düzeleceği yok...
hepinizi öpüyorum
Herkese merhaba...
İlk önce bişey sormak istiyorum.Allah aşkınıza,dün akşam benim gibi reklamdan sonra Sıla ve Boranın öpüşeceğini siz de düşündünüz mü?Yoksam bunu düşünen tek saf ben miyim?:img-hyste
Ya işte büle,bütün saçma bölümlere ve pek kıymetli oyuncumuzun kurallarına rağmen öpüşeceklerini düşündüm ve reklam çıktığında bilem kanal değiştiremedim.Ama doğrusu GO'u tebrik etmek lazım.İlk önce numaradan öpüşüyorlarmış gibi yaptılar,sonra odaya Narin girdi yarım kaldı.Bir de meşhur donma sahnemiz oldu ve en sonunda bu kurallara atv'yi bile alet edip reklam koydurdular.:img-hysteAsıl merak ettiğim ne biliyormusunuz?Gerçekten reklama mı denk getirdiler de öyle oldu yoksam tesadüf mü?Bunu çok merak ediyorum...:img-hyste
Bir de hani geçen hafta tüyolar da yazmıştım "Sıla ve Boranın bebekleri olacakmış" diye.Hatta şey de demiştim,"bunlar çocuk nasıl yapılır hatırlıyorlar mı?Acaba,insan bilmediği şeyi nasıl yapar" diye yazmıştım.Bu bölüm anladık ki,bunlar çocuk yapmayı unutmamışlar:img-hyste ama Sıla ve Borana birinin evlilikte öpüşme de olduğunu anlatmaları gerek.Yoksa garipler bütün evlilikleri boyunca öpüşmeden çocuk yapıp yapıp duracaklar.:img-hyste
Sılanın da sanırım canına tak etmiş bizim gibi,Boranın bir "Sevdiğim":img-in_lo sözüne kendini Boranın kollarına bırakıverdi.Ne Boranın laf dinlemezliğini,ne de Boranın silah merakını filan hiç birini hatırlamadı.Bundan neyi anlıyoruz demek Sıla mahsus böyle çemkirik oluyor.Boran onu kollarına alsın diye.Sıla kızımız ekşınlı vuslatları seviyormuş yani...:img-hyste
Harami yazmış,bu saç,baş,el vuslatından güzel tek şey,Boranın elleriydi diye.Ben de katılıyorum ama bişey daha eklemek istiyorum.Bence Boranın ellerinin yanında dokunuşları,sarıp sarmalaması da çok güzeldi.:img-in_loBoranın Sılaya her dokunuşun da ben tutkuyu gördüm.Zaten Boran Sılaya "kes artık" dediğinde bile gözünde az sonra seni susturmasını ben bilirim gibi bir hava vardı.:img-hysteŞaka bir yana ben MAA'un dokunuşlarını ve öpüşlerini çok beğeniyorum.Çok farklı bir şey var onda...:img-in_lo
Son olarak merak ettiğim bişey var.Bedirhan banyo da iken vuslat olduğuna göre,bu durumda Bedirhan ne kadarlık bir süre banyo da kalıyor.Yani Nuranın elinde Bedirhanla birlikte odaya dalma ihtimali ne kadardır...:img-hyste
EDit:Biliyorum hepiniz 5 haftadır klip yapmadığım için özellikle bu bölüme klip bekliyorsunuz ama ben pc'imde ki sorun nedeniyle bölüm indiremiyorum.Elimde de şunda 60.bölümden sonraki bölümler yok.Yani klip yapmam biraz zor.Kusuruma bakmayın ben de çok isterdim ama elimden gelen hiç bişey yok...:icon_sorr
legends_of 22-03-08, 16:19 Herkese merhaba...
İlk önce bişey sormak istiyorum.Allah aşkınıza,dün akşam benim gibi reklamdan sonra Sıla ve Boranın öpüşeceğini siz de düşündünüz mü?Yoksam bunu düşünen tek saf ben miyim?:img-hyste
:img-hyste..o saflardan biride bendim...CD gazetelerde benim kurallarım yok diye röp. verince bende dedim bu sefer olcek gibi..:img-hyste...Ama nerde..:dito...
yeşilim gözünden kaçtı herhalde...Berzan ın avukatı KV de halit değil miydi..çakırı öldüren..?????????:icon_whis..(((nedense taktım ben buna )))...samimde KV de oynuyordu...oyncu alışverişi yapıyorlar galiba...:img-hyste
yeni bir bebiş yolda olabilir...dizininde sonu yaklaşıyor...diziyi zeyşan ile noktalayabilirler..:icon_whis...
**şimdi ata da binemez boran yazık oldu..:img-in_lo...at yok değil mi bu evde...:img-hyste
Boran gene telefona cevap vermeme alışkanlığını sürdürdü. Sıla Boran'la bu meseleyi de konuşsun, bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum desin. Boran telefona cevap vermedikçe Bende geriliyorumm:img-tomat
Boran ile Berzan Sıla'nın gözleri önünde; birbirlerine silah çekince Sıla doğal olarak dehşete düştü, korkuya kapıldı. hangi kadın kapılmaz ki:img-wink: üstelik Boran'ı engellemeye çalıştı ama Boran öylesine öfkeliydi ki; Sıla'yı duymuyordu.. Sıla engel olamayacağını düşündü, Boran'ı kaybetme korkusu düştü içine... İşten eve giderken; Boran'a telefon edip; eve gidiyorum gelip Seni alayım.. mı? derken Boran'ı koruma güdüsünde olduğunu hissettim.
Akşamda Sıla Boran'a; Seni kaybedeceğimi düşündükçe çıldırıyorum, deliriyorum, oğlumuzu birlikte büyütmek istiyorum, Seninle yaşlanmak istiyorum, silah görmekten, heran tetikte olmaktan bıktım... demesini Cansu Dere'nin ağlamaklı ses tonunu beğendim.. Bölümün en sevdiğim sahnesiydi:good: Boran'ın; sevdiğimmm... diyerek Sıla'nın bileklerini tutması güzeldi..
:img-yes::good:
Zeynepçiğim; yazdıklarına aynen katılıyorum . Çok güzel yazmışsın.
Boran'ın Sıla'nın telefonuna bakmaması benide deli ediyor. Çok ama çok hatalı . Ne olursa olsun evinde küçük bebeğin var ve eşin seni arıyor .
Sılayı yerden göğe kadar haklı buluyorum . Sıla korkularını çok güzel açıkladı . Boran'ı dabu konuda haklı bulıyorum . Boran'da artık yeter dedi . O da haklı idi.
Füruz ve Zinar İstanbulda çay bahcesinde çay içiyorlardı Demmki Füruzlar Mardine gitmemişlerdi .Peki o zaman Kevser nerede ve evde neden hiç Füruz ve Kevseri göremiyoruz.
ilk zamanlar severek izlediğim fakat İstanbul sahnelerinde izlemeyi bıraktığım dizi.Mardindeki büyüyü kaybettiler.erken finalle sonlanmasını isterdim doğrusu.SILA markasına yakışan buydu.
Ama lastik gibi uzatmaya bayılır bizim senaristlerimiz ne de olsa
dimi :)
Kravatlı boran ile süsü sılanın bir akşam yemeğine gitmiş olmalarını çekmek bu kadar mı zor...Yemek yerken öpüşmeleri gerekmeyeceğine göre böylesi doğal bir sahneyi izleyiciye vermek istememenin mantığını da tıpı berzanı anlamadığım gibi anlamadım.. .
Normal romantik bir yemek http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=drinking11.gif ve çalan güzel slow bir müzik, yemek arası Boran’ın Sıla’ya
"dans edelim mi?" demesi ve sonra yemekten dönerken Berzan olayı olsa ne vardı.
Ama olmaz olamaz GO’nun kurgusu böyle olamazdı.
Sıla ve Boranın ellerle yapmış oldukları sevme şekilleri perfect Sırf ellerini kullanarak sırt ve saç,ceket ve gömlek okşamasıyla vuslat yapıyormuş gibi davranıvermek çok büyük yetenek..Oyuncular kendilerini hakikaten aştılar..Tebrik ediyorum .
Ekranda işitme engelli seyircilere elleri ile sevişmeyi anlattılar. http://www.resim-yukle.com/img01/16/789496frusty.gif
İki tükürücem bir söylenicem ve işime bakıcam... Diziyi çekenler izleyen kısımın sapık olduğunu falan mı düşünüyorlar anlamıyorum ki.
Cinsi sapık zannediyorlar bizi. http://www.resim-yukle.com/img01/17/112237diablo1.gif Tutku dedikçe cinsellik anlayan bir zihniyet.
Mehmet Akif'in kol - dirsek haritasını çıkaracağız yakında... Nedir bu kol, dirsek, el triosunun durumu... çocuk mu kandırıyorlar.
CD nin de elinde, kolunda ki damarları sayıyoruz.
Profesyonel ötesi herşeyi bilen oyuncumuz ve oyuncusunun kurallarına saygı duymayı hayat dusturu haline getirmiş yönetmenimizi bu müthiş, şahaser bölüm için tebrik ediyorum. Mıy mıy sarılan çiftten haşin kol-dirsek-bilek okşayan çif haline geçmişler ne kaaaa büyük gelişme
Yalnız okşamanın %90 nı giyinikken oldu. http://www.resim-yukle.com/img01/17/962622ip.gif Bir şey hissedebildiler mi ceket , elbise üzerinden kol, omuz dirsek sırt sıvazlamakla acaba.
Son olarak beceremiyorsanız çekmeyiniz... Kuralınız varsa oyuncu olmayıveriniz... Alın dizinizi başınıza çalınız
CD http://www.hizliresim.com/2008/3/21/1019.gif bir röportajında “oyuncu olarak kendimi yeterli görüyorum” demiş.
Başlarında paralansın dizileri, http://www.hizliresim.com/2008/3/21/976.gif Mardin’e dönmeden ortaya yeni bir reyting gündem maddesi atarlar ekip olarak değil mi?
Boran'ın dirseği çekiliyorda Sıla'nın elleri hiç çekilmiyor
İşte o kadar. http://www.resim-yukle.com/img01/17/891762ole4.gif
Sıla'nın bırbırbır "hani silahlara karşıydın Boran,nasıl Berzan'a silah çekersin,ne farkın kaldı Berzan'dan?" diye konuşup durması çok gereksizdi...Ne yazıkki insanlar,sınırları aşıldığında kendilerini ve sevdiklerini koruma güdüsüyle silah çekebiliyorlar bazen;keşke olmasa ama oluyor...Sıla'nın da,zamanında Ahmet ağaya silah çektiğini biliyoruz;Sıla'ya geçmişte bunu yaptıran senaristler,aynı Sıla'ya bu cümleyi niye söyletiyorlar madem?Demekki her insanın gözünün karardığı bir an olabiliyor,Sıla kendi yaptığını hatırlamıyor mu?O zaman avatarıma baksın...
Orada da Ahmet ağa sinsi sinsi geçmiş olsuna gelmişti.
Dün akşam da Berzan sözde tesadüf eseri takipteydi.
Arada fark var mı? yok ikisi de ölüm peşindelerdi.
Beyinsiz kıt akıllı Sıla http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=hanged2.gifkendi yapınca haklı oluyor da Boran yapınca tüü kaka oluyor.
-Daha önce bu tür konularda ne çok kez yanıldığını bile bile,hala "ben arkadaşıma silah çekmem" diyen Berzan'ın yalanlarına kanıp da Boran'a tavır yapan Sıla'dan hoşlanmadım;Sıla Berzan'ı Boran'dan iyi tanıyacak değil herhalde...
Ben de hoşlanmadım. İlla Berzan’ın adam öldürüş şeklini mi anlatmak zorunda Boran. Hayır.
Törenin içindesin, Zeliha’nın yaşadıklarını biliyorsun kendi başına gelenleri biliyorsun ve karşında hiç çekinmeden can alan biri var. Berzan sana Ağva dönüşü Boran tarafından anlatıldı, Zeliha dan dinledin, Bedirhan’ı Nuran dışarı çıkarınca bile panik oldun
yani nasıl olur da silahına davrandı diye Boran’a tavır yapar. http://www.hizliresim.com/2008/3/21/985.gif
Ya Boran silahına davranmasaydı Berzan ikisinden birini vurup kaçsaydı ne olacaktı?
-Sıla arayınca yine telefonu açmayan Boran'a bu kez ben de kızdım...Daha öncekilerin hepsinde kızamamıştım ona,çünkü bazılarında haklıydı bence ama bu kez telefonu açmamasını gerektirecek kadar önemli bir sorun yoktu aralarında...Kaldıki Berzan bu kadar büyük bir tehlikeyken ve korumalar bu denli beceriksizken,Sıla arıyorsa çok önemli de olabilirdi...(Bu arada,Abay'ı koruyanlar Berzan'ın değil Boran'ın ya da Sıla'nın adamları olsaydı Abay şu anda meftaydı...)
Haklısın ama ben kızamadım.
Belki de Sıla’nın arama sebebini gördüğüm için yani şirkette tırstı sofa o yüzden aradı.
Kapıyı kilitleyip saklanacağına adama "kimle işiniz var" diye sorsaydı ya pabucumun Zeynası Sıla.
-Sıla'ya,"hiçbirşey bilmiyorsun,sadece karşı çıkıyorsun" diyen Boran belki söylediğinde haklıydı,Sıla birşey bilmeden muhalefet ediyor çoğu zaman...Ama bu kez oturup anlatsaydı Sıla'ya;Berzan'ı iyi tanıdığını,onun bu kadar çabuk vazgeçmeyeceğini,mutlaka bir planı olduğunu,tetikte olmaları gerektiğini,o gece de kendisini ve daha çok da Sıla'yı korumak için silah çektiğini,Berzan'ın yaptıklarının onu artık çileden çıkardığını anlatsaydı...Sıla'ya sürekli "sus artık Sıla!" , "kes artık Sıla!" diyen Boran'a da sinir oldum...
Ama o sus dese bile susmuyor ki sadece çemkirerek http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=kir1_20_11_.gifbağırıyor, “peki anlat o zaman seni dinliyorum deyip yol açıyor mu? Hayır. Boran’ın ellerinden tutup "bana her şeyi anlat kimdir bu adam bilmem gerekenler neler" dese alçalır mı? Kaldı ki Zeliha ona Berzan’ı anlattı, Boran da yeri geldiğince vurguladı.
heryerde çok normal ,çok olağan bir durummuş gibi silahlar çekildi durdu ama en ilginci adliye önünde silahlar çekildi ve polisin ruhu duymadı ,olabilir ama dünden sonrada garipsenecek bir durum değil
Polisin ruhu duysa Zeliha babasını anatmak zorunda kalırdı değil mi?
son sahne tutku kuktu mudur nedir berbattı,oyuncularında ötesinde ben bile daha sanatsal daha tekniksel çekerdim gibi...yatakta Sıla'nın saç yumağı görünüyor,yüzü yok ...tuhaf bir görüntüydü
Bu bölüm mahsus saçları http://www.hizliresim.com/2008/3/21/982.gif perma yapıp kabartmışlar ki işte malum sahnelerde yanak boyun görünmesin.
sevdiğim tek yer arabaya binmeyen Sıla'yı arabaya zorla bindiren Boran'ın halleriydi çok tatlıydı Boran çok...
Benim de benim de süper bir sahneydi. Boran Forever
Bölüm Yorumu: Boran (Abay için) dostunu kardeşini kaybetmenin endişesini çok güzel yansıttı.
:img-hyste..o saflardan biride bendim...CD gazetelerde benim kurallarım yok diye röp. verince bende dedim bu sefer olcek gibi..:img-hyste...Ama nerde..:dito...
yeşilim gözünden kaçtı herhalde...Berzan ın avukatı KV de halit değil miydi..çakırı öldüren..?????????:icon_whis..(((nedense taktım ben buna )))...samimde KV de oynuyordu...oyncu alışverişi yapıyorlar galiba...:img-hyste
Demek tek değilmişim...Ah rahatladım yani...:img-hyste
Canım benim,Haliti hiç farketmem mi?Onu zati KV'de de sevmezdim burda da sevmedim.Ama Samim'i de Pusu da görünce şaşırmadım.Zaten bölümlük oyuncular oldukları için,her dizi de olabilirler.:img-yes:Ama bunu anneme anlatmak baya zor oluyor.O çünkü bir dizide gördüğü oyuncuyu başka bir dizi de görünce eski dizide ki adıyla hitap ediyor.Misal Muro'ya hala Yersiz Yurtsuz'daki adıyla yani M.Emin diye hitap ediyor...:img-hyste
Newat Ablacım Ayşe ile Boran'ın konuştuğu sahneyi Bende beğendim:good: Ayşe'nin '' Hüseyin'e inandım, güvendim, her zorluğa göğüs gerer, Beni bırakmaz dedim, tıpkı Senin gelin ağama yaptığın gibi'' demesi güzeldi..
Ben niye bu sahneler de etkilenemiyorum.Bana Ayşenin yaptığı her hareket veya söylediği her söz çok yapmacık gibi geliyor.:img-beee:En başlarda Ayşeyi severdim ama Emre ile Sılayı telefonda konuşturduğundan beri sevmiyorum.Bana samimi gelmiyor.Ayşe Hüseyine güvenemem artık demesi normal olabilir ama sürekli bu töreye baş kaldıran,onurlu kadın gösterişleri yapmacık geliyor.GO'un bu konuda bilinçli olarak kadın oyuncular üzerinden mesaj vermesi filan artık çok sıktı.:img-lazy:Boran için aynı şey geçerli,oda Zelihaya eğer sen Berzanı vurursan ondan ne farkın kalır gibi bla bla bla laflar beni hiç etkilemiyor.Zoraki seyirciye mesaj vermek için yazılmış replikler.Bir de Ayşeyi de Sönmezler gibi artık bu dizi de görmeye tahammül edemiyorum.O çıkınca ekrana yumurta atasım geliyor...:img-tomat
ye-şilim tek değilsin canım MAABELLE biz baya baya bekledik yani reklamların bitip öpüşme sahnesini izlemeyi ama yine keklendik ...
bir anda herkesin yaren bebeğin geleceğini konuştular ...herkesin bir anda bir şeyi düşünmeside bi garipti beee...
Bu reytinglere bozum bozum bozuldum..ne kadar da tutarsız..evet ilk yarı azcık mıy mıydı
Ama sonradan çok güzelleşti…sanırım reytingler bir evvelki bölüme göre geliyor…kısacası
Gelecek bölüm bir ikincilik bekliyorum…hs çok acıklıydı bakamadım bile….yasin bey ağabeyimiz ilk yarıda hep böyle yapıyor eski bölümden kalanları temizliyor sonra bölümün EKŞINLARI.....
özetçimizde uydurukçu ve kandırıkçı..sıla ile boran’ım eskisi gibi küsüp
Ayrılacaklarmış gibi yapmış..ayıp ediyon özetçi….ekşınlı vuslatı es geçmiş…aman aman
böyle barışacaklarsa istedikleri gibi kavga etsinler umurumda değil…sıla gelin de bencileyin
*öfkeli boran* :love04: seviyor heralım!!!! Acep yatışmasını görmek mi hoşuna gidiyokine…..:img-hyste
diloş bu bölümde pek bi sevimliydi..o salak aşık tiplemesi güzeldi..ceren hanıma çok güzel
bakıyordu…kenarda köşede TÖRELER’e inat bir aşk yeşerttiler SEVDİM…şimdide abay’ı
aşık etmeğe çalışıyorlar..ama çok zor olacak..narin ve bedar ne yapmaya çalışıyorlar!!!!
Artık *töre filan yok* pozlarındalar mı..süryani Müslüman aşkına destek veriyorlar….(AŞKIN DİNİ YOKTUR)
Narin oldum olası düşüncesizin biri de törelerden çok çekmiş bedar kadına n’oluyor Anlamadım……:bilmim
pabucumun Zeynası Sıla.
:img-hyste Sıla'ya bugüne kadar yakıştırılan en güzel sıfatlardan biri...:img-hyste
Beğendiğim 1-2 tane replik vardı;onları da yazıp yorumlarımı bitireyim;zaten uzun zamandır bir bölüm hakkında bu kadar çok yazmamıştım...
-Esma'nın Dilaver'e Ceren için söylediği,"aslında onunla çok önemli bir ortak noktamız vardı,sevdiğimiz adamlar aynı kadınla evli"...:img-hyste
-Ceren'in kardeşinin söylediği,"ablama şimdiden bir ağırlık gelmiş;tabi aşiret üyesi biri öyle laylaylom yapmaz"...:img-hyste
-Son olarak yine Esma'dan Sıla'ya,ki bu dizinin ana fikri,"hepsi senin yüzünden"...:img-hyste
Hepinizi çok öptüm,çok sarıldım;
Sevgimle...bye
Bütün holdingi Esma'ya bırakıp gitseler,Esma intikam planlarından vazgeçer mi acaba?
Hayır onun gözü aslında Boran da :img-blush
Burhan bile kıymete bindi;Esma başladı "Sıla olmasaydı Cihan ölmeyecekti,Burhan ölmeyecekti" diye...Sanki çok umursamıştı Burhan'ın ölümünü...
Esma da http://www.resim-yukle.com/img01/17/589134Booty.gifmide yok ki.
Bugüne kadar yaptıklarında Esma'ya her zaman kızamamıştım,herşeye rağmen çok kötü bir insan olmadığını düşünüyordum ama dün gerçekten gözü dönmüştü.Ceren'in dediği gibi,"Esma'nın içi zehir dolu ve bu zehir beynini de uyuşturmuş"...
Terapiste http://www.resim-yukle.com/img01/17/858719psiholog.gif ihtiyaç duyacak kıvamda yani.
Şimdi o bebek niye öldü onu da anlamadım,ne gerek vardı?Esma'yı biraz daha kin ve nefret doldurup bilemek için başka şey bulamadı mı yetenekli senaristlerimiz?Bebek yaklaşık 5 gün önce ölmüş ve Esma'ya hiçbir zararı olmamış mı?Dahası,doğumu yaklaşan bebekler çok hareketli olurmuş,Esma 5 gündür karnındaki bebeğin hiç kıpırdamadığını nasıl fark etmemiş?Bir akrabamızın bebeği bu şekilde doğumu çok yakınken annesinin karnında öldü,sadece bir haftasonu,yani 2 gün anne karnında kalmıştı ve kadın fenalaştı;doktoru "ölü bebekler anne sağlığına çok zararlı,hemen alınmaları gerekir;biraz daha geç kalsanız kanınızı zehirleyebilirdi" gibi birşeyler söylemişti.Tıpla ilgili arkadaşlarım daha iyi bilirler ama,Esma 5 gün boyunca nasıl hissetmemiş bebeğindeki hareketsizliği,dahası o bebeğin Esma'ya nasıl zararı olmamış,onu da anlamadım...
Bu konuyu bile tam araştırmadan bence sallamışlar. Doğum, hamilelikle ilgisi olmayan bile sona yaklaşmış bir kadının bebeğinin atışlarını duymayınca bir şeyler hissetmesi gerektiğini anlar. http://www.hizliresim.com/2008/3/21/1045.gif
Birde,Esma'nın arkadaşı sevabına gidip söylesin bari Zinar'la Dilaver'e,bebeğin ölümünün düşmeyle ilgisi olmadığını...Dilaver herşeyin üzerine,bir de yeğeninin katili bellemesin kendini...
Olmaz mahsus sürüncemede bırakıcaklar gerçeği. http://www.resim-yukle.com/img01/17/742199icon_rocket.gif
-Dün gece sana söylediklerimi düşündün mü Boran? -Hayır…
Neyi düşünmesi gerekiyormuş:icon_whis
Muhabbetini sevdiğim mutlu çift siziSıla hanım bile şikayetçi,"oturup konuşamıyoruz,gülemiyoruz,kavga edemiyoruz,küsüp barışamıyoruz bile…" kızımız dertli olmuş,kavga edip küsemiyorlar diye;yani son zamanlarda izlediklerimiz,onların kavga etmeyen küsmeyen haliymiş;saadet dolu günlerin kıymetini bilememişiz…
Bahane canım canı okşanmak istemiş kızımızın.
Zeynep gelmeden kocası kendine bağlımı diye kontrol etmek istemiş http://www.resim-yukle.com/img01/17/389412fouet.gif gelinağamız.
Boran Sıla’ya yine “bitanem” dedi,nerdesin bitanem Kırçiçeğim?
Bide vuslat öncesi “sevdiğim” :img-in_lo dedi değil.
Biz sürekli "aynı klişe repliklerden bıktık" diyoruz,bıktık dedikçe inadına daha çok yazıyorlar aynı şeyleri...
Şunun gibi;
-Biliyor musun;ben çok şanslı bir adamım,dünyanın en güzel kadını yanımda…
-Ben de çok şanslı bir kadınım…Bla bla bla…
Sen şanslı ben şanslı ama seyirci şanssız. http://www.resim-yukle.com/img01/17/680812play_ball.gif
Ya da şu; -Abay’a bir şey yaparsan seni kendi ellerimle öldürürüm Berzan…
Sıkıldım...
Birde Boran ile Zinar deniz kenarında konuşurken Boran’a aynı kelimeleri iki kere söylettiler. :img-yes:
Boran-Ayşe sahnesini benden başka beğenen olmamıştır herhalde. Ben çok etkilendim bu sahneden.
Sahne güzeldi. Boran gerçekten karşısındakinin yaşı ne olursa olsun dert ortağı olabilecek bir dost.http://www.resim-yukle.com/img01/17/181800viannen_39.gif
Dizi bitmeden Boran'ın Bedirhan'ı yıkadığını,Sıla'nın'da kuruladığını göremeyeceğiz.
Sıla http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif hemen çocuğunu Nuran’a sattı neden ben de geliyorum demedi.
Bölüm Yorum:
Esma'nın bebeğini kaybediş gerçeğini hastane de ki 3.4. şahısların doktora sormaması ve Abay'ın peşindeki kişinin kimin nesi olduğunu sordurmamak hangi aklın ürünü acaba.
Boran Forever.
merhabalar akşam çayına gelesim geldi kekte yaptım hadi gelin gari....
Yaren bebeği mi? konuştunuz sevemedim o kızı n'pıyım elimde değil:sad53::sad53:
Celil de iki çiçek ekti kendini havalara soktu çok iş yapıyoruma getirdi yaptığı işi..bir de bilir bilmez aşka gelip adamı tartakladı şuursuz:img-blush:img-blush...madem adamı sıkıştırdın sen kimsin?, nesin?, nerden gelir nereye gider?, ne için benim evimi gözetler ve beni neden adım adım takip edersin:icon_whis senin niyetin ne be kardeşim demeden iki yumruk atıp adama sözde gözdağı verip sonra da soluğu Boran'ın şirketine atıp Boran'a gazı verip durdu uğursuz:img-tomat:img-tomat
aslında uzun eviliklerin sırrını BORAN öğrenmiş ve o taktığı uyguluyor..bilinçli bir şekilde:img-wink::img-wink:
ne diyor tüm uzmanlar eğer kavaga sırasında çiftlerden biri o ortamı terk ederse yada biri susarsa bu durumda ortam daha çok gerilmeden hadise daha az kırıcı bir şekilde atlatılacağını söylüyorlar değil mi? SILA sesini yükseltiğinde Boran'ın sessiz kalması yada ortamı terk etmesi gibi..evet çok kızıyorum konuşmayan sessiz kalan boran'a ama oda karşısındakini kırmak istemediğinden oluyor kanımca..ve Böylece vlilikleri daha uzun ömürlü olacak:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bu dizi adamı sapkın yapar diyim ben size. 1 tek defa kumandaya dokundum sıla zamanı atv ye. El, kol, ben, kıl. Öğk.
Yeter artık. Gına geldi bu insanların yat ve histerikli zıbar partilerinden. Dizi teması zıbarmak üzerine. Envai çeşit hastalıklı trip ve eylemden sonra zıbar da zıbar. Sevişme kabızı ol ama seyirciyi azgın bellediğinden manasız tavra gir.:img-cool2
Öğk geldi öğk. Bu dizinin sonunda boran yatakta 1 şekilde fazla heyecandan kalp krizi geçirerek, Sıla da ona ilaç getirmeye çalışırken ayağı takılıp kafasını karyolanın en sivri köşesine geçirerek ve sonunda ebedi zıbarmayı yine töreyi indirgedikleri insani aptallıklardan ve fakat ille de yatakta yaparlarsa bu dizi son derece tutarlı ve konusuna hakim 1 final yapmış olur. bye
:img-hyste Sıla'ya bugüne kadar yakıştırılan en güzel sıfatlardan biri...:img-hyste
Beğendiğim 1-2 tane replik vardı;onları da yazıp yorumlarımı bitireyim;zaten uzun zamandır bir bölüm hakkında bu kadar çok yazmamıştım...
-Esma'nın Dilaver'e Ceren için söylediği,"aslında onunla çok önemli bir ortak noktamız vardı,sevdiğimiz adamlar aynı kadınla evli"...:img-hyste
-Ceren'in kardeşinin söylediği,"ablama şimdiden bir ağırlık gelmiş;tabi aşiret üyesi biri öyle laylaylom yapmaz"...:img-hyste
-Son olarak yine Esma'dan Sıla'ya,ki bu dizinin ana fikri,"hepsi senin yüzünden"...:img-hyste
Hepinizi çok öptüm,çok sarıldım;
Sevgimle...bye
diyar kurban olem bu nasıl bir cümledir yavrum, valla ben papua yeni gineli gibi kaldım :img-hyste "aslında onunla çok önemli bir ortak noktamız vardı,sevdiğimiz adamlar aynı kadınla evli"
vala anlamadım ..ne deniliyor bu cümlede ??????
esma dizinin ana fikrini çözmüş demek, " hepsi senin yüzünden" :img-hyste:img-hyste
oooyyhh bir zamanlar bu cümleyi sık sık kullandığım için bu forumdan böyle kovulmuştum :img-tomat:img-tomat been :img-hyste
Derin'im,:img-in_lo ne ettin sen kek ha..valla kilo alacağım diye korkuyorum ama kek çikolatalı mı?:img-hyste ellerine sağlık canım...
Biz çiftimizin daha samimi,daha doğal olmasını istiyoruz.Birbirini seven karı koca birbirine nasıl davranır,çok iyi biliyoruz.İsteklerimizi sıraladıkça sn süper vizör alın size el,kol,dirsek okşama görüntüleri neyinize yetmiyor diyor.Aslında haklılar bir diziye hak ettiğinden fazla değer verirsen olacağı bu.Nasılsa izleniyor,izleyiciyi memnun etmek zor,bunların istekleri bitmez diyorlardır.:img-tomat:img-tomat
Keşke zahmet edip o sahneleri çekmeselerdi,bizi hayallerimizde 11.bölümle baş başa bıraksalardı.:img-yes:Akşamki bölümde yine Berzan, Esma, Zeliha, Feride dizi bunların etrafında dönmeye başladı.Berzan 'ın ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum,Yıkım ekibinin de anladığını sanmıyorum.Her bölümde değişik bir Berzan karakteri adamı nereye oturtacaklarına karar veremediler.Esma’da mız mızlanacağına şu Berzan’ı elde etmeye baksın,birbirlerine o kadar denkler ki yılın çifti olurlar.Ondan sonra gelsin kaporta sahneleri ııııyyy..:dito:dito
Boran’ın Sılaya kızıp telefonu açmaması yine affedilir gibi değildi,neyseki Bedirhan’ı alıp gitmedi buna da şükür.Hani çok kızdığında başını alıp gidermiş ya Abay öyle söylemişti… O sahnede Sıla’ya da bağırdım bu arada ‘’kızım mesaj at’’diye..:img-pilot
Kısacası bu bölümü pek beğenmedim,gerçekten perperişandı,hatta izlerken o kadar sıkıldım ki uykum geldi.
Reytinglerde 7. ve 8. olmuşuz çok iyi,şimdi merak ettim acaba dizimiz finali kaçıncı bitirir 10.20.30.hangisi?:img-pilot
Not:Kevser’i gören oldumu,yoksa ben yine uyukladım mı?
FORUM FOREVER
legends_of 22-03-08, 19:18 selam
Canım benim,Haliti hiç farketmem mi?Onu zati KV'de de sevmezdim burda da sevmedim.Ama Samim'i de Pusu da görünce şaşırmadım.Zaten bölümlük oyuncular oldukları için,her dizi de olabilirler.Ama bunu anneme anlatmak baya zor oluyor.O çünkü bir dizide gördüğü oyuncuyu başka bir dizi de görünce eski dizide ki adıyla hitap ediyor.Misal Muro'ya hala Yersiz Yurtsuz'daki adıyla yani M.Emin diye hitap ediyor...:img-hyste
:img-hyste...Diziyi izlemeyi bıraktım o sahnede..halbuki heyecan oluşturması gereken bir sahne olmalıydı..Ama ben arkadan geçen 2 tırsık kadınla Halit e yoğunlaşıp kaldım...tabi evdekileride yoğunlaştırdım ((:img-blush))...aaaaaaaaa halit e bak diye bağırınca ister istemez dikkat çekiyor...:img-hyste
Demek tek değilmişim...Ah rahatladım yani..
ye-şilim tek değilsin canım MAABELLE biz baya baya bekledik yani reklamların bitip öpüşme sahnesini izlemeyi ama yine keklendik ..
...Forumun 5 safı .:img-hyste.((ye-şil...alev..maabel..legends...ayliz...)).... :icon_whis ...Ne tuhaf değil hala umudumuz varmış meğerse...daha bekliyoruz böyle imkansız şeyleri....:img-tomat
:
**Sıla nın zaten bu söze itirazı |