Tüm Versiyonu Göster : 62./68.Bölüm Yorumları
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
EVET DERİNİM, VOLKAN DİLİYLE YAZMADIK AYIP OLMASIN DİYE ,HANİ zizil SOLUCAN DEMEKYA ,pek hoş durmaz diye açuk kibarlık edelim dedik,çimenlere yayılsınlar derken mecazen çimen deduk , yatak olur,döşek olur ,olmadı minder olur,dediğin gibi siyah palto canları ne isterse tabi ,illaki çimen olsun demedik,salsınlar bayıra allah kayıraaa:img-hyste
sevgili hemşom bende araya siyah paltoyu sıkıştırdımki gözümün önünden ayrı kalmasın istiyorum..siyah paltosuz bir sıla dizisi olmazki çekilmezki
fragmanıda sesli vermişler:love05: ..
ana siz değilmiydiniz geçen bölümde sönmezler neden görünmüyor diyen alın sıze baştan sona bir sönmezli fragman hemide sesli..
yav onu sizisizi ona emanet ediyoruz biz cehenneme gidiyoruz hadyin eyvalla ama nerde
-Abay da ekşinin ekşini vayki ne vay o nasıl bir ters dönüp silahına sarılmak o nasıl bir amarekan film sahnesinden fırlamış bir sahnedir amaninnnnnn..ABAY geçn bölüm BORAN'a verip veriştirmişti kankardeşimi tanıyamıyorum artık diyen şahıs ama ben son bölümlerdeki ABAY'I GERÇEKTEN TANIYAMAZ oldum....hiç ABAY a yaıkışmıyan davranışlar içerisinde...........
-zeynepte mefta sonunda :img-cray: hiç ev helvasıda sevmem ama sevabına kaşık kaşık yiyesim gelddi zeynebin helvasını:kahve:kahve
-Boran ağlıyorda SILA nerde Esmanın refakatçisi olarak onunla mı kalmak istedi yoksa hala Meliste mi kalıyor:icon_whis
-esmayada teşhisi kim koydu aklı dengesi yerinde değil diye..hadi be..o suya götürür, susuz getiri herkimle giderse onu....akli dengesi yerinde değil şim hadi be:img-tomat:img-tomat..o değil miydi metrelerce uzakta durupta zeynep ve sılanın konuşmalarını noktası virgülüne kadar dinliyen yelloz:img-tomat
-Berzan sonunda "sır "olan ama "sır "olmakdan çokdan çıkan zeliha -samim ve berzan üçgenindeki gerçeği öğrenip hayretler içerisinde kalıyor garibim boran'cım:img-cray:...
sonunda birisi çıkıpta zeliha ve bebeğinin sırrını anlatma lütfunda bulundu..keşke bu kişi berzan değilde sıla olsaydı.........
İyi geceler arkadaşlarım...:img-wink:
Fragman ,özet gelmiş Sıla ortalarda yok ,Boran çok üzgün yine GO un oyunlarından birine daha geldik bu seferde bizi kekleyebilirmi sizce.....:img-wink:
Sılanın istanbula kaçtıgı 20 saniyelik fragmanda bizi nasıl keklemişti degilmi..Şömine demirimi,yatak demirimi diye iddaalara girmiştik..:img-hyste
Sıla öldümü ölmedimi umrumda degil beni Boranın gözlerindeki hüzün çok etkiledi..Olan yine Boran'a oldu ....:icon_sorr
Kim vurulursa vurulsun zaman atlaması yapmanın tam zamanı..
Örnek vermek gerekirse Sıla ölmüş yedi yıl sonra Boranın Bedirhan'a annesini anlatmasıyla başlasa iyi olmaz mı?:img-wink:
Sıla'ya kızsamda ölmesin Boran ve Bedo için...:love05:
iyi gecelerbye
zeynepsudem 09-04-08, 23:31 Sıla öldümü ölmedimi umrumda degil beni Boranın gözlerindeki hüzün çok etkiledi..Olan yine Boran'a oldu ....:icon_sorr
Kim vurulursa vurulsun zaman atlaması yapmanın tam zamanı..
Maabel'im elden gel:img-in_lo Bende fragmanda; Boran'ın hüzünlü gözlerinden etkilendim. ( İlk bölümde Dilan'ın yaşını Şivan'dan öğrendiği sahne vardı. Boran'ın hüzünlenen gözleri içimi acıtmıştı:img-cray: Sıla'nın ilk ve ikinci kaçışında Boran'ın boynu bükük kalışı, ağlamsı halleri de fena üzmüştü Beni:img-cray:) O sahnede Boran ya hastanede; tedavisi yapılan Sıla'yı bekliyor yada Zeynep'in zamansız ölümüne üzülüyor olmalı:icon_sorr
Canımmm son bölüme kadar zaman atlaması olmasın.. Bedirhan'ın birden büyümüş hallerine alışamam Ben:img-wink: Tombik tatliş Bedirhan'ım:img-in_lo daha baba:img-in_lo diyecek. Boran'ım bu mutlu anı yaşamadan Bedoş'u hemence büyütmesinler..
İyi gecelerbye
sevgiyle kalın..
Hepinize İyi Geceler;
Çoktan yazamadım,ama tüm yorumlarınızı okuyorum. Ama kendi düşündüklerimi çoğunuzun yorumlarınızda bulmak beni mutlu ediyor.
Artık ister Sıla ölsün (Bunu diyeceğim,aklıma gelmezdi,büyük söz söylememek lazımmış),ister Zeynep umurum da değil.Bu hale getirenlere saygılarımı sunuyorum:fighting2Benim derdim,SÖNDÜRÜRLER' le..
O ne ulvi analık ve babalıktır.Celil,Emir'e "Hırbo bla bla" diyor.Bedar Emir'in arkasından teselliye gidecek.Babaların babası Yılın Babası Celil "Yavvv Bedar,annelik bu işte" diyor. Celil hiç kullanmadığı silahı havalı havalı beline takıp,çocukları 2 gün okula götürüp,getirdi diye Yılın Anası Bedar tarafından nerede ise yılın babası ilan ediliyor.
Tüm bunlara ilave olarak devamlı bir teşekkür etmeden Alo Boran hattını devrede tutuyorlar (Benzetmeyi yapan arkadaşı kutluyorum)."Emir yok,koş Boran,Dilan yok,bul Boran,Celil eve gelmedi,bul Boran....
Acaba Töre'nin Berdel Maddesinde "Berdel'i kabul eden taraf,kız tarafının sürüsünü,sümüklüsünü maddi,manevi kollamak,korumak ve gözetmek zorundır"
diye bir hüküm mü var? Evlerini aldı,doktor paralarını ödedi ve birçok olayı Sıla üzülmesin diye saklayıp,aralarının açılmasına bile neden oldu.Üstelik bir de yürekten Yavvv Celil'e "Baba,Baba" deyişi var ki. Kendi babasına demedi,ona dediği kadar.Eskiden "Bedar Ana" diye konuşurdu.Hoş karşılıklı rolleri olmayınca Bedar Ana da unuttu,eski günleri:img-wink:Bir teşekkür edin,yok.Onlar Ağa,Boran emir erleri...
Bu mükemmel egoist,çıkarcı ana baba şimdi de çocukları bırakıp,Mardin'e gidecekler. Bu bölümde olan bize olacak,ağlayıp,zırlayıp diziyi Söndürecekler...
Sıla'ya birşey olmamıştır.Olsaydı,Mardin'e gitmezlerdi..Yok, Sıla Mardin'e kaçacak ise giderler.Allahları var,kızlarının her kaçışında yanında oldular ve bir elleri yağda bir elleri balda yaşadılar.
Bedar'ın beyaz donuna kavuşacak mıyız? Mardin'de belki giyer. Hani kendi altınları yastık altında dururken gariban komşudan borç almıştı.Geçen kez duyduk da ödendiğini görmedik. Belki Boran onu da ödemiştir.
Emir yine tek başına Mardin'e otobüsle mi gelir,yoksa uçağa mı atlayıp gelir? Babası ile sokakta mı karşılaşır? Emir, Nuran'a emanetti. Nuran'nın Emir'in kaçışından haberi bile olmamıştı. Bir de Sıla ile Boran,bu Nuran'a Bedirhan'ı emanet ediyorlar,Allah akıl fikir versin.
Hüseyin'nin annesini İstanbul'a getirdiklerine ve Ayşe'yi istemediğini söylettiklerine göre bu bölümde intihar edip ölecek kişi Hüseyin olabilir mi?Ayşe ciddi kararlar aldı ve ağıtını da önceden yaktı..
Zeynep Mardin'de olduğuna göre ailemizin psikologu ya Sıla'yı tedavi eder ya da "Hukukun Üstünlüğü " diye kafayı sıyırıp gezen Dilaver'i:img-wink:
Mardin de güvercin uçurdukları fotografda Bedar ile Boran yanyanalar.Ama rol yapmadıkları için,Boran'nın oyunculuğunu yine değerlendirememiştir. Allah aşkına oyuncular kendi dizilerini de mi seyretmiyorlar,seyretseler kimin iyi rol yaptığını anlayabilirlerdi. Demek ki artık onlar bile seyretmeye değer bulmuyorlar:img-hysteBize de hala seyrediyoruz,diye şaşırıyor olabilrler.
Boran forever olduğu için seyrediyorum.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Yeni bölüm fotograflarında de-rin nin çok sevgiği palto mevcut.Derinim;Gözünaydın...
Gunaydin canim ablalrim, arkadaslarim ve forumdaslarim
Bugun burda gunesli, iki-uc gundur hava yagmurliydi
Kahvalti da benden olsun bugun.. Ne isterseniz var..
Afiyet olsun..
Benim gibi diyet yapanlarada birseyler var :P
Afiyet olsun
Mezarlık yanıltmacada olabilir.
buna cok gullerim :img-hyste :dito :dito kac sayfadir mezar, cenaze, kim oldu? kim kaldi? sohbeti yapiyoruz surda :dito
boyle birsey olursa:
1. :dito GO hanim ablama
2. :dito YU bey abime
3. :dito da bana gelsin, sabaha kadar o diziyi bekledigim ve izledigim icin..
Oslo ablacim :love05: yorumun cok guzel..
Fotograflari gormedim daha, Derin ablamin cok sevidig paltosu varmis :img-hyste ablacim sen vaz gec istersen, o meshur palto hep peslerinde olucak, Istanbuldayken, Mardindindeyken, ara sira Agvaya da gittikleri zaman orda da olur :img-hyste
Hepinizin guzel bir gun gecirmenizi diliyorum
Cok optum
yasemin1985 10-04-08, 07:08 adaşım; kahvaltı için teşekkürler ellerine sağlık..:love05:
sesli fragmanı yeni izledim...::happy0064
-mezarlık sahnesi görünüyor...hiç mardinde olan mezarlık gibi değil:img-wink:
-boran yüzü asık,üzgün öylece etrafa baktılar..
-esma bi tane yatakta elinde mendil ağlıyor...tımarhaneye kapatılmış..gibi:happy0064
-sönmezler mucuk mucuk dilanı öpüp arabaya vım mardine dönüş...
-hüseyinin annesi ayşe ile konuşuyor ayşe ağlıyor..şivan koşup ne oluyor..
-feride ve abay dolaşırken ellerinde dosyalar..;feridenin amcası orda durmuş adamları abay tuttu biri feridenin saçından tutup arkaya doğru yere yapıştırdı..feride;aaaaa:img-hyste
-feride sonra abaya yerden şaşkın bakışlar attı yere serilmişti pek bi sevmiş yerde halı gibi..:img-hyste
-abay silahı çıkardı 360 derece dönüş yapıp silahla bırakın onu..aman allahım abaya ne olmuş bu abay mı...tanıyamadım..amerikan sahnelerinden biri gibiydi..:img-hyste:img-cray:
-berzan da boran restaurant'ta berzan "ben gidiyorum"der dedi sanki kalkıp gitti..boran şaşkın...
ne sıla nede bedoş...:img-in_lo ne de zeynep yellozu ortada yok:icon_whis
abay neyken ne oldu ..:img-cray:
boran yine üzgün..:img-cray:
iyi yorumlar...
Günaydın,
Bölüm için gelen resimlere baktım da :img-artis
1-Feride
67'nin has kızı Feride :img-beee: olmuş.
Abay :img-elvis ile yaşadıkları olaydan sonra kendini düşünmeye çekmiş.
Kararı veya onun üzerine verilen kararlar ne olacak? :hıh
2-Boran & Narin
Boran :img-in_lo Narin ile kapı önünde ayaküstü sohbet ediyor. :img-pipe1
Orası Sönmezler'in :icon_twis kapısı gibi.
Sıla'nın köşküne ait duvarlar daha uzundu. :img-weigh
Sönmezleri uğurlamaya Boran gitmiş olabilir mi? :)
Bedar anasına "hoşçakalın, gözünüz arkada kalmasın" diyebilir mi?:img-wink:
3-Berzan & Boran
Boran ile Berzan ne kadar medeni iki insan gibi buluşmuşlar, sohbet etmişler ve aynı medenilikle ayrılmışlar.:img-hi: Demek ki isteyince zıt görüşlere sahip insanlar birbirini dinleyebiliyor, konuşabiliyor veya tartışabiliyormuş değil. :klme
Boran Forever
yasemin1985 10-04-08, 09:46 Günaydın,
Bölüm için gelen resimlere baktım da
bbasalan'cım;bölüm resimleri yorumun için çok teşekkürler ellerine sağlık..:love05:
bende gidip baktım ve geldim...
1-Feride
67'nin has kızı Feride olmuş.Abay ile yaşadıkları olaydan sonra kendini düşünmeye çekmiş.
Kararı veya onun üzerine verilen kararlar ne olacak?
bbasalan'cığım;:good:evet baktım feride;bir yerde oturuyor..tek başına..:img-beee:
sönmezlerin evine benzemiyor..:icon_whis atolye sanki..
abay engellemiş olsada gizliden gizliye saldırı olacaktır muhakkak ama abay bişey olmasın:img-cray:
2-Boran & Narin
Boran Narin ile kapı önünde ayaküstü sohbet ediyor.Orası Sönmezler'in kapısı gibi.Sıla'nın köşküne ait duvarlar daha uzundu
sönmezlerin evi boranların duvarları daha uzun üstelik boranın evi olsaydı korumalarda kapıda olurdu mutlaka..:img-yes:
Sönmezleri uğurlamaya Boran gitmiş olabilir mi? :)
Bedar anasına "hoşçakalın, gözünüz arkada kalmasın" diyebilir mi?
yawww ne kadar şanslı bu sönmezler..haketmiyorlar :img-tomat
muhakkak gitmiştir uğurlamaya..sıla gidemeyeceğinden ikisinin yerine orda bulunmuştur...
çok düşünceli..boran..:img-in_lo
3-Berzan & Boran
Boran ile Berzan ne kadar medeni iki insan gibi buluşmuşlar, sohbet etmişler ve aynı medenilikle ayrılmışlar. Demek ki isteyince zıt görüşlere sahip insanlar birbirini dinleyebiliyor, konuşabiliyor veya tartışabiliyormuş değil. :klme
Boran Forever
gayet iki medeni insan gibi oturup konuşmuşlar...keşke herkes böyle olsa..
nerde..:img-clapp
pek sessiz forum..:icon_sorr
iyi yorumlar..
Uzun zaman oldu... Geleyim iki kelam edeyim, gideyim dedim...
Gerzeka Sıla'nın gerizeka arkisi harika bir akıl vermiş Sıla zekasuzuna hayatını yaşa demişti. Neymiş ne zaman kendi başına bir şeyler yapmışmış, hayatı bambaşka noktaya gitmişmiş bık bık bık bık... Hışşşttt hoşşştttt kızım o bir savaşcı,o bir herşeyin en iyisini bilen, o bir güçlü kadın, o bir mükemmel anne, bıla bıla bıla... Sen kim oluyorsunda gül gibi Sıla ya akıl veriyorsun... Çok kınadım seni ayrıca bilmiş tavrınada kafa atmak geldi içimin en derininden:img-hyste:img-hyste
Bir süre ayrı kalsak iyi olur Boran... Beni düşmanın olarak görüyorsun Boran... Zart zurt...
Defol git Sıla... Cehennemin dibine mi gidersin, zıkkımın köküne mi... nereye gidersen kabulümdür.
Ruhsal bunalımından, buhranlarında, kekremsi tadından, kaknem suratından fenalık geldi artık... Kusucam valla... Bunca zaman Boran'ın sana katlanmış olması bile bir mucize... Adamıda çıldırttı sonuçta...
Gerçi çıldırsada kabulümdür... Boran forever ' dır:img-hyste:img-hyste
Yani uzun lafı kısası... Boran üstüne dikilmeye çalışan anlayışsız insan modelini yemedim, mevcut olan bütün tripleri ölçtüm, biçtim, tarttım ve hak verdim:happy0064
Dün; Boran Forever:img-punk: dı...
Bugün; Boran Forever:img-punk:...
Yarın; Boran Forever:img-punk: olacak...
Çünkü Öyle....:img-hyste:img-hyste
Birde Akif için bir tememnnide bulunmak geldi içimden... Bu dizinin çekimleri bitene kadar sabrın en yüksek diyarlarında turlasın inşallah...
ben şeyi de anlamadım.Hani Sıla eve Zeynep geldi diye çantasını aldı Melis'e gitti ya sonra Zeynep onu çağırınca niye yüzünde bir gülümsemeyle buluşmaya gitti.:bilmim
Abay'la Boran barıştı mı acaba?
bye
yasemin1985 10-04-08, 12:49 ben şeyi de anlamadım.Hani Sıla eve Zeynep geldi diye çantasını aldı Melis'e gitti ya sonra Zeynep onu çağırınca niye yüzünde bir gülümsemeyle buluşmaya gitti.:bilmim
Abay'la Boran barıştı mı acaba?
bye
sevgili aynurhay;
sıla:çantasını aldı ayrılırken zeynep zelihanın yanından çıkınca karşılaştılar.,
sıla:görüşürüz deyip ayrıldı...:img-in_lo
zeynepin boran'la buluşup konuşması, sılayla buluşup konuşması ilişkiler uzmanı kesildi birden ....yılışık...:img-tomat
sılanın onunla buluşmasına :blink:
daha sonra yemekte ki hallerini anlamadım...:icon_whis bir açıklaması olmalı..:img-wink:
sanırım olgun olduğunu göstermek istedi...zeynepe..
davet eden o tabi güler yüz gösteriyor nezaket gereği..
zeynepten inciler...:img-hyste:img-tomat
-ben boran için bişey yapamam "onun tek ilaçı sensin"
-çok şanslısın seninle boranın arasında çok özel bişey var..hep demek istedim..ama olmadı..
daha sonra
esma:" hatırlıyorsam siz en son boran için kavga ediyorsunuz"
dedi..:img-hyste
zeynep utanıp yüz çevirdi..sıla ona bakış attı...
sıla onun davetini ya kabul etmemliydi gitmemeliydi
ama gitti davranması gerektiği gibi davrandı
ama yine dayanamadım..sılanın ona gülümsemesine..
sıla:yılandan hiçbir zaman dost olmaz konuşulmaz...uzak dur...diye bağırmak istedim..:img-hyste
aman allahım ne biçim reklam en sevdiğim.....:img-nyam:
iyi yorumlar..
zeynepsudem 10-04-08, 12:49 Selamlar Herkesebye
Bugün fragmana iki defa denk geldim:img-wink: Abay'ın silahına davranıp ani bir şekilde ileri geri haraketlerle Feride'nin yakınlarını sindirme çabaları dikkatimi çekti.. Abay değme kovboylara taş çıkartır gibiydi:img-hyste
Hüseyin'in annesi oğlunun Ayşe ile evlenmesine engel olmak için ta İstanbul'a gelmiş:img-pilot Hüseyin'in annesini alıp köşke getireceğini sanmıyorum.. Kadının köşkün bahçesinde bitmesine şaşırdım:icon_whis Duyduğu ağır sözler Ayşe'yi ani bi depresyona sürükleme bari. Ayşe hayatına son vermeyi düşünürse çooook üzülürüm:icon_sorr
Fragmanda Berzan'ın Boran'a '' Allahaısmarladık '' dediği restaurantta ilk kez karşılaştıkları restauranttı... Berzan'ın elvedasını duyan; Boran'ın bakışlarında bir rahatlama hissettim:love05:
merhabalar herkese,
yazmakla yazmamak arasında gidip geliyorum ayrıca çokda üzgünüm:img-cray:nedenini sizlerde biliyorsunuzdur..
Acaba Töre'nin Berdel Maddesinde "Berdel'i kabul eden taraf,kız tarafının sürüsünü,sümüklüsünü maddi,manevi kollamak,korumak ve gözetmek zorundır"
diye bir hüküm mü var? Evlerini aldı,doktor paralarını ödedi ve birçok olayı Sıla üzülmesin diye saklayıp,aralarının açılmasına bile neden oldu.Üstelik bir de yürekten Yavvv Celil'e "Baba,Baba" deyişi var ki. Kendi babasına demedi,ona dediği kadar.Eskiden "Bedar Ana" diye konuşurdu.Hoş karşılıklı rolleri olmayınca Bedar Ana da unuttu,eski günleri:img-wink:Bir teşekkür edin,yok.Onlar Ağa,Boran emir erleri......
oslo'cum yeniden aramıza hoş geldin mesajlarını okumayı özlemiştik..
aman canım çok mu bir şey yaptı altı üstü her dertlerinde yanlarında oldu, yarımlarını canı gönülden eksik etmedi...çok mu yani.....
evet onlar ağa paşa boran de cilelerin ağası paşası...
Sıla'ya birşey olmamıştır.Olsaydı,Mardin'e gitmezlerdi..Yok, Sıla Mardin'e kaçacak ise giderler.Allahları var,kızlarının her kaçışında yanında oldular ve bir elleri yağda bir elleri balda yaşadılar....
Onlar Mardin'e gittilerse sıladan önce kızlarınında yanlarına kaçması çok normal bir davranış olur..ailesinin yanına gitmiş emin ellerdedir..
Bedar'ın beyaz donuna kavuşacak mıyız? Mardin'de belki giyer. Hani kendi altınları yastık altında dururken gariban komşudan borç almıştı.Geçen kez duyduk da ödendiğini görmedik. Belki Boran onu da ödemiştir.
Boran duymuş olsa öderdi kesin eğer ödememişse ne diyim artık bu kadarda çimrilik olmazki canım..hödük boran işte..
Hüseyin'nin annesini İstanbul'a getirdiklerine ve Ayşe'yi istemediğini söylettiklerine göre bu bölümde intihar edip ölecek kişi Hüseyin olabilir mi?Ayşe ciddi kararlar aldı ve ağıtını da önceden yaktı.....
aman etmezse hatrım kalır.....
oslocum ne geldi aklıma bu mezarlık cekimi hüseyin için olabilir mi acep ölsede kurtulsak yani..kaç haftadır ayşedende istemem yan cebime koy aşkındanda iğğ geldi artık
Mardin de güvercin uçurdukları fotografda Bedar ile Boran yanyanalar.Ama rol yapmadıkları için,Boran'nın oyunculuğunu yine değerlendirememiştir. Allah aşkına oyuncular kendi dizilerini de mi seyretmiyorlar,seyretseler kimin iyi rol yaptığını anlayabilirlerdi. Demek ki artık onlar bile seyretmeye değer bulmuyorlar:img-hysteBize de hala seyrediyoruz,diye şaşırıyor olabilrler....
neden gittiki erkenden katılması gereken bir TV programı yokmuyduda erkenden amrdin'de yerini aldı...
birde neşe içerisinde yanında tanmadığı dizi arkadaşı ile güvercin uçuruyor..niyeki..kim bu arakdaşa diye düşünmüş olabilir mi?
Yeni bölüm fotograflarında de-rin nin çok sevgiği palto mevcut.Derinim;Gözünaydın...
oslo'cum çok teşekkürler saol...nasıl gözlerim arıyordu o paltoyu nasıl aradım anlatamam.................
istedim vermediler gız ben garibem..gözlerim yolda kaldı posta yolu gözlemekten hiç bir işle uğraşmaz oldum bekliyoruım bekliyorum bekliyorummmmmmmmm..........
mehmet akif'çim allah rızası için şu paltoyu yırtıp at ..........yak yık ..
nihayet fragmanı izledim..
abayın feride için savaşını hiçççççç beğenmedim..nedir canım bu 17 yaşında kısların 35 yaşında adamlarla aşkları..:icon_whis biri yetmedi bi başkası daha..hayır sayın bayanın anlattığı ne...:icon_whis
ve boran berzan karşılaşması..
berzanın "benden buraya kadar boran" gibi bir cümlesi var
..boranda benim gibi şok..
bence boran,berzanın zelihaya ve ailesine olan acımasız tutumunu bi ağanın istediği kadını elde edememesi ve durumu ağalık gururuna yedirememesi diye düşünüyor..
berzanın zelihaya olan sevgiyi aşmış tehlikeli ihtirasa dönüşmüş duygularını boran dinleyince ne yapacak??
arkadaşına üzülecek mi?? kendiside bi zamanlar aynı şeyler yaşadığını düşünüp kaçan karısını öldürmeye gitmişti..:img-hyste sonra hamile olduğunu duyunca vazgeçmişti..:img-hyste
boran ve berzanın yaşadıkları çok uzak değil..:img-hyste
fakat zeliha sıladan daha şanslı..yanında berzanın neler yapabileceğini ve onunla nasıl başaçıkabileceğini bilen boran vardı..
garibim sıla ya borana tutunacaktı..ya da hiçbir şansı yoktu..:img-hyste
pişşttt, bu 7 misafir!! tanıdık olanınız var mı?? varsa buyursun 5 çayı içelim..:img-hyste
Merhabalar sevgili forumum.. Bu hafta yorum yazamadım. Zaten 4 gündür bilgisayarı açamadım.. Ciddi bir hastalık sorunuyla uğraşıyorduk..Gerçekten üzücü günler geçirdik..:icon_sorrNeyse.. Tabii çok geç kaldığımdan ayrıntılı yorum yapamayacağım..Sizin yorumlarınıza da biraz bakabildim..
Bence bu bölümde ne Sıla Sıla gibi, ne Boran Boran gibi davrandı. Boran daki değişiklik daha fazla sinir bozucuydu.. İlk konuştukları sahnede tamamen sinirle yaklaştığı için, Sıla da ilk başta yumuşak olmasına rağmen sonra sertleşti.. Berzan la ilgili gerçeği de söylemedi, çünkü öyle bir ortam yoktu bence.. Ayrıca ben, bunu birisi Boran a söyleyecekse bunun Zeliha olması gerektiğini düşünüyorum..
Boran ın Zeynep i gördüğünde sanki içine ferahlık yayılmış ve yüzü aydınlanmış gibi bakması tuhafıma gitti.. Sıla ile pek bir şey paylaşmaması da doğru değildi.. Onu uzak tutmak istiyor olabilir ama bu davranışı Sıla üzerinde hep ters tepiyor.. Sıla kendisine aşık olan Boran a alışık.. Sıradan bir evliliğe, kendisinin dediğinin yapılmasını isteyen klasik bir kocaya değil..Bu aslında normal görülebilir ama Sıla - Boran ilişkisi böyle gösterilmedi bize..Sanki o masalsı aşk gitti, sıradan bir karı koca ilişkisine dönüştü.. Gerçi ne sıradanlığı, ne büyük aşkı doğru düzgün anlatamadılar ya neyse..Boran sanki Sıla nın, onun küçük, tatlı ve söz dinleyen karısı olmasını istiyor..Yani bir nevi “cenen” istiyor gibi bir görüntü oldu ama ben bunu ne Boran a yakıştırırım, ne Sıla ya.. Senaryonun tuhaflığı.. Bence yapılan bu kavgalar da çok yapay zaten..
Boran ın Zeynep i alıp gelmesi de hataydı..Yine, sen benim dediğimi yapmazsan ben de senin hoşlanmadığın şeyi yaparım, der gibi bir inatlaşma.. Sıla da bunu kaldıramadı. Aslında giderim derken, Boran ın onu durdurmasını ve konuşmalarını istiyordu ama Boran da hiç aldırmamış gibi yaptı.. Bu yüzden ben aniden çıkmasını yadırgamadım..Kötü bir durumdu..Tabii evde misafirler vardı, ayrıca Bedoş da evde kaldı.. Ama o anda, hani bir yerde durmamanız gerekir, hemen oradan çıkıp gitmek istersiniz ya, öyle bir durum oluştu bence.. Zaten Sıla eşya falan toplamadı ki, sadece çantasını aldı.. O da Boran ın kendine doğru adım atmasını bekliyordu. Boran da ondan bekliyordu.. Abay a bu yüzden kızdı.. Sonra nedense Zeynep e açıldı.. Ben umut verdiğini düşünmüyorum ama bu konuşmaları Sıla yla yapmasını isterdim..
Neyse uzatmayayım, son sahneyi beğendim.Ondan önce, Zeynep le Sıla nın konuşmaları biraz yapmacık oldu ama bu dizinin replikleri ne zaman doğaldı ki..:img-tomat Zeynep i iyi karakter haline getirmek istediler.. Esma da psikopatı çok güzel oynadı..Son sahnede Boran ın Sıla diye bağırması ve onu gören Sıla nın yüz ifadesi, Boran demesi çok güzeldi..:good:Bir de Sıla ve Bedoş yatarken Boran ın onları seyretttiği sahneyi sevdim. Ama Boran ın gelip orada yatması gerekirdi. Çünkü Sıla yatağın bir tarafını boş bırakmıştı..:img-wink:
Fragmanı görmedim, özeti okudum..Bence yan hikayeleri kapatmaya çalışıyorlar.. Berzan ve Zeliha olayı uzadı ve kapatılacak. Abay, Feride amcaları zaten saçmalıktı, umarım önümüzdeki bölüm o da kapanır.. Dilaver Ceren bitti.. Zaten konunun Sıla- Boran üzerinden gitmesi gerek.. Bu bölüm reytingler arttı, çünkü kavga da olsa ikisini ilgilendiren bir durum vardı ortada..
Son bölümlerde yine onlar üzerinden götürürlerse belki güzel bir şeyler ortaya çıkabilir.. Sadece mutlu son istiyorum, fazla bir şey beklemiyorum.. Forumu boş bırakmayanlara güzel yazıları için çok teşekkürler.. Hepsini okuyacağım. Hepinize sevgiler..bye
Selamlar;
Fragmanı tv den izleyince cenaze olayı şaşırtmacada olabilir dedim.
Bedar , Narin ve Celil ,AZAT'IN mezarı başına Yaren'i götürmüş olmasınlar.:icon_whis
İfritçiğim;
yine çok güzek tesbitlerde bulunmuşsun.:good::good:
Sabaçığım , Oslocuğum,
Hoş geldiniz....:happy0064:happy0064
De-rinçiğim;
Palto Mardin'e gidecekmi sence:icon_whis Narin gitmiş...:img-tomat
Sanki o masalsı aşk gitti, sıradan bir karı koca ilişkisine dönüştü..
masalsı aşk..masalsı aşk..masalsı aşk..3 kez çağırsak gelir mi??
aaaa geldi!! abay ve feride bu kez masalsı aşk yaşacak olanlar..:img-tomat
nerdeyse 40 demiş adamlar 17 yaşında kızlar verilen masalsı aşklar bunlar..
hakaten masal,realitede yok böğle aşklar..aşk varmış gibi yapılan durumlardır..birlikteliğin nedeni aşk değildir..karşılıklı çıkardır..:img-yes:
hadi sılanın evlendirilmesi berdel idi..bu yeni türeyen abay-feride aşkının açıklaması ne??
eğitim için evinden kaçan bir kız idi feride birilerine sığındı..onu okutuyorlardı..ama ne olduysa kızımız birden okumaktan vazgeçip babası yaşında olacak adama aşık oldu..(abay ona baba olur mu demeyin..o bölgelerde bal gibi olur..)
şimdi feridenin ailesi iyice huzursuzluk yaratınca..abay-feride evlenir ve feride okuluna devam ederse..eee yuh!! diyecek sözüm yok..aslında var
sayın abla küçük kızlar 35 yaş üstü adamlara bakın diyor..:img-hyste
ne varsa onlarda..:img-hyste diyeceğim olmayacak..:img-hyste
nihayet fragmanı izledim..
abayın feride için savaşını hiçççççç beğenmedim..nedir canım bu 17 yaşında kısların 35 yaşında adamlarla aşkları..:icon_whis biri yetmedi bi başkası daha..hayır sayın bayanın anlattığı ne...:icon_whis..
ama lütfen yani fragmanda sesli fragman atlamıyalım ..yalnız Boran konuşmuyor e o kadar da kusur kadı kızındada olur dermişim:img-tomat
ifritçim benimde hiç ama hiç hoşuma gitmiyen bir abay karakteri var son bölümlerde.
abay için bir aşk istedik ve sayın go aplam 17lik bir genç kızı uygun gördü abay gibi 4+4 lük abay'a ne işe yaradı bu yama aşk hiç anlam veremedim..birde kızı iş hayatınada attılar hem okurum hem çöalışırım hemde kocayada giderim mesajı herhalım..ama hiç iyi bir mesaj değil mesajda mesaj değil zaten ..:img-tomat
ve boran berzan karşılaşması..
berzanın "benden buraya kadar boran" gibi bir cümlesi var
..boranda benim gibi şok..
bende şoklardayım bir sen değil sin.
özette yazıyordu kafam karışık yanlışda söyliyebilirim hani neydi cümle Berzan bu öfkenin altında yatan nedeni boran ile konuşacaktı böyle bir cümleydi işte..sanırsam Berzan'ın Boran'a bu kadar öfkelenmesinin nedeni BORAN'ın "iyi basket oynaması ve hırslı olup takımı şampiyon yapmasından " kaynaklanıyor..tribündeki Berzanda bağırmaktan sesi kısılmış boranda bir pastil almamıştı sevgili arkadaşına budur nedeni.
yoksa Berzan boran'a gidip zelihanın çocuğu benim çocuğum demesi biraz zor görünüyor..tabi Berzan bu gerçeği sıla bildiğine göre BORAN da biliyor sanıp gidip ötebilir Boran'a..
ama mekanı beğendim..bu mekanın seçilmesi BORAN için değilde Berzan için düşünülmüştür kesin:img-tomat
İfritçiğim;
Abay Feride aşkına ilk andan beri karşı çıkanlardanım.
Feride'yi itici bulduğum için değil....Şu anda Söndürenlerde yaşayan tek sevimli kişi..Bana sevimli dahi geliyor.
Seninde dediğin gibi Abay'la ,babası yaşındaki adamla bu iş olmaz.
Abay'a dizi bitmeden baş göz edelim diye , birbirlerine hiç yakışmayan karekterleri birleştirmek doğru değil....
Babası yaşında olabilir tabi...
35' indeki erkeğin 20 yaşında çocuğu olduğunu hep görüyoruz.:icon_sorr
Boran Sıla evliliğine gelince...Söndürenlere bu nedenle hep kızıyorum ya...
Hele Narin ...Önce Sıla ve abisine neler yaptı , şimdide aklı sıra ,Feride ile Abay'ı birleştirecek .Tam akılsız fikirsiz Narin ,oldu çıktı.
Boran'ı hasrtaneye yatana kadar hepimiz 30 yaşından büyük değil diye düşündük. Sıla'nın yaşı zaten söylenmişti .Evlendiğinde 17 yaşında idi. Şu an 18 ...Boran ise hastane kayıtında 34 olarak geçmişti .
Şu Söndürenlere ne diyeyim, :img-tomat Allah bildiği gibi etsin onları. :img-tomat
Düşünüyorumda Sıla yaşından , çoğu zaman çok çok çok olgun davranıyor.
ya arkadaşlar sılaya ne oluyor? cenaze mi var? sıla yaralı mı? yoksa doktorcuk mu vuruldu? anlamadım bişey ya... ne özettn ne fragmandan:img-cray:
bu arada slm ben nuray :img-blush
hakaten masal,realitede yok böğle aşklar..aşk varmış gibi yapılan durumlardır..birlikteliğin nedeni aşk değildir..karşılıklı çıkardır..:img-yes:
hadi sılanın evlendirilmesi berdel idi..bu yeni türeyen abay-feride aşkının açıklaması ne??
eğitim için evinden kaçan bir kız idi feride birilerine sığındı..onu okutuyorlardı..ama ne olduysa kızımız birden okumaktan vazgeçip babası yaşında olacak adama aşık oldu..(abay ona baba olur mu demeyin..o bölgelerde bal gibi olur..)
şimdi feridenin ailesi iyice huzursuzluk yaratınca..abay-feride evlenir ve feride okuluna devam ederse..eee yuh!! diyecek sözüm yok..aslında var
merhabalar efendim.. ve selam ifritim...sakalım yok diyemi kimseler beni dinlemiyo..sakal bırakmak istiyom da çıkmıyo işte...mardin'in ağa'ları ÇITIR seviyo demiştim..(bu şincik boran'ım beni heç sevmiyecek mi demek oluyo
:img-cray:)..gözden kaçan bişi yokmu hı..ABAY SÜRYANİ..feride'yi hiç abaya verirlermi sizce...go bi kulp da ona bulursa bilemem....
yasemin1985 10-04-08, 15:20 Sanki o masalsı aşk gitti, sıradan bir karı koca ilişkisine dönüştü..
sevgili ifrit;:good:
yorumunuz çok güzel bende 17 kız ile 35 yaşında ki adamın aşkını anlamış değilim
abayın 3 kişiyle çevrili yerde herkes silahlı..silahı çıkarıp 360 derece dönüş yapıp..silahı doğrultması...:img-pilot
ne oldu kimden gördü de kaptı bu abay...:img-hyste
HİÇ YAKIŞMIYOR HİÇ...
abay ve ferideyi hiç yakıştırmıyorum zaten..
dediğiniz gibi feride okumak için evden kaçıp gelmiş istanbullara..
g.o feride üzerinden kızları başı boş bırakmayın bırakırsanız okumaz koca peşinden koşuyorlar diye mi mesaj veriyor... :img-tomat
KARAKTER DEĞİŞİ Mİ İSTEMİYORUZ ARTIK :img-tomat
iyi yorumlar..
ama lütfen yani fragmanda sesli fragman atlamıyalım ..yalnız Boran konuşmuyor e o kadar da kusur kadı kızındada olur dermişim:img-tomat
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ay ne anlatmişım beee..:img-hyste
bende anlatma kabiliyeti,o yeti nerde..:img-hyste
ne geliyorsa başımıza beraber geliyo derincim...:img-in_lo
kankanderdeş olalım mı?? :img-hyste
evet ötsün bakalım berzan..nasıl ötecek artık benim de merak konum oldu..:img-hyste
şimdiye kadar çok ilgili değildim kendisiyle de...:img-hyste
demek bu berzan boranı hep kıskanmış..son anda 3 sayılık atışlar yapıyo diye..:img-hyste :img-hyste
De-rinçiğim;
Palto Mardin'e gidecekmi sence:icon_whis Narin gitmiş...:img-tomat
gitmese hatrım kalır lütfen ama lütfen sayın set görevlileri kostümden sorumlu sayın DUYGU KÜTÜK onu sakın ama sakın istanbullarda bırakmasın ..dizi bitiyor daha nerde görecem ben o siyah paltoyuki gitsin isterim:img-cray:
hem lbektaş bacımında söylediği gibi kıra bayıra boran ve sıla çıkarlarsa altlarına serip üzlerinde oturmaya yarar belkim:love05::love05:
narin'i de güvercinlerin uçurulduğu resimlerde görünce ha dedim bir sen eksiktin mardinde sen gidince tam oldu işte..
tabi gidecen söndürüler gidince kime ana baba diyecekti istanbullarda onlar nereye narinde oraya........
figancım bir el atmadıkları abay'in müslüman aşkı vardı oda oldu..o işe lusin ile başlamışlardı bari onu baş göz etselerdi hiç olmazsa yaşları birbirlerine denkti..böyle arada uçurumlar yoktu..ama olsun sabahların sultanıda hamile imiş ne var yani arada 25 yaş varsa :kahve..aşk yaşa başa bakmıyor..
ay sevemedim şu ferideyide anarin'in daha bi bilmiş versiyonu...abay zati fragmandaki ekşini nasıl ekşindi bırakın ferideyi bana ne yapıyorsanız yapın mı öyle bir sözde etmiş..yanılada bilirim ama öyle bir şey diyor..
abayda mardine gidenlerden bunlarda nasıl bir toplu göç anlayışı var 2 senedir anlıyamadım..........yaza mardine toplu göç kışa istanbul'a toplu göç:img-tomatama hiç uyum sonunu yok nerde tark orda bırak kaldıkları yeren aynı şekilde uyum içerisinde devam ediyorlar benim hayretim şaşıyor
. ve selam ifritim...:img-cray:)..gözden kaçan bişi yokmu hı..ABAY SÜRYANİ..feride'yi hiç abaya verirlermi sizce...go bi kulp da ona bulursa bilemem....
hoşgeldin figan'cım,
aşkolsun gözden kaçar mı?? yazmıştım önceleri o tarzda bi mesaj..demiştim din olgusundan bağımsız düşünen bir millet olduk heralde... :img-hyste
amma bizim go ablamız seviyorya masalsı aşkları..:img-hyste
efenim gençlerimiz isteyecek büyüklerimiz vermeyecek...-ki başlasın bi mücadele aşk için- görelim abay aşkı için neler yapacak..:img-tomat
mücadele olmazsa büyük aşk olmuyor..adı aşk olmuyor yada bilemiyorum..sayın bayanın kitabında aşkın karşılığı kelimeler ne..??
diziden çıkarımlarımızsa..:icon_whis kendi dizisi istediğini vermekte serbest demekki inandığını veriyor mu oluyor bu..:img-tomat (sıla boran için diyorum bunu)
abay ve ferideye gelince güzel bi konu olabilir ordaki yapıyı anlatan ama şu kız abaya uygun biri olsa idi..bakalım bu aşk nasıl gelişecek..sadece din farklılıkları mı işlenecek..yoksa abayın ferideyi büyütüp topluma kazandırmasıda işlenecek mi?? merak ediyorum..gelişmesine göre yazıcam asıl düşüncemi..
sıla kucağına bi çocuk verilip oturtuldu ya..o bakımdan..
Derinçiğim;
Feride bana çok itici gelmiyor ama Abay'la hiç yakışmıyorlar.
Söndürler evinde Ferdide dışında sevmediklerimi en sevmediğimden başlayarak sıraya koyacak olsam inanki hiç birisini en başa yada en sona koymam . Ben Narin içlerinde hepiçiğinden nefret ediyorum Bana göre hepsi çıkarcı , bencil , uyuz tipler. .
Ya benim korkum ne biliyormusunuz??
Diyorum ki bu Yaren annesi gibi birisine kaçıpta, evin tek bekarı sensin diyerekten Bedirhan'ın başını yakarmı??????????
LBEKTAŞ'IMIN kulakları çınlasın. :love05::love05:
Derinçiğim;
Söndürler evinde Ferdide dışında sevmediklerimi en sevmediğimden başlayarak sıraya koyacak olsam inanki hiç birisini en başa yada en sona koymam . Ben Narin içlerinde hepiçiğinden nefret ediyorum Bana göre hepsi çıkarcı , bencil , uyuz tipler. .
Ya benim korkum ne biliyormusunuz??
Diyorum ki bu Yaren annesi gibi birisine kaçıpta, evin tek bekarı sensin diyerekten Bedirhan'ın başını yakarmı??????????
LBEKTAŞ'IMIN kulakları çınlasın. :love05::love05:
Feride evet karakter olarak Narin'den daha duyarlı bir kız belkide daha güzel bir kız ama söz konusu ABAY ile aşk yaşandırılmaksa orada durulması gerekiyor..
Abay'ı da dizi başladığından beri bir Gizem hanımla yanyana gelip bir şeyler paylaştığını gördük ama bu kadarda kıtlığa düşmüş olamaz..Abay gibi bir karakter diye düşünmek istiyorum..(kıtlıkta yok değil hani)....
Narin'i bende hiç sevemedim hadi ilk kocaya kaçtı sevdi kaçtı diye görmezden gelmeye çalışıyorum desteklemiyorum aşkınıda hani görmezden gelmeye çalışıyorum ama sonrasındaki kaçışları kaçamaya yardımları yataklıkları işte o kısımda nefretlik bir karakter narin benim için....
Bedirhan okuyacak büyük adam olacak okurken büyük adam olmaya çalışırken babışkosu gibi:img-in_lo işte bir okul arkadaşı bulsun aşk yaşasın...
yarende kırsın dizini otursun anasının söndürür ailesini yanında ne okuması kapıdan dışarı burnunu çıkarmasın yoksa oda mı demeliydim:icon_whis........
yoksa odamı okusunda aşk yaşasın ne bileyim ne halı varsa görsün emme ne derdi varsa bedirhan'ı germesin
Derinçiğim;
banada canım..hiç yakışmıyorlar..işlemek istedikleri konu arka plan kalmış oldu kızın 17 yaşında verilmesiyle..birde abay filozof gibi adam ben kabul etmiyorum gidip liseli bi kıza aşık olmasını..olabilemez..:img-tomat (GO da bana göre veriyodu zaten:img-hyste)
yapan vardırda abay gibisi değil..ay konuşturmayın beni sonra banada bi çizgi çekerler..:img-hyste
erken ayrılık olur..:img-hyste
yine farklı dinden iki aşkı işleselerdi..amma şu kız abayın yaşına uygun olsaydı..
oyuncu tasarrufu..iki konuyu bi oyuncuyla anlatılacak..:img-hyste hem okutulmuyan kız, hemde din faktörü..
bu kadar özensizlik olmaz ben mi? yanılıyorum ama şimdi çok öfkeliyim yanlış bir şeyde yazmaktan korkuyorum ama
Bölüm resimlerini şimdi gördüm..zaten görmek için epey uğraştım sayfa yine çok yavaş resimler açılmıyor bekleki resimler açılacakta bir şey görecem
1)- Boran ve Berzan'lı sahne resmi var o resim sanki daha önceki boran berzan karşılaşması gibi geldi bana..
şarap şişesi kadehler boran ve berzan'ın duruşu sanki o resim daha önceden izlediğimiz bir sahneden alınmış ve bölüm resmi diye forumlara dağıtılmış
2)- aptal narin köşkün kapısında nöbete başladı sanırsam yoksa orası sönmezlerin kapısımı bilemedim ama üzerindeki mavili griyli hırka daha önceden sılanın giymiş olduğu hırka gibi geldi :icon_whis
3)- birde feride bacım var bir onun aşk acısı eksikti onuda görünce:img-fear2:hıh..oldum..ne yani bölüm süresince ayşenin ağıtları ile feridenin görüntülerini mi görecez amannnnnnnnn
ne çabuk büyüttünüz bedoşu..ve de başını bağladınız..sizi çöpçatanlar..
bedoş ile yaren KUZEN..hiç kuzenle evlenilirmi..benim de kuzenlerim var güreşe dövüşe büyüdük,hala da öyle kimsenin aklına gelmez...üstelik bunların hem anaları hem babaları kadeş..kardeş nerede ise...
gelelim ABAY&FERİDE aşkına..bencede çok yanlış..abay feridenin hem hocası
hem kocası mı olcak..he artık oda heç dinlemez ferideyi timsal misal BORAN..ananem de beni heç takmıyo ev danası inek olmazmış....lbektas'ın kulakları çınlasın....
ne çabuk büyüttünüz bedoşu..ve de başını bağladınız..sizi çöpçatanlar..
bedoş ile yaren KUZEN..hiç kuzenle evlenilirmi..benim de kuzenlerim var güreşe dövüşe büyüdük,hala da öyle kimsenin aklına gelmez...üstelik bunların hem anaları hem babaları kadeş..kardeş nerede ise...
gelelim ABAY&FERİDE aşkına..bencede çok yanlış..abay feridenin hem hocası
hem kocası mı olcak..he artık oda heç dinlemez ferideyi timsal misal BORAN..ananem de beni heç takmıyo ev danası inek olmazmış....lbektas'ın kulakları çınlasın....
Bedirhanı Yarenle evlendirmiyoruz...Yaren anası gibi bir marabaya kaçarsa Bedirhan kaçtığı adamın kız kardeşi ile evlenmek zorunda kalmasın demiştim.:img-cray:
Abay'la Ferideyi hiç deme canım ...:img-tomat
Tam manyakça bir senaryo.
Bana Dilaver'le Ceren'in aşkıda inandırıcı gelmiyor ya...... :img-tomat
Ceren'le Dilaver'de birbirine hiç yakışmıyorlar.:img-tomat
figanımcım yanlış anladın yok vermeyiz, vermiyoruz Bedirhan'ı yaren'e..
erale'nin de söylediği gibi Yaren de anası gibi olur olmaz birine gönlünü kaptırıda bedirhanda töre diye evlenmek zorunda kalırmı yaren'ın görümce adayına diye şey etmiştik azcık.....
neden acaba ekip mardine dönmeden espriler içerisinde bol reklamlı ama olur olmaz parzit reklamlı bir veda yemeği vermedilerde gidip hemen güvercinlere saldırdılar ki.....:icon_whis
yoksa espriler finaldemi havalarda pardon yerlerde sürünecek..bak tamda reklam dönemine denk geliyor değil mi?
yoksa gelip finalde Boran'ı mı? öldürecek balıkçı ahmet:img-tomat
resimlere gidip tekrar baktımda narinlerin söndürülerin evi önünde abisi ile neden öyle dertli bir halleri varki anlıyamadım neden diye...
Boran orada öyle bir çöküntü içerisindeki aygın ,baygın, yorgun, üzgün...yoksa tüm bunlara o siyah palto mu??? neden oluyor..hani havalarda paltoyu temizleyip gardroba tıkıştırmayı gerektiriyorya..ondan şey ettim
eğitim şart diyip okul yaptıran güya samimiyet gösteren bayan...:icon_whis
feride,evinden okumak için kaçmış ağa ailesininde sahip çıkmasıyla kaderini yenebilcek biri iken getirilip abaya neden aşık edildi..:icon_whis
abaya aşk istiyorduk..da..ferideyi değil..
ferideyi dizinin sonunda abayın karısı olarak görmek yerine iyii bi üniversitede öğrenci görmek isterdim..kadın meselesi için yola çıktığını söyleyen ve sorunun çözümünü eğitimsizlik diyip bırakan bayanın dizisinde sadece ama sadece birtanecik küçük kızın dahi okumuş ayakları üzerinde bi bayan olarak görememek ilginç...:icon_whis
ben, o ne yaparsa yapsın samimi değil diyorum..:img-tomat
hakaten masal,realitede yok böğle aşklar..aşk varmış gibi yapılan durumlardır..birlikteliğin nedeni aşk değildir..karşılıklı çıkardır.
sayın abla küçük kızlar 35 yaş üstü adamlara bakın diyor
ne varsa onlarda..:img-hyste diyeceğim olmayacak
Herkese İyi akşamlar
İfritcim yine dokunaklı bir mesaj yazmışsın. Gerçekten de masalsı AŞK bitti. :love05::love05:Hem de çok çabuk 1 yılda tükendi gitti. Aslında GO dizinin sonunda BERDEL'in ne kadar yanlış birşey olduğunun mesajını verecekse bundan daha doğal bir durum olamaz zaten.bye
Senin de söylediğin gibi o yörede babası olabilecek yaşta Boran 34 Sıla 18 (tipe bakınca bu yaş farkı bana çok abartılı gelse de yine de dizide öyle işlendi)yaşındayken BERDEL sonucu evlendiler. Aslında birbirlerine aşık olmaları en iyimser tercihleriydi. :love05::love05:Bu aşkın alternatifi ise ÖLÜM dü. Tabii sırf Sılanın ölümü değil bir de Azad ve Narin'in. Bir de çok kısa zamanda bebeklerinin olacağı haberi onları birbirlerine daha da kenetledi.
O nedenle hiçbir şekilde ne kültür, ne gelenek, görenek, ne yaşam tarzı, ne hayata bakış açısı bakımından birbirne uygun olmayan iki insanın töreler, baskılar, aldatmacalar, zorunluluk ve hayat kurtarma altında yaşadıkları bu beraberliği asla sağlıklı bulmadım. Şimdiye kadar kendi hayatlarını yaşayamadılar, üstlendikleri bir misyon, içinde bulundukları düzene karşı gelme ve onu değiştirme çabaları, ölüm hükmünü kaldırma gibi konulardan ve üzerlerine bela üstüne bela gelmesinden ilişkilerini hiç değerlendirmediler.:img-in_lo:img-in_lo
Artık yavaş yavaş töre aşılmış, ölüm hükmü kalkmış, başkalarının töre mağduru olmalarını engellemeye çalışıyorlar.
Bu noktadan sonra Sıla da Boran da kendi ilişkilerini, sevgilerini, aşklarını, duygularını sorgulayıp aşklarının bittiğine karar verirlerse şahsen ikisini de suçlayamam. Çünkü ne biraraya geliş şekilleri, ne aşklarını yaşayış şekilleri sağlıklı değildi. AMa onlar bu durumu sorgulayacak vakit dahi bulamadılar.
O nedenle ben kendi adıma zaten Boraın hep Yezda gibi erkeğine itaat eden, çok fazla fikir yürütmeyen, sevgisini sonuna kadar ona veren bir kadınla mutlu olabileceğini düşünmüştüm.:good:
Sıla'nın da daha modern görüşlü, kendisini kısıtlamayan, anlayan, ona sosyal bir hayat verebilen birisiyle mutlu olabileceğini sanıyorum.
Yani bu aşk bu raddeden sonra biterse her ikisine de anlayış gösteririm. Zaten bu kadar zaruriyet olmadan sağllıklı ortamda başlayan aşklar dahi bir gün biter.
AŞKIN BİTTİĞİ YERDE DE GERÇEKLER BAŞLAR.
Aşıkken görülmeyen herşey o şiddetli duygu sizi terk etmeye başladığında bir bir görülmeye başlar.
Aşk en iyi ihtimalle yerini sevgiye bırakır. Ama ben şu anda Boran ve Sıla ilişkisinde bunu göremiyorum.
-Sıla'nın Melisle yaptığı konuşmada geçmişini hatırlayıp bugününü sorgulaması buna bir işaretti.
-Boran'ın ise Zeynep'e Sılayla aramızda Berzandan başka birşey kalmadı demesi bence söylenebilecek en ağır en son sözdü.
Eğer GO bu aşkı bitirecekse en azından bir mesaj vererek bitirsin derim. Birinden birini öldürerek TÖRE'nin asla yıkılamayacağı mesajını verecekse bilemiyorum. O zaman bence 2 yıl boşa geçmiş demektir.:icon_whis:icon_whis
MERHABALAR,
o ifritim bugün fena takmışsın bu Abay Feride olur olmaz aşkına..
hani takılmıyacak gibide değil yani..
Mardin'deki hava şenlik havasında .......Abay da gitmiş acaba düğün derneğe mi koyuldular tız elden:img-blush:img-blush
ne nedenle Mardin'e gidecekler , bahaneleri neymiş merak ediyorum doğrusu...
sıla ilk giden kafile yoktuya acaba diyorum herkes gitide sıla İstanbul damı kalacak bir vakıt...
malum bunlar elele tutuşup şöyle dosta düşmana nispet yaparcasına uçağa arabaya yada yiğit ata binip gezdiklerini Mardinden İstanbul 'a, İstanbul'dan Mardin'e göçtüklerini göremedik...
Şimdide Boran önceden gidip Sıla peşten mi? gidecek..bedirhan kimle gidecek:icon_whis
minicik fragman dönüyorya TV , Boran ne ka üzgün yarebbim Sıla da elma toplamıyorya niye teselli etmiyor kocasınıki:love05::love05::icon_sorr:img-cray:
yasemin1985 10-04-08, 18:47 feride abay konusu uzamışta uzamış uzatılmayacak gibi değil...:img-yes:
abay yı melisle yakıştıranlar gelsin...:img-hyste şaka..melis...:img-tomat
abay'ın dini farlı vermezler bencede...ferideyi...
benim korkum bu feride uğursuzu yüzünden abaya bişey olması...
arabada feride abay gidiyor...
feride:amcamlar gelecekti haber yok..
abay:feridenin amcasının başına silah dayadığı ana geldi...daldı sinirleri bozuldu...ama bişey söylemedi..
abay söyleseydi ya...
uğursuz bulut gibi başımdasın nere gitsem belalıların başıma bişey çıkarıyorsun.....:img-hyste
söyler mi abay düşünceli erkek..:img-in_lo
abay ferideyi amcalarından 360 derece kurtarıp sonra feride nasıldım..
feride:nayır seni sert erkek yakışmadı sana.:img-hyste
Herkese iyi akşamlar;
Nasılsınız? Dizimizin sayfasını canlı tutmak için canla başla emek sarfeden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Oslo'cuğumda gelmiş bir ara, kaçırmışım ne yazık ki.
Henüz fragmanı TV'de izlemedim, internette bulmak için de çaba sarf etmedim doğrusu. Kendi kendime özsaygımı kaybetmek istemediğimden hala diziyi izliyorum. Sanırım sonuna kadarda izleyeceğim. Bölüm resimlerine baktım. Dikkatimi çeken Berzan efendinin göbeği oldu. Yandan çekmeselermiş keşke resmi. Ben onu karizmatik bulmuştum başlarda. Geri alıyorum. :img-pilotÖzcan D. beyi taklit ediyormuş gibi geliyor son zamanlarda. Ya da ve de büyük ihtimalle ÖD, Berzan'ı taklit ediyordur.
Şimdi Sıla kişisi resimlerde gözükmüyor. Fragmanda da gözükmüyormuş. Yani öldüğünü düşünüp, üzülmemi falan mı bekliyorlar acaba? Ya da merak etmemizi?
Zekamla dalga geçen insanlardan hiç hoşlanmam. Sırf bu münasebetle (allahım sonunda sevdiğim kelimeyi kullanacak bir yer buldum :img-icecr) bile sayın yapımcıdan nefret edebilirim. Feride mi yoksa Peride mi neydi, o kızın resmini de gördüm. Dış kapının mandalının, resimlerde ne işi var anlamadım.
Dizimiz sonunda Mardin'e dönmüş. Bu sefer geçen yıl ki gibi merak ile beklemiyorum doğrusu. Şartlı refleks oluştu ben de diziye (yapımcıya) karşı. Nasıl olsa hevesimizi kursağımızda bırakırlar.:img-tomat
Sizleri özlediğim için geldim aslında. :img-in_loSevgi ve dostlukla kucaklıyorum herbirinizi. İyi akşamlar.
ilkbaharcım öncelikle hoş geldi,
Feride'nin resimlerdeki görünüş amacı herbir sönmezi fragmanda gösterdiklerinden feride DE söndürürlerin emeği çok malum biraz torpil geçilip söndürülerin evini iyice tanıtmakla yükümlü kendileri:img-tomat..
söndürülerin evini hiç o kadar ince ayrıntılarla göstermemişlerdi değil mi?
danteller nakışlar bakında ibret alın:img-tomat:img-tomat
ne ara o kadar danteli ördülerki birde sedir yapmışlar aman pekta törelerine göreneklerine bağlıdırlar..yaşantılarını tıpki Mardindeki gibi sürdürmüşler:img-tomat hııııııııııııı..
bölüm yorumu: Boran celil babasının evini hediye eti bir teşekkür çok görüldü Boran'a teşekkür edilemedi herhalde görevini tam manası ile yerine getiremedi ..bari şimdi döneceklerini öğrensinde gününden önce evi baştan aşağıya iyice temizletip erzaklarını dolaptan eksik etmesin yemekleride hazırlatsın..ha birde Mardindeki hasteneyi arayıp BEDAR SÖNMEZ'e hastane masrafı çıkartmamalarını faturayı direk kendisine göndermeleri gerektiğini söylesin..birde bu fatura işi ile celil efendiyi uğraştırmasın ...BORAN:img-in_lo
tüm bunları yapınca teşekkürde edilmez BORAN a ama olsun yinede tedbiri elden bırakmasın BORAN ...........
yasemin1985 10-04-08, 19:03 Bölüm resimlerine baktım. Dikkatimi çeken Berzan efendinin göbeği oldu..
sevgili ilkbahar;
göbekli berzan göbekli berzan...:img-hyste:img-hyste
Sırf bu münasebetle (allahım sonunda sevdiğim kelimeyi kullanacak bir yer buldum :img-icecr) bile sayın yapımcıdan nefret edebilirim. Feride mi yoksa Peride mi neydi, o kızın resmini de gördüm. Dış kapının mandalının, resimlerde ne işi var anlamadım.
peride...peride...işe..ohhh..ohhh :img-hyste
aynen dış kapının dış mandalı sultanlar gibi oturmuş köşede poz vermiş...:img-tomat
feridenin amcasının adamlarından biri saçından tutup yere yapıştırdı..:dance:
sonrada paspas oldu yerlerde abaya bakıyordu. bak yaaa. bakma...:img-tomat
bölüm yorumu;
-sıla ile boran barışsın
-feride büyük göz dağı olsun ya okusun ya törelensin...:img-tomat
-sönmezler giderken bile ığğğğğğğğğğ ettidiler..
-boran ağlamasın...
-abayı değiştirmesinler...:img-tomat
-abay sen eskiden böyle değildin kendine gel eline silah öyle tareketler yakışmıyor..:img-in_lo
-bedoş nerde...:img-in_lo
-esma tımarhaneye kapatılsın..:img-tomat
dizinin bitmesi sanırım bizi derin bir boşluğa düşürecek,alışkanlık yapmışdı diyebiliriz,mardinde dizi ekibine verilen ödüller bence yerini buldu,belki bu dizi bize beklediklerimizi vermedi ama mardinegetirisi oldukça fazla oldu sanırım ,öncelikle en önemlisi bir eğtim kurumu sonrasında 1996 terör ve ölümlerle hatırladığımız mardinin bize medeniyetlerin beşiği ,bir çok dinin bir arada yaşadığı ,otantik bir şehir olarak gösterdi, o yüzden iyiki bu şehirde böyle bir dizi çekildi ve bizde izledik.
dizi hakkındaki yorumma gelirsek
ölen yok diyorum,kabir ziyareti var.
biraz heyecan yaratmak için sılayı göstermiyor gül hanım.
Dünakşam TRT haber öncesi bir programa denk geldim..
Mardin'i tanıtıyordu..
Mardin'in çok meşhur bir sabunu varmış büyük talep varmış bu Mardin yöresi el yapımı sabunlara..
diyorum bu sabun reklamlarında da MAA oynasa nasıl olur mesela:img-in_lo:kahve:kahve:kahve..
illa açık reklam değil dizi arası reklamada razıyım
mesela bu bölüm çok üzgün bir Boran'ı köşkün Türk hamamında yıkanırken görmek isteriz yani..
İstanbul a geldiğinden beri bir bıcı bıcı olmadı Boran yawwwwwww...
BÖLÜM YORUMU:
-SILA Meslis'te kalmaya devam edecek mi? acep
-Cenen valizini toplarladımı acep
-Zeliha bu bölüm doğurur mu acep
olabilir hep beraber gitmişlerdir BALON VARMIYDI ellerinde yada havada uçuşan:icon_whis
belkide SILA ÖZDEMİR AİLESİNİN mezarına gidip onlara bir fatiha bir top balon uçurma görevini yerine geitirip Mardi''e dönme kararı almıştır:icon_whis
iyi yorumlar, herkese sevgilerbye
-
Derinçiğim;
Sıla kuçakta hastaneye gidecek. Doktor ayakta pansuman yapacaktır. Boran '' aşkım aşkım '' diyecek , ve eve getirecektir. Melis'i daha göreceğimizi sanmıyorum.
Zeliha Mardin'de doğum yapacak ama ne vakit:icon_whis
Bu bölüm olsa idi fragmanda kesin verirdi.
yasemin1985 10-04-08, 19:25 Dünakşam TRT haber öncesi bir programa denk geldim..
Mardin'i tanıtıyordu..
Mardin'in çok meşhur bir sabunu varmış büyük talep varmış bu Mardin yöresi el yapımı sabunlara..
diyorum bu sabun reklamlarında da MAA oynasa nasıl olur mesela:img-in_lo:kahve:kahve:kahve..
illa açık reklam değil dizi arası reklamada razıyım
de-rin'ciğim;teşekkürler bilgi için..:love05:
muhteşem olur...hemide..:good: her dakika reklam olarak verilse reklamları bırakıp bi yere kıpırdamayız..:img-hyste:img-in_lo
mesela bu bölüm çok üzgün bir Boran'ı köşkün Türk hamamında yıkanırken görmek isteriz yani..
İSTERİK İSTERİK...BOL SABUNLU...ESSAHTAN GÜZEL BİR SAHNE OLSA NE OLUR......YANLIŞ ANLAŞILMASIN NİYETİMİZ KÖTÜ DEĞİLDİR...:img-hyste :img-in_lo
stanbul a geldiğinden beri bir bıcı bıcı olmadı Boran yawwwwwww...
BÖLÜM YORUMU:
-Cenen valizini toplarladımı acep
iyi yorumlar, herkese sevgilerbye
artık yeter be...koku düşecek yeter...yazıktır..bide üzerinde silah pis palto var terletiyor zatim...
sıla mesliste kalmaz artık...
boran kollarına lıp hasataneye ayakta tedavi sonra kendi evlerine..
cenen'nin valizleri kaçtane olur acep 10 tane...:img-hyste
zeliha hiç sancı felan yok görünmedi ama artık doğursa iyi olur...
iyi yorumlar...
dizinin bitmesi sanırım bizi derin bir boşluğa düşürecek,alışkanlık yapmışdı diyebiliriz,mardinde dizi ekibine verilen ödüller bence yerini buldu,belki bu dizi bize beklediklerimizi vermedi ama mardinegetirisi oldukça fazla oldu sanırım ,öncelikle en önemlisi bir eğtim kurumu sonrasında 1996 terör ve ölümlerle hatırladığımız mardinin bize medeniyetlerin beşiği ,bir çok dinin bir arada yaşadığı ,otantik bir şehir olarak gösterdi, o yüzden iyiki bu şehirde böyle bir dizi çekildi ve bizde izledik.
sevgili mudura; bilgi için teşekkürler ellerine sağlık..
bitmesi bizi derin sarsacak çünkü forum kapanacak...biz forumcaklar dağılacağız..:img-cray:
sadece kabir ziyareti :happy0064
firuz ölmeyecek :happy0064
ama kimin kamri :icon_whis
yezdanın mezarı yok ki ...olamaz...
zeynepin olsun mu..:img-hyste
bölüm yorumu;
-sıla ile boran barışsın
-feride büyük göz dağı olsun ya okusun ya törelensin...
-boran ağlamasın...
-abayı değiştirmesinler...
-abay sen eskiden böyle değildin kendine gel eline silah öyle tareketler yakışmıyor..
-bedoş nerde...
-esma tımarhaneye kapatılsın..
adaşım;:img-in_lo:love05:bye
Iyi aksamlar herkese..
Uzun zaman oldu... Geleyim iki kelam edeyim, gideyim dedim...
Gerzeka Sıla'nın gerizeka arkisi harika bir akıl vermiş Sıla zekasuzuna hayatını yaşa demişti. Neymiş ne zaman kendi başına bir şeyler yapmışmış, hayatı bambaşka noktaya gitmişmiş bık bık bık bık... Hışşşttt hoşşştttt kızım o bir savaşcı,o bir herşeyin en iyisini bilen, o bir güçlü kadın, o bir mükemmel anne, bıla bıla bıla... Sen kim oluyorsunda gül gibi Sıla ya akıl veriyorsun... Çok kınadım seni ayrıca bilmiş tavrınada kafa atmak geldi içimin en derininden
:img-hyste
Hüseyin'in annesi oğlunun Ayşe ile evlenmesine engel olmak için ta İstanbul'a gelmişHüseyin'in annesini alıp köşke getireceğini sanmıyorum.. Kadının köşkün bahçesinde bitmesine şaşırdım Duyduğu ağır sözler Ayşe'yi ani bi depresyona sürükleme bari. Ayşe hayatına son vermeyi düşünürse çooook üzülürüm:icon_sorr
Hakketen yani Huseyinin annesi neden taaaaaaaa Istanbullara kadar "Oglumdan uzak dur!!" demeye geliyorki.. Bir o kalmisti zaten, pardon Hamdi de gelse tam senlik olur :img-pilot
Gecen bolumlerde Ayse sahil kenarinda aglarken, annesini animsadigi zaman, intihar dusunmesine anlam verememistim, cok sacma geliyor bana ama Newat ablamin dedigi gibi de cok farkli yetistirildim, Aysenin yasam tarzi ve benim yasam tarzim cok farkli fakat intihar yinede bir cozum degil.. Ayse zor bir hayat yasadi, benim zor bildigim seyler Aysenin zor dedigi seylerin yanindaki hicbirsey olabilir ama hayat ne kadar zor olsa bile intihar etmek cozum yolu degil.. ne yazikki bu yolu secen cok insan var :icon_sorr o yuzden bende Aysenin hayatina son vermesini istemiyorum..
oslo'cum çok teşekkürler saol...nasıl gözlerim arıyordu o paltoyu nasıl aradım anlatamam.................
istedim vermediler gız ben garibem..gözlerim yolda kaldı posta yolu gözlemekten hiç bir işle uğraşmaz oldum bekliyoruım bekliyorum bekliyorummmmmmmmm..........
mehmet akif'çim allah rızası için şu paltoyu yırtıp at ..........yak yık ..
pişşttt, bu 7 misafir!! tanıdık olanınız var mı?? varsa buyursun 5 çayı içelim..
:img-hyste ablacim
butun yorumlarin beni cok guldurdu Allah da seni guldursun :img-hyste
Sila Boanla ilk berdelendiginden bu yana cok olgunlasti, nedeni de yasadigi olaylar diye dusunuyorum, bende 17 yasindayim bende oyle olaylar yasasam bende cok olgun olurdum.. Hatta Silanin bu zamana kadar bir psikologa gitmedini sasiriyorum, yasadigi seyler bir insanin kolayca kaldirabilecegi seyler degil.. tabi Boran'da kolay seyler yasamadi ama Sila sanki daha agir seyler yasamis gibi sonucta Boran dogdudan beri o topraklarda, biraz daha alisik oyle seylere..
ya arkadaşlar sılaya ne oluyor? cenaze mi var? sıla yaralı mı? yoksa doktorcuk mu vuruldu? anlamadım bişey ya... ne özettn ne fragmandan
bu arada slm ben nuray
Hosgeldin Nuray.. bilmiyorum abla mi demeliyim..
Cenaze ama kimin oldugunu bilmiyoruz..
Olenin Sila olmadigina eminim olen varsa Firuz dedem demistim ama kafam karisit o kadar kafa yorduk ki ben artik bilmiyorum kimin oldugunu :img-hyste
Adasim :img-in_lo :love05: :love01:
NOT: Bir kerede cok emoticon kullandim diye yazi cikmasa cok sevinecem her mesajda edit yapiyorum yaww
Benim derdim,SÖNDÜRÜRLER' le..
.........
Tüm bunlara ilave olarak devamlı bir teşekkür etmeden Alo Boran hattını devrede tutuyorlar (Benzetmeyi yapan arkadaşı kutluyorum)."Emir yok,koş Boran,Dilan yok,bul Boran,Celil eve gelmedi,bul Boran....
diye bir hüküm mü var? Evlerini aldı,doktor paralarını ödedi ve birçok olayı Sıla üzülmesin diye saklayıp,aralarının açılmasına bile neden oldu.Üstelik bir de yürekten Yavvv Celil'e "Baba,Baba" deyişi var ki. Kendi babasına demedi,ona dediği kadar.Eskiden "Bedar Ana" diye konuşurdu.Hoş karşılıklı rolleri olmayınca Bedar Ana da unuttu,eski günleri:img-wink:Bir teşekkür edin,yok.Onlar Ağa,Boran emir erleri...
Bu mükemmel egoist,çıkarcı ana baba şimdi de çocukları bırakıp,Mardin'e gidecekler. Bu bölümde olan bize olacak,ağlayıp,zırlayıp diziyi Söndürecekler...
Oslo’cum öncelikle hoş geldin…:happy0064
Tüm yorumuna tamamiyle katılıyorum…:good:
Ama alıntıladığım kısıma 1 kez daha dikkat çektiğin için yazmak istedim çünkü geçen bölüm Sönmezlerin nankörlük hali tavan yaptı…1 teşekkürü etmeye ve Boran'ın ismini zikretmeye dilleri gitmedi....:img-tomat:img-tomat:img-tomat Bende buna takmış durumdayım…. :img-help:
Beyaz'ın prog. çeşitli dizi oyuncuları ile diziler tartışılıyor...Çıkan oyuncuları görünce niye bizimkiler böyle prog. çıkmayıp hep uzak durdularki...:icon_whis öyle dizilerden reyting rekorları kıran diziler olarak haber yapılınca bizimkiler haksızlık yapıldığını düşünüyorum nede olsa 1,5 sezon 1.kaptırmamıştı...:img-wink: Çok destekleride olmadı aslında hep kendi çabaları ile 1 şeyler yaptılar sonra bunuda yine kendi elleriyle batırdılar.. :img-tomat
prog. halktan kişilere sormuşlar hangi dizileri seyrediyorsunuz diye allahtan 1 kişide çıkıp seyrettikleri arasında SILA dememiş anlaşılan bizden başka seyreden kalmamış..:img-hyste
Bölüm Yorumu: Melis Boran ile bu bölüm tanışacakmı acaba...Tanıştığındaki tepkisi ve düşünceleri ne olacak hoş geçen bölüm bile düşüncelerinden dönmeye başladığını gördüm...
yasemin1985 10-04-08, 20:01 Hakketen yani Huseyinin annesi neden taaaaaaaa Istanbullara kadar "Oglumdan uzak dur!!" demeye geliyorki.. Bir o kalmisti zaten, pardon Hamdi de gelse tam senlik olur
adaşım;:img-in_lo
bende anlamadım o kadın ne arıyor..ama özette..ayşeyi istemeye geldi diye biliyorum ben... dediklerini yalayıp hüseyini kaybetmektense..evlendirmeyi makul gördü...
Gecen bolumlerde Ayse sahil kenarinda aglarken, annesini animsadigi zaman, intihar dusunmesine anlam verememistim, cok sacma geliyor bana ama Newat ablamin dedigi gibi de cok farkli yetistirildim, Aysenin yasam tarzi ve benim yasam tarzim cok farkli fakat intihar yinede bir cozum degil.. Ayse zor bir hayat yasadi, benim zor bildigim seyler Aysenin zor dedigi seylerin yanindaki hicbirsey olabilir ama hayat ne kadar zor olsa bile intihar etmek cozum yolu degil.. ne yazikki bu yolu secen cok insan var :icon_sorr o yuzden bende Aysenin hayatina son vermesini istemiyorum..
intihar hiçbir zaman çözüm değildir..
güçsüz aklı dengesini yitirenlerin.. yapacağı bişey..örneğin esma...:img-hyste
Olenin Sila olmadigina eminim olen varsa Firuz dedem demistim ama kafam karisit o kadar kafa yorduk ki ben artik bilmiyorum kimin oldugunu :img-hyste
Adasim :img-in_lo :love05: :love01:
NOT: Bir kerede cok emoticon kullandim diye yazi cikmasa cok sevinecem her mesajda edit yapiyorum yaww
adaşım;cenaze aldatmaca sevgili mudura;dediğine göre..
sadece kabir ziyareti olacakmış...,
kimin kabri :bilmim
esmanın...:img-hyste
zeynepin...:img-hyste
bölüm yorumu;
-sıla ile boran barışsın
-feride büyük göz dağı olsun ya okusun ya törelensin...
-boran ağlamasın...
-abayı değiştirmesinler...
-abay sen eskiden böyle değildin kendine gel eline silah öyle tareketler yakışmıyor..
-bedoş nerde...
-esma tımarhaneye kapatılsın..
felaket uykum geldii ben gider...herkese ii geceler..bye
adaşım;:img-in_lo
bende anlamadım o kadın ne arıyor..ama özette..ayşeyi istemeye geldi diye biliyorum ben... dediklerini yalayıp hüseyini kaybetmektense..evlendirmeyi makul gördü...
Adasim ozetciye inanmiyorum ben kac kere kandirdi bizi :img-pilot
intihar hiçbir zaman çözüm değildir..
:good:
adaşım;cenaze aldatmaca sevgili mudura;dediğine göre..
sadece kabir ziyareti olacakmış...,
guluceksiniz belki ama kabir nedir?? anlamadim :img-blush mezar mi?? oyle anladim..
Abay ve Feride ye gelirsek :img-pilot Feride Abaya yakismiyor, Feride Narine Narin abla diye hitap ederken, Abaya, Abay abi yerine Abay diye hitap ediyor.. :img-pilot seyirci bundan memnun degil dizideki olan bazi seyler gibi ama nedense GO hanim ablam bu aski yasatmaya israr ediyor :dito
de-rin'im bidenem ve jasmin'im..gördüğüm kadarıyla bi kumpas içindesiniz..bu sabun
Reklamında boran'ımı oynatmaklar da nerden çıktı bakem..boran'ımı kirloş filan mı buluyosunuz..yok köpük, köpük yıkansın ,sular dökünsün..boranım kirloş değil salt esmer.
karakalem resimlere benziyo işte..ne oluyo siz Leonardo da vinci’nin karakalemlerini de mi kirloş buluyonuz hı (boran'ım da allah baba'nın karakalemi)…bu gün ters mersim işte..dokanmayın BORAN'ıma!!!..:love04:
Bölüm özeti: orası basbaya Mardin mezarlığı biri mevta olmuş ama kim..boranım çok üzülüyo bende….:love05:
İyi geceler arkadaşlarım..
Cuma akşamamına bir gün kala Sıla öldü mü acaba diye endişe eden diziyi sabırsızlıkla bekleyen var mı?::img-hyste
Ben dizinin gününü unutacagım sizler olmasanız..
Sıladan çok Zelihanın bebegin Berzandan oldugunu ögrenen Boranın ne tepki verecegini merak ediyorum..
Bende mezarlık görüntülerinin Narin'in kızıyla Azat'ı ziyaret olduguna katılıyorum..
Yine bizi Azatlı flasbackler bekliyor..
Her bölüm dizinin yarısı flasback oluyor bu hafta kim hangi görüntüleri hatırlıyacak sizce...
-Boran Mardine gittiginde Çeşme başı sahnesini:img-in_lo
-Sıla Konak daki odalarına girdiginde T... sahnesini::img-tomat
-Narin mezarlıkta Azatla yorgan fantezisini...:img-hyste
-Bedar Mardindeki evine girişinde beyaz donlu hallerini...:img-hyste
-Celil Mardinde Azatla Sılanın servetini konuştukları sahneyi....
-Bedirhan da annesi Ahmet aga kaçırıldıgında babasının anlattıgı masalı hatırlayacak şimdi de anlatsa dinlesem diyecektir...(tamam bu benim istegim):img-in_lo
Dizinin yarısı böyle diger yarısınıda izleyin görün artık...:img-wink:
Hadi sizde tahminlerinizi yazın ....
Maabel'im elden gel Bende fragmanda; Boran'ın hüzünlü gözlerinden etkilendim. ( İlk bölümde Dilan'ın yaşını Şivan'dan öğrendiği sahne vardı. Boran'ın hüzünlenen gözleri içimi acıtmıştı: Sıla'nın ilk ve ikinci kaçışında Boran'ın boynu bükük kalışı, ağlamsı halleri de fena üzmüştü O sahnede Boran ya hastanede; tedavisi yapılan Sıla'yı bekliyor yada Zeynep'in zamansız ölümüne üzülüyor olmalı
Canımmm son bölüme kadar zaman atlaması olmasın.. Bedirhan'ın birden büyümüş hallerine alışamam Ben:Tombik tatliş Bedirhan' daha babadiyecek. Boran'ım bu mutlu anı yaşamadan Bedoş'u hemence büyütmesinler..
ZEYNEBİM sen iste zaman atlaması olmasın...:img-in_loBedirhanın baba dedigi günleri bize gösterirler mi hiç inanasım gelmiyor...Yaz boyu Bedirhan ilk babasının elini tutsun demiştik oldu belki bir umut olur...:img-in_lo
Canım yine eskilere gitmişsin elimizde bir iki sahne var döndürüp döndürüp onları yazıyoruz...
bye
zeynepsudem 10-04-08, 21:07 resimlere gidip tekrar baktımda narinlerin söndürülerin evi önünde abisi ile neden öyle dertli bir halleri varki anlıyamadım neden diye...
Derin'cim bahsettiğin resimde Boran ile Narin'in üzgün halleri dikkat çekiyor. Bu sahnenin hemen öncesinde de Sönmezleri Mardin'e uğurlamış olabilirler. ( Bedar ile Celil tarımla da uğraşmıyorlar; Mardin'e gitmek için nedir bu aceleleri:icon_whis ) Boran o yüzden gitmiştir oraya.. Narin Sıla'ya morel ve destek vermek için; Sönmezlerle Mardin'e gitmemiştir.
Sevgili mudura aramıza hoşgeldin.. Bu mezarlık sahnesinde var bi yanıltmaca.. reytingleri şaha kaldırmak amaçlı:img-icecr Bana da kimse ölmedi gibi geliyor veya Mardin'de birisi öldü, ölen Ali Ağa'dır kimbilir?:img-wink: ( Fragmanda Ben mezarlıkta gelinliğe benzer bişey göremedim..)
Bölüm Yorumu: Melis Boran ile bu bölüm tanışacakmı acaba...Tanıştığındaki tepkisi ve düşünceleri ne olacak hoş geçen bölüm bile düşüncelerinden dönmeye başladığını gördüm...
rfd'cim Melis ile Boran'ın bu bölümde tanışacaklarını düşünüyorum.. Melis Boran'ın duruşu ve karizmasından etkilenecektir kesin:img-wink:
'' bi daha evini falan terketme, kıymetini bil bu yakışıklının, bak başkasına kaptırırsın Ona göre ha '':img-hyste diyerekten Sıla'yı accık korkutsa dimi?:img-hyste
İyi gecelerbye
sevgiyle klaın
Bir de Sıla ve Bedoş yatarken Boran ın onları seyretttiği sahneyi sevdim. Ama Boran ın gelip orada yatması gerekirdi. Çünkü Sıla yatağın bir tarafını boş bırakmıştı..
:good::img-yes:
Fragmanı görmedim, özeti okudum..Bence yan hikayeleri kapatmaya çalışıyorlar.. Berzan ve Zeliha olayı uzadı ve kapatılacak. Abay, Feride amcaları zaten saçmalıktı, umarım önümüzdeki bölüm o da kapanır.. Dilaver Ceren bitti.. Zaten konunun Sıla- Boran üzerinden gitmesi gerek.. Bu bölüm reytingler arttı, çünkü kavga da olsa ikisini ilgilendiren bir durum vardı ortada..
Son bölümlerde yine onlar üzerinden götürürlerse belki güzel bir şeyler ortaya çıkabilir.. Sadece mutlu son istiyorum, fazla bir şey beklemiyorum..
Saba’cım hoş geldin…geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim...
Yorumun her zamanki gibi harika…:img-ok:
Aynen yorumundaki gibi Mardin için yan karakter konularını bitirilerek dizinin son bölümlerini Sıla ve Boran’a ayırarak bu diziyi bitirmelerini umuyorum… :klme
abaya aşk istiyorduk..da..ferideyi değil..
ferideyi dizinin sonunda abayın karısı olarak görmek yerine iyii bi üniversitede öğrenci görmek isterdim..kadın meselesi için yola çıktığını söyleyen ve sorunun çözümünü eğitimsizlik diyip bırakan bayanın dizisinde sadece ama sadece birtanecik küçük kızın dahi okumuş ayakları üzerinde bi bayan olarak görememek ilginç...
İfrit’cim :good:
Bende Abay-Feride aşkını yakıştıramayanlardanım…Üstelik bu yaratılmak istenen sözde aşk Abay’a da hiç iyi gelmedi….:img-fie: Dizide ne yeni 1 aşkı nede Müslüman-Süryani aşkını işlemek için zaman kalmadığını düşünüyorum…
TA'ı resimlerde Mardin'e gitmiş olduğunu görüncede 1 umut bu yoldan en kısasından dönüldüğünü düşünmek istiyorum... :img-clapp
GO bıraksında 2 sezonu aşksız geçiren Abay Feride ile olmaktansa yoluna yine tek tabanca devam etsin…Senaristlerin bulamadığını ileride Abay kendine uygun birisini nasıl olsa bulur...
Ayrıca son dönemde yaratılan yan karakter (?) konularının Berzan-Zeliha, Dilaver-Ceren vs. hep dizide yama gibi durduğunu düşünmüştüm ama en yamasıda Abay-Feride sözde aşkı çıktı…:dito
:good:
Boran'ı hastaneye yatana kadar hepimiz 30 yaşından büyük değil diye düşündük. Sıla'nın yaşı zaten söylenmişti .Evlendiğinde 17 yaşında idi. Şu an 18 ...Boran ise hastane kayıtında 34 olarak geçmişti .
Şu Söndürenlere ne diyeyim, Allah bildiği gibi etsin onları.
Erale’cim senaristlerin en saçmaladıkları noktalardan 1 de Boran’ın yaşı konusu…:img-tomat
Sıla’nın olgunluğuna gelince ilk bölümleri tekrar izlediğimde Sıla’nın çocuksu halleri 12. Bölümden sonra yani İst. kaçışıyla bitmiş…Çok hızlı 1 geçiş olmuş…:img-tomat:img-tomat
ben biraz geriden takip olduğumdan derin'cim fragmanı bugün izledim aklımda abayın sahnesi kaldı:img-hyste
mevtayı unuttum...:img-hyste kim ölmüş niye ölmüş sormuyom bak :img-hyste
ama en yamasıda Abay-Feride sözde aşkı çıktı…
canım,dönüp bakıyorumda sayın bayanın birbirine yakıştırdığı hiçbir çifti izleyici yakıştırmadı..:img-hyste
bilemiyorum sorun gözlemleyebildiğimiz bu kitlede mi?? yoksa sayın bayanda mı?? abla ters yönde akıyosun diyoruz..da.. anlatabilene aşkolsun..anlamak istemiyor bir türlü...:img-hyste
son olarak abay feride aşkı o kadar saçma bişeyki..bırakın yaş farkını şunu bunu o kızı abaya aşık edecektin neden evinden kaçacak kadar okuma sevdalısı yaptın..arkasından okuması için önündeki engelleri açtın..ve ağa sözü çiğneyip gelen amcalar...:icon_whis görürlerki amanınnnn gitti bizim namus, kız bi adamla gezip dolaşmakta..öldüreceğiz çaresi yok..:img-hyste
evlenseler onada izin vermezler abay süryani..
n'olcek peki.. illaki feride ölecek.. evden kaçtı okumak istedi ya ondan ölmesi icabeder.. G.O töresi böyle emreder..:img-hyste
çevir,yinele sun..bu halka kötülüktür..diyenler aptal bi akıllı o bayan sanırım..:img-tomat
boğaz köprüsü intiharlarını herkes hatırlar..anahaberlerde çıktıkça intiharlar artmıştı ve sonunda böyle yayınlar yasaklanmak zorunda kalmıştı..
biz daha bi kzı kurtaramadık..okutamadık..hep ölüm..iyice kanıksayın toplum.. yarın gazetede görünce aman be diyip geçesiniz..:img-tomat
aşağıda 1 üye o benmiyim.. millet ölüyü gömmeye mi gittiniz..gece gece korkmayın sonra..korkan beni çağırsın..:img-hyste siz adımı anın beni yanınızda bilin...:img-hyste
Sıla'nın yaşadığı da hayat mı ya,ne kadar çok silah doğrultuldu narin vücuduna.
Cihan
Dilaver
Ahmet ağa
Osman ağa
Esma
ve tabi en acısı belki ,Azad
he bide Boran ama görmemişti Boran'ın kendisini hedef aldığını.Sıla'nın mantığıyla hareket edersek keşke görseymiş.Boran'ın kendisini öldürecek kadar çok sevdiğini o an anlar uzun bi ayrılık dönemi yaşamazmışlar.:img-in_lo
Sıla vurulmamıştır ,hafif bile vurulmuş olsaydı frgmanda hatta geçen bölüm sonunda gösterir heyecan yaptırırlardı.
Sıla vurulmamıştır ,hafif bile vurulmuş olsaydı frgmanda hatta geçen bölüm sonunda gösterir heyecan yaptırırlardı.
Sahi gerçekten vurulmuş olsaydı sedyede giden ve elini Boran'a :img-in_lo uzatan salyalı sümüklü :img-cray: ağlayan Sıla'yı :bırr gösterse daha çok reyting toplardı değil. :icon_whis
Hem azıcıkta olsa fragmanda sözde aşkı sunmuş olurdu.:kahve
Hepten seyiryici salak sanıyor, fragmanda gösterilmedi ya birde mezarlık sunuldu. :img-pilot
Aaa bakın Sıla ölmüş arkadaşlar gelin helvasını kavuralım ağıtlar yakalım dememizi bekliyor herhalde.:img-hyste
Tadına varılacak duygular,sabah sabah ne bu şimdi.Siz boş verin o duyguları.Sabah kahvaltınız benden,buyurun buyurun.Bugün Sıla günü kahvaltıda çok vitaminli şeyler hazırladım.Bal,kaymak da var malum akşama bol çemkirmek için enerjiye ihtiyacımız olacak. :img-hyste:img-hyste
Kim öldü, kim kaldı.Abay-Feride,Berzan-Cenen konusu Ayşe-Hüseyin aşkı derken Boran ve Sıla'yı unutacağız nerdeyse.Zaten meselesi olan hanımın isteği de bu doğrultuda.:img-tomat:img-tomat Ha unuttum birde Feride-Emir aşkı vardı değil? :img-hyste
Şimdi merak ettiğim Mardin'e dönüşte , yeni ağa bozuntuları ve yeni şıhlar türeyecek mi.? Birde Ümmü'nün akıbeti ne olacak.Malum Diloş Cerenden ayrıldı,(ayrıldı dimi?yoksa ben orada uyukladım mı? ) Ümmü'yü gerçek karısı gibi görmeye başlarmı ki?:img-hyste:img-hyste
Figan'nımın :love05: deyimiyle Derin'im bidenem :img-in_lo o palto eline geçtimi ? valla çok merak ettim.Şimdi sen o paltoyu alınca parça pincikmi olacak,yoksa evin en gözde yerinde mi saklanacak?Amma meraklı köfte oldum sabah sabah.:img-haha:
Mmmmm mutfaktan missss gibi kokular geliyor,ben kaçtım.Hadi uyanın sizleri de bekliyorum
Seyşom :love05: (ben bu ikonu çok sevdim)
FORUM FOREVER
Derinçiğim;
Sıla kuçakta hastaneye gidecek. Doktor ayakta pansuman yapacaktır. Boran '' aşkım aşkım '' diyecek , ve eve getirecektir. Melis'i daha göreceğimizi sanmıyorum..
erale'çim yine mi kucakta taşınacak sıla, belkide hiç hastane çekimi ile zaman kaybedilmeden direkt evdeki sıla boran tartışmasından devam ederler:icon_whis
guluceksiniz belki ama kabir nedir?? anlamadim :img-blush mezar mi?? oyle anladim..
neng'cim anladığın doğru kabriistan=mezarlık ,mezarlık:img-cray:
de-rin'im bidenem ve jasmin'im..gördüğüm kadarıyla bi kumpas içindesiniz..bu sabun
Reklamında boran'ımı oynatmaklar da nerden çıktı bakem..boran'ımı kirloş filan mı buluyosunuz..yok köpük, köpük yıkansın ,sular dökünsün..boranım kirloş değil salt esmer.
karakalem resimlere benziyo işte..ne oluyo siz Leonardo da vinci’nin karakalemlerini de mi kirloş buluyonuz hı (boran'ım da allah baba'nın karakalemi)…bu gün ters mersim işte..dokanmayın BORAN'ıma!!!..:lov4:
Bölüm özeti: orası basbaya Mardin mezarlığı biri mevta olmuş ama kim..boranım çok üzülüyo bende….:lo5:
figancım bizim maksadımız bu sezon bir türlü görmek kısmet olmuyan bir bıcı bıcı sahnesi görmek.. boran nasıl olurda kirloş olur ki..olabilemez:img-icecr...insan kirloş olunca mı yıkanır bazen zevk için rahatlamak için bıcı bıcı olur...değil anladın sen:love05:
o mezarlık eğer mardin çekimleri sırasında ise bu bölüm bunlar hepten göçmüş mü oluyorlar:icon_whis....
eğer böyle ise ki görüntülerde (fragmanda değil kuşlar uçurdukları akşamdan sabahlara görüntülerinden söz ediyorum ) herkesler mardinde bir SILA yok o halde FİRUZ ağa mefta olmuş oluyor ben böyle anladım.:img-cray:..
Boran ve abay gitmişlerse varsayım üzerine konuşuyorum o halde FİRUZ ölmüş mü demek bu..
gönül isterki yaw celil ölsün ama o baş belaları Boran'ın yanından bu kadar erken göçmezler daha sömürecekler.........arsızlar
Derin'cim bahsettiğin resimde Boran ile Narin'in üzgün halleri dikkat çekiyor. Bu sahnenin hemen öncesinde de Sönmezleri Mardin'e uğurlamış olabilirler. ( Bedar ile Celil tarımla da uğraşmıyorlar; Mardin'e gitmek için nedir bu aceleleri:icon_s ) Boran o yüzden gitmiştir oraya.. Narin Sıla'ya morel ve destek vermek için; Sönmezlerle Mardin'e gitmemiştir.
zeynep'çim bu kadar üzüntünün sebebi sönmezler'in yokluğumu yani...
aslında haklıda boran kimbilir ne belaya karışacak yaw celil:img-tomat
Narin Sıla'ya mı moral verecek yoksa Sıla Narinle o evdemi kalmaya başlıyacak...bilemiyorum...
belkide o sahnede Boran Sıla'ya ben Mardin'e dönüyorum benimle gel teklifini "hayır" ben gelmiyorum da demiş olabilir....bilemiyorum
ben biraz geriden takip olduğumdan derin'cim fragmanı bugün izledim aklımda abayın sahnesi kaldı:img-hste
mevtayı unuttum...:img-hye kim ölmüş niye ölmüş sormuyom bak :img-hyste
ifrit'çim :bilmim: kim ölmüş niye ölmüş diye...aman boş verelim öleni Boran hayattaya nefes alıyorya bunula yetinelim şimdi
Figan'nımın :love5: deyimiyle Derin'im bidenem :img-in_lo o palto eline geçtimi ? valla çok merak ettim.Şimdi sen o paltoyu alınca parça pincikmi olacak,yoksa evin en gözde yerinde mi saklanacak?Amma meraklı köfte oldum sabah sabah.:img-ha:
ayliz'cim cancazım bugün Nisan'ın 11 oldu ve haftalardır bekliyorum hala gelmedi ......
göndermiyenler utansın
Mmmmm mutfaktan missss gibi kokular geliyor,ben kaçtım.Hadi uyanın sizleri de bekliyorum
geldim geldim valla açımda , eline sağlık
şimdi fragmanı verdiler ve o mezarlık kesinlikle İSTANBUL sahneleri için çekilmiş..
yok öyle yaren ve akıllı anası azad'ı ziyaret etmiyor yani..
Mardin mezarlığı daha değişikti.Bu mezarların baş ucu ve ayak kısımlarında mermerler var .
Mardin kabristanlığının genel yapısı daha değişik onlarda mezarlar mermerle cevrili değilde o yöreye has taşlarla cevrili idi yanlış hatırlamıyorsam.....
ölen herkimse büyük bir ihtimalle zeynep allah rahmet eylesin
: Melis Boran ile bu bölüm tanışacakmı acaba...Tanıştığındaki tepkisi ve düşünceleri ne olacak hoş geçen bölüm bile düşüncelerinden dönmeye başladığını gördüm...
rdfçiğim;
Ben Melis'i bir daha göreceğimizi sanmıyorum.
Boran'ı görse kesin çok beğenecektir. Esma ,Sıla'nın Boran'la evliliğini hep kıskandı. Dizideki kaç kadın varsa hemen hemen Boran'a beğenilerini sundular.
Abay ve Feride ye gelirsek :img-pilot Feride Abaya yakismiyor, Feride Narine Narin abla diye hitap ederken, Abaya, Abay abi yerine Abay diye hitap ediyor.. :
Tatlışım , sitemizin balı, nengçiğm
Ben ona hiç dikkat etmemiştim .Abay'a Feride adıya hitap ediyor ha......:img-pilot
[B]Derin'cim bahsettiğin resimde Boran ile Narin'in üzgün halleri dikkat çekiyor.
Zeynepçiğim;
Boran'la Narin o resimde hararetli hararetli konuşuyorlar. Mardin'den gelen bir haber için konuşuyor olmasınlar:icon_whis
:
Erale’cim senaristlerin en saçmaladıkları noktalardan 1 de Boran’ın yaşı konusu…:Sıla’nın olgunluğuna gelince ilk bölümleri tekrar izlediğimde Sıla’nın çocuksu halleri 12. Bölümden sonra yani İst. kaçışıyla bitmiş…Çok hızlı 1 geçiş olmuş…:i
Rdfçiğim;
Dediğin gibi Sıla'yı birden 10 yaş yaşlandırdılar(tavır ve hareketleri ile).İşte bu seyircinin hoşuna gitmedi .Sıla o yine 18 yaşındaki kız olsa idi , daha iyi olacaktı.Ben bilirim edası seyircinin hoşuna gitmedi.
Aynurcuğum;
Sıla'nın hafif yaralanacağını düşünüyorum .Tıpkı Berzan'ınki gibi.
erale'çim yine mi kucakta taşınacak sıla, belkide hiç hastane çekimi ile zaman kaybedilmeden direkt evdeki sıla boran tartışmasından devam ederler:icon_whis
figancım bizim maksadımız bu sezon bir türlü görmek kısmet olmuyan bir bıcı bıcı sahnesi görmek.. boran nasıl olurda kirloş olur ki..olabilemez:img-icecr...insan kirloş olunca mı yıkanır bazen zevk için rahatlamak için bıcı bıcı olur...değil anladın sen:love05:
Derinçiğim;
Sıla ve Boran o vurulmadan sonra tartışmazlar . Boran'la Berzan konuşmasından sonra belki.
Boran'la Sıla ,Bedirhanı yıkasınlar.
O mezarlık sahnesi dediğimiz sahne , kabristan ziyareti olabilir.
Zeynep karekteri İT Mardin'de çekimde imiş.Esma intihar etmedi diyoruz.
Esma, Zeynep ve Sıla kesin ölmedi .Geriye bayan Ayşe kaldı.
Ya Ayşe yada Kabristan ziyareti.
--Sıla Mardin'e gitmeden anne babasını Boran'la ziyaret edebilir.
--Narin, Celil, Bedar, Azatın mezarına ,Yaren'i götürmüş olabilir.
--Dilaver ,abisinin mezarını ziyaret edebilir.
--Firüz ve Zinar , Cihan'ı ziyaret edebilir.
Günaydın arkadaşlar...:happy0064
Yeni 1 Sıla gününden merhaba...:love05:
Sevgili Ayliz kahvaltı için teşekkürler...:good:
son olarak abay feride aşkı o kadar saçma bişeyki..bırakın yaş farkını şunu bunu o kızı abaya aşık edecektin neden evinden kaçacak kadar okuma sevdalısı yaptın..arkasından okuması için önündeki engelleri açtın..ve ağa sözü çiğneyip gelen amcalar...:icon_whis görürlerki amanınnnn gitti bizim namus, kız bi adamla gezip dolaşmakta..öldüreceğiz çaresi yok..
evlenseler onada izin vermezler abay süryani..
n'olcek peki.. illaki feride ölecek.. evden kaçtı okumak istedi ya ondan ölmesi icabeder.. G.O töresi böyle emreder..
İfrit'cim dizi bitti bitiyor artık şu töreden 1 kişininde kurtulduğunu görelim...:img-tomat
Erale'cim İT Mardin'e mi gitmiş...Haberim yoktu ben ölenin o olduğunu düşünüyordum...eee öyleyse niye haberlerde ve resimlerde yok...:icon_whis
Dün gece NTV 24 haberlerinde Mardin haberini verdiler...MAA un kuş uçurduğu, GO ile Turizm Danışma Ofisinin açılış kurdelesini kestiklerini, Bölge turizmine dizilerinde katkısı olduğunu belirterek dizi setinden çekim görüntüsü olarakta holdingteki Boran-Şivan sahnesini gösterdiler...MAA çok rahat ve mutlu gözüküyordu...NTV her zamanki gibi tarafsızlığı ile güzel 1 haber yapmış...:good:
[/SPOILER]
Dilaver geçen bölüm Mardin'e gittiğine göre Ceren aşkıda bittimi?...Ceren de MArdin'e gidip 1 sürpriz yaparmı...?:icon_whis
Derinçiğim;
Sıla ve Boran o vurulmadan sonra tartışmazlar . Boran'la Berzan konuşmasından sonra belki.
Boran'la Sıla ,Bedirhanı yıkasınlar.
O mezarlık sahnesi dediğimiz sahne , kabristan ziyareti olabilir.
Zeynep karekteri İT Mardin'de çekimde imiş.Esma intihar etmedi diyoruz.
Esma, Zeynep ve Sıla kesin ölmedi .Geriye bayan Ayşe kaldı.
Ya Ayşe yada Kabristan ziyareti.
--Sıla Mardin'e gitmeden anne babasını Boran'la ziyaret edebilir.
--Narin, Celil, Bedar, Azatın mezarına ,Yaren'i götürmüş olabilir.
--Dilaver ,abisinin mezarını ziyaret edebilir.
--Firüz ve Zinar , Cihan'ı ziyaret edebilir.
erale'çim Boran ve sıla bedirhan'ı yıkadıktan sonra 2 bebeğin ön çalışmalarınada başlasınlar hemen olsun demiyorum sadece çalışmalara başlasınlar diyorum:kahve:kahve
ya ben helva sevmememe rağmen zeynebin helvasından tadarım diye düşünürken kız Mardin'de mi soluğu aldı şimdi:img-blush
tabi teşekkür mahiyetinde Boran ve sıla onu memlekette iş bulup yardımcı oldular..hani bir zamanlar sağlık ocağı açılacaktıya işte tam sırası hazırda işsiz bir gelgit akıllı doktor varken el verip yardımcı olurlar bizim iyilik melekleri karıkoca sıla boran
o halde bende bir kaç teoride bulunayım
1- SILA Mardin'e dönmeden ÖZDEMİR ailesini ziyaret gidip balon ucurdu
2- hüseyin'in anası ansızın geldiğine göre ayşeninden artık kendisini istemediğini düşünerek Hüseyin intihar edecek.
3- Feride intihar edecek......
ama o mezarlık İstanbul mezzarlığı gibi geldi bana Mardin mezarlığına benzemiyor..
fragmanı izliyim
Erale'cim İT Mardin'e mi gitmiş...Haberim yoktu ben ölenin o olduğunu düşünüyordum...eee öyleyse niye haberlerde ve resimlerde yok...:icon_whis
Dilaver geçen bölüm Mardin'e gittiğine göre Ceren aşkıda bittimi?...Ceren de MArdin'e gidip 1 sürpriz yaparmı...
rdfçiğim;
İT Mardin'de imiş. Çekimleri varmış. Yani kesinlikle Zeynep değil. Ben asla düşünmememiştim , Zeynep 'i .
Zeynep vurulsunda istemem zaten. Vurulup kahraman olmasın.:img-pilot
Ceren Dilaver aşkıda yok yapmaçık .:img-tomat Bana o aşk hiç inandırıcı gelmiyor.:img-pilot
yasemin1985 11-04-08, 09:06 sevgili ayliz;kahvaltı için çok teşekkürler ellerine sağlık..:love05:
karakalem resimlere benziyo işte..ne oluyo siz Leonardo da vinci’nin karakalemlerini de mi kirloş buluyonuz hı (boran'ım da allah baba'nın karakalemi)…bu gün ters mersim işte..dokanmayın BORAN'ıma!!!.
Bölüm özeti: orası basbaya Mardin mezarlığı biri mevta olmuş ama kim..boranım çok üzülüyo bende…
figan'cığım;kumpas mı ben ve derinim' mi?..:img-fie:
derinim;:good: çok güzel açıklamış ona katılıyorum..
haşa biz borana kirli kukuyor demek istemedik..kokabilemez o..şahane baş döndürücü kokusundan başka bişey olamaz..:img-in_lo yıkandığını göremedik
insan sırf kirlendiği için değil yorulur bıcı bıcı yapar...ama nerde..:icon_sorr
leonardo davincinin resimlerini kirli mi buluyoruz..:img-hyste
resimlerini beğendiğim tek insan..:img-in_lo
evet haklısın boran allah tarafından özene bözene yaratmış :img-in_lo
bizim sitemimiz sayın g.o ve senaristlere...:img-tomat
boran bıcı bıcı yapsın annesi bedoşu bıcı bıcı yaptırsın...bedoş kahkahalar atsın köpüklü elleriyle sılanın yüzüne dokunsun..ne şahane güzel bişey dir ki insan kendi çoçuğunun yıkaması....anneler daha iyi bilir..
bbasalancığım;:good:
vurulma olsaydı sıla hastanede...yada boranın kollarında boran ambulansa koyuyor ambulansta ..elini tutmuş sılanın..daha ekşinolurdu..
bencede..sıla ve ya başka biri vurulmamıştır..kurşun bizim dizimizin mantık yönü olmadığından isabet etmeyip pencereyi delip geçmiştir..:img-tomat
yeni bölüm evde başlar boran sılanın başında özgün bakıyor ona sıla yatakta..ürkmüş...boran geçti canım geçti..derkene başlar..:icon_sorr
size üzücü 1 haberim var :kahve
gidip defalarca o saçma fragmanı izledim ve önde yürüyen iki bayan var bunlar yaşlıca 2 bayan...sanırım
ama bedar değil çünkü başında beyaz tülbenti ve ayağında beyaz donu yoktu yada be göremedim :icon_whis( bu aralar burnumun ucunu görmez oldum)
yani bu ölen kişi İstanbulda ölmüş büyük bir ihtimalle:img-blush..
bu kişi ya feride yada Hüseyin:img-tomat
evet Hüseyin olabülü büyük bi olasılıkla..anası geldi Ayşe'ye lafları dizdi geçirdiya Hüseyinde hem rededilmişilkten hem çaresizlikten hem anasının bu yaptığına dayanamayıp ölmeyi tercih etti herhalde..........
sıla hep Hüseyin'ı Boran ağası gibi olmasını isterdiya ne olursa olsun herkese herşeye karşı gelip onunla evlensin istemiştiya Hüseyin'ın Boran gibi asla olamıyacağına göre YEZDA gibi aşkı için ölmeyi tercih etmiş olabilir:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
esmayada ne diyim artık o kadar yakından zeynebi öldüremedi..beceriksiz şey ne olacak...:img-blush
yasemin1985 11-04-08, 09:51 Erale'cim İT Mardin'e mi gitmiş...Haberim yoktu ben ölenin o olduğunu düşünüyordum...eee öyleyse niye haberlerde ve resimlerde yok...:icon_whis
sevgili rfd30;it..:img-hyste
ahhh bende itin öldüğünü düşünmüştüm ama nerde bizde o şans...:img-hyste:img-tomat
Dilaver geçen bölüm Mardin'e gittiğine göre Ceren aşkıda bittimi?...Ceren de MArdin'e gidip 1 sürpriz yaparmı...?:icon_whis
ceren ve dilaver aşkı şimdilik bitti gibi görünüyor..
son defa buluşum konuşup ayrıldılar dilaver mardine döneceğim dedi..
ceren sonradan ayşe gibi pişman olup peşinden mardine gidip dilaver'e
ceeeeeeee diyebilir..:img-hyste
bir insan verdiği kararın arkasında sonuna kadar durmalı ayşe..durmadı mızmız...:img-tomat
cerende kararının arkadasında duracağını sanmıyorum...o da dönebilir..
bundan sonra mardine mi tamamen dönülecek :icon_whis sıla boran hava değişikliği için yaşanandan sonra iyi olur diye sönmezlerden sonra..
onlarda mardine döner diye düşünüyorum..
zeynepten kurtuluş yokmu sıla boran oraya dönse yine it rahat bırakmaz..arkadaş ayaklarıyla sılaya yaklaşır boranı gözleriyle..keser mi..:img-tomat
sıla zeynepin mardine döndüğünü duysa mardine o dönmez..sinir kırizleri geçirmese iyi..
zeynep evini devredim tamamen ailesinin yanına izmire dönecekti..nerden çıktı mardin anlamadım..
it demiş ki en iyisi mardine dönüm bunlarda döner yakın bir ev tutar komşu olup evlerine hergün dalarım diye..:img-tomat
sıla bu itin kafasını kemikle ezer ...:img-hyste
iyi seyirler..
ifrit'çim :bilmim: kim ölmüş niye ölmüş diye...aman boş verelim öleni Boran hayattaya nefes alıyorya bunula yetinelim şimdi
derin'cim,boranın hayatından endişe eder gördüm seni şeker..:img-hyste
sona yaklaştıkça boran ölür endişesi mi var..?? :img-hyste
bende sıla ölür endişesi hiç yok.. öğle yaşayacağına össün.. değil?? :img-hyste
ben iki kahramanında ölmesini istememekle beraber boşanmaları konusunda ısrarcıyım..:img-yes:
ama akşama şöyle vurulan bi sıla görsem ve perişan bi boran..:img-hyste keyfim yerine gelir..
görelim öldürmeyi düşündüğü kadar sevdiği karısı vurulunca boran ne yapıyor..:img-hyste
sadece feride beni ilgilendiriyor şu sıra..
derin'cim,boranın hayatından endişe eder gördüm seni şeker..:img-hyste
sona yaklaştıkça boran ölür endişesi mi var..?? :img-hyste..
ifrit'im evet bu ara öyle bir endişe içerisindeyim açıkçası..dizi başladığından beri bir mutlu gün geçirmiyen BORAN "final" de ölebilir diye korkuyorum açıkcas:icon_sorrı..hemde kimin elinde öldürülür diye bir endişem var yok değil..O kişi kimmi balıkçı memet..o gelip finalde Boran'ı yoktan yere öldürebilir...nede olsa sayın GÜL aplamla eski ahbaplar yaparlar mı evet yaparlar:img-tomat
bende sıla ölür endişesi hiç yok.. öğle yaşayacağına össün.. değil?? :img-hyste
..
niye? nasıl yaşıyormuşki..baya gül gibi yaşıyor ..kocası onu el üstünde tutuyor başı sıkışınca hızır aleyhüsselam gibi yetişiyor ...daha ne olsun..arada gerilim biraz artsada hangi evlilikte yle haraetli anlar olmuyorki....ha bunlar biraz daha hararetlenip su kaynatmaya dönüyorlar emme işte bu 1 dizi diyip geçiyoruz..
ben iki kahramanında ölmesini istememekle beraber boşanmaları konusunda ısrarcıyım..:img-yes:..
Bu kadar çektinden sonra boşanma mı?:img-cray::img-cray:
ama akşama şöyle vurulan bi sıla görsem ve perişan bi boran..:img-hyste keyfim yerine gelir..
..
YAAAAA.....
vurulan bir sıla ve perperişan bir Boran ...ayol Boran hangi sevinci yaşadı güldü eğelendide perperişan bir Boran ı görmeye can atıyorsun...sönmezler gibi bir aileye sahip oldu Boran o günden beri gülmez olduya......
görelim öldürmeyi düşündüğü kadar sevdiği karısı vurulunca boran ne yapıyor..:img-hyste..
öldürmeyi mi? düşündü Boran ne zaman ben niye anımsamıyorum:icon_whis
karısını daha öncede ölümlerden kurtarmıştı Boran şimdi ne kadar üzülecek diye yada Boran'ın sılaya olan aşkını görecez diyerek illaki SILA nın vurulması gerekmiyorduki..
Boran zaten sılaya manyak gibi aşık başka ne ossun
sadece feride beni ilgilendiriyor şu sıra..
:img-hyste benide çok ilgilendiriyor okuyacak mı evelenecek mi diye aman çok meraklıyım bu feride konusunda.......... abileri alıp götürsünler biraz daha kalırsa karnısı ağrıyıp şişecek ..artık bir karar vrisin feride yaşayacak mı okuyacak mı?
aman abay'ın peşini bıraksında gerisi mühim değil
Bu kadar çektinden sonra boşanma mı?:img-cray::img-cray:
oyyy,ben seni ağlatırmıyım..o boşanmayı yazan elime arılar soksun diyeceğim..:img-hyste başalrına bi o gelememişti..:img-hyste
ama şeker bak bende boranın ölmesini istemiyorum..:img-cray: ondan boşansınlar diyorum..
YAAAAA.....
vurulan bir sıla ve perperişan bir Boran ...:
sıla hiç vurulmadı ve göremedik boran sılayı kanlar içinde görnce ne yapıyor..ben sılamın kanının akmasını istemişim..sen boranına kıyamamış üzlmesin demişisin..:img-hyste
ay şekercim sılada gün yüzü göremedi..işte istiyoruz boşansınlar ve ben düşüneyim herkes kendi yoluna gitti mutlu olabileceği birini buldu..
aslında bende mutlu son istiyorum.. yaaaaa :img-hyste
öldürmeyi mi? düşündü Boran ne zaman ben niye anımsamıyorum...:
AAAAAA!!! biz olmayanı mı yazıyoz...:img-hyste
istanbullara gitmişti ya öldürmek için..ilk kaçıs sonrası..:img-hyste
karım beni sevmedi kaçtı gidiyom öldürmeye yapmadı mı?? ama sonra öğrendi karısı hamileymiş..bi de onu seviyormuş..:img-hyste vazcaymıştı..:img-hyste
yasemin1985 11-04-08, 11:03 yine bir sıla günü olan cumaya geldik...:cheer:
akşama ne gibi süprizler bizi bekliyor..bakalım.. neler olacak
-boran sılayı kollarına alıp götürümü hasatneye..bide öper mi acep..:love05:
öp öp öp öp.....boran sılayı öp...:img-hyste
-yoksa sıla bran evdedir boran sılaya teselli veriyordur..bak kurşun uçtu gitti korkma ben artık senin yanındayım seni bir daha yalnız bırakmayacağım...
boran...işte bu yüzden beni anlamadın sıla sana bişey olacak diye aklım çıkarken sen duygularımı anlmadın...
sıla:hepsi benim yüzümden...özür dilerim seni korkuttum endişelendirdim..erkekim benim..:img-hyste:img-in_lo
sonra..boran yine el kol bacak saç..görürmüyüz..acep hıh..:img-hyste
boşanmalarını istemiyorum...
daha eraleciğimin;' de dediği gibi daha 2 dünya tatlı bebiş daha var..gelecek 3 çoçuk olacak...
bedoşun yerini kimse alamaz ama..
süt kuzusu hiç alamaz alamadı...:dance:
narinde ne abaya birilerini bulmaya çalışmasın..
acaba kapıda boran narin durup neyi konuşuyorlar..
boran sılanın başına gelenleri ona söylüyormudur ..:icon_whis
aaa boran narine ne anlatıyon o ancak abaya kız bulma çabasınde..:img-hyste
esma tımarhanede.....:dance:
esma bişeyde becereydin..it'i alnının şakağından vuraydın...beceriksiz..ne olcek..:img-tomat
bedoş çok özledim.... sıla nirde..oranın sesini duyan cennetlik sözde sesli fragman...
abay pes diyorum bir türlü anlamadı ferideden ona ne köy ne kasaba olamayacağını.. etrafına bak dikenli ot ferideden başkalarıda var değil..
melis hep olur bu kadar çabuk kaybolmaz muhakkak ki görüşecekler..
sıla yı evine gelip ziyaret edecektir..
melis ve it; borana bakarkene kafaları çarpsa.. nuran yalnışlıkla onlara vişne suyu dökse ne eylenceli olur değil..:img-hyste
iyi seyirler..
oyyy,ben seni ağlatırmıyım..o boşanmayı yazan elime arılar soksun diyeceğim..:img-hyste başalrına bi o gelememişti..:img-hyste
ama şeker bak bende boranın ölmesini istemiyorum..:img-cray: ondan boşansınlar diyorum..
cancazım,aman duyamasınlar bir onu yapmadılar şimdi hemen denemeye kalkarlar ...denedilerde azcık ucundan kıyısından köşesinden de ama daha ileri gitmesinler ..
yazık parmacıklarınada kıyamama bu yıl başlarına gelmiyen bir arı sokması vardı oda eksik olsun ..sonra nasıl yazarsın yorumlarını:img-cray:
sıla hiç vurulmadı ve göremedik boran sılayı kanlar içinde görnce ne yapıyor..ben sılamın kanının akmasını istemişim..sen boranına kıyamamış üzlmesin demişisin..:img-hyste
Sıla ve kanlar içerisinde vurulmadan sıyırmadan daha etkili kanlı bi sahne ben anımsıyorum ama hani Bedirhan düşmüştüde ebe Asiye kadının evinden kanlar içerisinde yatakta yatıyordu Sıla'da Boran'da gelip almıştı Sıla'sını.. nasıl Sıla kız sevinmiş onu öyle gören BORAN nasıl üzülmüştü..hem Sıla'sını kanlar içerisinde gördüğüne hemde çocuğunu kaybetme ihtimalinin yüksekliğine:img-cray:
ay şekercim sılada gün yüzü göremedi..işte istiyoruz boşansınlar ve ben düşüneyim herkes kendi yoluna gitti mutlu olabileceği birini buldu..
aslında bende mutlu son istiyorum.. yaaaaa :img-hyte
Bende mutlu sondan yanayım emme yanyana elele beraberce bir ""mutlu son" dan yanayım yok öyle elin yatağında yatıpta mutlu olmak..olcekse beraber mutlu olsunlar olmuycekse beraberce össünler:img-cray:
AAAAAA!!! biz olmayanı mı yazıyoz...:img-hyste
istanbullara gitmişti ya öldürmek için..ilk kaçıs sonrası..:img-hyste
karım beni sevmedi kaçtı gidiyom öldürmeye yapmadı mı?? ama sonra öğrendi karısı hamileymiş..bi de onu seviyormuş..:img-hyste vazcaymıştı..:img-hyste
yaaaaaa.......... o olay öylemiydiki..benim anımsadığım aşiretin akıllı ağaları sılayı Borandan daha önce buldurup öldürmesin diye BORAN yola koyulmuştu, sıla'YI korumuştu aslında..evden çıkarkan yalancıktan sılahı kuşanıp töreyi yerine getirecem namusumu kurtaracam diye masuscuktan söylemişti..yoksa hiç aklında sılayı öldürmek yoktu...BORAN ın
sadece azcık birazcık çokda haklı olarak gönlu kırlmıştı bir gece öncesi kendini umuda boğan sılası haberiszce anama gidiyom diyip evden çıkmış ve akıllı kardeşi ve görümcesini yanına alıp değil onlar daha hevesle uçağa bindirilip göçmüşlerdi..ay geldim yine sılanın kaçışına :img-blush
Güzel bir masaldı başlayan http://www.hizliresim.com/2008/4/2/373.gif
Zor şartlarla biraraya getirilen çiftimiz bir süre sonra birbirinden hoşlanmaya başlamışlardı http://www.resim-yukle.com/img01/17/903264lkisshanddq7.gif
Hatta dudakları bile değdi birbirine http://www.hizliresim.com/2008/4/2/364.gif
Her ikiside utangaçtı http://www.resim-yukle.com/img01/17/626846kz9.gif
Oğlan'ın elinin her değişinde kızımız o yanından ayrılınca kendi elini koklayıp öpüyordu.
Ama ikisi de cin gibi uyanıklardı. http://www.resim-yukle.com/img01/17/604244sal.gif
Tam roman gibi bir hayat yaşadılar.http://www.resim-yukle.com/img01/18/12103336_13_31.gif
Çok heyecan yaşadılar ve yaşattılar birbirlerine.http://www.resim-yukle.com/img01/17/10746moto.gif
Kız kaçıyordu kötü adam yakaladı, canından olacaktı, oğlan yetişti bütün suçu üstüne aldı.
Kız mezarlık ziyaretinde bulundu beyni uçacaktı, oğlan yetişti kurtardı.
Kız İstanbul'a kaçtı, canından olacaktı, oğlan yetişti silah önüne atladı.
Kız kaçırıldı sürüklendi bebeğinden olacaktı, oğlan yetişti kucakladı götürdü hastaneye.
Kız yurtdışına kaçtı/ı-yordu peşindeki yakalasa canına+bebeğine kastedilecekti, oğlan yetişerek araya girdi kötü adamı engelledi.
Kız kaçırıldı, teklif sunuldu, kaçtı canından olacaktı, oğlan yetişti kurtardı.
Kız her yalnız kalıp kafa dinlemek için uzaklaştığında,risk altında kaldı-canı tehlikedeydi, oğlan yetişti kurtardı.
Oğlan kıza ilaçlarını verdi, çorbalar içirdi, merdivenleri kucağında çıkardı, banyosunu yaptırdı hatta ayaklarını bile yıkadı.
Oğlan defalarca yemeğe çıkardı, her sene doğumgününü kutladı.
Oğlan istedi ki yeter ki o üzülmesin hep kendini suçlu bilsin.
Kız da istedi ki hep sevilsin, hep peşinden gelinsin bla bla.
Her neyse sonra yine aralıksız araya giren 3.4.5.6. şahısların derdi yüzünden
birbirlerini birtürlü tanımayı istemediler. http://www.hizliresim.com/2008/3/27/901.gif
ODTÜ 3.sınıftan terk Mardin kökenli oğlumuzla henüz ortaöğretimini tamamlayamamış ama cin gibi İstanbul kökenli kızımız üzerine ne kadar güzel esprili ve tutkulu sahneler çekilebilirdi. http://www.resim-yukle.com/img01/17/993013band.gif
Yazık finale geldik aşkın ilk 11 de sunulan girişin dışında gelişme kısmını hiç göremedik. Şimdi direk sonuca geçiyoruz bakalım ortası olmayan bir başlangıcın direk sonu ne olacak?
Acı mı? Teselli mi?http://www.resim-yukle.com/img01/17/114302cnm1.gif Yoksa Mutluluk mu? http://www.resim-yukle.com/img01/17/824151Laie_91B.gif
Bölüm Yorumu:http://www.resim-yukle.com/img01/18/706816doigtdanslenez002.gif
Sönmezler'in Mardin'e gidiş sebebi gerçekten topraklarını özlemek mi olacak şimdi? Turp gibi ana baba henüz reşit olmamış okuyan 2 evladını İstanbul da bırakıp temiz hava almaya gidecekler öyle mi?
Boran Forever neden çünkü öyle
yasemin1985 11-04-08, 13:33 size üzücü 1 haberim var :kahve
gidip defalarca o saçma fragmanı izledim ve önde yürüyen iki bayan var bunlar yaşlıca 2 bayan...sanırım
ama bedar değil çünkü başında beyaz tülbenti ve ayağında beyaz donu yoktu yada be göremedim ( bu aralar burnumun ucunu görmez oldum)
de-rin'ciğim;:img-in_lo
yani bu ölen kişi İstanbulda ölmüş büyük bir ihtimalle
bu kişi ya feride yada Hüseyin
hüsey'in fakirim...kıymışmıdır kendine..:img-cray: hayır ölmesin..
istedim vermediler sen fakirsin dediler..:img-hyste sonrada bende ömür dünyada mı bekleyeyim dedi..:img-cray: hayır hüseyin ayşe yi bu dünyada yalnızz bırakmaz..:img-wink:
feride össün...hüseyin zavallım muradına ermeden ölmesin...:icon_sorr
zeynebi öldüremedi..beceriksiz şey ne olacak..
heç sorma o iti o kadar yakından öldüremedi...:img-tomat
Güzel bir masaldı başlayan
Zor şartlarla biraraya getirilen çiftimiz bir süre sonra birbirinden hoşlanmaya başlamışlardı
Hatta dudakları bile değdi birbirine
Her ikiside utangaçtı
Oğlan'ın elinin her değişinde kızımız o yanından ayrılınca kendi elini koklayıp öpüyordu.
Ama ikisi de cin gibi uyanıklardı.
Tam roman gibi bir hayat yaşadılar.
Çok heyecan yaşadılar ve yaşattılar birbirlerine.
Kız kaçıyordu kötü adam yakaladı, canından olacaktı, oğlan yetişti bütün suçu üstüne aldı.
Kız mezarlık ziyaretinde bulundu beyni uçacaktı, oğlan yetişti kurtardı.
Kız İstanbul'a kaçtı, canından olacaktı, oğlan yetişti silah önüne atladı.
Kız kaçırıldı sürüklendi bebeğinden olacaktı, oğlan yetişti kucakladı götürdü hastaneye.
Kız yurtdışına kaçtı/ı-yordu peşindeki yakalasa canına+bebeğine kastedilecekti, oğlan yetişerek araya girdi kötü adamı engelledi.
Kız kaçırıldı, teklif sunuldu, kaçtı canından olacaktı, oğlan yetişti kurtardı.
Oğlan kıza ilaçlarını verdi, çorbalar içirdi, merdivenleri kucağında çıkardı, banyosunu yaptırdı hatta ayaklarını bile yıkadı.
Oğlan defalarca yemeğe çıkardı, her sene doğumgününü kutladı.
Oğlan istedi ki yeter ki o üzülmesin hep kendini suçlu bilsin.
Kızda istedi ki hep sevilsin, hep peşinden gelinsin bla bla.
Her neyse sonra yine aralıksız araaya giren 3.4.5.6. şahısların derdi yüzünden
birbirlerini birtürlü tanımayı istemediler.
ODTÜ 3.sınıftan terk Mardin kökenli oğlumuzla henüz ortaöğretimini tamamlayamamış ama cin gibi İstanbul kökenli kızımız üzerine ne kadar güzel esprili ve tutkulu sahneler çekilebilirdi.
Yazık finale geldik aşkın ilk 11 de sunulan girişin dışında gelişme kısmını hiç göremedik. Şimdi direk sonuca geçiyoruz bakalım ortası olmayan bir başlangıcın direk sonu ne olacak?
Acı mı? Teselli mi? Yoksa Mutluluk mu?
bbasalancığım;:img-hyste:img-hyste
harikasın yaaa tek kelimeyle...
bir o kadar acıklı ,bir o kadar komik...
bölüm yorumu;
-hüseyin ölmesin
-sıla boan boşanmasın..
-feride olayı kapansın abaydan uzak dursun..
-abay aynanın karşına geçip pişman olsun ve silahı bıraksın..
-boran ağlamasın..
-esma yı tımarhaneye kapatsınlar
-it amacına ulaşamasın..
keyifli seyirler..bye
sıla hiç vurulmadı ve göremedik boran sılayı kanlar içinde görünce ne yapıyor..ben sılamın kanının akmasını istemişim..sen boranına kıyamamış üzlmesin demişisin.
aslında bende mutlu son istiyorum..
Sıla ve kanlar içerisinde vurulmadan sıyırmadan daha etkili kanlı bi sahne ben anımsıyorum ama hani Bedirhan düşmüştüde ebe Asiye kadının evinden kanlar içerisinde yatakta yatıyordu Sıla'da Boran'da gelip almıştı Sıla'sını.. nasıl Sıla kız sevinmiş onu öyle gören BORAN nasıl üzülmüştü..hem Sıla'sını kanlar içerisinde gördüğüne hemde çocuğunu kaybetme ihtimalinin yüksekliğine
Boran Sıla'yı kanlar içinde olmasada fabrika yangınında da kaybetme tehlikesi yaşamıştı...:icon_sorr onu yangından kurtarıp ambulans'a taşımış hem Sıla hem Bedirhan'ı kaybetme tehlikesiyle 1 kez daha karşı karşıya kalmıştı...:img-yes:
Berzan'ın gelişinin çok ekşınlı gidişininde bu kadar sessiz olması düşündürücü...:img-hyste
Zeynep bile Mardin'e gidiyorda neden Berzan Mardin'i göremeyecek...:img-hyste
Sevgili Mudura'cım seni aramızda görmek çok güzel...:img-kiss: hoşgeldin...:happy0064
zevkli yorumlarını bekliyorum...:good:
Herkese iyi seyirler...:love05:
Hüseyin'in annesi Sıla'nın köşkünün adresini nereden buldu?:icon_whis:img-pilot
Hüseyin İstanbul'a gelirken mi bıraktı adresi?:img-grin2 "bişi olursa yola düşersin anne" diye? :img-haha:
Ya da şimdi "ben geliyorum oraya adresi ver oğul" mu dedi? :img-hyste
Peki bu annenin okuma yazması varmıdır?:icon_whis:img-pilot
Ama okuma yazma bilmeye gerek yok değil, :img-pilot
bin İstanbul otobüsüne in Harem de elinle koymuş gibi bul Sıla'nın köşkünü. :img-pilot
Hele adres te elinde ise Harem den uçarak gelmiştir köşke.:img-hyste
Neyse belki Hüseyin almaya gitmiştir annesini değil.:img-pilot
Aramızda kalsın:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/album.php?albumid=299&pictureid=53048
benim anımsadığım aşiretin akıllı ağaları sılayı Borandan daha önce buldurup öldürmesin diye BORAN yola koyulmuştu,
burnundan sular damlayarak "öfkem öğle büyük ki herşeyi yok etmek istiyorum" diyen bendim sanki..:img-hyste
hem o aşiretin akıllı ağalarının başı idi boran ağa..ne zaman ağalıktan kurtuldu o vakit sözünü dinleten,dediğini yaptıran,çevresini etkileyen bi adam oldu boran :img-yes: birazda zeka mı geldi ne?? :img-hyste
eskiden cihan yapar boran peşi sıra giderdi..şimdilerde maşallah berzanın bi sonraki hamlesini tahmin edip ona göre oynuyor..:img-hyste tabi bunlar sılanın etkisi:img-hyste
derincim ve rdf30 cum;
ben boranın olay anına tanıklık etmesini istiyorum..:img-hyste
iyi seyirler..
e tabi taşıyacak karşısında vurulan karısı ,çıldırmıştır:img-wink:
ambulans mı beklesin:icon_whis
hoşgeldin,
evet arkadaşım bende aynısını söylüyorum :img-hyste karısı bu adamın yaptığı neden fazla görülsün fazla olsun ki..seven adam herşeyi yapar..hele boran gibi bi adam hani sevdimi ölürcesine,öldürürcesine seven..:img-hyste
aklıma eskilerden bi şarkısı sözü geldi..
"sevdim mi tam severim" işte bizim boran böyle tiplerden..diğer mısrasını yazmadım şarkının.. neden?? o kısmı boşandıklarında yazıcam..
sıla sildim mi bir kalemde diyiverecek..:img-hyste
zeynepsudem 11-04-08, 15:52 Selamlar Herkesebye
Ümmü'nün akıbeti ne olacak.Malum Diloş Cerenden ayrıldı,(ayrıldı dimi?yoksa ben orada uyukladım mı? ) Ümmü'yü gerçek karısı gibi görmeye başlarmı ki?:img-hyste
Ayliz'cim Dilaver Ceren'e '' Mardin'e döneceğini |