mause
07-03-08, 17:28
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar.
İyi paylaşımlar
Mause
Bölüm Sorumlusu
İyi paylaşımlar
Mause
Bölüm Sorumlusu
|
Tüm Versiyonu Göster : 62./68.Bölüm Yorumları mause 07-03-08, 17:28 Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar. İyi paylaşımlar Mause Bölüm Sorumlusu ilkbahar 07-03-08, 17:36 Herkese merhaba; Fragmanı Tv'den seyretmedim. Sizin yazdıklarınız üzerinden ve bir de fragman resimlerinden giderek yazayım bari. Bedoş çok şeker. :img-in_lo Onu her gördüğümde acilen babaanne olmak isteğim kabarıyor. Hele o 2 yanağı, gıdısına dokunmuyor mu? İyi ki karşımda değil. Isırırım o yanakları. Artık bilinçlendi, bakışlarıyla sürekli insanları takip ediyor. Umuyorum ki Bedoş'umu, Berzan kaçırmaz. G.O.'nun kendisini durmadan tekrarlamasından çok sıkıldım. Yaratma yeteneği olmayan yönetmen ve danışmanımızı Sevgili Lodoslar kentim, Günışığım, Güneşgem ve Asteriam'a havale ediyorum. Yanlarında şöyle 10 sene kadar staj dönemi geçirmesi gerekir. Eğer ki Narin'in anne karnında 1 yılı neredeyse doldurmuş bebeği hala canlı çıkarsa, sanırım dişleri ile çıkacak. Eğer mefta olursa, lütfen Azat onu almaya gelmesin.:img-tomat Çıkarcı ve egoist rahmetliyi hiç sevmezdim, 1 sahnesine daha katlanamayacağım. Bir de birileri Sıla karakterini oynayan oyuncuya biraz kilo almasını söylesin. Avurtları çöktü. Forumun tüm bayan üyelerinin yarın ki Dünya kadınlar gününü kutluyorum. Sevgili Mause; kadın olmak zordur, dünyanın neresinde olursa olsun. Bu ülkede, bir o kadar daha zor. Buna rağmen bize özel günü kutlamalı ve kadın oldugumuz için özellikle ayakta kalmalıyız.Unutmayalım ki karşı oldugumuz sistemi yaratan erkekleri de kadınlar doğurdu.Haklarımızdan asla vazgeçmemeli, annelerimizi eğitmeliyiz. Dizide görmek istediğim de buydu aslında. Öncelikle yöre kadınlarının bilinçlendirilmesi, eğitilmesi. Onlar vasıtasıyla yarının gençlerinin töreleri (kötü olan) ortadan kaldırılması. Artık bu diziden hiçbir şey beklemiyorum. Bedoş'um ve Boran'ı izlemekten başka. İyi seyirler herkese. BBSALAN'cım harikasın. de-rin'cim kek, eminim çok güzel olmuştur. Malum belli bir yaştan sonra hep rejimdeyim. Yiyemiyorum. Jess'ciğim; nerelerdesin. Baban iyileşti değil mi? İyi seyirler herkese. mause 07-03-08, 17:45 Forumun tüm bayan üyelerinin yarın ki Dünya kadınlar gününü kutluyorum. Sevgili Mause; kadın olmak zordur, dünyanın neresinde olursa olsun. Bu ülkede, bir o kadar daha zor. Buna rağmen bize özel günü kutlamalı ve kadın oldugumuz için özellikle ayakta kalmalıyız.Unutmayalım ki karşı oldugumuz sistemi yaratan erkekleri de kadınlar doğurdu.Haklarımızdan asla vazgeçmemeli, annelerimizi eğitmeliyiz. Dizide görmek istediğim de buydu aslında. Öncelikle yöre kadınlarının bilinçlendirilmesi, eğitilmesi. Onlar vasıtasıyla yarının gençlerinin töreleri (kötü olan) ortadan kaldırılması. Artık bu diziden hiçbir şey beklemiyorum. Bedoş'um ve Boran'ı izlemekten başka. Çok haklısın İlkbaharım,keşke bu dizi birşeylere merhem olsaydı. Bu akşam duyduğum bir haber.:icon_sorr Mardinde amcasının oğlu ile Berdel yapılan 17 yaşındaki genç kız Berdel'i kabul etmediği için amcasının oğlu tarafından öldürülmüş.:icon_sorr:icon_sorr Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu olsun. Kapanan sayfamızda da yazmıştım,Berzan Bedirhan'ı kaçırmak için ekşın yapacaktır ama Boran yine oyunu boşa çıkaracaktır.:good: Sıla mı? O sevgili annesi ile uğraşsın. aleveylül 07-03-08, 17:58 mausem ilkbaharım bu dizide hiçbir değere önem verilmiyorki... dizinin tek gösterdiği şey sılanın olaylara karşı saçmaca olan tepkileri...en karşı olduğum konu bu dizide töre eğitim gibi bir çok önemli konusu varken neden sılanın olaylara bakışını birşeyler yapmaya yada daha doğrusu beceremediği konuları gösteriyorlar.. sılanın saçmaca kıskançlıkları sılanın ailesi için çabası sılanın fabrika için çabası başkada birşey yok.. de-rin 07-03-08, 18:25 merhabalar cümleten, çok uğraştım çok sayfanın kapandığını görmediğime mi? yanem ilk mesajı ben yazamadığımamı yanem bilemiyorum:icon_sorr yok yok eline sağlık ilklbaharcım forum büyüklerine saygım sonsuz ilk mesaj sizin bakalım sayfa nasıl ne hızla kapanacak böylede bir alışkanlık var dimi sıftah ilkbahardan bereketi siz forum arkilerimden diyip kısa keseyim tomatoları yemeden.. evet kekimde güzel oldu valla..bende sözde az yemeye gayret ediyorum:img-icecr..artık arada da olsun o ka.. bölüm yorumu: -bedirhan yıkansın bakalım doğum lekesi yerli yerinde duruyor mu? hatta babası ile beraber yıkansınlarki her ikisinide lekesini görelim:img-wink: değil( aah kevser kadın bak düştün aklıma o lekeyi görünce nasılda sevinmiş "canımın canı" diyip burun kıvırdığı torununa sarılmıştı))) boran kahvaltı yapsın - Boran iş toplantısına gitsin kaç bölümdür işyerini göremedik - Boran oğluna masal anlatsın - Boran sılasına şiir okusun - Boran akşamyemeği yesin - Boran annesi ve babasını arasın - Boran Mardindeki işleriylede ilgilensin - Boran Sıla nın ileri ilede ilgilensin - Boran fazla üzülmesin:img-in_lo:img-in_lo bölüm yorumu: esmam sılanın iş yerinde merdivenlerden aşağıya o topuklu ayakkabıları ile inerkene düşsün ve çocuğunu kaybetsin onu bir anne olarak düşünemiyorum iffetsiz zilli:img-tomat:img-tomat rfd30 07-03-08, 18:34 İyi akşamlar arkadaşlar Yeni sayfamız hayırlı olsun vede uğur getirsin hem bize hem dizimize :happy0064 Yeni sayfaya hızlı bir giriş olmuş devamı gelir inş. De-rin'cim kek için teşekkürler ellerine sağlık bende yarın yapacağım malum hafta sonu :good: Bbasalan'cım resimler için teşekkürler Abay çok düşünceli çıkmış Baba-oğul ne güzelde poz vermişler öyle:img-icecr En beğendiğim resim tel ile konuşan Boran o resimde bir duruluk ve ışıltı var insanı çeken :good: BY: Baba-oğul'un hazır Sıla evde yokken başbaşa sahnelerini bekliyorum hem de en Sıla kıskandıranından:img-wink: Herkese iyi seyirler bye zeynepsudem 07-03-08, 23:19 Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun:img-yes: Emir ile Dilan'ın atıştığı ve Bedar ile Celil'in hastane muhabbeti sahnelerinde:img-tomat ufunet bastı Beni. Sıla ile Boran karşılıklı iltifatlara devam ettiler.. sankim flört ediyorlar:img-wink: Boran'' Bedirhan annesine çekmiş, Onun annesi dünyanın en duygulu, en sevimli kadınıdır, babası da dünyanın en şanslı adamı. o kadının dünya da eşi benzeri kopyası yoktur'' ( göz belertmede, çemkirme de tek rakibi kendisidir:img-hyste ) Sıla ile Boran iltifatların sonunda ha öpüşecekler diye beklerken; Zeliha'nın annesinden gelen telefon işi bozdu:img-tomat Dilaver az değil hani:img-wink: Ceren'in ödül istemesini kafasına göre yorumlayıp; ufak bi buse almayı başardı:good: Abay '' ooooo Boran dayı olmuşsun..'' Boran'ın '' hoş bi duygu sahiden, darısı başına'' deyişi bakışları çook tatlıydı:img-in_lo Bide Berzan'ın davasını yeniden açmak için; Boran'la avukatın görüştüğü bi sahne vardı.. Boran üzerinde beyaz çizgili gömlekle ne kaaaa hoş görünüyordu:good: seza 07-03-08, 23:25 Dostlaaarrrr neredesiniz???? Geldim bir ziyaret edeyim dedim ama kimsecikler yok. Artık yoruma gerek görmüyor musunuz nedir... Bölüm yorumu yapmam gerek değil mi? Valla fragmandan gördüğüm kadarıyla batı cephesinde yeni bir şey yok. Ya da Sıla cephesinde....Seyretmediğim için kötü bir şey söylemeye de hakkım yok. Ama böyle önemli bir mesele böyle heba edilmeseydi keşke...Ben burada aşkı bulamayınca başkalarında aramaya başladım. Eh, buldum da sayılır...:img-yes: De-rin'ciğim dün ben de kek yapmıştım oğluma...Ben yemedim tabii.:icon_whis Odile'ciğim o resim yeğenim Dila'ya ait. Benim sadece bir oğlum var. Bir kızımın olmasını da çok isterdim ama treni kaçırmak üzereyim.(40):img-blush Umarım töre cinayetleri biter dedim ki gazetelerde yeni bir tane daha okudum. Kendisiyle evlenmek istemeyen amcasının kızını kesen bir cani haberi...Sıla dizisinin bu konuya faydası olduysa ne mutlu...O ka...:img-wink: aleveylül 07-03-08, 23:27 iyi geceler büyük bir şoktayım ...hatırla sevgiliyi izlerken şimdi forum kaynatmıştır konuları dedim ama şok oldum kimse birşey yazmamış...aşırı şaştım 7 kişi var şuan forumda... bu bölüm sadece boranın yakışıklığıyla uğraştım:img-in_lo birde ilk defa kutlamak istiyorum GO yeni doğum bir iki günlük gibiymiş gibi gelen yaren bebeği eklemişler diziye.... KIRÇİÇEĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM haramikedi 07-03-08, 23:43 hiiii.. sezaa gelmişşş...http://img85.imageshack.us/img85/1764/baby5hw9xp9.gif bi de hesap soruyo..sen nerdesin sen... Sezacım bu bölüm, Emiri bile Borandan çok gördük.:img-beee: Boğulmak üzereyken bikaç saniyeliğine nefes alabilmek kadar güzeldi her görüş.:img-in_lo Boran Sılaya dair cici telkinleri hipnoz durumunda verse daha iyi olur, böyle tam uyanık haldeyken bilinçaltının benimsemesi zor oluyor.:img-hyste "sevimli ve duygulu Sıla" hıııı....:img-hyste yalancı yalancı sana kimse inanmaz, yalancı yalancı sözüne kimse kanmaz...:img-hyste Pinokyonun burnu uzardı, Boranın yakışıklılığı katlanıyor yalan söyledikçe...nasıl hoştu yine.:blush: ama Boran yalan söylemez. Espiri yapmıştır. Bedo bile kıkır kıkır güldü sepetinde.:img-hyste teomanresat 07-03-08, 23:43 Ne kadar üzücü bir durum aşağıda 5 kişi var.:icon_sorr Bu arada hepinize iyi geceler:img-wink: Bölüm eh işte fena sayılmazdı.Bedirhan'ı kaçırtmaktan vazgeçti sevgili yönetmenimiz. Berzan'ıda dizginleyen bir ağa varmış demekki.Her ne kadar Oruç aşiretinin reisi olsada ve Boran aşiretimiz meselesine karıştı desede Berzan bence aşireti falan düşünmedi bu meselede.Sadece kendi şahsi meselesi olarak gördü ve onun intikamı için hareket ediyordu.Şimdi ise utanmadan aşiret bahanesine saklanıyor:img-pilot Narin bebeği ölü doğacak diye korktum.Doktorlar panik yaptı ama sağlıklı çok güzel bir bebek doğdu.Babasıda son görevini yaptı geldi kızını gördü ve Narin'e artık sende sevmelisin gibisinden sözler söyleyip bir daha görünmemek üzere gitti:img-yes: Berzan'ın karakola götürülmesi bence boşa çıkacak.Ordan birşey çıkmaz.Sadece biraz hareket olsun diye çekilmiş bir sahneydi.:img-pilot Sönmezleri ise hiç yazmıyorum,yazmaya değer değiller zaten:icon_whis Başkada birşey yoktu zaten bölümde. Boran'ın bilmem kaçıncı bakışıyla biten bir bölümdü:img-in_lo rfd30 07-03-08, 23:44 Bedirhan'ın kaçırılmasına verdiğimiz tepkiler yerini buldu ve Hamit ağa gönderilerek bu konuya engel olunarak toparlanması iyi oldu:good: Son sahnede aynı hata yine yapılıp Berzan ile bitecek derken yapılmadı ve yine yeniden Boran ile bitmesi güzeldi:good: Bölümde bizimde hep istediğimiz ve beklediğimiz sahnelerden biri olan Sıla'nın bugüne kadar Boran-Bedirhan için hiç alışveriş yapmamış onlara hediye almamışken Yaren ve Sönmezler için yaptırılmasını beğenmedim :dito Bölüm beklediğimden daha iyi sayılır (kötünün iyisi) her ne kadar Sönmezler başrolde olsalarda en azından dizide toparlanma olduğu hissediliyor ve sahne geçişleri iyidi kopukluklar yoktu ve konuların havada kalmadan sonuca ulaşması güzeldi :img-yes: Tabiiki Boran'ın Berzan karşısında yine güçlü ve 1-0 önde olması sebebiyle yoksa dizinin konusu olan Sıla-Boran'ın kuş kadar kalan sahnelerinin yanında Sıla ve Boran'ın da sahneleri git gide çok çok azalıyor Bedirhan babasına çekmiş kendini ağırdan satıyormuş muş... :good: Berzan sana byebye diyebilmeyi çok isterdim:img-tomat erale 07-03-08, 23:45 Bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun . Kırçiceği arkadaşımızında doğum gününü kutlarım.:klme Nihayet Bedirhanın bir odası oldu .:cheer: Berzan amcası ne güzel oda hazırlatırmış öyle.:img-hyste Acaba Berzan ,Bedirhanın hala bir odası yok diyemi oda hazırlatı.:icon_whis Berzan gibi cani dahi Bedirhana oda düşündü. Nasılda Bedirhana önem veriyor. Aslında Berzan Bedirhanı kaçırsa , ona baksa Bedirhan için iyi olacakmış .:img-hysteBakarsınız , Berzan yurt dışından eğitimli dadı dahi Bedirhana getirebilirdi. :img-hyst asumanoz 07-03-08, 23:48 DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZÜ SEVGİYLE KUTLUYORUM:love05: Yeni başlığımız hayırlı olsun..bye ....MAA yı beğendim yine süperdi:good: ....Bedoş çok tatlıydı,şimdi papucu dama atılacak ....Nihayet Yaren bebek gözlerini dünyaya açtı hoş geldi. ....Boranım yine zaferlerine zafer ekledi 3-0 galip Berzan'a karşı. ....Berzan Bedirhan'ı kaçıramadı çok sevinçliyim(ben Bedirhan'ı kaçıramayacak diye yazmıştım hep) ....GO izleyici tepkisi alacağı için Bedirhan'ı kaçıttıramadı:img-yes: ....Hamit ağa Berzan'a çok güzel bir ders verdi... ....Canan Berzan'ı Hamit ağa karşısında şok ettiii. ....Sönmezleri hiç yazmayacağım her halleri beni bıktırdı usandırdı.. ....Celil Bedar aşk tazelediler...vıyyyy ....Diloş Ceren'i öptü,bizimkilerde tık yok:img-hyste ....Abay yine kekoluğunu yaptı ....Ferideye kuyumcu dükkanı açacaklar kesin Abay ile birlikte işletirler:good: ....Ben halen Feride Abay'a göre değil diye düşünmekteyim. ....Dilaver Ceren ile hareket etti Boran'a yardımda bulundu ve Berzan adyosssss erken final yaptı. ....Zeliha'nın bebeğinden Berzan'ın haberi olamadı ne yazıkki tühh üzüldüm şimdik adamcağız evlat sahibi olamayacak:img-hyste ....Sıla'ya çok kızdım kendi çocuğuna birşey almadı Yaren'i ve sönmezleri düşündüğü için:img-yes: ....Sıla sönmezlerden önce Boran'a bir hediye alsaydıda görseydim:img-yes: ....Hiç birinin aklına gelmedi Firuz ağa ve Kevser anaya müjdeli haber vermek 'Yaren için':img-yes: ....Son sahnedki MAA nın bakışları süperdi:good::good: MAA FOREVER nengciğim... MUTLU SON.... İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara olsun seza 07-03-08, 23:53 hiiii.. sezaa gelmişşş...http://img85.imageshack.us/img85/1764/baby5hw9xp9.gif bi de hesap soruyo..sen nerdesin sen... Sezacım bu bölüm, Emiri bile Borandan çok gördük.:img-beee: Boğulmak üzereyken bikaç saniyeliğine nefes alabilmek kadar güzeldi her görüş.:img-in_lo Boran Sılaya dair cici telkinleri hipnoz durumunda verse daha iyi olur, böyle tam uyanık haldeyken bilinçaltının benimsemesi zor oluyor.:img-hyste "sevimli ve duygulu Sıla" hıııı....:img-hyste yalancı yalancı sana kimse inanmaz, yalancı yalancı sözüne kimse kanmaz...:img-hyste Pinokyonun burnu uzardı, Boranın yakışıklılığı katlanıyor yalan söyledikçe...nasıl hoştu yine.:blush: ama Boran yalan söylemez. Espiri yapmıştır. Bedo bile kıkır kıkır güldü sepetinde.:img-hyste Merhaba...İyi sabahlarrr.. Emir'i Boran'dan çok görme durumunu ihtimal olarak bile düşünmeye dayanamam. Emir ha!!!Çok görmek ha!!! Ben olayların gerisindeyim tabii ama MAA'nın bir ara polis tarafından arandığını okumuştum. O zaman bile çok ilgimi çekmemişti de yazının sadece büyük harflerini okumuştum.Ama nedense aklıma harami'ciğim sen gelmiştin. Bu kadar zamandır yüzünü okşamaktan Sıla'nın derisi yüzülmüştür diye düşündüm ama şükürler olsun böyle bir durum yok...Yeni kötü adam da çok karizmatik diyeceğim ama Kuzenler dizisindeki komik halleri aklıma geliyor. Narin'e bir şey olmadı değil mi? Fragmanda iç açıcı bir hali yoktu da... Sevgim seninle ve sizlerle...:img-wink: odile 07-03-08, 23:56 bölüm bitti ve aşağıda konuyu görüntüleyen kişi sayısı 10 :icon_sorr işte sözün bittiği yerr ...tüüüüüüüüü GO :img-tomat Sıradan vasat bir bölüm izledikk ..Narin'e birşey olur mu diye azcık action yaptılar bence gereksizzzdi :img-lazy: Azad daha da gereksizdiii :img-tomat sönmezler böğğğğğğğğğğ... Boran karakteri de bu bölüm çok ama çok az gözüktü ..NEDEN ??? :icon_sorr SEZA ablamm canımmm :img-in_lo haramikedi 08-03-08, 00:02 Berzan elinde bardak kırdı, Berzan kaşığı avucunda eğdi.:img-help: En sonunda Boran sayesinde polis tarafından evinden de alındı. Gelecek bölüm öfkeden tencere kapağını kemirebilir.:img-cold: pöh Berzan pöh!:img-beee: Borancım o bardağı ve o kaşığı bakışlarıyla aynı hale getirir :img-bored Azad da gelmişti yine...öteki tarafta sakalı uzamış, biraz da kilo almış sanki.:img-hyste Bir de ortamı terkederken neden kapıya doğru yürüdü anlamadım.:img-in_lo Madem buharlaşabiliyorsun neden kapıya yürümek ihtiyacı duyuyorsun :img-hyste zeynepsudem 08-03-08, 00:04 Fatoş Ablacım kapanan başlıktaki yorumumda; Azad'ın ruhunu rahat bırakmazlar daha, doğumdan sonra Yaren'ini görmeye gelir demiştim.. Azad Yaren ile Narin'i son kez görmeye geldi. '' izin ver Yaren'in hayatı ile birlikte Seninki de yeniden başlasın, birbirinize emanetsiniz'' mesajını verdiği sahne de Narin'in ağlaması duygulandırdı Beni:icon_sorr Narin'e kırmızı kurdele çoook yakışmış.. Yaren bebek de pek tatlıydı:img-icecr Boran'ın'' bi oğlumuz vardı bi de kızımız oldu.. birbirinize çok yakıştınız'' sözleri de güzeldi:good: Yaren'in doğduğunu; Firuz dedesi ile Kevser nenesine haber veren olmadı:img-tomat Boran'ın telefon açıp söylemesini bekledimmm.. Narin'in problemli doğumu; peeek bi hisli Bedar Hamfendi'ye malum oldu:img-tomat uykusundan sıçrayarak uyandı, kötü rüya gördüğünü söyleyip anlatmadı.. Nuran'a ulaşamadığında Sıla telaşa kapıldı. köşke geldi.. Boran'ın kucağında olan Bedoş'u alıp kucakladı, öpücüklere boğdu.. Boran'da Onları sarmaladı:img-in_lo üçünün sevgi yumağı olmalarını pek beğendimmmm:good: Omzuna çantasını takıp, Bedirhan'ı kucaklayıp aşıya giden; Sıla gözüme pek bi hoş göründü:good: aleveylül 08-03-08, 00:07 Azad da gelmişti yine...öteki tarafta sakalı uzamış, biraz da kilo almış sanki.:img-hyste Bir de ortamı terkederken neden kapıya doğru yürüdü anlamadım.:img-in_lo Madem buharlaşabiliyorsun neden kapıya yürümek ihtiyacı duyuyorsun :img-hyste haramiciğim aynı duyguları paylaşmışız... öbür dünyada sakal uzuyormuydu ...sanırım cennete düşmüş olacak ki cennetin meyvelerinden yararlanmış kilo almış:img-hyste (töbe yarabbim :icon_whis) bebek çok tatlıydı... sılanın bedirhan için babasına çekmiş onun gibi kendini ağırdan satıyor dedi... ben bu çocuğun babasının oğlu olduğuna eminim ama annesinin oğlu olmaması için dua eder oldum erale 08-03-08, 00:09 Berzan'ın karakola götürülmesi bence boşa çıkacak.Ordan birşey çıkmaz.Sadece biraz hareket olsun diye çekilmiş bir sahneydi.:img-pilot Boranda tam kodesci oldu . :img-hysteİstanbula geleli tam olarak kaç adamı kodese tıktı sayamadım.:img-hysteAli Ağa, Osman , Ahmet Ağa, Berzan .Daha varmıydı? Canım , bana görede Berzanı nasıl hapise tıkaçaklar. Diyelimki Berzan hapise girdi.Berzan hapise girince eli armutmu toplayacak .Boş kalırmı?Boranın parmagının olduğunu şıp diye anladı. Son sahnede aynı hata yine yapılıp Berzan ile bitecek derken yapılmadı ve yine yeniden Boran ile bitmesi güzeldi:good: Bölümde bizimde hep istediğimiz ve beklediğimiz sahnelerden biri olan Sıla'nın bugüne kadar Boran-Bedirhan için hiç alışveriş yapmamış onlara hediye almamışken Yaren ve Sönmezler için yaptırılmasını beğenmedim :dito Bedirhan babasına çekmiş kendini ağırdan satıyormuş muş... :good: Canım; Aynı korkuyu bende yaşadım .Ayyyyyyyyy yine Berzanla dizi son bulacak derken , Boranla bulması hoştu.:img-yes: Sılanın Bedirhana bir oda hazırlatmadan Yarene hazırlatırsa , şaşmam artık .Şimdiyue kadar Bedirhana ,Boranla birlikte oyuncak almıştı .Bedirhana başka bir şey almadı .Kocasına dahi alış veriş yapmıyor.Annesine ve o bencil Celile aldı:icon_sorr Neden acaba bu bölüm Sönmezlerden bir kat daha nefret ettim .Sönmezlere hiç içim ısınamayacak. Narinin ,hastanedeki bebekli anneyi kıskanması güzel düşünülmüştü . ]Bedirhan babasına çekmiş kendini ağırdan satıyor Bu söz haftanın repliği olsa gerek .:img-yes: Bu hafta en hoşuma giden konuşma idi. :good: rfd30 08-03-08, 00:16 Bütün kadınların tabiiki bizimde Dünya Kadınlar Gününü kutlarım Kırçiçeği'm doğum gününü kutlar, sevdiklerinle sağlıklı, mutlu herşeyin gönlünce olduğu bir ömür dilerim :klme Abay '' ooooo Boran dayı olmuşsun..'' Boran'ın '' hoş bi duygu sahiden, darısı başına'' deyişi bakışları çook tatlıydı:img-in_lo Boran'ın hastaneye girişinde sanki Sıla ile karşılaşacak diye bekledim sadece Abay tarafından dayı olması kutlandı ama güzeldi:good: Bide Berzan'ın davasını yeniden açmak için; Boran'la avukatın görüştüğü bi sahne vardı.. Boran üzerinde beyaz çizgili gömlekle ne kaaaa hoş görünüyordu:good: Boran beyaz gömleği ile her sahnede çok yakışıklı ve çok aydınlık ışıl ışıl parlıyordu :good: Bu bölüm diğerlerinden daha aydınlık geldi bana o kasvetli karanlık bölümler gibi değildi sebebide bu olsa gerek:img-ok: Boran kendi bebeğinin doğum heyecanını yaşayamadı ama yaren için de olsa bunu gördük keşke bu heyecanı kendi bebeği için yaşarken gösterselerdi :img-yes: Bu sahnede Boran'ın "keşke Bedirhan doğduğunda yanında olabilseydim" sözüne Sıla'nın söyledikleri bile Boran'ı mutlu etmeye yetti:img-yes: Azad biz görmeyeli biraz imaj değişikliği yapmış:img-hyste Azad'da Narin'inin azad etti, "Yaren'le hayatın yeniden başlasın" diyerek diziye bir daha gelmemek üzere veda etti:icon_whis teomanresat 08-03-08, 00:25 Şimdi bir şey soracağım size:img-yes: Sıla Boran'ı arayıp Nuran'a ulaşamadığını söyledi .Boran'da tamam deyip eve gitti.Korumaları azarladı.O sırada Nuran yukarıda gözünü siliyordu acaba Boran Nuran'ıda azarladı mı? Yoksa Nuran aşağıda korumaları azarlayan Boran görünce hata yaptığını anladıda ondan mı ağladı?:bilmim Eralecim evet Berzan hapse girse bile rahat durmaz.Boran'ın bunu düşünmesi lazımdı.Ama Berzan hapse girmeyecek.Bu sefer Boran'a hırsı dahada artacak.:icon_sorr Bedar'a Narin'in doğumunda problem olurken uykusunda sıçrayarak uyandığında Ne kadar hisli kadınsın diye demeden edemedim.:icon_whis Boran bence yanlış yapıyor,Bir işe girişeceği zaman önce Bedar'a akıl danışmalı his durumunu sormalı.Bedar'ın verdiği yanıta göre işe koyulmalı:img-hyste Yasemin kokulu Kırçiçeğim Doğum günün kutlu olsun canım.:klmeÖmrün uzun ,sevdiklerin hep yanında olsun:img-kiss: EDİT;Kapanan başlıkta kutladım ama burdanda kutlayayım hepinizin,hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.Kadına şiddet son bulsun:icon_sorr İyi gecelerbye mause 08-03-08, 00:25 İyi geceler canım forumdaşlarım. Diziye reklam aralarında baktım ve sadece Berzan'ın ağasının Bedir'i kaçırma işindeki tepkisini hatırlıyorum. Bravo adama,demek böyle ağalar varmış da biz aylardır neden Firuz,Cihan,Zinar,Ahmet,Mehmet vs.vs.vs gibi töreyi körü körüne uygulayan ağalar gördük. Adam ne dedi "tamam töre töre ama çocuk üstünden töre uygulanmaz.Çok takdir ettim yeni ağayı.:img-yes: Asıl yazma nedenim tabi ki başka,bu akşam bu sayfaya bir doğum günü kutlamasına geldim.:img-blush Kırçiçeğim,İzmir pembem,sonradan Kırdikeni olsanda sen benim hep çiçeğim oldun.Nice mutlu yıllara bir tanem.Hep dedim ya Sıla dizisini sırf bu yüzden seviyorum bana sizleri getirdi. Yeni yaşın kutlu olsun Çiçeğim.Bütün güzellikler senin olsun(Emre de senin olsun:img-blush).:img-in_lo:img-kiss::cheer: zeynepsudem 08-03-08, 00:30 ....Canan Berzan'ı Hamit ağa karşısında şok ettiii. Berzan sözde bir arkadaşının bebeğini emaneten bırakacağını söyleyip; Canan'ı işletti:img-tomat Canan bebek odası hazırladı.. Diziye bacadan düşen Hamit Ağa'nın Berzan'a ''çocuğu kaçırtırsan aşiretle münasebetini keserim'' tehdidi sayesinde Bedoş'um kaçırılmaktan kurtuldu:happy0064 Gül Hanım Bizi ters köşe etti ama iyi de etti.. bebek kaçırılmasına forumcak karşıydık:good: ....Abay yine kekoluğunu yaptı Abay ile Boran'ın Berzan hakkında konuşup, birlikte karara varmaları güzeldi.. Bide Abay'ın '' bilmediğim bi yönünü keşfettim Boran çook sabırlısın'' demesi Boran'ın '' hayatım boyunca direnicem dedim, direniyorummm'' cevabı güzeldi:good: ....Ferideye kuyumcu dükkanı açacaklar kesin Abay ile birlikte işletirler:good: Sönmezlerin Bedar'ı ziyaret ettiklerinde; Celil'in Feride'ye iş bulmaktan bahsetmesi hastanede yeri değildi.. ayrıca boş bi lakırtıydı:img-tomat Celil sanki kendi iş bulabilmiş gibi Feride'ye iş bulmaktan bahsetti.. Geçen bölüm Sıla iş konusunda; Feride'ye yardımcı olacağını söylemişti. Feride'nin babası da kuyumcuymuş, babasına bazen yardımda edermiş.. Narin'in Arşimed misali ''buldum kimin yanında çalışacağını buldummm'' dediğini duydukta sözlerinin devamını duymadık.. aklıma bi takı ustası geliyorrr O'da Abay:img-wink: gerçi bunca bölüm bir defa bile takı yaptığını görmedimmm:img-hyste erale 08-03-08, 00:34 Şimdi bir şey soracağım size:img-yes: Sıla Boran'ı arayıp Nuran'a ulaşamadığını söyledi .Boran'da tamam deyip eve gitti.Korumaları azarladı.O sırada Nuran yukarıda gözünü siliyordu acaba Boran Nuran'ıda azarladı mı? Yoksa Nuran aşağıda korumaları azarlayan Boran görünce hata yaptığını anladıda ondan mı ağladı?:bilmim Eralecim evet Berzan hapse girse bile rahat durmaz.Boran'ın bunu düşünmesi lazımdı.Ama Berzan hapse girmeyecek.Bu sefer Boran'a hırsı dahada artacak.:icon_sorr Canım; Nuranı ,Boran azarlamıştır diye düşündüm . Azarlamadı isede ,Boranın ,korumalarla konuşmalarından hata yaptığını anlamış olsa gerekki ağlıyordu . Nuran bence azarlandı gib geldi bana. Berzan rahat durmaz canım .Kesinlikle , daha tehlikeli olacaktır. Berzan sanki aşirettende dışlanacak gibi.Daha pis işler yapacaktır. Belkide bu olaydan sonra Bedirhanı kaçıracaktır. Bedirhanı kaçırıncada ,Oruçoğlu aşireti Berzanı dışlayabilir.Bana sanki olaylar böyle gelişecek gibi geliyor. Bedarın , yine sıçraması bana öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ yaptırdı . Yeter artık......... aleveylül 08-03-08, 00:45 bedarın sözde ana yüreği beni deli ediyor çünkü ben bedarı anne olarak görmüyorum kevserden farksız benim için... boranın gri takımı ve beyaz gömleği çok yakışmıştı... birde boranın sılayla konuşurken telefonu çalması ve " cep telefonları hayatımızda olmadan önce hayatımız daha rahat demesi" çok tatlıydı.... asumanoz 08-03-08, 00:49 Sönmezlerin Bedar'ı ziyaret ettiklerinde; Celil'in Feride'ye iş bulmaktan bahsetmesi hastanede yeri değildi.. ayrıca boş bi lakırtıydı:img-tomat Celil sanki kendi iş bulabilmiş gibi Feride'ye iş bulmaktan bahsetti.. Geçen bölüm Sıla iş konusunda; Feride'ye yardımcı olacağını söylemişti. Celil Feride'ye kadar kendine iş bulup çalışsın bedavacı otlakçı ne olacak:img-yes: sanki kaç kişiyi tanıyorda Feride'ye iş bulacak..bulsa bulsa yine Sıla'nın şirketinde bulur iş o na Canım; Nuranı ,Boran azarlamıştır diye düşündüm . Azarlamadı isede ,Boranın ,korumalarla konuşmalarından hata yaptığını anlamış olsa gerekki ağlıyordu . Nuran bence azarlandı gib geldi bana. Nuran'ı azarlamadı fakat hatasını anladığı için ağlamaya başladı. timsah gözyaşlarıydı o Berzan rahat durmaz canım .Kesinlikle , daha tehlikeli olacaktır. Berzan sanki aşirettende dışlanacak gibi.Daha pis işler yapacaktır. Belkide bu olaydan sonra Bedirhanı kaçıracaktır. Bedirhanı kaçırıncada ,Oruçoğlu aşireti Berzanı dışlayabilir.Bana sanki olaylar böyle gelişecek gibi geliyor. BERZAN KAÇIRAMAYACAK BEDİRHAN'ı:img-yes: Hamit ağayı sevdimmm ben.O Ali ağaya hiç benzemiyor. Bedarın , yine sıçraması bana öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ yaptırdı . Yeter artık......... :img-yes::img-yes::img-yes: Sevgili kırçiçeğim..Doğum gününü kutlar,herşeyin gönlünce olmasını dilerim rfd30 08-03-08, 00:57 Boran'ın'' bi oğlumuz vardı bi de kızımız oldu.. birbirinize çok yakıştınız'' sözleri de güzeldi Bu bölümde Boran’ın her sahnede performansı :good: Yaren'in doğduğunu; Firuz dedesi ile Kevser nenesine haber veren olmadı:img-tomat Boran'ın telefon açıp söylemesini bekledimmm.. Bende bekledim ama olmamasınıda çok yadırgamadım çünkü onlar dizide hep dış kapının mandalı olduğundan hemen haber verilmesi şaşkınlık yaratırdı :klme önümüzdeki bölüm muhtemelen olacaktır :img-wink: Narin'in problemli doğumu; peeek bi hisli Bedar Hamfendi'ye malum oldu:img-tomat uykusundan sıçrayarak uyandı, kötü rüya gördüğünü söyleyip anlatmadı.. Öyleki Bedar hastaneden çıkar çıkmaz onları ziyarete gitti :img-tomat Nuran'a ulaşamadığında Sıla telaşa kapıldı. köşke geldi.. Boran'ın kucağında olan Bedoş'u alıp kucakladı, öpücüklere boğdu.. Boran'da Onları sarmaladı:img-in_lo üçünün sevgi yumağı olmalarını pek beğendimmmm Sıla'nın annelik hissi :good: Omzuna çantasını takıp, Bedirhan'ı kucaklayıp aşıya giden; Sıla gözüme pek bi hoş göründü:good: Evet canım aynı şeyleri düşünmüşüz özelliklede Dr. muayenehanesinden çıkarkenki hali çok hoştu:good:, Bedirhan kucağında Sıla'ya annelik çok yakışmıştı keşke Dr. Bedirhanı Boran'la birlikte götürselerdi o sahneyi görmeyi çok bekledim bol bol sönmezlerin hastane sahnelerini görmekten daha izlemesi zevkli olurdu :img-yes: rfd30 08-03-08, 01:10 Boranda tam kodesci oldu . İstanbula geleli tam olarak kaç adamı kodese tıktı sayamadım.Ali Ağa, Osman , Ahmet Ağa, Berzan .Daha varmıydı? Boran’ın arkadaşının ilk bahsi geçtiği sahnede ve sonrasında Boran Devleti yavaş yavaş işin içine katmaya başladı Canım , bana görede Berzanı nasıl hapise tıkaçaklar. Diyelimki Berzan hapise girdi.Berzan hapise girince eli armutmu toplayacak .Boş kalırmı?Boranın parmagının olduğunu şıp diye anladı. Berzan’ın hapse gireceğini sanmıyorum bir şekilde kurtulacaktır yoksa pazsifize edilerek Boran’la nasıl uğraşsın :img-tomat Sılanın Bedirhana bir oda hazırlatmadan Yarene hazırlatırsa , şaşmam artık .Şimdiye kadar Bedirhana ,Boranla birlikte oyuncak almıştı .Bedirhana başka bir şey almadı .Kocasına dahi alış veriş yapmıyor.Annesine ve o bencil Celile aldı En beğenmediğim sahneydi:dito Sıla kızları daha çok seviyor gibi hissettim Yaren’e kızım deyişi bile içten ve çok sıcaktı:img-yes: Bedirhan' da her sahnesinde ama en çokta hastanede Yaren ile olan sahnesinde çoooook tatlıydı :img-icecr büyümüştü ve abi görüntüsü ile çok yakışıklı gözüküyordu :img-icecr Yaren bebeğin gözlerinin açması da güzel yakalanmış bir sahneydi :img-ok: Neden acaba bu bölüm Sönmezlerden bir kat daha nefret ettim .Sönmezlere hiç içim ısınamayacak. Erale’cim çünkü bölümün başrollerinde bol bol Sönmezler vardıda ondan:img-fie: Narinin ,hastanedeki bebekli anneyi kıskanması güzel düşünülmüştü . :good: Anasını babasını sevmesekte Yaren bebek çok tatlı:img-icecr GO yeni doğan bebek seçimini güzel yapmış :good: ]Bedirhan babasına çekmiş kendini ağırdan satıyor Bu söz haftanın repliği olsa gerek :good: Göbekli Berzan göbekli Berzan:img-hyste karalimm 08-03-08, 01:11 :(:(bu bölümm o kaadr cok güzel degildiii benceeeeee artik dizimizz baska oldu yaaaaa benim babam bilee anladii haa hepp bedar felan gösteriyooooo diyorduu :img-hyste zeynepsudem 08-03-08, 01:27 Kırçiçeğim Sevgi kelebeğimmm:img-in_lo doğum günün kutlu olsunnn:klme Herşey gönlünce olsun:good: sağlıklı, mutlu niceeee yıllar dilerim. Bide çoook sarılıp çoook öperim:love01::img-kiss: Boran kendi bebeğinin doğum heyecanını yaşayamadı ama yaren için de olsa bunu gördük keşke bu heyecanı kendi bebeği için yaşarken gösterselerdi. Bu sahnede Boran'ın "keşke Bedirhan doğduğunda yanında olabilseydim" sözüne Sıla'nın söyledikleri bile Boran'ı mutlu etmeye yetti. rfd'cim Sıla ile Boran'ın Yaren'in doğumunu telaş ve heyecanla bekledikleri sahneyi Bende beğendimmm. Sıla Boran'a '' bakıyorum da Sen Narin'den daha heyecanlısın'' diye takıldığında Boran ''keşke Bedirhan doğduğunda yanında olabilseydim'' diyerek içinde ukte kaldığını bakışlarıyla da güzel ifade etti:img-in_lo Finale doğru üç-beş yıl bi zaman atlaması yaparak; Sıla'nın ikinci bebeğinin doğumunda; Boran'ın doğumhane önündeki babalık heyacanını göstermelerini isterimmm:good: Haşmet'in ölümü üzerine; Boran'ın işyerinde konuştuğu emniyet mensubu bir bey vardı.. o sahnede aklıma Berzan'la birlikte diziye giren; Şahin geldi.. bikaç bölümdür dizide görünmüyor, Şahin'e noldu ki?:sad53: kayıplar listesine dahil oldu herhal:img-tomat Azad biz görmeyeli biraz imaj değişikliği yapmış. Azad her ne kadar imaj değiştirirse de şalvarından özünden vazgeçmiyor:good: helal olsun. İyi geceler dilerimbye sevgiyle kalın. rfd30 08-03-08, 01:27 Feride'nin babasının yanında yardım etmiş olması ve takı işinden anlaması Abay ile ortak bir yön bulabilmek için tasarlamış bir fikir:img-blush Celil'in de Feride'ye yaptığı anladığı bir uğraşı mesleği olduğunu sorması "bilelimde aklımızda bulunsun" demesi ne kadar mantıksız bir replikti :dito İst. geldiklerinde iş bulamamaktan yakınan Celil değilmiydi:img-tomat Celil kendine bir iş bulamamışken Feride'ye nasıl bulacakki :img-beee:tabi Sıla ve Boran faktörü devreye girmeden :img-wink: Narin iş buldum derken Abay'ı kastederek söyledi herhalde:img-tomat Berzan aşiretten daha önce atılmamışmıydı şimdi Bedirhan'ı kaçırmaması için aşiretten atılmakla tehdit edildi :icon_whis :klme Haşmet'in ölümü üzerine; Boran'ın işyerinde konuştuğu emniyet mensubu bir bey vardı.. o sahnede aklıma Berzan'la birlikte diziye giren; Şahin geldi.. bikaç bölümdür dizide görünmüyor, Şahin' noldu ki? kayıplar listesine dahil oldu herhal Zeynep'cim o sahnede aynı şeyleri düşünmüşüz ben o kişinin önce Şahin olduğunu sandım daha sonra olmadığını gördüm:img-yes: Şahin'de diziye bir girip pir kaybolanlardan oldu :icon_whis Bu haftaki en beğendiğim rep. 1 tanesi de Boran'dan "şu telefonlar çıkana kadar hayat daha güzeldi" :good: ayliz 08-03-08, 07:18 Tüm arkadaşların dünya kadınlar günü kutlu olsun:klme Son bölümü Bedirhan'ın :img-in_lo hatırına biraz beğendim.O ne tatlı ve şirin bir bebektir öyle ama Yaren bebeği görünce Bedoşumu biraz abi gibi gördüm.Anne ve Babasını pek sevmesemde Yaren bebeği sevdim,Allah sahibine bağışlasın o da çok tatlı bir bebek,hele gözlerini açarken süperdi:img-in_lo. Sevmediğim sahnelerin başında gelenler,Sönmezler ve Berzan sahneleriydi.Bu bölümde gözlerim Firuz ve Kevser'i aradı,Boran'ın telefon edip 2.torun haberini vermesini bekledim ama nerde.:img-icecr En çok kızdığım da Bedirhan'a ne mardin'de,ne de Sıla'nın köşkünde hazırlanmayan odanın,Berzan çirkefinin evinde hazırlanmasıydı.:dito:dito Berzan polisler tarafından götürüldüğünde hele şükür dedim.Sonunda devletin polisini hatırladılar.:img-wink:Ama orda uzun bir süre kalmayacağına eminim.:img-tomat:img-tomat erale 08-03-08, 07:51 Sıla ile Boran'ın Yaren'in doğumunu telaş ve heyecanla bekledikleri sahneyi Bende beğendimmm. Sıla Boran'a '' bakıyorum da Sen Narin'den daha heyecanlısın'' diye takıldığında Boran ''keşke Bedirhan doğduğunda yanında olabilseydim'' diyerek içinde ukte kaldığını bakışlarıyla da güzel ifade etti:img-in_lo Finale doğru üç-beş yıl bi zaman atlaması yaparak; Sıla'nın ikinci bebeğinin doğumunda; Boran'ın doğumhane önündeki babalık heyacanını göstermelerini isterimmm: Boranın ,Yareni beklerkenki heyecanı çok güzeldi .Ben birde Boranın hala Bedirhanın doğumunda bulunamamasının üzüntüsünü hep yaşayacagını hissetim .O sahnede Boran için , Bedirhanın doğum anındaki duyguyu yaşamaması adına bir kez daha üzüldüm. Sıla inşallah 2., 3. çocugu hemen doğurur ve Borana bu duyguyu tez zamanda yaşatır. Sılanın Borana verdiği cevapta çok güzeldi . ---Boran iyikide yoktun, birde seninle orada uğraşamazdım . diye.:good: rdfçiğim; Berzan aşiretten daha önce atılmamışmıydı şimdi Bedirhan'ı kaçırmaması için aşiretten atılmakla tehdit edildi Demişsin. Ben Berzanın aşiretten atıldıgını hiç hatırlamıyorum .Yok öyle bir şey canım. Bundan sonra Berzan ,Borana karşı daha acımasız olacak ve Oruç aşiretinin hoşuna gitmeyecektir. O zaman Berzanı dışlayabilirler. ilkbahar 08-03-08, 07:54 Günaydın Sevgili Forum; Günaydın Ayliz'ciğim; Kırçiçeğim doğum günün kutlu olsun, Akşam bölüm sonrası girmeye çalıştım, benim internetten mi yoksa siteden mi sayfa error verdi, durdu. Akşamki bölümü beğendim. Artık aşk beklemediğimden olsa gerek, bir de 2 başrol oyuncusunun arası biraz düzelmiş gibi, ikili sahnelerde soğukluk hissetmedim. Bölümün kahramanı Bedoş'tu. Bu çocuk giderek daha tatlı oluyor. Etrafına cin gibi bakıyor. Bir konuşmaya ve yürümeye başlasa, Berzan'ın onu kaçırmasına hiç gerek kalmayacak. Kendisi Berzan amcasının hazırladığı odaya ve oyuncaklara koşa koşa gidecek, derim. Boran'ın yüzünde biten bölüm sonlarını seviyorum. En sonunda artık Boran'ın hukuku da yanına alarak savaşı sürdürmesini sağladılar gibi. Oruç aşiretinden gelen, kim oldugunu anlamadığım post bıyıklı ağayı da sevdim. Hem söyledikleri çok yerinde ve ders vericiydi, hem de işimize yaradı. Bana bundan önceki 2 bölümde MAA, diziden sıkılmış gibi geliyordu. Bu bölüm toparlanmış, eski bakışları, oyunculuğu ve karizmatikliği yerine gelmiş. Bedoş'un aşıya götürülmesi sırasındaki Sıla'yı da sevdim. Fakat CD'nin acilen 3-5 kilo alması lazım. Hafif rüzgarda uçacak mazallah. Karı koca ilk kez yanyana oturup, günün yorumunu kahveleri eşliğinde yapacaklardı ki hem Ayşe, hem Narin'in doğum sancısı geldi. :icon_sorr Maalesef ki G.O. kendi ipini çektiğinden olmayacağını biliyorum, yine de bu bölüm aslında 5'ten yukarıda olmayı hak ediyor bence. Reytingler forumda olan kişi sayısıyla alakalı değil . Reyting aleti de bu siteye üye olanların çoğunun evinde yok. Reyting aleti reklamcıların elinde olmalı. 2. seneye girmiş bir dizide de reklamların azalması gayet normal. Akşam reklam aralarında ve bizim diziden sonra başka dizilere de baktım. Kim ne derse desin, bizim dizimizdeki kadar birbirine yakışan başka bir çift göremedim. Onlardan aldığım elektriği başka hiç bir dizi çiftinden alamıyorum. :img-icecr Neyse; oradan buradan şuradan yazdım. Gidip sabah uykuma devam edeyim. Tekrardan tüm hemcinslerimin kadınlar gününü kutluyorum. İYİ Kİ DOĞDUN KIRÇİÇEĞİM. Günaydın erale'ciğim. erale 08-03-08, 08:33 Bedirhanı aşıya Sıla ile Boran birlikte götürselerdi .Boranı doktorun orada Bedirhana aşı yapılırkenki heyecanlı halini izlemek güzel olacaktı. Berzanın evini Boranın evinden daha çok beğeniyorum. Berzanın evinin bahçesi ,Bedirhan için daha uygun değilmi? Berzanın o bahcede kitap okumasındansa ,Boranın o bahcede kitap okumasını tercih ederdim. aynurhay 08-03-08, 08:33 Bedirhan'ın doğumunda bulunmayı çok isterdim diyen Boran'a Sıla'nın yanıtı :img-swoon aa ne rahat şu Sıla sanki bendim apar topar uçağa atlayıp bebeğimi babasından uzaklaştıran her işte bi hayır vardır deyiverdi sadece.:img-pilot Boran unutmuş olsadaaa vur durma vur yüreğim vur. Canan'ı çözemedim,hayatında görmediği bir bebeğe bakmak için bu kadar heyecan ve hazırlık biraz tuhaftı.hatta ben bir ara galiba Bedir kaçıralacak ve onu Canan büyütecek falan sandım.:img-hyste Bu bölümde Boran az mı görüldü ne!! bye figan1973 08-03-08, 09:13 doğum günün kutlu OLSUN...ve de bütün kadınların KADINLAR GÜNÜ..saklanmadan ,kaçmadan,*kadın* oluşundan UTANMADAN... Bu bölüm'ü de beğendim...fazlacana EKŞIN yoktu ama *mantıklı* kopuk, kopuk olmayan tutarlı bir bölümdü..gerilmeden izledim..reklam aralarında foruma girmeğe çalıştım AMA *eror* veriyordu..dizmin birazcık keyfi kaçtı....:img-tomat çok geç saatte telefona cevap vermek için kalktığımda gelmişti.... iki bölümdür yelloz ESMA görünmüyor...acep gizliden gizliye *doğum* mu yaptı ki...sevgili diloş(aman tanrım diloş nassı *sevgili*olabiliyorve de ben bunu nassı yazıyom) boran'ıma berzan'ı fitledi (ohhh canıma değsin) sonuç berzan'ın karizma sıfırlandı kös, kös polislerle *mevcutlu* olaraktan savcılık'ı boyladı.. sevgili saba' cım kulaklarını çınlattım....belki hiç bişi ÇIKMAZ ama yinede YASA gördük.... berzan'ın canan'ı çok KIT...adamın ne olduğunun farkında mı değil YOKSA bilmezliğe mi geliyor çözemedim ilerleğen bölümlerde öğrenirmiyiz ki .... finalde berzan'ın yüzü ile bitecek sandım ama *gelenek* den ayılınmadı ekranı BORAN'IMIN YÜZÜ kapladı..ananem *ağzını kapa'da asi'nin finaline bakalım * dedi.....:love04: haramikedi 08-03-08, 09:31 Bedirhan'ın doğumunda bulunmayı çok isterdim diyen Boran'a... her işte bi hayır vardır deyiverdi sadece.:img-pilot Boran unutmuş olsadaaa vur durma vur yüreğim vur. Sevimli Sıla "Doğumdan önce İsviçreye varabilseydim bu kadarını da bulamayacaktın" diye teselli etseydi Boranı keşke.:img-hyste Dilaver Cereni öptü..:klme Söylediğine göre, Ceren aslında kahveyi kastetmiş ama bıyık daha iyi gelmiş. :love05: Dilaver ve Boranın işbirliği yapmaları da güzeldi. Bari akrabalar birbirlerine güvenebilsinler yani. Cihan da izlediği yerden ne mutludur şimdi.:icon_ange Son Poşulu Hamit Ağa :img-clapp "çocuk üstüne kısasa kısas olmaz.":img-in_lo Bediri Yareni görsün diye hastaneye götürmelerini hiç sevmedim zaten. Çok saçma. Bu tehlikeli zamanlarda, hem de hastaneye..ne için? Hem nasıl koruyorlar ki Bediri, Berzanın adamları "ortam müsait, hemen alırız" gibi konuşabiliyorlar.:icon_evil o araba sahnesinde de olacakları bir tek Bedir farkında gibiydi.:img-hyste ciddiyet dolu bakışlarıyla etrafı inceleyip şöföre "tehlikenin farkında mısın" bakışı attı.:img-haha: teomanresat 08-03-08, 09:33 Berzan aşiretten daha önce atılmamışmıydı şimdi Bedirhan'ı kaçırmaması için aşiretten atılmakla tehdit edildi :icon_whis :klme Günaydınlar:img-wink: rfd30'cum Berzan'ın daha önce aşiretten atıldığını sanmıyorum.Öyle birşey olsaydı Dün gelen Hamit ağa ''Daha önce yanlış yaptın aşiretten atıldın,şimdide yanlış yaparsan gene aşiretten atılman için elimden geleni yaparım'' derdi. Bu gelen Hamit ağa bizim gencoların bir zamanlar sözü üzerine söz söylemedikleri Ali ağa gibi bir kişi herhalde.Yani Aşirette Berzan'dan çok sözü dinlenen kişi ünvanında.Öyle olmasaydı,aşiretten attırırım demezdi,Berzan'da geri durmazdı gibi geliyor bana.:img-yes: Berzan aşiretten atılmak korkusuyla ve Hamit ağaya olan saygısıyla Bedirhan'ı kaçırma işinden vazgeçti ama şimdi polisler tarafından emniyete götürülünce bu işin içinde de Boran'ın parmağı olduğunu düşünürse Aşiretten atılmak falan umrunda olmaz bildiğini okur diye düşünüyorum:icon_sorr bbasalan 08-03-08, 09:38 Bu bölümde Boran az mı görüldü ne!! Evet, kısacık sahnelerini aralara serpiştirmişlerdi.:img-yes: iki bölümdür yelloz ESMA görünmüyor...acep gizliden gizliye *doğum* mu yaptı ki... http://www.resim-yukle.com/img01/17/589134Booty.gifGeçen bölüm vardı, Dilaver’in evinde zılgıt yemiş ve yine Berzan’a gitmişti hatırlarsan. Hatta Ceren'in kaybolmasında Dilaver'e "parmağın var mı?" diye Sıla sorarken o da yanlarındaydı, değil. ------------------------------------------------------------------------- Boran; :img-blush bütün duygu geçişlerini yapmacık olmadan, sırıtmadan, yine çok güzel verdi.:img-clapp :icon_shad Kızgınlığı (Korumalar, Berzan) :happy0064 Babalığı, Kocalığı, hafif tebessüm edişi, dinlemesi (Sıla http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif ) :img-punk: Merakı, heyecanı, sabırsız panik içinde bekleyişi (Narin), :good:Kendi anası olmasa bile evlatlık duygusu (Zeliha’nın anası) :img-hi:İnsanlara karşı saygı/dinleme/değer verme (Dilaver) :dance:Dostluğu (Abay) Bu bölüm yer aldığı sahneler kısacıktı sahneleri bir dakikayı bile doldurmuyordu.:butch: -Şirkette Abay ile konuşması -Abay ile araba sahneleri -Dilaver ile şirkette konuşması -Avukat ile şirkette konuşması (köşe ve masa farklıyı ve arkasında jukebox vardı değil) -Nuran yüzünden korumalara fırça çekmesi -On saniyelik kucakta tuttuğu Bedirhan ile Sıla’yı karşılaması -Mıy mıy karısına yatak odasında iltifat etmesi (???) -Telefonda Haşmet’in karısına “ana” diye hitap etmesi -Morg çıkışı Abay’a “o” demesi -Otelde Haşmet’in karısına ölüm haberini vermesi -Şivan’ın yatmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirirken ki bakışları duruşu -Sıla ile kahve içecekken ki oturuşu duruşu konuşması -Hastanede Narin için endişelenmesi her hareketi Boran Forever aynurhay 08-03-08, 10:26 ekranı [B]BORAN'IMIN YÜZÜ kapladı..ananem *ağzını kapa'da asi'nin finaline bakalım * dedi.....:love04: :img-hyste Asi demişken dün bende reklam arası bi bakıyım dedim tanıdık mekanlar var mı diye,Demir ve Asi arabada bir sokakta otele gelmişler bell ki ,tam o sahnede (aşağıda geçen konuşmalarda ben x eşim y olarak adlandırılmıştır) y:hangi otel bu? x:şey değil mi kolejin olduğu sokak orada bi otel var ya o işte(iç sesim kendi memleketini bilemedi ,ben bildim ben bildim:cheer:) demir:koskoca şehirde seni bırakmam Asi y:Antakya'ya koskoca şehir dedi hahaha x::img-fear2 yok ya istanbulmuş orası x+y=:blink::img-hyste:img-hyste çok eğleniyoruz biz televizyon izlerken.:img-in_lo Boran Sıla'ya neler dedi kaçırdım ben orayı fakat tahmin ederim ki çok güzel şeylerdir.Ama Canan "bebek gelmiyor mu" diye Berzan'ın yanına geldiği zaman bi an panikledim Canan'ı dövecek sandım:img-fie: neyse ki "çık dışarı" demekle yetindi aslında belli Berzan'ın çok kızdığı zaman dövmek değil de direk öldürmek eylemine geçecekmiş gibi ürkünç bi hali var:img-cold: Hüseyin bileti yırrtı şimdi ne yapacak:bilmim Şivan da bi hoş "ben bacımı ezdirmem":img-cool2 gördük vakti zamanında. bbasalan 08-03-08, 10:30 Bediri Yareni görsün diye hastaneye götürmelerini hiç sevmedim zaten. Çok saçma. Bu tehlikeli zamanlarda, hem de hastaneye..ne için? Küçücük bebeğin hastane odalarında ne işi var. :icon_whis Üstelik yatan hastanın yanına bile iki kişiden fazla kimsenin girmesine genelde kat hemişireleri izin vermezler. Ama Bedar'ın başında Celil, Sıla, Narin, Feride, Dilan, Emir ve bir de gelseydi Bedirhan tam olacaktı yani.:img-cool2 ------------------------------------------------------------------------- Sönmezler, http://www.resim-yukle.com/img01/17/279174smilieb188zx4.gif(bölümün %95’i onlara aitti.) Üstelik geçen bölüm Bedar'a sözü vardı Sıla'nın. :bırr Annesine moral olsun diye Bedirhan'ı getirecekti hastaneye. :butch: Evlatlık görevini yerine getirmedi Sıla kız.:img-pilot Halalık hoşuna gitti hemen Berihan'ı kaptığı gibi yengesine-görümcesine getiriverdi. Ayrıca Bedar hiçte ameliyat olmuş ağrısı sızı olan bir kadın gibi yatmıyor maaşallah neşesi, morali keyfi yerinde hatta büzük dudakları ile espri bile yapıyordu. ıyyyy Kocası ile tutkularını gördünüz mü? :img-tomat ne kadar içtendiler. Biraz genç olsalar öpüşeceklerdi :icon_twis herhalde. ıyyy böğğğ Bedar :img-banne ameliyatlı kadın hemen Narin'ine Yaren'ine koştu da. Sen kendin :img-fie: zaten bir mikropsun ve bir de hastasın. Ne işin var bebeğin yanında kapıdan gör git. :img-punk: Dakikalarca ne diye oturursun ki. Bir de evde Dilan, Emir, Narin, ve Feride paslaşmaları :fighting2 vardı, değil. Sevimli geldiler mi gözünüze.ıhhhhh. ------------------------------------------------------------------------ Kadınlar gününüz/müz kutlu olsun Sabah'ın manşetinden, Seviyoruz ama... DÖVÜYORUZ ÖLDÜRÜYORUZ OKUTMUYORUZ ÇALIŞTIRMIYORUZ KADINLARIMIZ Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki ve kara sabana koşulan ve ağıllarda ışıltısında yere saplı bıçakların oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan kadınlar, bizim kadınlarımız... Nâzım HİKMET basın demişken birde HU köşesinden Sevdiğim Laflar kısmı Karımı asla aldatmam. Evde biftek beni beklerken, sokakta niye köfte peşinde koşayım.. Paul Newman SONAY T. 08-03-08, 10:45 62. bölümde ne yazacağımı nerden başlayıp ne kadar yazacağımı bilemedim, en iyisi sevdiğim bir kaç sahneyi ve repliği yazayım o kadar..... En son sahnede hastanede toplanmışlar tabi ki Genco ailesinden sadece Bedirhan var... Sıla--Benim oğlum babasına çekmiş, kendini ağırdan satar..... ....dedi ..işte o an sadece ve sadece gülümsedim...Evettttt dedim...62. bölüm haftanın repliği bence...:img-yes: 6 aylık Bedirhan kıskanç mı? Yaren'nin doğumuyla akşam bölümde sürekli Bedirhan ne diyecek, ne tepki verecek?.. diyip durdular..Bu bölüm Yaren'in gelişi ve bedirhan tepkisi üzerinde durdular..Tek yoruma değer bulduğum sahneler bunlar oldu...Ufak tepek birkaç sahne daha var..... Sönmez cephesi, Yeni Hast sponsor Doğan TIp merkezinde bir ameliyat bir de doğum gerçekleştirdik.. Ama Beder kadın diğer hast. ne çabuk sattı..Bunlar dizi için ayrıntı ama önemli..Neyse Beder kadın ameliyat olmamış havasını hiç hissetmedim,kızları, gelini, kocası tarafından sürekli konuşturuldu..Sanki tatil köyünde dinleniyor..Odanın camı da tavandan -tabana aşağıya düşecekler gibi korktum... .. Celil efendinin takıları iade etmesi ....aman ne aşkmışş..... Sıla hanım ilk kez ciddi alış-veriş yaptı kendi çocuğuna bir parça almadı ne de kocasına..Eeee önemli olan Sönmez forewer.... Beder 1 geceliğine gitti, 10 ve 14 yaşınddaki çocukların hamaratlığı tuttu..Hem yemek hem de ütü yapmayı öğrendiler dermişim ama çok gereksizdi sahneler çokkkkk.. ..Buradda Beder kadını sorumlu bulurum 1 gece gitti çocuklarrın ana ihtiyaçları tedarik etmeliydi.... Narin doğum çok yakın dedi akşam eve gitti sancısı başladı...Kadın yönetmen kadınları nasıl da çarçabuk doğurtuyor...ayakta gezerken doğumhaneye...Azad efendinin gölgesi geldi ekolojik dengeyi anlattı gitti.Belgesel izliyorum zannettim....Nihayet daha gelmeyeceğini de söyledi....Görev tamamdır Azad Efendi.....BYYYYYY... ..Dul kadın, yalnızanne olarak aslında narin hanıma acıyorum, üzülüyorum ama bu Azad efendi de fazla oldu....Yaren bebeciğin ne cici balonları vardı öylem.... Emir efendi de feride ablasına aşık oldu...Ah Abay Ah! ortalarda sersefil oldu.... Bedirhan doğumu ve babası, Boran ,Bedirhan'ın doğum anını yaşayamadığı için buruk oldu.. ben de Boran ben de:img-wink: Sıla hala olacak diye ne kadar sevindi, kendi çocuğunda böyle heyecan duymamıştı... Ya Boran, Bedirhan'ın doğumunu yaşayamadı üzgün.. ben de Boran Ben de . Doğuma sonradan yetişin....Sezon finali ve 38. bölüm kabusu...Cihan ile savaştaydın.....:img-yes: Geleyim Victor Numan kılıklı Berzan ağa beye, Adam plan yapıyor olmuyor.. Ama Bedirhan'a oda hazırlanmasını sevmiştim..Sevgilime ilk kez ciddi olarak oda hazırlandı .. onu da ORUÇ AŞİRETİNDEN gelen ağa bozdu..Bu kaçırılmayı o kadar istemiştim ve kendimi inandırmıştım sormayın... Berzan ağa aşiretten atılmaktan kadar da korktu inanamadım ve yakıştıramadım da... ..Adamları ne güzel kaçırma eylemini gerçekleştireceki..... Misafir oyuncu olarak gelen Cengiz Sezici bey umarım kalıcı değildir..Bu Berzan hapse girerse ve diziden çıkmış görünürse Mardin'de düşman sıfatına nail olmaz umarım?Adı neydi Mahmut mu? ..unuttum.... Berzan'a diyor ki; --gencolarla aramız bozulmasın..( buna yakın replik işte..)..ne kaa şaşırdım..... Şıhları ,ağaları belli belirsiz GENCOlar.... ................. bu arada sık sık asi dizisine bastığımı yazmadan geçemeyeceğim........ Diaver ve Ceren aşkı ve şöminemiz, İnanmadığım ve olmasını beklemediğim bir aşk sonuçta ama ilerliyor....Doludizgin ilerliyor..küçücük masum öpücük ile diziye taze kan verdi..Cd hanımın kulakları çınlasın.....Ümmü bacı bakalım ne diyecek bekle mardin bekle Ceren gelini... Ceren akşamdan sabaha davayı yeniden açması ve Boran'la işbirliği yapmalarını sadece Berzan'ı hapse atmak ve diziden çıkarmak amaçlı olduğunu düşünüyorum...Sermiyan Midyat tiyatro oyunu ile de turne yapıyor..Mardin'e gitmeyecek diye düşünüyorum....Cengiz Sezici bey yerini dolduracaktır..:img-yes: 62 .bölümde Haşmet trajedisi de son buldu ama ya geride kalanlar... Haşmet'in böyle dağ başında vurulması, ölü bulunmasını çok kınıyorum... Nasıl anlayış bu adamın güvenli sitesine geliyor ev sahibine silah çekiyor."Yavuz hırsız ev sahibi " hikayesi... Zeliha başka evde, anası otelde , bu ölüm mevzusunu dizide anlatamadılar...Zeliha unutuldu gibi oldu...Zeliha'nın kız kardeşleri de nerdedir... Zeliha bebeğinin adını Berzan koysun bence...Haşmet Samim olmazz...:icon_whis CD ve MAA ferponmansı,saç baş.... Boran ne gülüyor ne ağlıyor..MAA çok bitkin ve neşesiz.... Cd hanım o saç modelini artık değiştirsin..Düz fön CD yüzünü çok zayıf gösteriyor..perçemleri elektiriklenmiş yüzünden aşağı uçuyorr..Estetik açıdan sinir bozucu.....Düz fön hiç yakışmıyor...perçemler dümdüz ,elektirikli.. AMa MAA nın bu hali beni düşündürüyor..Sorun ne acaba?....Abay ---ne kadar sabırlısın ...dedi?..Boran küçücük bir gülümseme bile yapmadı..insan gayri ihtiyari güler..... Şivak kahya ile Ayşe'nin müstakbel kaynanası konuşmuş meğerse, Ayşe ile Hüseyin abileri nasıl da bakıyorlar..Ama dulkadın Ayşe'yi kaynanası istemeyeceğini bundan 5 ay önce yazmıştım..Evlenmemiş genç adama ,dulkadını kimseler reva görmez,anadoluda bu böyledir genellikle..Ama Boran ağam halleder.. Hüseyin'i oynayan Eren KARAKUŞ beyin ses tonu çok hoş..Tam şiir okuyucu sesi... Ayşe- Hüseyin, ferhat-Şirin meselesi,daha çok uzar..mardin'de yaşanacak mesele..Ama Sıla'ın mutfağın yanından geçmesini beğendim.kapının yanından geçmesini beğendim....3 aydır yapılamayan mutfak... Sayın Sıla dizisi yetkilileri ; Köşkte elektirik tasarrufu yapın ...her yer parıl parıl parlıyorr.... ...................... üst katta sof anın ve orta odanın tavanları kalem işi süslüdür. resmi siteden alıtıdır..... *****Bu tavanlar spot aydınlatmalarla parlıyor adeta... *****yetmiyor duvarlardaki tablolar üstü spot lambalar koyulmuş bunlarda yanıyor..geçen gün Sıla resminden saydım 6 adet pano 6 adet spot aydınlatma yanıyo..... ****yetmiyor yine masadaki mumlarda yanıyor..... Mum nerde mi yanıyordu?..şivan kahyanın s ofanın köşeindeki kanepede yattığı an gördüm...Ayrıca şivan niçin evde yatıyordu ki? Boran ,Sıla'yı neden bu kadar yüzüne karşı övüyor ? Nuran çocuğu gezdirdi, yürekleri hoplattırdı...Ama Boran ya da Sıla korumalara neden telefonla ulaşmadı , anlamsızdı bence...Nuran duymamışmışş.... Eve geldiler çocuk evde, Boran korumalara bir güzel fırça çekti... Odalarındalar... Boran Sıla'yı kaçışlaran dolayı sitem edecek zannetim..Baktım adam karısını yere göğe koyamıyor...Biraz da Boran ağaya kızdım..ne bilim karısını bu kadar yüzüne karşı övemesi gereksizdi bence.:img-yes: Tamam anladık Boran ağa karını seviyorsun, övüyorsun....:img-yes: Bedirhan çok şekerdi... bbasalan 08-03-08, 11:06 Sıla http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=hanged2.gif(Bölüm boyunca full Hastane de geçirdi). -Bedar’ın başında yatağında oturdu bla bla -Celil ve Bedar’a hediyeler getirdiği üçlü sahne kikirdemeler -Koltukta oturduğu Narin’in hediyelere baktığı vıd vıdı sahne -Hastane koridorunda Boran’ı tel. araması -Bedirhan için endişeli gelip Boran dan bebeği jet hızı ile alıp koklaması -Bedirhan’ı aşıya götürmesi -Boran’ın iltifatlarına karşılık http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=kir1_20_11_.gif yerdeki karıncaları sayması :img-fie: -Şivan’ın yanından “ben Bedirhana bakiim” diye ayrılması -Yarım kalan kahve içme seansı -Narin için doğum bekleme nöbeti -Narin doğum sonrası odasında sevinci -Bedirhan kucağında karyolada otururken Ayşe’yide oturtması karşılıklı bla bla bla Aslında Sıla da http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif değişen bişey yok. Bu bölüm oğlunu biraz fazla öpüp koklattırdılar. Malum bölüm Bedirhan http://www.resim-yukle.com/img01/16/61501rollbaby.gif üzerineydi “o çocuğu istiyorum” :butch: davasının baş kahramanı idi, o nedenle. :img-wink: Sıla yüzünden Boran’a :img-blush Bedirhan’ı kucakta tutma zevkini tattırmadılar tüü. :img-tomat Bir de Sıla’sına :img-cold: iltifatlar düzmesi için çınar ağacı vazifesi gören pusette ki Bedirhan’a parmak ucuyla dokundurttular. :icon_twis Bir de http://www.resim-yukle.com/img01/18/584389image.gif haramikedi 08-03-08, 11:21 Cool olmamak gerekirse, Boran adamlarına kızarken kalbim faz değiştirdi.http://img247.imageshack.us/img247/262/melting2tg6.gif Katı halden sıvı hale geçti ki, biz buna erimek diyoruz. imgdrag "böyle bişey olmayacak yoksa canınızı yakarım" halinden bahsetmiyorum bile zaten imgdrag ki biz ona buharlaşma diyoruz. Düşündüm de bu bölümde azar azar gösterilmesinin nedeni bizi korumaktı belki de.:img-book: Boran adamlarına "gözünüzü ayırmadınız,içim rahat olsun öyle mi" dediğinde de....Emre konağa geldiğinde, Boranın merdivenlerin başında Sılanın söylediğini öfkeyle tekrarlayıp "bunda ne var" dediği zamanla aynı şeyi hissettim, hoştu yine. hoşluk da kim oluyomuş hatta.:img-tomat çok tuhaf. http://img247.imageshack.us/img247/4455/beyinvf0.gifBoran ölümle pençeleşirken de Firuz ve Kevser yoktu. Narin doğum yaptığında da haberleri olmadı. Birkaç bölüm sonra gelip "telefonda haber ettiğinizde bi sevindik bi sevindik ki sormayın" derler:img-hyste Bakalım Kevser Bedire yaptığı gibi, Yarene bakıp Azadı düşünerekten "canımın canıı, ikinci oğlumun canııı" diyebilecek mi.:img-hyste de-rin 08-03-08, 11:30 Merhabalar herkese, dün akşam yine bize erol gelmişti bir türlü bağlantı kuarmadım kurdumsada sayfa görüntülenmiyordu:icon_sorr:icon_sorr halbukii ne güzel yazışacaktım..kısmet!!!.. Bölümü kah beğendim kah beğenemdim işte öyle bir bölümdü son sahneyi saymıyorum o kısmı ençok beğendim:img-in_lo:img-in_lo birde ışıkçı arkadaş ışığı Boran'ın yüzüne tutmaktan korkmasa daha iyi olacak Berzan parıl parıl boran mum ışığında:img-tomat olmuyor değil mi? -En çokda AZAD artık gelmiyecekmiş ona sevindim:good: artıkın Yaren anasına yarenlik edip babasını hoş anılarda anacaklarmışşşşşş mışşşşşşşşş... -Berzan'ın salak kız arkadaşı CENEN(adını böyle duyuyorum Berzan abbiden) bir işe yarada patavatsız kene bir işe yaradı ne hazırlık yaptı ne hazırlık madem bu ka çocuk özlemi var ne diye berzandan bir çocuk istemedikini anlam veremdim hayır BERZAN'ın çocuğu olmuyor diyecem ama biliyoruz ki olıyyyy:img-tomat -Berzan'ın evinde bir çocuk odası görmemiştik en alasından onuda gördük çok şükür..DAHA NE OLSUN BERZAN abbini evinde bilemiyorum:img-tomat -Zeliha'nın rüyası beni etkiledi.Zeliha anlatmaya başladı benim aklıma Barış Akarsu geldi.onunda anneansiböyle bir rüya görmüş ve Barışı kaybetmişti..o geldi aklıma tüylerim diken diken oldu:icon_sorr.Aslında yalıda oturan doktor hanım rüyanın manasını çözdü fakat Zelihaya söylemek üzmek istemedi. -Bedar'ı o hastanedki yatağı ile camdan aşaığıya atmak istedim..falla..şeytan dürttü işte.git şu kadını konuşurken karyolası ile beraber camdan aşaığya iti ver olsun bitsin:img-tomat -böyle bir ciddi hastalıkla nasılda dalgalarını geçtiler..madem hastanede yatıyor bırakın boş replik yazmayıda sessiz sedasız tedavisini olsun .konuştukça göründükçe battılar, battıkça battılar..yok böyle bir rezalet kadını bir oynamadığı kaldı..insan ağzını açıp konuşmaya mecali olmazken ne Bedar'ın ağzı üstüne gitti neden o kocasını ağzı üstüne gitti:img-tomat -Celil efendi kendisi işe bulamazken (günlerce dolaşmış iş bulamamışı) Ferida ye iş buluzu kızım demesi tamam Boran iş bulacaktır Feride ye diye yordum ben.. -Emir ve Dilan mutfağa girmeseymiş Narin doğurmuyacakmış iyi oldu bari. --Narin doğum yaptı şaşatımda kaldım o ne hazırlıktı..SILA kız anasına babasına yaren'e Hediyeler aldı ama ne yazıkkı ne oğluna nede kocasına bir mendil almadı ..aldığınıda gören olmadı..REZALETTTTTT!!!!!!!!! -Bedirhan hastanede iken alnı kırmızı idi yaramı olmuştu yoksa yeremi düşmüştü anlıyamadım.. neyse bir haftamız var önümüzde yazarız.gidip yorumlarınızı okuyayım daha okuyamadımda:img-wink: seyşelll 08-03-08, 11:48 Öte tarafta sakal modası mı var? Azad'ım kıllanıp da gelmiş.:img-cool2 Yaren'e hoşgeldin ve sakal duasını 1 arada yapsınlar. Yani bu Azad'ın cennete gittiğini mi düşünmemiz gerekiyor? Zırt pırt dünyaya inmek nerde görülmüş beaa.http://img383.imageshack.us/img383/1148/metin22qrbg2.gif Narin'in psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Halüsinasyonlarını gerçeğe uygun düzenleyemiyor:img-pilot, Azad'ın nurlu dede kıvamı zırt pırt karşımıza çıkması, düşünecemi onun ne yiğit 1 erkek olmuş olabileceği kanısına sürekliyor, haşaa ceoluğundan şüphem yok ama...:img-pilot bbasalan 08-03-08, 11:50 Cool olmamak gerekirse, Boran adamlarına kızarken kalbim faz değiştirdi. Katı halden sıvı hale geçti ki, biz buna erimek diyoruz. "böyle bişey olmayacak yoksa canınızı yakarım" halinden bahsetmiyorum bile zaten düşündüm de, bu bölümde azar azar gösterilmesinin nedeni bizi korumaktır belki de. Yazının tamamı için :good: Allah ta seni güldürsün hiç güleceğim yoktu, Yazının bu kısmına koptum birden niyee?:img-hyste ------------------------------------------------------------------------- Berzan’ın evinden bugüne kadar gördüklerimiz neydi? :butch: -yatak odası -mutfak -banyo / küvet -sauna -spor kompleksi -plazma tv bölümü -sinema salonu -bilardosu -havuzu Bu bölüm gösterilenler neydi? :img-beee: -Bedirhan için hazırlatılan çocuk odası http://www.resim-yukle.com/img01/18/953826Bebe35.gif -Bahçede ki çiçekleri sulayan http://www.resim-yukle.com/img01/18/54364936_14_151.gif Berzan :img-tomat -Bahçede çardak altında oturan kitap okuyan http://www.resim-yukle.com/img01/17/374919d_book.gif Berzan :icon_twis Ben hala kabız olmuş klozet üstünde oturan Berzan'ı http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=toilet03.gif görmek istiyorum. Canan mı ıyyy, :img-fie: Ama faydası oldu yoktan varolan koca ağaya http://www.resim-yukle.com/img01/16/559915entel.gif çocuğu çıtlattı. newat 08-03-08, 12:06 Kadınlar günümüz hepimize kutlu olsun. Bir yandanda Çağlayandaki kalabalığı izliyorum kanaltürkte. O kadar yazdım Boranın elinde göremediğimiz kitabı Berzan'da göreceğiz diye. Keşke tahminim tutmasaydı.:icon_sorr Çekimlerde Berzan'a şikayet etmiştim Bedirhan'ın odası yok diye. Duyarlı Berzan ben üzüldüm diye Bedirhan'a oda hazırlamış.:good: Şimdi Ceren demiycekmi Dilaver'e beni öpmeden önce neden evli olduğunu söylemedin diye. de-rin 08-03-08, 12:13 Berzan elinde bardak kırdı, Berzan kaşığı avucunda eğdi.:img-help: En sonunda Boran sayesinde polis tarafından evinden de alındı. Gelecek bölüm öfkeden tencere kapağını kemirebilir.:img-cold: tencere yeterli olurmu haramicim belkim demir parmaklıkları kemirir, yakışır giderek çıtayı yükselttiğine göre kemirsin dursun.. Azad da gelmişti yine...öteki tarafta sakalı uzamış, biraz da kilo almış sanki.:img-hyste Bir de ortamı terkederken neden kapıya doğru yürüdü anlamadım.:img-in_lo Madem buharlaşabiliyorsun neden kapıya yürümek ihtiyacı duyuyorsun :img-hyste huriler iyi bakmışlar AZAD'a değil mi? tostoparlak olmuştuda sakalı niye uzundu. O sahnelerde de çok sıkıldım..bari hayal meyal ayılırken filan görseydi Narin AZAD'ı ne öyle herşey gayet net.birde Azad elini getirip bebeğin üzerinde dokundurmadan okşayıp gitmeside çok havada kalıyordu manasız yani..öyle bir sahneyi Boran vurulduğunda sıla üzerinde yapmıştı o öylede kalsaydı AZAD üzerindende o mesajı vermeleri ve izleyicini görmesi fazla oldu.. Neden acaba bu bölüm Sönmezlerden bir kat daha nefret ettim .Sönmezlere hiç içim ısınamayacak.: yalnız değilsin ...Celil efendini espirilerinie hiç tahammülüm kalmadı Bedar'a Narin'in doğumunda problem olurken uykusunda sıçrayarak uyandığında Ne kadar hisli kadınsın diye demeden edemedim.:icon_whis ben ona kibarca yat zıbar dedim Tülay'cım herşeyi kendine yontması hissetmesi artık çok abartıya kaçtı hissetmese de olur yeter artık....ay birde o yatak içerisinde dudaklarını uzatıp büzmesini konuşmasını artık çekemiyecem..artık Mardine dönelim CELİL ama nerde kalacaz celil repliklerini Mardin özlemelerini dile getirdikleri sahnelere sıra geldi:img-tomat Abay ile Boran'ın Berzan hakkında konuşup, birlikte karara varmaları güzeldi.. Bide Abay'ın '' bilmediğim bi yönünü keşfettim Boran çook sabırlısın'' demesi Boran'ın '' hayatım boyunca direnicem dedim, direniyorummm'' cevabı güzeldi:good: zeynep'çim aslında o sözü yani Boran yeni bir huyunu keşfetim çok sabırlısın SÖZÜ bana çok laf olsun replik olsun gibi geldi..Boran ve ABAY kan kardeşler can kardeşler değil mi? ABAY BORAN'ın herşeyini bilmiyor mu? sabırlı olduğunuda ABAY dan başkası bilemez gibi geliyor bana..şimdiye kadar olan tüm olaylarda Boran sabırlı değil mi?..keşke başka bir şey söyleseydi..diye düşünüyorum Boranın ,Yareni beklerkenki heyecanı çok güzeldi .Ben birde Boranın hala Bedirhanın doğumunda bulunamamasının üzüntüsünü hep yaşayacagını hissetim .O sahnede Boran için , Bedirhanın doğum anındaki duyguyu yaşamaması adına bir kez daha üzüldüm.:. -eralecim evet dört dörtlüktü oradaki heyecanla bekliyen Boran ..sabırsız heyecanlı ,üzgün gergin , meraklı..evet bende o sözleri boran dan duyunca çok üzüldüm...onca yıl beklediği çocuğunun doğumunu göremedi, çocuk elini çabuk tutmamış olsaydı belkide hala göremiyor olacaktı Sıla inşallah 2., 3. çocugu hemen doğurur ve Borana bu duyguyu tez zamanda yaşatır. Sılanın Borana verdiği cevapta çok güzeldi . ---Boran iyikide yoktun, birde seninle orada uğraşamazdım . diye.:good:. bakıyorumda hala çok karalısın 2. ,3. çocuk derkende onlarda tık yok..SILA o sırada cilveli bir şekilde (gözlerini evire cevire devire) belki bir daha ki seferde gçrürsün diye bilirdi dimi.. kim kimle uğraşacakmış canım Sıla'da fazla attı Boran'ı Sönmezlerle karıştırdı yine..Boran doğum salonuna girip yardımcı bilem olurdu:img-in_lo . Bir konuşmaya ve yürümeye başlasa, Berzan'ın onu kaçırmasına hiç gerek kalmayacak. Kendisi Berzan amcasının hazırladığı odaya ve oyuncaklara koşa koşa gidecek, derim. ilkbaharcım o odayı görünce içim gitti içim..oyuncaksa oyuncak bedirhan için yataksa yatak, ebeveyn için yine yataksa yatak dolapsa dolap en alasında olması gibi dört dörtlük:good: bir onları gördüm birde Boran ve sıla Nın hizmetli odasına benziyen daracık sevimsiz dolapsız sevimsiz yatak gözümün önüne geldi ve REZALET dedim bir kez daha sevgili kırçiçeği doğumgünün kutlu olsun nice güzel senelere:klme mine4 08-03-08, 12:15 Boran Abay konuşması çok ..çok güzeldi:happy0064 ''Benim için kolaymı sanıyorsun Abay ,değil İçimden neler geçiyor hiçsorma daha iyi duruyorum evet sabır etmek zorundayım en iyi sen biliyorsun.Değişmeli dedim,bu düzenin adamıolmayacağım dedim.Hiç adil bir savaş değil evet ama bu tuzağa düşmeyeceğim ,onlar gibi olamam.Hayatım boyunca direndim,yine direneceğim.'' Başından beri anlatılmak istenen Boran karakteri budur işte dedim:img-yes: fakat sorasında gelen sözler üzdü beni dizinin sonu ile ilgili bir ipucu gibiydi:icon_sorr ''Berzan'a karşı doğru bildiğim yollar tükenirse umarım öyle bir şey olmaz.O zanan ne yaparım ben bile bilmiyorumAbay ,ben bile bilmiyorum.'' bbasalan 08-03-08, 12:22 Narin'in muayene edilişinde birşeyi farkettiniz mi? :icon_whis Elbise ile yatıyordu http://www.resim-yukle.com/img01/18/29831Bebe04.gif ve doktorlar (sakallısı, sakalsızı, bayan, sonradan gelen uzman dr.) kalp dinleme cihazını hep elbise üzerine koyarak bebeğin kalp atışlarını dinlediler. :img-tomat niyee? Bana hiç inandırıcı gelmedi, gerçekten o kalın elbise altından duyabildiler mi? kalp atışlarını, görünür de evet. Hayır belki ben yanlış biliyorumdur ama, soğuk algınlığı gibi, bronşit gibi durumlarda bile doktorlar genelde sırtımızı açtırıp çıplak tene kulaklıklarını koyup bizi dinlemezler mi?:img-punk: Burada bir canlının hayatı sözkonusu ama onlar neden elbiseyi sıyırmadılar.:butch: Tabi GO http://www.resim-yukle.com/img01/17/962808argue16bm.gif ablamız yastık yerine güzel hamile maskesi (Gerçekten hamileymiş gibi gösteriyorlar adını bilmiyorum işte) almadığı için değil mi? :icon_twis -------------------------------------------------------------------------- Bir de Ayşe’nin :img-beee: salya sümük ağlaması bana hiçbir şey geçirmiyor. Yine Boran ve Sıla’nın yatak odasında http://www.resim-yukle.com/img01/17/195125sleep.gif, Sıla :bırr onu yatağa buyur etti, ve o da yatağa oturdu http://www.resim-yukle.com/img01/17/823161nono.gif derdini o oda da dile geldi. :img-pirat Biz bu sahneleri çok görmüştük değil mi? haramikedi 08-03-08, 12:25 O kadar yazdım Boranın elinde göremediğimiz kitabı Berzan'da göreceğiz diye. Keşke tahminim tutmasaydı.:icon_sorr Polisler Berzanı saunadan çıkar çıkmaz bornozuyla götürseydi keşke. -üstümü değişip geliyorum.. -hayır hemen şimdi dedik!:img-polic :img-haha: iyi ki Boranın ekibinde ben yokmuşum. Merdivenlerden tehdit ederek çıkmakta olan Boranı sinirlendirmek ne güzel olurdu :icon_ange - böyle bişey olmayacak..:icon_evil - olacak işte olacak! bediri sepetiyle parka bırakıp gelmezsemm bana da koruma demesinler.http://img365.imageshack.us/img365/6899/jcrantgl7.gif - :icon_evil seni uyarmıştım! :love04: :img-bored rfd30 08-03-08, 12:25 rfd30'cum[/B] Berzan'ın daha önce aşiretten atıldığını sanmıyorum.Öyle birşey olsaydı Dün gelen Hamit ağa ''Daha önce yanlış yaptın aşiretten atıldın,şimdide yanlış yaparsan gene aşiretten atılman için elimden geleni yaparım'' derdi. Bu gelen Hamit ağa bizim gencoların bir zamanlar sözü üzerine söz söylemedikleri Ali ağa gibi bir kişi herhalde.Yani Aşirette Berzan'dan çok sözü dinlenen kişi ünvanında.Öyle olmasaydı,aşiretten attırırım demezdi,Berzan'da geri durmazdı gibi geliyor bana.:img-yes: rdfçiğim; Berzan aşiretten daha önce atılmamışmıydı şimdi Bedirhan'ı kaçırmaması için aşiretten atılmakla tehdit edildi Demişsin. Ben Berzanın aşiretten atıldıgını hiç hatırlamıyorum .Yok öyle bir şey canım. Bundan sonra Berzan ,Borana karşı daha acımasız olacak ve Oruç aşiretinin hoşuna gitmeyecektir. O zaman Berzanı dışlayabilirler. Sevgili Tülay ve Erale’cim bende dizide Berzan’ın aşiretten atılma durumumun vurgulandığını hatırlayamadım, acaba Berzan’a çizilen karakter profilindemi söylendi , nedense böyle düşündüm ve aklıma takıldığı için sordum cevaplar için teşekkürler :icon_whis Reytingler gelmiş her iki grupdada 5.lik geçen haftaya göre paylarda çok azda olsa yükselme var bunun nedenide VY yarışmasının olmaması herhalde, olsaydı pay çok daha düşerdi, yarışmaya göre diziler arasında payı daha yükselebiliyor birde şu AS tekrarını anlayabilsem:icon_whis Bbasalancım bu bölüm Berzan'ın evinde, Mükellef kahvaltı masası başında dersimiz kahvaltının önemiydi, :img-tomat (Böyle bir sofra'yı ağır çekimle Sıla-Boran için bugüne kadar dizide görmedik değil?) Bahçesini ve çiçeklerini, yatak odasına Bedirhan için hazırlatmış olduğu odayı gördük :img-tomat Bu kadar yemeğe düşkünlüğü olan Berzan'ın göbekli olması kaçınılmazdı onuda gördük zaten:img-hyste Haramikedi'cim Boran'ınki gibi olmasa Berzan'ın kol kaslarınıda gördük :img-hyste bbasalan 08-03-08, 12:34 http://www.resim-yukle.com/img01/17/589134Booty.gif Esma sultan nerelerdeydi, yine haftalık izne mi çıkmıştı. :img-hyste http://www.resim-yukle.com/img01/16/559915entel.gif Zinar iyice dinlenmeye çekildi, turp gibi olup ağa olarak geri dönücek değil mi? :img-grin2 http://www.resim-yukle.com/img01/17/500856wheelchair.gif Firuz - Kevser siz kimseyi saymadınız kimse de sizi saymıyor işte.:img-tomat (Sesinizin duyulması lazımdı :img-punk:) http://www.resim-yukle.com/img01/17/435545kurallar1.gifŞahin bu bölüm yeni avukat yerine onun olması gerekmezmiydi?:icon_whis ***** Boran :img-blush uzun paltosu ile morgdan çıkıp yine üstünden çıkartmadan arabasına bindi.:img-pilot http://img119.yukle.tc/images/7319getimg.jpg ***** A/B ve Total de 5.olmuşuz. Tutturmuşum.kihkih. de-rin 08-03-08, 12:38 reytinglerde gelmiş SILA her iki gruptada 5.olmuş ben kaç demiştim 4. olur mudemişti yanılmıyorsam şivan kahyanın hastaneden çıkmasındada ne gerek vardı o kadar seramoniyekii.gerçi sönmezlerin o kadar bıdıbıdılarını gördükten sonra şivan kahya fazla gelmedi ama olsun..hele Şivan kahyanın Boran ve sılanın evini orta yerinde salonda yatmasını görünce:img-tomat:img-tomat:img-tomat yuh dedim..başka yermi yok bari Zelihanın kaldığı odaya yatırsalardı Şivan'ı.. Newat ablacım Berzan'ı kitap okurken görünce sen geldin aklıma..ha dedim akşamada dansa gider sevgilisi Cenenle:img-tomat:img-tomat zeynepsudem 08-03-08, 12:50 Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun:img-yes: Berzan hangi sektörde iş yapar ki? bütün gün evde dolanıyor:img-tomat sabah kahvaltısının öneminden, bitkilerin güzelliğinden bahsediyor, duygusal filmler izliyor.. lüküs evinin bahçesinde ingilizce roman okuyor. Arada bi parlayıp Canan'a bağırıyor:img-tomat gösteriş meraklısı, gel-git karekterli, bebeklere karşı korkunç bi sevgisi olan, bi kurşunla canlara kıyan anlaşılmazzz bir adam.. Anlayamadık Seni Biz dost musun? düşman mısın? Boran'ı kırdığın için mutlu musun? pişman mısın?:img-hyste Dilaver duygu seline kapılıp; Ceren'e evlenme teklifi etmesine etti de sonra da evli olduğunu flasbackle hatırladı:img-hyste Boran Berzan'a karşı galibiyet serilerine devam etti:happy0064 Boran yakışıklı bi adam, tersini söylersem taş olurum neyimmm:img-blush Boran bu bölümde daha bi yakışıklıydı, bakışları daha bi sıcak, içtendi:img-in_lo Berzan'ın kendisini almaya gelen polislere '' Ben uygun bir zamanda gelirim'' demesinin kabul görmemesine nasılda bozuldu öyle.. Bedirhan'ı Yaren bebekle tanıştırırken; Sıla'nın ''Benim oğlum babasına çekmiş kendini ağırdan satıyor'' demesi güzeldi, tıpkı babası Canımmm:img-yes: diyar 80 08-03-08, 12:52 *Kaytaran var mı? Forumu asanlar kim bakiim sınav öncesi yoklama. nihz ? , jess ? , saba ? , diyar80 ? , mause ? , seroz ? , haramikedi ? , stella ? , seyşelll ?… Valla kaytarmadım sevgili bbasalan;bölüm sırasında da,bölümün ardından da foruma girmeye çalıştım ama site yine hastacık olmuştu sanırsam,geçit vermedi."Hatırla Sevgili" bittikten sonra da üşendim açıkçası;uyumak istedim…Zaten yazacağım 3-5 şey var;yarına kalsın dedim…Şimdi o 3-5 şeyi de yazayım gideyim…Hey gidi günler;Sıla’nın bazı bölümleriyle ilgili günde 30 mesaj yazdığım,yine de söyleyeceklerimi bitiremediğim günleri bilirim oysaki…:icon_sorr Azad da gelmişti yine...öteki tarafta sakalı uzamış, biraz da kilo almış sanki.:img-hyste Bir de ortamı terkederken neden kapıya doğru yürüdü anlamadım.:img-in_lo Madem buharlaşabiliyorsun neden kapıya yürümek ihtiyacı duyuyorsun :img-hyste Azad ne dedi dün Narin’e “artık bana ihtiyacın kalmadı”…Demekki neymiş,Azad “Narin’in ona ihtiyacı var diye” geliyormuş:);"ihtiyaç halinde ortaya çıkan hayalet" Azad bir daha görünmez umarım;gittikçe kötüleşen dizimizin bir de hayalet absürdlüklerine ihtiyacı yok…Zaten,Dilan ve Emir’in mutfağı dağıttığını görünce sinirden doğum sancıları tutan Narin;karşısında ikide bir beliren bir hayaletten korkup da nasıl erken doğum yapmadı,bilemiyorum…:icon_whis Yaren'in huyu da babasına çekmiş;nerdeyse sırtını dönüp gidiyordu;normal doktorlara eyvallah etmedi;hocalarını getirdi ayağına…Narin'in Boran'ın başını belaya sokup durduğu gibi,Yaren de Bediş'in başının belası olmasa bari...Ama ne yalan söyliyim,Narin’i hiç sevmesem de;tam doğum yapmak üzereyken bebeğine bir şey olsaydı çok üzülürdüm;yakın bir akrabam doğumuna 6 gün kala bebeğini kaybetmişti;korkunç bir şey:icon_sorr…Aslında Narinin karnı da hala küçüktü;doğumundan önce gördüğüm 9 aylık hamile kadınların hepsinin karnı şişmekten patlayacak gibi görünürdü gözüme;mesela Hatırla Sevgili dizisindeki Defne de dün akşam doğum yaptı;Narin'inkinin iki katı kadar karnı vardı…Narin küçücük karınla doğuma girdi,tosun gibi bir kız doğurdu maşallah:)… mause 08-03-08, 12:56 Merhaba sevgili forumdaşlarım:img-wink: Newat ablacım Berzan'ı kitap okurken görünce sen geldin aklıma..ha dedim akşamada dansa gider sevgilisi Cenenle Derinimin bu yorumunu görünce geçen hafta içinde yaptığım ama kendi beceriksizliğim sonucu derinimin 1 mesajına mal olan ve benim de silmek zorunda kaldığım yorumu bulup çıkardım.:icon_whis Derinim demiş ki Boran gazete okusun tv izlesin..müzik dinlesin..... Ben de sizin göremediğiniz yorumumda cevap yazmışım.:img-hyste Böyle sosyal olaylar Boran için olamaz derinim. Çünkü Boran'ın misyonu töreleri önlemek. Berzan'ın misyonu ise töreleri yaşatmak ve yaşatırken hayatın nimetlerinden faydalanmak.:img-tomat Bu gün İngiltere'de yapılan bilimsel bir araştırmayı okudum.Aşkın insanların gözünü kör ettiğinin kanıtlanması ile ilgili bir araştırma.Boran'a kızıyorduk Sıla'yı övdükçe meğerse Boran aşkından kör olduğu için Sıla'nın bizim gördüğümüz defektlerini görmemesi normalmiş. Son paragraf dün akşam ki telefon ile bölünen Boran Sıla sahnelerine de çok uyuyor.:img-tomat Şivan Kahya,Hüseyin'e kardeşimi ezdirmem demiş.:img-pilot İyi etmiş çünkü O'nun zihniyetine göre kardeşini ancak kendisi ezebilir başkasına ezdirmez. Ayşe'yi Hamdi ile zorla evlendiren kimdi Şivan Kahya. Kurşunu yiyince mi aklın başına geldi.:img-tomat Dizimizin başrolleri değişmiş sanırım.En baş rol Berzan sonra da Söndürürler.:good: Boran mı? O kimdi?:img-icecr Diyarım.:img-in_lo diyar 80 08-03-08, 13:01 birde boranın sılayla konuşurken telefonu çalması ve " cep telefonları hayatımızda olmadan önce hayatımız daha rahat demesi" çok tatlıydı.... Aksine ben o sahnede Boran’a bile sinir oldum Alev’im;hayatları daha rahatmışmış;laf işte…Sanki telefon çalmasa farklı bişey yapacaktınız da…:img-cool2 Ayşe yine ne kadar sevimsiz,ne iticiydi:fighting2…Emre’yle konuşması için Sıla’ya kapılarda gözcülük yaptığı günlerden beri sinirime dokunuyordu zaten;gittikçe daha çok antipatik görünüyor bu kız gözüme:img-beee:…Hele hastane çıkışı abuk-subuk mimikleri;abisinin peşinden “höfff,höfff” diye diye;sözde abisi için kaygılanarak kös kös yürümesi…:dito Hiç etkilenmedim;ne kapıda-camda endişeyle Hüseyin’i beklemesinden;ne salya-sümük ağlayarak Sıla’dan yardım istemesinden;ne de Sıla Hüseyin’den bahsettiği anlardaki mahçup,utangaç ve yapmacık tavırlarından…:hıh Neymiş neymiş;Sıla dünyanın en duygulu,en sevimli kadınıymış:img-swoon;oğluyla kocası da dünyanın en şanslı insanlarıymış bu durumda:blink:;çünküm Sılanın bir eşi daha yokmuş;O tekmiş…Valla doğru,onun kadar çemkirik ve belertik bir insanın daha olabilmesi namümkün:good:…Çok sıkıldım haftalardır süren bu “ben şanslıyım” , “aman yok,ben senden daha şanslıyım” muhabbetlerinden:img-bored…Valla bunları izlediğimiz için biz çok şanssızız,orası kesin...:img-lazy: aynurhay 08-03-08, 13:17 Dün akşam izlerken biraz sıkıldım ben doğrusu ve şeyi düşündüm bir BBG evinde olmayı,içinde Boran,Sıla,Şivan,Abay,Berzan Ziver ve çok sevdiğim forum arkadaşlarımın olduğu..... Bu BBG evinin her hafta tartışmasız birincisi halktan ve Genco aşiretinden gelen oylarla tabi ki Boran onun için kimsede böle birincilik hırsı falan yok Berzan dışında ama evin biraz kaynamasına sebep olan bi durum var 01Boran'la 13 Sıla'nın yakınlaşması:icon_evil 06 Aynur:Sıla'dan hoşlanmıyorum ne bu şimdi Boran'la yakınlık falan hayır ben şeyi düşünüyorum halkın çok sevdiği Boran'a yakın olup evde kalmaya çalıştığınıimgdrag 12 Alev:öff abla içme şu çubuk krakeri...aslında ben direk sevmiyorum Sıla'yı:img-cool2 11 Erale:Aynur senin olaylara objektif bakmadığını düşünüyorum.ben ikisinede aynı yakınlık e aynı uzaklıktayım taraf tutmayı sevmiyorum ikisinide sevdiğim gibi ikisininde hatalarını söylüyorum ama senin bu yaklaşımın sadece evi karıştırıyor bu konuşmalarından dolayı sana halk mikser adını takmış takside duydum bugün:img-yes: 06Aynur::blink: bir alışveriş listesi sırasında... 03Berzan: yaz Ziver karides,ananas... 06 Aynur:Berzan ne yapıyorsun sen! babanın aşiretimi sandın burayı,ooo böle giderse arkadaşlar Doğa beyden uyarı alacağız borç birikti.Boran nerde? mutfakta çeşme başında duran Sıla ve Boran 13Sıla:yıkyormusun? 01Boran:neyi:img-in_lo 13Sıla:Bulaşıkları. 01Boran:hayır 13Sıla:yıkıyorsan yardım etmek isterim:img-in_lo 01Boran:yıkamıyorum dedim ya:img-in_lo 06Aynur:Boran bi bakarmısın alışveriş listesinde anlaşamıyoruz. 01Boran:Bunları daha sonra konuşuruz,sus ve görüşme odasında Öykü'yü dinle. 06:Aynur::blink: ************************ 05Seroz:Aynur seninde tarzın 02Gül gibi! 06Aynur::blink: Sıla'nın Şİvan'a sen şimdi burda yat,ben Bedir'e bakmaya gidiyim demesini hiç sevmedim ben.Küçücük bir çocukla konuşur gibi.:img-pilot not: BBG evlerinin hepsini izlemişliğim yoktur fakat BBG-3 sevmiştim Ankara'lı İpek diye bir kız vardı ondan dolayı. erale 08-03-08, 13:30 Çekimlerde Berzan'a şikayet etmiştim Bedirhan'ın odası yok diye. Duyarlı Berzan ben üzüldüm diye Bedirhan'a oda hazırlamış.:good: Canım; Sen çekimde Bedirhanın hala bir odası yok derken , ''onu al , yazıktır ,ona bir odamı hazırla''' dedin. :img-hyste Demek Berzanın ,Bedirhana bir oda hazırlamasına sebep senmişsin .:img-hyste Bende yanlış yerde oda hazırladılar diye onlara sinirleniyormuşum.:icon_sorr Şimdi merak ediyorum .:icon_whisBedirhanın sepeti bir Sılanın köşküne , bir Celilin evine nasıl taşınıp taşınıp geleçek.Mardinden buraya taşındı .Şimdi ise iki eve mekik yapılacak.:icon_sorr Haaaaaaa bu arada hala Narinin bir evi yok . Azat ,Narine ''kendine yeni bir hayat kur'' mu dedi.Bana mı öyle geldi .Narin yakında evlenecekmiş izlenimi aldım . eralecim[/B][/COLOR] evet dört dörtlüktü oradaki heyecanla bekliyen Boran ..sabırsız heyecanlı ,üzgün gergin , meraklı..evet bende o sözleri boran dan duyunca çok üzüldüm...onca yıl beklediği çocuğunun doğumunu göremedi, çocuk elini çabuk tutmamış olsaydı belkide hala göremiyor olacaktı bakıyorumda hala çok karalısın 2. ,3. çocuk derkende onlarda tık yok..SILA o sırada cilveli bir şekilde (gözlerini evire cevire devire) belki bir daha ki seferde gçrürsün diye bilirdi dimi.. kim kimle uğraşacakmış canım Sıla'da fazla attı Boran'ı Sönmezlerle karıştırdı yine..Boran doğum salonuna girip yardımcı bilem olurdu: DERİNÇİĞİM; Sıla o sırada Borana '' üzülme 2. sinde ve 3. sünde bulunacaksın '' demesini bekledim . Boran ise Sılaya '' bende onlarda kaçacam , gör sen '' diyecek sandım . Olmadı . Sıladan çok bekledim , Borana öyle demesini ,Olsun yinede Sılanın Borana orada söyledikleri hoşuma gitti. Ben dünkü bölümden sonra Boranı mutlaka çocugunun doğumunu beklerken görmek isterim . Hapishanede Bedirhanın doğdugunu duyunca çok sevinmişti .Narin doğum yaparkende çok iyi idi. Bedirhanın Yarene yüz vermemeside güzeldi :good: Bedirhan dün bir kez daha gözüme girdi ., Birde Ayşenin üzerine çiş yapsa.:img-hyste:img-hysteTam süper olacak .:img-hyste Esmayı gören varmı?:icon_whis de-rin 08-03-08, 13:38 not: BBG evlerinin hepsini izlemişliğim yoktur fakat BBG-3 sevmiştim Ankara'lı İpek diye bir kız vardı ondan dolayı. not: bende hepsini izlemiş bir izleyici olarak 07 kaanı tek geçerim ..hatta bu sezon bir dizide bile bir bölüö görülmüşlüğü vardır kendisini.. mause abla bak görüyo musun BORAN tv izlesin gazete okusun dedikçe onlarda Berzan tv izlesine yormuşlar:img-tomat Berzan abbi acaba CENEN hanıma araba gönderip ceza evine çaığırı mı? oda gider mi? malum arabaya kadın dayanamıyor hemen atlayıp hop Berzan'ın evinde soluğu alıyor..evdeki hizmetçi Cenen HANIMDAN daha güzeldi:img-hyste birde evin çevresine bakıyorum hayretler içerisinde izliyorum müştemilak bile Boran ve SILA nın hamam böcekli köşklerini sollar durumda... bir Berzan abbinin evine bakıyorum Bir Boran ağanın evine bakıyorum .Boran varoşlarda oturuyor sanki koca kale duvarlarını aşınca bağa bahçeye dalıyorsun gece konduların arasına sanki.. ama berzan abbini evi öyle mi? herşeyi ile zenginlik akıyor .. eğer zenginsen Türkiye ekonomisine yön veriyorum diye ortalarda geziniyorsan evinde öyle döküntü olmuyacak değil.. evet tarihi değeri var ama hiç yaşama elverişli sıcak aile ortamını yansıtacak bir mekan değil.... ay yatak odasına hiç değinmek istemiyorum.... diyar 80 08-03-08, 14:07 Bakalım Kevser Bedire yaptığı gibi, Yarene bakıp Azadı düşünerekten "canımın canıı, ikinci oğlumun canııı" diyebilecek mi.:img-hyste Hiç şaşırmam;Sıla’ya “içine şeytan kaçmış,uğursuz” derken şimdi “gelin kızım” demeye başlayan Kevser,Azad’dan da “ikinci oğlum” diye bahsedebilir;hatta “genç yaşında kara topraklara giden aslan damadım yavrusunu göremedi” diye de ağlar belki:img-cray:… Dilaver Cereni öptü..:klme Söylediğine göre, Ceren aslında kahveyi kastetmiş ama bıyık daha iyi gelmiş. :love05: Ben o sahneyi sevdim aslında:).Ceren'le Dilaver çok hoşlar bence,ikisinin sahnelerini sıkılmadan izleyebiliyorum.Dilaver'in Ceren’i iki yanağından tutarak öpüşü;Ceren’in bir müddet gözlerini açamayışı;liseli aşıklar gibiydiler…:img-pilot Bediri Yareni görsün diye hastaneye götürmelerini hiç sevmedim zaten. Çok saçma. Bu tehlikeli zamanlarda, hem de hastaneye..ne için? Hele o sahnede Celil’in Bedirhan için yaptığı espriye ne demeli? “N’apsın,el kadar bebe;amuda kalkacak hali yok ya…” :img-lazy: O sahne cidden gereksizdi;ölmek üzere olan bir hastanın son arzusu olsa neyse,ama çoğu hastanede küçük çocuklar hastane ziyaretlerine alınmazlar bile…Yaren zaten ertesi gün gelecek;Nuran ve Ayşe ne diye oturup beklemiyorlar evde?Bedir’i kucağına kapan sokaklara fırlıyor…Boran;babası olduğu halde,Mardin’de oğlunu alıp yalnız başına bir yere götürdü diye olay olmuştu;Boran düşüncesiz baba olmuştu;oysa şimdi akılsız Ayşe ve fikirsiz Nuran çocuğu alıp alıp dışarı çıkabiliyor;Sıla’ya haber vermeden parka,bağa-bahçeye götürebiliyor;ne diyeyim;en iyisi susayım:img-cool2… Celil pek formundaydı;bütün espritüelliği üstündeydi yine:img-bored…Sıla hastaneye anne ve babası için giysiler alarak geldiğinde,Sıla’nın yanlışlıkla verdiği Bedar’ın hediyesini kendi üzerine tutarak “Vıy,kızım;bunun kırmızı çiçeklisi yok muydu?” deyişinden;Bedirhan için “n’apsın,el kadar bebe;amuda kalkacak hali yok ya…” deyişine kadar:img-bored…Kim yazıyor Celil’in muhteşem repliklerini bilmem ki? legends_of 08-03-08, 14:19 selam...güzel forumum... **Genel olarak çok sıkıcı bir bölüm değildi..Ama yine de boşşş sahneler çok fazlaydı...Özellikle Narin in bebeğinde bir sorun var imajı çizdikleri sahneye diyecek söz bulamıyorum..:dito....**Ama yine de ilk kez acımıştım Narin e...:img-hyste...o da boşa gitti.. **Narin in doğum sonrası Yaren kucağındayken Boran a bakışlarına da anlam veremedim...sanki senin yüzünden bebeğim babasız kaldı dermiş gibi bakıyordu...Kendi akılsızlığım yüzünden demiyorda...:icon_twis **Feride ve Emir bakışmaları da ....Emir çocuk olmasa aşık oldu diyecem...:img-hyste....Bu :Emir şimdi Abay la Feride arasında bir şeyler olsa..(((Allah kosusun Abayla aralarında bir şeyler olmasını hiç istemem ama olacak gibi)))...Abay a da düşman olur....:img-hyste KIRÇİÇEĞİM..Doğum günün kutlu olsun..........:cheer: :klme diyar 80 08-03-08, 14:24 Zavallı Şivan kahya’yı hastaneden çıkınca niye salonun orta yerinde bir kanepeye yatırdılarki;adam orada ne rahat rahat yatabilir,ne uyuyabilir,ne kalkabilir;nasıl rahat etsin gelinağasının,Boran’ın yanında…Koskoca köşkte adamcağıza uygun bir yatak odası bulamadılar;yuh yani…:img-tomat Hüseyin ne diye söylemiyor Ayşe’ye “abin,annem yüzünden senin üzülmenden korktuğu için senden uzak durmamı istiyor,o yüzden gitmek zorundayım” diye…Hep aynı fedakarlık teraneleri…“Ayşe bilmesin bunları Şivan ağam,varsın beni kötü bilsin,bırakıp gitti bilsin,yeterki üzülmesin;bla bla bla”:img-lazy:…Bu ne şimdi?Sen o şekilde gidince üzülmemiş mi olacak?Bu nasıl bir mantıktır ben anlamıyorum.İlla her dizide,her filmde çıkar bu “ultra fedakar” tiplerden;“beni kötü bilse de olur,yeterki o üzülmesin”…Sanki seni kötü bilince terkedilmiş olmasına üzülmeyecek;pöh…:img-tomat "Çiçekler insanı mutlu etmek için mi açarlar;yoksa sırf kendi zevkleri için mi?" Bence ikisi de değil Berzan bey,Allah öyle yarattığı için açarlar:)…Bu adam cidden ne garip;"çocuk sever,çiçek sever,yemek yapar"…İnsan bu özelliklerine bakınca “duygusal,naif,dünya tatlısı bir erkek” bekliyor;ama çıka çıka;gözünü kırpmadan adam öldürebilen,şiddet eğilimli,katil ruhlu biri çıkıyor:icon_whis… Birde,polisler sorguya götürmek için geldiklerinde,Berzan’ın bütün pişkinliği ve rahatlığıyla “Tamam siz gidin;ben müsait bir zamanda gelir görüşürüm savcı beyle” deyişine bayıldım:img-hyste;rahmetli dostu Cihan da böyleydi:img-haha:… de-rin 08-03-08, 14:27 Bedirhanın Yarene yüz vermemeside güzeldi :good: Bedirhan dün bir kez daha gözüme girdi ., Birde Ayşenin üzerine çiş yapsa.:img-hyste:img-hysteTam süper olacak .:img-hyste Esmayı gören varmı?:icon_whis ben Bedirhan'ın hastaneye neden götürüldüğünü bir türlü anlıyamadım.. birde hazırlanırken Ayşenin yersiz konuşmaları yok kıskandınmı yok ettin yok bilemem ne demelerinde sıkıldım bile.. birde Nuran ve Ayşe neden her ikisi evi bırakıp lohusa ziyaretine gittiler sıcağı sıcağıan hiç bir mana veremdim.. ayşe salonda Bedirhan'ı ayakları üzerinde sallarken (ki doktorlar sallamayın çok zararlı diyor) ayşe kız SILA'nın yastığını alıp onunla sallıyordu..gördünüz değil mi? nevresimler o malum pambe nevresimler ee başkada yatak oadası olmadığına göre yastıkda sılanın yastığı idi.:img-blush.yani Ayşenin ayaklarını bir güzel temizlediği yastık SILA nın idi:img-tomat arabada giderken ALLAH korusun ani bir firen yapacak olsa havuç şofer bey Bedirhan camdan fırlıyacak..ayol herkesin kucağında çanta gibi..yokmu bunların bir çocuklar için olan araba pusetleri..nerde bir yanlış mesaj var bunlar orada:img-tomat:img-tomat.. ama Berzan almış olsa öylemi götürürdü Bedirhan'ı sağa sola..direkt otutturudu onu araba pusetine öyle başlardı seyehatine :img-cool2 aynurhay 08-03-08, 14:28 Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun. En az 3 çocuğu olmayanların kutlu omasın. Az önce televizyonda bir konuşmacı kadın dedi ki"en az üç çocuk doğurun diye konuşma yapmak sizin göreviniz,işleviniz sadece anne olmak demektir. Serozzzzzzzzz nerdesin?:img-help: Ve nihayet Sıla hala oldu:img-hyste Azad'tı oynayanda madem zırt pırt gelecekti niye çıktı diziden neyse artık temelli gitti galiba Berzah Alemine.:icon_ange Neyse Cennet yün donlarının MAA ya sponsor olması dieğiyle... :img-dirol çok ayıp diyeceğim ama gençlerin düşünce ve ifade özgürlüğünü sonuna kadar savunan bir tavır içinde olmayı tercih ederim. diyar 80 08-03-08, 14:53 Zeynebim:img-in_lo;Ye-şil’im:img-in_lo Boran dün yine “niye?” dedi;ben ikinizi hatırladım;gerçi lüzumsuz bir diyalogdu bence,ama yazayım yine de… -Keşke Bedirhan doğarken ben de yanında olsaydım. -Keşke;ama olsun;her işte vardır bir hayır…(:blink:) -Niye? (anlamamakta haklı tabi adam;Sıla’dan orada en son bekleyeceğim cümleydi “her işte bir hayır vardır”…Ben adeti üzere “evet,hepsi benim yüzümden” demesini beklemiştim oysaki…) Birde;Bedar’ın her şeyi rüyasında görmesine sinir oluyorum,her bişey malum oluyor temiz kalpli Bedar’a:img-bored…Dün de Narin doğuma girmeden önce bir terslik olduğunu hissetti,sıçrayarak uyandı hemen…:img-lazy: Cennet Yün Donları nın MAA ya sponsor olması dieğiyle...:img-hyste :img-hysteAze'ciğim;"Cennet yün donları" diye bir marka var mı gerçekten;yoksa uyduruyor musun?:img-hyste Hepinizin Kadınlar Günü kutlu olsun,herkesi çok sarılıp,çok öpüyorum:img-kiss:… Gitmeden önce,her zaman olduğu gibi;milyon kere yazıldı belki ama,daha milyon kere yazasım var; :dance:BORAN FOREVER…:dance: Sevgimle…bye bbasalan 08-03-08, 15:16 Berzan'ı görünce aklıma hani şu yemek kitaparı yazan başında garip bi beresi olan teyze var ya hıh o aklıma geliyo. Söylesek de kendininkilerden bi tanesini hediye etse Berzan'a Son zamanların sıkı bi Lost'çusu olarak diziye gökten zembile düşen Berzan'a şunu demek istiyorum: Who the hell are you brada !!! (Ben böyle boş beleş karakter görmedim.) Sebze doğrayabiliyor da acaba hamur açabiliyor mu? http://www.resim-yukle.com/img01/17/992119hobigif_cuisinier001.gif http://www.resim-yukle.com/img01/17/348870hobigif_cuis09.gif Okuduğuma göre podyum kulisinde birileri CD nin ve diğerlerinin gizlice fotoğraflarını çekiyomuş. Bi düşünsenize. -Getir bakalım, ne fotoğraflar çektin --Cansu Dere'nin fotoğraflarını çektim abi,al bak, -Ne biçim bi sapıksın lan sen --Niye Abi? -Cin Ali'nin sevgilisi lan bu! --Yok be abi -Sus len! -"Abi hiç değmezmiş bi iş çıkmadı bu resimlerden. Dediğin gibi Cin Ali'nin sevgilisiymiş." http://www.resim-yukle.com/img01/18/831759TFR20E.gifhttp://www.resim-yukle.com/img01/18/641910skeleton4.gif Biraz önce yıldız Tilbe'nin klibine rast geldim de, CD ile birbirlerine ne kadar da benziyorlar di mi, Sen benim varya dırnağıma makas bileeee http://www.resim-yukle.com/img01/18/706816doigtdanslenez002.gif Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun. En az 3 çocuğu olmayanların kutlu omasın. Anneler gününe kadar skoru yükseltmeyenlerin anneler gününü de kutlamıycam ona göre... Çok yaramaz http://www.resim-yukle.com/img01/17/179095taz.gif gördüm seni. Cennet Yün Donları nın MAA ya sponsor olması dieğiyle.. Amin http://www.resim-yukle.com/img01/17/983718pice.gif Aze kaçar ....muck kib (ıyyyy!!!) Nereye kaçıyorsun bakiim.http://www.resim-yukle.com/img01/16/246189huysuz.gif Bölüm Yorumu: Bölüm çok durağandı. :img-hyste Hiç ekşın yoktu. :icon_whis Heyecanı Narin'in bebeğini kaybetme sahnesine vermişlerdi. :img-tomat Ağanın Berzan'la konuşmasından Bedirhan'ın kaçırılmayacağı belli olmuştu.:img-pilot ezbercem 08-03-08, 15:28 merhaba arkadaşlar TÜM KADINLARIMIZIN DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM tabiiki bu birgünle sınırlı değildir bütün günler bizim bütün aylar bütün yıllar bizimdir çünkü kadın sevgidir kadın barıştır kadın emektir kadın güzelliktir her ne kadar bu dizideki kadınlarda bunu göremesekte..... bu bölümde sinir olduğum kadar hiç bir bölümde olmadım sönmezlerden gerçekten nefret ediyorum ölüm onların hastane sahneleriyle doluydu bütün bölümü orada çekselerdi daha iyi olurdu boranda oraya gelirdi zaten artık o bir içgüveysi ağa... sıla hanım yaren için annesi için babası için alışveriş yapmış kendi kocası ve çocuğu aklına gelmemiş gelse şaşardım zaten:img-tomat biz sıla borana sürpriz yapsın hediye alsın dedikçe onlar tam tersini yapıyo bi azad kalmıştı hediye almadığı onada alsaydı bari narine bırakırdı narin ona verirdi nasıl olsa her bölüm dizide hayır madem her bölüm gelecektin diziden niye ayrıldın be adam en sinir olduğum konuşmada sılanın oğlum babasına çekmiş kendisini ağırdan satıyor demesi oldu ben farklı bir dizimi izliyorum acaba boran ne zaman sılaya karşı kendini ağırdan sattı benim bildiğim boran sılaya resmen paspas oldu boranın ağzından sılayı sevdirme çabaları ne kadar itici oluyor boşuna uğraşmayın gül hanım siz değil boranın ağzından gökten vahiy indirseniz sıla benim için dengesiz bencil soğuk bir karakter olarak kalacaktır hep son bölümlerdeki yapmacık tavırlarıboranın ağzından anlatılmalar beni hiççççççççççççç etkilemiyor siz ancak boranı kandırırsınız zaten:img-hyste bedardan artık gerçekten midem bulanıyo arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmiyorum ameliyata girdiğini celile anlatırken bütün çocuklarını saydı narini ve bedirhanı bile saydı hepsi gözümün önünden geçti dedi birtek boranı saymadı yazıklar olsun senin tedavini bile boran üstlenmiş durumda:img-tomat hayır narini bedirhanı saymasa anlayacağım kadın kendi öz çocuklarını saydı diyeceğim ama narin geliniyse boran da damadı bu kadar nankörlük kıymet bilmemezlik olurmu bence zeynep hanım röportajında söylediklerini dizidede devam ettirmiş öyleya sadece boranı saymadığına göre benim aklıma başka bir şey gelmedi birde takıldığım nokta Abayın boran bir özelliğini daha öğrendim sabrını demesi:img-hyste ya güleyimmi ağlayayımmı bilemedim allahaşkına sen bilmezsen kim bilecek boranın sabrını adamın ömrü bitti sılanın yüzünden bunun senden daha canlı bir şahiti varmı Akifim oyunculuk olarak harikaydı gene düşünceli endişeli davranışları muhteşem yansıttı akşam kara gözlüm:happy0064 ama hep söylüyorum ayıp artık gerçekten ayıp şu dadama dizi bitmeden doğru dürüst bir kıyafet giydirin allahaşkına:img-tomat 3 beden büyük kıyafetlerin içinde yaşlandı çocuk saçları ağardı delirecem Akife sesleniyorum giyme kardeşim giyme canım nolursun giyme şu kıyafetleri sen gene mardinde giydiğin şalvarını giy en çok o yakışıyordu sana hem settekilere yük olmazsın malum kıyafetleri ütületmek baya bi yük oluyo heralde ütüsüz buruş buruş giydirdiklerine göre de-rin 08-03-08, 15:51 O yün donlerı aze'cim Berzan'a lazım olabilir.. En iyisi o giysin o donları olmadı cenen hanım götürsün sevdiği adamcağıza üşütürse mazallah çocuğu olmaz sonra n'apar Cenen hanım dimi... Sıla'ya çok kızdım anlatamam.. neden mi? AYOL kendisi doğum yaptı koca GENCO aşiretine veliaht verdi bir günden bir güne alışverişe gidip oğluna bir çift pabuç alma gereği duymadı..anladık kız bebekleri daha süslü kıyafetleri oluyorda erkek çocukları içinde bulurdu elbette ciciler..yeterki niyet olsun.. birde Bedar'a kızdım dudaklarını uzatıp SILAm guzum ne gereği verdı ben Yaren'in herşeyini hazır ettim demez mi? :img-tomat:img-tomat al san.. en son hasta hasta yeşil koca bir koşkol örgü örüyordu onumu örüp hazır etmişti acaba:img-tomat:img-tomat figan1973 08-03-08, 16:18 Dilaver Cereni öptü Söylediğine göre, Ceren aslında kahveyi kastetmiş ama bıyık daha iyi gelmiş. :love05: dizimiz kendini aştı....öyle bi şaşırdım ki *hiç öpüşme sahnesi* görmedim sanırsınız..bu diziyi izleye izleye *kızılderililere *(duyduğuma göre dudaktan öpmeği bilmez burunlarını sürterlermiş)dönmüşüm ( boran'ımın bıyığı da bana İYİ gelebilir)....:love05: SILA geline sinir oldum..anasına aldığı gecelik semt pazarından alınmış gibiydi. set'in kostümcüsünü kınım kınım kınıyorum.....boran'ımın narin'in doğum yapmasını beklerken telaşlanması vede merakını yatıştırmak için sıla'ya sorması güzeldi..ama sıla gözümüzde değer kazansın diye boran'ımın ağzından sıla'yı övüp durmasınlar çok yapmacık oluyor...:img-cool2 de-rin 08-03-08, 18:00 dizimiz kendini aştı....öyle bi şaşırdım ki *hiç öpüşme sahnesi* görmedim sanırsınız..bu diziyi izleye izleye *kızılderililere *(duyduğuma göre dudaktan öpmeği bilmez burunlarını sürterlermiş)dönmüşüm ( boran'ımın bıyığı da bana İYİ gelebilir).... ay oda öpüşme sahnesimiydi şimdi..kızınn yanaklarını diloş öyle eki eli ile sıkıştırdıki kız öpüldüğünün nasıl farkında oldu şaşatım kaldım.. birde iyi geldi demez mi?:img-tomat ceren yakın cekimlerde çirkin çıkıyor , bakımlı hoş bir kız ama yakın çekimde gözleri Sıla nın gözlerinden bilem daha ürkütücü SILA geline sinir oldum..anasına aldığı gecelik semt pazarından alınmış gibiydi. set'in kostümcüsünü kınım kınım kınıyorum.... ay onlara fazla bilem..yatıp kalkın ÖZDEMİRLERE şükretsinler bak geldiler gidiyolar bir kabir ziyaretinde bulunmadılar.. --hele SILA......... hele SILA............. Bedirhan'ı dışarı temiz havaya çıkardıktan sonra tabiki ailecek Boran sıla ve Bedirhan'dan söz ediyorum BALONLARI eline alıp kabir ziyaretine gidebilir onları unutmadıklarını gösterebilirlerdi..her bölümde Sömezlerin saçmalıklarını görmekten yorgun düştük.:img-blush......... ama sıla gözümüzde değer kazansın diye boran'ımın ağzından sıla'yı övüp durmasınlar çok yapmacık oluyor... yapmacık mı? oluyor yoksam BORAN'ı NIN sILA 'yı övmesini mi? istemiyorsun acık süle Akife sesleniyorum giyme kardeşim giyme canım nolursun giyme şu kıyafetleri sen gene mardinde giydiğin şalvarını giy en çok o yakışıyordu sana hem settekilere yük olmazsın malum kıyafetleri ütületmek baya bi yük oluyo heralde ütüsüz buruş buruş giydirdiklerine göre :good::good: giymesin valla...bu bölümdeki takım elbiseside söylemesi ayıptır yazlık mevsimlik incecikti kumaşı itibarıyle:img-tomat vur diyince öldürüyorlar , bir bilen yokmu ayol ellerindeki Best Model ona uygun kıyafet bulup giydiremiyen köstümcü össün..bir daha bu fırsat eline geçmeyebilir..değerini bilmek gerek dimi? Sıla'nın kumaş pantolanlarına ne demeli ...ay arkası torba gibi sarkıyor bari kot giysin hiç değilse totosundan düşecekmiş gibi görünmez..... Nuran'ın topuklarınada dikkat ettimde Esmanın topuklarını aratmadı yani.:img-tomat:img-tomat... Haşmet ağanın karısınada maşşallah çok bilgili , becerikli bir anadolu insanı nasılda Boran'ı arayıp -Alo oğlum dedi.. aferin valla:good::good: birde diğer kızları nerdeler neden hiç görünmüyorlar..en küçük kızları torunları gibi duruyor değil mi? narince 08-03-08, 18:07 Kadınlar günümüz hepimize kutlu olsun. Bir yandanda Çağlayandaki kalabalığı izliyorum kanaltürkte. O kadar yazdım Boranın elinde göremediğimiz kitabı Berzan'da göreceğiz diye. Keşke tahminim tutmasaydı.:icon_sorr Çekimlerde Berzan'a şikayet etmiştim Bedirhan'ın odası yok diye. Duyarlı Berzan ben üzüldüm diye Bedirhan'a oda hazırlamış.:good: Şimdi Ceren demiycekmi Dilaver'e beni öpmeden önce neden evli olduğunu söylemedin diye. Bu bolum son bolumlere gore vasatti, heyecan yoktu ama guzeldi. Reytingler de fena degil, en azindan dusus yok, guzel final habercisi gibi.... Benim en begendigim sahneler icinde Bedirhan'in oldugu sahnelerdi. Cok sekerdi, bu bolumun birincisiydi benim icin..yanaklarini yiyesim geldi:img-icecr Newat'cigim sikayetin Berzan tarafindan dikkate alinmis, cocuk odasi hazirlamis, keske diger sikayetlerimizi de soyleseydin, belki ise yarardi:happy0064 Yine Sonmezlerin oldugu sahneler fazlaydi ama kisa kisa aralara serpilmisti, o kadar cok biktirmadi. Sila-Boran konusmalarindan pek etkilenmedim. MAA'ya da birseyler oldu, bitkin ve yorgun gorunuyordu. Diger arkadaslarim Boran'in kiyafetlerinden yeteri kadar sikayet etmisler ama ben de soyliyecegim. Boran'i kim giydiriyorsa hemen degissin, Boran'i artik boyle gormek istemiyoruz.:img-help: Hepinizin Kadinlar gununu bir kere daha kutlarim. Sevgiyle kalin.... newat 08-03-08, 18:08 Derincim Cenen yazmana çok gülüyorum. Ama inanki Sermiyan Midyat'la konuşsan sende farkedersin.Tamamen karaktere bürünmüş.Ben başka bir yerde izlemedim.Ama özel hayatındaki konuşması çok farklı.Bu nedenle kendisini kutluyorum.:good: Cenen bebeğin adı ne diye sordu.Berzan'da Bedirhan diye cevap verince öyle heyecanlandımki.Benim için bölümün tek heyecanlı anıydı diyebilirim.Tamam dedim nihayet Bedirhan'ın isminin nedenini öğreneceğiz.Ama sonrası hayalkırıklığı.:icon_sorr Boran'la Berzan'ın üniversiteden falan arkadaşlarının ismi olabilir Berzan'dan da hikayesini duyabiliriz diye düşündüm bir an. aynurhay 08-03-08, 18:23 Haşmet'in yarım metre ötesindeki adamı kaşlarının ortasından vurma yerine omzundan vurması inandırıcı gelmedi bana en silah görmemiş bir insan bile vurabilecekken ve Haşmet ölmeyi göze alıp gerçekten öldürmeye gitmişken biraz tuhaftı.:img-pilot Ziver'de hoş,Berzan sürekli evde(bir işi falan yok galiba) otururken arka fonda her daim hazır olda beklemesi garip.:img-hyste KIRÇİÇEĞİ 08-03-08, 18:25 ******************************* Merhabalar, Bu sayfaya uğramayalı baya oldu. Yaklaşık 10 bölümdür Mıla'nın sağından, solundan, önünden, arkasından geçmiyorum! Buraya yazdığım en son yorumdan sonra Mıla için ''Bana uzak Allah'a yakın olsun'' didim ama Mılacık hala hayatta :img-pilot Ben inanıyorum bi gün zafer bizim olacak ve Mıla hak ettiği yere gidecek bye Mıla filan bahane ben size teşekkür etmeye, hepinizi öpmeye geldim :img-in_lo Yorumlarınızdan sadece kendimle ilgili olanları okuduğum için bana kızmayın olur mu? Kırdikeni olduktan sonra Mıla'ya dair hiçbişi okumak, izlemek, bahsetmek istemediğim için Kırçiçeği gördüğüm kısımları okudum :img-blush Hepinize çooook teşekkür ediyorum. Her ne kadar kızıp, sövme durumuna gelsem de Gül Oğuz'a bana sizleri kazandırdığı için teşekkür ediyorum :img-cool2 Sizleri tanımak, sizlerle birlikte aynı yolda yürümek, üzülmek, gülmek ve çemkirmek çok güzeldi :img-in_lo Hepinizi tek tek öpüp, sıkı sıkı sarılıyorum. Beni unutmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum :img-kiss: Forumdaki forumcanlarımın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum :img-in_lo Zoraki Bölüm Yorumum: Akşam bi ara kanalı açtığımda Narin hastanede idi ve doğum başlamamıştı. Bir adet endişeli, telaşlı Boran :img-in_lo gürdüm. Bide etrafında gezinen, ruhsuz bi kadın :hıh Demem o ki Boran ne zaman ''Heyyt'' deyip gidicek bu diziden? Şu başağrısı eşini ne zaman bırakıcak? Kendinize iyi davranın, birbirinize iyi bakın... Sevgilerimle Kırçiçeği/Kırdikeni bye ye_şil 08-03-08, 18:32 İyi Akşamlar...:img-in_lo ZeynebimYe-şil’imBoran dün yine “niye?” dedi;ben ikinizi hatırladım;gerçi lüzumsuz bir diyalogdu bence,ama yazayım yine de… -Keşke Bedirhan doğarken ben de yanında olsaydım. -Keşke;ama olsun;her işte vardır bir hayır… -Niye? (anlamamakta haklı tabi adam;Sıla’dan orada en son bekleyeceğim cümleydi “her işte bir hayır vardır”…Ben adeti üzere “evet,hepsi benim yüzümden” demesini beklemiştim oysaki…) Diyar'ım,sen benim bugün neler yaptığımı duysan heralde Yeşil'im sen delisin dersin, vallahi tam bir komediydi.:img-hysteNeyse burdan anlatmıyım ama senin mühür gözlünü bir yerde kıstırırsam onun canına okucam bu kadar diyim...:img-hyste O niye'yi ben de hatırlıyorum.Hatta hemen aklıma benim de Zeynep ve sen geldiniz.:img-in_loAma ben o sahnedeki diyaloğu luzumsuz görmedim.Neden diye sorarsan,Boran kendi oğlunun doğumun da bulanamamın eksikliği hissetti ama Sıla hanım kocasına "olsun bir dahakine de olursun" diyeceğine,"herşey de vardır bir hayır" gibi saçma bişey dedi.:icon_evilAslında luzumsuzluk diyalog da değil,Sılanın konuşmayı bilememesinde...Üzüldüm orda Boranın heyecanlı bir şekilde dolaşmasına,keşke Bedirhanın doğumunda olsaydı...:icon_sorr Dizinin dün akşamki bölümünde Berzanı polisler içeriye almıştı ama şimdi pembe siteden birisi bugün adliye çekimlerini görmüş ve Berzan beraat ediyormuş.Hatta Zeliha Berzanı vurmaya çalışırken Boran engel oluyormuş.Ben zaten böyle olacağını tahmin etmiştim,Berzan içeri girseydi Mardine kadar ki süre de diziye yeni konu gerekliydi,tabi bizim dizimizde de bu olmadığı için Berzanın beraat etmesi çok normal...:dito Sonunda Yaren de geldi.Aslında buna Borana bir de kız geldi demek daha doğru olur.Çünkü bu saatten sonra Boran Yarenin babası olmadığı için bir anlam da Yarene de babalık yapacak.Aslında Boran bir çocuk esirgeme kurumu bir de mor çatı açsa hiç fena olmayacak.:img-hysteHaşmet ağa da öldü,Haşmet ağanın karısı da Boranın başına kaldı.Adam birinden kurtuluyor biri musallat oluyor.Töreye çözüm bulucam derken hakkın rahmetine kavuşacak ondan korkuyorum...:icon_sorr Bir de artık Azadın tekrar gelmiyecek olmasına çok sevindim.O şahsı görmeye tahammülüm kalmadı çünkü...:img-beee: Herkesin Dünya Kadınlar gününü kutluyorum,tabi kendiminde...:img-yes: Sevgilerimle...bye bbasalan 08-03-08, 18:50 Haşmet :hıh gibi birisi Berzan'ın :img-beee: burnunun dibine kadar girerek ona nasıl silah çekermiş.:img-hyste -"Bu mümkünmüdür Zilver":dito -"Hayır ağam":icon_twis -"Arkasını tutacaksın, kısasa kısas":img-pilot lbektas 08-03-08, 18:58 SELAM TÜM KADINLAR ,karılar gününüz kutlu olsun,ayyyy hanımlar diyecektim elimden kaçtı,neyse maksat aynı ha hanım ha karı,ha kadın,ha avrat hepsi bir *güzel çirkin adı bir karanlıkda tadı bir *nasılsa:happy0064 GELELİM ASIL KONUYA,şimdi efendime söylüyeyim bölüme yani dizi deki görüntüde bariz düzelme var,oyuncular fena değilde,eksik olan tad vermiyen ne bir türlü çözemiyorum,ÖNCELİKLE OYUNCULARI İRDELİYELİM TEK TEK,boran NAMI DEĞER maa E ŞİMDİ BU aynı denizden hemşericağızım ,güzel çeçuk ay güzel dedik ayıp oldu yakışıklı ,yakışıklılığıda tescilli ,karizma çeçuk kısacası ,iyi de ağa oldu ondan ,yürüyüşü hariç kusur yok ama o allah vergisi ona lafımız yok verileni iyi yapıyo ,hata yok vur diyolar vuruyo,sev diyolar seviyo,yat diyolar yatıyo,kalk diyolar kalkıyo,öp diyolar |