Tüm Versiyonu Göster : Köprü (Star TV)
şehitlerden bahsediyoruz da bir de ilginçtir baya insan hastahanede yattı ya.
veysel, valimiz, mert, aslı,karakol baskınında yaralanlar,bayram,tekin,leyla,tuncay
son olarakta elmas başka var mı hatırlamıyorum.nerdeyse oyuncuların tamamı hastaneye yolu düşmüş:img-wink::icon_whis
E_B_R_U_"Lİ 23-05-08, 20:44 şehitlerden bahsediyoruz da bir de ilginçtir baya insan hastahanede yattı ya.
veysel, valimiz, mert, aslı,karakol baskınında yaralanlar,bayram,tekin,leyla,tuncay
son olarakta elmas başka var mı hatırlamıyorum.nerdeyse oyuncuların tamamı hastaneye yolu düşmüş:img-wink::icon_whis
evet ya baya çok hashanede yatan...sanırım bi tek melek ve akın kaldı iyilerden,onlar da hastaların başını bekliyolar
Sırma'yı unutmamak gerek..
Zavallı kadın Ali Maruf'un elinden az çekmedi. En sonunda ismi onlar yüzünden ölenlerin arasına katıldı.
dolceqabbana 23-05-08, 21:56 Son Dönemlerde 2. sezona başlamıs olan dizilerden hiç bozulmadan aynı seviyede devam eden diziler arasında görüyorum ben Köprüyü. Gerçekten de öyle. Her türlü gereksiz seyden kacınıyorlar, olması gereken de bu bence..
şehitlerden bahsediyoruz da bir de ilginçtir baya insan hastahanede yattı ya.
son olarakta elmas başka var mı hatırlamıyorum.nerdeyse oyuncuların tamamı hastaneye yolu düşmüş:img-wink::icon_whisevet hastanese yatanların gerçekte ölmesi gerekirdi keşke mesela aslı yerine başka birisinde patlasaydı erdal madem diziden çıkaçaktı bir daha oynmıyacaktı neden öldürmedilerde aslıyı saçma biçimde yaşattılar daha gerçekçi olsun bazı sahneler istiyorum o bombadan kurtulmak çok zordu
Sırma'yı unutmamak gerek..
Zavallı kadın Ali Maruf'un elinden az çekmedi. En sonunda ismi onlar yüzünden ölenlerin arasına katıldı.
evet sırmayıda kaybettik onuda köprü şehidi olarak almasakta iyi biriydi üzüldüm sevrdim aslında erdal içinde üzüldüm sırma ölünce bir kaç bölüm sora erdalda çıktı
deli tuncayda artık yok oysaki nerdeyse 20. bölümden beri vardı
arada sırada gözüküyordu şimdi hiç gözükmüyor
evet sırmayıda kaybettik onuda köprü şehidi olarak almasakta iyi biriydi üzüldüm sevrdim aslında erdal içinde üzüldüm sırma ölünce bir kaç bölüm sora erdalda çıktı
deli tuncayda artık yok oysaki nerdeyse 20. bölümden beri vardı
arada sırada gözüküyordu şimdi hiç gözükmüyor
evet ya deli tuncayımıza ne oldu ? acaba çok merak ediyorum
diziden ayrılma sebebi bile yoktu bize göstermediler
tayini çıksaydı keşke :img-hyste
valinin tayini çıkaçaktı onu götürecekti
denizlide görmek isteriz deli tuncayı
mühendis ve eşi leylayı göremiyecez
elmas ve akın beliki ama sanmam
merti abdülü zaferi göremeyiz
erdal zaten diziden çıktı
ali maruf beyto meryem ethem dizi bitmeden ya geberir yada yakalanır onlardan kurturacaz..
denizli yolcuları kesin vali melek aslı ve oğulları
başka kim gider sizce ?
Arkadaşlar şimdi Köprü'nün çekimlerinden geliyorum.Bu sefer izleyici olarak deil figüran olarak oradaydımmm :happy0064 Çok üzgünüm ki Emniyet Müdürü Levent ölüyorr :img-cray: Onun cenazesinin çekimleri vardı zaten. Çok üzüldüm ya öğrenince :img-cray: Çatışmada ölüyormuş :( Biz de cenazedeki kalabalık rolündeydik. Çok zormuş gerçekten çekimler.Sürekli durduruyorlar,bazı sahneleri tekrar çekiyorlar.Olsun ama, bnce çok güzel bir iş :)
Vali çok üzgündü tabiki,konuşma falan yaptı. Daha sonra mola verilince bn Korel Cezayirli'nin yanına gidip tanıştım ve bayaca sohbet ettik :) Bu bölüm bu p.tesi değil ondan sonraki p.tesi yayınlanacakmış. Çekecekleri 4 bölüm kalmış :img-cray:
Kalabalıktan biri Elmas nerde diye sordu, başka biriside o hastahanede dedi demek 2 bölüm hastanede olacak Elmas.
Daha fazla kalmak isterdm çekimde ama dedğim gibi çok uzun bir iş.Benim için çok keyif ve heyecan vericiydi =)
Arkadaşlar şimdi Köprü'nün çekimlerinden geliyorum.Bu sefer izleyici olarak deil figüran olarak oradaydımmm :happy0064 Çok üzgünüm ki Emniyet Müdürü Levent ölüyorr :img-cray: Onun cenazesinin çekimleri vardı zaten. Çok üzüldüm ya öğrenince :img-cray: Çatışmada ölüyormuş :( Biz de cenazedeki kalabalık rolündeydik. Çok zormuş gerçekten çekimler.Sürekli durduruyorlar,bazı sahneleri tekrar çekiyorlar.Olsun ama, bnce çok güzel bir iş :)
Vali çok üzgündü tabiki,konuşma falan yaptı. Daha sonra mola verilince bn Korel Cezayirli'nin yanına gidip tanıştım ve bayaca sohbet ettik :) Bu bölüm bu p.tesi değil ondan sonraki p.tesi yayınlanacakmış. Çekecekleri 4 bölüm kalmış :img-cray:
Kalabalıktan biri Elmas nerde diye sordu, başka biriside o hastahanede dedi demek 2 bölüm hastanede olacak Elmas.
Daha fazla kalmak isterdm çekimde ama dedğim gibi çok uzun bir iş.Benim için çok keyif ve heyecan vericiydi =)
:img-cray::img-cray::img-cray:levent müdür ölüyor demek çok üzüldümya keşke çıkmasaydı dizide zaten dizinin finaline az kaldı:img-cray:köprü bitecek ama üstünden geçecek kimse kalmıcak ne buya oyuncular hep çıkıyor diziden erdalda gitti levent müdürdü çıkıyor diziden ama çok seviyorduk levent müdürü:img-cray:
Naz_Elmas çekimlere katıldığına sevindim ama Levent müdürün ölmesine üzüldüm. :icon_sorr
geçtğimiz bölümlerde bunun sinyalini vemişti hatta yazmıştım ben. zaferle bir konuşmasında tırda ölü bulunan polislerin olduğu sahneydi sanırım.
Çekecekleri 4 bölüm kalmış kalmış yazmışsın bu demektirki 64 yada 65 te bitecek:img-wink:
korel cezayirli ile de sohbet etmene sevindim.:img-wink::img-icecr
tamamda okadar köprüde emeği geçen kişiler diziden çıkıyor peki finalde o köprüden geçecek kişi kalcakmı acaba:img-cray::img-cray::img-cray: bu haftamı öldüğünü göstercekler levent müdürün:img-cray:
*Esra_Yalın* 24-05-08, 20:07 offff yaaaaa Levent müdür ölüyor :img-cray:
6 bölüm sonra dizimiz biticek :img-cray:
ağlıycam şimdi yaa neden :( neden bitiriyorlarr
Naz_Elmas korelle konuşmana sevindm...umarım hepimiz bigün görürüz (:
E_B_R_U_"Lİ 24-05-08, 20:44 levent müdürün cenazesine ben de katıldım,yaklaşık 9 saat ayakta dikildim ama değdi.bütün oyuncularla resim çektirdim:happy0064yani nerdeyse müdürn öldüğüne sevineceğim
Levent müdür ölüyor demek :img-cray: ne saçma yaw gerçektende bu kadarda olmaz artık dizinin en masum en iyi karakterleri ölüyor hep bayram sırma derken simdide Levent müdür ölüyor dizimizin her seyi guzel ama iyilerin durmadan ölmesi yada hastanelik olması kotu artık hastaneler kopru dizisi için çalısıyor yaw dizide hastanelik olmayan kimse kalmadı yuh artik yaw insafa gelsin senarist artık ethem bile insafa geldi bu senarist harbi ethemden bile acımasız vay basımıza gelenler bu senarist bu kafayla giderse bizide öldurecek delirterek sonra demedi demeyin
Levent müdür ölüyor demek :img-cray: ne saçma yaw gerçektende bu kadarda olmaz artık dizinin en masum en iyi karakterleri ölüyor hep bayram sırma derken simdide Levent müdür ölüyor dizimizin her seyi guzel ama iyilerin durmadan ölmesi yada hastanelik olması kotu artık hastaneler kopru dizisi için çalısıyor yaw dizide hastanelik olmayan kimse kalmadı yuh artik yaw insafa gelsin senarist artık ethem bile insafa geldi bu senarist harbi ethemden bile acımasız vay basımıza gelenler bu senarist bu kafayla giderse bizide öldurecek delirterek sonra demedi demeyin
Yerden göğe kadar haklısın. Korkarım Müdürün ölmesi ile bu kalmayacak..
Tekin ve yüzbaşının da ölmesi endişesi ile bekliyorum.. Sevgili cellat senarist ne yapacak bu safer, kimi nasıl öldürecek diye!
Hadi Tekin ölürse suçu senaristin gaddarlığına yüklemeyeceğim. Romanın yazarının işi bu çünkü..
Neyse bakalım yeni bölümler hangi cenazelere gebe...:img-cray:
levent müdürün şehit olmasına bende sizin gibi çok üzüldüm.çekime bende katıldım ilk gittiğimde set ekibi hazırlık yaparken bi taput gördüm üzerinde bayrak sarılıydı dedim kim öldü.ama emniyet müdürü aklımın ucundan bile geçmedi öldüğü.köprünün bitmesine 6 bölüm kalmış heralde keşke bi sezon daha devam edebilse.
arkadaşlar okuduklarıma inanamadım nedir şimdi bu iyiler onları sürekli kaybederken kötülere hiç bir şey olmuyor yeter artık ya bu kadar da olmaz diziden çıkanlaraın ayrılanların hemde ölenlerin sayısı bu kadarıda fazla ama senarist gerçektende abartmış
tarık albay,askerlerimiz,işçilerimiz,bayram,sırma,
ama şöyle birşeyde var gözden kaçmayan leyla mayına bastı ya ve oldukça sağlıklı,hergün basında yer alan mayına basıp şehit düşen askerlerimizi izledikten sonra inandırıcılığını kaybediyor bence
birde aslı onun yanında patlayan bir bomba var dışarsı toz duman aslı bir tek başından yara aldı oda iyileşti
deli tuncay oda vuruldu ama onunda maşallağı var oda iyileşti
senaristte bak sen ya madem dizi 4,5 bölüm sonra bitecek ali maruf onu öldürsün gitsin yada emire mi ne onu öldürsün bizim müdürden ne istiyor
birde son iki yıldır yan yana gelmeyen aslı mert çifti var ya kardeşim aslı hastanedeyken mert aslıyı ziyarete bile gitmedi zaten hastanede yattığını görmedik ama karakol baskınında mert ağır yaralandı daha kötü durumdaydı aslıyı gördünüzmü hiç? ben görmedim ,gerçi geçen sezonda görmedim.mert kolundan vuruldu aslı hastanede babasıyla karşılaşıyor bu durumda ben sorarım 2 yıldır birbirini tanıyan insanlar birden bire aşık olduklarınımı fark ettiler yani pek inandırıcılığı kalmıyor bu durumda üzgünüm ama
birde yüzbaşı suikaste kurban gidebilir gibi bir yazı okudum arkadaşlar senariste bak sen ya tüm kadroyu öldürdü resmen olurda bu kadar olur yani diyecek söz bulamıyorum yani
fadimelevent 25-05-08, 14:28 arkadaşlar köprü dizisi bitiyor ama haziran ayında yeniden çekimlere başlıyorlar köprünün filmi çekilcek yani köprüde 3.tv dizisinin filmi olcak örneğin asmalı konak kurtlar vadisi ve köprü
Arkadaşlar şu haberleri misal Levent müdürün ölecek olmasını niçin spoilerde vermiyorsunuz.Benim haberim yoktu.heyecanı kaçtı.Lütfen spoiler içinde vermeye özen gösterelim ;)
kardeşim söyledi levent müdür ölecekmiş..bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa alıntı yaparsa sevinirim..yazdıklarınızı okuyamadım..
aycan90
*Esra_Yalın* 25-05-08, 19:25 canım dün Ebru ve Naz_Elmas çekimlerdelermiş...yani cenaze töreninde figüranlık yapmışlar...yani kesinlikle öldü :(
Buna çok üzüldüm ya keşke ölmeseydi gün geçtikçe daha sempatik gelmeye başlamıştı:img-cray:.Acaba nasıl olacak bu?İzleyip göreceğiz artık.....
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 10:37 Buna çok üzüldüm ya keşke ölmeseydi gün geçtikçe daha sempatik gelmeye başlamıştı:img-cray:.Acaba nasıl olacak bu?İzleyip göreceğiz artık.....
evet ben de çok severdim levetn müdürü:img-cray:
çekimden önce enis yıldız da vardı ama sonra gitti.oyuncular birbileriyle çok iyi anlaşıyolardı.hatta protokolu çkeicekleri zaman yönetmen gülmeyin demişti,erdal abi oyuncuları güldürmek için bişiler yaptı yudaer kendini zor tutuyo.ama gülmediler erdal abi giti onları tebrik etti.sonra erdal abini sahnesi vardı konuşma yapıyodu,intikam vakti gelmişti ayşegül abla da onu güldüürmek için uğraştı ama gülmedi
bu arada bi ilk yaşanacak haftaya tekin takım elbise giyiyo,çok yakışmış bence:img-in_lo
ebrucum resimlerin birinde zafer komser de üniformasını ilk kez giyiyor sanırım. :img-wink:çekimler eğlenceli geçiyor belli :img-wink: erdal beşikçioğlu da az değilmiş.
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 14:12 ebrucum resimlerin birinde zafer komser de üniformasını ilk kez giyiyor sanırım. :img-wink:çekimler eğlenceli geçiyor belli :img-wink: erdal beşikçioğlu da az değilmiş.
evet zafer üniforma giyiyo,cenaze aracının önünde gidiyo elinde müdürmün resmi:img-cray:gördüğüm kadarıyla çok eğleniyolar,aslı elinde makine herkesle resim çektiriyo hatta müdürümün resmiyle bile çektirdi.zafer de şapkasını çıkarıp idil fırata takmıştı falan
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 15:01 başlık da az kalmış neyse dizi bitmeden bi başlık açarız.ya ben hala müdürün ölmesini anlamadım ama sanırım şöyle bişi olucak;köprü geçmişte ve günümüzde yaşanan olayları anlatıyo acaba müdürün vurulması da diyarbakır emniyet müdürü gaffar okanın suikastini mi anlatacak?bana mantıklı geldi...
evet zafer üniforma giyiyo,cenaze aracının önünde gidiyo elinde müdürmün resmi:img-cray:gördüğüm kadarıyla çok eğleniyolar,aslı elinde makine herkesle resim çektiriyo hatta müdürümün resmiyle bile çektirdi.zafer de şapkasını çıkarıp idil fırata takmıştı falan
ya bu sahne bana 10.bölümü hatırlattı nedense tarık albayın cenazesi vardı şimdi de levent müdür:(
zafer resimi taşıyacak mert de albayın resmini taşımıştı
ya artık kimse ölmesin ya istemiyorum ben:img-cray:
yeni bölüme az kaldı bakalım bu bölümde neler olacak
Arkadaşlar şu haberleri misal Levent müdürün ölecek olmasını niçin spoilerde vermiyorsunuz.Benim haberim yoktu.heyecanı kaçtı.Lütfen spoiler içinde vermeye özen gösterelim ;)
Arkadaşlar ben bunu boşuna mı yazdım.Israrla aynı tutumunuzu devam ettiriyorsunuz.Oldu siz anlatın biz izlemeyelim bari.Nasılsa ne varsa ne yoksa anlatıyorsunuz
Dizimizin başlamasına 2-2,5 saat kaldı.Akşamı iple çekiyorum doğrusu.Yine harika bir bölüm olacağı kesin...:happy0064
Evet bu başlığı kapatalım hemen sıcağı sıcağına yeni başlık açılsın.Köprü bitse de burdan ayrılmak istemiyorum...:img-cray:
Arkadaşlar ben bunu boşuna mı yazdım.Israrla aynı tutumunuzu devam ettiriyorsunuz.Oldu siz anlatın biz izlemeyelim bari.Nasılsa ne varsa ne yoksa anlatıyorsunuz
mesala geçen bölüm ethemin elması kurtaracağını ve ethemin o adama attığı yumruğa kadar biliyorduk o yüzden o sahnelerde hiç heycanlanmadım dizinin tadı kaçtı bir yandan haklısın ama bizde merak ediyoruz
İki koca haftayı devirdik,allahın izniyle bu vakte geldik.dizimizin başlamasına sayılı dakikalar kaldı.:happy0064
daha elmasın iyileşmesine ve esinin geri dönmesine sevinemeden levent müdürümün şehit olacağı haberini aldık. tüm sevincimi kursağımda bıraktı bu haber.zaten güzel yurdumda bu kahpeler varolmaya devam ettiği sürece maalesef her sevinç kursağımızda kalmaya mahkumdur.:icon_sorr
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 21:04 müdürüm sanırım bu uyuşturucu olayı sırasında vurulacak.elmas akın sahnelrini geçelim,meryem iyi yaptı ama sonuçta diğer yaptıklarını da unutmadık.mertin abdülü kovuşu süperdi ya
Mert beni öldürdü yaa.Bir insan bu kadar mı ruhsuz olur.:img-beee: Aslı çok kötü oldu yuh yani.
Abdülle Merte çok güldüm yaa.Yıktım ortalığı resmen:img-hysteÇok komikti.Mertin yüz ifadesi Abdülün kaskatı kesilip dışarı çıkması fln:img-hyste
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 21:07 Mert beni öldürdü yaa.Bir insan bu kadar mı ruhsuz olur.:img-beee: Aslı çok kötü oldu yuh yani.
Abdülle Merte çok güldüm yaa.Yıktım ortalığı resmen:img-hysteÇok komikti ya.Mertin yüz ifadesi Abdülün kaskatı kesilip dışarı çıkması fln:img-hyste
evet ya yazık kıza ama mert kabalığından değil utangaç olduğundan öyle yapıyo,yine de bi telefon etsin kıza.abdülün yerinde akın olsaydı ne yapacaktı acaba:D
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 21:31 ayy süper ya veyselle esin evleniyo:happy0064valimiz sağolsun.imam espirisi de süperdi yalnız:img-hystetekin yine aynı tekin.ethemin yakladığı adam dedi ya tanıyorum seni peşinizdeler falan ethemin tepkisi süperdi.beyto yine aynı beyto
Mert beni öldürdü yaa.Bir insan bu kadar mı ruhsuz olur.:img-beee: Aslı çok kötü oldu yuh yani.
Abdülle Merte çok güldüm yaa.Yıktım ortalığı resmen:img-hysteÇok komikti.Mertin yüz ifadesi Abdülün kaskatı kesilip dışarı çıkması fln:img-hyste
aa lütfen ama ,rica edicem öyle ruhsuz falan deme mert üsteğmenime.onun da içi gidiyor ama ne yapsın.karşısındaki sıradan bir kız mı,koskoca valinin kızı:kahve kolay mı öyle lay lay lom,hem kendide sıradan biri değil,herşeyden önce asker off offf hemde ne asker.(rabbim o ve onun gibilerden bol bol versin bu vatana)
evet düğün esin ve veyselin düğünü diyen arkadaşları tebrik ediyorum.düğünde düğün ama.ben gelin hanımı zaten çok severdim,görünce ne kadar özlediğimi daha iyi anladım.
tekin ahh tekin,sen hep böyle kal olur mu?:happy0064hiç bozulma....tut daha imzası kurumadan geline;''tam vaktinde geldin ,adam pavyonlara düştü'' de:img-hyste:img-hyste garibim esinde şaşırdı kaldı.
imza sırasında mert ve aslı bakışması da dikkatlerden kaçmamıştır herhalde.umudediyorum ki sinema filmine kalmadan bu iş sonuca bağlanır.:good:
neyse izlemeye devam.......
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 21:47 ayy koptum ya:img-hyste:img-hystevalim süperdi.melekle olan diyalogu kopardı beni:img-hysteaslıyla merte bakışları falan mert yandı valla.tekin de az değil yani
eveetttt sayın seyirciler 1.sigara böreği yeme yarışmasına hoşgeldiniz:img-wink:
gördüğünüz üzere şimdilik durum 1-1 :good: ama sanırım valim bu hırsla börekleri tepsiyle götürecek,mert niyetine
hem de, çiğnemeden yutacak.......bittin sen oğlum mert,allah taksiratını affetsin:img-cray:
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 21:59 ya hala gülüyorum:img-hystevalinin o bakışları yok mu bittim bittim.börek muhabbeti de güzeldi:img-in_lovalinin o hallerini unutabileceğimi hiç sanmıyorum
ya hala gülüyorum:img-hystevalinin o bakışları yok mu bittim bittim.börek muhabbeti de güzeldi:img-in_lovalinin o hallerini unutabileceğimi hiç sanmıyorum
ben bu bölümü daha kaç kez izleyeceğim bilemiyorum.belki bazı arkadaşlar bu bölümü biraz amacından şaşmış bulacaklar ama ben çok sevdim.artık ilk fırsatta açar izlerim
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 22:12 ben bu bölümü daha kaç kez izleyeceğim bilemiyorum.belki bazı arkadaşlar bu bölümü biraz amacından şaşmış bulacaklar ama ben çok sevdim.artık ilk fırsatta açar izlerim
yok bana sapmış gibi gelmedi.yani hem operasyon,gerilim hem de duygular.valinin o konuşmasına çok duygulandım ya yalnızlık falan
görüyorsunuz değil mi pentagon uşakları ve onların köpekleri olmasa hayat ne kadar güzel olacak.hatta pentagon hiç olmasa tüm dünya bayram yeri gibi olacak.
E_B_R_U_"Lİ 26-05-08, 22:29 görüyorsunuz değil mi pentagon uşakları ve onların köpekleri olmasa hayat ne kadar güzel olacak.hatta pentagon hiç olmasa tüm dünya bayram yeri gibi olacak.
biraz ağır olmuş arkadaşım
ya mert nasıldı öyle geleni deviriyo geleni deviriyo ee komando.valiyle akın arasındaki muhabbet de hoştu.yavaş yvaşa sonra geliyoruz müdürümü ali mafur öldürecek galiba ya:img-cray:müdürümü düşündüm de dizideki en onurlu inslardan ya vali cenazedeki konuşmasına şöyle başlıyo "önce insandı levent mdürüm.tepeden tırnağa namus.bu yüzden atnıdığım en seçkin emniyet müdürüydü.." daha söze gerek var mı?
yok bana sapmış gibi gelmedi.yani hem operasyon,gerilim hem de duygular.valinin o konuşmasına çok duygulandım ya yalnızlık falan
sayın valimin ve tüm kız babalarının unuttuğu veya unutmayı tercih ettiği bir şey var, o da alıp başka hayatlara götürdükleri kendi eşleri de başka bir babanın kızıydı.yaa etme bulma dünyası:img-hyste:img-hyste
hıyar....hıyar...hıyar...hıyar işte n'olacak.allahtan mert adam gibi bir adamda az hasarla kurtaracak yakayı.tabii valim o kadar çabuk pes edecek değil,biraz< çektirecektir merte.yüzbaşıdan da istediği cevabı aldı ve hem de akının da eline koz verdi.bakalım akın bu hafif soruşturma işini merte nasıl anlatacak.,,
birde akın demişken,elmasın tutulduğu yeri gezerken yak heryeri ateşe ver,ama olmazki nasıl yaksın demeye kalmadan kendisi dedi yakmak istiyorum burayı diye.
Bahar61 tarafından gönderildi
görüyorsunuz değil mi pentagon uşakları ve onların köpekleri olmasa hayat ne kadar güzel olacak.hatta pentagon hiç olmasa tüm dünya bayram yeri gibi olacak.
arkadaşım pentegon ne demek *? bilimiyorum açıklarsanız sevinirim tekin söylemişti.
bu arada bu bölümden zevk aldım güzel yapmışlar
o katır sahnesinden bişey anlamadım
ali maruf harbiden katırları mı sordu yok sa kimi sordu orda ?
levent müdürde ölüme gidiyor resmen silahını çekti
ali maruf ihş bir sonraki bölüm geberecek emirede tabi bakın yadigardada öldü çok sevindim kötüler ölsün
iyilere bişey olmasın
aslı ve mert çok güzeldi
valinin kıskançtı
elmas iyileşti
akın çok iyiydi
mert çok iyi haraketler öğretti askerlere o sahne güzeldi
elmasın mertle konuşmasınıda unutmayın
elmas merte aslıyla konuşması için fırdat verdi mert ise redetti
o konuşmalar güzeldi bence sonra mert abdüle kızdı orasıda güzeldi
valinin kızına olan düşkünlüğünü anlamış olduk tabi her baba aynı şeyi düşünürür eski türk filmlerindede olurdu böyle şeyler kızını vermek istemeyen bir baba
kısacası güzel bölümdü emniyet müdürü bu eroin çatışmasında şehit olacak galiba
Bu bölüm vali bir numaraydı ya.Ne kadar kıskançmış canım.:img-hysteAkınla Valinin Mert hakkında konuşmaları süperdi.Akşam Merte bakışları çok güzeldi.Gül gül öldüm yahu
Abdülle Mertin konuşması harikaydı.Abdülün dışarıya pırr uçuşu süperdi:img-hyste
Akının Elması alnından öpüşü,kendine gelince heycanlanışı,görevi hakkında esprileri de güzeldi.Görev icabı pazarlık tabi canım.:img-beee:
Elmasın Ali Marufu görmek isterdim ama ellerim bağlı olmadan deyişi süperdi.Garanti parçalardı adamı:D:D:DTekinin Elmas kendine gelinceki konuşmaları esprileri güzeldi.
Meryemin Yadigarı vurduktan sonraki yüz ifadesi oyunculugu vs vs harikaydı:happy0064Bırak o çocugu deyişinden çok etkilendim:img-cray:
Bence bu bölümün yıldızı kuşkusuz Valiydi:img-hyste:img-hyste:happy0064
super bolumdu vali bolumun en iyisiydi asliyi kiskanmasi veysele takilmasi ve zafere yaw zafer sana niye doktor diyolar demesi zaferde az degil ha gelmis bilmiyorum sayin valim diyor halbuki parmak kirmasi mesur oldugu için doktor diyorlar:happy0064:happy0064 bu zaferde alem adam ya o degilde onumuzdeki bolum levent mudur olecek o beni çok uzuyor bolumunun sonundaki yuz ifadesi her seyi anlatir gibiydi :img-cray: ethemde tam bir piskopat ha once adama iyi hadi git diyip sali veriyor sonrada silahla tariyor :img-hyste
biraz ağır olmuş arkadaşım
ya mert nasıldı öyle geleni deviriyo geleni deviriyo ee komando.valiyle akın arasındaki muhabbet de hoştu.yavaş yvaşa sonra geliyoruz müdürümü ali mafur öldürecek galiba ya:img-cray:müdürümü düşündüm de dizideki en onurlu inslardan ya vali cenazedeki konuşmasına şöyle başlıyo "önce insandı levent mdürüm.tepeden tırnağa namus.bu yüzden atnıdığım en seçkin emniyet müdürüydü.." daha söze gerek var mı?
,pardon ama ağır olan neymiş anlamadım.az bile söyledim.amerika nerdeyse tüm dünyaya nefret tohumları ekiyor.o tohumlar büyüyecek büyüyecek ve en sonunda onları boğacak ,kendi kazdıkları kuyuya düşecekler inşallah,ben de eğer ömrüm vefa ederse zevkle izleyeceğim USA in tarumar oluşunu.
mert dersine çok iyi çalışmış,iki üç kez< daha anlatsaydı nerdeyse ben de birşeyler öğrenecektim.vali merti sorarken akın nasılda sırıtıyordu.mert eline düştü ya keyfini çıkarıyor.
sanırım levent müdürümü son görüşümüzdü bunlar.ölümü o şerefsizin elinden olmasın isterdim ama sanırım öyle olacak.bir ara nerdeyse halkım gazetesi sahibesi saliha hanımla başgöz edecektik onları sonra konu öylece havada kaldı.demekki müdürümü sona yaklaşırken öldürecekleri için o konuyu havada bıraktılar ve bizede bunun sinyalini kendi ağzından bölümler öncesinden verdiler(bknz,ethemin vurduğu devriyeleri buldukları zamanki sözleri)müdürümüz valimizinde dediği gibi önce insandı hem de en namuslusundan,ne mutlu ona ve onun gibilere.onurlarıyla yaşıyor ve onurlarıyla,alınları açık ,yüzleri ak bir şekilde hayata veda ediyorlar.satılık köpekler ise sefil yaşayıp sefil bir şekilde ölüyorlar ,tamda hakettikleri gibi.
Öncelikle dizi başlamadan önceki RTÜK açıklaması veya uyarısı diyelim canımı sıktı. Bu diziyle neden uğraşırlar ki....:icon_evil
Neyse dizimize döneyim. Bölümün yıldızı tabiki vali. Benim hayal ettiğimden de daha ilginç bir düğün oldu. Hele valinin kıskançlık krizleri muhteşemdi. Bence sevgili Mert'imize Melek hanıma hayatını borçlu olduğunu birileri söylemeli. O durdurmasa vali tam gaz olaya dalıyordu.
Elmas-Akın sahneleri de güzeldi. Yüzbaşının başucundaki tavırları, doktordan aldığı ok işaretinden sonra rahatlaması ve cama yaslanması güzeldi. Uyandığındaki tepkilerini ve Elmas'ın sorusuna cevap verirkenki hali de tabi.
Tekin düğünde tam formundaydı.En sonunda Leyla hocadan bebek sözünü aldı. Veysel'e yaptığı göndermeler ve Esin'e pavyon olayını gammazlaması da cabası.
Mert ve Aslı da ise şimdilik Mert galip.. Kendini ağırdan satıyor beyfendi. Amaa unutmamalı ki bu maçın rövanşıda var. Eğer Aslı bizim valinin kızı ise bu rövanşı çok fena alır.
Meryem, zavallı Meryem ne geldiyse bu çocuk sevgisi, anne olma hayali yüzünden geldi. :img-cray:
Ethem desen gene gecenin tetikçisi ünvana yaraşır sanırım.
Ne kadar iyi cümleler kurmak geçiyorsa da yazamıyorum çünkü onlar ne yaparsa yapsın hainler. Valinin dediği gibi "Ölürken getirilen şaadet, şaadetten sayılmaz."
Herşeyi ile gene süper bir köprü seyrettik. :happy0064
Sadece imha konvoyu yolaçıkarken sorumlu komser neden yelekleri çıkarttırdı. Sürekli onu sordum durdum kendime. Şimdi de sizlere sorayım. Neden çıkartıyoruz dedi?
Bence saçma bir karardı. Sonuçta konvoy önemli bir şeye eskortluk etmiyor mu?Bir türlü anlam veremedim. Yoruma oldukça açık dimi..
Öncelikle dizi başlamadan önceki RTÜK açıklaması veya uyarısı diyelim canımı sıktı. Bu diziyle neden uğraşırlar ki....:icon_evil
Neyse dizimize döneyim. Bölümün yıldızı tabiki vali. Benim hayal ettiğimden de daha ilginç bir düğün oldu. Hele valinin kıskançlık krizleri muhteşemdi. Bence sevgili Mert'imize Melek hanıma hayatını borçlu olduğunu birileri söylemeli. O durdurmasa vali tam gaz olaya dalıyordu.
Elmas-Akın sahneleri de güzeldi. Yüzbaşının başucundaki tavırları, doktordan aldığı ok işaretinden sonra rahatlaması ve cama yaslanması güzeldi. Uyandığındaki tepkilerini ve Elmas'ın sorusuna cevap verirkenki hali de tabi.
Tekin düğünde tam formundaydı.En sonunda Leyla hocadan bebek sözünü aldı. Veysel'e yaptığı göndermeler ve Esin'e pavyon olayını gammazlaması da cabası.
Mert ve Aslı da ise şimdilik Mert galip.. Kendini ağırdan satıyor beyfendi. Amaa unutmamalı ki bu maçın rövanşıda var. Eğer Aslı bizim valinin kızı ise bu rövanşı çok fena alır.
Meryem, zavallı Meryem ne geldiyse bu çocuk sevgisi, anne olma hayali yüzünden geldi. :img-cray:
Ne kadar iyi cümleler kurmak geçiyorsa da yazamıyorum çünkü onlar ne yaparsa yapsın hainler. Valinin dediği gibi "Ölürken getirilen şaadet, şaadetten sayılmaz."
Sadece imha konvoyu yolaçıkarken sorumlu komser neden yelekleri çıkarttırdı. Sürekli onu sordum durdum kendime. Şimdi de sizlere sorayım. Neden çıkartıyoruz dedi?
Bence saçma bir karardı. Sonuçta konvoy önemli bir şeye eskortluk etmiyor mu?Bir türlü anlam veremedim. Yoruma oldukça açık dimi..
ellerine sağlık çok güzel özetledin herşeyi.:good:
orayı ben de hiç anlamadım hatta euro starda izlerken daha dikkatli izledim belki birşey yakalarım diye ama bulamadım.yoksa yakup satılmışı euroları onunla mı kırıştırdı
Keşke müdürümüz geri dönseydi.Zaten dizi onda iken bitti.62.Bölüm desenize kötü olacak,Müdürümüz için.Bir şehit daha vereceğiz dizide.Bu olmadı.demirbaşlardandı Levent müdür.
startv hangi bölüm hangi sanhe için uyarı almış ben bugüne kadar köprüde orda yazııldığı gibi aşırı şiddet irkçlık gibi şeyler görmedim hangi sahne o ya merak ettim
19 şubat yada 19 mayıs dedi 19 mayısta yeni bölüm gösterilmediğine göre 19 şubatta hangi bölüm yayınladıysa o bölümde rtüğün istemediği sahneler olmş mere-ak etim
süper bir bölümdü.valimiz çok iyi bir baba rolünü canlandırdı.senaristler 2 sezon bekledi ve son bölümlerde aslıyla merti aşık ettiler birbirlerine.mert süper konuşuyo başka yerlere vuruyor konuyu ve süper oluyor.beyto süperdi bu bölüm katırları nereye götüreyim diye sorduğu zaman militan beytonun koynuma alıyım falan demesine çok güldüm.ethem süperdi adamı arkadan vurması konuşmaları falan adam tanıdım seni demese kurtulurdu belki ama tanıdım dedi bir kere ethemi tanıyanlar ölür:img-hysteveyselin nikahında valinin emniyet müdürünü şahit olarak davet etmesi müdürüm yok olmaz efendim diyip oturması son şahit oluşu müdürümün:img-cray:bölümün sonuda müdürümde bitti:img-cray:
arkadaşlar fark ettiniz mi? genelde her bölümde dikkatimi çekiyorda şehirde bir olay oluyor hep cumhuriyet caddesinde oluyor olay başka cadde ismi yok heralde:good:
tek kelime ile süper bir bölümdü çok komiktiya vali nasıl kıskanıyor aslıyı öyle,meleğe dedikleri çok güzeldi nasılda ayartmaya çalışıyor görüyorsun dimi aynı sen sen demesi zaten çok komikti:img-hyste:img-hystemeleğinde hadi ordan sen beni ayartmıştın asıl diye karşılık verside çok komikti,aslı ve mert baya aşık oldularya heralde:)
levent müdürün nasıl vurulcağınıda bu bölümde anlamış olduk arkadaşlar oda gidiyor ve onu vuracaklar demek,neden o malı takip eden polisleri aramadı ve söylemedi telafonları yokmu veya telsiz ne saçmaydıya,
E_B_R_U_"Lİ 27-05-08, 10:49 ,pardon ama ağır olan neymiş anlamadım.az bile söyledim.amerika nerdeyse tüm dünyaya nefret tohumları ekiyor.o tohumlar büyüyecek büyüyecek ve en sonunda onları boğacak ,kendi kazdıkları kuyuya düşecekler inşallah,ben de eğer ömrüm vefa ederse zevkle izleyeceğim USA in tarumar oluşunu.
tamam doğru söylüyosun da forum kurallarına aykırı olabilir
ya bu adama nasıl kıyarlar.
http://img337.imageshack.us/img337/3457/img031wq3.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=img031wq3.jpg)
yani dizide bayram,sırma ne kadar masum ,kirlenmemiş insan varsa hepsi öldü:img-cray::img-cray:byaramın vurulması büyük saçmalıktı,o vurulunca elmas akın aşkı başladı.hadi sırmanın vurulmasını da anlayalım peki müdürüm niye vuruluyo ya:img-cray::img-cray:
»» DeeTje «« 27-05-08, 11:03 Yaa mutlaka birilerini oldurmek istiyorlarsaniz Ali Marufu oldurun abi yaa...
O kadar kotu kisi varken dizide iyileri bir rahat birakin...
Ali maruf sonra Beyto sonra Emire midir nedir sonra Ethemde var...
öldurun bunlari iste... :good:
Bunlar ölsun hic uzulmem ama polis ve askerlerimizi öldurmeyin...:img-cray:
Mudurun ölmesin yaa...:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
dizi başamadan önceki uyarı benim de canımı sıktı .uğraşacak başka şey bulamamışlar o kadar program var. bahsettiklri bölüm sanım 15.bölüm. leyla öğretmenin öğrecileirnin dağa kaçtıkları bölüm galiba.
neyse dün akşam çok eğlendik aynı zamam heycanlı birbölümdü. operasyonda vardı.
akın artık elmasına kavuştu ona güzel güzel hastanede bakıyo. onun ayılmasını beklerken uyuyakaldı.:img-wink:
Elmasın Mertle konuşurken ,aslıda burda deyişi sonra abdülün gülüşleri mertin yüz ifadeleri çok hoştu:img-hyste mertin bağırması ve abdülün kaçışı:img-hyste
Valimiz yine süperdi.:good: özellik düğünde merti neredeyse yiyecekti valla böreği yediği gibi:img-hyste
Mert börekleri götürdü valimizde kızına vemerte bakarken böreği nasıl ısırıyodu ama. levet müdür, zafer,melek nasıl bakıyorlardı.
melekle evin merdivenlerin otururken mert hakkında konuşmalrı hoştu. keşke iyi biri olmasaydı ozaman görürdü.:img-hyste demişti sanırım.
Yüzbaşımıza, Mert'i sormasın aldığı cevap bile cevap çok yerindeydi.
veysel ve esin sonunda evlendi. Tekinlerde çocuk yapacak. Teki'nin Veysel için söylediği sözler katibim kılıklı:img-hyste
Ethem yine yapacağını yaptı adamı vurdu. zafer de dedi ya profesyonel işi diye.
ben ertesi gün ethemden bu konuda birhamlebeklerdim ortalarda yoktu hiç.sır emireye sinir olduğu için yapar bieyler diyodum. sanırım alimaruf var diye yapmadı yada yapacak.
meryemin sorgu da ethem için söyledikleri.elması neden kurtardıkları konusunda yaptığı açıklama herkesişaşıttı sanırım valinin yüzü nasıldı.
tabi parktaki o sahneler meryem gerçekten iyi oyuncu. ölen adan sen kafayı yemişsin diyerek öldü.
köprü dizisi 61. bölümü ekrana gelmeden RTÜK’ten uyarı aldı. Yapılan açıklamada dizideki şiddet ve özendirici unsurlar RTÜK tarafından uyarılarak tekrarlanmaması istendi. Tekrarlanması halinde ise 1 – 12 bölüm aralığında ceza alma sürecine gireceği ve bu ceza sürecinde Star Tv’deki Köprü’nün yayın saatlerinde dil ve öğretici belgesellerin yayınlanabileceğini belirtti.
Valinin Aslı ile Mert'i izlemesi çok komikti orda az gülmedim ben :D Arkadaşlar Levent Müdürün ölüceği kesin mi ? :icon_sorr Orası biraz mantık hatası gibi olmuş neden uyuşturucu arabasında telsiz yok telsiz ile istikameti neden değiştirilmiyor... Ayrıca şu polis kadrosu olaylarında hep bi eksiklik oluyor maalesef... Kadro hep aynı bi komser olur bide başkomser sonra Emniyet Müdürü .. Aradaki rütbelerdekiler nerde ? Emniyet Amiri , 4. Sınıf , 3. Sınıf , 2 Sınıf ve Emniyet Müdüryardımcısı ...
arkadaşlar heberi ekledim basında çıkanlar bölümüne. bir ödül daha...
Köprü dizisindeki Vali Faruk Yazıcı karakteriyle izleyicilerin ilgi odağı olan Erdal Beşikçioğlu, “Yılın En Başarılı Dizi Oyuncusu” seçilerek Altın Objektif’le ödüllendirildi.:good::happy0064:happy0064
ne yaparlarsa yapsınlar bizim dizimiz bir numara:good:
arkadaşkar heberi ekledim basında çıkanlar bölümüne
Köprü dizisindeki Vali Faruk Yazıcı karakteriyle izleyicilerin ilgi odağı olan Erdal Beşikçioğlu, “Yılın En Başarılı Dizi Oyuncusu” seçilerek Altın Objektif’le ödüllendirildi.:good::happy0064:happy0064
vay çok sevindim :img-hyste :img-wink: bu arada
61. bölümde etheme rol verilmesi için senaristin çok zorladığını düşünüyorum.ethem bir kahvehaneden çıktıktan sonra nasıl oluyorsa emiranın arabasını görüyor bence senarsit burda etheme rol vermek için bir şey yapmış.daha sonra koşuyor onları dinliyor akşamda bir adamı zorguluyor sonra o adamı vuruyor.
yani bana emiranın arabasını görmesi saçma geldi...
tabi seneryo yazmak o kadar kolay değil ama orasının saçma geldiğini belirtmek istedim saygılar.
arkadaşlar heberi ekledim basında çıkanlar bölümüne. bir ödül daha...
süper bir haber ya:happy0064 erdal abi süper ya:happy0064
bu bölüm harikaydı ya
valinin merte bakışları süperdi börek niyetine onu yiyecekti :img-hyste
mert de yani şimdi börekten bahsetmenin sırası mı ya:img-hyste
esinin dönmesi güzel oldu:img-wink:
meryemin yakalanması iyi oldu ya yoksa bir yerlerde ölüp gidecek
ethem yine iş başındaydı
ali marufa bişey demiyorum artık müdürün de dedği gibi pacayı kurtarma derdine düştü inş malları alamaz!!
ben artık bu eleştirileri ciddiye almıyorum şiddet içeriyormuş gerçekleri gösterdiği için mi!!!! dediğiniz gibi sadece anlatılan konulardan rahatsız olan BİRİLERİNİN sesi bunlar......
ya neydi valinin öyle merte bakışı :img-hyste börek niyetine merti yiyodu sanki:img-hyste
en sevdiğim sahne:
imzalar atıldığında aslının merte bakması mertin de aslıya bakması içim gitti ya o sahnede:img-in_lo ya birbirlerine bakışları çok hoştu ya:img-in_lo
yüzbaşının mert hakkında dedikleri de hoştu
kardeşim yok ama mertin kardeşim olmasını isterdim sanırım böyleydi
ya ben de içimden ben de mert üsteğmen gibi bir abim olsa dedim:P
bu bölüm güzeldi
valiyi iyi ki melek tuttu
mert validen çok çekecek
ama mert hakkında pırlanta demesi hoşuma gitti bir tanedir mert ya:happy0064
tabi bi de hıyar benzetmesi var:img-hyste ya sen adama önce pırlanta de sonra da hıyarın biri de alem adam bu vali ya:img-hyste
yeni bölüm levent müdürle başlar ve ölecek ya:(
ya ölmesini hiç istemiyorum ya:(
inş ali maruf geberir sinir şey hep onun yüzündün ya kaç kişi öldü
reytingler süper demeden geçmiyim:happy0064
E_B_R_U_"Lİ 27-05-08, 16:32 arkadaşlar heberi ekledim basında çıkanlar bölümüne. bir ödül daha...
çok güzel haber ya:happy0064:happy0064seyhan ablanın dediği gibi yakışır erdal abiye,ya şöyle bi düşündüm de biz baya ödül aldık.ee olsun o kadar farkımız
E_B_R_U_"Lİ 27-05-08, 17:04 ya düb beyto da süperdi ya şu katır olayı:img-hystekoynuma mı alıcam:img-hystekötüler kötü ama yine de gülüyorum
evet ya beyto kötü falan ama insanı güldürmeyi biliyo:img-hyste
birde sonra ailmaruf arayıpdirek katırları sordu ya :img-hyste
*Esra_Yalın* 27-05-08, 17:54 dün akşam dizimizin uyarı alması çok gıcık etti beni :( zaten dizimiz bitiyor :img-cray:
dizimize gelince dün Elmasın iyileşmesinde Akının tavırları çok gzeldi...ama çok panik yaptı...Vali falan bişi olldu sandı :)
Sonra beklenen düğün oldu...ama çok acele oldu vali bi EVET leri bile esirgedi...imzaları attılar,yüzükleri taktılar oldu bitti...
ama sonrası süperdi...Tekin ve Leylanın konşmaları...çocukları olursa hele bi de kız olursa Tekin üzülür inş bi oğlu olurda bi Junior Tekin olur :img-hyste...sonra Mert ve Aslı çok güzeldi bu sahnede...Vali nasıl bakıyordu Merte sonra herkese soruo falan ee ii çocuk hemde çok ii çocuk...
bu arada Müdürümüz ölüm sebebi de belli oldu...demek ki Ali Maruf malları alırken bi çatşma çıkacak ve müdürümüz burada ölecek :icon_sorr keşke böle olmasaydı ama napalım...umarım başka kimseye bişi olmadan biter dzimz
dürr-efşan 27-05-08, 19:31 Birincisi bela ve üzüntü öncesi seyirciye verilen lıght bölümlerden biriydi.. yani herkes relax'dı. güzel bir eğlence oldu.. müdür herkesle güzel bir gece geçirdi.. keşke saliha hanımda orada olsaydı.. sonuçta o da esinin arkadaşı değil mi? neden o yoktu...
valimiz bu bölüm çok güzel espriler yaptı.. müdür yemek teklif ettiğinde ya vilayetide çok boşladık.. gidip arada bir şu koltuğa oturalım.. yerimize vali atasalar haberimiz olmayacak dedi..
düğünün ertesi günü veysele yaptığı paparazzi esprisini de tuttum.. ama imam esprisini anlamadım.. alayan varsa biri anlatabilir mi.. ne için orada öyle bir espri yapıldı.. hadi rahip dese anlayacağım.. çünkü onlar evlenmezler.. ama imamlarda böle bir özellik yok ki..
tabii bir diğer yıldız bu hafta abduldü.. dağlar kurban olsun sana lafı çok hoşuma gitti. ve tabii mertle ilk dalga geçen kişi oldu... çok tuttum..
mert ve aslıyı elmas hangi ara öğrendi acaba merte telefonda aslı burada dedi.. gerçi nikahtan sonra öğrenmeyen kalamdı ama.. zafer bile elmasa telefonda mertle aslıyı görmeliydin dedi.. valinin bakışlarından müdür bile çaktı davayı...
bu börek muhabbeti boşuna yapılmadı.. yakında bir börek gelir aslıdan.. belki bir arkadaş toplantısı ya da en iyisi karargaha göndersin.. tam akınla abdul börekleri açıp yemeye başladıklarında mert girsin ve ooo börek yiyorsunuz ve bana haber vermiyorsunuz deyip dalsın.. ısırıp çok güzelmiş nerden gelmiş derken abdul yengemiz göndermiş.. der.. mert sağolsun elmas falan derken akın elmas değil mert dediğinde eminim mertin ağzındakiler boğazında kalacaktır..
ama tabii dün bayağı açılmaya başladı.. nikah olurken aslıyla gözgöze gelmeye utanan ve başını önüne eğen mert yemek faslında maaşallah pek bir çapkındı.. bu ne hızlı bir geçiş böyle... ve en sonunda kapıdan uğurlama bitirdi beni...
gelelim meryeme itirafçı olmadı.. gerçekten ne yaptıysa doğrluğuna inandığı için yapmıştı.. zaten kendisi de kimseye yaranmak için yapmadım.. cezam neyse çekerim ama itirafçı olmam dedi... ethemse bu bölüm naptı hiç anlamadım..senaryoda ne gibi bir fonksiyon üstlendi...
tabii zafer niye doktor dedndiğini bilmiyormuş hadi ya.. valide dedi zaten ben bir yerden öğrenirim diye... bakalım neler olacak... sanırım sadece zafer ve abdul bekar kalacak dizinin sonunda.. tabii zaferle o esra denen kızın arasını yapmazsa senaristler.. ama tabii olmayacak şey amir ve memur.. değil mi...
neyse şimdilik bu yetsin.. yorumuma daha sonra devam ederim...
evet ya beyto kötü falan ama insanı güldürmeyi biliyo:img-hyste
birde sonra ailmaruf arayıpdirek katırları sordu ya :img-hyste
ali maruf katırları başka manada mı sordu ? yoksa saçmalık mı oldu ? anlamadım bişey
ama komik bir sahneydi beyto çok sinirli olmaya başladı tam bir pislik beyto rolu kendisine yakışıyor
arkadaşlar geçen bölümün kahramanı ethem bu bölümde boş durmadı ve zaferi kurtardı nasılmı peki diye sormayın iste cevabı normalde maların imhaya götüren ekibin başında yakup denen hain komiser olacaktı ama hastane bahenesiyle bu görev zafere kaldı ve zafer yola çıkmaya hazırlanırken ethemin akşam üstü öldürdü adamın ceseti bulundugu haberi geldi ve zafer oraya gitti bu sayede ethem tesadüfende olsa zaferi kurtarmış oldu ama malesef levent müdürümü kimse kurtaramicak o serefsiz ali marrufun elinden keske ethem orada olsada ali marufun kafasına sıksa bi dene
arkadaşlar geçen bölümün kahramanı ethem bu bölümde boş durmadı ve zaferi kurtardı nasılmı peki diye sormayın iste cevabı normalde maların imhaya götüren ekibin başında yakup denen hain komiser olacaktı ama hastane bahenesiyle bu görev zafere kaldı ve zafer yola çıkmaya hazırlanırken ethemin akşam üstü öldürdü adamın ceseti bulundugu haberi geldi ve zafer oraya gitti bu sayede ethem tesadüfende olsa zaferi kurtarmış oldu ama malesef levent müdürümü kimse kurtaramicak o serefsiz ali marrufun elinden keske ethem orada olsada ali marufun kafasına sıksa bi dene
ethem ali mağrufa sıkmaz. her ne kadar meryem yadigara sıksada.
ethemi yılın kahramanı seçiyoruz
dolaylı olalarak kurtarmış oldu ethem ama zafer komiser ölmüyecektiki tüm polis ekibini kurtardı diyebiliriz ama kel ama karizmatik müdürümüzü kurtaramadı
vay çok sevindim :img-hyste :img-wink: bu arada
61. bölümde etheme rol verilmesi için senaristin çok zorladığını düşünüyorum.ethem bir kahvehaneden çıktıktan sonra nasıl oluyorsa emiranın arabasını görüyor bence senarsit burda etheme rol vermek için bir şey yapmış.daha sonra koşuyor onları dinliyor akşamda bir adamı zorguluyor sonra o adamı vuruyor.
yani bana emiranın arabasını görmesi saçma geldi...
tabi seneryo yazmak o kadar kolay değil ama orasının saçma geldiğini belirtmek istedim saygılar.
ethem emirenin arabasını nasıl gördü bilemiyorum,tesadüf olamaz herhalde belliki onları takip ediyordur diye düşünüyorum.asıl bu operasyonda emire ve ali marufa engel olacak,kesin polise ihbar falan yapacak diye düşünürken birden ortadan kayboldu,yoksa yine takipteydide ben mi görmedim.?müdürüm belki ölmez diye hep bir umut taşıyordum ama ebru arkadaşımızın eklediği resimler tüm umudumu yerle yeksan etti,sulara gömdü.:icon_sorr(bu arada kendisine tüm resimler için teşekkür ederim:good:)
bazı arkadaşlar gibi bende ,neden imha ekibine ulaşıp durumu anlatmıyor,yön değiştirtmiyorlar da takviye ekip gönderiyorlar falan demiştim ama sanırım karşı tarafı habersiz yakalamak için bu şekilde hareket ediyorlar.baskın basanındır hesabı...o satılık yakup inşallah gerçekten mide kanaması geçirirde cehennemin dibini boylar.yoksa ,soruşturma falan fasarya ,adam bir şekilde yırtar ,tekrar gelir işinin başına.:dito
gelelim ödül meselesine, kesinlikle hakedilmiş bir ödüldü.Erdal Beşikçioğlu'ndan başkası herhalde valimizi böylesine güzel canlandıramazdı.:img-ok::img-yes:adam oynamıyorda sanki resmen yaşıyor,mimikler,ses tonu,vücut dili hepsi mükemmel.zaten dizi bitecek diye çok üzülüyorum,inşallah kendisini ve bu dizide oynayan diğer tüm oyuncuları yeni sezonda tekrar görebiliriz.
ethem emirenin arabasını nasıl gördü bilemiyorum,tesadüf olamaz herhalde belliki onları takip ediyordur diye düşünüyorum.asıl bu operasyonda emire ve ali marufa engel olacak,kesin polise ihbar falan yapacak diye düşünürken birden ortadan kayboldu,yoksa yine takipteydide ben mi görmedim.?müdürüm belki ölmez diye hep bir umut taşıyordum ama ebru arkadaşımızın eklediği resimler tüm umudumu yerle yeksan etti,sulara gömdü.:icon_sorr(bu arada kendisine tüm resimler için teşekkür ederim:good:)
bazı arkadaşlar gibi bende ,neden imha ekibine ulaşıp durumu anlatmıyor,yön değiştirtmiyorlar da takviye ekip gönderiyorlar falan demiştim ama sanırım karşı tarafı habersiz yakalamak için bu şekilde hareket ediyorlar.baskın basanındır hesabı...o satılık yakup inşallah gerçekten mide kanaması geçirirde cehennemin dibini boylar.yoksa ,soruşturma falan fasarya ,adam bir şekilde yırtar ,tekrar gelir işinin başına.:dito
gelelim ödül meselesine, kesinlikle hakedilmiş bir ödüldü.Erdal Beşikçioğlu'ndan başkası herhalde valimizi böylesine güzel canlandıramazdı.:img-ok::img-yes:adam oynamıyorda sanki resmen yaşıyor,mimikler,ses tonu,vücut dili hepsi mükemmel.zaten dizi bitecek diye çok üzülüyorum,inşallah kendisini ve bu dizide oynayan diğer tüm oyuncuları yeni sezonda tekrar görebiliriz.
emniyet müdürü arayıp o eroini bir yere (çimento fabrikasına)dökecek olan konvoyu geri neden çağırmadı ?bence öyle yapması çok daha güvenli olurdu.bence yapacak yeni bölümde yapmassa saçma olur en azından bir haber vermeli yani
evet ya vali hep ayakta hiç vilayette gözükmüyor artık
eskişehir belediye başkanı köprü dizisine izn veriyormuş dizi çekimlerinde tabale sökülüp vilayet yazılıyormuş.eskişehir belediye başkanına teşükkrler
bu dizinin çekimlerini sağlayan güzel ilimiz eskişehirde oturan vatandaşlarımızada teşükürler bu arada vatan45 imzan süpermiş.
yönetmeninden tüm oyuncularına set ekibine kamarenına yoldan geçenine herkese teşürler
çok güzel diziydi üzgünüm ki çok az kaldı çoğu bğenmediğim diziler sezon finaline giderken bizim dizi komple finale gidiyor en azından yazın sinama filmi çıkacak onu izlerim artık.
ethemi öyle görünce üzülüyor insan..gören çok masum sanneder..tek başına kalınca..ya tek başına kalan insanlara çok üzülüyorum..
sıkılmaya başladım köprüden artık..
bu bölümde aslı-mert ve vali'nin sahneleri çok hoşuma gitti..o sahnelerde olmasa izlenecek bir bölüm değildi..
YONCA_ÇINAR 28-05-08, 14:54 Merhabalar :)
İzlediğimiz bölüm gerçekten hariakydı.Elmasımız iyi,düğünümüz,daha doğrusu nikahımız oldu,hemen hemen herkes mutlu :) Birde şu zati muhteremler yakalansa tam olacak :img-icecr
Yalnız anlamadığım şey.Son anlardaki operasyon.Olayı çözüyorsun daha doğrusu ilerde konvoyu bir tehlikenin beklediğini biliyorsun.Sen en önce onlara haber vermektense takviye istiyorsun.Önce tehl,kede olanlara haber verin onlarda kendilerince bir önlem alsınlar ondan sonra takviye iste.Bir bakıma bu iş konvoyu tehlikeye atmak anlamına geldi gibime geldi :icon_whis bilmiyorum.Aklına telefın etmek geliyor ama arayacağın kişileri değilde başka kişileri arıyorsun.Bana biraz saçma gibi geldi.
Valiye bayılıyorum.Tam kız babası gibi davranıyor.Kızı gözünün önünden kayıp gidecekmiş gibi hissediyor,sanki eski kızı olmayacakmış gibi :img-in_lo .Çok seviyor kızı vede dolayısıyla paylaşmak istemiyor.Birde karşı tarafı kendisinden daha çok seveceği düşüncesi varsa içinde o zaman dahada kötü oluyor insan :img-hyste
Süper Vali'ye Altın Objektif Ödülü
27.05.2008
Magazin Gazetecileri Derneği�nin 15. Altın Objektif Ödülleri 26 Mayıs Pazartesi Tim Maslak Show Center�de düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Köprü dizisindeki Vali Faruk Yazıcı karakteriyle izleyicilerin ilgi odağı olan Erdal Beşikçioğlu, �Yılın En Başarılı Dizi Oyuncusu� seçilerek Altın Objektif�le ödüllendirildi. Beşikçioğlu, ödülü, büyük özverilerle çalışan tüm Köprü ekibi adına aldığını söyledi.
Heyyt be Vali'mede böyle ödüller yakışır ...
Şu Ethem konusundaki düşüncem,aynı Yüzbaşı Akın gibi,Ethem ve Meryem Haindir.1 kişiyi kurtardı diye onlara asla iyi bakmam.
Ayrıca Valimizinde dediği gibi,ölürken edilen şehadet, imanı geri kurtarmaz.
Heyyt be Vali'mede böyle ödüller yakışır ...
Şu Ethem konusundaki düşüncem,aynı Yüzbaşı Akın gibi,Ethem ve Meryem Haindir.1 kişiyi kurtardı diye onlara asla iyi bakmam.
Ayrıca Valimizinde dediği gibi,ölürken edilen şehadet, imanı geri kurtarmaz.
evet aynen katılıyorum ethemi kahraman olarak görenler eski günleri çok çabul unutttu ethem terör örgütü mensubudur hayindir teslim olmassa eğer hayin olarak ölecek
ethemi öyle görünce üzülüyor insan..gören çok masum sanneder..tek başına kalınca..ya tek başına kalan insanlara çok üzülüyorum..
sıkılmaya başladım köprüden artık..
bu bölümde aslı-mert ve vali'nin sahneleri çok hoşuma gitti..o sahnelerde olmasa izlenecek bir bölüm değildi..
acımak mı? ...hem de etheme,boşversene ,hayatta en son acıyacağım insan o ve onun gibilerdir.ben acırım onların hiç acımadan kıydıkları gencecik insanlara,beşiklerinde katledilen ana kuzularına,ülkenin en ücra yerlerindeki biçarelere eğitim vermeye çalışırken vurulan öğretmenlere,hastalara şifa dağıtmak için taaa oralara giden ve maalesef öğretmenlerle aynı kaderi paylaşan gözüpek dr.lara acırım.onları göz kırpmadan vuran şerefsizlere asla ve asla acımam.hepsinin cehenneme kadar yolu vardır,zebanileri çok bekletmeden gitsinler.....
neden sıkıldın onu da anlamadım,tabiki zevk meselesi sıkılabilirsin ama üzüldüm böyle ifade etmene.
Evet Ethem'e acınır mı ya?Ben de sizin gibi Akın'ın söylediği sözlere aynen katılıyorum ne yaparlarsa yapsınlar neticede hainler dahası var mı?
ya neydi valinin öyle merte bakışı börek niyetine merti yiyodu sanki
en sevdiğim sahne:
imzalar atıldığında aslının merte bakması mertin de aslıya bakması içim gitti ya o sahnede:img-in_lo ya birbirlerine bakışları çok hoştu ya:img-in_lo[/B]
yüzbaşının mert hakkında dedikleri de hoştu
kardeşim yok ama mertin kardeşim olmasını isterdim sanırım böyleydi
ya ben de içimden ben de mert üsteğmen gibi bir abim olsa dedim:P
bu bölüm güzeldi
valiyi iyi ki melek tuttu
mert validen çok çekecek
ama mert hakkında pırlanta demesi hoşuma gitti bir tanedir mert ya:happy0064
tabi bi de hıyar benzetmesi var:img-hyste ya sen adama önce pırlanta de sonra da hıyarın biri de alem adam bu vali ya:img-hyste
yeni bölüm levent müdürle başlar ve ölecek ya:(
ya ölmesini hiç istemiyorum ya:(
inş ali maruf geberir sinir şey hep onun yüzündün ya kaç kişi öldü
reytingler süper demeden geçmiyim:happy0064
şimdi az çok hepimiz kız babası olmanın,helede evlilik çağı gelen bir kızın babası olmanın zor olduğunu biliriz,yakından tanık olmuş veya cevremizden duymuşuzdur.valimizde her kız babası gibi kızını çok seviyor( genelde böyledir değil mi,her baba oğul ister ama kızlarını başka severler:img-wink:) ve artık yavaş yavaş yuvadan uçmak üzere olduğunu farkediyor ve korkuyor,gerçi benim valim hiçbir şeyden korkmaz ama...zaten üniversite eğitimi için kızından ayrı kalmış,tam kızı evine geri gelmişken hooop aşık oluveriyor.bakmayın siz öyle tek lokmada yutacakmış gibi bakmasına,pekala biliyorki kızı en doğru seçimi yaptı.allah korusun ya kulağı küpeli ,saçları rengarenk aslan yelesi gibi :img-hyste bir faniyi damat adayı olarak çıkarsaydı karşısına ,o zaman ne yapardı valim?vay be sorduğum sorunun cevabını tahayyül ettimde çok güldüm.ne matrak olurdu değil mi.hem böylesi valimin de işine gelirdi ha.o faniyi bir güzel paralar deşarj olurdu.böylece merte sıra gelince valimde sinir falan kalmazdı.nede olsa mert ,adı gibi kendide mert,tam bir insan evladı,vatanına sevdalı,atasına saygılı,şanlı ordumun şanlı bir neferi,adam gibi adam yani.daha ne olsun..(yani bir hıyar değil mertimiz...PIRLANTA hem de tek kelimeyle pırlanta)
eee aslı da,cesaret ana ve sıradışı valimin kromozomlarından meydana gelmiş bir insan.annesi gibi babası gibi gözükara,o bombayı ondan başkası-en azından ben-eline alıpta hayatını hiçe sayarak dışarıya çıkarmaya çalışmazdı diye düşünüyorum.ve ben bu sebeplerden dolayı o ikisini çok yakıştırıyorum ve çokta mutlu olacaklarına eminim.senaristleri bu kararlarından dolayı kutluyorum ve umuyorumki dizi sona ermeden o ikisini daha fazla birarada görürüz hatta beraberliklerine bir isim koyulursa daha daha mutlu olurum.
aslı ve merte öylesine kaptırmışım kendimi ki tekini ve o herzamanki esprilerini es geçmişim.bu dizide en çok sevdiğim karakterlerden biride tekindir.başkada pek yok zaten.:icon_whis o,vali,akın,veysel,zafer,melek,aslı,esin,erdal,müd ür,abdül ve birde şahnaz vardı ya şamil'in kızı ,erdalın ilk aşkı onu çok severim-severidim yani bıraktı gitti hem erdalı hem beni(keşke gitmeseydi,ya da ,o da esin gibi geri gelse ve erdal da dönse)
tekin esin ve veysel gelir gelmez başladı esprilerini sıralamaya,evlilik dışı bebekten başladı,katibim kılıklıdan,veyselin pavyonlara düşmesinden(eski yeşilçam klişesi gibi oldu kabul ediyorum) çıktı.hatta ''sen bizim nikahımıza gelmemiştin ama o senin cinsliğin ''diyerek veysele takıldı.hele leyla ile olan diyalogları ayrı güzeldi.
''şehrin en marjinal adamı veysel çıktı''...
''adama bak evlenmeden çocuk yaptı,ben yapsam neyse,gerçi evlendimde sanki yapabiliyorum...''
''ben akşamları eve gelince çocuğumla kudurmak istiyorum,sen olmazsın,sen yaşlandın''...
ve en sonda bebek sözünü kesinleştirmek için ısrar etmesi;''peki mi,nasıl yani yıldızlı peki mi ...delikanlı sözü mü?'' demesi..hatta seni öpebilir miyim diye sorması beni çok güldürdü.nasılda sevindi adam,çocuklar gibi şendi,o yüzden çocuk şarkısı bile söyledi.
öğretmenim canım benim,canım benim
seni ben pekçok pekçok severim
:img-hyste:img-hyste
bilmem daha önce yazmış mıydım,ben tekini çok seviyorum,hem de çok.taaa sayın valim onu tam kendini vuracağı sırada bulup konuştuğu ilk andan itibaren.:good:
bu köprü bitince teleferik işine girecekti.bizim burada köylerde insanlar kendi çabalarıyla teleferik yapıyorlar,(arazimiz genelde dağ bayır olduğu için fındık olsun,odun olsun taşımak zordur,o yüzden karşı tepelerden yollara teleferik çekerler.....nede olsa laz zekası )acaba kendisine nasıl ulaşıp yardımını isteyebilirim ,bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
yazmayı unuttum,bu akşam haberlerinde ÇARŞI grubunun yaşanan son olaylardan sonra kendini fesh ettiğini duydum.çarşı herşeye olduğu gibi kendine de karşı geldi.tekinciğim çok üzülecektir bu işe.
arkadaşlar ethem konusunda haklısınız tamam ama o nankör zevzek yüzbaşının laflarına fazla kulak asmayın ethem elması kurtarmış adam nankörlük ediyor elbeteki ethem için iyi biri diyemeyiz şu ana kadar ama her insan hata yapar yada kandırılabilir ökeşi hatırlatırım mesela önemli olan vicdanının sesini dinlemek ve bir daha böyle hatalar yapmamak ethem vicdanının sesini dinledi ve elmasi kurtardı ardında bir çok ölü var ve halende hain teslim olmadıgına göre ama teslim olursa bir yerlerde etheme şans verilmeli ülkemizde bir sürü itirafçı var mesela ama hiç biride tekrar daga çıkıp asker vurmadı ayrıca bir şey daha ethemin öldürdügü isimler haindi zaten ingiliz gazeteci sonra fiko sonra emirenin adamı ve son olarak kendisini gambazlayan pis işler yapan adam öldürdügü tek iyi kisiler sırma kazasını gören adam ve malesef polisler yaw bari polisleri öldürmeseydi be neyse inşallah yeni bölümde ethem yakup denen hain polisi öldürürde daha once öldürdügü iyi polislerin günahını azaltır :happy0064
arkadaşlar ethem konusunda haklısınız tamam ama o nankör zevzek yüzbaşının laflarına fazla kulak asmayın ethem elması kurtarmış adam nankörlük ediyor elbeteki ethem için iyi biri diyemeyiz şu ana kadar ama her insan hata yapar yada kandırılabilir ökeşi hatırlatırım mesela önemli olan vicdanının sesini dinlemek ve bir daha böyle hatalar yapmamak ethem vicdanının sesini dinledi ve elmasi kurtardı ardında bir çok ölü var ve halende hain teslim olmadıgına göre ama teslim olursa bir yerlerde etheme şans verilmeli ülkemizde bir sürü itirafçı var mesela ama hiç biride tekrar daga çıkıp asker vurmadı ayrıca bir şey daha ethemin öldürdügü isimler haindi zaten ingiliz gazeteci sonra fiko sonra emirenin adamı ve son olarak kendisini gambazlayan pis işler yapan adam öldürdügü tek iyi kisiler sırma kazasını gören adam ve malesef polisler yaw bari polisleri öldürmeseydi be neyse inşallah yeni bölümde ethem yakup denen hain polisi öldürürde daha once öldürdügü iyi polislerin günahını azaltır :happy0064
Görüşlerine saygı duyduğumu belirterek yorumuma başlamayı uygun buldum. Haklısınız herkese ikinci belki üçüncü bir şans verilmeli, yazınızdan bunun olmasını dilediğinizi anlıyorum. Ancak bu şansı sahip olup bunu sonuna kadar değerlendirenlerin çok az olduğu görüşündeyim. Gözlemlerime göre, tabi örgüt üyeleri üzerinde hiçbir gözlemim olmamıştır, ancak suça meyilli veya karışmış birçok kişi üzerinde gözlemim olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde geri dönüşün ihtimalinin çok düşük olduğunu söyleyebilirim.
Ayrıca düşünün diş hekimi öldürmüştü, Sırmanın ölümünü gördüğü için, evet içinde iyi bir yan vardı ve gitti babasını elinden aldığı çocuğa oyuncağını teslim etti.:img-cray: Bu kişi benim babamı veya kocamı öldürmüş olsa onu sırf bu dünyada değil öbür dünyada da affetmezdim.
Ya örgüt için öldürdüğü polisler ya da emniyet müdürünün dediği gibi bir insan kasabı o, askerleri de öldürmüş olabilir. Onların anne ve babaları... Yok arkadaşlar yok bu kadar kolay ve ucuz kazanılmamalı bazı ayrıcalıklar. Bence bunun Ethem'de farkında...Asıl bağışlanamaz şey ne biliyormusunuz? Sen karının acısını hem de doğmamış evladının acısını yaşa ve bu işe devam et..
Diyeceksiniz ki girdi bir kere çıkması zor. Ok.. O zaman şimdi niye çıktı..Kabusları dayanılmaz hale geldiği içinmi? Yani duygusal bunalımda olduğu içinmi yoksa bilinçi açık ve dinç bir akılla düşünüp vicdani olarak bu kararı verdiği içinmi?...Yoruma açık dimi..
Ayrıca yüzbaşı hakkındaki tanımlamalarınızın Ali Maruf'un tanımlamaları olduğunu düşünerek yazdığınıza inanmak isterim. Sonuçta dizi de olsa karakterlere yönelik hoş olmayan tanımlamaları ve lakapları hoş bulmuyorum...Ne kadar sevmesek ve beğenmesek de..
Bu sadece yorumunu alıntı yaptığım arkadaşa değil, forumda bu şekilde yorumları bulunan herkese yönelik...Hoşnutsuzluk ve öfkelerimizi uygun olmayan lakap ve tanımlamlar kullanmadan da karşımızdakine aktarabilecek kadar zengin bir dile sahibiz...
Üzgünüm fazla uzun oldu..Ancak uzun zamandır forumda yazmıyor sadece yazılanları okuyordum... Bayağı birikmiş, tekrar özürdilerim....:icon_sorr
yok arkadasim benim kimseyle dalga geçtigim felan yok sadece o lakap o isime benzedi için ve sevdim için diyorum yoksa tabiki yuzbasiyla veya baska karakterle alip veremedim yok tam tersi yuzbasinin dizide olmasindan son derece memnumum hemi reytingleri yukselti hemi merti bu sezon kazandik sayesinde simdi ben boyle bir karakterle dalga geçersem butun bir sezonla dalga geçmis gibi olurum
arkadaşlar ethem konusunda haklısınız tamam ama o nankör zevzek yüzbaşının laflarına fazla kulak asmayın ethem elması kurtarmış adam nankörlük ediyor
Arkadaşım,Yüzbaşının yaptığı Nankörlük falan değil.Olaki Elmas ölseydi yada birşey olsaydı.VATAN SAĞOLSUN derdi ve içine gömerdi.VATAN SAĞOLSUN deyip,asla pazarlığa girmezdi.
Zaten Elmasta hafiften şaka şeklinde sitem etti,o sitemi cidden etseydi,Elmas'ı da affetmezdim.
VATAN herşeyden üstündür
Arkadaşım,Yüzbaşının yaptığı Nankörlük falan değil.Olaki Elmas ölseydi yada birşey olsaydı.VATAN SAĞOLSUN derdi ve içine gömerdi.VATAN SAĞOLSUN deyip,asla pazarlığa girmezdi.
Zaten Elmasta hafiften şaka şeklinde sitem etti,o sitemi cidden etseydi,Elmas'ı da affetmezdim.
VATAN herşeyden üstündür
:good::good::happy0064:happy0064aynen dediğin gibi ;
VATAN SAĞOLSUN.
Anasız yaşanır,babasız yaşanır,insan canından ,yarinden bile vazgeçer ama asla ve asla vatanından vazgeçmez,geçmemelidirde zaten normal olan budur.....bizim için önce vatan,önce vatan.......gerisi teferruattır.elmas tabiki işin gırgırındaydı,yaşadığı onca trajediden ,tanık olduğu onca olaydan sonra o sözleri gerçekten söylemiş olsaydı ne sen ne ben ,nede yüzbaşı onu affetmez-dik.
meryem ve ethem bunu neden yaptılar haala anlayabilmiş değilim ama,yüzbaşının da dediği gibi bu ülkede sadece yüzbaşı ve elmas yaşamıyor.kahpece öldürülmüş onbinlerce insan,ülke ekonomisine vurulmuş ağır darbeler varken,sadece bir insanın hayatını kurtardılar diye herşeyi unutup onları affedecek değilim.o itirafçı olaylarıda bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor.duyuyoruz zaten tamamı değilse bile pekçok itirafçı salıverildikten sonra tekrar dağlara,ayı kardeşlerinin yanına dönüyor.
son olarakta yüzbaşı zevzeklikle suçlanmayı hak edecek ne yaptı anlamadım.akın zeybek ,içinde zevzeklik geçen bir cümlenin öznesi olamaz,bu düşünülemez dahi.(esprili olmakla zevzekliği karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum.):img-wink:
:good::good::happy0064:happy0064aynen dediğin gibi ;
VATAN SAĞOLSUN.
Anasız yaşanır,babasız yaşanır,insan canından ,yarinden bile vazgeçer ama asla ve asla vatanından vazgeçmez,geçmemelidirde zaten normal olan budur.....bizim için önce vatan,önce vatan.......gerisi teferruattır.elmas tabiki işin gırgırındaydı,yaşadığı onca trajediden ,tanık olduğu onca olaydan sonra o sözleri gerçekten söylemiş olsaydı ne sen ne ben ,nede yüzbaşı onu affetmez-dik.
meryem ve ethem bunu neden yaptılar haala anlayabilmiş değilim ama,yüzbaşının da dediği gibi bu ülkede sadece yüzbaşı ve elmas yaşamıyor.kahpece öldürülmüş onbinlerce insan,ülke ekonomisine vurulmuş ağır darbeler varken,sadece bir insanın hayatını kurtardılar diye herşeyi unutup onları affedecek değilim.o itirafçı olaylarıda bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor.duyuyoruz zaten tamamı değilse bile pekçok itirafçı salıverildikten sonra tekrar dağlara,ayı kardeşlerinin yanına dönüyor.
son olarakta yüzbaşı zevzeklikle suçlanmayı hak edecek ne yaptı anlamadım.akın zeybek ,içinde zevzeklik geçen bir cümlenin öznesi olamaz,bu düşünülemez dahi.(esprili olmakla zevzekliği karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum.):img-wink:
yüzbaşıya zevsek diyei lk o hayin adi suratsız ali maruf demişti.buun hatırlatmak isterim sizlere
bu arada vatan herşeyden üstündür askerlerimiz annelerini babalkarını belki karılarını sevdikleri bırakıp askere gidiyorlar şehit oluyorlar hiç düşünmeden yani vatan herşeyden üstündür .askerlik sadace askerlik yapmak değildir kutsal bir olaydır çünkü vatan türk askerine emanet
meryem ve ethem acıma duygusu ile bunu yaptı meryem daha önceki düşünceleri sosyalist çizgide olduğunu gösteriyor 6 filoya karşı gelen babanını kızı bu hale mi gelecekti demişti meryem bir bölüm beytoya ethem ise oda acıma duygusuyla bu işe karşı çıktı birde emiraya gıçık gittiği için bu işe zaten karşıydı.zaten terör örgütü sosyalist çizgide kurulmuştu daha sonra abdnin mandası oldu eylemlerini abdden emir alır gibi yaptı..diyor meryem zaten gerçeklerde bunlar ve knlı terör örgütünden ayrılma nedeninin idolojik olduğunu düşünüyorum..
başka sitelerden şu yazıyı buldum
sizce cevaplayın yüzbaşıyla elmas evlenirse ne olur?
Screen_Name 29-05-08, 14:39 Selam arkadaslar,
ben diziyi birkaç aydir izlemiyorum, ama gelecek haftadan itibaren bir sekilde izleme imkani bulacagim.
Bir sorum olacak, Erdal karakteri hala dizi de mi?
Selam arkadaslar,
ben diziyi birkaç aydir izlemiyorum, ama gelecek haftadan itibaren bir sekilde izleme imkani bulacagim.
Bir sorum olacak, Erdal karakteri hala dizi de mi?
maalesef, erdal sırmanın ölümünden sonra ali maruf ve etheme silah çekince vali ve emniyet müdürü tarafından sürgüne gönderildi.ben de biran önce geri dönmesini bekliyorum.
maalesef, erdal sırmanın ölümünden sonra ali maruf ve etheme silah çekince vali ve emniyet müdürü tarafından sürgüne gönderildi.ben de biran önce geri dönmesini bekliyorum.
ya biryerde okudum sinam filminde sadace vali erdal beşikçioğlu birde karısı ayşegül ünsan kızı aslı ve oğlu oynuyacakmış bu kadrodan öyle duydum
vali muvini veysel karısı esin ondan sonra tekin vl leyla akın ve elmas mert abdül erdal polis komiseri zafer ve dahası hiçbiri olmıyacak
zaten kötüler ölecek gidecek büyük ihtimal beyto kesin ölür ali marufta ethem yakalanır sokaklarda geziyor
bide köprü dizisini alt sıralarda görünce üzülüyorum fanatiği oldum tabi
ya biryerde okudum sinam filminde sadace vali erdal beşikçioğlu birde karısı ayşegül ünsan kızı aslı ve oğlu oynuyacakmış bu kadrodan öyle duydum
vali muvini veysel karısı esin ondan sonra tekin vl leyla akın ve elmas mert abdül erdal polis komiseri zafer ve dahası hiçbiri olmıyacak
zaten kötüler ölecek gidecek büyük ihtimal beyto kesin ölür ali marufta ethem yakalanır sokaklarda geziyor
bide köprü dizisini alt sıralarda görünce üzülüyorum fanatiği oldum tabi
ben ise bu sinema filminin bu kadroyla çekileceğini okumuştum.en iyisi bekleyip görmek.ben de diziyi çok seviyorum ama sinema konusunda tereddütlerim var.izlemeyi çok istemekle birlikte ,valimin ölümünü görmeye dayanabileceğimi zannetmiyorum. herhalde salondan bir enkaz halinde ,sürünerek çıkarım.zaten yüzbaşımızın da bir suikaste kurban gideceği yazılmıştı,eğer doğruysa acım duble olacak.zor be ,hemde çok zor.bakalım zaman ne gösterecek:img-cray:
Belki final bölümünde geri çağırabilirler.Sonuçta kalanlarla tam kadro olması gerekir.Olmadı Bizim Tekin getirtir onu :)
yüzbaşıya zevsek diyei lk o hayin adi suratsız ali maruf demişti.buun hatırlatmak isterim
asıl zevzek kendisidir ve kötü söz sahibine aittir diyor ve bu konuyu burada kapatıyorum.
başka sitelerden şu yazıyı buldum
sizce cevaplayın yüzbaşıyla elmas evlenirse ne olur?
ne mi olur,nasıl yani ne olur?allah izin verir ,yüzbaşım bir suikaste kurban gitmezse inşallah bebekleri olur,onu büyütürler.:good:
sinema filminin kadrosu için sade iki isim şu ana kadar belirlendi dizide valiyi canlandıran erdal beşikcioglu ile turk sinemasının yetenekli ismi ismail hacıoglu
sinema filminin kadrosu için sade iki isim şu ana kadar belirlendi dizide valiyi canlandıran erdal beşikcioglu ile turk sinemasının yetenekli ismi ismail hacıoglu
Erdal Beşikçioğlunu tanıdımda :img-hyste:img-hysteismail hacıoğlu,nam-ı diğer aliş aslanbaş-ne iş anlamadım.yoksa geçen zaman zarfında büyüyen oğullarının delikanlılığını mı oynayacak.:icon_whis
Erdal Beşikçioğlunu tanıdımda :img-hyste:img-hysteismail hacıoğlu,nam-ı diğer aliş aslanbaş-ne iş anlamadım.yoksa geçen zaman zarfında büyüyen oğullarının delikanlılığını mı oynayacak.:icon_whis
yok ya bence olmaz zaten köprü kaç yılnda yapışmış valide 2003 yılnda faaln rahmetli oldu köprü yeni yapıldı die biliyorum ama belki olabilirde tam bilgim yok fakat eski oyunculardan çoğunun sinama filminde oynamasını istiyorum herkez gibi bende
müdürümüzü bu bölüm kaybediyoruz
akın yüzbaşı şehit olavcak diyorlar öylemiş olursa artık elmasta ölür kimi sevidyse kaybetti zaten abiside yok yanında
elmas olmıyacak mı acaba sinama filminde bari oda olsa
daha genç bir oyuncu ismail hacıoğlu 23 yaşında çok iyi oyncu çoğu filimde ve diizde başarılıyla oynadı köprüdede iyi iş yapar o gelierse aslıya ne olacak merak ediyorum?yani hangi rolde bu ismail *
bi bigorafisini sziznle paylaşayım
smail Hacıoğlu (d. 1985) Türk sinema ve televizyon oyuncusu.İlk filmi 'Karşılaşma'dır. Bu filmle umut vaad eden genç oyuncu ödülünü almıştır. 'Anlat İstanbul' ve 'Sınav' filmlerinde, ayrıca 2003 yılında 'Bir İstanbul Masalı'nda; 2005 yılında ATV'de yayınlanan Beyaz Gelincik adlı dizide de yer almıştır.Filmografi;Bana Şans Dile 2001,Karşılaşma 2002,Anlat İstanbul 2003,Beyaz gelincik 2005-2007,Sınav 2006,Kabadayı 2007
daha genç bir oyuncu ismail hacıoğlu 23 yaşında çok iyi oyncu çoğu filimde ve diizde başarılıyla oynadı köprüdede iyi iş yapar o gelierse aslıya ne olacak merak ediyorum?yani hangi rolde bu ismail *
bi bigorafisini sziznle paylaşayım
smail Hacıoğlu (d. 1985) Türk sinema ve televizyon oyuncusu.İlk filmi 'Karşılaşma'dır. Bu filmle umut vaad eden genç oyuncu ödülünü almıştır. 'Anlat İstanbul' ve 'Sınav' filmlerinde, ayrıca 2003 yılında 'Bir İstanbul Masalı'nda; 2005 yılında ATV'de yayınlanan Beyaz Gelincik adlı dizide de yer almıştır.Filmografi;Bana Şans Dile 2001,Karşılaşma 2002,Anlat İstanbul 2003,Beyaz gelincik 2005-2007,Sınav 2006,Kabadayı 2007
baya bi filmde oynamış köprüye renk katacaktır ama eski oyuncularda başka tabi şamil ve adamı haydarı bile özledim şehmuz şahnaz onlarda çok iyi rol yapıyordu bayram erdal köprünün ilk kahramanlarıydı
vali melek aslı akın tekin leyla elmas müdür levent zafer mert abdül emrah deli tuncay
baya bi filmde oynamış köprüye renk katacaktır ama eski oyuncularda başka tabi şamil ve adamı haydarı bile özledim şehmuz şahnaz onlarda çok iyi rol yapıyordu bayram erdal köprünün ilk kahramanlarıydı
vali melek aslı akın tekin leyla elmas müdür levent zafer mert abdül emrah deli tuncay
eskiler ne demiş giden geleni aratır
yinede siz eskilere fazla kulak asmayın :img-hyste
bu espri isze tanıdık geldi mi ? beytonun bi sözü vardı ordan beyto bir kaç bölüm sonra ölür adam iyi dayandı narburçu dükkanı vardı dağa çıktı bide hep biz burdaydık diyor bence ali maruf örgüte bağlı biri değil dava adamı değil para için orda beyto ise dava adamı geberecek zaten ikiside levet müdür öyle dedi meryemde yerini söyledi hemen ama yüzbaşının elienden kaçtı ali maruf
eskiler ne demiş giden geleni aratır
yinede siz eskilere fazla kulak asmayın :img-hyste
bu espri isze tanıdık geldi mi ? beytonun bi sözü vardı ordan beyto bir kaç bölüm sonra ölür adam iyi dayandı narburçu dükkanı vardı dağa çıktı bide hep biz burdaydık diyor bence ali maruf örgüte bağlı biri değil dava adamı değil para için orda beyto ise dava adamı geberecek zaten ikiside levet müdür öyle dedi meryemde yerini söyledi hemen ama yüzbaşının elienden kaçtı ali marufKATIR SAHNESİDE BAYA SAÇMA VE KOMİKTİ ali maruf katırları beytoya ne amaçla sordu katır derken ne demek istedi acaba meak ettim.belki bu espriyi anlayan vardır.
evet ali maruf herşeyi para için yaptı
ethem ise htasından döndü mü dönmedi belli değil dönseydi teslim olurdu
artık meryem diziden çıktı diyebiliriz bir daha görmeyiz sanırım
levent müdürüde bu bölüm kaybedeceğiz
dizi biteme yakın oyuncularda bir bir ayrılıyor
Başta vali emniyet müdürüne sarılmış, tabi müdür kanlar içinde, ağlıyor. Zafer delirmiş durumda, gelen sağlık görevlisini tartaklıyor, zor tutuyorlar. Herkes haberi öğreniyor ve ağlıyor. (Leyla, Melek, Elmas, Veysel yani herkes ağlıyor) vali perişan.
Çatışma anını gösteriyor..Emire ölüyor...Ethem Ali Marufu kaçırıyor, yani çatışmadan kurtarıyor. Zeybek yüzbaşı, Mert ve birlikleri de çatışmaya yardıma geliyor.
Zafer o hain polisi vuruyor...
Ve cenaze...Herkes cenazenin arkasından yürüyor. Önde vali, Zeybek, Zafer var. Öff bu senarist herkesi sırayla öldürecek galiba..Baksana öndekilere Zeybek'in de suikaste kurban gidileceği yazılıyor başka yerlerde, valide sonunda zaten ölüyor. Anlaşılan senarist mutlu sonlardan ve iyilerin mutluluğa ermesinden hoşlanmıyor. Bari bir kaçı mutlu olsaydı. Teselli bulurduk:img-cray:
bölüm özetini multimedia bölümüne akledim oradan okuya bilirsiniz.
:img-cray:fragmanı gördün ve levent müdürüm ölümü çok üzücü olacak biz köprü severler için. okadar kurtulan varken bir hainin kurşunu yıkacak gerçekten üzücü.
vali sürek avı başlatmış pis ispiyoncu için ama aynı zamanda da ethemde arıyormuş bakalım kim önce bulcak gerçi fragmanda güzel haklayacaklar ama
bu bölüm bol bol göz yaşı ile geçecek hepimize bol bol mendil lazım olacak desenize:img-cray:
Başta vali emniyet müdürüne sarılmış, tabi müdür kanlar içinde, ağlıyor. Zafer delirmiş durumda, gelen sağlık görevlisini tartaklıyor, zor tutuyorlar. Herkes haberi öğreniyor ve ağlıyor. (Leyla, Melek, Elmas, Veysel yani herkes ağlıyor) vali perişan.
Çatışma anını gösteriyor..Emire ölüyor...Ethem Ali Marufu kaçırıyor, yani çatışmadan kurtarıyor. Zeybek yüzbaşı, Mert ve birlikleri de çatışmaya yardıma geliyor.
Ve cenaze...Herkes cenazenin arkasından yürüyor. Önde vali, Zeybek, Zafer var. Öff bu senarist herkesi sırayla öldürecek galiba..Baksana öndekilere Zeybek'in de suikaste kurban gidileceği yazılıyor başka yerlerde, valide sonunda zaten ölüyor. Anlaşılan senarist mutlu sonlardan ve iyilerin mutluluğa ermesinden hoşlanmıyor. Bari bir kaçı mutlu olsaydı. Teselli bulurduk:img-cray:
fragmanı çok güzel anlatmışsın saol :img-wink: izledim ya izlemeseydim keşke:(
ya çok kötü oldum ben ya :img-cray:
levent müdür ölüyo herkes ağlıyo zafer delirmiş durumda mert sakinleştiriyo onu ya insan dayanamaz ki bunlara ya:img-cray:
neee yüzbaşı da mı ölüyo yok artık ya dizinin sonunda kimse kalmayacak galiba:img-cray: inş doğru değildir ya
emirenin ve o hain polisin gebermesine hiç üzülmedim ama.... ohhh ne sevindim o uyuz kadın geberip gidiyo tek sevindiğim sahne orası olacak kesin
bu bölümde reytingler tavan yapacak ben söyleyeyim size:img-wink:
*Esra_Yalın* 30-05-08, 15:24 Başta vali emniyet müdürüne sarılmış, tabi müdür kanlar içinde, ağlıyor. Zafer delirmiş durumda, gelen sağlık görevlisini tartaklıyor, zor tutuyorlar. Herkes haberi öğreniyor ve ağlıyor. (Leyla, Melek, Elmas, Veysel yani herkes ağlıyor) vali perişan.
offf ya :img-cray: gerçekten çok güzel anlatmşsn okurken ağlamaya başlıcaktım nerdeyse :icon_sorr fragmanı izleyemesemde herşey belli...bu senarist birilerini öldürüp duruo sinir olmaya başladım ya :( bi hafta da gülsünler yaaaaaa
arkadaşlar fragmanı az önce izledi ve kendimi ağlamamak için zor tuttum...önümüzdeki bölüm hem heycanlı hemde duygu yüklü olcak...:img-cray::icon_sorr
arkadaşlar fragmanı az önce izledi ve kendimi ağlamamak için zor tuttum...önümüzdeki bölüm hem heycanlı hemde duygu yüklü olcak...:img-cray::icon_sorr
Evet fragman gelmiş herkes ağlıyordu ya ben de çok üzüldüm müdürümüzün ölmesine...:img-cray:
Ama özet daha gelmemiş...
Dizimizin sona yaklaşmasının verdiği burukluğu hazmedememişken, bu sonla beraber sevdiğimiz kahramanların birer birer ölümleri beni melankolik bir havaya soktu.
Pazartesilerini iple çeker, haftanın diğer günlerinde işe ve eve zamanımı ayırarak günlerin hızla geçmesini dilerken; ne yazık ki artık pazartesilerin gelmesinden korkar oldum.
Bir haftadır müdürümüzün öleceğini bilmek ve acaba nasıl bir sahneyle karşılaşacağıza kendimi hazırlamaya çalışırken; şimdide yüzbaşının suikast tüyoları aldı başını gidiyor. Bu tüyoyu okuduğumdan beri sahnenin nasıl olacağını kafamda yazıp duruyorum.
Yüzbaşıya nasıl bir suikast düzenleyecekler?
Elmas'ın tepkisi nasıl olacak? Ruhsal açıdan çöküntüye uğrayacağına eminim birkere. Ya düşünsenize kızın başına gelmedik kalmadı. Kocası, oğlu öldü, iki kere kaçırıldı, birinde arkadaşları gözü önünde öldürüldü, diğerinde kendi ağır yaralandı. Oğlu yerine koyduğu öksüz kaçırıldı ve şimdi de yüzbaşı ölecek. Kızın büyük bir bunalım geçireceğini düşünüyorum. Zavallı Elmas...:img-cray:
Anlaşılan senarist Elmas karakterine takmış baştan...Kızı yerden yere vuruyor... hep hüzün hep göz yaşı... Dediğim gibi takmış bir kere...
Arkadaşlar bu söylentiler varken biz müdürden sonra yüzbaşıya da kendimizi hazırlayalım...:img-cray:
Fragmani çok iyi özetlemişsin gerçekten eline sağlık
burda ki yorumları okuyup Levent müdürün ölceğinizi söleyince bende yazdım eminmisiniz diye kimse bi şey yazmayınca bi an umutlandım sadece bi sölenti ile kalıyor diye ... Ama Koca bi ilin Emniyet müdürü maalesef çatışmada ölüyor.. Yazdıklarını okuyunca bile duygulanmamak imkansız...
Dizimizin sona yaklaşmasının verdiği burukluğu hazmedememişken, bu sonla beraber sevdiğimiz kahramanların birer birer ölümleri beni melankolik bir havaya soktu.
Pazartesilerini iple çeker, haftanın diğer günlerinde işe ve eve zamanımı ayırarak günlerin hızla geçmesini dilerken; ne yazık ki artık pazartesilerin gelmesinden korkar oldum.
Bir haftadır müdürümüzün öleceğini bilmek ve acaba nasıl bir sahneyle karşılaşacağıza kendimi hazırlamaya çalışırken; şimdide yüzbaşının suikast tüyoları aldı başını gidiyor. Bu tüyoyu okuduğumdan beri sahnenin nasıl olacağını kafamda yazıp duruyorum.
Yüzbaşıya nasıl bir suikast düzenleyecekler?
Elmas'ın tepkisi nasıl olacak? Ruhsal açıdan çöküntüye uğrayacağına eminim birkere. Ya düşünsenize kızın başına gelmedik kalmadı. Kocası, oğlu öldü, iki kere kaçırıldı, birinde arkadaşları gözü önünde öldürüldü, diğerinde kendi ağır yaralandı. Oğlu yerine koyduğu öksüz kaçırıldı ve şimdi de yüzbaşı ölecek. Kızın büyük bir bunalım geçireceğini düşünüyorum. Zavallı Elmas...:img-cray:
Anlaşılan senarist Elmas karakterine takmış baştan...Kızı yerden yere vuruyor... hep hüzün hep göz yaşı... Dediğim gibi takmış bir kere...
Arkadaşlar bu söylentiler varken biz müdürden sonra yüzbaşıya da kendimizi hazırlayalım...:img-cray:
yüzbaşı da şehit etmezler hallaerde çok kötü olur zaten hep çoğunlukla iyiler ölüyor
emiğaranın gebermesine sevindimde ali maruf oradan nasıl kaçıyor onu anlayamadım
ethemde neymiş öyle ya her iş elinden geliyor her şeye yetişiyor
yine kurtardı ali marufu geberemedi gitti şu maruf
ethem bi adama silaah çekiyor o adamda ona ama o hayin sözde polisi komiser zafer gebertiyor demekki orda ethem ve sözde polis anlaşıp ayrılıyor
evet herkez ağlıyordu yanlız elmasın ki bi değişik ağlamaydı
herkez üzgündü
vali kanlar içindeki müdüre sarılmıştı o görüntü berbat yaw
bu bölüm güzel olcak diye düşünüyorum bakalım görecez
dürr-efşan 30-05-08, 17:24 Evet fragman gelmiş herkes ağlıyordu ya ben de çok üzüldüm müdürümüzün ölmesine...:img-cray:
Ama özet daha gelmemiş...
62. Bölüm Özeti
Ali Maruf, kendisine yardım eden Emire’yle birlikte narkotik konvoyuna pusu kurar. Pusuyu haber alan emniyet birimleri olay yerine ulaştığında çatışma çoktan başlamıştır. Çatışmaya katılanlardan biri de, Emniyet Müdürü Levent’tir. Ali Maruf, yakalanmak üzereyken, sonra anda Ethem bir kez daha yetişip onu kurtarır… Ali Maruf, saklanmak için dağa, Beyto’nun kampına doğru yola çıkarken, Ethem, uyuşturucu kamyonunu ihbar eden hain narkotik komiseri Yakup’un peşine düşer. Amacı, Yakup’un bu hizmet(!) karşılığında aldığı parayı ele geçirip, Ali Maruf’la birlikte kaçmalarında kullanmaktır. Ancak bu göründüğü kadar kolay değildir çünkü Yakup’u yakalamak için koca şehirde, nerdeyse bir sürek avı düzenlenmiştir ve bu av partisini başlatan bizzat valinin kendisidir.
özet gelmiş arkadaşım.. multimedia bölümünde öğlenden beri yorumlanmayı bekliyor.. buraya da ekleyelim de herkesin haberi olsun bari
bu bölüm sürek avı izleyeceğiz.. artık mert yüzbaşı ve birliği bir yandan zafer ve asayiş ekipleri bir yandan koşturup dursunlar şehri dört dönsünler..
Ethem, uyuşturucu kamyonunu ihbar eden hain narkotik komiseri Yakup’un peşine düşer. Amacı, Yakup’un bu hizmet(!) karşılığında aldığı parayı ele geçirip, Ali Maruf’la birlikte kaçmalarında kullanmaktır. Ancak bu göründüğü kadar kolay değildir çünkü Yakup’u yakalamak için koca şehirde, nerdeyse bir sürek avı düzenlenmiştir ve bu av partisini başlatan bizzat valinin kendisidir.
bir sürek avı ne demek acaba ?
ethem çok olmaya başladı akılanmamış ethemde geberecek galiba
ama kötüler ölmezki bu senaristimn özelliği kötüleri hep son bölümlerde öldürmek şehmuz 26, bölümde şamil 27. bölümde ölmüştü yani sezon finalinde ölmüştü büyük ihtimalde ali maruf dağda ölecek benim tahminiim bu tabi beytoda
dürr-efşan 30-05-08, 17:52 bir sürek avı ne demek acaba ?
sürek avı gruplar halinde birkaç koldan yapılan avlara denir.. mesela domuz avına birkaç grup beraber çıkar.. birkaç koldan etrafa dağılarak hedefe yönelirler.. yani bir anlamda emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri bir koldan, mert ve birliği bir koldan, yüzbaşı ve birliği diğer koldan adamları aramaya başlarlar.. böyle bir operasyonu emreden ise validir.. bir anlamda av bellidir ve gruplar birkaç koldan aynı ava yöneliyorlar.. bilmem anlatabildim mi???
Fragmanı izledim ilk sahne valinin levent müdüre sarılışı bitirdi beni.:img-cray:Gereksizdi ya niye öldü ki şimdi:img-beee:İzlerken nasıl olcam merak ediyorum.Hoş her şeyi önceden bildiğimiz için yine pek bir merak duymıycam ama yine de bir duygusallık oalcak heralde izlerken:img-wink:
Fragmanı izledim ilk sahne valinin levent müdüre sarılışı bitirdi beni.:img-cray:Gereksizdi ya niye öldü ki şimdi:img-beee:İzlerken nasıl olcam merak ediyorum.Hoş her şeyi önceden bildiğimiz için yine pek bir merak duymıycam ama yine de bir duygusallık oalcak heralde izlerken:img-wink:
dürr-efşan canım özet için teşekkürler...
Evet ya herşeyi önceden bilince de o kadar da heyecan kalmıyor izleyince insan şaşırmıyor.Sadece acaba nasıl canlandırılacak bu sahne diye bekleniyor.
sürek avı gruplar halinde birkaç koldan yapılan avlara denir.. mesela domuz avına birkaç grup beraber çıkar.. birkaç koldan etrafa dağılarak hedefe yönelirler.. yani bir anlamda emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri bir koldan, mert ve birliği bir koldan, yüzbaşı ve birliği diğer koldan adamları aramaya başlarlar.. böyle bir operasyonu emreden ise validir.. bir anlamda av bellidir ve gruplar birkaç koldan aynı ava yöneliyorlar.. bilmem anlatabildim mi???
evet anladım sağol her zaman ki gibi yani çoğunlukla öyle oluyor zaten vahidi ve ali marufu o sistemle yakalayacaklardı olmadı keşke olsaydı sağol....
2 gün kaldı diyebiliriz başlamasına müdür şehit olcAK dizi hüzünlü geçeçek
arkadaşlar hafta sonunu marketlerden selpak mendil alarak geçirelim fragmandan beliki pazartesi çok agliyacaz ben yeni bölümde ozelikle vali ile zaferin oyunculuklarınını döktüreceyini düşünüyorum digerleride tabiki ama bu iki isim ön planda olacak ve bişe daha levent müdürüm geçen bölüm dedigi dogru çıktı ali marufun dava mava umrunda degil tek düşündügü bu zor dönemden paçayı sıgırmak ve kaçmak o yüzdende ethemle tekrar bir olacaklar ama kesin ikiside geberecek ali marufu kesin yüzbaşı öldürecek zaten ona kıl
Fragmanı bir türlü izlemek nasip olmadı ama sizin anlatttıklarınızdan nerdeyse izlemiş kadar oldum . Pazartesi büyük gün bir İlin Emniyet Müdürü şehit oluyor :img-cray: yine duygusal ve heycanlı bir bölümle karşı karşıya kalcağımız belli.. Böle güzel bi yapımın bu sene biticek olmasıda bir türlü kabullenemiyor insan ..
arkadaşlar şu sinema filmi işi ney?köprü'nün filmi mi çekilecek bilgilendiren olursa sevinirim.
Levent müdürün ölümüne bende çok üzüldüm.Allah geride kalanlara sabır versin ne diyeim.bu bölüm ço acı olacak anlaşılan.
herkese merhaba..ne zamandır girmiyorum..iyisinizdir inş..
beni soracak olursanız sınav yaklaştığı için stresliyim..artık ÖSS bitsin istiyorum..
fragmanı izledim..çok duygusal bir bölüm..herkes üzgün..
kübracım sende figüran olarak oynamışsın dizide..tebrik ederim..senin adına çok sevindim..kendi adımada sevindim..:P:P:)
dizideki oyuncularlada konuşmuşsun..keşke korele ist.. gidip gitmeyeceğini sorsaydın..
neyse iyi günler hepinize..
abdu şu son fragmandan sonra bende Zeybek yüzbaşının Alimaruf'u öldüreceğinden eminim. Ethemde ölecek sanırım zaten ölmek istiyodu.Mertte beytoyu ve diğerlerinin işini bitirir.
Köprü bir şehit daha aldı. sona geldik neredeyse bitmesini istemiyorum .:img-wink:
geriye kaldı sadece 2 yada 3 bölümcük.Keşke seneyede devam etse,yada en azından 13 bölüm daha devam etse.Gerçekten çok kaliteli bir yapım sona erecek.Son 3 bölüm yada son 2 bölümün tadını nasıl çıkaracağız bilmiyorum.... :(
Citir_Girl 31-05-08, 15:49 evet herkez ağlıyordu yanlız elmasın ki bi değişik ağlamaydı
herkez üzgündü
vali kanlar içindeki müdüre sarılmıştı o görüntü berbat yaw
bu bölüm güzel olcak diye düşünüyorum bakalım görecez
Elmasinki nasil bi aglamaydiki canim..? bence eminimki oda müdür icin agliyodur fragmandan öyle anlasiliyodu..zavali müdürümüz sehit oldu...bu bölüm cok hüzünlü gececek belliii...of of hep iyilermi ölmek zorunda...
Bide Emire denen asalik Kadin Ölüyo allah sükür cehenemi boyladi en nihayetinde cok sevindim bide su ALI MARUF pisligi de geberse...
Bide Ethem ona yardimci oluyo sanirim catismadan son anada kutuluyo asalik herif..!!Avrupaya kacmak icin yardim ediyo ETHEM sanirim yoksa etmezdi herhalde dieye düsünüyorum bilmiyorum??? kafam karisdi bu konuda...
Zafer Yakup denen asligi vuruyo iyi de ediyoo...Garibim Müdürün ölüm haberini alinca cok sarsildi yaaa... kim olsa sarsilmazdiki yazik ya...Bu bölüm cok hüzünlü gececek ...:( malesef!!
geriye kaldı sadece 2 yada 3 bölümcük.Keşke seneyede devam etse,yada en azından 13 bölüm daha devam etse.Gerçekten çok kaliteli bir yapım sona erecek.Son 3 bölüm yada son 2 bölümün tadını nasıl çıkaracağız bilmiyorum.... :(
Ben de çok isterdim devam etmesini.ve edebilirdide,bu kadro biraraya gelmişken ,böylesine güzel bir başarı grafiği yakalanmışken,ortada bu kadar çok konu bolluğu varken keşke bitirmeseydiler.ama belkide oyuncular artık yorulmuştur,belkide başka planlar yapılmıştır bile,günümüz ekranında işe yaramaz onlarca dizi inadına devam kararı alırken benim dizimin bitmesini kabullenemiyorum...da bana soran yok maalesef:img-cray:.şahsım adına ben bu diziyi hiç unutmayacağım.acısıyla, tatlısıyla hep hatırlayacağım.
Ben de çok isterdim devam etmesini.ve edebilirdide,bu kadro biraraya gelmişken ,böylesine güzel bir başarı grafiği yakalanmışken,ortada bu kadar çok konu bolluğu varken keşke bitirmeseydiler.ama belkide oyuncular artık yorulmuştur,belkide başka planlar yapılmıştır bile,günümüz ekranında işe yaramaz onlarca dizi inadına devam kararı alırken benim dizimin bitmesini kabullenemiyorum...da bana soran yok maalesef:img-cray:.şahsım adına ben bu diziyi hiç unutmayacağım.acısıyla, tatlısıyla hep hatırlayacağım.
Umarım yorulmamışlardır.Sanırım bu bölüm hüngür ağlatacaklar bizi.Hele Zafer komiserin gözlerinden akan birkaç damla gözyaşı,bizi hıçkırıklara boğacak.Eskiden pazartesilerin çabuk gelmesini isterdim ,şimdi ise istemiyorum.Çünkü sayılı bölüm kaldı ve her pazartesi o sayıdan bir eksiltiyor :img-cray::img-cray:
Umarım yorulmamışlardır.Sanırım bu bölüm hüngür ağlatacaklar bizi.Hele Zafer komiserin gözlerinden akan birkaç damla gözyaşı,bizi hıçkırıklara boğacak.Eskiden pazartesilerin çabuk gelmesini isterdim ,şimdi ise istemiyorum.Çünkü sayılı bölüm kaldı ve her pazartesi o sayıdan bir eksiltiyor :img-cray::img-cray:
zafer komser o subay kıyafetleyleriyle bir başka olmuş o sahnelerde yine güzel bir türkü yada parça çalaşktır şöyle aysun gültekimden kırmızı gül demet demeti çalsaşar hiç femna olmaz yani
evet zafer komsere o kıyafetler çok yakışmış sizcede öylemi ?
Elmasinki nasil bi aglamaydiki canim..? bence eminimki oda müdür icin agliyodur fragmandan öyle anlasiliyodu..zavali müdürümüz sehit oldu...bu bölüm cok hüzünlü gececek belliii...of of hep iyilermi ölmek zorunda...
Bide Emire denen asalik Kadin Ölüyo allah sükür cehenemi boyladi en nihayetinde cok sevindim bide su ALI MARUF pisligi de geberse...
Bide Ethem ona yardimci oluyo sanirim catismadan son anada kutuluyo asalik herif..!!Avrupaya kacmak icin yardim ediyo ETHEM sanirim yoksa etmezdi herhalde dieye düsünüyorum bilmiyorum??? kafam karisdi bu konuda...
Zafer Yakup denen asligi vuruyo iyi de ediyoo...Garibim Müdürün ölüm haberini alinca cok sarsildi yaaa... kim olsa sarsilmazdiki yazik ya...Bu bölüm cok hüzünlü gececek ...:( malesef!!
yok öyle demek istemedim fragmanda dikkatimi çekti elmas tabiki müdürümüz şehit olduğu için ağlıyor ama sanki elmasin gözüne bişey koydukları çok belli oluyor demek istedim gerçekçi bir ağlama gibi gelmedi fragmandan bakınca
zafer komser o subay kıyafetleyleriyle bir başka olmuş o sahnelerde yine güzel bir türkü yada parça çalaşktır şöyle aysun gültekimden kırmızı gül demet demeti çalsaşar hiç femna olmaz yani
evet zafer komsere o kıyafetler çok yakışmış sizcede öylemi ?köprüdeke çalan tüm şarkıların hayranıyım güzel parçalar çalıyor yine o sahneye uygun süper bir parça koyacaklardır diye düşünüyorum ve hiç şüphem yok süper bir parça koyacaklarından ve oyuncuların o sahneyi biz izleyicilere sanki biz ordaymışcasına yaşatacaklarına inanıyorum.
zafer komisere gelince o kıyafetler bir insana bu kadar güzel yakışır mı ? çok yakışmış ona levent müdür ölmemeliydi dizi güzel bitmeliydi sırası değildi işte reyting için midir nedir yoksa yaacak bişey mi kalmadı bu sebepler nedeniyle dizide en az 50 bölmdür oynayan sevilen oyuncu ölüyor hayırlı olsun ne diyelim
dizide geçen bazı sözler
''vatanı istediğin kadar kurtar, o kızı kurtaramamışsın, ailesi için vatan şerife kadar eksikti'' zeybek yüzbaşı
''lastik izi parmak izine benzemez müdürüm'' ali mağruf
''mantık zemini olmayan tartışmalara girmem'' ethem
''zor basit kalır, imkansız zaman alır'' zeybek yüzbaşı
''kaçarak menzile varılmaz beyim'' musa dayı
pek özlü diil ama hoşuma giden bitaneside şu:
gazeteci: ethem bey, bu konu hakkında söylemek istediğiniz bişey var mı?
ethem: var.
gazeteci: nedir efendim?
ethem: yalnış park.
gazeteci:nasıl yani efendim?
ethem: arabamı gazetecilerin üstüne park etmişim.
gazeteci:
ethem:ŞAKA! <:)))))>
bişey olur, veysel güler.
veysel: afedersiniz sayın valim.
vali: affetmem veysel, affetmem, affedersem birdaha yaaprsın!
way bee, görüyor musunuz şu söze bakın!
gazeteci:
koptugum sahnelerden biri.. heleki ethemin o sert sekilde saka saka demesi bitirdi olayı ya
ÖLÜRKEN EDİLEN ŞAHADET İMANI KURTARMAZ(SAYIN VALİMDEN)
ZOR BASİT KALIR İMKANSIZ ZAMAN ALIR(YÜZBAŞIDAN)
alıntıdır.
Yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm Levent Müdür için...
Keşke oda görseydi Köprü'nün yapıldığını ama göremiycek.
Yavaş yavaş sona doğru geliyoruz. Bakalım neler olacak.
dizide geçen bazı sözler
gazeteci:
koptugum sahnelerden biri.. heleki ethemin o sert sekilde saka saka demesi bitirdi olayı ya
ZOR BASİT KALIR İMKANSIZ ZAMAN ALIR(YÜZBAŞIDAN)
alıntıdır.
evet bunların hepsi güzel sözler ama etheme valinin sözlediği söz ethem severleri kızdırdı nede olsa hayin ama biz oyunculuğnu seviyoruz diyenlere
erdal: veli efendi hiç pas vermedi
sırma:aman canım bilgisayar almış bir tane başından kalktıyı yok
erdal:heee bakim bir bakayıim şuna pekte anlamayız ama velican bu nedir?
veli: chat yapiyorum erdal abi babamla konuşuyorum
erdal: gerçek!! bu ne bu boyle mandal gibi takmısşın:img-hyste
veli: eleme kamera o kimle konuştunu gösteriyor mikrofonda var bak burdan açıyorsun
erdal: (şaşırmış halde) allah aşkına ya yani şimdi bu bizi görüyormu
ali maruf: evet görüyor salaaaaaak:img-hyste
erdal: ne diyor bu ya ne diyo bu sırma
sırma: erdal yapma
erdal: salak dedi bana şerefsiz bana bak bana
veli:seni duyuyor
ali maruf: ulan bana bak defol git ordan anlıyormusun beni defol hemen
erdal: bana bak bana vallaha sen ordan bakınıp durma sana burdan kafayı bir atarım yemin billa diyorum dümbelek ederim:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ali maruf: (bilgisayari kapatir) aşalık herif
erdal: (sırma erdali sakinlestirmeye çalısır ama nafile) ulan sen kime salak diyosun bak sen bak sen gelecen buraya
ethem: kimle konusuyordun?
ali maruf: o herif erdal
ethem: ( sırıtarak) chatleşiyormuydunuz ahbablıgı ilerletiniz bakıyorum ha:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ali maruf: abi delirtme beni abi delirtme
Zafer Başkomser'in giydiği Subay Kıyafeti değil ... !! Polis Tören Kıyafeti o ...
Gerçekten çok yakışmış
Kaç gündür sadece sizin yorumlarınızdan fragmanı tahmin etmeye çalışıyorum.. Ama sonunda gece 02:50'de izlemiş oldum :( gerçekten çok duygusal bir bölüm izliyeceğiz.. Bir İlin Koskoca Emniyet Müdürü Çarpışa Çarpışa şehit oluyor... :icon_sorr
Bordo Bereli Yüzbaşımızda ise ,dikkat ettiğim kadarıyla operasyon kıyafeti var.Yüzbaşı üniforması giyse daha bir yakışırdı sanki.
Aklıma geldi,Yüzbaşı Akın,hangi sahnede üniforma giymişti ? (hangi bölümde)
erdal: veli efendi hiç pas vermedi
sırma:aman canım bilgisayar almış bir tane başından kalktıyı yok
erdal:heee bakim bir bakayıim şuna pekte anlamayız ama velican bu nedir?
veli: chat yapiyorum erdal abi babamla konuşuyorum
erdal: gerçek!! bu ne bu boyle mandal gibi takmısşın:img-hyste
veli: eleme kamera o kimle konuştunu gösteriyor mikrofonda var bak burdan açıyorsun
erdal: (şaşırmış halde) allah aşkına ya yani şimdi bu bizi görüyormu
ali maruf: evet görüyor salaaaaaak:img-hyste
erdal: ne diyor bu ya ne diyo bu sırma
sırma: erdal yapma
erdal: salak dedi bana şerefsiz bana bak bana
veli:seni duyuyor
ali maruf: ulan bana bak defol git ordan anlıyormusun beni defol hemen
erdal: bana bak bana vallaha sen ordan bakınıp durma sana burdan kafayı bir atarım yemin billa diyorum dümbelek ederim:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ali maruf: (bilgisayari kapatir) aşalık herif
erdal: (sırma erdali sakinlestirmeye çalısır ama nafile) ulan sen kime salak diyosun bak sen bak sen gelecen buraya
ethem: kimle konusuyordun?
ali maruf: o herif erdal
ethem: ( sırıtarak) chatleşiyormuydunuz ahbablıgı ilerletiniz bakıyorum ha:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ali maruf: abi delirtme beni abi delirtmebu sahneyi hiç unutmuyorum
40. bölümdü çok gülmüştüm :img-hyste
erdal nerde ya geri gelsin ölmeden gitti geri gelme şansı var esin geri geldi ama bir kaç bölüm kaldı
büügün pazartesi köprü var
bugün çok üzücü bir bölüm bekliyo bizi:img-cray::img-cray:.fragmandan gördüğüm kadarıyla müdürüm son kez emireyi vuruyor müdürümü şehit eden heralde ali maruf diye düşünüyorum.inşallah müdürümün kanı yerde kalmaz.
E_B_R_U_"Lİ 02-06-08, 10:23 replikler süper arkadaşalr ellerinize sağlık
ya levent müdür nasıl ölür ya:img-cray:fragmanın başında valinin ve zaferin hali bitirdi beni:img-cray:kesin ağlayacağım bu akşam,cenazenin çekiminde ağlamamıştım hatta mutluydum oyuncuları gördüm diye ama şimdi dokunsalar ağlayacağım:img-cray::img-cray:bayram,sırma,müdürüm melek gibi insalardı ama müdürüm başkaydı
abdu relik için teşekkürler çok gülmüştük o sahnede:img-hyste
bu akşam bayahüzünlü geçecek :icon_sorr zaten dizinin bitiyor olmasına mı üzülelim levent müdürün ölmesine. bitmesini hiç istemesem de yapacak bişey yok:img-wink:
Çok Güzel bir bölüm bizi bekliyor bu akşam.
Ayrıca Bu akşam gerçekten çok üzüleceğiz Levent Müdür'e..
bugün çok üzücü bir bölüm bekliyo bizi:img-cray::img-cray:.fragmandan gördüğüm kadarıyla müdürüm son kez emireyi vuruyor müdürümü şehit eden heralde ali maruf diye düşünüyorum.inşallah müdürümün kanı yerde kalmaz.
bence o değildir o yani ali maruf o sırada nasıl tabanları yağlarımdan başka bişey düşnmüyodur yardımcı oyuncunun biri vuracaktır bizim müdürü çok üzüldüm
bide zaferin haline çok üzüldüm orda bi görevliyi dövmeye çalışıyo neden acaba ambülans görevlisini
E_B_R_U_"Lİ 02-06-08, 14:16 bence o değildir o yani ali maruf o sırada nasıl tabanları yağlarımdan başka bişey düşnmüyodur yardımcı oyuncunun biri vuracaktır bizim müdürü çok üzüldüm
bide zaferin haline çok üzüldüm orda bi görevliyi dövmeye çalışıyo neden acaba ambülans görevlisini
ben de ali vuruyodur diye düşünüyorum,müdürüm emireyi vururken ali de müdürümü vuruyodur.şeresizler bi kere değil defalaarca vurmuşlar galiba çok kan vardı:img-cray:
mert beyto yakalacak galiba gerçi beyto bu yılların kurdu paçayı kurtrır ama inşallah mertler yakalarlar
evet ya benim aklıma 10.bölüm gelir şimdi tarık albayımın cenazesinde mert de öyle birt kıyafetle albayın resmini taşıyodu şimdi de zafer :img-cray:
kırmızı gül demet demeti o zaman yavuz bingöl söylemişti
|