Tüm Versiyonu Göster : Köprü (Star TV)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

sugary
08-03-08, 17:52
Bir önceki başlıkta mesaj sayısı 1.250'ye ulaştığı için başlık kapatılmıştır.
Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz.

Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=28256

Tek cümlelik kısa mesajlar , sohbet içerikli mesajlar , tamamı büyük harfle ,bold ve renkli yazı tipi ile yazılmış mesajlar yasaktır.
Lütfen kelimeleri (eveeettt , ayyyy gibi) uzatmayınız.

Keyifli yorumlar
Bölüm Sorumlusu
Sugary

cemreebasak
08-03-08, 18:31
yeni başlık herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
Sormak istediğim birşey var dizi ne zaman bitecekmiş?

SETURK
08-03-08, 18:34
Yeni başlığımız hayırlı olsun:img-yes::happy0064

Bu bölüm sırmaya bir şey mi olacak ben çok korkuyorum.Yine yüzbaşıyla doluı sahnler bizi bekliyor.
Elmas ve Akın nişanlanıyolar.
Valimizin sonu ne olacak artık kurtulsa şu sürülme soruşturulma dertlerinden:icon_sorr

SETURK
08-03-08, 18:44
yeni başlık herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
Sormak istediğim birşey var dizi ne zaman bitecekmiş?

sanırım 62.bölüm son
burdan aldığım bilgilere göre

cemreebasak
08-03-08, 18:53
öncelikle çok teşekkür ederim cevapladığın için. Dizinin bitecek olmasına çok üzüldüm :icon_cry: yeni bölümü bende dört gözle bekliyorum çok hareketli bi bölüm olacak gibi görünüyor.

zulıs
08-03-08, 19:51
Yeni başlığımız hayırlı olsun:img-yes::happy0064

Bu bölüm sırmaya bir şey mi olacak ben çok korkuyorum.Yine yüzbaşıyla doluı sahnler bizi bekliyor.
Elmas ve Akın nişanlanıyolar.
Valimizin sonu ne olacak artık kurtulsa şu sürülme soruşturulma dertlerinden:icon_sorr
evet ya kurtulsun artık valimizi böyle üzgün görmek istemiyoruz tekin haklı vali giderse bu köprü devam etmez ettirmezler

bu arada cemreebasak hoşgeldin cnm:img-wink:

E_B_R_U_"Lİ
08-03-08, 20:18
:happy0064:happy0064:happy0064

yeni başlık açılmış.yaşasın,ama keşke anasayfa çıkabilseydik.inşallah dizi bitmeden onu da yapacağız.

ya bu bölüm terör ile ilgili olayların baş kahramanı mert oalcak galiba.yani akınlar sonradan geliyo,belki mert teröristlerin yakınında olacak bu çatışmalar sırasında.o çucuğun üstüne yatakan biri daha vardı karşısında ama kim bilmiyorum.ya off bayram gitti,sırma da gitti.ikisinin de son sahnelerinde elmas ile tartışmaaları var.bakın diyorum bu kız tekin değil,o gözler göz değil.yakında ki sınırdaki olay da var çok yakında akın yaralanırsa şarşırmayın.bu kız ona da nazar deydirir,tabi burda biraz da akının suçu var;adamdaki karizma da tam nazarlık.ama bu yaralanma olayı olabilir.çünkü senaristler duygusal anlar yaşatmak için nişan arifesinde akını vurdurtabilirler.

E_B_R_U_"Lİ
08-03-08, 20:41
ya şimdi bu ankaradakiler,halkın bu tepkisine ve ankletin sonucundan mı etkilenip sürgün olayını durduracaklar.aslında mantıklı,çünkü bakan seçimnlerle göreve geliyo e adamlar halkı karşılarına almak istemeyeceklerdir.geçen sene böyle bi durum yoktu,akisne halk valiye kızgındı.ama yine de valiye sahip çıkmaları güzel.bi de öğrencilerin arasında hasana benzeyen biri vardı sanki.

bordomavili
08-03-08, 20:50
ya şimdi bu ankaradakiler,halkın bu tepkisine ve ankletin sonucundan mı etkilenip sürgün olayını durduracaklar.aslında mantıklı,çünkü bakan seçimnlerle göreve geliyo e adamlar halkı karşılarına almak istemeyeceklerdir.geçen sene böyle bi durum yoktu,akisne halk valiye kızgındı.ama yine de valiye sahip çıkmaları güzel.bi de öğrencilerin arasında hasana benzeyen biri vardı sanki.

bence ayaklanmaları çok güzel...Ben birde köprünün bu sene bitmesiyle alakalı birşey söylemek istiyorum..Türkiyede ki dizilerin çoğu 2 sezonluk..Yabancı ülkede ise 4 hatta 5 sezona kadar çıkıyor...Evet belki yayınlanma süresi ile alakalı ama yine de bir 3.sezona çıksın...YEni birileri girsin ne bileyim ama çıksın...İzleyici özlüyor..Gerçekten Eski yapımların devam etmesi çok istenir

E_B_R_U_"Lİ
08-03-08, 21:03
bence ayaklanmaları çok güzel...Ben birde köprünün bu sene bitmesiyle alakalı birşey söylemek istiyorum..Türkiyede ki dizilerin çoğu 2 sezonluk..Yabancı ülkede ise 4 hatta 5 sezona kadar çıkıyor...Evet belki yayınlanma süresi ile alakalı ama yine de bir 3.sezona çıksın...YEni birileri girsin ne bileyim ama çıksın...İzleyici özlüyor..Gerçekten Eski yapımların devam etmesi çok istenir

bence de ya 3 sezon gitsin dizi yani en azında 3.sezonun ikinci ayında falan bitirebilirler.köprü bitince biz ne yapacağız.dizi bitse bile biz bu başlığı bırakmayalım arkdaşlar

zulıs
08-03-08, 21:04
evet ya seneye de devam etse güzel olur yeni karakterler girer gerçi diziler fazla uzayınca saçmalıyorlar ama bu köprüde olur mu bilmem ama yeni yeni konular eklenirse olmaz sanki

Naz_Elmas
08-03-08, 21:16
Akın-Elmas konusunda zırvaladıkça zırvalıyorlar.Biz burda ayrılsınlarda Akın kendine gelsn diye bekliyoruz bunlar yüzük takıyorlar ya :S Bide Mert'i de ayartmaya çalışıyor kendi cıvımş cıvıyacağı kadar Mert'i bozmasn bari...

E_B_R_U_"Lİ
08-03-08, 21:48
Akın-Elmas konusunda zırvaladıkça zırvalıyorlar.Biz burda ayrılsınlarda Akın kendine gelsn diye bekliyoruz bunlar yüzük takıyorlar ya :S Bide Mert'i de ayartmaya çalışıyor kendi cıvımş cıvıyacağı kadar Mert'i bozmasn bari...

allah korusun ya.merti de kaybedersek,abdül kalır bi tek.ona da bulurlar bi tane.yok yok mert ile abdül iyi böyle.

arkadaşlar 3.başlıktayız ama bi aile imzamız yok,niye?yani "köprücüler" diye bi imza hoş olmazmıydı.ben isimleri toplarım,imza konusunda yetenekli olan arkadaşlar da imza yapabilirler.ne dersiniz?

grafi
08-03-08, 22:10
harika yeni başlığa geçmişiz çok sevindim.:img-icecr evet nişan varmış belki akın göreve gittiği için olmayabilirde yinede belli olmaz. sonuçta sırma, elmasın yüzünden ölmedi. kızın üzerine bukadar da gitmeyelim. akınla birlikteler ama akın görevini çok iyide yerine getiriyor.:good:
neyse pazartesi olsun görecez :img-cool2

zulıs
08-03-08, 22:12
arkadaşlar 3.başlıktayız ama bi aile imzamız yok,niye?yani "köprücüler" diye bi imza hoş olmazmıydı.ben isimleri toplarım,imza konusunda yetenekli olan arkadaşlar da imza yapabilirler.ne dersiniz?
evet kesinlikle olmalı ebrucum :happy0064 beni de eklersiniz:img-yes:
ya güzel çalışma yapan arkadaşlar var yapalım ya ben pek beceremiyorum :(

ya bi de aklıma geldi şimdi star köprünün tekrarlarını verse haberlerden önce saçma sapan progamlar veriyor köprüyü ilk bölümden itiberen verse güzel olur gerçi arka sokakların tekrarı var o zaman belki onun tekrarları bitince verirler ben mail atmayı düşünüyorum star tvye:img-yes:

E_B_R_U_"Lİ
08-03-08, 22:16
evet kesinlikle olmalı ebrucum :happy0064 beni de eklersiniz:img-yes:
ya güzel çalışma yapan arkadaşlar var yapalım ya ben pek beceremiyorum :(

ya bi de aklıma geldi şimdi star köprünün tekrarlarını verse haberlerden önce saçma sapan progamlar veriyor köprüyü ilk bölümden itiberen verse güzel olur gerçi arka sokakların tekrarı var o zaman belki onun tekrarları bitince verirler ben mail atmayı düşünüyorum star tvye:img-yes:

ekleriz ekleriz.diğer arkadaşalr da gelsin şu işi kesinleerştirelim,ben isimleri toplamaya başlarım.

züleyha abla kanalımız o kadar iyi bi kanal ki tekrarları gece yarısından sonra veriyo.ama bence hoş olurdu,her gün köprüyü izlemek.ama şimdi olmasın,dizi bitince yazın olsun;çünkü dizi bu yaz bitecek ya,yazın tekrarları izler özlemimizi gideririz.

zulıs
08-03-08, 22:32
ekleriz ekleriz.diğer arkadaşalr da gelsin şu işi kesinleerştirelim,ben isimleri toplamaya başlarım.

züleyha abla kanalımız o kadar iyi bi kanal ki tekrarları gece yarısından sonra veriyo.ama bence hoş olurdu,her gün köprüyü izlemek.ama şimdi olmasın,dizi bitince yazın olsun;çünkü dizi bu yaz bitecek ya,yazın tekrarları izler özlemimizi gideririz.

aslında o da olur ya yazın zaten bitiyor dizi belki de yazı bekliyorlardır çünkü geçen yaz tekrarları vardı ama gece 2-3 gibiydi saati yazın verirler o zaman:img-yes:

korelcez
09-03-08, 00:05
aslında o da olur ya yazın zaten bitiyor dizi belki de yazı bekliyorlardır çünkü geçen yaz tekrarları vardı ama gece 2-3 gibiydi saati yazın verirler o zaman:img-yes:

ben 28 den 40 kadar indirip tekrar izledim bazen sıkıcı olouyor çünkü baya uzun yeni bölümler hiç bitmesin istiyor insan ama eski bölümlerde ne olcağını bildiğimiz için bıraz sıkıcı oluyor ama izlemeye değer tvden bir daha izleriz

bu köprücüler şeyinede benide ekleyin
bu arada yeni sayfa hayırlı olsun arkadaşlar 45 ten 50.. bölüme kadar 125 sayfa bitirdik bakalım 51, den kaça kadar 125 yapacağız

korelcez
09-03-08, 00:37
harika yeni başlığa geçmişiz çok sevindim.:img-icecr evet nişan varmış belki akın göreve gittiği için olmayabilirde yinede belli olmaz. sonuçta sırma, elmasın yüzünden ölmedi. kızın üzerine bukadar da gitmeyelim. akınla birlikteler ama akın görevini çok iyide yerine getiriyor.:good:
neyse pazartesi olsun görecez :img-cool2

nedir bu elmas düşmanlığı (lafım genele) ya anlayamadım gitti

bende sinir oluyorum tamam özellikle sırmaya öyle davranması çok yanlış

abimden uzak dur ne demek yaw
zaten kadının çoçuğunu adi bi adam almış

ama elmasta iyi kız temiz kız kötülük yok içinde onaa bişey olmasını istemem

kötü şeyler yaşamış genç yaşta evden kaçıp evlenmiş kocasını ve oğlunu

katliamda kaybetmiş , üvey oğlunun babasını kaybetmiş hep kayatına

girenleri kaybetmiş şimdi kokuyor abisini kaybetmekten

yoksa istemez mi abimiside mutlu olsun

iyi pazarlar

E_B_R_U_"Lİ
09-03-08, 10:29
nedir bu elmas düşmanlığı (lafım genele) ya anlayamadım gitti

bende sinir oluyorum tamam özellikle sırmaya öyle davranması çok yanlış

abimden uzak dur ne demek yaw
zaten kadının çoçuğunu adi bi adam almış

ama elmasta iyi kız temiz kız kötülük yok içinde onaa bişey olmasını istemem

kötü şeyler yaşamış genç yaşta evden kaçıp evlenmiş kocasını ve oğlunu

katliamda kaybetmiş , üvey oğlunun babasını kaybetmiş hep kayatına

girenleri kaybetmiş şimdi kokuyor abisini kaybetmekten

yoksa istemez mi abimiside mutlu olsun

iyi pazarlar

ya biz elmas kötü kzı demiyoruz.gıcık bi kız.yani ne biliyim son zamanalrda cadılaştı,tripler falan.eskiden masum,sakin bi kız.ben eski elması istiyorum.

arkadaşlar,köprüceler imzasını için isim toplamaya başlayayım mı?

korelcez
09-03-08, 10:40
bu konuşma süperdi yaw 2 bölüm önceydi gsaliba bir daha hatırkatayım bir yerden kopyaladım

vali-veysel

vali ve veysel valinin odasında oturuyorlardır.veysel düşünceli ve dalgındır,vali bunu anlar ve;

vali:bişi mi diyeceksin veysel?hayır,sen böyle bakmaya başlayınca hayra alamet değildir.söyle hadi söyle ne var?
veysel:valiler karanamesine isminiz eklenmiş son anda,bakan talimatıyla.
vali:yapma ya,başaladılar demek yine.
veysel:bi bant gitmiş Ankara'ya,üniversitede yaptığınız şu konuşma.
vali:geciktiler aslında ya,geciktiler.hiç yakıştıramadım onlara.hayır,benim bildiğim Ankara bu işlerde cevvaldir,cevvaldir ya.(veysel "efendim " der ama vali devam eder)böyle sağında soluna dönene kadar üç mevsim geçer ama iş adam harcamaya geldi mi aslan olurlar,aslan kesilirler.
veysel:Sayın valim,bişiler.
vali:Aman be kardeşim,ne yaw ne?Ben bişi yapmmayacağım bundan sonra,canları cehenneme adamların.
(Veysel gidip kapıyı kapatır ki,bu kapatış hayra alamet değildir.)
veysel:Bu gururunuzdan bıktım sayın valim.
vali:Ben de senden bıktım veysel,ben de senden bıktım.
veysel:Ulaşabileceğiniz onca inan varken...
vali:Ya bana akıl verme kardeşim,bana akıl verme.
veysel:Bu şehir sizin gururunuzdan daha önemli.
vali(masaya vurur ve ayağa kalkar):Ben ONURUMLA mesleğimi yapamaya alışkınım veysel.Öyle el etek öperek değil,anladım mı bunu!!...
veysel:Anlıyorum sayın valim müsadenizle
vali(veysel odadan çıkarken):Veysel uslu dur.Kapıyı da açık bırak.
(veysel kapıyı sert bi şekile kapatır.vali koltuğuna yaslanır,daha sonra önündeki dosyayı alır,iğerlerinin yanına koyar ceketini giyip,kapıya yönelir,ve kapıyı açar.)
vali:BU KAPI AÇIK KALACAK!!!...

bordomavili
09-03-08, 11:42
açıkcası elmasın son haftalardaki tripleri beni bayıyor..Anladık aşıksın ama bu akdarı da fazla...Adam askerlele mi uğraşsın senle mi???...

E_B_R_U_"Lİ
09-03-08, 11:56
açıkcası elmasın son haftalardaki tripleri beni bayıyor..Anladık aşıksın ama bu akdarı da fazla...Adam askerlele mi uğraşsın senle mi???...

evet ya yederidi bitirdi koskoca bordo bereliyiadam çürüyüp gidiyo gözümüzün önünde.akın hala bunun farkında değil.

bordomavili
09-03-08, 12:01
bencede bir an öcne akın zeybek ve elmas kendilerine gelmeli...Ya tamam yaadıkları romantik ama bir bordo bereli bu akdar kendini bırakmamalı...ZAten son zamanlarda bordo berelilerde çıktı ayardan ya neyse:img-wink:

E_B_R_U_"Lİ
09-03-08, 12:19
bencede bir an öcne akın zeybek ve elmas kendilerine gelmeli...Ya tamam yaadıkları romantik ama bir bordo bereli bu akdar kendini bırakmamalı...ZAten son zamanlarda bordo berelilerde çıktı ayardan ya neyse:img-wink:

evet ya,akına bordo bereli demek için bi şahit ister.beni yeni bordom abdül,esmer tatlı bi çocuk:img-in_lomertle de güzel ikili oldular.

arkadaşlar bu başlık niye böyle boş ya.yarın yeni bölüm var burası çoşmalı,neyse artık salı günü acısını çıkarrız.

zulıs
09-03-08, 13:11
ya biz elmas kötü kzı demiyoruz.gıcık bi kız.yani ne biliyim son zamanalrda cadılaştı,tripler falan.eskiden masum,sakin bi kız.ben eski elması istiyorum.

arkadaşlar,köprüceler imzasını için isim toplamaya başlayayım mı?
tabi ya biz kötü demiyoruz sadece gıcık ve sinir diyoruz geçen sene ben çok severdim elması üzülmesini de istemezdim ama bu sezon o üzüyo milleti bi de gereksiz tripler eskiden çenesi böyle değildi ya aşk bozdu işte yedi gül gibi yüzbaşımın başını da :( yani ben de kızıyorum bazen yüzbaşıya anladık aşıksın da kardeşim sen normal bir asker değilsin ki bordo berelisin ya.....
bence de senarist eski hallerine döndürsün ikisini yoksa seti basacam valla:img-hyste abdul de hoş çocuk canım:D

sudeniz
09-03-08, 13:14
arkadaşlar yeni başlık açılmış hayırlı olsun ne kadar güzel artık ilk sayfaya geçmesekte olur diyecem

bu arada herkeste elmasa karşı bir durum oluşmuş sırmayla yaptığı konuşma sonrası ve şimdide sıramnın büyük ihtimal ölümü ne diyim insan vicdan azabı çeker yani ben çekerim aman boşverin

akın tabide hala çakı gibi asker olur adam başrolde jandarma il komutanına bir gün bile bilgi verirken görmedik yada jandarma il komutanlığında sadece operasyonlar onuda sağolsun bizim senarist hallediyor ve kahraman oluyor ve bununla ilgilide birsürü mantık hatasıyla karşılaşıyyoruz unutmayalım

her neyse ya yarın akşam izleyip görecez nasılsa

korelcez
09-03-08, 14:31
dün zap yapıyordum bizim belediye başkanı vardı biraz toplu isminini unnuttum

bikere vurulmuştu kolundan

o adam şimdi maliye bakanı olmuş tabi başka dizizde fox tvde ateşten gömlek dizisinde

bordomavili
09-03-08, 15:20
evet yaa bende en son onu vurulurken hatırlıyorum....sonra hiç bir bölümde göremedim....galiba 31. bölümdü vurulduğu sahne

zulıs
09-03-08, 16:25
evet yaa bende en son onu vurulurken hatırlıyorum....sonra hiç bir bölümde göremedim....galiba 31. bölümdü vurulduğu sahne
en son vurulduktan sonra gösterdiler daha sonra hiç verilmedi
zaten köprü şantiyesini de fazla göstermiyorlar :(
bu arada köprünün tekrar günü belli değil her gün için dizi yazıyor ama izlemek isteyenler gece takip edecek artık:img-yes:

E_B_R_U_"Lİ
09-03-08, 21:04
en son vurulduktan sonra gösterdiler daha sonra hiç verilmedi
zaten köprü şantiyesini de fazla göstermiyorlar :(
bu arada köprünün tekrar günü belli değil her gün için dizi yazıyor ama izlemek isteyenler gece takip edecek artık:img-yes:

evet ya köprü şantiyesini göstermiyorlar.galiba daha şantiyeye geçmediler,fabrikadalar galiba.zaten tekinin de köprüyle ilgilenecek vakti olmadı son bölümlerde,başına gelmeyen kalmadı.

gözü kara
09-03-08, 21:22
arkadaşlar yeni başlığımız açılmış hepimize hayırlı olsun

elmas konusunda size katılıyorum son bölümlerde bayağı gıcık olmaya başladı.tamam hak veriyorum bazı abisi kaçırıldı ama sırmaya kızdı ettiği laflar falan abarttı iyice kendiside sütten çıkmış ak kaşık değil,öksüz olayında da aynı şekilde.akını da bozdu,ilk günkü akın değil bordo bereliği kalmadı.şimdi akın iran sınırına gidince bordo bereli olduğunu hatırlar eski haline döner.sırmaya üzüldüm ya,kadıncağızın hiç sesi soluğu çıkmazdı hiç birşeye karışmazdı onun yerine elmas ölse daha iyi olurdu bence.

zulıs
10-03-08, 10:49
arkadaşlar yeni başlığımız açılmış hepimize hayırlı olsun

elmas konusunda size katılıyorum son bölümlerde bayağı gıcık olmaya başladı.tamam hak veriyorum bazı abisi kaçırıldı ama sırmaya kızdı ettiği laflar falan abarttı iyice kendiside sütten çıkmış ak kaşık değil,öksüz olayında da aynı şekilde.akını da bozdu,ilk günkü akın değil bordo bereliği kalmadı.şimdi akın iran sınırına gidince bordo bereli olduğunu hatırlar eski haline döner.sırmaya üzüldüm ya,kadıncağızın hiç sesi soluğu çıkmazdı hiç birşeye karışmazdı onun yerine elmas ölse daha iyi olurdu bence.
tüm yorumlarına katılıyorum sırma kendi halindeydi bi de ali maruf hayatından çıkıp gitseydi bişey olmazdı şimdi veli ali marufta kalacak zavallım çocuğu kendine benzetmez inş gerçi veli zeki çocuktur uymaz ona:img-wink:
ya anlaşılan elmas herkesin tepkisini aldı o sahneyle ama gerçek bu kardeşim hadi yüzbaşıya yaptıklarını geçtim alıştık zaten de sırma o sözleri haketmede yavvv
neyse inş kendini toparlar eski elmas olur ben hiç sevmedim bu halini ne elmasın ne de yüzbaşının:(
oley bugun köprü günü:happy0064:happy0064

E_B_R_U_"Lİ
10-03-08, 11:14
tüm yorumlarına katılıyorum sırma kendi halindeydi bi de ali maruf hayatından çıkıp gitseydi bişey olmazdı şimdi veli ali marufta kalacak zavallım çocuğu kendine benzetmez inş gerçi veli zeki çocuktur uymaz ona:img-wink:
ya anlaşılan elmas herkesin tepkisini aldı o sahneyle ama gerçek bu kardeşim hadi yüzbaşıya yaptıklarını geçtim alıştık zaten de sırma o sözleri haketmede yavvv
neyse inş kendini toparlar eski elmas olur ben hiç sevmedim bu halini ne elmasın ne de yüzbaşının:(
oley bugun köprü günü:happy0064:happy0064

evet ben katılıyorum sana abi.dediğin gibi akın sınıra gidince belki bordo bereli olduğunu hatırlar.

züleyha abla,söylememe gerek yok heralde sana da katılıyorum.sırma kadının sesi soluğu çıkmazdı,kadın zaten bi aliden bi elmastan çekti.elmasa artık diyecek bişi bulamıyorum.yani ne desek boş o hala gıcık kalacak.

E_B_R_U_"Lİ
10-03-08, 11:30
ya 43.bölümde kutay öğretmen yerine elmas ölseydi keşke,yani şerefli bi şekilde ölmüş olurdu.gerçi o zamanda akını aşk acısı çekerken görecektik ayy allah korusun böylesi daha iyi.

ya valiydi akındı derken tuncayı unuttuk.tuncay ne oldu acaba o sahneden sonra.gerçi valiyle konuşuyorları ama.bi de tekin var tabi birine bağırıyodu.

grafi
10-03-08, 12:07
ya arkadaşlar elmasın üzerine fazla gidiliyo. ben o çifti çok seviyorum. tamam hemen parlayı veriyor ama sonunda özür dilemesini de biliyo dimi. akın hala aynı akın işini çok iyi yapması yeter diymi. gerisi özel hayat.
bırakalın bakalımyeni bölümde neler olacak.

E_B_R_U_"Lİ
10-03-08, 14:45
ya arkadaşlar elmasın üzerine fazla gidiliyo. ben o çifti çok seviyorum. tamam hemen parlayı veriyor ama sonunda özür dilemesini de biliyo dimi. akın hala aynı akın işini çok iyi yapması yeter diymi. gerisi özel hayat.
bırakalın bakalımyeni bölümde neler olacak.

sana göre öyle bana göre öyle.herkes aynı fikirde olacak değil ya bu başlıkta.bizim en büyük ortak noktamız KÖPRÜ,bu yeter zaten.

ya mert kimin üstüne kapanıyodu,bi de karşı da biri daha vardı terörist kılığında.abdül desem değil o akınla,acaba gerçek bi terörist mi?

abdu
10-03-08, 14:53
arkadaslar umarım sırma olmemistir çunku kotu olur o çok masumdu hele son bolumde velinin arkadasindan aglayinca içim parçalandi ya :sad53: çok uzuldum kadin o yasa kadar disiyle tirnagla çocugunu tek basina buyutu sonra ali marrufa kaptirdi simdi bide ustune olurse çok kotu ve bence saçma olur veli yaniz kalir çocuk perisan olur ya çok kotu bir durum o yuzden ben soyle bir senaryo dusundum ve umarimda dusundum gibidir belki fragmandaki cenaze operasyonda sehit olan bir askerin cenazesidiz nede olsa valide vardi vali sirmayi tanimaz etmez ne isi olsun cenazesinde demi neyse erdal haykiriyodu cenazede tamam ama belki ali marrufa sinirlenmistir demistir terorun basi ali marruf ama hiç bise yapamiyoruz neyse insallah durum boyledir insallah sirma yarali kurtulur

bordomavili
10-03-08, 16:02
az önce köprünün fragmanını gördüm tvde...Bomba patlayınca MERTİM çocuğun üstüne kapanıyordu...Karşıdakine dikkat edemedim..Ama abdule benziyordu sanki boyu felan uzundu:img-blush

bordomavili
10-03-08, 16:19
bencede güzel....Ama en güzeli tepkini ortaya koyabilmektir....

Bu arada dizimiz güzel felanda benim aklıma birşey geldi....Geçen sezon babam izlerken arada sırada bakardım..Şamil mi neydi fabrika açmıştı da atıkları için bir filtre sistemi yapması gerekiyordu..Bu yüzden vali onu uyarmışmıydı neydi...Orada şamil kameralara birşey diyordu..Sonra sahne valiye geçiyordu..Bir ona bir buna şaşırmıştım demiştimki nedir bu..Nasıl aktarılıyor bu konuşmalar anından karşılıklı:D:D.......Aklıma geldi dedim.....

Not::Bu akşam imza isimleri tamamlanırsa imzaları yayımlayacağız....Bilginize

E_B_R_U_"Lİ
10-03-08, 17:16
bencede güzel....Ama en güzeli tepkini ortaya koyabilmektir....

Bu arada dizimiz güzel felanda benim aklıma birşey geldi....Geçen sezon babam izlerken arada sırada bakardım..Şamil mi neydi fabrika açmıştı da atıkları için bir filtre sistemi yapması gerekiyordu..Bu yüzden vali onu uyarmışmıydı neydi...Orada şamil kameralara birşey diyordu..Sonra sahne valiye geçiyordu..Bir ona bir buna şaşırmıştım demiştimki nedir bu..Nasıl aktarılıyor bu konuşmalar anından karşılıklı:D:D.......Aklıma geldi dedim.....

Not::Bu akşam imza isimleri tamamlanırsa imzaları yayımlayacağız....Bilginize

ahh o şamilden neler çektik,hem biz hem bu şehirin insanları.ama sonu da hak ettiği gibi oldu.

ya elmas akın nişanı diyince aklıma şey geldi;ben geçen rüyamda akın ile elması gördüm,ama öpüşüyolardı.allah allah dua ediyorum rüyamda köprüyü göreyim diye.iki defa gördüm birinde bu olay oluyodu,diğerinde de melek vuruluyodu.nurşen abla da meleğin öldüğünü görmüştü rüyasında.ayy allah korusun ya

bordomavili
10-03-08, 17:56
evet ben meleği görmüştüm....Ama bu gece rüyamda çok daha kötülerini gördüm...Güya şu biizm teröristlerle çatışma çıkıyor...Askerlerin komutası bende teğmen rütbem var kamuflajımda..Ve sonunda galip TÜrk Silahlı kuvvetleri oluyor:happy0064:happy0064

korelcez
10-03-08, 18:06
evet ben meleği görmüştüm....Ama bu gece rüyamda çok daha kötülerini gördüm...Güya şu biizm teröristlerle çatışma çıkıyor...Askerlerin komutası bende teğmen rütbem var kamuflajımda..Ve sonunda galip TÜrk Silahlı kuvvetleri oluyor:happy0064:happy0064

bu ifaden bence yanlış tsk olaya savaşa değil ülkesini giren ve ülkesinde yaşayan teröristleri yok etmeye gidiyor savaşa değil savaş demek o lanet eli kanli örgüte değer kazandırıyor
lütfen ifadelerimize dikkat edelim
ve önemli olan kayıp vermemektir kaç tane sinek(terörist) ölmüş önemli değil bence bu düşünceleri bir siyaset programında izlemiştim

bordomavili
10-03-08, 18:16
bu ifaden bence yanlış tsk olaya savaşa değil ülkesini giren ve ülkesinde yaşayan teröristleri yok etmeye gidiyor savaşa değil savaş demek o lanet eli kanli örgüte değer kazandırıyor
lütfen ifadelerimize dikkat edelim
ve önemli olan kayıp vermemektir kaç tane sinek(terörist) ölmüş önemli değil bence bu düşünceleri bir siyaset programında izlemiştim

canım yanlış anlaşılmak istenmemiştim..Ben zaten savaş değil çatışma çıktı dedim...Çatışmanın sonunda da benim takımımın teröristleri ele geçiriyordu....Ama çok etkilendim kalktığımda terlemiştim....Neyse Biz Bu Kararlığımızla herşeyin sütesinden gelebiliriz...
Konu saptırılmasın yeterki...Ayrıca uyardığın içinde teşekkür ederim:img-wink:

grafi
10-03-08, 18:39
arkadaşlar haberlerde deli tuncay var
köprünün gerçek gazisi diye başlık atmışlar.
sonunda birilerini dikkat çekmiş ya.
vücudundaki yaraların hepsi gerçekmiş. bu olaydan dünyada çok az insanda görülen uykusuzluk hastalığına yakalanmış. 16 yıldır uyku uyuyamıyormuş .
böyle anlattılar.

grafi
10-03-08, 19:13
haberleri izleyenler olduysa bizim dizi üst sıralarda olur deli tuncayın sır perdesi aralanıyor dediler . iyiki izlemişim diziden önce görmekhoşuma gitti.birde ben hala fragmanı bile doğru düzgün göremedim. yarım yarım gördüm. biliyosunuz videoda izleyemiyorum. sizin anlattıklarınızdan fikir sahibi oluyorum derslerden vakit olmadı dışardan indirmeye.

korelcez
10-03-08, 19:31
arkadaşlar haberlerde deli tuncay var
köprünün gerçek gazisi diye başlık atmışlar.
sonunda birilerini dikkat çekmiş ya.
vücudundaki yaraların hepsi gerçekmiş. bu olaydan dünyada çok az insanda görülen uykusuzluk hastalığına yakalanmış. 16 yıldır uyku uyuyamıyormuş .
böyle anlattılar.

hangi haber bülteninde çıktı acaba kesin starda çıkmamıştır :img-hyste

biede bi insan 16 yıl nasıl uyumaz yaw herhalde kabus görüyor biz bile izlerken kabus gördük kurgu olsa bile ama ALLAH sevdiklerine bağışlamış deli tuncayı

E_B_R_U_"Lİ
10-03-08, 19:56
starda çıktı valla. sonunda iligi gösteren birileri olmuş.:img-wink::img-yes:
ya saatleri sayıyorum başlasada izlesem.

hayret star kendi çıkarı olmadan göstermezdi ama neyse.acaba yarın da gösteririler mi?ben habere bakmadım.tüh ya.diziden kesitler mi gösterdiler sadece yoksa oyuncular da konuştu mu?

1 saat kaldı :happy0064

grafi
10-03-08, 20:41
diziden kesitler gösterdiler. tuncayın tendürek diye bağırmasını ve valinin onu sakinleştirmesini falan cüneyt arda pamuk gerçek bir gazi falan diye.

E_B_R_U_"Lİ
10-03-08, 20:43
son 10 dk.yavaş yavaş heycanla karışık bi mutluluk sardı beni.bu bölüm kesin bize bi süpriz vardır ama ne?bu süpriz sırmanın ölmemesi olsa keşke.belki de ölmemiştir.diğer dizilerde yapılan seyirciyi şarşıtma durumları bizim dizide de olur.

hatice abla bilgi için sağol,keşke oyuncular da konuşsaymış.

KARAMAY
10-03-08, 20:47
evettt geldik bir heyecanlı bölüme daha ...
şahsen bence baya uzun bir haftaydı...
sizdende uzak haberlerden uzak ... bol bol iş olan günler geride kaldı...
yine eminim güzel bir bölüm bizi bekliyor...

şimdiden herkese iyi seyirler...

Yüzbaşıma bişey olmaz inşallah... nişanıda kazasız belasız atlatsak sorun kalmayacak..

E_B_R_U_"Lİ
10-03-08, 20:55
evettt geldik bir heyecanlı bölüme daha ...
şahsen bence baya uzun bir haftaydı...
sizdende uzak haberlerden uzak ... bol bol iş olan günler geride kaldı...
yine eminim güzel bir bölüm bizi bekliyor...

şimdiden herkese iyi seyirler...

Yüzbaşıma bişey olmaz inşallah... nişanıda kazasız belasız atlatsak sorun kalmayacak..

ya ben şey diye tahmin ediyorum nişan arifesinde akın operasyona gidiecek.hem senaristlerin bilindik şeyidir bu,böyle en mutlu günde bişi çıkartırlar.ben akın yaralanabilir diye düşünüyorum ama yine de bişi olmasın ona

lilly_rush
11-03-08, 08:32
yanılmayı çok istediğim bir bölümdü ama olmadı malesef ve Sırma öldü. :icon_sorr

ve belkide ilk defa bir sahne bana saçma geldi; Ethemin adama senin için yapabileceğim birşey var mı diye sorması...o konuşmalar gereksizdi
"ölecek miyim, neden, bir sebep var mı?" falan filan...

yani anlamadım ki ne düşünmemiz gerekiyo tam olarak?evet Ethem kötü biri yanlış tarafta ama bir tarafıda insan özünde iyi biri ?
bu muydu anlatılmak istenen?:icon_whis

gözü kara
11-03-08, 10:01
bu bölümde operasyonda asker başarılıydı gene ama örgüt başlarından birini öldüremediler ama iyi bir darbe vurdular.akın yerine merti biraz kahraman yapar gibi göstermeleri iyi olmuş.sırma öldü üzüldüm.valinin şoförünün oy atmasından sonra valiyle konuşması komikti.ethem gene masum birini vurdu.adam oradan geçiyordu öylesine ama piskopatlara dek gelince canından oldu.tuncay yavaş yavaş kendine gelmeye başladığının sinyallerini vermeye başladı.tekinin hali duman vali giderse köprü yarıda kalır her vali bizim valimiz gibi değil nede olsa.

sudeniz
11-03-08, 10:43
arkadaşlar haberleri izledinizmi sizlerde dün akşam tuncay köprünün gerçek gazisiymiş o olay gerçekmiş vucudundaki 9 kurşun yarası inanamadım 3 ay komada kalmış ve ve uyuyamıyormuş galiba o günden beri bizler evde izlerken çok kötü olmuştuk nasıl bir insanlık bu derken bunun gerçek olması tüylerimi diken diken etti

bu hafta çok duygu yüklü bir bölümdü sırmanın ölümü sonra dişçi adam sadece yoldan geçiyordu ama olmadı onuda öldürdüler

varya ethem'den nefret ediyorum sen hem kalk çocuğun babasını öldür hemde git evine babasının hediyesini bırak nasıl bir insan bu ya tamam eşi öldürülmüş acı çekmiş çocuklara olan ilgisinide biliyoruz eskiden iyi biri olabilir ama şimdi insanlıktan çıkmış

mert'e ne diyim bilmiyorum çocuğu oradan kurtardı ama benim bildiğim el bombası pimi çekildikten 5 saniye sonra falan patlar çocuk el bombasını babasının sözüyle mert'in üstüne attı ve mert'te ateş altındayken kalktı bombayı aldı geri attı birde çocuğun üzerine yattı normal şartlarda büyük ihtimal bomba elinde patlardı, yada vurulurdu çünkü ağır silahlarla ateş ediyorlardı

birde köye gelen örgüt üyeleri öldü ama beyto ve meryem gene kurtuldu kaldıki peşlerinde bordo bereliler vardı araçtakilerin hepsi ölürken onlar gene kurtuldu ve sıyrıkları bile yoktu onlara bu kadar yaklaşmışken elinden kaçırmaları ne bileyim hoşuma gitmedi

sırmaya çok üzüldüm ya kadının yüzü ali maruf geldiğinden beri hiç gülmedi nasıl bir adam bu ya oğlunun annesini öldürdü

erdal garibim bir daha kimseyi sevmiyeceğim dedi emniyet merkezinde zafer komsere nasıl bir şey olmasdı sırmaya de dedi çok köçtüydü burdada oyunculuğunu konuşturduğu için tebrik etmek lazım bence

evet gelelim güzel bir habere elmas ve akın nişanlanacak mert'inde sözleriyle
ama sonra operasyona gidecek olması kötü ama merak etmeyin o bordo bereli birşeycik olmaz ona

_BeRFiN_
11-03-08, 10:59
selam arkadaşlar uğrayamadım ne zamandır nasılsınız

yorumlara başlayalım hemen

bu bölüm ethem ve ali maruftan bir kez daha nefret ettim iki kişinin ölümüne sebep oldular ama umurlarında bile değildi bu nasıl bir vicdandır yaa erdal yıkıldı elmasa neler saymıştı akınada ama korktuğu kendi başına geldi
operasyon güzeldi ama yine kaçırdılar beyto ve meryemi ellerinden
vali harikaydı yine her vali saahnesine bayıldım özelliklede vali arabanın yanında bekliyor şoförü oy kullandı döndüya oraya
tuncay tuncay süper biri ya bu bölüm yine ağlatır sanmıştım ama güldürdü helede nah alırsınız valiyi pankartı ve elma yeme sahnesinde :D:D
bi emniyet müdürü gazeteci aşkımız eksikti oda tamamlanı tam oldu esinden kutulduk derken
yakında bunlar abdülle valinin kızı aslıyıda sevgili yaparlarsa hiç şaşmam :D
gelelim akın ve elmasa ya mert in gazına gelen akın gelecek bölüm düğün alayını kurar bu ne hız kardeşim

E_B_R_U_"Lİ
11-03-08, 11:20
sonunda merti kahraman yapmak akıllarına geldi.yani ben şahsen operasyonun tek başarılı isminin o olduğunu düşünüyorum.bordolar adamları temizledik diyo ee beyto nerde?yok...bi de bordoların normalde dürbünlü falan tüfekeleri olur,adamalrı tek tek öldürür.ama bizimkiler maşallah bol bulmuşalr mermiyi tarıyolar adamları.ama mert bu bölüm akından fazla görüldü.bu hoşuma gitti.emniyetteki sahnede hoştu,ama konu kötüydü tabi.yalnız akına gaz vermesi hoşuıma gitmedi şu nişan konusunda.biz erken oldu diyoruz mert haftaya nikah yapın diyecek nerdeyse.

vali,diyecek söz yok zaten.her sahnesi süperdi ya.tuncay ile ormannın ordaki evin bahçesindeki sahne,yolun kıyısındaki pankartlı sahne :img-hysteve son sahne :img-hystesüperdi.celal ile olan oy sahnesine diyecek söz bulamıyorum zaten:img-hysteyalnız celal ile konuşurken bişi dikkatimi çekti,valimiz biraz kilo almış galiba.öğrencilerle konuştuğu sahne de güzeldi.ve sonunda karısıyla aynı sahnede yer aldı.gerçi pek iç açıcı bi sahne değildi ama.neyse bakalım haftaya neler yaşayacak vali

tuncay,tıbbi çevre yapmış(tıbbi çevresi olan birini daha tanıyorum)kendine.hemşireler falan.pankatı ayrı bi olaydı;"... alırsınız valiyi":img-hysteaz kalsın indiriyodu oankartı valinin kafasına.son olarak "elma" yeme sahnesi de süperdi.

akın,pek gözükmedi bu bölüm.ama elmas ile sahnesi vardı yine.bi de dedi ya "sonunda çıkıp sana gelmek güzel" diye aman ne güzel.tahmin ettiğim gibi cenazeye aileden biri olarak gitti ve üniforma ile gitti,buna kızdım.başka pek bi olayı yoktu zaten bu bölüm.

elmas,burnunu her şeye sokmadı bu bölüm,yüzbaşıya çatışma yüzünden çemkirmedi;şarşırdım.ya bu bölüm beni sinir etmedi hatta okulun önünde vali ile olan shanesinde şirin bile gözüktü gözüme ama ben akına ve sırmaya yaptıkalrını unutmam.

erdal,ya yazık bu çocuğa.bi türlü mutlu olamadı ne kadersizmiş.cenazedeki ve emniyetteki sahnesi etkileyiciydi.bakalım,senaristler kimi bulacaklar şimdi erdala.ethemin kzı kardeşi olabilir.

bu bölüm tahmin ettiğim gibi operasyon ve heycan dolu değildi.duygular ön plandaydı.ama ara sıra güzel oluyo böyle bölümler,hep operasyon hep operasyon nereye kadar.

gözü kara
11-03-08, 12:17
izlenme oranlarında geçen haftaya göre düşüş var.ben şahsen dünkü bölüme bakılırsa geçen haftaki yerimizi koruruz gibi geliyordu.

sudeniz
11-03-08, 12:51
reytingler neden bu kadar düşük geldi anlamıyorum ya dün akşamki bölüm gayet güzeldi biraz fazla mantık hatası vardı ama

özyıldız
11-03-08, 13:02
bu hafta benim izlediğim en güzel bölümlerden biri idi, hiç sıkılmadan izledim sadece ali marufu görmeye katlanamıyorum, mert neden arabacıyı bayılttıktan sonra bağlamadı ki, nedense her filmde olur adam en olmadık zamanda kendine gelir ve durumu karıştırır, arabadakileri temizledik dediler beyto da o araba da değilmiydi, yoksa farketmediğim başka bir araç daha mı vardı, bu arada tuncayın pankartı da çok hoştu :)

abdu
11-03-08, 14:57
önce bir genel deyerlendirme yapim evet bu bölum güzeldi ama mantık hatası bir haydi fazlaydı operasyonda çocuk iki taraflı ateşkezin tam ortasında ama hiç vurulmadı neyse onu geçelim ethem adamdan son istegini sordu adam çocugumun dogum günü hediyesini ona verirsen iyi olur dedi sonra ethem direkt kafasına sıktı sonra nasıl olduysa evi yurdu adresi bilmeden kapıya oyunca koydu allah allah bu nasıl iştir neyse bide teker teker degerlendirelim

ethem bölüme damgasını vuran isimlerden biri şupesizki bir tarafı çok acımasız bir tarafı çok duygusal ama çokta soguk kanlı levent müdürümün dedigi gibi çok ilginç bir tip bence senaristler bu isim üzerinde biraz daha agırlaşmalı ethem gibi karakter pek fazla görülmez dizilerde veya filmlerde

vali ve deli tuncay süper ikili sahneleri çok komik ya ikisi bir olunca kopuyo insan

mert kahraman yine iş basındaydı yaw arkadaşlar bu mertin geçen sezondan kalma bir el bombasını geri fırlatma alışkanlıgı var geçen sezonda kendisine atılan el bombasını geri yolamıştı sahibine :img-hyste akınla olan konuşması guzeldi ama sonu batırdı siz elmasla evlenin erdal düzelir lafı çok saçma yakısmadı merte

akın bolümün bence en durgun ismiydi çok kötü bir performans sergiledi özelikle operasyon sahnesinde çok etkisizdi silah tutuşu bile düzgün degildi sanki zorla oynuyormuş gibiydi isteksizlik bu bolüm akinda hakimdi insallah ilerleyen bölümde toparlanır sanki mert kahraman oldu ben olamadım havası estirdi

elmas uyuzlar kraliçesi diyorum baska bise demiyorum

erdal çok üzgündü yazık bu adama ya keşke senaristler şahnazı geri getirsede galibim evlense onunla

ali marruf ve orgüt sinir bozucular bir türlü keleleri uçmadı

E_B_R_U_"Lİ
11-03-08, 14:59
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
10 MART 2008 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 11,60 26,80
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 22,30
3 BICAK SIRTI [NET] KAND 7,10 20,60
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,90 21,00
5 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,80 16,00
6 ELVEDA RUMELI (OZET) ATV 6,60 17,60
7 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,60 15,20
8 KOPRU [NET] STAR 6,40 17,30
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,60 20,00

TOTAL
10 MART 2008 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,60 26,20
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 8,20 22,00
3 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 8,00 18,00
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 21,20
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,10 26,50
6 KOPRU [NET] STAR 6,70 19,20
7 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,40 14,10

ya yuh artık.böyle adaletsizlik olmaz yani.heycanlı değildi ama çok keyifli bi bölümdü,yani bu kadar haksızlık olmaz.bi kere daha anladım bu rayting saçmalığın daniskası.

_BeRFiN_, abdül ile aslı diye bişi yazmışsın şakayla karışık.benim de aklımdan geçti,ama merte kız bulma derdindeyim.aslında aslı&abdül daha mantıklı;boyu boyuna yaşı yaşına(mert aslından büyük gösteriyo ki bence büyük),yakışırlar ama akın&elmas gibi olabilir.

E_B_R_U_"Lİ
11-03-08, 15:04
önce bir genel deyerlendirme yapim evet bu bölum güzeldi ama mantık hatası bir haydi fazlaydı operasyonda çocuk iki taraflı ateşkezin tam ortasında ama hiç vurulmadı neyse onu geçelim ethem adamdan son istegini sordu adam çocugumun dogum günü hediyesini ona verirsen iyi olur dedi sonra ethem direkt kafasına sıktı sonra nasıl olduysa evi yurdu adresi bilmeden kapıya oyunca koydu allah allah bu nasıl iştir neyse bide teker teker degerlendirelim

mert kahraman yine iş basındaydı yaw arkadaşlar bu mertin geçen sezondan kalma bir el bombasını geri fırlatma alışkanlıgı var geçen sezonda kendisine atılan el bombasını geri yolamıştı sahibine :img-hyste akınla olan konuşması guzeldi ama sonu batırdı siz elmasla evlenin erdal düzelir lafı çok saçma yakısmadı merte

ya ethem bu,heryerde adamı vardır.adamın adına bakar sonra anasının kızlık soyadını bile öğrenir.ama böyle bi sahne yoktu olsaydı en azından böyle bi düşünce gelirdi aklımıza.

mert konusunda sana katılıyorum.o el bombası sahnesini izlerken benim de aklıma geçen sezon geldi.ama bu atış biraz uzun sürdü sudenizin dediği gibi.ben bi ara elinde patlayacak diye korktum

korelcez
11-03-08, 22:09
ya aklıma bişey geldi elmas gececi değil miydi ?

hep gece giderdi okula boykot günü gündüzde gitti bu bence hata

birde ethem o çoçuğun evinin adresini nerden biliyordu ?oda var tabi

beyto amaliyat yaparken daha önce yapmıştım o senin kadar şanlı değildi dedi bu meryem ve beyto kaç canlı yaaaaaa ama beyto iyi çıkardı mermiyi söylediği sözler değişikti o sahnede

askeri sahneler mühteşemdi 7-8 terörist ölü ele geçirildi iyidir yani silahlara el konuldu

elmas bu bölüm hiç çıvıtmadı pişmanlık duygusu vardı........onda

korelcez
11-03-08, 22:16
izlenme oranlarında geçen haftaya göre düşüş var.ben şahsen dünkü bölüme bakılırsa geçen haftaki yerimizi koruruz gibi geliyordu.

evet dizinin ilk başladığında çok güzeldi dizi çok keyifle izliyorduk taki sırma ölene kadar daha sonraki sahnelerde dizinin kalitesi düştü bence

akın-mert ve abdül ve diğer askerler müthişti

elmas ve akın yine süper bir ikili rol oynadı

erdal yine üzgünlerdeydi gülmedi gitti şu erdal

erdalın gerçek sesi değil galiba sanki gerçek sesi gibi geliyor yaa

polislerin tuncayı araması için verilen emirler bence olmadı

tuncay ön plandaydı pankart çok ilginçti 'nah alırsıınzı valiyi' :img-hyste

grafi
11-03-08, 22:33
tuncay yine müthişti. valimizin onu yoldan çevirişi .ağzın bozulmuş senin diye söylenmesi.:img-hyste ayrıca fakültedeki öğrencilerin boykotunda yaptığı konuşma ve elmasa söyledikleri güzeldi.:img-wink:
zafer komseri sonunda gördük:img-cool2:icon_whis

erdala çok üzüldüm yakında kendini toplar sanırım. akın ve elmas bu bölümde az göründüler ama iyiydiler. mertin sayesinde nişanlanacaklar sanırım. akın ve elmasın kafedeki konuştukları özellike akının, elmasa söyledikleri çok hoştu.:img-yes:

mert bu bölümün kahramanıydı:good::happy0064 çok iyidi.
ethem yine acımasızlığını gösterdi. alimaruf sinir bozucuydu:img-yes:
aklıma gelenler bu kadar.

_BeRFiN_
11-03-08, 23:38
_BeRFiN_, abdül ile aslı diye bişi yazmışsın şakayla karışık.benim de aklımdan geçti,ama merte kız bulma derdindeyim.aslında aslı&abdül daha mantıklı;boyu boyuna yaşı yaşına(mert aslından büyük gösteriyo ki bence büyük),yakışırlar ama akın&elmas gibi olabilir.

reytinglerkötü gelmiş ya üzüldüm ama bunada şükür

merte bende arıyorum birini kim olabili diye çok düşündüm bulamadım aslında abdül&aslı aşkı olmasada olur aslıyı merte verelim diycemde aslıda küçük kalır merte nevin desek hiç olmaz buldum meryem :D:D:D mert meryeme aşık oluyomuş çok gülerim :img-hyste:img-hyste:img-hyste

E_B_R_U_"Lİ
12-03-08, 14:48
merte bende arıyorum birini kim olabili diye çok düşündüm bulamadım aslında abdül&aslı aşkı olmasada olur aslıyı merte verelim diycemde aslıda küçük kalır merte nevin desek hiç olmaz buldum meryem :D:D:D mert meryeme aşık oluyomuş çok gülerim :img-hyste:img-hyste:img-hyste

:img-hyste:img-hyste

ay allah korusdun o manyağa aşık olmaz inşallah.merte ya nurşenin dediği gibi bayan teğmen olsun yada bizim tekinin yok mu şöyle bi kız arkadaşı,mühendis.nevin bence de olmaz.çok sıska ayrıyetten tosun var keçelerde.böyle bi olay olursa merti tosunun elinden kimse alamaz.

ya kolibada özet olmasa bile salıdan itibaren yeni bölüm yazardı.ama şimdi 52.bölüm yazmıyo,yoksa haftaya yeni bölüm yok mu?

iklimmm
12-03-08, 17:41
dizi süperdi,ethemden gene nefret ettim,sırrınıda öğrendik,adamı nasıl vurdu sinir,hele tuncayın elinde pankartla gitmesi çok komikti,:img-hyste:img-hyste:img-hyste
süleyman karaahmetin eşinin adı ne

*Esra_Yalın*
12-03-08, 18:02
bu hafta nasıl bi bölümdü ya
o ethemden bir kez daha nefret ettim...adamı nasılda acımadan öldürdü ya :(
sırmaya çok üzüldüm...keşke böle olmasaydı
yüzbaşımız bu gidişle yakında evlenir...mert ii gaz verdi bu bölümde

korelcez
12-03-08, 18:10
dizi süperdi,ethemden gene nefret ettim,sırrınıda öğrendik,adamı nasıl vurdu sinir,hele tuncayın elinde pankartla gitmesi çok komikti,:img-hyste:img-hyste:img-hyste
süleyman karaahmetin eşinin adı ne

benide çok güldürdü tuncay ama o pankartı hakettiler

Valinin dediği gibi sehrin en mühim insanı yakışır yaw güldürdün gene bizi Tuncay bi harikaydı ama sırmaya çok üzüldüm.hiç iyi olmadı bu.ama daha çok o suçsuz yere vurdurulan adama üzüldüm.

vali gidersem senide götürcem dedi.. çok sevindi.. opankart harikaydı ya:D:D

iklimmm
12-03-08, 18:18
dizi hem üzücü hemde güldürücüydü
melis birkanla daha demin konuştum ve sitenin adresini verdim üye olurmusunuz filan dedim,tabikide olurum üye dedi,ama şuan zamanım az dedi,olcakmış ama dediğine göree,

grafi
12-03-08, 18:31
melis birkanla daha demin konuştum ve sitenin adresini verdim üye olurmusunuz filan dedim,tabikide olurum üye dedi,ama şuan zamanım az dedi,olcakmış ama dediğine göree,

harika bir haber çok sevindim. umarım üye olur.:img-wink::happy0064 ben geçtğimiz bölümü beğendim. zaten yazmıştımda. tuncay bu bölümde çok iyiydi.

bordomavili
12-03-08, 18:55
herkese selamlar...Geç de olsa yazayım...

Harika bir bölümdü...Tuncayın pankartı..Ethemin geçmişi...Sırmanın ölüşü...Mertimin İMALI İMALI konuşmaları...Korelimizin düşünceli hali....elmasın durulan davranışları..Erdalın sevdasını kaybetmesi...Valinin çıkışları..Öğrencilerin tepkileri....

Mertim hakkında konuşacam...Süper bir subay olduğu birkez daha gösterdi...Ama anladığım o ki geçmişinde büyük bir sır var...Belkide harp okulunda bir kızı sevdi ama olmadı:(...Neyse Şu beyto ve ekibi yine beni sinir etmeyi başardı....DEli olacam

SETURK
12-03-08, 19:36
bölüm yine çok güzeldi.Ama bence yıldız herkesin dediği gibi Akın değildi bu kez.Bence Mertti.Ben onu daha ön olanda gördüm bu bölüm.Tabi Akının elmasa klişe sözleri de bölüme damgasını vurdu.Elmasın yerinde olmak isterdim:D:img-in_lo:img-yes:
Valinin öğrencilerle konuşması çok güzeldi.
Operasyon sahnelerinde yine eksiklikler mantık hataları her zaman olduğu gibi görülebilir.Ben alıştım artık.
Bu bölüm ethemin de geçmişini öğrendik.Ama hiçbir sebep onca yaptıgından sonra ona acımamı gerektirmiyo.

Sırmaya çok üzüldüm.Bence hiç gereği yoktu niye öldürdüler onu da anlamış değilim.Gerçekten çok üzüldüm erdal adına.Hemen üstü kapalı geçtiler ayrıca cenazeyi.Sanki oyuncuyu hemen çıkarmak ister gibiydi.Halbuki anlaşamama gibi bir şey de olmaz sanmıyorum.Elvin hanım bu yüzden çıksa Erdal abi de çıkar mutlaka doğal olarak.Bence ölmeseydi keşke.:icon_sorr

Tuncay ankaraya kimsenin yapamadığını yapıyordu az daha:Dsüperdi.:happy0064

vatan45
12-03-08, 19:53
askeri sahnelerde ne gibi mantık hatası vardı ben göremedim ?

bu arada beyto o terröristi iyileştiresi kötü oldu keşke geberseydi

fana göre konuşursak

en iyi sahnesi olarak Ali Maruf ile Sırma’nın otoyolda birbirlerini kovalama sahnesini, Tuncay ile Vali’nin arasında geçen diyalog sahnelerini ve son olarakta Sırma’nın öldüğü haberini aldıktan sonra kahrolan Erdal’ın oynadığı sahneleri seçtik. Dizinin en kötü bölümü olarak ise şu sahneleri mantık hatalarından dolayı seçtik. Ethem’in öldürecek olduğu kişi öleceğini bilmesine rağmen hiç mücadele etmedi hemen teslim oldu. Ethem’in adres almadan adamı öldürmesinden sonra hediyeyi götüreceği adresi bilmesi ise saçma oldu. Askerlerin teröristler ile çatıştığı sahnede ise tüm askerler açıkta koşarak dağdan inmesine ve ateş altında olmasına rağmen kimse kurşun yarası dahi almadı. Aynı şekilde teröristlerde o esnada yakın atışa rağmen kamyon kasasında vurulmadı. Bu bölümlerde maalesef yüzlerce mermi atılmasına rağmen kimseye isabet etmemesi gerçekçiliği bozuyor.

bence çok yanlış yorum yapmışlar burda

Aynı şekilde teröristlerde o esnada yakın atışa rağmen kamyon kasasında vurulmadı. Bu bölümlerde maalesef yüzlerce mermi atılmasına rağmen kimseye isabet etmemesi gerçekçiliği bozuyor.

çümkü 5-6 terörist öldü

vatan45
12-03-08, 19:56
bölüm yine çok güzeldi.Ama bence yıldız herkesin dediği gibi Akın değildi bu kez.Bence Mertti.Ben onu daha ön olanda gördüm bu bölüm.Tabi Akının elmasa klişe sözleri de bölüme damgasını vurdu.Elmasın yerinde olmak isterdim:D:img-in_lo:img-yes:
Valinin öğrencilerle konuşması çok güzeldi.
Operasyon sahnelerinde yine eksiklikler mantık hataları her zaman olduğu gibi görülebilir.Ben alıştım artık.
Bu bölüm ethemin de geçmişini öğrendik.Ama hiçbir sebep onca yaptıgından sonra ona acımamı gerektirmiyo.

Sırmaya çok üzüldüm.Bence hiç gereği yoktu niye öldürdüler onu da anlamış değilim.Gerçekten çok üzüldüm erdal adına.Hemen üstü kapalı geçtiler ayrıca cenazeyi.Sanki oyuncuyu hemen çıkarmak ister gibiydi.Halbuki anlaşamama gibi bir şey de olmaz sanmıyorum.Elvin hanım bu yüzden çıksa Erdal abi de çıkar mutlaka doğal olarak.Bence ölmeseydi keşke.:icon_sorr

Tuncay ankaraya kimsenin yapamadığını yapıyordu az daha:Dsüperdi.:happy0064

tuncay yürüyerek ankaraya gidecekti az daha gider valla deli gücüyle 9 kurşun yemiş nede olsa

evet mert ve elmas diğer bölümlere nazaran bu bölümlerde iyiyidi
akın çok durgundu.....

askeri sahnede ise bence iyiyidi dizinin iki iyi sahnsinden biriydi

bide sırma-ali maruf kovalamacasıda güzeldi bence

SETURK
12-03-08, 19:58
Reytinglere ancak şimdi bakma fırsatı buldum.Kötü değil ama geçen haftayla karşılaştırırsak bayaa düşük gelmiş.

askeri sahnelerde ne gibi mantık hatası vardı ben göremedim ?

bu arada beyto o terröristi iyileştiresi kötü oldu keşke geberseydi

fana göre konuşursak

en iyi sahnesi olarak Ali Maruf ile Sırma’nın otoyolda birbirlerini kovalama sahnesini, Tuncay ile Vali’nin arasında geçen diyalog sahnelerini ve son olarakta Sırma’nın öldüğü haberini aldıktan sonra kahrolan Erdal’ın oynadığı sahneleri seçtik. Dizinin en kötü bölümü olarak ise şu sahneleri mantık hatalarından dolayı seçtik. Ethem’in öldürecek olduğu kişi öleceğini bilmesine rağmen hiç mücadele etmedi hemen teslim oldu. Ethem’in adres almadan adamı öldürmesinden sonra hediyeyi götüreceği adresi bilmesi ise saçma oldu. Askerlerin teröristler ile çatıştığı sahnede ise tüm askerler açıkta koşarak dağdan inmesine ve ateş altında olmasına rağmen kimse kurşun yarası dahi almadı. Aynı şekilde teröristlerde o esnada yakın atışa rağmen kamyon kasasında vurulmadı. Bu bölümlerde maalesef yüzlerce mermi atılmasına rağmen kimseye isabet etmemesi gerçekçiliği bozuyor.

bence çok yanlış yorum yapmışlar burda

Aynı şekilde teröristlerde o esnada yakın atışa rağmen kamyon kasasında vurulmadı. Bu bölümlerde maalesef yüzlerce mermi atılmasına rağmen kimseye isabet etmemesi gerçekçiliği bozuyor.

çümkü 5-6 terörist öldü

başkaları tarafından görülebilir demek istemiştim.Ben görmedim.Artık alıştım bu gibi eleştirilere.Şekilde de görüldüğü gibi:icon_sorr

vatan45
12-03-08, 20:50
valla bu dizide en çok ezilen karakter erdal ya şahnaz onu terk etti üstelik şahnaz için dayak bile yemişi erdal sırma öldü sırma için kaçırılmıştı gerçi o veli içindi ama dolaylı olarak sırma için

dizinin başından beri erdalın yüzü gülmedi erdal ölmezse çok sevinecem :img-wink:

sizce bu dizinin en mutlu insanı kim ?

lilly_rush
13-03-08, 08:50
sizce bu dizinin en mutlu insanı kim ?

eğer bu soruyu daha önce sorsaydın kesinlikle Tuncay derdim ama son bölümde gözlerine iyice bakınca asında ne kadar kırgın, üzgün ve acılı olduğunu farkettim..
şöyle bir düşününce hiç kimse gelmiyor aklıma...herkesin kendine göre dertleri var...
Akın; Elması bırakıp İran'a gidecek..aynı zamanda Elmasta zaten hep diken üstünde sözlüsü bordobereli başına ne geleceği belli değil...

Erdal; Sırmayı kaybetti. yine yalnız kaldı. Allah Elmas'ı eksik etmesin..

Vali, Melek; yine sürgün , yine sürgün...aynı zamanda Tekinle Leyla'da buna üzgünler üstelik Tuncayın geçmişinide yeni öğrendiler...

Ali Maruf ve Ethem; sürekli bıçaksırtındalar, birgün yakalanacaklar..Ethemin geçmişide Onu rahat bırakmıyor..

başka kim kaldı halkta mutsuz, öğrenciler de....

mert'e gelirsek; mutlu olması için bi sebep yok. üstelik hala Ali MAruf'u yakalayamadılar. ve neredeyse hergün operasyondalar...

ama belki şu Valiyle uğraşan parti temsilcisi mutlu olabilir

grafi
13-03-08, 10:54
arkadaşlar bişeyi farkettiniz mi? yüzbaşı sözlendiğinde Mert'e bu işler rütbe sırasıyla demişti sonra Mertin yüzü bir anda asıldı acaba geçmişte birşey mi oldu belki ilerleyen bölümlerde belli olur. yada bana öyle gelmiştir.

E_B_R_U_"Lİ
13-03-08, 11:22

yaa o zmaan ben çenemi biraz kapayayım.şimdi melis üye olursa girer girmez benim yorumlarımla karşılaşmasın kötü bi başlangıç olur.ama bu bölüm elmas gıcıklık yapmadı,şaşırdım halbuki yüzbaşı çatışmadan çıktı.

vatan45, soruna cevap vermek isterdim ama bizimkilerde mutlu olan yok.herkesi bi derdi var.ama bence mert iel abdülün pek derdi yok yani mesleki dertler.zaten onlar bu işe başlarken bunları göze almışlardır.

vatan45
13-03-08, 11:27
arkadaşlar bişeyi farkettiniz mi? yüzbaşı sözlendiğinde Mert'e bu işler rütbe sırasıyla demişti sonra Mertin yüzü bir anda asıldı acaba geçmişte birşey mi oldu belki ilerleyen bölümlerde belli olur. yada bana öyle gelmiştir.
belikde olabilir ama mert evlenmeden dizi bitsin bence tek evlenmeyen sevdiği olmayan adam mert olsun istiyorum

emniyet mdürü benim başım kel mi dedi ve saliha hanımla işi pişirdi hayırlı olsun

bu arada bide valinin kızı var onuda unuttuk geçen sezon hüdainin oğlu vardı yakışmıyorlardı ama vardı işte....:img-hyste

bu arada bi alıntı yaptım bir yerden ropartaj buyurun
Köprü’ dizisinin senaristi Ahmet Yurdakul, başarıya giden yolun samimiyetten geçtiğini düşünüyor. İçinde gerçek anlamda samimiyet olan bir dizinin tutma şansının yüksek olduğunu belirten Yurdakul’a göre, samimiyet yoksa, izleyici ile dizi arasına bir duvar giriyor. Türk halkının kendi hayallerini ve yaşayamadıklarını izlemeyi sevdiğini belirten Yurdakul, “Anlatacağın şey, insana dair olmalı, gerçek olmalı, bu ülkeye yabancı olmamalı” diyor.

bence doğru düşünür ayrıca ozan yurdakulda arka sokaklar dizisinin senaristi demekki iki kardeş diziyi bulduk abi kardş pazartesi reyting savaşı veriyor demek ki

vatan45
13-03-08, 11:34
yaa o zmaan ben çenemi biraz kapayayım.şimdi melis üye olursa girer girmez benim yorumlarımla karşılaşmasın kötü bi başlangıç olur.ama bu bölüm elmas gıcıklık yapmadı,şaşırdım halbuki yüzbaşı çatışmadan çıktı.

vatan45, soruna cevap vermek isterdim ama bizimkilerde mutlu olan yok.herkesi bi derdi var.ama bence mert iel abdülün pek derdi yok yani mesleki dertler.zaten onlar bu işe başlarken bunları göze almışlardır.

birz saçma bir fikir olacak ama bence en mutlu vali çünkü kendi kafasının dikine gidiyor sanki o halka söz vermemiş köprüyü ve diğer projler için sadace olacakları izliyor bişey yapmıyor helal olsun valiye tabi o valiyi kızağa çekemk isteyen adam ayrı bir mutludur

üniversiteli gençlerin fikir özgürlüğü isteriz slogonlari güzeldi.....

bu arada elmas akşamcı değilmiydi ne işi var okulda
bide öğretmendi iki gün izin almış

gözü kara
13-03-08, 11:42

elmas akşamcıdır ama sabah okula hiç mi gelemez.mesela ben de akşamcıyım hergün akşam olmuyo ders bir iki derside gündüz gördüğümüz oluyo.bence çok doğal okulda olması.

vatan45
13-03-08, 11:54

elmas akşamcıdır ama sabah okula hiç mi gelemez.mesela ben de akşamcıyım hergün akşam olmuyo ders bir iki derside gündüz gördüğümüz oluyo.bence çok doğal okulda olması.

bazı mantık hataları olabiklir ama ben şunu unttum sat 4,30 da akşamcılar derse giriyor saat 4.30 hava karar mıyor evet haklısın ben iyi çözememeşim

gözü kara
13-03-08, 12:18
arkadaşlar bence bu bölümde mutlu olan kişiler malesef ali maruf sırmadan kurtularak.birde çatışma sonunda beytonun ameliyat yaptığı terörist ölmediği için mutlu.mutsuz olanları saymaya gerek yok çünkü geri kalanların hepsi mutsuz nasıl mutlu olsunlar ki;sırma öldü,valinin sürgün olayı.ama bence haftaya mutlularla mutsuz olan kişiler değişir gibi geliyor.

E_B_R_U_"Lİ
13-03-08, 15:18
birz saçma bir fikir olacak ama bence en mutlu vali çünkü kendi kafasının dikine gidiyor sanki o halka söz vermemiş köprüyü ve diğer projler için sadace olacakları izliyor bişey yapmıyor helal olsun valiye tabi o valiyi kızağa çekemk isteyen adam ayrı bir mutludur

bence vali de mutsuz ama birinden yardım istemeyi gururuna yediremiyo.aslında ben yardım istemesin isterdim adnandan ama işte faruk yazıcı...ne yaparsın.

ya özet eskisi gibi erken gelmiyo artık.çok sinir bozucu.neyse,ben de bi soru sorayım ;

yeni bölümde beklediğiniz sahneler?

lilly_rush
13-03-08, 15:39
yeni bölümde beklediğiniz sahneler?

açıkçası Ali Maruf ve Ethem'in vicdanı sızlasın istiyorum...bu bölümde operasyon olmasın artık...ama askerleri göstersinler ki göstereceklerdir..
Elmas uslu dursun, asabımı bozmasın.. Vali'de şu gururndan vazgeçsin ve sürgünü durdurmak için bişi yapsın..Tuncay yine komik olsun...Tekin fabrikada çalışanlara iyi davransın...Valiye kızıpta hırsını onlardan çıkarmasın..:img-hyste

bordomavili
13-03-08, 16:27
yebi bölümden beklediklerim....Akının başarılı bir operasyon yapıp geri dönmesi..Akını sevmiyorum felan ama ölmesine dayanamam....Ayrıca mertiminde başını bağlasınlar artık...Bayan Astsubay mı olu yoksa Bayan subay mı artık şu dizimizde bayan asker görelim...Merti sevsin ya da sevmesin...

vatan45
13-03-08, 16:59
yebi bölümden beklediklerim....Akının başarılı bir operasyon yapıp geri dönmesi..Akını sevmiyorum felan ama ölmesine dayanamam....Ayrıca mertiminde başını bağlasınlar artık...Bayan Astsubay mı olu yoksa Bayan subay mı artık şu dizimizde bayan asker görelim...Merti sevsin ya da sevmesin...

ihşallah zeybek yüzbaşı diziden ayrılmıyodu irana falan gidiyo ya korktum diziden ayrılacak diye sezon sonuna ne kadar kaldı ben o köprünün üzerinden akının elmasla birlikte geçmesini isterim

biraz güncel olaylara atıfta bulunursa güzel olcak yanlız demokrat bir bakışla objektif izliyeciyinin anlayacağı dilden aydınlatma yaplırsa çok güzel olur geçmişte yapılan hatalardan bahsediriyor

terör sadace askeri kanatla bitmez dedi vali bide bunun sosyolojik toplumsal kanadı var kuş ondan sağlıklı uçmuyor:img-wink:

vatan45
13-03-08, 18:12
bilmiyorum eskişehirde oturanlar bu olatın farkına vardı mı ?dikkat ettiyseniz köprü dizisi oyuncularının çoğu eskişehirdeki bir tiyatro grubundan 'tiyatro anadoludan'

Tiyatro Anadolu, Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi'ne bağlı olarak etkinlik gösteren bir topluluktur.

1993 yılında kurulma girişimleri başlatılan Tiyatro Anadolu, Türkiye'deki "ilk ve tek profesyonel üniversite tiyatrosu" olma özelliğini taşımaktadır. Tiyatro Anadolu, 1999'dan itibaren oyuncu kadrosu, sahnesi ve çalışmalarıyla kendini göstermeye başlamıştır.

Anadolu Üniversitesi’nin ülkemizdeki sosyal yaşantıya katkı sağlama sorumluluğunun bir göstergesi olarak yapılandırdığı Tiyatro Anadolu kendi varlığını, yaşanmakta olan kültür ve sanat erozyonuna bir çözüm önerisi olarak görmektedir.

Oyuncular
Ümit Aydoğdu
Aylin Aydoğdu
Arif Pişkin ----------ethem rolunde
Enis Yıldız -----emniyet müdürü
Burcu Ergenekon Soylu ---kocası şehit olan öğretmen rolunde
Gökhan Soylu -------veysel bey
Ezgi Uzşen
Süleyman Karaahmet --------mert üsteğmen
Nazan Yerli
Arzu Turan
Yonca Ender Sekmen

SETURK
13-03-08, 19:51

Bayan subay.vay canına ilginç fikir:img-wink:
Bak mesela şöyle tabip(doktor) bir teğmen tayin edilebilir hoş ve en mantıklısı o olurdu.:img-yes:

Dizinin bitmesine az bir zaman kaldığından Yüzbaşı dışındaki diğer askerlerin boş kalması çok daha iyi olabilir gerçi.Ya da tam finalde gösterseler Mertin gelecekteki halini.
Çünkü bir tane çift yetiyor askerlerden.Hatta bazen o bile artıyor.:icon_sorr

SETURK
13-03-08, 19:52
ihşallah zeybek yüzbaşı diziden ayrılmıyodu irana falan gidiyo ya korktum diziden ayrılacak diye sezon sonuna ne kadar kaldı ben o köprünün üzerinden akının elmasla birlikte geçmesini isterim

biraz güncel olaylara atıfta bulunursa güzel olcak yanlız demokrat bir bakışla objektif izliyeciyinin anlayacağı dilden aydınlatma yaplırsa çok güzel olur geçmişte yapılan hatalardan bahsediriyor

terör sadace askeri kanatla bitmez dedi vali bide bunun sosyolojik toplumsal kanadı var kuş ondan sağlıklı uçmuyor:img-wink:

Yok yav şunun şurasında ne kaldı di mi?İşi sarpasardırmasınlar şimdi.Sağ sağplim döner inşallah oralardan.Ama ben beklerim senaristten her an her şey olabilir.Her bölüm ayrı bir heyecan yaşıyoruz çünkü.

gözü kara
13-03-08, 21:01
bilmiyorum eskişehirde oturanlar bu olatın farkına vardı mı ?dikkat ettiyseniz köprü dizisi oyuncularının çoğu eskişehirdeki bir tiyatro grubundan 'tiyatro anadoludan'

Tiyatro Anadolu, Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi'ne bağlı olarak etkinlik gösteren bir topluluktur.

1993 yılında kurulma girişimleri başlatılan Tiyatro Anadolu, Türkiye'deki "ilk ve tek profesyonel üniversite tiyatrosu" olma özelliğini taşımaktadır. Tiyatro Anadolu, 1999'dan itibaren oyuncu kadrosu, sahnesi ve çalışmalarıyla kendini göstermeye başlamıştır.

Anadolu Üniversitesi’nin ülkemizdeki sosyal yaşantıya katkı sağlama sorumluluğunun bir göstergesi olarak yapılandırdığı Tiyatro Anadolu kendi varlığını, yaşanmakta olan kültür ve sanat erozyonuna bir çözüm önerisi olarak görmektedir.

Oyuncular
Ümit Aydoğdu
Aylin Aydoğdu
Ezgi Uzşen
Nazan Yerli
Arzu Turan
Yonca Ender Sekmen

evet şahsen ben bi eskişehirli olarak biliyorum.çünkü bizim okulun tiyatro grubu hatta kültürel etkinlik dersi altında oyunlara 2 defa bedava gitme şansım oluyor:img-wink:

E_B_R_U_"Lİ
13-03-08, 21:08

Oyuncular
Ümit Aydoğdu
Aylin Aydoğdu
Ezgi Uzşen
Nazan Yerli
Arzu Turan
Yonca Ender Sekmen

bilmezmiyim.hatta ayın 22sinde abimle(gözü kara) oyunlarına gidicez.sanırım çok rolü olnalrı anadoludan seçmelerinin nedeni anadolu fazla oyun sergilemiyo bu aralar.şehir tiyatrolarından genellikle bi bölümlük oyuncu alıyolar(emre basalak-çelik,mert kırlak-bakanın yanındaki adam)bi tek korel var.

vatan45
13-03-08, 21:52
bilmezmiyim.hatta ayın 22sinde abimle(gözü kara) oyunlarına gidicez.sanırım çok rolü olnalrı anadoludan seçmelerinin nedeni anadolu fazla oyun sergilemiyo bu aralar.şehir tiyatrolarından genellikle bi bölümlük oyuncu alıyolar(emre basalak-çelik,mert kırlak-bakanın yanındaki adam)bi tek korel var.

köprü dizisinin SENARYO DANIŞMANI: AHMET YURDAKUL
SENARİST: OZAN YURDAKUL biliyorsunuzdur...zaten çoğu sahneler arka sokakları aratmıyor ama arka sokaklardaki polisler daha kaliteli tabiki...

sizde demekki abi kardeş dizi izliyorsunuz

ozan ve ahmet YURDAKUL kardeşlerin dizi yazdığı gibi.....

grafi
13-03-08, 22:14
:img-yes:desenize biz bu kardeşler sayesinde daha çok güzel diziler izleyeceğiz. belki bu dizinin kadrosundan oyuncularından oluşan diziler.
özeti çok merak ediyorum.:img-yes::img-wink:

E_B_R_U_"Lİ
14-03-08, 11:13
köprü dizisinin SENARYO DANIŞMANI: AHMET YURDAKUL
SENARİST: OZAN YURDAKUL biliyorsunuzdur...zaten çoğu sahneler arka sokakları aratmıyor ama arka sokaklardaki polisler daha kaliteli tabiki...

sizde demekki abi kardeş dizi izliyorsunuz

ozan ve ahmet YURDAKUL kardeşlerin dizi yazdığı gibi.....

evet,o yüzden bizim evde arka sokaklar ile köprü kardeş dizi sayılıyo.

KÖPRÜ - 52. bölüm
Yayın - 17.03.2008

Vali Faruk Yazıcı, Zeybek Yüzbaşı ile Elmas’ın nişan yüzüklerini takar ve tam o sırada gelen bir haberle nişan töreni birden sessizliğe gömülür. Yüzbaşı Akın Zeybek’e, ‘hareket emri’ gelmiştir. Buruk bir vedalaşmanın ardından Zeybek, özel birliğiyle birlikte sınır ötesine doğru yola çıkar. Hedef, içlerinde Ali Maruf’un da bulunduğu, örgütün bölge başkanları toplantısının gerçekleşeceği buluşma noktasıdır. Oldukça tehlikeli bir yolculuktur bu. Gerek hedefe gidiş ve ‘görev’, gerek dönüş yolu, ihanet ve tuzaklarla doludur, üstelik Abdül ağır yaralıdır; ve de özel tim, yanlarında Abdül varken yeterince hızlı hareket edememektedir.
İhanet sadece dağlarda değildir... Köprüyü çeşitli biçimlerde sabote etmeyi deneyen ve bunda başarılı olamayan örgüt, bu defa köprünün yapıldığı fabrikayı kestirir gözüne. Yeni iş başı yapan bir kaynak ustası, gerçekte örgüt sempatizanıdır. Trafo dairesine yerleştirdiği bombanın patlamasıyla, şehirde ama özellikle Vali ve karısının hayatında her şey bir anda alt üst olur, çünkü valinin kızı Aslı’nın, çok yakınında patlamıştır bomba!

ya arkadaşalr özete bakın,bu nasıl bi özettir.tahmin ettiğim gibi nişanın ortasında emir geliyo.abdül yaralanıyomuş,bu yüzden hızlı hareket edemiyolarmış.bu ne demek şimdi?yoksa abdülü vuracakalr mı?örgüt yine köprünün peşinde bomba koymuşlar fabrikaya,üstelik aslının dibinde patlamış.ay deliricem,ben abdül&aslı diyodum bu bölüm ikisi de ölümle burun buruna.

yalnız,bu bölüm bordoların operasyonunu gösterecek galiba.ama yani sonuçta bu şehir dışında olan bi olay,belki son zamnalrdaki hareketliliği göstermek için böyle bi sahen koymuşlardır.

grafi
14-03-08, 11:43
arkadaşlar bu ne özet ya yüzbaşı sınır dışında ve abdül yaralı şehirde bomba patılıyo bu bölüm gözümüzü ayıramayacaz anlaşılmdı. valiyi bu sefer kimse durduramaz :img-yes:
abdül ve aslı kurtulur inşallah. :img-yes:

vatan45
14-03-08, 12:22
köprü dizisine yüksel aktuğdan uyarı

Köprü asıl şimdi yerle bir oldu
Star'ın Köprü dizisini dikkatle izliyorum. Ayşe Kulin'in ünlü biyografik romanından ekrana aktarılan dizi pek çok kimsenin telaffuz etmeye çekindiği gerçekleri anlatmak için yola çıkmıştı. Terörün önlenmesi için stratejik önemi yüksek bir köprünün yapımını kendine fon alarak, "Gidemediğin yer senin değildir" diye bas bas bağırıyordu. Malum, dizilerde yeni trend milliyetçilik. Gündemin de zorlamasıyla koyu hamaset ile harmanlanmış pek çok dizi ekranda boy gösteriyor. Ancak son zamanlarda biraz ifrata kaçıldığını düşünüyorum. Kuzey Irak'taki Güneş operasyonundan sonra bazı Kürt parlamenterlerin bölgede Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tahrip edildiğini öne sürdükleri köprüleri gazetecilere gezdirdikleri günde Köprü'nün yayınlanması anlamlıydı. Ancak pazartesi gecesi söz konusu dizide ekrana getirilen bir sahne, başta şehit yakınları olmak üzere hepimizin yüreğini dağladı, moralimizi bozdu. "Köyün delisi" olarak bilinen Tuncay, tedavi gördüğü hastanede nöbet geçirirken "Tendürek Dağı, 2700 rakımlı tepe" gibisinden bir şeyler sayıkladı. Vali Faruk Yazıcı konuyu inceletti ve bir gerçeği ortaya çıkardı. Aklını yitiren Tuncay'ın askerliğini asteğmen olarak yaparken komuta ettiği tim, Tendürek'te PKK baskınına uğramış ve bütün askerler katledilmişti. Onu da öldü sanıp, bırakmışlardı. Tuncay olaydan sonra aklını yitirmiş, annesi ise bu acıya dayanamayarak bu dünyadan göçüp gitmişti. Köprü'de 1992 yılında Tendürek Dağları'nda yaşandığı iddia edilen o katliam sahnesi "tüm ayrıntılarıyla" canlandırıldı. Burada sizlere naklederken bile neresini sansürleyeceğimi bilemiyorum. Ama bundan sonra bu tür dizileri yapanların kulağına küpe olması için o sahneyi anlatmam lâzım: Askerler bir vadide elleri tetikte devriye görevi yapıyorlar. Birden üzerlerine ateş açılıyor. Hepsi birer birer şehit düşüyor. PKK'lılar bununla da yetinmiyor. Çoğu yaralı, yaklaşık 15 askeri birbirinin üzerine yığıyor, etrafında çember oluşturuyor ve makineli tüfeklerinin şarjörlerinde ne kadar mermi varsa Mehmetçikler'in üzerine sıkıyorlar. Siyahbeyaz çekilen sahnede sonu gelmez saniyeler boyunca kurşun yiyip, sarsılan, üzerinden kan fışkıran üniformalı bedenleri izlemek zorunda kaldım. Ve düşündüm, "Acaba üç gün önce evladını teröre şehit veren bir anne şu anda bu görüntüleri izlerken ne hisseder?" diye... Utandım, asıl utanması gerekenlerin yerine...

ya ben bu yoruma fazla katılmıyorum arkadaşlar sonuçta bu olay gerçekte

olmuş pkklıların şerefsizliklerini ve hayinlerini bize gösterdiler ne kadar cani

varlıklar oldukları gösterdiler

sadace şehit anneleri için çok üzüldüm yüce ALLAH türk askerini ,polisini

korusun.fakat önceden çekilmiş sahneler bunlar kısa kesilseydi yada ustaca

yapılsaydı daha iyi olurdu

vatan45
14-03-08, 12:29
Vali Faruk Yazıcı, Zeybek Yüzbaşı ile Elmas’ın nişan yüzüklerini takar ve tam o sırada gelen bir haberle nişan töreni birden sessizliğe gömülür. Yüzbaşı Akın Zeybek’e, ‘hareket emri’ gelmiştir. Buruk bir vedalaşmanın ardından Zeybek, özel birliğiyle birlikte sınır ötesine doğru yola çıkar.

sonunda nişanlanıyorlar hayırlı olsun ama tamda nişanın ortasındada emir mi gelir kardeşim ya ? sağ salim döner ihşallah

Hedef, içlerinde Ali Maruf’un da bulunduğu, örgütün bölge başkanları toplantısının gerçekleşeceği buluşma noktasıdır. Oldukça tehlikeli bir yolculuktur bu. Gerek hedefe gidiş ve ‘görev’, gerek dönüş yolu, ihanet ve tuzaklarla doludur, üstelik Abdül ağır yaralıdır; ve de özel tim, yanlarında Abdül varken yeterince hızlı hareket edememektedir.

abdüle ne oldu ya hadi aslanlar yakalayın şu ali marufu:img-wink:
abdül nasıl yaralandı acaba ?

İhanet sadece dağlarda değildir... Köprüyü çeşitli biçimlerde sabote etmeyi deneyen ve bunda başarılı olamayan örgüt, bu defa köprünün yapıldığı fabrikayı kestirir gözüne. Yeni iş başı yapan bir kaynak ustası, gerçekte örgüt sempatizanıdır

vay hayin vay daha önce terör örgündeki hasan köprüye hizmet eden patronu öldürmüştü şimdide bu çıktı

Trafo dairesine yerleştirdiği bombanın patlamasıyla, şehirde ama özellikle Vali ve karısının hayatında her şey bir anda alt üst olur, çünkü valinin kızı Aslı’nın, çok yakınında patlamıştır bomba!

yetr yaw biraz rahat bırakın ya ne bu bomba bomba köprüde ölen ölene bence kızı ölmez bırakında biraz gerçeğe uygun olsun demi

iklimmm
15-03-08, 09:36
slm herkeze özeti okudum ve abdülüm bitanem ağır olarak yaralanıor :img-cray::img-cray::img-cray:umarımki abdülümüzü dizide öldürmezler onun o güzel repliklerini kendini nasıl görcez ama:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

*Esra_Yalın*
15-03-08, 10:21
off ya az önce fragmanı kaçırdım tvde :(
bu bölüm yine üzülücez ya...Yüzbaşımız gidiyor,Aslının bulunduğu alana yakın patlama oluyor,Abdül yaralı.Mutlulk haram ya :(
Umarım kimseye bişey olmadan geçer bu bölüm

sudeniz
15-03-08, 10:25
arkadaşlar hem özeti okudum hemde fragmanı izledim

akın ve elmasın yüzlükleri takılıyor ama tam o anda görev emri geliyor çok tehlikeli bir yerdeler onlarda mı pusuya düşüyor tam anlamadım ama özette abdül'ün ağır yaralandığı yazıyor

birde fabrikadaki bomba eylemi aslı bombayı fark ediyor ve dışarı çıkarmaya çalışıyordu o arada patladı galiba aslının öyle bir yerde yatışı vardıkı çok kötü oldum heleki vali ve melek sanırım en kötüsü melekti hastanedelerdi galiba

aslıya bak sen ya ne cesur kızmış

lilly_rush
15-03-08, 10:37
fragmanı izlerken bile gözlerim doldu. Nedir bu Melek'in çektiği...valla bu olaydan sonra gider vali hiç arkasına bakmaz yada inat eder kalır...tahmin yürütmek çok zor..

çok kötü bir bölüm...izlemek istemiyorum bu kadar acıyı ama dayanamaycağım biliyorum...yine ekran başında olacağım..inşallah Aslıya birşey olmaz...:icon_sorr

Elmas'a bile üzüldüm, tam nışan günü olacak şey mi? ama umarım bu biraz daha aklını başına getirmesine yardımcı olur..bye

iklimmm
15-03-08, 10:45
fragmanı izlemedim ve yapımcı firmanın sitesindede fragman gözükmüor,
aslı nolcakki ve sizin gelin adayınıza merte düşünüordunuz hanii,aslı,abdül daha kim var sırada:icon_sorr
abdül ve aslı ölmesin sırma öldü zaten

vatan45
15-03-08, 11:19
Fragmanını izledim , çok güzel bir bölüm olacak

arkadaşlar fragman resimlerini ekledim isteyen bkabilir fragmanı izleyemeyen yada izlemeyen varsa baksın buyrun linki

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=6378269&posted=1#post6378269

bu arada abdüle bişey olmaz ihşaalah

arkadaşlar tek cümlelik yazı yazmayın siliniyor dikkat edin

vatan45
15-03-08, 11:54
Hedef, içlerinde Ali Maruf’un da bulunduğu, örgütün bölge başkanları toplantısının gerçekleşeceği buluşma noktasıdır. Oldukça tehlikeli bir yolculuktur bu. Gerek hedefe gidiş ve ‘görev’, gerek dönüş yolu, ihanet ve tuzaklarla doludur, üstelik Abdül ağır yaralıdır; ve de özel tim, yanlarında Abdül varken yeterince hızlı hareket edememektedir.

ilk defa ali marufuda örgüt paşavralarını giyerken gördüm şaşırdım ona sialh atıyorlardı

acaba yukardaki abdülün yaralanma sahnesi nasıl olcak çok merak ediyorum kurtulacaktır ihşşallah bordobereli abdül

iklimmm
15-03-08, 12:22
abdül ölmesin çok seviorum onu,arkadaşlar dizinin resmi web sitesine hep dielim abdül ölmesin die ozaman çıkmaz diziden,
aslı da ölmez valinin hayatı ve kızı hayatta valin aslı ölmez

aycan90
15-03-08, 12:56
mrb. arkadaşlar...uzun zamandır girmiyorum.biraz geç olacak ama yeni başlığımız hayırlı olsun.

bu bölümde çok güzeldi..sırmanın ölmesine çok üzüldüm..erdal kimi sevdiyse kaybetti..elmasla akının düğünede yakındır..bu bölümden sonraki bölümde evlenirlerse hiç şaşırmam...

yeni bölümün fragmanını daha izliyemedim.

vatan45
15-03-08, 12:59
mrb. arkadaşlar...uzun zamandır girmiyorum.biraz geç olacak ama yeni başlığımız hayırlı olsun.

bu bölümde çok güzeldi..sırmanın ölmesine çok üzüldüm..erdal kimi sevdiyse kaybetti..elmasla akının düğünede yakındır..bu bölümden sonraki bölümde evlenirlerse hiç şaşırmam...

yeni bölümün fragmanını daha izliyemedim.

aycan tekrar hoşgeldin evet erdal kimi sevse olmuyor akında evlensin artık :img-wink:

arkadaşlar fragman resimlerini ekledim isteyen bakabilir fragmanı izleyemeyen yada izlemeyen varsa baksın buyrun linki

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=6378269&posted=1#post6378269

_BeRFiN_
15-03-08, 13:22
abdülle konuştumda sanırım abdül şehit düşücek çünkü bana siteye yoğun baskı yaparsanız belki öldürmeyebilirler falan dedi ben şimdi mail atıyorum abdülü dizide görmek isteyenler varsa mail yollasınlar

vatan45
15-03-08, 13:26
abdülle konuştumda sanırım abdül şehit düşücek çünkü bana siteye yoğun baskı yaparsanız belki öldürmeyebilirler falan dedi ben şimdi mail atıyorum abdülü dizide görmek isteyenler varsa mail yollasınlar
YOKAYA ÇOK ÜZÜLDÜM şehit mi düşecek şimdi bu bölümde olmaz diğer bölüme merak ettirirler ilk defa yurt dışında bir operosyonu canlandıracak köprü dizisi başka dizilerde canlandırıldı mı bilmiyorum aam ilk olacak ayrıca dizidede ilk olacak bu bu arada pekakanın yan kuruluşu pejaklada savaşmış olacak köprü dizisindeki askerler

abdüle nasıl ulaşabileceğimi biri mesaj atsın olur mu ?

korelcez
15-03-08, 13:30

abdül veya bir başka şehit olmasın ya görmek istemiyoruz artık ya vatan evlatlaarını kaybetmek dizidede olsa çok üzüyo bizi

abdüle nasıl ulaşacaz biri mesaj atsın ya söyleyin ölmesin onu çoook seviyoruz:img-wink:

korelcez
15-03-08, 13:39
abdül niğdede bir konuşma yapmış bir gazateyle ve köprünün haziran ayında biteceğini söylemiş bilmeyenlere duyulurur ......

üzüldüm ama herşey tadında olmalıdır ve bırakılmalıdır

_BeRFiN_
15-03-08, 14:13
abdüle bişey olmasını istemiyorsanız

kopru@kolibafilm.com.tr

adresine mail atın lütfen

abdül keskin olarak fecebookta aratırsanız iletişime geçebilirsiniz

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 15:05
ya fragman özetten de beter ya:icon_cry::icon_cry:bu bölüm bordoları baya görecez anlaşılan.

özette abdülün ağır yaralı olduğunu ve bu yüzden hızlı hareket edemediklerini söylediğini okuduğumda ben ya akınlar onu vururlar ya da abdül kendi intihar eder diye düşündüm.yani bordo bereli ya önemli oolan görev diye.ama abdül ölmesin ya daha aslı ile aşık olacaklardı birbirlerine.

aslı bomabyı kapmış götürüyo,barti birine falan deseydin bomba var burda insanalr fabrikayı falan boşaltırdı da neyse,sonuçta o faruk yazıcının kızı.valinin haberi duyuncaki hali çok üzücüydü ya:icon_cry:zaten melekle hastahanedeki sahneyi söylemiyorum bile:icon_cry::icon_cry:

nişana üniformalı bi subay geliyo,galiba akının üstü ama bu bana saçma geldi yani,telefon edebilirlerdi.insanalrın gözü önünde bağıra bağıra ben operasyona gidiyorum dememeleri lazım.

neyse fragman yorumunu bırakalım da:abim bu sabah bana telefon etti,köprünün çekimi var diye.kaptı makineyi gittim,yakaladım ekibi ama bi tek zafer ile onur vardı oyunculardan diğerleri figürandı.biri var "halit geçer" adında,ilen asmışlar aranıyo diye.bi kadın vardı o ihbar etmiş galiba polisler geliyo onalr konuşuyo sonra basıp gidiyolardı.bi bu adamın sahnesi vardı;yolda yürüyo ilanı görünce yüzü saklıyodu.haftaya izleyeceğiz galib bu sahneleri

SETURK
15-03-08, 15:06
Niye durup dururken öldürsünler ki ya zaten hazirana şunun şurasında ne kalmış.Hadi diziden çıkartcak birilerini arıyolar diyelim abdülden başka onca asker var.Bence sadece yaralanıcak.Yani öyle olması lazım bu üçlünün akının abdülün mertin sevildiğini bilmiyo mu bunlar bile bile lades.
Ben mail atıyorum hemen.

Abdüle bişey olmasını istemiyorum:icon_sorr

SETURK
15-03-08, 15:10
ya fragman özetten de beter ya:icon_cry::icon_cry:bu bölüm bordoları baya görecez anlaşılan.

özette abdülün ağır yaralı olduğunu ve bu yüzden hızlı hareket edemediklerini söylediğini okuduğumda ben ya akınlar onu vururlar ya da abdül kendi intihar eder diye düşündüm.yani bordo bereli ya önemli oolan görev diye.ama abdül ölmesin ya daha aslı ile aşık olacaklardı birbirlerine.

aslı bomabyı kapmış götürüyo,barti birine falan deseydin bomba var burda insanalr fabrikayı falan boşaltırdı da neyse,sonuçta o faruk yazıcının kızı.valinin haberi duyuncaki hali çok üzücüydü ya:icon_cry:zaten melekle hastahanedeki sahneyi söylemiyorum bile:icon_cry::icon_cry:

nişana üniformalı bi subay geliyo,galiba akının üstü ama bu bana saçma geldi yani,telefon edebilirlerdi.insanalrın gözü önünde bağıra bağıra ben operasyona gidiyorum dememeleri lazım.

neyse fragman yorumunu bırakalım da:abim bu sabah bana telefon etti,köprünün çekimi var diye.kaptı makineyi gittim,yakaladım ekibi ama bi tek zafer ile onur vardı oyunculardan diğerleri figürandı.biri var "halit geçer" adında,ilen asmışlar aranıyo diye.bi kadın vardı o ihbar etmiş galiba polisler geliyo onalr konuşuyo sonra basıp gidiyolardı.bi bu adamın sahnesi vardı;yolda yürüyo ilanı görünce yüzü saklıyodu.haftaya izleyeceğiz galib bu sahneleri

ne güzel çekime gitmişsin:img-wink:

Ya bence de nişan ortasında öyle bir şey dememeleri gerekir.Zaten gizililik esas değil mi.Belki karargahtan çağrılıyosunuz ya da bilmem kim( üst rütbeli)sizi görmek istiyor acilmiş.Ya da şu konu hakkında der orda parola gibi bir şey söyler akın hemen anlar elmasa anlatır usullü bir yolla.Aklıma türlü türlü şeyler geliyo.Ama orda pat diye söylenmez başta gizlilik yani:icon_sorr

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 15:51
Ya bence de nişan ortasında öyle bir şey dememeleri gerekir.Zaten gizililik esas değil mi.Belki karargahtan çağrılıyosunuz ya da bilmem kim( üst rütbeli)sizi görmek istiyor acilmiş.Ya da şu konu hakkında der orda parola gibi bir şey söyler akın hemen anlar elmasa anlatır usullü bir yolla.Aklıma türlü türlü şeyler geliyo.Ama orda pat diye söylenmez başta gizlilik yani:icon_sorr

evet ben de aynı şekilde düşünüyorum.yani bi de normal kamuflaj da değil,hani kriz masasında bi albay vardı onun üniformasına benziyo.yani telefon edebilir,yani bi de çok gizli bilgi güya.neyse artık nu hatayı operasyon sahneleri kaapatır inşallah

_BeRFiN_
15-03-08, 16:05
ya ben abdüle durum çok mu vahim dedim oda çok vahim sayılır dedi bu bölüm agır yaralanıyorum dönüştede pusu var dedi bu bölüm ölmüyorum ama gelecek hafta belli olmaz dedi bu bölüm agırlık abdüldeymiş çok görücekmişiz onu

SETURK
15-03-08, 16:34
ya ben abdüle durum çok mu vahim dedim oda çok vahim sayılır dedi bu bölüm agır yaralanıyorum dönüştede pusu var dedi bu bölüm ölmüyorum ama gelecek hafta belli olmaz dedi bu bölüm agırlık abdüldeymiş çok görücekmişiz onu

bence ölmez.O kadar olay yaşıyacak iyice reyting sağlayacaklar en sonunda seyirciyi hüsrana uğratıp öldürecekler mi?Sanmıyorum.Tabi hiç belli olmaz ille de bir kişi eksik olsun diyolarsa o başka.Ben mailimi attım yine de.

Deme ya demek durum vahim.O sahneler nasıl geçecek çok merak ediyorum:icon_sorr

iklimmm
15-03-08, 16:35
arkadaşlar lütfen berfinin verdiği adrese msj atın abdül diziden çıkmasın dielim ozaman izleicinin dediğini onlar yaparlar,diziden abdül çıkmasın dielim

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 16:52

ya bi de pusu var demek.off olaya bak ya.ama bordol berelilerin pusuya düşmesi biraz olacak bi olay ama tabi yani şey de olbilir operasyon yorgunluğu bi de yaralı var.ya keşke abdül yaralanmasa da göstermeseler ben ona da razıyım.tam da mertle ikili olmuşlardı.belki abdül ölmez da sakat kalır hayata falan küser,akın da onu hayata döndürür tekrar sonra da memleketine gider böyle ayrılır diziden ama ayrılmasın ya.

arkadaşlar dün abdülle konuştuk nurşen(bordomavili) abdül ve ben,3 lü konuşmadaydık ve abdüle dediki nurşen daha sizin şirinlerle maçınız var dedi
abdülde evt maç sözü var dedii,
sonra dedimki eğer siz şirinlerle maç yaparsanız sizi değil şirinleri tutcaz dedim
nurşende evt şirinleri dedi
güldü sonra,nurşen dediki abdüle askeriye istioruz ceyda ile ben dedi teğmenliği çok istiorum dedi,daha hangi rütbe istediğimi seçemedim,abdülde sende astçavuş ol dedii:img-hyste sizin meslediğiniz o elinizden almayim komutanım dedim,ve düşünün nekadar tatlı olduğunu,çok ii ve arkadaşlar çok cana yakın:happy0064:happy0064:happy0064::happy0064

demek konuştunuz.ne güzel,maç olucak galiba ama abdül giderse bizimkiler maçı iyice unutur.bak işte abdülün kalması için bi sebep daha

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 17:15
süper ikililerdi gerçektende:happy0064 ama nolcağı tam kesin değildir,hem söylemedi nolcağını söylemem dedi güldü,izlip görcez dedi,
dediki dün köprünün özetini nerde var dedii,şaşırdım özet isteince nolcağından haberiz vardır ama dedim,oda var ama özette abdül ölüor diormuş arkadaşlar dedi dedii,sonra özeti verdim ölcekmisiniz dedim
söylemem dedii,:icon_sorr:icon_sorrsöylemesin dahaa ii daha heyecanlı söylemeince

tabi söylememesi normal ama zaman geçtikçe ben daha kötü oluyorum ya:icon_sorr

ya bi de aslı var off bu bölüm bana bişi olmazsa artık,melek de artık patlayacak galiba hastahanede bağrıyodu birine sonra valiyi gösteriyolardı.ya o hastahane sahnesi sondadır inşallah.ikisi de eş zamanalı olursa buna yürek dayanmaz

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 17:47
aslı hayatta kalır,zaten valinin hayatı anlatıldığından aslı ölmez,tekine kızıor sanırım melek

ben yine valiye bağırıyodur diye düşündüm.melek böyle durumlarda valiye kızıyo genellikle haklı olarak.çünkü böyle olaylar hep valinin başına geliyo,ölümden dönmeler falan melek de veryansın ediyo.yazık ya başka ne yapabilir ki.ama dediğin gibi tekine de kızıyo olabilir.zaten tekin de başını duvara vuruyo,kendini suçluyo gibi

sudeniz
15-03-08, 18:31
arkadaşalr bu hafta nasıl izleyeceğiz bu bölümü ya abdül ölecekmi ölmesin ya aslıda ölmesin neden hep iyilere birşey oluyor olmasın

daha aslı'yla abdül'ün arasını yapacaktık ama ikiside ölümle pençeleşiyor haksızlık bu ya yürek dayanmaz bu bölüme

bende abdül şehit düşmesin çıkmasın diye mail atıcam

iklimmm
15-03-08, 18:40
arkadaşalr bu hafta nasıl izleyeceğiz bu bölümü ya abdül ölecekmi ölmesin ya aslıda ölmesin neden hep iyilere birşey oluyor olmasın

daha aslı'yla abdül'ün arasını yapacaktık ama ikiside ölümle pençeleşiyor haksızlık bu ya yürek dayanmaz bu bölüme

bende abdül şehit düşmesin çıkmasın diye mail atıcam

kötülerde artık son olcağından ölcektir,aslı ölmez ama abdül ölür gibii
ve eğer ikiside kurtulursa abdülü vermem kimselere:img-hyste:img-hyste:img-hyste siz en doğrusu aslı ile merti evlendirin,zaten abdül ölür :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:abdül diziden çıkmasın die herkez mail atsın ozaman çıkmaz diziden,

korelcez
15-03-08, 18:49
bence ölmez.O kadar olay yaşıyacak iyice reyting sağlayacaklar en sonunda seyirciyi hüsrana uğratıp öldürecekler mi?Sanmıyorum.Tabi hiç belli olmaz ille de bir kişi eksik olsun diyolarsa o başka.Ben mailimi attım yine de.

Deme ya demek durum vahim.O sahneler nasıl geçecek çok merak ediyorum:icon_sorr

bu bölüm çok terörist ölecek ftagmanda gördüm
ali marufta örgüt kıyafeti giymiş iyi terörist olmuş yakışmış ona oda birgün geberecek nasılsa hapise girmesin o gebersin o yüzünden kaç vatan evladı şehit oldu kurtboğazında 19+1 yani 20 şehit verdik

uyuşturucu vb bütün pislik işler onda yaşamayı haketmiyor o sinek

bu arada abdüle geşmiş olsun

akın ve elmas nişanlanıyor oley diyorum ihş evlenirkende izleriz

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 18:53
kötülerde artık son olcağından ölcektir,aslı ölmez ama abdül ölür gibii
ve eğer ikiside kurtulursa abdülü vermem kimselere:img-hyste:img-hyste:img-hyste siz en doğrusu aslı ile merti evlendirin,zaten abdül ölür :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:abdül diziden çıkmasın die herkez mail atsın ozaman çıkmaz diziden,

belki abdül de ölmez.aslı ile abdül hastahanede yatarken yakınlaşsınlar:img-in_lomert ile aslı da olabilir ama meet biraz büyük kalıyo aslının yanında.abdülle tam biribirikerine uygun boyu boyuna posu posuna.hem eğer böyle bi aşk olursa abdülü daha çok görürüz.

ya aslı ölmez de işte o iyileşene kadar,melekle faruk bizi ağlatır ya.o hastahane sahnesi hala aklımda:icon_sorr

bu bölüm görmek istediğim bi sahne de akının abdülü kurtarmak için çabalaması,onun için üzülmesi falan.yani o da onun askeri sonuçta.off bu bölüm çok ağlayacağız ya

NAZAR
15-03-08, 19:12
özet geldimi arkaddaşlarr.... köprünün faragmanına baktım .. valinin kızı elinde bomba ile gidiyordu.... öldümü acaba..?

korelcez
15-03-08, 19:12
belki abdül de ölmez.aslı ile abdül hastahanede yatarken yakınlaşsınlar:img-in_lomert ile aslı da olabilir ama meet biraz büyük kalıyo aslının yanında.abdülle tam biribirikerine uygun boyu boyuna posu posuna.hem eğer böyle bi aşk olursa abdülü daha çok görürüz.

ya aslı ölmez de işte o iyileşene kadar,melekle faruk bizi ağlatır ya.o hastahane sahnesi hala aklımda:icon_sorr

bu bölüm görmek istediğim bi sahne de akının abdülü kurtarmak için çabalaması,onun için üzülmesi falan.yani o da onun askeri sonuçta.off bu bölüm çok ağlayacağız ya

gerçekte valinin kızı yaşıyo yani aslı yazıcı ölmemeli gerçeğe uygun olmalı

valinin kızı diyecek beni öldürdüler...

abdül ise kurtulur bence kimler kurtulmadı veysel,leyla hoca,vali,deli tuncay,erdal, vurulupta ölen tek kişi var iyilerden oda bayram yanlış mıyım ?

vatan45
15-03-08, 19:17
özet geldimi arkaddaşlarr.... köprünün faragmanına baktım .. valinin kızı elinde bomba ile gidiyordu.... öldümü acaba..?

evet arkadaşım özet geldi.

yok hastanede abdülde yaralı

ben size 28. fragmanında valinin sesinden dinleyip etkilendiğim o şşiri atayım bi bölümde söylemesini isterim valinin sesimi senaristler duyuyorsa eğer

BU VATAN KİMİN ?

Bu vatan, toprağın kara bağrında
Sıradağlar gibi duranlarındır;
Bir tarih boyunca, onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir...

Tutuşup: kül olan ocaklarından,
Şahlanıp: köpüren ırmaklarından,
Hudutlarda gaza bayraklarından,
Alnına ışıklar vuranlarındır...

Ardına bakmadan yollara düşen,
Şimşek gibi çakan, sel gibi coşan,
Huduttan hududa yol bulup koşan,
Cepheden cepheyi soranlarındır...

İleri atılıp sellercesine,
Göğsünden vurulup tam ercesine,
Bir gül bahçesine girercesine,
Şu kara toprağa girenlerindir...

Tarihin dilinden düşmez bu destan:
Nehirler gazidir, dağlar kahraman,
Her taşı bir yakut olan bu vatan,
Can verme sırrına erenlerindir...

Gökyay'ım ne yazsan ziyade değil,
Bu sevgi bir kuru ifade değil,
Sencileyin hasmı rüyada değil,
Topun namlısında görenlerindir...

Orhan Şaik GÖKYAY

bordomavili
15-03-08, 19:41
ancak fırsatım oldu da yazabildim..Abdül öleckmiş..Ölmesin ya..SAkın ha sakın....2 şekilde düşnürsek birincisi Abdül dizide sevilen bir karakter..Bu yüzden tepki çekebilir dizi sevrler tarafından...
2. olarak abdül yetnkli bir oyuncu bu yüzden bu dizide kenmdini geliştirebilir...Kendini kanıtlayabilir..

ABDÜL ÖLMESİN....BORDO BERELİMİZİ İSTİYORUZ.....

vatan45
15-03-08, 19:46
ancak fırsatım oldu da yazabildim..Abdül öleckmiş..Ölmesin ya..SAkın ha sakın....2 şekilde düşnürsek birincisi Abdül dizide sevilen bir karakter..Bu yüzden tepki çekebilir dizi sevrler tarafından...
2. olarak abdül yetnkli bir oyuncu bu yüzden bu dizide kenmdini geliştirebilir...Kendini kanıtlayabilir..

ABDÜL ÖLMESİN....BORDO BERELİMİZİ İSTİYORUZ.....
evet hiç bir renkteki bereli askerlemiz şehit olmasın istiyoruz ama kaderde ne varsa o olur

dizinin kaderinide senarisler belli eder ihş şehit olmaz abdül yaralıydı

baya iyi bir fragman dizide o güzellikte olacaktır 43. bölüm gibi müziklerde güzel olursa bu hafta birinciyiz

bordomavili
15-03-08, 19:50
evt fragman harikaydı..Ama aslının yaptığı hakkında hiç birşey diyemiyorum..Ne akıllıca ne de delice..Karmaşık yane..Yorumsuz:D:D...

Senaristlerimizden abdülün diziden çıkarılmamasını rica ediyorum..:img-pilot

bordomavili
15-03-08, 19:56
evt canım ..Derhal oraya üyer olup yorum yazmamız gerkiyor..Ayrıca bir adres vardı...Önceki sayfalarda yazmışlardı orayada göndercem..Abdülün diziden ayrılmasını sitemiyorum..

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 20:16
ben mail attım.inşallah bi işe yarar da abdül ölmez.bi bölümde askerleri çok gösterecekleri zaman şu kışlanın kapısınayı çalıyolar.zaten özeeten de anlıyabiliyoruz,askerlerin çok gösterileceğini.ya ne yazacağımı bilemiyorum ya.böyle bölümlerde kitleniyorum resmen yazacak bişi bulamıyorum ya

vatan45
15-03-08, 20:20
ben mail attım.inşallah bi işe yarar da abdül ölmez.bi bölümde askerleri çok gösterecekleri zaman şu kışlanın kapısınayı çalıyolar.zaten özeeten de anlıyabiliyoruz,askerlerin çok gösterileceğini.ya ne yazacağımı bilemiyorum ya.böyle bölümlerde kitleniyorum resmen yazacak bişi bulamıyorum ya

bak göreceksiniz bu bölüm 43. bölümden daha iyi olacak hem nişan olayıda var süper bir bölüm

yanlız abdül ve aslıya üzüldüm

bide aslının yaptığı şey ne kadar mantıklı kendi canını çok büyük teklikeye atmış herkeze boşaltın burayı diye bağırsa olmazmıdı neyse 2 gün kladı net bir biçimde görecez

abdu
15-03-08, 20:23

allah mail atanlardan razi olsun el birligle abdülu kurtararacaz arkadaslar abdül ölemez yoksa dizinin tadi tuzu kalmaz burdan yapimcilara senaristlere sesleniyorum eger yeni bölumde abdül ölmuse yayinlamasinlar bolumu senaryoyu duzeltip tekrar çekip yayinlasinlar yoksa diziye isyan bayragini dikeriz

abdüler ölmez vatan bölümez!!!!!

vatan45
15-03-08, 20:24

bence kurtulacak attığımız maille senarisiti ne kadar etkiler bilemem ama denemkte fayda var ama gerekte yok ölmiyecek bence tabi göğsünden sırtından falan vurulmadıysa herşeyi pazartesi göreceğiz arkadaşlar 43. bölümden daha iyi olur mu sizce ?

bordomavili
15-03-08, 20:32
bence kurtulacak attığımız maille senarisiti ne kadar etkiler bilemem ama denemkte fayda var ama gerekte yok ölmiyecek bence tabi göğsünden sırtından falan vurulmadıysa herşeyi pazartesi göreceğiz arkadaşlar 43. bölümden daha iyi olur mu sizce ?

bana kalsa çok heyecanlı olacak...Hele de dizinin sonu bomba gibi olacak...ZAten aslı felanda yaralanacak..Hatta belkide ölecek..Yanlız senaristler dizi sonuna doğru ne diye ehr önüne geleni öldürüyor anlamadım??

1-Sırma
2-Aslı mı acaba?????

iklimmm
15-03-08, 20:33
diziden eğer abdül çıkarsa çok üzülürüm,aslı zaten çıkmaz
neden hep sevdiğimiz oyuncular çıkıorsa dizide,ama eğer gönderdiğimiz mailleri okumuşsalar çıkarmazlar gibi(umut ediyorum)

bordomavili
15-03-08, 20:38
eğr abdülde çıakrsa diziden..Abdü arkadaşımıznda söylediği gibi isyan bayrağını çekriz..O hafta bölümü yayınlamasınlar...Abdülümüz ölemez...

vatan45
15-03-08, 20:38
bana kalsa çok heyecanlı olacak...Hele de dizinin sonu bomba gibi olacak...ZAten aslı felanda yaralanacak..Hatta belkide ölecek..Yanlız senaristler dizi sonuna doğru ne diye ehr önüne geleni öldürüyor anlamadım??

1-Sırma
2-Aslı mı acaba?????

böyle giderse köprü yapılacak ama köprüye emek verenlerden kimse üstünden geçemeyecek mealasef

aslı ölmez ya ölmemeli neden ölüyor ki

cenaze sahnelerinden sıklıdık senarist bey sıkıldık yahuuuu

iklimmm
15-03-08, 20:41
eğr abdülde çıakrsa diziden..Abdü arkadaşımıznda söylediği gibi isyan bayrağını çekriz..O hafta bölümü yayınlamasınlar...Abdülümüz ölemez...

eğer adül ölürse o hafta izlemeyelim diziyi,ama abdül ölürse dizinin tadı kalmazki,onun replikleri olmadan olmaz,hem mertle süper ikili oldulardı ve daha şirinlerle maç var ve daha nurşenle şirinleri desteklicez,

vatan45
15-03-08, 20:45
eğer adül ölürse o hafta izlemeyelim diziyi,ama abdül ölürse dizinin tadı kalmazki,onun replikleri olmadan olmaz,hem mertle süper ikili oldulardı ve daha şirinlerle maç var ve daha nurşenle şirinleri desteklicez,hatta grev yapalım bundan sonra star tv yi izlemeyelim :img-hyste
bence ölmiyecek bu kadar kolay olmaz ya sevilen bi karakter bu kada diziden çıkartırmaz

acaba akın veya mert olsaydı forumdakiler neler yazardı kim bilir

E_B_R_U_"Lİ
15-03-08, 20:54

güzel soru ama cevabı yok.yani bölümü izlemeden karar veremiyorum.izlesem de karar veremem herhalde.ama 43.bölüm ağır basar galiba.çünkü o öğretmenlerimizin ne kadar yüce bi makamda olduğunu göstermişti.ama iki bölümü de izerken yaşayacağım ortak şey;Erdal abinin oyunculuğu.43.bölümde erdalı teselli edişi,cesetlere bakışı:icon_sorrbeni derinden etkilemişti.fragmanda telefonla gözlüğü düşürüşü,hastahanedeki sahnesi ve en sondaki bakış.bu bölüm de döktürecek anlaşılan ama bu sefer ayşegül ünsalla beraber

abdu
15-03-08, 20:57
yaw anlamiyorum arkadaslar bu senaristlerin derdi ney ya en sevilen karakterlerin basina çorap oruyolar sade bu dizide degil kurtlar vadisi pusudada mematinin durumu abdulden farkli degil onun disinda diger sevilen karakterlerden muro ve bulutada ölüm fermani çikti yapmayin ya nolur ya ölmesin ne abdul ne memati ne bulut ne muro

iklimmm
15-03-08, 21:13
arkadaşlar abdülün hepinize slmı var,sizlerin onun diziden çıkmasını istemediğinizi ve hep dizie mail attığınızı söyledik oda girdi okudu tüm dediklerinizi ama çevrim içi olmadı,
sizlerin dediklerini okuyunca çok duygulandım dedii,hepinize çok slm söyledi
ve nişanda abdülde olcakmış ve takım elbiseli,

vatan45
15-03-08, 21:17
yaw anlamiyorum arkadaslar bu senaristlerin derdi ney ya en sevilen karakterlerin basina çorap oruyolar sade bu dizide degil kurtlar vadisi pusudada mematinin durumu abdulden farkli degil onun disinda diger sevilen karakterlerden muro ve bulutada ölüm fermani çikti yapmayin ya nolur ya ölmesin ne abdul ne memati ne bulut ne muro
muro gebersin gitsin yaw şehmuz bile öldü kıyas yapmak gibi olmasın ama şehmuz mu muro mu sence ? gerçi muroyu dağda terörist olarak görmedik ama sorayım dedim..

bu arada abdüle msnde sordum cvp verdi......

ben=dizide ölüyor musunuz ?

abdül=senariste ve sizden gelen baskılara bağlı

ben=nerenizden vuruldunuz

abdül=yeni bölümü izle ve görürsün

ben=ölüp ölmeyeceğinizi tahmin için sordum

abdül=kan kaybından ölbilirim size bağlı süpriz olsun

ben=ok sağol

abdül çevrimdışı

iklimmm
15-03-08, 21:39
özztte abdül diğer askerlelre yük oluyor gibi ifadeler yazıyordy yani yaralı olduğu için peki neresinden vuruldu abdül ?

sanırım bacağından vurulcakmış ve kan kaybı olcakmış,
nişanda takım giycekmiş,ve hemşerim sayılır abdül dedim hemşeri sayılırız senle dedim oda hemşo dior:img-hyste:img-hyste çok ii abdül havası filan hiç yok,çavuşum dioruz ona

vatan45
15-03-08, 21:50
nişanda takım giycekmiş,ve hemşerim sayılır abdül dedim hemşeri sayılırız senle dedim oda hemşo dior:img-hyste:img-hyste çok ii abdül havası filan hiç yok,çavuşum dioruz ona

bacağından vurulduysa korkulacak bişey yok o zaamn yetiştirler onu diye düşünüyorum

sende niğdelisin demek :img-wink:

iklimmm
15-03-08, 21:56
bacağından vurulduysa korkulacak bişey yok o zaamn yetiştirler onu diye düşünüyorum

sende niğdelisin demek :img-wink:

ama daha sonra abdülü bulcaklarmış,ve kan kaybı olcakmış,
niğdeli değilim aksaraylıyım:img-hyste ama niğde ve aksaray çok yakın olduğundan hemşo dioruz,nurşen abdül ve ben gene konuşmadaydık 3lü
abdüle dedik korele slm söyle nurşende abdüle merte slm söyle dedi
dedim ne die slm söylüceksin isimlerimiz ne dedim ve isimlerimizi bildi,

sudeniz
15-03-08, 22:00

of of valla mail attım sizlerde attınız dimi şehit düşmesin ama eğer bacağından yaralıysa gerçektende hızlı ilerleyemezler kaldıki sınır ötesi türkiyeye geri gelecekler
birde aslının bomba olayını önümüzdeki hafta yayınlasınlar hem aslı hemde abdül aynı bölümde ikisinide kaldıramam heleki melek ablamızı öyle perişan görmeye

iklimmm
15-03-08, 22:05
of of valla mail attım sizlerde attınız dimi şehit düşmesin ama eğer bacağından yaralıysa gerçektende hızlı ilerleyemezler kaldıki sınır ötesi türkiyeye geri gelecekler
birde aslının bomba olayını önümüzdeki hafta yayınlasınlar hem aslı hemde abdül aynı bölümde ikisinide kaldıramam heleki melek ablamızı öyle perişan görmeye

aslı zaten ölmez,ama abdül ölür gibi çok üzücü olcak dizi genee eğer mail atarsak abdül sanada demiş zaten çıkarmazlar

sudeniz
15-03-08, 22:09
aslı zaten ölmez,ama abdül ölür gibi çok üzücü olcak dizi genee eğer mail atarsak abdül sanada demiş zaten çıkarmazlar

ya abdül'ün ağzını daha fazla arasanıza daha maç yapacaklar onlar gerçi ben şirinleri tutacam ama artık şehit görmek istemiyorum mert & abdül iyi ikili oldular bence
şehit düşmesin abdül ya çok üzülürüm

iklimmm
15-03-08, 22:14
ya abdül'ün ağzını daha fazla arasanıza daha maç yapacaklar onlar gerçi ben şirinleri tutacam ama artık şehit görmek istemiyorum mert & abdül iyi ikili oldular bence

evt abdül diziden çıkmasın,herkez söylese eğer resmi siteye çıkmaz diziden

vatan45
15-03-08, 22:17
abdül ayağından vurulacak mış maç olsa bile oynayamaz biliyorsun

43. bölümde maç yapacaklardı öğretmenler kaçırıldı bir daha maç falan yok olmaz ki

sudeniz
15-03-08, 22:22
her girdiğinde tüyo istioruz ama pek vermior,sadece nişanda olcağını dedii,
dün konuştuk işte daha sizin maç var dedik